auto7 586# (05 ΜΑΪ 17)

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "auto7 586# (05 ΜΑΪ 17)"

Transcript

1 η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 586# (05 ΜΑΪ 17) 2 Δοκιμή Mercedes SLC 180 Νέο όνομα, ίδια χαρίσματα 4 Νέα 6 Κατασκοπεία Νέο Audi A1 7 Κατασκοπεία Mercedes G500 4x42 double-cab Pickup 8 Κατασκοπεία Μυστηριώδες «μουλάρι» δοκιμών από τη Renault Δοκιμή 2 Mercedes SLC 180 το θέμα της εβδομάδας_από τον Πάνο Φιλιππακόπουλο Με δεδομένο ότι προερχόμαστε από δύο μεγάλες εξόδους στους ελληνικούς δρόμους, για το Πάσχα και το τριήμερο της Πρωτομαγιάς, θα επανέλθουμε στο θέμα του ρόλου της υπερβολικής (με και χωρίς εισαγωγικά) ταχύτητας στα τροχαία ατυχήματα και της αστυνόμευσής της. Για να θυμίσουμε ότι, πέρα από το γεγονός ότι δίνεται υπερβολική έμφαση στη συγκεκριμένη παράβαση, σπάνια γίνεται αστυνόμευσή της εκεί που πρέπει. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι οι σήραγγες, όπου είναι εγκληματικό να μη μειώνει κανείς την ταχύτητά του κι όπου η αστυνόμευση είναι σπανιότατη. Γι αυτό και ήταν ευχάριστη έκπληξη για μένα η παρουσία συνεργείου της Τροχαίας με ραντάρ στην έξοδο μιας από τις σήραγγες της Εγνατίας τη Μεγάλη Πέμπτη και ακόμα μεγαλύτερη η ικανοποίηση όταν σταμάτησαν το αθεόφοβο που με προσπέρασε «αέρα» μέσα στη σήραγγα, σε μία από τις λίγες ελληνικές σήραγγες μάλιστα με απολύτως λογικό -για σήραγγα- όριο (100 χλμ./ώρα). Στις πολλές δεκαετίες που οδηγώ, ήταν η πρώτη φορά που αισθάνθηκα την ανάγκη να κάνω χειρονομία... επιδοκιμασίας σε συνεργείο της τροχαίας με ραντάρ!

2 Mercedes SLC 180 (δοκιμή)_σ.2 Νέο όνομα, ίδια χαρίσματα Το όνομα άλλαξε, αλλά η... χάρη παρέμεινε στον ανανεωμένο διάδοχο της SLK, που δεν εντυπωσιάζει απλώς με την κομψότητα και την τεχνολογία του αμαξώματός του, αλλά και δικαιώνει απόλυτα το «σπορτίφ» χαρακτήρα του με τα εξαιρετικά οδικά χαρακτηριστικά του του Πάνου Φιλιππακόπουλου Τα ονόματα συχνά παραπλανούν με τα αυτοκίνητα της Mercedes, που άλλαξε πριν λίγα χρόνια την ονοματολογία μεγάλου μέρους των μοντέλων της. Θα θυμίσουμε, λοιπόν, ότι η SLC είναι η ανανεωμένη έκδοση της SLK, ενός μοντέλου που ήταν ορόσημο για τη μάρκα. Ήταν το αυτοκίνητο που δημιούργησε μια καινούργια κατηγορία, αυτήν των ανοιχτών αυτοκινήτων με μεταλλική αναδιπλούμενη οροφή. Με μεγάλη επιτυχία μάλιστα, σε βαθμό που οδήγησε πολλούς άλλους κατασκευαστές να ακολουθήσουν την ίδια συνταγή. εσωτερικό_το εσωτερικό ήταν ήδη εξαιρετικά ποιοτικό πριν την ανανέωση κι εξακολουθεί να είναι και τώρα, έχει καλή θέση οδήγησης και σωστή εργονομία. Εξακολουθεί όμως, σε αντίθεση με ό,τι συνηθίζει η Mercedes, να προσφέρει κλιμακωτή και όχι συνεχή ρύθμιση της πλάτης του καθίσματος του οδηγού. Οι χώροι είναι απολύτως επαρκείς για δύο άτομα ύψους μέχρι 1,80 μ., ενώ οι πολύ ψηλοί θα αισθανθούν κάπως στενάχωρα σε ό,τι αφορά το εσωτερικό ύψος. Ο χώρος αποσκευών είναι επαρκέστατος για δύο άτομα, με χωρητικότητα που όταν η οροφή είναι κλειστή φτάνει τα 335 λίτρα (με αναδιπλωμένη οροφή 225). Οι θέσεις για μικροπράγματα χαρακτηρίζονται μέτριες με τα σημερινά δεδομένα. Η μεταλλική οροφή ανοίγει αυτόματα, ακόμα και εν κινήσει μέχρι 40 χλμ./ώρα. Η τιμή του αυτοκινήτου ξεκινάει από τα ευρώ με χειροκίνητο κιβώτιο, ενώ το αυτόματο εννιάρι κιβώτιο 9G-Tronic της δοκιμής μας απαιτεί επιπλέον ευρώ. Στον εξοπλισμό περιλαμβάνεται στάνταρ το ESP με hill holder, μπροστινοί και πλευρικοί αερόσακοι, σύστημα παρακολούθησης έντασης προσοχής, ενεργό καπό για την προστασία πεζών, κλιματισμός (όχι αυτόματος!), ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι, θερμαινόμενοι και αναδιπλούμενοι καθρέφτες, cruise control, ζάντες αλουμινίου, αυτόματα φώτα, ραδιο-cd με Bluetooth, σύστημα start-stop, σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών κλπ. κινητήρας-κιβώτιο_ο τετρακύλινδρος βενζινοκινητήρας 1.6 τούρμπο αποδίδει 156 ίππους και αποδεικνύεται στην πράξη πως ταιριάζει απόλυτα στο αυτοκίνητο, στο οποίο προσφέρει πολύ καλές επιδόσεις (η Mercedes αναφέρει επιτάχυνση

3 Mercedes SLC 180 (δοκιμή)_σ χλμ./ώρα σε 7,9 με το χειροκίνητο κιβώτιο και σε 8,1 με το αυτόματο). Είναι εύστροφος και δυνατός, τραβάει από πολύ χαμηλά και η ροπή των 25,5 kgm είναι διαθέσιμη ήδη από τις στροφές και μέχρι τις Η κατανάλωση με το (πολύ καλό) εννιάρι αυτόματο κιβώτιο που είχαμε στη διάθεση μας ήταν γύρω στα 11 λίτρα/100 χλμ. στην πόλη και μπορεί να πέσει σημαντικά στον ανοιχτό δρόμο (ανάλογα βεβαίως και με την ταχύτητα με την οποία οδηγεί κανείς). κλειστή οροφή προσφέρει ακαμψία και ηχομόνωση που σχεδόν θυμίζουν κλειστό κουπέ, με ανοιχτή οροφή προσφέρει επαφή με τη φύση σαν κάθε ανοιχτό αυτοκίνητο και μ αυτήν την πετυχημένη «δύο σε ένα» πρόταση δικαιώνει την λύση της μεταλλικής οροφής που λανσάρισε με την SLK η Mercedes. οδηγώντας_με πολύ καλό κράτημα, πρόσφυση υψηλού επιπέδου, πλήρη απουσία απότομων αντιδράσεων και εξαιρετικά ομοιογενή και προβλέψιμη συμπεριφορά συνολικά, η SLC είναι ένα αυτοκίνητο που οδηγείται εύκολα και με ασφάλεια, ακόμα κι όταν οι ρυθμοί ανεβαίνουν. Τα εξαιρετικά φρένα του ενισχύουν αυτήν την ασφάλεια, ενώ το τιμόνι είναι ακριβές και με αρκετά καλή αίσθηση, αλλά με μέτρια επαναφορά. Θα σημειώσουμε εδώ την εξαιρετική ακαμψία του αμαξώματος, ακόμα και με ανοιχτή την οροφή (με κλειστή οροφή θυμίζει σχεδόν κλειστό κουπέ), κάτι που ενισχύει την ακρίβεια της οδικής συμπεριφοράς. Πολύ καλή είναι επίσης και η διαχείριση της ροής του αέρα με ανοιχτή την οροφή. Η ποιότητα κύλισης είναι πολύ καλή, ενώ η άνεση είναι απλώς ικανοποιητική, κάτι πολύ φυσιολογικό για ένα σπορτίφ αυτοκίνητο με πολύ καλή οδική συμπεριφορά, στο οποίο μοιραία οι αναρτήσεις είναι πιο σφιχτές απ ότι σ ένα συνηθισμένο επιβατικό σεντάν. συμπέρασμα_ένα από τα πιο νεανικά αυτoκίνητα της Mercedes εξακολουθεί να τραβάει τα βλέμματα στο δρόμο, όπως διαπιστώσαμε κατά τη διάρκεια της δοκιμής μας, αλλά κι εξακολουθεί να ικανοποιεί απόλυτα με τα οδικά χαρακτηριστικά του. Με υπέρ _ Διπλός χαρακτήρας_ Δυνατός κινητήρας με όχι υψηλό κυβισμό_ Aκαμψία αμαξώματος_ Oδική συμπεριφορά_ Φρένα _ Διαχείριση του αέρα με ανοιχτή την οροφή_ Ποιότητα_ «Πραγματικός» χώρος αποσκευών κατά_ Mέτρια επαναφορά τιμονιού_ Κλιμακωτή ρύθμιση πλάτης_ Περιορισμένοι χώροι για μικροπράγματα_ Αυξημένη τιμή Περισσότερες δοκιμές:

4 η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο... (νέα)_σ.4 Υβριδική BMW 530e iperformance Λίγο μετά το λανσάρισμα της νέας γενιάς της BMW σειράς 5, η βαυαρική εταιρεία παρουσιάζει μία φορτιζόμενη υβριδική σπορ έκδοση του μοντέλου, την 530e iperformance. Το αυτοκίνητο κινείται από ένα 4κύλινδρο 2λιτρο βενζινοκινητήρα με 184 ίππους, που συνδυάζεται μ έναν ηλεκτροκινητήρα 113 ίππων και το 8άρι αυτόματο κιβώτιο της BMW, μεταδίδοντας την κίνηση στους πίσω τροχούς. Η συνδυασμένη μέγιστη ισχύς του συστήματος είναι 252 ίπποι και η εταιρεία αναφέρει ότι επιταχύνει το αυτοκίνητο από 0 ως 100 χλμ./ώρα σε 6,2. Η αυτονομία με ηλεκτροκίνηση μπορεί να φτάσει μέχρι τα 50 χιλιόμετρα, με μέγιστη ταχύτητα 140 χλμ./ώρα. Η τοποθέτηση του ηλεκτροκινητήρα πριν το κιβώτιο επιτρέπει τη χρήση των σχέσεων του κιβωτίου και στο πλήρως ηλεκτρικό πρόγραμμα, κάτι που καταργεί την ανάγκη για μετατροπέα ροπής, αντισταθμίζοντας την αύξηση του βάρους λόγω της προσθήκης του ηλεκτροκινητήρα. Η μπαταρία λιθίου του αυτοκινήτου φορτίζεται σε λιγότερο από 5 ώρες σε μία κοινή οικιακή πρίζα. Από το 2018 θα διατίθεται προαιρετικά για τη BMW 530e iperformance και ένα σύστημα ασύρματης φόρτισης. Νέα μέλη στο «Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα» Στις 27 Απριλίου η έκτακτη γενική συνέλευση των μελών του θεσμού «Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα», που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Αυτοκινήτου στην Αθήνα, αποφάσισε την εγγραφή 6 νέων μελών που εξέφρασαν την επιθυμία για συμμετοχή στο θεσμό και συγκεκριμένα των Νίκου Λιβανού (Τα Νέα, Το Βήμα), Στέργιου Μανώλη (motorsite.gr), Πέτρου Πιτσίνη (gazetta.gr), Γιώργου Τριανταφύλλη (Αγορά Αυτοκινήτου), Σωτήρη Τσαντίλη (4Τροχοί) και Νίκου Χριστόπουλου (Go, gonews.gr). Η νέα διεύρυνση των μελών του θεσμού, ο οποίος βρίσκεται ήδη στον 12ο χρόνο λειτουργίας του, είναι ενδεικτική της ενίσχυσης της αποδοχής και του κύρους του. Ο ανεξάρτητος δημοσιογραφικός θεσμός «Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα» (στον οποίο συμμετέχουν από το auto7 οι Πάνος Φιλιππακόπουλος και Γιάννης Τσιρογιάννης) επιλέγει κάθε χρόνο για βράβευση το «Αυτοκίνητο της Χρονιάς» ανάμεσα στα καινούργια μοντέλα που έχουν αρχίσει να πωλούνται στην ελληνική αγορά το προηγούμενο 12μηνο και τα οποία οι δημοσιογράφοι μέλη του θεσμού έχουν οδηγήσει στους ελληνικούς δρόμους.

5 η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο... (νέα)_σ.5 Grand Prix Ρωσίας: Πρώτη νίκη για τον Μπότας Ο Βάλτερι Μπότας ήταν σίγουρα ο άνθρωπος του αγώνα στη Ρωσία και δικαίως το απονεμήθηκε ο σχετικός τίτλος στον αγώνα του Σότσι. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι ο Φινλανδός πιλότος της Mercedes πέτυχε στη Ρωσία την πρώτη νίκη της καριέρας του, είναι και ο τρόπος που την πέτυχε. Γιατί ο Μπότας δεν ήταν στην εκκίνηση στην πρώτη σειρά, αλλά στην δεύτερη, πίσω από τις δύο Ferrari του Φέτελ και του Ράικονεν. Παρ όλα αυτά έκανε μία εξαιρετική εκκίνηση, προσπερνώντας και τα δύο κόκκινα αυτοκίνητα κι από εκεί και πέρα οδήγησε εξαιρετικά, σχεδόν αλάνθαστα, και κατάφερε να διατηρηθεί στην πρώτη θέση μέχρι το τέλος του αγώνα. Από την άλλη πλευρά δεν μπορούμε επίσης παρά να επισημάνουμε και την επίσης εξαιρετική επίδοση του Φέτελ, που οδήγησε εντυπωσιακά ιδιαίτερα στους 10 τελευταίους γύρους και κατάφερε να πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής τον Μπότας, τερματίζοντας στη δεύτερη θέση με λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο διαφορά από τον Φινλανδό. Ήταν μια μάχη που δημιούργησε σασπένς μέχρι τη στιγμή που τα αυτοκίνητα πέρασαν τη γραμμή τερματισμού, θυμίζοντας παλιές καλές εποχές της Formula 1. Και το περίεργο είναι ότι αυτό συνέβη σ έναν αγώνα που δεν είχε καθόλου προσπεράσματα! Θα επισημάνουμε τέλος ότι ο παγκόσμιος πρωταθλητής Λιούις Χάμιλτον δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση να διεκδικήσει θέση στο βάθρο, έχοντας εξαρχής προβλήματα υπερθέρμανσης με το αυτοκίνητό του και τερματίζοντας τελικά στην τέταρτη θέση. Οι 10 πρώτοι στη Ρωσία ήταν οι εξής: Μπότας (Mercedes), Φέτελ (Ferrari), Ράικονεν (Ferrari), Χάμιλτον (Mercedes), Φερστάπεν (Red Bull), Πέρες (Force India), Οκόν (Force India), Χούλκενμπεργκ (Renault), Μάσα (Williams), Σάινθ (Toro Rosso). Ράλι Αργεντινής: Στο νήμα ο Νεβίλ! Το είχε η... μέρα φαίνεται την περασμένη Κυριακή, να κριθούν οι αγώνες των δύο παγκοσμίων πρωταθλημάτων, Formula 1 και WRC, με διαφορές μικρότερες του ενός δευτερολέπτου ανάμεσα στον πρώτο και τον δεύτερο. Στο ράλι Αργεντινής, μάλιστα, ο νικητής Τιερί Νεβίλ όχι απλώς νίκησε με διαφορά μόλις 7 δεκάτων από τον δεύτερο Έλφιν Έβανς, αλλά πήρε τη νίκη στην τελευταία ειδική, όπου το Hyundai i20 ήταν 1,3 ταχύτερο από το Ford Fiesta WRC του Έβανς, ο οποίος έχασε έτσι «πάνω στο νήμα» την ευκαιρία να πάρει την πρώτη νίκη της καριέρας του σε αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος. Και η αλήθεια είναι ότι ο Βρετανός (Ουαλός για την ακρίβεια) οδηγός της M- Sport World Rally Team θα την άξιζε αυτήν την πρώτη νίκη του, γιατί οδήγησε πολύ καλά, τέθηκε από τη δεύτερη κιόλας ειδική επικεφαλής, κέρδισε ειδικές κι έφτασε κάποια στιγμή να έχει πάνω από 1 λεπτό διαφορά από τον Νεβίλ. Μια σειρά από προβλήματα όμως το Σάββατο, μεταξύ των οποίων και δύο κλαταρίσματα ελαστικών, επέτρεψαν στον Νεβίλ να μειώσει σημαντικά τη διαφορά και να κάνει αντεπίθεση για τη νίκη την τελευταία μέρα του αγώνα. Επιβεβαιώνοντας έτσι για μια ακόμα φορά, ότι το φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα αναμένεται να είναι συναρπαστικό. Οι 10 πρώτοι στην Αργεντινή ήταν οι εξής: Νεβίλ-Γκιλσούλ (Hyundai i20 WRC), Έβανς- Μπάριτ (Ford Fiesta WRC), Τάνακ-Γιαρβέογια (Ford Fiesta WRC), Οζιέ-Ινγκρασιά (Ford Fiesta WRC), Λάτβαλα-Άντιλα (Toyota Yaris WRC), Πάντον-Κέναρντ (Hyundai i20 WRC), Χάνινεν-Λίντστρομ (Toyota Yaris WRC), Σόρδο-Μάρτι (Hyundai i20 WRC), Όστμπεργκ- Φλόενε (Ford Fiesta WRC), Τίντεμαντ-Αντερσον (Skoda Fabia R5).

6 H εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο... (κατασκοπεία)_σ.6 Νέο Audi A1 Στην Audi εργάζονται πυρετωδώς για να ετοιμάσουν τη νέα γενιά του σούπερ μίνι της, του A1, που προγραμματίζεται να παρουσιαστεί στις αρχές του Οι κατάσκοποί μας εντόπισαν το αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια χειμωνιάτικων δοκιμών στη Σκανδιναβία. Το αυτοκίνητο θα διαφέρει από το σημερινό και θα προσφέρεται μόνο σε πεντάθυρη έκδοση «Sportback». Το τρίθυρο μοντέλο θα καταργηθεί, ενώ δεν προβλέπεται να παρουσιαστεί μια ηλεκτρική ή έστω φορτιζόμενη υβριδική έκδοση, παρά μόνο μία έκδοση με «ήπιο» υβριδικό σύστημα. Το αυτοκίνητο θα έχει φαρδύτερο και χαμηλότερο σχήμα και περισσότερο «μυώδες» μπροστινό μέρος, όπως επίσης και ελαφρά μακρύτερο μεταξόνιο. Θα βασίζεται στη νέα, ελαφρύτερη και πιο άκαμπτη πλατφόρμα MQ. Διαθέσιμο θα είναι επίσης κι ένα σύστημα τετρακίνησης και για εκδόσεις κάτω από το S1. Η βασική έκδοση του αυτοκινήτου θα κινείται από ένα τρικύλινδρο κινητήρα του ενός λίτρου, ενώ ο 1.4 των 150 ίππων θα αντικατασταθεί με έναν εξίσου ισχυρό 1.5. Τέλος, ο σημερινός κινητήρας 1.8 των 192 ίππων θα αντικατασταθεί ένα 2λιτρο σύνολο που στο νέο S1 θα αποδίδει 250 ίππους και ενδεχομένως να αναβαθμιστεί και στους 300 αν η Audi αποφάσισε να κατασκευάσει και μια έκδοση RS1. AUTOMEDIA

7 H εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο... (κατασκοπεία)_σ.7 Mercedes G500 4x42 double-cab Pickup Η Mercedes δοκιμάζει μία έκδοση διπλοκάμπινου «πικάπ» του G500 4x4 2, της έκδοσης βαρέος τύπου της εμβληματικής G-Class, που θα παρουσιαστεί πριν την εμφάνιση της νέας γενιάς το Σε σύγκριση με το «απλό» G500 4x4 2, αυτό το πικάπ θα είναι μεγαλύτερο σε μήκος και μεταξόνιο και θα φιλοξενεί άνετα τέσσερα άτομα, προσφέροντας επίσης έναν ανοιχτό χώρο φόρτωσης πίσω από την καμπίνα. Το αυτοκίνητο θα κινείται από ένα 4λιτρο V8 biturbo 422 ίππων και ροπής 62,2 kgm, που θα συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο επτά ταχυτήτων. AUTOMEDIA

8 H εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο... (κατασκοπεία)_σ.8 Μυστηριώδες «μουλάρι» δοκιμών από τη Renault Δεν συμβαίνει συχνά να εντοπίζουν οι κατάσκοποί μας ένα μελλοντικό αυτοκίνητο (ή ένα «μουλάρι» στη συγκεκριμένη περίπτωση) που να μην ξέρουν για τί ακριβώς πρόκειται. Μια τέτοια περίπτωση είναι οι φωτογραφίες αυτές που πήραν στη νότια Ευρώπη, από ένα επιμηκυμένο Renault Espace, που υπάρχει πιθανότητα να είναι ένα «μουλάρι» δοκιμών για την μελλοντική λιμουζίνα πολυτελείας της Renault, ένα αυτοκίνητο παρόμοιο σε μέγεθος με την Mercedes S-Class! Η προσεκτική παρατήρηση του αυτοκινήτου έδειξε ότι δεν ήταν το αμάξωμα που μεγάλωσε αλλά το μεταξόνιο, με τον πίσω άξονα να έχει μετακινηθεί προς τα πίσω κατά 10 εκατοστά ή και περισσότερο, για να φτάσει τουλάχιστον τα 3 μέτρα. Αυτό είναι το ισχυρότερο στοιχείο που συνηγορεί προς την υπόθεση ότι πρόκειται για τις προκαταρκτικές δοκιμές για μία λιμουζίνα, με μήκος πέρα από τα 5 μέτρα. Οι κατάσκοποι μας ανέφεραν επίσης ότι άκουσαν τον ήχο ενός κινητήρα ντίζελ που έδειξε να έχει εντυπωσιακές δυνατότητες επιτάχυνσης του αυτοκινήτου κι ότι οι δοκιμαστές πάτησαν τέρμα το γκάζι για να απομακρυνθούν γρήγορα μόλις ανακάλυψαν τους φωτογράφους! Περιμένουμε λοιπόν περισσότερες πληροφορίες στο μέλλον για το μοντέλο στο οποίο θα μεταμορφωθεί το συγκεκριμένο «μουλάρι» AUTOMEDIA

9 Με άποψη για το αυτοκίνητο üεπι ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ üνομικοσ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ üforum üδοκιμεσ üειδησεισ üαποστολεσ üκατασκοπεια üαγορα üδιεθνεισ ΕΚΘΕΣΕΙΣ üρεπορταζ-αφιερωματα üαγωνεσ üauto7

auto7 605# (13 ΟΚΤ 17)

auto7 605# (13 ΟΚΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 605# (13 ΟΚΤ 17) 2 Δοκιμή Renault

Διαβάστε περισσότερα

auto7 599# (01 ΣΕΠΤ 17)

auto7 599# (01 ΣΕΠΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 599# (01 ΣΕΠΤ 17) 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 589# (26 ΜΑΪ 17)

auto7 589# (26 ΜΑΪ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 589# (26 ΜΑΪ 17) 2 Δοκιμή BMW

Διαβάστε περισσότερα

auto7 651# (26 ΟΚΤ 18)

auto7 651# (26 ΟΚΤ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 651# (26 ΟΚΤ 18) 2 Δοκιμή Hyundai

Διαβάστε περισσότερα

auto7 604# (06 ΟΚΤ 17)

auto7 604# (06 ΟΚΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 604# (06 ΟΚΤ 17) 2 Δοκιμή Hyundai

Διαβάστε περισσότερα

auto7 633# (18 ΜΑΪ 18)

auto7 633# (18 ΜΑΪ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 633# (18 ΜΑΪ 18) 2 Δοκιμή BMW 630i

Διαβάστε περισσότερα

auto7 646# (21 ΣΕΠΤ 18)

auto7 646# (21 ΣΕΠΤ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 646# (21 ΣΕΠΤ 18) 2 Δοκιμή Citroen

Διαβάστε περισσότερα

auto7 619# (02 ΦΕΒ 18)

auto7 619# (02 ΦΕΒ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 619# (02 ΦΕΒ 18) 2 Δοκιμή BMW

Διαβάστε περισσότερα

auto7 675# (10 ΜΑΪ 19)

auto7 675# (10 ΜΑΪ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 675# (10 ΜΑΪ 19) 2 Δοκιμή Skoda Fabia

Διαβάστε περισσότερα

auto7 612# (01 ΔΕΚ 17)

auto7 612# (01 ΔΕΚ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 612# (01 ΔΕΚ 17) 3 Δοκιμή Alfa

Διαβάστε περισσότερα

auto7 634# (25 ΜΑΪ 18)

auto7 634# (25 ΜΑΪ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 634# (25 ΜΑΪ 18) 2 Δοκιμή Peugeot

Διαβάστε περισσότερα

auto7 638# (22 ΙΟΥΝ 18)

auto7 638# (22 ΙΟΥΝ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 638# (22 ΙΟΥΝ 18) 2 Δοκιμή Mini Countryman

Διαβάστε περισσότερα

auto7 596# (14 ΙΟΥΛ 17)

auto7 596# (14 ΙΟΥΛ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 596# (14 ΙΟΥΛ 17) 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 655# (23 ΝΟΕ 18)

auto7 655# (23 ΝΟΕ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 655# (23 ΝΟΕ 18) 3 Δοκιμή Hyundai

Διαβάστε περισσότερα

auto7 677# (24 ΜΑΪ 19)

auto7 677# (24 ΜΑΪ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 677# (24 ΜΑΪ 19) 2 Δοκιμή Suzuki

Διαβάστε περισσότερα

auto7 576# (17 ΦΕΒ 17)

auto7 576# (17 ΦΕΒ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 576# (17 ΦΕΒ 17) 2 Δοκιμή DS5

Διαβάστε περισσότερα

auto7 648# (05 ΟΚΤ 18)

auto7 648# (05 ΟΚΤ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 648# (05 ΟΚΤ 18) 2 Δοκιμή VW up!

Διαβάστε περισσότερα

auto7 573# (27 ΙΑΝ 17)

auto7 573# (27 ΙΑΝ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 573# (27 ΙΑΝ 17) 2 Δοκιμή Ford

Διαβάστε περισσότερα

auto7 595# (07 ΙΟΥΛ 17)

auto7 595# (07 ΙΟΥΛ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 595# (07 ΙΟΥΛ 17) 3 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 607# (27 ΟΚΤ 17)

auto7 607# (27 ΟΚΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 607# (27 ΟΚΤ 17) 2 Δοκιμή Toyota

Διαβάστε περισσότερα

auto7 635# (01 ΙΟΥΝ 18)

auto7 635# (01 ΙΟΥΝ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 635# (01 ΙΟΥΝ 18) 2 Δοκιμή Mercedes

Διαβάστε περισσότερα

auto7 674# Παρασκευή 10 Μαΐου (19 ΑΠΡ 19) Το auto7 σας εύχεται Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα Το επόμενο τεύχος θα κυκλοφορήσει την

auto7 674# Παρασκευή 10 Μαΐου (19 ΑΠΡ 19) Το auto7 σας εύχεται Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα Το επόμενο τεύχος θα κυκλοφορήσει την η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 674# (19 ΑΠΡ 19) 2 Δοκιμή Νέο Suzuki

Διαβάστε περισσότερα

auto7 660# (11 ΙΑΝ 19)

auto7 660# (11 ΙΑΝ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 660# (11 ΙΑΝ 19) 2 Δοκιμή Volvo XC60

Διαβάστε περισσότερα

auto7 681# (21 ΙΟΥΝ 19)

auto7 681# (21 ΙΟΥΝ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 681# (21 ΙΟΥΝ 19) 2 Δοκιμή Audi Q3

Διαβάστε περισσότερα

auto7 680# (14 ΙΟΥΝ 19)

auto7 680# (14 ΙΟΥΝ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 680# (14 ΙΟΥΝ 19) 2 Δοκιμή Audi A1

Διαβάστε περισσότερα

auto7 666# (22 ΦΕΒ 19)

auto7 666# (22 ΦΕΒ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 666# (22 ΦΕΒ 19) 2 Δοκιμή Volvo V60

Διαβάστε περισσότερα

auto7 622# (23 ΦΕΒ 18)

auto7 622# (23 ΦΕΒ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 622# (23 ΦΕΒ 18) 2 Δοκιμή BMW 530e

