Τα νέα μας! Ιανουάριος 2013

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Τα νέα μας! Ιανουάριος 2013"

Transcript

1 Τα νέα μας! Ιανουάριος 2013

2 Χριστούγεννα στον Κοινωνικό Ξενώνα Αστέγων Ο Κοινωνικός Ξενώνας Αστέγων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κατά τη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων πραγματοποίησε δράσεις και εκδηλώσεις, οι οποίες συμβάλλουν στην προστασία των κοινωνικών και πολιτιστικών δικαιωμάτων των αστέγων και ενθαρρύνουν την επανένταξή τους στην κοινωνική ζωή. Σε όλες τις παρακάτω δράσεις συμμετείχαν Εθελοντές Κοινωνικής Πρόνοιας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και εργαζόμενοι του Κοινωνικού Ξενώνα Αστέγων.

3 Δράσεις για τους Φιλοξενούμενους του Κοινωνικού Ξενώνα Αστέγων 3-7 Δεκεμβρίου 2012: Στολισμός Κοινωνικού Ξενώνα (από το προσωπικό, τα παιδιά που φιλοξενούνται στον ξενώνα και τους εθελοντές). 17 Δεκεμβρίου 2012 (Δευτέρα): Πρωινή εξωτερική ψυχαγωγική δράση για τα παιδιά του Ξενώνα. Εκπαιδευτική περιήγηση στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, με θέμα την εμφάνιση των δεινοσαύρων της Παταγονίας, την κυριαρχία τους και τη μετέπειτα εξαφάνισή τους. Η έκθεση περιέλαβε επιβλητικά εκθέματα, τρισδιάστατες αναπαραγωγές και διαδραστικές εκπαιδευτικές δραστηριότητες. 18 Δεκεμβρίου 2012 (Τρίτη): Απογευματινή ψυχαγωγική δραστηριότητα στο Allou Fun Park, για τα παιδιά του Ξενώνα. 19 Δεκεμβρίου 2012 (Τετάρτη): Εξωτερική απογευματινή δράση για ενήλικες φιλοξενούμενους στο Μουσείο της Ακρόπολης. 20 Δεκεμβρίου 2012 (Πέμπτη): Εκπαιδευτική δράση στις 12:00 στον παιδότοπο του Ξενώνα, για τα ανήλικα παιδιά και τις μητέρες τους, στα πλαίσια της οποίας τα παιδιά έφτιαξαν χειροποίητες χριστουγεννιάτικες κατασκευές με τις οποίες στόλισαν τα δωμάτιά τους. 27/12/2012 (Πέμπτη): Εορταστική εκδήλωση για όλους τους φιλοξενούμενους/ες, τα παιδιά τους, το προσωπικό του Ξενώνα και εθελοντές στα Fridays (Κολωνάκι). H εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία Coca - Cola Hellas. 31/12/2011 (Δευτέρα): Γιορτή με την ενεργό συμμετοχή των φιλοξενουμένων, των εθελοντών και του προσωπικού.

4 Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγοσωστών στην πρωτοβουλία του Mega Channel «Νοιάζομαι Μοιράζομαι» Η εικόνα «οδηγεί» στο αντίστοιχο τηλεοπτικό ρεπορτάζ Παρόντες στη μεγάλη κινητοποίηση αλληλεγγύης, τον Μαραθώνιο που διοργανώθηκε από το τηλεοπτικό κανάλι MEGA CHANNEL σε συνεργασία με το Δήμο Αθηναίων, στα πλαίσια της πρωτοβουλίας "ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ- ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΙ", ήταν και το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Πώς θα μπορούσαν άλλωστε να απουσιάζουν οι άνθρωποι αυτοί από μία προσπάθεια αλληλεγγύης, όταν αυτό πράττουν οι ίδιοι 365 ημέρες τον χρόνο; Ομάδες του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Αθηνών, με τη γνώριμη ετοιμότητά τους, ήταν παρούσες από τις 8:00 το πρωί μέχρι τις 21:00 το βράδυ, προσφέροντας τη βοήθειά τους κατά τη συγκέντρωση των ειδών από το μεγάλο πλήθος που συνέρεε στην εκδήλωση, προσφέροντας παράλληλα άμεση υγειονομική κάλυψη, σε περίπτωση ανάγκης. Ο μεγαλύτερος ανθρωπιστικός οργανισμός ήταν παρών στη σημαντική αυτή πρωτοβουλία, δίνοντας την αίσθηση ασφάλειας σε όλους όσους ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό στο κοινωνικό αυτό κάλεσμα.

5 Έκτακτα μέτρα για την προστασία των αστέγων πολιτών: Ανοιχτοί 3 χώροι φιλοξενίας από τον Δήμο Αθηναίων, το Υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας και το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης με τη σύμπραξη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και άλλων 6 ΜΚΟ. Έκτακτα μέτρα για την προστασία των αστέγων πολιτών από το ψύχος έλαβε ο δήμος Αθηναίων, θέτοντας εκτάκτως σε λειτουργία ως χώρους φιλοξενίας, σε πρώτη φάση, τρία (3) δημοτικά κτίρια. Από τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013, και για όσο διάστημα απαιτηθεί βάσει εκτάκτων συνθηκών, θα λειτουργούν όλο το 24ωρο οι εξής χώροι: 1) Πολιτιστικό Κέντρο 4ου Διαμερίσματος (επί των οδών Λένορμαν & Αλεξανδρείας) 2) Λέσχη Φιλίας Αγίου Παύλου (επί των οδών Μαμούρη & Δύμης) 3) Λέσχη Φιλίας Κυψέλης (επί των οδών Αγίου Μελετίου & Ξεναγόρα) Καθ όλη τη διάρκεια του 24ώρου λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1960, για πληροφορίες και έκκληση βοήθειας μόνο για την περιοχή του δήμου Αθηναίων. Η λήψη εκτάκτων μέτρων για την προστασία των αστέγων γίνεται σε στενή συνεργασία του Δήμου Αθηναίων με το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, με τη σύμπραξη φορέων, εθελοντικών οργανώσεων και ΜΚΟ που εξειδικεύονται στο ζήτημα των αστέγων (Γιατροί του Κόσμου, ΚΕΘΕΑ Exelixis, ΟΚΑΝΑ, Κλίμακα, PRAKSIS, Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, Γιατροί χωρίς Σύνορα). Ομάδες εργασίας (street work) του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων, σε συνεργασία με τις εθελοντικές οργανώσεις, θα ενημερώνουν τους άστεγους συμπολίτες μας για τους χώρους φιλοξενίας που έχουν διατεθεί, θα μοιράζουν υλικά, φάρμακα και ζεστό ρόφημα, και θα φροντίζουν για τη διακομιδή σε νοσοκομεία περιστατικών που το απαιτούν.

6 Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγοσωστών στο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά mini volley Γ.Σ. Χαλανδρίου Χριστουγεννιάτικο τουρνουά mini volley Γ.Σ. Χαλανδρίου 2012 διοργάνωσε το τμήμα βόλεϊ του Γ.Σ. Χαλανδρίου σε συνεργασία με το τμήμα Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού, την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012, στο κλειστό του Δ.Γ. Χαλανδρίου Ν. Πέρκιζας. Οι αγώνες απευθύνονταν σε παιδιά γεννημένα το 2001, το 2002 και το Οι Σαμαρείτες κάλυψαν υγειονομικά τους αγώνες, ενώ στο μέσο της εκδήλωσης έγινε παρουσίαση του Ερυθρού Σταυρού και επίδειξη πρώτων βοηθειών από κλιμάκιο του Ερυθρού Σταυρού. Επιπλέον, ο Γ.Σ. Χαλανδρίου, στηρίζοντας την πρωτοβουλία του ΠΑνελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Πετοσφαιριστών, καθ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, με αποκορύφωμα την ημέρα της εκδήλωσης, συνέλεξε τρόφιμα, φάρμακα και είδη ρουχισμού για το Κέντρο Υποδοχής Αστέγων του Δήμου Αθηναίων. Οι Εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην εκπομπή «Όλα για την υγεία μου» του Mega Channel Η εικόνα «οδηγεί» στο αντίστοιχο τηλεοπτικό ρεπορτάζ Η εκπομπή Όλα για την υγεία μου με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη που μεταδόθηκε στις 22 Δεκεμβρίου ήταν αφιερωμένη στον εθελοντισμό και στους συμπολίτες μας που δραστηριοποιούνται αφιλοκερδώς στον τομέα της υγείας. Η εκπομπή κατέγραψε τη δράση εθελοντικών οργανώσεων όπως του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, των Γιατρών του Κόσμου, της «Κιβωτού» και της «Praksis» και συζήτησε με τους εθελοντές για όσα «εισπράττουν» μέσα από την προσφορά τους σε συνανθρώπους μας.

7 Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγοσωστών στην 9 η Εβδομάδα Μπάσκετ Special Olympics Δίπλα στους μαθητές των Special Olympics βρέθηκε το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Αθήνας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού καλύπτοντας υγειονομικά τους αγώνες της 9ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Μπάσκετ Special Olympics, που πραγματοποιήθηκαν στις περιοχές του Αιγάλεω, του Κορυδαλλού, της Πετρούπολης και του Πειραιά, από τις 24 Νοεμβρίου έως τις 2 Δεκεμβρίου 2012, υπό τη διοργάνωση των Special Olympics Hellas, και σε συνεργασία με το Υπ. Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων. Το πρόγραμμα περιελάμβανε Αγώνες Μπάσκετ Unified (κοινωνικής ένταξης), όπου αθλητές των Special Olympics Hellas συναγωνίστηκαν με μαθητές Γενικής Εκπαίδευσης. Το μπάσκετ αποτελεί ένα από τα πιο διαδεδομένα αθλήματα των Special Olympics. Η 9η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μπάσκετ έχει ως στόχο να ενθαρρύνει τις προσπάθειες των αθλητών και των αθλητριών να αναπτυχθούν σωµατικά, διανοητικά, κοινωνικά και πνευµατικά, μέσω του αθλητισμού, προσπάθεια που στηρίζει ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός διαθέτοντας τους εθελοντές του για την υγειονομική κάλυψη των αγωνιστικών χώρων, κατά τη διεξαγωγή των αγώνων.

