Ο Μάιος έχει γεύση από Κυκλάδες.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Ο Μάιος έχει γεύση από Κυκλάδες."

Transcript

1 Τμήμα Επικοινωνίας & Κατάρτισης Απόλλωνος & Λαδοπούλου Τ. Κ , Ερμούπολη (Σύρος) Ο Μάιος έχει γεύση από Κυκλάδες. Κυκλάδες: Τιμώμενος Γαστρονομικός Προορισμός στις «Ημέρες Γαστρονομίας» στο Μουσείο Μπενάκη με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Κυκλάδων. Ο φετινός Μάιος έχει έντονη τη γεύση από Κυκλάδες. Γεύση από φως, βράχο, μελτέμι και μνήμη πελάγους. Για πρώτη φορά έρχεται μια διοργάνωση που ζωντανεύει σε όλο του το μεγαλείο ένα απαράμιλλο οικοσύστημα μεγάλων και μικρών γαστρονομικών παραδείσων, από την ατίθαση Άνδρο μέχρι τη σαγηνευτική Φολέγανδρο, στις Ημέρες Γαστρονομίας, στις 9,10,11 Μαΐου στο Μουσείο Μπενάκη (Πειραιώς 138). Η φετινή διοργάνωση των Ημερών Γαστρονομίας εξυμνεί τις Κυκλάδες μέσα από το θεσμό του Τιμώμενου Γαστρονομικού Προορισμού και υπόσχεται ένα τριήμερο συναρπαστικών δοκιμών, συναντήσεων, επαφών και δημιουργικών συνεργειών που θα αναδείξουν τη μακραίωνη γαστρονομική κληρονομιά του πιο διάσημου νησιωτικού συμπλέγματος της Μεσογείου. Μέσα από το πολύχρωμο καλειδοσκόπιο αυθεντικών τοπικών συνταγών, γεύσεων, δεκάδων αφιερωμένων παράλληλων εκδηλώσεων - συνδεδεμένων τόσο με την αντιπροσωπευτική κουζίνα της περιοχής όσο και με τον πολιτισμό και την παράδοση που την επηρεάζει - ενώ στο επίκεντρο της προσοχής θα βρεθούν τα υψηλής διατροφικής αξίας μοναδικά προϊόντα που συνθέτουν την «αφρόκρεμα» του Κυκλαδικού terroir (πχ. ΠΟΠ τυριά, κρασιά, όσπρια, ηδύποτα, αρωματικά φυτά, εδέσματα, αρτοποιήματα, γλυκίσματα κ.α.). Κυκλάδες: ένα ταξίδι, χίλιες γεύσεις Οι επισκέπτες του Φεστιβάλ θα μπορούν να γνωρίσουν από κοντά, να δοκιμάσουν και να απολαύσουν διαλεχτά και διάσημα Κυκλαδικά προϊόντα από τις εταιρείες που συμμετάσχουν εκθέτοντας τα προϊόντα τους στο Αίθριο του Μουσείου: 1/ Αμόργιον από την Αμοργό (Παραδοσιακά ηδύποτα - ρακόµελο και ψηµένη) 2/ Νερά Σάριζα από την Άνδρο (Φυσικό επιτραπέζιο νερό, ανθρακούχο νερό, σόδα) 3/ Παραδοσιακά Εδέσματα από τη Μήλο (Σπιτικά γλυκά, πίτες, σκινοπαξιμάδια, γλυκά κουταλιού) 4/ ΕΑΣ ΝΑΞΟΥ τυροκομείο από τη Νάξο (Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π., γραβιέρα από πρόβειο γάλα κ.α. γαλακτοκομικά) 5/ Κουφόπουλος τυροκομείο από τη Νάξο (Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π., κοπανιστή Π.Ο.Π., ξινοτύρι, κ.α. γαλακτοκομικά) 6/ Μπαμπούνης τυροκομείο από τη Νάξο (Κεφαλοτύρι, Αρσενικό, Τουλουμοτύρι, Μυζήθρα)

2 2 7/ Organic Islands από τη Νάξο (Βιολογικά αρωματικά & φαρμακευτικά φυτά και βότανα) 8/ Ο Ξυλόφουρνος από την Πάρο (Παραδοσιακά αρτοποιήματα ) 9/ Aegean Essence από την Τήνο (Τουρσιά, οινοπνευματώδη, τυροκομικά, παξιμάδια κ.α.) 10/ Το ντουλάπι της γιαγιάς από την Τήνο (Ζυμαρικά, μεζέδες, τουρσιά, σάλτσες, παξιμάδια κ.α.) 11/ Χάλαρης από την Τήνο (Παραδοσιακά τοπικά γλυκά και ζαχαροπλαστική) 12/ Κάναβα Ρούσσος Οινοποιείο από τη Σαντορίνη (Συλλογή λευκών, κόκκινων, ροζέ οίνων) 13/ Santo Ένωση Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων από τη Σαντορίνη (Π.Ο.Π. και Π.Γ.Ε. οίνοι, τοματάκια, Π.Ο.Π. φάβα, κάππαρη κ.α. προϊόντα ) 14/ Σιγάλας Οινοποιείο από τη Σαντορίνη (Συλλογή Π.Ο.Π. και Π.Γ.Ε. λευκών, κόκκινων, ροζέ οίνων) 15/ Νομικός Γιάννης από τη Σαντορίνη (Π.Ο.Π. Φάβα Σαντορίνης) 16/ Volkan Beer από τη Σαντορίνη (Artisanal μπύρα) 17/ Άρωμ από τη Σύρο (Xειροποίητες μαρμελάδες φρέσκων φρούτων) 18/ Συκουτρή Λουκούμια από τη Σύρο (Παραδοσιακά λουκούμια, χαλβαδόπιτες, σπιτικά λικέρ, γλυκά κ.α.) 19/ Σύρου Εδέσματα από τη Σύρο (Γλυκά κουταλιού, μαραθόπιτες κ.α. εδέσματα) Τα προϊόντα θα προβληθούν μέσα από ένα ειδικά σχεδιασμένο, υψηλής αισθητικής, σύστημα προβολής που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το Ελληνικό Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής με γνώμονα την ιδιαίτερη σχέση μεταξύ αρχιτεκτονικής και γαστρονομίας. Για όσους ενδιαφέρονται να προμηθευτούν τα Κυκλαδικά προϊόντα που θα εκτεθούν στις Ημέρες Γαστρονομίας μπορούν να τα αναζητήσουν μέσω των καναλιών διανομής της κάθε εταιρείας ή και του ηλεκτρονικού καταστήματος greek-e-shop.gr.

3 3 Κυκλάδες: ένα σύμπλεγμα, χίλια πρόσωπα Η τοπική γαστρονομία των Κυκλάδων και η επιστροφή στη γη αποτελούν τόσο ένα στοίχημα οικονομικής ανάπτυξης όσο κι ένα πλούσιο πεδίο συνεχούς ανακάλυψης, ενεργούς δράσης και ορθής αξιοποίησης ενός συναρπαστικού πολιτισμού γεύσης. Η διοργανωτές των Ημερών Γαστρονομίας σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Κυκλάδων έχουν σχεδιάσει 14 εκδηλώσεις, ομιλίες, εργαστήρια, πάνελ συζήτησης, προβολές και δρώμενα και 11 live cookings συνθέτουν τα φετινά αφιερώματα στις Κυκλάδες: «Γευσίπλους: Χαρτογραφώντας τον γαστρονομικό πολιτισμό του Αιγαίου», «Γαστρονομικός τουρισμός: Μια επίκαιρη συζήτηση για την προοπτική αξιοποίησης ενός εξαιρετικά χρήσιμου εργαλείου για την τοπική ανάπτυξη», «Αφιέρωμα στο τυρί των Κυκλάδων: Μια νησιώτικη παλέτα γεύσεων με ονομασία προέλευσης, μακραίωνη γαστρονομική ιστορία και προοπτική ανάπτυξης», «Holy Terroir! Αφιέρωμα στον κυκλαδικό οίνο και αμπελώνα», «Culinary botany: Αρωματικά φυτά και βότανα της Ελλάδας», «Workshop γευσιγνωσίας: Αρωματικά φυτά και βότανα, «Ο Ηλίας Μαμαλάκης μας ταξιδεύει σε μια συναρπαστική εμπειρία γευσιγνωσίας και πολιτισμού με ονομασία προέλευσης Ελληνική και άρωμα Αιγαίου», «Προβολή του πολυβραβευμένου Ντοκιμαντέρ «Η Βάρδια του Πελεκάνου» στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Γαστρονομικού Κινηματογράφου Αθήνας (AICFF)», «Aegean pan - Μια ενδιαφέρουσα περίπτωση διαδικτυακής γαστρονομικής περιήγησης με άρωμα Κυκλάδων», «Μελωδίες γευσιγνωσίας με άρωμα Αιγαίου!», «Επίγευσις - Θεματική μουσική βραδιά κυκλαδικού οίνου και ζύθου», «Κυκλάδες live cooking sessions: Ο Ηλίας Μαμαλάκης σε μια συναρπαστική εμπειρία γευσιγνωσίας και πολιτισμού με ονομασία προέλευσης Ελληνική και άρωμα Αιγαίου και η Μυρσίνη Λαμπράκη μας ταξιδεύει στις γεύσεις και τον πολιτισμό των Κυκλάδων του 15ου αιώνα με Μάτια Ερμητικά Κλειστά, το 1 ο Συνέδριο Αιγαιοπελαγίτικης Γαστρονομίας με θέμα το Δίκτυο Aegean Cuisine. Στα live cooking sessions Chefs in Residence οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν μια πανδαισία μαγειρικής τέχνης και απόλαυσης με ονομασία προέλευσης Aegean Cuisine. Στo κεντρικό live cooking stage θα ανέβουν καταξιωμένοι άνθρωποι της μαγειρικής τέχνης της περιοχής εκπροσωπώντας γαστρονομικούς νησιωτικούς προορισμούς των Κυκλάδων: Ο Βασίλης Ζαχαράκης από την Σαντορίνη και το εστιατόριο «Νυχτέρι» Ο Γιάννης Γαβαλάς από την Μύκονο και το εστιατόριο «Bakalo» Η Σοφία Παπαδημητρίου από το εστιατόριο «Νικόλας της Σχοινούσας» Ο Στέφανος Στεφανίδης από τη Σέριφο και το εστιατόριο «Μεταλλείο» Η Λίνα Φουρνιστάκη από τη Σύρο και το εστιατόριο «Αλλού Γυαλού»

4 Ο Γιάννης Βάσιλας από την Νάξο και το εστιατόριο «Αξιώτισσα» Η Αντωνία Ζάρπα από την Τήνο και το εστιατόριο «Θαλασσάκιι» Ο Νίκος Φραζέσκαρος από την Σίφνο και το εστιατόριο «Τσικάλι» Ο Βασίλης Παπίκινος από την Μήλο και το εστιατόριο «Αλευρόμυλος» Ο Κώστας Μπουγιούρης από τη Σύρο και το εστιατόριο «Ηλιοβασίλεμα» Τέλος, ένα ιδιαίτερο ραντεβού με την ιδιαίτερη ζαχαροπλαστική της Νάξου μαζί με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο και το ζαχαροπλαστείο catering «Ραντεβού» 4 Κυκλάδες: ένα πνεύμα, χίλιες δημιουργίες Στο πλαίσιο ενίσχυσης της συνεργασίας μεταξύ της πανεπιστημιακής και επιχειρηματικής κοινότητας, οι φοιτητές του Τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου, με επικεφαλής τον Σέργιο Φωτιάδη, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων και δημιούργησαν, ειδικά για το αφιέρωμα των Ημερών Γαστρονομίας στις Κυκλάδες, πρωτότυπα σκεύη εμπνευσμένα από το Κυκλαδικό πνεύμα και τη λιτή Κυκλαδική αισθητική. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν τα δημιουργήματα αυτά σε πρώτη προβολή στο Φεστιβάλ. Η καρδιά του Aegean Cuisine χτυπά στο 1ο Συνέδριο Αιγαιοπελαγίτικης Γαστρονομίας Το Επιμελητήριο Κυκλάδων διοργανώνει την Κυριακή, 11 Μαΐου 2014, το 1 ο Συνέδριο Αιγαιοπελαγίτικης Γαστρονομίας με κεντρικό θέμα το νέο προγραμματικό σχεδιασμό για το πρότυπο Δίκτυο Aegean Cuisine, στο αμφιθέατρο του Μουσείου, όπου θα παρουσιαστεί το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του Δικτύου Aegean Cuisine και θα φιλοξενηθούν ομιλίες και παρουσιάσεις από καταξιωμένους εμπειρογνώμονες και εκπροσώπους του χώρου καθώς και πάνελ συζήτησης με σημαντικές και αγαπημένες προσωπικότητες της ελληνικής γαστρονομίας. Το Δίκτυο Aegean Cuisine που παρουσιάζεται στο 1ο Συνέδριο Αιγαιοπελαγίτικης Γαστρονομίας αποτελεί έργο που υλοποιεί τα τελευταία χρόνια το Επιμελητήριο Κυκλάδων με την υποστήριξη της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου και σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου. Βασικός στόχος είναι η ανάδειξη της Αιγαιοπελαγίτικης οινο-γαστρονομίας ως καταλυτικός παράγοντας στην εδραίωση ενός ενιαίου γαστρονομικού ταξιδιωτικού προορισμού. Το πρόγραμμα του συνεδρίου περιλαμβάνει παρουσιάσεις από τους Νίκο Κατσαρό, π. Πρόεδρο του ΕΦΕΤ, Δημήτρη Σκάλκο, Επίκουρο Καθηγητή Οικονομίας & Διοίκησης Επιχειρήσεων Τροφίμων του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Αριστοτέλη Καρβέλα, Πρόεδρο του Συνδέσμου Ελλήνων Εισαγωγέων Τροφίμων και Ποτών Εξωτερικού (Σ.ΕΛ.Ε.ΤΡΟ.ΠΕ), Γιώργο Καλώστο, Σύμβουλο Επιχειρήσεων & συνεργάτη του Επιμελητηρίου Κυκλάδων ενώ θα

5 πραγματοποιηθεί και πάνελ συζήτησης με τους Γιάννη Οικονομίδη, Διευθυντή πιστοποίησης της TUV Hellas, Αλέξη Τσιάντη, Διευθυντή του Επιμελητηρίου Κυκλάδων και σημαντικές προσωπικότητες της ελληνικής γαστρονομίας: τον Ηλία Μαμαλάκη, τη Νταιάνα Κόχυλα, τον Γιώργο Χατζηγιαννάκη, και τον Νίκο Σαράντο. 5 Το Φεστιβάλ απευθύνεται σε ένα πολύπλευρο ακροατήριο όπου αναμένονται να επισκεφθούν το Μουσείο Μπενάκη δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες, από υφιστάμενα μέλη του Δικτύου Aegean Cuisine, Έλληνες και ξένοι δημοσιογράφοι, ανταποκριτές διεθνών δικτύων επικοινωνίας, οινολόγοι, chefs, food bloggers, restaurateurs, food buyers, εμπορικοί διευθυντές μεγάλων delicatessen και e-shops προϊόντων, ερευνητές, επενδυτές, μέχρι εκπρόσωποι εξαγωγικών δικτύων, στελεχών μάρκετινγκ τροφίμων ποτών, της εστίασης και του τουρισμού, καθώς και το ευρύ κοινό, μικροί και μεγάλοι λάτρεις της γαστρονομίας και της γευσιγνωσίας. Ημέρες Γαστρονομίας: Δημιουργώντας μια νέα κοινότητα γεύσης Οι διοργανωτές των Ημερών Γαστρονομίας - μια ομάδα νέων δημιουργών με αποστολή την προώθηση πρωτοβουλιών κοινωνικής ευθύνης - έχουν ως πηγή έμπνευσης τον ανεξάντλητο πλουραλισμό της ελληνικής γαστρονομίας. Στόχος τους οι Ημέρες Γαστρονομίας να γίνουν το σημείο αναφοράς της σύγχρονης ελληνικής δημιουργίας και παραγωγής δίνοντας τη δυνατότητα συνάντησης σε όλους όσους ανήκουν στον ευρύτερο χώρο της γαστρονομίας. Οι Ημέρες Γαστρονομίας τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και κάθε χρόνο παρουσιάζουν τον γαστρονομικό πολιτισμό μιας περιοχής παρέχοντας πολλαπλές δυνατότητες ανάδειξης νέων δημιουργών, πρωτοβουλιών, προϊόντων, ιδεών και καλών πρακτικών, γαστρονομικών προορισμών κ.α. Το τριήμερο Φεστιβάλ πλαισιώνεται από δεκάδες παράλληλες εκδηλώσεις πολιτισμού, γεύσης και τέχνης και όχι μόνο. Παρουσιάζει επίσης για πρώτη φορά έναν διεθνή κινηματογραφικό θεσμό αφιερωμένο στο σινεμά της γεύσης, της γαστρονομίας και της κουζίνας. Με ένα πλούσιο πρόγραμμα προβολών από 30 μεγάλου και μικρού μήκους ταινίες μυθοπλασίας, ντοκιμαντέρ, animation και experimental από διάφορες χώρες όπως: Ελλάδα, ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Ολλανδία, Γερμανία, Ισπανία, Γαλλία, Χόνγκ Κόνγκ Κίνα, το Athens International Culinary Film Festival πραγματοποιείται για πρώτη φορά δημιουργώντας ένα αντιπροσωπευτικό μενού γευστικών ιστοριών από όλο τον κόσμο, το οποίο πλαισιώνεται από ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις για τη σχέση γαστρονομίας και σινεμά με τη συμμετοχή γνωστών chefs, δημιουργών και καλλιτεχνών. Κυκλάδες Τιμώμενος Γαστρονομικός Προορισμός: ένα αφιέρωμα, χίλιες ιστορίες Μέσα από τις τοπικές συνταγές, τις γεύσεις, τα αρώματα, τα χρώματα, τα προϊόντα, τις ιστορίες και τις παραδόσεις του μωσαϊκού των νησιών που συνθέτουν το αυθεντικό

