Ενα Μεγάλο Αθλητικό Γεγονός. Νικόλας Αρμενάκης, Δικαίος Κερκουλάς, Νίκος Αντζουλάτος, Φώτης Καλαμπάκας, Θρασύβουλος Αναγνωστόπουλος

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Ενα Μεγάλο Αθλητικό Γεγονός. Νικόλας Αρμενάκης, Δικαίος Κερκουλάς, Νίκος Αντζουλάτος, Φώτης Καλαμπάκας, Θρασύβουλος Αναγνωστόπουλος"

Transcript

1 Ενα Μεγάλο Αθλητικό Γεγονός Νικόλας Αρμενάκης, Δικαίος Κερκουλάς, Νίκος Αντζουλάτος, Φώτης Καλαμπάκας, Θρασύβουλος Αναγνωστόπουλος

2 Πρόλογος Τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα αποτελούν ένα είδος παγκόσμιας γιόρτης με θέμα ένα συγκεκριμένο άθλημα. Αρκετές φορές μέσω αυτών των αθλητικών γεγονότων μπορούν μεταδοθούν θετικά μηνύματα και φυσικά προσφέρεται θέαμα για όσους τα παρακολουθούν!

3 Από τους: Εμμανουήλ Παντελής Γαλανός Σταμάτης Κασκαρέλης Αλκιβιάδης Γεωργούλιας Αλέξανδρος Ηλιόπουλος Ντίνος

4 ΜΟΥΝΤΙΑΛ Το Παγκόσμιο Κύπελλο ΦΙΦΑ (Mundial) είναι μια ποδοσφαιρική διοργάνωση, η οποία πραγματοποιείται κάθε τέσσερα χρόνια υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας(FIFA). Σε αυτήν παίρνουν μέρος οι εθνικές ομάδες των χωρών μελών της ομοσπονδίας, οι οποίες κατάφεραν να προκριθούν ύστερα από προκριματικούς αγώνες. Θεωρείται η κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση, η οποία καταφέρνει να προσελκύσει πλήθος θεατών, τηλεθεατών και χορηγών. Πολυνίκης του θεσμού είναι η Βραζιλία με πέντε κατακτήσεις και ακολουθούν η Γερμανία και η Ιταλία με τέσσερα τρόπαια, η Ουρουγουάη και η Αργεντινή με δύο και η Αγγλία, η Γαλλία και η Ισπανία με ένα τρόπαιο.

5 ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Το Παγκόσμιο Κύπελλο ΦΙΦΑ 2014 ήταν το 20ό Παγκόσμιο Κύπελλο ΦΙΦΑ και διεξήχθη στη Βραζιλία από τις 12 Ιουνίου μέχρι τις 13 Ιουλίου Νικήτρια της διοργάνωσης ανεδείχθη η εθνική Γερμανίας για τέταρτη φορά στην ιστορία της. Στη δεύτερη θέση κατετάγη η εθνική ομάδα της Αργεντινής. Τρίτη τερμάτισε η εθνική Ολλανδίας, νικώντας τη Βραζιλία στον μικρό τελικό. Πραγματοποιήθηκαν 64 αγώνες συνολικά που έγιναν σε δώδεκα πόλεις σε όλη τη Βραζιλία, σε νέα αλλά και ανακατασκευασμένα γήπεδα, ξεκινώντας με τις φάσεις των ομίλων. Για πρώτη φορά σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου, χρησιμοποιήθηκε τεχνολογία γραμμής τέρματος.

6 ΓΗΠΕΔΑ

7 ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣΕΣ ΧΩΡΕΣ Οι ακόλουθες 32 ομάδες, που εμφανίζονται με την τελική κατάταξη πριν τη διοργάνωση, προκρίθηκαν στα τελικά της διοργάνωσης. Αυστραλία Ιράν Ιαπωνία Νότια Κορέα Αλγερία Καμερούν Γκάνα Ακτή Ελεφαντοστού Νιγηρία Κόστα Ρίκα Ονδούρα Μεξικό ΗΠΑ Αργεντινή Βραζιλία (διοργανώτρια) Χιλή Κολομβία Ισημερινός Ουρουγουάη Βέλγιο Βοσνία και Ερζεγοβίνη Κροατία Αγγλία Γαλλία Γερμανία Ελλάδα Ιταλία Ολλανδία Πορτογαλία Ρωσία Ισπανία Ελβετία

8 ΦΑΣΗ ΟΜΙΛΩΝ Στην φάση των ομίλων, συμμετείχαν 32 ομάδες, που ήταν χωρισμένες σε 8 ομίλους. Από κάθε όμιλο, προκρίθηκαν 2 ομάδες. Συγκεκριμένα, προκρίθηκαν: η Βραζιλία, η Χιλή, η Κολομβία, η Ουρουγουάη, η Γαλλία, η Νιγηρία, η Γερμανία, η Αλγερία, η Ολλανδία, το Μεξικό, η Κόστα Ρίκα, η Ελλάδα, η Αργεντινή, η Ελβετία, το Βέλγιο και οι ΗΠΑ.

9 ΦΑΣΗ ΝΟΚ-ΑΟΥΤ

10 ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ Τα ζευγάρια των ημιτελικών ήταν τα εξής: Βραζιλία- Γερμανία και Ολλανδία-Αργεντινή. Στον πρώτο ημιτελικό,η Γερμανία υπέταξε με εντυπωσιακό τρόπο την οικοδέσποινα -Βραζιλία,με το εμφατικό 7-1. Οι Γερμανοί ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντιπάλους τους. Ο δεύτερος ημιτελικός ήταν και ο πιο αγωνιώδεις.οι δύο ομάδες ήταν ισοδύναμες σε όλη τη διάρκεια του αγώνα,κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα ο αγώνας να οδηγηθεί στη διαδικασία της παράτασης και μετέπειτα των πέναλτι. Εκεί η Αργεντινή με ψυχραιμία αλλά και με τις εξαιρετικές επεμβάσεις του τερματοφύλακα Romero,πήρε την πρόκριση στον Μεγάλο Τελικό

11 ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ Ο μικρός τελικός διεξήχθη ανάμεσα στη Βραζιλία και την Ολλανδία. Το αποτέλεσμα ήταν 3-0 υπέρ της Ολλανδίας. Διαιτητής ήταν ο Τζάμελ Χάιμουντι. Αυτή η ήττα, επισφράγισε την ολοκληρωτική καταστροφή της Βραζιλίας, μετά την ήττα της με 7-1 από την Γερμανία.

12 ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ Ο Τελικός Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2014 έλαβε χώρα στις 13 Ιουλίου 2014 στο Στάδιο του Μαρακανά στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Ο αγώνας αναμενόταν να παρακολουθηθεί ζωντανά από πάνω από ένα δισεκατομμύριο ανθρώπους. Οι δύο αντίπαλες ομάδες, φάνηκαν ισοδύναμες, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να εξελιχθεί στην παράταση. Στο 103 ο λεπτό, ο Γερμανός ποδοσφαιριστής Μάριο Γκέτσε, σημείωσε το 1-0, χαρίζοντας το παγκόσμιο κύπελλο στην ομάδα του.

13 ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ Πρώτος Σκόρερ Ο Χάμες Ροδρίγκες με 6 γκολ Πρώτος σε πάσες-ασίστ Χουάν Κουαδράδο, Τόνι Κρόος με 4 Ασίστ Βραβείο Χρυσή Μπάλα Χρυσό Παπούτσι Χρυσό Γάντι Καλύτερος νέος παίκτης Νικητής Λιονέλ Μέσι Χάμες Ροδρίγκες Μάνουελ Νόιερ Πολ Πογκμπά

14 Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Στην κλήρωση των ομίλων της τελικής φάσης, η Ελλάδα τοποθετήθηκε στον τρίτο όμιλο και κλήθηκε να αντιμετωπίσει, κατά σειρά, τις Κολομβία, Ιαπωνία και Ακτή Ελεφαντοστού. Στην πρεμιέρα απέναντι στους Κολομβιανούς γνωρίσε την ήττα με 3-0, ενώ στον δεύτερο αγώνα με την Ιαπωνία αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα, με αποτέλεσμα η αναμέτρηση εναντίον της Ακτής Ελεφαντοστού να είναι η πλέον καθοριστική. Η Ελλάδα με σκόρερ τους Ανδρέα Σάμαρη και Γιώργο Σαμαρά επικράτησε 2-1 και για πρώτη φορά στην ιστορία της προκρίθηκε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, όπου βρήκε απέναντί της την Κόστα Ρίκα. Στην αναμέτρηση για τη φάση των 16 η ελληνική ομάδα στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατόρθωσε ωστόσο με σκόρερ τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο να ισοφαρίσει στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων και να οδηγήσει τον αγώνα στην παράταση. Εκεί δεν άλλαξε κάτι με αποτέλεσμα να ακολουθήσει η διαδικασία των πέναλτι, όπου οι Κοσταρικανοί επικράτησαν με 5-3.

15 Η πορεία της Ελλάδος στο Μουντιάλ

16 ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ Η διοργάνωση της Βραζιλίας ήταν το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο στο οποίο χρησιμοποιήθηκε η τεχνολογία γραμμής τέρματος μετά την επιτυχή εφαρμογή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων του 2012 στην Ιαπωνία. Ο στόχος της χρήσης της είναι να βοηθήσει τους διαιτητές των αγώνων να παίρνουν σωστές αποφάσεις για το αν η μπάλα έχει περάσει τη γραμμή τέρματος ή όχι. Το σύστημα εγκαταστάθηκε σε όλα τα στάδια της διοργάνωσης Το πρώτο γκολ που επικυρώθηκε με τη βοήθεια της τεχνολογίας στην ιστορία της διοργάνωσης ήταν το πρώτο του Καρίμ Μπενζεμά ενάντια στην Ονδούρα. Το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας ήταν επίσης το πρώτο που οι διαιτητές χρησιμοποίησαν εξατμιζόμενο αφρό. Το σπρέι ψεκάζει έναν αφρό που έχει βάση το νερό, ο οποίος εξατμίζεται ύστερα από μερικά λεπτά. Χρησιμοποιείται για να μαρκάρει το σημείο που πρέπει να τοποθετηθεί η μπάλα κατά την εκτέλεση ενός φάουλ καθώς και τη γραμμή των εννέα μέτρων στην οποία πρέπει να στέκονται οι παίκτες που σχηματίζουν το τοίχος κατά τη εκτέλεση του.

17 τεχνολογία γραμμής τέρματος- εξατμιζόμενο αφρό

18 ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ Διαλείμματα δροσιάς Για πρώτη φορά σε διοργάνωση Παγκοσμίου Κυπέλλου εφαρμόστηκαν διαλείμματα κατά τη διάρκεια των ημιχρόνων, προκειμένου να δροσιστούν οι παίκτες και να αντιμετωπίσουν τον συνδυασμό υψηλής υγρασίας και ζέστης που επικρατούσε σε κάποιες από τις βραζιλιάνικες πόλεις στην τροπική ζώνη. Σύμφωνα με τις οδηγίες της FIFA εάν η θερμοκρασία ξεπερνούσε τους 32 βαθμούς ήταν στη διακριτική ευχέρεια του διαιτητή να επιτρέψει ένα τρίλεπτο διάλειμμα σε κάθε ημίχρονο μετά από 30 λεπτά αγώνα, ύστερα από πρόταση του ιατρικού παρατηρητή. Ο πρώτος αγώνας στον οποίο έγινε επίσημο «διάλειμμα δροσιάς» ήταν το Ολλανδία-Μεξικό.

19 Ο πρώτος αγώνας στον οποίο έγινε επίσημο «διάλειμμα δροσιάς» ήταν στο Ολλανδία-Μεξικό.

20 ΒΙΝΤΕΟ Top 10 Goals 2014 FIFA World Cup - YouTube 10 BEST GOALS Lionel Messi World Cup 2014 Runs And Dribbling Skills HD - YouTube BEST PLAYER Ελλάδα - Ακτή Ελεφαντοστού (γκολ ΣΑΜΑΡΑ) - YouTube ΓΚΟΛ ΣΑΜΑΡΑ

21 ΤΕΛΟΣ

22 ΙΠΠΑΣΙΑ... Στους Ολυμπιακούς Αγώνες...

23 Η ιππασία είναι ένα από τα παλιότερα ολυμπιακά αθλήματα, αφού μπήκε στις Ολυμπιάδες το 1900 στο Παρίσι. Από το 1912 διεξάγεται συνεχώς.

24 Είναι το μόνο άθλημα που δεν υπάρχουν ξεχωριστά ανδρικά και γυναικεία αγωνίσματα αλλά σε κάθενα από τα τρία αγωνίσματα (υπερπήδηση εμποδίων, ιππική δεξιοτεχνία ντρεσάζ και ιππική αντοχή endurance) μπορούν να συμμετέχουν είτε ιππείς είτε αμαζόνες. Επίσης, εκτός από τον νικητή αθλητή που κερδίζει μετάλλιο, βραβεύεται και ο ίππος με ειδικό έπαθλο.

25 Υπερπήδηση Εμποδίων Στην υπερπήδηση εμποδίων το άλογο, πάντα αντίσοιχα με την εκπαίδευση του αλλά και την ράτσα του, φτάνει να πηδάει είτε από πολύ χαμηλά εμπόδια όπως 60 πόντους και πάνω από 2 μέτρα. Υπάρχουν πολλά είδη εμποδίων π.χ. Τα όξερ τα οποία είναι τα διπλά εμπόδια.

26 Ακόμη τα εμπόδια χρειάζονται όχι μόνο την ικανότητα του αλόγου αλλά φυσικά και του αναβάτη ο οποίος αν δεν τηρίσει μια συγκεκριμένη στάση (ενισορροπία) μπορεί να τραυματιστεί άσχημα λόγω του ότι καθώς το άλογο ξαναπατάει στο έδαφος πέφτει με μια σχετική δύναμη και μια μεγάλη ταχύτητα έτσι ο αναβάτης πετάγεται, κυριολεκτικα, από τη σέλα.

27 Endurance Μια διαδρομή Ιππικής Αντοχής είναι ένας αγώνας με χρόνο, που έχει στόχο να δοκιμαστεί η αντοχή και η ταχύτητα του αλόγου. Στους αγώνες η έμφαση από όλους, αγωνιζόμενους και διοργανωτές, δίνεται, και πρέπει να δίνεται, στο να τερματίσει ο αγωνιζόμενος με το άλογό του σε καλή κατάσταση και ας μην κερδίσει τον αγώνα.

28 Τέλος, οι αγώνες Ιππικής Αντοχής έχουν αναπτυχθεί ραγδαία τα τελευταία χρόνια. Το 2001 έγιναν 147 αγώνες και το 2002 έγιναν 186.

29 Ιππική Δεξιοτεχνία Το αγώνισμα της ιππικής δεξιοτεχνίας, το λεγόμενο ντρεσάζ, ασχολείται μόνο με την επίπεδη ιππασία. Ελέγχει την κίνηση και το βήμα του αλόγου, καθώς και την στάση του αναβάτη.

30 Οι αγώνες αυτοί είναι πολύ σημαντικοί και γι αυτό εξετάζονται και στο πρώτο δίπλωμα (στο κατώτερο επίπεδο, λισανς).

31 Επίσης, όσο αναφορά την «ενδυμασία» του αλόγου... Το άλογο σε αντίθεση με τα άλλα αγωνίσματα, απαγορεύεται να φοράει γκέτες ή μπαντάζ που εμποδίζουν την καθαρή εικόνα της κίνησής του. Σε εξαιρετικές βέβαια περιπτώσεις που το άλογο χτυπάει πολύ τα πόδια του επιτρέπονται.

32 Τέλος, υπάρχουν κι άλλα αγωνίσματα στην ιππασία όπως η αμαξοδήγηση, Γυμνιππευτική, Μαραθώνιος κ.ά. Τα αγωνίσματα αυτά συμπεριλαμβάνονται και αυτά σε αγώνες...

33 ΤΕΛΟΣ ΕΥΧΑΡΙςΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟςΟΧΗ! Ονόματα Μαθητών: Μυρτώ Μπούζα Κατερίνα Θεοφανίδου Μιχάλης Γκριτζάπης Βασίλης Βαφέας Δημήτρης Διαμαντής

34 Ε π ι μ έ λ ε ι α : Α ρ γ υ ρ ώ Δ ά β ο υ, Ε υ α γ γ ε λ ί α Ζ ι ά κ α, Κ α τ ε ρ ί ν α Ζ ι ά κ α, Χ ρ ι σ τ ί ν α Ι ω α ν ν ί δ ο υ, Ε λ έ ν η Β λ έ τ σ α

35 Η Αθήνα επιλέχθηκε να διοργανώσει για δεύτερη φορά Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 (13-29 Αυγούστου). Μασκότ των αγώνων, ο Φοίβος και η Αθηνά, αρχαίες κούκλες, που εκτός από τις λατρευτικές τους χρήσεις ήταν επίσης και παιχνίδια.από τους 264 αθλητές από 14 χώρες το 1896, η Αθήνα φιλοξένησε αθλητές (6.296) άντρες και (4.329) γυναίκες.

36 Κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, γίνονται διάφορα αγωνίσματα:

37

38

39

40

41

42

43

44 Από τις μαθήτριες: Γκουτζάνη Κλειώ, Δημητρακοπούλου Βέρα, Δημητρακοπούλου Ειρήνη, Εξάρχου Λυδία και Ζάχου Αλίκη

45 Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου 2004, ή αλλιώς Euro 2004, διεξήχθη στα γήπεδα της Πορτογαλίας από τις 12 Ιουνίου ως τις 4 Ιουλίου Ήταν η 12 η διοργάνωση ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της ΟΥΕΦΑ. Πήραν μέρος 16 εθνικές ομάδες. Απ' αυτές η Πορτογαλία προκρίθηκε αυτόματα ως διοργανώτρια χώρα ενώ οι υπόλοιπες 15 πέρασαν από μια προκριματική φάση στην οποία μετείχαν 50 ομάδες.

46 Το τρόπαιο κατέκτησε η Ελλάδα, ενάντια σε όλα τα προγνωστικά. Μετείχε μόλις για δεύτερη φορά σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (μετά το 1980) και ήταν ένα από τα αουτσάιντερ του τουρνουά. Έκανε την πρώτη έκπληξη στην πρεμιέρα, νικώντας με σκορ 2-1 τη διοργανώτρια Πορτογαλία. Στη συνέχεια υπό την καθοδήγηση του Ότο Ρεχάγκελ και με όπλο την πολύ καλή άμυνα προκρίθηκε στα προημιτελικά, απέκλεισε διαδοχικά τη Γαλλία και τη Τσεχία και έφτασε στον τελικό της 4ης Ιουλίου. Εκεί συνάντησε πάλι την Πορτογαλία και την κέρδισε για δεύτερη φορά με 1-0 και σκόρερ τον Άγγελο Χαριστέα.

47 Στη διοργάνωση χρησιμοποιήθηκαν 10 στάδια, τα περισσότερα από τα οποία κατασκευάστηκαν ή ανακαινίστηκαν ειδικά για το Euro 2004.

48 Κατά τον Οκτώβριο του 1999, τρεις υποψηφιότητες είχαν απομείνει για να αναλάβουν τη διοργάνωση: της Πορτογαλίας, της Ισπανίας και η συνδιοργάνωση Αυστρίας- Ουγγαρίας. Στις 11 Οκτωβρίου του ίδιου έτους, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΟΥΕΦΑ διενήργησε ψηφοφορία από την οποία επιλέχθηκε η Πορτογαλία.

49 Στους ημιτελικούς κατάφεραν να φτάσουν η Πορτογαλία, η Ολλανδία, η Ελλάδα και η Τσεχία. Η Πορτογαλία κατάφερε να πάρει τη μία θέση στον τελικό κερδίζοντας την Ολλανδία 2-1, και φυσικά την άλλη είχε η Ελλάδα αφού κέρδισε την Τσεχία 1-0. Ο τελικός έληξε αναδεικνύοντας την Ελλάδα πρωταθλήτρια.

50 Το 2004 η Πορτογαλία φιλοξένησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2004 και το στάδιο Ντα Λουζ φιλοξένησε συνολικά 5 αγώνες, 3 για τη φάση των ομίλων και 2 για τη φάση των νοκ-άουτ, ενώ φιλοξένησε τον Τελικό του Euro 2004.

51 Καλύτερος παίκτης ολόκληρου του πρωταθλήματος αναδείχθηκε ο Έλληνας παίκτης Θοδωρής Ζαγοράκης

52 Ευχαριστούμε για την προσοχή σας!!

53 Επίλογος Οι αναμνήσεις από τα σπουδαία αυτά γεγονότα πολλές φορές μένουν με ανεξείτηλα γράμματα στις μνήμες μας και τις αναπολούμε ακόμη και μετά από πολλά χρόνια. Οι επιτυχίες σε τέτοια γεγονότα αποτελούν εμπειρίες ζωής σε συλλογικό και προσωπικό επίπεδο.

13/6/2014 17:45 18:30 Εκπομπή «Παγκόσμιο Κύπελλο 2014» Στιγμιότυπα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

13/6/2014 17:45 18:30 Εκπομπή «Παγκόσμιο Κύπελλο 2014» Στιγμιότυπα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12/6/2014 22:00-22:55 Pre Game ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΚΡΟΑΤΙΑ & ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ 22:55 00:55 ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΚΡΟΑΤΙΑ 00:55-01:20 Post Game ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΚΡΟΑΤΙΑ 13/6/2014 18:30-18:55 Pre Game ΜΕΞΙΚΟ ΚΑΜΕΡΟΥΝ 18:55 20:55 ΜΕΞΙΚΟ ΚΑΜΕΡΟΥΝ

Διαβάστε περισσότερα

Οι ώρες τηλεοπτικής μετάδοσης των αγώνων του Μουντιάλ στην Ελλάδα από τη ΝΕΡΙΤ

Οι ώρες τηλεοπτικής μετάδοσης των αγώνων του Μουντιάλ στην Ελλάδα από τη ΝΕΡΙΤ Οι ώρες τηλεοπτικής μετάδοσης των αγώνων του Μουντιάλ στην Ελλάδα από τη ΝΕΡΙΤ Πέμπτη 12 Ιουνίου «Ώρα Μουντιάλ» 23:00 00:30 ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΚΡΟΑΤΙΑ (ΝΕΡΙΤ και ΝΕΡΙΤ HD) 00:45 02:00 Post game εκπομπή «Ώρα Μουντιάλ»

Διαβάστε περισσότερα

Τον πρώτο λόγο η Αγγλία με την Σουηδία

Τον πρώτο λόγο η Αγγλία με την Σουηδία Τον πρώτο λόγο η Αγγλία με την Σουηδία Καλημέρα σας, ολοκληρώνονται σήμερα οι προημιτελικοί του παγκοσμίου κυπέλλου και θα προκύψει το δεύτερο ζευγάρι των ημιτελικών του Μουντιάλ 2018. Η έκπληξη της διοργάνωσης

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλος τελικός Γαλλία Κροατία για το Μουντιάλ 2018

Μεγάλος τελικός Γαλλία Κροατία για το Μουντιάλ 2018 Μεγάλος τελικός Γαλλία Κροατία για το Μουντιάλ 2018 Η ώρα του μεγάλου τελικού του παγκοσμίου κυπέλλου 2018 που διεξάγεται στα γήπεδα της Ρωσίας, έφτασε και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω του. Όλοι

Διαβάστε περισσότερα

Στο Eurosport η Εθνική Νέων και το Μουντιάλ U20. Επιμέλεια football-academies Τρίτη, 18 Ιούνιος 2013

Στο Eurosport η Εθνική Νέων και το Μουντιάλ U20. Επιμέλεια football-academies Τρίτη, 18 Ιούνιος 2013 Το Eurosport είναι τελικώς το κανάλι που θα μεταδώσει τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδας στο Μουντιάλ U20 της Τουρκίας (21 Ιουνίου με 13 Ιουλίου) αντί της ΕΡΤ καθώς και όλη την υπόλοιπη διοργάνωση. Η σπουδαιότερη

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 2014 ΣΤΗ ΝΕΡΙΤ

ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 2014 ΣΤΗ ΝΕΡΙΤ ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ, ΙΝΤΕΡΝΕΤ & ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 2014 ΣΤΗ ΝΕΡΙΤ Σε ρυθμούς Μουντιάλ μπαίνει από την Πέμπτη 12 Ιουνίου μέχρι και τη Δευτέρα 14 Ιουλίου η ΝΕΡΙΤ. Μέσα από

Διαβάστε περισσότερα

Δύο μάχες για τον τελικό του Κόπα Άφρικα

Δύο μάχες για τον τελικό του Κόπα Άφρικα Δύο μάχες για τον τελικό του Κόπα Άφρικα Στην ημιτελική φάση έχει φτάσει η διοργάνωση του Κόπα Άφρικα 2019 και πλέον θα προκύψει το μεγάλο ζευγάρι του τελικού, από όπου θα βγει ο νικητής του θεσμού. Οι

Διαβάστε περισσότερα

Για την 3η θέση Βέλγιο και Αγγλία στον μικρό τελικό

Για την 3η θέση Βέλγιο και Αγγλία στον μικρό τελικό Για την 3η θέση Βέλγιο και Αγγλία στον μικρό τελικό Γεία σας, μία ημέρα πριν τον μεγάλο τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου, διεξάγεται ο μικρός τελικός, για την τρίτη θέση του θεσμού. Ο μικρός τελικός, δεν

Διαβάστε περισσότερα

Κροατία ή Αγγλία στον τελικό με την Γαλλία

Κροατία ή Αγγλία στον τελικό με την Γαλλία Κροατία ή Αγγλία στον τελικό με την Γαλλία Καλημέρα σας, αργά το βράδυ θα γνωρίζουμε το ζευγάρι του μεγάλου τελικού του παγκοσμίου κυπέλλου για το έτος 2018. Η Γαλλία χτες, απέκλεισε το Βέλγιο και έκλεισε

Διαβάστε περισσότερα

Οι διοργανώσεις ποδοσφαίρου και μπάσκετ σε όλες τις ηπείρους.

Οι διοργανώσεις ποδοσφαίρου και μπάσκετ σε όλες τις ηπείρους. Οι διοργανώσεις ποδοσφαίρου και μπάσκετ σε όλες τις ηπείρους. Γκοτσόπουλος Σπύρος Παρασκευόπουλος Πέτρος Σολωμός Περικλής Συμεωνίδης Ανδρέας Τσουκαρέλλας Ανδρέας Οι διοργανώσεις ποδοσφαίρου σε όλες τις

Διαβάστε περισσότερα

Δύο μονομαχίες στα προημιτελικά του Copa America

Δύο μονομαχίες στα προημιτελικά του Copa America Δύο μονομαχίες στα προημιτελικά του Copa America Συνεχίζονται οι προημιτελικοί του Copa America, όπου με την ολοκλήρωση τους θα προκύψει η τελική τετράδα του θεσμού, διεκδικώντας το μεγάλο τρόπαιο. Σήμερα,

Διαβάστε περισσότερα

Στις λεπτομέρειες στον τελικό Γαλλία και Βέλγιο

Στις λεπτομέρειες στον τελικό Γαλλία και Βέλγιο Στις λεπτομέρειες στον τελικό Γαλλία και Βέλγιο Καλημέρα σας, η ώρα των ημιτελικών έφτασε και σήμερα θα γνωρίζουμε την μία ομάδα του τελικού του Μουντιάλ, όπου θα μπορέσει να διεκδικήσει το μεγάλο τρόπαιο.

Διαβάστε περισσότερα

Το ποδόσφαιρο! Πώς παίζεται! Το ποδόσφαιρο είναι ένα ομαδικό άθλημα που παίζεται ανάμεσα σε δύο ομάδες των έντεκα παικτών με μία σφαιρική μπάλα. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας διεξάγεται σε ένα ορθογώνιο γήπεδο

Διαβάστε περισσότερα

Βγαίνουν τα ζευγάρια των ημιτελικών του Copa America

Βγαίνουν τα ζευγάρια των ημιτελικών του Copa America Βγαίνουν τα ζευγάρια των ημιτελικών του Copa America Ολοκληρώνεται σήμερα η προημιτελική φάση του Copa America με το τελευταίο παιχνίδι για αυτή την φάση. Ήδη το πρώτο ζευγάρι των ημιτελικών θα είναι Βραζιλία

Διαβάστε περισσότερα

Τα χρήματα των συλλόγων από το Μουντιάλ 2018

Τα χρήματα των συλλόγων από το Μουντιάλ 2018 Τα χρήματα των συλλόγων από το Μουντιάλ 2018 H FIFA συνολικά θα μοιράσει το ποσό των 179.000.000 ευρώ στους συλλόγους, οι οποίοι θα έχουν ποδοσφαιριστές τους στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Αυτό το ποσό είναι

Διαβάστε περισσότερα

Λ. Κ. Χ. Ψ. Ο Νεϊμάρ ντα Σύλβα Σάντος Τζούνιορ ή απλώς Νεϊμάρ (Neymar) είναι βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής και γεννήθηκε στο Σάο Πάολο στις 5 Φεβρουαρίου του 1992. Αγωνίζεται με την ομάδα της Σάντος και η

Διαβάστε περισσότερα

Στοιχεία και Στατιστικά

Στοιχεία και Στατιστικά ΠΡΟΦΙΛ Η καριέρα του σε αριθμούς Όνομα: Λιονέλ Αντρές Μέσι Καλείται ως: Λίο, Λεό, o «Ψύλλος», o «Μεσσίας» Ημερομηνία γέννησης: 24 Ιουνίου 1987 Τόπος: Ροζάριο, Σάντα Φε, Αργεντινή Εθνικότητα: Αργεντίνικη

Διαβάστε περισσότερα

Κρίνονται η πρωτιά και η τρίτη θέση στον 3ο όμιλο

Κρίνονται η πρωτιά και η τρίτη θέση στον 3ο όμιλο Κρίνονται η πρωτιά και η τρίτη θέση στον 3ο όμιλο Ολοκληρώθηκαν χτες οι δύο πρώτοι όμιλοι του Copa America και έχουν προκύψει οι ομάδες που θα συνεχίσουν στον θεσμό. Σήμερα, τελειώνει ο τρίτος και τελευταίος

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινούν οι πραγματικές μάχες στο Γιουρόπα Λιγκ

Ξεκινούν οι πραγματικές μάχες στο Γιουρόπα Λιγκ Ξεκινούν οι πραγματικές μάχες στο Γιουρόπα Λιγκ Γεία χαρά σε όλους σας, βγήκαν χτες οι τέσσερις πρώτες ομάδες των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ, χαρίζοντας μας εξαιρετικές αναμετρήσεις σε αυτή την φάση.

Διαβάστε περισσότερα

Στοιχηματική ημέρα με φαβορί στο Μουντιάλ 2018

Στοιχηματική ημέρα με φαβορί στο Μουντιάλ 2018 Στοιχηματική ημέρα με φαβορί στο Μουντιάλ 2018 Καλημέρα σας, συνεχίζουμε non stop στο Παγκόσμιο κύπελλο στα γήπεδα της Ρωσίας, ήδη βρισκόμαστε στην δεύτερη αγωνιστική των ομίλων, που μπορεί να κρίνει πολλά

Διαβάστε περισσότερα

Σφραγίζονται τα τελευταία εισιτήρια του Μουντιάλ 2018

Σφραγίζονται τα τελευταία εισιτήρια του Μουντιάλ 2018 Σφραγίζονται τα τελευταία εισιτήρια του Μουντιάλ 2018 Γεία χαρά σε όλους, ολοκληρώνεται σήμερα η τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Παγκοσμίου κυπέλλου 2018, όπου θα σφραγιστούν τα τελευταία εισιτήρια

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ

ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ Ο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ μέσα στα πλαίσια των εκδηλώσεων του PASP-OPAP BEACH SOCCER 2016, διοργανώνει σε συνεργασία με το CYPRUSACADEMIES.COM, το 1ο

Διαβάστε περισσότερα

Μόνο δυο θέσεις υπάρχουν στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ

Μόνο δυο θέσεις υπάρχουν στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ Μόνο δυο θέσεις υπάρχουν στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ Καλημέρα σας, ολοκληρώθηκαν χτες οι δυο πρώτοι ημιτελικού του Champions League, που μας πρόσφεραν έντονες ποδοσφαιρικές συγκινήσεις. Σήμερα, διεξάγονται

Διαβάστε περισσότερα

Τα πάντα ανοικτά σήμερα στο Παγκόσμιο κύπελλο

Τα πάντα ανοικτά σήμερα στο Παγκόσμιο κύπελλο Τα πάντα ανοικτά σήμερα στο Παγκόσμιο κύπελλο Καλημέρα σας, βρισκόμαστε ήδη στην δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Μουντιάλ και τα πάντα είναι ακόμα ανοικτά, εκτός του πρώτου ομίλου που φαίνεται να έχει

Διαβάστε περισσότερα

Στοίχημα: Τον πρώτο λόγο η Εθνική Ελλάδος

Στοίχημα: Τον πρώτο λόγο η Εθνική Ελλάδος Στοίχημα: Τον πρώτο λόγο η Εθνική Ελλάδος Στοίχημα: Τον πρώτο λόγο η Εθνική Ελλάδος με την Εσθονία Γεία χαρά σε όλους, αυτή την περίοδο, μετά την έναρξη των πρωταθλημάτων, υπάρχουν οι καθιερωμένοι αγώνες

Διαβάστε περισσότερα

Ημερομηνία δημιουργίας - γέννησης του αθλήματος έχει καταγραφεί η 29 Δεκεμβρίου 1891

Ημερομηνία δημιουργίας - γέννησης του αθλήματος έχει καταγραφεί η 29 Δεκεμβρίου 1891 Η καλαθοσφαίριση ή πιο συχνά μπάσκετ, είναι ένα ομαδικό άθλημα Ημερομηνία δημιουργίας - γέννησης του αθλήματος έχει καταγραφεί η 29 Δεκεμβρίου 1891 Δημιουργός του ήταν ο Καναδός, καθηγητής φυσικής αγωγής

Διαβάστε περισσότερα

Μόνο δύο ομάδες χωράει ο τελικός του Γιουρόπα Λιγκ

Μόνο δύο ομάδες χωράει ο τελικός του Γιουρόπα Λιγκ Μόνο δύο ομάδες χωράει ο τελικός του Γιουρόπα Λιγκ Καλημέρα σας, χτες προέκυψε το ζευγάρι του μεγάλου τελικού της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, το οποίο είναι Ρεάλ Μαδρίτης Λίβερπουλ, που είχαν

Διαβάστε περισσότερα

Τα πάντα ανοικτά στο Μπάγερν Μονάχου Ρεάλ Μαδρίτης

Τα πάντα ανοικτά στο Μπάγερν Μονάχου Ρεάλ Μαδρίτης Τα πάντα ανοικτά στο Μπάγερν Μονάχου Ρεάλ Μαδρίτης Καλημέρα σας, συνεχίζουμε σε Ευρωπαϊκούς ρυθμούς και Champions League, αφού είναι εβδομάδα ημιτελικών στους δύο Ευρωπαϊκούς θεσμούς. Σήμερα, πραγματοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

Τελευταίο βήμα πριν τον τελικό

Τελευταίο βήμα πριν τον τελικό Τελευταίο βήμα πριν τον τελικό Γεία χαρά σε όλους σας, συνεχίζονται σήμερα οι αγώνες των κυπέλλων αλλά και η υπόλοιπη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Το σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα είναι λίγο μεγαλύτερο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΟΡΥ 5Χ5 ΣΑΛΑΣ ΚΩΦΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΟΑΚ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΟΡΥ 5Χ5 ΣΑΛΑΣ ΚΩΦΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΟΑΚ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΟΡΥ 5Χ5 ΣΑΛΑΣ ΚΩΦΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΟΑΚ 2015 Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών Φέρων 6 Office2@hafdeaf..gr www.hafdeaf.gr

Διαβάστε περισσότερα

info@beachsoccer.gr FAX: 210-6818104 Τηλεφωνική Επικοινωνία : Μότσης Κώστας, Ιωάννης Μότσης 6944603545, Φίλιππος Ντόβας 6973171527

info@beachsoccer.gr FAX: 210-6818104 Τηλεφωνική Επικοινωνία : Μότσης Κώστας, Ιωάννης Μότσης 6944603545, Φίλιππος Ντόβας 6973171527 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 12 ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH SOCCER OPEN 2012 21-24 Ιουνίου 2012 Η Πανελλήνια Ένωση Σωματείων Ποδοσφαίρου Άμμου στην προσπάθεια της για ανάπτυξη του αθλήματος του beach soccer στην Ελλάδα

Διαβάστε περισσότερα

Πρώτος ημιτελικός Τότεναμ Άγιαξ στο Champions League

Πρώτος ημιτελικός Τότεναμ Άγιαξ στο Champions League Πρώτος ημιτελικός Τότεναμ Άγιαξ στο Champions League Εβδομάδα ημιτελικών Champions League είναι αυτή που διανύουμε, έχοντας μπροστά μας δύο δυνατές αναμετρήσεις που μπορούν να δώσουν προβάδισμα για τον

Διαβάστε περισσότερα

Στον δρόμο για τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ

Στον δρόμο για τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ Στον δρόμο για τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ Καλημέρα σας, ολοκληρώθηκαν χτες οι πρώτες αναμετρήσεις των προημιτελικών του Champions League, όπου μας πρόσφεραν έντονες συγκινήσεις, με ένα εκπληκτικό γκολ

Διαβάστε περισσότερα

Ένα ματς στο Κόπα Αμέρικα, τελικός στη Ισπανία

Ένα ματς στο Κόπα Αμέρικα, τελικός στη Ισπανία Ένα ματς στο Κόπα Αμέρικα, τελικός στη Ισπανία Ενδιαφέρον παρουσιάζει το πρόγραμμα της Πέμπτης, καθώς δεν είναι μόνο το Κόπα Αμέρικα, που διεξάγεται καθημερινά, αλλά και ο πρώτος τελικός της Σεγούντα Ντιβιζιόν

Διαβάστε περισσότερα

Μάχη κορυφής ανάμεσα σε Φιλανδία και Ελλάδα

Μάχη κορυφής ανάμεσα σε Φιλανδία και Ελλάδα Μάχη κορυφής ανάμεσα σε Φιλανδία και Ελλάδα Καλημέρα σας, συνεχίζονται οι αγώνες των Εθνικών ομάδων για όλους τους ομίλους του Nations League και για όλα τα Group. Η Εθνική Ελλάδος δοκιμάζεται στην Φιλανδία

Διαβάστε περισσότερα

Προκριματικά Euro 2020 στο παμε στοιχημα

Προκριματικά Euro 2020 στο παμε στοιχημα Προκριματικά Euro 2020 στο παμε στοιχημα Ξεκινούν σήμερα, οι αγώνες των ομίλων στα προκριματικά του Euro 2020, όπου υπάρχουν πολλές μάχες σε όλο τον κόσμο. Στην ζώνη της Ευρώπης, έχουν ξεχωρίσει κάποιες

Διαβάστε περισσότερα

Μάχη Πορτογαλίας και Ολλανδίας για το Κύπελλο Εθνών

Μάχη Πορτογαλίας και Ολλανδίας για το Κύπελλο Εθνών Μάχη Πορτογαλίας και Ολλανδίας για το Κύπελλο Εθνών Στην Πορτογαλία διεξάγεται το Final 4 του Nations League, έτσι σήμερα θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός. Στον τελικό θα αγωνιστούν Πορτογαλία και Ολλανδία,

Διαβάστε περισσότερα

Παμε στοιχημα με τα κύπελλα σε όλη την Ευρώπη

Παμε στοιχημα με τα κύπελλα σε όλη την Ευρώπη Παμε στοιχημα με τα κύπελλα σε όλη την Ευρώπη Καλημέρα σας, εκτός από την εμβόλιμη αγωνιστική στην Ισπανία, αυτή την εβδομάδα διεξάγονται παιχνίδια για τον θεσμό του κυπέλλου σε πολλές χώρες στην Ευρώπη,

Διαβάστε περισσότερα

Με όπλο την άμυνα η Εθνική Ελλάδος

Με όπλο την άμυνα η Εθνική Ελλάδος Με όπλο την άμυνα η Εθνική Ελλάδος Με όπλο την άμυνα η Εθνική Ελλάδος απέναντι στο Βέλγιο στο Καραϊσκάκη Καλημέρα σας, δεν μας βγήκε χτες το ρίσκο, αφού δεν μας επαληθεύτηκε κανένα σημείο, αλλά και πάλι

Διαβάστε περισσότερα

Αφού έχετε μπει στη σελίδα pamestoixima.gr, πατάτε πάνω αριστερά, την επιλογή

Αφού έχετε μπει στη σελίδα pamestoixima.gr, πατάτε πάνω αριστερά, την επιλογή 1. ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ Διαδικασία Αφού έχετε μπει στη σελίδα pamestoixima.gr, πατάτε πάνω αριστερά, την επιλογή "ΣΤΟΙΧΗΜΑ" και μπορείτε να δείτε τις ενότητες που περιγράφονται παρακάτω. Στην αριστερή μπάρα επιλογών

Διαβάστε περισσότερα

Τελικός Europa League Μαρσεϊγ Ατλέτικο Μαδρίτης

Τελικός Europa League Μαρσεϊγ Ατλέτικο Μαδρίτης Τελικός Europa League Μαρσεϊγ Ατλέτικο Μαδρίτης Καλημέρα σας, έφτασε πλέον η ώρα του μεγάλου τελικού για τον Europa League, όπου στην Γαλλία, μία εκ των Μαρσεϊγ και Ατλέτικο Μαδρίτης, θα σηκώσει το τρόπαιο,

Διαβάστε περισσότερα

EURO U19 2015: Έχασε αλλά πέρασε στους «4» η Ελλάδα! ΓΑΛΛΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ 2-0

EURO U19 2015: Έχασε αλλά πέρασε στους «4» η Ελλάδα! ΓΑΛΛΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ 2-0 Η Εθνική Νέων πρόσθεσε άλλη μια μεγάλη στιγμή στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2015! Η ελληνική ομάδα ηττήθηκε 2-0 στην Κατερίνη από τη νικήτρια

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινούν οι προημιτελικοί στο Copa America

Ξεκινούν οι προημιτελικοί στο Copa America Ξεκινούν οι προημιτελικοί στο Copa America Οι όμιλοι του Copa America, ανήκουν πλέον στο παρελθόν, μπαίνοντας πλέον στα νοκ αουτ παιχνίδια και συγκεκριμένα στη προημιτελική φάση. Σήμερα, η οικοδέσποινα

Διαβάστε περισσότερα

Μάχες παντού για μία θέση στο Μουντιάλ

Μάχες παντού για μία θέση στο Μουντιάλ Μάχες παντού για μία θέση στο Μουντιάλ Μάχες παντού για μία θέση στο Μουντιάλ στα γήπεδα της Ρωσίας Γεία χαρά σε όλους, διακοπή υπάρχει στα εγχώρια πρωταθλήματα, αφού διεξάγονται οι αγώνες των ομίλων των

Διαβάστε περισσότερα

Με το μυαλό στο πρωτάθλημα πολλές ομάδες

Με το μυαλό στο πρωτάθλημα πολλές ομάδες Με το μυαλό στο πρωτάθλημα πολλές ομάδες Καλημέρα σε όλους σας, ιδιαίτερα φτωχό το αγωνιστικό πρόγραμμα, με ελάχιστες επιλογές για το στοίχημα, οι αναμετρήσεις του κυπέλλου, τις κάνουν ακόμα πιο δύσκολες.

Διαβάστε περισσότερα

Αγγλικός εμφύλιος Τσέλσι Άρσεναλ για το Europa League

Αγγλικός εμφύλιος Τσέλσι Άρσεναλ για το Europa League Αγγλικός εμφύλιος Τσέλσι Άρσεναλ για το Europa League Έφτασε πλέον η ώρα του μεγάλου τελικού για τον δεύτερο την τάξη Ευρωπαϊκό θεσμό, το Europa League. Στον τελικό θα βρεθούν δύο ομάδες από την Αγγλία

Διαβάστε περισσότερα

Βγαίνει και η οχτάδα του Γιουρόπα Λιγκ

Βγαίνει και η οχτάδα του Γιουρόπα Λιγκ Βγαίνει και η οχτάδα του Γιουρόπα Λιγκ Γεία χαρά σε όλους, χτες βγήκε η τελική οχτάδα του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου θα μας προσφέρει, όπως πάντα έντονες συγκινήσεις στους προημιτελικούς. Σήμερα, διεξάγονται

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 2017 2018 ΤΜΗΜΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΤΜΗΜΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Σε όλους τους Ομίλους, θα πραγματοποιηθούν συνολικά πέντε (5) περιφερειακοί ατομικοί

Διαβάστε περισσότερα

Πάμε στοίχημα με τα σημερινά φαβορί

Πάμε στοίχημα με τα σημερινά φαβορί Πάμε στοίχημα με τα σημερινά φαβορί Πάμε στοίχημα με τα σημερινά φαβορί των προκριματικών του Μουντιάλ 2018 Καλημέρα σας, δεν καταφέραμε πάλι χτες, στο ματς της Εθνικής μας μπήκαν τρία γκολ σε τέσσερα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Εισαγωγή 5. 1. Μεγάλα Αθλητικά Γεγονότα 6. 2. Ο Κόσμος των 8 Ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014 12. 3. Προβλέψεις 36

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Εισαγωγή 5. 1. Μεγάλα Αθλητικά Γεγονότα 6. 2. Ο Κόσμος των 8 Ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014 12. 3. Προβλέψεις 36 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Εισαγωγή 5 1. Μεγάλα Αθλητικά Γεγονότα 6 2. Ο Κόσμος των 8 Ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014 12 3. Προβλέψεις 36 4. Πιθανότητες Πρόκρισης και Πιθανότητες Νικητή Ομίλου 69 5. Παίκτες που

Διαβάστε περισσότερα

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 Σε φανατισμένο κοινό η Ελλάδα στην Βοσνία Καλημέρα σας, το επόμενο τριήμερο διεξάγονται οι αγώνες των ομίλων για την ζώνη της Ευρώπης στα προκριματικά του Παγκόσμιου

Διαβάστε περισσότερα

Βήμα πρόκρισης για ΑΕΚ και Λυών

Βήμα πρόκρισης για ΑΕΚ και Λυών Βήμα πρόκρισης για ΑΕΚ και Λυών Καλημέρα σε όλους σας, φτωχό το σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα, με λίγες αναμετρήσεις που μπορεί να βασιστείς στο στοιχημα. Σήμερα, ολοκληρώνεται η εμβόλιμη αγωνιστική στην

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕΚ Ολυμπιακός, πράξη τρίτη στο ΟΑΚΑ

ΑΕΚ Ολυμπιακός, πράξη τρίτη στο ΟΑΚΑ ΑΕΚ Ολυμπιακός, πράξη τρίτη στο ΟΑΚΑ Καλημέρα σας, δεν υπάρχει ποιότητα στο μεσοβδομαδιάτικο αγωνιστικό πρόγραμμα για αυτό το λόγο, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή των προτεινόμενων σημείων.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΦΑΑ-ΔΠΘ. ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ (037) Μπάτσιου Σοφία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΤΕΦΑΑ-ΔΠΘ. ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ (037) Μπάτσιου Σοφία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 1 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η διεθνής κοινότητα του ποδοσφαίρου συμμετέχει στους Παραoλυμπιακούς αγώνες με ομάδες από αθλητές με εγκεφαλική παράλυση και με προβλήματα στην όραση. Στις μέρες μας μόνο ομάδες ανδρών συμπεριλαμβάνονται

Διαβάστε περισσότερα

Κράσνονταρ Ολυμπιακός για τους ομίλους του Champions League

Κράσνονταρ Ολυμπιακός για τους ομίλους του Champions League Κράσνονταρ Ολυμπιακός για τους ομίλους του Champions League Ξεκινούν σήμερα οι επαναληπτικοί των Play Off του Champions League, για να προκύψουν οι τελευταίες ομάδες των ομίλων του θεσμού. Ο Ολυμπιακός

Διαβάστε περισσότερα

Να κάνει βήμα πρόκρισης η ΑΕΚ με την Ντιναμό Κιέβου

Να κάνει βήμα πρόκρισης η ΑΕΚ με την Ντιναμό Κιέβου Να κάνει βήμα πρόκρισης η ΑΕΚ με την Ντιναμό Κιέβου Γειά χαρά σε όλους σας, αφήνουμε πίσω το Τσάμπιονς Λιγκ και έχουμε σήμερα τα πρώτα ματς για τους 32 του Γιουρόπα Λιγκ. Η μοναδική Ελληνική συμμετοχή

Διαβάστε περισσότερα

Μόνο για την νίκη η Ελλάδα με την Ουγγαρία

Μόνο για την νίκη η Ελλάδα με την Ουγγαρία Μόνο για την νίκη η Ελλάδα με την Ουγγαρία Καλημέρα σας, διακοπή στα πρωταθλήματα για την διεξαγωγή του τουρνουά Nations League, με όλες τις Εθνικές ομάδες της Ευρώπης να ρίχνονται στην μάχη. Σήμερα, η

Διαβάστε περισσότερα

Με Play Off και Βραζιλία στο στοιχημα

Με Play Off και Βραζιλία στο στοιχημα Με Play Off και Βραζιλία στο στοιχημα Οι εθνικές ομάδες και τα προκριματικά πέρασαν προς το παρών, αλλά σήμερα ανοίγει η αυλαία για τα πλέι οφ της Σεγούντα Ντιβιζιόν για άνοδο στην Λα Λίγκα της Ισπανίας.

Διαβάστε περισσότερα

Πάμε στοίχημα προκριματικών Euro 2020

Πάμε στοίχημα προκριματικών Euro 2020 Πάμε στοίχημα προκριματικών Euro 2020 Φουλ δράση έχουμε στα προκριματικά του Euro 2020, αυτές τις ημέρες, με πολλές αναμετρήσεις να υπάρχουν καθημερινά. Σήμερα, στο πλαίσιο του πρώτου ομίλου η Αγγλία δοκιμάζεται

Διαβάστε περισσότερα

Κόπα Αμέρικα και Άφρικα στο προσκήνιο

Κόπα Αμέρικα και Άφρικα στο προσκήνιο Κόπα Αμέρικα και Άφρικα στο προσκήνιο Το Κόπα Άφρικα μπαίνει και αυτό στην παρέα και δίνει ενδιαφέρον στο στοιχηματικό πρόγραμμα αυτής της εποχής. Παρέα με το Κόπα Αμέρικα, αλλά και το Euro U21 είναι τα

Διαβάστε περισσότερα

Ανοιχτές αρκετές θέσεις στο Europa League

Ανοιχτές αρκετές θέσεις στο Europa League Ανοιχτές αρκετές θέσεις στο Europa League Τελευταία αγωνιστική στους ομίλους του Europa League και σήμερα θα προκύψουν οι 24 ομάδες, όπου μαζί με τις οχτώ από το Champions League, θα συνθέσουν τους 32

Διαβάστε περισσότερα

-1- Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι

-1- Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι -1- Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Η Ε.Π.Σ. Κιλκίς αφού έλαβε υπόψη της: 1. Την αθλητική νομοθεσία 2. Τον Κ.Α.Π. 3. Το Καταστατικό της 4. Την 3/ 9-7-2018 απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΥΓΕΝΟΥΣ ΑΜΙΛΛΑΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ

ΟΜΙΛΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΥΓΕΝΟΥΣ ΑΜΙΛΛΑΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΥΓΕΝΟΥΣ ΑΜΙΛΛΑΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ Σκοπός του ομίλου είναι οι μαθητές να αναπτύξουν μια σειρά από διάφορες αθλητικές δραστηριότητες τις οποίες είναι δύσκολο να κάνουν

Διαβάστε περισσότερα

Για μία θέση στον τελικό Θέλτα Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ

Για μία θέση στον τελικό Θέλτα Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ Για μία θέση στον τελικό Θέλτα Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ Στην Γαλικία της Ισπανίας θα γίνει ο πρώτος ημιτελικός του Γιουρόπα Λιγκ Θέλτα Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, όπου θα κρίνει ποία ομάδα θα πάρει προβάδισμα

Διαβάστε περισσότερα

Φαβορί μακριά από την έδρα του με αρκετή τύχη

Φαβορί μακριά από την έδρα του με αρκετή τύχη Φαβορί μακριά από την έδρα του με αρκετή τύχη Καλημέρα σε όλους σας, περιορισμένο πρόγραμμα υπάρχει σήμερα στο πρόγραμμα, όποτε και οι επιλογές μας στο πάμε στοίχημα είναι περιορισμένες. Αυτή την εβδομάδα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 2014-2015 ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΧΟΡΗΓΟΣ CYPRUSACADEMIES.COM TO ΠΡΩΤΟ SITE ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ COPYRIGHT 2014 cyprusacademies.com ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΩΝ 2014-2015 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Στοίχημα προκριματικά Παγκοσμίου κυπέλλου 2018

Στοίχημα προκριματικά Παγκοσμίου κυπέλλου 2018 Στοίχημα προκριματικά Παγκοσμίου κυπέλλου 2018 Ολοκληρώνεται η έκτη αγωνιστική των ομίλων Γεία χαρά σε όλους, ολοκληρώνεται σήμερα η έκτη αγωνιστική των τριών υπόλοιπων ομίλων για τα προκριματικά του παγκοσμίου

Διαβάστε περισσότερα

Για το προβάδισμα στο Γεώργιος Καραϊσκάκη

Για το προβάδισμα στο Γεώργιος Καραϊσκάκη Για το προβάδισμα στο Γεώργιος Καραϊσκάκη Ξεκινούν από σήμερα οι Ευρωπαϊκές αναμετρήσεις των Ελληνικών ομάδων για να κριθεί αν θα βρεθούν σου ομίλους των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Σήμερα, για τα Play Off

Διαβάστε περισσότερα

Προγνωστικα στοιχημα με φτωχό πρόγραμμα

Προγνωστικα στοιχημα με φτωχό πρόγραμμα Προγνωστικα στοιχημα με φτωχό πρόγραμμα Δοκιμασία στα Γιάννενα για τον Ολυμπιακό με τον δυνατό ΠΑΣ Καλημέρα σας, φτωχό αγωνιστικό πρόγραμμα έχουμε αυτή την εβδομάδα, υπάρχουν κυρίως κύπελλα, Λιγκ Καπ το

Διαβάστε περισσότερα

Προγνωστικα στην έναρξη του Κόπα Αμέρικα

Προγνωστικα στην έναρξη του Κόπα Αμέρικα Προγνωστικα στην έναρξη του Κόπα Αμέρικα Έναρξη στα προγνωστικα Κοπα Αμερικα, που διεξάγεται στα γήπεδα της Βραζιλίας και η διοργανώτρια ανοίγει την αυλαία τα ξημερώματα του Σαββάτου, υποδεχόμενη την Βολιβία.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ 12 ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΣΤΑΔΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΩΝ ΤΗΣ Ε.Ε.

ΤΑ 12 ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΣΤΑΔΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΩΝ ΤΗΣ Ε.Ε. ΤΑ 12 ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΣΤΑΔΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΩΝ ΤΗΣ Ε.Ε. 1 Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΟΥΦΛΙΟΥ ΤΑΞΗ Ε1 ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ: ΑΛΕΞΟΥΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΑ 12 ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΑΔΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΩΝ ΤΗΣ Ε.Ε. Η αγάπη μας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2016-2017 Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αφού έλαβε υπόψη της: 1. Το Καταστατικό της 2. Τις διατάξεις των

Διαβάστε περισσότερα

Τέταρτη αγωνιστική ομίλων Champions League

Τέταρτη αγωνιστική ομίλων Champions League Τέταρτη αγωνιστική ομίλων Champions League Σήμερα, ξεκινά η τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League και είναι ξεκάθαρο ότι μπαίνουμε στην τελική ευθεία σε αυτή την φάση. Μπορεί με την λήξη των

Διαβάστε περισσότερα

Στο Κίεβο για την πρόκριση η ΑΕΚ

Στο Κίεβο για την πρόκριση η ΑΕΚ Στο Κίεβο για την πρόκριση η ΑΕΚ Καλημέρα σας, χτες έγιναν οι πρώτες αγώνες στην φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ και απομένουν πλέον να βγουν οι ομάδες που θα περάσουν στον επόμενο γύρο. Σήμερα, για το

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 2016 2017 ΤΜΗΜΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Θα πραγματοποιηθούν 4-6 περιφερειακοί ατομικοί γύροι στις περιφέρειες με αδειοδοτημένες αίθουσες, που θα αποδίδουν

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΛΑΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΙ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΟΙΚΙΝΩΝΙΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΛΑΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΙ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΟΙΚΙΝΩΝΙΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Μετά από 8 χρόνια και 2 επιτυχημένα τουρνουά επιστρέφει και διοργανώνει ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και η ΕΠΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ με την ΑΙΓΊΔΑ της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ και του ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ το

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 2014-2015 ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΧΟΡΗΓΟΣ CYPRUSACADEMIES.COM TO ΠΡΩΤΟ SITE ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ COPYRIGHT 2014 cyprusacademies.com ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΩΝ 2014-2015 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινούν τα προγνωστικα προκριματικων στο Euro 2020

Ξεκινούν τα προγνωστικα προκριματικων στο Euro 2020 Ξεκινούν τα προγνωστικα προκριματικων στο Euro 2020 Η πρώτη αγωνιστική των ομίλων των προκριματικών Euro 2020 είναι γεγονός, αρχής γενομένης από σήμερα. Αρκετά φαβορί την Πέμπτη και λόγω των χαμηλών αποδόσεων

Διαβάστε περισσότερα

Το πρώτο αίμα στο Ολυμπιακός ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη

Το πρώτο αίμα στο Ολυμπιακός ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη Το πρώτο αίμα στο Ολυμπιακός ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη Καλημέρα σας, διανύουμε εβδομάδα κυπέλλων, όπου πλέον έχουν μείνει οι καλές ομάδες και υπάρχει ποιότητα σε αυτά τα ματς. Θα καταπατήσω τις αρχές μου και

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρώνεται το «παζλ» του Champions League

Ολοκληρώνεται το «παζλ» του Champions League Ολοκληρώνεται το «παζλ» του Champions League Ολοκληρώνονται σήμερα οι όμιλοι του Champions League, όπου θα προκύψουν οι υπόλοιπες οχτώ ομάδες των 16 του θεσμού. Μόνο σε έναν όμιλο είναι ακόμα ανοικτή μία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4 ΟΥ ΔΙΑΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5 ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ- ΛΥΚΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ 2008

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4 ΟΥ ΔΙΑΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5 ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ- ΛΥΚΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ 2008 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4 ΟΥ ΔΙΑΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5 ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ- ΛΥΚΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ 2008 Άρθρο 1: ΣΧΟΛΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΝΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα δημόσια και ιδιωτικά γυμνάσια και λύκεια

Διαβάστε περισσότερα

Με ένα παιχνίδι στο Κόπα Αμέρικα σήμερα

Με ένα παιχνίδι στο Κόπα Αμέρικα σήμερα Με ένα παιχνίδι στο Κόπα Αμέρικα σήμερα Τις προηγούμενες ημέρες είδαμε όλες τις ομάδες που θα διεκδικήσουν το Κόπα Αμέρικα, όμως απομένει ακόμη μία, που είναι η Χιλή. Το εμπόδιο της Ιαπωνίας φαίνεται βατό,

Διαβάστε περισσότερα

Λίγες επιλογές την Δευτέρα

Λίγες επιλογές την Δευτέρα Λίγες επιλογές την Δευτέρα Η ένατη αγωνιστική ρίχνει την αυλαία της στην Φθιώτιδα, με μία αναμέτρηση, με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η Λαμία υποδέχεται τον Βόλο, σε ένα ματς που έχει σημασία, με τους

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Θεσσαλονίκη 8 Σεπτεμβρίου 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2017-2018 ΑΙΘΟΥΣΑ:. TEN PIN BOWLING ΤΥΠΟΣ:. Ατομικό, Μικτό με Handicap ΗΜ/ΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ:. ΔΕΥΤΕΡΑ 18/09/2017 ΔΙΑΡΚΕΙΑ:. 4 εβδομάδες, κάθε Δευτέρα

Διαβάστε περισσότερα

Πάλι παιχνίδι με γκολ στα προκριματικά

Πάλι παιχνίδι με γκολ στα προκριματικά Πάλι παιχνίδι με γκολ στα προκριματικά Πάλι παιχνίδι με γκολ στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 Καλημέρα σας, συνεχίζονται σήμερα οι αγώνες των προκριματικών του παγκοσμίου κυπέλλου, με παιχνίδια από τρεις

Διαβάστε περισσότερα

Φαβορί στο στοίχημα στις Εθνικές ομάδες

Φαβορί στο στοίχημα στις Εθνικές ομάδες Φαβορί στο στοίχημα στις Εθνικές ομάδες Ξεκινούν σήμερα, οι αγώνες των προκριματικών αγώνων, με το κουπόνι στοιχήματος να είναι γεμάτο με φαβορί. Ίσως η πιο ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, διεξάγεται στην Ολλανδία,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑΣ BACKGAMMON

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑΣ BACKGAMMON ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑΣ BACKGAMMON ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑ ΟΣ BACKGAMMON 2017-18 ΓΕΝΙΚΑ 1. Σύµφωνα µε σχετική Προκήρυξή της ιοικούσας Επιτροπής για τη ηµιουργία Οµοσπονδίας Backgammon

Διαβάστε περισσότερα

Παντού μάχες στα προκριματικά Euro 2020

Παντού μάχες στα προκριματικά Euro 2020 Παντού μάχες στα προκριματικά Euro 2020 Συνεχίζονται οι αγώνες των προκριματικών για το Euro 2020, για την Ευρωπαϊκή ζώνη, την Παρασκευή. Υπάρχουν πολλές ενδιαφέρον αναμετρήσεις σχεδόν σε όλους τους ομίλους

Διαβάστε περισσότερα

Για την υπέρβαση στην Πορτογαλία ο ΠΑΟΚ

Για την υπέρβαση στην Πορτογαλία ο ΠΑΟΚ Για την υπέρβαση στην Πορτογαλία ο ΠΑΟΚ Καλημέρα σας, ξεκινούν σήμερα οι αναμετρήσεις των Πλεϊ Οφ του Champions League, όπου θα προκύψουν οι τελευταίες ομάδες των ομίλων της διοργάνωσης. Σήμερα, αγωνίζεται

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016 Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αφού έλαβε υπόψη: α. Το Καταστατικό της. β. Τις διατάξεις

Διαβάστε περισσότερα

Αργεντινή και Χιλή για τη τρίτη θέση στο Copa America

Αργεντινή και Χιλή για τη τρίτη θέση στο Copa America Αργεντινή και Χιλή για τη τρίτη θέση στο Copa America Φτάνουμε προς το τέλος του Copa America, απομένουν μόνο ο μικρός και μεγάλος τελικός του θεσμού. Σήμερα, διεξάγεται ο μικρός τελικός ανάμεσα σε Αργεντινή

Διαβάστε περισσότερα

Κανονισμός Πρωταθλήματος. Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Ασφαλιστικών Εταιρειών

Κανονισμός Πρωταθλήματος. Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Ασφαλιστικών Εταιρειών Κανονισμός Πρωταθλήματος Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Ασφαλιστικών Εταιρειών 2016-2017 2016-2017 Περιεχόμενα 01 τόπος διεξαγωγής / Γήπεδα 02 Διαρκεια πρωταθληματος 03 Ώρα προσέλευσης ομάδων 04 Δομή ομάδας 05

Διαβάστε περισσότερα

Για το αποτέλεσμα στην Ουγγαρία η ΑΕΚ

Για το αποτέλεσμα στην Ουγγαρία η ΑΕΚ Για το αποτέλεσμα στην Ουγγαρία η ΑΕΚ Καλημέρα σας, ολοκληρώνονται σήμερα οι πρώτοι αγώνες του Πλεϊ Οφ του Champions League, με την ΑΕΚ να μπαίνει στο παιχνίδι. Χτες, ο ΠΑΟΚ, κατάφερε να φύγει με θετικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ «LACONIA SUMMER BASKETOUR 2017» Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ «LACONIA SUMMER BASKETOUR 2017» Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ «LACONIA SUMMER BASKETOUR 2017» Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Επιδαύρου Λιμηρά (Α.Π.Ο.Ε.Λ.), το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Μονεμβασιάς και η Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π.

Διαβάστε περισσότερα

Κίνητρο, φόρμα και γκολ οδηγός μας για το στοιχημα

Κίνητρο, φόρμα και γκολ οδηγός μας για το στοιχημα Κίνητρο, φόρμα και γκολ οδηγός μας για το στοιχημα Καλημέρα σας, φουλ αγωνιστική δράση άλλη μία φορά υπάρχει αυτό το Σαββατοκύριακο, όπου διεξάγονται οι τελευταίες αγωνιστικές των περισσότερων πρωταθλημάτων.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 30 ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ 8Χ8

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 30 ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ 8Χ8 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 30 ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ 8Χ8 ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΑΡΧΗ Το Lido Soccer θα έχει την ευθύνη της διεξαγωγής του τουρνουά και γι αυτό αναθέτει σε μια 5μελή επιτροπή τη δυνατότητα να συντονίζει, καθώς και να επιλύει

Διαβάστε περισσότερα

Γρηγόρης Θ. Παπανίκος Αντιπρόεδρος του ΠΣΑΟΣ & Επίτιμος Καθηγητής Οικονομικών Επιστημών Πανεπιστήμιο Στέρλιγκ (University of Stirling), Η.Β.

Γρηγόρης Θ. Παπανίκος Αντιπρόεδρος του ΠΣΑΟΣ & Επίτιμος Καθηγητής Οικονομικών Επιστημών Πανεπιστήμιο Στέρλιγκ (University of Stirling), Η.Β. Γρηγόρης Θ. Παπανίκος Αντιπρόεδρος του ΠΣΑΟΣ & Επίτιμος Καθηγητής Οικονομικών Επιστημών Πανεπιστήμιο Στέρλιγκ (University of Stirling), Η.Β. Ξένοι Ποδοσφαιριστές και Ευρωπαϊκές Επιδόσεις: Η Περίπτωση του

Διαβάστε περισσότερα

Οριστικοποιείται η τελική τετράδα του Europa League

Οριστικοποιείται η τελική τετράδα του Europa League Οριστικοποιείται η τελική τετράδα του Europa League Καλημέρα σας, χτες βγήκε η τελική τετράδα του Τσάμπιονς Λιγκ και σήμερα θα οριστικοποιηθεί και οι τέσσερις ομάδες που θα διεκδικήσουν του τρόπαιο του

Διαβάστε περισσότερα

Για μία θέση στο βάθρο Τότεναμ και Λίβερπουλ

Για μία θέση στο βάθρο Τότεναμ και Λίβερπουλ Για μία θέση στο βάθρο Τότεναμ και Λίβερπουλ Λίγες ώρες έμειναν για τον μεγάλο τελικό του Champions League, ανάμεσα σε Τότεναμ και Λίβερπουλ. Στις δύο διασυλλογικές Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, οι τέσσερις

Διαβάστε περισσότερα

Δυνατές μάχες στον 2ο όμιλο για τη πρόκριση

Δυνατές μάχες στον 2ο όμιλο για τη πρόκριση Δυνατές μάχες στον 2ο όμιλο για τη πρόκριση Συνεχίζονται οι μάχες στο Copa America, χτες ολοκληρώθηκε ο πρώτος όμιλος και σήμερα τελειώνει ο δεύτερος όμιλος, με πολλές σημαντικές μάχες. Σήμερα, η Αργεντινή

Διαβάστε περισσότερα