Τα νέα μας! Ιανουάριος 2013

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Τα νέα μας! Ιανουάριος 2013"

Transcript

1 Τα νέα μας! Ιανουάριος 2013

2 Χριστούγεννα στον Κοινωνικό Ξενώνα Αστέγων Ο Κοινωνικός Ξενώνας Αστέγων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κατά τη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων πραγματοποίησε δράσεις και εκδηλώσεις, οι οποίες συμβάλλουν στην προστασία των κοινωνικών και πολιτιστικών δικαιωμάτων των αστέγων και ενθαρρύνουν την επανένταξή τους στην κοινωνική ζωή. Σε όλες τις παρακάτω δράσεις συμμετείχαν Εθελοντές Κοινωνικής Πρόνοιας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και εργαζόμενοι του Κοινωνικού Ξενώνα Αστέγων.

3 Δράσεις για τους Φιλοξενούμενους του Κοινωνικού Ξενώνα Αστέγων 3-7 Δεκεμβρίου 2012: Στολισμός Κοινωνικού Ξενώνα (από το προσωπικό, τα παιδιά που φιλοξενούνται στον ξενώνα και τους εθελοντές). 17 Δεκεμβρίου 2012 (Δευτέρα): Πρωινή εξωτερική ψυχαγωγική δράση για τα παιδιά του Ξενώνα. Εκπαιδευτική περιήγηση στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, με θέμα την εμφάνιση των δεινοσαύρων της Παταγονίας, την κυριαρχία τους και τη μετέπειτα εξαφάνισή τους. Η έκθεση περιέλαβε επιβλητικά εκθέματα, τρισδιάστατες αναπαραγωγές και διαδραστικές εκπαιδευτικές δραστηριότητες. 18 Δεκεμβρίου 2012 (Τρίτη): Απογευματινή ψυχαγωγική δραστηριότητα στο Allou Fun Park, για τα παιδιά του Ξενώνα. 19 Δεκεμβρίου 2012 (Τετάρτη): Εξωτερική απογευματινή δράση για ενήλικες φιλοξενούμενους στο Μουσείο της Ακρόπολης. 20 Δεκεμβρίου 2012 (Πέμπτη): Εκπαιδευτική δράση στις 12:00 στον παιδότοπο του Ξενώνα, για τα ανήλικα παιδιά και τις μητέρες τους, στα πλαίσια της οποίας τα παιδιά έφτιαξαν χειροποίητες χριστουγεννιάτικες κατασκευές με τις οποίες στόλισαν τα δωμάτιά τους. 27/12/2012 (Πέμπτη): Εορταστική εκδήλωση για όλους τους φιλοξενούμενους/ες, τα παιδιά τους, το προσωπικό του Ξενώνα και εθελοντές στα Fridays (Κολωνάκι). H εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία Coca - Cola Hellas. 31/12/2011 (Δευτέρα): Γιορτή με την ενεργό συμμετοχή των φιλοξενουμένων, των εθελοντών και του προσωπικού.

4 Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγοσωστών στην πρωτοβουλία του Mega Channel «Νοιάζομαι Μοιράζομαι» Η εικόνα «οδηγεί» στο αντίστοιχο τηλεοπτικό ρεπορτάζ Παρόντες στη μεγάλη κινητοποίηση αλληλεγγύης, τον Μαραθώνιο που διοργανώθηκε από το τηλεοπτικό κανάλι MEGA CHANNEL σε συνεργασία με το Δήμο Αθηναίων, στα πλαίσια της πρωτοβουλίας "ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ- ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΙ", ήταν και το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Πώς θα μπορούσαν άλλωστε να απουσιάζουν οι άνθρωποι αυτοί από μία προσπάθεια αλληλεγγύης, όταν αυτό πράττουν οι ίδιοι 365 ημέρες τον χρόνο; Ομάδες του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Αθηνών, με τη γνώριμη ετοιμότητά τους, ήταν παρούσες από τις 8:00 το πρωί μέχρι τις 21:00 το βράδυ, προσφέροντας τη βοήθειά τους κατά τη συγκέντρωση των ειδών από το μεγάλο πλήθος που συνέρεε στην εκδήλωση, προσφέροντας παράλληλα άμεση υγειονομική κάλυψη, σε περίπτωση ανάγκης. Ο μεγαλύτερος ανθρωπιστικός οργανισμός ήταν παρών στη σημαντική αυτή πρωτοβουλία, δίνοντας την αίσθηση ασφάλειας σε όλους όσους ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό στο κοινωνικό αυτό κάλεσμα.

5 Έκτακτα μέτρα για την προστασία των αστέγων πολιτών: Ανοιχτοί 3 χώροι φιλοξενίας από τον Δήμο Αθηναίων, το Υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας και το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης με τη σύμπραξη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και άλλων 6 ΜΚΟ. Έκτακτα μέτρα για την προστασία των αστέγων πολιτών από το ψύχος έλαβε ο δήμος Αθηναίων, θέτοντας εκτάκτως σε λειτουργία ως χώρους φιλοξενίας, σε πρώτη φάση, τρία (3) δημοτικά κτίρια. Από τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013, και για όσο διάστημα απαιτηθεί βάσει εκτάκτων συνθηκών, θα λειτουργούν όλο το 24ωρο οι εξής χώροι: 1) Πολιτιστικό Κέντρο 4ου Διαμερίσματος (επί των οδών Λένορμαν & Αλεξανδρείας) 2) Λέσχη Φιλίας Αγίου Παύλου (επί των οδών Μαμούρη & Δύμης) 3) Λέσχη Φιλίας Κυψέλης (επί των οδών Αγίου Μελετίου & Ξεναγόρα) Καθ όλη τη διάρκεια του 24ώρου λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1960, για πληροφορίες και έκκληση βοήθειας μόνο για την περιοχή του δήμου Αθηναίων. Η λήψη εκτάκτων μέτρων για την προστασία των αστέγων γίνεται σε στενή συνεργασία του Δήμου Αθηναίων με το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, με τη σύμπραξη φορέων, εθελοντικών οργανώσεων και ΜΚΟ που εξειδικεύονται στο ζήτημα των αστέγων (Γιατροί του Κόσμου, ΚΕΘΕΑ Exelixis, ΟΚΑΝΑ, Κλίμακα, PRAKSIS, Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, Γιατροί χωρίς Σύνορα). Ομάδες εργασίας (street work) του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων, σε συνεργασία με τις εθελοντικές οργανώσεις, θα ενημερώνουν τους άστεγους συμπολίτες μας για τους χώρους φιλοξενίας που έχουν διατεθεί, θα μοιράζουν υλικά, φάρμακα και ζεστό ρόφημα, και θα φροντίζουν για τη διακομιδή σε νοσοκομεία περιστατικών που το απαιτούν.

6 Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγοσωστών στο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά mini volley Γ.Σ. Χαλανδρίου Χριστουγεννιάτικο τουρνουά mini volley Γ.Σ. Χαλανδρίου 2012 διοργάνωσε το τμήμα βόλεϊ του Γ.Σ. Χαλανδρίου σε συνεργασία με το τμήμα Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού, την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012, στο κλειστό του Δ.Γ. Χαλανδρίου Ν. Πέρκιζας. Οι αγώνες απευθύνονταν σε παιδιά γεννημένα το 2001, το 2002 και το Οι Σαμαρείτες κάλυψαν υγειονομικά τους αγώνες, ενώ στο μέσο της εκδήλωσης έγινε παρουσίαση του Ερυθρού Σταυρού και επίδειξη πρώτων βοηθειών από κλιμάκιο του Ερυθρού Σταυρού. Επιπλέον, ο Γ.Σ. Χαλανδρίου, στηρίζοντας την πρωτοβουλία του ΠΑνελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Πετοσφαιριστών, καθ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, με αποκορύφωμα την ημέρα της εκδήλωσης, συνέλεξε τρόφιμα, φάρμακα και είδη ρουχισμού για το Κέντρο Υποδοχής Αστέγων του Δήμου Αθηναίων. Οι Εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην εκπομπή «Όλα για την υγεία μου» του Mega Channel Η εικόνα «οδηγεί» στο αντίστοιχο τηλεοπτικό ρεπορτάζ Η εκπομπή Όλα για την υγεία μου με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη που μεταδόθηκε στις 22 Δεκεμβρίου ήταν αφιερωμένη στον εθελοντισμό και στους συμπολίτες μας που δραστηριοποιούνται αφιλοκερδώς στον τομέα της υγείας. Η εκπομπή κατέγραψε τη δράση εθελοντικών οργανώσεων όπως του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, των Γιατρών του Κόσμου, της «Κιβωτού» και της «Praksis» και συζήτησε με τους εθελοντές για όσα «εισπράττουν» μέσα από την προσφορά τους σε συνανθρώπους μας.

7 Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγοσωστών στην 9 η Εβδομάδα Μπάσκετ Special Olympics Δίπλα στους μαθητές των Special Olympics βρέθηκε το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Αθήνας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού καλύπτοντας υγειονομικά τους αγώνες της 9ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Μπάσκετ Special Olympics, που πραγματοποιήθηκαν στις περιοχές του Αιγάλεω, του Κορυδαλλού, της Πετρούπολης και του Πειραιά, από τις 24 Νοεμβρίου έως τις 2 Δεκεμβρίου 2012, υπό τη διοργάνωση των Special Olympics Hellas, και σε συνεργασία με το Υπ. Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων. Το πρόγραμμα περιελάμβανε Αγώνες Μπάσκετ Unified (κοινωνικής ένταξης), όπου αθλητές των Special Olympics Hellas συναγωνίστηκαν με μαθητές Γενικής Εκπαίδευσης. Το μπάσκετ αποτελεί ένα από τα πιο διαδεδομένα αθλήματα των Special Olympics. Η 9η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μπάσκετ έχει ως στόχο να ενθαρρύνει τις προσπάθειες των αθλητών και των αθλητριών να αναπτυχθούν σωµατικά, διανοητικά, κοινωνικά και πνευµατικά, μέσω του αθλητισμού, προσπάθεια που στηρίζει ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός διαθέτοντας τους εθελοντές του για την υγειονομική κάλυψη των αγωνιστικών χώρων, κατά τη διεξαγωγή των αγώνων.

