Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download ""

Transcript

1 Register your product and get support at AJL303/12 EL Εγχειρίδιο χρήσης

2 REPEAT ALARM ALARM 1 ALARM 2 BRIGHTNESS CONTROL CLOCK CLOCK TUNING TUNING SLEEP DC IN 5V SLEEP DC IN 5V MENU VOL OK DC IN 5V 1 f g f e SD/MMC a b c d h i j k l 2

3 Ελληνικά 1 Σημαντικό Σημαντικές οδηγίες για την ασφάλεια a b c d e f g h i Διαβάστε αυτές τις οδηγίες. Φυλάξτε αυτές τις οδηγίες. Λάβετε σοβαρά υπόψη σας όλες τις προειδοποιήσεις. Ακολουθήστε όλες τις οδηγίες. Μην χρησιμοποιείτε αυτή τη συσκευή κοντά σε νερό. Καθαρίζετε μόνο με στεγνό πανί. Μην καλύπτετε τις οπές εξαερισμού. Πραγματοποιήστε την εγκατάσταση σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή. Μην πραγματοποιείτε εγκατάσταση κοντά σε πηγές θερμότητας όπως συσσωρευτές, ανοίγματα εκροής θερμού αέρα, σόμπες ή άλλες συσκευές (συμπεριλαμβανομένων των ενισχυτών) που παράγουν θερμότητα. Για χώρες με πολωμένο ρεύμα τροφοδοσίας, μην απενεργοποιείτε το σύστημα ασφαλείας του πολωμένου βύσματος ή του βύσματος γείωσης. Το πολωμένο βύσμα εμφανίζει δύο ελάσματα, το ένα φαρδύτερο από το άλλο. Το βύσμα γείωσης εμφανίζει δύο ελάσματα και ένα τρίτο άκρο που αποτελεί τη γείωση. Το φαρδύτερο έλασμα ή το τρίτο άκρο παρέχονται για την ασφάλειά σας. Εάν το παρεχόμενο βύσμα δεν ταιριάζει στην πρίζα σας, συμβουλευτείτε έναν ηλεκτρολόγο ώστε να αντικαταστήσετε την απαρχαιωμένη πρίζα.

4 j k l m n o p q Προσοχή: Για να αποφευχθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, ταιριάξτε το φαρδύ έλασμα του βύσματος στη φαρδιά υποδοχή και εισαγάγετε μέχρι τέρμα. Μην πατάτε και μην ασκείτε πίεση στο καλώδιο τροφοδοσίας, ιδίως στα βύσματα, τους ρευματοδότες και το σημείο εξόδου τους από τη συσκευή. Χρησιμοποιείτε μόνο πρόσθετα/εξαρτήματα που καθορίζονται από τον κατασκευαστή. Χρησιμοποιείτε μόνο τη βάση με ρόδες, τη βάση στερέωσης, το τρίποδο, το βραχίονα ή το τραπέζι που καθορίζεται από τον κατασκευαστή ή πωλείται μαζί με τη συσκευή. Όταν χρησιμοποιείτε βάση με ρόδες, να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τις μετακινήσεις προς αποφυγή τραυματισμού σε περίπτωση ανατροπής. Αποσυνδέετε τη συσκευή από την πρίζα κατά τη διάρκεια καταιγίδων ή όταν δεν χρησιμοποιείται για μεγάλο χρονικό διάστημα. Για επισκευές, απευθυνθείτε σε εξειδικευμένο προσωπικό. Επισκευή απαιτείται όταν προκληθεί βλάβη στη συσκευή κατ οποιονδήποτε τρόπο, όπως εάν καταστραφεί το καλώδιο ρεύματος ή το βύσμα, εάν χυθεί υγρό ή πέσουν αντικείμενα μέσα στη συσκευή, εάν η συσκευή εκτεθεί σε βροχή ή υγρασία, δεν λειτουργεί κανονικά ή πέσει στο έδαφος. Η συσκευή δεν πρέπει να εκτίθεται σε υγρά. Μην τοποθετείτε πηγές κινδύνου πάνω στη συσκευή (π.χ., αντικείμενα που περιέχουν υγρά, αναμμένα κεριά). Το εν λόγω προϊόν μπορεί να περιέχει μόλυβδο και υδράργυρο. Λόγω των συνεπειών που μπορεί να έχουν στο περιβάλλον, η απόρριψη των υλικών αυτών υπόκειται σε περιβαλλοντικές ρυθμίσεις. Για πληροφορίες σχετικά με την απόρριψη ή την ανακύκλωση, επικοινωνήστε με τις τοπικές αρχές ή επισκεφτείτε τη διεύθυνση της Electronic Industries Alliance :

5 Το παρόν εγχειρίδιο χρήσης έχει εκτυπωθεί σε χαρτί που δεν ρυπαίνει το περιβάλλον. Κάθε περιττό στοιχείο συσκευασίας έχει παραληφθεί. Έχουμε προσπαθήσει να διευκολύνουμε το διαχωρισμό των υλικών της συσκευασίας σε τρεις κατηγορίες: χαρτόνι (κουτί), αφρώδες πολυστυρένιο (υλικό προστασίας από χτυπήματα) και πολυαιθυλένιο (σακουλάκια, προστατευτικό αφρώδες φύλλο). Το σύστημά σας αποτελείται από υλικά που μπορούν να ανακυκλωθούν και να επαναχρησιμοποιηθούν εάν αποσυναρμολογηθεί από μια ειδικευμένη εταιρεία. Ο παρών ηλεκτρονικός εξοπλισμός περιέχει μεγάλο αριθμό υλικών με δυνατότητα ανακύκλωσης. Εάν πρόκειται να απορρίψετε παλιό εξοπλισμό, μεταφέρετέ τον σε ένα κέντρο ανακύκλωσης. Τηρείτε τους τοπικούς κανονισμούς σχετικά με την απόρριψη υλικών συσκευασίας, άδειων μπαταριών ή παλιού εξοπλισμού. Ανακοίνωση Τυχόν αλλαγές ή τροποποιήσεις στη συσκευή οι οποίες δεν είναι ρητώς εγκεκριμένες από την Philips Consumer Electronics ενδέχεται να ακυρώσουν τη δυνατότητα των χρηστών να λειτουργήσουν τον εξοπλισμό. 2 Το clock radio Συγχαρητήρια για την αγορά σας και καλωσορίσατε στη Philips! Για να επωφεληθείτε πλήρως από την υποστήριξη που προσφέρει η Philips, δηλώστε το προϊόν σας στη διεύθυνση com/welcome.

6 Εισαγωγή Με αυτό το ραδιόφωνο-ρολόι, μπορείτε να απολαύσετε ραδιόφωνο FM καθώς και αναπαραγωγή αρχείων ήχου και εικόνας που έχετε αποθηκεύσει σε μια κάρτα μνήμης. Μπορείτε να ρυθμίσετε δύο διαφορετικές ώρες αφύπνισης. Για τον ήχο αφύπνισης, μπορείτε να επιλέξετε τα αρχεία ήχου που είναι αποθηκευμένα στην εσωτερική μνήμη ή σε κάρτα μνήμης. Τι περιέχεται στη συσκευασία; Ελέγξτε και αναγνωρίστε τα περιεχόμενα της συσκευασίας: Κύρια μονάδα Τροφοδοτικό AC Εγχειρίδιο χρήσης Οδηγίες γρήγορης έναρξης Επισκόπηση της κύριας μονάδας (δείτε 1) a b OK c, MENU Πρόσβαση στην αρχική σελίδα. Πρόσβαση στο προηγούμενο μενού. Επιβεβαίωση καταχώρησης ή επιλογής. Για το ρολόι: αναπαραγωγή/παύση παρουσίασης. Για ραδιόφωνο: αναπαραγωγή/σίγαση αναπαραγωγής ραδιοφώνου. Για μουσική: αναπαραγωγή/παύση του επιλεγμένου στοιχείου. Για παρουσίαση φωτογραφιών: αναπαραγωγή/παύση/ ζουμ. Μετακίνηση του δρομέα προς τα πάνω/κάτω Για ρολόι/φωτογραφία: περιστροφή φωτογραφίας δεξιόστροφα/αριστερόστροφα.

7 d e Για ραδιόφωνο: αλλαγή προρυθμισμένου αριθμού. Για μουσική: επιλογή διαφορετικών λειτουργιών αναπαραγωγής. VOL Προσαρμογή του επιπέδου έντασης. SD/MMC Υποδοχή κάρτας SD/MMC f ALARM 1 / ALARM 2 Ρύθμιση, ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση της αφύπνισης. g h i j k l REPEAT ALARM/BRIGHTNESS CONTROL Επανάληψη της αφύπνισης. Επιλογή του επιπέδου φωτεινότητας της οθόνης. CLOCK Πατήστε για αλλαγή της θέσης του ρολογιού στην οθόνη. Πατήστε και κρατήστε πατημένο για ρύθμιση του ρολογιού. TUNING Συντονισμός σε ραδιοφωνικούς σταθμούς. Για φωτογραφία/μουσική: επιλογή του προηγούμενου/ επόμενου στοιχείου. SLEEP Ρύθμιση, ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση του χρονοδιακόπτη. DC IN 5V Υποδοχή τροφοδοτικού ρεύματος. Κεραία

8 3 Ξεκινώντας Προσοχή Χρησιμοποιείτε τα πλήκτρα ελέγχου μόνο όπως δηλώνεται στο παρόν εγχειρίδιο χρήσης. Ακολουθείτε πάντα τις οδηγίες αυτού του κεφαλαίου με τη σειρά που αναφέρονται. Σε περίπτωση που επικοινωνήσετε με τη Philips, θα σας ζητηθεί ο αριθμός μοντέλου και ο αριθμός σειράς του clock radio. Ο αριθμός μοντέλου και ο αριθμός σειράς βρίσκονται στο πίσω πλευρά του clock radio. Σημειώστε αυτούς τους αριθμούς εδώ: Αριθμός μοντέλου Αριθμός σειράς Σύνδεση στην πρίζα Προσοχή Κίνδυνος ηλεκτροπληξίας! Όταν αποσυνδέετε την τροφοδοσία ρεύματος, αποσυνδέετε πάντα το βύσμα από την υποδοχή. Μην τραβάτε ποτέ το καλώδιο. Συνδέστε το παρεχόμενο τροφοδοτικό AC στη συσκευή και την πρίζα AC. (δείτε 2) Επιλογή γλώσσας εμφάνισης στην οθόνη 1 Πατήστε MENU.» Εμφανίζεται η αρχική σελίδα. 2 Επιλέξτε [Settings] και πατήστε OK.

9 » Εμφανίζεται το μενού ρύθμισης. 3 Επιλέξτε [Language] και πατήστε OK. 4 Ενεργοποιήστε μια επιλογή και πατήστε OK για επιβεβαίωση. 5 Πατήστε MENU για έξοδο από το μενού ρύθμισης. Ρύθμιση ημερομηνίας και ώρας 1 Πατήστε MENU. 2 Επιλέξτε [Settings] -> [Clock] -> [Set time] και πατήστε OK. 3 Πατήστε για να ρυθμίσετε την ώρα και, στη συνέχεια, πατήστε OK για επιβεβαίωση. 4 Πατήστε για να ρυθμίσετε τα λεπτά και, στη συνέχεια, πατήστε OK για επιβεβαίωση. 5 Επιλέξτε [Set date] και πατήστε OK. 6 Πατήστε για να ρυθμίσετε την ημέρα και, στη συνέχεια, πατήστε OK για επιβεβαίωση. 7 Πατήστε για να ρυθμίσετε το μήνα και, στη συνέχεια, πατήστε OK για επιβεβαίωση. 8 Πατήστε για να ρυθμίσετε το έτος και, στη συνέχεια, πατήστε OK για επιβεβαίωση. 9 Πατήστε MENU για έξοδο από το μενού ρύθμισης. 4 Χρήση του clock radio Εμφάνιση ρολογιού 1 Πατήστε MENU. 2 Επιλέξτε [Clock] και πατήστε OK.» Η τρέχουσα ώρα και κατάσταση αφύπνισης εμφανίζονται σε φόντο φωτογραφιών από την εσωτερική μνήμη. Για διακοπή της παρουσίασης, πατήστε OK. Πατήστε ξανά για συνέχιση της παρουσίασης.

10 Για να αλλάξετε τη φωτογραφία στο φόντο, πατήστε TUNING. Για να αλλάξετε τη θέση του ρολογιού στην οθόνη, πατήστε CLOCK. Ακρόαση ραδιοφώνου FM 1 Πατήστε MENU και επιλέξτε [Radio]. 2 Πατήστε TUNING για να συντονιστείτε σε ραδιοφωνικό σταθμό. Για αυτόματη αναζήτηση ραδιοφωνικού σταθμού: 1 Πατήστε και κρατήστε πατημένα τα TUNING /.» Ο δέκτης ραδιοφώνου συντονίζεται αυτόματα σε ένα σταθμό με ισχυρό σήμα λήψης. 2 Εάν χρειάζεται, επαναλάβετε το βήμα 1 μέχρι να βρείτε τον επιθυμητό σταθμό. Για να συντονιστείτε σε ένα σταθμό με ασθενές σήμα λήψης, πατήστε TUNING μέχρι να εντοπιστεί η βέλτιστη λήψη. Συμβουλή Προεκτείνετε ή ρυθμίστε τη θέση της κεραίας για βέλτιστη λήψη. Απενεργοποίηση ραδιοφώνου Για να απενεργοποιήσετε το ραδιόφωνο, πατήστε OK. Πατήστε ξανά για να ενεργοποιήσετε το ραδιόφωνο. Προγραμματισμός ραδιοφωνικών σταθμών Μπορείτε να αποθηκεύσετε έως και 20 ραδιοφωνικούς σταθμούς FM στη μνήμη με αυτόματο ή μη αυτόματο τρόπο.

11 Μη αυτόματος προγραμματισμός 1 Συντονιστείτε σε έναν ραδιοφωνικό σταθμό. 2 Πατήστε και κρατήστε πατημένο το OK για περίπου 2 δευτερόλεπτα.» Ο προρυθμισμένος αριθμός αναβοσβήνει. 3 Πατήστε για να εκχωρήσετε έναν αριθμό από το 1 έως το 20 σε αυτό τον σταθμό. 4 Πατήστε OK για επιβεβαίωση. 5 Επαναλάβετε τα βήματα 1-4 για να αποθηκεύσετε και άλλους σταθμούς. Αυτόματος προγραμματισμός Ο αυτόματος προγραμματισμός ξεκινάει από την προεπιλογή 1. Όλες οι προηγούμενες προεπιλογές διαγράφονται. 1 Πατήστε MENU. 2 Επιλέξτε [Settings] -> [Auto tune] και πατήστε OK.»» Όλοι οι διαθέσιμοι σταθμοί έχουν προγραμματιστεί. Αφού αποθηκευτούν όλοι οι σταθμοί, πραγματοποιείται αυτόματη αναπαραγωγή του πρώτου προεπιλεγμένου σταθμού. Προβολή φωτογραφιών 1 Εισαγάγετε μια κάρτα SD/MMC στην υποδοχή καρτών SD/ MMC.» Εμφανίζεται η αρχική σελίδα. 2 Επιλέξτε [Photo] από την αρχική σελίδα.» 3 Πατήστε OK.» Εμφανίζονται προεπισκοπήσεις μικρογραφιών των φωτογραφιών που είναι αποθηκευμένες στην κάρτα. Μια παρουσίαση των αποθηκευμένων φωτογραφιών ξεκινά από την επιλεγμένη φωτογραφία.

12 Για παύση, πατήστε OK. Πατήστε ξανά για συνέχιση της αναπαραγωγής. Για να επιλέξετε την προηγούμενη/επόμενη φωτογραφία, πατήστε TUNING. Για περιστροφή δεξιόστροφα, πατήστε. Για περιστροφή αριστερόστροφα, πατήστε. Για προβολή του ρολογιού κατά την προβολή φωτογραφιών, πατήστε CLOCK. Ακρόαση ήχου από κάρτα SD/MMC 1 Εισαγάγετε μια κάρτα SD/MMC στην υποδοχή καρτών SD/ MMC.» Εμφανίζεται η αρχική σελίδα. 2 Επιλέξτε [Music] από την αρχική σελίδα. 3 Επιλέξτε φάκελο/αρχείο και πατήστε OK.» Πραγματοποιείται αναπαραγωγή του αρχείου. Για παύση, πατήστε OK. Πατήστε ξανά για συνέχιση της αναπαραγωγής. Για να επιλέξετε το προηγούμενο/επόμενο στοιχείο, πατήστε TUNING. Για να επιλέξετε διαφορετικές λειτουργίες αναπαραγωγής: επανάληψη ενός, επανάληψη όλων και τυχαία αναπαραγωγή, πατήστε. Για να ρυθμίσετε την τρέχουσα μουσική ως μουσική χρονοδιακόπτη, πατήστε και κρατήστε πατημένο το SLEEP.

13 Ρύθμιση ώρας αφύπνισης Σημείωση Πριν ξεκινήσετε, βεβαιωθείτε ότι το ρολόι έχει ρυθμιστεί σωστά. Μπορείτε να ρυθμίσετε δύο διαφορετικές ώρες αφύπνισης. Για τον ήχο αφύπνισης, μπορείτε να επιλέξετε τα αρχεία ήχου που είναι αποθηκευμένα στην εσωτερική μνήμη ή σε κάρτα μνήμης. 1 Πατήστε ALARM 1 / ALARM 2.» Εμφανίζεται το εικονίδιο Alarm 1/ALarm 2 και τα ψηφία του ρολογιού. 2 Πατήστε για να ρυθμίσετε την ώρα και, στη συνέχεια, πατήστε OK για επιβεβαίωση. 3 Πατήστε για να ρυθμίσετε τα λεπτά και, στη συνέχεια, πατήστε OK για επιβεβαίωση.» Την καθορισμένη ώρα, ηχεί η αφύπνιση και η ένταση ήχου αυξάνεται σταδιακά. Διακοπή αφύπνισης Όταν ηχήσει η αφύπνιση, πατήστε οποιοδήποτε κουμπί εκτός από το REPEAT ALARM/BRIGHTNESS CONTROL. Επανάληψη της αφύπνισης Όταν ηχήσει η αφύπνιση, πατήστε REPEAT ALARM/ BRIGHTNESS CONTROL.» Η ένδειξη αναβοσβήνει.» Η αφύπνιση επαναλαμβάνεται μία φορά κάθε 9 λεπτά.

14 Απενεργοποίηση αφύπνισης Για να απενεργοποιήσετε την αφύπνιση, πατήστε επανειλημμένα ALARM 1 / ALARM 2 μέχρι η ένδειξη αλλάξει σε. να Συμβουλή Όταν η αφύπνιση ηχήσει, εάν δεν πατηθεί κανένα κουμπί, η αφύπνιση θα συνεχίσει να ηχεί για 30 λεπτά. Ρύθμιση χρονοδιακόπτη αυτόματης διακοπής λειτουργίας Το ραδιόφωνο-ρολόι μπορεί να μεταβεί αυτόματα σε κατάσταση αναμονής μετά από μια καθορισμένη χρονική περίοδο (υπολογισμένη σε λεπτά). Μπορείτε να επιλέξετε τον ήχο που θα αναπαράγεται κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου. Ενεργοποίηση ραδιοφώνου 1 Συντονιστείτε σε έναν ραδιοφωνικό σταθμό. 2 Πατήστε επανειλημμένα SLEEP για να επιλέξετε ώρα.» Το ραδιόφωνο απενεργοποιείται αυτόματα μετά από την καθορισμένη χρονική περίοδο. Ενεργοποίηση ήχου από κάρτα SD/MMC 1 Επαναλάβετε τα βήματα 1-3 (δείτε Ακρόαση ήχου από κάρτα SD/MMC στη σελίδα 62 ). 2 Πατήστε επανειλημμένα SLEEP για να επιλέξετε ώρα.» Η αναπαραγωγή ήχου διακόπτεται αφού παρέλθει η προκαθορισμένη χρονική περίοδος.

15 Ενεργοποίηση προεπιλεγμένης μουσικής χρονοδιακόπτη 1 Σε λειτουργία ρολογιού ή φωτογραφίας, πατήστε επανειλημμένα SLEEP για να επιλέξετε ώρα. 2 Πατήστε για να επιλέξετε μουσική χρονοδιακόπτη.» [Relaxation 1] [Relaxation 2] [Relaxation 3] Η αναπαραγωγή μουσικής διακόπτεται αφού παρέλθει η προκαθορισμένη χρονική περίοδος. Απενεργοποίηση χρονοδιακόπτη αυτόματης διακοπής λειτουργίας Πατήστε επανειλημμένα SLEEP μέχρι να εμφανιστεί η ένδειξη [OFF]. 5 Προσαρμογή ρυθμίσεων Αλλαγή μορφής ώρας 1 Πατήστε MENU. 2 Επιλέξτε [Settings] -> [Clock] -> [Format]. 3 Πατήστε OK για εναλλαγή μεταξύ [12 hour] και [24 hour]. 4 Επιλέξτε [Date format]. 5 Πατήστε OK για εναλλαγή μεταξύ [DD - MM - YYYY] και [YYYY - MM - DD]. Επιλογή τύπου ρολογιού 1 Πατήστε MENU. 2 Επιλέξτε [Settings] -> [Clock style].

16 3 Πατήστε OK και ενεργοποιήστε μια επιλογή. [Format]: επιλογή ψηφιακού ή αναλογικού ρολογιού [Color]: επιλογή χρώματος ρολογιού 4 Πατήστε MENU για έξοδο από το μενού ρύθμισης. Συμβουλή Εάν επιλέξετε αναλογικό ρολόι, το χρώμα ρολογιού παραμένει λευκό όταν βρίσκεται στη μέση της οθόνης. Επιλογή μουσικής και φωτογραφίας αφύπνισης 1 Πατήστε MENU. 2 Επιλέξτε [Settings] -> [Alarm 1] / [Alarm 2]. 3 Πατήστε OK και ενεργοποιήστε μια επιλογή. [Alarm music] : επιλογή μουσικής αφύπνισης. [Alarm photo] : επιλογή φωτογραφίας αφύπνισης. Συμβουλή Σε λειτουργία φωτογραφίας ή μουσικής, πατήστε και κρατήστε πατημένο το ALARM 1 / ALARM 2 για να αποθηκεύσετε την τρέχουσα φωτογραφία/ μουσική ως φωτογραφία/μουσική αφύπνισης. Ενεργοποίηση χρονοδιακόπτη αυτόματης μείωσης φωτεινότητας 1 Πατήστε MENU. 2 Επιλέξτε [Settings] -> [Auto dim timer] -> [Auto dim]. 3 Πατήστε OK για να επιλέξετε [ON].

17 4 Επιλέξτε [Start] και πατήστε OK. 5 Πατήστε για να ρυθμίσετε την ώρα και, στη συνέχεια, πατήστε OK για επιβεβαίωση. 6 Πατήστε για να ρυθμίσετε τα λεπτά και, στη συνέχεια, πατήστε OK για επιβεβαίωση.» Ρυθμίζεται η ώρα έναρξης του χρονοδιακόπτη αυτόματης μείωσης φωτεινότητας. 7 Επιλέξτε [End]. 8 Επαναλάβετε τα βήματα 5-6 για να ρυθμίσετε την ώρα λήξης.» Ρυθμίζεται η ώρα λήξης του χρονοδιακόπτη αυτόματης μείωσης φωτεινότητας. Επιλογή ρυθμίσεων παρουσίασης 1 Πατήστε MENU. 2 Επιλέξτε [Settings] -> [Slideshow]. 3 Πατήστε OK και ενεργοποιήστε μια επιλογή. [Slideshow sequence] : προβολή φωτογραφικών διαδοχικά ή με τυχαία σειρά. [Slideshow effect] : επιλογή εφέ παρουσίασης. [Slideshow frequency] : επιλογή ενδιάμεσων διαστημάτων προβολής. Αναπαραγωγή φωτογραφιών με μουσική 1 Πατήστε MENU. 2 Επιλέξτε [Settings] -> [Photo with music playback]. 3 Πατήστε OK για να επιλέξετε [ON].

18 Επαναφορά αρχικών ρυθμίσεων 1 Πατήστε MENU και επιλέξτε [Settings] -> [Restore default settings]. 2 Πατήστε OK.» Εμφανίζεται ένα πλαίσιο επιβεβαίωσης. 6 Πληροφορίες προϊόντος Σημείωση Οι πληροφορίες προϊόντος μπορεί να αλλάξουν χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Ισχύς AC Είσοδος: V, 50/60 Hz Έξοδος: 5 V, 800 ma Κατανάλωση ισχύος 4 W Κατανάλωση ενέργειας κατά την αναμονή <0,45 W Διαστάσεις Κύρια μονάδα (Π x Υ x Β) 100 x 82 x 33 χιλ. Βάρος - Με τη συσκευασία - Κύρια μονάδα 385 g 137 g Εύρος συντονισμού 87,5-108 MHz Πλέγμα συντονισμού 100 KHz

19 7 Αντιμετώπιση προβλημάτων Προσοχή Μην αφαιρείτε ποτέ το περίβλημα του clock radio. Για να εξακολουθεί να ισχύει η εγγύηση, μην επιχειρήσετε ποτέ να επιδιορθώσετε τη συσκευή μόνοι σας. Εάν αντιμετωπίσετε προβλήματα κατά τη χρήση του clock radio, ελέγξτε τα παρακάτω σημεία πριν ζητήσετε σέρβις. Εάν το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται, επισκεφθείτε την τοποθεσία στο web της Philips στη διεύθυνση ( Εάν επικοινωνήσετε με τη Philips, βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε κοντά στο clock radio και ότι έχετε διαθέσιμα τον αριθμό μοντέλου και το σειριακό αριθμό (δείτε Ξεκινώντας ). Η συσκευή δεν τροφοδοτείται με ρεύμα Βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδέσει σωστά το τροφοδοτικό AC. Βεβαιωθείτε ότι η πρίζα AC τροφοδοτείται με ρεύμα. Δεν αναπαράγεται ήχος Προσαρμόστε την ένταση του ήχου. Κακή ραδιοφωνική λήψη Προεκτείνετε πλήρως την κεραία. Ο χρονοδιακόπτης δεν λειτουργεί Ρυθμίστε σωστά το ρολόι. Ενεργοποιήστε το χρονοδιακόπτη. Η ρύθμιση ρολογιού/χρονοδιακόπτη διαγράφηκε Υπήρξε διακοπή ρεύματος ή το τροφοδοτικό αποσυνδέθηκε. Ρυθμίστε ξανά το ρολόι/χρονοδιακόπτη.

20 2008 Koninklijke Philips Electronics N.V. All rights reserved.

Register your product and get support at AJ1000. Εγχειρίδιο χρήσης

Register your product and get support at AJ1000. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at AJ1000 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 2 Ασφάλεια 2 Σημείωση 4 2 Το ρολόι-ραδιόφωνο 5 Εισαγωγή 5 Περιεχόμενα συσκευασίας 5 Επισκόπηση της κύριας

Διαβάστε περισσότερα

Register your product and get support at AE2330. EL Εγχειρίδιο χρήσης

Register your product and get support at AE2330. EL Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at AE2330 EL Εγχειρίδιο χρήσης 1 a b c f e d 2 3 + _ + + _ + _ + + _ Ελληνικά 1 Σημαντικό Ασφάλεια Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας a Διαβάστε αυτές τις οδηγίες. b Φυλάξτε

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome AD343 EL Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 3 2 Το δικό σας ηχείο σύνδεσης 4 Εισαγωγή 4 Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση. AD200. Εγχειρίδιο χρήσης

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση.  AD200. Εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome AD200 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 2 2 Το ηχείο σύνδεσης 3 Εισαγωγή 3 Περιεχόμενα συσκευασίας

Διαβάστε περισσότερα

Clock Radio. Register your product and get support at AJ4200. Εγχειρίδιο χρήσης

Clock Radio. Register your product and get support at  AJ4200. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome Clock Radio AJ4200 EL Εγχειρίδιο χρήσης 1 a b c d e f g h i j k l m n o 2 3 1 Σημαντικό Ασφάλεια a b c d e f g h i j k Διαβάστε τις οδηγίες.

Διαβάστε περισσότερα

Register your product and get support at SBA3010/00. Εγχειρίδιο χρήσης

Register your product and get support at  SBA3010/00. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome SBA3010/00 Εγχειρίδιο χρήσης 1 Σημαντικό Ασφάλεια Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Τηρείτε όλες τις προειδοποιήσεις. Ακολουθήστε όλες τις

Διαβάστε περισσότερα

Register your product and get support at www.philips.com/welcome AD713 EL Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων Ελληνικά 1 Σημαντικό 4 2 Σύνδεση συστήματος ψυχαγωγίας 5 Εισαγωγή 5 Περιεχόμενα συσκευασίας

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας TCJ330. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας TCJ330. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome Απορίες; Ρωτήστε τη Philips TCJ330 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 3 2 Το ξυπνητήρι

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SBM100. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SBM100. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome Απορίες; Ρωτήστε τη Philips SBM100 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 3 2 Φορητό

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AJ1003. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AJ1003. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome Απορίες; Ρωτήστε τη Philips AJ1003 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 2 Ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome AD420 EL Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 3 2 Το δικό σας ηχείο σύνδεσης 4 Εισαγωγή 4 Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

Register your product and get support at AJ3570. Εγχειρίδιο χρήσης

Register your product and get support at AJ3570. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at AJ3570 EL Εγχειρίδιο χρήσης A n m l k j a i h g f e b c d B C D E a b SET TIME MIN +/- HR +/- HR c d MIN CLOCK F a b SET AL 1 SET AL 2 MIN +/- HR +/- HR c d MIN

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AJ3400. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AJ3400. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support Απορίες; Ρωτήστε τη Philips AJ3400 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 3 2 Το ρολόι-ραδιόφωνο

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας TCI360/12. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας TCI360/12. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome Απορίες; Ρωτήστε τη Philips TCI360/12 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 2 Ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AJ4000. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AJ4000. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome Απορίες; Ρωτήστε τη Philips AJ4000 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 3 2 Το ρολόι-ραδιόφωνο

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση SBA3210/00. Εγχειρίδιο χρήσης

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση  SBA3210/00. Εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome SBA3210/00 Εγχειρίδιο χρήσης 1 Σημαντικό Ασφάλεια Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Τηρείτε όλες τις προειδοποιήσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AJ1060. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AJ1060. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support Απορίες; Ρωτήστε τη Philips AJ1060 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 2 Ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AJ4300. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AJ4300. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support Απορίες; Ρωτήστε τη Philips AJ4300 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 2 Ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

Register your product and get support at AJ3115. Εγχειρίδιο χρήσης

Register your product and get support at  AJ3115. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/support AJ3115 Εγχειρίδιο χρήσης a b c d SLEEP 15 30 60 90 120 OFF e 1 2 PRESET/ SET TIME 2 sec HR 3 4 MIN PRESET/ SET TIME f 1 2 RADIO ON/OFF TUNING

Διαβάστε περισσότερα

Always there to help you. Register your product and get support at AE2430. Εγχειρίδιο χρήσης

Always there to help you. Register your product and get support at  AE2430. Εγχειρίδιο χρήσης Always there to help you Register your product and get support at www.philips.com/support AE2430 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 2 Ασφάλεια 2 Σημείωση 3 2 Το φορητό σας ραδιόφωνο 6

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας. Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση SPA2335

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας. Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση  SPA2335 Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome Απορίες; Ρωτήστε τη Philips SPA2335 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 2 Ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση OR7000. Εγχειρίδιο χρήσης

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση OR7000. Εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση OR7000 Εγχειρίδιο χρήσης Always there to help you Register your product and get support at www.philips.com/welcome Question? Contact Philips

Διαβάστε περισσότερα

Register your product and get support at AE2330. EL Εγχειρίδιο χρήσης

Register your product and get support at  AE2330. EL Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/support AE2330 EL Εγχειρίδιο χρήσης 1 a b c f e d 2 3 + + _ + _ + + _ + _ Ελληνικά 1 Σημαντικό Ασφάλεια Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας a Διαβάστε

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AE2800. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AE2800. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support Απορίες; Ρωτήστε τη Philips AE2800 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 2 Ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

Register your product and get support at www.philips.com/welcome Docking Entertainment System DC315 EL Εγχειρίδιο χρήσης 1 a f b c d e g h i j m k l EL 1 Σημαντικό Ασφάλεια Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας

Διαβάστε περισσότερα

Register your product and get support at www.philips.com/welcome Clock Radio AJ3551 EL Εγχειρίδιο χρήσης 1 a d b c j k l e f g m n h i EL 1 Σημαντικό Ασφάλεια Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας a Διαβάστε αυτές

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SPA1330. Domande? Contatta Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SPA1330. Domande? Contatta Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome Domande? Contatta Philips SPA1330 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων Ελληνικά 1 Σημαντικό 2

Διαβάστε περισσότερα

Register your product and get support at. DS1150/12. Εγχειρίδιο χρήσης

Register your product and get support at.  DS1150/12. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome DS1150/12 Εγχειρίδιο χρήσης 2 EL Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 4 Ασφάλεια 4 Σημείωση 5 2 Το δικό σας ηχείο σύνδεσης 6 Εισαγωγή 6 Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

Πάντα δίπλα σας. Εγχειρίδιο χρήσης SBT550WHI/12. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Πάντα δίπλα σας. Εγχειρίδιο χρήσης SBT550WHI/12. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome Απορίες; Ρωτήστε τη Philips SBT550WHI/12 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 3 Ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

Register your product and get support at AJ3270D. Εγχειρίδιο χρήσης

Register your product and get support at AJ3270D. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at AJ3270D EL Εγχειρίδιο χρήσης A e f g h i j a b c d k l m n B C D E F G VOL +/- H a RADIO b TUNING +/- HR HR I PM FM EL 1 Σημαντικό Ασφάλεια Διαβάστε αυτές τις οδηγίες.

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση. AD295. Εγχειρίδιο χρήσης

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση.  AD295. Εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome AD295 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 4 Ασφάλεια 4 2 Το ηχείο σύνδεσης 5 Εισαγωγή 5 Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome AD530 EL Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 3 2 Το δικό σας ηχείο σύνδεσης 4 Εισαγωγή 4 Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

Πάντα δίπλα σας. Εγχειρίδιο χρήσης DS7580/10. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Πάντα δίπλα σας. Εγχειρίδιο χρήσης DS7580/10. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome Απορίες; Ρωτήστε τη Philips DS7580/10 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 3 Ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AJ3250S. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AJ3250S. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support Απορίες; Ρωτήστε τη Philips AJ3250S Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 3 2 Το ρολόι-ραδιόφωνο

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AD620. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AD620. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome Απορίες; Ρωτήστε τη Philips AD620 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 3 2 Το δικό

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AD440. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AD440. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome Απορίες; Ρωτήστε τη Philips AD440 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 3 2 Το δικό

Διαβάστε περισσότερα

Register your product and get support at. SBT75/12. Εγχειρίδιο χρήσης

Register your product and get support at.  SBT75/12. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome SBT75/12 Εγχειρίδιο χρήσης 2 EL Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 4 Ασφάλεια 4 4 2 Το ηχείο Bluetooth 6 Εισαγωγή 6 Περιεχόμενα συσκευασίας

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας DS1155. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας DS1155. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome Απορίες; Ρωτήστε τη Philips DS1155 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 2 Ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση. AD300. Εγχειρίδιο χρήσης

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση.  AD300. Εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome AD300 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 4 Ασφάλεια 4 2 Το ηχείο σύνδεσης 5 Εισαγωγή 5 Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

Register your product and get support at SBT30. Εγχειρίδιο χρήσης

Register your product and get support at  SBT30. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/support SBT30 Εγχειρίδιο χρήσης a b c d e f g BEEP PHILIPS SBT30 1 Σημαντικό Ασφάλεια Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Τηρείτε όλες τις προειδοποιήσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Register your product and get support at AZ1046/12. Εγχειρίδιο χρήσης

Register your product and get support at  AZ1046/12. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome AZ1046/12 EL Εγχειρίδιο χρήσης EL 1 Σημαντικό Ασφάλεια Σημαντικές οδηγίες για την ασφάλεια a Διαβάστε αυτές τις οδηγίες. b Φυλάξτε αυτές

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AJ3116. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AJ3116. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support Απορίες; Ρωτήστε τη Philips AJ3116 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 2 2 Σημείωση

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome AE1120 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 3 2 Το φορητό σας ραδιόφωνο 4 Περιεχόμενα συσκευασίας

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και φυλάξτε τις για πιθανή μελλοντική χρήση.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και φυλάξτε τις για πιθανή μελλοντική χρήση. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και φυλάξτε τις για πιθανή μελλοντική χρήση. ΕΛΕΓΧΟΙ ΚΑΙ ΔΕΙΚΤΕΣ 1. Κουμπί "SNOOZE / SLEEP / DIM" 2. Κουμπί"ON / OFF / ΝΑΡ" 3. Κουμπί "P-" 4. Κουμπί"ALARM

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SBM130. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SBM130. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome Απορίες; Ρωτήστε τη Philips SBM130 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 3 2 Φορητό

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση SBA3011/00. Εγχειρίδιο χρήσης

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση  SBA3011/00. Εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome SBA3011/00 Εγχειρίδιο χρήσης 1 Σημαντικό Ασφάλεια Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Τηρείτε όλες τις προειδοποιήσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AD315/12. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AD315/12. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome Απορίες; Ρωτήστε τη Philips AD315/12 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Ασφάλεια και σημειώσεις

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση TCP320/00. Εγχειρίδιο χρήσης

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση  TCP320/00. Εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome TCP320/00 Εγχειρίδιο χρήσης 1 Σημαντικό Ασφάλεια Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Διαβάστε αυτές τις οδηγίες. Ακολουθήστε

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση SBT300/12

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση  SBT300/12 Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome Απορίες; Ρωτήστε τη Philips SBT300/12 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 3 Ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

Register your product and get support at AJ7000. Εγχειρίδιο χρήσης

Register your product and get support at AJ7000. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at AJ7000 EL Εγχειρίδιο χρήσης A f e d c g h i j b a k l m n B 1 2 3 C D E EL 1 Σημαντικό Ασφάλεια Διαβάστε αυτές τις οδηγίες. Τηρείτε όλες τις προειδοποιήσεις. Ακολουθήστε

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση SBT50/00. Εγχειρίδιο χρήσης

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση  SBT50/00. Εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome SBT50/00 Εγχειρίδιο χρήσης a b c d e f BEEP PHILIPS SBT50 1 Σημαντικό Ασφάλεια Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AJ2000. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AJ2000. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support Απορίες; Ρωτήστε τη Philips AJ2000 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό! 2 Ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση. SBA1610. Εγχειρίδιο χρήσης

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση.  SBA1610. Εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome SBA1610 Εγχειρίδιο χρήσης a b c d 1 Σημαντικό Απόρριψη του παλιού προϊόντος σας Ασφάλεια Προειδοποίηση Για να περιορίσετε

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας OR2000M. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας OR2000M. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome Απορίες; Ρωτήστε τη Philips OR2000M Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 2 Περιεχόμενα συσκευασίας

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AJ6000/12. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AJ6000/12. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome Απορίες; Ρωτήστε τη Philips AJ6000/12 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 3 2 Το

Διαβάστε περισσότερα

Always there to help you. Register your product and get support at AE1850. Εγχειρίδιο χρήσης

Always there to help you. Register your product and get support at  AE1850. Εγχειρίδιο χρήσης Always there to help you Register your product and get support at www.philips.com/support AE1850 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Ασφάλεια 2 Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας 2 Ασφάλεια ακοής 3 2 Ξεκίνημα

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SPA20. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SPA20. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome Απορίες; Ρωτήστε τη Philips SPA20 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 3 2 Σημείωση

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SRP6011. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SRP6011. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support Απορίες; Ρωτήστε τη Philips SRP6011 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Τηλεχειριστήριο γενικής

Διαβάστε περισσότερα

Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση SPA2100.

Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση  SPA2100. Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome SPA2100 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Ασφάλεια 2 Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας 2 2 Σημείωση

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας ORD2100. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας ORD2100. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome Απορίες; Ρωτήστε τη Philips ORD2100 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Ασφάλεια 3 2 Το ρολόι-ραδιόφωνο

Διαβάστε περισσότερα

Register your product and get support at AJ3138. Εγχειρίδιο χρήσης

Register your product and get support at AJ3138. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at AJ3138 EL Εγχειρίδιο χρήσης EL 1 Σημαντικό Ασφάλεια a Διαβάστε αυτές τις οδηγίες. b Φυλάξτε αυτές τις οδηγίες. c Τηρείτε όλες τις προειδοποιήσεις. d Ακολουθήστε

Διαβάστε περισσότερα

Register your product and get support at www.philips.com/welcome AJH5100 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 8 Σημείωση 12 1 Σημαντικό 3 Ασφάλεια 3 2 Το ρολόι-ραδιόφωνο 4 Εισαγωγή 4 Περιεχόμενα συσκευασίας

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AJ5305D. Question? Contact Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AJ5305D. Question? Contact Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome Question? Contact Philips AJ5305D Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 3 Ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

Register your product and get support at DC220. Εγχειρίδιο χρήσης

Register your product and get support at DC220. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at DC220 EL Εγχειρίδιο χρήσης EL 1 Σημαντικό Ασφάλεια Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας a Διαβάστε αυτές τις οδηγίες. b Φυλάξτε αυτές τις οδηγίες. c Τηρείτε όλες τις προειδοποιήσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας DS1400. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας DS1400. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome Απορίες; Ρωτήστε τη Philips DS1400 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 2 Ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

Register your product and get support at. DS6200/10. EL Εγχειρίδιο χρήσης

Register your product and get support at.  DS6200/10. EL Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome DS6200/10 EL Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 3 Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας 3 2 Σύνδεση συστήματος ψυχαγωγίας 4 Εισαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

Register your product and get support at AZ1027/12. Εγχειρίδιο χρήσης

Register your product and get support at  AZ1027/12. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome AZ1027/12 EL Εγχειρίδιο χρήσης LINE-IN 1 a b c d e f g h k j i l LINE-IN o m n 2 3 6 x 1.5V R-14/UM-2/C-cell 4 6 8 5 7 PROG ALL Ελληνικά

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AJ3275DZ. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AJ3275DZ. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support Απορίες; Ρωτήστε τη Philips AJ3275DZ Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 2 Κίνδυνος

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AJ3800/12. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AJ3800/12. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support Απορίες; Ρωτήστε τη Philips AJ3800/12 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 3 2 Το

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AJ3275D. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AJ3275D. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome Απορίες; Ρωτήστε τη Philips AJ3275D Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 9 11 1 Σημαντικό 3 Κίνδυνος

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome AJ310 EL Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 3 2 Το ξυπνητήρι σας 4 Περιεχόμενα συσκευασίας 4 3 Ξεκινήστε

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AE1500. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AE1500. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support Απορίες; Ρωτήστε τη Philips AE1500 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 2 Ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

Registrer dit produkt, og få support på. SBA1710. Εγχειρίδιο χρήσης

Registrer dit produkt, og få support på.  SBA1710. Εγχειρίδιο χρήσης Registrer dit produkt, og få support på www.philips.com/welcome SBA1710 Εγχειρίδιο χρήσης a b c d 1 Σημαντικό Ασφάλεια Αναγνώριση συμβόλων ασφαλείας Σημείωση Οποιεσδήποτε αλλαγές ή τροποποιήσεις πραγματοποιηθούν

Διαβάστε περισσότερα

Ραδιόφωνο ρολόι DR402. Εγχειρίδιο χρήστη. Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη στη διεύθυνση

Ραδιόφωνο ρολόι DR402. Εγχειρίδιο χρήστη. Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη στη διεύθυνση Ραδιόφωνο ρολόι DR402 Εγχειρίδιο χρήστη Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη στη διεύθυνση www.philips.com/support Περιεχόμενα 1 Σημαντικό 2 Ασφάλεια 2 2 Το ραδιόφωνο ρολόι 3 Εισαγωγή 3 Τι είναι

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SRP3011. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SRP3011. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support Απορίες; Ρωτήστε τη Philips SRP3011 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Τηλεχειριστήριο γενικής

Διαβάστε περισσότερα

PL Instrukcja obsługi 61. PT Manual do utilizador 77. RU Руководство пользователя 91. SK Príručka užívateľa 105

PL Instrukcja obsługi 61. PT Manual do utilizador 77. RU Руководство пользователя 91. SK Príručka užívateľa 105 Register your product and get support at DC950/12 CS Příručka pro uživatele 3 Εγχειρίδιο χρήσης 17 FI Käyttöopas 33 HU Felhasználói kézikönyv 47 PL Instrukcja obsługi 61 PT Manual do utilizador 77 RU Руководство

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AJ4800. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AJ4800. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support Απορίες; Ρωτήστε τη Philips AJ4800 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό! 2 Ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AE2170. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AE2170. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support Απορίες; Ρωτήστε τη Philips AE2170 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό! 2 Ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SPA7220. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SPA7220. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome Απορίες; Ρωτήστε τη Philips SPA7220 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 2 Σημαντικές

Διαβάστε περισσότερα

Register your product and get support at AZ202/B/C/N/R. Εγχειρίδιο χρήσης

Register your product and get support at AZ202/B/C/N/R. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at AZ202/B/C/N/R EL Εγχειρίδιο χρήσης Ελληνικά 1 Σημαντικό Ασφάλεια Σημαντικές οδηγίες για την ασφάλεια a b c d e f g h i j Διαβάστε αυτές τις οδηγίες. Φυλάξτε αυτές

Διαβάστε περισσότερα

www.philips.com/welcome

www.philips.com/welcome Register your product and get support at www.philips.com/welcome SDV6122/12 EL Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 4 Ασφάλεια 4 Ανακύκλωση 4 2 Το SDV6122 5 Επισκόπηση 5 3 Ξεκινώντας 6 Εγκατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας. Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση SPA7355

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας. Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση  SPA7355 Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome Απορίες; Ρωτήστε τη Philips SPA7355 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 2 Ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome DS6100 EL Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 3 Ασφάλεια ακοής 3 2 Το δικό σας ηχείο σύνδεσης 4 Εισαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P 1. Χρήση Το AR280P λειτουργεί ως Ράδιο/ρολόι. Έχει λειτουργία FM ραδιόφωνου, λειτουργία προβολής της ώρας με προβολέα και περιλαμβάνει μία λάμπα. Εμφανίζει επίσης τη θερμοκρασία

Διαβάστε περισσότερα

Register your product and get support at SDV5118P/12. EL Εγχειρίδιο χρήσης

Register your product and get support at  SDV5118P/12. EL Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome SDV5118P/12 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 4 Ασφάλεια 4 Ανακύκλωση 4 2 Το SDV5118P 5 Επισκόπηση 5 3 Ξεκινώντας 6 Εγκατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Register your product and get support at www.philips.com/welcome SDV6120/10 EL Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 4 Ασφάλεια 4 Ανακύκλωση 4 2 Το SDV6120 5 Επισκόπηση 5 3 Ξεκινώντας 6 Εγκατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Register your product and get support at www.philips.com/welcome SDV5121/10 EL Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 4 Ασφάλεια 4 Ανακύκλωση 4 2 Το SDV5121 5 Επισκόπηση 5 3 Ξεκινώντας 6 Εγκατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας DS3400/12. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας DS3400/12. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome Απορίες; Ρωτήστε τη Philips DS3400/12 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 3 2 Το

Διαβάστε περισσότερα

Register your product and get support at SDV5225/12. EL Εγχειρίδιο χρήσης

Register your product and get support at  SDV5225/12. EL Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome SDV5225/12 EL Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 4 Ασφάλεια 4 Ανακύκλωση 4 2 Το SDV5225/12 5 Επισκόπηση 5 3 Ξεκινώντας

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας DS3205. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας DS3205. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome Απορίες; Ρωτήστε τη Philips DS3205 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 2 Ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

Register your product and get support at AZ1326. Εγχειρίδιο χρήσης

Register your product and get support at  AZ1326. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome AZ1326 EL Εγχειρίδιο χρήσης 1 Σημαντικό Ασφάλεια a b c d e f g h i Διαβάστε αυτές τις οδηγίες. Φυλάξτε αυτές τις οδηγίες. Λάβετε σοβαρά

Διαβάστε περισσότερα

Register your product and get support at www.philips.com/welcome SDV5120/12 EL Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 4 Ασφάλεια 4 Ανακύκλωση 4 2 Το SDV5120 5 Επισκόπηση 5 3 Ξεκινώντας 6 Εγκατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Register your product and get support at AJ5000. Εγχειρίδιο χρήσης

Register your product and get support at AJ5000. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at AJ5000 EL Εγχειρίδιο χρήσης PRESE T A CLOCK SET SET SET TIME HR TU NIN G M IN PR OG SCAN SLEEP C OLO R R ADI O R E P E AT B R I G H T N E S A L A R M S C O N T

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ APRC-106. ΦΟΡΗΤΟ MP3 Player με USB/SD

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ APRC-106. ΦΟΡΗΤΟ MP3 Player με USB/SD ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ APRC-106 ΦΟΡΗΤΟ MP3 Player με USB/SD Είναι σημαντικό να διαβάσετε αυτό το εγχειρίδιο χρήσης πριν από τη χρήση του νέου προϊόντος σας για πρώτη φορά. Καλωσόρισμα Σας ευχαριστούμε για την

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας. AJ6200D(White) AJ6200DB(Black) Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας. AJ6200D(White) AJ6200DB(Black) Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome Απορίες; Ρωτήστε τη Philips AJ6200D(White) AJ6200DB(Black) Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας ORD2105. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας ORD2105. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome Απορίες; Ρωτήστε τη Philips ORD2105 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Ασφάλεια 2 2 Το ρολόι-ραδιόφωνο

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AE2600. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AE2600. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support Απορίες; Ρωτήστε τη Philips AE2600 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων Ελληνικά 1 Σημαντικό

Διαβάστε περισσότερα

Register your product and get support at SDV6224/12. EL Εγχειρίδιο χρήσης

Register your product and get support at  SDV6224/12. EL Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome SDV6224/12 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 4 Ασφάλεια 4 Ανακύκλωση 4 2 Το SDV6224/12 5 Επισκόπηση 5 Ελληνικά 3 Ξεκινώντας

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AEA2000. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AEA2000. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support Απορίες; Ρωτήστε τη Philips AEA2000 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 3 2 Ο προσαρμογέας

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AJB4300. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AJB4300. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support Απορίες; Ρωτήστε τη Philips AJB4300 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 2 Ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα