Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download ""

Transcript

1 ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ CE ΕΤΟΣ /95 ΕΚ, 2004/108 ΕΚ. SAECO INTERNATIONAL GROUP S.P.A Via Torretta, Gaggio Montano (Bo) - Italy δηλώνουμε υπεύθυνα ότι το προϊόν: ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΦΕ SUP 033R στην οποία αναφέρεται η παρούσα δήλωση συμμόρφωσης, συμμορφώνεται με τα ακόλουθα πρότυπα: Ασφάλεια ηλεκτρικών συσκευών οικιακής και παρόμοιας χρήσης - Γενικές απαιτήσεις EN (2002) + A1(2004) + A2(2006) + A11(2004) + A12 (2006) +A13 (2008) Ασφάλεια ηλεκτρικών συσκευών οικιακής και παρόμοιας χρήσης - Μέρος 2-15 Ειδικές απαιτήσεις για συσκευές θέρμανσης υγρών EN (2002) + A1 (2005) + A2 (2008). Ασφάλεια συσκευών οικιακής και παρόμοιας χρήσης. Ηλεκτρομαγνητικά πεδία Μέθοδοι αποτίμησης και μέτρησης - EN (2008). Ασφάλεια ηλεκτρικών συσκευών οικιακής και παρόμοιας χρήσης - Μέρος 2-14 Ειδικές απαιτήσεις για μηχανές κουζίνας και μύλους EN (2006) + A1 (2008). Όρια και μέθοδοι μέτρησης χαρακτηριστικών ραδιοδιαταραχών των συσκευών με ηλεκτρικό κινητήρα ή κινητήρα εσωτερικής καύσης για οικιακή και παρόμοιες χρήσεις, ηλεκτρικά όργανα και παρόμοιες ηλεκτρικές συσκευές. EN (2006). Ηλεκτρομαγνητική συμβατότητα (ΗΜΣ) Μέρος 3^ Όρια - Τμήμα 2 : Όρια εκπομπών αρμονικού ρεύματος (ρεύμα εισόδου συσκευής 16Α ανά φάση) - EN (2006). Ηλεκτρομαγνητική συμβατότητα (ΗΜΣ) Μέρος 3^ Όρια - Τμήμα 3 : Περιορισμός των διακυμάνσεων και τρεμοσβήματος σε δημόσια συστήματα παροχής χαμηλής τάσης για συσκευές με ονομαστικό ρεύμα 16A. EN (1995) + διόρθ.(1997) + A1(2001) + A2 (2005). Απαιτήσεις ατρωσίας για οικιακές συσκευές, ηλεκτρικά εργαλεία και παρόμοιες συσκευές. -Πρότυπο οικογένειας προϊόντων - EN (1997) + A1 (2001). Type HD8743 / HD8745 / HD Cod Rev.00 del βάσει των διατάξεων των οδηγιών: 2006/95 ΕΚ, 2004/108 ΕΚ. Gaggio Montano 28/04/2009 R & D Manager Ing. Andrea Castellani GR Ο κατασκευαστής διατηρεί το δικαίωμα να επιφέρει οιανδήποτε τροποποίηση χωρίς προειδοποίηση.

2 Καταχωρίστε το προϊόν σας για να λαμβάνετε τεχνική υποστήριξη από τον ιστότοπο Ελληνικά Type HD8743 / HD8745 / HD8747 SUP 033R ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ GR ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ.

3 ΓΕΝΙΚΑ 2 Η μηχανή καφέ προορίζεται για την παρασκευή καφέ espresso χρησιμοποιώντας καφέ σε κόκκους. Διαθέτει σύστημα παροχής ατμού και ζεστού νερού. Το σώμα της μηχανής, με το κομψό του design έχει σχεδιαστεί για οικιακή χρήση και δεν ενδείκνυται για συνεχή επαγγελματική χρήση. Οι οδηγίες χρήσης πρέπει να φυλάσσονται σε ασφαλές μέρος και να παραδίδονται μαζί με τη μηχανή σε περίπτωση χρήσης της από άλλο άτομο. Για περισσότερες πληροφορίες ή σε περίπτωση προβλημάτων τα οποία δεν αναφέρονται ή που δεν αναφέρονται εκτενώς στις οδηγίες αυτές, απευθυνθείτε στα Εξουσιοδοτημένα Σέρβις. Προσοχή. Δεν άναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές σε περίπτωση: λανθασμένης χρήσης που δεν συμφωνεί με την προβλεπόμενη, επισκευές που δεν γίνονται στα εξουσιοδοτημένα σέρβις, παρέμβαση στο καλώδιο τροφοδοσίας, παρέμβαση σε οποιοδήποτε εξάρτημα της μηχανής, αποθήκευση ή χρήση της μηχανής σε θερμοκρασίες διαφορετικές από τις θερμοκρασίες χρήσης (μεταξύ 15 C και 45 C) χρήση μη γνήσιων ανταλλακτικών και αξεσουάρ. Στις περιπτώσεις αυτές ακυρώνεται η εγγύηση. ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Ποτέ μην φέρνετε σε επαφή τα μέρη που έχουν ρεύμα με το νερό: υπάρχει κίνδυνος βραχυκυκλώματος! Ο ατμός και το ζεστό νερό μπορεί να προκαλέσουν εγκαύματα! Ποτέ μην κατευθύνετε τον ατμό ή το ζεστό νερό σε μέρη του σώματος. Πιάνετε με προσοχή το σωληνάκι παροχής ατμού / ζεστού νερού και πάντα από την ειδική λαβή: κίνδυνος εγκαυμάτων! Προορισμός χρήσης Η μηχανή καφέ προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για οικιακή χρήση. Απαγορεύεται οποιαδήποτε τεχνική τροποποίηση και αθέμητη χρήση, λόγω των ενεχόμενων κινδύνων! Η συσκευή δεν προορίζεται για χρήση από άτομα (συμπεριλαμβανομένων των παιδιών) με μειωμένες φυσικές, πνευματικές ή αισθητήριες ικανότητες ή με ανεπαρκή εξοικείωση ή/και γνώσεις, εκτός εάν αυτό γίνει υπό την επιτήρηση ενός ατόμου το οποίο θα είναι υπεύθυνο για την ασφάλειά τους ή θα τους εκπαιδεύσει στη χρήση της συσκευής. Τροφοδοσία ρεύματος - Καλώδιο τροφοδοσίας Συνδέστε τη μηχανή καφέ μόνο σε κατάλληλη πρίζα ρεύματος. Η τάση πρέπει να αντιστοιχεί σε αυτήν που αναγράφεται στην πινακίδα της συσκευής, η οποία βρίσκεται στο εσωτερικό του πλαϊνού καπακιού. Ποτέ μη χρησιμοποιείτε τη μηχανή καφέ αν το καλώδιο τροφοδοσίας είναι ελαττωματικό. Αν το καλώδιο τροφοδοσίας είναι κατεστραμμένο, πρέπει να αντικατασταθεί από τον κατασκευαστή ή από το σέρβις. Μην περνάτε το καλώδιο τροφοδοσίας από γωνίες και από μυτερές προεξοχές, πάνω από πολύ ζεστά αντικείμενα και προστατέψτε το από τα λάδια. Μην μεταφέρετε ή τραβάτε τη μηχανή καφέ κρατώντας την από το καλώδιο. Μη βγάζετε το φις από την πρίζα τραβώντας το καλώδιο και μην πιάνετε τη συσκευή με βρεγμένα τα χέρια. Μην αφήνετε το καλώδιο να κρέμεται από τραπέζια και ράφια.

4 3 Προστασία άλλων ανθρώπων Επιβλέπετε πάντα τα παιδιά, προκειμένου να μην παίζουν με τη συσκευή. Τα παιδιά δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν τους κινδύνους που συνδέονται με τις οικιακές συσκευές. Μην αφήνετε τα υλικά συσκευασίας της μηχανής σε μέρος όπου έχουν πρόσβαση τα παιδιά. Κίνδυνος εγκαυμάτων Αποφύγετε να κατευθύνετε προς το μέρος σας ή/και προς άλλα άτομα τον ατμό ή/και το ζεστό νερό: κίνδυνος εγκαυμάτων! Χρησιμοποιείτε πάντα τις ειδικές χειρολαβές ή διακόπτες. Θέση - Χώρος για χρήση και συντήρηση Για τη σωστή διαχείριση, συνιστούμε: Επιλέξτε μία σταθερή και επίπεδη επιφάνεια στήριξης όπου κανείς δεν μπορεί να την ανατρέψει ή να τραυματιστεί. Επιλέξτε έναν επαρκώς φωτιζόμενο χώρο, καθαρό και με εύκολη πρόσβαση σε πρίζα ρεύματος, Φροντίστε να υπάρχει ελάχιστη απόσταση από τα τοιχώματα της μηχανής όπως φαίνεται στην εικόνα, Κατά το άναμμα και το σβήσιμο της μηχανής, σας συμβουλεύουμε να βάζετε ένα άδειο ποτήρι κάτω από το ακροφύσιο. Μην αφήνετε τη μηχανή σε θερμοκρασίες κάτω του 0 C, η ψύξη μπορεί να προκαλέσει ζημιά στη μηχανή. Μη χρησιμοποιείτε τη μηχανή καφέ σε εξωτερικούς χώρους. Μην τοποθετείτε τη μηχανή σε πολύ ζεστές επιφάνειες και κοντά σε ελεύθερες φλόγες για να αποφύγετε την τήξη του πλαισίου της μηχανής ή την πρόκληση ζημιάς. Εξωτερικό περίβλημα της μηχανής - Καθαρισμός Πριν καθαρίσετε τη μηχανή, πρέπει πρώτα να τη σβήσετε με το κουμπί ON/OFF, στη συνέχεια βγάλτε το φις από την πρίζα ρεύματος. Επίσης, περιμένετε να κρυώσει η μηχανή. Ποτέ μη βυθίζετε τη μηχανή σε νερό! Απαγορεύεται αυστηρά η παρέμβαση στο εσωτερικό της μηχανής. Μη χρησιμοποιείτε για τη διατροφή το νερό που έχει παραμείνει στο δοχείο νερού για μερικές μέρες, πλύνετε το δοχείο και γεμίστε το με φρέσκο πόσιμο νερό. Αν η μηχανή παραμείνει αχρησιμοποίητη για μεγάλο διάστημα, διοχετεύστε νερό από το σωλήνα ατμού και πλύνετε καλά το Pannarello (αν προβλέπεται), στη συνέχεια σβήστε την και βγάλτε το φις από την πρίζα. Η μηχανή πρέπει να φυλάσσεται σε στεγνό χώρο όπου δεν έχουν πρόσβαση τα παιδιά. Προστατεύστε τη μηχανή από τη σκόνη και από τη βρομιά. Επισκευές / Συντήρηση Σε περίπτωση βλάβης, ελαττώματος ή υπόνοιας ελαττώματος μετά από πτώση, βγάλτε αμέσως το φις από την πρίζα. Ποτέ μην θέτετε σε λειτουργία μία ελαττωματική μηχανή. Μόνο τα Εξουσιοδοτημένα Σέρβις μπορούν να κάνουν επεμβάσεις και επισκευές. Στην περίπτωση επεμβάσεων που δεν θα γίνουν σύμφωνα με τις καθιερωμένες πρακτικές, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές. Προστασία από πυρκαγιά Σε περίπτωση πυρκαγιάς, χρησιμοποιήστε πυροσβεστήρες διοξειδίου του άνθρακα (CO 2 ). Μη χρησιμοποιείτε νερό ή πυροσβεστήρες σκόνης. Ελληνικά

5 Pannarello (προαιρετικό - υπάρχει μόνο σε ορισμένα μοντέλα) 4 Καπάκι δοχείου καφέ σε κόκκους Δοχείο καφέ σε κόκκους Ακροφύσιο καφέ Δείκτης γεμάτου δίσκου συλλογής υγρών Πλαϊνό καπάκι Πίνακας χειρισμού Δοχείο συλλογής στερεών υπολειμμάτων Προστατευτική λαβή σωλήνα παροχής Σωλήνας παροχής ζεστού νερού / ατμού Γρίλια τοποθέτησης φλυντζανιών Δοχείο νερού Δίσκος συλλογής υγρών Κουμπί παροχής μικρής ποσότητας καφέ Μονάδα παρασκευής καφέ Led Διπλού καφέ και προγραμματισμός ποσότητας καφέ στο φλυτζάνι Led Θερμοκρασίας Γράσο για τη μονάδα παρασκευής καφέ Κουμπί ON/OFF Καλώδιο τροφοδοσίας Led συναγερμών Κλειδί ρύθμισης άλεσης Led στάθμης λαδιού στο δοχείο Κουμπί παροχής μεγάλης ποσότητας καφέ Επιλογέας καφέ / ζεστού νερού / ατμού.

6 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Για την ασφάλειά σας και για την ασφάλεια τρίτων, τηρείτε προσεκτικά τις οδηγίες που αναφέρονται στο κεφάλαιο Κανόνες για την ασφάλεια. Συσκευασία Η αρχική συσκευασία έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να προστατεύει τη μηχανή κατά τη μεταφορά. Συνιστάται να τη φυλάξετε για ενδεχόμενη μελλοντική χρήση. Προκαταρκτικές ενέργειες Βγάλτε από τη συσκευασία το καπάκι του δοχείου καφέ και το δίσκο συλλογής υγρών με τη γρίλια. Βγάλτε τη μηχανή καφέ από τη συσκευασία και τοποθετήστε την στην κατάλληλη θέση που ανταποκρίνεται στα απαιτούμενα χαρακτηριστικά τα οποία περιγράφονται στους κανόνες για την ασφάλεια. Τοποθετήστε το δίσκο συλλογής υγρών με τη γρίλια στην ειδική υποδοχή της μηχανής και βεβαιωθείτε ότι ο δίσκος εφαρμόζει καλά στην υποδοχή. Τοποθετήστε το καπάκι στο δοχείο καφέ. Σημείωση: βάλτε το φις στην πρίζα ρεύματος μόνο όταν αυτό υποδεικνύεται και βεβαιωθείτε ότι το κουμπί ON/OFF δεν είναι πατημένο. Σημαντική σημείωση: Είναι σημαντικό να διαβάσετε όσα αναφέρονται στο Κεφάλαιο Ενδείξεις στην οθόνη, όπου εξηγείται λεπτομερώς η σημασία όλων των ενδείξεων της μηχανής που εμφανίζονται στην οθόνη που υπάρχει στον πίνακα χειρισμού. ΠΟΤΕ μην αφαιρείτε το δίσκο συλλογής υγρών με τη μηχανή αναμμένη. Περιμένετε δύο λεπτά μετά το άναμμα ή/και το σβήσιμο, γιατί η μηχανή διενεργεί έναν κύκλο έκπλυσης/αυτόματου καθαρισμού (βλέπε παράγραφο Κύκλος έκπλυσης/ αυτόματου καθαρισμού ). 5 MAX MIN Αφαιρέστε το δοχείο νερού από τη θέση του. Ξεπλύνετέ το και γεμίστε το με φρέσκο νερό, χωρίς να ξεπεράσετε τη μέγιστη στάθμη (MAX) στο δοχείο. Επανατοποθετήστε το δοχείο στην ειδική υποδοχή μέχρι πλήρους προσαρμογής. Βάζετε στο δοχείο αποκλειστικά και μόνο φρέσκο μη ανθρακούχο νερό. Το ζεστό νερό ή άλλα υγρά μπορεί να προκαλέσουν ζημιά στο δοχείο ή/και στη μηχανή. Μην ανάβετε τη μηχανή εάν δεν έχει νερό: βεβαιωθείτε ότι υπάρχει αρκετό νερό στο εσωτερικό του δοχείου. Αφαιρέστε το καπάκι από το δοχείο καφέ. Σημείωση: το δοχείο ενδέχεται να εξοπλίζεται με ένα διαφορετικό σύστημα ασφαλείας με βάση τα πρότυπα της χώρας χρήσης της μηχανής. Ρίξτε αργά τον καφέ σε κόκκους μέσα στο δοχείο. Βάζετε στο δοχείο πάντα και μόνο καφέ σε κόκκους. Ο αλεσμένος καφές, ο διαλυτός καφές, καθώς και άλλα αντικείμενα καταστρέφουν τη μηχανή. Τοποθετήστε το καπάκι στο δοχείο καφέ. Βάλτε το φις στην πρίζα ρεύματος στην πίσω πλευρά της μηχανής. Βάλτε το φις από την άλλη πλευρά στην πρίζα ρεύματος κατάλληλης τάσης στον τοίχο. Ελληνικά

7 6 Βεβαιωθείτε ότι ο επιλογέας βρίσκεται στη θέση. Αν είναι απαραίτητο, γυρίστε τον μέχρι να φτάσει στην υποδεικνυόμενη θέση. Για να ανάψετε τη μηχανή αρκεί να πατήσετε το κουμπί ON/OFF. Το led αρχίζει να αναβοσβήνει γρήγορα υποδεικνύοντας ότι είναι απαραίτητο να προχωρήσετε σε πλήρωση του κυκλώματος. Σημείωση: Πριν θέσετε σε λειτουργία για πρώτη φορά τη μηχανή πρέπει να γεμίσετε το υδραυλικό κύκλωμα. Γέμισμα κυκλώματος Για να γεμίσετε το κύκλωμα τοποθετήστε ένα δοχείο κάτω από το σωλήνα ατμού (Pannarello, αν προβλέπεται). Γυρίστε τον επιλογέα δεξιόστροφα έως το σημείο και περιμένετε. Όταν βγαίνει νερό κανονικά και το led αναβοσβήνει αργά, απαιτώντας το κλείσιμο του επιλογέα, στρέψτε τον επιλογέα αριστερόστροφα έως ότου φτάσει στη θέση. Στο σημείο αυτό το led αρχίζει να αναβοσβήνει αργά, υποδεικνύοντας τη φάση θέρμανσης. Αφού ολοκληρωθεί η θέρμανση, η μηχανή κάνει έναν κύκλο έκπλυσης των εσωτερικών κυκλωμάτων. Μόλις ολοκληρωθούν οι πιο πάνω ενέργειες, βεβαιωθείτε ότι το led ανάβει σταθερά. Στο σημείο αυτό η μηχανή είναι έτοιμη για χρήση. Για την παροχή καφέ, ζεστού νερού ή ατμού, καθώς και για τη σωστή χρήση της μηχανής, ακολουθήστε προσεκτικά τις οδηγίες που ακολουθούν. Πρώτη χρήση ή χρήση μετά από μεγάλο διάστημα αδράνειας. Αυτές οι απλές ενέργειες θα σας επιτρέψουν να έχετε πάντα έναν τέλειο καφέ. Πρέπει να εκτελούνται: A) Με την πρώτη έναρξη λειτουργίας. B) Όταν η μηχανή παραμένει αχρησιμοποίητη για μεγάλο χρονικό διάστημα (πάνω από 2 εβδομάδες). Το παρεχόμενο νερό πρέπει να αδειάζεται σε ειδική αποχέτευση και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τροφοδότηση της μηχανής. 1 Τοποθετήστε ένα δοχείο κάτω από το ακροφύσιο. 2 Πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία βεβαιωθείτε ότι το led είναι σταθερά αναμμένο. 3 Κάντε έναν καφέ, πατήστε και αφήστε το κουμπί. Η μηχανή ξεκινάει την παροχή καφέ. 4 Περιμένετε να ολοκληρωθεί η παροχή καφέ και αφαιρέστε το δοχείο. 5 Τοποθετήστε ένα δοχείο κάτω από το σωλήνα ατμού (Pannarello, αν προβλέπεται). 6 Γυρίστε τον επιλογέα δεξιόστροφα έως το σημείο. 7 Αφήστε να τρέξει νερό έως ότου εμφανιστεί η ένδειξη έλλειψης νερού, το led παραμένει σταθερά αναμμένο. Στο σημείο αυτό στρέψτε αριστερόστροφα τον επιλογέα έως ότου φτάσει στη θέση. 8 Στο τέλος γεμίστε εκ νέου το δοχείο. Στη συνέχεια μπορούν να παραχθούν τα προϊόντα με τον τρόπο που περιγράφεται στις παραγράφους που ακολουθούν.

8 Σταθερά αναμμένο + Αναβοσβήνουν 7 Κύκλος έκπλυσης / αυτόματου καθαρισμού Ο κύκλος αυτός επιτρέπει την έκπλυση των εσωτερικών κυκλωμάτων καφέ με καθαρό νερό. Ο κύκλος αυτός εκτελείται: Κατά την εκκίνηση της μηχανής (με το λέβητα κρύο) Μετά το γέμισμα του κυκλώματος (με το λέβητα κρύο) Κατά τη φάση προετοιμασίας της κατάστασης αναμονής (Stand-by) (στην περίπτωση που παράχθηκε ένα προϊόν καφέ) Κατά τη φάση σβησίματος, μετά το πάτημα του κουμπιού ON/OFF (στην περίπτωση που παράχθηκε ένα προϊόν καφέ). Σημείωση: όταν είστε παρόν, πριν ξεκινήσει η παροχή, συνιστάται να τοποθετήσετε ένα δοχείο κάτω από το ακροφύσιο. Παρέχεται μία μικρή ποσότητα νερού που ξεπλένει και ζεσταίνει όλα τα εξαρτήματα. Σε αυτή τη φάση τα led αναβοσβήνουν κυκλικά αριστερόστροφα. Περιμένετε να ολοκληρωθεί αυτόματα αυτός ο κύκλος, μπορείτε να διακόψετε την παροχή πατώντας ένα από τα δύο κουμπιά καφέ. ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ Η μηχανή που αγοράσατε παρέχει τη δυνατότητα να κάνετε ορισμένες ρυθμίσεις που επιτρέπουν την καλύτερη χρήση της. Saeco Adapting System Ο καφές είναι ένα φυσικό προϊόν και τα χαρακτηριστικά του ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την προέλευση, το μείγμα και το καβούρδισμα. Η μηχανή καφέ Saeco διαθέτει ένα σύστημα αυτόματης ρύθμισης που επιτρέπει τη χρήση όλων των τύπων καφέ σε κόκκους που κυκλοφορούν στην αγορά (μη καραμελοποιημένων). Η μηχανή ρυθμίζεται αυτόματα προκειμένου να βελτιώνει την εκχύλιση του καφέ, εξασφαλίζοντας την τέλεια συμπίεση της ταμπλέτας για ένα κρεμώδη καφέ espresso, που απελευθερώνει όλα τα αρώματά του, ανεξάρτητα από τον τύπο του καφέ που χρησιμοποιείται. Η διαδικασία βελτιστοποίησης είναι μία διαδικασία προσαρμογής που απαιτεί την παρασκευή ενός ορισμένου αριθμού από καφέδες για να μπορέσει η μηχανή να ρυθμίσει τη συμπαγικότητα της σκόνης. Δώστε προσοχή γιατί ενδέχεται να υπάρχουν ειδικά μείγματα, που απαιτούν μια συγκεκριμένη ρύθμιση του μύλου για τη βελτιστοποίηση της εκχύλισης του καφέ - (βλ. παρ. "Ρύθμιση μύλου καφέ"). Ελληνικά

9 Ρύθμιση μύλου καφέ Προσοχή! Ο διακόπτης ρύθμιση της άλεσης, που υπάρχει στο εσωτερικό του δοχείου καφέ, πρέπει να στρέφεται μόνο όταν ο μύλος βρίσκεται σε λειτουργία. Μην εισάγετε αλεσμένο καφέ ή/και διαλυτό καφέ στο δοχείο που προορίζεται για τον καφέ σε κόκκους. Απαγορεύεται να εισάγετε οποιοδήποτε υλικό που δεν είναι καφές σε κόκκους. Ο μύλος περιέχει κινούμενα εξαρτήματα που μπορεί να είναι επικίνδυνα, απαγορεύεται να βάζετε τα δάχτυλα ή/και άλλα αντικείμενα. Επιτρέπεται να ρυθμίζετε μόνο το βαθμό άλεσης με το ειδικό κλειδί. Πριν από οποιαδήποτε επέμβαση στο εσωτερικό του δοχείου καφέ, για οποιοδήποτε λόγο, σβήστε τη μηχανή και βγάλτε το φις από την πρίζα ρεύματος. Μην προσθέτετε καφέ σε κόκκους όταν ο μύλος είναι σε λειτουργία. Η μηχανή επιτρέπει μία ελαφριά ρύθμιση του βαθμού άλεσης του καφέ ώστε να προσαρμόζεται στον τύπο καφέ που χρησιμοποιείται. Η ρύθμιση πρέπει να γίνει με τον πείρο που υπάρχει μέσα στο δοχείο του καφέ. Πατήστε και περιστρέψτε τον μόνο με το παρεχόμενο κλειδί. Πατήστε και περιστρέψτε τον πείρο κατά μία μόνο εγκοπή κάθε φορά για την παροχή 2-3 καφέ. Μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορεί να γίνει αισθητός ο διαφορετικός βαθμός άλεσης. Στο εσωτερικό του δοχείου υπάρχουν δείκτες που δείχνουν τον επιλεγμένο βαθμό άλεσης. Παρέχεται η δυνατότητα επιλογής 5 διαφορετικών επιπέδων άλεσης με τις ακόλουθες ενδείξεις: 1 - Χοντρή άλεση 2 - Λεπτή άλεση Αναβοσβήνει Ρύθμιση ποσότητας καφέ στο φλυτζάνι Η μηχανή επιτρέπει τη ρύθμιση της ποσότητας του παρεχόμενου καφέ ανάλογα με την επιθυμία σας ή/και ανάλογα με το μέγεθος που έχει το φλυτζάνι/φλυτζανάκι. Κάθε φορά που πατάτε και αφήνετε το κουμπί ή η μηχανή παρέχει μία προγραμματισμένη ποσότητα καφέ. Η ποσότητα αυτή μπορεί να προγραμματιστεί ανάλογα με τις ανάγκες σας. Κάθε κουμπί αντιστοιχεί στην παροχή μιας ανεξάρτητης συγκεκριμένης ποσότητας καφέ. Ως παράδειγμα, περιγράφουμε τον προγραμματισμό του κουμπιού το οποίο συνήθως αντιστοιχεί στην παροχή καφέ espresso. Τοποθετήστε ένα φλυτζανάκι κάτω από το ακροφύσιο καφέ. Κρατήστε πατημένο το κουμπί, κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης το led αναβοσβήνει. Όταν, στο φλυτζανάκι, η ποσότητα καφέ φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο, πατήστε εκ νέου το κουμπί. Στο σημείο αυτό το κουμπί έχει προγραμματιστεί. Κάθε φορά που πατάτε και αφήνετε το κουμπί, η μηχανή παρέχει την ίδια ποσότητα καφέ που μόλις προγραμματίσατε. Αναμονή (Stand-by) Η μηχανή διαθέτει σύστημα εξοικονόμησης ενέργειας. Σβήνει αυτόματα 60 λεπτά μετά από την τελευταία χρήση. Σημείωση: κατά τη φάση σβησίματος η μηχανή διενεργεί έναν κύκλο έκπλυσης, αν προηγουμένως έχει παραχθεί καφές. Για την εκ νέου ενεργοποίηση της μηχανής αρκεί να πατήσετε το κουμπί ON/OFF. Σε αυτήν την περίπτωση η μηχανή θα κάνει έκπλυση μόνο εφόσον ο λέβητας έχει κρυώσει.

10 Σταθερά αναμμένο Σταθερά αναμμένο ΠΑΡΟΧΗ ΚΑΦΕ Πριν από την παροχή καφέ, βεβαιωθείτε ότι το πράσινο led ετοιμότητας της θερμοκρασίας είναι σταθερά αναμμένο, ότι το δοχείο νερού και το δοχείο καφέ είναι γεμάτα. Διατηρήστε τον επιλογέα στη θέση καφέ κατά τη φάση παροχής. Τοποθετήστε 1 ή 2 φλυτζάνι/φλυτζανάκια κάτω από τα στόμια του ακροφυσίου στις δύο οπές της σχάρας. Για την παροχή καφέ πρέπει να πατήσετε και να αφήσετε: το κουμπί για τον καφέ espresso, το κουμπί για μεγάλη ποσότητα καφέ. Στη συνέχεια ξεκινάει ο κύκλος παροχής: για την παροχή 1 καφέ πατήστε μία μόνο φορά το κουμπί, για την παροχή 2 καφέδων πατήστε δύο διαδοχικές φορές το κουμπί. Σε αυτή τη λειτουργία, η μηχανή αυτόματα αλέθει και ρυθμίζει τη σωστή ποσότητα καφέ. Η προετοιμασία δύο καφέδων απαιτεί δύο κύκλους άλεσης και δύο κύκλους παροχής η διαχείριση των οποίων γίνεται αυτόματα από τη μηχανή. Η διαδικασία αυτή επισημαίνεται από το led το οποίο ανάβει σταθερά. Αφού ολοκληρωθεί ο κύκλος εκχύλισης, ο καφές αρχίζει να τρέχει από το ακροφύσιο καφέ. Η παροχή καφέ διακόπτεται αυτόματα όταν ή στάθμη φτάσει στο προεπιλεγμένο επίπεδο, ωστόσο, μπορείτε σε οποιαδήποτε στιγμή να διακόψετε την παροχή καφέ πατώντας εκ νέου το ίδιο κουμπί. Η μηχανή είναι ρυθμισμένη για την παρασκευή ενός πραγματικού ιταλικού espresso. Το χαρακτηριστικό αυτό ενδέχεται να επιμηκύνει ελαφρά το χρόνο παροχής έτσι ώστε η γεύση του καφέ να είναι έντονη. 9 Σταθερά αναμμένο ΠΑΡΟΧΗ ΖΕΣΤΟΥ ΝΕ- ΡΟΥ Προσοχή: στην αρχή ενδέχεται να εκτιναχθούν σταγόνες ζεστού νερού: κίνδυνος εγκαυμάτων. Ο σωλήνας παροχής ζεστού νερού μπορεί να φτάσει σε υψηλές θερμοκρασίες: αποφύγετε να τον αγγίζετε με γυμνά χέρια. Πριν από την παροχή ζεστού νερού βεβαιωθείτε ότι το πράσινο led ετοιμότητας θερμοκρασίας είναι σταθερά αναμμένο. Με τη μηχανή έτοιμη για την παροχή καφέ, προχωρήστε ως εξής: Τοποθετήστε ένα δοχείο κάτω από το σωλήνα ατμού (Pannarello, αν προβλέπεται). Γυρίστε τον επιλογέα δεξιόστροφα έως το σημείο. Παραλάβετε την επιθυμητή ποσότητα ζεστού νερού. Για να διακόψετε την παροχή ζεστού νερού, στρέψτε αριστερόστροφα τον επιλογέα έως ότου επανέλθει στη θέση. Η μηχανή επιστρέφει στην κατάσταση ετοιμότητας για παροχή καφέ. Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να συμβεί μετά την περιστροφή του επιλογέα, να μην βγαίνει ζεστό νερό και τα led να αρχίσουν να αναβοσβήνουν. Αρκεί να περιμένετε έως ότου το led ανάβει σταθερά, για να έχετε διαθέσιμο το ζεστό νερό. Ελληνικά

11 Αναβοσβήνει Σταθερά αναμμένο 10 ΠΑΡΟΧΗ ΑΤΜΟΥ / ΚΑ- ΠΟΥΤΣΙΝΟ Ο ατμός μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσετε αφρόγαλα για καπουτσίνο αλλά και για να ζεστάνετε ροφήματα. Κίνδυνος εγκαυμάτων! Στην αρχή ενδέχεται να εκτιναχθούν σταγόνες ζεστού νερού. Ο σωλήνας παροχής μπορεί να φτάσει σε υψηλές θερμοκρασίες: αποφύγετε να τον αγγίζετε με γυμνά χέρια. Σημαντική σημείωση: αμέσως μετά τη χρήση του ατμού για να δημιουργήσετε αφρόγαλα, καθαρίστε το σωλήνα ατμού (ή το Pannarello, όπου προβλέπεται). Με τη μηχανή έτοιμη, βγάλτε μία μικρή ποσότητα ζεστού νερού σε ένα ποτήρι και καθαρίστε εξωτερικά το σωλήνα ατμού (ή το Pannarello, όπου προβλέπεται). Αυτό θα εξασφαλίσει τον τέλειο καθαρισμό όλων των μερών από τα ενδεχόμενα υπολείμματα γάλακτος. Τοποθετήστε ένα δοχείο κάτω από το σωλήνα ατμού (Pannarello, αν προβλέπεται). Με τη μηχανή έτοιμη για παροχή καφέ, στρέψτε τον επιλογέα αριστερόστροφα έως το σημείο, το υπολειπόμενο νερό μπορεί έτσι να βγει από το σωλήνα ατμού (Pannarello, αν προβλέπεται). Η μηχανή απαιτεί ένα διάστημα προθέρμανσης. Στη φάση αυτή το led αναβοσβήνει. Όταν το πράσινο led ανάβει σταθερά, ξεκινάει η παροχή, σε μικρό διάστημα θα αρχίσει να βγαίνει μόνο ατμός. Στρέψτε τον επιλογέα δεξιόστροφα για να επανέλθει στη θέση και να διακοπεί η παροχή ατμού. Γεμίστε με κρύο γάλα 1/3 το δοχείο που θα χρησιμοποιήσετε για να παρασκευάσετε τον καπουτσίνο. Για να εξασφαλίσετε καλύτερο αποτέλεσμα κατά την παρασκευή του καπουτσίνο, το γάλα πρέπει να είναι κρύο. Βυθίστε το σωλήνα ατμού (Pannarello, αν προβλέπεται) στο γάλα που θέλετε να ζεστάνετε και στρέψτε τον επιλογέα αριστερόστροφα έως το σημείο, περιστρέψτε το δοχείο με αργές κινήσεις από κάτω προς τα επάνω για να έχετε ομοιόμορφο σχηματισμό αφρού. Αφού χρησιμοποιήσετε τον ατμό για το διάστημα που επιθυμείτε, στρέψτε τον επιλογέα δεξιόστροφα για να επανέλθει στη θέση και να σταματήσει η παροχή ατμού. Η ίδια διαδικασία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το ζέσταμα άλλων ροφημάτων. Αφού χρησιμοποιήσετε το σωλήνα ατμού, (Pannarello, αν προβλέπεται), καθαρίστε το με τη διαδικασία που περιγράφεται στο κεφάλαιο Καθαρισμός και Συντήρηση. Αφού χρησιμοποιήσετε τον ατμό για την παρασκευή του ροφήματος, Για την παροχή ενός καφέ: εφαρμόστε τις διαδικασίες που περιγράφονται στην παράγραφο Αλλαγή από ατμό σε καφέ για να επανέλθει η μηχανή στη θερμοκρασία παροχής καφέ. Για την παροχή ζεστού νερού: εφαρμόστε τις διαδικασίες που περιγράφονται στην παράγραφο Παροχή ζεστού νερού. Αφήνοντας τον επιλογέα σε κεντρική θέση, η μηχανή επανέρχεται αυτόματα στη θερμοκρασία παροχής καφέ αποτρέποντας έτσι την ανώφελη σπατάλη ενέργειας. Μεταβολή από ατμό σε καφέ Μετά την παροχή ατμού, πατώντας το Αναβοσβήνει γρήγορα κουμπί καφέ ή, το led αναβοσβήνει γρήγορα υποδεικνύοντας ότι η μηχανή έχει πολύ υψηλή θερμοκρασία και δεν μπορεί να παρέχει καφέ. Για την παροχή καφέ, πρέπει να αδειάσετε μια σχετική ποσότητα νερού. Τοποθετήστε ένα δοχείο κάτω από το σωλήνα ατμού (Pannarello, αν προβλέπεται) και στρέψτε τον επιλογέα δεξιόστροφα έως το σημείο. Περιμένετε έως ότου το led ετοιμότητας θερμοκρασίας, να παραμείνει αναμμένο σταθερά. Στη συνέχεια, στρέψτε τον επιλογέα αριστερόστροφα για να επανέλθει στη θέση και να διακοπεί η παροχή ατμού. Στο σημείο αυτό, παρασκευάστε τον καφέ με τον τρόπο που περιγράφεται στην παράγραφο Παροχή καφέ.

12 ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥ- ΝΤΗΡΗΣΗ Γενικός καθαρισμός Κάθε μέρα, με τη μηχανή αναμμένη, πρέπει να αδειάζετε και να καθαρίζετε το δοχείο συλλογής στερεών υπολειμμάτων. Οι άλλες εργασίες συντήρησης και καθαρισμού μπορούν να γίνουν μόνο όταν η μηχανή είναι κρύα και αποσυνδεδεμένη από το ηλεκτρικό δίκτυο. Ποτέ μη βυθίζετε τη μηχανή σε νερό. Μη βάζετε στο πλυντήριο πιάτων τα αποσπώμενα εξαρτήματα. Μη χρησιμοποιείτε αιχμηρά αντικείμενα ή διαβρωτικά χημικά προϊόντα (διαλύτες) για τον καθαρισμό. Για τον καθαρισμό της συσκευής χρησιμοποιήστε ένα μαλακό πανί εμποτισμένο με νερό. Μη στεγνώνετε τη μηχανή ή/και τα εξαρτήματά της χρησιμοποιώντας ένα φούρνο μικροκυμάτων ή/ ένα συμβατικό φούρνο. Όταν ολοκληρώσετε την παρασκευή των ροφημάτων με γάλα, αφήστε να βγει ζεστό νερό από το σωλήνα ατμού (Pannarello, αν προβλέπεται), για πλήρη καθαρισμό. Καθημερινά, αφού ζεστάνετε το γάλα, αφαιρέστε το εξωτερικό τμήμα από το Pannarello (αν προβλέπεται) και πλύνετέ το με φρέσκο πόσιμο νερό. Πλένετε το σωλήνα ατμού μία φορά την εβδομάδα. Για να κάνετε αυτήν την εργασία, πρέπει να: - αφαιρέσετε το εξωτερικό τμήμα από το Pannarello (για το συνήθη καθαρισμό), - βγάλετε το επάνω τμήμα του Pannarello από το σωλήνα ατμού, - πλύνετε το επάνω τμήμα του Pannarello με φρέσκο πόσιμο νερό, - πλύνετε το σωλήνα ατμού με ένα υγρό πανί και αφαιρέστε τυχόν υπολείμματα από γάλα, - επανατοποθετήστε το επάνω τμήμα του σωλήνα ατμού (βεβαιωθείτε ότι έχει τοποθετηθεί εντελώς μέσα). Επανασυναρμολογήστε το εξωτερικό τμήμα του Pannarello. 11 Συνιστάται να καθαρίζετε καθημερινά το δοχείο νερού: - Βγάλτε το μικρό λεπτό φίλτρο από το εσωτερικό του δοχείου και καθαρίστε το με τρεχούμενο πόσιμο νερό. - Επανατοποθετήστε στη θέση του το μικρό λευκό φίλτρο ασκώντας μία ελαφριά πίεση σε συνδυασμό με μία ελαφριά περιστροφή. - Γεμίστε το δοχείο με φρέσκο πόσιμο νερό. Καθημερινά πρέπει να αδειάζετε και να πλένετε το δίσκο συλλογής υγρών. Η εργασία αυτή πρέπει να γίνεται όταν ανυψώνεται το φλοτέρ. Μονάδα παρασκευής καφέ Η μονάδα παρασκευής καφέ πρέπει να το καθαρίζετε κάθε φορά που γεμίζετε το δοχείο καφέ σε κόκκους ή, σε κάθε περίπτωση, τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Σβήστε τη μηχανή πατώντας το διακόπτη και βγάλτε το φις από την πρίζα ρεύματος. Αφαιρέστε το δοχείο συλλογής στερεών υπολειμμάτων. Ανοίξτε το πλαϊνό καπάκι. Βγάλτε τη μονάδα παρασκευής καφέ κρατώντας το ειδικό χερούλι και πιέζοντας το κουμπί «PUSH». Μπορείτε να πλύνετε τη μονάδα παρασκευής καφέ μόνο με χλιαρό νερό χωρίς απορρυπαντικό. Πλένετε τη μονάδα παρασκευής καφέ με χλιαρό νερό. Πλύνετε προσεκτικά το επάνω φίλτρο. Πλύνετε και στεγνώστε επιμελώς όλα τα μέρη της μονάδας παρασκευής καφέ. Καθαρίστε προσεκτικά το εσωτερικό της μηχανής Βεβαιωθείτε ότι τα δύο σημάδια αναφοράς συμπίπτουν. Ελληνικά

13 12 Βεβαιωθείτε ότι ο μοχλός είναι σε επαφή με τη βάση της μονάδας παρασκευής καφέ. Πατήστε το κουμπί PUSH για να βεβαιωθείτε ότι η μονάδα παρασκευής καφέ είναι σε κατάλληλη θέση. Λιπάνετε τη μονάδα παρασκευής καφέ μετά από περίπου 500 παροχές. Μπορείτε να αγοράσετε γράσο για τη λίπανση της μονάδας παρασκευής καφέ στα εξουσιοδοτημένα σέρβις. Λιπάνετε τους οδηγούς της μονάδας μόνο με το προμηθευόμενο γράσο. Απλώστε ομοιόμορφα το γράσο στους δύο πλαϊνούς οδηγούς. Εισάγετε εκ νέου τη μονάδα παρασκευής καφέ στον ειδικό χώρο έως ότου προσαρμόσει ΧΩΡΙΣ να πατήσετε το κουμπί PUSH. Τοποθετήστε το δοχείο συλλογής στερεών υπολειμμάτων. Κλείστε το πλαϊνό καπάκι. ΑΦΑΛΑΤΩΣΗ Ο σχηματισμός αλάτων είναι φυσιολογικό επακόλουθο της χρήσης της συσκευής, η αφαλάτωση είναι απαραίτητη κάθε 1-2 μήνες ή όταν παρατηρείται μείωση της παροχής νερού. Όσα αναφέρονται στο εγχειρίδιο χρήσης και συντήρησης έχουν προτεραιότητα σε σχέση με τις υποδείξεις που αναγράφονται σε εξαρτήματα ή/και υλικά χρήσης που πωλούνται ξεχωριστά, εάν υπάρχει ασυμφωνία. Χρησιμοποιήστε το προϊόν αφαλάτωσης της Saeco. Παρασκευάζεται ειδικά προκειμένου να διατηρούνται όσο το δυνατόν καλύτερα η απόδοση και η λειτουργία της μηχανής καθ'όλη τη "διάρκεια ζωής" της, καθώς επίσης και για να αποφεύγεται, εφόσον χρησιμοποιείται σωστά, οποιαδήποτε μεταβολή στο παρεχόμενο προϊόν. Κατά τη διαδικασία αφαλάτωσης, μη σβήνετε ούτε να θέτετε σε κατάσταση αναμονής (stand-by) τη μηχανή. MAX MIN MAX MIN Προσοχή! Μην πίνετε διάλυμα αφαλάτωσης καθώς και τα παρεχόμενα προϊόντα έως ότου ολοκληρωθεί ο κύκλος. Σε καμία περίπτωση μη χρησιμοποιείτε το ξύδι ως μέσω απομάκρυνσης των αλάτων. Πριν κάνετε αφαλάτωση αφαιρέστε το Pannarello (εάν προβλέπεται) από το σωλήνα ατμού σύμφωνα με τη διαδικασία που περιγράφεται στο κεφάλαιο Καθαρισμός και Συντήρηση. Ανάψτε τη μηχανή πατώντας το κουμπί ON/OFF. Περιμένετε να ολοκληρώσει η μηχανή τη διαδικασία έκπλυσης και θέρμανσης. Προσοχή! Αφαιρέστε το φίλτρο "Intenza" πριν εισάγετε το υλικό απομάκρυνσης αλάτων. Ρίξτε όλο το περιεχόμενο της φιάλης με τη συμπυκνωμένη ουσία αφαλάτωσης της Saeco στο δοχείο νερού της συσκευής και γεμίστε με φρέσκο πόσιμο νερό έως τη στάθμη MAX. Τοποθετήστε πάλι το δοχείο στη μηχανή. 1 Τοποθετήστε ένα δοχείο κάτω από το σωλήνα ατμού. 2 Μόνο αφού προσθέσετε το διάλυμα αφαλάτωσης στο εσωτερικό του δοχείου, στρέψτε τον επιλογέα δεξιόστροφα έως το σημείο και αφήστε να τρέξουν 2-3 φλυτζάνια νερού (περίπου 150 ml). 3 Τερματίστε την παροχή επαναφέροντας τον επιλογέα σε κεντρική θέση. 4 Αφήστε την ουσία καθαρισμού αλάτων να δράσει για 10 λεπτά. 5 Επαναλάβετε τη διαδικασία που αναφέρεται στα σημεία 2 και 3 κάθε 3 λεπτά, έως ότου εξαντληθεί εντελώς το διάλυμμα που περιέχει το δοχείο νερού. 6 Όταν το led παραμείνει αναμμένο σταθερά, ξεπλύνετε καλά το δοχείο και γεμίστε το με φρέσκο πόσιμο νερό.

14 13 7 Αδειάστε το δοχείο που χρησιμοποιείται για την ανάκτηση του εξερχόμενου υγρού από τη μηχανή και τοποθετήστε το εκ νέου κάτω από το σωλήνα ατμού. 8 Γυρίστε τον επιλογέα δεξιόστροφα έως το σημείο. Αρχίζει ο κύκλος έκπλυσης της μηχανής. 9 Όταν τελειώσει το νερό στο δοχείο το led παραμένει αναμμένο σταθερά, αυτό υποδεικνύει ότι πρέπει να γυρίσετε τον επιλογέα στη θέση. Ο κύκλος αφαλάτωσης ολοκληρώθηκε. Στη συνέχεια μπορείτε να παρασκευάσετε τα επιθυμητά προϊόντα. Το διάλυμα αφαλάτωσης πρέπει να απορρίπτεται σύμφωνα με όσα προβλέπονται από τον κατασκευαστή ή/και τις ισχύουσες διατάξεις στη χώρα χρήσης της μηχανής. Αν σβήσετε τη μηχανή κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του κύκλου αφαλάτωσης, ο κύκλος πρέπει να επαναληφθεί από την αρχή την επόμενη φορά που θα ανάψετε τη μηχανή. Ελληνικά MAX MIN 10 Ξεπλύνετε καλά το δοχείο και γεμίστε το με φρέσκο πόσιμο νερό. 11 Αδειάστε το δοχείο που χρησιμοποιείται για τη συλλογή του υγρού που βγαίνει από τη μηχανή. 12 Τοποθετήστε ένα δοχείο κάτω από το ακροφύσιο. 13 Κάντε έναν καφέ. Πατήστε και αφήστε το κουμπί. Η μηχανή ξεκινάει την παροχή καφέ. 14 Περιμένετε να ολοκληρωθεί η παροχή καφέ και αφαιρέστε το δοχείο. 15 Στη συνέχεια επαναλάβετε τις ενέργειες από το σημείο 7 έως το σημείο 10 έως ότου αδειάσει και το δεύτερο δοχείο νερού. 16 Στο τέλος γεμίστε εκ νέου το δοχείο. Πριν κάνετε αφαλάτωση αφαιρέστε το Pannarello (εάν προβλέπεται) από το σωλήνα ατμού σύμφωνα με τη διαδικασία που περιγράφεται στο κεφάλαιο Καθαρισμός και Συντήρηση. ΑΠΟΡΡΙΨΗ Θέστε εκτός λειτουργίας τις συσκευές που δεν χρησιμοποιούνται. Βγάλτε το φις από την πρίζα και κόψτε το καλώδιο τροφοδοσίας. Στο τέλος ζωής της συσκευής, προσκομίστε την στο κατάλληλο σημείο συλλογής αποβλήτων. Η συσκευή αυτή συμμορφώνεται με την Οδηγία της ΕΕ 2002/96/ΕΚ. Το σύμβολο πάνω στο προϊόν ή στη συσκευασία του, υποδεικνύει ότι το προϊόν αυτό δεν πρέπει να αντιμετωπιστεί ως οικιακό απόβλητο. Αντίθετα, πρέπει να παραδοθεί στο προβλεπόμενο σημείο συλλογής για ανακύκλωση ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών. Εξασφαλίζοντας τη σωστή απόρριψη αυτής της συσκευής, βοηθάτε να προληφθούν οι πιθανές αρνητικές επιπτώσεις για το περιβάλλον και την ανθρώπινη υγεία, οι οποίες ενδεχομένως να προκληθούν εάν γίνει ακατάλληλη χρήση των αποβλήτων αυτού του προϊόντος. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ανακύκλωση αυτής της συσκευής, απευθυνθείτε στις τοπικές αρχές, στην υπηρεσία αποκομιδής οικιακών αποβλήτων ή στο κατάστημα από το οποίο αγοράσατε τη συσκευή.

15 14 ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΛΥΧΝΙΕΣ ΠΙΝΑΚΑ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ Ενδείξεις Αιτίες Αντιμετώπιση Σταθερά αναμμένο Αναβοσβήνει αργά Αναβοσβήνει γρήγορα Αναβοσβήνει αργά Μηχανή με ετοιμότητα θερμοκρασίας: - για την παροχή καφέ, - για την παροχή ζεστού νερού, - για την παροχή ατμού, Μηχανή σε φάση θέρμανσης για την παροχή καφέ, ζεστού νερού και ατμού. Μηχανή σε υπερθέρμανση, σε αυτήν την κατάσταση η μηχανή δεν παρέχει καφέ. Υποδεικνύει ότι η μηχανή είναι σε φάση προγραμματισμού της ποσότητας καφέ στο φλυτζάνι (βλέπε παράγραφο Ρύθμιση ποσότητας καφέ στο φλυτζάνι ). Μηχανή σε φάση παροχής ενός διπλού καφέ. Πρέπει να αδειάσετε το νερό σε ένα δοχείο στρέφοντας τον επιλογέα δεξιόστροφα έως το σημείο, έως ότου το πράσινο led ετοιμότητας θερμοκρασίας παραμένει σταθερά αναμμένο. Στη συνέχεια διακόψτε την παροχή νερού. Σταθερά αναμμένο Σταθερά αναμμένο Σταθερά αναμμένο Αναβοσβήνει γρήγορα Αναβοσβήνει αργά + Χαμηλή στάθμη νερού. Δοχείο καφέ άδειο. Δοχείο συλλογής στερεών υπολειμμάτων γεμάτο Κύκλωμα νερού άδειο. Έλλειψη μονάδας παρασκευής καφέ - Έλλειψη δοχείου υπολειμμάτων καφέ Πλαϊνό καπάκι ανοιχτό - Στρόφιγγα σε ΜΗ σωστή θέση για τη λειτουργία της μηχανής. Η μηχανή εκτελεί έναν κύκλο έκπλυσης/ αυτοκαθαρισμού Γεμίστε το δοχείο με φρέσκο πόσιμο νερό. Μετά την αποκατάσταση της στάθμης του νερού στο δοχείο, η ενδεικτική λυχνία σβήνει. Γεμίστε το δοχείο με καφέ σε κόκκους και ξεκινήστε εκ νέου τη διαδικασία. Με τη μηχανή αναμμένη αδειάστε το δοχείο συλλογής στερεών υπολειμμάτων. Η διαδικασία αυτή απαιτείται σε κάθε περίπτωση μετά την παροχή 8 καφέδων. Αν αδειάσετε το δοχείο πριν εμφανιστεί η ένδειξη, η ενέργεια αυτή δε μηδενίζει τον μετρητή στερεών υπολειμμάτων. Γεμίστε το δοχείο με φρέσκο πόσιμο νερό και γεμίστε το κύκλωμα νερού της μηχανής όπως περιγράφεται στην παράγραφο Πρώτη έναρξη λειτουργίας. Για να σβήσετε το κόκκινο φως που αναβοσβήνει, βεβαιωθείτε ότι όλα τα εξαρτήματα είναι σωστά τοποθετημένα και κλειστά. Η μηχανή τερματίζει τον κύκλο αυτόματα. Μπορείτε να σταματήσετε τον κύκλο πατώντας ένα από τα δύο κουμπιά καφέ. Αναβοσβήνουν αριστερόστροφα (κυκλικά) Αναβοσβήνουν εναλλακτικά Η μονάδα παρασκευής καφέ εκτέλεσε μία ανώμαλη λειτουργία. Δοκιμάστε ξανά να κάνετε έναν κύκλο παροχής καφέ. + Η μηχανή βρίσκεται σε ανώμαλη κατάσταση και δεν επιτρέπεται η παροχή καφέ, νερού ή ατμού. Σβήστε και μετά από 30 δευτερόλεπτα ανάψτε εκ νέου τη μηχανή. Δοκιμαστε 2 ή 3 φορές. Αν η μηχανή ΔΕΝ εκκινείται, απευθυνθείτε στο κέντρο σέρβις. Αναβοσβήνουν ταυτόχρονα

16 ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ 15 Συμπεριφορές Αιτίες Αντιμετώπιση Η μηχανή δεν ανάβει. Η μηχανή δεν είναι συνδεδεμένη στο ηλεκτρικό δίκτυο. Συνδέστε τη μηχανή στο ηλεκτρικό δίκτυο. Ο καφές δεν είναι αρκετά ζεστός Τα φλυτζανάκια είναι κρύα. Ζεστάνετε τα φλυτζανάκια με ζεστό νερό. Δεν βγαίνει ζεστό νερό ή ατμός. Η οπή του σωλήνα ατμού είναι βουλωμένη. Καθαρίστε την οπή του σωλήνα ατμού με μια βελόνα. Πριν κάνετε αυτήν την εργασία, βεβαιωθείτε ότι η μηχανή είναι σβηστή και κρύα. Pannarello βρώμικο (αν προβλέπεται). Καθαρίστε το Pannarello. Ο καφές έχει λίγη κρέμα. (Δείτε σημείωση) Η μηχανή απαιτεί πολύ χρόνο για να ζεσταθεί ή η ποσότητα νερού που βγαίνει από το στόμιο του σωλήνα είναι μικρή. Το μείγμα δεν είναι κατάλληλο ή ο καφές δεν είναι φρεσκοκαβουρδισμένος ή η άλεση είναι χοντρή. Το κύκλωμα της μηχανής είναι μπουκωμένο από τα άλατα. Αλλάξτε μείγμα καφέ ή ρυθμίστε την άλεση σύμφωνα με την παράγραφο Ρύθμιση μύλου καφέ. Κάντε αφαλάτωση της μηχανής. Η μονάδα παρασκευής καφέ δεν βγαίνει. Η μονάδα παρασκευής καφέ είναι εκτός θέσης. Ανάψτε τη μηχανή. Κλείστε το πλαϊνό καπάκι. Το σύστημα παροχής καφέ επανέρχεται αυτόματα στην αρχική του θέση. Η μηχανή αλέθει τον καφέ αλλά ο καφές δεν βγαίνει. (Δείτε σημείωση) Καφές πολύ νερουλός. (Δείτε σημείωση) Ο καφές τρέχει αργά. (Δείτε σημείωση) Τοποθετήθηκε το δοχείο συλλογής στερεών υπολειμμάτων. Μονάδα παρασκευής καφέ βρώμικη. Το κύκλωμα δεν είναι γεμάτο. Ακραίο συμβάν που παρουσιάζεται όταν η μηχανή ρυθμίζει αυτόματα τη δόση. Ακροφύσιο βρώμικο. Ακραίο συμβάν που παρουσιάζεται όταν η μηχανή ρυθμίζει αυτόματα τη δόση. Πολύ λεπτός καφές. Το κύκλωμα δεν είναι γεμάτο. Μονάδα παρασκευής καφέ βρώμικο. Βγάλτε το δοχείο συλλογής στερεών υπολειμμάτων καφέ πριν αφαιρέσετε το σύστημα παροχής. Καθαρίστε τη μονάδα παρασκευής καφέ (παράγραφος Μονάδα παρασκευής καφέ ). Γεμίστε εκ νέου το κύκλωμα (παράγραφος "Πρώτο άναμμα"). Κάντε μερικούς καφέδες σύμφωνα με όσα περιγράφονται στην παράγραφο Saeco Adapting System. Καθαρίστε το ακροφύσιο παροχής. Κάντε μερικούς καφέδες σύμφωνα με όσα περιγράφονται στην παράγραφο Saeco Adapting System. Αλλάξτε μείγμα καφέ ή ρυθμίστε την άλεση σύμφωνα με την παράγραφο Ρύθμιση μύλου καφέ. Γεμίστε εκ νέου το κύκλωμα (παράγραφος "Πρώτο άναμμα"). Καθαρίστε τη μονάδα παρασκευής καφέ (παράγραφος Μονάδα παρασκευής καφέ ). Ελληνικά Σημείωση: τα προβλήματα αυτά μπορεί να είναι συνηθισμένα αν έχετε αλλάξει το μείγμα καφέ ή στην περίπτωση της πρώτης εγκατάστασης. Σε αυτήν την περίπτωση περιμένετε η μηχανή να προχωρήσει στην αυτόματη ρύθμιση, όπως περιγράφεται στην παράγραφο Saeco Adapting System. Για τις βλάβες που δεν αναφέρονται σε αυτόν τον πίνακα ή εάν ο προτεινόμενος τρόπος δεν αποκαθιστά τη βλάβη, απευθυνθείτε σε ένα κέντρο σέρβις. ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Ο κατασκευαστής διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης των τεχνικών χαρακτηριστικών του προϊόντος. Ονομαστική τάση - Ονομαστική ισχύς - Τροφοδοσία Βλέπε πινακίδα στο εσωτερικό του πλαϊνού καπακιού Υλικό σώματος Θερμοπλαστικό Διαστάσεις (Μ x Υ x Β) (mm) x 325 x 420 Βάρος ,9 kg Μήκος καλωδίου ,2 m Πίνακας χειρισμού Στην πρόσθια πλευρά Pannarello (υπάρχει μόνο σε ορισμένα μοντέλα) ειδικό για καπουτσίνο Δοχείο νερού ,0 λίτρα - Αποσπώμενο Χωρητικότητα δοχείου καφέ (g) Χωρητικότητα δοχείου στερεών υπολειμμάτων Πίεση αντλίας bar Λέβητας Inox Συστήματα ασφαλείας θερμική ασφάλεια

Καταχωρίστε το προϊόν σας για να λαμβάνετε τεχνική υποστήριξη από τον ιστότοπο Type HD8833 SUP 037R

Καταχωρίστε το προϊόν σας για να λαμβάνετε τεχνική υποστήριξη από τον ιστότοπο  Type HD8833 SUP 037R Καταχωρίστε το προϊόν σας για να λαμβάνετε τεχνική υποστήριξη από τον ιστότοπο www.philips.com/welcome Type HD8833 SUP 037R GR,. ΓΕΝΙΚΑ Η μηχανή καφέ προορίζεται για την παρασκευή καφέ εσπρέσο χρησιμοποιώντας

Διαβάστε περισσότερα

Type HD8833 SUP 037R ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Type HD8833 SUP 037R ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Καταχωρίστε το προϊόν σας για να λαμβάνετε τεχνική υποστήριξη από τον ιστότοπο www.philips.com/welcome 12 Ελληνικά Type HD8833 SUP 037R ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 12 GR ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

Type HD8836 / HD8837 SUP 037DR ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Type HD8836 / HD8837 SUP 037DR ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Καταχωρίστε το προϊόν σας για να λαμβάνετε τεχνική υποστήριξη από τον ιστότοπο www.philips.com/welcome 12 Ελληνικά Type HD8836 / HD8837 SUP 037DR ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 12 GR ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρίστε το προϊόν σας και βρείτε υποστήριξη στον διαδικτυακό τόπο www.philips.com/welcome 12 Ελληνικά Type HD8743 / HD8745 / HD8747 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 12 GR ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Type HD8749 GAGGIA NAVIGLIO DELUXE. Εγχειρίδιο οδηγιών

Type HD8749 GAGGIA NAVIGLIO DELUXE. Εγχειρίδιο οδηγιών Type HD8749 GAGGIA NAVIGLIO DELUXE Εγχειρίδιο οδηγιών 2 ΕΛΛΗΝΙΚΑ Συγχαρητήρια για την αγορά της υπεραυτόματης μηχανής του καφέ Gaggia Naviglio Deluxe! Οι παρούσες οδηγίες χρήσης ισχύουν για το μοντέλο

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Type HD8760

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Type HD8760 12 Ελληνικά ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Type HD8760 Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε την μηχανή. 12 GR Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε υποστήριξη στον διαδικτυακό τόπο www.philips.com/welcome

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΡΡΙΨΗ.

ΑΠΟΡΡΙΨΗ. 12 ΑΠΟΡΡΙΨΗ Θέστε εκτός λειτουργίας τις συσκευές που δεν χρησιμοποιούνται. Βγάλτε το φις από την πρίζα και κόψτε το καλώδιο τροφοδοσίας. Στο τέλος ζωής της συσκευής, προσκομίστε την στο κατάλληλο σημείο

Διαβάστε περισσότερα

Type HD8749 GAGGIA NAVIGLIO. Εγχειρίδιο οδηγιών

Type HD8749 GAGGIA NAVIGLIO. Εγχειρίδιο οδηγιών Type HD8749 GAGGIA NAVIGLIO Εγχειρίδιο οδηγιών 2 ΕΛΛΗΝΙΚΑ Συγχαρητήρια για την αγορά της υπεραυτόματης μηχανής του καφέ Gaggia Naviglio! Οι παρούσες οδηγίες χρήσης ισχύουν για το μοντέλο HD8749. Αυτή η

Διαβάστε περισσότερα

HD8821 HD8822 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Υπεραυτόματη μηχανή καφέ espresso 3000 series

HD8821 HD8822 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ.  Υπεραυτόματη μηχανή καφέ espresso 3000 series Υπεραυτόματη μηχανή καφέ espresso 3000 series 12 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ HD8821 HD8822 Ελληνικά Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε την μηχανή. 12 GR Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρίστε το προϊόν σας και βρείτε υποστήριξη στον διαδικτυακό τόπο www.saeco.com/welcome 12 Ελληνικά Type HD8642 / HD8643 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 12 GR ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε υποστήριξη στον διαδικτυακό τόπο Type HD8750 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε υποστήριξη στον διαδικτυακό τόπο  Type HD8750 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε υποστήριξη στον διαδικτυακό τόπο www.philips.com/welcome 12 Ελληνικά Type HD8750 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 12 GR ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε υποστήριξη στον διαδικτυακό τόπο Type HD8750 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε υποστήριξη στον διαδικτυακό τόπο  Type HD8750 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε υποστήριξη στον διαδικτυακό τόπο www.philips.com/welcome 12 Ελληνικά Type HD8750 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 12 GR ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ ΕΣΠΡΕΣΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ ΕΣΠΡΕΣΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ ΕΣΠΡΕΣΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: R-972 Διαβάστε προσεκτικά το παρόν εγχειρίδιο πριν τη χρήση της συσκευής και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ Όταν χρησιμοποιείτε ηλεκτρικές

Διαβάστε περισσότερα

HD8824 HD8825 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Υπεραυτόματη μηχανή καφέ espresso 3000 series

HD8824 HD8825 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ.  Υπεραυτόματη μηχανή καφέ espresso 3000 series Υπεραυτόματη μηχανή καφέ espresso 3000 series 12 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε την μηχανή. HD8824 HD8825 Ελληνικά 12 GR Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε

Διαβάστε περισσότερα

Type HD8752 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Type HD8752 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Καταχωρίστε το προϊόν και ζητήστε υποστήριξη μέσω του Διαδικτυακού τόπου www.philips.com/welcome 12 Ελληνικά Type HD8752 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 12 GR ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Type HD HD8764

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Type HD HD8764 12 Ελληνικά ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Type HD8761 - HD8764 Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε την μηχανή. 12 GR Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε υποστήριξη στον διαδικτυακό τόπο www.philips.com/welcome

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Type HD8762

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Type HD8762 12 Ελληνικά ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Type HD8762 Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε την μηχανή. 12 GR Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε υποστήριξη στον διαδικτυακό τόπο www.philips.com/welcome

Διαβάστε περισσότερα

BRN Εγχειρίδιο χρήσης

BRN Εγχειρίδιο χρήσης BRN-0003 Εγχειρίδιο χρήσης Διαβάστε προσεκτικά το παρόν εγχειρίδιο πριν τη χρήση της συσκευής και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. Οδηγίες ασφάλειας Πριν τη χρήση ελέγξτε ότι η τάση της πρίζας αντιστοιχεί

Διαβάστε περισσότερα

HD8841 HD8842 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Υπεραυτόματη μηχανή καφέ espresso 4000 series

HD8841 HD8842 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ.  Υπεραυτόματη μηχανή καφέ espresso 4000 series Υπεραυτόματη μηχανή καφέ espresso 4000 series 12 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε την μηχανή. HD8841 HD8842 12 Ελληνικά GR Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ ΜΟΝΤΕΛΟ: R-920

ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ ΜΟΝΤΕΛΟ: R-920 ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ ΜΟΝΤΕΛΟ: R-920 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν λειτουργήσετε τη συσκευή και φυλάξτε τις για μελλοντική αναφορά. Η συσκευή αυτή προορίζεται για χρήση σε οικιακές και

Διαβάστε περισσότερα

HD8832 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Υπεραυτόματη μηχανή καφέ espresso 3100 series

HD8832 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ.  Υπεραυτόματη μηχανή καφέ espresso 3100 series Υπεραυτόματη μηχανή καφέ espresso 3100 series 12 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ HD8832 Ελληνικά Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε την μηχανή. 12 GR Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε υποστήριξη

Διαβάστε περισσότερα

D 3101 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

D 3101 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Βραστήρας D 3101 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Προσοχή: Πριν εγκαταστήσετε και χρησιμοποιήσετε τη συσκευή σας, θα πρέπει να διαβάσετε αυτές τις οδηγίες εγκατάστασης και χρήσης, οι οποίες θα σας επιτρέψουν να εξοικειωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

HD8826 HD8831 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Υπεραυτόματη μηχανή καφέ espresso 3100 series

HD8826 HD8831 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ.  Υπεραυτόματη μηχανή καφέ espresso 3100 series Υπεραυτόματη μηχανή καφέ espresso 3100 series 12 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε την μηχανή. HD8826 HD8831 Ελληνικά 12 GR Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε

Διαβάστε περισσότερα

ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ

ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ Model No: AS8622 Ref. No: 857-8622 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Αυτή η συσκευή έχει σχεδιαστεί ΜΟΝΟ για οικιακή χρήση. Καμία ευθύνη δεν φέρει ο κατασκευαστής για βλάβη που προκλήθηκε από

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Type HD HD8767

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Type HD HD8767 12 Ελληνικά ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Type HD8766 - HD8767 Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε την μηχανή. 12 GR Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε υποστήριξη στον διαδικτυακό τόπο www.philips.com/welcome

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε υποστήριξη στον διαδικτυακό τόπο Type HD8751 / HD8880 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε υποστήριξη στον διαδικτυακό τόπο  Type HD8751 / HD8880 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε υποστήριξη στον διαδικτυακό τόπο www.philips.com/welcome 12 Ελληνικά Type HD8751 / HD8880 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 12 GR ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Type HD8762

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Type HD8762 12 Ελληνικά ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Type HD8762 Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε την μηχανή. 12 GR Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε υποστήριξη στον διαδικτυακό τόπο www.philips.com/welcome

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Type HD8768

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Type HD8768 12 Ελληνικά ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Type HD8768 Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε την μηχανή. 12 GR Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε υποστήριξη στον διαδικτυακό τόπο www.philips.com/welcome

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε υποστήριξη στον διαδικτυακό τόπο Type HD8753 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε υποστήριξη στον διαδικτυακό τόπο  Type HD8753 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε υποστήριξη στον διαδικτυακό τόπο www.philips.com/welcome 12 Ελληνικά Type HD8753 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 12 GR ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: XB9115G

ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: XB9115G ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: XB9115G ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Όταν χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρική συσκευή, πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βασικά μέτρα ασφαλείας: 1. Διαβάστε όλες τις οδηγίες. 2.

Διαβάστε περισσότερα

HD8828 HD8834 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Υπεραυτόματη μηχανή καφέ espresso 3100 series

HD8828 HD8834 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ.  Υπεραυτόματη μηχανή καφέ espresso 3100 series Υπεραυτόματη μηχανή καφέ espresso 3100 series 12 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε την μηχανή. HD8828 HD8834 Ελληνικά 12 GR Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Type HD8769, HD8777, HD8778, HD8869, HD8886

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Type HD8769, HD8777, HD8778, HD8869, HD8886 12 Ελληνικά ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Type HD8769, HD8777, HD8778, HD8869, HD8886 Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε την μηχανή. 12 GR Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε υποστήριξη στον

Διαβάστε περισσότερα

V 50/60Hz W 1.7L

V 50/60Hz W 1.7L ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ηλεκτρικός Βραστήρας Μοντέλο: R-778 220-240V 50/60Hz 1850--2200W 1.7L ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ Όταν χρησιμοποιείτε ηλεκτρικές συσκευές, πρέπει να τηρείτε τις βασικές προφυλάξεις ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένων

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Type HD8769

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Type HD8769 12 Ελληνικά ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Type HD8769 Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε την μηχανή. 12 GR Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε υποστήριξη στον διαδικτυακό τόπο www.philips.com/welcome

Διαβάστε περισσότερα

2. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΉΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

2. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΉΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. ΒΑΣΙΚΈΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΉΣΕΙΣ ΑΣΦΆΛΕΙΑΣ Η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί από άτομα με μειωμένες κινητικές, αισθητηριακές ή νοητικές ικανότητες ή χωρίς εμπειρία ή κατάλληλη γνώση, εάν αυτά βρίσκονται υπό

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΤΣΑΓΙΟΥ MOD. R-760. Οδηγίες Χρήσης

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΤΣΑΓΙΟΥ MOD. R-760. Οδηγίες Χρήσης ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΤΣΑΓΙΟΥ MOD. R-760 Οδηγίες Χρήσης I. Επισκόπηση Προϊόντος: 1. Έξυπνο σύστημα ελέγχου θερμοκρασίας, με επιλογή ανάμεσα σε 70, 80, 90, και 100. Τάση: 220-240V, Συχνότητα: 50Hz, Ισχύς:

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή συσκευής ( Σχεδ. 1)

Περιγραφή συσκευής ( Σχεδ. 1) Model No: R-102 Σκουπάκι Χειρός Οδηγίες Χρήσης Περιγραφή Επαναφορτιζόµενο σκουπάκι χειρός για υγρά και στερεά. Απορροφά εύκολα σκόνη και νερό. Είναι εύχρηστο για το σπίτι και παρόµοιους χώρους. Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε υποστήριξη στον διαδικτυακό τόπο Type HD8752 / HD8881 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε υποστήριξη στον διαδικτυακό τόπο  Type HD8752 / HD8881 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε υποστήριξη στον διαδικτυακό τόπο www.philips.com/welcome 12 Ελληνικά Type HD8752 / HD8881 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 12 GR ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε υποστήριξη στον διαδικτυακό τόπο www.philips.com/welcome. Type HD8752 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε υποστήριξη στον διαδικτυακό τόπο www.philips.com/welcome. Type HD8752 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε υποστήριξη στον διαδικτυακό τόπο www.philips.com/welcome 12 Ελληνικά Type HD8752 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 12 GR ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ

Διαβάστε περισσότερα

Type HD8930 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Type HD8930 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Καταχωρίστε το προϊόν και ζητήστε υποστήριξη μέσω του Διαδικτυακού τόπου www.philips.com/welcome 12 Ελληνικά Type HD8930 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 12 GR ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε υποστήριξη στον διαδικτυακό τόπο Type HD8754 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε υποστήριξη στον διαδικτυακό τόπο  Type HD8754 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε υποστήριξη στον διαδικτυακό τόπο www.philips.com/welcome 12 Ελληνικά Type HD8754 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 12 GR ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ

Διαβάστε περισσότερα

DUE-1238 ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

DUE-1238 ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ DUE-1238 ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Διαβάστε το εγχειρίδιο χρήσης προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν για πρώτη φορά και φυλάξετε τη συσκευή σε ασφαλές μέρος, για να

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Μηχανής LB Compact

Οδηγίες Χρήσης Μηχανής LB Compact Οδηγίες Χρήσης LB Compact Σας ευχαριστούμε, που διαλέξατε τη μηχανή εσπρέσσο Lavazza BLUE LB Compact. Πριν χρησιμοποιήσετε τη μηχανή, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης, που εξηγούν πως μπορείτε να

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Type HD8763

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Type HD8763 12 Ελληνικά ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Type HD8763 Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε την μηχανή. 12 GR Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε υποστήριξη στον διαδικτυακό τόπο www.philips.com/welcome

Διαβάστε περισσότερα

espresso D 2302 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν από τη χρήση και φυλάξτε τες για πιθανή μελλοντική αναφορά

espresso D 2302 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν από τη χρήση και φυλάξτε τες για πιθανή μελλοντική αναφορά espresso D 2302 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν από τη χρήση και φυλάξτε τες για πιθανή μελλοντική αναφορά Σημαντικές προειδοποιήσεις ασφάλειας: Πριν τη χρήση αυτής της ηλεκτρικής

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Type HD HD8885

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Type HD HD8885 12 Ελληνικά ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Type HD8768 - HD8885 Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε την μηχανή. 12 GR Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε υποστήριξη στον διαδικτυακό τόπο www.saeco.com/welcome

Διαβάστε περισσότερα

Η μηχανή X8 TRIO της FRANCIS-FRANCIS χρησιμοποιεί αποκλειστικά τις κάψουλες: M.I.E. SYSTEM - METODO IPERESPRESSO

Η μηχανή X8 TRIO της FRANCIS-FRANCIS χρησιμοποιεί αποκλειστικά τις κάψουλες: M.I.E. SYSTEM - METODO IPERESPRESSO 1 1 Η μηχανή X8 TRIO της FRANCIS-FRANCIS χρησιμοποιεί αποκλειστικά τις κάψουλες: M.I.E. SYSTEM - METODO IPERESPRESSO 21 21 Capsules Dark Roasting 21 Capsules Medium Roasting 14 Capsules Decaffeinated Το

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: Εταιρεία VALEO Formosa Office Building 4F 3, 161, Sung The Road Taipei, Taiwan, R.O.C.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: Εταιρεία VALEO Formosa Office Building 4F 3, 161, Sung The Road Taipei, Taiwan, R.O.C. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: Εταιρεία VALEO Formosa Office Building 4F 3, 161, Sung The Road Taipei, Taiwan, R.O.C. P/N: 700351626(09.03) ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ: Διαβάστε τις οδηγίες προσεκτικά και απευθυνθείτε στις

Διαβάστε περισσότερα

HD8847 HD8848 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Υπεραυτόματη μηχανή καφέ espresso 4000 series

HD8847 HD8848 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ.  Υπεραυτόματη μηχανή καφέ espresso 4000 series Υπεραυτόματη μηχανή καφέ espresso 4000 series 12 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε την μηχανή. HD8847 HD8848 12 Ελληνικά GR Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε

Διαβάστε περισσότερα

Nuvelle Ηλεκτρικός Βραστήρας KP 1419S ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Nuvelle Ηλεκτρικός Βραστήρας KP 1419S ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Nuvelle Ηλεκτρικός Βραστήρας KP 1419S ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή και φυλάξτε τες για πιθανή μελλοντική ανάγνωση 1 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

HD8844 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Υπεραυτόματη μηχανή καφέ espresso 4000 series

HD8844 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ.  Υπεραυτόματη μηχανή καφέ espresso 4000 series Υπεραυτόματη μηχανή καφέ espresso 4000 series 12 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ HD8844 Ελληνικά Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε την μηχανή. 12 GR Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε υποστήριξη

Διαβάστε περισσότερα

PD10/16-SDE ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ

PD10/16-SDE ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ PD10/16-SDE ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο πριν χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά τη συσκευή. Τοποθετήστε τη συσκευή σε

Διαβάστε περισσότερα

HERENTHAL. Tοστιέρα HT-ST Οδηγίες Χρήσης

HERENTHAL. Tοστιέρα HT-ST Οδηγίες Χρήσης HERENTHAL Tοστιέρα HT-ST750.14 Οδηγίες Χρήσης Aγαπητέ πελάτη, Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν συνδέσετε τη συσκευή στην πρίζα για την αποφυγή πρόκλησης ζημιάς από λανθασμένη

Διαβάστε περισσότερα

Τοστιέρα με αποσπώμενες πλάκες τύπου γκριλ

Τοστιέρα με αποσπώμενες πλάκες τύπου γκριλ Τοστιέρα με αποσπώμενες πλάκες τύπου γκριλ Model: R-266 Power: 230V 50Hz 750W Οδηγίες λειτουργίας και ασφαλείας Model: R-263 Power: 230V 50Hz 750W - ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΗ ΜΟΝΟ ΧΡΗΣΗ - ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΛΟ: S1255BL Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες και κρατήστε τις για μελλοντική αναφορά

ΜΟΝΤΕΛΟ: S1255BL Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες και κρατήστε τις για μελλοντική αναφορά ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: S1255BL Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες και κρατήστε τις για μελλοντική αναφορά ΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Για να χρησιμοποιήσετε αυτή τη συσκευή πρέπει να τηρείτε βασικούς κανόνες

Διαβάστε περισσότερα

ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: KE7068. Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά.

ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: KE7068. Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: KE7068 Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Διαβάστε όλες τις οδηγίες πριν τη

Διαβάστε περισσότερα

Oδηγίες χρήσεως. Σεσουάρ μαλλιών

Oδηγίες χρήσεως. Σεσουάρ μαλλιών Oδηγίες χρήσεως Σεσουάρ μαλλιών GR 8 1 7 6 2 3 4 5 2 GR Σεσουάρ μαλλιών Σύνδεση με την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος Η συσκευή αυτή πρέπει να συνδέεται μόνο με γειωμένη πρίζα, εγκατεστημένη σύμφωνα με τις

Διαβάστε περισσότερα

VICTRIX 24 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ

VICTRIX 24 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ VICTRIX 24 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε έναν λέβητα της IMMERGAS. Ένα προϊόν ποιότητας που θα σας προσφέρει άνεση και ασφάλεια για μεγάλο χρονικό διάστημα. Να είστε σίγουροι

Διαβάστε περισσότερα

6. Η συσκευή αυτή δεν πρέπει να χρησιµοποιείται από άτοµα (συµπεριλαµβανοµένων και παιδιών) µε µειωµένες αισθητηριακές ικανότητες, ή χαµηλή νοητική ικ

6. Η συσκευή αυτή δεν πρέπει να χρησιµοποιείται από άτοµα (συµπεριλαµβανοµένων και παιδιών) µε µειωµένες αισθητηριακές ικανότητες, ή χαµηλή νοητική ικ ΣΙ ΕΡΟ ΑΤΜΟΥ MOD. R-390 Παρακαλούµε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και το σχεδιάγραµµα της συσκευής, πριν τη πρώτη χρήση. Προσοχή: 1. Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά το παρόν εγχειρίδιο πριν χρησιµοποιήσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΣΤΙΕΡΑ ΜΕ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: S1306SM. Διαβάστε τις οδηγίες χρήσης προσεκτικά πριν συνδέσετε τη συσκευή

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΣΤΙΕΡΑ ΜΕ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: S1306SM. Διαβάστε τις οδηγίες χρήσης προσεκτικά πριν συνδέσετε τη συσκευή ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΣΤΙΕΡΑ ΜΕ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: S1306SM Διαβάστε τις οδηγίες χρήσης προσεκτικά πριν συνδέσετε τη συσκευή στο ρεύμα, για την αποφυγή βλάβης από λανθασμένη χρήση. Δώστε ιδιαίτερη

Διαβάστε περισσότερα

Personal Sports Blender D1202

Personal Sports Blender D1202 Personal Sports Blender D1202 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν. Φυλάξτε τες για πιθανή μελλοντική χρήση. ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ 1. Αυτή

Διαβάστε περισσότερα

ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ Model No. R-738

ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ Model No. R-738 ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ Model No. R-738 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Πριν χρησιµοποιήσετε τη συσκευή για πρώτη φορά, διαβάστε προσεχτικά τις οδηγίες χρήσης. Φυλάξτε το παρόν εγχειρίδιο για µελλοντική αναφορά. ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης 2 σε 1 σκουπάκι χειρός

Εγχειρίδιο χρήσης 2 σε 1 σκουπάκι χειρός Εγχειρίδιο χρήσης 2 σε 1 σκουπάκι χειρός Μοντέλο: VC-1156 Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και κρατήστε τις για μελλοντική αναφορά ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

EL Αναδευτήρας και θερμαντήρας γάλακτος

EL Αναδευτήρας και θερμαντήρας γάλακτος SMF 4000BK EL Αναδευτήρας και θερμαντήρας γάλακτος Μετάφραση του πρωτότυπου εγχειριδίου - 1 - EL Αναδευτήρας και θερμαντήρας γάλακτος Σημαντικές οδηγίες για την ασφάλεια ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΣΣΕΤΕ

Διαβάστε περισσότερα

Μοντέλο R-539 Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε την συσκευή και αποθηκεύστε για μελλοντική χρήση

Μοντέλο R-539 Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε την συσκευή και αποθηκεύστε για μελλοντική χρήση BLENDER Οδηγίες χρήσης Μοντέλο R-539 Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε την συσκευή και αποθηκεύστε για μελλοντική χρήση Σημαντικές οδηγίες προφύλαξης Όταν χρησιμοποιείτε την ηλεκτρική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ Επίτοιχοι λέβητες συμπύκνωσης κλειστού θαλάμου καύσης βεβιασμένου ελκυσμού (τύπου C) ή ανοιχτού θαλάμου καύσης βεβιασμένου ελκυσμού (τύπου Β) με ενσωματωμένο μπόιλερ. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ Σας ευχαριστούμε

Διαβάστε περισσότερα

GR Πλήρως αυτόματος μάγειρας ρυζιού

GR Πλήρως αυτόματος μάγειρας ρυζιού SRM 1890SS SRM 1891RD GR Πλήρως αυτόματος μάγειρας ρυζιού - 1 - GR Πλήρως αυτόματος μάγειρας ρυζιού Σημαντικές οδηγίες ασφάλειας ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΞΤΕ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ. Η παρούσα συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

Nuvelle Μηχανή Καφέ Φίλτρου CFP 1019W

Nuvelle Μηχανή Καφέ Φίλτρου CFP 1019W Nuvelle Μηχανή Καφέ Φίλτρου CFP 1019W ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή και φυλάξτε τες για πιθανή μελλοντική ανάγνωση ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Πριν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΤΟΚΟΠΤΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. R V~ 50Hz, 550W Nom / 650W Max

ΠΑΝΤΟΚΟΠΤΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. R V~ 50Hz, 550W Nom / 650W Max ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΝΤΟΚΟΠΤΗΣ R-516 220-240V~ 50Hz, 550W Nom / 650W Max ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ Κατά τη χρήση ηλεκτρικών συσκευών, τηρείτε πάντα τις βασικές προφυλάξεις ασφαλείας

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε υποστήριξη στον διαδικτυακό τόπο www.philips.com/welcome. Type HD8855 / HD8857 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε υποστήριξη στον διαδικτυακό τόπο www.philips.com/welcome. Type HD8855 / HD8857 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε υποστήριξη στον διαδικτυακό τόπο www.philips.com/welcome 12 Ελληνικά Type HD8855 / HD8857 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 12 GR ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ

Διαβάστε περισσότερα

SWK 1890SS. GR Ηλεκτρικός βραστήρας μεταβλητής θερμοκρασίας. Copyright 2017, Fast ČR, a.s

SWK 1890SS. GR Ηλεκτρικός βραστήρας μεταβλητής θερμοκρασίας. Copyright 2017, Fast ČR, a.s SWK 1890SS GR Ηλεκτρικός βραστήρας μεταβλητής θερμοκρασίας - 1 - GR Ηλεκτρικός βραστήρας μεταβλητής θερμοκρασίας Σημαντικές οδηγίες ασφάλειας ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΞΤΕ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ. Η παρούσα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ... 3 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ... 4 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 5 ΧΡΗΣΗ... 7 ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ... 8

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ... 3 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ... 4 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 5 ΧΡΗΣΗ... 7 ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ... 8 Εγχειρίδιο οδηγιών ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ GR ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ... 3 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ... 4 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 5 ΧΡΗΣΗ... 7 ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ... 8 2 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ Το παρόν εγχειρίδιο οδηγιών χρήσης αναφέρεται σε

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MOD. R-182 Περιγραφή Συσκευής 1. Καλώδιο 2. Λαβή 3. ιακόπτης λειτουργίας On/Off 4. Ρυθµιστής ισχύος 5. Μπουτόν περιτύλιξης καλωδίου 6. Πέλµα 7. Θάλαµος σακούλας 8. Μπουτόν απελευθέρωσης

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης. Μοντέλο: VC1153. Ευχαριστούμε για την αγορά των προϊόντων μας. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή.

Οδηγίες χρήσης. Μοντέλο: VC1153. Ευχαριστούμε για την αγορά των προϊόντων μας. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή. Οδηγίες χρήσης Μοντέλο: VC1153 Ευχαριστούμε για την αγορά των προϊόντων μας. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή. Σελ. 1 από 7 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Για να μειώσετε τον κίνδυνο πυρκαγιάς,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Type HD8966

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Type HD8966 12 Ελληνικά ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Type HD8966 Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε την μηχανή. 12 GR Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε υποστήριξη στον διαδικτυακό τόπο www.saeco.com/welcome

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Model No.: R-912

ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Model No.: R-912 ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Model No.: R-912 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 1. Θήκη φίλτρου 2. Άνω κάλυµµα 3. Καπάκι δεξαµενής 4. εξαµενή 5. ιακόπτης λειτουργίας 6. Κύριο σώµα συσκευής 7. Γυάλινη κανάτα 8. Χερούλι κανάτας 9.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΛΑΔΙΟΥ DRO-128M

ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΛΑΔΙΟΥ DRO-128M ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΛΑΔΙΟΥ DRO-128M (220-240V~50/60HZ 9 φέτες: 2000Watt 13 φέτες: 2500 Watt) ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και φυλάξτε τες για μελλοντική αναφορά Η εταιρία δεν

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΜΟΝΟΣΤΥΦΤΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ

ΛΕΜΟΝΟΣΤΥΦΤΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ ΛΕΜΟΝΟΣΤΥΦΤΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ Model No: JE-601A Ref. No: 859-71121 Συγχαρητήρια για την επιλογή σας να προμηθευτείτε ένα προϊόν. Η ποιότητα κατασκευής είναι εγγυημένη και οι προδιαγραφές σύμφωνες με τα

Διαβάστε περισσότερα

Ατμοκαθαριστής FA Εγχειρίδιο χρήσης [1]

Ατμοκαθαριστής FA Εγχειρίδιο χρήσης [1] Ατμοκαθαριστής FA-5141-1 Εγχειρίδιο χρήσης [1] ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Όταν χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας πρέπει να τηρούνται βασικές προφυλάξεις, συμπεριλαμβανομένου των παρακάτω: Διαβάστε όλες τις

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Type HD8964

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Type HD8964 12 Ελληνικά ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Type HD8964 Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε τη μηχανή. 12 GR Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε υποστήριξη στον διαδικτυακό τόπο www.saeco.com/welcome

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. MASTER VAPOR Ατμοκαθαριστής TYPE L5401

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. MASTER VAPOR Ατμοκαθαριστής TYPE L5401 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MASTER VAPOR Ατμοκαθαριστής (GR) TYPE L5401 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗ Αγαπητέ πελάτη, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε αυτό το

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΟΜΠΑ ΜΕ ΛΑΜΠΕΣ ΑΝΘΡΑΚΑ AR4B01

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΟΜΠΑ ΜΕ ΛΑΜΠΕΣ ΑΝΘΡΑΚΑ AR4B01 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΟΜΠΑ ΜΕ ΛΑΜΠΕΣ ΑΝΘΡΑΚΑ AR4B01 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΟΧΗ: Διαβάστε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο περιέχει σημαντικές οδηγίες για την ασφαλή τοποθέτηση, χρήση και συντήρηση. Σημαντικές οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

Προειδοποιήσεις ασφαλείας

Προειδοποιήσεις ασφαλείας Προειδοποιήσεις ασφαλείας Σύμβολα που χρησιμοποιούνται στις οδηγίες Οι σημαντικές προειδοποιήσεις συνοδεύονται από τα ακόλουθα σύμβολα. Είναι απαραίτητο να τηρήσετε αυτές τις προειδοποιήσεις. Η μη τήρηση

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα σιδερώματος με βάση ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ RL-DBST-1000

Σύστημα σιδερώματος με βάση ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ RL-DBST-1000 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ RL- Παρακαλώ πριν τη χρήση διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες χρήσης προσεκτικά και φυλάξτε τις για μελλοντική αναφορά. Οδηγίες Ασφαλείας Εάν το καλώδιο είναι κατεστραμμένο, πρέπει να αντικατασταθεί

Διαβάστε περισσότερα

GR Ηλεκτρικός βραστήρας μεταβλητής θερμοκρασίας

GR Ηλεκτρικός βραστήρας μεταβλητής θερμοκρασίας SWK 2090BK GR Ηλεκτρικός βραστήρας μεταβλητής θερμοκρασίας - 1 - GR Ηλεκτρικός βραστήρας μεταβλητής θερμοκρασίας Σημαντικές οδηγίες ασφάλειας ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΞΤΕ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ. Η παρούσα

Διαβάστε περισσότερα

ΜΙΞΕΡ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: HM888. Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση. και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά.

ΜΙΞΕΡ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: HM888. Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση. και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. ΜΙΞΕΡ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: HM888 Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Πριν χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρική συσκευή, πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικά Ασφάλεια Ηλεκτρικού βραστήρα. Τόσο η δική σας ασφάλεια όσο και των άλλων είναι πολύ σημαντική.

Ελληνικά Ασφάλεια Ηλεκτρικού βραστήρα. Τόσο η δική σας ασφάλεια όσο και των άλλων είναι πολύ σημαντική. ΟΔΗΓΙΕΣ Ηλεκτρικού βραστήρα Πίνακας περιεχομένων ΑΣΦΑΛΕΙΑ Ηλεκτρικού βραστήρα Σημαντικά μέτρα ασφάλειας... 5 Ηλεκτρικές απαιτήσεις... 7 Απόρριψη χρησιμοποιημένου ηλεκτρικού εξοπλισμού... 7 ΜΈΡΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ

Διαβάστε περισσότερα

Ορολογία της Μηχανής Συσκευασίας Κενού - Vacuum Champion

Ορολογία της Μηχανής Συσκευασίας Κενού - Vacuum Champion Ορολογία της Μηχανής Συσκευασίας Κενού - Vacuum Champion (1) Vacuum gauge - Μετρητής Κενού: Έχει κίτρινος χρώμα και γίνεται πράσινο χρώμα όταν η λειτουργία κενού έχει επιτευχθεί. (2) Vacuum Level - Ρυθμιστής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΜΙΛΚ ΣΕΪΚ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΜΙΛΚ ΣΕΪΚ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΜΙΛΚ ΣΕΪΚ ΨΗΛΩΝ ΠΙΔΟΣΕΩΝ Διαβάστε και φυλάξτε αυτές τις οδηγίες Μοντέλο: PDM-9042 Σημαντικές οδηγίες ασφάλειας 1. Διαβάστε τις οδηγίες προσεκτικά. 2. Για να προστατευτείτε από τον

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε υποστήριξη στον διαδικτυακό τόπο Type HD8854 / HD8856 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε υποστήριξη στον διαδικτυακό τόπο  Type HD8854 / HD8856 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε υποστήριξη στον διαδικτυακό τόπο www.philips.com/welcome 12 Ελληνικά Type HD8854 / HD8856 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 12 GR ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ

Διαβάστε περισσότερα

www.cookshop.gr BIALETTI MOKONA ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ ESPRESSO ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

www.cookshop.gr BIALETTI MOKONA ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ ESPRESSO ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ www.cookshop.gr BIALETTI MOKONA ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ ESPRESSO ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 1 www.cookshop.gr 2 3 4 5 www.cookshop.gr ΕΙΣΑΓΩΓΗ Αγαπητέ Πελάτη, Ευχαριστούμε που επιλέξατε το προϊόν μας. Είμαστε σίγουροι ότι η επιλογή

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ 2000W ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ

ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ 2000W ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ 2000W ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ Model No: LFH-05 Ref. No: 891-4151 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Αυτή η συσκευή έχει σχεδιαστεί ΜΟΝΟ για οικιακή χρήση. Καμία ευθύνη δεν φέρει ο κατασκευαστής για βλάβη που προκλήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

GR Ηλεκτρικός μύλος άλεσης κόκκων καφέ

GR Ηλεκτρικός μύλος άλεσης κόκκων καφέ SCG 5050BK GR Ηλεκτρικός μύλος άλεσης κόκκων καφέ - 1 - GR Ηλεκτρικός μύλος άλεσης κόκκων καφέ Σημαντικές οδηγίες ασφάλειας ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΞΤΕ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ. Η παρούσα συσκευή μπορεί

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΑΣ ΧΕΡΙΩΝ TURBO ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ

ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΑΣ ΧΕΡΙΩΝ TURBO ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ www.colorato.net ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΑΣ ΧΕΡΙΩΝ TURBO ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: CLHD-140W CLHD-140S Προσοχή: Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο πριν την εγκατάσταση και τη χρήση ΓΕΝΙΚΑ 1. Είναι σημαντικό να κατανοηθούν πλήρως

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΛΟ: UTF-673 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΛΗ

ΜΟΝΤΕΛΟ: UTF-673 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΛΗ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: UTF-673 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΛΗ Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση σας στο προϊόν μας. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες αυτές και φυλάξτε τις για μελλοντική χρήση. Παρακαλούμε

Διαβάστε περισσότερα

GR Ηλεκτρικός βραστήρας

GR Ηλεκτρικός βραστήρας SWK 1750SS GR Ηλεκτρικός βραστήρας - 1 - GR Ηλεκτρικός βραστήρας Σημαντικές οδηγίες ασφάλειας ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΞΤΕ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ. Η παρούσα συσκευή μπορεί να χρησιμοποιείται από παιδιά

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΜΕ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΟ ΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΡΟΦΗΜΑΤΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: SB8151

ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΜΕ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΟ ΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΡΟΦΗΜΑΤΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: SB8151 ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΜΕ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΟ ΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΡΟΦΗΜΑΤΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: SB8151 Διαβάστε τις οδηγίες χρήσης και φυλάξτε τις για μελλοντική αναφορά ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ Πριν χρησιμοποιήσετε αυτή

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΜΕ ΣΩΛΗΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ VC640

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΜΕ ΣΩΛΗΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ VC640 ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΜΕ ΣΩΛΗΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ VC640 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Όταν χρησιμοποιείτε μια ηλεκτρική συσκευή, θα πρέπει πάντα να λαμβάνετε τις βασικές προφυλάξεις, περιλαμβανομένων των ακόλουθων:

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Type HD8965

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Type HD8965 12 Ελληνικά ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Type HD8965 Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε την μηχανή. 12 GR Καταχωρίστε το προϊόν και βρείτε υποστήριξη στον διαδικτυακό τόπο www.philips.com/welcome

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΡΜΑΣΤΡΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΤΥΠΟΥ CONVECTOR ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΘΕΡΜΑΣΤΡΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΤΥΠΟΥ CONVECTOR ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΘΕΡΜΑΣΤΡΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΤΥΠΟΥ CONVECTOR ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Mοντέλο: UHC-862 ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν τη χρήση της συσκευής και φυλάξτε τες για μελλοντική χρήση ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα