Κύκλος Εργασιών - Κλάδος Όπως βλέπουµε και από τα παρακάτω σχεδιαγράµµατα, για το 2006 το 73% των εσόδων προήρθε από τα προϊόντα πληροφορικής της εται

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Κύκλος Εργασιών - Κλάδος Όπως βλέπουµε και από τα παρακάτω σχεδιαγράµµατα, για το 2006 το 73% των εσόδων προήρθε από τα προϊόντα πληροφορικής της εται"

Transcript

1 Ανάλυση Μετοχών Ηµ/νία: 15 Φεβρουάριου, 2008 Κλάδος: Πληροφορική Εταιρεία: Epsilon Net Epsilon Net - Μια Επενδυτική Ιδέα Περιορισµένου Ρίσκου για την ΕΝ.Α. Κωδικός ΟΑΣΗΣ - Κωδικός Reuters - Κωδικός Bloomberg - Τιµή Εισαγωγής Μετοχής ( ) 3,00 Αριθµός Μετοχών (Πριν από ΑΜΚ) Αριθµός Μετοχών (Μετά από ΑΜΚ) Αριθµός Μετοχών (Σταθµισµένος) Κεφαλαιοποίηση ( εκ.) 16,8 EV ( εκ.) 18,5 Βασικοί Μέτοχοι (εκτός θεσµικών) 86% ιασπορά (Free Float) 14% Είναι εταιρεία πληροφορικής και συγκεκριµένα παραγωγής λογισµικού µε εξειδίκευση σε λογιστικά πακέτα και βασικούς πελάτες τόσο λογιστές όσο µικρές εταιρείες. Η εταιρεία παρέχει επί πλέον την διαδικτυακή υπηρεσία της βάσης δεδοµένων µε εξειδίκευση σε λογιστικά θέµατα και µε πρόσβαση µε συνδροµή. Επί πλέον ένα µέρος των εσόδων της έρχεται από τη διεξαγωγή εκπαιδευτικών σεµιναρίων. Πρέπει να διευκρινίσουµε ότι το λογισµικό που παράγει η εταιρεία απευθύνεται στην εξειδικευµένη και πολύ συγκεκριµένη αγορά «niche market» των λογιστικών γραφείων. Η Epsilon Net έχει προς το παρόν περιορισµένη διείσδυση σε λογιστήρια µικρών εταιρειών. Στοχεύει να ενισχύσει την επέκτασή της εκεί µέσω της αποδοχής του λογισµικού της από επαγγελµατίες λογιστές και της ισχυρής επιρροής που εκείνοι έχουν σε λογιστήρια µικρών εταιρειών που παρακολουθούν. Η εταιρεία άντλησε 1,68εκ στην αύξηση κεφαλαίου για την εισαγωγή της στο ΧΑ. Τα κεφάλαια αυτά θα διατεθούν κυρίως για την ανάπτυξη νέων προϊόντων λογισµικού, την εξέλιξη υπαρχόντων και την ενίσχυση των κεφάλων κίνησης. Αναλυτής: Ηλίας Λάζαρης Τηλ ilazaris@bankofcyprus.gr Βασικοί είκτες εκτ. 2008εκτ. Κέρδη ανά µετοχή 0,14 0,22 0,29 0,31 P/E 21,1 13,8 10,4 9,6 EV/EBITDA 9,1 6,1 4,6 3,7 P/BV 3,8 3,2 2,7 1,9 Απόδοση Ιδίων Κεφ. 3,70% 4,74% 4,72% 4,79% Απόδοση Ενεργητικού 1,83% 2,31% 2,49% 2,72% H Epsilon Net έχει επιδείξει µέχρι σήµερα συνεπή παρουσία και έντονους ρυθµούς ανάπτυξης. Όµως, πρέπει να έχουµε υπ όψη µας το περιορισµένο µέγεθος της και το αυξηµένο ρίσκο που περιλαµβάνει ο κλάδος της πληροφορικής και ειδικότερα οι µικρότερες εταιρείες του κλάδου. Ο λόγος ύπαρξης της Εναλλακτικής Αγοράς (ΕΝ.Α.) είναι η παροχή ευκαιρίας σε εταιρείες µε µικρό µέγεθος και περιορισµένα κριτήρια εισαγωγής για την εισαγωγή τους στο ΧΑ. Ο στόχος κάθε τέτοιας εταιρείας είναι να µεγεθυνθεί και πληρώντας τα αυστηρότερα κριτήρια της Κύριας Αγοράς του ΧΑ να διαπραγµατεύεται σε κάποια χρόνια εκεί. Τονίζουµε ότι η ΕΝ.Α. είναι αγορά αυξηµένου ρίσκου. Η Epsilon Net είναι µια εταιρεία που ενσωµατώνει τα χαρακτηριστικά που αφορά η ΕΝ.Α. Είναι µια νέα και δυναµική εταιρεία αλλά ταυτόχρονα µε ποιοτικό προϊόν και ισχυρές προοπτικές. Βασικά Στοιχεία Κατάστασης Αποτελεσµάτων (ποσά σε χιλ.) (%) 2007εκτ. (%) 2008εκτ. (%) Πωλήσεις ,4% ,0% ,2% EBITDA ,7% ,0% ,8% Κέρδη Προ Φόρων (ΚΠΦ) ,7% ,8% ,9% Κέρδη Μετά Φόρων (ΚΜΦ) ,2% ,7% ,2% Παρακαλώ διαβάστε σηµαντικές πληροφορίες στην τελευταία σελίδα.

2 Κύκλος Εργασιών - Κλάδος Όπως βλέπουµε και από τα παρακάτω σχεδιαγράµµατα, για το 2006 το 73% των εσόδων προήρθε από τα προϊόντα πληροφορικής της εταιρείας, 21% από εκπαιδευτικά σεµινάρια και 6% από την διαδικτυακή / συνδροµητική υπηρεσία (εµφανίζεται σαν «λοιπές πωλήσεις» στο σχεδιάγραµµα). Αναµένουµε επιτάχυνση του ρυθµού αύξησης των πωλήσεων λογισµικού τόσο µε την επέκταση και αναβάθµιση των ιδίων όσο και µε την εισαγωγή νέων προϊόντων. Έτσι αναµένουµε αύξηση του ποσοστού συµµετοχής του λογισµικού στο σύνολο των πωλήσεων. Εκπαίδευση 21% Λοιπές Πωλήσεις 6% Πωλήσεις 2006 Εκπαίδευση 15% Λοιπές Πωλήσεις 7% Αναµενόµενες Πωλήσεις 2008 Πληροφορική 73% Πληροφορική 78% Τα µερίδια αγοράς της εταιρείας ανά προϊόν σύµφωνα µε εκτίµηση της είναι: 20%-25% σε λογιστές φοροτεχνικούς 2%-4% σε µικρές επιχειρήσεις µε οργανωµένο λογιστήριο 40%-50% σε προϊόντα ενηµέρωσης µέσω διαδικτύου (συνδροµητική βάση δεδοµένων) 50%-60% σε επαγγελµατικούς τίτλους εξειδίκευσης 8%-10% σε σεµινάρια διαλέξεις & ηµερίδες Η αγορά του λογισµικού για επαγγελµατίες λογιστές είναι περιορισµένη και τα διαθέσιµα στοιχεία περιορισµένα. Η σωστή τοποθέτηση της εταιρείας στη συγκεκριµένη αγορά της διασφαλίζει ικανοποιητικό µερίδιο και ταυτόχρονα δυνατότητες επέκτασης. Ανάλυση Πωλήσεων της Epsilon Net (%) 2007εκτ. (%) 2008εκτ. (%) Πληροφορική ,6% ,5% ,0% Εκπαίδευση ,9% ,0% ,0% Λοιπές Πωλήσεις ,1% ,0% ,0% Σύνολο Πωλήσεων ,4% ,0% ,2% Ισχυρά σηµεία Αδύναµα σηµεία Ευκαιρίες Απειλές (Ανάλυση SWOT) Ισχυρά Σηµεία Μεγάλη σε αριθµό πελατειακή βάση που φθάνει τις 17,000 ίκτυο 110 πιστοποιηµένων αντιπροσώπων Σηµαντικότατη γνώση των πελατών - λογιστών και των αναγκών τους Επιστηµονική Οµάδα η οποία διασφαλίζει ποιοτικές υπηρεσίες και προϊόντα (π.χ. εφαρµογή.λ.π.) Ιδιαίτερα ανταγωνιστικά προϊόντα Η εισαγωγή σηµαντικού ανταγωνιστή στη συγκεκριµένη αγορά των λογιστικών πακέτων είναι δύσκολη λόγω της τεχνογνωσίας που απαιτεί Υψηλή αναγνωρισιµότητα στο χώρο των επαγγελµατιών λογιστών Ευέλικτο λογισµικό σε φορολογικές και λογιστικές µεταβολές που αποτελεί και το ισχυρότερο ανταγωνιστικό πλεονέκτηµα της Epsilon Net Αδύναµα Σηµεία Εξάρτηση από τον κλάδο των λογιστηρίων Μικρό µέγεθος της εταιρείας που περιορίζει τους ρυθµούς επέκτασης Περιορισµένη δυνατότητα προβλέψεων σχετικά µε τις εκτιµήσεις πωλήσεων και κερδοφορίας για το µέλλον.

3 Ευκαιρίες Εντονότερη επέκταση στην Ελλάδα µε διείσδυση µέσω των λογιστών όπου ελέγχει σηµαντικό µερίδιο αγοράς σε µέχρι και 300,000 µικρές επιχειρήσεις πελάτες των λογιστών στη χώρα. ιερεύνηση πιθανών ευκαιριών για γεωγραφική επέκταση σε γειτονικές χώρες στο µέλλον Απειλές (Ρίσκο) Η εισαγωγή παρά τις δυσκολίες του εγχειρήµατος νέου µεγάλου παίκτη από το εξωτερικό στο χώρο Η συγκέντρωση του κλάδου και η δηµιουργία παίκτη που θα µπορούσε να προσφέρει ανταγωνιστικά προϊόντα / υπηρεσίες Κάποια σηµαντική µεταβολή στα τεχνικά δεδοµένα προγραµµατισµού και πιθανή δυσχέρεια της εταιρείας να ακολουθήσει Πιθανή κακή οικονοµική συγκυρία η οποία θα µπορούσε να πλήξει τα έσοδα της Epsilon Net λόγω της περικοπής κόστους από µερίδα των πελατών της Σηµαντικά Οικονοµικά Στοιχεία Βασικά Στοιχεία Ισολογισµού (ποσά σε χιλ.) (%) 2007εκτ. (%) 2008εκτ. (%) Πάγια ,0% ,1% ,1% Κυκλοφορούν Ενεργητικό ,4% ,1% ,0% Σύνολο Ενεργητικού ,1% ,7% ,6% Μακροπρόθεσµες Υποχρεώσεις ,2% ,4% ,3% Βραχυπρόθεσµος ανεισµός ,4% ,5% Μη ανειακές Υποχρεώσεις ,0% ,0% ,7% Σύνολο Ιδίων Κεφαλαίων ,7% ,7% ,9% Σύνολο Παθητικού ,1% ,7% ,6% Βασικά Στοιχεία Ταµειακών Ροών (ποσά σε χιλ.) εκτ. 2008εκτ. ΚΜΦ (+) Σύνολο Αποσβέσεων Μετρητά Κέρδη Λειτουργικές Χρηµατοροές Επενδυτικές Χρηµατοροές Χρηµατοδοτικές Χρηµατοροές Συνολικές Χρηµατοροές "Ελεύθερες" Χρηµατοροές (FCFF) Τα αποτελέσµατα της εταιρείας για το 2007 δεν έχουν δηµοσιευθεί ακόµη. Αναµένουµε για το προηγούµενο έτος αυξηµένα κατά 32% κέρδη µετά φόρων στα 1,4εκ µε αυξηµένες κατά 23% πωλήσεις στα 7,7εκ κυρίως λόγω αυξηµένων πωλήσεων λειτουργικού και διαδικτυακών υπηρεσιών. Το σηµαντικό επενδυτικό πρόγραµµα αναµένεται να χρηµατοδοτηθεί κυρίως από βραχυπρόθεσµο δανεισµό ενώ η αύξηση κεφαλαίου των 1,68εκ αναµένεται να ενισχύσει τη µελλοντική πορεία των επενδύσεων της εταιρείας. Για το 2008 αναµένουµε αύξηση της κερδοφορίας (µετά φόρων) κατά 20% στα 1,7εκ µε 19% βελτιωµένες πωλήσεις στα 9,2εκ. Είµαστε πιο συντηρητικοί στην αναµενόµενη αύξηση πωλήσεων στο λογισµικό ενώ εκτιµούµε ότι θα ανακάµψουν τα έσοδα από το κοµµάτι της εκπαίδευσης. Θα είµαστε πιο συγκεκριµένοι σχετικά µε τις προβλέψεις µας για το 2008 µετά τη δηµοσίευση των αποτελεσµάτων του 2007.

4 Ενδεικτική Αποτίµηση Βάσει Πολλαπλασιαστών Λόγω της περιορισµένης δυνατότητας για προβλέψεις στην κερδοφορία της εταιρείας προχωρήσαµε σε ενδεικτική αποτίµηση συγκρίνοντας ανάλογους δείκτες µε τον κλάδο στην Ελλάδα και το Γενικό είκτη του ΧΑ. Προχωρήσαµε σε προβλέψεις κερδοφορίας για τις παρακάτω εταιρείες του κλάδου στηριζόµενοι στα αποτελέσµατα 9- µήνου. Συγκρίναµε τους δείκτες P/E και P/BV της εταιρείας µε τον κλάδο, όπως φαίνεται παρακάτω. Για το είκτη P/E δεν συνυπολογίσαµε το ακραίο (υψηλό) P/E της Singular Logic και εκείνο της Quality & Reliability όπου αναµένουµε να καταγράψει ζηµιές. Έτσι καταλήξαµε σε P/E κλάδου στο 14,75 και P/BV στο 2,05. ίνοντας διπλάσια βαρύτητα στο πρώτο δείκτη (P/E) από ότι στο δεύτερο καταλήγουµε σε ενδεικτική τιµή για την Epsilon Net στα 3,67 ανά µετοχή. Χρησιµοποιήσαµε το P/E του Γενικού είκτη για το 2008 (από το Bloomberg) και µε αυτό τον τρόπο προέκυψε ενδεικτική τιµή για την Epsilon Net στα 3,66 ανά µετοχή. Κεφ/ση P/E (2007εκτ) P/BV (9µ2007) SingularLogic ,01 2,20 Profile ,79 2,07 Quality & Reliability ,10 1,51 Ίλυδα ,67 1,48 Στάθµισµένοι (µε κεφ/ση) δείκτες κλάδου 14,75 2,05 Στοιχεία Epsilon Net (ανά µετοχή) 0,29 1,24 Εύρος τιµών για Epsilon Net 4,24 2,54 Στάθµιση 2 1 Σταθµισµένη µέση τιµή εύρους 3,67 P/E (2008εκτ) Γενικός είκτης ΧΑ 11,68 Κέρδη Ανά Μετοχή Epsilon Net 0,31 Ενδεικτική τιµή Epsilon Net 3,66 Με τη δηµοσίευση οικονοµικών στοιχείων της εταιρείας για το 2007 θα έχουµε καλύτερη δυνατότητα προβλέψεων για την εταιρεία και θα µπορέσουµε να έχουµε πιο πλήρη αποτίµησή της.

5 ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ & ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ Το παρόν κείµενο έχει ετοιµαστεί και εκδοθεί από την «Κύπρου Α.Χ.Ε.Π.Ε.Υ.» η οποία υπόκειται στην Ελληνική νοµοθεσία και τους κανονισµούς της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς. Η «Κύπρου Α.Χ.Ε.Π.Ε.Υ.» οφείλει να ακολουθεί τους κανόνες συµπεριφοράς που εφαρµόζονται σε Εταιρίες Παροχής Επενδυτικών Υπηρεσιών (Ε.Π.Ε.Υ.) όπως περιγράφονται από την Ελληνική νοµοθεσία και τους κανονισµούς της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς. Το παρόν κείµενο έχει αποκλειστικά και µόνο ενηµερωτική χρήση. εν προορίζεται και δε θα πρέπει να εκλαµβάνεται σαν πρόταση αγοράς ή πώλησης για καµία κινητή αξία κάθε είδους σε καµία περίπτωση. Οι πληροφορίες και οι απόψεις που περιέχονται στο παρόν κείµενο έχουν αντληθεί από πηγές οι οποίες πιστεύεται ότι είναι αξιόπιστες αλλά η «Κύπρου Α.Χ.Ε.Π.Ε.Υ.» δεν µπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια και πληρότητά τους και έτσι δε θα πρέπει να θεωρούνται ως τέτοιες. Κάθε άποψη που εκφράζεται στο παρόν κείµενο αντικατοπτρίζει κάποια κρίση τη στιγµή της έκδοσης και µπορεί να µεταβληθεί χωρίς καµία ειδοποίηση. Η Τράπεζα Κύπρου και οι θυγατρικές εταιρίες ή οι εργαζόµενοι σε αυτές έχουν ή µπορεί να έχουν στο µέλλον θέσεις στις κινητές αξίες που αναφέρονται στο παρόν κείµενο και µπορούν να πραγµατοποιούν κάθε είδους συναλλαγές µε αυτές. Η «Κύπρου Α.Χ.Ε.Π.Ε.Υ.» µπορεί να παρέχει υπηρεσίες επενδυτικής τραπεζικής, η να ενεργεί σαν «ειδικός διαπραγµατευτής» ή να συµµετέχει σε προσφορά τίτλων ή να παρέχει άλλες υπηρεσίες σε κάθε εταιρία η οποία αναφέρεται στο παρόν κείµενο. Έτσι, οι επενδυτές θα πρέπει να γνωρίζουν ότι είναι πιθανό να υπάρχουν αντικρουόµενα συµφέροντα τα οποία θα µπορούσε να επηρεάσουν την αντικειµενικότητα του παρόντος κειµένου. Οι επενδυτές θα πρέπει να χρησιµοποιούν το παρόν κείµενο σαν ένα µόνο από τους παράγοντες που θα µπορούσε να επηρεάσει τις επενδυτικές τους αποφάσεις. Οι µετοχές ή άλλες κινητές αξίες που αναφέρονται στο παρόν κείµενο εµπεριέχουν επενδυτικό κίνδυνο (ρίσκο) συµπεριλαµβανοµένης της απώλειας του κεφαλαίου που έχει επενδυθεί. Το παρόν κείµενο ή µέρος του δεν µπορεί να αναπαραχθεί µε οποιονδήποτε τρόπο χωρίς την προηγούµενη γραπτή έγκριση από τον εκδότη («Κύπρου Α.Χ.Ε.Π.Ε.Υ.»). Η «Κύπρου Α.Χ.Ε.Π.Ε.Υ.» λειτουργεί µε «Σινικά Τείχη» στην επικοινωνία µεταξύ των τµηµάτων του Οµίλου της Τραπέζης Κύπρου: 1) Ανάλυσης, 2) Πωλήσεων & Συναλλαγών και 3) Επενδυτικών Συµβουλών έτσι ώστε να συµµορφώνεται µε τις προβλέψεις και τους κανονισµούς σχετικά µε εµπιστευτικές πληροφορίες και κατάχρηση αγοράς. Απαραίτητες ηλώσεις Σχετικά µε τις Εταιρείες που Αναφέρουµε Για όλες τις εισηγµένες εταιρείες που αναφέρουµε στο παρόν κείµενο ΕΝ ισχύει καµία από τις παρακάτω δηλώσεις (# 1-9) εκτός από τυχόν αναγραφόµενες στον παρακάτω πίνακα. Εταιρεία Epsilon Net 5 ηλώσεις που ισχύουν 1. Κατά την ηµέρα της έκδοσης του παρόντος κειµένου (η οποία αναφέρεται στην πρώτη σελίδα) η «Κύπρου Α.Χ.Ε.Π.Ε.Υ.» και / ή θυγατρικές της εταιρείες ελέγχουν ποσοστό 5% ή περισσότερο της εταιρείας που αναφέρουµε. 2. Κατά την ηµέρα της έκδοσης του παρόντος κειµένου (η οποία αναφέρεται στην πρώτη σελίδα) η εταιρείες που αναφέρουµε είχε στην κατοχή της ποσοστό 5% ή περισσότερο της «Κύπρου Α.Χ.Ε.Π.Ε.Υ.» και / ή θυγατρικών. 3. Η «Κύπρου Α.Χ.Ε.Π.Ε.Υ.» ενεργεί σαν «ειδικός διαπραγµατευτής» στην εταιρεία που αναφέρουµε. 4. Η «Κύπρου Α.Χ.Ε.Π.Ε.Υ.» έχει αποδεχθεί τους τελευταίους 12 µήνες αποζηµίωση για παροχή υπηρεσιών επενδυτικής τραπεζικής ή συµβουλευτικών υπηρεσιών από την εταιρεία που αναφέρουµε. 5. Η «Κύπρου Α.Χ.Ε.Π.Ε.Υ.» έχει ενεργήσει τους τελευταίους 12 µήνες σα σύµβουλος αναδοχής ή ανάδοχος της εταιρείας που αναφέρουµε. 6. Η «Κύπρου Α.Χ.Ε.Π.Ε.Υ.» έχει συµφωνήσει µε την εταιρεία που αναφέρουµε για την έκδοση του παρόντος κειµένου και υπάρχει οικονοµική αποζηµίωση για την ετοιµασία και έκδοσή του. 7. Οι αναλυτές ή οι αναλύτριες που συµµετείχε στην ετοιµασία του παρόντος κειµένου κατέχουν θέση στο.σ. ή έχουν σηµαντικό οικονοµικό ενδιαφέρον στην εταιρεία που αναφέρουµε. 8. Η «Κύπρου Α.Χ.Ε.Π.Ε.Υ.» έχει στείλει το παρόν κείµενο στην εταιρεία που αναφέρουµε για επιβεβαίωση στοιχείων. 9. Αν ισχύει το παραπάνω η «Κύπρου Α.Χ.Ε.Π.Ε.Υ.» έχει πραγµατοποιήσει τις παρακάτω ουσιαστικές µεταβολές οι οποίες ενδέχεται να επηρεάσουν την άποψή µας για την εταιρεία: (Καµία) ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΑΛΥΤΩΝ Κάθε άποψη ή ιδέα που αναφέρεται στο παρόν κείµενο αντικατοπτρίζει προσωπικές απόψεις των υπευθύνων συγγραφής του. Η αποζηµίωση των παραπάνω ατόµων δε συνδέεται άµεσα, ή έµµεσα µε κανένα τρόπο ούτε στο παρελθόν ούτε στο µέλλον µε απόψεις που εκφράζονται στο παρόν κείµενο ούτε µε καµία παροχή υπηρεσίας επενδυτικής τραπεζικής ή συµβουλευτικής υπηρεσίας που µπορεί να παρέχει η Τράπεζα Κύπρου ή θυγατρικές εταιρίες. Τα πρόσωπα που επιµελήθηκαν το παρόν κείµενο µπορεί να κατείχαν ή να κατέχουν στο µέλλον µετοχές ή άλλου είδους κινητές αξίες µε εκδότη εταιρίες που αναφέρονται στο παρόν κείµενο. Τα πρόσωπα ή τουλάχιστον ένα από τα πρόσωπα που επιµελήθηκαν το παρόν κείµενο είναι πιστοποιηµένοι σαν «Αναλυτές των Μετοχών και της Αγοράς» από την Ελληνική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Το παρόν κείµενο ικανοποιεί τα κριτήρια της «Ένωσης Ελλήνων Πιστοποιηµένων Αναλυτών των Μετοχών και της Αγοράς» (ΕΕΠΑΜΑ), µέλους της «Ευρωπαϊκής Οµοσπονδίας Ενώσεων Οικονοµικών Αναλυτών» (EFFAS) και της «Ένωσης Πιστοποιηµένων Αναλυτών ιεθνών Επενδύσεων» (ACIIA).

BETA AXE Research Update 4 Ιουνίου 2004 YALCO Σχολιασµός Αποτελεσµάτων 2003 και Α τριµ. 2004

BETA AXE Research Update 4 Ιουνίου 2004 YALCO Σχολιασµός Αποτελεσµάτων 2003 και Α τριµ. 2004 BETA AXE Research Update 4 Ιουνίου 2004 YALCO Σχολιασµός Αποτελεσµάτων 2003 και Α τριµ. 2004 Άνοδος περιθωρίου κέρδους λόγω ολοκλήρωσης της αναδιάρθρωσης στη µητρική και σηµαντικής βελτίωσης στα αποτελέσµατα

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 27/2/2015

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 27/2/2015 Γενικός είκτης Εικόνα Αγοράς Απώλειες στο Χ.Α. Ο Γενικός είκτης έκλεισε στις 904,59 µονάδες, σηµειώνοντας πτώση 2,00%. Η αξία των συναλλαγών διαµορφώθηκε στα 118,25 εκατ. εκ των οποίων 24,09 αποτελούσαν

Διαβάστε περισσότερα

14 η Μαρτίου Προκειμένου να καταλήξουμε στην άποψή μας μελετήσαμε τα παρακάτω :

14 η Μαρτίου Προκειμένου να καταλήξουμε στην άποψή μας μελετήσαμε τα παρακάτω : Προς τo: 1. Διοικητικό Συμβούλιο της ΓΙΟΥΝΙΜΠΡΕΪΝ (Unibrain) Ανώνυμη Ελληνική Εταιρεία Παραγωγής Λογισμικών και Ηλεκτρονικών Συστημάτων Πολλαπλών Χρήσεων 2. Διοικητικό Συμβούλιο της Hellas on Line Ανώνυμη

Διαβάστε περισσότερα

Οικονοµικά Αποτελέσµατα του Οµίλου Σελόντα. Κατά τη διάρκεια του 2006 οι ενοποιηµένες πωλήσεις ανήλθαν σε 67,45 million, παρουσιάζοντας αύξηση κατά 52

Οικονοµικά Αποτελέσµατα του Οµίλου Σελόντα. Κατά τη διάρκεια του 2006 οι ενοποιηµένες πωλήσεις ανήλθαν σε 67,45 million, παρουσιάζοντας αύξηση κατά 52 ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ ΣΕΛΟΝΤΑ ΑΕΓΕ Ενοποιηµένα Οικονοµικά Μεγέθη για το έτος 2006 1. Ισχυρή ανάπτυξη πωλήσεων και καθαρής κερδοφορίας 2. Οι πρόσφατες εξαγορές έδωσαν ώθηση στις πωλήσεις γόνου και ψαριών 3. Η αύξηση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS Έναρξη κάλυψης

ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS Έναρξη κάλυψης 28 Μαΐου 2010 ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS Έναρξη κάλυψης Τιμή κλεισίματος στις 27/05/2010 4,70 Τιμή στόχος 5,75 Προηγούμενη τιμή αποτίμησης Δεν υπήρχε Τιμή αγοράς σε σχέση με την αποτίμηση Υποτιμημένη Κατηγορία

Διαβάστε περισσότερα

Ισολογισµός Οµίλου J&P-ΑΒΑΞ 2007

Ισολογισµός Οµίλου J&P-ΑΒΑΞ 2007 Ετήσια Ενηµέρωση Αναλυτών σύµφωνα µε το άρθρο 292 του Κανονισµού του Χρηµατιστηρίου Αθηνών Ισολογισµός Οµίλου J&P-ΑΒΑΞ σύµφωνα µε τα ιεθνή Λογιστικά Πρότυπα (IAS) και τα ιεθνή Πρότυπα Χρηµατοοικονοµικής

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΙΚΤΥΑ, ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Α.Ε. HITECH SNT A.E.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΙΚΤΥΑ, ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Α.Ε. HITECH SNT A.E. ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΙΚΤΥΑ, ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Α.Ε. HITECH SNT A.E. ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Α Τρίµηνο 2005 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Στοιχεία κατάστασης αποτελεσµάτων 2. Στοιχεία ισολογισµού 3. Στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Α Τρίµηνο 2005

ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Α Τρίµηνο 2005 ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Α Τρίµηνο 2005 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Στοιχεία κατάστασης αποτελεσµάτων 2. Στοιχεία ισολογισµού 3. Στοιχεία κατάστασης µεταβολών καθαρής θέσης 4. Στοιχεία κατάστασης ταµειακών

Διαβάστε περισσότερα

Βασικά Οικονοµικά Μεγέθη Οµίλου J&P-ΑΒΑΞ. Εννεάµηνο & 3 ο Τρίµηνο 2007

Βασικά Οικονοµικά Μεγέθη Οµίλου J&P-ΑΒΑΞ. Εννεάµηνο & 3 ο Τρίµηνο 2007 Βασικά Οικονοµικά Μεγέθη Οµίλου J&P-ΑΒΑΞ Εννεάµηνο & 3 ο Τρίµηνο σύµφωνα µε τα ιεθνή Λογιστικά Πρότυπα (IAS) και τα ιεθνή Πρότυπα Χρηµατοοικονοµικής Πληροφόρησης (IFRS) 2 Σηµαντικές Εξελίξεις & Επισηµάνσεις

Διαβάστε περισσότερα

Βασικά Ενοποιηµένα Οικονοµικά µεγέθη (χρήση 1/1/2004 έως 31/12/2004) (Ποσά σε εκατ. Ευρώ)

Βασικά Ενοποιηµένα Οικονοµικά µεγέθη (χρήση 1/1/2004 έως 31/12/2004) (Ποσά σε εκατ. Ευρώ) Πρώτη εφαρµογή των.π.x.π Βασικά Ενοποιηµένα Οικονοµικά µεγέθη (χρήση 1/1/2004 έως 31/12/2004) (Ποσά σε εκατ. Ευρώ) ΕΛΠ.Π.X.Π Πωλήσεις 127,7 100,8 EBITDA 22,2 19,1 % πωλήσεων 17,4% 19,0% Καθαρά Κέρδη µετά

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 31/3/2015

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 31/3/2015 Γενικός είκτης Εικόνα Αγοράς Άνοδος στο Χ.Α. Ο Γενικός είκτης έκλεισε στις 772,71 µονάδες, σηµειώνοντας κέρδη 0,53%. Η αξία των συναλλαγών διαµορφώθηκε στα 59,03 εκατ. εκ των οποίων 2,30 αποτελούσαν πακέτα.

Διαβάστε περισσότερα

Βασικά Οικονομικά Μεγέθη Ομίλου J&P-ΑΒΑΞ. Εννεάμηνο & 3 ο Τρίμηνο 2008

Βασικά Οικονομικά Μεγέθη Ομίλου J&P-ΑΒΑΞ. Εννεάμηνο & 3 ο Τρίμηνο 2008 Βασικά Οικονομικά Μεγέθη Ομίλου J&P-ΑΒΑΞ Εννεάμηνο & 3 ο Τρίμηνο 2008 σύμφωνα με τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα (IAS) και τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης (IFRS) Σημαντικές Εξελίξεις & Επισημάνσεις

Διαβάστε περισσότερα

Γενικός Δείκτης. Εικόνα Αγοράς ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ 30/8/2016

Γενικός Δείκτης. Εικόνα Αγοράς ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ 30/8/2016 Γενικός Δείκτης Εικόνα Αγοράς Πτώση στο Χ.Α. Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε στις 561,69 μονάδες, σημειώνοντας απώλειες 0,65%. Η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 15,63 εκατ. εκ των οποίων 0,62 εκατ. αποτελούσαν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS Α.Ε.Β.Ε.

ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS Α.Ε.Β.Ε. ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS Α.Ε.Β.Ε. ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Α Τρίμηνο 2005 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Στοιχεία κατάστασης αποτελεσμάτων 2. Στοιχεία ισολογισμού 3. Στοιχεία κατάστασης μεταβολών καθαρής θέσης 4. Στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

Εικόνα Αγοράς. Γενικός είκτης ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 30/9/2015

Εικόνα Αγοράς. Γενικός είκτης ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 30/9/2015 Γενικός είκτης Εικόνα Αγοράς Πτώση στο Χ.Α. Ο Γενικός είκτης έκλεισε στις 650,33 µονάδες, σηµειώνοντας απώλειες 0,67%. Η αξία των συναλλαγών διαµορφώθηκε στα 23,49 εκατ. εκ των οποίων 0,54 εκατ. αποτελούσαν

Διαβάστε περισσότερα

Βασικά Οικονομικά Μεγέθη Ομίλου J&P-ΑΒΑΞ

Βασικά Οικονομικά Μεγέθη Ομίλου J&P-ΑΒΑΞ Βασικά Οικονομικά Μεγέθη Ομίλου J&P-ΑΒΑΞ 1 ο Εξάμηνο & 2 ο Τρίμηνο 2008 σύμφωνα με τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα (IAS) και τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης (IFRS) Σημαντικές Εξελίξεις &

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 23/1/2015

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 23/1/2015 Γενικός είκτης Εικόνα Αγοράς Άνοδος στο Χ.Α. Ο Γενικός είκτης έκλεισε στις 791,80 µονάδες, σηµειώνοντας κέρδη 1,14%. Η αξία των συναλλαγών διαµορφώθηκε στα 78,68 εκατ. εκ των οποίων 8,82 αποτελούσαν πακέτα.

Διαβάστε περισσότερα

Οικονοµικά Αποτελέσµατα Εννεαµήνου 2007

Οικονοµικά Αποτελέσµατα Εννεαµήνου 2007 Οικονοµικά Αποτελέσµατα Εννεαµήνου 2007 Συνέχιση των ανοδικών ρυθµών ανάπτυξης πωλήσεων και κερδοφορίας Περαιτέρω ενίσχυση του εξαγωγικού προσανατολισµού Οικονοµικά Αποτελέσµατα Οµίλου( χιλ.) 9M 2007 %

Διαβάστε περισσότερα

Ισολογισµός Οµίλου J&P-ΑΒΑΞ 2006

Ισολογισµός Οµίλου J&P-ΑΒΑΞ 2006 Ετήσια Ενηµέρωση Αναλυτών σύµφωνα µε το άρθρο 292 του Κανονισµού του Χρηµατιστηρίου Αθηνών Ισολογισµός Οµίλου J&P-ΑΒΑΞ σύµφωνα µε τα ιεθνή Λογιστικά Πρότυπα (IAS) και τα ιεθνή Πρότυπα Χρηµατοοικονοµικής

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 7/11/2013

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 7/11/2013 Γενικός είκτης Εικόνα Αγοράς Κέρδη για το Χ.Α. κυρίως λόγω ΟΤΕ, ΟΠΑΠ και ΕΗ. Ο Γενικός είκτης έκλεισε στις 1.156,57 µονάδες, σηµειώνοντας άνοδο 1,60%. Η αξία των συναλλαγών διαµορφώθηκε στα 87,94 εκατ.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΡΙ ΚΡΙ Α.Ε. Βιοµηχανία Γάλακτος

ΚΡΙ ΚΡΙ Α.Ε. Βιοµηχανία Γάλακτος ΚΡΙ ΚΡΙ Α.Ε. Βιοµηχανία Γάλακτος ΡΗΤΡΑ ΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ Η παρουσίαση αυτή αποτυπώνει την παρούσα άποψη της ΚΡΙ ΚΡΙ Α.Ε. Η παρουσίαση αυτή σας παρέχεται για ενηµέρωση και δεν µπορεί να εκληφθεί ως προσφορά για

Διαβάστε περισσότερα

Εικόνα Αγοράς. Γενικός Δείκτης ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ 20/9/2018

Εικόνα Αγοράς. Γενικός Δείκτης ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ 20/9/2018 Γενικός Δείκτης Εικόνα Αγοράς Άνοδος στο Χ.Α. Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε στις 689,59 μονάδες, σημειώνοντας κέρδη 0,42%. Η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 37,48 εκατ. εκ των οποίων 2,54 εκατ. αποτελούσαν

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ Α.Β.Ε.Ε. Ενδιάµεσες Οικονοµικές Καταστάσεις Α τρίµηνο 2005

ΙΑΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ Α.Β.Ε.Ε. Ενδιάµεσες Οικονοµικές Καταστάσεις Α τρίµηνο 2005 ΙΑΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ Α.Β.Ε.Ε. Ενδιάµεσες Οικονοµικές Καταστάσεις Α τρίµηνο 2005 1 Περιεχόµενα 1 Στοιχεία κατάστασης αποτελεσµάτων περιόδου 2 Στοιχεία ισολογισµού 3 Στοιχεία κατάστασης µεταβολών καθαρής

Διαβάστε περισσότερα

BETA AXE Research Update 23 εκεµβρίου 2004 YALCO Σχολιασµός Αποτελεσµάτων 9µηνου 2004 Προβλέψεις

BETA AXE Research Update 23 εκεµβρίου 2004 YALCO Σχολιασµός Αποτελεσµάτων 9µηνου 2004 Προβλέψεις BETA AXE Research Update YALCO Σχολιασµός Αποτελεσµάτων 9µηνου 2004 Προβλέψεις Αποτελέσµατα 9µηνου: Βελτίωση µικτού περιθωρίου - Στασιµότητα κύκλου εργασιών και οριακή άνοδος κερδοφορίας - Αδύναµο το γ

Διαβάστε περισσότερα

Βασικά Οικονομικά Μεγέθη Ομίλου J&P-ΑΒΑΞ. σύμφωνα με τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα (IAS) και τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης (IFRS)

Βασικά Οικονομικά Μεγέθη Ομίλου J&P-ΑΒΑΞ. σύμφωνα με τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα (IAS) και τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης (IFRS) Βασικά Οικονομικά Μεγέθη Ομίλου J&P-ΑΒΑΞ σύμφωνα με τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα (IAS) και τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης (IFRS) Σχολιασμός Αποτελεσμάτων Τα αποτελέσματα Ομίλου του επιβαρύνθηκαν

Διαβάστε περισσότερα

Εικόνα Αγοράς. Γενικός είκτης ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 24/3/2016

Εικόνα Αγοράς. Γενικός είκτης ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 24/3/2016 Γενικός είκτης Εικόνα Αγοράς Κέρδη στο Χ.Α. Ο Γενικός είκτης έκλεισε στις 551,31 µονάδες, σηµειώνοντας άνοδο 1,29%. Η αξία των συναλλαγών διαµορφώθηκε στα 51,47 εκατ. εκ των οποίων 6,07 εκατ. αποτελούσαν

Διαβάστε περισσότερα

Γενικός Δείκτης. Εικόνα Αγοράς ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ 2/10/2017

Γενικός Δείκτης. Εικόνα Αγοράς ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ 2/10/2017 Γενικός Δείκτης Εικόνα Αγοράς Άνοδος στο Χ.Α. Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε στις 755,61 μονάδες, σημειώνοντας κέρδη 0,11%. Η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 56,92 εκατ. εκ των οποίων 4,19 εκατ. αποτελούσαν

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 4/3/2015

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 4/3/2015 Γενικός είκτης Εικόνα Αγοράς Μικρά κέρδη στο Χ.Α. Ο Γενικός είκτης έκλεισε στις 861,24 µονάδες, σηµειώνοντας άνοδο 0,27%. Η αξία των συναλλαγών διαµορφώθηκε στα 71,04 εκατ. εκ των οποίων 2,58 αποτελούσαν

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 17/3/2015

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 17/3/2015 Γενικός είκτης Εικόνα Αγοράς Απώλειες στο Χ.Α. Ο Γενικός είκτης έκλεισε στις 763,09 µονάδες, σηµειώνοντας πτώση 0,92%. Η αξία των συναλλαγών διαµορφώθηκε στα 65,02 εκατ. εκ των οποίων 0,52 αποτελούσαν

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσµατα /3/2015

Αποτελέσµατα /3/2015 Αποτελέσµατα 214 31/3/215 Σύνοψη εξελίξεων και οικονοµικών µεγεθών για το 214 Το 214 παρατηρήθηκε βελτίωση οικονοµικών συνθηκών στην Ελλάδα µε ανάπτυξη της οικονοµίας µετά από έξη έτη ύφεσης (27-213 :

Διαβάστε περισσότερα

Έκθεση Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή για τους σκοπούς του Κανονισμού του Χ.Α. (σημείο 4.1.4.1.) των Συγχωνευόμενων Εταιρειών

Έκθεση Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή για τους σκοπούς του Κανονισμού του Χ.Α. (σημείο 4.1.4.1.) των Συγχωνευόμενων Εταιρειών Έκθεση Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή για τους σκοπούς του Κανονισμού του Χ.Α. (σημείο 4.1.4.1.) των Συγχωνευόμενων Εταιρειών ATTICA ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ BLUE STAR ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ SUPERFAST

Διαβάστε περισσότερα

CFS Μέλος του Χρηµατιστηρίου Αξιών Αθηνών Μέλος του Χρηµατιστηρίου Παραγώγων Αθηνών

CFS Μέλος του Χρηµατιστηρίου Αξιών Αθηνών Μέλος του Χρηµατιστηρίου Παραγώγων Αθηνών Τιµή: 6,80 12µηνη τιµή στόχος: 7,80 Προβλέψεις ( εκ.) 2000 2001 2002 Π Κύκλος εργασιών 300,1 297,3 297,3 EBITDA 5,1 50, 52,1 Καθαρά Κέρδη 16,9 1, 15,8 P/E 58,3 20,1 13,0 EPS 0,56 0,8 0,52 EV/EBIDTA 19,9

Διαβάστε περισσότερα

Εικόνα Αγοράς. Γενικός είκτης ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 20/11/2013

Εικόνα Αγοράς. Γενικός είκτης ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 20/11/2013 Γενικός είκτης Εικόνα Αγοράς Μικρά κέρδη στο Χ.Α. κυρίως λόγω ΕΛΠΕ και ΕΗ. Ο Γενικός είκτης έκλεισε στις 1.145,09 µονάδες, σηµειώνοντας άνοδο 0,33%. Η αξία των συναλλαγών διαµορφώθηκε στα 77,01 εκατ. εκ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΡΑΚ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

ΜΑΡΑΚ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ Ανακοίνωση στοιχείων της ΜΑΡΑΚ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΒΕΕ και πρόσκληση προς το επενδυτικό κοινό στο πλαίσιο της αρ. 21 Εγκυκλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς καθώς και γενικότερα στοιχείων και πληροφοριών για την

Διαβάστε περισσότερα

Εικόνα Αγοράς. Γενικός είκτης ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 5/11/2015

Εικόνα Αγοράς. Γενικός είκτης ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 5/11/2015 Γενικός είκτης Εικόνα Αγοράς Πτώση στο Χ.Α. Ο Γενικός είκτης έκλεισε στις 708,59 µονάδες, σηµειώνοντας απώλειες 1,33%. Η αξία των συναλλαγών διαµορφώθηκε στα 44,05 εκατ. εκ των οποίων 2,82 εκατ. αποτελούσαν

Διαβάστε περισσότερα

Εικόνα Αγοράς. Γενικός είκτης ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 9/12/2015

Εικόνα Αγοράς. Γενικός είκτης ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 9/12/2015 Γενικός είκτης Εικόνα Αγοράς Πτώση στο Χ.Α. Ο Γενικός είκτης έκλεισε στις 581,90 µονάδες, σηµειώνοντας απώλειες 4,43%. Η αξία των συναλλαγών διαµορφώθηκε στα 92,26 εκατ. εκ των οποίων 0,75 εκατ. αποτελούσαν

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜΟΣ.Μ.Α.Ε: 10920/06/Β/86/40 Έδρα: ΒΙ.ΠΕ Σταυροχωρίου Κιλκίς ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙΟ ΟΥ από 01 Ιανουαρίου 2007 έως 31 Μαρτίου 2007

ΑΡΙΘΜΟΣ.Μ.Α.Ε: 10920/06/Β/86/40 Έδρα: ΒΙ.ΠΕ Σταυροχωρίου Κιλκίς ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙΟ ΟΥ από 01 Ιανουαρίου 2007 έως 31 Μαρτίου 2007 ΚΛΕΜΑΝ ΕΛΛΑΣ - KLEEMANN HELLAS - A.B.E.E. ΑΡΙΘΜΟΣ.Μ.Α.Ε: 10920/06/Β/86/40 Έδρα: ΒΙ.ΠΕ Σταυροχωρίου Κιλκίς ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙΟ ΟΥ από 01 Ιανουαρίου 2007 έως 31 Μαρτίου 2007 Σύµφωνα µε την Απόφαση

Διαβάστε περισσότερα

Βασικά Οικονομικά Μεγέθη Ομίλου J&P-ΑΒΑΞ. Εννεάμηνο & 3 ο Τρίμηνο 2008

Βασικά Οικονομικά Μεγέθη Ομίλου J&P-ΑΒΑΞ. Εννεάμηνο & 3 ο Τρίμηνο 2008 Βασικά Οικονομικά Μεγέθη Ομίλου J&P-ΑΒΑΞ Εννεάμηνο & 3 ο Τρίμηνο 2008 σύμφωνα με τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα (IAS) και τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης (IFRS) Σημαντικές Εξελίξεις & Επισημάνσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΝ ΥΣΕΩΝ

ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΝ ΥΣΕΩΝ EVEREST ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΝ ΥΣΕΩΝ Εξαµηνιαία Οικονοµική Έκθεση για την περίοδο από 1η Ιουλίου 2007 έως 31η εκεµβρίου 2007 (Τα ποσά είναι εκπεφρασµένα σε χιλιάδες ευρώ, εκτός εάν αναφέρεται

Διαβάστε περισσότερα

Εικόνα Αγοράς. Γενικός είκτης ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 21/11/2012

Εικόνα Αγοράς. Γενικός είκτης ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 21/11/2012 Γενικός είκτης Εικόνα Αγοράς Σχεδόν αµετάβλητο το Χ.Α. παρά την πτώση του τραπεζικού δείκτη (-2,37%). Ο Γενικός είκτης έκλεισε στις 821,23 µονάδες σηµειώνοντας κέρδη 0,04%. Η αξία των συναλλαγών διαµορφώθηκε

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομικά Αποτελέσματα Ομίλου J&P-ΑΒΑΞ 2014

Οικονομικά Αποτελέσματα Ομίλου J&P-ΑΒΑΞ 2014 Ετήσια Ενημέρωση Αναλυτών σύμφωνα με το άρθρο 4.1.4.3.2 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών Οικονομικά Αποτελέσματα Ομίλου J&P-ΑΒΑΞ σύμφωνα με τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα (IAS) και τα Διεθνή Πρότυπα

Διαβάστε περισσότερα

Εικόνα Αγοράς. Γενικός είκτης ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 30/11/2015

Εικόνα Αγοράς. Γενικός είκτης ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 30/11/2015 Γενικός είκτης Εικόνα Αγοράς Άνοδος στο Χ.Α. Ο Γενικός είκτης έκλεισε στις 649,79 µονάδες, σηµειώνοντας κέρδη 1,09%. Η αξία των συναλλαγών διαµορφώθηκε στα 26,58 εκατ. εκ των οποίων 1,24 εκατ. αποτελούσαν

Διαβάστε περισσότερα

Εικόνα Αγοράς. Γενικός είκτης ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 6/10/2015

Εικόνα Αγοράς. Γενικός είκτης ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 6/10/2015 Γενικός είκτης Εικόνα Αγοράς Άνοδος στο Χ.Α. Ο Γενικός είκτης έκλεισε στις 667,09 µονάδες, σηµειώνοντας κέρδη 4,07%. Η αξία των συναλλαγών διαµορφώθηκε στα 32,37 εκατ. εκ των οποίων 3,47 εκατ. αποτελούσαν

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 21/11/2014

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 21/11/2014 Γενικός είκτης Εικόνα Αγοράς Κέρδη στο Χ.Α. Ο Γενικός είκτης έκλεισε στις 959,85 µονάδες, σηµειώνοντας άνοδο 0,54%. Η αξία των συναλλαγών διαµορφώθηκε στα 75,38 εκατ. εκ των οποίων 5,32 αποτελούσαν πακέτα.

Διαβάστε περισσότερα

Για τους σκοπούς του άρθρου 38, 4 των Κανόνων Λειτουργίας Εναλλακτικής Αγοράς (ΕΝ.Α.)

Για τους σκοπούς του άρθρου 38, 4 των Κανόνων Λειτουργίας Εναλλακτικής Αγοράς (ΕΝ.Α.) Για τους σκοπούς του άρθρου 38, 4 των Κανόνων Λειτουργίας Εναλλακτικής Αγοράς (ΕΝ.Α.) » Η Euroxx Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ. αποτελεί εταιρική προέκταση της Euroxx Finance A.E., η οποία λειτουργεί με επιτυχία

Διαβάστε περισσότερα

Εικόνα Αγοράς. Γενικός είκτης ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 9/11/2012

Εικόνα Αγοράς. Γενικός είκτης ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 9/11/2012 Γενικός είκτης Εικόνα Αγοράς Βαριές απώλειες για το Χ.Α. στον απόηχο της πολιτικής αβεβαιότητας. Ο Γενικός είκτης έκλεισε στις 794,67 µονάδες σηµειώνοντας απώλειες 3,77%. Η αξία των συναλλαγών διαµορφώθηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ Από τους Υπεύθυνους Επενδυτικών Σχέσεων των Εισηγμένων Εταιριών (IROs) προς τους Αναλυτές Νικόλαος Ηρ. Γεωργιάδης Valuation & Research Specialists - V R S Investment Research

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ 31/8/2016

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ 31/8/2016 Γενικός Δείκτης Εικόνα Αγοράς Άνοδος στο Χ.Α. Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε στις 564,37 μονάδες, σημειώνοντας κέρδη 0,48%. Η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 24,67 εκατ. εκ των οποίων 0,93 εκατ. αποτελούσαν

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 19/3/2015

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 19/3/2015 Γενικός είκτης Εικόνα Αγοράς Απώλειες στο Χ.Α. Ο Γενικός είκτης έκλεισε στις 737,96 µονάδες, σηµειώνοντας πτώση 4,13%. Η αξία των συναλλαγών διαµορφώθηκε στα 96,59 εκατ. εκ των οποίων 3,92 αποτελούσαν

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 2/2/2015

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 2/2/2015 Γενικός είκτης Εικόνα Αγοράς Απώλειες στο Χ.Α. Ο Γενικός είκτης έκλεισε στις 721,93 µονάδες, σηµειώνοντας πτώση 1,59%. Η αξία των συναλλαγών διαµορφώθηκε στα 144,92 εκατ. εκ των οποίων 21,52 αποτελούσαν

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσµατα 1 ου Εξαµήνου 2015 31/8/2015

Αποτελέσµατα 1 ου Εξαµήνου 2015 31/8/2015 Αποτελέσµατα 1 ου Εξαµήνου 2015 31/8/2015 Σύνοψη εξελίξεων και οικονοµικών µεγεθών για το 1 ο Εξάµηνο 2015 Παρατηρείται αυξηµένη αβεβαιότητα σε οικονοµικό και πολιτικό επίπεδο που επηρέασαν αρνητικά τα

Διαβάστε περισσότερα

Βασικά Οικονομικά Μεγέθη Ομίλου J&P-ΑΒΑΞ. Δωδεκάμηνο & 4 ο Τρίμηνο 2008

Βασικά Οικονομικά Μεγέθη Ομίλου J&P-ΑΒΑΞ. Δωδεκάμηνο & 4 ο Τρίμηνο 2008 Βασικά Οικονομικά Μεγέθη Ομίλου J&P-ΑΒΑΞ Δωδεκάμηνο & 4 ο Τρίμηνο σύμφωνα με τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα (IAS) και τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης (IFRS) Σημαντικές Εξελίξεις & Επισημάνσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 30/3/2015

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 30/3/2015 Γενικός είκτης Εικόνα Αγοράς Άνοδος στο Χ.Α. Ο Γενικός είκτης έκλεισε στις 768,67 µονάδες, σηµειώνοντας κέρδη 0,50%. Η αξία των συναλλαγών διαµορφώθηκε στα 91,96 εκατ. εκ των οποίων 7,50 αποτελούσαν πακέτα.

Διαβάστε περισσότερα

Κατόπιν των ανωτέρω, ο πρόεδρος προτείνει την έγκριση των Οικονοµικών Καταστάσεων της 31/12/2008 και των αποτελεσµάτων της χρήσης αυτής.

Κατόπιν των ανωτέρω, ο πρόεδρος προτείνει την έγκριση των Οικονοµικών Καταστάσεων της 31/12/2008 και των αποτελεσµάτων της χρήσης αυτής. -ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ «ΚΥΠΡΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΜΟΙΒΑΙΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ» ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΗΣ 10ης ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2008

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 20/11/2014

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 20/11/2014 Γενικός είκτης Εικόνα Αγοράς Κέρδη στο Χ.Α. Ο Γενικός είκτης έκλεισε στις 954,69 µονάδες, σηµειώνοντας άνοδο 4,20%. Η αξία των συναλλαγών διαµορφώθηκε στα 91,90 εκατ. εκ των οποίων 4,39 αποτελούσαν πακέτα.

Διαβάστε περισσότερα

EBITDA. Πωλήσεις. Κέρδη προ φόρων. Κέρδη μετά από φόρους 25,8 23,5 17,1 14,8 10,9 13,3 22,3 16,1 14,3 19,4 10,3 6,4 4,7 2,6 13,1 8,9 5,1 7,6

EBITDA. Πωλήσεις. Κέρδη προ φόρων. Κέρδη μετά από φόρους 25,8 23,5 17,1 14,8 10,9 13,3 22,3 16,1 14,3 19,4 10,3 6,4 4,7 2,6 13,1 8,9 5,1 7,6 Αποτελέσματα χρήσης 1.1 31.12.214 Πωλήσεις EBITDA 45 4 35 3 25 2 39 358 312 287 283 298 3 25 2 15 14,8 1,9 13,3 17,1 23,5 25,8 15 1 1 5 5 29 21 211 212 (*) 213 214 29 21 211 212 (*) 213 214 25 2 15 1 5

Διαβάστε περισσότερα

Κατόπιν των ανωτέρω, ο πρόεδρος προτείνει την έγκριση των Οικονοµικών Καταστάσεων της 31/12/2009 και των αποτελεσµάτων της χρήσης αυτής.

Κατόπιν των ανωτέρω, ο πρόεδρος προτείνει την έγκριση των Οικονοµικών Καταστάσεων της 31/12/2009 και των αποτελεσµάτων της χρήσης αυτής. -ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ «ΚΥΠΡΟΥ ASSET MANAGEMENT ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΜΟΙΒΑΙΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ» ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΗΣ 11ης ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 3/3/2015

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 3/3/2015 Γενικός είκτης Εικόνα Αγοράς Απώλειες στο Χ.Α. Ο Γενικός είκτης έκλεισε στις 858,95 µονάδες, σηµειώνοντας πτώση 2,45%. Η αξία των συναλλαγών διαµορφώθηκε στα 84,15 εκατ. εκ των οποίων 10,50 αποτελούσαν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΜΙΛΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΜΙΛΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΜΙΛΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Σύγχρονο Λογιστήριο Οργάνωση με κατανομή ρόλων και αρμοδιοτήτων Μηχανογράφηση ERP MIS Έμπειρα στελέχη με πολύπλευρες γνώσεις (ΕΓΛΣ-ΔΛΠ- ΔΠΧΠ - φορολογία)

Διαβάστε περισσότερα

ΚΡΙ- ΚΡΙ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ Q1:2007. 18 Μαΐου 2007. Τιµή (17/5/2007) 4,60 Γ ΧΑ (17/5/2007) 4.864,66. Κλάδος: Τρόφιµα & Ποτά

ΚΡΙ- ΚΡΙ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ Q1:2007. 18 Μαΐου 2007. Τιµή (17/5/2007) 4,60 Γ ΧΑ (17/5/2007) 4.864,66. Κλάδος: Τρόφιµα & Ποτά Βλέπετε τελευταία σελίδα για γνωστοποιήσεις ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ Q1:2007 Καραγεώργη Σερβίας 4, 105 62, Σύνταγµα Τηλ: 210 32 74 000, Fax: 210 32 74 009 e-mail: info@praxis.com.gr ΚΡΙ-ΚΡΙ Τιµή (17/5/2007)

Διαβάστε περισσότερα

Βασικά Οικονομικά Μεγέθη Ομίλου J&P-ΑΒΑΞ. Εννεάμηνο & 3 ο Τρίμηνο 2014

Βασικά Οικονομικά Μεγέθη Ομίλου J&P-ΑΒΑΞ. Εννεάμηνο & 3 ο Τρίμηνο 2014 Βασικά Οικονομικά Μεγέθη Ομίλου J&P-ΑΒΑΞ Εννεάμηνο & 3 ο Τρίμηνο 2014 σύμφωνα με τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα (IAS) και τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης (IFRS) Σχολιασμός Αποτελεσμάτων

Διαβάστε περισσότερα

Εικόνα Αγοράς. Γενικός είκτης ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 11/3/2016

Εικόνα Αγοράς. Γενικός είκτης ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 11/3/2016 Γενικός είκτης Εικόνα Αγοράς Άνοδος στο Χ.Α. Ο Γενικός είκτης έκλεισε στις 564,12 µονάδες, σηµειώνοντας κέρδη 2,09%. Η αξία των συναλλαγών διαµορφώθηκε στα 80,27 εκατ. εκ των οποίων 2,25 εκατ. αποτελούσαν

Διαβάστε περισσότερα

Εικόνα Αγοράς. Γενικός είκτης ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 8/10/2015

Εικόνα Αγοράς. Γενικός είκτης ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 8/10/2015 Γενικός είκτης Εικόνα Αγοράς Άνοδος στο Χ.Α. Ο Γενικός είκτης έκλεισε στις 680,10 µονάδες, σηµειώνοντας κέρδη 1,40%. Η αξία των συναλλαγών διαµορφώθηκε στα 61,63 εκατ. εκ των οποίων 25,33 εκατ. αποτελούσαν

Διαβάστε περισσότερα

Ισολογισμός Ομίλου J&P-ΑΒΑΞ 2008

Ισολογισμός Ομίλου J&P-ΑΒΑΞ 2008 Ετήσια Ενημέρωση Αναλυτών σύμφωνα με το άρθρο 4.1.4.3.2 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών Ισολογισμός Ομίλου J&P-ΑΒΑΞ σύμφωνα με τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα (IAS) και τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής

Διαβάστε περισσότερα

Εικόνα Αγοράς. Γενικός είκτης ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 14/12/2015

Εικόνα Αγοράς. Γενικός είκτης ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 14/12/2015 Γενικός είκτης Εικόνα Αγοράς Άνοδος στο Χ.Α. Ο Γενικός είκτης έκλεισε στις 578,30 µονάδες, σηµειώνοντας κέρδη 0,31%. Η αξία των συναλλαγών διαµορφώθηκε στα 163,02 εκατ. εκ των οποίων 19,49 εκατ. αποτελούσαν

Διαβάστε περισσότερα

Εικόνα Αγοράς. Γενικός είκτης ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 10/2/2014

Εικόνα Αγοράς. Γενικός είκτης ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 10/2/2014 Γενικός είκτης Εικόνα Αγοράς Μικρή άνοδος για το Χ.Α. Ο Γενικός είκτης έκλεισε στις 1.254,75 µονάδες, σηµειώνοντας κέρδη 0,37%. Η αξία των συναλλαγών διαµορφώθηκε στα 93,66 εκατ. εκ των οποίων 8,64 αποτελούσαν

Διαβάστε περισσότερα

Γενικός Δείκτης. Εικόνα Αγοράς ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ 28/11/2017

Γενικός Δείκτης. Εικόνα Αγοράς ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ 28/11/2017 Γενικός Δείκτης Εικόνα Αγοράς Άνοδος στο Χ.Α. Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε στις 724,39 μονάδες, σημειώνοντας κέρδη 0,17%. Η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 28,86 εκατ. εκ των οποίων 4,11 εκατ. αποτελούσαν

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ 3/10/2016

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ 3/10/2016 Γενικός Δείκτης Εικόνα Αγοράς Πτώση στο Χ.Α. Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε στις 565,53 μονάδες, σημειώνοντας απώλειες 0,48%. Η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 37,51 εκατ. εκ των οποίων 2,60 εκατ. αποτελούσαν

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσµατα 9M /11/2015

Αποτελέσµατα 9M /11/2015 Αποτελέσµατα 9M 2015 30/11/2015 Σύνοψη εξελίξεων και οικονοµικών µεγεθών για το Εννεάµηνο 2015 Τα αποτελέσµατα του Οµίλου στο 9Μ2015 έχουν επηρεαστεί αρνητικά από την αυξηµένη οικονοµική κρίση - ο κύκλος

Διαβάστε περισσότερα

Εικόνα Αγοράς. Γενικός Δείκτης ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ 8/9/2016

Εικόνα Αγοράς. Γενικός Δείκτης ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ 8/9/2016 Γενικός Δείκτης Εικόνα Αγοράς Πτώση στο Χ.Α. Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε στις 575,06 μονάδες, σημειώνοντας απώλειες 0,59%. Η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 25,53 εκατ. εκ των οποίων 1,30 εκατ. αποτελούσαν

Διαβάστε περισσότερα

Σύμφωνα με την Απόφαση 4/507/ του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς

Σύμφωνα με την Απόφαση 4/507/ του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ΚΛΕΜΑΝ ΕΛΛΑΣ - KLEEMANN HELLAS - A.B.E.E. ΑΡΙΘΜΟΣ.Μ.Α.Ε: 10920/06/Β/86/40 Έδρα: ΒΙ.ΠΕ Σταυροχωρίου Κιλκίς ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ από 1 Ιανουαρίου 2012 έως 31 Μαρτίου 2012 Σύμφωνα με την Απόφαση

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσµατα 1 ου Εξαµήνου /8/2014

Αποτελέσµατα 1 ου Εξαµήνου /8/2014 Αποτελέσµατα 1 ου Εξαµήνου 2014 29/8/2014 Σύνοψη εξελίξεων και οικονοµικών µεγεθών για το 6Μ2014 Τα ενοποιηµένα έσοδα ανήλθαν σε 650,4 εκατ., (αύξηση 13,7% έναντι του 6Μ 2013) Τα λειτουργικά κέρδη ΕΒΙΤ

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσµατα 1 ου Τριµήνου /5/2015

Αποτελέσµατα 1 ου Τριµήνου /5/2015 Αποτελέσµατα 1 ου Τριµήνου 2015 29/5/2015 Σύνοψη εξελίξεων και οικονοµικών µεγεθών για το 1 ο Τρίµηνο 2015 Ο κύκλος εργασιών του οµίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ, αυξήθηκε κατά 29,2% σε 377,9 εκατ. (έναντι 292,5 το 3Μ

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 25/2/2015

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 25/2/2015 Γενικός είκτης Εικόνα Αγοράς Μεγάλη άνοδος στο Χ.Α. Ο Γενικός είκτης έκλεισε στις 937,96 µονάδες, σηµειώνοντας κέρδη 9,81%. Η αξία των συναλλαγών διαµορφώθηκε στα 253,09 εκατ. εκ των οποίων 12,28 αποτελούσαν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ για την τριµηνιαία περίοδο από 1 Ιανουαρίου έως 31 Μαρτίου 2007 Οι συνηµµένες Συνοπτικές Ενδιάµεσες Καταστάσεις έχουν δηµοσιοποιηθεί µε την ανάρτησή τους στο διαδίκτυο,

Διαβάστε περισσότερα

Αποτίμηση Επιχειρήσεων

Αποτίμηση Επιχειρήσεων Αποτίμηση Επιχειρήσεων 08.04.2019 Μέθοδος Προεξόφλησης Ταμειακών Ροών Παραδοχές Πρέπει να λαμβάνονται υπόψη όχι μόνο τα πάγια περιουσιακά στοιχεία αλλά και οι παραγωγικοί συντελεστές Η επιχείρηση αξίζει

Διαβάστε περισσότερα

Εικόνα Αγοράς. Γενικός Δείκτης ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ 2/10/2018

Εικόνα Αγοράς. Γενικός Δείκτης ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ 2/10/2018 Γενικός Δείκτης Εικόνα Αγοράς Πτώση στο Χ.Α. Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε στις 691,30 μονάδες, σημειώνοντας απώλειες 0,06%. Η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 28,69 εκατ. εκ των οποίων 6,31 εκατ. αποτελούσαν

Διαβάστε περισσότερα

ΙΙ. ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΤΗΣ Α/ Ο ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Το Ενεργητικό (και Παθητικό)

ΙΙ. ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΤΗΣ Α/ Ο ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Το Ενεργητικό (και Παθητικό) EΚΘΕΣΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ «ΕΣ ΣΙ ΕΪ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε.» ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ 2009 Κύριοι Μέτοχοι, Σας

Διαβάστε περισσότερα

Βασικά Οικονομικά Μεγέθη Ομίλου J&P-ΑΒΑΞ

Βασικά Οικονομικά Μεγέθη Ομίλου J&P-ΑΒΑΞ Βασικά Οικονομικά Μεγέθη Ομίλου J&P-ΑΒΑΞ 1 ο Εξάμηνο & 2 ο Τρίμηνο 2009 σύμφωνα με τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα (IAS) και τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης (IFRS) Αποτελέσματα Ομίλου 1 ο

Διαβάστε περισσότερα

ALPHA BANK. Αποτελέσµατα Α τριµήνου 2005. Αθήνα, 29 Ιουνίου 2005

ALPHA BANK. Αποτελέσµατα Α τριµήνου 2005. Αθήνα, 29 Ιουνίου 2005 ALPHA BANK Αποτελέσµατα Α τριµήνου Αθήνα, 29 Ιουνίου Το Χρηµατοοικονοµικό Περιβάλλον Ικανοποιητικό χρηµατοοικονοµικό περιβάλλον Αµετάβλητα βραχυπρόθεσµα επιτόκια Υψηλοί ρυθµοί πιστωτικής επέκτασης Ταχεία

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ Α.Ε. ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Α ΤΡΙΜΗΝΟΥ 2005

ΑΡΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ Α.Ε. ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Α ΤΡΙΜΗΝΟΥ 2005 Α Ρ Τ Ο Β Ι Ο Μ Η Χ Α Ν Ι Α Κ Α Ρ Α Μ Ο Λ Ε Γ Κ Ο Σ Ανώνυµη Παραγωγής & Εµπορίας Ειδών Αρτοποιϊας & Ζαχαροπλαστικής Αριθµός Μητρώου Ανωνύµων Εταιρειών: 20474/06/Β/89/42 Θ έ σ η Τ ζ ή µ α, Κ ο ρ ω π ί Α

Διαβάστε περισσότερα

Εικόνα Αγοράς. Γενικός είκτης ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 7/8/2015

Εικόνα Αγοράς. Γενικός είκτης ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 7/8/2015 Γενικός είκτης Εικόνα Αγοράς Κέρδη στο Χ.Α. Ο Γενικός είκτης έκλεισε στις 666,68 µονάδες, σηµειώνοντας άνοδο 3,65%. Η αξία των συναλλαγών διαµορφώθηκε στα 74,06 εκατ. εκ των οποίων 5,49 εκατ. αποτελούσαν

Διαβάστε περισσότερα

Γενικός Δείκτης. Εικόνα Αγοράς ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ 29/9/2017

Γενικός Δείκτης. Εικόνα Αγοράς ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ 29/9/2017 Γενικός Δείκτης Εικόνα Αγοράς Άνοδος στο Χ.Α. Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε στις 754,76 μονάδες, σημειώνοντας κέρδη 2,46%. Η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 95,58 εκατ. εκ των οποίων 2,61 εκατ. αποτελούσαν

Διαβάστε περισσότερα

2. ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕΝΕΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ Οι ακολουθούµενες λογιστικές αρχές που εφαρµόστηκαν κατά τη σύνταξη των οικονοµικών καταστάσεων της 31/12/2

2. ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕΝΕΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ Οι ακολουθούµενες λογιστικές αρχές που εφαρµόστηκαν κατά τη σύνταξη των οικονοµικών καταστάσεων της 31/12/2 ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ «ΚΥΠΡΟΥ ASSET MANAGEMENT Α.Ε..Α.Κ» ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΗΣ 12ης ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010 31 ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010 Κύριοι

Διαβάστε περισσότερα

SARANTIS Ενοποιηµένα Οικονοµικά Αποτελέσµατα Η1 2009

SARANTIS Ενοποιηµένα Οικονοµικά Αποτελέσµατα Η1 2009 SARANTIS Ενοποιηµένα Οικονοµικά Αποτελέσµατα Η1 2009 Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2009 Βασικά Σηµεία : Η1 2009 Βελτίωση των οικονοµικών αποτελεσµάτων του Οµίλου Sarantis στο Β τρίµηνο του 2009 σε σύγκριση µε

Διαβάστε περισσότερα

Γενικός Δείκτης. Εικόνα Αγοράς ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ 10/11/2017

Γενικός Δείκτης. Εικόνα Αγοράς ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ 10/11/2017 Γενικός Δείκτης Εικόνα Αγοράς Πτώση στο Χ.Α. Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε στις 741,13 μονάδες, σημειώνοντας απώλειες 0,11%. Η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 44,99 εκατ. εκ των οποίων 0,74 εκατ. αποτελούσαν

Διαβάστε περισσότερα

Εικόνα Αγοράς. Γενικός είκτης ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 30/10/2015

Εικόνα Αγοράς. Γενικός είκτης ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 30/10/2015 Γενικός είκτης Εικόνα Αγοράς Πτώση στο Χ.Α. Ο Γενικός είκτης έκλεισε στις 715,77 µονάδες, σηµειώνοντας απώλειες 1,60%. Η αξία των συναλλαγών διαµορφώθηκε στα 43,11 εκατ. εκ των οποίων 1,71 εκατ. αποτελούσαν

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσµατα Εννιαµήνου /11/2014

Αποτελέσµατα Εννιαµήνου /11/2014 Αποτελέσµατα Εννιαµήνου 214 28/11/214 Σύνοψη εξελίξεων και οικονοµικών µεγεθών για το 9Μ214 Η υλοποίηση του κατασκευαστικού ανεκτέλεστου επιταχύνθηκε στο 3 ο τρίµηνο οδηγώντας σε αυξηµένο κύκλο εργασιών

Διαβάστε περισσότερα

Π ρ ω ι ν ό Ε ν η µ ε ρ ω τ ι κ ό ε λ τ ί ο

Π ρ ω ι ν ό Ε ν η µ ε ρ ω τ ι κ ό ε λ τ ί ο 1 0 / 0 1 / 0 8 Π Ρ ΩΙΝΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙ ΚΟ ΕΛΤΙΟ Σχόλιο Αγοράς Αναµένουµε ότι η αγορά θα δοκιµάσει να αντιδράσει από τις χθεσινές απώλειες σήµερα, βοηθούµενη και από τα σηµαντικά χθεσινά κέρδη στις αγορές των

Διαβάστε περισσότερα

Εικόνα Αγοράς. Γενικός είκτης ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 18/5/2016

Εικόνα Αγοράς. Γενικός είκτης ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 18/5/2016 Γενικός είκτης Εικόνα Αγοράς Άνοδος στο Χ.Α. Ο Γενικός είκτης έκλεισε στις 626,37 µονάδες, σηµειώνοντας κέρδη 0,95%. Η αξία των συναλλαγών διαµορφώθηκε στα 104,60 εκατ. εκ των οποίων 27,27 εκατ. αποτελούσαν

Διαβάστε περισσότερα

Business Plan. Ένα επιχειρηµατικό πρόγραµµα περιλαµβάνει απαραίτητα τις ακόλουθες ενότητες:

Business Plan. Ένα επιχειρηµατικό πρόγραµµα περιλαµβάνει απαραίτητα τις ακόλουθες ενότητες: Business Plan Το επιχειρηµατικό πλάνο αποτελεί το πρώτο και µερικές φορές το µοναδικό έγγαφο κείµενο που παρουσιάζει ολοκληρωµένα την επενδυτική πρόταση, γι' αυτό πρέπει να είναι ρεαλιστικό και εφικτό,

Διαβάστε περισσότερα

Εικόνα Αγοράς. Γενικός Δείκτης ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ 1/6/2017

Εικόνα Αγοράς. Γενικός Δείκτης ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ 1/6/2017 Γενικός Δείκτης Εικόνα Αγοράς Πτώση στο Χ.Α. Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε στις 775,24 μονάδες, σημειώνοντας απώλειες 0,10%. Η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 180,46 εκατ. εκ των οποίων 7,75 εκατ. αποτελούσαν

Διαβάστε περισσότερα

Πωλήσεις EBITDA. Κέρδη προ φόρων 18. Κέρδη μετά από φόρους 25,8 12,4 10,1 10,7 9,5 5,3 2,7 22,3 16,1 9,3 6,6 6,7 4,5 7,3 6,1 1,3 0,5 4,9 3,9 0,8 0,2

Πωλήσεις EBITDA. Κέρδη προ φόρων 18. Κέρδη μετά από φόρους 25,8 12,4 10,1 10,7 9,5 5,3 2,7 22,3 16,1 9,3 6,6 6,7 4,5 7,3 6,1 1,3 0,5 4,9 3,9 0,8 0,2 Αποτελέσματα περιόδου 1.1-3.6.19 Πωλήσεις EBITDA 35 3 298 272 283 286 39 3 25 25,8 25 15 137 138 15 12,4,1,7 9,5 5 5 2,7 5,3 14 15 16 17 18 6M 18 6M 19 14 15 16 17 18 6M 18 6M 19 25 22,3 Κέρδη προ φόρων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ELGEKA FERFELIS ROMANIA SRL Για τη χρήση που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2007

ΕΤΗΣΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ELGEKA FERFELIS ROMANIA SRL Για τη χρήση που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2007 ΕΤΗΣΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ELGEKA FERFELIS ROMANIA SRL 1/1-31/12/2007 1/1-31/12/2006 Πωλήσεις 57.187.149,00 53.558.445,00 Κόστος πωληθέντων (47.391.060,00) (43.824.420,00) Μικτό κέρδος

Διαβάστε περισσότερα

Γενικός Δείκτης. Εικόνα Αγοράς ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ 11/4/2017

Γενικός Δείκτης. Εικόνα Αγοράς ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ 11/4/2017 Γενικός Δείκτης Εικόνα Αγοράς Άνοδος στο Χ.Α. Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε στις 681,46 μονάδες, σημειώνοντας κέρδη 0,06%. Η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 37,50 εκατ. εκ των οποίων 4,68 εκατ. αποτελούσαν

Διαβάστε περισσότερα

Γενικός Δείκτης. Εικόνα Αγοράς ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ 1/12/2017

Γενικός Δείκτης. Εικόνα Αγοράς ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ 1/12/2017 Γενικός Δείκτης Εικόνα Αγοράς Άνοδος στο Χ.Α. Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε στις 740,20 μονάδες, σημειώνοντας κέρδη 0,26%. Η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 92,51 εκατ. εκ των οποίων 4,54 εκατ. αποτελούσαν

Διαβάστε περισσότερα

Βασικά Οικονομικά Μεγέθη Ομίλου J&P-ΑΒΑΞ. Εννιάμηνο & 3 ο Τρίμηνο 2010

Βασικά Οικονομικά Μεγέθη Ομίλου J&P-ΑΒΑΞ. Εννιάμηνο & 3 ο Τρίμηνο 2010 Βασικά Οικονομικά Μεγέθη Ομίλου J&P-ΑΒΑΞ Εννιάμηνο & 3 ο Τρίμηνο 2010 σύμφωνα με τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα (IAS) και τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης (IFRS) Αποτελέσματα Ομίλου Εννιάμηνο

Διαβάστε περισσότερα

Ενδιάµεσες Οικονοµικές Καταστάσεις. σύµφωνα µε τα ιεθνή Πρότυπα Χρηµατοοικονοµικής. Πληροφόρησης

Ενδιάµεσες Οικονοµικές Καταστάσεις. σύµφωνα µε τα ιεθνή Πρότυπα Χρηµατοοικονοµικής. Πληροφόρησης ΙΛΥ Α ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΑΕ Ενδιάµεσες Οικονοµικές Καταστάσεις Περιόδου 1 ης Ιανουαρίου 2007 έως 30 ης Σεπτεµβρίου 2007 σύµφωνα µε τα ιεθνή Πρότυπα Χρηµατοοικονοµικής Πληροφόρησης Βεβαιώνεται ότι οι συνηµµένες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ SC GATEDOOR HOLDINGS COM SRL Για τη χρήση που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2007

ΕΤΗΣΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ SC GATEDOOR HOLDINGS COM SRL Για τη χρήση που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2007 ΕΤΗΣΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ SC GATEDOOR HOLDINGS COM SRL 1/1-31/12/2007 1/1-31/12/2006 Πωλήσεις 539.478,00 127.613,00 Κόστος πωληθέντων (468.970,00) (241.979,70) Μικτό κέρδος 70.508,00

Διαβάστε περισσότερα

EBITDA. Πωλήσεις. Κέρδη προ φόρων. Κέρδη μετά από φόρους 14,3 23,5 17,1 16,1 14,8 13,3 10,9 13,3 19,4 10,3 8,7 6,4 4,7 2,6 9,7 13,1 8,9 5,1 10,7 13,4

EBITDA. Πωλήσεις. Κέρδη προ φόρων. Κέρδη μετά από φόρους 14,3 23,5 17,1 16,1 14,8 13,3 10,9 13,3 19,4 10,3 8,7 6,4 4,7 2,6 9,7 13,1 8,9 5,1 10,7 13,4 Αποτελέσματα χρήσης 1.1-3.9.214 45 4 35 3 25 2 15 39 358 312 Πωλήσεις 287 283 198 213 25 2 15 1 14,8 EBITDA 23,5 17,1 1,9 13,3 13,3 16,1 1 5 5 29 21 211 212 (*) 213 9M 213 9M 214 29 21 211 212 (*) 213

Διαβάστε περισσότερα