MELODY COMPACT 49 WG 1/11 Έκδοση 2 / GR Ημερομηνία Αναθεώρησης: Ημερομηνία εκτύπωσης:

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "MELODY COMPACT 49 WG 1/11 Έκδοση 2 / GR Ημερομηνία Αναθεώρησης: Ημερομηνία εκτύπωσης:"

Transcript

1 MELODY COMPACT 49 WG 1/11 ΤΜΗΜΑ 1: ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΥΣΙΑΣ/ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Σήμα κατατεθέν Κωδικός προΐόντος (UVP) MELODY COMPACT 49 WG 1.2 Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος και αντενδεικνυόμενες χρήσεις Χρήση Μυκητοκτόνο 1.3 Στοιχεία του προμηθευτή του δελτίου δεδομένων ασφαλείας Προμηθευτής Bayer Hellas AG Sorou Str Amaroussion Ελλάδα Τηλέφωνο Τέλεφαξ Αρμόδιο Τμήμα 1.4 Αριθμός τηλεφώνου επείγουσας ανάγκης Αριθμός τηλεφώνου επείγουσας ανάγκης Από κινητό τηλέφωνο καλέστε στο Bayer Ελλάς ΑΒΕΕ Σωρού Μαρούσι Ελλάδα Τμήμα Εφοδιαστικής αλυσίδας & Logistics (Αυτός ο αριθμός τηλεφώνου ισχύει μόνο για τις ώρες γραφείου.) (Αυτός ο αριθμός τηλεφώνου ισχύει 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα.) (Αυτός ο αριθμός τηλεφώνου ισχύει 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα.) ΤΜΗΜΑ 2: ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ 2.1 Ταξινόμηση της ουσίας ή του μείγματος Ταξινόμηση σύμφωνα με τον Κανονισμό 1272/2008/EK για την ταξινόμηση, την επισήμανση και τη συσκευασία των ουσιών και των μειγμάτων και τις τροποποιήσεις του και σύμφωνα με την αξιολόγηση από τις ελληνικές αρχές. Οξεία τοξικότητα για το υδάτινο περιβάλλον: Κατηγορία 1 H400 Πολύ τοξικό για τους υδρόβιους οργανισμούς. Ερεθισμός των οφθαλμών: Κατηγορία 2 H319 Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό. Ερεθισμός του δέρματος: Κατηγορία 2 H317 Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική δερματική αντίδραση. Οξεία τοξικότητα: Κατηγορία 4 H302 Επιβλαβές σε περίπτωση κατάποσης. 2.2 Στοιχεία επισήμανσης Η επισήμανση του προϊόντος έγινε σύμφωνα με τον Κανονισμό 1272/2008/EK για την ταξινόμηση, την επισήμανση και τη συσκευασία των ουσιών και των μειγμάτων και τις τροποποιήσεις του και σύμφωνα με την αξιολόγηση από τις ελληνικές αρχές.

2 MELODY COMPACT 49 WG 2/11 Επιβάλλεται η επισήμανση προειδοποίησης κινδύνου. Επικίνδυνα συστατικά που πρέπει να αναγράφονται στην ετικέτα: Copper oxychloride Iprovalicarb Προειδοποιητική λέξη: Προσοχή Δηλώσεις επικινδυνότητας H302 H317 H319 H400 EUH401 Δηλώσεις προφυλάξεων P102 P264 P270 P280 P391 P405 P Άλλοι κίνδυνοι Επιβλαβές σε περίπτωση κατάποσης. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική δερματική αντίδραση. Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό. Πολύ τοξικό για τους υδρόβιους οργανισμούς. Για να αποφύγετε τους κινδύνους για την ανθρώπινη υγεία και το περιβάλλον, ακολουθήστε τις οδηγίες χρήσης. Μακριά από παιδιά. Πλύνετε τα χέρια σχολαστικά μετά το χειρισμό. Μην τρώτε, πίνετεή καπνίζετε, όταν χρησιμοποιείτε αυτό το προϊόν. Φοράτε προστατευτικά γάντια/προστατευτική ενδυμασία / προστατευτικά γυαλιά/προστασία προσώπου. Μαζέψτε τη χυμένη ποσότητα. Φυλάσσεται κλειδωμένο. Διάθεση του περιεχομένου/περιέκτη σύμφωνα με την τοπική νομοθεσία. Δεν υπάρχουν άλλοι γνωστοί κίνδυνοι. ΤΜΗΜΑ 3: ΣΥΝΘΕΣΗ/ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ 3.2 Μείγματα Χημικός χαρακτηρισμός Εναιωρηματοποιήσιμοι κόκκοι (WG) Iprovalicarb 8,4%, Copper 40,6% Επικίνδυνα περιεχόμενα συστατικά Δηλώσεις επικινδυνότητας σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθμ. 1272/2008 Ονομα CAS-Αριθ. / Ταξινόμηση Συγκέντρ. EK-Αριθ. / REACH Reg. No. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (ΕΚ) αριθ. 1272/2008 [%] Copper oxychloride Acute Tox. 4, H Aquatic Chronic 1, H410 Acute Tox. 3, H301 Aquatic Acute 1, H400 Iprovalicarb Δεν ταξινομείται 8,4

3 MELODY COMPACT 49 WG 3/11 Alkylaryl sulfonate XXXX 1-dodecyl-2-pyrrolidone Περαιτέρω πληροφορίες Acute Tox. 4, H302 Acute Tox. 4, H332 Eye Irrit. 2, H319 Aquatic Chronic 3, H412 Skin Corr. 1B, H314 Skin Sens. 1, H317 Aquatic Acute 1, H400 Aquatic Chronic 1, H410 Copper oxychloride Συντελεστής m: 10 (acute), 10 (chronic) >= 1 > 0,1 < 1 Για το πλήρες κείμενο των Η-Φράσεων που αναφέρονται σε αυτή την ενότητα, βλέπε Ενότητα 16. ΤΜΗΜΑ 4: ΜΕΤΡΑ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ 4.1 Περιγραφή των μέτρων πρώτων βοηθειών Γενικές υποδείξεις Εισπνοή Επαφή με το δέρμα Επαφή με τα μάτια Κατάποση Απομακρυνθείτε από την επικίνδυνη περιοχή. Τοποθετήστε και μεταφέρετε τον ασθενή σε σταθερή θέση (ξαπλωμένο στο πλάι). Απομακρύνετε τα μολυσμένα ρούχα αμέσως και πετάξτε τα ασφαλώς. Ειδοποιείστε αμέσως ένα γιατρό ή ένα κέντρο δηλητηριάσεων. Μεταφέρετε στον καθαρό αέρα. Φέρετε τον παθόντα σε θέση ανάπαυσης και διατηρείστε τον ζεστά. Πλύνετε επιμελώς με πολύ νερό και σαπούνι, και εάν υπάρχει, με polyethyleneglycol 400 και στη συνέχεια ξεπλύνετε με νερό. Ξεπλύνετε αμέσως με άφθονο νερό τουλάχιστον για 15 λεπτά, προσέχοντας να ξεπλυθεί η περιοχή κάτω από τα βλέφαρα. Απομακρύνετε τους φακούς επαφής, εάν υπάρχουν, μετά από τα 5 πρώτα λεπτά και συνεχίστε με το πλύσιμο του ματιού Εάν ο ερεθισμός ματιών ή το κοκκίνισμα εμμένει, επισκεφτείτε έναν οφθαλμίατρο. Ξεπλύνετε το στόμα. ΜΗΝ προκαλείτε εμετό. Ειδοποιείστε αμέσως ένα γιατρό ή ένα κέντρο δηλητηριάσεων. 4.2 Σημαντικότερα συμπτώματα και επιδράσεις, οξείες ή μεταγενέστερες Συμπτώματα Γαστροεντερικός ερεθισμός, Απώλεια υγρών και ηλεκτρολυτών., Η εισπνοή μεγάλης ποσότητας σκόνης μπορεί να οδηγήσει σε σχηματισμό πυρογενών ενώσεων πρωτεϊνών-χαλκού, που μπορεί να προκαλέσουν πυρετό από ατμούς χαλκού (όπως πυρετός μεταλλικών ατμών). 4.3 Ένδειξη οιασδήποτε απαιτούμενης άμεσης ιατρικής φροντίδας και ειδικής θεραπείας Μεταχείριση Σε περίπτωση απορρόφησης μιας μπουκιάς ή περισσότερο, πρέπει να ληφθούν τα ακόλουθα μέτρα: Για να εξουδετερώσετε τον χαλκό που έχει απορροφηθεί, χορηγήστε D-penicillamine. Σε περίπτωση αλλεργίας στην πενικιλλίνη να χορηγηθεί DMPS ( Dimercaptopropane sulfonate). Ελέγξτε προσεκτικά τις λειτουργίες των νεφρών.

4 MELODY COMPACT 49 WG 4/11 ΤΜΗΜΑ 5: ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ 5.1 Πυροσβεστικά μέσα Κατάλληλα Ακατάλληλα Εκνέφωμα νερού, Διοξείδιο του άνθρακα (CO2), Αφρός, Άμμος Δέσμη πεπιεσμένου νερού δι' εκτοξεύσεως 5.2 Ειδικοί κίνδυνοι που προκύπτουν από την ουσία ή το μείγμα 5.3 Συστάσεις για τους πυροσβέστες Ειδικός προστατευτικός εξοπλισμός για τους πυροσβέστες Επιπλέον πληροφορίες Σε περίπτωση πυρκαγιάς μπορεί να εκλυθούν τα ακόλουθα:, Uδροχλωρικό οξύ (HCl), Υδροκυάνιο (υδροκυανικό οξύ), μονοξείδιο του άνθρακα (CO), Oξείδια αζώτου (NOx) Σε περίπτωση έκρηξης ή πυρκαγιάς μην εισπνέετε τους καπνούς. Σε περίπτωση πυρκαγιάς έχετε αυτοδύναμη αναπνευστική συσκευή. Περιορίστε την εξάπλωση των μέσων πυρόσβεσης. Μην αφήνετε το νερό κατάσβεσης να φθάσει σε υπονόμους ή κοίτες νερού. ΤΜΗΜΑ 6: ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΥΧΑΙΑΣ ΕΚΛΥΣΗΣ 6.1 Προσωπικές προφυλάξεις, προστατευτικός εξοπλισμός και διαδικασίες έκτακτης ανάγκης Προφυλάξεις 6.2 Περιβαλλοντικές προφυλάξεις 6.3 Μέθοδοι και υλικά για περιορισμό και καθαρισμό Μέθοδοι καθαρισμού Αποφύγετε την επαφή με χυμένο προϊόν ή λερωμένες επιφάνειες. Χρησιμοποιήστε προσωπική ενδυμασία προστασίας. Να μην επιτρέπεται η είσοδός του σε υπόνομους, επιφανειακά και υπόγεια ύδατα. Χρησιμοποείστε μηχανικό εξοπλισμό για τη μεταχείριση. Παραδίνεται προς διάθεση σε κατάλληλα κλειστά δοχεία. Καθαρίστε το μολυσμένο δάπεδο και τα μολυσμένα αντικείμενα επιμελώς, τηρώντας τους περιβαλλοντικούς κανονισμούς. 6.4 Παραπομπή σε άλλα τμήματα Πληροφορίες σχετικές με τον ασφαλή χειρισμό, δείτε παράγραφο 7. Πληροφορίες σχετικές με τον εξοπλισμό ατομικής προστασίας, δείτε παράγραφο 8. Πληροφορίες σχετικές με τη διάθεση αποβλήτων, δείτε παράγραφο 13. ΤΜΗΜΑ 7: ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ 7.1 Προφυλάξεις για ασφαλή χειρισμό Υποδείξεις για ασφαλή χειρισμό Υποδείξεις προστασίας σε περίπτωση πυρκαγιάς και έκρηξης Χρησιμοποιείται μόνο σε χώρους με κατάλληλο μηχανισμό απορρόφησης. Αποφεύγετε τον σχηματισμό σκόνης. Δεν απαιτούνται ειδικές προφυλάξεις.

5 MELODY COMPACT 49 WG 5/11 Μέτρα υγιεινής Αποφεύγετε την επαφή με το δέρμα, τα μάτια και την ενδυμασία. Η ενδυμασία εργασίας φυλάσσεται ξεχωριστά. Απομακρύνετε τα λερωμένα ρούχα αμέσως και καθαρίστε τα επιμελώς πριν ξαναχρησιμοποιηθούν. Ενδύματα τα οποία δεν είναι δυνατό να καθαριστούν πρέπει να καταστραφούν (να καούν). Πλένετε τα χέρια πριν τα διαλείμματα και αμέσως μετά τον χειρισμό του προΐόντος. 7.2 Συνθήκες για την ασφαλή φύλαξη, συμπεριλαμβανομένων τυχόν ασυμβίβαστων Απαιτήσεις για χώρους αποθήκευσης και δοχεία Υποδείξεις για κοινή αποθήκευση Κατάλληλα υλικά 7.3 Ειδική τελική χρήση ή χρήσεις Διατηρείται στην αρχική συσκευασία. Φυλάσεται σε μέρος όπου η είσοδος επιτρέπεται μόνο σε εξουσιοδοτημένα πρόσωπα. Τα δοχεία διατηρούνται ερμητικά κλειστά, σε δροσερό και με καλό εξαερισμό τόπο. Φυλάξτε το μακριά από το απευθείας ηλιακό φως. Φυλάξτε το μακριά από τρόφιμα, ποτά και ζωοτροφές. Σύνθετο φιλμ αλουμινίου (min. 0,007 mm αλουμίνιο) Ανατρέξτε στην ετικέτα και/ή το φυλλάδιο. ΤΜΗΜΑ 8: ΈΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ/ΑΤΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ 8.1 Παράμετροι ελέγχου Συστατικά CAS-Αριθ. Παράμετροι ελέγχου Νέα Βάση έκδοση Copper oxychloride ,01 mg/m3 (TWA) 2014 EU SCOELS (Αναπνεύσιμο κλάσμα.) Iprovalicarb ,36 mg/m3 (TWA) OES BCS* *OES BCS: Εσωτερικό της Bayer AG, Crop Science Division "Πρότυπο Επαγγελματικής Έκθεσης" 8.2 Έλεγχοι έκθεσης Ατομικός προστατευτικός εξοπλισμός Για κανονικές συνθήκες χρήσης και χειρισμού,παρακαλούμε συμβουλευθείτε την ετικέτα και/ή το φυλλάδιο. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, θα πρέπει να τηρούνται οι ακόλουθες συστάσεις. Προστασία των αναπνευστικών οδών Για χειρισμό του προϊόντος όταν δεν είναι καλά κλεισμένο και πιθανή επαφή: Φοράτε αναπνευστική συσκευή με φίλτρο προστασίας από τα σωματίδια (δείκτης προστασίας 10) σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή νόρμα EN149FFP2 ή EN140P2 ή αντίστοιχη. Τα ατομικά μέσα προστασίας της αναπνοής θα πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο για τον έλεγχο του εναπομένοντα κινδύνου για μικρής διάρκειας δραστηριότητες, όταν έχουν ληφθεί όλα τα λογικά, εφικτά μέτρα για να μειωθεί η έκθεση στην πηγή της π.χ. περιορισμός και/ ή τοπικό σύστημα απαγωγής αερίων. Να τηρούνται πάντα οι οδηγίες του κατασκευαστή της αναπνευστικής συσκευής ως προς τη χρήση και τη συντήρησή της. Προστασία των χεριών Φοράτε λαστιχένια γάντια νιτριλίου με σήμανση CE ή αντίστοιχα (ελάχιστο πάχος 0,40 mm). Να τα πλένετε όταν λερώνονται. Να τα πετάτε όταν λερώνεται το εσωτερικό τους, όταν τρυπήσουν ή όταν

6 MELODY COMPACT 49 WG 6/11 Προστασία των ματιών Προστασία του δέρματος και του σώματος λερωθούν εξωτερικά αλλά δεν είναι δυνατό να καθαριστούν. Πλένετε τα χέρια σας συχνά και πάντα πριν το φαγητό, το ποτό, το κάπνισμα ή τη χρήση της τουαλέτας. Φοράτε χοντρά γυαλιά (σύμφωνα με την EN166, Πεδίο χρήσης = 5 ή αντίστοιχο). Φοράτε πρότυπη φόρμα και προστατευτική ενδυμασία Κατηγορίας 3 τύπου 5. Φοράτε δύο στρώματα ρούχων όποτε είναι δυνατό. Η προστατευτική από τα χημικά ενδυμασία θα πρέπει να είναι από πολυεστέρα/βαμβάκι ή μόνο βαμβάκι και να πλένεται τακτικά επαγγελματικά. Εάν υπάρχει κίνδυνος σημαντικής έκθεσης, θεωρείται αναγκαία η ενδυμασία υψηλότερου προστατευτικού τύπου. ΤΜΗΜΑ 9: ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ 9.1 Στοιχεία για τις βασικές φυσικές και χημικές ιδιότητες Μορφή Χρώμα Οσμή ph Aναφλεξιμότητα (στερεό, αέριο) Θερμοκρασία αυτοανάφλεξης Υδατοδιαλυτότητα Συντελεστής κατανομής: n- οκτανόλη/νερό Οξειδωτικές ιδιότητες Εκρηκτικότητα Διασπειρόμενοι στο νερό κόκκοι. πράσινο έως καφέ ασθενής, χαρακτηριστικό 8,5-9,5 σε 1 % (23 C) (νερό απιοντισμένο) Το προϊόν δεν είναι ιδιαίτερα εύφλεκτο. Το προϊόν δεν είναι αυτοαναφλεγόμενο. μπορεί να γίνει αιώρημα Iprovalicarb: log Pow: περίπου 3,19 σε 20 C Δεν έχει οξειδωτικές ιδιότητες Μη εκρηκτικό 92/69/EEC, A.14 / OECD Άλλες πληροφορίες Περαιτέρω φυσικοχημικά στοιχεία σχετικά με την ασφάλεια, δεν είναι γνωστά. ΤΜΗΜΑ 10: ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ 10.1 Δραστικότητα Θερμική διάσπαση Σταθερό κάτω από κανονικές συνθήκες. Αυτοθέρμανση μη αυτοθερμαινόμενο 10.2 Χημική σταθερότητα Σταθερό υπό τις προδιαγραφόμενες υποδείξεις αποθήκευσης.

7 MELODY COMPACT 49 WG 7/ Συνθήκες προς αποφυγήν Ακραίες θερμοκρασίες και απευθείας ηλιακό φως Μη συμβατά υλικά Αποθηκεύσετε μόνο στον αρχικό περιέκτη Επικίνδυνα προϊόντα αποσύνθεσης Δεν αναμένονται προϊόντα αποσύνθεσης υπό κανονικές συνθήκες χρήσης. ΤΜΗΜΑ 11: ΤΟΞΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 11.1 Πληροφορίες για τις τοξικολογικές επιπτώσεις Οξεία τοξικότητα από του στόματος Οξεία τοξικότητα διά του δέρματος Ερεθισμός του δέρματος Ερεθισμός των οφθαλμών Ευαισθητοποίηση LD 50 cut-off (Αρουραίος) mg/kg LD50 (Αρουραίος) > mg/kg Κανένας ερεθισμός του δέρματος (Κουνέλι) Ερεθίζει τα μάτια. (Κουνέλι) Δεν προκαλεί ευαισθητοποίηση. (Υδρόχοιρος) OECD Test Guideline 406, Magnusson & Kligman test Προσδιορισμός Ειδική τοξικότητα σεα όργανα-στόχους (STOT) - μία εφάπαξ έκθεση Iprovalicarb: Με βάση τα διαθέσιμα στοιχεία, τα κριτήρια ταξινόμησης δεν πληρούνται. Εκτίμηση τοξικότητας λόγω επαναλαμβανόμενης δόσης Η ουσία Iprovalicarb δεν προκάλεσε σε ανθρώπους συγκεκριμένη τοξικότητα σε όργανα στόχους σε πειραματικές μελέτες ζώων. Προσδιορισμός μεταλλακτικής ικανότητας Η ουσία Iprovalicarb δεν ήταν μεταλλαξιγόνα ή γενοτοξική σε μία σειρά από in vitro και in vivo δοκιμές. Προσδιορισμός καρκινογένεσης Η ουσία Iprovalicarb δεν ήταν καρκινογόνος σε διατροφικές μελέτες σε αρουραίους και ποντίκια. Προσδιορισμός τοξικότητας στην αναπαραγωγή Η ουσία Iprovalicarb δεν προκάλεσε τοξικότητα στην αναπαραγωγή σε μελέτες δύο γενεών σε αρουραίους. Aξιολόγηση τοξικότητα στην ανάπτυξη Η ουσία Iprovalicarb δεν ήταν τοξική στην ανάπτυξη σε αρουραίους και λαγούς. Επιπλέον πληροφορίες Τα τοξικολογικά στοιχεία αφορούν παρόμοιο παρασκεύασμα. ΤΜΗΜΑ 12: ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 12.1 Τοξικότητα Τοξικότητα στα ψάρια LC50 (Oncorhynchus mykiss (Ιριδίζουσα πέστροφα)) 0,162 mg/l

8 MELODY COMPACT 49 WG 8/11 Τοξικότητα στα υδρόβια ασπόνδυλα Χρόνος έκθεσης: 96 h EC50 (Daphnia magna (Νερόψυλλος ο μέγας)) 2,7 mg/l Χρόνος έκθεσης: 48 h Τοξικότητα στα υδρόβια φυτά 12.2 Ανθεκτικότητα και ικανότητα αποικοδόμησης Βιοαποδομησιμότητα EC50 (Raphidocelis subcapitata (πράσινο φύκι γλυκού νερού)) 0,307 mg/l Ρυθμός ανάπτυξης; Χρόνος έκθεσης: 72 h Iprovalicarb: Μη άμμεσα βιοαποδομήσιμο Koc Iprovalicarb: Koc: Δυνατότητα βιοσυσσώρευσης Βιοσυσσώρευση Iprovalicarb: Вιοσυγκέντρωσης (BCF) 10 Καμία βιοσυσσώρευση Κινητικότητα στο έδαφος Κινητικότητα στο έδαφος Iprovalicarb: Μέτρια κινητό στο έδαφος 12.5 Αποτελέσματα της αξιολόγησης ΑΒΤ και αααβ Αξιολόγηση των ΑΒΤ και των αααβ 12.6 Άλλες αρνητικές επιπτώσεις Άλλες οικολογικές υποδείξεις Iprovalicarb: Η ουσία αυτή δεν θεωρείται ως ανθεκτική, βιοσυσσωρεύσιμη και τοξική (PBT). Αυτή η ουσία δεν θεωρείται ως άκρως ανθεκτική kai άκρως βιοσυσσωρεύσιμη (vpvb). Τα παραπάνω οικολογικά στοιχεία αναφέρονται σε παρόμοιο παρασκεύασμα. Δεν υπάρχουν άλλες επιπτώσεις προς αναφορά. ΤΜΗΜΑ 13: ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΗ 13.1 Μέθοδοι διαχείρισης αποβλήτων Προϊόν Ακάθαρτες συσκευασίες Κωδικός απορρίμματος του αμεταχείριστου προϊόντος Σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς, μπορεί να απορριφθεί σε χώρο απόρριψης απορριμμάτων ή σε αποτεφρωτήρα, μετά από συνεννόηση με τους αντίστοιχους υπεύθυνους των χώρων ή και την αρμόδια αρχή. Οι όχι εντελώς άδειες συσκευασίες θα πρέπει να απορρίπτονται ως επικίνδυνα απόβλητα * αγροχημικά απόβλητα που περιέχουν επικίνδυνες ουσίες ΤΜΗΜΑ 14: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ADR/RID/ADN 14.1 Αριθμός ΟΗΕ Οικεία ονομασία αποστολής ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΥΣΙΑ, ΣΤEΡΕΟ, Μ.Α.Κ. ΟΗΕ

9 MELODY COMPACT 49 WG 9/11 (ΜΕΙΓΜΑ ΟΞΥΧΛΩΡΙΟΥΧΟΥ ΧΑΛΚΟΥ, IPROVALICARB) 14.3 Τάξη/τάξεις κινδύνου κατά τη 9 μεταφορά 14.4 Ομάδα συσκευασίας III 14.5 Σήμανση επικινδυνότητας για ΝΑΙ το περιβάλλον Αριθμός επικινδυνότητας 90 Κωδικός Τούνελ E Κατ'αρχήν, αυτή η κατηγοριοποίηση δεν ισχύει για εσωτερικές πλωτές μεταφορές με βυτιοφόρο πλοίο. Παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τον παρασκευστή για περαιτέρω πληροφοίες. IMDG 14.1 Αριθμός ΟΗΕ Οικεία ονομασία αποστολής ENVIRONMENTALLY HAZARDOUS SUBSTANCE, SOLID, ΟΗΕ N.O.S. (COPPER OXICHLORIDE, IPROVALICARB MIXTURE) 14.3 Τάξη/τάξεις κινδύνου κατά τη 9 μεταφορά 14.4 Ομάδα συσκευασίας III 14.5 Θαλάσσιος ρύπος ΝΑΙ IATA 14.1 Αριθμός ΟΗΕ Οικεία ονομασία αποστολής ENVIRONMENTALLY HAZARDOUS SUBSTANCE, SOLID, ΟΗΕ N.O.S. (COPPER OXICHLORIDE, IPROVALICARB MIXTURE ) 14.3 Τάξη/τάξεις κινδύνου κατά τη 9 μεταφορά 14.4 Ομάδα συσκευασίας III 14.5 Σήμανση επικινδυνότητας για ΝΑΙ το περιβάλλον 14.6 Ειδικές προφυλάξεις για τον χρήστη Βλέπε παραγράφους 6 έως 8 αυτού του Δελτίου Δεδομένων Ασφαλείας Χύδην μεταφορά σύμφωνα με το παράρτημα II της σύμβασης MARPOL και του κώδικα IBC Απαγορεύτεται η μεταφορά χύδην προϊόντος σύμφωνα με τον κώδικα IBC. ΤΜΗΜΑ 15: ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ 15.1 Κανονισμοί/νομοθεσία σχετικά με την ασφάλεια, την υγεία και το περιβάλλον για την ουσία ή το μείγμα Επιπλέον πληροφορίες WHO-ταξινόμηση: III (Ελαφρώς επικίνδυνο) 15.2 Αξιολόγηση χημικής ασφάλειας Δεν απαιτείται έκθεση χημικής ασφάλειας.

10 MELODY COMPACT 49 WG 10/11 ΤΜΗΜΑ 16: ΆΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Κείμενο δηλώσεων επικινδυνότητας που αναφέρονται στην παράγραφο 3 H301 H302 H314 H317 H319 H332 H400 H410 H412 Συντμήσεις και ακρωνύμια Τοξικό σε περίπτωση κατάποσης. Επιβλαβές σε περίπτωση κατάποσης. Προκαλεί σοβαρά δερματικά εγκαύματα και οφθαλμικές βλάβες. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική δερματική αντίδραση. Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό. Επιβλαβές σε περίπτωση εισπνοής. Πολύ τοξικό για τους υδρόβιους οργανισμούς. Πολύ τοξικό για τους υδρόβιους οργανισμούς, με μακροχρόνιες επιπτώσεις. Επιβλαβές για τους υδρόβιους οργανισμούς, με μακροχρόνιες επιπτώσεις. ADN Ευρωπαϊκή Συμφωνία για τη Διεθνή Μεταφορά Επικινδύνων Εμπορευμάτων μέσω Εσωτερικών Πλωτών οδών ADR Ευρωπαϊκή Συμφωνία για τις Διεθνείς Οδικές Μεταφορές Επικινδύνων Εμπορευμάτων ATE εκτίμηση της οξείας τοξικότητας CAS-Nr. Αριθμός ευρετηρίου της Chemical Abstracts Service Συγκέντρ. Συγκέντρωση EK-Αριθ. Αριθμός Ευρωπαϊκής κοινότητας ECx Αποτελεσματική συγκέντρωση σε ποσοστό x % EINECS Eυρωπαϊκό ευρετήριο των χημικών ουσιών που κυκλοφορούν στο εμπόριο ELINCS Ευρωπαϊκός Κατάλογος των Κοινοποιηθεισών Ουσιών EN Ευρωπαϊκά πρότυπα EU Ευρωπαϊκή Ένωση IATA International Air Transport Association IBC International Code for the Construction and Equipment of Ships Carrying Dangerous Chemicals in Bulk (IBC Code) ICx Συγκέντρωση αναστολής σε ποσοστό % IMDG International Maritime Dangerous Goods LCx Θανατηφόρος συγκέντρωση σε ποσοστό % LDx Θανατηφόρος δόση σε ποσοστό x% LOEC/LOEL Κατώτατη συγκέντρωση στην οποία παρατηρούνται επιπτώσεις/ Κατώτατο επίπεδο στο οποίο παρατηρούνται επιπτώσεις MARPOL MARPOL: International Convention for the prevention of marine pollution from ships N.O.S. Not otherwise specified NOEC/NOEL Συγκέντρωση μη παρατηρούμενης επίδρασης / Επίπεδο στο οποίο δεν παρατηρούνται επιδράσεις OECD Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης RID Κανονισμός για τη Διεθνή Σιδηροδρομική Μεταφορά Επικίνδυνων Εμπορευμάτων TWA Μέση χρονικά σταθμισμένη οριακή τιμή UN Ηνωμένα Έθνη WHO Διεθνής οργανισμός υγείας Οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτό το Δελτίο Ασφαλείας είναι σύμφωνα με τις οδηγίες του κανονισμού (ΕE) No 1907/2006 και του κανονισμού (ΕE) No 2015/830 που τροποποιεί τον κανονισμό (ΕE) No 1907/2006 (και κάθε μεταγενέστερη τροποποίηση). Αυτό το Δελτίο συμπληρώνει τις οδηγίες χρήσης αλλά δεν τις αντικαθιστά. Οι πληροφορίες που περιέχει βασίζονται στην υπάρχουσα γνώση για το προϊόν μέχρι τη στιγμή της συγγραφής του δελτίου. Υπενθυμίζονται στους χρήστες οι πιθανοί κίνδυνοι της χρήσης του προϊόντος για άλλο σκοπό από αυτό που προορίζεται. Οι απαιτούμενες πληροφορίες συμμορφώνονται με την τρέχουσα νομοθεσία της ΕE. Παρακαλούνται οι παραλήπτες να τηρούν τυχόν πρόσθετους εθνικούς κανονισμούς.

11 MELODY COMPACT 49 WG 11/11 Αιτία αναθεώρησης: Δελτία Δεδομένων Ασφαλείας (ΔΔΑ) σύμφωνα με τον Κανονισμό 1272/2008/EK (CLP) Οι αλλαγές από την τελευταία έκδοση θα τονίζονται στο περιθώριο. Αυτή η έκδοση αντικαθιστά όλες τις προηγούμενες εκδόσεις.

Bayer CropScience ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθμ. 1907/2006

Bayer CropScience ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθμ. 1907/2006 MELODY COMPACT WG 1/10 ΤΜΗΜΑ 1: ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΥΣΙΑΣ/ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Σήμα κατατεθέν MELODY COMPACT WG Κωδικός προΐόντος (UVP) 05761831 1.2 Συναφείς

Διαβάστε περισσότερα

Bayer CropScience ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Σύμφωνα με την οδηγία 2001/58/ΕK

Bayer CropScience ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Σύμφωνα με την οδηγία 2001/58/ΕK TELDOR 50 WG 1/6 1. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ/ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ Πληροφορία προϊόντος Σήμα κατατεθέν TELDOR 50 WG Κωδικός προϊόντος (UVP) 05419441 Εταιρεία Bayer Hellas AG 18-20 Sorou

Διαβάστε περισσότερα

MELODY COMPACT 49 WG 1/11 Έκδοση 3 / GR Ημερομηνία Αναθεώρησης: Ημερομηνία εκτύπωσης:

MELODY COMPACT 49 WG 1/11 Έκδοση 3 / GR Ημερομηνία Αναθεώρησης: Ημερομηνία εκτύπωσης: MELODY COMPACT 49 WG 1/11 ΤΜΗΜΑ 1: ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΙΚOΣ ΚΩΔΙΚOΣ ΟΥΣIΑΣ/ΜΕIΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕIΑΣ/ΕΠΙΧΕIΡΗΣΗΣ 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Σήμα κατατεθέν Κωδικός προΐόντος (UVP) 05761831 MELODY COMPACT

Διαβάστε περισσότερα

Bayer CropScience ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθμ. 1907/2006

Bayer CropScience ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθμ. 1907/2006 TWIST WG 1/10 ΤΜΗΜΑ 1: ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΥΣΙΑΣ/ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Σήμα κατατεθέν TWIST WG Κωδικός προΐόντος (UVP) 05584493 1.2 Συναφείς προσδιοριζόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Bayer CropScience ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθμ. 1907/2006

Bayer CropScience ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθμ. 1907/2006 BELT 24WG 1/10 ΤΜΗΜΑ 1: ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΥΣΙΑΣ/ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Σήμα κατατεθέν BELT 24WG Κωδικός προΐόντος (UVP) 79637527 1.2 Συναφείς προσδιοριζόμενες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Σελίδα 1 από 5 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος και αντενδεικνυόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Bayer CropScience ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθμ. 1907/2006

Bayer CropScience ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθμ. 1907/2006 MONCEREN DS 1/9 ΤΜΗΜΑ 1: ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΥΣΙΑΣ/ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Σήμα κατατεθέν MONCEREN DS Κωδικός προΐόντος (UVP) 04405684 1.2 Συναφείς προσδιοριζόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Bayer CropScience ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθμ. 1907/2006

Bayer CropScience ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθμ. 1907/2006 RUNNER 240SC 1/9 ΤΜΗΜΑ 1: ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΥΣΙΑΣ/ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Σήμα κατατεθέν RUNNER 240SC Κωδικός προΐόντος (UVP) 05439345 1.2 Συναφείς προσδιοριζόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Bayer CropScience ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθμ. 1907/2006

Bayer CropScience ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθμ. 1907/2006 QUICK BAYT SPRAY 1/9 ΤΜΗΜΑ 1: ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΥΣΙΑΣ/ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Σήμα κατατεθέν QUICK BAYT SPRAY Κωδικός προΐόντος (UVP) 06277055 1.2 Συναφείς

Διαβάστε περισσότερα

Bayer CropScience ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθμ. 1907/2006

Bayer CropScience ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθμ. 1907/2006 PROFILER WG 1/10 ΤΜΗΜΑ 1: ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΥΣΙΑΣ/ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Σήμα κατατεθέν PROFILER WG Κωδικός προΐόντος (UVP) 79975694, 81759731 1.2 Συναφείς

Διαβάστε περισσότερα

Bayer CropScience ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθμ. 1907/2006

Bayer CropScience ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθμ. 1907/2006 QUICK BAYT 1/10 ΤΜΗΜΑ 1: ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΥΣΙΑΣ/ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Σήμα κατατεθέν QUICK BAYT Κωδικός προΐόντος (UVP) 05451132 1.2 Συναφείς προσδιοριζόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Bayer CropScience ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθμ. 1907/2006

Bayer CropScience ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθμ. 1907/2006 ELEVATE 50WG 1/10 ΤΜΗΜΑ 1: ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΥΣΙΑΣ/ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Σήμα κατατεθέν ELEVATE 50WG Κωδικός προΐόντος (UVP) 05419441 1.2 Συναφείς προσδιοριζόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Bayer CropScience ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθμ. 1907/2006

Bayer CropScience ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθμ. 1907/2006 BAYFIDAN SC 312 30ML 1/8 ΤΜΗΜΑ 1: ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΥΣΙΑΣ/ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Σήμα κατατεθέν BAYFIDAN SC 312 30ML Κωδικός προΐόντος (UVP) 05714133 1.2

Διαβάστε περισσότερα

Bayer CropScience ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθμ. 1907/2006

Bayer CropScience ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθμ. 1907/2006 FLOCTER WP 1/9 ΤΜΗΜΑ 1: ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΥΣΙΑΣ/ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Σήμα κατατεθέν FLOCTER WP Κωδικός προΐόντος (UVP) 80240511 1.2 Συναφείς προσδιοριζόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Bayer CropScience ΕΛΤΙΟ Ε ΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Σύµφωνα µε την οδηγία 2001/58/ΕK

Bayer CropScience ΕΛΤΙΟ Ε ΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Σύµφωνα µε την οδηγία 2001/58/ΕK RUNNER SC 240 1/5 1. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ/ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ Πληροφορία προϊόντος Σήµα κατατεθέν RUNNER SC 240 Κωδικός προϊόντος (UVP) 05302609 Χρήση εντοµοκτόνο Εταιρεία Bayer

Διαβάστε περισσότερα

FLINT 50WG 1/11 Έκδοση 3 / GR Ημερομηνία Αναθεώρησης: Ημερομηνία εκτύπωσης:

FLINT 50WG 1/11 Έκδοση 3 / GR Ημερομηνία Αναθεώρησης: Ημερομηνία εκτύπωσης: FLINT 50WG 1/11 ΤΜΗΜΑ 1: ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΙΚOΣ ΚΩΔΙΚOΣ ΟΥΣIΑΣ/ΜΕIΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕIΑΣ/ΕΠΙΧΕIΡΗΣΗΣ 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Σήμα κατατεθέν FLINT 50WG Κωδικός προΐόντος (UVP) 05584493 1.2 Συναφείς προσδιοριζόμενες

Διαβάστε περισσότερα

COPPERFIELD 20 WG 1/11 Έκδοση 1 / GR Ημερομηνία Αναθεώρησης: Ημερομηνία εκτύπωσης:

COPPERFIELD 20 WG 1/11 Έκδοση 1 / GR Ημερομηνία Αναθεώρησης: Ημερομηνία εκτύπωσης: COPPERFIELD 20 WG 1/11 ΤΜΗΜΑ 1: ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΥΣΙΑΣ/ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Σήμα κατατεθέν Κωδικός προΐόντος (UVP) 84404071 COPPERFIELD 20 WG 1.2 Συναφείς

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Σελίδα 1 από 6 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος και αντενδεικνυόμενες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Σελίδα 1 από 5 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος και αντενδεικνυόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Bayer CropScience ΕΛΤΙΟ Ε ΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Σύµφωνα µε την οδηγία 2001/58/ΕK

Bayer CropScience ΕΛΤΙΟ Ε ΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Σύµφωνα µε την οδηγία 2001/58/ΕK MELODY COMPACT WP 24,5 1/6 1. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ/ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ Πληροφορία προϊόντος Σήµα κατατεθέν MELODY COMPACT WP 24,5 Κωδικός προϊόντος (UVP) 05440254 Χρήση µυκητοκτόνο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Σελίδα 1 από 5 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος και αντενδεικνυόμενες

Διαβάστε περισσότερα

CONTANS WG 1/8 Έκδοση 1 / GR Ημερομηνία Αναθεώρησης: Ημερομηνία εκτύπωσης:

CONTANS WG 1/8 Έκδοση 1 / GR Ημερομηνία Αναθεώρησης: Ημερομηνία εκτύπωσης: CONTANS WG 1/8 ΤΜΗΜΑ 1: ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΥΣΙΑΣ/ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Σήμα κατατεθέν CONTANS WG Κωδικός προΐόντος (UVP) 80998929 1.2 Συναφείς προσδιοριζόμενες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Σελίδα 1 από 5 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος και αντενδεικνυόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Σελίδα 1 από 5 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος και αντενδεικνυόμενες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Σελίδα 1 από 5 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος και αντενδεικνυόμενες

Διαβάστε περισσότερα

MELODY DUO WP 1/12 Έκδοση 4 / GR Ημερομηνία Αναθεώρησης: Ημερομηνία εκτύπωσης:

MELODY DUO WP 1/12 Έκδοση 4 / GR Ημερομηνία Αναθεώρησης: Ημερομηνία εκτύπωσης: MELODY DUO WP 1/12 ΤΜΗΜΑ 1: ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΥΣΙΑΣ/ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Σήμα κατατεθέν MELODY DUO WP Κωδικός προΐόντος (UVP) 05110661 1.2 Συναφείς προσδιοριζόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Σελίδα 1 από 7 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος και αντενδεικνυόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Bayer CropScience ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθμ. 1907/2006

Bayer CropScience ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθμ. 1907/2006 ALIETTE 80WG 1/9 ΤΜΗΜΑ 1: ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΥΣΙΑΣ/ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Σήμα κατατεθέν ALIETTE 80WG Κωδικός προΐόντος (UVP) 79892411, 81013152 1.2 Συναφείς

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Σελίδα 1 από 5 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος και αντενδεικνυόμενες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Σελίδα 1 από 5 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος και αντενδεικνυόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Σελίδα 1 από 5 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος και αντενδεικνυόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Bayer CropScience ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθμ. 1907/2006

Bayer CropScience ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθμ. 1907/2006 NATIVO 75WG 1/10 ΤΜΗΜΑ 1: ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΥΣΙΑΣ/ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Σήμα κατατεθέν NATIVO 75WG Κωδικός προΐόντος (UVP) 06418015 1.2 Συναφείς προσδιοριζόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Bayer CropScience ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθμ. 1907/2006

Bayer CropScience ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθμ. 1907/2006 MILDEX 71WG 1/10 ΤΜΗΜΑ 1: ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΥΣΙΑΣ/ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Σήμα κατατεθέν MILDEX 71WG Κωδικός προΐόντος (UVP) 79933738 1.2 Συναφείς προσδιοριζόμενες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Σελίδα 1 από 6 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος και αντενδεικνυόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Bayer CropScience ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθμ. 1907/2006

Bayer CropScience ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθμ. 1907/2006 MADISON 263SC 1/11 ΤΜΗΜΑ 1: ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΥΣΙΑΣ/ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Σήμα κατατεθέν MADISON 263SC Κωδικός προΐόντος (UVP) 06461921 1.2 Συναφείς προσδιοριζόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Bayer CropScience ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθμ. 1907/2006

Bayer CropScience ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθμ. 1907/2006 ANTRACOL 70WP 1/10 ΤΜΗΜΑ 1: ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΥΣΙΑΣ/ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Σήμα κατατεθέν ANTRACOL 70WP Κωδικός προΐόντος (UVP) 04479696 1.2 Συναφείς προσδιοριζόμενες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Σελίδα 1 από 5 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος και αντενδεικνυόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Bayer CropScience ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθμ. 1907/2006

Bayer CropScience ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθμ. 1907/2006 MELODY DUO 66,8WP 1/10 ΤΜΗΜΑ 1: ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΥΣΙΑΣ/ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Σήμα κατατεθέν MELODY DUO 66,8WP Κωδικός προΐόντος (UVP) 05110661 1.2 Συναφείς

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Σελίδα 1 από 5 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος και αντενδεικνυόμενες

Διαβάστε περισσότερα

MELODY DUO WP 1/11 Έκδοση 3 / GR Ημερομηνία Αναθεώρησης: Ημερομηνία εκτύπωσης:

MELODY DUO WP 1/11 Έκδοση 3 / GR Ημερομηνία Αναθεώρησης: Ημερομηνία εκτύπωσης: MELODY DUO WP 1/11 ΤΜΗΜΑ 1: ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΥΣΙΑΣ/ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Σήμα κατατεθέν MELODY DUO WP Κωδικός προΐόντος (UVP) 05110661 1.2 Συναφείς προσδιοριζόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Bayer CropScience ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθμ. 1907/2006

Bayer CropScience ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθμ. 1907/2006 OBERON 240SC 1/10 ΤΜΗΜΑ 1: ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΥΣΙΑΣ/ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Σήμα κατατεθέν OBERON 240SC Κωδικός προΐόντος (UVP) 05544300 1.2 Συναφείς προσδιοριζόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Bayer CropScience ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθμ. 1907/2006

Bayer CropScience ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθμ. 1907/2006 SENCOR 70WG 1/10 ΤΜΗΜΑ 1: ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΥΣΙΑΣ/ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Σήμα κατατεθέν SENCOR 70WG Κωδικός προΐόντος (UVP) 00929646 1.2 Συναφείς προσδιοριζόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Bayer CropScience ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθμ. 1907/2006

Bayer CropScience ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθμ. 1907/2006 MAXFORCE PRIME 1/10 ΤΜΗΜΑ 1: ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΥΣΙΑΣ/ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Σήμα κατατεθέν MAXFORCE PRIME Κωδικός προΐόντος (UVP) 06531709 1.2 Συναφείς προσδιοριζόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Bayer CropScience ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθμ. 1907/2006

Bayer CropScience ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθμ. 1907/2006 CHALLENGE 600SC 1/10 ΤΜΗΜΑ 1: ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΥΣΙΑΣ/ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Σήμα κατατεθέν CHALLENGE 600SC Κωδικός προΐόντος (UVP) 05922585 1.2 Συναφείς

Διαβάστε περισσότερα

Bayer CropScience ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθμ. 1907/2006

Bayer CropScience ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθμ. 1907/2006 FLINT PLUS 64WG 1/11 ΤΜΗΜΑ 1: ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΥΣΙΑΣ/ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Σήμα κατατεθέν FLINT PLUS 64WG Κωδικός προΐόντος (UVP) 06184790 1.2 Συναφείς

Διαβάστε περισσότερα

Bayer CropScience ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθμ. 1907/2006

Bayer CropScience ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθμ. 1907/2006 FOLICUR 25WG 1/10 ΤΜΗΜΑ 1: ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΥΣΙΑΣ/ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Σήμα κατατεθέν FOLICUR 25WG Κωδικός προΐόντος (UVP) 04287673 1.2 Συναφείς προσδιοριζόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Σελίδα 1 από 5 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος και αντενδεικνυόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Bayer CropScience ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθμ. 1907/2006

Bayer CropScience ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθμ. 1907/2006 ADORA 400SC 1/10 ΤΜΗΜΑ 1: ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΥΣΙΑΣ/ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Σήμα κατατεθέν ADORA 400SC Κωδικός προΐόντος (UVP) 05177715 1.2 Συναφείς προσδιοριζόμενες

Διαβάστε περισσότερα

KIT LIN ARRY HCV GT AMPL/CA 48T EXPT-IVD

KIT LIN ARRY HCV GT AMPL/CA 48T EXPT-IVD ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Εμπορική Ονομασία : Προϊόντος Αρ. υλικού / Αρ. Genisys : 04391837190 Ονομασία της ουσίας : 1.2 Συναφείς

Διαβάστε περισσότερα

Bayer CropScience ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθμ. 1907/2006

Bayer CropScience ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθμ. 1907/2006 PLURAL SL200 1/10 ΤΜΗΜΑ 1: ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΥΣΙΑΣ/ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Σήμα κατατεθέν PLURAL SL200 Κωδικός προΐόντος (UVP) 06364284 1.2 Συναφείς προσδιοριζόμενες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Σελίδα 1 από 6 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος και αντενδεικνυόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Σελίδα 1 από 5 ΤΜΗΜΑ 1: Αναγνωριστικός κωδικός ουσίας/μείγματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος και αντενδεικνυόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Bayer CropScience ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθμ. 1907/2006

Bayer CropScience ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθμ. 1907/2006 ANTRACOL BLAU 65WP 1/10 ΤΜΗΜΑ 1: ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΥΣΙΑΣ/ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Σήμα κατατεθέν ANTRACOL BLAU 65WP Κωδικός προΐόντος (UVP) 05235995 1.2 Συναφείς

Διαβάστε περισσότερα

QUICK BAYT SPRAY 1/11 Έκδοση 2 / GR Ημερομηνία Αναθεώρησης: Ημερομηνία εκτύπωσης:

QUICK BAYT SPRAY 1/11 Έκδοση 2 / GR Ημερομηνία Αναθεώρησης: Ημερομηνία εκτύπωσης: QUICK BAYT SPRAY 1/11 ΤΜΗΜΑ 1: ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΥΣΙΑΣ/ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Σήμα κατατεθέν Κωδικός προΐόντος (UVP) 06277055 QUICK BAYT SPRAY 1.2 Συναφείς

Διαβάστε περισσότερα

Bayer CropScience ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθμ. 1907/2006

Bayer CropScience ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθμ. 1907/2006 ARTIST 41,5WG 1/11 ΤΜΗΜΑ 1: ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΥΣΙΑΣ/ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Σήμα κατατεθέν ARTIST 41,5WG Κωδικός προΐόντος (UVP) 05167620 1.2 Συναφείς προσδιοριζόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Bayer CropScience ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθμ. 1907/2006

Bayer CropScience ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθμ. 1907/2006 CONFIDOR SL200 1/10 ΤΜΗΜΑ 1: ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΥΣΙΑΣ/ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Σήμα κατατεθέν CONFIDOR SL200 Κωδικός προΐόντος (UVP) 06364284 1.2 Συναφείς προσδιοριζόμενες

Διαβάστε περισσότερα

BIOPOWER SL 1/10 Έκδοση 4 / GR Ημερομηνία Αναθεώρησης: Ημερομηνία εκτύπωσης:

BIOPOWER SL 1/10 Έκδοση 4 / GR Ημερομηνία Αναθεώρησης: Ημερομηνία εκτύπωσης: BIOPOWER SL 1/10 ΤΜΗΜΑ 1: ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΥΣΙΑΣ/ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Σήμα κατατεθέν BIOPOWER SL Κωδικός προΐόντος (UVP) 05815990 1.2 Συναφείς προσδιοριζόμενες

Διαβάστε περισσότερα

MERO 733EC 1/9 Έκδοση 1 / GR Ημερομηνία Αναθεώρησης: Ημερομηνία εκτύπωσης:

MERO 733EC 1/9 Έκδοση 1 / GR Ημερομηνία Αναθεώρησης: Ημερομηνία εκτύπωσης: MERO 733EC 1/9 ΤΜΗΜΑ 1: ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΥΣΙΑΣ/ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Σήμα κατατεθέν MERO 733EC Κωδικός προΐόντος (UVP) 05951437 1.2 Συναφείς προσδιοριζόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Σελίδα 1 από 7 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος και αντενδεικνυόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Bayer CropScience ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθμ. 1907/2006

Bayer CropScience ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθμ. 1907/2006 MAXFORCE QUANTUM 1/9 ΤΜΗΜΑ 1: ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΥΣΙΑΣ/ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Σήμα κατατεθέν MAXFORCE QUANTUM Κωδικός προΐόντος (UVP) 79212690 1.2 Συναφείς

Διαβάστε περισσότερα

Bayer CropScience ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθμ. 1907/2006

Bayer CropScience ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθμ. 1907/2006 VOLARE 687,5SC 1/10 ΤΜΗΜΑ 1: ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΥΣΙΑΣ/ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Σήμα κατατεθέν VOLARE 687,5SC Κωδικός προΐόντος (UVP) 80870612 1.2 Συναφείς προσδιοριζόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Bayer CropScience ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθμ. 1907/2006

Bayer CropScience ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθμ. 1907/2006 PREVALOR 80WG 1/9 ΤΜΗΜΑ 1: ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΥΣΙΑΣ/ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Σήμα κατατεθέν PREVALOR 80WG Κωδικός προΐόντος (UVP) 79892411 1.2 Συναφείς προσδιοριζόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Bayer CropScience ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθμ. 1907/2006

Bayer CropScience ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθμ. 1907/2006 MAXFORCE WHITE IC 1/10 ΤΜΗΜΑ 1: ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΥΣΙΑΣ/ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Σήμα κατατεθέν MAXFORCE WHITE IC Κωδικός προΐόντος (UVP) 05178819 1.2 Συναφείς

Διαβάστε περισσότερα

Bayer CropScience ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθμ. 1907/2006

Bayer CropScience ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθμ. 1907/2006 ANTRACOL COMBI X 1/9 ΤΜΗΜΑ 1: ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΥΣΙΑΣ/ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Σήμα κατατεθέν ANTRACOL COMBI X Κωδικός προΐόντος (UVP) 04862961 1.2 Συναφείς

Διαβάστε περισσότερα

Bayer CropScience ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθμ. 1907/2006

Bayer CropScience ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθμ. 1907/2006 RACUMIN PASTE 1/10 ΤΜΗΜΑ 1: ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΥΣΙΑΣ/ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Σήμα κατατεθέν RACUMIN PASTE Κωδικός προΐόντος (UVP) 05141435 1.2 Συναφείς προσδιοριζόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Bayer CropScience ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθμ. 1907/2006

Bayer CropScience ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθμ. 1907/2006 ENVIDOR 240SC 1/10 ΤΜΗΜΑ 1: ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΥΣΙΑΣ/ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Σήμα κατατεθέν ENVIDOR 240SC Κωδικός προΐόντος (UVP) 05304954 1.2 Συναφείς προσδιοριζόμενες

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Σελίδα: 1 Ημερομηνία σύνθεσης: 17/04/2015 Αριθ. Αναθεώρησης: 1 Τμημα 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Ονομασία προϊόντος: Κωδικός προϊόντος:

Διαβάστε περισσότερα

Bayer CropScience ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθμ. 1907/2006

Bayer CropScience ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθμ. 1907/2006 PREVICUR ENERGY 840SL 1/9 ΤΜΗΜΑ 1: ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΥΣΙΑΣ/ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Σήμα κατατεθέν PREVICUR ENERGY 840SL Κωδικός προΐόντος (UVP) 06396712,

Διαβάστε περισσότερα

Bayer CropScience ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθμ. 1907/2006

Bayer CropScience ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθμ. 1907/2006 MAXFORCE PRIME 1/10 ΤΜΗΜΑ 1: ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΥΣΙΑΣ/ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Σήμα κατατεθέν MAXFORCE PRIME Κωδικός προΐόντος (UVP) 06531709 1.2 Συναφείς προσδιοριζόμενες

Διαβάστε περισσότερα

QUICK BAYT WG10 1/11 Έκδοση 3 / GR Ημερομηνία Αναθεώρησης: Ημερομηνία εκτύπωσης:

QUICK BAYT WG10 1/11 Έκδοση 3 / GR Ημερομηνία Αναθεώρησης: Ημερομηνία εκτύπωσης: QUICK BAYT WG10 1/11 ΤΜΗΜΑ 1: ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΙΚOΣ ΚΩΔΙΚOΣ ΟΥΣIΑΣ/ΜΕIΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕIΑΣ/ΕΠΙΧΕIΡΗΣΗΣ 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Σήμα κατατεθέν Κωδικός προΐόντος (UVP) 06277055 QUICK BAYT WG10 1.2

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Σελίδα: 1 Ημερομηνία σύνθεσης: 2011-04-04 Αναθεώρηση: 2016-06-22 Αριθ. Αναθεώρησης: 2 Τμημα 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Ονομασία προϊόντος:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Σελίδα: 1 Ημερομηνία σύνθεσης: 2011-04-04 Αριθ. Αναθεώρησης: 1 Τμημα 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Ονομασία προϊόντος: Κωδικός προϊόντος:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Σελίδα 1 από 5 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος και αντενδεικνυόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Σελίδα 1 από 5 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Eμπορικη oνομασία Ισχύει και για τους ακόλουθους αριθμούς υλικών: 506252; 791448

Διαβάστε περισσότερα

PACIFICA PLUS 1/12 Έκδοση 1 / GR Ημερομηνία Αναθεώρησης: Ημερομηνία εκτύπωσης:

PACIFICA PLUS 1/12 Έκδοση 1 / GR Ημερομηνία Αναθεώρησης: Ημερομηνία εκτύπωσης: PACIFICA PLUS 1/12 ΤΜΗΜΑ 1: ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΥΣΙΑΣ/ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Σήμα κατατεθέν PACIFICA PLUS Κωδικός προΐόντος (UVP) 80008880 1.2 Συναφείς προσδιοριζόμενες

Διαβάστε περισσότερα

VOLARE 687,5SC 1/11 Έκδοση 1 / GR Ημερομηνία Αναθεώρησης: Ημερομηνία εκτύπωσης:

VOLARE 687,5SC 1/11 Έκδοση 1 / GR Ημερομηνία Αναθεώρησης: Ημερομηνία εκτύπωσης: VOLARE 687,5SC 1/11 ΤΜΗΜΑ 1: ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΙΚOΣ ΚΩΔΙΚOΣ ΟΥΣIΑΣ/ΜΕIΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕIΑΣ/ΕΠΙΧΕIΡΗΣΗΣ 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Σήμα κατατεθέν VOLARE 687,5SC Κωδικός προΐόντος (UVP) 85804774, 86797852

Διαβάστε περισσότερα

GAUCHO 70WS 1/11 Έκδοση 1 / GR Ημερομηνία Αναθεώρησης: Ημερομηνία εκτύπωσης:

GAUCHO 70WS 1/11 Έκδοση 1 / GR Ημερομηνία Αναθεώρησης: Ημερομηνία εκτύπωσης: GAUCHO 70WS 1/11 ΤΜΗΜΑ 1: ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΥΣΙΑΣ/ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Σήμα κατατεθέν GAUCHO 70WS Κωδικός προΐόντος (UVP) 04175778 1.2 Συναφείς προσδιοριζόμενες

Διαβάστε περισσότερα

CHALLENGE 600SC 1/11 Έκδοση 5 / GR Ημερομηνία Αναθεώρησης: Ημερομηνία εκτύπωσης:

CHALLENGE 600SC 1/11 Έκδοση 5 / GR Ημερομηνία Αναθεώρησης: Ημερομηνία εκτύπωσης: CHALLENGE 600SC 1/11 ΤΜΗΜΑ 1: ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΙΚOΣ ΚΩΔΙΚOΣ ΟΥΣIΑΣ/ΜΕIΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕIΑΣ/ΕΠΙΧΕIΡΗΣΗΣ 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Σήμα κατατεθέν Κωδικός προΐόντος (UVP) 05922585 CHALLENGE 600SC 1.2

Διαβάστε περισσότερα

Bayer CropScience ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθμ. 1907/2006

Bayer CropScience ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθμ. 1907/2006 CONFIDOR SL200 1/10 ΤΜΗΜΑ 1: ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΥΣΙΑΣ/ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Σήμα κατατεθέν CONFIDOR SL200 Κωδικός προΐόντος (UVP) 06364284 1.2 Συναφείς προσδιοριζόμενες

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Σελίδα: 1 Ημερομηνία σύνθεσης: 02/02/2016 Αναθεώρηση: 31/01/2017 Αριθ. Αναθεώρησης: 1 Τμημα 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Ονομασία προϊόντος:

Διαβάστε περισσότερα

CONFIDOR 200 SL 1/11 Έκδοση 2 / GR Ημερομηνία Αναθεώρησης: Ημερομηνία εκτύπωσης:

CONFIDOR 200 SL 1/11 Έκδοση 2 / GR Ημερομηνία Αναθεώρησης: Ημερομηνία εκτύπωσης: CONFIDOR 200 SL 1/11 ΤΜΗΜΑ 1: ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΥΣΙΑΣ/ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Σήμα κατατεθέν CONFIDOR 200 SL Κωδικός προΐόντος (UVP) 06364284 1.2 Συναφείς

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Σελίδα: 1 Ημερομηνία σύνθεσης: 05/05/15 Αναθεώρηση: 03/02/17 Αριθ. Αναθεώρησης: 2 Τμημα 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Ονομασία προϊόντος:

Διαβάστε περισσότερα

ATLANTIS FLEX 1/12 Έκδοση 1 / GR Ημερομηνία Αναθεώρησης: Ημερομηνία εκτύπωσης:

ATLANTIS FLEX 1/12 Έκδοση 1 / GR Ημερομηνία Αναθεώρησης: Ημερομηνία εκτύπωσης: ATLANTIS FLEX 1/12 ΤΜΗΜΑ 1: ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΙΚOΣ ΚΩΔΙΚOΣ ΟΥΣIΑΣ/ΜΕIΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕIΑΣ/ΕΠΙΧΕIΡΗΣΗΣ 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Σήμα κατατεθέν ATLANTIS FLEX Κωδικός προΐόντος (UVP) 80886306 1.2 Συναφείς

Διαβάστε περισσότερα

Bayer CropScience ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθμ. 1907/2006

Bayer CropScience ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθμ. 1907/2006 PROSPER 500EC 1/10 ΤΜΗΜΑ 1: ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΥΣΙΑΣ/ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Σήμα κατατεθέν PROSPER 500EC Κωδικός προΐόντος (UVP) 06280714 1.2 Συναφείς προσδιοριζόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Bayer CropScience ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθμ. 1907/2006

Bayer CropScience ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθμ. 1907/2006 ALIETTE BORDEAUX 25/25WP 1/10 ΤΜΗΜΑ 1: ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΥΣΙΑΣ/ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Σήμα κατατεθέν ALIETTE BORDEAUX 25/25WP Κωδικός προΐόντος (UVP) 06467296

Διαβάστε περισσότερα

Bayer CropScience ΕΛΤΙΟ Ε ΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Σύµφωνα µε την οδηγία 2001/58/ΕK

Bayer CropScience ΕΛΤΙΟ Ε ΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Σύµφωνα µε την οδηγία 2001/58/ΕK PLURAL SL 200 1/6 1. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ/ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ Πληροφορία προϊόντος Σήµα κατατεθέν PLURAL SL 200 Κωδικός προϊόντος (UVP) 06364284 Χρήση εντοµοκτόνο Εταιρεία Bayer

Διαβάστε περισσότερα

Bayer CropScience ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθμ. 1907/2006

Bayer CropScience ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθμ. 1907/2006 CONSENTO 450SC 1/10 ΤΜΗΜΑ 1: ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΥΣΙΑΣ/ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Σήμα κατατεθέν CONSENTO 450SC Κωδικός προΐόντος (UVP) 06006573 1.2 Συναφείς προσδιοριζόμενες

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Σελίδα: 1 Ημερομηνία σύνθεσης: 22-07-2015 Αριθ. Αναθεώρησης: 1 Τμημα 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Ονομασία προϊόντος: Κωδικός προϊόντος:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΤΙΟ Ε ΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

ΕΛΤΙΟ Ε ΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 ΕΛΤΙΟ Ε ΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύµφωνα µε το 197/26/EK, Άρθρο 31 Σελίδα 1/5 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Ονομασία προϊόντος 1.2. Συναφείς

Διαβάστε περισσότερα

VELUM PRIME 1/11 Έκδοση 1 / GR Ημερομηνία Αναθεώρησης: Ημερομηνία εκτύπωσης:

VELUM PRIME 1/11 Έκδοση 1 / GR Ημερομηνία Αναθεώρησης: Ημερομηνία εκτύπωσης: VELUM PRIME 1/11 ΤΜΗΜΑ 1: ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΥΣΙΑΣ/ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Σήμα κατατεθέν VELUM PRIME Κωδικός προΐόντος (UVP) 80978235 1.2 Συναφείς προσδιοριζόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Bayer CropScience ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθμ. 1907/2006

Bayer CropScience ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθμ. 1907/2006 FANDANGO 200EC 1/11 ΤΜΗΜΑ 1: ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΥΣΙΑΣ/ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Σήμα κατατεθέν Κωδικός προΐόντος (UVP) 80485182 FANDANGO 200EC 1.2 Συναφείς προσδιοριζόμενες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Σελίδα 1 από 6 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος FINOWAX PLUS Κερί βύθισης 20565 Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος

Διαβάστε περισσότερα

Bayer CropScience ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθμ. 1907/2006

Bayer CropScience ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθμ. 1907/2006 RACUMIN BAIT 1/9 ΤΜΗΜΑ 1: ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΥΣΙΑΣ/ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Σήμα κατατεθέν RACUMIN BAIT Κωδικός προΐόντος (UVP) 04289900 1.2 Συναφείς προσδιοριζόμενες

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Σελίδα: 1 Ημερομηνία σύνθεσης: 07/10/2014 Αναθεώρηση: 31/01/2017 Αριθ. Αναθεώρησης: 1 Τμημα 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Ονομασία προϊόντος:

Διαβάστε περισσότερα

COSSACK STAR 1/13 Έκδοση 1 / GR Ημερομηνία Αναθεώρησης: Ημερομηνία εκτύπωσης:

COSSACK STAR 1/13 Έκδοση 1 / GR Ημερομηνία Αναθεώρησης: Ημερομηνία εκτύπωσης: COSSACK STAR 1/13 ΤΜΗΜΑ 1: ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΥΣΙΑΣ/ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Σήμα κατατεθέν COSSACK STAR Κωδικός προΐόντος (UVP) 81780226 1.2 Συναφείς προσδιοριζόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Σελίδα 1 από 5 ΤΜΗΜΑ 1: Αναγνωριστικός κωδικός ουσίας/μείγματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος και αντενδεικνυόμενες

Διαβάστε περισσότερα

FLINT MAX 75WG 1/12 Έκδοση 5 / GR Ημερομηνία Αναθεώρησης: Ημερομηνία εκτύπωσης:

FLINT MAX 75WG 1/12 Έκδοση 5 / GR Ημερομηνία Αναθεώρησης: Ημερομηνία εκτύπωσης: FLINT MAX 75WG 1/12 ΤΜΗΜΑ 1: ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΥΣΙΑΣ/ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Σήμα κατατεθέν FLINT MAX 75WG Κωδικός προΐόντος (UVP) 06418015 1.2 Συναφείς προσδιοριζόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Bayer CropScience ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθμ. 1907/2006

Bayer CropScience ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθμ. 1907/2006 NORTRON 500SC 1/9 ΤΜΗΜΑ 1: ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΥΣΙΑΣ/ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Σήμα κατατεθέν NORTRON 500SC Κωδικός προΐόντος (UVP) 05934729 1.2 Συναφείς προσδιοριζόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Σελίδα 1 από 5 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος και αντενδεικνυόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Σελίδα 1 από 5 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος και αντενδεικνυόμενες

Διαβάστε περισσότερα