YEAAAHHHH. ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "YEAAAHHHH. ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ."

Transcript

1 YEAAAHHHH. ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ. MINI Service Γνήσια Αξεσουάρ MINI. Γνήσια Ανταλλακτικά MINI. MINI Service. MINI Collection. Keep it MINI.

2 ΙΔΕΕΣ ΣΕ ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΟ Πέρασε απέναντι. Το MINI Countryman σε πηγαίνει με άνεση στο βουνό, ενώ αποδεικνύεται ευέλικτο και στην πόλη. Τα καταφέρνει άψογα στα ψώνια, στις εκδρομές και στα διήμερα σε χιονοδρομικά κέντρα. Το πρωτοποριακό σύστημα αποθήκευσης κεντρικής ράγας που έχει σχεδιαστεί ειδικά για το MINI Countryman είναι εξαιρετικά πρακτικό. Εκμεταλλεύεται στο έπακρο ακόμα και τον πιο μικρό χώρο και με το πακέτο ατμοσφαιρικού φωτισμού στην κεντρική ράγα σε πορτοκαλί ή μπλε χρώμα σου επιτρέπει να κρατάς τακτοποιημένα τα αντικείμενα ακόμα και στο σκοτάδι. 29 Ξέχασες κάτι; Βάση σημειωματάριου για την κεντρική ράγα. Περισσότερη ενέργεια με την αντικατάσταση της μπαταρίας σου*. Είναι πολύ απλό: εμείς αλλάζουμε την μπαταρία σου και φροντίζουμε για όλες τις ρυθμίσεις που απαιτούνται από τις ηλεκτρονικές συσκευές του αυτοκινήτου σου. Ο Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής MINI, γνωρίζει τι πρέπει να γίνει. Με τις απαραίτητες ρυθμίσεις εξασφαλίζεται η απρόσκοπτη λειτουργία όλων των ηλεκτρονικών συστημάτων που τροφοδοτούνται από την μπαταρία (π.χ. θερμαινόμενα καθίσματα και εξωτερικό σύστημα θέρμανσης), αλλά και οι λειτουργίες που περιορίζουν τις εκπομπές ρύπων CO 2 (π.χ. Λειτουργία Auto Start/Stop). * για το κόστος αντικατάστασης της μπαταρίας μπορείς να ενημερωθείς από τον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή MINI. 46 Η θήκη για την κεντρική ράγα διαθέτει μαγνητικό στήριγμα και προσφέρει επιπλέον αποθηκευτικό χώρο. 92 Θήκη, αποθηκευτικός χώρος ή κουτί για χαρτομάντιλα; Το κουτί για την κεντρική ράγα είναι τόσο πρακτικό όσο χρειάζεσαι. 423 μπαγκαζιέρα οροφής, με κλείδωμα, Μαύρη κάτω βάση, ασημί μεταλλικό επάνω κάλυμμα. Χωρητικότητα 350 λίτρα, βάρος 16 kg. Μέγεθος (Μ x Π x Υ): 190 x 63 x 36 cm. Απαιτείται βάση σχάρας οροφής για την τοποθέτηση. 201 Βάση σχάρας οροφής, Απαραίτητη για όλες τις διαθέσιμες λύσεις μεταφοράς στην οροφή. Μέγιστο βάρος οροφής έως 75 kg. Πλάτος 900 mm. 145 Σετ για σκι και snowboard, με κλειδαριά Κατάλληλο για δύο snowboards και δύο ζευγάρια πέδιλων του σκι, τέσσερα ζευγάρια πέδιλων του σκι με μπαστούνια ή έξι ζευγάρια πέδιλων του σκι χωρίς μπαστούνια. Απαιτείται βάση σχάρας οροφής για την τοποθέτηση. 23 Κοντή κεραία για ακόμα πιο σπορ εμφάνιση.

3 ΦΟΝΤΟ. 207 Η κουκούλα car cover Indoor/Outdoor έχει σχεδιαστεί ειδικά για το MINI Countryman. Προστατεύει από τη σκόνη, τους ρύπους, τα νερά και τις γρατσουνιές. Πλένεται στο πλυντήριο έως τους 30 C. 456 MINI junior seat I-II (με ISOFIX) για παιδιά με ηλικία από 9 μηνών έως 7 ετών: εύκολο στην τοποθέτηση. ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ DESIGN. 170 Τα εντυπωσιακά πλαϊνά διακοσμητικά φτερών σε σχέδιο σημαίας Black Jack προσθέτουν μια ξεχωριστή πινελιά στο MINI σου. Τοποθετούνται επάνω στα πλευρικά φλας και μπορούν να αλλαχθούν μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα (σετ 2 τεμαχίων). 138 Τυπική βρετανική εμφάνιση. Η τέλεια ολοκλήρωση με το αντίστοιχο σχέδιο οροφής (σετ 2 τεμαχίων). ICE AGE. Ως κάτοχος ενός MINI μπορείς να νοιώθεις πανέτοιμος για τον επερχόμενο χειμώνα. Με άλλα λόγια, όπου κι αν βρεθείς, το MINI σου θα σε οδηγήσει σε μη ολισθηρούς δρόμους. Για να μπορείς να απολαμβάνεις στο έπακρο τα παιχνίδια στο χιόνι, έχουμε όλα όσα θα χρειαστείς για τη βελτίωση της πρόσφυσης, την εμφάνιση και τη φροντίδα. Όλα αυτά, μαζί με την ασφάλεια και τη διατήρηση του κινητήρα σε άψογη κατάσταση, αποτελούν καυτά θέματα του χειμώνα.

4 ΜΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥ 17 Ειδικό καθαριστικό (δεν περιέχει οξύ), για όλες τις ζάντες ελαφρού κράματος. Αφαιρεί γρήγορα και εύκολα, τους σκληρούς ρύπους και τη σκόνη από τα τακάκια φρένων. Το σετ περιλαμβάνει: 500 ml καθαριστικό ζαντών και ειδική βούρτσα. ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ. 48 Δεν υπάρχει κακοκαιρία μόνο αυτοκίνητα χωρίς τα πατάκια παντός καιρού. Σε μαύρο χρώμα με λογότυπο MINI Cooper S. Η τιμή αφορά πατάκια εμπρός. 48 Το σετ από εμπρός ή πίσω πατάκια προστατεύει τους χώρους των ποδιών. Διατίθενται με το λογότυπο MINI. Η τιμή αφορά πατάκια εμπρός. 47 Το Χειμερινό MINI Care Kit* είναι ειδικά προσαρμοσμένο για τις ανάγκες του χειμώνα. Περιλαμβάνει προϊόντα φροντίδας που προσφέρουν άριστη προστασία στο MINI σου, όλο το χρόνο. Υγρό καθαρισμού παρμπρίζ με αντιψυκτικό (500 ml) Αντιψυκτικό παρμπρίζ (500 ml) Σπρέι εμποτισμού για τις επενδύσεις και τις μοκέτες (200 ml) Ξύστρα πάγου Πανί καθαρισμού 5 Ξύστρα πάγου με βούρτσα χιονιού. Ρυθμιζόμενο μήκος χειρολαβής από 300 mm έως 490 mm. * Όλα τα Γνήσια MINI Care Products πωλούνται και χωριστά.

5 Σ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ. Τα πάντα υπό έλεγχο. Οι Εξουσιοδοτημένοι Επισκευαστές MINI κάνουν τα πάντα για να οδηγείς με ασφάλεια. Ο χειμερινός έλεγχος* περιλαμβάνει την προσεκτική επιθεώρηση όλων των βασικών αναλώσιμων υλικών και υγρών. Αυτό είναι σημαντικό, ιδιαίτερα πριν πέσει η θερμοκρασία. Θα ελεγχθούν: τα φρένα η μπαταρία τα φώτα η πίεση και η φθορά των ελαστικών η στάθμη ψυκτικού υγρού τα λάδια του κινητήρα τα μάκτρα των υαλοκαθαριστήρων και το υγρό πλυστικής 184 Φορητό σύστημα πλοήγησης MINI 136 Βάση για το Φορητό Σύστημα Πλοήγησης ΜΙΝΙ, Ξέρεις το δρόμο; Το νέο φορητό σύστημα πλοήγησης MINI θα σου τον δείξει. Είτε οδηγείς, είτε περπατάς, ξέρεις που πρέπει να πας και ξέρεις να βρίσκεις το δρόμο μέχρι τον προορισμό σου. Σε συνδυασμό με τη βάση για το φορητό σύστημα πλοήγησης MINI, θα έχεις στη διάθεσή σου ένα πλήρες φορητό σύστημα πλοήγησης κορυφαίας απόδοσης, με τη χαρακτηριστική σχεδίαση MINI. * για το κόστος μπορείς να ενημερωθείς από τον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή MINI Ατσάλινη ζάντα και χειμερινό ελαστικό, Pirelli W 190 Snowcontrol*, 175/65 R15 84 T. Ζάντα ελαφρού κράματος 5-Star Spooler Styling R100 και χειμερινό ελαστικό, Continental WinterContact TS 810 S*, 175/65 R15 84 T. Ζάντα ελαφρού κράματος Bridge Spoke Styling R94 και χειμερινό ελαστικό, Goodyear ULTRA GRIP 7+* RSC, 195/55 R16 87 H. Ατσάλινη ζάντα και χειμερινό ελαστικό, Goodyear ULTRA GRIP 7+*, 205/60 R16 92 H. Ζάντα ελαφρού κράματος 5-Star Single Spoke Styling και χειμερινό ελαστικό, Bridgestone Blizzak LM 25 I*, 205/60 R16 92 H. Ζάντα ελαφρού κράματος Tunnel Spoke Styling R125 και χειμερινό ελαστικό, Bridgestone Blizzak LM 25 I* RSC, 205/55 R17 91 H. * Εγκεκριμένα ελαστικά για MINI.

6 ΟΔΗΓΙΚΗ 21 Αυτό το μαντήλι με το μοντέρνο σχέδιο σημαίας Union Jack σου επιτρέπει να κάνεις την εμφάνισή σου πιο νεανική. 90 Χάος στους δρόμους. Το χιόνι σκεπάζει τα πάντα. Τα μέσα μαζικής μεταφοράς είναι ακινητοποιημένα. Τι κάνεις; Απλά χρησιμοποιείς το snow rocker. 161 Ρολόι Black Jack. Σχέδιο σημαίας Black Jack, ασημί μπρασελέ και λογότυπο MINI. 32 Νεογέννητο και ήδη λάτρης του MINI. Εξαιρετικά απαλό ύφασμα jersey, πλένεται στους 60 0 C. 6 έως 12 μηνών, 100% βαμβακερό. Στην Pole Position Καπέλο Lapeer σε ρετρό σχέδιο με κεντημένη επιγραφή «Beat the Street» και λογότυπο MINI (ένα μέγεθος). Το Design Package δίνει έμφαση στη σπορ εμφάνιση. Περιλαμβάνει εισαγωγές αέρα για τα φρένα, αγωνιστικές λωρίδες και καλύμματα εξωτερικών καθρεφτών σε καυτό κόκκινο Chili. 139 Ρολόι Speedometer Night: Κομψό ρολόι με στρογγυλή κάσα και μαύρη επιφάνεια ταχυμέτρου και διακριτικό λογότυπο MINI. 10 Καλτσάκια μωρού «BE MINI» με πλεκτό λογότυπο «Beat the Street» στο πλάι και αντιολισθητική επιφάνεια στις πατούσες. Για ηλικίες από 6 έως 12 μηνών. 564 Καλύμματα εξωτερικών καθρεφτών από ανθρακονήματα (2 τεμάχια), ενισχύουν το σπορ χαρακτήρα του MINI , με βαφή Αεροδυναμικό πακέτο: μπροστινή ποδιά με αεροδυναμικές αεροτομές, πλαϊνά σπόιλερ και αγωνιστικού τύπου εισαγωγές αέρα. Το αεροδυναμικό πακέτο περιλαμβάνει στοιχεία αγωνιστικής σχεδίασης για την πίσω ποδιά με λειτουργικό διαχύτη. Ο σπορ διαχύτης των εξατμίσεων είναι η ιδανική πινελιά γι αυτό το πακέτο. Διατίθεται και ανά τεμάχιο.

7 ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ. 497 Ηχοσύστημα HiFi Alpine: σχεδιασμένο ειδικά για το MINI, χαρίζει στο ηχοσύστημα του βασικού εξοπλισμού βελτιωμένες ηχητικές επιδόσεις. Όλα τα μέρη έχουν σχεδιαστεί ειδικά από την Alpine. Διατηρώντας τις αρχικές θέσεις των ηχείων, η εγκατάσταση παραμένει απλή και διατηρείται η εμφάνιση του εσωτερικού. Περιλαμβάνει έναν ισχυρό ενισχυτή κατηγορίας D και ξεχωριστά ηχεία με μεμβράνη αλουμινίου για χαμηλές, μεσαίες και υψηλές συχνότητες, για κρυστάλλινο ήχο με λεπτομέρεια. Συμβατό με όλες τις θύρες ipod. 149 Music snap-in adapter: Για την αναπαραγωγή των αρχείων μουσικής που είναι αποθηκευμένα στο κινητό τηλέφωνο, μέσα από το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου. Επιπλέον φορτίζει την μπαταρία της συσκευής και εξασφαλίζει την βέλτιστη λήψη. Διατίθεται για τα περισσότερα κινητά τηλέφωνα των εταιριών Apple, Motorola, Nokia, SonyEricsson και Siemens, καθώς και για τις συσκευές RIM BlackBerry. 85 Με το ρετρό στιλ, αυτό το jacket αποτελεί ένα ξεχωριστό κομμάτι στην γκαρνταρόμπα σου. (XS XL). 25 Αυτό το USB stick σε σχήμα bulldog προστατεύει 4 GB δεδομένων χωρίς να γαβγίζει. 85 Αυτά τα stylish αθλητικά μποτάκια διαθέτουν διάφορες λεπτομέρειες σε σχέδιο σημαίας Union Jack. Τραβούν την προσοχή, όπου κι αν βρίσκεσαι. 85 Η καλύτερη επιλογή για να αισθάνεσαι ζεστασιά το χειμώνα. Αυτό το άνετο hoodie ολοκληρώνει την γκαρνταρόμπα σου (XS XL). 53 Σάκος MINI Big Duffle: Μεγάλος σάκος ταξιδιού σε ρετρό στιλ με λογότυπο MINI και στις δύο πλευρές. Διαστάσεις: 59 cm x 17 cm x 33 cm. 160 Περιμένεις με ανυπομονισία τον χειμώνα; Αυτή η αντρική καμπαρντίνα διακρίνεται για την εξαιρετική της λειτουργικότητα σε όλες τις καιρικές συνθήκες και είναι κατάλληλη για όλο το 24ωρο. Το μήκος και η φόδρα σε σχέδιο σημαίας Union Jack θα ταιριάξουν άψογα στο στιλ σου. Ένα τέλειο κομμάτι, όχι μόνο για σπορ, κομψή επαγγελματική εμφάνιση, αλλά και για νυχτερινές εξόδους. Όλα τα κουμπιά έχουν γυαλιστερή επιφάνεια και λογότυπο χαραγμένο με λέιζερ. 50% βαμβάκι, 50% πολυεστέρας. 160 Το δελτίο καιρού ανήγγειλε βροχές, αλλά εσύ δεν ανησυχείς. Όταν βάλεις κάτι στο μυαλό σου δεν μπορούν να σε σταματήσουν ούτε τα μαύρα σύννεφα στον ουρανό. Αυτή η γυναικεία καμπαρντίνα μεσαίου μήκους είναι ένας αξιόπιστος συνοδός που σε βοηθά να αντιμετωπίσεις με στιλ όλες τις καιρικές συνθήκες. Διαθέτει δύο εξωτερικές τσέπες, μία θήκη για κλειδιά και μία τσέπη με φερμουάρ εσωτερικά. Η φόδρα και το εσωτερικό στο καπάκι της τσέπης διατίθενται σε σχέδιο σημαίας Union Jack, οι μανσέτες διαθέτουν κεντημένο λογότυπο MINI. 50% βαμβάκι, 50% πολυεστέρας.

8 YYYESS. WINTER SPECIALS. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΛΥΨΗ. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ. ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ. ΟΜΠΡΕΛΑ-ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ 39 ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ 75 ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΑΣ MINI Black Jack 159 Ζήτωωωωωωω! Ο Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής MINI θα βρίσκεται στο πλευρό σου όλο το χειμώνα για να σου προσφέρει αρκετές δόσεις οδηγικής απόλαυσης. Επισκέψου τον. Ανακάλυψε τις προσφορές και επωφελήσου στο έπακρο από το service με την τεχνογνωσία MINI. Η δυνατότητα εκ των υστέρων τοποθέτησης και η τιμή των αξεσουάρ εξαρτώνται από το μοντέλο, το βασικό εξοπλισμό και το έτος κατασκευής του αυτοκινήτου. Όλες οι προτεινόμενες τιμές λιανικής περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. 23% και ισχύουν έως την και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Με επιφύλαξη για τυχόν τυπογραφικά σφάλματα, λάθη και τροποποιήσεις. Η ανατύπωση, ακόμα και η αποσπασματική, επιτρέπεται μόνο κατόπιν έγγραφης άδειας της BMW Vertriebs GmbH, Salzburg. BMW AG, Munich, Germany.

ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΥΤΟ. ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΙΔΕΕΣ MINI.

ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΥΤΟ. ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΙΔΕΕΣ MINI. ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΥΤΟ. ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΙΔΕΕΣ MINI. Stylish. Η τελευταία λέξη στα αξεσουάρ. BEACHBOY. Το MINI Countryman. be mini. Καλοκαίρι 2012 New. MINI Lifestyle γι αυτό το καλοκαίρι. Flashy. Φανταστικές

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΑΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΓΕΜΑΤΟΣ ΧΡΩΜΑ!

ΕΝΑΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΓΕΜΑΤΟΣ ΧΡΩΜΑ! Φθινόπωρο/Χειμώνας 2013/2014 ΕΝΑΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΓΕΜΑΤΟΣ ΧΡΩΜΑ! ΑΣΦΑΛΕΙΑ. Όλα έτοιμα για τον χειμώνα: MINI Service ΣΤΙΛ. Εντυπωσιακή μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια: MINI Collection ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟ ΧΙΟΝΙ. Απίστευτη

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΜΙΝΙ ΣΟΥ.

Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΜΙΝΙ ΣΟΥ. ΦΘΙΝΌΠΩΡΟ/ΧΕΙΜΏΝΑΣ 2016 / 2017 Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΜΙΝΙ ΣΟΥ. ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ. Γνήσια Αξεσουάρ MINI. ΆΨΟΓΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ. Γνήσια Σετ Τροχών MINI. ΆΠΛΕΤΟ ΦΩΣ. Συστήματα φωτισμού MINI. ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΜΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ. ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΑ ΥΨΗ.

ΧΑΜΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ. ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΑ ΥΨΗ. Φθινόπωρο/Χειμώνας 2014/2015 ΧΑΜΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ. ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΑ ΥΨΗ. ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ: Σετ ζαντών MINI με χειμερινά ελαστικά. ΓΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ: Αξεσουάρ MINI. ΓΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΥΚΟΛΙΑ: Συστήματα

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή Χρόνος Εικόνα Κωδικός Τοποθέτησης Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04

Περιγραφή Χρόνος Εικόνα Κωδικός Τοποθέτησης Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04 ΑΞΕΣΟΥΑΡ SPLASH SPORT Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Έτοιμη για βαφή, δεν απαιτεί προεργασία. 0,3h Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Έτοιμες για βαφή, δεν απαιτείται προεργασία. 0,5h Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή Κωδικός Εικόνα Αξεσουάρ Νέου ALTO. Χρόνος Τοποθέτησης

Περιγραφή Κωδικός Εικόνα Αξεσουάρ Νέου ALTO. Χρόνος Τοποθέτησης Αξεσουάρ Νέου ALTO Εξωτερικό Στυλ Εµπρός κάτω αεροτοµή 990E0-68K02 Έτοιµη για βαφή, δεν απαιτεί προεργασία. 0,5 h Πίσω κάτω αεροτοµή 990E0-68K04 Έτοιµη για βαφή, δεν απαιτεί προεργασία. 0,5 h * εν µπορεί

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕ ΤΗΝ ΞΕΝΟΙΑΣΙΑ ΣΑΣ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕ ΤΗΝ ΞΕΝΟΙΑΣΙΑ ΣΑΣ. BMW Service Inclusive www.bmw.gr/ serviceinclusive Sheer Driving Pleasure ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕ ΤΗΝ ΞΕΝΟΙΑΣΙΑ ΣΑΣ. BMW SERVICE INCLUSIVE. BMW SERVICE INCLUSIVE. ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΝΟΙΑΣΙΑ. Ελευθερία από την πρώτη στιγμή.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΝΕΟ ŠKODA KODIAQ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

ΤΟ ΝΕΟ ŠKODA KODIAQ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΤΟ ΝΕΟ ŠKODA KODIAQ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ 12 14 18 4ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ 6Infotainment 8ΑΝΕΣΗ & ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ Simply clever ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Για εμφάνιση που εντυπωσιάζει 5 Το νέο ŠKODA KODIAQ είναι έτοιμο για off

Διαβάστε περισσότερα

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ.

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ. www.toyota.gr Μοναδική σχεδίαση Νέα σχεδιαστική φιλοσοφία «J-Playful» που αναδεικνύει το χαρούμενο, «παιχνιδιάρικο» και νεανικό του χαρακτήρα. Εμβληματική σχεδίαση στην μπροστινή μάσκα με το χαρακτηριστικό

Διαβάστε περισσότερα

ŠKODA KAROQ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

ŠKODA KAROQ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ŠKODA KAROQ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ 12 14 18 4ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ 6Infotainment 8ΑΝΕΣΗ & ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ Simply clever ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 5 ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Το νέο ŠKODA KAROQ είναι ένα κομψό compact SUV και ο ιδανικός

Διαβάστε περισσότερα

Αξεσουάρ. Το νέο. i30

Αξεσουάρ. Το νέο. i30 Αξεσουάρ Το νέο i30 Styling STYLING & ΤΡΟΧΟΙ Δώστε έναν άλλο αέρα. Τα αξεσουάρ που επιλέγετε λένε πολλά για εσάς και το i30 N σας. Η απαίτησή σας για συναρπαστικό design και εκλεπτυσμένη κατασκευή εκφράζεται

Διαβάστε περισσότερα

ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗ. MINI SERVICE, ΓΝΗΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ MINI, MINI LIFESTYLE. ΜΕ ΛΑΜΠΕΡΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ. ΛΥΣΕΙΣ ΦΩΤΙΣΜΌΥ.

ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗ. MINI SERVICE, ΓΝΗΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ MINI, MINI LIFESTYLE. ΜΕ ΛΑΜΠΕΡΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ. ΛΥΣΕΙΣ ΦΩΤΙΣΜΌΥ. ΦΘΙΝΌΠΩΡΌ/ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2017/2018 ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗ. ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ. MINI SERVICE. ΜΕ ΛΑΜΠΕΡΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ. ΛΥΣΕΙΣ ΦΩΤΙΣΜΌΥ. ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ «ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ». ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΦΌΡΑΣ. ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΡΑΤΗΜΑ ΣΤΟ

Διαβάστε περισσότερα

the MINI WINTER wonderland.

the MINI WINTER wonderland. Φθινόπωρο/Χειμώνας 2015/2016 the MINI WINTER wonderland. Γνήσια Αξεσουάρ MINI. Γνήσια Ανταλλακτικά MINI. MINI Service. MINI Collection. Keep it MINI. Εισαγωγή 2 3 Αξεσουάρ φωτισμού ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΥΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ! ΟΛΑ ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ MINI ΣΟΥ. ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ. ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ ΣΤΙΛ. ΠΑΡΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ.

ΚΑΥΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ! ΟΛΑ ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ MINI ΣΟΥ. ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ. ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ ΣΤΙΛ. ΠΑΡΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ. Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014 ΚΑΥΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ! ΟΛΑ ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ MINI ΣΟΥ. ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ. ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ ΣΤΙΛ. ΠΑΡΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ. ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΙ ΘΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ. Σετ ζαντών MINI με

Διαβάστε περισσότερα

Υποδεχτείτε το χειμώνα που έρχεται με τον καλύτερο τρόπο: Τα νέα πακέτα 5 + years SMART PACK. Audi Service

Υποδεχτείτε το χειμώνα που έρχεται με τον καλύτερο τρόπο: Τα νέα πακέτα 5 + years SMART PACK. Audi Service Audi Service Υποδεχτείτε το χειμώνα που έρχεται με τον καλύτερο τρόπο: Τα νέα πακέτα 5 + years SMART PACK. Audi Service Δωρεάν χειμερινός έλεγχος στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Service Audi της

Διαβάστε περισσότερα

Τα καλύτερα καλοκαίρια σας δεν τα ζήσατε ακόμα!

Τα καλύτερα καλοκαίρια σας δεν τα ζήσατε ακόμα! Audi Service Τα καλύτερα καλοκαίρια σας δεν τα ζήσατε ακόμα! Δωρεάν ανανέωση οδικής βοήθειας με το Πακέτο Audi Smart Pack Πλήρες Service. Γιατί η φροντίδα του Δικτύου Kosmocar Audi δεν τελειώνει ποτέ.

Διαβάστε περισσότερα

SUMMERY PROSPECTS. ΟΛΑ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ: Σετ ζαντών MINI με θερινά ελαστικά. ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ: Παιδικά καθίσματα MINI.

SUMMERY PROSPECTS. ΟΛΑ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ: Σετ ζαντών MINI με θερινά ελαστικά. ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ: Παιδικά καθίσματα MINI. Άνοιξη/Καλοκαίρι 2015 SUMMERY PROSPECTS. ΟΛΑ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ: Σετ ζαντών MINI με θερινά ελαστικά. ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ: Παιδικά καθίσματα MINI. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ: Συστήματα μεταφοράς MINI. JUST FOR FUN: MINI

Διαβάστε περισσότερα

Όλη η φροντίδα Audi στα νέα καλοκαιρινά πακέτα Audi SMART PACK.

Όλη η φροντίδα Audi στα νέα καλοκαιρινά πακέτα Audi SMART PACK. Audi Service Όλη η φροντίδα Audi στα νέα καλοκαιρινά πακέτα Audi SMART PACK. Audi Service Δωρεάν ανανέωση ετήσιας οδικής βοήθειας με το Audi Πακέτο SMART PACK Πλήρες Service. Audi Genuine Parts Audi Genuine

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Polo BlueMotion

Το νέο Polo BlueMotion Το νέο Polo BlueMotion ΣΕ ΠΕΙΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ. TO NEO POLO BLUEMOTION ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΧΑΜΗΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ CO₂.

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ. ΓΝΉΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΆΡ MINI, MINI SERVICE, MINI LIFESTYLE. ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΝΕΣΗ. MINI Service. ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΏΡΟ. Το νέο MINI Countryman.

ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ. ΓΝΉΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΆΡ MINI, MINI SERVICE, MINI LIFESTYLE. ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΝΕΣΗ. MINI Service. ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΏΡΟ. Το νέο MINI Countryman. ΑΝΟΙΞΗ/ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 07 ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ. ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΏΡΟ. Το νέο MINI Countryman. ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ. Γνήσια Αξεσουάρ MINI. ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΝΕΣΗ. MINI Service. ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ. MINI

Διαβάστε περισσότερα

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo Accessories

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo Accessories SIMPLY CLEVER ŠKODA Citigo Accessories Το ŠKODA Citigo βρίσκεται στο στοιχείο του όταν κινείται στους δρόμους της πόλης, οι δυνατότητές του όμως είναι πολύ περισσότερες. Με τα Γνήσια Αξεσουάρ ŠKODA μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

Audi Top Service. Εσείς με καλοκαιρινή διάθεση και εμείς... στη διάθεσή σας. Audi Service

Audi Top Service. Εσείς με καλοκαιρινή διάθεση και εμείς... στη διάθεσή σας. Audi Service Audi Service Audi Top Service. Εσείς με καλοκαιρινή διάθεση και εμείς... στη διάθεσή σας. Audi Service Audi Genuine Parts Audi Genuine Accessories Ελάτε τώρα για τη συντήρηση του αυτοκινήτου σας και επωφεληθείτε.

Διαβάστε περισσότερα

Sheer Driving Pleasure ΝΕΑ Α SERVICE

Sheer Driving Pleasure ΝΕΑ Α SERVICE Sheer Driving Pleasure ΝΕΑ Α SERVICE ΧΕΙΜΏΝΑΣ 2017/2018. ΓΝΉΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ BMW, BMW SERVICE ΚΑΙ BMW LIFESTYLE. ΝΕΑ Α Α όπως γνωρίζετε, ο χειμώνας επιφυλάσσει δύσκολες προκλήσεις για εσάς και την BMW σας.

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή B 180 d Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μαύρο "night" Τροχός Ζάντες αλουμινίου[ 16"] 40.6 cm, 10 ακτινών Επένδυση Ύφασμα venlo μαύρο Διακοσμητικά

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Τίποτα δεν περιορίζει το στυλ σας στο νέο Kia Picanto. Αυτό το εντυπωσιακό μικρό αυτοκίνητο, παρέχει επίπεδα τεχνολογίας και άνεσης που δεν

Διαβάστε περισσότερα

99000-SWIFT-014 02/2015

99000-SWIFT-014 02/2015 99000-SWIFT-014 02/2015 5MT ΑΝΕΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 1,2 L 5MT GL+ GL+ Ηλεκτρική υποβοήθηση τιμονιού Ρύθμιση τιμονιού καθ ύψος Ρύθμιση τιμονιού τηλεσκοπική Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός Ηλεκτρικά παράθυρα πίσω

Διαβάστε περισσότερα

BMW Motorrad. The Ultimate Riding Machine. Εγχειρίδιο ιδιοκτήτη. Σάκος ρεζερβουάρ

BMW Motorrad. The Ultimate Riding Machine. Εγχειρίδιο ιδιοκτήτη. Σάκος ρεζερβουάρ BMW Motorrad The Ultimate Riding Machine Εγχειρίδιο ιδιοκτήτη Σάκος ρεζερβουάρ Στοιχεία μοτοσικλέτας / εμπόρου Στοιχεία μοτοσικλέτας Στοιχεία εμπόρου Μοντέλο Υπεύθυνος για το Service Αριθμός πλαισίου Κυρία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΙΝΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΧΙΟΝΙΟΥ. Multi Grip

ΠΑΝΙΝΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΧΙΟΝΙΟΥ. Multi Grip ΠΑΝΙΝΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΧΙΟΝΙΟΥ Multi Grip Εύκολο και γρήγορο μοντάρισμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οχήματα 4Χ4. Δεν υπάρχει κίνδυνος ζημιάς στις ζάντες αλουμινίου. Μηδενικός θόρυβος και καμία ζημιά στα ελαστικά

Διαβάστε περισσότερα

MERCEDES-BENZ SERVICE SELECT 100 % Ασφάλεια. 100 % Mercedes. 38 % Έκπτωση. ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 6 ΕΤΩΝ.

MERCEDES-BENZ SERVICE SELECT 100 % Ασφάλεια. 100 % Mercedes. 38 % Έκπτωση. ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 6 ΕΤΩΝ. MERCEDES-BENZ SERVICE SELECT 100 % Ασφάλεια. 100 % Mercedes. 38 % Έκπτωση. ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 6 ΕΤΩΝ. MERCEDES-BENZ SERVICE SELECT Σχεδιασμένο για τη Mercedes σας. ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΤΕ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΜΕ ΤΑΚΟΥΝΙΑ;

Διαβάστε περισσότερα

401 LW12 Πρωτεύουσα Γυναικεία Πουκαμίσα 24 Kingsmill 210 g Μαύρο, Μπλέ σκούρο, Λευκό XS - 3XL Λιλά S - XXL LW13 Μοντέρνα Πουκαμίσα 24

401 LW12 Πρωτεύουσα Γυναικεία Πουκαμίσα 24 Kingsmill 210 g Μαύρο, Μπλέ σκούρο, Λευκό XS - 3XL Λιλά S - XXL LW13 Μοντέρνα Πουκαμίσα 24 400 Συλλογή για Γυναίκες Αυτή η αποκλειστική σειρά ενδυμάτων εργασίας για γυναίκες έχει σχεδιαστεί για άνεση και στυλ. Το υψηλής ποιότητας ύφασμα Kingsmill κόβεται για να δώσει μια κολακευτική τακτοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM!

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! Με τη δυναμική σχεδίαση, το ελαφρύ πλαίσιο και το καθαρόαιμο DNA του Yamaha X-MAX, αυτό το σκούτερ γενικής χρήσης και υψηλής απόδοσης έχει κατασκευαστεί για μια συναρπαστική

Διαβάστε περισσότερα

Το Beetle Dune Το Beetle Cabriolet Dune

Το Beetle Dune Το Beetle Cabriolet Dune Το eetle Dune Το eetle Cabriolet Dune Stage driving. Το eetle Dune και το eetle Cabriolet Dune μετατρέπουν τον δρόμο σε θεαματική πίστα, χάρη στις σπορ αναρτήσεις και το διευρυμένο μετατρόχιο αλλά και

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180 Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή C 180 Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μεταλλικό ασημί "diamond" Τροχός Ζάντες αλουμινίου [17"] 43.2 cm, σχεδιασμός 5 διπλών ακτινών Επένδυση

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ: ΠΑΡΑΔΩΣΟΥ ΣΤΗ ΓΟΗΤΕΙΑ ΤΟΥ.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ: ΠΑΡΑΔΩΣΟΥ ΣΤΗ ΓΟΗΤΕΙΑ ΤΟΥ. ΑΝΟΙΞΗ/ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016 ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ: ΠΑΡΑΔΩΣΟΥ ΣΤΗ ΓΟΗΤΕΙΑ ΤΟΥ. ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. Γνήσια ελαστικά ΜΙΝΙ με ένδειξη αστερίσκου. ΒΑΛΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΦΡΑΓΙΔΑ. Γνήσια Αξεσουάρ MINI. ΓΝΗΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

Στα Ζαγοροχώρια με MINI Clubman One D

Στα Ζαγοροχώρια με MINI Clubman One D Στα Ζαγοροχώρια με MINI Clubman One D Όταν ξέρεις πως μέσα σε μια εβδομάδα θα διανύσεις πάνω από 1500 km κάνεις προσεκτική επιλογή της παρέας σου. Σε συνεργασία λοιπόν με το πάντα εξυπηρετικό τμήμα δημοσίων

Διαβάστε περισσότερα

Ambiance 1.6 105 hp 4X2. Laureate 1.6 105hp 4X2

Ambiance 1.6 105 hp 4X2. Laureate 1.6 105hp 4X2 DUSTER Ambiance 1.6 105 hp 4X2 Laureate 1.6 105hp 4X2 Ambiance 1.6 105 hp Laureate 1.6 105hp Ambiance 1.5 dci 110 hp Laureate 1.5 dci 110hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 13.990 15.550 16.550 17.550 19.050

Διαβάστε περισσότερα

Γνήσια Αξεσουάρ Audi A4, A4 Avant & A4 All Road

Γνήσια Αξεσουάρ Audi A4, A4 Avant & A4 All Road Γνήσια Αξεσουάρ Audi A4, A4 Avant & A4 All Road Τιµοκατάλογος Γνησίων Αξεσουάρ Audi A4 Ζάντες Αλουµινίου 19 5 κοίλων βραχιόνων Κωδ: 8Κ0071499Α 8Z8 (ασηµί) Κωδ: 8Κ0071499 4ΕΕ (ανθρακί) Tιµή: 799,7 18 5

Διαβάστε περισσότερα

Σφραγίδα Εξουσιοδοτηµένου Επισκευαστή ΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ PEUGEOT 108

Σφραγίδα Εξουσιοδοτηµένου Επισκευαστή ΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ PEUGEOT 108 Απευθυνθείτε στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών PEUGEOT ώστε να ενημερωθείτε για τη συμβατότητα των Αξεσουάρ με την έκδοση του δικού σας αυτοκινήτου. Τα αξεσουάρ που παρουσιάζονται ισχύουν μέχρι

Διαβάστε περισσότερα

Dacia Duster Accesories

Dacia Duster Accesories Accesories Περιεχόμενα Πακέτο εκτός δρόμου σελίδα 03 Πακέτο Sport σελίδα 04 Πακέτο Style σελίδα 04 Άνεση και προστασία σελίδα 05 Προστασία αμαξώματος σελίδα 05 On-board experience σελίδα 06 Ταπέτα σελίδα

Διαβάστε περισσότερα

Α Α Χ 2016/2017 ΧΕΙΜΏΝΑΣ 2016/2017

Α Α Χ 2016/2017 ΧΕΙΜΏΝΑΣ 2016/2017 Χ 2016/2017 ΧΕΙΜΏΝΣ 2016/2017 ΧΕΙΜΩΝΣ 2016 / 2017 ΧΕΙΜΕ ΙΝ ΜΕ Ν ΣΙ ΕΣ Ι Ι Ε ΙΜΣΜΕΝ Ι ΧΕΙΜΏΝ ΣΕΙΣ Ι 2 Σ ΧΕΙΜΏΝ Συστήματα φωτισμού και Ορατότητα 2 Μικροί βοηθοί για την κρύα εποχή του χρόνου 6 Service 10

Διαβάστε περισσότερα

Αξεσουάρ Νέου V-Strom 250

Αξεσουάρ Νέου V-Strom 250 Ιούνιος 2018 Σελίδα 1/6 Φωτογραφία Grip θερµαινόµενα εν σας επηρρεάζουν πλέον οι κακές καιρικές συνθήκες, αφού έχετε τον καλύτερο δυνατό εξοπλισµό. εν έχει σηµασία πόσο ψυχρός µπορεί να είναι ο αέρας,

Διαβάστε περισσότερα

Η επιθυμία εξισώνεται με την ανάγκη

Η επιθυμία εξισώνεται με την ανάγκη Η επιθυμία εξισώνεται με την ανάγκη Κατασκευασμένο με το πραγματικό DNA του TMAX, το σάς προσφέρει το στυλ, το γόητρο και την υψηλή ποιότητα ενός maxi σκούτερ σε συνδυασμό με την άνεση και την οικονομική

Διαβάστε περισσότερα

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 5,5 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 5,5 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154 TIVOLI GA ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ & ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗ BAE FWD TD FWD DLX FWD DLX FWD A/T DLX 2 TONE FWD DLX 2 TONE FWD A/T ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ 17.900 18.900 20.200 21.800 21.800 23.400 ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Προετοιμαστείτε για τον χειμώνα, με τα νέα πακέτα Audi Smart Pack.

Προετοιμαστείτε για τον χειμώνα, με τα νέα πακέτα Audi Smart Pack. Audi Service Προετοιμαστείτε για τον χειμώνα, με τα νέα πακέτα Audi Smart Pack. Δωρεάν ανανέωση οδικής βοήθειας με το Πακέτο Audi Smart Pack Πλήρες Service. Audi Service Audi Genuine Parts Audi Genuine

Διαβάστε περισσότερα

ORTHOPEDICS AND HEALTH PRODUCTS. Νέα προϊόντα

ORTHOPEDICS AND HEALTH PRODUCTS. Νέα προϊόντα ORTHOPEDICS AND HEALTH PRODUCTS ORTHOPEDICS AND HEALTH PRODUCTS Νέα προϊόντα Συμπληρωματικός κατάλογος Σεπτέμβριος 2016 108 cm 65 ή 60 cm 09-2-146 MOBILITY POWER CHAIR VT61018 Εύκολο στη χρήση. Μοντέρνος

Διαβάστε περισσότερα

Αξεσουάρ νέου GRAND VITARA 2008

Αξεσουάρ νέου GRAND VITARA 2008 Αξεσουάρ νέου GRAND VITARA 2008 Εξωτερικά Αξεσουάρ Εµπρόσθιο Bull Bar off road 990E0-65J01-PRM Εµπρόσθιο Bull Bar Off road διατίθεται έτοιµο προς βαφή (primed) για τα GV τύπος 1-3.. Y Y 0,8 h Εµπρόσθιο

Διαβάστε περισσότερα

TO ΝΕΟ TOYOTA AYGO ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ «ΦΕΥΓΑΤΗ» ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.

TO ΝΕΟ TOYOTA AYGO ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ «ΦΕΥΓΑΤΗ» ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΝΕΟ TOYOTA TO ΝΕΟ TOYOTA AYGO ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ «ΦΕΥΓΑΤΗ» ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΗ

ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΗ ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΥΛ ΤΗΣ VESPA ΜΕ ΤΗ ΣΠΟΡ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ, Η VESPA SPRINT ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΝΕΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΚΑΙ AIR COOLER ΑΠΟ TΗΝ ARGO

ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΚΑΙ AIR COOLER ΑΠΟ TΗΝ ARGO ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΚΑΙ AIR COOLER ΑΠΟ TΗΝ ARGO ΤΥΠΟΣ ΤΙΜΗ ( ) FANNY white / black 34 FANNY white / black PLUS ( με ορθοστάτη ) 40 Ψηφιακός πίνακας χειρισμού Τρεις διαθέσιμες λειτουργίες ( Normal, Natural, Sleep

Διαβάστε περισσότερα

Πρωτεύουσα σειρά ενδυμασίας αναψυχής

Πρωτεύουσα σειρά ενδυμασίας αναψυχής 410 Πρωτεύουσα σειρά ενδυμασίας αναψυχής Ιδανικό για Εταιρική Παρουσίαση Πληροφόρηση Υφάσματος Αυτό το υπέροχο για δραστηριότητες αναψυχής ύφασμα κατασκευάζεται χρησιμοποιώντας ένα μείγμα από πολυεστέρα

Διαβάστε περισσότερα

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2 DUSTER Ambiance 1.6 105 hp 4X2 Laureate 1.6 105hp 4X2 Ambiance 1.6 105 hp Laureate 1.6 105hp Ambiance 1.5 dci 110 hp Laureate 1.5 dci 110hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 13.990 15.550 16.550 17.550 19.050

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΩΝ MONOI BASIC & FLATBLADE MULTI

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΩΝ MONOI BASIC & FLATBLADE MULTI ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΩΝ MONOI BASIC & FLATBLADE MULTI Κωδ. αρ. 0848 370... / 0848 020... Για τέλειο καθαρισμό, χωρίς γραμμές και θόρυβο. ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΕΣ MONOI BASIC Ένωση με περτσίνι από ανοξείδωτο

Διαβάστε περισσότερα

1.6 e-hdi 110 MCP STT CHIC Τελική Λιανική Τιμή 19.790,00 21.990,00 22.990,00

1.6 e-hdi 110 MCP STT CHIC Τελική Λιανική Τιμή 19.790,00 21.990,00 22.990,00 1.6 VTi 120 1.6 HDi 110 1.6 e-hdi 110 MCP STT Τελική Λιανική Τιμή 19.790,00 21.990,00 22.990,00 ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ 1.6 VTi 120 1.6 HDi 110 1.6 e-hdi 110 MCP STT 6 αερόσακοι (οδηγού, συνοδηγού, πλευρικοί, οροφής)

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΝΕΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ. Σύμφωνες με τις περιβαλλοντικές προδιαγραφές όλης της Ευρώπης!!

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΝΕΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ. Σύμφωνες με τις περιβαλλοντικές προδιαγραφές όλης της Ευρώπης!! ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΝΕΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ Σύμφωνες με τις περιβαλλοντικές προδιαγραφές όλης της Ευρώπης!! ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ADURO Asgård ΜΟΝΤΕΛΟ Σελίδα Asgård 1 3 Asgård

Διαβάστε περισσότερα

Exclusive Accessories for Smartfortwo W450 & W451

Exclusive Accessories for Smartfortwo W450 & W451 Exclusive Accessories for Smartfortwo W450 & W451 www.panimex.gr info@panimex.gr «ΠΑΝ.ΙΜ.ΕΞ» Παναγιώτης Σδράλιας Σκιάθου 134 112 55 Αθήνα Τηλ. 210 2111761 Φαξ 210 2111762 Πλαίσιο οργάνων 4500101 Χρώμιο

Διαβάστε περισσότερα

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο "cosmos" 0,00 Εσωτερική επένδυση:

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο cosmos 0,00 Εσωτερική επένδυση: Mercerdes-Benz Τύπος GLA 180 d Κατασκευαστική 156.912.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 23 047,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο "cosmos" 0,00 Εσωτερική επένδυση: 378

Διαβάστε περισσότερα

10 Το δεύτερό σας σπίτι. 16 Mazda2 Core. 21 Mazda2 Sport. 22 Δύο φορές μοναδικό.

10 Το δεύτερό σας σπίτι. 16 Mazda2 Core. 21 Mazda2 Sport. 22 Δύο φορές μοναδικό. Mazda2 Mazda2. 5 Αποκτήστε το καλύτερο κι από τους δύο κόσμους. Ευέλικτοι χώροι σε ένα κομψό εξωτερικό. 6 Γνωρίστε τον άλλο σας εαυτό. Προετοιμαστείτε για μια δυναμική οδηγική εμπειρία. 8 Χώροι και ευελιξία

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Ibiza

Καινούργια - Seat - Ibiza Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Fuel: Φυσικό Αέριο Exterior Color: Λευκό Price: 16,800 1 / 15 Επικοινωνία: 2 / 15 Επικοινωνία:

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο up! GTI 1747_up_GTI_V72.indd :44

Το νέο up! GTI 1747_up_GTI_V72.indd :44 Το νέο up! GTI Το μικρό με τη μεγάλη δύναμη: το νέο up! GTI. Είναι μικρό αλλά δεν μπορείς να το προσπεράσεις. Ένα πράγμα είναι εμφανές με την πρώτη ματιά: το νέο up! GTI τιμά το όνομά του. Οι επιγραφές

Διαβάστε περισσότερα

e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ

e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ Η Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωμα να παρουσιάσει αλλαγές στις προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά του εξοπλισμού λόγω της συνεχούς εξέλιξης των προϊόντων της. Οι φωτογραφίες που περιλαμβάνονται

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός & Πληροφορίες για το καρότσι: Thule Urban Glide

Οδηγός & Πληροφορίες για το καρότσι: Thule Urban Glide Οδηγός & Πληροφορίες για το καρότσι: Thule Urban Glide Eαν είσαι στην αναζήτηση για ένα καινούργιο καρότσι και ψάχνεις για το τέλειο υβριδικό καρότσι βόλτας στην πόλη, στο έχουμε ήδη βρει! Το Thule Urban

Διαβάστε περισσότερα

Ξεσηκώστε τη σκοτεινή πλευρά σας

Ξεσηκώστε τη σκοτεινή πλευρά σας Ξεσηκώστε τη σκοτεινή πλευρά σας Η έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει διασκέδαση, εξοικονόμηση χρημάτων και πραγματική απόλαυση! Τα πάντα σε αυτή την ευέλικτη naked μοτοσυκλέτα, από τη μεγάλη ροπή της μέχρι

Διαβάστε περισσότερα

MEET THE NEW VESPA GTS. DOYOUVESPA.COM

MEET THE NEW VESPA GTS. DOYOUVESPA.COM MEET THE NEW VESPA GTS. DOYOUVESPA.COM 300 IE ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΙ ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΕΝΗ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΥΛ: Η VESPA GTS ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ. Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 300 cc, Ο ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΤΗ ΓΚΑΜΑ VESPA, ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ ΤΡΙΒΗΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΟ

ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ ΤΡΙΒΗΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΟ > AUTOSHOCK Δεν φθείρει τα ελαστικά και τους θόλους του αυτοκινήτου Δεν απαιτείται χρόνος τοποθέτησης και εμπειρία Πλένεται και ξαναχρησιμοποιείται Max 50km/h Πιστοποίηση TUV & GS ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ

Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ LX Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ Με την εμφάνιση των 3-βάλβιδων κινητήρων 125 και 150 κυβικών, που προσφέρουν απαράμιλλη ισορροπία μεταξύ επιδόσεων και οικονομίας καυσίμου, η Vespa LX και η Vespa

Διαβάστε περισσότερα

Πολυκαθαριστές SE 5.100

Πολυκαθαριστές SE 5.100 Πολυκαθαριστές SE 5.100 Υγιεινή καθαριότητα σε πατώματα, χαλιά, μοκέτες και σαλόνια. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σαν σκούπα υγρών και στερεών. Βασικός εξοπλισμός: Εύκαμπτος σωλήνας πλύσης - απόπλυσης

Διαβάστε περισσότερα

Φωτίστε τη ζωή στους εξωτερικούς σας χώρους

Φωτίστε τη ζωή στους εξωτερικούς σας χώρους PHILIPS mygarden Φωτιστικό τοίχου Flagstone μαύρο LED Φωτίστε τη ζωή στους εξωτερικούς σας χώρους Μινιμαλιστική σχεδίαση αλλά με ανθεκτική λειτουργία. Αυτό το μαύρο επιτοίχιο φωτιστικό της Philips ρίχνει

Διαβάστε περισσότερα

Your Best Choice for Marine Equipment. Προσφορές Οκτωβρίου.

Your Best Choice for Marine Equipment. Προσφορές Οκτωβρίου. Your Best Choice for arine Equipment Προσφορές Οκτωβρίου www.eval.gr ΣΑΚΑΚΙ ΝΙΤΣΕΡΑΔΑΣ POPUAR ΑΠΟ ΤΗΝ VIKING (κωδικός 02507* - 02508*) άνεσης σακάκι νιτσεράδων VIKING. Έχει κουκούλα με κορδόνι, μπροστινό

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ BMW SERVICE

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ BMW SERVICE ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ BMW SERVICE ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ 2017. ΓΝΉΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΆΡ BMW ΚΑΙ BMW SERVICE. Sheer Driving Pleasure ΝΈΑ ΑΠΌ ΤΟ BMW SERVICE ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ 2017 ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ. ΉΛΙΟΣ. ΟΔΗΓΙΚΉ ΑΠΌΛΑΥΣΗ. ΜΕ ΤΑ ΓΝΉΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΆΡ BMW ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική 205.040.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 24 993,27 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση: 001

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Ibiza

Καινούργια - Seat - Ibiza Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Fuel: Φυσικό Αέριο Exterior Color: Λευκό Price: 16,800 1 / 18 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup)

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>>

Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>> The new Kia Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>> Επαναπροσδιορίστε τη σκέψη σας! Διαγράψτε την παλιά νοοτροπία. Αποκτήστε την τελευταία έκδοση της οικογένειας του Kia Cee d. Το

Διαβάστε περισσότερα

BEVERLY, ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ

BEVERLY, ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ B E V E R L Y BEVERLY, ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ Το Beverly SportTouring είναι η νέα ναυαρχίδα ανάμεσα στα σκούτερ με μεγάλους τροχούς της Piaggio, που συνδυάζει την κομψότητα και την απαράμιλλη δυναμική

Διαβάστε περισσότερα

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.suzuki.gr 20 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Ibiza

Καινούργια - Seat - Ibiza Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza Body Type: Κόμπακτ Fuel: Φυσικό Αέριο Exterior Color: Λευκό Price: 16,800 1 / 16 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza

Διαβάστε περισσότερα

BD 50/50 C Bp Classic

BD 50/50 C Bp Classic Η μηχανή περιποίησης δαπέδου BD 50/50 Bp Classic είναι ένα βασικό μοντέλο στην πρώτη κατηγορία των μπαταριοκίνητων μηχανημάτων. Απόδοση επιφάνειας μέχρι 2.000 τμ/ ώρα. 1 2 3 4 1 2 Προσιτό εισαγωγικό μοντέλο

Διαβάστε περισσότερα

SANDERO WLTP hp LIFE hp STYLE

SANDERO WLTP hp LIFE hp STYLE SANDERO WLTP 1.0 75hp LIFE 1.0 75hp STYLE ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH * 9.980 10.780 ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΑΣΜΩΝ * 7.772,59 8.395,64 Κατανάλωση (μικτή) lt/100χλμ Εκπομπές CO 2 (g/χλμ)

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού. Κωδικός Τύπου 4533421. Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1)

Προσφορά Επιβατικού. Κωδικός Τύπου 4533421. Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) 1 Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) Κωδικός 001U 0213 0240 0268 0294 0410 0440 04U5 050U 0584 0840 0916 0927 09U6 0B01 0B03 0B51 0B80 0B90 0C65 0E18 0E23 0I09 0I15 0I16 0I22 0I34 0I39 0I60 0J36 0J56 0J60

Διαβάστε περισσότερα

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟ TOYOTA ΝΕΟ TOYOTA YARIS ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥΟΤΑ YARIS ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΦΥΙΑ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Η ΕΥΦΥΗΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ, ΓΕΜΑΤΗ ΣΤΥΛ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΑΝΕΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

Αξεσουάρ GSX-S750. Ιούνιος 2018 Page 1/9

Αξεσουάρ GSX-S750. Ιούνιος 2018 Page 1/9 Ιούνιος 2018 Page 1/9 Καπάκι καουτσούκ kαπάκι από καουτσούκ, καλύπτει το παξιµάδι του τιµονιού 99000-99074-A24 5,21 Κάλυµµα ουράς για µονή σέλα Ενισχύει την sport εµφάνιση και το καθιστά ένα πραγµατικό

Διαβάστε περισσότερα

Σφραγίδα Εξουσιοδοτηµένου Επισκευαστή ΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΤΟ PEUGEOT 208

Σφραγίδα Εξουσιοδοτηµένου Επισκευαστή ΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΤΟ PEUGEOT 208 Απευθυνθείτε στο ίκτυο Εξουσιοδοτηµένων Επισκευαστών PEUGEOT ώστε να ενηµερωθείτε για τη συµβατότητα των Αξεσουάρ µε την έκδοση του δικού σας αυτοκινήτου. Τα αξεσουάρ που παρουσιάζονται ισχύουν µέχρι εξαντλήσεως

Διαβάστε περισσότερα

Δυναμική εμφάνιση 01. Audi Γνήσια Αξεσουάρ

Δυναμική εμφάνιση 01. Audi Γνήσια Αξεσουάρ Δυναμική εμφάνιση 01 Audi Γνήσια Αξεσουάρ Q2 Γνήσια αξεσουάρ Audi. Μοναδικά όπως κι εσείς. Eίτε χρησιμοποιείται για μια off-road περιπέτεια ή για την καθημερινή οδήγηση σε μια μεγάλη πόλη - το Audi Q2

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΟΧΗΜΑΤΩΝ. Για Ford. Περισσότεροι χώροι για τον τεχνικό κλάδο και την παροχή υπηρεσιών.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΟΧΗΜΑΤΩΝ. Για Ford. Περισσότεροι χώροι για τον τεχνικό κλάδο και την παροχή υπηρεσιών. ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΟΧΗΜΑΤΩΝ Για Ford Περισσότεροι χώροι για τον τεχνικό κλάδο και την παροχή υπηρεσιών. Η έξυπνη οργάνωση του ωφέλιμου χώρου Tο μεταβλητό σύστημα καθιστά αποτελεσματικότερη τη μεταφορά υλικών και

Διαβάστε περισσότερα

Παναγιώτης Σδράλιας Σκιάθου 134, 112 55 Αθήνα Τηλ. 210 2111761 Φαξ 210 2111762. E-mail: info@panimex.gr http://www.panimex.gr/

Παναγιώτης Σδράλιας Σκιάθου 134, 112 55 Αθήνα Τηλ. 210 2111761 Φαξ 210 2111762. E-mail: info@panimex.gr http://www.panimex.gr/ Παναγιώτης Σδράλιας Σκιάθου 134, 112 55 Αθήνα Τηλ. 210 2111761 Φαξ 210 2111762 E-mail: info@panimex.gr http://www.panimex.gr/ 4500101 Πλαίσιο οργάνων χρώμιο 4500102 Πλαίσιο οργάνων χρώμιο matt 4500103

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ. Be MINI. ΙΟΥΛΙΟΣ 2011. MINI Countryman.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ. Be MINI. ΙΟΥΛΙΟΣ 2011. MINI Countryman. ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ. Be MINI. ΙΟΥΛΙΟΣ 20 MINI Countryman. MINI One countryman. mini one d countryman. mini cooper countryman. mini cooper d countryman /ALL4. mini cooper s countryman /ALL4. mini cooper sd countryman

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ MAZDA MXḅ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ EMOTION CHALLENGE ATTRACTION Κινητήρες Χωρητικότητα 1.496 1.496 1.998 1.998 1.759 /AT Μέγιστη Ισχύς [kw (PS) / rpm] 97 (132) / 7.000 97 (132) / 7.000 135 (184)

Διαβάστε περισσότερα

Το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» και η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε., Μέλος της Συμμαχίας «Δρόμοι στο Μέλλον» ενημερώνουν για τα οφέλη της Οικολογικής Οδήγησης

Το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» και η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε., Μέλος της Συμμαχίας «Δρόμοι στο Μέλλον» ενημερώνουν για τα οφέλη της Οικολογικής Οδήγησης Το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» και η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε., Μέλος της Συμμαχίας «Δρόμοι στο Μέλλον» ενημερώνουν για τα οφέλη της Οικολογικής Οδήγησης Γιατί Οικολογική Οδήγηση; Η έννοια της αυτοκίνησης είναι συνδεδεμένη

Διαβάστε περισσότερα

NISSAN NV300 VAN COMBI

NISSAN NV300 VAN COMBI NISSAN NV300 NISSAN NV300 VAN COMBI NV300 COMBI ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ L2H1 Αριθµός επιβατών 9 ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΙΑΣΤΑΣΕΙΣ Μήκος mm 5399 Πλάτος / Πλάτος µε καθρέπτες mm 1956/2283 Ύψος mm 1971 Μεταξόνιο mm 3498

Διαβάστε περισσότερα

Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως

Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως PHILIPS InStyle Κρεμαστό φωτιστικό Attilio ματ χρώμιο LED Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως Αυτά τα λεπτά, φουτουριστικά, επίπεδα κρεμαστά φωτιστικά αιωρούνται κομψά από ένα λεπτό καλώδιο και είναι απόλυτα

Διαβάστε περισσότερα

Απολαύστε έναν όμορφο κήπο με φως

Απολαύστε έναν όμορφο κήπο με φως PHILIPS mygarden Φωτιστικό τοίχου Stratosphere ανθρακί LED Απολαύστε έναν όμορφο κήπο με φως Η απλίκα Philips Stratosphere LED για εξωτερικούς χώρους, σε γκρι-ανθρακί χρώμα, είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΗΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ARGO

ΦΟΡΗΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ARGO ΦΟΡΗΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ARGO ΦΟΡΗΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ DADOS ΤΥΠΟΣ ΑΠΟΔΟΣΗ (Btu/h) ΨΥΞΗ - ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΙΜΗ ( ) DADOS 9 9.000-388 DADOS 9 PLUS 9.000 9.000 416 DADOS 13 PLUS 13.000 13.000 478 DADOS XL 13.000 13.000

Διαβάστε περισσότερα

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Rapid Αξεσουάρ

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Rapid Αξεσουάρ SIMPLY CLEVER ŠKODA Rapid Αξεσουάρ To ŠKODA Rapid είναι το οικογενειακό αυτοκίνητο που δείχνει τις αρετές του στην καθημερινή σας ζωή. Εάν ωστόσο επιθυμείτε να προσαρμόσετε το αυτοκίνητο στις ιδιαίτερες

Διαβάστε περισσότερα

BMW Motorrad. Απόλυτο Μηχάνημα Οδήγησης. Οδηγίες χειρισμού. Σάκος ρεζερβουάρ

BMW Motorrad. Απόλυτο Μηχάνημα Οδήγησης. Οδηγίες χειρισμού. Σάκος ρεζερβουάρ BMW Motorrad Απόλυτο Μηχάνημα Οδήγησης Οδηγίες χειρισμού Σάκος ρεζερβουάρ Γενικές οδηγίες z Εισαγωγή Ο σάκος ρεζερβουάρ τηςbmw Motorrad είναι ο ιδανικός συνοδός για εκδρομές με τη μοτοσικλέτα. ΗBMW Motorrad

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙΚΟΝΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΧΡΩΜΑ /TEM

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙΚΟΝΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΧΡΩΜΑ /TEM NOMAD TERRA 6050 ΝD ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙΚΟΝΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΧΡΩΜΑ /TEM Η σειρά Nomad Terra προσφέρει προϊόντα εξειδικευμένα στο να τρίβουν και να αφαιρούν τα χώματα σε εξωτερικούς και σε εσωτερικούς χώρους,

Διαβάστε περισσότερα

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ drive the change ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ροζ μποεμ ΖΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ζαντες amperatrice 15" μαυρο nacre ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 1.2 16V Σύστημα μετάδοσης κίνησης/κιβώτιο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΕΛΕΓΚΤΗ HERCULES DJCONTROLWAVE Το Hercules DJControlWave είναι ένας ελεγκτής για DJ με 2 πλατό με ασύρματη τεχνολογία Bluetooth.

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03 ΝΕΟ FIESTA FORD FIESTA Παρουσίαση των μοντέλων Επιλέξτε το Fiesta που σας ταιριάζει. Διαθέσιμο σε μια σειρά από διαφορετικές σχεδιαστικές επιλογές, το νέο Ford Fiesta μπορεί να σας ικανοποιήσει, όποιες

Διαβάστε περισσότερα

Ψυγεία - Βιτρίνες 2016/2017

Ψυγεία - Βιτρίνες 2016/2017 Ψυγεία - Βιτρίνες 201/2017 1 Πλεονεκτήματα με μια ματιά Αναστρέψιμοι μεντεσέδες για ευκολία στην τοποθέτηση Η μετώπη εί βέβαιο ότι θα προσελκύσει τα βλέμματα στο περιεχόμενο. Η μετώπη μπορεί να χρησιμοποιηθεί

Διαβάστε περισσότερα

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2 DUSTER Ambiance 1.6 105 hp 4X2 Laureate 1.6 105hp 4X2 Ambiance 1.6 105 hp Laureate 1.6 105hp Ambiance 1.5 dci 110 hp 110hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 13.990 15.550 16.550 17.550 19.050 20.050 Κυβισμός (κ.εκ.)

Διαβάστε περισσότερα