«Έγιναν όλες οι δοκιμές» Πίνακας συναγερμού Easy Series Κάνουμε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση διαθέτοντας wlsn* * Ασύρματο τοπικό δίκτυο ασφαλείας

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "«Έγιναν όλες οι δοκιμές» Πίνακας συναγερμού Easy Series Κάνουμε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση διαθέτοντας wlsn* * Ασύρματο τοπικό δίκτυο ασφαλείας"

Transcript

1 «Έγιναν όλες οι δοκιμές» Πίνακας συναγερμού Easy Series Κάνουμε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση διαθέτοντας wlsn* * Ασύρματο τοπικό δίκτυο ασφαλείας

2 2 Ένας πανίσχυρος και ταυτόχρονα απλός στη χρήση πίνακας συναγερμού Ένας πανίσχυρος πίνακας συναγερμού δεν είναι απαραίτητο να είναι πολύπλοκος. Τα κομψά προϊόντα υψηλής τεχνολογίας Easy Series της Bosch είναι επαρκής απόδειξη γι αυτό. Συνδυάζουν ασυνήθιστη αξιοπιστία με επαναστατική απλότητα και εξαιρετική ισχύ. Οι ψευδείς συναγερμοί στην πράξη εξαλείφονται τελείως, χάρη στον απλό και διαισθητικό τρόπο λειτουργίας. Η έξυπνη αξιολόγηση απειλών, η επαλήθευση ηχητικού συναγερμού και οι άλλες μέθοδοι μείωσης των ψευδών συναγερμών καθιστούν την αποστολή άστοχων μηνυμάτων ένα πρόβλημα του παρελθόντος. Η διενέργεια δοκιμών και διαγνωστικού ελέγχου του συστήματος για προχωρημένους, που εκφέρεται στη γλώσσα σας, επαληθεύει τη σωστή εγκατάσταση. Τα συμβάντα του συστήματος μεταδίδονται με τη μορφή μηνυμάτων SMS ή φωνητικών μηνυμάτων, εξοικονομώντας σας χρόνο και χρήμα. Ταχύτερη εγκατάσταση και προγραμματισμός Η ρύθμιση παραμέτρων είναι πανεύκολη ο πίνακας την εκτελεί αυτόματα μετά τον καθορισμό του κωδικού χώρας. Το Easy Series παρέχει ταχύτερο και ευκολότερο προγραμματισμό: Μια φορητή μνήμη σάς επιτρέπει να προγραμματίζετε γρήγορα μια ομάδα πινάκων με παρόμοια χαρακτηριστικά. Η ρύθμιση παραμέτρων και ο αυτοδιαγνωστικός έλεγχος του συστήματος γίνεται με φωνητικά μηνύματα και μπορεί να εκκινηθεί από ένα τονικό (DTMF) τηλέφωνο. Το λογισμικό προγραμματισμού από απόσταση (Remote Programming Software, RPS) επιτρέπει τον προγραμματισμό του συστήματος από έναν φορητό υπολογιστή, γεγονός που προσφέρει τεράστια οφέλη στον τομέα της παραγωγικότητας. Τα φωνητικά δομοστοιχεία και οι φορητές μνήμες διαθέτουν ειδική χρωματική κωδικοποίηση και σχήμα, ώστε να είναι εύκολη η εύρεση της «θέσης τους» και να εγκαθίστανται πάντα σωστά. Ο Πίνακας συναγερμού Easy Series επικοινωνεί μαζί σας φωνητικά. Ο βασικός προγραμματισμός γίνεται πλήρως μέσω φωνητικών μηνυμάτων. Ο ειδικός προγραμματισμός παρέχει ενημέρωση και επαλήθευση μέσω φωνητικών μηνυμάτων. Πρωτοποριακή μετάδοση συναγερμών Ο ενσωματωμένος επιλογέας αποκαθιστά εύκολα μια άμεση σύνδεση με το σταθμό παρακολούθησης συναγερμών (πρωτόκολλα SIA, Contact ID, FastFormat), ενώ ένας φωνητικός επιλογέας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποστολή συναγερμών σε τηλέφωνα ή και σε σταθμούς παρακολούθησης. Συμβάντα του συστήματος μπορούν επίσης να μεταδοθούν μέσω μηνυμάτων κειμένου SMS. Εξωτερικές προειδοποιητικέ ς συσκευές μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την ένδειξη συναγερμών. Συναγερμοί μπορούν επίσης να μεταδο θούν χρησιμοποιώντας τη νέα δυνατότητα Broad Band IP, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα. Με την ενσωματωμένη υποστήριξη αμφίδρομης ηχητικής επικοινωνίας, οι χρήστες μπορούν να συνδεθούν με τον πίνακα ελέγχου και να ακούσουν ή ακόμη και να μιλήσουν σε ανθρώπους που βρίσκονται στον προστατευόμενο χώρο. Όταν πυροδοτηθεί ένας συναγερμός, οι χειριστές του κέντρου παρακολούθησης μπορούν απλά να ακούσουν για να ελέγξουν τι συμβαίνει στο χώρο (ηχητική επαλήθευση συναγερμού). Αυτό μειώνει τους ψευδείς συναγερμούς.

3 3 Πανεύκολη εγκατάσταση και γρήγορος προγραμματισμός Φυσική εγκατάσταση Οι συνδέσεις των καλωδιώσεων έχουν απλουστευτεί χάρη στις κλεμοσειρές που φέρουν χρωματική κωδικοποίηση. Αυτές οι κλεμοσειρές υψηλής ποιότητας είναι διαμορφωμένες σε γωνία, διευκολύνοντας έτσι την είσοδο των καλωδίων. Διαθέτουν επίσης ένα ειδικό προστατευτικό πλακάκι ώστε τα καλώδια να μη μπορούν να έρθουν σε επαφή με την πλακέτα του πίνακα ελέγχου. Επιλογές ισχύος και προστασίας από παραβίαση Ο πίνακας ελέγχου υποστηρίζει την τοποθέτηση ενσωματωμένου τροφοδοτικού. Το προϊόν παρέχει τη δυνατότητα τοποθέτησης ενός συνδυαζόμενου διακόπτη παραβίασης, που ενεργοποιείται με την αφαίρεση του καλύμματος ή την απόσταση της συσκευής από τον τοίχο. Αυτός ο διακόπτης παραβίασης δεν χρησιμοποιεί χώρο στον πίνακα ελέγχου. Οι καλωδιώσεις εισόδου και εξόδου δεν είναι υποχρεωτικό να μοιράζονται τους ίδιους ακροδέκτες, αφού παρέχονται ξεχωριστοί ακροδέκτες για κάθε καλωδίωση. Οι κλεμοσειρές στο κέντρο ελέγχου είναι αποσπώμενες και φέρουν χρωματική κωδικοποίηση. Για την απόλυτα σωστή τοποθέτηση του κέντρου ελέγχου, έχει ενσωματωθεί στη βάση ένα μικρό αλφάδι. Ασύρματο τοπικό δίκτυο ασφαλείας (wlsn) Ο Πίνακας συναγερμού Easy Series σάς επιτρέπει επίσης να στήσετε ένα δίκτυο ασφαλείας με την τεχνολογία ασύρματων επικοινωνιών wlsn. Η μεγάλη γκάμα ασύρματων συσκευών επιτρέπει την όσο το δυνατόν πιο διακριτική εγκατάσταση. Η πρωτοποριακή αμφίδρομη ασύρματη μετάδοση συναγερμών, με επαναποστολή των μηνυμάτων μέχρις ότου η λήψη τους επιβεβαιωθεί από τον πίνακα, παρέχει ένα αυξημένο αίσθημα εμπιστοσύνης. Ένα χαρακτηριστικό αυτόματης διαμόρφωσης απλοποιεί και επιταχύνει την υλοποίηση.

4 4 Ιδανικά για κατοικίες και μικρές επιχειρήσεις

5 5 Ο πίνακας συναγερμού Easy Series είναι ιδανικός για κατοικίες και μικρές επιχειρήσεις. Το κέντρο ελέγχου προσφέρει απλές στη χρήση λειτουργίες, ελέγχεται με ένα μόνο ηλεκτρονικό κλειδί εγγύτητας και επικοινωνεί με το χρήστη μέσω ηχητικών μηνυμάτων. Το σύστημα προσαρμόζεται σε μια μεγάλη γκάμα εφαρμογών με μοναδική ευελιξία. Οι λειτουργίες του συστήματος βελτιώνονται ακόμη περισσότερο με την τεχνολογία wlsn. Εκτός από ανιχνευτές διάρρηξης και πυρκαγιάς, ο πίνακας ελέγχου μπορεί επίσης να ελέγξει εξόδους ρελέ όπως π.χ. για το άνοιγμα της πόρτας του γκαράζ ή των ρολών στα παράθυρα ή για να ανάβει και να σβήνει φωτιστικά σώματα. Επιπλέον, οι καθυστερήσεις εισόδου στο χώρο και εξόδου από αυτόν σας παρέχουν τον απαιτούμενο χρόνο να μπείτε και να βγείτε από το κτίριο. Κατά τη διάρκεια αυτών των χρονικών καθυστερήσεων, παράγεται ένας ηχητικός τόνος, ο οποίος αρχικά είναι χαμηλής έντασης και μετά αυξανόμενης έντασης, σε συνδυασμό με οπτικές ενδείξεις. Προβλέπεται επίσης μια χρονική περίοδος μετά το συναγερμό, η οποία επιτρέπει στο χρήστη να ακυρώσει τη μετάδοση ανούσιων αναφορών στο σταθμό παρακολούθησης. Επιπλέον, η τεχνολογία wlsn υποστηρίζει το υψηλό επίπεδο αξιοπιστίας και προστασίας. Βασισμένη σε πλήρως αμφίδρομες επικοινωνίες, διασφαλίζει ότι τα μηνύματα θα στέλνονται επανειλημμένα στον πίνακα ελέγχου μέχρις ότου η λήψη τους επιβεβαιωθεί. Επίσης, όλα τα μέρη του συστήματος παρακολουθούνται συνεχώς. Εξαιρετική αξιοπιστία Ο πιστοποιημένος κατά EN και UL Πίνακας συναγερμού Easy Series της Bosch διαθέτει ένα κέντρο ελέγχου που λειτουργεί χωρίς κείμενο και είναι πανεύκολος στο χειρισμό. Έτσι αποφεύγονται σφάλματα, γεγονός που αυξάνει κατά πολύ την αξιοπιστία του συστήματος, ενώ επίσης μειώνει τους ψευδείς συναγερμούς. Ηχητική επαλήθευση συναγερμού Επιπλέον, λίγα δευτερόλεπτα μετά το συναγερμό, οι χειριστές του κέντρου παρακολούθησης μπορούν να ελέγξουν την κατάσταση του χώρου, για παράδειγμα, για να επιβεβαιώσουν μια απόπειρα εισβολής ή ένα ψευδή συναγερμό. Αυτό βοηθά στη μείωση του κόστους για μη αναγκαία επέμβαση της αστυνομίας κ.λπ.

6 6 Ένα πλήθος από ενσωματωμένα χαρακτηριστικά Απολαύστε τα πλεονεκτήματα των προϊόντων Easy Series χωρίς να πρέπει να αγοράσετε επιπρόσθετα δομοστοιχεία: Αμφίδρομη ακουστική επαλήθευση συναγερμών Μονάδα ανάγνωσης εγγύτητας Ψηφιακός και φωνητικός επιλογέας για τη μετάδοση συναγερμών Έλεγχος μέσω τονικού (DTMF) τηλεφώνου, τοπικός και από απόσταση Επιλογές για ασύρματες εξόδους Προγραμματισμός από απόσταση με φορητό υπολογιστή Χειρισμός χωρίς εποπτεία Κωδικός προσωπικού ασφαλείας Χρονοδιακόπτης αδράνειας Πρώτο στην αγορά: Έξυπνη αξιολόγηση απειλών Η διεργασία που κρύβεται πίσω από αυτή τη λειτουργία περιορισμού των ψευδών συναγερμών βασίζεται στην ανάλυση του τρέχοντος επίπεδου προστασίας, των τύπων εισόδου, των συνθηκών εισόδου και του μοτίβου των Διενέργεια δοκιμών με φωνητικά μηνύματα στη γλώσσα σας «Έγιναν όλες οι δοκιμές» συμβάντων του συστήματος. Ο πίνακας συναγερμού αναλύει τα επίπεδα απειλής. Ο πίνακας συναγερμού μια επαληθευμένη αναφορά συναγερμού μόνον εάν το αξιολογημένο επίπεδο απειλής πληροί τα προκαθορισμένα κριτήρια. Καθώς αγνοούνται οι ψευδείς συναγερμοί, οι πραγματικές απειλές αναγνωρίζονται αξιόπιστα και εξοικονομούνται έξοδα αποφεύγοντας τη μη αναγκαία επέμβαση της αστυνομίας κ.λπ. Εύκολες στη χρήση λειτουργίες Τα προϊόντα Easy Series χρησιμοποιούν τεχνολογία διακριτικής οθόνης πολλών χρωμάτων με χρήση συμβόλων και φωνητικών μηνυμάτων. Το κέντρο ελέγχου επίσης διαθέτει ενσωματωμένο μικρόφωνο, μεγάφωνο και ανιχνευτή παρουσίας που σας αντιλαμβάνεται όταν το πλησιάζετε. Το κέντρο ελέγχου που λειτουργεί χωρίς κείμενο και με το πάτημα ενός κουμπιού και χρησιμοποιεί κινούμενες εικόνες είναι το καλύτερο σε απλότητα και φιλική χρήση. Μόνο ένα ηλεκτρονικό κλειδί προσέγγισης ή το τηλεχειριστήριο wlsn χρησιμοποιείται για την ενεργοποίηση και την απενεργοποίηση του συστήματος. Ο αθόρυβος τρόπος λειτουργίας του κέντρου ελέγχου δίνει επίσης τη δυνατότητα στο χρήστη να απενεργοποιεί οποιεσδήποτε μη κρίσιμες φωνητικές ειδοποιήσεις. wlsn: ασύρματη μετάδοση Ο πίνακας συναγερμού επιτρέπει επίσης τη χρήση ασύρματων απομακρυσμένων εξόδων. Αυτές μπορούν, για παράδειγμα, να χρησιμοποιηθούν για το χειρισμό μιας σειρήνας ή για να ανάψουν και να σβήσουν φωτιστικά σώματα. Η τεχνολογία πολυκαναλικής αναπήδησης συχνότητας και η χρήση της Ευρωπαϊκής μπάντας ασφαλείας στα 868 MHz διασφαλίζουν την υψηλή αξιοπιστία της μετάδοσης. Χρονοδιακόπτης αδράνειας Ο Πίνακας συναγερμού Easy Series σάς επιτρέπει να γνωρίζετε εάν το σύστημα δεν έχει ενεργοποιηθεί και απενεργοποιηθεί εντός ενός καθορισμένου χρονικού πλαισίου. Μπορείτε τότε να προσφέρετε αμέσως βοήθεια για τον τελικό χρήστη, βελτιώνοντας την ικανοποίηση των πελατών σας, διευρύνοντας τον κύκλο εργασιών σας.

7 7 Κωδικός προσωπικού ασφαλείας Σε περίπτωση συναγερμού, το προσωπικό ασφαλείας μπορεί να ελέγξει το χώρο κατά τη διάρκεια της απουσίας των ιδιοκτητών. Μπορεί να χρησιμοποιήσει έναν κωδικό για να ενεργοποιήσει ή να απενεργοποιήσει τον πίνακα μόνο μετά από το συναγερμό. Αυτό αποκλείει την περίπτωση κακής χρήσης. Χειρισμός χωρίς εποπτεία Ο πίνακας συναγερμού μπορεί περιοδικά να μεταδίδει το ημερολόγιο συμβάντων και αλλαγής παραμέτρων σε ένα κέντρο παρακολούθησης ή σε έναν αντιπρόσωπο συστημάτων ασφαλείας. Η Easy Series αυτοματοποιεί αυτές τις διαδικασίες. Έτσι εξοικονομείται εργασία και διασφαλίζεται η λειτουργία σε συγκεκριμένες ώρες.

8 8 Ασφάλεια απ όλες τις πλευρές Μετάδοση συναγερμού Κουμπιά κλήσης έκτακτης ανάγκης άμεση μετάδοση συναγερμών: πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί, για να ενεργοποιήσετε την επιθυμητή απόκριση Εύκολη ηχητική επ αμφίδρομη ηχητική ακρόαση στο χώ (με δυνατότητα μέσω του ενσωμ μεγαφώνου και αμφίδρομη ηχη Πλεονεκτήματα για σας: Εύκολη εγκατάσταση ενσωματωμένο αλφάδι στο κέντρο ελέγχου εύκολη πρόσβαση στις κλεμοσειρές με χρωματική κωδικοποίηση Εύκολος προγραμματισμός Προγραμματισμός από απόσταση με φορητό υπολογιστή Μέσω τηλεφώνου Κλειδί προγραμματισμού Αυτόματη διαμόρφωση με κωδικό χώρας Ενσύρματο Ανιχνευτής καπνού Ανιχνευτής θραύσης κρυστάλλων Μαγνητική επαφή Ανιχνευτής κίνησης Σειρήνα/φλας

9 9 αλήθευση: επαλήθευση ρο συνομιλίας) ατωμένου μικροφώνου τική επαλήθευση Λήψη διαφόρων μορφότυπων συναγερμού μετάδοση συναγερμών: ψηφιακός επιλογέας στο σταθμό παρακολούθησης μηνύματα κειμένου SMS (TAP) φωνητικά μηνύματα σε γείτονες/ φίλους Πλεονεκτήματα για τους πελάτες σας: Περιορισμός ψευδών συναγερμών Έξυπνη αξιολόγηση απειλών Διασταυρούμενες ζώνες Κλιμακωτή αναγγελία Ηχητική επαλήθευση συναγερμού Ñ Εύκολο στη χρήση διαισθητική οθόνη Κουμπί πληροφοριών ή ηλεκτρονικό κλειδί Πλήρης φωνητική υποστήριξη στη γλώσσα σας Ασύρματο Εύκολη ειδοποίηση συναγερμών ακρόαση χώρου (με δυνατότητα συνομιλίας) μέσω τηλεφωνικής κλήσης από απόσταση Μετάδοση συναγερμού Ψηφιακός επιλογέας στο κέντρο παρακολούθησης Μηνύματα κειμένου SMS (TAP) Φωνητικός επιλογέας Ευρυζωνική επικοινωνία IP Υποστήριξη GSM/GPRS Διανομέας wlsn Τηλεχειριστήριο wlsn Εργαλείο εγκατάστασης wlsn Ανιχνευτής κίνησης PIR wlsn Σειρήνα εξωτερικού χώρου wlsn Σειρήνα εσωτερικών χώρων wlsn Πλήρως αμφίδρομη ασύρματη μετάδοση και επιβεβαίωση λήψης μηνυμάτων για μεγαλύτερο αίσθημα εμπιστοσύνης Ταχύτερη και ευκολότερη εγκατάσταση, ρύθμιση παραμέτρων και διενέργεια δοκιμών Ασύρματος έλεγχος της πόρτας του γκαράζ κ.λπ. Λιγότερες κλήσεις τεχνικού σέρβις

10 10 Προϊόντα Easy Series και συμβατές συσκευές Κέντρο ελέγχου Το κέντρο ελέγχου παρέχει ενημέρωση με οπτικοακουστικό τρόπο. Μιλάει τη γλώσσα σας ενώ ταυτόχρονα προβάλλει κινούμενες εικόνες στην οθόνη προς ενίσχυση των εκφερόμενων μηνυμάτων, ελαχιστοποιώντας τα σφάλματα χειρισμού. Οθόνη υψηλής αντίθεσης με πολλά χρώματα\ Ανιχνευτής παρουσίας Ενσωματωμένο αλφάδι για εύκολη εγκατάσταση Ενσωματωμένο μεγάφωνο Ενσωματωμένο μικρόφωνο Ενσωματωμένη απλή λειτουργία RFID Απλή επικοινωνία με το χρήστη με το πάτημα ενός κουμπιού Η προστασία ενεργοποιήθηκε Πρόσβαση σε ειδικές λειτουργίες Ηλεκτρονικό κλειδί εγγύτητας Δομοστοιχείο φωνητικής επικοινωνίας Διακόπτης αντισαμποτάζ Κάθε χρήστης ελέγχει το σύστημα με ένα ηλεκτρονικό κλειδί ή διαπιστευτήριο, το οποίο είναι μοναδικό για κάθε χρήστη. Αυτά τα μικρά ηλεκτρονικά κλειδιά είναι τα κύρια μέσα ελέγχου του συστήματος. Υποστηρίζει τη φωνή και τη γλώσσα που ακούτε από το κέντρο ελέγχου και διατίθεται σε πολλές γλώσσες. Η φωνητική αναγγελία σάς ενημερώνει για διάφορες συνθήκες, συμβάντα, επιβεβαιώσεις και σφάλματα του πίνακα ελέγχου. Συνδυασμένος διακόπτης προστασίας από παραβίαση, που ενεργοποιείται με την αφαίρεση του καλύμματος ή την απόσταση της συσκευής από τον τοίχο. Περιέχει ενσύρματο βρόχο που μπορεί να δεχθεί επιπρόσθετες εξόδους προστασίας από παραβίαση. Φορητή μνήμη Τροφοδοσία Πίνακας ελέγχου Διάταξη που επιτρέπει την αποστολή και λήψη πληροφοριών προγραμματισμού. Χρησιμοποιήστε τη φορητή μνήμη για το γρήγορο προγραμματισμό μιας ομάδας πινάκων ελέγχου με παρόμοια χαρακτηριστικά. Ενσωματωμένο τροφοδοτικό V AC, για απαιτήσεις μόνιμα καλωδιωμένης πρωτεύουσας παροχής ρεύματος. Ο πίνακας ελέγχου διαχειρίζεται και ελέγχει το σύστημα. Διαθέτει ένα ενσωματωμένο ψηφιακό τηλεφωνικό δομοστοιχείο επικοινωνίας.

11 11 Προϊόντα και παρελκόμενα για τη σύνθεση ενός πλήρους συστήματος ασφαλείας Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από μια πλήρη γκάμα προϊόντων και παρελκομένων, για να συνθέσετε ένα πλήρες σύστημα «κομμένο και ραμμένο» στις ανάγκες των πελατών σας που θα παρέχει ασφάλεια σε κατοικίες και μικρές επιχειρήσεις. Ανιχνευτής κίνησης Ανιχνευτής θραύσης κρυστάλλων Κουμπί πανικού Ανιχνευτής καπνού Επαφή πόρτας ή παραθύρου Σειρήνα/φλας Παραδείγματα προϊόντων για το ασύρματο τοπικό δίκτυο ασφαλείας (wlsn): Διανομέας wlsn Τηλεχειριστήριο wlsn Επαφή πόρτας ή παραθύρου wlsn Ανιχνευτής κίνησης wlsn Ανιχνευτής καπνού wlsn Σειρήνα εξωτερικού χώρου wlsn Το όνομα Bosch είναι παγκόσμια γνωστό για ποιότητα και αξιοπιστία. Εάν ψάχνετε για έναν πίνακα συναγερμού με ευκολία στην εγκατάσταση και με μεγάλη απόδοση σε σχέση με το κόστος, τα προϊόντα Easy Series είναι η ιδανική επιλογή.

12 Μία Παράδοση Ποιότητας και Καινοτομίας Για περισσότερα από 100 χρόνια, το όνομα Bosch είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η Bosch είναι ο παγκόσμιος προμηθευτής επιλογών για καινοτομικές τεχνολογίες, υποστηριζόμενες από τα υψηλότερα πρότυπα υπηρεσιών και υποστήριξης. Τα Συστήματα Ασφαλείας της Bosch με υπερηφάνεια προσφέρουν μια πλήρη σειρά λύσεων για συστήματα προστασίας, ασφάλειας, επικοινωνιών και ήχου με την συνδρομή των οποίων υλοποιούνται καθημερινά εφαρμογές σε όλο τον κόσμο, από κυβερνητικά κτήρια και δημόσιους χώρους έως βιομηχανίες, εκπαιδευτικά ιδρύματα και κατοικίες. Bosch Security Systems Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας ή στείλτε μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση Bosch Sicherheitssysteme GmbH, 2008 Με την επιφύλαξη τροποποιήσεων Εκτυπώθηκε στη Γερμανία 02/08 Printer AS-OT-el-01_ _03

Πίνακας ελέγχου συναγερμού Easy Series Κάνουμε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση διαθέτοντας wlsn*

Πίνακας ελέγχου συναγερμού Easy Series Κάνουμε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση διαθέτοντας wlsn* «Η προστασία απενεργοποιήθηκε» Πίνακας ελέγχου συναγερμού Easy Series Κάνουμε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση διαθέτοντας wlsn* * Ασύρματο τοπικό δίκτυο ασφαλείας 2 Πρώτα απ όλα η ασφάλεια Φυσικά επιθυμείτε

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας συναγερμού Easy Series Κάνουμε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση διαθέτοντας wlsn*

Πίνακας συναγερμού Easy Series Κάνουμε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση διαθέτοντας wlsn* «Η προστασία απενεργοποιήθηκε» Πίνακας συναγερμού Easy Series Κάνουμε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση διαθέτοντας wlsn* * Ασύρματο τοπικό δίκτυο ασφαλείας 2 Απλός και σαφής τρόπος επικοινωνίας Easy Series

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας Συναγερµού Easy Series - Κάνουµε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση

Πίνακας Συναγερµού Easy Series - Κάνουµε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση Έγιναν όλες οι δοκιµές Πίνακας Συναγερµού Easy Series - Κάνουµε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση Πανίσχυρος και αξιόπιστος πίνακας ελέγχου συναγερµού Ένας πανίσχυρος πίνακας ελέγχου συναγερµού δεν είναι απαραίτητο

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας συναγερμού Easy Series. Τεχνικό εγχειρίδιο

Πίνακας συναγερμού Easy Series. Τεχνικό εγχειρίδιο Πίνακας συναγερμού Easy Series Τεχνικό εγχειρίδιο Περιεχόμενο 3 1. Με μια ματιά 2. Επισκόπηση συστήματος 5 2.1 Κέντρο ελέγχου Easy Series 6 Καταστάσεις που απεικονίζονται στον πίνακα Easy Series 7 2.2

Διαβάστε περισσότερα

wlsn* αμφίδρομο ασύρματο δίκτυο Ο γρήγορος δρόμος προς ακόμη πιο αξιόπιστη ασφάλεια * Ασύρματο τοπικό δίκτυο ασφαλείας

wlsn* αμφίδρομο ασύρματο δίκτυο Ο γρήγορος δρόμος προς ακόμη πιο αξιόπιστη ασφάλεια * Ασύρματο τοπικό δίκτυο ασφαλείας wlsn* αμφίδρομο ασύρματο δίκτυο Ο γρήγορος δρόμος προς ακόμη πιο αξιόπιστη ασφάλεια * Ασύρματο τοπικό δίκτυο ασφαλείας 2 Τι είναι το wlsn? Το ασύρματο τοπικό δίκτυο ασφάλειας wlsn της Bosch Security Systems

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας συναγερµού Easy Series. Οδηγός αναφοράς

Πίνακας συναγερµού Easy Series. Οδηγός αναφοράς Πίνακας συναγερµού Easy Series Οδηγός αναφοράς Περιεχόµενο 3 1. Με µια µατιά 2. Επισκόπηση του συστήµατος 5 2.1 Κέντρο ελέγχου Easy Series 6 Καταστάσεις που απεικονίζονται στον πίνακα Easy Series 7 2.2

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακό Σύστημα Ανακοινώσεων και Φωνητικού Συναγερμού Praesideo Μετάδοση μηνυμάτων κάτω απο οποιεσδήποτε συνθήκες

Ψηφιακό Σύστημα Ανακοινώσεων και Φωνητικού Συναγερμού Praesideo Μετάδοση μηνυμάτων κάτω απο οποιεσδήποτε συνθήκες Ψηφιακό Σύστημα Ανακοινώσεων και Φωνητικού Συναγερμού Praesideo Μετάδοση μηνυμάτων κάτω απο οποιεσδήποτε συνθήκες 2 Συσκευή Ανακοινώσεων και Φωνητικού Συναγερμού Praesideo από την Bosch Κρατήστε το κοινό

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας Πυρανίχνευσης Σειράς 1200 από την Bosch Προστατεύοντας ό,τι πολυτιμότερο

Πίνακας Πυρανίχνευσης Σειράς 1200 από την Bosch Προστατεύοντας ό,τι πολυτιμότερο Πίνακας Πυρανίχνευσης Σειράς 1200 από την Bosch Προστατεύοντας ό,τι πολυτιμότερο 2 Πίνακας Πυρανίχνευσης Σειράς 1200 Εγκαταστήστε και μείνετε ήσυχοι Ολοκληρωμένη προστασία προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας

Διαβάστε περισσότερα

wlsn* αµφίδροµο ασύρµατο δίκτυο Ο γρήγορος δρόµος προς ακόµη πιο αξιόπιστη ασφάλεια

wlsn* αµφίδροµο ασύρµατο δίκτυο Ο γρήγορος δρόµος προς ακόµη πιο αξιόπιστη ασφάλεια wlsn* αµφίδροµο ασύρµατο δίκτυο Ο γρήγορος δρόµος προς ακόµη πιο αξιόπιστη ασφάλεια * ασύρµατο τοπικό δίκτυο ασφαλείας 2 Τι είναι το wlsn; Το ασύρµατο τοπικό δίκτυο ασφάλειας wlsn της Bosch Security Systems

Διαβάστε περισσότερα

Ηχοσύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού Plena της Bosch Ο γρήγορος δρόμος για την ασφάλεια

Ηχοσύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού Plena της Bosch Ο γρήγορος δρόμος για την ασφάλεια Ηχοσύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού Plena της Bosch Ο γρήγορος δρόμος για την ασφάλεια 2 Ηχοσύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού Plena της Bosch Ο γρήγορος δρόμος για την ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάφωνο οροφής ευρείας γωνίας LC4 Μικρό μέγεθος. Τέλεια απόδοση.

Μεγάφωνο οροφής ευρείας γωνίας LC4 Μικρό μέγεθος. Τέλεια απόδοση. Μεγάφωνο οροφής ευρείας γωνίας LC4 Μικρό μέγεθος. Τέλεια απόδοση. 2 Μεγάφωνο οροφής ευρείας γωνίας LC4 Μικρό μέγεθος, υψηλή ποιότητα και ασύγκριτη κάλυψη Η κορυφαία στην κατηγορία του ευρεία γωνία ανοίγματος

Διαβάστε περισσότερα

Ηχοσύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού Plena Ο γρήγορος δρόμος για την ασφάλεια

Ηχοσύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού Plena Ο γρήγορος δρόμος για την ασφάλεια Ηχοσύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού Plena Ο γρήγορος δρόμος για την ασφάλεια 2 Ηχοσύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού Plena Ο γρήγορος δρόμος για την ασφάλεια Η σειρά ηχοσυστημάτων

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας συναγερμού Easy Series

Πίνακας συναγερμού Easy Series Συστήματα συναγερμού Πίνακας συναγερμού Easy Series Πίνακας συναγερμού Easy Series Υποστηρίζει μέχρι και 32 συνολικά σημεία εισόδου (ενσύρματα, ασύρματα ή συνδυασμός και των δυο) Προηγμένη μέθοδος μείωσης

Διαβάστε περισσότερα

Ηχοσύστημα ανακοινώσεων Plena Easy Line Εύκολη διαχείριση ήχου

Ηχοσύστημα ανακοινώσεων Plena Easy Line Εύκολη διαχείριση ήχου Ηχοσύστημα ανακοινώσεων Plena Easy Line Εύκολη διαχείριση ήχου 2 Ηχοσύστημα ανακοινώσεων Plena Easy Line Ένας πρακτικός δρόμος προς τις ανακοινώσεις ποιότητας για το κοινό Ευκολία στη χρήση με ενδείξεις

Διαβάστε περισσότερα

Στείλτε το μήνυμα, οτι και αν γίνει.

Στείλτε το μήνυμα, οτι και αν γίνει. Στείλτε το μήνυμα, οτι και αν γίνει. Μεγαφωνικό σύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού PRAESIDEO boschsecurity.gr Μεγαφωνικό σύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού PRAESIDEO 3 Ενημέρωση και

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά MIC 550 Ανθεκτική κάμερα με οριζόντια/κατακόρυφη κίνηση και ζουμ για εξωτερικούς χώρους

Σειρά MIC 550 Ανθεκτική κάμερα με οριζόντια/κατακόρυφη κίνηση και ζουμ για εξωτερικούς χώρους Σειρά MIC 550 Ανθεκτική κάμερα με οριζόντια/κατακόρυφη κίνηση και ζουμ για εξωτερικούς χώρους 2 Σειρά MIC 550 Θέτει το πρότυπο στις λύσεις παρακολούθησης Ελκυστική σχεδίαση μικρού μεγέθους για διακριτική

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ

ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ HX-TEL-99 ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ I. Γενικά.3 Βασικές Λειτουργίες..3 Τεχνικά Χαρακτηριστικά...3 Περιεχόµενα Συσκευασίας.4 ΙΙ. Μορφή και Εγκατάσταση Συστήµατος.4 Πίνακας

Διαβάστε περισσότερα

Ένα ολοκληρωμένο, σύμφωνα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σύστημα πυροπροστασίας από την Bosch με τεχνολογία LSN για προχωρημένη προστασία.

Ένα ολοκληρωμένο, σύμφωνα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σύστημα πυροπροστασίας από την Bosch με τεχνολογία LSN για προχωρημένη προστασία. Κορυφαία πυροπροστασία για ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο. Το «Kempinski Hotel The Dome» στην Τουρκία εγκαθιστά ένα πλήρες σύστημα πυροπροστασίας της Bosch. Kempinski 2 Ένα ολοκληρωμένο, σύμφωνα με την τελευταία

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεφωνικό Σύστημα Έκτακτης Αναγκης με Μπουτόν Βοηθείας. U R Safe DAS1100

Τηλεφωνικό Σύστημα Έκτακτης Αναγκης με Μπουτόν Βοηθείας. U R Safe DAS1100 Τηλεφωνικό Σύστημα Έκτακτης Αναγκης με Μπουτόν Βοηθείας U R Safe DAS1100 Οδηγίες Χρήσης Σύστημα Συναγερμού Κινδύνου - Ειδοποιεί φίλους και οικογένεια με το πάτημα ενός κουμπιού - Προσφέρει ανεξαρτησία

Διαβάστε περισσότερα

Ανιχνευτής εισβολής σειρά Professional Ξέρει πότε να χτυπήσει συναγερμό. Ξέρει πότε να μην χτυπήσει.

Ανιχνευτής εισβολής σειρά Professional Ξέρει πότε να χτυπήσει συναγερμό. Ξέρει πότε να μην χτυπήσει. Ανιχνευτής εισβολής σειρά Professional Ξέρει πότε να χτυπήσει συναγερμό. Ξέρει πότε να μην χτυπήσει. Τώρα και με τεχνολογία αντι-κάλυψης πολλαπλών ζωνών με ενσωματωμένο εντοπισμό ψεκασμού Απαράμιλλες τεχνολογίες

Διαβάστε περισσότερα

PAVIRO 1. PAVIRO Σύστημα ανακοινώσεων και εκκένωσης χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας με επαγγελματική ποιότητα ήχου Ευελιξία από την πρώτη στιγμή

PAVIRO 1. PAVIRO Σύστημα ανακοινώσεων και εκκένωσης χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας με επαγγελματική ποιότητα ήχου Ευελιξία από την πρώτη στιγμή PAVIRO 1 PAVIRO Σύστημα ανακοινώσεων και εκκένωσης χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας με επαγγελματική ποιότητα ήχου Ευελιξία από την πρώτη στιγμή 2 PAVIRO PAVIRO 3 Διατήρηση της ενημέρωσης, της ασφάλειας

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ & ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΚΑΠΝΟΥ. Εικόνα 1

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ & ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΚΑΠΝΟΥ. Εικόνα 1 ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΑ Τα συστήματα ασφαλείας είναι ειδικές ηλεκτρονικές διατάξεις που χρησιμοποιούνται για την επιτήρηση χώρων, με σκοπό την άμεση ενημέρωσή των ενδιαφερόμενων, σε περίπτωση έ- κτακτης

Διαβάστε περισσότερα

Συνεδριακό σύστημα CCS 900 Ultro Αποτελεσματική συνεδριακή τεχνολογία

Συνεδριακό σύστημα CCS 900 Ultro Αποτελεσματική συνεδριακή τεχνολογία Μία Παράδοση Ποιότητας και Καινοτομίας Για περισσότερα από 0 χρόνια, το όνομα Bosch είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η Bosch είναι ο παγκόσμιος προμηθευτής επιλογών για καινοτομικές τεχνολογίες,

Διαβάστε περισσότερα

Ανιχνευτές κίνησης Blue Line Η ανίχνευση είναι δύναμη

Ανιχνευτές κίνησης Blue Line Η ανίχνευση είναι δύναμη Ανιχνευτές κίνησης Blue Line Η ανίχνευση είναι δύναμη Ασφάλεια που μπορείτε να εμπιστευθείτε. Ανιχνευτές κίνησης Blue Line Gen 2 Όποιον χώρο κι αν θέλετε να προστατεύσετε, το σπίτι, το κατάστημα, την επιχείρησή

Διαβάστε περισσότερα

Σας παρουσιάζουμε το AutoDome Easy Την ιδανική λύση για εφαρμογές μεσαίας κλίμακας

Σας παρουσιάζουμε το AutoDome Easy Την ιδανική λύση για εφαρμογές μεσαίας κλίμακας Σας παρουσιάζουμε το AutoDome Easy Την ιδανική λύση για εφαρμογές μεσαίας κλίμακας Κάμερα PTZ, σχεδιασμένη για τέλεια εφαρμογή Όταν ένα σύστημα σταθερής κάμερας μίνι θόλου δεν προσφέρει αυτό που χρειάζεστε

Διαβάστε περισσότερα

Video Management System της Bosch Εξασφαλίστε το μέλλον σας με IP

Video Management System της Bosch Εξασφαλίστε το μέλλον σας με IP Video Management System της Bosch Εξασφαλίστε το μέλλον σας με IP Ασφάλεια βίντεο IP Λύση όλα σε ένα Το Bosch Video Management System (VMS) διαχειρίζεται όλα τα δεδομένα IP και ψηφιακού βίντεο και ήχου,

Διαβάστε περισσότερα

Crow s Passion for Smart Residential Security

Crow s Passion for Smart Residential Security Crow s Passion for Smart Residential Security SERENITY Το σύστηµα SERENITY είναι ένα µοντέρνα σχεδιασµένο σύστηµα συναγερµού για να ταιριάζει στον χώρο σας. Με το σύστηµα SERENITY µπορείτε να απολαύσετε

Διαβάστε περισσότερα

Συνεδριακό σύστημα CCS 800 Ultro της Bosch Προσθέτουμε καινοτομία...

Συνεδριακό σύστημα CCS 800 Ultro της Bosch Προσθέτουμε καινοτομία... Συνεδριακό σύστημα CCS 800 Ultro της Bosch Προσθέτουμε καινοτομία... 2 Συνεδριακό σύστημα CCS 800 Ultro...με μια ευέλικτη «όλα σε ένα» συνεδριακή λύση Μοναδική ενσωματωμένη δυνατότητα ψηφιακής εγγραφής

Διαβάστε περισσότερα

Έξυπνο Σύστηµα Συναγερµού Ασφαλείας

Έξυπνο Σύστηµα Συναγερµού Ασφαλείας Έξυπνο Σύστηµα Συναγερµού Ασφαλείας Οδηγίες Λειτουργίας Σας ευχαριστούµε που χρησιµοποιείτε το έξυπνο σύστηµα συναγερµού της εταιρίας µας. Τα προϊόντα µας είναι ιδανικά για οικογένειες, τράπεζας, µικρές

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΥΠΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕΣΩ ΑPP

ΕΞΥΠΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕΣΩ ΑPP ΕΞΥΠΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕΣΩ ΑPP ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΤΕ... 2 ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ!!! 3 Η εφαρμογή για κινητά είναι πολύ φιλική παρέχοντας στον χρήστη του συστήματος συναγερμού τις εξής

Διαβάστε περισσότερα

ΦΩΤΕΛΛΗΣ Α.Ε. ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΦΩΤΕΛΛΗΣ Α.Ε. ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Α. ΓΕΝΙΚΑ Η εγκατάσταση ενός ολοκληρωμένου συστήματος συναγερμού αποσκοπεί στην προστασία χώρων όπως οικίες, επιχειρήσεις, βιομηχανίες, στρατιωτικές εγκαταστάσεις κλπ. σε περιπτώσεις: Ανεπιθύμητης εισόδου

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ AFC 300 PLUS

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ AFC 300 PLUS ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ AFC 300 PLUS 1 2 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ AFC 300 Φωνητικά μηνύματα στα Ελληνικά στον χειρισμό και προγραμματισμό. LCD οθόνη. 32 ασύρματες ζώνες. 8 ενσύρματες ζώνες. Δέχεται μέχρι 8 τηλεχειριστήρια

Διαβάστε περισσότερα

Συνεδριακό σύστημα CCS 900 Ultro Αποτελεσματική συνεδριακή τεχνολογία

Συνεδριακό σύστημα CCS 900 Ultro Αποτελεσματική συνεδριακή τεχνολογία Συνεδριακό σύστημα CCS 900 Ultro Αποτελεσματική συνεδριακή τεχνολογία 2 Συνεδριακό σύστημα CCS 900 Ultro Σχεδιασμένο για αισθητική, ακουστική, και λειτουργική τελειότητα. ff Καινοτομικός και αυθεντικός

Διαβάστε περισσότερα

Easy Series. Οδηγός εγκαταστάτη Πίνακας Ελέγχου Εισβολήςl

Easy Series. Οδηγός εγκαταστάτη Πίνακας Ελέγχου Εισβολήςl Easy Series GR Οδηγός εγκαταστάτη Πίνακας Ελέγχου Εισβολήςl Easy Series Οδηγός εγκαταστάτη Περιεχόµενα Περιεχόµενα. Γρήγορη αναφορά.... Γενική παρουσίαση του συστήµατος....2 Γενική παρουσίαση κέντρου ελέγχου...

Διαβάστε περισσότερα

Instabus Technology Systems. Παρουσίαση Instabus KNX

Instabus Technology Systems. Παρουσίαση Instabus KNX Instabus Technology Systems Παρουσίαση Instabus KNX Τι είναι το Instabus Το σύστημα Instabus αποτελεί τη νέα προηγμένη τεχνική ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων που συνδυάζει όλες τις ηλεκτρικές λειτουργίες

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματο εσωτερικό ραντάρ GSC-P829

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματο εσωτερικό ραντάρ GSC-P829 Εγχειρίδιο χρήσης Ασύρματο εσωτερικό ραντάρ GSC-P829 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Ο GSC-P829 παθητικός υπέρυθρος ανιχνευτής συνδυάζει ψηφιακή, διπλού-πυρήνα ελέγχου, ασαφής λογικής, τεχνολογία επεξεργασίας

Διαβάστε περισσότερα

U R Safe. GSM Emergency Alarm System URS-007EG. Εγχειρίδιο χρήσης

U R Safe. GSM Emergency Alarm System URS-007EG. Εγχειρίδιο χρήσης U R Safe GSM Emergency Alarm System URS-007EG Εγχειρίδιο χρήσης Για την καλύτερη κατανόηση των λειτουργιών της συσκευής, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά όλο το παρόν εγχειρίδιο, πριν χρησιμοποιήσετε τη

Διαβάστε περισσότερα

ICP-CP508. Οδηγός χρήστη Πληκτρολόγια ICP-CP508

ICP-CP508. Οδηγός χρήστη Πληκτρολόγια ICP-CP508 ICP-CP508 EL Οδηγός χρήστη Πληκτρολόγια ICP-CP508 ICP-CP508 Οδηγός χρήστη 1.0 Επισκόπηση πληκτρολογίων της σειράς ICP-CP508 EL 2 1.0 Επισκόπηση πληκτρολογίων της σειράς ICP-CP508 Το πληκτρολόγιο είναι

Διαβάστε περισσότερα

Bosch DCN Επόμενης γενιάς Φυλλάδιο εφαρμογής

Bosch DCN Επόμενης γενιάς Φυλλάδιο εφαρμογής Bosch DCN Επόμενης γενιάς Φυλλάδιο εφαρμογής Με νέο δυναμικό λογισμικό! DCN Επόμενης γενιάς Συνεδριακά συστήματα DCN Επόμενης γενιάς: Ένα ενιαίο σύστημα για συνέδρια κάθε είδους και μεγέθους Από τα μεγαλύτερα

Διαβάστε περισσότερα

H O M E S E C U R I T Y

H O M E S E C U R I T Y 2017 Κ ΑΤΑΛΟΓΟΣ H O M E S E C U R I T Y Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α Α Σ Φ Α Λ Ε Ι Α Σ THS 501 ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΚΕΝΤΡΟ 2 ΖΩΝΩΝ GSM ΑΣΎΡΜΑΤΟ ΚΈΝΤΡΟ ΑΜΦΊΔΡΟΜΗΣ ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗΣ ΜΕ ΟΘΌΝΗ LCD ΚΑΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΈΝΟ ΦΩΤΙΖΌΜΕΝΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΌΓΙΟ.

Διαβάστε περισσότερα

Home Keeper Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. Μια Νέα εμπειρία. από την εγκατάσταση έως τη συντήρηση

Home Keeper Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. Μια Νέα εμπειρία. από την εγκατάσταση έως τη συντήρηση Home Keeper Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Μια Νέα εμπειρία από την εγκατάσταση έως τη συντήρηση Home Keeper ΑΠΛΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ & ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ MADE IN FranCE Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Somfy

Διαβάστε περισσότερα

Ένα μοναδικό σε σχεδιασμό ασύρματο σύστημα συναγερμού με τεράστιες δυνατότητες και λειτουργιές

Ένα μοναδικό σε σχεδιασμό ασύρματο σύστημα συναγερμού με τεράστιες δυνατότητες και λειτουργιές ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ GSM- BLUETOOTH 10 ZONES 007M3G ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Ένα μοναδικό σε σχεδιασμό ασύρματο σύστημα συναγερμού με τεράστιες δυνατότητες και λειτουργιές Εξαιρετικά λεπτό

Διαβάστε περισσότερα

AMAX panel 2000 / AMAX panel 2000 EN F.01U Εγχειρίδιο χρήσης

AMAX panel 2000 / AMAX panel 2000 EN F.01U Εγχειρίδιο χρήσης AMAX panel 2000 / AMAX panel 2000 EN F.01U.249.500 el Εγχειρίδιο χρήσης AMAX panel 2000 / AMAX panel 2000 EN Πίνακας περιεχομένων el 3 Πίνακας περιεχομένων 1 Εισαγωγή 4 2 Όπλιση και αφόπλιση του συστήματος

Διαβάστε περισσότερα

Έξυπνα συστήματα συναγερμού και κάμερες ασφαλείας που προστατεύουν αποτελεσματικά τους αγαπημένους σας και την περιουσία σας

Έξυπνα συστήματα συναγερμού και κάμερες ασφαλείας που προστατεύουν αποτελεσματικά τους αγαπημένους σας και την περιουσία σας ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ Έξυπνα συστήματα συναγερμού και κάμερες ασφαλείας που προστατεύουν αποτελεσματικά τους αγαπημένους σας και την περιουσία σας Υβριδικοί Επαγγελματικοί Συναγερμοί

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακό συνεδριακό σύστημα CCS 1000 D 1. Ψηφιακό συνεδριακό σύστημα CCS 1000 D Μικρό, αλλά ευέλικτο

Ψηφιακό συνεδριακό σύστημα CCS 1000 D 1. Ψηφιακό συνεδριακό σύστημα CCS 1000 D Μικρό, αλλά ευέλικτο Ψηφιακό συνεδριακό σύστημα CCS 1000 D 1 Ψηφιακό συνεδριακό σύστημα CCS 1000 D Μικρό, αλλά ευέλικτο 2 Ψηφιακό συνεδριακό σύστημα CCS 1000 D Έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την άμεση τοποθέτηση και λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

ICP-CP500. Οδηγός χρήστη Πληκτρολόγια ICP-CP500

ICP-CP500. Οδηγός χρήστη Πληκτρολόγια ICP-CP500 ICP-CP500 EL Οδηγός χρήστη Πληκτρολόγια ICP-CP500 ICP-CP500 Οδηγός χρήστη 1.0 Επισκόπηση σειράς πληκτρολογίων ICP-CP500 EL 2 1.0 Επισκόπηση σειράς πληκτρολογίων ICP- CP500 Το πληκτρολόγιο είναι το μέσο

Διαβάστε περισσότερα

Λύσεις ηχοσυστημάτων ανακοινώσεων Plena Μια ευέλικτη προσέγγιση στη διαχείριση ήχου

Λύσεις ηχοσυστημάτων ανακοινώσεων Plena Μια ευέλικτη προσέγγιση στη διαχείριση ήχου Λύσεις ηχοσυστημάτων ανακοινώσεων Plena Μια ευέλικτη προσέγγιση στη διαχείριση ήχου 2 Λύσεις ηχοσυστημάτων ανακοινώσεων Plena Το επεκτάσιμο ηχοσύστημα ανακοινώσεων Είτε πρόκειται για ένα τοπικό σούπερ

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα διανομής γλωσσών Integrus Η γλώσσα της τελειότητας

Σύστημα διανομής γλωσσών Integrus Η γλώσσα της τελειότητας Σύστημα διανομής γλωσσών Integrus Η γλώσσα της τελειότητας 2 Σύστημα διανομής γλωσσών Integrus Απόλυτη άνεση στην ψηφιακή κατανομή γλωσσών Προηγμένη ψηφιακή τεχνολογία για την απόλυτη εμπειρία παρακολούθησης

Διαβάστε περισσότερα

ΗΧ-GSM 02 www.tele.gr

ΗΧ-GSM 02 www.tele.gr ΗΧ -GSM02Β/W Ασύρµατο σύστηµα συναγερµού µε ειδοποίηση µέσω GSM Οδηγίες χρήσης Λειτουργία και συνδεσµολογία ακροδεκτών Στο πίσω µέρος της κεντρικής µονάδας υπάρχει µια σειρά ακροδεκτών σύνδεσης, οι λειτουργίες

Διαβάστε περισσότερα

VOICE MODULE Πλακέτα χειρισμού / τηλεφωνητή Ο ΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ. ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ IDS HELLAS www.idshellas.

VOICE MODULE Πλακέτα χειρισμού / τηλεφωνητή Ο ΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ. ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ IDS HELLAS www.idshellas. ΑΣΦΑΛΕΙΑ HELLAS ΕΓΓΥΗΣΗ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΛΥΣΕΙΣ ΕΞΕΛΙΞΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ VOICE MODULE Πλακέτα χειρισμού / τηλεφωνητή Ο ΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Διατάξεις φωτισμού AEGIS από την Bosch Φωτισμός προστασίας και ασφάλειας

Διατάξεις φωτισμού AEGIS από την Bosch Φωτισμός προστασίας και ασφάλειας Διατάξεις φωτισμού AEGIS από την Bosch Φωτισμός προστασίας και ασφάλειας 2 Διατάξεις φωτισμού AEGIS Διατάξεις φωτισμού AEGIS Illuminators Φωτισμός προστασίας & ασφάλειας Η τεχνολογία Constant Light, για

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακές πολυχρηστικές συσκευές εγγραφής Divar Επαναπροσδιορίζουν την ψηφιακή εγγραφή

Ψηφιακές πολυχρηστικές συσκευές εγγραφής Divar Επαναπροσδιορίζουν την ψηφιακή εγγραφή Ψηφιακές πολυχρηστικές συσκευές εγγραφής Divar Επαναπροσδιορίζουν την ψηφιακή εγγραφή Μια νέα γενιά ψηφιακών πολυχρηστικών συσκευών εγγραφής Divar για έναν αναλογικό και IP κόσμο. Ψηφιακές πολυχρηστικές

Διαβάστε περισσότερα

www.tele.gr ΗΧ-GSM02 rev1.2 www.tele.gr

www.tele.gr ΗΧ-GSM02 rev1.2 www.tele.gr ΗΧ -GSM02 Β/W Ασύρµατο σύστηµα συναγερµού µε ειδοποίηση µέσω GSM Οδηγίες χρήσης H δήλωση συµµόρφωσης CE της συσκευής είναι αναρτηµένη στην ιστοσελίδα Λειτουργία και συνδεσµολογία ακροδεκτών Στο πίσω µέρος

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα κίνησης κάμερας υψηλής ταχύτητας της Bosch o σε 1 δευτερόλεπτο! Διατήρηση της εικόνας στην οθόνη, εστιασμένη, σε όλες τις συνθήκες

Σύστημα κίνησης κάμερας υψηλής ταχύτητας της Bosch o σε 1 δευτερόλεπτο! Διατήρηση της εικόνας στην οθόνη, εστιασμένη, σε όλες τις συνθήκες Σύστημα κίνησης κάμερας υψηλής ταχύτητας της Bosch 0 100 o σε 1 δευτερόλεπτο! Διατήρηση της εικόνας στην οθόνη, εστιασμένη, σε όλες τις συνθήκες Σύστημα κίνησης κάμερας υψηλής ταχύτητας 0 έως 100º σε 1

Διαβάστε περισσότερα

Λύσεις ηχοσυστημάτων ανακοινώσεων Plena της Bosch Μια ευέλικτη προσέγγιση στη διαχείριση ήχου

Λύσεις ηχοσυστημάτων ανακοινώσεων Plena της Bosch Μια ευέλικτη προσέγγιση στη διαχείριση ήχου Λύσεις ηχοσυστημάτων ανακοινώσεων Plena της Bosch Μια ευέλικτη προσέγγιση στη διαχείριση ήχου 2 Λύσεις ηχοσυστημάτων ανακοινώσεων Plena Το επεκτάσιμο ηχοσύστημα ανακοινώσεων Είτε πρόκειται για ένα τοπικό

Διαβάστε περισσότερα

HX-TEL 999. ΗΧ-TEL999 rev1_1 www.tele.gr

HX-TEL 999. ΗΧ-TEL999 rev1_1 www.tele.gr ΜΟΝΑ Α ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ HX-TEL 999 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ 1 ΒΑΣΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ Χρησιµοποιείτε πάντα µόνο το τροφοδοτικό που συνοδεύει

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεφωνικό Σύστηµα Έκτακτης Αναγκης µε Μπουτόν Βοηθείας YALE DAS1100

Τηλεφωνικό Σύστηµα Έκτακτης Αναγκης µε Μπουτόν Βοηθείας YALE DAS1100 Τηλεφωνικό Σύστηµα Έκτακτης Αναγκης µε Μπουτόν Βοηθείας YALE DAS1100 Οδηγίες Χρήσης Σύστηµα Συναγερµού Κινδύνου - Ειδοποιεί φίλους και οικογένεια µε το πάτηµα ενός κουµπιού - Προσφέρει ανεξαρτησία και

Διαβάστε περισσότερα

PC585/PC1616 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

PC585/PC1616 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ An ISO 9001 certified Company Made In Canada PC585/PC1616 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΕ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ PK1555 ΠΡΟΣΟΧΗ: ΟΙ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΩΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΩΝ 2 ΧΡΟΝΩΝ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ Έξυπνα Συστήματα Συναγερμού και Κάμερες Ασφαλείας Προστατεύουν αποτελεσματικά τα αγαπημένα σας πρόσωπα και την περιουσία σας Έκδοση 05-2011 Υβριδικοί Επαγγελματικοί

Διαβάστε περισσότερα

Συνεδριακό σύστημα DCN Multimedia Ενημερώστε. Εντυπωσιάστε. Εμπνεύστε.

Συνεδριακό σύστημα DCN Multimedia Ενημερώστε. Εντυπωσιάστε. Εμπνεύστε. Συνεδριακό σύστημα DCN Multimedia Ενημερώστε. Εντυπωσιάστε. Εμπνεύστε. 2 Συνεδριακό σύστημα DCN Multimedia της Bosch Ενημερώστε. Εντυπωσιάστε. Εμπνεύστε. Και δραστηριοποιήστε το κοινό σας. Σε όλες σχεδόν

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N Ελληνικά Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N 1 Ελληνικά Ευρετήριο 1. Επισκόπηση....3 2. Έναρξη χρήσης...5 3. Σύνδεση του κεφαλόφωνου Bluetooth.....6 4. Χρήση του κεφαλόφωνου Bluetooth... 9 5. Τεχνικές προδιαγραφές.

Διαβάστε περισσότερα

Μοναδικές Προσφορές για τα μέλη του πολιτιστικού συλλόγου πολιτών & φίλων Αττικής από την εταιρία ALERTit.

Μοναδικές Προσφορές για τα μέλη του πολιτιστικού συλλόγου πολιτών & φίλων Αττικής από την εταιρία ALERTit. Μοναδικές Προσφορές για τα μέλη του πολιτιστικού συλλόγου πολιτών & φίλων Αττικής από την εταιρία ALERTit. ΑΣΥΡΜΑΤΟ / ΕΝΣΥΡΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1 x ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ Πίνακας ελέγχου 16 ζωνών

Διαβάστε περισσότερα

Αυτόματος ανιχνευτής πυρκαγιάς Σειρά 420 Ευφυής ανίχνευση. Κορυφαία προστασία.

Αυτόματος ανιχνευτής πυρκαγιάς Σειρά 420 Ευφυής ανίχνευση. Κορυφαία προστασία. Απόλυτη προστασία με τη Διπλή οπτική τεχνολογία Αυτόματος ανιχνευτής πυρκαγιάς Σειρά 420 Ευφυής ανίχνευση. Κορυφαία προστασία. 2 Αυτόματος ανιχνευτής πυρκαγιάς Σειρά 420 Ευφυής ανίχνευση για κορυφαία προστασία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ CD-PLUS/4+N

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ CD-PLUS/4+N ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ CD-PLUS/4+N ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ : Με ΙΤ-4Ν Με τηλέφωνο συνδεδεμένο στις εξόδους τηλεφωνικής γραμμής του ΙΤ-4Ν. Μπείτε στο μενού προγραμματισμού. Αν έχετε μπουτονιέρα στο σύστημα, τοποθετείστε

Διαβάστε περισσότερα

interfox.gr ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ GSM- BLUETOOTH 007 M3GB ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

interfox.gr ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ GSM- BLUETOOTH 007 M3GB ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1 ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ GSM- BLUETOOTH 007 M3GB ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Ένα μοναδικό σε σχεδιασμό ασύρματο σύστημα συναγερμού με τεράστιες δυνατότητες και λειτουργιές Εξαιρετικά λεπτό

Διαβάστε περισσότερα

Σημαντική σημείωση: Στον συναγερμό δηλώνονται μόνο αισθητήρες που έχουν κωδικό HX-31/99/Ν και ΗΧ-ΤEL99/D/N

Σημαντική σημείωση: Στον συναγερμό δηλώνονται μόνο αισθητήρες που έχουν κωδικό HX-31/99/Ν και ΗΧ-ΤEL99/D/N Οδηγίες χρήσης (rev_1n) ΑΣΥΡΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΗΧ-TEL99/N Σημαντική σημείωση: Στον συναγερμό δηλώνονται μόνο αισθητήρες που έχουν κωδικό HX-31/99/Ν και ΗΧ-ΤEL99/D/N Αρχικές ενέργειες Ο συναγερμός ΗΧ-TEL99/N

Διαβάστε περισσότερα

Αγγίξτε το μέλλον της τεχνολογίας. Καλωσήρθατε στο PROTEUS.

Αγγίξτε το μέλλον της τεχνολογίας. Καλωσήρθατε στο PROTEUS. Αγγίξτε το μέλλον της τεχνολογίας Είναι δυνατόν ένα τόσο δυναμικό, τεχνολογικά καινοτόμο και μοναδικού design σύστημα ασφαλείας να σας προσφέρει όλα όσα έχετε φανταστεί; Καλωσήρθατε στο PROTEUS. Εντυπωσιακό

Διαβάστε περισσότερα

Easy Series ICP-EZM2. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Easy Series ICP-EZM2. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Easy Series ICP-EZM2 el Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Easy Series Πίνακας περιεχομένων el 3 Πίνακας περιεχομένων 1 Εγκατάσταση του πίνακα ελέγχου 4 1.1 Περίβλημα μικρών διαστάσεων 4 1.2 Μεγάλο περίβλημα 5

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά DS950 και DS970 Ανιχνευτές υψηλής απόδοσης

Σειρά DS950 και DS970 Ανιχνευτές υψηλής απόδοσης Συστήματα συναγερμού εισβολής Σειρά DS950 και DS970 Ανιχνευτές υψηλής απόδοσης Σειρά DS950 και DS970 Ανιχνευτές υψηλής απόδοσης www.boschsecrity.gr Πέντε επίπεδα ανίχνευσης, συμπεριλαμβανομένης της ζώνης

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας ελέγχου συναγερµού Easy Series

Πίνακας ελέγχου συναγερµού Easy Series Συστήµατα προστασίας από διάρρηξη Πίνακας ελέγχου συναγερµού Easy Series Πίνακας ελέγχου συναγερµού Easy Series Η σειρά Easy είναι ένα σύστηµα ελέγχου συναγερµού για οικιακές και µικρές επαγγελµατικές

Διαβάστε περισσότερα

ICP-VR8488. Οδηγός χρήστη Σύστημα αντιδιαρρηκτικού συναγερμού

ICP-VR8488. Οδηγός χρήστη Σύστημα αντιδιαρρηκτικού συναγερμού ICP-VR8488 EL Οδηγός χρήστη Σύστημα αντιδιαρρηκτικού συναγερμού ICP-VR8488 Οδηγός χρήστη Σημειώσεις EL 2 Σημείωση για τα πνευματικά δικαιώματα Η παρούσα έκδοση είναι πνευματική ιδιοκτησία της Bosch Security

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΤΙΚΛΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ

ΑΝΤΙΚΛΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΑΝΤΙΚΛΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ EURO ALARM ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ OASIS > Ο BS-468 είναι πίνακας αντικλεπτικού συναγερμού > Στην κεντρική πλακέτα του πίνακα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Προγραμματισμού Ασύρματης Σειρήνας Εξωτερικού Χώρου LBW-05. Εφεδρική μπαταρία 12V. Βίδα εξωτερικού. καλύμματος LED 2-3

Οδηγίες Προγραμματισμού Ασύρματης Σειρήνας Εξωτερικού Χώρου LBW-05. Εφεδρική μπαταρία 12V. Βίδα εξωτερικού. καλύμματος LED 2-3 Οδηγίες Προγραμματισμού Ασύρματης Σειρήνας Εξωτερικού Χώρου LBW-05 Άνω εξωτερικό κάλυμμα Εφεδρική μπαταρία 12V Σειρήνες 120dB Διακόπτης αποξήλωσης σειρήνας (tamper) Κάλυμμα Βίδας εξωτερικού καλύμματος

Διαβάστε περισσότερα

A ΣΥΡΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ GSM GSM 060 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

A ΣΥΡΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ GSM GSM 060 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ AΣΥΡΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ GSM GSM 060 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Εισαγωγή.... 3 1.2 Τοποθέτηση της κάρτας SIM......4 1.3 Λειτουργία...4 3 Ρυθµίσεις της συσκευής.....4 3.1 Ρυθµίσεις µέσω του πληκτρολογίου.....4

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΤ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ - ΔΕΚΤΗ AZUSA UHT-13

ΣΕΤ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ - ΔΕΚΤΗ AZUSA UHT-13 ΣΕΤ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ - ΔΕΚΤΗ AZUSA UHT-13 ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ ΔΕΚΤΗ Πρόσοψη 1 POWER : Διακόπτης ενεργοποίησης απενεργοποίησης 2 VOLUME: Ρυθμιστικό έντασης 3 Οθόνη ενδείξεων 4 ACT: IR πομπός

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματος συναγερμός PSTN GSM (σετ) με 10 ασύρματες ζώνες και 2 ενσύρματες με ενσωματωμένο πληκτρολόγιο Γενικά χαρακτηριστικά

Ασύρματος συναγερμός PSTN GSM (σετ) με 10 ασύρματες ζώνες και 2 ενσύρματες με ενσωματωμένο πληκτρολόγιο Γενικά χαρακτηριστικά Ασύρματος συναγερμός PSTN GSM (σετ) με 10 ασύρματες ζώνες και 2 ενσύρματες με ενσωματωμένο πληκτρολόγιο Γενικά χαρακτηριστικά Ασύρματος συναγερμός (σετ) με ειδοποίηση μέσο σταθερής αλλα και κινητής τηλεφωνικής

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WP1 Προετοιμασία- Εκκίνηση συσκευής

Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WP1 Προετοιμασία- Εκκίνηση συσκευής Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WP1 Προετοιμασία- Εκκίνηση συσκευής Η ορθή εκκινηση του συστήματος συναγερμού είναι σημαντική για την σωστή λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

LH1 UC30E Μεγάφωνο τύπου κόρνας μουσικής

LH1 UC30E Μεγάφωνο τύπου κόρνας μουσικής Συστήματα επικοινωνίας LH1 UC3E Μεγάφωνο τύπου κόρνας μουσικής LH1 UC3E Μεγάφωνο τύπου κόρνας μουσικής www.boschsecrity.gr Εξαιρετική αναπαραγωγή ομιλίας και μουσικής Σύστημα διπλής κατεύθυνσης Κομψό περίβλημα

Διαβάστε περισσότερα

LA1 UMx0E Μεταλλικά μεγάφωνα στήλης

LA1 UMx0E Μεταλλικά μεγάφωνα στήλης Συστήματα επικοινωνίας LA1 UMxE Μεταλλικά μεγάφωνα στήλης LA1 UMxE Μεταλλικά μεγάφωνα στήλης www.boschsecrity.gr Καλή καταληπτότητα ομιλίας και αναπαραγωγή μουσικής υποβάθρου Για εφαρμογές στις οποίες

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματο σύστημα συζήτησης DCN της Bosch Οδηγός εφαρμογής. DCN Wireless Discussion System 1

Ασύρματο σύστημα συζήτησης DCN της Bosch Οδηγός εφαρμογής. DCN Wireless Discussion System 1 Ασύρματο σύστημα συζήτησης DCN της Bosch Οδηγός εφαρμογής DCN Wireless Discussion System Ασύρματο σύστημα συζήτησης DCN 2 Λίστα αγορών Ασύρματη μονάδα συζήτησης της Bosch (τρόπος λειτουργίας απλού συμμετέχοντος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ IMS SC 600

ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ IMS SC 600 ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ IMS SC 600 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Εισαγωγή 3 2.Κεντρική Μονάδα Ελέγχου και Τροφοδοσίας IMS SC 600 4 2.1 Δείκτες στην Πάνω Όψη 4 2.2 Δείκτες στην Πίσω Όψη 5 3. ΙMS SC 600Β Μονάδα Συνέδρου 6 4.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΗ ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ

ΕΙΔΗ ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΔΗ ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ Α. Περιμετρικοί ανιχνευτές 1. Μαγνητικές επαφές Είναι κατάλληλες για τον εντοπισμό ανοιγμάτων. Αποτελούνται από δύο μαγνητικά τμήματα από τα οποία το ένα τοποθετείται

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WΜ2FX

Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WΜ2FX Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WΜ2FX Προετοιμασία- Εκκίνηση συσκευής Η ορθή εκκινηση του συστήματος συναγερμού είναι σημαντική για την σωστή λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

Bosch DCN Επόμενης γενιάς Διάλογος χωρίς όρια...

Bosch DCN Επόμενης γενιάς Διάλογος χωρίς όρια... Bosch DCN Επόμενης γενιάς Διάλογος χωρίς όρια... Με νέο δυναμικό λογισμικό! 2 DCN Επόμενης γενιάς Σχεδιασμένο να είναι διακριτικό Το Ψηφιακό Συνεδριακό Δίκτυο (DCN) Επόμενης γενιάς της Bosch αποτελεί το

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες συναρμολόγησης

Οδηγίες συναρμολόγησης Οδηγίες συναρμολόγησης εντοιχιζόμενου ραδιοφώνου 0315.. 1 Χειρισμός Εικόνα 1: Στοιχείο χειρισμού Ο έλεγχος των λειτουργιών του εντοιχιζόμενου ραδιοφώνου πραγματοποιείται μέσω των πλήκτρων του στοιχείου

Διαβάστε περισσότερα

TM40 Οδηγίες τελικού χρήστη

TM40 Οδηγίες τελικού χρήστη MG5000 MG5050 SP5500 SP6000 SP7000 TM40 δηγίες τελικού χρήστη Ρυθμίσεις χρηστών Για λόγους ασφάλειας, γράψτε μόνο το όνομα του χρήστη και όχι τον κωδικό του. 4-ψηφίων κωδικός 6-ψηφίων κωδικός Χρήστης

Διαβάστε περισσότερα

Tο Apollo έγινε plus!

Tο Apollo έγινε plus! Tο Apollo έγινε plus! Το Apollo plus συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήµατα του επιτυχηµένου Apollo, µε 32 ζώνες και µοντέρνο πληκτρολόγιο αφής. Μικρό µέγεθος. Μεγάλες δυνατότητες. To Apollo plus διαθέτει ένα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΜL-ST331V GSM

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΜL-ST331V GSM ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΜL-ST331V GSM ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΟΘΟΝΗΣ Ένδειξη στάθμης σήματος GSM. Όταν διακοπεί η τηλεφωνική γραμμή, αναβοσβήνει,ενώ είναι σταθερά αναμμένο όταν είναι εντάξει. Ένδειξη χαμηλής στάθμης

Διαβάστε περισσότερα

PC1616/PC1832/PC1864 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

PC1616/PC1832/PC1864 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ An ISO 9001 certified Company Made In Canada PC1616/PC1832/PC1864 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΕ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ LED PK και RFK ΠΡΟΣΟΧΗ: ΟΙ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΩΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΩΝ 2 ΧΡΟΝΩΝ,

Διαβάστε περισσότερα

Ανίχνευση Κίνησης Παρουσίας. Κέντρο εκπαίδευσης ISC

Ανίχνευση Κίνησης Παρουσίας. Κέντρο εκπαίδευσης ISC Ανίχνευση Κίνησης Παρουσίας Κέντρο εκπαίδευσης ISC July 2009 > Ανίχνευση κίνησης και παρουσίας Περιεχόμενα Τι είναι ο ανιχνευτής κίνησης? Ανιχνευτές κίνησης & οφέλη για τον πελάτη Ανιχνευτές κίνησης στην

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Λειτουργίας GSC-W2. WiFi/GSM/PSTN Alarm System. Διαβάστε προσεκτικά πριν την χρήση. Αποθηκεύστε το εγχειρίδιο για μελλοντική χρήση

Οδηγίες Λειτουργίας GSC-W2. WiFi/GSM/PSTN Alarm System. Διαβάστε προσεκτικά πριν την χρήση. Αποθηκεύστε το εγχειρίδιο για μελλοντική χρήση Οδηγίες Λειτουργίας Διαβάστε προσεκτικά πριν την χρήση Αποθηκεύστε το εγχειρίδιο για μελλοντική χρήση GSC-W2 WiFi/GSM/PSTN Alarm System Πίνακας περιεχομένων 1 Εισαγωγή 2 Τεχνικά χαρακτηριστικά 3 Εγκατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Display keypad. Εγχειρίδιο χρήστη 11/09-01 PC

Display keypad. Εγχειρίδιο χρήστη 11/09-01 PC Display keypad Εγχειρίδιο χρήστη 675 07 11/09-01 PC Περιεχόμενα 1. Εισαγωγή 5 Ο Συνδετήρας πληκτρολογίου με οθόνη 6 Το πληκτρολόγιο 7 Πλήκτρα περιήγησης 7 Η οθόνη 7 Κύρια οθόνη 7 Σε περίπτωση συναγερμού

Διαβάστε περισσότερα

A ΣΥΡΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ GSM GSM 020 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

A ΣΥΡΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ GSM GSM 020 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ AΣΥΡΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ GSM GSM 020 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Εισαγωγή.... 3 1.2 Τοποθέτηση της κάρτας SIM......4 1.3 Λειτουργία...4 3 Ρυθµίσεις της συσκευής.....4 3.1 Ρυθµίσεις µέσω του πληκτρολογίου.....4

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΑ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ FAS 40 FAS 80

ΚΕΝΤΡΑ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ FAS 40 FAS 80 ΚΕΝΤΡΑ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ FAS 40 FAS 80 ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΡΟΕΙ ΟΠΟΙΗΣEIΣ & ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΙ ΙΚΕΥΜΕΝΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ. ΜΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΕ

Διαβάστε περισσότερα

LBC 3482/00 Μεγάφωνο τύπου κόρνας

LBC 3482/00 Μεγάφωνο τύπου κόρνας Συστήματα επικοινωνίας LBC 3482/ Μεγάφωνο τύπου κόρνας LBC 3482/ Μεγάφωνο τύπου κόρνας www.boschsecrity.gr Οδηγός υψηλής απόδοσης Εξαιρετική αναπαραγωγή ομιλίας Πρόβλεψη για εσωτερική τοποθέτηση της προαιρετικής

Διαβάστε περισσότερα

Promatrix 8000. Η ολοκληρωμένη λύση για επαγγελματικό ήχο, ανακοινώσεις και εκκένωση χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας. Σταθερή εγκατάσταση.

Promatrix 8000. Η ολοκληρωμένη λύση για επαγγελματικό ήχο, ανακοινώσεις και εκκένωση χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας. Σταθερή εγκατάσταση. Promatrix 8000 Η ολοκληρωμένη λύση για επαγγελματικό ήχο, ανακοινώσεις και εκκένωση χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας Σταθερή εγκατάσταση Deutsch Pr o m a t r i x 8000 Το Promatrix 8000 παράγει εκπληκτική

Διαβάστε περισσότερα

ΗΧ-GD30. Οδηγίες χρήσης και προγραμματισμού. Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN. Εγκατάσταση

ΗΧ-GD30. Οδηγίες χρήσης και προγραμματισμού. Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN. Εγκατάσταση ΗΧ-GD30 Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN Οδηγίες χρήσης και προγραμματισμού Εγκατάσταση Ξεβιδώστε την βίδα που υπάρχει στο κάτω μέρος της συσκευής και αφαιρέστε το πίσω κάλυμμα. Πριν τοποθετήσετε την

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης. Μονάδα Κατοικίας Ανοικτής Συνομιλίας

Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης. Μονάδα Κατοικίας Ανοικτής Συνομιλίας Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης Μονάδα Κατοικίας Ανοικτής Συνομιλίας 1280.. Περιγραφή συσκευής Η μονάδα κατοικίας ανοικτής συνομιλίας ανήκει στο σύστημα επικοινωνίας εισόδου Gira και αποτελείται από

Διαβάστε περισσότερα

PC1616/PC1832/PC1864 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ. ΜΕ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ICON PK και RFK

PC1616/PC1832/PC1864 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ. ΜΕ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ICON PK και RFK An ISO 9001 certified Company Made In Canada PC1616/PC1832/PC1864 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΜΕ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ICON PK και RFK ΠΡΟΣΟΧΗ: ΟΙ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΩΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΩΝ 2 ΧΡΟΝΩΝ,

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα DCN Επόμενης γενιάς Η υπεροχή σε όλο της το μεγαλείο

Σύστημα DCN Επόμενης γενιάς Η υπεροχή σε όλο της το μεγαλείο Μία Παράδοση Ποιότητας και Καινοτομίας Για περισσότερα από 00 χρόνια, το όνομα Bosch είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η Bosch είναι ο παγκόσμιος προμηθευτής επιλογών για καινοτομικές τεχνολογίες,

Διαβάστε περισσότερα