emachines Σειρά D725/D525 Γρήγορος οδηγός

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "emachines Σειρά D725/D525 Γρήγορος οδηγός"

Transcript

1 emachines Σειρά D725/D525 Γρήγορος οδηγός

2 Copyright Acer Incorporated. Με την επιφύλαξη κάθε νόµιµου δικαιώµατος. emachines Σειρά Γρήγορος οδηγός D725/D525 Αρχική Έκδοση: 02/2009 Η εταιρεία δεν προβαίνει σε δηλώσεις ή εγγυήσεις, είτε ρητές είτε σιωπηρές, σχετικά µε τα περιεχόµενα του παρόντος και συγκεκριµένα αποποιείται των σιωπηρών εγγυήσεων εµπορευσιµότητας ή καταλληλότητας για συγκεκριµένο σκοπό. Αν και δόθηκε ιδιαίτερη προσοχή ώστε να διασφαλιστεί η ακρίβεια, η παρούσα εταιρεία δεν θα φέρει καµία απολύτως ευθύνη για τυχόν λάθη (που περιλαµβάνουν αλλά δεν περιορίζονται σε τυπογραφικά ή πραγµατολογικά λάθη, κ.λ.π.) που θα περιλαµβάνονται στην παρούσα έκδοση. Μπορεί περιοδικά να γίνονται αλλαγές στις πληροφορίες σε αυτήν την έκδοση δίχως την υποχρέωση να ειδοποιηθεί οποιοδήποτε πρόσωπο για αυτές τις αναθεωρήσεις ή αλλαγές. Τέτοιου είδους αλλαγές θα ενσωµατώνονται σε νέες εκδόσεις αυτού του εγχειριδίου ή συµπληρωµατικών εγγράφων και εκδόσεων. Η εταιρία δεν δίνει εγγυήσεις, είτε εκφραζόµενες είτε υπαινισσόµενες, σχετικά µε τα περιεχόµενα του παρόντος και αποκηρύσσεται ρητώς τις υπαινισσόµενες εγγυήσεις εµπορευσιµότητας ή καταλληλότητας για ένα συγκεκριµένο σκοπό. Καταγράψτε τον αριθµό µοντέλου, το σειριακό αριθµό, την ηµεροµηνία αγοράς, και το µέρος αγοράς στο χώρο που παρέχεται παρακάτω. Ο σειριακός αριθµός και ο αριθµός µοντέλου αναγράφονται στην ετικέτα που είναι κολληµένη στον υπολογιστή σας. Όλη η αλληλογραφία που αφορά τη µονάδα σας θα πρέπει να περιλαµβάνει το σειριακό αριθµό, τον αριθµό µοντέλου, και τις πληροφορίες αγοράς. εν επιτρέπεται η αναπαραγωγή κάποιου µέρους της παρούσας έκδοσης, η αποθήκευσή του σε σύστηµα ανάκτησης, ή η µετάδοση, µε οποιαδήποτε µορφή ή µέσο, ηλεκτρονικά, µηχανικά, µέσω φωτοαντιγράφου, καταγραφής, ή άλλο τρόπο, χωρίς την προηγούµενη έγγραφη άδεια της Acer Incorporated. Φορητό PC emachines Σειρά D725/D525 Αριθµός Μοντέλου: Σειριακός Αριθµός: Ηµεροµηνία Αγοράς: Τόπος Αγοράς: Το emachines και το λογότυπο emachines είναι κατοχυρωµένα εµπορικά σήµατα της Acer Incorporated. Ονόµατα προϊόντων ή εµπορικά σήµατα άλλων εταιριών χρησιµοποιούνται στο παρόν µόνο για λόγους προσδιορισµού και ανήκουν στις αντίστοιχες εταιρίες τους.

3 3 Όλα µε τη σειρά τους Θα επιθυµούσαµε να σας ευχαριστήσουµε που επιλέξατε το φορητό υπολογιστή της emachines µε σκοπό την αντιµετώπιση των αναγκών σας για φορητό υπολογιστή. Οι οδηγοί σας Για να σας βοηθήσουµε στη χρήση του φορητού υπολογιστή της emachines, έχουµε σχεδιάσει ένα σετ εγχειριδίων χρήσης: Πρώτα απ όλα, η αφίσα Μόνο για αρχάριους... σας βοηθάει να ξεκινήσετε τη ρύθµιση του υπολογιστή σας. Το έντυπο Γενικός Οδηγός Χρήσης Σειράς emachines περιέχει χρήσιµες πληροφορίες που ισχύουν για όλα τα µοντέλα της σειράς προϊόντων emachines. Καλύπτει βασικά θέµατα όπως Recovery Management της emachines, χρήση πληκτρολογίου, Ήχος, κ.λ.π. Παρακαλούµε σηµειώστε ότι λόγω της φύσης του, ο Γενικός Οδηγός Χρήσης καθώς και ο emachinessystem User Guide που αναγράφεται πιο κάτω, αναφέρονται περιστασιακά σε λειτουργίες ή δυνατότητες που αφορούν ορισµένα µόνο µοντέλα της σειράς, αλλά όχι αναγκαία το µοντέλο που προµηθευτήκατε. Αυτές οι περιπτώσεις σηµειώνονται στο κείµενο µε τη φράση "ορισµένα µοντέλα µόνο". Ο Γρήγορος οδηγός παρουσιάζει τις βασικές δυνατότητες και λειτουργίες του νέου σας υπολογιστή. Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά τον τρόπο µε τον οποίο ο υπολογιστής µπορεί να σας βοηθήσει να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας, ανατρέξτε στον emachinessystem User Guide. Ο οδηγός αυτός περιλαµβάνει λεπτοµερείς πληροφορίες σχετικά µε θέµατα όπως τα βοηθητικά προγράµµατα του συστήµατος, την επαναφορά δεδοµένων, τις επιλογές επέκτασης και την αντιµετώπιση προβληµάτων. Επιπλέον, περιλαµβάνει πληροφορίες σχετικά µε την εγγύηση καλής λειτουργίας και τους γενικούς κανονισµούς όπως και τις προειδοποιήσεις ασφάλειας για το φορητό υπολογιστή. ιατίθεται σε µορφή Portable Document Format (PDF) και έχει προ-εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας. Ακολουθήστε τα επόµενα βήµατα για την πρόσβαση σε αυτόν. 1 Κάντε κλικ στο κουµπί Έναρξη, στην επιλογή Όλα τα προγράµµατα, και στην εντολή emachinessystem. 2 Κάντε κλικ στην επιλογή emachinessystem User Guide. Σηµείωση: Για να δείτε το αρχείο πρέπει να είναι εγκαταστηµένο το πρόγραµµα Adobe Acrobat Reader. Αν δεν είναι εγκατεστηµένο το Adobe Acrobat Reader στον υπολογιστή σας, η επιλογή του emachinessystem User Guide θα εκτελέσει πρώτα το πρόγραµµα εγκατάστασης του Acrobat Reader. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να ολοκληρώσετε την εγκατάσταση. Για οδηγίες σχετικά µε το πώς να χρησιµοποιήσετε το πρόγραµµα Adobe Acrobat Reader, προσπελάστε το µενού Βοήθεια και Υποστήριξη.

4 4 Μια ξενάγηση του φορητού υπολογιστή emachines Μετά από την εγκατάσταση του υπολογιστή όπως απεικονίζεται στην αφίσα Μόνο για αρχάριους..., θα σας περιγράψουµε τα διάφορα µέρη του νέου σας φορητού υπολογιστή emachines. Κάτοψη 1 Ενσωµατωµένη κάµερα διαδικτύου Κάµερα Web για επικοινωνία βίντεο (ορισµένα µοντέλα µόνο).

5 5 2 Οθόνη απεικόνισης Αποκαλούµενη επίσης Οθόνη Υγρών Κρυστάλλων (Liquid-Crystal Display; LCD), απεικονίζει την έξοδο του υπολογιστή. 3 Εναλλαγή Επιφάνειας Αφής Κουµπί τροφοδοσίας Κουµπί/ενδεικτική λυχνία ασύρµατο LAN επικοινωνίας Ενεργοποιεί και απενεργοποιεί την εσωτερική επιφάνεια αφής. Ενεργοποιεί και απενεργοποιεί τον υπολογιστή. Ενεργοποιεί/απενεργοποιεί την ασύρµατο LAN λειτουργία. ηλώνει την κατάσταση της επικοινωνίας ασύρµατο LAN. 4 Ηχεία Τα ηχεία αριστερά και δεξιά παρέχουν στερεοφωνικό ήχο. 5 Πληκτρολόγιο Χρησιµοποιείται για την καταχώρηση δεδοµένων στον υπολογιστή. 6 Ταµπλέτα αφής Συσκευή κατάδειξης ευαίσθητη στην αφή που λειτουργεί ως ποντίκι υπολογιστή. 7 Κουµπιά κλικ (αριστερό και δεξιό) Το κουµπιά, αριστερό και δεξιό, λειτουργούν σαν τα κουµπιά, αριστερό και δεξιό, του ποντικιού. 8 Στήριγµα παλάµης Άνετος χώρος στήριξης των χεριών κατά τη χρήση του υπολογιστή. 9 HDD ηλώνει πότε είναι ενεργοποιηµένη η µονάδα του σκληρού δίσκου. Num Lock Ανάβει όταν ενεργοποιηθεί το Num Lock. Caps Lock Ανάβει όταν ενεργοποιηθεί το Caps Lock. Πλήκτρα συντόµευσης Ο υπολογιστής χρησιµοποιεί πλήκτρα συντόµευσης ή συνδυασµούς πλήκτρων για πρόσβαση στα περισσότερα από τα στοιχεία ελέγχου του υπολογιστή όπως η φωτεινότητα οθόνης, η ένταση ήχου. Για να ενεργοποιήσετε τα πλήκτρα συντόµευσης, πατήστε και κρατήστε πατηµένο το πλήκτρο <Fn> πριν πατήσετε το άλλο πλήκτρο του συνδυασµού πλήκτρων συντόµευσης. Πλήκτρο συντόµευσης <Fn> + <F4> <Fn> + <F5> Εικονίδιο Λειτουργία Περιγραφή Κατάσταση αναµονής Εναλλαγή οθόνης Βάζει τον υπολογιστή σε κατάσταση αναµονής η αδρανοποίησης (Sleep). Μεταγωγή της εξόδου οθόνης µεταξύ οθόνης απεικόνισης, εξωτερικού µόνιτορ (εάν υπάρχει) ή και των δύο.

6 6 Πλήκτρο συντόµευσης Εικονίδιο Λειτουργία Περιγραφή <Fn> + <F6> Κενή οθόνη Απενεργοποιεί τον οπίσθιο φωτισµό της οθόνης απεικόνισης για εξοικονόµηση ενέργειας. Πατήστε οποιοδήποτε πλήκτρο για να επιστρέψετε. <Fn> + <F8> Εναλλαγή ηχείων Ενεργοποιεί και απενεργοποιεί τα ηχεία. <Fn> + < > Αύξηση έντασης Αυξάνει την ένταση του ήχου. <Fn> + < > Μείωση έντασης Μειώνει την ένταση του ήχου. <Fn> + < > Αύξηση Φωτεινότητας <Fn> + < > Μείωση Φωτεινότητας Αυξάνει τη φωτεινότητα της οθόνης. Μειώνει τη φωτεινότητα της οθόνης. Πρόσοψη µε το καπάκι κλειστό 1 Ισχύς 1 ηλώνει την κατάσταση τροφοδοσίας του υπολογιστή. Μπαταρία 1 2 Αναγνώστης καρτών 5-σε-1 ηλώνει την κατάσταση της µπαταρίας του υπολογιστή. 1. Φόρτιση: η ενδεικτική λυχνία κατά τη φόρτιση της µπαταρίας µετατρέπεται σε πορτοκαλί. 2. Πλήρως φορτισµένη: η ενδεικτική λυχνία µετατρέπεται σε πράσινο όταν βρίσκεται σε λειτουργία εναλλασσόµενου ρεύµατος (AC). έχεται Secure Digital (SD), MultiMediaCard (MMC), Memory Stick (MS), Memory Stick PRO (MS PRO), και xd-picture Card (xd). Σηµείωση: Πιέστε για αφαίρεση/τοποθέτηση της κάρτας. υνατότητα λειτουργίας µόνο µίας κάρτας κάθε φορά. 1. Οι ενδεικτικές λυχνίες της πρόσοψης είναι ορατές ακόµη και όταν το καπάκι του υπολογιστή είναι τελείως κλειστό.

7 7 Πίσω πλευρά # Στοιχείο Περιγραφή 1 Θυρίδες εξαερισµού ιατηρούν τον υπολογιστή σε χαµηλή θερµοκρασία, ακόµη και ύστερα από παρατεταµένη χρήση. Αριστερή πλευρά 1 Τζακ εισόδου συνεχούς ρεύµατος (DC) 2 Θύρα εξωτερικής οθόνης απεικόνισης (VGA) Συνδέεται σε προσαρµογέα εναλλασσόµενου ρεύµατος (AC). Συνδέεται σε συσκευή απεικόνισης (π.χ. εξωτερικό µόνιτορ, προβολέα LCD). 3 Θύρα Ethernet (RJ-45) Συνδέεται σε δίκτυο Ethernet 10/ Θύρα USB 2.0 Συνδέονται σε συσκευές USB 2.0 (π.χ. ποντίκι USB, κάµερα USB). 5 Βύσµα (τζακ) µικροφώνου έχεται εισόδους από εξωτερικό µικρόφωνο. Βύσµα (τζακ) ακουστικών/ηχείου/ γραµµής εξόδου Συνδέεται σε συσκευές µε γραµµή εξόδου ακουστικού σήµατος (π.χ. ηχεία, ακουστικά).

8 8 εξιά πλευρά 1 Μονάδα οπτικού δίσκου 2 Φωτεινός ενδείκτης πρόσβασης οπτικού δίσκου 3 Κουµπί εκτίναξης της µονάδας οπτικού δίσκου 4 Οπή έκτακτης εκτίναξης 5 Υποδοχή λουκέτου τύπου Kensington Εσωτερική µονάδα οπτικού δίσκου, δέχεται CD ή DVD. Ανάβει κατά την ενεργοποίηση της µονάδας οπτικού δίσκου. Χρησιµοποιείται για την εκτίναξη του συρταριού της µονάδας οπτικού δίσκου από τη µονάδα. Εκτίναξη του συρταριού της µονάδας οπτικού δίσκου όταν ο υπολογιστής είναι απενεργοποιηµένος. Σηµείωση: Τοποθετήστε ένα µεταλλικό συνδετήρα µέσα στην οπή έκτακτης εκτίναξης για εκτίναξη του συρταριού της µονάδας οπτικού δίσκου όταν ο υπολογιστής είναι απενεργοποιηµένος. Συνδέεται σε λουκέτο ασφαλείας υπολογιστή συµβατό µε Kensington. Σηµείωση: Τυλίξτε το καλώδιο της κλειδαριάς ασφαλείας γύρω από ένα αµετακίνητο αντικείµενο όπως ένα τραπέζι ή το χερούλι ενός κλειδωµένου συρταριού. Εισάγετε την κλειδαριά στην εγκοπή και γυρίστε το κλειδί για να ασφαλίσετε την κλειδαριά. ιατίθενται επίσης µερικά µοντέλα χωρίς κλειδί.

9 9 Άποψη βάσεως 1 Φατνίο µπαταρίας Περιέχει τη συστοιχία µπαταριών του υπολογιστή. 2 Μάνδαλο απασφάλισης της µπαταρίας Απασφαλίζει τη µπαταρία για αφαίρεση. 3 Λουκέτο µπαταρίας Ασφαλίζει τη µπαταρία στη θέση της. 4 Φατνίο σκληρού δίσκου Περιέχει το σκληρό δίσκο του υπολογιστή (ασφαλίζεται µε βίδες). 5 ιαµέρισµα µνήµης Περιέχει την κύρια µνήµη του υπολογιστή. 6 Θυρίδες εξαερισµού και ανεµιστήρας ψύξης ιατηρούν τον υπολογιστή σε χαµηλή θερµοκρασία, ακόµη και ύστερα από παρατεταµένη χρήση. Σηµείωση: Μην καλύπτετε ή παρεµποδίζετε το άνοιγµα του ανεµιστήρα.

10 10 Προδιαγραφές Λειτουργικό σύστηµα Γνήσια Windows Vista Πλατφόρµα Επεξεργαστής Intel Pentium Mobile* Μνήµη συστήµατος Επεξεργαστής Intel Celeron Mobile* Σύνολο τσιπ κινητής τεχνολογίας Intel GL40 Express IEEE b/g Υποστήριξη δύο καναλιών Μνήµη DDR2 στα 667 MHz έως και 2 GB, αναβαθµίσιµη στα 4 GB µε δύο µονάδες sodimm Οθόνη 14" HD 1366 x 768 Αναλογία οθόνης 16:9 Γραφικά Σύνολο τσιπ κινητής τεχνολογίας Intel GL40 Express Υποσύστηµα αποθήκευσης Σκληρός δίσκος 2,5" Μονάδα DVD-Super µε πολλαπλή διπλή διαστρωµάτωση Αναγνώστης καρτών 5-σε-1 Ήχος ύο ενσωµατωµένα στερεοφωνικά ηχεία Ακουστική υποστήριξη υψηλής ευκρίνειας Συµβατό µε MS-Sound Επικοινωνία Ενσωµατωµένη κάµερα διαδικτύου* WLAN: IEEE b/g LAN: Ταχύ Ethernet, έτοιµη για Wake-on-LAN ιαστάσεις 337 (Π) x 227 (Β) x 26/39,9 (Υ) mm (13,3 x 8,9 x 1,0/1,6 ίντσες) Έλεγχος απορρήτου Υποσύστηµα τροφοδοσίας βάρους 2,4 kg (5,29 lbs.) µε συστοιχία 6 µπαταριών ιόντων Λιθίου Κωδικοί χρήστη για χρήστη BIOS, επόπτη, και HDD Υποδοχή λουκέτου τύπου Kensington ACPI ,8 W 4400 mah Προσαρµογέας ρεύµατος 3 ακίδων 65 W AC ENERGY STAR 4.0*

11 11 Ειδικά πλήκτρα και χειριστήρια ιεπαφή Εισόδου/Εξόδου Πληκτρολόγιο 86/87/91 πλήκτρων Συσκευή κατάδειξης πινακίδας αφής Θύρα USB 2.0 Θύρα εξωτερικής οθόνης απεικόνισης (VGA) Βύσµα (τζακ) ακουστικών/ηχείου/γραµµής εξόδου Βύσµα (τζακ) µικροφώνου Θύρα Ethernet (RJ-45) Βύσµα (τζακ) εισόδου για πρασαρµογέα ρεύµατος AC Περιβάλλον Θερµοκρασία: Λειτουργίας: 5 C έως 35 C Μη λειτουργίας: -20 C έως 65 C Υγρασία (µη συµπυκνούµενη): Λειτουργίας: 20% έως 80% Μη λειτουργίας: 20% έως 80% Σηµείωση: * Oρισµένα µοντέλα µόνο. Σηµείωση: Οι ανωτέρω προδιαγραφές παρατίθενται για λόγους παραποµπής µόνο. Η ακριβής σύνθεση του PC εξαρτάται από το µοντέλο που αγοράσατε.

emachines Σειρά D720/D520 Γρήγορος οδηγός

emachines Σειρά D720/D520 Γρήγορος οδηγός emachines Σειρά D720/D520 Γρήγορος οδηγός Copyright 2008. Acer Incorporated. Με την επιφύλαξη κάθε νόµιµου δικαιώµατος. emachines Σειρά Γρήγορος οδηγός D720/D520 Αρχική Έκδοση: 08/2008 Η εταιρεία δεν προβαίνει

Διαβάστε περισσότερα

emachines Σειρά E720/E520 Γρήγορος οδηγός

emachines Σειρά E720/E520 Γρήγορος οδηγός emachines Σειρά E720/E520 Γρήγορος οδηγός Copyright 2008. Acer Incorporated. Με την επιφύλαξη κάθε νόµιµου δικαιώµατος. emachines Σειρά Γρήγορος οδηγός E720/E520 Αρχική Έκδοση: 08/2008 Η εταιρεία δεν προβαίνει

Διαβάστε περισσότερα

emachines Σειρά G720/G520 Γρήγορος οδηγός

emachines Σειρά G720/G520 Γρήγορος οδηγός emachines Σειρά G720/G520 Γρήγορος οδηγός Copyright 2008. Acer Incorporated. Με την επιφύλαξη κάθε νόµιµου δικαιώµατος. emachines Σειρά Γρήγορος οδηγός G720/G520 Αρχική Έκδοση: 08/2008 Η εταιρεία δεν προβαίνει

Διαβάστε περισσότερα

emachines Σειρά E625 Γρήγορος οδηγός

emachines Σειρά E625 Γρήγορος οδηγός emachines Σειρά E625 Γρήγορος οδηγός Copyright 2009. Acer Incorporated. Με την επιφύλαξη κάθε νόµιµου δικαιώµατος. emachines Σειρά Γρήγορος οδηγός E625 Αρχική Έκδοση: 02/2009 Η εταιρεία δεν προβαίνει σε

Διαβάστε περισσότερα

Aspire Σειρά 5730Z/5730/5330. Γρήγορος οδηγός

Aspire Σειρά 5730Z/5730/5330. Γρήγορος οδηγός Aspire Σειρά 5730Z/5730/5330 Γρήγορος οδηγός Copyright 2008. Acer Incorporated. Με την επιφύλαξη κάθε νόµιµου δικαιώµατος. Aspire Σειρά Γρήγορος οδηγός 5730Z/5730/5330 Αρχική Έκδοση: 07/2008 Μπορεί περιοδικά

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση του φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης

Παρουσίαση του φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης Παρουσίαση του φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονοµασίες Microsoft και Windows είναι σήµατα κατατεθέντα της εταιρείας Microsoft Corporation

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση του φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης

Παρουσίαση του φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης Παρουσίαση του φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Bluetooth είναι εµπορικό σήµα που ανήκει στον κάτοχο αυτού και χρησιµοποιείται από τη

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση του φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης

Παρουσίαση του φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης Παρουσίαση του φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονοµασίες Microsoft και Windows είναι σήµατα κατατεθέντα της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α.

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση φορητού υπολογιστή

Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι επωνυµίες Microsoft και Windows είναι εµπορικά σήµατα κατατεθέντα της εταιρίας Microsoft Corporation

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση φορητού υπολογιστή

Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι επωνυµίες Microsoft και Windows είναι εµπορικά σήµατα κατατεθέντα της εταιρίας Microsoft Corporation

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης

Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Bluetooth είναι εµπορικό σήµα που ανήκει στον κάτοχο αυτής και χρησιµοποιείται από τη Hewlett-Packard

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση φορητού υπολογιστή

Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι επωνυµίες Microsoft και Windows είναι εµπορικά σήµατα κατατεθέντα της εταιρίας Microsoft Corporation

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση φορητού υπολογιστή

Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι επωνυµίες Microsoft και Windows είναι εµπορικά σήµατα κατατεθέντα της εταιρίας Microsoft Corporation

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση του φορητού υπολογιστή

Παρουσίαση του φορητού υπολογιστή Παρουσίαση του φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι επωνυµίες Microsoft και Windows είναι εµπορικά σήµατα κατατεθέντα της εταιρίας Microsoft Corporation

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση του φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης

Παρουσίαση του φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης Παρουσίαση του φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονοµασίες Microsoft και Windows είναι εµπορικά σήµατα της εταιρίας Microsoft Corporation. Η ονοµασία

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης

Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονομασίες Microsoft και Windows είναι σήματα κατατεθέντα της εταιρίας Microsoft Corporation στις

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση του φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης

Παρουσίαση του φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης Παρουσίαση του φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Bluetooth είναι εµπορικό σήµα που ανήκει στον κάτοχο αυτού και χρησιµοποιείται από τη

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης

Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονοµασίες Microsoft και Windows είναι σήµατα κατατεθέντα της Microsoft Corporation στις ΗΠΑ. Η ονοµασία

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης

Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι επωνυµίες Microsoft και Windows είναι εµπορικά σήµατα κατατεθέντα της εταιρίας Microsoft Corporation

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση του φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης

Παρουσίαση του φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης Παρουσίαση του φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονοµασίες Microsoft και Windows είναι σήµατα κατατεθέντα της εταιρείας Microsoft Corporation

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης

Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονομασίες Microsoft και Windows είναι σήματα κατατεθέντα της εταιρίας Microsoft Corporation στις

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης

Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι επωνυµίες Microsoft και Windows είναι εµπορικά σήµατα κατατεθέντα της εταιρίας Microsoft Corporation

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση του φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης

Παρουσίαση του φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης Παρουσίαση του φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονοµασίες Microsoft και Windows είναι εµπορικά σήµατα κατατεθέντα της εταιρίας Microsoft Corporation

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση φορητού υπολογιστή

Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι επωνυµίες Microsoft και Windows είναι εµπορικά σήµατα κατατεθέντα της εταιρίας Microsoft Corporation

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης

Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονοµασίες Microsoft και Windows είναι εµπορικά σήµατα κατατεθέντα της εταιρίας Microsoft Corporation

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης

Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονομασίες Microsoft και Windows είναι εμπορικά σήματα κατατεθέντα της εταιρίας Microsoft Corporation

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης

Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης Copyright 2010 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονοµασίες Microsoft και Windows είναι εµπορικά σήµατα κατατεθέντα της εταιρείας Microsoft Corporation

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά Γρήγορος οδηγός

Σειρά Γρήγορος οδηγός Γρήγορος οδηγός Copyright 2009 Με την επιφύλαξη κάθε νόµιµου δικαιώµατος. Γρήγορος οδηγός σειράς Aspire one Αρχική Έκδοση: 04/2009 Φορητό PC σειράς Aspire one Αριθµός Μοντέλου: Σειριακός Αριθµός: Ηµεροµηνία

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση του φορητού υπολογιστή

Παρουσίαση του φορητού υπολογιστή Παρουσίαση του φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι επωνυµίες Microsoft και Windows είναι εµπορικά σήµατα κατατεθέντα της εταιρίας Microsoft Corporation

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης

Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Bluetooth είναι εµπορικό σήµα που ανήκει στον κάτοχο αυτού και χρησιµοποιείται από τη Hewlett-Packard

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης

Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονομασίες Microsoft και Windows είναι εμπορικά σήματα κατατεθέντα της εταιρίας Microsoft Corporation

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης

Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Bluetooth είναι εµπορικό σήµα που ανήκει στον κάτοχο αυτού και χρησιµοποιείται από τη Hewlett-Packard

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση φορητού υπολογιστή

Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι επωνυµίες Microsoft και Windows είναι εµπορικά σήµατα κατατεθέντα της εταιρίας Microsoft Corporation

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση φορητού υπολογιστή

Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Τα Microsoft και Windows είναι σήµατα κατατεθέντα Αµερικανικής προέλευσης της Microsoft Corporation.

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση φορητού υπολογιστή

Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονοµασίες Microsoft και Windows είναι εµπορικά σήµατα κατατεθέντα της εταιρίας Microsoft Corporation

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση του φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης

Παρουσίαση του φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης Παρουσίαση του φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονοµασίες Microsoft και Windows είναι σήµατα κατατεθέντα της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α.

Διαβάστε περισσότερα

Dell Latitude E5410/E5510

Dell Latitude E5410/E5510 Dell Latitude E5410/E5510 Πληροφορίες για την εγκατάσταση και τα χαρακτηριστικά Σχετικά με τις προειδοποιήσεις ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Η ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ επισημαίνει ενδεχόμενο κίνδυνο για βλάβη στον εξοπλισμό, τραυματισμό

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης

Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονομασίες Microsoft και Windows είναι σήματα κατατεθέντα της εταιρείας Microsoft Corporation στις

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης

Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονοµασίες Microsoft και Windows είναι σήµατα κατατεθέντα της εταιρίας Microsoft Corporation στις

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση του φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης

Παρουσίαση του φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης Παρουσίαση του φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονοµασίες Microsoft και Windows είναι σήµατα κατατεθέντα της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α.

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφορίες για τις προειδοποιήσεις. Dell Latitude E5400 και E5500 Πληροφορίες για την εγκατάσταση και τα χαρακτηριστικά

Πληροφορίες για τις προειδοποιήσεις. Dell Latitude E5400 και E5500 Πληροφορίες για την εγκατάσταση και τα χαρακτηριστικά Πληροφορίες για τις προειδοποιήσεις ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Η ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ επισημαίνει ενδεχόμενο κίνδυνο βλάβης στον εξοπλισμό, τραυματισμού ή θανάτου. Dell Latitude E5400 και E5500 Πληροφορίες για την εγκατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης

Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Bluetooth είναι εμπορικό σήμα που ανήκει στον κάτοχο αυτού και χρησιμοποιείται από την Hewlett-Packard

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης

Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι επωνυμίες Microsoft και Windows είναι εμπορικά σήματα κατατεθέντα της εταιρίας Microsoft Corporation

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση του φορητού υπολογιστή

Παρουσίαση του φορητού υπολογιστή Παρουσίαση του φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι επωνυµίες Microsoft και Windows είναι εµπορικά σήµατα της εταιρίας Microsoft Corporation. Η επωνυµία

Διαβάστε περισσότερα

emachines Σειρά E620 Γρήγορος οδηγός

emachines Σειρά E620 Γρήγορος οδηγός emachines Σειρά E620 Γρήγορος οδηγός Copyright 2008. Acer Incorporated. Με την επιφύλαξη κάθε νόµιµου δικαιώµατος. emachines Σειρά Γρήγορος οδηγός E620 Αρχική Έκδοση: 08/2008 Η εταιρεία δεν προβαίνει σε

Διαβάστε περισσότερα

Το καθημερινό μου VAIO

Το καθημερινό μου VAIO Το καθημερινό μου VAIO www.sony-europe.com 1 Τεχνικά Χαρακτηριστικά Λειτουργικό σύστημα Λειτουργικό σύστημα Αυθεντικά Windows 7 Home Premium με Service Pack 1 64bit Αρχιτεκτονική Σετ ολοκληρωμένων Intel

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης

Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι επωνυμίες Microsoft και Windows είναι εμπορικά σήματα κατατεθέντα της εταιρίας Microsoft Corporation

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης

Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονοµασίες Microsoft και Windows είναι σήµατα κατατεθέντα της εταιρίας Microsoft Corporation στις

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης

Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Bluetooth είναι εµπορικό σήµα που ανήκει στον κάτοχο αυτού και χρησιµοποιείται από τη Hewlett-Packard

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης

Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης Παρουσίαση φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Bluetooth είναι εμπορικό σήμα που ανήκει στον κάτοχο αυτού και χρησιμοποιείται από την Hewlett-Packard

Διαβάστε περισσότερα

Κομψός φορητός υπολογιστής σε ασημί χρώμα, για γρήγορα πολυμέσα. Επίσημη τοποθεσία VAIO για την Ευρώπη http://www.vaiopro.eu/

Κομψός φορητός υπολογιστής σε ασημί χρώμα, για γρήγορα πολυμέσα. Επίσημη τοποθεσία VAIO για την Ευρώπη http://www.vaiopro.eu/ VGN-NR3Z/S Απλά, σπορ και έξυπνα Κομψός φορητός υπολογιστής σε ασημί χρώμα, για γρήγορα πολυμέσα Επίσημη τοποθεσία VAIO για την Ευρώπη http://www.vaio.eu/ Επίσημη τοποθεσία VAIO για την Ευρώπη http://www.vaiopro.eu/

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Msystems Ltd. Inspiron 24. Σειρά Όψεις. Προδιαγραφές

Msystems Ltd. Inspiron 24.  Σειρά Όψεις. Προδιαγραφές Copyright 2015 Dell Inc. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Το προϊόν προστατεύεται από τη νομοθεσία των ΗΠΑ και τη διεθνή νομοθεσία για τα πνευματικά δικαιώματα και την πνευματική ιδιοκτησία. Η ονομασία

Διαβάστε περισσότερα

Msystems Ltd. Inspiron 14. Σειρά Όψεις. Προδιαγραφές

Msystems Ltd. Inspiron 14.  Σειρά Όψεις. Προδιαγραφές Copyright 2014 Dell Inc. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Το προϊόν προστατεύεται από τη νομοθεσία των ΗΠΑ και τη διεθνή νομοθεσία για τα πνευματικά δικαιώματα και την πνευματική ιδιοκτησία. Η ονομασία

Διαβάστε περισσότερα

Φορητός σταθμός εργασίας Dell Precision M4500

Φορητός σταθμός εργασίας Dell Precision M4500 Φορητός σταθμός εργασίας Dell Precision M4500 Σχετικά με τις προειδοποιήσεις Πληροφορίες για την εγκατάσταση και τα χαρακτηριστικά Μπροστινή όψη 26 25 27 24 28 23 29 31 30 22 21 1 2 3 4 20 19 5 6 18 7

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Το καθημερινό μου VAIO

Το καθημερινό μου VAIO Το καθημερινό μου VAIO www.sony-europe.com 1 Τεχνικά Χαρακτηριστικά Λειτουργικό σύστημα Λειτουργικό σύστημα Αυθεντικά Windows 7 Home Premium με Service Pack 1 64bit Αρχιτεκτονική Σετ ολοκληρωμένων Intel

Διαβάστε περισσότερα

Inspiron 15. Σειρά Όψεις. Προδιαγραφές

Inspiron 15. Σειρά Όψεις. Προδιαγραφές Inspiron 15 Σειρά 3000 Πνευματικά δικαιώματα 2014 Dell Inc. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Το προϊόν προστατεύεται από τη νομοθεσία των ΗΠΑ και τη διεθνή νομοθεσία για τα πνευματικά δικαιώματα

Διαβάστε περισσότερα

Msystems Ltd. Inspiron 15. Σειρά Όψεις. Προδιαγραφές

Msystems Ltd. Inspiron 15.  Σειρά Όψεις. Προδιαγραφές Inspiron 15 Σειρά 3000 Όψεις Copyright 2015 Dell Inc. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Το προϊόν προστατεύεται από τη νομοθεσία των ΗΠΑ και τη διεθνή νομοθεσία για τα πνευματικά δικαιώματα και την πνευματική

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωµένες Πολιτείες. Οι

Διαβάστε περισσότερα

TouchPad και πληκτρολόγιο

TouchPad και πληκτρολόγιο TouchPad και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Dell Vostro 1310/1510/1710/2510 Πληροφορίες για την εγκατάσταση και τα χαρακτηριστικά

Dell Vostro 1310/1510/1710/2510 Πληροφορίες για την εγκατάσταση και τα χαρακτηριστικά A ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Η ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ υποδηλώνει δυνητική υλική ζημιά, σωματική βλάβη ή θάνατο. Dell Vostro 1310/1510/1710/2510 Πληροφορίες για την εγκατάσταση και τα χαρακτηριστικά Vostro 1310 1 2 3 4 5 6 13

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωµένες Πολιτείες. Οι

Διαβάστε περισσότερα

Εύκολος, βασικός, φορητός

Εύκολος, βασικός, φορητός Εύκολος, βασικός, φορητός www.sonyeurope.com 1 Τεχνικά Χαρακτηριστικά Λειτουργικό σύστημα Λειτουργικό σύστημα Αυθεντικά Windows 7 Home Premium (64bit) Αρχιτεκτονική Σετ ολοκληρωμένων Intel HM65 Express

Διαβάστε περισσότερα

Msystems Ltd. Inspiron 15. Σειρά Όψεις. Προδιαγραφές

Msystems Ltd. Inspiron 15.  Σειρά Όψεις. Προδιαγραφές Πνευματικά δικαιώματα 2014 Dell Inc. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Το προϊόν προστατεύεται από τη νομοθεσία των ΗΠΑ και τη διεθνή νομοθεσία για τα πνευματικά δικαιώματα και την πνευματική ιδιοκτησία.

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωµένες Πολιτείες. Οι

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης υπολογιστή HP ProBook

Οδηγός χρήσης υπολογιστή HP ProBook Οδηγός χρήσης υπολογιστή HP ProBook Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Bluetooth είναι εµπορικό σήµα που ανήκει στον κάτοχο αυτού και χρησιµοποιείται από τη Hewlett-Packard

Διαβάστε περισσότερα

Msystems Ltd. Inspiron Όψεις. Προδιαγραφές

Msystems Ltd. Inspiron Όψεις. Προδιαγραφές Inspiron 3650 Όψεις Copyright 2015 Dell Inc. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Το προϊόν προστατεύεται από τη νομοθεσία των ΗΠΑ και τη διεθνή νομοθεσία για τα πνευματικά δικαιώματα και την πνευματική ιδιοκτησία.

Διαβάστε περισσότερα

Το καθημερινό μου VAIO

Το καθημερινό μου VAIO Το καθημερινό μου VAIO www.sony-europe.com 1 Τεχνικά Χαρακτηριστικά Λειτουργικό σύστημα Λειτουργικό σύστημα Αυθεντικά Windows 7 Home Premium με Service Pack 1 64bit Αρχιτεκτονική Σετ ολοκληρωμένων AMD

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση του φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης

Παρουσίαση του φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης Παρουσίαση του φορητού υπολογιστή Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονοµασίες Microsoft και Windows είναι εµπορικά σήµατα κατατεθέντα της εταιρείας Microsoft Corporation

Διαβάστε περισσότερα

Κορυφαία απόδοση στην εργασία και το παιχνίδι

Κορυφαία απόδοση στην εργασία και το παιχνίδι Κορυφαία απόδοση στην εργασία και το παιχνίδι www.sonyeurope.com 1 Τεχνικά Χαρακτηριστικά Λειτουργικό Λειτουργικό σύστημα Αυθεντικά Windows 7 Professional (64bit) Αρχιτεκτονική Σετ ολοκληρωμένων Σετ ολοκληρωμένων

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονοµασίες Microsoft και Windows είναι εµπορικά σήµατα κατατεθέντα της εταιρίας Microsoft Corporation.

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονοµασίες Microsoft και Windows είναι σήµατα κατατεθέντα της εταιρείας Microsoft Corporation

Διαβάστε περισσότερα

Msystems Ltd. Inspiron 15. Σειρά Όψεις. Προδιαγραφές

Msystems Ltd. Inspiron 15.  Σειρά Όψεις. Προδιαγραφές Πνευματικά δικαιώματα 2015 Dell Inc. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Το προϊόν προστατεύεται από τη νομοθεσία των ΗΠΑ και τη διεθνή νομοθεσία για τα πνευματικά δικαιώματα και την πνευματική ιδιοκτησία.

Διαβάστε περισσότερα

Εύκολη χρήση του υπολογιστή

Εύκολη χρήση του υπολογιστή Εύκολη χρήση του υπολογιστή www.sony-europe.com 1 Τεχνικά Χαρακτηριστικά Λειτουργικό σύστημα Λειτουργικό σύστημα Αυθεντικά Windows 7 Home Premium (64-bit) Αρχιτεκτονική Σετ ολοκληρωμένων Σετ ολοκληρωμένων

Διαβάστε περισσότερα

Ένας κομψός σύντροφος για τη δουλειά ή το σπίτι που συνδυάζει ισχύ και προηγμένες δυνατότητες ασφάλειας

Ένας κομψός σύντροφος για τη δουλειά ή το σπίτι που συνδυάζει ισχύ και προηγμένες δυνατότητες ασφάλειας VGN-SR9VN Ο "κινητός" σας συνεργάτης Ένας κομψός σύντροφος για τη δουλειά ή το σπίτι που συνδυάζει ισχύ και προηγμένες δυνατότητες ασφάλειας Επίσημη τοποθεσία VAIO για την Ευρώπη http://www.vaio.eu/ Επίσημη

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης για υπολογιστή HP ProBook

Οδηγός χρήσης για υπολογιστή HP ProBook Οδηγός χρήσης για υπολογιστή HP ProBook Copyright 2010 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Bluetooth είναι εµπορικό σήµα που ανήκει στον κάτοχο αυτού και χρησιµοποιείται από την Hewlett-Packard

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωµένες Πολιτείες. Οι

Διαβάστε περισσότερα

TouchPad και πληκτρολόγιο

TouchPad και πληκτρολόγιο TouchPad και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωµένες Πολιτείες. Οι

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α.

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορο και πανίσχυρο εν κινήσει

Γρήγορο και πανίσχυρο εν κινήσει Γρήγορο και πανίσχυρο εν κινήσει www.sonyeurope.com 1 Τεχνικά Χαρακτηριστικά Λειτουργικό Λειτουργικό σύστημα Αυθεντικά Windows 7 Professional (64bit) Αρχιτεκτονική Σετ ολοκληρωμένων Σετ ολοκληρωμένων Intel

Διαβάστε περισσότερα

Φορητός υπολογιστής VAIO με μοναδικό στυλ

Φορητός υπολογιστής VAIO με μοναδικό στυλ Φορητός υπολογιστής VAIO με μοναδικό στυλ www.sony-europe.com 1 Τεχνικά Χαρακτηριστικά Λειτουργικό σύστημα Λειτουργικό σύστημα Αυθεντικά Windows 7 Home Premium (64-bit) Αρχιτεκτονική Σετ ολοκληρωμένων

Διαβάστε περισσότερα

Κομψή μεγάλη οθόνη Entertainer

Κομψή μεγάλη οθόνη Entertainer Κομψή μεγάλη οθόνη Entertainer www.sony-europe.com 1 Τεχνικά Χαρακτηριστικά Λειτουργικό σύστημα Λειτουργικό σύστημα Αυθεντικά Windows 7 Home Premium (64-bit) Αρχιτεκτονική Σετ ολοκληρωμένων Σετ ολοκληρωμένων

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονομασίες Microsoft και Windows είναι εμπορικά σήματα κατατεθέντα της εταιρίας Microsoft Corporation

Διαβάστε περισσότερα

Msystems Ltd. Inspiron 13 Σειρά Όψεις. Τρόποι λειτουργίας. Προδιαγραφές

Msystems Ltd. Inspiron 13 Σειρά Όψεις. Τρόποι λειτουργίας. Προδιαγραφές Πνευματικά δικαιώματα 2014 Dell Inc. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Το προϊόν προστατεύεται από τη νομοθεσία των ΗΠΑ και τη διεθνή νομοθεσία για τα πνευματικά δικαιώματα και την πνευματική ιδιοκτησία.

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωµένες Πολιτείες. Οι

Διαβάστε περισσότερα

Msystems Ltd. Alienware 17. Όψεις. Προδιαγραφές

Msystems Ltd. Alienware 17.  Όψεις. Προδιαγραφές Alienware 17 ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι εικόνες που θα βρείτε στο έγγραφο ενδέχεται να διαφέρουν από τον σας, πράγμα που εξαρτάται από τη συνδεσμολογία που παραγγείλατε. Copyright 2015 Dell Inc. Με επιφύλαξη παντός

Διαβάστε περισσότερα

TouchPad και πληκτρολόγιο

TouchPad και πληκτρολόγιο TouchPad και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωµένες Πολιτείες. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Σταθµός επιτραπέζιας σύνδεσης HP Οδηγός αναφοράς

Σταθµός επιτραπέζιας σύνδεσης HP Οδηγός αναφοράς Σταθµός επιτραπέζιας σύνδεσης HP Οδηγός αναφοράς Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Microsoft είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α.

Διαβάστε περισσότερα

Msystems Ltd. Inspiron 15. Σειρά Όψεις. Προδιαγραφές

Msystems Ltd. Inspiron 15.  Σειρά Όψεις. Προδιαγραφές Πνευματικά δικαιώματα 2015 Dell Inc. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Το προϊόν προστατεύεται από τη νομοθεσία των ΗΠΑ και τη διεθνή νομοθεσία για τα πνευματικά δικαιώματα και την πνευματική ιδιοκτησία.

Διαβάστε περισσότερα

Msystems Ltd. Inspiron 17. Σειρά Όψεις. Προδιαγραφές

Msystems Ltd. Inspiron 17.  Σειρά Όψεις. Προδιαγραφές Πνευματικά δικαιώματα 2014 Dell Inc. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Το προϊόν προστατεύεται από τη νομοθεσία των ΗΠΑ και τη διεθνή νομοθεσία για τα πνευματικά δικαιώματα και την πνευματική ιδιοκτησία.

Διαβάστε περισσότερα

TouchPad και πληκτρολόγιο

TouchPad και πληκτρολόγιο TouchPad και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Εύκολη οικογενειακή χρήση

Εύκολη οικογενειακή χρήση Εύκολη οικογενειακή χρήση www.sony-europe.com 1 Τεχνικά Χαρακτηριστικά Λειτουργικό Λειτουργικό σύστημα Αυθεντικά Windows 7 Home Premium (64-bit) Αρχιτεκτονική Σετ ολοκληρωμένων Σετ ολοκληρωμένων Intel

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονοµασίες Microsoft και Windows είναι σήµατα κατατεθέντα της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α.

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονομασίες Microsoft και Windows είναι εμπορικά σήματα κατατεθέντα της εταιρίας Microsoft Corporation

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι

Διαβάστε περισσότερα