«Βλάβες στο Δίκτυο Φυσικού Αερίου στο Πολεοδομικό Συγκρότημα Λάρισας λόγω σεισμικής δόνησης»

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "«Βλάβες στο Δίκτυο Φυσικού Αερίου στο Πολεοδομικό Συγκρότημα Λάρισας λόγω σεισμικής δόνησης»"

Transcript

1 «Βλάβες στο Δίκτυο Φυσικού Αερίου στο Πολεοδομικό Συγκρότημα Λάρισας λόγω σεισμικής δόνησης»

2 Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017 στη Λάρισα, η 2η Άσκηση Ετοιμότητας για το έτος 2017 της ΕΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ. Στην επιτυχία της συνέβαλαν όλες οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες και το προσωπικό της ΕΔΑ ΘΕΣΣ με τη συμβολή των Αρχών και της αρμόδιας εργοληπτικής εταιρείας. Σκοπός της άσκησης που πραγματοποίησε η ΕΔΑ ΘΕΣΣ στην πόλη της Λάρισας ήταν: η δοκιμασία και o έλεγχος της πληρότητας των σχεδίων έκτακτης ανάγκης η απαιτούμενη συνεργασία μεταξύ των εμπλεκόμενων δομών η βελτίωση του συντονισμού, της επικοινωνίας και του τρόπου διαχείρισης της πληροφορίας η αποτελεσματική αντιμετώπιση του έκτακτου συμβάντος

3 H άσκηση αφορούσε βλάβες που σημειώθηκαν στο δίκτυο φυσικού αερίου στο Πολεοδομικό Συγκρότημα της Λάρισας, λόγω σεισμικής δόνησης της τάξεως 6,1 της κλίμακας ρίχτερ που σημειώθηκε στις 03 Ιουλίου 2017 στις 7:15 π.μ., ημέρα Δευτέρα στην περιοχή της Γιάννουλης Λάρισας. Εξ αιτίας της σεισμικής δόνησης έχουν προκληθεί σοβαρές βλάβες στο δίκτυο τηλεπικοινωνιών, με αποτέλεσμα η επικοινωνία με τους αρμόδιους φορείς να πραγματοποιείται μέσω του συστήματος TETRA. Το τεχνικό προσωπικό επιφυλακής Λάρισας θέτει σε λειτουργία τις συσκευές TETRA και δηλώνει διαθεσιμότητα, ενημερώνοντας παράλληλα το Call Center σχετικά με το συμβάν.

4 Tο προσωπικό της εταιρείας συγκεντρώνεται στο χώρου του πάρκου όπισθεν των γραφείων της εταιρείας. Κατόπιν ελέγχου της στατικότητας του κτιρίου, από ειδικό κλιμάκιο του ΤΕΕ Θεσσαλίας, δίνεται η έγκριση να εισέλθει το προσωπικό της ΕΔΑ ΘΕΣΣ στις θέσεις εργασίας.

5 Ο Διευθυντής GMI περιοχής Θεσσαλίας (Υπεύθυνος Άμεσης Επέμβασης), κος Χρήστος Δαμιανίδης καταφθάνει στα γραφεία της εταιρείας και μέσω συστήματος ΤΕΤΡΑ ενημερώνει και συγκαλεί την Ομάδα Τοπικής Κρίσης. Παράλληλα ακολουθεί ενημέρωση του Διευθυντή GMI και του Γενικού Διευθυντή.

6 Ο Γενικός Διευθυντής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, κος Λεωνίδας Μπακούρας, συγκαλεί την Ομάδα Διαχείρισης Γενικής Κρίσης να μεταβεί στο Κέντρο Διαχείρισης Κρίσεων στη Λάρισα και ο Διευθυντής GMI, κος Ιωάννης Καρακίτσος αναλαμβάνει καθήκοντα Υπεύθυνου Διαχείρισης Κατάστασης Γενικής Κρίσης. Παράλληλα, η Διεύθυνση Ανάπτυξης & Νέων Συνδέσεων, ενημερώνει τους τοπικούς φορείς τις Αρχές και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης σχετικά με την εξέλιξη των γεγονότων καθώς και τα μέτρα που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση των συμβάντων.

7

8 Συμβάν Νο1 Βλάβη Δικτύου Χαμηλής Πίεσης στη γέφυρα Πηνειού 2 ο χιλ Λάρισας Κοζάνης Στο συμβάν καταφθάνει ο τεχνικός της ΕΔΑ ΘΕΣΣ ο οποίος ασφαλίζει την περιοχή της βλάβης και ενημερώνει τον Επιχειρησιακό Τεχνικό Επιφυλακής για τις ενέργειές του. Η επέμβαση της Π.Υ. και της ΕΛ.ΑΣ. είναι άμεση στον τόπο του συμβάντος. Οι δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας προχωρούν για λόγους ασφαλείας στον άμεσο αποκλεισμό του ρεύματος εισόδου προς την Λάρισα και την εκτροπή της κυκλοφορίας. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις προχωρούν σε διαβροχή πέριξ του σημείου που έχει εντοπιστεί η διαρροή φυσικού αερίου, με σκοπό την αποφυγή εκδήλωσης πυρκαγιάς

9 Συμβάν Νο1 Βλάβη Δικτύου Χαμηλής Πίεσης στη γέφυρα Πηνειού (2 ο χιλ Ε.Ο Λάρισας Κοζάνης) Προσωπικό της εργοληπτικής εταιρείας καταφτάνει στο σημείο για να προβεί σε εκσκαφή, κοπή και τάπωμα του αγωγού εκατέρωθεν της γέφυρας ώστε να τεθεί σε ασφάλεια το τμήμα του αγωγού.

10

11 Συμβάν Νο2 Καθίζηση εντός σταθμού IRI Κόμβος Βιοκαρπέτ Καθίζηση εντός σταθμού διανομής με αποτέλεσμα μερική ρήξη μονωτικού συνδέσμου εισόδου του σταθμού και περιορισμένης έκτασης διαρροή στην περιοχή του κόμβου ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ. Ειδοποιείται ο Εργολάβος για επέμβαση με τις δυνάμεις επιφυλακής σε δίκτυα Μέσης Πίεσης και για επισκευές χαλύβδινων δικτύων με επιπλέον προσωπικό. Οι εργασίες στο πεδίο συντονίζονται από τον Συντονιστή Συντήρησης Μέσης Πίεσης που μεταβαίνει στο συμβάν. Ο τεχνικός της ΕΔΑ ΘΕΣΣ που καταφθάνει, ασφαλίζει την περιοχή της βλάβης και ενημερώνει τον Επιχειρησιακό Τεχνικό Επιφυλακής για τις ενέργειές του.

12 Συμβάν Νο2 Καθίζηση εντός σταθμού IRI Κόμβος Βιοκαρπέτ Εξ αίτιας της καθίζησης που έχει υποστεί ο σταθμός, δημιουργεί πρόβλημα τροφοδοσίας στο δίκτυο φυσικού αερίου στο δημοτικό διαμέρισμα Νίκαιας. Αποτέλεσμα της δυσλειτουργίας του δικτύου είναι η διακοπή τροφοδοσίας σε 143 παροχετευτικούς αγωγούς, 3 σταθμούς βιομηχανικών καταναλωτών και ένας σταθμός νοσοκομειακής μονάδας. Λόγω της ιδιαιτερότητας του νοσοκομείου, ο Διευθυντής GMI Θεσσαλίας ζητά την συνδρομή προς την Ομάδα Διαχείρισης Γενικής Κρίσης, συμβεβλημένου προμηθευτή αερίου CNG για την αδιάλειπτη τροφοδότηση του νοσοκομείου.

13 Συμβάν Νο2 Καθίζηση εντός σταθμού IRI Κόμβος Βιοκαρπέτ Άφιξη προμηθευτή συμπιεσμένου φυσικού αερίου με όχημα φιαλών, ένα σταθμό αποσυμπίεσης και τεχνικό προσωπικό που θα διενεργήσει τις συνδέσεις. Επί τόπου επεμβαίνει και Τεχνικός Σταθμών GMI για να συνδράμει στην έναρξη και παρακολούθηση της ομαλής λειτουργίας του σταθμού. Λόγω της ιδιαιτερότητας της κατάστασης και για την άμεση αποκατάσταση της παροχής της νοσοκομειακής μονάδας, ζητήθηκε η συνδρομή τεχνικού κλιμακίου από την ΕΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ.

14

15 Συμβάν Νο3 Βλάβης Εσωτερικής Εγκατάστασης/ Μερική Κατάρρευση Λεβητοστασίου Κολυμβητηρίου Μερική Κατάρρευση λεβητοστασίου στο κολυμβητήριο Λάρισας στην οδό Πάρνηθος (περιοχή Αλκαζάρ), βλάβη του σταθμού αερίου, διαρροή φυσικού αερίου και πυρκαγιά που τροφοδοτείται από τη διαρροή. Ο τεχνικός της ΕΔΑ ΘΕΣΣ καταφθάνει και ασφαλίζει την περιοχή του συμβάντος, προχωρά σε επέμβαση στο σταθμό που βρίσκεται πέριξ του κτιρίου του κολυμβητήριου.

16 Συμβάν Νο3 Βλάβης Εσωτερικής Εγκατάστασης/ Μερική Κατάρρευση Λεβητοστασίου Κολυμβητηρίου Άφιξη & Επέμβαση των Δυνάμεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας, με σκοπό τον απεγκλωβισμό ενός συντηρητή που εκτελούσε εργασίες συντήρησης στο χώρο του Λεβητοστασίου.

17

18 Συμβάν Νο4 Βλάβη στο σταθμό βιομηχανίας στην ΒΙΠΕ Λάρισας Κατάρρευση κολώνας μέσης τάσης του ΔΕΔΔΗΕ επί του σταθμού της βιομηχανίας ΜΠΕΤΤΙΝΑ στη ΒΙ.ΠΕ. Λάρισας, ρήξη του αγωγού εισόδου του σταθμού, διαρροή φυσικού αερίου και πυρκαγιά που τροφοδοτείται από τη διαρροή. Οι τεχνικοί της ΕΔΑ ΘΕΣΣ που καταφθάνουν στον τόπο του συμβάντος, ασφαλίζουν την περιοχή της βλάβης και ενημερώνουν τον Επιχειρησιακό Τεχνικό Επιφυλακής για τις ενέργειές τους. Λόγω της πτώσης στύλου της ΔΕΗ στον σταθμό, έχει εκδηλωθεί πυρκαγιά, που καθιστά αδύνατο, να πραγματοποιηθούν περαιτέρω ενέργειες.

19 Συμβάν Νο4 Βλάβη στο σταθμό βιομηχανίας στην ΒΙ.ΠΕ Λάρισας Άφιξη Πυροσβεστικών Δυνάμεων, οι οποίες επιχειρούν διαβροχή πέριξ του σταθμού με σκοπό τον έλεγχο της πυρκαγιάς. Άφιξη οχήματος JCB, του εργολάβου επιφυλακής με σκοπό να προβεί σε απαραίτητες εκσκαφές, κοπή και τάπωμα του εν λόγω service line προκειμένου να υπάρχει η δυνατότητα επισκευής του σταθμού.

20 Κατά την διάρκεια εξέλιξης των συμβάντων, προσέρχονται παράλληλα, στα γραφεία της εταιρείας, για να ενημερωθούν άμεσα σχετικά με τις δυσλειτουργίες που παρουσιάζει το δίκτυο φυσικού αερίου, οι εκπρόσωποι των σωματείων Θερμοϋδραυλικών & Συντηρητών Εγκαταστάσεων φυσικού αερίου της Θεσσαλίας από τους Διευθυντές Ανάπτυξης & Νέων Συνδέσεων, και του Στρατηγικού Σχεδιασμού & Ρυθμιστικών Υποθέσεων, παρουσία του Γενικού Διευθυντή της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, κ. Λεωνίδα Μπάκουρα. Σκοπός της συνάντησης ήταν η αντιμετώπιση των πιθανών προβλημάτων των καταναλωτών.

21 Η άσκηση ολοκληρώθηκε στις 01:52 μ.μ. αντιμετωπίζοντας με επιτυχία τα περιστατικά που προσομοιώθηκαν. Στην Άσκηση Ετοιμότητας τηρήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες και οδηγίες, ενώ επιπρόσθετα πραγματοποιήθηκαν όλες οι αναγκαίες προληπτικές ενέργειες και έλεγχοι του συστήματος διανομής φυσικού αερίου.

22 Συνολικά οι ενέργειες των διευθύνσεων της ΕΔΑ ΘΕΣΣ συνοψίζονται ακολούθως: Διεύθυνση HR Παροχή απαραίτητων οδηγιών στο προσωπικό της εταιρείας για την ασφάλεια τους, καθώς και την ομαλή και ορθή εκτέλεση των αναλυφθέντων καθηκόντων για την κάθε διεύθυνση. Διεύθυνση DEV Παρακολούθηση της λειτουργίας του Τηλεφωνικού Κέντρου Άμεσης Επέμβασης και του Τηλεφωνικού Κέντρου Εξυπηρέτησης Πελατών μετά την αποκατάσταση της βλάβης των τηλεφωνικών γραμμών Αποστολή ενημερωτικών επιστολών στις αρχές, σε φορείς, στο ΔΣ και στους μετόχους καθ όλη τη διάρκεια της άσκησης Επικοινωνία με τα ΜΜΕ Ανάρτηση δελτίων τύπου στην εταιρική ιστοσελίδα Ενημέρωση των εκπροσώπων του ΤΕΕ, του Συνδέσμου Θερμοϋδραυλικών και των Συντηρητών Αερίων Καυσίμων για την εξέλιξη των γεγονότων και την λήψη εκ μέρους αυτών των απαραίτητων μέτρων για την αντιμετώπιση πιθανών προβλημάτων των καταναλωτών. Διεύθυνση NAM/ICT Αποστολή έγγραφης ενημέρωσης των Χρηστών του Δικτύου Διανομής καθ όλη τη διάρκεια της άσκησης και διασφάλιση πρόσβασης στις εφαρμογές συστημάτων πληροφορικής που χρησιμοποιούνται σε μια Κατάσταση Γενικής Κρίσης.

23 Διεύθυνση STRAT/REG Επικοινωνία με τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) και αποστολή έγγραφης ενημέρωσης καθ όλη τη διάρκεια διενέργειας της άσκησης. Διεύθυνση AFC Διάθεση όλων των αναγκαίων οικονομικών μέσων για παροχή υποστήριξης στην Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων κατά τη διάρκεια Καταστάσεων Γενικής Κρίσης, κατά περίπτωση και εφόσον απαιτούνταν. Διεύθυνση CON Συντονισμός των απαραίτητων ενεργειών για την πρόσβαση στη Χαρτογραφία της Εταιρείας καθώς και τεχνική υποστήριξη σε σχέση με τις λειτουργίες του δικτύου φυσικού αερίου. Διεύθυνση INAQ Επιτόπια καταγραφή των συμβάντων και ανάλυση της πορείας της Κατάστασης Γενικής Κρίσης, βάσει των πληροφοριών που περιέχονται κάθε φορά στο Ημερολόγιο Δραστηριοτήτων Διαχείρισης Γενικών Κρίσεων.

24 Διεύθυνση PROC/GS Συντονισμός σε συνεργασία με όλες τις διευθύνσεις, για την διάθεση επικαιροποιημένων καταλόγων των κρίσιμων Προμηθευτών για κάθε σενάριο Κρίσης, προσδιορίζοντας για κάθε προμηθευτή, εφόσον απαιτείται και κατά περίπτωση, τη διαθεσιμότητα προσωπικού, εξοπλισμού, υλικών και επαφών έκτακτης ανάγκης. Νομική Υπηρεσία LEG Παροχή νομικής υποστήριξης στον Υπεύθυνο Διαχείρισης Κατάστασης Γενικής Κρίσης και στη Δομή για τη Διαχείριση των Καταστάσεων Γενικής Κρίσης. Τομέας CA Συντονισμός με την διεύθυνση INAQ, για την τήρηση της εφαρμογής της διαδικασίας αντιμετώπισης Καταστάσεων Κρίσης. Υποστήριξη την Γενικής διεύθυνσης σε πλαίσια της απαραίτητης επικοινωνίας η όποια προκύπτει κατά τη διάρκεια εξέλιξης των συμβάντων.

3 η Άσκηση Ετοιμότητας Περιοχή Αδείας Θεσσαλίας

3 η Άσκηση Ετοιμότητας Περιοχή Αδείας Θεσσαλίας 3 η Άσκηση Ετοιμότητας Περιοχή Αδείας Διεύθυνση Εταιρικών Υποθέσεων Θεσσαλονίκη, 27.11.2018 1 Δομή Διαχείρισης Τοπικής/ Γενικής Κρίσης Υφιστάμενη δομή Διαχείρισης Τοπικής/ Γενικής Κρίσης Επικεφαλής Ομάδας

Διαβάστε περισσότερα

«Πυρκαγιά σε Σταθμό Διανομής» Πάρκο Αγίου Νικολάου, Καρδίτσα Δήμος Καρδίτσας

«Πυρκαγιά σε Σταθμό Διανομής» Πάρκο Αγίου Νικολάου, Καρδίτσα Δήμος Καρδίτσας «Πυρκαγιά σε Σταθμό Διανομής» Πάρκο Αγίου Νικολάου, Καρδίτσα Δήμος Καρδίτσας Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017 στη Καρδίτσα, η 3η Άσκηση Ετοιμότητας για το έτος 2017 της

Διαβάστε περισσότερα

3 η Άσκηση Ετοιμότητας Περιοχή Αδείας Θεσσαλονίκης

3 η Άσκηση Ετοιμότητας Περιοχή Αδείας Θεσσαλονίκης 3 η Άσκηση Ετοιμότητας Περιοχή Αδείας Διεύθυνση Εταιρικών Υποθέσεων Θεσσαλονίκη, 21.11.2018 1 Δομή Διαχείρισης Τοπικής/ Γενικής Κρίσης Υφιστάμενη δομή Διαχείρισης Τοπικής/ Γενικής Κρίσης Επικεφαλής Ομάδας

Διαβάστε περισσότερα

2 η ΑΣΚΗΣΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ 2016

2 η ΑΣΚΗΣΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ 2016 2 η ΑΣΚΗΣΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ 2016 «Ταυτόχρονη Έλλειψη αερίου λόγω θραύσης αγωγού» Συμβάν Νο 1 Τρίκαλα Πάρκο Ματσόπουλου Συμβάν Νο 2 Λάρισα Τερψιθέα 21 Οκτωβρίου 2016 ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΑΕΡΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Συμβάν

Διαβάστε περισσότερα

«Βλάβη σε μονωτικό σύνδεσμο στο Σταθμό Εισόδου Δικτύου Διανομής, Βόρειας Λάρισας - Έκτακτη τροφοδότηση Βιομηχανικού πελάτη με CNG»

«Βλάβη σε μονωτικό σύνδεσμο στο Σταθμό Εισόδου Δικτύου Διανομής, Βόρειας Λάρισας - Έκτακτη τροφοδότηση Βιομηχανικού πελάτη με CNG» «Βλάβη σε μονωτικό σύνδεσμο στο Σταθμό Εισόδου Δικτύου Διανομής, Βόρειας Λάρισας - Έκτακτη τροφοδότηση Βιομηχανικού πελάτη με CNG» Προληπτικά μέτρα για την αντιμετώπιση κρίσεων Τον Ιούνιο του 2018 στη

Διαβάστε περισσότερα

«Πυρκαγιά σε άλσος πλησίον Σταθμού Διανομής» Συμβολή των οδών Καπετάν Χάψα με επαρχιακή οδό Θέρμης-Τριαδίου, Θέρμη (ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΗΣ)

«Πυρκαγιά σε άλσος πλησίον Σταθμού Διανομής» Συμβολή των οδών Καπετάν Χάψα με επαρχιακή οδό Θέρμης-Τριαδίου, Θέρμη (ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΗΣ) «Πυρκαγιά σε άλσος πλησίον Σταθμού Διανομής» Συμβολή των οδών Καπετάν Χάψα με επαρχιακή οδό Θέρμης-Τριαδίου, Θέρμη (ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΗΣ) Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 6 Ιουλίου 2018 στη Θεσσαλονίκη,

Διαβάστε περισσότερα

2 η ΑΣΚΗΣΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ 2016

2 η ΑΣΚΗΣΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ 2016 2 η ΑΣΚΗΣΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ 2016 «Ταυτόχρονη Έλλειψη αερίου λόγω θραύσης αγωγού» Συμβάν Νο 1 Oδός Θέτιδος - Δήμος Καλαμαριάς Συμβάν Νο 2 Oδός Αντώνη Τρίτση - Δήμος Κορδελιού - Ευόσμου 19 Οκτωβρίου 2016 ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

«Πυρκαγιά σε άλσος πλησίον Σταθμού Διανομής» Νικολάου Πλαστήρα 20Α, Σίνδος (ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΤΑ) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

«Πυρκαγιά σε άλσος πλησίον Σταθμού Διανομής» Νικολάου Πλαστήρα 20Α, Σίνδος (ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΤΑ) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «Πυρκαγιά σε άλσος πλησίον Σταθμού Διανομής» Νικολάου Πλαστήρα 20Α, Σίνδος (ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΤΑ) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017 στη Θεσσαλονίκη, η 3η Άσκηση Ετοιμότητας

Διαβάστε περισσότερα

4 η Άσκηση Ετοιμότητας Περιοχή Αδείας Θεσσαλίας

4 η Άσκηση Ετοιμότητας Περιοχή Αδείας Θεσσαλίας 4 η Άσκηση Ετοιμότητας Περιοχή Αδείας Διεύθυνση Εταιρικών Υποθέσεων Διεύθυνση Ανάπτυξης Δικτύου και Νέων Συνδέσεων Διεύθυνση Λειτουργίας και Συντήρησης Δικτύου Λάρισα, 19.12.2018 1 Με απόλυτη επιτυχία

Διαβάστε περισσότερα

4 η Άσκηση Ετοιμότητας Περιοχή Αδείας Θεσσαλονίκης

4 η Άσκηση Ετοιμότητας Περιοχή Αδείας Θεσσαλονίκης 4 η Άσκηση Ετοιμότητας Περιοχή Αδείας Διεύθυνση Εταιρικών Υποθέσεων Διεύθυνση Ανάπτυξης Δικτύου και Νέων Συνδέσεων Διεύθυνση Λειτουργίας και Συντήρησης Δικτύου Θεσσαλονίκη, 18.12.2018 1 Με απόλυτη επιτυχία

Διαβάστε περισσότερα

4 η ΑΣΚΗΣΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ 2016

4 η ΑΣΚΗΣΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ 2016 4 η ΑΣΚΗΣΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ 2016 «ΣΕΝΑΡΙΟ ΣΕΙΣΜΟΥ ΕΝΤΑΣΗΣ 6,2 R ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΣΣΗΡΟΥ» ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΚΑΘΙΖΗΣΗ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 1 Με απόλυτη επιτυχία

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρεία Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης Θεσσαλίας Α.Ε.

Εταιρεία Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης Θεσσαλίας Α.Ε. Εταιρεία Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης Θεσσαλίας Α.Ε. Μιχάλης Στεργιόπουλος Διευθυντής Ανάπτυξης & Νέων Συνδέσεων Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας 20 Νοεμβρίου 2017 Ημερίδα: «Επιπτώσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΔΕΔΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΔΕΔΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΔΕΔΑ Περιεχόμενα Ι. Κριτήρια και αρχές εκπόνησης πλάνου συντήρησης ΙΙ. Πρόγραμμα Λειτουργίας και Συντήρησης δικτύου Xαμηλής και Mέσης πίεσης III. Εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

Συνέδριο: «Ενέργεια & Ανάπτυξη 2017»

Συνέδριο: «Ενέργεια & Ανάπτυξη 2017» Συνέδριο: «Ενέργεια & Ανάπτυξη 2017» Λεωνίδας Μπακούρας Γενικός Διευθυντής 24 Νοεμβρίου 2017 www.edathess.gr Εταιρεία Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης Θεσσαλίας Από την 30/12/2016 και σύμφωνα με το ισχύον

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΕ ΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΕΙΣΜΟ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΕ ΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΕΙΣΜΟ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΕ ΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΕΙΣΜΟ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Μάρτιος 2018 ΠΡΟΛΟΓΟΣ Η ασφάλεια και η ποιότητα ζωής των πολιτών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΗΓΗΣΗ Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου

ΕΙΣΗΓΗΣΗ Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΙΣΗΓΗΣΗ Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου 14-11-2017 ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΙΝΔΥΝΩΝ ΑΠΟ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ, ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΣΕΙΣΜΟ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΔΗΜΟΥ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΣΕΙΣΜΟ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΔΗΜΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΣΕΙΣΜΟ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΔΗΜΟΥ ΧΡΥΣΑ ΓΚΟΥΝΤΡΟΜΙΧΟΥ Προϊστάμενη Τμήματος Σχεδίων Έκτακτης Ανάγκης Πρόληψη Οργανισμός Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας (Ο.Α.Σ.Π.) Υπουργείο

Διαβάστε περισσότερα

Κ ΑΤΑ ΛΟ Γ Ο Σ Ε Π Ι ΚΟΥ Ρ Ι Κ Ω Ν Κ Α Ι Τ Ι Μ ΟΛΟ Γ Ο Μ Ε Ν Ω Ν ΥΠΗΡΕΣ Ι Ω Ν Ε Δ Α ΑΤ Τ Ι Κ Η Σ. Διεύθυνση Επιχειρησιακών Δραστηριοτήτων Διανομής

Κ ΑΤΑ ΛΟ Γ Ο Σ Ε Π Ι ΚΟΥ Ρ Ι Κ Ω Ν Κ Α Ι Τ Ι Μ ΟΛΟ Γ Ο Μ Ε Ν Ω Ν ΥΠΗΡΕΣ Ι Ω Ν Ε Δ Α ΑΤ Τ Ι Κ Η Σ. Διεύθυνση Επιχειρησιακών Δραστηριοτήτων Διανομής Κ ΑΤΑ ΛΟ Γ Ο Σ Ε Π Ι ΚΟΥ Ρ Ι Κ Ω Ν Κ Α Ι Τ Ι Μ ΟΛΟ Γ Ο Μ Ε Ν Ω Ν ΥΠΗΡΕΣ Ι Ω Ν Ε Δ Α ΑΤ Τ Ι Κ Η Σ Διεύθυνση Επιχειρησιακών Δραστηριοτήτων Διανομής Αθήνα, Δεκέμβριος 2017 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Εισαγωγή:... 3 Κεφάλαιο

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Ανάπτυξης. Δικτύου Διανομής Θεσσαλονίκης & Δικτύου Διανομής Θεσσαλίας. για την περίοδο

Πρόγραμμα Ανάπτυξης. Δικτύου Διανομής Θεσσαλονίκης & Δικτύου Διανομής Θεσσαλίας. για την περίοδο Πρόγραμμα Ανάπτυξης Δικτύου Διανομής Θεσσαλονίκης & Δικτύου Διανομής Θεσσαλίας για την περίοδο 2019-2023 Φεβρουάριος 2019 1 Περιεχόμενα 1. Εισαγωγή 3 2. Περιγραφή Δικτύων Διανομής Φυσικού Αερίου 4 3. Ανάπτυξη

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΡΟΧΑΙΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ Β. Ψαριανός, Καθ. ΕΜΠ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΡΟΧΑΙΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ Β. Ψαριανός, Καθ. ΕΜΠ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΡΟΧΑΙΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ Β. Ψαριανός, Καθ. ΕΜΠ Παρατηρητήριο Οδικής Ασφάλειας Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Οδική Ασφάλεια και ΕΚΑΒ Μετά το Ατύχημα ΤΙ; Αθήνα, 28.9.06 1 ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Προοπτικές Ανάπτυξης, Στρατηγική & Ρυθμιστικό Πλαίσιο

Προοπτικές Ανάπτυξης, Στρατηγική & Ρυθμιστικό Πλαίσιο Προοπτικές Ανάπτυξης, Στρατηγική & Ρυθμιστικό Πλαίσιο 27.06.2018 11th SE Europe Energy Dialogue "Energy Market Transition and Energy Security in SE Europe MET Hotel, Thessaloniki Κύρια Επιχειρησιακά Στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

Οσύγχρονος ηλεκτρολογικός και ιδιαίτερα ο ηλεκτρονικός

Οσύγχρονος ηλεκτρολογικός και ιδιαίτερα ο ηλεκτρονικός Οσύγχρονος ηλεκτρολογικός και ιδιαίτερα ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός, συμβάλλει σημαντικά στη βελτίωση του σημερινού επιπέδου ζωής. Παράλληλα όμως μπορεί να είναι ευαίσθητος σε διαταραχές της ηλεκτρικής τάσης

Διαβάστε περισσότερα

Πρόληψη - Διαχείριση των Φυσικών Καταστροφών. Ο Ρόλος του Αγρονόμου Τοπογράφου Μηχανικού

Πρόληψη - Διαχείριση των Φυσικών Καταστροφών. Ο Ρόλος του Αγρονόμου Τοπογράφου Μηχανικού ΗΜΕΡΙΔΑ Πρόληψη - Διαχείριση των Φυσικών Καταστροφών. Ο Ρόλος του Αγρονόμου Τοπογράφου Μηχανικού Σχεδιασμός Διαδρομών Εκκένωσης και Ανακατασκευής Μεταφορικών Δικτύων μετά από Φυσικές Καταστροφές Μεγάλης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Δ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Κ.Μ. ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΔΑΣΙΚΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Δ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Κ.Μ. ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΔΑΣΙΚΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΥΤΟΤΕΛΗΣ Δ/ΝΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Δ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Κ.Μ. ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΔΑΣΙΚΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΡΟΛΟΙ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

Ποια είναι η ΕΔΑ ΘΕΣΣ

Ποια είναι η ΕΔΑ ΘΕΣΣ Ποια είναι η ΕΔΑ ΘΕΣΣ Η ΕΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε. ιδρύθηκε στις 30.12.2016 και ασκεί τις δραστηριότητες του Διαχειριστή Δικτύου Διανοµής Φυσικού Αερίου εντός των γεωγραφικών περιοχών του Νοµού Θεσσαλονίκης

Διαβάστε περισσότερα

Ο πρωταρχικός ρόλος της ασφάλειας στην ανάπτυξη και λειτουργία του δικτύου διανομής φυσικού αερίου

Ο πρωταρχικός ρόλος της ασφάλειας στην ανάπτυξη και λειτουργία του δικτύου διανομής φυσικού αερίου Ο πρωταρχικός ρόλος της ασφάλειας στην ανάπτυξη και λειτουργία του δικτύου διανομής φυσικού αερίου Δρ. Παντελής Βογιατζής Διευθυντής Κανονιστικής Συμμόρφωσης 28 Φεβρουαρίου 2019 Η στρατηγική μας 2. ΥΓΙΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΕΙΣΜΟΥ

ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΕΙΣΜΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΕΙΣΜΟΥ ΧΡΥΣΑ ΓΚΟΥΝΤΡΟΜΙΧΟΥ Προϊστάμενη Τμήματος Σχεδίων Έκτακτης Ανάγκης Πρόληψη Οργανισμός Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα LIFE08 ENV/GR/000553 FOREST CITIES. Ερωτηματολόγιο Β Φάση

Πρόγραμμα LIFE08 ENV/GR/000553 FOREST CITIES. Ερωτηματολόγιο Β Φάση Πρόγραμμα LIFE08 ENV/GR/000553 FOREST CITIES Ερωτηματολόγιο Β Φάση 1. Έχουν συμβεί μεγάλα καταστροφικά γεγονότα πυρκαγιών την τελευταία δεκαετία στο Δήμο; 1.α) Πως εκτιμάτε ότι λειτούργησαν τα επιχειρησιακά

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΣΕΙΣΜΟ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΔΗΜΟΥ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΣΕΙΣΜΟ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΔΗΜΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΣΕΙΣΜΟ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΙΑ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ Τμήμα Σχεδίων Έκτακτης Ανάγκης Πρόληψης Οργανισμός Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας (Ο.Α.Σ.Π.) Υπουργείο Οικονομίας, Υποδομών,

Διαβάστε περισσότερα

Μοναδικές υπηρεσίες και εξυπηρέτηση

Μοναδικές υπηρεσίες και εξυπηρέτηση Μοναδικές υπηρεσίες και εξυπηρέτηση Πώς θα χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες της Anytime Η ποιότητα, η εξυπηρέτηση και η ασφάλεια της Anytime σάς συνοδεύουν παντού και πάντα. Η Anytime βρίσκεται κοντά σας

Διαβάστε περισσότερα

Infrastructure s Security Plan & Planning

Infrastructure s Security Plan & Planning Infrastructure s Security Plan & Planning Διαχείριση Εκτάκτων Αναγκών & Κρίσεων Η επιχειρησιακή διάσταση Η επικοινωνιακή διάσταση Παρουσίαση Αθανάσιος Γ. ΚΟΚΚΑΛΑΚΗΣ Αστυν. Υποδντής Κέντρο Μελετών Ασφάλειας

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4088, 21/7/2006

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4088, 21/7/2006 Ο ΠΕΡΙ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΗΡΑΓΓΕΣ ΤΟΥ ΔΙΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΝΟΜΟΣ Για σκοπούς εναρμόνισης με την πράξη της Ευρωπαϊκής Κοινότητας με τίτλο: Επίσημη Εφημερίδα της Ε.Ε.: L167 30.4.2004

Διαβάστε περισσότερα

Οι έκτακτες καταστάσεις και ανάγκες στα ΜΔΝ κατηγοριοποιούνται ως ακολούθως: Α: Μη επάρκεια διαθεσιμότητας υφιστάμενου δυναμικού παραγωγής, λόγω:

Οι έκτακτες καταστάσεις και ανάγκες στα ΜΔΝ κατηγοριοποιούνται ως ακολούθως: Α: Μη επάρκεια διαθεσιμότητας υφιστάμενου δυναμικού παραγωγής, λόγω: ΑΠΟΨΕΙΣ ΔΕΔΔΗΕ ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΡΑΕ ΠΡΟΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ 152 ΚΑΙ 155 ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΜΔΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΣΤΑ ΜΔΝ Η ΡΑΕ, με ανακοίνωση από 22.12.2017 στην ιστοσελίδα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΟΥ ΠΛΗΡΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ GE HEALTHCARE DATEX-OHMEDA

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΟΥ ΠΛΗΡΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ GE HEALTHCARE DATEX-OHMEDA ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Γ.Ν. Α. Ν.Π.Δ.Δ. -------- ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΕΝΙΚΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΟΥ ΠΛΗΡΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ Οι Τεχνικές Προδιαγραφές για συντηρήσεις Εγκαταστάσεων του Νοσοκομείου τίθενται σε Δημόσια Διαβούλευση προκειμένου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Βαθμός Προτεραιότητας: «Κοινός» Χρόνος διατήρησης του εγγράφου: «Διηνεκές»

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Βαθμός Προτεραιότητας: «Κοινός» Χρόνος διατήρησης του εγγράφου: «Διηνεκές» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Βαθμός Προτεραιότητας: «Κοινός» Χρόνος διατήρησης του εγγράφου: «Διηνεκές» Αχαρνές, 30/12/2014 Αριθ. πρωτ.: 101126 ΣΥΜΒΑΣΗ Στις Αχαρνές

Διαβάστε περισσότερα

Δεν είναι δυνατή η διέλευση των Υπηρεσιών Εκτάκτου Ανάγκης (ΕΛΑΣ, ΠΥ, ΕΚΑΒ) από το αποκλεισμένο τμήμα.

Δεν είναι δυνατή η διέλευση των Υπηρεσιών Εκτάκτου Ανάγκης (ΕΛΑΣ, ΠΥ, ΕΚΑΒ) από το αποκλεισμένο τμήμα. ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΣΤΟΝ Α/Κ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΦΕΔΡΑΝΩΝ ΤΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ 63R 07/02/2017 09/02/2017 ΦΥΛΑΞΗ - Μεταφορά πλαστικών στηθαίων στα σημεία

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Ανάπτυξης Σεπτέμβριος 2018

Πρόγραμμα Ανάπτυξης Σεπτέμβριος 2018 Πρόγραμμα Ανάπτυξης 2018-2022 Σεπτέμβριος 2018 ΕΔΑ ΘΕΣΣ - Άδεια Διανομής & Άδεια Διαχείρισης Δικτύου Διανομής Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ έχει το ρόλο της άσκησης των δραστηριοτήτων του Διαχειριστή Δικτύου Διανομής Φυσικού

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Και στα ορεινά έχουν δικαίωμα χρήσης φυσικού αερίου χάρη στην ΕΔΑ ΘΕΣΣ Μαζί με το πρώτο χιόνι, ήρθε το φυσικό αέριο στην Ελασσόνα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Και στα ορεινά έχουν δικαίωμα χρήσης φυσικού αερίου χάρη στην ΕΔΑ ΘΕΣΣ Μαζί με το πρώτο χιόνι, ήρθε το φυσικό αέριο στην Ελασσόνα ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Και στα ορεινά έχουν δικαίωμα χρήσης φυσικού αερίου χάρη στην ΕΔΑ ΘΕΣΣ Μαζί με το πρώτο χιόνι, ήρθε το φυσικό αέριο στην Ελασσόνα Τελετή Τροφοδότησης Φυσικού αερίου 13.12.2018 Την πιο κρύα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΣΕΙΣΜΟ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΔΗΜΟΥ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΣΕΙΣΜΟ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΔΗΜΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΣΕΙΣΜΟ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΔΗΜΟΥ ΧΡΥΣΑ ΓΚΟΥΝΤΡΟΜΙΧΟΥ Προϊστάμενη Τμήματος Σχεδίων Έκτακτης Ανάγκης Πρόληψη Οργανισμός Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας (Ο.Α.Σ.Π.) Υπουργείο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: 4Α11ΟΡ1Θ-ΦΧ Α Π Ο Φ Α Σ Η

ΑΔΑ: 4Α11ΟΡ1Θ-ΦΧ Α Π Ο Φ Α Σ Η ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΡΗΤΗΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Ταχ. Δ/νση: Δ. Μποφώρ 7 71202 - Ηράκλειο Πληρ.: Βαλ. Ξυδιανός Τηλ.: 2813-404529 Fax : 2810-335040

Διαβάστε περισσότερα

Ελέγξατε την ηλεκτρική εγκατάσταση

Ελέγξατε την ηλεκτρική εγκατάσταση Καλώς ήλθατε Ελέγξατε την ηλεκτρική εγκατάσταση του σπιτιού σας; Ενημέρωση καταναλωτών για τους οικιακών ηλεκτρικών εγκαταστάσεων από το Γιώργος Σαρρής Επιστημονικός σύμβουλος του ΕΙΑΧ για θέματα ηλεκτρολογίας

Διαβάστε περισσότερα

Λειτουργία και Συντήρηση Αυτοκινητόδρομου με Σύμβαση Παραχώρησης: Η περίπτωση της Αττικής Οδού

Λειτουργία και Συντήρηση Αυτοκινητόδρομου με Σύμβαση Παραχώρησης: Η περίπτωση της Αττικής Οδού ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΤΕΕ: ΕΡΓΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΩΣ ΜΟΧΛΟΣ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ Αθήνα 3-4 Ιουνίου 2013 Λειτουργία και Συντήρηση Αυτοκινητόδρομου με Σύμβαση Παραχώρησης: Η περίπτωση

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ. Τα άτομα τα οποία θα χρησιμοποιούν τα εργαστήρια πρέπει:

ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ. Τα άτομα τα οποία θα χρησιμοποιούν τα εργαστήρια πρέπει: ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ Τα άτομα τα οποία θα χρησιμοποιούν τα εργαστήρια πρέπει: 1. Να έχουν εξασφαλίσει ενυπόγραφη έγκριση εισόδου (Επισυνάπτεται

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΓΕΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΤΗΡΙΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΓΕΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΤΗΡΙΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΓΕΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΤΗΡΙΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2017 - ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 1. Η μέση μηνιαία θερμοκρασία του Ιανουαρίου 2017 ήταν 4 C

Διαβάστε περισσότερα

Εκπρόσωπος Τύπου του Π.Σ., Επιπυραγός Νικόλαος Τσόγκας :

Εκπρόσωπος Τύπου του Π.Σ., Επιπυραγός Νικόλαος Τσόγκας : Εκπρόσωπος Τύπου του Π.Σ., Επιπυραγός Νικόλαος Τσόγκας : Με την αναβάθμιση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας μέσα από το Νομοσχέδιο που κατατίθεται σήμερα επιτυγχάνεται μείωση των δομών της

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΟΥ ΠΛΗΡΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ GE HEALTHCARE DATEX-OHMEDA

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΟΥ ΠΛΗΡΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ GE HEALTHCARE DATEX-OHMEDA ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 1 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ.ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Γ.Ν. ΑΘΗΝΩΝ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ Ν.Π.Δ.Δ. ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 1884. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ. Στις Αχαρνές σήμερα 07 του μηνός Οκτωβρίου, του έτους 2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα

ΣΥΜΒΑΣΗ. Στις Αχαρνές σήμερα 07 του μηνός Οκτωβρίου, του έτους 2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αχαρνές, 07/10/2015 Αριθμ. πρωτ.: 69070 ΣΥΜΒΑΣΗ Στις Αχαρνές σήμερα 07 του μηνός Οκτωβρίου, του έτους 2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00 π.μ., στο

Διαβάστε περισσότερα

Ταχ. /νση : Λυκούργου 12 10551 Αθήνα Πληροφορίες : Χρυσοβιτσιώτου Β. Τηλέφωνο : 2131500095 FAX : 210 3251014 E mail : mtpy@mtpy.

Ταχ. /νση : Λυκούργου 12 10551 Αθήνα Πληροφορίες : Χρυσοβιτσιώτου Β. Τηλέφωνο : 2131500095 FAX : 210 3251014 E mail : mtpy@mtpy. 1 Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Αθήνα 19-10- 2010 ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Αριθ.Πρωτ 27233 ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΚΙΝ. ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Ταχ. /νση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΡΕΙΑ ΕΠΑ Θεσσαλίας Α.Ε. Πρόεδρος Δ.Σ. Ε.Π.Α. Θεσσαλίας Α.Ε.

ΠΟΡΕΙΑ ΕΠΑ Θεσσαλίας Α.Ε. Πρόεδρος Δ.Σ. Ε.Π.Α. Θεσσαλίας Α.Ε. Το Φυσικό Αέριο στην Θεσσαλία ΠΟΡΕΙΑ ΕΠΑ Θεσσαλίας Α.Ε. Αναστάσιος Παππής Πρόεδρος Δ.Σ. Ε.Π.Α. Θεσσαλίας Α.Ε. Διασφάλιση βιώσιμης ανάπτυξης Η σημαντική επιβάρυνση του περιβάλλοντος από την ανθρώπινη δραστηριότητα

Διαβάστε περισσότερα

β. Προληπτικός καθαρισμός και διαπλάτυνση των κοιτών των ρεμάτων μετά από αυτοψία για αποκατάσταση της φυσικής ροής των ομβρίων υδάτων.

β. Προληπτικός καθαρισμός και διαπλάτυνση των κοιτών των ρεμάτων μετά από αυτοψία για αποκατάσταση της φυσικής ροής των ομβρίων υδάτων. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Ε Τ Ο Σ: 2013 ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΛΗΜΜΥΡΩΝ 1. ΓΕΝΙΚΑ Όπως είναι γνωστό οι καταστροφικές πλημμύρες που πλήττουν τη χώρα μας προέρχονται κυρίως από

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ 451/2017. ΘΕΜΑ: Κανονισμός λειτουργίας του συντονιστικού τοπικού οργάνου (Σ.Τ.Ο.) πολιτικής προστασίας του Δ. Αγιάς Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΙΑΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ 451/2017. ΘΕΜΑ: Κανονισμός λειτουργίας του συντονιστικού τοπικού οργάνου (Σ.Τ.Ο.) πολιτικής προστασίας του Δ. Αγιάς Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ: ΛΑΡΙΣΑΣ ΔΗΜΟΣ: ΑΓΙΑΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 27/11/2017 ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ.: 456 ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ 451/2017 ΘΕΜΑ: Κανονισμός λειτουργίας του συντονιστικού τοπικού οργάνου (Σ.Τ.Ο.) πολιτικής προστασίας

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρικό Ιστορικό. ww.sector.gr. Παράλληλα αναπτύσσεται ο κλάδος των στατικών και VIP φυλάξεων στον οποίο η Sector διατηρεί ένα σοβαρό πελατολόγιο.

Εταιρικό Ιστορικό. ww.sector.gr. Παράλληλα αναπτύσσεται ο κλάδος των στατικών και VIP φυλάξεων στον οποίο η Sector διατηρεί ένα σοβαρό πελατολόγιο. Εταιρικό Ιστορικό Η Sector αποτελεί ένα από τα παλαιότερα Ελληνικά εταιρικά σχήματα στο χώρο των Συστημάτων και Υπηρεσιών Ασφαλείας. Από το 1976 η εταιρία σχεδιάζει, εγκαθιστά και υποστηρίζει ολοκληρωμένες

Διαβάστε περισσότερα

«ΣΩΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΚΚΕΝΩΣΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ» ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΧΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Ε.Σ.Υ. Ε.Κ.ΕΠ.Υ.

«ΣΩΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΚΚΕΝΩΣΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ» ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΧΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Ε.Σ.Υ. Ε.Κ.ΕΠ.Υ. «ΣΩΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΚΚΕΝΩΣΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ» ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΧΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Ε.Σ.Υ. Ε.Κ.ΕΠ.Υ. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΥΓΕΙΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΕΧΟΥΝ ΕΚΠΟΝΗΘΕΙ ΑΠΌ ΤΟ Ε.Κ.ΕΠ.Υ. ΑΠΟΒΛΕΠΟΥΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΙ Α ΤΕΕ/ΤΚΜ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΙΑΡΡΟΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΣΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ - ΠΡΟΛΗΨΗ

ΗΜΕΡΙ Α ΤΕΕ/ΤΚΜ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΙΑΡΡΟΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΣΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ - ΠΡΟΛΗΨΗ ΗΜΕΡΙ Α ΤΕΕ/ΤΚΜ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΙΑΡΡΟΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΣΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ - ΠΡΟΛΗΨΗ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2009 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΓΩΓΩΝ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΑΡΡΟΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΑΡΡΟΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΑΡΡΟΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Πίνακας Περιεχομένων 1. Πολιτική... 3 2. Σκοπός... 3 3. Προειδοποίηση... 3 4. Αξιολόγηση και καθορισμός πιθανών επιπτώσεων... 3 5. Έκδοση οδηγιών από τον ΥΠΔ...

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟΥ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟΥ Ενδυνάμωση του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας καθώς και του ευρύτερου δημόσιου τομέα και των ιδιωτικών επιχειρήσεων, μεσκοπότηβελτίωσητων συνθηκών εργασίας στους τομείς των κατασκευών,

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο τοπίο στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας και ο ρόλος του Διαχειριστή Δικτύου Διανομής (ΔΕΔΔΗΕ)

Το νέο τοπίο στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας και ο ρόλος του Διαχειριστή Δικτύου Διανομής (ΔΕΔΔΗΕ) Ιωάννης Μάργαρης Αντιπρόεδρος ΔΣ ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. Διαχειριστής Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας Α.Ε. Το νέο τοπίο στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας και ο ρόλος του Διαχειριστή Δικτύου Διανομής (ΔΕΔΔΗΕ) ανάγκη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΥΡΟΦΥΛΑΚΑ (ΠΡΟΛΗΨΗ) ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ Version 2014

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΥΡΟΦΥΛΑΚΑ (ΠΡΟΛΗΨΗ) ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ Version 2014 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΥΡΟΦΥΛΑΚΑ (ΠΡΟΛΗΨΗ) ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ Version 2014 Σελίδα 1 από 8 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1.ΣΚΟΠΟΣ...3 2. ΔΟΓΜΑ...3 3. ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ...3 4. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΘΕΣΗΣ...3 5. ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ...4 6. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΥΡΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ Ε.Π.Α. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε.

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΥΡΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ Ε.Π.Α. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε. ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΥΡΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ Ε.Π.Α. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε. ΙΔΡΥΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ Ε.Π.Α. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ Η Εταιρεία Παροχής Αερίου Θεσσαλονίκης Α.Ε. ιδρύθηκε το έτος 2000

Διαβάστε περισσότερα

Greece as Southeastern Europe & East Med Energy Gas Hub Ανάπτυξη των Δικτύων Διανομής Θεσσαλονίκης και Θεσσαλίας»

Greece as Southeastern Europe & East Med Energy Gas Hub Ανάπτυξη των Δικτύων Διανομής Θεσσαλονίκης και Θεσσαλίας» Greece as Southeastern Europe & East Med Energy Gas Hub Ανάπτυξη των Δικτύων Διανομής Θεσσαλονίκης και Θεσσαλίας» Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας 27 Σεπτεμβρίου 2017 Λεωνίδας Μπακούρας Γενικός Διευθυντής

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρησιακές δραστηριότητες Αποστολές το 2007

Επιχειρησιακές δραστηριότητες Αποστολές το 2007 Επιχειρησιακές δραστηριότητες Αποστολές το 2007 Κατά το έτος 2007, το ΚΕΠΠ της ΓΓΠΠ ανέλαβε την κινητοποίηση και το συντονισμό, σε πανελλαδικό επίπεδο, των δράσεων των φορέων Έκτακτης Ανάγκης καθώς και

Διαβάστε περισσότερα

Λειτουργία Σηράγγων. Προκλήσεις και προοπτικές ενόψει της ολοκλήρωσης νέων σηράγγων Οδικών Έργων Παραχώρησης

Λειτουργία Σηράγγων. Προκλήσεις και προοπτικές ενόψει της ολοκλήρωσης νέων σηράγγων Οδικών Έργων Παραχώρησης Λειτουργία Σηράγγων Προκλήσεις και προοπτικές ενόψει της ολοκλήρωσης νέων σηράγγων Οδικών Έργων Παραχώρησης Εισαγωγή Πλήθος οδικών σηράγγων υπό κατασκευή και εν λειτουργία στην Ελλάδα Εταιρεία Σήραγγες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΟΥ ΠΛΗΡΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ GE HEALTHCARE DATEX-OHMEDA

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΟΥ ΠΛΗΡΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ GE HEALTHCARE DATEX-OHMEDA ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 1 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ.ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Γ.Ν. ΑΘΗΝΩΝ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ- ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ-ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ -------- ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

δυνατόν να καλύπτονται, κατόπιν σχετικού μειοδοτικού διαγωνισμού, από επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών

δυνατόν να καλύπτονται, κατόπιν σχετικού μειοδοτικού διαγωνισμού, από επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών 0 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ Πατρ. Γρηγορίου Ε 12, Τ.Κ. 56123, Αμπελόκηποι Τίτλος: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΦΥΛΑΞΗΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Ενδεικτ.προυπολ.: 94.464,00 Κ.Α. :

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΗΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ

ΧΡΗΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΧΡΗΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΧΡΗΣΗ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΈΣ ΤΙ ΜΟΡΦΉ ΑΕΡΙΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ (ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ Η ΕΙΚΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΓΟΥ (VIRTUAL

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΤΟΧΙΑ ΥΛΙΚΟΥ όχι 0 0. ΑΣΤΟΧΙΑ ΥΛΙΚΟΥ 50 min 0 0 ΑΣΤΟΧΙΑ ΥΛΙΚΟΥ 9:16 0 0 ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΦΑΛΜΑ 6:34 1,4 1 ΚΥΤ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΦΑΛΜΑ 7:45 0 0

ΑΣΤΟΧΙΑ ΥΛΙΚΟΥ όχι 0 0. ΑΣΤΟΧΙΑ ΥΛΙΚΟΥ 50 min 0 0 ΑΣΤΟΧΙΑ ΥΛΙΚΟΥ 9:16 0 0 ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΦΑΛΜΑ 6:34 1,4 1 ΚΥΤ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΦΑΛΜΑ 7:45 0 0 1. ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΙΚΤΥΟΥ 400KV ΚΑΙ 150KV ME AMEΣΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΓΩΓΗ Ή ΦΟΡΤΙΟ ΠΙΝΑΚΑΣ 1. ΗΜΕΡ/ΝΙΑ 3/4/2010 8:30 ΑΜΣ Νο3 ΚΥΤ ΚΟΥΜΟΥΝ ΟΥΡΟΥ 7/4/2010 21:38 Μ/Σ Νο1 Υ/Σ ΘΗΒΩΝ 7/4/2010 21:38 Μ/Σ Νο1 Υ/Σ ΘΗΒΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Εκστρατείες Επιθεώρησης Εργοταξίων Μάιος - Ιούλιος 2012 και Απρίλιος - Ιούνιος 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Εκστρατείες Επιθεώρησης Εργοταξίων Μάιος - Ιούλιος 2012 και Απρίλιος - Ιούνιος 2013 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Εκστρατείες Επιθεώρησης Εργοταξίων Μάιος - Ιούλιος 2012 και Απρίλιος - Ιούνιος 2013 Χωματουργικές Εργασίες - Κατασκευαστικές Εργασίες σε ίκτυα Παροχής Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας Το Τμήμα Επιθεώρησης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 23809 11 Ιουλίου 2017 ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 2354 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. 552/2017 Έγκριση Καταλόγου Επικουρικών και Τιμολογούμενων Υπηρεσιών των Δικτύων

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ο ΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ Ταχ. /νση: Γ. Παπανδρέου 14 & Μουσών ΤΚ. 41 335 ΤΗΛ.2410683117

Διαβάστε περισσότερα

Η Συνεισφορά μας στην Ελληνική Κοινωνία

Η Συνεισφορά μας στην Ελληνική Κοινωνία Η Συνεισφορά μας στην Ελληνική Κοινωνία Κύριο αντικείμενο εργασιών της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου αποτελεί η αναβάθμιση της οδικής ασφάλειας μέσω μίας σειράς μεθόδων και μέτρων για την αποφυγή ατυχημάτων,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΕΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΕΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΕΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Την 29 Μαρτίου 2010, δημιουργείται η Ομάδα ίκυκλης Αστυνόμευσης ( Ι.ΑΣ) στην Αθήνα με 3000 αστυνομικούς. Αρχικά εφαρμόστηκε σε όλες

Διαβάστε περισσότερα

Μπακούρας Λεωνίδας. ιευθυντής Εµπορικών ραστηριοτήτων ΕΠΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε. ΙΕΙΣ ΥΣΗ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

Μπακούρας Λεωνίδας. ιευθυντής Εµπορικών ραστηριοτήτων ΕΠΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε. ΙΕΙΣ ΥΣΗ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ Επιχειρηµατικός σχεδιασµός 2009 2013 Τιµολογιακή πολιτική και διαµόρφωση τιµών ίκτυα φυσικού αερίου Εσωτερικές εγκαταστάσεις ιαχείριση Μελετών Πολεοδοµίας Μπακούρας Λεωνίδας ιευθυντής Εµπορικών ραστηριοτήτων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΓΕΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΚΕΝΩΣΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΕΚΠΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΑΘΗΝΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2019 Εποπτεία: Αντωνιάδου Μαρία. Επίκουρη

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ Θέκλα Θωμά Τμήμα Προγραμματισμού Οργανισμός Αντισεισμικού Σχεδιασμού & Προστασίας (Ο.Α.Σ.Π.) Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

Α ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ. Η ΟΛΘ ΑΕ διενεργεί Έρευνα Αγοράς, για την ανάθεση υπηρεσιών Συντήρησης

Α ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ. Η ΟΛΘ ΑΕ διενεργεί Έρευνα Αγοράς, για την ανάθεση υπηρεσιών Συντήρησης ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Για την Ανάθεση Υπηρεσιών Συντήρησης Επισκευής & Επιφυλακής Λεβήτων Καυστήρων Θέρµανσης Πετρελαίου & Φυσικού Αερίου της ΟΛΘ ΑΕ Η ΟΛΘ ΑΕ διενεργεί Έρευνα Αγοράς, για την

Διαβάστε περισσότερα

Εσπερίδα ΕΔΑ ΘΕΣΣ «Διανομή Φυσικού Αερίου και Διαχείριση Δικτύων» Νοέμβριος 2018

Εσπερίδα ΕΔΑ ΘΕΣΣ «Διανομή Φυσικού Αερίου και Διαχείριση Δικτύων» Νοέμβριος 2018 Εσπερίδα ΕΔΑ ΘΕΣΣ «Διανομή Φυσικού Αερίου και Διαχείριση Δικτύων» Νοέμβριος 2018 1 Επενδυτικό Πλάνο 2019-2023 Λεωνίδας Μπακούρας Γενικός Διευθυντής Δημιουργία ΕΔΑ ΘΕΣΣ Ίδρυση έτος 2000 Ίδρυση έτος 2000

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΥΝΔΕΣΕΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ Δ.Κ. ΣΚΑΛΑΣ (2017)

ΕΡΓΟ: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΥΝΔΕΣΕΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ Δ.Κ. ΣΚΑΛΑΣ (2017) Μελέτη ΦΑΥ Σελίδα 2 από 14 Μελέτη ΦΑΥ Σελίδα 3 από 14 Μελέτη ΦΑΥ Σελίδα 4 από 14 Μελέτη ΦΑΥ Σελίδα 5 από 14 Μελέτη ΦΑΥ Σελίδα 6 από 14 Μελέτη ΦΑΥ ΕΡΓΑΣΙΑ Μέτρα Μ.Α.Π. ΕΡΓΑΣΙΑ Μέτρα : ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΕ ΦΡΕΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

Τρίπολη: 30/3/2016. Το Νοσοκομείο μας στο πλαίσιο κατάρτισης τεχνικών προδιαγραφών για την ανάδειξη αναδόχων για τις συντηρήσεις των: ΚΑΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Τρίπολη: 30/3/2016. Το Νοσοκομείο μας στο πλαίσιο κατάρτισης τεχνικών προδιαγραφών για την ανάδειξη αναδόχων για τις συντηρήσεις των: ΚΑΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Τρίπολη: 30/3/2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 6 η ΥΓ. ΠΕΡ. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ, ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ»

Διαβάστε περισσότερα

Δυο χρόνια «Θησέας»

Δυο χρόνια «Θησέας» 9 ΤΕΥΧΟΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 27 E N H M Ε Ρ Ω Τ Ι Κ Ο Δ Ε Λ Τ Ι Ο Δυο χρόνια «Θησέας» 25-26 Δυο χρόνια μετά τις πρώτες προεντάξεις έργων στο Πρόγραμμα «Θησέας», οι στόχοι του ΥΠ.ΕΣ.Δ.Δ.Α. από την υλοποίησή

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Εκστρατεία Επιθεωρήσεων στη Μεταλλουργική Βιομηχανία Νοέμβριος 2017

ΘΕΜΑ: Εκστρατεία Επιθεωρήσεων στη Μεταλλουργική Βιομηχανία Νοέμβριος 2017 Λευκωσία, 27 Οκτωβρίου 2017 ΠΡΟΣ: ΑΠΟ: Όλους τους ενδιαφερόμενους Παναγιώτη Παναγή, Λειτουργό Τμήματος Εργασιακών Σχέσεων ΘΕΜΑ: Εκστρατεία Επιθεωρήσεων στη Μεταλλουργική Βιομηχανία Σας ενημερώνουμε ότι

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Φιλιάτες : 31/03/16 ΔΙΟΙΚΗΣΗ 6 ης Υ.ΠΕ. Αρ. Πρωτ. : 3777 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Κ.Υ.

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Φιλιάτες : 31/03/16 ΔΙΟΙΚΗΣΗ 6 ης Υ.ΠΕ. Αρ. Πρωτ. : 3777 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Κ.Υ. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Φιλιάτες : 31/03/16 ΔΙΟΙΚΗΣΗ 6 ης Υ.ΠΕ. Αρ. Πρωτ. : 3777 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Κ.Υ. ΦΙΛΙΑΤΩΝ Τμήμα : Διοικητικό Οικονομικό ΠΡΟΣ: ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΑΝΑΔΟΧΟΥΣ Ταχ. Διευθ.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ. Στις Αχαρνές σήμερα 31 του μηνός Δεκεμβρίου, του έτους 2015, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:30 π.μ.,

ΣΥΜΒΑΣΗ. Στις Αχαρνές σήμερα 31 του μηνός Δεκεμβρίου, του έτους 2015, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:30 π.μ., ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Βαθμός Προτεραιότητας: «Κοινός» Χρόνος διατήρησης του εγγράφου: «Διηνεκές» Αχαρνές, 31/12/2015 Αριθ. πρωτ.: 92389 ΣΥΜΒΑΣΗ Στις Αχαρνές

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ

ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1 η ΥΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΝΑ «ΚΑΤ- ΕΚΑ» ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Νίκης 4, 145 61 ΚΗΦΙΣΙΑ Πληροφορίες: Α.ΜΙΜΗΓΙΑΝΝΗ Τηλ. 213 2086 333, φαξ 213 2086757, 670 prom2@kat-hosp.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ ΔΗΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ Αριθμός απόφασης : 378/2017 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ ΔΗΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ Αριθμός απόφασης : 378/2017 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ ΔΗΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ Αριθμός απόφασης : 378/2017 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό της 23/25-4-2017 Τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

Ταχ. Δ/νση : Λυκούργου Αθήνα Πληροφορίες : Χρυσοβιτσιώτη Β. Τηλέφωνο : FAX : E mail :

Ταχ. Δ/νση : Λυκούργου Αθήνα Πληροφορίες : Χρυσοβιτσιώτη Β. Τηλέφωνο : FAX : E mail : Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Αθήνα, 29/ 2 /2012 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ Αριθ.Πρωτ.: 17796 ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Ταχ. Δ/νση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αχαρνές, 30/12/2014 Αριθ. πρωτ: 101125 ΣΥΜΒΑΣΗ Στις Αχαρνές σήμερα 30, του μηνός Δεκεμβρίου, του έτους 2014, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00

Διαβάστε περισσότερα

Ταχ. Διεύθυνση : Αριστοτέλους 17 Ταχ. Κώδικας : 101 87 Προς: Όπως ο Π.Δ. Τηλέφωνο : 5238057 Πηροφ.:Ε. Γαβαλά ΦΑΞ: 5239238

Ταχ. Διεύθυνση : Αριστοτέλους 17 Ταχ. Κώδικας : 101 87 Προς: Όπως ο Π.Δ. Τηλέφωνο : 5238057 Πηροφ.:Ε. Γαβαλά ΦΑΞ: 5239238 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Αθήνα, 23/12/2010 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΥΓΕΙΑΣ Αριθμ. Πρωτ. Υ4δ/Γ.Π.οικ.161698 Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΜΟΝ. ΥΓΕΙΑΣ ΤΜΗΜΑ Δ' Ταχ. Διεύθυνση

Διαβάστε περισσότερα

19REQ

19REQ Θέμα: Συντήρηση καυστήρων εγκαταστάσεων θέρμανσης σε κτίρια του Δήμου. Προϋπολογισμός: 2.498.60 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Αντικείμενο της παρούσας μελέτης είναι η συντήρηση και επισκευή καυστήρων εγκαταστάσεων θέρμανσης

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ Δ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ Πολιτικός Μηχανικός Προϊσταμένη Τμήματος Αντισεισμικής Τεχνολογίας Οργανισμός Αντισεισμικού Σχεδιασμού & Προστασίας (Ο.Α.Σ.Π.) Υπουργείο, Υποδομών, Μεταφορών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΝΤΑΕΤΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΕΘ 14/09/2018

ΠΕΝΤΑΕΤΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΕΘ 14/09/2018 ΠΕΝΤΑΕΤΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2018 2022 ΔΕΘ 14/09/2018 Πενταετές Πρόγραμμα Ανάπτυξης 2018-2022 Το Πενταετές Πρόγραμμα Ανάπτυξης : Καταρτίζεται από το Διαχειριστή Περιλαμβάνει τα έργα και το χρονοδιάγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

Οι μεταρρυθμίσεις στον τομέα των δικτύων διανομής και της λιανικής αγοράς Φυσικού Αερίου

Οι μεταρρυθμίσεις στον τομέα των δικτύων διανομής και της λιανικής αγοράς Φυσικού Αερίου Οι μεταρρυθμίσεις στον τομέα των δικτύων διανομής και της λιανικής αγοράς Φυσικού Αερίου Ιακωβίδου Ειρήνη Οικονομολόγος Ειδ. Επιστήμονας Συντονίστρια Ομάδας Διανομής και Λιανικής Αγοράς Φυσικού Αερίου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Α.Π.: ΕΞ/2017/204 Λάρισα, 20/06/17 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Για την ανάδειξη αναδόχου για την παροχή υπηρεσιών συντήρησης των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων του θεραπευτικού προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ο Κρίσιμος Ρόλος του Φυσικού Αερίου στον Μετασχηματισμό της Ελληνικής Ενεργειακής Αγοράς. Αναστάσιος Τόσιος Εμπορικός Διευθυντής

Ο Κρίσιμος Ρόλος του Φυσικού Αερίου στον Μετασχηματισμό της Ελληνικής Ενεργειακής Αγοράς. Αναστάσιος Τόσιος Εμπορικός Διευθυντής Ο Κρίσιμος Ρόλος του Φυσικού Αερίου στον Μετασχηματισμό της Ελληνικής Ενεργειακής Αγοράς Αναστάσιος Τόσιος Εμπορικός Διευθυντής 23 Νοεμβρίου 2018 Περιεχόμενα Η αγορά φ.α. στην Ελλάδα Η εξέλιξη της κατανάλωσης

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΛΟΦΩΝΑΣ - ΕΡΑΤΕΙΝΗΣ

ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΛΟΦΩΝΑΣ - ΕΡΑΤΕΙΝΗΣ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ Σκοπός Το παρόν αποτελεί το πλαίσιο που θα καθορίζει τις ενέργειες και τις διαδικασίες που απαιτούνται για την ολοκληρωμένη αντιμετώπιση εκτάκτων περιστατικών

Διαβάστε περισσότερα

17SYMV INFORMATICS

17SYMV INFORMATICS Digitally signed by 17SYMV002404367 INFORMATICS 2017-12-12 DEVELOPMEN INFORMATICS DEVELOPMENT AGENCY T AGENCY Date: 2017.12.12 13:37:18 EET Reason: Location: Athens ΑΔΑ: 7ΔΗΠΩΨ8-2Υ6 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΕΝ2ΩΨ8-ΔΑΧ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ. Αχαρνές,17/05/2013. Αριθ. πρωτ.: 39214

ΑΔΑ: ΒΕΝ2ΩΨ8-ΔΑΧ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ. Αχαρνές,17/05/2013. Αριθ. πρωτ.: 39214 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αχαρνές,17/05/2013 Αριθ. πρωτ.: 39214 ΣΥΜΒΑΣΗ Στις Αχαρνές σήμερα 17 του μηνός Μαΐου, του έτους 2013, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00 π.μ., στο Δημοτικό κατάστημα, οι κάτωθι

Διαβάστε περισσότερα

ΦΑΝΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε.

ΦΑΝΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε. Διαχείριση και Προγραμματισμός Εργασιών Συντήρησης στην Αττική Οδό ΦΑΝΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε. Αττική Οδός TB Συνολικό μήκος: 70 χλμ Σταθμοί Διοδίων:

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑ ΙΚΑΣΙΑ: ΕΛΕΓΧΟΙ ΣΥΜΜΟΡΦΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΟΚΙΜΕΣ

ΙΑ ΙΚΑΣΙΑ: ΕΛΕΓΧΟΙ ΣΥΜΜΟΡΦΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΟΚΙΜΕΣ 1. Σκοπός Σκοπός της παρούσας διαδικασίας είναι να καθορίσει τις µεθόδους και τον τρόπο ελέγχου κατά την εκτέλεση των παρακάτω διαδικασιών: Έλεγχο εισερχοµένων Εγκατάσταση οργάνων Παροχή υπηρεσιών τεχνικής

Διαβάστε περισσότερα

Μελέτη ΦΑΥ ΕΡΓΟ: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΣΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ 2018 Σελίδα 2 από 17

Μελέτη ΦΑΥ ΕΡΓΟ: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΣΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ 2018 Σελίδα 2 από 17 Σελίδα 2 από 17 Σελίδα 3 από 17 Σελίδα 4 από 17 Σελίδα 5 από 17 Σελίδα 6 από 17 Σελίδα 7 από 17 Σελίδα 8 από 17 Σελίδα 9 από 17 Σελίδα 10 από 17 ΕΡΓΑΣΙΑ Μέτρα : ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΕ ΟΔΟΥΣ ΥΠΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ 1 Πριν

Διαβάστε περισσότερα