8 Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός κοντά σε άτομα και οικογένειες θύματα της οικονομικής κρίσης 1800 δωροεπιταγές και δέματα για αστέγους διανεμήθηκαν από τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην Αθήνα και τον Πειραιά, σε άτομα και οικογένειες που πλήττονται από την οικονομική κρίση, από τις 27 έως τις 30 Δεκεμβρίου Η διάθεση των δωροεπιταγών προσέφερε τη δυνατότητα σε άτομα και οικογένειες, που έχουν κριθεί από τους κοινωνικούς λειτουργούς ως ευπαθείς ομάδες, να εξασφαλίσουν βασικά είδη διατροφής τους από σούπερ μάρκετ. Οι οικογένειες που έλαβαν τη στήριξη, επιλέχθηκαν από τους κοινωνικούς λειτουργούς με βάση τα παρακάτω κριτήρια: Χαμηλό εισόδημα (έως με δύο παιδιά) Πολυμελείς οικογένειες Μονογονεϊκές οικογένειες Χρόνιο νόσημα ή αναπηρία Ανήλικα παιδιά Ανεργία (ενός ή και των δύο γονέων) / Υποαπασχόληση Ανασφάλιστοι Έλλειψη υποστηρικτικού περιβάλλοντος Επίσης, σε έναν αρκετά μεγάλο αριθμό αστέγων που ζει στο δρόμο χορηγήθηκαν είδη ατομικής υγιεινής, κουβέρτες, ξηρά τροφή και ζεστά ροφήματα.

9 Η Ανωτέρα Σχολή Νοσηλευτριών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού τραγούδησε τα Κάλαντα στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών & Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο. Μετά από πρόσκληση του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, η Ανωτέρα Σχολή Νοσηλευτριών Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού τον επισκέφθηκε τις Παραμονές των Χριστουγέννων. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ακούστηκαν από την χορωδία της Σχολής Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα. Ο Μακαριώτατος, ως δείγμα ευχαριστίας και ευγνωμοσύνης, δώρισε μια Καινή Διαθήκη κι ένα Σταυρό στις εκπαιδεύτριες και σπουδάστριες της Σχολής. Η χορωδία των Εθελοντών Νοσηλευτικής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού έδωσε με το δικό της τρόπο το Χριστουγεννιάτικο Μήνυμα Η χορωδία των Εθελοντών του Τομέα της Νοσηλευτικής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού μετέφερε το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα Αγάπης με το δικό της μοναδικό τρόπο... Λέγοντας τα Κάλαντα & πολλά Χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Συγκεκριμένα επισκέφθηκε: 18 Δεκεμβρίου _ Άσυλο Ανιάτων (Κυψέλη) 19 Δεκεμβρίου _ Γηροκομείο «Σκέπη Πρόνοιας» (Παιανία) 20 Δεκεμβρίου _ Νοσοκομείο Κοργιαλένειο Μπενάκειο & του χρόνου!

10 Επίσκεψη στον Ξενώνα «ΦΛΟΓΑ» από τις εκπαιδεύτριες & σπουδάστριες της Ανωτέρας Σχολής Νοσηλευτριών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Μήνυμα ελπίδας και αγάπης έστειλαν εκπαιδεύτριες και σπουδάστριες της Ανωτέρας Σχολής Νοσηλευτριών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, κατά την επίσκεψή τους στον Ξενώνα «ΦΛΟΓΑ» σε γονείς και παιδιά με νεοπλασματική ασθένεια. Κατά την επίσκεψή τους αντάλλαξαν ευχές, τραγούδησαν τα κάλαντα και στη συνέχεια μοίρασαν δώρα σε όλα τα παιδιά.

11 Το Σώμα Εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας Κομοτηνής συμμετέχει σε μία «διαδραστική» συγκέντρωση τροφίμων Το Σώμα Εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κομοτηνής, ανταποκρίθηκε θετικά σε κάλεσμα εθελοντών της πόλης και συμμετείχε ενεργά στην υλοποίηση μιας ιδιαίτερα πρωτότυπης ιδέας για τη συγκέντρωση τροφίμων και τη διανομή τους σε οικογένειες που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση. Στη δράση συμμετείχαν καταστήματα και καφέ, χώροι πολιτιστικών εκδηλώσεων, πολιτιστικοί σύλλογοι, εθελοντικές ομάδες, και απλοί συμπολίτες μας. Συγκεκριμένα ανταποκρίθηκαν: 12 καφέ, 2 χώροι πολιτισμού, 10 Πολιτιστικοί Σύλλογοι και 3 Εθελοντικές ομάδες που ένωσαν τις δυνάμεις τους για τον κοινό σκοπό. Δημιουργήθηκαν ομάδες χρωμάτων, και για μία εβδομάδα, από 13 έως 19 Ιανουαρίου, θα προσπαθήσουν να συγκεντρώσουν τρόφιμα ενώ παράλληλα, καλλιτέχνες και μουσικά σχήματα θα ενισχύουν με την παρουσία τους την προσπάθεια των ομάδων. Το Σώμα Εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας του Ε.Ε.Σ. Κομοτηνής θα φροντίζει να αδειάζει τους γεμάτους σάκους του Άη Βασίλη, να βαθμολογεί τις ομάδες, διαφυλάσσοντας την αξιοπιστία του όλου εγχειρήματος, να καταμετρά τα είδη και να δημιουργεί πακέτα στήριξης που θα δοθούν στις οικογένειες, από τον αργοπορημένο Άη Βασίλη. Στο τέλος της εβδομάδας, θα πραγματοποιηθεί ένα μεγάλο πάρτυ για τους συμμετέχοντες, στο οποίο θα βραβευθούν οι ομάδες με τις καλύτερες επιδόσεις!!! Με τη δράση αυτή, στηρίζουμε τον εθελοντισμό, προβάλλουμε τους καλλιτέχνες της περιοχής μας και κυρίως αναδεικνύουμε την αλληλεγγύη, μέσα από δράσεις που ενεργοποιούν τη συλλογικότητα.

12 Τα Περιφερειακά Τμήματα Καρδίτσας & Λάρισας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κοντά στους πλημμυροπαθείς της περιοχής Σε άμεση έκκληση για βοήθεια ανταποκρίθηκαν για άλλη μία φορά το Περιφερειακό Τμήμα ΕΕΣ Καρδίτσας & η Κοινωνική Υπηρεσία του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ Λάρισας. Η έντονη βροχόπτωση των προηγούμενων ημερών στην περιοχή και η μη σωστή λειτουργία των καναλιών αποτέλεσαν αιτία για να πλημμυρίσει ο συνοικισμός των Τσιγγάνων στην Μαύρικα Καρδίτσας και 500 άνθρωποι να φιλοξενηθούν στο κλειστό γήπεδο της πόλης. Παράλληλα,εθελοντές της Κοινωνικής Πρόνοιας κινητοποιήθηκαν και συγκέντρωσαν κλινοσκεπάσματα, τα οποία με υπηρεσιακό αυτοκίνητο της Περιφερειακής Ενότητας μετεφέρθησαν το ίδιο βράδυ στην Καρδίτσα και συγκεκριμένα στο Κέντρο υποδοχής των πλημμυροπαθών. Η έκκληση έγινε από την Πολιτική Προστασία Καρδίτσας και την Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας.

13 Το περιφερειακό Τμήμα Καρδίτσας του ΕΕΣ στην διανομή συσσιτίου που διοργάνωσε ο Στρατός Σε συνέχεια της πλημμύρας του συνοικισμού, η Κοινωνική Υπηρεσία του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Καρδίτσας δέχτηκε έκκληση να συμμετάσχει στη διανομή συσσιτίου που οργάνωσε ο Στρατός, στο συνοικισμό των Τσιγγάνων, μετά την εξασθένιση της νεροποντής και την υποχώρηση των υδάτων. Στο σημείο μετέβη κλιμάκιο 4 Εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας συνοδεία κοινωνικής λειτουργού για τη διανομή του συσσιτίου. Επίσης η διανομή συσσιτίου συνεχίστηκε και στο κλειστό γήπεδο, για τις λιγοστές οικογένειες που παρέμειναν εκεί. Οι περισσότεροι πληγέντες μετέβησαν σε κοντινούς συνοικισμούς, καθώς επρόκειτο να φιλοξενηθούν από συγγενείς τους.

14 Μεγάλη Συναυλία του Μίμη Πλέσσα για ενίσχυση του Τμήματος Τρικάλων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Μια μεγάλη συναυλία, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για τους σκοπούς του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, έδωσε την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου, αφιλοκερδώς ο μεγάλος Έλληνας συνθέτης Μίμης Πλέσσας. Τα τελευταία 50 χρόνια, έχει αναπτύξει μια πολυσχιδή καλλιτεχνική και συνθετική δραστηριότητα σε όλους τους τομείς (μουσική, θέατρο, κινηματογράφος, ραδιόφωνο, τηλεόραση). Όπως γλαφυρά ανέφερε ο ίδιος ο Μίμης Πλέσσας «με αυτή τη συναυλία ξεπληρώνω ένα μεγάλο χρέος προς τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό. Τα χρόνια της κατοχής (1943) βρέθηκα με υγρά πλευρίτιδα και χάρις στους σπουδαίους γιατρούς του ΕΕΣ αποθεραπεύτηκα. Από τότε δεν ξέχασα ποτέ τι οφείλω σε αυτούς που διακονούν την επιστήμη και την προσφορά τους στα κοινά». Μετά το τέλος της εκδήλωσης παραδόθηκαν, από την EVIMA Ασφαλιστική προς το Τμήμα Τρικάλων του ΕΕΣ και την πρόεδρο κα Τζένη Λιάγκα, τα κλειδιά ενός υπηρεσιακού αυτοκινήτου για την κάλυψη των αναγκών του Τμήματος.

15 Ιδιαίτερος φόρος τιμής από τους Εθελοντές Νοσηλευτικής του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Θεσσαλονίκης Το δικό τους φόρο τιμής απέδωσαν οι Εθελοντές Νοσηλευτικής του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ Θεσσαλονίκης που επισκέφθηκαν την Αλβανία και συγκεκριμένα τις περιοχές Μοσχόπολη, Κορυτσά, Πόγραδετς, όπου έχασαν τη ζωή τους Ελληνες στρατιώτες και εθελόντριες αδελφές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στον ελληνοϊταλικό πόλεμο. Στα μνημεία των πεσόντων κατατέθηκαν στεφάνια και τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση, στην Ιερά Μητρόπολη Κορυτσάς. Επίσης πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Ελληνικό σχολείο «Όμηρος» Κορυτσάς, όπου διανεμήθηκε στους μαθητές εκπαιδευτικό υλικό, γραφική ύλη και παιχνίδια. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στις 10 & 11 Νοεμβρίου 2012

16 «Δέντρο Αγάπης» από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ Καλαμάτας Το Περιφερειακό Τμήμα ΕΕΣ Καλαμάτας την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων, κάλεσε τους πολίτες της πόλης μέσα από μια συμβολική κίνηση να προσφέρουν δώρα Αγάπης προς τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται αυτή την περίοδο. Στο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο Αγάπης του Ερυθρού Σταυρού, το οποίο στήθηκε στα γραφεία του Τμήματος, εκτός από τις κάρτες ευχών συγκεντρώθηκαν τρόφιμα, παιχνίδια και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία μοιράστηκαν από τους εθελοντές μας σε 125 οικογένειες και μεμονωμένα άτομα.

17 Η εταιρεία ΜΑΚΡΟ ενισχύει το έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012, ώρα 12:00 το μεσημέρι, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ Θεσσαλονίκης παρέλαβαν τρόφιμα και λοιπά είδη, που συγκέντρωσε η εταιρεία ΜΑΚΡΟ στο κατάστημά της στην περιοχή της Καλαμαριάς. Στο πλαίσιο του εορτασμού της Ημέρας Εθελοντισμού, η εταιρεία ΜΑΚΡΟ οργάνωσε δράση συγκέντρωσης τροφίμων, ιματισμού και λοιπών ειδών πρώτης ανάγκης ώστε να ενισχύσει το έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην προσπάθειά του να ανακουφίσει ευάλωτες ομάδες - θύματα της οικονομικής κρίσης. Τα προϊόντα παραδόθηκαν από τους υπευθύνους της εταιρείας ΜΑΚΡΟ σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Ε.Σ. παρουσία εθελοντών του Ε.Ε.Σ., πελατών και εργαζομένων της εταιρείας ΜΑΚΡΟ.

18 Ενίσχυση απόρων οικογενειών Νομού Θεσπρωτίας από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Ηγουμενίτσας Το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Ηγουμενίτσας προσέφερε ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες του σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες της περιοχής μας, ως έμπρακτη απόδειξη κοινωνικής αλληλεγγύης και ανθρωπισμού. Αφουγκραζόμενες τα προβλήματα και τις ανάγκες της κοινωνίας μας, οι Εθελόντριες, συγκέντρωσαν τρόφιμα, παρέχοντας ηθική και υλική στήριξη σε 135 άπορες οικογένειες του Νομού Θεσπρωτίας. Βράβευση Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ Ηγουμενίτσας από τον Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας κο Θωμά Πιτούλη Στο πλαίσιο της "Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού" ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας κος Θ. Πιτούλης και η Περιφέρεια Ηπείρου απένειμαν τιμητική διάκριση στο Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ηγουμενίτσας για τη μεγάλη του προσφορά στον τομέα του Εθελοντισμού καθώς και για το σύνολο των δράσεων που υλοποίησε στο Νομό Θεσπρωτίας.

19 Μερικά ακόμα νέα... Επιγραμματικά! Το Περιφερειακό Τμήμα του Ε.Ε.Σ. Αγίων Θεοδώρων σε συνεργασία με το 2 ο Δημοτικό Σχολείο της περιοχής και άλλους τοπικούς φορείς συγκέντρωσε και διένειμε τρόφιμα καθώς και ειδικά κουπόνια για ΔΩΡΕΑΝ παροχή κρέατος ή πουλερικών, συνολικά σε 80 οικογένειες. Η συλλογή τροφίμων από το σχολείο θα συνεχιστεί καθ όλη τη σχολική περίοδο. Διανομή τροφίμων & παιχνιδιών κατά την περίοδο των Χριστουγέννων πραγματοποίησε το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Λιβαδειάς. Συγκεκριμένα στις 21 Δεκεμβρίου 2012 προσέφερε τρόφιμα και παιχνίδια σε 60 άπορες οικογένειες και σε μικρά παιδιά της περιοχής μας αντιστοίχως. Σ αυτή μας την προσπάθεια συνέβαλαν τόσο απλοί πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, όσο και εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές του 1ου, 4ου, 5ου, 8ου, 9ου και 10ου Δημοτικού Σχολείου Λιβαδειάς, καθώς επίσης και εκπαιδευτικοί, μαθητές και γονείς του Γυμνασίου Κυριακίου και του Λυκείου Άσπρων Σπιτιών. Το Τοπικό Τμήμα Αγίου Νικολάου του ΕΕΣ συμμετείχε στη «Γιορτή της Αγάπης» την Κυριακή 23/12/12 στην κεντρική πλατεία Αγίου Νικολάου με τη διοργάνωση και το συντονισμό αιμοδοσίας, σε συνεργασία και με άλλους φορείς της περιοχής. Η αιμοδοσία έγινε από συνεργείο του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου & το αίμα διατέθηκε στην Τράπεζα κάθε συμμετέχοντος συλλόγου. Το Περιφερειακό Τμήμα Σητείας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού προσέφερε και φέτος τις «Τσάντες της Αγάπης». Όπως τόνισε ο Πρόεδρος του Τμήματος πατήρ Γεώργιος Γουλιέλμος, παραμονές των Χριστουγέννων, το Τμήμα κατέβαλε προσπάθεια ώστε να μην υπάρξει καμία οικογένεια στην περιοχή η οποία να μην μπορεί να απολαύσει τα αναγκαία για τις ημέρες των εορτών.

20 Μερικά ακόμα νέα... Επιγραμματικά! Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 120 χρόνια της, η Φιλαρμονική Εταιρία - Ωδείο Πατρών διοργάνωσε εκδήλωση την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012 στην Αίθουσα Συναυλιών για τη στήριξη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τα Χριστούγεννα προσέφερε το Περιφερειακό Τμήμα Χανίων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού σε 350 οικογένειες των Χανίων. Η διανομή έγινε με βάση τις ανάγκες των οικογενειών και την οικονομική τους κατάσταση, όπως αυτές έχουν ήδη καταγραφεί από την υπηρεσία. Η Μητρόπολη Ρόδου, οι υπηρεσίες Πρόνοιας του ενιαίου δήμου του νησιού, η Περιφέρεια με το Κοινωνικό Παντοπωλείο, οι πρόσκοποι, το Περιφερειακό Τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ρόδου, ενορίες, δημοτικές κοινότητες, φορείς, σύλλογοι, επιχειρηματίες, οργανώσεις και κυρίως βέβαια ο απλός κόσμος, έδωσαν φέτος τον καλύτερό τους εαυτό, διαθέτοντας από το υστέρημά τους τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία στη συνέχεια διανεμήθηκαν από την Εκκλησία, το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Δήμο Ροδίων, σε περισσότερες από οικογένειες του νησιού. Με μεγάλη επιτυχία υλοποιήθηκε από το Τμήμα Νεότητας Νέας Σμύρνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού το Εργαστήρι Αγάπης, την Παρασκευή 15 και το Σάββατο 16/12/2012. Τα παιδιά του Τμήματος έφτιαξαν γλυκίσματα και συγκέντρωσαν τρόφιμα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 4ου Δημοτικού Σχολείου, τα οποία την επόμενη μέρα προσέφεραν στη Στέγη Γερόντων της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Σμύρνης. Εκεί χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς, έψαλαν τα κάλαντα και διασκέδασαν μαζί με τους ηλικιωμένους του ιδρύματος, οι οποίοι στο τέλος ενώθηκαν στο χορό με τα παιδιά.

21 Ειδικές Ευχαριστίες...! Ένα ιδιαίτερο «Ευχαριστώ» στην Coca Cola που «πιστεύει σε ένα καλύτερο αύριο» και μας βοηθάει να το κάνουμε πράξη Σε συνέχεια του προγράμματος ανακαίνισης του Κοινωνικού Ξενώνα Αστέγων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγους μήνες, η Coca Cola διοργάνωσε με δική της πρωτοβουλία Χριστουγεννιάτικο Γεύμα Αγάπης για τους φιλοξενούμενους και το προσωπικό του Ξενώνα. Την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου στις 13:30, όλοι οι φιλοξενούμενοι του Κοινωνικού Ξενώνα βρέθηκαν σε Χριστουγεννιάτικο γεύμα στο εστιατόριο TGI Friday s στο Κολωνάκι (Νεοφύτου Βάμβα 2) όπου απόλαυσαν ένα πλούσιο γεύμα, διασκέδασαν & δέχτηκαν δώρα από τον Άγιο Βασίλη. Με αυτή την πράξη έμπρακτης αλληλεγγύης, η Coca Cola στέκεται πολύτιμη συνοδοιπόρος στο έργο του ΕΕΣ, συμβάλλοντας με τον τρόπο της στην προσπάθεια που καταβάλλει ο Οργανισμός μας να ανταποκριθεί στις επείγουσες ανάγκες των πιο ευάλωτων συνανθρώπων μας και να διασφαλίσει γι αυτούς συνθήκες αξιοπρεπούς καθημερινής διαβίωσης.

22 Ειδικές Ευχαριστίες...! Οι φιλοξενούμενοι του Κοινωνικού Ξενώνα Αστέγων περιηγούνται στο Μουσείο της Ακρόπολης Το Μουσείο της Ακρόπολης για άλλη μία φορά στέκεται αρωγός στην προσπάθεια του Κοινωνικού Ξενώνα Αστέγων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού να διασφαλίσει για τους φιλοξενούμενούς του συνθήκες αξιοπρεπούς καθημερινής διαβίωσης. Εξασφαλίζοντας δωρεάν είσοδο σε οικογένειες και παιδιά του Κοινωνικού Ξενώνα Αστέγων, έδωσε τη δυνατότητα στους φιλοξενούμενούς μας να θαυμάσουν τα σπουδαία εκθέματα του Μουσείου. Η έμπρακτη συμπαράσταση και βοήθεια του Μουσείου της Ακρόπολης συμβάλλει στην καθημερινή προσπάθεια που καταβάλλει ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός να καταπολεμήσει κάθε μορφής ανισότητα και διάκριση εις βάρος ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

23 Ευχαριστούμε!

ΔΗΜΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά 2014-2015. «Δος μου το χέρι σου»

ΔΗΜΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά 2014-2015. «Δος μου το χέρι σου» Κυριακή 7/12/2014 ΔΗΜΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά 2014-2015 «Δος μου το χέρι σου» -Τ.Κ Ερμητσίου ώρα 4:30μμ κεντρική πλατεία Ο Σύλλογος Γυναικών Ερμητσίου υποδέχεται τα Χριστούγεννα με

Διαβάστε περισσότερα

Τα νέα μας! Δεκέμβριος 2012

Τα νέα μας! Δεκέμβριος 2012 Τα νέα μας! Δεκέμβριος 2012 Έναρξη του Πανελλήνιου Εράνου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για το 2012 «Δίπλα σε εσάς. Απέναντι στην κρίση» Με αφορμή την έναρξη του Πανελλήνιου Εράνου «Δίπλα σε εσάς. Απέναντι

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αρκαλοχώρι, ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Πρόγραµµα Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αρκαλοχώρι, ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Πρόγραµµα Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αρκαλοχώρι, 08-12-2016 ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πρόγραµµα Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο ήµο Μινώα Πεδιάδας Γιορτινή ατµόσφαιρα και άρωµα Χριστουγέννων περιµένει

Διαβάστε περισσότερα

Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά Φώτα. Εκδηλώσεις Δήμου Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνος

Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά Φώτα. Εκδηλώσεις Δήμου Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνος 2014 2015 Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά Φώτα Εκδηλώσεις Δήμου Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνος Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες, τα φετινά Χριστούγεννα είναι από τα δυσκολότερα των τελευταίων ετών για την πατρίδα

Διαβάστε περισσότερα

Στο πλευρό, αυτών που μας χρειάζονται. www.maroussi.gr

Στο πλευρό, αυτών που μας χρειάζονται. www.maroussi.gr Στο πλευρό, αυτών που μας χρειάζονται www.maroussi.gr 1 Η ανάδειξη του ανθρώπινου και κοινωνικού προφίλ του Δήμου Αμαρουσίου αποτελεί προτεραιότητα. Κεντρική στρατηγική μας επιλογή, είναι να στηρίξουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΔΟΧΗΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΥΠΑΘΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΔΟΧΗΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΥΠΑΘΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΔΟΧΗΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΥΠΑΘΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2013 ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η παροχή Αποτελεσματικής Αξιοπρεπούς Υποστήριξης στις ευπαθείς &

Διαβάστε περισσότερα

Δώσε αίμα. Κάνε δώρο ζωής ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ. Oκτωβρίου

Δώσε αίμα. Κάνε δώρο ζωής ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ. Oκτωβρίου ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ 17 23 Oκτωβρίου Δώσε αίμα Κάνε δώρο ζωής Γίνε δωρητής οργάνων σώματος Βλαστοκυττάρων Δότης αιμοπεταλίων ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ Ο Δήμος της Κοινωνικής

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ. Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση. Κέντρο Φιλοξενίας Παιδιού

ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ. Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση. Κέντρο Φιλοξενίας Παιδιού ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση Κέντρο Φιλοξενίας Παιδιού 2ας Μαΐου 5 Νέα Σμύρνη, 17121 Ηλιαχτίδα Ιδρύθηκε το 2000 Κατέχει την ειδική πιστοποίηση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Κοινωνικής Φροντίδας

Διαβάστε περισσότερα

LAMDA Flisvos Marina Α.Ε. Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

LAMDA Flisvos Marina Α.Ε. Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη 2015 Easter Bazaar ΑΛΜΑ Ο Σύλλογος ΑΛΜΑ πραγματοποίησε από 28 έως 29 Μαρτίου 2015 στη Μαρίνα Φλοίσβου Πασχαλινό bazaar με σκοπό την πώληση Πασχαλινών αντικείμενων, καθώς και την ενημέρωση των επισκεπτών

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΩΣ ΤΩΡΑ. τελευταία ενημέρωση 29-02-2012, επόμενη ενημέρωση 02-03-2012 ΔΕΙΤΕ ΤΟ SPOT ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΩΣ ΤΩΡΑ. τελευταία ενημέρωση 29-02-2012, επόμενη ενημέρωση 02-03-2012 ΔΕΙΤΕ ΤΟ SPOT ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΩΣ ΤΩΡΑ τελευταία ενημέρωση 29-02-2012, επόμενη ενημέρωση 02-03-2012 ΔΕΙΤΕ ΤΟ SPOT ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 3oς ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ «ΔΙΟΝ» 4 Μαρτίου 2012 Τρέξιμο στη γη των θεών

Διαβάστε περισσότερα

03 : Επίσκεψη στο Γεροντολογικό Κέντρο «Ταμπακάκη» 10 : Εξωτερικό Πρόγραμμα Κοινωνικοποίησης στο πάρκο της

03 : Επίσκεψη στο Γεροντολογικό Κέντρο «Ταμπακάκη» 10 : Εξωτερικό Πρόγραμμα Κοινωνικοποίησης στο πάρκο της Απολογισμός δράσεων & δραστηριοτήτων 2014 03 : Επίσκεψη στο Γεροντολογικό Κέντρο «Ταμπακάκη» 10 : Εξωτερικό Πρόγραμμα Κοινωνικοποίησης στο πάρκο της Ελευσίνας 17 : Επίσκεψη σε Έκθεση της Σχολής Καλών Τεχνών

Διαβάστε περισσότερα

Think for Good. Προτεινόμενα θέματα για τα project ανά τάξη. Ε Δημοτικού

Think for Good. Προτεινόμενα θέματα για τα project ανά τάξη. Ε Δημοτικού Think for Good Προτεινόμενα θέματα για τα project ανά τάξη Ε Δημοτικού Ποιες οι ανάγκες των τριών δήμων για τρόφιμα; Πώς θα μπορούσε το σχολείο μας να προσφέρει μέσα στη χρονιά; Κατασκευή κουτιών, τα οποία

Διαβάστε περισσότερα

The G C School of Careers. Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο. Ενημερωτικό Δελτίο. Δεκέμβριος 2010 - Τεύχος 4

The G C School of Careers. Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο. Ενημερωτικό Δελτίο. Δεκέμβριος 2010 - Τεύχος 4 The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Δεκέμβριος 2010 - Τεύχος 4 Χριστούγεννα στο GCS ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 7 Ιανουαρίου Έναρξη μαθημάτων 11 Ιανουαρίου

Διαβάστε περισσότερα

Ο Μύλος των ξωτικών Τα πιο γλυκά Χριστούγεννα

Ο Μύλος των ξωτικών Τα πιο γλυκά Χριστούγεννα Ο Μύλος των ξωτικών Τα πιο γλυκά Χριστούγεννα 9 Δεκεμβρίου 2011 γεννήθηκε ένα παραμύθι Ο Μύλος των Ξωτικών είναι η μεγαλύτερη και πιο πετυχημένη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Ελλάδα

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο. The G C School of Careers. Περισσότερα. στις ιστοσελίδες μας. στο www.gcsc.ac.cy. Ιανουαρίου. 8 Νοεμβρίου.

Ενημερωτικό Δελτίο. The G C School of Careers. Περισσότερα. στις ιστοσελίδες μας. στο www.gcsc.ac.cy. Ιανουαρίου. 8 Νοεμβρίου. The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Νοέμβριος-Δεκέμβριος 2014 - Τεύχος 44 8 Νοεμβρίου Ο Στέλιος Μιχαηλίδης, διακρίνεται με έπαινο στον επαρχιακό ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ Γ Ρ Α Φ Ε Ι Ο Δ Η Μ Α Ρ Χ Ο Υ Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ Γ Ρ Α Φ Ε Ι Ο Δ Η Μ Α Ρ Χ Ο Υ Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ Γ Ρ Α Φ Ε Ι Ο Δ Η Μ Α Ρ Χ Ο Υ Δημοτικό Κατάστημα, 25 ης Μαρτίου 15, Τ.Κ. 50 200 Πτολεμαΐδα, τηλ 24633 50100, FAX 24633 50150 Πτολεμαΐδα 04-10-2012 Αριθμ.

Διαβάστε περισσότερα

Στηρίζουμε: Παιδικά Χωριά SOS Βάρης και Ελληνικά Σχολεία Κωνσταντινούπολης Ζωγράφειο Λύκειο Ζάππειο Παρθεναγωγείο Μεγάλη του Γένους Σχολή

Στηρίζουμε: Παιδικά Χωριά SOS Βάρης και Ελληνικά Σχολεία Κωνσταντινούπολης Ζωγράφειο Λύκειο Ζάππειο Παρθεναγωγείο Μεγάλη του Γένους Σχολή Στηρίζουμε: Παιδικά Χωριά SOS Βάρης και Ελληνικά Σχολεία Κωνσταντινούπολης Ζωγράφειο Λύκειο Ζάππειο Παρθεναγωγείο Μεγάλη του Γένους Σχολή ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ «Φέρτε μου Μάγοι-θεία βουλή το γράφει

Διαβάστε περισσότερα

Γινόμαστε και εμείς μικροί εθελοντές.προσφέρουμε αγάπη και χαρά στους συνανθρώπους μας χωρίς ανταλλάγματα.

Γινόμαστε και εμείς μικροί εθελοντές.προσφέρουμε αγάπη και χαρά στους συνανθρώπους μας χωρίς ανταλλάγματα. 0 Γινόμαστε και εμείς μικροί εθελοντές.προσφέρουμε αγάπη και χαρά στους συνανθρώπους μας χωρίς ανταλλάγματα. Μια εργασία από τους μαθητές της Δ 2 Υπεύθυνη δασκάλα: Ελένη Μιχαήλ Σχολική χρονιά 2013-2014

Διαβάστε περισσότερα

για το Περιβάλλον και την Ανακύκλωση

για το Περιβάλλον και την Ανακύκλωση Εκστρατεία δράσεων της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» με τους μαθητές για το Περιβάλλον και την Ανακύκλωση Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013 Εκστρατεία δράσεων της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» με τους μαθητές για το Περιβάλλον και την Ανακύκλωση Η

Διαβάστε περισσότερα

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟ ΟΥ.Ο.Π.Α.Ρ. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2012- ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2013

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟ ΟΥ.Ο.Π.Α.Ρ. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2012- ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2013 ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟ ΟΥ.Ο.Π.Α.Ρ. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2012- ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2013 ΣΑΒΒΑΤΟ 8/12/2012, 17:00 & 19:00, Αίθουσα Εθιµοτυπίας ήµου Ρόδου Παιδική Θεατρική Παράσταση

Διαβάστε περισσότερα

ANAKOINΩΣΗ ΤΥΠΟΥ. Η Σοφία η μέλισσα ταξίδεψε και έπαιξε με παιδιά έξι Δημοτικών σχολείων στις επαρχίες της Κύπρου. Λευκωσία, 7 Δεκεμβρίου 2015

ANAKOINΩΣΗ ΤΥΠΟΥ. Η Σοφία η μέλισσα ταξίδεψε και έπαιξε με παιδιά έξι Δημοτικών σχολείων στις επαρχίες της Κύπρου. Λευκωσία, 7 Δεκεμβρίου 2015 ANAKOINΩΣΗ ΤΥΠΟΥ Επικοινωνία: Γραφείο Επικοινωνίας Τομέας Προώθησης και Προβολής, Πανεπιστήμιο Κύπρου Τηλ. 22894304 ηλ. διεύθυνση: prinfo@ucy.ac.cy ιστοσελίδα: www.pr.ucy.ac.cy ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ Λευκωσία,

Διαβάστε περισσότερα

Ένα γιορτινό καράβι «έδεσε» στην πλατεία του Ορχομενού!

Ένα γιορτινό καράβι «έδεσε» στην πλατεία του Ορχομενού! Ένα γιορτινό καράβι «έδεσε» στην πλατεία του Ορχομενού! Για πρώτη φορά την κεντρική πλατεία του Ορχομενού δεν στολίζει για τις γιορτές ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο, αλλά ένα πραγματικά εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο

Διαβάστε περισσότερα

Απολογισμός δραστηριοτήτων AYΓΟΥΣΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 Αντιδημαρχίας ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΥΠΕΡΗΛΙΚΩΝ

Απολογισμός δραστηριοτήτων AYΓΟΥΣΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 Αντιδημαρχίας ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΥΠΕΡΗΛΙΚΩΝ Απολογισμός δραστηριοτήτων AYΓΟΥΣΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 Αντιδημαρχίας ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΥΠΕΡΗΛΙΚΩΝ Ευαγγελία Σαρρή Αντιδήμαρχος Βρεφονηπιακών Σταθμών και Μέριμνας Υπερηλίκων Koυντουριώτου 98-100 3ος όροφος τηλ.επικοινωνίας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ Ν. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ Ν. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ Ν. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Α ΤΡΙΜΗΝΟ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ-ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ Στη διάρκεια του Α Τριμήνου η ΣΤ τάξη θα εμβαθύνει στο έργο και την προσωπικότητα του μεγάλου μας μουσικοσυνθέτη Μίκη

Διαβάστε περισσότερα

Κλεάνθειος Κοινοτική Στέγη Ηλικιωμένων Αθηένου Άρθρα Δεκεμβρίου-Ιανουάριο- Φεβρουάριο

Κλεάνθειος Κοινοτική Στέγη Ηλικιωμένων Αθηένου Άρθρα Δεκεμβρίου-Ιανουάριο- Φεβρουάριο Κλεάνθειος Κοινοτική Στέγη Ηλικιωμένων Αθηένου Άρθρα Δεκεμβρίου-Ιανουάριο- Φεβρουάριο Δηλώνουμε ότι είμαστε πλούσιοι από αγάπη των μικρών παιδιών, εθελοντών και συγχωριανών μας. Σας ευχαριστούμε. Σας ευχόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

Απολογισμός Κοινωνικής Υπηρεσίας Δήμου Χαϊδαρίου, για την περίοδο

Απολογισμός Κοινωνικής Υπηρεσίας Δήμου Χαϊδαρίου, για την περίοδο ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Χαϊδάρι, 10/09/2013 ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Απολογισμός Κοινωνικής Υπηρεσίας Δήμου Χαϊδαρίου, για την περίοδο 2010-2013 Σε μία από τις

Διαβάστε περισσότερα

Αριστοτέλεια 2012. «Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά» Αριστοτέλειο Πνευµατικό Κ Ε Ν Τ Ρ Ο

Αριστοτέλεια 2012. «Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά» Αριστοτέλειο Πνευµατικό Κ Ε Ν Τ Ρ Ο Αριστοτέλεια 2012 «Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά» Αριστοτέλειο Πνευµατικό Κ Ε Ν Τ Ρ Ο Περιεχόμενα Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις για τα παιδιά του Δήμου 3 Στολισμός του Δέντρου των ευχών 5 Συνάντηση παραδοσιακών

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ Εορταστικές Εκδηλώσεις Δήμου Χαλανδρίου

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ Εορταστικές Εκδηλώσεις Δήμου Χαλανδρίου ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2015 Εορταστικές Εκδηλώσεις Δήμου Χαλανδρίου Οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου μας έχουν σκοπό να προσφέρουν ένα χαμόγελο σε μικρούς και μεγάλους για να υποδεχθούμε όλοι μαζί

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η. O Περιφερειάρχης Αττικής κ. Ιωάννης Σγουρός και ï Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά ê Στέφανος Γ. Χρήστου

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η. O Περιφερειάρχης Αττικής κ. Ιωάννης Σγουρός και ï Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά ê Στέφανος Γ. Χρήστου Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η O Περιφερειάρχης Αττικής κ. Ιωάννης Σγουρός και ï Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά ê Στέφανος Γ. Χρήστου σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας τις Εορταστικές Εκδηλώσεις για την Εθνική

Διαβάστε περισσότερα

Δημοτική Στέγη Ενηλίκων Αθηένου Κλεάνθειος Κοινοτική Στέγη Ενηλίκων Πρόγραμμα Συμβουλίου Κοινοτικού Εθελοντισμού

Δημοτική Στέγη Ενηλίκων Αθηένου Κλεάνθειος Κοινοτική Στέγη Ενηλίκων Πρόγραμμα Συμβουλίου Κοινοτικού Εθελοντισμού Χαιρετίζοντας την ανοιξιάτικη έκδοση του Ημερολογίου μας, νοιώθουμε την ανάγκη να υπερευχαριστήσουμε τους εθελοντές μας, χωρίς την ενεργό στήριξη των οποίων η Στέγη μας δε θα μπορούσε να ανθίσει και να

Διαβάστε περισσότερα

Αστυνομία προσέφερε δώρα και άλλα είδη στο Κέντρο Βρεφών «Μητέρα».

Αστυνομία προσέφερε δώρα και άλλα είδη στο Κέντρο Βρεφών «Μητέρα». 21-12-2016: Η Ελληνική Αστυνομία προσέφερε δώρα και άλλα είδη στο Κέντρο Βρεφών «Μητέρα». Αθήνα, 21 Δεκεμβρίου 2016 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Η Ελληνική Αστυνομία προσέφερε δώρα και άλλα είδη στο Κέντρο Βρεφών «Μητέρα»

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Η Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού (5 Δεκεμβρίου), σημείο αναφοράς της προσφοράς του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Η Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού (5 Δεκεμβρίου), σημείο αναφοράς της προσφοράς του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού 03 Δεκεμβρίου 2009 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Η Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού (5 Δεκεμβρίου), σημείο αναφοράς της προσφοράς του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός για περισσότερα από 130 χρόνια επιτελεί

Διαβάστε περισσότερα

Κ.Α.Π.Η. ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙOY 2016 ΚΕΝΤΡΙΚΟ Κ.Α.Π.Η.

Κ.Α.Π.Η. ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙOY 2016 ΚΕΝΤΡΙΚΟ Κ.Α.Π.Η. Κ.Α.Π.Η. ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙOY 2016 ΚΕΝΤΡΙΚΟ Κ.Α.Π.Η. ΤΡΙΤΗ 6/12/16: Πρωινός καφές. Στολισμός Χριστουγεννιάτικου δέντρου- Χριστουγεννιάτικα διηγήματα ΤΕΤΑΡΤΗ 7/12/16: Παρακολούθηση

Διαβάστε περισσότερα

2 ο ΓΕΛ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΘΕΜΑ PROJECT : ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ

2 ο ΓΕΛ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΘΕΜΑ PROJECT : ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ 2 ο ΓΕΛ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΘΕΜΑ PROJECT : ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΜΑΘΗΤΕΣ : ΜΕΛΙΔΟΥ ΕΦΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΚΗΣ ΠΟΥΛΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΕΡΖΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ 1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ο εθελοντισμός πλέον είναι υπαρκτός σε κάθε γωνία της γής και αυτό

Διαβάστε περισσότερα

MASTERCARD, AMERICAN EXPRESS

MASTERCARD, AMERICAN EXPRESS TΕΥΧΟΣ 102 ΑΠΡΙΛΙΟΣ - ΙΟΥΝΙΟΣ 2016 ΚΑΡ. ΣΕΡΒΙΑΣ 12-14, 105 62 ΑΘΗΝΑ www.sos-villages.gr Πώς να βοηθήσετε: Το έργο των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στις δωρεές που μας προσφέρετε

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2015. Εορταστικές Εκδηλώσεις Δήμου Χαλανδρίου

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2015. Εορταστικές Εκδηλώσεις Δήμου Χαλανδρίου ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2015 Εορταστικές Εκδηλώσεις Δήμου Χαλανδρίου Οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου μας έχουν σκοπό να προσφέρουν ένα χαμόγελο σε μικρούς και μεγάλους για να υποδεχθούμε όλοι μαζί

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ» ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ» ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ Π Ο Λ Ι Τ Ι Σ Τ Ι Κ Ο Σ Ο Ρ Γ Α Ν Ι Σ Μ Ο Σ Δ Η Μ Ο Υ Π ΑΤ Ρ Ε Ω Ν Π ΑΤ ΡΑ 1 6 / 1 2 / 1 6 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ» ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Με πλήθος δράσεων

Διαβάστε περισσότερα

Διεύθυνση: Στουρνάρη 57, 104 32 ΑΘΗΝΑ Tel: 210 520 5200 Fax: 210 520 5201. Προγράμματα Ανάπτυξης Κοινωνικής Στήριξης & Ιατρικής Συνεργασίας

Διεύθυνση: Στουρνάρη 57, 104 32 ΑΘΗΝΑ Tel: 210 520 5200 Fax: 210 520 5201. Προγράμματα Ανάπτυξης Κοινωνικής Στήριξης & Ιατρικής Συνεργασίας Διεύθυνση: Στουρνάρη 57, 104 32 ΑΘΗΝΑ Tel: 210 520 5200 Fax: 210 520 5201 www.praksis.gr info@praksis.gr Προγράμματα Ανάπτυξης Κοινωνικής Στήριξης & Ιατρικής Συνεργασίας Η εμπειρία μας Η PRAKSIS είναι

Διαβάστε περισσότερα

05-11-2013. Τελικό Πρόγραμμα Εκδήλωσης ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ. 8, 9 και 10 Νοεμβρίου Ηράκλειο, (Πλ. Ελευθερίας) 11 Νοεμβρίου Άγιος Νικόλαος, (Λίμνη)

05-11-2013. Τελικό Πρόγραμμα Εκδήλωσης ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ. 8, 9 και 10 Νοεμβρίου Ηράκλειο, (Πλ. Ελευθερίας) 11 Νοεμβρίου Άγιος Νικόλαος, (Λίμνη) 05-11-2013 Μήνας Οδικής Ασφάλειας στην Κρήτη Τελικό Πρόγραμμα Εκδήλωσης 8, 9 και 10 Νοεμβρίου Ηράκλειο, (Πλ. Ελευθερίας) 11 Νοεμβρίου Άγιος Νικόλαος, (Λίμνη) 12 Νοεμβρίου Ιεράπετρα, (Πλ. Ελευθερίας) 13

Διαβάστε περισσότερα

Απολογισμός του Έργου. «ΑΔΑΜΑΝΤΙΑΔΑ: Πρωτοβουλία αντιμετώπισης πρωτογενών οδοντιατρικών αναγκών παίδων Αθηνών»

Απολογισμός του Έργου. «ΑΔΑΜΑΝΤΙΑΔΑ: Πρωτοβουλία αντιμετώπισης πρωτογενών οδοντιατρικών αναγκών παίδων Αθηνών» Απολογισμός του Έργου «ΑΔΑΜΑΝΤΙΑΔΑ: Πρωτοβουλία αντιμετώπισης πρωτογενών οδοντιατρικών αναγκών παίδων Αθηνών» Εισηγητής: κος Κανάκης Νικήτας Επιστημονικός Υπεύθυνος Έργου / Γενικός Γραμματέας ΓτΚ Γιατροί

Διαβάστε περισσότερα

Κοινωνική Αλληλεγγύη

Κοινωνική Αλληλεγγύη ??? 28.5.14 1 Κοινωνική Αλληλεγγύη 2009 2013 200Κ ευρώ για τη στήριξη Κοινωνικών Παντοπωλείων και σίτιση απόρων 1,5 εκατ. ευρώ σε δωρεές πετρελαίου θέρμανσης για στήριξη ευπαθών κοινωνικά ομάδων (άνεργοι,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ (όπως ισχύει την τρέχουσα περίοδο) Συνοπτική περιγραφή

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ (όπως ισχύει την τρέχουσα περίοδο) Συνοπτική περιγραφή ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ & ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ (Πρωτοβάθμια Κοινωνική Φροντίδα) ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ (Δευτεροβάθμια Κοινωνική Φροντίδα) ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ (όπως ισχύει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΦΝΟ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ - ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2011

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΦΝΟ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ - ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2011 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΦΝΟ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ - ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2011 Κυριακή 29 Μαΐου Εξόρμηση εθελοντικών καθαρισμών των ακτών της Σίφνου Τόπος Συγκέντρωσης: πλατεία Αρτεμώνα Ώρα: 11:00 Οργάνωση: ΔΗ.Κ.Ε.Σ.

Διαβάστε περισσότερα

Η Στέγη ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη

Η Στέγη ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη Εκπαίδευση Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ ΑΥΤΙΣΜΟ Η Στέγη ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη 18, 19 & 20 Δεκεμβρίου 2015 Μουσικό εργαστήριο για παιδιά που βρίσκονται στο αυτιστικό φάσμα. Το εργαστήριο πραγματοποιείται για

Διαβάστε περισσότερα

χρόνια. Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

χρόνια. Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών 1837-2017 180 χρόνια Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ΕΚΠΑ: 1837-2017 / 180 χρόνια Επετειακό έμβλημα Βασικοί άξονες Θεματολογία Σκοπός Επετειακό έμβλημα Επετειακό έμβλημα και λογότυπος Επετειακός

Διαβάστε περισσότερα

Εθελοντισμός και ΝΕΟΙ. Άννα Ευθυμίου Δικηγόρος, Εντεταλμένη σύμβουλος σε θέματα νεολαίας στο Δήμο Θεσσαλονίκης, Πρόεδρος της ΜΚΟ ΝΕΟΙ

Εθελοντισμός και ΝΕΟΙ. Άννα Ευθυμίου Δικηγόρος, Εντεταλμένη σύμβουλος σε θέματα νεολαίας στο Δήμο Θεσσαλονίκης, Πρόεδρος της ΜΚΟ ΝΕΟΙ Εθελοντισμός και ΝΕΟΙ Άννα Ευθυμίου Δικηγόρος, Εντεταλμένη σύμβουλος σε θέματα νεολαίας στο Δήμο Θεσσαλονίκης, Πρόεδρος της ΜΚΟ ΝΕΟΙ Εθελοντισμός και ΝΕΟΙ σημαντικό μέρος της κοινωνικής συσχέτισης βάσηγιατηδημιουργίακοινοτήτων

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ απερχόμενου Δ.Σ. Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΣΟΔΑ (σε ΕΥΡΩ) 50.575,68 ΕΞΟΔΑ (σε ΕΥΡΩ) 41.532,14 ΥΠΟΛΟΙΠΟ για το νέο Συμβούλιο (σε ΕΥΡΩ) 9.043,54 ΣΥΝΟΛΟ ΕΣΟΔΩΝ σε

Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστούμε... Τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς μας όλων των βαθμίδων και ειδικοτήτων.

Ευχαριστούμε... Τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς μας όλων των βαθμίδων και ειδικοτήτων. Ευχαριστού... Τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς μας όλων των βαθμίδων και ειδικοτήτων. Τους γονείς και κηδεμόνες των Εκπαιδευτηρίων για τη στήριξη και τη βοήθειά τους. Το φιλανθρωπικό Σύλλογο «Ελπίδα»

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚ ΗΛΩΣΕΙΣ ΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Χαιρετισµός κ. Κωνσταντίνου Βαρδαβά (Προέδρου ΑΑΗ ΑΕ ΟΤΑ) Αγαπητοί φίλοι, Με ιδιαίτερη χαρά προετοιμασαμε ένα πλούσιο χριστουγεννιάτικό

Διαβάστε περισσότερα

www.emfasisfoundation.org

www.emfasisfoundation.org www.emfasisfoundation.org Emfasis Foundation 2 Περιεχόμενα Emfasis σελ. 4 Ο σκοπός μας σελ. 4 Κοινωνική Εργασία Δρόμου (Social Street Work) σελ. 5-6 Τι είναι αυτό που μας ορίζει σελ. 6-7 Οι ομάδες μας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ Αναστασοπούλου Γιώτα Λεπιδά Αναστασία Γούργου Εριφύλη Μαυροπούλου Μαρία ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ο εθελοντισμός σήμερα αποτελείται από έναν κόσμο ολόκληρο,

Διαβάστε περισσότερα

Χ ΑΙ Ρ ΕΤΙΣΜΟ Σ ΔΗΜ ΑΡ Χ Ο Υ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛ ΩΣ Η ΑΛ Λ ΗΛΕΓΓΥΗΣ «ΟΛΟΙ ΜΑΖ Ι ΜΙ Α ΑΓ Κ ΑΛ Ι Α»

Χ ΑΙ Ρ ΕΤΙΣΜΟ Σ ΔΗΜ ΑΡ Χ Ο Υ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛ ΩΣ Η ΑΛ Λ ΗΛΕΓΓΥΗΣ «ΟΛΟΙ ΜΑΖ Ι ΜΙ Α ΑΓ Κ ΑΛ Ι Α» Χ ΑΙ Ρ ΕΤΙΣΜΟ Σ ΔΗΜ ΑΡ Χ Ο Υ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛ ΩΣ Η ΑΛ Λ ΗΛΕΓΓΥΗΣ «ΟΛΟΙ ΜΑΖ Ι ΜΙ Α ΑΓ Κ ΑΛ Ι Α» 12.04.2014 Κυρίες και κύριοι, Οι μέρες που ζούμε είναι κρίσιμες. Η εποχή που βιώνουμε δεν είναι εύκολη για κανέναν.

Διαβάστε περισσότερα

Νέες Δραστηριότητες [1]

Νέες Δραστηριότητες [1] Νέες Δραστηριότητες Το 2011 δόθηκαν 7.165,44 κιλά τρόφιμα και το 2012 δόθηκαν 9.044,42 κιλά τρόφιμα. Το 2012 δόθηκαν στα καταστήματα κράτησης της χώρας μας συνολικά 500 δέματα με ιματισμό και διάφορα είδη

Διαβάστε περισσότερα

Το εμβληματικό της κτίριο

Το εμβληματικό της κτίριο Θεσσαλονίκη, Φεβρουάριος 2014 Η Χριστιανική Αδελφότητα Νέων Θεσσαλονίκης Η ΧΑΝ Θεσσαλονίκης ιδρύεται ως σωματείο κοινωφελές, μη κερδοσκοπικό το 1921. Οι δραστηριότητές της επικεντρώνονται στους νέους ανθρώπους,

Διαβάστε περισσότερα

Ολοι είμαστε αδέλφια

Ολοι είμαστε αδέλφια ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Θρησκευτικά Γ Δημοτικού (Μέρος Α ) Ολοι είμαστε αδέλφια ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Θρησκευτικά Γ Δημοτικού Ολοι είμαστε αδέλφια (Μέρος A )

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ Αποτύπωση του Εκπαιδευτικού Συστήµατος σε Επίπεδο Σχολικών Μονάδων Στατιστική απεικόνιση των σχολικών µονάδων Πρωτοβάθµιας και ευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης κατά το σχολικό έτος

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτισμός - Events - Διασκέδαση - Αθλητισμός [4] ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2012 - ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2013

Πολιτισμός - Events - Διασκέδαση - Αθλητισμός [4] ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2012 - ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2013 Πολιτισμός - Events - Διασκέδαση - Αθλητισμός [4] Ευχές για την νέα χρονιά Αρχαία Τύρινθα 6o Παλαμήδειο Πρωτάθλημα Η Εθνική ομάδα Νέων της Αυστρίας στο Τολό Εθελοντική αιμοδοσία στο Τολό Εορταστικές εκδηλώσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ!

ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ! ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ! Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων του 1 ου Χριστουγεννιάτικου Χωριού του ήμου Αλμωπίας με τίτλο «Χριστούγεννα στην μαγική Αλμωπία»: ΕΥΤΕΡΑ 14 ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΡΙΤΗ 15 ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΒ ΠΑΥΛΕΙΑ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ 2400 έτη από τη γέννηση του Αριστοτέλη

ΚΒ ΠΑΥΛΕΙΑ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ 2400 έτη από τη γέννηση του Αριστοτέλη ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΝΑΟΥΣΗΣ & ΚΑΜΠΑΝΙΑΣ ΚΒ ΠΑΥΛΕΙΑ Ιούνιος 2016 ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ 2400 έτη από τη γέννηση του Αριστοτέλη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ Σάββατο 28 Μαΐου Κυριακή 29 Μαΐου Μέγας Αρχιερατικός

Διαβάστε περισσότερα

Χορηγία Εκδήλωσης. Δευτέρα, 13 Μαΐου 2013. Οργάνωση:

Χορηγία Εκδήλωσης. Δευτέρα, 13 Μαΐου 2013. Οργάνωση: Χορηγία Εκδήλωσης «Τρίποντα Ζωής» Δευτέρα, 13 Μαΐου 2013 Οργάνωση: Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Κωστέα Γείτονα (CGS Alumni) & Σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος Υπό την Αιγίδα του Δήμου Βριλησσίων

Διαβάστε περισσότερα

Γιώργος Λαζουράς. Με τιμή, Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων

Γιώργος Λαζουράς. Με τιμή, Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Εκδηλώσεις Μνήμης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 1943 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2013 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας προσκαλούμε να τιμήσετε, τους Καλαβρυτινούς που εκτελέστηκαν από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής, στην περιοχή του Δήμου Καλαβρύτων, και

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικό Παιδικό Μουσείο Κυδαθηναίων 14, 105 58 Αθήνα Τηλ.: 2103312995, Fax: 2103241919 E-Mail: info@hcm.gr, www.hcm.gr

Ελληνικό Παιδικό Μουσείο Κυδαθηναίων 14, 105 58 Αθήνα Τηλ.: 2103312995, Fax: 2103241919 E-Mail: info@hcm.gr, www.hcm.gr Ελληνικό Παιδικό Μουσείο Κυδαθηναίων 14, 105 58 Αθήνα Τηλ.: 2103312995, Fax: 2103241919 E-Mail: info@hcm.gr, www.hcm.gr Το έργο υλοποιείται με δωρεά από το ΕΠΜ_2014 Εκπαιδευτικό Έργο «Το Κινητό Μουσείο»

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΗΜΝΟΥ- ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΚΠΑ ΔΗΜΟΥ ΛΗΜΝΟΥ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΛΗΜΝΟΥ & ΑΓΙΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΜΥΡΙΝΑ 13-07-2015 ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΥΝΗΤΙΚΑ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Site: http://csrnews.gr/ Publication date: 11/12/2013 12:53. Bazaar από τη Νέα Γενιά Ζηρίδη

Site: http://csrnews.gr/ Publication date: 11/12/2013 12:53. Bazaar από τη Νέα Γενιά Ζηρίδη Site: http://csrnews.gr/ Publication date: 11/12/2013 12:53 http://csrnews.gr/9120/bazaar-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b7-%ce%bd%ce%ad%ce%b1-%ce%b3%ce%b5%ce%bd Bazaar από τη Νέα Γενιά Ζηρίδη Τα παιδιά,

Διαβάστε περισσότερα

Απρίλιος - Μάιος 2013

Απρίλιος - Μάιος 2013 Απρίλιος - Μάιος 2013 8 Μαΐου Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού & Ερυθράς Ημισελήνου «Την Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού & Ερυθράς Ημισελήνου γιορτάζουμε 150 χρόνια αδιάλειπτης ανθρωπιστικής προσφοράς και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 6 ο /19-3-2013 ΑΠΟΦΑΣΗ 295/2013

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 6 ο /19-3-2013 ΑΠΟΦΑΣΗ 295/2013 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 6 ο /19-3-2013 ΑΠΟΦΑΣΗ 295/2013 ΘΕΜΑ: 36 ο Έγκριση δαπανών εκδηλώσεων Π.Ε. Τρικάλων. ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Το πρόγραμμα που ακολουθήθηκε διαμορφώθηκε από την αποστολή της Πορτογαλίας.

Το πρόγραμμα που ακολουθήθηκε διαμορφώθηκε από την αποστολή της Πορτογαλίας. Κατά το χρονικό διάστημα από 8-11-2015 έως και 14-11-2015 οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας, Τσακνάκης Αθανάσιος κλάδου ΠΕ02, Τσιγκρή Βιργινία κλάδου ΠΕ02, Πετεινάρα Αλεξάνδρα κλάδου ΠΕ03 και Κοντού Ασημίνα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ 2016 Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Πειραιά Χαραλαμπία Ζηλάκου

ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ 2016 Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Πειραιά Χαραλαμπία Ζηλάκου ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ 2016 Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Πειραιά Χαραλαμπία Ζηλάκου ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΑ ΖΗΛΑΚΟΥ 1 ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ- ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2016 Για δεύτερη χρονιά, διοργανώθηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ PRAKSIS

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ PRAKSIS ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ PRAKSIS Η PRAKSIS, είναι μία νέα ανεξάρτητη Μη Κυβερνητική Οργάνωση, με τη μορφή μη κερδοσκοπικού σωματείου Κύριος στόχος η δημιουργία, εφαρμογή και υλοποίηση προγραμμάτων ανθρωπιστικής

Διαβάστε περισσότερα

Φωτίζουμε τα δένδρα στις γειτονιές μας

Φωτίζουμε τα δένδρα στις γειτονιές μας Φωτίζουμε τα δένδρα στις γειτονιές μας Ανάβουμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στις γειτονιές του δήμου μας με μουσική, χορωδίες και φυσικά πυροτεχνήματα! Μαζί μας και ο Αϊ Βασίλης με τα ξωτικά του για να

Διαβάστε περισσότερα

Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος επισκέφτηκε ξενώνες και ιδρύματα της πόλης

Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος επισκέφτηκε ξενώνες και ιδρύματα της πόλης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ Ίλιον, 23.12.2016 ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Δελτίο Τύπου Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος επισκέφτηκε ξενώνες και ιδρύματα της πόλης Τους ξενώνες και τα ιδρύματα της

Διαβάστε περισσότερα

ΚΛΕΑΝΘΕΙΟΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ

ΚΛΕΑΝΘΕΙΟΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΛΕΑΝΘΕΙΟΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους ιατρούς Δρ. Γιαννάκη Ομήρου, Δρ. Θεοδώρου Κωνσταντίνα, Δρ. Κυριάκου Παναγιώτα και Δρ. Νίκη Χαρή που βρίσκονται ανά πάσα

Διαβάστε περισσότερα

Αριστοτέλεια 2011. Αριστοτέλειο Πνευµατικό Κ Ε Ν Τ Ρ Ο. «Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά»

Αριστοτέλεια 2011. Αριστοτέλειο Πνευµατικό Κ Ε Ν Τ Ρ Ο. «Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά» Αριστοτέλεια 2011 Αριστοτέλειο Πνευµατικό Κ Ε Ν Τ Ρ Ο «Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά» Περιεχόμενα Έναρξη χειμερινών εκδηλώσεων 3 Εγκαίνια της χριστουγεννιάτικης γιορτής «Παραμυθοχώρα» 4 Παραμύθι χωρίς όνομα

Διαβάστε περισσότερα

Το Έργο χρηματοδοτείται από τον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο (Ισλανδία, Λιχτενστάιν, Νορβηγία), μέσω του ΔΟΜ, Διαχειριστική Αρχή του προγράμματος SOAM

Το Έργο χρηματοδοτείται από τον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο (Ισλανδία, Λιχτενστάιν, Νορβηγία), μέσω του ΔΟΜ, Διαχειριστική Αρχή του προγράμματος SOAM Το Έργο χρηματοδοτείται από τον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο (Ισλανδία, Λιχτενστάιν, Νορβηγία), μέσω του ΔΟΜ, Διαχειριστική Αρχή του προγράμματος SOAM Χρηματοδότηση Το Έργο χρηματοδοτείται από τον Ευρωπαϊκό

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Τρόφιμα (περιλαμβανομένων την διανομή φρέσκων τροφίμων, έτοιμων γευμάτων και βρεφικών τροφών)

Δελτίο Τύπου. Τρόφιμα (περιλαμβανομένων την διανομή φρέσκων τροφίμων, έτοιμων γευμάτων και βρεφικών τροφών) Ηγουμενίτσα, 13/ 07/2015 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ Αρ. Πρωτ: 1042 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ταχ/δνση : Π. Τσαλδάρη 18 Ταχ. Κωδ. : 46100, Ηγουμενίτσα ΠΡΟΣ : Μ.Μ.Ε ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Φωταγώγηση της Πόλης και του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου

Φωταγώγηση της Πόλης και του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου Φωταγώγηση της Πόλης και του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 4.15μ.μ. 5.00μ.μ. Η Ορχήστρα Εγχόρδων Νέων και η Παιδική Χορωδία του Παπαδάκειου Δημοτικού Ωδείου Λεμεσού με τη συμμετοχή της

Διαβάστε περισσότερα

Μαθητιάδα Δυτικής Μακεδονίας. Πρόγραμμα Χορηγίας

Μαθητιάδα Δυτικής Μακεδονίας. Πρόγραμμα Χορηγίας Μαθητιάδα Δυτικής Μακεδονίας Πρόγραμμα Χορηγίας 1. Εισαγωγή - Ο θεσμός της Μαθητιάδας & η δράση shape Ur future 2. Μαθητιάδα Δυτ. Μακεδονίας 3. Χορηγικό Πρόγραμμα εισαγωγή Όλα ξεκίνησαν το χειμώνα του

Διαβάστε περισσότερα

«Χριστουγεννιάτικη Πολιτεία» στην Κεντρική Πλατεία της Αγίας Παρασκευής σε συνεργασία του Δήμου μας με την Ένωση Επαγγελματιών Εμπόρων Βιοτεχνών

«Χριστουγεννιάτικη Πολιτεία» στην Κεντρική Πλατεία της Αγίας Παρασκευής σε συνεργασία του Δήμου μας με την Ένωση Επαγγελματιών Εμπόρων Βιοτεχνών «Χριστουγεννιάτικη Πολιτεία» στην Κεντρική Πλατεία της Αγίας Παρασκευής σε συνεργασία του Δήμου μας με την Ένωση Επαγγελματιών Εμπόρων Βιοτεχνών Αγίας Παρασκευής (ΕΝΕΒΑΠ), από 3/12/16 έως 4/1/17 με εορταστικές

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε.Σ. ΙΔΕΑ ΣΥΝΘΗΚΗ. Η Ιδέα του Ερυθρού Σταυρού:

Ε.Ε.Σ. ΙΔΕΑ ΣΥΝΘΗΚΗ. Η Ιδέα του Ερυθρού Σταυρού: Η Ιδέα του Ερυθρού Σταυρού: Η ιδέα του ερυθροσταυρισμού γεννήθηκε στο πεδίο της μάχης του Σολφερίνο από την αλτρουιστική διάθεση προσφοράς του Ερρίκου Ντυνάν προς τους τραυματίες στρατιώτες του πολέμου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΘΗΝΑ, ΙΟΥΝΙΟΣ 2014 ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ & ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ, PROLEPSIS Η ΑΝΑΓΚΗ Η οικονομική

Διαβάστε περισσότερα

- ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ ΣΤΙΣ 13-12-2015

- ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ ΣΤΙΣ 13-12-2015 Θ Ε Μ Α 5o Λήψη απόφασης για την διοργάνωση εκδηλώσεων «Φωταγώγησης Χριστουγεννιάτικου Δέντρου» στη Δημοτική Ενότητα Παιανίας στις 13-12-2015 και στη Δημοτική Ενότητα Γλυκών Νερών στις 11-12-2015 - Διάθεση

Διαβάστε περισσότερα

49o ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ QubicaAMF

49o ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ QubicaAMF 49o ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ QubicaAMF Krasnoyarsk, Ρωσία, 15 Νοεμβρίου - 24 Δεκεμβρίου 2013 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΙ ΤΕΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 10 13 Οκτωβρίου 2013 Τόπος Διεξαγωγής Αγώνων Πέμπτη 10 Οκτωβρίου έως Κυριακή

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟΔΟΥ Δ.Ο.Π.Α.Ρ. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Χριστουγεννιάτικο Χωριό στο Ροδίνι

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟΔΟΥ Δ.Ο.Π.Α.Ρ. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Χριστουγεννιάτικο Χωριό στο Ροδίνι ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟΔΟΥ Δ.Ο.Π.Α.Ρ. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Χριστουγεννιάτικο Χωριό στο Ροδίνι Εορταστικό Πρόγραμμα 24/12/2013-05/01/2014 Τρίτη 24/12/2013 ( Παραμονή Χριστουγέννων ) 10:00

Διαβάστε περισσότερα

(β) Αρμοδιότητες Τμήματος Πολιτισμού Αθλητισμού & Παιδείας (Αρμοδιότητες σε θέματα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης) 1. Μεριµνά για την εξασφάλιση των

(β) Αρμοδιότητες Τμήματος Πολιτισμού Αθλητισμού & Παιδείας (Αρμοδιότητες σε θέματα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης) 1. Μεριµνά για την εξασφάλιση των (β) Αρμοδιότητες Τμήματος Πολιτισμού Αθλητισμού & Παιδείας (Αρμοδιότητες σε θέματα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης) 1. Μεριµνά για την εξασφάλιση των κατάλληλων υλικοτεχνικών υποδοµών για την προσχολική

Διαβάστε περισσότερα

Παγκόσµια Εβδοµάδα ράσης για την Εκπαίδευση 2007

Παγκόσµια Εβδοµάδα ράσης για την Εκπαίδευση 2007 Παγκόσµια Εβδοµάδα ράσης για την Εκπαίδευση 2007 2 ο Γυµνάσιο Αγ. Βαρβάρας - Αθήνα Το σύνολο των µαθητών του σχολείου (273 µαθητές) συµµετείχαν στη δηµιουργία µιας µεγάλης ανθρώπινης αλυσίδας! 1 ο Γυµνάσιο

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2014 ΔΕΥΤΕΡΑ 22/9/14

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2014 ΔΕΥΤΕΡΑ 22/9/14 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2014 22/9/14 Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα χωρίς Αυτοκίνητο θα πραγματοποιηθούν δράσεις σε όλες τις τάξεις με στόχο τον προβληματισμό και την ευαισθητοποίηση των παιδιών σε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΥΝΗΤΙΚΑ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. 18/06/15 για τα τμήματα βρεφικό, μεταβρεφικό,

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. 18/06/15 για τα τμήματα βρεφικό, μεταβρεφικό, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Α. Στις 11 Ιουνίου 2015 (ημέρα Πέμπτη) και ώρα 18.15 θα πραγματοποιηθεί διάλεξη για τους γονείς του νηπιαγωγείου με θέμα: Μετάβαση από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό. Ομιλήτρια θα είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2006.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2006. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2006. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2006 ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΚΟΜΠΑΝΙΑ ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 9.00 μ.μ. τιμή εισιτηρίου"!

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΜΗΜΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΜΗΜΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΜΗΜΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΜΑΘΗΜΑ: ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΘΗΓ. ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ: κ. Κυπαρίση Γεωργία ΘΕΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΑΙ ΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ της Λιανού Ειρήνης

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ Άρθρο 1 Κανονισμός ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ Με τον κανονισμό αυτό ρυθμίζεται η λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Νέας Σμύρνης. Ο κανονισμός αυτός

Διαβάστε περισσότερα

&

& www.emfasisfoundation.org 2104066140 & 6946617113 info@emfasisfoundation.org ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ EMFASIS 3 ΔΡΑΣΕΙΣ & ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ. 6 ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ EMFASIS... 15 ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Τίτλος έργου: Traffic Snake Game Network TSGN ιάρκεια έργου: 3 έτη (Φεβρουάριος 2014 Ιανουάριος 2017)

Τίτλος έργου: Traffic Snake Game Network TSGN ιάρκεια έργου: 3 έτη (Φεβρουάριος 2014 Ιανουάριος 2017) Τίτλος έργου: Traffic Snake Game Network TSGN ιάρκεια έργου: 3 έτη (Φεβρουάριος 2014 Ιανουάριος 2017) Συμμετέχουσες χώρες εταίροι: 18 Σε τι αφορά το TSGN? Το έργο The Traffic Snake Game Network αφορά σε

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ 2ο : «Ενημέρωση μελών ΠΟΔΠ και ΟΔΠ της Π.Δ.Ε. Αττικής»

ΘΕΜΑ 2ο : «Ενημέρωση μελών ΠΟΔΠ και ΟΔΠ της Π.Δ.Ε. Αττικής» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ηράκλειο, 23-11-2015 Αριθ. Εγκ.: Φ. 34.1/10/10437 ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚ/ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π. & Δ. ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Β ΑΘΗΝΑΣ ΠΡΟΣ: Σχολικές

Διαβάστε περισσότερα

Α Κύκλος: 1 14 Ιουλίου 2013

Α Κύκλος: 1 14 Ιουλίου 2013 Α Κύκλος: 1 14 Ιουλίου 2013 ΔΕΥΤΕΡΑ, 1 Ιουλίου Άφιξη στο ξενοδοχείο Ιλισός και τακτοποίηση στα δωμάτια 17:30 Κέρασμα και συνάντηση με τους υπεύθυνους των Θερινών Σχολείων 20:30-23:00 ΤΡΙΤΗ, 2 Ιουλίου 09:30-10:00

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα 1ο: «Παραλαβή εκπαιδευτικού υλικού Γερά Δόντια.Καλύτερη Υγεία»

Θέμα 1ο: «Παραλαβή εκπαιδευτικού υλικού Γερά Δόντια.Καλύτερη Υγεία» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π. & Δ. ΕΚΠ/ΣΗΣ ΔΥΤ.ΕΛΛΑΔΑΣ Δ/ΝΣΗ ΠΡΩΤ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΧΑΪΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ Ταχ. Δ/νση : Γούναρη 217 26110 ΠΑΤΡΑ Υπεύθυνη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ «ΠΑΣΧΑ 2013»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ «ΠΑΣΧΑ 2013» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ «ΠΑΣΧΑ 2013» Ο Δήμος Λαρισαίων και ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Επιστημών Λάρισας σας προσκαλούν στις εκδηλώσεις «ΠΑΣΧΑ 2013» ΠΕΜΠΤΗ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013 7.30 το απόγευμα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 23 ο /12-9-2013 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 980/2013

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 23 ο /12-9-2013 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 980/2013 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 23 ο /12-9-2013 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 980/2013 ΘΕΜΑ 49 ο Έγκριση συνδιοργάνωσης εκδηλώσεων Π.Ε. Λάρισας. ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων. Παρασκευή 12/12. Κυριακή 14/12. Σάββατο 13/12. Δευτέρα 15/12

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων. Παρασκευή 12/12. Κυριακή 14/12. Σάββατο 13/12. Δευτέρα 15/12 Πρόγραμμα Εκδηλώσεων Παρασκευή 12/12 17:00 22:00 Ο ΑΪ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ Περιμένει μικρούς και μεγάλους για να. 18:00 ΕΓΚΑΙΝΙΑ με Μάρκο Σεφερλή και τους συντελεστές του "Mega με Μία". Θα παρευρεθεί

Διαβάστε περισσότερα