Διαβάστε περισσότερα

auto7 587# (12 ΜΑΪ 17)

auto7 587# (12 ΜΑΪ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 587# (12 ΜΑΪ 17) 3 Δοκιμή Suzuki

Διαβάστε περισσότερα

auto7 656# (30 ΝΟΕ 18)

auto7 656# (30 ΝΟΕ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 656# (30 ΝΟΕ 18) 3 Δοκιμή Mini Cooper

Διαβάστε περισσότερα

auto7 626# (23 ΜΑΡ 18)

auto7 626# (23 ΜΑΡ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 626# (23 ΜΑΡ 18) 2 Δοκιμή VW T-Roc

Διαβάστε περισσότερα

auto7 628# (13 ΑΠΡ 18)

auto7 628# (13 ΑΠΡ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 628# (13 ΑΠΡ 18) 2 Δοκιμή Seat Arona

Διαβάστε περισσότερα

auto7 661# (18 ΙΑΝ 19)

auto7 661# (18 ΙΑΝ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 661# (18 ΙΑΝ 19) 2 Δοκιμή Mercedes

Διαβάστε περισσότερα

auto7 592# (16 ΙΟΥΝ 17)

auto7 592# (16 ΙΟΥΝ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 592# (16 ΙΟΥΝ 17) 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 616# (12 ΙΑΝ 18)

auto7 616# (12 ΙΑΝ 18) το θέμα της εβδομάδας_από τον Πάνο Φιλιππακόπουλο Η υπόθεση της οδικής ασφάλειας αφορά όλους όσους εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα με τις οδικές μεταφορές. Στις αναπτυγμένες κοινωνίες υπάρχει σύμπραξη κρατικών

Διαβάστε περισσότερα

auto7 623# (02 ΜΑΡ 18)

auto7 623# (02 ΜΑΡ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 623# (02 ΜΑΡ 18) 2 Δοκιμή Peugeot

Διαβάστε περισσότερα

auto7 652# (02 ΝΟΕ 18)

auto7 652# (02 ΝΟΕ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 652# (02 ΝΟΕ 18) 3 Δοκιμή Nissan

Διαβάστε περισσότερα

auto7 629# (20 ΑΠΡ 18)

auto7 629# (20 ΑΠΡ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 629# (20 ΑΠΡ 18) 2 Δοκιμή Νέο Opel

Διαβάστε περισσότερα

auto7 598# Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου (28 ΙΟΥΛ 17) Το auto7 σας εύχεται καλό καλοκαίρι Το επόμενο τεύχος θα κυκλοφορήσει την

auto7 598# Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου (28 ΙΟΥΛ 17) Το auto7 σας εύχεται καλό καλοκαίρι Το επόμενο τεύχος θα κυκλοφορήσει την η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 598# (28 ΙΟΥΛ 17) 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 669# (15 ΜΑΡ 19)

auto7 669# (15 ΜΑΡ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 669# (15 ΜΑΡ 19) 2 9 Νέα 2Αποστολή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 578# (03 ΜΑΡ 17)

auto7 578# (03 ΜΑΡ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 578# (03 ΜΑΡ 17) 2 Δοκιμή Volvo

Διαβάστε περισσότερα

auto7 682# (28 ΙΟΥΝ 19)

auto7 682# (28 ΙΟΥΝ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 682# (28 ΙΟΥΝ 19) 2 Δοκιμή Citroen

Διαβάστε περισσότερα

auto7 603# (29 ΣΕΠΤ 17)

auto7 603# (29 ΣΕΠΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 603# (29 ΣΕΠΤ 17) 2 Δοκιμή Seat Ibiza

Διαβάστε περισσότερα

auto7 667# (01 ΜΑΡ 19)

auto7 667# (01 ΜΑΡ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 667# (01 ΜΑΡ 19) 2 Δοκιμή Citroen

Διαβάστε περισσότερα

auto7 618# (26 ΙΑΝ 18)

auto7 618# (26 ΙΑΝ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 618# (26 ΙΑΝ 18) 2 Δοκιμή Volvo V90

Διαβάστε περισσότερα

auto7 608# (03 ΝΟΕ 17)

auto7 608# (03 ΝΟΕ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 608# (03 ΝΟΕ 17) 3 Δοκιμή Kia Soul

Διαβάστε περισσότερα

auto7 624# (09 ΜΑΡ 18)

auto7 624# (09 ΜΑΡ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 624# (09 ΜΑΡ 18) 2 Δοκιμή Opel Grandland

Διαβάστε περισσότερα

auto7 625# (16 ΜΑΡ 18)

auto7 625# (16 ΜΑΡ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 625# (16 ΜΑΡ 18) 2 11 Νέα 2Αποστολή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 686# Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου (26 ΙΟΥΛ 19)

auto7 686# Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου (26 ΙΟΥΛ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 686# (26 ΙΟΥΛ 19) 2 Δοκιμή Νέα Toyota

Διαβάστε περισσότερα

auto7 685# (19 ΙΟΥΛ 19)

auto7 685# (19 ΙΟΥΛ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 685# (19 ΙΟΥΛ 19) 3 Δοκιμή VW T-Cross

Διαβάστε περισσότερα

auto7 610# (17 ΝΟΕ 17)

auto7 610# (17 ΝΟΕ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 610# (17 ΝΟΕ 17) 3 Δοκιμή Suzuki

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Όσοι πιστέψατε το κράτος-απατεώνα που λειτουργεί στην Ελλάδα και αγοράσατε αυτοκίνητα με εκπομπές CO2 κάτω (519//06 ΝΟΕ15)

auto7 Όσοι πιστέψατε το κράτος-απατεώνα που λειτουργεί στην Ελλάδα και αγοράσατε αυτοκίνητα με εκπομπές CO2 κάτω (519//06 ΝΟΕ15) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

auto7 647# (28 ΣΕΠΤ 18)

auto7 647# (28 ΣΕΠΤ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 647# (28 ΣΕΠΤ 18) 2 Δοκιμή Volvo

Διαβάστε περισσότερα

auto7 600# (08 ΣΕΠΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το

auto7 600# (08 ΣΕΠΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 600# (08 ΣΕΠΤ 17) 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 641# (13 ΙΟΥΛ 18)

auto7 641# (13 ΙΟΥΛ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 641# (13 ΙΟΥΛ 18) 3 Δοκιμή Ford EcoSport

Διαβάστε περισσότερα

auto7 654# (16 ΝΟΕ 18)

auto7 654# (16 ΝΟΕ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 654# (16 ΝΟΕ 18) 2 Δοκιμή Honda Civic

Διαβάστε περισσότερα

auto7 672# (05 ΑΠΡ 19)

auto7 672# (05 ΑΠΡ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 672# (05 ΑΠΡ 19) 2 Δοκιμή Kia Ceed

Διαβάστε περισσότερα

auto7 617# (19 ΙΑΝ 18)

auto7 617# (19 ΙΑΝ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 617# (19 ΙΑΝ 18) 2 Δοκιμή Jeep Compass

Διαβάστε περισσότερα

auto7 637# (15 ΙΟΥΝ 18)

auto7 637# (15 ΙΟΥΝ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 637# (15 ΙΟΥΝ 18) 2 Δοκιμή Renault

Διαβάστε περισσότερα

auto7 606# (20 ΟΚΤ 17)

auto7 606# (20 ΟΚΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 606# (20 ΟΚΤ 17) 3 Δοκιμή Kia

Διαβάστε περισσότερα

auto7 585# (28 ΑΠΡ 17)

auto7 585# (28 ΑΠΡ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 585# (28 ΑΠΡ 17) 2 Δοκιμή Audi

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Αν ζητήσει κανείς από ένα... ψυχίατρο να αξιολογήσει τη φορολογική πολιτική της ελληνική κυβέρνησης απέναντι στο (544//20 ΜΑΪ 16)

auto7 Αν ζητήσει κανείς από ένα... ψυχίατρο να αξιολογήσει τη φορολογική πολιτική της ελληνική κυβέρνησης απέναντι στο (544//20 ΜΑΪ 16) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

auto7 621# (16 ΦΕΒ 18)

auto7 621# (16 ΦΕΒ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 621# (16 ΦΕΒ 18) 2 Δοκιμή Νέο Honda

Διαβάστε περισσότερα

auto7 683# (05 ΙΟΥΛ 19)

auto7 683# (05 ΙΟΥΛ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 683# (05 ΙΟΥΛ 19) 3 Δοκιμή BMW 216d

Διαβάστε περισσότερα

auto7 (487//20 ΦΕΒ15) BMW X4 xdrive 28i > σ.3 το θέμα της εβδομάδας_από τον Πάνο Φιλιππακόπουλο

auto7 (487//20 ΦΕΒ15) BMW X4 xdrive 28i > σ.3 το θέμα της εβδομάδας_από τον Πάνο Φιλιππακόπουλο διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr 3 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 658# (14 ΔΕΚ 18)

auto7 658# (14 ΔΕΚ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 658# (14 ΔΕΚ 18) 3 Δοκιμή Mercedes

Διαβάστε περισσότερα

auto7 611# (24 ΝΟΕ 17)

auto7 611# (24 ΝΟΕ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 611# (24 ΝΟΕ 17) 3 Δοκιμή Opel

Διαβάστε περισσότερα

auto7 649 # (12 ΟΚΤ 18)

auto7 649 # (12 ΟΚΤ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 649 # (12 ΟΚΤ 18) 2 Σαλόνι Παρισιού

Διαβάστε περισσότερα

auto7 593# (23 ΙΟΥΝ 17)

auto7 593# (23 ΙΟΥΝ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 593# (23 ΙΟΥΝ 17) 3 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 613# (08 ΔΕΚ 17)

auto7 613# (08 ΔΕΚ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 613# (08 ΔΕΚ 17) 3 Δοκιμή Kia Rio

Διαβάστε περισσότερα

auto7 597# (21 ΙΟΥΛ 17)

auto7 597# (21 ΙΟΥΛ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 597# (21 ΙΟΥΛ 17) 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 664# (08 ΦΕΒ 19)

auto7 664# (08 ΦΕΒ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 664# (08 ΦΕΒ 19) 2 Δοκιμή Jeep Compass

Διαβάστε περισσότερα

auto7 639# (29 ΙΟΥΝ 18)

auto7 639# (29 ΙΟΥΝ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 639# (29 ΙΟΥΝ 18) 3 Δοκιμή Subaru

Διαβάστε περισσότερα

auto7 632# (11 ΜΑΪ 18)

auto7 632# (11 ΜΑΪ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 632# (11 ΜΑΪ 18) 2 Δοκιμή VW Golf

Διαβάστε περισσότερα

auto7 662# (25 ΙΑΝ 19)

auto7 662# (25 ΙΑΝ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 662# (25 ΙΑΝ 19) 2 Δοκιμή VW Polo

Διαβάστε περισσότερα

auto7 631# (05 ΜΑΪ 18)

auto7 631# (05 ΜΑΪ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 631# (05 ΜΑΪ 18) 2 Δοκιμή Νέα BMW

Διαβάστε περισσότερα

auto7 636# (08 ΙΟΥΝ 18)

auto7 636# (08 ΙΟΥΝ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 636# (08 ΙΟΥΝ 18) 2 Δοκιμή Hyundai

Διαβάστε περισσότερα

auto7 590# (02 ΙΟΥΝ 17)

auto7 590# (02 ΙΟΥΝ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 590# (02 ΙΟΥΝ 17) 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 581# (24 ΜΑΡ 17)

auto7 581# (24 ΜΑΡ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 581# (24 ΜΑΡ 17) 2 Δοκιμή Ford

Διαβάστε περισσότερα

auto7 668# (08 ΜΑΡ 19)

auto7 668# (08 ΜΑΡ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 668# (08 ΜΑΡ 19) 2 Δοκιμή Ford Focus

Διαβάστε περισσότερα

auto7 609# (10 ΝΟΕ 17)

auto7 609# (10 ΝΟΕ 17) το θέμα της εβδομάδας_από τον Πάνο Φιλιππακόπουλο Ένα χαρακτηριστικό δείγμα του παραλογισμού στον οποίο οδηγεί η λαϊκίστικη πίεση πολλών ευρωπαίων πολιτικών με μηδενική γνώση της τεχνολογίας προς την αυτοκινητοβιομηχανία

Διαβάστε περισσότερα

auto7 657# (07 ΔΕΚ 18)

auto7 657# (07 ΔΕΚ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 657# (07 ΔΕΚ 18) 3 Δοκιμή Mercedes

Διαβάστε περισσότερα

auto7 574# (03 ΦΕΒ 17)

auto7 574# (03 ΦΕΒ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 574# (03 ΦΕΒ 17) 2 Δοκιμή Citroen

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Οι παλιότεροι θα θυμούνται τις ευκαιρίες που χάθηκαν -κυρίως λόγω ιδεολογικών αγκυλώσεων- για να μπει η Ελλάδα στο χάρτη (564//04 ΝΟΕ 16)

auto7 Οι παλιότεροι θα θυμούνται τις ευκαιρίες που χάθηκαν -κυρίως λόγω ιδεολογικών αγκυλώσεων- για να μπει η Ελλάδα στο χάρτη (564//04 ΝΟΕ 16) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

auto7 671# (29 ΜΑΡ 19)

auto7 671# (29 ΜΑΡ 19) το θέμα της εβδομάδας_από τον Πάνο Φιλιππακόπουλο Τα δύο δυστυχήματα του Boeing 737 Max με τους δεκάδες νεκρούς πρέπει να λειτουργήσουν ως δυνατή καμπάνα για όσους πιστεύουν ότι είναι δυνατόν να μετακινούμαστε

Διαβάστε περισσότερα

auto7 591# (09 ΙΟΥΝ 17)

auto7 591# (09 ΙΟΥΝ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 591# (09 ΙΟΥΝ 17) 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 601# (15 ΣΕΠΤ 17)

auto7 601# (15 ΣΕΠΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 601# (15 ΣΕΠΤ 17) 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 620# (09 ΦΕΒ 18)

auto7 620# (09 ΦΕΒ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 620# (09 ΦΕΒ 18) 2 Δοκιμή Νέο VW

Διαβάστε περισσότερα

auto7 577# (24 ΦΕΒ 17)

auto7 577# (24 ΦΕΒ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 577# (24 ΦΕΒ 17) 2 Δοκιμή Peugeot

Διαβάστε περισσότερα

auto7 670# (22 ΜΑΡ 19)

auto7 670# (22 ΜΑΡ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 670# (22 ΜΑΡ 19) 2 Δοκιμή Citroen

Διαβάστε περισσότερα

auto7 673# (12 ΑΠΡ 19)

auto7 673# (12 ΑΠΡ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 673# (12 ΑΠΡ 19) 2 Δοκιμή Peugeot

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Δεν είναι αυτοκινητικό, αλλά κολλάει παντού, σε οποιαδήποτε πτυχή της ελληνικής πραγματικότητας. Πέρσι διώξαμε ως (542//06 ΜΑΪ 16)

auto7 Δεν είναι αυτοκινητικό, αλλά κολλάει παντού, σε οποιαδήποτε πτυχή της ελληνικής πραγματικότητας. Πέρσι διώξαμε ως (542//06 ΜΑΪ 16) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

auto7 580# (17 ΜΑΡ 17)

auto7 580# (17 ΜΑΡ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 580# (17 ΜΑΡ 17) 2 Δοκιμή Peugeot

Διαβάστε περισσότερα

auto7 583# (07 ΑΠΡ 17)

auto7 583# (07 ΑΠΡ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 583# (07 ΑΠΡ 17) 2 Δοκιμή Ford

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Ίσως κάποιοι να μη βλέπουν με καλό μάτι τους αυτοματισμούς που όλο και περισσότερο ενσωματώνονται στα ηλεκτρονικά (530//05 ΦΕΒ 16)

auto7 Ίσως κάποιοι να μη βλέπουν με καλό μάτι τους αυτοματισμούς που όλο και περισσότερο ενσωματώνονται στα ηλεκτρονικά (530//05 ΦΕΒ 16) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 640# (06 ΙΟΥΛ 18)

auto7 640# (06 ΙΟΥΛ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 640# (06 ΙΟΥΛ 18) 3 Δοκιμή Dacia

Διαβάστε περισσότερα

auto7 614# (15 ΔΕΚ 17)

auto7 614# (15 ΔΕΚ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 614# (15 ΔΕΚ 17) 3 Παρουσίαση

Διαβάστε περισσότερα

auto7 630# (27 ΑΠΡ 18)

auto7 630# (27 ΑΠΡ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 630# (27 ΑΠΡ 18) 2 Δοκιμή Citroen

Διαβάστε περισσότερα

auto7 663# (01 ΦΕΒ 19)

auto7 663# (01 ΦΕΒ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 663# (01 ΦΕΒ 19) 2 Δοκιμή Peugeot

Διαβάστε περισσότερα

auto7 588# (19 ΜΑΪ 17)

auto7 588# (19 ΜΑΪ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 588# (19 ΜΑΪ 17) 2 Δοκιμή Renault

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Βασικό στοιχείο πολιτισμού για μία κοινωνία, είναι η προστασία που προσφέρει στα πιο ευπαθή μέλη της, όπως αυτά που (548//17 ΙΟΥΝ 16)

auto7 Βασικό στοιχείο πολιτισμού για μία κοινωνία, είναι η προστασία που προσφέρει στα πιο ευπαθή μέλη της, όπως αυτά που (548//17 ΙΟΥΝ 16) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα