Alpha Polis. Ο κόσμος της Generation Alpha! Ένα θεματικό δια-δραστικό πάρκο για παιδιά & νέους στο Ζάππειο. Ιανουάριος 2010 v. 2.2.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Alpha Polis. Ο κόσμος της Generation Alpha! Ένα θεματικό δια-δραστικό πάρκο για παιδιά & νέους στο Ζάππειο. Ιανουάριος 2010 v. 2.2."

Transcript

1 Alpha Polis Ο κόσμος της Generation Alpha! Ένα θεματικό δια-δραστικό πάρκο για παιδιά & νέους στο Ζάππειο Ιανουάριος 2010 v H πνευματική ιδιοκτησία του παρόντος (προσέγγιση, ονομασίες, περιγραφές, σχέδια κλπ), αλλά και συνολικά της ιδέας, ανήκει στην Α2Κ και δεν επιτρέπεται οποιαδήποτε χρήση, χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια της Α2Κ

2 Εισαγωγή

3 Ο κόσμος αλλάζει! Και μεταλλάσσεται!...

4 WEB - > WEB 2.0

5 CSR - > CSR 2.0

6 Αλλά οι αλλαγές σηματοδοτούν και μία αλλαγή (και μετάλλαξη) πολύ ευρύτερη και μεγαλύτερη!

7 Humanity -> HUMANITY 2.0!

8 HUMANITY 2.0! Generation ALPHA Μία νέα παγκόσμια γενιά γεννιέται στον πλανήτη! Ορίζεται από την Α2Κ, ως «Generation Alpha»! Είναι η γενιά που θα ενσαρκώσει τη μετάλλαξη της Ανθρωπότητας σε κάτι μεγαλύτερο, ευγενέστερο, καλύτερο! Για πρώτη φορά, μία καινοτόμα εγκατάσταση θεματικό πάρκο που αποτελεί ακριβώς το πεδίο δράσης αυτής της νέας παγκόσμιας γενιάς φιλοξενείται στο Ζάππειο Στα πλαίσια του συνεδρίου CEO & CSR Money Conference 2010 από την Ethos Media S.A.. Σε συνεργασία με την Α2Κ.

9 Η Α2Κ για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σχεδιάζει μία πρότυπη εγκατάσταση ως ψυχαγωγικό εκπαιδευτικό πάρκο για παιδιά Έναν χώρο όπου όλα τα brands και οι επιχειρήσεις του σήμερα, οφείλουν να έχουν την (αναθεωρημένη!) θέση τους Η πρώτη υλοποίηση γίνεται Παρασκευή 11 Κυριακή 13 Ιουνίου 2010 στο Ζάππειο στα πλαίσια του συνεδρίου CEO & CSR Money Conference 2010 και σε συνεργασία με την Ethos Media και την ΕΥ ΖΗΝ Το πάρκο απευθύνεται σε παιδιά 5-12, αλλά και σε μεγαλύτερους που συμμετέχουν λειτουργούν ως coaches Βασίζεται στην ιδέα της προσομοίωσης προβολής στο μέλλον του «κόσμου» της Generation Alpha. Της νέας παγκόσμιας γενιάς που θα ενσαρκώσει και θα αποτελέσει τη νέα Ανθρωπότητα (Humanity 2.0) Όχι ως ουτοπικού κατασκευάσματος, αλλά ως πολύ πραγματικού που ξεκινάμε από σήμερα να «Κτίζουμε μαζί» Mιας «πράσινης» κοινωνίας και επιχειρηματικότητας, όπου μέσα από role playing και interactive εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες, η νέα γενιά είναι ο πρωταγωνιστής!

10 Λίγα λόγια για την Α2Κ και την Alpha Polis Η Α2Κ, είναι μία νέα διεθνής ΜΚΟ, για μία νέα παγκόσμια γενιά. Την Generation Alpha που περιλαμβάνει όσες και όσους γεννιούνται τη νέα χιλιετία (μετά το 2000), ήδη περίπου 800 εκατομμύρια στον πλανήτη μέχρι σήμερα! Στόχος και αποστολή της Α2Κ, είναι να εμψυχώσει και να παρακινήσει τη νέα αυτή γενιά, για να επιτύχει έναν Αθλο με κεντρικό μήνυμα «ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΪΣ» - YOU CAN! Και Άθλος για την Α2Κ, είναι να καταφέρουμε σαν ανθρωπότητα, να δημιουργήσουμε πάλι ΑΞΙΑ για όλα τα βασικά «κεφάλαια» του πλανήτη μας - Οικονομικό - Ανθρώπινο - Πολιτισμικό - Πολιτικό - Περιβαλλοντικό Αποτελώντας και ενσαρκώνοντας μία Νέα, Καλύτερη και Ευγενέστερη Ανθρωπότητα (περισσότερα στο H Alpha Polis (ένα από τα projects της Α2Κ), είναι ένα καινοτόμο πάρκο με τη μορφή διαδραστικού παιδικού φεστιβάλ, στο οποίο τα παιδιά και η νέα γενιά μεταφέρονται στην Alpha Polis και κτίζουν από σήμερα τον κόσμο του αύριο, μαθαίνοντας πώς να παράγουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΞΙΑ για όλα τα σημαντικά κεφάλαια του πλανήτη, μέσα από ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες και παιχνίδια στα οποία μετατρέπονται σε επιστήμονες, δημιουργούς, μηχανικούς, εξερευνητές, επιχειρηματίες, οραματιστές ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ! Πραγματική ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ λοιπόν, με κεντρικό μήνυμα το U CAN! Καλύπτονται industries από όλους τους κλασσικούς παραγωγικούς τομείς όπως: Food, Energy, Τelecom, Building, Manufacturing, Media, Financial services (Banks, Insurances), Education, Transportation κλπ

11 Λίγα λόγια για την Ethos Media S.A. Η Ethos Media S.A. είναι μία δυναμική εταιρία media η οποία δραστηριοποιείται στους τομείς χρηματιστηριακών και ασφαλιστικών εκδόσεων καθώς και στη διοργάνωση επιχειρηματικών συνεδρίων. hrima.gr Το μηνιαίο περιοδικό ΧΡΗΜΑ γεννήθηκε το 1988 και αποτελεί ένα χρήσιμο «εργαλείο» για την κατανόηση και την ανάλυση τόσο του οικονομικού περιβάλλοντος όσο και των τάσεων που εκδηλώνονται ή διαφαίνονται και επηρεάζουν τις επενδύσεις. Η εφημερίδα ΧΡΗΜΑ Week κυκλοφορεί από το 2003 σε ηλεκτρονική μορφή και ενημερώνει σε εβδομαδιαία βάση το αναγνωστικό κοινό για τις σημαντικότερες εξελίξεις στον χρηματιστηριακό τομέα. Το 2009 η ETHOS MEDIA S.A. διεύρυνε τις δραστηριότητές της στον κλάδο της ασφαλιστικής αγοράς με την έκδοση του μηνιαίου περιοδικού Insurance World και της ηλεκτρονικής εφημερίδας Insurance Week. Τον Δεκέμβριο του 2009, τέθηκε σε λειτουργία το ασφαλιστικό portal insuranceworld.gr το οποίο φιλοδοξεί να καλύψει το κενό της online πληροφόρησης των επαγγελματιών του ασφαλιστικού κλάδου, αλλά και του γενικότερου κοινού.

12 Τα Money Conferences ξεκίνησαν το 2007 και ήδη συγκαταλέγονται μεταξύ των πλέον καταξιωμένων επιχειρηματικών συνεδρίων στην Ελλάδα. Το 2010, έχουν προγραμματιστεί τα παρακάτω Money Conferences: Pharma Money Conference 2010,18 Μαρτίου, Athenaeum InterContinental REIC Money Conference 2010, Απρίλιος, Athenaeum InterContinental Asset Management Money Conference 2010, Μάιος, Athenaeum InterContinental CEO & CSR Money Conference 2010, 11 Ιουνίου, Ζάππειο Μέγαρο Banking Money Conference 2010, Σεπτέμβριος, Athenaeum InterContinental Insurance Money Conference 2010, Οκτώβριος, Athenaeum InterContinental Credit Risk Money Conference 2010, Νοέμβριος, Athenaeum InterContinental Investment Money Conference 2010, Δεκέμβριος, Athenaeum InterContinental

13 CEO & CSR Money Conference 2010 Για 4 η συνεχόμενη χρονιά τα Money Conferences σε αποκλειστική συνεργασία με την EuroCharity διοργανώνουν το CEO & CSR Money Conference 2010 με θέμα «CSR Η εποχή της εταιρικής Αειφορίας & Υπευθυνότητας». Το φετινό CEO & CSR Money Conference 2010 θα πραγματοποιηθεί στις 11 Ιουνίου 2010, στο Ζάππειο Μέγαρο. Το συνέδριο έχει στόχο να εστιάσει στη μετάβαση από το μοντέλο CSR 1.0 στο μοντέλο CSR 2.0, μια νέα έννοια που εισαγάγει τη διαδραστικότητα στη σχέση επιχείρησης-κοινωνίας. Οι βασικές τοποθετήσεις και τα πάνελ του συνεδρίου θα πραγματευτούν: Τη μετάβαση από το μοντέλο του CSR 1.0 σε εκείνο του CSR 2.0 Το ρόλο των κοινωνικών μέσων (social media) Tο ρόλο της διαφάνειας στο μοντέλο του CSR 2.0 Την ανάπτυξη της κοινωνικής επιχειρηματικότητας Στα πλαίσια του συνεδρίου CEO & CSR Money Conference 2010 θα πραγματοποιηθεί και το Alpha Polis.

14 Alpha Polis: Μεθοδολογία - δομή Στον κόσμο της «Alpha Polis βρίσκεις πολλά από όσα βρίσκεις σε μία πόλη! Εστιατόριο, πλατεία, τηλεοπτικό κανάλι, εργοστάσιο, κατασκευαστική εταιρεία, εταιρεία ενέργειας, καταστήματα μόδας, μουσείο, αεροδρόμιο, πίστα δοκιμών μεταφορικών μέσων και φυσικά την φύση που τα περιβάλλει. Κάθε δραστηριότητα σχετίζεται με Τομέα παραγωγής (industry) Μία βασική ιδέα τάση εξέλιξης αλλά και αλλαγής (σε συνεργασία και με δίκτυο από experts) Έναν ή περισσότερους από τους «Άθλους» της Α2Κ Προσωπική ικανότητα τάση (όχι στενά επάγγελμα) Παραγόμενη ΑΞΙΑ σε ένα (ή περισσότερα από τα πέντε βασικά κεφάλαια του πλανήτη μας) Η νέα γενιά (τα παιδιά), έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο! Δεν τους λέμε εμείς τι να κάνουν, αλλά εκείνα Εισαγάγουμε το πρόβλημα και τους παρέχουμε κάποια εργαλεία. Τη λύση την βρίσκουν εκείνοι Κεντρικό μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε είναι το: U can!

15 Alpha Polis data review Παιδικό φεστιβάλ διαδραστικό θεματικό πάρκο στο Ζάππειο (11-13 Ιουνίου 2010) Πρωτεύον κοινό: Παιδιά 5-12 ετών Οικογένειες Δευτερεύον κοινό Εφηβοι και νέοι Αναμενόμενοι επισκέπτες Περισσότεροι από

16 Ημέρες και ώρες λειτουργίας / Capacities Παρασκευή 11 Ιουνίου: Σάββατο 12 Ιουνίου: Κυριακή 13 Ιουνίου: Την Παρασκευή υπάρχει δυνατότητα έναρξης νωρίτερα για επιλεγμένο κοινό του μεγάλου χορηγού Στο πάρκο περιλαμβάνονται περισσότερα από 25 διαφορετικά attractions / booths / διαδραστικά παιχνίδια και δραστηριότητες Η εκτιμώμενη χωρητικότητα με βάσει τις παραπάνω ώρες και ημέρες λειτουργίας, ανέρχεται σε περίπου έως άτομα ανά ημέρα (εκτιμώμενο σύνολο όπως αναφέρθηκε περίπου άτομα)

17 Δημιουργική προσέγγιση & περιγραφή

18 Ονομασία Ο κόσμος της Generation Alpha O κόσμος στον οποίο πρέπει να ξαναδούμε ξανασκεφτούμε - επανασχεδιάσουμε τα πράγματα από την αρχή Για μία νέα αρχή! Alpha Polis

19 Επικοινωνία Μία πύλη στο μέλλον, ανοίγει! Μπείτε στη μηχανή του χρόνου, μεταμορφωθείτε σε πολίτες του κόσμου και ταξιδέψτε στον κόσμο της Generation Alpha στην Alpha Polis! Το μέρος που μπορείτε να ζήσετε σήμερα, αυτό που μπορείτε να γίνετε αύριο (a place where U can be today, what U can become tomorrow! A citizen of the Earth, an explorer, a scientist, an entrepreneur, an artist, a creator, a developer ) Το μέρος όπου τα παιδιά και η νέα γενιά κτίζουν ήδη από σήμερα τον κόσμο του αύριο Ελάτε λοιπόν να ξεκινήσουμε να κτίζουμε τον κόσμο της Generation Alpha μαζί! Γιατί η Generation Alpha μπορεί! U can!

20 Επικοινωνία (συνέχεια) Ελάτε για να ζήσουν τα παιδιά σας μια μοναδική εμπειρία! Σαν εξερευνητές σκαρφαλώνοντας σε παγόβουνα, διασχίζοντας ποτάμια και πλοηγώντας εξερευνητικά πλοία σε αποστολές προστασίας του περιβάλλοντος Σαν δημιουργοί σχεδιάζοντας και δοκιμάζοντας τα κτίρια ή τα Μέσα Μεταφοράς επόμενης γενιάς Σαν επιστήμονες γεμίζοντας προμήθειες ένα διαστημόπλοιο και μαθαίνοντας τα μυστικά της σωστής διατροφής Σαν τηλεοπτικοί παραγωγοί στη δική τους εκπομπή στο Ucan channel Σαν επιχειρηματίες στο τιμόνι επιχειρήσεων, παίρνοντας αποφάσεις για τον κόσμο και το περιβάλλον και άλλα πολλά! Σαν πολίτες του κόσμου στην πλατεία του κόσμου! Γιατί η νέα γενιά ΜΠΟΡΕΙ!

21 Alpha Polis: Ενδεικτική διάταξη χώρου City area Nature area Είσοδος (από Time Machine) WE Plaza Έξοδος μέσω της «πλατείας του κόσμου» (που δημιουργεί μια συμμετρία με την είσοδο και σε φέρνει σε επαφή πάλι με ανθρώπους διαφορετικούς από αυτούς με τους οποίους μπήκες μαζί

22 Alpha Polis visual

23 Alpha Polis visual

24 Alpha Polis κάτοψη με βασικές διαστάσεις

25 Alpha Polis χωροθέτηση σε σχέση και με το Ζάππειο

26 Βασικά στοιχεία περιγραφή Οι επισκέπτες μπαίνουν από μία ειδική κατασκευή θόλο που λειτουργεί ως η Μηχανή του Χρόνου για να μεταφερθούν στον κόσμο της Generation Alpha, στην Alpha Polis ως πολίτες άλλης εθνικότητας από όλο τον κόσμο Ο κόσμος αυτός αποτελείται από δύο μεγάλες χωρικές ενότητες Η ενότητα CITY προσομοιάζει με μία πόλη που έχει τα βασικά landmarks και λειτουργίες χρήσεις μιας πόλης Η ενότητα NATURE αποτελείται από σκηνικά από διαφορετικά φυσικά περιβάλλοντα (πάγοι, ζούγκλα, θάλασσα, ποτάμια κλπ) Σε κάθε «σταθμό» δίδονται κάποια ειδικά props (π.χ. εξοπλισμός, ή στολές, ή αντικείμενα κλπ) ώστε να μπαίνουν τα παιδιά ενεργά στο ρόλο Στην έξοδο τους συγκεντρώνονται και βγαίνουν από την πλατεία του κόσμου (WE plaza), ως πολίτες του κόσμου με ένα ιδιαίτερο δρώμενο όπου συνειδητοποιούν τη δύναμη του ΕΜΕΙΣ.

27 Alpha Polis: Entrance Time machine

28 Η μηχανή του χρόνου Λειτουργεί ως «εισαγωγή» μέσα από μία multimedia εμπειρία με τη μορφή και λογική Time machine Χωρητικότητας περίπου έως 100 ατόμων και διάρκειας περίπου 10 Σενάριο Η μηχανή του χρόνου μας μεταφέρει σε διάφορες εποχές της ιστορίας της γής, αλλά και της ιστορίας του ανθρώπου, δείχνοντας με απλό τρόπο τις επιπτώσεις από τη στάση μας στον κόσμο (αλλά και σε εμάς) τα τελευταία περίπου 200 χρόνια Η νέα γενιά, η Generation Alpha ΜΠΟΡΕΙ να κάνει τη διαφορά! Βγαίνοντας από τη μηχανή του χρόνου, στην Alpha Polis, δεν σας κρατάνε οι γονείς σας από το χέρι, αλλά οδηγείτε ΕΣΕΙΣ τους γονείς σας και όλους εμάς Αποστολή σας να παράγετε πραγματική ΑΞΙΑ μέσα από τη συμμετοχή σας και τις δραστηριότητες σας στον κόσμο της Alpha Polis! U CAN! Οι επισκέπτες μεταφέρονται με την έξοδο τους σε άλλο τόπο και χρόνο (Alpha Polis), αλλά και σαν πολίτες άλλης χώρας (με καρτελάκια με σημαία και άλλο όνομα)

29 Η μηχανή του χρόνου (εσωτερικό)

30 Ενότητα CITY H ενότητα Πόλης, περιλαμβάνει 15 δραστηριότητες: Σταθμό ενέργειας Εργοτάξιο κατασκευαστική εταιρεία Εργοστάσιο Μουσείο Σχολείο Εστιατόριο - κουζίνα Πίστα δοκιμών / μετρήσεων αυτοκινήτων Αεροπορική εταιρεία Διαστημικό σταθμό Σχεδιαστήριο μόδας Τηλεοπτικό κανάλι Κινηματογραφικό στούντιο Τράπεζα Στάδιο αθλητικό κέντρο Χώρο αποβλήτων Τα παιδιά μετατρέπονται σε δημιουργούς, επιστήμονες, μηχανικούς, αρχιτέκτονες δίνοντας λύσεις σε προβλήματα και παράγοντας αξία μέσα από διασκεδαστικά role playing παιχνίδια και δραστηριότητες Κάθε booth έχει σε ειδική οθόνη «μετρητή» παραγόμενης αξίας για τα 5 Bασικά Κεφάλαια του πλανήτη μας

31 Alpha Polis city area plan

32 Alpha Polis city area plan

33 Προσέγγιση περιεχομένου δραστηριοτήτων Το περιεχόμενο της κάθε δραστηριότητας σε κάθε ενότητα σχεδιάζεται με βάση τις ακόλουθες παραμέτρους 1. Μία υφιστάμενη παγκόσμια τάση (trend) 2. Input από ομάδα ειδικών και συνεργατών της Α2Κ 3. Input από τον «υποστηρικτή» της συγκεκριμένης δραστηριότητας Το περιεχόμενο των δραστηριοτήτων, παρουσιάζεται συνοπτικά σε αυτή τη φάση Η τελική του μορφή (πάντα βασισμένο όμως στο κεντρικό περιεχόμενο και κατευθύνσεις) θα παρουσιασθεί σε αμέσως επόμενη φάση (ενώ μπορεί να γίνει και συνεργασία με τον κάθε υποστηρικτή για τυχόν προσαρμογές)

34 Ενότητα CITY: Δραστηριότητες Σταθμός Πρόβλημα/ερώτημα Δραστηριότητα Visual (indicative) Εργοτάξιο κατασκευαστική εταιρεία Οι σημερινοί μέθοδοι κατασκευής, αρχιτεκτονική, υλικά χρησιμοποιούν πολύτιμους πόρους για κάλυψη αναγκών που ξεπερνάνε κατά πολύ τις πραγματικές! Γίνετε σχεδιαστές αρχιτέκτονες κατασκευαστές και αφού δείτε τι ανάγκες εξυπηρετούν τα κτίρια σε διαφορετικούς τόπους και χρόνους, επανασχεδιάστε και κατασκευάστε τα κτίρια του σήμερα! Εργοστάσιο Η υφιστάμενη φιλοσοφία βασίζεται στο ότι ο σχεδιασμός κάθε προιόντος γίνεται με τη λογική ότι αυτό αργά ή γρήγορα θα καταλήξει στα σκουπίδια. Τι θα γινόταν αν σχεδιάζαμε κάθε προιόν με λογική της αέναης ζωής? Γίνετε μηχανικοί και σχεδιαστές στο ειδικό Tech Lab όπου μπορείτε να «διαλύσετε» διαφορετικά προιόντα και να τα επανασχεδιάσετε για να συνεχίσουν τη ζωή τους χωρίς ποτέ να καταλήξουν στα σκουπίδια Σταθμός Ενέργειας Αν όλοι στον πλανήτη καταναλώναμε ενέργεια ίση με αυτή που καταναλώνουν κάποιοι από εμάς, θα χρειαζόμασταν περισσότερους από 3 πλανήτες! Μπείτε στο κέντρο ελέγχου και διαχειριστείτε εσείς τη χρήση της ενέργειας, για να την προσαρμόσουμε στον ένα και μοναδικό πλανήτη που διαθέτουμε!

35 Ενότητα CITY: Δραστηριότητες Σταθμός Πρόβλημα/ερώτημα Δραστηριότητα Visual (indicative) Μουσείο Securing our future! Στη σημερινή εποχή έχουμε κάποιες απίστευτα απλές, αλλά και ζημιογόνες συνήθειες! Στον κόσμο της Generation Alpha αυτές είναι παρελθόν και μουσειακό έκθεμα! Ένα «Μουσείο» με εκθέματα όπως πλαστικές σακούλες, συσκευασίες μίας χρήσης, αυτοκίνητα με μόνον τον οδηγό μέσα στην πόλη κ.ά. Σχεδιαστήριο μόδας (Ethical Fashion) H βιομηχανία της μόδας αναλώνει σημαντικά πολύτιμα κεφάλαια του πλανήτη. Τι θα γινόταν αν δεν τα θεωρούσαμε «δωρεάν»??? Δημιουργήστε τη δική σας σειρά και κολλεξιόν, βασισμένη στις επιταγές της παγκόσμιας νέας τάσης Ethical Fashion U CAN channel H βιομηχανία των ΜΜΕ, μας αντιμετωπίζει μόνον ως»καταναλωτές». Η «νέα» Ανθρωπότητα είναι πολύ περισσότερο από αυτό! Γίνετε δημοσιογράφοι, παραγωγοί, συντάκτες στο δικό σας κανάλι και επικοινωνήστε τα επιτεύγματα σας!

36 Ενότητα CITY: Δραστηριότητες Σταθμός Πρόβλημα/ερώτημα Δραστηριότητα Visual (indicative) Εστιατόριο κουζίνα (ΖΗΝ ΕΥ ΖΗΝ & city farm) Είμαστε ό τι τρώμε! Αλλά πολύ συχνά βάζουμε στο σώμα μας τρόφιμα χωρίς διατροφική αξία και με επιβλαβή στοιχεία Γίνετε σεφ, μάγειροι και ανακαλύψτε τη χαρά της μαγειρικής, των φρέσκων υλικών από το γειτονικό περιβόλι, της εξερεύνησης των δικών σας γεύσεων! Σχολείο - εκπαίδευση H λογική της σημερινής εκπαίδευσης βασίζεται στο ότι δεν γνωρίζουμε (και άρα πρέπει να μάθουμε). Τι θα γινόταν αν θεωρούσαμε ότι μπορούμε να απαντήσουμε και σε αυτά που δεν γνωρίζουμε? Γίνετε μαθητές και δάσκαλοι ταυτόχρονα! Ένα «σχολείο» που θεωρεί (και το αποδεικνύει), ότι αν μπορείς να κάνεις μια ερώτηση, τότε σίγουρα μπορείς να δώσεις και μία απάντηση! Αεροπορική εταιρεία (transportation hub) Οι αερομεταφορές αν και αναγκαίες, επιβαρύνουν σημαντικά! Τι μπορεί να κάνει ένας πιλότος με μία αεροπορική εταιρεία για να μειώσει το μεταφορικό αποτύπωμα? Μπείτε στο κόκπιτ, στη θέση του πιλότου, κάντε τις αναγκαίες κινήσεις και βγάλτε τη φωτογραφία σας!

37 Ενότητα CITY: Δραστηριότητες Σταθμός Πρόβλημα/ερώτημα Δραστηριότητα Visual (indicative) Πίστα δοκιμών (transportation hub) Ποιο είναι το καταλληλότερο όχημα για κάθε ανάγκη? (Πόλη, ταξίδι, σπορ οδήγηση ) Δοκιμάστε στην πίστα δοκιμών τις διαφορετικές εναλλακτικές και αποφασίστε μόνοι σας! Διαστημικός σταθμός (transportation hub) Με τι τρόφιμα κτίζω υγιές και δυνατό σώμα για να ολοκληρώσω την αποστολή μου? Φορτώστε το διαστημόπλοιο με τις κατάλληλες προμήθειες και μάθετε τα μυστικά της υγιεινής διατροφής. Οι πιο γενναίοι μπορούν στο τέλος να κάνουν το τεστ του γυροσκόπιου! Κινηματογραφικό στούντιο Ο κόσμος και ο πλανήτης είναι ΕΝΑΣ! «Στο διαστημόπλοιο ΓΗ, είμαστε όλοι πλήρωμα»! Μπείτε στο στούντιο και φτιάξτε το σενάριο μιας ταινίας με τίτλο/θέμα «The World. One Team!»

38 Ενότητα CITY: Δραστηριότητες Σταθμός Πρόβλημα/ερώτημα Δραστηριότητα Visual (indicative) Στάδιο αθλητικό κέντρο Το σώμα μας είναι το μόνο που έχουμε για να πετύχουμε οποιονδήποτε Αθλο! Δράση, αθλητική ζωή είναι απαραίτητα για να το κρατάμε σε φόρμα Μπείτε στο στάδιο και εκτονωθείτε! Μετά δοκιμάστε και τα διαδραστικά digital games Σταθμός αποβλήτων Στον πολιτισμό μας παίρνουμε πράγματα με «πραγματική» αξία και σύντομα τα μετατρέπουμε σε σκουπίδια Μπείτε στη «χωματερή» και με τη βοήθεια του εξοπλισμού στο ειδικό Van, ανακαλύψτε την προέλευση των «σκουπιδιών» και τη σημασία της ανακύκλωσης

39 Ενότητα CITY: Fit on Earth booth stations Σε σημεία στάσης, μέσα στην Alpha Polis, υπάρχουν ειδικά stands που μπορείς να μετρήσεις το οικολογικό σου αποτύπωμα, με βάση ένα διαδραστικό test* Σε συνεργασία με τον οργανισμό Fit on Earth *Το οικολογικό αποτύπωμα είναι μία επιστημονική μέθοδος μέτρησης (test), κατά την οποία υπολογίζεται, βάσει των καθημερινών μας συνηθειών, πόσοι πλανήτες σαν τη Γη χρειάζονται αν όλη η ανθρωπότητα είχε τις ίδιες συνήθειες με αυτόν που κάνει το τεστ.

40 Ενότητα CITY: Bank Στο τέλος της συμμετοχής τους στην περιοχή της πόλης και πριν το πέρασμα στην περιοχή της φύσης, υπάρχει η Τράπεζα! Στον κόσμο της Generation Alpha, η Οικονομία δεν βασίζεται μόνον στην παραγωγή οικονομικής (χρηματικής) αξίας, αλλά αξίας για όλα τα πέντε βασικά κεφάλαια του πλανήτη μας (Οικονομικό, Ανθρώπινο, Πολιτισμικό, Πολιτικό, Περιβαλλοντικό) Αντίστοιχα λοιπόν (και ανάλογα με τη συμμετοχή του καθενός), η Τράπεζα εκδίδει «νομίσματα» που αντιστοιχούν στην παραγωγή αξίας σε κάθε ένα από τα πέντε κεφάλαια (και τα οποία είναι απαραίτητα για το πέρασμα και τη συμμετοχή στην ενότητα Nature)

41 Ενότητα CITY: Bank visuals

42 Ενότητα NATURE H ενότητα Nature, περιλαμβάνει τα εξής: Mission Possible briefing & preparation area Mission Possible θεματικές περιοχές: Ωκεανοί: Protect the blue Ποτάμια πόσιμο νερό: Make it clear Πάγοι κλιματική αλλαγή: Keep it frozen Δάση: Grow the Green Βιοποικιλότητα: Increase Diversity Απόβλητα ρύπανση: Eliminate waste Τα παιδιά μετατρέπονται σε εξερευνητές ή ειδικούς επιστήμονες, σε ειδικές αποστολές! Mission Possible!

43 Alpha Polis Nature area plan

44 Ενότητα Nature: Mission possible briefing area Με φόντο ένα ειδικά εξοπλισμένο αυτοκίνητο 4Χ4 (με καγιάκ, σκηνές, ποδήλατα κλπ), τα παιδιά μαθαίνουν (προαιρετικά) τα μυστικά της κίνησης στη φύση Ασφάλεια Χρήση ειδικού εξοπλισμού, μποντριέ κλπ Βασικές τεχνικές φωτογράφισης κινηματογράφησης Μετά από την εισαγωγή, είναι έτοιμοι να συνεχίσουν την εξερεύνηση τους!

45 Ενότητα Nature: Mission possible briefing area

46 Ενότητα Nature: Δραστηριότητες Σταθμός Πρόβλημα/ερώτημα Δραστηριότητα Visual (indicative) M.P. Protect the Blue Μπλέ είναι το χρώμα του πλανήτη μας, αλλά αντιμετωπίζουμε τις θάλασσες και ωκεανούς είτε σαν σκουπιδότοπο, είτε σαν ανεξάντλητο πόρο Οδηγείστε τα τηλεκατευθυνόμενα εξερευνητικά σκάφη σας στον προορισμό τους και μάθετε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει (ρύπανση, υπεραλίευση ) Μ.P. Make it clear Η πρόσβαση σε καθαρό πόσιμο νερό, μετατρέπεται σε πολυτέλεια! Μπείτε στα καγιάκ και ταξιδέψτε στο ποτάμι, μαθαίνοντας για τον κύκλο του νερού Μ.P. Keep it frozen Οι πάγοι αποτελούν τον πιο ευδιάκριτο δείκτη της μεταβολής της θερμοκρασίας του πλανήτη Σκαρφαλώστε στο παγόβουνο και κάντε τα ειδικά τεστ στον εξερευνητικό σταθμό

47 Ενότητα Nature: Δραστηριότητες Σταθμός Πρόβλημα/ερώτημα Δραστηριότητα Visual (indicative) M.P. Eliminate waste Στη φύση δεν υπάρχουν σκουπίδια. Κάθε απόρριμμα ενός μεταβολισμού είναι τροφή για άλλον. Μόνον οι άνθρωποι (τα τελευταία 200 χρόνια) παράγουν σκουπίδια! Ανακαλύψτε και μπείτε στη σκηνή του Ινδιάνου στον Αμαζόνιο που θα σας εξηγήσει με τη σοφία του πως μπορούμε να καταργήσουμε τα σκουπίδια! Μ.P. Increase diversity Ζούμε στη δεύτερη μεγαλύτερη εποχή μαζικής εξαφάνισης ειδών (μετά την εξαφάνιση των δεινοσαύρων!) Μπείτε στη σκοτεινή σπηλιά και με τους ήχους, βρυχηθμούς κλπ και κάποιες εικόνες καταγράψτε ορισμένα από τα απειλούμενα είδη Μ.P. Grow the Green Τα δάση μειώνονται με δραματικούς ρυθμούς (και για διάφορους λόγους, όπως φωτιές, εκμετάλευση, αστική ανάπτυξηκλπ) Μάθετε να τα προστατεύετε από φωτιές και φυτέψτε το δικό σας μικρό δένδρο

48 Η «πλατεία του κόσμου» (The WE plaza) Η τελευταία εμπειρία πριν την έξοδο. Σε μία «πλατεία» που λειτουργεί και ως «συμμετρική» υπενθύμιση της «εισόδου» συγκεντρώνονται και συμμετέχουν (προαιρετικά) σε ένα μεγάλο καραόκε Μοιράζονται μικρόφωνα σε όλους και με τη βοήθεια μιας μεγάλης οθόνης τραγουδάνε όλοι μαζί γνωστό τραγούδι (από όλο τον κόσμο) που έχει να κάνει με διαφορετικό θέμα κάθε φορά (love, peace, hope, world, celebration ) Οι ήχοι από τη μουσική και τις φωνές του κόσμου, αποτελούν και τη μουσική υπόκρουση γενικότερα της Alpha Polis.

49 Η «πλατεία του κόσμου» (The WE plaza)

50 Η «πλατεία του κόσμου» (The WE plaza)

51 Sponsors Gallery

52 Χορηγικές δυνατότητες

53 Επικοινωνία Θα υλοποιηθεί από τους διοργανωτές επικοινωνία προεκτιμώμενης αξίας άνω των ευρώ Η επικοινωνία περιλαμβάνει: Τηλεόραση (θα ανακοινωθεί σύντομα) Ραδιόφωνο (θα ανακοινωθεί σύντομα) Social media Internet s & direct mails Εφημερίδες και Έντυπα Καθημερινή Μετρό Ειδικός τύπος ΧΡΗΜΑ Insurance World Προωθητικές ενέργειες και δημοσιότητα

54 Χορηγική δομή Μεγάλοι χορηγοί Κεντρικός χορηγός (1) Time machine sponsor (1) WE plaza sponsor (1) Χορηγοί booths και υποστηρικτές City booths sponsors (1 ανά booth για τα 15 booths) Nature booths (1 ανά booth για τα 7 Booths) Χώροι στάσης (1 συνολικά για 3 χώρους στάσης) Fit on Earth booths (1 συνολικά για 4 διαδραστικούς σταθμούς) Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι τα χορηγικά κόστη περιλαμβάνουν (εκτός από τις άλλες παροχές και δικαιώματα) και τα σχετικά κόστη παραγωγής και λειτουργίας (με βάση τις προδιαγραφές που περιγράφονται) Έτσι οι συμμετέχοντες χορηγοί και υποστηρικτές δεν έχουν να εκταμιεύσουν πρόσθετα κόστη (εκτός φυσικά αν επιθυμούν κάποια ειδική, ή πρόσθετη ενέργεια που δεν περιλαμβάνεται) Δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ

55 Ενδεικτικές παροχές και κόστη χορηγών Κεντρικός χορηγός: ευρώ Ονοματοδοσία Κεντρική παρουσία στα media και πρόγραμμα επικοινωνίας Δημιουργική παρουσία και branding στο χώρο (είτε μέσω υφιστάμενου booth, είτε μέσω δημιουργίας νέου) Δικαίωμα αξιοποίησης χορηγίας (με τον επίσημο τίτλο της) σε επικοινωνία του χορηγού Κεντρική παρουσία στα έντυπα και υλικό Συμμετοχή στην τελετή εγκαινίων για κοπή κορδέλας Private pre-opening για προσωπικό ή προσκεκλημένους του χορηγού 15 Εταιρική Παρουσίαση στο συνέδριο CEO & CSR Money Conference 2010 Κάλυψη κόστους παραγωγής και λειτουργίας με βάση τις υφιστάμενες προδιαγραφές Δικαίωμα δειγματοδιανομής στο Sponsor Gallery (έξοδος) Ειδική έκπτωση 20% για συμμετοχή στο Συνέδριο CEO & CSR Money Conference προσκλήσεις συμμετοχής στο Συνέδριο CEO & CSR Money Conference 2010 Προτεραιότητα χορηγίας στο επόμενο Alpha Polis που θα πραγματοποιηθεί στην Αττική ή στην υπόλοιπη Ελλάδα

56 Ενδεικτικές παροχές και κόστη χορηγών Time machine sponsor: ευρώ Παρουσία στα media και πρόγραμμα επικοινωνίας Παρουσία και branding στο χώρο και content time machine Συμμετοχή στην τελετή εγκαινίων για κοπή κορδέλας Κεντρική παρουσία στα έντυπα και υλικό Κάλυψη κόστους παραγωγής και λειτουργίας με βάση τις υφιστάμενες προδιαγραφές Δικαίωμα δειγματοδιανομής στο Sponsor Gallery (έξοδος) Δικαίωμα αξιοποίησης χορηγίας (με τον επίσημο τίτλο της) σε επικοινωνία του χορηγού 10 Ομιλία στο συνέδριο CEO & CSR Money Conference 2010 Ειδική έκπτωση 20% για συμμετοχή στο Συνέδριο CEO & CSR Money Conference προσκλήσεις συμμετοχής στο Συνέδριο CEO & CSR Money Conference 2010 Προτεραιότητα στο επόμενο Alpha Polis που θα πραγματοποιηθεί στην Αττική ή στην υπόλοιπη Ελλάδα

57 Ενδεικτικές παροχές και κόστη χορηγών WE plaza sponsor: ευρώ Παρουσία στα media και πρόγραμμα επικοινωνίας Παρουσία και branding στο χώρο WE plaza με δημιουργικό τρόπο (μικρόφωνα, οθόνη κλπ) Συμμετοχή στην τελετή εγκαινίων για κοπή κορδέλας Κεντρική παρουσία στα έντυπα και υλικό Κάλυψη κόστους παραγωγής και λειτουργίας με βάση τις υφιστάμενες προδιαγραφές Δικαίωμα δειγματοδιανομής στο Sponsor Gallery (έξοδος) Δικαίωμα αξιοποίησης χορηγίας (με τον επίσημο τίτλο της) σε επικοινωνία του χορηγού 10 Ομιλία στο συνέδριο CEO & CSR Money Conference 2010 Ειδική έκπτωση 20% για συμμετοχή στο Συνέδριο CEO & CSR Money Conference προσκλήσεις συμμετοχής στο Συνέδριο CEO & CSR Money Conference 2010 Προτεραιότητα χορηγίας στο επόμενο Alpha Polis που θα πραγματοποιηθεί στην Αττική ή στην υπόλοιπη Ελλάδα

58 Ενδεικτικές παροχές και κόστη χορηγών City booth sponsors: 1. U Can channel, ZHN EY ZHN,Πίστα δοκιμών οχημάτων, Σταθμός Ενέργειας, Bank: ευρώ / booth (bigger, central, popular) 2. Υπόλοιπα booths: ευρώ / booth Παρουσία και branding στο χώρο με δημιουργικό τρόπο Παρουσία και προσκλήσεις για την τελετή εγκαινίων για κοπή κορδέλας Παρουσία στα έντυπα και υλικό Booth Content Configuration Αναφορές σε όλα τα δελτία τύπου και ενέργειες δημοσιότητας Αναφορές σε επιλεγμένα media (ανά περίπτωση) Δικαίωμα αξιοποίησης χορηγίας (με τον επίσημο τίτλο της) σε επικοινωνία του χορηγού Κάλυψη κόστους παραγωγής και λειτουργίας με βάση τις υφιστάμενες προδιαγραφές Προτεραιότητα στο επόμενο Alpha Polis που θα πραγματοποιηθεί στην Αττική ή στην υπόλοιπη Ελλάδα

59 Ενδεικτικές παροχές και κόστη χορηγών Nature booth sponsors: ευρώ για όλη την ενότητα Παρουσία στα media και πρόγραμμα επικοινωνίας Δημιουργική παρουσία και branding στο χώρο (σε όλη την ενότητα nature) Δικαίωμα αξιοποίησης χορηγίας (με τον επίσημο τίτλο της) σε επικοινωνία του χορηγού Παρουσία στα έντυπα και υλικό Συμμετοχή στην τελετή εγκαινίων για κοπή κορδέλας 10 Ομιλία στο συνέδριο CEO & CSR Money Conference 2010 Κάλυψη κόστους παραγωγής και λειτουργίας με βάση τις υφιστάμενες προδιαγραφές Δικαίωμα δειγματοδιανομής στο Sponsor Gallery (έξοδος) Ειδική έκπτωση 20% για συμμετοχή στο Συνέδριο CEO & CSR Money Conference προσκλήσεις συμμετοχής στο Συνέδριο CEO & CSR Money Conference 2010 Προτεραιότητα χορηγίας στο επόμενο Alpha Polis που θα πραγματοποιηθεί στην Αττική ή στην υπόλοιπη Ελλάδα

60 Ενδεικτικές παροχές και κόστη χορηγών Nature booth sponsors: ευρώ ανά booth Παρουσία & branding στο χώρο με δημιουργικό τρόπο Παρουσία και προσκλήσεις για την τελετή εγκαινίων για κοπή κορδέλας Παρουσία στα έντυπα και υλικό Booth Content Configuration Αναφορές σε όλα τα δελτία τύπου και ενέργειες δημοσιότητας Αναφορές σε επιλεγμένα media (ανά περίπτωση) Δικαίωμα αξιοποίησης χορηγίας (με τον επίσημο τίτλο της) σε επικοινωνία του χορηγού Κάλυψη κόστους παραγωγής και λειτουργίας με βάση τις υφιστάμενες προδιαγραφές Προτεραιότητα στο επόμενο Alpha Polis που θα πραγματοποιηθεί στην Αττική ή στην υπόλοιπη Ελλάδα

61 Ενδεικτικές παροχές και κόστη χορηγών Χορηγία χώρων στάσης Προς συζήτηση, ανάλογα με το περιεχόμενο και τη δραστηριότητα Χορηγία Fit on Earth booths ευρώ για 4 interactive booths (περιλαμβάνονται τα κόστη, των booths, το ειδικό διαδραστικό software και ένα άτομο ανά σταθμό για τις ώρες λειτουργίας του πάρκου)

62 Βήματα και μορφή συνεργασίας Συμφωνητικό συνεργασίας με τη μορφή χορηγίας υπογράφεται με την Α2Κ, Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Εκδήλωση ενδιαφέροντος για την δέσμευση του χώρου χορηγικής περιοχής υπογράφεται άμεσα (με βάση υπόδειγμα που θα δοθεί) Στην προσπάθεια αυτή που κάνουμε, οι διοργανωτές (Α2Κ και Ethos Media), είναι στη διάθεση των υποψήφιων χορηγών και υποστηρικτών για την ευέλικτη προσαρμογή σε ειδικότερες ανάγκες και απαιτήσεις

63 Βασικοί Συντελεστές Πολλοί διαφορετικοί φορείς και άτομα συνεργάστηκαν και συνεργάζονται για το σχεδιασμό, περιεχόμενο και υλοποίηση της Alpha Polis Σε αυτούς περιλαμβάνονται: Η ομάδα της Α2Κ Η σχεδιαστική - δημιουργική ομάδα και ομάδα παραγωγής της ΕΥ ΖΗΝ Η σχεδιαστική ομάδα της Olive Three H Σάντυ Κουτσοσταμάτη (ψυχολόγος) ως ειδικός σύμβουλος σε θέματα περιεχομένου και δραστηριοτήτων για παιδιά Επιλεγμένοι διεθνείς συνεργάτες της A2K (πχ myfootprint.org) σε θέματα περιεχομένου στις διαφορετικές θεματικές ενότητες Η Αναστασία Κουτσολιούτσου (PhD Harvard University) ως ειδικός σύμβουλος σε θέματα επιστημονικά και περιβάλλοντος

64 Thank you for your time

Ethos Sustainability Awards 2014 www.ethos-sustainabilityforum.gr

Ethos Sustainability Awards 2014 www.ethos-sustainabilityforum.gr Ethos Sustainability Awards 2014 29.04.2014 Η αναγνώριση των βέλτιστων πρακτικών για τη Βιωσιμότητα & την Κοινωνική Καινοτομία! Η Ethos Media Α.Ε. σε συνεργασία με το Εργαστήριο Διαφήμισης και Δημοσίων

Διαβάστε περισσότερα

Συμβάλλουμε με γνώση στο ανθρώπινο δικαίωμα για Πρόληψη, Υγεία & Ποιότητα ζωής για όλους

Συμβάλλουμε με γνώση στο ανθρώπινο δικαίωμα για Πρόληψη, Υγεία & Ποιότητα ζωής για όλους Συμβάλλουμε με γνώση στο ανθρώπινο δικαίωμα για Πρόληψη, Υγεία & Ποιότητα ζωής για όλους w w w. a l i v e m a g. g r 1 π ε ρ ί ε υ ε ξ ί α ς Μηνιαία εφημερίδα για την Υγεία και την Ευζωία Σύμφωνα με στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

1o Πανελλήνιο Συνέδριο Ιατροτεχνολογίας Website: medtech.ethosevents.eu

1o Πανελλήνιο Συνέδριο Ιατροτεχνολογίας Website: medtech.ethosevents.eu 1 Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014 Divani Caravel Hotel Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Ιατρικών και Βιοτεχνολογικών Προϊόντων (ΣΕΙΒ) διοργανώνει σε συνεργασία με τα Ethos Events το 1 ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ιατροτεχνολογίας.

Διαβάστε περισσότερα

Pharma & Health Conference 2014 - Οικονομική Ανάπτυξη και Υγεία σε περίοδο οικονομικής κρίση Website: pharma.ethosevents.eu

Pharma & Health Conference 2014 - Οικονομική Ανάπτυξη και Υγεία σε περίοδο οικονομικής κρίση Website: pharma.ethosevents.eu 1 Pharma & Health Conference 2014 Οικονομική Ανάπτυξη και Υγεία σε περίοδο οικονομικής κρίσης Η Ethos Media S.A. και το περιοδικό Pharma & Health Business διοργανώνουν για πέμπτη συνεχή χρονιά, το Pharma

Διαβάστε περισσότερα

Clinical Research Conference: Δυναμικός μοχλός ανάπτυξης για την Ελλάδα 1

Clinical Research Conference: Δυναμικός μοχλός ανάπτυξης για την Ελλάδα 1 Clinical Research Conference: Δυναμικός μοχλός ανάπτυξης για την Ελλάδα 1 Clinical Research Conference 15 & 16 Ιανουαρίου 2014, Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής Κλινική έρευνα: Δυναμικός μοχλός ανάπτυξης

Διαβάστε περισσότερα

1o Πανελλήνιο Συνέδριο Ιατροτεχνολογίας Website: medtech.ethosevents.eu

1o Πανελλήνιο Συνέδριο Ιατροτεχνολογίας Website: medtech.ethosevents.eu 1 Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014 Divani Caravel Hotel Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Ιατρικών και Βιοτεχνολογικών Προϊόντων (ΣΕΙΒ) διοργανώνει σε συνεργασία με τα Ethos Events το 1 ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ιατροτεχνολογίας.

Διαβάστε περισσότερα

www.moneyconferences.com

www.moneyconferences.com www.moneyconferences.com Τα Money Conferences, τομέας δραστηριότητας της Ethos Media S.A., ξεκίνησαν το 2007 και ήδη συγκαταλέγονται μεταξύ των πλέον επιτυχημένων επιχειρηματικών συνεδρίων στην Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα

Προς: Παραγωγούς Τροφίμων & Ποτών Μέλη Επιμελητηρίου Κυκλάδων

Προς: Παραγωγούς Τροφίμων & Ποτών Μέλη Επιμελητηρίου Κυκλάδων Προς: Παραγωγούς Τροφίμων & Ποτών Μέλη Επιμελητηρίου Κυκλάδων 1 Ερμούπολη, 17 Μαρτίου 2014 Αρ. Πρωτoκόλλου: 4165 ΘΕΜΑ: Παροχές και πρόσθετα οφέλη για τις επιχειρήσεις που θα δηλώσουν συμμετοχή στη διοργάνωση

Διαβάστε περισσότερα

ETHOS EVENTS 2015 CALENDAR

ETHOS EVENTS 2015 CALENDAR ETHOS EVENTS 2015 CALENDAR Α/Α ΤΙΤΛΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ / ΤΟΠΟΣ 1 MOBILITY FORUM & APPS AWARDS 2 Απριλίου 2 HR COMMUNITY CONFERENCE & AWARDS 14 Μαΐου 3 OTCs & COSMETICS CONFERENCE 4 HOSPITALITY FORUM

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ. το μέλλον του συστήματος υγείας στην Ελλάδα, την προοπτική των φαρμακευτικών

ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ. το μέλλον του συστήματος υγείας στην Ελλάδα, την προοπτική των φαρμακευτικών ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ H PALLADIAN CONFERENCES διοργανώνει το ATHENS HEALTH FORUM 2014: Rebuilding Health in Greece, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 24 Ιουνίου 2014 στο Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Διαβάστε περισσότερα

1o Πανελλήνιο Συνέδριο Ιατροτεχνολογίας Website: medtech.ethosevents.eu

1o Πανελλήνιο Συνέδριο Ιατροτεχνολογίας Website: medtech.ethosevents.eu 1 Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014 Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Ιατρικών και Βιοτεχνολογικών Προϊόντων (ΣΕΙΒ) διοργανώνει σε συνεργασία με τα Ethos Events το 1 ο Πανελλήνιο Συνέδριο

Διαβάστε περισσότερα

7-8-9-10 Σεπτεμβρίου 2012

7-8-9-10 Σεπτεμβρίου 2012 ΈΝΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ! 7-8-9-10 Σεπτεμβρίου 2012 Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ΈΝΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ! Το Ι.Ε.Α.Π (Ινστιτούτο Ερευνών και Μελετών για την Αγωγή του Παιδιού), είναι ένας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ...3 ΟΡΓΑΝΩΣΗ...4 ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ...5 ΤΟ ΚΟΙΝΟ...7 Ο ΧΩΡΟΣ...8 Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ MONEY CONFERENCES...9 Ο ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ...

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ...3 ΟΡΓΑΝΩΣΗ...4 ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ...5 ΤΟ ΚΟΙΝΟ...7 Ο ΧΩΡΟΣ...8 Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ MONEY CONFERENCES...9 Ο ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ... 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ...3 ΟΡΓΑΝΩΣΗ...4 ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ...5 ΤΟ ΚΟΙΝΟ...7 Ο ΧΩΡΟΣ...8 Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ MONEY CONFERENCES...9 Ο ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ...10 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ...12 (Τελευταία ενημέρωση: 23 Φεβρουαρίου 2011)

Διαβάστε περισσότερα

www.palladianconferences.gr διαβήτης & διατροφή Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015 Αίγλη Ζαππείου

www.palladianconferences.gr διαβήτης & διατροφή Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015 Αίγλη Ζαππείου διαβήτης & διατροφή Η PALLADIAN COMMUNICATIONS SPECIALISTS διοργανώνει το ATHENS DIABETES FORUM, με στόχο τη δημιουργία ενός ετήσιου θεσμού συνάντησης, διαλόγου, ενημέρωσης και πολιτικών για το ζήτημα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ. Λίγα λόγια για την εταιρία. Λίγα λόγια για το προϊόν. Διαφημιστική καμπάνια.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ. Λίγα λόγια για την εταιρία. Λίγα λόγια για το προϊόν. Διαφημιστική καμπάνια. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ Λίγα λόγια για την εταιρία. Η επιχείρηση την οποία διαλέξαμε να διαφημίσουμε είναι η Frozen Yogurt Café. Ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 2011 υπό τη διεύθυνση της Γ. Γιαννουλάκη. Βρίσκεται

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑ 2014 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΤΟΠΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ. 2 ο 15ήμερο. ΜΑΡΤΙΟΣ 2014 Ethos CSR Conference & Sustainable Awards 2014.

ΣΥΝΕΔΡΙΑ 2014 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΤΟΠΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ. 2 ο 15ήμερο. ΜΑΡΤΙΟΣ 2014 Ethos CSR Conference & Sustainable Awards 2014. ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΙΤΛΟΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ Clinical Research Conference ΜΑΡΤΙΟΣ Ethos CSR Conference & Sustainable Awards ΜΑΡΤΙΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΙΑΔΑ 1 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΤΟΠΟΣ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ Το συνέδριο στοχεύει να αναδείξει την κλινική

Διαβάστε περισσότερα

«Fast forward into the digital era»

«Fast forward into the digital era» DIGITAL BANKING CONFERENCE 2014 «Fast forward into the digital era» Η Ethos Media S.A. και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ διοργανώνουν το Digital Banking Conference 2014 με τίτλο «Fast forward into the digital era».

Διαβάστε περισσότερα

www.moneyconferences.com

www.moneyconferences.com www.moneyconferences.com Τα Money Conferences, τομέας δραστηριότητας της Ethos Media S.A., ξεκίνησαν το 2007 και ήδη συγκαταλέγονται μεταξύ των πλέον επιτυχημένων επιχειρηματικών συνεδρίων στην Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα

3 rd 15 16 17 IOYNIOY 2012 TEXNOΠΟΛΙΣ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.

3 rd 15 16 17 IOYNIOY 2012 TEXNOΠΟΛΙΣ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. 3 rd 15 16 17 IOYNIOY 2012 TEXNOΠΟΛΙΣ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ Υπό την Αιγίδα: Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ΕΝΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΙΦΟΡΟ ΣΧΟΛΕΙΟ: ΟΙ ΟΧΤΩ ΠΥΛΕΣ

ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΙΦΟΡΟ ΣΧΟΛΕΙΟ: ΟΙ ΟΧΤΩ ΠΥΛΕΣ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΙΦΟΡΟ ΣΧΟΛΕΙΟ: ΟΙ ΟΧΤΩ ΠΥΛΕΣ http://www.teachernet.gov.uk/sustainableschools/ Μετάφραση από τα αγγλικά: Ειρήνη Λυμπέρη ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ; Η αειφόρος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΕΡΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε.

ΠΙΕΡΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. ΠΙΕΡΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΙΕΡΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ Α.Ε. Κωδικός : ΚΕ Έκδοση : 1 Ημερομηνία : 26/11/2007 U:\ΤΕΛΙΚΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ-ISO\ΤΕΛΙΚΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ-ISO\ΠΙΕΡΙΚΗ\Α. ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ ΙΣΧΥ\ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ\ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ & ΝΕΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ

ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ & ΝΕΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ & ΝΕΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ Αρφανάκου Αναστασία Τμήμα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Νομική βάση / Legal basis Νόμος 4042/2012

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ PALLADIAN CONFERENCES

ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ PALLADIAN CONFERENCES ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ H PALLADIAN CONFERENCES διοργανώνει το CONFERENCE,το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 01 Ιουλίου 2014 στο Συνεδριακό Κέντρο Helexpo Palace στο Μαρούσι. Στο CONFERENCE θα συζητηθούν όλα τα

Διαβάστε περισσότερα

On Telecoms IPTV. Κάρολος Γκίκας -CEO. 7 Ιουνίου 2008

On Telecoms IPTV. Κάρολος Γκίκας -CEO. 7 Ιουνίου 2008 On Telecoms IPTV Κάρολος Γκίκας -CEO 7 Ιουνίου 2008 Agenda On Telecoms ΠλατφόρμαIPTV Υπηρεσίες IPTV Η On Telecoms H On Telecoms είναι ο κυρίαρχος πάροχος υπηρεσιών triple-play στην Ελλάδα Περισσότεροι

Διαβάστε περισσότερα

Μαραθώνιος Ναυπλίου «Nafplio Marathon 2015»

Μαραθώνιος Ναυπλίου «Nafplio Marathon 2015» Ναύπλιο, η πόλη με την φιλικότερη προσέγγιση στον Πολιτισμό & στην ποιότητα ζωής Οργάνωση: Δήμος Ναυπλιέων - Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ., σε συνεργασία με την Περιφερική Ενότητα Αργολίδας, την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ, το Κέντρο Ελληνικών

Διαβάστε περισσότερα

ETHOS MEDIA S.A.: 29, Thessalias str. GR-17456, Alimos, Athens T (+30 210 9984 950)

ETHOS MEDIA S.A.: 29, Thessalias str. GR-17456, Alimos, Athens T (+30 210 9984 950) 8 ο Insurance Conference Η «επόμενη ημέρα» της ιδιωτικής ασφάλισης Η ETHOS EVENTS, το περιοδικό Insurance World και το portal insuranceworld.gr διοργανώνουν το 8ο ασφαλιστικό συνέδριο Insurance Conference

Διαβάστε περισσότερα

Κοινωνικά Δίκτυα & Καλές Περιβαλλοντικές Πρακτικές

Κοινωνικά Δίκτυα & Καλές Περιβαλλοντικές Πρακτικές Κοινωνικά Δίκτυα & Καλές Περιβαλλοντικές Πρακτικές Αγγελική Καραματσούκη karamaag@gmail.com Πράσινες Ιδέες 22/10/2014 Γνωριμία 2 Αγγελική Καραματσούκη Πτυχίο Νοσηλευτικής, Πτυχίο Πληροφορικής Διδακτορικό

Διαβάστε περισσότερα

HELLENIC MEMORIES TRAVEL SERVICES. Προσφορά για το Πρότυπο Πειραματικό ΓΕΛ Ηρακλείου

HELLENIC MEMORIES TRAVEL SERVICES. Προσφορά για το Πρότυπο Πειραματικό ΓΕΛ Ηρακλείου Προσφορά για το Πρότυπο Πειραματικό ΓΕΛ Ηρακλείου Ταυτότητα του Hellenic Memories Travel Services Μια επιχείρηση συνεπής με την ιστορία και τις υπηρεσίες. Το Hellenic Memories Travel Services δραστηριοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

πολλαπλές κατηγορίες δώρο Νέοι και οικογένειες εταιρικά προνόμια

πολλαπλές κατηγορίες δώρο Νέοι και οικογένειες εταιρικά προνόμια Μέλη Γιατί να γίνω μέλος; Γίνε κομμάτι της ζωής του Μουσείου Μπενάκη και διεκδίκησε προνόμια που σου αναλογούν. Γίνε τώρα μέλος και η ενεργή συμμετοχή σου θα αποκτήσει νόημα μέσα από μια μοναδική μουσειακή

Διαβάστε περισσότερα

What s App? Apps for People! Άρης Παρασκευόπουλος Mobile Data, Handsets & VAS marketing senior manager

What s App? Apps for People! Άρης Παρασκευόπουλος Mobile Data, Handsets & VAS marketing senior manager What s App? Apps for People! Άρης Παρασκευόπουλος Mobile Data, Handsets & VAS marketing senior manager Περιεχόμενα: Apps / Smartphones / Mobile Internet Παγκόσμια αγορά Ελληνική αγορά Στρατηγική WIND To

Διαβάστε περισσότερα

Κυριακάτικα Πρωινά και όχι μόνο

Κυριακάτικα Πρωινά και όχι μόνο «ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ» ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Σάββατο + Κυριακή 9 +10 Ιουνίου 2012 β Θεματική Ενότητα Κυριακάτικα Πρωινά και όχι μόνο Ανακαλύπτοντας τον θαυμαστό κόσμο της σύγχρονης εκπαιδευτικής

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός 1ου Μαθήματος

Οδηγός 1ου Μαθήματος Οδηγός 1ου Μαθήματος Στόχος του 1 ου μαθήματος Το 1 ο μάθημα αφορά τη διδακτική ενότητα: «Εισαγωγή στην ανακύκλωση συσκευασιών». Στόχος του 1 ου μαθήματος είναι ο/ η εκπαιδευτικός να εισάγει για πρώτη

Διαβάστε περισσότερα

MONEY SHOW NETWORK 2016

MONEY SHOW NETWORK 2016 MONEY SHOW NETWORK 2016 Συνοπτική Παρουσίαση Το 2016 διοργανώνεται από την EXCESS-Οµιλο Organotecnica, για 27ο συνεχή χρόνο, το επενδυτικό και χρηµατοοικονοµικό Πολυ-Συνέδριο-Έκθεση Money Show Network'.

Διαβάστε περισσότερα

Απολογισμός Αύγουστος 2014- Ιούλιος 2015

Απολογισμός Αύγουστος 2014- Ιούλιος 2015 Απολογισμός Αύγουστος 2014- Ιούλιος 2015 Περίληψη Οι Πράκτορες του Πλανήτη εκδίδουν τον πρώτο ετήσιο απολογισμός τους, για το σχολικό έτος Άυγουστος 2014 έως Ιούλιος 2015. Μετά την ίδρυση μας το 2009,

Διαβάστε περισσότερα

Movie Maker (Δημιουργία βίντεο)

Movie Maker (Δημιουργία βίντεο) Movie Maker (Δημιουργία βίντεο) - Με πόσους τρόπους μπορούμε να διηγηθούμε μια ιστορία; - Μπορούμε να την πούμε ο ένας στον άλλο. - Μπορούμε να την γράψουμε. - Μπορούμε να τη ζωγραφίσουμε κομμάτι-κομμάτι.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ. Δημιουργήματα Τέχνης & Παραδοσιακά προϊόντα. 27-28-29 και 30 Νοεμβρίου 2014. Ολυμπιακό ακίνητο της Ξιφασκίας στο Ελληνικό

ΕΚΘΕΣΗ. Δημιουργήματα Τέχνης & Παραδοσιακά προϊόντα. 27-28-29 και 30 Νοεμβρίου 2014. Ολυμπιακό ακίνητο της Ξιφασκίας στο Ελληνικό ΕΚΘΕΣΗ Δημιουργήματα Τέχνης & Παραδοσιακά προϊόντα 27-28-29 και 30 Νοεμβρίου 2014 Ολυμπιακό ακίνητο της Ξιφασκίας στο Ελληνικό 10.000 ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ Στον πολυτελή χώρο του Ολυμπιακού

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο Μάρτιος 2011 - Τεύχος 7

Ενημερωτικό Δελτίο Μάρτιος 2011 - Τεύχος 7 The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Μάρτιος 2011 - Τεύχος 7 ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2 Μαρτίου Δείπνο Συνδέσμου Γονέων με το Προσωπικό του Σχολείου Με δέος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ CSR 2009

ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ CSR 2009 ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ CSR 2009 Στην Ελλάδα η έρευνα για την «Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και την Υπεύθυνη Κατανάλωση» σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε για 5 η φορά

Διαβάστε περισσότερα

Ευρετήριο. Δροσοσταλίδα Υπηρεσίες προβολής και προώθησης Σελίδα 1

Ευρετήριο. Δροσοσταλίδα Υπηρεσίες προβολής και προώθησης Σελίδα 1 Ευρετήριο Δροσοσταλίδα...2 Δωρεάν Καταχωρήσεις...3 Καταχώρηση στο Ευρετήριο...3 Καταχωρήσεις Εκδηλώσεων, Άρθρων & videos...4 Ολοκληρωμένη προβολή με banner...5 Επιλεγμένες εκδηλώσεις στο εβδομαδιαίο newsletter...6

Διαβάστε περισσότερα

Naftemporiki Digital Network Presentation

Naftemporiki Digital Network Presentation Naftemporiki Digital Network Presentation Naftemporiki Digital Network Η πρώτη εμφάνιση της Ναυτεμπορικής στο διαδίκτυο έγινε το 1996, με ένα από τα πλέον δημοφιλέστερα site του ελληνικού web Νaftemporiki.gr,

Διαβάστε περισσότερα

Northern Aegean Dolphin Project

Northern Aegean Dolphin Project Northern Aegean Dolphin Project Corporate Traveling Πρόταση Συνεργασίας MOm / Εταιρεία για τη Μελέτη και Προστασία της Μεσογειακής φώκιας Γενική Περίληψη του Προγράμματος: Το Northern Aegean Dolphin Project

Διαβάστε περισσότερα

EXPORTS MONEY CONFERENCE 2012 1

EXPORTS MONEY CONFERENCE 2012 1 EXPORTS MONEY CONFERENCE 2012 1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ H Ethos Media S.A. µε τη συνεργασία της Ένωσης ιπλωµατικών Υπαλλήλων Οικονοµικών και Εµπορικών Υποθέσεων (ΕΝ Υ ΟΕΥ) και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών,

Διαβάστε περισσότερα

Social Media και Επικοινωνία Φεβρουάριος 2009

Social Media και Επικοινωνία Φεβρουάριος 2009 Social Media και Επικοινωνία Φεβρουάριος 2009 Το Ινστιτούτο Επικοινωνίας είναι φορέας μη κερδοσκοπικός. Στους στόχους του περιλαμβάνεται η συμβολή στην ανάπτυξη της έρευνας και την ανάδειξη κοινωνικών

Διαβάστε περισσότερα

Insurance Conference 2014- Η νέα σχέση ασφαλιστικών εταιρειών και διαμεσολάβησης WEBSITE: insurance.ethosevents.eu

Insurance Conference 2014- Η νέα σχέση ασφαλιστικών εταιρειών και διαμεσολάβησης WEBSITE: insurance.ethosevents.eu 1 Insurance Conference 2014 Η νέα σχέση ασφαλιστικών εταιρειών και διαμεσολάβησης Τα Ethos Events και το μηνιαίο ασφαλιστικό περιοδικό Insurance World, διοργανώνουν το 7 ο ασφαλιστικό συνέδριο Insurance

Διαβάστε περισσότερα

ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΕΝΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΤΤΙΚΕΣ ΙΑ ΡΟΜΕΣ Α.Ε.

ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΕΝΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΤΤΙΚΕΣ ΙΑ ΡΟΜΕΣ Α.Ε. ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΕΝΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Αννα Πετρίδου, Προϊσταμένη Τμήματος Επικοινωνίας ΑΤΤΙΚΕΣ ΙΑ ΡΟΜΕΣ Α.Ε. ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Η ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ Καθώς

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Στο Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Πύλης μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για τα ακόλουθα προγράμματα:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Στο Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Πύλης μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για τα ακόλουθα προγράμματα: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Δήμος Πύλης ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΗΣ Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες

Διαβάστε περισσότερα

M A R K E T I N G R E S E A R C H S E R V I C E S MONEY SHOW 2008. Έκθεση Αποτελεσµάτων. - Ιανουάριος 2009 - 1661208prs (ΞΚ/ΑΨ)

M A R K E T I N G R E S E A R C H S E R V I C E S MONEY SHOW 2008. Έκθεση Αποτελεσµάτων. - Ιανουάριος 2009 - 1661208prs (ΞΚ/ΑΨ) M A R K E T I N G R E S E A R C H S E R V I C E S MONEY SHOW 2008 Έκθεση Αποτελεσµάτων - Ιανουάριος 2009-1661208prs (ΞΚ/ΑΨ) Περιεχόµενα Εισαγωγή / Σκοπός Μεθοδολογία Κύρια Ευρήµατα 2 Εισαγωγή /Σκοπός Η

Διαβάστε περισσότερα

Αναπτυξιακό Συνέδριο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. για την νέα Προγραμματική Περίοδο 2014 2020

Αναπτυξιακό Συνέδριο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. για την νέα Προγραμματική Περίοδο 2014 2020 Αναπτυξιακό Συνέδριο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ για την νέα Προγραμματική Περίοδο 2014 2020 23 04 2013 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης ΕΠΠΕΡΑΑ «Το

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΥΠΟΤΡΟΦΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015/2016

ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΥΠΟΤΡΟΦΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015/2016 ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΥΠΟΤΡΟΦΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015/2016 Το Ίδρυμα Ωνάση προκηρύσσει το 15 ο πρόγραμμα χορηγιών σε μέλη του Συνδέσμου Υποτρόφων, ακαδημαϊκού έτους

Διαβάστε περισσότερα

www.palladianconferences.gr Τετάρτη 20 Μαΐου Ν. J.V. Athens Plaza

www.palladianconferences.gr Τετάρτη 20 Μαΐου Ν. J.V. Athens Plaza 20 Μαΐου Ν. J.V. 2015 2nd ATHENS HEALTH FORUM Η PALLADIAN CONFERENCES διοργανώνει το 2nd ATHENS HEALTH FORUM. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαΐου 2015, στo ξενοδοχείο. Την επιμέλεια του συνεδρίου

Διαβάστε περισσότερα

«Fast forward into the digital era»

«Fast forward into the digital era» DIGITAL BANKING CONFERENCE 2014 «Fast forward into the digital era» Η Ethos Media S.A. και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ διοργανώνουν το Digital Banking Conference 2014 με τίτλο «Fast forward into the digital era».

Διαβάστε περισσότερα

Ποσοτική Έρευνα στο Κοινό του Money Show 2013 στην Αθήνα. ή ς 42-44, 161 21 ή.210-7455900, Fax 210-7488713 E-mail: hrh@otenet.gr, http://www.hrh.

Ποσοτική Έρευνα στο Κοινό του Money Show 2013 στην Αθήνα. ή ς 42-44, 161 21 ή.210-7455900, Fax 210-7488713 E-mail: hrh@otenet.gr, http://www.hrh. Ποσοτική Έρευνα στο Κοινό του Money Show 2013 στην Αθήνα ή ς 42-44, 161 21 ή.210-7455900, Fax 210-7488713 E-mail: hrh@otenet.gr, http://www.hrh.gr Εισαγωγή / Στόχος της Έρευνας Στα πλαίσια της μεγαλύτερης

Διαβάστε περισσότερα

1. Τα Κυριότερα Εργαλεία Ενηµέρωσης και Ευαισθητοποίησης σχετικά µε τον Εθελοντισµό

1. Τα Κυριότερα Εργαλεία Ενηµέρωσης και Ευαισθητοποίησης σχετικά µε τον Εθελοντισµό 1. Τα Κυριότερα Εργαλεία Ενηµέρωσης και Ευαισθητοποίησης σχετικά µε τον Εθελοντισµό Τα κυριότερα επικοινωνιακά εργαλεία ή µέσα που µπορούν να χρησιµοποιηθούν για την ενηµέρωση και ευαισθητοποίηση σχετικά

Διαβάστε περισσότερα

«ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΔΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΑΒ»

«ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΔΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΑΒ» ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ STRATEGY & MARKETING ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΠΡΟΣ : ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΒ & FRANCHISE ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΕΣ ΤΑΜΕΙΩΝ KOIN : ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτική περιγραφή διδακτικών ενοτήτων. e-commerce Project Manager

Αναλυτική περιγραφή διδακτικών ενοτήτων. e-commerce Project Manager Αναλυτική περιγραφή διδακτικών ενοτήτων e-commerce Project Manager Ακαδημαϊκό Έτος 2015 2016 1. Intro to e-commerce Μάθετε σε αυτή την ενότητα τις βασικές έννοιες και αρχές του e-commerce και αποκτήστε

Διαβάστε περισσότερα

Θεματικές ενότητες εκθεμάτων

Θεματικές ενότητες εκθεμάτων Δημοτικό Συμβούλιο 17.3.2014 Τι είναι; 2 Είναι ένας χώρος εκπαίδευσης & ψυχαγωγίας προσανατολισμένος στις φυσικές επιστήμες και την νέα τεχνολογία. Στόχος του είναι η κατανόηση από τον επισκέπτη των επιστημονικών

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ «ΣΗΜΑ Α.Ε. BEE GROUP Α.Ε.»

ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ «ΣΗΜΑ Α.Ε. BEE GROUP Α.Ε.» Θέμα: Δράσεις δημοσιότητας και προβολής, εμπλοκή τοπικών τουριστικών φορέων και οφέλη στα πλαίσια του έργου «Τουριστική Προβολή Ικαρία - Φούρνοι» Ο Δήμος Ικαρίας χρηματοδοτήθηκε από το ΕΣΠΑ και υλοποιεί

Διαβάστε περισσότερα

Η ανακύκλωση στο Δήμο Αθηναίων. Παρόν και Προοπτικές.

Η ανακύκλωση στο Δήμο Αθηναίων. Παρόν και Προοπτικές. Η ανακύκλωση στο Δήμο Αθηναίων. Παρόν και Προοπτικές. Οι συχνές φυσικές καταστροφές που οφείλονται στις κλιματικές αλλαγές έχουν καταστήσει κατανοητό σε όλους ότι η προστασία του περιβάλλοντος είναι μείζονoς

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες

Διαβάστε περισσότερα

9ο Νηπιαγωγείο Ηρακλείου Σχολ.Έτος 2013-14. Σχέδιο εργασίας με θέμα: Φυσική ζωή, άσκηση και υγιεινός τρόπος διαβίωσης

9ο Νηπιαγωγείο Ηρακλείου Σχολ.Έτος 2013-14. Σχέδιο εργασίας με θέμα: Φυσική ζωή, άσκηση και υγιεινός τρόπος διαβίωσης 9ο Νηπιαγωγείο Ηρακλείου Σχολ.Έτος 2013-14 Σχέδιο εργασίας με θέμα: Φυσική ζωή, άσκηση και υγιεινός τρόπος διαβίωσης Διάρκεια προγράμματος -Συμμετοχή Διάρκεια: Μάρτιος - Ιούνιος 2014 Συμμετοχή : 2 μεικτά

Διαβάστε περισσότερα

ΤΣΙΝΤΙΚΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ. Σύμβουλος Επιχειρησιακής Ανάπτυξης, Καινοτομίας και Τεχνολογίας

ΤΣΙΝΤΙΚΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ. Σύμβουλος Επιχειρησιακής Ανάπτυξης, Καινοτομίας και Τεχνολογίας Η Επαγγελματική Χρήση-Εκμετάλλευση της Κοινωνίας της Πληροφορίας και των Ηλεκτρονικών Μέσων Δικτύων και Επικοινωνιών στον Κλάδο των Ανεξάρτητων Επισκευαστών Αυτοκινήτων Οχημάτων Ολοκληρωμένο Δίκτυο Ανεξάρτητων

Διαβάστε περισσότερα

THALES - CEO & CSR awards ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ

THALES - CEO & CSR awards ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ THALES - CEO & CSR awards ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η απονομή των Βραβείων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ΤHALES - CEO & CSR 2011, η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο

Διαβάστε περισσότερα

»Τι είναι η Spartan;

»Τι είναι η Spartan; »Τι είναι η Spartan; Ελληνική εταιρεία, ιδρύθηκε το 1989. Είναι 24ωρο Κέντρο λήψης σημάτων και εικόνας (ΚΛΣ). Πάροχος ηλεκτρονικής ασφάλειας μέσω ψηφιακής παρακολούθησης συστημάτων ασφαλείας. » Ποιες είναι

Διαβάστε περισσότερα

Ethos Sustainability Forum & Awards 2014

Ethos Sustainability Forum & Awards 2014 Η Ethos Media Α.Ε. σε συνεργασία με το Εργαστήριο Διαφήμισης και Δημοσίων Σχέσεων του Παντείου Πανεπιστημίου, παρουσιάζει το «Ethos Sustainability Forum and Awards 2014», που θα πραγματοποιηθεί στις 29

Διαβάστε περισσότερα

Β) Στοιχεία για προηγούμενη εμπειρία στη γενική εκπαίδευση ενηλίκων

Β) Στοιχεία για προηγούμενη εμπειρία στη γενική εκπαίδευση ενηλίκων Α) Γενικά στοιχεία για το/τη Δημότη Δημοτική Ενότητα Κατοικίας: Φύλο: Γυναίκα Άνδρας Ηλικία: Εθνικότητα: Ανήκετε στα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες; ΝΑΙ ΟΧΙ Ποιο είναι το επίπεδο εκπαίδευσής σας; Δημοτικό Γυμνάσιο

Διαβάστε περισσότερα

Με ποιούς τρόπους μπορεί να αξιοποιηθεί η τέχνη ως μέσο διδασκαλίας της Ευρωπαϊκής Ιστορίας

Με ποιούς τρόπους μπορεί να αξιοποιηθεί η τέχνη ως μέσο διδασκαλίας της Ευρωπαϊκής Ιστορίας Με ποιούς τρόπους μπορεί να αξιοποιηθεί η τέχνη ως μέσο διδασκαλίας της Ευρωπαϊκής Ιστορίας Europe at Schools through Art and Simulation (EuropeStARTS) Δράσης KA1 του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Jean Monnet

Διαβάστε περισσότερα

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ «Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε. : Εταιρική Παρουσίαση» «E.J. Papadopoulos S.A. : Company Presentation»

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ «Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε. : Εταιρική Παρουσίαση» «E.J. Papadopoulos S.A. : Company Presentation» ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΧΟΛΗ ΣΔΟ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ «Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε. : Εταιρική Παρουσίαση» «E.J. Papadopoulos S.A. : Company Presentation» Δόικα Δήμητρα 7724 Τζωρτζάκη Κωνσταντίνα

Διαβάστε περισσότερα

Στο παρελθόν συμμετείχαν στο τουρνουά ομάδες από Αγγλία, Φιλανδία, Ισραήλ, Ουγγαρία, Ρωσσία και Ελλάδα κυρίως.

Στο παρελθόν συμμετείχαν στο τουρνουά ομάδες από Αγγλία, Φιλανδία, Ισραήλ, Ουγγαρία, Ρωσσία και Ελλάδα κυρίως. Η Soccerworldcyprus διοργανώνει το καθιερωμένο Φεστιβάλ Ποδοσφαίρου Αγίας Νάπας με την επωνυμία Ayia Napa Youth Soccer Festival από τις 6 μέχρι και τις 11 Απριλίου του 2012. Η όλη διοργάνωση πραγματοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

ένας τρόπος να μιλήσουμε στα παιδιά για αξίες και συναισθήματα»

ένας τρόπος να μιλήσουμε στα παιδιά για αξίες και συναισθήματα» Ημερομηνία 8/4/2015 Μέσο Συντάκτης Link http://artpress.sundaybloody.com/ Βασίλης Κάργας http://goo.gl/di6ugf Μαρίνα Γιώτη, συγγραφέαςεικονογράφος : «Τα παραμύθια είναι ένας τρόπος να μιλήσουμε στα παιδιά

Διαβάστε περισσότερα

«ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΑΡΤΙΟ»

«ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΑΡΤΙΟ» Σέρρες, 1 Μαρτίου 2014 «ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΑΡΤΙΟ» Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της για το 2013-2014

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονική Διαφήμιση. Αντωνιάδου Όλγα

Ηλεκτρονική Διαφήμιση. Αντωνιάδου Όλγα Ηλεκτρονική Διαφήμιση Αντωνιάδου Όλγα Διαφήμιση στο διαδίκτυο Το διαδίκτυο είναι αναμφισβήτητα ένα τεράστιο πεδίο προώθησης και διαφήμισης υπηρεσιών και προϊόντων. Η ποσότητα της πληροφορίας που διακινείται

Διαβάστε περισσότερα

Καλοκαίρι για παιδιά-εφήβους και ενήλικες στο ΙΜΚ

Καλοκαίρι για παιδιά-εφήβους και ενήλικες στο ΙΜΚ Δελτίο Τύπου 26/5/15 Καλοκαίρι για παιδιά-εφήβους και ενήλικες στο ΙΜΚ Τέσσερεις κύκλοι εργαστηρίων-σεμιναρίων για όλες τις ηλικίες Το Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης, με

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΘΕΣΕΩΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΘΕΣΕΩΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Η έκθεση BIKE+EXTREME SPORT SHOW παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα από 29 έως 31 Μαρτίου και συνεχίζουμε δυναμικά. Ο στόχος της έκθεσης είναι οι εκθέτες να παρουσιάσουν στους επισκέπτες το ρόλο

Διαβάστε περισσότερα

ΚΆΘΕ ΠΑΙΧΝΊΔΙ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΉ

ΚΆΘΕ ΠΑΙΧΝΊΔΙ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΉ ΚΆΘΕ ΠΑΙΧΝΊΔΙ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΉ Τα Trikala BC ξεκίνησαν την πορεία τους στο ελληνικό μπάσκετ ως Αίολος Τρικάλων το 1993. Μετά από μία πολυετή και αξιοπρόσεκτη πορεία στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΘ ο Αίολος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ LIFE ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ KIFISSIA BIOWASTE. Ημερομηνία: 12/06/2014

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ LIFE ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ KIFISSIA BIOWASTE. Ημερομηνία: 12/06/2014 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ LIFE ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ KIFISSIA BIOWASTE Ημερομηνία: 12/06/2014 To Πρόγραμμα Προετοιμασία Project Οκτώβριος 2011 Επιλογή των πιλοτικών περιοχών - Πιλοτικές Περιοχές: Εκάλη, Καστρί, Ν.Κηφισιά, Κ. Κηφισιά

Διαβάστε περισσότερα

WEB GIS ΤΕΕ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013

WEB GIS ΤΕΕ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013 WEB GIS ΤΕΕ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 213 Παρουσίαση της ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ ΑΣΤΙΕΤ Παρουσίαση του Προγράµµατος Ποιοι είναι οι στόχοι του προγράµµατος Δράσεις - Τι πρόκειται να κάνουµε ακριβώς Χρονοδιάγραµµα έργου

Διαβάστε περισσότερα

Υλοποιείται σε >30 χώρες και συμμετέχουν >17.000 μαθητές ηλικίας 9 έως 19 ετών. Μια ομαδοσυνεργατική προσέγγιση μάθησης.

Υλοποιείται σε >30 χώρες και συμμετέχουν >17.000 μαθητές ηλικίας 9 έως 19 ετών. Μια ομαδοσυνεργατική προσέγγιση μάθησης. Υλοποιείται σε >30 χώρες και συμμετέχουν >17.000 μαθητές ηλικίας 9 έως 19 ετών. Μια ομαδοσυνεργατική προσέγγιση μάθησης. Οι μαθητές ανακαλύπτουν την Φυσική, τις Τεχνολογίες, την Μηχανική και τα Μαθηματικά

Διαβάστε περισσότερα

Η 4η Εβδομάδα Ενέργειας του IENE 22-27 Νοεμβρίου 2010

Η 4η Εβδομάδα Ενέργειας του IENE 22-27 Νοεμβρίου 2010 Η 4η Εβδομάδα Ενέργειας του IENE 22-27 Νοεμβρίου 2010 Αναγνωρίζοντας τον σημαντικό ρόλο που παίζει η ενέργεια στην οικονομία της χώρας και της περιοχής της ΝΑ Ευρώπης γενικότερα, το Ινστιτούτο Ενέργειας

Διαβάστε περισσότερα

Η Γαστρονοµία στο Μάρκετινγκ του Ελληνικού Τουρισµού. Γιώργος Δρακόπουλος Γενικός Διευθυντής ΣΕΤΕ

Η Γαστρονοµία στο Μάρκετινγκ του Ελληνικού Τουρισµού. Γιώργος Δρακόπουλος Γενικός Διευθυντής ΣΕΤΕ Η Γαστρονοµία στο Μάρκετινγκ του Ελληνικού Τουρισµού Γιώργος Δρακόπουλος Γενικός Διευθυντής ΣΕΤΕ 2ο Διεθνές Συνέδριο Αειφορία, Διατροφή, Τουρισµός: παράγοντες - κλειδιά για την εξωστρέφεια των ελληνικών

Διαβάστε περισσότερα

ΑφήγησηκαιΕκπαίδευση: ιστορίες για όλους, ιστορίες από όλους

ΑφήγησηκαιΕκπαίδευση: ιστορίες για όλους, ιστορίες από όλους Αριστοτέλειο Κολλέγιο Θεσσαλονίκης Ημερίδα«ΤοΣχολείοστηνΨηφιακήΕποχή: Διαδραστικοί Πίνακες και Πλατφόρμες e-learning» Θεσσαλονίκη, 12 Μαρτίου2011 ΑφήγησηκαιΕκπαίδευση: ιστορίες για όλους, ιστορίες από

Διαβάστε περισσότερα

Η Στρατηγική Έξυπνης Εξειδίκευσης (RIS3)

Η Στρατηγική Έξυπνης Εξειδίκευσης (RIS3) Η Στρατηγική Έξυπνης Εξειδίκευσης (RIS3) της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Κωστάρας Γεώργιος Μονάδα Α Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης ΕΠ Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Email: gkostaras@mou.gr Τι είναι

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Το ΑΠΟΕΛ Sports Marketing Forum. Απευθύνεται σε: Κλήρωση. Οργάνωση - ΑΠΟΕΛ. Συντονισμός - ΙΜΗ

Εισαγωγή. Το ΑΠΟΕΛ Sports Marketing Forum. Απευθύνεται σε: Κλήρωση. Οργάνωση - ΑΠΟΕΛ. Συντονισμός - ΙΜΗ Εισαγωγή Ο αθλητισμός διεγείρει τα συναισθήματα και συναρπάζει τα πλήθη. Ως αποτέλεσμα όλο και περισσότερες εταιρείες επιδιώκουν την ταύτιση μαζί του προκειμένου να δημιουργήσουν μια σχέση πάθους με τους

Διαβάστε περισσότερα

Διαμορφώνουμε τη νέα αγορά της Υγείας στην Ελλάδα

Διαμορφώνουμε τη νέα αγορά της Υγείας στην Ελλάδα Διαμορφώνουμε τη νέα αγορά της Υγείας στην Ελλάδα w w w. p h B. c o m. g r 2007 1988 2003 2010 ΧΡΗΜΑ Εκδίδεται το πρώτο τεύχος του επενδυτικού & οικονομικού περιοδικού ΧΡΗΜΑ ΧΡΗΜΑ Week Λανσάρισμα της ηλεκτρονικής

Διαβάστε περισσότερα

2η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014 2020

2η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014 2020 ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ 2η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014 2020 Απρίλιος 2013 Στόχος της Εγκυκλίου

Διαβάστε περισσότερα

www.palladianconferences.gr Τετάρτη 20 Μαΐου Ν. J.V. Athens Plaza

www.palladianconferences.gr Τετάρτη 20 Μαΐου Ν. J.V. Athens Plaza 20 Μαΐου Ν. J.V. 2015 2nd ATHENS HEALTH FORUM Η PALLADIAN CONFERENCES διοργανώνει το 2nd ATHENS HEALTH FORUM. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαΐου 2015, στo ξενοδοχείο. Την επιμέλεια του συνεδρίου

Διαβάστε περισσότερα

«Η προώθηση επενδυτικών σχεδίων με θεματικά ακίνητα χρησιμοποιώντας παγκόσμια εργαλεία marketing»

«Η προώθηση επενδυτικών σχεδίων με θεματικά ακίνητα χρησιμοποιώντας παγκόσμια εργαλεία marketing» 12 Σεπτεμβρίου 2008 «Η προώθηση επενδυτικών σχεδίων με θεματικά ακίνητα χρησιμοποιώντας παγκόσμια εργαλεία marketing» Πάνος Σκλιάμης BSc, MA Γενικός Διευθυντής και Οικονομικός Σύμβουλος Βιογραφικό Ο Πάνος

Διαβάστε περισσότερα

ΓΛΩΣΣΑΡΙΟ ΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

ΓΛΩΣΣΑΡΙΟ ΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΕΝΩΣΗ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΛΛΑ ΟΣ Υπερείδου 7 105 58 Αθήνα Τ 210 324 6215 F 210 324 6880 E edee@edee.gr www.edee.gr ΓΛΩΣΣΑΡΙΟ ΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ Above the line campaign: Εκστρατεία επικοινωνίας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΤΡΑ 2005. Πάροδος Ηρακλέους 116 Εγλυκάδα Τηλ. 2610 640022,6944784065 EMAIL athlopol@otenet.

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΤΡΑ 2005. Πάροδος Ηρακλέους 116 Εγλυκάδα Τηλ. 2610 640022,6944784065 EMAIL athlopol@otenet. ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΤΡΑ 2005 Πάροδος Ηρακλέους 116 Εγλυκάδα Τηλ. 2610 640022,6944784065 EMAIL athlopol@otenet.gr Πρόταση συνεργασίας Χορηγία και υποστήριξη της Ακαδημίας ποδοσφαίρου

Διαβάστε περισσότερα

Σπουδές στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης, στο τμήμα Τεχνολογίας τροφίμων.

Σπουδές στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης, στο τμήμα Τεχνολογίας τροφίμων. A.K. 0176 Επώνυμο Κανλής Ονομα Οδυσσέας Ψευδώνυμο/καλλιτεχνικό όνομα Πάγκαρος Τόπος γεννήσεως Θεσσαλονίκη Ημερομηνία γεννήσεως 1993 Βιογραφικά στοιχεία Σπουδές στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης, στο τμήμα Τεχνολογίας

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ EUROFRESH FRUITS Η καμπάνια προώθησης φρέσκων φρούτων (κεράσι, ακτινίδιο, πορτοκάλι, καρπούζι, επιτραπέζια σταφύλια) στην Ρωσία, Ουκρανία και Κίνα αποτελεί μια πρωτοβουλία

Διαβάστε περισσότερα

Φωτογραφίες από τις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις της Παγκρήτιας Έκθεσης, στην Αθήνα.

Φωτογραφίες από τις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις της Παγκρήτιας Έκθεσης, στην Αθήνα. 2 Φωτογραφίες από τις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις της Παγκρήτιας Έκθεσης, στην Αθήνα. ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 30 Οκτωβρίου έως 5 Νοεμβρίου 2015 Προϊόντα Γεύσεις Υπηρεσίες Πολιτισμός ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Sustainable 3 rd Party Logistics ΑΘΗΝΑ, 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015

Sustainable 3 rd Party Logistics ΑΘΗΝΑ, 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015 Sustainable 3 rd Party Logistics ΑΘΗΝΑ, 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015 1 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ 2 Η Π.Α.Ε.Γ.Α.Ε. (Προνομιούχος Ανώνυμος Εταιρεία Γενικών Αποθηκών Ελλάδος) είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία παροχής υπηρεσιών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΕΥΝΑ ΧΡΗΣΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ, ΕΤΟΥΣ 2007 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

ΕΡΕΥΝΑ ΧΡΗΣΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ, ΕΤΟΥΣ 2007 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔOΣ Πειραιάς, 4.2.8 Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΕΡΕΥΝΑ ΧΡΗΣΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ, ΕΤΟΥΣ 7 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ. Παρουσίαση Αποτελεσμάτων Πανελλαδικής Έρευνας CSR 2011

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ. Παρουσίαση Αποτελεσμάτων Πανελλαδικής Έρευνας CSR 2011 Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ Παρουσίαση Αποτελεσμάτων Πανελλαδικής Έρευνας CSR 2011 Μεθοδολογία: Πανελλαδική Τηλεφωνική έρευνα με χρήση δομημένου ερωτηματολογίου Συλλογή Στοιχείων:

Διαβάστε περισσότερα

Γνωρίστε την. ευρυζωνικότητα. Μπείτε. τροχιά... åôïò åõñõæùíéêüôçôáò

Γνωρίστε την. ευρυζωνικότητα. Μπείτε. τροχιά... åôïò åõñõæùíéêüôçôáò Γνωρίστε την ευρυζωνικότητα Μπείτε σε τροχιά... 2 7 åôïò åõñõæùíéêüôçôáò Ευρυζωνικότητα: Ο νέος τρόπος σύνδεσης στο ιαδίκτυο Η ευρυζωνική πρόσβαση αποτελεί το νέο τρόπο σύνδεσης στο Διαδίκτυο (internet)

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελεί μέρος της αγωγής υγείας και μπορεί να περιλαμβάνει παρερχόμενες γνώσεις που αφορούν.

Αποτελεί μέρος της αγωγής υγείας και μπορεί να περιλαμβάνει παρερχόμενες γνώσεις που αφορούν. ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ένας ευρύτερος ορισμός της επιστήμης της διατροφής και της διαιτολογίας περιλαμβάνει και την μελέτη της ανθρώπινης συμπεριφοράς σε σχέση

Διαβάστε περισσότερα

Greek Exports Forum 2013

Greek Exports Forum 2013 From: Ethos Media SA / Money Conferences [mailto:moneyconferences@ethosmedia.eu] Sent: Wednesday, February 13, 2013 6:11 PM To: epimel@chania-cci.gr Subject: Greek Exports Forum 2013_29 και 30 Μαρτίου_Athenaeum

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός για τη διενέργεια δράσεων Πληροφόρησης και ηµοσιότητας

Οδηγός για τη διενέργεια δράσεων Πληροφόρησης και ηµοσιότητας Οδηγός για τη διενέργεια δράσεων Πληροφόρησης και ηµοσιότητας στα πλαίσια των Προγραµµάτων που συγχρηµατοδοτούνται από τα ιαρθρωτικά Ταµεία και το Ταµείο Συνοχής την περίοδο 2007 2013 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Κώστας Σημίτης Ομιλία στην εκδήλωση για την αίτηση ένταξης της Ελλάδας στο Ευρώ

Κώστας Σημίτης Ομιλία στην εκδήλωση για την αίτηση ένταξης της Ελλάδας στο Ευρώ Κώστας Σημίτης Ομιλία στην εκδήλωση για την αίτηση ένταξης της Ελλάδας στο Ευρώ Ζάππειο Μέγαρο, Αθήνα, 9 Μαρτίου 2000 Σήμερα είναι μια ιστορική στιγμή για την χώρα. Η αίτηση ένταξης στην ΟΝΕ σηματοδοτεί

Διαβάστε περισσότερα