4th HOTEL DESIGN AWARDS 2017

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "4th HOTEL DESIGN AWARDS 2017"

Transcript

1

2 4th HOTEL DESIGN AWARDS 2017 Ξεκινά η υποβολή έργων από Ελλάδα και Κύπρο, για το σημαντικότερο Διαγωνισμό Ξενοδοχειακού Σχεδιασμού! Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ό Μ Ε Ν Α ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΛΑΝΟ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΝΙΚΗΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ & ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

3 HOTEL DESIGN AWARDS 2017 PAGE 03 Ε Π Ι Σ Η Μ Η Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Το 100% Hotel Show ανακοινώνει την έναρξη δήλωσης συμμετοχής για τον 4ο Διαγωνισμό Ξενοδοχειακού Σχεδιασμού «Hotel Design Awards» και το πρόγραμμα εξωστρέφειας του ελληνικού ξενοδοχειακού Design στη διεθνή τουριστική αγορά. Ο διαγωνισμός «Hotel Design Awards», που διοργανώνεται από το 100% Hotel Show με τη στρατηγική συνεργασία του Archisearch.gr και της ομάδας του, αποτελεί πλέον το δυναμικότερο θεσμό για το ελληνικό ξενοδοχειακό Design, και έχει ως στόχο να: Αναδείξει τον καθοριστικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει ο καλός σχεδιασμός στη δημιουργία αλλά και την ανακαίνιση ξενοδοχείων, μέσα από την αξιολόγηση και την προβολή πρόσφατου υλοποιημένου έργου. Να παρουσιάσει τις νέες τάσεις στον ξενοδοχειακό αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και να επιβραβεύσει τις πρακτικές που δημιουργούν ανταγωνιστικά ξενοδοχεία και συμβάλλουν στην ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού. Στο πλαίσιο του διαγωνισμού, οι Αρχιτέκτονες και Σχεδιαστές έχουν την ευκαιρία να προβάλουν το έργο τους στους πιο δυναμικούς επαγγελματίες από τον τομέα του τουρισμού: Hoteliers, Travel Agents, Tour Operators, Media, Construction Companies, Financial Consultants, Marketing Managers και άλλες ειδικότητες του χώρου. ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΛΑΝΟ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΝΙΚΗΤΩΝ Έπειτα από τρεις επιτυχημένες διοργανώσεις, και με σημαντικά ξενοδοχεία και αρχιτέκτονες να έχουν βραβευτεί, τα Hotel Design Awards by 100% Hotel Show, συμβάλλουν δυναμικά στην εξωστρέφεια του ελληνικού ξενοδοχειακού design, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα προώθησης των νικητών σε διεθνές επίπεδο. Με μια σειρά συντονισμένων ενεργειών, οι νικητές θα αποκτούν προβολή σε διεθνείς αγορές μέσα από εκθέσεις αλλά και διαδικτυακές καμπάνιες, αναδεικνύοντας τόσο τα ξενοδοχεία που βραβεύτηκαν όσο και τους συντελεστές, όπως αρχιτέκτονες και εταιρείες. Η ομάδα του 100% Hotel Show πιστεύει ακράδαντα ότι τόσο τα ελληνικά ξενοδοχεία όσο και οι ελληνικές εταιρείες, συγκαταλέγονται στους κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου, και προωθεί στο πλαίσιο αυτό την ανάπτυξη συνεργασιών σε διεθνές επίπεδο μέσα από ένα δυναμικό πλάνο επικοινωνίας που θα ανακοινωθεί σύντομα.

4 HOTEL DESIGN AWARDS 2017 PAGE 04 Κ Α Τ Η Γ Ο Ρ Ι Ε Σ Ο διαγωνισμός Hotel Design Awards βραβεύει κάθε χρόνο επιλεγμένα ξενοδοχεία στις εξής 8 κατηγορίες: Καλύτερο Ξενοδοχείο Πόλης Καλύτερο Ξενοδοχείο Διακοπών Καλύτερο Δωμάτιο & Μπάνιο Καλύτερο Spa Καλύτερο All-Day Restaurant Καλύτερο Hotel Lighting Καλύτερο Lobby / Foyer / Reception Καλύτερο Landscape Επιπλέον, απονέμονται τρία Ειδικά Βραβεία: Ειδικό βραβείο κριτικής επιτροπής για τη μεγαλύτερη συνολική βαθμολογία. Ειδικό βραβείο για μη υλοποιημένο έργο. Βραβείο Κοινού. Κ Ρ Ι Τ Η Ρ Ι Α Σ Υ Μ Μ Ε Τ Ο Χ Η Σ Στον 4ο Διαγωνισμό Hotel Design Awards 2017, μπορούν να συμμετέχουν: Αρχιτέκτονες / Αρχιτεκτονικά Γραφεία από Ελλάδα και Κύπρο για έργα που έχουν φτιάξει σε όλο τον κόσμο, τα οποία υλοποιήθηκαν (ή, πραγματοποιήθηκε η μελέτη για τα μη υλοποιημένα) την τελευταία πενταετία, και δεν έχουν συμμετάσχει ξανά στον Διαγωνισμό. Έργα από Ελλάδα και Κύπρο τα οποία έχουν δημιουργηθεί (ή, πραγματοποιήθηκε η μελέτη για τα μη υλοποιημένα) από Αρχιτέκτονες / Αρχιτεκτονικά Γραφεία από όλο τον κόσμο. Σημαντική διευκρίνιση: Στο διαγωνισμό μπορεί να καταθέσει φάκελο συμμετοχής οποιοσδήποτε έχει σχέση με το έργο (Αρχιτέκτονες, Designers, Ιδιοκτήτες Ξενοδοχείων, Operators, Επενδυτές-Developers). Σε κάθε περίπτωση, προτείνεται ο υπεύθυνος Αρχιτέκτονας ή Designer του έργου να επιμεληθεί της συμμετοχής.

5 HOTEL DESIGN AWARDS 2017 PAGE 05 Δ Ι Α Δ Ι Κ Α Σ Ι Α Ο 4ος διαγωνισμός Hotel Design Awards 2017, περιλαμβάνει τα εξής στάδια (από άποψη χρόνου και ενεργειών): 1. Κατά το πρώτο στάδιο, θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι (Αρχιτέκτονες, Designers, Ιδιοκτήτες Ξενοδοχείων, Operators, Επενδυτές-Developers) να αποστείλουν στην οργανωτική επιτροπή του διαγωνισμού φακέλους υποψηφιότητας. Δεν υπάρχει περιορισμός ως προς τον αριθμό των υποψηφιοτήτων από κάθε συμμετέχοντα. Το πρώτο στάδιο οδηγεί σε επιλογή βραχείας λίστας. 2. Το δεύτερο στάδιο περιλαμβάνει κλειστή συνεδρίαση της κριτικής επιτροπής σε χρόνο εύλογο πριν τη διεξαγωγή της έκθεσης 100% Hotel Show και επιλογή των βραβείων ανάμεσα στα short listed επιλεγμένα έργα. Τα βραβεία θα ανακοινωθούν και θα απονεμηθούν σε μια υψηλού επιπέδου τελετή, η οποία θα διεξαχθεί στις 15 Νοεμβρίου 2017, σε ανάλογου κύρους χώρο, που θα ανακοινωθεί σύντομα. 3. Τα έργα τα οποία θα επιλεγούν στη βραχεία λίστα θα παρουσιαστούν σε πινακίδες κατά τη διάρκεια της Έκθεσης 100% Hotel Show, η οποία θα διεξαχθεί το διάστημα Νοεμβρίου 2017, στο MEC Παιανίας, ενώ στο χώρο της έκθεσης θα υπάρξει και ψηφοφορία για να αναδειχθεί το έργο που θα κερδίσει το βραβείο κοινού. Η ανακοίνωση για το έργο που κέρδισε το βραβείο κοινού θα γίνει μετά την Έκθεση. Η Μ Ε Ρ Ο Μ Η Ν Ι Ε Σ Δήλωση για υποβολή συμμετοχής: 20 Ιουνίου 2017 Καταληκτική ημερομηνία αποστολής του υλικού: 15 Ιουλίου 2017 Αξιολόγηση συμμετοχών: 15 Σεπτεμβρίου 2017 Ανακοίνωση short listed υποψηφιοτήτων: 29 Σεπτεμβρίου 2017 Ψηφοφορία Κοινού: Νοεμβρίου 2017 Έκθεση short listed συμμετοχών: Νοεμβρίου κατά τη διάρκεια της Έκθεσης 100% Hotel Show 2017 Τελετή Βράβευσης: 15 Νοεμβρίου 2017 Κ Ο Σ Τ Ο Σ Σ Υ Μ Μ Ε Τ Ο Χ Η Σ Για δήλωση συμμετοχής σε έως 2 κατηγορίες βραβείων: 248,00 ανά φάκελο ( 200,00+ ΦΠΑ 24%). Για δήλωση συμμετοχής σε 3 έως 4 κατηγορίες βραβείων: 310,00 ανά φάκελο ( 250,00+ ΦΠΑ 24%). Για δήλωση συμμετοχής σε 5 έως 6 κατηγορίες βραβείων: 372,00 ανά φάκελο ( 300,00+ ΦΠΑ 24%). Για δήλωση συμμετοχής σε περισσότερες από 6 κατηγορίες βραβείων: 434,00 ανά φάκελο ( 350,00+ ΦΠΑ 24%).

6 HOTEL DESIGN AWARDS 2017 PAGE 06 Υ Λ Ι Κ Ο Γ Ι Α Τ Η Σ Υ Μ Μ Ε Τ Ο Χ Η Ο φάκελος κάθε έργου πρέπει να περιλαμβάνει: 1. Έως 10 χαρακτηριστικές φωτογραφίες του έργου. Αυτές θα πρέπει να δείχνουν οπωσδήποτε: 1α. Τη γενική εικόνα. 1β. Ένα χαρακτηριστικό δωμάτιο. 1γ. Ένα χαρακτηριστικό μπάνιο. 1δ. Το lobby / foyer / reception 1ε. Εστιατόριο / μπαρ (εφόσον υπάρχει). 1στ. Spa (εφόσον υπάρχει) 1ζ. Τις επεμβάσεις τοπίου (εφόσον υπάρχουν) 1η. Λεπτομέρειες φωτισμού (εφόσον υπάρχουν) 1θ. Δύο επιπλέον φωτογραφίες της επιλογής των συμμετεχόντων, ή χαρακτηριστικά σχέδια. 2. Τεχνική περιγραφή μίας σελίδας - σε μορφή word και pdf, στην οποία να περιγράφονται σε 500 λέξεις τα χαρακτηριστικά του ξενοδοχείου, ο χρόνος μελέτης και αποπεράτωσης, το κόστος υλοποίησης, ο κατασκευαστής του έργου, οι προμηθευτές ξενοδοχειακού εξοπλισμού (έπιπλα, φωτιστικά κ.ά.). 3. Στοιχεία επικοινωνίας με το αρχιτεκτονικό γραφείο. 4. Αποδεικτικό πληρωμής για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό. 5. Φορολογικά στοιχεία συμμετέχοντος. Ο φάκελος κατατίθεται ψηφιακά στο: / dropbox link / wetransfer.com [info@hotelshow.gr], έως και τις 15/07/2017, με Θέμα HOTEL DESIGN AWARDS HOTEL NAME ARCHITECT NAME. Κόστος συμμετοχής ανά φάκελο ανάλογα με τον αριθμό των κατηγοριών, βάσει πίνακα ανωτέρω πληρωτέα στη DEMAND ΜEΠΕ (Αρ. Λογαριασμού: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ 076/ IBAN: GR SWIFT-BIC ETHNGRAA) ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Κάθε γραφείο ή συμμετέχων, μπορεί να μπει στο διαγωνισμό με απεριόριστο αριθμό έργων, αρκεί αυτά να πληρούν τα κριτήρια. Δύναται το κάθε έργο να συμμετάσχει σε περισσότερες των μία κατηγοριών.

7 HOTEL DESIGN AWARDS 2017 PAGE 07 Σ Υ Ν Τ Ε Λ Ε Σ Τ Ε Σ & Κ Ρ Ι Τ Ι Κ Η Ε Π Ι Τ Ρ Ο Π Η Το ηλεκτρονικό περιοδικό ARCHISEARCH.gr, συμμετέχει για τέταρτη χρονιά με την εξειδικευμένη τεχνογνωσία του, ως Στρατηγικός Συνεργάτης, στην επιμέλεια και την οριστική διαμόρφωση του χαρακτήρα της εκδήλωσης. Το ARCHISEARCH.gr εκπροσωπούν στη φετινή διοργάνωση ο Βασίλης Μπαρτζώκας, εκδότης του ηλεκτρονικού περιοδικού ARCHISEARCH. gr και ιδρυτής της εταιρείας επικοινωνίας DESIGNEMBASSADOR.COM και ο Σταύρος Μαρτίνος, Αρχισυντάκτης του ARCHISEARCH.gr, Ιστορικός Αρχιτεκτονικής και Διευθυντής του προγράμματος ARKKI (Σχολείο Αρχιτεκτονικής για παιδιά και νέους που αναπτύσσεται στην Ελλάδα από την εταιρία DESIGNEMBASSADOR.COM και τον ΑΚΤΟ). Η κριτική επιτροπή για τα Hotel Design Awards 2017 θα καθορισθεί σύντομα. Θα αποτελείται από προσωπικότητες των χώρων της Αρχιτεκτονικής, του Design και του Τουρισμού, καθώς και από εκπροσώπους Θεσμικών Φορέων και Media των χώρων αυτών, από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα μέλη της επιτροπής αλλάζουν κάθε χρόνο. Δε μπορεί να είναι μέλος επιτροπής κάποιος που έχει διατελέσει μέλος της τα τελευταία 4 χρόνια. Τα μέλη της επιτροπής επιλέγονται από την DEMAND ΜΕΠΕ, διοργανώτρια εταιρεία του 100% Hotel Show, σε συνεργασία με τη συμβουλευτική επιτροπή της έκθεσης. Τα ονόματα της κριτικής επιτροπής θα ανακοινωθούν με τη λήξη της υποβολής των συμμετοχών. Τ Α Κ Ρ Ι Τ Η Ρ Ι Α Α Ξ Ι Ο Λ Ο Γ Η Σ Η Σ Τα κριτήρια αξιολόγησης βασίζονται όχι μόνο στον καλό και δημιουργικό σχεδιασμό, αλλά και στην εμπορική επιτυχία. Ανεξάρτητα του πόσο εντυπωσιακό είναι ένα έργο από άποψης αισθητικής ή σχεδιασμού, η κριτική επιτροπή θα εξετάσει και το πόσο το κάθε βραβευμένο έργο ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών. Η κριτική επιτροπή θα ψάχνει για συμμετοχές οι οποίες να επιδιώκουν αυστηρό και καλά δομημένο σχεδιασμό, επιδεικνύοντας λογική χρήση του προϋπολογισμού του έργου ώστε να συμβάλει στην «εμπειρία» του επισκέπτη και να συμμετέχει στη δημιουργία «θεατρικού σκηνικού». Το υλικό που θα κατατεθεί θα πρέπει να δείχνει εύστοχα γιατί το έργο αυτό αξίζει να επιλεγεί για βράβευση και πώς ο σχεδιασμός βοηθάει το έργο για να φτάσει σε επίπεδο βράβευσης. ΤΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΟΙ ΚΡΙΤΕΣ Σύγκριση μεταξύ αρχικής ενημέρωσης και τελικής λύσης Αποδεικτικά στοιχεία μιας καινοτόμου προσέγγισης με έξυπνη χρήση του χώρου και των υλικών. Ευαισθησία σε επιχειρησιακά ζητήματα, καθώς και σε απαιτήσεις σχετικά με την πολιτιστική κληρονομιά και τον πολεοδομικό σχεδιασμό, την αειφορία και το περιβάλλον. Εξατομίκευση και καινοτομία του σχεδιασμού και πώς αυτά ενισχύουν την εμπειρία των επισκεπτών. Επιτυχημένη επίλυση θεμάτων προϋπολογισμού, κατασκευής και χρονοδιαγραμμάτων. Θέματα άνεσης, πρακτικότητας, αντοχής και ευκολίας στη χρήση. Αδιάσειστα στοιχεία και αριθμούς.

8

2nd 100% HOTEL DESIGN AWARDS 2015

2nd 100% HOTEL DESIGN AWARDS 2015 2nd 100% HOTEL DESIGN AWARDS 2015 Ξεκινά η υποβολή έργων από Ελλάδα και Κύπρο, για τον σημαντικότερο Διαγωνισμό Αρχιτεκτονικής και Design Ξενοδοχειακών Μονάδων! Μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη διοργάνωση

Διαβάστε περισσότερα

IOO% HOTEL DESIGN AWARDS

IOO% HOTEL DESIGN AWARDS 2 0 1 9 BY 6 th 2019 Ξεκινά η υποβολή έργων από Ελλάδα και Κύπρο, για το σηµαντικότερο Διαγωνισµό Ξενοδοχειακού Σχεδιασµού! Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α 03 ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 03 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΛΑΝΟ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΝΙΚΗΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΙΑΣ 100% HOTEL DESIGN AWARDS SPONSORS

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΙΑΣ 100% HOTEL DESIGN AWARDS SPONSORS ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΙΑΣ 100% HOTEL DESIGN AWARDS SPONSORS Το 100% Hotel Show και η DEMAND ΜΕΠΕ, διοργανώτρια εταιρεία της Έκθεσης, έχουν προκηρύξει τον 2ο Αρχιτεκτονικό Διαγωνισμό για Ελλάδα και Κύπρο, υπό

Διαβάστε περισσότερα

Η PREMIUM ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ DESIGN, ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ, OPERATION ΚΑΙ DIGITAL ΠΩΛΗΣΕΙΣ

Η PREMIUM ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ DESIGN, ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ, OPERATION ΚΑΙ DIGITAL ΠΩΛΗΣΕΙΣ Ι5 Ι8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2ΟΙ9 MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 2018 Review Οι επισκέπτες του 100% Hotel Show ΣΥΝΟΛΟ: 3Ο.Ι84 Αύξηση επισκεψιµότητας 21% σε σχέση µε το 2017! ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΝΕΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

17-20 ΝΟΕ MEC Π Α Ι Α Ν Ι Α ΤΟ PREMIUM ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

17-20 ΝΟΕ MEC Π Α Ι Α Ν Ι Α ΤΟ PREMIUM ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ 17-20 ΝΟΕ 2 0 1 7 MEC Π Α Ι Α Ν Ι Α ΤΟ PREMIUM ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ 100% HOTEL SHOW GENERAL PRESENTATION 100% HOTEL SHOW GENERAL PRESENTATION 170 + 2.000 + ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

The Boutique Hotel Workshop Tour. Το κορυφαίο εκπαιδευτικό event για Ξενοδόχους και Αρχιτέκτονες, σε 9 σημαντικούς Ελληνικούς προορισμούς

The Boutique Hotel Workshop Tour. Το κορυφαίο εκπαιδευτικό event για Ξενοδόχους και Αρχιτέκτονες, σε 9 σημαντικούς Ελληνικούς προορισμούς Το κορυφαίο εκπαιδευτικό event για Ξενοδόχους και Αρχιτέκτονες, σε 9 σημαντικούς Ελληνικούς προορισμούς BY At a glance 1500+ Επισκέπτες Δυναμικό πλάνο επικοινωνίας στον Τουρισμό 9 σημαντικοί Προορισμοί

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα 28/1/2017 Helexpo Μαρούσι

Αθήνα 28/1/2017 Helexpo Μαρούσι Αθήνα 28/1/2017 Helexpo Μαρούσι Διοργάνωση Υποστηρικτές 4ος Διαγωνισμός Ετικέτας Gold Label Awards 2017 Το περιοδικό All Pack Hellas προκηρύσσει τον 4ο Διαγωνισμό Ετικέτας, Gold Label Awards 2017. Με την

Διαβάστε περισσότερα

Διοργάνωση Συνδιοργάνωση Υποστηρικτές. Θεσσαλονίκη 09.03.13 Εκθεσιακό Κέντρο Helexpo

Διοργάνωση Συνδιοργάνωση Υποστηρικτές. Θεσσαλονίκη 09.03.13 Εκθεσιακό Κέντρο Helexpo Διοργάνωση Συνδιοργάνωση Υποστηρικτές 2ος Διαγωνισμός Ετικέτας Gold Label Awards 2013 Το περιοδικό All Pack Hellas προκηρύσσει τον 2ο Διαγωνισμό Ετικέτας, Gold Label Awards 2013 σε συν-διοργάνωση με την

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ SWOT ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ Hospitality Management Company

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ SWOT ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ Hospitality Management Company ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ SWOT ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ 2017 Hospitality Management Company H ΙΣΤΟΡΙΑ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ Ο ΣΤΟΧΟΣ Η SWOT ξεκίνησε τη λειτουργία της τον Μάιο του 2013, μέσα από την ανάγκη που διακρίναμε για επαγγελματική

Διαβάστε περισσότερα

PARTICIPATING OPTIONS

PARTICIPATING OPTIONS Ι5 >Ι8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΟΙ9 MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ PARTICIPATING OPTIONS Take a Stand to the right section Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του IOO% Hotel Show συνεχίζεται και εξελίσσεται: Ο επισκέπτης της έκθεσης έχει

Διαβάστε περισσότερα

Τα βραβεία. Τα βραβεία περιλαμβάνουν το ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ: Top Greek Hotel 2017 και 4 βασικές κατηγορίες:

Τα βραβεία. Τα βραβεία περιλαμβάνουν το ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ: Top Greek Hotel 2017 και 4 βασικές κατηγορίες: Τα βραβεία Στόχος των βραβείων Greek Hospitality Awards 2017 είναι να αναδείξει ξενοδοχειακές επιχειρήσεις της χώρας που πρωτοπορούν η κάθε μία στο είδος της. Τα βραβεία περιλαμβάνουν το ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ:

Διαβάστε περισσότερα

BOUTIQUE. Hospitality Management Company HOTELS FORUM. February 13, 2019

BOUTIQUE. Hospitality Management Company HOTELS FORUM. February 13, 2019 BOUTIQUE Hospitality Management Company HOTELS FORUM February 13, 2019 H SWOT 3o Boutique Hotels Forum Η SWOT Hospitality Management Company είναι εταιρεία Διαχείρισης & Ανάπτυξης Τουριστικών Επιχειρήσεων

Διαβάστε περισσότερα

3η Ανακοίνωση- Ενημέρωση. 1ο Διεθνές Βιωματικό Συνέδριο Εφαρμοσμένης Διδακτικής. 1ο Διεθνές Βιωματικό Συνέδριο Εφαρμοσμένης Διδακτικής με θέμα:

3η Ανακοίνωση- Ενημέρωση. 1ο Διεθνές Βιωματικό Συνέδριο Εφαρμοσμένης Διδακτικής. 1ο Διεθνές Βιωματικό Συνέδριο Εφαρμοσμένης Διδακτικής με θέμα: Δράμα, 9 / 03 / 2015 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ eκπ@ιδευτικός κύκλος ------------------ Ταχ.Δ/νση :Πύρρου 2 66100 Δράμα Πληροφορίες :Σ. Κιουλάνης Τηλέφωνο :2521351224-23 FAX :2521351293 E-mail

Διαβάστε περισσότερα

Διαγωνισμός Αριστείας και Βράβευση Νέων Ιδεών. Όροι Διαγωνισμού. Παρουσίαση των βασικών όρων και προϋποθέσεων του διαγωνισμού

Διαγωνισμός Αριστείας και Βράβευση Νέων Ιδεών. Όροι Διαγωνισμού. Παρουσίαση των βασικών όρων και προϋποθέσεων του διαγωνισμού Διαγωνισμός Αριστείας και Βράβευση Νέων Ιδεών Όροι Διαγωνισμού Παρουσίαση των βασικών όρων και προϋποθέσεων του διαγωνισμού 28/5/2015 ΕΙΣΑΓΩΓΗ 2 Η Ένωση Ξενοδόχων Ημαθίας, στα πλαίσια υλοποίησης της Δράσης

Διαβάστε περισσότερα

Δικαίωμα συμμετοχής στα Ermis Awards έχουν τα έργα που παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά κατά το διάστημα 1 Δεκεμβρίου 2015 έως και 15 Δεκεμβρίου 2016.

Δικαίωμα συμμετοχής στα Ermis Awards έχουν τα έργα που παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά κατά το διάστημα 1 Δεκεμβρίου 2015 έως και 15 Δεκεμβρίου 2016. Ενότητα Ermis Integrated Campaign Η Ενότητα Ermis Integrated Campaign έχει στόχο να αναδείξει ολοκληρωμένα προγράμματα επικοινωνίας που χαρακτηρίζονται από στρατηγική και δημιουργική ευρηματικότητα και

Διαβάστε περισσότερα

Τα βραβεία. Τα βραβεία περιλαμβάνουν το ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ: Top Greek Hotel 2017 και 4 βασικές κατηγορίες:

Τα βραβεία. Τα βραβεία περιλαμβάνουν το ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ: Top Greek Hotel 2017 και 4 βασικές κατηγορίες: Τα βραβεία Στόχος των βραβείων Greek Hospitality Awards 2017 είναι να αναδείξει ξενοδοχειακές επιχειρήσεις της χώρας που πρωτοπορούν η κάθε μία στο είδος της. Τα βραβεία περιλαμβάνουν το ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ:

Διαβάστε περισσότερα

Η ανάγκη αναβάθμισης του πλαισίου διεξαγωγής των Αρχιτεκτονικών Διαγωνισμών στην Κύπρο

Η ανάγκη αναβάθμισης του πλαισίου διεξαγωγής των Αρχιτεκτονικών Διαγωνισμών στην Κύπρο ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ Η ανάγκη αναβάθμισης του πλαισίου διεξαγωγής των Αρχιτεκτονικών Διαγωνισμών στην Κύπρο Kωνσταντίνος Κωνσταντή, Α Αντιπρόεδρος ΕΤΕΚ Εύρεση της κατάλληλης μελέτης έργου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΙΔΕΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ:

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΙΔΕΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΙΔΕΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ: ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ TOΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ Ο Δήμος Χανίων διοργανώνει διαγωνισμό ιδεών (εφεξής «ο Διαγωνισμός» ), με θέμα : ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ TOΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: DIRECT MARKETING. Τίτλος Συμμετοχής: EUROPEAN BUSINESS AWARDS 2015/16. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ΛΟΥΞ

Ermis Direct. Κατηγορία: DIRECT MARKETING. Τίτλος Συμμετοχής: EUROPEAN BUSINESS AWARDS 2015/16. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ΛΟΥΞ Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΕΚΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ SPONSORSHIP PROGRAMS

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΕΚΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ SPONSORSHIP PROGRAMS ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΕΚΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΣΕΛΙΔΑ OFFICIAL O3 IOO% HOTEL DESIGN AWARDS O4 EVENTS O5 OFFICIAL Σ Τ Ο Χ Ο Σ Μέγιστη προβολή και τοποθέτηση

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ - ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ - ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ - ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Συνδιοργάνωση: Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας Τ.Ε.Ι. Ηπείρου (Δ.Α.ΣΤΑ.) Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Πρόλογος 15

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Πρόλογος 15 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Πρόλογος 15 1 ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ: ΕΝΝΟΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΑΝΑΛΥΣΗΣ 17 1.1 Διαστάσεις και παράμετροι διαμόρφωσης των χαρακτηριστικών της τουριστικής ανάπτυξης 17 1.1.1 Χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

Η ERMIA Hotels & Resorts είναι εταιρία παροχής υπηρεσιών στον ξενοδοχειακό χώρο.

Η ERMIA Hotels & Resorts είναι εταιρία παροχής υπηρεσιών στον ξενοδοχειακό χώρο. Your key to success Η ERMIA Hotels & Resorts είναι εταιρία παροχής υπηρεσιών στον ξενοδοχειακό χώρο. Διατηρώντας τα χαρακτηριστικά της επιχείρησής σας, επικεντρωνόμαστε στην αύξηση των πωλήσεών σας, στην

Διαβάστε περισσότερα

ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΟΛΗ ΣΑΣ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΕΞΥΠΝΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ;

ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΟΛΗ ΣΑΣ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΕΞΥΠΝΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ; ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΟΛΗ ΣΑΣ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΕΞΥΠΝΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ; ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ 1. ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΟΛΗ ΣΑΣ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΕΞΥΠΝΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ; Ευθυγραμμιζόμενη με μία προπαρασκευαστική

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη Διαγωνισμού Arch_Tech_Logo

Προκήρυξη Διαγωνισμού Arch_Tech_Logo Προκήρυξη Διαγωνισμού Arch_Tech_Logo Περιεχόμενα: 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 2. ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 2.1 Δικαίωμα συμμετοχής και αποκλεισμοί 2.2 Σχεδιασμός του λογότυπου 2.3 Πνευματικά δικαιώματα 2.4 Δήλωση

Διαβάστε περισσότερα

THE HOTEL DESIGN WORKSHOP

THE HOTEL DESIGN WORKSHOP ΑΘHΝΑ ΣΑΝΤΟΡIΝΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝIΚΗ ΡOΔΟΣ ΗΡAΚΛΕΙΟ ΧΑΝΙA THE HOTEL DESIGN WORKSHOP ΜYΚΟΝΟΣ Πώς να προδιαγράψετε ένα επιτυχηµένο ξενοδοχείο από τον σχεδιασµό µέχρι την πώληση! BY ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 100% HOTEL WORKSHOPS;

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Φακ. 179/79/Α/29. Λευκωσία, 9 Ιουλίου 2018 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Προκήρυξη του 31 ου Παγκύπριου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου 2018

Αρ. Φακ. 179/79/Α/29. Λευκωσία, 9 Ιουλίου 2018 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Προκήρυξη του 31 ου Παγκύπριου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου 2018 Αρ. Φακ. 179/79/Α/29 Λευκωσία, 9 Ιουλίου 2018 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Προκήρυξη του 31 ου Παγκύπριου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου 2018 1. Ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου προκηρύσσει το 31 ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ. «Διαγωνισμός Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας και Κοινωνικής Οικονομίας» ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ. «Διαγωνισμός Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας και Κοινωνικής Οικονομίας» ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ «Διαγωνισμός Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας και Κοινωνικής Οικονομίας» ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Περιεχόμενα 1. Εισαγωγή... 3 2. Σκοποί... 3 3. Δικαιούχοι Συμμετοχής... 3 4.

Διαβάστε περισσότερα

MARKETING EXCELLENCE AWARDS 2015 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

MARKETING EXCELLENCE AWARDS 2015 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ MARKETING EXCELLENCE AWARDS 2015 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1. Η Διοργάνωση Το Ελληνικό Ινστιτούτο Μάρκετινγκ (ΕΙΜ) της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), διοργανώνει τα Marketing Excellence Awards. Η

Διαβάστε περισσότερα

Ανακοίνωση Διαγωνισμού. «Προσβασιμότητα χωρίς όρια»

Ανακοίνωση Διαγωνισμού. «Προσβασιμότητα χωρίς όρια» Ανακοίνωση Διαγωνισμού «Προσβασιμότητα χωρίς όρια» Στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου Innovability - Καινοτόμες τεχνολογίες για άτομα με διαφορετικές ικανότητες που έχει ενταχθεί στον άξονα προτεραιότητας

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΗ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ & ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ Α.Τ.Ε.Ι. ΕΞΑΜΗΝΟ ΕΑΡΙΝΟ ΜΑΘΗΜΑ: AΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ / ΧΩΡΟΙ ΑΝΑΨΥΧΗΣ

ΣΧΟΛΗ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ & ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ Α.Τ.Ε.Ι. ΕΞΑΜΗΝΟ ΕΑΡΙΝΟ ΜΑΘΗΜΑ: AΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ / ΧΩΡΟΙ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΣΧΟΛΗ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ & ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ Α.Τ.Ε.Ι. ΤΜΗΜΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟ ΕΑΡΙΝΟ 2011-12 ΜΑΘΗΜΑ: AΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ / ΧΩΡΟΙ ΑΝΑΨΥΧΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

1 ος Διαγωνισμός Ζωγραφικής και Ποίησης

1 ος Διαγωνισμός Ζωγραφικής και Ποίησης 1 ος Διαγωνισμός Ζωγραφικής και Ποίησης Τρόποι Συμμετοχής, Όροι & Προϋποθέσεις Tίτλος Διαγωνισμού 1oς Διαγωνισμός Ζωγραφικής και Ποίησης της Διεθνούς Διαφάνειας-Κύπρος Σε ποιους απευθύνεται Σε παιδιά που

Διαβάστε περισσότερα

ΚΡΑΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ 2016

ΚΡΑΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ 2016 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΗΣΕΩΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ 2016 ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ: 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, 2016 2 ΚΡΑΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ OLIVE CHALLENGE

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ OLIVE CHALLENGE ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ OLIVE CHALLENGE ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΘΕΣΜΟΣ Η Κορυφαία Διάκριση για την Καινοτομία στον Ελαιοκομικό Τομέα Η πρωτοβουλία OLIVE CHALLENGE διοργανώνεται από τη Λέσχη Φίλων Ελαιολάδου «ΦΙΛΑΙΟΣ»

Διαβάστε περισσότερα

ΚΡΑΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ 2013

ΚΡΑΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ 2013 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΗΣΕΩΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ 2013 ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ: 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 2013 2 ΚΡΑΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Εισήγηση της ΓΓΠΠ Αγγέλας Αβούρη στην ενημερωτική συνάντηση για τη δημιουργία Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης (23-11-06)

Εισήγηση της ΓΓΠΠ Αγγέλας Αβούρη στην ενημερωτική συνάντηση για τη δημιουργία Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης (23-11-06) Εισήγηση της ΓΓΠΠ Αγγέλας Αβούρη στην ενημερωτική συνάντηση για τη δημιουργία Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης (23-11-06) Η χώρα μας είναι ένας από τους πλέον δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Διαγωνισμός για τη βράβευση δικαιούχων συγχρηματοδοτούμενων έργων του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Διαγωνισμός για τη βράβευση δικαιούχων συγχρηματοδοτούμενων έργων του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Διαγωνισμός για τη βράβευση δικαιούχων συγχρηματοδοτούμενων έργων του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2007-2013 Η Δομή υποστήριξης του Εθνικού Αγροτικού Δικτύου (ΕΑΔ), Μονάδα Ε της

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη Διαγωνισμού για τον σχεδιασμό της οπτικής επικοινωνίας της διοργάνωσης: «Φεστιβάλ Γαστρονομίας Θεσσαλονίκης»

Προκήρυξη Διαγωνισμού για τον σχεδιασμό της οπτικής επικοινωνίας της διοργάνωσης: «Φεστιβάλ Γαστρονομίας Θεσσαλονίκης» Προκήρυξη Διαγωνισμού για τον σχεδιασμό της οπτικής επικοινωνίας της διοργάνωσης: «Φεστιβάλ Γαστρονομίας Θεσσαλονίκης» 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ο διεξάγει διαγωνισμό για τον σχεδιασμό του λογοτύπου του Φεστιβάλ Γαστρονομίας

Διαβάστε περισσότερα

Λεμεσός, μία νέα εποχή

Λεμεσός, μία νέα εποχή ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Λεμεσός, μία νέα εποχή Δήμος Λεμεσού Φ.Ε.Κ. Τμήμα Λεμεσού Ο Δήμος Λεμεσού σε συνεργασία με τη Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (ΦΕΚ) - τμήμα Λεμεσού προκηρύσσουν τον φωτογραφικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΕΩΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΕΩΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΕΩΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Βραβεία Αρχιτεκτονικής ΕΙΑ 2017 + Βραβεία Σπουδαστικής Αρχιτεκτονικής Φωτογραφίας 1. ΓΕΝΙΚΑ Το Ελληνικό Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΘΕΣΜΟΥ BRAVO SUSTAINABILITY DIALOGUE & AWARDS 2018

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΘΕΣΜΟΥ BRAVO SUSTAINABILITY DIALOGUE & AWARDS 2018 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΘΕΣΜΟΥ BRAVO SUSTAINABILITY DIALOGUE & AWARDS 2018 Το Bravo Sustainability Dialogue, που φέτος κλείνει 8 χρόνια προσφοράς, αποτελεί ένα Θεσμό διαλόγου και διαβούλευσης πάνω στα θέματα της Βιώσιμης

Διαβάστε περισσότερα

Ανοικτό κάλεσμα 3 137

Ανοικτό κάλεσμα 3 137 Ανοικτό κάλεσμα 3 137 Το 3 137 για πρώτη φορά πραγματοποιεί ένα ανοικτό κάλεσμα για την πραγματοποίηση μιας έκθεσης στο χώρο του το 2017. Το 3 137 είναι ένα σχήμα συνεργασίας μεταξύ τριών καλλιτεχνών.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ 2019 ΤΗΣ Ε.Φ.Ε. ΜΕ ΤΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ ΝΙΚΟΝ (Ι. & Δ. ΔΑΜΚΑΛΙΔΗΣ Α.Ε. ) ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ 2019 ΤΗΣ Ε.Φ.Ε. ΜΕ ΤΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ ΝΙΚΟΝ (Ι. & Δ. ΔΑΜΚΑΛΙΔΗΣ Α.Ε. ) ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ 2019 ΤΗΣ Ε.Φ.Ε. ΜΕ ΤΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ ΝΙΚΟΝ (Ι. & Δ. ΔΑΜΚΑΛΙΔΗΣ Α.Ε. ) 52 ος ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ 51 ος ΕΓΧΡΩΜΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ 7 ος PORTFOLIOS ΕΝΙΑΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «Κυπριακό Βραβείο Έρευνας Νέος Ερευνητής 2018» ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «Κυπριακό Βραβείο Έρευνας Νέος Ερευνητής 2018» ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΣΧΕΔΙΟ ΧΟΡΗΓΙΩΝ Προγράμματα «RESTART 2016-2020» για Έρευνα, Τεχνολογική Ανάπτυξη και Καινοτομία του Ιδρύματος Προώθησης Έρευνας ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Καλλιέργεια Κουλτούρας ΕΤΑΚ» ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «Κυπριακό Βραβείο Έρευνας

Διαβάστε περισσότερα

«ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ «Α» ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΝΕΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ»

«ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ «Α» ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΝΕΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ» «ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ «Α» ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΝΕΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ» Στο εγκεκριμένο Πλαίσιο Αρχών, Στόχων και Δράσεων της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ/ΤΚΜ για τη χρονική περίοδο 2010-2013, της 3

Διαβάστε περισσότερα

Το επόμενο βήμα της επιχειρηματικής επιτυχίας

Το επόμενο βήμα της επιχειρηματικής επιτυχίας ιεθνής Έκθεση Επίπλου ΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ & ΣΥΝΕ ΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Το επόμενο βήμα της επιχειρηματικής επιτυχίας 02 02 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Furnidec Business 2018/ Στις 9, 10 & 11 Μαρτίου του 2018 έχει προγραμματισθεί

Διαβάστε περισσότερα

ΚΡΑΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ 2019

ΚΡΑΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ 2019 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΗΣΕΩΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ 2019 ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ:.. 2 ΚΡΑΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

H Ενότητα περιλαμβάνει προγράμματα δημιουργικής χρήσης των Μέσων, παραδοσιακών και μη. Η Ενότητα περιλαμβάνει 8 Κατηγορίες.

H Ενότητα περιλαμβάνει προγράμματα δημιουργικής χρήσης των Μέσων, παραδοσιακών και μη. Η Ενότητα περιλαμβάνει 8 Κατηγορίες. Περιεχόμενα Ενότητα Ermis Media... 2 Κατηγορίες Διαγωνισμού... 2 Ε1. Τηλεόραση... 2 E2. Έντυπα Μέσα... 2 E3. Υπαίθρια Διαφήμιση... 2 Ε4. Ραδιόφωνο... 2 Ε5. Digital Media... 2 Ε6. Social Media... 2 Ε7.

Διαβάστε περισσότερα

Οι Προοπτικές του Ελληνικού Τουρισμού. Δρ. Ανδρέας Α. Ανδρεάδης Πρόεδρος ΣΕΤΕ

Οι Προοπτικές του Ελληνικού Τουρισμού. Δρ. Ανδρέας Α. Ανδρεάδης Πρόεδρος ΣΕΤΕ Οι Προοπτικές του Ελληνικού Τουρισμού Δρ. Ανδρέας Α. Ανδρεάδης Πρόεδρος ΣΕΤΕ Ελληνικός Τουρισμός 2014 Συνολικές Αφίξεις 14 Συνολικά Άμεσα Έσοδα 14 Συνολική Συνεισφορά ΑΕΠ 14 Συνολικές Επενδύσεις 13-14

Διαβάστε περισσότερα

H Ενότητα περιλαμβάνει προγράμματα δημιουργικής χρήσης των Μέσων, παραδοσιακών και μη. Η Ενότητα περιλαμβάνει 8 Κατηγορίες.

H Ενότητα περιλαμβάνει προγράμματα δημιουργικής χρήσης των Μέσων, παραδοσιακών και μη. Η Ενότητα περιλαμβάνει 8 Κατηγορίες. Ενότητα Ermis Media H Ενότητα περιλαμβάνει προγράμματα δημιουργικής χρήσης των Μέσων, παραδοσιακών και μη. Η Ενότητα περιλαμβάνει 8 Κατηγορίες. Κατηγορίες Ε1. Τηλεόραση Στην κατηγορία αυτή διαγωνίζονται

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Τι θα συνέβαινε αν

ΘΕΜΑ: Τι θα συνέβαινε αν ΘΕΜΑ: Τι θα συνέβαινε αν Τι θα συνέβαινε αν ξυπνούσαμε ένα πρωί του Οκτώβρη και η Καβάλα είχε μετονομαστεί σε «Παιχνιδοαθλητούπολη» και: είχε γειτονιές αντί για δρόμους; δεν είχε αυτοκίνητα αλλά μόνο ποδήλατα,

Διαβάστε περισσότερα

ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ 2013 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΕΩΣ 20/9/2013

ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ 2013 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΕΩΣ 20/9/2013 ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ 2013 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΕΩΣ 20/9/2013 1. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ Τον Δεκέμβριο του 2013 θα απονεμηθούν τα Βραβεία Αρχιτεκτονικής του Ελληνικού Ινστιτούτου Αρχιτεκτονικής.

Διαβάστε περισσότερα

Προκηρύχθηκαν τα Stelios Awards 2018

Προκηρύχθηκαν τα Stelios Awards 2018 22.05.2018 Προκηρύχθηκαν τα Stelios Awards 2018 Σκοπός του φιλανθρωπικού έργου του Σερ Στέλιου Χατζηιωάννου είναι η ενίσχυση των κοινωνικο - οικονομικών δεσμών μεταξύ των δυο κοινοτήτων στο νησί. Ο Σερ

Διαβάστε περισσότερα

1 ο Travel & Hospitality Επιταχυντή Νεοφυών Επιχειρήσεων στην Ελλάδα!

1 ο Travel & Hospitality Επιταχυντή Νεοφυών Επιχειρήσεων στην Ελλάδα! Δημιουργούμε τον 1 ο Travel & Hospitality Επιταχυντή Νεοφυών Επιχειρήσεων στην Ελλάδα! 10 Απριλίου 2019 Capsule T όπου Τ, τουρισμός, τεχνολογία, ταξίδι! q O πρώτος επιταχυντής στην Ελλάδα με επίκεντρο

Διαβάστε περισσότερα

Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Σ

Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Σ EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ Δ Η Μ Ο Σ Κ Ο Ζ Α Ν Η Σ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Κοζάνη:9/2/2018 ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ Αρ. πρωτ.: 4409 Πλατεία 28 ης Οκτωβρίου 1 Τ.Κ. 50131 τηλ. 24613 50400 fax 2461301194

Διαβάστε περισσότερα

Α Ρ Ι Θ Μ Ο Σ : 6.913

Α Ρ Ι Θ Μ Ο Σ : 6.913 Α Ρ Ι Θ Μ Ο Σ : 6.913 ΠΡΑΞΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΟΡΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Σ τ η ν Π ά τ ρ α σ ή μ ε ρ α σ τ ι ς δ ε κ α τ έ σ σ ε ρ ι ς ( 1 4 ) τ ο υ μ ή ν α Ο κ τ ω β ρ ί ο υ, η μ έ ρ α Τ ε τ ά ρ τ η, τ ο υ έ τ ο υ ς δ

Διαβάστε περισσότερα

Ethos Sustainability Awards 2014 www.ethos-sustainabilityforum.gr

Ethos Sustainability Awards 2014 www.ethos-sustainabilityforum.gr Ethos Sustainability Awards 2014 29.04.2014 Η αναγνώριση των βέλτιστων πρακτικών για τη Βιωσιμότητα & την Κοινωνική Καινοτομία! Η Ethos Media Α.Ε. σε συνεργασία με το Εργαστήριο Διαφήμισης και Δημοσίων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚHΡYΞΗ. α. Ο διαγωνισμός στοχεύει στην ανάδειξη και στήριξη της επιχειρηματικότητας και παραγωγής καινοτομίας στο χώρο της Υγείας με βάση:

ΠΡΟΚHΡYΞΗ. α. Ο διαγωνισμός στοχεύει στην ανάδειξη και στήριξη της επιχειρηματικότητας και παραγωγής καινοτομίας στο χώρο της Υγείας με βάση: ΠΡΟΚHΡYΞΗ 1. Γενικά α. Ο διαγωνισμός με τον τίτλο «ΣΦΕΕ Innovation Project» διοργανώνεται από το σωματείο με την επωνυμία Σύνδεσμος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδας (εφεξής ΣΦΕΕ) και την αστική μη κερδοσκοπική

Διαβάστε περισσότερα

GOOD DESIGN IS FURNIDEC BUSINESS Thessaloniki

GOOD DESIGN IS FURNIDEC BUSINESS Thessaloniki 17-19 03.2017 ιεθνής Έκθεση Επίπλου ΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ & ΣΥΝΕ ΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ GOOD DESIGN IS FURNIDEC BUSINESS Thessaloniki 02 02 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Furnidec Business 2017/ Η Furnidec Business είναι αναμφίβολα

Διαβάστε περισσότερα

Τελετή του Διεθνούς Διαγωνισμού. Μικροφίλμ της Κίνας Οδηγίες για τον Διεθνή. Διαγωνισμό Μικροφίλμ «Τσάι και.

Τελετή του Διεθνούς Διαγωνισμού. Μικροφίλμ της Κίνας Οδηγίες για τον Διεθνή. Διαγωνισμό Μικροφίλμ «Τσάι και. Τελετή του Διεθνούς Διαγωνισμού Μικροφίλμ της Κίνας 2016-2017 http://esperanto.cri.cn/teokajamo2016c/ ( 中文 ) http://esperanto.cri.cn/teokajamo2016e/( 世界语 ) Οδηγίες για τον Διεθνή Διαγωνισμό Μικροφίλμ «Τσάι

Διαβάστε περισσότερα

http://www.thedigitalgate.gr

http://www.thedigitalgate.gr http://www.thedigitalgate.gr Ο Διοργανωτής Με την Επιστημονική Υποστήριξη: Στόχος του Διαγωνισμού Εξεύρεση και ανάδειξη νέων επιχειρηματικών μοντέλων και καινοτόμων ηλεκτρονικών υπηρεσιών που θα προσφέρουν

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΤΟΣ ΚΥΠΡΟΥ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΤΟΣ ΚΥΠΡΟΥ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΤΟΣ ΚΥΠΡΟΥ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ 2019» Οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΘΕΣΜΟΥ BRAVO SUSTAINABILITY DIALOGUE & AWARDS 2018

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΘΕΣΜΟΥ BRAVO SUSTAINABILITY DIALOGUE & AWARDS 2018 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΘΕΣΜΟΥ BRAVO SUSTAINABILITY DIALOGUE & AWARDS 2018 Το Bravo Sustainability Dialogue, που φέτος κλείνει 8 χρόνια προσφοράς, αποτελεί ένα Θεσμό διαλόγου και διαβούλευσης πάνω στα θέματα της Βιώσιμης

Διαβάστε περισσότερα

Μια εμπειρική μελέτη της εικόνας της πόλης & του ρόλου των τοπικών «Φορέων Μάρκετινγκ Προορισμού» Αθήνα. Διεθνής Τουριστικός Προορισμός

Μια εμπειρική μελέτη της εικόνας της πόλης & του ρόλου των τοπικών «Φορέων Μάρκετινγκ Προορισμού» Αθήνα. Διεθνής Τουριστικός Προορισμός Μια εμπειρική μελέτη της εικόνας της πόλης & του ρόλου των τοπικών «Φορέων Μάρκετινγκ Προορισμού» Αθήνα Διεθνής Τουριστικός Προορισμός Σκοπός του project Να προσδιορίσει το ρόλο των DMO, στην προώθηση

Διαβάστε περισσότερα

ERMIS INTEGRATED CAMPAIGN. Όροι Συμμετοχής

ERMIS INTEGRATED CAMPAIGN. Όροι Συμμετοχής ERMIS INTEGRATED CAMPAIGN Η Ενότητα Ermis Integrated Campaign έχει στόχο να αναδείξει ολοκληρωμένα προγράμματα επικοινωνίας που χαρακτηρίζονται από στρατηγική και δημιουργική ευρηματικότητα και έχουν συνδυάσει

Διαβάστε περισσότερα

Γ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ

Γ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ Τρόποι Συμμετοχής, Όροι & Προϋποθέσεις Γ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ Η Νέα Γενιά προωθεί την Ακεραιότητα! Γ Διαγωνισμός Ζωγραφικής και Ποίησης Τρόποι Συμμετοχής, Όροι & Προϋποθέσεις

Διαβάστε περισσότερα

Το ταξίδι των ευκαιριών ξεκινά!

Το ταξίδι των ευκαιριών ξεκινά! Το ταξίδι των ευκαιριών ξεκινά! Τι είναι η ΜΙΤΕ; Η MITE διοργανώνεται στην Αθήνα και επιδιώκει να επιτευχθεί η μεγαλύτερη συνάντηση ανθρώπων από την τουριστική βιομηχανία της Νοτιοανατολικής Μεσογείου.Η

Διαβάστε περισσότερα

Διαγωνισμός Καλύτερων Ψηφιακών Μαθημάτων & Βέλτιστων Πρακτικών του Πανεπιστήμιου Μακεδονίας. Διαδικασία αξιολόγησης και επιβράβευσης

Διαγωνισμός Καλύτερων Ψηφιακών Μαθημάτων & Βέλτιστων Πρακτικών του Πανεπιστήμιου Μακεδονίας. Διαδικασία αξιολόγησης και επιβράβευσης Διαγωνισμός Καλύτερων Ψηφιακών Μαθημάτων & Βέλτιστων Πρακτικών του Πανεπιστήμιου Μακεδονίας Διαδικασία αξιολόγησης και επιβράβευσης Θεσσαλονίκη, Ιούνιος 2015 1 1. Γενικό πλαίσιο Στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Διαβάστε περισσότερα

Προς: Παραγωγούς Τροφίμων & Ποτών Μέλη Επιμελητηρίου Κυκλάδων

Προς: Παραγωγούς Τροφίμων & Ποτών Μέλη Επιμελητηρίου Κυκλάδων Προς: Παραγωγούς Τροφίμων & Ποτών Μέλη Επιμελητηρίου Κυκλάδων 1 Ερμούπολη, 17 Μαρτίου 2014 Αρ. Πρωτoκόλλου: 4165 ΘΕΜΑ: Παροχές και πρόσθετα οφέλη για τις επιχειρήσεις που θα δηλώσουν συμμετοχή στη διοργάνωση

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «Κυπριακό Βραβείο Έρευνας Διακεκριμένος Ερευνητής 2018» ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «Κυπριακό Βραβείο Έρευνας Διακεκριμένος Ερευνητής 2018» ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΣΧΕΔΙΟ ΧΟΡΗΓΙΩΝ Προγράμματα «RESTART 2016-2020» για Έρευνα, Τεχνολογική Ανάπτυξη και Καινοτομία του Ιδρύματος Προώθησης Έρευνας ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Καλλιέργεια Κουλτούρας ΕΤΑΚ» ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «Κυπριακό Βραβείο Έρευνας

Διαβάστε περισσότερα

Σχέδιο Διαγωνισμού Επιχειρηματικότητας MESUP. MESUP Σχέδιο Διαγωνισμού Επιχειρηματικότητας. Παραδοτέο Σχέδιο Διαγωνισμού Επιχειρηματικότητας

Σχέδιο Διαγωνισμού Επιχειρηματικότητας MESUP. MESUP Σχέδιο Διαγωνισμού Επιχειρηματικότητας. Παραδοτέο Σχέδιο Διαγωνισμού Επιχειρηματικότητας Σχέδιο Διαγωνισμού Επιχειρηματικότητας MESUP Παραδοτέο 4.2.1 Σχέδιο Διαγωνισμού Επιχειρηματικότητας H Πράξη συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΤΠΑ) και από εθνικούς πόρους της Ελλάδας και της

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑ, 01./06/2011 ΑΡ. ΠΡΩΤ. : 40766

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑ, 01./06/2011 ΑΡ. ΠΡΩΤ. : 40766 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑ, 01./06/2011 ΑΡ. ΠΡΩΤ. : 40766 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ MED ΕΡΓΟ C.U.L.T.UR.E ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ «ΝΕΟΙ ΣΕ ΔΡΑΣΗ», (ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ

Διαβάστε περισσότερα

«ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ «Α» ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΝΕΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ»

«ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ «Α» ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΝΕΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ» «ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ «Α» ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΝΕΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ» Στο εγκεκριμένο Πλαίσιο Αρχών, Στόχων και Δράσεων της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ/ΤΚΜ για τη χρονική περίοδο 2010-2013, της 3

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Ι ΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΧΕ ΙΑΣΜΟ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΠΙΤΟΙΧΙΑΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΜΑΡΜΑΡΟΥ

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Ι ΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΧΕ ΙΑΣΜΟ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΠΙΤΟΙΧΙΑΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΜΑΡΜΑΡΟΥ ELITH - ΑΚΡΙΤΑΣ ΣΙ ΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Ι ΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΧΕ ΙΑΣΜΟ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΠΙΤΟΙΧΙΑΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΜΑΡΜΑΡΟΥ Απαντήσεις στα ερωτήματα που υποβλήθηκαν έως την 17 η Ιουλίου 2013 σχετικά με τον

Διαβάστε περισσότερα

Η Έρευνα σε Ταξιδεύει Παντού!

Η Έρευνα σε Ταξιδεύει Παντού! Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014 Η Έρευνα σε Ταξιδεύει Παντού! Το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ) διοργανώνει τη Βραδιά του Ερευνητή την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ. Ημερομηνίες Διεξαγωγής: 23 24/10/2017

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ. Ημερομηνίες Διεξαγωγής: 23 24/10/2017 ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ Ημερομηνίες Διεξαγωγής: 23 24/10/2017 Ημερομηνίες Χώρος Διεξαγωγής: Ξενοδοχείο 9/2-16/2 - HILTON 23/2-9/3 PARK - 16/3 Λευκωσία

Διαβάστε περισσότερα

ΙΚΤΥΟ ΟΙΝΟΠΟΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΙΚΤΥΟ ΟΙΝΟΠΟΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΚΤΥΟ ΟΙΝΟΠΟΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Το ίκτυο Οινοποιών Νοµού Ηρακλείου ιδρύθηκε ως αστική µη κερδοσκοπική εταιρεία τον Νοέµβριο του 2006 και αποτελεί την κύρια συλλογική, συγκροτηµένη και συντονισµένη έκφραση

Διαβάστε περισσότερα

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος για την ενέργεια στα σχολεία Μέσης Γενικής και Τεχνικής Εκπαίδευσης

Διαβάστε περισσότερα

1 ος ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΕΙΦΟΡΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗΣ ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ

1 ος ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΕΙΦΟΡΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗΣ ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ 1 ος ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΕΙΦΟΡΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗΣ ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ στα πλαίσια του προγράµµατος LIFE - Περιβάλλον Αειφόρος Κατασκευή στο ηµόσιο και Ιδιωτικό Τοµέα µέσω της Ολοκληρωµένης Πολιτικής Προϊόντων Ο Η Γ Ο

Διαβάστε περισσότερα

Παγκόσμιος Τελικός. Περιφερειακοί Τελικοί. Πανελλήνιος Τελικός

Παγκόσμιος Τελικός. Περιφερειακοί Τελικοί. Πανελλήνιος Τελικός Περιφερειακοί Τελικοί Πανελλήνιος Τελικός Παγκόσμιος Τελικός Πότε Πού Ποιοί Ηλικίες Λογισμικό Εξέταση Από αρχές Σεπτεμβρίου 2012 Εξεταστικά κέντρα Infotest Μαθητές Φοιτητές Οι γεννηθέντες από 15/6/91 έως

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ. Ημερομηνίες Διεξαγωγής: 4-5/2/2019

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ. Ημερομηνίες Διεξαγωγής: 4-5/2/2019 ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ Ημερομηνίες Διεξαγωγής: 4-5/2/2019 Ημερομηνίες Χώρος Διεξαγωγής: Διεξαγωγής: Ξενοδοχείο 9/2-16/2 HILTON - 23/2 CYPRUS - 9/3-16/3

Διαβάστε περισσότερα

Ημερομηνίες Διεξαγωγής: 6-7/11/2017 Χώρος Διεξαγωγής: Ξενοδοχείο HILTON PARK Λευκωσία

Ημερομηνίες Διεξαγωγής: 6-7/11/2017 Χώρος Διεξαγωγής: Ξενοδοχείο HILTON PARK Λευκωσία ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ Ημερομηνίες Διεξαγωγής: 6-7/11/2017 Χώρος Διεξαγωγής: Ξενοδοχείο HILTON PARK Λευκωσία Στόχος: Ο βασικός σκοπός του

Διαβάστε περισσότερα

Κατηγορίες. A. Εταιρική Ταυτότητα Υποστηρικτικό Υλικό. Υποχρεωτικά: A01. Λογότυπο / Small Business. A02. Λογότυπο / Medium - Large Business

Κατηγορίες. A. Εταιρική Ταυτότητα Υποστηρικτικό Υλικό. Υποχρεωτικά: A01. Λογότυπο / Small Business. A02. Λογότυπο / Medium - Large Business Κατηγορίες A. Εταιρική Ταυτότητα Υποστηρικτικό Υλικό A01. Λογότυπο / Small Business λογότυπα/ σήματα που αφορούν σε επιχειρήσεις πάσης φύσεως δραστηριότητας, οργανισμούς, δημόσιους φορείς, μη κυβερνητικούς

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ και η ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (ΠΕΕΒΕ) προκηρύσσουν. Πανελλήνιο Φοιτητικό Διαγωνισμό Γλυπτικής.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ και η ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (ΠΕΕΒΕ) προκηρύσσουν. Πανελλήνιο Φοιτητικό Διαγωνισμό Γλυπτικής. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ και η ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (ΠΕΕΒΕ) προκηρύσσουν Πανελλήνιο Φοιτητικό Διαγωνισμό Γλυπτικής με τίτλο: ΟΡΙΑ Αναλυτική προκήρυξη Περιεχόμενα 1.Περιγραφή του έργου 1.01.

Διαβάστε περισσότερα

Κατηγορίες. A. Εταιρική Ταυτότητα Υποστηρικτικό Υλικό. Υποχρεωτικά: A01. Λογότυπο / Small Business. A02. Λογότυπο / Medium - Large Business

Κατηγορίες. A. Εταιρική Ταυτότητα Υποστηρικτικό Υλικό. Υποχρεωτικά: A01. Λογότυπο / Small Business. A02. Λογότυπο / Medium - Large Business Κατηγορίες A. Εταιρική Ταυτότητα Υποστηρικτικό Υλικό A01. Λογότυπο / Small Business λογότυπα/ σήματα που αφορούν σε επιχειρήσεις πάσης φύσεως δραστηριότητας, οργανισμούς, δημόσιους φορείς, μη κυβερνητικούς

Διαβάστε περισσότερα

Ημερομηνίες Διεξαγωγής: 5-6/11/2018 Χώρος Διεξαγωγής: Ξενοδοχείο HILTON PARK Λευκωσία

Ημερομηνίες Διεξαγωγής: 5-6/11/2018 Χώρος Διεξαγωγής: Ξενοδοχείο HILTON PARK Λευκωσία ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ Ημερομηνίες Διεξαγωγής: 5-6/11/2018 Χώρος Διεξαγωγής: Ξενοδοχείο HILTON PARK Λευκωσία Στόχος: Ο βασικός σκοπός του

Διαβάστε περισσότερα

Διαγωνισμός Φωτογραφίας Ανακοίνωση

Διαγωνισμός Φωτογραφίας Ανακοίνωση Ευρωπαϊκή Ενωση Κυπριακή Δημοκρατία ΚΟΤ Διαγωνισμός Φωτογραφίας Ανακοίνωση Ο ΚΟΤ ανακοινώνει την έναρξη διαγωνισμού φωτογραφίας, απευθυνόμενος τόσο σε επαγγελματίες όσο και σε ερασιτέχνες φωτογράφους,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ Το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ) διοργανώνει και φέτος για 9η συνεχή χρονιά, τον πλέον καταξιωμένο θεσμό στην ελληνική αγορά, τα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών 2018. Το ΕΙΕΠ, στα

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: MEDIA/Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: 7 θαύματα της Neff. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Neff. Εταιρία/Πελάτης: BSH

Ermis Media. Κατηγορία: MEDIA/Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: 7 θαύματα της Neff. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Neff. Εταιρία/Πελάτης: BSH Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

2 η Υπηρεσιακή Συνάντηση 30 Ιουνίου Ιωάννα Παρασκευοπούλου Εθνική Συντονίστρια EWoS Λειτουργός Ευρωπαϊκών & Διεθνών Υποθέσεων

2 η Υπηρεσιακή Συνάντηση 30 Ιουνίου Ιωάννα Παρασκευοπούλου Εθνική Συντονίστρια EWoS Λειτουργός Ευρωπαϊκών & Διεθνών Υποθέσεων 2 η Υπηρεσιακή Συνάντηση 30 Ιουνίου 2017 Ιωάννα Παρασκευοπούλου Εθνική Συντονίστρια EWoS Λειτουργός Ευρωπαϊκών & Διεθνών Υποθέσεων Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού Εν συντομία. Προώθηση και αύξηση της συμμετοχής

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Κατηγορία: Websites 6. Travel & Tourism. Τίτλος Συμμετοχής: travelplan.gr Website Redesign. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Travelplan

Ermis Digital. Κατηγορία: Websites 6. Travel & Tourism. Τίτλος Συμμετοχής: travelplan.gr Website Redesign. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Travelplan Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκή Ένωση Κυπριακή Δημοκρατία Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΡΓΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΜΕΣΟΥ

Ευρωπαϊκή Ένωση Κυπριακή Δημοκρατία Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΡΓΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΜΕΣΟΥ 1 Ευρωπαϊκή Ένωση Κυπριακή Δημοκρατία Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΡΓΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΜΕΣΟΥ Ο Δήμος Λεμεσού ανακοινώνει τις πιο κάτω κατηγορίες αναγκών

Διαβάστε περισσότερα

Τ.Ε.Ι. ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣXOΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

Τ.Ε.Ι. ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣXOΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ Τ.Ε.Ι. ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣXOΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ Ο Ρ Γ Α Ν Ω Σ Η Κ Α Ι Λ Ε Ι Τ Ο Υ Ρ Γ Ι Α Τ Α Ξ Ι Δ Ι Ω Τ Ι Κ Η Σ Β Ι Ο Μ Η Χ Α Ν Ι Α Σ Δ Ι Δ Α Σ Κ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: «ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ» 2013-2014

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: «ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ» 2013-2014 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: «ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ» 2013-2014 ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΤΡΙΟ ΚΥΠΡΟΥ (ΕΤΕΚ) ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Η Ενότητα αφορά στην παραγωγή πρωτότυπου περιεχομένου από ένα brand ή στην οργανική ένταξή του μέσα σε αυτό.

Η Ενότητα αφορά στην παραγωγή πρωτότυπου περιεχομένου από ένα brand ή στην οργανική ένταξή του μέσα σε αυτό. Περιεχόμενα Ενότητα Ermis Branded Entertainment & Content... 2 Κατηγορίες Διαγωνισμού... 2 Fiction... 2 Non Fiction... 2 Brand Integration into Existing Program... 2 Live Experience... 2 Use or Integration

Διαβάστε περισσότερα

Ανοιχτή προκήρυξη του διεθνούς φωτογραφικού διαγωνισμού με θέμα: «Καταστροφή των μνημείων της Χριστιανικής Ανατολής»

Ανοιχτή προκήρυξη του διεθνούς φωτογραφικού διαγωνισμού με θέμα: «Καταστροφή των μνημείων της Χριστιανικής Ανατολής» Ανοιχτή προκήρυξη του διεθνούς φωτογραφικού διαγωνισμού με θέμα: «Καταστροφή των μνημείων της Χριστιανικής Ανατολής» Οι γενικές πληροφορίες του διαγωνισμού. Η Διακοινοβουλευτική Συνέλευση Ορθοδοξίας, (Δ.Σ.Ο.)

Διαβάστε περισσότερα

CLASS OF 2017 ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2016/17 ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

CLASS OF 2017 ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2016/17 ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ CLASS OF 2017 ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2016/17 ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Η αποφοίτηση αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους σταθμούς στη φοιτητική πορεία κάθε φοιτητή, γι αυτό κι εμείς, στο Πανεπιστήμιο

Διαβάστε περισσότερα

11 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ «ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ» ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ 2010

11 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ «ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ» ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ 2010 Α.Π. 42309 Αθήνα 5 Ιανουαρίου 2011 11 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ «ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ» ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ 2010 Ο ΣΑΔΑΣ Πανελλήνια Ένωση Αρχιτεκτόνων θεωρεί πως η αρχιτεκτονική δημιουργία

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ 2017»

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ 2017» ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ 2017» Οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού,

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο. Μάιος WE-Qualify: Βελτίωση δεξιοτήτων και προσόντων των τεχνιτών για κατασκευή κτηρίων με αυξημένη ενεργειακή απόδοση

Ενημερωτικό Δελτίο. Μάιος WE-Qualify: Βελτίωση δεξιοτήτων και προσόντων των τεχνιτών για κατασκευή κτηρίων με αυξημένη ενεργειακή απόδοση Ενημερωτικό Δελτίο Μάιος 2016 WE-Qualify: Βελτίωση δεξιοτήτων και προσόντων των τεχνιτών για κατασκευή κτηρίων με αυξημένη ενεργειακή απόδοση Το Έργο WE-Qualify Το Έργο WE-Qualify «Improve Skills and Qualifications

Διαβάστε περισσότερα