Πίνακας συναγερμού Easy Series Κάνουμε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση διαθέτοντας wlsn*

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Πίνακας συναγερμού Easy Series Κάνουμε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση διαθέτοντας wlsn*"

Transcript

1 «Η προστασία απενεργοποιήθηκε» Πίνακας συναγερμού Easy Series Κάνουμε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση διαθέτοντας wlsn* * Ασύρματο τοπικό δίκτυο ασφαλείας

2 2 Απλός και σαφής τρόπος επικοινωνίας Easy Series Ένας πανίσχυρος πίνακας συναγερμού δεν είναι απαραίτητο να είναι πολύπλοκος. Λόγω της νέας διάστασης ευχρηστίας, ο πίνακας σας καθοδηγεί μιλώντας πραγματικά στη γλώσσα σας. Οι συναγερμοί και οι πληροφορίες κατάστασης συστήματος μπορούν να ελέγχονται από απόσταση μέσω τηλεφώνου ή επί τόπου. Εύκολος και απλός χειρισμός Στην έγχρωμη οθόνη υψηλής αντίθεσης εμφανίζονται κινούμενα εικονίδια που διευκολύνουν τους χειρισμούς. Για να χειριστείτε το κέντρο ελέγχου χωρίς ενδείξεις κειμένου, το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα ηλεκτρονικό κλειδί εγγύτητας ή το πάτημα ενός κουμπιού η λειτουργία καθοδηγείται με φωνητικά μηνύματα και υποστηρίζεται από ένα ενσωματωμένο σύστημα ενημέρωσης.

3 3 «Διαισθητικό» κέντρο ελέγχου Το κέντρο ελέγχου είναι σχεδιασμένο για εξαιρετικά μεγάλη ευκολία στη χρήση. Στην οθόνη εμφανίζονται σύμβολα και χρώματα, ενώ ακούγονται και φωνητικά μηνύματα ρυθμιζόμενης έντασης που σας καθοδηγούν. Υπάρχει επίσης ενσωματωμένο μικρόφωνο και μεγάφωνο για αμφίδρομη ακουστική επικοινωνία, για να μπορείτε να ακούτε και να μιλάτε ταυτόχρονα. Απόδοση και κομψότητα μαζί Το μικρό σε μέγεθος και ελκυστικό κέντρο ελέγχου Easy Series συνδυάζεται αρμονικά με οποιαδήποτε διακόσμηση εσωτερικού χώρου, ενώ ενισχύει το αισθητικό αποτέλεσμα. Μεγάλη γκάμα εφαρμογών Ιδανικοί για οικίες και μικρές επιχειρήσεις, οι πίνακες συναγερμού Easy Series παρέχουν κορυφαία αξία στην κατηγορία τους. Υποστηρίζουν επίσης συναγερμούς πυρανίχνευσης, εκφοβισμού διαρρηκτών και ιατρικής έκτακτης ανάγκης.

4 4 Σχεδιασμός που σας προσφέρει επιλογές Ο πίνακας συναγερμού Easy Series προσφέρει μια σειρά από επίπεδα προστασίας που σας επιτρέπουν να επιλέξετε με ευελιξία το βαθμό προστασίας που χρειάζεστε. Οι καθυστερήσεις εισόδου και εξόδου σάς προσφέρουν το χρόνο που χρειάζεστε για να μπείτε και να βγείτε από το κτίριο χωρίς να πυροδοτηθεί συναγερμός από το γεγονός αυτό. Οι έξυπνες δυνατότητες περιορισμού ψευδών συναγερμών σάς δίνουν αυξημένο αίσθημα εμπιστοσύνης. Πρωτοποριακή μετάδοση συναγερμών Ο ενσωματωμένος ψηφιακός επιλογέας μεταδίδει τους συναγερμούς σε ένα κέντρο παρακολούθησης, ενώ ο φωνητικός επιλογέας μπορεί να προειδοποιήσει τους γείτονες, τους φίλους σας ή το κέντρο παρακολούθησης. Υποστηρίζεται επίσης η αποστολή μηνυμάτων κειμένου SMS σε κινητά τηλέφωνα. Προαιρετικά, συναγερμοί μπορούν να μεταδίδονται μέσω μονάδων επικοινωνίας IP/GPRS ή μπορούν να υποδεικνύονται μέσω μιας ασύρματης εξωτερικής συσκευής προειδοποίησης. wlsn wireless LocalSecurityNetwork Το wlsn παρακολουθεί τον εαυτό του, για ακόμη μεγαλύτερη αξιοπιστία και αίσθημα εμπιστοσύνης. Υπάρχουν και άλλα πλεονεκτήματα, όπως μεταξύ άλλων λιγότερο «επεμβατική» εγκατάσταση και έλεγχος με τηλεχειριστήριο βολικών εφαρμογών όπως π.χ. το άνοιγμα της πόρτας του γκαράζ από μακριά.

5 5 Πρώτα απ όλα η ασφάλεια Οι πίνακες συναγερμού Easy Series της Bosch είναι η ιδανική λύση για την έξυπνη προστασία του σπιτιού ή της επιχείρησής σας. Αυτοί οι πίνακες συναγερμού είναι εξαιρετικά απλοί και «διαισθητικοί» στο χειρισμό και προσφέρουν τη δύναμη και την αξιοπιστία που χρειάζεστε. Και επιπλέον, είναι εξαιρετικά κομψοί! Καλοί λόγοι για να επιλέξετε τα προϊόντα Easy Series Ελκυστικά σχεδιασμένο κέντρο ελέγχου Εύκολο και «διαισθητικό» στο χειρισμό Μηνύματα στη γλώσσα σας Έξυπνος περιορισμός ψευδών συναγερμών Πρωτοποριακή μετάδοση συναγερμών Επανειλημμένα βραβευμένο Υποστηρίζει το Ασύρματο τοπικό δίκτυο ασφαλείας (wlsn)

6 Bosch Security Systems Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας ή στείλτε μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση Bosch Sicherheitssysteme GmbH, 2008 Με την επιφύλαξη τροποποιήσεων Εκτυπώθηκε στη Γερμανία 03/08 Printer AS-OT-el-04_ _03