H AkzoNobel παρουσιάζει την νέα συλλογή Futura , την πρώτη επιλογή των αρχιτεκτόνων παγκοσμίως!

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "H AkzoNobel παρουσιάζει την νέα συλλογή Futura 2014-2017, την πρώτη επιλογή των αρχιτεκτόνων παγκοσμίως!"

Transcript

1 Αρχιτεκτονικά Νέα H AkzoNobel παρουσιάζει την νέα συλλογή Futura , την πρώτη επιλογή των αρχιτεκτόνων παγκοσμίως! Η πρόβλεψη των επερχόμενων τάσεων και αποχρώσεων αποτελεί μια από τις πιο δημιουργικές και ζωτικές εκφάνσεις των δραστηριοτήτων μας στην AkzoNobel, δίνοντάς μας το προβάδισμα στην δημιουργία χρωμάτων που εμπνέουν κάθε σύγχρονη δημιουργία. Ως ο μεγαλύτερος παραγωγός χρωμάτων παγκοσμίως, παρακολουθούμε τον παλμό των περιβαλλοντικών αλλαγών και των αναδυόμενων κοινωνικών τάσεων και συμπεριφορών, που επηρεάζουν την σύγχρονη αρχιτεκτονική. Έτσι, κάθε 4 χρόνια, η ομάδα Αnalogue της AkzoNobel και η PeclerParis, διεθνής εταιρία σύμβουλος σε θέματα καινοτομίας και design, συναντώνται για την πρόβλεψη των επερχόμενων τάσεων στα χρώματα της αρχιτεκτονικής με σκοπό την δημιουργία μίας εκθαμβωτικής παλέτας χρωμάτων με ειδικά εφέ, της συλλογής Futura. Στην πέμπτη κατά σειρά έκδοση της πιο αναγνωρίσιμης συλλογής αρχιτεκτονικών πουδρών ηλεκτροστατικής βαφής, την Futura η συλλογή κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1994 και μετράει ήδη 20 χρόνια ιστορίας περιλαμβάνονται 55 χρώματα πούδρας ειδικών μεταλλικών εφέ, συνδυάζοντας τις τελευταίες σχεδιαστικές τάσεις με την απόλυτη προστασία του μεταλλικού υποστρώματος που μόνο η τεχνολογία Interpon D2525 μπορεί να προσφέρει. Η σειρά διαθέτει πέντε ξεχωριστές παλέτες χρωμάτων, που περιλαμβάνουν την πυκνών και ζεστών τόνων Ex-Natura, την ήπια Sublimed, την φωτεινών και δυναμικών τόνων Bold Energy, την υποτονικών και παλ αποχρώσεων Soft Industry, και τέλος, την Explosive, με τα έντονα λαμπυρίσματα και τις ιριδίζουσες αντανακλάσεις.

2 Συνειδητοποιώντας ολοένα και περισσότερο τους περιορισμένους πόρους του πλανήτη, επιδιώκουμε την επανεφεύρεση της φύσης, τόσο για να τη διαφυλάξουμε, όσο και για να επωφεληθούμε από τις αρετές της, με στόχο την επίτευξη μιας καθόλα ηδονιστικής βιωσιμότητας. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να σκεφτούμε πάνω και πέρα από τις απαρχές της φύσης και να βασιστούμε σε μια αισιόδοξη και γενναιόδωρη προσέγγιση της καινοτομίας. Μεταξύ του τεχνητού και του συνθετικού, των έθνικ δημιουργιών και των βιοϋλικών, επιδιώκουμε να ξαναδημιουργήσουμε τη φύση στην πιο αισθησιακή της έκφανση. Η παλέτα των πυκνών και αδιάλυτων τόνων της Ex-Natura εστιάζει στα χρώματα του κεχριμπαριού, της καραμέλας, στο βαθύ κόκκινο, το μπορντό, το σοκολατί και το χακί, βασισμένη σε γήινες αποχρώσεις, όπως της γης, του ξύλου, των πεπαλαιωμένων ποτών, του δέρματος και της βλάστησης. Οι πλούσιες υφές είναι σατινέ ή εξαιρετικά γυαλιστερές, ματ ή αμμώδεις.

3 Σε ένα περιβάλλον γρήγορων και έντονων ρυθμών, αναζητούμε αρμονία και γαλήνη. Στο μέλλον που ονειρευόμαστε, το μοντέρνο γεφυρώνεται με το αισθησιακό. Με αυτή την τάση, ξαναδίνουμε έμφαση στα ουσιώδη, την ανάγκη για απλά και αφαιρετικά σχήματα, καθώς και τη σιωπή, μέσω μιας ποιητικής αίσθησης του πολύτιμου που ομορφαίνει την καθημερινότητα και ευνοεί την ευεξία. Είναι μια πρό(σ)κληση για εξερεύνηση στη σφαίρα της φαντασίας και της ουτοπίας, για πειραματισμό με νέα σχήματα και για τη δημιουργία μιας νέας αισθητικής που θα είναι ταυτόχρονα καινοτόμος, αισθησιακή και πολύτιμη. Η Sublimed είναι μια ήρεμη παλέτα με ανοιχτά παστέλ και ανεπαίσθητης χροιάς φωτεινά λευκά: διάφανα μπεζ και άυλα πράσινα, μέχρι ασημί και διακριτικά ροζ γκρι. Η υφή περνά από το σατινέ στο απαλό αστραφτερό, γυαλιστερό ή φωτεινό με ιριδίζουσες ή περλέ αντανακλάσεις.

4 Η έμφαση δίνεται στο θεαματικό, προβάλλοντας με τόλμη την προσωπική ταυτότητα, με στόχο τη δημιουργία έντονων αισθήσεων και τη διαφορετικότητα μέσα σε έναν χαοτικό και πολύπλοκο κόσμο: το ρίσκο αποτελεί αγωγό μεταφοράς ενός απελευθερωτικού κύματος ενέργειας. Αυτή η κατευθυντήρια στάση χρησιμοποιεί επιδεικτικά εφέ, αλλά και μια ελεγχόμενη υπερβολή, αμφισβητώντας τα όρια και τον κονβενσιοναλισμό, δίνοντας μια θεατρική νότα ανατροπής στο συνηθισμένο, με στόχο τη δημιουργία νέων και εντυπωσιακών αισθήσεων. Αυτή η τολμηρή και αντισυμβατική δυναμική, καθώς και η πρωτοποριακή αισθητική είναι βασισμένες σε εκθαμβωτικές πολύχρωμες δονήσεις, που αντλούν την ενέργειά τους από τον κόσμο και τους αθλητικούς κώδικες. Η παλέτα Bold Energy περιλαμβάνει φωτεινούς, δυναμικούς τόνους: οξικό κίτρινο και βαθύ πράσινο, έντονα κόκκινα και μπλε, που ταιριάζουν με σκούρες αποχρώσεις, ενώ οι υφές είναι λακαρισμένες, αστραφτερές ή σατινέ, γυαλιστερές ή μεταλλικές, αλλά και με εφέ κατόπτρου.

5 Καθώς η καθημερινότητα γίνεται ολοένα και πιο εικονική και αφηρημένη, φιλοδοξία μας είναι να κάνουμε το περιβάλλον μας και πάλι ανθρώπινο, μέσα από υλικά ανάγλυφης υφής και με άρωμα παρελθόντος. Η στάση αυτή σηματοδοτεί την αναβίωση της απλότητας και την επιστροφή στα ουσιώδη που έχουν αποδείξει την αξία τους στο πέρασμα του χρόνου, αναθεωρώντας την ανθεκτική αυθεντικότητα και γεφυρώνοντας τη δεξιοτεχνία με τις νέες τεχνολογίες. Η αναζήτηση εναλλακτικών και βιώσιμων λύσεων αποτελεί άλλη μια σημαντική πτυχή αυτής της τάσης. Αντλώντας έμπνευση από εγκαταλελειμμένες βιομηχανικές εκτάσεις και τη δημιουργική ανακύκλωση, επικεντρώνεται στην ισχυρή και σίγουρη αισθητική της απλοϊκής τεχνολογίας. Η παλέτα Soft Industry αποτελείται από χαμηλών τόνων, ξεθωριασμένες και διακριτικά γκριζωπές αποχρώσεις: μπεζ, σκονισμένο ροζ, πατινέ ώχρα, μπλε ντένιμ και πράσινο του ευκαλύπτου, χακί καφέ και ανθρακί γκρι. Είναι οι νέοι ουδέτεροι χρωματικοί τόνοι. Οι υφές εκτείνονται από το ματ στο σατινέ, σαν να είναι φθαρμένες και γερασμένες από το χρόνο και τον καιρό.

6 Σε μια προσπάθεια εξισορρόπησης της αυστηρότητας του περιβάλλοντος, το μεγαλειώδες και το υπερβολικό έρχονται στο προσκήνιο, ανοίγοντας δρόμους φανταχτερού και απρόσκοπτου μοντερνισμού. Η τάση αυτή εμπνέεται από την υπερβολή και την εκκεντρικότητα της επιδεικτικής προβολής και της λαμπερής πολυτέλειας. Ακροβατώντας μεταξύ μεγαλοπρέπειας και οπτικής επιθετικότητας, διακοσμημένων πτυχών και κομψών επιχρισμάτων, επικεντρώνεται σε εντυπωσιακά έντονα εφέ. Με εκπληκτικά κομμάτια και γοητευτικές λεπτομέρειες, το σχέδιο και το περιβάλλον ντύνονται με ένα μεγαλοπρεπές σύνολο ή μια προκλητική και συνάμα σαγηνευτική σύγχρονη πολυτέλεια. Ο βασικός άξονας της παλέτας Explosive στηρίζεται σε μεταλλικές αποχρώσεις: χρυσό, του μπρούτζου, μπρονζέ, μαύρο, πετρόλ και χάλκινο, με έντονα λαμπυρίσματα και ιριδίζουσες αντανακλάσεις.

7 Με ασύγκριτες επιδόσεις στα 23 χρόνια κυκλοφορίας της, η υπερανθεκτική σειρά χρωμάτων Interpon D2525, στην οποία ανήκουν και τα 55 χρώματα της νέας συλλογής Futura, ήταν η πρώτη παγκοσμίως σειρά χρωμάτων ηλεκτροστατικής βαφής που απέκτησε την πιστοποίηση Qualicoat Class 2, για την εξαιρετική της ανθεκτικότητα, και που ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις όλων των κορυφαίων ευρωπαϊκών και διεθνών προτύπων, συμπεριλαμβανομένων των BS EN 12206, GSB Master και ΑΑΜΑ Ενώ τα κοινά χρώματα είναι σχεδιασμένα για να αντέχουν σε μία συμβατική δοκιμή 1 έτους στη Νότια Φλόριντα, τα 55 χρώματα της συλλογής Futura περνούν με επιτυχία μια πολύ πιο σκληρή δοκιμασία 5 ετών σε πολύ έντονες καιρικές συνθήκες. Οι αντοχές των Interpon D2525 ξεπερνούν κάθε προσδοκία, όπως αποδεικνύεται με συνεχής μετρήσεις σε πραγματικά κτίρια. Για περισσότερες πληροφορίες ζητήστε να ενημερωθείτε από τον σύμβουλο προδιαγραφών ηλεκτροστατικής βαφής που διαθέτει η AkzoNobel. Λιακατά Σωτηρία Marketing & Communication Co. / Specification Advisor Akzo Nobel Coatings S.A.

colorexpert Συστήματα Βαφής Χρώματα Εκπαίδευση Μάρκετινγκ 20 χρόνια ποιότητα Permahyd.

colorexpert Συστήματα Βαφής Χρώματα Εκπαίδευση Μάρκετινγκ 20 χρόνια ποιότητα Permahyd. colorexpert Συστήματα Βαφής Χρώματα Εκπαίδευση Μάρκετινγκ 20 χρόνια ποιότητα Permahyd. Νέο βερνίκι. Permasolid HS Speed Clear Coat 8800. Για εξαιρετικά γρήγορο στέγνωμα. MyTraining. Το νέο online πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

Πόλεις φιλικές προς το περιβάλλον

Πόλεις φιλικές προς το περιβάλλον Πόλεις φιλικές προς το περιβάλλον Ενεργειακά αποδοτικές λύσεις φωτισμού 2 Πόλεις φιλικές προς το περιβάλλον Με τον νέο φωτισμό βοήθησα στη μείωση των εξόδων και στην προστασία του περιβάλλοντος. Τοποθετώντας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ - ΥΛΗ Γ ΕΞΑΜΗΝΟΥ

ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ - ΥΛΗ Γ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ - ΥΛΗ Γ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ο όρος «διακοσμητικές εφαρμογές» αφορά μια τεράστια ποικιλία αντικειμένων που μας περιβάλλουν και που είναι δύσκολο να τα απαριθμήσουμε ένα-ένα με τις

Διαβάστε περισσότερα

Schindler 5300 Επαγγελματικός, εύκολος σχεδιασμός. Ένας ανελκυστήραςπροσώπων κατάλληλος για μικρά επαγγελματικά κτίρια.

Schindler 5300 Επαγγελματικός, εύκολος σχεδιασμός. Ένας ανελκυστήραςπροσώπων κατάλληλος για μικρά επαγγελματικά κτίρια. Επαγγελματικός, εύκολος σχεδιασμός. Ένας ανελκυστήραςπροσώπων κατάλληλος για μικρά επαγγελματικά κτίρια. Ανελκυστήρες Προσώπων Schindler Χώρος Ο είναι ευρύχωρος. Επεκτείναμε έξυπνα τον θάλαμο ώστε να σας

Διαβάστε περισσότερα

Στην πραγματοποίηση σημαντικών

Στην πραγματοποίηση σημαντικών Hotel Restaurant Cafeteria Προτάσεις, ιδέες και λύσεις από την αγορά προμηθευτών Στην πραγματοποίηση σημαντικών επενδύσεων προχωρούν οι ξενοδοχειακές μονάδες εκσυγχρονίζοντας, εμπλουτίζοντας ή επεκτείνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Οι Νέες Τεχνολογίες στη διδασκαλία και τη μάθηση Μια πρόκληση που περιμένει απάντηση

Οι Νέες Τεχνολογίες στη διδασκαλία και τη μάθηση Μια πρόκληση που περιμένει απάντηση Αστρολάβος, Τεύχος Οι Νέες Τεχνολογίες στη διδασκαλία και τη μάθηση Μια πρόκληση που περιμένει απάντηση Αντώνιος Π. Κωστάκος Σχολικός Σύμβουλος Πληροφορικής Στερεάς Ελλάδος ankostakos@sch.gr Βασιλική Ν.

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ. «Ολοκληρωµένο Περιβάλλον Μετατροπής Εικόνας και Ζωγραφικής σε Ηχητικά Μοτίβα»

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ. «Ολοκληρωµένο Περιβάλλον Μετατροπής Εικόνας και Ζωγραφικής σε Ηχητικά Μοτίβα» ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΧΟΛΗ ΘΕΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ «Ολοκληρωµένο Περιβάλλον Μετατροπής Εικόνας και Ζωγραφικής

Διαβάστε περισσότερα

ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΑ - ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ & ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ. electronic

ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΑ - ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ & ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ. electronic ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΑ - ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ & ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ electronic venus vision bus 2k Τεχνολογία και αισθητική με τη πρώτη ματιά Έγχρωμη οθόνη αφής 2 καλωδίων ανοιχτής ακρόασης (hands free). Ο Έλεγχος Εισόδου

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ

ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ Το 2015, η ολοκλήρωση του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) θα αναδείξει ένα νέο αστικό σύμβολο για τη σύγχρονη Αθήνα του 21ου αιώνα. Η δημιουργία

Διαβάστε περισσότερα

Είναι πολυσυνέδριο γιατί πλαισιώνεται και συμπληρώνεται από άλλες ΕυρωπαΪκές προσπάθειες συνεργασίας σε αυτόν τον τομέα.