8 Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός κοντά σε άτομα και οικογένειες θύματα της οικονομικής κρίσης 1800 δωροεπιταγές και δέματα για αστέγους διανεμήθηκαν από τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην Αθήνα και τον Πειραιά, σε άτομα και οικογένειες που πλήττονται από την οικονομική κρίση, από τις 27 έως τις 30 Δεκεμβρίου Η διάθεση των δωροεπιταγών προσέφερε τη δυνατότητα σε άτομα και οικογένειες, που έχουν κριθεί από τους κοινωνικούς λειτουργούς ως ευπαθείς ομάδες, να εξασφαλίσουν βασικά είδη διατροφής τους από σούπερ μάρκετ. Οι οικογένειες που έλαβαν τη στήριξη, επιλέχθηκαν από τους κοινωνικούς λειτουργούς με βάση τα παρακάτω κριτήρια: Χαμηλό εισόδημα (έως με δύο παιδιά) Πολυμελείς οικογένειες Μονογονεϊκές οικογένειες Χρόνιο νόσημα ή αναπηρία Ανήλικα παιδιά Ανεργία (ενός ή και των δύο γονέων) / Υποαπασχόληση Ανασφάλιστοι Έλλειψη υποστηρικτικού περιβάλλοντος Επίσης, σε έναν αρκετά μεγάλο αριθμό αστέγων που ζει στο δρόμο χορηγήθηκαν είδη ατομικής υγιεινής, κουβέρτες, ξηρά τροφή και ζεστά ροφήματα.

9 Η Ανωτέρα Σχολή Νοσηλευτριών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού τραγούδησε τα Κάλαντα στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών & Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο. Μετά από πρόσκληση του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, η Ανωτέρα Σχολή Νοσηλευτριών Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού τον επισκέφθηκε τις Παραμονές των Χριστουγέννων. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ακούστηκαν από την χορωδία της Σχολής Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα. Ο Μακαριώτατος, ως δείγμα ευχαριστίας και ευγνωμοσύνης, δώρισε μια Καινή Διαθήκη κι ένα Σταυρό στις εκπαιδεύτριες και σπουδάστριες της Σχολής. Η χορωδία των Εθελοντών Νοσηλευτικής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού έδωσε με το δικό της τρόπο το Χριστουγεννιάτικο Μήνυμα Η χορωδία των Εθελοντών του Τομέα της Νοσηλευτικής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού μετέφερε το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα Αγάπης με το δικό της μοναδικό τρόπο... Λέγοντας τα Κάλαντα & πολλά Χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Συγκεκριμένα επισκέφθηκε: 18 Δεκεμβρίου _ Άσυλο Ανιάτων (Κυψέλη) 19 Δεκεμβρίου _ Γηροκομείο «Σκέπη Πρόνοιας» (Παιανία) 20 Δεκεμβρίου _ Νοσοκομείο Κοργιαλένειο Μπενάκειο & του χρόνου!

10 Επίσκεψη στον Ξενώνα «ΦΛΟΓΑ» από τις εκπαιδεύτριες & σπουδάστριες της Ανωτέρας Σχολής Νοσηλευτριών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Μήνυμα ελπίδας και αγάπης έστειλαν εκπαιδεύτριες και σπουδάστριες της Ανωτέρας Σχολής Νοσηλευτριών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, κατά την επίσκεψή τους στον Ξενώνα «ΦΛΟΓΑ» σε γονείς και παιδιά με νεοπλασματική ασθένεια. Κατά την επίσκεψή τους αντάλλαξαν ευχές, τραγούδησαν τα κάλαντα και στη συνέχεια μοίρασαν δώρα σε όλα τα παιδιά.

11 Το Σώμα Εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας Κομοτηνής συμμετέχει σε μία «διαδραστική» συγκέντρωση τροφίμων Το Σώμα Εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κομοτηνής, ανταποκρίθηκε θετικά σε κάλεσμα εθελοντών της πόλης και συμμετείχε ενεργά στην υλοποίηση μιας ιδιαίτερα πρωτότυπης ιδέας για τη συγκέντρωση τροφίμων και τη διανομή τους σε οικογένειες που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση. Στη δράση συμμετείχαν καταστήματα και καφέ, χώροι πολιτιστικών εκδηλώσεων, πολιτιστικοί σύλλογοι, εθελοντικές ομάδες, και απλοί συμπολίτες μας. Συγκεκριμένα ανταποκρίθηκαν: 12 καφέ, 2 χώροι πολιτισμού, 10 Πολιτιστικοί Σύλλογοι και 3 Εθελοντικές ομάδες που ένωσαν τις δυνάμεις τους για τον κοινό σκοπό. Δημιουργήθηκαν ομάδες χρωμάτων, και για μία εβδομάδα, από 13 έως 19 Ιανουαρίου, θα προσπαθήσουν να συγκεντρώσουν τρόφιμα ενώ παράλληλα, καλλιτέχνες και μουσικά σχήματα θα ενισχύουν με την παρουσία τους την προσπάθεια των ομάδων. Το Σώμα Εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας του Ε.Ε.Σ. Κομοτηνής θα φροντίζει να αδειάζει τους γεμάτους σάκους του Άη Βασίλη, να βαθμολογεί τις ομάδες, διαφυλάσσοντας την αξιοπιστία του όλου εγχειρήματος, να καταμετρά τα είδη και να δημιουργεί πακέτα στήριξης που θα δοθούν στις οικογένειες, από τον αργοπορημένο Άη Βασίλη. Στο τέλος της εβδομάδας, θα πραγματοποιηθεί ένα μεγάλο πάρτυ για τους συμμετέχοντες, στο οποίο θα βραβευθούν οι ομάδες με τις καλύτερες επιδόσεις!!! Με τη δράση αυτή, στηρίζουμε τον εθελοντισμό, προβάλλουμε τους καλλιτέχνες της περιοχής μας και κυρίως αναδεικνύουμε την αλληλεγγύη, μέσα από δράσεις που ενεργοποιούν τη συλλογικότητα.

12 Τα Περιφερειακά Τμήματα Καρδίτσας & Λάρισας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κοντά στους πλημμυροπαθείς της περιοχής Σε άμεση έκκληση για βοήθεια ανταποκρίθηκαν για άλλη μία φορά το Περιφερειακό Τμήμα ΕΕΣ Καρδίτσας & η Κοινωνική Υπηρεσία του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ Λάρισας. Η έντονη βροχόπτωση των προηγούμενων ημερών στην περιοχή και η μη σωστή λειτουργία των καναλιών αποτέλεσαν αιτία για να πλημμυρίσει ο συνοικισμός των Τσιγγάνων στην Μαύρικα Καρδίτσας και 500 άνθρωποι να φιλοξενηθούν στο κλειστό γήπεδο της πόλης. Παράλληλα,εθελοντές της Κοινωνικής Πρόνοιας κινητοποιήθηκαν και συγκέντρωσαν κλινοσκεπάσματα, τα οποία με υπηρεσιακό αυτοκίνητο της Περιφερειακής Ενότητας μετεφέρθησαν το ίδιο βράδυ στην Καρδίτσα και συγκεκριμένα στο Κέντρο υποδοχής των πλημμυροπαθών. Η έκκληση έγινε από την Πολιτική Προστασία Καρδίτσας και την Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας.

13 Το περιφερειακό Τμήμα Καρδίτσας του ΕΕΣ στην διανομή συσσιτίου που διοργάνωσε ο Στρατός Σε συνέχεια της πλημμύρας του συνοικισμού, η Κοινωνική Υπηρεσία του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Καρδίτσας δέχτηκε έκκληση να συμμετάσχει στη διανομή συσσιτίου που οργάνωσε ο Στρατός, στο συνοικισμό των Τσιγγάνων, μετά την εξασθένιση της νεροποντής και την υποχώρηση των υδάτων. Στο σημείο μετέβη κλιμάκιο 4 Εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας συνοδεία κοινωνικής λειτουργού για τη διανομή του συσσιτίου. Επίσης η διανομή συσσιτίου συνεχίστηκε και στο κλειστό γήπεδο, για τις λιγοστές οικογένειες που παρέμειναν εκεί. Οι περισσότεροι πληγέντες μετέβησαν σε κοντινούς συνοικισμούς, καθώς επρόκειτο να φιλοξενηθούν από συγγενείς τους.

14 Μεγάλη Συναυλία του Μίμη Πλέσσα για ενίσχυση του Τμήματος Τρικάλων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Μια μεγάλη συναυλία, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για τους σκοπούς του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, έδωσε την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου, αφιλοκερδώς ο μεγάλος Έλληνας συνθέτης Μίμης Πλέσσας. Τα τελευταία 50 χρόνια, έχει αναπτύξει μια πολυσχιδή καλλιτεχνική και συνθετική δραστηριότητα σε όλους τους τομείς (μουσική, θέατρο, κινηματογράφος, ραδιόφωνο, τηλεόραση). Όπως γλαφυρά ανέφερε ο ίδιος ο Μίμης Πλέσσας «με αυτή τη συναυλία ξεπληρώνω ένα μεγάλο χρέος προς τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό. Τα χρόνια της κατοχής (1943) βρέθηκα με υγρά πλευρίτιδα και χάρις στους σπουδαίους γιατρούς του ΕΕΣ αποθεραπεύτηκα. Από τότε δεν ξέχασα ποτέ τι οφείλω σε αυτούς που διακονούν την επιστήμη και την προσφορά τους στα κοινά». Μετά το τέλος της εκδήλωσης παραδόθηκαν, από την EVIMA Ασφαλιστική προς το Τμήμα Τρικάλων του ΕΕΣ και την πρόεδρο κα Τζένη Λιάγκα, τα κλειδιά ενός υπηρεσιακού αυτοκινήτου για την κάλυψη των αναγκών του Τμήματος.

15 Ιδιαίτερος φόρος τιμής από τους Εθελοντές Νοσηλευτικής του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Θεσσαλονίκης Το δικό τους φόρο τιμής απέδωσαν οι Εθελοντές Νοσηλευτικής του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ Θεσσαλονίκης που επισκέφθηκαν την Αλβανία και συγκεκριμένα τις περιοχές Μοσχόπολη, Κορυτσά, Πόγραδετς, όπου έχασαν τη ζωή τους Ελληνες στρατιώτες και εθελόντριες αδελφές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στον ελληνοϊταλικό πόλεμο. Στα μνημεία των πεσόντων κατατέθηκαν στεφάνια και τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση, στην Ιερά Μητρόπολη Κορυτσάς. Επίσης πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Ελληνικό σχολείο «Όμηρος» Κορυτσάς, όπου διανεμήθηκε στους μαθητές εκπαιδευτικό υλικό, γραφική ύλη και παιχνίδια. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στις 10 & 11 Νοεμβρίου 2012

16 «Δέντρο Αγάπης» από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ Καλαμάτας Το Περιφερειακό Τμήμα ΕΕΣ Καλαμάτας την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων, κάλεσε τους πολίτες της πόλης μέσα από μια συμβολική κίνηση να προσφέρουν δώρα Αγάπης προς τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται αυτή την περίοδο. Στο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο Αγάπης του Ερυθρού Σταυρού, το οποίο στήθηκε στα γραφεία του Τμήματος, εκτός από τις κάρτες ευχών συγκεντρώθηκαν τρόφιμα, παιχνίδια και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία μοιράστηκαν από τους εθελοντές μας σε 125 οικογένειες και μεμονωμένα άτομα.

17 Η εταιρεία ΜΑΚΡΟ ενισχύει το έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012, ώρα 12:00 το μεσημέρι, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ Θεσσαλονίκης παρέλαβαν τρόφιμα και λοιπά είδη, που συγκέντρωσε η εταιρεία ΜΑΚΡΟ στο κατάστημά της στην περιοχή της Καλαμαριάς. Στο πλαίσιο του εορτασμού της Ημέρας Εθελοντισμού, η εταιρεία ΜΑΚΡΟ οργάνωσε δράση συγκέντρωσης τροφίμων, ιματισμού και λοιπών ειδών πρώτης ανάγκης ώστε να ενισχύσει το έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην προσπάθειά του να ανακουφίσει ευάλωτες ομάδες - θύματα της οικονομικής κρίσης. Τα προϊόντα παραδόθηκαν από τους υπευθύνους της εταιρείας ΜΑΚΡΟ σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Ε.Σ. παρουσία εθελοντών του Ε.Ε.Σ., πελατών και εργαζομένων της εταιρείας ΜΑΚΡΟ.

18 Ενίσχυση απόρων οικογενειών Νομού Θεσπρωτίας από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Ηγουμενίτσας Το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Ηγουμενίτσας προσέφερε ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες του σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες της περιοχής μας, ως έμπρακτη απόδειξη κοινωνικής αλληλεγγύης και ανθρωπισμού. Αφουγκραζόμενες τα προβλήματα και τις ανάγκες της κοινωνίας μας, οι Εθελόντριες, συγκέντρωσαν τρόφιμα, παρέχοντας ηθική και υλική στήριξη σε 135 άπορες οικογένειες του Νομού Θεσπρωτίας. Βράβευση Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ Ηγουμενίτσας από τον Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας κο Θωμά Πιτούλη Στο πλαίσιο της "Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού" ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας κος Θ. Πιτούλης και η Περιφέρεια Ηπείρου απένειμαν τιμητική διάκριση στο Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ηγουμενίτσας για τη μεγάλη του προσφορά στον τομέα του Εθελοντισμού καθώς και για το σύνολο των δράσεων που υλοποίησε στο Νομό Θεσπρωτίας.

19 Μερικά ακόμα νέα... Επιγραμματικά! Το Περιφερειακό Τμήμα του Ε.Ε.Σ. Αγίων Θεοδώρων σε συνεργασία με το 2 ο Δημοτικό Σχολείο της περιοχής και άλλους τοπικούς φορείς συγκέντρωσε και διένειμε τρόφιμα καθώς και ειδικά κουπόνια για ΔΩΡΕΑΝ παροχή κρέατος ή πουλερικών, συνολικά σε 80 οικογένειες. Η συλλογή τροφίμων από το σχολείο θα συνεχιστεί καθ όλη τη σχολική περίοδο. Διανομή τροφίμων & παιχνιδιών κατά την περίοδο των Χριστουγέννων πραγματοποίησε το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Λιβαδειάς. Συγκεκριμένα στις 21 Δεκεμβρίου 2012 προσέφερε τρόφιμα και παιχνίδια σε 60 άπορες οικογένειες και σε μικρά παιδιά της περιοχής μας αντιστοίχως. Σ αυτή μας την προσπάθεια συνέβαλαν τόσο απλοί πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, όσο και εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές του 1ου, 4ου, 5ου, 8ου, 9ου και 10ου Δημοτικού Σχολείου Λιβαδειάς, καθώς επίσης και εκπαιδευτικοί, μαθητές και γονείς του Γυμνασίου Κυριακίου και του Λυκείου Άσπρων Σπιτιών. Το Τοπικό Τμήμα Αγίου Νικολάου του ΕΕΣ συμμετείχε στη «Γιορτή της Αγάπης» την Κυριακή 23/12/12 στην κεντρική πλατεία Αγίου Νικολάου με τη διοργάνωση και το συντονισμό αιμοδοσίας, σε συνεργασία και με άλλους φορείς της περιοχής. Η αιμοδοσία έγινε από συνεργείο του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου & το αίμα διατέθηκε στην Τράπεζα κάθε συμμετέχοντος συλλόγου. Το Περιφερειακό Τμήμα Σητείας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού προσέφερε και φέτος τις «Τσάντες της Αγάπης». Όπως τόνισε ο Πρόεδρος του Τμήματος πατήρ Γεώργιος Γουλιέλμος, παραμονές των Χριστουγέννων, το Τμήμα κατέβαλε προσπάθεια ώστε να μην υπάρξει καμία οικογένεια στην περιοχή η οποία να μην μπορεί να απολαύσει τα αναγκαία για τις ημέρες των εορτών.

20 Μερικά ακόμα νέα... Επιγραμματικά! Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 120 χρόνια της, η Φιλαρμονική Εταιρία - Ωδείο Πατρών διοργάνωσε εκδήλωση την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012 στην Αίθουσα Συναυλιών για τη στήριξη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τα Χριστούγεννα προσέφερε το Περιφερειακό Τμήμα Χανίων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού σε 350 οικογένειες των Χανίων. Η διανομή έγινε με βάση τις ανάγκες των οικογενειών και την οικονομική τους κατάσταση, όπως αυτές έχουν ήδη καταγραφεί από την υπηρεσία. Η Μητρόπολη Ρόδου, οι υπηρεσίες Πρόνοιας του ενιαίου δήμου του νησιού, η Περιφέρεια με το Κοινωνικό Παντοπωλείο, οι πρόσκοποι, το Περιφερειακό Τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ρόδου, ενορίες, δημοτικές κοινότητες, φορείς, σύλλογοι, επιχειρηματίες, οργανώσεις και κυρίως βέβαια ο απλός κόσμος, έδωσαν φέτος τον καλύτερό τους εαυτό, διαθέτοντας από το υστέρημά τους τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία στη συνέχεια διανεμήθηκαν από την Εκκλησία, το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Δήμο Ροδίων, σε περισσότερες από οικογένειες του νησιού. Με μεγάλη επιτυχία υλοποιήθηκε από το Τμήμα Νεότητας Νέας Σμύρνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού το Εργαστήρι Αγάπης, την Παρασκευή 15 και το Σάββατο 16/12/2012. Τα παιδιά του Τμήματος έφτιαξαν γλυκίσματα και συγκέντρωσαν τρόφιμα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 4ου Δημοτικού Σχολείου, τα οποία την επόμενη μέρα προσέφεραν στη Στέγη Γερόντων της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Σμύρνης. Εκεί χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς, έψαλαν τα κάλαντα και διασκέδασαν μαζί με τους ηλικιωμένους του ιδρύματος, οι οποίοι στο τέλος ενώθηκαν στο χορό με τα παιδιά.

21 Ειδικές Ευχαριστίες...! Ένα ιδιαίτερο «Ευχαριστώ» στην Coca Cola που «πιστεύει σε ένα καλύτερο αύριο» και μας βοηθάει να το κάνουμε πράξη Σε συνέχεια του προγράμματος ανακαίνισης του Κοινωνικού Ξενώνα Αστέγων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγους μήνες, η Coca Cola διοργάνωσε με δική της πρωτοβουλία Χριστουγεννιάτικο Γεύμα Αγάπης για τους φιλοξενούμενους και το προσωπικό του Ξενώνα. Την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου στις 13:30, όλοι οι φιλοξενούμενοι του Κοινωνικού Ξενώνα βρέθηκαν σε Χριστουγεννιάτικο γεύμα στο εστιατόριο TGI Friday s στο Κολωνάκι (Νεοφύτου Βάμβα 2) όπου απόλαυσαν ένα πλούσιο γεύμα, διασκέδασαν & δέχτηκαν δώρα από τον Άγιο Βασίλη. Με αυτή την πράξη έμπρακτης αλληλεγγύης, η Coca Cola στέκεται πολύτιμη συνοδοιπόρος στο έργο του ΕΕΣ, συμβάλλοντας με τον τρόπο της στην προσπάθεια που καταβάλλει ο Οργανισμός μας να ανταποκριθεί στις επείγουσες ανάγκες των πιο ευάλωτων συνανθρώπων μας και να διασφαλίσει γι αυτούς συνθήκες αξιοπρεπούς καθημερινής διαβίωσης.

22 Ειδικές Ευχαριστίες...! Οι φιλοξενούμενοι του Κοινωνικού Ξενώνα Αστέγων περιηγούνται στο Μουσείο της Ακρόπολης Το Μουσείο της Ακρόπολης για άλλη μία φορά στέκεται αρωγός στην προσπάθεια του Κοινωνικού Ξενώνα Αστέγων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού να διασφαλίσει για τους φιλοξενούμενούς του συνθήκες αξιοπρεπούς καθημερινής διαβίωσης. Εξασφαλίζοντας δωρεάν είσοδο σε οικογένειες και παιδιά του Κοινωνικού Ξενώνα Αστέγων, έδωσε τη δυνατότητα στους φιλοξενούμενούς μας να θαυμάσουν τα σπουδαία εκθέματα του Μουσείου. Η έμπρακτη συμπαράσταση και βοήθεια του Μουσείου της Ακρόπολης συμβάλλει στην καθημερινή προσπάθεια που καταβάλλει ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός να καταπολεμήσει κάθε μορφής ανισότητα και διάκριση εις βάρος ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

23 Ευχαριστούμε!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Θέμα: Δράσεις Κοινωνικής Υπηρεσίας και Εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Λάρισας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Θέμα: Δράσεις Κοινωνικής Υπηρεσίας και Εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Λάρισας ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Λάρισα, 30 Ιουνίου 2017 Θέμα: Δράσεις Κοινωνικής Υπηρεσίας και Εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Λάρισας Η Κοινωνική Υπηρεσία και το Σώμα Εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά 2014-2015. «Δος μου το χέρι σου»

ΔΗΜΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά 2014-2015. «Δος μου το χέρι σου» Κυριακή 7/12/2014 ΔΗΜΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά 2014-2015 «Δος μου το χέρι σου» -Τ.Κ Ερμητσίου ώρα 4:30μμ κεντρική πλατεία Ο Σύλλογος Γυναικών Ερμητσίου υποδέχεται τα Χριστούγεννα με

Διαβάστε περισσότερα

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Άργους Ορεστικού ενόψει των εορτών, σας ενημερώνουμε ότι προγραμματίζονται οι εξής δράσεις:

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Άργους Ορεστικού ενόψει των εορτών, σας ενημερώνουμε ότι προγραμματίζονται οι εξής δράσεις: ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΩΝ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Άργους Ορεστικού ενόψει των εορτών, σας ενημερώνουμε ότι προγραμματίζονται οι εξής δράσεις: 1

Διαβάστε περισσότερα

Τα νέα μας! Δεκέμβριος 2012

Τα νέα μας! Δεκέμβριος 2012 Τα νέα μας! Δεκέμβριος 2012 Έναρξη του Πανελλήνιου Εράνου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για το 2012 «Δίπλα σε εσάς. Απέναντι στην κρίση» Με αφορμή την έναρξη του Πανελλήνιου Εράνου «Δίπλα σε εσάς. Απέναντι

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αρκαλοχώρι, ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Πρόγραµµα Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αρκαλοχώρι, ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Πρόγραµµα Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αρκαλοχώρι, 08-12-2016 ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πρόγραµµα Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο ήµο Μινώα Πεδιάδας Γιορτινή ατµόσφαιρα και άρωµα Χριστουγέννων περιµένει

Διαβάστε περισσότερα

LAMDA Flisvos Marina Α.Ε. Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

LAMDA Flisvos Marina Α.Ε. Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη Ελληνική Εταιρεία Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας (ΕΕΑΚΑ) Η Ελληνική Εταιρεία Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας βρέθηκε το Σάββατο 29 Μαρτίου 2014 στη Μαρίνα Φλοίσβου. Αλλεργιολόγοι βρίσκονταν

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΔΟΧΗΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΥΠΑΘΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΔΟΧΗΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΥΠΑΘΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΔΟΧΗΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΥΠΑΘΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2013 ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η παροχή Αποτελεσματικής Αξιοπρεπούς Υποστήριξης στις ευπαθείς &

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΒΑΣΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΒΑΣΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΒΑΣΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ κατά τη σχολική χρονιά 2014-2015 υλοποιήσαμε πρόγραμμα αγωγής σταδιοδρομίας με θέμα «Ο Εθελοντισμός ως βασική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ "Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ"

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ "Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ" Tο πρόγραμμα των εκδηλώσεων είναι το εξής: ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017 18:00 Ο Δήμαρχος Πειραιά

Διαβάστε περισσότερα

Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά Φώτα. Εκδηλώσεις Δήμου Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνος

Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά Φώτα. Εκδηλώσεις Δήμου Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνος 2014 2015 Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά Φώτα Εκδηλώσεις Δήμου Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνος Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες, τα φετινά Χριστούγεννα είναι από τα δυσκολότερα των τελευταίων ετών για την πατρίδα

Διαβάστε περισσότερα

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Άργους Ορεστικού ενόψει των εορτών, σας ενημερώνουμε ότι προγραμματίζονται οι εξής δράσεις :

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Άργους Ορεστικού ενόψει των εορτών, σας ενημερώνουμε ότι προγραμματίζονται οι εξής δράσεις : ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΩΝ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων στο Δήμο Άργους Ορεστικού Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Άργους Ορεστικού ενόψει των εορτών,

Διαβάστε περισσότερα

Δώσε αίμα. Κάνε δώρο ζωής ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ. Oκτωβρίου

Δώσε αίμα. Κάνε δώρο ζωής ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ. Oκτωβρίου ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ 17 23 Oκτωβρίου Δώσε αίμα Κάνε δώρο ζωής Γίνε δωρητής οργάνων σώματος Βλαστοκυττάρων Δότης αιμοπεταλίων ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ Ο Δήμος της Κοινωνικής

Διαβάστε περισσότερα

Στο πλευρό, αυτών που μας χρειάζονται. www.maroussi.gr

Στο πλευρό, αυτών που μας χρειάζονται. www.maroussi.gr Στο πλευρό, αυτών που μας χρειάζονται www.maroussi.gr 1 Η ανάδειξη του ανθρώπινου και κοινωνικού προφίλ του Δήμου Αμαρουσίου αποτελεί προτεραιότητα. Κεντρική στρατηγική μας επιλογή, είναι να στηρίξουμε

Διαβάστε περισσότερα

Δήμος. Νεάπολης-Συκεών. Κοινωφελής Επιχείρηση Υπηρεσιών. Χριστού. γεννα

Δήμος. Νεάπολης-Συκεών. Κοινωφελής Επιχείρηση Υπηρεσιών. Χριστού. γεννα Δήμος Νεάπολης-Συκεών Κοινωφελής Επιχείρηση Υπηρεσιών Χριστού γεννα 2015 Φίλες και φίλοι, Η εποχή μας δεν είναι εύκολη Η κρίση πλήγωσε την ελπίδα μας. Κι όμως, μπορούμε Παρά τη στενοχώρια, συχνά και την

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ. ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ο Δ.Σ Γουμένισσας. Εκπαιδευτικός: Δαμιανή Παρτασίδου -Βαβάμη

ΣΧΕΔΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ. ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ο Δ.Σ Γουμένισσας. Εκπαιδευτικός: Δαμιανή Παρτασίδου -Βαβάμη ΣΧΕΔΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2012-2013 1 ο Δ.Σ Γουμένισσας Εκπαιδευτικός: Δαμιανή Παρτασίδου -Βαβάμη «Δράσεις Εθελοντισμού εντός και εκτός σχολείου» Τάξεις: Γ, Δ, Ε και Στ Αφορμή επιλογής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ 2017 ΤΟΥ Ε.Κ.Κ.Ν.Α. «Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ» 7-16 Νοεμβρίου Δευτέρα έως Παρασκευή

ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ 2017 ΤΟΥ Ε.Κ.Κ.Ν.Α. «Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ» 7-16 Νοεμβρίου Δευτέρα έως Παρασκευή ΓΥΜΝΑΣΙΟ-ΛΥΚΕΙΟ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΝΕΩΝ ΑΥΛΩΝΑ (Ε.Κ.Κ.Ν.Α.) ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ 2017 ΤΟΥ Ε.Κ.Κ.Ν.Α. «Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ» 7-16 Νοεμβρίου 2017

Διαβάστε περισσότερα

LAMDA Flisvos Marina Α.Ε. Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

LAMDA Flisvos Marina Α.Ε. Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη 2015 Easter Bazaar ΑΛΜΑ Ο Σύλλογος ΑΛΜΑ πραγματοποίησε από 28 έως 29 Μαρτίου 2015 στη Μαρίνα Φλοίσβου Πασχαλινό bazaar με σκοπό την πώληση Πασχαλινών αντικείμενων, καθώς και την ενημέρωση των επισκεπτών

Διαβάστε περισσότερα

Παιδικά τμήματα ζωγραφικής Μενεμένης

Παιδικά τμήματα ζωγραφικής Μενεμένης ΔΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Παιδικά τμήματα ζωγραφικής Μενεμένης Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου, ώρα 10.30 [Άγιος Νεκτάριος - Δενδροπόταμος] Κάλαντα και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από

Διαβάστε περισσότερα

The G C School of Careers. Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο. Ενημερωτικό Δελτίο. Δεκέμβριος 2010 - Τεύχος 4

The G C School of Careers. Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο. Ενημερωτικό Δελτίο. Δεκέμβριος 2010 - Τεύχος 4 The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Δεκέμβριος 2010 - Τεύχος 4 Χριστούγεννα στο GCS ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 7 Ιανουαρίου Έναρξη μαθημάτων 11 Ιανουαρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ. Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση. Κέντρο Φιλοξενίας Παιδιού

ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ. Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση. Κέντρο Φιλοξενίας Παιδιού ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση Κέντρο Φιλοξενίας Παιδιού 2ας Μαΐου 5 Νέα Σμύρνη, 17121 Ηλιαχτίδα Ιδρύθηκε το 2000 Κατέχει την ειδική πιστοποίηση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Κοινωνικής Φροντίδας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΩΣ ΤΩΡΑ. τελευταία ενημέρωση 29-02-2012, επόμενη ενημέρωση 02-03-2012 ΔΕΙΤΕ ΤΟ SPOT ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΩΣ ΤΩΡΑ. τελευταία ενημέρωση 29-02-2012, επόμενη ενημέρωση 02-03-2012 ΔΕΙΤΕ ΤΟ SPOT ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΩΣ ΤΩΡΑ τελευταία ενημέρωση 29-02-2012, επόμενη ενημέρωση 02-03-2012 ΔΕΙΤΕ ΤΟ SPOT ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 3oς ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ «ΔΙΟΝ» 4 Μαρτίου 2012 Τρέξιμο στη γη των θεών

Διαβάστε περισσότερα

Δημόσια Αξία & Κοινωνική Υπευθυνότητα

Δημόσια Αξία & Κοινωνική Υπευθυνότητα Δημόσια Αξία & Κοινωνική Υπευθυνότητα Η για την κοινωνία Παρουσιάζει : Ζωή Παχούντη Προϊσταμένη του Τμήματος ΚΕΕΠ και Συντονίστρια της Επιτροπής Κοινωνικής Ευθύνης της ΕΡΤ Δημόσια αξία Ο ρόλος των δημόσιων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Για την Εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Για την Εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Για την Εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 Για την Επέτειο της 25 ης Μαρτίου 1821 ορίζουμε το πρόγραμμα των Εορταστικών Εκδηλώσεων στο Δήμο μας ως εξής: Γενικός Σημαιοστολισμός από 23 μέχρι

Διαβάστε περισσότερα

ALPHA BANK CYPRUS LTD ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ EKE 2016

ALPHA BANK CYPRUS LTD ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ EKE 2016 ALPHA BANK CYPRUS LTD ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ EKE 2016 H Alpha Bank Cyprus Ltd μέσα από τα Προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, τα οποία επικεντρώνονται στο Ανθρώπινο Δυναμικό, το Περιβάλλον και την Κοινωνία,

Διαβάστε περισσότερα

10 έτη από τα εγκαίνια του Ι.Ν. Αγίου Φωτίου του Μεγάλου Θεσσαλονίκης

10 έτη από τα εγκαίνια του Ι.Ν. Αγίου Φωτίου του Μεγάλου Θεσσαλονίκης 23/06/2019 10 έτη από τα εγκαίνια του Ι.Ν. Αγίου Φωτίου του Μεγάλου Θεσσαλονίκης / Ενορίες Με αφορμή την επέτειο συμπληρώσεως 10 ετών από τα εγκαίνια του Ιερού Ναού Αγίου Φωτίου του Μεγάλου της Ιεράς Μητροπόλεως

Διαβάστε περισσότερα

03 : Επίσκεψη στο Γεροντολογικό Κέντρο «Ταμπακάκη» 10 : Εξωτερικό Πρόγραμμα Κοινωνικοποίησης στο πάρκο της

03 : Επίσκεψη στο Γεροντολογικό Κέντρο «Ταμπακάκη» 10 : Εξωτερικό Πρόγραμμα Κοινωνικοποίησης στο πάρκο της Απολογισμός δράσεων & δραστηριοτήτων 2014 03 : Επίσκεψη στο Γεροντολογικό Κέντρο «Ταμπακάκη» 10 : Εξωτερικό Πρόγραμμα Κοινωνικοποίησης στο πάρκο της Ελευσίνας 17 : Επίσκεψη σε Έκθεση της Σχολής Καλών Τεχνών

Διαβάστε περισσότερα

Think for Good. Προτεινόμενα θέματα για τα project ανά τάξη. Ε Δημοτικού

Think for Good. Προτεινόμενα θέματα για τα project ανά τάξη. Ε Δημοτικού Think for Good Προτεινόμενα θέματα για τα project ανά τάξη Ε Δημοτικού Ποιες οι ανάγκες των τριών δήμων για τρόφιμα; Πώς θα μπορούσε το σχολείο μας να προσφέρει μέσα στη χρονιά; Κατασκευή κουτιών, τα οποία

Διαβάστε περισσότερα

Αγάπη. Προστασία. Ελπίδα Στοργή. Σηµαντικότερα Έργα

Αγάπη. Προστασία. Ελπίδα Στοργή. Σηµαντικότερα Έργα Αγάπη Ελπίδα Στοργή Προστασία Σηµαντικότερα Έργα 2006-2017 ΙΕΡΟΙ ΝΑΟΙ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Μηνιαία προσφορά τροφίμων για ένα χρόνο (2006) σε 24 Ιερούς Ναούς του Δήμου Πειραιά, για τα γεύματα αγάπης των άπορων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΣΑΒΒΑΤΟ 3 & ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ BAZAAR

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΣΑΒΒΑΤΟ 3 & ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ BAZAAR ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΣΑΒΒΑΤΟ 3 & ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ BAZAAR ΣΑΒΒΑΤΟ 3 & ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΦΕΣΤΙΒΑΛ Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ.: «Χοροί

Διαβάστε περισσότερα

Α. Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠΑΓΟΥ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΜΕΛΟΣ Ε.Ο.Κ. - Ε.Σ.Κ.Α., ΓΡΑΦΕΙΑ : ΡΕΠΠΑ ΠΑΠΑΓΟΥ

Α. Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠΑΓΟΥ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΜΕΛΟΣ Ε.Ο.Κ. - Ε.Σ.Κ.Α., ΓΡΑΦΕΙΑ : ΡΕΠΠΑ ΠΑΠΑΓΟΥ Για τα παιδιά, τους νέους, την ευγενή άμιλλα και τον αθλητισμό Παρουσίαση Συλλόγου Το Σωματείο Το Σωματείο μας ιδρύθηκε το 1985 με σκοπό την ανάπτυξη και διάδοση του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης στη ευρύτερη

Διαβάστε περισσότερα

Κ.Α.Π.Η. ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Κ.Α.Π.Η. ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 Κ.Α.Π.Η. ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 ΔΕΥΤΕΡΑ 3/12/18 ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7/12/18 ΚΥΡΙΑΚΗ 9/12/18 ΤΡΙΤΗ 11/12/18 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14/12/18 ΤΡΙΤΗ 18/12/18 ΠΕΜΠΤΗ 20/12/18 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21/12/18

Διαβάστε περισσότερα

LAMDA Flisvos Marina Α.Ε. Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη 2 6

LAMDA Flisvos Marina Α.Ε. Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη 2 6 Φιλοξενία του ARCTIC SUNRISE της GREENPEACE @ Flisvoss Marina Το Arctic Sunrise είναι ένα από τα τρία πλοία του στόλου της Greenpeace. Πριν αγοραστεί από την οργάνωση, το 1995 είχε λάβει μέρος στο κυνήγι

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο. The G C School of Careers. Περισσότερα. στις ιστοσελίδες μας. στο www.gcsc.ac.cy. Ιανουαρίου. 8 Νοεμβρίου.

Ενημερωτικό Δελτίο. The G C School of Careers. Περισσότερα. στις ιστοσελίδες μας. στο www.gcsc.ac.cy. Ιανουαρίου. 8 Νοεμβρίου. The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Νοέμβριος-Δεκέμβριος 2014 - Τεύχος 44 8 Νοεμβρίου Ο Στέλιος Μιχαηλίδης, διακρίνεται με έπαινο στον επαρχιακό ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

30/11/2018 εως 6/1/2019

30/11/2018 εως 6/1/2019 30/11/2018 εως 6/1/2019 50 εκδηλώσεις στο Δήμο μας www.lamia.gr Η είσοδος στις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη Παρασκευή 30 Νοεμβρίου ΠΕΦΤΑΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟ ΟΥ.Ο.Π.Α.Ρ. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2012- ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2013

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟ ΟΥ.Ο.Π.Α.Ρ. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2012- ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2013 ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟ ΟΥ.Ο.Π.Α.Ρ. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2012- ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2013 ΣΑΒΒΑΤΟ 8/12/2012, 17:00 & 19:00, Αίθουσα Εθιµοτυπίας ήµου Ρόδου Παιδική Θεατρική Παράσταση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ Γ Ρ Α Φ Ε Ι Ο Δ Η Μ Α Ρ Χ Ο Υ Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ Γ Ρ Α Φ Ε Ι Ο Δ Η Μ Α Ρ Χ Ο Υ Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ Γ Ρ Α Φ Ε Ι Ο Δ Η Μ Α Ρ Χ Ο Υ Δημοτικό Κατάστημα, 25 ης Μαρτίου 15, Τ.Κ. 50 200 Πτολεμαΐδα, τηλ 24633 50100, FAX 24633 50150 Πτολεμαΐδα 04-10-2012 Αριθμ.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Κωτσίδου Ελευθερία Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών

ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Κωτσίδου Ελευθερία Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ Κωτσίδου Ελευθερία Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Γιώργος Μακρυνός Συντονιστής ΕΔΥ. Εντεταλμένος Δημοτ. Σύμβουλος Κορυδαλλού- Πολιτικός Υπεύθυνος στο

Διαβάστε περισσότερα

Ο Μύλος των ξωτικών Τα πιο γλυκά Χριστούγεννα

Ο Μύλος των ξωτικών Τα πιο γλυκά Χριστούγεννα Ο Μύλος των ξωτικών Τα πιο γλυκά Χριστούγεννα 9 Δεκεμβρίου 2011 γεννήθηκε ένα παραμύθι Ο Μύλος των Ξωτικών είναι η μεγαλύτερη και πιο πετυχημένη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Ελλάδα

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικό Παιδικό Μουσείο Κυδαθηναίων 14, 105 58 Αθήνα Τηλ.: 2103312995, Fax: 2103241919 E-Mail: info@hcm.gr, www.hcm.gr

Ελληνικό Παιδικό Μουσείο Κυδαθηναίων 14, 105 58 Αθήνα Τηλ.: 2103312995, Fax: 2103241919 E-Mail: info@hcm.gr, www.hcm.gr Ελληνικό Παιδικό Μουσείο Κυδαθηναίων 14, 105 58 Αθήνα Τηλ.: 2103312995, Fax: 2103241919 E-Mail: info@hcm.gr, www.hcm.gr Το έργο υλοποιείται με δωρεά από το ΕΠΜ_2014 Εκπαιδευτικό Έργο «Το Κινητό Μουσείο»

Διαβάστε περισσότερα

Στηρίζουμε: Παιδικά Χωριά SOS Βάρης και Ελληνικά Σχολεία Κωνσταντινούπολης Ζωγράφειο Λύκειο Ζάππειο Παρθεναγωγείο Μεγάλη του Γένους Σχολή

Στηρίζουμε: Παιδικά Χωριά SOS Βάρης και Ελληνικά Σχολεία Κωνσταντινούπολης Ζωγράφειο Λύκειο Ζάππειο Παρθεναγωγείο Μεγάλη του Γένους Σχολή Στηρίζουμε: Παιδικά Χωριά SOS Βάρης και Ελληνικά Σχολεία Κωνσταντινούπολης Ζωγράφειο Λύκειο Ζάππειο Παρθεναγωγείο Μεγάλη του Γένους Σχολή ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ «Φέρτε μου Μάγοι-θεία βουλή το γράφει

Διαβάστε περισσότερα

ANAKOINΩΣΗ ΤΥΠΟΥ. Η Σοφία η μέλισσα ταξίδεψε και έπαιξε με παιδιά έξι Δημοτικών σχολείων στις επαρχίες της Κύπρου. Λευκωσία, 7 Δεκεμβρίου 2015

ANAKOINΩΣΗ ΤΥΠΟΥ. Η Σοφία η μέλισσα ταξίδεψε και έπαιξε με παιδιά έξι Δημοτικών σχολείων στις επαρχίες της Κύπρου. Λευκωσία, 7 Δεκεμβρίου 2015 ANAKOINΩΣΗ ΤΥΠΟΥ Επικοινωνία: Γραφείο Επικοινωνίας Τομέας Προώθησης και Προβολής, Πανεπιστήμιο Κύπρου Τηλ. 22894304 ηλ. διεύθυνση: prinfo@ucy.ac.cy ιστοσελίδα: www.pr.ucy.ac.cy ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ Λευκωσία,

Διαβάστε περισσότερα

Έκθεση Σχεδιασμού και Αποτίμησης του Προγράμματος. «Νοιάζομαι και Δρω»

Έκθεση Σχεδιασμού και Αποτίμησης του Προγράμματος. «Νοιάζομαι και Δρω» Έκθεση Σχεδιασμού και Αποτίμησης του Προγράμματος «Νοιάζομαι και Δρω» Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα υλοποιείται σε όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς και αποτελείται από σειρά δράσεων εντός και εκτός σχολείου.

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο. The G C School of Careers. Ιανουαρίου. Περισσότερα στις ιστοσελίδες μας στο

Ενημερωτικό Δελτίο. The G C School of Careers. Ιανουαρίου. Περισσότερα στις ιστοσελίδες μας στο The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Δεκέμβριος 2017 - Τεύχος 72 1 Δεκεμβρίου Παραδίδονται τα λεφτά που μαζεύτηκαν για τον Ραδιομαραθώνιο από τον Πρόεδρο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ Αναστασοπούλου Γιώτα Λεπιδά Αναστασία Γούργου Εριφύλη Μαυροπούλου Μαρία ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ο εθελοντισμός σήμερα αποτελείται από έναν κόσμο ολόκληρο,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΤΡΑ, 27 Νοεμβρίου 2015

ΠΑΤΡΑ, 27 Νοεμβρίου 2015 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ταχ.Δ/νση: ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών 32 26441 ΠΑΤΡΑ Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 4 ου Δημοτικού Σχολείου Μελισσίων Οι δράσεις του Συλλόγου Σχολικό έτος 2017-2018 Ανοίγουν τα σχολεία: Σεπτέμβρης 2017 Λίγες ημέρες. πριν τον αγιασμό για τη νέα σχολική χρονιά

Διαβάστε περισσότερα

LAMDA Flisvos Marina Α.Ε. Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

LAMDA Flisvos Marina Α.Ε. Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη 2016 ΙΙΕΚ ΑΚΜΗ Την Πέμπτη 18 Μαρτίου 2016 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη των προπτυχιακών σπουδαστών του ΙΙΕΚ ΑΚΜΗ, από το τμήμα Διοίκησης και Οικονομίας στον Τουρισμό και το τμήμα Ναυτιλίας. Σκοπός της επίσκεψής

Διαβάστε περισσότερα

Γινόμαστε και εμείς μικροί εθελοντές.προσφέρουμε αγάπη και χαρά στους συνανθρώπους μας χωρίς ανταλλάγματα.

Γινόμαστε και εμείς μικροί εθελοντές.προσφέρουμε αγάπη και χαρά στους συνανθρώπους μας χωρίς ανταλλάγματα. 0 Γινόμαστε και εμείς μικροί εθελοντές.προσφέρουμε αγάπη και χαρά στους συνανθρώπους μας χωρίς ανταλλάγματα. Μια εργασία από τους μαθητές της Δ 2 Υπεύθυνη δασκάλα: Ελένη Μιχαήλ Σχολική χρονιά 2013-2014

Διαβάστε περισσότερα

Ένα γιορτινό καράβι «έδεσε» στην πλατεία του Ορχομενού!

Ένα γιορτινό καράβι «έδεσε» στην πλατεία του Ορχομενού! Ένα γιορτινό καράβι «έδεσε» στην πλατεία του Ορχομενού! Για πρώτη φορά την κεντρική πλατεία του Ορχομενού δεν στολίζει για τις γιορτές ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο, αλλά ένα πραγματικά εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσιογραφική Διάσκεψη

Δημοσιογραφική Διάσκεψη ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ & ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ Ανδρέα Αβρααμίδη 9, 3ος Όροφος Διαμ. 301, 2024 Στρόβολος Δημοσιογραφική Διάσκεψη ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ 1 8 Δεκεμβρίου 2016 ΤΘ. 24649, 1302 Λευκωσία Τηλ.

Διαβάστε περισσότερα

για το Περιβάλλον και την Ανακύκλωση

για το Περιβάλλον και την Ανακύκλωση Εκστρατεία δράσεων της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» με τους μαθητές για το Περιβάλλον και την Ανακύκλωση Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013 Εκστρατεία δράσεων της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» με τους μαθητές για το Περιβάλλον και την Ανακύκλωση Η

Διαβάστε περισσότερα

Αριστοτέλεια 2012. «Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά» Αριστοτέλειο Πνευµατικό Κ Ε Ν Τ Ρ Ο

Αριστοτέλεια 2012. «Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά» Αριστοτέλειο Πνευµατικό Κ Ε Ν Τ Ρ Ο Αριστοτέλεια 2012 «Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά» Αριστοτέλειο Πνευµατικό Κ Ε Ν Τ Ρ Ο Περιεχόμενα Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις για τα παιδιά του Δήμου 3 Στολισμός του Δέντρου των ευχών 5 Συνάντηση παραδοσιακών

Διαβάστε περισσότερα

χρόνια. Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

χρόνια. Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών 1837-2017 180 χρόνια Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ΕΚΠΑ: 1837-2017 / 180 χρόνια Βασικοί άξονες Θεματολογία Σκοπός Βασικοί άξονες (1) Η συμβολή του ΕΚΠΑ στην επιστήμη και στην έρευνα. Η

Διαβάστε περισσότερα

Αστυνομία προσέφερε δώρα και άλλα είδη στο Κέντρο Βρεφών «Μητέρα».

Αστυνομία προσέφερε δώρα και άλλα είδη στο Κέντρο Βρεφών «Μητέρα». 21-12-2016: Η Ελληνική Αστυνομία προσέφερε δώρα και άλλα είδη στο Κέντρο Βρεφών «Μητέρα». Αθήνα, 21 Δεκεμβρίου 2016 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Η Ελληνική Αστυνομία προσέφερε δώρα και άλλα είδη στο Κέντρο Βρεφών «Μητέρα»

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «ΧΡΥΣΟΠΡΑΣΙΝΟ ΦΥΛΛΟ» Μια όμορφη εκπαιδευτική εκδρομή στον Πειραια

Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «ΧΡΥΣΟΠΡΑΣΙΝΟ ΦΥΛΛΟ» Μια όμορφη εκπαιδευτική εκδρομή στον Πειραια Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «ΧΡΥΣΟΠΡΑΣΙΝΟ ΦΥΛΛΟ» Μια όμορφη εκπαιδευτική εκδρομή στον Πειραια Το Χρυσοπράσινο Φύλλο, στο οποίο συμμετέχει το Σχολείο μας από την περσινή σχολική χρονιά 2017-18,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη των Εθνικών Δικτύων,συμπληρώνουν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΦΙΛ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΡΑΣΕΙΣ -ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΠΡΟΦΙΛ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΡΑΣΕΙΣ -ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΦΙΛ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΡΑΣΕΙΣ -ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΩΣΕ ΖΩΗ Εταιρεία Αρωγής Παιδιών με Αναπηρία Δημητρακοπούλου Π. 2, 111 41, Άνω Πατήσια τηλ. 210 68 35 451 web site: www.dosezoi.gr [1] Λίγα λόγια για εμάς.. Η Εταιρεία

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η. O Περιφερειάρχης Αττικής κ. Ιωάννης Σγουρός και ï Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά ê Στέφανος Γ. Χρήστου

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η. O Περιφερειάρχης Αττικής κ. Ιωάννης Σγουρός και ï Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά ê Στέφανος Γ. Χρήστου Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η O Περιφερειάρχης Αττικής κ. Ιωάννης Σγουρός και ï Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά ê Στέφανος Γ. Χρήστου σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας τις Εορταστικές Εκδηλώσεις για την Εθνική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΜΑΡΤΙΟΣ- ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014'

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΜΑΡΤΙΟΣ- ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014' ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΜΑΡΤΙΟΣ- ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014' Φ Ε Β Ρ Ο Υ Α Ρ Ι Ο Σ Τετάρτη 05 Φεβρουαρίου 2014, ώρα: 18:00 μ.μ. ΗΜΕΡΙΔΑ υπό την Αιγίδα του Δήμου Πεντέλης με Θέμα: «Ο Ρόλος της

Διαβάστε περισσότερα

Η Στέγη ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη

Η Στέγη ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη Εκπαίδευση Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ ΑΥΤΙΣΜΟ Η Στέγη ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη 18, 19 & 20 Δεκεμβρίου 2015 Μουσικό εργαστήριο για παιδιά που βρίσκονται στο αυτιστικό φάσμα. Το εργαστήριο πραγματοποιείται για

Διαβάστε περισσότερα

Νοιάζομαι και Δρω Ιούνιος 2017

Νοιάζομαι και Δρω Ιούνιος 2017 Παρουσίαση των Δράσεων του 3 ου Γυμνασίου Νέας Σμύρνης «ΚΕΝΤΡΙΚΟ» 2 η Επιστημονική Συνάντηση για τον Εθελοντισμό στο Σχολείο, Αθήνα 27-28 Ιουνίου 2017 Νοιάζομαι και Δρω Ιούνιος 2017 «ΕΓΝΟΙΑ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ

Διαβάστε περισσότερα

Δημοτική Στέγη Ενηλίκων Αθηένου Κλεάνθειος Κοινοτική Στέγη Ενηλίκων Πρόγραμμα Συμβουλίου Κοινοτικού Εθελοντισμού

Δημοτική Στέγη Ενηλίκων Αθηένου Κλεάνθειος Κοινοτική Στέγη Ενηλίκων Πρόγραμμα Συμβουλίου Κοινοτικού Εθελοντισμού Χαιρετίζοντας την ανοιξιάτικη έκδοση του Ημερολογίου μας, νοιώθουμε την ανάγκη να υπερευχαριστήσουμε τους εθελοντές μας, χωρίς την ενεργό στήριξη των οποίων η Στέγη μας δε θα μπορούσε να ανθίσει και να

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ Ν. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ Ν. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ Ν. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Α ΤΡΙΜΗΝΟ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ-ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ Στη διάρκεια του Α Τριμήνου η ΣΤ τάξη θα εμβαθύνει στο έργο και την προσωπικότητα του μεγάλου μας μουσικοσυνθέτη Μίκη

Διαβάστε περισσότερα

ΝEWSLETTER 143 Ο ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

ΝEWSLETTER 143 Ο ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 ΜΕΛΟΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΟΥΣΕΙΩΝ (ICOM) ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ (ISHA) &ΜΗΤΡΩΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΥΠ.ΠΟ. Τ (0030) 2310 968 531 Ι F 2310 968 726

Διαβάστε περισσότερα

χρόνια. Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

χρόνια. Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών 1837-2017 180 χρόνια Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ΕΚΠΑ: 1837-2017 / 180 χρόνια Επετειακό έμβλημα Βασικοί άξονες Θεματολογία Σκοπός Επετειακό έμβλημα Επετειακό έμβλημα και λογότυπος Επετειακός

Διαβάστε περισσότερα

Κλεάνθειος Κοινοτική Στέγη Ηλικιωμένων Αθηένου Άρθρα Δεκεμβρίου-Ιανουάριο- Φεβρουάριο

Κλεάνθειος Κοινοτική Στέγη Ηλικιωμένων Αθηένου Άρθρα Δεκεμβρίου-Ιανουάριο- Φεβρουάριο Κλεάνθειος Κοινοτική Στέγη Ηλικιωμένων Αθηένου Άρθρα Δεκεμβρίου-Ιανουάριο- Φεβρουάριο Δηλώνουμε ότι είμαστε πλούσιοι από αγάπη των μικρών παιδιών, εθελοντών και συγχωριανών μας. Σας ευχαριστούμε. Σας ευχόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

Κ.Α.Π.Η. ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙOY 2016 ΚΕΝΤΡΙΚΟ Κ.Α.Π.Η.

Κ.Α.Π.Η. ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙOY 2016 ΚΕΝΤΡΙΚΟ Κ.Α.Π.Η. Κ.Α.Π.Η. ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙOY 2016 ΚΕΝΤΡΙΚΟ Κ.Α.Π.Η. ΤΡΙΤΗ 6/12/16: Πρωινός καφές. Στολισμός Χριστουγεννιάτικου δέντρου- Χριστουγεννιάτικα διηγήματα ΤΕΤΑΡΤΗ 7/12/16: Παρακολούθηση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Βασικές πληροφορίες ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Δήμος: Μεταμόρφωσης Όνομα: Φανή Χατζή Θέση: Γραμματέας Αντιδημάρχου Κοιν.Πολιτικής, Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού Ηλ. Δ/νση: dep@metamorfossi.gr Ημερομηνία

Διαβάστε περισσότερα

Απολογισμός Κοινωνικής Υπηρεσίας Δήμου Χαϊδαρίου, για την περίοδο

Απολογισμός Κοινωνικής Υπηρεσίας Δήμου Χαϊδαρίου, για την περίοδο ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Χαϊδάρι, 10/09/2013 ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Απολογισμός Κοινωνικής Υπηρεσίας Δήμου Χαϊδαρίου, για την περίοδο 2010-2013 Σε μία από τις

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ» ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ» ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ Π Ο Λ Ι Τ Ι Σ Τ Ι Κ Ο Σ Ο Ρ Γ Α Ν Ι Σ Μ Ο Σ Δ Η Μ Ο Υ Π ΑΤ Ρ Ε Ω Ν Π ΑΤ ΡΑ 1 6 / 1 2 / 1 6 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ» ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Με πλήθος δράσεων

Διαβάστε περισσότερα

Κοινωνική Αλληλεγγύη

Κοινωνική Αλληλεγγύη ??? 28.5.14 1 Κοινωνική Αλληλεγγύη 2009 2013 200Κ ευρώ για τη στήριξη Κοινωνικών Παντοπωλείων και σίτιση απόρων 1,5 εκατ. ευρώ σε δωρεές πετρελαίου θέρμανσης για στήριξη ευπαθών κοινωνικά ομάδων (άνεργοι,

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφορίες: Δημήτρης Καραβίδας ( ) Ταχ. Δ/νση : Φαλήρου Τηλ. Fax : / Κοιν.

Πληροφορίες: Δημήτρης Καραβίδας ( ) Ταχ. Δ/νση : Φαλήρου Τηλ. Fax : / Κοιν. Ψαθόπυργος, 19/05/2011 ΑΠ :2 Πληροφορίες: Δημήτρης Καραβίδας (6974360502) Ταχ. Δ/νση : Φαλήρου 66-26504 Τηλ. Fax : 2 6 1 0 / 9 3 1. 5 4 1 www.psathopirgos.gr Προς: Κοιν. : Αξιότιμο Δήμαρχο Πατρέων. κ.

Διαβάστε περισσότερα

2 ο ΓΕΛ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΘΕΜΑ PROJECT : ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ

2 ο ΓΕΛ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΘΕΜΑ PROJECT : ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ 2 ο ΓΕΛ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΘΕΜΑ PROJECT : ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΜΑΘΗΤΕΣ : ΜΕΛΙΔΟΥ ΕΦΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΚΗΣ ΠΟΥΛΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΕΡΖΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ 1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ο εθελοντισμός πλέον είναι υπαρκτός σε κάθε γωνία της γής και αυτό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΦΝΟ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ - ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2011

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΦΝΟ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ - ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2011 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΦΝΟ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ - ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2011 Κυριακή 29 Μαΐου Εξόρμηση εθελοντικών καθαρισμών των ακτών της Σίφνου Τόπος Συγκέντρωσης: πλατεία Αρτεμώνα Ώρα: 11:00 Οργάνωση: ΔΗ.Κ.Ε.Σ.

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ Εορταστικές Εκδηλώσεις Δήμου Χαλανδρίου

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ Εορταστικές Εκδηλώσεις Δήμου Χαλανδρίου ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2015 Εορταστικές Εκδηλώσεις Δήμου Χαλανδρίου Οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου μας έχουν σκοπό να προσφέρουν ένα χαμόγελο σε μικρούς και μεγάλους για να υποδεχθούμε όλοι μαζί

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2015. Εορταστικές Εκδηλώσεις Δήμου Χαλανδρίου

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2015. Εορταστικές Εκδηλώσεις Δήμου Χαλανδρίου ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2015 Εορταστικές Εκδηλώσεις Δήμου Χαλανδρίου Οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου μας έχουν σκοπό να προσφέρουν ένα χαμόγελο σε μικρούς και μεγάλους για να υποδεχθούμε όλοι μαζί

Διαβάστε περισσότερα

Αριστοτέλεια 2011. Αριστοτέλειο Πνευµατικό Κ Ε Ν Τ Ρ Ο. «Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά»

Αριστοτέλεια 2011. Αριστοτέλειο Πνευµατικό Κ Ε Ν Τ Ρ Ο. «Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά» Αριστοτέλεια 2011 Αριστοτέλειο Πνευµατικό Κ Ε Ν Τ Ρ Ο «Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά» Περιεχόμενα Έναρξη χειμερινών εκδηλώσεων 3 Εγκαίνια της χριστουγεννιάτικης γιορτής «Παραμυθοχώρα» 4 Παραμύθι χωρίς όνομα

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτισμός - Events - Διασκέδαση - Αθλητισμός [4] ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2012 - ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2013

Πολιτισμός - Events - Διασκέδαση - Αθλητισμός [4] ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2012 - ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2013 Πολιτισμός - Events - Διασκέδαση - Αθλητισμός [4] Ευχές για την νέα χρονιά Αρχαία Τύρινθα 6o Παλαμήδειο Πρωτάθλημα Η Εθνική ομάδα Νέων της Αυστρίας στο Τολό Εθελοντική αιμοδοσία στο Τολό Εορταστικές εκδηλώσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

Δημοτική Στέγη Ενηλίκων Αθηένου Κλεάνθειος Κοινοτική Στέγη Ηλικιωμένων Αθηένου Πρόγραμμα Συμβουλίου Κοινοτικού Εθελοντισμού Αθηένου

Δημοτική Στέγη Ενηλίκων Αθηένου Κλεάνθειος Κοινοτική Στέγη Ηλικιωμένων Αθηένου Πρόγραμμα Συμβουλίου Κοινοτικού Εθελοντισμού Αθηένου Δημοτική Στέγη Ενηλίκων Αθηένου Κλεάνθειος Κοινοτική Στέγη Ηλικιωμένων Αθηένου Πρόγραμμα Συμβουλίου Κοινοτικού Εθελοντισμού Αθηένου Άλλη μια χρονιά έχει ξεκινήσει, με την ελπίδα να φέρει σε όλους μας υγεία

Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστούμε... Τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς μας όλων των βαθμίδων και ειδικοτήτων.

Ευχαριστούμε... Τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς μας όλων των βαθμίδων και ειδικοτήτων. Ευχαριστού... Τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς μας όλων των βαθμίδων και ειδικοτήτων. Τους γονείς και κηδεμόνες των Εκπαιδευτηρίων για τη στήριξη και τη βοήθειά τους. Το φιλανθρωπικό Σύλλογο «Ελπίδα»

Διαβάστε περισσότερα

Απολογισμός του Έργου. «ΑΔΑΜΑΝΤΙΑΔΑ: Πρωτοβουλία αντιμετώπισης πρωτογενών οδοντιατρικών αναγκών παίδων Αθηνών»

Απολογισμός του Έργου. «ΑΔΑΜΑΝΤΙΑΔΑ: Πρωτοβουλία αντιμετώπισης πρωτογενών οδοντιατρικών αναγκών παίδων Αθηνών» Απολογισμός του Έργου «ΑΔΑΜΑΝΤΙΑΔΑ: Πρωτοβουλία αντιμετώπισης πρωτογενών οδοντιατρικών αναγκών παίδων Αθηνών» Εισηγητής: κος Κανάκης Νικήτας Επιστημονικός Υπεύθυνος Έργου / Γενικός Γραμματέας ΓτΚ Γιατροί

Διαβάστε περισσότερα

www.emfasisfoundation.org

www.emfasisfoundation.org www.emfasisfoundation.org Emfasis Foundation 2 Περιεχόμενα Emfasis σελ. 4 Ο σκοπός μας σελ. 4 Κοινωνική Εργασία Δρόμου (Social Street Work) σελ. 5-6 Τι είναι αυτό που μας ορίζει σελ. 6-7 Οι ομάδες μας

Διαβάστε περισσότερα

The G C School of Careers. Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο. Ενημερωτικό Δελτίο. Δεκέμβριος Τεύχος 63

The G C School of Careers. Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο. Ενημερωτικό Δελτίο. Δεκέμβριος Τεύχος 63 The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Δεκέμβριος 2016 - Τεύχος 63 5 Δεκεμβρίου ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Τα παιδιά της Προδημοτικής συμμετέχουν στην παιδική εκπομπή

Διαβάστε περισσότερα

Εθελοντισμός και ΝΕΟΙ. Άννα Ευθυμίου Δικηγόρος, Εντεταλμένη σύμβουλος σε θέματα νεολαίας στο Δήμο Θεσσαλονίκης, Πρόεδρος της ΜΚΟ ΝΕΟΙ

Εθελοντισμός και ΝΕΟΙ. Άννα Ευθυμίου Δικηγόρος, Εντεταλμένη σύμβουλος σε θέματα νεολαίας στο Δήμο Θεσσαλονίκης, Πρόεδρος της ΜΚΟ ΝΕΟΙ Εθελοντισμός και ΝΕΟΙ Άννα Ευθυμίου Δικηγόρος, Εντεταλμένη σύμβουλος σε θέματα νεολαίας στο Δήμο Θεσσαλονίκης, Πρόεδρος της ΜΚΟ ΝΕΟΙ Εθελοντισμός και ΝΕΟΙ σημαντικό μέρος της κοινωνικής συσχέτισης βάσηγιατηδημιουργίακοινοτήτων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΗΜΝΟΥ- ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΚΠΑ ΔΗΜΟΥ ΛΗΜΝΟΥ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΛΗΜΝΟΥ & ΑΓΙΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΜΥΡΙΝΑ 13-07-2015 ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΥΝΗΤΙΚΑ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ (όπως ισχύει την τρέχουσα περίοδο) Συνοπτική περιγραφή

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ (όπως ισχύει την τρέχουσα περίοδο) Συνοπτική περιγραφή ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ & ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ (Πρωτοβάθμια Κοινωνική Φροντίδα) ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ (Δευτεροβάθμια Κοινωνική Φροντίδα) ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ (όπως ισχύει

Διαβάστε περισσότερα

Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. Περιφερειακή Διεύθυνση Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπαίδευσης Αν. Μακεδονίας - Θράκης

Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. Περιφερειακή Διεύθυνση Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπαίδευσης Αν. Μακεδονίας - Θράκης Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Περιφερειακή Διεύθυνση Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπαίδευσης Αν. Μακεδονίας - Θράκης 1 η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΜΑΘΗΤΙΑΔΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Η Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού (5 Δεκεμβρίου), σημείο αναφοράς της προσφοράς του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Η Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού (5 Δεκεμβρίου), σημείο αναφοράς της προσφοράς του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού 03 Δεκεμβρίου 2009 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Η Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού (5 Δεκεμβρίου), σημείο αναφοράς της προσφοράς του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός για περισσότερα από 130 χρόνια επιτελεί

Διαβάστε περισσότερα

Χ ΑΙ Ρ ΕΤΙΣΜΟ Σ ΔΗΜ ΑΡ Χ Ο Υ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛ ΩΣ Η ΑΛ Λ ΗΛΕΓΓΥΗΣ «ΟΛΟΙ ΜΑΖ Ι ΜΙ Α ΑΓ Κ ΑΛ Ι Α»

Χ ΑΙ Ρ ΕΤΙΣΜΟ Σ ΔΗΜ ΑΡ Χ Ο Υ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛ ΩΣ Η ΑΛ Λ ΗΛΕΓΓΥΗΣ «ΟΛΟΙ ΜΑΖ Ι ΜΙ Α ΑΓ Κ ΑΛ Ι Α» Χ ΑΙ Ρ ΕΤΙΣΜΟ Σ ΔΗΜ ΑΡ Χ Ο Υ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛ ΩΣ Η ΑΛ Λ ΗΛΕΓΓΥΗΣ «ΟΛΟΙ ΜΑΖ Ι ΜΙ Α ΑΓ Κ ΑΛ Ι Α» 12.04.2014 Κυρίες και κύριοι, Οι μέρες που ζούμε είναι κρίσιμες. Η εποχή που βιώνουμε δεν είναι εύκολη για κανέναν.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ απερχόμενου Δ.Σ. Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΣΟΔΑ (σε ΕΥΡΩ) 50.575,68 ΕΞΟΔΑ (σε ΕΥΡΩ) 41.532,14 ΥΠΟΛΟΙΠΟ για το νέο Συμβούλιο (σε ΕΥΡΩ) 9.043,54 ΣΥΝΟΛΟ ΕΣΟΔΩΝ σε

Διαβάστε περισσότερα

Κλεάνθειος Κοινοτική Στέγη Ηλικιωμένων Αθηένου Πρόγραμμα Συμβουλίου Κοινοτικού Εθελοντισμού

Κλεάνθειος Κοινοτική Στέγη Ηλικιωμένων Αθηένου Πρόγραμμα Συμβουλίου Κοινοτικού Εθελοντισμού Κλεάνθειος Κοινοτική Στέγη Ηλικιωμένων Αθηένου Πρόγραμμα Συμβουλίου Κοινοτικού Εθελοντισμού ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΕΑΝΘΕΙΟΥ ΣΤΕΓΗΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ Σεπτέμβριο - Οκτώβριο Νοέμβριο 2012 O Άγιος Φωκάς μας βοήθησε

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ!

ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ! ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ! Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων του 1 ου Χριστουγεννιάτικου Χωριού του ήμου Αλμωπίας με τίτλο «Χριστούγεννα στην μαγική Αλμωπία»: ΕΥΤΕΡΑ 14 ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΡΙΤΗ 15 ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Ολοι είμαστε αδέλφια

Ολοι είμαστε αδέλφια ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Θρησκευτικά Γ Δημοτικού (Μέρος Α ) Ολοι είμαστε αδέλφια ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Θρησκευτικά Γ Δημοτικού Ολοι είμαστε αδέλφια (Μέρος A )

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚ ΗΛΩΣΕΙΣ ΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Χαιρετισµός κ. Κωνσταντίνου Βαρδαβά (Προέδρου ΑΑΗ ΑΕ ΟΤΑ) Αγαπητοί φίλοι, Με ιδιαίτερη χαρά προετοιμασαμε ένα πλούσιο χριστουγεννιάτικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ 2016 Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Πειραιά Χαραλαμπία Ζηλάκου

ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ 2016 Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Πειραιά Χαραλαμπία Ζηλάκου ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ 2016 Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Πειραιά Χαραλαμπία Ζηλάκου ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΑ ΖΗΛΑΚΟΥ 1 ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ- ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2016 Για δεύτερη χρονιά, διοργανώθηκε

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικό Παιδικό Μουσείο Κυδαθηναίων 14, 105 58 Αθήνα Τηλ.: 2103312995, Fax: 2103241919 E-Mail: info@hcm.gr, www.hcm.gr

Ελληνικό Παιδικό Μουσείο Κυδαθηναίων 14, 105 58 Αθήνα Τηλ.: 2103312995, Fax: 2103241919 E-Mail: info@hcm.gr, www.hcm.gr Ελληνικό Παιδικό Μουσείο Κυδαθηναίων 14, 105 58 Αθήνα Τηλ.: 2103312995, Fax: 2103241919 E-Mail: info@hcm.gr, www.hcm.gr Το έργο υλοποιείται με δωρεά από το Σύντομη περιγραφή Το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο

Διαβάστε περισσότερα

05-11-2013. Τελικό Πρόγραμμα Εκδήλωσης ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ. 8, 9 και 10 Νοεμβρίου Ηράκλειο, (Πλ. Ελευθερίας) 11 Νοεμβρίου Άγιος Νικόλαος, (Λίμνη)

05-11-2013. Τελικό Πρόγραμμα Εκδήλωσης ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ. 8, 9 και 10 Νοεμβρίου Ηράκλειο, (Πλ. Ελευθερίας) 11 Νοεμβρίου Άγιος Νικόλαος, (Λίμνη) 05-11-2013 Μήνας Οδικής Ασφάλειας στην Κρήτη Τελικό Πρόγραμμα Εκδήλωσης 8, 9 και 10 Νοεμβρίου Ηράκλειο, (Πλ. Ελευθερίας) 11 Νοεμβρίου Άγιος Νικόλαος, (Λίμνη) 12 Νοεμβρίου Ιεράπετρα, (Πλ. Ελευθερίας) 13

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ Αποτύπωση του Εκπαιδευτικού Συστήµατος σε Επίπεδο Σχολικών Μονάδων Στατιστική απεικόνιση των σχολικών µονάδων Πρωτοβάθµιας και ευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης κατά το σχολικό έτος

Διαβάστε περισσότερα

MASTERCARD, AMERICAN EXPRESS

MASTERCARD, AMERICAN EXPRESS TΕΥΧΟΣ 102 ΑΠΡΙΛΙΟΣ - ΙΟΥΝΙΟΣ 2016 ΚΑΡ. ΣΕΡΒΙΑΣ 12-14, 105 62 ΑΘΗΝΑ www.sos-villages.gr Πώς να βοηθήσετε: Το έργο των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στις δωρεές που μας προσφέρετε

Διαβάστε περισσότερα