Πανεπιστήμια: Charles De Gaulle - Lille 3 Γαλλία και Brighton Αγγλία. (πρόταση της Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων)

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Πανεπιστήμια: Charles De Gaulle - Lille 3 Γαλλία και Brighton Αγγλία. (πρόταση της Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων)"

Transcript

1 Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την Πέμπτη ώρα 9.30 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Συγκλήτου (ισόγειο Κεντρικού Κτηρίου). - Σε περίπτωση κωλύματος του τακτικού μέλους, παρακαλούμε να ειδοποιηθεί το αναπληρωματικό μέλος. Συνεδρίαση 28 η ακαδημαϊκού έτους της 29 ης Μαΐου 2014 Θ Ε Μ Α Τ Α Η Μ Ε Ρ Η Σ Ι Α Σ Δ Ι Α Τ Α Ξ Η Σ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ : Α. ΘΕΜΑΤΑ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ 1. Απόφαση της Γ.Σ. της Ιατρικής Σχολής σχετικά με την αλλαγή του θεσμικού πλαισίου της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας. 2. Έγκριση σφραγίδας Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών. (εισήγηση Κοσμητείας) 3. Απονομή τιμητικής διάκρισης στους γονείς της εκλιπούσας φοιτήτριας της Ιατρικής Σχολής Γ. Αρβανίτη. (απόφαση Γ.Σ της Σχολής) 4. Πόρισμα της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης που διενεργήθηκε με την 120 η / Πράξη Πρύτανη, για την παραβίαση και κατάληψη, από ομάδα φοιτητών, της αίθουσας 111 στον α όροφο του Γρυπαρείου Μεγάρου, επί των οδών Σοφοκλέους και Αριστείδου 11, που στεγάζεται το Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (διανέμεται) Β. ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ 5. Διμερείς συμφωνίες συνεργασίας του Πανεπιστημίου Αθηνών με τα Πανεπιστήμια: Charles De Gaulle - Lille 3 Γαλλία και Brighton Αγγλία. (πρόταση της Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων) Γ. ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ 6. Απονομή του τίτλου του επίτιμου διδάκτορα στον καθηγητή Marc Mazower, μετά από εισήγηση της Κοσμητείας της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών../.

2 Δ. ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ 2 7. Τροποποίηση του γνωστικού αντικειμένου του καθηγητή της Ιατρικής Σχολής κ. Μ.-Α. Δημόπουλου από «Θεραπευτική» σε «Θεραπευτική-Ογκολογία- Αιματολογία». (απόφαση της Γ.Σ. της Σχολής) 8. Τροποποίηση του γνωστικού αντικειμένου της καθηγήτριας της Ιατρικής Σχολής κ. Χρ. Αντωνίου από «Δερματολογία-Φωτοβιολογία» σε «Δερματολογία- Αφροδισιολογία». (απόφαση της Γ.Σ. της Σχολής) 9. Έγγραφο του καθηγητή της Ιατρικής Σχολής κ. Κ.-Ν Συρίγου. Ε. ΕΓΚΡΙΣΗ ΜΗΤΡΩΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΚΛΕΚΤΟΡΩΝ: 10. Τροποποίηση Μητρώων εκλεκτόρων του Τμήματος Φυσικής για την πλήρωση θέσης (εξέλιξη) στη βαθμίδα του καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Πειραματική Φυσική Στερεάς Κατάστασης». 11. Τροποποίηση Μητρώων εκλεκτόρων του Τμήματος Φυσικής για την πλήρωση θέσης (εξέλιξη) στη βαθμίδα του αναπληρωτή καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Οργάνωση Συστημάτων Υπολογιστών». 12. Έγκριση Μητρώων εκλεκτόρων του Τμήματος Φυσικής για την πλήρωση θέσης: i) Στη βαθμίδα του καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Στατιστική Φυσική Συμπυκνωμένης Ύλης». ii) Στη βαθμίδα του επίκουρου καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Πειραματική Πυρηνική Φυσική». iii) Στη βαθμίδα του επίκουρου καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Πειραματική Φυσική Στοιχειωδών Σωματιδίων». 13. Έγκριση Μητρώων εκλεκτόρων του Τμήματος Χημείας για την πλήρωση θέσης: i) Στη βαθμίδα του επίκουρου καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Χημεία Τροφίμων με έμφαση στον προσδιορισμό μικροσυστατικών τροφίμων». ii) Στη βαθμίδα του επίκουρου καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Χημεία Τροφίμων». iii) Στη βαθμίδα του επίκουρου καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Ανόργανη Χημεία -Κατάλυση». 14. Έγκριση Μητρώων εκλεκτόρων του Τμήματος Μαθηματικών για την πλήρωση θέσης στη βαθμίδα του καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Μαθηματική Ανάλυση: Πραγματικές Συναρτήσεις, Θεωρία Μέτρου, Συνολοθεωρητική Τοπολογία». 15. Έγκριση Μητρώων εκλεκτόρων του Τμήματος Βιολογίας για την πλήρωση θέσης στη βαθμίδα του επίκουρου καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Ζωική Ποικιλότητα».

3 3 16. Έγκριση Μητρώων εκλεκτόρων του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών για την πλήρωση θέσης: i) στη βαθμίδα του αναπληρωτή καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Κρυπτογραφία και Ασφάλεια». ii) στη βαθμίδα του αναπληρωτή καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Τεχνολογίες Λογισμικού Κατανεμημένων Υπολογιστικών Συστημάτων». (εισήγηση Κοσμητείας της Σχολής Θετικών Επιστημών) 17. Έγκριση Μητρώων εκλεκτόρων του Τμήματος Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας για την πλήρωση θέσης στη βαθμίδα του αναπληρωτή καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Γερμανική Γλωσσολογία. Διδακτική της Γερμανικής ως ξένης Γλώσσας». (εισήγηση της Κοσμητείας της Φιλοσοφικής Σχολής) 18. Έγκριση Μητρώων εκλεκτόρων του Τμήματος Ιταλικής Γλώσσας και Φιλολογίας για την πλήρωση θέσης στη βαθμίδα του αναπληρωτή καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Ιταλική Γλωσσολογία» (εισήγηση της Κοσμητείας της Φιλοσοφικής Σχολής) ΣΤ. ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 19. Επικαιροποίηση αποκλειομένων παθήσεων από τα Τμήματα του ΕΚΠΑ για το ακαδημαϊκό έτος (αποφάσεις Τμημάτων) 20. Εισήγηση της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Έρευνας «περί επανεξέτασης και έγκρισης αιτημάτων μεταφοράς θέσεως, με την ειδική κατηγορία ατόμων που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις, σε αντίστοιχα Τμήματα που η πάθησή τους, μετά από αιτιολογημένη απόφαση του Τμήματος, σχετική έγκριση Συγκλήτου και σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθ. 35 παρ. 2 του ν. 3794/2009, βρίσκεται στις αποκλειόμενες παθήσεις». (διανέμεται) 21. Έγκριση του προπτυχιακού προγράμματος σπουδών του Τμήματος Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας, από το ακαδημαϊκό έτος και εφεξής, ως προς την παιδαγωγική και διδακτική κατάρτιση, σε εφαρμογή του άρθρ. 36 παρ. 22 ν. 4186/2013. (απόφαση της Γ.Σ. του Τμήματος) 22. Πρόταση προς τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων για έκδοση διαπιστωτικής απόφασης για την εξασφάλιση της παιδαγωγικής και διδακτικής επάρκειας από το πτυχίο του Τμήματος Ιταλικής Γλώσσας και Φιλολογίας. (απόφαση της Συνέλευσης του Τμήματος)./.

4 4 Ζ. ΘΕΜΑΤΑ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΩΝ 23. Απονομή χρηματικού βραβείου από τα έσοδα της κληρονομίας Ι. και Ευφ. Καρμίρη. (έχει διανεμηθεί εισήγηση της Κοσμητείας της Θεολογικής Σχολής) 24. Χορήγηση προπτυχιακής υποτροφίας, για το πανεπιστημιακό έτος , από τα έσοδα της κληρονομίας Δωροθέου Σχολαρίου -Αγαθοεργίες. (έχει διανεμηθεί εισήγηση αρμόδιας επιτροπής) 25. Χορήγηση προπτυχιακής υποτροφίας, για το πανεπιστημιακό έτος , από τα έσοδα του κληροδοτήματος Θ. Σουρλή. (έχει διανεμηθεί εισήγηση αρμόδιας επιτροπής) 26. Αίτημα των κ. Νικ. Κουρεμένου και Ανν. Καρκάνη μεταπτυχιακών υποτρόφων από τα έσοδα της κληρονομίας Αντ. Παπαδάκη για παράταση της υποτροφίας τους. 27. Έγκριση επένδυσης χρηματικών διαθεσίμων των κληροδοτημάτων του Πανεπιστημίου Αθηνών. (διανέμεται) 28. Προκήρυξη, κατά το πανεπιστημιακό έτος , βραβείου από τα έσοδα της δωρεάς R. Ritten. 29. Επαναπροκήρυξη για το πανεπιστημιακό έτος βραβείου από τα έσοδα της δωρεάς Ανωνύμου στην μνήμη Κ & Μ. Αγγελοπούλου. 30. Προκήρυξη βραβείου από τα έσοδα του κληροδοτήματος Θ. Πετούση - Λ. Σγούτα και ορισμός επιτροπών αξιολόγησης των προς βράβευση εργασιών. (διανέμεται εισήγηση της Νομικής Σχολής) 31. Τροποποίηση του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2014 της κληρονομίας Π. Τζινοπούλου. (διανέμεται) Η. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 32. Επαναφορά του αποσυρθέντος, στην προηγούμενη συνεδρία Συγκλήτου, θέματος «Οριστική κατακύρωση του αποτελέσματος της διαπραγμάτευσης για την ανάδειξη αναδόχου για την φύλαξη των κτηρίων του ΕΚΠΑ για χρονικό διάστημα δύο ετών, προϋπολογισμού ,64 χωρίς Φ.Π.Α. ( ,00 συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α)». (διανέμεται νεότερο έγγραφο της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών) 33. Αιτήματα Τμημάτων για διεξαγωγή διαγωνισμών από τον τακτικό προϋπολογισμό. 34. Λύση της μίσθωσης του κυλικείου στο Τ.Ε.Φ.Α.Α.

5 5 35. Έγκριση καταβολής αποζημίωσης ποσού 1.958,00 λόγω συνταξιοδότησης, στην κ. Ι. Χαρίτου-Παρασίδη, πρώην υπάλληλο με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου. 36. Έγκριση καταβολής αποζημίωσης ποσού 4.869,86 λόγω συνταξιοδότησης, στην κ. Μ. Κίτσου, πρώην υπάλληλο με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου. 37. Έγκριση εκτύπωσης εννέα μηνιαίων εκδόσεων της εφημερίδας «ΕΔΩ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ-ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ» με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης συνολικού προϋπολογισμού , Αίτημα της κ. Ελ. Λυκοσκούφη - Κόκκορη, πρώην μισθώτριας του Κ2 ισογείου καταστήματος επί της οδού Ιπποκράτους 20. (έχει διανεμηθεί στη συνεδρία ) 39. Αίτημα της κ. Φωτ. Μοιρέα, μισθώτριας του Α2 διαμερίσματος του ακινήτου επί της οδού Δαμάρεως 68 για λύση της μίσθωσης. (έχει διανεμηθεί στη συνεδρία ) 40. Αίτημα του Προέδρου του Τμήματος Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος για έγκριση δαπάνης ,00 για διαμονή φοιτητών του Τμήματος στα πλαίσια υποχρεωτικής άσκησης στην ύπαιθρο. 41. Αίτημα της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών για «ορθή επανάληψη της από απόφασης της Συγκλήτου για την κάλυψη του καθαρισμού της Πανεπιστημιούπολης για τη διενέργεια νέου πρόχειρου διαγωνισμού». (διανέμεται καθώς και η σχετική απόφαση Συγκλήτου με ΑΔΑ: ΒΙΦΙ46ΨΖ2Ν-8ΞΛ) Θ. ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 42. Έγκριση πληρωμής τόκων υπερημερίας για τον 9 ο λογαριασμό του έργου: κατασκευή δύο νέων Φοιτητικών Εστιών στην Πανεπιστημιούπολη, κοινοπραξίας «ΕΡΕΤΒΟ Α.Ε.- ΠΑΛΜΟΣ ΑΤΕ -ΕΝΤΕΧΝΟΣ Α.Ε. -ΜΕΛΚΑ Α.Ε.» ποσού ,70 -Απόφαση Διοικητικού Εφετείου 586/2010. (Α.Μ. 1448). 43. Πορεία αδειοδότησης φωτοβολταϊκού (Φ/Β) σταθμού του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. -Καταβολή τέλους διατήρησης της άδειας παραγωγής ποσού (ΑΜ ) 44. Έγκριση παράτασης/μετάθεσης του συμβατικού χρόνου συμβάσεων του Πανεπιστημίου. 45. Έγκριση προμήθειας επίπλων για τον εξοπλισμό του ισογείου της Βιβλιοθήκης της Φιλοσοφικής Σχολής, προϋπολογισμού ,30 συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ (Α.Μ ). (διανέμονται εισηγήσεις Τεχνικού Συμβουλίου)./.

6 6 ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 46. Κατακύρωση αποτελέσματος πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού του έργου: επισκευή και συμπλήρωση των οικοδομικών εγκαταστάσεων των πανεπιστημιακών κτηρίων στο Κέντρο, προϋπολογισμού ,90 συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, στο μειοδότη κ. Π. Ξενικάκη, αντί ποσού ,19 συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ (Α.Μ ). 47. Κατακύρωση αποτελέσματος πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού του έργου: επισκευή και συμπλήρωση των οικοδομικών εγκαταστάσεων των πανεπιστημιακών κτηρίων στην Πανεπιστημιούπολη, προϋπολογισμού ,00 συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, στο μειοδότη κ. Ε. Ζησιμόπουλο, αντί ποσού ,08 συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ (Α.Μ ). ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΜΕΛΕΤΩΝ 48. Έγκριση μελέτης της παροχής υπηρεσιών συντηρήσεων και επεμβάσεων στις εγκαταστάσεις κλιματισμού των πανεπιστημιακών κτηρίων στο Γουδί, προϋπολογισμού ,31 συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. (Α.Μ ). 49. Έγκριση μελέτης της παροχής υπηρεσιών συντηρήσεων και επεμβάσεων στις εγκαταστάσεις κλιματισμού πανεπιστημιακών κτηρίων στην Πανεπιστημιούπολη, προϋπολογισμού ,08 συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ (Α.Μ ). 50. Έγκριση μελέτης της παροχής υπηρεσιών συντηρήσεων και επεμβάσεων στις εγκαταστάσεις κλιματισμού των πανεπιστημιακών κτηρίων στο Κέντρο, προϋπολογισμού ,53 συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ (Α.Μ ). 51. Έγκριση μελέτης του έργου: αποκατάσταση φθορών και μέτρα προστασίας των Πανεπιστημιακών κτηρίων στο κέντρο, προϋπολογισμού ,90 συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Καθορισμός τρόπου εκτέλεσης έργου. (ΑΜ 10491). 52. Έγκριση μελέτης περιβάλλοντος χώρου του κτηρίου του Διδασκαλείου στην Πανεπιστημιούπολη, προϋπολογισμού ,10 συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. με την υπογραφή 3 ης επιμέρους σύμβασης στην εν ενεργεία «Συμφωνία -πλαίσιο για την εκπόνηση μελετών κτιριακών επεμβάσεων σε κτίρια του Πανεπιστημίου ή ανέγερσης νέων κτιρίων. (ΑΜ 10557). 53. Έγκριση μελέτης του έργου: κατεδάφιση ακινήτου επί της οδού Μπόταση αρ. 60 στον Πειραιά, (Κληροδότημα Ε. Ζαννέτου), προϋπολογισμού ,20 συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Καθορισμός τρόπου εκτέλεσης του έργου. (Α.Μ )../.

7 7 54. Έγκριση μελέτης του έργου: ανακαίνιση εγκαταστάσεων Παρασκευαστηρίου Α Εργαστηρίου Παθολογικής Ανατομικής στο Τμήμα Ιατρικής, προϋπολογισμού ,54 συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ (Α.Μ ). 55. Έγκριση μελέτης του έργου: εκτέλεση επειγουσών οικοδομικών εργασιών για τη μετεγκατάσταση Τμημάτων του κέντρου σε ιδιόκτητα κτήρια, προϋπολογισμού ,10 συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ (Α.Μ ). 56. Έγκριση μελέτης παροχής υπηρεσιών προληπτικής συντήρησης του δικτύου φυσικού αερίου της Πανεπιστημιούπολης για δύο χρόνια, προϋπολογισμού ,00 συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ (Α.Μ ). 57. Έγκριση μελέτης του έργου: αναδιαμόρφωση χώρων για τη δημιουργία γραφείου Κοσμητείας της Σχολής Επιστημών Υγείας, προϋπολογισμού ,33 συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ (Α.Μ ). 58. Έγκριση μελέτης παροχής υπηρεσιών συντηρήσεων και επεμβάσεων στις εγκαταστάσεις κλιματισμού των πανεπιστημιακών κτηρίων στη Σχολή Ε.Φ.Α.Α, προϋπολογισμού ,45 συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ (Α.Μ ). (διανέμονται εισηγήσεις Τεχνικού Συμβουλίου) ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ 59. Έγκριση παράτασης της προθεσμίας περάτωσης του έργου: ολοκλήρωση της επισκευής και διαρρύθμισης του κτηρίου του Παλαιού Χημείου του Πανεπιστημίου Αθηνών, εργολαβίας «ΟΙΚΙΣΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε», κατά 120 ημερολογιακές ημέρες, με αναθεώρηση (Α.Μ 3773). 60. Έγκριση παράτασης της προθεσμίας περάτωσης του έργου: ολοκλήρωση της επισκευής και διαρρύθμισης του κτηρίου του Παλαιού Χημείου, κατά 49 ημερολογιακές ημέρες, δηλαδή μέχρι (Α.Μ. 3773). ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ 61. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: κατασκευή νέου κτηρίου Οδοντιατρικής, εργολαβίας «ΘΕΩΝ Α.Τ.Ε», προϋπολογισμού ,00 συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. Τελική δαπάνη ,88 συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ (χωρίς την αποζημίωση θετικών ζημιών και την αποζημίωση για το τεκμαιρόμενο όφελος) (Α.Μ 3723). 62. Έγκριση πρωτοκόλλου παραλαβής του έργου: επισκευή και συμπλήρωση των οικοδομικών εγκαταστάσεων των Πανεπιστημιακών κτηρίων στο Κέντρο, εργολαβίας Σαββίδη, προϋπολογισμού ,00 συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Τελική δαπάνη ,23 συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. (Α.Μ. 3730)../.

8 ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΤΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ Α.Π.Ε 63. Έγκριση του 2 ου & τελικού διορθωτικού ΑΠΕ του έργου: λειτουργία, συντήρηση, επισκευή & συμπλήρωση των Η/Μ εγκαταστάσεων των πανεπιστημιακών κτηρίων στο Γουδή, εργολαβίας Ε. Λάρου, συνολικής δαπάνης ,05. Αύξηση από την τελική δαπάνη του 2 ου ΑΠΕ κατά 6.829,27 λόγω αλλαγής του ΦΠΑ. Έγκριση της επιπλέον δαπάνης. (ΑΜ 2809). 64. Έγκριση 2 ου και Τελικού Α.Π.Ε του έργου: επισκευή και συμπλήρωση των οικοδομικών εγκαταστάσεων των πανεπιστημιακών κτηρίων στην Πανεπιστημιούπολη, εργολαβίας κ. Α. Κρομμύδα, συνολικής δαπάνης ,59 έναντι της εγκεκριμένης δαπάνης του 1 ου Α.Π.Ε ,24. (Α.Μ 10090). 65. Έγκριση 3 ου Α.Π.Ε. του έργου: ολοκλήρωση της επισκευής και διαρρύθμισης του κτηρίου του Παλαιού Χημείου του Πανεπιστημίου Αθηνών, εργολαβίας «ΟΙΚΙΣΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε», συνολικής δαπάνης ,47, χωρίς αύξηση έναντι της εγκεκριμένης δαπάνης του 2 ου ΑΠΕ. -Έγκριση 3 ου ΠΚΤΜΝΕ. -Έγκριση παράτασης της προθεσμίας περάτωσης του έργου κατά 90 ημερολογιακές ημέρες. (ΑΜ 3773). 66. Έγκριση 4ου και Τελικού Α.Π.Ε. του έργου: επανασχεδιασμός και ανακαίνιση της Μεγάλης Φοιτητικής Εστίας στην Πανεπιστημιούπολη, κοινοπραξίας «ΕΝΤΕΧΝΟΣ Α.Ε. - ΜΕΛΚΑ Α.Ε.- ΕΡΕΤΒΟ Α.Ε. - ΠΑΛΜΟΣ Α.Τ.Ε.», συνολικής δαπάνης ,58, με μείωση κατά ,36 έναντι της εγκεκριμένης δαπάνης του 3 ου Α.Π.Ε. -Έγκριση 8 ου και 9 ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε του έργου. -Τροποποίηση προηγούμενης σχετικής απόφασης του Πρυτανικού Συμβουλίου, στο σημείο που αφορά την παράταση προθεσμίας περάτωσης του έργου (Α.Μ 1447). (διανέμονται εισηγήσεις Τεχνικού Συμβουλίου) Ι. ΘΕΜΑΤΑ Ε.Λ.Κ.Ε Αίτημα για οικονομική ενίσχυση της ΜΟ.ΔΙ.Π. με το ποσό των , Παραίτηση του κ. Ι. Δημητρίου από μέλος επιτροπής διενέργειας Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης αναφορικά προς ερευνητικά προγράμματα μέλους ΔΕΠ της Ιατρικής Σχολής επισφαλούς έκβασης. Αντικατάσταση αυτού. 69. Έγκριση δαπάνης 885,28 για κάλυψη εργασιών συντήρησης UPS. (διανέμεται) 70. Έγκριση δαπάνης 9.625,00 για ημερομίσθια εργατών και αποζημίωση μεταπτυχιακών φοιτητών στην πανεπιστημιακή ανασκαφή στο Μαραθώνα. (διανέμεται)

9 ΙΑ. ΔΩΡΕΕΣ 71. Αποδοχή δωρεάς από την Εταιρεία SAP ΕΛΛΑΣ, άδειας χρήσης λογισμικού πακέτου αξίας ,00 στο Εργαστήριο Ιατρικής Φυσικής. 72. Αποδοχή δωρεάς ποσού ,00 από την Εταιρεία «UCB A.E» για την κάλυψη εξόδων αμοιβής τριών συνεργαζομένων επιστημόνων της Κλινικής Παθολογικής Φυσιολογίας. Επιστημονικός υπεύθυνος: Αθ. Τζιούφας. 73. Αποδοχή δωρεάς ποσού ,00 από την Εταιρεία «Janssen-Cilag Φαρμακευτική ΑΕΒΕ» για το ερευνητικό πρόγραμμα με τίτλο «Evaluation of liver fibrosis using Shear Wave Elastography». Επιστημονικός υπεύθυνος: Σπ. Λαδάς. 74. Αποδοχή δωρεάς ποσού ,00 από την Εταιρεία «Amgen Ελλάς Ε.Π.Ε» για τη διοργάνωση εκπαιδευτικού προγράμματος εξειδίκευσης με τίτλο «Πολιτική και οικονομία του φαρμάκου». Επιστημονικός υπεύθυνος: Ι. Τούντας. 75. Ανακοινοποίηση στο ορθό απόφασης της Επιτροπής Ερευνών αναφορικά προς την αποδοχή δωρεάς αποδοχών του κ. Σκαρλάτου Ντέντου επίκουρου καθηγητή του Τμήματος Βιολογίας για τη διαμόρφωση εργαστηριακού χώρου στον Τομέα Ζωολογίας-Θαλάσσιας Βιολογίας. 76. Ανακοινοποίηση στο ορθό εγγράφου της Επιτροπής Ερευνών αναφορικά προς την αποδοχή δωρεάς από την Εταιρεία «TEVA PHARMAKEUTICALS S.A» με επιστημονικό υπεύθυνο τον κ. Ελ. Σταμπουλή. 77. Αποδοχή δωρεάς ποσού ,00 από την Εταιρεία «ΚΟΣΤΑΤΕΡΑ Α.Τ.Ο.Ε.Ε.» για την ενίσχυση ερευνητικών/εκπαιδευτικών αναγκών της Α Κλινικής Εντατικής Θεραπείας. Επιστημονικός υπεύθυνος: Αν. Κοτανίδου. 78. Αποδοχή δωρεάς ποσού ,00 από την Εταιρεία «Demo ABEE» για την ενίσχυση του ερευνητικού/εκπαιδευτικού προγράμματος της Α Παθολογικής Κλινικής. Επιστημονικός υπεύθυνος: Ελ. Γκόγκα. 79. Αποδοχή δωρεάς ποσού ,00 από την Εταιρεία «Demo ABEE» για την ενίσχυση ερευνητικών/εκπαιδευτικών αναγκών της Α Παθολογικής Κλινικής. Επιστημονικός υπεύθυνος: Ν. Βύνιου. 80. Αποδοχή δωρεάς ποσού ,00 από την Εταιρεία «Demo ABEE» για την ενίσχυση ερευνητικού/εκπαιδευτικού προγράμματος της Αιματολογικής Κλινικής στο Αττικό Νοσοκομείο. Επιστημονικός υπεύθυνος: Βασ. Παππά. Μετά τη συζήτηση των ως άνω θεμάτων θα συζητηθούν τα θέματα: Ρύθμιση εκκρεμοτήτων για ακαδημαϊκές μονάδες/δομές των Τμημάτων: α) Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας β) Ψυχολογίας. 82. Οργανισμός.

10 10 ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ Α. ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ: 1. Απονομή του τίτλου του ομότιμου καθηγητή στον κ. Β. Δρουκόπουλο αφυπηρετήσαντα καθηγητή του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών. (εισήγηση Κοσμητείας της Σχολής Ο.Π.Ε.) 2. Απονομή του τίτλου του ομότιμου καθηγητή στον κ. Π. Iωακειμίδη αφυπηρετήσαντα καθηγητή του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης. (εισήγηση Κοσμητείας της Σχολής Ο.Π.Ε.) 3. Απονομή του τίτλου της ομότιμης καθηγήτριας στην κ. Λ. Παλαιοκρασσά αφυπηρετήσασα καθηγήτρια του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας (εισήγηση Κοσμητείας της Φιλοσοφικής Σχολής) 4. Απονομή του τίτλου του ομότιμου καθηγητή στους αφυπηρετήσαντες καθηγητές της Ιατρικής Σχολής κ. Ν. Αλχανάτ, Αρ. Αντσακλή, Αθ. Γιαννόπουλο, Οδ. Γρηγορίου, Αθ. Γουλιάμο, Αρ. Ζούμπο, Σπ. Λαδά, Ιωάν. Λιάππα, Ιωαν. Μελέτη, Δ. Μπότση, Πολ. Νικολαΐδου, Ιωαν. Ξενέλη, Χρυσ. Τζουμάκα-Μπακούλα, Αργ. Φασουλάκη, Ανδρ. Φρετζάγια, Κων. Φωτιάδη, Ειρ. Βαφειάδη-Ζουμπούλη και Π. Δημητρίου. (εισήγηση της Κοσμητείας της Σχολής Επιστημών Υγείας) 5. Απονομή του τίτλου του ομότιμου καθηγητή στον κ. Γ. Φυτά αφυπηρετήσαντα καθηγητή του Τμήματος Φαρμακευτικής. (εισήγηση της Κοσμητείας της Σχολής Επιστημών Υγείας) Β. ΘΕΜΑΤΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ : 6. Έγκριση εσωτερικού κανονισμού λειτουργίας του διαπανεπιστημιακού Π.Μ.Σ. «Μετάφραση - Μεταφρασεολογία» (απόφαση της Ε. Δ. Ε.) 7. Έγκριση υποβαλλόμενου σχεδίου διδακτορικού διπλώματος που απονέμεται από τα Πανεπιστήμια Αθηνών και Descartes στο πλαίσιο συνεργασίας για εκπόνηση διδακτορικών διατριβών με συνεπίβλεψη. 8. Αναμόρφωση του Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Ειδική Αγωγή» του Τμήματος Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία. (απόφαση Γ.Σ.Ε.Σ. του Τμήματος) 9. Παιδαγωγική και Διδακτική επάρκεια των κατόχων τίτλων των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία. (έχει διανεμηθεί απόφαση της Συνέλευσης του Τμήματος) 10. Αντικατάσταση μέλους της Ειδικής Διατμηματικής Επιτροπής του διαπανεπιστημιακού Π.Μ.Σ. «Τεχνογλωσσία». (απόφαση της Γ.Σ.Ε.Σ. του Τμήματος Φιλολογίας)

11 Αντικατάσταση μέλους της Διοικούσας Επιτροπής του διατμηματικού προγράμματος: «Διδασκαλία της Νέας Ελληνικής ως Ξένης Γλώσσας». (απόφαση της Γ.Σ. του Τμήματος Φιλολογίας) 12. Αναμόρφωση σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 3685/2008 των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης: i) Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Σπουδές, ii) Πολιτική Επιστήμη και Κοινωνιολογία και iii) Σπουδές Νοτιοανατολικής Ευρώπης. (απόφαση της Γ.Σ.Ε.Σ. του Τμήματος) 13. Αναμόρφωση σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 3685/2008 του Π.Μ.Σ. «Θεωρία, Πράξη και Αξιολόγηση του Εκπαιδευτικού Έργου» του Τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας. (απόφαση της Γ.Σ.Ε.Σ. του Τμήματος) 14. Τροποποίηση του άρθρου 7 (αριθμός εισακτέων) του διαπανεπιστημιακού -διατμηματικού Π.Μ.Σ. «Ηθική Φιλοσοφία» (απόφαση της ΕΔΕ του Π.Μ.Σ.) Αθήνα, Ο Πρύτανης * Θεοδόσιος Πελεγρίνης * Υπογραφή έχει τεθεί επί του πρωτοτύπου που τηρείται στη Γραμματεία Συγκλήτου

Πανεπιστήμια: Charles De Gaulle - Lille 3 Γαλλία και Brighton Αγγλία (πρόταση της Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων)

Πανεπιστήμια: Charles De Gaulle - Lille 3 Γαλλία και Brighton Αγγλία (πρόταση της Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων) Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την Πέμπτη 15-5-2014 ώρα 9.30 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Συγκλήτου (ισόγειο Κεντρικού Κτηρίου). - Σε περίπτωση

Διαβάστε περισσότερα

3. Στην παρούσα χρονική περίοδο έχει ήδη εφαρμοστεί σχέδιο συγχώνευσης και

3. Στην παρούσα χρονική περίοδο έχει ήδη εφαρμοστεί σχέδιο συγχώνευσης και 1 Αποφάσεις της 28ης συνεδρίας (ακαδημαϊκό έτος 2013-2014) της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου της 29-5-2014 Θέμα 1o Απόφαση της Γ.Σ. της Ιατρικής Σχολής σχετικά με την αλλαγή του θεσμικού πλαισίου της Εθνικής

Διαβάστε περισσότερα

Θ Ε Μ Α Τ Α. Συνεδρίαση 14 η ακαδημαϊκού έτους της 25ης Ιουλίου 2013

Θ Ε Μ Α Τ Α. Συνεδρίαση 14 η ακαδημαϊκού έτους της 25ης Ιουλίου 2013 Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την Πέμπτη 25-7-2013 ώρα 9.30 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Συγκλήτου (ισόγειο Κεντρικού Κτηρίου). Θ Ε Μ Α Τ Α

Διαβάστε περισσότερα

Θ Ε Μ Α Τ Α Η Μ Ε Ρ Η Σ Ι Α Σ Δ Ι Α Τ Α Ξ Η Σ Συνεδρίαση 9 η ακαδημαϊκού έτους της 22ας Μαρτίου 2012

Θ Ε Μ Α Τ Α Η Μ Ε Ρ Η Σ Ι Α Σ Δ Ι Α Τ Α Ξ Η Σ Συνεδρίαση 9 η ακαδημαϊκού έτους της 22ας Μαρτίου 2012 Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την Πέμπτη 22-3-2012 ώρα 9.30 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Συγκλήτου (Κεντρικό Κτήριο). - Σε περίπτωση κωλύματος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Μελών της Πανεταστημιακής Συγκλήτου, για τη (τυνεδρίαση που θα γίνει τη. αναπληρωματικό μέλος. ΘΕΜΑΤΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Μελών της Πανεταστημιακής Συγκλήτου, για τη (τυνεδρίαση που θα γίνει τη. αναπληρωματικό μέλος. ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Μελών της Πανεταστημιακής Συγκλήτου, για τη (τυνεδρίαση που θα γίνει τη Δευτέρα 31-8-2015 ώρα 9 π. μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Συγκλήτου (1 ^ όροφος Κεντρικού Κτηρίου). - Σε περίτντωση κωλύματος

Διαβάστε περισσότερα

Θ Ε Μ Α Τ Α. Συνεδρίαση 15 η ακαδημαϊκού έτους της 27ης Αυγούστου 2013

Θ Ε Μ Α Τ Α. Συνεδρίαση 15 η ακαδημαϊκού έτους της 27ης Αυγούστου 2013 Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την Τρίτη 27-8-2013 ώρα 9.30 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Συγκλήτου (ισόγειο Κεντρικού Κτηρίου). Θ Ε Μ Α Τ Α

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η. Θ Ε Μ Α Τ Α Η Μ Ε Ρ Η Σ Ι Α Σ Δ Ι Α Τ Α Ξ Η Σ Συνεδρίαση 6 η ακαδημαϊκού έτους της 19ης Ιανουαρίου 2012

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η. Θ Ε Μ Α Τ Α Η Μ Ε Ρ Η Σ Ι Α Σ Δ Ι Α Τ Α Ξ Η Σ Συνεδρίαση 6 η ακαδημαϊκού έτους της 19ης Ιανουαρίου 2012 Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την Πέμπτη 19-1-2012 ώρα 9.30 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Συγκλήτου (Κεντρικό Κτήριο). - Σε περίπτωση κωλύματος

Διαβάστε περισσότερα

Συνεδρίαση 6 η ακαδημαϊκού έτους 2014-2015 της 5 ης Μαρτίου 2015 Θ Ε Μ Α Τ Α ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Συνεδρίαση 6 η ακαδημαϊκού έτους 2014-2015 της 5 ης Μαρτίου 2015 Θ Ε Μ Α Τ Α ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την Πέμπτη 5-3-2014 ώρα 9.00 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Συγκλήτου (1 oς όροφος Κεντρικού Κτηρίου). - Σε περίπτωση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την. όροφος Κεντρικού Κτηρίου). αναπληρωματικό μέλος.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την. όροφος Κεντρικού Κτηρίου). αναπληρωματικό μέλος. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την Πέμπτη 4-6-2015 ώρα 9 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Συγκλήτου (1^ όροφος Κεντρικού Κτηρίου). - Σε περίτττωση κωλύματος

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης. (πρόταση της Γ.Σ. του Τμήματος) 6. Αρωγή στους σεισμόπληκτους της Κεφαλονιάς.

Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης. (πρόταση της Γ.Σ. του Τμήματος) 6. Αρωγή στους σεισμόπληκτους της Κεφαλονιάς. Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την Πέμπτη 20-2-2014 ώρα 9.30 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Συγκλήτου (ισόγειο Κεντρικού Κτηρίου). - Σε περίπτωση

Διαβάστε περισσότερα

Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών Γραμματεία Συγκλήτου

Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών Γραμματεία Συγκλήτου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών Γραμματεία Συγκλήτου Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την Τρίτη 24-11-2015 ώρα 9.00

Διαβάστε περισσότερα

Συνεδρίαση 32 η ακαδημαϊκού έτους της 25 ης Ιουνίου 2014 Θ Ε Μ Α Τ Α Η Μ Ε Ρ Η Σ Ι Α Σ Δ Ι Α Τ Α Ξ Η Σ

Συνεδρίαση 32 η ακαδημαϊκού έτους της 25 ης Ιουνίου 2014 Θ Ε Μ Α Τ Α Η Μ Ε Ρ Η Σ Ι Α Σ Δ Ι Α Τ Α Ξ Η Σ Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την ΤΕΤΑΡΤΗ 25-6-2014 ώρα 9.30 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Συγκλήτου (ισόγειο Κεντρικού Κτηρίου). - Σε περίπτωση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Αθήνα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Αθήνα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Τηλ. 210.368.9762, 9763, 9710 και 9756 Αθήνα 6-7-2012 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 17ης τακτικής συνεδρίασης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟ ΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Τηλ. 210.368.9762, 9763, 9710 και 9756

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟ ΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Τηλ. 210.368.9762, 9763, 9710 και 9756 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟ ΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Τηλ. 210.368.9762, 9763, 9710 και 9756 Αθήνα 16-12-2010 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 4ης τακτικής συνεδρίασης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΝ ΑΘΗΝΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Τηλ , 9763, 9710 και 9756.

ΕΘΝΙΚΟΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΝ ΑΘΗΝΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Τηλ , 9763, 9710 και 9756. ΕΘΝΙΚΟΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΝ ΑΘΗΝΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Τηλ. 210.368.9762, 9763, 9710 και 9756 Αθήνα 22-10-2014 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 1ης συνεδρίασης του Τεχνικού Συμβουλίου της 24 ης -10-2014

Διαβάστε περισσότερα

Θ Ε Μ Α Τ Α Η Μ Ε Ρ Η Σ Ι Α Σ Δ Ι Α Τ Α Ξ Η Σ Συνεδρίαση 10 η ακαδημαϊκού έτους της 26 ης Απριλίου 2012

Θ Ε Μ Α Τ Α Η Μ Ε Ρ Η Σ Ι Α Σ Δ Ι Α Τ Α Ξ Η Σ Συνεδρίαση 10 η ακαδημαϊκού έτους της 26 ης Απριλίου 2012 Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την Πέμπτη 26-4-2012 ώρα 9.30 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Συγκλήτου (Κεντρικό Κτήριο). - Σε περίπτωση κωλύματος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Αθήνα, ΠΡΥΤΑΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η 8ης συνεδρίασης του Πρυτανικού Συμβουλίου, ακαδημαϊκού έτους 2011-2012. ΠΡΟΣ: Όλα τα μέλη του Πρυτανικού

Διαβάστε περισσότερα

Θ Ε Μ Α Τ Α. Συνεδρίαση 11 η ακαδημαϊκού έτους 2012-2013 της 27ης Ιουνίου 2013

Θ Ε Μ Α Τ Α. Συνεδρίαση 11 η ακαδημαϊκού έτους 2012-2013 της 27ης Ιουνίου 2013 Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την Πέμπτη 27-6-2013 ώρα 9.30 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Συγκλήτου (ισόγειο Κεντρικού Κτηρίου). Θ Ε Μ Α Τ Α

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟ ΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Τηλ , 9763, 9710 και 9756

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟ ΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Τηλ , 9763, 9710 και 9756 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟ ΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Τηλ. 210.368.9762, 9763, 9710 και 9756 Αθήνα 27-5-2011 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 10ης τακτικής συνεδρίασης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών Γραμματεία Συγκλήτου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών Γραμματεία Συγκλήτου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών Γραμματεία Συγκλήτου ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την Πέμπτη 9-2-2017 ώρα 9 π.μ. στην

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την. αναπληρωματικό μέλος.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την. αναπληρωματικό μέλος. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εδνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών Γραμματεία Συγκλήτου ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την Παρασκευή 18-3-2016 ώρα 9.00 π.μ.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2927

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2927 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2927 Την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016, στις 10:00 π.μ., θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Συγκλήτου στην αίθουσά της. Σε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟ ΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Τηλ. 210.368.9762, 9763, 9710 και 9756 Αθήνα 8-7-2011 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 11ης τακτικής συνεδρίασης

Διαβάστε περισσότερα

Εκκρεμότητα αναφορικά προς το θέμα κυριότητας του Γ.Ν.Α. «Λαϊκό»

Εκκρεμότητα αναφορικά προς το θέμα κυριότητας του Γ.Ν.Α. «Λαϊκό» Αποφάσεις της 17ης συνεδρίας (ακαδημαϊκό έτος 2013-2014) της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου της 16-1-2014 Θ έ μ α 1 o Εκκρεμότητα αναφορικά προς το θέμα κυριότητας του Γ.Ν.Α. «Λαϊκό» Eεξουσιοδοτήθηκε ο Αντιπρύτανης

Διαβάστε περισσότερα

Συνεδρίαση 35 η ακαδημαϊκού έτους της 31 ης Ιουλίου 2014 Θ Ε Μ Α Τ Α ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ Α. ΘΕΜΑΤΑ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Συνεδρίαση 35 η ακαδημαϊκού έτους της 31 ης Ιουλίου 2014 Θ Ε Μ Α Τ Α ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ Α. ΘΕΜΑΤΑ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την Πέμπτη 31-7-2014 ώρα 9.30 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Συγκλήτου (ισόγειο Κεντρικού Κτηρίου). - Σε περίπτωση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2981

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2981 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2981 Την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019, στις 16:00, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Συγκλήτου στην αίθουσά της. Τα μέλη

Διαβάστε περισσότερα

Συνεδρίαση 25 η ακαδημαϊκού έτους 2013-2014 της 30 ης Απριλίου 2014 Θ Ε Μ Α Τ Α ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Συνεδρίαση 25 η ακαδημαϊκού έτους 2013-2014 της 30 ης Απριλίου 2014 Θ Ε Μ Α Τ Α ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την Τετάρτη 30-4-2014 ώρα 12 μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Συγκλήτου (ισόγειο Κεντρικού Κτηρίου). Σε περίπτωση κωλύματος

Διαβάστε περισσότερα

Θ Ε Μ Α Τ Α. Συνεδρίαση 13 η ακαδημαϊκού έτους 2012-2013 της 17ης Ιουλίου 2013

Θ Ε Μ Α Τ Α. Συνεδρίαση 13 η ακαδημαϊκού έτους 2012-2013 της 17ης Ιουλίου 2013 Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την Τετάρτη 17-7-2013 ώρα 10.00 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Συγκλήτου (ισόγειο Κεντρικού Κτηρίου). Η Μ Ε Ρ Η

Διαβάστε περισσότερα

(1 ^ όροφος Κεντρικού Κτηρίου),

(1 ^ όροφος Κεντρικού Κτηρίου), ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστημιον Αθηνών Γραμματεία Συγκλήτου ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την Τρίτη 17-1-2017 ώρα 9.00 π.μ.

Διαβάστε περισσότερα

(1 ^ όροφος Κεντρικού Κτηρίου).

(1 ^ όροφος Κεντρικού Κτηρίου). ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΛΤΙΛ ΕΟνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Α9ηνών Γραμματεία Συγκλήτου ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την Τετάρτη 23-12-2015 ώρα 9 π.μ.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Έκτακτη Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2997

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Έκτακτη Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2997 ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΙΣ 3-7-2018 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Έκτακτη Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2997 Την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019, στις 19.30, θα πραγματοποιηθεί έκτακτη συνεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2912

Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2912 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2912 Την Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015, στις 11.00 π.μ., θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Συγκλήτου στην αίθουσά της. Σε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2963

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2963 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2963 Την Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018, στις 12:00 μ., θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Συγκλήτου στην αίθουσά της. Τα

Διαβάστε περισσότερα

Αποφάσεις Συγκλήτου της 2ης συνεδρίας ακαδημαϊκού έτους της 20ης Σεπτεμβρίου 2018

Αποφάσεις Συγκλήτου της 2ης συνεδρίας ακαδημαϊκού έτους της 20ης Σεπτεμβρίου 2018 Αποφάσεις Συγκλήτου της 2ης συνεδρίας ακαδημαϊκού έτους 2018-2019 της 20ης Σεπτεμβρίου 2018 Θέμα 1ο Απονομή τίτλου επίτιμου διδάκτορα Τμήματος Ιταλικής Γλώσσας & Φιλολογίας στον Καρδινάλιο Gianfranco Ravasi.

Διαβάστε περισσότερα

1. Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών φύλαξης των κτηρίων του ΕΚΠΑ στο

1. Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών φύλαξης των κτηρίων του ΕΚΠΑ στο ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΒνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών Γραμματεία Συγκλήτου ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την Μ. Τετάρτη 27-4-2016 ώρα 9.00

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2965

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2965 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2965 Την Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018, στις 10:00 π.μ., θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Συγκλήτου στην αίθουσά της.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την. αναπληρωματικό μέλος. ΘΕΜΑΤΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την. αναπληρωματικό μέλος. ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την Τρίτη 21-7-2015 ώρα 9.30 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Συγκλήτου (1"^ όροφος Κεντρικού Κτηρίου). - Σε περίτττωση κωλύματος

Διαβάστε περισσότερα

Έκτακτη Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2904

Έκτακτη Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2904 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Έκτακτη Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2904 Τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015, στις 4.00 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί έκτακτη συνεδρίαση της Συγκλήτου στην

Διαβάστε περισσότερα

Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών Γραμματεία Συγκλήτου

Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών Γραμματεία Συγκλήτου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών Γραμματεία Συγκλήτου Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την Τρίτη 27-10-2015 ώρα 9.00

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2991

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2991 ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΟΡΘΟ ΣΤΙΣ 28-5-2019 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2991 Την Τετάρτη 29 Μαΐου 2019, στις 16:00, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

βίας κατά του Προέδρου του Τμήματος Φυσικής.

βίας κατά του Προέδρου του Τμήματος Φυσικής. Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την Πέμπτη 17-7-2014 ώρα 9.30 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Συγκλήτου (ισόγειο Κεντρικού Κτηρίου). - Σε περίπτωση

Διαβάστε περισσότερα

Αποφάσεις Συγκλήτου της 3ης συνεδρίας ακαδημαϊκού έτους της 2ας Οκτωβρίου 2018

Αποφάσεις Συγκλήτου της 3ης συνεδρίας ακαδημαϊκού έτους της 2ας Οκτωβρίου 2018 Αποφάσεις Συγκλήτου της 3ης συνεδρίας ακαδημαϊκού έτους 2018-2019 της 2ας Οκτωβρίου 2018 Θέμα 1ο Συγκρότηση Συντονιστικής Επιτροπής σε θέματα Διαχείρισης Καταστροφών και Κρίσεων. ΑΔΑ: 7ΥΡΖ46ΨΖ2Ν-ΡΩΝ Θέμα

Διαβάστε περισσότερα

(1*"^ όροφος Κεντρικού Κτηρίου).

(1*^ όροφος Κεντρικού Κτηρίου). ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Α9ηνών ΙΔΡΥΘΕΝ ΤΟ 1837 ΓραμματείαΣυγκλήτου ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Μελών της Συγκλήτου,για τη συνεδρίασηπου θα γίνει την Πέμπτη 2-8-2018 ώρα 9.00 π.μ. στην

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2979

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2979 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2979 Την Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019, στις 16:00, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Συγκλήτου στην αίθουσά της. Τα μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2941

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2941 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2941 Τη Δευτέρα 10 Απριλίου 2017, στις 9.00 π.μ., θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Συγκλήτου στην αίθουσά της. Σε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2973

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2973 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2973 Την Tρίτη 6 Νοεμβρίου 2018, στις 15:30, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Συγκλήτου στην αίθουσά της. Τα μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2996

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2996 ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΙΣ 3-7-2019 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2996 Την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019, στις 18:00, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Συγκλήτου

Διαβάστε περισσότερα

(1 '' όροφος Κεντρικού

(1 '' όροφος Κεντρικού ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την Τρίτη 7-11-2017 ώρα 9.00 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2959

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2959 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2959 Την Τετάρτη 16 Μαΐου 2018, στις 9:30 π.μ., θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Συγκλήτου στην αίθουσά της. Τα

Διαβάστε περισσότερα

Έκτακτη Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2902

Έκτακτη Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2902 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Έκτακτη Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2902 Την Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015, στις 4.00 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί έκτακτη συνεδρίαση της Συγκλήτου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την Πέμπτη 16-3-2017 ώρα 9.00 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων

Διαβάστε περισσότερα

οφάσεις της 14ης συνεδρίας της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου της (ακαδημαϊκό έτος ) II) III)

οφάσεις της 14ης συνεδρίας της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου της (ακαδημαϊκό έτος ) II) III) Αποφάσεις της 14ης συνεδρίας της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου της 25-7-2013 (ακαδημαϊκό έτος 2012-2013) Θ έ μ α 1 o Ορισμός μελών Διοίκησης των Πανεπιστημιακών Μονάδων α) Ευγενίδειο Θεραπευτήριο β) Νοσοκομείο

Διαβάστε περισσότερα

Θ Ε Μ Α Τ Α. Συνεδρίαση 7 η ακαδημαϊκού έτους της 23ης Μαΐου 2013

Θ Ε Μ Α Τ Α. Συνεδρίαση 7 η ακαδημαϊκού έτους της 23ης Μαΐου 2013 Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την Πέμπτη 23-5-2013 ώρα 9.30 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Συγκλήτου (ισόγειο Κεντρικού Κτηρίου). Θ Ε Μ Α Τ Α

Διαβάστε περισσότερα

Θ Ε Μ Α Τ Α. Συνεδρίαση 6 η ακαδημαϊκού έτους της 18 ης Απριλίου 2013 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ :

Θ Ε Μ Α Τ Α. Συνεδρίαση 6 η ακαδημαϊκού έτους της 18 ης Απριλίου 2013 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ : Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την Πέμπτη 18-4-2013 ώρα 9.30 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Συγκλήτου (ισόγειο Κεντρικού Κτηρίου). Θ Ε Μ Α Τ Α

Διαβάστε περισσότερα

(1 ^ όροφος Κεντρικού Κτηρίου). - Σε περίτντωση κωλύματος του τακτικού μέλους, παρακαλούμε να ειδοποιηθεί το

(1 ^ όροφος Κεντρικού Κτηρίου). - Σε περίτντωση κωλύματος του τακτικού μέλους, παρακαλούμε να ειδοποιηθεί το ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΛ Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών Γραμματεία Συγκλήτου ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την ΤΡΙΤΗ 12-4-2016 ώρα 9 π. μ. στην

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Μελών της Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την Τρίτη 19-12-2017 ώρα 9.00 π. μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Συγκλήτου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την Τρίτη 26-9-2017 ώρα 9.00 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2956

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2956 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2956 Την Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018, στις 9:30 π.μ., θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Συγκλήτου στην αίθουσά της. Τα

Διαβάστε περισσότερα

Έκτακτη Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2899

Έκτακτη Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2899 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Έκτακτη Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2899 Την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014, στις 4.30 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί έκτακτη συνεδρίαση της Συγκλήτου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ 4ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ 4ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ 4ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015-2016 Θέμα 1o Προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη Κοσμήτορα στη Θεολογική Σχολή και στη Σχολή Επιστημών της Αγωγής. ΑΔΑ: 6ΤΧΤ46ΨΖ2Ν-ΗΒΙ

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 10/6/19. Αγαπητοί φοιτητές, αγαπητές φοιτήτριες,

Αθήνα, 10/6/19. Αγαπητοί φοιτητές, αγαπητές φοιτήτριες, ΤΜΗΜΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ Πανεπιστημίου 30, 106 79 Αθήνα Αθήνα, 10/6/19 Αγαπητοί φοιτητές, αγαπητές φοιτήτριες, σας ενημερώνουμε ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία επιλογής των φοιτητών για κινητικότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. αναπληρωματικό μέλος. της 2"^ Ιουλίου 2015 ΘΕΜΑΤΑ. α) Καταγραφή μηχανημάτων, ιδιοκτησίας ΕΚΠΑ, που χρησιμοποιεί η Α.Ε.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. αναπληρωματικό μέλος. της 2^ Ιουλίου 2015 ΘΕΜΑΤΑ. α) Καταγραφή μηχανημάτων, ιδιοκτησίας ΕΚΠΑ, που χρησιμοποιεί η Α.Ε. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Μελών της Πανετηζττημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την Πέμπτη 2-7-2015 ώρα 9.00 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Συγκλήτου (1 ^ όροφος Κεντρικού Κτηρίου). - Σε περίτγτωση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Εθνικόν και Καποδιστριακόν. Πανεπιστήμιον Αθηνών ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Εθνικόν και Καποδιστριακόν. Πανεπιστήμιον Αθηνών ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ιδ37 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την Τρίτη 13-6-2017 ώρα 9.00 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων

Διαβάστε περισσότερα

Αποφάσεις της 23ης συνεδρίας (ακαδημαϊκό έτος 2013-2014) της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου της 20-3-2014

Αποφάσεις της 23ης συνεδρίας (ακαδημαϊκό έτος 2013-2014) της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου της 20-3-2014 Αποφάσεις της 23ης συνεδρίας (ακαδημαϊκό έτος 2013-2014) της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου της 20-3-2014 Θ έ μ α 1o Τροποποίηση εσωτερικού κανονισμού: α) της Α Παιδιατρικής Κλινικής, β) της Β Κλινικής Αναισθησιολογίας

Διαβάστε περισσότερα

Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2913

Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2913 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2913 Την Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015, στις 8.30 π.μ., θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Συγκλήτου στην αίθουσά της. Σε

Διαβάστε περισσότερα

(1 ^ όροφος Κεντρικού Κτηρίου).

(1 ^ όροφος Κεντρικού Κτηρίου). ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εθνικόν και Καττοδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την Πέμπτη 31-8-2017 ώρα 9.00 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων

Διαβάστε περισσότερα

Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2916

Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2916 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2916 Την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015, στις 11.00 π.μ., θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Συγκλήτου στην αίθουσά της.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Σε περίτυτωση απουσίας του τακτικού μέλους, παρακαλούμε να ειδοποιηθεί το αναπληρωματικό. της 19^^ Ιουλίου 2018 ΘΕΜΑΤΑ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Σε περίτυτωση απουσίας του τακτικού μέλους, παρακαλούμε να ειδοποιηθεί το αναπληρωματικό. της 19^^ Ιουλίου 2018 ΘΕΜΑΤΑ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ε9νικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών ΙΔΡΥΘΕΝ ΤΟ 1837 ΓραμματείαΣυγκλήτου ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Μελών της Συγκλήτου,για τη συνεδρίασηπου θα γίνει την ΠΕΜΠΤΗ19-7-2018 ώρα 9.00 π.μ. στην

Διαβάστε περισσότερα

Έκτακτη Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2896

Έκτακτη Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2896 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Έκτακτη Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2896 Την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014, στις 8.30 π.μ., θα πραγματοποιηθεί έκτακτη συνεδρίαση της Συγκλήτου

Διαβάστε περισσότερα

Αποφάσεις της 11ης συνεδρίας της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου της Συνέχεια της διακοπείσας την 27 η

Αποφάσεις της 11ης συνεδρίας της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου της Συνέχεια της διακοπείσας την 27 η 1 Αποφάσεις της 11ης συνεδρίας της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου της 1-7- 2013 Συνέχεια της διακοπείσας την 27 η -6-2013 Θ έ μ α 1o Ορισμός Προέδρου στην Ιατρική Σχολή. H Σύγκλητος ύστερα από την παραίτηση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2940

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2940 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2940 Την Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017, στις 15.30, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Συγκλήτου στην αίθουσά της. Σε περίπτωση

Διαβάστε περισσότερα

Αποφάσεις Συγκλήτου της 5ης συνεδρίας ακαδημαϊκού έτους της 16ης Οκτωβρίου 2018

Αποφάσεις Συγκλήτου της 5ης συνεδρίας ακαδημαϊκού έτους της 16ης Οκτωβρίου 2018 Αποφάσεις Συγκλήτου της 5ης συνεδρίας ακαδημαϊκού έτους 2018-2019 της 16ης Οκτωβρίου 2018 Θέμα 1ο Απονομή τίτλου επίτιμου διδάκτορα Τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας στον Wolf-Dietrich Niemeier. Θέμα 2ο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΤΗΣ 16ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ της 24ης ΜΑΪΟΥ 2016

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΤΗΣ 16ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ της 24ης ΜΑΪΟΥ 2016 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΤΗΣ 16ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015-2016 της 24ης ΜΑΪΟΥ 2016 Θέμα 1o Μνημόνιο Συνεργασίας με την Α.Ε. «Ευγενίδειο Θεραπευτήριο ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ». Η Σύγκλητος θα επανέλθει για το θέμα

Διαβάστε περισσότερα

Ακαδημαϊκού Έτους

Ακαδημαϊκού Έτους ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» Τίτλος: «Απόκτηση Ακαδημαϊκής Διδακτικής Εμπειρίας σε Νέους Επιστήμονες Κατόχους Διδακτορικού» ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Διεύθυνση: Πάροδος Αριστοτέλους 18,

Διεύθυνση: Πάροδος Αριστοτέλους 18, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΜΗΜΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Πληροφορίες: Όλγα Μπουσίου Τηλ. : 2610 367.375 Fax : 2610 367.126 Πάτρα 23/06/ e-mail : tao@eap.gr Αριθμ. Πρωτ. TAO - 750 Διεύθυνση: Πάροδος Αριστοτέλους 18,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2994

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2994 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2994 Την Τρίτη 18 Ιουνίου 2019, στις 9:00 π.μ., θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Συγκλήτου στην αίθουσά της. Τα

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα 1o Παράταση της θητείας της Κεντρικής Επιτροπής παραλαβής υπηρεσιών φύλαξης. Παρατάθηκε. ΑΔΑ: ΩΨΣΦ46ΨΖ2Ν-ΖΒΗ

Θέμα 1o Παράταση της θητείας της Κεντρικής Επιτροπής παραλαβής υπηρεσιών φύλαξης. Παρατάθηκε. ΑΔΑ: ΩΨΣΦ46ΨΖ2Ν-ΖΒΗ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ 7 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015-2016 Θέμα 1o Παράταση της θητείας της Κεντρικής Επιτροπής παραλαβής υπηρεσιών φύλαξης. Παρατάθηκε. ΑΔΑ: ΩΨΣΦ46ΨΖ2Ν-ΖΒΗ Θέμα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2938

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2938 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2938 Τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017, στις 16.00, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Συγκλήτου στην αίθουσά της. Σε

Διαβάστε περισσότερα

Ερευνητική δραστηριότητα και επιδόσεις όπως καταγράφεται στον ΕΛΚΕ ΑΠΘ. Η θέση της Σχολής Θετικών Επιστημών

Ερευνητική δραστηριότητα και επιδόσεις όπως καταγράφεται στον ΕΛΚΕ ΑΠΘ. Η θέση της Σχολής Θετικών Επιστημών Ερευνητική δραστηριότητα και επιδόσεις όπως καταγράφεται στον ΕΛΚΕ ΑΠΘ Η θέση της Σχολής Θετικών Επιστημών Ειδικός Λογαριασμός Ιδρύθηκε το 1981 Είναι η υπηρεσία του πανεπιστημίου που είναι υπεύθυνη για:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΠΤΑΜΕΛΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Το ΑΠΘ ζητά την προστασία της Πολιτείας από τα φαινόμενα βίας και ανομίας ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2978 Την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2961

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2961 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2961 Την Τρίτη 26 Ιουνίου 2018, στις 15:00, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Συγκλήτου στην αίθουσά της. Τα μέλη

Διαβάστε περισσότερα

Θ Ε Μ Α Τ Α Η Μ Ε Ρ Η Σ Ι Α Σ Δ Ι Α Τ Α Ξ Η Σ

Θ Ε Μ Α Τ Α Η Μ Ε Ρ Η Σ Ι Α Σ Δ Ι Α Τ Α Ξ Η Σ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Έκτακτη Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2898 Την Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014, στις 8.30 π.μ., θα πραγματοποιηθεί έκτακτη συνεδρίαση της Συγκλήτου στο

Διαβάστε περισσότερα

Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2910

Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2910 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2910 Την Πέμπτη 28 Μαΐου 2015, στις 3.30.μ.μ., θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Συγκλήτου στην αίθουσά της. Σε περίπτωση

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα 3ο Εφαρμογή Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Θέμα 3ο Εφαρμογή Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Αποφάσεις Συγκλήτου της 4ης συνεδρίας ακαδημαϊκού έτους 2017-2018 της 7ης Νοεμβρίου 2017 Θέμα 1ο Αιτιολόγηση αναγκαιότητας ύπαρξης της Νομικής ως Μονοτμηματικής Σχολής. Θέμα 2ο Τροποποίηση σύμβασης καθαριότητας.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Πληροφορίες: Όλγα Μπουσίου Τηλ. : Fax :

ΤΜΗΜΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Πληροφορίες: Όλγα Μπουσίου Τηλ. : Fax : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΜΗΜΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Πληροφορίες: Όλγα Μπουσίου Τηλ. : 260 367.375 Fax : 260 367.26 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Πάτρα 8/09/ e-mail : tao@eap.gr Αριθμ. Πρωτ. TAO - 54 Διεύθυνση: Πάροδος Αριστοτέλους

Διαβάστε περισσότερα

Διεύθυνση: Πάροδος Αριστοτέλους 18,

Διεύθυνση: Πάροδος Αριστοτέλους 18, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΜΗΜΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Πληροφορίες: Όλγα Μπουσίου Τηλ. : 2610 367.375 Fax : 2610 367.126 Πάτρα 08/06/ e-mail : tao@eap.gr Αριθμ. Πρωτ. TAO 716 Διεύθυνση: Πάροδος Αριστοτέλους 18,

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΑΔΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ (ΜΟ.ΔΙ.Π) ΕΚΠΑ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΚΠΑ

ΜΟΝΑΔΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ (ΜΟ.ΔΙ.Π) ΕΚΠΑ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΚΠΑ Κατάλογος τμημάτων του ΕΚΠΑ τα οποία καταγράφουν έλλειψη διοικητικού και λοιπού προσωπικού στις εκθέσεις αξιολόγησης που έχουν υποβάλει- (ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ) Αναφορά Α/Α Τμήμα Ελλείψεων Προσωπικού (Ν/Ο)

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2987

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2987 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2987 Την Τρίτη 23 Απριλίου 2019, στις 9:30 π.μ., θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Συγκλήτου στην αίθουσά της. Τα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2925

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2925 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2925 Την Παρασκευή 6 Μαΐου 2016, στις 9:30 π.μ., θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Συγκλήτου στην αίθουσά της. Σε

Διαβάστε περισσότερα

1. ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

1. ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ . ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Έτος Ίδρυσης: 7 ΑΛΕΞΙΟΥ ΑΓΓΕΛΙΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Η ΚΑΤΑ ΦΥΛΟ ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΕΠ (ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ).... ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΔΕΠ ΚΑΤΑ ΦΥΛΟ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΔΑ (ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ)....

Διαβάστε περισσότερα

Σας ενημερώνουμε ότι έχουν ανακοινωθεί οι ακόλουθες προκηρύξεις για την πλήρωση θέσεων Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού (ΔΕΠ) ως εξής:

Σας ενημερώνουμε ότι έχουν ανακοινωθεί οι ακόλουθες προκηρύξεις για την πλήρωση θέσεων Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού (ΔΕΠ) ως εξής: EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Διεύθυνση : Εποπτείας Ερευνητικών Φορέων Τμήμα : Α Διοικητικής & Οικονομικής Εποπτείας

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφορίες: Όλγα Μπουσίου Τηλ. : Fax : Πάτρα 12/10/2018

Πληροφορίες: Όλγα Μπουσίου Τηλ. : Fax : Πάτρα 12/10/2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΜΗΜΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Πληροφορίες: Όλγα Μπουσίου Τηλ. : 260 367.375 Fax : 260 367.26 Πάτρα 2/0/ e-mail : tao@eap.gr Αριθμ. Πρωτ. TAO: 285 Διεύθυνση: Πάροδος Αριστοτέλους 8, 263

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την Πέμπτη 6-7-2017 ώρα 9.00 π.μ. στην αίθουσα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α. Στοιχεία της θέσης της Πολυτεχνικής Σχολής στο Α.Π.Θ.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α. Στοιχεία της θέσης της Πολυτεχνικής Σχολής στο Α.Π.Θ. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α Στοιχεία της θέσης της Πολυτεχνικής Σχολής στο Α.Π.Θ. 92 Πέτρου Πατιά Πηγή: ΥΠ.Ε.Π.Θ. εισακτέων φοιτητών στο Α.Π.Θ. (ανά σχολή) 2003-2004 2004-2005 Θεολογική Σχολή 680 766 Φιλοσοφική Σχολή

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΗΣ 365ης/ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΗΣ 365ης/ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΜΗΜΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Πληροφορίες: Όλγα Μπουσίου Τηλ. : 260 67.75 Fax : 260 67.26 Πάτρα 08/2/207 e-mail : tao@eap.gr Αριθμ. Πρωτ. TAO 70 Διεύθυνση: Πάροδος Αριστοτέλους 8, 26 5

Διαβάστε περισσότερα

(1 '' όροφος Κεντρικού Κτηρίου).

(1 '' όροφος Κεντρικού Κτηρίου). ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ε9νικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών Γραμματεία Συγκλήτου ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Μελών της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου, για τη συνεδρίαση που θα γίνει την Πέμπτη 22-9-2016 ώρα 9 π.μ. στην

Διαβάστε περισσότερα

Π Α Ν Ε Π Ι Σ Τ Η Μ Ι Ο Δ Υ Τ Ι Κ Η Σ Α Τ Τ Ι Κ Η Σ Τ Μ Η Μ Α Η Λ Ε Κ Τ Ρ Ο Λ Ο Γ Ω Ν Κ Α Ι Η Λ Ε Κ Τ Ρ Ο Ν Ι Κ Ω Ν Μ Η Χ Α Ν Ι Κ Ω Ν

Π Α Ν Ε Π Ι Σ Τ Η Μ Ι Ο Δ Υ Τ Ι Κ Η Σ Α Τ Τ Ι Κ Η Σ Τ Μ Η Μ Α Η Λ Ε Κ Τ Ρ Ο Λ Ο Γ Ω Ν Κ Α Ι Η Λ Ε Κ Τ Ρ Ο Ν Ι Κ Ω Ν Μ Η Χ Α Ν Ι Κ Ω Ν Π Α Ν Ε Π Ι Σ Τ Η Μ Ι Ο Δ Υ Τ Ι Κ Η Σ Α Τ Τ Ι Κ Η Σ Τ Μ Η Μ Α Η Λ Ε Κ Τ Ρ Ο Λ Ο Γ Ω Ν Κ Α Ι Η Λ Ε Κ Τ Ρ Ο Ν Ι Κ Ω Ν Μ Η Χ Α Ν Ι Κ Ω Ν ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΜΣ «Διαχείριση και Βελτιστοποίηση Ενεργειακών Συστημάτων»

Διαβάστε περισσότερα

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στην 315η Συνεδρίαση της Δ.Ε. του ΕΑΠ, που θα γίνει στα γραφεία του ΕΑΠ, τη Δευτέρα 10/10/2016 και ώρα

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στην 315η Συνεδρίαση της Δ.Ε. του ΕΑΠ, που θα γίνει στα γραφεία του ΕΑΠ, τη Δευτέρα 10/10/2016 και ώρα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΜΗΜΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Πληροφορίες: Όλγα Μπουσίου Τηλ. : 2610 367.375 Fax : 2610 367.126 Πάτρα 07/10/2016 e-mail : tao@eap.gr Αριθμ. Πρωτ. TAO-1153 Διεύθυνση: Πάροδος Αριστοτέλους

Διαβάστε περισσότερα