OΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΛΕΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΠΟΛΕΩΝ ΜΕ ΕΞΥΠΝΑ ΟΔΟΦΩΤΙΣΤΙΚΑ LED ME ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ 100% ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "OΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΛΕΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΠΟΛΕΩΝ ΜΕ ΕΞΥΠΝΑ ΟΔΟΦΩΤΙΣΤΙΚΑ LED ME ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ 100% ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ"

Transcript

1 OΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΛΕΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΠΟΛΕΩΝ ΜΕ ΕΞΥΠΝΑ ΟΔΟΦΩΤΙΣΤΙΚΑ LED ME ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ 100% ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

2 Presentation Agenda Παρουσίαση της GlobiLED- «Λίγα λόγια για εμάς» Η υφιστάμενη κατάσταση οδοφωτισμού των ΟΤΑ σήμερα Παρουσίαση ολοκληρωμένης λύσης τηλεδιαχείρισης οδικού φωτισμού με έξυπνα φωτιστικά τεχνολογίας LED (πρώτη πύλη των SMART CITIES) Παρουσίαση Case Study: Οδοφωτισμός GlobiLED στον Δήμο Αμαρουσίου Παρουσίαση του Προγράμματος «PAY AS YOU SAVE» με 100% Ιδιωτική Χρηματοδότηση της GlobiLED (N.3855) Διαδικασία Ωρίμανσης Έργων Οδοφωτισμού με τη διαδικασία της ιδιωτικής επένδυσης βάση συμβάσεων ενεργειακής απόδοσης

3 ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ GlobiLED

4 H GlobiLED H GlobiLED είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής φωτισμού LED που ειδικεύεται στον σχεδιασμό, την κατασκευή και τη διανομή σωμάτων LED υψηλής τεχνολογίας, με εμπορική δραστηριότητα σε πάνω από 13 χώρες. Έχει υλοποιήσει πάνω από έργα LED στους μεγαλύτερους επιχειρηματικούς ομίλους της Χώρας: Τράπεζες, Λιανεμπόριο, Supermarkets, Eργοστάσια, Εμπορικά Κέντρα, Ξενοδοχεία, Δήμους, κλπ. Έτσι, η GlobiLED διαθέτει τεράστια εμπειρία και τεχνογνωσία στον σχεδιασμό, την εκτέλεση και την αποπεράτωση έργων LED μεγάλης κλίμακας.

5 Project Gallery

6 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΥΛΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΕΡΓΑ

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17 Το μυστικό της επιτυχίας μας H, σε βάθος, γνώση του φωτισμού LED και η δυνατότητα να μπορούμε να επιτύχουμε το σωστό φωτιστικό αποτέλεσμα σύμφωνα με τις προδιαγραφές της εκάστοτε επιχείρησης. Η GlobiLED εγγυάται ότι μετά την αντικατάσταση των συμβατικών λαμπτήρων με LED μπορεί να επιτύχει: 1. Ίδιο χρωματισμό (ίδια Kelvin) 2. Ίδιο επίπεδο φωτεινότητας (ίδια Lux) 3. Ίδια φωτομετρία και φωτοδιάχυση (χωρίς σκιάσεις) 4. Ίδιο βαθμό χρωματικής απόδοσης (ίδιο CRI)

18 H GlobiLED διεθνώς

19 H διεθνής δραστηριότητα Η GlobiLED δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία και εκτός συνόρων. Η τεράστια ποικιλία των φωτιστικών που παράγουμε καθώς και η άριστη ποιότητα των προϊόντων γενικότερα, μας καθιστούν εξαιρετικά ανταγωνιστικούς και σε αγορές άλλων χωρών. Κάποιες από τις χώρες που δραστηριοποιούμεθα είναι: Γερμανία Κύπρος Αγγλία Ουκρανία Τσεχία Βαλκάνια Μέση Ανατολή Επίσης, η εταιρεία συμμετέχει σε πολλά προγράμματα CORDIS, όπως τα: HORIZON, EDISSON και GREEN ELEC.

20 Υποδομές και τεχνική επάρκεια για την υλοποίηση έργων μεγάλης κλίμακας Α. Υποδομές και Τεχνική Κατάρτιση Για την επιτυχή υλοποίηση των έργων μεγάλης κλίμακας, η GlobiLED διαθέτει ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό από 187 άτομα. Αναλυτικότερα, το προσωπικό αποτελείται από: -Αρχιτέκτονες μηχανικούς με αξιόλογη εμπειρία στον εσωτερικό και εξωτερικό φωτισμό, στη χρήση προγραμμάτων εξομοίωσης επιπέδων φωτισμού και με γνώση των προτύπων οδοφωτισμού. - Ηλεκτρολόγους-μηχανικούς, κάποιοι εκ των οποίων είναι κάτοχοι Διδακτορικού διπλώματος σε δίκτυα τηλεπικοινωνίας. - Τεχνικούς, με εκπαίδευση και εμπειρία στην εφαρμογή εσωτερικού και εξωτερικού φωτισμού LED.

21 Υποδομές και τεχνική επάρκεια για την υλοποίηση έργων μεγάλης κλίμακας Α. Υποδομές και Τεχνική Κατάρτιση Η εταιρεία GlobiLED είναι αυτάρκης σε τεχνικό εξοπλισμό και διαθέτει δικά της ανυψωτικά μηχανήματα και καλαθοφόρους. Η GlobiLED πληροί τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα που αφορούν εφαρμογές εσωτερικού και εξωτερικού φωτισμού. Στεγάζεται σε ένα υπερσύγχρονο κτίριο 2.500τ.μ επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης 287 και διαθέτει υποκατάστημα στη Θεσσαλονίκη.

22 Υποδομές και τεχνική επάρκεια για την υλοποίηση έργων μεγάλης κλίμακας

23 Υποδομές και τεχνική επάρκεια για την υλοποίηση έργων μεγάλης κλίμακας Β. Γραμμή Παραγωγής Η GlobiLED διαθέτει γραμμή παραγωγής στην οποία κατασκευάζει τα φωτιστικά LED με τις υψηλότερες προδιαγραφές παραγωγής και ποιοτικού ελέγχου. Το εργοστάσιο βρίσκεται στη διεύθυνση «B & D Βuilding, Pengzhou Industrial District, Fuyong Street Baoan district, Shenzhen, Guangdong, China.

24 Υποδομές και τεχνική επάρκεια για την υλοποίηση έργων μεγάλης κλίμακας

25 Πιστοποιήσεις

26 Πιστοποιήσεις

27 OΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΛΕΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΠΟΛΕΩΝ ΜΕ ΕΞΥΠΝΑ ΟΔΟΦΩΤΙΣΤΙΚΑ LED ME ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ 100% ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

28 ΟΔΟΦΩΤΙΣΜΟΣ ΠΟΛΕΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ LED Το 40% της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας μιας πόλης οφείλεται στο φωτισμό του οδικού δικτύου της, ενώ ταυτόχρονα δαπανώνται υπέρογκα ποσά ετησίως για τη συντήρησή του. Οι Δήμοι και οι Περιφέρειες είναι υπεύθυνοι για τη λειτουργία και διαχείριση του δικτύου οδικού φωτισμού το οποίο απαρτίζεται από σώματα παλαιάς τεχνολογίας (πυράκτωσης, αλογόνου, Νατρίου, κλπ). Οι Δήμοι επιβαρύνονται με τα έξοδα λειτουργίας και συντήρησης του φωτισμού, τα οποία πλέον είναι υπέρογκα.

29 Η KATAΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΠΟΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ Οι λαμπτήρες τύπου πυρακτώσεως, νατρίου και αλογόνου, που είναι εγκατεστημένοι σήμερα, παρουσιάζουν αρκετά ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ, όπως: Μικρή διάρκεια ζωής (μέγιστη ώρες) Ραγδαία μείωση της φωτεινότητάς τους με την πάροδο του χρόνου (μείωση κατά 60% στις ώρες) Μη ορθολογική λειτουργία του δικτύου. Η έναρξη και η λήξη λειτουργίας των λαμπτήρων δεν βασίζεται στην πραγματική ώρα Ανατολής-Δύσης αλλά σε μία προσεγγιστική παραδοχή. Επίσης, δεν υπάρχει η δυνατότητα θέσπισης επιπέδων φωτεινότητητας βάση κίνησης οχημάτων, όπως σε περιαστικές περιοχές ή έκτακτων γεγονότων. Έλλειψη επαρκούς φωτισμού λόγω μη ανιχνεύσιμων βλαβών(downtime). Όταν ένα φωτιστικό σώμα τεθεί εκτός λειτουργίας, η βλάβη είτε δηλώνεται από τους κατοίκους ή ανακαλύπτεται κατά τη διάρκεια περιοδικών ελέγχων από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου. Το αποτέλεσμα είναι υψηλό Downtime και ιδιαίτερα αυξημένα έξοδα αποκατάστασης βλαβών. Κακή ποιότητα φωτισμού οδικού δικτύου ακόμα κι όταν το σύνολο του δικτύου βρίσκεται σε λειτουργία διότι δεν μπορούν να καθοριστούν στάθμες φωτεινότητας βάση ύψους φωτιστικού συστήματος, πυκνότητας δικτύου, απαιτήσεων σημείου, κλπ. Επιπλέον το φως διαχέεται προς όλες τις κατευθύνσεις με αποτέλεσμα μόνο το 50% του παραγόμενου φωτός να αξιοποιείται πραγματικά.

30 Η KATAΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΠΟΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ Οι λαμπτήρες τύπου πυρακτώσεως, νατρίου και αλογόνου, που είναι εγκατεστημένοι σήμερα, παρουσιάζουν αρκετά ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ, όπως: Οδικά ατυχήματα που οφείλονται σε έλλειψη φωτισμού Μειωμένη αίσθηση ασφάλειας, αύξηση της παραβατικής συμπεριφοράς αλλά και των εγκληματικών ενεργειώνων χαμηλού επιπέδου στις περιοχές όπου το δίκτυο φωτισμού δεν λειτουργεί. Περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Αυξημένη κατανάλωση, μεγάλες ποσότητες διοξειδίου του άνθρακα, άσκοπη διάχυση φωτός με αποτέλεσμα αυξημένα επίπεδα φωτομόλυνσης.

31 H Καινοτομία της GlobiLED: TO ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΛΕΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ Η GlobiLED έχει αναπτύξει και προσφέρει μία καινοτόμο και ολοκληρωμένη λύση που αποτελείται από: 1. Τα έξυπνα φωτιστικά GlobiLED με ενσωματωμένο ασύρματο ελεγκτή λαμπτήρα 2. Πλατφόρμα τηλεδιαχείρισης οδικού φωτισμού 3. 10ετή συντήρηση του οδικού δικτύου με το πρόγραμμα PAY AS YOU SAVE.

32 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ GlobiLED ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ

33 TA EΞΥΠΝΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ GlobiLED TEXNIKA XAΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Mεγάλη διάρκεια ζωής (μέγιστη ώρες) Σχετικκά μικρή μείωση της φωτεινότητάς τους με την πάροδο του χρόνου (μείωση κατά 30% στις ώρες) Το φως που εκπέμπουν δεν διαχέεται και η ποιότητα του είναι πολύ καλύτερη, με δείκτη φωτεινότητας CRI>70, σε σχέση με τις απλές που έχουν 20! Είναι πολύ οικονομικοί. Ξοδεύουν 80% λιγότερη ενέργεια σε σχέση με τους λαμπτήρες πυρακτώσεως για να αποδώσουν την ίδια φωτεινότητα. Παράγουν πού λιγη θερμότητα Η φωτεινότητά τους ρυθμιζεται με ροοστάτη (Dimming control) Διαχειρίζονται από ένα κεντρικό σύστημα Η/Υ Δεν αντικαθιστώνται κάθε ώρες αλλά κάθε Δεν δαπανώνται ποσά για περιττές ανθροποώρες εργσίας, όσον αφορά την αλλαγή τους, αλλά και τη συντήρησή τους, όπως σε αντίθετη περίτπωση θα κάναμε με τις πυρακτώσεως.

34 ΕΞΥΠΝΑ ΟΔΟΦΩΤΙΣΤΙΚΑ GlobiLED

35 ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ(DIRECTIVES) ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΟΔΙΚΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ

36 Ο ΚΟΜΒΟΣ ΤΗΛΕΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ «GlobiNODE» Aποτελεί πύλη μεταφοράς δεδομένων (gateway) μεταξύ του Λογισμικού Τηλεδιαχείρισης (LMS) και των «έξυπνων» Φωτιστικών Σωμάτων LED. Ο Κόμβος Τηλεδιαχείρισης δύναται να επικοινωνεί με το Λογισμικό Τηλεδιαχείρισης με έναν από τους πιο κάτω τρόπους: - Δίκτυο κινητής τηλεφωνίας 4G/3G - WiFi (802.11a/b/g) Pre-WiMAX (5.4GHz) - Ενσύρματα (Ethernet). - Συνδυασμοί των εν λόγω ζεύξεων

37 GlobiLED LIGHT MANAGEMENT SYSTEM ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Μέσω της Τηλε-διαχείρησης των φωτιστικών επιτυγχάνεται επιπλέον 20-25% εξοικονόμηση ενέργειας από ένα απλό φωτιστικό LED. Πλήρης έλεγχος ολοκλήρου του δικτύου οδικού φωτισμού Συγκέντρωση και προβολή στοιχείων κατανάλωσης εκπομπής CO2 σε πραγματικό χρόνο Μείωση εξόδων συντήρησης

38 TO ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΛΕΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ (video)

39 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ PAY AS YOU SAVE ME 100% ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ GlobiLED (Ν. 3855) 1. Η Globiled αναλαμβάνει με 100% χρηματοδότηση της εταιρείας : - Την προμήθεια και αντικατάσταση του ενεργοβόρου οδικού φωτισμού με φωτιστικά GlobiLED - Την προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος Τήλε-διαχείρησης οδικού φωτισμού - Τη έτη συντήρηση του δικτύου οδικού φωτισμού 2. Μετά την αντικατάσταση η Globiled εγγυάται : Την συμμόρφωση με τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές φωτισμού ανά κάθε τύπου δρόμο Τη διατήρηση της χρωματικής απόδοσης (εφόσον το επιθυμεί ο φορέας) 3. H αποπληρωμή του έργου γίνεται από την εξοικονόμηση ενέργειας, αφήνοντας οικονομικό κέρδος στον φορέα από την πρώτη ημέρα της υλοποίησης

40 ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΦΕΛΗ «PAY AS YOU SAVE» Μηδενικό Αρχικό Κεφάλαιο και Ρίσκο για τον Φορέα (Δήμος ή περιφέρεια ) Κέρδος του φορέα από την εξοικονόμηση ενέργειας για όλη την διάρκεια της σύμβασης Μηδενισμό των εξόδων συντήρησης καθόλη την διάρκεια της σύμβασης παραχώρησης (10-12 έτη) Δημιουργία θετικών ταμειακών ροών Κέρδος από οποιαδήποτε περαιτέρω αύξηση της ταρίφας της ΔΕΗ που θα έχει ως αποτέλεσμα την περαιτέρω αύξηση του κέρδος του Δήμου Μείωση του αποτυπώματος CO2 του Δήμου

41 ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΦΕΛΗ «PAY AS YOU SAVE» Αναβάθμιση υποδομών δικτύου οδικού φωτισμού Απελευθέρωση ανθρώπινου δυναμικού του φορέα που απασχολείται σήμερα με την συντήρηση του οδικού φωτισμού Αύξηση ασφάλειας του οδικού δικτύου, μείωση ατυχημάτων και εγκληματικότητας

42 «PAY AS YOU SAVE» ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ Ετήσια εξοικονόμηση ενέργειας = διαφορά κατανάλωσης Χ ώρες λειτουργίας Χ 30 ημέρες Χ 12 Μήνες Χ τιμή κιλοβατώρας)/1000 = /έτος /Φωτιστικό Εάν ο κάθε δήμος κατά μέσο όρο διαθέτει 7500 φωτιστικά τότε το αναμενόμενο ετήσιο ποσό εξοικονόμησης ενέργειας ανέρχεται = /έτος, χωρίς να υπολογίσουμε και το κέρδος από την μείωση των εξόδων συντήρησης

43 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΩΡΙΜΑΝΣΗΣ ΕΡΓΩΝ Μελέτη αποτύπωσης υφιστάμενης κατάστασης : Τεχνο-οικονομική μελέτη βιωσιμότητας Επένδυσης Προετοιμασία τευχών δημοπράτησης όπου θα οριστούν τα κριτήρια αξιολόγησης και ελέγχου απόδοσης του υποψήφιου επενδυτή (Key Performance Factors)

44 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΩΡΙΜΑΝΣΗΣ ΕΡΓΩΝ Για την προετοιμασία διαγωνισμών Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών για την «Ενεργειακή Αναβάθμιση - Αυτοματοποίηση Συστημάτων Ηλεκτροφωτισμού Κοινοχρήστων Χώρων (Οδοφωτισμός), απαιτούνται τα παρακάτω: Εισήγηση Οικονομικής Επιτροπής προς το Δημοτικό Συμβούλιο για έγκριση Μελέτης Βιωσιμότητας Ενεργειακής αναβάθμισης και εκχώρηση εσόδων από ανταποδοτικά τέλη Φωτισμούγια την χρηματοδότηση παρεμβάσεων Ενεργειακής Αναβάθμισης - Αυτοματοποίησης Συστημάτων ΗλεκτροφωτισμούΚοινοχρήστων Χώρων (Οδοφωτισμός). Απόφαση ΔΣ περί έγκρισης Μελέτης Βιωσιμότητας Ενεργειακής αναβάθμισης και εκχώρησης εσόδων από ανταποδοτικά τέλη Φωτισμού και αποστολή στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση για έλεγχο νομιμότητας. Απόφαση Οικονομικής Επιτροπής για την ανασύνταξη/αναμόρφωση του Προϋπολογισμού, Οικονομικού έτους 2015, (με την εισαγωγή του κωδ. Κ.Α εγγράφοντας ως έξοδο στον Κ.Α ποσό... και τη μεταφορά ιδίου ποσού από τον κωδικό εσόδων Κ.Α «Τέλος Καθαριότητας και φωτισμού (άρθρο 25 Ν. 1828/89), για Υπηρεσίες Ενεργειακής Αναβάθμισης - Αυτοματοποίησης Συστημάτων Ηλεκτροφωτισμού Κοινοχρήστων Χώρων (Οδοφωτισμός), έτους 2015 και εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο. Απόφαση έγκρισης της εισήγησης της Οικονομικής Επιτροπής από το Δημοτικό Συμβούλιο και αποστολή της απόφασης για έγκριση στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση. Μετά την έγκριση από την Αποκεντρωμένη της προηγούμενης, απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής για δέσμευση πιστώσεων για κάθε έτος και αποστολή στην Αποκεντρωμένη για έγκριση (οι πιστώσεις αφορούν τις συμβάσεις Ενεργειακής Αναβάθμισης - Αυτοματοποίησης Συστημάτων Ηλεκτροφωτισμού Κοινοχρήστων Χώρων (Οδοφωτισμός) θα εκχωρηθούν στον Ανάδοχο των Υπηρεσιών). Απόφαση του ΔΣ για την έγκριση των Τευχών Σύμβασης Παραχώρησης Υπηρεσιών και τη διενέργεια Ηλεκτρονικών Διαγωνισμών για την ανάδειξη αναδόχου για την Ενεργειακή Αναβάθμιση - Αυτοματοποίηση Συστημάτων Ηλεκτροφωτισμού Κοινοχρήστων Χώρων (Οδοφωτισμός), (αποστολή των αποφάσεων στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση κοινοποίηση, η διαδικασία προχωράει κανονικά χωρίς έγκριση). Απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής για έγκριση όρων των διαγωνισμών (αποστολή των αποφάσεων στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση κοινοποίηση, η διαδικασία προχωράει κανονικά χωρίς έγκριση). Διενέργεια Διαγωνισμού. Σύμβαση.

