Οδηγός φαξ. Αποστολή φαξ μέσω της οθόνης αφής. Αποστολή φαξ χρησιμοποιώντας τον υπολογιστή

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Οδηγός φαξ. Αποστολή φαξ μέσω της οθόνης αφής. Αποστολή φαξ χρησιμοποιώντας τον υπολογιστή"

Transcript

1 Σελίδα 1 από 5 Οδηγός φαξ Η λειτουργία φαξ σάς επιτρέπει να σαρώνετε αντικείμενα και να τα αποστέλλετε με φαξ σε έναν ή περισσότερους παραλήπτες. Μπορείτε να στείλετε φαξ από τον εκτυπωτή πληκτρολογώντας τον αριθμό φαξ, χρησιμοποιώντας έναν αριθμό συντόμευσης ή το βιβλίο διευθύνσεων. Σημείωση: Μπορείτε να τοποθετείτε μεγέθη χαρτιού με προσανατολισμό "πρώτα η μικρή πλευρά" ή "πρώτα η μεγάλη πλευρά". Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε την ενότητα "Υποστηριζόμενα μεγέθη, τύποι και βάρη χαρτιού" στον Οδηγός χρήσης. Αποστολή φαξ μέσω της οθόνης αφής χαρτί ή λεπτά μέσα (όπως αποκόμματα περιοδικών) στον ADF. Τοποθετήστε αυτά τα αντικείμενα στη γυάλινη επιφάνεια του σαρωτή. 3 Από την αρχική οθόνη, πατήστε την επιλογή Fax (Φαξ). 4 Εισαγάγετε τον αριθμό φαξ ή μια συντόμευση μέσω της οθόνης αφής ή του πληκτρολογίου. Για να προσθέσετε παραλήπτες, πατήστε την επιλογή Next Number (Επόμενος αριθμός) και στη συνέχεια πληκτρολογήστε τον τηλεφωνικό αριθμό ή τον αριθμό συντόμευσης ή πραγματοποιήστε αναζήτηση στο βιβλίο διευθύνσεων. Σημείωση: Για να πραγματοποιήσετε παύση κλήσης σε έναν αριθμό φαξ, πατήστε την επιλογή. Η παύση κλήσης εμφανίζεται ως κόμμα στο πλαίσιο Fax to (Φαξ προς). Χρησιμοποιήστε αυτή τη λειτουργία εάν χρειάζεται να καλέσετε πρώτα μια εξωτερική γραμμή. 5 Πατήστε Fax It (Αποστολή φαξ). Αποστολή φαξ χρησιμοποιώντας τον υπολογιστή Η επιλογή φαξ του προγράμματος οδήγησης του εκτυπωτή σάς επιτρέπει να εκτυπώνετε σε φαξ, οπότε ο εκτυπωτής θα στείλει ένα έγγραφο που βρίσκεται στην ουρά ως φαξ αντί να το εκτυπώσει. Η επιλογή φαξ λειτουργεί ως κανονική συσκευή φαξ, αλλά ελέγχεται μέσω του προγράμματος οδήγησης αντί του πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή. 1 Έχοντας ανοικτό ένα έγγραφο, κάντε κλικ στην επιλογή Αρχείο > Εκτύπωση. 2 Επιλέξτε τον εκτυπωτή και μεταβείτε στις επιλογές: Properties (Ιδιότητες) > καρτέλα Fax (Φαξ) > Enable fax (Ενεργοποίηση φαξ) 3 Εισαγάγετε τον αριθμό φαξ στο πεδίο Fax number(s) (Αριθμοί φαξ). Μπορείτε να εισαγάγετε τους αριθμούς φαξ με μη αυτόματο τρόπο ή μέσω της λειτουργίας Phone Book (Ευρετήριο). 4 Εάν χρειάζεται, εισαγάγετε το πρόθεμα στο πεδίο Dialing prefix (Πρόθεμα κλήσης). 5 Επιλέξτε το κατάλληλο μέγεθος χαρτιού και προσανατολισμό σελίδας. 6 Εάν θέλετε να συμπεριλάβετε συνοδευτική σελίδα στο φαξ, επιλέξτε Include cover page with fax (Να συμπεριληφθεί συνοδευτική σελίδα με το φαξ) και εισαγάγετε τις κατάλληλες πληροφορίες. 7 Πατήστε OK.

2 Σελίδα 2 από 5 Σημειώσεις: Η επιλογή Fax (Φαξ) είναι διαθέσιμη για χρήση μόνο με το πρόγραμμα οδήγησης PostScript ή το Universal Fax Driver. Για πληροφορίες σχετικά με την εγκατάσταση αυτών των προγραμμάτων οδήγησης, ανατρέξτε στο CD Software and Documentation (Λογισμικό και τεκμηρίωση). Η επιλογή Fax (Φαξ) πρέπει να διαμορφωθεί και να ενεργοποιηθεί στο πρόγραμμα οδήγησης PostScript στην καρτέλα Configuration (Διαμόρφωση) πριν χρησιμοποιηθεί. Εάν έχετε επιλέξει το πλαίσιο ελέγχου Always display settings prior to faxing (Να εμφανίζονται πάντα οι ρυθμίσεις πριν την αποστολή φαξ), θα σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε τις πληροφορίες παραλήπτη πριν την αποστολή φαξ. Εάν το πλαίσιο ελέγχου δεν είναι επιλεγμένο, το έγγραφο που βρίσκεται στην ουρά θα αποσταλεί αυτόματα ως φαξ όταν κάνετε κλικ στην επιλογή OK στην καρτέλα Fax (Φαξ). Χρήση συντομεύσεων φαξ Οι συντομεύσεις φαξ είναι όμοιες με τα πλήκτρα ταχείας κλήσης σε μια τηλεφωνική συσκευή ή συσκευή φαξ. Μπορείτε να αντιστοιχίσετε αριθμούς συντόμευσης κατά τη δημιουργία μόνιμων προορισμών φαξ. Οι μόνιμοι προορισμοί φαξ ή τα πλήκτρα ταχείας κλήσης δημιουργούνται στον σύνδεσμο Manage Shortcuts (Διαχείριση συντομεύσεων) ο οποίος βρίσκεται στην ενότητα Settings (Ρυθμίσεις) του Embedded Web Server. Ένας αριθμός συντόμευσης ( ) μπορεί να περιλαμβάνει έναν μοναδικό παραλήπτη ή πολλούς παραλήπτες. Δημιουργώντας μια ομάδα συντόμευσης φαξ με ένα αριθμό συντόμευσης, μπορείτε γρήγορα και εύκολα να μεταδίδετε πληροφορίες μέσω φαξ σε μια ολόκληρη ομάδα. χαρτί ή λεπτά μέσα (όπως αποκόμματα περιοδικών) στον αυτόματο τροφοδότη εγγράφων. Τοποθετήστε αυτά τα αντικείμενα στη γυάλινη επιφάνεια του σαρωτή. 3 Πατήστε και στη συνέχεια εισαγάγετε τον αριθμό της συντόμευσης μέσω του πληκτρολογίου. 4 Πατήστε Fax It (Αποστολή φαξ). Χρήση του βιβλίου διευθύνσεων Το βιβλίο διευθύνσεων σάς δίνει τη δυνατότητα να αναζητήσετε σελιδοδείκτες και διακομιστές καταλόγου δικτύου. Σημείωση: Εάν η λειτουργία του βιβλίου διευθύνσεων δεν είναι ενεργοποιημένη, επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο υποστήριξης συστήματος. χαρτί ή λεπτά μέσα (όπως αποκόμματα περιοδικών) στον ADF. Τοποθετήστε αυτά τα αντικείμενα στη γυάλινη επιφάνεια του σαρωτή. 3 Από την αρχική οθόνη, μεταβείτε στην επιλογή: Fax (Φαξ) > > Browse shortcuts (Αναζήτηση συντομεύσεων)

3 Σελίδα 3 από 5 4 Από το εικονικό πληκτρολόγιο, πληκτρολογήστε το όνομα ή ένα μέρος του ονόματος του ατόμου του οποίου τον αριθμό φαξ θέλετε να βρείτε. Σημείωση: Μην επιχειρήσετε να πραγματοποιήσετε αναζήτηση πολλών ονομάτων ταυτόχρονα. 5 Πατήστε Done (Τέλος) > Fax It (Αποστολή). Κατανόηση επιλογών φαξ Περιεχόμενο Η επιλογή σάς επιτρέπει να καθορίζετε τον τύπο περιεχομένου και την προέλευση του πρωτότυπου εγγράφου. Επιλέξτε τον τύπο περιεχομένου από τις επιλογές Text (Κείμενο), Text/Photo (Κείμενο/Φωτογραφία), Photo (Φωτογραφία) ή Graphics (Γραφικά). Text (Κείμενο) - Χρησιμοποιήστε το όταν το περιεχόμενο του πρωτότυπου εγγράφου είναι κυρίως κείμενο ή γραμμικό σχέδιο. Graphics (Γραφικά) - Χρησιμοποιήστε το όταν το πρωτότυπο έγγραφο είναι κυρίως γραφικά επαγγελματικού τύπου όπως κυκλικά διαγράμματα, ραβδογράμματα και γραφήματα με κίνηση. Text/Photo (Κείμενο/Φωτογραφία) - Χρησιμοποιήστε το όταν το πρωτότυπο έγγραφο είναι συνδυασμός κειμένου, γραφικών και φωτογραφιών. Photo (Φωτογραφία) - Χρησιμοποιήστε το όταν το πρωτότυπο έγγραφο είναι κυρίως φωτογραφία ή εικόνα. Επιλέξτε την προέλευση του περιεχομένου από τις επιλογές Color Laser (Έγχρωμο λέιζερ), Black/White Laser (Ασπρόμαυρο λέιζερ), Inkjet, Photo/Film (Φωτογραφία/Φιλμ), Magazine (Περιοδικό), Newspaper (Εφημερίδα), Press (Τυπογραφείο) ή Other (Άλλο). Color Laser (Έγχρωμο λέιζερ) - Χρησιμοποιήστε το όταν το πρωτότυπο έγγραφο έχει εκτυπωθεί από έγχρωμο εκτυπωτή λέιζερ. Black/White Laser (Ασπρόμαυρο λέιζερ) - Χρησιμοποιήστε το όταν το πρωτότυπο έγγραφο έχει εκτυπωθεί από μονόχρωμο εκτυπωτή λέιζερ. Inkjet - Χρησιμοποιήστε το όταν το πρωτότυπο έγγραφο έχει εκτυπωθεί από εκτυπωτή inkjet. Photo/Film (Φωτογραφία/Φιλμ) - Χρησιμοποιήστε το όταν το πρωτότυπο έγγραφο είναι φωτογραφία εκτυπωμένη από φιλμ. Magazine (Περιοδικό) - Χρησιμοποιήστε το όταν το πρωτότυπο έγγραφο προέρχεται από περιοδικό. Newspaper (Εφημερίδα) - Χρησιμοποιήστε το όταν το πρωτότυπο έγγραφο προέρχεται από εφημερίδα. Press (Τυπογραφείο) - Χρησιμοποιήστε το όταν το πρωτότυπο έγγραφο εκτυπώθηκε από τυπογραφική μηχανή. Other (Άλλο) - Χρησιμοποιήστε το όταν το πρωτότυπο έγγραφο εκτυπώθηκε από εναλλακτικό ή άγνωστο εκτυπωτή. Ανάλυση Αυτή η επιλογή αυξάνει την εγγύτητα σάρωσης του εγγράφου από το σαρωτή για την αποστολή μέσω φαξ. Εάν το έγγραφο που αποστέλλετε μέσω φαξ είναι φωτογραφία, ένα γράφημα με λεπτές γραμμές ή ένα κείμενο με πολύ μικρά γράμματα, αυξήστε τη ρύθμιση της Ανάλυσης. Αυτό θα αυξήσει το χρονικό διάστημα που απαιτείται για τη σάρωση, ταυτόχρονα όμως θα αυξηθεί και η ποιότητα του αντιγράφου που θα αποσταλεί μέσω φαξ. Standard (Κανονική) Κατάλληλο για τα περισσότερα έγγραφα Fine 200 dpi (Υψηλή 200 dpi) Συνιστάται για έγγραφα με μικρά γράμματα

4 Σελίδα 4 από 5 Super Fine 300 dpi (Πολύ υψηλή 300 dpi) Συνιστάται για πρωτότυπα έγγραφα με λεπτές λεπτομέρειες Ultra fine 600 dpi (Εξαιρετικά υψηλή 600 dpi) Συνίσταται για έγγραφα με εικόνες και φωτογραφίες Σημείωση: Fine 200 dpi (Υψηλή 200 dpi) και Super Fine 300 dpi (Πολύ υψηλή 300 dpi) εμφανίζονται όταν επιλέγετε έγχρωμη εκτύπωση. Φωτεινότητα Αυτή η επιλογή προσαρμόζει το βαθμό της σκουρότητας ή φωτεινότητας των φαξ σε σχέση με το πρωτότυπο έγγραφο. Χρώμα Με αυτήν την επιλογή ενεργοποιείται ή απενεργοποιείται το χρώμα κατά την αποστολή/λήψη φαξ. Διαμόρφωση σελίδας Αυτή η επιλογή σας επιτρέπει να αλλάξετε τις ρυθμίσεις για τις Όψεις (Διπλής όψης), τον Προσανατολισμό και το Δέσιμο. Sides (Duplex) [Όψεις (Διπλής όψης)] Χρησιμοποιήστε αυτήν την επιλογή για να καθορίσετε εάν το πρωτότυπο έγγραφο είναι απλό (εκτυπωμένο στη μία σελίδα) ή διπλής όψης (εκτυπωμένο και στις δύο όψεις). Με αυτήν την επιλογή προσδιορίζονται επίσης τα στοιχεία που πρέπει να σαρωθούν για συμπερίληψη στο φαξ. Orientation (Προσανατολισμός) Χρησιμοποιήστε αυτήν την επιλογή για να καθορίσετε τον προσανατολισμό του πρωτότυπου εγγράφου και στη συνέχεια να αλλάξετε τις Όψεις και το Δέσιμο, ώστε να ταιριάζουν με τον προσανατολισμό. Binding (Δέσιμο) Χρησιμοποιήστε αυτήν την επιλογή για να καθορίσετε εάν το πρωτότυπο έγγραφο δένεται στη μακρά ή στην κοντή πλευρά του φύλλου. Προεπισκόπηση σάρωσης Η επιλογή αυτή εμφανίζει την πρώτη σελίδα της εικόνας πριν τη συμπεριλάβει στο φαξ. Όταν ολοκληρωθεί η σάρωση της πρώτης σελίδας, γίνεται παύση της σάρωσης και εμφανίζεται μια εικόνα προεπισκόπησης. Καθυστερημένη αποστολή Η επιλογή αυτή σας επιτρέπει να στείλετε ένα φαξ σε μεταγενέστερη ώρα ή ημερομηνία. 1 Ρύθμιση του φαξ. 2 Από την αρχική οθόνη, μεταβείτε στην επιλογή: Delayed Send (Καθυστερημένη αποστολή) > καταχωρίστε την ημερομηνία και ώρα που θέλετε να στείλετε το φαξ > Done (Ολοκληρώθηκε) Σημείωση: Εάν ο εκτυπωτής είναι απενεργοποιημένος κατά την προγραμματισμένη αποστολή του καθυστερημένου φαξ, το φαξ θα σταλεί την επόμενη φορά που θα ενεργοποιηθεί ο εκτυπωτής. Αυτή η ρύθμιση είναι ιδιαίτερα χρήσιμη κατά την αποστολή δεδομένων σε γραμμές φαξ που δεν είναι άμεσα διαθέσιμες κατά τη διάρκεια συγκεκριμένων ωρών ή όταν οι ώρες μετάδοσης υπόκεινται σε χαμηλότερες χρεώσεις.

5 Σελίδα 5 από 5 Σύνθετες επιλογές Με το πάτημα του κουμπιού Advanced Options (Σύνθετες επιλογές) ανοίγει μια οθόνη στην οποία μπορείτε να αλλάξετε τις ακόλουθες ρυθμίσεις: Advanced Imaging (Σύνθετη απεικόνιση) - Χρησιμοποιήστε το για προσαρμογή των ρυθμίσεων Background Removal (Κατάργηση φόντου), Contrast (Αντίθεση), Color Balance (Ισορροπία χρωμάτων), Negative Image (Αρνητικό εικόνας), Mirror Image (Είδωλο αντικατοπτρισμού), Scan Edge to Edge (Σάρωση από άκρη σε άκρη), Shadow Detail (Λεπτομέρεια σκίασης), Sharpness (Ευκρίνεια) και Temperature (Θερμοκρασία) πριν την αποστολή του εγγράφου μέσω φαξ. Custom Job (Προσαρμοσμένη εργασία) - Χρησιμοποιήστε το για να συνδυάσετε πολλαπλές εργασίες σάρωσης σε μια μόνο εργασία. Edge Erase (Διαγραφή άκρων) - Χρησιμοποιήστε το για να αφαιρέσετε μουτζούρες ή πληροφορίες που υπάρχουν στα άκρα ενός εγγράφου. Μπορείτε να επιλέξετε να αφαιρέσετε μια ίση περιοχή και από τις τέσσερις πλευρές του χαρτιού ή να διαλέξετε ένα συγκεκριμένο άκρο. Με την επιλογή Edge Erase (Διαγραφή άκρων) διαγράφεται ό,τι βρίσκεται εντός της επιλεγμένης περιοχής, αφήνοντας κενό αυτό το τμήμα της σκαναρισμένης εικόνας. Transmission Log (Αρχείο καταγραφής μετάδοσης) - Χρησιμοποιήστε το για την εκτύπωση του αρχείου καταγραφής μετάδοσης ή του αρχείου καταγραφής σφαλμάτων μετάδοσης.

Οδηγός φαξ. Αποστολή φαξ με χρήση του πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή. Αποστολή φαξ χρησιμοποιώντας τον υπολογιστή

Οδηγός φαξ. Αποστολή φαξ με χρήση του πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή. Αποστολή φαξ χρησιμοποιώντας τον υπολογιστή Σελίδα 1 από 5 Οδηγός φαξ Μπορείτε να στείλετε φαξ από τον εκτυπωτή πληκτρολογώντας τον αριθμό φαξ, χρησιμοποιώντας έναν αριθμό συντόμευσης ή χρησιμοποιώντας το βιβλίο διευθύνσεων. Σημείωση: Για να παρεμβάλετε

Διαβάστε περισσότερα

Αντιγραφή με χρήση του αυτόματου τροφοδότη εγγράφων (ADF)

Αντιγραφή με χρήση του αυτόματου τροφοδότη εγγράφων (ADF) Σελίδα 1 από 5 Οδηγός αντιγραφής Σημείωση: Μπορείτε να φορτώνετε μεγέθη χαρτιού με προσανατολισμό τοποθέτησης με τη μικρή πλευρά πρώτα. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε την ενότητα "Μεγέθη χαρτιού,

Διαβάστε περισσότερα

Copy guide (Οδηγός αντιγραφής)

Copy guide (Οδηγός αντιγραφής) Σελίδα 1 από 5 Copy guide (Οδηγός αντιγραφής) Γρήγορη δημιουργία αντιγράφου 1 Τοποθετήστε ένα πρωτότυπο έγγραφο με την όψη προς τα επάνω, και τη μικρή πλευρά του πρώτη στον αυτόματο τροφοδότη εγγράφων

Διαβάστε περισσότερα

(Αντιγραφή) ή χρησιμοποιήστε το πληκτρολόγιο για να καταχωρίσετε τους αριθμούς των αντιγράφων. Αντιγραφή με χρήση της γυάλινης επιφάνειας σάρωσης

(Αντιγραφή) ή χρησιμοποιήστε το πληκτρολόγιο για να καταχωρίσετε τους αριθμούς των αντιγράφων. Αντιγραφή με χρήση της γυάλινης επιφάνειας σάρωσης Σύντομη αναφορά Αντιγραφή Δημιουργία αντιγράφων Γρήγορη δημιουργία αντιγράφου 3 Στον πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή πατήστε το κουμπί αντίγραφο 4 Εάν τοποθετήσατε το έγγραφο στη γυάλινη επιφάνεια σάρωσης

Διαβάστε περισσότερα

Αντιγραφή με χρήση του αυτόματου τροφοδότη εγγράφων (ADF)

Αντιγραφή με χρήση του αυτόματου τροφοδότη εγγράφων (ADF) Σελίδα 1 από 5 Οδηγός αντιγραφής Γρήγορη δημιουργία αντιγράφου 1 Τοποθετήστε ένα πρωτότυπο έγγραφο με την όψη προς τα επάνω, και τη μικρή πλευρά του πρώτη στη θήκη του αυτόματου τροφοδότη εγγράφων ή με

Διαβάστε περισσότερα

Αντιγραφή με χρήση της γυάλινης επιφάνειας σάρωσης

Αντιγραφή με χρήση της γυάλινης επιφάνειας σάρωσης Γρήγορη αναφορά Αντιγραφή Δημιουργία αντιγράφων Γρήγορη δημιουργία αντιγράφου 3 Στον πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή πατήστε το κουμπί αντίγραφο 4 Εάν τοποθετήσατε το έγγραφο στη γυάλινη επιφάνεια σάρωσης

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός ποιότητας χρωμάτων

Οδηγός ποιότητας χρωμάτων Σελίδα 1 από 5 Οδηγός ποιότητας χρωμάτων Μενού Ποιότητα Χρήση Print Mode (Λειτουργία εκτύπωσης) Έγχρωμο Μόνο μαύρο Διόρθωση χρώματος Αυτόματη Manual (Μη αυτόματη) Ανάλυση εκτύπωσης 1200 dpi 4800 CQ Σκουρότητα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός ποιότητας χρωμάτων

Οδηγός ποιότητας χρωμάτων Σελίδα 1 από 6 Οδηγός ποιότητας χρωμάτων Ο οδηγός ποιότητας χρωμάτων βοηθά τους χρήστες να κατανοήσουν πώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι λειτουργίες που διατίθενται για τη ρύθμιση και προσαρμογή της έγχρωμης

Διαβάστε περισσότερα

Xerox ColorQube 8700 / 8900 Πίνακας ελέγχου

Xerox ColorQube 8700 / 8900 Πίνακας ελέγχου Πίνακας ελέγχου Οι διαθέσιμες υπηρεσίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη ρύθμιση του εκτυπωτή σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις υπηρεσίες και τις ρυθμίσεις, ανατρέξτε στον Oδηγό χρήσης. 3 5 Απασφάλιση

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M575

LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M575 LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M575 Εκτύπωση μιας αποθηκευμένης εργασίας Χρησιμοποιήστε την ακόλουθη διαδικασία για να εκτυπώσετε μια εργασία που είναι αποθηκευμένη στη μνήμη

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET ENTERPRISE FLOW MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M525

LASERJET ENTERPRISE FLOW MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M525 LASERJET ENTERPRISE FLOW MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης 2 M525 Εκτύπωση μιας αποθηκευμένης εργασίας Χρησιμοποιήστε την ακόλουθη διαδικασία για να εκτυπώσετε μια εργασία που είναι αποθηκευμένη στη μνήμη

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινήστε από αυτό το σηµείο

Ξεκινήστε από αυτό το σηµείο Ξεκινήστε από αυτό το σηµείο Ευθυγράµµιση των κασετών εκτύπωσης χωρίς υπολογιστή Ολοκληρώστε την εγκατάσταση του υλικού εξοπλισµού σύµφωνα µε τα βήµατα που περιγράφονται στο Φυλλάδιο εγκατάστασης. Συνεχίστε

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας ελέγχου. Έγχρωμος πολυλειτουργικός εκτυπωτής Xerox WorkCentre 6655 Τεχνολογία Xerox ConnectKey 2.0

Πίνακας ελέγχου. Έγχρωμος πολυλειτουργικός εκτυπωτής Xerox WorkCentre 6655 Τεχνολογία Xerox ConnectKey 2.0 Τεχνολογία Xerox ConnectKey.0 Πίνακας ελέγχου Οι διαθέσιμες υπηρεσίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη ρύθμιση του εκτυπωτή σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις υπηρεσίες και τις ρυθμίσεις, ανατρέξτε

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας ελέγχου. Xerox AltaLink B8045/B8055/B8065/B8075/B8090 Πολυλειτουργικός εκτυπωτής

Πίνακας ελέγχου. Xerox AltaLink B8045/B8055/B8065/B8075/B8090 Πολυλειτουργικός εκτυπωτής Πίνακας ελέγχου Οι διαθέσιμες εφαρμογές μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη ρύθμιση του εκτυπωτή σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις εφαρμογές και τις λειτουργίες, ανατρέξτε στον Οδηγό χρήσης. 5 9 8 7 6

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET ENTERPRISE MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης

LASERJET ENTERPRISE MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης LASERJET ENTERPRISE MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M725dn M725f M725z M725z+ Εκτύπωση μιας αποθηκευμένης εργασίας Χρησιμοποιήστε την ακόλουθη διαδικασία για να εκτυπώσετε μια εργασία που είναι αποθηκευμένη

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET PRO CM1410 COLOR ΣΕΙΡΑ MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης

LASERJET PRO CM1410 COLOR ΣΕΙΡΑ MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης LASERJET PRO CM1410 COLOR ΣΕΙΡΑ MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης Εκτύπωση σε ειδικό χαρτί, ετικέτες ή διαφάνειες 1. Στο μενού File (Αρχείο) του προγράμματος λογισμικού, κάντε κλικ στο Print (Εκτύπωση). 2.

Διαβάστε περισσότερα

Διακοπή κάθε δραστηριότητας του εκτυπωτή. 8 Κουμπί υποβολής Υποβάλετε αλλαγές που έγιναν στις ρυθμίσεις του εκτυπωτή.

Διακοπή κάθε δραστηριότητας του εκτυπωτή. 8 Κουμπί υποβολής Υποβάλετε αλλαγές που έγιναν στις ρυθμίσεις του εκτυπωτή. Σύντομη αναφορά Γνωριμία με τον εκτυπωτή Χρήση του πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή Στοιχείο 1 Σκοπός 2 3 4 5 9 8 6 7 Στοιχείο 7 Κουμπί Διακοπή ή Άκυρο Σκοπός Διακοπή κάθε δραστηριότητας του εκτυπωτή. 8 Κουμπί

Διαβάστε περισσότερα

Xerox ColorQube 9301 / 9302 / 9303 Πίνακας ελέγχου

Xerox ColorQube 9301 / 9302 / 9303 Πίνακας ελέγχου Xerox ColorQube 90 / 90 / 90 Πίνακας ελέγχου Οι διαθέσιμες υπηρεσίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη ρύθμιση του εκτυπωτή σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις υπηρεσίες και τις ρυθμίσεις, ανατρέξτε στον

Διαβάστε περισσότερα

Xerox WorkCentre 3655 Πολυλειτουργικός εκτυπωτής Πίνακας ελέγχου

Xerox WorkCentre 3655 Πολυλειτουργικός εκτυπωτής Πίνακας ελέγχου Πίνακας ελέγχου Οι διαθέσιμες υπηρεσίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη διαμόρφωση του εκτυπωτή σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις υπηρεσίες και τις ρυθμίσεις, ανατρέξτε στον Οδηγό χρήσης. 3 4 5 Οθόνη

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας ελέγχου. Xerox AltaLink C8030/C8035/C8045/C8055/C8070 Έγχρωμος πολυλειτουργικός εκτυπωτής

Πίνακας ελέγχου. Xerox AltaLink C8030/C8035/C8045/C8055/C8070 Έγχρωμος πολυλειτουργικός εκτυπωτής Πίνακας ελέγχου Οι διαθέσιμες εφαρμογές μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη ρύθμιση του εκτυπωτή σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις εφαρμογές και τις λειτουργίες, ανατρέξτε στον Οδηγό χρήσης. 5 9 8 7 6

Διαβάστε περισσότερα

Επαναφέρετε τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις μιας λειτουργίας, όπως αντιγραφή, αποστολή φαξ ή σάρωση. Ακυρώνει κάθε δραστηριότητα του εκτυπωτή.

Επαναφέρετε τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις μιας λειτουργίας, όπως αντιγραφή, αποστολή φαξ ή σάρωση. Ακυρώνει κάθε δραστηριότητα του εκτυπωτή. Σύντομη αναφορά Χρησιμοποιήστε το 6 Κουμπί Αφαίρεση όλων / Επαναφορά Για Επαναφέρετε τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις μιας λειτουργίας, όπως αντιγραφή, αποστολή φαξ ή σάρωση. Αγγίξτε το κουμπί Για 4 E-mail

Διαβάστε περισσότερα

Κέντρο υποστήριξης HP. Εισαγωγή. Τι χρειάζεται να γνωρίζετε. Λήψη και εγκατάσταση της λύσης Vista στα Windows 8. 1 of 5 1/7/2014 2:09 μμ

Κέντρο υποστήριξης HP. Εισαγωγή. Τι χρειάζεται να γνωρίζετε. Λήψη και εγκατάσταση της λύσης Vista στα Windows 8. 1 of 5 1/7/2014 2:09 μμ http://h2056wwwhp.com/portal/site/hpsc/template.page/public/psi... 1 of 5 1/7/2014 2:09 μμ Για το σπίτι Για την επιχείρηση Υποστήριξη Είσοδος Εγγραφή Βοήθεια ιστότοπου HP Color LaserJet 3600 Printer series

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET PRO M1530 ΣΕΙΡΑ MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης

LASERJET PRO M1530 ΣΕΙΡΑ MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης LASERJET PRO M1530 ΣΕΙΡΑ MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης Εκτύπωση σε ειδικό χαρτί, ετικέτες ή διαφάνειες 1. Στο μενού File (Αρχείο) του προγράμματος λογισμικού, κάντε κλικ στο Print (Εκτύπωση). 2. Επιλέξτε

Διαβάστε περισσότερα

Xerox WorkCentre 5845 / 5855 / 5865 / 5875 / 5890 Πίνακας ελέγχου

Xerox WorkCentre 5845 / 5855 / 5865 / 5875 / 5890 Πίνακας ελέγχου 8 / 8 / 86 / 87 / 890 Πίνακας ελέγχου Οι διαθέσιμες υπηρεσίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη ρύθμιση του εκτυπωτή σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις υπηρεσίες και τις ρυθμίσεις, ανατρέξτε στον Oδηγό

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομη αναφορά Νοέμβριος 2010

Σύντομη αναφορά Νοέμβριος 2010 Σύντομη αναφορά Νοέμβριος 2010 Περιεχόμενα Γνωριμία με τον εκτυπωτή...4 Κατανόηση του πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή...4 Κατανόηση της αρχικής οθόνης...5 Χρήση των κουμπιών της οθόνης αφής...8 Ρύθμιση και

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση του εκτυπωτή από το CD λογισμικού και τεκμηρίωσης

Εγκατάσταση του εκτυπωτή από το CD λογισμικού και τεκμηρίωσης Σελίδα 1 από 6 Οδηγός σύνδεσης Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα Μπορείτε να εγκαταστήσετε το λογισμικό του εκτυπωτή χρησιμοποιώντας το CD λογισμικού στα ακόλουθα λειτουργικά συστήματα: Windows 8.1

Διαβάστε περισσότερα

Αποστολή/λήψη φαξ. Χρήση του πίνακα ελέγχου. 1 Τοποθετήστε το πρωτότυπο έγγραφο στη θήκη του ADF ή στη γυάλινη επιφάνεια του σαρωτή.

Αποστολή/λήψη φαξ. Χρήση του πίνακα ελέγχου. 1 Τοποθετήστε το πρωτότυπο έγγραφο στη θήκη του ADF ή στη γυάλινη επιφάνεια του σαρωτή. Σύντομη αναφορά Αντιγραφή Δημιουργία αντιγράφων 1 Τοποθετήστε ένα πρωτότυπο έγγραφο στη θήκη του αυτόματου τροφοδότη εγγράφων (ADF) ή στη γυάλινη επιφάνεια του σαρωτή. Σημ.: Για να αποφύγετε τυχόν περικοπή

Διαβάστε περισσότερα

Πώς να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο

Πώς να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο Πολυλειτουργικός εκτυπωτής Xerox WorkCentre 9/9 Πώς να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο. Τοποθετήστε τα έγγραφά σας με την όψη προς τα επάνω στο δίσκο εισόδου του τροφοδότη εγγράφων. Ρυθμίστε τον. Πατήστε το

Διαβάστε περισσότερα

5 θύρα USB Τοποθετήστε μια μονάδα flash για να αποστείλετε δεδομένα στον εκτυπωτή ή να σαρώσετε ένα αρχείο στη μονάδα flash.

5 θύρα USB Τοποθετήστε μια μονάδα flash για να αποστείλετε δεδομένα στον εκτυπωτή ή να σαρώσετε ένα αρχείο στη μονάδα flash. Σύντομη αναφορά Γνωριμία με τον εκτυπωτή Κατανόηση του πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή 10 Στοιχείο 1 Περιγραφή 1 @!. 4 GHI 2 ABC 3 DEF 5 JKL 6 MNO 7 PQRS 8 TUV 9 WXYZ 0 # 9 8 1 Προβολή Προβολή των επιλογών

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομη περιγραφή 5. Για να ξεκινήσετε 6. Οι οθόνες του προγράμματος 8. Εγκατάσταση προγράμματος 6 Δημιουργία κωδικών χρήστη 7

Σύντομη περιγραφή 5. Για να ξεκινήσετε 6. Οι οθόνες του προγράμματος 8. Εγκατάσταση προγράμματος 6 Δημιουργία κωδικών χρήστη 7 Σύντομη περιγραφή 5 Για να ξεκινήσετε 6 Εγκατάσταση προγράμματος 6 Δημιουργία κωδικών χρήστη 7 Οι οθόνες του προγράμματος 8 Αρχική οθόνη 8 Στοιχεία ασθενή 9 Εργασίες - Ραντεβού 10 Εικόνες 11 Ημερολόγιο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός ρυθμίσεων Wi-Fi

Οδηγός ρυθμίσεων Wi-Fi Οδηγός ρυθμίσεων Wi-Fi Συνδέσεις Wi-Fi με τον Εκτυπωτή Σύνδεση με έναν υπολογιστή μέσω δρομολογητή Wi-Fi Σύνδεση με ένα υπολογιστή απευθείας Σύνδεση με μια έξυπνη συσκευή μέσω δρομολογητή Wi-Fi Σύνδεση

Διαβάστε περισσότερα

Card Copy. Έκδοση 4.2. Οδηγός διαχειριστή

Card Copy. Έκδοση 4.2. Οδηγός διαχειριστή Card Copy Έκδοση 4.2 Οδηγός διαχειριστή Αύγουστος 2017 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Διαμόρφωση της εφαρμογής... 5 Πρόσβαση στον Embedded Web Server...5

Διαβάστε περισσότερα

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμβατότητα του λογισμικού με άλλα λειτουργικά συστήματα, επικοινωνήστε με το τμήμα υποστήριξης πελατών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμβατότητα του λογισμικού με άλλα λειτουργικά συστήματα, επικοινωνήστε με το τμήμα υποστήριξης πελατών. Σελίδα 1 από 7 Οδηγός σύνδεσης Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα Μπορείτε να πραγματοποιήσετε εγκατάσταση του λογισμικού του εκτυπωτή χρησιμοποιώντας το CD Λογισμικό και τεκμηρίωση για τα ακόλουθα λειτουργικά

Διαβάστε περισσότερα

Αποστολή προγράμματος οδήγησης. Οδηγός διαχειριστή

Αποστολή προγράμματος οδήγησης. Οδηγός διαχειριστή Αποστολή προγράμματος οδήγησης Οδηγός διαχειριστή Ιανουάριος 2013 www.lexmark.com Επισκόπηση 2 Επισκόπηση Η επιλογή Αποστολή προγράμματος οδήγησης σάς επιτρέπει να λαμβάνετε εύκολα ένα πρόγραμμα οδήγησης

Διαβάστε περισσότερα

5 Κουμπί "Έναρξη" Εκκίνηση μιας εργασίας, ανάλογα με τη λειτουργία που έχει επιλεγεί.

5 Κουμπί Έναρξη Εκκίνηση μιας εργασίας, ανάλογα με τη λειτουργία που έχει επιλεγεί. Σύντομη αναφορά Γνωριμία με τον εκτυπωτή Χρήση του πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή Χρησιμοποιήστε το 1 2 3 Για 1 @!. 2 A B C 3 D E F 4 G H I 5 J K L 6 M N O 7 P Q R S 8 T U V 9 W X Y Z * 0 # C 8 7 6 1 Εμφάνιση

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 2.3: Ρυθμίσεις των Windows

Κεφάλαιο 2.3: Ρυθμίσεις των Windows Κεφάλαιο 2.3: Ρυθμίσεις των Windows 2.3.1 Βασικές πληροφορίες συστήματος Για να δούμε βασικές πληροφορίες για τον υπολογιστή μας, πατάμε το κουμπί «Έναρξη» και επιλέγουμε διαδοχικά «Πίνακας Ελέγχου», «Σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορες οδηγίες χρήσης NPD4499-00 EL

Γρήγορες οδηγίες χρήσης NPD4499-00 EL NPD4499-00 EL Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την αγορά αυτής της συσκευής. Οι Quick Guide (Γρήγορες οδηγίες χρήσης) παρέχουν εισαγωγικές παρατηρήσεις και απεικονίσεις που αφορούν

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET PRO 200 COLOR MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M276

LASERJET PRO 200 COLOR MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M276 LASERJET PRO 200 COLOR MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M276 Βελτιστοποίηση ποιότητας αντιγραφής Διατίθενται οι ακόλουθες ρυθμίσεις ποιότητας αντιγράφων: Αυτόματη επιλογή: Χρησιμοποιήστε τη ρύθμιση αυτή όταν

Διαβάστε περισσότερα

HP Color LaserJet σειρά CM6040/CM6030 MFP Οδηγός φαξ αναλογικού εξαρτήματος φαξ 300

HP Color LaserJet σειρά CM6040/CM6030 MFP Οδηγός φαξ αναλογικού εξαρτήματος φαξ 300 HP Color LaserJet σειρά CM6040/CM6030 MFP Οδηγός φαξ αναλογικού εξαρτήματος φαξ 300 Πνευματικά δικαιώματα και άδεια χρήσης 2008 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή,

Διαβάστε περισσότερα

Πώς να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο

Πώς να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο Xerox WorkCentre 8/8/8/87/890 Πώς να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο Αρχική σελίδα υπηρεσιών Κατάσταση εργασίας Οθόνη αφής Έναρξη Καθαρισμός όλων Τερματισμός. Τοποθετήστε τα έγγραφά σας με την όψη προς τα

Διαβάστε περισσότερα

Ïäçãüò ÃñÞãïñçò Åêêßíçóçò

Ïäçãüò ÃñÞãïñçò Åêêßíçóçò Ïäçãüò ÃñÞãïñçò Åêêßíçóçò A2YF-9205-00U Πίvακας Περιεχομένων 1 Εισαγωγή... 1-1 Εισαγωγή...1-2 Εισαγωγή στο CD/DVD τεκμηρίωσης... 1-2 Διαθέσιμες λειτουργίες... 1-3 Λειτουργίες εκτύπωσης... 1-3 Λειτουργίες

Διαβάστε περισσότερα

HP CM8060/CM8050 Color MFP με Edgeline Technology

HP CM8060/CM8050 Color MFP με Edgeline Technology HP CM8060/CM8050 Color MFP με Edgeline Technology Οδηγός γρήγορης αναφοράς Βασικές δυνατότητες... ii Επισκόπηση προϊόντος... ii Αντιγραφή... 1 Ψηφιακή αποστολή... 5 Εκτύπωση από υπολογιστή... 7 Έλεγχος

Διαβάστε περισσότερα

Δώστε χρώμα και σύσταση στις διαφάνειες

Δώστε χρώμα και σύσταση στις διαφάνειες Δώστε χρώμα και σύσταση στις διαφάνειες Άσκηση 1: Επιλέξτε ένα πρότυπο σχεδίασης Τώρα μπορείτε να προσθέσετε χρώματα. Ακολουθώντας αυτά τα βήματα, ανοίξτε το παράθυρο εργασιών Σχεδίαση διαφάνειας και επιλέξτε

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Μέρος 1: Βασικές έννοιες της πληροφορικής... 13. Πρόλογος... 11

Περιεχόμενα. Μέρος 1: Βασικές έννοιες της πληροφορικής... 13. Πρόλογος... 11 Περιεχόμενα Πρόλογος... 11 Μέρος 1: Βασικές έννοιες της πληροφορικής... 13 1.1 Windows XP... 15 1.2 Επιφάνεια εργασίας... 19 1.3 Γραμμή εργασιών... 24 1.4 Χειρισμός παραθύρων... 30 1.5 Μενού... 36 1.6

Διαβάστε περισσότερα

ANALOG FAX ACCESSORY 500. Οδηγός προγράμματος οδήγησης Send Fax

ANALOG FAX ACCESSORY 500. Οδηγός προγράμματος οδήγησης Send Fax ANALOG FAX ACCESSORY 500 Οδηγός προγράμματος οδήγησης Send Fax HP Analog Fax Accessory 500 Οδηγός προγράμματος οδήγησης Send Fax Πνευματικά δικαιώματα και άδεια χρήσης 2013 Copyright Hewlett-Packard Development

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης λογισμικού NPD4758-00 EL

Οδηγός εγκατάστασης λογισμικού NPD4758-00 EL Οδηγός εγκατάστασης λογισμικού NPD4758-00 EL Εγκατάσταση λογισμικού Σημείωση για τη σύνδεση USB: Μην συνδέσετε το καλώδιο USB μέχρι να εμφανιστεί η σχετική ειδοποίηση. Εάν εμφανιστεί αυτή η οθόνη, κάντε

Διαβάστε περισσότερα

Αντιγραφή πολλών σελίδων σε ένα φύλλο. Αποστολή/λήψη φαξ. Χρήση του πίνακα ελέγχου

Αντιγραφή πολλών σελίδων σε ένα φύλλο. Αποστολή/λήψη φαξ. Χρήση του πίνακα ελέγχου Σύντομη αναφορά Αντιγραφή Δημιουργία αντιγράφων 1 Τοποθετήστε ένα πρωτότυπο έγγραφο στη θήκη του αυτόματου τροφοδότη εγγράφων (ADF) ή στη γυάλινη επιφάνεια του σαρωτή. Σημειώσεις: Για να αποφύγετε την

Διαβάστε περισσότερα

HP Color LaserJet σειρά CM3530 MFP Οδηγός φαξ αναλογικού εξαρτήματος φαξ 500

HP Color LaserJet σειρά CM3530 MFP Οδηγός φαξ αναλογικού εξαρτήματος φαξ 500 HP Color LaserJet σειρά CM3530 MFP Οδηγός φαξ αναλογικού εξαρτήματος φαξ 500 Πνευματικά δικαιώματα και άδεια χρήσης 2008 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή,

Διαβάστε περισσότερα

COLOR LASERJET ENTERPRISE CM4540 MFP SERIES. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης

COLOR LASERJET ENTERPRISE CM4540 MFP SERIES. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης COLOR LASERJET ENTERPRISE CM4540 MFP SERIES Συνοπτικές οδηγίες χρήσης HP Color LaserJet Enterprise CM4540 MFP Series Συνοπτικές οδηγίες χρήσης Πίνακας περιεχομένων Συνοπτικές οδηγίες χρήσης... 1 Σμίκρυνση

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET PRO 300 COLOR MFP LASERJET PRO 400 COLOR MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M375 M475

LASERJET PRO 300 COLOR MFP LASERJET PRO 400 COLOR MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M375 M475 LASERJET PRO 300 COLOR MFP LASERJET PRO 400 COLOR MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M375 M475 Χρησιμοποιήστε το HP Smart Install για να συνδεθείτε σε υπολογιστή, ενσύρματο δίκτυο ή ασύρματο δίκτυο Τα αρχεία

Διαβάστε περισσότερα

5 Κουμπί "Έναρξη" Εκκίνηση μιας εργασίας, ανάλογα με τη λειτουργία που έχει επιλεγεί.

5 Κουμπί Έναρξη Εκκίνηση μιας εργασίας, ανάλογα με τη λειτουργία που έχει επιλεγεί. Σύντομη αναφορά Γνωριμία με τον εκτυπωτή Χρήση του πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή Χρησιμοποιήστε το 1 2 3 Για 1 @!. 2 A B C 3 D E F 4 G H I 5 J K L 6 M N O 7 P Q R S 8 T U V 9 W X Y Z * 0 # C 8 7 6 1 Εμφάνιση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Φαξ X5400 Series

Οδηγός Φαξ X5400 Series Οδηγός Φαξ X5400 Series Ιανουάριος 2008 www.lexmark.com Περιεχόμενα Εισαγωγή...5 Εύρεση πληροφοριών σχετικά με τον εκτυπωτή...5 Παρουσίαση των εξαρτημάτων του εκτυπωτή...8 Παρουσίαση των εξαρτημάτων του

Διαβάστε περισσότερα

με σταθερό πράσινο φως και το κουμπί Sleep

με σταθερό πράσινο φως και το κουμπί Sleep Σύντομη αναφορά Γνωριμία με τον εκτυπωτή Κατανόηση του πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή Στοιχείο 1 2 3 4 Περιγραφή 7 1 @!. 2 A B C 3 D E F 4 G H I 5 J K L 6 M N O 7 P Q R S 8 T U V 9 W X Y Z 0 # * 1 Προβολή

Διαβάστε περισσότερα

HP Deskjet 2640 series

HP Deskjet 2640 series HP Deskjet 2640 series Πίνακας περιεχομένων 1 Βοήθεια για το HP Deskjet 2640 series... 1 2 Εξοικείωση με τον εκτυπωτή HP Deskjet 2640 series... 3 Εξαρτήματα του εκτυπωτή... 4 Φωτεινές ενδείξεις πίνακα

Διαβάστε περισσότερα

Έκδοση /10. Xerox ColorQube 9301/9302/9303 Υπηρεσίες ιαδικτύου

Έκδοση /10. Xerox ColorQube 9301/9302/9303 Υπηρεσίες ιαδικτύου Έκδοση 1.0 09/10 Xerox ColorQube 9301/9302/9303 2010 Xerox Corporation. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Τα μη δημοσιευμένα δικαιώματα προστατεύονται από το νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας των Ηνωμένων

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Το Microsoft Word 2013 έχει διαφορετική εμφάνιση από προηγούμενες εκδόσεις. Γι αυτό το λόγο, δημιουργήσαμε αυτόν τον οδηγό για να ελαχιστοποιήσουμε την καμπύλη εκμάθησης. Γραμμή

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης αναφοράς A6WP A - 1 -

Οδηγός γρήγορης αναφοράς A6WP A - 1 - Οδηγός γρήγορης αναφοράς 2013. 8 A6WP-9561-00A - 1 - Περιεχόμενα 1 Μάθετε τον εκτυπωτή... 5 Χρήση του Πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή... 5 Κατανόηση των χρωμάτων του πλήκτρου Ύπνου και των ενδεικτικών λυχνιών...

Διαβάστε περισσότερα

Κεφαλίδες και υποσέλιδα

Κεφαλίδες και υποσέλιδα Κεφαλίδες και υποσέλιδα Διασκεδάστε με τις επιλογές κεφαλίδων και υποσέλιδων δοκιμάζοντας τις ασκήσεις που ακολουθούν. Άσκηση 1: Εισαγωγή υποσέλιδων σε διαφάνειες Η παρουσίαση αποτελείται από πέντε διαφάνειες.

Διαβάστε περισσότερα

Ενεργοποίηση λειτουργίας Αδράνειας ή Αδρανοποίησης.

Ενεργοποίηση λειτουργίας Αδράνειας ή Αδρανοποίησης. Σύντομη αναφορά Γνωριμία με τον εκτυπωτή Χρήση του πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή 3 4 5 Στοιχείο 5 Κουμπί Αναστολή λειτουργίας Σκοπός Ενεργοποίηση λειτουργίας Αδράνειας ή Αδρανοποίησης. Εάν πατήσετε οποιουδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

Ασφαλείς εργασίες εκτύπωσης σε αναμονή. Οδηγός διαχειριστή

Ασφαλείς εργασίες εκτύπωσης σε αναμονή. Οδηγός διαχειριστή Ασφαλείς εργασίες εκτύπωσης σε αναμονή Οδηγός διαχειριστή Απρίλιος 2013 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Επισκόπηση... 3 Διαμόρφωση ασφαλών εργασιών εκτύπωσης σε αναμονή...4 Διαμόρφωση και ασφάλιση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης αναφοράς 2013. 8 A6WD-9561-00A - 1 -

Οδηγός γρήγορης αναφοράς 2013. 8 A6WD-9561-00A - 1 - Οδηγός γρήγορης αναφοράς 2013. 8 A6WD-9561-00A - 1 - Περιεχόμενα 1 Μάθετε τον εκτυπωτή... 5 Χρήση του Πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή... 5 Κατανοώντας την αρχική οθόνη... 6 Χρήση των πλήκτρων της οθόνης αφής...

Διαβάστε περισσότερα

Πλατφόρμα Cloud. Έκδοση 1.0. Οδηγός χρήσης

Πλατφόρμα Cloud. Έκδοση 1.0. Οδηγός χρήσης Πλατφόρμα Cloud Έκδοση 1.0 Οδηγός χρήσης Σεπτέμβριος 2017 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Ξεκινώντας...5 Απαιτήσεις συστήματος...5 Πρόσβαση στην Πλατφόρμα

Διαβάστε περισσότερα

Xerox ColorQube 9201/9202/9203 Οδηγός άμεσης χρήσης 604P19530

Xerox ColorQube 9201/9202/9203 Οδηγός άμεσης χρήσης 604P19530 Xerox ColorQube 9201/9202/9203 604P19530 2009 Xerox Corporation. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Τα μη δημοσιευμένα δικαιώματα προστατεύονται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας των Ηνωμένων

Διαβάστε περισσότερα

Αντιγραφή κάρτας. Έκδοση 4.1. Οδηγός διαχειριστή

Αντιγραφή κάρτας. Έκδοση 4.1. Οδηγός διαχειριστή Αντιγραφή κάρτας Έκδοση 4.1 Οδηγός διαχειριστή Ιούλιος 2016 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Ρύθμιση παραμέτρων της εφαρμογής... 5 Πρόσβαση στον Embedded Web

Διαβάστε περισσότερα

HP Officejet 4630 e-all-in-one series

HP Officejet 4630 e-all-in-one series HP Officejet 4630 e-all-in-one series Πίνακας περιεχομένων 1 Βοήθεια για τον εκτυπωτή HP Officejet 4630 e-all-in-one series... 1 2 Εξοικείωση με τον εκτυπωτή HP Officejet 4630 series... 3 Τα μέρη του

Διαβάστε περισσότερα

COSMOTE Web 2 SMS. Εφαρμογή τελικού χρήστη ( ιαδίκτυο) Οδηγός Χρήσης

COSMOTE Web 2 SMS. Εφαρμογή τελικού χρήστη ( ιαδίκτυο) Οδηγός Χρήσης COSMOTE Web 2 SMS Εφαρμογή τελικού χρήστη ( ιαδίκτυο) Οδηγός Χρήσης Πίνακας Περιεχομένων 1. Έναρξη της εφαρμογής... 3 1.1. Πλαίσιο εισόδου / εξόδου και επιλογών... 4 1.2. Πλαίσιο εργασιών αποτελεσμάτων...

Διαβάστε περισσότερα

Stellarium Εγχειρίδιο Οδηγιών

Stellarium Εγχειρίδιο Οδηγιών Προϋποθέσεις συστήματος: Windows (XP, Vista, 7) με DirectX 9.x και τελευταίες ServicePack ή MacOS X 10.3.x (ή υψηλότερη), κάρτα γραφικών 3D με υποστήριξη OpenGL, ελάχ. 512 MB RAM, 1 GB διαθέσιμος χώρος

Διαβάστε περισσότερα

Copyright 2017 HP Development Company, L.P.

Copyright 2017 HP Development Company, L.P. Οδηγός χρήσης Copyright 2017 HP Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της HP είναι

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP SERIES. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης

LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP SERIES. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP SERIES Συνοπτικές οδηγίες χρήσης Σμίκρυνση ή μεγέθυνση εικόνας αντιγράφου 1. Στην αρχική οθόνη, πατήστε το κουμπί Αντιγραφή. 2. Πατήστε το κουμπί Σμίκρυνση/Μεγέθυνση. 3. Επιλέξτε

Διαβάστε περισσότερα

ρομολογητής WiFi N300 (N300R)

ρομολογητής WiFi N300 (N300R) Easy, Reliable & Secure Οδηγός εγκατάστασης ρομολογητής WiFi N300 (N300R) Εμπορικά σήματα Οι επωνυμίες και τα ονόματα προϊόντων είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα των αντίστοιχων κατόχων τους.

Διαβάστε περισσότερα

HP DeskJet 2130 All-in-One series

HP DeskJet 2130 All-in-One series HP DeskJet 2130 All-in-One series Πίνακας περιεχομένων 1 Βοήθεια για το HP DeskJet 2130 series... 1 2 Έναρξη χρήσης... 3 Εξαρτήματα του εκτυπωτή... 4 Λειτουργίες πίνακα ελέγχου... 5 Φωτεινές ενδείξεις

Διαβάστε περισσότερα

Ασφαλείς εργασίες εκτύπωσης σε αναμονή

Ασφαλείς εργασίες εκτύπωσης σε αναμονή Ασφαλείς εργασίες εκτύπωσης σε αναμονή Έκδοση 3.0 Οδηγός διαχειριστή Ιανουάριος 2016 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Λίστα ελέγχων ετοιμότητας για μαζική

Διαβάστε περισσότερα

Scan Center. Έκδοση 1.1. Οδηγός διαχειριστή

Scan Center. Έκδοση 1.1. Οδηγός διαχειριστή Scan Center Έκδοση 1.1 Οδηγός διαχειριστή Σεπτέμβριος 2016 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Λίστα ελέγχων ετοιμότητας ανάπτυξης... 6 Διαμόρφωση της εφαρμογής...

Διαβάστε περισσότερα

Σαρωτής i1120. Οδηγός ρύθμισης σάρωσης για το πρόγραμμα οδήγησης ISIS. A-61809_el

Σαρωτής i1120. Οδηγός ρύθμισης σάρωσης για το πρόγραμμα οδήγησης ISIS. A-61809_el Σαρωτής i1120 Οδηγός ρύθμισης σάρωσης για το πρόγραμμα οδήγησης ISIS A-61809_el Οδηγός ρύθμισης σάρωσης για το πρόγραμμα οδήγησης ISIS Περιεχόμενα Εκκίνηση του Εργαλείου επικύρωσης σάρωσης... 2 Παράθυρο

Διαβάστε περισσότερα

Blog στο Wordpress. Επιμέλεια: Δέγγλερη Σοφία

Blog στο Wordpress. Επιμέλεια: Δέγγλερη Σοφία Blog στο Wordpress Επιμέλεια: Δέγγλερη Σοφία Περιεχόμενα Μετάβαση στο blog Σύνδεση ως διαχειριστής Πίνακας ελέγχου Εμφάνιση Ρυθμίσεις Άρθρα Σελίδες Πολυμέσα Σύνδεσμοι Widgets Μετάβαση στο blog Πληκτρολογούμε

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφορίες για το παρόν εγχειρίδιο

Πληροφορίες για το παρόν εγχειρίδιο - 1 - Πληροφορίες για το παρόν εγχειρίδιο Όροι στο παρόν έγγραφο Οι ακόλουθοι όροι χρησιμοποιούνται στο παρόν εγχειρίδιο. Υποδεικνύει σημαντικές πληροφορίες για τις λειτουργίες. Βεβαιωθείτε να διαβάσετε

Διαβάστε περισσότερα

Marmitek UltraViewPro 1

Marmitek UltraViewPro 1 IP CAMERA SERIES IP Eye Anywhere 10 11 20 21 470 IP RoboCam 10 11 21 541 641 ULTRAVIEW PRO ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1..1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ....1 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2.. 2 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 2 ΚΕΦΑΛΑΙΟ......3 ΧΡΗΣΗ MARMITEK Ultraview

Διαβάστε περισσότερα

MK Prosopsis Ltd - Assistive Technology Products & Services

MK Prosopsis Ltd - Assistive Technology Products & Services Βασικά Στοιχεία Λογισμικό Επικοινωνώ: Συμβολογράφος Σύντομος Οδηγός Σημειώσεις Τι είναι: o Πρόκειται για ένα λογισμικό το οποίο έχει σκοπό να στηρίξει του μαθητές που δυσκολεύονται στο γραπτό λόγο (και

Διαβάστε περισσότερα

http://www.advanced-ip-scanner.com/gr/ Σο Advanced IP Scanner είναι μια γρήγορη και αξιόπιστη λύση σάρωσης δικτύου. ας επιτρέπει εύκολα και γρήγορα να ανακτήσετε όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες για τους

Διαβάστε περισσότερα

Έκδοση 2.0 Δεκέμβριος Xerox WorkCentre 5735/5740/5745/5755/5765/5775/ 5790 Γνωριμία με το μηχάνημα

Έκδοση 2.0 Δεκέμβριος Xerox WorkCentre 5735/5740/5745/5755/5765/5775/ 5790 Γνωριμία με το μηχάνημα Έκδοση 2.0 Δεκέμβριος 2010 Xerox WorkCentre 5735/5740/5745/5755/5765/5775/ 5790 2011 Xerox Corporation. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Με επιφύλαξη των μη δημοσιευμένων δικαιωμάτων δυνάμει της νομοθεσίας

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση πρωτοτύπων...10 Διαχείριση χαρτιού...10 Αποστολή φαξ...10 Λήψη φαξ...12 Επιλογή ρυθμίσεων αποστολής/λήψης...13 Εκτύπωση αναφορών...

Διαχείριση πρωτοτύπων...10 Διαχείριση χαρτιού...10 Αποστολή φαξ...10 Λήψη φαξ...12 Επιλογή ρυθμίσεων αποστολής/λήψης...13 Εκτύπωση αναφορών... Οδηγίες φαξ Διαμόρφωση του φαξ Εισαγωγή στη βοηθητική εφαρμογή FAX Utility (μόνο για Windows)... 3 Πληροφορίες τροφοδοσίας ρεύματος... 3 Σύνδεση τηλεφώνου ή αυτόματου τηλεφωνητή... 3 Έλεγχος της σύνδεσης

Διαβάστε περισσότερα

3500-4500 Series. Οδηγός Χρήσης

3500-4500 Series. Οδηγός Χρήσης 3500-4500 Series Οδηγός Χρήσης Μάρτιος 2007 www.lexmark.com Οι ονομασίες Lexmark και Lexmark με το λογότυπο με σχήμα ρόμβου είναι σήματα κατατεθέντα της Lexmark International, Inc. στις Ηνωμένες Πολιτείες

Διαβάστε περισσότερα

HP Officejet 4630 e-all-in-one series

HP Officejet 4630 e-all-in-one series HP Officejet 4630 e-all-in-one series Πίνακας περιεχομένων 1 Βοήθεια για τον εκτυπωτή HP Officejet 4630 e-all-in-one series... 1 2 Εξοικείωση με τον εκτυπωτή HP Officejet 4630 series... 3 Τα μέρη του

Διαβάστε περισσότερα

D4600 Duplex Photo Printer

D4600 Duplex Photo Printer Εκτυπωτής KODAK D4000 Duplex Photo Printer D4600 Duplex Photo Printer Οδηγός χρήστη για το πρόγραμμα οδήγησης του εκτυπωτή Ιανουάριος 2015 TM/MC/MR με αδειοδότηση από την Eastman Kodak Company: Kodak Kodak

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόµενα. Οδηγός χρήσης 1

Περιεχόµενα. Οδηγός χρήσης 1 HP Scanjet G3010 Περιεχόµενα 1 Τρόπος χρήσης του σαρωτή...2 Πού θα βρείτε πρόσθετες πληροφορίες...2 Πρόσβαση για άτοµα µε ειδικές ανάγκες...2 Τρόπος χρήσης του λογισµικού HP Photosmart...3 Επισκόπηση

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας περιεχοµένων. Μέρη του προϊόντος. Πρόσοψη... 3 Πίσω όψη... 3 Το εσωτερικό του προϊόντος... 4 Μέρη του σαρωτή... 4 Πίνακας ελέγχου...

Πίνακας περιεχοµένων. Μέρη του προϊόντος. Πρόσοψη... 3 Πίσω όψη... 3 Το εσωτερικό του προϊόντος... 4 Μέρη του σαρωτή... 4 Πίνακας ελέγχου... Πίνακας περιεχοµένων Μέρη του προϊόντος Πρόσοψη................................................................... 3 Πίσω όψη................................................................... 3 Το εσωτερικό

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Φαξ 7600 Series

Οδηγός Φαξ 7600 Series Οδηγός Φαξ 7600 Series 2008 www.lexmark.com Περιεχόμενα Εισαγωγή...5 Εύρεση πληροφοριών σχετικά με τον εκτυπωτή...5 Παρουσίαση των εξαρτημάτων του εκτυπωτή...9 Παρουσίαση των εξαρτημάτων του εκτυπωτή...9

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Connection Manager

Οδηγός χρήσης Connection Manager Οδηγός χρήσης Connection Manager Τεύχος 1.0 2 Περιεχόμενα Σχετικά με την εφαρμογή διαχείρισης συνδέσεων 3 Ξεκινώντας 3 Άνοιγμα της εφαρμογής διαχείρισης συνδέσεων 3 Προβολή της τρέχουσας κατάστασης σύνδεσης

Διαβάστε περισσότερα

Blog στο Wordpress. Επιμέλεια: Δέγγλερη Σοφία

Blog στο Wordpress. Επιμέλεια: Δέγγλερη Σοφία Blog στο Wordpress Επιμέλεια: Δέγγλερη Σοφία Περιεχόμενα Μετάβαση στο blog Σύνδεση ως διαχειριστής Πίνακας ελέγχου Εμφάνιση Ρυθμίσεις Άρθρα Σελίδες Πολυμέσα Σύνδεσμοι Μετάβαση στο blog Πληκτρολογούμε στη

Διαβάστε περισσότερα

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ. Θέλετε να συνδέσετε τον εκτυπωτή σε ασύρµατο δίκτυο; Χρησιµοποιήστε την ενότητα. Εγκατάσταση και σύνδεση ενσύρµατης. λειτουργίας.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ. Θέλετε να συνδέσετε τον εκτυπωτή σε ασύρµατο δίκτυο; Χρησιµοποιήστε την ενότητα. Εγκατάσταση και σύνδεση ενσύρµατης. λειτουργίας. ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ Ε Ω Εάν απαντήσετε «Ναι» σε κάποια από τις παρακάτω ερωτήσεις, προχωρήστε στην ενότητα που υποδεικνύεται για οδηγίες σχετικά µε την εγκατάσταση και τις συνδέσεις. Θέλετε να συνδέσετε τον εκτυπωτή

Διαβάστε περισσότερα

HP DeskJet Ink Advantage 3830 All-in-One series

HP DeskJet Ink Advantage 3830 All-in-One series HP DeskJet Ink Advantage 3830 All-in-One series Πίνακας περιεχομένων 1 Βοήθεια για το HP DeskJet 3830 series... 1 2 Έναρξη χρήσης... 3 Εξαρτήματα του εκτυπωτή... 4 Φωτεινές ενδείξεις πίνακα ελέγχου και

Διαβάστε περισσότερα

TouchPad και πληκτρολόγιο

TouchPad και πληκτρολόγιο TouchPad και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι επωνυµίες Microsoft και Windows είναι εµπορικά σήµατα κατατεθέντα της εταιρίας Microsoft Corporation

Διαβάστε περισσότερα

1 Οθόνη Προβολή των επιλογών εκτύπωσης, , αντιγραφής και φαξ, καθώς και των μηνυμάτων κατάστασης και σφάλματος.

1 Οθόνη Προβολή των επιλογών εκτύπωσης,  , αντιγραφής και φαξ, καθώς και των μηνυμάτων κατάστασης και σφάλματος. ABC 3 DEF GHI 5 JKL 6 MNO Σύντομη αναφορά Πληροφορίες σχετικά με τον εκτυπωτή Χρήση του πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή 0 9 8 4 7 PQR 8 STU 9WXYZ 0 7 4 5 6 3 Στοιχείο Σκοπός Οθόνη Προβολή των επιλογών εκτύπωσης,

Διαβάστε περισσότερα

1 Οθόνη Προβολή των επιλογών εκτύπωσης, , αντιγραφής και φαξ, καθώς και των μηνυμάτων κατάστασης και σφάλματος.

1 Οθόνη Προβολή των επιλογών εκτύπωσης,  , αντιγραφής και φαξ, καθώς και των μηνυμάτων κατάστασης και σφάλματος. ABC 3 DEF GHI 5 JKL 6 MNO Σύντομη αναφορά Γνωριμία με τον εκτυπωτή Χρήση του πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή 0 9 8 4 7 PQR 8 STU 9WXYZ 0 7 3 4 5 6 Στοιχείο Σκοπός Οθόνη Προβολή των επιλογών εκτύπωσης, e-mail,

Διαβάστε περισσότερα

TouchPad και πληκτρολόγιο

TouchPad και πληκτρολόγιο TouchPad και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι επωνυµίες Microsoft και Windows είναι εµπορικά σήµατα κατατεθέντα της εταιρίας Microsoft Corporation

Διαβάστε περισσότερα

Φόρμες και Αγαπημένα. Έκδοση 5.2. Οδηγός διαχειριστή

Φόρμες και Αγαπημένα. Έκδοση 5.2. Οδηγός διαχειριστή Φόρμες και Αγαπημένα Έκδοση 5.2 Οδηγός διαχειριστή Αύγουστος 2017 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Διαμόρφωση της εφαρμογής... 5 Πρόσβαση στον Embedded Web

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Bar Tender Ultra Lite

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Bar Tender Ultra Lite Β.ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ & ΣΙΑ ΟΕ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ ΕΤΙΚΕΤΩΝ & ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ 30, ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΤΚ:14452 ΑΦΜ: 998587823, Δ.Ο.Υ. : ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΤΗΛ: 2102844831 ΦΑΞ: 2102828703 www.sigma-hellas.gr,

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET PROFESSIONAL M1130/M1210 ΣΕΙΡΑ MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης

LASERJET PROFESSIONAL M1130/M1210 ΣΕΙΡΑ MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης LASERJET PROFESSIONAL M1130/M1210 ΣΕΙΡΑ MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης Εκτύπωση σε ειδικό χαρτί, ετικέτες ή διαφάνειες στα Windows 1. Από το μενού Αρχείο της εφαρμογής λογισμικού, κάντε κλικ στο κουμπί

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Χρήστη για τον "RICOH Printer"

Οδηγός Χρήστη για τον RICOH Printer series Οδηγός Χρήστη για τον "RICOH Printer" Επισκόπηση Έκδοση για Windows Έκδοση για Mac Αντιμετώπιση προβλημάτων ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Πώς θα διαβάσετε το εγχειρίδιο... 2 1. Επισκόπηση Εισαγωγή στο «RICOH

Διαβάστε περισσότερα