ΗΡΑΚΛΕΙΟ. Πανόραμα Ηρακλείου & δοκιμή κρασιού Διάρκεια: 3 ώρες Τιμή κατ άτομο: Ενήλικας 52 / Παιδί 26

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΗΡΑΚΛΕΙΟ. Πανόραμα Ηρακλείου & δοκιμή κρασιού Διάρκεια: 3 ώρες Τιμή κατ άτομο: Ενήλικας 52 / Παιδί 26"

Transcript

1 ΗΡΑΚΛΕΙΟ Πανόραμα Ηρακλείου & δοκιμή κρασιού Τιμή κατ άτομο: Ενήλικας 52 / Παιδί 26 Ξεκινάμε από το λιμάνι του Ηρακλείου, διασχίζουμε την πόλη και μέσω μίας γραφικής διαδρομής με αμπελώνες θα καταλήξουμε στο οινοποιείο των Πεζών. Εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τους σύγχρονους τρόπους παραγωγής κρασιού αλλά και να δοκιμάσουμε μερικά από τα πιο εύγευστα κρητικά κρασιά. Συνεχίσουμε μέσα από χωριά και πανέμορφα τοπία για να επισκεφτούμε το χωριό Αρχάνες, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση 10 χλμ. από την Κνωσό. Θα περιηγηθούμε στη γραφική αγορά του χωριού και θα θαυμάσουμε τα αναστηλωμένα σπίτια του χωριού, χτισμένα από άμμο την Τουρκική περίοδο. Θα υπάρχει ελεύθερος χρόνος για να απολαύστε τοπικούς κρητικούς μεζέδες και παραδοσιακό κρασί σε κάποια από τις ταβέρνες στην πλατεία του χωριού πριν επιστρέψουμε στο πλοίο. Το Ανάκτορο της Κνωσού Τιμή κατ άτομο: Ενήλικας 56 / Παιδί 38 Αναχωρούμε από το λιμάνι και σε κοντινή απόσταση βρισκόμαστε στο σημαντικότερο κέντρο του Μινωικού Πολιτισμού, την Κνωσό. Σύμφωνα με την παράδοση, αποτέλεσε την έδρα του βασιλιά Μίνωα και πρωτεύουσα του κράτους του. Οι συστηματικές ανασκαφές στην Κνωσό ξεκίνησαν το 1900 από τον Sir Arthur Evans. Η μέθοδος αποκατάστασης που ακολούθησε, αν και δέχτηκε κριτικές ως νεωτεριστική, βοηθά τους επισκέπτες να αντιληφθούν πραγματικά το χώρο του παλατιού. Κατά την ξενάγηση, θα δούμε μεταξύ άλλων την αίθουσα του θρόνου και το λουτρό της βασίλισσας με τις όμορφες τοιχογραφίες δελφινιών. Κατά την επιστροφή μας στο Ηράκλειο θα κάνουμε μία στάση στην κεντρική πλατεία με το περίφημο σιντριβάνι, γνωστό με το όνομα «Λιοντάρια». Θα υπάρχει ελεύθερος χρόνος για να θαυμάσετε τα υπέροχα διατηρητέα κτίρια και τα μνημεία της πόλης αλλά και τα εκθέματα του Αρχαιολογικού Μουσείου ή να κάνετε τα ψώνια σας πριν επιστρέψουμε στο πλοίο.

2 Η αίθουσα του θρόνου και το διαμέρισμα της βασίλισσας πιθανόν να είναι κλειστά λόγω ανακαίνισης. Δεν περιλαμβάνεται το εισιτήριο εισόδου στο Αρχαιολογικό Μουσείο.. Το χρονοδιάγραμμα της εκδρομής μπορεί να τροποποιηθεί. ΚΟΥΣΑΝΤΑΣΙ Αρχαία Έφεσος & το σπίτι της Παρθένου Μαρίας Διάρκεια: 3 ½ ώρες Τιμή κατ άτομο: Ενήλικας 62 / Παιδί 43 Με αφετηρία το λιμάνι του Κουσάντασι θα επισκεφτούμε το σπίτι της Παρθένου Μαρίας στο όρος Κορεσός, όπου πιστεύεται ότι η Παναγία έζησε της τελευταίες μέρες της ζωής της. Στο σημείο όπου ήταν το σπίτι είναι χτισμένη μια μικρή εκκλησία. Επόμενη στάση μας η Αρχαία Έφεσος, πασίγνωστη στην αρχαιότητα για τον Ναό της θεάς Άρτεμης, ένα από τα επτά θαύματα του κόσμου. Αν και αποικήθηκε από τους Ίωνες τον 10 αιώνα πχ, η πόλη ήκμασε στα Ελληνιστικά και τα Ρωμαϊκά χρόνια. Θα θαυμάσουμε όλα όσα σώζονται στο χώρο σήμερα: την Αγορά, το Ωδείο, τα λουτρά, τις λατρίνες, το εντυπωσιακό Θέατρο με την εκπληκτική ακουστική αλλά και την επιβλητική πρόσοψη της Βιβλιοθήκης του Κέλσου, η οποία στέκεται ως ένα άριστο παράδειγμα Ρωμαϊκής τέχνης. Συνεχίζουμε την περιήγησή σας μέσω της Αρκαδικής Οδού όπου παρέλασαν ο Μάρκος Αντώνιος και η Κλεοπάτρα, προς το Κουσάντασι. Στη διαδρομή, στο λόφο του Σελτσούκ, θα δείτε τη Βασιλική του Αγ. Ιωάννη, χτισμένη τον 6 ο μ.χ. αιώνα από τον Αυτοκράτορα Ιουστινιανό επάνω στον τάφο του Αγίου. Στους πρόποδες του λόφου βρίσκονται τα ερείπια του ναού της Θεάς Άρτεμης. Πριν επιστρέψουμε στο πλοίο θα έχετε ελεύθερο χρόνο στο Κουσάντασι για βόλτα και ψώνια. Θα χρειαστεί να περπατήσετε αρκετά οπότε μην επιλέξετε αυτή την εκδρομή αν έχετε κινητικά προβλήματα. Συνιστούμε άνετα παπούτσια που δεν γλιστρούν, καπέλο και αντηλιακό. Η περιήγηση στους χώρους απαιτεί περπάτημα σε ανώμαλο έδαφος και πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Το πρόγραμμα μπορεί να τροποποιηθεί προκειμένου να αποφευχθεί συνωστισμός στους χώρους.

3 Αρχαία Έφεσος Τιμή κατ άτομο: Ενήλικας 59 / Παιδί 40 Από το λιμάνι του Κουσάντασι, κινούμαστε μέσω του παραλιακού δρόμου, μέσα από κατάφυτα τοπία, προς την Αρχαία Έφεσο, πασίγνωστη στην αρχαιότητα για τον Ναό της θεάς Άρτεμης, ένα από τα επτά θαύματα του κόσμου. Αν και αποικήθηκε από τους Ίωνες τον 10 αιώνα πχ, η πόλη ήκμασε στα Ελληνιστικά και τα Ρωμαϊκά χρόνια. Θα θαυμάσουμε όλα όσα σώζονται στο χώρο σήμερα: την Αγορά, το Ωδείο, τα λουτρά, τις λατρίνες, το εντυπωσιακό Θέατρο με την εκπληκτική ακουστική αλλά και την επιβλητική πρόσοψη της Βιβλιοθήκης του Κέλσου, η οποία στέκεται ως ένα άριστο παράδειγμα Ρωμαϊκής τέχνης. Συνεχίζουμε την περιήγησή σας μέσω της Αρκαδικής Οδού όπου παρέλασαν ο Μάρκος Αντώνιος και η Κλεοπάτρα, προς το Κουσάντασι. Στη διαδρομή, στο λόφο του Σελτσούκ, θα δείτε τη Βασιλική του Αγ. Ιωάννη, χτισμένη τον 6 ο μ.χ. αιώνα από τον Αυτοκράτορα Ιουστινιανό επάνω στον τάφο του Αγίου. Στους πρόποδες του λόφου βρίσκονται τα ερείπια του ναού της Θεάς Άρτεμης. Πριν επιστρέψουμε στο πλοίο θα έχετε ελεύθερο χρόνο στο Κουσάντασι για βόλτα και ψώνια. Θα χρειαστεί να περπατήσετε οπότε συνιστούμε άνετα παπούτσια που δεν γλιστρούν, καπέλο και αντηλιακό. ΠΑΤΜΟΣ Σπήλαιο Αποκάλυψης & Μονή Αγ. Ιωάννη Διάρκεια: 2 ½ ώρες Τιμή κατ άτομο: Ενήλικας 49 / Παιδί 30 Με αφετηρία το λιμάνι της Σκάλας, κατευθυνόμαστε προς τη Χώρα για να επισκεφτούμε τη Μονή του Ιωάννη του Θεολόγου. Το μοναστήρι είναι χτισμένο σε τέτοια θέση και με τέτοιο τρόπο που μοιάζει να έχει υπό την προστασία του ολόκληρο το νησί. Στο εσωτερικό, η αρχιτεκτονική είναι κάπως ελεύθερη και είναι χτισμένο σε διάφορα επίπεδα και με στοιχεία παραδοσιακής νησιώτικης αρχιτεκτονικής. Στο σκευοφυλάκιο βρίσκονται κειμήλια της Μονής, εικόνες ανεκτίμητης αξίας, πολύτιμα σκεύη καθώς και λείψανα Αγίων. Η Βιβλιοθήκη της Μονής περιέχει την ιστορία τόσο της Μονής όσο και του νησιού με μια συλλογή 900 χειρογράφων εκ των οποίων τα 325 είναι γραμμένα σε περγαμηνές.

4 Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το Ιερό Σπήλαιο της Αποκάλυψης κοντά στο οποίο βρίσκεται ο ναός της Αποκάλυψης, παράρτημα του μοναστηριού. Θα δούμε το σημείο που γράφτηκε η Αποκάλυψη, τον πελώριο βράχο που σχίστηκε και από εκεί ο Θεός υπαγόρευσε την Αποκάλυψη στον Ιωάννη και το σημείο στο οποίο ο Ευαγγελιστής ακουμπούσε το κεφάλι του για να ξεκουραστεί. Επιστρέφουμε στη Σκάλα όπου θα έχετε ελεύθερο χρόνο να περιηγηθείτε στο λιμάνι. Θα χρειαστεί να περπατήσετε σε ανηφορικό έδαφος οπότε μην επιλέξετε αυτή την εκδρομή αν έχετε κινητικά προβλήματα. Απαραίτητο σεμνό ένδυμα (όχι σορτς, ακάλυπτοι ώμοι και γόνατα). Να κινείστε με προσοχή στο σπήλαιο της Αποκάλυψης. Περιήγηση στο νησί της Πάτμου Διάρκεια: 2 ½ ώρες Τιμή κατ άτομο: Ενήλικας 34 / Παιδί 21 Η ιδανική εκδρομή για να απολαύσετε άνετα και ξεκούραστα τις ομορφιές της Πάτμου. Ξεκινώντας από το λιμάνι κατευθυνόμαστε στη Χώρα όπου βρίσκεται και η Μονή του Ιωάννη του Θεολόγου, χτισμένη το 1088 μ.χ. Θαυμάστε τους ανεμόμυλους της Χώρας και την υπέροχη θέα πριν συνεχίσουμε προς το γυναικείο μοναστήρι του Ευαγγελισμού, στη νότια πλευρά του νησιού για να επισκεφτείτε την εκκλησία και τους γύρω χώρους. Συνεχίζουμε την περιήγηση του νησιού, για να απολαύσετε και να φωτογραφίσετε τα τοπία και τις πανέμορφες παραλίες. Κινούμαστε βόρεια προς το γραφικό χωρίο Κάμπος για ένα δροσερό αναψυκτικό και ένα παραδοσιακό γλυκό πριν επιστρέψουμε στο πλοίο. Προτείνουμε σεμνό ένδυμα (όχι σορτς, ακάλυπτοι ώμοι και γόνατα). Ίσως χρειαστεί να περπατήσετε σε ανηφορικό έδαφος οπότε μην επιλέξετε αυτή την εκδρομή αν έχετε κινητικά προβλήματα.

5 ΡΟΔΟΣ Παλαιά πόλη και Φιλέρημος Τιμή κατ άτομο: Ενήλικας 47 / Παιδί 29 Οδηγούμε κατά μήκος του μεσαιωνικού τείχους και φτάνουμε στην Ακρόπολη της αρχαίας Ρόδου και στις μεγαλοπρεπείς κολώνες ναού της Αθηνάς. Θα θαυμάσετε τη θέα προς το ναό του Απόλλωνα, το στάδιο του Διαγόρα και το λιμάνι το οποίο προστατευόταν από τον Κολοσσό της Ρόδου, ένα από τα επτά θαύματα του κόσμου. Συνεχίσουμε προς το λόφο της Φιλέρημου όπου ήταν η πόλη της Ιαλυσού, μία από τις τρείς αρχαίες πόλεις της Ρόδου. Θα δείτε τη Βυζαντινή εκκλησία της Παναγίας της Φιλέρημου με τις νωπογραφίες του 15 ου αιώνα και τα ερείπια του κάστρου των Ιπποτών. Θα έχετε λίγο ελεύθερο χρόνο να περιηγηθείτε και στη συνέχεια θα επιστρέψουμε στη Ρόδο για μια ξενάγηση με τα πόδια στην παλιά πόλη με τα μεσαιωνικά τείχη και τα στενά δρομάκια. Θα θαυμάσετε μεταξύ άλλων το παλάτι των Ιπποτών και την οδό των Ιπποτών πριν επιστρέψουμε στο πλοίο. Συνιστούμε άνετα παπούτσια που δεν γλιστρούν, καπέλο και αντηλιακό. Ρόδος & Ακρόπολη της Λίνδου Διάρκεια: 4 ½ ώρες Τιμή κατ άτομο: Ενήλικας 52 / Παιδί 26 Ξεκινώντας από το λιμάνι με κατεύθυνση ανατολικά μέσω μίας γραφικής διαδρομής φτάνουμε στον παραλιακό οικισμό της Λίνδου. Η αρχαία πόλη της Λίνδου είναι ο κυριότερος αρχαιολογικός χώρος του νησιού, με κέντρο το βράχο της όπου δεσπόζει η περίφημη Ακρόπολη της Λίνδου και τα ερείπια του ναού της Λίνδιας Αθηνάς που ατενίζουν το πέλαγος. Η πόλη γνώρισε μεγάλη ακμή κατά την αρχαϊκή περίοδο (7ος-6ος αιώνας π.χ.) οπότε και οικοδομήθηκε ο αρχαϊκός ναός της Αθηνάς. Θα ανεβούμε προς τον αρχαιολογικό χώρο για να θαυμάσουμε τα ευρήματα αλλά και την καταπληκτική θέα στον κόλπο του Αγίου Παύλου με την υπέροχη αμμουδιά. Στη συνέχεια θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μία βόλτα στη Λίνδο με τα περίφημα αρχοντικά και τα αμέτρητα μικρά μαγαζιά όπου θα βρείτε διακοσμητικά και αναμνηστικά αντικείμενα.

6 Επιστρέφουμε στην πόλη της Ρόδου για μια ξενάγηση με τα πόδια στην παλιά πόλη με τα μεσαιωνικά τείχη και τα στενά δρομάκια για να θαυμάσετε μεταξύ άλλων το παλάτι των Ιπποτών και την οδό των Ιπποτών πριν επιστρέψουμε στο πλοίο. Θα χρειαστεί να περπατήσετε αρκετά σε δρομάκια και ανηφορικές διαδρομές οπότε μην επιλέξετε την εκδρομή αν έχετε κινητικά προβλήματα. Συνιστούμε άνετα παπούτσια που δεν γλιστρούν, καπέλο και αντηλιακό. Υπάρχει ειδικό λεωφορείο για τη μετάβασή σας από το χώρο στάθμευσης των πούλμαν στην πόλη της Λίνδου. Εάν ο χρόνος το επιτρέπει μπορείτε να παραμείνετε στην παλιά πόλη για βόλτα πριν επιστρέψετε στο πλοίο. ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ Γύρος του νησιού & Οία Διάρκεια: 3 ½ ώρες Τιμή κατ άτομο: Ενήλικας 53 / Παιδί 34 Μετά από μία σύντομη διαδρομή με πλοιάριο στον Αθηνιό, κατευθυνόμαστε οδικώς κατά μήκος της Καλντέρας και μέσα από γραφικά χωριά προς τη μοναδική Οία, με την τυπικά κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική. Θα εντυπωσιαστείτε από τα λευκά της σπίτια, κρεμασμένα στην άκρη του γκρεμού. Θα περπατήσουμε στο χωρίο και θα απολαύσουμε την υπέροχη θέα που κόβει την ανάσα. Κατόπιν, θα υπάρχει ελεύθερος χρόνος για βόλτα στα μαγαζιά και τις γκαλερί τέχνης ή για χαλάρωση σε κάποιο από τα γραφικά καφενεδάκια. Κατευθυνόμαστε στα Φηρά, την πρωτεύουσα του νησιού, με καταπληκτική θέα στην Καλντέρα και το ηφαίστειο. Μετά τη βόλτα σας στην πόλη επιστρέφουμε στη Σκάλα για να επιβιβαστούμε στις ακάτους προς το πλοίο. Όπως θα δείτε, υπάρχουν γαϊδουράκια για να τη μετάβασή σας στη Σκάλα. Εμείς στην easycruise, ανήσυχοι για την εκμετάλλευση που υφίστανται τα γαϊδουράκια και σε συνεργασία με Βρετανική φιλανθρωπική οργάνωση «The Donkey Sanctuary» προσπαθούμε να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής τους. Επιπλέον, για την ασφάλειά σας, σας ενημερώνουμε ότι η διαδρομή με γαϊδουράκι είναι κουραστική λόγω της μεγάλης κλίσης του μονοπατιού. Εναλλακτικά, σας προτείνουμε να περπατήσετε ή να χρησιμοποιήσετε το τελεφερίκ. Θα χρειαστεί να περπατήσετε σε ανώμαλο έδαφος οπότε συνιστούμε άνετα παπούτσια που δεν γλιστρούν καθώς και καπέλο. Μην επιλέξετε αυτή την εκδρομή αν έχετε κινητικά προβλήματα. Κατά την καλοκαιρινή περίοδο είναι πιθανόν να συναντήσετε ουρές στο τελεφερίκ. Απαιτείται μία μικρή διαδρομή με τα πόδια μεταξύ τελεφερίκ και χώρου στάθμευσης του πούλμαν.

7 Σε περίπτωση κακών καιρικών συνθηκών η εκδρομή θα ξεκινήσει από τα Φηρά και όχι από το λιμάνι του Αθηνιού. Γύρος της καλντέρας με καΐκι & Ηφαίστειο Διάρκεια: 3 ½ ώρες Τιμή κατ άτομο: Ενήλικας 50 / Παιδί 26 Απολαύστε μία βόλτα με καΐκι γύρω από το ενεργό ηφαίστειο της Νέας Καμένης, ένα νησάκι φτιαγμένο από λάβα στο κέντρο της καλντέρας, καθώς ο ξεναγός διηγείται την ιστορία και τη δραστηριότητα του ηφαιστείου. Μπορείτε να περπατήσετε στον κρατήρα η ποικιλία των πετρωμάτων θα σας μαγέψει! Καθώς το καΐκι πλέει μεταξύ Παλαιάς και Νέας Καμένης, θαυμάστε τις εναλλαγές στο χρώμα του νερού και την υπέροχη θέα στα Φηρά, τη γοητευτική πρωτεύουσα του νησιού, «κρεμασμένη» στην κορυφή απότομων βράχων. Καταλήγουμε στο λιμάνι του Αθηνιού απ όπου θα πάμε οδικώς στα Φηρά, πόλη με χαρακτηριστική κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική και απόλυτη κυριαρχία του λευκού και μπλε. Θα έχετε ελεύθερο χρόνο να περιηγηθείτε στις γραφικές γειτονιές και τα καλντερίμια και κατόπιν, χρησιμοποιείστε το εισιτήριό σας στο τελεφερίκ για να επιστρέψετε στη Σκάλα όπου για να επιβιβαστούμε στις ακάτους προς το πλοίο. Η εκδρομή προτείνεται μόνο αν έχετε καλή φυσική κατάσταση. Μην την επιλέξετε αν αντιμετωπίζετε κινητικά προβλήματα. Θα χρειαστεί να περπατήσετε σε ανώμαλο έδαφος οπότε συνιστούμε άνετα παπούτσια που δεν γλιστρούν καθώς και καπέλο και αντηλιακό. Όπως θα δείτε, υπάρχουν γαϊδουράκια για να τη μετάβασή σας στη Σκάλα. Εμείς στην easycruise, ανήσυχοι για την εκμετάλλευση που υφίστανται τα γαϊδουράκια και σε συνεργασία με Βρετανική φιλανθρωπική οργάνωση «The Donkey Sanctuary» προσπαθούμε να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής τους. Επιπλέον, για την ασφάλειά σας, σας ενημερώνουμε ότι η διαδρομή με γαϊδουράκι είναι κουραστική λόγω της μεγάλης κλίσης του μονοπατιού. Εναλλακτικά, σας προτείνουμε να περπατήσετε ή να χρησιμοποιήσετε το τελεφερίκ.

5 Day / 4 Night Jewels of the Aegean

5 Day / 4 Night Jewels of the Aegean 5 Day / 4 Night Jewels of the Aegean ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τιμές κατ άτομο σε ευρώ ενήλικες ή παιδιά. Παιδιά: 3-12 χρονών. Οι τιμές των Εκδρομών Ξηράς υπόκεινται σε αλλαγές και σε μερικές περιπτώσεις είναι δυνατό

Διαβάστε περισσότερα

3D Cruise ICONIC AEGEAN

3D Cruise ICONIC AEGEAN Α.ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ 63 46100 ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ. ΤΗΛ 2665026944 &22158. EMAIL tour@revistravel.gr www.ekdromes.net 3D Cruise ICONIC AEGEAN Μύκονος Μεταφορά στην Πόλη της Μυκόνου (ΜΥΚ - 07) Μεταφορά στην πόλη της Μυκόνου

Διαβάστε περισσότερα

Προγράμματα Εκδρομών Ελλάδα-Ευρώπη

Προγράμματα Εκδρομών Ελλάδα-Ευρώπη ών μ ο ρ δ κ Ε α τ α μ μ ά ρ γ ο ρ Π Ελλάδα-Ευρώπη Περιεχόμενα Travel 2U Τουριστικό Γραφείο Οδυσσέως 6 136 73, Αχαρνές, Αθήνα Τηλεφωνικό Κέντρο: (+30) 210 240 44 10 Fax (+30) 211 72 00 328 E-mail: info@travel2u.gr

Διαβάστε περισσότερα

7D cruise ΙDYLLIC AEGEAN

7D cruise ΙDYLLIC AEGEAN Α.ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ 63 46100 ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ. ΤΗΛ 2665026944 &22158. EMAIL tour@revistravel.gr www.ekdromes.net 7D cruise ΙDYLLIC AEGEAN Μύκονος Μεταφορά στην Πόλη της Μυκόνου (ΜΥΚ - 07) Μεταφορά στην πόλη της Μυκόνου

Διαβάστε περισσότερα

SHORE EXCURSIONS PROGRAM FOR SUMMER SEASON 2013 Για κρατήσεις καλέστε το 25 81 71 51. Χάιφα (Ισραήλ)

SHORE EXCURSIONS PROGRAM FOR SUMMER SEASON 2013 Για κρατήσεις καλέστε το 25 81 71 51. Χάιφα (Ισραήλ) SHORE EXCURSIONS PROGRAM FOR SUMMER SEASON 2013 Για κρατήσεις καλέστε το 25 81 71 51 Χάιφα (Ισραήλ) Η Χάιφα είναι η µεγαλύτερη πόλη στο βόρειο Ισραήλ και η τρίτη µεγαλύτερη πόλη της χώρας. Βρίσκεται χτισµένη

Διαβάστε περισσότερα

Α.ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ 63 46100 ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ. ΤΗΛ 2665026944 &22158. EMAIL tour@revistravel.gr www.ekdromes.net

Α.ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ 63 46100 ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ. ΤΗΛ 2665026944 &22158. EMAIL tour@revistravel.gr www.ekdromes.net Α.ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ 63 46100 ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ. ΤΗΛ 2665026944 &22158. EMAIL tour@revistravel.gr www.ekdromes.net 4D cruise ΙDYLLIC AEGEAN Σύρος Η αρχοντική Σύρος SYR-03 Ενήλικας:30 Παιδί : 20 (περίπου 4 ώρες Περιορισµένη

Διαβάστε περισσότερα

όλα σχετικά με τη Σαντορίνη Χωριά Παραλίες Ιστορία Αξιοθέατα

όλα σχετικά με τη Σαντορίνη Χωριά Παραλίες Ιστορία Αξιοθέατα όλα σχετικά με τη Σαντορίνη Χωριά Παραλίες Ιστορία Αξιοθέατα Το χωριό στα Φηρά... 5 Το χωριό στο Φηροστεφάνι... 6 Το χωριό στο Ημεροβίγλι... 7 Το χωριό Καρτεράδος... 8 Η περιοχή στην Παραλία Καρτεράδου...

Διαβάστε περισσότερα

ΡΕΒΕΝΝΑ. RAN01 ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ (6,5 ώρες) 59 ενήλικες / 42 παιδιά

ΡΕΒΕΝΝΑ. RAN01 ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ (6,5 ώρες) 59 ενήλικες / 42 παιδιά ΧΑΙΦΑ HAF01 ΝΑΖΑΡΕΤ & ΚΑΝΑΑΝ (περίπου 6 ώρες) 48 ενήλικες /34 παιδιά Οδικώς από το λιμάνι στη Ναζαρέτ,τ τη μεγαλύτερη πόλη στη βόρεια περιοχή του Ισραήλ. Στην Καινή Διαθήκη αυτή η πόλη περιγράφεται ως

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. η επιλογή στα ταξίδια σας!

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. η επιλογή στα ταξίδια σας! 2014 ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ η επιλογή στα ταξίδια σας! www.dieseltravel.gr ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Έκδοση οικονομικών αεροπορικών εισιτηρίων για όλο τον κόσμο, από το εξειδικευμένο τμήμα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ-ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2015

ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ-ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2015 Ginis Vacances S.A - Travel Organization Athens: 23-25 Ermou st. 10563, Greece Tel: (0030) 211 211 2111, 210 3250401-5, Fax: 210 3237703 e-mail: ginis@ginis.gr / http://www.ginis.gr ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Κρήτη υπερπολυτελείας στο μοναδικό

Κρήτη υπερπολυτελείας στο μοναδικό Κρήτη υπερπολυτελείας στο μοναδικό OUT OF THE BLUE, CAPSIS ELITE RESORT 5* De luxe Το μόλις ανακαινισμένο ξενοδοχειακό συγκρότημα Capsis Elite Resort, εκτός από ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σημαντικά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. περιεχόμενα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. περιεχόμενα ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ περιεχόμενα 4. Καλαμπάκα 5. Βόλος - Καλαμπάκα 6-7. Βόλος - Πήλιο 8. Βόλος - Καρπενήσι 9. Καρπενήσι 10-11. Avaris Hotel 12-13. Κατερίνη 14-15-16-17. Θεσσαλονίκη 18. έρρες 19. Αλεξανδρούπολη

Διαβάστε περισσότερα

Σαντορίνη.σημαίνει Καλντέρα!!!

Σαντορίνη.σημαίνει Καλντέρα!!! ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ Σαντορίνη.σημαίνει Καλντέρα!!! On the Rocks 4*, Ημεροβίγλι Το πολυφωτογραφισμένο On The Rocks (Α διακ. κατ.) βρίσκεται πάνω στον βράχο της Καλντέρας στο διάσημο Ημεροβίγλι. Τα 20 δωμάτια του

Διαβάστε περισσότερα

Πλήρης Ταξιδιωτική Εξυπηρέτηση. Περιεχόμενα

Πλήρης Ταξιδιωτική Εξυπηρέτηση. Περιεχόμενα Πλήρης Ταξιδιωτική Εξυπηρέτηση Περιεχόμενα Ομαδικά ταξίδια στην Ευρώπη Αεροπορικά και Οδικά ταξίδια στην Ευρώπη προσαρμοσμένα στις επιθυμίες σας, πάντα στις καλύτερες τιμές. Ομαδικά εξωτικά ταξίδια Τα

Διαβάστε περισσότερα

Γεωργία- Αζερμπαϊτζάν

Γεωργία- Αζερμπαϊτζάν Γεωργία- Αζερμπαϊτζάν 8 ΗΜΕΡΕΣ 6-13 Απριλίου Πρόγραμμα 1 ημέρα :Τιφλίδα-Τελάβι Άφιξη στο διεθνές αεροδρόμιο της Τιφλίδας. Από το αεροδρόμιο θα αναχωρήσουμε για την πόλη Telavi/Τελάβι-το κέντρο της περιοχής

Διαβάστε περισσότερα

travel καλοκαίρι 2013 travel start ups προτάσεις για ένα αξέχαστες διακοπές στην Ελλάδα, την Κύπρο και την Ευρώπη EIΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ#02 08.

travel καλοκαίρι 2013 travel start ups προτάσεις για ένα αξέχαστες διακοπές στην Ελλάδα, την Κύπρο και την Ευρώπη EIΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ#02 08. EIΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ#02 08.2013 travel καλοκαίρι 2013 προτάσεις για ένα αξέχαστες διακοπές στην Ελλάδα, την Κύπρο και την Ευρώπη travel start ups Vodafone Explore Greece H πρωτοποριακή εφαρμογή που αναδεικνύει

Διαβάστε περισσότερα

όλα σχετικά με την Κρήτη Ηράκλειο Χωριά Παραλίες Ιστορία Αξιοθέατα

όλα σχετικά με την Κρήτη Ηράκλειο Χωριά Παραλίες Ιστορία Αξιοθέατα όλα σχετικά με την Κρήτη Ηράκλειο Χωριά Παραλίες Ιστορία Αξιοθέατα Νομός Ηρακλείου...4 Η πόλη του Ηρακλείου...5 Ιστορία...6 Αξιοθέατα...7 Το χωριό Αμμουδάρα...9 Το χωριό Λινοπεράματα... 10 Η παραλία Παλαιόκαστρο...

Διαβάστε περισσότερα

Σελίδα Όροι Χρήσης 2 Περιεχόμενα 3 Κωνσταντινούπολη - Βόσπορος - Πριγκηπόνησα (4ήμερη) 4 Κωνσταντινούπολη - Βόσπορος - Πριγκηπόνησα (7ήμερη) 5

Σελίδα Όροι Χρήσης 2 Περιεχόμενα 3 Κωνσταντινούπολη - Βόσπορος - Πριγκηπόνησα (4ήμερη) 4 Κωνσταντινούπολη - Βόσπορος - Πριγκηπόνησα (7ήμερη) 5 Σελίδα Όροι Χρήσης 2 Περιεχόμενα 3 Κωνσταντινούπολη - Βόσπορος - Πριγκηπόνησα (4ήμερη) 4 Κωνσταντινούπολη - Βόσπορος - Πριγκηπόνησα (7ήμερη) 5 Καππαδοκία - Σμύρνη - Παμούκαλε - Ικόνιο 6 Σμύρνη 7 Βουδαπέστη

Διαβάστε περισσότερα

η επιλογή στα ταξίδια σας!

η επιλογή στα ταξίδια σας! η επιλογή στα ταξίδια σας! www.dieseltravel.gr ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Έκδοση οικονομικών αεροπορικών εισιτηρίων για όλο τον κόσμο, από το εξειδικευμένο τμήμα μας με φιλική

Διαβάστε περισσότερα

7 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΤΗΛΟ ΚΑΙ ΝΙΣΥΡΟ

7 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΤΗΛΟ ΚΑΙ ΝΙΣΥΡΟ Ιστοσελίδα: www.enallaktiki-drasi.gr Τηλ-Φαξ: (0030)2108958016 Ε-mail ena.drasi@gmail.com Facebook: enallaktiki drasi 7 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΤΗΛΟ ΚΑΙ ΝΙΣΥΡΟ Στην Τήλο και τη Νίσυρο θα

Διαβάστε περισσότερα

HOTEL&FERRY ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2009 - ΜΑΡΤΙΟΣ 2010

HOTEL&FERRY ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2009 - ΜΑΡΤΙΟΣ 2010 HOTEL&FERRY ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2009 - ΜΑΡΤΙΟΣ 2010 ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΠΑΚΕΤΑ ΔΙΑΚΟΠΩΝ Συνδυάστε πλοίο και ξενοδοχείο και ανακαλύψτε τα νησιά μας το χειμώνα από 74l το άτομο ΡΟΔΟΣ ΚΩΣ ΠΑΤΜΟΣ ΛΕΡΟΣ ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΤΗΝΟΣ ΣΥΡΟΣ ΠΑΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΟΔΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ 28 η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΟΔΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ 28 η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΟΔΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ 28 η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΝΑΧ. ΗΜ ΔΙΑΜΟΝΗ ΤΙΜΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ, Ελάτη, Περτούλι, Μετέωρα ΕΥΒΟΙΑ -ΑΙΔΗΨΟΣ ΞΑΝΘΗ, Πομακοχώρια, Νέστος ΑΘΗΝΑ - ΑΙΓΙΝΑ Μουσείο Ακρόπολης ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

www.dieseltravel.gr ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Βρείτε μας στο Facebook

www.dieseltravel.gr ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Βρείτε μας στο Facebook www.dieseltravel.gr ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Έκδοση οικονομικών αεροπορικών εισιτηρίων για όλο τον κόσμο, από το εξειδικευμένο τμήμα μας με φιλική εξυπηρέτηση. ΑΤΟΜΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Εκδρομές Σεπτεμβρίου 2014

Εκδρομές Σεπτεμβρίου 2014 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2014 ΣΑΒΒΑΤΟ 06/09/2014 ΜΕΓΑΛΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΝΕΜΕΑΣ 15 Αναχώρηση νωρίς το πρωί για Πελοπόννησο και στον Ισθμότης Κορίνθου θα έχουμε στάση για καφέ. Κατόπιν αναχωρούμε για την Νεμέα, μεσόγεια κωμόπολη,

Διαβάστε περισσότερα

όλα για την Κρήτη Ρέθυμνο Χωριά Παραλίες Ιστορία Αξιοθέατα

όλα για την Κρήτη Ρέθυμνο Χωριά Παραλίες Ιστορία Αξιοθέατα όλα για την Κρήτη Ρέθυμνο Χωριά Παραλίες Ιστορία Αξιοθέατα Νομός Ρεθύμνης...4 Η πόλη του Ρεθύμνου...5 Παραλία Ρεθύμνου... 10 Το χωριό και η παραλία Πλατανιάς... 10 Η παραλία Περιβόλια... 11 Η παραλία Κουμπές...

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ-ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2015

ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ-ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2015 Ginis Vacances S.A - Travel Organization Athens: 23-25 Ermou st. 10563, Greece Tel: (0030) 211 211 2111, 210 3250401-5, Fax: 210 3237703 e-mail: ginis@ginis.gr / http://www.ginis.gr ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Αναχ.: : 6, 7, 10, 17, 24, 30, 31 Ιουλ. & 3, 7, 9, 11, 14, 20, 27 Αυγ., & 4, 11 Σεπτ. 18, 25 Οκτ., 8 μέρες

Αναχ.: : 6, 7, 10, 17, 24, 30, 31 Ιουλ. & 3, 7, 9, 11, 14, 20, 27 Αυγ., & 4, 11 Σεπτ. 18, 25 Οκτ., 8 μέρες «Ένα ιδιαιτέρα προσεγμένο ταξίδι στις δυο αρχοντικές πόλεις της Ρωσίας. Τα μνημειακά αξιοθέατα της Μόσχας, τα εκπληκτικά Μοναστήρια Ζαγκόρσκ και η Αριστοκρατική Αγ. Πετρούπολη συνθέτουν τη βάση για ένα

Διαβάστε περισσότερα

Πανόραμα ΔΑΛΜΑΤΙΚΩΝ ΑΚΤΩΝ

Πανόραμα ΔΑΛΜΑΤΙΚΩΝ ΑΚΤΩΝ Πανόραμα ΔΑΛΜΑΤΙΚΩΝ ΑΚΤΩΝ Ντουμπρόβνικ - Μαυροβούνιο 1η μέρα Αθήνα - Nτουμπρόβνικ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και αναχώρηση για το Ντουμπρόβνικ με απευθείας πτήση. Άφιξη, παραλαβή και μεταφορά

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 4 ΕΝΟΤΗΤΕΣ:

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 4 ΕΝΟΤΗΤΕΣ: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 4 ΕΝΟΤΗΤΕΣ: 1η ΕΝΟΤΗΤΑ: Οργανωμένες Εκδρομές Εξωτερικού Αεροπορικώς- Οδικώς...2 2η ΕΝΟΤΗΤΑ: Κρουαζιέρες Εσωτερικού-Εξωτερικού...4 3η ΕΝΟΤΗΤΑ: Οργανωμένες Πολυήμερες Εκδρομές

Διαβάστε περισσότερα

ανοιξιάτικες αποδράσεις

ανοιξιάτικες αποδράσεις ανοιξιάτικες αποδράσεις η επιλογή στα ταξίδια σας! www.dieseltravel.gr ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Έκδοση οικονομικών αεροπορικών εισιτηρίων για όλο τον κόσμο, από το εξειδικευμένο

Διαβάστε περισσότερα