πώληση (after-sales service).

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "πώληση (after-sales service)."

Transcript

1 Εγχειρίδιο Οδηγιών Φορητού DVD/TV/TFT µε Οθόνη LCD ΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗ ΜΟΝΑ Α!

2 Πίνακας Περιεχοµένων Πίνακας Περιεχοµένων... 1 ιάγραµµα Πλήκτρων & Υποδοχών της µονάδας ιάγραµµα λειτουργιών τηλεχειριστηρίου... 4 Βασικές Λειτουργίες Ρύθµιση Λειτουργιών Μέθοδοι Αναπαραγωγής ίσκων Ρύθµιση Συστήµατος Τηλεόρασης Προγράµµατα Τηλεόρασης Χαρακτηριστικά DVD/TV Επιπρόσθετες Λειτουργίες Ευχαριστούµε που επιλέξατε το DVD/TV player µας! ιαβάστε και κρατήστε το εγχειρίδιο οδηγιών για µελλοντική αναφορά. ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ 1.Η µονάδα λειτουργεί µε σύστηµα λέιζερ. Μην ανοίξετε τη συσκευή για να αποφύγετε τυχόν ακτινοβολία. 2.Για την αποφυγή ηλεκτροπληξίας, τοποθετήστε σωστά τα καλώδια σύνδεσης και ασφαλίστε τα. 3.Μη αφήνετε τη συσκευή εκτεθειµένη σε βροχή ή υγρασία. Προειδοποίηση: Η εταιρεία δεν αποδέχεται οποιαδήποτε αλλαγή, µετατροπή ή αποσυναρµολόγηση η οποία γίνεται χωρίς την άδεια της εταιρείας. Στις περιπτώσεις αυτές, η εταιρεία δεν παρέχει τεχνική εξυπηρέτηση µετά την πώληση (after-sales service).

3 ιάγραµµα Πλήκτρων και Υποδοχών της Μονάδας OPEN Πατήστε το πλήκτρο για να ανοίξετε το κάλυµµα του δίσκου. 2.MODE Πατήστε το πλήκτρο για εναλλαγή µεταξύ των λειτουργιών DVD,TV & AV. 3.MENU Πατήστε το πλήκτρο για να αποκτήσετε πρόσβαση στο µενού της τηλεόρασης CH-/CH+ Πατήστε το πλήκτρο για να µεταβείτε επάνω ή κάτω στα κανάλια. 6 7.VOL-/VOL+ Πατήστε το πλήκτρο για να αυξήσετε ή να ελαττώσετε τον ήχο. 8.PLAY/PAUSE Πατήστε το πλήκτρο µια φορά για να αρχίσει η αναπαραγωγή. Πατήστε ξανά για να ενεργοποιήσετε την παύση. 9.DVD/USB/SD Πατήστε το πλήκτρο για να αλλάξετε τη λειτουργία DVD σε λειτουργία USB ή SD Πατήστε το πλήκτρο για ταχεία µετάβαση εµπρός ή πίσω στις εικόνες Πατήστε το πλήκτρο για να µεταβείτε στην επόµενη σελίδα ή ενότητα ( ) Πλήκτρα Κατεύθυνσης Πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε τα επιλεγµένα στοιχεία όταν επιλέγετε διάφορες λειτουργίες στο µενού. 18.ENTER Πατήστε το πλήκτρο για να επιβεβαιώσετε όταν κάνετε µια επιλογή στο µενού.

4 ιάγραµµα Πλήκτρων και Υποδοχών της Μονάδας 1.GAME:To connect joysticker 2.Earphone jack:use to connect earphone. After earphone inserted,the built-in speaker will be automatically off. 3.Power socker:the adaptor of this unit is DC 12V. 4.Unit Power Switch:toggle the switch to turn on or turn off the power of the unit. 5.SD/MMC card port. 6.USB:To connect USB device. 7.Audio/Video In Jack. 8.Audio/Video Out Jack. 9.Antenna interface:to connect TV antenna. GAME DC-IN POWER 12V OFF ON

5 ιάγραµµα Λειτουργιών Τηλεχειριστηρίου Power: Πλήκτρο Ενεργοποίησης/Απενεργοποίησης Μονάδας Menu: Μενού TFT

6 Βασικές Λειτουργίες Λειτουργία Πρώτη: Πριν τη λειτουργία α) πατήστε το πλήκτρο για να ανοίξει το κάλυµµα της µονάδας. β) συνδέστε την παροχή γ) µετακινείστε το διακόπτη παροχής στη θέση ΟΝ και πατήστε το πλήκτρο POWER στο τηλεχειριστήριο για να ενεργοποιήσετε τη µονάδα. δ) χρησιµοποιήστε το διακόπτη του ήχου για να ρυθµίσετε την ένταση. ε) όταν συνδέετε τη µονάδα σε Τηλεόραση, αυτή πρέπει να βρίσκεται σε λειτουργία AV. Λειτουργία εύτερη: Εισαγωγή ίσκων 1. πατήστε το ΟΡΕΝ για να ανοίξετε το κάλυµµα δίσκων 2. πιάστε το δίσκο από τα άκρα και τοποθετήστε τον στον άξονα 3. κλείστε το κάλυµµα δίσκων µέχρι να ακούσετε το κλικ Λειτουργία Τρίτη: Προσαρµογή εικόνας TFT Πατήστε το πλήκτρο MENU της µονάδας για να ενεργοποιήσετε το µενού Προσαρµογής Εικόνας TFT. Επιλέξτε τα στοιχεία από αριστερά προς τα δεξιά πατώντας το πλήκτρο ΜΕΝU. Χρησιµοποιήστε τα πλήκτρα CH+ και CH- για να προσαρµόσετε τις διάφορες παραµέτρους. Λειτουργία Τέταρτη: Αναπαραγωγή & Παύση 1. έπειτα από την φόρτωση του δίσκου, η µονάδα θα ξεκινήσει αυτόµατα την αναπαραγωγή 2. Πατήστε το πλήκτρο Παύσης για να διακόψετε την αναπαραγωγή 3. Πατήστε το πλήκτρο ξανά για να αρχίσει ξανά η αναπαραγωγή Λειτουργία Πέµπτη: Εµφάνιση Χαρακτήρων στο ίσκο Πατήστε το πλήκτρο OSD για να εµφανιστούν Πληροφορίες Περιεχοµένου ίσκου. Πατήστε το πλήκτρο ξανά για να τερµατιστεί η λειτουργία. Σηµείωση: Η ρύθµιση γλώσσας των Πληροφοριών µπορεί να γίνει από το µενού του DVD. Λειτουργία Έκτη: Μενού Αναπαραγωγής DVD Ορισµένα DVD περιέχουν πληροφορίες σε µενού ΤΙΤΛΩΝ ή ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ. Πατήστε το πλήκτρο TITLE για να εµφανίσετε το µενού και χρησιµοποιήστε τα πλήκτρα κατεύθυνσης για να επιλέξετε. Πατήστε ξανά το πλήκτρο TITLE για να επιστρέψετε. Λειτουργία Έβδοµη: Αναπαραγωγή PBC Κατά την αναπαραγωγή SVCD, VCD 2.0 µε λειτουργίες PBC, µπορείτε να έχετε µια απλή διαδραστική λειτουργία PBC.

7 Βασικές Λειτουργίες Λειτουργία Όγδοη: Αναπαραγωγή βάσει αριθµητικού πλήκτρου Μόλις ολοκληρωθεί η ανάγνωση του δίσκου, µπορείτε να πραγµατοποιήσετε αναπαραγωγή µε τα αριθµητικά πλήκτρα. 1. ο αριθµός σειράς είναι µικρότερος από 10 (χρησιµοποιήστε τα πλήκτρα 1-9) 2. εάν ο αριθµός ακολουθίας είναι µεγαλύτερος από 10, πατήστε το πλήκτρο 10+ (πατήστε το συνεχόµενα για να αλλάξετε σε 20+, 30+,. κλπ) και στη συνέχεια πατήστε 0-9 για να επιλέξετε. Λειτουργία Ένατη: Χρήση Ασύρµατων Ακουστικών Φορέστε τα ασύρµατα ακουστικά, ενεργοποιήστε τη συσκευή και ρυθµίστε την ένταση του ήχου. Ανοίξτε το µενού TFT, επιλέξτε και προσαρµόστε το στοιχείο EARPHONE. Εάν τα ασύρµατα ακουστικά λειτουργούν, ο ήχος της µονάδας θα χαθεί. Λειτουργία έκατη: Λειτουργίες ιεπαφής USB Η διεπαφή USB της µονάδας µπορεί να συνδεθεί µε δίσκο ή συσκευή αποθήκευσης USB. Μέθοδος Λειτουργίας: 1. Συνδέστε την εξωτερική συσκευή USB στη µονάδα και κλείστε το κάλυµµα του δίσκου χωρίς δίσκο µέσα. Το σύστηµα της µονάδας θα ανοίξει αµέσως τα αρχεία της συσκευής USB σε µενού µορφής ΜΡ3. Ανοίξτε τη συσκευή USB πατώντας το πλήκτρο USB/DVD εάν δεν υπάρχει δίσκος στη µονάδα. Σηµείωση: Η µονάδα µπορεί να αναγνωρίσει µόνο αρχεία Εικόνας/Ήχου 2. Χρησιµοποιήστε το τηλεχειριστήριο για να επιλέξετε στοιχεία. 3. Χρησιµοποιήστε τα πλήκτρα για να επιλέξετε το εικονίδιο κάµερας, πατήστε το ENTER για να ανοίξετε το αρχείο, τα CH+ και CH- για να επιλέξετε άλλα αρχεία. 4. Χρησιµοποιήστε τα πλήκτρα για να προβάλλετε την επόµενη ή την προηγούµενη φωτογραφία. Χρησιµοποιήστε τα πλήκτρα για να γίνει αυτόµατη προβολή των φωτογραφιών προς τα εµπρός ή προς τα πίσω. 5. Χρησιµοποιήστε τα πλήκτρα στο τηλεχειριστήριο για να επιλέξετε αναπαραγωγή AV. Πατήστε το και στη συνέχεια το ΕΝΤΕR για να ανοίξετε αρχεία βίντεο. Τα θα πραγµατοποιήσουν αναπαραγωγή του πρώτου ή του τελευταίο αρχείου. Χρησιµοποιήστε τα για γρήγορα µετάβαση εµπρός ή πίσω.

8 Βασικές Λειτουργίες Λειτουργία Ενδέκατη: Συνδέσεις και λειτουργία κάρτας SMD Η κάρτα SMD βρίσκεται στο εµπρός δεξί τµήµα της µονάδας. Μέθοδοι λειτουργίας: 1. Τοποθετήστε την κάρτα SMD, ακολουθώντας τα βέλη. Η πλευρά µε το βέλος θα πρέπει να βρίσκεται στο επάνω µέρος. Πατήστε το πλήκτρο USB/DVD για να µεταβείτε στη λειτουργία ανάγνωσης κάρτας. Η µονάδα θα διαβάσει αυτόµατα τα ΜΡ3, τις ψηφιακές εικόνες (.jpg) καθώς και τα αρχεία βίντεο (.mpeg) τα οποία βρίσκονται στην κάρτα. 2. Μόλις ολοκληρωθεί η ανάγνωση των στοιχείων, η µονάδα µεταβαίνει σε λειτουργία αναπαραγωγής ΜΡ3. Εάν υπάρχουν και άλλα είδη αρχείων, µπορείτε να χρησιµοποιήσετε τα πλήκτρα (.jpg) και βίντεο (.mpeg). 3. Πατήστε το ENTER για να ξεκινήσει η αναπαραγωγή. Τα θα για να επιλέξετε µεταξύ των αρχείων ΜΡ3, εικόνας πραγµατοποιήσουν αναπαραγωγή του πρώτου ή του τελευταίο αρχείου. Χρησιµοποιήστε τα για γρήγορα µετάβαση εµπρός ή πίσω.

9 Ρύθµιση Λειτουργιών Μπορείτε να χρησιµοποιήσετε το µενού ρύθµισης του DVD για να προγραµµατίσετε τις λειτουργίες του DVD σύµφωνα µε τις πληροφορίες εγγραφής του δίσκου ή του εξωτερικού εξοπλισµού και να έχετε τις καλύτερες ρυθµίσεις αναπαραγωγής. Χρησιµοποιήστε το πλήκτρο SETUP για να αποκτήσετε πρόσβαση στο µενού επιλογών του συστήµατος (1) SYSTEM SETUP TV SYSTEM AUTO PLAY TV TYPE PASSWORD RATING DEFAULT A. TV SYSTEM:NTSC,PAL60,PAL,AUTO B. AUTO PLAY: µπορεί να ενεργοποιηθεί ή να απενεργοποιηθεί όταν δεν χρησιµοποιείτε την τηλεόραση για µεγάλο χρονικό διάστηµα. Όταν είναι ενεργοποιηµένο, η συσκευή θα διαβάσει αυτόµατα κάθε δίσκο που εισάγετε. Γ. TV TYPE: 1).4:3 πανοραµική όψη, επιλέξτε όταν συνδέετε τη µονάδα σε κανονική τηλεόραση πλήρης οθόνη, αλλά µπορεί να χαθεί τµήµα της εικόνας. 2). 4:3 mail box, επιλέξτε όταν συνδέετε τη µονάδα σε κανονική τηλεόραση - πλήρης οθόνη µε µια µαύρη λωρίδα στο επάνω και το κάτω τµήµα της οθόνης. 3)16:9 wide screen, επιλέξτε όταν συνδέετε τη µονάδα σε τηλεόραση ευρείας οθόνης.. PASSWORD: µπορείτε να ορίσετε κωδικό πρόσβασης. Προεπιλογή: E. GRADE: Μπορείτε να ορίσετε βαθµό προσβασιµότητας για διαφορετικούς δίσκους. (2)LANGUAGE SETUP (Ρύθµιση Γλώσσας) OSD LANGUAGE (Γλώσσα εµφάνισης) AUDIO LANG (Γλώσσα αναπαραγωγής) SUBTITLE LANG (Γλώσσα υποτίτλων) MENU LANG (Γλώσσα µενού) A. OSD LANGUAGE: Αγγλικά, Κινεζικά, Γερµανικά, Ισπανικά, Ρωσικά Β. AUDIO LANGUAGE: Αγγλικά, Κινεζικά, Ρωσικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Πορτογαλικά, Λατινικά, Γερµανικά. Γ. SUBTITLE LANGUAGE: Αγγλικά, Κινεζικά, Ρωσικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Πορτογαλλικά, Γερµανικά, Καµία Γλώσσα.. MENU LANGUAGE: Αγγλικά, Κινεζικά, Ρωσικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Πορτογαλικά, Λατινικά, Γερµανικά

10 Ρύθµιση Λειτουργιών (3). Audio setup (Ρύθµιση Ήχου) AUDIO SETUP KEY (4).VIDEO SETUP (Ρύθµιση Βίντεο) BRIGHTNESS CONTRAST HUE SATURATION SHARPNESS (Φωτεινότητα) (Αντίθεση) (Απόχρωση) (Κορεσµός) (Σαφήνεια) A. BRIGHTNESS: Προσαρµόζει το επίπεδο φωτεινότητας B. CONTRAST: Προσαρµόζει το επίπεδο αντίθεσης Γ.HUE: Προσαρµόζει το επίπεδο απόχρωσης. SATURATION: προσαρµόζει το επίπεδο κορεσµού. E. SHARPNESS: Προσαρµόζει το επίπεδο σαφήνειας. (5). SPEAKER SETUP (Ρύθµιση Ηχείου) DOWNMIX LT/RT STEREO VSS FRONT LARGE SMALL (6).DIGITAL SETUP (Ψηφιακή Ρύθµιση) OP MODE DYNAMIC RANGE DUAL MONO EXIT SETUP Α. OP MODE: Προσαρµογή RF. Β. DYNAMIC: Προσαρµογή του δυναµικού εύρους Dolby Γ. Left+Right: Στερεοφωνικό.Αριστερό, δεξί, ή µικτό κανάλι.. EXIT SETUP: Έξοδος από το µενού.

11 Μέθοδοι Αναπαραγωγής ίσκων Επιλογή Γλώσσας Ήχου Κατά την αναπαραγωγή DVD,MP4 discs, πατήστε το πλήκτρο AUDIO για να επιλέξετε διαφορετικές γλώσσες ήχου Ταχεία αναπαραγωγή Κατά την αναπαραγωγή δίσκων, µπορείτε να πραγµατοποιήσετε ταχεία αναπαραγωγή για αναζήτηση συγκεκριµένου περιεχοµένου. Πατήστε το πλήκτρο για ταχεία αναπαραγωγή Πατήστε το πλήκτρο Ff2 Ff4 Ff8 Ff20 αναπαραγωγή µια φορά για ενεργοποίηση λειτουργία επανάληψης. Πατήστε το πλήκτρο Πατήστε το πλήκτρο Ff2 Ff4 Ff8 Ff20 για αντίστροφη ταχεία αναπαραγωγή µια φορά για ενεργοποίηση λειτουργία επανάληψης. αναπαραγωγή Επανάληψη του δίσκου DVD Λειτουργία επανάληψης TITLE,CHAPTER 1.Επανάληψη κεφαλαίου: Πατήστε το πλήκτρο REPEAT για να εµφανιστεί το CHAPTER REPEAT στην οθόνη 2.Επανάληψη τίτλου: Πατήστε το πλήκτρο REPEAT για να εµφανιστεί το TITLE REPEAT στην οθόνη 3.Ακύρωση Επανάληψης: Πατήστε το πλήκτρο REPEAT για να εµφανιστεί το CANCEL REPEAT στην οθόνη Super DVD,VCD,CD Ακολουθήστε τα παρακάτω βήµατα για να επιλέξετε Single song, Whole Disc Repeat, για δίσκους VCD,VCD2.0,VCD3.0. Η λειτουργία µπορεί να χρησιµοποιηθεί µόνο εάν το PBC µπορεί να πραγµατοποιήσει επανάληψη Single Song ή Whole Disc Απενεργοποίηση λειτουργία PBC At stop mode,directly press digital/numeral keys to select songs Πατήστε το πλήκτρο MENU, για να εµφανιστεί το PBC OFF στην οθόνη 1.Επανάληψη ενός τραγουδιού: Πατήστε το πλήκτρο REPEAT για να εµφανιστεί το SINGLE SONG REPEAT στην οθόνη και να πραγµατοποιηθεί επανάληψη ενός τραγουδιού. 2.Επανάληψη ίσκου: Πατήστε το πλήκτρο REPEAT για να εµφανιστεί το WHOLE DISC REPEAT στην οθόνη και να πραγµατοποιηθεί επανάληψη του δίσκου. 3.Ακύρωση Επανάληψης: Πατήστε το πλήκτρο REPEAT για να εµφανιστεί το CANCEL REPEAT στην οθόνη

12 Μέθοδοι Αναπαραγωγής ίσκων Στη συνέχεια, πατήστε το ENTER για αναζήτηση αναπαραγωγής. Εάν εισάγετε λάθος στοιχεία, πατήστε το SEARCH για να βγείτε από τη λειτουργία αναζήτησης και να εισάγετε νέα στοιχεία. Λειτουργίες Εστίασης. Πατήστε το πλήκτρο ΖΟΟΜ για να χρησιµοποιήσετε τη µεγέθυνση. 1. Κατά την αναπαραγωγή, πατήστε το πλήκτρο ΖΟΟΜ µια φορά για διπλασιασµό µεγέθους της εικόνας 2. Πατήστε το πλήκτρο ΖΟΟΜ δεύτερη φορά για τριπλασιασµό µεγέθους. 3. Πατήστε το πλήκτρο ΖΟΟΜ τρίτη φορά για τετραπλασιασµό µεγέθους. 4. Πατήστε το πλήκτρο ΖΟΟΜ τέταρτη φορά για µισό µέγεθος. 5. Πατήστε το πλήκτρο ΖΟΟΜ πέµπτη φορά για 1/3 µέγεθος. 6. Πατήστε το πλήκτρο ΖΟΟΜ έκτη φορά για 1/4 µέγεθος. 7. Πατήστε το πλήκτρο ΖΟΟΜ έβδοµη φορά για επαναφορά κανονικού µεγέθους. Λειτουργία παιχνιδιού 1.Πατήστε το πλήκτρο «3D» στο τηλεχειριστήριο για να αλλάξετε σε λειτουργία GAME. 2.Συνδέστε το χειριστήριο παιχνιδιού στις υποδοχές.»game» 3.Εισάγετε το δίσκο του παιχνιδιού, στη συνέχεια η συσκευή θα διαβάσει το δίσκο. 4.Πατήστε το πλήκτρο και για να επιλέξετε κατάλογο. 5.Μπορείτε να επιλέξετε παιχνίδι µε τα πλήκτρα αριθµών. Πατήστε το πλήκτρο στο χειριστήριο για να επιβεβαιώσετε. 6.Μπορείτε ανά πάσα στιγµή να επιστρέψετε στο µενού και να επιλέξετε άλλο παιχνίδι. ΕΠΑΝΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΞΙΑ ΚΑΤΩ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΝΑΡΞΗ/ΠΑΥΣΗ

13 Μέθοδοι Αναπαραγωγής ίσκων Τµηµατική Επανάληψη Κατά την αναπαραγωγή δίσκων, πατήστε το πλήκτρο ΑΒ για να επαναλάβετε την αναπαραγωγή αγαπηµένων σας τµηµάτων. 1. Πατήστε το πλήκτρο ΑΒ στο σηµείο στο οποίο θέλετε να αρχίσει η επανάληψη για να εµφανιστεί το «REPEAT A-» ως σηµείο έναρξης. 2. Πατήστε το πλήκτρο ΑΒ ξανά στο σηµείο που θέλετε να σταµατήσει η επανάληψη για να εµφανιστεί το «REPEAT A-B». Η µονάδα θα συνεχίσει να πραγµατοποιεί αναπαραγωγή από το Σηµείο Α έως το Σηµείο Β. 3. Πατήστε ξανά το πλήκτρο ΑΒ για να ακυρώσετε την τµηµατική επανάληψη. Επιλογή Υποτίτλων (Για δίσκους ΜΡ4, DVD, SVCD) 1. Κατά την αναπαραγωγή δίσκων µε πολλαπλούς υπότιτλους µπορείτε να επιλέξετε την εµφάνιση υποτίτλων. Πατήστε το SUBTITLE για να επιλέξετε από τους πολλαπλούς υπότιτλους. 2. Ακύρωση υποτίτλων. Πατήστε το πλήκτρο SUBTITLE έως ότου ακυρωθούν οι υπότιτλοι. Σηµείωση: Η ακύρωση υποστηρίζεται µόνο εάν ο δίσκος διαθέτει επιλογή απενεργοποίησης υποτίτλων. Η γλώσσα των υποτίτλων εξαρτάται από τις διαθέσιµες επιλογές του δίσκου. Αναζήτηση Συγκεκριµένου Χρόνου ή Τµήµατος Εισάγετε απευθείας τον χρόνο ή το τµήµα το οποίο αναζητάτε για άµεση και γρήγορη αναζήτηση. Για DVD, πατήστε το πλήκτρο GOTO για να εµφανιστεί η εξής οθόνη: DVD Title 01/01 chapter 002/009 00:15:08 Πατήστε το πλήκτρο για να επιλέξετε τίτλο, κεφάλαιο ή χρόνο αναζήτησης και εισάγετε τα στοιχεία χρησιµοποιώντας τα αριθµητικά πλήκτρα. Πατήστε το ENTER για να ξεκινήσει η αναζήτηση. Εάν τα στοιχεία δεν είναι σωστά, µπορείτε να πατήσετε το GOTO για να βγείτε από τη λειτουργία αναζήτησης και να εισάγετε ξανά στοιχεία αναζήτησης. Για SVCD και VCD πατήστε το GOTO για να εµφανιστεί η εξής οθόνη: DVD Song 01/01 PBC. 002/009 00:02:39. Πατήστε το πλήκτρο για να επιλέξετε τραγούδι ή χρόνο αναζήτησης και εισάγετε τα στοιχεία χρησιµοποιώντας τα αριθµητικά πλήκτρα.

14 Μέθοδοι Αναπαραγωγής ίσκων Αναπαραγωγή ΜΡ3 1. Εισάγετε το δίσκο ΜΡ3. Μόλις η µονάδα ολοκληρώσει την ανάγνωση του δίσκου, θα εµφανιστεί το µενού του ΜΡ3. 2. Πατήστε τα πλήκτρα για να µετακινήσετε τον κέρσορα στον χώρο αρχείων. Πατήστε το ENTER για να επιβεβαιώσετε την επιλογή αρχείων. 3. Επιλέξτε τον κατάλογο ΜΡ3. Πατήστε τα πλήκτρα για να µετακινήσετε τον κέρσορα στον χώρο καταλόγου. Μπορείτε να επιλέξετε άµεσα κάποιο αρχείο χρησιµοποιώντας τα αριθµητικά πλήκτρα στο τηλεχειριστήριο. Πατήστε ENTER για να επιβεβαιώσετε την επιλογή σας. Η αναπαραγωγή θα ξεκινήσει από το τραγούδι που επιλέξατε. Αναπαραγωγή εικόνων JPG Πατήστε τα πλήκτρα για να µετακινήσετε τον κέρσορα στον χώρο αρχείων. Πατήστε τα πλήκτρα για να επιλέξετε την εικόνα και στη συνέχεια πατήστε το ENTER για να πραγµατοποιηθεί αναπαραγωγή της εικόνας. Μπορείτε να προβάλλετε την επόµενη ή την προηγούµενη εικόνα πατώντας τα πλήκτρα. Πατήστε το RETURN για να επιστρέψετε στο κεντρικό µενού.

15 Ρύθµιση Συστήµατος Τηλεόρασης Μεταβείτε σε λειτουργία τηλεόρασης, και πατήστε το πλήκτρο LCD MENU για να ανοίξει το µενού συστήµατος. 1. Ρύθµιση παραµέτρων εικόνας LCD. A. BRIGHT Πατήστε το ή για να προσαρµόσετε τη φωτεινότητα. (Εύρος Προσαρµογής 0-100) B. CONTRAST Πατήστε το ή για να προσαρµόσετε την αντίθεση. (Εύρος Προσαρµογής 0-100) C. COLOR Πατήστε το ή για να προσαρµόσετε χρώµα. (Εύρος προσαρµογής 0-100) 2.Ρυθµίσεις Επιλογών A. NORMAL Το πλήκτρο της οθόνης. B. ZOOM Πατήστε ZOOM για να χρησιµοποιήσετε την δυναµική εστίαση. C. ENGLISH ρύθµιση γλώσσας 3.Ρύθµιση συστήµατος A. S-ROLOC Πατήστε το ή για να ρυθµίσετε την εικόνα συστήµατος. (PAL,NTSC,SECAM και AUTO) B. B-SYS Πατήστε το ή για να ρυθµίσετε τον ήχο συστήµατος. (BG, DK, I, M και L) 4.Ρύθµιση Αναζήτησης Συχνότητας A. AUTO-SEARCH Πατήστε το ή για να πραγµατοποιηθεί αυτόµατη αναζήτηση καναλιών B. SEARCH Πατήστε το ή για να πραγµατοποιηθεί µερικώς αυτόµατη αναζήτηση καναλιών C. FINE Πατήστε το ή για να προσαρµόσετε τη συχνότητα χειροκίνητα. D. BAND Πατήστε το ή για να ρυθµίσετε τρεις ζώνες:vhf L/VHF H/UHF E. POSITION Πατήστε το ή για να αλλάξετε αριθµό καναλιού. F. SKIP Πατήστε το ή για να ρυθµίσετε την µετάβαση καναλιών σε ON/OFF

16 Προγράµµατα Τηλεόρασης Πριν ρυθµίσετε τη λήψη τηλεοπτικού σήµατος 1. Συνδέστε την τηλεόραση µε την κεραία 2. Πατήστε το πλήκτρο MODE για να αλλάξετε σε λειτουργία τηλεόρασης 3. Ρυθµίστε τον ήχο σύµφωνα µε τη λειτουργία DVD Αυτόµατη Αναζήτηση Καναλιών 1. Πατήστε το πλήκτρο AUTO. Η µονάδα θα πραγµατοποιήσει αυτόµατη αναζήτηση καναλιών. 2. Η αναζήτηση θα διαρκέσει µερικά λεπτά πριν ολοκληρωθεί. Έπειτα, τα κανάλια θα αποθηκευτούν αυτόµατα στη µνήµη της µονάδας. 3. Όταν χρησιµοποιείτε κεραία, προσαρµόστε την ώστε να έχετε το καλύτερο αποτέλεσµα. Επιλογή Καναλιών 1. Πατήστε τα πλήκτρα 1-10 για να επιλέξετε κανάλια από το 1 έως το 10. Για να επιλέξετε κανάλια µετά το 10, χρησιµοποιήστε το πλήκτρο 10+ και πληκτρολογήστε τον αριθµό καναλιού. 2. Χρησιµοποιήστε τα πλήκτρα CH+ και CH- για να επιλέξετε το επόµενο ή το προηγούµενο κανάλι αντίστοιχα. Αντιµετώπιση Προβληµάτων. Εάν συναντήσετε προβλήµατα µε τη µονάδα, ανατρέξτε στο κεφάλαιο αυτό για πιθανές λύσεις. εν υπάρχει Ήχος 1. Ελέγξτε τις συνδέσεις. 2. Εάν χρησιµοποιείτε ακουστικά ελέγξτε µήπως ο ρυθµιστής ήχου των ακουστικών είναι χαµηλωµένος. 3. Σε λειτουργία τηλεόρασης, ελέγξτε εάν έχουν γίνει σωστά οι ρυθµίσεις. εν υπάρχει Εικόνα 1. Ελέγξτε τις συνδέσεις. 2. Ελέγξτε µήπως η µονάδα δεν είναι ενεργοποιηµένη. 3. Ελέγξτε εάν η µονάδα είναι σωστά ρυθµισµένη. εν γίνεται αναπαραγωγή των δίσκων 1. εν έχει τοποθετηθεί σωστά ο δίσκος. Τοποθετήστε τον ξανά σωστά. 2. Τοποθετήστε το δίσκο στην υποδοχή µε την ετικέτα προς τα επάνω. 3. Ο δίσκος µπορεί να χρειάζεται καθάρισµα. εν λειτουργεί το τηλεχειριστήριο 1. Φροντίστε να µην υπάρχουν εµπόδια µεταξύ του χειριστηρίου και του δέκτη. 2. Σηµαδέψτε το τηλεχειριστήριο προς το δέκτη της µονάδας. 3. Ελέγξτε τη µπαταρία του τηλεχειριστηρίου καθώς µπορεί να χρειάζεται αλλαγή. εν υπάρχει καλή λήψη τηλεοπτικού σήµατος 1. Για ασύρµατες συνδέσεις, προσαρµόστε το µήκος και τη γωνία λήψης ώστε να επιτύχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσµα. 2. Για καλωδιακές συνδέσεις, βεβαιωθείτε ότι η κεραία είναι σωστά συνδεδεµένη. 3. Όταν δεν υπάρχει καλή λήψη, µπορεί η οθόνη να έχει χιόνια. Αυτό δεν αποτελεί δυσλειτουργία.

17 Τεχνικά Χαρακτηριστικά Τεχνικά Χαρακτηριστικά DVD Μήκος κύµατος λέιζερ 650ΝΜ/780ΝΜ Σύστηµα Βίντεο PAL/AUTO/NTSC Απόκριση Ήχου 20 Hz 20 KHz Σχέση S/N Ήχου 80 db Παραµόρφωση Ήχου -70 db Αποµόνωση Καναλιών 80 db υναµικό Εύρος 80 db Ισχύς AC V DC είσοδος 12 V 2 A έξοδος Θερµοκρασία Λειτουργίας 5-35 ο C Κατανάλωση >18 W ιαστάσεις 214x168x40 mm Καθαρό Βάρος µονάδας 0,914 Kg Τεχνικά Χαρακτηριστικά Λήψης Σύστηµα Τηλεόρασης PAL/NTSC/SECAM Λήψη Καναλιών LHF-1/VHF6-12/UHF 13-69/CATV Τεχνικά Χαρακτηριστικά Οθόνης Οθόνη 7,5 TFT LCD Pixel Οθόνης pixel, 800x600xRGB Ανάλυση Σχέση Οθόνης 16:9 Χώρος Εµφάνισης 155 (πλάτος) x 66 (Ύψος) mm

18 Περιεχόµενα Συσκευασίας Καλώδια Σύνδεσης Ήχου/Εικόνας Τηλεχειριστήριο Εγχειρίδιο Χρήστη Μετασχηµατιστής (12 DC) Ακουστικά Μετασχηµατιστής Κεραίας Σύνδεση Παροχής Αυτοκινήτου Χειριστήριο Παιχνιδιών ίσκος Παιχνιδιού 1 κοµµάτι 1 κοµµάτι 1 κοµµάτι 1 κοµµάτι 1 κοµµάτι 1 κοµµάτι 1 κοµµάτι 1 κοµµάτι 1 κοµµάτι

Σύνδεση για το σήµα εισόδου βίντεο. Σύνδεση για το σήµα εισόδου S-VIDEO. Μετακινηθείτε προς τα κάτω ανά µενού και ανά κανάλι.

Σύνδεση για το σήµα εισόδου βίντεο. Σύνδεση για το σήµα εισόδου S-VIDEO. Μετακινηθείτε προς τα κάτω ανά µενού και ανά κανάλι. Πληροφορίες προϊόντος Συνδέσεις Σύνδεση VGA IN PC AUDIO IN VGA OUT STEREO OUT TV OUT ANTENNA DC-IN AUDIO-L IN AUDIO-R IN VIDEO IN S-VIDEO IN Πίνακας ελέγχου CH+/UP CH-/DOWN VOL- VOL+/ENTER MENU/ESC FINE

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Περιεχόμενο συσκευασίας. Επισκόπηση προϊόντος & τηλεχειριστηρίου. Κύρια μονάδα EL-1

Εισαγωγή. Περιεχόμενο συσκευασίας. Επισκόπηση προϊόντος & τηλεχειριστηρίου. Κύρια μονάδα EL-1 Εισαγωγή Σας ευχαριστούμε για την αγορά της Φορητής συσκευής αναπαραγωγής DVD Prestigio 110, ένα κινητό κέντρο ψηφιακών μέσων. Κάνατε μια εξαιρετική επιλογή και ελπίζουμε ότι θα απολαύσετε όλες τις συναρπαστικές

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Περιεχόμενο συσκευασίας. Επισκόπηση προϊόντος & τηλεχειριστηρίου. Κύρια μονάδα EL-1

Εισαγωγή. Περιεχόμενο συσκευασίας. Επισκόπηση προϊόντος & τηλεχειριστηρίου. Κύρια μονάδα EL-1 Εισαγωγή Σας ευχαριστούμε για την αγορά της Φορητής συσκευής αναπαραγωγής DVD Prestigio 371, ένα κινητό κέντρο ψηφιακών μέσων. Κάνατε μια εξαιρετική επιλογή και ελπίζουμε ότι θα απολαύσετε όλες τις συναρπαστικές

Διαβάστε περισσότερα

BABY MONITOR BMW-386 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ BMW-386. www.tele.gr

BABY MONITOR BMW-386 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ BMW-386. www.tele.gr BABY MONITOR Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 1 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΚΤΗΣ ΟΘΟΝΗ: LCD TFT 2.4 ΛΗΨΗ ΗΧΟΥ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΑΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΛΗΨΗΣ: 2.4-2.483GHz XΡΩΜΑΤΙΚΗ ΚΩ ΙΚΟΠΟΙΗΣΗ: PAL ΜΠΑΤΑΡΙΑ: ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΗ 3.7/800mAh Li ΤΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης. Χαρακτηριστικά προϊόντος. Φόρτιση: Οδηγίες Λειτουργίας. Εναλλαγή λειτουργιών. Κουμπιά Λειτουργιών

Εγχειρίδιο Χρήσης. Χαρακτηριστικά προϊόντος. Φόρτιση: Οδηγίες Λειτουργίας. Εναλλαγή λειτουργιών. Κουμπιά Λειτουργιών Εγχειρίδιο Χρήσης Χαρακτηριστικά προϊόντος Με / Χωρίς έξοδο βίντεο HDMI 2,4 ίντσες LTPS TFT LCD οθόνη 4 μέρη του κυρίως φακού. Το εύρος εστίασης είναι 12 εκ. εώς άπειρο Φακοί HD ευρείας γωνίας 4x ψηφιακό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑ ΙΑΣ ΥΝ ΕΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥ ΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ D. KS-PD500 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑ ΙΑΣ ΥΝ ΕΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥ ΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ D. KS-PD500 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑ ΙΑΣ ΥΝ ΕΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥ ΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ D. KS-PD500 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα 1 Υποστηριζόμενοι δέκτες αυτοκινήτου της JVC Αυτός ο προσαρμογέας υποστηρίζει τους παρακάτω δέκτες

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido s_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido s_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ruwido s_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Σας συγχαίρουµε για την αγορά ενός RUWIDO τηλεχειριστηρίου γενικής χρήσης. Το νέο σας τηλεχειριστήριο αντικαθιστά το πρωτότυπο τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα

MICRO SET / CD / MP3 / USB / AUX AMC306

MICRO SET / CD / MP3 / USB / AUX AMC306 MICRO SET / CD / MP3 / USB / AUX AMC306 1. Χρήση Το mini ηχοσύστημα αναπαράγει μουσική από CD και USB. Η μουσική μπορεί επίσης να αναπαραχθεί μέσω της θύρας LINE-IN. Η λειτουργία FM σας επιτρέπει να ακούτε

Διαβάστε περισσότερα

FX 403 INSTRUCTION MANUAL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

FX 403 INSTRUCTION MANUAL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Κ. Ι. ΤΑΟΥΣΙΑΝΗΣ Α.Ε. ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 87 115 28 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ. ΚΕΝΤΡΟ 210 77 02 332 FAX: 210 77 5 529 E-mail: info@taousianis.gr www.taousianis.gr INSTRUCTION MANUAL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ FX 03 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ FX-03

Διαβάστε περισσότερα

DigiFrame 1091 Ψηφιακή κορνίζα Full HD IPS

DigiFrame 1091 Ψηφιακή κορνίζα Full HD IPS DigiFrame 1091 Ψηφιακή κορνίζα Full HD IPS Εγχειρίδιο χρήστη Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Προφυλάξεις ασφαλείας... 2 Χαρακτηριστικά... 3 Περιεχόμενα συσκευασίας... 4 Χειριστήρια και συνδέσεις... 5 Τηλεχειριστήριο...

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΕΚΤΗΣ DVB-T MPEG-4 ReDi 100

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΕΚΤΗΣ DVB-T MPEG-4 ReDi 100 ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΕΚΤΗΣ DVB-T MPEG-4 ReDi 100 Σύντοµος οδηγός για να ξεκινήσετε αµέσως, να παρακολουθείτε ψηφιακή τηλεόραση Περιλαµβάνει: Σύνδεση µε την τηλεόραση, Εκκίνηση για πρώτη φορά & Αναζήτηση καναλιών,

Διαβάστε περισσότερα

Model: MES-212 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

Model: MES-212 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Model: MES-212 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ 2 Παρακαλούμε διαβάστε και ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή. Μην τοποθετείτε αντικείμενα με φλόγα, όπως αναμμένα κεριά κοντά στο προϊόν. Μην

Διαβάστε περισσότερα

1 Περιεχόμενα συσκευασίας 2. 1.1 Χαρακτηριστικά Προϊόντος 2. 1.2 Εμπρόσθιο Πλαίσιο 3. 1.3 Πλαίσιο υποδοχών 4. 1.4 Τηλεκοντρόλ 5

1 Περιεχόμενα συσκευασίας 2. 1.1 Χαρακτηριστικά Προϊόντος 2. 1.2 Εμπρόσθιο Πλαίσιο 3. 1.3 Πλαίσιο υποδοχών 4. 1.4 Τηλεκοντρόλ 5 QDT 100SA Δέκτης Ε γ χ ε ι ρ ί δ ι ο Χ ρ ή σ τ η Περιεχόμενα 1 Περιεχόμενα συσκευασίας 2 1.1 Χαρακτηριστικά Προϊόντος 2 1.2 Εμπρόσθιο Πλαίσιο 3 1.3 Πλαίσιο υποδοχών 4 1.4 Τηλεκοντρόλ 5 2 Διαγράμματα τυπικών

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ APRC-106. ΦΟΡΗΤΟ MP3 Player με USB/SD

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ APRC-106. ΦΟΡΗΤΟ MP3 Player με USB/SD ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ APRC-106 ΦΟΡΗΤΟ MP3 Player με USB/SD Είναι σημαντικό να διαβάσετε αυτό το εγχειρίδιο χρήσης πριν από τη χρήση του νέου προϊόντος σας για πρώτη φορά. Καλωσόρισμα Σας ευχαριστούμε για την

Διαβάστε περισσότερα

D7 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

D7 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ D7 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Αγαπητέ καταναλωτή. Ευχαριστούμε που επιλέξατε και αγοράσατε το προϊόν αυτό. Παρακαλούμε διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο χρήσης με προσοχή πριν να το χρησιμοποιήσετε, επειδή θα σας δίνει

Διαβάστε περισσότερα

KDL-40S3000. Χρονοδιακόπτης ύπνου: ΝΑΙ. Ενεργοποίηση/απενεργοποίηση ΝΑΙ (on/off) χρονοδιακόπτη (µε ρύθµιση ρολογιού):

KDL-40S3000. Χρονοδιακόπτης ύπνου: ΝΑΙ. Ενεργοποίηση/απενεργοποίηση ΝΑΙ (on/off) χρονοδιακόπτη (µε ρύθµιση ρολογιού): KDL-40S3000 Η τηλεόραση LCD Sony Bravia 40" HD Ready S3000 διαθέτει BRAVIA Engine για καταπληκτική ποιότητα εικόνας, ενσωµατωµένο δέκτη επίγειου ψηφιακού σήµατος και 3 εισόδους HDMI για εύκολη σύνδεση

Διαβάστε περισσότερα

2. Για να σβήσετε το MEGA STICK,

2. Για να σβήσετε το MEGA STICK, Tοποθέτηση Μπαταρίας 1. Αφαιρέστε το καπάκι του συνδετήρα USB. 2. Ανοίξτε το καπάκι της µπαταρίας. 3. Τοποθετήστε µια µπαταρία ΑΑΑ και βεβαιωθείτε ότι η µπαταρία έχει τοποθετηθεί στη σωστή θέση. 4. Κλείστε

Διαβάστε περισσότερα

Swap Frame. 17.8cm/ 7 Ψηφιακή κορνίζα με λειτουργία αναπαραγωγής εικόνας και ήχου. Εγχειρίδιο Χρήσης

Swap Frame. 17.8cm/ 7 Ψηφιακή κορνίζα με λειτουργία αναπαραγωγής εικόνας και ήχου. Εγχειρίδιο Χρήσης Swap Frame 17.8cm/ 7 Ψηφιακή κορνίζα με λειτουργία αναπαραγωγής εικόνας και ήχου Εγχειρίδιο Χρήσης 1 Μη ρίξετε τη συσκευή στα οικιακά απορρίμματα. Αν θελήσετε να την πετάξετε, να απευθυνθείτε στην τοπική

Διαβάστε περισσότερα

MEGA STICK 527 Lite ΣΥΝΟΨΗ

MEGA STICK 527 Lite ΣΥΝΟΨΗ MEGA STICK 527 Lite ΣΥΝΟΨΗ 1. Καπάκι Μπαταρίας 2. Διακόπτης Κλειδώματος 3. Καπάκι Συνδετήρα USB 4. Συνδετήρας USB 5. Άναμμα/Σβήσιμο και Αναπαραγωγή/Παύση (Play/Pause) 6. Ένταση φωνής 7. MENU 8. Fn A->B

Διαβάστε περισσότερα

Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη

Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη 1.1 Σύνδεση Βήμα 1. Συνδέστε το φορτισή στην πρίζα και το καλώδιο στο tvbox Βήμα 2. Συνδέστε το καλώδιο HDMI στην τηλεόραση Βήμα 3. Συνδέστε το δικτύου στο Ethernet 01

Διαβάστε περισσότερα

DVR-422. DVR 422 ver 1.1 www.tele.gr

DVR-422. DVR 422 ver 1.1 www.tele.gr Συσκευή καταγραφής εικόνας DVR-422 Οδηγίες χρήσης 1 Χειριστήρια και µέρη της συσκευής Ενδεικτικό φόρτισης Ενδεικτικό λειτουργίας Οθόνη Έναρξη λειτουργίας Ακροδέκτης τροφοδοσίας Κουµπί ΟΚ Κουµπί Μενού Μικρόφωνο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑΣ ΙΑΣΥΝ ΕΣΗΣ για το ipod KS-PD100 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑΣ ΙΑΣΥΝ ΕΣΗΣ για το ipod KS-PD100 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑΣ ΙΑΣΥΝ ΕΣΗΣ για το ipod KS-PD100 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα 1 Υποστηριζόμενοι δέκτες αυτοκινήτου της JVC Αυτός ο προσαρμογέας υποστηρίζει τους παρακάτω δέκτες αυτοκινήτου της

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινήστε εδώ Οδηγός γρήγορης έναρξης

Ξεκινήστε εδώ Οδηγός γρήγορης έναρξης Σύστημα οικιακού κινηματογράφου Blu-ray Disc /DVD BDV-NF7220 EL Ξεκινήστε εδώ Οδηγός γρήγορης έναρξης BDV-NF7220 1 Περιεχόμενα συσκευασίας/ρύθμιση των ηχείων BDV-NF7220 2 Σύνδεση της τηλεόρασης Κύρια μονάδα

Διαβάστε περισσότερα

Χρήση της αναπαραγωγής ipod

Χρήση της αναπαραγωγής ipod Χρήση της αναπαραγωγής ipod Χρήση της αναπαραγωγής ipod Μόλις συνδέσετε ένα ipod, μπορείτε να εκτελέσετε αναπαραγωγή αρχείων μουσικής ή βίντεο ipod. Με τη χρήση του δέκτη, μπορείτε να εκτελέσετε λειτουργίες

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT 1. Ασφάλεια 1.1 Χρήση Η συσκευή αυτή λειτουργεί ως φορητό Ράδιο/CD. Αναπαράγει μουσική (MP3) μέσω CD και USB. Μπορεί επίσης να αναπαράγει μουσική

Διαβάστε περισσότερα

ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ZEUS VISION MODEL: VHS-207 ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ

ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ZEUS VISION MODEL: VHS-207 ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ZEUS VISION MODEL: VHS-207 ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ Η νέα θυροτηλεόραση ZEUS της σειράς BUS 2 καλωδίων από την CTC, είναι η ιδανικότερη επιλογή και ταιριάζει σε οποιοδήποτε κτίριο.

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido m_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido m_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ruwido m_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Σας συγχαίρουµε για την αγορά ενός RUWIDO τηλεχειριστηρίου γενικής χρήσης. Το νέο σας τηλεχειριστήριο αντικαθιστά το πρωτότυπο τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα

SRM Γνωρίζοντας τη συσκευή σας. Μπαταρία

SRM Γνωρίζοντας τη συσκευή σας. Μπαταρία SRM-8340 Γνωρίζοντας τη συσκευή σας Μπαταρία Η μπαταρία είναι πλήρης στα 3.8V. Όσο περνάει ο χρόνος η χωρητικότητα της ένδειξης θα εξαντλείται. Η ένδειξη είναι κενή όταν η μπαταρία έχει σχεδόν τελειώσει.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΤ4000

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΤ4000 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΤ4000 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Μετά το πέρας της ζωής τους, ο δέκτης θα πρέπει να ανακυκλωθεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ισχύουν στην Ε.Ε. και όχι μαζί με τα κοινά οικιακά απορρίμματα.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ TV ANYWHERE

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ TV ANYWHERE ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Για την αποφυγή βραχυκυκλωμάτων, το προϊόν αυτό πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο σε εσωτερικό και σε ξηρό χώρο. Μην εκθέτετε τα εξαρτήματα σε βροχή ή υγρασία. Μην χρησιμοποιείτε

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. MM124 Sweex Portable Media Center MM124UK Sweex Portable Media Center

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. MM124 Sweex Portable Media Center MM124UK Sweex Portable Media Center MM124 Sweex Portable Media Center MM124UK Sweex Portable Media Center Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το προϊόν Sweex Portable Media Center. Απολαύστε εύκολα ταινίες, μουσική και φωτογραφίες

Διαβάστε περισσότερα

Δέκτης AV Πολλαπλών Καναλιών. Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης

Δέκτης AV Πολλαπλών Καναλιών. Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης Δέκτης AV Πολλαπλών Καναλιών STR-DN1020 Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης 1 Ρύθμιση των ηχείων 2 Σύνδεση τηλεόρασης και άλλων συσκευών 3 Άλλες συνδέσεις 4 Επιλογή ηχείων και

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης HyperMedia Center. Περιεχόμενα

Εγχειρίδιο Χρήσης HyperMedia Center. Περιεχόμενα Εγχειρίδιο Χρήσης HyperMedia Center Περιεχόμενα V1.5 ΕΙΣΑΓΩΓΗ...2 ΈΛΕΓΧΟΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ...2 ΓΡΑΜΜΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ...3 ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ (TV)...4 ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΗΓΗΣ...4 ΛΙΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΩΝ...4 ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ...5 SOURCE

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Ελληνική Έκδοση SWEEX.COM

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Ελληνική Έκδοση SWEEX.COM MP001/MP002/MP003/MP004 Sweex Black Sea MP3 Player 128 MB/256 MB/512 MB/1GB Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε αυτή τη συσκευή αναπαραγωγής MP3 Sweex. Με αυτή την ψηφιακή συσκευή αναπαραγωγής

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido m_8 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido m_8 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ruwido m_8 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Σας συγχαίρουµε για την αγορά ενός RUWIDO τηλεχειριστηρίου γενικής χρήσης. Το νέο σας τηλεχειριστήριο αντικαθιστά το πρωτότυπο τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τρόπος λειτουργίας TV και TV+STB. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες: Περιγραφή λειτουργίας

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τρόπος λειτουργίας TV και TV+STB. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες: Περιγραφή λειτουργίας Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ruwido s_2 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Σας συγχαίρουµε για την αγορά ενός RUWIDO τηλεχειριστηρίου γενικής χρήσης. Το νέο σας τηλεχειριστήριο αντικαθιστά το πρωτότυπο τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box Z3. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Αγγίξτε τα «άκρα» με τη δική σας μουσική. Αισθανθείτε ελεύθερος

Διαβάστε περισσότερα

Bluetooth αυτοκινήτου MP3 Player Οδηγίες χρήσης

Bluetooth αυτοκινήτου MP3 Player Οδηγίες χρήσης Το Bluetooth MP3 αυτοκινήτου είναι χρήσιμο κατά την οδήγηση κυρίως για την ασφάλειά σας και για να μπορείτε να μιλάτε στο κινητό καθώς οδηγείτε. Bluetooth αυτοκινήτου MP3 Player Οδηγίες χρήσης Σύντομη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MARMITEK SPEAKER ANYWHERE

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MARMITEK SPEAKER ANYWHERE ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MARMITEK SPEAKER ANYWHERE 400 Αυτά τα ηχεία μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εξωτερικούς χώρους. Ωστόσο, προς αποφυγή βραχυκυκλωμάτων, ο πομπός και τα τροφοδοτικά

Διαβάστε περισσότερα

Πολυκάναλος Δέκτης AV. Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης

Πολυκάναλος Δέκτης AV. Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης Πολυκάναλος Δέκτης AV STR-DN1030 Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης 1 Ρύθμιση των ηχείων 2 Σύνδεση τηλεόρασης και άλλων συσκευών 3 Άλλες συνδέσεις 4 Επιλογή ηχείων και βελτιστοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Sricam R CONCEPTUM. SricamPC. Εγχειρίδιο εφαρμογής

Sricam R CONCEPTUM. SricamPC. Εγχειρίδιο εφαρμογής Sricam Sricam Sricam Sricam Εγχειρίδιο εφαρμογής SricamPC 1. Τι μπορείτε να κάνετε με το SricamPC Το SricamPC είναι δωρεάν λογισμικό συμβατό με Microsoft Windows 7, 8 και 10. Το SricamPC σας επιτρέπει:

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο εγκατάστασης Turbo-X Digital TV Tuner

Εγχειρίδιο εγκατάστασης Turbo-X Digital TV Tuner Εγχειρίδιο εγκατάστασης Turbo-X Digital TV Tuner Περιεχόμενα V1.1 Κεφάλαιο 1 : Εγκατάσταση hardware Turbo-X Digital TV Tuner... 1 1.1 Περιεχόμενα συσκευασίας... 1 1.2 Απαιτήσεις συστήματος... 1 1.3 Εγκατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR.

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Έναρξη χρήσης Υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον σειριακό αριθμό στην ετικέτα του προϊόντος και χρησιμοποιήστε τον για να δηλώσετε

Διαβάστε περισσότερα

BRAUN DigiFrame 1590 Οδηγός χρήστη

BRAUN DigiFrame 1590 Οδηγός χρήστη BRAUN DigiFrame 1590 Οδηγός χρήστη BRAUN PHOTO TECHNIK GMBH, Merkurstr. 8, 72184 Eutingen, Germany Χαρακτηριστικά: 1. Υποστηρίζονται μορφές εικόνας: JPEG, BMP, PNG 2. Υποστηρίζεται μορφή ήχου: MP3 3. Υποστηριζόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού:

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού: Εισαγωγή: ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402 Το ρολόι είναι ιδανικό για ασφάλεια και κρυφή παρακολούθηση. Μια κάμερα και ένας αναγνώστης καρτών Micro SD (η κάρτα Micro SD δεν περιλαμβάνεται) για εγγραφή είναι κρυμμένα

Διαβάστε περισσότερα

2 Portable LCD displays 7 with built-in DVD player

2 Portable LCD displays 7 with built-in DVD player 2 Portable LCD dsplays 7 wth bult-n DVD player ACVDS736T ALD1915H User manual Gebruksaanwjzng Manuel de l utlsateur Manual de nstruccones Gebrauchsanletung Οδηγίες χρήσεως Brugsanvsnng GB 2 NL 22 FR 43

Διαβάστε περισσότερα

Microcomputer Automatic Alarm device CCTV SECURITY AUTOMATIC ALARM SYSTEΜ

Microcomputer Automatic Alarm device CCTV SECURITY AUTOMATIC ALARM SYSTEΜ AUTO-DIALER 911 Microcomputer Automatic Alarm device CCTV SECURITY AUTOMATIC ALARM SYSTEΜ Χαρακτηριστικά: Τάση Λειτουργίας: DC11V TO 15V Στατικό Ρεύµα: 20mA (MAX) Ρεύµα Λειτουργίας: 150mA (MAX) Καταστάσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Να µην εκτίθεται το Sweex Black Onyx MP4 Player σε υψηλές θερµοκρασίες. Μην τοποθετείται την συσκευή εκτεθειµένη σε έντονο ηλιακό φως ή κοντά σε πηγές υψηλής θερµοκρασίας(π.χ.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟ FM ΡΑΔΙΟ-CD PLAYER ΜΕ USB MP3 SCD-38 USB

ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟ FM ΡΑΔΙΟ-CD PLAYER ΜΕ USB MP3 SCD-38 USB ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟ FM ΡΑΔΙΟ-CD PLAYER ΜΕ USB MP3 SCD-38 USB Οδηγίες Χρήσης Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στην ιστοσελίδα www.lenco.com Προσοχή! Σημαντικές Πληροφορίες Ασφαλείας ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΟΡΑΤΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωµένες Πολιτείες. Οι

Διαβάστε περισσότερα

Cubitech Hellas Ακροπόλεως 24, Καλλιθέα, Αθήνα Τ.Κ. 176 75, Ελλάδα, Τηλ. 210 9580887-8 Φαξ.2109580885

Cubitech Hellas Ακροπόλεως 24, Καλλιθέα, Αθήνα Τ.Κ. 176 75, Ελλάδα, Τηλ. 210 9580887-8 Φαξ.2109580885 CubisLITE Client Οδηγίες Χρήσεως Cubitech Hellas Ακροπόλεως 24, Καλλιθέα, Αθήνα Τ.Κ. 176 75, Ελλάδα, Τηλ. 210 9580887-8 Φαξ.2109580885 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Γενικά 1. Τι είναι ο CubisLITE Server 2. Τι είναι ο

Διαβάστε περισσότερα

PRESTIGIO GEOVISION 150/450

PRESTIGIO GEOVISION 150/450 ΕΛΛΗΝΙΚΑ PRESTIGIO GEOVISION 150/450 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ Prestigio GeoVision 150 - Θέση των στοιχείων χειρισμού 1. Κουμπί ενεργοποίησης/απενεργοποίησης 2. Υποδοχή κάρτας SD 3. Οθόνη αφής 4. Κουμπί Menu (Μενού)

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box Z1. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό ηχείο με λειτουργία line-in και θύρα micro SD/SDHC

Διαβάστε περισσότερα

Φορητό σύστημα ηχείων με Bluetooth και ραδιόφωνο FM ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-460 PS-465 PS

Φορητό σύστημα ηχείων με Bluetooth και ραδιόφωνο FM ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-460 PS-465 PS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-460 PS-465 PS-470 www.sven.fi Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το ηχοσύστημα εμπορικού σήματος SVEN! ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017. SVEN PTE. LTD. Έκδοση 1.0 (V 1.0). Το παρόν Εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης TID TMS. GPS Navigation System

Εγχειρίδιο Χρήσης TID TMS. GPS Navigation System Εγχειρίδιο Χρήσης TID - 4320 GPS Navigation System TMS Περιεχόμενα Συσκευασίας Αποσπώμενη Πρόσοψη Συστήματος σε Θήκη Μεταφοράς Καλώδια εγκατάστασης Μπαταρία Καλώδιο USB (επέκταση) Κεραία GPS Τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα

BeoSound 9000 Οδηγ ς

BeoSound 9000 Οδηγ ς BeoSound 9000 Οδηγός BeoVision Avant Guide BeoVision Avant Reference book Περιεχόµενα του Οδηγού 3 Υπάρχουν δύο οδηγοί στη διάθεση σας, για να γνωρίσετε τη δική σας συσκευή Bang & Olufsen. Ο οδηγός Το

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΟΡΝΙΖΑ FDF 8423

ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΟΡΝΙΖΑ FDF 8423 ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΟΡΝΙΖΑ FDF 8423 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 3 ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 4 ΣΥΜΒΑΤΆ ΜΈΣΑ... 4 ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑΣ... 5 ΕΠΙΣΚΌΠΗΣΗ ΚΟΥΜΠΙΏΝ ΣΤΟ ΠΊΣΩ ΜΈΡΟΣ... 5 ΣΎΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΉ ΡΕΎΜΑΤΟΣ... 5 ΤΟΠΟΘΈΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΆΣΤΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Λογισμικό Διαχείρισης Περιεχομένου

Λογισμικό Διαχείρισης Περιεχομένου Εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή για να εισάγετε, οργανώσετε και να δείτε βίντεο, κατεβάστε το λογισμικό διαχείρισης περιεχομένου (συμβατό μόνο με PC). Επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.fisher-price.com/kidtough

Διαβάστε περισσότερα

Portable DVD player. User manual Gebruiksaanwijzing Manuel de l utilisateur Manual de instrucciones Gebrauchsanleitung Οδηγίες χρήσεως Brugsanvisning

Portable DVD player. User manual Gebruiksaanwijzing Manuel de l utilisateur Manual de instrucciones Gebrauchsanleitung Οδηγίες χρήσεως Brugsanvisning Portable DVD player ALD1915H ACVDS955 User manual Gebruiksaanwijzing Manuel de l utilisateur Manual de instrucciones Gebrauchsanleitung Οδηγίες χρήσεως Brugsanvisning GB 2 NL 20 FR 40 ES 60 DE 80 EL 100

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΠΙΛΟΓΕΑΣ ΣΗΜΑΤΩΝ AUDIO & VIDEO

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΠΙΛΟΓΕΑΣ ΣΗΜΑΤΩΝ AUDIO & VIDEO Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΠΙΛΟΓΕΑΣ ΣΗΜΑΤΩΝ AUDIO & VIDEO 2263 ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΟΝ ΚΙΝ ΥΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΠΛΗΞΙΑΣ ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ. ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΟΥΝ

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματα ακουστικά 2.4G

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματα ακουστικά 2.4G Εγχειρίδιο χρήσης Ασύρματα ακουστικά 2.4G Κατάλληλα για PC,MP3 και άλλες συσκευές ήχου. Χαρακτηριστικά. Ψηφιακή τεχνολογία 2.4GHz δύο κατευθύνσεων 2. Εμβέλεια μεγαλύτερη των 0 μέτρων χωρίς εμπόδια. 3.

Διαβάστε περισσότερα

1. Αριστερά / Προηγούμενο 5. Μενού 2. Δεξιά / Επόμενο 6. Ρεύμα Ανοιχτό / Κλειστό 3. Play / OK 7. IR Αισθητήρας 4. Ρύθμιση. 3.

1. Αριστερά / Προηγούμενο 5. Μενού 2. Δεξιά / Επόμενο 6. Ρεύμα Ανοιχτό / Κλειστό 3. Play / OK 7. IR Αισθητήρας 4. Ρύθμιση. 3. 95244 Οδηγίες χρήσης Πίνακας Περιεχομένων 1) Οδηγίες ασφαλείας 2) Χαρακτηριστικά 3) Περιγραφή προϊόντος 4) Χρήση 5) Ρυθμίσεις 6) Επίλυση προβλημάτων 1. Οδηγίες Ασφαλείας Παρακαλούμε πριν χρησιμοποιήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τρόπος λειτουργίας TV και TV+STB. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες: Περιγραφή λειτουργίας

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τρόπος λειτουργίας TV και TV+STB. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες: Περιγραφή λειτουργίας Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ruwido m_2 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Σας συγχαίρουµε για την αγορά ενός RUWIDO τηλεχειριστηρίου γενικής χρήσης. Το νέο σας τηλεχειριστήριο αντικαθιστά το πρωτότυπο τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 1: Εισαγωγή. Ελληνικά. 1.1 Περιεχόμενο συσκευασίας. 1.2 Απαιτήσεις Συστήματος. 1.3 Κύρια Χαρακτηριστικά

Κεφάλαιο 1: Εισαγωγή. Ελληνικά. 1.1 Περιεχόμενο συσκευασίας. 1.2 Απαιτήσεις Συστήματος. 1.3 Κύρια Χαρακτηριστικά Κεφάλαιο 1: Εισαγωγή Ελληνικά Το νέο Genius TVGo A31 αποτελεί έναν έξοχο συνδυασμό ΗΥ και συστήματος Τηλεόρασης, χωρίς να χρειάζεται κάποιο κατσαβίδι ή εγκατάσταση κάποιου οδηγού λογισμικού. Απλά συνδέετε

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

8. ΕΞΟ ΟΣ ΒΙΝΤΕΟ 9. Κουµπιά λειτουργίας 10. Ένδειξη ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 11. Ένδειξη PAL 12. ιακόπτης επιλογής διαύλου 13. ΕΙΣΟ ΟΣ ΒΙΝΤΕΟ

8. ΕΞΟ ΟΣ ΒΙΝΤΕΟ 9. Κουµπιά λειτουργίας 10. Ένδειξη ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 11. Ένδειξη PAL 12. ιακόπτης επιλογής διαύλου 13. ΕΙΣΟ ΟΣ ΒΙΝΤΕΟ Πληροφορίες προϊόντος ΠΟΜΠΟΣ ΕΚΤΗΣ 1. Κεραία 2. ΕΞΟ ΟΣ VGA 3. ΕΙΣΟ ΟΣ VGA 4. Είσοδος ήχου 5. VIDEO-S 6. Τροφοδοτικό 7. Κουµπιά ελέγχου 8. ΕΞΟ ΟΣ ΒΙΝΤΕΟ 9. Κουµπιά λειτουργίας 10. Ένδειξη ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 11.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ - ΟΘΟΝΗ LCDM 7 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ - ΟΘΟΝΗ LCDM 7 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ - ΟΘΟΝΗ LCDM 7 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Παρακαλούµε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν χρησιµοποιήσετε για πρώτη φορά το προϊόν. Κρατήστε το φυλλάδιο των οδηγιών χρήσης σε ένα ασφαλές µέρος για µελλοντική

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Χρήσης της Εφαρμογής Web based Video Conference

Οδηγός Χρήσης της Εφαρμογής Web based Video Conference Οδηγός Χρήσης της Εφαρμογής Web based Video Conference Περιεχόμενα Περιβάλλον Εφαρμογής... 3 1. Σύνδεση... 3 2. Κατάσταση Σύνδεσης... 3 3. Συνδεδεμένοι Χρήστες... 4 4. Συμμετέχοντες... 4 Διάταξη Push to

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

MASTER-MID GPS. Εγχειρίδιο. Mobility, Versatility, Flexibility MT7000

MASTER-MID GPS. Εγχειρίδιο. Mobility, Versatility, Flexibility MT7000 MASTER-MID GPS Mobility, Versatility, Flexibility MT7000 Εγχειρίδιο GR Εισαγωγή...2 Περιεχόμενα συσκευασίας...2 Επισκόπηση...2 Κουμπιά...3 Ενεργοποίηση συσκευής...3 Απενεργοποίηση συσκευής...3 Κατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεχειριστήριο HP Media (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης

Τηλεχειριστήριο HP Media (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης Τηλεχειριστήριο HP Media (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονοµασίες Windows και Windows Vista είναι σήµατα κατατεθέντα της Microsoft

Διαβάστε περισσότερα

1. POW/MOD: 2. CLK: MUTE: BAND: AMS: 1/PAU: 10. 2/INT: 11. 3/RPT:

1. POW/MOD: 2. CLK: MUTE:  BAND: AMS: 1/PAU: 10. 2/INT: 11. 3/RPT: OSIO ACO-4290U I. Βασικές Λειτουργίες: 1. POW/MOD: Πιέστε για να αλλάξετε λειτουργία αναπαραγωγής, όπως παρακάτω: Radio USB SD AUX(Αν εισάγετε USB ή κάρτα µνήµης.).πιέστε παρατεταµένα για να απενεργοποιήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματο A/V sender στα 5,8 GHz

Ασύρματο A/V sender στα 5,8 GHz ΕΛΛΗΝΙΚΑ Ασύρματο A/V sender στα 5,8 GHz ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Για το MV7230 Θέσεις Κοντρόλ και Παρελκόμενων Λειτουργία Χρήσης Εγκατάσταση Επίλυση προβλημάτων Περισσότερες Εφαρμογές Προσοχή Χαρακτηριστικά Για το

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Σημαντικές Οδηγίες Ασφάλειας

Σημαντικές Οδηγίες Ασφάλειας Σημαντικές Οδηγίες Ασφάλειας 1) Διαβάστε τις παρούσες οδηγίες. 2) Φυλάξτε τις παρούσες οδηγίες. 3) Τηρήστε όλες τις προειδοποιήσεις. 4) Ακολουθήστε όλες τις οδηγίες. 5) Μην χρησιμοποιείτε αυτή τη συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΗΤΟ DVD PLAYER 7'' TURBO-X PD Εγχειρίδιο χρήσης. ιαβάστε προσεκτικά πριν τη σύνδεση και τη χρήση

ΦΟΡΗΤΟ DVD PLAYER 7'' TURBO-X PD Εγχειρίδιο χρήσης. ιαβάστε προσεκτικά πριν τη σύνδεση και τη χρήση ΦΟΡΗΤΟ DVD PLAYER 7'' TURBO-X PD-7010 Εγχειρίδιο χρήσης ιαβάστε προσεκτικά πριν τη σύνδεση και τη χρήση 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ... 2 ΠΡΟΛΟΓΟΣ... 3 ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΙ ΟΠΟΙΗΣΕΙΣ... 4 ΣΧΕ ΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ...

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικά. Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή στο TVGo DVB-T02PRO

Ελληνικά. Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή στο TVGo DVB-T02PRO Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή στο TVGo DVB-T02PRO Ελληνικά 1.1 Εισαγωγή Το TVGo DVB-T02PRO μπορεί να μετατρέψει τον φορητό ή επιτραπέζιο υπολογιστή σας σε μία προσωπική ψηφιακή τηλεόραση και σας επιτρέπει να παρακολουθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωµένες Πολιτείες. Οι

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωµένες Πολιτείες. Οι

Διαβάστε περισσότερα

TOPFIELD TF-110 Οδηγίες Χρήσης

TOPFIELD TF-110 Οδηγίες Χρήσης TOPFIELD TF-110 Οδηγίες Χρήσης High Definition Επίγειος Ψηφιακός Δέκτης USB PVR Ready Εργοστασιακός Κωδικός: 2010 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Για να αποφύγετε κίνδυνο ηλεκτροπληξίας μην ανοίγετε το καπάκι του δέκτη.

Διαβάστε περισσότερα

Portable DVD player 7

Portable DVD player 7 Portable DVD player 7 ALD1915H ACVDS727 User manual Gebruiksaanwijzing Manuel de l utilisateur Manual de instrucciones Gebrauchsanleitung Οδηγίες χρήσεως Brugsanvisning GB 2 NL 20 FR 39 ES 58 DE 77 EL

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματη ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης και αμφίδρομης επικοινωνίας για μωρό VB601

Ασύρματη ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης και αμφίδρομης επικοινωνίας για μωρό VB601 Ασύρματη ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης και αμφίδρομης επικοινωνίας για μωρό VB601 Σας ευχαριστούμε για την αγορά του προϊόντος μας. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο οδηγιών πριν τη χρήση,

Διαβάστε περισσότερα

Πολυµέσα. Οδηγός χρήσης

Πολυµέσα. Οδηγός χρήσης Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ER 100U REC

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ER 100U REC ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ER 100U REC ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ER-100U REC Γενικά χαρακτηριστικά: 1.Ψηφιακό σύστημα με ικανότητα συνεργασίας με τα ακόλουθα φορμά και αποθηκευτικά μέσα, SD/MMC CARD,USB MP3. 2.Είσοδοι

Διαβάστε περισσότερα

ILLUSION F1S FREE TO AIR

ILLUSION F1S FREE TO AIR ILLUSION F1S FREE TO AIR ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΔΕΚΤΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ. ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

1. Περιεχόμενα συσκευασίας. 2. Γενική επισκόπηση της συσκευής. Τα πρώτα βήματα. ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΝΑΡΞΗ ΧΡΗΣΗΣ Prestigio Nobile PER3162B

1. Περιεχόμενα συσκευασίας. 2. Γενική επισκόπηση της συσκευής. Τα πρώτα βήματα. ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΝΑΡΞΗ ΧΡΗΣΗΣ Prestigio Nobile PER3162B Τα πρώτα βήματα EL 1. Περιεχόμενα συσκευασίας 1. Συσκευή ανάγνωσης ηλ. βιβλίων 2. Καλώδιο USB 3. Ακουστικά 4. Οδηγός για σύντομη έναρξη χρήσης 5. Κάρτα εγγύησης 2. Γενική επισκόπηση της συσκευής 1 2 3

Διαβάστε περισσότερα

Radio R 4.0 IntelliLink Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Radio R 4.0 IntelliLink Συχνές Ερωτήσεις (FAQ) Περιεχόµενα 1. Audio. 2. Σύστηµα Πλοήγησης... 3. Τηλέφωνο.... 4. Φωνητική Αναγνώριση. 5. Λοιπά. 1. Audio Πώς µπορώ να µεταβαίνω διαδοχικά από το ηχοσύστηµα στις πηγές πολυµέσων, π.χ. από το ραδιόφωνο FM

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MAX T105 HD. ΕΠΙΓΕΙΟΣ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΔΕΚΤΗΣ mpeg-4

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MAX T105 HD. ΕΠΙΓΕΙΟΣ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΔΕΚΤΗΣ mpeg-4 MAX T105 HD ΕΠΙΓΕΙΟΣ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΔΕΚΤΗΣ mpeg-4 Περιεχόµενα συσκευασίας: - Συσκευή ψηφιακού δέκτη...χ 1τεµ. - Χειριστήριο... Χ 1 τεµ. - ΑΑΑ µπαταρία για το χειριστήριο...χ 1 τεµ. - Οδηγίες χρήσεως...χ 1τεµ.

Διαβάστε περισσότερα

INNOVATOR S51324 Σετ 5.1 Ηχείων Οικιακού Κινηματογράφου

INNOVATOR S51324 Σετ 5.1 Ηχείων Οικιακού Κινηματογράφου INNOVATOR S51324 Σετ 5.1 Ηχείων Οικιακού Κινηματογράφου Εγχειρίδιο Χρήσης ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που επιλέξατε τα ηχεία Innovator S51324 5.1. Με τα ηχεία αυτά μπορείτε να απολαύσετε ήχο 5.1 καναλιών από

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονοµασίες Microsoft και Windows είναι σήµατα κατατεθέντα της εταιρείας Microsoft Corporation

Διαβάστε περισσότερα

SD -1 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

SD -1 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ SD -1 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ SD 1 2 SD 1 3 1. ΙΑΚΟΠΤΗΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ Όταν ο διακόπτης είναι σε θέση ΟΝ η συσκευή είναι ενεργοποιημένη. 2. ΚΑΛΩ ΙΟ ΤΡΟΦΟ ΟΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΙΚΤΥΟ 3. ΣΗΜΕΙΟ ΓΕΙΩΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Πολυµέσα. Οδηγός χρήσης

Πολυµέσα. Οδηγός χρήσης Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΗΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ- ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΑΡΧΕΙΩΝ MP3 & MP 4

ΦΟΡΗΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ- ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΑΡΧΕΙΩΝ MP3 & MP 4 ΦΟΡΗΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ- ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΑΡΧΕΙΩΝ MP3 & MP 4 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Περιεχόµενα Σηµαντικές οδηγίες προφύλαξης...2 Σύντοµη περιγραφή δυνατοτήτων...2 Εγκατάσταση µπαταρίας και κάρτας µνήµης...2 Εγκατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή Επαφών από την κάρτα SIM

Εισαγωγή Επαφών από την κάρτα SIM 1 Εισαγωγή Επαφών από την κάρτα SIM 1. Πατήστε το Πλήκτρο Κεντρικής Σελίδας > > Επαφές. 2. Πατήστε το Πλήκτρο Μενού > Εισαγωγή / Εξαγωγή > Εισαγωγή από κάρτα SIM. Η συσκευή σας ZTE-RACER θα διαβάσει αυτόματα

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεχειριστήριο HP Mobile (Μόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης

Τηλεχειριστήριο HP Mobile (Μόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης Τηλεχειριστήριο HP Mobile (Μόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονοµασίες Windows και Windows Vista είναι σήµατα κατατεθέντα της Microsoft

Διαβάστε περισσότερα