Είναι πολυσυνέδριο γιατί πλαισιώνεται και συμπληρώνεται από άλλες ΕυρωπαΪκές προσπάθειες συνεργασίας σε αυτόν τον τομέα. Αγαπητοί φίλοι και φίλες, Σας καλωσορίζω σε ένα ιδιαίτερο συνέδριο, το πολυ-συνέδριο του Ecopol. Ένα συνέδριο που συζητά την προώθηση των πολιτικών που ενισχύουν την πράσινη καινοτομία. Σε αυτό το τελικό

Διαβάστε περισσότερα

«Πολιτιστικοί Θεσµοί και Τοπική Ανάπτυξη:

«Πολιτιστικοί Θεσµοί και Τοπική Ανάπτυξη: Εθνική Σχολή Τοπικής Αυτοδιοίκησης Β Εκπαιδευτική Σειρά Τελική Εργασία «Πολιτιστικοί Θεσµοί και Τοπική Ανάπτυξη: Το Καρναβάλι του ήµου Μοσχάτου» Ελένη Ντηνιακού Τµήµα Εξειδίκευσης : Οργάνωση και ιοίκηση

Διαβάστε περισσότερα

3-3.indd 3 10/27/14 10:05 AM DP-ROUGE ALLURE GLOSS 430x285mm ANG.indd Toutes les pages 26/09/2014 11:20

3-3.indd 3 10/27/14 10:05 AM DP-ROUGE ALLURE GLOSS 430x285mm ANG.indd Toutes les pages 26/09/2014 11:20 magazine Με 1 στηρίζουμε την EUROPA DONNA ΚΥΠΡΟΥ αγοράζοντας το Beauty Line Magazine ΟΜΟΡΦΙΑ Τα καλύτερα προϊόντα για λεύκανση και θεραπείες για το πώς να αντιμετωπίσετε τις πανάδες και τις καφέ κηλίδες

Διαβάστε περισσότερα

ΘΥ ΡΟΤ Η Λ ΕΦ ΩΝΑ - ΘΥ ΡΟΤ Η Λ ΕΟΡΑ ΣΕΙΣ & ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ. electronic

ΘΥ ΡΟΤ Η Λ ΕΦ ΩΝΑ - ΘΥ ΡΟΤ Η Λ ΕΟΡΑ ΣΕΙΣ & ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ. electronic ΘΥ ΡΟΤ Η Λ ΕΦ ΩΝΑ - ΘΥ ΡΟΤ Η Λ ΕΟΡΑ ΣΕΙΣ & ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ electronic ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ προηγμένη τεχνολογία, υψηλή αισθητική, σε πλήρη αρμονία Η ΣΙΜΑΚΟΜ στο πλαίσιο της ανάπτυξης και προώθησης νέων τεχνολογικά

Διαβάστε περισσότερα

Η ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ. Νικόλαος Γ.

Η ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ. Νικόλαος Γ. Η ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ. Νικόλαος Γ. Θερίου 1 Είναι γνωστό ότι στις περισσότερες επιχειρήσεις αναφορικά με τον

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ : ΕΜΠΟΡΙΚΑ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΘΕΜΑ : ΕΜΠΟΡΙΚΑ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ : ΕΜΠΟΡΙΚΑ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ : ΜΑΛΙΚΟΥΤΗ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Φωτεινότερα σχολεία. Φωτίζουμε ένα αειφόρο μέλλον για την παιδεία

Φωτεινότερα σχολεία. Φωτίζουμε ένα αειφόρο μέλλον για την παιδεία Φωτεινότερα σχολεία Φωτίζουμε ένα αειφόρο μέλλον για την παιδεία 2 Φυλλάδιο για σχολεία Φωτεινότερα σχολεία Επιθυμία όλων μας είναι η νεότερη γενιά να ξεκινήσει τη ζωή με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

Διαβάστε περισσότερα

Τα φωτοβολταϊκά είναι από τους πιο ανερχόμενους κλάδους της πράσινης οικονομίας

Τα φωτοβολταϊκά είναι από τους πιο ανερχόμενους κλάδους της πράσινης οικονομίας ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β ΑΘΗΝΑΣ Τα φωτοβολταϊκά είναι από τους πιο ανερχόμενους κλάδους της πράσινης οικονομίας Ομιλία στο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Εταιρειών Φωτοβολταϊκών Όλα δείχνουν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΕΥΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΤΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ΕΡΕΥΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΤΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΡΕΥΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΤΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Ιανουάριος 2011 ΙΕΛΚΑ 2011 ΕΡΕΥΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΤΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Δρ. Λ. Κιοσές, Δρ. Γ. Δουκίδης, Δρ. Π. Βλάχος Ινστιτούτο

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΝΟΤΗΤΑ Ι: ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2013 ΣΒΘΚΕ, ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 4, 38221 ΒΟΛΟΣ,

Διαβάστε περισσότερα

3M Τμήμα Εργασιακής Υγείας και Περιβαλλοντικής Ασφάλειας

3M Τμήμα Εργασιακής Υγείας και Περιβαλλοντικής Ασφάλειας 3M Τμήμα Εργασιακής Υγείας και Περιβαλλοντικής Ασφάλειας Κατάλογος Προϊόντων Προστασίας Κεφαλιού και Προσώπου Πάρτε την ασφάλειά σας προσωπικά Προστασία Κεφαλιού και Προσώπου Κεφάλι και Πρόσωπο Πάρτε την

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Η ΕΝΝΟΙΑ ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

ΘΕΜΑ: Η ΕΝΝΟΙΑ ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ Τµήµα Λογιστικής Πτυχιακή εργασία του τµήµατος λογιστικής Εισηγητής: Γαβριλάκης Νεκτάριος ΘΕΜΑ: Η ΕΝΝΟΙΑ ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Πιο έξυπνα και πιο καθαρά. Βιώσιμη κατανάλωση και παραγωγή

Πιο έξυπνα και πιο καθαρά. Βιώσιμη κατανάλωση και παραγωγή Πιο έξυπνα και πιο καθαρά Βιώσιμη κατανάλωση και παραγωγή 1 Η υπηρεσία Europe Direct απαντά σε όλες τις ερωτήσεις σας σχετικά με την Ευρωπαϊκή Ένωση Αριθμός κλήσης χωρίς χρέωση (*) : 00 800 6 7 8 9 10

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ

ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ «ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΟΑΕΔ» ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΜΑΡΙΑ ΒΑΪΝΑ, Καθηγήτρια

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΘΥΡΑ & ΠΟΡΤΕΣ 2011/2012 ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

ΠΑΡΑΘΥΡΑ & ΠΟΡΤΕΣ 2011/2012 ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΑΡΑΘΥΡΑ & ΠΟΡΤΕΣ 2011/2012 ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΠΑΡΑΘΥΡΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 36 Ο κορυφαίος κατασκευαστής παραθύρων 3 ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 1. Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 1. Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 1. Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Η Περιβαλλοντική Εκπαίδευση είναι η εκπαιδευτική διαδικασία που ασχολείται με τη σχέση του ανθρώπου με το φυσικό

Διαβάστε περισσότερα

Housekeeping: το πιο σηµαντικό τµήµα του ξενοδοχείου

Housekeeping: το πιο σηµαντικό τµήµα του ξενοδοχείου Housekeeping: το πιο σηµαντικό τµήµα του ξενοδοχείου Στεφανάκη Ελευθερία Μιχαήλ Αναστασία Σ..Ο. Τµήµα Τουριστικ ών Επιχ / σεων ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2007 ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ: Βερνάρδου Ειρήνη ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛ ΜΕΡΟΣ Ά... 1. ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ..

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. ΤΟ VOLVO S40 Επιδόσεις 6 Περιβάλλον του οδηγού 10 Ψυχαγωγία μέσα στο αυτοκίνητο 16 Προσωπική ασφάλεια 18 Ασφάλεια και περιβάλλον 20

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. ΤΟ VOLVO S40 Επιδόσεις 6 Περιβάλλον του οδηγού 10 Ψυχαγωγία μέσα στο αυτοκίνητο 16 Προσωπική ασφάλεια 18 Ασφάλεια και περιβάλλον 20 ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ VOLVO ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΚΑΙ Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΟΥΤ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΥΠΑΡΧΕΙ

Διαβάστε περισσότερα

sdreport Έκθεση Αειφόρου Ανάπτυξης 2010

sdreport Έκθεση Αειφόρου Ανάπτυξης 2010 Italcementi Group sdreport Έκθεση Αειφόρου Ανάπτυξης 2010 ΟΡΑΜΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ Περιληπτική Περιγραφή Ελλάδα sdreport Περιληπτική Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα