ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ 12/04-19/04

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ 12/04-19/04"

Transcript

1 ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ 12/04-19/04 ORIENTAL BALI DOLPHIN LODGE SERAGAN BEST OF UBUD HALF DAY ELEPHANT SAFARI RIDE EVENING DEVDAN SHOW VOLCANO TREKKING ONE DAY LEMBOGAN REEF CRUISE WHITE WATER RAFTING AT AYUNG RIVER FULL DAY TELAGA WAJA RIVER WHITE WATER RAFTING SUNSET DINNER CRUISE TRAVEL & TOURS

2 Orientation Bali NUSA DUA SEMINYAK DEMPASAR KUTA Ημερομηνία: 14/04/2017 Με αναχώρηση από το ξενοδοχείο μας στην περιοχή Nusa Dua θα κατευθυνθούμε προς τον ναό Uluwatu. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το πάρκο κουλτούρας GWK ενώ προαιρετικά θα απολαύσουμε το μεσημεριανό μας γεύμα στον ναό Tanah Lot (πληρωμή γεύματος επί τόπου). Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στις περιοχές Seminyak και Κούτα για πανοραμική ξενάγηση, ψώνια και διασκέδαση. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.

3 Dolphin Lodge Seragan ΚΟΛΥΜΠΙ ΜΕ ΤΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ Ημερομηνία: 14/04/2017 ** Προαιρετικά σε συνέχεια της εκδρομής Orientation Bali Tour Μια μοναδική εμπειρία με τα δελφίνια σε αυτό το πρόγραμμα προσωπικής επαφής με αυτά τα πανέμορφα θηλαστικά. Μια αξέχαστη διαδραστική εμπειρία. Το Dolphin Lodge βρίσκεται σε ένα χώρο μέσα στην θάλασσα σε μια φυσική πισίνα. Τα δελφίνια πρόκειται να σας εντυπωσιάσουν με την εξυπνάδα τους αλλά και την ευγένεια τους. Τα δελφίνια πρόκειται να παίξουν μαζί σας για 40 ολόκληρα λεπτά μέσα στο νερό ενώ θα σας αγκαλιάσουν θα σας φιλήσουν και θα θέλουν να τα χαϊδέψετε! Μια μοναδική εμπειρία που σίγουρα δεν πρέπει να χάσετε! Περιλαμβάνονται: - Μεταφορά στο Dolphin Lodge Seragan με ταχύπλοο σκάφος - Δωρεάν αναψυκτικά, νερό, χυμό λεπτά στη πισίνα με τα δελφίνια για μια μοναδική εμπειρία

4 Best of Ubud ΝΑΟΙ, ΡΙΖΟΦΥΤΕΙΕΣ ΚΑΙ MONKEY FOREST Ημερομηνία: 15/04/2017 Αναχώρηση από το ξενοδοχείο μας για να επισκεφτούμε τον ναό Tirta Empul με τα ιερά νερά που βρίσκεται στην περιοχή του χωριού Tampak Siring. Στα ανατολικά του ναού βρίσκεται το παλάτι του προέδρου της Ινδονησίας που δημιουργήθηκε από τον πρώτο πρόεδρο της περιοχής. Επόμενος μας σταθμός το ιερό δάσος των πιθήκων που ανήκει στην περιοχή Pendantegal της οποίας οι κάτοικοι υπηρετούν την ιερή κοιλάδα η οποία παραμένει ανοικτή για όλους τους επισκέπτες της. Εδώ βρίσκεται και το μουσείο Μπλάνκο στο οποίο μπορούμε να μάθουμε για την ζωή των ντόπιων και να [περιηγηθούμε στο σπίτι του Αντόνιο Μπλάνκο και τους κήπους του. Καθώς θα περπατάμε στο σπίτι θα δούμε παντού την πινελιά του καλλιτέχνη ενώ μέσα στο στούντιο του παραμένει όπως τον άφησε ατελείωτος ο τελευταίος του πίνακας. Στην αυλή θα συναντήσετε γυναίκες με παραδοσιακές στολές που θα σας προσφέρουν διάφορα εδέσματα. Στη συνέχεια θα απολαύσουμε το γεύμα μας σε τοπικό εστιατόριο προαιρετικά ενώ θα συνεχίσουμε τα ψώνια μας στο Ubud.

5 Half Day Elephant Safari Ride ΣΑΦΑΡΙ ΜΕ ΕΛΕΦΑΝΤΑ Το Elephant Safari Park στο Taro είναι χωρίς αμφιβολία ένα μέρος το οποίο πρέπει να επισκεφθείτε κατά την διαμονή σας στο Μπαλί. Το πάρκο αυτό υπερβαίνει τα διεθνή πρότυπα για την φροντίδα των ζώων, απλώνεται σε πάνω από 3,5 εκτάρια τροπικής βλάστησης και στεγάζει μέχρι τριάντα ελέφαντες Sumatran. Ζήστε έστω για μία φορά αυτό το συναίσθημα ζωής που σας δίνει τη δυνατότητα να ταΐσετε, να κάνετε βόλτα, να μάθετε και να παίξετε με τους ελέφαντες Sumatran, ένα από τα πιο απειλούμενα είδη σήμερα. Κάντε μια βόλτα στην πλάτη ενός ελέφαντα, διασχίζοντας αυτό το μοναδικό φυσικό περιβάλλον προς μια λίμνη, όπου θα έχετε το προνόμιο να πλύνετε με το χέρι σας αυτά τα εντυπωσιακά ζώα. Θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε εκπαιδευτικές παραστάσεις και επιδείξεις, όπου αυτά τα ευφυή ζώα θα ζωγραφίσουν χρησιμοποιώντας τις προβοσκίδες τους. Το πάρκο διαθέτει ένα κέντρο πληροφοριών με μία γραφική παρουσίαση για την ιστορία των ελεφάντων, ένα περιεκτικό μουσείο με πάνω από 1000 κομμάτια από ενθυμήματα του ελέφαντα και τον σκελετό του μόνου μαμούθ στη Νοτιοανατολική Ασία, ο οποίος πιστεύεται ότι είναι ηλικίας χρόνων. Ένα γεύμα σε μπουφέ παρέχεται στο εστιατόριο 200 θέσεων με θέα την πανέμορφη λίμνη. Όσοι θα ήθελαν να αγοράσουν ένα αναμνηστικό για να τους υπενθυμίζει την υπέροχη αυτή μέρα, μπορείτε να επιλέξετε από μία μεγάλη ποικιλία από συναφή είδη ελέφαντα στο πολύεπίπεδο κατάστημα με είδη δώρων. Ελάτε να απολαύσετε αυτή την πραγματικά αξέχαστη εμπειρία.

6 Evening Devdan Show ΒΡΑΔΙΝΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ DEVDAN ** Προαιρετικά. Δυνατότητα επιλογής για κάθε βράδυ. Μπορείτε να μιλήσετε με τον κ.αντωνίου για να διευθετήσει το βράδυ που επιθυμείτε. Ψυχαγωγηθείτε με το συναρπαστικό show των Ινδιάνων και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία ζωής με αυτό το υπερπαραγωγής show που όλοι μιλούν. Η λέξη Ινδιάνος προέρχεται από τα σανσκριτικά «Deva» και «Dhana», που σημαίνει Χάριτος του Θεού. Οι θησαυροί της Ινδονησίας είναι δώρα του Θεού για τους ανθρώπους της. Η ιστορία των Ινδιάνων ξεκινά όταν δύο μικρά παιδιά που αποτελούν μέρος ενός τουριστικού ομίλου στο Μπαλί αισθάνονται να βαριούνται με το πρόγραμμα της περιοδείας και να θέσουν εκτός από την ομάδα να ανέβουν προς ένα βράχο που έχει αρπάξει την προσοχή τους. Θα βρείτε ένα σεντούκι θησαυρού που περιέχει διάφορα μοναδικά στοιχεία που θα σας πάρει, και το κοινό, μέσα από ένα συναρπαστικό ταξίδι για να βεβαιώσετε το θησαυρό της Ινδονησίας. Θα δείτε πώς τα παιδιά αντιμετωπίζουν μαριονέτες σε φυσικό μέγεθος, πιθήκους, επιδρομικές και καταρρακτώδεις βροχές. Νιώστε την καρδιά σας να χτυπά με ενθουσιασμό, όπως μπορείτε να αντιμετωπίσετε γιγαντιαίες παραδοσιακές κούκλες και ένα μαγεμένο ύφανση καλύβα με υπέροχη και έξοχα δημιουργημένο hi-tech ειδικά εφέ, υπέροχες ψευδαισθήσεις και εναέρια ακροβατικά που αψηφούν τη ζωή. Εξερευνήστε την πραγματική κληρονομιά και την ομορφιά της Ινδονησίας με σύγχρονα τραγούδια και χορούς της παράστασης, που τονίζονται από δραματική και συναρπαστική δράση. Δεν είναι πλήρης μια επίσκεψη στο Μπαλί χωρίς αυτό το φαντασμαγορικό σόου που είναι καλά συνιστώμενο για το βράδυ έξω για όλη την οικογένεια.

7 Volcano Trekking ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΤΟΛΜΗΡΟΥΣ Θα πρέπει να ξυπνήσετε στις 1.30 π.μ., για να μπείτε στο αυτοκίνητο στις 2.00 π.μ., αλλά θα αξίζει τον κόπο! Στη μέση της νύχτας θα οδηγηθείτε στο ηπιότερο κλίμα της Ινδονησίας, 1200 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας για να ξεκινήσετε την πεζοπορία 1,5-2 ώρες ταξίδι προς την κορυφή του 1717 μέτρα. Μετά το ταξίδι σας θα ανταμειφθείτε από την όμορφη ανατολή του ηλίου. Η ρύθμιση για το Batur Mountain είναι απόκοσμα, είναι σαν ένα γιγάντιο πιάτο με το κάτω μισό καλύπτεται με νερό και μια σειρά ηφαιστειακών κώνων αυξάνεται στη μέση. Θα δείτε την υπέροχη θέα και θα απολαύσετε μια αξέχαστη ανατολή του ηλίου από την κορυφή ενός ενεργού ηφαιστείου. Πόσο συχνά θα είστε σε θέση να το κάνετε αυτό; Θα περπατήσετε γύρω από το χείλος του κώνου του ηφαιστείου για να δείτε τον κρατήρα της τελευταίας έκρηξης. Από τον κρατήρα θα πάει πίσω στη μαύρη λάβα που τέθηκε κατά τη διάρκεια της πρώτης και της δεύτερης έκρηξης. Για να γίνει πιο έξω από το χρόνο σας, στο δρόμο πίσω στο ξενοδοχείο, θα πρέπει να περάσετε να δείτε τις όμορφες βεράντες του ρυζιού του Μπαλί που είναι διάσημα. Φυσικά μια στάση για φωτογράφηση επιβάλλεται, για να απομνημονεύσετε την ομορφιά του Μπαλί.

8 One Day Lembogan Reef Cruise ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ Απολαύστε μια φανταστικά αξέχαστη μέρα στη θάλασσα με ένα απίστευτο ταξίδι με πλοίο. Η κρουαζιέρα Bali Hai για το νησί Nusa Lembongan προσφέρει μια πλήρη ημέρα διασκέδασης και συναρπαστικές δραστηριότητες για όλη την οικογένεια, πάνω και κάτω από το νερό. Η πολυτέλεια της κρουαζιέρας Bali Hai με το καταμαράν θα αναχωρήσει από το λιμάνι Benoa και θα πλεύσει κατά μήκος των κρυστάλλινων νερών για τον ειρηνικό κόλπο Lembongan. Κατά τη διάρκεια αυτής ημερήσιας εκδρομής, μπορείτε να δείτε την εξωτική θαλάσσια ζωή και πολύχρωμα κοράλλια του νησιού, από την άνεση του ημιυποβρύχιου παρατηρητή κοραλλίων, πηγαίνοντας καταδύσεις στον πανέμορφο κόλπο Lembongan! Η έμπειρη ομάδα μας από εκπαιδευτές κατάδυσης θα σας διδάξει τον τρόπο αν είναι η πρώτη σας φορά. Διασκεδάστε χαλαρώνοντας και κάνοντας ηλιοθεραπεία πίνοντας μερικά κοκτέιλ ή απολαύστε μια σειρά από άλλες δραστηριότητες - όπως απεριόριστες διαδρομές με banana boat, μια πολιτιστική περιήγηση του νησιού ή τη συναρπαστική νεροτσουλήθρα 35 μέτρων. Και αφού σας έχει ανοίξει η όρεξη, απολαύστε ένα νόστιμο μπουφέ που σερβίρεται στην κλιματιζόμενη άνεση. Αυτή είναι μια απίστευτη ευκαιρία για να δείτε τον όμορφο υποβρύχιο κόσμο του Μπαλί, να κολυμπήσετεστην καταγάλανη θάλασσα, να απολαύσετε πολλές συναρπαστικές δραστηριότητες με την οικογένειά σας και να τραβήξετε πολλές πολύχρωμες φωτογραφίες για να θυμάστε αυτές τις καταπληκτικές στιγμές. Αυτή η συναρπαστική κρουαζιέρα είναι ουσιαστικής σημασίας για όσους θέλουν να περνούν χρόνο που έχει διασκέδαση στον ήλιο και να θαυμάσουν την εκπληκτική θέα, δημιουργώντας παράλληλα αναμνήσεις.

9 White Water Rafting At Ayung River ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ ΣΤΑ ΥΨΗ Αναχώρηση από το ξενοδοχείο μας προκειμένου να φτάσουμε στο σημείο συνάντησης μας για ένα ποτό καλωσορίσματος. Στη συνέχεια θα εξερευνήσουμε τις φυτείες ρυζιού και θα ψάξουμε για τον δράκο που φιλοξενεί ο ποταμός αφού η ανάσα του προκαλεί αυτή την πρωινή ομίχλη. Ετοιμαστείτε για την πιο περιπετειώδης μέρα και ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες ασφαλείας που θα σας δώσουν οι έμπειροι οδηγοί σας προκειμένου να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε σε αυτή τη διαδρομή περιπέτειας. Ετοιμαστείτε να κάνετε κωπηλασία και να βραχείτε κατά μήκος αυτού του παραδεισένιου ποταμού. Φαράγγια και τροπική βλάστηση μαζί με πανέμορφους καταρράκτες σας περιμένουν! Μια συναρπαστική εμπειρία για τους τολμηρούς!

10 Full Day Telaga Waja River whitewater rafting ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Καλωσορίσατε στην απόλυτη εμπειρία διασκέδασης. Μια πρόκληση στον ποταμό Telaga Waja River με την εμπειρία rafting. Η εμπειρία σας θα ξεκινήσει στου πρόποδες του ιερού βουνού Agung, το ψηλότερο βουνό στο Μπαλί που οι ντόπιοι το γνωρίζουν ως «mother mountain» και ουσιαστικά είναι ένα ενεργό ηφαίστειο. Από την πρώτη φορά που θα πέσετε στα ορμητικά νερά η καρδιά σας και η αδρεναλίνη σας θα ανεβούν στα ύψη. Μια από τις πιο μεγάλες προκλήσεις με τον ποταμό έκτασης 13ων χιλιομέτρων από την αφετηρία μέχρι και το τέλος της διαδρομής. Τα λευκά καθαρά νερά, οι απότομες όχθες του ποταμού και τα ηλικιωμένα δέντρα να απλώνονται γύρω σας καθώς απολαμβάνετε τους καταρράκτες και τα πανέμορφα τοπία του ποταμού. Ο οδηγός σας θα σας δώσει τις απαραίτητες οδηγίες ασφάλειας για να απολαύσετε το τοπίο τις ανατροπές, τις στροφές και τα ορμητικά νερά. Θαυμάστε το πανόραμα των βουνών, τους ορυζώνες και τα βράχια κατά μήκος της ακτής του ποταμού ενώ μια αφθονία ζωής με πολλά πτηνά, τους πίθηκους ενώ πολλές φορές θα νιώσετε τα νερά του ποταμού να σας πιτσιλίζουν. Μια ατέλειωτη διασκέδαση για όλους όσους ψάχνουν τη περιπέτεια.

11 Sunset Dinner Cruise ΜΕ ΘΕΑ ΤΟ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ Ανεβείτε στο σκάφος και σαλπάρετε για μια μοναδική εμπειρία και θέα το ηλιοβασίλεμα σε όλο το νησί του Μπαλί. Ένα βράδυ που θα σας μείνει αξέχαστο με το ηλιοβασίλεμα, ένα ρομαντικό δείπνο μπουφέ και την μουσική από τη βραδινή διασκέδαση του πλοίου να σας συντροφεύει. Θα σας καλωσορίσουν στο πλοίο με ένα cocktail που μπορείτε να απολαύσετε καθώς σαλπάρετε για την κρουαζιέρα σας. Το βραδινό μπουφέ θα έχει διεθνή κουζίνα για μια αξέχαστη θέα και ζωντανή ψυχαγωγία.

ΜΠΑΛΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΑΞΙΔΙ TRAVEL & TOURS

ΜΠΑΛΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΑΞΙΔΙ TRAVEL & TOURS ΜΠΑΛΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΝΗΣΙ NUSA PENIDA ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΣΤΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΡΑΦΤΙΝΓΚ ΣΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ & ΚΟΥΝΙΑ ΜΠΑΛΙ ΣΑΦΑΡΙ ΜΕ ΣΠΑΝΙΟΥΣ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ SUMATRAN ΒΡΑΔΙΝΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ DEVDAN TRAVEL & TOURS 24821777

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΑΛΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΑΞΙΔΙ TRAVEL & TOURS

ΜΠΑΛΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΑΞΙΔΙ TRAVEL & TOURS ΜΠΑΛΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΒΡΑΔΙΝΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ DEVDAN BEDUGUL - COFFEE PLANTATION - WATERFALLS ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΣΤΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ LEMBON-

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΑΛΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΑΞΙΔΙ TRAVEL & TOURS

ΜΠΑΛΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΑΞΙΔΙ TRAVEL & TOURS ΜΠΑΛΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΑΞΙΔΙ ORIENTATION ΣΑΦΑΡΙ ΜΕ ΕΛΕΦΑΝΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΡΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ LEMBONGAN ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ DEVDAN ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΣΤΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΑΛΙ Υ Π Ε Ρ Ο Χ Ο Τ Α Ξ Ι Δ Ι

ΜΠΑΛΙ Υ Π Ε Ρ Ο Χ Ο Τ Α Ξ Ι Δ Ι ΜΠΑΛΙ Υ Π Ε Ρ Ο Χ Ο Τ Α Ξ Ι Δ Ι ΣΑΦΑΡΙ ΜΕ ΕΛΕΦΑΝΤΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΡΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ COOL MOUNTAIN AND LAKE TEMPLE ΖΩΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΛΙ ΠΕΖΟΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ EVENING DEVDAN

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΑΛΙ, η Μεγάλη Εξερεύνηση

ΜΠΑΛΙ, η Μεγάλη Εξερεύνηση ΜΠΑΛΙ, η Μεγάλη Εξερεύνηση 13 ημέρες ΕΙΣΑΓΩΓΗ Το πιο συναρπαστικό νησί της Ινδονησίας βρίσκεται λίγο κάτω από τον παράλληλο του Ισημερινού, έχοντας τροπικό κλίμα και βλάστηση, συνδυάζει μαγευτική ποικιλόμορφη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΟΜΙΝΙΚΟ ΠΟΥΝΤΑ ΚΑΝΑ 1. ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ «ΚΑΤΑΛΙΝΑ»

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΟΜΙΝΙΚΟ ΠΟΥΝΤΑ ΚΑΝΑ 1. ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ «ΚΑΤΑΛΙΝΑ» ΗΡΑΚΛΕΙΟ : ΖΩΓΡΑΦΟΥ 12 Τηλ. 2810280040 fax 2810281506 ΑΘΗΝΑ: ΣΑΧΤΟΥΡΗ 106 ΠΕΙΡΑΙΑΣ Τηλ. 2103319761 E-mail: roundtravel@roundtravel.gr www.roundtravel.gr ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΟΜΙΝΙΚΟ ΠΟΥΝΤΑ ΚΑΝΑ 1. ΕΚΔΡΟΜΗ

Διαβάστε περισσότερα

Μπαλί..το Νησί των Θεών Καλοκαίρι 2018 Εγγυημένες αναχωρήσεις με SCOOT AIRLINES

Μπαλί..το Νησί των Θεών Καλοκαίρι 2018 Εγγυημένες αναχωρήσεις με SCOOT AIRLINES Μπαλί..το Νησί των Θεών Καλοκαίρι 2018 Εγγυημένες αναχωρήσεις με SCOOT AIRLINES 04, 11, 18 Αυγούστου 11 ημέρες & 8 διανυκτερεύσεις 31 Ιουλίου & 4 Σεπτεμβρίου 10 ημέρες & 7 διανυκτερεύσεις *Ένα ταξίδι μια

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ Χ Τ Υ Π Ο Ι

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ Χ Τ Υ Π Ο Ι ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ Χ Τ Υ Π Ο Ι Σ Τ Ο Ρ Υ Θ Μ Ο Σ Α Σ Καταρράκτες Iguazu Buenos Aires Πάρκο Temaiken Tango TRAVEL & TOURS Δ Ρ Α Σ Τ Η Ρ Ι Ο Τ Η Τ Ε Σ Μ Ε Π Ε Ρ Ι Π Ε Τ Ε Ι Α ΔΑΣΟΣ ΙΓΚΟΥΑΖΟΥ Συνάντηση: Ξενοδοχείο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΩΤΙΚΗ ΤΑΙΛΑΝΔΗ Με πτήσεις της GULF AIR

ΕΞΩΤΙΚΗ ΤΑΙΛΑΝΔΗ Με πτήσεις της GULF AIR ΕΞΩΤΙΚΗ ΤΑΙΛΑΝΔΗ Με πτήσεις της GULF AIR ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 11/7, 18/7, 6/8, 8/8 Με πτήσεις της GULF AIR Λάρνακα Mπαχρέιν GF 942 13:20 16:35 Μπαχρέιν Μπανγκόκ GF 152 22:20 09:30+1 Μπανγκόκ Μπαχρέιν GF 151 21:30

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΕΛΑΪΔΑ Η ΗΡΕΜΗ ΠΟΛΗ

ΑΔΕΛΑΪΔΑ Η ΗΡΕΜΗ ΠΟΛΗ ΑΔΕΛΑΪΔΑ Η ΗΡΕΜΗ ΠΟΛΗ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΔΕΛΑΪΔΑΣ ΜΙΑ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΚΟΙΛΑΔΑ BAROSSA KAI ΠΟΛΗ HAHNDORF ΠΟΤΑΜΟΣ MURRAY KAI TRAVEL & TOURS 24821777 BEST OF ADELAIDE ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΔΕΛΑΪΔΑΣ Έναρξη: 12:00 (εκτός

Διαβάστε περισσότερα

ΝΤΟΥΜΠΑΪ Η ΠΟΛΗ ΑΠΟ ΧΡΥΣΟ

ΝΤΟΥΜΠΑΪ Η ΠΟΛΗ ΑΠΟ ΧΡΥΣΟ ΝΤΟΥΜΠΑΪ Η ΠΟΛΗ ΑΠΟ ΧΡΥΣΟ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΣΑΦΑΡΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΔΕΙΠΝΟ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ ΨΩΝΙΑ ΣΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ TRAVEL & TOURS 24821777 DUBAI CITY TOUR ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΗ ΠΟΛΗ Έναρξη: 14:30 Διάρκεια:

Διαβάστε περισσότερα

4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟ

4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟ ΑΘ ΜΩΡΑΙΤΗΣ Ο.Ε. TOURIST AND TRAVEL AGENCY ΠΑΤΡΩΝ 19 ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΤΗΛ. : 27410 28588 FAX: 27410 25073 e mail: moraitis.kor@hotmail.com 4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΥΚΕΤ ΤΑΪΛΑΝΔΗ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ

ΠΟΥΚΕΤ ΤΑΪΛΑΝΔΗ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΠΟΥΚΕΤ ΤΑΪΛΑΝΔΗ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΝΗΣΊ ΤΟΥ ΤΖΈΗΜΣ ΜΠΟΝΤ ΝΗΣΙΆ ΠΙ ΠΙ ΠΕΡΙΉΓΗΣΗ ΜΕ ΕΛΈΦΑΝΤΕΣ ΠΕΖΟΠΟΡΊΑ ΚΑΙ ΑΝΆΒΑΣΗ ΣΕ ΕΛΈΦΑΝΤΕΣ ΠΕΡΙΉΓΗΣΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΎ ΒΡΑΔΙΝΌ SHOW FANTASEA ΚΡΟΥΑΖΙΈΡΑ ΣΤΟΝ ΚΌΛΠΟ PHANG

Διαβάστε περισσότερα

Bali Ubud Singapore. Legian Beach Bali Ubud Bali Singapore. Plataran Ubud Resort & Spa 5*

Bali Ubud Singapore. Legian Beach Bali Ubud Bali Singapore. Plataran Ubud Resort & Spa 5* Σίνα 14 και Ακαδημίας, 106 72 Αθήνα, τηλ.: (+30) 210 3642707 fax: (+30) 210 3648252 Αγ. Σοφίας 10, 54622 Θεσσαλονίκη, τηλ.: (+30) 2310 230555 fax: (+30) 2310 230556 Ε-mail: info@cosmorama.gr Website: www.cosmorama-travel.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΠΩΝΙΑ Α Τ Ε Λ Ι Ω Τ Η

ΙΑΠΩΝΙΑ Α Τ Ε Λ Ι Ω Τ Η ΙΑΠΩΝΙΑ Α Τ Ε Λ Ι Ω Τ Η Α Ν Α Κ Α Λ Υ Ψ Η Βουνό Φούτζι και λιμνη Χακόνε Κιότο Καμακούρα Universal Studios Ντίσνεϋλαντ TRAVEL & TOURS Α Π Α Ρ Α Μ Ι Λ Λ Η Φ Υ Σ Ι Κ Η Ο Μ Ο Ρ Φ Ι Α ΒΟΥΝΟ ΦΟΥΤΖΙ & ΛΙΜΝΗ ΧΑΚΟΝΕ

Διαβάστε περισσότερα

Χριστουγεννιάτικο Όνειρο - Ροβανιέμι 9 Μέρες

Χριστουγεννιάτικο Όνειρο - Ροβανιέμι 9 Μέρες Χριστουγεννιάτικο Όνειρο - Ροβανιέμι 9 Μέρες Γιορτάστε τα Χριστούγεννα με ένα ταξίδι στο Χωριό του Άη Βασίλη. Επισκεφθείτε το, Ταχυδρομείο & Γραφείο του Άη Βασίλη, τον Αρκτικό Κύκλο, το Santa Park. Ζείστε

Διαβάστε περισσότερα

αποικία, ο καπετάνιος του πλοίου λέγεται ότι έκανε δύο ολόκληρα χρόνια μέχρι να καταφέρει να πείσει το πλήρωμα ν αφήσει αυτόν τον μαγικό τόπο και να

αποικία, ο καπετάνιος του πλοίου λέγεται ότι έκανε δύο ολόκληρα χρόνια μέχρι να καταφέρει να πείσει το πλήρωμα ν αφήσει αυτόν τον μαγικό τόπο και να Μπαλί Το Νησί των Θεών Αναχώρηση: 05.04.18 10 Ημέρες Μπαλί Ατελείωτες παραλίες με χρυσή αμμουδιά, οργιώδης βλάστηση, καταπράσινοι ορυζώνες, ενεργά ηφαίστεια, μικρά παραδοσιακά χωριά, μεθυστικές οσμές,

Διαβάστε περισσότερα

Bali Singapore. Sol House 4* Ramada Hotel 4*

Bali Singapore. Sol House 4*   Ramada Hotel 4* Σίνα 14 και Ακαδημίας, 106 72 Αθήνα, τηλ.: (+30) 210 3642707 fax: (+30) 210 3648252 Αγ. Σοφίας 10, 54622 Θεσσαλονίκη, τηλ.: (+30) 2310 230555 fax: (+30) 2310 230556 Ε-mail: info@cosmorama.gr Website: www.cosmorama-travel.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΡΙΣΜΠΕΪΝ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΑΞΕΧΑΣΤΗ

ΜΠΡΙΣΜΠΕΪΝ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΜΠΡΙΣΜΠΕΪΝ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΓΕΥΣΗ ΠΟΛΗΣ ΜΕ ΠΡΩΙΝΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΦΥΣΙΚΕΣ ΘΕΑΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΣ ΜΠΡΙΣΜΠΕΪΝ ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΑ ΠΕΛΩΡΙΑ ΒΟΥΝΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΚΟΑΛΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Κ Α Λ Ω Σ Ο Ρ Ι Σ Μ Α

Κ Α Λ Ω Σ Ο Ρ Ι Σ Μ Α ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ Ε Ν Α Θ Ε Ρ Μ Ο Κ Α Λ Ω Σ Ο Ρ Ι Σ Μ Α Περιήγηση στην Πόλη Ferrari World & Yas Island Σαφάρι 4x4 στην έρημο Ψώνια στα εμπορικά κέντρα TRAVEL & TOURS Π Ε Ρ Ι Η Γ Η Σ Η Σ Τ Η Ν Π Ο Λ Η Μ Ε Λ

Διαβάστε περισσότερα

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι Τιμοκατάλογος : 20/01-31/03/2015 Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι 4ημέρες από 399 Ντουμπάι LUX 6ημέρες / 5νύχτες Αναχωρήσεις KAΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ / ΠΤΗΣΕΙΣ (από Θεσ/νίκη) GULF AIR Διαφορά 1κλίνου CITY MAX 3*

Διαβάστε περισσότερα

Μπαλί Ατελείωτες παραλίες με χρυσή αμμουδιά, οργιώδης βλάστηση, καταπράσινοι ορυζώνες, ενεργά ηφαίστεια, μικρά παραδοσιακά χωριά, μεθυστικές οσμές,

Μπαλί Ατελείωτες παραλίες με χρυσή αμμουδιά, οργιώδης βλάστηση, καταπράσινοι ορυζώνες, ενεργά ηφαίστεια, μικρά παραδοσιακά χωριά, μεθυστικές οσμές, Μπαλί Το Νησί των Θεών Αναχωρήσεις: 30.07, 13.08, 20.08 10 ημέρες 1 Μπαλί Ατελείωτες παραλίες με χρυσή αμμουδιά, οργιώδης βλάστηση, καταπράσινοι ορυζώνες, ενεργά ηφαίστεια, μικρά παραδοσιακά χωριά, μεθυστικές

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο

ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο Φρανκφούρτη-Κρουαζιέρα Ρήνου- Άμστερνταμ-Βόλενταμ-Χάγη-Ντέλφ- Ρότερνταμ-Βρυξέλλες-Μπρούζ- Λουξεμβούργο-Στρασβούργο-Χαιδελβέργη Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8,

Διαβάστε περισσότερα

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι Ντουμπάι SHOPPIG 4 ημέρες / 3νύχτες Αεροπορικά εισιτήρια Διαμονή σε ξενοδοχείο Μεταφορές αεροδρομίου ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ / JORDAIA 3* SUP MAYFAIR 210 305 455 355 90 COPTHORE 4* 245 340 490

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΑΛΙ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ Ναοί, Ζούγκλα & Θεματικά πάρκα 13 ημέρες και 10 διανυκτερεύσεις

ΜΠΑΛΙ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ Ναοί, Ζούγκλα & Θεματικά πάρκα 13 ημέρες και 10 διανυκτερεύσεις ΜΠΑΛΙ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ Ναοί, Ζούγκλα & Θεματικά πάρκα 13 ημέρες και 10 διανυκτερεύσεις Αεροπορική εταιρεία: Scoot Αρχική ΤΕΛΙΚΗ Τιμή από 1.250 ανά άτομο Τα πακέτα περιλαμβάνουν δύο βασικές εκδρομές, μία στο

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ. Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι. Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8

ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ. Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι. Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 Με πτήσεις των Βαλτικών Αερογραμμών Λάρνακα Ρίγα BT 658 03:10 06:55 Ρίγα Λάρνακα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ To BookingToGreece.com σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό γραφείο PatakisTravel διοργανώνουν ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ 30/9 01/10/2017 ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ (2) ΗΜΕΡΑ 1 η 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ Πολύ νωρίς

Διαβάστε περισσότερα

EXPLORE MAURITIUS. Dip into our colours Kaleidoscope South and its charms Creole Delights Dolphins & Wales

EXPLORE MAURITIUS. Dip into our colours Kaleidoscope South and its charms Creole Delights Dolphins & Wales EXPLORE MAURITIUS Εκδρομή Κόστος κατά άτομο Ώρες εκδρομής Dip into our colours 83.00 09:00 17:00 Kaleidoscope 83.00 08:30 15:45 South and its charms 88.00 09:00 17:00 Creole Delights 132.00 09:00 17:00

Διαβάστε περισσότερα

5 Μέρες/4νύχτες στην Κωνσταντινούπολη αεροπορικώς σε κεντρικό ξενοδοχείο 4 αστέρων από 9/6 έως 13/6

5 Μέρες/4νύχτες στην Κωνσταντινούπολη αεροπορικώς σε κεντρικό ξενοδοχείο 4 αστέρων από 9/6 έως 13/6 5 Μέρες/4νύχτες στην Κωνσταντινούπολη αεροπορικώς σε κεντρικό ξενοδοχείο 4 αστέρων από 9/6 έως 13/6 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ Η ΓΕΦΥΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ Ένα ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη δεν είναι μόνο μια μοναδική

Διαβάστε περισσότερα

8ήμερη οδική εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη

8ήμερη οδική εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη Ηράκλειο : Ζωγράφου 12 τηλ. 2810 280040-fax 2810281506 Αθήνα : Σαχτούρη 103 Πειραιάς τηλ. 210 3319761 e-mail : roundtravel@roundtravel.gr www.roundtravel.gr 8ήμερη οδική εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη Αναχώρηση

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ)

ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ) Πράγα 5 μέρες / 4 νύχτες Πρόγραμμα ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ) Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Πράγα. Άφιξη στην χρυσή πόλη και συνάντηση με τον τοπικό ξεναγό μας, επιβίβαση στο

Διαβάστε περισσότερα

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι Τιμοκατάλογος : 01/09-16/12/2014 Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι 6ημέρες από 399 Κομνηνών 12, Θεσ/νίκη Τ. 2310 235 554 hm@caravel-travel.gr www.caravel-travel.gr Ντουμπάι LUX 6ημέρες / 5νύχτες Αναχωρήσεις KAΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι Ντουμπάι 4 ήμερο LUX 4 ημέρες / 3νύχτες Ξενάγηση Ντουμπάι με γεύμα ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ / 1κλίνου CITY MAX 3* (Bur Dubai) 385 485 565 590 155 CASSELS AL BARSHA 4* 415 545 599 650 220 HYATT

Διαβάστε περισσότερα

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ Περιήγηση Πόλης Μουσείο Θαλάσσιας ζωής & Μεγαλύτερο Ενυδρείο Θαλάσσιας ζωής του κόσμου Universal Studios Universal Studios Sea Aquarium Ad. Cove Waterpark Ανατολική Ακτή

Διαβάστε περισσότερα

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και πτήση για την Θεσσαλονίκη. Άφιξη, παραλαβή και αναχωρούμε για τον Λιθότοπο που βρίσκεται στις όχθες της

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και πτήση για την Θεσσαλονίκη. Άφιξη, παραλαβή και αναχωρούμε για τον Λιθότοπο που βρίσκεται στις όχθες της ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8, 25/8 Με απευθείας πτήσεις της Cyprus Airways Λάρνακα Θεσσαλονίκη CY 426 09:30 11:30 Θεσσαλονίκη Λάρνακα CY 427 12:30 14:30

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΒΑΗ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΟΝΕΙΡΟ

ΧΑΒΑΗ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΧΑΒΑΗ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΑΡΚΟ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΔΕΙΠΝΟ ΙΣΤΟΡΙΑ PEARL HARBOUR ΚΑΙ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑΣ TRAVEL & TOURS 24821777 WET N WILD WITH TRANSPORT - DELUXE

Διαβάστε περισσότερα

Καλοκαίρι ημέρες & 10 διανυκτερεύσεις Εγγυημένες αναχωρήσεις με SCOOT AIRLINES 04 Αυγούστου & 11 Αυγούστου 2018

Καλοκαίρι ημέρες & 10 διανυκτερεύσεις Εγγυημένες αναχωρήσεις με SCOOT AIRLINES 04 Αυγούστου & 11 Αυγούστου 2018 Μπαλί & Σιγκαπούρη Ναοί, Ζούγκλα & Θεματικά πάρκα Με την επιμέλεια και οργάνωση του INSIDER μας, Πέτρου Βλαχόπουλου Τα πακέτα περιλαμβάνουν δύο βασικές εκδρομές, μία στο Μπαλί (Κεντρικό & Βόρειο Μπαλί

Διαβάστε περισσότερα

Μπανγκόκ Πουκετ - Σιγκαπούρη (12 ημέρες /9 νύχτες) 3 νύχτες στην Μπανγκόκ-4 νύχτες στο Πουκετ -2 νύχτες στην Σιγκαπούρη Ομαδικό πρόγραμμα

Μπανγκόκ Πουκετ - Σιγκαπούρη (12 ημέρες /9 νύχτες) 3 νύχτες στην Μπανγκόκ-4 νύχτες στο Πουκετ -2 νύχτες στην Σιγκαπούρη Ομαδικό πρόγραμμα Μπανγκόκ Πουκετ - Σιγκαπούρη (12 ημέρες /9 νύχτες) 3 νύχτες στην Μπανγκόκ-4 νύχτες στο Πουκετ -2 νύχτες στην Σιγκαπούρη Ομαδικό πρόγραμμα Αναχωρήσεις 2015-2016 Φεβρουάριος : 12, 25 Μάρτιος : 04, 13, 25

Διαβάστε περισσότερα

Μικροί Εξερευνητές στη Βόρεια Εύβοια

Μικροί Εξερευνητές στη Βόρεια Εύβοια Μικροί Εξερευνητές στη Βόρεια Εύβοια Ημέρες Ταξιδιού 3 Εξερεύνηση στα μαγευτικά τοπία και στις πανέμορφες παραλίες της Βόρειας Εύβοιας! Από: Christina Koraki ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ Μέρα 1 Για την περιοχή/πόλεις

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - Ντουμπάι LUX 6ημέρες / 5νύχτες. ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ - Ντουμπάι LUX 6ημέρες / 5νύχτες

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - Ντουμπάι LUX 6ημέρες / 5νύχτες. ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ - Ντουμπάι LUX 6ημέρες / 5νύχτες Τιμοκατάλογος : ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ/ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ/ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ 2018 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - Ντουμπάι LUX 6ημέρες / 5νύχτες Αναχωρήσεις 21, 22, 23, 24/12 (EMIRATES) & 21, 22 & *23/12 () ALOFT CITY CENTER DEIRA 4* 695 900 685

Διαβάστε περισσότερα

ΗΡΑΚΛΕΙΟ -ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι, του Ηρακλείου επιβίβαση στο πλοίο των ΜΙΝΩΙΚΩΝ τακτοποίηση στις καμπίνες αναχώρηση.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ -ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι, του Ηρακλείου επιβίβαση στο πλοίο των ΜΙΝΩΙΚΩΝ τακτοποίηση στις καμπίνες αναχώρηση. ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΜΕΤΕΩΡΑ -Λ. ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΒΟΛΟΣ -ΠΗΛΙΟ -ΑΘΗΝΑ 27/2-3/3 ΗΡΑΚΛΕΙΟ -ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1η ημέρα Συγκέντρωση στο λιμάνι, του Ηρακλείου επιβίβαση στο πλοίο των ΜΙΝΩΙΚΩΝ τακτοποίηση στις καμπίνες αναχώρηση.

Διαβάστε περισσότερα

KALAΜΙ ΤRΑVEL ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. ΕΚΔΡΟΜΕΣ- ΤΑΞΙΔΙΑ- ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ- ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΛ- ΦΑΞ: ΚΙΝΗΤΑ: FACEBOOK: KalamiCorfu

KALAΜΙ ΤRΑVEL ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. ΕΚΔΡΟΜΕΣ- ΤΑΞΙΔΙΑ- ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ- ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΛ- ΦΑΞ: ΚΙΝΗΤΑ: FACEBOOK: KalamiCorfu KALAΜΙ ΤRΑVEL ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΚΔΡΟΜΕΣ- ΤΑΞΙΔΙΑ- ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ- ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΛ- ΦΑΞ: 26610 81581 ΚΙΝΗΤΑ: 693 2930643 FACEBOOK: KalamiCorfu 5 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΑΠΟ 12 ΕΩΣ 16 IOYΛΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ Θεσσαλονίκη-Τέμπη-Καλαμπάκα- Τρίκαλα-Πύλη-Ελάτη-Περτούλι- Μετέωρα-Μέτσοβο-Γρεβενά- Καστοριά-Πρέσπες-Νυμφαίο- Πτολεμαίδα-Κοζάνη-Φλώρινα- Εδεσσα-Νάουσα Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7,

Διαβάστε περισσότερα

Πουκέτ, Ατομικά & Γαμήλια Ταξίδια, 8 ημέρες

Πουκέτ, Ατομικά & Γαμήλια Ταξίδια, 8 ημέρες Τομέας: ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΣΙΑ, Τύπος ταξιδιού: Ατομικά Πουκέτ, Ατομικά & Γαμήλια Ταξίδια, 8 ημέρες Διανυκτερεύσεις: Πουκέτ (5) Γενικά Tο Πουκέτ είναι το μεγαλύτερο σε έκταση νησί της Ταϊλάνδης με υπέροχες

Διαβάστε περισσότερα

01 ΜΑΪΟΥ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015. Exclusive Kenya Safari Zanzibar. Exclusive Kenya Safari - Mombasa

01 ΜΑΪΟΥ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015. Exclusive Kenya Safari Zanzibar. Exclusive Kenya Safari - Mombasa Πακέτα 6-7 διανυκτερεύσεων 01 ΜΑΪΟΥ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 Οι τιμές είναι υπολογισμένες κατ' άτομο Exclusive Kenya Safari Zanzibar Διαμονή Εποχικότητα Δίκλινο στο Ocean Paradise με ημιδιατροφή σε superior garden

Διαβάστε περισσότερα

Μπαλί & Σιγκαπούρη Ναοί, Ζούγκλα & Θεματικά πάρκα. Mini Group

Μπαλί & Σιγκαπούρη Ναοί, Ζούγκλα & Θεματικά πάρκα. Mini Group Μπαλί & Σιγκαπούρη Ναοί, Ζούγκλα & Θεματικά πάρκα Mini Group Εγγυημένες αναχωρήσεις με το νέο αεροσκάφος dreamliner Boeing της SCOOT Airlines *Ένα ταξίδι μία τιμή! Όλες οι τιμές μας είναι ΤΕΛΙΚΕΣ και ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ

Διαβάστε περισσότερα

10 ΜΕΡΕΣ, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Δεκεμβρίου Ιανουαρίου 2018

10 ΜΕΡΕΣ, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Δεκεμβρίου Ιανουαρίου 2018 ΝΑΙΡΟΜΠΙ ΛΙΜΝΗ ΝΑΙΒΑΣΑ ΜΑΣΑΙ ΜΑΡΑ ΜΟΜΠΑΣΑ 10 ΜΕΡΕΣ, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2017 24 Δεκεμβρίου 2017 02 Ιανουαρίου 2018 ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ Η Κένυα είναι η πιο ελκυστική χώρα της ανατολικής Αφρικής. Εκεί ο επισκέπτης

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΡΑΝΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΝΗΣΙ ΛΟΚΡΟΥΜ ΜΟΣΤΑΡ

ΤΙΡΑΝΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΝΗΣΙ ΛΟΚΡΟΥΜ ΜΟΣΤΑΡ ΤΙΡΑΝΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΝΗΣΙ ΛΟΚΡΟΥΜ ΜΟΣΤΑΡ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 6/46 ΗΜΕΡΕΣ Περιλαμβάνονται: Μεταφορές/περιηγήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3*. Ημιδιατροφή

Διαβάστε περισσότερα

European Contest for Young Scientists (EUSYS, https://eucys2017.eu/)

European Contest for Young Scientists (EUSYS, https://eucys2017.eu/) European Contest for Young Scientists (EUSYS, https://eucys2017.eu/) Το Λύκειο Αγίου Ιωάννη έλαβε μέρος στον 29ο Ευρωπαϊκό διαγωνισμό για Νεαρούς Επιστήμονες (29th European Union Contest for Young Scientists-

Διαβάστε περισσότερα

5ήµερη προσκυνηµατική εκδροµή στην Αµοργό

5ήµερη προσκυνηµατική εκδροµή στην Αµοργό 5ήµερη προσκυνηµατική εκδροµή στην Αµοργό Η Αµοργός, το νησί του ''Απέραντου Γαλάζιου'', βρίσκεται στο νοτιοανατολικό άκρο των Κυκλάδων, σε απόσταση 136 ναυτικών µιλίων από τον Πειραιά. Είναι µακρόστενο

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΑΛΙ Δράκοι του Κομόντο

ΜΠΑΛΙ Δράκοι του Κομόντο ΜΠΑΛΙ Δράκοι του Κομόντο Μπαλί, Αρχιπέλαγος Φλόρες 10 ΗΜΕΡΕΣ / 7 ΝΥΧΤΕΣ από 1.445 ΑΤΟΜΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ Εγγυημένες αναχωρήσεις καθημερινά με ελάχιστη συμμετοχή 2 ατόμων! ΜΑΡΤΙΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2018 ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: ΑΣΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΞΕΝΑΓΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ & ΦΩΤΑ 2015-16

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΞΕΝΑΓΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ & ΦΩΤΑ 2015-16 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΞΕΝΑΓΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ & ΦΩΤΑ 2015-16 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 5ΗΜΕΡΟ LUX ΜΕ ΤΗΝ 2 ΓΕΥΜΑΤΑ ME THN ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ 535 220 595 310 5* SUP. GRAND GHAYA

Διαβάστε περισσότερα

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι Τιμοκατάλογος : ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ/ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ/ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ 2017 Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι 6ημέρες από 690 Κομνηνών 12, Θεσ/νίκη Τ. 2310 235 554 hm@caravel-travel.gr www.caraveltravel.gr Ντουμπάι LUX 6ημέρες / 5νύχτες

Διαβάστε περισσότερα

Φθινόπωρο με το Βόρειο Σέλας στην Ισλανδία! ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 6 ημέρες ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 05/10/18

Φθινόπωρο με το Βόρειο Σέλας στην Ισλανδία! ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 6 ημέρες ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 05/10/18 Φθινόπωρο με το Βόρειο Σέλας στην Ισλανδία! ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 6 ημέρες ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 05/10/18 ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Η περιήγηση στο «νησί της φωτιάς και του πάγου», όπως είναι γνωστή η Ισλανδία, είναι μια πρωτόγνωρη

Διαβάστε περισσότερα

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ ΜΟΥΣΕΙΟ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ ΖΩΗΣ & ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ UNIVERSAL STUDIOS - SEA AQUARIUM - ADVENTURE COVE PARK ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΚΤΗ & CHANGI TOUR

Διαβάστε περισσότερα

KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΒΟΣΠΟΡΟ-ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΙΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΒΟΣΠΟΡΟ-ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΙΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΒΟΣΠΟΡΟ-ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΙΑ 25-29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 1η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 06:00π.μ.από το γραφείο μας μέσω Ριου- Αντιρρίου, Ιονίας Οδού, όπου έξω από το Μπιζάνι θα κάνουμε 45 'λεπτά στάση για

Διαβάστε περισσότερα

Φώτα στη μαγευτική Λαπωνία και το Ελσίνκι! Ράνουα Ροβανιέμι - Όουλου

Φώτα στη μαγευτική Λαπωνία και το Ελσίνκι! Ράνουα Ροβανιέμι - Όουλου Φώτα στη μαγευτική Λαπωνία και το Ελσίνκι! Ράνουα Ροβανιέμι - Όουλου ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 5 ημέρες ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 02/01/19 ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Ένα ταξίδι που υπόσχεται παραμυθένιες στιγμές τις ημέρες των Φώτων στην

Διαβάστε περισσότερα

10 ημέρες ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ, 25 Απριλίου 2019 από 950 ΤΕΛΙΚΗ τιμή με Scoot Airlines

10 ημέρες ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ, 25 Απριλίου 2019 από 950 ΤΕΛΙΚΗ τιμή με Scoot Airlines Μπαλί, Το νησί των Θεών Ένας μοναδικός προορισμός γεμάτος εξωτικές εικόνες, γεμάτες φύση, ναούς, παράδοση και απέραντες ακτές. Ταξίδι ιδανικό για όσους αναζητούν: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΦΥΣΗ, ΑΓΟΡΕΣ, ΠΑΡΑΛΙΑ, ΓΑΜΗΛΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

Όλοι οι ερωτευμένοι πάνε μία φορά τουλάχιστον στη Μήλο!

Όλοι οι ερωτευμένοι πάνε μία φορά τουλάχιστον στη Μήλο! Όλοι οι ερωτευμένοι πάνε μία φορά τουλάχιστον στη Μήλο! Διάρκεια Ταξιδιού 2015-07-16 Ένα νησί 'φυσικά ρομαντικό'. Ιδανικός τόπος για ρομαντικές βόλτες, ηλιοβασιλέματα και κολύμπι σε εξωτικά νερά! Από:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ. Χατζηκυριάκου Μήδεια

ΕΚΘΕΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ. Χατζηκυριάκου Μήδεια ΕΚΘΕΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ COMENIOUS ΔΙΜΕΡΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΣΧΟΛΕΙΟ: ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ: 2012-1-TR1-COM07-37032 2 ΧΩΡΑ: ΤΟΥΡΚΙΑ-ΑΔΑΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ: AKIF PALALI

Διαβάστε περισσότερα

Βελιγράδι 4 ημέρες Αναχώρηση 23/12/2016 & 05/01/2017

Βελιγράδι 4 ημέρες Αναχώρηση 23/12/2016 & 05/01/2017 Βελιγράδι 4 ημέρες Αναχώρηση 23/12/2016 & 05/01/2017 Επικοινωνήσουμε μαζί σας με e-mail loggia@otenet.gr για περισσότερες λεπτομέρειες για το ταξίδι αυτό. Child Days Departures Hotels Double Single room

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΕΚ ΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 26/3-1/4/016

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΕΚ ΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 26/3-1/4/016 ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΕΚ ΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 26/3-1/4/016 ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1 η ηµέρα. Συγκέντρωση στο Λύκειο σας για την µεταφορά στο λιµάνι του Ηρακλείου. Επιβίβαση στο πλοίο τακτοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

16/8, 19/8, 23/8, 26/8, 30/8. Λάρνακα Βαρσοβία LO :50 06:25. Βαρσοβία Παρίσι LO :25 09:55. Παρίσι Βαρσοβία LO :40 21:55

16/8, 19/8, 23/8, 26/8, 30/8. Λάρνακα Βαρσοβία LO :50 06:25. Βαρσοβία Παρίσι LO :25 09:55. Παρίσι Βαρσοβία LO :40 21:55 ΠΑΡΙΣΙ DISNEYLAND ΠΑΡΚΟ ΑΣΤΕΡΙΞ Αναχωρήσεις: 5/7, 8/7, 12/7, 15/7, 19/7, 22/7, 26/7, 29/7 2/8, 5/8, 9/8, 12/8, 16/8, 19/8, 23/8, 26/8, 30/8 Με πτήσεις των Πολωνικών Αερογραμμών LOT Λάρνακα Βαρσοβία LO

Διαβάστε περισσότερα

Η αυθεντική Τήνος μέσα από τη ματιά του Vega Apartments

Η αυθεντική Τήνος μέσα από τη ματιά του Vega Apartments Η αυθεντική Τήνος μέσα από τη ματιά του Vega Apartments Ημέρες Ταξιδιού 4 στην καρδιά της Τηνιακής γης! Πολιτισμός, φύση και γαστρονομία που ξαφνιάζει! Από: Wondergreece Traveler ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ Μέρα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ

ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΑΝΑΧΩΡΉΣΕΙΣ ΚΆΘΕ ΔΕΥΤΈΡΑ ΠΡΩΊ & ΒΡΆΔΥ, ΤΕΤΆΡΤΗ ΠΡΩΊ,ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ ΒΡΆΔΥ, ΣΆΒΒΑΤΟ ΠΡΩΊ ΚΑΙ ΑΚΌΜΗ, ΕΚΔΡΟΜΈΣ ΑΠΌ ΤΉΝΟ ΣΕ... ΆΝΔΡΟ, ΣΎΡΟ & ΜΎΚΟΝΟ! 1 Αποκλειστικό πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

Αυτοκρατορικό Μαρόκο 8 ΜΕΡΕΣ8 ΜΕΡΕΣ

Αυτοκρατορικό Μαρόκο 8 ΜΕΡΕΣ8 ΜΕΡΕΣ Αυτοκρατορικό Μαρόκο 8 ΜΕΡΕΣ8 ΜΕΡΕΣ 1η ΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ ΚΑΖΑΜΠΛΑΝΚΑ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Καζαμπλάνκα μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Άφιξη, συνάντηση με τον αρχηγό σας και ξεκινάμε για την ξενάγηση

Διαβάστε περισσότερα

ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ & ΦΙΟΡΔ. Στοκχόλμη-Κοπεγχάγη-Γκέιλο-Μπέργκεν- Σόγκνεφιόρδ-Όσλο. Αναχωρήσεις: 17/7, 26/7, 2/8. Με απευθείας πτήσεις της Norwegian Airlines:

ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ & ΦΙΟΡΔ. Στοκχόλμη-Κοπεγχάγη-Γκέιλο-Μπέργκεν- Σόγκνεφιόρδ-Όσλο. Αναχωρήσεις: 17/7, 26/7, 2/8. Με απευθείας πτήσεις της Norwegian Airlines: ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ & ΦΙΟΡΔ Στοκχόλμη-Κοπεγχάγη-Γκέιλο-Μπέργκεν- Σόγκνεφιόρδ-Όσλο Αναχωρήσεις: 17/7, 26/7, 2/8 Με απευθείας πτήσεις της Norwegian Airlines: Λάρνακα Στοκχόλμη DY4402 04:05 07:30 Όσλο Λάρνακα DY1890

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ

ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ Αράχωβα Δελφοί-Παρνασσός-Γραβιά- Αγόριανη-Θερμοπύλες-Βόλος-Πήλιο- Σκίαθος-Εύβοια-Χαλκίδα-Αθήνα Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8, 25/8 Με απευθείας πτήσεις

Διαβάστε περισσότερα

9 ημέρες 8 νύχτες Colombo Habarana Dambulla - Kandy Pinawella - Nuwara Eliya Katharagama

9 ημέρες 8 νύχτες Colombo Habarana Dambulla - Kandy Pinawella - Nuwara Eliya Katharagama 9 ημέρες 8 νύχτες Colombo Habarana Dambulla - Kandy Pinawella - Nuwara Eliya Katharagama 1 η 2 η ημέρα Αθήνα Κολόμπο - Νεγκόμπο Αναχώρηση από την Αθήνα και άφιξη στην πρωτεύουσα της Σρι Λάνκα Colombo με

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση για την Ιταλία από τη

Παρουσίαση για την Ιταλία από τη Παρουσίαση για την Ιταλία από τη Ιταλία Τι είδαμε, τι κάναμε και πώς περάσαμε στην Ιταλία? Ημερολόγιο Comenius Ιταλία Για να δείξω πως περάσαμε στην Ιταλία θα φτιάξω ένα ημερολόγιο. Το ημερολόγιο θα έχει

Διαβάστε περισσότερα

Κόστα Ρίκα. Ατομικό ταξίδι

Κόστα Ρίκα. Ατομικό ταξίδι Κόστα Ρίκα Ατομικό ταξίδι Kόστα Ρίκα Μια χώρα ευλογημένη, με πλούσια βλάστηση, νερά, θαυμάσια τοπία που δημιούργησε η φύση. Πόλεις αποικιακές με ιδιαίτερο χαρακτήρα και χρώμα, λαός φιλόξενος, ζεστός, όμορφος.

Διαβάστε περισσότερα

Συνδυαστικά Πακέτα Ξενοδοχείου 2014

Συνδυαστικά Πακέτα Ξενοδοχείου 2014 Συνδυαστικά Πακέτα Ξενοδοχείου 2014 Standard Πακέτο Καθημερινή εκδρομή στις παραλίες του νησιού Μεσαίο Πακέτο Μεταφορά από το λιμάνι προς το ξενοδοχείο και αντιστρόφως παραδοσιακό καλωσόρισμα με τοπικό

Διαβάστε περισσότερα

Συντάχθηκε απο τον/την Administrator Πέμπτη, 02 Ιούλιος :00 - Τελευταία Ενημέρωση Πέμπτη, 30 Ιούλιος :12

Συντάχθηκε απο τον/την Administrator Πέμπτη, 02 Ιούλιος :00 - Τελευταία Ενημέρωση Πέμπτη, 30 Ιούλιος :12 από: Meteora Museum προς: vrisika@gmail.com Προς: Πολιτιστικοί Σύλλογοι Νομού Έβρου Καλαμπάκα, 27 / 07 / 2015 Κυρίες, Κύριοι, Με την επιστολή μας αυτή, θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07/07/ η ημέρα Άφιξη: 14:30 στην Αγκόνα. ΣΑΒΒΑΤΟ 08/07/ η ημέρα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07/07/ η ημέρα Άφιξη: 14:30 στην Αγκόνα. ΣΑΒΒΑΤΟ 08/07/ η ημέρα ΠΕΜΠΤΗ 06/07/2017(μετά τη δουλειά) Αναχώρηση: 16:00 από Τρίπολη για Ηγουμενίτσα Αναχώρηση: 11:00 από Ηγουμενίτσα για Αγκόνα Διανυκτέρευση στο πλοίο ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07/07/2017. 1 η ημέρα Άφιξη: 14:30 στην Αγκόνα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΡΗΤΗΣ. Aναχωρήσεις: 11/7, 18/7, 25/7, 1/8, 8/8, 15/8, 22/8. Με απευθείας πτήσεις της OLYMPIC AIR. Λάρνακα Ηράκλειο OA :50 20:20

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΡΗΤΗΣ. Aναχωρήσεις: 11/7, 18/7, 25/7, 1/8, 8/8, 15/8, 22/8. Με απευθείας πτήσεις της OLYMPIC AIR. Λάρνακα Ηράκλειο OA :50 20:20 ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΡΗΤΗΣ Aναχωρήσεις: 11/7, 18/7, 25/7, 1/8, 8/8, 15/8, 22/8 Με απευθείας πτήσεις της OLYMPIC AIR Λάρνακα Ηράκλειο OA 463 18:50 20:20 Ηράκλειο Λάρνακα OA 462 21:00 22:25 1η μέρα: ΛΑΡΝΑΚΑ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΣΧΑ 2019 ΚΕΡΚΥΡΑ. Οδική εκδρομή. 4, 5 ημέρες. από 245,00. Αναχωρήσεις. 25 Απριλίου 2019 & 26 Απριλίου 2019

ΠΑΣΧΑ 2019 ΚΕΡΚΥΡΑ. Οδική εκδρομή. 4, 5 ημέρες. από 245,00. Αναχωρήσεις. 25 Απριλίου 2019 & 26 Απριλίου 2019 ΠΑΣΧΑ 2019 ΚΕΡΚΥΡΑ Οδική εκδρομή 4, 5 ημέρες από 245,00 Αναχωρήσεις 25 Απριλίου 2019 & 26 Απριλίου 2019 Ανακαλύψτε την ανοιξιάτικη ομορφιά της γιορτινής Κέρκυρας με μοναδικά έθιμα, υπέροχες διαδρομές στη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ 38 ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 14/04/ /04/2016

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ 38 ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 14/04/ /04/2016 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ 38 ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 14/04/2016-17/04/2016 Η τετραήμερη εκπαιδευτική εκδρομή των μαθητών που συμμετείχαν στα προγράμματα Περιβαλλοντικής

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔΥ - ΒΙΕΝΝΗ

ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔΥ - ΒΙΕΝΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ Σ Χ Ο Λ Ι Κ Η Ε Κ Δ Ρ Ο Μ Η ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔΥ - ΒΙΕΝΝΗ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΝΑΥΛΩΜΕΝΗ ΠΤΗΣΗ ΑΠΟ / ΠΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 5 νύχτες /6 ημέρες 1η Μέρα: Ηράκλειο - Πράγα/ Ξενάγηση Παλιά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΣΧΑ στην ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ με Ανάσταση στα Καρπάθια

ΠΑΣΧΑ στην ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ με Ανάσταση στα Καρπάθια ΠΑΣΧΑ στην ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ με Ανάσταση στα Καρπάθια ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΗ από ΧΑΝΙΑ 7ήμερο πλούσιο πρόγραμμα 11 17 Απριλίου 2017 ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ ΚΑΡΠΑΘΙΑ ΤΡΑΝΣΥΛΒΑΝΙΑ 399!!! 1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ 1 η ημέρα, 11/04

Διαβάστε περισσότερα

Α Κύκλος: 1 14 Ιουλίου 2013

Α Κύκλος: 1 14 Ιουλίου 2013 Α Κύκλος: 1 14 Ιουλίου 2013 ΔΕΥΤΕΡΑ, 1 Ιουλίου Άφιξη στο ξενοδοχείο Ιλισός και τακτοποίηση στα δωμάτια 17:30 Κέρασμα και συνάντηση με τους υπεύθυνους των Θερινών Σχολείων 20:30-23:00 ΤΡΙΤΗ, 2 Ιουλίου 09:30-10:00

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔH - ΒΙΕΝΝΗ

ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔH - ΒΙΕΝΝΗ Σ Χ Ο Λ Ι Κ Η Ε Κ Δ Ρ Ο Μ Η ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔH - ΒΙΕΝΝΗ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΝΑΥΛΩΜΕΝΗ ΠΤΗΣΗ 5 νύχτες /6 ημέρες 1η Μέρα: Πράγα/ Ξενάγηση Παλιά πόλη Αναχώρηση από Κρήτη νωρίς το πρωί για την πόλη μουσείο

Διαβάστε περισσότερα

Στη Λίμνη Κεριού μπορείτε επίσης να κάνετε καταδύσεις και να εξερευνήσετε τις κοντινές θαλάσσιες σπηλιές.

Στη Λίμνη Κεριού μπορείτε επίσης να κάνετε καταδύσεις και να εξερευνήσετε τις κοντινές θαλάσσιες σπηλιές. Ζάκυνθος Η Ζάκυνθος, το Φιόρε του Λεβάντε είναι ένα ακόμη νησί του Ιονίου προικισμένο από τη φύση με μοναδικές ομορφιές. Είναι το νοτιότερο νησί του συμπλέγματος και το τρίτο σε έκταση και πληθυσμό των

Διαβάστε περισσότερα

ΚΡΑΜΠΙ ΜΠΑΝΓΚΟΚ Μεταξένιες παραλίες & Σμαραγδένιος Βούδας 10 μέρες/ 07 νύχτες

ΚΡΑΜΠΙ ΜΠΑΝΓΚΟΚ Μεταξένιες παραλίες & Σμαραγδένιος Βούδας 10 μέρες/ 07 νύχτες ΚΡΑΜΠΙ ΜΠΑΝΓΚΟΚ Μεταξένιες παραλίες & Σμαραγδένιος Βούδας 10 μέρες/ 07 νύχτες Αναχώρηση: 05 Απρίλιου 2018 από την Θεσσαλονίκη Επιστροφή: 14 Απριλίου 2018 στην Θεσσαλονίκη Αεροπορική εταιρεία: Qatar Airways

Διαβάστε περισσότερα

DATE FROM TO CARRIER FLIGHT TIME 20/7 και 3/8 NORWEGIAN AIRLINES. 03:05 06:35 28/7 και 11/8 NORWEGIAN AIRLINES

DATE FROM TO CARRIER FLIGHT TIME 20/7 και 3/8 NORWEGIAN AIRLINES. 03:05 06:35 28/7 και 11/8 NORWEGIAN AIRLINES ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ & ΦΙΟΡΔ ΠΤΗΣΕΙΣ:(Με απευθείας πτήσεις της Norwegian Airlines) DATE FROM TO CARRIER FLIGHT TIME 20/7 και 3/8 ΛΑΡΝΑΚΑ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ NORWEGIAN AIRLINES DY 4402 03:05 06:35 28/7 και 11/8 ΟΣΛΟ ΛΑΡΝΑΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΑΝΣΚΟ ΜΠΑΝΣΚΟ-ΣΟΦΙΑ-ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4-ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1 / 5

ΜΠΑΝΣΚΟ ΜΠΑΝΣΚΟ-ΣΟΦΙΑ-ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4-ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1 / 5 ΜΠΑΝΣΚΟ-ΣΟΦΙΑ-ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4-ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: 24 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1 / 5 1η μέρα Αίγιο - Bansko (700 χλμ): Αναχώρηση από το Γραφείο μας στις 00:15 το πρωί με τις ανάλογες καθοδόν στάσεις για το συνοριακό

Διαβάστε περισσότερα

Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: 28/03/2012-01/04/2012 ή εναλλακτικά 04/04/2012 08/04/2012

Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: 28/03/2012-01/04/2012 ή εναλλακτικά 04/04/2012 08/04/2012 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΗΜΕΡΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΜΕ ΒΑΣΙΚΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΤΗΣ Β ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: 28/03/2012-01/04/2012

Διαβάστε περισσότερα

BALI 8-21 AUG2015. Η ΦΡΟΝΤΙΔΑ! Κορυφαίες ταξιδιωτικές υπηρεσίες γιατί είμαστε ταξιδιώτες, όπως Εσείς!

BALI 8-21 AUG2015. Η ΦΡΟΝΤΙΔΑ! Κορυφαίες ταξιδιωτικές υπηρεσίες γιατί είμαστε ταξιδιώτες, όπως Εσείς! BALI 8-21 AUG2015 ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ! 10 χρόνια τώρα ταξιδεύουμε στους κορυφαίους προορισμούς του πλανήτη. [1] Η ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ! Δημιουργούμε παρέες που λατρεύουν το βουνό, τη θάλασσα, την περιπέτεια! Η ΦΡΟΝΤΙΔΑ!

Διαβάστε περισσότερα

Ζήστε το ξακουστό Πάσχα στην Κέρκυρα με τα μοναδικά έθιμα παρέα με την ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ (Μεγάλη Πέμπτη με Δευτέρα του Πάσχα, Απριλίου)!

Ζήστε το ξακουστό Πάσχα στην Κέρκυρα με τα μοναδικά έθιμα παρέα με την ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ (Μεγάλη Πέμπτη με Δευτέρα του Πάσχα, Απριλίου)! Ζήστε το ξακουστό Πάσχα στην Κέρκυρα με τα μοναδικά έθιμα παρέα με την ΙΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ (Μεγάλη Πέμπτη με Δευτέρα του Πάσχα, 25-29 Απριλίου)! Αν σας ρωτούσαν ποια περιοχή της Ελλάδας είναι πιο ξακουστή για

Διαβάστε περισσότερα

Karystos Beach Front - Εύβοια. οικολογικό συγκρότημα

Karystos Beach Front - Εύβοια. οικολογικό συγκρότημα Karystos Beach Front - Εύβοια οικολογικό συγκρότημα Περιγραφή συγκροτήματος Συγκρότημα τεσσάρων οικολογικών και βιοκλιματικών εξοχικών κατοικιών σε οργανωμένο παραθεριστικό οικισμό, με άμεση πρόσβαση στην

Διαβάστε περισσότερα

Διακοπές - Fly & Drive

Διακοπές - Fly & Drive Διακοπές - Fly & Drive Γενικές πληροφορίες Η Ικαρία είναι γνωστή ως το Νησί της Μακροζωίας και της χαλάρωσης, κάτι το οποίο θα το επιβεβαιώσετε με την πρώτη σας γνωριμία με τους ντόπιους κατοίκους του

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ Η πολυπόθητη μέρα για την εκδρομή μας στην Κωνσταντινούπολη είχε φτάσει! Βαλίτσες, φωτογραφικές μηχανές, τα λόγια που είχε να μάθει ο καθένας από όσους συμμετέχουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΥΝΤΑ ΚΑΝΑ ΑΓΙΟΣ ΔΟΜΙΝΙΚΟΣ - ΠΟΥΝΤΑ ΚΑΝΑ

ΠΟΥΝΤΑ ΚΑΝΑ ΑΓΙΟΣ ΔΟΜΙΝΙΚΟΣ - ΠΟΥΝΤΑ ΚΑΝΑ ΠΟΥΝΤΑ ΚΑΝΑ ΑΓΙΟΣ ΔΟΜΙΝΙΚΟΣ - ΠΟΥΝΤΑ ΚΑΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΟΜΙΝΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΣΑΟΝΑ & ΓΕΥΜΑ ΠΑΡΚΟ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ SCAPE ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΔΟΜΙΝΙΚΑΝΟ ΣΑΦΑΡΙ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ ΣΑΜΑΝΑ &

Διαβάστε περισσότερα

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει: Μπαλί Το Νησί των Θεών Αναχώρηση : 24.12.18 10 Ημέρες / 8 διανυκτερεύσεις Μπαλί Ατελείωτες παραλίες με χρυσή αμμουδιά, οργιώδης βλάστηση, καταπράσινοι ορυζώνες, ενεργά ηφαίστεια, μικρά παραδοσιακά χωριά,

Διαβάστε περισσότερα

20 ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΩΣ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ & 01 ΕΩΣ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ. 2 ο παιδί. Τιμή σε δίκλινο. 1 ο παιδί ΑΝΝΑ ΖISIMOS ΑΔΑΜΑΝΤΑΣ

20 ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΩΣ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ & 01 ΕΩΣ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ. 2 ο παιδί. Τιμή σε δίκλινο. 1 ο παιδί ΑΝΝΑ ΖISIMOS ΑΔΑΜΑΝΤΑΣ 13 ΜΗΛΟΣ Σελ 1619 4ΗΜ ΑΝΝΑ ΖISIMOS 265 199 279 199 339 199 ΜΙΜΟΖΑ 275 135 315 359 CHRONIS ROOMS 285 329 379 MELTEMI 289 339 379 289 199 339 199 385 199 295 345 389 LIOGERMA 305 359 415 ΑPOLLON ΠΟΛΛΩΝΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

2019 ΜΑΡΤΙΟΣ - ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

2019 ΜΑΡΤΙΟΣ - ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ Σίνα 14 και Ακαδημίας, 106 72 Αθήνα, τηλ.: (+30) 210 3642707 fax: (+30) 210 3648252 Αγ. Σοφίας 10, 54622 Θεσσαλονίκη, τηλ.: (+30) 2310 230555 fax: (+30) 2310 230556 Ε-mail: info@cosmorama.gr Website: www.cosmorama-travel.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ

ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ Αράχωβα-Δελφοί-Ιτέα-Γραβιά- Γοργοπόταμος-Στυλίδα-Βόλος- Πήλιο-Σκίαθος-Εύβοια-Χαλκίδα- Αθήνα Αναχωρήσεις: 8/7, 15/7, 22/7, 29/7, 5/8, 12/8, 19/8, 26/8 Με απευθείας πτήσεις της

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ (Τρεις διανυκτερεύσεις)

ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ (Τρεις διανυκτερεύσεις) Tour code: 02118F ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ (Τρεις διανυκτερεύσεις) Μόνο δυο ώρες απέχει από τη Αθήνα κι όμως, το στολίδι του Παρνασσού, η γνωστή από τα χιονοδρομικά κέντρα και την κοσμοπολίτικη

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΑΓΚΟΓΚ ΠΟΥΚΕΤ ΜΕ ΓΚΡΟΥΠ

ΜΠΑΓΚΟΓΚ ΠΟΥΚΕΤ ΜΕ ΓΚΡΟΥΠ ΗΡΑΚΛΕΙΟ : ΖΩΓΡΑΦΟΥ 12 Τηλ. 2810280040 fax 2810281506 ΑΘΗΝΑ: ΣΑΧΤΟΥΡΗ 106 ΠΕΙΡΑΙΑΣ Τηλ. 2103319761 E-mail: roundtravel@roundtravel.gr www.roundtravel.gr ΜΠΑΓΚΟΓΚ ΠΟΥΚΕΤ ΜΕ ΓΚΡΟΥΠ Το Πούκετ είναι ένα υπέροχο

Διαβάστε περισσότερα

Κυνηγώντας το Βόρειο Σέλας στην Ισλανδία

Κυνηγώντας το Βόρειο Σέλας στην Ισλανδία Κυνηγώντας το Βόρειο Σέλας στην Ισλανδία ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 6 ημέρες ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 02/03/19 ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: H Ισλανδία είναι, χωρίς αμφιβολία, ένας από τους πιο μαγευτικούς προορισμούς στην Ευρώπη. Αυτή η μικρή,

Διαβάστε περισσότερα

Anemelia Hotel Apartments

Anemelia Hotel Apartments Anemelia Hotel Apartments Παροχές ξενοδοχείου και υπηρεσίες Καλώς ήρθατε στο ξενοδοχείο μας. Εγώ κι η οικογένεια μου είμαστε ενθουσιασμένοι που σας έχουμε κοντά μας για αυτό το καλοκαίρι κι ευελπιστούμε

Διαβάστε περισσότερα