ΟΜΙΛΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΥΓΕΝΟΥΣ ΑΜΙΛΛΑΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΟΜΙΛΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΥΓΕΝΟΥΣ ΑΜΙΛΛΑΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ"

Transcript

1 ΟΜΙΛΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΥΓΕΝΟΥΣ ΑΜΙΛΛΑΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ Σκοπός του ομίλου είναι οι μαθητές να αναπτύξουν μια σειρά από διάφορες αθλητικές δραστηριότητες τις οποίες είναι δύσκολο να κάνουν εκτός σχολείου, είτε γιατί έχουν λίγο ελεύθερο χρόνο είτε γιατί οι δραστηριότητες αυτές δεν είναι πλέον στις πρώτες προτεραιότητες των νέων ατόμων που σχετίζονται με την ψυχαγωγία τους. Επίσης να αντιληφθούν την σημασία της ευγενούς άμιλλας στον αθλητισμό όταν σήμερα πληθαίνουν τα φαινόμενα εμπορευματοποίησης αλλά και οικονομικού ανταγωνισμού σε ατομικό ή ομαδικό επίπεδο. Ακόμα μέσα από αθλητικές δραστηριότητες επιτυγχάνεται η ομαλή ένταξη των ατόμων σε ομάδες με σκοπό την αθλητική τους κοινωνικοποίηση, δηλαδή να μάθουν τους κανόνες λειτουργίας αυτών των ομάδων καθώς και τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις που έχουν. Έτσι μέσα από δράσεις στις οποίες οι μαθητές συμμετείχαν είτε σαν αθλητές, είτε σαν θεατές, είτε σαν αποδέκτες ηλεκτρονικού υλικού ( προβολή video ) προσπαθήσαμε να ερμηνεύσουμε συμπεριφορές και να συζητήσουμε τις αιτίες εκδήλωσής τους καθώς και τους τρόπους αντιμετώπισής τους. Παρακολουθήσαμε αγώνες ομαδικών και ατομικών αθλημάτων όπως ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλλει, στίβο, επιτραπέζια αντισφαίριση κ.λ.π από το διαδίκτυο και έπειτα συζητούσαμε τις συμπεριφορές αθλητών, παραγόντων, διαιτητών και θεατών. Σκοπός μας ήταν να αναδείξουμε τις θετικές συμπεριφορές και να προβληματιζόμαστε με τις αρνητικές. Διοργανώθηκε εσωτερικό σχολικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου 5Χ5 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του σχολείου μας. Μετά από κάθε αγωνιστική δράση ακολουθούσε συζήτηση για συμπεριφορές αθλητών και θεατών. Στα ομαδικά αθλήματα προσπαθούμε να προτάξουμε το «εμείς» από το «εγώ», την ομαδικότητα από την ατομικότητα. Επιβραβεύουμε τις θετικές συμπεριφορές και προσπαθούμε να εξηγήσουμε τις αρνητικές με σκοπό να μην εμφανιστούν στο μέλλον. Δώσαμε έμφαση στον αυτοέλεγχο αθλητών και θεατών γιατί αυτός αποτελεί σημαντικό κομμάτι του προληπτικού κοινωνικού ελέγχου.

2 Αναλύσαμε την σημασία υπακοής των αθλητών στις αποφάσεις των προπονητών και των διαιτητών. Προσπαθήσαμε να γίνει αντιληπτός ο διαφορετικός ρόλος σε μια αθλητική δραστηριότητα που έχει ο καθένας από τους συμμετέχοντες σε αυτήν. Άλλος ο ρόλος του αθλητή, άλλος του προπονητή, άλλος του διαιτητή, άλλος του παράγοντα και άλλος ο ρόλος του θεατή. Σημαντικό στοιχείο αποτελεί να μην εμπλέκεται καθένας με περισσότερους ρόλους αλλά να περιορίζεται στην άσκηση του δικού του ρόλου γιατί έτσι αποφεύγονται τριβές και αντικοινωνικές συμπεριφορές. Τέλος διοργανώσαμε στις εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου της πόλις μας πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης ( πινγκ- πονγκ ) με σκοπό να αναδείξουμε τις ικανότητες των μαθητών σε ατομικό επίπεδο. Π Ρ Ω Τ Α Θ Λ Η Μ Α Π Ο Δ Ο Σ Φ Α Ι Ρ Ο Υ Α Γ Ω Ν Α Σ Β1 Γ1 Α Π Ο Τ Ε Λ Ε Σ Μ Α 4 5 Το Γ1 ξεκίνησε πιο δυνατά τον αγώνα με αποτέλεσμα να αιφνιδιάσει το Β1.Προηγήθηκε στο σκόρ με 4 1, όμως η συνέχεια δεν ήταν η αναμενόμενη για το Γ1.Προφανώς οι παίκτες του

3 θεώρησαν ότι ο αγώνας είχε κριθεί και χαλάρωσαν τις προσπάθειές τους.το Β1 ανασυντάχθηκε, ανέβασε την απόδοσή του και ισοφάρισε σε 4 4.Ο αγώνας ήταν σαν να ξεκινούσε πάλι από την αρχή με τις δύο ομάδες να αγωνίζονται για την νίκη από την ίδια αφετηρία.ο αγώνας κρίθηκε δύο λεπτά πρίν τη λήξη του με ένα όμορφο γκόλ που πέτυχε το Γ1.

4 Α Γ Ω Ν Α Σ Β2 Β3 Α Π Ο Τ Ε Λ Ε Σ Μ Α 5 10 Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα φάνηκε η ανωτερότητα του Β3, που έδωσε γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι, που δεν μπόρεσε να ακολουθήσει το Β2 γι αυτό και περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο. Γρήγορα το Β3 προηγήθηκε με 2 0 και λίγο αργότερα με 5 0. Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, το Β3 χαλάρωσε και έτσι το Β2 μείωσε το σκόρ σε 5 2 χωρίς όμως να καταφέρει να γίνει περισσότερο απειλητικό.τελικά το Β3 σημείωσε άλλα πέντε γκόλ και ο αγώνας κρίθηκε οριστικά. Α Γ Ω Ν Α Σ Α2 Γ2 Α Π Ο Τ Ε Λ Ε Σ Μ Α 4 2 Από την αρχή φάνηκε ότι οι δύο ομάδες είναι ισοδύναμες, είχαμε δυνατές μονομαχίες μεταξύ των παικτών και λίγες ευκαιρίες για γκόλ.προηγήθηκε το Α2 αλλά το Γ2 ισοφάρισε πρίν τη λήξη του ημιχρόνου.με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου το Α2 ηταν καλύτερο, πίεσε τους αντίπαλους, επέβαλλε ένα γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι που δεν μπόρεσε να ακολουθήσει το Γ2 και σημείωσε τρία τέρματα. Το σκόρ έγινε 4-1 υπέρ του Α2.Το Γ2 μάλλον απογοητεύθηκε και δεν μπόρεσε να αντιδράσει.το μόνο που κατάφερε προς το τέλος του αγώνα ήταν να μειώσει σε 4-2.

5

6 Α Γ Ω Ν Α Σ Α1 Γ3 Α Π Ο Τ Ε Λ Ε Σ Μ Α 1 1 ( 3 2 ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ) Ίσως ήταν ο πιο αμφίρροπος αγώνας του πρωταθλήματος.οι δύο ομάδες είχαν καλούς παίκτες, αμυντικούς που δεν επέτρεπαν στους επιθετικούς του αντίπαλου να δημιουργούν ευκαιρίες και επιθετικούς που εξουδετερώνονταν από τους αμυντικούς.χαρακτηριστικό επίσης του αγώνα οι δυνατές μονομαχίες των ποδοσφαιριστών πάντα σε αθλητικά πλαίσια.στο σκόρ προηγήθηκε το Α1 και ισοφάρισε το Γ3.Παρά τις προσπάθειες των ομάδων το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τις ομάδες ισόπαλες με 1-1.Ξεκίνησε η διαδικασία των πέναλτι για να έχουμε τον νικητή που θα προκρίνονταν στην επόμενη φάση του προταθλήματος.η ψυχραιμία, η τύχη και η ευστοχία θα έκριναν την πρόκριση.αυτά τα στοιχεία τα είχε το Α1 που σημείωσε τρία τέρματα έναντι δυο του Γ3. ΣΤΗΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Π Ρ Ο Κ Ρ Ι Ν Ο Ν Τ Α Ι Α1 Α2 Β3 Γ1

7 ΚΛΗΡΩΣΗ ΗΜΙΤΕΛΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ Α1 Γ1 Α2 Β3 Α Γ Ω Ν Ε Σ Η Μ Ι Τ Ε Λ Ι Κ Η Σ Φ Α Σ Η Σ Α Γ Ω Ν Α Σ Α1 Γ 1 Α Π Ο Τ Ε Λ Ε Σ Μ Α 8 3 Ξεκίνησε το παιχνίδι με δυνατές μονομαχίες και δυνατά μαρκαρίσματα.οι αμυντικοί των δύο ομάδων αντιμετώπιζαν με επιτυχία τους επιθετικούς των αντίπαλων.όσο περνούσε η ώρα το Α1 κατάφερε να δώσει γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι, δημιουργούσε περισσότερες ευκαιρίες για γκόλ και αξιοποιώντας κάποια από αυτές προηγήθηκε στο σκόρ.λίγο αργότερα το Α1 διπλασίασε τα τέρματά του. Το Γ1 δεν απογοητεύθηκε, ανέβασε την απόδοση του και μείωσε σε 2 1.Το Α1 όμως έδειχνε να είναι σε καλύτερη κατάσταση από το Γ1 και έτσι σημείωσε άλλα δύο τέρματα και το σκόρ έγινε 4 1.Η ψυχολογία του Α1 ήταν στα ύψη είχε επιβάλλει το παιχνίδι του στους αντίπαλους και ανέβασε το σκόρ σε 5 1.Το Γ1 κατέβαλλε φιλότιμες προσπάθειες, έκανε ευκαιρίες και μείωσε σε 5 3 αναπτερώνοντας τις ελπίδες του για κάτι καλύτερο.οι ελπίδεςτου Γ1 γρήγορα έσβησαν όταν το Α1 έβαλλε έκτο γκόλ και το σκόρ έγινε 6 3.Το τέλος του αγώνα βρήκε το Α1 νικητή με 8 3 και τους παίκτες του να πανηγυρίζουν την πρόκρισή του στον τελικό.

8

9 Α Γ Ω Ν Α Σ Β3 Α2 Α Π Ο Τ Ε Λ Ε Σ Μ Α 7 5 Από την αρχή του αγώνα φαινόταν το πάθος των παικτών και των δύο ομάδων για τη νίκη που θα τους έδινε το εισιτήριο για τον τελικό.κάθε ομάδα πίστευε ότι μπορούσε να είναι αυτή η νικήτρια.οι δυνατές μονομαχίες στον αέρα, τα δυνατά μαρκαρίσματα στο έδαφος και τα δυνατά σούτ ήταν τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού.το Β3 προηγήθηκε αλλά το Α2 γρήγορα όχι μόνο ισοφάρισε αλλά κατάφερε να πετύχει κι άλλο τέρμα και έτσι το σκόρ έγινε 2 1 υπέρ του Α2.Το Β3 αιφνιδιάστηκε, όμως κατάφερε συνέλθει και με αντεπίθεση σημείωσε δύο τέρματα και προηγήθηκε με 3 2.Ενας αγώνας με συνεχείς ανατροπές και την αγωνία αποτυπωμένη στα πρόσωπα των ποδοσφαιριστών.το Β3 ανεβάζει το σκόρ σε 5 2 και νομίζει ότι αυτή θα είναι η νικήτρια ομάδα, όμως το Α2 δεν έχει παραδώσει τα όπλα και μειώνει σε 5 4.Τελικά το Β3 είναι ο νικητής με 7 5.Οι παίκτες του Β3 χαίρονται τη νίκη τους επί ενός δύσκολου αντίπαλου και είναι η δεύτερη αμάδα του τελικού.

10 Ο Μ Ε Γ Α Λ Ο Σ Τ Ε Λ Ι Κ Ο Σ Α 1 - Β 3 Α Π Ο Τ Ε Λ Ε Σ Μ Α 7 4 Η στιγμή του μεγάλου τελικού έφτασε για τις δύο ομάδες.το Β3 μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα σε σχέση με το Α1 που φαινόταν μάλλον εκτός κλίματος για έναν τέτοιο αγώνα.το Β3 πίεζε τους αντίπαλους και προηγήθηκε με 2 0.Το Α1 έδειχνε μια ομάδα χωρίς πάθος και πολύ αγχωμένη σε σχέση με το Β3 που έβγαζε δύναμη, πάθος και είχε επίθεση που έκανε ότι ήθελε την αντίπαλη άμυνα.στη συνέχεια το Α1 ξύπνησε από το λήθαργό του, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα, ξαναμπήκε στον αγώνα, μείωσε σε 2 1 και πριν τελειώσει το ημίχρονο ισοφάρισε σε 2 2.Όλα λοιπόν ξεκινούν πάλι από την αρχή.με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου το Α1 προηγήθηκε με 3 2 και λίγο αργότερα με 4 2.Το Β3 έμοιαζε σαν να μην υπήρχε στο γήπεδο.λίγο αργότερα το Β3 μειώνει σε 4 3 και ξαναμπαίνει στο μάτς.το Α1 κάνει το 5-3 και το Β3 το 5 4 και προσπαθεί να ισοφαρίσει.δημιουργεί ευκαιρίες αλλά δεν τις αξιοποιεί και έτσι αντί να γίνει το 5 5 γίνεται το 6 4 για το Α1 με γκόλ που αμφισβητείται από το Β3.Το Β3 δεν έχει τις ψυχικές δυνάμεις να ανατρέψει το αποτέλεσμα και το τέλος του μάτς βρίσκει το Α1 νικητή του τελικού με 7 4.

11 Π Ρ Ω Τ Α Θ Λ Η Μ Α Ε Π Ι Τ Ρ Α Π Ε Ζ Ι Α Σ Α Ν Τ Ι Σ Φ Α Ι Ρ Ι Σ Η Σ Στο πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης ( πίνγκ-πόνγκ) συμμετείχαν 20 μαθητές. Αρκετοί από τους αγώνες ήταν αμφίρροποι και κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Στους προημιτελικούς προκρίθηκαν οι μαθητές Λαγκαδας, Βαμβακούλας, Καμπουρόπουλος, Βουλμές, Βούλγαρης, Ψημίτης. Προβατάς και Ματζουράνης. Στους προημιτελικούς τα αποτελέσματα ήταν. ΛΑΓΚΑΔΑΣ ΚΑΜΠΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ 3 0 ΒΑΜΒΑΚΟΥΛΑΣ ΒΟΥΛΜΕΣ 3 0 ΨΗΜΙΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ 3 2 ΜΑΤΖΟΥΡΑΝΗΣ ΠΡΟΒΑΤΑΣ 3-0 Στους ημιτελικούς τα ζευγάρια ήταν. ΛΑΓΚΑΔΑΣ ΜΑΤΖΟΥΡΑΝΗΣ 4 0 ΒΑΜΒΑΚΟΥΛΑΣ ΨΗΜΙΤΗΣ 4-1 Ο τελικός ήταν μεταξύ του ΒΑΜΒΑΚΟΥΛΑ του Γ1 και του ΛΑΓΚΑΔΑ του Α2. Νικητής του σχολικού πρωταθλήματος ήταν ο ΒΑΜΒΑΚΟΥΛΑΣ που νίκησε τον ΛΑΓΚΑΔΑ με 4 2.

Στις λεπτομέρειες στον τελικό Γαλλία και Βέλγιο

Στις λεπτομέρειες στον τελικό Γαλλία και Βέλγιο Στις λεπτομέρειες στον τελικό Γαλλία και Βέλγιο Καλημέρα σας, η ώρα των ημιτελικών έφτασε και σήμερα θα γνωρίζουμε την μία ομάδα του τελικού του Μουντιάλ, όπου θα μπορέσει να διεκδικήσει το μεγάλο τρόπαιο.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕΚ Ολυμπιακός, πράξη τρίτη στο ΟΑΚΑ

ΑΕΚ Ολυμπιακός, πράξη τρίτη στο ΟΑΚΑ ΑΕΚ Ολυμπιακός, πράξη τρίτη στο ΟΑΚΑ Καλημέρα σας, δεν υπάρχει ποιότητα στο μεσοβδομαδιάτικο αγωνιστικό πρόγραμμα για αυτό το λόγο, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή των προτεινόμενων σημείων.

Διαβάστε περισσότερα

Τα πάντα ανοικτά στο Τότεναμ Γιουβέντους

Τα πάντα ανοικτά στο Τότεναμ Γιουβέντους Τα πάντα ανοικτά στο Τότεναμ Γιουβέντους Καλημέρα σας, συνεχίζονται σήμερα οι επαναληπτικοί αγώνες τς φάσης του 16 του Τσάμπιονς Λιγκ με δύο ματς, τα οποία είναι και τα δύο στην Αγγλία. Θέση στη οχτάδα,

Διαβάστε περισσότερα

EURO U19 2015: Έχασε αλλά πέρασε στους «4» η Ελλάδα! ΓΑΛΛΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ 2-0

EURO U19 2015: Έχασε αλλά πέρασε στους «4» η Ελλάδα! ΓΑΛΛΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ 2-0 Η Εθνική Νέων πρόσθεσε άλλη μια μεγάλη στιγμή στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2015! Η ελληνική ομάδα ηττήθηκε 2-0 στην Κατερίνη από τη νικήτρια

Διαβάστε περισσότερα

ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ SUPER LEΑGUE ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : Κ20 / Κ17 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ. Ο αγώνας διεξήχθη (πόλη) : έναρξης : ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΑΤΩΝ : ΓΗΠΕΔΟ : ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ SUPER LEΑGUE ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : Κ20 / Κ17 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ. Ο αγώνας διεξήχθη (πόλη) : έναρξης : ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΑΤΩΝ : ΓΗΠΕΔΟ : ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΩΝ 1, 15125 ΜΑΡΟΥΣΙ FAX: 210 68 57 464 210 68 37 885 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ SUPER LEΑGUE ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : Κ20 / Κ17 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ Ο αγώνας διεξήχθη

Διαβάστε περισσότερα

Τα πάντα ανοικτά στο Μπάγερν Μονάχου Ρεάλ Μαδρίτης

Τα πάντα ανοικτά στο Μπάγερν Μονάχου Ρεάλ Μαδρίτης Τα πάντα ανοικτά στο Μπάγερν Μονάχου Ρεάλ Μαδρίτης Καλημέρα σας, συνεχίζουμε σε Ευρωπαϊκούς ρυθμούς και Champions League, αφού είναι εβδομάδα ημιτελικών στους δύο Ευρωπαϊκούς θεσμούς. Σήμερα, πραγματοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

Μόνο δύο ομάδες χωράει ο τελικός του Γιουρόπα Λιγκ

Μόνο δύο ομάδες χωράει ο τελικός του Γιουρόπα Λιγκ Μόνο δύο ομάδες χωράει ο τελικός του Γιουρόπα Λιγκ Καλημέρα σας, χτες προέκυψε το ζευγάρι του μεγάλου τελικού της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, το οποίο είναι Ρεάλ Μαδρίτης Λίβερπουλ, που είχαν

Διαβάστε περισσότερα

Οριστικοποιείται η τελική τετράδα του Europa League

Οριστικοποιείται η τελική τετράδα του Europa League Οριστικοποιείται η τελική τετράδα του Europa League Καλημέρα σας, χτες βγήκε η τελική τετράδα του Τσάμπιονς Λιγκ και σήμερα θα οριστικοποιηθεί και οι τέσσερις ομάδες που θα διεκδικήσουν του τρόπαιο του

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλος τελικός Γαλλία Κροατία για το Μουντιάλ 2018

Μεγάλος τελικός Γαλλία Κροατία για το Μουντιάλ 2018 Μεγάλος τελικός Γαλλία Κροατία για το Μουντιάλ 2018 Η ώρα του μεγάλου τελικού του παγκοσμίου κυπέλλου 2018 που διεξάγεται στα γήπεδα της Ρωσίας, έφτασε και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω του. Όλοι

Διαβάστε περισσότερα

Δύο μονομαχίες στα προημιτελικά του Copa America

Δύο μονομαχίες στα προημιτελικά του Copa America Δύο μονομαχίες στα προημιτελικά του Copa America Συνεχίζονται οι προημιτελικοί του Copa America, όπου με την ολοκλήρωση τους θα προκύψει η τελική τετράδα του θεσμού, διεκδικώντας το μεγάλο τρόπαιο. Σήμερα,

Διαβάστε περισσότερα

Κροατία ή Αγγλία στον τελικό με την Γαλλία

Κροατία ή Αγγλία στον τελικό με την Γαλλία Κροατία ή Αγγλία στον τελικό με την Γαλλία Καλημέρα σας, αργά το βράδυ θα γνωρίζουμε το ζευγάρι του μεγάλου τελικού του παγκοσμίου κυπέλλου για το έτος 2018. Η Γαλλία χτες, απέκλεισε το Βέλγιο και έκλεισε

Διαβάστε περισσότερα

Με το μυαλό στο πρωτάθλημα πολλές ομάδες

Με το μυαλό στο πρωτάθλημα πολλές ομάδες Με το μυαλό στο πρωτάθλημα πολλές ομάδες Καλημέρα σε όλους σας, ιδιαίτερα φτωχό το αγωνιστικό πρόγραμμα, με ελάχιστες επιλογές για το στοίχημα, οι αναμετρήσεις του κυπέλλου, τις κάνουν ακόμα πιο δύσκολες.

Διαβάστε περισσότερα

Για την 3η θέση Βέλγιο και Αγγλία στον μικρό τελικό

Για την 3η θέση Βέλγιο και Αγγλία στον μικρό τελικό Για την 3η θέση Βέλγιο και Αγγλία στον μικρό τελικό Γεία σας, μία ημέρα πριν τον μεγάλο τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου, διεξάγεται ο μικρός τελικός, για την τρίτη θέση του θεσμού. Ο μικρός τελικός, δεν

Διαβάστε περισσότερα

Για την ανατροπή η ΑΕΚ στο κύπελλο Ελλάδας

Για την ανατροπή η ΑΕΚ στο κύπελλο Ελλάδας Για την ανατροπή η ΑΕΚ στο κύπελλο Ελλάδας Καλημέρα σας, σχεδόν γεμάτο το αγωνιστικό πρόγραμμα σήμερα, με αρκετές επιλογές σε πολλά ματς. Σήμερα, υπάρχει ο δεύτερος επαναληπτικός του κυπέλλου Ελλάδος,

Διαβάστε περισσότερα

O «νέος» Θρύλος είναι ευρωπαίος! Σύνταξη-επιμέλεια: Χάρης Περτέσης Παρασκευή, :34

O «νέος» Θρύλος είναι ευρωπαίος! Σύνταξη-επιμέλεια: Χάρης Περτέσης Παρασκευή, :34 Μπορεί ο Ολυμπιακός να το «πάλευε» για αρκετά χρόνια στο Τσάμπιονς Λιγκ, χωρίς να έχει τα αποτελέσματα που θα ήθελε ο κόσμος του, ωστόσο αυτή τη φορά τα κατάφερε και, μάλιστα, με τον καλύτερο τρόπο! Η

Διαβάστε περισσότερα

Δύο μάχες για τον τελικό του Κόπα Άφρικα

Δύο μάχες για τον τελικό του Κόπα Άφρικα Δύο μάχες για τον τελικό του Κόπα Άφρικα Στην ημιτελική φάση έχει φτάσει η διοργάνωση του Κόπα Άφρικα 2019 και πλέον θα προκύψει το μεγάλο ζευγάρι του τελικού, από όπου θα βγει ο νικητής του θεσμού. Οι

Διαβάστε περισσότερα

Στοιχηματική ημέρα με φαβορί στο Μουντιάλ 2018

Στοιχηματική ημέρα με φαβορί στο Μουντιάλ 2018 Στοιχηματική ημέρα με φαβορί στο Μουντιάλ 2018 Καλημέρα σας, συνεχίζουμε non stop στο Παγκόσμιο κύπελλο στα γήπεδα της Ρωσίας, ήδη βρισκόμαστε στην δεύτερη αγωνιστική των ομίλων, που μπορεί να κρίνει πολλά

Διαβάστε περισσότερα

Κατανόηση προφορικού λόγου

Κατανόηση προφορικού λόγου Κατανόηση προφορικού λόγου Επίπεδο Γ Πρώτη διδακτική πρόταση ΠΡΟΠΟ Ενδεικτική διάρκεια: Ομάδα-στόχος: Διδακτικός στόχος: 1 διδακτική ώρα ενήλικοι μαθητές Γ επιπέδου κατανόηση αθλητικής εκπομπής (τυχερά

Διαβάστε περισσότερα

Κράσνονταρ Ολυμπιακός για τους ομίλους του Champions League

Κράσνονταρ Ολυμπιακός για τους ομίλους του Champions League Κράσνονταρ Ολυμπιακός για τους ομίλους του Champions League Ξεκινούν σήμερα οι επαναληπτικοί των Play Off του Champions League, για να προκύψουν οι τελευταίες ομάδες των ομίλων του θεσμού. Ο Ολυμπιακός

Διαβάστε περισσότερα

Τα αποτελέσµατα της 7 ης Αγωνιστικής στον Α όµιλο:

Τα αποτελέσµατα της 7 ης Αγωνιστικής στον Α όµιλο: ΗΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΤΜΗΜΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Ταχ. /νση:στάδιο Ρεθύµνου(Σοχώρα) Τηλ:28310 57044,Τηλ./Fax: 28310 29550 Εmail: sports.rethymno@gmail.com Πληροφορίες: Σκουλούδης Ναπολέων Ρέθυµνο 01/04/14 ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΘΕΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Τα πάντα ανοικτά σήμερα στο Παγκόσμιο κύπελλο

Τα πάντα ανοικτά σήμερα στο Παγκόσμιο κύπελλο Τα πάντα ανοικτά σήμερα στο Παγκόσμιο κύπελλο Καλημέρα σας, βρισκόμαστε ήδη στην δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Μουντιάλ και τα πάντα είναι ακόμα ανοικτά, εκτός του πρώτου ομίλου που φαίνεται να έχει

Διαβάστε περισσότερα

Στον δρόμο για τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ

Στον δρόμο για τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ Στον δρόμο για τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ Καλημέρα σας, ολοκληρώθηκαν χτες οι πρώτες αναμετρήσεις των προημιτελικών του Champions League, όπου μας πρόσφεραν έντονες συγκινήσεις, με ένα εκπληκτικό γκολ

Διαβάστε περισσότερα

Τον πρώτο λόγο η Αγγλία με την Σουηδία

Τον πρώτο λόγο η Αγγλία με την Σουηδία Τον πρώτο λόγο η Αγγλία με την Σουηδία Καλημέρα σας, ολοκληρώνονται σήμερα οι προημιτελικοί του παγκοσμίου κυπέλλου και θα προκύψει το δεύτερο ζευγάρι των ημιτελικών του Μουντιάλ 2018. Η έκπληξη της διοργάνωσης

Διαβάστε περισσότερα

Κρίνονται η πρωτιά και η τρίτη θέση στον 3ο όμιλο

Κρίνονται η πρωτιά και η τρίτη θέση στον 3ο όμιλο Κρίνονται η πρωτιά και η τρίτη θέση στον 3ο όμιλο Ολοκληρώθηκαν χτες οι δύο πρώτοι όμιλοι του Copa America και έχουν προκύψει οι ομάδες που θα συνεχίσουν στον θεσμό. Σήμερα, τελειώνει ο τρίτος και τελευταίος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ 42, ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ (30 ΓΡΑΜΜΕΣ) ΦΑΞ: ,

ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ 42, ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ (30 ΓΡΑΜΜΕΣ) ΦΑΞ: , ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ 42, 10678 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ. 210.33.86.300 (30 ΓΡΑΜΜΕΣ) ΦΑΞ: 210.38.07.656, 210.38.23.738 ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ: 1. ΚΕΔ/ΕΠΟ ΤΗΛ. 210 9891839-210 9854804

Διαβάστε περισσότερα

Βγαίνει και η οχτάδα του Γιουρόπα Λιγκ

Βγαίνει και η οχτάδα του Γιουρόπα Λιγκ Βγαίνει και η οχτάδα του Γιουρόπα Λιγκ Γεία χαρά σε όλους, χτες βγήκε η τελική οχτάδα του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου θα μας προσφέρει, όπως πάντα έντονες συγκινήσεις στους προημιτελικούς. Σήμερα, διεξάγονται

Διαβάστε περισσότερα

Νάπολι Άρσεναλ για μία θέση στα ημιτελικά

Νάπολι Άρσεναλ για μία θέση στα ημιτελικά Νάπολι Άρσεναλ για μία θέση στα ημιτελικά Μετά την χθεσινή γεμάτη ποδόσφαιρο ημέρα, από όπου βγήκαν οι τέσσερις ομάδες του Champions League, με πολλές ανατροπές και εξαιρετικές ενέργειες. Σήμερα, έχουν

Διαβάστε περισσότερα

Αφού έχετε μπει στη σελίδα pamestoixima.gr, πατάτε πάνω αριστερά, την επιλογή

Αφού έχετε μπει στη σελίδα pamestoixima.gr, πατάτε πάνω αριστερά, την επιλογή 1. ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ Διαδικασία Αφού έχετε μπει στη σελίδα pamestoixima.gr, πατάτε πάνω αριστερά, την επιλογή "ΣΤΟΙΧΗΜΑ" και μπορείτε να δείτε τις ενότητες που περιγράφονται παρακάτω. Στην αριστερή μπάρα επιλογών

Διαβάστε περισσότερα

Βγαίνουν τα ζευγάρια των ημιτελικών του Copa America

Βγαίνουν τα ζευγάρια των ημιτελικών του Copa America Βγαίνουν τα ζευγάρια των ημιτελικών του Copa America Ολοκληρώνεται σήμερα η προημιτελική φάση του Copa America με το τελευταίο παιχνίδι για αυτή την φάση. Ήδη το πρώτο ζευγάρι των ημιτελικών θα είναι Βραζιλία

Διαβάστε περισσότερα

Γρηγόρης Θ. Παπανίκος Αντιπρόεδρος του ΠΣΑΟΣ & Επίτιμος Καθηγητής Οικονομικών Επιστημών Πανεπιστήμιο Στέρλιγκ (University of Stirling), Η.Β.

Γρηγόρης Θ. Παπανίκος Αντιπρόεδρος του ΠΣΑΟΣ & Επίτιμος Καθηγητής Οικονομικών Επιστημών Πανεπιστήμιο Στέρλιγκ (University of Stirling), Η.Β. Γρηγόρης Θ. Παπανίκος Αντιπρόεδρος του ΠΣΑΟΣ & Επίτιμος Καθηγητής Οικονομικών Επιστημών Πανεπιστήμιο Στέρλιγκ (University of Stirling), Η.Β. Ξένοι Ποδοσφαιριστές και Ευρωπαϊκές Επιδόσεις: Η Περίπτωση του

Διαβάστε περισσότερα

Σκληρές μονομαχίες στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ

Σκληρές μονομαχίες στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ Σκληρές μονομαχίες στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ Καλημέρα σας, έφτασαν οι μέρες που όλοι περιμένουμε με τους προημιτελικούς της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Σήμερα, διεξάγονται δύο μονομαχίες,

Διαβάστε περισσότερα

Προβάδισμα στις έδρες στο Τσάμπιονς Λιγκ

Προβάδισμα στις έδρες στο Τσάμπιονς Λιγκ Προβάδισμα στις έδρες στο Τσάμπιονς Λιγκ Καλημέρα σε όλους σας, σήμερα Τρίτη, διεξάγονται δύο παιχνίδια για την φάση των 16 του Champions League και θα μας δώσουν τις δύο προτελευταίες ομάδες της τελικής

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ και ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 8x8 ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2017 Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ αφού έλαβε υπ όψη της: α) το Καταστατικό της β) την από 17/03/2017 απόφαση του Διοικητικού

Διαβάστε περισσότερα

Με την δύναμη της Τούμπας στους ομίλους

Με την δύναμη της Τούμπας στους ομίλους Με την δύναμη της Τούμπας στους ομίλους Καλημέρα σας, μετά την πρόκριση της ΑΕΚ στους ομίλους, το ίδιο θέλει να κάνει σήμερα και ο ΠΑΟΚ, απέναντι στην Μπενφίκα και έτσι να έχουμε δύο ομάδες στην τελική

Διαβάστε περισσότερα

Αγγλικός εμφύλιος Τσέλσι Άρσεναλ για το Europa League

Αγγλικός εμφύλιος Τσέλσι Άρσεναλ για το Europa League Αγγλικός εμφύλιος Τσέλσι Άρσεναλ για το Europa League Έφτασε πλέον η ώρα του μεγάλου τελικού για τον δεύτερο την τάξη Ευρωπαϊκό θεσμό, το Europa League. Στον τελικό θα βρεθούν δύο ομάδες από την Αγγλία

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες δύο ομάδες στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος

Άλλες δύο ομάδες στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος Άλλες δύο ομάδες στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος Μετά την μεγάλη πρόκριση της ΑΕΚ χτες, σήμερα θα προκύψουν άλλες δύο ομάδες που θα προκριθούν στην ημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδος. ΠΑΟΚ λόγω της

Διαβάστε περισσότερα

Κανόνες διεξαγωγής ερασιτεχνικών αγώνων ποδοσφαίρου αναπτυξιακών ηλικιών

Κανόνες διεξαγωγής ερασιτεχνικών αγώνων ποδοσφαίρου αναπτυξιακών ηλικιών Κανόνες διεξαγωγής ερασιτεχνικών αγώνων ποδοσφαίρου αναπτυξιακών ηλικιών Γενικός πίνακας Ηλικιακή κατηγορία (Κ=Κάτω) Σχέσεις παικτών Διάρκεια αγώνα Προτεινόμενες διαστάσεις γηπέδου (μήκος γραμμής τέρματος

Διαβάστε περισσότερα

Λίγες επιλογές την Δευτέρα

Λίγες επιλογές την Δευτέρα Λίγες επιλογές την Δευτέρα Η ένατη αγωνιστική ρίχνει την αυλαία της στην Φθιώτιδα, με μία αναμέτρηση, με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η Λαμία υποδέχεται τον Βόλο, σε ένα ματς που έχει σημασία, με τους

Διαβάστε περισσότερα

Φαβορί μακριά από την έδρα του με αρκετή τύχη

Φαβορί μακριά από την έδρα του με αρκετή τύχη Φαβορί μακριά από την έδρα του με αρκετή τύχη Καλημέρα σε όλους σας, περιορισμένο πρόγραμμα υπάρχει σήμερα στο πρόγραμμα, όποτε και οι επιλογές μας στο πάμε στοίχημα είναι περιορισμένες. Αυτή την εβδομάδα

Διαβάστε περισσότερα

Γιουβέντους Άγιαξ στο Τορίνο

Γιουβέντους Άγιαξ στο Τορίνο Γιουβέντους Άγιαξ στο Τορίνο Ξεκινούν σήμερα οι επαναληπτικοί των προημιτελικών του Champions League και θα προκύψουν οι δύο πρώτες ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο. Όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ - ΛΥΚΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ 2010

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ - ΛΥΚΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ 2010 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ - ΛΥΚΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ 2010 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Άρθρο 1: ΣΧΟΛΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΝΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα δημόσια και ιδιωτικά γυμνάσια

Διαβάστε περισσότερα

Κανονισμός Πρωταθλήματος. Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Ασφαλιστικών Εταιρειών

Κανονισμός Πρωταθλήματος. Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Ασφαλιστικών Εταιρειών Κανονισμός Πρωταθλήματος Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Ασφαλιστικών Εταιρειών 2016-2017 2016-2017 Περιεχόμενα 01 τόπος διεξαγωγής / Γήπεδα 02 Διαρκεια πρωταθληματος 03 Ώρα προσέλευσης ομάδων 04 Δομή ομάδας 05

Διαβάστε περισσότερα

Επιμέλεια football-academies Σάββατο, 15 Σεπτέμβριος 2012 - Τελευταία Ενημέρωση Τρίτη, 18 Σεπτέμβριος 2012

Επιμέλεια football-academies Σάββατο, 15 Σεπτέμβριος 2012 - Τελευταία Ενημέρωση Τρίτη, 18 Σεπτέμβριος 2012 Εντυπωσιακός ο Παναθηναϊκός Ανέτοιμος ο Ολυμπιακός Εντυπωσιακή ήταν η ομάδα Κ17 του Παναθηναϊκού η οποία επικράτησε της αντίστοιχης του Ολυμπιακού με 3-0, ματς το οποίο έγινε στο προπονητικό κέντρο του

Διαβάστε περισσότερα

Έντονη λάμψη και στο Europa League

Έντονη λάμψη και στο Europa League Έντονη λάμψη και στο Europa League Ημέρα Europa League σήμερα Πέμπτη, όπου διεξάγεται η φάση των 32 του θεσμού και γίνονται οι πρώτες αναμετρήσεις για την φάση. Η Ελλάδα έχει μία ομάδα στο Europa League,

Διαβάστε περισσότερα

Πάμε στοίχημα προκριματικών Euro 2020

Πάμε στοίχημα προκριματικών Euro 2020 Πάμε στοίχημα προκριματικών Euro 2020 Φουλ δράση έχουμε στα προκριματικά του Euro 2020, αυτές τις ημέρες, με πολλές αναμετρήσεις να υπάρχουν καθημερινά. Σήμερα, στο πλαίσιο του πρώτου ομίλου η Αγγλία δοκιμάζεται

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ν.Υ. ΔΙΓΕΝΗΣ ΥΨΩΝΑ «8 ον Παγκύπριο Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου» ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΩΝ

Ε.Ν.Υ. ΔΙΓΕΝΗΣ ΥΨΩΝΑ «8 ον Παγκύπριο Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου» ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Σ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Το Σωματείο διοργανώνει και φέτος το 8 ον Παγκύπριο τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου στις στις αθλητικές εγκαταστάσεις της. Στον χώρο της εκδήλωσης θα συλλέγονται

Διαβάστε περισσότερα

Αρχίζει να ξεκαθαρίζει η κατάσταση στους ομίλους

Αρχίζει να ξεκαθαρίζει η κατάσταση στους ομίλους Αρχίζει να ξεκαθαρίζει η κατάσταση στους ομίλους Καλημέρα σε όλους, ξεκινούν σήμερα οι Ευρωπαϊκές διοργανώσεις που αναμένονται από όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου έντονα και με αγωνία. Αυτή είναι η Πέμπτη

Διαβάστε περισσότερα

Δυνατές μάχες στον 2ο όμιλο για τη πρόκριση

Δυνατές μάχες στον 2ο όμιλο για τη πρόκριση Δυνατές μάχες στον 2ο όμιλο για τη πρόκριση Συνεχίζονται οι μάχες στο Copa America, χτες ολοκληρώθηκε ο πρώτος όμιλος και σήμερα τελειώνει ο δεύτερος όμιλος, με πολλές σημαντικές μάχες. Σήμερα, η Αργεντινή

Διαβάστε περισσότερα

Βήμα πρόκρισης για ΑΕΚ και Λυών

Βήμα πρόκρισης για ΑΕΚ και Λυών Βήμα πρόκρισης για ΑΕΚ και Λυών Καλημέρα σε όλους σας, φτωχό το σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα, με λίγες αναμετρήσεις που μπορεί να βασιστείς στο στοιχημα. Σήμερα, ολοκληρώνεται η εμβόλιμη αγωνιστική στην

Διαβάστε περισσότερα

Κίνητρο, φόρμα και γκολ οδηγός μας για το στοιχημα

Κίνητρο, φόρμα και γκολ οδηγός μας για το στοιχημα Κίνητρο, φόρμα και γκολ οδηγός μας για το στοιχημα Καλημέρα σας, φουλ αγωνιστική δράση άλλη μία φορά υπάρχει αυτό το Σαββατοκύριακο, όπου διεξάγονται οι τελευταίες αγωνιστικές των περισσότερων πρωταθλημάτων.

Διαβάστε περισσότερα

Παμε στοιχημα με τα κύπελλα σε όλη την Ευρώπη

Παμε στοιχημα με τα κύπελλα σε όλη την Ευρώπη Παμε στοιχημα με τα κύπελλα σε όλη την Ευρώπη Καλημέρα σας, εκτός από την εμβόλιμη αγωνιστική στην Ισπανία, αυτή την εβδομάδα διεξάγονται παιχνίδια για τον θεσμό του κυπέλλου σε πολλές χώρες στην Ευρώπη,

Διαβάστε περισσότερα

Με γεμάτα τα δίχτυα στο παμε στοιχημα

Με γεμάτα τα δίχτυα στο παμε στοιχημα Με γεμάτα τα δίχτυα στο παμε στοιχημα Γεία χαρά σε όλους, ένα γεμάτο κουπόνι έχουμε μπροστά μας, μετα την διακοπή των εθνικών, όλα τα πρωταθλήματα είναι σε πλήρη εξέλιξη, οπότε οι επιλογές μας έχουν ποικιλία

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016 Καρδίτσα 12-8-2015 Αριθμ.πρωτ. 824 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016 Η Ε.Π.Σ.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ έχοντας υπόψη : 1. Την Αθλητική Νομοθεσία που ισχύει σήμερα, 2. Το καταστατικό της

Διαβάστε περισσότερα

Για μία θέση στον τελικό Θέλτα Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ

Για μία θέση στον τελικό Θέλτα Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ Για μία θέση στον τελικό Θέλτα Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ Στην Γαλικία της Ισπανίας θα γίνει ο πρώτος ημιτελικός του Γιουρόπα Λιγκ Θέλτα Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, όπου θα κρίνει ποία ομάδα θα πάρει προβάδισμα

Διαβάστε περισσότερα

Τέταρτη αγωνιστική ομίλων Champions League

Τέταρτη αγωνιστική ομίλων Champions League Τέταρτη αγωνιστική ομίλων Champions League Σήμερα, ξεκινά η τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League και είναι ξεκάθαρο ότι μπαίνουμε στην τελική ευθεία σε αυτή την φάση. Μπορεί με την λήξη των

Διαβάστε περισσότερα

Μάχες παντού για μία θέση στο Μουντιάλ

Μάχες παντού για μία θέση στο Μουντιάλ Μάχες παντού για μία θέση στο Μουντιάλ Μάχες παντού για μία θέση στο Μουντιάλ στα γήπεδα της Ρωσίας Γεία χαρά σε όλους, διακοπή υπάρχει στα εγχώρια πρωταθλήματα, αφού διεξάγονται οι αγώνες των ομίλων των

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρειών. Κανονισμός Πρωταθλήματος 2015-2016. Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Ασφαλιστικών

Εταιρειών. Κανονισμός Πρωταθλήματος 2015-2016. Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Ασφαλιστικών Κανονισμός Πρωταθλήματος Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Ασφαλιστικών Εταιρειών 2015-2016 2016 www.pasfe.gr Πρωτάθλημα Μίνι Ποδοσφαίρου Ασφαλιστικών Εταιρειών Κανονισμός Πρωταθλήματος 01 Περιεχόμενα 01 τόπος διεξαγωγής

Διαβάστε περισσότερα

Συνεχίζεται η δράση στα γήπεδα της Ευρώπης

Συνεχίζεται η δράση στα γήπεδα της Ευρώπης Συνεχίζεται η δράση στα γήπεδα της Ευρώπης Αυτή την εβδομάδα, που δεν υπάρχουν Ευρωπαϊκές αναμετρήσεις, υπάρχουν εμβόλιμες αγωνιστικές στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ενώ στην Αγγλία υπάρχει Λιγκ Καπ. Η εμβόλιμη

Διαβάστε περισσότερα

Μόνο δυο θέσεις υπάρχουν στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ

Μόνο δυο θέσεις υπάρχουν στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ Μόνο δυο θέσεις υπάρχουν στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ Καλημέρα σας, ολοκληρώθηκαν χτες οι δυο πρώτοι ημιτελικού του Champions League, που μας πρόσφεραν έντονες ποδοσφαιρικές συγκινήσεις. Σήμερα, διεξάγονται

Διαβάστε περισσότερα

Πάλι παιχνίδι με γκολ στα προκριματικά

Πάλι παιχνίδι με γκολ στα προκριματικά Πάλι παιχνίδι με γκολ στα προκριματικά Πάλι παιχνίδι με γκολ στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 Καλημέρα σας, συνεχίζονται σήμερα οι αγώνες των προκριματικών του παγκοσμίου κυπέλλου, με παιχνίδια από τρεις

Διαβάστε περισσότερα

Αρχίζει να ξεκαθαρίζουν οι όμιλοι στο Τσάμπιονς Λιγκ

Αρχίζει να ξεκαθαρίζουν οι όμιλοι στο Τσάμπιονς Λιγκ Αρχίζει να ξεκαθαρίζουν οι όμιλοι στο Τσάμπιονς Λιγκ Καλημέρα σας, συνεχίζεται σήμερα η τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Τσαμπιονς Λιγκ για τους υπόλοιπους ομίλους και φαίνεται σιγά σιγά να ξεκαθαρίζει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 2016 2017 ΤΜΗΜΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Θα πραγματοποιηθούν 4-6 περιφερειακοί ατομικοί γύροι στις περιφέρειες με αδειοδοτημένες αίθουσες, που θα αποδίδουν

Διαβάστε περισσότερα

Θα τα καταφέρει ο Παναθηναϊκός αυτή την φορά;

Θα τα καταφέρει ο Παναθηναϊκός αυτή την φορά; Θα τα καταφέρει ο Παναθηναϊκός αυτή την φορά; Συνεχίζονται και σήμερα Πέμπτη οι αγώνες κυπέλλου σε πολλές χώρες και σε αυτά τα παιχνίδια θα ασχοληθούμε. Στην Ελλάδα θα προκύψουν οι δύο τελευταίες ομάδες

Διαβάστε περισσότερα

Προγνωστικά: Με ντέρμπι και φορμα

Προγνωστικά: Με ντέρμπι και φορμα Προγνωστικά: Με ντέρμπι και φορμα Καλημέρα μας, σήμερα δεν υπάρχουν τόσα πολλά σημαντικά παιχνίδια, όπως χτες, που τα απολαύσαμε, ένα μεγάλο ντέρμπι γίνεται στην Τουρκία, με το οποίο θα ασχοληθούμε παρακάτω.

Διαβάστε περισσότερα

Το πρώτο αίμα στο Ολυμπιακός ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη

Το πρώτο αίμα στο Ολυμπιακός ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη Το πρώτο αίμα στο Ολυμπιακός ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη Καλημέρα σας, διανύουμε εβδομάδα κυπέλλων, όπου πλέον έχουν μείνει οι καλές ομάδες και υπάρχει ποιότητα σε αυτά τα ματς. Θα καταπατήσω τις αρχές μου και

Διαβάστε περισσότερα

Αμφίρροπες αναμετρήσεις στο Champions League

Αμφίρροπες αναμετρήσεις στο Champions League Αμφίρροπες αναμετρήσεις στο Champions League Γειά χαρά σε όλους σας, ολοκληρώνονται σήμερα τα πρώτα παιχνίδια για την φάση των 16 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στην Ευρώπη. Πάλι σήμερα, υπάρχουν

Διαβάστε περισσότερα

Στο Κίεβο για την πρόκριση η ΑΕΚ

Στο Κίεβο για την πρόκριση η ΑΕΚ Στο Κίεβο για την πρόκριση η ΑΕΚ Καλημέρα σας, χτες έγιναν οι πρώτες αγώνες στην φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ και απομένουν πλέον να βγουν οι ομάδες που θα περάσουν στον επόμενο γύρο. Σήμερα, για το

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΦΑΑ-ΔΠΘ. ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ (037) Μπάτσιου Σοφία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΤΕΦΑΑ-ΔΠΘ. ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ (037) Μπάτσιου Σοφία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 1 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η διεθνής κοινότητα του ποδοσφαίρου συμμετέχει στους Παραoλυμπιακούς αγώνες με ομάδες από αθλητές με εγκεφαλική παράλυση και με προβλήματα στην όραση. Στις μέρες μας μόνο ομάδες ανδρών συμπεριλαμβάνονται

Διαβάστε περισσότερα

Με όπλο την άμυνα η Εθνική Ελλάδος

Με όπλο την άμυνα η Εθνική Ελλάδος Με όπλο την άμυνα η Εθνική Ελλάδος Με όπλο την άμυνα η Εθνική Ελλάδος απέναντι στο Βέλγιο στο Καραϊσκάκη Καλημέρα σας, δεν μας βγήκε χτες το ρίσκο, αφού δεν μας επαληθεύτηκε κανένα σημείο, αλλά και πάλι

Διαβάστε περισσότερα

Με σοβαρότητα και γκολ στα προγνωστικα

Με σοβαρότητα και γκολ στα προγνωστικα Με σοβαρότητα και γκολ στα προγνωστικα Γεία σας, ολοκληρώθηκε μία περίεργη εβδομάδα για το στοίχημα με πολλά κύπελλα και άσχημα αποτελέσματα που δεν ευνοούν τα προγνωστικα στο πάμε στοίχημα. Από σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ και ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 8x8 ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2016 Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ αφού έλαβε υπ όψη της: α) το Καταστατικό της β) την από 06/05/2016 απόφαση του Διοικητικού

Διαβάστε περισσότερα

Παιχνίδια στην μέση της βαθμολογίας στην Super League

Παιχνίδια στην μέση της βαθμολογίας στην Super League Παιχνίδια στην μέση της βαθμολογίας στην Super League Ολοκληρώνεται η αγωνιστική στην Super League σήμερα Δευτέρα με δύο παιχνίδια ανάμεσα σε μικρομεσαίες ομάδες. Χτες, ο ΠΑΟΚ πήρε την νίκη στο ντέρμπι

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Παλλήνη, 6 Οκτωβρίου 2014 Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Ελληνογερμανικής Αγωγής

Εισαγωγή. Παλλήνη, 6 Οκτωβρίου 2014 Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Ελληνογερμανικής Αγωγής 2 3 4 Εισαγωγή Θέλουμε έναν κόσμο ανοιχτό στο μέλλον και τις προκλήσεις του. Θέλουμε μία κοινωνία ανεκτική σε όλους ανεξάρτητα από γλώσσα, εθνικότητα, θρησκεία, ατομικές διαφορές. Θέλουμε να είμαστε ο

Διαβάστε περισσότερα

Ανοιχτές αρκετές θέσεις στο Europa League

Ανοιχτές αρκετές θέσεις στο Europa League Ανοιχτές αρκετές θέσεις στο Europa League Τελευταία αγωνιστική στους ομίλους του Europa League και σήμερα θα προκύψουν οι 24 ομάδες, όπου μαζί με τις οχτώ από το Champions League, θα συνθέσουν τους 32

Διαβάστε περισσότερα

Με προβάδισμα στους επαναληπτικούς Λίβερπουλ και Ρεάλ

Με προβάδισμα στους επαναληπτικούς Λίβερπουλ και Ρεάλ Με προβάδισμα στους επαναληπτικούς Λίβερπουλ και Ρεάλ Καλημέρα σε όλους σας, Ευρωπαϊκή εβδομάδα υπάρχει μπροστά μας, όπου διεξάγονται οι επαναληπτικοί της φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ και τα πρώτα ματς της

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Οι τροποποιήσεις των Κανονισμών Παιδιάς της IHF 2016 Το Shootout. Συζήτηση Μην ξεχνάτε

Εισαγωγή. Οι τροποποιήσεις των Κανονισμών Παιδιάς της IHF 2016 Το Shootout. Συζήτηση Μην ξεχνάτε Κανονισμοί Παιδιάς Αναπτυξιακών Ηλικιών 2016-17 Αλλάζει η μορφή του παιχνιδιού! Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ΟΧΕ (ΚΕΔ/ΟΧΕ) Αθήνα - Θεσσαλονίκη, Οκτ - Νοε 16 1 Θέματα Εισαγωγή Οι ρόλοι στις αναπτυξιακές

Διαβάστε περισσότερα

Ε. Π. Σ. Ε Υ Β Ο Ι Α Σ ΛΕΩΦ. ΧΑΪΝΑ 46 Τ.Κ , ΧΑΛΚΙΔΑ ΤΗΛ & , ΦΑΞ

Ε. Π. Σ. Ε Υ Β Ο Ι Α Σ ΛΕΩΦ. ΧΑΪΝΑ 46 Τ.Κ , ΧΑΛΚΙΔΑ ΤΗΛ & , ΦΑΞ Ε. Π. Σ. Ε Υ Β Ο Ι Α Σ ΛΕΩΦ. ΧΑΪΝΑ 46 Τ.Κ. 34100, ΧΑΛΚΙΔΑ ΤΗΛ. 22210-23038 & 22210-77922, ΦΑΞ 22210-74300 e-mail: epsevias@yahoo.gr ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ: 2124 ΧΑΛΚΙΔΑ 03/07/2018 Προς ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ Στις ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα

Τελικός Γιουρόπα Λιγκ Άγιαξ Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ

Τελικός Γιουρόπα Λιγκ Άγιαξ Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ Τελικός Γιουρόπα Λιγκ Άγιαξ Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ Στην Στοκχόμη θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός του Γιουρόπα Λιγκ Άγιαξ Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, ο τελικός μπορεί να χαρακτηριστεί ως ιστορικός αφού οι δύο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 2014-2015 ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΧΟΡΗΓΟΣ CYPRUSACADEMIES.COM TO ΠΡΩΤΟ SITE ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ COPYRIGHT 2014 cyprusacademies.com ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΩΝ 2014-2015 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ (GRASSROOTS)

ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ (GRASSROOTS) ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ (GRASSROOTS) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2019-2020 Γενικοί κανόνες Πριν αναλυθούν οι κανόνες λειτουργίας για τα πρωταθλήματα αναπτυξιακών ηλικιών πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

Οι ανατροπές και η λογική τους.

Οι ανατροπές και η λογική τους. Sotiris Drikos Οι ανατροπές και η λογική τους. Αν θέλαμε να έχουμε ένα ενιαίο κριτήριο για την αξιολόγηση 2 ομάδων στο πλαίσιο μίας διοργάνωσης πριν από μία μεταξύ τους αναμέτρηση θα μπορούσαμε να το αναζητήσουμε

Διαβάστε περισσότερα

Ματς κυπέλλου πριν το μεγάλο ντέρμπι στην Τούμπα

Ματς κυπέλλου πριν το μεγάλο ντέρμπι στην Τούμπα Ματς κυπέλλου πριν το μεγάλο ντέρμπι στην Τούμπα Ξεκινάει η προημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδος, έτσι σήμερα υπάρχουν δύο ματς για τις πρώτες αναμετρήσεις των τεσσάρων ζευγαριών. Αγωνίζονται ΠΑΟΚ και

Διαβάστε περισσότερα

Για την υπέρβαση στο Μιλάνο η ΑΕΚ με Μίλαν

Για την υπέρβαση στο Μιλάνο η ΑΕΚ με Μίλαν Για την υπέρβαση στο Μιλάνο η ΑΕΚ με Μίλαν Καλημέρα σας, ημέρα Γιουρόπα Λιγκ σήμερα, όπου διεξάγεται η τρίτη αγωνιστική, που μπορεί να ξεκαθαρίσει κάπως η κατάσταση των ομίλων. Χτες, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

Προβλέψεις στο στοίχημα την Παρασκευή

Προβλέψεις στο στοίχημα την Παρασκευή Προβλέψεις στο στοίχημα την Παρασκευή Ξεκινούν σήμερα οι αγωνιστικές των πρωταθλημάτων, όπως κάθε Παρασκευή. Στην Γαλλική Ligue 1 αρχίζει η 12 η αγωνιστική με μία αναμέτρηση. Συγκεκριμένα, η ουραγός Ντιζόν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 30 ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ 8Χ8

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 30 ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ 8Χ8 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 30 ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ 8Χ8 ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΑΡΧΗ Το Lido Soccer θα έχει την ευθύνη της διεξαγωγής του τουρνουά και γι αυτό αναθέτει σε μια 5μελή επιτροπή τη δυνατότητα να συντονίζει, καθώς και να επιλύει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Αγώνων Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων Α και Β Εθνικής κατηγορίας (Super League- Football League) περιόδου

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Αγώνων Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων Α και Β Εθνικής κατηγορίας (Super League- Football League) περιόδου ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Αγώνων Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων Α και Β Εθνικής κατηγορίας (Super League- Football League) περιόδου 2016-2017 Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ έχοντας υπ' όψη: 1. Το Καταστατικό της 2.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ του Λάμπρου Αθανασόπουλου, Καθηγητή Φυσικής Αγωγής

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ του Λάμπρου Αθανασόπουλου, Καθηγητή Φυσικής Αγωγής ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ 2012-13 του Λάμπρου Αθανασόπουλου, Καθηγητή Φυσικής Αγωγής Το σχολικό έτος 2012-13 στο Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης τα αθλητικά δρώμενα εκτυλίχτηκαν σε δύο επίπεδα:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ Προκήρυξη 5 ου εαρινού τουρνουά basket ball Αγαπητοί φίλοι και συναθλητές, Ο σύλλογος μας ανακοινώνει το 5 ο τουρνουά basket ball υποδομών και σας καλεί να το πλαισιώσετε με την παρουσία σας όπως το κάνατε

Διαβάστε περισσότερα

Τελικός Europa League Μαρσεϊγ Ατλέτικο Μαδρίτης

Τελικός Europa League Μαρσεϊγ Ατλέτικο Μαδρίτης Τελικός Europa League Μαρσεϊγ Ατλέτικο Μαδρίτης Καλημέρα σας, έφτασε πλέον η ώρα του μεγάλου τελικού για τον Europa League, όπου στην Γαλλία, μία εκ των Μαρσεϊγ και Ατλέτικο Μαδρίτης, θα σηκώσει το τρόπαιο,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4 ΟΥ ΔΙΑΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5 ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ- ΛΥΚΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ 2008

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4 ΟΥ ΔΙΑΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5 ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ- ΛΥΚΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ 2008 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4 ΟΥ ΔΙΑΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5 ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ- ΛΥΚΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ 2008 Άρθρο 1: ΣΧΟΛΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΝΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα δημόσια και ιδιωτικά γυμνάσια και λύκεια

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ LEAGUE ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ LEAGUE ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ M.V. TEAM 2014/15 2 Η εταιρεία M.V. TEAM European Football Activities ανακοινώνει την έναρξη της ποδοσφαιρικής διοργάνωσης πρωταθλήματος Ακαδημιών για

Διαβάστε περισσότερα

Οι έδρες καθορίζουν τις προβλέψεις στοιχήματος

Οι έδρες καθορίζουν τις προβλέψεις στοιχήματος Οι έδρες καθορίζουν τις προβλέψεις στοιχήματος Οι έδρες καθορίζουν τις σημερινές προβλέψεις στοιχήματος Παρασκευής Καλημέρα σας, ολοκληρώθηκε η δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και του

Διαβάστε περισσότερα

Πρόλογος Παιδαγωγικές κατευθυντήριες γραμμές Επισκόπηση Ηλικιακή κατηγορία 8/7 ως 9/8 χρ. Ηλικιακή κατηγορία 10/9 ως 11/10 χρ.

Πρόλογος Παιδαγωγικές κατευθυντήριες γραμμές Επισκόπηση Ηλικιακή κατηγορία 8/7 ως 9/8 χρ. Ηλικιακή κατηγορία 10/9 ως 11/10 χρ. Περιεχόμενα Πρόλογος 4 Παιδαγωγικές κατευθυντήριες γραμμές 4 Επισκόπηση 6 Ηλικιακή κατηγορία 8/7 ως 9/8 χρ. 8 Ηλικιακή κατηγορία 10/9 ως 11/10 χρ. 9 Ηλικιακή κατηγορία 12/11 ως 13/12 χρ. 13 Πρόλογος (1)

Διαβάστε περισσότερα

Ε. Π. Σ. Ε Υ Β Ο Ι Α Σ ΛΕΩΦ.ΧΑΪΝΑ 46 Τ.Κ 34100, ΧΑΛΚΙΔΑ ΤΗΛ & , ΦΑΞ

Ε. Π. Σ. Ε Υ Β Ο Ι Α Σ ΛΕΩΦ.ΧΑΪΝΑ 46 Τ.Κ 34100, ΧΑΛΚΙΔΑ ΤΗΛ & , ΦΑΞ Ε. Π. Σ. Ε Υ Β Ο Ι Α Σ ΛΕΩΦ.ΧΑΪΝΑ 46 Τ.Κ 34100, ΧΑΛΚΙΔΑ ΤΗΛ. 22210-23038 & 22210-77922, ΦΑΞ 22210-74300 e-mail: epsevias@yahoo.gr ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ: 2363 ΧΑΛΚΙΔΑ 29.6.2016 Προς ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ Στις ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 2014-2015 ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΧΟΡΗΓΟΣ CYPRUSACADEMIES.COM TO ΠΡΩΤΟ SITE ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ COPYRIGHT 2014 cyprusacademies.com ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΩΝ 2014-2015 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρώνεται το «παζλ» του Champions League

Ολοκληρώνεται το «παζλ» του Champions League Ολοκληρώνεται το «παζλ» του Champions League Ολοκληρώνονται σήμερα οι όμιλοι του Champions League, όπου θα προκύψουν οι υπόλοιπες οχτώ ομάδες των 16 του θεσμού. Μόνο σε έναν όμιλο είναι ακόμα ανοικτή μία

Διαβάστε περισσότερα

info@beachsoccer.gr FAX: 210-6818104 Τηλεφωνική Επικοινωνία : Μότσης Κώστας, Ιωάννης Μότσης 6944603545, Φίλιππος Ντόβας 6973171527

info@beachsoccer.gr FAX: 210-6818104 Τηλεφωνική Επικοινωνία : Μότσης Κώστας, Ιωάννης Μότσης 6944603545, Φίλιππος Ντόβας 6973171527 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 12 ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH SOCCER OPEN 2012 21-24 Ιουνίου 2012 Η Πανελλήνια Ένωση Σωματείων Ποδοσφαίρου Άμμου στην προσπάθεια της για ανάπτυξη του αθλήματος του beach soccer στην Ελλάδα

Διαβάστε περισσότερα

Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Πανεπιστημίου Πατρών. Όμιλος Αριστείας

Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Πανεπιστημίου Πατρών. Όμιλος Αριστείας Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Πανεπιστημίου Πατρών Όμιλος Αριστείας Ανάπτυξη των Φυσικών και Συναρμοστικών Ικανοτήτων μέσα από την εκμάθηση του αθλήματος της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης. Υπεύθυνος:

Διαβάστε περισσότερα

Όλα ανοικτά στο Europa League

Όλα ανοικτά στο Europa League Όλα ανοικτά στο Europa League Γεία χαρά σε όλους, ολοκληρώθηκε χτες η πέμπτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, που ξεκαθάρισε κάπως η κατάσταση, ενώ σήμερα διεξάγεται η πέμπτη αγωνιστική του Europa League

Διαβάστε περισσότερα

ΙΩΝΙΚΟΣ OFFICIAL MATCH PROGRAMME

ΙΩΝΙΚΟΣ OFFICIAL MATCH PROGRAMME ΙΩΝΙΚΟΣ OFFICIAL MATCH PROGRAMME D-Day Παιχνίδι αποδείξεων Με το δεξί μπήκε ο Ιωνικός μας στο 2019 με τη σπουδαία νίκη κόντρα στην ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ την προηγούμενη αγωνιστική. Η ομάδα μας εμφανίστηκε ψυχωμένη

Διαβάστε περισσότερα