ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΩΝ «ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ» ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΩΝ «ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ» ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ"

Transcript

1 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΩΝ «ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ» ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ Άρθρο 1 Περίοδοι Λειτουργίας Κατασκήνωσης Οι Κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως με την ονομασία «ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ» λειτουργούν κατά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο. τις παρακάτω κατασκηνωτικές περιόδους: α. Περίοδος μικρών αγοριών: Για αγόρια που έχουν τελειώσει μέχρι και την Ε τάξη του Δημοτικού Σχολείου. β. Περίοδος μικρών κοριτσιών: Για κορίτσια που έχουν τελειώσει μέχρι και την Ε τάξη του Δημοτικού Σχολείου. γ. Περίοδος μεγάλων αγοριών: Για αγόρια που έχουν τελειώσει την ΣΤ τάξη του Δημοτικού Σχολείου και μεγαλύτερα. δ. Περίοδος μεγάλων κοριτσιών: Για κορίτσια που έχουν τελειώσει την ΣΤ τάξη του Δημοτικού Σχολείου και μεγαλύτερα. Τα όρια ηλικίας στις κατασκηνωτικές περιόδους τηρούνται αυστηρά για παιδαγωγικούς λόγους. Η Διοικούσα Επιτροπή (Δ.Ε.) με δική της ευθύνη και σε χρόνο που αυτή θα αποφασίζει, θα ρυθμίζει τα κάτωθι: α. Την ακριβή ημερομηνία που θα πραγματοποιούνται οι παραπάνω κατασκηνωτικές περίοδοι. β. Τη διάρκεια των παραπάνω κατασκηνωτικών περιόδων. γ. Τη σειρά των παραπάνω κατασκηνωτικών περιόδων. δ. Τη δημιουργία και άλλων κατασκηνωτικών περιόδων όπως θα κρίνει και θα αποφασίζει αυτή, (όπως π.χ. 3ήμερο φοιτητών/τριών, κυριών, οικογενειών, κ.α.). Άρθρο 2 Οργάνωση Κατασκηνωτών Οι κατασκηνωτές χωρίζονται από τις πρώτες ώρες παρουσίας τους στην Κατασκήνωση, σε 10 το πολύ ομάδες (όσα και τα οικήματα φιλοξενίας) των 10 ατόμων. Η κατανομή των κατασκηνωτών πραγματοποιείται από τον υπεύθυνο κληρικό και μέλος της Δ.Ε. κατόπιν εισηγήσεως του Αρχηγείου, για καθαρά παιδαγωγικούς σκοπούς σύμφωνα με την ηλικία τους και όχι σύμφωνα με την παρέα ή την προτίμηση τους. Έτσι είναι δυνατό δυο αδέλφια να χωριστούν σε διαφορετικές ομάδες, όπως επίσης και παιδιά από την ίδια ενορία. Οι γονείς οφείλουν να ενημερώσουν τα παιδιά για το θέμα αυτό.

2 Παρακαλούνται οι γονείς να μην ενοχλούν τους υπεύθυνους της Κατασκήνωσης, χωρίς σοβαρό λόγο, ζητώντας να γίνονται εξαιρέσεις σε βάρος άλλων παιδιών. Όπου κρίνεται απαραίτητο και κατόπιν εγκρίσεως του εκπροσώπου κληρικού, τα παραπάνω δύναται να μεταβληθούν, για την καλύτερη κατανομή των κατασκηνωτών και με βάσει τις προσωπικές τους ανάγκες. Προβλήματα και ιδιαιτερότητες των κατασκηνωτών, πρέπει να γνωστοποιούνται στους υπεύθυνους της Κατασκήνωσης κατά την εγγραφή των παιδιών και να αναγράφονται αναλυτικά στο τυποποιημένο έντυπο εγγραφής των κατασκηνωτών, ώστε κάθε περίπτωση να εξετάζεται πριν από την έναρξη της κατασκηνωτικής περιόδου. Άρθρο3 Επιλογή Προσωπικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Την ευθύνη επιλογής του προσωπικού της κατασκήνωσης έχει η Διοικούσα Επιτροπή των Κατασκηνώσεων, μέσω του Υπευθύνου κληρικού της. Μετά την επιλογή του αρχηγού, δύναται να συνεργαστούν και να εξετάσουν τις εισηγήσεις του, χωρίς όμως να είναι δεσμευτική οποιαδήποτε επιλογή ή επιθυμία του. Η επιλογή κατάλληλων εισηγητών, ομιλητών και άλλου εκπαιδευτικού προσωπικού, πραγματοποιείται πάντα μετά την έγκριση της Δ.Ε. Άρθρο 4 Υποχρεώσεις και Καθήκοντα Στελεχών Μία (1) ώρα μετά το σιωπητήριο των παιδιών, όλα τα στελέχη υποχρεούνται να πηγαίνουν για ύπνο. Στο διάστημα αυτής της ώρας, τα στελέχη έχουν την δυνατότητα συγκέντρωσης σε συγκεκριμένους χώρους, χωρίς να ενοχλούν και να γυρίζουν στο χώρο της κατασκήνωσης, ενώ σε κάθε περίπτωση πρέπει να έχουν υπό έλεγχο την ομάδα τους. Υπεύθυνοι για την τήρηση των παραπάνω είναι το Αρχηγείο. Ειδικότερα τα καθήκοντα των ομαδαρχών, αναλύονται εκτενέστερα στο «Μνημόνιο Ομαδάρχη». Άρθρο 5 Επιλογή Κατασκηνωτών Αιτήσεις Κατασκηνωτών Δικαίωμα αίτησης συμμετοχής στην Κατασκήνωση, έχουν όλα τα παιδιά χωρίς κανέναν περιορισμό.

3 Η έγκριση για τη συμμετοχή τους θα πραγματοποιηθεί μόνο από την Δ.Ε. του τομέα των Κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Απορρίψεις αιτήσεων μπορεί να πραγματοποιηθούν χωρίς να είναι υποχρεωμένη η Δ.Ε. να δικαιολογήσει την απόφασή της. Τυχόν προηγούμενη δυσκολία συνεργασίας με κατασκηνωτές (αποβολή τους από την Κατασκήνωση), μπορεί να οδηγήσει στην αυτόματη απόρριψη της αιτήσεώς τους σε επόμενες χρονιές. Σε περίπτωση μη ορθής συμπλήρωσης των αιτήσεων ή μη προσκόμιση όλων των απαραίτητων βεβαιώσεων (π.χ. ιατρικών) ή άλλων εντύπων (π.χ. διαζευκτήριο γονέων όπου θα αναγράφεται ξεκάθαρα ποιος ασκεί την κηδεμονία των παιδιών) από τους κηδεμόνες των παιδιών, απορρίπτεται η αίτηση χωρίς άλλη προειδοποίηση. Πέντε εργάσιμες ημέρες πριν την έναρξη της κατασκηνωτικής περιόδου, παύουν να γίνονται αποδεκτές αιτήσεις. Καμία αναφορά ιδιαιτερότητας τέκνου δεν θα θεωρείται γνωστή προς την κατασκήνωση, εάν δεν είναι εμφανώς καταγεγραμμένη και σαφώς διατυπωμένη στην αίτηση εγγραφής. Η ημερομηνία έναρξης των αιτήσεων εγγραφής, θα ορίζεται από την Δ.Ε. και θα γνωστοποιείται στους ενδιαφερόμενους με τρόπο που θα κρίνει η Δ.Ε. Η Δ.Ε. έχει την ευχέρεια να τροποποιήσει κάτι από τα παραπάνω, χωρίς άλλη προειδοποίηση, με γνώμονα πάντα το καλό του συνόλου των κατασκηνωτών και της λειτουργίας της κατασκήνωσης. Άρθρο 6 Υποχρεώσεις Κατασκηνωτών Οι κατασκηνωτές πρέπει να τηρούν όλους τους κανόνες, γραπτούς και προφορικούς της κατασκήνωσης. Μη συμμόρφωσή τους, μπορεί να οδηγήσει σε απομάκρυνσή τους για το υπόλοιπο της κατασκηνωτικής περιόδου. Οφείλουν να τηρούν απόλυτα τους κανονισμούς, τις οδηγίες και τις εντολές των στελεχών και του αρχηγείου. Η συμπεριφορά τους προς τους άλλους κατασκηνωτές και τα στελέχη πρέπει να είναι κόσμια. Η εμφάνιση τους πρέπει να είναι στα πλαίσια της ευπρέπειας και να αποφεύγονται οι ακρότητες. Είναι υποχρεωμένοι να συμμετέχουν στο πρόγραμμα δραστηριοτήτων της κατασκήνωσης χωρίς καμία παρέκκλισή του.

4 Οι κατασκηνωτές αναφέρουν οποιοδήποτε πρόβλημα τους απασχολεί στον ομαδάρχη τους και σε περίπτωση μη ικανοποίησής τους, παρουσιάζονται με το ομαδάρχη τους στο αρχηγείο της Κατασκήνωσης. Οι κατασκηνωτές κυκλοφορούν μόνο στους χώρους που τους επιτρέπεται να κυκλοφορούν. Απαγορεύεται η χρήση αναπτήρων, σπίρτων, κεριών και άλλων συναφών αντικειμένων. Σε περίπτωση που κάποιος κατασκηνωτής έχει κάτι από τα παραπάνω, οι υπεύθυνοι της Κατασκήνωσης δεν φέρουν καμία ευθύνη για κακή χρήση του και ο κάτοχός του θα πρέπει άμεσα να αποχωρήσει από τον χώρο της κατασκήνωσης. Ο κάθε κατασκηνωτής εκτός από την μέριμνα για την ατομική καθαριότητα, θα ασχολείται σε επίπεδο ομάδας και με την καθαριότητα κοινόχρηστων χώρων, καθώς και των χώρου διαμονής σε καθημερινή βάση. Σκοπός του μέτρου αυτού είναι η ανάπτυξη του αισθήματος της αυτοσυντήρησης, του σεβασμού των κοινόχρηστων χώρων και της ομαδικότητας. Οι κατασκηνωτές θα έχουν μαζί τους ΜΟΝΟ τα ατομικά εφόδια που ορίζονται από τον παρόντα κανονισμό και οτιδήποτε άλλο κρίνουν αυτοί απαραίτητο, για την άνετη διαβίωσή τους στην κατασκηνωτική ζωή. Προσωπικά αντικείμενα υγιεινής (σαμπουάν, αφρόλουτρο, σφουγγάρι, οδοντόβουρτσα, οδοντόπαστα, πετσέτες). Προσωπικός ρουχισμός όπως: ρούχα καθημερινής χρήσης, αθλητικά ρούχα, «καλά» ρούχα για την εκκλησία (μακρύ παντελόνι για τα αγόρια και σεμνή φούστα για τα κορίτσια), παντόφλες, πιζάμες, μαγιό, αντηλιακό και καπέλο και ζακέτα για τις ψυχρές μέρες. Σεντόνια, λεπτή κουβέρτα, μαξιλάρι, μαξιλαροθήκη Σακούλα για τα άπλυτα Φακό, τετράδιο, μολύβι, στυλό, βιβλία για ανάγνωση Καινή Διαθήκη Μουσικά όργανα Απαγορεύονται, διότι δεν μας χρειάζονται τα παρακάτω: Τρόφιμα τυποποιημένα (π.χ. τσιπς, γαριδάκια σοκολάτες κ.α.) Κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικά παιχνίδια, walkman-cd/mp3 player, πολλά χρήματα.

5 Άρθρο 7 Άδειες Έξοδοι Όλα τα στελέχη και οι κατασκηνωτές, έχουν την υποχρέωση να ενημερώσουν πριν την έναρξη της περιόδου της Κατασκήνωσης το Αρχηγείο, για τυχόν προγραμματισμένες υποχρεωτικές προσωπικές τους εργασίες, για τις οποίες απαιτείται ολιγόωρη ή ολιγοήμερη απομάκρυνσή τους από τον χώρο της Κατασκήνωσης. Οποιαδήποτε άλλη απομάκρυνσή τους από την κατασκήνωση, θα πρέπει να τυγχάνει εγκρίσεως από τον υπεύθυνο κληρικό, κατόπιν ενημερώσεως του Αρχηγείου, εξετάζοντας πάντα με μεγάλη προσοχή τις προσωπικές ανάγκες του καθενός. Απαγορεύεται η απομάκρυνση στελεχών από τον χώρο της Κατασκήνωσης, χωρίς την έγκριση του υπεύθυνου κληρικού και την ενημέρωση του Αρχηγείου. Απαγορεύεται η απομάκρυνση κατασκηνωτών με συγγενείς τους χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση του κηδεμόνα του. Επισημαίνεται ότι η απομάκρυνση, ειδικά των μικρών κατασκηνωτών, από το χώρο της Κατασκήνωσης, καταστρέφει το ρυθμό προσαρμογής στα νέα δεδομένα συμβίωσης που δημιουργεί ο απαιτητικός τρόπος ζωής στην Κατασκήνωση, με αποτέλεσμα να παρατηρείται συνήθως δυσκολία προσαρμογής των παιδιών, μετά την επάνοδό τους από ολιγόωρη έξοδο. Άρθρο 8 Ομάδες Εργασιών Η κάθε ομάδα, με τον ορισμένο από το Αρχηγείο ομαδάρχη της, είναι υπεύθυνη για την συνεχή ευταξία του χώρου διαμονής τους, για τον χώρο πλησίον και πέριξ αυτού, όπως επίσης και για την συνεχή τήρηση των κανόνων υγιεινής. Καθημερινά ορίζονται από το Αρχηγείο οι απαραίτητες ομαδικές εργασίες, για την καλή και ομαλή λειτουργία της κατασκήνωσης. Η εργασίες αυτές πραγματοποιούνται από τις υπάρχουσες ομάδες, οι οποίες εναλλάσσονται κυκλικά στα καθήκοντα αυτά. Η ομαδικές εργασίες αυτές, σαν σκοπό έχουν: α. Την τήρηση της ευταξίας της κατασκήνωσης. β. Την ανάπτυξη του πνεύματος συνεργασίας μεταξύ των κατασκηνωτών. γ. Την εμπέδωση στη συνείδηση των παιδιών, ότι για την δημιουργία ενός άριστου κοινωνικού περιβάλλοντος, απαιτείται η καθημερινή και συστηματική συνεργασία όλου του κοινωνικού συνόλου, σεβόμενοι πάντα την εργασία που καταβάλουν οι συνάνθρωποί μας, για το καλό όλων μας.

6 Οι ομαδικές εργασίες, με τις απορρέουσες ευθύνες αυτών, διευκρινίζονται όπως παρακάτω: Α. Ομάδα «Αγάπης» Σκοπός Ομάδας: 1. Η ετοιμασία της τραπεζαρίας για την έγκαιρη παράθεση των γευμάτων όλου του 24ώρου. 2. Αναλαμβάνει τα καθήκοντά της με το πρωινό εγερτήριο, τα παραδίδει μετά την ολοκλήρωση του βραδινού γεύματος και τακτοποίηση του χώρου της τραπεζαρίας. Ορίζονται τις πρώτες μέρες οι μεγαλύτερες σε ηλικία ομάδες. Η ομάδα δίνει το παρόν στην πρωινή αναφορά της Κατασκήνωσης και κατά την διάρκεια της γυμναστικής ετοιμάζει την τραπεζαρία για το πρωινό γεύμα. Μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας του πρωινού συμμετέχει στο υπόλοιπο πρόγραμμα (πρωινή προσευχή, μελέτη Αγίας Γραφής, έπαρση ελληνικής σημαίας). Κατά τη διάρκεια παράθεσης των γευμάτων και μετά το πρώτο πεντάλεπτο ή δεκάλεπτο (καθορίζεται από το Αρχηγείο), εξυπηρετεί τις ανάγκες της κάθε ομάδας σε οτιδήποτε ζητηθεί, μέσω του εκάστοτε ομαδάρχη, όπως π.χ. την τοποθέτηση κρύου νερού στα τραπέζια των ομάδων, συμπλήρωση επιπλέον γεύματος ή ψωμιού κ.α. Η ομάδα «Αγάπης» συμμετέχει στο υπόλοιπο πρόγραμμα της κατασκηνωτικής μέρας. Μία ώρα πριν το μεσημεριανό και βραδινό γεύμα, όλη η ομάδα φροντίζει για την προετοιμασία της τραπεζαρίας. Μετά την ολοκλήρωση των γευμάτων, ο ομαδάρχης ορίζει κατάλληλα άτομα για την μεταφορά των σκουπιδιών της τραπεζαρίας και των μαγειρείων, στους κατάλληλους κάδους απορριμμάτων. Επισημαίνεται ότι απαγορεύεται η είσοδος των κατασκηνωτών στον χώρο των μαγειρείων. Η έπαρση και υποστολή της σημαίας, ανατίθεται σε δύο άτομα από την ομάδα «αγάπης», κατόπιν επιλογής του ομαδάρχη. Β. Ομάδα «Καθαριότητας» Σκοπός Ομάδας: 1. Η περισυλλογή σκουπιδιών εντός του χώρου της Κατασκήνωσης. 2. Λίγο πριν την πρωινή επιθεώρηση, αδειάζουν τους κάδους απορριμμάτων στους μεγάλους κάδους συλλογής απορριμμάτων. Μπορούν να οριστούν όλες οι ομάδες της Κατασκήνωσης. Κατά την διάρκεια της προετοιμασίας για την πρωινή επιθεώρηση, ο ομαδάρχης ορίζει ανάλογα άτομα, τα

7 οποία έχοντας μία σακούλα στα χέρια της, ελέγχουν όλα τα σημεία της Κατασκήνωσης για τυχόν σκουπίδια. Μετά την ολοκλήρωση των καθαριοτήτων και λίγο πριν την επιθεώρηση, περνάνε από το Αρχηγείο, όλους τους θαλάμους και παίρνουν τις σακούλες απορριμμάτων που υπάρχουν. Μαζί με τις σακούλες των κάδων απορριμμάτων, μεταφέρουν όλα τα σκουπίδια που συνέλεξαν στους μεγάλους κάδους απορριμμάτων. Δεν ξεχνούν να τοποθετήσουν καινούριες σακούλες σε όλους του κάδους και καλάθια εντός του χώρου της κατασκήνωσης. Γ. Ομάδα «Εθελοντικής Εργασίας» Μπορούν να δεχτούν να αναλάβουν εθελοντική εργασία όλες οι ομάδες της κατασκήνωσης. Ανάλογα με τις ανάγκες τις κατασκήνωσης, είναι δυνατό να ζητηθεί από το Αρχηγείο η ομαδική εργασία σε διάφορους τομείς, π.χ. καθαριότητα στον χώρο του αμφιθεάτρου, ή στον χώρο των γηπέδων, ή στο συνεδριακό χώρο κ.α. Οι ομαδάρχες αναλαμβάνουν την διεκπεραίωση των εργασιών, ανάλογα με τις δυνατότητες των ομάδων τους. Τονίζεται ότι συντονιστής όλων των παραπάνω ομαδικών εργασιών, είναι ο ομαδάρχης της ομάδας, ο οποίος πάντα φροντίζει για την ισοκατανομή των επιμέρους εργασιών, σε όλους του κατασκηνωτές της ομάδας του. Άρθρο 9 Μετάβαση Αποχώρηση Κατασκηνωτών Η μετάβαση και η αποχώρηση των κατασκηνωτών, γίνεται με μέριμνα και ευθύνη των γονέων τους. Η ώρα άφιξης και αναχώρησης των κατασκηνωτών, θα ανακοινώνεται έγκαιρα από τον τομέα των Κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως για την κάθε περίοδο χωριστά. Κατά την αίτηση εγγραφής των κατασκηνωτών, θα δηλώνεται η επιθυμία τους να μεταβούν από την Αλεξ/πολη προς την Κατασκήνωση και αντίστροφα, με το ειδικά ναυλωμένο λεωφορείο. Η ναύλωση του λεωφορείου αυτού, θα πραγματοποιείται από τον τομέα των Κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως, εάν και εφόσον υπάρχει σημαντικός αριθμός παιδιών. Τονίζεται ότι ο τομέας των Κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως δεν έχει υποχρέωση για την μεταφορά των κατασκηνωτών από και προς τον χώρο της

8 Κατασκήνωσης, η ναύλωση του λεωφορείου πραγματοποιείται για διευκόλυνση των παιδιών, χωρίς να υπάρχει καμία δέσμευση για την πραγματοποίησή της. Άρθρο 10 Επισκεπτήριο Το επισκεπτήριο κάθε κατασκηνωτικής περιόδου, θα περιορίζεται μόνο στις μέρες και ώρες που θα ανακοινώνονται για κάθε περίοδο χωριστά, ύστερα από κοινή απόφαση του Υπεύθυνου κληρικού με τον εκάστοτε Αρχηγό. Παρατηρείται κυρίως στους γονείς των μικρών κατασκηνωτών, να επιδιώκουν καθημερινή τηλεφωνική επικοινωνία με τα παιδιά τους και να πραγματοποιούν επισκεπτήρια στην κατασκήνωση, πολλές φορές και επιπλέον του προκαθορισμένου. Η παραπάνω συνήθεια κρίνεται αντιπαιδαγωγική, αφού αποσυντονίζει την ομαλή λειτουργία των κατασκηνωτών, αφενός γιατί τους αποσπά από την συμμετοχή στις ομαδικές καθημερινές δραστηριότητες, αφετέρου λόγω του απαιτούμενου χρόνου επανένταξής τους (ψυχολογικά) στην κατασκηνωτική ζωή. Όποιος γονέας επιθυμεί τηλεφωνική ενημέρωση, μπορεί να το κάνει, σεβόμενος το πρόγραμμα και τις ανάγκες της Κατασκήνωσης και μόνο κατά τις ώρες που αναγράφονται στο ενημερωτικό φυλλάδιο. Οι λόγοι επικοινωνίας θα πρέπει να είναι σοβαροί και όχι απλά ζητήματα π.χ. αν έφαγε το παιδί ή αν ντύθηκε καλά. Σε περίπτωση οποιουδήποτε προβλήματος ο υπεύθυνος θα ενημερώσει τους γονείς. Τονίζεται ότι ο χώρος επισκεπτηρίου είναι το κιόσκι στην είσοδο της κατασκήνωσης και απαγορεύεται αυστηρά οποιαδήποτε απομάκρυνση των επισκεπτών από το χώρο αυτό και ειδικά η είσοδός τους στους θαλάμους τον κατασκηνωτών. Γνωρίζετε ότι τρόφιμα εισερχόμενα στο χώρο της κατασκήνωσης απαγορεύονται. Τυχόν φαγητά ή γλυκά που οι γονείς φέρνουν στα παιδιά τους, θα παραδίδονται στον ομαδάρχη για να μην ανατρέπεται το πρόγραμμα του φαγητού, αλλά και για να υπάρχει ισότητα σε όλους τους κατασκηνωτές. Ο εντοπισμός τροφίμων από τα στελέχη της κατασκήνωσης θα επιβάλει την άμεση επιστροφή τους ή όταν αυτό δεν είναι δυνατόν θα φυλάσσονται, μέχρι την λήξη της κατασκηνωτικής περιόδου και θα επιστρέφονται στον κατασκηνωτή την ημέρα αναχώρησης. Άρθρο 11 Γενικοί Κανόνες Κατασκήνωσης Στην Κατασκήνωση απαγορεύονται το κάπνισμα, η χρήση αλκοολούχων ποτών, η χρήση άσεμνων λέξεων και χειρονομιών, η κατοχή άσεμνων εντύπων και κάθε συζήτηση που μπορεί να προκαλέσει διχαστικό κλίμα σε κατασκηνωτές και στελέχη.

9 Η απομάκρυνση από το χώρο της Κατασκήνωσης, ακόμα και στην παραλίααναψυκτήριο των ΚΑΑΥ, απαγορεύεται καθ όλη τη διάρκεια της κατασκηνωτικής περιόδου. Η ώρα του πρωινού εγερτηρίου είναι κοινή για όλους. Κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων δεν πρέπει κανένας κατασκηνωτής να βρίσκεται στο σπιτάκι της ομάδας του ή σε σπιτάκια άλλων κατασκηνωτών. Η ώρα της κοινής ησυχίας τηρείται αυστηρά από τα στελέχη και τους κατασκηνωτές. Επισκέψεις και διανυκτερεύσεις εξωκατασκηνωτικών ατόμων, είναι δυνατές μόνο μετά από άδεια του Υπεύθυνου ιερέα και του Αρχηγού, για περιορισμένο όμως χρονικό διάστημα. Άρθρο 12 Τελικοί Κανόνες Κατασκήνωσης Παραβίαση οποιουδήποτε άρθρου του παρόντος κανονισμού αποτελεί πειθαρχικό παράπτωμα και έτσι αντιμετωπίζεται. Ανάλογα με την σοβαρότητα του παραπτώματος, ο υπεύθυνος ιερέας και το αρχηγείο, μπορούν να απομακρύνουν τον παραβάτη από τον χώρο της κατασκήνωσης.

ΟΔΗΓΙΕΣ & ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΓΟΝΕΩΝ-ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ & ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΩΝ

ΟΔΗΓΙΕΣ & ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΓΟΝΕΩΝ-ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ & ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΩΝ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Ι Δ Ρ Υ Μ Α " ΕΞΟΧΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ " ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΕΞΟΧΕΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ I ΟΔΗΓΙΕΣ & ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΓΟΝΕΩΝ-ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ & ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΩΝ Α ΑΤΟΜΙΚΑ ΕΙΔΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΩΝ Κάθε κατασκηνωτής

Διαβάστε περισσότερα

ΣΩΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΥΠΡΟΥ 71ον ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΑΪΜΑΚΛΙΟΥ Λευκωσία Τ.Θ29628 1721 Τηλ.: +35722-439620 E-mail: www.71scouts@gmail.com

ΣΩΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΥΠΡΟΥ 71ον ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΑΪΜΑΚΛΙΟΥ Λευκωσία Τ.Θ29628 1721 Τηλ.: +35722-439620 E-mail: www.71scouts@gmail.com Υπό την Υψηλή Προστασία του Προέδρου της Δηµοκρατίας ΣΩΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΥΠΡΟΥ 71ον ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΑΪΜΑΚΛΙΟΥ Λευκωσία Τ.Θ29628 1721 Τηλ.: +35722-439620 E-mail: www.71scouts@gmail.com ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ WIER CAMP

Διαβάστε περισσότερα

Συμβουλές προς τους γονείς

Συμβουλές προς τους γονείς Συμβουλές προς τους γονείς Ο πρώτος καλοκαιρινός αποχωρισμός μπορεί να φοβίζει έναν γονέα, είναι ωστόσο απαραίτητος για να απολαύσει το παιδί ξέγνοιαστο μια μοναδική εμπειρία και να χαρεί. Δεν πρέπει να

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ 2011 ΠΛΑΤΑΝΙΑ (ΣΩΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΥΠΡΟΥ)

ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ 2011 ΠΛΑΤΑΝΙΑ (ΣΩΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΥΠΡΟΥ) Υπό την Υψηλή Προστασία του Προέδρου της Δημοκρατίας ΣΩΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΥΠΡΟΥ 71 ον ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΑΙΜΑΚΛΙΟΥ Τ.Θ. 29628, 1721, ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΤΗΛ.: +357.22.439620 EMAIL: 71scouts@gmail.com ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ 2011

Διαβάστε περισσότερα

Ακολουθούν πληροφορίες σχετικά με τη δράση μας, τις οποίες κατά διαστήματα σας έχουν ενημερώσει ήδη οι αρχηγοί σας.

Ακολουθούν πληροφορίες σχετικά με τη δράση μας, τις οποίες κατά διαστήματα σας έχουν ενημερώσει ήδη οι αρχηγοί σας. ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ #3 Αγαπητοί Ανιχνευτές, Σε λίγες μέρες ξεκινά το 6ο Παγκύπριο Προσκοπικό Τζάμπορι όπου όλοι μας θα βρεθούμε για 5 ημέρες στο πανέμορφο Τρόοδος. Η κατασκήνωση μας, θα χωριστεί σε 3 Υποκατασκηνώσεις

Διαβάστε περισσότερα

Λεωχάρους Αθήνα Τηλ.Κέντρο : Θ Ε Μ Α

Λεωχάρους Αθήνα Τηλ.Κέντρο : Θ Ε Μ Α Λεωχάρους 2-10562 Αθήνα Τηλ.Κέντρο : 210 3238339 FAX : 210 3238317 e-mail : osyo1984@gmail.com ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ Αθήνα 4/5/15 Αρ. Πρωτ: 77 ΠΡΟΣ: 1. ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ - ΜΕΛΗ ΟΣΥΟ (ως πίνακας διανομής)

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητοί γονείς, Με Προσκοπικούς χαιρετισµούς. Το Επιτελείο της Οµάδας

Αγαπητοί γονείς, Με Προσκοπικούς χαιρετισµούς. Το Επιτελείο της Οµάδας Αγαπητοί γονείς, Με αυτό το γράµµα θα θέλαµε να σας ενηµερώσουµε για την πραγµατοποίηση της καλοκαιρινής κατασκήνωση των Οµάδων του 1 ου Σ.Π. Ψυχικού και του 4 ου Σ.Π. Περισσού, και να σας ενηµερώσουµε

Διαβάστε περισσότερα

275 η ΑΓΕΛΗ ΛΥΚΟΠΟΥΛΩΝ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ

275 η ΑΓΕΛΗ ΛΥΚΟΠΟΥΛΩΝ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ 275 η ΑΓΕΛΗ ΛΥΚΟΠΟΥΛΩΝ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑ, ΜΑΙΟΣ 2016 Μια ειδική έκδοση για ότι πρέπει να γνωρίζετε για την Κατασκήνωση: ΠΡΟΛΟΓΟΣ Κύριος στόχος του εντύπου αυτού είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ;

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ; ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ; Για κάθε Πρόσκοπο Κατασκήνωση σημαίνει : Υγιεινή ζωή στο ύπαιθρο. Γνωριμία με τη Φύση. Οργάνωση της καθημερινής ζωής χωρίς τη συνεχή επίβλεψη από τους γονείς. (αυτοσυντήρηση)

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΩΝ ΜΑΛΑΚΑΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Συνάδελφοι, Σας ενημερώνουμε ότι, κατά την θερινή περίοδο τρέχοντος έτους, οι παιδικές κατασκηνώσεις θα λειτουργήσουν σε δύο περιόδους

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Το σχολείο, ως ζωντανός οργανισμός, αποτελεί θεσμό που προετοιμάζει τα παιδιά με τη μάθηση και την αγωγή για τη ζωή και τα διαπαιδαγωγεί για την απρόσκοπτη ένταξή τους στην

Διαβάστε περισσότερα

1. Για την τακτική παρακολούθηση των µαθητών ευθύνονται αποκλειστικά. ανακοινώνεται µετά την οριστικοποίηση του ωρολογίου προγράµµατος.

1. Για την τακτική παρακολούθηση των µαθητών ευθύνονται αποκλειστικά. ανακοινώνεται µετά την οριστικοποίηση του ωρολογίου προγράµµατος. 1 ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΡΩΜΥΛΙΑΣ & ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 210-5015335 / 210-5059998 FAX: 210-5015335 E-MAIL: mail@1lyk-petroup.att.sch.gr ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ - ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Βλ. σχετικά στο έγγραφο Φ.3/1105/141440/ Δ1/ , άρθρα 18 και 25

Βλ. σχετικά στο έγγραφο Φ.3/1105/141440/ Δ1/ , άρθρα 18 και 25 Βλ. σχετικά στο έγγραφο Φ.3/1105/141440/ Δ1/ 10-09-2015, άρθρα 18 και 25 ΘΕΜΑ:«Λειτουργία σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2015-2016. Ενημέρωση και οδηγίες» http://dipe-a.thess.sch.gr/news/anakoin/2015b/leitorugia%20sxolikon%20monadon_10-09-

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΗΓΗΣΗ. Προς: Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Τρίπολης. Θέμα: Εσωτερικός Κανονισμός Λειτουργίας Παιδικής Κατασκήνωσης Τρίπολης στο «Παράλιο Άστρος»

ΕΙΣΗΓΗΣΗ. Προς: Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Τρίπολης. Θέμα: Εσωτερικός Κανονισμός Λειτουργίας Παιδικής Κατασκήνωσης Τρίπολης στο «Παράλιο Άστρος» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Τρίπολη, 02 Απριλίου 2013 ΝΟΜΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΙΣΗΓΗΣΗ Προς: Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Τρίπολης Θέμα: Εσωτερικός Κανονισμός Λειτουργίας Παιδικής Κατασκήνωσης

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (Ο.Λ.Θ. Α.Ε.) Αρ. Μ.Α.Ε.: 42807/06/Β/99/30 Αρ. ΓΕΜΗ 58231.004000 ΕΔΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ :ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ :ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. Θυρίδα: 104 67 Τ.Κ. 541.10

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. 142 ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Αγαπητοί γονείς,

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. 142 ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Αγαπητοί γονείς, ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 142 ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Αγαπητοί γονείς, το σχολείο είναι ο χώρος όπου οι μαθητές περνούν πολλές ώρες, μαθαίνουν, δημιουργούν, συνεργάζονται, παίζουν, χαίρονται αλλά αντιμετωπίζουν

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωκατασκήνωση Θάσου 1980 Λιμένα Παναγίας 60 στρεμμάτων Προσωπικό & Στελέχη Κουζίνα & Τραπεζαρία Ιατρείο & Αναρρωτήριο

Ευρωκατασκήνωση Θάσου 1980 Λιμένα Παναγίας 60 στρεμμάτων Προσωπικό & Στελέχη Κουζίνα & Τραπεζαρία Ιατρείο & Αναρρωτήριο Ο παράδεισος των παιδιών Από το www.eurocamp.gr Από το Η Ευρωκατασκήνωση Θάσου λειτουργεί από το και είναι η πρώτη κατασκήνωση που ιδρύθηκε στην περιοχή της Αν. Μακεδονίας-Θράκης. Βρίσκεται στο 3ο χλμ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΠΛΑΤΡΩΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΤΡΟΟΔΟΥΣ

ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΠΛΑΤΡΩΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΤΡΟΟΔΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΠΛΑΤΡΩΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΤΡΟΟΔΟΥΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΟΛΗΣ & ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΛΕΜΕΣΟΥ Κανονισμοί Παιδικής Κατασκήνωσης Περιεχόμενα 1. Εισαγωγικό 2. Πρόλογος

Διαβάστε περισσότερα

Αναχώρηση και Επιστροφή

Αναχώρηση και Επιστροφή ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ #3 Αγαπητοί Πρόσκοποι, Σε λίγες μέρες ξεκινά το 6 ο Παγκύπριο Προσκοπικό Τζάμπορι όπου όλοι μας θα βρεθούμε για 5 ημέρες στο πανέμορφο Τρόοδος. Έτσι με τιμή και σεβασμό προς την περιοχή

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ

ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ A. ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ 1. Το σχολείο είναι χώρος όπου αναγνωρίζεται, διαμορφώνεται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΛΑΤΡΕΣ 2017

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΛΑΤΡΕΣ 2017 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΚΟΣΤΟΥ ΕΒΔΟΜΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΛΑΤΡΕΣ Γ ΣΕΙΡΑ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «FOREST PARK» ΠΛΑΤΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1 η Ημέρα Ώρα 11:00 13:00 Άφιξη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΟΜΑΔΑΣ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ

ΕΝΤΥΠΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΟΜΑΔΑΣ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΕΝΤΥΠΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΟΜΑΔΑΣ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Σ.Ε.Π. ΑΓ.ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ-1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015 Περισσός,Σάββατο 16 Μαΐου 2015 Αγαπητοί γονείς, Κατά την διάρκεια της προσκοπικής

Διαβάστε περισσότερα

INTERNATIONAL MODEL CAMP

INTERNATIONAL MODEL CAMP METEORA WRESTLING ACADEMY INTERNATIONAL MODEL CAMP ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ιnternational Μodel Camp 2018 Διοργανώνεται Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Καλαμπάκας από 2 έως 6 Ιουλίου 2018 το METEORA WRESTLING ACADEMY- International

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΓΡΟΣ 2014

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΓΡΟΣ 2014 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΚΟΣΤΟΥ ΤΕΤΑΡΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΓΡΟΣ 2014 B ΣΕΙΡΑ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014 ΑΠΕΗΤΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΡΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΡΟΔΟΝ ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ Αίθουσα

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΑΝΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΞΟΧΗ ΚΑΛΑΘΑ ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: ΗΡ. ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 11 ΧΑΝΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΑΝΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΞΟΧΗ ΚΑΛΑΘΑ ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: ΗΡ. ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 11 ΧΑΝΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΑΝΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΞΟΧΗ ΚΑΛΑΘΑ ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: ΗΡ. ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΧΑΝΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ Για 7η συνεχή χρονιά η αρμοδιότητα λειτουργίας της Παιδικής Εξοχής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΠΟ 27/04 ΕΩΣ 30/04 ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Η εταιρεία Sport Team διοργανώνει το Πασχαλινό Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Easter Cup Sofiko Ranch στο Σοφικό Κορινθίας στις 25-28/04/. Μία

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Κατ οίκον φροντίδα βρεφών και νηπίων εώς 5 ετών Πλαίσιο Προγράμματος 1. Το Πρόγραμμα «Κατ οίκον φροντίδα βρεφών και νηπίων εώς 5 ετών» υπόκειται στο Πολυδύναμο Δ.Κ.Λ. το οποίο στεγάζεται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (Ο.Λ.Θ. Α.Ε.) Αρ. Μ.Α.Ε.: 42807/06/Β/99/30 Αρ.ΓΕΜΗ 58231 004000 ΕΔΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ OIKONOMIKOY ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

1 ο ΓΕΛ ΑΛΙΜΟΥ - ΘΟΥΚΥΔΙΔΕΙΟ

1 ο ΓΕΛ ΑΛΙΜΟΥ - ΘΟΥΚΥΔΙΔΕΙΟ 1 ο ΓΕΛ ΑΛΙΜΟΥ - ΘΟΥΚΥΔΙΔΕΙΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Α. ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ 1. Το καθημερινό πρόγραμμα αρχίζει στις 8.15 π.μ. Μετά την ώρα αυτή η πόρτα του σχολείου κλείνει. 2. Οι μαθητές προσέρχονται

Διαβάστε περισσότερα

Π Λ Α Ι Σ Ι Ο Ο Ρ Γ Α Ν Ω Σ Η Σ Τ Η Σ Σ Χ Ο Λ Ι Κ Η Σ Ζ Ω Η Σ

Π Λ Α Ι Σ Ι Ο Ο Ρ Γ Α Ν Ω Σ Η Σ Τ Η Σ Σ Χ Ο Λ Ι Κ Η Σ Ζ Ω Η Σ 2 ο Γυμνάσιο Μελισσίων Σχολ. Έτος 2018 /2019 Π Λ Α Ι Σ Ι Ο Ο Ρ Γ Α Ν Ω Σ Η Σ Τ Η Σ Σ Χ Ο Λ Ι Κ Η Σ Ζ Ω Η Σ Σκοπός του σχολικού κανονισμού είναι η εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία του σχολείου, καθώς

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΔΡΟΜΗ Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ 21-23/04/2016, ΑΘΗΝΑ

ΕΚΔΡΟΜΗ Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ 21-23/04/2016, ΑΘΗΝΑ Θέρμη, 16/03/2016 ΕΚΔΡΟΜΗ Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ Βασικά σημεία Ημερομηνία αναχώρησης: Πέμπτη, 21/04/2016 Ημερομηνία επιστροφής: Σάββατο, 23/04/2016 Συμμετέχουν: Μαθητές Γ Γυμνασίου Πόλη/Χώρα: Αθήνα, Ελλάδα Συνολικό

Διαβάστε περισσότερα

Το Κέντρο βρίσκεται στη Λευκωσία, πλησίον του Μακάρειου Νοσοκοµείου, στη Λεωφόρο Ακροπόλεως 32, στο Στρόβολο.

Το Κέντρο βρίσκεται στη Λευκωσία, πλησίον του Μακάρειου Νοσοκοµείου, στη Λεωφόρο Ακροπόλεως 32, στο Στρόβολο. Εισαγωγή Το ενηµερωτικό αυτό βιβλιάριο θα είναι χρήσιµο σ εσάς, την οικογένεια και τους φίλους σας σε περίπτωση που θα χρειαστεί να πάρετε την θεραπεία σας ως εσωτερικός ασθενής. Περιλαµβάνει πληροφορίες,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Αγαπητοί γονείςκηδεμόνες, για τη σχολική χρονιά 2015-2016, θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε τα εξής: Το σχολείο είναι ο χώρος όπου οι μαθητές 1 με την καθοδήγηση του διευθυντή και του

Διαβάστε περισσότερα

Προϋπόθεση της εύρυθμης λειτουργίας του Σχολείου αποτελεί ο εσωτερικός

Προϋπόθεση της εύρυθμης λειτουργίας του Σχολείου αποτελεί ο εσωτερικός ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΥΛΙΟΥ Προϋπόθεση της εύρυθμης λειτουργίας του Σχολείου αποτελεί ο εσωτερικός Κανονισμός. Απαριθμώντας ορισμένα σημεία του στόχος μας είναι να ενημερώσουμε γονείς

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΩΝ ΜΑΛΑΚΑΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Συνάδελφοι, Με την ανακοίνωση αυτή, επιθυμούμε να σας πληροφορήσουμε ότι, κατά την θερινή περίοδο τρέχοντος έτους, οι παιδικές

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΝΑΒΡΥΤΩΝ

ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΝΑΒΡΥΤΩΝ A A N A B P Y T A 1 9 5 0 ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΝΑΒΡΥΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΕΣ ΑΡΧΕΣ Με τον όρο "σχολικός κανονισμός" εννοούμε το σύνολο των όρων και των κανόνων που

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ Διαγωνισμός για την αγορά υπηρεσιών για τη στελέχωση των κατασκηνώσεων της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων Δημοτικών Σχολείων Πόλης και Επαρχίας Λευκωσίας Τελευταία ημερομηνία υποβολής προσφοράς η 20 η Mαΐου,

Διαβάστε περισσότερα

3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ. Ναύπακτος 29 Σεπτεμβρίου 2014

3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ. Ναύπακτος 29 Σεπτεμβρίου 2014 3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2013-2014 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ Ναύπακτος 29 Σεπτεμβρίου 2014 Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Καθηγητών σας ευχόμαστε: αποδοτική συνεργασία και κάθε πρόοδο στο παιδί

Διαβάστε περισσότερα

Εμείς, μαθητές και δάσκαλοι συμφωνούμε με όλα τα πιο πάνω.

Εμείς, μαθητές και δάσκαλοι συμφωνούμε με όλα τα πιο πάνω. Εμείς, μαθητές και δάσκαλοι συμφωνούμε με όλα τα πιο πάνω. Είμαστε υποχρεωμένοι να εφαρμόζουμε τον Κώδικα Καλής Συμπεριφοράς και να τηρούμε τους κανονισμούς για την καλύτερη λειτουργία του σχολείου μας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΓΡΟΣ 2018

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΓΡΟΣ 2018 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΚΟΣΤΟΥ ΟΓΔΟΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΓΡΟΣ 2018 B ΣΕΙΡΑ 06 ΙΟΥΛΙΟΥ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018 ΑΠΕΗΤΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΡΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΡΟΔΟΝ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΣΕ ΤΜΗΜΑΤΑ Αίθουσα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΦΟΡΕΑΣ : ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΘΕΣΕΙΣ :

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΦΟΡΕΑΣ : ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΘΕΣΕΙΣ : Επαναπροκήρυξη πρόσκλησης ενδιαφέροντος για τη στελέχωση των ξενώνων που λειτουργεί η Ιατρική Παρέμβαση «Στο πλαίσιο του Εθνικού Προγράμματος του Ταμείου Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης 2014-2020» της

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ του 2 ου ΓΕΛ ΠΕΥΚΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ του 2 ου ΓΕΛ ΠΕΥΚΗΣ ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ του 2 ου ΓΕΛ ΠΕΥΚΗΣ Προτιμότερο να είσαι επαίτης παρά απαίδευτος, γιατί ως ζητιάνος σου λείπουν λεφτά μα ως απαίδευτος σου λείπει ανθρωπιά. Διογένης Σχολικός κανονισμός είναι ένα σύνολο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΡΑΓ.ΑΝΑΣ/ΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΩΝ ΜΑΛΑΚΑΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Συνάδελφοι, Με την ανακοίνωση αυτή, επιθυμούμε να σας πληροφορήσουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 4 ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΣΧΟΛ. ΕΤΟΣ 2013-2014

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 4 ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΣΧΟΛ. ΕΤΟΣ 2013-2014 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 4 ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΣΧΟΛ. ΕΤΟΣ 2013-2014 Το σχολείο είναι χώρος Αγωγής Μάθησης Δημιουργίας Πολιτισμού Ελευθερίας ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 2013-2014 Σελίδα

Διαβάστε περισσότερα

Συγκεκριμένα οι κατασκηνώσεις θα πρέπει να πληρούν τις παρακάτω προδιαγραφές:

Συγκεκριμένα οι κατασκηνώσεις θα πρέπει να πληρούν τις παρακάτω προδιαγραφές: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Κ.Ε.ΔΗ.Θ. Μ.ΚΑΛΛΑΣ 23, Τ.Κ. 54655 ΤΗΛ. 2310 300261 FAX 2310 318334 E mail : mail@deekme.gr Θεσσαλονίκη : 04/06/2015 Αρ.Πρωτ. 24848 ΤΕΧΝΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ε ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ (Κ.Β ) ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΩΔΙΚΑΣ ΚΑΛΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ

Ε ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ (Κ.Β ) ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΩΔΙΚΑΣ ΚΑΛΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ Ε ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ (Κ.Β ) ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2014 2015 ΚΩΔΙΚΑΣ ΚΑΛΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ Το Κεντρικό Μαθητικό Συμβούλιο, λαμβάνοντας υπ όψη του το πλαίσιο Γενικού Κώδικα Συμπεριφοράς του Υ.Π.Π., διαμόρφωσε

Διαβάστε περισσότερα

Κατασκήνωση Αγέλης Σούνιο Ιουλίου 2017

Κατασκήνωση Αγέλης Σούνιο Ιουλίου 2017 Κατασκήνωση Αγέλης Σούνιο 16-23 Ιουλίου 2017 Αντί Προλόγου ε αυτό το έντυπο κύριο στόχο έχουμε να δώσουμε σε σας, τους γονείς των Λυκοπούλων μας, την ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά αυτό που λέγεται «Θερινή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ : όπως Πίνακας Αποδεκτών. Ταχ.Δ/νση: Μενάνδρου 22 Τ.Κ: 105 52 Αθήνα

ΠΡΟΣ : όπως Πίνακας Αποδεκτών. Ταχ.Δ/νση: Μενάνδρου 22 Τ.Κ: 105 52 Αθήνα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 17 Ιουνίου 2015 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ Α.Π.: 80/67552 ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗ ΕΞΥΠ/ΣΗ ΚΑΤ/ΣΕΩΝ Ταχ.Δ/νση: Μενάνδρου

Διαβάστε περισσότερα

ART CAMP- Πενθήμερη Κατασκήνωση στη Λεμύθου Ιουνίου 2017

ART CAMP- Πενθήμερη Κατασκήνωση στη Λεμύθου Ιουνίου 2017 ART CAMP- Πενθήμερη Κατασκήνωση στη Λεμύθου 19-24 Ιουνίου 2017 Γενικές πληροφορίες Οι επιλεγμένοι βραβευθέντες μαθητές του 6ου Παγκύπριου Διαγωνισμού Εικαστικών Τεχνών και Φωτογραφίας θα φιλοξενηθούν και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Εταιρεία Σπαστικών Βορείου Ελλάδος Ταχ. Δ/νση : Όπισθεν Ανωτάτης Διακλαδικής Σχολής Πολέμου Ταχ. Κώδικας : 551 10 Θεσσαλονίκη, 28/07/2017 Πληροφορίες: Τσαλαμπούνη Αικατερίνη Αρ. Πρωτ.: 358 Τηλέφωνο : 2310

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ «ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ-ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ» Πλαίσιο Προγράμματος 1. Το «Πολυπολιτισμικό Κέντρο Φροντίδας Παιδιών Λευκωσίας» στεγάζεται στη Λεωφόρο Νικηφόρου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ: 40 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 31/3/2014 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Κανονισμός Εκδρομής Εξερεύνησης Χρυσού Βέλους 2.5.1. Οργάνωση Εκδρομής Εξερεύνησης Χρυσού Βέλους

Κανονισμός Εκδρομής Εξερεύνησης Χρυσού Βέλους 2.5.1. Οργάνωση Εκδρομής Εξερεύνησης Χρυσού Βέλους Κανονισμός Εκδρομής Εξερεύνησης Χρυσού Βέλους Η Εξερεύνηση Χρυσού Βέλους όπως καθορίζεται από τον Κανονισμό των Προσκοπικών Κλάδων έχει διάρκεια 2 μέρες, πραγματοποιείται στο ύπαιθρο, οι Πρόσκοποι μετέχουν

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΝΑΙ - ΟΧΙ. Στοιχεία Συμμετέχοντα - Παιδιού. Φύλλο Αγόρι - Κορίτσι Εθνικότητα. Στοιχεία Γονέα Κηδεμόνα. Διεύθυνση Κατοικίας

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΝΑΙ - ΟΧΙ. Στοιχεία Συμμετέχοντα - Παιδιού. Φύλλο Αγόρι - Κορίτσι Εθνικότητα. Στοιχεία Γονέα Κηδεμόνα. Διεύθυνση Κατοικίας ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ Ημερομηνία Αρ. Αίτησης Στοιχεία Συμμετέχοντα - Παιδιού Επώνυμο Όνομα Όνομα Πατέρα Όνομα Μητέρας Ημερ. Γέννησης Σχολείο / Τάξη Φύλλο Αγόρι - Κορίτσι Εθνικότητα Στοιχεία Γονέα Κηδεμόνα Επώνυμο

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ 11 ΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. ΕΙΣΑΓΩΓΗ

ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ 11 ΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ 11 ΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Γενικά για το Σχολικό Κανονισμό. - Ο Σχολικός Κανονισμός είναι κάτι σαν το τοπικό Σύνταγμα κάθε σχολικής μονάδας! Πρέπει να συντάσσεται

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ & ΑΓΩΓΗΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ & ΑΓΩΓΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ & ΑΓΩΓΗΣ To ECOCAMP είναι ένα πρόγραμμα που δημιούργησε ο Εθελοντικός Οργανισμός για το Αστικό Περιβάλλον ECΟCITY. Σχεδιάστηκε

Διαβάστε περισσότερα

Λίγα λόγια για εμάς. Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας και ελάτε να σας ταξιδέψουμε εντός και εκτός Ελλάδος. Καλώς ήρθατε στο Dodoni Travel!!!

Λίγα λόγια για εμάς. Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας και ελάτε να σας ταξιδέψουμε εντός και εκτός Ελλάδος. Καλώς ήρθατε στο Dodoni Travel!!! Λίγα λόγια για εμάς Ταξιδεύοντας σε μια όμορφη γωνιά της πατρίδας μας το 2012, γεννήθηκε η ιδέα της δημιουργίας ενός νέου τουριστικού γραφείου που θα προσφέρει σε όλους εσάς κάτι διαφορετικό Με έδρα την

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ. Καθήκοντα και αρμοδιότητες των εκπαιδευτικών - διδασκόντων

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ. Καθήκοντα και αρμοδιότητες των εκπαιδευτικών - διδασκόντων ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ Καθήκοντα και αρμοδιότητες των εκπαιδευτικών - διδασκόντων Οι εκπαιδευτικοί επιτελούν έργο υψηλής κοινωνικής ευθύνης. Στο έργο τους περιλαμβάνεται η διδασκαλία,

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφορίες για τους γονείς

Πληροφορίες για τους γονείς Πληροφορίες για τους γονείς Νοσοκομείο παίδων "Η Αγια Σοφία" Θηβών & Παπαδιαμαντοπούλου 115 27 Γουδή Αθήνα Τηλεφωνικό Κέντρο : 213-2013000 e-mail : info@paidon-agiasofia.gr Αγαπητοί Γονείς Το Νοσοκομείο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Ι.Ε.Κ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Ι.Ε.Κ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Ι.Ε.Κ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ Το εκπαιδευτικό προσωπικό έρχεται σε επαφή με τους σπουδαστές καθημερινά και ως εκ τούτου οφείλει να είναι ενήμερο σχετικά με τους κανονισμούς λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΔΡΟΜΗ Α ΛΥΚΕΙΟΥ 21-23/04/2016, ΚΑΒΑΛΑ

ΕΚΔΡΟΜΗ Α ΛΥΚΕΙΟΥ 21-23/04/2016, ΚΑΒΑΛΑ Θέρμη, 16/03/2016 ΕΚΔΡΟΜΗ Α ΛΥΚΕΙΟΥ Βασικά σημεία Ημερομηνία αναχώρησης: Πέμπτη, 21/04/2016 Ημερομηνία επιστροφής: Σάββατο, 23/04/2016 Συμμετέχουν: Μαθητές Α Λυκείου Πόλη/Χώρα: Καβάλα, Ελλάδα Συνολικό

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΘΗΕΝΟΥ Κ.Α ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΘΗΕΝΟΥ Κ.Α ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΘΗΕΝΟΥ Κ.Α ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 15 Σεπτεμβρίου 2017 Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες, Μια νέα σχολική χρονιά έχει αρχίσει και επικοινωνούμε μαζί σας, πρώτιστα για να σας ευχηθούμε δημιουργική,

Διαβάστε περισσότερα

Aris Grigoriadis Swimming Camp Αυγούστου 2017 Κατασκήνωση ''Καλύβας'' Μεταμόρφωση Χαλκιδικής Από 8 ετών και άνω

Aris Grigoriadis Swimming Camp Αυγούστου 2017 Κατασκήνωση ''Καλύβας'' Μεταμόρφωση Χαλκιδικής Από 8 ετών και άνω Aris Grigoriadis Swimming Camp 17-26 Αυγούστου 2017 Κατασκήνωση ''Καλύβας'' Μεταμόρφωση Χαλκιδικής Από 8 ετών και άνω Ξεκινώντας τη νέα σεζόν... κολύμβηση και διακοπές με τους φίλους από το κολυμβητήριο!!!

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΚΑΜΠ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ-ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ Το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο, με θετική εισήγηση της Επιτροπής Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πατρών,

Διαβάστε περισσότερα

Eνημερωτικό Δελτίο για γονείς Τεύχος 1

Eνημερωτικό Δελτίο για γονείς Τεύχος 1 Δημοτικό Σχολείο Αποστόλου Λουκά Καντάρας 126, 2051 ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ - Τηλ. 22456940 Fax: 22 323834 Ηλ ταχυδρομείο:dim-ap-loukas-lef@schools.ac.cy Eνημερωτικό Δελτίο για γονείς Τεύχος 1 Σεπέμβριος 2013 «Καλή

Διαβάστε περισσότερα

3 ο TΟΥΡΝΟΥΑ ΒΟΛΛΕΥ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΕΤΟΥΣ 2013 ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΠΗΛΙΟΥ

3 ο TΟΥΡΝΟΥΑ ΒΟΛΛΕΥ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΕΤΟΥΣ 2013 ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΠΗΛΙΟΥ 3 ο TΟΥΡΝΟΥΑ ΒΟΛΛΕΥ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΕΤΟΥΣ 2013 ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΠΗΛΙΟΥ 1. Εισαγωγή ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 3 ο Τουρνουά Βόλεϊ Κορασίδων Πορταριά Πηλίου Χρονική περίοδος από 26 /12/ 2013 έως 29/12/ 2013. Προχωρώντας μεθοδικά, στοχευμένα,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ

ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ Οδηγίες για την πρόληψη και τον αποτελεσματικό χειρισμό εμφάνισης γαστρεντερίτιδας σε κατασκήνωση Η εμφάνιση κρουσμάτων γαστρεντερίτιδας σε κατασκηνώσεις δεν είναι

Διαβάστε περισσότερα

Εσωτερικός Κανονισμός Τμημάτων Ελληνικής Γλώσσας Γενεύης και Λωζάννης

Εσωτερικός Κανονισμός Τμημάτων Ελληνικής Γλώσσας Γενεύης και Λωζάννης Εσωτερικός Κανονισμός Τμημάτων Ελληνικής Γλώσσας Γενεύης και Λωζάννης Εισαγωγικά Το Ελληνικό Σχολείο Γενεύης και Λωζάννης του Κύκλου Ελληνικών Σπουδών λειτουργεί ως φορέας παροχής ελληνόγλωσσης εκπαίδευσης,

Διαβάστε περισσότερα

Λειτουργία και Δραστηριότητες Κατασκηνώσεων

Λειτουργία και Δραστηριότητες Κατασκηνώσεων ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ Λειτουργία και Δραστηριότητες Κατασκηνώσεων Λειτουργία και Δραστηριότητες Κατασκηνώσεων: Παιδί και Κατασκήνωση Νικόλαος Θεοδωράκης Επίκουρος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΑΓΕΛΗΣ ΛΥΚΟΠΟΥΛΩΝ

ΕΝΤΥΠΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΑΓΕΛΗΣ ΛΥΚΟΠΟΥΛΩΝ ΕΝΤΥΠΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΑΓΕΛΗΣ ΛΥΚΟΠΟΥΛΩΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Σ.Ε.Π. ΑΓ.ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ-1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015 Περισσός,Σάββατο 16 Μαΐου 2015 Αγαπητοί γονείς, Αναμφισβήτητα περάσαμε

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΑμεΑ 2018»

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΑμεΑ 2018» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

Η ΟΜΗ ΤΩΝ ΡΑΣΕΩΝ ΟΜΗ ΡΑΣΕΩΝ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΧΩΡΟΥ. Θέµα ράσης 40 Σκοπιµότητα ανάλογη µε το θέµα. Τραγούδια παιχνίδια 15 Εκτόνωση πρόκληση ενδιαφέροντος

Η ΟΜΗ ΤΩΝ ΡΑΣΕΩΝ ΟΜΗ ΡΑΣΕΩΝ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΧΩΡΟΥ. Θέµα ράσης 40 Σκοπιµότητα ανάλογη µε το θέµα. Τραγούδια παιχνίδια 15 Εκτόνωση πρόκληση ενδιαφέροντος Η οµή των ράσεων Η ΟΜΗ ΤΩΝ ΡΑΣΕΩΝ ΟΜΗ ΡΑΣΕΩΝ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΑ ΜΕΡΗ ΙΑΡΚΕΙΑ Ι ΙΑΙΤΕΡΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ Τυπικά Έναρξης Ζωηρά Παιχνίδια 5 15 Οµαδικό πνεύµα, τάξη, αυτοπειθαρχία Εκτόνωση, πρόκληση ενδιαφέροντος,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. & Δ.Ε. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 6/Θ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 1ου ΓΕΛ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 1ου ΓΕΛ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 1ου ΓΕΛ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ Το σχολείο αποτελεί ένα ζωντανό οργανισμό και για να λειτουργήσει αποδοτικά, χρειάζεται την όσο το δυνατόν αρμονικότερη συνεργασία μαθητών, γονέων

Διαβάστε περισσότερα

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ AΧΙΛΛΟΠΟΥΛΕΙΟΥ ΣΧΟΛΗΣ

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ AΧΙΛΛΟΠΟΥΛΕΙΟΥ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΑΧΙΛΛΟΠΟΥΛΕΙΟΥ ΣΧΟΛΗΣ ΟΚΤΩΒΡΗΣ 214 Η Ελληνική Κοινότητα Καΐρου αποφάσισε όπως από την τρέχουσα σχολική χρονιά ισχύσουν τα κάτωθι: Α) ΒΑΣΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ 1. Η πρωινή συγκέντρωση των

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 23 ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ»

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 23 ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ» ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 23 ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ» Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες Το σχολείο είναι ο χώρος όπου οι μαθητές με την καθοδήγηση των δασκάλων τους περνούν πολλές

Διαβάστε περισσότερα

Βασικοί Κανονισμοί Λειτουργίας του Σχολείου

Βασικοί Κανονισμοί Λειτουργίας του Σχολείου Βασικοί Κανονισμοί Λειτουργίας του Σχολείου Στο πλαίσιο της απαραίτητης ενημέρωσης που οφείλει το σχολείο προς τις οικογένειες των παιδιών, σας ενημερώνουμε για τα ακόλουθα θέματα τα οποία αφορούν στην

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Εκπαιδευτικές και Θερινές Κατασκηνώσεις

Θέμα: Εκπαιδευτικές και Θερινές Κατασκηνώσεις Φακ.: 7.27.12.2/3 Ε.Γ.Π.Π. 57/73 Τηλ.: 22800904/5 Φαξ: 22305126 ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 1434 ΛΕΥΚΩΣΙΑ 22 Φεβρουαρίου 2008 Διευθυντές / Διευθύντριες Δημοτικών Σχολείων Θέμα: Εκπαιδευτικές και

Διαβάστε περισσότερα

Εσωτερικός Κανονισμός Σχολείου ( σχέδιο της Απόφαση του Προεδρείου της Σχολικής Εφορείας, από την )

Εσωτερικός Κανονισμός Σχολείου ( σχέδιο της Απόφαση του Προεδρείου της Σχολικής Εφορείας, από την ) Εσωτερικός Κανονισμός Σχολείου ( σχέδιο της 30.06.2012 - Απόφαση του Προεδρείου της Σχολικής Εφορείας, από την 10.09.2012) Πίνακας Περιεχομένων 1. Γενικά 2. Πριν την έναρξη της πρώτης ώρας 3. Μέσα στις

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ Εισαγωγή 1. Προπαρασκευή των εξετάσεων Έναρξη των εξετάσεων (i) (ii)

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ Εισαγωγή 1. Προπαρασκευή των εξετάσεων Έναρξη των εξετάσεων (i) (ii) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ Εισαγωγή O κανονισμός αυτός προσδιορίζει τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις των διδασκόντων, των φοιτητών, των επιτηρητών για την ομαλή διεξαγωγή των εξετάσεων 1. Προπαρασκευή των εξετάσεων

Διαβάστε περισσότερα

ενεργούντος (ούσας) με την ιδιότητα του νομίμου εκπροσώπου του μαθητού η των μαθητών. όνομα.γεννηθείς (θείσα)., την

ενεργούντος (ούσας) με την ιδιότητα του νομίμου εκπροσώπου του μαθητού η των μαθητών. όνομα.γεννηθείς (θείσα)., την ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΕΤΑΞΥ : - Του Σωματείου μή κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με την επωνυμία "ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ", του οποίου η έδρα είναι στο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές του νηπιαγωγείου για το σχολικό έτος 201., - 201..

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές του νηπιαγωγείου για το σχολικό έτος 201., - 201.. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές του νηπιαγωγείου για το σχολικό έτος 201., - 201.. θα πραγματοποιούνται από την. έως τις. Ιουνίου 201. τις παρακάτω ώρες:.... Δικαίωμα εγγραφής έχουν όσα παιδιά

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΔΟΣΗ ΦΟΙΤΗΣΗ ΔΙΑΓΩΓΗ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ

ΕΠΙΔΟΣΗ ΦΟΙΤΗΣΗ ΔΙΑΓΩΓΗ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ "Ενημέρωση Γονέων και Κηδεμόνων του 57ου Γενικού Λυκείου" ΕΠΙΔΟΣΗ ΦΟΙΤΗΣΗ ΔΙΑΓΩΓΗ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ 1.Η επίδοση των μαθητών/τριών ελέγχεται; A) Από την καθημερινή προφορική τους εξέταση στα μαθήματα. Β) Από

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Σύνθεση προσωπικού 2. Περιγραφή εργασιακού αντικειμένου 3. Προϋποθέσεις α. Γενικές προϋποθέσεις β. Ειδικές Προϋποθέσεις -Πιστοποίηση Υγείας -Ενδυμασία

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Α. ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ 1. Οι µαθητές ΟΦΕΙΛΟΥΝ να έρχονται στο σχολείο πριν χτυπήσει το κουδούνι της προσευχής. 2. ΕΝ εισέρχονται στις αίθουσες πριν από την προσευχή,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ - ΛΥΚΕΙΟΥ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ - ΛΥΚΕΙΟΥ Σχολική χρονιά 2018-19 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ - ΛΥΚΕΙΟΥ Κάθε μέρα Η συμπεριφορά κάθε μαθητή και μαθήτριας εντός, αλλά και εκτός, του χώρου του Σχολείου αποτελεί τον καθρέφτη της αγωγής του / της.

Διαβάστε περισσότερα

1 st Tournament Olympia Football Cup. Για ομάδες Κ12 Κ10 Κ8. Olympia Camp. Αθλητικό Κέντρο. Παιδική Κατασκήνωση

1 st Tournament Olympia Football Cup. Για ομάδες Κ12 Κ10 Κ8. Olympia Camp. Αθλητικό Κέντρο. Παιδική Κατασκήνωση 1 st Tournament Olympia Football Cup Για ομάδες Κ12 Κ10 Κ8 Αθλητικό Κέντρο Παιδική Κατασκήνωση ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ & ΠΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ; Σε ποδοσφαιρικές ομάδες κατηγορίας Κ12, Κ10 & Κ8, δηλαδή : Κ12: Παιδιά που

Διαβάστε περισσότερα

15 η Ομάδα Προσκόπων Αθηνών

15 η Ομάδα Προσκόπων Αθηνών 15 η Ομάδα Προσκόπων Αθηνών Κατασκήνωση 15 ης Ομάδας Προσκόπων Αθηνών 7-16 Ιουλίου 2015 Λίμνη Ηραίου, Λουτράκι Αγαπητοί γονείς, Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Ομάδα έχει ξεκινήσει τις ετοιμασίες της

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΒΡΕΦΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΤΗΣ Κ.Ε.Δ.ΚΑ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΒΡΕΦΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΤΗΣ Κ.Ε.Δ.ΚΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟ (ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΤΜΗΜΑ) ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ 17 TK 551133 ΤΗΛ.&FAX:2310458366 e-mail:paidikos@kedka.gr ΒΡΕΦΙΚΗ ΦΩΛΙΑ ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ &ΕΡΑΤΥΡΑΣ 35 ΤΚ 55133 ΤΗΛ.&FAX:2310446087 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

4ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ. για ένα ευχάριστο και ασφαλές περιβάλλον

4ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ. για ένα ευχάριστο και ασφαλές περιβάλλον 4ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ για ένα ευχάριστο και ασφαλές περιβάλλον Το βιβλίο αυτό ανήκει στ μαθητ της τάξης Όνομα: Επίθετο:. Όνομα πατέρα:. Όνομα μητέρας: Διεύθυνση σπιτιού:. Τηλέφωνο

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ 1 ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ Σχ. έτος: 2017-2018 Άλσους & Αγ. Νικολάου, 16675 Γλυφάδα ΤΗΛ. 2109632528, FAX: 2109633839 Email : 1gymglyf@sch.gr ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Αγαπητοί γονείς, αγαπητά παιδιά,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 2 ου ΓΕΛ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 2 ου ΓΕΛ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 2 ου ΓΕΛ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ 2 ο ΓΕΛΝαυπάκτου Ν.Τσάρα 6 Ναύπακτος 30300 Τηλ: 2634027394 FAX 2634027394 mail@2lyk-nafpakt.ait.sch.gr http://2lyk-nafpakt.ait.sch.gr/ 2 Γονείς και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ 3 ου ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ 3 ου ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ 3 ου ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Οι βασικές αρχές, σύµφωνες µε το κοινό όραµα του Σχολείου, που αναφέρονται στον παρόντα κανονισµό καθορίστηκαν σε συνεργασία µε τη σχολική

Διαβάστε περισσότερα

EΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΣΧΟΛΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΓΡΑΠΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

EΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΣΧΟΛΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΓΡΑΠΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ EΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΣΧΟΛΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΓΡΑΠΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ Αθήνα, Νοέμβριος 2006 Το παρόν πλαίσιο εργασίας κωδικοποιεί τις απλές και αντικειμενικές προϋποθέσεις διεξαγωγής

Διαβάστε περισσότερα

Summer Camp 2011 Juventus Soccer Schools

Summer Camp 2011 Juventus Soccer Schools Summer Camp 2011 Juventus Soccer Schools Η Juventus Soccer Schools ανανεώνει πλέον το ραντεβού της με τους νεαρούς λάτρεις του ποδοσφαίρου (5 έως 16 ετών) από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και άλλες χώρες

Διαβάστε περισσότερα

3. Τον Κανονισμό Λειτουργίας των Παιδικών Κατασκηνώσεων του

3. Τον Κανονισμό Λειτουργίας των Παιδικών Κατασκηνώσεων του ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑ 13/5/2015 ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Α.Π.: 24/52783 ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΩΝ ΜΕΝΑΝΔΡΟΥ 22 101 10 ΑΘΗΝΑ ΘΕΜΑ: «Κανονισμός Λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

Φ Ο Ι Τ Η Σ Η ΑΠΟΥΣΙΕΣ

Φ Ο Ι Τ Η Σ Η ΑΠΟΥΣΙΕΣ Φ Ο Ι Τ Η Σ Η ΑΠΟΥΣΙΕΣ Πόσες απουσίες μπορεί να κάνει ένας μαθητής χωρίς επιπτώσεις (Γενική περίπτωση) ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΕΣ: Μέχρι 64 και ΣΥΝΟΛΙΚΑ: Μέχρι 114 ΠΡΟΣΟΧΗ: Μαθητής με πάνω από 64 αδικαιολόγητες επαναλαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

TEXNΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΕΥΜΑΤΩΝ ( ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΡΑΠΕΖΟΚΟΜΩΝ )

TEXNΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΕΥΜΑΤΩΝ ( ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΡΑΠΕΖΟΚΟΜΩΝ ) TEXNΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΕΥΜΑΤΩΝ ( ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΡΑΠΕΖΟΚΟΜΩΝ ) A) ΓΕΝΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΡΓΟΛΗΠΤΡΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ 1. O Eργολάβος υποχρεούται στην παροχή υπηρεσιών σίτισης σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

Κλινική συµπτωµατολογία της γρίπης.

Κλινική συµπτωµατολογία της γρίπης. Κλινική συµπτωµατολογία της γρίπης. Η κλινική συµπτωµατολογία της γρίπης περιλαµβάνει ένα ή περισσότερα συµπτώµατα από τα ακόλουθα: Πυρετό Βήχα Πονόλαιµο Μυαλγίες Συνάχι Πονοκέφαλο Ρίγος Αίσθηµα κόπωσης

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (Ο.Λ.Θ. Α.Ε.) Αρ. Μ.Α.Ε.: 42807/06/Β/99/30 Ε ΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚ/ΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤ/ΞΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ :ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ :ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ.

Διαβάστε περισσότερα