Παντελάκης Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ. Trade Direct Manual

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Παντελάκης Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ. Trade Direct Manual"

Transcript

1 Παντελάκης Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ. Trade Direct Manual Παντελάκης Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ: Trade Direct manual Page 1 of 28 Copyright. ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

2 Περιεχόμενα Σκοπός... 3 Σύνδεση στην Υπηρεσία... 3 Λειτουργίες της υπηρεσίας από κεντρικό menu... 6 Ενότητα Trade Direct από κεντρικό menu εφαρμογής... 6 Ενότητα Συναλλαγές από κεντρικό menu εφαρμογής... 9 Ενότητα Αγορές από κεντρικό menu εφαρμογής Ενότητα Λογαριασμοί από κεντρικό menu εφαρμογής Ενότητα Ανάλυση από κεντρικό menu εφαρμογής Ενότητα Στατιστικά Συναλλαγών από κεντρικό menu εφαρμογής Ενότητα Πλατφόρμα από κεντρικό menu εφαρμογής Παντελάκης Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ: Trade Direct manual Page 2 of 28 Copyright. ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

3 Σκοπός Σκοπός του συγκεκριμένου εγγράφου είναι να βοηθήσει στην κατανόηση και τις λειτουργίες της νέας πλατφόρμας του TradeDirect. Σύνδεση στην Υπηρεσία Υφιστάμενοι Πελάτες του TradeDirect Προκειμένου να επιτύχουμε σύνδεση με την συγκεκριμένη υπηρεσία θα πρέπει να πληκτρολογήσουμε από έναν web browser την διεύθυνση: Το επόμενο βήμα είναι να πατήσουμε στο πεδίο Σύνδεση στο Trade Direct και να εισάγουμε τους κωδικούς πρόσβασης μας. Στο πρώτο πεδίο πληκτρολογούμε τον οκταψήφιο αριθμό λογαριασμού μας. Στο δεύτερο πεδίο πληκτρολογούμε ολόκληρο των μυστικό κωδικό. Καταργείται πλέον το εικονικό πληκτρολόγιο που ίσχυε μέχρι σήμερα. Παντελάκης Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ: Trade Direct manual Page 3 of 28 Copyright. ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

4 Στο τρίτο πεδίο εισάγουμε την μυστική απάντηση της ερώτησης ασφαλείας. Αφού εισάγουμε σωστά τα στοιχεία μας θα εμφανιστεί η κάτωθι εικόνα, θα πρέπει να αλλάξουμε τον μυστικό κωδικό και να επιλέξουμε ένα νέο. Κατά την δημιουργία του νέου μυστικού κωδικού ισχύουν οι παρακάτω περιορισμοί. 1. Δεν πρέπει να είναι ίδιος με τον προηγούμενο 2. Δεν πρέπει να είναι ίδιος με τον κωδικό πελάτη 3. Δεν πρέπει να περιέχει περισσότερα από 2 όμοια συνεχόμενα ψηφία ή χαρακτήρες (π.χ. 888,fff) 4. Δεν πρέπει να αποτελείται από περισσότερους των 2 συνεχόμενων αριθμητικών χαρακτήρων, είτε σε αύξουσα είτε σε φθίνουσα σειρά (789,987) 5. Πρέπει να αποτελείται από 6 έως και 16 αλφαριθμητικούς χαρακτήρες 6. Πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 1 αλφαριθμητικό,1 αριθμητικό και 1 ειδικό χαρακτήρα. Παντελάκης Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ: Trade Direct manual Page 4 of 28 Copyright. ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

5 Κατόπιν θα πρέπει να επιλέξουμε και μία απάντηση ασφαλείας. Εάν επιθυμείται μπορείτε να κρατήσετε την ήδη υπάρχουσα. Σημαντική διευκρίνηση Η παραπάνω διαδικασία αφορά του υφιστάμενους πελάτες. Όσον αφορά τους νέους πελάτες για την εισαγωγή τους στην πλατφόρμα ο αριθμός λογαριασμού θα είναι ο ίδιος με τον χρηματιστηριακό του κωδικό. Εφόσον ολοκληρώσουμε την εισαγωγή μας στο σύστημα οδηγούμαστε στο κεντρικό menu. Σημείωση Σε περίπτωση όπου η εφαρμογή μείνει ανοικτή χωρίς καμία ενέργεια (idle) πάνω από 20 λεπτά, τότε απενεργοποιείται η σύνδεση. Παντελάκης Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ: Trade Direct manual Page 5 of 28 Copyright. ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

6 Λειτουργίες της υπηρεσίας από κεντρικό menu Μετά την επιτυχή σύνδεση στην υπηρεσία trade direct, έχουμε τις κάτωθι επιλογές (ενότητες) από το κεντρικό menu: - Trade Direct - Συναλλαγές - Αγορές - Χαρτοφυλάκια - Νέα & Αναλύσεις - Αναφορές & Βεβαιώσεις - Διάφορα Οι λειτουργίες των συγκεκριμένων επιλογές αναλύονται στις επόμενες παραγράφους. Ενότητα Trade Direct από κεντρικό menu εφαρμογής Στην ενότητα Trade Direct εμφανίζονται οι γενικές πληροφορίες σύνδεσης του χρήστη στην υπηρεσία. Οι επιλογές πού έχει ο χρήστης είναι οι κάτωθι: - Καλώς ήλθατε - Προσωπικές Πληροφορίες - Επιφάνειες Εργασίας - Αποθήκευση Επιφάνειας - Επαναφορά Επιφάνειας - Έξοδος Ποιο συγκεκριμένα: Καλώς ήλθατε Σε αυτήν την επιλογή εμφανίζονται τα στοιχεία του πελάτη, ονοματεπώνυμο, χρηματιστηριακός κωδικός, ημερομηνία και ώρα τελευταίας εισόδου στην ηλεκτρονική πλατφόρμα, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο το οποίο έχει δηλώσει για την ηλεκτρονική αλληλογραφία καθώς επίσης και για το αν παρακολουθεί την συνεδρίαση σε πραγματικό χρόνο η με δεκαπεντάλεπτη καθυστέρηση. Καθημερινά θα γίνεται ανάρτηση των ανακοινώσεων της Εταιρίας, εταιρικών πράξεων και η ημερήσια ανάλυση της Παντελάκης Χρηματισηριακής. Παντελάκης Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ: Trade Direct manual Page 6 of 28 Copyright. ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

7 Προσωπικές πληροφορίες Σε αυτήν την επιλογή εμφανίζονται περισσότερες πληροφορίες του χρήστη όπως ο χρηματιστηριακός του κωδικός, το ονοματεπώνυμο του, ο αριθμός των χαρτοφυλακίων του τα οποία τηρεί στην εταιρία μας καθώς και την μερίδα και τον λογαριασμό Σ.Α.Τ. (Σύστημα Αύλων Τίτλων)) Στοιχεία Επικοινωνίας Σε αυτήν την επιλογή εμφανίζονται τα προσωπικά στοιχεία που έχει δηλώσει ο πελάτης στην εταιρία μας, σε περίπτωση αλλαγής κάποιων από των στοιχείων αυτών παρακαλείσθε όπως επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών για να ζητήσετε την μεταβολή των στοιχείων σας. Ο χρήστης έχει την δυνατότητα να επιλέξει τα κάτωθι υπό-menu: Ενέργειες Προσωπικά Μηνύματα Ενέργειες Στο υπό-menu ενέργειες ο χρήστης μπορεί: Να αλλάξει την απάντηση ασφαλείας Να αλλάξει τον μυστικό κωδικό (Password) Να αλλάξει τον κωδικό πρόσβασης (User Name) Προσωπικά μηνύματα Στο υπό-menu Προσωπικά μηνύματα ο χρήστης μπορεί να ενημερωθεί για ότι προσωπικό μήνυμα έχει αποσταλεί από την εταιρία μας. Παντελάκης Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ: Trade Direct manual Page 7 of 28 Copyright. ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

8 Επιφάνειες Εργασίας Σε αυτήν την επιλογή ο χρήστης έχει την δυνατότητα να διαμορφώσει την επιφάνεια εργασίας όπως επιθυμεί. Οι δυνατότητες που έχει ο χρήστης αφορούν: Την τρέχουσα επιφάνεια εργασίας Τις αποθηκευμένες επιφάνειες εργασίας Ποιο συγκεκριμένα: Τρέχουσα επιφάνεια εργασίας Στην επιλογή ο χρήστης έχει τις επιλογές: Αποθήκευση Αποθήκευση ως Επαναφορά Αποθηκευμένες επιφάνειες εργασίας Στην επιλογή ο χρήστης έχει τις επιλογές: Ορισμός ως αρχική Διαγραφή Αποθήκευση επιφανείας Σε αυτήν την επιλογή γίνεται η αποθήκευση της επιφάνειας όπως την έχουμε ορίσει στα προηγούμενα βήματα. Επαναφορά επιφανείας Σε αυτήν την επιλογή γίνεται η επαναφορά της επιφάνειας όπως ήταν στην αρχική της μορφή. Έξοδος Με την συγκεκριμένη επιλογή πραγματοποιούμε έξοδο από την εφαρμογή Παντελάκης Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ: Trade Direct manual Page 8 of 28 Copyright. ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

9 Ενότητα Συναλλαγές από κεντρικό menu εφαρμογής Στην ενότητα αυτή πραγματοποιούμε τις συναλλαγές μας στις διάφορες αγορές, ελέγχουμε τις τιμές, τα προϊόντα, συμμετέχουμε σε εταιρικές πράξεις και πραγματοποιούμε σενάρια συναλλαγών. Οι επιλογές που έχουμε στο menu των συναλλαγών είναι : - Αγορά - Πώληση - Εντολές - Εκτελέσεις - Εντολές στο Πρόχειρο - Δυναμικό χαρτοφυλάκιο - Συμμετοχή σε Εταιρικές Πράξεις - Επιλογή Χαρτοφυλακίου - Προϊόντα Ποιο συγκεκριμένα: Παντελάκης Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ: Trade Direct manual Page 9 of 28 Copyright. ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

10 Αγορά Ανοίγοντας την επιλογή Αγορά μας εμφανίζεται η κάτωθι εικόνα Πατώντας στο πεδίο Σύμβολο μπορούμε να αναζητήσουμε την μετοχή με βάση το σύμβολο της, το isin της ή την ονομασία της. Αφού επιλέξουμε την μετοχή που μας ενδιαφέρει θα εμφανιστεί το βάθος τιμών. Στο πεδίο Ποσότητα σημειώνουμε τα τεμάχια που επιθυμούμε να αγοράσουμε Στο πεδίο Όριο εμφανίζονται 4 επιλογές. Με όριο: Την τιμή που επιθυμούμε να αγοράσουμε Market: Στην τιμή που είναι ο πωλητής Στο Άνοιγμα: Στην τιμή που θα ανοίξει η διαπραγμάτευση της μετοχής Στο κλείσιμο: : Στην τιμή που θα σταματήσει η διαπραγμάτευση της μετοχής Εάν επιλέξουμε το πεδίο Με όριο τότε στο πεδίο Τιμή θα ορίσουμε την τιμή αγοράς Αφού ολοκληρώσουμε την εισαγωγή της εντολής μπορούμε να δούμε την αξία της εντολής καθώς επίσης και τα εκτιμώμενα έξοδα. Τέλος όταν είμαστε έτοιμοι για την αποστολή της εντολής στο χρηματιστήριο πατάμε την επιλογή Συνέχεια. Παντελάκης Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ: Trade Direct manual Page 10 of 28 Copyright. ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

11 Πώληση Ανοίγοντας την επιλογή Πώληση μας εμφανίζεται η κάτωθι εικόνα. Πατώντας στο πεδίο Σύμβολο μπορούμε να αναζητήσουμε την μετοχή με βάση το σύμβολο της, το isin της ή την ονομασία της. Αφού επιλέξουμε την μετοχή που μας ενδιαφέρει θα εμφανιστεί το βάθος τιμών. Στο πεδίο Ποσότητα σημειώνουμε τα τεμάχια που επιθυμούμε να πουλήσουμε Στο πεδίο Όριο εμφανίζονται 4 επιλογές. Με όριο: Την τιμή που επιθυμούμε να πουλήσουμε Market: Στην τιμή που είναι ο αγοραστής Στο Άνοιγμα: Στην τιμή που θα ανοίξει η διαπραγμάτευση της μετοχής Στο κλείσιμο: : Στην τιμή που θα σταματήσει η διαπραγμάτευση της μετοχής Εάν επιλέξουμε το πεδίο Με όριο τότε στο πεδίο Τιμή θα ορίσουμε την τιμή πώλησης Αφού ολοκληρώσουμε την εισαγωγή της εντολής μπορούμε να δούμε την αξία της εντολής καθώς επίσης και τα εκτιμώμενα έξοδα. Τέλος όταν είμαστε έτοιμοι για την αποστολή της εντολής στο χρηματιστήριο πατάμε την επιλογή Συνέχεια. Παντελάκης Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ: Trade Direct manual Page 11 of 28 Copyright. ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

12 Εντολές Ανοίγοντας την επιλογή εντολές μας εμφανίζεται το κάτωθι wizard. Αφού ολοκληρώσουμε την αποστολή της εντολής στο χρηματιστήριο, μπορούμε να ελέγξουμε την κατάσταση της εντολής από την επιλογή Εντολές. Εκτελέσεις Ανοίγοντας την επιλογή εκτελέσεις μας εμφανίζεται η κάτωθι εικόνα. Για την ενημέρωση μας όσον αφορά την εκτέλεση ή όχι της εντολής μας μεταφερόμαστε στο πεδίο Εκτελέσεις από το οποίο ελέγχουμε την εκτέλεση της. Παντελάκης Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ: Trade Direct manual Page 12 of 28 Copyright. ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

13 Εντολές στο πρόχειρο Ανοίγοντας την επιλογή εντολές στο πρόχειρο μας εμφανίζεται η κάτωθι εικόνα. Εδώ έχουμε την δυνατότητα να δημιουργήσουμε μια εντολή και αντί να κάνουμε αποστολή στο χρηματιστήριο να την μεταφέρουμε στο Πρόχειρο. Εάν επιθυμούμε μπορούμε να την στείλουμε αργότερα στο χρηματιστήριο, είτε να την μεταβάλλουμε είτε να την διαγράψουμε. Δυναμικό Χαρτοφυλάκιο Ανοίγοντας την επιλογή Δυναμικό Χαρτοφυλάκιο μας εμφανίζεται το χαρτοφυλάκιο μας. Μέσα από αυτή την επιλογή μπορούμε κάνοντας δεξί κλικ σε μια από τις μετοχές μας να προβούμε άμεσα σε αγορά η πώληση της, αφού εισάγουμε την εντολή παρακολουθούμε στα αντίστοιχα πεδία την ποσότητα της εντολής, πόση ποσότητα έχει εκτελεστεί καθώς επίσης και την νέα μας θέση. Ενημερωνόμαστε για τον ημερήσιο όγκο που έχει κάνει η μετοχή, για την ημερήσια μέση τιμή διαπραγμάτευσης καθώς και για το ποσοστό της ημερήσιας μεταβολής της. Παντελάκης Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ: Trade Direct manual Page 13 of 28 Copyright. ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

14 Συμμετοχή σε Εταιρικές Πράξεις Ανοίγοντας την επιλογή Συμμετοχή σε Εταιρικές Πράξεις μας εμφανίζεται η κάτωθι εικόνα. Η επιλογή αυτή μας δίνει την δυνατότητα να ενημερωθούμε για τυχόν ενεργές εταιρικές πράξεις που θα πραγματοποιηθούν από εταιρίες που είναι εισηγμένες στο χρηματιστήριο. Παραθέτουμε ένα παράδειγμα για τον τρόπο που προχωράμε σε αυτή την διαδικασία. Όπως βλέπουμε στην παραπάνω εικόνα η εταιρία του Ο.Τ.Ε. προβαίνει σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, εμείς εφόσον έχουμε στην κατοχή μας μετοχές της εν λόγω εταιρίας ενημερωνόμαστε για τους όρους, την τιμή εξάσκησης καθώς επίσης και για περίοδο εξάσκησης, εφόσον αποφασίσουμε ότι θέλουμε να συμμετάσχουμε καταχωρούμε την αίτηση μας ηλεκτρονικά πλέον και φροντίζουμε για το χρηματικό υπόλοιπο να κατατεθεί στον λογαριασμό μας. Παντελάκης Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ: Trade Direct manual Page 14 of 28 Copyright. ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

15 Προϊόντα Ανοίγοντας την επιλογή Προϊόντα μας εμφανίζεται το κάτωθι wizard. Η επιλογή προϊόντα μας δίνει την δυνατότητα να αναζητήσουμε ένα προϊόν με βάση το σύμβολο, την ονομασία ή το ISIN. Μπορούμε να αναζητήσουμε ένα προϊόν με βάση την χώρα στην οποία διαπραγματεύεται. Μπορούμε για παράδειγμα να επιλέξουμε την χώρα ΕΛΛΑΔΑ και να αφήσουμε το πεδίο Σύμβολο κενό, τότε θα μας εμφανίσει όλες τις μετοχές που διαπραγματεύονται στο χρηματιστήριο της Ελλάδας. Αυτή την διαδικασία μπορούμε να την επαναλάβουμε για οποιαδήποτε χώρα. Αφού επιλέξουμε την μετοχή που μας ενδιαφέρει μπορούμε κάνοντας δεξί κλικ να επιλέξουμε αγορά ή πώληση και να μεταφερθούμε αυτόματα στο εντολόχαρτο. Παντελάκης Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ: Trade Direct manual Page 15 of 28 Copyright. ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

16 Ενότητα Αγορές από κεντρικό menu εφαρμογής Στην ενότητα Αγορές εμφανίζονται πληροφορίες της αγοράς καθώς και επιλογές παρακολούθησης. Οι επιλογές που έχουμε στο menu Αγορές, είναι : - Εικονικά Χαρτοφυλάκια - Βάθος Αγοράς - Εικόνα Αγοράς Ποιο συγκεκριμένα: Εικονικά Χαρτοφυλάκια Ανοίγοντας την επιλογή Εικονικά Χαρτοφυλάκια μας εμφανίζεται η κάτωθι εικόνα Για την δημιουργία ενός εικονικού χαρτοφυλακίου θα πρέπει να έχουμε ανοίξει και την επιλογή προϊόντα ώστε να μεταφέρουμε το προϊόν στο εικονικό χαρτοφυλάκιο. Για παράδειγμα αναζητούμε την μετοχή της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, πληκτρολογούμε την λέξη ΕΤΕ και πατάμε την επιλογή ανανέωση. Αφού μας εμφανίσει την μετοχή κάνουμε διπλό κλικ με το ποντίκι μας και μεταφέρεται η μετοχή στο εικονικό χαρτοφυλάκιο. Παντελάκης Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ: Trade Direct manual Page 16 of 28 Copyright. ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

17 Μπορούμε να εισάγουμε ότι χρηματιστηριακό προϊόν επιθυμούμε. Αφού δημιουργήσουμε το εικονικό μας χαρτοφυλάκιο κάνοντας δεξί κλικ έχουμε την επιλογή να προβούμε άμεσα σε αγορά της μετοχής τοποθετώντας την ποσότητα και την τιμή που επιθυμούμε, μπορούμε να κάνουμε πώληση, μπορούμε να παρακολουθήσουμε το βάθος της αγοράς, μπορούμε να αφαιρέσουμε κάποιο προϊόν ή να επιλέξουμε καθαρισμό που αφορά το σύνολο του χαρτοφυλακίου. Επιλέγοντας την ανανέωση, ανανεώνονται όλες οι τιμές των μετοχών που βρίσκονται στο εικονικό χαρτοφυλάκιο. Βάθος Αγοράς Ανοίγοντας την επιλογή Βάθος Αγοράς μας εμφανίζεται η κάτωθι εικόνα. Για να παρακολουθήσουμε το βάθος αγοράς μιας μετοχής μας κάνουμε δεξί κλικ με το ποντίκι και επιλέγουμε το σύμβολο της μετοχής που επιθυμούμε. Παντελάκης Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ: Trade Direct manual Page 17 of 28 Copyright. ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

18 Εικόνα Αγοράς Ανοίγοντας την επιλογή Εικόνα Αγοράς μας εμφανίζεται η κάτωθι εικόνα. Σε αυτή την επιλογή παρακολουθούνε τους κυριότερους δείκτες του Χρηματιστηρίου Αθηνών τους δείκτες των Παραγώγων του Χρηματιστηρίου Αθηνών, Ξένους Δείκτες καθώς επίσης και τιμές Συναλλάγματος και Μετάλλων. Παντελάκης Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ: Trade Direct manual Page 18 of 28 Copyright. ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

19 Ενότητα Χαρτοφυλάκια από κεντρικό menu εφαρμογής Στην ενότητα Λογαριασμοί εμφανίζονται πληροφορίες σχετικά τους λογαριασμούς που διατηρεί ο χρήστης σε διάφορα χρηματιστήρια. Οι επιλογές που έχουμε στο menu Λογαριασμοί, είναι : - Δυναμικό Χαρτοφυλάκιο - Στατικό Χαρτοφυλάκιο - Χαρτοφυλάκιο Πίστωσης - Χαρτοφυλάκιο Παραγώγων - Ανάλυση Χαρτοφυλακίου - Πινακίδια - Συναλλαγές ανά προϊόν - Αναλυτική Χρηματική Καρτέλα - Ιστορικές Εντολές - Διαχείριση Διαθεσίμων - Καρτέλα Τόκων - Μεταφορές Χρημάτων Ποιο συγκεκριμένα Δυναμικό Χαρτοφυλάκιο Ανοίγοντας την επιλογή Δυναμικό Χαρτοφυλάκιο μας εμφανίζεται το χαρτοφυλάκιο μας. Μέσα από αυτή την επιλογή μπορούμε κάνοντας δεξί κλικ σε μια από τις μετοχές μας να προβούμε άμεσα σε αγορά η πώληση της, αφού εισάγουμε την εντολή παρακολουθούμε στα αντίστοιχα πεδία την ποσότητα της εντολής, πόση ποσότητα έχει εκτελεστεί καθώς επίσης και την νέα μας θέση. Ενημερωνόμαστε για τον ημερήσιο όγκο που έχει κάνει η μετοχή, για την ημερήσια μέση τιμή διαπραγμάτευσης καθώς και για το ποσοστό της ημερήσιας μεταβολής της. Στατικό Χαρτοφυλάκιο Παντελάκης Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ: Trade Direct manual Page 19 of 28 Copyright. ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

20 Ανοίγοντας την επιλογή Στατικό Χαρτοφυλάκιο εμφανίζεται το χαρτοφυλάκιο μας, μπορούμε να ενημερωθούμε για την τρέχουσα αποτίμηση μας. Χαρτοφυλάκιο Πίστωσης Ανοίγοντας την επιλογή Χαρτοφυλάκιο Πίστωσης ενημερωνόμαστε για την κατάσταση του λογαριασμού μας, για το ποσοστό αρχικού περιθωρίου μας, το ποσοστό διατηρητέου περιθωρίου, το ποσοστό στο οποίο πρέπει να επανέλθει ο λογαριασμός μας μετά από margin call, το ανώτατο χρηματικό όριο πίστωσης που ορίζεται κατά την έναρξη της σύμβασης για την αποτίμηση καθώς και για την αγοραστική μας δύναμη. Χαρτοφυλάκιο Παραγώγων Ανοίγοντας την επιλογή Χαρτοφυλάκιο Παραγώγων ενημερωνόμαστε για την κατάσταση του λογαριασμού μας. Πιο συγκεκριμένα παρακολουθούμε το περιθώριο ασφάλειας του λογαριασμού μας, το χρηματικό μας υπόλοιπο και για το αν εμφανίζεται έλλειμμα περιθωρίου. Ανάλυση Χαρτοφυλακίου Ανοίγοντας την επιλογή Ανάλυση Χαρτοφυλακίου μας εμφανίζεται η κάτωθι εικόνα Ανοίγοντας την επιλογή Ανάλυση Χαρτοφυλακίου παρακολουθούμε τα χρηματικά μας διαθέσιμα, την αξία του χαρτοφυλακίου, τα χρηματικά διαθέσιμα τα οποία έχουν δεσμευτεί σε προθεσμιακή κατάθεση, τις αγορές και τις πωλήσεις της ημέρας καθώς επίσης το λογιστικό και το διαθέσιμο υπόλοιπο Παντελάκης Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ: Trade Direct manual Page 20 of 28 Copyright. ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

21 Πινακίδια Ανοίγοντας την επιλογή Πινακίδια μας εμφανίζεται η κάτωθι εικόνα Ορίζουμε την περίοδο για την οποία θέλουμε να εμφανίσουμε τα πινακίδια, αφού εμφανιστούν κάνουμε δεξί κλικ στο πινακίδιο που επιθυμούμε και επιλέγουμε εκτύπωση πινακιδίου. Στη συνέχεια μεταφερόμαστε στο πεδίο Στατιστικά Συναλλαγών / Αναφορές και βλέπουμε το πινακίδιο. Μία άλλη επιλογή που έχουμε είναι πατώντας δεξί κλικ με το ποντίκι να ελέγχουμε την επιλογή Προβολή Πλαισίου Ομαδοποίησης, αφού προβούμε σε αυτή την κίνηση εμφανίζεται ένα νέο πεδίο κάτω από την επιλογή ημερομηνιών στο οποίο μπορούμε να σύρουμε πχ. Το πεδίο Τύπος και να ομαδοποιήσει τα πινακίδια με βάση τις αγορές και τις πωλήσεις μας. Μπορούμε να σύρουμε όποιο πεδίο επιθυμούμε, με αυτό τον τρόπο απλουστεύουμε την διαδικασία αναζητήσεως ενός πινακιδίου. Συναλλαγές ανά προϊόν Ανοίγοντας την επιλογή συναλλαγές ανά προϊόν έχουμε την δυνατότητα να εισάγουμε το σύμβολο της μετοχής που επιθυμούμε καθώς και την περίοδο και να ενημερωθούμε για τις εκτελεσμένες πράξεις που έχουμε πραγματοποιήσει ανά προϊόν. Αναλυτική Χρηματική Καρτέλα Ανοίγοντας την επιλογή Αναλυτική Χρηματική Καρτέλα ενημερωνόμαστε για όλες τις χρηματικές μας κινήσεις που έχουμε πραγματοποιήσει, για παράδειγμα παρακολουθούμε καταθέσεις και αναλήψεις που έχουμε κάνει, χρήματα που έχουν δεσμευθεί σε προθεσμιακή κατάθεση, τυχόν χρεώσεις που προκύπτουν από το κόστος διατήρησης χαρτοφυλακίου, είσπραξη μερισμάτων κ.α. Παντελάκης Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ: Trade Direct manual Page 21 of 28 Copyright. ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

22 Ιστορικές Εντολές Ανοίγοντας την επιλογή Ιστορικές Εντολές έχουμε την δυνατότητα να ορίσουμε μια περίοδο και να εμφανιστούν όλες οι εντολές που έχουμε στείλει προς εισαγωγή στο χρηματιστήριο, μέσω αυτής της επιλογής βλέπουμε ποιες από αυτές τις εντολές εκτελέστηκαν και ποιες παρέμειναν ανεκτέλεστες. Μία άλλη επιλογή που έχουμε είναι πατώντας δεξί κλικ με το ποντίκι να ελέγχουμε την επιλογή Προβολή Πλαισίου Ομαδοποίησης, αφού προβούμε σε αυτή την κίνηση εμφανίζεται ένα νέο πεδίο κάτω από την επιλογή ημερομηνιών στο οποίο μπορούμε να σύρουμε πχ. Το πεδίο Τύπος και να ομαδοποιήσει τα πινακίδια με βάση τις αγορές και τις πωλήσεις μας. Μπορούμε να σύρουμε όποιο πεδίο επιθυμούμε, με αυτό τον τρόπο απλουστεύουμε την διαδικασία αναζητήσεως. Διαχείριση Διαθεσίμων Ανοίγοντας την επιλογή Διαχείριση Διαθεσίμων ενημερωνόμαστε για το χρηματικό μας ποσό το οποίο έχει δεσμευθεί σε προθεσμιακή κατάθεση, την ημερομηνία Έναρξης και της Λήξης, το ποσό το οποίο έχει δεσμευθεί, το επιτόκιο το οποίο έχει κλείσει η εταιρία τα χρήματα μας, καθώς επίσης τον τόκο τον οποίο εισπράξαμε και τον φόρο που αναλογεί. Καρτέλα Τόκων Ανοίγοντας την επιλογή Καρτέλα Τόκων μας ενημερωνόμαστε για τους πιστωτικούς ή χρεωστικούς τόκους οι οποίοι προκύπτουν στο χρηματιστηριακό μας λογαριασμό. Ορίζουμε την ημερομηνία για την οποία θέλουμε να ενημερωθούμε καθώς και για το χαρτοφυλάκιο μας. Παντελάκης Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ: Trade Direct manual Page 22 of 28 Copyright. ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

23 Μεταφορές Χρημάτων Ανοίγοντας την επιλογή Μεταφορές Χρημάτων μπορούμε να καταχωρήσουμε την αίτηση μας ώστε να μεταφέρουμε ένα χρηματικό ποσό από τον χρηματιστηριακό μας λογαριασμό στην τραπεζικό μας. Έχουμε την δυνατότητα να ενημερωθούμε μέσω της αναζήτησης για παλαιότερες αναλήψεις που είχαμε καταχωρήσει στο σύστημα. Για καταχώρηση ενός νέου αιτήματος πατάμε δεξί κλικ με το ποντίκι και επιλέγουμε Νέα Μεταφορά Χρημάτων και εμφανίζεται η παρακάτω εικόνα: Στο πεδίο Επιλογή Τράπεζας και Τραπεζικός Λογαριασμός επιλέγουμε τον συνδεδεμένο τραπεζικό μας λογαριασμό, επιλέγουμε την ημερομηνία της κατάθεσης και ορίζουμε το ποσό το οποίο επιθυμούμε να μεταφερθεί. Στο πεδίο Αιτιολογία δεν είναι απαραίτητο να συμπληρώσουμε κάτι. Το αίτημα σας μεταφέρεται αυτόματα στο αρμόδιο τμήμα της εταιρίας και αφού ολοκληρώσει τον έλεγχο του αιτήματος σας προχωράει στην κατάθεση του πιστωτικού υπολοίπου. Παντελάκης Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ: Trade Direct manual Page 23 of 28 Copyright. ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

24 Ενότητα Νέα & Αναλύσεις από κεντρικό menu εφαρμογής Στην ενότητα Ανάλυση εμφανίζονται πληροφορίες σχετικά με την Αγορά. Οι επιλογές που έχουμε στο menu Ανάλυση, είναι : - Οικονομικά Νέα - Αναλύσεις Ποιο συγκεκριμένα Οικονομικά Νέα Ανοίγοντας την επιλογή Οικονομικά Νέα ενημερώνεστε για τα τρέχοντα οικονομικά και χρηματιστηριακά νέα. Αναλύσεις Ανοίγοντας την επιλογή Αναλύσεις παρακολουθούμε την Ημερήσια Ανάλυση που πραγματοποιεί το Τμήμα Ανάλυσης της εταιρίας μας. Σε αυτή την επιλογή θα αναρτώνται ενημερωτικά μηνύματα προς τους επενδυτές όπως αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κάποιας εταιρίας, η αποκοπή μερίσματος κάποιας εταιρίας κ.α. Παντελάκης Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ: Trade Direct manual Page 24 of 28 Copyright. ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

25 Ενότητα Αναφορές & Βεβαιώσεις από κεντρικό menu εφαρμογής Στην ενότητα Στατιστικά Συναλλαγών εμφανίζονται πληροφορίες σχετικά με στατικά στοιχεία από τις κινήσεις των λογαριασμών. Οι επιλογές που έχουμε στο menu Στατιστικά Συναλλαγών, είναι : - Κίνηση Λογαριασμού - Καταστάσεις Χαρτοφυλακίων - Πινακίδια Χ.Α. - Πινακίδια Ξένων Αγορών - Βεβαιώσεις Δευτερογενούς Αγοράς - Εταιρικές Πράξεις - Παραστατικά Παροχής Υπηρεσιών - Βεβαιώσεις Προθεσμιακών Καταθέσεων - Αναφορές Ποιο συγκεκριμένα Κίνηση Λογαριασμού Ανοίγοντας την επιλογή Κίνηση Λογαριασμού επιλέγουμε τον μήνα για τον οποίο επιθυμούμε να εκτυπώσουμε την κίνηση λογαριασμού μας. Αφού επιλέξουμε τον μήνα και πατήσουμε το πεδίο Συνέχεια μεταφερόμαστε στην επιλογή Αναφορές για να εκτυπώσουμε την κίνηση μας. Καταστάσεις Χαρτοφυλακίων Ανοίγοντας την επιλογή Καταστάσεις Χαρτοφυλακίων μας εμφανίζονται οι 2 κάτωθι επιλογές: Απόδοση Χαρτοφυλακίου: Επιλέγουμε ημερομηνία και το χαρτοφυλάκιο και πατάμε το πεδίο ΟΚ. Στη συνέχεια μεταφερόμαστε στην επιλογή Αναφορές για να εκτυπώσουμε την κίνηση μας. Παντελάκης Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ: Trade Direct manual Page 25 of 28 Copyright. ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

26 Κίνηση Λογαριασμού: Επιλέγουμε ημερομηνία και το χαρτοφυλάκιο και πατάμε το πεδίο ΟΚ. Στη συνέχεια μεταφερόμαστε στην επιλογή Αναφορές για να εκτυπώσουμε την κίνηση μας. Πινακίδια Χ.Α. Ανοίγοντας την επιλογή Πινακίδια Χ.Α. επιλέγουμε την περίοδο για την οποία επιθυμούμε να εκτυπώσουμε πινακίδια και πατάμε το πεδίο ανανέωση. Αφού ολοκληρώσουμε την διαδικασία, κάνουμε δεξί κλικ σε όποιο πινακίδιο επιθυμούμε και επιλέγουμε την επιλογή Δημιουργία Αναφοράς. Στη συνέχεια μεταφερόμαστε στην επιλογή Αναφορές για να εκτυπώσουμε την κίνηση μας. Πινακίδια Ξένων Αγορών Ανοίγοντας την επιλογή Πινακίδια Ξένων Αγορών επιλέγουμε την περίοδο για την οποία επιθυμούμε να εκτυπώσουμε πινακίδια και πατάμε το πεδίο ανανέωση. Αφού ολοκληρώσουμε την διαδικασία, κάνουμε δεξί κλικ σε όποιο πινακίδιο επιθυμούμε και επιλέγουμε την επιλογή Δημιουργία Αναφοράς. Στη συνέχεια μεταφερόμαστε στην επιλογή Αναφορές για να εκτυπώσουμε την κίνηση μας. Βεβαιώσεις Δευτερογενούς Αγοράς Ανοίγοντας την επιλογή Βεβαιώσεις Δευτερογενούς Αγοράς επιλέγουμε την περίοδο για την οποία επιθυμούμε να εκτυπώσουμε βεβαίωση για την εκτέλεση ομολόγων και πατάμε το πεδίο ανανέωση. Στη συνέχεια μεταφερόμαστε στην επιλογή Αναφορές για να εκτυπώσουμε την κίνηση μας. Εταιρικές Πράξεις Ανοίγοντας την επιλογή Εταιρικές Πράξεις επιλέγουμε την περίοδο για την οποία επιθυμούμε να εκτυπώσουμε βεβαίωση για την συμμετοχή μας σε εταιρική πράξη και πατάμε το πεδίο ανανέωση. Στη συνέχεια μεταφερόμαστε στην επιλογή Αναφορές για να εκτυπώσουμε την κίνηση μας. Παραστατικά Παροχής Υπηρεσιών Ανοίγοντας την επιλογή Παραστατικά Παροχής Υπηρεσιών επιλέγουμε την περίοδο για την οποία επιθυμούμε να εκτυπώσουμε βεβαίωση για την πληρωμή που καταβάλλαμε όσον αφορά το κόστος διατήρησης χαρτοφυλακίου μας, Η χρέωση γίνεται ανά τρίμηνο.. Επίσης εκτυπώνουμε την βεβαίωση για τους τόκους που έχουμε καταβάλει στην περίπτωση που Παντελάκης Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ: Trade Direct manual Page 26 of 28 Copyright. ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

27 διατηρούμε χαρτοφυλάκιο πίστωσης. Η χρέωση γίνεται ανά μήνα. Αφού αναζητήσουμε το παραστατικό κάνουμε δεξί κλικ και δημιουργούμε την αναφορά, στη συνέχεια μεταφερόμαστε στην επιλογή Αναφορές για να εκτυπώσουμε την κίνηση μας Βεβαιώσεις Προθεσμιακών Καταθέσεων Ανοίγοντας την επιλογή Βεβαιώσεις Προθεσμιακών Καταθέσεων επιλέγουμε το έτος για το οποίο θέλουμε να εκτυπώσουμε την βεβαίωση, στη συνέχεια μεταφερόμαστε στην επιλογή Αναφορές για να εκτυπώσουμε την κίνηση μας. Αναφορές Ανοίγοντας την επιλογή Αναφορές βρίσκουμε όλες τις εκτυπώσεις που έχουμε ζητήσει, έχουμε την δυνατότητα να τις διατηρήσουμε στην βάση μας ή να τις διαγράψουμε. Παντελάκης Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ: Trade Direct manual Page 27 of 28 Copyright. ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

28 Ενότητα Διάφορα από κεντρικό menu εφαρμογής Στην ενότητα Πλατφόρμα εμφανίζονται πληροφορίες σχετικά με πληροφορίες και ενέργειες που εξυπηρετούν την ασφάλεια συναλλαγών. Οι επιλογές που έχουμε στο menu Πλατφόρμα, είναι : - Ασφάλεια - Τεχνικές Πληροφορίες - Έξοδος Ποιο συγκεκριμένα Ασφάλεια Ανοίγοντας την επιλογή Ασφάλεια ο χρήστης μπορεί: Να αλλάξει την απάντηση ασφαλείας Να αλλάξει τον μυστικό κωδικό Να αλλάξει τον κωδικό πρόσβασης Τεχνικές Πληροφορίες Ανοίγοντας την επιλογή Τεχνικές Πληροφορίες εμφανίζονται τα βήματα τα οποία έχει κάνει ο χρήστης από την στιγμή που πραγματοποίησε σύνδεση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα. Οι πληροφορίες αυτές είναι τεχνικές και θα χρησιμοποιηθούν σε περίπτωση τεχνικού προβλήματος. Έξοδος Με την συγκεκριμένη επιλογή πραγματοποιούμε έξοδο από την εφαρμογή Παντελάκης Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ: Trade Direct manual Page 28 of 28 Copyright. ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΕΩΣ ALPHA WEB TRADING

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΕΩΣ ALPHA WEB TRADING ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΕΩΣ ALPHA WEB TRADING Το μενού του ALPHA WEB TRADING αποτελείται από τις εξής επιλογές: Το Προφίλ μου Πρόσθετος Κωδικός Ασφαλείας* Προσωπικές Πληροφορίες* Αλλαγή Ψευδωνύμου Αλλαγή Μυστικού

Διαβάστε περισσότερα

onlinetrading.piraeus-sec.gr

onlinetrading.piraeus-sec.gr onlinetrading.piraeus-sec.gr Η νέα πλατφόρμα ΟnlineΤrading είναι σχεδιασμένη με βάση τις σύγχρονες απαιτήσεις προσφέροντας δυνατότητες προσαρμογής σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Η πλατφόρμα προσφέρει εύκολη

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΤΙΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 1. ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ (Χ.Α.) Α. ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΠΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΣΕ ΜΕΤΟΧΕΣ & ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟ Χ.Α. ΕΞΟΔΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ & ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες εγκατάστασης εφαρµογής διαβίβασης εντολών Χ.Α.Α. µέσω της EUROCORP Χρηµατιστηριακής Σελίδα 1 από 11

Οδηγίες εγκατάστασης εφαρµογής διαβίβασης εντολών Χ.Α.Α. µέσω της EUROCORP Χρηµατιστηριακής Σελίδα 1 από 11 Οδηγίες εγκατάστασης εφαρµογής διαβίβασης εντολών Χ.Α.Α. µέσω της EUROCORP Χρηµατιστηριακής Σελίδα 1 από 11 Οδηγίες εγκατάστασης - σύνδεσης προγράµµατος Σε έναν browser (π.χ. Internet Explorer) πληκτρολογείστε

Διαβάστε περισσότερα

Τραπεζικές Συναλλαγές μέσω Διαδικτύου

Τραπεζικές Συναλλαγές μέσω Διαδικτύου Τραπεζικές Συναλλαγές μέσω Διαδικτύου Ηλεκτρονικές Τραπεζικές Συναλλαγές Τι είναι οι Ηλεκτρονικές Τραπεζικές Συναλλαγές; Είναι η πραγματοποίηση τραπεζικών συναλλαγών χωρίς να χρειάζεται η φυσική παρουσία

Διαβάστε περισσότερα

Manual Συστήματος. MIS & Εντολοδοσίας. Ver.2.0

Manual Συστήματος. MIS & Εντολοδοσίας. Ver.2.0 Manual Συστήματος MIS & Εντολοδοσίας Ver.2.0 Περιεχόμενα Είσοδος στο Σύστημα... 4 Μηχανισμός Ταυτοποίησης Χρηστών... 4 Reports Επενδυτών... 5 Θέση Πελάτη... 5 Χρηματική Καρτέλα... 6 Πινακίδια Πελάτη...

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός συναλλαγών. Σε CFDs

Οδηγός συναλλαγών. Σε CFDs Οδηγός συναλλαγών Σε CFDs Περιεχόμενα Οδηγός Συναλλαγών σε CFDs... 2 Κατάσταση Λογαριασμού... 2 Διαγράμματα... 2 Είδη Εντολών για τα CFDs... 2 ΣΤΟ DEMO ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 1 Οδηγός Συναλλαγών σε CFDs Καλώς ήλθατε

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Εφαρμογής Συστήματος Διαχείρισης Λογισμικού

Εγχειρίδιο Χρήσης Εφαρμογής Συστήματος Διαχείρισης Λογισμικού Πανεπιστήμιο Αιγαίου Εγχειρίδιο Χρήσης Εφαρμογής Συστήματος Διαχείρισης Λογισμικού Έκδοση 1.2 Περιεχόμενα 1. Είσοδος και Έξοδος από το Σύστημα... 3 2. Βοήθεια... 3 3. Αλλαγή Συνθηματικού... 3 4. Διαχείριση

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Επαγγελματιών Εταιρίας

Διαχείριση Επαγγελματιών Εταιρίας Διαχείριση Επαγγελματιών Εταιρίας Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Διαχείρισης Ελεύθερων Επαγγελματιών Εταιρίας. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία

Διαβάστε περισσότερα

ZTrade Quick Start User Manual Version 2.2

ZTrade Quick Start User Manual Version 2.2 ZTrade Quick Start User Manual Version 2.2 1. Εισαγωγή Το κείμενο αυτό περιγράφει τις βασικές λειτουργίες της εφαρμογής ZΤrade για την παρακολούθηση των αγορών και την διαχείριση των χαρτοφυλακίων. Για

Διαβάστε περισσότερα

Υπολογισμός και αποστολή Αναλυτικής Περιοδικής Δήλωσης

Υπολογισμός και αποστολή Αναλυτικής Περιοδικής Δήλωσης Υπολογισμός και αποστολή Αναλυτικής Περιοδικής Δήλωσης Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας υπολογισμού και αυτόματης υποβολής της Αναλυτικής Περιοδικής

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ Χ-Order Client

ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ Χ-Order Client ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ Χ-Order Client Έκδοση : 1.20 01/04/2011 Copyright 2011 - Χρηματιστήριο Αθηνών Α.Ε. ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ...3 1.1 Πρόλογος...3 1.2 Προαπαιτούμενα...3 2 ΒΑΣΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Βάσης Δεδομένων (dbadmin)

Διαχείριση Βάσης Δεδομένων (dbadmin) Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > Εμπορική Διαχείριση > Διαχείριση Βάσης Δεδομένων (dbadmin) Διαχείριση Βάσης Δεδομένων (dbadmin) Μέσα από τη διαχείριση βάσης δεδομένων

Διαβάστε περισσότερα

1. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ AXIASMS

1. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ AXIASMS ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΞΙΑSMS ΙΟΥΝΙΟΣ 2010 ATHENS, November 2002 ΥΠΗΡΕΣΙΑ AXIASMS 1. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ AXIASMS Σας υπενθυμίζουμε ότι η ΕΧΑΕ έχει ξεκινήσει την λειτουργία της υπηρεσίας AXIASMS, η οποία αφορά την

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΦΥΡΑ ΣΥΝ ΕΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

ΓΕΦΥΡΑ ΣΥΝ ΕΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΓΕΦΥΡΑ ΣΥΝ ΕΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α ΕΝΟΤΗΤΑ 1...1 ΠΛΗΚΤΡΑ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ...2 ΕΝΟΤΗΤΑ 2...3 ΓΕΦΥΡΑ ΣΥΝ ΕΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ...4 - Ρυθµίσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΥΛΙΚΩΝ

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΥΛΙΚΩΝ Εισαγωγή γνωματεύσεων διαβητικών υλικών στο internet (eδαπυ) 1. Εισάγουμε τον κωδικό χρήστη και το συνθηματικό για να εισέλθουμε στην εφαρμογή https://apps.ika.gr/econsummedsuppl/faces/login.xhtml.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΠΟΣΟΣΤΟ επί αξίας πινακιδίου. ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΝΤΟΛΕΣ Έως 1,25% Έως 7. Online Trading Από 0,35% Τηλεφωνική Εντολή Από 0,60%

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΠΟΣΟΣΤΟ επί αξίας πινακιδίου. ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΝΤΟΛΕΣ Έως 1,25% Έως 7. Online Trading Από 0,35% Τηλεφωνική Εντολή Από 0,60% ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΜΕΤΟΧΕΣ Χ.Α, ΟΜΟΛΟΓΑ, ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΙΔΙΩΤΕΣ ΠΕΛΑΤΕΣ (Φυσικά ή Νομικά πρόσωπα) 1. ΑΜΟΙΒΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ (αρ. έκδοσης ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΔΕΗ - ΟΤΕ ΕΥΑΘ WIND (εφαρμόζεται αντίστοιχα στις ΔΕΥΑ)

ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ (αρ. έκδοσης ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΔΕΗ - ΟΤΕ ΕΥΑΘ WIND (εφαρμόζεται αντίστοιχα στις ΔΕΥΑ) ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ (αρ. έκδοσης 2.0.4.1.) ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΔΕΗ - ΟΤΕ ΕΥΑΘ WIND (εφαρμόζεται αντίστοιχα στις ΔΕΥΑ) Αρχική οθόνη Αφού κάνουμε login εμφανίζονται στην αρχική οθόνη τα στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ Αριστείδου 9, 105 59 Αθήνα τηλ.: 210 321 3928 Fax: 210 321 6810 email: info@petropoulakis.net www.petropoulakis.gr ΤΙΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Η τιμολογιακή μας πολιτική είναι εναρμονισμένη

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου

Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου Bee Group Α.Ε. [Type the company name] [Pick the date] Εγχειρίδιο λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Αρχική Σελίδα... 3 2. Δημιουργία Λογαριασμού... 3 3.

Διαβάστε περισσότερα

ΒΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ ΔΙΑΣΑΦΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ στο SEPAdesk

ΒΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ ΔΙΑΣΑΦΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ στο SEPAdesk ΒΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ ΔΙΑΣΑΦΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ στο SEPAdesk Α. Καταχώρηση στοιχείων διασάφησης Για την διασφάλιση των δεδομένων του προγράμματος SEPAdesk, θα πρέπει να ορίσετε κωδικό πρόσβασης στον προσωπικό

Διαβάστε περισσότερα

Ethniki Cyprus Rate User Manual

Ethniki Cyprus Rate User Manual MANUAL Ethniki Cyprus Rate User Manual Περιεχόµενα Λίγα λόγια για την εφαρµογή Εγκατάσταση και είσοδος στην εφαρµογή Νέος χρήστης / Αίτηση εγγραφής Ήδη εγγεγραµµένος χρήστης Καταχώρηση στοιχείων ασφαλιστή

Διαβάστε περισσότερα

Υποδείγματα μηνυμάτων συστήματος ΑξΙΑsms

Υποδείγματα μηνυμάτων συστήματος ΑξΙΑsms συστήματος ΑξΙΑsms Έκδοση :.0 07/09/200 Έκδοση.0, 07/09/200 /2 Πνευματικά Δικαιώματα Το παρόν αποτελεί ιδιοκτησία της Ε.Χ.Α.Ε. και τα δικαιώματα επί των πληροφοριών του παρόντος κειμένου προστατεύονται

Διαβάστε περισσότερα

Για να δείτε όλες τις εγγραφές της εκτύπωσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα βελάκια.

Για να δείτε όλες τις εγγραφές της εκτύπωσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα βελάκια. Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > PRISMA Win Εμπορικό > Πελάτες > Εκτυπώσεις Εκτυπώσεις Λογιστικές Καρτέλα Πελάτη Στην Καρτέλα του Πελάτη εμφανίζονται αναλυτικά,

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνολογία Λογισµικού Ι Κεφάλαιο 3 Μια αναλυτικότερη προσέγγιση στην δραστηριότητα 3.10

Τεχνολογία Λογισµικού Ι Κεφάλαιο 3 Μια αναλυτικότερη προσέγγιση στην δραστηριότητα 3.10 ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Πρόγραµµα σπουδών "ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ" - Θ.Ε. ΠΛΗ11 Τεχνολογία Λογισµικού Ι Κεφάλαιο 3 Μια αναλυτικότερη προσέγγιση στην δραστηριότητα 3.10 Βασίλειος Βεσκούκης ιδάκτωρ Ηλεκτρολόγος

Διαβάστε περισσότερα

Διαγραφή Επιλέγετε Διαγραφή για να διαγράψετε μία ήδη υπάρχουσα διαδικασία εισαγωγής ASCII

Διαγραφή Επιλέγετε Διαγραφή για να διαγράψετε μία ήδη υπάρχουσα διαδικασία εισαγωγής ASCII Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > Διαχείριση Βάσης Δεδομένων (dbadmin) > Αρχεία Αρχεία Εισαγωγή από αρχείο ASCII Με την εργασία αυτή έχετε την δυνατότητα να εισάγετε

Διαβάστε περισσότερα

ZTrade Quick Start. 1. Εισαγωγή. 2. Ρυθμίσεις πριν τη χρήση. User Manual Version 2.2

ZTrade Quick Start. 1. Εισαγωγή. 2. Ρυθμίσεις πριν τη χρήση. User Manual Version 2.2 ZTrade Quick Start User Manual Version 2.2 1. Εισαγωγή Το κείμενο αυτό περιγράφει τις βασικές λειτουργίες της εφαρμογής ZΤrade για την παρακολούθηση των αγορών και την διαχείριση των χαρτοφυλακίων. Για

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Inbroker Έκδοση : /02/2012

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Inbroker Έκδοση : /02/2012 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Inbroker Έκδοση : 1.1 22/02/2012 Copyright 9 - Χρηματιστήριο Αθηνών Α.Ε. i ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1 ΑΓΟΡΕΣ... 4 1.1 Χρηματιστήριο Αθηνών (ΧΑ)... 4 1.1.1 Μετοχές... 5 1.1.2 Δείκτες... 14

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργία συναλλασσόμενου στην Γενική Λογιστική και αυτόματη σύνδεση του με λογαριασμό Πελάτη ή Προμηθευτή.

Δημιουργία συναλλασσόμενου στην Γενική Λογιστική και αυτόματη σύνδεση του με λογαριασμό Πελάτη ή Προμηθευτή. Δημιουργία συναλλασσόμενου στην Γενική Λογιστική και αυτόματη σύνδεση του με λογαριασμό Πελάτη ή Προμηθευτή. Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας δημιουργίας

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Αδειών - Βιβλίο Αδειών - Μαζικές ενέργειες

Διαχείριση Αδειών - Βιβλίο Αδειών - Μαζικές ενέργειες Διαχείριση Αδειών - Βιβλίο Αδειών - Μαζικές ενέργειες Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Πλήρους Διαχείρισης Αδειών - Βιβλίο Αδειών - Μαζικές ενέργειες.

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομη περιγραφή 5. Για να ξεκινήσετε 6. Οι οθόνες του προγράμματος 8. Εγκατάσταση προγράμματος 6 Δημιουργία κωδικών χρήστη 7

Σύντομη περιγραφή 5. Για να ξεκινήσετε 6. Οι οθόνες του προγράμματος 8. Εγκατάσταση προγράμματος 6 Δημιουργία κωδικών χρήστη 7 Σύντομη περιγραφή 5 Για να ξεκινήσετε 6 Εγκατάσταση προγράμματος 6 Δημιουργία κωδικών χρήστη 7 Οι οθόνες του προγράμματος 8 Αρχική οθόνη 8 Στοιχεία ασθενή 9 Εργασίες - Ραντεβού 10 Εικόνες 11 Ημερολόγιο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης. EurobankTrader

Οδηγός χρήσης. EurobankTrader Οδηγός χρήσης EurobankTrader Περιεχόμενα Δημιουργία Σελίδων (Προβολών)... 2 Αναζήτηση Συμβόλου & Λίστες Προβολής... 2 Συναλλαγές: καταχώρηση & τύποι εντολών... 2 Καταχώρηση σχετικών εντολών... 2 Κατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Τίτλοι Παραστατικών Δικαιωμάτων προς Κτήση Κινητών Αξιών (Warrants) Athens Exchange Μάιος 2013

Τίτλοι Παραστατικών Δικαιωμάτων προς Κτήση Κινητών Αξιών (Warrants) Athens Exchange Μάιος 2013 Τίτλοι Παραστατικών Δικαιωμάτων προς Κτήση Κινητών Αξιών (Warrants) Athens Exchange Μάιος 2013 Περιεχόμενα Εισαγωγή Χαρακτηριστικά Τίτλων Παραστατικών Δικαιωμάτων προς Κτήση Κινητών Αξιών(Warrants) Η Αγορά

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης. 1bank Internet Banking για Εταιρικούς Συνδρομητές

Εγχειρίδιο Χρήσης. 1bank Internet Banking για Εταιρικούς Συνδρομητές Εγχειρίδιο Χρήσης 1bank Internet Banking για Εταιρικούς Συνδρομητές 1bank Πίνακας Περιεχομένων Τα κανάλια της 1bank... 3 Αίτηση... 3 Πληροφορίες Λογαριασμών... 4 Λογαριασμοί > Υπόλοιπα... 4 Λογαριασμοί

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΤΟ DYNAMICS NAV 2013 R2 - INNOVERA 7.1 ERP

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΤΟ DYNAMICS NAV 2013 R2 - INNOVERA 7.1 ERP ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΤΟ DYNAMICS NAV 2013 R2 - INNOVERA 7.1 ERP Για να κλείσουμε μία χρήση στο InnovEra, επιλέγουμε από το κεντρικό μενού των Τμημάτων «Οικονομική Διαχείριση», «Περιοδικές Εργασίες»,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ WEB BANKING ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ KEDR

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ WEB BANKING ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ KEDR ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ WEB BANKING ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ KEDR 1 ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ WEB BANKING ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ KEDR... 2 2 ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ WEB BANKING ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ KEDR... 5 3 ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ WEB BANKING ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ KEDR... 7 3..1 Οι

Διαβάστε περισσότερα

Έκδοση για Desktops, Tablets και Έξυπνα Κινητά

Έκδοση για Desktops, Tablets και Έξυπνα Κινητά Έκδοση για Desktops, Tablets και Έξυπνα Κινητά Περιεχόμενα Τι καινούριο έχει η πλατφόρμα;... 4 Η πρώτη εμπειρία εκκίνησης της πλατφόρμας... 4 Η πλατφόρμα στην οθόνη του υπολογιστή σας... 5 Αναζητώντας

Διαβάστε περισσότερα

Οι οδηγίες που ακολουθούν αναφέρονται: 1. Στη διαχείριση των βασικών στοιχείων του ταμειακού συστήματος και στη σύνδεσή του με λογαριασμούς λογιστικής

Οι οδηγίες που ακολουθούν αναφέρονται: 1. Στη διαχείριση των βασικών στοιχείων του ταμειακού συστήματος και στη σύνδεσή του με λογαριασμούς λογιστικής Μέσω της εφαρμογής Academia Financials Έσοδα - Έξοδα η Data Communication σας δίνει τη δυνατότητα να ανταλλάξετε δεδομένα μεταξύ των λιανικών πωλήσεων των επιχειρήσεων - πελατών σας και των οικονομικών

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Ανάκτησης Password λογαριασμού URegister

Οδηγίες Ανάκτησης Password λογαριασμού URegister Οδηγίες Ανάκτησης Password λογαριασμού Uregister v1.1 Οδηγίες Ανάκτησης Password λογαριασμού URegister (ισχύει για λογαριασμούς Φοιτητών και Προσωπικού) Η Υπηρεσία Διαχείρισης Κωδικού χρήστη σας παρέχει

Διαβάστε περισσότερα

Ερωτήσεις και απαντήσεις σε συνέχεια της επαναλειτουργίας της Χρηματιστηριακής Αγοράς

Ερωτήσεις και απαντήσεις σε συνέχεια της επαναλειτουργίας της Χρηματιστηριακής Αγοράς 12/08/2015 Ερωτήσεις και απαντήσεις σε συνέχεια της επαναλειτουργίας της Χρηματιστηριακής Αγοράς Α. Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με τη διενέργεια χρηματιστηριακών συναλλαγών μετά την εφαρμογή της Υπουργικής

Διαβάστε περισσότερα

eurobanktrader GREEK DERIVATIVES WEB Οδηγός Χρήσης Πλατφόρμας

eurobanktrader GREEK DERIVATIVES WEB Οδηγός Χρήσης Πλατφόρμας eurobanktrader WEB Χρήσης Πλατφόρμας χρήσης πλατφόρμας Είσοδος, απόκτηση, ανάκτηση κωδικών εισόδου Πατώντας στο κουμπί Είσοδος στην ιστοσελίδα eurobanktrader Ελληνικά Παράγωγα, ή απλά πληκτρολογώντας grdrv.eurobanktrader.gr

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός συναλλαγών. Σε Futures

Οδηγός συναλλαγών. Σε Futures Οδηγός συναλλαγών Σε Futures Περιεχόμενα Οδηγός Συναλλαγών σε Futures... 2 Κατάσταση Λογαριασμού... 2 Διαγράμματα... 2 Είδη Εντολών Futures... 2 1 Οδηγός Συναλλαγών σε Futures H Eurobank Equities σας καλωσορίζει

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Φ Α Σ Η 6/675/27.2.2014 του Διοικητικού Συμβουλίου. Θέμα: Παροχή πίστωση από Ανώνυμε Εταιρίε Παροχή Επενδυτικών Υπηρεσιών.

Α Π Ο Φ Α Σ Η 6/675/27.2.2014 του Διοικητικού Συμβουλίου. Θέμα: Παροχή πίστωση από Ανώνυμε Εταιρίε Παροχή Επενδυτικών Υπηρεσιών. Α Π Ο Φ Α Σ Η 6/675/27.2.2014 του Διοικητικού Συμβουλίου Θέμα: Παροχή πίστωση από Ανώνυμε Εταιρίε Παροχή Επενδυτικών Υπηρεσιών. ΤΟ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑΣ Λαμβάνοντα υπόψη: 1. Το

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Αξιόγραφων

Διαχείριση Αξιόγραφων Διαχείριση Αξιόγραφων 1 Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας Διαχείρισης Αξιόγραφων στην εφαρμογή extra Λογιστική Διαχείριση. Παρακάτω προτείνεται μια

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ: «Ανάπτυξη Εφαρμογής Μητρώου και Εκπαίδευση» ΠΑΡΑΔΟΤΕΟ Έλεγχος Συστήματος & Λογισμικού Μητρώου ΑμεΑ

ΕΡΓΟ: «Ανάπτυξη Εφαρμογής Μητρώου και Εκπαίδευση» ΠΑΡΑΔΟΤΕΟ Έλεγχος Συστήματος & Λογισμικού Μητρώου ΑμεΑ 1 ΕΡΓΟ: «Ανάπτυξη Εφαρμογής Μητρώου και Εκπαίδευση» ΠΑΡΑΔΟΤΕΟ Έλεγχος Συστήματος & Λογισμικού Μητρώου ΑμεΑ Π.6. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΜΗΤΡΩΟ ΑΜΕΑ ΥΠΟΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΡΓΟ: «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΜΗΤΡΩΟΥ και ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ» 2015

Διαβάστε περισσότερα

Νέες δυνατότητες εφαρμογών PRISMA Win

Νέες δυνατότητες εφαρμογών PRISMA Win Νέες δυνατότητες εφαρμογών PRISMA Win Αριθμός Έκδοσης: 7.0.1.0002 Εμπορικές εφαρμογές Η Εξέλιξη των εφαρμογών PRISMA Win δε σταματά ποτέ! Παρακάτω μπορείτε να δείτε νέες δυνατότητες που προστέθηκαν στις

Διαβάστε περισσότερα

Μηνιαίες Συγκεντρωτικές1 Καταστάσεις1

Μηνιαίες Συγκεντρωτικές1 Καταστάσεις1 Μηνιαίες Συγκεντρωτικές1 Καταστάσεις1 Σύντομες Οδηγίες Χρήσης 1/4/2014 Σελίδα 1 από 12 8 2014 Rowega Consulting Ltd. i. ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ Κατά την εκκίνηση της εφαρµογής, εµφανίζεται στην οθόνη

Διαβάστε περισσότερα

Μετάβαση σε Ε.Λ.Π. Παραμετροποίηση

Μετάβαση σε Ε.Λ.Π. Παραμετροποίηση Μετάβαση σε Ε.Λ.Π. Εάν αποφασιστεί η μετάβαση στο προτεινόμενο από τα ΕΛΠ λογιστικό σχέδιο, το ATLANTIS E.R.P. παρέχει αυτόματες εργασίες μετάβασης. Η μετάβαση στο νέο λογιστικό σχέδιο πρέπει να γίνει

Διαβάστε περισσότερα

Singular Report Generator. Σχ 1 ηµιουργία Καταστάσεων SRG

Singular Report Generator. Σχ 1 ηµιουργία Καταστάσεων SRG Μια από τις πιο σηµαντικές ανάγκες που αντιµετωπίζει µια επιχείρηση κατά την εγκατάσταση ενός λογισµικού «πακέτου» (Οικονοµικής & Εµπορικής ιαχείρισης), είναι ο τρόπος µε τον οποίο πρέπει να ανταποκριθεί

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Επαγγελματιών Εταιρίας

Διαχείριση Επαγγελματιών Εταιρίας Διαχείριση Επαγγελματιών Εταιρίας Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Διαχείρισης Ελεύθερων Επαγγελματιών Εταιρίας. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία

Διαβάστε περισσότερα

Υποβολή στοιχείων ΜΥΦ

Υποβολή στοιχείων ΜΥΦ Υποβολή στοιχείων ΜΥΦ Για το σωστό υπολογισµό των µηνιαίων συγκεντρωτικών καταστάσεων, στο Soft1 απαιτείται παραµετροποίηση στο αρχείο συναλλασσοµένων καθώς και στις Σειρές των παραστατικών. Αν αποστείλετε

Διαβάστε περισσότερα

Πλήρης Διαχείριση Αδειών - Βιβλίο Αδειών - Μαζικές ενέργειες

Πλήρης Διαχείριση Αδειών - Βιβλίο Αδειών - Μαζικές ενέργειες Πλήρης Διαχείριση Αδειών - Βιβλίο Αδειών - Μαζικές ενέργειες Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Πλήρους Διαχείρισης Αδειών - Βιβλίο Αδειών - Μαζικές

Διαβάστε περισσότερα

Αγορές (Χαρακτηριστικά Αγορών Κεφαλαίου, Οργανωμένες Αγορές, Πρωτογενείς Αγορές). 1 β Πρωτογενείς αγορές είναι οι αγορές στις οποίες:

Αγορές (Χαρακτηριστικά Αγορών Κεφαλαίου, Οργανωμένες Αγορές, Πρωτογενείς Αγορές). 1 β Πρωτογενείς αγορές είναι οι αγορές στις οποίες: Αγορές (Χαρακτηριστικά Αγορών Κεφαλαίου, Οργανωμένες Αγορές, Πρωτογενείς Αγορές). 1 β Πρωτογενείς αγορές είναι οι αγορές στις οποίες: α Πραγματοποιούνται ειδικού τύπου συναλλαγές. β Γίνεται η έκδοση των

Διαβάστε περισσότερα

Field Service Management ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

Field Service Management ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Field Service Management ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΕΝΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ... 4 2. ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΜΕΝΟΥ ΚΑΡΤΕΛΑΣ... 5 3. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΕΛΑΤΗ... 6 4. ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΗ... 6 5. ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ/ΔΙΑΓΡΑΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικασία Πλήρους Διαχείρισης Αδειών Βιβλίο Αδειών Μαζικές ενέργειες

Διαδικασία Πλήρους Διαχείρισης Αδειών Βιβλίο Αδειών Μαζικές ενέργειες Διαδικασία Πλήρους Διαχείρισης Αδειών Βιβλίο Αδειών Μαζικές ενέργειες Περίληψη Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Πλήρους Διαχείρισης Αδειών, της Διαχείρισης

Διαβάστε περισσότερα

Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΕΛΩΝ Τ.Α.Π. 1-1

Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΕΛΩΝ Τ.Α.Π. 1-1 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ OPEN TECHNOLOGY SERVICES 1-1 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1 ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ... 1-1 1.1 Τι απαιτείται για τη δημιουργία Νέας Περιόδου... 1-1 1.2 Δημιουργία

Διαβάστε περισσότερα

Epsilon Net PYLON Platform

Epsilon Net PYLON Platform Epsilon Net PYLON Platform Διαδικασίες Γρήγορης Παραμετροποίησης V1.0 / 06-2014 Page 1 of 29 Περιεχόμενα 1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 3 2 ΒΗΜΑΤΑ... 4 2.1 Εγκατάσταση Φορολογικών Μηχανισμών... 4 2.2 Σύνδεση (Log-in)...

Διαβάστε περισσότερα

Είσοδος στην εφαρμογή Δημιουργία Εταιρίας Καρτέλα Στοιχεία εταιρίας: Καρτέλα Πρόσθετα στοιχεία: Καρτέλα Τράπεζα:...

Είσοδος στην εφαρμογή Δημιουργία Εταιρίας Καρτέλα Στοιχεία εταιρίας: Καρτέλα Πρόσθετα στοιχεία: Καρτέλα Τράπεζα:... Περιεχόμενα Είσοδος στην εφαρμογή... 3 Δημιουργία Εταιρίας... 5 Καρτέλα Στοιχεία εταιρίας:... 6 Καρτέλα Πρόσθετα στοιχεία:... 6 Καρτέλα Τράπεζα:... 7 Καρτέλα λογιστική:... 9 Καρτέλα e-mail info... 9 Δημιουργία

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας περιεχομένων. Περιεχόμενα ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΟΥ ΧΡΗΣΤΗ 1 ΣΥΝΔΕΣΗ ΧΡΗΣΤΗ 4 ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΧΡΗΣΤΗ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ 5 ΝΕΑ ΑΙΤΗΣΗ 6

Πίνακας περιεχομένων. Περιεχόμενα ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΟΥ ΧΡΗΣΤΗ 1 ΣΥΝΔΕΣΗ ΧΡΗΣΤΗ 4 ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΧΡΗΣΤΗ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ 5 ΝΕΑ ΑΙΤΗΣΗ 6 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά το παρόν εγχειρίδιο και τις σύντομες οδηγίες για την ομαλή λειτουργία της πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης του προγράμματος «Θεαίτητος». Πίνακας περιεχομένων

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΙΣΟΖΥΓΙΩΝ ΚΡΕΑΤΟΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΙΣΟΖΥΓΙΩΝ ΚΡΕΑΤΟΣ 1. Γενικά ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΙΣΟΖΥΓΙΩΝ ΚΡΕΑΤΟΣ Η ηλεκτρονική υποβολή των ισοζυγίων κρέατος πραγματοποιείται μέσα από το λογισμικό Άρτεμις του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΚΩΔΙΚΩΝ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (HARDWARE TOKEN) ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΚΩΔΙΚΩΝ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (HARDWARE TOKEN) ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΚΩΔΙΚΩΝ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (HARDWARE TOKEN) ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Αγαπητέ Πελάτη, Καλώς ήλθατε στην νέα εποχή της Attica Bank! H συσκευή Κωδικών Μίας Χρήσης (Hardware Token) που προμηθευτήκατε

Διαβάστε περισσότερα

Αφού δώσουμε όνομα χρήση και password μπορούμε να επιλέξουμε ημερομηνία εισόδου στο σύστημα, εταιρία και υποκατάστημα

Αφού δώσουμε όνομα χρήση και password μπορούμε να επιλέξουμε ημερομηνία εισόδου στο σύστημα, εταιρία και υποκατάστημα Αφού δώσουμε όνομα χρήση και password μπορούμε να επιλέξουμε ημερομηνία εισόδου στο σύστημα, εταιρία και υποκατάστημα Η κεντρική οθόνη του προγράμματος. Ανά χρήστη υπάρχει δυνατότητα σχεδιασμού Menu Αρχείο

Διαβάστε περισσότερα

Κοινή Πλατφόρμα. Τόλια Αποστολίδου Διευθύνουσα Σύμβουλος

Κοινή Πλατφόρμα. Τόλια Αποστολίδου Διευθύνουσα Σύμβουλος Κοινή Πλατφόρμα Συναλλαγών ΧΑΚ - ΧΑ Κοινή Πλατφόρμα Τόλια Αποστολίδου Διευθύνουσα Σύμβουλος 4 Οκτωβρίου 2006 Περιεχόμενα 1. Εισαγωγή - Ιστορικό 2. Βασικά Χαρακτηριστικά 3. Τρόπος Λειτουργίας Αγορά Λογαριασμοί

Διαβάστε περισσότερα

Αγορές (Χαρακτηριστικά Αγορών Κεφαλαίου, Οργανωμένες Αγορές, Πρωτογενείς Αγορές). 1 β Πρωτογενείς αγορές είναι οι αγορές στις οποίες:

Αγορές (Χαρακτηριστικά Αγορών Κεφαλαίου, Οργανωμένες Αγορές, Πρωτογενείς Αγορές). 1 β Πρωτογενείς αγορές είναι οι αγορές στις οποίες: Αγορές (Χαρακτηριστικά Αγορών Κεφαλαίου, Οργανωμένες Αγορές, Πρωτογενείς Αγορές). 1 β Πρωτογενείς αγορές είναι οι αγορές στις οποίες: α Πραγματοποιούνται ειδικού τύπου συναλλαγές. β Γίνεται η έκδοση των

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ: ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΓΟΡΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ

ΚΕΦΑΛΑΙΟ: ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΓΟΡΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟ: ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΓΟΡΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ 1 Χαρακτηριστικά Αγορών Κεφαλαίου ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΓΟΡΑΣ Η απόδοση μιας αγοράς εξαρτάται από την απόδοση των επενδυτικών προϊόντων που γίνονται αντικείμενο διαπραγμάτευσης

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΚΩΔΙΚΩΝ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (HARDWARE TOKEN) ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΚΩΔΙΚΩΝ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (HARDWARE TOKEN) ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΚΩΔΙΚΩΝ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (HARDWARE TOKEN) ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Αγαπητέ Πελάτη, Καλώς ήλθατε στην νέα εποχή της Attica Bank! H συσκευή Κωδικών Μίας Χρήσης (Hardware Token) που προμηθευτήκατε

Διαβάστε περισσότερα

Για να δείτε όλες τις εγγραφές της εκτύπωσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα βελάκια.

Για να δείτε όλες τις εγγραφές της εκτύπωσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα βελάκια. Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > PRISMA Win Εμπορικό > Κινήσεις > Εκτυπώσεις Κινήσεων Εκτυπώσεις Κινήσεων Λογιστικές Ημερολόγια Πελατών (Πωλήσεις-Εισπράξεις) Η εκτύπωση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ (Α1)

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ (Α1) ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ (Α1) 1. Η τυπική απόκλιση της τιμής ενός χρηματοοικονομικού στοιχείου αποτελεί μέτρο: (α) Αποδοτικότητας (β) Ρευστότητας (γ) Κινδύνου (δ) Κανένα από τα

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργείο Αυτοκινήτων

Συνεργείο Αυτοκινήτων Συνεργείο Αυτοκινήτων v2.102, Οκτώβριος 2015 Σύντοµες οδηγίες χρήσης Εισαγωγή Το πρόγραµµα Συνεργείο Αυτοκινήτων έχει σκοπό τη διαχείριση και παρακολούθηση του πελατολογίου, των αυτοκινήτων και των εργασιών

Διαβάστε περισσότερα

Απαντήσεις σε πιθανά ερωτήματα ιδιωτών. Για την ενημέρωση των ιδιωτών πελατών μας ακολουθούν απαντήσεις σε πιθανά ερωτήματα.

Απαντήσεις σε πιθανά ερωτήματα ιδιωτών. Για την ενημέρωση των ιδιωτών πελατών μας ακολουθούν απαντήσεις σε πιθανά ερωτήματα. Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου «Τραπεζική αργία βραχείας διάρκειας», (ΦΕΚ: Α 65/28.6.2015, Α 66/30.6.2015, Β 1302/30.6.15, Β 1380/3.7.2015, Β 1391/6.7.2015, Β 1420/8.7.2015, Β 1458/10.7.2015, Β 1460/13.7.2015,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ /*** του Διοικητικού Συμβουλίου. ΘΕΜΑ: Παροχή πίστωσης από Ανώνυμες Εταιρίες Παροχής Επενδυτικών Υπηρεσιών. ΤΟ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΑΠΟΦΑΣΗ /*** του Διοικητικού Συμβουλίου. ΘΕΜΑ: Παροχή πίστωσης από Ανώνυμες Εταιρίες Παροχής Επενδυτικών Υπηρεσιών. ΤΟ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΦΑΣΗ /*** του Διοικητικού Συμβουλίου ΘΕΜΑ: Παροχή πίστωσης από Ανώνυμες Εταιρίες Παροχής Επενδυτικών Υπηρεσιών. Λαμβάνοντας υπόψη: ΤΟ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑΣ α) Το άρθρο 6 παρ.

Διαβάστε περισσότερα

Είσοδος στην εφαρμογή

Είσοδος στην εφαρμογή Είσοδος στην εφαρμογή Για να πραγματοποιηθεί είσοδος στο σύστημα, ο/η ιατρός πρέπει να έχει πραγματοποιήσει αρχικά συναλλαγή με το σύστημα πιστοποίησης των στοιχείων του/της και να έχει παραλάβει μοναδικό

Διαβάστε περισσότερα

Kεφάλαιο 11 Λίστες και Ανάλυση Δεδομένων Kεφάλαιο 12 Εργαλεία ανάλυσης πιθανοτήτων Kεφάλαιο 13 Ανάλυση δεδομένων...

Kεφάλαιο 11 Λίστες και Ανάλυση Δεδομένων Kεφάλαιο 12 Εργαλεία ανάλυσης πιθανοτήτων Kεφάλαιο 13 Ανάλυση δεδομένων... Μέρος 2 Kεφάλαιο 11 Λίστες και Ανάλυση Δεδομένων... 211 Kεφάλαιο 12 Εργαλεία ανάλυσης πιθανοτήτων... 241 Kεφάλαιο 13 Ανάλυση δεδομένων... 257 Kεφάλαιο 14 Συναρτήσεις Μέρος Β... 285 Kεφάλαιο 15 Ευρετήριο

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήστη. Ιούνιος 2009. Σελίδα - 1 -

Εγχειρίδιο Χρήστη. Ιούνιος 2009. Σελίδα - 1 - Εγχειρίδιο Χρήστη Ιούνιος 2009 Σελίδα - 1 - 1 Γενικά Η εφαρμογή Intelsoft Hotel (IS HOTEL) αφορά τη διαχείριση μίας μικρής ξενοδοχειακής μονάδας και επιτρέπει τη διαχείριση : των δωματίων και των πελατών

Διαβάστε περισσότερα

Οικονοµική Χρήση - Μεταφορές Υπολοίπων

Οικονοµική Χρήση - Μεταφορές Υπολοίπων Άνοιγµα Οικονοµικής Χρήσης Μεταφορές Υπολοίπων Η εργασία καταχώρησης της οικονοµικής χρήσης επιλέγεται ως εξής : Οργάνωση Εφαρµογής Χρήσεις Οργάνωση Αρχεία Οικονοµικές Χρήσεις Στοιχεία Χρήσης Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου «Τραπεζική αργία βραχείας διάρκειας» (ΦΕΚ Α 65, 28.6.2015) Απαντήσεις σε πιθανά ερωτήματά σας

Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου «Τραπεζική αργία βραχείας διάρκειας» (ΦΕΚ Α 65, 28.6.2015) Απαντήσεις σε πιθανά ερωτήματά σας Αθήνα, 1/7/2015 Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου «Τραπεζική αργία βραχείας διάρκειας» (ΦΕΚ Α 65, 28.6.2015) Απαντήσεις σε πιθανά ερωτήματά σας Για την ενημέρωση των πελατών μας, ακολουθούν απαντήσεις σε

Διαβάστε περισσότερα

επενδυτές του ΧΑ Ιούνιος 2010

επενδυτές του ΧΑ Ιούνιος 2010 Νέα υπηρεσία προς τους επενδυτές του ΧΑ ΑξΙΑsms Ιούνιος 2010 ΑξΙΑsms Τι είναι Η νέα υπηρεσία του ομίλου της ΕΧΑΕ ΑξΙΑsms προσφέρει στους επενδυτές του ΧΑ έγκαιρη και έγκυρη: Ενημέρωση σχετικά με τις μεταβολές

Διαβάστε περισσότερα

ZTrade Quick Start User Manual Version 2.2

ZTrade Quick Start User Manual Version 2.2 ZTrade Quick Start User Manual Version 2.2 1. Εισαγωγή Το κείμενο αυτό περιγράφει τις βασικές λειτουργίες της εφαρμογής ZΤrade για την παρακολούθηση των αγορών και την διαχείριση των χαρτοφυλακίων. Για

Διαβάστε περισσότερα

Pylon Entry. Είδη. Στη διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία Μεταβολή Διαγραφή - Αναζήτηση ενός είδους

Pylon Entry. Είδη. Στη διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία Μεταβολή Διαγραφή - Αναζήτηση ενός είδους Pylon Entry Είδη Στη διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία Μεταβολή Διαγραφή - Αναζήτηση ενός είδους Περιεχόμενα Δημιουργία Νέου Είδους... 3 Καρτέλα Βασικά Στοιχεία... 4 Καρτέλα Πολιτική Τιμολόγησης...

Διαβάστε περισσότερα

QEMS TUTORIAL CRM. Οδηγίες για το νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα της QEMS.

QEMS TUTORIAL CRM. Οδηγίες για το νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα της QEMS. QEMS TUTORIAL CRM Οδηγίες για το νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα της QEMS. ΕΚΔΟΣΗ 1.0.1 + 26/6/2014 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 2 LOGIN... 3 δικαιωματα ΕΦΑΡΜΟΓΗς... 4 ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ... 4 ADMIN / MANAGER... 4 ΥΠΑΛΗΛΟΣ...

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ Secure With Cromar Web Version 1.0

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ Secure With Cromar Web Version 1.0 ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ Secure With Cromar Web Version 1.0 Πρόσβαση http://www.cromar.gr/securewithcromar/main.html Εκπαιδευτικά Video: http://www.cromar.gr/pages.php?p_id=145 Εισαγωγή... 3 Διαθεσιμότητα

Διαβάστε περισσότερα

Εμφάνιση: Επιλέτε το Μοτίβο εμφάνισης της εφαρμογής (π.χ. μπλέ, πράσινο κ.α.)

Εμφάνιση: Επιλέτε το Μοτίβο εμφάνισης της εφαρμογής (π.χ. μπλέ, πράσινο κ.α.) Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > POS > Οθόνη Εργασιών Οθόνη Εργασιών Με την είσοδό σας στην Εφαρμογή μεταφέρεστε στην κέντρικη οθόνη όπου μπορείτε να δείτε πάνω

Διαβάστε περισσότερα

Η. ΠΙΘΑΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ... 227

Η. ΠΙΘΑΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ... 227 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Η. ΠΙΘΑΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ... 227 1. ΓΕΝΙΚΑ... 227 2. ΓΕΝΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ... 228 3. ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ... 230 4. ΑΞΙΟΓΡΑΦΑ... 232 4. ΑΣΦΑΛΕΙΑ... 232 copyright DATA COMMUNICATION ΠΙΘΑΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ Η.

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτικά Φύλλα Μισθοδοσίας

Αναλυτικά Φύλλα Μισθοδοσίας Αναλυτικά Φύλλα Μισθοδοσίας Εγχειρίδιο Χρήσης ΚΕΠΥΕΣ 1 Περιεχόμενα ` ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ... 3 ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ... 3 ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΝΑΛΥΤΙΚΩΝ ΦΥΛΛΩΝ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ... 8 ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΤΗΣΕΙΣ... 12 Αλλαγή Email...

Διαβάστε περισσότερα

Αφού ολοκληρώσετε την ενημέρωση των στοιχείων στις λίστες, μπορείτε να καταχωρήσετε τη διασάφηση εισαγωγής.

Αφού ολοκληρώσετε την ενημέρωση των στοιχείων στις λίστες, μπορείτε να καταχωρήσετε τη διασάφηση εισαγωγής. Καταχώρηση στοιχείων διασάφησης εισαγωγής Αφού ολοκληρώσετε την ενημέρωση των στοιχείων στις λίστες, μπορείτε να καταχωρήσετε τη διασάφηση εισαγωγής. Από το αρχικό μενού του συστήματος επιλέγετε Δηλώσεις,

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΒΑΣΙΚΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΑΣΙΚΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Στο πρόγραμμα κάνουμε είσοδο πληκτρολογώντας Username DC Password DC Βασικά πλήκτρα F8 κάνει εκτύπωση (πρέπει να είμαστε στο κατάλληλο πεδίο) F9 κάνει αναζήτηση F12 κάνει

Διαβάστε περισσότερα

Επιπλέον Πληροφορίες για τις Επενδυτικές Υπηρεσίες. Εταιρικές Πράξεις

Επιπλέον Πληροφορίες για τις Επενδυτικές Υπηρεσίες. Εταιρικές Πράξεις Επιπλέον Πληροφορίες για τις Επενδυτικές Υπηρεσίες Εταιρικές Πράξεις Εισαγωγή Στις Επιπλέον Πληροφορίες για τις Επενδυτικές Υπηρεσίες, η εταιρεία DEGIRO παρέχει τις λεπτομέρειες των συμβατικών σχέσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛ 1122/2015 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΛ. 1122

ΠΟΛ 1122/2015 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΛ. 1122 ΠΟΛ 1122/2015 ιευκρινίσεις ως προς την εφαρμογή των άρθρων 1 και 2 της ΠΟΛ. 1033/2014 Απόφασης του Γενικού Γραμματέα ημοσίων Εσόδων, όπως ισχύουν μετά την τροποποίησή τους με την ΠΟΛ.1054/2015 Απόφαση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ

ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ Πίνακας περιεχομένων ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ 5.1...2 1. Δημιουργία του αρχείου Excel για την υποβολή των βεβαιώσεων αποδοχών από επιχειρηματική δραστηριότητα... 3 Ο τρόπος δήλωσης της παρακράτησης...

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή στην Στατιστική (ΔΕ200Α-210Α)

Εισαγωγή στην Στατιστική (ΔΕ200Α-210Α) 1η Εργαστηριακή Άσκηση Σκοπός: Η παρούσα εργαστηριακή άσκηση, χρησιμοποιώντας ως δεδομένα, μεγέθη που περιγράφουν την εξέλιξη της τιμής μιας μετοχής, στοχεύει στην εκμάθηση: (α) _οργάνωσης και παρουσίασης

Διαβάστε περισσότερα

Είδη. Σε αυτό το εγχειρίδιο περιγράφεται η Δημιουργία, Μεταβολή, Διαγραφή και Αναζήτηση ενός είδους

Είδη. Σε αυτό το εγχειρίδιο περιγράφεται η Δημιουργία, Μεταβολή, Διαγραφή και Αναζήτηση ενός είδους Είδη Σε αυτό το εγχειρίδιο περιγράφεται η Δημιουργία, Μεταβολή, Διαγραφή και Αναζήτηση ενός είδους Περιεχόμενα Δημιουργία Νέου Είδους 3 Καρτέλα Βασικά Στοιχεία 4 Καρτέλα Πολιτική Τιμολόγησης 7 Στην καρτέλα

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας περιεχομένων

Πίνακας περιεχομένων Πίνακας περιεχομένων ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ BUSINESS REPORTING SYSTEM... 2 HOME... 3 ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ... 3 ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ... 6 ΠΡΟΦΙΛ ΧΡΗΣΤΗ... 7 ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΧΡΗΣΤΩΝ... 7 ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ REPORT... 8

Διαβάστε περισσότερα

Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου «Τραπεζική αργία βραχείας διάρκειας» (ΦΕΚ Α 65, 28.6.2015) Απαντήσεις σε πιθανά ερωτήματά σας

Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου «Τραπεζική αργία βραχείας διάρκειας» (ΦΕΚ Α 65, 28.6.2015) Απαντήσεις σε πιθανά ερωτήματά σας Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου «Τραπεζική αργία βραχείας διάρκειας» (ΦΕΚ Α 65, 28.6.2015) Απαντήσεις σε πιθανά ερωτήματά σας Για την ενημέρωση των πελατών μας, ακολουθούν απαντήσεις σε πιθανά ερωτήματα.

Διαβάστε περισσότερα

Ksyla.gr Σύντομη περιγραφή λειτουργίας

Ksyla.gr Σύντομη περιγραφή λειτουργίας Οδηγός Εφαρμογής Ksyla.gr Σύντομη περιγραφή λειτουργίας Το ksyla.gr είναι μια κοινότητα αγοραπωλησίας καύσιμου ξύλου σε οποιαδήποτε μορφή (καυσόξυλα, πέλλετ, μπρικέτες, κάρβουνα) καθώς επίσης και ειδών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ με τίτλο: «Τραπεζική αργία βραχείας διάρκειας» (ΦΕΚ Α 65, 28.6.2015)

ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ με τίτλο: «Τραπεζική αργία βραχείας διάρκειας» (ΦΕΚ Α 65, 28.6.2015) ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ με τίτλο: «Τραπεζική αργία βραχείας διάρκειας» (ΦΕΚ Α 65, 28.6.2015) Συχνές Ερωτήσεις και Απαντήσεις 1.7.2015 Πόσο θα διαρκέσει η τραπεζική αργία; Σύμφωνα με την Πράξη Νομοθετικού

Διαβάστε περισσότερα

YourSMS User s Manual

YourSMS User s Manual YourSMS User s Manual Contents Πίνακας περιεχομένων Κεντρική οθόνη... 2 Αποστολές... 3 Αποστολή μοναδικού μηνύματος... 3 Αποστολή μαζικού μηνύματος σε ομάδα παραληπτών... 4 Αποστολή μαζικού προγραμματισμένου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ B2B

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ B2B ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ B2B 02 Εισαγωγή Αγαπητοί Συνεργάτες, Καλώς ορίσατε στο νέο, ανανεωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα της OfficeMart. Πληκτρολογήστε www.officemart.gr, κάντε είσοδο στις online παραγγελίες,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ WEB BANKING ΤΗΣ B&N BANK GREEK BRANCH

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ WEB BANKING ΤΗΣ B&N BANK GREEK BRANCH ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ WEB BANKING ΤΗΣ B&N BANK GREEK BRANCH ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1 ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ WEB BANKING ΤΗΣ B&N BANK GREEK BRANCH... 2 2 ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ WEB BANKING ΤΗΣ B&N BANK GREEK BRANCH... 5 3 ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ WEB BANKING

Διαβάστε περισσότερα

Kaloudia Το No1 ηλεκτρονικό εργαλείο αναζήτησης και προώθησης παραδοσιακών προϊόντων από όλη την Ελλάδα!

Kaloudia Το No1 ηλεκτρονικό εργαλείο αναζήτησης και προώθησης παραδοσιακών προϊόντων από όλη την Ελλάδα! Kaloudia Το No1 ηλεκτρονικό εργαλείο αναζήτησης και προώθησης παραδοσιακών προϊόντων από όλη την Ελλάδα! Περιεχόμενα Ενότητα Σελίδες Εισαγωγή 3 Εγγραφή στο Σύστημα 4 10 Είσοδος στο Σύστημα 11 12 Επισκόπηση

Διαβάστε περισσότερα

Σύλλογος Οδηγίες Χρήσης Εφαρμογής

Σύλλογος Οδηγίες Χρήσης Εφαρμογής Σύλλογος Οδηγίες Χρήσης Εφαρμογής Εφαρμογή Διαχείρισης Συλλόγων - Σωματείων Καταχώρηση Νέου Μέλους Στην Φόρμα Καταχώρησης Νέου Μέλους τα πεδία με αστερίσκο και με έντονη γραφή είναι υποχρεωτικά για την

Διαβάστε περισσότερα