cabs.gr Taxi Dispatch Ολοκληρωµένη λύση για εταιρείες ΤΑΞΙ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "cabs.gr Taxi Dispatch Ολοκληρωµένη λύση για εταιρείες ΤΑΞΙ"

Transcript

1 cabs.gr Taxi Dispatch Ολοκληρωµένη λύση για εταιρείες ΤΑΞΙ Σύστηµα αυτόµατης διεκπεραίωσης κλήσεων που αναλαµβάνει την προώθηση των αιτηµάτων από τους πελάτες προς τους οδηγούς των οχηµάτων, σύµφωνα µε προηγµένους αλγόριθµους και κριτήρια που καθορίζονται από την εκάστοτε εταιρεία διαχείρισης ταξί, χωρίς ανθρώπινη µεσολάβηση από το κέντρο διαχείρισης. Η εταιρεία µας παρέχει καινοτόµες και εξειδικευµένες λύσεις διαχείρισης στόλου οχηµάτων σε πραγµατικό χρόνο.

2 Η Trinity Vision είναι µια µικρή εταιρεία παροχής υπηρεσιών που ειδικεύεται στην δηµιουργία εφαρµογών στο διαδίκτυο. Αν και από το 2004 λειτουργούµε µε την εταιρική υπόσταση µιας Ο.Ε., προτιµάµε την ιδέα πως είµαστε µια µικρή δηµιουργική οµάδα, µε αγάπη για οτιδήποτε έχει να κάνει µε τεχνολογία και γενικά µε υπολογιστές και internet. Με έδρα τη Ρόδο, µία από τις µεγαλύτερες τουριστικές αγορές παγκοσµίως, τα τελευταία χρόνια έχουµε αναπτύξει εφαρµογές που παρέχουν λύσεις κυρίως σε εταιρίες του τουριστικού κλάδου. Η εταιρεία µας παρέχει καινοτόµες και εξειδικευµένες λύσεις διαχείρισης στόλου οχηµάτων σε πραγµατικό χρόνο. cabs.gr Την τελευταία δεκαετία, υπάρχουν αρκετές πρωτοποριακές λύσεις για εταιρίες ραδιοταξί, που µοναδικό σκοπό έχουν τη διαχείριση του στόλου τους. Οι περισσότερες από αυτές απαιτούν την εγκατάσταση ειδικού λογισµικού που για την χρήση του απαιτείται υψηλού κόστους εξοπλισµός, αγορά προγραµµάτων και δαπανηρά συµβόλαια συντήρησης. Με τα εργαλεία που µας παρέχει σήµερα η τεχνολογία, σχεδιάσαµε και κατασκευάσαµε µια πρωτοποριακή υπηρεσία που λειτουργεί µε την λογική Cloud. Για τη χρήση του συστήµατός µας στις κεντρικές εγκαταστάσεις, απαιτείται µόνο σύνδεση µε το διαδίκτυο και οποιοσδήποτε υπολογιστής, ενώ η εφαρµογή που χρησιµοποιεί ο οδηγός µέσα στο όχηµα λειτουργεί σε οποιαδήποτε συσκευή tablet ή smartphone µε λειτουργικό android και υποστηρίζει 3G/4G και GPS. Η υπηρεσία παρέχεται µε σταθερή µηνιαία χρέωση ανά όχηµα, ενώ η εφαρµογή για το κέντρο ραδιοταξί όπως και η εφαρµογή για τον οδηγό του οχήµατος ταξί είναι δωρεάν. Παρέχουµε δωρεάν τεχνική υποστήριξη και δωρεάν µελλοντικές αναβαθµίσεις των εφαρµογών µας, χωρίς ετήσια συµβόλαια συντήρησης και κρυφά κόστη.

3 Πως λειτουργεί το σύστηµα; Η εφαρµογή στο smartphone ή tablet που υπάρχει σε κάθε όχηµα ταξί, παρέχει σε πραγµατικό χρόνο τη θέση και την κατάσταση του οδηγού προς το κεντρικό µας σύστηµα. Ο πελάτης, µε δύο απλά και εύκολα βήµατα, κάνοντας χρήση της υπηρεσίας web ή της smartphone εφαρµογής µας ορίζει τον προορισµό, βλέπει αυτόµατα το κόστος του δροµολογίου και επιλέγει την αποστολή του αιτήµατος. Το σύστηµά µας, στη συνέχεια, εντοπίζει το πρώτο όχηµα στην ουρά του σταθµού αναµονής (πιάτσα) και κάνει αποστολή του αιτήµατος προς τον οδηγό. Ο οδηγός αξιολογεί το αίτηµα και επιλέγει αποδοχή ή απόρριψη του αιτήµατος ώστε να δροµολογηθεί στον επόµενο διαθέσιµο οδηγό. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει διαθέσιµος οδηγός στον σταθµό αναµονής, η κλήση δροµολογείται αυτόµατα στο πλησιέστερο όχηµα προς τον πελάτη και αν δεν εντοπίσει διαθέσιµο οδηγό, η κλήση δροµολογείται προς τον operator του κέντρου για απευθείας ανάθεση Ο πελάτης, κάνοντας σύνδεση µε το σύστηµά µας έχει την δυνατότητα να καλέσει ταξί µε δύο απλά βήµατα, να δει το ιστορικό των κλήσεων του και να ακυρώσει αίτηµα σε εξέλιξη. Ο κεντρικός µας υπολογιστής γνωρίζει ανά πάσα στιγµή τη θέση και την κατάσταση του εκάστοτε οχήµατος, καθώς επίσης και την ουρά αναµονής του κάθε σταθµού ξεχωριστά. Ο οδηγός του οχήµατος µπορεί να ορίσει την κατάσταση του σε ελεύθερο κατειληµµένο, να σταθµεύσει και να λάβει σειρά προτεραιότητας σε σταθµό αναµονής. Στη συνέχεια µπορεί να επιλέξει την αποδοχή ή µη του εισερχόµενου αιτήµατος. Πιστεύουµε πως η τεχνολογία πρέπει να είναι προσιτή σε όλους. Σχεδιάσαµε ένα σύστηµα που απευθύνεται τόσο σε µικρές όσο και µεγάλες εταιρείες ταξί. ώσαµε σηµασία στον λειτουργικό σχεδιασµό του συστήµατος, ώστε να µπορεί να το δουλέψει ακόµα και ο πιο άπειρος χρήστης. Κάνοντας χρήση της τελευταίας τεχνολογίας καταφέραµε να σχεδιάσουµε ένα σύστηµα οικονοµικά προσιτό προς όλους χωρίς να στερείται οποιασδήποτε λειτουργίας. Παρέχουµε δωρεάν τεχνική υποστήριξη, ενώ οι αναβαθµίσεις του συστήµατος µας γίνονται αυτόµατα και άµεσα, δωρεάν, χωρίς ετήσια συµβόλαια συντήρησης. Οι δυσλειτουργίες ενός προγράµµατος οφείλονται σε κακό σχεδιασµό του κατασκευαστή. Η φιλοσοφία µας στο να γίνουµε καλύτεροι, δεν µας επιτρέπει να επιβαρύνουµε οικονοµικά τον πελάτη για δικά µας σφάλµατα. Κάθε φορά που κάνουµε την οποιαδήποτε βελτίωση στο σύστηµά µας, η ενηµέρωση γίνεται άµεσα και αυτόµατα, αλλά πάνω από όλα δωρεάν.

4 Operator Κατά το αρχικό στάδιο της παραµετροποίησης, ο κεντρικός διαχειριστής πρέπει να ορίσει τους σταθµούς αναµονής στον χάρτη, την ακτίνα δράσης τους, τα οχήµατα µε τους λογαριασµούς των οδηγών, τους λογαριασµούς των operator του κέντρου, καθώς επίσης και τις περιοχές που εξυπηρετεί η εταιρεία. Στη συνέχεια, έχει τη δυνατότητα να περάσει στο σύστηµα το υπάρχον πελατολόγιο και η πλατφόρµα είναι έτοιµη για χρήση. 1. Η κεντρική µάσκα παρέχει στον operator, σε πραγµατικό χρόνο, στοιχεία κλήσεων και την κατάστασή τους. Σε οποιοδήποτε στάδιο µπορεί να επέµβει και να κάνει διορθωτικές κινήσεις όπως αλλαγή προορισµού, αλλαγή οχήµατος ανάθεσης, ακύρωση. Η εφαρµογή µας έχει ενσωµατωµένους αλγόριθµους ώστε να επιλέγει αυτόµατα την καλύτερη δυνατή επιλογή για τον πελάτη και ανάθεση στον οδηγό του οχήµατος, συνυπολογίζοντας και τα κριτήρια που έχει ορίσει ο κεντρικός διαχειριστής της εταιρείας ταξί, επιτρέποντας στο σύστηµα να κάνει τη σκληρή δουλειά για εσάς. 2. Κάνοντας χρήση του GPS από δορυφόρο, το στίγµα που δίνει η κινητή τηλεφωνία από το 3G και τριγωνισµού Wi-Fi, ο κάθε operator έχει την δυνατότητα να παρακολουθεί την κατάσταση του στόλου σε πραγµατικό χρόνο πάνω στον χάρτη και µε ακρίβεια µόλις λίγων µέτρων. Ο operator µπορεί να δει συγκεντρωτικά στοιχεία για την θέση των οχηµάτων, την αναµονή σε σταθµούς και γενικά έχει την δυνατότητα να γνωρίζει ανά πάσα στιγµή τη διαθεσιµότητα των οχηµάτων. Με αυτό τον τρόπο γνωρίζει πότε κάποιο όχηµα είναι διαθέσιµο για κρατήσεις, αν είναι κατειληµµένο και σε πόση ώρα θα είναι διαθέσιµο για να αναλάβει µία νέα ανάθεση Παράλληλα µε την αυτοµατοποιηµένη διαδικασία, το σύστηµά µας παρέχει τη δυνατότητα στην εταιρεία να διεκπεραιώσει και τις κλήσεις που γίνονται µέσω τηλεφώνου. Ο operator, κατά την καταχώρηση της κλήσης, έχει τη δυνατότητα να την ανάθεσει άµεσα σε συγκεκριµένο όχηµα ή να αφήσει το σύστηµα να επιλέξει το καταλληλότερο όχηµα για τον συγκεκριµένο πελάτη και προορισµό. Το σύστηµα αναγνωρίζει τον πελάτη από τον αριθµό του τηλεφώνου του και εµφανίζει τις προηγούµενες διαδροµές, έτσι ώστε να µην χρειάζεται κάθε φορά να συµπληρώνονται τα στοιχεία του. Για τη χρήση της υπηρεσίας απαιτείται το τηλεφωνικό κέντρο να παρέχει την δυνατότητα για αναγνώριση κλήσεων ή ύπαρξη VoIP τεχνολογίας. Η αναλυτική καταγραφή των αιτηµάτων, µας δίνει την δυνατότητα να σας παρέχουµε στατιστικά κίνησης. Με αυτό τον τρόπο το σύστηµά µας γίνεται κέντρο λήψεως αποφάσεων για κινήσεις προώθησης και marketing. Τα στατιστικά στοιχεία και ο καθηµερινός έλεγχος απόδοσης είναι τα σηµαντικότερα εργαλεία της σύγχρονης επιχείρησης. Η εφαρµογή µας, σας δίνει τη δυνατότητα να δείτε στατιστικά περιοχών µε υψηλή ή χαµηλή κίνηση, εταιρικούς πελάτες µε µεγάλη ή µικρή κίνηση, να µετρήσετε την απόδοση των οδηγών σας και γενικά όλα αυτά που απαιτούνται για να έχετε τον απόλυτο έλεγχο.

5 Πελάτες Η αναµονή στο ακουστικό ανήκει οριστικά στο παρελθόν! Το µεγαλύτερο πρόβληµα που αντιµετωπίζουµε είναι η ανασφάλεια! Αρκετοί πελάτες, την πρώτη φορά που χρησιµοποιούν το σύστηµά µας, δεν µπορούν να πιστέψουν πως η κλήση του οχήµατος έγινε τόσο γρήγορα και τόσο απλά, πράγµα που τους ωθεί να καλέσουν το τηλεφωνικό κέντρο για επιβεβαίωση. Πιθανότατα να είναι και η τελευταία φορά που θα τους ακούσετε στο τηλέφωνο. Από εκείνη τη στιγµή και µετά, θα βλέπετε τα στοιχεία τους να περνάνε απο την οθόνη του κεντρικού υπολογιστή. 1. Ο πελάτης, αφού κάνει σύνδεση µε την web ή τη smartphone εφαρµογή, κάνει γνωστά τα στοιχεία και τη θέση του στο κέντρο. Τα στοιχεία του πελάτη εµφανίζονται στην οθόνη, καθώς και τα στοιχεία παραλαβής για τους εταιρικούς πελάτες µε σταθερή έδρα. Απο εκεί και πέρα, απλά επιλέγει προορισµό, βλέπει αυτόµατα την αξία του δροµολογίου και ολοκληρώνει την αποστολή του αιτήµατος. Σε λιγότερο απο 5 δευτερόλεπτα λαµβάνει απάντηση µε τον αριθµό του οχήµατος ταξί που έχει ανατεθεί από το σύστηµα. 2. Μία λίστα στην κεντρική σελίδα δείχνει πάντα τις τελευταίες 10 κλήσεις που έχουν γίνει. Ο πελάτης, έχει τη δυνατότητα από την εφαρµογή να ακυρώσει δροµολόγιο σε εξέλιξη ή να δεί το ιστορικό των κλήσεων προς το κέντρο και την αξία του εκάστοτε δροµολογίου. Ο αριθµός του οχήµατος είναι εµφανής σε κάθε δροµολόγιο. 3. Οι εταιρίες ταξί συχνά δίνουν προνόµια σε εταιρικούς πελάτες όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια και µεγάλες επιχειρήσεις. Η εφαρµογή µας έχει τη δυνατότητα να καθορίσει ανά πελάτη ποσοστό προµήθειας σταθερό ή επι του δροµολογίου, ως κίνητρο επιλογής της συγκεκριµένης εταιρείας ταξί. Οι εταιρικοί πελάτες στην ενότητα µε τις αναφορές, έχουν την δυνατότητα να δουν αναλυτικά τις κλήσεις προς την εταιρεία και τα ποσοστά προµήθειάς τους. 4. Ένα απο τα µεγαλύτερα προβλήµατα που αντιµετωπίζουν οι εταιρίες ράδιο ταξί είναι η αποµάκρυνση των οδηγών από την εταιρεία, κάνοντας χρήση online υπηρεσίων από ιδιωτικές εταιρίες που παρέχουν online κλήσεις. Η εταιρεία ταξί, κάνοντας χρήση της ολοκληρωµένης πλατφόρµας cabs.gr, παρέχει πλέον ανταγωνιστικές υπηρεσίες προς τους οδηγούς και τους πελάτες της.

6 Εφαρµογή Οδηγού Καταφέραµε να αλλάξουµε τον τρόπο που δουλεύει ενας ολόκληρος κλάδος εδώ και δεκαετίες. Το ράδιο CB, είναι παρελθόν! Γνωρίζουµε οτι δεν είναι όλοι οι χρήστες εξοικειωµένοι µε τη νέα τεχνολογία. Σχεδιάσαµε µια εφαρµογή απλή, γρήγορη, εύχρηστη την οποία µπορεί να χρησιµοποιήσει ο οποιοσδήποτε! 1. Ο οδηγός του οχήµατος αρχικά κάνει σύνδεση στο σύστηµα µας, κάνοντας χρήση οποιουδήποτε tablet ή smartphone εξοπλισµένου µε 3G και GPS. Απο εκεί και πέρα είναι σε θέση να λαµβάνει αιτήµατα κλήσεων από το κέντρο. Ο οδηγός, έχει ανά πάσα στιγµή τη δυνατότητα να αλλάξει την κατάστασή του σε ελεύθερο ή κατειληµµένο, να πάρει θέση στην ουρά σταθµού αναµονής (πιάτσα), να αλλάξει βάρδια µε άλλο οδηγό του οχήµατος ή να κάνει οριστική αποσύνδεση απο το σύστηµα. 2. Κατα τη λήψη νέας κλήσης, ο οδηγός του οχήµατος έχει τη δυνατότητα να δεί τα στοιχεία του πελάτη και του δροµολογίου, τη συνολική αξία της διαδροµής και να επιλέξει, αν επιθυµεί την ανάθεση ή όχι. Σε περίπτωση που επιλέξει µη αποδοχή, επανέρχεται στην προηγούµενη κατάστασή του και το αίτηµα διαβιβάζεται στον επόµενο οδηγό για ανάθεση. Σε περίπτωση που επιλέξει την ανάθεση της κλήσης, το σύστηµα δίνει στον οδηγό την επιλογή της επιβίβασης πελάτη, αλλαγή του δροµολογίου, αποβίβαση ή µή παραλαβή πελάτη σε περίπτωση που ο πελάτης δεν βρίσκεται στον προκαθορισµένο τόπο παραλαβής. 3. Ο οδηγός απο την συσκευή του µπορεί να δεί την θέση του στην ουρά αναµονής µέσα στον σταθµό που βρίσκεται ήδη σταθµευµένος καθώς και την κατάσταση που επικρατεί σε άλλους σταθµούς αναµονής, παρέχοντάς του τη δυνατότητα να κρίνει αν θα πρέπει να µεταβεί σε άλλο σταθµό αναµονής µε περισσότερη κίνηση. 4. Όπως και ο πελάτης, ο κάθε οδηγός έχει τη δυνατότητα να δεί αναλυτικά στοιχεία για όλα τα δροµολόγια που του έχουν ανατεθεί απο το κέντρο, καθώς επίσης και τον οδηγό του οχήµατος για την κάθε διαδροµή, σε περίπτωση που το όχηµα έχει παραπάνω απο έναν οδηγο µέσα στην ηµέρα.

7 Συχνές Ερωτήσεις Είµαι µεµονωµένος οδηγός, µπορώ να χρησιµοποιήσω το σύστηµα σας; Όχι. Το σύστηµα µας απευθύνεται αποκλειστικά σε εταιρείες και συλλόγους ταξί. Σε ποιόν ανοίκουν τα στοιχεία πελατών και ποιός έχει την διαχείριση των κλήσεων; Η εταιρεία µας δεν αξιοποιεί εµπορικά τα δεδοµένα που καταχωρούνται απο τις εταιρίες σταθµούς. Τα δεδοµένα του κάθε σταθµού ανήκουν αποκλειστικά και µόνο στην εκάστοτε εταιρεία ταξί. Ποιός έχει πρόσβαση στα δεδοµένα; Η πρόσβαση στα δεδοµένα γίνεται απο εξουσιοδοτηµένο προσωπικό της εταιρείας µας για λόγους συντήρησης και αναβάθµισης καθώς επίσης και απο τους διαχειριστές και operators που ορίζονται απο εσάς. Κάθε σταθµός βλέπει αποκλειστικά τα δικά του στοιχεία. Τα στοιχεία µου είναι προστατευµένα; H βάση δεδοµένων φυλάσσεται σε ταχύτατους dedicated servers σε Ελλάδα και εξωτερικό για λόγους ασφαλείας. Τα δεδοµένα είναι κρυπτογραφηµένα µε 128bit encryption (όπως τα τραπεζικά δεδοµένα), ενώ η εταιρεία µας δηµιουργεί αυτόµατα αντίγραφα ασφαλείας (backup) ανα 3 ώρες. Τι απαιτείται για τη χρήση της υπηρεσίας σας από το κέντρο; Το µόνο που χρειάζεται είναι ένας απλός υπολογιστής desktop ή laptop συνδεδεµένος µε το διαδίκτυο. Πρέπει να κάνω εγκατάσταση προγραµµάτων; Όχι. Η υπηρεσία µας λειτουργεί µε την τεχνολογία Cloud. Η πρόσβαση γίνεται µέσα από οποιοδήποτε λειτουργικό σύστηµα Windows, OSX(Apple) ή Linux, κάνοντας χρήση ενός browser (Internet Explorer, Firefox, Chrome). Για τους οδηγούς των οχηµάτων απαιτείται κάποια συγκεκριµένη συσκευή; Ο οδηγός µπορεί να κάνει χρήση οποιασδήποτε συσκευής tablet ή smartphone µε λειτουργικό Android εκδοσης 4.x ή µεταγενέστερης. Η συσκευή πρέπει να έχει ενσωµατωµένο GPS και δυνατότητα για σύνδεση µε το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας 3G/4G. Ο πελάτης πρέπει να έχει κάποιο συγκεκριµένο εξοπλισµό; Όχι. Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να συνδεθεί µε το σύστηµά µας, κάνοντας χρήση του web browser του ή κατεβάζοντας από το application store την εφαρµογή για smartphone συσκευές. Υπάρχει χρέωση ανα κλήση; Όχι. Όλες οι κλήσεις είναι δωρεάν. Η υπηρεσία λειτουργεί µε σταθερή µηνιαία χρέωση προς την εταιρεία διαχείρισης ταξί και το κόστος καθορίζεται ανάλογα µε τον αριθµό των οχηµάτων. Υπάρχει κάποιο άλλο κόστος; Η εταιρεία µας δεν χρεώνει συµβόλαια συντήρησης ενώ οι αναβαθµίσεις είναι δωρεάν. Η εκάστοτε εταιρεία θα πρέπει να συνυπολογίσει και τα τηλεπικοινωνιακά κόστη ανα όχηµα. Ώς τηλεπικοινωνιακά κόστη ορίζονται τα έξοδα χρήσης internet, κινητής τηλεφωνίας, αποστολή προαιρετικών επιβεβαιωτικών SMS κλπ. Μπορώ να κάνω δοκιµή της πλατφόρµας σας; Φυσικά! Εχουµε τη δυνατότητα να σας δώσουµε προσωρινή πρόσβαση στο σύστηµα µε περιορισµένο αριθµό οχηµάτων, ώστε να κάνετε δοκιµή του συστήµατός µας σε πραγµατικές συνθήκες εργασίας.

8 TRINITY VISION ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ Στεφάνου Καζούλη 7, Ρόδος Τηλέφωνο / /

NRG Security Ι ΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

NRG Security Ι ΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΘΕΣΗΣ - ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΟΛΟΥ ΟΧΗΜΑΤΩΝ (Fleet Management) Ο Εντοπισµός Θέσης ή ιαχείριση Στόλου Οχηµάτων (Fleet Management), ανταποκρίνεται στις ειδικές ανάγκες επιχειρήσεων και οργανισµών, που επιθυµούν

Διαβάστε περισσότερα

Διακήρυξη Διαγωνισµού για το Έργο

Διακήρυξη Διαγωνισµού για το Έργο ! Διακήρυξη Διαγωνισµού για το Έργο «Τηλεµατικές υπηρεσίες επέκτασης διαχείρισης Αστικού Διακήρυξη Διαγωνισµού για το Έργο Τηλεµατικές υπηρεσίες επέκτασης διαχείρισης Αστικού ΚΤΕΛ ΧΑΝΙΩΝ Α.Ε. και εξυπηρέτησης

Διαβάστε περισσότερα

Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο

Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΈΚΔΟΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ Ν. ΚΑΒΑΛΑΣ ΑΕ Αναθέτουσα Αρχή: ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ. ΚΑΒΑΛΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ορυφορικό σύστηµα διαχείρισης στόλου οχηµάτων 2013 Edition

ορυφορικό σύστηµα διαχείρισης στόλου οχηµάτων 2013 Edition ορυφορικό σύστηµα διαχείρισης στόλου οχηµάτων 2013 Edition «Περιεχόµενα www.mobilefleet.gr «03 Εισαγωγή Γιατί Mobile Fleet 04 Oφέλη Επένδυση στην απόκτηση ανταγωνιστικού πλεονεκτήµατος 05 Χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο

Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο «ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΈΚΔΟΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΚΤΕΛ ΚΟΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΙΣΠΡΑΞΕΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΡΟΔΟΠΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ,

Διαβάστε περισσότερα

Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο

Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΈΚΔΟΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΔΡΑΜΑΣ Α.Ε. Αναθέτουσα Αρχή: ΚΟΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΙΣΠΡΑΞΕΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

1. Τι είναι τα Ιδεατά Ιδιωτικά Δίκτυα (VPN) & σε ποιες επιχειρήσεις απευθύνονται

1. Τι είναι τα Ιδεατά Ιδιωτικά Δίκτυα (VPN) & σε ποιες επιχειρήσεις απευθύνονται 1 Τι είναι τα Ιδεατά Ιδιωτικά Δίκτυα (VPN) & σε ποιες επιχειρήσεις απευθύνονται Επιχειρήσεις με περισσότερα από ένα σημεία παρουσίας (καταστήματα, γραφεία) πολύ συχνά αντιμετωπίζουν προβλήματα επικοινωνίας

Διαβάστε περισσότερα

Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο

Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Αναθέτουσα Αρχή: ΔΗΜΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑ Προϋπολογισμός: 61.500 (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%) Διάρκεια: 3 μήνες Διαδικασία Ανάθεσης:

Διαβάστε περισσότερα

Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο

Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΈΚΔΟΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ Ν. ΑΧΑΪΑΣ Αναθέτουσα Αρχή: ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ Ν. ΑΧΑΪΑΣ Προϋπολογισμός:

Διαβάστε περισσότερα

Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο

Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΈΚΔΟΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ Ν. ΧΙΟΥ ΑΕ Αναθέτουσα Αρχή: ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ Ν. ΧΙΟΥ ΑΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΣΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΜΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΛΕΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΣΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΜΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΛΕΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΣΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΜΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΛΕΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ www.e-gramateas.gr Υπηρεσία γραμματειακής υποστήριξης με 150 το μήνα τελική τιμή με ΦΠΑ Με την υπηρεσία της ηλεκτρονικής Γραμματείας

Διαβάστε περισσότερα

«Δημιουργία Εργαλείου Παραγωγής Περιεχομένου σε Web Site ( CONTENT MANAGEMENT TOOL )»

«Δημιουργία Εργαλείου Παραγωγής Περιεχομένου σε Web Site ( CONTENT MANAGEMENT TOOL )» ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ «Δημιουργία Εργαλείου Παραγωγής Περιεχομένου σε Web Site

Διαβάστε περισσότερα

1.1 Προτάσεις προς τις Επιχειρήσεις

1.1 Προτάσεις προς τις Επιχειρήσεις 1.1 Προτάσεις προς τις Επιχειρήσεις Κάθε επιχείρηση που επιθυμεί να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα των διαδικασιών της, να αυξήσει την παραγωγικότητα των εργαζομένων της και κατά συνέπεια να επιτύχει

Διαβάστε περισσότερα

Σχέδιο Δράσης για την εφαρμογή του Ηλεκτρονικού Εμπορίου από τις εμπορικές επιχειρήσεις της Ελασσόνας

Σχέδιο Δράσης για την εφαρμογή του Ηλεκτρονικού Εμπορίου από τις εμπορικές επιχειρήσεις της Ελασσόνας Σχέδιο Δράσης για την εφαρμογή του Ηλεκτρονικού Εμπορίου από τις εμπορικές επιχειρήσεις της Ελασσόνας Στα πλαίσια του έργου ανάπτυξης κόμβου ηλεκτρονικού εμπορίου για τον Εμπορικό Σύλλογο Ελασσόνας το

Διαβάστε περισσότερα

Το έργο ARTS εντάσσεται στο πέµπτο πρόγραµµα πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης ανταγωνιστική και βιώσιµη ανάπτυξη

Το έργο ARTS εντάσσεται στο πέµπτο πρόγραµµα πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης ανταγωνιστική και βιώσιµη ανάπτυξη ΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΤΗΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ Ο ΗΓΟΣ Το έργο ARTS εντάσσεται στο πέµπτο πρόγραµµα πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης ανταγωνιστική και βιώσιµη ανάπτυξη www.rural-transport.net

Διαβάστε περισσότερα

O Οδηγός του Ενημερωμένου Καταναλωτή

O Οδηγός του Ενημερωμένου Καταναλωτή Υπηρεσίες Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών O Οδηγός του Ενημερωμένου Καταναλωτή (2 η Έκδοση) Υπηρεσίες Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών o Οδηγός του Ενημερωμένου Καταναλωτή Ιούλιος 2009 Περιεχόμενα \ Υπηρεσίες Ηλεκτρονικών

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικασία Ανάθεσης: Ανοικτός Διαγωνισμός με κριτήριο την οικονομικά συμφερότερη προσφορά. Κωδ. ΟΠΣ: 327639

Διαδικασία Ανάθεσης: Ανοικτός Διαγωνισμός με κριτήριο την οικονομικά συμφερότερη προσφορά. Κωδ. ΟΠΣ: 327639 Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο Καινοτόμο σύστημα πληροφόρησης οδηγών για έκτακτα συμβάντα κίνησης και ελεύθερες θέσεις στάθμευσης στο Δήμο Νέστου Αναθέτουσα Αρχή: Δήμος Νέστου Διαδικασία Ανάθεσης: Ανοικτός

Διαβάστε περισσότερα

Η Εταιρία Mondo Security

Η Εταιρία Mondo Security Η Εταιρία Mondo Security Λήψη σημάτων συναγερμού με χρήση όλων των τύπων δεκτών και τεχνολογιών (τηλεφωνικών, TCP/IP, GSM) Άμεση λήψη εικόνας με την έλευση του σήματος συναγερμού (OS-Vision) Υποστήριξη

Διαβάστε περισσότερα

Product version: 2.0

Product version: 2.0 Product version: 2.0 SiEBEN INNOVATIVE SOLUTIONS ΜΑΡΙΝΟΥ ΑΝΤΥΠΑ 28, 14121, Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ: +30 210 2724433, FAX: +30 210 2724439 WWW.SIEBEN.GR, EMAIL: INFO@SIEBEN.GR ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. SMARTPHONES...4

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός για το Σύστημα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης Moodle

Οδηγός για το Σύστημα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης Moodle Οδηγός για το Σύστημα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης Moodle (Έκδοση Moodle 1.9.5) Σουλτάνα Κάργα, Msc. Κατερίνα Κατσάνα, Msc. Φωτεινή Τρίμμη, Msc Άδεια Χρήσης: Creative Commons Το υλικό διατίθεται υπό την άδεια:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΟΙΚΩΝ ΜΟΔΑΣ

ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΟΙΚΩΝ ΜΟΔΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΟΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο

Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο Ευφυές τηλεματικό σύστημα πληροφόρησης οδηγών και πολιτών για τις μετακινήσεις και τη στάθμευση στο Δήμο Καλαμάτας μέσω πολλαπλών καναλιών ενημέρωσης ευφυής μετακίνηση»

Διαβάστε περισσότερα

«Εγκατάσταση και Λειτουργία Αναβαθμισμένου Συστήματος Ελεγχόμενης Στάθμευσης στο

«Εγκατάσταση και Λειτουργία Αναβαθμισμένου Συστήματος Ελεγχόμενης Στάθμευσης στο ΤΕΥΧΟΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Για την επιλογή Αναδόχου των Υπηρεσιών «Εγκατάσταση και Λειτουργία Αναβαθμισμένου Συστήματος Ελεγχόμενης Στάθμευσης στον Διάρκεια των Υπηρεσιών: Προϋπολογισμός:

Διαβάστε περισσότερα

Κατασκευή Πληροϕοριακού Συστήματος Διαχείρισης Στόλου Οχημάτων

Κατασκευή Πληροϕοριακού Συστήματος Διαχείρισης Στόλου Οχημάτων Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας Τμήμα Μηχανικών Πληροϕορικής & Τηλεπικοινωνιών Κατασκευή Πληροϕοριακού Συστήματος Διαχείρισης Στόλου Οχημάτων Κεχαγιάς Απόστολος Επιβλέπων: Δασυγένης Μηνάς Κοζάνη, 18 Ιουλίου

Διαβάστε περισσότερα

Διακήρυξη Ανοικτού Διεθνούς Διαγωνισμού για το Έργο. «ekallikratis ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΙΓIΑΛΕΙΑΣ»

Διακήρυξη Ανοικτού Διεθνούς Διαγωνισμού για το Έργο. «ekallikratis ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΙΓIΑΛΕΙΑΣ» Διακήρυξη Ανοικτού Διεθνούς Διαγωνισμού για το Έργο Σελίδα 1 από 54 Πίνακας Περιεχομένων Πίνακας Περιεχομένων... 2 Συνοπτικά στοιχεία Έργου... 4 ΜΕΡΟΣ Α: ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΡΓΟΥ... 6 Α1. Συντομογραφίες...

Διαβάστε περισσότερα

Android. Guide. Τα βασικά του Android Οδηγός αγοράς για. smartphones και tablets

Android. Guide. Τα βασικά του Android Οδηγός αγοράς για. smartphones και tablets Android Guide Όσα θα θέλατε να γνωρίζετε για το νο1 λειτουργικό για smartphones και tablets Τα βασικά του Android Οδηγός αγοράς για smartphones και tablets Ρυθμίστε σωστά την Android συσκευή σας Έξυπνες

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΕΡΡΩΝ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΠΕΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑ - ΣΤΑΙΚΟΥ ΣΟΦΙΑ

ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΕΡΡΩΝ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΠΕΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑ - ΣΤΑΙΚΟΥ ΣΟΦΙΑ ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΕΡΡΩΝ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ (Internet Banking) ΚΑΡΑΜΠΙΠΕΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑ - ΣΤΑΙΚΟΥ ΣΟΦΙΑ ΕΠΙΒΛΕΠΟΥΣΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΗΣ EMC. Ιδιωτικό εικονικό περιβάλλον σημαίνει επιχείρηση: Μείωση κόστους, αύξηση ευελιξίας

ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΗΣ EMC. Ιδιωτικό εικονικό περιβάλλον σημαίνει επιχείρηση: Μείωση κόστους, αύξηση ευελιξίας ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΗΣ EMC Ιδιωτικό εικονικό περιβάλλον σημαίνει επιχείρηση: Μείωση κόστους, αύξηση ευελιξίας Τι είναι το ιδιωτικό εικονικό περιβάλλον (private cloud); Το ιδιωτικό εικονικό περιβάλλον είναι ένας

Διαβάστε περισσότερα

Επαγγελματικές ευκαιρίες για ανειδίκευτους και ημιειδικευμένους εργαζομένους στον τομέα του τουρισμού

Επαγγελματικές ευκαιρίες για ανειδίκευτους και ημιειδικευμένους εργαζομένους στον τομέα του τουρισμού Επαγγελματικές ευκαιρίες για ανειδίκευτους και ημιειδικευμένους εργαζομένους στον τομέα του τουρισμού HOUSEKEEPING Εκπαιδευτικό υλικό εγχειρίδιο ΒΑΣΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ - ΓΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΤΥΠΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΧΟΝΔΡΟΚΟΥΚΗΣ

ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΧΟΝΔΡΟΚΟΥΚΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΜΗΜΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα: Logistics ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΠΟΡΩΝ (ERP) ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ: ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα