Τα νέα μας! Ιανουάριος 2013

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Τα νέα μας! Ιανουάριος 2013"

Transcript

1 Τα νέα μας! Ιανουάριος 2013

2 Χριστούγεννα στον Κοινωνικό Ξενώνα Αστέγων Ο Κοινωνικός Ξενώνας Αστέγων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κατά τη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων πραγματοποίησε δράσεις και εκδηλώσεις, οι οποίες συμβάλλουν στην προστασία των κοινωνικών και πολιτιστικών δικαιωμάτων των αστέγων και ενθαρρύνουν την επανένταξή τους στην κοινωνική ζωή. Σε όλες τις παρακάτω δράσεις συμμετείχαν Εθελοντές Κοινωνικής Πρόνοιας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και εργαζόμενοι του Κοινωνικού Ξενώνα Αστέγων.

3 Δράσεις για τους Φιλοξενούμενους του Κοινωνικού Ξενώνα Αστέγων 3-7 Δεκεμβρίου 2012: Στολισμός Κοινωνικού Ξενώνα (από το προσωπικό, τα παιδιά που φιλοξενούνται στον ξενώνα και τους εθελοντές). 17 Δεκεμβρίου 2012 (Δευτέρα): Πρωινή εξωτερική ψυχαγωγική δράση για τα παιδιά του Ξενώνα. Εκπαιδευτική περιήγηση στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, με θέμα την εμφάνιση των δεινοσαύρων της Παταγονίας, την κυριαρχία τους και τη μετέπειτα εξαφάνισή τους. Η έκθεση περιέλαβε επιβλητικά εκθέματα, τρισδιάστατες αναπαραγωγές και διαδραστικές εκπαιδευτικές δραστηριότητες. 18 Δεκεμβρίου 2012 (Τρίτη): Απογευματινή ψυχαγωγική δραστηριότητα στο Allou Fun Park, για τα παιδιά του Ξενώνα. 19 Δεκεμβρίου 2012 (Τετάρτη): Εξωτερική απογευματινή δράση για ενήλικες φιλοξενούμενους στο Μουσείο της Ακρόπολης. 20 Δεκεμβρίου 2012 (Πέμπτη): Εκπαιδευτική δράση στις 12:00 στον παιδότοπο του Ξενώνα, για τα ανήλικα παιδιά και τις μητέρες τους, στα πλαίσια της οποίας τα παιδιά έφτιαξαν χειροποίητες χριστουγεννιάτικες κατασκευές με τις οποίες στόλισαν τα δωμάτιά τους. 27/12/2012 (Πέμπτη): Εορταστική εκδήλωση για όλους τους φιλοξενούμενους/ες, τα παιδιά τους, το προσωπικό του Ξενώνα και εθελοντές στα Fridays (Κολωνάκι). H εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία Coca - Cola Hellas. 31/12/2011 (Δευτέρα): Γιορτή με την ενεργό συμμετοχή των φιλοξενουμένων, των εθελοντών και του προσωπικού.

4 Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγοσωστών στην πρωτοβουλία του Mega Channel «Νοιάζομαι Μοιράζομαι» Η εικόνα «οδηγεί» στο αντίστοιχο τηλεοπτικό ρεπορτάζ Παρόντες στη μεγάλη κινητοποίηση αλληλεγγύης, τον Μαραθώνιο που διοργανώθηκε από το τηλεοπτικό κανάλι MEGA CHANNEL σε συνεργασία με το Δήμο Αθηναίων, στα πλαίσια της πρωτοβουλίας "ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ- ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΙ", ήταν και το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Πώς θα μπορούσαν άλλωστε να απουσιάζουν οι άνθρωποι αυτοί από μία προσπάθεια αλληλεγγύης, όταν αυτό πράττουν οι ίδιοι 365 ημέρες τον χρόνο; Ομάδες του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Αθηνών, με τη γνώριμη ετοιμότητά τους, ήταν παρούσες από τις 8:00 το πρωί μέχρι τις 21:00 το βράδυ, προσφέροντας τη βοήθειά τους κατά τη συγκέντρωση των ειδών από το μεγάλο πλήθος που συνέρεε στην εκδήλωση, προσφέροντας παράλληλα άμεση υγειονομική κάλυψη, σε περίπτωση ανάγκης. Ο μεγαλύτερος ανθρωπιστικός οργανισμός ήταν παρών στη σημαντική αυτή πρωτοβουλία, δίνοντας την αίσθηση ασφάλειας σε όλους όσους ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό στο κοινωνικό αυτό κάλεσμα.

5 Έκτακτα μέτρα για την προστασία των αστέγων πολιτών: Ανοιχτοί 3 χώροι φιλοξενίας από τον Δήμο Αθηναίων, το Υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας και το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης με τη σύμπραξη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και άλλων 6 ΜΚΟ. Έκτακτα μέτρα για την προστασία των αστέγων πολιτών από το ψύχος έλαβε ο δήμος Αθηναίων, θέτοντας εκτάκτως σε λειτουργία ως χώρους φιλοξενίας, σε πρώτη φάση, τρία (3) δημοτικά κτίρια. Από τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013, και για όσο διάστημα απαιτηθεί βάσει εκτάκτων συνθηκών, θα λειτουργούν όλο το 24ωρο οι εξής χώροι: 1) Πολιτιστικό Κέντρο 4ου Διαμερίσματος (επί των οδών Λένορμαν & Αλεξανδρείας) 2) Λέσχη Φιλίας Αγίου Παύλου (επί των οδών Μαμούρη & Δύμης) 3) Λέσχη Φιλίας Κυψέλης (επί των οδών Αγίου Μελετίου & Ξεναγόρα) Καθ όλη τη διάρκεια του 24ώρου λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1960, για πληροφορίες και έκκληση βοήθειας μόνο για την περιοχή του δήμου Αθηναίων. Η λήψη εκτάκτων μέτρων για την προστασία των αστέγων γίνεται σε στενή συνεργασία του Δήμου Αθηναίων με το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, με τη σύμπραξη φορέων, εθελοντικών οργανώσεων και ΜΚΟ που εξειδικεύονται στο ζήτημα των αστέγων (Γιατροί του Κόσμου, ΚΕΘΕΑ Exelixis, ΟΚΑΝΑ, Κλίμακα, PRAKSIS, Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, Γιατροί χωρίς Σύνορα). Ομάδες εργασίας (street work) του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων, σε συνεργασία με τις εθελοντικές οργανώσεις, θα ενημερώνουν τους άστεγους συμπολίτες μας για τους χώρους φιλοξενίας που έχουν διατεθεί, θα μοιράζουν υλικά, φάρμακα και ζεστό ρόφημα, και θα φροντίζουν για τη διακομιδή σε νοσοκομεία περιστατικών που το απαιτούν.

6 Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγοσωστών στο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά mini volley Γ.Σ. Χαλανδρίου Χριστουγεννιάτικο τουρνουά mini volley Γ.Σ. Χαλανδρίου 2012 διοργάνωσε το τμήμα βόλεϊ του Γ.Σ. Χαλανδρίου σε συνεργασία με το τμήμα Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού, την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012, στο κλειστό του Δ.Γ. Χαλανδρίου Ν. Πέρκιζας. Οι αγώνες απευθύνονταν σε παιδιά γεννημένα το 2001, το 2002 και το Οι Σαμαρείτες κάλυψαν υγειονομικά τους αγώνες, ενώ στο μέσο της εκδήλωσης έγινε παρουσίαση του Ερυθρού Σταυρού και επίδειξη πρώτων βοηθειών από κλιμάκιο του Ερυθρού Σταυρού. Επιπλέον, ο Γ.Σ. Χαλανδρίου, στηρίζοντας την πρωτοβουλία του ΠΑνελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Πετοσφαιριστών, καθ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, με αποκορύφωμα την ημέρα της εκδήλωσης, συνέλεξε τρόφιμα, φάρμακα και είδη ρουχισμού για το Κέντρο Υποδοχής Αστέγων του Δήμου Αθηναίων. Οι Εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην εκπομπή «Όλα για την υγεία μου» του Mega Channel Η εικόνα «οδηγεί» στο αντίστοιχο τηλεοπτικό ρεπορτάζ Η εκπομπή Όλα για την υγεία μου με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη που μεταδόθηκε στις 22 Δεκεμβρίου ήταν αφιερωμένη στον εθελοντισμό και στους συμπολίτες μας που δραστηριοποιούνται αφιλοκερδώς στον τομέα της υγείας. Η εκπομπή κατέγραψε τη δράση εθελοντικών οργανώσεων όπως του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, των Γιατρών του Κόσμου, της «Κιβωτού» και της «Praksis» και συζήτησε με τους εθελοντές για όσα «εισπράττουν» μέσα από την προσφορά τους σε συνανθρώπους μας.

7 Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγοσωστών στην 9 η Εβδομάδα Μπάσκετ Special Olympics Δίπλα στους μαθητές των Special Olympics βρέθηκε το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Αθήνας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού καλύπτοντας υγειονομικά τους αγώνες της 9ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Μπάσκετ Special Olympics, που πραγματοποιήθηκαν στις περιοχές του Αιγάλεω, του Κορυδαλλού, της Πετρούπολης και του Πειραιά, από τις 24 Νοεμβρίου έως τις 2 Δεκεμβρίου 2012, υπό τη διοργάνωση των Special Olympics Hellas, και σε συνεργασία με το Υπ. Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων. Το πρόγραμμα περιελάμβανε Αγώνες Μπάσκετ Unified (κοινωνικής ένταξης), όπου αθλητές των Special Olympics Hellas συναγωνίστηκαν με μαθητές Γενικής Εκπαίδευσης. Το μπάσκετ αποτελεί ένα από τα πιο διαδεδομένα αθλήματα των Special Olympics. Η 9η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μπάσκετ έχει ως στόχο να ενθαρρύνει τις προσπάθειες των αθλητών και των αθλητριών να αναπτυχθούν σωµατικά, διανοητικά, κοινωνικά και πνευµατικά, μέσω του αθλητισμού, προσπάθεια που στηρίζει ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός διαθέτοντας τους εθελοντές του για την υγειονομική κάλυψη των αγωνιστικών χώρων, κατά τη διεξαγωγή των αγώνων.

8 Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός κοντά σε άτομα και οικογένειες θύματα της οικονομικής κρίσης 1800 δωροεπιταγές και δέματα για αστέγους διανεμήθηκαν από τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην Αθήνα και τον Πειραιά, σε άτομα και οικογένειες που πλήττονται από την οικονομική κρίση, από τις 27 έως τις 30 Δεκεμβρίου Η διάθεση των δωροεπιταγών προσέφερε τη δυνατότητα σε άτομα και οικογένειες, που έχουν κριθεί από τους κοινωνικούς λειτουργούς ως ευπαθείς ομάδες, να εξασφαλίσουν βασικά είδη διατροφής τους από σούπερ μάρκετ. Οι οικογένειες που έλαβαν τη στήριξη, επιλέχθηκαν από τους κοινωνικούς λειτουργούς με βάση τα παρακάτω κριτήρια: Χαμηλό εισόδημα (έως με δύο παιδιά) Πολυμελείς οικογένειες Μονογονεϊκές οικογένειες Χρόνιο νόσημα ή αναπηρία Ανήλικα παιδιά Ανεργία (ενός ή και των δύο γονέων) / Υποαπασχόληση Ανασφάλιστοι Έλλειψη υποστηρικτικού περιβάλλοντος Επίσης, σε έναν αρκετά μεγάλο αριθμό αστέγων που ζει στο δρόμο χορηγήθηκαν είδη ατομικής υγιεινής, κουβέρτες, ξηρά τροφή και ζεστά ροφήματα.

9 Η Ανωτέρα Σχολή Νοσηλευτριών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού τραγούδησε τα Κάλαντα στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών & Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο. Μετά από πρόσκληση του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, η Ανωτέρα Σχολή Νοσηλευτριών Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού τον επισκέφθηκε τις Παραμονές των Χριστουγέννων. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ακούστηκαν από την χορωδία της Σχολής Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα. Ο Μακαριώτατος, ως δείγμα ευχαριστίας και ευγνωμοσύνης, δώρισε μια Καινή Διαθήκη κι ένα Σταυρό στις εκπαιδεύτριες και σπουδάστριες της Σχολής. Η χορωδία των Εθελοντών Νοσηλευτικής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού έδωσε με το δικό της τρόπο το Χριστουγεννιάτικο Μήνυμα Η χορωδία των Εθελοντών του Τομέα της Νοσηλευτικής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού μετέφερε το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα Αγάπης με το δικό της μοναδικό τρόπο... Λέγοντας τα Κάλαντα & πολλά Χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Συγκεκριμένα επισκέφθηκε: 18 Δεκεμβρίου _ Άσυλο Ανιάτων (Κυψέλη) 19 Δεκεμβρίου _ Γηροκομείο «Σκέπη Πρόνοιας» (Παιανία) 20 Δεκεμβρίου _ Νοσοκομείο Κοργιαλένειο Μπενάκειο & του χρόνου!

10 Επίσκεψη στον Ξενώνα «ΦΛΟΓΑ» από τις εκπαιδεύτριες & σπουδάστριες της Ανωτέρας Σχολής Νοσηλευτριών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Μήνυμα ελπίδας και αγάπης έστειλαν εκπαιδεύτριες και σπουδάστριες της Ανωτέρας Σχολής Νοσηλευτριών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, κατά την επίσκεψή τους στον Ξενώνα «ΦΛΟΓΑ» σε γονείς και παιδιά με νεοπλασματική ασθένεια. Κατά την επίσκεψή τους αντάλλαξαν ευχές, τραγούδησαν τα κάλαντα και στη συνέχεια μοίρασαν δώρα σε όλα τα παιδιά.

11 Το Σώμα Εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας Κομοτηνής συμμετέχει σε μία «διαδραστική» συγκέντρωση τροφίμων Το Σώμα Εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κομοτηνής, ανταποκρίθηκε θετικά σε κάλεσμα εθελοντών της πόλης και συμμετείχε ενεργά στην υλοποίηση μιας ιδιαίτερα πρωτότυπης ιδέας για τη συγκέντρωση τροφίμων και τη διανομή τους σε οικογένειες που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση. Στη δράση συμμετείχαν καταστήματα και καφέ, χώροι πολιτιστικών εκδηλώσεων, πολιτιστικοί σύλλογοι, εθελοντικές ομάδες, και απλοί συμπολίτες μας. Συγκεκριμένα ανταποκρίθηκαν: 12 καφέ, 2 χώροι πολιτισμού, 10 Πολιτιστικοί Σύλλογοι και 3 Εθελοντικές ομάδες που ένωσαν τις δυνάμεις τους για τον κοινό σκοπό. Δημιουργήθηκαν ομάδες χρωμάτων, και για μία εβδομάδα, από 13 έως 19 Ιανουαρίου, θα προσπαθήσουν να συγκεντρώσουν τρόφιμα ενώ παράλληλα, καλλιτέχνες και μουσικά σχήματα θα ενισχύουν με την παρουσία τους την προσπάθεια των ομάδων. Το Σώμα Εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας του Ε.Ε.Σ. Κομοτηνής θα φροντίζει να αδειάζει τους γεμάτους σάκους του Άη Βασίλη, να βαθμολογεί τις ομάδες, διαφυλάσσοντας την αξιοπιστία του όλου εγχειρήματος, να καταμετρά τα είδη και να δημιουργεί πακέτα στήριξης που θα δοθούν στις οικογένειες, από τον αργοπορημένο Άη Βασίλη. Στο τέλος της εβδομάδας, θα πραγματοποιηθεί ένα μεγάλο πάρτυ για τους συμμετέχοντες, στο οποίο θα βραβευθούν οι ομάδες με τις καλύτερες επιδόσεις!!! Με τη δράση αυτή, στηρίζουμε τον εθελοντισμό, προβάλλουμε τους καλλιτέχνες της περιοχής μας και κυρίως αναδεικνύουμε την αλληλεγγύη, μέσα από δράσεις που ενεργοποιούν τη συλλογικότητα.

12 Τα Περιφερειακά Τμήματα Καρδίτσας & Λάρισας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κοντά στους πλημμυροπαθείς της περιοχής Σε άμεση έκκληση για βοήθεια ανταποκρίθηκαν για άλλη μία φορά το Περιφερειακό Τμήμα ΕΕΣ Καρδίτσας & η Κοινωνική Υπηρεσία του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ Λάρισας. Η έντονη βροχόπτωση των προηγούμενων ημερών στην περιοχή και η μη σωστή λειτουργία των καναλιών αποτέλεσαν αιτία για να πλημμυρίσει ο συνοικισμός των Τσιγγάνων στην Μαύρικα Καρδίτσας και 500 άνθρωποι να φιλοξενηθούν στο κλειστό γήπεδο της πόλης. Παράλληλα,εθελοντές της Κοινωνικής Πρόνοιας κινητοποιήθηκαν και συγκέντρωσαν κλινοσκεπάσματα, τα οποία με υπηρεσιακό αυτοκίνητο της Περιφερειακής Ενότητας μετεφέρθησαν το ίδιο βράδυ στην Καρδίτσα και συγκεκριμένα στο Κέντρο υποδοχής των πλημμυροπαθών. Η έκκληση έγινε από την Πολιτική Προστασία Καρδίτσας και την Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας.

13 Το περιφερειακό Τμήμα Καρδίτσας του ΕΕΣ στην διανομή συσσιτίου που διοργάνωσε ο Στρατός Σε συνέχεια της πλημμύρας του συνοικισμού, η Κοινωνική Υπηρεσία του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Καρδίτσας δέχτηκε έκκληση να συμμετάσχει στη διανομή συσσιτίου που οργάνωσε ο Στρατός, στο συνοικισμό των Τσιγγάνων, μετά την εξασθένιση της νεροποντής και την υποχώρηση των υδάτων. Στο σημείο μετέβη κλιμάκιο 4 Εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας συνοδεία κοινωνικής λειτουργού για τη διανομή του συσσιτίου. Επίσης η διανομή συσσιτίου συνεχίστηκε και στο κλειστό γήπεδο, για τις λιγοστές οικογένειες που παρέμειναν εκεί. Οι περισσότεροι πληγέντες μετέβησαν σε κοντινούς συνοικισμούς, καθώς επρόκειτο να φιλοξενηθούν από συγγενείς τους.

14 Μεγάλη Συναυλία του Μίμη Πλέσσα για ενίσχυση του Τμήματος Τρικάλων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Μια μεγάλη συναυλία, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για τους σκοπούς του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, έδωσε την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου, αφιλοκερδώς ο μεγάλος Έλληνας συνθέτης Μίμης Πλέσσας. Τα τελευταία 50 χρόνια, έχει αναπτύξει μια πολυσχιδή καλλιτεχνική και συνθετική δραστηριότητα σε όλους τους τομείς (μουσική, θέατρο, κινηματογράφος, ραδιόφωνο, τηλεόραση). Όπως γλαφυρά ανέφερε ο ίδιος ο Μίμης Πλέσσας «με αυτή τη συναυλία ξεπληρώνω ένα μεγάλο χρέος προς τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό. Τα χρόνια της κατοχής (1943) βρέθηκα με υγρά πλευρίτιδα και χάρις στους σπουδαίους γιατρούς του ΕΕΣ αποθεραπεύτηκα. Από τότε δεν ξέχασα ποτέ τι οφείλω σε αυτούς που διακονούν την επιστήμη και την προσφορά τους στα κοινά». Μετά το τέλος της εκδήλωσης παραδόθηκαν, από την EVIMA Ασφαλιστική προς το Τμήμα Τρικάλων του ΕΕΣ και την πρόεδρο κα Τζένη Λιάγκα, τα κλειδιά ενός υπηρεσιακού αυτοκινήτου για την κάλυψη των αναγκών του Τμήματος.

15 Ιδιαίτερος φόρος τιμής από τους Εθελοντές Νοσηλευτικής του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Θεσσαλονίκης Το δικό τους φόρο τιμής απέδωσαν οι Εθελοντές Νοσηλευτικής του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ Θεσσαλονίκης που επισκέφθηκαν την Αλβανία και συγκεκριμένα τις περιοχές Μοσχόπολη, Κορυτσά, Πόγραδετς, όπου έχασαν τη ζωή τους Ελληνες στρατιώτες και εθελόντριες αδελφές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στον ελληνοϊταλικό πόλεμο. Στα μνημεία των πεσόντων κατατέθηκαν στεφάνια και τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση, στην Ιερά Μητρόπολη Κορυτσάς. Επίσης πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Ελληνικό σχολείο «Όμηρος» Κορυτσάς, όπου διανεμήθηκε στους μαθητές εκπαιδευτικό υλικό, γραφική ύλη και παιχνίδια. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στις 10 & 11 Νοεμβρίου 2012

16 «Δέντρο Αγάπης» από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ Καλαμάτας Το Περιφερειακό Τμήμα ΕΕΣ Καλαμάτας την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων, κάλεσε τους πολίτες της πόλης μέσα από μια συμβολική κίνηση να προσφέρουν δώρα Αγάπης προς τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται αυτή την περίοδο. Στο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο Αγάπης του Ερυθρού Σταυρού, το οποίο στήθηκε στα γραφεία του Τμήματος, εκτός από τις κάρτες ευχών συγκεντρώθηκαν τρόφιμα, παιχνίδια και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία μοιράστηκαν από τους εθελοντές μας σε 125 οικογένειες και μεμονωμένα άτομα.

17 Η εταιρεία ΜΑΚΡΟ ενισχύει το έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012, ώρα 12:00 το μεσημέρι, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ Θεσσαλονίκης παρέλαβαν τρόφιμα και λοιπά είδη, που συγκέντρωσε η εταιρεία ΜΑΚΡΟ στο κατάστημά της στην περιοχή της Καλαμαριάς. Στο πλαίσιο του εορτασμού της Ημέρας Εθελοντισμού, η εταιρεία ΜΑΚΡΟ οργάνωσε δράση συγκέντρωσης τροφίμων, ιματισμού και λοιπών ειδών πρώτης ανάγκης ώστε να ενισχύσει το έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην προσπάθειά του να ανακουφίσει ευάλωτες ομάδες - θύματα της οικονομικής κρίσης. Τα προϊόντα παραδόθηκαν από τους υπευθύνους της εταιρείας ΜΑΚΡΟ σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Ε.Σ. παρουσία εθελοντών του Ε.Ε.Σ., πελατών και εργαζομένων της εταιρείας ΜΑΚΡΟ.

18 Ενίσχυση απόρων οικογενειών Νομού Θεσπρωτίας από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Ηγουμενίτσας Το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Ηγουμενίτσας προσέφερε ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες του σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες της περιοχής μας, ως έμπρακτη απόδειξη κοινωνικής αλληλεγγύης και ανθρωπισμού. Αφουγκραζόμενες τα προβλήματα και τις ανάγκες της κοινωνίας μας, οι Εθελόντριες, συγκέντρωσαν τρόφιμα, παρέχοντας ηθική και υλική στήριξη σε 135 άπορες οικογένειες του Νομού Θεσπρωτίας. Βράβευση Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ Ηγουμενίτσας από τον Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας κο Θωμά Πιτούλη Στο πλαίσιο της "Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού" ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας κος Θ. Πιτούλης και η Περιφέρεια Ηπείρου απένειμαν τιμητική διάκριση στο Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ηγουμενίτσας για τη μεγάλη του προσφορά στον τομέα του Εθελοντισμού καθώς και για το σύνολο των δράσεων που υλοποίησε στο Νομό Θεσπρωτίας.

19 Μερικά ακόμα νέα... Επιγραμματικά! Το Περιφερειακό Τμήμα του Ε.Ε.Σ. Αγίων Θεοδώρων σε συνεργασία με το 2 ο Δημοτικό Σχολείο της περιοχής και άλλους τοπικούς φορείς συγκέντρωσε και διένειμε τρόφιμα καθώς και ειδικά κουπόνια για ΔΩΡΕΑΝ παροχή κρέατος ή πουλερικών, συνολικά σε 80 οικογένειες. Η συλλογή τροφίμων από το σχολείο θα συνεχιστεί καθ όλη τη σχολική περίοδο. Διανομή τροφίμων & παιχνιδιών κατά την περίοδο των Χριστουγέννων πραγματοποίησε το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Λιβαδειάς. Συγκεκριμένα στις 21 Δεκεμβρίου 2012 προσέφερε τρόφιμα και παιχνίδια σε 60 άπορες οικογένειες και σε μικρά παιδιά της περιοχής μας αντιστοίχως. Σ αυτή μας την προσπάθεια συνέβαλαν τόσο απλοί πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, όσο και εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές του 1ου, 4ου, 5ου, 8ου, 9ου και 10ου Δημοτικού Σχολείου Λιβαδειάς, καθώς επίσης και εκπαιδευτικοί, μαθητές και γονείς του Γυμνασίου Κυριακίου και του Λυκείου Άσπρων Σπιτιών. Το Τοπικό Τμήμα Αγίου Νικολάου του ΕΕΣ συμμετείχε στη «Γιορτή της Αγάπης» την Κυριακή 23/12/12 στην κεντρική πλατεία Αγίου Νικολάου με τη διοργάνωση και το συντονισμό αιμοδοσίας, σε συνεργασία και με άλλους φορείς της περιοχής. Η αιμοδοσία έγινε από συνεργείο του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου & το αίμα διατέθηκε στην Τράπεζα κάθε συμμετέχοντος συλλόγου. Το Περιφερειακό Τμήμα Σητείας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού προσέφερε και φέτος τις «Τσάντες της Αγάπης». Όπως τόνισε ο Πρόεδρος του Τμήματος πατήρ Γεώργιος Γουλιέλμος, παραμονές των Χριστουγέννων, το Τμήμα κατέβαλε προσπάθεια ώστε να μην υπάρξει καμία οικογένεια στην περιοχή η οποία να μην μπορεί να απολαύσει τα αναγκαία για τις ημέρες των εορτών.

20 Μερικά ακόμα νέα... Επιγραμματικά! Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 120 χρόνια της, η Φιλαρμονική Εταιρία - Ωδείο Πατρών διοργάνωσε εκδήλωση την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012 στην Αίθουσα Συναυλιών για τη στήριξη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τα Χριστούγεννα προσέφερε το Περιφερειακό Τμήμα Χανίων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού σε 350 οικογένειες των Χανίων. Η διανομή έγινε με βάση τις ανάγκες των οικογενειών και την οικονομική τους κατάσταση, όπως αυτές έχουν ήδη καταγραφεί από την υπηρεσία. Η Μητρόπολη Ρόδου, οι υπηρεσίες Πρόνοιας του ενιαίου δήμου του νησιού, η Περιφέρεια με το Κοινωνικό Παντοπωλείο, οι πρόσκοποι, το Περιφερειακό Τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ρόδου, ενορίες, δημοτικές κοινότητες, φορείς, σύλλογοι, επιχειρηματίες, οργανώσεις και κυρίως βέβαια ο απλός κόσμος, έδωσαν φέτος τον καλύτερό τους εαυτό, διαθέτοντας από το υστέρημά τους τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία στη συνέχεια διανεμήθηκαν από την Εκκλησία, το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Δήμο Ροδίων, σε περισσότερες από οικογένειες του νησιού. Με μεγάλη επιτυχία υλοποιήθηκε από το Τμήμα Νεότητας Νέας Σμύρνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού το Εργαστήρι Αγάπης, την Παρασκευή 15 και το Σάββατο 16/12/2012. Τα παιδιά του Τμήματος έφτιαξαν γλυκίσματα και συγκέντρωσαν τρόφιμα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 4ου Δημοτικού Σχολείου, τα οποία την επόμενη μέρα προσέφεραν στη Στέγη Γερόντων της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Σμύρνης. Εκεί χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς, έψαλαν τα κάλαντα και διασκέδασαν μαζί με τους ηλικιωμένους του ιδρύματος, οι οποίοι στο τέλος ενώθηκαν στο χορό με τα παιδιά.

21 Ειδικές Ευχαριστίες...! Ένα ιδιαίτερο «Ευχαριστώ» στην Coca Cola που «πιστεύει σε ένα καλύτερο αύριο» και μας βοηθάει να το κάνουμε πράξη Σε συνέχεια του προγράμματος ανακαίνισης του Κοινωνικού Ξενώνα Αστέγων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγους μήνες, η Coca Cola διοργάνωσε με δική της πρωτοβουλία Χριστουγεννιάτικο Γεύμα Αγάπης για τους φιλοξενούμενους και το προσωπικό του Ξενώνα. Την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου στις 13:30, όλοι οι φιλοξενούμενοι του Κοινωνικού Ξενώνα βρέθηκαν σε Χριστουγεννιάτικο γεύμα στο εστιατόριο TGI Friday s στο Κολωνάκι (Νεοφύτου Βάμβα 2) όπου απόλαυσαν ένα πλούσιο γεύμα, διασκέδασαν & δέχτηκαν δώρα από τον Άγιο Βασίλη. Με αυτή την πράξη έμπρακτης αλληλεγγύης, η Coca Cola στέκεται πολύτιμη συνοδοιπόρος στο έργο του ΕΕΣ, συμβάλλοντας με τον τρόπο της στην προσπάθεια που καταβάλλει ο Οργανισμός μας να ανταποκριθεί στις επείγουσες ανάγκες των πιο ευάλωτων συνανθρώπων μας και να διασφαλίσει γι αυτούς συνθήκες αξιοπρεπούς καθημερινής διαβίωσης.

22 Ειδικές Ευχαριστίες...! Οι φιλοξενούμενοι του Κοινωνικού Ξενώνα Αστέγων περιηγούνται στο Μουσείο της Ακρόπολης Το Μουσείο της Ακρόπολης για άλλη μία φορά στέκεται αρωγός στην προσπάθεια του Κοινωνικού Ξενώνα Αστέγων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού να διασφαλίσει για τους φιλοξενούμενούς του συνθήκες αξιοπρεπούς καθημερινής διαβίωσης. Εξασφαλίζοντας δωρεάν είσοδο σε οικογένειες και παιδιά του Κοινωνικού Ξενώνα Αστέγων, έδωσε τη δυνατότητα στους φιλοξενούμενούς μας να θαυμάσουν τα σπουδαία εκθέματα του Μουσείου. Η έμπρακτη συμπαράσταση και βοήθεια του Μουσείου της Ακρόπολης συμβάλλει στην καθημερινή προσπάθεια που καταβάλλει ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός να καταπολεμήσει κάθε μορφής ανισότητα και διάκριση εις βάρος ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

23 Ευχαριστούμε!

Τα νέα μας! Δεκέμβριος 2012

Τα νέα μας! Δεκέμβριος 2012 Τα νέα μας! Δεκέμβριος 2012 Έναρξη του Πανελλήνιου Εράνου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για το 2012 «Δίπλα σε εσάς. Απέναντι στην κρίση» Με αφορμή την έναρξη του Πανελλήνιου Εράνου «Δίπλα σε εσάς. Απέναντι

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά 2014-2015. «Δος μου το χέρι σου»

ΔΗΜΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά 2014-2015. «Δος μου το χέρι σου» Κυριακή 7/12/2014 ΔΗΜΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά 2014-2015 «Δος μου το χέρι σου» -Τ.Κ Ερμητσίου ώρα 4:30μμ κεντρική πλατεία Ο Σύλλογος Γυναικών Ερμητσίου υποδέχεται τα Χριστούγεννα με

Διαβάστε περισσότερα

Στο πλευρό, αυτών που μας χρειάζονται. www.maroussi.gr

Στο πλευρό, αυτών που μας χρειάζονται. www.maroussi.gr Στο πλευρό, αυτών που μας χρειάζονται www.maroussi.gr 1 Η ανάδειξη του ανθρώπινου και κοινωνικού προφίλ του Δήμου Αμαρουσίου αποτελεί προτεραιότητα. Κεντρική στρατηγική μας επιλογή, είναι να στηρίξουμε

Διαβάστε περισσότερα

Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά Φώτα. Εκδηλώσεις Δήμου Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνος

Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά Φώτα. Εκδηλώσεις Δήμου Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνος 2014 2015 Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά Φώτα Εκδηλώσεις Δήμου Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνος Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες, τα φετινά Χριστούγεννα είναι από τα δυσκολότερα των τελευταίων ετών για την πατρίδα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΔΟΧΗΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΥΠΑΘΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΔΟΧΗΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΥΠΑΘΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΔΟΧΗΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΥΠΑΘΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2013 ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η παροχή Αποτελεσματικής Αξιοπρεπούς Υποστήριξης στις ευπαθείς &

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ. Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση. Κέντρο Φιλοξενίας Παιδιού

ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ. Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση. Κέντρο Φιλοξενίας Παιδιού ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση Κέντρο Φιλοξενίας Παιδιού 2ας Μαΐου 5 Νέα Σμύρνη, 17121 Ηλιαχτίδα Ιδρύθηκε το 2000 Κατέχει την ειδική πιστοποίηση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Κοινωνικής Φροντίδας

Διαβάστε περισσότερα

Διεύθυνση: Στουρνάρη 57, 104 32 ΑΘΗΝΑ Tel: 210 520 5200 Fax: 210 520 5201. Προγράμματα Ανάπτυξης Κοινωνικής Στήριξης & Ιατρικής Συνεργασίας

Διεύθυνση: Στουρνάρη 57, 104 32 ΑΘΗΝΑ Tel: 210 520 5200 Fax: 210 520 5201. Προγράμματα Ανάπτυξης Κοινωνικής Στήριξης & Ιατρικής Συνεργασίας Διεύθυνση: Στουρνάρη 57, 104 32 ΑΘΗΝΑ Tel: 210 520 5200 Fax: 210 520 5201 www.praksis.gr info@praksis.gr Προγράμματα Ανάπτυξης Κοινωνικής Στήριξης & Ιατρικής Συνεργασίας Η εμπειρία μας Η PRAKSIS είναι

Διαβάστε περισσότερα

Ο Μύλος των ξωτικών Τα πιο γλυκά Χριστούγεννα

Ο Μύλος των ξωτικών Τα πιο γλυκά Χριστούγεννα Ο Μύλος των ξωτικών Τα πιο γλυκά Χριστούγεννα 9 Δεκεμβρίου 2011 γεννήθηκε ένα παραμύθι Ο Μύλος των Ξωτικών είναι η μεγαλύτερη και πιο πετυχημένη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Ελλάδα

Διαβάστε περισσότερα

Ένα γιορτινό καράβι «έδεσε» στην πλατεία του Ορχομενού!

Ένα γιορτινό καράβι «έδεσε» στην πλατεία του Ορχομενού! Ένα γιορτινό καράβι «έδεσε» στην πλατεία του Ορχομενού! Για πρώτη φορά την κεντρική πλατεία του Ορχομενού δεν στολίζει για τις γιορτές ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο, αλλά ένα πραγματικά εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο

Διαβάστε περισσότερα

The G C School of Careers. Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο. Ενημερωτικό Δελτίο. Δεκέμβριος 2010 - Τεύχος 4

The G C School of Careers. Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο. Ενημερωτικό Δελτίο. Δεκέμβριος 2010 - Τεύχος 4 The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Δεκέμβριος 2010 - Τεύχος 4 Χριστούγεννα στο GCS ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 7 Ιανουαρίου Έναρξη μαθημάτων 11 Ιανουαρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟ ΟΥ.Ο.Π.Α.Ρ. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2012- ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2013

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟ ΟΥ.Ο.Π.Α.Ρ. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2012- ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2013 ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟ ΟΥ.Ο.Π.Α.Ρ. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2012- ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2013 ΣΑΒΒΑΤΟ 8/12/2012, 17:00 & 19:00, Αίθουσα Εθιµοτυπίας ήµου Ρόδου Παιδική Θεατρική Παράσταση

Διαβάστε περισσότερα

Στηρίζουμε: Παιδικά Χωριά SOS Βάρης και Ελληνικά Σχολεία Κωνσταντινούπολης Ζωγράφειο Λύκειο Ζάππειο Παρθεναγωγείο Μεγάλη του Γένους Σχολή

Στηρίζουμε: Παιδικά Χωριά SOS Βάρης και Ελληνικά Σχολεία Κωνσταντινούπολης Ζωγράφειο Λύκειο Ζάππειο Παρθεναγωγείο Μεγάλη του Γένους Σχολή Στηρίζουμε: Παιδικά Χωριά SOS Βάρης και Ελληνικά Σχολεία Κωνσταντινούπολης Ζωγράφειο Λύκειο Ζάππειο Παρθεναγωγείο Μεγάλη του Γένους Σχολή ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ «Φέρτε μου Μάγοι-θεία βουλή το γράφει

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Τρόφιμα (περιλαμβανομένων την διανομή φρέσκων τροφίμων, έτοιμων γευμάτων και βρεφικών τροφών)

Δελτίο Τύπου. Τρόφιμα (περιλαμβανομένων την διανομή φρέσκων τροφίμων, έτοιμων γευμάτων και βρεφικών τροφών) Ηγουμενίτσα, 13/ 07/2015 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ Αρ. Πρωτ: 1042 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ταχ/δνση : Π. Τσαλδάρη 18 Ταχ. Κωδ. : 46100, Ηγουμενίτσα ΠΡΟΣ : Μ.Μ.Ε ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

www.emfasisfoundation.org

www.emfasisfoundation.org www.emfasisfoundation.org Emfasis Foundation 2 Περιεχόμενα Emfasis σελ. 4 Ο σκοπός μας σελ. 4 Κοινωνική Εργασία Δρόμου (Social Street Work) σελ. 5-6 Τι είναι αυτό που μας ορίζει σελ. 6-7 Οι ομάδες μας

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε.Σ. ΙΔΕΑ ΣΥΝΘΗΚΗ. Η Ιδέα του Ερυθρού Σταυρού:

Ε.Ε.Σ. ΙΔΕΑ ΣΥΝΘΗΚΗ. Η Ιδέα του Ερυθρού Σταυρού: Η Ιδέα του Ερυθρού Σταυρού: Η ιδέα του ερυθροσταυρισμού γεννήθηκε στο πεδίο της μάχης του Σολφερίνο από την αλτρουιστική διάθεση προσφοράς του Ερρίκου Ντυνάν προς τους τραυματίες στρατιώτες του πολέμου

Διαβάστε περισσότερα

Αριστοτέλεια 2012. «Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά» Αριστοτέλειο Πνευµατικό Κ Ε Ν Τ Ρ Ο

Αριστοτέλεια 2012. «Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά» Αριστοτέλειο Πνευµατικό Κ Ε Ν Τ Ρ Ο Αριστοτέλεια 2012 «Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά» Αριστοτέλειο Πνευµατικό Κ Ε Ν Τ Ρ Ο Περιεχόμενα Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις για τα παιδιά του Δήμου 3 Στολισμός του Δέντρου των ευχών 5 Συνάντηση παραδοσιακών

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ απερχόμενου Δ.Σ. Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΣΟΔΑ (σε ΕΥΡΩ) 50.575,68 ΕΞΟΔΑ (σε ΕΥΡΩ) 41.532,14 ΥΠΟΛΟΙΠΟ για το νέο Συμβούλιο (σε ΕΥΡΩ) 9.043,54 ΣΥΝΟΛΟ ΕΣΟΔΩΝ σε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ (όπως ισχύει την τρέχουσα περίοδο) Συνοπτική περιγραφή

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ (όπως ισχύει την τρέχουσα περίοδο) Συνοπτική περιγραφή ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ & ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ (Πρωτοβάθμια Κοινωνική Φροντίδα) ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ (Δευτεροβάθμια Κοινωνική Φροντίδα) ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ (όπως ισχύει

Διαβάστε περισσότερα

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 5.00μ.μ. Εγκαίνια και φωταγώγηση του χωριού από το Δήμαρχο Λεμεσού κ. Ανδρέα Χρίστου. Συμμετέχει η Φιλαρμονική του Δήμου Λεμεσού

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 5.00μ.μ. Εγκαίνια και φωταγώγηση του χωριού από το Δήμαρχο Λεμεσού κ. Ανδρέα Χρίστου. Συμμετέχει η Φιλαρμονική του Δήμου Λεμεσού Χριστουγεννιάτικο Χωριό των Θαυμάτων Χώρος στάθμευσης Εναερίου Χριστουγεννιάτικο Χωριό των Θαυμάτων Σάββατο 24 Νοεμβρίου 5.00μ.μ. Εγκαίνια και φωταγώγηση του χωριού από το Δήμαρχο Λεμεσού κ. Ανδρέα Χρίστου.

Διαβάστε περισσότερα

Απρίλιος - Μάιος 2013

Απρίλιος - Μάιος 2013 Απρίλιος - Μάιος 2013 8 Μαΐου Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού & Ερυθράς Ημισελήνου «Την Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού & Ερυθράς Ημισελήνου γιορτάζουμε 150 χρόνια αδιάλειπτης ανθρωπιστικής προσφοράς και

Διαβάστε περισσότερα

Το Έργο χρηματοδοτείται από τον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο (Ισλανδία, Λιχτενστάιν, Νορβηγία), μέσω του ΔΟΜ, Διαχειριστική Αρχή του προγράμματος SOAM

Το Έργο χρηματοδοτείται από τον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο (Ισλανδία, Λιχτενστάιν, Νορβηγία), μέσω του ΔΟΜ, Διαχειριστική Αρχή του προγράμματος SOAM Το Έργο χρηματοδοτείται από τον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο (Ισλανδία, Λιχτενστάιν, Νορβηγία), μέσω του ΔΟΜ, Διαχειριστική Αρχή του προγράμματος SOAM Χρηματοδότηση Το Έργο χρηματοδοτείται από τον Ευρωπαϊκό

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ο.Τ.Α. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ Θέρμη, 28 Μαρτίου 2014 Αρ. Πρωτ.: 204 Προς: Πίνακας Αποδεκτών ΠΑΡΑΤΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Αγώνες Ιστορικής Μνήμης - 4 Οκτωβρίου 2015 - www.neasmirnihistoricrun.gr ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Αγώνες Ιστορικής Μνήμης Νέα Σμύρνη 2015 4 Οκτωβρίου 2015 Αγώνες: 10 Χλμ., 5 Χλμ., 2,5 Χλμ. Ο Πολιτιστικός Οργανισμός,

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικό Παιδικό Μουσείο Κυδαθηναίων 14, 105 58 Αθήνα Τηλ.: 2103312995, Fax: 2103241919 E-Mail: info@hcm.gr, www.hcm.gr

Ελληνικό Παιδικό Μουσείο Κυδαθηναίων 14, 105 58 Αθήνα Τηλ.: 2103312995, Fax: 2103241919 E-Mail: info@hcm.gr, www.hcm.gr Ελληνικό Παιδικό Μουσείο Κυδαθηναίων 14, 105 58 Αθήνα Τηλ.: 2103312995, Fax: 2103241919 E-Mail: info@hcm.gr, www.hcm.gr Το έργο υλοποιείται με δωρεά από το ΕΠΜ_2014 Εκπαιδευτικό Έργο «Το Κινητό Μουσείο»

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΙΕΤΕΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΝΠΔΔ-ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

ΤΡΙΕΤΕΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΝΠΔΔ-ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΤΡΙΕΤΕΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΝΠΔΔ-ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ Τριετής Απολογισμός Έργου, του ΝΠΔΔ με την επωνυμία «Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Αθλητισμού

Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστούμε... Τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς μας όλων των βαθμίδων και ειδικοτήτων.

Ευχαριστούμε... Τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς μας όλων των βαθμίδων και ειδικοτήτων. Ευχαριστού... Τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς μας όλων των βαθμίδων και ειδικοτήτων. Τους γονείς και κηδεμόνες των Εκπαιδευτηρίων για τη στήριξη και τη βοήθειά τους. Το φιλανθρωπικό Σύλλογο «Ελπίδα»

Διαβάστε περισσότερα

Psychico College Parents' association news - Νέα του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Κολλεγίου Ψυχι... Φεβρουάριος 2000

Psychico College Parents' association news - Νέα του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Κολλεγίου Ψυχι... Φεβρουάριος 2000 Page 1 of 6 Φεβρουάριος 2000 Ακόμη κόβουμε πίτες Σχολική Χρονιά 2000/2001 Κολλεγιάδα 2000 Σεμινάρια Α.Σ.Ι.Σ Δημοτικών Σχολείων Σεμινάρια δασκάλων Έκθεση των δασκάλλων Καλλιτεχνικών Χρήσιμες Ημερομηνίες

Διαβάστε περισσότερα

05-11-2013. Τελικό Πρόγραμμα Εκδήλωσης ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ. 8, 9 και 10 Νοεμβρίου Ηράκλειο, (Πλ. Ελευθερίας) 11 Νοεμβρίου Άγιος Νικόλαος, (Λίμνη)

05-11-2013. Τελικό Πρόγραμμα Εκδήλωσης ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ. 8, 9 και 10 Νοεμβρίου Ηράκλειο, (Πλ. Ελευθερίας) 11 Νοεμβρίου Άγιος Νικόλαος, (Λίμνη) 05-11-2013 Μήνας Οδικής Ασφάλειας στην Κρήτη Τελικό Πρόγραμμα Εκδήλωσης 8, 9 και 10 Νοεμβρίου Ηράκλειο, (Πλ. Ελευθερίας) 11 Νοεμβρίου Άγιος Νικόλαος, (Λίμνη) 12 Νοεμβρίου Ιεράπετρα, (Πλ. Ελευθερίας) 13

Διαβάστε περισσότερα

Γιώργος Λαζουράς. Με τιμή, Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων

Γιώργος Λαζουράς. Με τιμή, Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Εκδηλώσεις Μνήμης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 1943 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2013 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας προσκαλούμε να τιμήσετε, τους Καλαβρυτινούς που εκτελέστηκαν από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής, στην περιοχή του Δήμου Καλαβρύτων, και

Διαβάστε περισσότερα

Χ ΑΙ Ρ ΕΤΙΣΜΟ Σ ΔΗΜ ΑΡ Χ Ο Υ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛ ΩΣ Η ΑΛ Λ ΗΛΕΓΓΥΗΣ «ΟΛΟΙ ΜΑΖ Ι ΜΙ Α ΑΓ Κ ΑΛ Ι Α»

Χ ΑΙ Ρ ΕΤΙΣΜΟ Σ ΔΗΜ ΑΡ Χ Ο Υ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛ ΩΣ Η ΑΛ Λ ΗΛΕΓΓΥΗΣ «ΟΛΟΙ ΜΑΖ Ι ΜΙ Α ΑΓ Κ ΑΛ Ι Α» Χ ΑΙ Ρ ΕΤΙΣΜΟ Σ ΔΗΜ ΑΡ Χ Ο Υ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛ ΩΣ Η ΑΛ Λ ΗΛΕΓΓΥΗΣ «ΟΛΟΙ ΜΑΖ Ι ΜΙ Α ΑΓ Κ ΑΛ Ι Α» 12.04.2014 Κυρίες και κύριοι, Οι μέρες που ζούμε είναι κρίσιμες. Η εποχή που βιώνουμε δεν είναι εύκολη για κανέναν.

Διαβάστε περισσότερα

Α Κύκλος: 1 14 Ιουλίου 2013

Α Κύκλος: 1 14 Ιουλίου 2013 Α Κύκλος: 1 14 Ιουλίου 2013 ΔΕΥΤΕΡΑ, 1 Ιουλίου Άφιξη στο ξενοδοχείο Ιλισός και τακτοποίηση στα δωμάτια 17:30 Κέρασμα και συνάντηση με τους υπεύθυνους των Θερινών Σχολείων 20:30-23:00 ΤΡΙΤΗ, 2 Ιουλίου 09:30-10:00

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΗΜΝΟΥ- ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΚΠΑ ΔΗΜΟΥ ΛΗΜΝΟΥ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΛΗΜΝΟΥ & ΑΓΙΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΜΥΡΙΝΑ 13-07-2015 ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΥΝΗΤΙΚΑ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΦΝΟ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ - ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2011

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΦΝΟ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ - ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2011 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΦΝΟ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ - ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2011 Κυριακή 29 Μαΐου Εξόρμηση εθελοντικών καθαρισμών των ακτών της Σίφνου Τόπος Συγκέντρωσης: πλατεία Αρτεμώνα Ώρα: 11:00 Οργάνωση: ΔΗ.Κ.Ε.Σ.

Διαβάστε περισσότερα

Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: 28/03/2012-01/04/2012 ή εναλλακτικά 04/04/2012 08/04/2012

Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: 28/03/2012-01/04/2012 ή εναλλακτικά 04/04/2012 08/04/2012 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΗΜΕΡΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΜΕ ΒΑΣΙΚΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΤΗΣ Β ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Χρόνος πραγματοποίησης εκδρομής: 28/03/2012-01/04/2012

Διαβάστε περισσότερα

Παύλεια. digitalarchive

Παύλεια. digitalarchive digitalarchive publishing by tag Γιορτή που διεξάγεται στη Βέροια προς τιμήν του Αποστόλου Παύλου. Τα γιορτάζονται κάθε Ιούνιο, στο Βήμα του Αποστόλου Παύλου, στο σημείο, δηλαδή, από όπου εκείνος μίλησε

Διαβάστε περισσότερα

Χορηγία Εκδήλωσης. Δευτέρα, 13 Μαΐου 2013. Οργάνωση:

Χορηγία Εκδήλωσης. Δευτέρα, 13 Μαΐου 2013. Οργάνωση: Χορηγία Εκδήλωσης «Τρίποντα Ζωής» Δευτέρα, 13 Μαΐου 2013 Οργάνωση: Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Κωστέα Γείτονα (CGS Alumni) & Σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος Υπό την Αιγίδα του Δήμου Βριλησσίων

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΚΤΥΟ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ-ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ <<ΔΙΚΤΥΟ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ>>

ΔΙΚΤΥΟ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ-ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ <<ΔΙΚΤΥΟ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ>> ΔΙΚΤΥΟ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ: ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ: ΗΜ/ΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΤΗΛ. ΟΙΚΙΑΣ: ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ: EMAIL: ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ: ΠΟΛΗ-Τ.Κ: ΔΕΞΙΟΤΗΤΑ: Πόσες

Διαβάστε περισσότερα

Westin Kids Club - Tennis Academy. Αθλητισμός-Υγεία-Xαρά-Δημιουργία

Westin Kids Club - Tennis Academy. Αθλητισμός-Υγεία-Xαρά-Δημιουργία Westin Kids Club - Tennis Academy Αθλητισμός-Υγεία-Xαρά-Δημιουργία Για ακόμη μια φορά το παιδικό Club του ξενοδοχείου The Westin Athens θα παραμείνει ανοιχτό και τους χειμερινούς μήνες περιμένοντας να

Διαβάστε περισσότερα

Παγκόσµια Εβδοµάδα ράσης για την Εκπαίδευση 2007

Παγκόσµια Εβδοµάδα ράσης για την Εκπαίδευση 2007 Παγκόσµια Εβδοµάδα ράσης για την Εκπαίδευση 2007 2 ο Γυµνάσιο Αγ. Βαρβάρας - Αθήνα Το σύνολο των µαθητών του σχολείου (273 µαθητές) συµµετείχαν στη δηµιουργία µιας µεγάλης ανθρώπινης αλυσίδας! 1 ο Γυµνάσιο

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΗΔΑΚΗ ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ (ΥΚΟΝ) ΓΕΝΙΚΟ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ «ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ»

ΔΕΛΗΔΑΚΗ ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ (ΥΚΟΝ) ΓΕΝΙΚΟ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ «ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ» ΔΕΛΗΔΑΚΗ ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ (ΥΚΟΝ) ΓΕΝΙΚΟ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ «ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ» Νομοθετικό Πλαίσιο & Υπάρχουσες Δομές για τις Υπηρεσίες Κατ Οίκον Νοσηλείας (ΥΚΟΝ),

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟΔΟΥ Δ.Ο.Π.Α.Ρ. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Χριστουγεννιάτικο Χωριό στο Ροδίνι

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟΔΟΥ Δ.Ο.Π.Α.Ρ. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Χριστουγεννιάτικο Χωριό στο Ροδίνι ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟΔΟΥ Δ.Ο.Π.Α.Ρ. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Χριστουγεννιάτικο Χωριό στο Ροδίνι Εορταστικό Πρόγραμμα 24/12/2013-05/01/2014 Τρίτη 24/12/2013 ( Παραμονή Χριστουγέννων ) 10:00

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων Ιούλιος - Αύγουστος 2013 Δήμου Ναυπακτίας

Πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων Ιούλιος - Αύγουστος 2013 Δήμου Ναυπακτίας Πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων Ιούλιος - Αύγουστος 2013 Δήμου Ναυπακτίας Δημοτικές Ενότητες: Είσοδος Ελεύθερη Ναυπάκτου, Αντιρρίου, Χάλκειας Αποδοτίας, Πλατάνου, Πυλήνης Ο Δήμος Ναυπακτίας διαθέτει

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητές Φίλες, Αγαπητοί Φίλοι,

Αγαπητές Φίλες, Αγαπητοί Φίλοι, 4 Αγαπητές Φίλες, Αγαπητοί Φίλοι, Η χώρα μας διεκδίκησε με επιτυχία και ανέλαβε, με τη στήριξη της Πολιτειακής και Πολιτικής Ηγεσίας, τη διοργάνωση και φιλοξενία των Παγκοσμίων Αγώνων Special Olympics,

Διαβάστε περισσότερα

3.4 Νοσηλευτική και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη ανασφάλιστων και οικονομικά αδύνατων πολιτών.

3.4 Νοσηλευτική και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη ανασφάλιστων και οικονομικά αδύνατων πολιτών. 3.4 Νοσηλευτική και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη ανασφάλιστων και οικονομικά αδύνατων πολιτών. Θεσμικό πλαίσιο: Ν.Δ. 57/1973 (ΦΕΚ 149/Α ), Υ.Α. αριθμ. Γ6/8645/1974, άρθρο 44 του Ν. 2082/1992 (ΦΕΚ 158/Α

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΧΗ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΡΟΧΗ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΟΧΗ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Αποτελέσματα από την παρέμβαση των Γιατρών Χωρίς Σύνορα στα κέντρα κράτησης μεταναστών ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2013 www.msf.gr Εισαγωγή Οι

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Άνω Λιόσια, 14/7/ 2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Άνω Λιόσια, 14/7/ 2015 Άνω Λιόσια, 14/7/ 2015 ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Υποδοχή αιτήσεων προς τους δυνητικά ωφελούμενους του επιχειρησιακού προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας

Διαβάστε περισσότερα

Στόχος θα είναι η ανάπτυξη του κοινωνικού έργου των Δήμων με γνώμονα τον:

Στόχος θα είναι η ανάπτυξη του κοινωνικού έργου των Δήμων με γνώμονα τον: Ημερίδα με θέμα: Η κοινωνική οικονομία και επιχειρηματικότητα Τετάρτη 18 Μαρτίου Civitel Hotel Μαρούσι. ώρα 10:00 π.μ. Οργάνωση: ΑΠΟΣΤΟΛΗ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Εισήγηση με Θέμα: Κοινωνική Οικονομία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΥΝΗΤΙΚΑ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων. Παρασκευή 12/12. Κυριακή 14/12. Σάββατο 13/12. Δευτέρα 15/12

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων. Παρασκευή 12/12. Κυριακή 14/12. Σάββατο 13/12. Δευτέρα 15/12 Πρόγραμμα Εκδηλώσεων Παρασκευή 12/12 17:00 22:00 Ο ΑΪ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ Περιμένει μικρούς και μεγάλους για να. 18:00 ΕΓΚΑΙΝΙΑ με Μάρκο Σεφερλή και τους συντελεστές του "Mega με Μία". Θα παρευρεθεί

Διαβάστε περισσότερα

1o ΕΝΤΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ STREET MEDICINE

1o ΕΝΤΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ STREET MEDICINE ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΔΙΕΘΝΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΡΙΣΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ 1o ΕΝΤΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ STREET MEDICINE ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ Πολιτιστικό

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. 18/06/15 για τα τμήματα βρεφικό, μεταβρεφικό,

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. 18/06/15 για τα τμήματα βρεφικό, μεταβρεφικό, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Α. Στις 11 Ιουνίου 2015 (ημέρα Πέμπτη) και ώρα 18.15 θα πραγματοποιηθεί διάλεξη για τους γονείς του νηπιαγωγείου με θέμα: Μετάβαση από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό. Ομιλήτρια θα είναι

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας Φορέων Πρακτικής Άσκησης κατά τα προηγούμενα έτη. Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Πίνακας Φορέων Πρακτικής Άσκησης κατά τα προηγούμενα έτη. Πανεπιστήμιο Αιγαίου Πίνακας Φορέων Πρακτικής Άσκησης κατά τα προηγούμενα έτη Πανεπιστήμιο Αιγαίου Κέντρο Ευρωπαϊκής Τεκμηρίωσης (ΚΕΤ) Εργαστήριο Κοινωνιολογίας της Εργασίας και Επαγγελμάτων σχετικών με τις Νέες Τεχνολογίες

Διαβάστε περισσότερα

3. Προγράμματα & παρεχόμενες Υπηρεσίες

3. Προγράμματα & παρεχόμενες Υπηρεσίες 1. Λίγα λόγια για εμάς 2. Με μια ματιά 3. Προγράμματα & παρεχόμενες Υπηρεσίες 4. Στελέχωση 5. Εκδηλώσεις Εκπαιδευομένων 6. Αθλητικές δραστηριότητες 7. Bazaar 8. Κοινωνία 9. Περιβάλλον 10.Άλλες δράσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ. Η χαρά της αγάπης

ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ. Η χαρά της αγάπης ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ Η χαρά της αγάπης Καρδιά που νοιάζεται για όλους Ο Αγιος Ιωάννης ο Ελεήμων Ο Άγιος Ιωάννης γεννήθηκε στην πόλη της Άμαθούντας*. Οι γονείς του ήταν ευσεβείς χριστιανοί. Ο πατέρας του ήταν

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η. Με τιμή

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η. Με τιμή Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας τις επετειακές εκδηλώσεις των 90 χρόνων Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό κράτος. Με τιμή Ο Μητροπολίτης

Διαβάστε περισσότερα

49o ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ QubicaAMF

49o ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ QubicaAMF 49o ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ QubicaAMF Krasnoyarsk, Ρωσία, 15 Νοεμβρίου - 24 Δεκεμβρίου 2013 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΙ ΤΕΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 10 13 Οκτωβρίου 2013 Τόπος Διεξαγωγής Αγώνων Πέμπτη 10 Οκτωβρίου έως Κυριακή

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ Άρθρο 1 Κανονισμός ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ Με τον κανονισμό αυτό ρυθμίζεται η λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Νέας Σμύρνης. Ο κανονισμός αυτός

Διαβάστε περισσότερα

«Μουσεία για μια κοινωνία με προοπτικές» στη Βέροια και τη Βεργίνα

«Μουσεία για μια κοινωνία με προοπτικές» στη Βέροια και τη Βεργίνα Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «Μουσεία για μια κοινωνία με προοπτικές» στη Βέροια και τη Βεργίνα με sleepover, μηνύματα στον τοίχο, εγκαίνια έκθεσης, εκπαιδευτικές δράσεις και συνάντηση με τους

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ Ενημερώνουμε

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτικά το πρόγραµµα των εκδηλώσεων στις βιβλιοθήκης περιλαµβάνει:

Αναλυτικά το πρόγραµµα των εκδηλώσεων στις βιβλιοθήκης περιλαµβάνει: ήµος Νίκαιας Αγ. Ι. Ρέντη Πρόγραµµα εορταστικών εκδηλώσεων Αναλυτικά το πρόγραµµα των εκδηλώσεων στις βιβλιοθήκης περιλαµβάνει: Βιβλιοθήκη Νίκαιας (Αρκαδίου 23) Σάββατο 7/12/2013, ώρα 10:00 13:00 «Στολισµός

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2006.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2006. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2006. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2006 ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΚΟΜΠΑΝΙΑ ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 9.00 μ.μ. τιμή εισιτηρίου"!

Διαβάστε περισσότερα

Αμερικανική Γεωργική Σχολή. Εκδηλώσεις του Συλλόγου Φίλων. προς υποστήριξη του Προγράμματος Υποτροφιών

Αμερικανική Γεωργική Σχολή. Εκδηλώσεις του Συλλόγου Φίλων. προς υποστήριξη του Προγράμματος Υποτροφιών Αμερικανική Γεωργική Σχολή Εκδηλώσεις του Συλλόγου Φίλων προς υποστήριξη του Προγράμματος Υποτροφιών 2008-2009 Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 12:30 μ.μ. Country & Western Barbeque - Αθήνα Βρεθείτε με τους φίλους

Διαβάστε περισσότερα

2 ΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΖΩΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ «ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ 2014» ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ-ΣΥΝΔΡΟΜΗ : ΧΟΡΗΓΟΙ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

2 ΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΖΩΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ «ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ 2014» ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ-ΣΥΝΔΡΟΜΗ : ΧΟΡΗΓΟΙ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2 ΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΖΩΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ «ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ 2014» ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ-ΣΥΝΔΡΟΜΗ : ΧΟΡΗΓΟΙ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής & ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός Δήμου

Διαβάστε περισσότερα

Συλλήψεις για Ναρκωτικά ανά 1000 κατ.

Συλλήψεις για Ναρκωτικά ανά 1000 κατ. ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ: 3 (ΣΥΝΟΛΟ 7) ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΙΟΓΟΝΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ «ΑΘΗΝΑ ΖΩΗ» ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ (ΨΥΧΙΑΤΡΩΝ, ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΤΡΑ 2005. Πάροδος Ηρακλέους 116 Εγλυκάδα Τηλ. 2610 640022,6944784065 EMAIL athlopol@otenet.

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΤΡΑ 2005. Πάροδος Ηρακλέους 116 Εγλυκάδα Τηλ. 2610 640022,6944784065 EMAIL athlopol@otenet. ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΤΡΑ 2005 Πάροδος Ηρακλέους 116 Εγλυκάδα Τηλ. 2610 640022,6944784065 EMAIL athlopol@otenet.gr Πρόταση συνεργασίας Χορηγία και υποστήριξη της Ακαδημίας ποδοσφαίρου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Α ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ ΔΙΗΜΕΡΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ «ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ» ΣΤΙΣ 26-27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Α ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ ΔΙΗΜΕΡΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ «ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ» ΣΤΙΣ 26-27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015 ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Α ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ ΔΙΗΜΕΡΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ «ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ» ΣΤΙΣ 26-27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015 Υπάρχουν άνθρωποι, δημιουργικοί, που λατρεύουν την τέχνη και διαθέτουν πολλά ταλέντα, χωρίς να είναι επαγγελματίες.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΔΟΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2009 / Αριθμός Φύλλου 134 ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕ Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΟ

Διαβάστε περισσότερα

Φωταγώγηση της Πόλης και του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου. Έλκηθρο του Άη Βασίλη. Χριστούγεννα στην Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου

Φωταγώγηση της Πόλης και του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου. Έλκηθρο του Άη Βασίλη. Χριστούγεννα στην Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου Φωταγώγηση της Πόλης και του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 5.00μ.μ. Παιδική Χορωδία του Παπαδάκειου Δημοτικού Ωδείου Λεμεσού Ορχήστρα Εγχόρδων Νέων του Παπαδάκειου Δημοτικού Ωδείου

Διαβάστε περισσότερα

< Με την αρ. 23/2013 απόφασή του για το θέμα αυτό το Συμβούλιο αποφάσισε κατά πλειοψηφία :

< Με την αρ. 23/2013 απόφασή του για το θέμα αυτό το Συμβούλιο αποφάσισε κατά πλειοψηφία : ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της 10 ης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ιθάκης. Πράξη 55 η Ιθάκη, σήμερα 29 Μαρτίου 2013, ημέρα Παρασκευή και ώρα 18:00 συνήλθε το Δημοτικό Συμβούλιο

Διαβάστε περισσότερα

3 ο TΟΥΡΝΟΥΑ ΒΟΛΛΕΥ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΕΤΟΥΣ 2013 ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΠΗΛΙΟΥ

3 ο TΟΥΡΝΟΥΑ ΒΟΛΛΕΥ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΕΤΟΥΣ 2013 ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΠΗΛΙΟΥ 3 ο TΟΥΡΝΟΥΑ ΒΟΛΛΕΥ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΕΤΟΥΣ 2013 ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΠΗΛΙΟΥ 1. Εισαγωγή ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 3 ο Τουρνουά Βόλεϊ Κορασίδων Πορταριά Πηλίου Χρονική περίοδος από 26 /12/ 2013 έως 29/12/ 2013. Προχωρώντας μεθοδικά, στοχευμένα,

Διαβάστε περισσότερα

Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου

Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου Τα παιδιά, είναι το μέλλον. O Δήμος Αμαρουσίου επενδύει στο μέλλον της πόλης και στηρίζει στην πράξη τις ανάγκες της εργαζόμενης μητέρας, της κάθε οικογένειας. Μέσα από την υποδειγματική λειτουργία των

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΠΟ 27/04 ΕΩΣ 30/04 ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Η εταιρεία Sport Team διοργανώνει το Πασχαλινό Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Easter Cup Sofiko Ranch στο Σοφικό Κορινθίας στις 25-28/04/. Μία

Διαβάστε περισσότερα

Ανακοίνωση Πρόσκλησης δυνητικά δικαιούχων στο πρόγραμμα Επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής

Ανακοίνωση Πρόσκλησης δυνητικά δικαιούχων στο πρόγραμμα Επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής Ανακοίνωση Πρόσκλησης δυνητικά δικαιούχων στο πρόγραμμα Επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής Η ΑΡΣΙΣ Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων συμμετέχει στην Κοινωνική Σύμπραξη «ΠΕ Θεσσαλονίκης Ανατολικό

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη του 3 ου «ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ

Προκήρυξη του 3 ου «ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ Προκήρυξη του 3 ου «ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ Ο Σύλλογος Δρομέων Πρέβεζας σε συνεργασία με τον Δήμο Πρέβεζας, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας και την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας

Διαβάστε περισσότερα

Αίθουσα Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού, Αρχιμήδους 2 (8πμ-10μμ) Αίθουσα Συνεδριάσεων στο Καμίνι, Χρ. Καψάλη 14 και Ρεθύμνης 36 (8πμ-10μμ)

Αίθουσα Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού, Αρχιμήδους 2 (8πμ-10μμ) Αίθουσα Συνεδριάσεων στο Καμίνι, Χρ. Καψάλη 14 και Ρεθύμνης 36 (8πμ-10μμ) Χώροι φιλοξενίας Δήμος Αθηναίων Πολιτιστικός Χώρος, Λένορμαν και Αλεξάνδρειας Λέσχη Φιλίας, Αγίου Μελετίου και Ξεναγόρα 6 Λέσχη Φιλίας, Κίου 5, Κυψέλη Γυμναστήριο Ρουφ, Πειραιώς και Εχελίδων 69 Δήμος Βύρωνα

Διαβάστε περισσότερα

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» Εθελοντικός Οργανισμός για τα Παιδιά

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» Εθελοντικός Οργανισμός για τα Παιδιά «Το Χαμόγελο του Παιδιού» Εθελοντικός Οργανισμός για τα Παιδιά ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΡΓΟΥ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΤΟΥΣ 2013 ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ Οι δράσεις μας πανελλαδικά 2013: ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ Συνολικά

Διαβάστε περισσότερα

Εικαστικό Ημερολόγιό. μου! Όνομα: Τάξη: Σχολείο: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Εικαστικό Ημερολόγιό. μου! Όνομα: Τάξη: Σχολείο: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Το Εικαστικό Ημερολόγιό μου! Όνομα: Τάξη: Σχολείο: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Γεια σας φίλοι μου, Καλωσορίσατε στην παρέα μου, στην πολύχρωμη παρέα του Τέλη, της μασκότ της Cyta. Εύχομαι να περάσουμε

Διαβάστε περισσότερα

Αμερικανική Γεωργική Σχολή Εκδηλώσεις του Συλλόγου Φίλων

Αμερικανική Γεωργική Σχολή Εκδηλώσεις του Συλλόγου Φίλων Αμερικανική Γεωργική Σχολή Εκδηλώσεις του Συλλόγου Φίλων προς υποστήριξη του Προγράμματος Υποτροφιών 2009-2010 Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 12:30 μ.μ. Μπάρμπεκιου Γουρουνόπουλου Οι φίλοι της Σχολής απολαμβάνουν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΛΥΨΩΣ ΓΟΥΛΑ ΣΤΟ 1 ο ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΛΥΨΩΣ ΓΟΥΛΑ ΣΤΟ 1 ο ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΛΥΨΩΣ ΓΟΥΛΑ ΣΤΟ 1 ο ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ενότητα: Κοινωνική πολιτική και Αλληλεγγύη «Ενεργητικές πολιτικές για την αντιμετώπιση

Διαβάστε περισσότερα

To νησί μας συμμετείχε στην έκθεση

To νησί μας συμμετείχε στην έκθεση Καλό χειμώνα 2010 Αγαπητοί συγχωριανοί, φίλοι και μέλη του συλλόγου μας. Επικοινωνούμε μαζί σας, μετά από την καλοκαιρινή περίοδο. Θα κάνουμε μια μικρή αναδρομή στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν έως

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες προετοιμασίες σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης

Οδηγίες προετοιμασίες σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης Οδηγίες προετοιμασίες σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης Στο Οντάριο, οι κάτοικοί του έρχονται αντιμέτωποι με κάθε είδους έκτακτες ανάγκες, είτε πρόκειται για θύελλες παγωμένου χιονιού και διακοπές ρεύματος,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΙΚΟΣ Γ. ΧΙΩΤΑΚΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΙΚΟΣ Γ. ΧΙΩΤΑΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Κηφισιά 03/ 03/ 2014 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΙΚΟΣ Γ. ΧΙΩΤΑΚΗΣ «Η δική μας διοίκηση απέδειξε

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Κέντρο ημερήσιας φροντίδας & Δημιουργία δικτύου εθελοντών. Αλατζά Κυριακή Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. «Η Στήριξη»

Θέμα: Κέντρο ημερήσιας φροντίδας & Δημιουργία δικτύου εθελοντών. Αλατζά Κυριακή Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. «Η Στήριξη» Θέμα: Κέντρο ημερήσιας φροντίδας & Δημιουργία δικτύου εθελοντών Αλατζά Κυριακή Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. «Η Στήριξη» Το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης «Η Στήριξη» Δημιουργήθηκε το Δεκέμβριο του 2008 Πρόκειται

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Στο Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Ευρώτα μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για τα ακόλουθα προγράμματα:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Στο Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Ευρώτα μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για τα ακόλουθα προγράμματα: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΕΥΤΩΤΑ Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Σε όλα τα φιλοξενούμενα παιδιά και έφηβους παρέχονται υπηρεσίες: o Στέγασης, σίτισης και ολοκληρωμένης καθημερινής φροντίδας o Φροντίδας της Υγείας o Κοινωνικής συμβουλευτικής, ψυχολογικής

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Στο Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Πύλης μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για τα ακόλουθα προγράμματα:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Στο Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Πύλης μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για τα ακόλουθα προγράμματα: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Δήμος Πύλης ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΗΣ Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες

Διαβάστε περισσότερα

Αφίξεις. Από την Αθήνα ο Αλέξανδρος Χριστοφίδης Από τη Θεσσαλονίκη ο Γιώργος Τζανετάτος

Αφίξεις. Από την Αθήνα ο Αλέξανδρος Χριστοφίδης Από τη Θεσσαλονίκη ο Γιώργος Τζανετάτος Αφίξεις 09:30 Άφιξη του γκρουπ τ/ς Θεσσαλονίκης, στο αεροδρόμιο Ιπποκράτ/ς τ/ς Κω. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας, ΚIPRIOTIS VILLAGE RESORT, με πολυτελές πούλμαν. 11:55 Άφιξη του γκρουπ τ/ς Αθήνας, στο αεροδρόμιο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ «ΕΛΕΙΘΩ» ΕΝΑΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΥΣΤΕΡΗΣΗ

ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ «ΕΛΕΙΘΩ» ΕΝΑΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΜΑΘΗΣΗ & ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ» Α ΑΡΣΑΚΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ «ΕΛΕΙΘΩ» ΕΝΑΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΕΦΗΒΟΥΣ ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΗ ΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ Σοφία Άρτεμις Κουτσουβέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ 2015

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ 2015 Ε Λ Λ Η Ν ΙΚ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ ΙΑ Π Ε Ρ ΙΦ Ε Ρ Ε ΙΑ Α Τ Τ ΙΚ Η Σ Δ Η Μ Ο Σ Α Γ ΙΑ Σ Π Α Ρ Α Σ Κ Ε Υ Η Σ Δ ΙΕ Υ Θ Υ Ν Σ Η Κ Ο ΙΝ Ω Ν ΙΚ Η Σ Π Ο Λ ΙΤ ΙΚ Η Σ Τ Μ Η Μ Α Π Α ΙΔ Ε ΙΑ Σ Δ ΙΑ Β ΙΟ Υ Μ Α Θ Η Σ

Διαβάστε περισσότερα

Επιλέγω. Saint-Paul ΜΑΘΗΤΙΚΟΙ ΟΜΙΛΟΙ ΔΡΑΣΗΣ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ. σχολικό έτος 2014-15

Επιλέγω. Saint-Paul ΜΑΘΗΤΙΚΟΙ ΟΜΙΛΟΙ ΔΡΑΣΗΣ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ. σχολικό έτος 2014-15 Επιλέγω Saint-Paul ΜΑΘΗΤΙΚΟΙ ΟΜΙΛΟΙ ΔΡΑΣΗΣ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ Τμήματα Εμπέδωσης σχολικό έτος 2014-15 Η πολύχρονη εκπαιδευτική εμπειρία των εκπαιδευτηρίων Saint-Paul έχει επενδύσει στη διάπλαση μαθητών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το υπ αριθμ. 16/25-06-2015 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Θέρμης.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το υπ αριθμ. 16/25-06-2015 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Θέρμης. ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΗΣ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το υπ αριθμ. 16/25-06-2015 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Θέρμης. Αριθμ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΙΟΥΝΙΟΣ 2014

ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΙΟΥΝΙΟΣ 2014 ΙΟΥΝΙΟΣ 2014 Το Σωματείο ΕΛΙΖΑ, Εταιρία Κατά της Κακοποίησης του Παιδιού, διανύει τον έβδομο χρόνο από την ίδρυσή του το 2008. Τα τελευταία δύο χρόνια σημειώθηκε σημαντική πρόοδος σε πολλούς τομείς και

Διαβάστε περισσότερα

Με πανσέληνο στα Κουφονήσια τερμάτισε αγωνιστικά το 21st Cyclades Regatta 2015 του Ν.Ο.Τ.Κ.

Με πανσέληνο στα Κουφονήσια τερμάτισε αγωνιστικά το 21st Cyclades Regatta 2015 του Ν.Ο.Τ.Κ. 3 Ιουλίου 2015 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με πανσέληνο στα Κουφονήσια τερμάτισε αγωνιστικά το 21st Cyclades Regatta 2015 του Ν.Ο.Τ.Κ. Με φωτοβολίδες υποδέχθηκε ο πρόεδρος της Δημοτικής Κονότητας Κουφονησίων Αντώνης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για τη συγκρότηση Κοινωνικής/ών Σύμπραξης/εων Το «Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους» (ΤΕΒΑ/ FEAD), μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

Ένα από τα δυσκολότερα ζητήματα που έχει να αντιμετωπίσει ένα άτομο με αναπηρία, δεν είναι τόσο η διαφορετικότητα αυτή καθ εαυτή, όσο η αρνητική

Ένα από τα δυσκολότερα ζητήματα που έχει να αντιμετωπίσει ένα άτομο με αναπηρία, δεν είναι τόσο η διαφορετικότητα αυτή καθ εαυτή, όσο η αρνητική ...Σου Διαφορετικά! Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΥΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ για ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ Η Καταπολέμηση του Στίγματος και του Κοινωνικού Αποκλεισμού των Νέων με Αναπηρίες μέσω της Ευαισθητοποίησης και Κοινωνικοποίησης

Διαβάστε περισσότερα

Συνδρομές & Οικονομικές Υποχρεώσεις μελών

Συνδρομές & Οικονομικές Υποχρεώσεις μελών Συνδρομές & Οικονομικές Υποχρεώσεις μελών Η είσπραξη των συνδρομών θα γίνεται από τη Γραμματεία ή από τους αρμόδιους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής, στο χώρο του κάθε προγράμματος. Η πληρωμή των ετήσιων συνδρομών

Διαβάστε περισσότερα

Τα νέα μας! Φεβρουάριος 2013

Τα νέα μας! Φεβρουάριος 2013 Τα νέα μας! Φεβρουάριος 2013 Ερυθρός Σταυρός 150 χρόνια απο την ίδρυση του μεγαλύτερου ανθρωπιστικού κινήματος Η αλτρουιστική διάθεση προσφοράς του Ερρίκου Ντυνάν προς τους τραυματίες της μάχης του Σολφερίνο,

Διαβάστε περισσότερα

Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο Βραδιά του Ερευνητή Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014 18:00-24:00 Κτήριο Αβέρωφ του ΕΜΠ του Ιστορικού Συγκροτήματος Πατησίων

Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο Βραδιά του Ερευνητή Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014 18:00-24:00 Κτήριο Αβέρωφ του ΕΜΠ του Ιστορικού Συγκροτήματος Πατησίων ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ Το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο διοργανώνει τη Βραδιά του Ερευνητή την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρες 18:00-24:00 στο Κτήριο Αβέρωφ του ΕΜΠ του Ιστορικού Συγκροτήματος Πατησίων. Η εν

Διαβάστε περισσότερα