«Έγιναν όλες οι δοκιμές» Πίνακας συναγερμού Easy Series Κάνουμε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση διαθέτοντας wlsn* * Ασύρματο τοπικό δίκτυο ασφαλείας

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "«Έγιναν όλες οι δοκιμές» Πίνακας συναγερμού Easy Series Κάνουμε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση διαθέτοντας wlsn* * Ασύρματο τοπικό δίκτυο ασφαλείας"

Transcript

1 «Έγιναν όλες οι δοκιμές» Πίνακας συναγερμού Easy Series Κάνουμε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση διαθέτοντας wlsn* * Ασύρματο τοπικό δίκτυο ασφαλείας

2 2 Ένας πανίσχυρος και ταυτόχρονα απλός στη χρήση πίνακας συναγερμού Ένας πανίσχυρος πίνακας συναγερμού δεν είναι απαραίτητο να είναι πολύπλοκος. Τα κομψά προϊόντα υψηλής τεχνολογίας Easy Series της Bosch είναι επαρκής απόδειξη γι αυτό. Συνδυάζουν ασυνήθιστη αξιοπιστία με επαναστατική απλότητα και εξαιρετική ισχύ. Οι ψευδείς συναγερμοί στην πράξη εξαλείφονται τελείως, χάρη στον απλό και διαισθητικό τρόπο λειτουργίας. Η έξυπνη αξιολόγηση απειλών, η επαλήθευση ηχητικού συναγερμού και οι άλλες μέθοδοι μείωσης των ψευδών συναγερμών καθιστούν την αποστολή άστοχων μηνυμάτων ένα πρόβλημα του παρελθόντος. Η διενέργεια δοκιμών και διαγνωστικού ελέγχου του συστήματος για προχωρημένους, που εκφέρεται στη γλώσσα σας, επαληθεύει τη σωστή εγκατάσταση. Τα συμβάντα του συστήματος μεταδίδονται με τη μορφή μηνυμάτων SMS ή φωνητικών μηνυμάτων, εξοικονομώντας σας χρόνο και χρήμα. Ταχύτερη εγκατάσταση και προγραμματισμός Η ρύθμιση παραμέτρων είναι πανεύκολη ο πίνακας την εκτελεί αυτόματα μετά τον καθορισμό του κωδικού χώρας. Το Easy Series παρέχει ταχύτερο και ευκολότερο προγραμματισμό: Μια φορητή μνήμη σάς επιτρέπει να προγραμματίζετε γρήγορα μια ομάδα πινάκων με παρόμοια χαρακτηριστικά. Η ρύθμιση παραμέτρων και ο αυτοδιαγνωστικός έλεγχος του συστήματος γίνεται με φωνητικά μηνύματα και μπορεί να εκκινηθεί από ένα τονικό (DTMF) τηλέφωνο. Το λογισμικό προγραμματισμού από απόσταση (Remote Programming Software, RPS) επιτρέπει τον προγραμματισμό του συστήματος από έναν φορητό υπολογιστή, γεγονός που προσφέρει τεράστια οφέλη στον τομέα της παραγωγικότητας. Τα φωνητικά δομοστοιχεία και οι φορητές μνήμες διαθέτουν ειδική χρωματική κωδικοποίηση και σχήμα, ώστε να είναι εύκολη η εύρεση της «θέσης τους» και να εγκαθίστανται πάντα σωστά. Ο Πίνακας συναγερμού Easy Series επικοινωνεί μαζί σας φωνητικά. Ο βασικός προγραμματισμός γίνεται πλήρως μέσω φωνητικών μηνυμάτων. Ο ειδικός προγραμματισμός παρέχει ενημέρωση και επαλήθευση μέσω φωνητικών μηνυμάτων. Πρωτοποριακή μετάδοση συναγερμών Ο ενσωματωμένος επιλογέας αποκαθιστά εύκολα μια άμεση σύνδεση με το σταθμό παρακολούθησης συναγερμών (πρωτόκολλα SIA, Contact ID, FastFormat), ενώ ένας φωνητικός επιλογέας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποστολή συναγερμών σε τηλέφωνα ή και σε σταθμούς παρακολούθησης. Συμβάντα του συστήματος μπορούν επίσης να μεταδοθούν μέσω μηνυμάτων κειμένου SMS. Εξωτερικές προειδοποιητικέ ς συσκευές μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την ένδειξη συναγερμών. Συναγερμοί μπορούν επίσης να μεταδο θούν χρησιμοποιώντας τη νέα δυνατότητα Broad Band IP, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα. Με την ενσωματωμένη υποστήριξη αμφίδρομης ηχητικής επικοινωνίας, οι χρήστες μπορούν να συνδεθούν με τον πίνακα ελέγχου και να ακούσουν ή ακόμη και να μιλήσουν σε ανθρώπους που βρίσκονται στον προστατευόμενο χώρο. Όταν πυροδοτηθεί ένας συναγερμός, οι χειριστές του κέντρου παρακολούθησης μπορούν απλά να ακούσουν για να ελέγξουν τι συμβαίνει στο χώρο (ηχητική επαλήθευση συναγερμού). Αυτό μειώνει τους ψευδείς συναγερμούς.

3 3 Πανεύκολη εγκατάσταση και γρήγορος προγραμματισμός Φυσική εγκατάσταση Οι συνδέσεις των καλωδιώσεων έχουν απλουστευτεί χάρη στις κλεμοσειρές που φέρουν χρωματική κωδικοποίηση. Αυτές οι κλεμοσειρές υψηλής ποιότητας είναι διαμορφωμένες σε γωνία, διευκολύνοντας έτσι την είσοδο των καλωδίων. Διαθέτουν επίσης ένα ειδικό προστατευτικό πλακάκι ώστε τα καλώδια να μη μπορούν να έρθουν σε επαφή με την πλακέτα του πίνακα ελέγχου. Επιλογές ισχύος και προστασίας από παραβίαση Ο πίνακας ελέγχου υποστηρίζει την τοποθέτηση ενσωματωμένου τροφοδοτικού. Το προϊόν παρέχει τη δυνατότητα τοποθέτησης ενός συνδυαζόμενου διακόπτη παραβίασης, που ενεργοποιείται με την αφαίρεση του καλύμματος ή την απόσταση της συσκευής από τον τοίχο. Αυτός ο διακόπτης παραβίασης δεν χρησιμοποιεί χώρο στον πίνακα ελέγχου. Οι καλωδιώσεις εισόδου και εξόδου δεν είναι υποχρεωτικό να μοιράζονται τους ίδιους ακροδέκτες, αφού παρέχονται ξεχωριστοί ακροδέκτες για κάθε καλωδίωση. Οι κλεμοσειρές στο κέντρο ελέγχου είναι αποσπώμενες και φέρουν χρωματική κωδικοποίηση. Για την απόλυτα σωστή τοποθέτηση του κέντρου ελέγχου, έχει ενσωματωθεί στη βάση ένα μικρό αλφάδι. Ασύρματο τοπικό δίκτυο ασφαλείας (wlsn) Ο Πίνακας συναγερμού Easy Series σάς επιτρέπει επίσης να στήσετε ένα δίκτυο ασφαλείας με την τεχνολογία ασύρματων επικοινωνιών wlsn. Η μεγάλη γκάμα ασύρματων συσκευών επιτρέπει την όσο το δυνατόν πιο διακριτική εγκατάσταση. Η πρωτοποριακή αμφίδρομη ασύρματη μετάδοση συναγερμών, με επαναποστολή των μηνυμάτων μέχρις ότου η λήψη τους επιβεβαιωθεί από τον πίνακα, παρέχει ένα αυξημένο αίσθημα εμπιστοσύνης. Ένα χαρακτηριστικό αυτόματης διαμόρφωσης απλοποιεί και επιταχύνει την υλοποίηση.

4 4 Ιδανικά για κατοικίες και μικρές επιχειρήσεις

5 5 Ο πίνακας συναγερμού Easy Series είναι ιδανικός για κατοικίες και μικρές επιχειρήσεις. Το κέντρο ελέγχου προσφέρει απλές στη χρήση λειτουργίες, ελέγχεται με ένα μόνο ηλεκτρονικό κλειδί εγγύτητας και επικοινωνεί με το χρήστη μέσω ηχητικών μηνυμάτων. Το σύστημα προσαρμόζεται σε μια μεγάλη γκάμα εφαρμογών με μοναδική ευελιξία. Οι λειτουργίες του συστήματος βελτιώνονται ακόμη περισσότερο με την τεχνολογία wlsn. Εκτός από ανιχνευτές διάρρηξης και πυρκαγιάς, ο πίνακας ελέγχου μπορεί επίσης να ελέγξει εξόδους ρελέ όπως π.χ. για το άνοιγμα της πόρτας του γκαράζ ή των ρολών στα παράθυρα ή για να ανάβει και να σβήνει φωτιστικά σώματα. Επιπλέον, οι καθυστερήσεις εισόδου στο χώρο και εξόδου από αυτόν σας παρέχουν τον απαιτούμενο χρόνο να μπείτε και να βγείτε από το κτίριο. Κατά τη διάρκεια αυτών των χρονικών καθυστερήσεων, παράγεται ένας ηχητικός τόνος, ο οποίος αρχικά είναι χαμηλής έντασης και μετά αυξανόμενης έντασης, σε συνδυασμό με οπτικές ενδείξεις. Προβλέπεται επίσης μια χρονική περίοδος μετά το συναγερμό, η οποία επιτρέπει στο χρήστη να ακυρώσει τη μετάδοση ανούσιων αναφορών στο σταθμό παρακολούθησης. Επιπλέον, η τεχνολογία wlsn υποστηρίζει το υψηλό επίπεδο αξιοπιστίας και προστασίας. Βασισμένη σε πλήρως αμφίδρομες επικοινωνίες, διασφαλίζει ότι τα μηνύματα θα στέλνονται επανειλημμένα στον πίνακα ελέγχου μέχρις ότου η λήψη τους επιβεβαιωθεί. Επίσης, όλα τα μέρη του συστήματος παρακολουθούνται συνεχώς. Εξαιρετική αξιοπιστία Ο πιστοποιημένος κατά EN και UL Πίνακας συναγερμού Easy Series της Bosch διαθέτει ένα κέντρο ελέγχου που λειτουργεί χωρίς κείμενο και είναι πανεύκολος στο χειρισμό. Έτσι αποφεύγονται σφάλματα, γεγονός που αυξάνει κατά πολύ την αξιοπιστία του συστήματος, ενώ επίσης μειώνει τους ψευδείς συναγερμούς. Ηχητική επαλήθευση συναγερμού Επιπλέον, λίγα δευτερόλεπτα μετά το συναγερμό, οι χειριστές του κέντρου παρακολούθησης μπορούν να ελέγξουν την κατάσταση του χώρου, για παράδειγμα, για να επιβεβαιώσουν μια απόπειρα εισβολής ή ένα ψευδή συναγερμό. Αυτό βοηθά στη μείωση του κόστους για μη αναγκαία επέμβαση της αστυνομίας κ.λπ.

6 6 Ένα πλήθος από ενσωματωμένα χαρακτηριστικά Απολαύστε τα πλεονεκτήματα των προϊόντων Easy Series χωρίς να πρέπει να αγοράσετε επιπρόσθετα δομοστοιχεία: Αμφίδρομη ακουστική επαλήθευση συναγερμών Μονάδα ανάγνωσης εγγύτητας Ψηφιακός και φωνητικός επιλογέας για τη μετάδοση συναγερμών Έλεγχος μέσω τονικού (DTMF) τηλεφώνου, τοπικός και από απόσταση Επιλογές για ασύρματες εξόδους Προγραμματισμός από απόσταση με φορητό υπολογιστή Χειρισμός χωρίς εποπτεία Κωδικός προσωπικού ασφαλείας Χρονοδιακόπτης αδράνειας Πρώτο στην αγορά: Έξυπνη αξιολόγηση απειλών Η διεργασία που κρύβεται πίσω από αυτή τη λειτουργία περιορισμού των ψευδών συναγερμών βασίζεται στην ανάλυση του τρέχοντος επίπεδου προστασίας, των τύπων εισόδου, των συνθηκών εισόδου και του μοτίβου των Διενέργεια δοκιμών με φωνητικά μηνύματα στη γλώσσα σας «Έγιναν όλες οι δοκιμές» συμβάντων του συστήματος. Ο πίνακας συναγερμού αναλύει τα επίπεδα απειλής. Ο πίνακας συναγερμού μια επαληθευμένη αναφορά συναγερμού μόνον εάν το αξιολογημένο επίπεδο απειλής πληροί τα προκαθορισμένα κριτήρια. Καθώς αγνοούνται οι ψευδείς συναγερμοί, οι πραγματικές απειλές αναγνωρίζονται αξιόπιστα και εξοικονομούνται έξοδα αποφεύγοντας τη μη αναγκαία επέμβαση της αστυνομίας κ.λπ. Εύκολες στη χρήση λειτουργίες Τα προϊόντα Easy Series χρησιμοποιούν τεχνολογία διακριτικής οθόνης πολλών χρωμάτων με χρήση συμβόλων και φωνητικών μηνυμάτων. Το κέντρο ελέγχου επίσης διαθέτει ενσωματωμένο μικρόφωνο, μεγάφωνο και ανιχνευτή παρουσίας που σας αντιλαμβάνεται όταν το πλησιάζετε. Το κέντρο ελέγχου που λειτουργεί χωρίς κείμενο και με το πάτημα ενός κουμπιού και χρησιμοποιεί κινούμενες εικόνες είναι το καλύτερο σε απλότητα και φιλική χρήση. Μόνο ένα ηλεκτρονικό κλειδί προσέγγισης ή το τηλεχειριστήριο wlsn χρησιμοποιείται για την ενεργοποίηση και την απενεργοποίηση του συστήματος. Ο αθόρυβος τρόπος λειτουργίας του κέντρου ελέγχου δίνει επίσης τη δυνατότητα στο χρήστη να απενεργοποιεί οποιεσδήποτε μη κρίσιμες φωνητικές ειδοποιήσεις. wlsn: ασύρματη μετάδοση Ο πίνακας συναγερμού επιτρέπει επίσης τη χρήση ασύρματων απομακρυσμένων εξόδων. Αυτές μπορούν, για παράδειγμα, να χρησιμοποιηθούν για το χειρισμό μιας σειρήνας ή για να ανάψουν και να σβήσουν φωτιστικά σώματα. Η τεχνολογία πολυκαναλικής αναπήδησης συχνότητας και η χρήση της Ευρωπαϊκής μπάντας ασφαλείας στα 868 MHz διασφαλίζουν την υψηλή αξιοπιστία της μετάδοσης. Χρονοδιακόπτης αδράνειας Ο Πίνακας συναγερμού Easy Series σάς επιτρέπει να γνωρίζετε εάν το σύστημα δεν έχει ενεργοποιηθεί και απενεργοποιηθεί εντός ενός καθορισμένου χρονικού πλαισίου. Μπορείτε τότε να προσφέρετε αμέσως βοήθεια για τον τελικό χρήστη, βελτιώνοντας την ικανοποίηση των πελατών σας, διευρύνοντας τον κύκλο εργασιών σας.

7 7 Κωδικός προσωπικού ασφαλείας Σε περίπτωση συναγερμού, το προσωπικό ασφαλείας μπορεί να ελέγξει το χώρο κατά τη διάρκεια της απουσίας των ιδιοκτητών. Μπορεί να χρησιμοποιήσει έναν κωδικό για να ενεργοποιήσει ή να απενεργοποιήσει τον πίνακα μόνο μετά από το συναγερμό. Αυτό αποκλείει την περίπτωση κακής χρήσης. Χειρισμός χωρίς εποπτεία Ο πίνακας συναγερμού μπορεί περιοδικά να μεταδίδει το ημερολόγιο συμβάντων και αλλαγής παραμέτρων σε ένα κέντρο παρακολούθησης ή σε έναν αντιπρόσωπο συστημάτων ασφαλείας. Η Easy Series αυτοματοποιεί αυτές τις διαδικασίες. Έτσι εξοικονομείται εργασία και διασφαλίζεται η λειτουργία σε συγκεκριμένες ώρες.

8 8 Ασφάλεια απ όλες τις πλευρές Μετάδοση συναγερμού Κουμπιά κλήσης έκτακτης ανάγκης άμεση μετάδοση συναγερμών: πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί, για να ενεργοποιήσετε την επιθυμητή απόκριση Εύκολη ηχητική επ αμφίδρομη ηχητική ακρόαση στο χώ (με δυνατότητα μέσω του ενσωμ μεγαφώνου και αμφίδρομη ηχη Πλεονεκτήματα για σας: Εύκολη εγκατάσταση ενσωματωμένο αλφάδι στο κέντρο ελέγχου εύκολη πρόσβαση στις κλεμοσειρές με χρωματική κωδικοποίηση Εύκολος προγραμματισμός Προγραμματισμός από απόσταση με φορητό υπολογιστή Μέσω τηλεφώνου Κλειδί προγραμματισμού Αυτόματη διαμόρφωση με κωδικό χώρας Ενσύρματο Ανιχνευτής καπνού Ανιχνευτής θραύσης κρυστάλλων Μαγνητική επαφή Ανιχνευτής κίνησης Σειρήνα/φλας

9 9 αλήθευση: επαλήθευση ρο συνομιλίας) ατωμένου μικροφώνου τική επαλήθευση Λήψη διαφόρων μορφότυπων συναγερμού μετάδοση συναγερμών: ψηφιακός επιλογέας στο σταθμό παρακολούθησης μηνύματα κειμένου SMS (TAP) φωνητικά μηνύματα σε γείτονες/ φίλους Πλεονεκτήματα για τους πελάτες σας: Περιορισμός ψευδών συναγερμών Έξυπνη αξιολόγηση απειλών Διασταυρούμενες ζώνες Κλιμακωτή αναγγελία Ηχητική επαλήθευση συναγερμού Ñ Εύκολο στη χρήση διαισθητική οθόνη Κουμπί πληροφοριών ή ηλεκτρονικό κλειδί Πλήρης φωνητική υποστήριξη στη γλώσσα σας Ασύρματο Εύκολη ειδοποίηση συναγερμών ακρόαση χώρου (με δυνατότητα συνομιλίας) μέσω τηλεφωνικής κλήσης από απόσταση Μετάδοση συναγερμού Ψηφιακός επιλογέας στο κέντρο παρακολούθησης Μηνύματα κειμένου SMS (TAP) Φωνητικός επιλογέας Ευρυζωνική επικοινωνία IP Υποστήριξη GSM/GPRS Διανομέας wlsn Τηλεχειριστήριο wlsn Εργαλείο εγκατάστασης wlsn Ανιχνευτής κίνησης PIR wlsn Σειρήνα εξωτερικού χώρου wlsn Σειρήνα εσωτερικών χώρων wlsn Πλήρως αμφίδρομη ασύρματη μετάδοση και επιβεβαίωση λήψης μηνυμάτων για μεγαλύτερο αίσθημα εμπιστοσύνης Ταχύτερη και ευκολότερη εγκατάσταση, ρύθμιση παραμέτρων και διενέργεια δοκιμών Ασύρματος έλεγχος της πόρτας του γκαράζ κ.λπ. Λιγότερες κλήσεις τεχνικού σέρβις

10 10 Προϊόντα Easy Series και συμβατές συσκευές Κέντρο ελέγχου Το κέντρο ελέγχου παρέχει ενημέρωση με οπτικοακουστικό τρόπο. Μιλάει τη γλώσσα σας ενώ ταυτόχρονα προβάλλει κινούμενες εικόνες στην οθόνη προς ενίσχυση των εκφερόμενων μηνυμάτων, ελαχιστοποιώντας τα σφάλματα χειρισμού. Οθόνη υψηλής αντίθεσης με πολλά χρώματα\ Ανιχνευτής παρουσίας Ενσωματωμένο αλφάδι για εύκολη εγκατάσταση Ενσωματωμένο μεγάφωνο Ενσωματωμένο μικρόφωνο Ενσωματωμένη απλή λειτουργία RFID Απλή επικοινωνία με το χρήστη με το πάτημα ενός κουμπιού Η προστασία ενεργοποιήθηκε Πρόσβαση σε ειδικές λειτουργίες Ηλεκτρονικό κλειδί εγγύτητας Δομοστοιχείο φωνητικής επικοινωνίας Διακόπτης αντισαμποτάζ Κάθε χρήστης ελέγχει το σύστημα με ένα ηλεκτρονικό κλειδί ή διαπιστευτήριο, το οποίο είναι μοναδικό για κάθε χρήστη. Αυτά τα μικρά ηλεκτρονικά κλειδιά είναι τα κύρια μέσα ελέγχου του συστήματος. Υποστηρίζει τη φωνή και τη γλώσσα που ακούτε από το κέντρο ελέγχου και διατίθεται σε πολλές γλώσσες. Η φωνητική αναγγελία σάς ενημερώνει για διάφορες συνθήκες, συμβάντα, επιβεβαιώσεις και σφάλματα του πίνακα ελέγχου. Συνδυασμένος διακόπτης προστασίας από παραβίαση, που ενεργοποιείται με την αφαίρεση του καλύμματος ή την απόσταση της συσκευής από τον τοίχο. Περιέχει ενσύρματο βρόχο που μπορεί να δεχθεί επιπρόσθετες εξόδους προστασίας από παραβίαση. Φορητή μνήμη Τροφοδοσία Πίνακας ελέγχου Διάταξη που επιτρέπει την αποστολή και λήψη πληροφοριών προγραμματισμού. Χρησιμοποιήστε τη φορητή μνήμη για το γρήγορο προγραμματισμό μιας ομάδας πινάκων ελέγχου με παρόμοια χαρακτηριστικά. Ενσωματωμένο τροφοδοτικό V AC, για απαιτήσεις μόνιμα καλωδιωμένης πρωτεύουσας παροχής ρεύματος. Ο πίνακας ελέγχου διαχειρίζεται και ελέγχει το σύστημα. Διαθέτει ένα ενσωματωμένο ψηφιακό τηλεφωνικό δομοστοιχείο επικοινωνίας.

11 11 Προϊόντα και παρελκόμενα για τη σύνθεση ενός πλήρους συστήματος ασφαλείας Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από μια πλήρη γκάμα προϊόντων και παρελκομένων, για να συνθέσετε ένα πλήρες σύστημα «κομμένο και ραμμένο» στις ανάγκες των πελατών σας που θα παρέχει ασφάλεια σε κατοικίες και μικρές επιχειρήσεις. Ανιχνευτής κίνησης Ανιχνευτής θραύσης κρυστάλλων Κουμπί πανικού Ανιχνευτής καπνού Επαφή πόρτας ή παραθύρου Σειρήνα/φλας Παραδείγματα προϊόντων για το ασύρματο τοπικό δίκτυο ασφαλείας (wlsn): Διανομέας wlsn Τηλεχειριστήριο wlsn Επαφή πόρτας ή παραθύρου wlsn Ανιχνευτής κίνησης wlsn Ανιχνευτής καπνού wlsn Σειρήνα εξωτερικού χώρου wlsn Το όνομα Bosch είναι παγκόσμια γνωστό για ποιότητα και αξιοπιστία. Εάν ψάχνετε για έναν πίνακα συναγερμού με ευκολία στην εγκατάσταση και με μεγάλη απόδοση σε σχέση με το κόστος, τα προϊόντα Easy Series είναι η ιδανική επιλογή.

12 Μία Παράδοση Ποιότητας και Καινοτομίας Για περισσότερα από 100 χρόνια, το όνομα Bosch είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η Bosch είναι ο παγκόσμιος προμηθευτής επιλογών για καινοτομικές τεχνολογίες, υποστηριζόμενες από τα υψηλότερα πρότυπα υπηρεσιών και υποστήριξης. Τα Συστήματα Ασφαλείας της Bosch με υπερηφάνεια προσφέρουν μια πλήρη σειρά λύσεων για συστήματα προστασίας, ασφάλειας, επικοινωνιών και ήχου με την συνδρομή των οποίων υλοποιούνται καθημερινά εφαρμογές σε όλο τον κόσμο, από κυβερνητικά κτήρια και δημόσιους χώρους έως βιομηχανίες, εκπαιδευτικά ιδρύματα και κατοικίες. Bosch Security Systems Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας ή στείλτε μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση Bosch Sicherheitssysteme GmbH, 2008 Με την επιφύλαξη τροποποιήσεων Εκτυπώθηκε στη Γερμανία 02/08 Printer AS-OT-el-01_ _03

Πίνακας ελέγχου συναγερμού Easy Series Κάνουμε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση διαθέτοντας wlsn*

Πίνακας ελέγχου συναγερμού Easy Series Κάνουμε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση διαθέτοντας wlsn* «Η προστασία απενεργοποιήθηκε» Πίνακας ελέγχου συναγερμού Easy Series Κάνουμε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση διαθέτοντας wlsn* * Ασύρματο τοπικό δίκτυο ασφαλείας 2 Πρώτα απ όλα η ασφάλεια Φυσικά επιθυμείτε

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας Συναγερµού Easy Series - Κάνουµε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση

Πίνακας Συναγερµού Easy Series - Κάνουµε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση Έγιναν όλες οι δοκιµές Πίνακας Συναγερµού Easy Series - Κάνουµε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση Πανίσχυρος και αξιόπιστος πίνακας ελέγχου συναγερµού Ένας πανίσχυρος πίνακας ελέγχου συναγερµού δεν είναι απαραίτητο

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας συναγερµού Easy Series. Οδηγός αναφοράς

Πίνακας συναγερµού Easy Series. Οδηγός αναφοράς Πίνακας συναγερµού Easy Series Οδηγός αναφοράς Περιεχόµενο 3 1. Με µια µατιά 2. Επισκόπηση του συστήµατος 5 2.1 Κέντρο ελέγχου Easy Series 6 Καταστάσεις που απεικονίζονται στον πίνακα Easy Series 7 2.2

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας συναγερμού Easy Series

Πίνακας συναγερμού Easy Series Συστήματα συναγερμού Πίνακας συναγερμού Easy Series Πίνακας συναγερμού Easy Series Υποστηρίζει μέχρι και 32 συνολικά σημεία εισόδου (ενσύρματα, ασύρματα ή συνδυασμός και των δυο) Προηγμένη μέθοδος μείωσης

Διαβάστε περισσότερα

wlsn* αµφίδροµο ασύρµατο δίκτυο Ο γρήγορος δρόµος προς ακόµη πιο αξιόπιστη ασφάλεια

wlsn* αµφίδροµο ασύρµατο δίκτυο Ο γρήγορος δρόµος προς ακόµη πιο αξιόπιστη ασφάλεια wlsn* αµφίδροµο ασύρµατο δίκτυο Ο γρήγορος δρόµος προς ακόµη πιο αξιόπιστη ασφάλεια * ασύρµατο τοπικό δίκτυο ασφαλείας 2 Τι είναι το wlsn; Το ασύρµατο τοπικό δίκτυο ασφάλειας wlsn της Bosch Security Systems

Διαβάστε περισσότερα

Bosch DCN Επόμενης γενιάς Διάλογος χωρίς όρια...

Bosch DCN Επόμενης γενιάς Διάλογος χωρίς όρια... Bosch DCN Επόμενης γενιάς Διάλογος χωρίς όρια... Με νέο δυναμικό λογισμικό! 2 DCN Επόμενης γενιάς Σχεδιασμένο να είναι διακριτικό Το Ψηφιακό Συνεδριακό Δίκτυο (DCN) Επόμενης γενιάς της Bosch αποτελεί το

Διαβάστε περισσότερα

Συνεδριακό σύστημα DCN Multimedia Ενημερώστε. Εντυπωσιάστε. Εμπνεύστε.

Συνεδριακό σύστημα DCN Multimedia Ενημερώστε. Εντυπωσιάστε. Εμπνεύστε. Συνεδριακό σύστημα DCN Multimedia Ενημερώστε. Εντυπωσιάστε. Εμπνεύστε. 2 Συνεδριακό σύστημα DCN Multimedia της Bosch Ενημερώστε. Εντυπωσιάστε. Εμπνεύστε. Και δραστηριοποιήστε το κοινό σας. Σε όλες σχεδόν

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακό Σύστημα Ανακοινώσεων και Φωνητικού Συναγερμού Praesideo Μετάδοση μηνυμάτων κάτω απο οποιεσδήποτε συνθήκες

Ψηφιακό Σύστημα Ανακοινώσεων και Φωνητικού Συναγερμού Praesideo Μετάδοση μηνυμάτων κάτω απο οποιεσδήποτε συνθήκες Ψηφιακό Σύστημα Ανακοινώσεων και Φωνητικού Συναγερμού Praesideo Μετάδοση μηνυμάτων κάτω απο οποιεσδήποτε συνθήκες 2 Συσκευή Ανακοινώσεων και Φωνητικού Συναγερμού Praesideo από την Bosch Κρατήστε το κοινό

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματο συνεδριακό σύστημα DCN Οπουδήποτε συναντιούνται άνθρωποι...

Ασύρματο συνεδριακό σύστημα DCN Οπουδήποτε συναντιούνται άνθρωποι... Ασύρματο συνεδριακό σύστημα DCN Οπουδήποτε συναντιούνται άνθρωποι... 2 Ασύρματο συνεδριακό σύστημα DCN Ασύρματο συνεδριακό σύστημα απόλυτη ευκολία και ευελιξία Λύση προηγμένης τεχνολογίας, προσαρμόσιμη

Διαβάστε περισσότερα

Ανιχνευτές καπνού με αναρρόφηση αέρα Σειρά 420 Ειδικά περιβάλλοντα απαιτούν πολύ έγκαιρη ανίχνευση

Ανιχνευτές καπνού με αναρρόφηση αέρα Σειρά 420 Ειδικά περιβάλλοντα απαιτούν πολύ έγκαιρη ανίχνευση Ανιχνευτές καπνού με αναρρόφηση αέρα Σειρά 420 Ειδικά περιβάλλοντα απαιτούν πολύ έγκαιρη ανίχνευση 2 Ανιχνευτές καπνού με αναρρόφηση αέρα: Μια σίγουρη επένδυση Προστατέψτε ενεργά τις επενδύσεις σας με

Διαβάστε περισσότερα

Easy Series. Οδηγός εγκαταστάτη Πίνακας Ελέγχου Εισβολήςl

Easy Series. Οδηγός εγκαταστάτη Πίνακας Ελέγχου Εισβολήςl Easy Series GR Οδηγός εγκαταστάτη Πίνακας Ελέγχου Εισβολήςl Easy Series Οδηγός εγκαταστάτη Περιεχόµενα Περιεχόµενα. Γρήγορη αναφορά.... Γενική παρουσίαση του συστήµατος....2 Γενική παρουσίαση κέντρου ελέγχου...

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας συναγερμού Easy Series

Πίνακας συναγερμού Easy Series Συστήματα συναγερμού Πίνακας συναγερμού Easy Series Πίνακας συναγερμού Easy Series 32 συνολικές ζώνες εισόδου (ενσύρματες, ασύρματες ή συνδυασμός και των δυο) Κέντρο ελέγχου απλό στο χειρισμό, μέσω εικονιδίων

Διαβάστε περισσότερα

Εστιάστε την προσοχή σας Intelligent Video Analysis της Bosch

Εστιάστε την προσοχή σας Intelligent Video Analysis της Bosch Εστιάστε την προσοχή σας Intelligent Video Analysis της Bosch 2 Και αντιδράστε άμεσα και αποτελεσματικά με Intelligent Video Analysis της Bosch Ανεξάρτητα από το εάν το σύστημά σας χρησιμοποιεί λίγες ή

Διαβάστε περισσότερα

Ανιχνευτής εισβολής σειρά Professional Ξέρει πότε να χτυπήσει συναγερμό. Ξέρει πότε να μην χτυπήσει.

Ανιχνευτής εισβολής σειρά Professional Ξέρει πότε να χτυπήσει συναγερμό. Ξέρει πότε να μην χτυπήσει. Ανιχνευτής εισβολής σειρά Professional Ξέρει πότε να χτυπήσει συναγερμό. Ξέρει πότε να μην χτυπήσει. Τώρα και με τεχνολογία αντι-κάλυψης πολλαπλών ζωνών με ενσωματωμένο εντοπισμό ψεκασμού Απαράμιλλες τεχνολογίες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ. Συντάχθηκε και υλοποιήθηκε από τους Φοιτητές

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ. Συντάχθηκε και υλοποιήθηκε από τους Φοιτητές ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ Συντάχθηκε και υλοποιήθηκε από τους Φοιτητές Χαράλαμπος Γεωργιλάς, Πέτρος Ζίωτης 1 Περιεχόμενα ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα συναγερμού 1

Σύστημα συναγερμού 1 Σύστημα συναγερμού 1 Σύστημα Συναγερμού Αφής GSM/SMS/RFID 2 Χαρακτηριστικά ARM + Auror CPU Υποστηρίζονται 10 τηλεχειριστήρια, 50 ασύρματοι αισθητήρες (παγίδες) και 50 RFID tags 1.000.000 ενσωματωμένοι

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα πτυχιακής εργασίας: Το έξυπνο σπίτι

Θέμα πτυχιακής εργασίας: Το έξυπνο σπίτι ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ Θέμα πτυχιακής εργασίας: Το έξυπνο σπίτι Υποβληθείσα στον Καθηγητή Ιωάννη Καζανίδη από την σπουδάστρια ΚΥΠΑΡΙΣΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

IC60 Πίνακας Ασφαλείας Sintony 60

IC60 Πίνακας Ασφαλείας Sintony 60 IC60 Πίνακας Ασφαλείας Sintony 60 Για οικίες και μικρές επιχειρήσεις Πίνακας ασφαλείας πολλαπλών λειτουργιών Μοντέρνος σχεδιασμός Ενσύρματη ή/και ασύρματη σύνδεση περιφερειακών Επεκτάσιμος Δυνατότητα υποστήριξης

Διαβάστε περισσότερα

Συνεδριακό σύστημα CCS 900 Ultro Αποτελεσματική συνεδριακή τεχνολογία

Συνεδριακό σύστημα CCS 900 Ultro Αποτελεσματική συνεδριακή τεχνολογία Μία Παράδοση Ποιότητας και Καινοτομίας Για περισσότερα από 0 χρόνια, το όνομα Bosch είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η Bosch είναι ο παγκόσμιος προμηθευτής επιλογών για καινοτομικές τεχνολογίες,

Διαβάστε περισσότερα

Λύσεις ηχοσυστημάτων ανακοινώσεων Plena Μια ευέλικτη προσέγγιση στη διαχείριση ήχου

Λύσεις ηχοσυστημάτων ανακοινώσεων Plena Μια ευέλικτη προσέγγιση στη διαχείριση ήχου Λύσεις ηχοσυστημάτων ανακοινώσεων Plena Μια ευέλικτη προσέγγιση στη διαχείριση ήχου 2 Λύσεις ηχοσυστημάτων ανακοινώσεων Plena Το επεκτάσιμο ηχοσύστημα ανακοινώσεων Είτε πρόκειται για ένα τοπικό σούπερ

Διαβάστε περισσότερα

Η Εταιρία Mondo Security

Η Εταιρία Mondo Security Η Εταιρία Mondo Security Λήψη σημάτων συναγερμού με χρήση όλων των τύπων δεκτών και τεχνολογιών (τηλεφωνικών, TCP/IP, GSM) Άμεση λήψη εικόνας με την έλευση του σήματος συναγερμού (OS-Vision) Υποστήριξη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ : Η έννοια του σπιτιού είναι κάτι οικείο για τους περισσότερους. Αποτελεί το φυσικό χώρο που ικανοποιεί την ανάγκη του ανθρώπου για στέγαση και προφύλαξη του από διάφορους εξωτερικούς κίνδυνους

Διαβάστε περισσότερα

ICP-CC408 ICP-CC408 EL. Πίνακας ελέγχου. Οδηγός χρήστη

ICP-CC408 ICP-CC408 EL. Πίνακας ελέγχου. Οδηγός χρήστη ICP-CC408 EL Οδηγός χρήστη ICP-CC408 Πίνακας ελέγχου ICP-CC408 Οδηγός χρήστη Σημειώσεις EL 2 Σημείωση για τα πνευματικά δικαιώματα Η παρούσα έκδοση είναι πνευματική ιδιοκτησία της Bosch Security Systems,

Διαβάστε περισσότερα

Παρακολούθηση χώρων Μια πλήρης σειρά καμερών IP

Παρακολούθηση χώρων Μια πλήρης σειρά καμερών IP Παρακολούθηση χώρων Μια πλήρης σειρά καμερών IP 2 Μια πλήρης σειρά καμερών IP Γιατί να επιλέξετε οτιδήποτε άλλο εκτός από το καλύτερο για τη δική σας δικτυακή εφαρμογή CCTV; Κάμερες IP FlexiDome τέλεια

Διαβάστε περισσότερα

Bosch IP Εισαγωγή στην τεχνολογία IP και το µέλλον των κλειστών κυκλωµάτων τηλεόρασης. Bosch IP Oδηγός προϊόντων βίντεο δικτύου

Bosch IP Εισαγωγή στην τεχνολογία IP και το µέλλον των κλειστών κυκλωµάτων τηλεόρασης. Bosch IP Oδηγός προϊόντων βίντεο δικτύου Bosch IP Εισαγωγή στην τεχνολογία IP και το µέλλον των κλειστών κυκλωµάτων τηλεόρασης Bosch IP Oδηγός προϊόντων βίντεο δικτύου 2 3 Οι αλλαγές στην τεχνολογία των κλειστών κυκλωµάτων τηλεόρασης έχουν παρακινηθεί

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματος & Ενσύρματος Πίνακας Ασφαλείας IC60 - Sintony 60. Εγχειρίδιο Εγκατάστασης. Building Technologies. Fire Safety & Security Products

Ασύρματος & Ενσύρματος Πίνακας Ασφαλείας IC60 - Sintony 60. Εγχειρίδιο Εγκατάστασης. Building Technologies. Fire Safety & Security Products Ασύρματος & Ενσύρματος Πίνακας Ασφαλείας IC60 - Sintony 60 Εγχειρίδιο Εγκατάστασης Δεδομένα και σχεδίαση μπορούν να αλλάξουν χωρίς πρωθύστερη ενημέρωση. Προσφορά βάση διαθεσιμότητας. 2006 Σήμα Κατατεθέν:

Διαβάστε περισσότερα

CELIANE TM, ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΑΣ ΔΙΑΚΟΠΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΠΙΤΙΟΥ CΕLIANE TM. Τεχνικό εγχειρίδιο. www.legrand.com.gr

CELIANE TM, ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΑΣ ΔΙΑΚΟΠΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΠΙΤΙΟΥ CΕLIANE TM. Τεχνικό εγχειρίδιο. www.legrand.com.gr CELIANE TM, ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΑΣ ΔΙΑΚΟΠΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΠΙΤΙΟΥ CΕLIANE TM Τεχνικό εγχειρίδιο R www.legrand.com.gr ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ CΕLIANE Ι Celiane Εισαγωγή ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ -

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Τίτλος: Εγκατάσταση συστήματος συναγερμού και πυρανίχνευσης στην αίθουσα των εργαστηρίων λογικής σχεδίασης, ηλεκτρονικής και

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ, ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΑ KAI ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΕ GSM

ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ, ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΑ KAI ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΕ GSM Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Παράρτηµα Χανίων Τµήµα Ηλεκτρονικής ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ, ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΑ KAI ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΕ GSM Πτυχιακή εργασία Επιβλέπων: Φραγκιαδάκης Νικόλαος Επιµέλεια: Νεονάκης Κανάκης ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ (ΧΑΝΙΑ) ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ-ΜΕΛΕΤΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΕ ΞΕΝΟ ΟΧΕΙΟ ΣΠΟΥ ΑΣΤΗΣ: ΠΑΦΥΛΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα