ΣΧΕΔΙΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ. Του Προέδρου της ΚΕΔΕ. κ.γιώργου Πατούλη για τις. «Πολιτικές και Προτεραιότητες. της Αυτοδιοίκησης για τα αδέσποτα ζώα»

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΣΧΕΔΙΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ. Του Προέδρου της ΚΕΔΕ. κ.γιώργου Πατούλη για τις. «Πολιτικές και Προτεραιότητες. της Αυτοδιοίκησης για τα αδέσποτα ζώα»"

Transcript

1 ΣΧΕΔΙΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ Του Προέδρου της ΚΕΔΕ κ.γιώργου Πατούλη για τις «Πολιτικές και Προτεραιότητες της Αυτοδιοίκησης για τα αδέσποτα ζώα» Σάββατο 6 Μαϊου 2017

2 Κυρίες και κύριοι, Τα ζώα συντροφιάς αλλά και άλλα ήμερα ζώα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του αστικού περιβάλλοντος διαβίουν μαζί μας καθημερινά, προσφέρουν συντροφιά, υπηρεσίες φύλαξης αλλά γεννούν και προβλήματα που θα πρέπει εμείς ως Αυτοδιοίκηση μαζί με τις φιλοζωικές οργανώσεις μαζί με τους αρμόδιους φορείς και τη τοπική κοινωνία να διαχειριστούμε εξασφαλίζοντας την εύρυθμη λειτουργία στις πόλεις και τα χωριά της πατρίδας μας. Εν μέσω της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας που διανύει η χώρα, το θέμα με τα αδέσποτα περνάει στη συνείδηση πολλών σε δεύτερη μοίρα. Ωστόσο, τα ζώα είναι παντού γύρω μας, και τα γνωστά προβλήματα που αντιμετωπίζουν και δημιουργούν, επίσης. Αναφέρω ενδεικτικά: υποσιτισμός, παράσιτα, ασθένειες, τραυματισμοί από τροχαία, επιθέσεις σε ανθρώπους, συγκέντρωση σε αγέλες, ανεξέλεγκτες γεννήσεις, εγκατάλειψη. Καταστάσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν τόσο οι δημοτικές αρχές, όσο και τα φιλοζωικά σωματεία, καθώς και μεμονωμένοι άνθρωποι με συνείδηση. Η οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας έφερε την απελευθέρωση οικόσιτων ζώων από οικογένειες που δεν μπορούσαν να τα συντηρήσουν μετατρέποντας τα σε αδέσποτα ζώα. Έτσι οι Δήμοι βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα διογκούμενο πρόβλημα το οποίο με τα πενιχρά κονδύλια των Δήμων δεν μπορούν ν ανταποκριθούν στις αυξημένες ανάγκες του προγράμματος περίθαλψης αδέσποτων των δήμων. Σύμφωνα με εκπροσώπους φιλοζωικών σωματείων που συνεργάζονται στενά με περιφερειακούς δήμους, τα λεφτά που προορίζονται για εμβολιασμούς, στειρώσεις, φάρμακα και προσωρινή φιλοξενία των αδέσποτων εξαντλούνται σε σύντομο χρονικό διάστημα. Κάποιοι δήμοι εμφανίζονται να μην έχουν έστω πρόγραμμα φιλοξενίας αδέσποτων, ενώ άλλοι συνεργάζονται με κέντρα φιλοζωίας ώστε να παρέχουν στα εγκαταλελειμμένα, επιθετικά ή άρρωστα ζώα και κυρίως σκύλους ένα προσωρινό καταφύγιο, μέχρι την επανένταξή τους στο περιβάλλον όπου είχαν βρεθεί. Οι Δήμοι της χώρας μας παρά τις αντιξοότητες προσπαθούν ν αντιμετωπίσουν άμεσα και αποτελεσματικά το ζήτημα των αδέσποτων ζώων, διαθέτοντας οικονομικούς και ανθρώπινους πόρους, εγκαταστάσεις και κάθε μέσο που μπορεί να συμβάλλει στη διαχείρισή τους.

3 Τα ζώα δικαιούνται την φροντίδα μας και εμείς ανταποκρινόμαστε στο δικαίωμά τους αυτό. Μ αυτή την αξιακή προσέγγιση η ΚΕΔΕ με την ενεργή συμμετοχή των Δήμων και σε συνεργασία με τους συναρμόδιους φορείς, συμμετείχε στη διαβούλευση για την κατάρτιση και την εφαρμογή ενός σύγχρονου νομικού πλαισίου για την προστασία και την ευζωία των αδέσποτων αλλά και δεσποζόμενων ζώων, το οποίο τέθηκε σε ισχύ στις αρχές του 2012, παρά το γεγονός ότι υπήρχαν σημεία που είχε εκφράσει και τις διαφωνίες της. Η Νομοθεσία για τα δεσποζόμενα και τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς και την προστασία των ζώων από την εκμετάλλευση ή τη χρησιμοποίηση με κερδοσκοπικό σκοπό βασίζεται δε (2) βασικά νομοθετήματα: To Νόμο 4039/12 και το Νόμο 4235/14 που αφορούν τους τετράποδους φίλους μας. Ο Ν. 4235/2014 είναι ένας πολυνόμος του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και μόνο τα άρθρα 46 και 47 είναι αυτά που αφορούν τις αλλαγές του Ν.4039/2012. Μεταξύ άλλων, οι σοβαρές αλλαγές που έγιναν είναι οι παρακάτω: Tροποποιείται ο ορισμός του επιθετικού ζώου, και ορίζεται ότι ένα ζώο θα πρέπει να εκδηλώσει απρόκλητη επιθετικότητα, χωρίς να απειληθεί. Αν και ο νέος ορισμός, απέχει παρασάγγας από την πραγματική έννοια του επιθετικού ζώου, κάνει τουλάχιστον κάποια βήματα μπροστά σε σχέση με τον προηγούμενο. Στα αρμόδια όργανα βεβαίωσης παραβάσεων, προστίθεται η Ελληνική Αστυνομία, Δασική Υπηρεσία και το Λιμενικό Σώμα - Ελληνική ακτοφυλακή, που έλειπαν από τον προηγούμενο νόμο Μέσω Κτηνιάτρου, ο ιδιοκτήτης ενός ζώου, οφείλει να ενημερώνει για κάθε αλλαγή στοιχείων, όπως για παράδειγμα, θάνατος, απώλεια, αλλαγή ιδιοκτήτη κλπ. Σε όλες τις περιπτώσεις η προθεσμία είναι 15 ημέρες ενώ για την περίπτωση της απώλειας 5 ημέρες. Στις υποχρεώσεις των ιδιοκτητών, προστίθεται αυτή της υποχρεωτικής αποστολής (συστημένου) του αντίγραφου ηλεκτρονικής σήμανσης στον Δήμο. Αλλάζουν οι προϋποθέσεις εκτροφής, και απαιτείται άδεια εκτροφής από την πρώτη γέννα (ισχύει για κάθε γέννα που σκοπό έχει την πώληση των κουταβιών)

4 Απαγορεύεται η πώληση σκύλων και γατών σε υπαίθριους χώρους. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή ακρωτηριασμένων ζώων Απαγορεύεται η εισαγωγή και εμπορία ακρωτηριασμένων ζώων Αλλάζει η σύσταση της 5μελούς επιτροπής παρακολούθησης του προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων των Δήμων και στην θέση του κυνηγού, τοποθετείται ένας εκπαιδευτής, μέλος αναγνωρισμένου επαγγελματικού σωματείου. Ταυτόχρονα δημιουργείται και μία τριμελής επιτροπή κτηνιάτρων. Διευκρινίζεται ότι η σίτιση αδέσποτων ζώων δεν απαγορεύεται Διευκρινίζεται ότι οι σκύλοι βοηθοί ΑΜΕΑ γίνονται δεκτοί σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς ανεξαρτήτως μεγέθους, χωρίς φίμωτρο. Τροποποιείται το άρθρο για την εκμετάλλευση ζώων και προστίθεται παράγραφος που ορίζει ότι απαγορεύεται η χρησιμοποίηση ζώων σε υπαίθρια δημόσια έκθεση με σκοπό την αποκόμιση οικονομικού οφέλους. Ο ρόλος των Δήμων μετά την εφαρμογή του νέου θεσμικού πλαισίου σε θέματα προστασίας των ζώων συντροφιάς είναι πλέον ενεργός. Ελέγχει την τήρηση των κανόνων προστασίας και ευζωίας των ζώων συντροφιάς αλλά και των υποχρεώσεων των ιδιοκτητών τους που απορρέουν από τις διατάξεις του Ν.4039/2012«Για τα δεσποζόμενα και τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς και την προστασία των ζώων από την εκμετάλλευση ή τη χρησιμοποίηση με κερδοσκοπικό σκοπό» και συνεργάζεται με τις Αστυνομικές και Εισαγγελικές Αρχές, όποτε αυτό απαιτείται. Η ευζωία/προστασία των ζώων συντροφιάς, η εμπρόθεσμη σήμανση /καταγραφή/δήλωση απώλειας από τους ιδιοκτήτες τους, η μέριμνα για τον ασφαλή περίπατο σε κοινόχρηστους χώρους, η εκτροφή /αναπαραγωγή/ πώληση ζώων συντροφιάς, παρακολουθούνται πλέον και ελέγχονται από τις αρμόδιες δημοτικές υπηρεσίες. Περιστατικά κακοποίησης /βάναυσης μεταχείρισης ζώων επισύρουν εκτός των χρηματικών ποινών και ποινικές κυρώσεις. Για ιδιοκτήτες καταστημάτων πώλησης σκύλων και γατών που παραβαίνουν τους κανόνες ευζωίας, ασφάλειας και κτηνιατρικής φροντίδας των προς

5 πώληση ζώων προβλέπεται ακόμη και η ανάκληση αδείας λειτουργίας του καταστήματός τους. Οι Δήμοι ενημερώνουν τους ιδιοκτήτες δεσποζόμενων σκύλων ότι σύμφωνα με το Νόμο για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς, είναι υποχρέωση τους να προσκομίζουν επί αποδείξει, στον Δήμο μας αντίγραφο του πιστοποιητικού ηλεκτρονικής σήμανσης του ζώου τους, ώστε να δημιουργηθεί μία ηλεκτρονική βάση δεδομένων με τον αριθμό των δεσποζόμενων σκυλιών της έκτασης τους. Οι πολίτες ευπαθών ομάδων θα μπορούν να πηγαίνουν στο χώρο του δημοτικού κτηνιατρείου και έναντι μικρού αντίτιμου ή και δωρεάν ακόμα θα μπορούν να καταγράφουν το δεσποζόμενο σκύλο τους. Οι Δήμοι έχουν την υποχρέωση να συνεργάζονται στενά με την Αστυνομία για την εφαρμογή του Νόμου για τα αδέσποτα και δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς, ώστε να περιοριστεί το φαινόμενο της εγκατάλειψης, της κακοποίησης και της μη ανάληψης υποχρεώσεων από τους ιδιοκτήτες δεσποζόμενων ζώων. Σε κάθε περίπτωση στόχος μας είναι η σταθεροποίηση, η καταγραφή και η σταδιακή μείωση του αριθμού των αδέσποτων ζώων, μέσω της στείρωσης, σήμανσης, καταγραφής και υιοθεσίας τους κι αφετέρου η ευζωία τους, με την εξασφάλιση της κατά περίπτωση κτηνιατρικής φροντίδας σε όλα τα αδέσποτα ζώα της πόλης, η εξασφάλιση τροφής/νερού και οι παρεμβατικές δράσεις σε θέματα προστασίας τους. Με αυτά τα προγράμματα οι Δήμοι της χώρας θέτουν τις βάσεις μιας πιο πολιτισμένης αντιμετώπισης των «άστεγων» ζώων και μιας υπεύθυνης στάσης απέναντι στην κοινωνία. Σε αρκετούς Δήμους σήμερα έχουν συγκροτηθεί ειδικές ομάδες αποτελούμενες από δημοτικούς υπαλλήλους και εθελοντές και έτσι πραγματοποιούν την περισυλλογή αδέσποτων ζώων και τη μεταφορά τους σε συνεργαζόμενα κτηνιατρεία, για την περαιτέρω εφαρμογή του προγράμματος. Τα αδέσποτα ζώα που εντάσσονται στα προγράμματα που εφαρμόζουν οι Δήμοι καταγράφονται και σημαίνονται ηλεκτρονικά, με την χρήση microchip. To microchip που εμφυτεύεται στο αδέσποτο ζώο, φέρει έναν μοναδικό 16ψήφιο κωδικό ταυτοποίησης και είναι απόλυτα βιοσυμβατό, κατ εφαρμογήν και τις ισχύουσας νομοθεσίας. Επιπλέον γίνεται χρήση χρωματικού κώδικα στα περιλαίμια που φορούν για τον διαχωρισμό αρσενικών-θηλυκών αδέσποτων σκύλων (μπλε χρώματος για τα αρσενικά, κόκκινου χρώματος για τα θηλυκά), στα οποία αναγράφεται η ένδειξη: "Δήμος - Εμβολιασμένο - Στειρωμένο".

6 Διευκρινίζεται ότι και οι δύο αυτοί τρόποι σήμανσης δεν είναι επιβλαβείς και δεν ενοχλούν τα ζώα και σε κάθε περίπτωση τηρούνται όλες οι προδιαγραφές ασφαλείας. Όλα τα στοιχεία που αφορούν στο κάθε ενταγμένο στο πρόγραμμα ζώο (φωτογραφία, αύξων αριθμός καταγραφής, αριθμός microchip, ιατρικό ιστορικό κλπ), βρίσκονται σε ηλεκτρονική βάση δεδομένων. Τα ζώα που περισυλλέγονται μεταφέρονται στα δημοτικά κυνοκομεία όπου υπάρχουν ή και στα συνεργαζόμενα με τους Δήμους ιατρεία - κλινικές μικρών ζώων. Εκεί αποπαρασιτώνονται, εμβολιάζονται, στειρώνονται και τους παρέχεται η απαραίτητη κτηνιατρική φροντίδα, ενώ όσα ζώα υποβάλλονται σε στείρωση ή λοιπές χειρουργικές επεμβάσεις παραμένουν προκειμένου να παρακολουθείται η μετεγχειρητική εξέλιξή τους. Μετά την ανάρρωση τους, τα ζώα επανατοποθετούνται στο αρχικό σημείο περισυλλογής τους, ως ο νόμος ορίζει. Μετά την παροχή των απαραίτητων κτηνιατρικών υπηρεσιών στο συνεργαζόμενο κτηνιατρείο όσα ζώα χρήζουν επιπρόσθετης φροντίδας για την πλήρη ανάρρωση τους, μεταφέρονται σε ειδικό χώρο φύλαξης και καθημερινής φροντίδας των Δήμων. Εκεί κάθε ζώο παραμένει όσο καιρό κρίνεται απαραίτητο για την πλήρη ανάρρωσή του. Μετά την αποθεραπεία τους, τα ζώα υγιή, στειρωμένα, εμβολιασμένα και αποπαρασιτωμένα, εάν δεν υιοθετηθούν, επανατοποθετούνται στο χώρο από τον οποίο είχαν περισυλλεχθεί, πλην όσων είναι αποδεδειγμένα επικίνδυνα, πάσχουν από χρόνια και ανίατα νοσήματα ή είναι ανίκανα να αυτοσυντηρηθούν. Η διαδικασία υιοθεσίας ενός αδέσποτου σκύλου είναι εύκολη και γρήγορη. Ο ενδιαφερόμενος μπορεί με μια υπεύθυνη δήλωση επικυρωμένη για το γνήσιο της υπογραφής να υιοθετήσει ένα αδέσποτο ζώο. Τα αδέσποτα ζώα που προωθούνται για υιοθεσία είναι απολύτως υγιή, όπως έχει διαπιστωθεί από ιατρική εξέταση και αιματολογικές εξετάσεις. Παράλληλα επιδιώκεται η ενημέρωση και η καλλιέργεια συνείδησης του υπεύθυνου ιδιοκτήτη συντροφιάς, ώστε να περιοριστεί το φαινόμενο της εγκατάλειψης ζώων -γιατί δείκτης πολιτισμού μιας πόλης είναι το πώς αντιμετωπίζει τις άλλες μορφές ζωής - καθώς και η προώθηση της υιοθεσίας από ανθρώπους, που θα τους χαρίσουν τη ζεστασιά και την ασφάλεια μιας οικογένειας. Σήμερα το ζήτημα της προστασίας των αδέσποτων ζώων και της διαχείρισης των προβλημάτων που γεννιούνται δεν μπορεί κανείς να ισχυριστεί ότι έχει λυθεί, αλλά δεν μπορεί να ισχυριστεί και ότι οι Δήμοι αδιαφορούν.

7 Βρίσκονται σε εξέλιξη διαδικασίες εύρεσης χώρων, ώστε να δημιουργηθούν πάρκα ζώων, στο οποίο θα μπορούν οι ιδιοκτήτες να αφήνουν ελεύθερα τα σκυλιά τους. Θεωρώντας ότι η μάχη για την προστασία των αδέσποτων δεν μπορεί να δοθεί εάν δεν έχουμε συμμάχους τους νέους και τους μαθητές, θα πρέπει να ξεκινήσουμε δράσεις για να ενημερωθούν και να ευαισθητοποιηθούν για το θέμα της εγκατάλειψης και της κακοποίησης των ζώων και συγκεκριμένα: α) Ενημέρωση στα δημοτικά σχολεία για τους μαθητές των πρώτων τάξεων, μετά από σχετική έγκριση του υπουργείου Παιδείας που έχει ζητηθεί. β) Πιλοτικό πρόγραμμα επισκέψεων σχολείων και εκπαιδευτικών ιδρυμάτων στο κυνοκομεία και σε πρότυπες εγκαταστάσεις περίθαλψης της «διαχείρισης» των προβλημάτων από αδέσποτα ζώα. Στην κατεύθυνση αυτή τα φιλοζωικά σωματεία βοηθούν σε μεγάλο βαθμό, ή και υποκαθιστούν σε κάποιες περιπτώσεις το έργο των Δήμων. Με αστείρευτα αποθέματα υπομονής, σημαντική οικονομική προσφορά και αφιέρωση αμέτρητου προσωπικού χρόνου, εθελοντές έχουν δημιουργήσει καταφύγια σκυλιών και γατιών, που οπουδήποτε αλλού είναι ανεπιθύμητα, διασφαλίζοντας την προστασία της ζωής αθώων ζώων που εγκαταλείπονται ή αναπαράγονται ενεξέλεγτα. Κι ενώ ο σκοπός των φορέων της Αυτοδιοίκησης και όλων των φιλόζωων, που με αυτοθυσία μεριμνούν για τα ζώα των καταφυγίων τους, είναι κοινός και δεδομένος, οι μεταξύ τους κόντρες και έλλειψη συντονισμού δε λείπουν. Μεγάλο θέμα δημιουργείται, ακόμη, με τα αδέσποτα που κυκλοφορούν στα όρια των δήμων. Λόγω ασάφειας ή αδυναμίας μιας κοινής αντιμετώπισης, οι δήμοι ερίζουν για το πού ακριβώς βρέθηκε το ζώο, ώστε να καταλήξουν στο ποιος θα αναλάβει την ευθύνη του. Ένα παράδειγμα είναι η περιοχή σε όλο το μήκος της περιφερειακών οδών όπου συχνά κυκλοφορούν και τραυματίζονται αδέσποτα σε οδούς δηλαδή οι οποίες δεν ανήκουν σε κανένα Δήμο, αλλά στην οικεία Περιφέρεια. Κυρίες και κύριοι, Είμαστε σήμερα εδώ όχι για να διαπιστώσουμε όχι μόνο για να επαναλάβουμε για άλλη μια φορά τα όσα συμβαίνουν στο θέμα της αντιμετώπισης των αδέσποτων ζώων και στη διαπίστωση των επιπτώσεων τους στη λειτουργία της κάθε τοπικής κοινωνίας. Είμαστε εδώ για να προτείνουμε συγκεκριμένες λύσεις για να αναδείξουμε τις έως σήμερα καλές πρακτικές, για να τις αναγάγουμε σε μια καθημερινή και καθολική δράση, σε κάθε Δήμο της χώρας, σε κάθε Δημοτικό Διαμέρισμα, σε κάθε πόλη και χωριό, σε κάθε γειτονιά.

8 Πρακτικές που θ αναφερθούν και από τους άλλους φορείς που συμμετέχουν στη σημερινή μας συνάντηση που για να πετύχουν χρειάζονται την συνεργασία όλων μας. Χρειάζονται κοινό σχέδιο και κοινή προσπάθεια. Χρειάζονται συγκεκριμένο εθνικό πρόγραμμα δράσης. Χρειάζονται την άρση των θεσμικών αγκυλώσεων και της εύκολης μεταφοράς ευθύνης κυρίως στους αιρετούς της Αυτοδιοίκησης. Χρειάζονται ένα κράτος υπεύθυνο, με την αναλογία των δικών του ευθυνών, με τη μεταφορά πόρων και μέσων για να οργανωθούν σοβαρές και βιώσιμες υποδομές και λειτουργίες για τα αδέσποτα ζώα σε κάθε Δήμο ή όπου το επιτρέπουν ή το επιβάλλουν χωρικά, οικονομικά και γεωγραφικά κριτήρια σε διαδημοτική βάση. Χρειάζονται πάνω από όλα να είμαστε όλοι μαζί Κράτος, Αυτοδιοίκηση, Φιλοζωικές Οργανώσεις, ΜΜΕ, Τοπικοί φορείς σε μια κοινή κατεύθυνση χωρίς το γνωστό κλεφτοπόλεμο της μετάθεσης ευθυνών του ενός στον άλλο που συνηθίζεται σε όλα τα καυτά θέματα που το επίσημο κράτος «σπρώχνει» στην αυτοδιοίκηση, συνήθως και χωρίς πόρους για να αποποιηθεί των δικών του ευθυνών. Έχοντας πίστη στη τοπική κοινωνία, έχοντας αναγνωρίσει το σημαντικό ρόλο των φιλοζωικών οργανώσεων μέσα από τη συνεργασία μας, έχοντας μαζί μας την ίδια την κοινωνία μπορούμε να πετύχουμε. Γι αυτό τα συμπεράσματα της σημερινής μας συνάντης, συμπεράσματα που θα είναι το κοινό μας πιστεύω στο θέμα των αδέσποτων ζώων θα το προωθήσουμε στον Πρωθυπουργό της χώρας, στον πρόεδρο της Βουλής, στα κόμματα σε κάθε αρμόδιο φορέα ευελπιστώντας ότι έστω και τώρα θα ακουστούν οι θέσεις μας, θέσεις κοινές, σφυρηλατημένες από τη διαχείριση της απαιτητικής και σκληρής θα έλεγα καθημερινότητας γι αυτό το μεγάλο ζήτημα που απασχολεί τις τοπικές κοινωνίες, θα διεκδικήσουμε θεσμικές και οικονομικές λύσεις θα εδραιώσουμε λύσεις και λειτουργίες κοινά αποδεκτές γιατι έχουμε μαζί μας τη θέληση, την συναντίληψη αλλά και κάτι πιο ισχυρό, την ίδια την κοινωνία. Σας ευχαριστώ

9

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ Νόμος 4039/2012 «Για τα δεσποζόμενα και τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς και την προστασία των ζώων από την εκμετάλλευση ή τη χρησιμοποίηση με κερδοσκοπικό σκοπό». Δεσποζόμενο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ. Τίτλος Εργασίας

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ. Τίτλος Εργασίας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Τίτλος Εργασίας Φορέας ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ Δήμος Παρανεστίου Προϋπολογισμός

Διαβάστε περισσότερα

Γ. Νόμος 1197/1981 «Περί προστασίας των ζωών» ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΖΩΟΦΙΛΙΚΩΝ

Γ. Νόμος 1197/1981 «Περί προστασίας των ζωών» ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΖΩΟΦΙΛΙΚΩΝ Σεμινάριο Δημοτικής Αστυνομίας Επιμέλεια κειμένου : Βάσω Τάκη Δικηγόρος A. ΖΩΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ B. Νόμος 2017/1992 «Ευρωπαϊκή σύμβαση για την προστασία των ζώων συντροφιάς» B. Νόμος 4039/2012 «Δεσποζόμενα και

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΟΥ ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΧΗΜΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΟΥ ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΧΗΜΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΟΥ ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΧΗΜΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ 13.12.13 ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ 1. ΓΕΝΙΚΑ 1. ΓΕΝΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΕΓΧΘΗΚΕ Αγ. Νικόλαος Η προϊσταμένη τμήματος Περ/ντος - Πρασίνου

ΕΛΕΓΧΘΗΚΕ Αγ. Νικόλαος Η προϊσταμένη τμήματος Περ/ντος - Πρασίνου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑ : ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ αρ. πρωτ. : 18862/22-12-2016 αρ. μελέτης : 94/2016

Διαβάστε περισσότερα

Π ΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Κ ΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟΣ Σ ΥΛΛΟΓΟΣ

Π ΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Κ ΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟΣ Σ ΥΛΛΟΓΟΣ 24/01/2012 Α.Π. : 831 Θέμα: Κρίσεις και προτάσεις επί του νομοσχεδίου που αφορά τα δεσποζόμενα και αδέσποτα ζώα συντροφιάς και της προστασία των ζώων από την εκμετάλλευση ή τη χρησιμοποίηση με κερδοσκοπικό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βύρωνας 30/3/2017 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ.: 8861 ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚ/ΚΩΝ ΥΠ/ΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βύρωνας 30/3/2017 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ.: 8861 ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚ/ΚΩΝ ΥΠ/ΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βύρωνας 30/3/2017 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ.: 8861 ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚ/ΚΩΝ ΥΠ/ΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΡΟΣ Ενδιαφερομένους ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο Δήμος μας ενδιαφέρεται να αναθέσει την παροχή υπηρεσίας

Διαβάστε περισσότερα

Διοικητικές κυρώσεις και πρόστιμα για τα δεσποζόμενα και τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς

Διοικητικές κυρώσεις και πρόστιμα για τα δεσποζόμενα και τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς Διοικητικές κυρώσεις και πρόστιμα για τα δεσποζόμενα και τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς Οι διοικητικές κυρώσεις και τα πρόστιμα, που επιβάλλονται για παραβάσεις των διατάξεων του Ν. 4039/12 (ΦΕΚ 15/02.02.2012

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «ιευκρινήσεις για τη διαδικασία κρίσης επικινδύνων ζώων συντροφιάς και τη διαχείρισή τους»

ΘΕΜΑ: «ιευκρινήσεις για τη διαδικασία κρίσης επικινδύνων ζώων συντροφιάς και τη διαχείρισή τους» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 02/02/2016 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ Αρ. πρωτ.: 344/13872 ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΕΝ. /ΝΣΗ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ /ΝΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Δράσεις της Ομάδας Φιλοζωίας

Δράσεις της Ομάδας Φιλοζωίας Δράσεις της Ομάδας Φιλοζωίας Την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015 η ομάδα μας επισκέφτηκε περιοχές του Πειραιά (Πασαλιμάνι, Σωτήρος, Πλατεία Κοραή) και παρείχε τροφή, νερό και πολύ αγάπη στα αδέσποτα ζωάκια

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ Παρανέστι, 07 / 10 /2016 Αρίθ. Πρωτ. 5012 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ: «ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ»

Διαβάστε περισσότερα

Παροχή Υπηρεσιών: «Κτηνιάτρου για τις ανάγκες του κυνοκομείου. Με χρονική διάρκεια από την υπογραφή της σύμβασης και έως ένα (1)έτος

Παροχή Υπηρεσιών: «Κτηνιάτρου για τις ανάγκες του κυνοκομείου. Με χρονική διάρκεια από την υπογραφή της σύμβασης και έως ένα (1)έτος και έως ένα(1)έτος» Παροχή Υπηρεσιών: «Κτηνιάτρου για τις ανάγκες του κυνοκομείου Με χρονική και έως ένα (1)έτος Προϋπολογισμού: Εννέα χιλιάδες πεντακόσια ογδόντα ευρώ και εξήντα τέσσερα λεπτά (9.580,64

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «ιευκρινήσεις για τη διαδικασία κρίσης επικινδύνων ζώων συντροφιάς και τη διαχείρισή τους»

ΘΕΜΑ: «ιευκρινήσεις για τη διαδικασία κρίσης επικινδύνων ζώων συντροφιάς και τη διαχείρισή τους» ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΣΤΟ ΟΡΘΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 02/02/2016 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ Αρ. πρωτ.: 344/13872 ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΕΝ. /ΝΣΗ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ /ΝΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΔΗΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ- ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΑΣΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΥ Κ.Α. : 70.6117.001 «Παροχή κτηνιατρικών υπηρεσιών στα αδέσποτα ζώα συντροφιάς του Δήμου Ρεθύμνης» Αρ.Πρωτ.

Διαβάστε περισσότερα

Παροχή Υπηρεσιών: «Κτηνιάτρου για τις ανάγκες του κυνοκομείου. Με χρονική διάρκεια από την υπογραφή της σύμβασης και έως ένα (1)έτος

Παροχή Υπηρεσιών: «Κτηνιάτρου για τις ανάγκες του κυνοκομείου. Με χρονική διάρκεια από την υπογραφή της σύμβασης και έως ένα (1)έτος και έως ένα(1)έτος» Αριθμ. μελέτης : 3/2018 Παροχή Υπηρεσιών: «Κτηνιάτρου για τις ανάγκες του κυνοκομείου Με χρονική και έως ένα (1)έτος Προϋπολογισμού: Εννέα χιλιάδες εξακόσια ευρώ (9.600,00 ) χωρίς Φ.Π.Α

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ 4235/2014 ΦΕΚ Α 32 11.02.2014 Διοικητικά μέτρα, διαδικασίες και κυρώσεις στην εφαρμογή της ενωσιακής και εθνικής νομοθεσίας στους τομείς των

ΝΟΜΟΣ 4235/2014 ΦΕΚ Α 32 11.02.2014 Διοικητικά μέτρα, διαδικασίες και κυρώσεις στην εφαρμογή της ενωσιακής και εθνικής νομοθεσίας στους τομείς των ΝΟΜΟΣ 4235/2014 ΦΕΚ Α 32 11.02.2014 Διοικητικά μέτρα, διαδικασίες και κυρώσεις στην εφαρμογή της ενωσιακής και εθνικής νομοθεσίας στους τομείς των τροφίμων, των ζωοτροφών και της υγείας και προστασίας

Διαβάστε περισσότερα

Παροχή Υπηρεσιών: «Κτηνιάτρου για τις ανάγκες του κυνοκομείου. Με χρονική διάρκεια από την υπογραφή της σύμβασης και έως ένα (1)έτος»

Παροχή Υπηρεσιών: «Κτηνιάτρου για τις ανάγκες του κυνοκομείου. Με χρονική διάρκεια από την υπογραφή της σύμβασης και έως ένα (1)έτος» και έως ένα(1)έτος» Αριθμ. μελέτης : 5/2015 Παροχή Υπηρεσιών: «Κτηνιάτρου για τις ανάγκες του κυνοκομείου Με χρονική και έως ένα (1)έτος» ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Τεχνική περιγραφή 2. Ενδεικτικός Προϋπολογισμός

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Σύμφωνα με το Ν.4039/2012 2012 (ΦΕΚ 15Α ) Για τα δεσποζόμενα και τα αδέσποτα ζώα και την προστασία των ζώων από την εκμετάλλευση ή τη χρησιμοποίηση με κερδοσκοπικό σκοπό όπως αυτός τροποποιήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

17REQ

17REQ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΣΥΚΕΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Πληροφορίες: Ιωαννίδης Θεόδωρος Τηλ. 2313.329.563 Email: ioannidis.thodoros@n3.syzefxis.gov.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Τεύχος τεχνικών προδιαγραφών ανάθεσης κτηνιατρικών υπηρεσιών για το πρόγραμμα διαχείρισης αδέσποτων ζώων του Δήμου Ωραιοκάστρου».

ΘΕΜΑ: «Τεύχος τεχνικών προδιαγραφών ανάθεσης κτηνιατρικών υπηρεσιών για το πρόγραμμα διαχείρισης αδέσποτων ζώων του Δήμου Ωραιοκάστρου». ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ 20 03-2017 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ Πληρ: Κελεσίδης Γιώργος Τηλ.2313304010 Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Ε Κ Θ Ε Σ Η CPV 85200000-1 ΘΕΜΑ:

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ. Εργασίες περισυλλογής και φιλοξενίας των αδέσποτων ζώων του Δήμου Ωραιοκάστρου

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ. Εργασίες περισυλλογής και φιλοξενίας των αδέσποτων ζώων του Δήμου Ωραιοκάστρου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ Αυτοτελές Τμήμα Οικονομικής Ανάπτυξης Ωραιόκαστρο 10/9/2018 ΓΡΑΦΕΙΟ Αδειοδοτήσεων & Ρύθμισης Αρ. Πρωτ: ΤΟΑ394/10.9.2018 Εμπορικών

Διαβάστε περισσότερα

14REQ

14REQ 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΣΥΚΕΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ Ταχ. Διεύθυνση: Τέρμα Ελ. Βενιζέλου Ταχ. Κώδικας: 567 28 Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ Ν.4235/ΦΕΚ Α 32/11-2-2014 ΜΕΡΟΣ Β Άρθρο 46, για την τροποποίηση του Ν. 4039

ΝΟΜΟΣ Ν.4235/ΦΕΚ Α 32/11-2-2014 ΜΕΡΟΣ Β Άρθρο 46, για την τροποποίηση του Ν. 4039 ΝΟΜΟΣ Ν.4235/ΦΕΚ Α 32/11-2-2014 ΜΕΡΟΣ Β Άρθρο 46, για την τροποποίηση του Ν. 4039 1. Το άρθρο 1 του ν. 4039/2012 τροποποιείται ως ακολούθως: α) Η περίπτωση στ' του άρθρου 1 αντικαθίσταται ως εξής: «στ)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ

ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΔΗΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ Α ΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ» Κ.Α. ΕΞΟ ΩΝ : 15.6474.13. ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΘΕΙΣΑ ΑΠΑΝΗ (µε Φ.Π.Α. 23%): 500,00

ΜΕΛΕΤΗ «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ Α ΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ» Κ.Α. ΕΞΟ ΩΝ : 15.6474.13. ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΘΕΙΣΑ ΑΠΑΝΗ (µε Φ.Π.Α. 23%): 500,00 ΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝ ΡΙΟΥ /ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 51 /2014 ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 59/2012 ΜΕΛΕΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ Α ΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ» ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΘΕΙΣΑ ΑΠΑΝΗ (µε Φ.Π.Α. 23%): 500,00 Κ.Α. ΕΞΟ ΩΝ : 15.6474.13

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ

ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΜΑΪΟΣ 2018 1 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ Με τις παρούσες προδιαγραφές προβλέπονται οι εργασίες της περισυλλογής και φιλοξενίας αδέσποτων ζώων συντροφιάς του Δήμου Χανίων, στα

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ «Δαπάνες Ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης αδέσποτων ζώων (στείρωση, αποπαρασίτωση, τοποθέτηση microchip κλπ) ύψους ,0 ΚΑ:

ΜΕΛΕΤΗ «Δαπάνες Ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης αδέσποτων ζώων (στείρωση, αποπαρασίτωση, τοποθέτηση microchip κλπ) ύψους ,0 ΚΑ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κέρκυρα 09-08-2016 ΝΟΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ Δ/ΝΣΗ ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΤΟΜΕΑ & ΑΣΤΙΚΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΜΕΛΕΤΗ «Δαπάνες Ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης αδέσποτων ζώων (στείρωση, αποπαρασίτωση, τοποθέτηση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ. Αθήνα, 22 Μαρτίου 2018

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ. Αθήνα, 22 Μαρτίου 2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 22 Μαρτίου 2018 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΣΠΟΖΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΔΕΣΠΟΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΑΣΙΑ: ΦΟΡΕ ΑΣ: Δήμος Διονύσου Ε Ρ Γ Α Σ Ι Α. Στείρωση και εμβολιασμός αδέσποτων ζώων

ΕΡΓΑΣΙΑ: ΦΟΡΕ ΑΣ: Δήμος Διονύσου Ε Ρ Γ Α Σ Ι Α. Στείρωση και εμβολιασμός αδέσποτων ζώων ΕΡΓΑΣΙΑ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΟΡΕ ΑΣ: Δήμος Διονύσου Προϋπ: 40.000,00 Ευρώ ( με Φ.Π.Α. 23 %) Πηγή: ΙΔΙΟΙ ΠΟΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ: 9 / 2016 Ε Ρ Γ Α Σ Ι Α ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 32.520,32 Ευρώ Φ.Π.Α.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Κρεμαστή 11/01/2019 ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ Αριθμ. Πρωτ. 5/1422 ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Κρεμαστή 11/01/2019 ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ Αριθμ. Πρωτ. 5/1422 ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Κρεμαστή 11/01/2019 ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ Αριθμ. Πρωτ. 5/1422 ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Προς : Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου κ. Ευάγγελο Μανδρακό ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 2 ΙΑΒΑΤΗΡΙΟ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 2 ΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 1 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 2 ΙΑΒΑΤΗΡΙΟ 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟ ΕΙΓΜΑ ΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ A. Μορφή του διαβατηρίου: Η µορφή του διαβατηρίου είναι ενιαίου τύπου και οι διαστάσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝ.: Θέμα : Προτάσεις για την τροποποίηση του Ν.4039/2012.

ΚΟΙΝ.: Θέμα : Προτάσεις για την τροποποίηση του Ν.4039/2012. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Κοζάνη : 28/02/2018 Αρ. Πρωτ. : 75 Ταχ. Δ/νση Ταχ. Κωδ. Τηλέφωνο Email Πληροφορίες fax : Πανδώρας 2 : 50100, Κοζάνη : 24610

Διαβάστε περισσότερα

ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΟΛΟΥ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΗ

ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΟΛΟΥ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΗ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΟΛΟΥ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΗ Βολος 21/5/2012 ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΛΜΥΡΟΥ Κο ΦΩΤΗ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΘΕΜΑ : ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ Αιτούμαστε να προχωρήσει ο Δήμος Αλμυρού σε κάθε δυνατή

Διαβάστε περισσότερα

Θεωρείτε την διάθεση κονδυλίων για τα ζώα πρόκληση ενώ υποφέρουν οι άνθρωποι και γιατί;

Θεωρείτε την διάθεση κονδυλίων για τα ζώα πρόκληση ενώ υποφέρουν οι άνθρωποι και γιατί; ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ Θέμα 1ο Αντιμετώπιση των αδέσποτων ζώων 1. Η διαχείριση των αδέσποτων ζώων, είναι ευθύνη των Δήμων. Οι Δήμοι είναι υποχρεωμένοι, κατά τον νόμο, να μεριμνήσουν

Διαβάστε περισσότερα

κ. Ιωάννη Τσιρώνη Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Αχαρνών 2 Τ.Κ , Αθήνα

κ. Ιωάννη Τσιρώνη Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Αχαρνών 2 Τ.Κ , Αθήνα Αθήνα, 17 Ιουλίου 2017 Αριθ. Πρωτ. Φ. 1300.2/31550/2017 Πληροφορίες: Μαυρομάτη Ελευθερία Παπαθανάσογλου Αντωνίνα Πετούση Ντόρα Ράππου Μαρία 2131306664 693 κ. Ιωάννη Τσιρώνη Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης

Διαβάστε περισσότερα

Παροχή υπηρεσιών κτηνιάτρου για τη Διαχείριση Αδέσποτων Ζώων (καταγραφή, εμβολιασμό, στείρωση, αποπαρασίτωση και περίθαλψη) για ένα έτος

Παροχή υπηρεσιών κτηνιάτρου για τη Διαχείριση Αδέσποτων Ζώων (καταγραφή, εμβολιασμό, στείρωση, αποπαρασίτωση και περίθαλψη) για ένα έτος για τη Διαχείριση Αδέσποτων ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Τεχνική Περιγραφή 2. Ενδεικτικός Προϋπολογισμός 3. Συγγραφή Υποχρεώσεων 4. Έντυπο Οικονομικής Προσφοράς Τεχνική Περιγραφή Με την παρούσα μελέτη προβλέπεται η

Διαβάστε περισσότερα

7 Σεπτεμβρίου 2009. ΘΕΜΑ: Η επίσημη θέση του κόμματος σας στις προτάσεις μας

7 Σεπτεμβρίου 2009. ΘΕΜΑ: Η επίσημη θέση του κόμματος σας στις προτάσεις μας Ομάδα Ενωμένων Ενεργών Φιλοζωικών Σωματείων 1stAnimalConferenceKarditsa United Active Animal Rights Group 7 Σεπτεμβρίου 2009 ΠΡΟΣ: Πολιτικά Κόμματα ΚΟΙΝ: ΜΜΕ και Ξένος Τύπος ΚΟΙΝ: Φιλοζωικοί Σύλλογοι ΘΕΜΑ:

Διαβάστε περισσότερα

14REQ

14REQ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΣΥΚΕΩΝ Νεάπολη 27/ 2/ 2014 Αριθµ. Πρωτ. 12717 ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΦΡΟΝΤΙ ΑΣ Α ΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ Ταχ. ιεύθυνση: Τέρµα Ελ. Βενιζέλου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΟΖΑΝΗ 2016 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Άρθρο 1: Ίδρυση. 3 2. Άρθρο 2: Σκοπός λειτουργίας......3 3. Άρθρο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Μύκονος: 25-06-2015 Αρ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Μύκονος: 25-06-2015 Αρ. Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Μύκονος: 25-06-2015 Αρ. Πρωτ: -5556- ΠΡΟΣ: ΚΟΙΝ.: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΥ ΜΥΚΟΝΟΥ Οικονομική Υπηρεσία ΔΗΜΟΥ ΜΥΚΟΝΟΥ Θέμα: 'Πρωτογενές αίτημα για τη διαχείριση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΡΦΥΩΝ - ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΡΦΥΩΝ - ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΡΦΥΩΝ - ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ ΜΕΛΕΤΗ «ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ Δ. ΔΙΡΦΥΩΝ - ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ» 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΡΦΥΩΝ - ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ ΜΕΛΕΤΗ: ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΖΩΟΦΙΛΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ LAWS

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΖΩΟΦΙΛΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ LAWS ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟΥ ΠΡΟΛΟΓΟΣ Μετά από τέσσερα χρόνια εντατικής λειτουργίας του Δημοτικού Κτηνιατρείου Λευκάδας, η οποία στηρίχτηκε στο Σωματείο Ζωόφιλων Λευκάδας,

Διαβάστε περισσότερα

17PROC

17PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΗΣ Σμίνθη 14 Φεβρουαρίου 2017 Αρ. Πρωτ : 2336 Τμήμα Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης Γραφείο Αγροτικής παραγωγής Πληροφορίες : Σ. Τοροσίδης Ταχ. Δ/νση : Σμίνθη Τ.

Διαβάστε περισσότερα

16REQ

16REQ 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΣΥΚΕΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ Ταχ. Διεύθυνση: Τέρμα Ελ. Βενιζέλου Ταχ. Κώδικας: 567 28 Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό συνεδριάσεων 04/2013 του δημοτικό συμβουλίου Δήμου Αμυνταίου. ΘΕΜΑ: Εγκριση Σχεδίου δράσης για τα δεσποζόμενα και αδέσποτα ζώα

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα 1ο Αντιμετώπιση των αδέσποτων ζώων

Θέμα 1ο Αντιμετώπιση των αδέσποτων ζώων Ανεξάρτητη Κίνηση τοπικής Αυτοδιοίκησης,Λευκάδας Υποψήφιος Δήμαρχος Βασίλης Αραβανής Θέμα 1ο Αντιμετώπιση των αδέσποτων ζώων 1. Η διαχείριση των αδέσποτων ζώων, είναι ευθύνη των Δήμων. Οι Δήμοι είναι υποχρεωμένοι,

Διαβάστε περισσότερα

Μ Ε Λ Ε Τ Η α.α. 11/2018

Μ Ε Λ Ε Τ Η α.α. 11/2018 ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Μ Ε Λ Ε Τ Η α.α. 11/018 ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ: Δαπάνες διαχείρισης αδέσποτων ζώων (018) Κ.Α : 5.745.01 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 9.98,0

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΡΦΥΩΝ - ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΡΦΥΩΝ - ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΛΕΤΗ «ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ Δ. ΔΙΡΦΥΩΝ - ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ» 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΛΕΤΗ: ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ Δ. ΔΙΡΦΥΩΝ - ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Η παρούσα

Διαβάστε περισσότερα

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η-ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η-ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η-ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ Γνωρίζετε ήδη ότι ο Δήμος μας, υλοποιεί Προγράμματα προστασίας της δημόσιας υγείας και διαχείρισης ζώων συντροφιάς που διαβιούν στην περιοχή του Δήμου μας,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αιγίνιο: 16-03-2015 ΝΟΜΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ Αριθ. Πρωτ. : - 3216 - ΔΗΜΟΣ ΠΥΔΝΑΣ-ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ 1. ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ-ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αιγίνιο: 16-03-2015 ΝΟΜΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ Αριθ. Πρωτ. : - 3216 - ΔΗΜΟΣ ΠΥΔΝΑΣ-ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ 1. ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ-ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αιγίνιο: 16-03-2015 ΝΟΜΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ Αριθ. Πρωτ. : - 3216 - ΔΗΜΟΣ ΠΥΔΝΑΣ-ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ «Παροχή κτηνιατρικών υπηρεσιών στα αδέσποτα ζώα συντροφιάς του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού» 1. ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ-ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

16REQ

16REQ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗΣ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ Πληροφορίες: Β. Ιωάννου - Ν.Στεργιάδης Τηλ.:53084675-53080

Διαβάστε περισσότερα

Α Π O Φ Α Σ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ 1/2017

Α Π O Φ Α Σ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ 1/2017 HM: 20/01/2017 15:52:33. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 1 ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ - ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ Α Π O Φ Α Σ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ 1/2017 ΘΕΜΑ 1 ο :Εισήγηση στο Δ.Σ. περί ίδρυσης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΠΚΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ CERTIFICATE OF ELECTRONIC IDENTIFICATION

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΠΚΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ CERTIFICATE OF ELECTRONIC IDENTIFICATION ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΠΚΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ CERTIFICATE OF ELECTRONIC IDENTIFICATION Ετικέτα Ταυτοποίησης Label of Identification Παρακαλείστε να συμπληρώνετε

Διαβάστε περισσότερα

Προς: Κοιν.: Θέμα: «Διαβίβαση απόψεων της επιτροπής Κτηνιάτρων του Παραρτήματος μας για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς στην Ανατολική Μακεδονία»

Προς: Κοιν.: Θέμα: «Διαβίβαση απόψεων της επιτροπής Κτηνιάτρων του Παραρτήματος μας για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς στην Ανατολική Μακεδονία» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 55, 65403 ΚΑΒΑΛΑ ΤΗΛ.: 2510 222942, FAX: 2510 231505 E-mail:geoteeam@otenet.gr Web site: www.geotee-anmak.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ: 15/2016 (ορθή επανάληψη) ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Δ.Υ. ΑΠΟ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ &

ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ: 15/2016 (ορθή επανάληψη) ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Δ.Υ. ΑΠΟ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ & ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ: 15/2016 (ορθή επανάληψη) ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Δ.Υ. ΑΠΟ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Προς:. Κοιν/ση: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

Προς:. Κοιν/ση: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒ/ΝΤΟΣ - ΤΟΠ. & ΑΓΡ. ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΜΗΜΑ ΤΟΠΙΚΗΣ & ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Ταχ. Διεύθυνση: Φλέμινγκ & Ερ. Σταυρού 351 00 ΛΑΜΙΑ Πληρ: Β. Νικολάου Τηλ: 22313 51088 e-mail: vassilis.nikolaou@lamia-city.gr

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα 1ο Αντιμετώπιση των αδέσποτων ζώων

Θέμα 1ο Αντιμετώπιση των αδέσποτων ζώων Θέμα 1ο Αντιμετώπιση των αδέσποτων ζώων 1. Η διαχείριση των αδέσποτων ζώων, είναι ευθύνη των Δήμων. Οι Δήμοι είναι υποχρεωμένοι, κατά τον νόμο, να μεριμνήσουν αφ ενός για την ευζωία των αδέσποτων, αφ ετέρου

Διαβάστε περισσότερα

PoliceNet Of Greece ΝΟΜΟΣ 4039/2012

PoliceNet Of Greece ΝΟΜΟΣ 4039/2012 ΝΟΜΟΣ 4039/2012 Για τα δεσποζόμενα και τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς και την προστασία των ζώων από την εκμετάλλευση ή τη χρησιμοποίηση με κερδοσκοπικό σκοπό. Άρθρο 1 Ορισμοί Για την εφαρμογή των διατάξεων

Διαβάστε περισσότερα

17REQ

17REQ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Αµπελόκηποι, 13/3/2017 ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ - ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Πληροφορίες: Αικ. Πασχαλίδου Tηλ. : 2310 725775 FAX : 2310 725076

Διαβάστε περισσότερα

Η θεματολογία του Pets.gr περιλαμβάνει τις εξής κατηγορίες

Η θεματολογία του Pets.gr περιλαμβάνει τις εξής κατηγορίες Παρουσίαση Το Pets.gr παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο ελληνικό Internet, στις αρχές Οκτωβρίου 2001. Είναι μία δραστήρια κοινότητα ανάμεσα σε αναγνώστες και μέλη που έχουν όλοι σαν κύριο χαρακτηριστικό

Διαβάστε περισσότερα

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τη στείρωση των ζώων

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τη στείρωση των ζώων Τι πρέπει να γνωρίζετε για τη στείρωση των ζώων Υπάρχει πρόβλημα υπερπληθυσμού αδέσποτων ζώων? Κάθε χρόνο, εκατομμύρια αδέσποτα σκυλιά και γατιά, συμπεριλαμβανομένων κουταβιών και μικρών ψιψίνων, τραυματίζονται,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΧΕ ΙΟ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Για τα δεσποζόµενα και τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς και την προστασία των ζώων από την εκµετάλλευση ή τη χρησιµοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Σύµφωνα µε το Ν.4039/ (ΦΕΚ 15Α ) Για τα δεσποζόµενα και τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς και την προστασία των ζώων από τη

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Σύµφωνα µε το Ν.4039/ (ΦΕΚ 15Α ) Για τα δεσποζόµενα και τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς και την προστασία των ζώων από τη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Άδελε 30/04/2018 ΝΟΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ Αριθµ. Πρωτ.: 11359 ΗΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΑΠΟΘΗΚΗΣ Πληροφορίες: Χαραλαµπίδου Σουµέλα Τηλ : 2831341013 e-mail:charalampidou@rethymno.gr

Διαβάστε περισσότερα

Μ Ε Λ Ε Τ Η ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΕΤΟΥΣ Προϋπολογισμού: ,92 σε ΕΥΡΩ

Μ Ε Λ Ε Τ Η ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΕΤΟΥΣ Προϋπολογισμού: ,92 σε ΕΥΡΩ Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΡΓΟ: ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΡ.ΜΕΛΕΤΗΣ: ΔΠΕ6/2016 αναθ. Μ Ε Λ Ε Τ Η ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Προϋπολογισμού: 14.982,92 σε ΕΥΡΩ Ιούνιος, 2016 Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ανάθεση εργασιών σε κτηνίατρο για την λειτουργία του κυνοκομείου (στειρώσεις-εμβολιασμοί)

Ανάθεση εργασιών σε κτηνίατρο για την λειτουργία του κυνοκομείου (στειρώσεις-εμβολιασμοί) Ανάθεση εργασιών σε κυνοκομείου (στειρώσεις-εμβολιασμοί) ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Τεχνική περιγραφή 2. Προδιαγραφές 3. Ενδεικτικός Προϋπολογισμός 4. Συγγραφή υποχρεώσεων 1 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Με την παρούσα μελέτη

Διαβάστε περισσότερα

Για την εφαρμογή των διατάξεων του παρόντος νόμου, ισχύουν οι παρακάτω ορισμοί:

Για την εφαρμογή των διατάξεων του παρόντος νόμου, ισχύουν οι παρακάτω ορισμοί: Ν. 4039/2012 (ΦΕΚ 15/02.02.2012 τεύχος Α ) Για τα δεσποζόμενα και τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς και την προστασία των ζώων από την εκμετάλλευση ή τη χρησιμοποίηση με κερδοσκοπικό σκοπό. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

2202/75660/2016,ΦΕΚ-2082/Β/

2202/75660/2016,ΦΕΚ-2082/Β/ 1 1 Καθορισμός των προϋποθέσεων και της διαδικασίας χρηματοδότησης Δήμων και Συνδέσμων Δήμων για τη λειτουργία καταφυγίων αδέσποτων ζώων συντροφιάς και για την υλοποίηση των ενεργειών διαχείρισης τους

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΜΕΛΕΤΗΣ. Το παρών τιμολόγιο αφορα εργασίες πλήρως περαιωμένες όπως περιγράφονται παρακάτω: (Α) ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΑΔΟΧΟ

ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΜΕΛΕΤΗΣ. Το παρών τιμολόγιο αφορα εργασίες πλήρως περαιωμένες όπως περιγράφονται παρακάτω: (Α) ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΑΔΟΧΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΕΜΑ: ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ Κ.Α.: 35.6279-0001 ΠΡΟΫΠ.: 55.000 ΕΤΟΣ: 2014 ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ Δ/ΝΣΗ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΜΕΛΕΤΗΣ Το παρών τιμολόγιο αφορα εργασίες πλήρως περαιωμένες

Διαβάστε περισσότερα

Κ.Α CPV ΕΝΔ. ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : AΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ : 37 /2017

Κ.Α CPV ΕΝΔ. ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : AΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ : 37 /2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Κ.Α. 15.6117.27 CPV 85200000-1 ΕΡΓΟ: ΠΑΡΟΧΗΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΕΝΔ. ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. µελέτης 80/2015 CPV: 15713000-9 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΡΟΦΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ Α ΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2016

Αρ. µελέτης 80/2015 CPV: 15713000-9 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΡΟΦΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ Α ΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗΣ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ Πληροφορίες: Β. Ιωάννου - Ν. Στεργιάδης Τηλ.:2531084675-2531022810

Διαβάστε περισσότερα

14REQ

14REQ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΣΥΚΕΩΝ Νεάπολη 27/ 2/ 2014 Αριθµ. Πρωτ. 12719 ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΦΡΟΝΤΙ ΑΣ Α ΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ Ταχ. ιεύθυνση: Τέρµα Ελ. Βενιζέλου

Διαβάστε περισσότερα

17REQ

17REQ για το έτος 2018 ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ 70/2017 Κ.Α 00.6117.02 Cpv: [85200000-1]-Κτηνιατρικές υπηρεσίες Ανάθεση εργασιών σε κυνοκομείου (στειρώσεις-εμβολιασμοί) ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Τεχνική περιγραφή 2. Προδιαγραφές 3.

Διαβάστε περισσότερα

Άρθρο 1 Ορισµοί. Για την εφαρµογή των διατάξεων του παρόντος νόµου, ισχύουν οι παρακάτω ορισµοί:

Άρθρο 1 Ορισµοί. Για την εφαρµογή των διατάξεων του παρόντος νόµου, ισχύουν οι παρακάτω ορισµοί: ΣΧΕ ΙΟ ΝΟΜΟΥ Για τα δεσποζόµενα και τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς και την προστασία των ζώων από την εκµετάλλευση ή τη χρησιµοποίηση µε κερδοσκοπικό σκοπό. Άρθρο 1 Ορισµοί Για την εφαρµογή των διατάξεων του

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ελληνικό-Αργυρούπολη 6/10/14 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ EΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Κ.Α.15.6473.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ελληνικό-Αργυρούπολη 6/10/14 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ EΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Κ.Α.15.6473. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ελληνικό-Αργυρούπολη 6/10/14 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ EΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Κ.Α.15.6473.0006 ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 10.000,00 C PV 85200000-1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ: Ανάθεση εργασιών σε κτηνίατρο για την λειτουργία του κυνοκομείου (στειρώσειςεμβολιασμοί)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ: Ανάθεση εργασιών σε κτηνίατρο για την λειτουργία του κυνοκομείου (στειρώσειςεμβολιασμοί) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ: Ανάθεση εργασιών σε κτηνίατρο για την λειτουργία του κυνοκομείου (στειρώσειςεμβολιασμοί) ΕΤΟΣ 2017 ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ 78/2016 Κ.Α 00.6117.02 Cpv.85200000-1

Διαβάστε περισσότερα

Προς. Τους κ.κ Εισαγγελείς Εφετών της Χώρας Με αφορμή την ένταση φαινομένων εκδήλωσης

Προς. Τους κ.κ Εισαγγελείς Εφετών της Χώρας Με αφορμή την ένταση φαινομένων εκδήλωσης Αθήνα, 13-10-2014 Αριθ. πρωτ. 4372 Αριθ. Εγκυκλίου: 4 Προς Τους κ.κ Εισαγγελείς Εφετών της Χώρας ------------------------------------- Με αφορμή την ένταση φαινομένων εκδήλωσης συμπεριφορών βασανισμού,

Διαβάστε περισσότερα

Χρειαζεται απλά...βούληση!

Χρειαζεται απλά...βούληση! www.pansyn.org sinzoofilikon@gmail.com pfpomospondia@gmail.com ΠΡΟΣ : ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2014 Αθήνα 15/3/2014 Πριν τέσσερα χρόνια η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή των

Διαβάστε περισσότερα

15REQ002688883 2015-04-03

15REQ002688883 2015-04-03 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗΣ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ Πληροφορίες: Β. Ιωάννου - Ν.Στεργιάδης Τηλ.:2531084675-2531022810

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡ/ΝΤΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΑΝΑΚ/ΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗΣ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ Τηλ.: 2531022810 ΕΡΓΑΣΙΕΣ: Περισυλλογή & Επανένταξη Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ - ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ - ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 2957/23 Δεκεμβρίου 2011 Αριθμ. 207106 Χορήγηση οικονομικής ενίσχυσης για την ίδρυση και λειτουργία καταφυγίων αδέσποτων ζώων συντροφιάς. ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ -

Διαβάστε περισσότερα

Μ Ε Λ Ε Τ Η α.α. 05/2018

Μ Ε Λ Ε Τ Η α.α. 05/2018 ΤΜΗΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Μ Ε Λ Ε Τ Η α.α. 05/2018 ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ: απάνες για την υλοποίηση του προγράµµατος παρακολούθησης αδέσποτων ζώων (2018) Κ.Α : 35.7425.09 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 24.490,00

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Αριθ. Απόφασης : 35/2018

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Αριθ. Απόφασης : 35/2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Αριθ. Απόφασης : 35/2018 ΔΗΜΑΡΧΟΣ : Θεοδώρου Αθανάσιος ΠΡΟΕΔΡΟΣ : Μουλάς Γεώργιος ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : Τσοπουρίδου

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΠΛ. ΝΙΚΗΣ ΚΟΖΑΝΗ ΤΗΛ FAX

Ελληνική ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΠΛ. ΝΙΚΗΣ ΚΟΖΑΝΗ ΤΗΛ FAX Ελληνική Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ -------------------- Αριθµός απόφασης : 44 / 2016 Από το µε αριθµό 4/ 2016 πρακτικό συνεδρίασης Α Ν Α Ρ Τ Η Τ Ε Α Σ Τ Ο Ι Α Ι Κ Τ Υ Ο Θέµα:

Διαβάστε περισσότερα

Ο συνολικός προϋπολογισμός των εργασιών των Κατηγοριών Α, Β και Γ ανέρχεται στις 3.224,00 (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24% ).

Ο συνολικός προϋπολογισμός των εργασιών των Κατηγοριών Α, Β και Γ ανέρχεται στις 3.224,00 (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24% ). ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Β - ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ. 1. Η τιμή του εμβολιασμού περιλαμβάνει και την τιμή του εμβολίου για τα εξής:... α. Πολλαπλό γάτας χωρίς λύσσα...β. Πολλαπλό γάτας με λύσσα... γ. Πενταπλό σκύλου (χωρίς λύσσα)...

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΛΙΒΑΔΕΙΑ, 20/02/2017 ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΛΙΒΑΔΕΙΑ, 20/02/2017 ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΛΙΒΑΔΕΙΑ, 20/02/2017 ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ : 36/2017 ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΟΫΠ: 13.088,20 (με ΦΠΑ) ΔΑΠΑΝΗ ΣΤΕΙΡΩΣΗΣ - ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΡΓAΣΙΑ: Περισυλλογή και μεταφορά στους κτηνιάτρους αδέσποτων ζώων συντροφιάς. ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Η μελέτη αυτή ενδεικτικού προϋπολογισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΤΟΛΗ. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ, κ. Κουτσογιάννη N. Α Π Ο Σ Τ Ο Λ Ε Α Σ : Γ Τ Α Ξ Η, 6 Ο Δ Η Μ Ο Τ Ι Κ Ο Σ Χ Ο Λ Ε Ι Ο Ν Α Ο Υ Σ Α Σ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ, κ. Κουτσογιάννη N. Α Π Ο Σ Τ Ο Λ Ε Α Σ : Γ Τ Α Ξ Η, 6 Ο Δ Η Μ Ο Τ Ι Κ Ο Σ Χ Ο Λ Ε Ι Ο Ν Α Ο Υ Σ Α Σ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ, κ. Κουτσογιάννη N. Α Π Ο Σ Τ Ο Λ Ε Α Σ : Γ Τ Α Ξ Η, 6 Ο Δ Η Μ Ο Τ Ι Κ Ο Σ Χ Ο Λ Ε Ι Ο Ν Α Ο Υ Σ Α Σ ΑΡΕΤΗ ΘΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΤΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑ Αγαπητέ, κύριε Δήμαρχε,

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. µελέτης 50/2015 CPV: (τροποποίηση λόγω αλλαγής Φ.Π.Α. Ν. 4334/2015) ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΡΟΦΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ Α ΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2015

Αρ. µελέτης 50/2015 CPV: (τροποποίηση λόγω αλλαγής Φ.Π.Α. Ν. 4334/2015) ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΡΟΦΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ Α ΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΡΟ ΟΠΗΣ ΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟΚΟΜΙ ΗΣ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ Πληροφορίες: Β. Ιωάννου - Ν.Στεργιάδης Τηλ.:2531084675-2531022810

Διαβάστε περισσότερα

Ηµερίδα «Τα κατοικίδια κι εµείς» - President, 20/2/2011. Αδεσποτολόγιο

Ηµερίδα «Τα κατοικίδια κι εµείς» - President, 20/2/2011. Αδεσποτολόγιο Τα αδέσποτα και εµείς Ηµερίδα «Τα κατοικίδια κι εµείς» - President, 20/2/2011 Αδεσποτολόγιο www.adespotologio.gr adespotakia@gmail.com Τα αδέσποτα κι εµείς Ένα πρόβληµα που µας αφορά Η νοµική διάσταση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ : 87/2016 ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΑΠΑΝΗ ΣΤΕΙΡΩΣΗΣ - ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΔΗΜΟΥ ΛΕΒΑΔΕΩΝ

ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ : 87/2016 ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΑΠΑΝΗ ΣΤΕΙΡΩΣΗΣ - ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΔΗΜΟΥ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΛΙΒΑΔΕΙΑ, 10/05/2016 ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ : 87/2016 ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΟΫΠ: 14.489,40 (με ΦΠΑ) ΔΑΠΑΝΗ ΣΤΕΙΡΩΣΗΣ - ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

6. ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

6. ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 6. ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Αδειοδότηση και λειτουργία καταστημάτων Εκδόθηκαν : 67 άδειες ίδρυσης & λειτουργίας καταστημάτων. 17 αναγγελίες γνωστοποίησης ίδρυσης και λειτουργίας καταστημάτων.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 33 ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ - ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ Α Π Ο Φ Α Σ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 309/2015

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 33 ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ - ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ Α Π Ο Φ Α Σ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 309/2015 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 33 ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ - ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ Α Π Ο Φ Α Σ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 309/2015 ΘΕΜΑ 9 ο : Διάθεση πίστωσης για την εκτέλεση της υπηρεσίας

Διαβάστε περισσότερα

ΦΙΛΟΖΩΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ

ΦΙΛΟΖΩΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΦΙΛΟΖΩΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ Με τον Οδηγό αυτό με απλά λόγια και σε ελάχιστο χρόνο μπορεί ο ενδιαφερόμενος φιλόζωος και μη, να ενημερωθεί για τους κανόνες και τις συνθήκες που διέπουν τη συμβίωση με τα δεσποζόμενα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Μικρασιατών 81 Βόλος ΤΚ 38333 Πληρ: Χατζηπαρασίδης Νικόλαος Τηλ.: 2421094063

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Μικρασιατών 81 Βόλος ΤΚ 38333 Πληρ: Χατζηπαρασίδης Νικόλαος Τηλ.: 2421094063 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Μικρασιατών 81 Βόλος ΤΚ 38333 Πληρ: Χατζηπαρασίδης Νικόλαος Τηλ.: 2421094063 ΕΡΓΑΣΙΑ: «Περισυλλογή-φιλοξενία-φροντίδα αδέσποτων ζώων (σκυλιών) των Δημ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.

ΠΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ EΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & Π. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Δ/νση : Οδός 25 Η & Πλατεία Αγ. Τριάδας Τ.Κ. 16777 Τηλ.:213 2026064 Fax: 213

Διαβάστε περισσότερα

Τα περισσότερα παιδιά έχουν κατοικίδια στην αυλή τους. Υπάρχουν πολλά αδέσποτα στο Δήμο που δηλητηριάζονται. Η επιθυμία των παιδιών να γνωρίσουν τα

Τα περισσότερα παιδιά έχουν κατοικίδια στην αυλή τους. Υπάρχουν πολλά αδέσποτα στο Δήμο που δηλητηριάζονται. Η επιθυμία των παιδιών να γνωρίσουν τα ΣΤ τάξη Δημοτικού Σχολείου Μακρυγιάλου 2009-2010 1 Τα περισσότερα παιδιά έχουν κατοικίδια στην αυλή τους. Υπάρχουν πολλά αδέσποτα στο Δήμο που δηλητηριάζονται. Η επιθυμία των παιδιών να γνωρίσουν τα άγρια

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΕΑΣ ΘΕΜΑ / ΝΟΜΟΣ ΑΡΙΘ. ΗΜΕΡ.

ΦΟΡΕΑΣ ΘΕΜΑ / ΝΟΜΟΣ ΑΡΙΘ. ΗΜΕΡ. ΦΟΡΕΑΣ ΘΕΜΑ / ΝΟΜΟΣ ΑΡΙΘ. ΗΜΕΡ. Αγρ. Καθορισμός προϋποθέσεων δικαιολογητικών ύψους & τρόπου πληρωμής των δικαιούχων οικονομικής ενίσχυσης για την ίδρυση και λειτουργεία καταφυγίων και λοιπές δραστηριότητες

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ. Προς τη Βουλή των Ελλήνων

ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ. Προς τη Βουλή των Ελλήνων ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ στο σχέδιο νόµου «Για τα δεσποζόµενα και τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς και την προστασία των ζώων α- πό την εκµετάλλευση ή τη χρησιµοποίηση µε κερδοσκοπικό σκοπό» Προς τη Βουλή των Ελλήνων

Διαβάστε περισσότερα

Ηµερίδα «Τα κατοικίδια κι εµείς» - President, 20/2/2011. Αδεσποτολόγιο www.adespotologio.gr adespotakia@gmail.com

Ηµερίδα «Τα κατοικίδια κι εµείς» - President, 20/2/2011. Αδεσποτολόγιο www.adespotologio.gr adespotakia@gmail.com Υπεύθυνη ιδιοκτησία κατοικίδιου Ηµερίδα «Τα κατοικίδια κι εµείς» - President, 20/2/2011 Αδεσποτολόγιο www.adespotologio.gr adespotakia@gmail.com Θέµατα Προβλήµατα µε τα ιδιόκτητα κατοικίδια Η νοµική διάσταση

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΔΗΜΩΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ - ΣΟΥΛΙΟΥ - ΦΙΛΙΑΤΩΝ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΔΗΜΩΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ - ΣΟΥΛΙΟΥ - ΦΙΛΙΑΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΔΗΜΩΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ - ΣΟΥΛΙΟΥ - ΦΙΛΙΑΤΩΝ 2016 Ο παρών κανονισμός εγκρίθηκε: - με την υπ αριθμ. /2016 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα