ΝΑΥΠΛΙΟ ΤΟΛΟ. Ύδρα Σπέτσες Επίδαυρος. Τιμή συμμετοχής : 4 ημέρες. Θεσσαλονίκη το βράδυ. ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Την Τις. του γραφείου.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΝΑΥΠΛΙΟ ΤΟΛΟ. Ύδρα Σπέτσες Επίδαυρος. Τιμή συμμετοχής : 4 ημέρες. Θεσσαλονίκη το βράδυ. ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Την Τις. του γραφείου."

Transcript

1 ΝΑΥΠΛΙΟ ΤΟΛΟ Ύδρα Σπέτσες Επίδαυρος / 06 / 17 4 ημέρες 1 η μέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ - ΤΟΛΟ (680 χλμ) Συγκέντρωση και αναχώρηση στις από το γραφείο μας. Με τις απαραίτητες στάσεις θα φτάσουμε στο νομό Αργολίδας, το νομό με τους πλούσιους αρχαιολογικούς θησαυρούς, αλλά και τα κοσμοπολίτικα θέρετρα. Θα επισκεφτούμε το μουσείο και το αρχαίο περίφημο θέατρο της Επιδαύρου που μαγεύει τους θεατές του τόσο για την αρχιτεκτονική του αλλά και για την ακουστική του. Ο επόμενος σταθμός μας το γραφικό Τολό όπου και το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση. Διανυκτέρευση. 2 η μέρα : ΥΔΡΑ ΣΠΕΤΣΕΣ - ΝΑΥΠΛΙΟ (40 χλμ) Πρόγευμα και αναχώρηση για να επισκεφτούμε προαιρετικά με τοπικό καράβι τα δυο πανέμορφα νησιά Ύδρα και Σπέτσες. Πρώτος μας σταθμός η Ύδρα με την ιστορική της αρχιτεκτονική. Θα επισκεφθούμε το αξιόλογο ναυτικό μουσείο του νησιού. Ελεύθερος χρόνος. Ο επόμενος μας σταθμός, είναι οι Σπέτσες. Εδώ θα επισκεφτούμε το σπίτι μουσείο της Μπουμπουλίνας και το ναό του Αγίου Νικόλαου. Το απόγευμα επιστρέφουμε στο Ναύπλιο. Χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση. 3 η μέρα : ΝΑΥΠΛΙΟ - ΕΡΜΙΟΝΗ ΓΑΛΑΤΑΣ ΠΟΡΟΣ (250 χλμ) Πρόγευμα και αναχωρούμε για την πρωτεύουσα του νομού Αργολίδας το Ναύπλιο, σκέτη ζωγραφιά, λες κι έχει βγει από τα παραμύθια. Πάρα πολλά και ενδιαφέροντα τα αξιοθέατα της πόλης μιας και το Ναύπλιο υπήρξε η πρώτη πρωτεύουσα της νεότερης Ελλάδας. Η γοητεία της ξεδιπλώνεται σε κάθε βήμα. Θα περιηγηθούμε στην πόλη, στο Παλαμήδι και στη φυλακή του Κολοκοτρώνη, όπως και στον Ναό του Άγιου Σπυρίδωνα όπου το 1831 δολοφονήθηκε ο Καποδίστριας. Και αφού ξεκουραστούμε πίνοντας τον καφέ μας θα συνεχίσουμε για τον Πόρο, αφού περάσουμε από Ερμιόνη άφιξη στον Γαλατά και επιβίβαση στο καράβι για τον καταπράσινο Πόρο χρόνος ελεύθερος για βόλτα στο όμορφο νησί. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση. 4 η μέρα : ΝΑΥΠΛΙΟ - ΜΥΚΗΝΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (680 χλμ) Πρόγευμα. Τελευταία μέρα της εκδρομής μας. Όμως οι εκπλήξεις μας δεν έχουν τελειώσει. Ο πρώτος μας σταθμός οι Μυκήνες, όπου θα επισκεφτούμε το ανάκτορο του Αγαμέμνονα και έναν από τους σπουδαιότερους αρχαιολογικούς χώρους της Πελοποννήσου. Αναχώρηση για τον Ισθμό, η διώρυγα που χωρίζει την Πελοπόννησο από την Στερεά Ελλάδα. Θα πιούμε τον καφέ μας. Το ταξίδι της επιστροφής μας αρχίζει με διάφορες στάσεις για καφέ και γεύμα εξ ιδίων. Φτάνουμε στη Θεσσαλονίκη το βράδυ. Htl FLISVOS / PARADISE LOST 3*, Τολό 179 με ημιδιατροφή Htl FLISVOS ROYAL 3* sup, Τολό 189 με ημιδιατροφή ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Την μεταφορά με πούλμαν του γραφείου μας Την διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο Διατροφή Τις ξεναγήσεις-περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα Αρχηγό-συνοδό του γραφείου μας Ασφάλεια αστικής ευθύνης ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Επιπλέον γεύματα, ποτά, φιλοδωρήματα και ότι δεν αναφέρεται ρητά στις παροχές του προγράμματος

2 ΚΕΡΚΥΡΑ, 3-5/6/17 4 ημέρες, 2-5/6/17 1 η ημέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΝΟΝΙ ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ Συγκέντρωση στο γραφείο μας στις 7.00 και αναχώρηση για την Ηγουμενίτσα. Μετά από τις απαραίτητες στάσεις στη διαδρομή φτάνουμε στο λιμάνι απ όπου θα πάρουμε το πλοίο για το όμορφο νησί της Κέρκυρας. Άφιξη στο Νησί των Φαιάκων και ξεκινάμε την ξενάγηση μας, από το φημισμένο Κανόνι. Εδώ θα θαυμάσουμε το εκκλησάκι της Παναγίας των Βλαχερνών και το ξακουστό Ποντικονήσι. Αργά το απόγευμα θα καταλήξουμε στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο. Διανυκτέρευση. 2 η ημέρα : ΚΕΡΚΥΡΑ (ξενάγηση) Πρωινό και αναχώρηση για το Γαστούρι όπου θα ξεναγηθούμε σε μια από τις γνωστότερες βασιλικές επαύλεις της Ευρώπης, το ξακουστό Αχίλλειο. Συνεχίζοντας την ξενάγηση της πόλης θα επισκεφθούμε την Εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα Πολιούχου της Κέρκυρας -, το Παλιό και το Νέο Φρούριο και την μεγαλύτερη πλατεία των Βαλκανίων, την πλατεία Σπιανάδα, με τον περίφημο πεζόδρομο Λιστόν. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση. 3 η ημέρα: ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑ Πρωινό και αναχώρηση για την πανέμορφη Παλαιοκαστρίτσα. Το παραλιακό χωριό βρίσκεται Βορειοδυτικά της πόλης και νότια του Βυζαντινού Κάστρου του Αγγελοκάστρου. Μελετητές ισχυρίζονται πως εδώ ήταν η πρωτεύουσα των Φαιάκων, όπου η Ναυσικά βρήκε τον Οδυσσέα. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το Μοναστήρι της Παλαιοκαστρίτσας που βρίσκεται στους υπερυψωμένους κήπους στην άκρη του ακρωτηρίου. Το βράδυ μετά το δείπνο προαιρετική διασκέδαση σε ελληνική βραδιά με ζωντανή μουσική και ποτό. Διανυκτέρευση. 4η ημέρα : ΚΕΡΚΥΡΑ ΜΕΤΣΟΒΟ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Πρωινό και αναχώρηση για το λιμάνι απ όπου θα πάρουμε το πλοίο για την Ηγουμενίτσα. Στη διαδρομή μας για τη Θεσσαλονίκη θα κάνουμε μια στάση στο γραφικό Μέτσοβο για φαγητό. Αργά το απόγευμα, άφιξη στην πόλη μας γεμάτοι όμορφες αναμνήσεις. 4 ημέρες Htl ΑΜΑΛΙΑ 3*, Δασιά Htl MAGNA GRAECIA 4*, Htl ΑΜΑΛΙΑ 3*, Δασιά Htl MAGNA GRAECIA 4*, Δασιά 169 με ημιδιατροφή 4*, Δασιά 179 με ημιδιατροφή Δασιά 135 με ημιδιατροφή 4*, Δασιά 145 με ημιδιατροφή ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Τη μεταφορά με πούλμαν του γραφείου μας. Τις περιηγήσεις ξεναγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα. Αρχηγό συνοδό του γραφείου μας. Τις διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο. Ημιδιατροφή. Τα εισιτήρια του F/B για Ηγουμενίτσα Κέρκυρα Ηγουμενίτσα. ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό, είσοδοι μουσείων, νυχτερινών κέντρων. Σημείωση : Το 3ήμερο πρόγραμμα πραγματοποιείται ως εξής : 1η ημέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΝΟΝΙ ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ 2η ημέρα : ΚΕΡΚΥΡΑ (ξενάγηση) 3η ημέρα : ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑ ΜΕΤΣΟΒΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

3 ΠΡΕΒΕΖΑ Λευκάδα Πάργα Σύβοτα 1 Η ΜΕΡΑ: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΡΤΑ ΠΑΡΓΑ - ΠΡΕΒΕΖΑ (440 χλμ) Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 07:30. Δια μέσω Γρεβενών (στάση για καφέ) -Ιωαννίνων φτάνουμε στο περίφημο γεφύρι της Άρτας, γνωστό για τη σπάνια αρχιτεκτονική του και το θρύλο του πρωτομάστορα. Συνεχίζοντας φτάνουμε στην πόλη της Πρέβεζας. Χρόνος ελεύθερος για μια περιήγηση στην πόλη και γεύμα εξ ιδίων και καταλήγουμε στο ξενοδοχείο μας, που βρίσκεται στην περιοχή της Πρέβεζας. Τακτοποίηση και ξεκούραση. Το βραδάκι θα περπατήσουμε και θα απολαύσουμε το ποτό μας στη παραλία, τα στενά και τις ανηφοριές της πανέμορφης Πάργας. Διανυκτέρευση. 2 Η ΜΕΡΑ: ΛΕΥΚΑΔΑ ΝΥΔΡΙ κρουαζιέρα ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ ΙΘΑΚΗ - ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ (100 χλμ) Πρόγευμα και αναχώρηση για τη Λευκάδα και για το κοσμοπολίτικο Νυδρί, απ όπου θα πάρουμε το καράβι για την προαιρετική κρουαζιέρα μας στο Σκορπιό, το νησί του Ωνάση, στη σπηλιά του Παπανικολή και στη Μαδουρή το νησί του Βαλαωρίτη ( Πριγκηπονήσια) και εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες η κρουαζιέρα μας θα γίνει μεγαλύτερη και θα επισκεφθούμε και το Φισκάρδο της Κεφαλονιάς και το Κιόνι της Ιθάκης. Επιστροφή στο Νυδρί. Στάση για μια βόλτα στην πόλη της Λευκάδας και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση. 3 Η ΜΕΡΑ: ΠΡΕΒΕΖΑ ΣΥΒΟΤΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (440 χλμ) Πρόγευμα. Η ημέρα της επιστροφής μας δίνει την δυνατότητα να γνωρίσουμε κομμάτια της Θεσπρωτικής γης. Πρώτος σταθμός τα Σύβοτα που αποτελούν πόλο έλξης για επισκέπτες απ όλο τον κόσμο για την φυσική τους προίκα, και τις όμορφες ακρογιαλιές με τα καταγάλανα νερά. Χρόνος αρκετός για να γνωρίσουμε τον χώρο να ευχαριστηθούμε το καφεδάκι μας. Συνεχίζοντας τη διαδρομή μας καταλήγουμε στη θρυλική πόλη των Ιωαννίνων. Στα σκιερά πλατάνια του Μόλου μπορούμε να γευματίσουμε (εξ ιδίων) ή να επισκεφτούμε προαιρετικά το νησάκι της Κυρά Φροσύνης. Κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις φτάνουμε στη πόλη μας. ΙΟΝΙΑΝ P, Λυγιά Πρεβέζης 129 με ημιδιατροφή MARGARONA 3* sup, Πρέβεζα 155 με ημιδιατροφή ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Μεταφορά με πούλμαν του γραφείου μας. Τις 2 διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο Ημιδιατροφή Τις ξεναγήσεις - περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα. Συνοδό - αρχηγό του γραφείου μας. Ασφάλεια αστικής ευθύνης. ΦΠΑ. ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων, επιπλέον γεύματα, ποτά, φιλοδωρήματα και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό στο πρόγραμμα.

4 ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ 1 η μέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΡΤΑ ΠΑΡΓΑ - ΠΡΕΒΕΖΑ (430 χλμ) Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 07:30. Πρώτη στάση καθοδόν για καφέ. Η διαδρομή μας συνεχίζεται και μέσω Ιωαννίνων φθάνουμε στο περίφημο γεφύρι της Άρτας, γνωστό για τη σπάνια αρχιτεκτονική του και το θρύλο του πρωτομάστορα. Συνεχίζοντας φθάνουμε στην πόλη της Πρέβεζας. Χρόνος ελεύθερος για μια περιήγηση στην πόλη και γεύμα εξ ιδίων, και καταλήγουμε στο ξενοδοχείο μας που βρίσκετε στην περιοχή της Πρέβεζας. Χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση. Το βράδυ θα περπατήσουμε και θα απολαύσουμε το ποτό μας στην παραλία, τα στενά και τις ανηφοριές της πανέμορφης Πάργας. Διανυκτέρευση. 2 η μέρα : ΛΥΓΙΑ ΡΟΔΑΥΓΗ ΓΕΦΥΡΑ ΠΛΑΚΑΣ ΠΡΑΜΑΝΤΑ ΑΝΕΜΟΤΡΥΠΑ (160χλμ) Μετά το πρόγευμα θα ακολουθήσουμε μια διαδρομή με βουνό και κάμπο, με ιστορία και φύση, με Άραχθο και Τζουμέρκα. Πρώτη μας συνάντηση με ένα από τα γραφικότερα ορεινά χωριά τις περιοχής την Ροδαυγή, με άφθονα τρεχούμενα νερά, την περίφημη πλακοσκέπαστη εκκλησία της Αγ. Παρασκευής με πέτρινο κωδωνοστάσιο, χτισμένη το 1804 και την απολαυστική θέα στη μαγευτική κοιλάδα του Αράχθου. Στην Πλάκα μας περιμένει ότι έχει απομείνει από το αρχιτεκτονικό μεγαλούργημα <<Γέφυρα της Πλάκας>> το μεγαλύτερο μονότοξο γεφύρι της Ελλάδας. Συνεχίζουμε και περνώντας από τα Άγναντα, στην καρδιά των Τζουμέρκων σκαρφαλωμένο στα 700μ, φθάνουμε στα Πράμαντα και το σπήλαιο Ανεμότρυπα, με τα τρία επίπεδα και τον θάλαμο της Κόκκινης Λίμνης που θα επισκεφτούμε. Καθοδόν γεύμα εξ ιδίων. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση. 3 η μέρα : ΠΡΕΒΕΖΑ ΣΥΒΟΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (440 χλμ) Πρόγευμα. Η ημέρα της επιστροφής μας δίνει την δυνατότητα να γνωρίσουμε κομμάτια της Θεσπρωτικής γης. Πρώτος σταθμός τα Σύβοτα που αποτελούν πόλο έλξης για επισκέπτες απ όλο τον κόσμο για την φυσική τους προίκα, και τις όμορφες ακρογιαλιές με τα καταγάλανα νερά. Χρόνος αρκετός για να γνωρίσουμε τον χώρο και να ευχαριστηθούμε το καφεδάκι μας. Συνεχίζοντας τη διαδρομή μας καταλήγουμε στη θρυλική πόλη των Ιωαννίνων. Στα σκιερά πλατάνια του Μόλου μπορούμε να γευματίσουμε (εξ ιδίων) ή να επισκεφτούμε προαιρετικά το νησάκι της Κυρά Φροσύνης. Επιστροφή. Κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις φτάνουμε στη πόλη μας. ΙΟΝΙΑΝ P, Λυγιά Πρεβέζης 129 με ημιδιατροφή MARGARONA 3* sup, Πρέβεζα 155 με ημιδιατροφή ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Τη μεταφορά με πούλμαν του γραφείου μας. Τις περιηγήσεις ξεναγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα. Τις διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο Ημιδιατροφή Αρχηγό συνοδό του γραφείου μας. ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό, είσοδοι μουσείων και αρχαιολογικών χώρων.

5 ΛΕΥΚΑΔΑ Πάργα Σύβοτα 3ημέρες / 06 / 17 1 η μέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΡΤΑ ΛΕΥΚΑΔΑ (460 χλμ) Αναχώρηση από τα γραφεία μας στις 07:30. Δια μέσω Γρεβενών (στάση για καφέ) - Ιωαννίνων φτάνουμε στο περίφημο γεφύρι της Άρτας, γνωστό για τη σπάνια αρχιτεκτονική του και το θρύλο του πρωτομάστορα. Συνεχίζοντας και φτάνοντας στο νησί της Λευκάδας κατευθυνόμαστε νοτιοανατολικά και φτάνουμε στην Βασιλική, κωμόπολη με δικό της λιμάνι που συνδέει τη Λευκάδα με την Κεφαλονιά, όπου θα έχουμε χρόνο για καφέ και βόλτα. Επόμενη στάση τα γραφικότατα Σύβοτα Λευκάδας. Στο απείρου κάλλους λιμανάκι θα έχουμε την ευκαιρία να γευματίσουμε εξ ιδίων στα υπέροχα μαγαζιά της. Συνεχίζοντας φθάνουμε στο ξενοδοχείο μας.τακτοποίηση στα δωμάτια. Ξεκούραση. Το απόγευμα θα γνωρίσουμε την πόλη της Λευκάδας. Χρόνος ελεύθερος για μια περιήγηση στην πόλη. Διανυκτέρευση. 2 Η ΜΕΡΑ: ΛΕΥΚΑΔΑ ΝΥΔΡΙ κρουαζιέρα ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ ΙΘΑΚΗ - ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ (40χλμ) Πρόγευμα και αναχώρηση για το κοσμοπολίτικο Νυδρί, απ όπου θα πάρουμε το καράβι για την προαιρετική κρουαζιέρα μας στο Σκορπιό, το νησί του Ωνάση, στη σπηλιά του Παπανικολή και στη Μαδουρή το νησί του Βαλαωρίτη ( Πριγκηπονήσια) και εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες η κρουαζιέρα μας θα γίνει μεγαλύτερη και θα επισκεφθούμε και το Φισκάρδο της Κεφαλονιάς και το Κιόνι της Ιθάκης. Επιστροφή στο Νυδρί. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος στην πόλη της Λευκάδας. Διανυκτέρευση. 3 η μέρα : ΛΕΥΚΑΔΑ ΠΑΡΓΑ - ΣΥΒΟΤΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (440 χλμ) Πρόγευμα. Η ημέρα της επιστροφής μας δίνει την δυνατότητα να γνωρίσουμε κομμάτια της Θεσπρωτικής γης. Πρώτος σταθμός η Πάργα καταπράσινη με το βενετσιάνικο κάστρο της, το νησάκι της Παναγίας μας περιμένει. Χρόνος ελεύθερος. Επόμενος σταθμός μας τα Σύβοτα ( Θεσπρωτίας) που αποτελούν πόλο έλξης για επισκέπτες απ όλο τον κόσμο για την φυσική τους προίκα, και τις όμορφες ακρογιαλιές με τα καταγάλανα νερά. Χρόνος αρκετός για να γνωρίσουμε τον χώρο να ευχαριστηθούμε το καφεδάκι μας. Συνεχίζοντας τη διαδρομή μας καταλήγουμε στη θρυλική πόλη των Ιωαννίνων. Στα σκιερά πλατάνια του Μώλου μπορούμε να γευματίσουμε (εξ ίδιων) η να επισκεφτούμε προαιρετικά το νησάκι της Κυρά Φροσύνης. Επιστροφή. Κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις φτάνουμε στη πόλη μας. ELEANA 3*, Νικιάνα 129 με πρωινό ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Μεταφορά με πούλμαν του γραφείου μας. Τις 2 διανυκτερεύσεις. Πρωινό Τις περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα. Συνοδό - αρχηγό του γραφείου μας. Ασφάλεια αστικής ευθύνης. ΦΠΑ. ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων, επιπλέον γεύματα, ποτά, φιλοδωρήματα και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό στο πρόγραμμα.

6 ΘΑΣΟΣ 1 η μέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΑΣΟΣ Συγκέντρωση στο γραφείο μας και στις αναχώρηση για Κεραμωτή απ όπου θα επιβιβαστούμε στο πλοίο για το βορειότερο νησί του Αιγαίου την όμορφη Θάσο. Άφιξη, τακτοποίηση στα δωμάτια μας. Χρόνος ελεύθερος για να αναζωογονηθείτε κάνοντας μια βόλτα στον κατάφυτο κήπο του ξενοδοχείου ή να χαλαρώσετε πλάι στην πισίνα ή στη θάλασσα που απέχει μόλις 80μ. από το ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση. 2 η μέρα : ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ Πρωινό και σήμερα θα γνωρίσουμε το όμορφο νησί. Θα ξεκινήσουμε από το Μοναστήρι του Αρχάγγελου Μιχαήλ του προστάτη του νησιού, τις Αλυκές με τα αρχαία ορυχεία μαρμάρου και συνεχίζουμε για την Παναγιά με σπίτια που διατηρούν τον παραδοσιακό Μακεδονικό ρυθμό και την αξιόλογη εκκλησία της Παναγίας και τέλος φτάνουμε στον Λιμένα την πρωτεύουσα του νησιού. Εδώ θα δούμε τα ερείπια του ιερού του Ποσειδώνα, του ιερού του Διονύσου και της Αγοράς, το αρχαίο Θέατρο, στο οποίο και σήμερα δίνονται παραστάσεις, την Ακρόπολη και το Αρχαιολογικό μουσείο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ξεκούραση, και το βραδάκι μια βόλτα στα Λινάρια την όμορφη κωμόπολη στα νοτιοδυτικά του νησιού με καταπληκτικές καφετερίες. Μπαρ, μαγαζιά και πάγκους με σουβενίρ, θα ολοκληρώσει τη μέρα μας. Διανυκτέρευση. 3 η μέρα : ΘΑΣΟΣ ΚΑΒΑΛΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Πρωινό και αναχώρηση για τον Λιμένα, την πρωτεύουσα του νησιού. Χρόνος για προαιρετικό γεύμα ή να χαλαρώσετε κάνοντας τα ψώνια σας μέχρι την ώρα αναχώρησης του πλοίου. Επιβίβαση στο πλοίο για Κεραμωτή. Στάση στη Καβάλα για βόλτα και καφέ. Αναχώρηση για Θεσσαλονίκη. Hotel ARTEMIS 3*, Σκάλα Πρίνου 129 με πρωινό ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Τις μεταφορές με πούλμαν του γραφείου μας Τις 2 διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο Πρωινό Τις περιηγήσεις και εκδρομές που αναφέρονται στο πρόγραμμα. Αρχηγό συνοδό του γραφείου μας. Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης. ΦΠΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.

7 ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ Πέραμα, Μουσείο Βρέλη / 06 / 17 1 η μέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΕΡΑΜΑ ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΡΕΛΗ (270 χλμ.) Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 07:30. Πρώτη στάση στο Πέραμα όπου θα επισκεφθούμε το φημισμένο σπήλαιο και συνεχίζουμε για το Μπιζάνι όπου βρίσκεται το μοναδικό μουσείο του Βρέλλη, με τα κέρινα ομοιώματα. Άφιξη στα Γιάννενα, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Στη συνέχεια περιήγηση της πόλης, όπου θα επισκεφθούμε ( προαιρετικά ) με καραβάκι στη λίμνη Παμβώτιδα, το νησάκι της Κυρά Φροσύνης. Εναν παραδοσιακό οικισμό έκτασης 350 στρεμμάτων, χτισμένο με πέτρα, με γραφικά δρομάκια, μαγαζάκια με δείγματα λαϊκής τέχνης, καφενεία με παραδοσιακά Γιαννιώτικα γλυκά. Θα επισκεφθούμε την Μονή Αγίου Παντελεήμονος στα κελιά του οποίου σώζονται οι τρύπες από τις σφαίρες που ρίχτηκαν εναντίον του Αλή Πασά, όταν αυτός προσπάθησε να διασωθεί από την πολιορκία του Χουρσίτ Πασά. Ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση. 2 η μέρα : ZAΓΟΡΟΧΩΡΙΑ - ΦΑΡΑΓΓΙ ΒΙΚΟΥ AΡΙΣΤΗ ΤΖΕΠΕΛΟΒΟ- ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ - ΓΙΑΝΝΕΝΑ. ( 130 χλμ. ) Πρωινό και αναχώρηση για τα γνωστά Ζαγοροχώρια. Αρίστη, το πρώτο Ζαγοροχώρι με τα χαρακτηριστικά πέτρινα σπίτια και τη γραφική πλατεία με τον πλάτανο. Στο Μονοδένδρι θα επισκεφθούμε το μοναστήρι της Αγίας Παρασκευής χτισμένο στη χαράδρα του Βίκου. Συνεχίζουμε για το Τσεπέλοβο, το μεγαλύτερο από τα 44 χωριά του Ζαγορίου, βρίσκεται στο κέντρο του εθνικού πάρκου της βόρειας Πίνδου. Επιστροφή στα Γιάννενα. Ξεκούραση και το βράδυ προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση. 3 η μέρα : ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΚΑΛΠΑΚΙ ΚΟΝΙΤΣΑ - Μ. ΜΟΛΥΒΔΟΣΚΕΠΑΣΤΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ (385χλμ.) Πρόγευμα και αναχώρηση για το Καλπάκι όπου θα επισκεφτούμε το πολεμικό Μουσείο. Συνεχίζουμε για Κόνιτσα με το φημισμένο γεφύρι της και από εκεί στη Μονή Μολυβδοσκεπαστής και στο ομώνυμο χωριό στα σύνορα της Αλβανίας. Επιστροφή για Θεσσαλονίκη με τις απαραίτητες στάσεις. EPIRUS PALACE 5*, Ιωάννινα 135 με πρωινό EPIRUS PALACE 5*, Ιωάννινα 159 με ημιδιατροφή ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Τη μεταφορά με πούλμαν του γραφείου μας. Τις περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα. Τις διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο. Διατροφή. Αρχηγό συνοδό του γραφείου μας. ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό, είσοδοι μουσείων, νυχτερινών κέντρων.

8 ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ Ελάτη Περτούλι Μετέωρα Λίμνη Πλαστήρα 1 η μέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΑ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ (250 χλμ) Αναχώρηση από το γραφείο μας στις Μέσω Λάρισας, Καλαμπάκας, θα επισκεφτούμε τον Ιερό Βράχο των Μετεώρων. Θα δούμε τα μοναστήρια Μονή Βαρλαάμ και Αγίου Στεφάνου. Στη συνέχεια γεύμα εξ ιδίων. Χρόνος ελεύθερος. Το βράδυ δείπνο εξ ιδίων και προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση. 2 η μέρα: ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΕΛΑΤΗ- ΠΕΡΤΟΥΛΙ (150 χλμ) Πρόγευμα και αναχώρηση για το γραφικό Περτούλι, μια πανέμορφη περιοχή της ανατολικής Πίνδου κτισμένη σε υψόμετρο 1200 μέτρων και συνεχίζουμε για την Ελάτη, γραφικό χωριό και σε υψόμετρο 950 μέτρων, χρόνος ελεύθερος για γεύμα. Το απόγευμα άφιξη στα Τρίκαλα, γνωριμία με την πόλη και χρόνος ελεύθερος για βόλτα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση. 3 η μέρα : ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (400 χλμ). Πρόγευμα και αναχώρηση για τη Λίμνη του Νικόλαου Πλαστήρα που βρίσκεται 25 χλμ. δυτικά της Καρδίτσας. Μια πανέμορφη λίμνη αγκαλιασμένη από τα καταπράσινα βουνά που καθρεπτίζονται στα νερά της και τους αρκετούς χείμαρρους με τα κρυστάλλινα νερά που καταλήγουν σ αυτήν. Συνεχίζουμε, πίνοντας τον καφέ μας στο Αγνάντι και το μεσημέρι γεύμα εξ ιδίων με ψάρι στα κάρβουνα στο Λαμπερό, που βρίσκεται δίπλα στη Λίμνη. Το απόγευμα θα πιούμε τον καφέ μας στην πλατεία της Καρδίτσας. Αναχώρηση για Θεσσαλονίκη και άφιξη νωρίς το βράδυ στην πόλη μας. EDELWEISS 3* 115 με πρωινό ORFEAS 3* 129 με πρωινό LIKNON 4* 135 με πρωινό ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Τις μεταφορές με πούλμαν του γραφείου μας Τις 2 διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο. Πρωινά. Πρωινά. Τις περιηγήσεις και εκδρομές που αναφέρονται στο πρόγραμμα. Αρχηγό συνοδό του γραφείου μας. Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης. ΦΠΑ. ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.

9 ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ ΔΕΛΦΟΙ ΓΑΛΑΞΙΔΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΑΡΤΑ - ΓΙΑΝΝΕΝΑ 1 η μέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΕΛΦΟΙ - ΙΤΕΑ ΓΑΛΑΞΙΔΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟ. Αναχώρηση στις 07:00 από το γραφείο μας, περνάμε από Λαμία και φτάνουμε στους Δελφούς για μια επίσκεψη στο μουσείο για να θαυμάσουμε τα υπέροχα αρχαιολογικά ευρήματα, όπως τον ΗΝΙΟΧΟ, την ΣΦΙΓΓΑ τους ΚΟΥΡΟΥΣ και τόσα άλλα και αμέσως μετά συνεχίζουμε για την πανέμορφη Ιτέα. Χρόνος ελεύθερος για γεύμα εξ ιδίων στα παραθαλάσσια ταβερνάκια. Συνεχίζουμε την διαδρομή για το Γαλαξίδι για μια γνωριμία με την πόλη. Φτάνουμε στην γραφική πόλη της Ναυπάκτου με το βενετσιάνικο λιμανάκι και το καλοδιατηρημένο κάστρο της. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος να γνωρίσουμε την πόλη. Διανυκτέρευση. 2 η μέρα: ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ ΤΡΙΚΟΡΦΟ - ΘΕΡΜΟ. Πρόγευμα και αναχώρηση για την Ιερά Μονή Βαρνάκοβα στην ορεινή Ναυπακτία, αφιερωμένη στη Κοίμηση της Θεοτόκου που είναι ένα από τα ιστορικότερα μοναστήρια τις Ελλάδος. Αναχώρηση για το Τρίκορφο. Συνεχίζουμε για ορεινή Τριχωνίδα περνώντας από το χάνι Μπάνια, φτάνουμε στο Θέρμο. Πανέμορφο οροπέδιο, γενέτειρα του Κοσμά Αιτωλού. Χρόνος ελεύθερος για καφέ. Επιστροφή στην Ναύπακτο για ξεκούραση. Προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση. 3 η μέρα: ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΑΡΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Πρόγευμα και αναχώρηση για το Μεσολόγγι όπου θα επισκεφτούμε τον κήπο των ηρώων, το Μουσείο Ιστορίας και Τέχνης - Δημοτική Πινακοθήκη Μεσολογγίου και θα έχουμε την δυνατότητα να δούμε από την διαδρομή με το λεωφορείο μας την περίφημη λιμνοθάλασσα με τις πιλάδες. Συνεχίζουμε με μια στάση στο Γεφύρι τις Άρτας για να ξαναθυμηθούμε τον μύθο της γυναίκας του πρωτομάστορα και στη συνέχεια θα σταματήσουμε στο χάνι Τερόβου για γεύμα εξ ιδίων. Επόμενος προορισμός τα Γιάννενα για το απογευματινό καφεδάκι μας και γνωριμία με την πόλη. Επιστροφή στη Θεσσαλονίκη με τις απαραίτητες στάσεις και τις καλύτερες αναμνήσεις στην πόλη μας. FLISVOS 3*, Ναύπακτο 129 πρωινό Περιλαμβάνει : Τις μεταφορές με πούλμαν του γραφείου μας. Τις περιηγήσεις που αναφέρει το πρόγραμμα. Διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο στη Ναύπακτο. Πρωινό. Ασφάλεια αστικής ευθύνης. Δεν περιλαμβάνει :Τις εισόδους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, τα γεύματα εξ ιδίων και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό.

10 ΓΥΡΟΣ ΠΗΛΙΟΥ 1 η μέρα : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΠΟΡΤΑΡΙΑ - ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ AΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Αναχώρηση από τα γραφεία μας στις Άφιξη στο Πήλιο, πρώτη στάση στην όμορφη Πορταριά και συνεχίζουμε για Μακρυνίτσα, το μπαλκόνι του Βόλου, με την υπέροχη θέα στον Παγασητικό και τα Πηλιορίτικα σπίτια, περίπατος στα καλντερίμια και στην όμορφη πλατεία με την πανοραμική θέα του Βόλου. Στάση στα Χάνια με τα θαυμάσια κτίρια και τις γραφικές ταβέρνες όπου θα γευματίσουμε προαιρετικά. Συνεχίζουμε για τον Άγιο Ιωάννη, γραφικό παραλιακό χωριό και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση και το απόγευμα περίπατος στο χωριό. Το βράδυ προαιρετικό δείπνο στα γραφικά ταβερνάκια. Διανυκτέρευση. 2 η μέρα : ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ - ΚΥΣΣΟΣ - ΖΑΓΟΡΑ Πρωινό και αναχώρηση για την Τσαγκαράδα, χωριό πνιγμένο στα πλατάνια με όμορφες πλακόστρωτες πλατείες όπου θα κάνουμε στάση για καφέ. Συνεχίζουμε για τον Κυσσό όπου θα επισκεφθούμε την εκκλησία της Αγ.Μαύρας η οποία είναι η σπουδαιότερη βασιλική του Πηλίου. Τέλος άφιξη στη Ζαγορά το μεγαλύτερο χωριό του Πηλίου όπου θα επισκεφθούμε το Ελληνοσχολείο, σχολείο των Ρήγα Φερραίου και του Άνθιμου Γαζή, την εκκλησία της Αγ. Κυριακής, την βιβλιοθήκη και την εκκλησία του Αγ. Γεωργίου. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και για προαιρετικό γεύμα. Διανυκτέρευση. 3 η μέρα : ΜΗΛΙΕΣ ΒΥΖΙΤΣΑ - ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ ΒΟΛΟΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Πρωινό και μετά από μία όμορφη διαδρομή φτάνουμε στις Μηλιές από τα γραφικότερα χωριά του Πηλίου και πατρίδα του Ανθιμου Γαζή, εδώ ιδιαίτερα αξιόλογος είναι ο σιδηροδρομικός σταθμός όπου κατέληγε το φημισμένο τρενάκι του Πηλίου το οποίο ξεκίνησε πριν 100 χρόνια σχεδιασμένο από τον Εβαρίστο ντε Κίρικο, σταμάτησε το 1973 και από το 1996 μέχρι σήμερα κάνει τη διαδρομή Άνω Λεχόνια - Μηλιές. Επίσης θα επισκεφθούμε την εκκλησία των Παμμεγιστών Ταξιάρχων η οποία χτίστηκε το 1741 και είναι η μοναδική εκκλησία της Ελλάδος με την καλύτερη ακουστική όπου θα δούμε και τις υπέροχες μεταβυζαντινές αγιογραφίες και το επιχρυσωμένο τέμπλο. Στάση για καφέ στη κοντινή Βυζίτσα, η οποία έχει χαρακτηρισθεί διατηρητέος οικισμός, χάρη στους πανέμορφους πύργους Πηλιορείτικης αρχιτεκτονικής και τα ωραία αρχοντικά. Τέλος άφιξη στα Καλά Νερά όπου θα γευματίσουμε προαιρετικά στις παραλιακές ταβέρνες και στη συνέχεια θα έχουμε χρόνο ελεύθερο στον όμορφο Βόλο για καφέ. Αναχώρηση για Θεσσαλονίκη. Τιμή συμμετοχής: SEVILI 2*, Άγιος Ιωάννης 119 πρωινό ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Τις μεταφορές με λεωφορείο του γραφείου μας. Τις 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο. Πρωινά. Τις περιηγήσεις και εκδρομές που αναφέρονται στο πρόγραμμα. Αρχηγό συνοδό του γραφείου μας. Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης. ΦΠΑ. ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.

11 ΑΝΤΙΚΥΡΑ ΑΡΑΧΩΒΑ ΛΙΒΑΔΕΙΑ - ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ 1 η μέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ - ΑΝΤΙΚΥΡΑ Συγκέντρωση στο γραφείο μας στις 07:30. Μέσω Λεπτοκαριάς, Αλαμάνας, Μπράλλου κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις για καφέ και ξεκούραση φθάνουμε στην πρωτεύουσα του νομού Βοιωτίας την πόλη της Λειβαδιάς χτισμένη στους πρόποδες του Ελικώνα, σημαντικό οικονομικό και εμπορικό κέντρο. Γεύμα εξ ιδίων. Το απόγευμα αναχώρηση για την παραλιακή πόλη της αρχαίας Φωκίδας η οποία αποτελεί ένα ασφαλές λιμάνι στις βόρειες ακτές του Κορινθιακού κόλπου την Αντίκυρα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση. 2 η μέρα :ΑΝΤΙΚΥΡΑ - ΜΟΝΗ ΟΣΙΟΥ ΛΟΥΚΑ - ΑΡΑΧΩΒΑ - ΔΕΛΦΟΙ - ΙΤΕΑ - ΔΙΣΤΟΜΟ - ΑΝΤΙΚΥΡΑ Πρωινό. Πρώτος μας σταθμός η Μονή Οσίου Λουκά, η οποία αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα μνημεία της μεσοβυζαντινής τέχνης και αρχιτεκτονικής και περιλαμβάνεται στον κατάλογο μνημείων παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της ΟΥΝΕΣΚΟ. Συνεχίζουμε για να επισκεφθούμε το γραφικό ορεινό χωριό της Αράχωβας χτισμένο στους πρόποδες του Παρνασσού σε υψόμετρο 950 μ. Όμορφα πέτρινα σπίτια, στενοί δρόμοι και πηγές ολόγυρα είναι η πρώτη εικόνα που βλέπει ο επισκέπτης. Στο κέντρο της πόλης ο βράχος της Ώρας τυλιγμένος στον κισσό και το νεοκλασικό κτίριο του Δημοτικού Σχολείου, είναι αληθινά στολίδια της Αράχωβας. Στάση για καφέ στην περιοχή. Επόμενος σταθμός μας οι Δελφοί το σημείο που οι αρχαίοι αποκαλούσαν «Ομφαλό της Γης» και δεν είχαν άδικο. Θα επισκεφθούμε το αρχαιολογικό μουσείο των Δελφών. Στη συνέχεια αναχώρηση για την Ιτέα, παραλιακή κωμόπολη του νομού Φωκίδας και κεντρικό λιμάνι του. Από την παραλία της κοιτώντας προς τη θάλασσα μπορεί κανείς να διακρίνει το Γαλαξίδι, ακόμα και την Πελοπόννησο. Γεύμα εξ ιδίων στην περιοχή. Περνώντας από το ιστορικό και μαρτυρικό χωριό Δίστομο, επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας στην Αντίκυρα. Διανυκτέρευση. 3 η μέρα : ΑΝΤΙΚΥΡΑ - ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ - Ν. ΑΓΧΙΑΛΟΣ - Ν. ΠΟΡΟΙ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Πρωινό. Αναχώρηση για την κωμόπολη της Αμφίκλειας που θεωρείται διατηρητέος οικισμός με τα πανέμορφα παραδοσιακά καλντερίμια τις μεγαλοπρεπέστατες εκκλησίες, απείρου κάλλους βρύσες και τις υπέροχες πλατείες. Μια εικόνα μοναδική αν προσθέσουμε τη φυσική ομορφιά της περιοχής. Στάση για καφέ. Ακολουθώντας το δρόμο της επιστροφής κάνοντας στάση για φαγητό στη Ν. Αγχίαλο και καφέ στους Ν. Πόρους φθάνουμε το βράδυ Θεσσαλονίκη. ANTIKIRA BEACH 2*, Αντίκυρα 110 πρωινό ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Τη μεταφορά με λεωφορείο του γραφείου μας Τις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ΑΝΤΙΚΙRΑ BEACH. Πρωινό Περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα. ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Επιπλέον γεύματα, φιλοδωρήματα, εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.

12 ΕΥΒΟΙΑ ΑΙΔΗΨΟΣ 1 η μέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΧΑΛΚΙΔΑ- ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΩΣΟΣ-ΑΙΔΗΨΟΣ (550χλμ.) Αναχώρηση από το γραφείο μας στις για Εύβοια δια μέσου Λάρισας (στάση για καφέ) Λαμίας, Χαλκίδας, στάση για καφέ και βόλτα στην παραλία. Στην συνέχεια αναχώρηση για το Προκόπι, όπου θα επισκεφτούμε το μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου. Στο μοναστήρι φυλάσσεται το σκήνωμα του αγίου, το οποίο το έφεραν οι πρόσφυγες από το Προκόπι της Μικράς Ασίας μετά την καταστροφή το Χρόνος ελεύθερος στους εκδρομείς για προσκύνημα και γεύμα. Αναχώρηση και άφιξη στην Αιδηψό, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Το απόγευμα θα επισκεφτούμε το ξενοδοχείο Thermae Sylla για καφέ. Χρόνος ελεύθερος στην παραλία της Αιδηψού. Δείπνο. Διανυκτέρευση. 2 η μέρα : ΟΣΙΟΣ ΔΑΥΙΔ-ΙΣΤΙΑΙΑ (40χλμ.) Πρόγευμα και αναχώρηση για το μοναστήρι του Οσίου Δαυίδ του γέροντα στις Ροβιές. Πρόκειται για ένα μεταβυζαντινό μοναστήρι σε επιβλητικό τοπίο, που ιδρύθηκε το 16 ο αιώνα από τον όσιο Δαυίδ και ανακαινίστηκε το Το μοναστήρι έχει μέσα κι έξω βρύσες με κρυστάλλινο νερό. Χρόνος ελεύθερος. Το μεσημέρι επιστροφή στο ξενοδοχείο, γεύμα εξ ιδίων και ξεκούραση. Το απόγευμα αναχώρηση για την Ιστιαία, εμπορικό κέντρο της βόρειας Εύβοιας με ευρύχωρη πλατεία και μερικά πέτρινα αρχοντικά, έργα τέχνης Θεσσαλών μαστόρων από τα Αμπελάκια. Χρόνος ελεύθερος για περιήγηση στην πόλη. Μπορείτε να επισκεφτείτε την εκκλησία του Αγ. Νικολάου με σημαντικές τοιχογραφίες. Προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση. 3 η μέρα : ΑΙΔΗΨΟΣ - ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (280χλμ.) Πρόγευμα και αναχώρηση μέσω Αγιόκαμπου, απ όπου θα επιβιβασθούμε στο πλοίο για την Γλύφα. Άφιξη και αναχώρηση με ενδιάμεση στάση για καφέ. Αναχώρηση για τα Αμπελάκια όπου θα έχουμε χρόνο για βόλτα και γεύμα. Μετά το γεύμα αναχώρηση για τη Θεσσαλονίκη, άφιξη στη το βράδυ στην πόλη μας. 40 Πλατάνια / Ερμής 3*, Αιδηψός 129 με ημιδιατροφή ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Μεταφορά με πούλμαν του γραφείου μας - Τις 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο με ημιδιατροφή. - Τις περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα - Αρχηγό συνοδό του γραφείου μας - Τα εισιτήρια του F/B για Αγιόκαμπο Γλύφα ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.

13 ΑΙΓΙΝΑ ΑΘΗΝΑ Μουσείο Ακρόπολης 1η μέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΑΙΓΙΝΑ (520 χλμ). Συγκέντρωση στο γραφείο μας και αναχώρηση στις 07:00. Με ενδιάμεσες στάσεις καθοδόν, άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους. Άφιξη στην Αίγινα και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος ελεύθερος. Το βράδυ σας προτείνουμε βόλτα στην Αγία Μαρίνα. Προαιρετικά δείπνο, στις γραφικές παραθαλάσσιες ταβέρνες της περιοχής. Διανυκτέρευση. 2η μέρα : ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ Το πρωί, ξεκινάμε για την Αφαία, μέσα στο πευκόδασος και σε περίοπτη θέση θα συναντήσουμε την Ιερά Μονή του Αγίου Μηνά, από τα νεότερα μοναστήρια της Αίγινας το οποίο γνωρίζει ιδιαίτερη πνευματική άνθιση και αποτελεί καταφύγιο πολλών προσκυνητών.επόμενη στάση ο ναός της Αφαίας από τα πιο εντυπωσιακά κτίσματα της ύστερης αρχαϊκής εποχής. Συνεχίζουμε με επίσκεψη στο Μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου κτισμένο γύρω στο ,από τον Επίσκοπο Πενταπόλεως Νεκτάριο οπού το 1961 ανακηρύχθηκε Άγιος. Το Μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου είναι γυναικεία Μονή και σε αυτό ζουν 14 μοναχές. Συνεχίζουμε για το Ψαροχώρι της Πέρδικας. Η Πέρδικα είναι ένας παλιός παραδοσιακός οικισμός κτισμένος γύρω από το λιμάνι. Η μια πλευρά της είναι όλη ένα πλακόστρωτο υπερυψωμένο μπαλκόνι πάνω από την θάλασσα. Στη σειρά στο πεζόδρομο υπάρχουν ταβέρνες, πασίγνωστες για τα φρέσκα ψάρια και τα θαλασσινά τους, ουζερί, μπαρ και καφετέριες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση. 3η μέρα : ΑΙΓΙΝΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΑΘΗΝΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (520 χλμ). Πρωινό και αναχώρηση για την Αθήνα, όπου θα δούμε την Βουλή, το Ζάππειο, το Παναθηναϊκό στάδιο καθώς και το νέο μουσείο της Ακρόπολης. Παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής. Κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις στη διαδρομή μας, άφιξη το βράδυ στη Θεσσαλονίκη. KATERINA 3*, Αγία Μαρίνα 145 με πρωινό ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Μεταφορές -μετακινήσεις και περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα με πούλμαν του γραφείου μας. Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς- Αίγινα με επιστροφή σε σαλόνια. Δύο διανυκτερεύσεις Πρωινό Συνοδός του γραφείου μας Ασφάλεια αστικής ευθύνης. ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : ότι αναφέρεται ως προαιρετικό, εξ ιδίων, προτεινόμενο

14 Τ Η Ν Ο Σ 4 ημέρες αναχώρηση βράδυ στις 2/6 5/6/17 αναχώρηση πρωί στις 3/6 5/6/17 1 η μέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΡΑΦΗΝΑ Συγκέντρωση στο γραφείο μας και αναχώρηση στις Περνώντας από Λεπτοκαρυά, Βόλο, Αλαμάνα και με καθoδόν στάσεις συνεχίζουμε για το λιμάνι της Ραφήνας. 2 η μέρα : ΡΑΦΗΝΑ ΤΗΝΟΣ Άφιξη νωρίς το πρωί στη Ραφήνα. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για την Τήνο. Άφιξη στο νησί νωρίς το μεσημέρι. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Στη συνέχεια ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση και για μια πρώτη γνωριμία με την όμορφη Χώρα. 3 η μέρα : ΤΗΝΟΣ ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ Αναχώρηση για το Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελίστριας της Τήνου. Παρακολούθηση της Θείας Λειτουργίας στο ναό της Μεγαλόχαρης, Κοινωνία και πρωινό στο ξενοδοχείο. Ακολούθως θα ξεκινήσουμε για το γύρο του νησιού. Προσκύνημα στο μοναστήρι της Αγίας Πελαγίας (Ησυχαστήριο, ναός της αγίας, η κάρα της, ναός της Ζ.Πηγής, έκθεση εργοχείρων). Αναχώρηση και περνώντας από τα όμορφα χωριά Κέχρος, Βωλάξ, Κάμπο, Καρδιανή, Υστέρνια, άφιξη στο μεγαλύτερο και πιο όμορφο χωριό της Τήνου, τον Πύργο. Εδώ θα επισκεφθούμε το σπίτι και το εργαστήριο του περίφημου γλύπτη Γιαννούλη Χαλεπά, όπως επίσης και το μουσείο των Τήνιων καλλιτεχνών. Στάση για καφέ στην γραφική πλατεία και συνεχίζουμε για το παραλιακό χωριό Πάνορμο. Γεύμα εξ ιδίων στα παραλιακά ταβερνάκια. Το απόγευμα ελεύθερος χρόνος στην γραφική Χώρα με τα στενά γραφικά σοκάκια. Το βράδυ μπορείτε να επισκεφθείτε την περιοχή της Παλλάδας όπου εκεί θα βρείτε πολλά ταβερνάκια, καφετερίες και bar. 4 η μέρα : ΤΗΝΟΣ ΡΑΦΗΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Πρωινό και στη συνέχεια περιήγηση στο Ιερό Ίδρυμα της Ευαγγελίστριας. Θα δούμε το ναό της Εύρεσης, το Μαυσωλείο της Έλλης, το Σκευοφυλάκιο, το μουσείο βυζαντινών εικόνων και κειμηλίων και τη σπουδαία Πινακοθήκη. Χρόνος ελεύθερος στην όμορφη Χώρα και το μεσημέρι μεταφορά στο λιμάνι της Τήνου και απόπλους για Ραφήνα. Άφιξη, επιβίβαση στο πούλμαν και περνώντας από Καμένα Βούρλα, Αλαμάνα, Βόλο, Λεπτοκαρυά, και με καθ οδών στάσεις για καφέ και ξεκούραση, φθάνουμε αργά το βράδυ στη Θεσσαλονίκη. Στη 3 ήμερη πρωινή αναχώρηση η 1 η και 2 η μέρα συγχωνεύονται Τιμή συμμετοχής για 3ημ/2νύκτες ή 4ημ/2νύκτες : NIKH δωμάτια Δωμάτια PALLADA / SOULA Hotel BYZANTIO 2* / LEANDROS 2* 179 ΠΡΩΙΝΟ Hotel OASIS 2* 185 ΠΡΩΙΝΟ Hotel FAVIE 2* 195 ΠΡΩΙΝΟ ΠΑΙΔΙ 3 12 ετών σε τρίκλινο δωμάτιο έχει έκπτωση 30%, Επιβάρυνση μονόκλινου + 30% ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Τις μεταφορές με πούλμαν του γραφείου μας. Τα εισιτήρια του πλοίου Ραφήνα Τήνος Ραφήνα σε σαλόνια. Τις 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία της επιλογής σας. Τα 2 πρωινά στα ξενοδοχεία (εκτός από το δωμάτια ΝΙΚΙ, PALLADA, SOULA που δεν περιλαμβάνουν πρωινά). Τις περιηγήσεις και εκδρομές σύμφωνα με το πρόγραμμα. Αρχηγό συνοδό του γραφείου μας. Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.

15 ΟΧΡΙΔΑ Μπίτολα Όσιος Ναούμ 1η μέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΠΙΤΟΛΑ ΟΧΡΙΔΑ (235 χλμ.) Αναχώρηση στις από τα γραφεία μας και μέσω Αμύνταιου, Φλώρινας με στάσεις για καφέ,άφιξη στο φυλάκιο Νίκης. Πρώτος σταθμός μας το γνωστό μοναστηράκι. [ΜΠΙΤΟΛΑ].Γνωριμία με την πόλη και προαιρετικό γεύμα. Στη συνέχεια αναχωρούμε για την Οχρίδα.Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Ξεκούραση. Το απόγευμα θα πιούμε το καφεδάκι μας στην πόλη της Οχρίδας παίρνοντας μια πρώτη γεύση από την όμορφη πόλη. Δείπνο-διαν/ση. 2η μέρα :ΟΧΡΙΔΑ-ΟΣΙΟΣ ΝΑΟΥΜ (80 χλμ.) Πρόγευμα και αναχώρηση. Θα περάσουμε από τα γραφικά χωριά Λαγκαδιν, Πεστανι και Τρεπγιτσα που βρίσκονται στην ανατολική όχθη της λίμνης και θα καταλήξουμε στο μοναστήρι του Οσίου Ναούμ. Θα επισκεφθούμε την εκκλησία του και τον τάφο του, όπως επίσης και την εκκλησία της Άγιας Παρασκευής[εκκλησία των βράχων με άγιασμα]. Χρόνος ελεύθερος για να ψωνίσετε είδη λαϊκής τέχνης και κοσμήματα φτιαγμένα από λέπια ψαριών. Επιστρέφουμε στην Οχρίδα για να δούμε το άγαλμα των αδελφών Κύριλλου και Μεθοδίου, την εκκλησία της Αγίας Σοφίας η οποία σήμερα λειτουργεί σαν μουσείο. Όσοι θέλουν μπορούν να επισκεφθούν το αρχαίο θέατρο και τα κάστρα της πόλης για να απολαύσουν την πανοραμική θέα. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας για γεύμα και ξεκούραση. Το απόγευμα μια βόλτα στην όμορφη Στρούγκα - τουριστικό θέρετρο - στη δυτική όχθη της λίμνης, θα ολοκληρώσει τη μέρα μας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο με ζωντανή μουσική. Διαν/ση. 3η μέρα :ΟΧΡΙΔΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (235 χλμ.) Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Σήμερα μια υπέροχη κρουαζιέρα [προαιρετική] στη λίμνη θα ολοκληρώσει το πρόγραμμα μας. Μετά το γεύμα μας στο ξενοδοχείο μας παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής. Με τις διάφορες απαραίτητες στάσεις φθάνουμε στην πόλη μας το βράδυ. NOVA RIVIERA 3*, πόλη 135 με πλήρη διατροφή DRIM 4*, Στρούγκα 139 με πλήρη διατροφή ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Μετακινήσεις με πούλμαν του γραφείου μας. Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία. Πλήρη διατροφή. Περιηγήσεις του προγράμματος. Έμπειρο αρχηγό - συνοδό του γραφείου. Ασφάλεια αστικής ευθύνης / Επαγγελματικής ευθύνης. ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Εισόδους αρχαιολογικών χώρων, μουσείων, προαιρετικές εκδηλώσεις ή άλλες παροχές.

16 ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ 40 Εκκλησιές / 06 / 17 1 η μέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ (450χλμ.) Αναχώρηση στις από το γραφείο μας και μέσω Εγνατίας οδού, άφιξη στα σύνορα Καστανιών, έλεγχος ταξιδιωτικών εγγράφων και ελεύθερος χρόνος στα αφορολόγητα είδη. Συνεχίζοντας φτάνουμε στο Καραγάτσι (την παλιά Ορεστιάδα, το μικρό Παρίσι όπως ονομαζότανε κάποτε). Μετάβαση στην πόλη της Αδριανούπολης με το πάρκο Σιουτλούκ, τα ποτάμια (Έβρος, Τούνσας,Άρδας),τις γέφυρες τα τεμένη, το Καραβάν Σεράι του Ρουστέμ πασά, το Μπεδεστέν, οι κλειστές αγορές όλα τόσο δεμένα μεταξύ τους, που μας εντυπωσιάζουν στην πρώτη μας γνωριμία με την πόλη.τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση. 2 η μέρα : ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ 40 ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ (120χλμ.) Πρωινό και αναχώρηση για τις 40 Εκκλησιές(Κιρκλαρελί),μια παλιά Ελληνική πόλη όπου, εδώ στις αρχές του 20ου αιώνα, η τοπική κοινότητα αριθμούσε Έλληνες! Χρόνος ελεύθερος για βόλτα και καφέ. Επιστρέφοντας στην Αδριανούπολη θα περιηγηθούμε στην νέα πόλη και θα σταματήσουμε στο καινούργιο εμπορικό κέντρο της πόλης για αγορές. Επιστρέφοντας στην παλιά πόλη θα ξεναγηθούμε στο Σελιμγιέ Τζαμί το πιο επιβλητικό και μεγαλύτερο της Τουρκίας. Χρόνος ελεύθερος στην πόλη για γεύμα με τις ανατολίτικες σπεσιαλιτέ της πόλης. Διανυκτέρευση. 3 η μέρα :ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ ΣΟΥΦΛΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ (450χλμ.) Πρωινό και η γνωριμία μας με την Αδριανούπολη συνεχίζεται. Το Μπεγιαζίτ Β και το Κουλλιέ (συγκρότημα κτηρίων του 1488), το όποιο στεγάζει και το μουσείο υγείας, τα ερείπια του παλατιού του Σαραγί Τζεντίν, τον πύργο της Δικαιοσύνης, το μνημείο των Βαλκανικών αγώνων, καθώς και το χώρο Κιρκπινάρ όπου κάθε χρόνο διεξάγονται οι πιο γνωστοί αγώνες παραδοσιακής πάλης με λάδι. Επιστρέφουμε στην Ελλάδα και περνώντας μέσα από το Διδυμότειχο και το Σουφλί και κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις φθάνουμε στην πόλη μας. TRAKYA CITY 3* 105 με πρωινό EDIRNE PALACE 4* 119 με πρωινό ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Τη μεταφορά με πούλμαν του γραφείου μας. Τις περιηγήσεις ξεναγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα Αρχηγό συνοδό του γραφείου μας. Τις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο της επιλογής σας Πρωινό. ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό, εισόδους μουσείων, νυχτερινών κέντρων.

17 ΣΟΦΙΑ Φιλιππούπολη - Μονή Ρίλα 1 η μέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΡΙΛΑ - ΣΟΦΙΑ (295 χλμ.) Συγκέντρωση και αναχώρηση στις για τα σύνορα του Προμαχώνα. Διέλευση και στάση στο Duty free. Συνεχίζουμε για το μοναστήρι της Ρίλα, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε ανεκτίμητα ιστορικά και πολιτιστικά μνημεία, όπως τον μεσαιωνικό πύργο του Χρέλου, ξυλόγλυπτα και τοιχογραφίες στην εκκλησία της Αναλήψεως και στο παρεκκλήσι της Μεταμόρφωσης, παλιές εικόνες καθώς και κοινόχρηστους χώρους των μοναχών. Άφιξη στη Σόφια και τακτοποίηση στα δωμάτιά μας. Διαν/ση. 2 η μέρα : ΣΟΦΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ (140 χλμ.) Πρωινό και αναχώρηση για να επισκεφθούμε την όμορφη Φιλιππούπολη, που ίδρυσε ο βασιλιάς της Μακεδονίας Φίλιππος Β, χτισμένη στης όχθες του ποταμού Έβρου. Θα ανηφορήσουμε στην παλιά πόλη και θα επισκεφθούμε το Λαογραφικό μουσείο Κουγιουμτζόγλου, το σπίτι του Λαμαρτίνου, την εκκλησία Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, τον Λόφο των Απελευθερωτών, το Πάνθεον, το Ιμαρές τζαμί και το Ρωμαϊκό θέατρο. Χρόνος ελεύθερος και γεύμα εξ ιδίων και το απόγευμα επιστροφή στην Σόφια. Προαιρετική διασκέδαση. Διαν/ση. 3 η μέρα : ΣΟΦΙΑ ξενάγηση πόλης ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (280 χλμ.) Πρωινό και ξενάγηση στην πόλη της Σόφιας όπου θα δούμε την εκκλησία της Αγίας Κυριακής, την ρώσικη εκκλησία του Αγίου Νικολάου, το μνημείο των Ρώσων στρατιωτών, το Πανεπιστήμιο, την Γέφυρα των Αετών, το μουσείο Φυσικής Ιστορίας, το παλάτι του Πολιτισμού, το κτίριο της Βουλής και το πάρκο της Ελευθερίας. Ελεύθερος χρόνος στην πόλη και στην υπαίθρια αγορά με παλιά αντικείμενα και αντίκες, γεύμα εξ ιδίων και αναχώρηση για Προμαχώνα. Άφιξη στην Θεσσαλονίκη νωρίς το βράδυ. SVETA SOFIA 4* 109 με ημιδιατροφή FESTA 4* 125 με ημιδιατροφή MARINELA 5* 125 με πρωινό ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Τις μεταφορές με λεωφορείο του γραφείου μας Τις διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο. Διατροφή. Τις ξεναγήσεις, περιηγήσεις και εκδρομές που αναφέρονται στο πρόγραμμα. Τοπικό ελληνόφωνα ξεναγό. Αρχηγό συνοδό του γραφείου μας. Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης και ΦΠΑ. ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : εισόδους μουσείων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.

18 ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ Στάρα Ζαγόρα - Βέλικο Τάρνοβο Φιλιππούπολη / 06 / 17 Νέο πρόγραμμα 1 η μέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΣΤΑΡΑ ΖΑΓΟΡΑ. ( 433 χλμ.) Αναχώρηση από το γραφείο μας στις Με διάφορες στάσεις για καφέ και γεύμα εξ ιδίων φτάνουμε στο Ορμένιο και περνάμε στην Βουλγαρία. Η διαδρομή μας μέσω Σβίλενγκραντ - Χαρμανλή- Ντιμίτογκραντ μας οδηγεί στη Στάρα Ζαγόρα, το Οθωμανικό Εσκί Σαγκρί,ένα σημαντικό κέντρο της Θρακικής Πεδιάδας όπου και το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση. 2 η μέρα : ΣΤΑΡΑ ΖΑΓΟΡΑ - ΒΕΛΙΚΟ ΤΑΡΝΟΒΟ. ( 200 χλμ.) Πρόγευμα. Σήμερα θα γνωρίσουμε την πόλη που μας φιλοξενεί. Τη Στάρα Ζαγόρα. Μια από τις παλαιότερες πόλεις, γνωστή για την πλούσια ιστορία της. Θα δούμε την Αρχαία αγορά της Αυγούστας Τραιάνας στο κέντρο της πόλης, που περιλαμβάνει την αγορά της αρχαίας πόλης με τα ερείπια ενός αμφιθεάτρου, τα λουτρά, τα τείχη της πόλης, και μέρος του κεντρικού εμπορικού δρόμου. Ένα μοναδικό κομμάτι αρχαίας αρχιτεκτονικής του 3 ου αι. Θα δούμε επίσης τη Σημαία της Σαμάρας μνημείο για τους υπερασπιστές της πόλης το Ενα από τα σημαντικά στρατιωτικά σύμβολα της Βουλγαρίας. Πολλά πολλά πάρκα και μια λίμνη [Ζακόρκα] στολίζουν την όμορφη πόλη, που είναι γνωστή ως πόλη των φλαμουριών και των ποιητών. Συνεχίζοντας τη μέρα μας αναχωρούμε για το Βελίκο Τάρνοβο, την πρώτη πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, μια καλοδιατηρημένη μεσαιωνική - αναγεννησιακή πόλη και Φρούριο που επέζησε από το πέρασμα του χρόνου, πολύ καλύτερα από πολλές άλλες πόλεις. Χρόνος ελεύθερος για να γνωρίσουμε την πόλη που είναι χτισμένη σε μαγευτική τοποθεσία με πολλά αρχιτεκτονικά αριστουργήματα, να ψωνίσουμε και να επιστρέψουμε στη Στάρα Ζαγόρα. Διανυκτερεύση 3 η μέρα : ΣΤΑΡΑ ΖΑΓΟΡΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ( 518 χλμ. ) Πρόγευμα και αναχωρούμε για Φιλιππούπολη την πιο σημαντική πόλη της Νότιας Βουλγαρίας και πόλη μεγάλου Ιστορικού ενδιαφέροντος. Χρόνος ελεύθερος για καφέ βόλτα ψώνια και γεύμα εξ ιδίων. Παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής και με στάσεις για καφέ φτάνουμε στην Θεσσαλονίκη το βράδυ. PARK 5* 135 με πρωινό ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Την μεταφορά με πούλμαν του γραφείου μας. Την διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο. Διατροφή. Τις ξεναγήσεις-περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα. Αρχηγό-συνοδό του γραφείου μας. Ασφάλεια αστικής ευθύνης ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Εισόδους μουσείων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.

19 ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ - ΚΑΡΠΑΘΙΑ Σινάια Μπρασώβ - Πύργος Δράκουλα 4 ημέρες / 06 / 17 1 η μέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ (700 χλμ.) Συγκέντρωση στο γραφείο μας και αναχώρηση στις το πρωί. Διέλευση συνόρων Προμαχώνα και μέσω Βουλγαρίας ξεκινάμε για την Ρουμανία. Διασχίζοντας την πανέμορφη κοιλάδα του Στρυμόνα και συνεχίζουμε για τα Βουλγαρορουμανικά σύνορα, πριν φτάσουμε στο Πλέβεν κάνουμε στάση για γεύμα εξ ιδίων και συνεχίζουμε για Ρούσε, όπου είναι τα σύνορα της Ρουμανίας. Μόλις περάσουμε την «Γέφυρα της Φιλίας» που ενώνει την Βουλγαρία με την Ρουμανία πάνω από τον Δούναβη μπαίνουμε στην Ρουμανία και αφού αφήσουμε πίσω μας το Τζιούρτζιου, φτάνουμε στο Βουκουρέστι. Τακτοποίηση στα δωμάτια. 2 η μέρα : ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ (ξενάγηση) Πρωινό και ξεκινάμε την ξενάγηση της πόλης. Στο ιστορικό κέντρο θα δούμε το Ιστορικό Μουσείο, το περίφημο Athenaeum (19ος αι.), τα Βασιλικά Ανάκτορα που σήμερα φιλοξενούν το Εθνικό Μουσείο Τέχνης της Ρουμανίας, το Παλάτι του Γεωργίου Ενέσκου και την Βουλή, που πρόκειται για το δεύτερο μεγαλύτερο κτίριο στον κόσμο μετά το Αμερικάνικο Πεντάγωνο. Επίσης θα δούμε την Πατριαρχική Εκκλησία (1658), τη Μητρόπολη (1708), την αψίδα του Θριάμβου και την Όπερα. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το υπαίθριο μουσείο Χωριό που φιλοξενεί περισσότερα από 300 κτίρια, που απεικονίζουν την ιστορία και την ποικιλομορφία της αγροτικής αρχιτεκτονικής όλων των περιοχών της Ρουμανίας. Το απόγευμα ελεύθερος χρόνος. 3 η μέρα : ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ - ΚΑΡΠΑΘΙΑ (240 χλμ.) Πρωινό και αναχώρηση για τα θρυλικά Καρπάθια. Αφου διασχίσουμε την κοιλάδα Πράχωβα, φτάνουμε στο Μπραν με τον Πύργο του Δράκουλα. Από εκεί θα πάμε στο Μπρασώβ, όπου θα θαυμάσουμε τα κτίσματα του 18 ου αιώνα και ιδιαίτερα την Μπισέρικα Νεάγρα (Μαύρη Εκκλησία) την μεγαλύτερη εκκλησία Γοτθικού Ρυθμού από την Βιέννη εως την Κωνσταντινούπολη, το Δημαρχείο, τον Πύργο με το Ρολόι και την Κεντρική Πλατεία. Από εδώ ξεκινάμε για την επιστροφή μας στη Ρουμανική πρωτεύουσα, κατά τη διαδρομή μας θα σταματήσουμε στην πανέμορφη Σινάϊα, όπου θα δούμε το μοναστήρι του Κατακουζηνού, το γοτθικού και αναγεννησιακού ρυθμού παλάτι Peles, θερινή κατοικία της Ρουμάνικης Βασιλικής οικογένειας. Επιστροφή στο Βουκουρέστι. 4 η μέρα : ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (700 χλμ.) Πρωινό και αναχώρηση για την Ελλάδα. Με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη το βράδυ στη Θεσσαλονίκη. IBIS 3* ROYAL 4* 145 με πρωινό 179 με ημιδιατροφή CENTRAL 4*/VENEZIA 4* 189 με ημιδιατροφή ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Τις μεταφορές με λεωφορείο του γραφείου μας. Τις διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο Διατροφή. Τις ξεναγήσεις,περιηγήσεις και εκδρομές που αναφέρονται στο πρόγραμμα. Τοπικούς ελληνόφωνες ξεναγούς. Αρχηγό συνοδό του γραφείου μας. Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης και ΦΠΑ. ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Εισόδους μουσείων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.

20 ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΥΛΙΑ 4ημέρες 2 5 /6/17 1η ημέρα : Θεσσαλονίκη Sunny Beach (Μεσήμβρια) (616 km) Συγκέντρωση το πρωί και αναχώρηση για τα σύνορα της Βουλγαρίας και με ενδιάμεσες στάσεις και μέσω μίας πραγματικά πανέμορφης διαδρομής στις πλαγιές της Στράντζας, φτάνουμε στη ηλιόλουστη Ακτή της Μεσημβρίας! Διάσημο τουριστικό θέρετρο, η «Ηλιόλουστη ακτή» υποδέχεται τουρίστες από όλη την Ευρώπη. Φημίζεται για την τεράστια αμμώδη παραλία που βρέχεται από τα νερά της Μαύρης Θάλασσας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και πρώτη γνωριμία με την πόλη. Δείπνο, διανυκτέρευση. 2η ημέρα : Sunny Beach Βάρνα Μονή Αλατζά ( km) Πρωινό και πρώτος μας σταθμός για σήμερα η Βάρνα, στα παράλια της Μαύρης Θάλασσας γνωστή και ως Ηλιόλουστη Ακτή. Μια πόλη που είναι επίσης γνωστή και ως «καλοκαιρινή πρωτεύουσα» Εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να επισπευτούμε το δημαρχείο, το δημοτικό θέατρο, την Μητρόπολη και το ενυδρείο. Φυσικά δεν θα παραλείψουμε επίσκεψη στην μονή Αλατζά, η οποία είναι χτισμένη μέσα σε Βράχο και ακόμη και σήμερα αποτελεί τόπο επίσκεψης χιλιάδων προσκυνητών και θαυμαστών της ιστορίας και του μυστικισμού. Χρόνος ελεύθερος για καφέ και φαγητό και επιστροφή στην Μεσημβρία, μια μικρή πόλη κόσμημα μές στα νερά της Μαύρης Θάλασσας. Θα περάσουμε τα ρωμαϊκά τείχη και θα περπατήσουμε στους πλακόστρωτους δρόμους της πόλης μνημείο της UNESCO και θα δούμε τις βυζαντινές εκκλησίες της Αγίας Σοφίας και του Αγίου Ιωάννη και τα παλιά λουτρά όπου ο αυτοκράτορας Κωνσταντίνος πήγαινε για θεραπεία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση 3η ημέρα : Sunny Beach Πύργος Σωζόπολη (70 +70km) Πρωινό και πρώτος μας σταθμός η Αγχίαλος, όπου θα επισκεφτούμε την μονή του Αγίου Γεωργίου με τις εξαιρετικά σπάνιες εικόνες. Θα συνεχίσουμε στον Πύργο (Bourgas) τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στην Βουλγάρικη ακτή της Μαύρης Θάλασσας και είναι επίσης γενέτειρα του μεγάλου ποιητή Κώστα Βάρναλη. Επόμενος μας σταθμός η Σωζόπολη (Αρχαία Απολλώνια ), η αρχαιότερη πόλη της περιοχής που ακόμη και σήμερα υπάρχει δυνατή παρουσία Ελλήνων. Μας υποδέχεται με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική των Ελλήνων εκείνης της εποχής και εκεί θα δούμε την Αγία Μαρία (15 ος αι), τον ναό του Αγίου Ζώσιμου (13 ου αι) και την Εκκλησία του Αγίου Γεωργίου. Ένα ορεινό χωριό μέσα στη θάλασσα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση. 4η ημέρα : Sunny Beach Θεσσαλονίκη (616 km) Πρωινό και ελεύθερος χρόνος στη Μεσήμβρια πριν ξεκινήσουμε την επιστροφή με ενδιάμεσες στάσεις για την πόλη της Θεσσαλονίκης, όπου θα φτάσουμε το βράδυ, γεμάτοι αναμνήσεις και εικόνες. ROYAL 3*, Sunny Beach 145 all inclusive ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :Μεταφορές με πούλμαν του γραφείου μας. Διαμονή με All Inclusive (Φαγητά, ποτά, σνακ,) Ξεναγήσεις, περιηγήσεις και εκδρομές που αναφέρονται στο πρόγραμμα. Τοπικούς ελληνόφωνες ξεναγούς. Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης και ΦΠΑ. ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Εισόδους μουσείων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.

21 Β ΕΛΙΓΡΑΔΙ ΝΟΒΙΣΑΝΤ /6/17 4 ημέρες & 4 ημέρες αναχώρηση βράδυ 1 η μέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ (610 χλμ.) Συγκέντρωση στο γραφείο μας και στις αναχώρηση. Διέλευση απο τα σύνορα Ευζώνων και άφιξη στο Βελιγράδι, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Πρώτη γνωριμία με την πόλη, θα έχετε χρόνο να περπατήσετε στα γραφικά δρομάκια και προαιρετική κρουαζιέρα στους ποταμούς Σάββα και Δούναβη. Διαν/ση. 2 η μέρα : ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ Πρωινό και ξενάγηση στην πόλη που βρίσκεται στην συμβολή του Σάβα και του Δούναβη, όπου θα δούμε την κεντρική οδό Κνεζ Μιχαήλοβα, το μεσαιωνικό κάστρο Καλεμέγκνταν, τον Πύργο Νebosja που ήταν η φυλακή και τόπος θανάτου του Ρήγα Φερραίου, εδώ έγινε και μουσείο για τον Ρήγα Φερραίο. Συνεχίζουμε για την παλιά πόλη Κόσαντσιτς με τα γραφικά πλακόστρωτα δρομάκια, την Μητρόπολη Αρχοντικό της Πριγκίπισσας Λιούμπιτσας, την κεντρική πλατεία Δημοκρατίας με το άγαλμα του πρίγκιπα Μιχαήλ, το Εθνικό Θέατρο, το Εθνικό Μουσείο, το Κοινοβούλιο και το σύντριβανι Τεράζιε και τον Ναό του Αγίου Σάβα (μεγαλύτερος των Βαλκανίων). Στη συνέχεια ελεύθερος χρόνος στη διάθεσή σας για να επισκεφθείτε τα εμπορικά κέντρα αλλά και την ανοιχτή αγορά της πόλης. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση στα Σκαδάρλια παλιά μποέμικη περιοχή με γραφικά εστιατόρια και παραδοσιακή ζωντανή μουσική. Διαν/ση. 3 η μέρα : ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ - ΝΟΒΙΣΑΝΤ - ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ Πρωινό και αναχώρηση για την πόλη Νόβισαντ την «Αθήνα της Σερβίας», όπου θα δούμε το επιβλητικό κάστρο, το Δημαρχείο και θα γνωρίσουμε την κομψή πρωτεύουσα της επαρχίας Βοϊβοντίνα. Ελεύθερος χρόνος στην πόλη για βόλτα και προαιρετικό γεύμα. Επιστροφή στο Βελιγράδι και θα γνωρίσουμε την περιοχή Dedinje με τις βίλες και το Παλάτι του Καρατζώρτζεβιτς, την περιοχή Zemum στο Νέο Βελιγράδι. Ελεύθερος χρόνος στη διάθεσή σας βόλτα στην πόλη. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση. Διαν/ση. 4 η μέρα : ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (610 χλμ.) Πρωινό, ελεύθερος χρόνος και στη συνέχεια αναχώρηση για σύνορα Ευζώνων και με καθοδόν στάσεις, άφιξη το βράδυ στη Θεσ/νικη. Σημείωση : στην 4ημερη βραδινή αναχώρηση δεν πραγματοποιείται η εκδρομή στο Νοβισαντ. 4ημερες πρωί HERITAGE 4* 175 ημιδιατροφή EXCELSIOR 4* 179 ημιδιατροφή 4ημερες βραδινή αναχώρηση HOLIDAY INN EXPRESS 4* 119 πρωινό HERITAGE 4* 129 ημιδιατροφή ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Τις μεταφορές με πούλμαν του γραφείου μας. Τις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο της επιλογής σας. Διατροφή. Τις ξεναγήσεις, περιηγήσεις και εκδρομές που αναφέρονται στο πρόγραμμα. Τοπικό ελληνόφωνα ξεναγό. Έμπειρος αρχηγός συνοδός του γραφείου μας. Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης. ΦΠΑ. ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : εισόδους μουσείων, δημοτικούς φόρους και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.

ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ

ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ Αράχωβα Δελφοί-Παρνασσός-Γραβιά- Αγόριανη-Θερμοπύλες-Βόλος-Πήλιο- Σκίαθος-Εύβοια-Χαλκίδα-Αθήνα Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8, 25/8 Με απευθείας πτήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ

ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ Αράχωβα-Δελφοί-Ιτέα-Γραβιά- Γοργοπόταμος-Στυλίδα-Βόλος- Πήλιο-Σκίαθος-Εύβοια-Χαλκίδα- Αθήνα Αναχωρήσεις: 8/7, 15/7, 22/7, 29/7, 5/8, 12/8, 19/8, 26/8 Με απευθείας πτήσεις της

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ

ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΑΝΑΧΩΡΉΣΕΙΣ ΚΆΘΕ ΔΕΥΤΈΡΑ ΠΡΩΊ & ΒΡΆΔΥ, ΤΕΤΆΡΤΗ ΠΡΩΊ,ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ ΒΡΆΔΥ, ΣΆΒΒΑΤΟ ΠΡΩΊ ΚΑΙ ΑΚΌΜΗ, ΕΚΔΡΟΜΈΣ ΑΠΌ ΤΉΝΟ ΣΕ... ΆΝΔΡΟ, ΣΎΡΟ & ΜΎΚΟΝΟ! 1 Αποκλειστικό πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΡΚΥΡΑ. 3 ημέρες /3 /17

ΚΕΡΚΥΡΑ. 3 ημέρες /3 /17 ΚΕΡΚΥΡΑ 3 ημέρες 24-26 /3 /17 1 η ημέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΝΟΝΙ ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ Συγκέντρωση στο γραφείο μας στις 7.00 και αναχώρηση για την Ηγουμενίτσα. Μετά από τις απαραίτητες στάσεις στη

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ Θεσσαλονίκη-Τέμπη-Καλαμπάκα- Τρίκαλα-Πύλη-Ελάτη-Περτούλι- Μετέωρα-Μέτσοβο-Γρεβενά- Καστοριά-Πρέσπες-Νυμφαίο- Πτολεμαίδα-Κοζάνη-Φλώρινα- Εδεσσα-Νάουσα Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7,

Διαβάστε περισσότερα

4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟ

4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟ ΑΘ ΜΩΡΑΙΤΗΣ Ο.Ε. TOURIST AND TRAVEL AGENCY ΠΑΤΡΩΝ 19 ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΤΗΛ. : 27410 28588 FAX: 27410 25073 e mail: moraitis.kor@hotmail.com 4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΕΒΕΖΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΕΒΕΖΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΕΒΕΖΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 Με απευθείας πτήσεις της Aegean Airlines Λάρνακα Θεσσαλονίκη OA 553 18:10 20:10 Θεσσαλονίκη Λάρνακα OA 552 20:50 22:40 1η

Διαβάστε περισσότερα

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και πτήση για την Θεσσαλονίκη. Άφιξη, παραλαβή και αναχωρούμε για τον Λιθότοπο που βρίσκεται στις όχθες της

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και πτήση για την Θεσσαλονίκη. Άφιξη, παραλαβή και αναχωρούμε για τον Λιθότοπο που βρίσκεται στις όχθες της ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8, 25/8 Με απευθείας πτήσεις της Cyprus Airways Λάρνακα Θεσσαλονίκη CY 426 09:30 11:30 Θεσσαλονίκη Λάρνακα CY 427 12:30 14:30

Διαβάστε περισσότερα

ΓΥΡΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 5 ημέρες Αγίου Πνεύματος 24 28/5/18

ΓΥΡΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 5 ημέρες Αγίου Πνεύματος 24 28/5/18 ΓΥΡΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 5 ημέρες Αγίου Πνεύματος 24 28/5/18 1 η μέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΔΕΛΦΟΙ - ΓΑΛΑΞΙΔΙ ΠΑΤΡΑ (499 χλμ.) Συγκέντρωση στο γραφείο μας στις 06.00 αναχώρηση. Διέλευση από Λάρισα, Αλαμάνα, Άμφισσα

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ. Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι. Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8

ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ. Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι. Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 Με πτήσεις των Βαλτικών Αερογραμμών Λάρνακα Ρίγα BT 658 03:10 06:55 Ρίγα Λάρνακα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΡΒΙΑ ΒΟΣΝΙΑ. Βελιγράδι-Νοβισάντ-Κράλιεβο-Ξύλινη Πόλη-Βίσεγκραντ-Σαράγεβο-Μόσταρ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8

ΣΕΡΒΙΑ ΒΟΣΝΙΑ. Βελιγράδι-Νοβισάντ-Κράλιεβο-Ξύλινη Πόλη-Βίσεγκραντ-Σαράγεβο-Μόσταρ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8 ΣΕΡΒΙΑ ΒΟΣΝΙΑ Βελιγράδι-Νοβισάντ-Κράλιεβο-Ξύλινη Πόλη-Βίσεγκραντ-Σαράγεβο-Μόσταρ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8 Με απευθείας πτήσεις των Σέρβικων Αερογραμμών Λάρνακα Βελιγράδι JU

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΡΑΝΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΝΗΣΙ ΛΟΚΡΟΥΜ ΜΟΣΤΑΡ

ΤΙΡΑΝΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΝΗΣΙ ΛΟΚΡΟΥΜ ΜΟΣΤΑΡ ΤΙΡΑΝΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΝΗΣΙ ΛΟΚΡΟΥΜ ΜΟΣΤΑΡ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 6/46 ΗΜΕΡΕΣ Περιλαμβάνονται: Μεταφορές/περιηγήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3*. Ημιδιατροφή

Διαβάστε περισσότερα

Πάσχα στα «πόδια» της Χαλκιδικής Άγιον Όρος, 5 μέρες. 18 22 Απριλίου 2014

Πάσχα στα «πόδια» της Χαλκιδικής Άγιον Όρος, 5 μέρες. 18 22 Απριλίου 2014 Σίνα 14 & Ακαδημίας, τηλ. 210 3642707, φαξ. 201-3642707 e-mail: info@cosmorama.gr Πάσχα στα «πόδια» της Χαλκιδικής Άγιον Όρος, 5 μέρες 18 22 Απριλίου 2014 Μόνο σε εμάς θα βρείτε: Πλούσιες πρωινές ξεναγήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΟΦΙΑ-BANSKO 4&5ΜΕΡΕΣ ΑΝΑΧ:19.20,22,23,24, 25,26, 27,29,30.12 & 2, 3.01.2016

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΟΦΙΑ-BANSKO 4&5ΜΕΡΕΣ ΑΝΑΧ:19.20,22,23,24, 25,26, 27,29,30.12 & 2, 3.01.2016 ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΟΦΙΑ-BANSKO 4&5ΜΕΡΕΣ ΑΝΑΧ:19.20,22,23,24, 25,26, 27,29,30.12 & 2, 3.01.2016 1η ΜΕΡΑ : ΑΘΗΝΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΡΙΛΑΣ - ΣΟΦΙΑ Συγκέντρωση και αναχώρηση με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό για ΣΟΦΙΑ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΣΧΑ στην ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ με Ανάσταση στα Καρπάθια

ΠΑΣΧΑ στην ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ με Ανάσταση στα Καρπάθια ΠΑΣΧΑ στην ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ με Ανάσταση στα Καρπάθια ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΗ από ΧΑΝΙΑ 7ήμερο πλούσιο πρόγραμμα 11 17 Απριλίου 2017 ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ ΚΑΡΠΑΘΙΑ ΤΡΑΝΣΥΛΒΑΝΙΑ 399!!! 1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ 1 η ημέρα, 11/04

Διαβάστε περισσότερα

Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: 28/03/2012-01/04/2012 ή εναλλακτικά 04/04/2012 08/04/2012

Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: 28/03/2012-01/04/2012 ή εναλλακτικά 04/04/2012 08/04/2012 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΗΜΕΡΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΜΕ ΒΑΣΙΚΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΤΗΣ Β ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: 28/03/2012-01/04/2012

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ)

ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ) Πράγα 5 μέρες / 4 νύχτες Πρόγραμμα ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ) Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Πράγα. Άφιξη στην χρυσή πόλη και συνάντηση με τον τοπικό ξεναγό μας, επιβίβαση στο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΑΝΑΧΩΡΉΣΕΙΣ ΚΆΘΕ ΔΕΥΤΈΡΑ, ΤΕΤΆΡΤΗ, ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΊ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ ΒΡΆΔΥ

ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΑΝΑΧΩΡΉΣΕΙΣ ΚΆΘΕ ΔΕΥΤΈΡΑ, ΤΕΤΆΡΤΗ, ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΊ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ ΒΡΆΔΥ ΑΝΑΧΩΡΉΣΕΙΣ ΚΆΘΕ ΔΕΥΤΈΡΑ, ΤΕΤΆΡΤΗ, ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΊ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ ΒΡΆΔΥ ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΕΚΔΡΟΜΈΣ ΑΠΌ ΤΉΝΟ ΣΕ... ΆΝΔΡΟ, ΠΑΡΟ, ΝΑΞΟ & ΜΎΚΟΝΟ 1 Αποκλειστικό πρόγραμμα για

Διαβάστε περισσότερα

με αναχωρήσεις κάθε εβδομάδα...για προσκύνημα στην Παναγία ή διακοπές

με αναχωρήσεις κάθε εβδομάδα...για προσκύνημα στην Παναγία ή διακοπές με αναχωρήσεις κάθε εβδομάδα...για προσκύνημα στην Παναγία ή διακοπές Ageri Hotel sup. www.ageri.gr Oceanis Hotel sup. Βρίσκεται στη Χώρα της Τήνου. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν WC/ μπάνιο, κλιματισμό, τηλεόραση,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο

ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο Φρανκφούρτη-Κρουαζιέρα Ρήνου- Άμστερνταμ-Βόλενταμ-Χάγη-Ντέλφ- Ρότερνταμ-Βρυξέλλες-Μπρούζ- Λουξεμβούργο-Στρασβούργο-Χαιδελβέργη Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8,

Διαβάστε περισσότερα

1 η μέρα 4/3/12: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου, επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για Πειραιά. Διανυκτέρευση εν πλω.

1 η μέρα 4/3/12: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου, επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για Πειραιά. Διανυκτέρευση εν πλω. 1 η μέρα 4/3/12: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου, επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για Πειραιά. Διανυκτέρευση εν πλω. 2 η μέρα 5/3/12: ΠΕΙΡΑΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Άφιξη το πρωί στο λιμάνι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΣΧΑ 2019 ΚΕΡΚΥΡΑ. Οδική εκδρομή. 4, 5 ημέρες. από 245,00. Αναχωρήσεις. 25 Απριλίου 2019 & 26 Απριλίου 2019

ΠΑΣΧΑ 2019 ΚΕΡΚΥΡΑ. Οδική εκδρομή. 4, 5 ημέρες. από 245,00. Αναχωρήσεις. 25 Απριλίου 2019 & 26 Απριλίου 2019 ΠΑΣΧΑ 2019 ΚΕΡΚΥΡΑ Οδική εκδρομή 4, 5 ημέρες από 245,00 Αναχωρήσεις 25 Απριλίου 2019 & 26 Απριλίου 2019 Ανακαλύψτε την ανοιξιάτικη ομορφιά της γιορτινής Κέρκυρας με μοναδικά έθιμα, υπέροχες διαδρομές στη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ* ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΠΑΣΧΑ 2014 ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΠΡΕΣΠΕΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ* ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΠΑΣΧΑ 2014 ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΠΡΕΣΠΕΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ* ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΠΑΣΧΑ 2014 ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΠΡΕΣΠΕΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ Μεγάλη Παρασκευή 18/4/2014 Αναχώρηση από Πειραιά στις 07:30 με προορισμό την Καστοριά μέσω Εθνικής Οδού Αθήνας-Θεσσαλονίκης. Θα ακολουθηθεί η διαδρομή

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΑΝΣΚΟ ΜΠΑΝΣΚΟ-ΣΟΦΙΑ-ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4-ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1 / 5

ΜΠΑΝΣΚΟ ΜΠΑΝΣΚΟ-ΣΟΦΙΑ-ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4-ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1 / 5 ΜΠΑΝΣΚΟ-ΣΟΦΙΑ-ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4-ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: 24 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1 / 5 1η μέρα Αίγιο - Bansko (700 χλμ): Αναχώρηση από το Γραφείο μας στις 00:15 το πρωί με τις ανάλογες καθοδόν στάσεις για το συνοριακό

Διαβάστε περισσότερα

Ρουµανία- Τρανσυλβανία- Καρπάθια 4 ηµέρες αεροπορικώς Θεοφάνεια

Ρουµανία- Τρανσυλβανία- Καρπάθια 4 ηµέρες αεροπορικώς Θεοφάνεια Ρουµανία- Τρανσυλβανία- Καρπάθια 4 ηµέρες αεροπορικώς Θεοφάνεια Τιµή: 390 Αναχώρηση: 05/01 Περιγραφή Ταξιδιού 1η µέρα: Aθήνα - Βουκουρέστι - Παλάτι Πέλες- Μοναστήρι Σινάια Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο «Ελ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ To BookingToGreece.com σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό γραφείο PatakisTravel διοργανώνουν ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ 30/9 01/10/2017 ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ (2) ΗΜΕΡΑ 1 η 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ Πολύ νωρίς

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση πενθήμερης εκδρομή της Γ τάξης Λυκείου του 4ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου στη Θεσσαλονίκη

Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση πενθήμερης εκδρομή της Γ τάξης Λυκείου του 4ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου στη Θεσσαλονίκη Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση πενθήμερης εκδρομή της Γ τάξης Λυκείου του 4ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου στη Θεσσαλονίκη Μάρτιος 2012 Η Προσφορά ισχύει για ελάχιστη συμμετοχή 95 μαθητών και 5 συνοδών

Διαβάστε περισσότερα

Εγγυημένες αναχωρήσεις κάθε εβδομάδα. και ακόμη, εκδρομές από Τήνο σε... Έυβοια, Άνδρο, Πάρο & Μύκονο!

Εγγυημένες αναχωρήσεις κάθε εβδομάδα. και ακόμη, εκδρομές από Τήνο σε... Έυβοια, Άνδρο, Πάρο & Μύκονο! ΤΗΝΟΣ για προσκύνημα στην Παναγία ή διακοπές Μεταφορές και ακτοπλοϊκό εισιτήριο ΜΟΝΟ 90 από Θεσσαλονίκη Εγγυημένες αναχωρήσεις κάθε εβδομάδα Αναχωρήσεις κάθε Δευτέρα πρωί & βράδυ, Τετάρτη πρωί, Παρασκευή

Διαβάστε περισσότερα

Τήνος : Το νησί της Πίστης και της Τέχνης

Τήνος : Το νησί της Πίστης και της Τέχνης Τήνος : Το νησί της Πίστης και της Τέχνης 4ήμερη πεζοπορική 2 5 Ιουνίου 2017 Τήνος. Το νησί της Παναγίας. Το νησί του Αιόλου. Το νησί της Πίστης. Το νησί της Τέχνης. Το νησί με τις παρθένες Παραλίες. Το

Διαβάστε περισσότερα

Α Κύκλος: 1 14 Ιουλίου 2013

Α Κύκλος: 1 14 Ιουλίου 2013 Α Κύκλος: 1 14 Ιουλίου 2013 ΔΕΥΤΕΡΑ, 1 Ιουλίου Άφιξη στο ξενοδοχείο Ιλισός και τακτοποίηση στα δωμάτια 17:30 Κέρασμα και συνάντηση με τους υπεύθυνους των Θερινών Σχολείων 20:30-23:00 ΤΡΙΤΗ, 2 Ιουλίου 09:30-10:00

Διαβάστε περισσότερα

8ήμερη οδική εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη

8ήμερη οδική εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη Ηράκλειο : Ζωγράφου 12 τηλ. 2810 280040-fax 2810281506 Αθήνα : Σαχτούρη 103 Πειραιάς τηλ. 210 3319761 e-mail : roundtravel@roundtravel.gr www.roundtravel.gr 8ήμερη οδική εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη Αναχώρηση

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση της πενθήμερης εκδρομής της Γ τάξης Λυκείου του Πρότυπου Πειραματικού Γενικού

Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση της πενθήμερης εκδρομής της Γ τάξης Λυκείου του Πρότυπου Πειραματικού Γενικού Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση της πενθήμερης εκδρομής της Γ τάξης Λυκείου του Πρότυπου Πειραματικού Γενικού Λυκείου Ηρακλείου στη Θεσσαλονίκη Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: Μεταξύ 23/2/2012 και

Διαβάστε περισσότερα

ΗΡΑΚΛΕΙΟ -ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι, του Ηρακλείου επιβίβαση στο πλοίο των ΜΙΝΩΙΚΩΝ τακτοποίηση στις καμπίνες αναχώρηση.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ -ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι, του Ηρακλείου επιβίβαση στο πλοίο των ΜΙΝΩΙΚΩΝ τακτοποίηση στις καμπίνες αναχώρηση. ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΜΕΤΕΩΡΑ -Λ. ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΒΟΛΟΣ -ΠΗΛΙΟ -ΑΘΗΝΑ 27/2-3/3 ΗΡΑΚΛΕΙΟ -ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι, του Ηρακλείου επιβίβαση στο πλοίο των ΜΙΝΩΙΚΩΝ τακτοποίηση στις καμπίνες αναχώρηση.

Διαβάστε περισσότερα

Τήνος 3 ηµέρες. Οδική εκδροµή στην Τήνο 3 ηµέρες

Τήνος 3 ηµέρες. Οδική εκδροµή στην Τήνο 3 ηµέρες Τήνος 3 ηµέρες Οδική εκδροµή στην Τήνο 3 ηµέρες 1η ηµέρα: Ραφήνα - Τήνος Συγκέντρωση στα γραφεία µας στις 07:30 και αναχώρηση µε ενδιάµεσες στάσεις για Ραφήνα απ όπου θα πάρουµε το πλοίο για την Τήνο.

Διαβάστε περισσότερα

Γνωρίζοντας το ΙΟΝΙΟ Πρέβεζα Πάργα - Λευκάδα - Ιθάκη Κεφαλονιά - Σύβοτα - Ζάλογγο - Γιάννενα 3 ημέρες 26-28/10 & 27 29/10

Γνωρίζοντας το ΙΟΝΙΟ Πρέβεζα Πάργα - Λευκάδα - Ιθάκη Κεφαλονιά - Σύβοτα - Ζάλογγο - Γιάννενα 3 ημέρες 26-28/10 & 27 29/10 Γνωρίζοντας το ΙΟΝΙΟ Πρέβεζα Πάργα - Λευκάδα - Ιθάκη Κεφαλονιά - Σύβοτα - Ζάλογγο - Γιάννενα 3 ημέρες 26-28/10 & 27 29/10 1 η μέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΕΒΕΖΑ (430χλμ.) Συγκέντρωση στο γραφείο μας και στις 08:00

Διαβάστε περισσότερα

Οκτώβριος 3-5/10/14 3 ΗΜΕΡΕΣ THNOΣ-ΑΝΔΡΟΣ

Οκτώβριος 3-5/10/14 3 ΗΜΕΡΕΣ THNOΣ-ΑΝΔΡΟΣ Μόνο 125! Οκτώβριος 3-5/10/14 3 ΗΜΕΡΕΣ THNOΣ-ΑΝΔΡΟΣ 88 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Αναχώρηση 06:00 το λιμάνι της ΡΑΦΗ- ΝΑΣ επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για ΤΗΝΟ. Αφιξη και ξεκινάμε το γύρο του νησιού με επισκεψη στον

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔH - ΒΙΕΝΝΗ

ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔH - ΒΙΕΝΝΗ Σ Χ Ο Λ Ι Κ Η Ε Κ Δ Ρ Ο Μ Η ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔH - ΒΙΕΝΝΗ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΝΑΥΛΩΜΕΝΗ ΠΤΗΣΗ 5 νύχτες /6 ημέρες 1η Μέρα: Πράγα/ Ξενάγηση Παλιά πόλη Αναχώρηση από Κρήτη νωρίς το πρωί για την πόλη μουσείο

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔΥ - ΒΙΕΝΝΗ

ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔΥ - ΒΙΕΝΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ Σ Χ Ο Λ Ι Κ Η Ε Κ Δ Ρ Ο Μ Η ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔΥ - ΒΙΕΝΝΗ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΝΑΥΛΩΜΕΝΗ ΠΤΗΣΗ ΑΠΟ / ΠΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 5 νύχτες /6 ημέρες 1η Μέρα: Ηράκλειο - Πράγα/ Ξενάγηση Παλιά

Διαβάστε περισσότερα

Βελιγράδι Νόβι Σαντ, 4 ημέρες

Βελιγράδι Νόβι Σαντ, 4 ημέρες Βελιγράδι Νόβι Σαντ, 4 ημέρες Διανυκτερεύσεις: Βελιγράδι (3) Γενικά Το όνομα Βελιγράδι σημαίνει "λευκή πόλη". Στην πραγματικότητα όμως η πρωτεύουσα της Σερβίας είναι μια πόλη καταπράσινη, γεμάτη πάρκα,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ

ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΑΝΑΧΩΡΉΣΕΙΣ ΚΆΘΕ ΔΕΥΤΈΡΑ ΠΡΩΊ & ΒΡΆΔΥ, ΤΕΤΆΡΤΗ ΠΡΩΊ,ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ ΒΡΆΔΥ, ΣΆΒΒΑΤΟ ΠΡΩΊ ΚΑΙ ΑΚΌΜΗ, ΕΚΔΡΟΜΈΣ ΑΠΌ ΤΉΝΟ ΣΕ... ΆΝΔΡΟ, ΣΎΡΟ & ΜΎΚΟΝΟ! 1 Αποκλειστικό πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, Θεοφάνεια στη Σόφια 3-4 ηµέρες

Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, Θεοφάνεια στη Σόφια 3-4 ηµέρες Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, Θεοφάνεια στη Σόφια 3-4 ηµέρες από 119 1η ηµέρα: ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ - Μ. ΡΙΛΛΑ - ΣΟΦΙΑ (330χλµ) Νωρίς το πρωί αναχώρηση για τα σύνορα Προµαχώνα. Κάνοντας µία σύντοµη στάση στα αφορολόγητα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΑΙΟΥ. 1η ΜΑΙΟΥ ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ- ΚΟΣΤΑ ΣΠΕΤΣΕΣ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΤΙΜΗ 18 ΕΥΡΩ

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΑΙΟΥ. 1η ΜΑΙΟΥ ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ- ΚΟΣΤΑ ΣΠΕΤΣΕΣ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΤΙΜΗ 18 ΕΥΡΩ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΑΙΟΥ 1η ΜΑΙΟΥ ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ- ΚΟΣΤΑ ΣΠΕΤΣΕΣ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΤΙΜΗ 18 ΕΥΡΩ 7:30 πμ.αναχώρηση για ΙΣΘΜΟ στάση.συνεχίζουμε για ΤΡΑΧΕΙΑ-ΚΡΑΝΙΔΙ-ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ και φτάνουμε στην ΚΟΣΤΑ,παραμονη,μπάνιο,γεύμα.(Προεραιτικά

Διαβάστε περισσότερα

ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ 1 η μέρα: ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ν. Καζαντάκης. Επιβίβαση στο αεροσκάφος και με απευθείας πτήση αναχώρηση για την Θεσσαλονίκη. Άφιξη και αναχώρηση για μια πρώτη

Διαβάστε περισσότερα

Καλοκαίρι. ...για προσκύνημα στην Παναγία ή διακοπές. Αναχωρήσεις. κάθε εβδομάδα

Καλοκαίρι. ...για προσκύνημα στην Παναγία ή διακοπές. Αναχωρήσεις. κάθε εβδομάδα Καλοκαίρι στηντήνο...για προσκύνημα στην Παναγία ή διακοπές Αναχωρήσεις κάθε εβδομάδα Tήνος Το γνωστό-άγνωστο Κυκλαδονήσι Ελάχιστοι Έλληνες δεν έχουν επισκεφθεί την Τήνο. Πόσοι όμως είναι σε θέση να ισχυριστούν

Διαβάστε περισσότερα

KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΒΟΣΠΟΡΟ-ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΙΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΒΟΣΠΟΡΟ-ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΙΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΒΟΣΠΟΡΟ-ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΙΑ 25-29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 1η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 06:00π.μ.από το γραφείο μας μέσω Ριου- Αντιρρίου, Ιονίας Οδού, όπου έξω από το Μπιζάνι θα κάνουμε 45 'λεπτά στάση για

Διαβάστε περισσότερα

KALAΜΙ ΤRΑVEL ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. ΕΚΔΡΟΜΕΣ- ΤΑΞΙΔΙΑ- ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ- ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΛ- ΦΑΞ: ΚΙΝΗΤΑ: FACEBOOK: KalamiCorfu

KALAΜΙ ΤRΑVEL ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. ΕΚΔΡΟΜΕΣ- ΤΑΞΙΔΙΑ- ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ- ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΛ- ΦΑΞ: ΚΙΝΗΤΑ: FACEBOOK: KalamiCorfu KALAΜΙ ΤRΑVEL ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΚΔΡΟΜΕΣ- ΤΑΞΙΔΙΑ- ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ- ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΛ- ΦΑΞ: 26610 81581 ΚΙΝΗΤΑ: 693 2930643 FACEBOOK: KalamiCorfu 5 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΑΠΟ 12 ΕΩΣ 16 IOYΛΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Βελιγράδι 4 ημέρες Αναχώρηση 23/12/2016 & 05/01/2017

Βελιγράδι 4 ημέρες Αναχώρηση 23/12/2016 & 05/01/2017 Βελιγράδι 4 ημέρες Αναχώρηση 23/12/2016 & 05/01/2017 Επικοινωνήσουμε μαζί σας με e-mail loggia@otenet.gr για περισσότερες λεπτομέρειες για το ταξίδι αυτό. Child Days Departures Hotels Double Single room

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΑ 3η Πάρκο Φρούσκα Γκόρα - «Άγιο Όρος» Σερβίας - Νόβι Σαντ - Sremski Karlovci

ΗΜΕΡΑ 3η Πάρκο Φρούσκα Γκόρα - «Άγιο Όρος» Σερβίας - Νόβι Σαντ - Sremski Karlovci Βελιγράδι 5 μέρες 25/04, 27/04, 13/06 Η πρωτεύουσα της Σερβίας, το Βελιγράδι, είναι χτισμένη στην συμβολή δύο ποταμών, του Σάββα και του Δούναβη. Μία πόλη γεμάτη αντιθέσεις και ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Η

Διαβάστε περισσότερα

Β Ε Λ Ι Γ Ρ Α Δ Ι - Ν Ο Β Ι Σ Α Ν Τ

Β Ε Λ Ι Γ Ρ Α Δ Ι - Ν Ο Β Ι Σ Α Ν Τ Β Ε Λ Ι Γ Ρ Α Δ Ι - Ν Ο Β Ι Σ Α Ν Τ 4 ΗΜΕΡΕΣ 6-9/6/14 1 η μέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ (630 χλμ.) Συγκέντρωση στο γραφείο μας και στις 05.00 αναχώρηση. Διέλευση απο τα σύνορα Ευζώνων και άφιξη στο Βελιγράδι,

Διαβάστε περισσότερα

5ήµερη προσκυνηµατική εκδροµή στην Αµοργό

5ήµερη προσκυνηµατική εκδροµή στην Αµοργό 5ήµερη προσκυνηµατική εκδροµή στην Αµοργό Η Αµοργός, το νησί του ''Απέραντου Γαλάζιου'', βρίσκεται στο νοτιοανατολικό άκρο των Κυκλάδων, σε απόσταση 136 ναυτικών µιλίων από τον Πειραιά. Είναι µακρόστενο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΡΗΤΗΣ. Aναχωρήσεις: 11/7, 18/7, 25/7, 1/8, 8/8, 15/8, 22/8. Με απευθείας πτήσεις της OLYMPIC AIR. Λάρνακα Ηράκλειο OA :50 20:20

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΡΗΤΗΣ. Aναχωρήσεις: 11/7, 18/7, 25/7, 1/8, 8/8, 15/8, 22/8. Με απευθείας πτήσεις της OLYMPIC AIR. Λάρνακα Ηράκλειο OA :50 20:20 ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΡΗΤΗΣ Aναχωρήσεις: 11/7, 18/7, 25/7, 1/8, 8/8, 15/8, 22/8 Με απευθείας πτήσεις της OLYMPIC AIR Λάρνακα Ηράκλειο OA 463 18:50 20:20 Ηράκλειο Λάρνακα OA 462 21:00 22:25 1η μέρα: ΛΑΡΝΑΚΑ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

website:

website: Κολοκοτρώνη 7 Κηφισιά Τ.Κ 145 62 Τηλ. 216 7000 420 email: info@planetholidays.gr website: www.planetholidays.gr ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ 4/5/6ΗΜΕΡΗ 23,23,24,27,29 & 31/12, 02 & 03/01 1 Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση το πρωί για

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΡΚΥΡΑ. Βενετσιάνικο καρναβάλι, 3 & 4 ημέρες / 02 / 17 & / 02 / 17

ΚΕΡΚΥΡΑ. Βενετσιάνικο καρναβάλι, 3 & 4 ημέρες / 02 / 17 & / 02 / 17 ΚΕΡΚΥΡΑ Βενετσιάνικο καρναβάλι, 3 & 4 ημέρες 24 27 / 02 / 17 & 25 27 / 02 / 17 1 η ημέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΝΟΝΙ ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ Συγκέντρωση στο γραφείο μας στις 7.00 και αναχώρηση για την

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΟΔΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ 28 η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΟΔΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ 28 η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΟΔΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ 28 η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΝΑΧ. ΗΜ ΔΙΑΜΟΝΗ ΤΙΜΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ, Ελάτη, Περτούλι, Μετέωρα ΕΥΒΟΙΑ -ΑΙΔΗΨΟΣ ΞΑΝΘΗ, Πομακοχώρια, Νέστος ΑΘΗΝΑ - ΑΙΓΙΝΑ Μουσείο Ακρόπολης ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΗΣ Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΟ ΒΟΛΟ, ΠΗΛΙΟ, ΜΕΤΕΩΡΑ 30, 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 1, 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΗΣ Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΟ ΒΟΛΟ, ΠΗΛΙΟ, ΜΕΤΕΩΡΑ 30, 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 1, 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2 ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ ΣΧΟΛ. ΕΤΟΣ : 2016-17 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΗΣ Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΟ ΒΟΛΟ, ΠΗΛΙΟ, ΜΕΤΕΩΡΑ 30, 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 1, 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1 η μέρα Ξεκινήσαμε το πρωί στις 8:00 από τα Ν. Μουδανιά και, μετά

Διαβάστε περισσότερα

18-20/6/2016 3ήμερη ΣΚΙΑΘΟ - ΒΟΛΟΣ - ΠΗΛΙΟ - ΠΟΡΤΑΡΙΑ - ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ - ΜΗΛΙΕΣ ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ ΤΙΜΗ : 115 Β/Β

18-20/6/2016 3ήμερη ΣΚΙΑΘΟ - ΒΟΛΟΣ - ΠΗΛΙΟ - ΠΟΡΤΑΡΙΑ - ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ - ΜΗΛΙΕΣ ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ ΤΙΜΗ : 115 Β/Β ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ Σας προτείνουμε... 18-20/6/2016 3ήμερη ΓΥΡΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΟΡΜΟΣ ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ - ΠΥΛΟ - ΜΕΘΩΝΗ ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΚΟΛΗΣ - ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ - ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΟΥΡΟΥΤΑΣ ΤΙΜΗ : 110 Η/Β

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ NAΞΟ 4 ΜΕΡΕΣ / 3 ΝΥΧΤΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ:26-29/04/19

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ NAΞΟ 4 ΜΕΡΕΣ / 3 ΝΥΧΤΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ:26-29/04/19 ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ NAΞΟ 4 ΜΕΡΕΣ / 3 ΝΥΧΤΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ:26-29/04/19 1η ΗΜΕΡΑ 26/04/19: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΝΑΞΟΣ Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου στις 07:30. Επιβίβαση στο πλοίο της Sea Jet και αναχώρηση στις 08:40 για την

Διαβάστε περισσότερα

6 ήμερη ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ στη ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ (- Πίζα Λούκα- Σαν Τζιμινιάνο) 1-6 Απριλίου 2015

6 ήμερη ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ στη ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ (- Πίζα Λούκα- Σαν Τζιμινιάνο) 1-6 Απριλίου 2015 Το Τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών διοργανώνει 6 ήμερη ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ στη ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ (- Πίζα Λούκα- Σαν Τζιμινιάνο) 1-6 Απριλίου 2015 Τιμή κατ άτομο σε δίκλινο τρίκλινο δωμάτιο: ΣΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΣΕ

Διαβάστε περισσότερα

Πράγα Βιέννη Βουδαπέστη

Πράγα Βιέννη Βουδαπέστη Πράγα Βιέννη Βουδαπέστη 8 ΜΕΡΕΣ 20/07, 03 & 17/08 Πρόγραμμα ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ) Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Πράγα. Άφιξη στην χρυσή πόλη και συνάντηση με τον τοπικό

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ & ΒΑΥΑΡΙΚΕΣ ΑΛΠΕΙΣ

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ & ΒΑΥΑΡΙΚΕΣ ΑΛΠΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ & ΒΑΥΑΡΙΚΕΣ ΑΛΠΕΙΣ Χαιδελβέργη-Μόναχο-Κάστρο Νόισβανσταιν-Ρότενμπουργκ Ομπ Ντερ Τάουμπερ-Νυρεμβέργη-Μπάμπεργκ- Μπαιρόιτ-Βύρτσμπουργκ Αναχωρήσεις: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8,

Διαβάστε περισσότερα

BANSKO ALL INCLUSIVE

BANSKO ALL INCLUSIVE BANSKO ALL INCLUSIVE ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΦΩΤΑ 4 & 5 ημέρες ΣΟΦΙΑ, ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΡIΛΑ, ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΡΥΜΟΣ ΠΙΡΙΝ, ΛΙΜΝΗ ΜΠΕΖΜΠΟΚ ΝΤΟΜΠΡΙΝΙΤΣΕ ΒΕΛΙΝΓΚΡΑΝΤ-ΛΙΜΝΗ ΜΠΑΤΑΚ-ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ Πρόγραμμα εκδρομής

Διαβάστε περισσότερα

Η πρώτη εξόρμηση της νέας χρονιάς! Τετραήμερη εκδρομή του συλλόγου μας 5-8 / 1 / 2017 στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας!

Η πρώτη εξόρμηση της νέας χρονιάς! Τετραήμερη εκδρομή του συλλόγου μας 5-8 / 1 / 2017 στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας! Η πρώτη εξόρμηση της νέας χρονιάς! Τετραήμερη εκδρομή του συλλόγου μας 5-8 / 1 / 2017 στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας! Θέλουμε πάντα να βρίσκεστε σε ταξιδιωτική διάθεση και ετοιμότητα και έτσι, λίγες μέρες

Διαβάστε περισσότερα

: 26 2013 ΠΡΑΓΑ-ΚΑΡΛΟΒΙ ΒΑΡΙ

: 26 2013 ΠΡΑΓΑ-ΚΑΡΛΟΒΙ ΒΑΡΙ 1η μέρα: 25 Αυγούστου 2013 ΑΘΗΝΑ- ΠΡΑΓΑ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για τη Χρυσή Πόλη των 100 Πύργων, την Πράγα. Ακολουθεί πεζή ξενάγηση στην παλιά πόλη. Θα δούμε το συγκρότημα κτιρίων που απαρτίζουν

Διαβάστε περισσότερα

Τετραήμερη εξόρμηση στα Τζουμέρκα

Τετραήμερη εξόρμηση στα Τζουμέρκα 25-28 Δεκεμβρίου 2014 1 η Ημέρα: Πέμπτη 25/12/14: Αναχώρηση από το Πεδίον του Άρεως στις 07:00 με προορισμό τα Τζουμέρκα (432 χμ.) στην Νότια Πίνδο. Τα Τζουμέρκα αποτελούν έναν από τους μεγαλύτερους ορεινούς

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΑΝΑΧΩΡΉΣΕΙΣ ΚΆΘΕ ΔΕΥΤΈΡΑ, ΤΕΤΆΡΤΗ, ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΊ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ ΒΡΆΔΥ

ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΑΝΑΧΩΡΉΣΕΙΣ ΚΆΘΕ ΔΕΥΤΈΡΑ, ΤΕΤΆΡΤΗ, ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΊ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ ΒΡΆΔΥ ΑΝΑΧΩΡΉΣΕΙΣ ΚΆΘΕ ΔΕΥΤΈΡΑ, ΤΕΤΆΡΤΗ, ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΊ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ ΒΡΆΔΥ ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΕΚΔΡΟΜΈΣ ΑΠΌ ΤΉΝΟ ΣΕ... ΆΝΔΡΟ, ΠΑΡΟ, ΝΑΞΟ & ΜΎΚΟΝΟ 1 Αποκλειστικό πρόγραμμα για

Διαβάστε περισσότερα

5 Μέρες/4νύχτες στην Κωνσταντινούπολη αεροπορικώς σε κεντρικό ξενοδοχείο 4 αστέρων από 9/6 έως 13/6

5 Μέρες/4νύχτες στην Κωνσταντινούπολη αεροπορικώς σε κεντρικό ξενοδοχείο 4 αστέρων από 9/6 έως 13/6 5 Μέρες/4νύχτες στην Κωνσταντινούπολη αεροπορικώς σε κεντρικό ξενοδοχείο 4 αστέρων από 9/6 έως 13/6 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ Η ΓΕΦΥΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ Ένα ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη δεν είναι μόνο μια μοναδική

Διαβάστε περισσότερα

31/10-1/11/15 2 ΗΜΕΡΕΣ ΓΥΡΟΣ ΠΗΛΙΟΥ-ΒΟΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΕ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ-ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ-ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ-ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ

31/10-1/11/15 2 ΗΜΕΡΕΣ ΓΥΡΟΣ ΠΗΛΙΟΥ-ΒΟΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΕ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ-ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ-ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ-ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ Εκδρομές Νοεμβρίου 31/10-1/11/15 2 ΗΜΕΡΕΣ ΓΥΡΟΣ ΠΗΛΙΟΥ-ΒΟΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΕ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ-ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ-ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ-ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ Μόνο 60 με ημιδιατροφή!! ΣΑΒΒΑΤΟ: Αναχώρηση 07.30µ.απο ΠΕΙΡΑΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Πασχαλινή απόδραση στην Κέρκυρα No 2 (20/03/13)

Πασχαλινή απόδραση στην Κέρκυρα No 2 (20/03/13) 1 Ginis Vacances S.A Travel Organization Athens: 2325 Ermou st. 10563 Tel: 0030 210 3250401 Fax: 0030 210 3254745 Email: domestic1@ginis.gr http://www.ginis.gr Αναχώρηση: 2 Μαΐου 5 ηµέρες Πασχαλινή απόδραση

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΕΚ ΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 26/3-1/4/016

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΕΚ ΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 26/3-1/4/016 ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΕΚ ΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 26/3-1/4/016 ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1 η ηµέρα. Συγκέντρωση στο Λύκειο σας για την µεταφορά στο λιµάνι του Ηρακλείου. Επιβίβαση στο πλοίο τακτοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 22/12 26/12

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 22/12 26/12 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 18/12 22/12 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 22/12 26/12 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1Η ΗΜΕΡΑ: ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΔΟΥΝΑΒΗ Συγκέντρωση στο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΒΟΙΑ ΑΙΔΗΨΟΣ Μαρτίου 2019

ΕΥΒΟΙΑ ΑΙΔΗΨΟΣ Μαρτίου 2019 ΕΥΒΟΙΑ ΑΙΔΗΨΟΣ 23-25 Μαρτίου 2019 1 η μέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΧΑΛΚΙΔΑ - ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΩΣΟΣ- ΑΙΔΗΨΟΣ (550χλμ.) Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 07.00 για Εύβοια δια μέσου Λάρισας (στάση για καφέ) Λαμίας, φθάνουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΟΔΟΣ Β έως ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΡΙΝΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ 2014

ΠΕΡΙΟΔΟΣ Β έως ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΡΙΝΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ 2014 Κυριακή, 6 Ιουλίου Άφιξη στην Αθήνα. Μεταφορά στο Ξενοδοχείο Κέρασμα και συνάντηση με τους υπέυθυνους των Θερινών Σχολείων Δείπνο - Διανυκτέρευση 08:30-09.30 Πρωϊνό 09:30-10:00 του Ιδρύματος Ωνάση. Η Στέγη

Διαβάστε περισσότερα

Βουδαπέστη - Πράγα - Βιέννη

Βουδαπέστη - Πράγα - Βιέννη Βουδαπέστη - Πράγα - Βιέννη Αναχώρηση: 17/02, 24/03 Διάρκεια: 10 days Τοποθεσίες: Βουδαπέστη Κατηγορία: Εξωτερικού Τύπος: Οδική εκδρομή Πρόγραμμα: 1 η μέρα: Αθήνα Νις ή Κρούσεβατς ή Κραγκούγεβατς Αναχώρηση

Διαβάστε περισσότερα

ΣΙΚΕΛΙΑ ΣΥΡΑΚΟΥΣΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. ΚΑΤΑΝΙΑ - ΤΑΟΡΜΙΝΑ - ΑΚΡΑΓΑΝΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΗ ΑΙΤΝΑ ΝΟΤΟΣ ΑΒΟΛΑ 5μέρες 445 με απ ευθείας πτήσεις από ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΣΙΚΕΛΙΑ ΣΥΡΑΚΟΥΣΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. ΚΑΤΑΝΙΑ - ΤΑΟΡΜΙΝΑ - ΑΚΡΑΓΑΝΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΗ ΑΙΤΝΑ ΝΟΤΟΣ ΑΒΟΛΑ 5μέρες 445 με απ ευθείας πτήσεις από ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΣΙΚΕΛΙΑ ΣΥΡΑΚΟΥΣΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΤΑΝΙΑ - ΤΑΟΡΜΙΝΑ - ΑΚΡΑΓΑΝΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΗ ΑΙΤΝΑ ΝΟΤΟΣ ΑΒΟΛΑ 5μέρες 445 με απ ευθείας πτήσεις από ΗΡΑΚΛΕΙΟ 1η ΗΜΕΡΑ : ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΤΑΝΙΑ - ΤΑΟΡΜΙΝΑ - ΣΥΡΑΚΟΥΣΕΣ Αναχώρηση από την

Διαβάστε περισσότερα

Οδικές εκδρομές Πρωτομαγιά & Aγ Πνεύμα 2018 Κατάλογος τιμών και αναχωρήσεων

Οδικές εκδρομές Πρωτομαγιά & Aγ Πνεύμα 2018 Κατάλογος τιμών και αναχωρήσεων Οδικές εκδρομές Πρωτομαγιά & Aγ Πνεύμα 2018 Κατάλογος τιμών και αναχωρήσεων Οδικές εκδρομές Δαλματίας ΕΚΔΡΟΜΗ ΗΜ ΑΝΑΧ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΙΜ Η ΜΟ ΝΟ ΚΛΙ ΝΟ Κοσμοπολίτικη Λουμπλιάνα 27/0&2 / NOVA / similar / Belgrade

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡOΝΙΑ, ΘΕΟΦΑΝΕΙA

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡOΝΙΑ, ΘΕΟΦΑΝΕΙA ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡOΝΙΑ, ΘΕΟΦΑΝΕΙA Μόλις τελείωσα τα προγράµµατα σας Ελπίζω περάσετε ΚΑΛΑ!!! ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ!!! Χρόνια σας Αγαπητοί συνεργάτες, στις Επόμενες σελίδες θα βρείτε τα Day By Day προγράμματα μας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΚΙΝΑ. Εμπειρία ζωής η επίσκεψη στο θρυλικό πήλινο στρατό! Αναχωρήσεις: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8. Με πτήσεις της EMIRATES

ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΚΙΝΑ. Εμπειρία ζωής η επίσκεψη στο θρυλικό πήλινο στρατό! Αναχωρήσεις: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8. Με πτήσεις της EMIRATES ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΚΙΝΑ Εμπειρία ζωής η επίσκεψη στο θρυλικό πήλινο στρατό! Αναχωρήσεις: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8 Με πτήσεις της EMIRATES Λάρνακα Ντουμπάι EK 110 20:05 01:00+1 Ντουμπάι Πεκίνο EK 306

Διαβάστε περισσότερα

ΡOMANTIKH ΑΛΣΑΤΙΑ-ΜΕΛΑΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ

ΡOMANTIKH ΑΛΣΑΤΙΑ-ΜΕΛΑΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ ΡOMANTIKH ΑΛΣΑΤΙΑ-ΜΕΛΑΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ 4, 5 μέρες Στρασβούργο - Μπάντεν Μπάντεν - Εγκισέμ - Κολμάρ - Ρίκβιρ - λίμνη Τίτιζε - καταρράκτες Triberg - Φρανκφούρτη. Διαμονή στο ξενοδοχείο HILTON STRASBOURG 4* Sup.

Διαβάστε περισσότερα

1η Ημέρα: ΗΡΑΚΛΕΙΟ (ή Χανιά) ΠΡΑΓΑ (ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΗ) ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ

1η Ημέρα: ΗΡΑΚΛΕΙΟ (ή Χανιά) ΠΡΑΓΑ (ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΗ) ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ 1η Ημέρα: ΗΡΑΚΛΕΙΟ (ή Χανιά) ΠΡΑΓΑ (ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΗ) ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ Αναχώρηση το πρωί από το αεροδρόμιο με απευθείας πτήση για Πράγα. Άφιξη στην χρυσή πόλη και συνάντηση με τον τοπικό ξεναγό μας.

Διαβάστε περισσότερα

Κων/πολη-Παράλια Μικράς Ασίας, 9 ημέρες

Κων/πολη-Παράλια Μικράς Ασίας, 9 ημέρες ΑΘΗΝΑ: Σαχτούρη 103, Πειραιάς Τηλ. 2103319761 ΗΡΑΚΛΕΙΟ : Ζωγράφου 12 Τηλ. 2810280040 fax 2810281506 E-mail: roundtravel@roundtravel.gr www.roundtravel.gr Κων/πολη-Παράλια Μικράς Ασίας, 9 ημέρες Αναχωρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ Βουκουρέστι 4 ημέρες 23 & 27/12/2016, 05/01/2017 Επικοινωνήσουμε μαζί σας με

ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ Βουκουρέστι 4 ημέρες 23 & 27/12/2016, 05/01/2017 Επικοινωνήσουμε μαζί σας με Βουκουρέστι 4 ημέρες 23 & 27/12/2016, 05/01/2017 Επικοινωνήσουμε μαζί σας με e-mail loggia@otenet.gr για περισσότερες λεπτομέρειες για το ταξίδι αυτό. Child Days Departures Hotels Double room Single room

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 3-8/3/015 ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1 η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου. Τακτοποίηση στις καμπίνες και αναχώρηση.

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 3-8/3/015 ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1 η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου. Τακτοποίηση στις καμπίνες και αναχώρηση. ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 3-8/3/015 ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1 η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου. Τακτοποίηση στις καμπίνες και αναχώρηση. ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 2 η ημέρα Άφιξη το πρωί στον ΠΕΙΡΑΙΑ.

Διαβάστε περισσότερα

Π ο λ υ ή μ ε ρ η ε κ δ ρ ο μ ή Γ Λ υ κ ε ί ο υ

Π ο λ υ ή μ ε ρ η ε κ δ ρ ο μ ή Γ Λ υ κ ε ί ο υ Π ο λ υ ή μ ε ρ η ε κ δ ρ ο μ ή Γ Λ υ κ ε ί ο υ Προορισμός: Θεσσαλονίκη Ημερομηνίες: 3/3/2015 7/3/2015 Ξενοδοχείο: Porto Palace Hotel 5* Deluxe Αριθμός συμμετεχόντων: 53 Αριθμός συνοδών: 5 Πρόγραμμα πολυήμερης

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση της πενθήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής της Γ τάξης Γενικού Λυκείου Αγίας Βαρβάρας στη Θεσσαλονίκη

Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση της πενθήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής της Γ τάξης Γενικού Λυκείου Αγίας Βαρβάρας στη Θεσσαλονίκη Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση της πενθήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής της Γ τάξης Γενικού Λυκείου Αγίας Βαρβάρας στη Θεσσαλονίκη Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: Τέλη Μαρτίου 2012 Αρχές Απριλίου 2012

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΣΗΜΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 25-29/2 3-7/3 η και σε άλλη εναλλακτική

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΣΗΜΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 25-29/2 3-7/3 η και σε άλλη εναλλακτική ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΣΗΜΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 25-29/2 3-7/3 η και σε άλλη εναλλακτική ΑΣΗΜΙ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 1 η ημέρα Συγκέντρωση στο Λύκειο σας και μετάβαση στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου Νικ. Καζαντζάκης.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΟΤΗΤΑ 6η. Εκδρομές Θεοφανείων ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΜΕΤΣΟΒΟ-ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ

ΕΝΟΤΗΤΑ 6η. Εκδρομές Θεοφανείων ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΜΕΤΣΟΒΟ-ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ 6η Εκδρομές Θεοφανείων Μοναδική Υπερπροσφορά 120 με ημιδιατροφή!! 3ήμερο Θεοφανείων στην Ήπειρο και στη ξεχωριστή πολυτέλεια του Epirus Palace!! ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΜΕΤΣΟΒΟ-ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ 1η Ημέρα: Αναχώρηση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΔΡΟΜΗ - ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΥΛΙΑ - ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ [1]

ΕΚΔΡΟΜΗ - ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΥΛΙΑ - ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ [1] ΚΗ ΡΩΜΥΛΙΑ - ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ [1] Δημοσιεύθηκε από admin Στις 20 Ιουν 2016 [2] Share: [3] [3] [3] Δευ, 20/06/2016-11:30?????????????????????????????? σχεδιάζει ένα οδοιπορικό αναζητώντας να γνωρίσει τον Ελληνισμό

Διαβάστε περισσότερα

ΓΥΡΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ. 5 ημέρες Ιουνίου 2019

ΓΥΡΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ. 5 ημέρες Ιουνίου 2019 ΓΥΡΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 5 ημέρες 15 19 Ιουνίου 2019 1 η μέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΔΕΛΦΟΙ - ΓΑΛΑΞΙΔΙ ΠΑΤΡΑ (499 χλμ.) Συγκέντρωση στο γραφείο μας στις 07.00 και αναχώρηση. Διέλευση από Λάρισα, Αλαμάνα, Άμφισσα και

Διαβάστε περισσότερα

6 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΩΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ ΠΑΤΜΟΣ - ΛΕΙΨΟΙ

6 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΩΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ ΠΑΤΜΟΣ - ΛΕΙΨΟΙ ΑΘ ΜΩΡΑΙΤΗΣ Ο.Ε. TOURIST AND TRAVEL AGENCY ΠΑΤΡΩΝ 19 ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΤΗΛ. : 27410-28588 FAX: 27410-25073 e-mail: moraitis.kor@hotmail.com www.narkissostravel.gr 6 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΩΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 13

Διαβάστε περισσότερα

Χριστουγεννιάτικες αγορές στο Λονδίνο

Χριστουγεννιάτικες αγορές στο Λονδίνο Χριστουγεννιάτικες αγορές στο Λονδίνο 4, 5 μέρες στο Λονδίνο για τις Χριστουγεννιάτικες αγορές σας. Πρόγραμμα (4 μέρες) Ημέρα 1 Αθήνα - Λονδίνο (νυχτερινός γύρος πόλης) Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πρωινή

Διαβάστε περισσότερα

Αναχώρηση Ξενοδοχείο Διατροφή Κανονική Τιμή Παιδί 2-12 Επιβ. Μονόκ. Πρωϊνό

Αναχώρηση Ξενοδοχείο Διατροφή Κανονική Τιμή Παιδί 2-12 Επιβ. Μονόκ. Πρωϊνό THNOΣ Αναχωρήσεις κάθε Τετάρτη 1η ημέρα Αναχώρηση για Ραφήνα - Τήνο Συγκέντρωση το πρωί στο γραφείο μας και αναχώρηση, στάση καθ οδόν για καφέ ή φαγητό και συνεχίζουμε για το λιμάνι της Ραφήνας. Επιβίβαση

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Σελ. 22 ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ ΑΡΑΧΩΒΑ (1 βράδυ): DOMOTEL ANEMOLIA 4* ή παρόμοιο ΒΟΛΟΣ (3 βράδια) VOLOS PALACE 4* ή παρόμοιο ΑΘΗΝΑ (2 βράδια): TITANIA HOTEL 4* ή παρόμοιο

Διαβάστε περισσότερα

3 η µέρα: ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ ΑΣΙΖΗ ΓΚΟΥΜΠΙΟ. 4 η µέρα: ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ ΣΙΕΝΑ ΣΑΝ ΤΖΙΜΙΝΙΑΝΟ ΜΟΝΤΕΚΑΤΙΝΙ. 5η µέρα: ΜΟΝΤΕΚΑΤΙΝΙ ΛΟΥΚΑ ΠΙΖΑ

3 η µέρα: ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ ΑΣΙΖΗ ΓΚΟΥΜΠΙΟ. 4 η µέρα: ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ ΣΙΕΝΑ ΣΑΝ ΤΖΙΜΙΝΙΑΝΟ ΜΟΝΤΕΚΑΤΙΝΙ. 5η µέρα: ΜΟΝΤΕΚΑΤΙΝΙ ΛΟΥΚΑ ΠΙΖΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΑΚΗ ΤΟΣΚΑΝΗ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗ ΟΥΜΒΡΙΑ 8 µέρες / 7 νύχτες Περούτζια * Ασίζη * Γκούµπιο * Σιένα * Σαν Τζιµινιάνο * Μοντεκατίνι * Λούκα * Πίζα * Φλωρεντία * 1η µέρα: ΑΘΗΝΑ ΠΑΤΡΑ (ΘΕΣ/ΝΙΚΗ) ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

Διαβάστε περισσότερα

38 μαθητές & 3 συνοδοί καθηγητές

38 μαθητές & 3 συνοδοί καθηγητές ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΝΘΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ Γ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: Αεροπλάνο Λεωφορείο Πλοίο: από 26/03/2012 έως

Διαβάστε περισσότερα

ΓΑΛΛΟΙΤΑΛΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ. Αναχωρήσεις: 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8. Με πτήσεις της Aegean. Λάρνακα Αθήνα Α :10 06:55

ΓΑΛΛΟΙΤΑΛΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ. Αναχωρήσεις: 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8. Με πτήσεις της Aegean. Λάρνακα Αθήνα Α :10 06:55 ΓΑΛΛΟΙΤΑΛΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ Βενετία-Πάντοβα-Βερόνα-Μιλάνο-Κόμο- Λάγκο Ματζόρε-Νίκαια-Σαν Πωλ Ντεβάνς- Κάννες-Εζ-Μόντε Κάρλο-Μονακό-Ράπαλο- Πόρτο Φίνο-Μπολόνια Αναχωρήσεις: 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8 Με πτήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Ekδρομές Φεβρουαρίου

Ekδρομές Φεβρουαρίου ΕΝΟΤΗΤΑ 2η Ekδρομές Φεβρουαρίου 1-2/02/14 2 ΗΜΕΡΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 60 με ημιδιατροφή και διανυκτέρευση στην πόλη της Καλαμάτας!! 4 ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΕΟΡΤΗ ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ ΠΥΛΟΣ-ΜΕΘΩΝΗ-ΟΡΜΟΣ ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ ΣΤΟΥΠΑ-ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕ ΠΤΗΣΗ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΜΕ ΠΤΗΣΗ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ ΚΑΡΠΑΘΙΑ ΤΡΑΝΣΥΛΒΑΝΙΑ ΣΟΦΙΑ 8ήµερη αεροπορική οδική εκδροµή. ΜΕ ΠΤΗΣΗ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 30 ΜΑΪΟΥ - 06 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 μόνο 380 + 100 φόροι! 1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚ ΡΟΜΗΣ 1 η ηµέρα,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΒΟΣΠΟΡΟΣ -ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ 7 ημέρες οδικώς 14-20/11/2014

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΒΟΣΠΟΡΟΣ -ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ 7 ημέρες οδικώς 14-20/11/2014 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΒΟΣΠΟΡΟΣ -ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ 7 ημέρες οδικώς 14-20/11/2014 1η μέρα: ΑΘΗΝΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗ (790 ΧΛΜ) Αναχώρηση από το λιμάνι του Πειραιά στις 06:00 πμ. Στάση στην περιοχή της Λαμίας για ξεκούραση &

Διαβάστε περισσότερα

Αυτοκρατορικό Μαρόκο 8 ΜΕΡΕΣ8 ΜΕΡΕΣ

Αυτοκρατορικό Μαρόκο 8 ΜΕΡΕΣ8 ΜΕΡΕΣ Αυτοκρατορικό Μαρόκο 8 ΜΕΡΕΣ8 ΜΕΡΕΣ 1η ΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ ΚΑΖΑΜΠΛΑΝΚΑ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Καζαμπλάνκα μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Άφιξη, συνάντηση με τον αρχηγό σας και ξεκινάμε για την ξενάγηση

Διαβάστε περισσότερα

ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ & ΦΙΟΡΔ. Στοκχόλμη-Κοπεγχάγη-Γκέιλο-Μπέργκεν- Σόγκνεφιόρδ-Όσλο. Αναχωρήσεις: 17/7, 26/7, 2/8. Με απευθείας πτήσεις της Norwegian Airlines:

ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ & ΦΙΟΡΔ. Στοκχόλμη-Κοπεγχάγη-Γκέιλο-Μπέργκεν- Σόγκνεφιόρδ-Όσλο. Αναχωρήσεις: 17/7, 26/7, 2/8. Με απευθείας πτήσεις της Norwegian Airlines: ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ & ΦΙΟΡΔ Στοκχόλμη-Κοπεγχάγη-Γκέιλο-Μπέργκεν- Σόγκνεφιόρδ-Όσλο Αναχωρήσεις: 17/7, 26/7, 2/8 Με απευθείας πτήσεις της Norwegian Airlines: Λάρνακα Στοκχόλμη DY4402 04:05 07:30 Όσλο Λάρνακα DY1890

Διαβάστε περισσότερα