11/12/13 Ιούλη Αθήνα. Γεωπονικό Πανεπιστήμιο (Ιερά Οδός) 1 ο Διεθνιστικό. Φεστιβάλ Νεολαίας. ï êüóìïò ìáò áíþêåé!

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "11/12/13 Ιούλη Αθήνα. Γεωπονικό Πανεπιστήμιο (Ιερά Οδός) 1 ο Διεθνιστικό. Φεστιβάλ Νεολαίας. www.resistancefestival.gr. ï êüóìïò ìáò áíþêåé!"

Transcript

1 11/12/13 Ιούλη Αθήνα Γεωπονικό Πανεπιστήμιο (Ιερά Οδός) 1 ο Διεθνιστικό Φεστιβάλ Νεολαίας ï êüóìïò ìáò áíþêåé! διοργάνωση:

2 o ðëáíþôçò ãç óå ìåãüëç áíáôáñá Þ!

3 Ο 20 ος αιώνας χαιρέτησε την ιστορία με μια σπουδαία ανυπακοή. Στη μητρόπολη του καπιταλισμού, στο Σηάτλ, γεννήθηκε ένα νέο διεθνές κίνημα, το κίνημα ενάντια στην παγκοσμιοποίηση. Από τότε μέχρι σήμερα σημαντικοί αγώνες συνταράσσουν την ηρεμία και την τάξη που θέλουν να επιβάλλουν οι ισχυροί του κόσμου. Ο πόλεμος, οι επεμβάσεις, η επιβολή του νεοφιλελευθερισμού, η οικολογική καταστροφή του πλανήτη δεν αποτελούν μονάχα τις συνέπειες αυτού του συστήματος. Γίνονται ταυτόχρονα «αιτίες πολέμου», αυτή τη φορά από τα θύματα και τους «από κάτω», απ όλους εμάς. Με κινήματα κι εξεγέρσεις, εκατομμύρια άνθρωποι -στην πλειοψηφία νέοι και νέες- βγαίνουν στο προσκήνιο και γράφουν ιστορία. Πανεθνικός ξεσηκωμός στην Αργεντινή το 2001, Γένοβα, «μπολιβαριανή επανάσταση» στη Βενεζουέλα και αφύπνιση όλης της Λ.Αμερικής, παγκόσμια αντιπολεμική διαδήλωση στις 15 Φλεβάρη του 2003, ένοπλη ιρακινή αντίσταση, «όχι» του κυπριακού λαού στο σχέδιο Ανάν, «όχι» των γάλλων και ολλανδών εργαζομένων στο ευρωσύνταγμα, έκρηξη στα γκέτο της Γαλλίας και αντίσταση της γαλλικής νεολαίας στο «συμβόλαιο πρώτης απασχόλησης» (CPE), εξέγερση της Οαχάκα στο Μεξικό, νίκη του λαού του Λιβάνου και της Χεσμπολάχ απέναντι στον πόλεμο του Ισραήλ, πρώτη επανάσταση του 21ου αιώνα στο Νεπάλ.

4 Áõôüò ï êüóìïò ìáò áíþêåé! Το Διεθνιστικό Φεστιβάλ Νεολαίας «Resistance 2008» θέλει ν αποτελέσει έναν χώρο συνάντησης κινημάτων, οργανώσεων, ανθρώπων που αντιστέκονται σε όλο τον κόσμο. Για να γνωρίσουμε καλύτερα τους αγώνες που ξεσηκώνουν σήμερα τον πλανήτη, για να δημιουργήσουμε σχέσεις αλληλεγγύης και υποστήριξης, για να συντονίσουμε τις αντιστάσεις μας. Η φωνή όσων αγωνίζονται ενάντια στη βαρβαρότητα που απειλεί σήμερα τις ζωές μας πρέπει και μπορεί να δυναμώσει. Η νεολαία πρωτοστατεί στις μικρές και μεγάλες μάχες που αμφισβητούν τους μονόδρομους του συστήματος. Η ιστορία γράφεται πια μέσα από τους αγώνες, τις ανάγκες και τα όνειρα εκατομμυρίων νέων. Σήμερα, που τίποτα πια δε πείθει πως ο καπιταλισμός είναι ο μόνος εφικτός κόσμος, να τολμήσουμε ν ανοίξουμε τη συζήτηση για μια ολότελα διαφορετική κοινωνία, για τον σοσιαλισμό του 21 ου αιώνα.

5 Äéåèíåßò áíôéðñïóùðåßåò

6 Κομμουνιστικό Κόμμα Νεπάλ (Μαοϊκό): Οδήγησε τον νεπαλέζικο λαό στην πρώτη νικηφόρα επανάσταση του 21ου αιώνα. Μετά από 10 χρόνια λαϊκού πολέμου και μια σειρά εξεγέρσεων, οι Μαοϊκοί κέρδισαν τις πρόσφατες εκλογές, κατάργησαν τη μοναρχία και καθοδηγούν μια ιστορικής σημασίας πολιτική αλλαγή. Επαναστατικό Κομμουνιστικό Κόμμα (PCR), Αργεντινή: Μια πολιτική δύναμη με μεγάλη ιστορία αγώνων και ακατάλυτους δεσμούς με τις φτωχές λαϊκές μάζες και τη νεολαία. Την αυγή του 21ου αιώνα πρωτοστάτησε στη μεγάλη πανεθνική εξέγερση του Αργεντινάτσο και σήμερα εργάζεται για ένα νέο λαϊκό ξεσηκωμό. Κομμουνιστικό Κόμμα Αιγύπτου: Σε μια χώρα όπου το καθεστώς αποτελεί υποχείριο των ΗΠΑ, με την πείνα και την άγρια καταστολή να είναι καθημερινότητα, οι κομμουνιστές πρωτοστατούν στις πρόσφατες εργατικές και λαϊκές κινητοποιήσεις για ψωμί, δουλειά και δημοκρατία. Κομμουνιστικό Κόμμα Βολιβίας (Μ-Λ-Μ): Το πρώτο μαρξιστικό-λενινιστικό κόμμα της Λατινικής Αμερικής. Σήμερα συμμετέχει στο λαϊκό κυβερνητικό συνασπισμό του Μοράλες και αγωνίζεται για το βάθεμα των διαδικασιών μετασχηματισμού στην κοινωνία της Βολιβίας, ενάντια στα αποσχιστικά σχέδια της ολιγαρχίας. Επαναστατική Κομμουνιστική Λίγκα (LCR), Γαλλία: Η μεγαλύτερη, σήμερα, οργάνωση της γαλλικής Αριστεράς. Γεννήθηκε μέσα στη θύελλα του Μάη του 68 και μέχρι σήμερα παίζει σημαντικό ρόλο στους αντικαπιταλιστικούς αγώνες, έχοντας σημαντική επιρροή στους εργαζόμενους και τη νεολαία. Μπλόκο της Αριστεράς/UDP, Πορτογαλία: Ένα από τα πρώτα, ελπιδοφόρα ενωτικά και ριζοσπαστικά εγχειρήματα στην Ευρώπη, με σημαντική παρουσία σε χώρους εργαζομένων και νεολαίας. Συμμετέχει στο Κόμμα Ευρωπαϊκής Αριστεράς. Προοδευτικό Εργατικό Κόμμα (PLP), ΗΠΑ: Ιστορική οργάνωση της Αριστεράς στις ΗΠΑ, που ξεπήδησε μέσα από το ριζοσπαστικό αντιπολεμικό και αντιιμπεριαλιστικό νεολαιίστικο κίνημα της δεκαετίας του 60, με παράδοση αγώνων που συνεχίζονται ως τις μέρες μας. Νεολαία της Πατριωτικής Αριστεράς (SEGI), Χώρα των Βάσκων: Η μαζική και μαχητική οργάνωση της βασκικής νεολαίας, τμήμα του αριστερού πατριωτικού κινήματος που αγωνίζεται για τα δικαιώματα της Χώρας των Βάσκων. Αποτελεί «στόχο» του ισπανικού κράτους και δεκάδες μέλη της έχουν φυλακιστεί. Νέο Κομμουνιστικό Κόμμα Αϊτής: Πρωτοστατεί στον αγώνα ενάντια στη βάρβαρη κατοχή της χώρας από τους «κυανόκρανους», που νομιμοποίησαν την αιματηρή επέμβαση Γάλλων και Αμερικάνων οι οποίοι εξόρισαν τον Αριστίντ, νόμιμο πρόεδρο της Αϊτής. Έπαιξε σημαντικό ρόλο στην πρόσφατη εξέγερση ενάντια στην πείνα.

7 Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης (PFLP): Η μεγαλύτερη οργάνωση της παλαιστινιακής Αριστεράς, που ποτέ δεν αποδέχθηκε τους νεοταξικούς σχεδιασμούς των ΗΠΑ για τη Μέση Ανατολή. Αγωνίζεται με συνέπεια και αυταπάρνηση ενάντια στη σιωνιστική κατοχή και παίζει σπουδαίο ρόλο στην οργάνωση και ενότητα του παλαιστινιακού λαού. Μαρξιστικό Λενινιστικό Κόμμα Γερμανίας (MLPD): Μια οργάνωση με ισχυρή παρουσία στο εργατικό κίνημα της Γερμανίας. Πρωταγωνιστεί και στις νέες μορφές κινητοποίησης, όπως είναι οι επαναλαμβανόμενες «διαδηλώσεις της Δευτέρας», που έκαναν αίσθηση στη Γερμανία. Δίκτυο των Κομμουνιστών (RdC), Ιταλία: Μια από τις λίγες ιταλικές οργανώσεις που δεν υπέστειλε τη σημαία του κομμουνισμού και παλεύει ενάντια στην καταστροφική νεοφιλελεύθερη πολιτική της ιταλικής κεντροαριστεράς. Έχει παρουσία σε όλα τα κοινωνικά και αντιπολεμικά κινήματα και στηρίζει ενεργά τα συνδικάτα βάσης RdB και CUB. Κόκκινο Κόμμα (RED), Νορβηγία: Ισχυρό αριστερό κόμμα, η ραχοκοκαλιά του μαζικού λαϊκού κινήματος ενάντια στην ένταξη της Νορβηγίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Έχει επιρροή στα συνδικάτα και τη νεολαία και πρωτοστατεί στο αντιπολεμικό κίνημα. «Πρεκάριοι» και «Δικαίωμα στη Στέγη», Ιταλία: Κινήματα βάσης των νέων κυρίως εργαζομένων. Αγωνίζονται ενάντια στην πρόσκαιρη και μαύρη απασχόληση και για την κάλυψη των στοιχειωδών κοινωνικών αναγκών. Η δράση τους έγινε γνωστή από μεγάλες κινητοποιήσεις που πραγματοποίησαν σε όλη την Ιταλία. «Sans Papiers», Γαλλία: Κίνημα που υπερασπίζεται τα δικαιώματα των «παράνομων» (χωρίς χαρτιά) μεταναστών, του πιο αποκλεισμένου και καταπιεζόμενου κομματιού της γαλλικής κοινωνίας. Οργανώσεις νεολαίας από την Τουρκία και το Β. Κουρδιστάν: Κινήματα που, κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες, αντιμετωπίζουν ηρωικά το φασιστικό καθεστώς της Άγκυρας και βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του αγώνα των λαών τους για εθνική και κοινωνική απελευθέρωση. Κίνημα Αντίστασης «23 Σεπτέμβρη», Βουλγαρία: Μια από τις πιο ζωντανές και μαχητικές νεολαιίστικες οργανώσεις στα Βαλκάνια. Παλεύει ενάντια στην ιμπεριαλιστική Νέα Τάξη, την ΕΕ και τη γενικευμένη εξαθλίωση που επιβάλλουν στη γειτονική χώρα οι δεξιές και «σοσιαλιστικές» κυβερνήσεις. Νεολαία του Κόμματος Εργασίας, Σερβία: Με σημαντική παρουσία στα πανεπιστήμια και το κίνημα της νεολαίας, οι νέες και οι νέοι του Κόμματος Εργασίας αγωνίζονται ενάντια στον ιμπεριαλισμό, το νεοφιλελευθερισμό και το σοβινισμό. Νέο Κομμουνιστικό Κόμμα, Ρουμανία: Ιδρύθηκε από αγωνιστές που παλεύουν ενάντια στην καπιταλιστική λαίλαπα, αρνούμενοι να γίνουν συνένοχοι στην εκμετάλλευση του λαού τους από τους πρώην «κομμουνιστές» - πιστούς εκτελεστές των εντολών των ΗΠΑ και της ΕΕ.

8 óõíáõëßåò

9 Ojos de Brujo SoundSystem Έντονοι και ασυμβίβαστοι όπως υπονοεί και το όνομά τους, οι Ojos de Brujo (τα μάτια του μάγου) παίζουν ένα δυναμικό μείγμα φλαμένκο με δόσεις χιούμορ, μυστηρίου και υψηλής ενέργειας. Η κολεκτίβα Ojos de Brujo επιστρέφει με νέο ύφος και μια αποκάλυψη, τη νέα παράσταση Ojos de Brujo Sound System. Οι ρίζες του ήχου τους είναι από τη Βαρκελώνη, αλλά το κάλεσμά τους οικουμενικό: ελευθερία της έκφρασης, ελευθερία της σκέψης και προ πάντων, δικαίωμα στην ελπίδα. Fun Da Mental Ένα από τα πιο γνωστά και πολιτικοποιημένα συγκροτήματα στη Μεγάλη Βρετανία. Μετανάστες δεύτερης γενιάς από διάφορες χώρες της Ασίας και της Αφρικής, συνθέτουν σκληρό ραπ ήχο με στοιχεία από Αφρικανική και Ασιατική μουσική. Ο ριζοσπαστικός πολιτικός τους λόγος προκαλεί αίσθηση. Πολλά τραγούδια τους έχουν απαγορευτεί στη δημοκρατική Μεγάλη Βρετανία. Βασικές αιχμές της κριτικής τους η αντίθεση στο ρατσισμό, την ισλαμοφοβία, τους πολέμους των ΗΠΑ και των συμμάχων τους, το δόγμα της υπεροχής του δυτικού πολιτισμού έναντι των άλλων. Imam Baildi Παλιά ελληνικά κομμάτια, βαλκανική μουσική με κλαρίνο, τρομπέτα, σαξόφωνο και γκάιντα, samba και hip hop, rumba και ρυθμοί samba, ρεμπέτικα και δημοτική μουσική από μπουζούκι και λαούτο. Μαζί και η ηλεκτρική κιθάρα με jazz επιρροές κι είναι έτοιμο το live των Imam Baildi.

10 Ρόδες Οι Ρόδες γεννήθηκαν το χειμώνα του 2002 κι έγιναν γρήγορα γνωστοί στο ελληνικό κοινό. Αυτοχαρακτηρίζονται μουσικά ελεύθεροι με τις επιρροές και τα «απωθημένα» που έχει κάθε μέλος της μπάντας. Χρησιμοποιούν συχνά το συμβολικό τετράπτυχο χιπ χοπ - νταμπ - ελεκτρόνικα - φολκ σαν μια ψευδο-ταυτότητα. Μάρθα Φριντζήλα Βασίλης Μαντζούκης / Baumstrasse Η Μάρθα Φριντζήλα και ο Βασίλης Μαντζούκης, μαζί με 6 ακόμα εξαίρετους μουσικούς από το χώρο του έντεχνου, του rock, του λαϊκού, και του παραδοσιακού τραγουδιού παρουσιάζουν την πιο rock εκδοχή τους. Το Baumstrasse! Μουσική και ενορχήστρωση: Βασίλης Μαντζούκης. Στίχοι, ποίηση: Μάρθα Φριντζήλα, Βασίλης Μαντζούκης, Κώστας Βραχνός, Paul Celan, Federico G. Lorca Matisse Οι Matisse δημιουργήθηκαν μια βροχερή βραδιά τον Ιανουάριο του 1999 στην Αθήνα με κοινό στοιχείο τους την αγάπη τους για την εναλλακτική βρετανική και αμερικανική σκηνή. Ο ήχος και τα live τους έχουν δημιουργήσει μεγάλο κοινό στην Ελλάδα, ενώ τελευταία είναι συχνές οι εμφανίσεις και οι περιοδείες τους σε διάφορες χώρες του εξωτερικού.

11 ðñüãñáììá

12 Ενημερώσεις ÐáñáóêåõÞ 11 Éïõëßïõ : Οι αντιστάσεις στην Τουρκία και το Βόρειο Κουρδιστάν 7.00: Το αριστερό κίνημα στα Βαλκάνια Κεντρική εκδήλωση 8.30: Πείνα στον 21ο αιώνα; Νέο Κομμουνιστικό Κόμμα Αϊτής, Επαναστατικό Κομμουνιστικό Κόμμα Αργεντινής (PCR) Συναυλία 9.30: Ojos de Brujo SoundSystem Imam Baildi + Ska Bangies Ενημερώσεις ÓÜââáôï 12 Éïõëßïõ : Ευρώπη και Ευρωπαϊκή Ένωση 7.00: Κινήματα αντίστασης στην Ε.Ε Κεντρική εκδήλωση 8.30: Οι ανατροπές στον 21ο αιώνα Κομμουνιστικό Κόμμα Νεπάλ (Μαοϊκό), Κομμουνιστικό Κόμμα Βολιβίας (Μ-Λ-Μ) Συναυλία 9.30: Fun Da Mental Ρόδες + δαμόκλειος σπάθη, οργή

13 Ενημερώσεις ÊõñéáêÞ 13 Éïõëßïõ : Αντιπολεμικό κι αντιμπεριαλιστικό κίνημα Κεντρικές εκδηλώσεις 7.00: Νέοι εργαζόμενοι Νέες αντιστάσεις Επαναστατική Κομμουνιστική Λίγκα (LCR)-Γαλλία Precario-Ιταλία Μπλόκο της Αριστεράς/UDP-Πορτογαλία 8.30: Η Αριστερά μέσα στην παγκόσμια αναταραχή Συναυλία Παναγιώτης Λαφαζάνης (βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ) Πέτρος Παπακωνσταντίνου (δημοσιογράφος) Χρίστος Κατσούλας (ΚΟΕ) 9.30: Μάρθα Φριντζήλα Βασίλης Μαντζούκης / Baumstrasse Matisse + Coup de grace Στο χώρο του φεστιβάλ θα λειτουργούν: εκθέσεις, κινηματογράφος, βιβλιοπωλείo, εστιατόρια, μπαρ, παιδότοπος, κάμπινγκ, περίπτερα συλλογικοτήτων κι οργανώσεων απ όλη τη χώρα. Είσοδος 25 για τις τρεις μέρες, 10 τη μέρα Προπώληση: Λέσχη «Ανατολικός Άνεμος», Δερβενίων και Μπενάκη, Εξάρχεια Συγκοινωνία: στάση ΜΕΤΡΟ Ελαιώνας ή Κεραμεικός και με τα λεωφορεία Α17, Β17, 856, 813, 839

14 11/12/13 Ιούλη - Αθήνα Γεωπονικό Πανεπιστήμιο (Ιερά Οδός) 1 ο Διεθνιστικό Φεστιβάλ Νεολαίας ÍÜîïò camping Iïýëç Με συμμετοχή αντιπροσωπειών από δεκάδες χώρες του κόσμου, προβολές video και ντοκιμαντέρ από διεθνή κινήματα κι εξεγέρσεις, εκδρομές, πάρτυ Πληροφορίες-συμμετοχές τηλ , Διοργάνωση:

15 NÜîïò: camping 14 Ýùò 21 Éïýëç Η κοινωνικότητα και η αλληλεγγύη έχουν μπει στο στόχαστρο. Θέλουν τους νέους καταναλωτές στη βιομηχανία του πολιτισμού, της ψυχαγωγίας, των διακοπών. Εμείς διαλέγουμε έναν άλλο δρόμο. Προτιμάμε το «όλοι μαζί», επιμένουμε δημιουργικά και στις διακοπές! Γι αυτό, από τις Ιούλη το 1ο Διεθνιστικό Φεστιβάλ Νεολαίας θα μεταφερθεί στη Νάξο. Για μια εβδομάδα, θα έχουμε την ευκαιρία να χαλαρώσουμε, να ξεκουραστούμε, να γνωριστούμε και ν ανταλλάξουμε ιδέες και εμπειρίες, εκατοντάδες νέοι και νέες απ όλες τις γωνιές του πλανήτη. Το κάμπινγκ θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή του Μάραγκα, 20 λεπτά από τη χώρα της Νάξου. Σ έναν οργανωμένο χώρο, με πολύ καλές υποδομές, δίπλα ακριβώς στην παραλία. Το κόστος συμμετοχής είναι 90 ή 70 για τους μαθητές και περιλαμβάνει τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια και τη διαμονή. Για όσους δε μπορούν να έρθουν όλες τις ημέρες το κόστος είναι 7 τη βραδιά, ενώ κανονίζουν μόνοι τους για τα εισιτήρια. Όλοι φροντίζουμε να έχουμε μαζί μας σκηνή και υπνόσακο. Η αναχώρηση θα γίνει τη Δευτέρα 14 Ιούλη από το λιμάνι του Πειραιά και η επιστροφή τη Δευτέρα 21 Ιούλη. Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα και Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ

16 1 ο Διεθνιστικό Φεστιβάλ Νεολαίας 11/12/13 Ιούλη, Αθήνα, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο (Ιερά Οδός)

Κεντρική Συντονιστική Επιτροπή ΘΕΣΕΙΣ για τη Β Συνδιάσκεψη

Κεντρική Συντονιστική Επιτροπή ΘΕΣΕΙΣ για τη Β Συνδιάσκεψη Κεντρική Συντονιστική Επιτροπή ΘΕΣΕΙΣ για τη Β Συνδιάσκεψη Α. Η καπιταλιστική κρίση και οι προοπτικές της ταξικής πάλης Α.1 Οι βασικές εξελίξεις και η κρίση 1. Η καπιταλιστική κρίση καλά κρατεί. Σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ 1. Το συνέδριο του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς (ΣΥΡΙΖΑ) αποτελεί συνέχεια και τομή στην πορεία του, η οποία ξεκίνησε

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλαδική Ιδρυτική Συνδιάσκεψη της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ

Πανελλαδική Ιδρυτική Συνδιάσκεψη της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Διακήρυξη του συντονιστικού των νέων ΣΥΡΙΖΑ για την Πανελλαδική Ιδρυτική Συνδιάσκεψη της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ 19-22 Δεκέμβρη, Αθήνα Αθήνα, 11/19/2013 1 Εισαγωγή Βρισκόμαστε στο μέσο μιας δομικής καπιταλιστικής

Διαβάστε περισσότερα

Παραπολιτικά 4 ΕΔΟΝόπουλα 14 Διεθνής ανταλλαγή 2015. Μαθητές 15 60 χρόνια ΠΕΟΜ. Φοιτητές 16 22η Συνδιάσκεψη Φοιτητικού Τμήματος ΕΔΟΝ

Παραπολιτικά 4 ΕΔΟΝόπουλα 14 Διεθνής ανταλλαγή 2015. Μαθητές 15 60 χρόνια ΠΕΟΜ. Φοιτητές 16 22η Συνδιάσκεψη Φοιτητικού Τμήματος ΕΔΟΝ 2 περιεχόμενα πολιτική 3 Συνέντευξη Άντρος Καραγιάννης, Δήμαρχος Δερύνειας και μέλος της ΚΕ του ΑΚΕΛ 10 ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Αντικατοχική εκδήλωση καταδίκης πραξικοπήματος-εισβολής 6 Κινητοποίηση Πλατφόρμας «Η κοινωνία

Διαβάστε περισσότερα

Εφημερίδα της Οργάνωσης Κομμουνιστών Διεθνιστών Ελλάδας ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΤΟΥ ΡΗΞΗ ΜΕ ΕΥΡΩ - ΕΕ - ΔΝΤ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ: ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ

Εφημερίδα της Οργάνωσης Κομμουνιστών Διεθνιστών Ελλάδας ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΤΟΥ ΡΗΞΗ ΜΕ ΕΥΡΩ - ΕΕ - ΔΝΤ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ: ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΙΟYΛΙΟΣ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015 ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ! ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΑΛΗ Φύλλο 405 1,00 Εφημερίδα της Οργάνωσης Κομμουνιστών Διεθνιστών Ελλάδας ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΤΟΥ ΡΗΞΗ ΜΕ ΕΥΡΩ - ΕΕ - ΔΝΤ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ:

Διαβάστε περισσότερα

ΠANEΛΛA IKH EPΓATIKH KAMΠANIA

ΠANEΛΛA IKH EPΓATIKH KAMΠANIA 15ήμερη Επαναστατική Εφημερίδα / Φύλλο 593 / Σάββατο 28 Μαρτίου 2015 / Τιμή: 1,50 Κυκλοφορεί κάθε δεύτερο Σάββατο 14ο Συνέδριο του ΕΕΚ ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ: Η ΡΗΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΠAPTE

Διαβάστε περισσότερα

Η ΓΕΝΙΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΓΕΝΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ H NEOΛΑΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ: ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ 2013. ΘΕΣΕΙΣ του Κ.Σ.

Η ΓΕΝΙΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΓΕΝΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ H NEOΛΑΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ: ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ 2013. ΘΕΣΕΙΣ του Κ.Σ. ΘΕΣΕΙΣ του Κ.Σ. Η ΓΕΝΙΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ η Η ΓΕΝΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ 2013 νεολαία ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ H NEOΛΑΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ: Για την αντικαπιταλιστική ανατροπή Για τη σύγχρονη

Διαβάστε περισσότερα

Εφημερίδα της Οργάνωσης Κομμουνιστών Διεθνιστών Ελλάδας ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ. Γενική Πολιτική Απεργία Διαρκείας

Εφημερίδα της Οργάνωσης Κομμουνιστών Διεθνιστών Ελλάδας ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ. Γενική Πολιτική Απεργία Διαρκείας ΙΟΥΝΙΟΣ 2011 ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ! ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΑΛΗ Φύλλο 354 1,00 Εφημερίδα της Οργάνωσης Κομμουνιστών Διεθνιστών Ελλάδας ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ Γενική Πολιτική Απεργία Διαρκείας Να φύγουν κυβέρνηση

Διαβάστε περισσότερα

OXI ΣTOYΣ EKBIAΣMOYΣ! OYTE BHMA ΠIΣΩ! IMΠEPIAΛ-ΛHΣTPIKOYΣ IAΓPAΦH TOY XPEOYΣ! Ο ΛΑΟΣ ΣΧΙΖΕΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ. Σ αυτό το φύλλο

OXI ΣTOYΣ EKBIAΣMOYΣ! OYTE BHMA ΠIΣΩ! IMΠEPIAΛ-ΛHΣTPIKOYΣ IAΓPAΦH TOY XPEOYΣ! Ο ΛΑΟΣ ΣΧΙΖΕΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ. Σ αυτό το φύλλο 15ήμερη Επαναστατική Εφημερίδα / Φύλλο 590 / Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015 / Τιμή: 1,50 Κυκλοφορεί κάθε δεύτερο Σάββατο OXI ΣTOYΣ IMΠEPIAΛ-ΛHΣTPIKOYΣ EKBIAΣMOYΣ! Σ αυτό το φύλλο Στον ωμό εκβιασμό, την οικονομική

Διαβάστε περισσότερα

Εφημερίδα της Οργάνωσης Κομμουνιστών Διεθνιστών Ελλάδας. Συντριβή του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές ΑΝΤΕΠΊΘΕΣΗ ΠΑΝΤΟΥ

Εφημερίδα της Οργάνωσης Κομμουνιστών Διεθνιστών Ελλάδας. Συντριβή του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές ΑΝΤΕΠΊΘΕΣΗ ΠΑΝΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2010 ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ! ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΑΛΗ Φύλλο 347 1,00 Εφημερίδα της Οργάνωσης Κομμουνιστών Διεθνιστών Ελλάδας Συντριβή του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές ΑΝΤΕΠΊΘΕΣΗ ΠΑΝΤΟΥ Φάκελος Αποτελέσματα

Διαβάστε περισσότερα

Τον αγωνιζόμενο λαό στοχεύει η θεωρία των άκρων Οι μαζικοί αγώνες μπορούν να νικήσουν!

Τον αγωνιζόμενο λαό στοχεύει η θεωρία των άκρων Οι μαζικοί αγώνες μπορούν να νικήσουν! δεκαπενθήμερη εφημερίδα του Κ.Ο. του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας (μαρξιστικού-λενινιστικού) www.kkeml.gr Σάββατο 19 Οκτώβρη 2013 χρόνος 31ος φ. 719 1.50 Τον αγωνιζόμενο λαό στοχεύει η θεωρία των άκρων

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. στο δρόμο του Αγώνα. ΦΟΙΤΗΤΕΣ-ΤΡΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ...του ΚΕΡΔΟΥΣ, του ΠΟΛΕΜΟΥ, του ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ. Χτυπάνε κατακτήσεις ενός αιώνα

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. στο δρόμο του Αγώνα. ΦΟΙΤΗΤΕΣ-ΤΡΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ...του ΚΕΡΔΟΥΣ, του ΠΟΛΕΜΟΥ, του ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ. Χτυπάνε κατακτήσεις ενός αιώνα τεύχος 9 απρίλης 2010 τιμή ενίσχυσης 1 ΦΟΙΤΗΤΕΣ-ΤΡΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ...του ΚΕΡΔΟΥΣ, του ΠΟΛΕΜΟΥ, του ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ πρωτομαγια - απεργιεσ Νεολαία Εργαζόμενοι κοινός αγώνας ενάντια στα μέτρα (σελ. 2, 3,

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομική εξόρμηση Δεκέμβρης 08 Γενάρης 09

Οικονομική εξόρμηση Δεκέμβρης 08 Γενάρης 09 Ο Οδηγητής κυκλοφορεί ξανά το Σάββατο 7 Φλεβάρη Αλληλεγγύη στο λαό της Παλαιστίνης 22 Αμφιθέατρα 3 μήνας μπαίνει 4 μήνας βγαίνει 6 18ο Συνέδριο ΚΚΕ Συνέντευξη με την Αλέκα Παπαρήγα, ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ 10

Διαβάστε περισσότερα

Συνέντευξη με το Σταμάτη Κραουνάκη

Συνέντευξη με το Σταμάτη Κραουνάκη Νέοι εργαζόμενοι 3 μήνας μπαίνει 4 μήνας βγαίνει 6 Δράση ΚΝΕ 8 Οδηγητής Τρία στα τρία... (και φυσικά συνεχίζουμε) 9 Αμφιθέατρα 9 Απρίλη ισχυρή Πανσπουδαστική Κάνε τη φωνή σου δύναμη ανατροπής 14 Μαθητές

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΡΟϊΚΕΣ, ΜΝΗΜΟΝΙΑ και ΝΕΟΝΑΖΙ

ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΡΟϊΚΕΣ, ΜΝΗΜΟΝΙΑ και ΝΕΟΝΑΖΙ κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη τιµή 2 ευρώ Bδοµαδιάτικη Εφηµερίδα της Αντικαπιταλιστικής Αριστεράς 14 Γενάρη 2015 www.sekonline.gr Νο 1156 CHARLIE HEBDO Ένοχος ο Γαλλικός ιμπεριαλισμός σελ. 4 Υποκρισία από πολεμοκάπηλους

Διαβάστε περισσότερα

Τούτες τις μέρες η κυβέρνηση, οι. Ο λαός δεν ξεχνά, αγωνίζεται, οργανώνεται, θα νικήσει! - Απεργία τώρα - Απεργιακές επιτροπές παντού

Τούτες τις μέρες η κυβέρνηση, οι. Ο λαός δεν ξεχνά, αγωνίζεται, οργανώνεται, θα νικήσει! - Απεργία τώρα - Απεργιακές επιτροπές παντού δεκαπενθήμερη εφημερίδα του Κ.Ο. του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας (μαρξιστικού-λενινιστικού) www.kkeml.gr Σάββατο 11 Μάη 2013 χρόνος 31ος φ. 711 1.50 Βαθαίνει το τούνελ-διαψεύδονται οι «σωτήρες» Ο λαός

Διαβάστε περισσότερα

Ουγγαρία 1956 ανάσταση ενάντια στο Σταλινισμό. Τέσσερα άρθρα για την Ούγγρικη Επανάσταση

Ουγγαρία 1956 ανάσταση ενάντια στο Σταλινισμό. Τέσσερα άρθρα για την Ούγγρικη Επανάσταση Ουγγαρία 1956 Η επ ανάσταση ενάντια στο Σταλινισμό Τέσσερα άρθρα για την Ούγγρικη Επανάσταση Τζων Γουώρνερ Ούγγρικη Επανάσταση του 1956 * Για την επέτειο της ουγγρικής εξέγερσης του 1956 θα πραγματοποιηθεί

Διαβάστε περισσότερα

Εφημερίδα της Οργάνωσης Κομμουνιστών Διεθνιστών Ελλάδας

Εφημερίδα της Οργάνωσης Κομμουνιστών Διεθνιστών Ελλάδας ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2014 ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ! ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΑΛΗ Φύλλο 385 1,00 Εφημερίδα της Οργάνωσης Κομμουνιστών Διεθνιστών Ελλάδας Ενώ η κρίση βαθαίνει στην Ευρώπη, η συγκυβέρνηση πανηγυρίζει Eλληνική

Διαβάστε περισσότερα

Οι Καπιταλιστές Ματώνουν την Ελληνική Εργατική Τάξη

Οι Καπιταλιστές Ματώνουν την Ελληνική Εργατική Τάξη Τιμή 0.20 Τεύχος 18 Οι Φασίστες της Χρυσής Αυγής Τρέφονται από την Οικονομική Κρίση Οι Καπιταλιστές Ματώνουν την Ελληνική Εργατική Τάξη Κάτω η ΕΕ! Για μια Εργατική Ευρώπη! Νοέμβριος 2012 - Προερχόμενη

Διαβάστε περισσότερα

Κυκλοφορεί κάθε δεύτερο Σάββατο

Κυκλοφορεί κάθε δεύτερο Σάββατο 15ήμερη Επαναστατική Εφημερίδα / Φύλλο 576 / Σάββατο 19 Ιουλίου 2014 / Τιμή: 1,50 Κυκλοφορεί κάθε δεύτερο Σάββατο Η χρονική σύμπτωση της ολοκλήρωσης του προγράμματος «ποσοτικής χαλάρωσης» στη νομισματική

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟΝ ΦΡΑΧΤΗ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΑΣΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΕΓΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. Διεθνής Συνάντηση στην Αθήνα 10-11 Οκτώβρη

ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟΝ ΦΡΑΧΤΗ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΑΣΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΕΓΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. Διεθνής Συνάντηση στην Αθήνα 10-11 Οκτώβρη κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη τιµή 2 ευρώ Bδοµαδιάτικη Εφηµερίδα της Αντικαπιταλιστικής Αριστεράς Διεθνής Συνάντηση στην Αθήνα 10-11 Οκτώβρη Κλειστό γήπεδο Μπάσκετ στο Ρουφ www.sekonline.gr 30 Σεπτεμβρίου 2015

Διαβάστε περισσότερα

Εφημερίδα της Οργάνωσης Κομμουνιστών Διεθνιστών Ελλάδας

Εφημερίδα της Οργάνωσης Κομμουνιστών Διεθνιστών Ελλάδας ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015 ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ! ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΑΛΗ Φύλλο 407 1,00 Εφημερίδα της Οργάνωσης Κομμουνιστών Διεθνιστών Ελλάδας ΟΧΙ στην Εθνική Ενότητα ΜΑΥΡΟ σε παλιούς & νέους Μνημονιακούς

Διαβάστε περισσότερα

Το παλιό γνωστό σκηνικό είναι πια. Η λαϊκή πάλη μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα!

Το παλιό γνωστό σκηνικό είναι πια. Η λαϊκή πάλη μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα! δεκαπενθήμερη εφημερίδα του Κ.Ο. του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας (μαρξιστικού-λενινιστικού) www.kkeml.gr Σάββατο 16 Μάη 2015 χρόνος 32ος φ. 756 1.50 Κλιμακώνονται οι ιμπεριαλιστικοί εκβιασμοί Διαχείριση

Διαβάστε περισσότερα

Κυκλοφορεί κάθε δεύτερο Σάββατο. 600.000 δημόσιοι υπάλληλοι στην κινητικότητα

Κυκλοφορεί κάθε δεύτερο Σάββατο. 600.000 δημόσιοι υπάλληλοι στην κινητικότητα 15ήμερη Επαναστατική Εφημερίδα / Φύλλο 568 / Σάββατο 22 Μαρτίου 2014 / Τιμή: 1,50 Κυκλοφορεί κάθε δεύτερο Σάββατο Σ αυτό το φύλλο Μπερκίν Ελβάν, ο 15χρονος τούρκος Αλέξης σελ. 7 Αντικαπιταλιστική Αριστερά

Διαβάστε περισσότερα

Λαϊκή απαίτηση η διακοπή των σχέσεων της χώρας μας με το φασιστικό κράτος του Ισραήλ

Λαϊκή απαίτηση η διακοπή των σχέσεων της χώρας μας με το φασιστικό κράτος του Ισραήλ δεκαπενθήμερη εφημερίδα του Κ.Ο. του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας (μαρξιστικού-λενινιστικού) www.kkeml.gr Σάββατο 19 Ιούλη 2014 χρόνος 32ος φ. 738 1.50 Ενώ αγριεύουν οι αντιθέσεις και η επίθεση στους

Διαβάστε περισσότερα

Εφημερίδα της Οργάνωσης Κομμουνιστών Διεθνιστών Ελλάδας. Κάτω η χούντα Μνημονίων και Τρόικας

Εφημερίδα της Οργάνωσης Κομμουνιστών Διεθνιστών Ελλάδας. Κάτω η χούντα Μνημονίων και Τρόικας 12 ΜΑΪΟΥ 2014 Φύλλο 390 1,00 ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ! ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΑΛΗ Εφημερίδα της Οργάνωσης Κομμουνιστών Διεθνιστών Ελλάδας ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014 ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΥΡΩ και E.E. Κάτω η χούντα Μνημονίων και

Διαβάστε περισσότερα

ΟΧΙ στο νeο μνημoνιο κυβeρνησης δανειστων

ΟΧΙ στο νeο μνημoνιο κυβeρνησης δανειστων ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΤΗ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΠΟΙΗΤΗ ΝΑΖΙΜ ΧΙΚΜΕΤ Δεν είμ' εγώ σπορά της τύχης ο πλαστουργός της νιάς ζωής. Εγώ 'μαι τέκνο της ανάγκης κι ώριμο τέκνο της οργής Κ. Βάρναλης # 1025 ΙΟΥΝΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

16σέλιδο ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ Οι διακοπές δεν είναι εμπόρευμα, είναι δικαίωμα!

16σέλιδο ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ Οι διακοπές δεν είναι εμπόρευμα, είναι δικαίωμα! 26 νέοι μετανάστες 3 μήνας μπαίνει 4 μήνας βγαίνει Ο Οδηγητής κυκλοφορεί ξανά το Σάββατο 6 Σεπτέμβρη 10 16σέλιδο ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ Οι διακοπές δεν είναι εμπόρευμα, είναι δικαίωμα! Γνήσια έκφραση αλληλεγγύης

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ. ακόμα πιο ψηλά, πιο μπροστά ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ. Ιμπεριαλιστικές μεθοδεύσεις με άλλοθι τους τζιχαντιστές ΣΕΛ.

ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ. ακόμα πιο ψηλά, πιο μπροστά ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ. Ιμπεριαλιστικές μεθοδεύσεις με άλλοθι τους τζιχαντιστές ΣΕΛ. ΑΡ. ΦΥΛΛΟΥ 20482 - ΤΙΜΗ 2.00 ETOΣ 60ό www.haravgi.com.cy ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΙΕΘΝΗ O Αντης Λόππας καλεί τους Αλκαίους να στηρίξουν την ομάδα τους ΣΕΛ. 25 Η μουσική συνόδευε

Διαβάστε περισσότερα

περιεχόμενα Συνέντευξη 16-17 Νίκος Μούδουρος, Δρ. Τουρκικών Σπουδών «Το «δόγμα Νταβούτογλου» έχει χρεωκοπήσει» 70χρονα ΑΟΝ - ΕΔΟΝ 46-47 (Μέρος 5ο)

περιεχόμενα Συνέντευξη 16-17 Νίκος Μούδουρος, Δρ. Τουρκικών Σπουδών «Το «δόγμα Νταβούτογλου» έχει χρεωκοπήσει» 70χρονα ΑΟΝ - ΕΔΟΝ 46-47 (Μέρος 5ο) περιεχόμενα Συνεντεύξη 10 13 Κώστας Καδής, Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού «Οι νέοι και εκ φύσεως και λόγω της ηλικίας τους θα πρέπει να είναι άτομα αισιόδοξα» Συνέντευξη 16-17 Νίκος Μούδουρος, Δρ. Τουρκικών

Διαβάστε περισσότερα