Pyroxsulam: Μια δραστική ουσία παγκόσμιας εμβέλειας

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Pyroxsulam: Μια δραστική ουσία παγκόσμιας εμβέλειας"

Transcript

1

2 Τοκλειδί για την καταπολέμηση τωνζιζανίων Το SENIOR 75WG είναι ένα νέο ζιζανιοκτόνο με στόχο την καταπολέμηση σημαντικών αγρωστωδών και ορισμένων πλατύφυλλων ζιζανίων στην καλλιέργεια σιταριού. Το SENIOR 75WG περιέχει την δραστική ουσία pyroxsulam, ένα νέο μόριο που αποτελεί καρπό της μακροχρόνιας έρευνας της Dow AgroSciences στην χημική ομάδα τριαζολοπυριμιδιν-σουλφοναμίδια. Το pyroxsulam είναι ένα δραστικό συστατικό ιδιαίτερα αποτελεσματικό ενάντια σε σημαντικά ζιζάνια στην καλλιέργεια σιταριού. Περισσότερα από 2000 πειράματα ανά τον κόσμο επιβεβαιώνουν την πολύ καλή αποτελεσματικότητα του pyroxsulam. Pyroxsulam: Μια δραστική ουσία παγκόσμιας εμβέλειας Το pyroxsulam έλαβε την πρώτη άδεια για εφαρμογή το 2007 στη Χιλή. Είναι εγκεκριμένο επίσης στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Kαναδά, την Αυστραλία, Γαλλία, Αγγλία, Ιταλία και Γερμανία. Αναμένονται νέες εγκρίσεις σε χώρες της Αφρικής καθώς και στην Ινδία.

3 Ταυτότητα του προϊόντος - Σύνθεση 75 g/kg pyroxsulam, δραστικό συστατικό (75 g/kg cloquintocet-mexyl, αντιφυτοτοξικός παράγοντας) Μορφή σκευάσματος WG εναιωρηματοποιήσιμοι κόκκοι Εγκεκριμένη δόση 20-25γρ. προϊόντος ανά στρέμμα Κατάταξη Ν. Eπικίνδυνο για το περιβάλλον Χρόνος εφαρμογής ΣΙΤΑΡΙ: Από τα 3 αδέλφια έως το τέλος του αδελφώματος (BBCH 23-29) ΖΙΖΑΝΙΑ: Για τα αγρωστώδη στο στάδιο των 3-5 φύλλων και για τα πλατύφυλλα από το στάδιο 2-4 φύλλα έως 6-8 φύλλα Αριθμός εφαρμογών 1εφαρμογή ανα έτος Κατάταξη ΗRAC B (αναστολέας ALS) Απεικόνιση μορίου pyroxsulam Περιβαλλοντικό προφίλ Συμπεριφορά στο έδαφος Tο pyroxsulam διασπάται πολύ γρήγορα, μέσω της μικροβιακής αποσύνθεσης. Ο χρόνος ημιζωής του είναι σύντομος (3 ημέρες σε εργαστήριο σε θερμοκρασία 20 ο C). To μόριο δεν παρουσιάζει κανένα σημαντικό κίνδυνο συγκέντρωσης στο έδαφος. Συμπεριφορά στο νερό Tο pyroxsulam διασπάται στο νερό με φωτόλυση (χρόνος ημιζωής 3 ημέρες) και με βιοδιάσπαση (χρόνος ημιζωής 18 ημέρες σε κανονικές συνθήκες). Οι μελέτες έκπλυσης έδειξαν πως το pyroxsulam δεν παρουσιάζει κανέναν ιδιαίτερο κίνδυνο για τα υπόγεια ύδατα. Όταν χρησιμοποιείται σύμφωνα με την ορθή γεωργική πρακτική, δεν υπάρχει κανένας ιδιαίτερος κίνδυνος για τα επιφανειακά ύδατα, εάν λάβουμε υπόψη τη μικρή ποσότητα της δραστικής ουσίας ανά στρέμμα και τη γρήγορη διάσπασή της.

4 Τρόπος δράσης Tο SENIOR 75WG δρα ως αναστολέας του ενζύμου Οξυγαλακτική Συνθετάση (ALS ή AHAS). Το ένζυμο αυτό συμμετέχει σ την σύνθεση 3 αμινοξέων (βαλίνη, λευκίνη και ισολευκίνη) απαραίτητων για την παραγωγή πρωτεϊνών στα φυτά. Το αποτέλεσμα αυτού του μηχανισμού δράσης είναι η αναστολή της κυτταροδιαίρεσης, η ανάσχεση της ανάπτυξης και τελικά η νέκρωση των ζιζανίων μετά από μερικές εβδομάδες. Το SENIOR 75WG απορροφάται κυρίως από τα φύλλα και φτάνει στους μεριστωματικούς ιστούς με καθοδική και ανοδική κίνηση μέσω των αγγείων των ζιζανίων. Πλεονεκτήματα αυτού του τρόπου δράσης Αναστολή του ενζύμου Οξυγαλακτική Συνθετάση. Η αναστολή της δράσης του ενζύμου είναι μη αναστρέψιμη. Απαιτείται μικρή ποσότητα δραστικής ουσίας στο στρέμμα. Aναστολή της ανάπτυξης του φυτού Παύση της σύνθεσης των 3 απαραιτήτων αµινοξέων για την σύνθεση των πρωτεϊνών του φυτού Βαλίνη Λευκίνη Ισολευκίνη Χλωροπλάστες Ένζυµο ALS Pyroxsulam αναστολέας Πυρουβάτη Συμπτώματα Η ανάπτυξη των ευαίσθητων ζιζανίων επιβραδύνεται μερικές ώρες μετά την εφαρμογή του SENIOR 75WG αν και είναι δυνατό για διάστημα αρκετών ημερών να μην παρατηρείται εμφανές αποτέλεσμα. Συμπτώματα όπως η χλώρωση και η νέκρωση εμφανίζονται πρώτα στο πάνω μέρος του μεριστώματος του φυτού. Τα καινούρια φύλλα του άνω τμήματος επίσης μαραίνονται. Στη συνέχεια, η επίδραση αυτή διαδίδεται στα υπόλοιπα τμήματα του φυτού. Η οριστική καταπολέμηση των ζιζανίων παρατηρείται σε διάστημα 2-3 εβδομάδων μετά την εφαρμογή. Η βέλτιστη αποτελεσματικότητα του SENIOR 75WG επιτυγχάνεται σε ζιζάνια τα οποία βρίσκονται σε αρχική ταχεία φάση ανάπτυξης.

5 Φάσμα Δράσης Γενικά Ένας μικρός αριθμός ζιζανίων -φαινομενικά ακίνδυνος- μπορεί να προκαλέσει μεγάλες απώλειες στην τελική παραγωγή του σιταριού. Για παράδειγμα 5 φυτά/m 2 του ζιζανίου Αγριοβρώμη (Avena spp.) όπως επίσης και 6 φυτά/m 2 των ζιζανίων Ήρα (Lolium spp.), Βρόμος (Bromus spp.) προκαλούν απώλεια 5% στην τελική παραγωγή. Το SENIOR 75WG δiνει πολύ καλά αποτελέσματα στην αντιμετώπιση πολλών και σημαντικών αγρωστωδών καθώς και ορισμένων πλατύφυλλων ζιζανίων του σιταριού. Η συνιστώμενη δόση εφαρμογής του SENIOR 75WG είναι γρ. ανά στρέμμα σε συνδυασμό με τον επιφανειοδραστικό παράγοντα Kaytar και με όγκο ψεκαστικού υγρού 20-40λτ. ανά στρέμμα. Σε περιπτώσεις με υψηλή πυκνότητα πληθυσμού ζιζανίων και με παρουσία Βρόμου (Bromus spp.) και Ήρας (Lolium spp.) να εφαρμόζεται η δόση των 25 γρ. σκ./ στρέμμα. Στάδιο εφαρμογής Η Ελάνκο Ελλάς και η DowAgroSciences με τα ζιζανιοκτόνα SENIOR 75WG και MUSTANG 306SE προσφέρουν στον παραγωγό πλήρη προστασία στην καλλιέργεια του σιταριού από όλα τα σημαντικά ζιζάνια. Πριν την εφαρμογή να γίνεται έλεγχος για την σωστή ρύθμιση του ψεκαστικού μηχανήματος και έλεγχος του εξοπλισμού (χρήση σωστού τύπου μπεκ, ρύθμιση της πίεσης ψεκασμού). Κατά την εφαρμογή να γίνεται σωστός ψεκασμός και να υπάρχει ομοιόμορφη κατανομή του ψεκαστικού υγρού στην επιφάνεια του χωραφιού. Ζιζάνια που καταπολεμούνται: Aγρωστώδη Αγριοβρώμη (Avena spp.) Αλεπονουρά (Alopecurus myosuroides) Απερα (Apera spica-venti) Βρόμος (Bromus spp.) Ήρα (Lolium spp.) Πλατύφυλλα Κολλητσίδα (Gallium aparine), Ανθεμίδα (Anthemis arvensis), Χαμομήλι (Matricaria chamomile), Καψέλα (Capsella bursa-pastoris), Σινάπι (Sinapis arvensis), Λιθόσπερμο (Lithospermum ravense), Μολόχα (Malva spp.), Τριφύλλι (Medicago sativa), Θλάσπι (Thlaspi arvense), Ηλίανθος (Volunteer Helianthuss annuus) Κορίανδρος (Volunteer Coriandrum), Ελαιοκράμβη (Volunteer Oilseed rape)

6 Παρουσίαση 5ετών δοκιμών Δόση εφαρμογής SENIOR75WG 25γρ.στρ. Προϊόν αναφοράς αναστολεας ALS 92 92,3 93,3 93 Αγριοβρώμη (Avena spp.) Ήρα (Lolium spp.) 96 95,1 Αλεπονουρά (Alopecurus myosuroides) Το SENIOR 75 WG έχει δράση και στον Bromus spp. ζιζάνιο με ραγδαία επέκταση 99,6 99,5 78,1 68,7 Απερα (Apera spica venti) Βρόμος (Bromus spp.) Χρήση επιφανειοδραστικού παράγοντα KAYTAR Ο συνδυασμός με τον επιφανειοδραστικό παράγοντα Kaytar αυξάνει τη δράση του SENIOR 75WG στον έλεγχο των ζιζανίων λόγω της: Kαλύτερης εξάπλωσης του ψεκαστικού διαλύματος, πάνω στην φυλλική επιφάνεια. Μείωσης της απορροής του ψεκαστικού διαλύματος. Γρηγορότερης διείσδυσης και κυκλοφορίας του φαρμάκου μέσα στο φυτό. Εξάπλωση ψεκασμένων σταγονιδίων Γρήγορη και πολύ καλή διείσδυση Μέγιστη απόδοση του ζιζανιοκτόνου ακόμη και κάτω από αντίξοες συνθήκες.

7 Εκλεκτικότητα To SENIOR 75WG είναι εκλεκτικό σε σκληρό και μαλακό σιτάρι όταν ακολουθείται η ορθή γεωργική πρακτική. Τo pyroxsulam στο σιτάρι μεταβολίζεται πολύ γρήγορα σε μη τοξικές ουσίες, με τη βοήθεια του αντιφυτοτοξικού παράγοντα cloquintocet-mexyl. Παροδικά συμπτώματα φυτοτοξικότητας στο σιτάρι, όπως χλώρωση ή καθυστέρηση της ανάπτυξης, μπορεί να εμφανιστούν μετά την εφαρμογή, όμως αυτά υποχωρούν σύντομα χωρίς να επηρεάζεται η παραγωγή. Η εμφάνιση των ανωτέρω συμπτωμάτων ευνοείται όταν επικρατούν περιβαλλοντικές συνθήκες μη ευνοϊκές για την ανάπτυξη της καλλιέργειας, όπως χαμηλές θερμοκρασίες, παρατεταμένες βροχοπτώσεις ή εναλλαγές νυχτερινού παγετού με υψηλές θερμοκρασίες ημέρας. Διαχείριση ανθεκτικότητας Το προϊόν είναι αναστολέας της ALS. Μην το χρησιμοποιείτε περισσότερο από μία φορά ανά καλλιεργητική περίοδο. Σε περίπτωση εμφάνισης ανθεκτικών ζιζανίων συνιστάται η εναλλαγή με άλλα ζιζανιοκτόνα διαφορετικού τρόπου δράσης. Παρατηρήσεις κατά την εφαρμογή του SENIOR 75WG Βροχόπτωση μια ώρα μετά την εφαρμογή δεν επιδρά στην αποτελεσματικότητά του. Να εφαρμόζεται με άπνοια και χαμηλή πίεση (2 ατμόσφαιρες). Η ατμοσφαιρική θερμοκρασία κατά τη διάρκεια της εφαρμογής πρέπει να βρίσκεται μεταξύ 8 και 25 C. Να μη εφαρμόζεται σε καλλιέργειες που υποφέρουν από οποιουδήποτε είδους καταπόνηση, όπως π.χ. ξηρασία, θερμός αέρας κ.λ.π. Να αποφεύγεται ο ψεκασμός φυτών που είναι υγρά λόγω βροχής ή ατμοσφαιρικής υγρασίας. Δεν συνδυάζεται με ρυθμιστές ανάπτυξης (να εφαρμόζεται τουλάχιστον 7 ημέρες πριν ή μετά την χρήση τους), καθώς και με οργανοφωσφορικά εντομοκτόνα (να εφαρμόζεται τουλάχιστον 14 ημέρες πριν ή μετά την χρήση τους). Για την αποφυγή ζημιών σε γειτονικές ευαίσθητες καλλιέργειες να αποφεύγεται η διασπορά σταγονιδίων.

8 Ένα νέο μεταφυτρωτικό ζιζανιοκτόνο που αναπτύχθηκε από την Dow AgroSciences για την καταπολέμηση σημαντικών ζιζανίων στην καλλιέργεια σιταριού. Ελέγχει πολύ καλά την Αγριοβρώμη (Αvena spp.) καθώς και πολλά άλλα σημαντικά αγρωστώδη και ορισμένα πλατύφυλλα ζιζάνια. Ελέγχει σε μεγάλο βαθμό το ζιζάνιο Βρόμος (Bromus spp.). Έχει μεγάλο εύρος εφαρμογής επιτρέποντας ο ψεκασμός να γίνει κάτω από τις καλύτερες συνθήκες ανάπτυξης της καλλιέργειας. Δεν υπαρχει περιορισμός ως προς τις επόμενες καλλιέργειες μετά την εφαρμογή του SENIOR 75WG, γεγονός που παρέχει στον παραγωγό πλήρη ευελιξία στην εναλλαγή των καλλιεργειών. Πλήρης πρόταση προστασίας της καλλιέργειας του σιταριού από όλα τα σημαντικά αγρωστώδη και πλατύφυλλα ζιζάνια με τα ζιζανιοκτόνα SENIOR 75WG και MUSTANG 306SE. Ευρύ φάσμα δράσης Ν Ευέλικτο Ασφαλές στην καλλιέργεια Kαλό περιβαλλοντικό προφίλ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Πολύ τοξικό για τους υδρόβιους οργανισμούς, μπορεί να προκαλέσει μακροχρόνιες δυσμενείς επιδράσεις στο υδάτινο περιβάλλον. Τα φυτοπροστατευτικά προϊόντα να χρησιμοποιούνται με ασφαλή τρόπο. Να διαβάζετε πάντα την ετικέτα και τις πληροφορίες σχετικά με το προϊόν πριν από τη χρήση Για να αποφύγετε κινδύνους για την ανθρώπινη υγεία και το περιβάλλον ακολουθείτε τις οδηγίες χρήσης Αρ. Εγκρ. Κυκλ.: 7962/ έως /2013

Τοκλειδί για την καταπολέμηση. τωνζιζανίων. Pyroxsulam: Μια δραστική ουσία παγκόσμιας εμβέλειας

Τοκλειδί για την καταπολέμηση. τωνζιζανίων. Pyroxsulam: Μια δραστική ουσία παγκόσμιας εμβέλειας Τοκλειδί για την καταπολέμηση τωνζιζανίων Το SENIOR 75WG είναι ένα νέο ζιζανιοκτόνο με στόχο την καταπολέμηση σημαντικών αγρωστωδών και ορισμένων πλατύφυλλων ζιζανίων στην καλλιέργεια σιταριού. Το SENIOR

Διαβάστε περισσότερα

Η εφαρμογή του BROADWAY 85WG προσφέρει στον παραγωγό: Ευρύ φάσμα δράσης σε αγρωστώδη και πλατύφυλλα ζιζάνια. Εξαιρετική αποτελεσματικότητα

Η εφαρμογή του BROADWAY 85WG προσφέρει στον παραγωγό: Ευρύ φάσμα δράσης σε αγρωστώδη και πλατύφυλλα ζιζάνια. Εξαιρετική αποτελεσματικότητα Το BROADWAY 85WG είναι ένα εκλεκτικό ζιζανιοκτόνο για μεταφυτρωτική εφαρμογή σε μαλακό και σκληρό σιτάρι. Λόγω της αποτελεσματικής του δράσης ταυτόχρονα σε μια σειρά σημαντικών αγρωστωδών και πλατύφυλλων

Διαβάστε περισσότερα

Οχύρωσε την καλλιέργειά σου ΞΈΧΝΑ ΌΛΑ ΤΑ ΑΓΡΩΣΤΏΔΗ ΣΤΑ ΣΙΤΗΡΑ

Οχύρωσε την καλλιέργειά σου ΞΈΧΝΑ ΌΛΑ ΤΑ ΑΓΡΩΣΤΏΔΗ ΣΤΑ ΣΙΤΗΡΑ Οχύρωσε την καλλιέργειά σου ΞΈΧΝΑ ΌΛΑ ΤΑ ΑΓΡΩΣΤΏΔΗ ΣΤΑ ΣΙΤΗΡΑ Εγγυημένη σύνθεση του σκευάσματος Δραστική ουσία: mesosulfuron-methyl 4,5 % β/β propoxycarbazone-sodium 6,75 % β/β Αντιφυτοτοξικός παράγοντας:

Διαβάστε περισσότερα

Το ζιζανιοκτόνο «διαρκείας»

Το ζιζανιοκτόνο «διαρκείας» Το ζιζανιοκτόνο «διαρκείας» Εγγυημένη σύνθεση του σκευάσματος Δραστική ουσία: iodosulfuron-methyl-sodium 45 g/kg mesosulfuron-methyl 45 g/kg, thiencarbazone-methyl 37,5 g/kg Αντιφυτοτοξικός παράγοντας:

Διαβάστε περισσότερα

Α Α: 4ΑΤΖΒ-Χ 30-5 - 2011

Α Α: 4ΑΤΖΒ-Χ 30-5 - 2011 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Αριθ. πρωτ: 97151 & ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ /ΝΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ Προς: 30-5 - 2011 Dow AgroSciences

Διαβάστε περισσότερα

Εκλεκτικό Ζιζανιοκτόνο για την καταπολέμηση αγρωστωδών και πλατύφυλλων ζιζανίων σε σκληρό και μαλακό σιτάρι, σίκαλη και τριτικάλε.

Εκλεκτικό Ζιζανιοκτόνο για την καταπολέμηση αγρωστωδών και πλατύφυλλων ζιζανίων σε σκληρό και μαλακό σιτάρι, σίκαλη και τριτικάλε. 500γρ. Εναιωρηματοποιήσιμοι κόκκοι (WG) Εγγυημένη σύνθεση: α. mesosulfuron - methyl 3% β/β (ισοδύναμο σε mesosulfuron 2,9% β/β) β. iodosulfuron - methyl 0,6% β/β (ισοδύναμο σε iodosulfuron 0,56% β/β) Αντιφυτοτοξικός

Διαβάστε περισσότερα

Biathlon Super WG 4πλό όφελος για τον παραγωγό Καταπολεμά τα πλατύφυλλα ζιζάνια σε 4 διαστάσεις

Biathlon Super WG 4πλό όφελος για τον παραγωγό Καταπολεμά τα πλατύφυλλα ζιζάνια σε 4 διαστάσεις 4πλό όφελος για τον παραγωγό Καταπολεμά τα πλατύφυλλα ζιζάνια σε 4 διαστάσεις 1. 2. 3. 4. Xρήση ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες Ευελιξία στον χρόνο εφαρμογής Άριστη συνδυαστικότητα με συγκεκριμένα

Διαβάστε περισσότερα

Biathlon Super WG Το ζιζανιοκτόνο που λειτουργεί σε 4 διαστάσεις για την αποτελεσματική καταπολέμηση πλατύφυλλων ζιζανίων σε όλα τα σιτηρά.

Biathlon Super WG Το ζιζανιοκτόνο που λειτουργεί σε 4 διαστάσεις για την αποτελεσματική καταπολέμηση πλατύφυλλων ζιζανίων σε όλα τα σιτηρά. Το ζιζανιοκτόνο που λειτουργεί σε 4 διαστάσεις για την αποτελεσματική καταπολέμηση πλατύφυλλων ζιζανίων σε όλα τα σιτηρά. Ευρύ φάσμα δράσης Άριστη συνδυαστικότητα με συγκεκριμένα αγρωστωδοκτόνα Μεγάλο

Διαβάστε περισσότερα

Ζιζανιοκτόνο. 1 kg. Μεταφυτρωτικό εκλεκτικό ΚΙΝΔΥΝΟΣ. Αρ. Έγκρ. Κυκλοφορίας Υ.Α.Α.Τ.: /

Ζιζανιοκτόνο. 1 kg. Μεταφυτρωτικό εκλεκτικό ΚΙΝΔΥΝΟΣ. Αρ. Έγκρ. Κυκλοφορίας Υ.Α.Α.Τ.: / 1 kg Εναιωρηματοποιήσιμοι κόκκοι (WG) Εγγυημένη σύνθεση: Δραστικές ουσίες: amidosulfuron 5% β/β, iodosulfuron-methyl-sodium 1% β/β, mesosulfuron-methyl 3% β/β Αντιφυτοτοξικός παράγοντας: mefenpyr-diethyl

Διαβάστε περισσότερα

3 Κιλά. Αρ. Έγκρ. Κυκλ. Υ.Α.Α.Τ.: 7788/ 24.07.2006

3 Κιλά. Αρ. Έγκρ. Κυκλ. Υ.Α.Α.Τ.: 7788/ 24.07.2006 3 Κιλά Αρ. Έγκρ. Κυκλ. Υ.Α.Α.Τ.: Προορίζεται μόνο για επαγγελματίες χρήστες. Κάτοχος της έγκρισης, Υπεύθυνος για την τελική συσκευασία και σήμανση: Χουσάρ Μάξ (WG) ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΔΡΑΣΗΣ: Εκλεκτικό

Διαβάστε περισσότερα

των ζιζανίων www.bayercropscience.gr Bayer Ελλάς ΑΒΕΕ Σωρού 18-20, 151 25 Μαρούσι Τηλ.: 210 616 6000 Fax: 210 610 9100

των ζιζανίων www.bayercropscience.gr Bayer Ελλάς ΑΒΕΕ Σωρού 18-20, 151 25 Μαρούσι Τηλ.: 210 616 6000 Fax: 210 610 9100 Ημερομηνία εκτύπωσης: Φεβρουάριος 2015 έγκαιρο έλεγχο των ζιζανίων απλοποιείστε τον Bayer Ελλάς ΑΒΕΕ Σωρού 18-20, 151 25 Μαρούσι Τηλ.: 210 616 6000 Fax: 210 610 9100 www.bayercropscience.gr ΠPΣXH ΣTIΣ

Διαβάστε περισσότερα

EU mm 3 mm w. 36 mm

EU mm 3 mm w. 36 mm EU 58 w. 3 PAGE 4 mm h. 5 4 mm BASE LABEL Broadway 85WG ZIZANIOKTONO Pyroxsulam 7. % β/β + florasulam.4 % β/β (πυροξουλάμ + φλορασουλάμ) Εναιωρηματοποιήσιμοι κόκκοι (WG) Εγγυημένη σύνθεση: Pyroxsulam:

Διαβάστε περισσότερα

20/7.5 WG L GREC/2U PPE ΠΡΟΣΟΧΗ

20/7.5 WG L GREC/2U PPE ΠΡΟΣΟΧΗ L1018342 GREC/2U PPE4063587 20/7.5 WG Clodinafop-propargyl (Χημική ομάδα aryloxyphenoxy propionic FOPS ) Pyroxsulam (χημική ομάδα τριαζολοπυριμιδιν-σουλφοναμιδία) Εναιωρηματοποιήσιμοι κόκκοι (WG) Αρ. Έγκρ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΦΥΤΡΩΤΙΚΟ ΖΙΖΑΝΙΟΚΤΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΠΛΑΤΥΦΥΛΛΩΝ ΖΙΖΑΝΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΣΠΕΡΙ ΟΕΙ Η. Symbol SC

ΠΡΟΦΥΤΡΩΤΙΚΟ ΖΙΖΑΝΙΟΚΤΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΠΛΑΤΥΦΥΛΛΩΝ ΖΙΖΑΝΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΣΠΕΡΙ ΟΕΙ Η. Symbol SC ΠΡΟΦΥΤΡΩΤΙΚΟ ΖΙΖΑΝΙΟΚΤΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΠΛΑΤΥΦΥΛΛΩΝ ΖΙΖΑΝΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΣΠΕΡΙ ΟΕΙ Η Symbol SC Περιγραφή του προϊόντος Το SYMBL SC είναι ένα νέο προφυτρωτικό ζιζανιοκτόνο για την καταπολέμηση

Διαβάστε περισσότερα

Γαλακτωματοποιήσιμο υγρό (EC) Εγγ. Σύνθεση: Diclofop-methyl 37,8% β/o Βοηθ. ουσίες: 62,91% β/β Διασυστηματικό μεταφυτρωτικό ζιζανιοκτόνο

Γαλακτωματοποιήσιμο υγρό (EC) Εγγ. Σύνθεση: Diclofop-methyl 37,8% β/o Βοηθ. ουσίες: 62,91% β/β Διασυστηματικό μεταφυτρωτικό ζιζανιοκτόνο 3 Λίτρα Γαλακτωματοποιήσιμο υγρό (EC) Εγγ. Σύνθεση: Diclofop-methyl 37,8% β/o Βοηθ. ουσίες: 62,91% β/β Διασυστηματικό μεταφυτρωτικό ζιζανιοκτόνο για την καταπολέμηση ετησίων αγρωστωδών ζιζανίων σε σιτάρι,

Διαβάστε περισσότερα

...το νέο πλήρες ζιζανιοκτόνο καλαμποκιού. έγκαιρος και ισχυρός έλεγχος των ζιζανίων με απόλυτη ευκολία

...το νέο πλήρες ζιζανιοκτόνο καλαμποκιού. έγκαιρος και ισχυρός έλεγχος των ζιζανίων με απόλυτη ευκολία ...το νέο πλήρες ζιζανιοκτόνο καλαμποκιού έγκαιρος και ισχυρός έλεγχος των ζιζανίων με απόλυτη ευκολία Το μυστικό του νέου πλήρους ζιζανιοκτόνου καλαμποκιού Συνδυάστε δύο ισχυρά ενεργά συστατικά, τις δραστικές

Διαβάστε περισσότερα

ΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ

ΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ GR05820609d 100cc Εναιωρηματοποιήσιμοι κόκκοι (WG) Εγγ. Σύνθεση: Isoxaflutole 75% β/β Βοηθ. ουσίες: 21% β/β Ζιζανιοκτόνο ΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ Για να αποφύγετε κινδύνους για την ανθρώπινη

Διαβάστε περισσότερα

Τώρα όλες οι λύσεις στη Ζιζανιοκτονία του Ρυζιού στα χέρια σας

Τώρα όλες οι λύσεις στη Ζιζανιοκτονία του Ρυζιού στα χέρια σας Τώρα όλες οι λύσεις στη Ζιζανιοκτονία του Ρυζιού στα χέρια σας Ρύζι το πολύτιμο Ένα δώρο της φύσης στον άνθρωπο Το ρύζι στο κόσμο Το ρύζι είναι το 2 ο σε σπουδαιότητα σιτηρό μετά το σιτάρι αλλά και το

Διαβάστε περισσότερα

AΠΟΦΑΣΗ Ο ANΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

AΠΟΦΑΣΗ Ο ANΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 06.05.205 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ, Αριθ. πρωτ: 2076/36405 ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

1 ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΣΤΟ ΟΡΘΟ Α Α: ΒΟΝ8Β-Ρ9Φ. Marco Polo-Bat B ZAC du Front de l Orme 1 790 avenue du Dr Donat 06254 Mougins, France BROADWAY 85 WG

1 ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΣΤΟ ΟΡΘΟ Α Α: ΒΟΝ8Β-Ρ9Φ. Marco Polo-Bat B ZAC du Front de l Orme 1 790 avenue du Dr Donat 06254 Mougins, France BROADWAY 85 WG 1 ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΣΤΟ ΟΡΘΟ Α Α: ΒΟΝ8Β-Ρ9Φ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 28-12 - 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Αριθ. πρωτ: 103843 & ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ /ΝΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΜΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

εκλεκτικό ζιζανιοκτόνο ΠΡΟΣΟΧΗ της οικογένειας των σουλφονυλουριών για την καταπολέμηση πλατυφύλλων ζιζανίων σε σκληρό και μαλακό σιτάρι.

εκλεκτικό ζιζανιοκτόνο ΠΡΟΣΟΧΗ της οικογένειας των σουλφονυλουριών για την καταπολέμηση πλατυφύλλων ζιζανίων σε σκληρό και μαλακό σιτάρι. 150ml Ελαιώδες εναιώρημα (OD) Εγγ. σύνθεση: Δραστικές ουσίες: amidosulfuron 10,6 % β/ο & iodosulfuron-methyl-sodium 2,5 % β/ο Αντιφυτοτοξικός παράγοντας: mefenpyr-diethyl 25 % β/ο. Βοηθητικές ουσίες: 64,36

Διαβάστε περισσότερα

Elumis 105 OD. Elumis 105 OD. Ζιζανιοκτόνο. Φυτοπροστασία. Hellas Published on Syngenta Hellas ( Αρχική Σελίδα > Elumis 105 OD

Elumis 105 OD. Elumis 105 OD. Ζιζανιοκτόνο. Φυτοπροστασία. Hellas Published on Syngenta Hellas (  Αρχική Σελίδα > Elumis 105 OD Hellas Published on Syngenta Hellas (https://www.syngenta.gr) Αρχική Σελίδα > Elumis 105 OD Elumis 105 OD Elumis 105 OD Τελευταία ενημέρωση: 06.12.2018 Ζιζανιοκτόνο Φυτοπροστασία Αριθμός Έγκρισης: 7945

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή του προϊόντος

Περιγραφή του προϊόντος Περιγραφή του προϊόντος Το SYMBL SC είναι ένα νέο προφυτρωτικό ζιζανιοκτόνο για την καταπολέµηση πλατύφυλλων ζιζανίων στην καλλιέργεια της Ελιάς και των Εσπεριδοειδών. Το Symbol SC είναι µίγµα δυο δραστικών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΪΟΝ: Είναι υγρό γαλακτωματοποιήσιμο (EC) με 5% β/ο δραστική ουσία (cypermethrin), 94,01% β/β βοηθητικές ουσίες.

ΠΡΟΪΟΝ: Είναι υγρό γαλακτωματοποιήσιμο (EC) με 5% β/ο δραστική ουσία (cypermethrin), 94,01% β/β βοηθητικές ουσίες. ΠΡΟΪΟΝ: Πυρεθρινοειδές εντοµοκτόνο, επαφής και στοµάχου. Δρα στο νευρικό σύστηµα των εντόµων, παρεµποδίζοντας το κλείσιµο των διαύλων Na+ στους νευράξονες των νευρικών κυττάρων. Αυτό έχει ως αποτέλεσµα

Διαβάστε περισσότερα

1 λίτρο. Αρ. Έγκρ. Κυκλ. Υ.Α.Α.Τ.: 7828 / 28-6-2007. Γαλακτωµατοποιήσιµο υγρό (EC) Εγγ. Σύνθεση: Diclofop-methyl 37,8% β/o Βοηθ. ουσίες: 62,91% β/β

1 λίτρο. Αρ. Έγκρ. Κυκλ. Υ.Α.Α.Τ.: 7828 / 28-6-2007. Γαλακτωµατοποιήσιµο υγρό (EC) Εγγ. Σύνθεση: Diclofop-methyl 37,8% β/o Βοηθ. ουσίες: 62,91% β/β 1 λίτρο Γαλακτωµατοποιήσιµο υγρό (EC) Εγγ. Σύνθεση: Diclofop-methyl 37,8% β/o Βοηθ. ουσίες: 62,91% β/β ιασυστηµατικό µεταφυτρωτικό ζιζανιοκτόνο για την καταπολέμηση ετησίων αγρωστωδών ζιζανίων σε σιτάρι,

Διαβάστε περισσότερα

Granstar Extra SG. Ζιζανιοκτόνο. Καθ. Βάρος: 150 g CYAN MAGENTA JAUNE NOIR K-34160/31311 - GREECE. 111359 K-34160 (8 pages) 20/11/13 16:52 Page1

Granstar Extra SG. Ζιζανιοκτόνο. Καθ. Βάρος: 150 g CYAN MAGENTA JAUNE NOIR K-34160/31311 - GREECE. 111359 K-34160 (8 pages) 20/11/13 16:52 Page1 111359 K-34160 (8 pages) 20/11/13 16:52 Page1 K-34160/31311 - GREECE - (COVER) - PAGE 1 ΕΣΩΚΛΕΙΣΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΟΔΗΓΙΩΝ. ΣΧΙΣΤΕ ΕΔΩ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ: Περιέχει tribenuron-methyl. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση.

Διαβάστε περισσότερα

Ζιζανιοκτόνο για την καταπολέμηση πλατύφυλλων ζιζανίων στην καλλιέργεια του αραβοσίτου.

Ζιζανιοκτόνο για την καταπολέμηση πλατύφυλλων ζιζανίων στην καλλιέργεια του αραβοσίτου. L1009280 GREC/4T PPE4051451 48 SL Dicamba (ντικάμπα) (χημική ομάδα βενζοϊκά παράγωγα) Πυκνό διάλυμα (SL) Αρ. Έγκρ. Κυκλ. Υπ. Αγρ. Ανάπτ.: 70077/20-03-14 ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΣΥΝΘΕΣΗ: Dicamba 48% β/ο Βοηθητικές ουσίες

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 18.12.2017 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ Αριθμ. πρωτ: 9556/91312 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΜΗΜΑ ΦΥΤΟΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Ταχ. Δ/νση:

Διαβάστε περισσότερα

100 γραμ. Biathlon. Super WG ΠΡΟΣΟΧΗ ΖΙΖΑΝΙOΚΤΟΝΟ

100 γραμ. Biathlon. Super WG ΠΡΟΣΟΧΗ ΖΙΖΑΝΙOΚΤΟΝΟ Biathlon Super WG 100 γραμ. Tritosulfuron/Florasulam (Τριτοσουλφουρόν/Φλορασουλάμ) Εναιωρηματοποιήσιμοι κόκκοι (WG) Το Biathlon Super καταπολεμά την κολλητσίδα και πλατύφυλλα ζιζάνια, μεταφυτρωτικά στις

Διαβάστε περισσότερα

Steadfast Duo 45 WG Ζιζανιοκτόνο καλαμποκιού

Steadfast Duo 45 WG Ζιζανιοκτόνο καλαμποκιού 031247 K-31286 (8 pages) 20/03/12 13:33 Page1 K-31286/31203 - GREECE - (COVER) PAGE 1 ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ Φυλάξτε το κλειδωμένο μακριά από παιδιά. Φυλάξτε το μακριά από τρόφιμα, ποτά και ζωοτροφές. Μην τρώτε,

Διαβάστε περισσότερα

Granstar Extra SG Ζιζανιοκτόνο Υδατοδιαλυτοί κόκκοι (SG)

Granstar Extra SG Ζιζανιοκτόνο Υδατοδιαλυτοί κόκκοι (SG) GRANSTAR EXTRA SG GR 150G BKL K-37004 25/09/14 10:56 Page1 k-37004/31405 - GREECE - (COVER) - PAGE 1 ΕΣΩΚΛΕΙΣΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΟΔΗΓΙΩΝ. ΣΧΙΣΤΕ ΕΔΩ Πρώτες βοήθειες Αντίδοτο: Σε περίπτωση επαφής με το δέρμα: Αφαιρέστε

Διαβάστε περισσότερα

DuPont Steadfas t Duo 45WG Ζιζανιοκτόνο καλαμποκιού

DuPont Steadfas t Duo 45WG Ζιζανιοκτόνο καλαμποκιού STEADFAST DUO 45WG GR 70G BKL K-37277 24/10/14 10:51 Page1 K-37277/31410 - GREECE - (COVER) PAGE 1 Ê ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ-ΑΝΤΙΔΟΤΟ: Δεν υπάρχει ειδικό αντίδοτο. Συνιστάται συμπτωματική θεραπεία. ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

FAX: 210-92 12 090 FLECK 25 SC.

FAX: 210-92 12 090 FLECK 25 SC. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ /ΝΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΦΥΤ. ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ Ταχ. /νση: Λ. Συγγρού 150 Ταχ. Κώδικας: 176 71, Αθήνα FAX:

Διαβάστε περισσότερα

Opera New 1. Ο νικηφόρος συνδυασμός. Μεγαλύτερη απόδοση. Καλύτερη ποιότητα. Pyraclostrobin (Comet) Epoxiconazole KOΡΥΦΑΙΟ

Opera New 1. Ο νικηφόρος συνδυασμός. Μεγαλύτερη απόδοση. Καλύτερη ποιότητα. Pyraclostrobin (Comet) Epoxiconazole KOΡΥΦΑΙΟ Opera New 1 Ο νικηφόρος συνδυασμός KOΡΥΦΑΙΟ Pyraclostrobin (Comet) Epoxiconazole Το Opera New είναι αποτέλεσμα συνδυασμού δύο δραστικών ουσιών και ελέγχει τις μυκητολογικές ασθένειες. Χάρη στην αποτελεσματικότητά

Διαβάστε περισσότερα

Steadfast 75 WG Ζιζανιοκτόνο καλαμποκιού

Steadfast 75 WG Ζιζανιοκτόνο καλαμποκιού 010886 K-16480 (8 Pages) 4/02/08 17:25 Page 1 K-16480/30802 - GREECE - (BASE) PAGE 2 ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ Φυλάξτε το κλειδωμένο μακριά από παιδιά. Φυλάξτε το μακριά από τρόφιμα, ποτά και ζωοτροφές. Μην τρώτε, πίνετε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 30-10 - 2008 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Αριθ. πρωτ: 123598 & ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ /ΝΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ Ταχ. /νση: Λ.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΒΟΤΑΝΙΚΗ - ΖΙΖΑΝΙΟΛΟΓΙΑ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΒΟΤΑΝΙΚΗ - ΖΙΖΑΝΙΟΛΟΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΒΟΤΑΝΙΚΗ - ΖΙΖΑΝΙΟΛΟΓΙΑ ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ 2014-15 Α. Λιόπα-Τσακαλίδη Γ. Ζερβουδάκης ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Η αντιμετώπιση των ζιζανίων στα καλλιεργούμενα φυτά είναι απαραίτητη

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Bιολογία και Οικολογία Ζιζανίων. 1.1 Εισαγωγή...19 1.2 Χαρακτηριστικά ζιζανίων...20 1.3 Μορφολογικά χαρακτηριστικά που

Περιεχόμενα. Bιολογία και Οικολογία Ζιζανίων. 1.1 Εισαγωγή...19 1.2 Χαρακτηριστικά ζιζανίων...20 1.3 Μορφολογικά χαρακτηριστικά που ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 Bιολογία και Οικολογία Ζιζανίων 1.1 Εισαγωγή...19 1.2 Χαρακτηριστικά ζιζανίων...20 1.3 Μορφολογικά χαρακτηριστικά που χρησιμοποιούνται για τον προσδιορισμό των ζιζανίων...21 1.4 Κατάταξη ζιζανίων...22

Διαβάστε περισσότερα

1 Α Α: 4ΑΗΠΒ-3 ΘΕΜΑ: Εκάλης 2, Κηφισιά 5. Π.Κ.Π.Φ. & Π.Ε.

1 Α Α: 4ΑΗΠΒ-3 ΘΕΜΑ: Εκάλης 2, Κηφισιά 5. Π.Κ.Π.Φ. & Π.Ε. 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 23-3 - 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Αριθ. πρωτ: 95020 & ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ /ΝΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ Ταχ. /νση: Λ.

Διαβάστε περισσότερα

Granstar Extra SG. Ζιζανιοκτόνο. Καθ. Βάρος: 150 g CYAN MAGENTA JAUNE NOIR K-27036/31009 - GREECE. 0910141 K-27036 (8 pages) 29/09/10 08:52 Page1

Granstar Extra SG. Ζιζανιοκτόνο. Καθ. Βάρος: 150 g CYAN MAGENTA JAUNE NOIR K-27036/31009 - GREECE. 0910141 K-27036 (8 pages) 29/09/10 08:52 Page1 0910141 K-27036 (8 pages) 29/09/10 08:52 Page1 K-27036/31009 - GREECE - (COVER) - PAGE 1 ΕΣΩΚΛΕΙΣΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΟΔΗΓΙΩΝ. ΣΧΙΣΤΕ ΕΔΩ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ Περιέχει tribenuron methyl. Mπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση.

Διαβάστε περισσότερα

Cabrio Team 6.7/12 WG

Cabrio Team 6.7/12 WG Cabrio Team 6.7/12 WG Pyraclostrobin/Dimethomorph (πυρακλόστρομπίν/ντιμεθομόρφ) Εναιωρηματοποιήσιμοι κόκκοι (WG) μυκητοκτόνο μίγμα των δραστικών ουσιών pyraclostrobin και dimethomorph, για την καταπολέμηση

Διαβάστε περισσότερα

Wing - P 25/21.25 EC. Περιεχόμενο: 5 λίτρα ΖΙΖΑΝΙΟΚΤΟΝΟ. Pendimethalin (πεντιμεθαλίν) Dimethenamid p (ντιμεθέναμιντ πε) γαλακτωματοποιήσιμο Υγρό (EC)

Wing - P 25/21.25 EC. Περιεχόμενο: 5 λίτρα ΖΙΖΑΝΙΟΚΤΟΝΟ. Pendimethalin (πεντιμεθαλίν) Dimethenamid p (ντιμεθέναμιντ πε) γαλακτωματοποιήσιμο Υγρό (EC) Wing - P 25/21.25 EC Pendimethalin (πεντιμεθαλίν) Dimethenamid p (ντιμεθέναμιντ πε) γαλακτωματοποιήσιμο Υγρό (EC) Αρ. Άδειας: 70032/13.03.2013 Προφυτρωτικό ζιζανιοκτόνο για την καταπολέμηση αγρωστωδών

Διαβάστε περισσότερα

1 κιλό 70 WG. Delan ΜΥΚΗΤΟΚΤΟΝΟ. Περιεχόμενο: Dithianon (ντιθιανόν) Βρέξιμοι κόκκοι (WG)

1 κιλό 70 WG. Delan ΜΥΚΗΤΟΚΤΟΝΟ. Περιεχόμενο: Dithianon (ντιθιανόν) Βρέξιμοι κόκκοι (WG) Delan 70 WG Dithianon (ντιθιανόν) Βρέξιμοι κόκκοι (WG) Μυκητοκτόνο επαφής με προστατευτική και ειδικά για το φουζικλάδιο, θεραπευτική δράση. Αρ. Άδειας: 60565/09-11-2016 Περιεχόμενο: ΜΥΚΗΤΟΚΤΟΝΟ ΚΑΤΟΧΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Focus 10 EC. Γενικά. Τρόπος δράσης. Χαρακτηριστικά. Όνομα Focus 10 EC Σκεύασμα Γαλακτωματοποιήσιμο υγρό Δραστική ουσία 10.

Focus 10 EC. Γενικά. Τρόπος δράσης. Χαρακτηριστικά. Όνομα Focus 10 EC Σκεύασμα Γαλακτωματοποιήσιμο υγρό Δραστική ουσία 10. . Focus 10 EC Γενικά Όνομα Focus 10 EC Σκεύασμα Γαλακτωματοποιήσιμο υγρό Δραστική ουσία 10.0 % β/ο Cycloxydim Τρόπος δράσης Εκλεκτικό, διασυστηματικό, μεταφυτρωτικό ζιζανιοκτόνο, το οποίο καταπολεμά πολυάριθμα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΣΤΟ ΟΡΘΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 27-10-2015 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Αριθ. πρωτ: 6812/80408 & ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΜΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Clio. Super 53.8/3.2 EC. Περιεχόμενο: 5 λίτρα ΖΙΖΑΝΙΟΚΤΟΝΟ. dimethenamid p + topramezone (ντιμεθέναμιντ πε + τοπραμεζόν) Γαλακτωματοποιήσιμο υγρό (EC)

Clio. Super 53.8/3.2 EC. Περιεχόμενο: 5 λίτρα ΖΙΖΑΝΙΟΚΤΟΝΟ. dimethenamid p + topramezone (ντιμεθέναμιντ πε + τοπραμεζόν) Γαλακτωματοποιήσιμο υγρό (EC) Clio Super 53.8/3.2 EC dimethenamid p + topramezone (ντιμεθέναμιντ πε + τοπραμεζόν) Γαλακτωματοποιήσιμο υγρό (EC) Διασυστηματικό ζιζανιοκτόνο φυλλώματος, μίγμα δύο δραστικών συστατικών με διαφορετικό τρόπο

Διαβάστε περισσότερα

Mεταφυτρωτικό ζιζανιοκτόνο για την καταπολέμηση πλατύφυλλων ζιζανίων και την κύπερης σε διάφορες καλλιέργειες.

Mεταφυτρωτικό ζιζανιοκτόνο για την καταπολέμηση πλατύφυλλων ζιζανίων και την κύπερης σε διάφορες καλλιέργειες. . Basagran 48 SL Γενικά Όνομα Basagran 48 SL Σκεύασμα Υδατικό διάλυμα Δραστική ουσία 48.0 % β/ο Bentazone Τρόπος δράσης Mεταφυτρωτικό ζιζανιοκτόνο για την καταπολέμηση πλατύφυλλων ζιζανίων και την κύπερης

Διαβάστε περισσότερα

Amistar 25 SC. Amistar 25 SC. ΜΥΚΗΤΟΚΤΌΝ Ο Φυτοπροστασί α. Hellas. Τελευταία ενημέρωση:

Amistar 25 SC. Amistar 25 SC. ΜΥΚΗΤΟΚΤΌΝ Ο Φυτοπροστασί α. Hellas. Τελευταία ενημέρωση: Hellas Amistar 25 SC Amistar 25 SC Τελευταία ενημέρωση: 06.03.2018 ΜΥΚΗΤΟΚΤΌΝ Ο Φυτοπροστασί α Αριθμός Έγκρισης: 60359 Συσκευασίες: Φιάλη 1 λίτρο Φιάλη 5 λίτρα Σύνθεση: 25% azoxystrobin Χημική ομάδα Στρομπιλουρινη

Διαβάστε περισσότερα

Rush 25 WG Ζιζανιοκτόνο

Rush 25 WG Ζιζανιοκτόνο 090965 K-22301 (12 pages) 1/10/09 12:54 Page 1 K-22301/30909 - GREECE - (COVER) PAGE 1 ΕΣΩΚΛΕΙΣΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΣΧΙΣΤΕ ΕΔΩ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ: Φυλάξτε το κλειδωμένο μακριά από παιδιά Φυλάξτε το μακριά από τρόφιμα,

Διαβάστε περισσότερα

Rush 25 WG Ζιζανιοκτόνο

Rush 25 WG Ζιζανιοκτόνο 061139 K-27737 (12 pages) 05/08/11 16:26 Page1 K-27737/31106 - GREECE - (COVER) PAGE 1 ΕΣΩΚΛΕΙΣΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΣΧΙΣΤΕ ΕΔΩ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ: Φυλάξτε το κλειδωμένο και μακριά από παιδιά Φυλάξτε το μακριά από

Διαβάστε περισσότερα

Granstar 50SG Ζιζανιοκτόνο

Granstar 50SG Ζιζανιοκτόνο 0910140 K-27034-8 pages 29/09/10 10:10 Page1 K-27034/31009 - GREECE - (COVER) PAGE 1 ΕΣΩΚΛΕΙΣΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΟΔΗΓΙΩΝ. ΣΧΙΣΤΕ ΕΔΩ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ: Φυλάξτε το κλειδωμένο μακριά από παιδιά Φυλάξτε το μακριά από τρόφιμα,

Διαβάστε περισσότερα

1 ΑΔΑ: ΒΙΕΟΒ-Α1Ζ. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα,

1 ΑΔΑ: ΒΙΕΟΒ-Α1Ζ. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 1 ΑΔΑ: ΒΙΕΟΒ-Α1Ζ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 13-2 - 2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Αριθ. πρωτ: 9985/114624 π.ε. & ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΦΥΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

120 κ.εκ. Αρ. Έγκρ. Κυκλ. Υ.Α.Α.Τ.: 6771 / 14-01-2003

120 κ.εκ. Αρ. Έγκρ. Κυκλ. Υ.Α.Α.Τ.: 6771 / 14-01-2003 120 κ.εκ. Υγρό γαλακτωματοποιήσιμο (EC) Εγγ. Σύνθεση: Spiroxamine 50% β/o Βοηθ. ουσίες: 47% β/β Προστατευτικό διασυστηματικό μυκητοκτόνο, για την αντιμετώπιση του ωϊδίου της αμπέλου (Uncinula necator).

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Οριστική έγκριση στο φυτοπροστατευτικό προϊόν (ζιζανιοκτόνο ) HUSSAR MAXX WG

ΘΕΜΑ: Οριστική έγκριση στο φυτοπροστατευτικό προϊόν (ζιζανιοκτόνο ) HUSSAR MAXX WG 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ /ΝΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΦΥΤ. ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ Ταχ. /νση: Συγγρού 150 Τ.Κ.: 17671-ΑΘΗΝΑ Πληροφορίες:X.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 3-1-2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ Αριθ. πρωτ: 12872/150706 ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΦΥΛΑΞΤΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ

ΦΥΛΑΞΤΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ 40 κ.εκ. Υγρό Γαλακτωματοποιήσιμο (EC) Εγγ. Σύνθεση triadimenol 25% β/ο, Βοηθ. Ουσίες 76,36% β/β Διασυστηματικό Μυκητοκτόνο με προστατευτική, θεραπευτική και εξοντωτική δράση. ΦΥΛΑΞΤΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

BUTISAN 40/10 SC ΖΙΖΑΝΙΟΚΤΟΝΟ ΕΡΕΘΙΣΤΙΚΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. Σήμα κατατεθέν BASF 81059536 GR 1091

BUTISAN 40/10 SC ΖΙΖΑΝΙΟΚΤΟΝΟ ΕΡΕΘΙΣΤΙΚΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. Σήμα κατατεθέν BASF 81059536 GR 1091 BUTISAN 40/10 SC metazachlor (μεταζαχλόρ) 40% + quinmerac (κινμεράκ) 10% Συμπυκνωμένο εναιώρημα (SC) Εγγυημένη σύνθεση: Metazachlor 40% β/ο Quinmerac 10% β/ο Βοηθητικές ουσίες 54,3% β/β Εκλεκτικό ζιζανιοκτόνο

Διαβάστε περισσότερα

AΠΟΦΑΣΗ Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

AΠΟΦΑΣΗ Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ 1 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 30- - 3-2016 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Αριθ.πρωτ: 2247/26037 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

DuPont TM Rush 25WG Ζιζανιοκτόνο

DuPont TM Rush 25WG Ζιζανιοκτόνο RUSH 25WG GR 60G BKL K-37002 31/07/14 10:55 Page1 K-37002/31405 - GREECE - (COVER) PAGE 1 Ê ΕΣΩΚΛΕΙΣΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΣΧΙΣΤΕ ΕΔΩ - Φυλάσσεται κλειδωμένο και μακριά από παιδιά. - Μην τρώτε, πίνετε ή καπνίζετε,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 2-03 - 207 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Αριθ. πρωτ: 2549/3675 π. ε. ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Καθ. βάρος 175γρ. GR80489226D. Αρ. Έγκρ. Κυκλ. Υ.Α.Α.Τ.: 14.344 / 17-2-2010

Καθ. βάρος 175γρ. GR80489226D. Αρ. Έγκρ. Κυκλ. Υ.Α.Α.Τ.: 14.344 / 17-2-2010 GR80489226D Καθ. βάρος 175γρ. Εναιωρηματοποιήσιμοι κόκκοι (WG) Εγγυημένη σύνθεση: deltamethrin 25% β/β. Βοηθητικές ουσίες: 74,62% β/β Πυρεθρινοειδές εντομοκτόνο επαφής και στομάχου για την αντιμετώπιση

Διαβάστε περισσότερα

Maccani 4/12 WG. Περιεχόμενο: 1 κιλό

Maccani 4/12 WG. Περιεχόμενο: 1 κιλό Maccani 4/12 WG Pyraclostrobin/Dithianon (πυρακλόστρομπιν/ντιθιανόν) Εναιωρηματοποιήσιμοι κόκκοι (WG) Μυκητοκτόνο μίγμα των δραστικών ουσιών pyraclostrobin και dithianon, για την καταπολέμηση του φουζικλαδίου,

Διαβάστε περισσότερα

Boxer 80 EC. Boxer 80 EC. Ζιζανιοκτόνο. Product CP: Tabs. Φυτοπροστασία. Εγκρίσεις. Ταξινόμηση και Σήμανση. Συμβουλές εφαρμογής

Boxer 80 EC. Boxer 80 EC. Ζιζανιοκτόνο. Product CP: Tabs. Φυτοπροστασία. Εγκρίσεις. Ταξινόμηση και Σήμανση. Συμβουλές εφαρμογής Hellas Published on Syngenta Hellas (https://www.syngenta.gr) Αρχική Σελίδα > Boxer 80 EC Boxer 80 EC Boxer 80 EC Τελευταία ενημέρωση: 08.07.2019 Ζιζανιοκτόνο Φυτοπροστασία Αριθμός Έγκρισης: 70270 Σύνθεση:

Διαβάστε περισσότερα

Glean K-34233/31401 - GREECE. chlorsulfuron 750 g/kg (χλωρσουλφουρόν) Εγγυημένη σύνθεση: chlorsulfuron 75 % β/β Βοηθητικές ουσίες 21,87 % β/β

Glean K-34233/31401 - GREECE. chlorsulfuron 750 g/kg (χλωρσουλφουρόν) Εγγυημένη σύνθεση: chlorsulfuron 75 % β/β Βοηθητικές ουσίες 21,87 % β/β 011423 K-34233 (8 pages) 24/01/14 14:54 Page1 K-34233/31401 - GREECE - (COVER) PAGE 1 ΕΣΩΚΛΕΙΣΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΟΔΗΓΙΩΝ. ΣΧΙΣΤΕ ΕΔΩ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ: Φυλάξτε το κλειδωμένο μακριά από παιδιά. Φυλάξτε το μακριά από τρόφιμα,

Διαβάστε περισσότερα

Εκλεκτικό ζιζανιοκτόνο

Εκλεκτικό ζιζανιοκτόνο 500gr LAUDIS 30 WG Εναιωρηματοποιήσιμοι κόκκοι (WG) Εγγυημένη σύνθεση: Δραστική ουσία: tembotrione 20% β/β Αντιφυτοτοξικός παράγοντας: isoxadifen-ethyl 10% β/β Βοηθ. ουσίες: 68,53% β/β Εκλεκτικό ζιζανιοκτόνο

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενο: 1,5 κιλό ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ. Σήμα κατατεθέν BASF xxx GR 1085. Prohexadione calcium (προεξαντιόν κάλσιουμ)

Περιεχόμενο: 1,5 κιλό ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ. Σήμα κατατεθέν BASF xxx GR 1085. Prohexadione calcium (προεξαντιόν κάλσιουμ) Regalis Plus Prohexadione calcium (προεξαντιόν κάλσιουμ) Εναιωρηματοποιήσιμοι κόκκοι (WG) ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Περιεχόμενο: 1,5 κιλό Αρ. Άδειας Διάθεσης στην Αγορά: 8237/11.08.2015 ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

120 ml. Προστατευτικό διασυστηματικό μυκητοκτόνο για την αντιμετώπιση του ωϊδίου της αμπέλου (Uncinula necator). ΚΙΝΔΥΝΟΣ

120 ml. Προστατευτικό διασυστηματικό μυκητοκτόνο για την αντιμετώπιση του ωϊδίου της αμπέλου (Uncinula necator). ΚΙΝΔΥΝΟΣ 120 ml Αρ. Έγκρ. Κυκλ. Υ.Α.Α.Τ.: 6771 / 14-01-2003 Υγρό γαλακτωματοποιήσιμο (EC) Εγγ. Σύνθεση: Spiroxamine 50% β/o Βοηθ. ουσίες: 47% β/β Προστατευτικό διασυστηματικό μυκητοκτόνο για την αντιμετώπιση του

Διαβάστε περισσότερα

FAX: 210 92 12 090 BUTISAN 40/10 SC

FAX: 210 92 12 090 BUTISAN 40/10 SC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ /ΝΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΦΥΤ. ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ Ταχ. /νση: Συγγρού 150 Τ.Κ.: 176 71 - ΑΘΗΝΑ Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

Η Ισχυρή Δύναμη στα χέρια του σύγχρονου παραγωγού

Η Ισχυρή Δύναμη στα χέρια του σύγχρονου παραγωγού Η Ισχυρή Δύναμη στα χέρια του σύγχρονου παραγωγού Ταυτότητα Μηχανισμός Δράσης Η νέας γενιάς δραστική ουσία Fenpyrazamine παρεμποδίζει με διαφορετικό τρόπο από τις υπόλοιπες αζόλες τη βιοσύνθεση της εργοστερόλης,

Διαβάστε περισσότερα

120 κ.εκ. 240 SC ΠΡΟΣΟΧΗ. Προορίζεται μόνο για επαγγελματίες χρήστες. Άρ. Έγκρ. Κυκλ. Υ.Α.Α.Τ.: 14256/

120 κ.εκ. 240 SC ΠΡΟΣΟΧΗ. Προορίζεται μόνο για επαγγελματίες χρήστες. Άρ. Έγκρ. Κυκλ. Υ.Α.Α.Τ.: 14256/ 240 SC Άρ. Έγκρ. Κυκλ. Υ.Α.Α.Τ.: 120 κ.εκ. 14256/2-6-2008 Πυκνό εναιώρημα (SC) Εγγ. σύνθεση: Spiromesifen 24% β/ο Βοηθητικές ουσίες: 76,32% β/β Εντομοκτόνο -Ακαρεοκτόνο ΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ.ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ

Διαβάστε περισσότερα

Steadfast 75 WG. Ζιζανιοκτόνο καλαμποκιού. nicosulfuron (νικοσουλφουρόν) 50% β/β rimsulfuron (ριμσουλφουρόν) 25% β/β Εγγυημένη σύνθεση:

Steadfast 75 WG. Ζιζανιοκτόνο καλαμποκιού. nicosulfuron (νικοσουλφουρόν) 50% β/β rimsulfuron (ριμσουλφουρόν) 25% β/β Εγγυημένη σύνθεση: 1209102 K-22629 (8 pages) 7/01/10 11:16 Page 1 K-22629/31001 - GREECE - (COVER) PAGE 1 ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ Φυλάξτε το κλειδωμένο μακριά από παιδιά. Φυλάξτε το μακριά από τρόφιμα, ποτά και ζωοτροφές. Μην τρώτε,

Διαβάστε περισσότερα

Glean. chlorsulfuron 750 g/kg (χλωρσουλφουρόν) Εγγυημένη σύνθεση: chlorsulfuron 75 % β/β Βοηθητικές ουσίες 21,87 % β/β

Glean. chlorsulfuron 750 g/kg (χλωρσουλφουρόν) Εγγυημένη σύνθεση: chlorsulfuron 75 % β/β Βοηθητικές ουσίες 21,87 % β/β 041333 K-31838 (8 pages) 29/04/13 13:12 Page1 K-31838/31304 - GREECE - (COVER) PAGE 1 ΕΣΩΚΛΕΙΣΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΟΔΗΓΙΩΝ. ΣΧΙΣΤΕ ΕΔΩ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ: Φυλάξτε το κλειδωμένο μακριά από παιδιά Φυλάξτε το μακριά από τρόφιμα,

Διαβάστε περισσότερα

AΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ

AΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα: 14 3-2003 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ Αριθ.Πρωτ: 95865 ΓΕΝ. /ΝΣΗ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ /ΝΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ Ταχ. /νση: Ιπποκράτους 3-5 Ταχ. Κώδικας: 10164

Διαβάστε περισσότερα

FAX: TRALKOXYDIM AGROLOGY 25 SC.

FAX: TRALKOXYDIM AGROLOGY 25 SC. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ /ΝΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΦΥΤ. ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ Ταχ. /νση: Λ. Συγγρού 150 Ταχ. Κώδικας: 176 71, Αθήνα FAX:

Διαβάστε περισσότερα

Ζιζανιοκτόνο. Εκλεκτικό. 1 kg

Ζιζανιοκτόνο. Εκλεκτικό. 1 kg 1 kg Αρ. Άδειας Διάθεσης στην Αγορά Υ.Α.Α.Τ.: 70068 / 07-02-2014 LAUDIS 30 WG Εναιωρηματοποιήσιμοι κόκκοι (WG) Εγγυημένη σύνθεση: Δραστική ουσία: tembotrione 20% β/β Αντιφυτοτοξικός παράγοντας: isoxadifen-ethyl

Διαβάστε περισσότερα

Forum 15 DC. Διασυστηματική προστασία από τη φυτόφθορα

Forum 15 DC. Διασυστηματική προστασία από τη φυτόφθορα Forum 15 DC Διασυστηματική προστασία από τη φυτόφθορα Προστασία διαρκείας από τη φυτόφθορα Εργαλείο πρόληψης της ανθεκτικότητας Με προληπτική, θεραπευτική και αντισποριογόνο δράση Forum 15 DC Φυτόφθορα

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Τροποποίηση της µε αριθ / Απόφασης του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίµων µε την οποία τροποποιήθηκε η µε αριθ.

ΘΕΜΑ: Τροποποίηση της µε αριθ / Απόφασης του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίµων µε την οποία τροποποιήθηκε η µε αριθ. 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 15-1 - 2009 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Αριθ. πρωτ: 124687 & ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ /ΝΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ Ταχ. /νση: Λ.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 30.04.208 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ Αριθ. πρωτ: 342/48054 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΜΗΜΑ ΦΥΤΟΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Ταχ. Δ/νση:

Διαβάστε περισσότερα

FAX: MUSTANG 306 SE

FAX: MUSTANG 306 SE 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ /ΝΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΦΥΤ. ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ Ταχ. /νση: Συγγρού 150 Τ.Κ.: 17671-ΑΘΗΝΑ Πληροφορίες:Χ.

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Χορήγηση οριστικής άδειας διάθεσης στην αγορά στο φυτοπροστατευτικό προϊόν (ζιζανιοκτόνο) CONSTEL SC ( δ.ο. diflufenican + Chlortoluron).

ΘΕΜΑ: Χορήγηση οριστικής άδειας διάθεσης στην αγορά στο φυτοπροστατευτικό προϊόν (ζιζανιοκτόνο) CONSTEL SC ( δ.ο. diflufenican + Chlortoluron). 1 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 26-4 - 2016 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Αριθ.πρωτ: 10097/115957 π.ε. ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΦΥΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ταχ. Δ/νση: Λ. Συγγρού 150 Προς: Syngenta Ελλάς Α.Ε.Β.Ε. Ταχ. Κώδικας: ΑΘΗΝΑ Λ. Ανθούσας Πληροφορίες: Κ. Μητσοπούλου

Ταχ. Δ/νση: Λ. Συγγρού 150 Προς: Syngenta Ελλάς Α.Ε.Β.Ε. Ταχ. Κώδικας: ΑΘΗΝΑ Λ. Ανθούσας Πληροφορίες: Κ. Μητσοπούλου ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 21.08.2018 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ Αριθ. πρωτ: 7037/94711 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΜΗΜΑ ΦΥΤΟΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδιασμένο για πολλά

Σχεδιασμένο για πολλά Ελιά Σύνθεση: Lambda-cyhalothrin 10 β/ο ΜΟΡΦΗ: Εναιώρημα μικροκαψυλίων (CS) Knock - out χτύπημα κατά των εντόμων! Σύνθεση: Τhiamethoxam 3% β/ο + Lambda-cyhalothrin 1,5% β/ο ΜΟΡΦΗ: Mίγμα από μικροκάψουλες

Διαβάστε περισσότερα

44 WG. Metalaxyl-M + acibenzolar-s-methyl Βρέξιμοι κόκκοι (WG)

44 WG. Metalaxyl-M + acibenzolar-s-methyl Βρέξιμοι κόκκοι (WG) Αρ. Έγκρ. Κυκλ. Υπ. Αγρ. Ανάπτ.: 6889/10-10-2005 Διασυστηματικό μυκητοκτόνο κατά του περονόσπορου στον καπνό. ΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Πυρεθρινοειδές εντομοκτόνο επαφής και στομάχου για για την αντιμετώπιση του Δάκου της ελιάς.

Πυρεθρινοειδές εντομοκτόνο επαφής και στομάχου για για την αντιμετώπιση του Δάκου της ελιάς. 175 gr Εναιωρηματοποιήσιμοι κόκκοι (WG) Εγγυημένη σύνθεση: deltamethrin 25% β/β. Βοηθητικές ουσίες: 74,62% β/β Πυρεθρινοειδές εντομοκτόνο επαφής και στομάχου για για την αντιμετώπιση του Δάκου της ελιάς.

Διαβάστε περισσότερα

Α Χ Λ Α Δ Ι Α Μ Η Λ Ι Α

Α Χ Λ Α Δ Ι Α Μ Η Λ Ι Α Γ Ε Ω Ρ Γ Ι Κ Ε Σ Π Ρ Ο Ε Ι Δ Ο Π Ο Ι Η Σ Ε Ι Σ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ Δ/ΝΣΗ ΑΠΟΚ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & ΣΤ. ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΕΡ/ΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι -7 (ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΕΤΙΚΕΤΑΣ) Ετικέτα φυτοπροστατευτικού προϊόντος σύµφωνα µε το άρθρο 16 του Π 115/1997

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι -7 (ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΕΤΙΚΕΤΑΣ) Ετικέτα φυτοπροστατευτικού προϊόντος σύµφωνα µε το άρθρο 16 του Π 115/1997 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι -7 (ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΕΤΙΚΕΤΑΣ) Ετικέτα φυτοπροστατευτικού προϊόντος σύµφωνα µε το άρθρο 16 του Π 115/1997 1 Εµπορικό σήµα PLATFORM TURBO 2 Κάτοχος της έγκρισης FMC Ελλάς ΕΠΕ Αρκαδίου 38 & Τζαβέλα,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 8-2 - 204 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Αριθ. πρωτ: 773/8325 & ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Karate Zeon 10 CS. Karate Zeon 10 CS. Εντομοκτόνο. Φυτοπροστασία

Karate Zeon 10 CS. Karate Zeon 10 CS. Εντομοκτόνο. Φυτοπροστασία Hellas Published on Syngenta Hellas (https://www.syngenta.gr) Αρχική Σελίδα > Karate Zeon 10 CS Karate Zeon 10 CS Karate Zeon 10 CS Τελευταία ενημέρωση: 06.12.2018 Εντομοκτόνο Φυτοπροστασία Αριθμός Έγκρισης:

Διαβάστε περισσότερα

FAX:

FAX: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ /ΝΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΦΥΤ. ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ Ταχ. /νση: Λ. Συγγρού 150 Ταχ. Κώδικας: 176 71, Αθήνα FAX:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα,

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 1 ΑΔΑ: ΒΙΨΕΒ-342 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 22-1 - 2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Αριθ. πρωτ: 12357/143767 π.ε. & ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΦΥΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

L1014346 GREC/10T PPE4058186

L1014346 GREC/10T PPE4058186 L1014346 GREC/10T PPE4058186 Metalaxyl-M + Mancozeb, (μεταλαξύλ-μ + Μανκοζέμπ) Εναιωρηματοποιήσιμοι κόκκοι (WG) Αρ. Έγκρ. Κυκλ.: 60110/2-3-2007 ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΣΥΝΘΕΣΗ: Metalaxyl-M 3,87 % β/β Mancozeb 64 % β/β,

Διαβάστε περισσότερα

AΠΟΦΑΣΗ O ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

AΠΟΦΑΣΗ O ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΝΑΡΤΑΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 17-12 - 2013 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Αριθ. πρωτ: 13467/156827 & ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΜΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ: ΚΟΙΝ: ΑΠΟΦΑΣΗ O YΠOYPΓOΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ΠΡΟΣ: ΚΟΙΝ: ΑΠΟΦΑΣΗ O YΠOYPΓOΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ Ταχ. Δ/νση: Λ. Συγγρού 150 Ταχ. Κώδικας: 176 71 ΑΘΗΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

DuPont TM Granstar Combi SG

DuPont TM Granstar Combi SG GRANSTAR COMBI GR 1090G BKL K-37006 22/09/14 11:00 Page1 K-37006/31405 - GREECE - (COVER) PAGE 1 ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΧΡΗΣΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ Χρονική σταθερότητα του σκευάσματος- συνθήκες αποθήκευσης:

Διαβάστε περισσότερα

Extra ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ:

Extra ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ: Extra 6 OD NICOSULFURONN Αριθ. Έγκρισης Κυκλοφορίας: 70012/ 21-1-2013 ΠΡΟΪΟΝ: BIOSCIENCES ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ: ΒΙ.ΠΕ.Θ ΣΙΝΔΟΣ Τ.Θ. 48, 570 22 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Τηλ.: 2310 568656, Fax: 2310 798423

Διαβάστε περισσότερα

TELEFAX: Τ.Κ

TELEFAX: Τ.Κ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 24-2 - 2010 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Αριθ. πρωτ: 181552 & ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ /ΝΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ Ταχ. /νση: Λ.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ 1 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 10.04.2019 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ Αριθ. πρωτ: 1866/31740 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΜΗΜΑ ΦΥΤΟΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Talendo. proquinazid (προκουιναζίντ) 20% β/ο Μυκητοκτόνο. Γαλακτωματοποιήσιμο Υγρό (EC) Εγγυημένη σύνθεση:

Talendo. proquinazid (προκουιναζίντ) 20% β/ο Μυκητοκτόνο. Γαλακτωματοποιήσιμο Υγρό (EC) Εγγυημένη σύνθεση: TALENDO 20EC GR 250ML BKL K-31110 01/12/11 15:51 Page1 K-31110/011211 - GREECE - (COVER) PAGE 1 ΠΡΟΦΥΛΑΞΕIΣ Φυλάξτε το κλειδωμένο και μακριά από παιδιά. Φυλάξτε το μακριά από τρόφιμα, ποτά και ζωοτροφές.

Διαβάστε περισσότερα

Ε: Μπορεί το BREVIS να αντικαταστήσει την αραίωση με το χέρι;

Ε: Μπορεί το BREVIS να αντικαταστήσει την αραίωση με το χέρι; Συχνές Ερωτήσεις Ε: Μπορεί το BREVIS να αντικαταστήσει την αραίωση με το χέρι; Α: Η αραίωση με το χέρι συνήθως γίνεται αμέσως μετά τη φυσική καρπόπτωση και είναι χρονοβόρα (5-20 ώρες/στρ) και πολύ ακριβή

Διαβάστε περισσότερα

π Ταυτότητα του ουτοπροστατευτικου προιοντο

π Ταυτότητα του ουτοπροστατευτικου προιοντο π Ταυτότητα του ουτοπροστατευτικου προιοντο 1.1 ApiOnoc Έγκριση c Κυκλοφορίαν 1ΑΕΚ1 1.1,α Ημερομηνία χορήγησης 1.1,β Ημερομηνία λήξης 70054 20-9-2013 20-9-2016 1.2 Φυτοπροστατευτικό προϊόν 1.2.α Εμπορικό

Διαβάστε περισσότερα