MILCC Monetary Investment for Lactation Consultant Certification Democracy Lane, Suite 400 Fairfax, VA

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "MILCC Monetary Investment for Lactation Consultant Certification Democracy Lane, Suite 400 Fairfax, VA"

Transcript

1 Πληροφορίες σχετικά με αίτηση για οικονομική ενίσχυση Ο οργανισμός MILCC, είναι ένας διεθνής οργανισμός ο οποίος παρέχει οικονομική ενίσχυση σε υποψηφίους 1 που επιθυμούν πιστοποίηση ή επαναπιστοποίηση από το Συμβούλιο International Board of Lactation Consultant Examiners (IBLCE ). Διατίθενται υποτροφίες για όλο ή μέρος του συνολικού ποσού των διδάκτρων για τις εξετάσεις πιστοποίησης ή επαναπιστοποίησης προς υποψηφίους που θα αποδείξουν οικονομική ανάγκη, με προτεραιότητα στους υποψηφίους που συνεργάζονται με οικογένειες με ελλιπή στήριξη/φροντίδα ή οικογένειες που ζουν κάτω από αντίξοες συνθήκες. Το σύνολο των υποψηφίων που θα υποστηριχθούν κάθε χρόνο, τόσο από ανεπτυγμένες όσο και από αναπτυσσόμενες χώρες σε όλο τον κόσμο, εξαρτάται από τα έσοδα που είναι διαθέσιμα, τα οποία προέρχονται από δωρεές και χορηγίες. Τα άτομα που καταθέτουν αίτηση οικονομικής ενίσχυσης στον οργανισμό MILCC πρέπει να έχουν ολοκληρώσει όλες τις προϋποθέσεις συμμετοχής που θέτει το IBLCE (συμπεριλαμβανομένων των μαθημάτων σε επιστήμες υγείας, της εκπαίδευσης πάνω στη γαλουχία και των ωρών πρακτικής εξάσκησης) τη στιγμή που καταθέτουν την αίτηση. Σε αντίθετη περίπτωση η αίτησή τους στο MILCC δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή. O οργανισμός MILCC δεν μπορεί να αξιολογήσει την αίτησή σας χωρίς πλήρη παρουσίαση λεπτομερειών σχετικά με το οικογενειακό σας εισόδημα και τις οικογενειακές σας συνθήκες, όπως επίσης και λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την εργασία σας, τόσο εθελοντική όσο και επί πληρωμή. Η αίτησή σας στο MILCC ισχύει μόνο για τη χρονιά που αιτείστε να συμμετάσχετε ως υποψήφια στις εξετάσεις πιστοποίησης ή επαναπιστοποίησης του IBLCE. Θα ειδοποιηθείτε με ηλεκτρονικό μήνυμα αμέσως μόλις έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία αξιολόγησης των αιτήσεων όλων των υποψηφίων στον οργανισμό MILCC, δηλαδή σε ένα διάστημα περίπου 60 ημερών. Αν δεν γίνει αποδεκτή η αίτησή σας για οικονομική ενίσχυση, μπορείτε να συνεχίσετε τη διαδικασία εξετάσεων πιστοποίησης ή επαναπιστοποίησης, καλύπτοντας μόνοι σας τα ανάλογα δίδακτρα. Αν λάβετε οικονομική ενίσχυση, μπορεί να σας ζητηθεί από το MILCC να συμπληρώσετε ένα έντυποέρευνα για την πρακτική σας ως σύμβουλος γαλουχίας ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΤΟΣ αφ ότου λάβατε την οικονομική ενίσχυση. Η κατάθεση της αίτησής σας για οικονομική ενίσχυση αποτελεί συγχρόνως και συμφωνία σας να συμπληρώσετε την εν λόγω έρευνα. 1 Στμ: για λόγους πολιτικής ορθότητας στο παρόν κείμενο θα χρησιμοποιούνται εναλλάξ το αρσενικό και θηλυκό γένος σε κάθε αναφορά σε υποψήφιο/α ή πιστοποιημένο/η σύμβουλο γαλουχίας

2 Οδηγίες για την αίτηση βήμα προς βήμα Προθεσμία κατάθεσης: Η αίτησή σας πρέπει να έχει σταλεί ηλεκτρονικά ή με Fax πριν ή έως την προκαθορισμένη από τον οργανισμό MILCC καταληκτική προθεσμία αιτήσεων για την περίοδο εξετάσεων πιστοποίησης ή επαναπιστοποίησης όπου θα συμμετάσχετε. Η προθεσμία αυτή ισχύει για όλους τους υποψηφίους του MILCC, συμπεριλαμβανομένων όσων σκοπεύουν να συμμετάσχουν για πρώτη φορά στις εξετάσεις IBLCE και όσων κάνουν αίτηση για επαναπιστοποίηση με εξετάσεις ή μόρια «CERP». Μπορείτε να βρείτε τις ακριβείς ημερομηνίες των προθεσμιών στον ιστότοπο του MILCC όπως και στον ιστότοπο του IBLCE στο πεδίο Key Dates. Ακολουθήστε τις οδηγίες στο έντυπο της αίτησης MILCC. Κάντε ένα αντίγραφο ολόκληρης της αίτησής σας για το δικό σας αρχείο. Όταν ολοκληρώσετε την ηλεκτρονική αίτηση του IBLCE στο σύστημα διαχείρισης διαπιστευτηρίων (credential management system), παρακαλούμε χρησιμοποιήστε τον κωδικό MILCC για την πληρωμή. Για τους υποψηφίους που έχουν συμπληρώσει την αίτησή τους δια χειρός, παρακαλούμε βεβαιωθείτε πως οι αιτήσεις σας προς το MILCC και IBLCE έχουν συγχρόνως σταλεί ηλεκτρονικά ή με Fax. (Ο οργανισμός MILCC δεν θα δεχτεί αιτήσεις μέσω ταχυδρομείου). Οι αιτήσεις προς το συμβούλιο IBLCE και τον οργανισμό MILCC πρέπει να κατατεθούν συγχρόνως. Αν έχετε συμπληρώσει την αίτησή σας στο IBLCE ηλεκτρονικά, παρακαλούμε στείλτε ηλεκτρονικά τη συμπληρωμένη αίτησή σας στον οργανισμό MILCC στην ηλεκτρονική διεύθυνση ή με Fax στους αριθμούς (για τις ΗΠΑ και τον Καναδά) ή (εκτός ΗΠΑ και Καναδά). Παρακαλούμε βεβαιωθείτε πως έχετε συμπεριλάβει ένα αρχικό μήνυμα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή Fax που θα συμπεριλαμβάνει την ημερομηνία κατάθεσης της ηλεκτρονικής σας αίτησης στο IBLCE. (Ο οργανισμός MILCC δεν θα δεχτεί αιτήσεις μέσω ταχυδρομείου). Μόνο πλήρως συμπληρωμένες αιτήσεις MILCC θα εξεταστούν, και μόνο όταν κατατεθούν συγχρόνως με πλήρως συμπληρωμένες αιτήσεις IBLCE. Υποχρεούστε να επισυνάψετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και συμπληρωματικά έγγραφα και για τις δύο αιτήσεις. Από τη στιγμή που έχει επιβεβαιωθεί το δικαίωμά σας συμμετοχής στις εξετάσεις IBLCE, η αίτησή σας MILCC θα αποσταλεί στον οργανισμό MILCC για αξιολόγηση. Ο οργανισμός MILCC θα εξετάσει μόνο αιτήσεις από υποψηφίους που έχουν ήδη γίνει αποδεκτοί από τον οργανισμό IBLCE εφόσον πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για συμμετοχή στις εξετάσεις πιστοποίησης ή επαναπιστοποίησης IBLCE. Οι οργανισμοί IBLCE και MILCC εξασφαλίζουν την εχεμύθεια όσον αφορά στο όνομά σας, τα στοιχεία επικοινωνίας και προσωπικά δεδομένα. Τα στοιχεία αυτά δεν θα αποσταλούν ή αποκαλυφθούν σε κανένα τρίτο πρόσωπο.

3 Οργανισμός (MILCC) Έντυπο αίτησης για υποτροφία Παρακαλούμε να μελετήσετε προσεκτικά το έγγραφο Information about Applying for Financial Assistance («Πληροφορίες σχετικά με αίτηση για οικονομική ενίσχυση») Καταθέτω αίτηση για υποτροφία MILCC Καταθέτω αίτηση για υποτροφία JWS 2 (είμαι σύμβουλος υποστήριξης μητέρα προς μητέρα) Ονοματεπώνυμο αιτούντος : Διεύθυνση: Όνομα Επώνυμο (κεφαλαία) Χώρα: Τηλέφωνο: ( ) ( ) (εργασίας) (σπιτιού) Ηλεκτρονική διεύθυνση: 1. Είστε διεθνώς πιστοποιημένος σύμβουλος γαλουχίας IBCLC και κάνετε αίτηση για επαναπιστοποίηση; ΝΑΙ ΟΧΙ Εάν ναι, συμπληρώστε τον αριθμό μητρώου σας στο IBLCE (IBLCE ID number): 2. Έχετε καταθέσει σχετική αίτηση ή λάβει άλλη οικονομική ενίσχυση σχετική με την προετοιμασία σας για τις εξετάσεις IBLCE, τα δίδακτρα των εξετάσεων ή της επαναπιστοποίησης; ΝΑΙ ΟΧΙ Εάν ναι, διευκρινίστε το ποσό που έχετε ζητήσει στην αίτησή σας ή έχετε λάβει: 3. Έχετε λάβει υποτροφία MILCC ή JWS στο παρελθόν; ΝΑΙ ΟΧΙ Εάν ναι, ποια χρονιά λάβατε την υποτροφία; Εάν ναι, λάβατε επιτυχώς την πιστοποίηση/επαναπιστοποίηση IBCLC; ΝΑΙ ΟΧΙ 4. Αν δεν είστε αυτή τη στιγμή διεθνώς πιστοποιημένη σύμβουλος γαλουχίας IBCLC, έχετε συμμετάσχει στο παρελθόν ως υποψήφια σε εξετάσεις IBLCE; ΝΑΙ ΟΧΙ Εάν ναι, πότε; 5. Παρακαλούμε να συμπληρώσετε τους τίτλους σας (π.χ. νοσηλεύτρια, ιατρός) 2 Η υποτροφία JWS πήρε τα αρχικά της από το όνομα της "JoAnn W. Scott" της πρώτης διευθύνουσας συμβούλου του οργανισμού IBLCE που πέθανε πριν από 5 χρόνια. Η υποτροφία αυτή σχεδιάστηκε ειδικά για άτομα που συντονίζουν/ηγούνται ομάδων υποστήριξης μητέραπρος μητέρα και πληρούν τις προϋποθέσεις για την πιστοποίηση IBCLC.

4 6. Εάν δεν επαρκούν οι πόροι για πλήρη υποτροφία, θα θέλατε να λάβετε υποτροφία για μέρος του συνολικού ποσού; ΝΑΙ ΟΧΙ 7. Παρακαλούμε να συμπληρώσετε το σύνολο ατόμων που απαρτίζουν την οικογένειά σας. 8. Παρακαλούμε να συμπληρώσετε το σύνολο των οικογενειακών σας εσόδων για το προηγούμενο οικονομικό έτος ( US Dollars). 9. Παρακαλούμε να επιλέξετε μία επιλογή που περιγράφει πληρέστερα τις προσδοκίες σας σχετικά με το οικογενειακό σας εισόδημα για το ερχόμενο έτος. Αναμένω το οικογενειακό μας εισόδημα να παραμείνει σταθερό. Αναμένω το εισόδημά μας να αυξηθεί. Αναμένω το εισόδημά μας να μειωθεί. 10. Είστε γονέας μονογονεϊκής οικογένειας; ΝΑΙ ΟΧΙ 11. Προσφέρετε οικονομική βοήθεια σε άτομα που δεν ζουν μαζί σας; ΝΑΙ ΟΧΙ 12. Αυτή τη στιγμή στην εργασία σας (εθελοντική ή επί πληρωμή) προσφέρετε φροντίδα σε οικογένειες που θηλάζουν; ΝΑΙ ΟΧΙ 13. Εάν απαντήσατε «ναι» στην ερώτηση 12, παρακαλούμε να επιλέξετε μία επιλογή που περιγράφει καλύτερα την εργασία σας αυτή τη στιγμή με οικογένειες που θηλάζουν και είτε έχουν ελλιπή στήριξη/φροντίδα είτε ζουν κάτω από αντίξοες συνθήκες. Δεν συνεργάζομαι με τέτοιες οικογένειες. Μέρος της εργασίας μου αφορά τέτοιες οικογένειες. Συνεργάζομαι κατ εξοχήν με τέτοιες οικογένειες. 14. Αυτή τη στιγμή εργάζεσθε εθελοντικά (χωρίς πληρωμή); ΝΑΙ ΟΧΙ 15. Αφού λάβετε την πιστοποίηση/επαναπιστοποίησή σας, η εργασία σας θα συμπεριλαμβάνει υποστήριξη σε οικογένειες που θηλάζουν; ΝΑΙ ΟΧΙ 16. Εάν απαντήσατε «ναι» στην ερώτηση 15, παρακαλούμε να επιλέξετε μία επιλογή που περιγράφει καλύτερα τη μελλοντική συνεργασία σας με οικογένειες που θηλάζουν και είτε έχουν ελλιπή στήριξη/φροντίδα είτε ζουν κάτω από αντίξοες συνθήκες. Δεν θα συνεργάζομαι με τέτοιες οικογένειες. Μέρος της εργασίας μου θα αφορά τέτοιες οικογένειες. Θα συνεργάζομαι κατ εξοχήν με τέτοιες οικογένειες. 17. Αφού λάβετε την πιστοποίηση/επαναπιστοποίησή σας, η εργασία σας θα συμπεριλαμβάνει καθήκοντά ηγεσίας, επαγγελματικής εκπαίδευσης ή επιτήρησης; ΝΑΙ ΟΧΙ 18. Η μελλοντική σας εργασία θα είναι σε εθελοντική (χωρίς αμοιβή) βάση; ΝΑΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ 19. Παρακαλούμε να επιλέξετε μία επιλογή που περιγράφει καλύτερα την κοινότητά σας μετά την πιστοποίηση ή επαναπιστοποίησή σας. Θα είμαι ο μόνος διεθνώς πιστοποιημένος σύμβουλος γαλουχίας IBCLC στην κοινότητά μου. Υπάρχουν και άλλες διεθνώς πιστοποιημένες σύμβουλοι γαλουχίας IBCLC στην κοινότητά μου.

5 Βεβαιώνω ότι όλες οι πληροφορίες που συμπεριέλαβα ως μέρος της αίτησής μου και όλα τα συνημμένα έγραφα είναι αληθή και πλήρη από όσο γνωρίζω και πιστεύω. Υπογραφή αιτούντος Ημερομηνία Οι αιτήσεις MILCC πρέπει να αποσταλούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ( ) ή Fax πριν ή έως την προκαθορισμένη από τον οργανισμό MILCC καταληκτική προθεσμία αιτήσεων για την περίοδο εξετάσεων πιστοποίησης ή επαναπιστοποίησης όπου θα συμμετάσχετε. Παρακαλείσθε να αποστείλετε τη συμπληρωμένη σας αίτηση MILCC μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ( ) στην ηλεκτρονική διεύθυνση ή μέσω Fax στον αριθμό (για τις ΗΠΑ και τον Καναδά) ή στο (εκτός ΗΠΑ και Καναδά). (Ο οργανισμός MILCC δεν θα δεχτεί αιτήσεις μέσω ταχυδρομείου). Ο οργανισμός MILCC σέβεται τα προσωπικά δεδομένα των αιτούντων. Για την προστασία αυτών των προσωπικών δεδομένων, οι πληροφορίες που συλλέγονται από το MILCC θα χρησιμοποιηθούν μόνο από το MILCC για να επικοινωνεί με τους υποψηφίους. Το MILCC μπορεί να επικοινωνήσει με παλαιότερους αιτούντες σχετικά με τις αιτήσεις τους ή την εργασία τους. Επιπλέον, το MILCC μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτές τις πληροφορίες για να επιδιώξει μελλοντικές δωρεές προς τον οργανισμό MILCC. Αν έχετε επιπλέον ερωτήσεις παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το κατά τόπον αρμόδιο γραφείο που εξυπηρετεί τη χώρα σας. Γραφεία IBLCE στην ήπειρο της Αμερικής και στο Ισραήλ Τηλ: Fax: milcc@iblce.org Γραφεία IBLCE στην Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Βόρειο Αφρική Τηλ: +43 (0) Γραφεία IBLCE στην Ασία, Ειρηνικό και Αφρική Τηλ: (εντός Αυστραλίας) Τηλ: (εκτός Αυστραλίας)

Οδηγός ξεχωριστών μορίων «CERP»

Οδηγός ξεχωριστών μορίων «CERP» Για να βοηθήσει Διεθνώς Πιστοποιημένων Συμβούλων Γαλουχίας IBCLC να αποκτήσουν δραστηριότητες και μόρια «CERP» για επαναπιστοποίηση Ως διεθνής οργανισμός, το Συμβούλιο IBLCE χρησιμοποιεί τα Aγγλικά της

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός ξεχωριστών µορίων «CERP»

Οδηγός ξεχωριστών µορίων «CERP» Οδηγός ξεχωριστών µορίων «CERP» Για τη βοήθεια ιεθνώς Πιστοποιηµένων Συµβούλων Γαλουχίας IBCLC να αποκτήσουν δραστηριότητες και µόρια «CERP» για επαναπιστοποίηση Ως διεθνής οργανισµός, το Συµβούλιο IBLCE

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικός οδηγός υποψηφίων

Ενημερωτικός οδηγός υποψηφίων Ενημερωτικός οδηγός υποψηφίων Για υποψηφίους που σκοπεύουν να κάνουν αίτηση για τις εξετάσεις IBCLC για πρώτη φορά, για επαναπιστοποίηση ή υποψηφίους των οποίων η πιστοποίηση έχει λήξει Ως διεθνής οργανισμός,

Διαβάστε περισσότερα

Αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα "Δεσμός για τους Νέους"

Αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα Δεσμός για τους Νέους Αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα "Δεσμός για τους Νέους" Ενότητα 1 η : Στοιχεία κοινωφελούς οργανισμού Ενότητα προς συμπλήρωση από τον κοινωφελή οργανισμό που έχει επιλέξει ο υποψήφιος. 1. Επωνυμία Κοινωφελούς

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΛΕΙΟΥ ΑΥΤΟΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ECOPROWINE

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΛΕΙΟΥ ΑΥΤΟΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ECOPROWINE Το ερωτηματολόγιο αυτό παρέχει σημαντικές πληροφορίες από τα πιλοτικά οινοποιεία για την κατανόηση, την αποδοχή και την αποτελεσματικότητα του εργαλείου αυτοαξιολόγησης του προγράμματος ECOPROWINE. Το

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ. Οδηγός Αίτησης για Β Κατανομή Θέσεων μέσω Παγκυπρίων Εξετάσεων στο Πανεπιστήμιο Κύπρου

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ. Οδηγός Αίτησης για Β Κατανομή Θέσεων μέσω Παγκυπρίων Εξετάσεων στο Πανεπιστήμιο Κύπρου ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ Οδηγός Αίτησης για Β Κατανομή Θέσεων μέσω Παγκυπρίων Εξετάσεων στο Πανεπιστήμιο Κύπρου 5 Ιουλίου 2017 Οδηγός Αίτησης για Κατανομή Θέσεων μέσω Παγκυπρίων Εξετάσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2014-2015 ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Β ΜΕ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ 10ΕΤΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2014-2015 ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Β ΜΕ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ 10ΕΤΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΑ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ Ε.Α.Π. ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2014-2015 ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Β ΜΕ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ 10ΕΤΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ 1. Οι υποψήφιοι της Κατηγορίας

Διαβάστε περισσότερα

Αίτηση Υποκείμενου Δεδομένων για Πρόσβαση (ΓΚΔΠ)

Αίτηση Υποκείμενου Δεδομένων για Πρόσβαση (ΓΚΔΠ) Αίτηση Υποκείμενου Δεδομένων για Πρόσβαση (ΓΚΔΠ) ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ Το Άρθρο 15 του Κανονισμού 2016/679 Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΓΚΔΠ)

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ. Οδηγός για Συμπλήρωση Αίτησης Εισδοχής. Ελλαδιτών Φοιτητών στο Πανεπιστήμιο Κύπρου ή/και το ΤΕΠΑΚ

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ. Οδηγός για Συμπλήρωση Αίτησης Εισδοχής. Ελλαδιτών Φοιτητών στο Πανεπιστήμιο Κύπρου ή/και το ΤΕΠΑΚ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ Οδηγός για Συμπλήρωση Αίτησης Εισδοχής Ελλαδιτών Φοιτητών στο Πανεπιστήμιο Κύπρου ή/και το ΤΕΠΑΚ 7 Ιουλίου 2017 Οδηγός για Συμπλήρωση Αίτησης Εισδοχής Ελλαδιτών

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες εγγραφής και υποβολής αίτησης υποψηφίου στις Εξετάσεις Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης Αποφοίτων Ι.Ε.Κ., 1ης Περιόδου 2017

Οδηγίες εγγραφής και υποβολής αίτησης υποψηφίου στις Εξετάσεις Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης Αποφοίτων Ι.Ε.Κ., 1ης Περιόδου 2017 Οδηγίες εγγραφής και υποβολής αίτησης υποψηφίου στις Εξετάσεις Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης Αποφοίτων Ι.Ε.Κ., 1ης Περιόδου 2017 H διαδικασία υποβολής αίτησης συμμετοχής στις Εξετάσεις

Διαβάστε περισσότερα

Ως διεθνής οργανισμός, το Συμβούλιο IBLCE χρησιμοποιεί τα αγγλικά της Μεγάλης Βρετανίας στις δημοσιεύσεις του.

Ως διεθνής οργανισμός, το Συμβούλιο IBLCE χρησιμοποιεί τα αγγλικά της Μεγάλης Βρετανίας στις δημοσιεύσεις του. ΟΔΗΓΟΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΩΝ ΜΟΡΙΩΝ «CERP» Για να βοηθήσει Διεθνώς Πιστοποιημένους Συμβούλους Γαλουχίας IBCLC που διεξάγουν εκπαιδευτικές δραστηριότητες να αποκτήσουν μόρια «CERP» για επαναπιστοποίηση Ως διεθνής

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες εγγραφής και υποβολής αίτησης υποψηφίου στις Εξετάσεις Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης Αποφοίτων Ι.Ε.Κ., 1ης Περιόδου 2017

Οδηγίες εγγραφής και υποβολής αίτησης υποψηφίου στις Εξετάσεις Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης Αποφοίτων Ι.Ε.Κ., 1ης Περιόδου 2017 Οδηγίες εγγραφής και υποβολής αίτησης υποψηφίου στις Εξετάσεις Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης Αποφοίτων Ι.Ε.Κ., 1ης Περιόδου 2017 H διαδικασία υποβολής αίτησης συμμετοχής στις Εξετάσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΤΟ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ Το πρόγραμμα βασίζεται στην οικονομική υποστήριξη που

Διαβάστε περισσότερα

Αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα "Δεσμός για τους Νέους"

Αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα Δεσμός για τους Νέους Αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα "Δεσμός για τους Νέους" Ενότητα 1 η : Στοιχεία κοινωφελούς Οργανισμού Ενότητα προς συμπλήρωση από τον κοινωφελή Οργανισμό 1. Επωνυμία κοινωφελούς Οργανισμού 2. Νομική μορφή

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΩΝ ΔΙΑΤΡΙΒΩΝ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟΘΕΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΟΠΑ "ΠΥΞΙΔΑ"

ΟΔΗΓΙΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΩΝ ΔΙΑΤΡΙΒΩΝ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟΘΕΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΟΠΑ ΠΥΞΙΔΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΩΝ ΔΙΑΤΡΙΒΩΝ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟΘΕΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΟΠΑ "ΠΥΞΙΔΑ" Γενικές πληροφορίες Οι παρούσες οδηγίες περιγράφουν τη διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής - αυτοαρχειοθέτησης των διδακτορικών

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣTO ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ Ε.Α.Π. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2016-17 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Γ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Α. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ

Α. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΑΙΤΗΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ - 2012/2013 Α/Α (......) ΚΛΑΔΟΣ (... ) (... ) ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (...) (...) (Τα παραπάνω στοιχεία συμπληρώνονται από την Γραμματεία Υποτροφιών)

Διαβάστε περισσότερα

IBLCE International Board of Lactation Consultant Examiners Διεθνές Συμβούλιο Εξεταστών των Συμβούλων Γαλουχίας

IBLCE International Board of Lactation Consultant Examiners Διεθνές Συμβούλιο Εξεταστών των Συμβούλων Γαλουχίας IBLCE International Board of Lactation Consultant Examiners Διεθνές Συμβούλιο Εξεταστών των Συμβούλων Γαλουχίας Dr. Αναστασία Καραθανάση- Βαρνά Παιδίατρος- Νεογνολόγος, ΙΒCLC, Συντονίστρια IBLCE για την

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ. Οδηγός Αίτησης για Β Κατανομή Θέσεων μέσω Παγκυπρίων Εξετάσεων στο Πανεπιστήμιο Κύπρου

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ. Οδηγός Αίτησης για Β Κατανομή Θέσεων μέσω Παγκυπρίων Εξετάσεων στο Πανεπιστήμιο Κύπρου ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ Οδηγός Αίτησης για Β Κατανομή Θέσεων μέσω Παγκυπρίων Εξετάσεων στο Πανεπιστήμιο Κύπρου Οδηγός Αίτησης για Κατανομή Θέσεων μέσω Παγκυπρίων Εξετάσεων στο ΠΚ 1 Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015-2016 ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Β

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015-2016 ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Β ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015-2016 ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ Ε.Α.Π. ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Β 1. Οι υποψήφιοι Κατηγορίας Β των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών του Ε.Α.Π

Διαβάστε περισσότερα

1. Ατοµικά στοιχεία ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΙΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ.

1. Ατοµικά στοιχεία ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΙΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ. ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ IBLCE ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Η ΜΕ ΜΟΡΙΑ «CERP» 2014 Παρακαλούµε να διαβάσετε το «Συµπληρωµατικό έγγραφο επαναπιστοποίησης» για προθεσµίες και κόστος ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ΠΑΡΟΥΣΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ IBLCE 2014 Παρακαλούµε να διαβάσετε το «Συµπληρωµατικό έγγραφο αίτησης»

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ IBLCE 2014 Παρακαλούµε να διαβάσετε το «Συµπληρωµατικό έγγραφο αίτησης» ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ IBLCE 2014 Παρακαλούµε να διαβάσετε το «Συµπληρωµατικό έγγραφο αίτησης» ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΙΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΤΕ

Διαβάστε περισσότερα

Η Πράξη υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

Η Πράξη υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ------ ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ (ΙΚΥ) ------------ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑΣ ΠΡΑΞΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΕ ΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ Ε.Α.Π. ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2014-2015 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Γ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΕ ΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ Ε.Α.Π. ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2014-2015 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Γ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΕ ΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ Ε.Α.Π. ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2014-2015 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Γ Για να έχετε πιθανότητες να εγγραφείτε στο Πρόγραμμα Σπουδών το οποίο έχετε επιλέξει

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ. Επώνυμο: Όνομα: Όνομα. πατρός: Τόπος και Ημερομηνία Γέννησης: Εθνικότητα: Οικογενειακή Κατάσταση: Αριθμός Ταυτότητας ή Διαβατηρίου:

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ. Επώνυμο: Όνομα: Όνομα. πατρός: Τόπος και Ημερομηνία Γέννησης: Εθνικότητα: Οικογενειακή Κατάσταση: Αριθμός Ταυτότητας ή Διαβατηρίου: ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ (παρακαλούμε συμπληρώστε με κεφαλαία) Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός: Τόπος και Ημερομηνία Γέννησης: Εθνικότητα: Οικογενειακή Κατάσταση: Αριθμός Ταυτότητας

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα πρόσκλησης ενδιαφέροντος για την παροχή χρηματικών δωρεών της Gilead Sciences ΕΛΛΑΣ Μ.ΕΠΕ για το έτος 2016

Πρόγραμμα πρόσκλησης ενδιαφέροντος για την παροχή χρηματικών δωρεών της Gilead Sciences ΕΛΛΑΣ Μ.ΕΠΕ για το έτος 2016 Πρόγραμμα πρόσκλησης ενδιαφέροντος για την παροχή χρηματικών δωρεών της Gilead Sciences ΕΛΛΑΣ Μ.ΕΠΕ για το έτος 2016 Η Gilead Sciences ΕΛΛΑΣ Μ.ΕΠΕ, στο πλαίσιο του κοινωνικού της ρόλου και με αποκλειστικό

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟΘΕΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΟΠΑ "ΠΥΞΙΔΑ"

ΟΔΗΓΙΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟΘΕΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΟΠΑ ΠΥΞΙΔΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟΘΕΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΟΠΑ "ΠΥΞΙΔΑ" Γενικές πληροφορίες Οι παρούσες οδηγίες περιγράφουν τη διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής - αυτοαρχειοθέτησης των μεταπτυχιακών

Διαβάστε περισσότερα

Έντυπο Αίτησης Αναθεώρησης

Έντυπο Αίτησης Αναθεώρησης Έντυπο Αίτησης Αναθεώρησης Το Γραφείο του Αυστραλιανού Επιτρόπου Πληροφοριών (the OAIC) μπορεί να αναθεωρήσει μια απόφαση σχετικά με το νόμο περί Ελεύθερης Πληροφόρησης (FOI) που ελήφθη από μια υπηρεσία

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός επαναπιστοποίησης

Οδηγός επαναπιστοποίησης Για άτομα που επαναπιστοποιoύνται ως Διεθνώς Πιστοποιημένοι Σύμβουλοι Γαλουχίας IBCLC - International Board Certified Lactation Consultants Ως διεθνής οργανισμός, το Συμβούλιο IBLCE χρησιμοποιεί τα αγγλικά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Β

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Β ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2016-2017 ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ Ε.Α.Π. ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Β 1. Οι υποψήφιοι Κατηγορίας Β των Προπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών του Ε.Α.Π τα

Διαβάστε περισσότερα

Φροντίδα/οικονομική βοήθεια μορφή οδηγίες εφαρμογής φιλανθρωπία

Φροντίδα/οικονομική βοήθεια μορφή οδηγίες εφαρμογής φιλανθρωπία Φροντίδα/οικονομική βοήθεια μορφή οδηγίες εφαρμογής φιλανθρωπία T του είναι μια αίτηση για οικονομική αρωγή (επίσης γνωστή ως φιλανθρωπική π 0ρίθαλψη) στο ST Joseph υγείας. Ομοσπονδιακή και πολιτειακή

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2017/2018

ΑΙΤΗΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2017/2018 Θέση για φωτογραφία ΑΙΤΗΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2017/2018 ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ (Συμπληρώνονται με κεφαλαία) ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

Α. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ

Α. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑΥΤΙΚΩΝ & ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΩΝΑΣΗ ΑΙΤΗΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - 2012/2013 Α/Α (......) ΚΛΑΔΟΣ (... ) (... ) ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (...)

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Ανάκτησης Password λογαριασμού URegister

Οδηγίες Ανάκτησης Password λογαριασμού URegister Οδηγίες Ανάκτησης Password λογαριασμού Uregister v1.1 Οδηγίες Ανάκτησης Password λογαριασμού URegister (ισχύει για λογαριασμούς Φοιτητών και Προσωπικού) Η Υπηρεσία Διαχείρισης Κωδικού χρήστη σας παρέχει

Διαβάστε περισσότερα

Οι προτάσεις πρέπει να κατατεθούν ηλεκτρονικά μέσω της αντίστοιχης ιστοσελίδας Κατάθεσης Προτάσεων

Οι προτάσεις πρέπει να κατατεθούν ηλεκτρονικά μέσω της αντίστοιχης ιστοσελίδας Κατάθεσης Προτάσεων Οδηγίες σχετικά με την κατάθεση προτάσεων για το Καλλιτεχνικό Πρόγραμμα της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση, στους τομείς του θεάτρου, του χορού ή της μουσικής. Γενικές πληροφορίες Οι προτάσεις

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα πρόσκλησης ενδιαφέροντος για την παροχή χρηματικών δωρεών της Gilead Sciences ΕΛΛΑΣ Μ.ΕΠΕ για το έτος 2014

Πρόγραμμα πρόσκλησης ενδιαφέροντος για την παροχή χρηματικών δωρεών της Gilead Sciences ΕΛΛΑΣ Μ.ΕΠΕ για το έτος 2014 Πρόγραμμα πρόσκλησης ενδιαφέροντος για την παροχή χρηματικών δωρεών της Gilead Sciences ΕΛΛΑΣ Μ.ΕΠΕ για το έτος 2014 Η Gilead Sciences ΕΛΛΑΣ Μ.ΕΠΕ, στο πλαίσιο του κοινωνικού της ρόλου και με αποκλειστικό

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΡΟΣ Α. Κινητό Τηλέφωνο. Α. Μέση Εκπαίδευση. Β. Πιστοποιητικά επιτυχίας σε Ξένες Γλώσσες. Επίπεδο

ΜΕΡΟΣ Α. Κινητό Τηλέφωνο. Α. Μέση Εκπαίδευση. Β. Πιστοποιητικά επιτυχίας σε Ξένες Γλώσσες. Επίπεδο ΜΕΡΟΣ Α 1. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΙΤΗΤΗ/ΑΙΤΗΤΡΙΑΣ Ονοματεπώνυμο αιτητή Αριθμός Δελτίου Πολιτικής Ταυτότητας Ημερ. Γέννησης Διεύθυνση Κατοικίας: Ταχ. Κώδικας Πόλη/Χωριό Τηλ. Επικοινωνίας Κινητό Τηλέφωνο Ηλεκτρονικό

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΜΕΛΕΤΩΝ ΣΤΟ ΑΠΟΘΕΤΗΡΙΟ ΜΕΛΕΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ του Ε.Κ.Δ.Δ.Α.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΜΕΛΕΤΩΝ ΣΤΟ ΑΠΟΘΕΤΗΡΙΟ ΜΕΛΕΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ του Ε.Κ.Δ.Δ.Α. ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΜΕΛΕΤΩΝ ΣΤΟ ΑΠΟΘΕΤΗΡΙΟ ΜΕΛΕΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ του Ε.Κ.Δ.Δ.Α. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Για θέματα υποβολής μελετών δημοσίου παρακαλούμε επικοινωνήστε με το meletes@ekdd.gr ή εναλλακτικά με τα τηλέφωνα:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Β

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Β ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2016-2017 ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ Ε.Α.Π. ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Β 1. Οι υπόλοιποι υποψήφιοι Κατηγορίας Β Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών του

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΓΗΡΑΤΟΣ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ

ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΓΗΡΑΤΟΣ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΔΙΜΕΡΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΓΗΡΑΤΟΣ Χρησιμοποιείται για πρόσωπα τα οποία έχουν χρόνο ασφάλισης σε χώρες με τις οποίες η Ελλάδα έχει συνάψει Διμερή

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΤΗΣ ΟΕΦΕ ΚΑΙ ΤΟΥ "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ" (Έκδοση 2)

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΤΗΣ ΟΕΦΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ (Έκδοση 2) ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΕΠΙΛΕΚΤΟ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΑΡΑΣ ΚΑΡΑΚΑΣΗ 42 ΤΗΛ 2310 311800 ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΤΗΣ ΟΕΦΕ ΚΑΙ ΤΟΥ "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ" (Έκδοση 2) 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός διαχείρισης πιστοποίησης για υποψηφίους που κάνουν αίτηση για πρώτη φορά στο συμβούλιο IBLCE

Οδηγός διαχείρισης πιστοποίησης για υποψηφίους που κάνουν αίτηση για πρώτη φορά στο συμβούλιο IBLCE Οδηγός διαχείρισης πιστοποίησης για υποψηφίους που κάνουν αίτηση για πρώτη φορά στο συμβούλιο IBLCE Ο παρών οδηγός διαχείρισης πιστοποίησης του IBLCE είναι για άτομα που: Δεν έχουν ποτέ μέχρι τώρα συμμετάσχει

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός επαναπιστοποίησης

Οδηγός επαναπιστοποίησης Για άτομα που επαναπιστοποιoύνται ως Διεθνώς Πιστοποιημένοι Σύμβουλοι Γαλουχίας IBCLC - International Board Certified Lactation Consultants Ως διεθνής οργανισμός, το Συμβούλιο IBLCE χρησιμοποιεί τα αγγλικά

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Εγγραφής στις Εξετάσεις μέσω του Teachers Club. Ιανουάριος 2017 Έκδοση 04.1

Οδηγίες Εγγραφής στις Εξετάσεις μέσω του Teachers Club. Ιανουάριος 2017 Έκδοση 04.1 Οδηγίες Εγγραφής στις Εξετάσεις μέσω του Teachers Club Ιανουάριος 2017 Έκδοση 04.1 PeopleCert Φορέας Πιστοποίησης Ανθρώπινου Δυναμικού Ε-mail: info@peoplecert.org, www.peoplecert.org Copyright 2011-2017

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ. 1. Εγγραφή στο Μητρώο Πολιτιστικών Φορέων. [σελ. 2] 2. Καταχώρηση προηγούμενων δράσεων [σελ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ. 1. Εγγραφή στο Μητρώο Πολιτιστικών Φορέων. [σελ. 2] 2. Καταχώρηση προηγούμενων δράσεων [σελ. ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΒΗΜΑΤΑ 1. Εγγραφή στο Μητρώο Πολιτιστικών Φορέων. [σελ. 2] 2. Καταχώρηση προηγούμενων δράσεων [σελ. 2] 3. Καταχώρηση αιτήματος επιχορήγησης [σελ. 3] 4. Επισύναψη

Διαβάστε περισσότερα

Φροντίδα/οικονομική βοήθεια μορφή οδηγίες εφαρμογής φιλανθρωπία

Φροντίδα/οικονομική βοήθεια μορφή οδηγίες εφαρμογής φιλανθρωπία Φροντίδα/οικονομική βοήθεια μορφή οδηγίες εφαρμογής φιλανθρωπία Αυτή είναι μια αίτηση για οικονομική αρωγή (επίσης γνωστή ως φιλανθρωπική π 0ρίθαλψη) πρόνοια υγείας και τις υπηρεσίες. Ομοσπονδιακή και

Διαβάστε περισσότερα

Α. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ

Α. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΑΙΤΗΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ - 2012/2013 Α/Α (......) ΚΛΑΔΟΣ (... ) (... ) ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (...) (...) (Τα παραπάνω στοιχεία συμπληρώνονται από την Γραμματεία Υποτροφιών)

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ (Γονείς/Κηδεμόνες μαθητών) του συστήματος e-eggrafes

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ (Γονείς/Κηδεμόνες μαθητών) του συστήματος e-eggrafes ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ (Γονείς/Κηδεμόνες μαθητών) του συστήματος e-eggrafes ΜΗΝΥΜΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ: Δεν βρέθηκε μαθητής στο Πληροφοριακό Σύστημα του Σχολείου (myschool) με τα στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

Α. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ

Α. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑΥΤΙΚΩΝ & ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΩΝΑΣΗ ΑΙΤΗΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑΣ ΑΝΩΤΑΤΕΣ/ ΑΝΩΤΕΡΕΣ/ ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ 2012/2013 Α/Α (......) ΚΛΑΔΟΣ (... ) (... ) ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης SoSimple

Οδηγίες χρήσης SoSimple Οδηγίες χρήσης SoSimple Διδακτική περίοδος 2019-2020 ΛΕΟΝΤΕΙΟΣ ΣΧΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ Οδηγίες χρήσης SoSimple / 2019-20 1 Περιεχόμενα 1. Είσοδος στην εφαρμογή και διαπιστευτήρια... 3 2. Χρήση της εφαρμογής... 4

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Τμήμα Ε Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Εφαρμογών Τομέων Διά Βίου Μάθησης, Νέας Γενιάς και Έρευνας-Τεχνολογίας

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ Ι.Ε.Κ., 1ης ΠΕΡΙΟΔΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015-2016 ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Β

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015-2016 ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Β ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015-2016 ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΗΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ Ε.Α.Π. Διοίκηση Μονάδων Υγείας (Δ.Μ.Υ), Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων (Δ.Τ.Ε), Εκπαίδευση Ενηλίκων με

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΧΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΧΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΧΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Χατζηφραγκούλη Ανδρεάδη 67, ΤΚ 82200, Βροντάδος, Χίος ΤΗΛ: 22710 93364, ΦΑΞ: 22710 93760 e-mail: chios-eko@gmail.com Πληροφορίες: www.chios-eko.gr Αίτηση υποψήφιου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΠΜΣ) ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΠΜΣ) ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΠΜΣ) ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ Α. Προσωπικά Στοιχεία Παρακαλούμε, να συμπληρωθούν όλα τα πεδία με ευανάγνωστα κεφαλαία γράμματα. Επώνυμο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ Ν.ΡΕΘΥΜΝΟΥ «ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ»

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ Ν.ΡΕΘΥΜΝΟΥ «ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» Αναπτυξιακή Σύμπραξη Ν. Ρεθύμνου «Δίκτυο Αλληλεγγύης» - Έντυπο αίτησης Σελίδα 1 από 7 ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ Ν.ΡΕΘΥΜΝΟΥ «ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» Αίτηση υποψήφιου για συμμετοχή στο Τοπικό Σχέδιο Δράσης : ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ Ι.Ε.Κ., 1ης ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ Ι.Ε.Κ., 1ης ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ Ι.Ε.Κ., 1ης ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 Για να μπορέσετε να ξεκινήσετε τη διαδικασία υποβολής

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟΘΕΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΟΠΑ "ΠΥΞΙΔΑ"

ΟΔΗΓΙΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟΘΕΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΟΠΑ ΠΥΞΙΔΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟΘΕΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΟΠΑ "ΠΥΞΙΔΑ" Γενικές πληροφορίες Οι παρούσες οδηγίες περιγράφουν τη διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής - αυτοαρχειοθέτησης των ερευνητικών

Διαβάστε περισσότερα

Αίτηση Υποψηφιότητας

Αίτηση Υποψηφιότητας Αίτηση Υποψηφιότητας Συμπληρώστε την παρακάτω αίτηση και στείλτε την στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@cbt.edu.gr ή cbt@med.uoc.gr με θέμα Πρόγραμμα εξειδίκευσης στη γνωσιακή συμπεριφοριστική θεραπεία παιδιών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΕΝΤΡΟ ΜΟΥΣΕΙΑΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΔΙΑΤΜΗΜΑΤΙΚΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΜΟΥΣΕΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ» ΑΙΤΗΣΗ.

ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΕΝΤΡΟ ΜΟΥΣΕΙΑΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΔΙΑΤΜΗΜΑΤΙΚΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΜΟΥΣΕΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ» ΑΙΤΗΣΗ. ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΕΝΤΡΟ ΜΟΥΣΕΙΑΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΔΙΑΤΜΗΜΑΤΙΚΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΜΟΥΣΕΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ» ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΙΣΤΟΡΙΑΣ & ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΛΟΓΙΑΣ & ΓΕΩΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Συμβουλευτική γνωμοδότηση: αξιολόγηση, διάγνωση και παραπομπή

Συμβουλευτική γνωμοδότηση: αξιολόγηση, διάγνωση και παραπομπή Συμβουλευτική γνωμοδότηση: αξιολόγηση, διάγνωση και παραπομπή Πλαίσιο Το IBLCE έχει λάβει αρκετές ερωτήσεις σχετικά με τη διάγνωση και την εξέλιξη διαφόρων νόσων, μεταξύ άλλων, για την «αγκυλογλωσσία»,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΗΛΕΙΑΣ» Αίτηση υποψήφιου για συμμετοχή στο Τοπικό Σχέδιο Δράσης: «Τοπικά σχέδια για την απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας του Νομού Ηλείας»

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ. 1. Δημιουργία λογαριασμού χρήστη του ιστοτόπου [σελ. 1]

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ. 1. Δημιουργία λογαριασμού χρήστη του ιστοτόπου [σελ. 1] ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΒΗΜΑΤΑ 1. Δημιουργία λογαριασμού χρήστη του ιστοτόπου [σελ. 1] 2. Καταχώρηση ταυτότητας φορέα [σελ. 4] Ι. Γενικές πληροφορίες II. Στοιχεία επικοινωνίας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες για τους γονείς Διδακτική περίοδος

Οδηγίες για τους γονείς Διδακτική περίοδος Οδηγίες για τους γονείς Διδακτική περίοδος 2016-2017 Περιεχόμενα 1. Είσοδος στην εφαρμογή και διαπιστευτήρια... 2 2. Χρήση της εφαρμογής... 3 2.1 Βαθμολογίες μαθητή... 3 2.2 Απουσίες... 4 2.3 Ραντεβού...

Διαβάστε περισσότερα

1 Ος ΚΥΚΛΟΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1 Ος ΚΥΚΛΟΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ------ ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ (Ι.Κ.Υ.) ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ------ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑΣ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ 10.2.2.03.01

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Εγγραφής και Χρήσης Εφαρμογής. Υποψήφιοι

Οδηγός Εγγραφής και Χρήσης Εφαρμογής. Υποψήφιοι Οδηγός Εγγραφής και Χρήσης Εφαρμογής Υποψήφιοι 1 Δημιουργία Λογαριασμού και Είσοδος στο Σύστημα Για να εγγραφείτε στο Γενικό Μητρώο του Πληροφοριακού Συστήματος «Απέλλα» ως Υποψήφιος θα πρέπει να δημιουργήσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ/ΑΣ

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ/ΑΣ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ/ΑΣ ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ. ΑΙΤΗΣΗΣ: ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΚΕΡΚΥΡΑ - ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» Η Πράξη «Τοπικά σχέδια για την απασχόληση και κατάρτιση ανέργων στον τουριστικό τομέα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Εγγραφής και Χρήσης Εφαρμογής. Καθηγητή/Ερευνητή Ημεδαπής

Οδηγός Εγγραφής και Χρήσης Εφαρμογής. Καθηγητή/Ερευνητή Ημεδαπής Οδηγός Εγγραφής και Χρήσης Εφαρμογής Καθηγητή/Ερευνητή Ημεδαπής 1 Δημιουργία λογαριασμού και Είσοδος στο σύστημα Για να εγγραφείτε στο Γενικό Μητρώο του Πληροφοριακού Συστήματος «Απέλλα» ως Καθηγητής/Ερευνητής

Διαβάστε περισσότερα

International. Αίτηση. MBA TQM International. Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων - Ολική Ποιότητα με Διεθνή Προσανατολισμό

International. Αίτηση. MBA TQM International. Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων - Ολική Ποιότητα με Διεθνή Προσανατολισμό MBA TQM International Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων - Ολική Ποιότητα με Διεθνή Προσανατολισμό MBA TQM International Αίτηση Ονοματεπώνυμο Υποψηφίου Πανεπιστήμιο Πειραιώς Τμήμα Οργάνωσης

Διαβάστε περισσότερα

Ανακοίνωση υποβολής αίτησης και δικαιολογητικών Σίτισης πρωτοετών φοιτητών

Ανακοίνωση υποβολής αίτησης και δικαιολογητικών Σίτισης πρωτοετών φοιτητών Ανακοίνωση υποβολής αίτησης και δικαιολογητικών Σίτισης πρωτοετών φοιτητών Ημερομηνίες υποβολής: από Δευτέρα 8 Οκτωβρίου έως Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018 Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά σίτισης υποβάλλονται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΕ ΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ Ε.Α.Π. ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2015-2016 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Γ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΕ ΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ Ε.Α.Π. ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2015-2016 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Γ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΕ ΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ Ε.Α.Π. ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2015-2016 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Γ Για να έχετε πιθανότητες να εγγραφείτε στο Πρόγραμμα Σπουδών το οποίο έχετε επιλέξει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΝΤΕΙΟΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ PANTEION UNIVERSITY OF SOCIAL AND POLITICAL SCIENCES ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Αναρτητέα στο Διαδίκτυο

Διαβάστε περισσότερα

5. Πακέτα Φροντίδας στο Σπίτι

5. Πακέτα Φροντίδας στο Σπίτι 5. Πακέτα Φροντίδας στο Σπίτι Αν θέλετε να μείνετε στο σπίτι σας καθώς γερνάτε, αλλά χρειάζεστε κάποια βοήθεια με δουλειές όπως καθάρισμα και προετοιμασία γευμάτων, ή με τη μεταφορά, έτσι ώστε να μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΥ ΗΛΕΙΑΣ

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΥ ΗΛΕΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΥ ΗΛΕΙΑΣ Αίτηση υποψήφιου για συμμετοχή στο Τοπικό Σχέδιο Δράσης: «ΤΟΠΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΕΥΑΛΩΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΗΛΕΙΑΣ» Α. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ 1. ΕΠΩΝΥΜΟ :...,

Διαβάστε περισσότερα

Ο προσωπικός μου οδηγός για τις Εκλογές

Ο προσωπικός μου οδηγός για τις Εκλογές Ο προσωπικός μου οδηγός για τις Εκλογές Σχετικά με τον οδηγό αυτό Αυτός ο οδηγός δίνει απάντηση σε ερωτήσεις σχετικές με την ομοσπονδιακή διαδικασία εκλογών και σας πληροφορεί για το τι θα συναντήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΦΟΡΕΩΝ

Ο ΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΦΟΡΕΩΝ Ο ΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΦΟΡΕΩΝ ΒΗΜΑΤΑ 1. ηµιουργία λογαριασµού χρήστη του ιστοτόπου 2. Σύνδεση στον λογαριασµό 3. Καταχώρηση ταυτότητας φορέα 3.1. Γενικές πληροφορίες 3.2. Στοιχεία επικοινωνίας

Διαβάστε περισσότερα

Υποτροφίες ΣΤΕΚ στις Γαστρονομικές Τέχνες

Υποτροφίες ΣΤΕΚ στις Γαστρονομικές Τέχνες Υποτροφίες ΣΤΕΚ στις Γαστρονομικές Τέχνες Τρεις υποτροφίες στο Τμήμα Γαστρονομικών Τεχνών του KES College παραχωρεί ο ΣΤΕΚ (Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων Κύπρου). Αναλυτικότερα: Δυο (2) υποτροφίες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΕΘΝΩΝ & ΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΕΘΝΩΝ & ΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΕΘΝΩΝ & ΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ Η ΙΑ ΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤEΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟYΝ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΟYΝ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚH AΣΚΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡOΓΡΑΜΜΑ ERASMUS+ ΑΚΑ ΗΜΑΪΚO EΤΟΣ 2017-18 Τα βήµατα που πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑ ΙΚΑΣΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΩΝ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΙΑΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΤΕΣΤ & ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ

ΙΑ ΙΚΑΣΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΩΝ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΙΑΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΤΕΣΤ & ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΙΑ ΙΚΑΣΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΩΝ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΙΑΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΤΕΣΤ & ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Στο πλαίσιο των ιαγνωστικών Τεστ 2015 θα είναι διαθέσιµα: 4 ύο τεστ για τους µαθητές που πρόκειται να φοιτήσουν

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα Ηλεκτρονικής Υποβολής Αιτήσεων Κατασκευών Κεραιών. Εγχειρίδιο Χρήσης Εγγραφής Ραδιοφωνικών Σταθμών

Σύστημα Ηλεκτρονικής Υποβολής Αιτήσεων Κατασκευών Κεραιών. Εγχειρίδιο Χρήσης Εγγραφής Ραδιοφωνικών Σταθμών Σύστημα Ηλεκτρονικής Υποβολής Αιτήσεων Κατασκευών Κεραιών Εγχειρίδιο Χρήσης Εγγραφής Ραδιοφωνικών Σταθμών Μάρτιος 2015 Έναρξη Λειτουργίας Διαδικτυακής Εφαρμογής για τη δήλωση κεραιοσυστημάτων ραδιοφωνικών

Διαβάστε περισσότερα

Μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό: Εσύ τι γνωρίζεις;

Μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό: Εσύ τι γνωρίζεις; Μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό: Εσύ τι γνωρίζεις; Οι περισσότεροι φοιτητές μετά την απόκτηση του πτυχίου τους ενδιαφέρονται να επιμορφωθούν συνεχίζοντας τις σπουδές τους σε μεταπτυχιακό επίπεδο. Η

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμεένο Πληροφοριακοέ Συέ στημα Διαχειέρισης Προσωπικουί Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαιίδευσης (ΟΠΣΥΔ) Εγχειριίδιο Εγγραφηή ς & Συή νδεσης

Ολοκληρωμεένο Πληροφοριακοέ Συέ στημα Διαχειέρισης Προσωπικουί Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαιίδευσης (ΟΠΣΥΔ) Εγχειριίδιο Εγγραφηή ς & Συή νδεσης Ολοκληρωμεένο Πληροφοριακοέ Συέ στημα Διαχειέρισης Προσωπικουί Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαιίδευσης (ΟΠΣΥΔ) Εγχειριίδιο Εγγραφηή ς & Συή νδεσης χρηή στη συστηή ματος ΟΠΣΥΔ Ιούνιος 2016 Περιεχόμενα 1. Εισαγωγή...

Διαβάστε περισσότερα

8 Εγγραφή σε πρόσκληση

8 Εγγραφή σε πρόσκληση 8 Εγγραφή σε πρόσκληση Για την τυπική συμμετοχή σε πρόσκληση, πρέπει να προηγηθεί εγγραφή. Για τη διαδικασία αυτή, πρέπει να συμπληρώσετε τα στοιχεία της εταιρείας σας. Εάν επιθυμείτε να συμμετάσχετε σε

Διαβάστε περισσότερα

Αίτηση για Υποτροφία Thanos Hotels & Resorts και Round Table 7 ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ

Αίτηση για Υποτροφία Thanos Hotels & Resorts και Round Table 7 ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ Αίτηση για Υποτροφία Thanos Hotels & Resorts και Round Table 7 ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ 09 00 Προτού συμπληρώσετε την αίτηση, διαβάστε προσεκτικά τους κανονισμούς του Ταμείου Υποτροφιών Thanos Hotels & Resorts

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ «ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΦΗΒΩΝ» ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ «ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΦΗΒΩΝ» ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ «ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΦΗΒΩΝ» ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΑΙΤΗΣΗ Όνομα: Επώνυμο: Όνομα Πατέρα: Όνομα Μητέρας: επικοινωνίας:

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ON-LINE ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ PALSO & EDEXCEL ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ON-LINE ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ PALSO & EDEXCEL ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ON-LINE ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ PALSO & EDEXCEL ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ http://exams.palso.gr/ Είσοδος στο σύστημα: Εισάγετε την ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.palso.gr/ στο φυλλομετρητή σας.

Διαβάστε περισσότερα

Ονοματεπώνυμο υποψηφίου: (φωτογραφία) Άνεργος. 1. Κατηγορία ωφελούμενου. Ασφαλισμένος ΟΓΑ

Ονοματεπώνυμο υποψηφίου: (φωτογραφία) Άνεργος. 1. Κατηγορία ωφελούμενου. Ασφαλισμένος ΟΓΑ (φωτογραφία) «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ» Έργο ΤΟΠΣΑ: «Eχετλαίος» Συντονισμός Διαχείριση: ΠΡΟΟΨΙΣ Α.Ε. Τρεμπεσίνας 32, 12136 Περιστέρι Τηλ. 210 5244760,Fax:210

Διαβάστε περισσότερα

«Κάθε απαγόρευση που επιβάλλεται είναι ομολογία αποτυχίας να εκπαιδεύσουμε»μοτοθε ΣΙΣ

«Κάθε απαγόρευση που επιβάλλεται είναι ομολογία αποτυχίας να εκπαιδεύσουμε»μοτοθε ΣΙΣ ΔΕΛΤΙΟ και ΦΟΡΜΑ ΑΙΤΗΣΗΣ σε μορφή pdf ΔΡΑΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Β' «Κάθε απαγόρευση που επιβάλλεται είναι ομολογία αποτυχίας να εκπαιδεύσουμε»μοτοθε ΣΙΣ 8 η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Πιστοποίησης Επαγγελματιών MARITIME SECURITY OPERATORS

Πρόγραμμα Πιστοποίησης Επαγγελματιών MARITIME SECURITY OPERATORS Πρόγραμμα Πιστοποίησης Επαγγελματιών MARITIME SECURITY OPERATORS Ειδικός Κανονισμός Πιστοποίησης Υποψηφίων Περιεχόμενα Έκδοση 02.1 Οκτώβριος 2013 Σελίδα 1 από 13 Α. ΕΙΣΑΓΩΓΗ - ΟΡΙΣΜΟΙ - ΣΧΗΜΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΣΗ. 3. Αριθμός Αγγελίας (εάν τον γνωρίζετε) 4. Ημ/νία Διαθεσιμότητας για Έναρξη Εργασίας (Ημ./Μήν./Έτος) ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΘΕΣΗ. 3. Αριθμός Αγγελίας (εάν τον γνωρίζετε) 4. Ημ/νία Διαθεσιμότητας για Έναρξη Εργασίας (Ημ./Μήν./Έτος) ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Διπλωματική Αποστολή Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής Αθήνα, Ελλάδα ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΩΣ ΕΓΧΩΡΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ Ή ΜΕΛΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ (Η εν λόγω αίτηση είναι για θέσεις εργασίας στη Διπλωματική Αποστολή

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΕΜΜΕΣΑ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥ

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΕΜΜΕΣΑ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ & ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ... Kανάρη 20, 10674 Αθήνα, Tηλ. 210-3625300, Fax. 210-3618341 E-mail: info@depeka.gr, URL: www.epeka.gr Α / ΗΜΕΡ. ΥΠΟΒΟΛΗΣ Α ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτική Προκήρυξη Προγράμματος Χορηγίας της Αμοιρίδης-Σαββίδης ΑΕ σε πρωτοετείς φοιτητές 2015

Αναλυτική Προκήρυξη Προγράμματος Χορηγίας της Αμοιρίδης-Σαββίδης ΑΕ σε πρωτοετείς φοιτητές 2015 Αναλυτική Προκήρυξη Προγράμματος Χορηγίας της Αμοιρίδης-Σαββίδης ΑΕ σε πρωτοετείς φοιτητές 2015 Η Αμοιρίδης-Σαββίδης ΑΕ, προκηρύσσει πενήντα (50) χορηγίες σε πρωτοετείς φοιτητές στην Ελλάδα για το ακαδημαϊκό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ / ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ / ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής Σχολή Διοικητικών, Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών Π.Μ.Σ. «Χρηματοοικονομική της Ναυτιλίας» Δ/νση: Πανεπιστημιούπολη 2, Π. Ράλλη & Θηβών 250, Αιγάλεω, ΤΚ 12244 Τ.: 2105381543,

Διαβάστε περισσότερα

Σε θέση: στην ακόλουθη εταιρεία ή εταιρείες του Συγκροτήματος της Τράπεζας Κύπρου : ...

Σε θέση: στην ακόλουθη εταιρεία ή εταιρείες του Συγκροτήματος της Τράπεζας Κύπρου : ... ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΗ Αίτηση για Πρόσληψη Σε θέση: στην ακόλουθη εταιρεία ή εταιρείες του Συγκροτήματος της Τράπεζας Κύπρου :... Να συμπληρωθεί ιδιοχείρως από τον/ την αιτητή/ αιτήτρια και να αποσταλεί στη διεύθυνση:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ

ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ Αλεξανδρούπολη 22/06/2017 Α.Π. 15773 Η Επιτροπή Ερευνών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΕ ΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ Ε.Α.Π. ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2014-2015 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Γ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΕ ΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ Ε.Α.Π. ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2014-2015 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Γ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΕ ΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ Ε.Α.Π. ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2014-2015 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Γ Για να έχετε πιθανότητες να εγγραφείτε στο Πρόγραμμα Σπουδών το οποίο έχετε επιλέξει

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ------ ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ (Ι.Κ.Υ.) ------ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ------ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΙΞ49-9ΝΥ. Βαθμός Ασφαλείας : Να διατηρηθεί μέχρι:

ΑΔΑ: ΒΙΞ49-9ΝΥ. Βαθμός Ασφαλείας : Να διατηρηθεί μέχρι: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚ.&ΟΙΚ.ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Δ/ΝΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ Τμήμα Α Ανάπτυξης Εφαρμογών Εξετάσεων Ανδρέα Παπανδρέου

Διαβάστε περισσότερα

Αυτός ο οδηγός περιλαμβάνει σημαντικές πληροφορίες σχετικά με το ποιος, πότε, πού και πώς ψηφίζουμε στο Οντάριο.

Αυτός ο οδηγός περιλαμβάνει σημαντικές πληροφορίες σχετικά με το ποιος, πότε, πού και πώς ψηφίζουμε στο Οντάριο. Εγχειρίδιο Εκλογών Οντάριο 2018 Κάνουμε την ψηφοφορία εύκολη. Ποιος, Πότε, Πού και Πώς ψηφίζουμε Οι 42 ες Γενικές Εκλογές του Οντάριο θα γίνουν στις 7 Ιουνίου 2018. Αυτός ο οδηγός περιλαμβάνει σημαντικές

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΦΟΙΤΗΤΗ/ΦΟΙΤΗΤΡΙΑΣ (ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΗ ΦΟΙΤΗΣΗ)

ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΦΟΙΤΗΤΗ/ΦΟΙΤΗΤΡΙΑΣ (ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΗ ΦΟΙΤΗΣΗ) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου Γραφείο Σπουδών Γωνία οδών Αθηνών και Νικολάου Ξιούτα Κτήριο ΥΣΦΜ, 3040 Λεμεσός Για επίσημη χρήση

Διαβάστε περισσότερα