Alpha Polis. Ο κόσμος της Generation Alpha! Ένα θεματικό δια-δραστικό πάρκο για παιδιά & νέους στο Ζάππειο. Ιανουάριος 2010 v. 2.2.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Alpha Polis. Ο κόσμος της Generation Alpha! Ένα θεματικό δια-δραστικό πάρκο για παιδιά & νέους στο Ζάππειο. Ιανουάριος 2010 v. 2.2."

Transcript

1 Alpha Polis Ο κόσμος της Generation Alpha! Ένα θεματικό δια-δραστικό πάρκο για παιδιά & νέους στο Ζάππειο Ιανουάριος 2010 v H πνευματική ιδιοκτησία του παρόντος (προσέγγιση, ονομασίες, περιγραφές, σχέδια κλπ), αλλά και συνολικά της ιδέας, ανήκει στην Α2Κ και δεν επιτρέπεται οποιαδήποτε χρήση, χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια της Α2Κ

2 Εισαγωγή

3 Ο κόσμος αλλάζει! Και μεταλλάσσεται!...

4 WEB - > WEB 2.0

5 CSR - > CSR 2.0

6 Αλλά οι αλλαγές σηματοδοτούν και μία αλλαγή (και μετάλλαξη) πολύ ευρύτερη και μεγαλύτερη!

7 Humanity -> HUMANITY 2.0!

8 HUMANITY 2.0! Generation ALPHA Μία νέα παγκόσμια γενιά γεννιέται στον πλανήτη! Ορίζεται από την Α2Κ, ως «Generation Alpha»! Είναι η γενιά που θα ενσαρκώσει τη μετάλλαξη της Ανθρωπότητας σε κάτι μεγαλύτερο, ευγενέστερο, καλύτερο! Για πρώτη φορά, μία καινοτόμα εγκατάσταση θεματικό πάρκο που αποτελεί ακριβώς το πεδίο δράσης αυτής της νέας παγκόσμιας γενιάς φιλοξενείται στο Ζάππειο Στα πλαίσια του συνεδρίου CEO & CSR Money Conference 2010 από την Ethos Media S.A.. Σε συνεργασία με την Α2Κ.

9 Η Α2Κ για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σχεδιάζει μία πρότυπη εγκατάσταση ως ψυχαγωγικό εκπαιδευτικό πάρκο για παιδιά Έναν χώρο όπου όλα τα brands και οι επιχειρήσεις του σήμερα, οφείλουν να έχουν την (αναθεωρημένη!) θέση τους Η πρώτη υλοποίηση γίνεται Παρασκευή 11 Κυριακή 13 Ιουνίου 2010 στο Ζάππειο στα πλαίσια του συνεδρίου CEO & CSR Money Conference 2010 και σε συνεργασία με την Ethos Media και την ΕΥ ΖΗΝ Το πάρκο απευθύνεται σε παιδιά 5-12, αλλά και σε μεγαλύτερους που συμμετέχουν λειτουργούν ως coaches Βασίζεται στην ιδέα της προσομοίωσης προβολής στο μέλλον του «κόσμου» της Generation Alpha. Της νέας παγκόσμιας γενιάς που θα ενσαρκώσει και θα αποτελέσει τη νέα Ανθρωπότητα (Humanity 2.0) Όχι ως ουτοπικού κατασκευάσματος, αλλά ως πολύ πραγματικού που ξεκινάμε από σήμερα να «Κτίζουμε μαζί» Mιας «πράσινης» κοινωνίας και επιχειρηματικότητας, όπου μέσα από role playing και interactive εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες, η νέα γενιά είναι ο πρωταγωνιστής!

10 Λίγα λόγια για την Α2Κ και την Alpha Polis Η Α2Κ, είναι μία νέα διεθνής ΜΚΟ, για μία νέα παγκόσμια γενιά. Την Generation Alpha που περιλαμβάνει όσες και όσους γεννιούνται τη νέα χιλιετία (μετά το 2000), ήδη περίπου 800 εκατομμύρια στον πλανήτη μέχρι σήμερα! Στόχος και αποστολή της Α2Κ, είναι να εμψυχώσει και να παρακινήσει τη νέα αυτή γενιά, για να επιτύχει έναν Αθλο με κεντρικό μήνυμα «ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΪΣ» - YOU CAN! Και Άθλος για την Α2Κ, είναι να καταφέρουμε σαν ανθρωπότητα, να δημιουργήσουμε πάλι ΑΞΙΑ για όλα τα βασικά «κεφάλαια» του πλανήτη μας - Οικονομικό - Ανθρώπινο - Πολιτισμικό - Πολιτικό - Περιβαλλοντικό Αποτελώντας και ενσαρκώνοντας μία Νέα, Καλύτερη και Ευγενέστερη Ανθρωπότητα (περισσότερα στο H Alpha Polis (ένα από τα projects της Α2Κ), είναι ένα καινοτόμο πάρκο με τη μορφή διαδραστικού παιδικού φεστιβάλ, στο οποίο τα παιδιά και η νέα γενιά μεταφέρονται στην Alpha Polis και κτίζουν από σήμερα τον κόσμο του αύριο, μαθαίνοντας πώς να παράγουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΞΙΑ για όλα τα σημαντικά κεφάλαια του πλανήτη, μέσα από ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες και παιχνίδια στα οποία μετατρέπονται σε επιστήμονες, δημιουργούς, μηχανικούς, εξερευνητές, επιχειρηματίες, οραματιστές ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ! Πραγματική ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ λοιπόν, με κεντρικό μήνυμα το U CAN! Καλύπτονται industries από όλους τους κλασσικούς παραγωγικούς τομείς όπως: Food, Energy, Τelecom, Building, Manufacturing, Media, Financial services (Banks, Insurances), Education, Transportation κλπ

11 Λίγα λόγια για την Ethos Media S.A. Η Ethos Media S.A. είναι μία δυναμική εταιρία media η οποία δραστηριοποιείται στους τομείς χρηματιστηριακών και ασφαλιστικών εκδόσεων καθώς και στη διοργάνωση επιχειρηματικών συνεδρίων. hrima.gr Το μηνιαίο περιοδικό ΧΡΗΜΑ γεννήθηκε το 1988 και αποτελεί ένα χρήσιμο «εργαλείο» για την κατανόηση και την ανάλυση τόσο του οικονομικού περιβάλλοντος όσο και των τάσεων που εκδηλώνονται ή διαφαίνονται και επηρεάζουν τις επενδύσεις. Η εφημερίδα ΧΡΗΜΑ Week κυκλοφορεί από το 2003 σε ηλεκτρονική μορφή και ενημερώνει σε εβδομαδιαία βάση το αναγνωστικό κοινό για τις σημαντικότερες εξελίξεις στον χρηματιστηριακό τομέα. Το 2009 η ETHOS MEDIA S.A. διεύρυνε τις δραστηριότητές της στον κλάδο της ασφαλιστικής αγοράς με την έκδοση του μηνιαίου περιοδικού Insurance World και της ηλεκτρονικής εφημερίδας Insurance Week. Τον Δεκέμβριο του 2009, τέθηκε σε λειτουργία το ασφαλιστικό portal insuranceworld.gr το οποίο φιλοδοξεί να καλύψει το κενό της online πληροφόρησης των επαγγελματιών του ασφαλιστικού κλάδου, αλλά και του γενικότερου κοινού.

12 Τα Money Conferences ξεκίνησαν το 2007 και ήδη συγκαταλέγονται μεταξύ των πλέον καταξιωμένων επιχειρηματικών συνεδρίων στην Ελλάδα. Το 2010, έχουν προγραμματιστεί τα παρακάτω Money Conferences: Pharma Money Conference 2010,18 Μαρτίου, Athenaeum InterContinental REIC Money Conference 2010, Απρίλιος, Athenaeum InterContinental Asset Management Money Conference 2010, Μάιος, Athenaeum InterContinental CEO & CSR Money Conference 2010, 11 Ιουνίου, Ζάππειο Μέγαρο Banking Money Conference 2010, Σεπτέμβριος, Athenaeum InterContinental Insurance Money Conference 2010, Οκτώβριος, Athenaeum InterContinental Credit Risk Money Conference 2010, Νοέμβριος, Athenaeum InterContinental Investment Money Conference 2010, Δεκέμβριος, Athenaeum InterContinental

13 CEO & CSR Money Conference 2010 Για 4 η συνεχόμενη χρονιά τα Money Conferences σε αποκλειστική συνεργασία με την EuroCharity διοργανώνουν το CEO & CSR Money Conference 2010 με θέμα «CSR Η εποχή της εταιρικής Αειφορίας & Υπευθυνότητας». Το φετινό CEO & CSR Money Conference 2010 θα πραγματοποιηθεί στις 11 Ιουνίου 2010, στο Ζάππειο Μέγαρο. Το συνέδριο έχει στόχο να εστιάσει στη μετάβαση από το μοντέλο CSR 1.0 στο μοντέλο CSR 2.0, μια νέα έννοια που εισαγάγει τη διαδραστικότητα στη σχέση επιχείρησης-κοινωνίας. Οι βασικές τοποθετήσεις και τα πάνελ του συνεδρίου θα πραγματευτούν: Τη μετάβαση από το μοντέλο του CSR 1.0 σε εκείνο του CSR 2.0 Το ρόλο των κοινωνικών μέσων (social media) Tο ρόλο της διαφάνειας στο μοντέλο του CSR 2.0 Την ανάπτυξη της κοινωνικής επιχειρηματικότητας Στα πλαίσια του συνεδρίου CEO & CSR Money Conference 2010 θα πραγματοποιηθεί και το Alpha Polis.

14 Alpha Polis: Μεθοδολογία - δομή Στον κόσμο της «Alpha Polis βρίσκεις πολλά από όσα βρίσκεις σε μία πόλη! Εστιατόριο, πλατεία, τηλεοπτικό κανάλι, εργοστάσιο, κατασκευαστική εταιρεία, εταιρεία ενέργειας, καταστήματα μόδας, μουσείο, αεροδρόμιο, πίστα δοκιμών μεταφορικών μέσων και φυσικά την φύση που τα περιβάλλει. Κάθε δραστηριότητα σχετίζεται με Τομέα παραγωγής (industry) Μία βασική ιδέα τάση εξέλιξης αλλά και αλλαγής (σε συνεργασία και με δίκτυο από experts) Έναν ή περισσότερους από τους «Άθλους» της Α2Κ Προσωπική ικανότητα τάση (όχι στενά επάγγελμα) Παραγόμενη ΑΞΙΑ σε ένα (ή περισσότερα από τα πέντε βασικά κεφάλαια του πλανήτη μας) Η νέα γενιά (τα παιδιά), έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο! Δεν τους λέμε εμείς τι να κάνουν, αλλά εκείνα Εισαγάγουμε το πρόβλημα και τους παρέχουμε κάποια εργαλεία. Τη λύση την βρίσκουν εκείνοι Κεντρικό μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε είναι το: U can!

15 Alpha Polis data review Παιδικό φεστιβάλ διαδραστικό θεματικό πάρκο στο Ζάππειο (11-13 Ιουνίου 2010) Πρωτεύον κοινό: Παιδιά 5-12 ετών Οικογένειες Δευτερεύον κοινό Εφηβοι και νέοι Αναμενόμενοι επισκέπτες Περισσότεροι από

16 Ημέρες και ώρες λειτουργίας / Capacities Παρασκευή 11 Ιουνίου: Σάββατο 12 Ιουνίου: Κυριακή 13 Ιουνίου: Την Παρασκευή υπάρχει δυνατότητα έναρξης νωρίτερα για επιλεγμένο κοινό του μεγάλου χορηγού Στο πάρκο περιλαμβάνονται περισσότερα από 25 διαφορετικά attractions / booths / διαδραστικά παιχνίδια και δραστηριότητες Η εκτιμώμενη χωρητικότητα με βάσει τις παραπάνω ώρες και ημέρες λειτουργίας, ανέρχεται σε περίπου έως άτομα ανά ημέρα (εκτιμώμενο σύνολο όπως αναφέρθηκε περίπου άτομα)

17 Δημιουργική προσέγγιση & περιγραφή

18 Ονομασία Ο κόσμος της Generation Alpha O κόσμος στον οποίο πρέπει να ξαναδούμε ξανασκεφτούμε - επανασχεδιάσουμε τα πράγματα από την αρχή Για μία νέα αρχή! Alpha Polis

19 Επικοινωνία Μία πύλη στο μέλλον, ανοίγει! Μπείτε στη μηχανή του χρόνου, μεταμορφωθείτε σε πολίτες του κόσμου και ταξιδέψτε στον κόσμο της Generation Alpha στην Alpha Polis! Το μέρος που μπορείτε να ζήσετε σήμερα, αυτό που μπορείτε να γίνετε αύριο (a place where U can be today, what U can become tomorrow! A citizen of the Earth, an explorer, a scientist, an entrepreneur, an artist, a creator, a developer ) Το μέρος όπου τα παιδιά και η νέα γενιά κτίζουν ήδη από σήμερα τον κόσμο του αύριο Ελάτε λοιπόν να ξεκινήσουμε να κτίζουμε τον κόσμο της Generation Alpha μαζί! Γιατί η Generation Alpha μπορεί! U can!

20 Επικοινωνία (συνέχεια) Ελάτε για να ζήσουν τα παιδιά σας μια μοναδική εμπειρία! Σαν εξερευνητές σκαρφαλώνοντας σε παγόβουνα, διασχίζοντας ποτάμια και πλοηγώντας εξερευνητικά πλοία σε αποστολές προστασίας του περιβάλλοντος Σαν δημιουργοί σχεδιάζοντας και δοκιμάζοντας τα κτίρια ή τα Μέσα Μεταφοράς επόμενης γενιάς Σαν επιστήμονες γεμίζοντας προμήθειες ένα διαστημόπλοιο και μαθαίνοντας τα μυστικά της σωστής διατροφής Σαν τηλεοπτικοί παραγωγοί στη δική τους εκπομπή στο Ucan channel Σαν επιχειρηματίες στο τιμόνι επιχειρήσεων, παίρνοντας αποφάσεις για τον κόσμο και το περιβάλλον και άλλα πολλά! Σαν πολίτες του κόσμου στην πλατεία του κόσμου! Γιατί η νέα γενιά ΜΠΟΡΕΙ!

21 Alpha Polis: Ενδεικτική διάταξη χώρου City area Nature area Είσοδος (από Time Machine) WE Plaza Έξοδος μέσω της «πλατείας του κόσμου» (που δημιουργεί μια συμμετρία με την είσοδο και σε φέρνει σε επαφή πάλι με ανθρώπους διαφορετικούς από αυτούς με τους οποίους μπήκες μαζί

22 Alpha Polis visual

23 Alpha Polis visual

24 Alpha Polis κάτοψη με βασικές διαστάσεις

25 Alpha Polis χωροθέτηση σε σχέση και με το Ζάππειο

26 Βασικά στοιχεία περιγραφή Οι επισκέπτες μπαίνουν από μία ειδική κατασκευή θόλο που λειτουργεί ως η Μηχανή του Χρόνου για να μεταφερθούν στον κόσμο της Generation Alpha, στην Alpha Polis ως πολίτες άλλης εθνικότητας από όλο τον κόσμο Ο κόσμος αυτός αποτελείται από δύο μεγάλες χωρικές ενότητες Η ενότητα CITY προσομοιάζει με μία πόλη που έχει τα βασικά landmarks και λειτουργίες χρήσεις μιας πόλης Η ενότητα NATURE αποτελείται από σκηνικά από διαφορετικά φυσικά περιβάλλοντα (πάγοι, ζούγκλα, θάλασσα, ποτάμια κλπ) Σε κάθε «σταθμό» δίδονται κάποια ειδικά props (π.χ. εξοπλισμός, ή στολές, ή αντικείμενα κλπ) ώστε να μπαίνουν τα παιδιά ενεργά στο ρόλο Στην έξοδο τους συγκεντρώνονται και βγαίνουν από την πλατεία του κόσμου (WE plaza), ως πολίτες του κόσμου με ένα ιδιαίτερο δρώμενο όπου συνειδητοποιούν τη δύναμη του ΕΜΕΙΣ.

27 Alpha Polis: Entrance Time machine

28 Η μηχανή του χρόνου Λειτουργεί ως «εισαγωγή» μέσα από μία multimedia εμπειρία με τη μορφή και λογική Time machine Χωρητικότητας περίπου έως 100 ατόμων και διάρκειας περίπου 10 Σενάριο Η μηχανή του χρόνου μας μεταφέρει σε διάφορες εποχές της ιστορίας της γής, αλλά και της ιστορίας του ανθρώπου, δείχνοντας με απλό τρόπο τις επιπτώσεις από τη στάση μας στον κόσμο (αλλά και σε εμάς) τα τελευταία περίπου 200 χρόνια Η νέα γενιά, η Generation Alpha ΜΠΟΡΕΙ να κάνει τη διαφορά! Βγαίνοντας από τη μηχανή του χρόνου, στην Alpha Polis, δεν σας κρατάνε οι γονείς σας από το χέρι, αλλά οδηγείτε ΕΣΕΙΣ τους γονείς σας και όλους εμάς Αποστολή σας να παράγετε πραγματική ΑΞΙΑ μέσα από τη συμμετοχή σας και τις δραστηριότητες σας στον κόσμο της Alpha Polis! U CAN! Οι επισκέπτες μεταφέρονται με την έξοδο τους σε άλλο τόπο και χρόνο (Alpha Polis), αλλά και σαν πολίτες άλλης χώρας (με καρτελάκια με σημαία και άλλο όνομα)

29 Η μηχανή του χρόνου (εσωτερικό)

30 Ενότητα CITY H ενότητα Πόλης, περιλαμβάνει 15 δραστηριότητες: Σταθμό ενέργειας Εργοτάξιο κατασκευαστική εταιρεία Εργοστάσιο Μουσείο Σχολείο Εστιατόριο - κουζίνα Πίστα δοκιμών / μετρήσεων αυτοκινήτων Αεροπορική εταιρεία Διαστημικό σταθμό Σχεδιαστήριο μόδας Τηλεοπτικό κανάλι Κινηματογραφικό στούντιο Τράπεζα Στάδιο αθλητικό κέντρο Χώρο αποβλήτων Τα παιδιά μετατρέπονται σε δημιουργούς, επιστήμονες, μηχανικούς, αρχιτέκτονες δίνοντας λύσεις σε προβλήματα και παράγοντας αξία μέσα από διασκεδαστικά role playing παιχνίδια και δραστηριότητες Κάθε booth έχει σε ειδική οθόνη «μετρητή» παραγόμενης αξίας για τα 5 Bασικά Κεφάλαια του πλανήτη μας

31 Alpha Polis city area plan

32 Alpha Polis city area plan

33 Προσέγγιση περιεχομένου δραστηριοτήτων Το περιεχόμενο της κάθε δραστηριότητας σε κάθε ενότητα σχεδιάζεται με βάση τις ακόλουθες παραμέτρους 1. Μία υφιστάμενη παγκόσμια τάση (trend) 2. Input από ομάδα ειδικών και συνεργατών της Α2Κ 3. Input από τον «υποστηρικτή» της συγκεκριμένης δραστηριότητας Το περιεχόμενο των δραστηριοτήτων, παρουσιάζεται συνοπτικά σε αυτή τη φάση Η τελική του μορφή (πάντα βασισμένο όμως στο κεντρικό περιεχόμενο και κατευθύνσεις) θα παρουσιασθεί σε αμέσως επόμενη φάση (ενώ μπορεί να γίνει και συνεργασία με τον κάθε υποστηρικτή για τυχόν προσαρμογές)

34 Ενότητα CITY: Δραστηριότητες Σταθμός Πρόβλημα/ερώτημα Δραστηριότητα Visual (indicative) Εργοτάξιο κατασκευαστική εταιρεία Οι σημερινοί μέθοδοι κατασκευής, αρχιτεκτονική, υλικά χρησιμοποιούν πολύτιμους πόρους για κάλυψη αναγκών που ξεπερνάνε κατά πολύ τις πραγματικές! Γίνετε σχεδιαστές αρχιτέκτονες κατασκευαστές και αφού δείτε τι ανάγκες εξυπηρετούν τα κτίρια σε διαφορετικούς τόπους και χρόνους, επανασχεδιάστε και κατασκευάστε τα κτίρια του σήμερα! Εργοστάσιο Η υφιστάμενη φιλοσοφία βασίζεται στο ότι ο σχεδιασμός κάθε προιόντος γίνεται με τη λογική ότι αυτό αργά ή γρήγορα θα καταλήξει στα σκουπίδια. Τι θα γινόταν αν σχεδιάζαμε κάθε προιόν με λογική της αέναης ζωής? Γίνετε μηχανικοί και σχεδιαστές στο ειδικό Tech Lab όπου μπορείτε να «διαλύσετε» διαφορετικά προιόντα και να τα επανασχεδιάσετε για να συνεχίσουν τη ζωή τους χωρίς ποτέ να καταλήξουν στα σκουπίδια Σταθμός Ενέργειας Αν όλοι στον πλανήτη καταναλώναμε ενέργεια ίση με αυτή που καταναλώνουν κάποιοι από εμάς, θα χρειαζόμασταν περισσότερους από 3 πλανήτες! Μπείτε στο κέντρο ελέγχου και διαχειριστείτε εσείς τη χρήση της ενέργειας, για να την προσαρμόσουμε στον ένα και μοναδικό πλανήτη που διαθέτουμε!

35 Ενότητα CITY: Δραστηριότητες Σταθμός Πρόβλημα/ερώτημα Δραστηριότητα Visual (indicative) Μουσείο Securing our future! Στη σημερινή εποχή έχουμε κάποιες απίστευτα απλές, αλλά και ζημιογόνες συνήθειες! Στον κόσμο της Generation Alpha αυτές είναι παρελθόν και μουσειακό έκθεμα! Ένα «Μουσείο» με εκθέματα όπως πλαστικές σακούλες, συσκευασίες μίας χρήσης, αυτοκίνητα με μόνον τον οδηγό μέσα στην πόλη κ.ά. Σχεδιαστήριο μόδας (Ethical Fashion) H βιομηχανία της μόδας αναλώνει σημαντικά πολύτιμα κεφάλαια του πλανήτη. Τι θα γινόταν αν δεν τα θεωρούσαμε «δωρεάν»??? Δημιουργήστε τη δική σας σειρά και κολλεξιόν, βασισμένη στις επιταγές της παγκόσμιας νέας τάσης Ethical Fashion U CAN channel H βιομηχανία των ΜΜΕ, μας αντιμετωπίζει μόνον ως»καταναλωτές». Η «νέα» Ανθρωπότητα είναι πολύ περισσότερο από αυτό! Γίνετε δημοσιογράφοι, παραγωγοί, συντάκτες στο δικό σας κανάλι και επικοινωνήστε τα επιτεύγματα σας!

36 Ενότητα CITY: Δραστηριότητες Σταθμός Πρόβλημα/ερώτημα Δραστηριότητα Visual (indicative) Εστιατόριο κουζίνα (ΖΗΝ ΕΥ ΖΗΝ & city farm) Είμαστε ό τι τρώμε! Αλλά πολύ συχνά βάζουμε στο σώμα μας τρόφιμα χωρίς διατροφική αξία και με επιβλαβή στοιχεία Γίνετε σεφ, μάγειροι και ανακαλύψτε τη χαρά της μαγειρικής, των φρέσκων υλικών από το γειτονικό περιβόλι, της εξερεύνησης των δικών σας γεύσεων! Σχολείο - εκπαίδευση H λογική της σημερινής εκπαίδευσης βασίζεται στο ότι δεν γνωρίζουμε (και άρα πρέπει να μάθουμε). Τι θα γινόταν αν θεωρούσαμε ότι μπορούμε να απαντήσουμε και σε αυτά που δεν γνωρίζουμε? Γίνετε μαθητές και δάσκαλοι ταυτόχρονα! Ένα «σχολείο» που θεωρεί (και το αποδεικνύει), ότι αν μπορείς να κάνεις μια ερώτηση, τότε σίγουρα μπορείς να δώσεις και μία απάντηση! Αεροπορική εταιρεία (transportation hub) Οι αερομεταφορές αν και αναγκαίες, επιβαρύνουν σημαντικά! Τι μπορεί να κάνει ένας πιλότος με μία αεροπορική εταιρεία για να μειώσει το μεταφορικό αποτύπωμα? Μπείτε στο κόκπιτ, στη θέση του πιλότου, κάντε τις αναγκαίες κινήσεις και βγάλτε τη φωτογραφία σας!

37 Ενότητα CITY: Δραστηριότητες Σταθμός Πρόβλημα/ερώτημα Δραστηριότητα Visual (indicative) Πίστα δοκιμών (transportation hub) Ποιο είναι το καταλληλότερο όχημα για κάθε ανάγκη? (Πόλη, ταξίδι, σπορ οδήγηση ) Δοκιμάστε στην πίστα δοκιμών τις διαφορετικές εναλλακτικές και αποφασίστε μόνοι σας! Διαστημικός σταθμός (transportation hub) Με τι τρόφιμα κτίζω υγιές και δυνατό σώμα για να ολοκληρώσω την αποστολή μου? Φορτώστε το διαστημόπλοιο με τις κατάλληλες προμήθειες και μάθετε τα μυστικά της υγιεινής διατροφής. Οι πιο γενναίοι μπορούν στο τέλος να κάνουν το τεστ του γυροσκόπιου! Κινηματογραφικό στούντιο Ο κόσμος και ο πλανήτης είναι ΕΝΑΣ! «Στο διαστημόπλοιο ΓΗ, είμαστε όλοι πλήρωμα»! Μπείτε στο στούντιο και φτιάξτε το σενάριο μιας ταινίας με τίτλο/θέμα «The World. One Team!»

38 Ενότητα CITY: Δραστηριότητες Σταθμός Πρόβλημα/ερώτημα Δραστηριότητα Visual (indicative) Στάδιο αθλητικό κέντρο Το σώμα μας είναι το μόνο που έχουμε για να πετύχουμε οποιονδήποτε Αθλο! Δράση, αθλητική ζωή είναι απαραίτητα για να το κρατάμε σε φόρμα Μπείτε στο στάδιο και εκτονωθείτε! Μετά δοκιμάστε και τα διαδραστικά digital games Σταθμός αποβλήτων Στον πολιτισμό μας παίρνουμε πράγματα με «πραγματική» αξία και σύντομα τα μετατρέπουμε σε σκουπίδια Μπείτε στη «χωματερή» και με τη βοήθεια του εξοπλισμού στο ειδικό Van, ανακαλύψτε την προέλευση των «σκουπιδιών» και τη σημασία της ανακύκλωσης

39 Ενότητα CITY: Fit on Earth booth stations Σε σημεία στάσης, μέσα στην Alpha Polis, υπάρχουν ειδικά stands που μπορείς να μετρήσεις το οικολογικό σου αποτύπωμα, με βάση ένα διαδραστικό test* Σε συνεργασία με τον οργανισμό Fit on Earth *Το οικολογικό αποτύπωμα είναι μία επιστημονική μέθοδος μέτρησης (test), κατά την οποία υπολογίζεται, βάσει των καθημερινών μας συνηθειών, πόσοι πλανήτες σαν τη Γη χρειάζονται αν όλη η ανθρωπότητα είχε τις ίδιες συνήθειες με αυτόν που κάνει το τεστ.

40 Ενότητα CITY: Bank Στο τέλος της συμμετοχής τους στην περιοχή της πόλης και πριν το πέρασμα στην περιοχή της φύσης, υπάρχει η Τράπεζα! Στον κόσμο της Generation Alpha, η Οικονομία δεν βασίζεται μόνον στην παραγωγή οικονομικής (χρηματικής) αξίας, αλλά αξίας για όλα τα πέντε βασικά κεφάλαια του πλανήτη μας (Οικονομικό, Ανθρώπινο, Πολιτισμικό, Πολιτικό, Περιβαλλοντικό) Αντίστοιχα λοιπόν (και ανάλογα με τη συμμετοχή του καθενός), η Τράπεζα εκδίδει «νομίσματα» που αντιστοιχούν στην παραγωγή αξίας σε κάθε ένα από τα πέντε κεφάλαια (και τα οποία είναι απαραίτητα για το πέρασμα και τη συμμετοχή στην ενότητα Nature)

41 Ενότητα CITY: Bank visuals

42 Ενότητα NATURE H ενότητα Nature, περιλαμβάνει τα εξής: Mission Possible briefing & preparation area Mission Possible θεματικές περιοχές: Ωκεανοί: Protect the blue Ποτάμια πόσιμο νερό: Make it clear Πάγοι κλιματική αλλαγή: Keep it frozen Δάση: Grow the Green Βιοποικιλότητα: Increase Diversity Απόβλητα ρύπανση: Eliminate waste Τα παιδιά μετατρέπονται σε εξερευνητές ή ειδικούς επιστήμονες, σε ειδικές αποστολές! Mission Possible!

43 Alpha Polis Nature area plan

44 Ενότητα Nature: Mission possible briefing area Με φόντο ένα ειδικά εξοπλισμένο αυτοκίνητο 4Χ4 (με καγιάκ, σκηνές, ποδήλατα κλπ), τα παιδιά μαθαίνουν (προαιρετικά) τα μυστικά της κίνησης στη φύση Ασφάλεια Χρήση ειδικού εξοπλισμού, μποντριέ κλπ Βασικές τεχνικές φωτογράφισης κινηματογράφησης Μετά από την εισαγωγή, είναι έτοιμοι να συνεχίσουν την εξερεύνηση τους!

45 Ενότητα Nature: Mission possible briefing area

46 Ενότητα Nature: Δραστηριότητες Σταθμός Πρόβλημα/ερώτημα Δραστηριότητα Visual (indicative) M.P. Protect the Blue Μπλέ είναι το χρώμα του πλανήτη μας, αλλά αντιμετωπίζουμε τις θάλασσες και ωκεανούς είτε σαν σκουπιδότοπο, είτε σαν ανεξάντλητο πόρο Οδηγείστε τα τηλεκατευθυνόμενα εξερευνητικά σκάφη σας στον προορισμό τους και μάθετε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει (ρύπανση, υπεραλίευση ) Μ.P. Make it clear Η πρόσβαση σε καθαρό πόσιμο νερό, μετατρέπεται σε πολυτέλεια! Μπείτε στα καγιάκ και ταξιδέψτε στο ποτάμι, μαθαίνοντας για τον κύκλο του νερού Μ.P. Keep it frozen Οι πάγοι αποτελούν τον πιο ευδιάκριτο δείκτη της μεταβολής της θερμοκρασίας του πλανήτη Σκαρφαλώστε στο παγόβουνο και κάντε τα ειδικά τεστ στον εξερευνητικό σταθμό

47 Ενότητα Nature: Δραστηριότητες Σταθμός Πρόβλημα/ερώτημα Δραστηριότητα Visual (indicative) M.P. Eliminate waste Στη φύση δεν υπάρχουν σκουπίδια. Κάθε απόρριμμα ενός μεταβολισμού είναι τροφή για άλλον. Μόνον οι άνθρωποι (τα τελευταία 200 χρόνια) παράγουν σκουπίδια! Ανακαλύψτε και μπείτε στη σκηνή του Ινδιάνου στον Αμαζόνιο που θα σας εξηγήσει με τη σοφία του πως μπορούμε να καταργήσουμε τα σκουπίδια! Μ.P. Increase diversity Ζούμε στη δεύτερη μεγαλύτερη εποχή μαζικής εξαφάνισης ειδών (μετά την εξαφάνιση των δεινοσαύρων!) Μπείτε στη σκοτεινή σπηλιά και με τους ήχους, βρυχηθμούς κλπ και κάποιες εικόνες καταγράψτε ορισμένα από τα απειλούμενα είδη Μ.P. Grow the Green Τα δάση μειώνονται με δραματικούς ρυθμούς (και για διάφορους λόγους, όπως φωτιές, εκμετάλευση, αστική ανάπτυξηκλπ) Μάθετε να τα προστατεύετε από φωτιές και φυτέψτε το δικό σας μικρό δένδρο

48 Η «πλατεία του κόσμου» (The WE plaza) Η τελευταία εμπειρία πριν την έξοδο. Σε μία «πλατεία» που λειτουργεί και ως «συμμετρική» υπενθύμιση της «εισόδου» συγκεντρώνονται και συμμετέχουν (προαιρετικά) σε ένα μεγάλο καραόκε Μοιράζονται μικρόφωνα σε όλους και με τη βοήθεια μιας μεγάλης οθόνης τραγουδάνε όλοι μαζί γνωστό τραγούδι (από όλο τον κόσμο) που έχει να κάνει με διαφορετικό θέμα κάθε φορά (love, peace, hope, world, celebration ) Οι ήχοι από τη μουσική και τις φωνές του κόσμου, αποτελούν και τη μουσική υπόκρουση γενικότερα της Alpha Polis.

49 Η «πλατεία του κόσμου» (The WE plaza)

50 Η «πλατεία του κόσμου» (The WE plaza)

51 Sponsors Gallery

52 Χορηγικές δυνατότητες

53 Επικοινωνία Θα υλοποιηθεί από τους διοργανωτές επικοινωνία προεκτιμώμενης αξίας άνω των ευρώ Η επικοινωνία περιλαμβάνει: Τηλεόραση (θα ανακοινωθεί σύντομα) Ραδιόφωνο (θα ανακοινωθεί σύντομα) Social media Internet s & direct mails Εφημερίδες και Έντυπα Καθημερινή Μετρό Ειδικός τύπος ΧΡΗΜΑ Insurance World Προωθητικές ενέργειες και δημοσιότητα

54 Χορηγική δομή Μεγάλοι χορηγοί Κεντρικός χορηγός (1) Time machine sponsor (1) WE plaza sponsor (1) Χορηγοί booths και υποστηρικτές City booths sponsors (1 ανά booth για τα 15 booths) Nature booths (1 ανά booth για τα 7 Booths) Χώροι στάσης (1 συνολικά για 3 χώρους στάσης) Fit on Earth booths (1 συνολικά για 4 διαδραστικούς σταθμούς) Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι τα χορηγικά κόστη περιλαμβάνουν (εκτός από τις άλλες παροχές και δικαιώματα) και τα σχετικά κόστη παραγωγής και λειτουργίας (με βάση τις προδιαγραφές που περιγράφονται) Έτσι οι συμμετέχοντες χορηγοί και υποστηρικτές δεν έχουν να εκταμιεύσουν πρόσθετα κόστη (εκτός φυσικά αν επιθυμούν κάποια ειδική, ή πρόσθετη ενέργεια που δεν περιλαμβάνεται) Δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ

55 Ενδεικτικές παροχές και κόστη χορηγών Κεντρικός χορηγός: ευρώ Ονοματοδοσία Κεντρική παρουσία στα media και πρόγραμμα επικοινωνίας Δημιουργική παρουσία και branding στο χώρο (είτε μέσω υφιστάμενου booth, είτε μέσω δημιουργίας νέου) Δικαίωμα αξιοποίησης χορηγίας (με τον επίσημο τίτλο της) σε επικοινωνία του χορηγού Κεντρική παρουσία στα έντυπα και υλικό Συμμετοχή στην τελετή εγκαινίων για κοπή κορδέλας Private pre-opening για προσωπικό ή προσκεκλημένους του χορηγού 15 Εταιρική Παρουσίαση στο συνέδριο CEO & CSR Money Conference 2010 Κάλυψη κόστους παραγωγής και λειτουργίας με βάση τις υφιστάμενες προδιαγραφές Δικαίωμα δειγματοδιανομής στο Sponsor Gallery (έξοδος) Ειδική έκπτωση 20% για συμμετοχή στο Συνέδριο CEO & CSR Money Conference προσκλήσεις συμμετοχής στο Συνέδριο CEO & CSR Money Conference 2010 Προτεραιότητα χορηγίας στο επόμενο Alpha Polis που θα πραγματοποιηθεί στην Αττική ή στην υπόλοιπη Ελλάδα

56 Ενδεικτικές παροχές και κόστη χορηγών Time machine sponsor: ευρώ Παρουσία στα media και πρόγραμμα επικοινωνίας Παρουσία και branding στο χώρο και content time machine Συμμετοχή στην τελετή εγκαινίων για κοπή κορδέλας Κεντρική παρουσία στα έντυπα και υλικό Κάλυψη κόστους παραγωγής και λειτουργίας με βάση τις υφιστάμενες προδιαγραφές Δικαίωμα δειγματοδιανομής στο Sponsor Gallery (έξοδος) Δικαίωμα αξιοποίησης χορηγίας (με τον επίσημο τίτλο της) σε επικοινωνία του χορηγού 10 Ομιλία στο συνέδριο CEO & CSR Money Conference 2010 Ειδική έκπτωση 20% για συμμετοχή στο Συνέδριο CEO & CSR Money Conference προσκλήσεις συμμετοχής στο Συνέδριο CEO & CSR Money Conference 2010 Προτεραιότητα στο επόμενο Alpha Polis που θα πραγματοποιηθεί στην Αττική ή στην υπόλοιπη Ελλάδα

57 Ενδεικτικές παροχές και κόστη χορηγών WE plaza sponsor: ευρώ Παρουσία στα media και πρόγραμμα επικοινωνίας Παρουσία και branding στο χώρο WE plaza με δημιουργικό τρόπο (μικρόφωνα, οθόνη κλπ) Συμμετοχή στην τελετή εγκαινίων για κοπή κορδέλας Κεντρική παρουσία στα έντυπα και υλικό Κάλυψη κόστους παραγωγής και λειτουργίας με βάση τις υφιστάμενες προδιαγραφές Δικαίωμα δειγματοδιανομής στο Sponsor Gallery (έξοδος) Δικαίωμα αξιοποίησης χορηγίας (με τον επίσημο τίτλο της) σε επικοινωνία του χορηγού 10 Ομιλία στο συνέδριο CEO & CSR Money Conference 2010 Ειδική έκπτωση 20% για συμμετοχή στο Συνέδριο CEO & CSR Money Conference προσκλήσεις συμμετοχής στο Συνέδριο CEO & CSR Money Conference 2010 Προτεραιότητα χορηγίας στο επόμενο Alpha Polis που θα πραγματοποιηθεί στην Αττική ή στην υπόλοιπη Ελλάδα

58 Ενδεικτικές παροχές και κόστη χορηγών City booth sponsors: 1. U Can channel, ZHN EY ZHN,Πίστα δοκιμών οχημάτων, Σταθμός Ενέργειας, Bank: ευρώ / booth (bigger, central, popular) 2. Υπόλοιπα booths: ευρώ / booth Παρουσία και branding στο χώρο με δημιουργικό τρόπο Παρουσία και προσκλήσεις για την τελετή εγκαινίων για κοπή κορδέλας Παρουσία στα έντυπα και υλικό Booth Content Configuration Αναφορές σε όλα τα δελτία τύπου και ενέργειες δημοσιότητας Αναφορές σε επιλεγμένα media (ανά περίπτωση) Δικαίωμα αξιοποίησης χορηγίας (με τον επίσημο τίτλο της) σε επικοινωνία του χορηγού Κάλυψη κόστους παραγωγής και λειτουργίας με βάση τις υφιστάμενες προδιαγραφές Προτεραιότητα στο επόμενο Alpha Polis που θα πραγματοποιηθεί στην Αττική ή στην υπόλοιπη Ελλάδα

59 Ενδεικτικές παροχές και κόστη χορηγών Nature booth sponsors: ευρώ για όλη την ενότητα Παρουσία στα media και πρόγραμμα επικοινωνίας Δημιουργική παρουσία και branding στο χώρο (σε όλη την ενότητα nature) Δικαίωμα αξιοποίησης χορηγίας (με τον επίσημο τίτλο της) σε επικοινωνία του χορηγού Παρουσία στα έντυπα και υλικό Συμμετοχή στην τελετή εγκαινίων για κοπή κορδέλας 10 Ομιλία στο συνέδριο CEO & CSR Money Conference 2010 Κάλυψη κόστους παραγωγής και λειτουργίας με βάση τις υφιστάμενες προδιαγραφές Δικαίωμα δειγματοδιανομής στο Sponsor Gallery (έξοδος) Ειδική έκπτωση 20% για συμμετοχή στο Συνέδριο CEO & CSR Money Conference προσκλήσεις συμμετοχής στο Συνέδριο CEO & CSR Money Conference 2010 Προτεραιότητα χορηγίας στο επόμενο Alpha Polis που θα πραγματοποιηθεί στην Αττική ή στην υπόλοιπη Ελλάδα

60 Ενδεικτικές παροχές και κόστη χορηγών Nature booth sponsors: ευρώ ανά booth Παρουσία & branding στο χώρο με δημιουργικό τρόπο Παρουσία και προσκλήσεις για την τελετή εγκαινίων για κοπή κορδέλας Παρουσία στα έντυπα και υλικό Booth Content Configuration Αναφορές σε όλα τα δελτία τύπου και ενέργειες δημοσιότητας Αναφορές σε επιλεγμένα media (ανά περίπτωση) Δικαίωμα αξιοποίησης χορηγίας (με τον επίσημο τίτλο της) σε επικοινωνία του χορηγού Κάλυψη κόστους παραγωγής και λειτουργίας με βάση τις υφιστάμενες προδιαγραφές Προτεραιότητα στο επόμενο Alpha Polis που θα πραγματοποιηθεί στην Αττική ή στην υπόλοιπη Ελλάδα

61 Ενδεικτικές παροχές και κόστη χορηγών Χορηγία χώρων στάσης Προς συζήτηση, ανάλογα με το περιεχόμενο και τη δραστηριότητα Χορηγία Fit on Earth booths ευρώ για 4 interactive booths (περιλαμβάνονται τα κόστη, των booths, το ειδικό διαδραστικό software και ένα άτομο ανά σταθμό για τις ώρες λειτουργίας του πάρκου)

62 Βήματα και μορφή συνεργασίας Συμφωνητικό συνεργασίας με τη μορφή χορηγίας υπογράφεται με την Α2Κ, Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Εκδήλωση ενδιαφέροντος για την δέσμευση του χώρου χορηγικής περιοχής υπογράφεται άμεσα (με βάση υπόδειγμα που θα δοθεί) Στην προσπάθεια αυτή που κάνουμε, οι διοργανωτές (Α2Κ και Ethos Media), είναι στη διάθεση των υποψήφιων χορηγών και υποστηρικτών για την ευέλικτη προσαρμογή σε ειδικότερες ανάγκες και απαιτήσεις

63 Βασικοί Συντελεστές Πολλοί διαφορετικοί φορείς και άτομα συνεργάστηκαν και συνεργάζονται για το σχεδιασμό, περιεχόμενο και υλοποίηση της Alpha Polis Σε αυτούς περιλαμβάνονται: Η ομάδα της Α2Κ Η σχεδιαστική - δημιουργική ομάδα και ομάδα παραγωγής της ΕΥ ΖΗΝ Η σχεδιαστική ομάδα της Olive Three H Σάντυ Κουτσοσταμάτη (ψυχολόγος) ως ειδικός σύμβουλος σε θέματα περιεχομένου και δραστηριοτήτων για παιδιά Επιλεγμένοι διεθνείς συνεργάτες της A2K (πχ myfootprint.org) σε θέματα περιεχομένου στις διαφορετικές θεματικές ενότητες Η Αναστασία Κουτσολιούτσου (PhD Harvard University) ως ειδικός σύμβουλος σε θέματα επιστημονικά και περιβάλλοντος

64 Thank you for your time

Pharma & Health Conference 2013- Καινοτομία στην Υγεία - Αξιολόγηση της Ιατρικής Τεχνολογίας 1

Pharma & Health Conference 2013- Καινοτομία στην Υγεία - Αξιολόγηση της Ιατρικής Τεχνολογίας 1 Pharma & Health Conference 2013- Καινοτομία στην Υγεία - Αξιολόγηση της Ιατρικής Τεχνολογίας 1 Pharma & Health Conference 2013 Καινοτομία στην Υγεία - Αξιολόγηση της Ιατρικής Τεχνολογίας Η Ethos Media

Διαβάστε περισσότερα

Συμβάλλουμε με γνώση στο ανθρώπινο δικαίωμα για Πρόληψη, Υγεία & Ποιότητα ζωής για όλους

Συμβάλλουμε με γνώση στο ανθρώπινο δικαίωμα για Πρόληψη, Υγεία & Ποιότητα ζωής για όλους Συμβάλλουμε με γνώση στο ανθρώπινο δικαίωμα για Πρόληψη, Υγεία & Ποιότητα ζωής για όλους w w w. a l i v e m a g. g r 1 π ε ρ ί ε υ ε ξ ί α ς Μηνιαία εφημερίδα για την Υγεία και την Ευζωία Σύμφωνα με στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

Ethos Sustainability Awards 2014 www.ethos-sustainabilityforum.gr

Ethos Sustainability Awards 2014 www.ethos-sustainabilityforum.gr Ethos Sustainability Awards 2014 29.04.2014 Η αναγνώριση των βέλτιστων πρακτικών για τη Βιωσιμότητα & την Κοινωνική Καινοτομία! Η Ethos Media Α.Ε. σε συνεργασία με το Εργαστήριο Διαφήμισης και Δημοσίων

Διαβάστε περισσότερα

ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΙΦΟΡΟ ΣΧΟΛΕΙΟ: ΟΙ ΟΧΤΩ ΠΥΛΕΣ

ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΙΦΟΡΟ ΣΧΟΛΕΙΟ: ΟΙ ΟΧΤΩ ΠΥΛΕΣ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΙΦΟΡΟ ΣΧΟΛΕΙΟ: ΟΙ ΟΧΤΩ ΠΥΛΕΣ http://www.teachernet.gov.uk/sustainableschools/ Μετάφραση από τα αγγλικά: Ειρήνη Λυμπέρη ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ; Η αειφόρος

Διαβάστε περισσότερα

1o Πανελλήνιο Συνέδριο Ιατροτεχνολογίας Website: medtech.ethosevents.eu

1o Πανελλήνιο Συνέδριο Ιατροτεχνολογίας Website: medtech.ethosevents.eu 1 Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014 Divani Caravel Hotel Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Ιατρικών και Βιοτεχνολογικών Προϊόντων (ΣΕΙΒ) διοργανώνει σε συνεργασία με τα Ethos Events το 1 ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ιατροτεχνολογίας.

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MONEY CONFERENCE 2012 1

ENERGY MONEY CONFERENCE 2012 1 ENERGY MONEY CONFERENCE 2012 1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ H Ethos Media S.A., διοργανώτρια εταιρεία των καταξιωμένων επιχειρηματικών συνεδρίων Money Conferences, διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά το Energy Money Conference.

Διαβάστε περισσότερα

CEO & CSR MONEY CONFERENCE 2012 ΕΥΤΥΧΙΑ: Ένας νέος δείκτης μέτρησης της επιτυχίας κρατών και επιχειρήσεων 1

CEO & CSR MONEY CONFERENCE 2012 ΕΥΤΥΧΙΑ: Ένας νέος δείκτης μέτρησης της επιτυχίας κρατών και επιχειρήσεων 1 CEO & CSR MONEY CONFERENCE 2012 ΕΥΤΥΧΙΑ: Ένας νέος δείκτης μέτρησης της επιτυχίας κρατών και επιχειρήσεων 1 CEO & CSR Money Conference 2012 Ευτυχία: Ένας νέος δείκτης μέτρησης της επιτυχίας των κρατών

Διαβάστε περισσότερα

Google Developers Group

Google Developers Group Η Φετινή Διοργάνωση Ο ενδυναμωμένος και ενιαίος πλέον Εθνικός Εκθεσιακός Φορέας ΔΕΘ - HELEXPO A.E. ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του και παρά τη δύσκολη περίοδο για την επιχειρηματικότητα και

Διαβάστε περισσότερα

Κοινωνικά Δίκτυα & Καλές Περιβαλλοντικές Πρακτικές

Κοινωνικά Δίκτυα & Καλές Περιβαλλοντικές Πρακτικές Κοινωνικά Δίκτυα & Καλές Περιβαλλοντικές Πρακτικές Αγγελική Καραματσούκη karamaag@gmail.com Πράσινες Ιδέες 22/10/2014 Γνωριμία 2 Αγγελική Καραματσούκη Πτυχίο Νοσηλευτικής, Πτυχίο Πληροφορικής Διδακτορικό

Διαβάστε περισσότερα

Northern Aegean Dolphin Project

Northern Aegean Dolphin Project Northern Aegean Dolphin Project Corporate Traveling Πρόταση Συνεργασίας MOm / Εταιρεία για τη Μελέτη και Προστασία της Μεσογειακής φώκιας Γενική Περίληψη του Προγράμματος: Το Northern Aegean Dolphin Project

Διαβάστε περισσότερα

Προς: Παραγωγούς Τροφίμων & Ποτών Μέλη Επιμελητηρίου Κυκλάδων

Προς: Παραγωγούς Τροφίμων & Ποτών Μέλη Επιμελητηρίου Κυκλάδων Προς: Παραγωγούς Τροφίμων & Ποτών Μέλη Επιμελητηρίου Κυκλάδων 1 Ερμούπολη, 17 Μαρτίου 2014 Αρ. Πρωτoκόλλου: 4165 ΘΕΜΑ: Παροχές και πρόσθετα οφέλη για τις επιχειρήσεις που θα δηλώσουν συμμετοχή στη διοργάνωση

Διαβάστε περισσότερα

3 rd 15 16 17 IOYNIOY 2012 TEXNOΠΟΛΙΣ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.

3 rd 15 16 17 IOYNIOY 2012 TEXNOΠΟΛΙΣ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. 3 rd 15 16 17 IOYNIOY 2012 TEXNOΠΟΛΙΣ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ Υπό την Αιγίδα: Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ΕΝΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Clinical Research Conference: Δυναμικός μοχλός ανάπτυξης για την Ελλάδα 1

Clinical Research Conference: Δυναμικός μοχλός ανάπτυξης για την Ελλάδα 1 Clinical Research Conference: Δυναμικός μοχλός ανάπτυξης για την Ελλάδα 1 Clinical Research Conference 15 & 16 Ιανουαρίου 2014, Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής Κλινική έρευνα: Δυναμικός μοχλός ανάπτυξης

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα καμπάνια της Diageo για την Υπεύθυνη Κατανάλωση

Η νέα καμπάνια της Diageo για την Υπεύθυνη Κατανάλωση 2 3 Η νέα καμπάνια της Diageo για την Υπεύθυνη Κατανάλωση 4 1 Αγαπητέ Αναγνώστη, Σε όλο τον κόσμο, η Diageo έχει ένα σκοπό όλοι οι άνθρωποι να γιορτάζουν τη ζωή κάθε μέρα, σ όλη τη γη είτε είναι καταναλωτές,

Διαβάστε περισσότερα

www.palladianconferences.gr Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015 Αίγλη Ζαππείου

www.palladianconferences.gr Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015 Αίγλη Ζαππείου Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή Η PALLADIAN COMMUNICATIONS SPECIALISTS διοργανώνει το ATHENS DIABETES FORUM - Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή, υπό την αιγίδα του Π.Ο.ΣΣ.Α.Σ.ΔΙΑ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων

Διαβάστε περισσότερα

Μαραθώνιος Ναυπλίου «Nafplio Marathon 2015»

Μαραθώνιος Ναυπλίου «Nafplio Marathon 2015» Ναύπλιο, η πόλη με την φιλικότερη προσέγγιση στον Πολιτισμό & στην ποιότητα ζωής Οργάνωση: Δήμος Ναυπλιέων - Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ., σε συνεργασία με την Περιφερική Ενότητα Αργολίδας, την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ, το Κέντρο Ελληνικών

Διαβάστε περισσότερα

1o Πανελλήνιο Συνέδριο Ιατροτεχνολογίας Website: medtech.ethosevents.eu

1o Πανελλήνιο Συνέδριο Ιατροτεχνολογίας Website: medtech.ethosevents.eu 1 Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014 Divani Caravel Hotel Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Ιατρικών και Βιοτεχνολογικών Προϊόντων (ΣΕΙΒ) διοργανώνει σε συνεργασία με τα Ethos Events το 1 ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ιατροτεχνολογίας.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΥΛΩΝΕΣ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

ΠΥΛΩΝΕΣ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΥΛΩΝΕΣ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ Θα κατατάξουμε τις Θεματικές Ενότητες που απαρτίζουν μια Βιώσιμη κοινότητα σε τέσσερες Πυλώνες Βιωσιμότητας. Ο λόγος είναι αφ ενός μεν η διευκόλυνση στη κατηγοροποίηση

Διαβάστε περισσότερα

HELLENIC MEMORIES TRAVEL SERVICES. Προσφορά για το Πρότυπο Πειραματικό ΓΕΛ Ηρακλείου

HELLENIC MEMORIES TRAVEL SERVICES. Προσφορά για το Πρότυπο Πειραματικό ΓΕΛ Ηρακλείου Προσφορά για το Πρότυπο Πειραματικό ΓΕΛ Ηρακλείου Ταυτότητα του Hellenic Memories Travel Services Μια επιχείρηση συνεπής με την ιστορία και τις υπηρεσίες. Το Hellenic Memories Travel Services δραστηριοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

Tirage 100.000 τεύχη Διμηνιαία έκδοση

Tirage 100.000 τεύχη Διμηνιαία έκδοση Tirage 100.000 τεύχη Διμηνιαία έκδοση ΔΩΡΕΑΝ διανομή Πανελλαδικά, σε 500 επιλεγμένα φαρμακεία Πρωτοποριακό Περιοδικό αποκλειστικά για τον καταναλωτή του φαρμακείου Ελεγχόμενη ΔΩΡΕΑΝ διάθεση απευθείας στον

Διαβάστε περισσότερα

Υλοποιείται σε >30 χώρες και συμμετέχουν >17.000 μαθητές ηλικίας 9 έως 19 ετών. Μια ομαδοσυνεργατική προσέγγιση μάθησης.

Υλοποιείται σε >30 χώρες και συμμετέχουν >17.000 μαθητές ηλικίας 9 έως 19 ετών. Μια ομαδοσυνεργατική προσέγγιση μάθησης. Υλοποιείται σε >30 χώρες και συμμετέχουν >17.000 μαθητές ηλικίας 9 έως 19 ετών. Μια ομαδοσυνεργατική προσέγγιση μάθησης. Οι μαθητές ανακαλύπτουν την Φυσική, τις Τεχνολογίες, την Μηχανική και τα Μαθηματικά

Διαβάστε περισσότερα

2o Φεστιβάλ Ευ ζην. by Surfers4Life

2o Φεστιβάλ Ευ ζην. by Surfers4Life 2o Φεστιβάλ Ευ ζην by Surfers4Life Περιεχόμενα Surfers4Life.Λίγα λόγια Οι δράσεις...μέχρι σήμερα 2 ο Φεστιβάλ Ευ Ζην...έρχεται 1. Project Financials 2 Surfers4Life 2014 3 CNI presentation Surfers4Life.

Διαβάστε περισσότερα

www.moneyconferences.com

www.moneyconferences.com www.moneyconferences.com Τα Money Conferences, τομέας δραστηριότητας της Ethos Media S.A., ξεκίνησαν το 2007 και ήδη συγκαταλέγονται μεταξύ των πλέον επιτυχημένων επιχειρηματικών συνεδρίων στην Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα

Pharma & Health Conference 2014 - Οικονομική Ανάπτυξη και Υγεία σε περίοδο οικονομικής κρίση Website: pharma.ethosevents.eu

Pharma & Health Conference 2014 - Οικονομική Ανάπτυξη και Υγεία σε περίοδο οικονομικής κρίση Website: pharma.ethosevents.eu 1 Pharma & Health Conference 2014 Οικονομική Ανάπτυξη και Υγεία σε περίοδο οικονομικής κρίσης Η Ethos Media S.A. και το περιοδικό Pharma & Health Business διοργανώνουν για πέμπτη συνεχή χρονιά, το Pharma

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ & ΝΕΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ

ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ & ΝΕΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ & ΝΕΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ Αρφανάκου Αναστασία Τμήμα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Νομική βάση / Legal basis Νόμος 4042/2012

Διαβάστε περισσότερα

www.palladianconferences.gr διαβήτης & διατροφή Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015 Αίγλη Ζαππείου

www.palladianconferences.gr διαβήτης & διατροφή Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015 Αίγλη Ζαππείου διαβήτης & διατροφή Η PALLADIAN COMMUNICATIONS SPECIALISTS διοργανώνει το ATHENS DIABETES FORUM, με στόχο τη δημιουργία ενός ετήσιου θεσμού συνάντησης, διαλόγου, ενημέρωσης και πολιτικών για το ζήτημα

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ. H ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ. Μπέττυ Τσακαρέστου: παρουσίαση στην Υπουργό Παιδείας Δια Βίου Μάθησης & Θρησκευμάτων

ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ. H ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ. Μπέττυ Τσακαρέστου: παρουσίαση στην Υπουργό Παιδείας Δια Βίου Μάθησης & Θρησκευμάτων ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ H ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ Μπέττυ Τσακαρέστου: παρουσίαση στην Υπουργό Παιδείας Δια Βίου Μάθησης & Θρησκευμάτων 20 Αυγούστου 2010 1977-2010 Παραγωγή - Προβολή Τηλ. Προγραμμάτων.

Διαβάστε περισσότερα

7-8-9-10 Σεπτεμβρίου 2012

7-8-9-10 Σεπτεμβρίου 2012 ΈΝΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ! 7-8-9-10 Σεπτεμβρίου 2012 Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ΈΝΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ! Το Ι.Ε.Α.Π (Ινστιτούτο Ερευνών και Μελετών για την Αγωγή του Παιδιού), είναι ένας

Διαβάστε περισσότερα

Θεματικές ενότητες εκθεμάτων

Θεματικές ενότητες εκθεμάτων Δημοτικό Συμβούλιο 17.3.2014 Τι είναι; 2 Είναι ένας χώρος εκπαίδευσης & ψυχαγωγίας προσανατολισμένος στις φυσικές επιστήμες και την νέα τεχνολογία. Στόχος του είναι η κατανόηση από τον επισκέπτη των επιστημονικών

Διαβάστε περισσότερα

ΙΙI. Η Συμμετοχή των εταιρειών στο Ενέργεια Β2Β 2010

ΙΙI. Η Συμμετοχή των εταιρειών στο Ενέργεια Β2Β 2010 ΙΙI. Η Συμμετοχή των εταιρειών στο Ενέργεια Β2Β 2010 Η εκδήλωση «Ενέργεια Β2Β 2010» είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για τις εταιρείες, ιδιαίτερα αυτές που έχουν να παρουσιάσουν νέα προϊόντα, νέα projects,

Διαβάστε περισσότερα

Tετάρτη. Company Background. Marketing Plan. Competitor Analysis. financial planning. Mission Statement. Opportunities. Business Summary.

Tετάρτη. Company Background. Marketing Plan. Competitor Analysis. financial planning. Mission Statement. Opportunities. Business Summary. Business Summary Opportunities 2012 2015 tion Company Background Marketing Plan Tετάρτη 2 nd FOOD FOR SUCCESS CONFERENCE η Palladian Conferences σε συνεργασία με το www.foodbusiness.gr διοργανώνουν το

Διαβάστε περισσότερα

Ευρετήριο. Δροσοσταλίδα Υπηρεσίες προβολής και προώθησης Σελίδα 1

Ευρετήριο. Δροσοσταλίδα Υπηρεσίες προβολής και προώθησης Σελίδα 1 Ευρετήριο Δροσοσταλίδα...2 Δωρεάν Καταχωρήσεις...3 Καταχώρηση στο Ευρετήριο...3 Καταχωρήσεις Εκδηλώσεων, Άρθρων & videos...4 Ολοκληρωμένη προβολή με banner...5 Επιλεγμένες εκδηλώσεις στο εβδομαδιαίο newsletter...6

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ PALLADIAN CONFERENCES

ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ PALLADIAN CONFERENCES ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ H PALLADIAN CONFERENCES διοργανώνει το CONFERENCE,το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 01 Ιουλίου 2014 στο Συνεδριακό Κέντρο Helexpo Palace στο Μαρούσι. Στο CONFERENCE θα συζητηθούν όλα τα

Διαβάστε περισσότερα

www.palladianconferences.gr Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015 Αίγλη Ζαππείου

www.palladianconferences.gr Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015 Αίγλη Ζαππείου Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή Η PALLADIAN COMMUNICATIONS SPECIALISTS διοργανώνει το ATHENS DIABETES FORUM - Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή, με στόχο τη δημιουργία ενός ετήσιου θεσμού συνάντησης, διαλόγου,

Διαβάστε περισσότερα

Κυριακάτικα Πρωινά και όχι μόνο

Κυριακάτικα Πρωινά και όχι μόνο «ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ» ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Σάββατο + Κυριακή 9 +10 Ιουνίου 2012 β Θεματική Ενότητα Κυριακάτικα Πρωινά και όχι μόνο Ανακαλύπτοντας τον θαυμαστό κόσμο της σύγχρονης εκπαιδευτικής

Διαβάστε περισσότερα

1o Πανελλήνιο Συνέδριο Ιατροτεχνολογίας Website: medtech.ethosevents.eu

1o Πανελλήνιο Συνέδριο Ιατροτεχνολογίας Website: medtech.ethosevents.eu 1 Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014 Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Ιατρικών και Βιοτεχνολογικών Προϊόντων (ΣΕΙΒ) διοργανώνει σε συνεργασία με τα Ethos Events το 1 ο Πανελλήνιο Συνέδριο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός 1ου Μαθήματος

Οδηγός 1ου Μαθήματος Οδηγός 1ου Μαθήματος Στόχος του 1 ου μαθήματος Το 1 ο μάθημα αφορά τη διδακτική ενότητα: «Εισαγωγή στην ανακύκλωση συσκευασιών». Στόχος του 1 ου μαθήματος είναι ο/ η εκπαιδευτικός να εισάγει για πρώτη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΤΡΑ 2005. Πάροδος Ηρακλέους 116 Εγλυκάδα Τηλ. 2610 640022,6944784065 EMAIL athlopol@otenet.

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΤΡΑ 2005. Πάροδος Ηρακλέους 116 Εγλυκάδα Τηλ. 2610 640022,6944784065 EMAIL athlopol@otenet. ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΤΡΑ 2005 Πάροδος Ηρακλέους 116 Εγλυκάδα Τηλ. 2610 640022,6944784065 EMAIL athlopol@otenet.gr Πρόταση συνεργασίας Χορηγία και υποστήριξη της Ακαδημίας ποδοσφαίρου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΕΡΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε.

ΠΙΕΡΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. ΠΙΕΡΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΙΕΡΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ Α.Ε. Κωδικός : ΚΕ Έκδοση : 1 Ημερομηνία : 26/11/2007 U:\ΤΕΛΙΚΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ-ISO\ΤΕΛΙΚΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ-ISO\ΠΙΕΡΙΚΗ\Α. ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ ΙΣΧΥ\ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ\ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ. το μέλλον του συστήματος υγείας στην Ελλάδα, την προοπτική των φαρμακευτικών

ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ. το μέλλον του συστήματος υγείας στην Ελλάδα, την προοπτική των φαρμακευτικών ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ H PALLADIAN CONFERENCES διοργανώνει το ATHENS HEALTH FORUM 2014: Rebuilding Health in Greece, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 24 Ιουνίου 2014 στο Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο Μάρτιος 2011 - Τεύχος 7

Ενημερωτικό Δελτίο Μάρτιος 2011 - Τεύχος 7 The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Μάρτιος 2011 - Τεύχος 7 ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2 Μαρτίου Δείπνο Συνδέσμου Γονέων με το Προσωπικό του Σχολείου Με δέος

Διαβάστε περισσότερα

ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ Tετάρτη 8 Ιουλίου 2015 Company Background Marketing Plan Competitor Analysis financial planning Mission Statement Opportunities

ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ Tετάρτη 8 Ιουλίου 2015 Company Background Marketing Plan Competitor Analysis financial planning Mission Statement Opportunities Business Summary Opportunities 2012 2015 tion Company Background Marketing Plan Tετάρτη 2 nd FOOD FOR SUCCESS CONFERENCE η Palladian Conferences σε συνεργασία με το www.foodbusiness.gr διοργανώνουν το

Διαβάστε περισσότερα

Διαφημιστείτε στο flowmagazine.gr

Διαφημιστείτε στο flowmagazine.gr Διαφημιστείτε στο flowmagazine.gr Ο στόχος του www.flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο. Οι 4 βασικοί άξονες του περιοδικού, τα 4Π:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΘΗΝΑ, ΙΟΥΝΙΟΣ 2014 ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ & ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ, PROLEPSIS Η ΑΝΑΓΚΗ Η οικονομική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ CSR 2009

ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ CSR 2009 ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ CSR 2009 Στην Ελλάδα η έρευνα για την «Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και την Υπεύθυνη Κατανάλωση» σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε για 5 η φορά

Διαβάστε περισσότερα

ETHOS EVENTS 2015 CALENDAR

ETHOS EVENTS 2015 CALENDAR ETHOS EVENTS 2015 CALENDAR Α/Α ΤΙΤΛΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ / ΤΟΠΟΣ 1 MOBILITY FORUM & APPS AWARDS 2 Απριλίου 2 HR COMMUNITY CONFERENCE & AWARDS 14 Μαΐου 3 OTCs & COSMETICS CONFERENCE 4 HOSPITALITY FORUM

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Τι είναι Οικολογικά Σχολεία Εγγραφή Εφαρμογή του Προγράμματος Αίτηση Αυτοαξιολόγησης Βράβευση Η Περιβαλλοντική Επισκόπηση των Οικολογικών Σχολείων ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφόρηση και Δημοσιότητα

Πληροφόρηση και Δημοσιότητα Πληροφόρηση και Δημοσιότητα Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα Πέπη Γιαννουδάκου ΕΥΔ ΕΠΑΕ_Μονάδα Α1 Υπεύθυνη Πληροφόρησης και Δημοσιότητας Στόχοι Πληροφόρησης και Δημοσιότητας

Διαβάστε περισσότερα

11o Πανελλήνιο Συνέδριο Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας

11o Πανελλήνιο Συνέδριο Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας 11o Πανελλήνιο Συνέδριο Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας Στόχος του Προγράμματος Η εκπαίδευση του πληθυσμού πιλοτικών πόλεων στον υγιεινό και ισορροπημένο τρόπο διατροφής για

Διαβάστε περισσότερα

Πώς και γιατί μετακινούμαστε;

Πώς και γιατί μετακινούμαστε; Πώς και γιατί μετακινούμαστε; Διδακτική πρόταση 1: Συνοπτικό πλαίσιο μετακίνησης και εγκατάστασης Ερωτήματα-κλειδιά Γιατί και πώς μετακινούμαστε από τα πολύ παλιά χρόνια μέχρι σήμερα; Πού μένουμε από τα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες

Διαβάστε περισσότερα

Υπενθύμιση. Παγκόσμιες ημέρες αφιερωμένες στο περιβάλλον

Υπενθύμιση. Παγκόσμιες ημέρες αφιερωμένες στο περιβάλλον Υπενθύμιση Παγκόσμιες ημέρες αφιερωμένες στο περιβάλλον Φεβρουάριος 2: Ημέρα Υγροτόπων Στις 2 Φεβρουαρίου 1977 υπογράφτηκε η Σύμβαση για τους Υγροτόπους στην πόλη Ramsar του Ιράν. Στη Συνθήκη αυτή περιλαμβάνονται

Διαβάστε περισσότερα

το Μέλλον είναι εδώ...

το Μέλλον είναι εδώ... το Μέλλον είναι εδώ... Southgate Office Village, Block D, Ground Floor 286 Chase Road, London N14 6HF Αποκτήστε μόνιμο γραφείο προώθησης εξαγωγών στο Λονδίνο Ενδυναμώστε την εταιρική σας εικόνα Παρουσιάστε

Διαβάστε περισσότερα

Προτάσεις Διαφήμισης & Προβολής

Προτάσεις Διαφήμισης & Προβολής Ενέργειες προώθησης και προβολής Πριν το συνέδριο Παρουσία στο Internet Επίσημος δικτυακός τόπος συνεδρίου. Αναλυτική παρουσίαση των πληροφοριών για το συνέδριο στη διεύθυνση cretacert2008.conferences.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Στο Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Πύλης μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για τα ακόλουθα προγράμματα:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Στο Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Πύλης μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για τα ακόλουθα προγράμματα: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Δήμος Πύλης ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΗΣ Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ. Λίγα λόγια για την εταιρία. Λίγα λόγια για το προϊόν. Διαφημιστική καμπάνια.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ. Λίγα λόγια για την εταιρία. Λίγα λόγια για το προϊόν. Διαφημιστική καμπάνια. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ Λίγα λόγια για την εταιρία. Η επιχείρηση την οποία διαλέξαμε να διαφημίσουμε είναι η Frozen Yogurt Café. Ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 2011 υπό τη διεύθυνση της Γ. Γιαννουλάκη. Βρίσκεται

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ «ΣΗΜΑ Α.Ε. BEE GROUP Α.Ε.»

ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ «ΣΗΜΑ Α.Ε. BEE GROUP Α.Ε.» Θέμα: Δράσεις δημοσιότητας και προβολής, εμπλοκή τοπικών τουριστικών φορέων και οφέλη στα πλαίσια του έργου «Τουριστική Προβολή Ικαρία - Φούρνοι» Ο Δήμος Ικαρίας χρηματοδοτήθηκε από το ΕΣΠΑ και υλοποιεί

Διαβάστε περισσότερα

Παράθυρο στη γνώση. Ευρυζωνικότητα για όλους. Συνδέσου ασύρματα και δωρεάν στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών Βασ. Κωνσταντίνου 48, Αθήνα www.broadbandcity.

Παράθυρο στη γνώση. Ευρυζωνικότητα για όλους. Συνδέσου ασύρματα και δωρεάν στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών Βασ. Κωνσταντίνου 48, Αθήνα www.broadbandcity. Παράθυρο στη γνώση Ευρυζωνικότητα για όλους Συνδέσου ασύρματα και δωρεάν στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών Βασ. Κωνσταντίνου 48, Αθήνα www.broadbandcity.gr 0101011011101010000000010101010101 010000101010000101010101010101011111111111010101010101010000001010101010101011111111111110101010101010

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ. Δημιουργήματα Τέχνης & Παραδοσιακά προϊόντα. 27-28-29 και 30 Νοεμβρίου 2014. Ολυμπιακό ακίνητο της Ξιφασκίας στο Ελληνικό

ΕΚΘΕΣΗ. Δημιουργήματα Τέχνης & Παραδοσιακά προϊόντα. 27-28-29 και 30 Νοεμβρίου 2014. Ολυμπιακό ακίνητο της Ξιφασκίας στο Ελληνικό ΕΚΘΕΣΗ Δημιουργήματα Τέχνης & Παραδοσιακά προϊόντα 27-28-29 και 30 Νοεμβρίου 2014 Ολυμπιακό ακίνητο της Ξιφασκίας στο Ελληνικό 10.000 ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ Στον πολυτελή χώρο του Ολυμπιακού

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Ειρήνη Σταματούδη, LL.M., Ph.D. Διευθύντρια Ο.Π.Ι.

Εισαγωγή. Ειρήνη Σταματούδη, LL.M., Ph.D. Διευθύντρια Ο.Π.Ι. Εισαγωγή Ο οδηγός που κρατάς στα χέρια σου είναι μέρος μιας σειράς ενημερωτικών οδηγών του Οργανισμού Πνευματικής Ιδιοκτησίας. Σκοπό έχει να δώσει απαντήσεις σε κάποια βασικά ερωτήματα που μπορεί να έχεις

Διαβάστε περισσότερα

Movie Maker (Δημιουργία βίντεο)

Movie Maker (Δημιουργία βίντεο) Movie Maker (Δημιουργία βίντεο) - Με πόσους τρόπους μπορούμε να διηγηθούμε μια ιστορία; - Μπορούμε να την πούμε ο ένας στον άλλο. - Μπορούμε να την γράψουμε. - Μπορούμε να τη ζωγραφίσουμε κομμάτι-κομμάτι.

Διαβάστε περισσότερα

www.moneyconferences.com

www.moneyconferences.com www.moneyconferences.com Τα Money Conferences, τομέας δραστηριότητας της Ethos Media S.A., ξεκίνησαν το 2007 και ήδη συγκαταλέγονται μεταξύ των πλέον επιτυχημένων επιχειρηματικών συνεδρίων στην Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ...3 ΟΡΓΑΝΩΣΗ...4 ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ...5 ΤΟ ΚΟΙΝΟ...7 Ο ΧΩΡΟΣ...8 Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ MONEY CONFERENCES...9 Ο ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ...

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ...3 ΟΡΓΑΝΩΣΗ...4 ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ...5 ΤΟ ΚΟΙΝΟ...7 Ο ΧΩΡΟΣ...8 Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ MONEY CONFERENCES...9 Ο ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ... 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ...3 ΟΡΓΑΝΩΣΗ...4 ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ...5 ΤΟ ΚΟΙΝΟ...7 Ο ΧΩΡΟΣ...8 Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ MONEY CONFERENCES...9 Ο ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ...10 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ...12 (Τελευταία ενημέρωση: 23 Φεβρουαρίου 2011)

Διαβάστε περισσότερα

Απολογισμός Αύγουστος 2014- Ιούλιος 2015

Απολογισμός Αύγουστος 2014- Ιούλιος 2015 Απολογισμός Αύγουστος 2014- Ιούλιος 2015 Περίληψη Οι Πράκτορες του Πλανήτη εκδίδουν τον πρώτο ετήσιο απολογισμός τους, για το σχολικό έτος Άυγουστος 2014 έως Ιούλιος 2015. Μετά την ίδρυση μας το 2009,

Διαβάστε περισσότερα

3 ο Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος και Τυριού Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας 21, 22, 23 Οκτωβρίου 2011. χαράζει το δρόμο της επιχειρηματικότητας ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

3 ο Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος και Τυριού Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας 21, 22, 23 Οκτωβρίου 2011. χαράζει το δρόμο της επιχειρηματικότητας ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 3 ο Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος και Τυριού Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας 21, 22, 23 Οκτωβρίου 2011 χαράζει το δρόμο της επιχειρηματικότητας Ο σημαντικότερος θεσμός για τα γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Πολυχώρος Athenian Capitol Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου Γ Σεπτεμβρίου, Ιουλιανού & Πατησίων 104 33 Αθήνα

Πολυχώρος Athenian Capitol Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου Γ Σεπτεμβρίου, Ιουλιανού & Πατησίων 104 33 Αθήνα Πολυχώρος Athenian Capitol Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου Γ Σεπτεμβρίου, Ιουλιανού & Πατησίων 104 33 Αθήνα Athenian Capitol Εξωτερικό Κτιρίου Ο πολυχώρος Athenian Capitol, στο οποίο στεγάζεται το Ελληνικό

Διαβάστε περισσότερα

Καλοκαίρι για παιδιά-εφήβους και ενήλικες στο ΙΜΚ

Καλοκαίρι για παιδιά-εφήβους και ενήλικες στο ΙΜΚ Δελτίο Τύπου 26/5/15 Καλοκαίρι για παιδιά-εφήβους και ενήλικες στο ΙΜΚ Τέσσερεις κύκλοι εργαστηρίων-σεμιναρίων για όλες τις ηλικίες Το Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης, με

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργικός Τουρισμός - Πολιτισμός

Δημιουργικός Τουρισμός - Πολιτισμός ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Δημιουργικός Τουρισμός - Πολιτισμός Προτεραιότητες Εθνικής και Περιφερειακής Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης Βούλγαρης Αριστείδης Αυτόνομο Γραφείο RIS 3 Τρίκαλα, 19 Νοεμβρίου 2015

Διαβάστε περισσότερα

On Telecoms IPTV. Κάρολος Γκίκας -CEO. 7 Ιουνίου 2008

On Telecoms IPTV. Κάρολος Γκίκας -CEO. 7 Ιουνίου 2008 On Telecoms IPTV Κάρολος Γκίκας -CEO 7 Ιουνίου 2008 Agenda On Telecoms ΠλατφόρμαIPTV Υπηρεσίες IPTV Η On Telecoms H On Telecoms είναι ο κυρίαρχος πάροχος υπηρεσιών triple-play στην Ελλάδα Περισσότεροι

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2521 / 22.05.2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2521 / 22.05.2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2521 / 22.05.2015 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135 και 136 του Ν.4072/2012

Διαβάστε περισσότερα

Η διεθνής τάση. Πρόβλεψη αύξησης τζίρου από 148 δις σε 250δις το 2020. (Έκθεση εταιρείας McKinsey).

Η διεθνής τάση. Πρόβλεψη αύξησης τζίρου από 148 δις σε 250δις το 2020. (Έκθεση εταιρείας McKinsey). Αθήνα 4 Ιουνίου 2014 Διαπιστώσεις στην αγορά του κοσμήματος Η διεθνής τάση Πρόβλεψη αύξησης τζίρου από 148 δις σε 250δις το 2020. (Έκθεση εταιρείας McKinsey). Δυναμική ανάπτυξη των επωνύμων brands με πρόβλεψη

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ. Για το Περιβάλλον

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ. Για το Περιβάλλον ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ Για το Περιβάλλον Υπευθυνότητα απέναντι στο Περιβάλλον Με ανεπτυγμένο το αίσθημα της ευθύνης απέναντι στο περιβάλλον, τα Ε.Δ. έχουν υιοθετήσει υπεύθυνη στάση συμβάλλοντας στη προστασία

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονική Διαφήμιση. Αντωνιάδου Όλγα

Ηλεκτρονική Διαφήμιση. Αντωνιάδου Όλγα Ηλεκτρονική Διαφήμιση Αντωνιάδου Όλγα Διαφήμιση στο διαδίκτυο Το διαδίκτυο είναι αναμφισβήτητα ένα τεράστιο πεδίο προώθησης και διαφήμισης υπηρεσιών και προϊόντων. Η ποσότητα της πληροφορίας που διακινείται

Διαβάστε περισσότερα

Με ποιούς τρόπους μπορεί να αξιοποιηθεί η τέχνη ως μέσο διδασκαλίας της Ευρωπαϊκής Ιστορίας

Με ποιούς τρόπους μπορεί να αξιοποιηθεί η τέχνη ως μέσο διδασκαλίας της Ευρωπαϊκής Ιστορίας Με ποιούς τρόπους μπορεί να αξιοποιηθεί η τέχνη ως μέσο διδασκαλίας της Ευρωπαϊκής Ιστορίας Europe at Schools through Art and Simulation (EuropeStARTS) Δράσης KA1 του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Jean Monnet

Διαβάστε περισσότερα

πολλαπλές κατηγορίες δώρο Νέοι και οικογένειες εταιρικά προνόμια

πολλαπλές κατηγορίες δώρο Νέοι και οικογένειες εταιρικά προνόμια Μέλη Γιατί να γίνω μέλος; Γίνε κομμάτι της ζωής του Μουσείου Μπενάκη και διεκδίκησε προνόμια που σου αναλογούν. Γίνε τώρα μέλος και η ενεργή συμμετοχή σου θα αποκτήσει νόημα μέσα από μια μοναδική μουσειακή

Διαβάστε περισσότερα

«ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΑΡΤΙΟ»

«ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΑΡΤΙΟ» Σέρρες, 1 Μαρτίου 2014 «ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΑΡΤΙΟ» Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της για το 2013-2014

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΠΡΟΒΟΛΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΠΡΟΒΟΛΗΣ www.eddyppy.gr 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο Η Φροντίδα Υγείας σε απομακρυσμένες περιοχές και σε ευπαθείς ομάδες Web Live TV Οργάνωση - Γραμματεία: new e ent generation Excellency in services Congress, Tourism

Διαβάστε περισσότερα

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ «Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε. : Εταιρική Παρουσίαση» «E.J. Papadopoulos S.A. : Company Presentation»

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ «Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε. : Εταιρική Παρουσίαση» «E.J. Papadopoulos S.A. : Company Presentation» ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΧΟΛΗ ΣΔΟ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ «Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε. : Εταιρική Παρουσίαση» «E.J. Papadopoulos S.A. : Company Presentation» Δόικα Δήμητρα 7724 Τζωρτζάκη Κωνσταντίνα

Διαβάστε περισσότερα

EXPORTS MONEY CONFERENCE 2012 1

EXPORTS MONEY CONFERENCE 2012 1 EXPORTS MONEY CONFERENCE 2012 1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ H Ethos Media S.A. µε τη συνεργασία της Ένωσης ιπλωµατικών Υπαλλήλων Οικονοµικών και Εµπορικών Υποθέσεων (ΕΝ Υ ΟΕΥ), διοργανώνουν το 2 ο εξαγωγικό συνέδριο µε τίτλο

Διαβάστε περισσότερα

Ποσοτική Έρευνα στο Κοινό του Money Show 2013 στην Αθήνα. ή ς 42-44, 161 21 ή.210-7455900, Fax 210-7488713 E-mail: hrh@otenet.gr, http://www.hrh.

Ποσοτική Έρευνα στο Κοινό του Money Show 2013 στην Αθήνα. ή ς 42-44, 161 21 ή.210-7455900, Fax 210-7488713 E-mail: hrh@otenet.gr, http://www.hrh. Ποσοτική Έρευνα στο Κοινό του Money Show 2013 στην Αθήνα ή ς 42-44, 161 21 ή.210-7455900, Fax 210-7488713 E-mail: hrh@otenet.gr, http://www.hrh.gr Εισαγωγή / Στόχος της Έρευνας Στα πλαίσια της μεγαλύτερης

Διαβάστε περισσότερα

Ενωμένοι αγωνιζόμαστε για τη ΖΩΗ

Ενωμένοι αγωνιζόμαστε για τη ΖΩΗ Ενωμένοι αγωνιζόμαστε για τη ΖΩΗ Θέλοντας να διαδώσουμε το μήνυμα της έγκαιρης διάγνωσης και εμπνευσμένοι από την τεράστια επιτυχία διαφόρων εκστρατειών που πραγματοποιούνται διεθνώς με σκοπό την επαγρύπνηση

Διαβάστε περισσότερα

Design studio. Παιδική χαρά. Γεωργουδής Χάρης Γούμενος Κώστας

Design studio. Παιδική χαρά. Γεωργουδής Χάρης Γούμενος Κώστας Design studio Παιδική χαρά Γεωργουδής Χάρης Γούμενος Κώστας Παιδική χαρά - χώρος Ορισμός: Παιδική χαρά είναι ο ειδικά διαμορφωμένος υπαίθριος (ή μη) χώρος με κατάλληλες εγκαταστάσεις και παιχνίδια για

Διαβάστε περισσότερα

What s App? Apps for People! Άρης Παρασκευόπουλος Mobile Data, Handsets & VAS marketing senior manager

What s App? Apps for People! Άρης Παρασκευόπουλος Mobile Data, Handsets & VAS marketing senior manager What s App? Apps for People! Άρης Παρασκευόπουλος Mobile Data, Handsets & VAS marketing senior manager Περιεχόμενα: Apps / Smartphones / Mobile Internet Παγκόσμια αγορά Ελληνική αγορά Στρατηγική WIND To

Διαβάστε περισσότερα

9ο Νηπιαγωγείο Ηρακλείου Σχολ.Έτος 2013-14. Σχέδιο εργασίας με θέμα: Φυσική ζωή, άσκηση και υγιεινός τρόπος διαβίωσης

9ο Νηπιαγωγείο Ηρακλείου Σχολ.Έτος 2013-14. Σχέδιο εργασίας με θέμα: Φυσική ζωή, άσκηση και υγιεινός τρόπος διαβίωσης 9ο Νηπιαγωγείο Ηρακλείου Σχολ.Έτος 2013-14 Σχέδιο εργασίας με θέμα: Φυσική ζωή, άσκηση και υγιεινός τρόπος διαβίωσης Διάρκεια προγράμματος -Συμμετοχή Διάρκεια: Μάρτιος - Ιούνιος 2014 Συμμετοχή : 2 μεικτά

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη θέσεων υποτροφιών για το πρόγραμμα Global Citizen της AIESEC στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Προκήρυξη θέσεων υποτροφιών για το πρόγραμμα Global Citizen της AIESEC στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Προκήρυξη θέσεων υποτροφιών για το πρόγραμμα Global Citizen της AIESEC στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Η AIESEC σε συνεργασία με τον Ειδικό Λογαριασμό Κονδυλίων Έρευνας (ΕΛΚΕ) ανοίγει συγκεκριμένες

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑ 2014 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΤΟΠΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ. 2 ο 15ήμερο. ΜΑΡΤΙΟΣ 2014 Ethos CSR Conference & Sustainable Awards 2014.

ΣΥΝΕΔΡΙΑ 2014 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΤΟΠΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ. 2 ο 15ήμερο. ΜΑΡΤΙΟΣ 2014 Ethos CSR Conference & Sustainable Awards 2014. ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΙΤΛΟΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ Clinical Research Conference ΜΑΡΤΙΟΣ Ethos CSR Conference & Sustainable Awards ΜΑΡΤΙΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΙΑΔΑ 1 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΤΟΠΟΣ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ Το συνέδριο στοχεύει να αναδείξει την κλινική

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικό Παιδικό Μουσείο Κυδαθηναίων 14, 105 58 Αθήνα Τηλ.: 2103312995, Fax: 2103241919 E-Mail: info@hcm.gr, www.hcm.gr

Ελληνικό Παιδικό Μουσείο Κυδαθηναίων 14, 105 58 Αθήνα Τηλ.: 2103312995, Fax: 2103241919 E-Mail: info@hcm.gr, www.hcm.gr Ελληνικό Παιδικό Μουσείο Κυδαθηναίων 14, 105 58 Αθήνα Τηλ.: 2103312995, Fax: 2103241919 E-Mail: info@hcm.gr, www.hcm.gr Το έργο υλοποιείται με δωρεά από το Σύντομη περιγραφή Το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ Κ.Δ.Β.Μ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ Κ.Δ.Β.Μ. Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ότι ο Δήμος Καλυμνίων θα συνεχίσει επιτυχώς για τρίτη χρόνια την υλοποίηση των Προγραμμάτων Διά Βίου Μάθησης, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας Έρευνας

Διαβάστε περισσότερα

27-30 Νοεμβρίου 2015 Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, Αθήνα

27-30 Νοεμβρίου 2015 Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, Αθήνα 27-30 Νοεμβρίου 2015 Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, Αθήνα Η Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» πραγματοποιείται από 27 έως 30 Νοεμβρίου 2015 στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στην Αθήνα για πρώτη φορά. Η Γαστρονομία, ο

Διαβάστε περισσότερα

www.palladianconferences.gr Τετάρτη 20 Μαΐου Ν. J.V. Athens Plaza

www.palladianconferences.gr Τετάρτη 20 Μαΐου Ν. J.V. Athens Plaza 20 Μαΐου Ν. J.V. 2015 2nd ATHENS HEALTH FORUM Η PALLADIAN CONFERENCES διοργανώνει το 2nd ATHENS HEALTH FORUM. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαΐου 2015, στo ξενοδοχείο. Την επιμέλεια του συνεδρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΙΕΙΑ «Η θάλασσα κοινό μας σπίτι»

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΙΕΙΑ «Η θάλασσα κοινό μας σπίτι» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ LIFE «Μεσογειακή φώκια και Αλιεία: Αντιμετωπίζοντας τη σχέση ανταγωνισμού και αλληλεπίδρασης στις ελληνικές θάλασσες» ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΙΕΙΑ «Η θάλασσα

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο Ιούνιος 2013 - Τεύχος 31

Ενημερωτικό Δελτίο Ιούνιος 2013 - Τεύχος 31 The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Ιούνιος 2013 - Τεύχος 31 17 Μαΐου Το σχολείο συμμετέχει με επιτυχία σε Αθλητική Hμερίδα μεταξύ μαθητών ιδιωτικών σχολείων.

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ. ο aσθενης στο προσκηνιο. 16 Φεβρουαρίου 2016. ν. j.v. a t h e n s p l a z a

ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ. ο aσθενης στο προσκηνιο. 16 Φεβρουαρίου 2016. ν. j.v. a t h e n s p l a z a ν. j.v. a t h e n s p l a z a Η PALLADIAN CONFERENCES διοργανώνει το 2ο Συνέδριο για τα Χρόνια Αναπνευστικα Νοσήματα δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για ένα ετήσιο θεσμό συνάντησης, διαλόγου, ενημέρωσης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ. Ατμοσφαιρική ρύπανση και ο περιορισμός της χρήσης ενέργειας. Ηλικιακή ομάδα 9-12

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ. Ατμοσφαιρική ρύπανση και ο περιορισμός της χρήσης ενέργειας. Ηλικιακή ομάδα 9-12 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ Ατμοσφαιρική ρύπανση και ο περιορισμός της χρήσης ενέργειας Ηλικιακή ομάδα 9-12 Φυσική καταστροφή, ηλικιακή ομάδα, γνωστικό αντικείμενο Το σενάριο απευθύνεται σε μαθητές δημοτικού

Διαβάστε περισσότερα

»Τι είναι η Spartan;

»Τι είναι η Spartan; »Τι είναι η Spartan; Ελληνική εταιρεία, ιδρύθηκε το 1989. Είναι 24ωρο Κέντρο λήψης σημάτων και εικόνας (ΚΛΣ). Πάροχος ηλεκτρονικής ασφάλειας μέσω ψηφιακής παρακολούθησης συστημάτων ασφαλείας. » Ποιες είναι

Διαβάστε περισσότερα

Μία Επιστημονική Εκπαιδευτική Εκδήλωση Κυριακή, 1 Ιουνίου 2014, 08:00 έως 19:00 13 Ομιλίες και 1 Στρογγυλό Τραπέζι

Μία Επιστημονική Εκπαιδευτική Εκδήλωση Κυριακή, 1 Ιουνίου 2014, 08:00 έως 19:00 13 Ομιλίες και 1 Στρογγυλό Τραπέζι Μία Επιστημονική Εκπαιδευτική Εκδήλωση Κυριακή, 1 Ιουνίου 2014, 08:00 έως 19:00 13 Ομιλίες και 1 Στρογγυλό Τραπέζι H Επιστημονική Εκπαίδευση του Φαρμακοποιού και της Ομάδας του σε Θέματα: Φυτοθεραπείας

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ «ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΓΕΥΣΕΩΝ» 4,5 και 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2009 ΠΑΡΑΛΙΑ ΒΟΛΟΥ (Τράπεζα Ελλάδος) Το Γραφείο Υποστήριξης Προϊόντων της Νομαρχιακής

Διαβάστε περισσότερα

«ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΔΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΑΒ»

«ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΔΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΑΒ» ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ STRATEGY & MARKETING ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΠΡΟΣ : ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΒ & FRANCHISE ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΕΣ ΤΑΜΕΙΩΝ KOIN : ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Σπουδών Φυσικών Επιστημών. Θέμα: Εφαρμογή του ΑΠ των Φυσικών Επιστημών

Πρόγραμμα Σπουδών Φυσικών Επιστημών. Θέμα: Εφαρμογή του ΑΠ των Φυσικών Επιστημών Πρόγραμμα Σπουδών Φυσικών Επιστημών Θέμα: Εφαρμογή του ΑΠ των Φυσικών Επιστημών Κατά τη Β Φάση της Διαμόρφωσης των ΑΠ, το Πρόγραμμα Σπουδών των Φυσικών Επιστημών, το οποίο θα εφαρμοστεί κατά τη φετινή

Διαβάστε περισσότερα

Το κεντρικό μήνυμα της εταιρικής ενέργειας και της σχετικής καμπάνιας, ήταν:

Το κεντρικό μήνυμα της εταιρικής ενέργειας και της σχετικής καμπάνιας, ήταν: Εταιρεία: COSMOTE AE Τίτλος Προγράμματος / Δράσης: Ο Κόσμος μας, Εσύ Ημερομηνία Υποβολής: 29/11/2012 Υπεύθυνος Project: Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας Ομίλου ΟΤΕ Γενικά Το Σεπτέμβριο του 2010, ξεκίνησε

Διαβάστε περισσότερα