6 Κυκλαδίτικο πνεύμα και συναίσθημα, οι Ημέρες Γαστρονομίας δημιουργούν τις προϋποθέσεις για ένα μοναδικό, αντιπροσωπευτικό δείγμα της γαστρονομίας μιας εμβληματικής περιοχής, με τη συμμετοχή εκατοντάδων ανθρώπων της γεύσης, του πολιτισμού, της τέχνης, των γραμμάτων και της καινοτομίας. Ένα ανεπανάληπτο τριήμερο που δεν πρέπει να χάσουν οι λάτρεις της αιγαιοπελαγίτικης κουζίνας και του Κυκλαδικού πολιτισμού. Για το αναλυτικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ Ημέρες Γαστρονομίας, των Παράλληλων Εκδηλώσεων και των Εκδηλώσεων Αφιερωμένων στον Τιμώμενο Γαστρονομικό Προορισμό, Κυκλάδες καθώς και το πρόγραμμα του Διεθνούς Φεστιβάλ Γαστρονομικού Κινηματογράφου (AICFF), μπορείτε να επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες: imeresgastronomias.gr & 6

Οι Κυκλάδες στο πιάτο στο Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις Άνοιξη 2015 στην Τεχνόπολη.

Οι Κυκλάδες στο πιάτο στο Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις Άνοιξη 2015 στην Τεχνόπολη. Τμήμα Επικοινωνίας & Κατάρτισης Απόλλωνος & Λαδοπούλου Τ. Κ. 84100, Ερμούπολη (Σύρος) +30 22810 82346 +30 22810 86555 estamiri@cycladescc.gr www.e-kyklades.gr Οι Κυκλάδες στο πιάτο στο Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΩΜΕΝΟΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ 2014

ΤΙΜΩΜΕΝΟΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ 2014 ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΤΙΜΩΜΕΝΟΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ 2014 Για τη φετινή μας διοργάνωση επιλέξαμε τις Κυκλάδες ως Τιμώμενο Γαστρονομικό Προορισμό των Ημερών Γαστρονομίας 2014. Το νησιωτικό σύμπλεγμα του Αιγαίου,

Διαβάστε περισσότερα

Προς: Παραγωγούς Τροφίμων & Ποτών Μέλη Επιμελητηρίου Κυκλάδων

Προς: Παραγωγούς Τροφίμων & Ποτών Μέλη Επιμελητηρίου Κυκλάδων Προς: Παραγωγούς Τροφίμων & Ποτών Μέλη Επιμελητηρίου Κυκλάδων 1 Ερμούπολη, 17 Μαρτίου 2014 Αρ. Πρωτoκόλλου: 4165 ΘΕΜΑ: Παροχές και πρόσθετα οφέλη για τις επιχειρήσεις που θα δηλώσουν συμμετοχή στη διοργάνωση

Διαβάστε περισσότερα

«Συμπεράσματα προτάσεις από τη διαδικασία των ελέγχων για την πιστοποίηση των επιχειρήσεων εστίασης σύμφωνα

«Συμπεράσματα προτάσεις από τη διαδικασία των ελέγχων για την πιστοποίηση των επιχειρήσεων εστίασης σύμφωνα «Συμπεράσματα προτάσεις από τη διαδικασία των ελέγχων για την πιστοποίηση των επιχειρήσεων εστίασης σύμφωνα με το πρότυπο Aegean Cuisine» Υπεύθυνοι Έργου ΕΞΕΛΙΞΙΣ Αριστέα Αλεξίου Ιάκωβος Γρύλλης Ομάδα

Διαβάστε περισσότερα

Workshop 5 ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ & ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΠΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ

Workshop 5 ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ & ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΠΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ 27.5.2017 Workshop 5 ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ & ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΠΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ Σάββατο 27 Μαΐου 2017 / Workshop 5 «Πολιτισμός & Παράδοση Τοπική Ταυτότητα με Διεθνές Αποτύπωμα» Επιμελητήριο Κυκλάδων «Το

Διαβάστε περισσότερα

Aegean Cuisine. η ανάπτυξη του Δικτύου

Aegean Cuisine. η ανάπτυξη του Δικτύου Aegean Cuisine η ανάπτυξη του Δικτύου Από το 2008 μέχρι σήμερα, έχουν πάρει το σήμα Aegean Cuisine 196 επιχειρήσεις στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα. Η πρωτοβουλία Aegean Cuisine ξεκίνησε πριν 6 χρόνια

Διαβάστε περισσότερα

20 21 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

20 21 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 20 21 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 ΚΛΕΙΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ Δικτύωση Eκδηλώσεις Έκθεση Γαστρονομία Νέες καλλιέργειες Επιστημονικές Ημερίδες Παρουσίαση τοπικής ταυτότητας ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Δικτύωση Eκδηλώσεις Έκθεση Γαστρονομία Νέες καλλιέργειες Επιστημονικές Ημερίδες Παρουσίαση τοπικής ταυτότητας

Δικτύωση Eκδηλώσεις Έκθεση Γαστρονομία Νέες καλλιέργειες Επιστημονικές Ημερίδες Παρουσίαση τοπικής ταυτότητας Δικτύωση Eκδηλώσεις Έκθεση Γαστρονομία Νέες καλλιέργειες Επιστημονικές Ημερίδες Παρουσίαση τοπικής ταυτότητας ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ Χαιρετίζω την πραγματοποίηση του Φεστιβάλ

Διαβάστε περισσότερα

29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ-02 ΜΑΪΟΥ 2010

29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ-02 ΜΑΪΟΥ 2010 Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ-02 ΜΑΪΟΥ 2010 ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Agro-Festival

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Σ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΕΟΣΟΕ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 49. Θέμα: «ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ» Κύριε Πρόεδρε, Κύριε Διευθυντά,

Π Ρ Ο Σ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΕΟΣΟΕ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 49. Θέμα: «ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ» Κύριε Πρόεδρε, Κύριε Διευθυντά, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΜΠΕΛΟΟΙΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Λ. ΡΙΑΝΚΟΥΡ 73, 115 23 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ: (210) 6923102 6923291 6928224 FAX: (210) 6981182 e-mail : keosoe@otenet.gr Αριθμ. πρωτ. 186/694 Αθήνα, 17 Σεπτεμβρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016 ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ & ΦΙΛΙΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΟ 4 ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΑΛΑΚΤΟΣ & ΤΥΡΙΟΥ

ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016 ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ & ΦΙΛΙΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΟ 4 ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΑΛΑΚΤΟΣ & ΤΥΡΙΟΥ 14 15 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016 ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ & ΦΙΛΙΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΟ 4 ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΑΛΑΚΤΟΣ & ΤΥΡΙΟΥ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Νίκος Κατσαρός, επιστημονικός συνεργάτης ΕΚΕΦΕ

Διαβάστε περισσότερα

10 χρόνια Φεστιβάλ Μελιού! το μεγάλο ετήσιο ραντεβού. της μελισσοκομίας!

10 χρόνια Φεστιβάλ Μελιού! το μεγάλο ετήσιο ραντεβού. της μελισσοκομίας! το μεγάλο ετήσιο ραντεβού της μελισσοκομίας! 10 χρόνια Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας Η φετινή χρονιά για το Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας αποτελεί την δέκατη διοργάνωση.

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας κυριότερων εκδηλώσεων Επιμελητηρίου Κυκλάδων από 26/03/2003

Πίνακας κυριότερων εκδηλώσεων Επιμελητηρίου Κυκλάδων από 26/03/2003 Πίνακας κυριότερων εκδηλώσεων Επιμελητηρίου Κυκλάδων από 26/03/2003 Ημερομηνία Τίτλος Εκδήλωσης 25/5/03 Ημερίδα HACCP 07/7/03 Συνάντηση εργασίας με τον Ειδικό Γραμματέα του Υπουργείου Ανάπτυξης για την

Διαβάστε περισσότερα

3 ο Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος και Τυριού Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας 21, 22, 23 Οκτωβρίου 2011. χαράζει το δρόμο της επιχειρηματικότητας ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

3 ο Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος και Τυριού Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας 21, 22, 23 Οκτωβρίου 2011. χαράζει το δρόμο της επιχειρηματικότητας ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 3 ο Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος και Τυριού Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας 21, 22, 23 Οκτωβρίου 2011 χαράζει το δρόμο της επιχειρηματικότητας Ο σημαντικότερος θεσμός για τα γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

AegeanCuisine. Δελτίο Τύπου

AegeanCuisine. Δελτίο Τύπου AegeanCuisine Δελτίο Τύπου Ο διάπλους δημόσιας διαβούλευσης με θέμα τη γαστρονομική παράδοση, ο οποίος κάλυψε από το περασμένο Απρίλιο δεκαεννέα (19) νησιά του Νοτίου Αιγαίου, ολοκληρώθηκε πριν από μερικές

Διαβάστε περισσότερα

Στην Έκθεση Strade Golose συμμετέχουν Ιταλικές & Ελληνικές Περιφέρειες & επιχειρήσεις.

Στην Έκθεση Strade Golose συμμετέχουν Ιταλικές & Ελληνικές Περιφέρειες & επιχειρήσεις. Η Έκθεση Strade Golose πραγματοποιείται από την Ένωση Εστιατόρων της περιοχής του Salento σε εξωτερικό χώρο στην επαρχία Λέτσε της Ιταλίας, στην Καλλίπολη της Απουλίας (Gallipoli, Apulia) με στόχο την

Διαβάστε περισσότερα

1 Ο & 2 Ο ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ GO BRAND ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ: 01/11/ /02/2019

1 Ο & 2 Ο ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ GO BRAND ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ: 01/11/ /02/2019 «Δράσεις προώθησης, υποστήριξης και ενίσχυσης του brand name των επιλέξιμων προϊόντων ή / και υπηρεσιών της Ελλάδος και της Κύπρου στην διασυνοριακή περιοχή» 1 Ο & 2 Ο ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Πλησιάζοντας τον επίλογο ενός, για άλλη μια φορά, τόσο πετυχημένου συνεδρίου, όπως όλα τα IMIC, έρχονται στον νού κάποιες σκέψεις,

Πλησιάζοντας τον επίλογο ενός, για άλλη μια φορά, τόσο πετυχημένου συνεδρίου, όπως όλα τα IMIC, έρχονται στον νού κάποιες σκέψεις, IMIC 2014 Εισήγηση: Γ. Καλώστος 24/02/14 Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ηλιότοπο, τον κ. Κωνσταντινίδη και την ομάδα του για την πρόσκληση να βρίσκομαι σήμερα μαζί σας για να σας ενημερώσω σχετικά με το Aegean

Διαβάστε περισσότερα

Η καρδιά της Κρήτης χτυπά στο Φάληρο από σήμερα στην Παγκρήτια Έκθεση «KΡHTH: η Μεγάλη Συνάντηση»

Η καρδιά της Κρήτης χτυπά στο Φάληρο από σήμερα στην Παγκρήτια Έκθεση «KΡHTH: η Μεγάλη Συνάντηση» Η καρδιά της Κρήτης χτυπά στο Φάληρο από σήμερα στην Παγκρήτια Έκθεση «KΡHTH: η Μεγάλη Συνάντηση» Με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης ανοίγει τις πύλες της σήμερα Παρασκευή 24 Μαΐου 2013 η Παγκρήτια

Διαβάστε περισσότερα

3 rd 15 16 17 IOYNIOY 2012 TEXNOΠΟΛΙΣ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.

3 rd 15 16 17 IOYNIOY 2012 TEXNOΠΟΛΙΣ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. 3 rd 15 16 17 IOYNIOY 2012 TEXNOΠΟΛΙΣ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ Υπό την Αιγίδα: Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ΕΝΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ικτύωση εκδηλώσεις έκθεση γαστρονοµία Νέες καλλιέργειες Επιστηµονικές Ηµερίδες παρουσίαση τοπικής ταυτότητας

ικτύωση εκδηλώσεις έκθεση γαστρονοµία Νέες καλλιέργειες Επιστηµονικές Ηµερίδες παρουσίαση τοπικής ταυτότητας ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙ Α ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΝΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑ ΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ ΕΛΛΑ ΟΣ ικτύωση εκδηλώσεις έκθεση γαστρονοµία Νέες καλλιέργειες Επιστηµονικές Ηµερίδες

Διαβάστε περισσότερα

Η 3 η GRECKA PANORAMA Η μοναδική έκθεση για τον Ελληνικό τουρισμό

Η 3 η GRECKA PANORAMA Η μοναδική έκθεση για τον Ελληνικό τουρισμό Η 3 η GRECKA PANORAMA Η μοναδική έκθεση για τον Ελληνικό τουρισμό Και η THE GREEK FOOD SHOW Η 2 η διοργάνωση για την Ελληνική γαστρονομία και τα Ελληνικά προϊόντα Πολωνία, Βαρσοβία 2-3 Δεκεμβρίου 2017,

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 14 15 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ ικτύωση εκδηλώσεις έκθεση γαστρονοµία Νέες καλλιέργειες Επιστηµονικές Ηµερίδες παρουσίαση τοπικής ταυτότητας ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Συνάντηση κορυφής ευρωπαϊκών γεύσεων. Οι κουζίνες της Ευρώπης

Συνάντηση κορυφής ευρωπαϊκών γεύσεων. Οι κουζίνες της Ευρώπης Συνάντηση κορυφής ευρωπαϊκών γεύσεων. Οι κουζίνες της Ευρώπης 11 12 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014 ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «Δ. ΤΟΦΑΛΟΣ» - ΠΑΤΡΑ Δικτύωση εκδηλώσεις έκθεση γαστρονομία Παρουσίαση γαστρονομίας 28 28 χωρών της

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση για το Δίκτυο Αegean Cuisine και πληροφορίες για την ένταξη επιχειρήσεων της Σάμου & Ικαρίας

Ενημέρωση για το Δίκτυο Αegean Cuisine και πληροφορίες για την ένταξη επιχειρήσεων της Σάμου & Ικαρίας Ενημέρωση για το Δίκτυο Αegean Cuisine και πληροφορίες για την ένταξη επιχειρήσεων της Σάμου & Ικαρίας 1 Προς: Επιχειρήσεις μαζικής εστίασης, παραγωγοί και έμποροι, μέλη του Επιμελητηρίου Σάμου Αγαπητοί

Διαβάστε περισσότερα

Η 2 η GRECKA PANORAMA Η μοναδική έκθεση για τον Ελληνικό τουρισμό

Η 2 η GRECKA PANORAMA Η μοναδική έκθεση για τον Ελληνικό τουρισμό Η 2 η GRECKA PANORAMA Η μοναδική έκθεση για τον Ελληνικό τουρισμό Και η THE GREEK FOOD SHOW Η 1 η διοργάνωση για την Ελληνική γαστρονομία και τα Ελληνικά προϊόντα Πολωνία, Βαρσοβία 3-4 Δεκεμβρίου 2016,

Διαβάστε περισσότερα

27-30 Νοεμβρίου 2015 Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, Αθήνα

27-30 Νοεμβρίου 2015 Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, Αθήνα 27-30 Νοεμβρίου 2015 Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, Αθήνα Η Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» πραγματοποιείται από 27 έως 30 Νοεμβρίου 2015 στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στην Αθήνα για πρώτη φορά. Η Γαστρονομία, ο

Διαβάστε περισσότερα

Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών

Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών 27.11 1.12.2019 Διοργάνωση επίσημης ελληνικής συμμετοχής Με την υποστήριξη: Με την αιγίδα: Η έκθεση H διεθνής έκθεση FOOD & LIFE είναι η μεγαλύτερη καταναλωτική έκθεση

Διαβάστε περισσότερα

EΞΠΟΤΡΟΦ 2014: 24-27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΑΘΗΝΑ

EΞΠΟΤΡΟΦ 2014: 24-27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΑΘΗΝΑ ΘΕΜΑ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΞΠΟΤΡΟΦ EΞΠΟΤΡΟΦ 2014: 24-27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΑΘΗΝΑ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ Μια νέα σε

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ «ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΓΕΥΣΕΩΝ» 4,5 και 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2009 ΠΑΡΑΛΙΑ ΒΟΛΟΥ (Τράπεζα Ελλάδος) Το Γραφείο Υποστήριξης Προϊόντων της Νομαρχιακής

Διαβάστε περισσότερα

Ιστορίες Ελληνικής Φιλοξενίας από τη Celestyal Cruises ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ

Ιστορίες Ελληνικής Φιλοξενίας από τη Celestyal Cruises ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ Ελληνικής Φιλοξενίας από τη Celestyal Cruises ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ Στη Celestyal Cruises, µία από τις βασικές αξίες µας είναι η Φιλοξενία. Μπορείτε να επιλέξετε µια από τις µοναδικές θεµατικές κρουαζιέρες

Διαβάστε περισσότερα

21-24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 Μ.E.C.

21-24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 Μ.E.C. Νέα εποχή! με Εξωστρέφεια! Νέα δυναμική! με Προσαρμογή στις Εξελίξεις! 21-24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 Μ.E.C. Νέα Εποχή! με Νέα Έκθεση! Η Αξιοποίηση των προηγούμενων επιτυχημένων διοργανώσεων στην αγορά των παραδοσιακών

Διαβάστε περισσότερα

1ο Φεστιβάλ Λευκαδίτικης Γαστρονομίας 2014 υπό την αιγίδα της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος

1ο Φεστιβάλ Λευκαδίτικης Γαστρονομίας 2014 υπό την αιγίδα της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος 1ο Φεστιβάλ Λευκαδίτικης Γαστρονομίας 2014 υπό την αιγίδα της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος Hellenic chef s Association Παγκόσμιο Συνέδριο Αρχιμαγείρων Το μεγάλο γεγονός το 2016 Chef s club of Greece Αντιπροσωπίες

Διαβάστε περισσότερα

REPORT: 1 η Έκθεση GRECKA PANORAMA I CYPR Δεκ. 2015

REPORT: 1 η Έκθεση GRECKA PANORAMA I CYPR Δεκ. 2015 REPORT: 1 η Έκθεση GRECKA PANORAMA I CYPR 11-12-13 Δεκ. 2015 Αποκλειστικός Διοργανωτής North Events www.panoramagreece.com Ολοκληρώθηκε η πρώτη έκθεση σταθμός για την Ελλάδα στην Πολωνία! Δύο ημέρες δυνατής

Διαβάστε περισσότερα

Απολογισμός Δράσεων 2013

Απολογισμός Δράσεων 2013 Απολογισμός Δράσεων 2013 Ο Απολογισμός Δράσεων 2013 έχει σκοπό να προσφέρει μια εικόνα για το βασικό έργο του Ιδρύματος τη χρονιά που πέρασε μέσα από την παρουσίαση επιλεγμένων προγραμμάτων. Δράσεις που

Διαβάστε περισσότερα

Υπό την αιγίδα. Χορηγοί:

Υπό την αιγίδα. Χορηγοί: Υπό την αιγίδα Χορηγοί: Εκπαιδευτικά Σεμινάρια γαστρονομίας των επαγγελματιών της Μεσσηνίας Το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη και το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, προσκαλούν όλους τους επαγγελματίες της εστίασης, παραγωγούς

Διαβάστε περισσότερα

GOURMET LIVE EXHIBITION

GOURMET LIVE EXHIBITION ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ & delicacies 20 22 ΜΑÏΟΥ 206 20 22 ΜΑÏΟΥ 206 Η έκθεση οργανώθηκε με επίκεντρο τους αριστοτέχνες παραγωγούς προϊόντων ελιάς, ελαιολάδου και προϊόντων delicatessen, και με επιβεβαιωμένους

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. 3. ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΤΣΟΚΑΣ, Γενικός

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. 3. ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΤΣΟΚΑΣ, Γενικός ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΩΡΑ ΕΚ ΗΛΩΣΗ Παρασκευή 24/05 ΡΕΣΕΨΙΟΝ 19.00 Τελετή εγκαινίων 1. ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗΣ Περιφερειάρχης Κρήτης 2. ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΣΕΡΜΑΚΗΣ, Γενικός ιευθυντής PromExpo.gr - Περιφερειακός

Διαβάστε περισσότερα

Η εταιρία εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ασφάλειας των τροφίμων ISO 22.000:2005 πιστοποιημένο από την TÜV HELLAS.

Η εταιρία εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ασφάλειας των τροφίμων ISO 22.000:2005 πιστοποιημένο από την TÜV HELLAS. από το 1966 Το Χθες Το πρώτο τυροκομείο της οικογένειας ιδρύθηκε το 1966, από τον παππού της οικογένειας Γρηγόρη στο χωριό Χύδηρα της Λέσβου. Το χωριό Χύδηρα είναι ένα μικρό σχετικά χωριό δυτικά του νησιού,

Διαβάστε περισσότερα

Υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΧΟΡΗΓΟΙ Συνεπής θα είναι για 23 η χρονιά, στο θεσμό του ετήσιου πανελλήνιου συνεδρίου της η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών (Π.Ε.Ν.Α.),

Διαβάστε περισσότερα

1Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ (ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ) ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΝΟΥ

1Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ (ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ) ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΝΟΥ 1Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ (ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ) ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΝΟΥ Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού ( 27 Σεπτεμβρίου ) κέντρο του Ελληνικού Τουρισμού θα γίνει για μία ακόμη φορά

Διαβάστε περισσότερα

4 o. Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος & Τυριού. της επιχειρηµατικότητας. χαράζει το δρόµο. Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας Οκτωβρίου 2016

4 o. Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος & Τυριού. της επιχειρηµατικότητας. χαράζει το δρόµο. Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας Οκτωβρίου 2016 4 o Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος & Τυριού Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας 14 15 16 Οκτωβρίου 2016 ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ χαράζει το δρόµο της επιχειρηµατικότητας Ο σημαντικότερος

Διαβάστε περισσότερα

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΛΙΟΥ & ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΑΣ

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΛΙΟΥ & ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΑΣ 9 o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΛΙΟΥ & ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΑΣ 1 2 3 ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΣΤΑ ΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ & ΦΙΛΙΑΣ το µεγάλο ετήσιο ραντεβού της µελισσοκοµίας ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙ Α 1,2 και 3 εκεµβρίου 2017 Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ AEGEAN CUISINE

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ AEGEAN CUISINE ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ AEGEAN CUISINE Για να ενταχθεί ένα Κυκλαδίτικο προϊόν στο δίκτυο Aegean Cuisine θα πρέπει να πληροί τις παρακάτω προϋποθέσεις: 1. Το προϊόν θα πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

Μήνυµα µας είναι: ποιοτικά προϊόντα ως βάση της διατροφής µας

Μήνυµα µας είναι: ποιοτικά προϊόντα ως βάση της διατροφής µας Η ονοµασία µας, «Γεύσεις καθ οδόν» θέλει από την µία να δηλώσει την κινητικότητα, την διαρκή αλληλεπίδραση των γαστρονοµικών συνηθειών στο ευρύτερο χώρο της Μεσογείου και πως καθόρισαν την παραγωγή του

Διαβάστε περισσότερα

Kalimera... ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΌ ΔΕΛΤΙΌ ΙΌΥΛΙΌΣ Ξενοδοχείο Atlantica Bay

Kalimera... ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΌ ΔΕΛΤΙΌ ΙΌΥΛΙΌΣ Ξενοδοχείο Atlantica Bay Ξενοδοχείο Atlantica Bay Το ξενοδοχείο Atlantica Bay είναι το νεότερο μέλος του προγράμματος Κυπριακό Πρόγευμα. Το πρόγραμμα εφαρμόστηκε επιτυχώς στο Atlantica Bay, καθώς η ενθουσιώδης διοίκηση και η αφοσιωμένη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΥΚΛΑ ΩΝ. Απολογισµός δράσεων έτους 2017

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΥΚΛΑ ΩΝ. Απολογισµός δράσεων έτους 2017 ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΥΚΛΑ ΩΝ Απολογισµός δράσεων έτους 2017 Απρίλιος 2018 Πίνακας περιεχοµένων 1. Εισαγωγή... 2 2. Εκπαίδευση... 3 3. Συµβουλευτικός ρόλος Ενηµέρωση για χρηµατοδοτικά προγράµµατα και άλλα επιχειρηµατική

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΝΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΙΑ ΡΟΜΕΣ

ΟΙΝΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΙΑ ΡΟΜΕΣ ΟΙΝΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΙΑ ΡΟΜΕΣ Το προσφερόµενο τουριστικό «µενού» της Ελλάδας εξακολουθεί να είναι κατά κύριο λόγο οι διακοπές «κλασσικού τύπου» Μόλις πρόσφατη η συστηµατική ανάπτυξη

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΗΣ ΛΑΤΙΝΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ

ΟΙ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΗΣ ΛΑΤΙΝΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΟΙ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΗΣ ΛΑΤΙΝΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ Τόπος διεξαγωγής ΠΕΡΙΒΑΛΛΩΝ ΧΩΡΟΣ ΖΑΠΠΕΙΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ Ημερομηνία 2-3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 Δειάρκεια εκδήλωσης Σάββατο 17:00-24:00 Κυριακή 13:00 23:00 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ANA FLAVIA SALES

Διαβάστε περισσότερα

Ένα γιορτινό φεστιβάλ γεύσεων από το αθηνόραμα 4-6 Δεκεμβρίου 2015 στο Helexpo Palace

Ένα γιορτινό φεστιβάλ γεύσεων από το αθηνόραμα 4-6 Δεκεμβρίου 2015 στο Helexpo Palace Ένα γιορτινό φεστιβάλ γεύσεων από το αθηνόραμα 4-6 Δεκεμβρίου 2015 στο Helexpo Palace ΠΟΙΟΙ ΕIΜΑΣΤΕ Η ΔΕΣΜΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε. (περιοδικό «Αθηνόραμα», www.athinorama.gr, www. athinoramaumami.gr) εδώ και 39

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ 1ST GOURMET LIVE EXHIBITION. &delicacies ΜΑÏΟΥ 2016 LAB ATTOIR ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ 1ST GOURMET LIVE EXHIBITION. &delicacies ΜΑÏΟΥ 2016 LAB ATTOIR ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ &delicacies Η έκθεση οργανώθηκε με επίκεντρο τους αριστοτέχνες παραγωγούς προϊόντων ελιάς, ελαιολάδου και προϊόντων delicatessen, και με επιβεβαιωμένους ξένους αγοραστές (Hosted Buyers)

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Αγωγής 1o ΕΠΑΛ Καρδαμύλων

Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Αγωγής 1o ΕΠΑΛ Καρδαμύλων Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Αγωγής 1o ΕΠΑΛ Καρδαμύλων 2010-2011 Υπ. Εκπ/κός: Κούκιας Θεόδωρος ΠΕ 18.03 Τίτλος: Η μαστίχα ως μέσω προώθησης του εναλλακτικού τουρισμού στη Χίο Εναλλακτικός τουρισμός Παρόλο

Διαβάστε περισσότερα

Εκθεσιακό κέντρο Αγιάς Χανίων Παγκρήτιο Μελισσοκομικό Συνέδριο

Εκθεσιακό κέντρο Αγιάς Χανίων Παγκρήτιο Μελισσοκομικό Συνέδριο Έκθεση Μελισσοκομικών Εκθεσιακό κέντρο Αγιάς Χανίων Παγκρήτιο Μελισσοκομικό Συνέδριο Αναδεικνύουμε το Κρητικό Μέλι 3ήμερη Έκθεση Παγκρήτιο Μελισσοκομικό Συνέδριο 3ήμερες Εκδηλώσεις-Παρουσιάσεις Εκδηλώσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ «ΣΗΜΑΤΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ» ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ «ΣΗΜΑΤΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ» ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ «ΣΗΜΑΤΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ» ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ «ΣΗΜΑΤΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ» ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Αξιοποίηση των τοπικών πόρων στη δημιουργία νέων προϊόντων και υπηρεσιών: Η εμπειρία των επιχειρήσεων ACORDO - Corfu Specialty Foods και Ambelonas

Αξιοποίηση των τοπικών πόρων στη δημιουργία νέων προϊόντων και υπηρεσιών: Η εμπειρία των επιχειρήσεων ACORDO - Corfu Specialty Foods και Ambelonas Αξιοποίηση των τοπικών πόρων στη δημιουργία νέων προϊόντων και υπηρεσιών: Η εμπειρία των επιχειρήσεων ACORDO - Corfu Specialty Foods και Ambelonas Corfu ACORDO - Corfu Specialty Foods Artisan + natural

Διαβάστε περισσότερα

Home & Taste γαστρονομία και design στο Golden Hall Ημέρα 1η

Home & Taste γαστρονομία και design στο Golden Hall Ημέρα 1η Home & Taste γαστρονομία και design στο Golden Hall Ημέρα 1η Από τις 9 ως τις 24 Οκτωβρίου 2015 στο Golden Hall στο Μαρούσι πραγματοποιείται η σειρά εκδηλώσεων Home & Taste με πολλές παράλληλες εκδηλώσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Στο Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Πύλης μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για τα ακόλουθα προγράμματα:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Στο Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Πύλης μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για τα ακόλουθα προγράμματα: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Δήμος Πύλης ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΗΣ Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες

Διαβάστε περισσότερα

2/3/4. ΦΕΣΤΙΒΑΛ 8 ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΛΙΟΥ & Προϊόντων Μέλισσας. Το μεγάλο ετήσιο ραντεβού της μελισσοκομίας. Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας.

2/3/4. ΦΕΣΤΙΒΑΛ 8 ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΛΙΟΥ & Προϊόντων Μέλισσας. Το μεγάλο ετήσιο ραντεβού της μελισσοκομίας. Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας. o ΦΕΣΤΙΒΑΛ 8 ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΛΙΟΥ & Προϊόντων Μέλισσας 2/3/4 Δεκεμβρίου 2016 Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας Το μεγάλο ετήσιο ραντεβού της μελισσοκομίας ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργία Cluster για τα Κυκλαδικά προϊόντα του τομέα της αγροδιατροφής και της γαστρονομίας

Δημιουργία Cluster για τα Κυκλαδικά προϊόντα του τομέα της αγροδιατροφής και της γαστρονομίας Δημιουργία Cluster για τα Κυκλαδικά προϊόντα του τομέα της αγροδιατροφής και της γαστρονομίας Επιμελητήριο Κυκλάδων Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Ειδικού Σκοπού Νοτίου Αιγαίου Σκοπός του έργου Σκοπός του έργου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ Παρασκευή 03/03/2017 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΗΜΕΡΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΩΡΑ ΤΟΠΟΣ It s all new to me Ωράριο Λειτουργίας των Εκθέσεων: 10:00-19:00 ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΣΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Γιώργος Τρουλλάκος Δωδεκανησιακή Εταιρεία Ανάπτυξης & Προόδου Διευθυντής

Γιώργος Τρουλλάκος Δωδεκανησιακή Εταιρεία Ανάπτυξης & Προόδου Διευθυντής Γιώργος Τρουλλάκος Δωδεκανησιακή Εταιρεία Ανάπτυξης & Προόδου Διευθυντής Στις μέρες μας είναι περισσότερο επιτακτική από κάθε άλλη φορά η ανάγκη διασύνδεσης των βασικών οικονομικών πυλώνων των νησιών μας

Διαβάστε περισσότερα

11.20 11.40 Δράσεις ανάδειξης της τοπικής γαστρονομίας. Σχεδιάζοντας με προοπτική Ηρώ Τσιμπρή, Γενική Διευθύντρια ΑΧΑΪΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε.

11.20 11.40 Δράσεις ανάδειξης της τοπικής γαστρονομίας. Σχεδιάζοντας με προοπτική Ηρώ Τσιμπρή, Γενική Διευθύντρια ΑΧΑΪΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Α ΜΕΡΟΣ, 10:00 13:00 Θεματική Ενότητα: Παρουσίαση αποτελεσμάτων του έργου GrItCUZINE και προοπτικές συνεργασίας Ελλάδα Ιταλία τη νέα προγραμματική περίοδο 10.00 10.20 Προσέλευση Εγγραφές 10.20

Διαβάστε περισσότερα

Stray Art Festival. 1η Γιορτή Τέχνης του Δρόμου. Ερμούπολη, Σύρος, Σεπτέμβρη 2017

Stray Art Festival. 1η Γιορτή Τέχνης του Δρόμου. Ερμούπολη, Σύρος, Σεπτέμβρη 2017 Stray Art Festival 1η Γιορτή Τέχνης του Δρόμου Ερμούπολη, Σύρος, 22-23-24 Σεπτέμβρη 2017 Αρχείο παρουσίασης γενικών πληροφοριών σχετικά με το φεστιβάλ Η ιδέα Μια τριήμερη γιορτή αφιερωμένη στην Τέχνη του

Διαβάστε περισσότερα

Η Γαστρονομία στο Μάρκετινγκ του Ελληνικού Τουρισμού. Αγγελική Καραγκούνη Project Manager, SETE

Η Γαστρονομία στο Μάρκετινγκ του Ελληνικού Τουρισμού. Αγγελική Καραγκούνη Project Manager, SETE Η Γαστρονομία στο Μάρκετινγκ του Ελληνικού Τουρισμού Αγγελική Καραγκούνη Project Manager, SETE Περιεχόμενα Παρουσίασης Γιατί γαστρονομία; Σκοπός Γαστρονομικά προϊόντα στην τουριστική αγορά Αξιολόγηση γαστρονομικής

Διαβάστε περισσότερα

Στέφανος Ιωάννου, ΕΦ ΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ

Στέφανος Ιωάννου, ΕΦ ΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ Στέφανος Ιωάννου, ΕΦ ΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ Θέµα: Συνηµµένα: ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ 16ου ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΣΥΝΕ ΡΙΟΥ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΝΟΥ LOGO NEW2.jpg; ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠ (1).pdf From: grammateia@mact.gr

Διαβάστε περισσότερα

«Grow Greek Tourism Online»: εκπαιδευτικό σεµινάριο ψηφιακού µάρκετινγκ της Google στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο φιλοξένησε το επιτυχηµένο σεµινάριο της πρωτοβουλίας Grow Greek Tourism

Διαβάστε περισσότερα

Κρήτη. κρίση: Η ανάπτυξη των κρητικών προϊόντων εν µέσω κρίσης

Κρήτη. κρίση: Η ανάπτυξη των κρητικών προϊόντων εν µέσω κρίσης Κρήτη κρίση: VS Η ανάπτυξη των κρητικών προϊόντων εν µέσω κρίσης Εικόνα της Κρήτης σε σχέση με την υπόλοιπη Ελλάδα O Χαμηλότερα υπότιτλος ποσοστά ανεργίας στο νησί με της 2,5 μονάδες σελίδας κάτω από τον

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΕΚΘΕΣΗΣ GREEK PANORAMA Alternative Tourism & Gastronomy Η Μοναδική Έκθεση για τον Εναλλακτικό Τουρισμό στην Ελλάδα! Αθήνα, Ζάππειο Μέγαρο, 14-16 Νοεμβρίου 2019 - Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Υπουργείου

Διαβάστε περισσότερα

Σχέδιο Προγράµµατος Προώθησης των προϊόντων της Περιφέρειας Κρήτης στην εσωτερική αγορά και τις τρίτες χώρες Καν (ΕΚ) 03/2008 & Καν (ΕΚ) 501/2008

Σχέδιο Προγράµµατος Προώθησης των προϊόντων της Περιφέρειας Κρήτης στην εσωτερική αγορά και τις τρίτες χώρες Καν (ΕΚ) 03/2008 & Καν (ΕΚ) 501/2008 Σχέδιο Προγράµµατος Προώθησης των προϊόντων της στην εσωτερική αγορά και τις τρίτες χώρες Καν (ΕΚ) 03/2008 & Καν (ΕΚ) 501/2008 Κατάθεση 30/09/2012 Αγροδιατροφική Σύµπραξη - Κρητικό Διατροφικό Πρότυπο Αγροδιατροφική

Διαβάστε περισσότερα

H ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΤΥΡΟΚΟΜΙΑ

H ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΤΥΡΟΚΟΜΙΑ H ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΤΥΡΟΚΟΜΙΑ Αλεξάνδρα Μέγα Διευθύντρια Γαλακτοκομικής Σχολής 11η ZOOTECHNIA 31/1-3/2 2019 Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσ/νίκης ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

1 ο Ελληνοκινεζικό Φεστιβάλ Ελληνικών Προϊόντων Πεκίνο, 11 & 12 Μαΐου 2013

1 ο Ελληνοκινεζικό Φεστιβάλ Ελληνικών Προϊόντων Πεκίνο, 11 & 12 Μαΐου 2013 ΠΡΟΣ: Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραίως Αθήνα, 6 Μαρτίου 2013 1 ο Ελληνοκινεζικό Φεστιβάλ Ελληνικών Προϊόντων Πεκίνο, 11 & 12 Μαΐου 2013 Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών σε συνεργασία με

Διαβάστε περισσότερα

Σας ενημερώνουμε ότι από 10 11 Μαΐου 2011 (διάρκειας 2 ημερών για περισσότερη δημοσιότητα και αξιοποίησή της από τις συμμετέχουσες εταιρίες)

Σας ενημερώνουμε ότι από 10 11 Μαΐου 2011 (διάρκειας 2 ημερών για περισσότερη δημοσιότητα και αξιοποίησή της από τις συμμετέχουσες εταιρίες) K E O Σ Ο Ε ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΜΠΕΛΟΟΙΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Λ. ΡΙΑΝΚΟΥΡ 73, 115 23 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ: (210) 6923102 6923291 6928224 FAX: (210) 6981182 e-mail : keosoe@otenet.gr Αριθμ. πρωτ. 114/368 Αθήνα,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ Η Αμπελήσιους Ρετσίνα κατακτά Χρυσό Μετάλλιο στον 14ο Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου Θεσσαλονίκης 2014.

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ Η Αμπελήσιους Ρετσίνα κατακτά Χρυσό Μετάλλιο στον 14ο Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου Θεσσαλονίκης 2014. Στα μέσα της δεκαετίας του 1940, ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ξεκινά την μακρόχρονη πορεία της οικογένειας ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ιδρύοντας εργοστάσιο παραγωγής και εμφιάλωσης αναψυκτικών με την ονομασία ΑΛΦΑ, οίνων και ρετσίνας

Διαβάστε περισσότερα

Εικόνες από μια επιτυχημένη έκθεση

Εικόνες από μια επιτυχημένη έκθεση Εικόνες από μια επιτυχημένη έκθεση Οι εκθέτες και τα προϊόντα 145 Έλληνες παραγωγοί προϊόντων έδωσαν το «παρών» και κέρδισαν τους απαιτητικούς επισκέπτες που πέρασαν το κατώφλι της Helexpo, σταμάτησαν

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΚΡΗΤΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΚΡΗΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΚΡΗΤΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΝΗΣΙΑ ΚΡΗΤΗ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΣΗ 1 Η... ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ... ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Η κουζίνα της Μακεδονίας αντανακλά την πολιτισμική και γαστρονομική

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 2/2/2016 Αρ. Πρωτ. : Προς : Εµπορικό & Βιοµηχανικό Επιµελητήριο Πειραιώς Υπόψη: Προέδρου κ. Βασίλη Κορκίδη

Αθήνα, 2/2/2016 Αρ. Πρωτ. : Προς : Εµπορικό & Βιοµηχανικό Επιµελητήριο Πειραιώς Υπόψη: Προέδρου κ. Βασίλη Κορκίδη Αθήνα, 2/2/2016 Αρ. Πρωτ. : 2722 Προς : Εµπορικό & Βιοµηχανικό Επιµελητήριο Πειραιώς Υπόψη: Προέδρου κ. Βασίλη Κορκίδη Θέµα: Συµµετοχή στο 7 ο AGRO QUALITY και στο 4 ο Φεστιβάλ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ και ΤΥΡΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Η Γαστρονοµία στο Μάρκετινγκ του Ελληνικού Τουρισµού. Γιώργος Δρακόπουλος Γενικός Διευθυντής ΣΕΤΕ

Η Γαστρονοµία στο Μάρκετινγκ του Ελληνικού Τουρισµού. Γιώργος Δρακόπουλος Γενικός Διευθυντής ΣΕΤΕ Η Γαστρονοµία στο Μάρκετινγκ του Ελληνικού Τουρισµού Γιώργος Δρακόπουλος Γενικός Διευθυντής ΣΕΤΕ 2ο Διεθνές Συνέδριο Αειφορία, Διατροφή, Τουρισµός: παράγοντες - κλειδιά για την εξωστρέφεια των ελληνικών

Διαβάστε περισσότερα

«Έρευνα συμπεριφοράς των εγχώριων τουριστών σχετικά με κατανάλωση τοπικών προϊόντων στις διακοπές»

«Έρευνα συμπεριφοράς των εγχώριων τουριστών σχετικά με κατανάλωση τοπικών προϊόντων στις διακοπές» «Έρευνα συμπεριφοράς των εγχώριων τουριστών σχετικά με κατανάλωση τοπικών προϊόντων στις διακοπές» Ονοματεπώνυμο: Ζαφείρη Δήμητρα Σειρά: 12 Επιβλέπων Καθηγητής: Πανηγυράκης Γεώργιος, Ζαρκάδα Άννα Μάιος

Διαβάστε περισσότερα

Wine Friends ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΟΙΝΙΚΗΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ 2013-2014

Wine Friends ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΟΙΝΙΚΗΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ 2013-2014 Wine Friends ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΟΙΝΙΚΗΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ 2013 - Wine Friends Ο μαγικός κόσμος του κρασιού περιμένει να τον ανακαλύψετε. Αρώματα, χρώματα και γεύσεις κρασιών από την

Διαβάστε περισσότερα

«Αναδιάρθρωση της καλλιέργειας του καπνού : Επιχειρηµατική Καθοδήγηση για την Βιωσιµότητα των Αγροτικών Επιχειρήσεων & Προοπτικές

«Αναδιάρθρωση της καλλιέργειας του καπνού : Επιχειρηµατική Καθοδήγηση για την Βιωσιµότητα των Αγροτικών Επιχειρήσεων & Προοπτικές «Αναδιάρθρωση της καλλιέργειας του καπνού : Επιχειρηµατική Καθοδήγηση για την Βιωσιµότητα των Αγροτικών Επιχειρήσεων & Προοπτικές Αρωµατικών-Φαρµακευτικών και Ενεργειακών φυτών» Εναλλακτικές δραστηριότητες

Διαβάστε περισσότερα

Από τα Geo Routes, ο Πολιτισμός διαβατήριο για το τουριστικό προφίλ της Ελλάδας στη Κίνα

Από τα Geo Routes, ο Πολιτισμός διαβατήριο για το τουριστικό προφίλ της Ελλάδας στη Κίνα Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2012 Δελτίο Τύπου Από τα Geo Routes, ο Πολιτισμός διαβατήριο για το τουριστικό προφίλ της Ελλάδας στη Κίνα Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του China Cultural Heritage Protection Center

Διαβάστε περισσότερα

MEDIA KIT. Αριστοτέλους 21, Πειραιάς T: , -47 E:

MEDIA KIT. Αριστοτέλους 21, Πειραιάς T: , -47 E: MEDIA KIT Αριστοτέλους 21, 186 48 Πειραιάς T: 216 800 11 46, -47 E: info@oinomelos.com www.oinomelos.com Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ Η Oinomelos είναι μία νέα, καινοτόμος ελληνική εταιρεία. Πρωτοτυπούμε αξιοποιώντας

Διαβάστε περισσότερα

Kavala Tales of Taste

Kavala Tales of Taste Kavala Tales of Taste Σχέδιο συγκρότησης και ανάδειξης της γαστρονομικής ταυτότητας της Καβάλας Τι είναι η δράση Kavala Tales of Taste H δράση Kavala Tales of Taste αποτελεί αναπτυξιακό στόχο του Δήμου

Διαβάστε περισσότερα

ΟLYMPIA ΝΑΤΙΟΝΑL HALL

ΟLYMPIA ΝΑΤΙΟΝΑL HALL Έχουµε την τιµή να σας πληροφορήσουµε ότι η Εταιρεία µας Butterfly Communication επεκτείνοντας την παρουσία της στο χώρο των εκθέσεων, εξασφάλισε την συνεργασία της µε την εταιρεία GREEK AGORA EXPO LTD

Διαβάστε περισσότερα

«Το Ελληνικό Μέλι ως Επώνυμο Προϊόν» Γκουλιαδίτη Φρειδερίκη Γεωπόνος, MSc Κέντρο Μελισσοκομίας Αττικής 1

«Το Ελληνικό Μέλι ως Επώνυμο Προϊόν» Γκουλιαδίτη Φρειδερίκη Γεωπόνος, MSc Κέντρο Μελισσοκομίας Αττικής 1 «Το Ελληνικό Μέλι ως Επώνυμο Προϊόν» Γκουλιαδίτη Φρειδερίκη Γεωπόνος, MSc Κέντρο Μελισσοκομίας Αττικής 1 Ποιο είναι το θέμα μας «Το Ελληνικό Μέλι ως Επώνυμο Προϊόν» Περιγράφοντας την αγορά Το ελληνικό

Διαβάστε περισσότερα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑ 15/10/2009

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑ 15/10/2009 ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑ 15/10/2009 ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ= ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΜΟΡΦΗ ΕΝΟΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ Η ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΣΥΝΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Για ένα κομμάτι πίτα. Οι παραδοσιακές πίτες της Ελλάδας ως αντικείμενο γαστρονομικού τουρισμού

Για ένα κομμάτι πίτα. Οι παραδοσιακές πίτες της Ελλάδας ως αντικείμενο γαστρονομικού τουρισμού Για ένα κομμάτι πίτα. Οι παραδοσιακές πίτες της Ελλάδας ως αντικείμενο γαστρονομικού τουρισμού Γκίκα Ελένη, Καλλιντέρη Κυριακή, Παλησίδης Γεώργιος, Λουπασάκη Σοφία, Μπόσκου Γεώργιος Μεσογειακό Αγρονομικό

Διαβάστε περισσότερα

TORWAR ARENA, Warsaw 11-12-13 Δεκεμβρίου 2015

TORWAR ARENA, Warsaw 11-12-13 Δεκεμβρίου 2015 TORWAR ARENA, Warsaw 11-12-13 Δεκεμβρίου 2015 Η 1η Αποκλειστική Έκθεση για την Ελλάδα και την Κύπρο στην Πολωνία Υπό την αιγίδα: 1 η Έκθεση GRECKA PANORAMA I CYPR Βαρσοβία, Πολωνία, TORWAR ARENA 11-12-13

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ «ΣΗΜΑ Α.Ε. BEE GROUP Α.Ε.»

ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ «ΣΗΜΑ Α.Ε. BEE GROUP Α.Ε.» Θέμα: Δράσεις δημοσιότητας και προβολής, εμπλοκή τοπικών τουριστικών φορέων και οφέλη στα πλαίσια του έργου «Τουριστική Προβολή Ικαρία - Φούρνοι» Ο Δήμος Ικαρίας χρηματοδοτήθηκε από το ΕΣΠΑ και υλοποιεί

Διαβάστε περισσότερα

Προς: Τα μέλη του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Θεσσαλονίκης

Προς: Τα μέλη του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη 15-3-2011 Αριθ.Πρωτ.215 Προς: Τα μέλη του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Θεσσαλονίκης Θέμα: Ημερίδα του I.R.E.N.E. Σας γνωρίζουμε ότι την Παρασκευή 20 Μαΐου 2011 διοργανώνεται στην Κέρκυρα

Διαβάστε περισσότερα

10-13 ΜΑΪΟΥ 2018 ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΑΘΗΝΑ

10-13 ΜΑΪΟΥ 2018 ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΑΘΗΝΑ ΕΚΘΕΣΗ 10-13 ΜΑΪΟΥ 2018 ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΑΘΗΝΑ www.elladosgefsi.gr ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Η Alfa Expo πραγματοποιεί εκθέσεις & συνέδρια ανά την Ελλάδα. Καινούρια projects, επιτυχημένες εκδηλώσεις, νέα

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο Μάιος-Ιούνιος 2018

Ενημερωτικό Δελτίο Μάιος-Ιούνιος 2018 Η εκπομπή μαγειρικής «ΜΙΑ ΒΑΛΙΤΣΑ ΓΕΥΣΕΙΣ» η οποία συγχρηματοδοτείται από το Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης και την Κυπριακή Δημοκρατία, που στόχο έχει να μας ταξιδέψει στον κόσμο μέσω της γαστρονομίας.

Διαβάστε περισσότερα

MEDIA KIT. Αριστοτέλους 21, Πειραιάς T: , -47 E:

MEDIA KIT. Αριστοτέλους 21, Πειραιάς T: , -47 E: MEDIA KIT Αριστοτέλους 21, 186 48 Πειραιάς T: 216 800 11 46, -47 E: info@oinomelos.com www.oinomelos.com Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ Η Oinomelos είναι μία νέα, καινοτόμος ελληνική εταιρεία. Πρωτοτυπούμε αξιοποιώντας

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση του Διατοπικού Σχεδίου «Γεύσεις Ελλήνων Εκλεκτές»

Παρουσίαση του Διατοπικού Σχεδίου «Γεύσεις Ελλήνων Εκλεκτές» Παρουσίαση του Διατοπικού Σχεδίου «Γεύσεις Ελλήνων Εκλεκτές» Παρασκευή 8 Μαΐου 2015 Αίθουσα της Ειδικής Γραμματείας Κοινοτικών Πόρων και Υποδομών Μαρίνης Μπερέτσος Γενικός Διευθυντής Αναπτυξιακής Πάρνωνα

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακή Χίµαιρα A CREATIVE PROJECT IN ERMOUPOLIS SEPTEMBER Πανεπιστήµιο Αιγαίου Ινστιτούτο Σύρου HERMeS Aeternus

Ψηφιακή Χίµαιρα A CREATIVE PROJECT IN ERMOUPOLIS SEPTEMBER Πανεπιστήµιο Αιγαίου Ινστιτούτο Σύρου HERMeS Aeternus Ψηφιακή Χίµαιρα A CREATIVE PROJECT IN ERMOUPOLIS 15-30 SEPTEMBER 2018 Πανεπιστήµιο Αιγαίου Ινστιτούτο Σύρου HERMeS Aeternus Η ιδέα 1 Η Ερµούπολη (πόλη του Ερµή, προστάτη του εµπορίου) γνωρίζει αξιοσηµείωτη

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 7/9/2016 Αρ. Πρωτ. : Προς: ΔΗΜΟ ΣΤΥΛΙΔΟΣ Υπόψη : ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΓΚΛΕΤΣΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Αθήνα, 7/9/2016 Αρ. Πρωτ. : Προς: ΔΗΜΟ ΣΤΥΛΙΔΟΣ Υπόψη : ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΓΚΛΕΤΣΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Αθήνα, 7/9/2016 Αρ. Πρωτ. : 2834 Προς: ΔΗΜΟ ΣΤΥΛΙΔΟΣ Υπόψη : ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΓΚΛΕΤΣΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Θέμα: Συμμετοχή στο 8ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική της Π.Ν.Α για τον Τουρισμό « Έτος Πολιτισμού»

Στρατηγική της Π.Ν.Α για τον Τουρισμό « Έτος Πολιτισμού» ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ Στρατηγική της Π.Ν.Α για τον Τουρισμό «2014 - Έτος Πολιτισμού» Ελευθερία ΦΤΑΚΛΑΚΗ Αντιπεριφερειάρχης Ν.Αιγαίου Τρία Κομβικά σημεία προβληματισμού για την δημιουργία ενός δημιουργικού

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ & ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ & ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ & ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ H FRESKON είναι το μεγαλύτερο εμπορικό γεγονός Φρούτων και Λαχανικών στην περιοχή των Βαλκανίων και της Νοτιοανατολικής Μεσογείου. ΓΙΑΤΙ FRESKON; Μέσα

Διαβάστε περισσότερα

We Supply Quality. Wines Spirits Beer Chocolate Fruits Tea Juices

We Supply Quality. Wines Spirits Beer Chocolate Fruits Tea Juices Η Deals εισάγει και διανέμει στην ελληνική αγορά προϊόντα κορυφαίας ποιότητας στον χώρο της γαστρονομίας. Την μοναδική σοκολάτα Valrhona, την Ravifruit (κατεψυγμένοι πολτοί φρούτων), εκπληκτικά κρασιά

Διαβάστε περισσότερα