45 «SUCCESS STORIES» Αντικατάσταση μέρος του δικτύου οδικού φωτισμού Δήμου Κορίνθου (λιμάνι και παραλιακός δρόμος ) με έξυπνα Τηλε-διαχειριζόμενα φωτιστικά GlobiLED. Αντικατάσταση μέρος του δικτύου οδικού φωτισμού Δήμου Ζωγράφου (την κεντρική λεωφόρο) με έξυπνα Τήλε-διαχειριζόμενα φωτιστικά GlobiLED. Αντικατάσταση μέρος του δικτύου οδικού φωτισμού Δήμου Μαραθώνα. Αντικατάσταση μέρος του δικτύου οδικού φωτισμού Δήμου Αμαρουσίου Αττικής με έξυπνα Τηλε-διαχειριζόμενα φωτιστικά GlobiLED. Αντικατάσταση μέρος δικτύου οδικού φωτισμού Δήμου ΚΩ (Παραλία Λάμπη) Κατασκευή δικτύου οδικού φωτισμού επαρχιακού δρόμου στον Δήμο ΚΩ (Αεροδρόμιο Κέφαλος) Κατασκευή φωτισμού Πάρκων και Πεζοδρομίων στον Δήμο Κηφισσιάς

46 «SUCCESS STORIES» Δήμος Μαραθώνος Δήμος Αμαρουσίου Δήμος Θεσσαλονίκης

47 «SUCCESS STORIES» Δήμος Κω/Αεροδρόμιο Κέφαλος Δήμος Κω/Παραλία Δήμος Κηφισιάς

48 ENΔΕΙΚΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ GlobiLED ΔΗΜΟΙ Αμαρουσίου Μαραθώνος Ζωγράφου Θεσσαλονίκης Κορίνθου Κως Κηφισσιάς Χίου

49 Στοιχεία Επικοινωνίας Λ. Bουλιαγμένης 287, Αθήνα Tel Fax info@globiled.com

50

51 OΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΛΕΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΠΟΛΕΩΝ ΜΕ ΕΞΥΠΝΑ ΟΔΟΦΩΤΙΣΤΙΚΑ LED ME ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ 100% ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ PAY AS YOU SAVE

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ PAY AS YOU SAVE www.globiled.com ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΥΜΒΑΤΙΚΩΝ ΛΑΜΠΤΗΡΩΝ KAI ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕ ΙΣΟΔΥΝΑΜΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ GlobiLED ΜΕ 100% ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΒΑΣΗ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Η αλλαγή είναι η διαδικασία με την οποία το μέλλον εισβάλλει στις ζωές μας

Η αλλαγή είναι η διαδικασία με την οποία το μέλλον εισβάλλει στις ζωές μας Παρουσίαση Λύσης Αντικατάστασης συμβατικού οδικού φωτισμού με έξυπνα Τηλε-διαχειριζόμενα φωτιστικά Globiled με 100% ιδιωτική χρηματοδότηση και αποπληρωμή βάση εξοικονόμησης ενέργειας «Pay as You Save»

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ GlobiLED

ΟΜΙΛΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ GlobiLED ΟΜΙΛΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ GlobiLED Για το ξενοδείο σας, αναλαμβάνουμε τα πάντα. Εσείς φέρτε απλά τα έπιπλα!!! www.globiled.com Λεωφ.Βουλιαγμένης 287, Άγιος Δημήτριος, Τηλ. 210 9411933, email info@globiled.com GlobiLED

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΗΓΗΣΗ. ΠΡΟΣ Τον κ. Δήμαρχο για την κ. Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Διονύσου

ΕΙΣΗΓΗΣΗ. ΠΡΟΣ Τον κ. Δήμαρχο για την κ. Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Διονύσου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Δροσιά, 18-5-2018 ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ Αρ. Πρωτ.: - 18040- ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ Τηλ. 2132140116 ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΠΡΟΣ Τον κ. Δήμαρχο για την κ. Πρόεδρο

Διαβάστε περισσότερα

Στόχοι. Υλοποίηση προγραμματικών στόχων και δεσμεύσεων της Δημοτικής Αρχής για το περιβάλλον και την κλιματική αλλαγή.

Στόχοι. Υλοποίηση προγραμματικών στόχων και δεσμεύσεων της Δημοτικής Αρχής για το περιβάλλον και την κλιματική αλλαγή. Ενεργειακή Αναβάθμιση - Αυτοματοποίηση Συστημάτων Ηλεκτροφωτισμού Κοινοχρήστων Χώρων - Εφαρμογές Smart Cities, με Εξοικονόμηση Ενέργειας στο Δήμο Σαρωνικού Φεβρουάριος 2019 Το έργο Ενεργειακή Αναβάθμιση

Διαβάστε περισσότερα

LED ΛΥΣΕΙΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΛΥΣΕΙΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Φ/Β ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

LED ΛΥΣΕΙΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΛΥΣΕΙΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Φ/Β ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ LED ΛΥΣΕΙΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΛΥΣΕΙΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Φ/Β ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Περιεχόμενα 1. Η Εταιρία... 3 1.1. Λύσεις Φωτισμού... 3 2. Υπηρεσίες... 4 2.2.

Διαβάστε περισσότερα

LED ΛΥΣΕΙΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΛΥΣΕΙΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Φ/Β ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

LED ΛΥΣΕΙΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΛΥΣΕΙΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Φ/Β ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ LED ΛΥΣΕΙΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΛΥΣΕΙΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Φ/Β ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Περιεχόμενα 1. Η Εταιρεία... 2 2. Οι Υπηρεσίες... 3 3. Πλεονεκτήματα Τεχνολογίας

Διαβάστε περισσότερα

Χρηματοδότηση αντικατάστασης οδικού φωτισμού μέσω τρίτων Προσέγγιση του θεσμικού πλαισίου ανάθεσης από ΟΤΑ και Δημόσιους φορείς

Χρηματοδότηση αντικατάστασης οδικού φωτισμού μέσω τρίτων Προσέγγιση του θεσμικού πλαισίου ανάθεσης από ΟΤΑ και Δημόσιους φορείς Χρηματοδότηση αντικατάστασης οδικού φωτισμού μέσω τρίτων Προσέγγιση του θεσμικού πλαισίου ανάθεσης από ΟΤΑ και Δημόσιους φορείς Ιάκωβος Σαρηγιάννης, Μηχανολόγος Μηχανικός, Γενικός Διευθυντής ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 100% ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ LED ΚΑΙ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ 1 Περιεχόμενα 1. ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Εμπειρία συλλογή καλών πρακτικών από δήμους

Εμπειρία συλλογή καλών πρακτικών από δήμους Εμπειρία συλλογή καλών πρακτικών από δήμους Μυτιλήνη, 17.04.2013 Έφη Κορμά ΚΑΠΕ Τμήμα Ανάπτυξης Αγοράς Διεύθυνση Ενεργειακής Πολιτικής και Σχεδιασμού Παράδειγμα από το Δήμο Αμαρουσίου το Μάιο του 2009

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑΝΝΗ ΜΥΛΩΝΑΚΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑΝΝΗ ΜΥΛΩΝΑΚΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑΝΝΗ ΜΥΛΩΝΑΚΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017 ΘΕΜΑ:«ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΡΩΝ» Προς: - Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής κ. Ιωάννη Σταθόπουλο

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΛΕΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ & ΤΗΛΕ-ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ

ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΛΕΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ & ΤΗΛΕ-ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΛΕΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ & ΤΗΛΕ-ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ 1 Η προσπάθεια του ανθρώπου για τη συνεχή άνοδο του βιοτικού του επιπέδου αλλά και η ραγδαία αύξηση του πληθυσμού έχουν οδηγήσει σε σοβαρά

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα Διαχείρισης Φωτισμού. Εφαρμογές, Δυνατότητες & Πλεονεκτήματα

Σύστημα Διαχείρισης Φωτισμού. Εφαρμογές, Δυνατότητες & Πλεονεκτήματα Βιομ. Υλικό & Ενεργειακά συστήματα Σύστημα Διαχείρισης Φωτισμού Εφαρμογές, Δυνατότητες & Πλεονεκτήματα Συντάκτης: Γιώργος Χριστοδούλου Ηλεκτρολόγος Mηχανικός, MSc Γιατί ασύρματο σύστημα διαχείρισης φωτισμού;

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 100% ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΔΑΠΑΝΗΡΩΝ ΛΑΜΠΤΗΡΩΝ ΜΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ LED ΚΑΙ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Χρηματοδότηση δράσεων εξοικονόμησης ενέργειας μέσω του Χρηματοδοτικού Εργαλείου JESSICA

Χρηματοδότηση δράσεων εξοικονόμησης ενέργειας μέσω του Χρηματοδοτικού Εργαλείου JESSICA Υπεργολάβοι Ταμείο Αστικής Ανάπτυξης Αττικής Χρηματοδότηση δράσεων εξοικονόμησης ενέργειας μέσω του Χρηματοδοτικού Εργαλείου JESSICA Αθήνα, 21 Απριλίου 2015 Περιεχόμενα 1. Χρηματοδοτικό εργαλείο JESSICA

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΦΩΤΟΜΕΤΡΙΑΣ

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΦΩΤΟΜΕΤΡΙΑΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΦΩΤΟΜΕΤΡΙΑΣ Κέντρο Δοκιμών Ερευνών & Προτύπων Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Γενική Α.Ε. Κέντρο ΚΕΝΤΡΟ Δ/νση Δοκιμών Υποστηρικτικών Ερευνών ΔΟΚΙΜΩΝ & Λειτουργιών Προτύπων ΕΡΕΥΝΩΝ & ΠΡΟΤΥΠΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Δημοτικά Έργα Ενεργειακής Αναβάθμισης : Όροι και Προϋποθέσεις Χρηματοδότησης

Δημοτικά Έργα Ενεργειακής Αναβάθμισης : Όροι και Προϋποθέσεις Χρηματοδότησης Δημοτικά Έργα Ενεργειακής Αναβάθμισης : Όροι και Προϋποθέσεις Χρηματοδότησης Στάθης Ραγκούσης Διευθύνων Σύμβουλος Π.Ε.Τ.Α. Α.Ε. Αειφόρα Ενεργειακά Σχέδια Δράσης στους Δήμους της Ελλάδας: Χρηματοδότηση,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΩΣΙΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ (ΣΔΒΕ) Δήμος Ηγουμενίτσας

ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΩΣΙΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ (ΣΔΒΕ) Δήμος Ηγουμενίτσας ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΩΣΙΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ (ΣΔΒΕ) Δήμος Ηγουμενίτσας Το Σύμφωνο των Δημάρχων Οι τοπικές αρχές παίζουν καθοριστικό ρόλο στο μετριασμό των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής: 80% της

Διαβάστε περισσότερα

Φωτιστικών σωμάτων τεχνολογίας LED

Φωτιστικών σωμάτων τεχνολογίας LED 1 1. Λίγα λόγια για εμάς Η Sirecled Hellas S.A ιδρύθηκε το 2013 διεκδικώντας μια θέση ανάμεσα στις μεγαλύτερες εταιρείες ανάπτυξης και παραγωγής συστημάτων LED στην Ν.ΑΕυρώπη. Τομείς εξειδίκευσης Σχεδιασμός

Διαβάστε περισσότερα

Επεμβάσεις ενεργειακής αναβάθμισης υφιστάμενων σχολικών κτιρίων και ένταξη στο πρόγραμμα «Περιβάλλον και

Επεμβάσεις ενεργειακής αναβάθμισης υφιστάμενων σχολικών κτιρίων και ένταξη στο πρόγραμμα «Περιβάλλον και Κοινή σύσκεψη μεταξύ εκπροσώπων Υπουργείου Παιδείας, ΥΠΕΚΑ & ΟΣΚ ΑΕ Επεμβάσεις ενεργειακής αναβάθμισης υφιστάμενων σχολικών κτιρίων και ένταξη στο πρόγραμμα «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» Παναγιώτης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ: WASTE WATER AND ENERGY ΙΚΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣ: WASTE WATER AND ENERGY ΙΚΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Νέα Μουδανιά 09/08/2018 ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Αριθ. Πρωτ.: 26344 ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Δ/ΝΣΗ: Μ. Αλεξάνδρου 26, Ν.Μουδανιά, 63200 Πληροφορίες: Ειρήνη

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΙΝΤΙΚΗΣ ΘΕΜΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΦΟΠ ΧΑΜΗΛΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Γ.ΜΗΤΡΑΚΑΣ ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ 7,ΣΕΡΡΕΣ ΤΚ 62122 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΙ6ΜΟΡΙΝ-ΩΙΜ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΔΑ: ΒΙ6ΜΟΡΙΝ-ΩΙΜ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. ΟΤΑ Ταχ. Δ/νση : ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ 7 ΑΘΗΝΑ Ταχ.Κώδικας : 10557 Πληροφορίες : ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΖΑΦΕΡΗΣ Τηλέφωνο : +30 210 3253123

Διαβάστε περισσότερα

D.3.5 Έκθεση για εφαρμογή καλών πρακτικών σε βιώσιμες ενεργειακές δράσεις

D.3.5 Έκθεση για εφαρμογή καλών πρακτικών σε βιώσιμες ενεργειακές δράσεις D.3.5 Έκθεση για εφαρμογή καλών πρακτικών σε βιώσιμες ενεργειακές δράσεις Τίτλος καλής πρακτικής: Αναβάθμιση οδικού φωτισμού σε 20 Τοπικές Αρχές στην Κύπρο Ημερομηνία Υποβολής: 28 Φεβρουαρίου 2017 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

Με τον καιρό, η τεχνολογία LED αναπτύχθηκε με αποτέλεσμα να κάνουν την εμφάνιση τους τα LED υψηλής ισχύος (High Power LED).

Με τον καιρό, η τεχνολογία LED αναπτύχθηκε με αποτέλεσμα να κάνουν την εμφάνιση τους τα LED υψηλής ισχύος (High Power LED). Φωτισμός Led Το LED (Light Emitting Diode) είναι μια Δίοδος Εκπομπής Φωτός και πρόκειται για ημιαγωγό ο οποίος όταν του παρέχεται ηλεκτρική τάση, εκπέμπει φωτεινή ακτινοβολία. Η χρήσης των LED έχει ξεκινήσει

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED.

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Τα προϊόντα που διαθέτουμε αναπτύσσονται σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας και βλέπουμε τους εαυτούς μας ως ηγέτες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΗΓΗΣΗ. ΠΡΟΣ Τον κ. Δήμαρχο για την κ. Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Διονύσου

ΕΙΣΗΓΗΣΗ. ΠΡΟΣ Τον κ. Δήμαρχο για την κ. Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Διονύσου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Δροσιά, 11-7-2018 ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ Αρ. Πρωτ.: - 23637 - ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ Τηλ. 2132140136 ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΠΡΟΣ Τον κ. Δήμαρχο για την κ. Πρόεδρο

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ LED ΛΑΜΠΤΗΡΩΝ ΟΔΟΦΩΤΙΣΜΟΥ 2014-2015. 2169001244 info@atomenergy.gr www.atomenergy.gr

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ LED ΛΑΜΠΤΗΡΩΝ ΟΔΟΦΩΤΙΣΜΟΥ 2014-2015. 2169001244 info@atomenergy.gr www.atomenergy.gr ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ LED ΛΑΜΠΤΗΡΩΝ ΟΔΟΦΩΤΙΣΜΟΥ 2014-2015 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Η ΕΤΑΙΡΙΑ....3 ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ LED....4 TUNEL LIGHTS....5 STREET LIGHTS......6-9 ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΛΑΜΠΤΗΡΩΝ.....10 2 H Εταιρία Η ATOM ENERGY ιδρύθηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΤΗΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΙΟΥ

ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΤΗΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΙΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΤΗΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΙΟΥ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ & ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑ ΕΛΟΤ ΕΝ 13201 ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

«Πράσινες Προμήθειες στο Δήμο Αμαρουσίου»

«Πράσινες Προμήθειες στο Δήμο Αμαρουσίου» «Πράσινες Προμήθειες στο Δήμο Αμαρουσίου» 5 Νοεμβρίου 2008 Ενιαίο Τμήμα Προμηθειών Λιναρδάτος Ευθύμιος 1 Περιεχόμενα Ο Δήμος Αμαρουσίου και το περιβάλλον Το Ενιαίο Τμήμα Προμηθειών του Δήμου Αμαρουσίου

Διαβάστε περισσότερα

Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Παραγωγή Εδαφοβελτιωτικού υψηλής ποιότητας από τα πράσινα και οργανικά απόβλητα της πόλης. Μειώνουμε τον όγκου των οικιακών απορριμμάτων Αυξάνουμε το πράσινο ισοζύγιο στην πόλη Παραγωγή Εδαφοβελτιωτικού

Διαβάστε περισσότερα

Συμμετοχή των ΟΤΑ σε ενεργειακές επενδύσεις κοινωνικού χαρακτήρα

Συμμετοχή των ΟΤΑ σε ενεργειακές επενδύσεις κοινωνικού χαρακτήρα Συμμετοχή των ΟΤΑ σε ενεργειακές επενδύσεις κοινωνικού χαρακτήρα Γρηγόριος Θ. Τσιούμαρης Δήμαρχος Πτολεμαΐδας Κοζάνη, 04/09/2009 Το Γενικό Όραμα του Δήμου Πτολεμαΐδας Ο Δήμος Πτολεμαΐδας, δυναμικό ενεργειακό

Διαβάστε περισσότερα

Το δυναμικό της εταιρείας απαρτίζεται από εξειδικευμένα και με εμπειρία στελέχη και συνεργάτες ώστε να μπορούμε να σας προσφέρουμε:

Το δυναμικό της εταιρείας απαρτίζεται από εξειδικευμένα και με εμπειρία στελέχη και συνεργάτες ώστε να μπορούμε να σας προσφέρουμε: ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΛΑΜΠΤΗΡΩΝ 2016-2017 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ... 2 ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ LED... 3 LED BULBS Ε27... 4 LED BULBS Ε14... 8 LED FILAMENT BULBS... 12 LED SPOTS... 17 LED TUBES... 21 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Τομείς εφαρμογής ενεργειακά αποδοτικών δημόσιων προμηθειών Φωτισμός Ηλεκτρονικός εξοπλισμός γραφείου

Τομείς εφαρμογής ενεργειακά αποδοτικών δημόσιων προμηθειών Φωτισμός Ηλεκτρονικός εξοπλισμός γραφείου Τομείς εφαρμογής ενεργειακά αποδοτικών δημόσιων προμηθειών Φωτισμός Ηλεκτρονικός εξοπλισμός γραφείου Μυρτώ Θεοφιλίδη Χημικός Μηχανικός, MSc Τμήμας Ανάπτυξης Αγοράς Διεύθυνση Ενεργειακής Πολιτικής και Σχεδιασμού

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ & ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ & ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ & ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ & ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ , ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ & ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ Πληρ.: Γαβριήλ Μαρινάκης Δ/νση:Κυδωνίας 29, Χάνια Κρήτης, Τ.Κ. 73 135 Τηλ.: 28213-41700,

Διαβάστε περισσότερα

Πράσινες Δημόσιες Προμήθειες Green Public Procurement. Διαμαντοπούλου Μαρία, Προϊσταμένη Τμήματος Προμηθειών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Πράσινες Δημόσιες Προμήθειες Green Public Procurement. Διαμαντοπούλου Μαρία, Προϊσταμένη Τμήματος Προμηθειών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Πράσινες Δημόσιες Προμήθειες Green Public Procurement Διαμαντοπούλου Μαρία, Προϊσταμένη Τμήματος Προμηθειών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Ορισμός Πράσινες Δημόσιες Συμβάσεις είναι οι διαδικασίες με τις

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αγ. Στέφανος ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ Αριθ. Πρωτ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΗΛ: ,614 FAX: ΠΡΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αγ. Στέφανος ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ Αριθ. Πρωτ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΗΛ: ,614 FAX: ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αγ. Στέφανος 20-7-2017 ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ Αριθ. Πρωτ. 22012 ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΗΛ: 213 2030603,614 FAX: 213 2030630 ΠΡΟΣ Την κ. Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Διονύσου

Διαβάστε περισσότερα

Φωτοβολταϊκά σε βιομηχανικές και εμπορικές στέγες

Φωτοβολταϊκά σε βιομηχανικές και εμπορικές στέγες Φωτοβολταϊκά σε βιομηχανικές και εμπορικές στέγες Νέες προοπτικές με την Phoenix Solar Μεγάλες στέγες, μεγάλες δυνατότητες Η τεχνογνωσία μας είναι το μυστικό της επιτυχίας σας Βλέπουμε τις στέγες με άλλη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ:

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ: ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ: ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ Αλέξης Χατζημπίρος, Φυσικός MSc Κων/νος Ψωμόπουλος, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Ph.D Ειρήνη Σκουλά, Φυσικός MSc Γενικό

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ & ΔΑΝΕΙΩΝ

ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ & ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ & ΔΑΝΕΙΩΝ 31/05/2018 ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ Το Ταμείο είναι ένας Δημόσιος μη κερδοσκοπικός Οργανισμός που λειτουργεί με τη μορφή Ν.Π.Δ.Δ., και υπάγεται

Διαβάστε περισσότερα

Οδικός φωτισμός στην Κύπρο Πιλοτικό έργο αύξησης ενεργειακής αποδοτικότητας

Οδικός φωτισμός στην Κύπρο Πιλοτικό έργο αύξησης ενεργειακής αποδοτικότητας Οδικός φωτισμός στην Κύπρο Πιλοτικό έργο αύξησης ενεργειακής αποδοτικότητας Δρ. Βενιζέλος Ευθυμίου Εκτελεστικός Διευθυντής Δικτύων Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου Σάββας Βλάχος Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων Πολιτών

Διαβάστε περισσότερα

στο Δήμο Αμαρουσίου» 5 Νοεμβρίου 2008 Ενιαίο Τμήμα Προμηθειών Λιναρδάτος Ευθύμιος

στο Δήμο Αμαρουσίου» 5 Νοεμβρίου 2008 Ενιαίο Τμήμα Προμηθειών Λιναρδάτος Ευθύμιος «Πράσινες Προμήθειες στο Δήμο Αμαρουσίου» 5 Νοεμβρίου 2008 Ενιαίο Τμήμα Προμηθειών Λιναρδάτος Ευθύμιος 1 Περιεχόμενα Ο Δήμος Αμαρουσίου και το περιβάλλον Το Ενιαίο Τμήμα Προμηθειών του Δήμου Αμαρουσίου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2014 2020 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2014 2020 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2014 2020 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΣΤΟΧΟΥ 4 «Υποστήριξη της μετάβασης προς μία οικονομία χαμηλών εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ 19/2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ. Δημιουργία ψηφιακών αρχείων δικτύου φωτισμού του Δήμου Σερρών ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ:

ΜΕΛΕΤΗ 19/2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ. Δημιουργία ψηφιακών αρχείων δικτύου φωτισμού του Δήμου Σερρών ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ: Δημιουργία ψηφιακών αρχείων δικτύου φωτισμού του Δήμου Σερρών ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ: ΣΑΤΑ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΩΝ ΕΤΩΝ ΠΡΟΕΚΤΙΜΩΜΕΝΗ ΑΜΟΙΒΗ: 19.350,00 (πλέον ΦΠΑ

Διαβάστε περισσότερα

Χρηματοδοτικές δυνατότητες και δράσεις του Ταμείου Παρακαταθηκών & Δανείων. Νοέμβριος 2018

Χρηματοδοτικές δυνατότητες και δράσεις του Ταμείου Παρακαταθηκών & Δανείων. Νοέμβριος 2018 Χρηματοδοτικές δυνατότητες και δράσεις του Ταμείου Παρακαταθηκών & Δανείων Νοέμβριος 2018 1 Χρηματοδοτικές δυνατότητες & δράσεις του ΤΠ&Δ Περιεχόμενα I. Λίγα λόγια για το ΤΠ&Δ II. Οι δράσεις του ΤΠ&Δ για

Διαβάστε περισσότερα

Το Σχέδιο Δράσης Αειφόρου Ενέργειας (Σ.Δ.Α.Ε.) του Δήμου Αιγιαλείας

Το Σχέδιο Δράσης Αειφόρου Ενέργειας (Σ.Δ.Α.Ε.) του Δήμου Αιγιαλείας ΠΕΡΙΛΗΨΗ Το Σχέδιο Δράσης Αειφόρου Ενέργειας (Σ.Δ.Α.Ε.) του Δήμου Αιγιαλείας Ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα των Δημάρχων της Ευρώπης να υπερβούν τον στόχο μείωσης των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα (CO

Διαβάστε περισσότερα

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟΙ ΙΣΤΟΙ & ΦΩΤΙΣΜΟΣ LED

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟΙ ΙΣΤΟΙ & ΦΩΤΙΣΜΟΣ LED ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟΙ ΙΣΤΟΙ & ΦΩΤΙΣΜΟΣ LED NORATEX ABEE ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ 17 o ΧΛΜ. ΛΕΩΦ. ΣΠΑΤΩΝ 15351 ΠΑΛΛΗΝΗ ΤΗΛ.: 210 6030221-5 FAX : 210 6030226 www.noratex.gr ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

Διαβάστε περισσότερα

15SYMV

15SYMV 15SYMV002540230 2015-01-23 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Άγιος Στέφανος,23/01/2015 ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ Αριθμ. Πρωτ.: 1996 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Δ/νση: Λεωφ. Μαραθώνος 29 & Αθαν. Διάκου Τ.Κ.: 14565, Άγιος

Διαβάστε περισσότερα

«Επιστημονικός Σύμβουλος Παρακολούθησης και Υποστήριξης του ΣΧΥ Ηρακλείου» υποέργο 8 της πράξης με τίτλο «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ»

«Επιστημονικός Σύμβουλος Παρακολούθησης και Υποστήριξης του ΣΧΥ Ηρακλείου» υποέργο 8 της πράξης με τίτλο «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Ταχ. Διεύθυνση : Ανδρόγεω 1 & Πλ.Καλλεργών Πληροφορίες : Κ.Μπαριτάκης Τηλ.

Διαβάστε περισσότερα

26 Ιουνίου 2014. Ξενοδοχείο Athinais, αίθουσα Leontius Ώρα έναρξης: 11:00

26 Ιουνίου 2014. Ξενοδοχείο Athinais, αίθουσα Leontius Ώρα έναρξης: 11:00 ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: «Ενεργειακή διαχείριση κτιρίων Η λύση της meazon Ανάπτυξη δικτύου συνεργατών meazon» Μέτρηση της καταναλισκόμενης ηλεκτρικής ενέργειας και εξ αποστάσεως διαχείριση της λειτουργίας των

Διαβάστε περισσότερα

Επιλέξιμες κατηγορίες προϊόντων & κριτήρια επιλογής για Δημόσιες Προμήθειες Ενεργειακά Αποδοτικών Προϊόντων

Επιλέξιμες κατηγορίες προϊόντων & κριτήρια επιλογής για Δημόσιες Προμήθειες Ενεργειακά Αποδοτικών Προϊόντων Επιλέξιμες κατηγορίες προϊόντων & κριτήρια επιλογής για Δημόσιες Προμήθειες Ενεργειακά Αποδοτικών Προϊόντων Προϊόντα & εξοπλισμός παράμετροι για εξοικονόμηση ενέργειας Συνεχή χρήση Βαθμός Ενεργειακής αποδοτικότητας

Διαβάστε περισσότερα

Χρηματοδότηση Έργων Εξοικονόμησης Ενέργειας. Σπύρος Βενετσιάνος, Head of Structured Finance Δημήτρης Ανδρίτσος, CEO, Eurobank Property Services

Χρηματοδότηση Έργων Εξοικονόμησης Ενέργειας. Σπύρος Βενετσιάνος, Head of Structured Finance Δημήτρης Ανδρίτσος, CEO, Eurobank Property Services Χρηματοδότηση Έργων Εξοικονόμησης Σπύρος Βενετσιάνος, Head of Structured Finance Δημήτρης Ανδρίτσος, CEO, Eurobank Property Services Ιούνιος 2018 1 Εξοικονόμηση, Προκλήσεις και Ευκαιρίες Τί είναι και γιατί

Διαβάστε περισσότερα

Δρ. Απόστολος Κ. Μιχόπουλος. Ομάδα Ενεργειακής & Περιβαλλοντικής Οικονομίας & Πολιτικής (3ΕΡ)

Δρ. Απόστολος Κ. Μιχόπουλος. Ομάδα Ενεργειακής & Περιβαλλοντικής Οικονομίας & Πολιτικής (3ΕΡ) Παρουσίαση αποτελεσμάτων ενεργειακού ελέγχου και προτεινόμενων ενεργειακών λύσεων για το Δημοτικό Κολυμβητήριο Λευκωσίας και το Δημοτικό Κολυμβητήριο Αγλαντζιάς Δρ. Απόστολος Κ. Μιχόπουλος Ομάδα Ενεργειακής

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΙΗΜΕΡΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ 25 & 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016 Tαμείο Παρακαταθηκών και Δανείων 1. Σύντομη εισαγωγή... Με λίγα λόγια... Δημόσιος μη κερδοσκοπικός

Διαβάστε περισσότερα

Ενεργειακά προγράμματα του Ταμείου Παρακαταθηκών & Δανείων. Φεβρουάριος 2019

Ενεργειακά προγράμματα του Ταμείου Παρακαταθηκών & Δανείων. Φεβρουάριος 2019 Ενεργειακά προγράμματα του Ταμείου Παρακαταθηκών & Δανείων info@edf-feph.org Φεβρουάριος 2019 1 1. Σύντομη εισαγωγή... Με λίγα λόγια... Δημόσιος μη κερδοσκοπικός οργανισμός λειτουργεί με τη μορφή ΝΠΔΔ.

Διαβάστε περισσότερα

Ημερομηνία & Ώρα Λήξης Υποβολής Προσφορών 21/01/2019 & ώρα Ελλάδας 15:00

Ημερομηνία & Ώρα Λήξης Υποβολής Προσφορών 21/01/2019 & ώρα Ελλάδας 15:00 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Ταχ. Δ/νση: Εθν. Αντιστάσεως/Τ.Κ. 571 00 ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ : ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ο Διευθυντής Οικονομικών Υπηρεσιών. Χαράλαμπος Θεοδωρόπουλος

Ο Διευθυντής Οικονομικών Υπηρεσιών. Χαράλαμπος Θεοδωρόπουλος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ Πάτρα 09/02/2015 Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αριθ. πρωτ. 81 ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΩΝ Συντάξας: Γεώργιος Κυριακόπουλος Τηλ: 2613 610249 Fax: 2613 610258 E-mail: geo.kyriakopoulos@patras.gr

Διαβάστε περισσότερα

Διήμερο Ενέργειας Ιουλίου 2017, Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΤΕΕ Τελευταίες εξελίξεις στον τομέα εξοικονόμησης ενέργειας

Διήμερο Ενέργειας Ιουλίου 2017, Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΤΕΕ Τελευταίες εξελίξεις στον τομέα εξοικονόμησης ενέργειας Διήμερο Ενέργειας 10-11 Ιουλίου 2017, Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΤΕΕ Τελευταίες εξελίξεις στον τομέα εξοικονόμησης ενέργειας Φ.Β. Τοπαλής Εργαστήριο Φωτοτεχνίας Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο http://lighting.ece.ntua.gr/

Διαβάστε περισσότερα

Δυνατότητες χρηματοδότησης των ΣΔΑΕ σε Περιφερειακό Επίπεδο: Παραδείγματα

Δυνατότητες χρηματοδότησης των ΣΔΑΕ σε Περιφερειακό Επίπεδο: Παραδείγματα Δυνατότητες χρηματοδότησης των ΣΔΑΕ σε Περιφερειακό Επίπεδο: Παραδείγματα Ειρήνη Σκουλά ΕΠΤΑ Σύμβουλοι - Μελετητές Περιβαλλοντικών Έργων SEAP-PLUS: Adding to SEAP more participants, more content across

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΛΑΜΠΤΗΡΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗ Δ.Ε. ΚΟΡΙΣΣΙΩΝ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΛΑΜΠΤΗΡΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗ Δ.Ε. ΚΟΡΙΣΣΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΛΑΜΠΤΗΡΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 5/2015 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 14.818,43 20.6662.005 / 14.818,98 2015 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Τεχνική Έκθεση. Σελ.

Διαβάστε περισσότερα

Ενεργειακές Τεχνολογίες Ο.Ε.

Ενεργειακές Τεχνολογίες Ο.Ε. Ενεργειακές Τεχνολογίες Ο.Ε. Χαράλαμπος Κουκλίδης, Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός Κωνσταντίνος Γκουραμάνης, Δρ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Άμπετ Νάτσε, Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός Πέτρος Κολιός, Διπλ. Μηχανολόγος

Διαβάστε περισσότερα

11.700,00. Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Λάρισας ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΩΛΗΝΩΤΩΝ ΛΑΜΠΤΗΡΩΝ LED ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ:

11.700,00. Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Λάρισας ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΩΛΗΝΩΤΩΝ ΛΑΜΠΤΗΡΩΝ LED ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ: ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΩΛΗΝΩΤΩΝ ΛΑΜΠΤΗΡΩΝ LED 11.700,00 Έντεκα Χιλιάδες Επτακόσια Ευρώ (Πλέον Φ.Π.Α) ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ: Ίδιοι Πόροι ΔΕΥΑ Λάρισας Τεύχος Τεχνικών Προδιαγραφών 1 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Δράσεις εξοικονόμησης ενέργειας και μείωσης ρύπων του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Αικ. Φωτέα Μηχανολόγος Μηχανικός Dr Διεύθυνση Τεχνικής Υπηρεσίας

Δράσεις εξοικονόμησης ενέργειας και μείωσης ρύπων του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Αικ. Φωτέα Μηχανολόγος Μηχανικός Dr Διεύθυνση Τεχνικής Υπηρεσίας Δράσεις εξοικονόμησης ενέργειας και μείωσης ρύπων του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Αικ. Φωτέα Μηχανολόγος Μηχανικός Dr Διεύθυνση Τεχνικής Υπηρεσίας Ο ρόλος της τοπικής Αυτοδιοίκησης απέναντι στις προκλήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Χ Ρ Ό Ν Ι Α. στην υπηρεσία του θαλάσσιου περιβάλλοντος

Χ Ρ Ό Ν Ι Α. στην υπηρεσία του θαλάσσιου περιβάλλοντος Χ Ρ Ό Ν Ι Α στην υπηρεσία του θαλάσσιου περιβάλλοντος ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ Η Antipollution είναι η κορυφαία εταιρία παροχής υπηρεσιών Ευκολιών Υποδοχής Αποβλήτων και Καταλοίπων φορτίου Πλοίων. Εξειδικεύεται ανάμεσα

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα Διαχείρισης Φωτισμού Πόλεων

Συστήματα Διαχείρισης Φωτισμού Πόλεων Συστήματα Διαχείρισης Φωτισμού Πόλεων I.L.S. Innovative Lighting Systems Κύπρου 2, 14232, Νέα Ιωνία, Αττική Σύγχρονος Αστικός Φωτισμός Ο φωτισμός γίνεται δυναμικός Οι πόλεις αλλάζουν Κάθε σύγχρονη πόλη

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΤΗΣΙΟ ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΕΔΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2 Δεκεμβρίου 2016 Tαμείο Παρακαταθηκών και Δανείων 1. Η Χρηματοοικονομική Θέση του ΤΠ&Δ ΚΕΦΑΛΑΙAΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδιά-Ζωντας τον Άλιμο 2.0 με επίκεντρο τον Δημότη

Σχεδιά-Ζωντας τον Άλιμο 2.0 με επίκεντρο τον Δημότη Σχεδιά-Ζωντας τον Άλιμο 2.0 με επίκεντρο τον Δημότη Εξοικονόμηση πόρων Υλοποίηση του οράματός μας για τον Άλιμο 2.0 Μια καλύτερη πόλη για όλους Καλύτερη διαχείριση διαθέσιμων πόρων Εξοικονόμηση ενέργειας

Διαβάστε περισσότερα

Χριστογέρου Αγγελική Δρ. Χημικός Μηχανικός Γραφείο Περιβαλλοντικής Διαχείρισης Πανεπιστήμιου Πατρών

Χριστογέρου Αγγελική Δρ. Χημικός Μηχανικός Γραφείο Περιβαλλοντικής Διαχείρισης Πανεπιστήμιου Πατρών Χριστογέρου Αγγελική Δρ. Χημικός Μηχανικός Γραφείο Περιβαλλοντικής Διαχείρισης Πανεπιστήμιου Πατρών Εξοικονόμηση ενέργειας και κτίρια Κτιριακός τομέας και μεταφορών αποτελούν τους μεγαλύτερους καταναλωτές

Διαβάστε περισσότερα

Δυνατότητες Ανταποδοτικών Επενδυτικών Σχεδίων για Ο.Τ.Α. - Νέοι Μηχανισμοί Χρηματοδότησης Δημοτικών Ενεργειακών Επενδύσεων στην Ελλάδα

Δυνατότητες Ανταποδοτικών Επενδυτικών Σχεδίων για Ο.Τ.Α. - Νέοι Μηχανισμοί Χρηματοδότησης Δημοτικών Ενεργειακών Επενδύσεων στην Ελλάδα Δυνατότητες Ανταποδοτικών Επενδυτικών Σχεδίων για Ο.Τ.Α. - Νέοι Μηχανισμοί Χρηματοδότησης Δημοτικών Ενεργειακών Επενδύσεων στην Ελλάδα Προώθηση και Ενίσχυση της Πρωτοβουλίας του Συμφώνου των Δημάρχων στην

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΟ ΔΟΚΙΜΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ & ΠΡΟΤΥΠΩΝ. Συνεργασία ΔΕΗ και Τοπικής Αυτοδιοίκησης για Έργα Εξοικονόμησης Ενέργειας

ΚΕΝΤΡΟ ΔΟΚΙΜΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ & ΠΡΟΤΥΠΩΝ. Συνεργασία ΔΕΗ και Τοπικής Αυτοδιοίκησης για Έργα Εξοικονόμησης Ενέργειας Συνεργασία ΔΕΗ και Τοπικής Αυτοδιοίκησης για Έργα Εξοικονόμησης Ενέργειας Κινητήριες Δυνάμεις για Συνεργασίες Νομοθεσία, Διεθνή Πρότυπα, Βέλτιστες πρακτικές Ευρωπαϊκά και Εθνικά Σχέδια Δράσης Τεράστιο

Διαβάστε περισσότερα

Ευάγγελος Λαμπάκης Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης

Ευάγγελος Λαμπάκης Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Σχεδίο Δράσης Αειφορικής Ενέργειας (ΣΔΑΕ) Η εμπειρία του Δήμου Αλεξανδρούπολης Ευάγγελος Λαμπάκης Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Ημερίδα «Η ενεργειακή αποδοτικότητα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση: Μια ευκαιρία για

Διαβάστε περισσότερα

Εξοικονόμηση ενέργειας & προμήθειες

Εξοικονόμηση ενέργειας & προμήθειες Εξοικονόμηση ενέργειας & προμήθειες Ομάδες προϊόντων με υψηλή ενεργειακή κατανάλωση Μηχανισμοί κοινών προμηθειών Προϊόντα & εξοπλισμός παράμετροι για εξοικονόμηση ενέργειας Συνεχή χρήση Βαθμός Ενεργειακής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΡΕΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΡΕΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΡΕΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Εκ του υπ αριθ. 24/16-10-2018 πρακτικού τακτικής συνεδριάσεως του Δημοτικού Σ/λίου Δήμου Μεγάρων. Αριθ.αποφ. 286/2018 Έγκριση του

Διαβάστε περισσότερα

Υπαίθριος Φωτισμός - Χρηματοδότηση και η Τεχνική της Υποστήριξη. Σταύρος Τόγιας Διευθυντής Επιθεωρήσεων Κτηριακών Τεχνικών Έργων και ΑΠΕ

Υπαίθριος Φωτισμός - Χρηματοδότηση και η Τεχνική της Υποστήριξη. Σταύρος Τόγιας Διευθυντής Επιθεωρήσεων Κτηριακών Τεχνικών Έργων και ΑΠΕ Υπαίθριος Φωτισμός - Χρηματοδότηση και η Τεχνική της Υποστήριξη Σταύρος Τόγιας Διευθυντής Επιθεωρήσεων Κτηριακών Τεχνικών Έργων και ΑΠΕ 06 Φεβρουαρίου 2018 Ο σύγχρονος Δημόσιος φωτισμός Και πώς δεν θα

Διαβάστε περισσότερα

Εξοικονόμηση ενέργειας στο δημοτικό ηλεκτροφωτισμό. Δημήτρης Αλ. Κατσαπρακάκης Αιολική Γη Α.Ε. www.aiolikigi.gr

Εξοικονόμηση ενέργειας στο δημοτικό ηλεκτροφωτισμό. Δημήτρης Αλ. Κατσαπρακάκης Αιολική Γη Α.Ε. www.aiolikigi.gr Εξοικονόμηση ενέργειας στο δημοτικό ηλεκτροφωτισμό Δημήτρης Αλ. Κατσαπρακάκης Αιολική Γη Α.Ε. www.aiolikigi.gr Γενικά Η εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας στο δημοτικό φωτισμό αφορά σε δύο κατηγορίες καταναλώσεων:

Διαβάστε περισσότερα

Οι ευρωπαϊκοί λαµπτήρες γίνονται ενεργητικά αποδοτικότεροι

Οι ευρωπαϊκοί λαµπτήρες γίνονται ενεργητικά αποδοτικότεροι Οι ευρωπαϊκοί λαµπτήρες γίνονται ενεργητικά αποδοτικότεροι Η ΕΕ όρισε νέες απαιτήσεις για τη ενεργειακή απόδοση τις οποίες θα πρέπει να ικανοποιούν οι λαµπτήρες που παράγονται για την αγορά της ΕΕ από

Διαβάστε περισσότερα

LANGUAGE: NO_DOC_EXT: SOFTWARE VERSION:

LANGUAGE: NO_DOC_EXT: SOFTWARE VERSION: LANGUAGE: EL CATEGORY: ORIG FORM: F02 VERSION: R2.0.9.S03 SENDER: ENOTICES CUSTOMER: ECAS_n002k9g7 NO_DOC_EXT: 2019-024598 SOFTWARE VERSION: 9.10.4 ORGANISATION: ENOTICES COUNTRY: EU PHONE: / Ηλεκτρονικό

Διαβάστε περισσότερα

Τομείς εφαρμογής ενεργειακά αποδοτικών δημόσιων προμηθειών Φωτισμός Ηλεκτρονικός εξοπλισμός γραφείου

Τομείς εφαρμογής ενεργειακά αποδοτικών δημόσιων προμηθειών Φωτισμός Ηλεκτρονικός εξοπλισμός γραφείου Τομείς εφαρμογής ενεργειακά αποδοτικών δημόσιων προμηθειών Φωτισμός Ηλεκτρονικός εξοπλισμός γραφείου Μυρτώ Θεοφιλίδη Χημικός Μηχανικός, MSc Τμήμας Ανάπτυξης Αγοράς Διεύθυνση Ενεργειακής Πολιτικής και Σχεδιασμού

Διαβάστε περισσότερα

Bιωσιμότητα Προσέγγιση

Bιωσιμότητα Προσέγγιση Ιδιοκτήτρια εταιρεία Η Grivalia Properties ΑΕΕΑΠ (www.grivalia.com) είναι η κορυφαία Ελληνική Εταιρεία επενδύσεων σε ακίνητη περιουσία και ανάμεσα στις 20 πιο ισχυρές του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Μέτοχοι

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση αποτελεσμάτων ενεργειακού ελέγχου και προτεινόμενων ενεργειακών λύσεων για το Αθλητικό Κέντρο Χαλκάνορα Ιδαλίου

Παρουσίαση αποτελεσμάτων ενεργειακού ελέγχου και προτεινόμενων ενεργειακών λύσεων για το Αθλητικό Κέντρο Χαλκάνορα Ιδαλίου Παρουσίαση αποτελεσμάτων ενεργειακού ελέγχου και προτεινόμενων ενεργειακών λύσεων για το Αθλητικό Κέντρο Χαλκάνορα Ιδαλίου Μάριος Πέτρακκας Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων Πολιτών Email:

Διαβάστε περισσότερα

Χρήστος Πάλλας, Ηλ. Μηχανικός Περιβαλλοντολόγος Msc. Μαρία Τερμεντζίδου, Περιβαλλοντολόγος

Χρήστος Πάλλας, Ηλ. Μηχανικός Περιβαλλοντολόγος Msc. Μαρία Τερμεντζίδου, Περιβαλλοντολόγος Εφαρμογές Καλών Πρακτικών σε ΟΤΑ: Η περίπτωση του Ενεργειακού Σχεδιασμού του Δήμου Σερρών Χρήστος Πάλλας, Ηλ. Μηχανικός Περιβαλλοντολόγος Msc Προϊστ. Τμήματος Η/Μ έργων & Ενεργειακών Εφαρμογών Δήμου Σερρών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΛΑ ΜΕΤΡΑ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΤΙΡΙΑ

ΑΠΛΑ ΜΕΤΡΑ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΤΙΡΙΑ ΑΠΛΑ ΜΕΤΡΑ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΤΙΡΙΑ ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ - ΟΔΗΓΙΕΣ Περιορίστε δραστικά

Διαβάστε περισσότερα

Από τη δέσμευση στην υλοποίηση του Σχεδίου Δράσης Αειφόρου Ενέργειας 2020 Σ.Δ.Α.Ε. του Δήμου Φαρσάλων

Από τη δέσμευση στην υλοποίηση του Σχεδίου Δράσης Αειφόρου Ενέργειας 2020 Σ.Δ.Α.Ε. του Δήμου Φαρσάλων Από τη δέσμευση στην υλοποίηση του Σχεδίου Δράσης Αειφόρου Ενέργειας 2020 Σ.Δ.Α.Ε. του Δήμου Φαρσάλων Καρδίτσα, 10-06-2017 ΆΡΗΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ, Δήμαρχος Φαρσάλων ΘΕΛΟΥΡΑ ΗΛΕΚΤΡΑ, Ειδική Συνεργάτις - Πολιτικός

Διαβάστε περισσότερα

LED STREET LIGHTING SOLUTIONS Τεχνικά Στοιχεία

LED STREET LIGHTING SOLUTIONS Τεχνικά Στοιχεία LED STREET LIGHTING SOLUTIONS Τεχνικά Στοιχεία Σειρά Dolphin ILD-STR-90XXX Τεχνικές Προδιαγραφές Τύπος Φωτιστικού: Φωτισμός Δρόμων/Δημόσιος φωτισμός Τάση Λειτουργίας: 100 240 VAC Ισχύς: 90W Γωνία Διάχυσης:

Διαβάστε περισσότερα

Γεωθερμία Εξοικονόμηση Ενέργειας

Γεωθερμία Εξοικονόμηση Ενέργειας GRV Energy Solutions S.A Γεωθερμία Εξοικονόμηση Ενέργειας Ανανεώσιμες Πηγές Σκοπός της GRV Ενεργειακές Εφαρμογές Α.Ε. είναι η κατασκευή ενεργειακών συστημάτων που σέβονται το περιβάλλον με εκμετάλλευση

Διαβάστε περισσότερα

Σχέδιο Δράσης Αειφόρου Ενέργειας (ΣΔΑΕ) Δήμου Κηφισιάς. Γιώργος Μαρκογιαννάκης Σύμβουλος Μηχανολόγος - Ενεργειακός Μηχανικός, MSc

Σχέδιο Δράσης Αειφόρου Ενέργειας (ΣΔΑΕ) Δήμου Κηφισιάς. Γιώργος Μαρκογιαννάκης Σύμβουλος Μηχανολόγος - Ενεργειακός Μηχανικός, MSc Σχέδιο Δράσης Αειφόρου Ενέργειας (ΣΔΑΕ) Δήμου Κηφισιάς Γιώργος Μαρκογιαννάκης Σύμβουλος Μηχανολόγος - Ενεργειακός Μηχανικός, MSc Κηφισιά 08/09/2017 Τι είναι το ΣΔΑΕ; Ένα Σχέδιο Δράσης το οποίο παρουσιάζει

Διαβάστε περισσότερα

Βασιλική Αμέντα Μηχανολόγος Μηχανικός Τεχνική Υπηρεσία Δήμος Λυκόβρυσης Πεύκης

Βασιλική Αμέντα Μηχανολόγος Μηχανικός Τεχνική Υπηρεσία Δήμος Λυκόβρυσης Πεύκης ISO 50001 : Ένα ακόμη πιστοποιητικό ή ένα εργαλείο για καλύτερη ενεργειακή διαχείριση και πιο αξιόπιστο ΣΔΑΕ. Η εμπειρία του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης Βασιλική Αμέντα Μηχανολόγος Μηχανικός Τεχνική Υπηρεσία

Διαβάστε περισσότερα

1 st Contract Performance Management Conference

1 st Contract Performance Management Conference 1 st Contract Performance Management Conference Γιώργος Διδασκάλου, Γενικός Γραμματέας Δήμου Αμαρουσίου Πολιτικός Μηχανικός Ε.Μ.Π., MSc, MBA Υποψήφιος Διδάκτωρ Ε.Κ.Π.Α. CPM METHODOLOGY ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

Από τα προϊόντα στις ολοκληρωμένες λύσεις. Energy Solutions & Industry

Από τα προϊόντα στις ολοκληρωμένες λύσεις. Energy Solutions & Industry Από τα προϊόντα στις ολοκληρωμένες λύσεις Energy Solutions & Industry 05.03.2015 To 2014 σε αριθμούς Πωλήσεις 98εκ 45 καταστήματα Δίκτυο Μερίδιο 32% Ανθρώπινο δυναμικό 620 To 2014 σε αριθμούς Νέοι κωδικοί

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αγ. Στέφανος ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ Αριθ. Πρωτ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΗΛ: ,614 FAX: ΠΡΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αγ. Στέφανος ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ Αριθ. Πρωτ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΗΛ: ,614 FAX: ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αγ. Στέφανος 20-7-2017 ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ Αριθ. Πρωτ. 22016 ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΗΛ: 213 2030603,614 FAX: 213 2030630 ΠΡΟΣ Την κ. Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Διονύσου

Διαβάστε περισσότερα

Η ATOM ENERGY δραστηριοποιείται στους τομείς της παροχής λύσεων φωτισμού με την χρήση της τεχνολογίας LED.

Η ATOM ENERGY δραστηριοποιείται στους τομείς της παροχής λύσεων φωτισμού με την χρήση της τεχνολογίας LED. Η ATOM ENERGY δραστηριοποιείται στους τομείς της παροχής λύσεων φωτισμού με την χρήση της τεχνολογίας LED. Αξιοποιεί την 20ετή πείρα των στελεχών της στην περιφέρεια της Ελλάδας και της Κύπρου με στόχο

Διαβάστε περισσότερα

19. Ενεργειακή Επιθεώρηση στο Κτίριο ΗΜΜΥ (Α Φάση) ) της Πολυτεχνειούπολης λ Ζωγράφου

19. Ενεργειακή Επιθεώρηση στο Κτίριο ΗΜΜΥ (Α Φάση) ) της Πολυτεχνειούπολης λ Ζωγράφου ιαχείριση Ενέργειας και Περιβαλλοντική Πολιτική 19. Ενεργειακή Επιθεώρηση στο Κτίριο ΗΜΜΥ (Α Φάση) ) της Πολυτεχνειούπολης λ Ζωγράφου Καθηγητής Ιωάννης Ψαρράς Εργαστήριο Συστημάτων Αποφάσεων & ιοίκησης

Διαβάστε περισσότερα

Astrofos 14/1/2011. Case Study Astrofos. Αντώνης Λιβιεράτος

Astrofos 14/1/2011. Case Study Astrofos. Αντώνης Λιβιεράτος Case Study Astrofos Αντώνης Λιβιεράτος Επιχειρησιακή Πολιτική και Στρατηγική Παν/μιο Αθηνών, Τμήμα Οικονομικών Επιστημών, Χειμερινό Εξάμηνο 2010-2011 Astrofos Η Astrofos ΕΠΕ δραστηριοποιείται στη μελέτη,

Διαβάστε περισσότερα

2/12/2015 ΑΘΗΝΑ, 27/11/2015

2/12/2015 ΑΘΗΝΑ, 27/11/2015 ΑΘΗΝΑ, 27/11/2015 1 Συμμετοχή του Δήμου στο Σύμφωνο των Δημάρχων Δήμος Κεντρικού Τομέα Περιφέρειας Αττικής 13.000 στρ. Έκταση Δήμου (6.000 στρ. εντός σχεδίου ) Υπόλοιπη έκταση είναι χαρακτηρισμένη περιοχή

Διαβάστε περισσότερα

Βασικά σημεία του σχεδίου νέας ΤΟΤΕΕ για τον Σχεδιασμό και τον Έλεγχο Εγκαταστάσεων Οδοφωτισμού

Βασικά σημεία του σχεδίου νέας ΤΟΤΕΕ για τον Σχεδιασμό και τον Έλεγχο Εγκαταστάσεων Οδοφωτισμού Βασικά σημεία του σχεδίου νέας ΤΟΤΕΕ για τον Σχεδιασμό και τον Έλεγχο Εγκαταστάσεων Οδοφωτισμού Κωνσταντίνος Α. Μπουρούσης Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών

Διαβάστε περισσότερα

Λαμπτήρες LED Philips

Λαμπτήρες LED Philips Λαμπτήρες LE Philips Ανακαλύψτε τις απεριόριστες δυνατότητες εξοικονόμησης ενέρειας στον φωτισμό εύηση* Master LEspots GU10 Η ιδανική λύση ια αντικατάσταση των λαμπτήρων αλοόνων που λειτουρούν στα 230V

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Α.Ε ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Α.Ε ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Α.Ε ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΟΔΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΦΣ ΤΥΠΟΥ LED - ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΥΟ ΟΔΩΝ ΣΤΗ ΘΕΡΜΗ Δρ. Κώστας KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Μηχανολόγος Μηχανικός Υπεύθυνος

Διαβάστε περισσότερα

Η Π.Ε.Τ.Α. Α.Ε. στη Νέα Προγραμματική Περίοδο 2014-2020

Η Π.Ε.Τ.Α. Α.Ε. στη Νέα Προγραμματική Περίοδο 2014-2020 Η Π.Ε.Τ.Α. Α.Ε. στη Νέα Προγραμματική Περίοδο 2014-2020 Προσυνεδριακή Εκδήλωση ΚΕΔΕ Ιωάννινα - Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015 Χιωτάκης Νίκος Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος Π.Ε.Τ.Α. Α.Ε. Η εταιρεία Π.Ε.Τ.Α. Α.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ 29ης

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ 29ης Ελληνική Δημοκρατία Bούλα, 27-7-2016 Νομός Αττικής Aρ. Πρωτ. : 30660 Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ 29ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Αρ.Πράξης : 29 Αρ. Απόφασης

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Μύκονος: Εξοπλισμός τηλεμετρίας και ελέγχου 2019/S Προκήρυξη σύμβασης. Αγαθά

Ελλάδα-Μύκονος: Εξοπλισμός τηλεμετρίας και ελέγχου 2019/S Προκήρυξη σύμβασης. Αγαθά 1 / 6 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του : udl?uri=:notice:1712-2019:text:el:html Ελλάδα-Μύκονος: Εξοπλισμός τηλεμετρίας και ελέγχου 2019/S 002-001712 Προκήρυξη σύμβασης Αγαθά Legal Basis: Οδηγία

Διαβάστε περισσότερα