ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ, Νεοχωρόπουλο ΤΘ 433, 45500, Ιωάννινα, Τηλ ,

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ, Νεοχωρόπουλο ΤΘ 433, 45500, Ιωάννινα, Τηλ ,"

Transcript

1

2 ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΩΝ ΣΑΣ ΧΟΡΗΓΙΩΝ

3 ΓΙΑΝΝΕΝΑ Α.Σ. ΝΕΟΧΩΡΟΠΟΥΛΟ ΤΘ 433 ΤΚ 45500, ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΑΦΜ: ΔΟΥ: ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΙΒΑΝ: GR

4 Ο σύλλογός μας με την επωνυμία «ΓΙΑΝΝΕΝΑ Α.Σ.» σας απευθύνει πρόταση ανταποδοτικής χορηγίας για τους λόγους που αναφέρονται παρακάτω: Οικονομική ενίσχυση των καταστατικών στόχων του τμήματός μας με σκοπό την εκπλήρωση των υποχρεώσεών του ώστε να καλυφθούν πλήρως οι ανάγκες των αγωνιστικών τμημάτων ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΔΡΩΝ, που αγωνίζονται αντίστοιχα στην Α2 και Β ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, αλλά και την ενίσχυση των τμημάτων υποδομής με την αγορά αθλητικού και προπονητικού εξοπλισμού τα οποία προσφέρουν πολλαπλά οφέλη σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, παράγοντες και επιχειρήσεις. Ανάπτυξη και ενίσχυση του αθλητισμού και ειδικά του αθλήματος του βόλεϊ. Ανάδειξη και προβολή στο ευρύ κοινό προβεβλημένων και μη αθλητικών γεγονότων καθώς και των χορηγών υποστήριξης. Παρακάτω θα σας κάνουμε μια γρήγορη περιγραφή του συλλόγου μας με στόχο να μπορέσετε να καταλάβετε όσο το δυνατόν καλύτερα το έργο που επιτελούμε αλλά και τη προσπάθεια που κάνουμε ώστε να κρατήσουμε όρθιο τον αθλητισμό στην πόλη μας, ειδικά τη δύσκολη αυτή οικονομική εποχή.

5 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ:

6 ZUMBA 7o Δημοτικό ΚΥΠΕΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ

7

8

9

10

11 Ο σύλλογός μας ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2014 με μοναδικό σκοπό να προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους αθλητές του αλλά και στο φίλαθλο κοινό της πόλης μας βασιζόμενος πάντα στις αρχές του «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ» της ευγενής άμιλλας και της συνεργασίας. Αυτή τη στιγμή το μοναδικό άθλημα που καλλιεργεί το σωματείο μας είναι το βόλεϊ για το οποίο του έχει χορηγηθεί από την ΓΓΑ και η ειδική αθλητική αναγνώριση με αριθμό μητρώου ΦΦ95. Παράλληλα γίνονται συζητήσεις για την ενεργοποίηση και άλλων αθλημάτων σύμφωνα όμως με τα πρότυπα που ο σύλλογός μας έχει χαράξει. Το βόλεϊ αποτελεί για μας αυτή τη στιγμή πηγή διαφήμισης καθώς ο σύλλογός μας έγινε πόλος έλξης πολλών αθλητών και αθλητριών αλλά και παιδιών που είχαν ως σκοπό την εκμάθηση του αθλήματος. Η εμπιστοσύνη των αθλητών αλλά και της τοπικής κοινωνίας έδωσε στο σύλλογό μας την ώθηση που χρειαζόταν και αυτή τη στιγμή είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος της πόλης των Ιωαννίνων στην Α2 Εθνική Γυναικών ενώ ταυτόχρονα συμμετέχει με την ομάδα ανδρών στην Β Εθνική Κατηγορία και με τα αναπτυξιακά του τμήματα σε όλα τα τοπικά και Πανελλήνια πρωταθλήματα. Τέλος καλλιεργεί τμημάτα υποδομών με πάνω από 150 παιδιά που εκγυμνάζονται σε θέματα τεχνικής και τακτικής κατάρτισης από έμπειρους προπονητές της Ακαδημίας μας.

12 ΓΕΝΙΚΑ Ο σύλλογός μας στα πλαίσια της ανάπτυξης του κοινωνικού του προφίλ θα διοργανώσει πολλές εκδηλώσεις με σκοπό την ψυχαγωγία των αθλητών τη στήριξη ιδρυμάτων της τοπικής κοινωνίας αλλά και τη προβολή των χορηγών του και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Έχει ως έδρα το κλειστό γυμναστήριο ΕΑΝΚΙ (Λιμνοπούλα Ιωαννίνων) χωρητικότητας 700 θεατών. Είναι υπό κατασκευή η δημιουργία ιστοσελίδας για την προβολή του αθλήματος του βόλεϊ, την προσπάθεια των αθλητών μας, την δουλειά των προπονητών μας και τη διαφήμιση των χορηγών μας η οποία θα είναι έτοιμη και ενημερωμένη μέχρι 30 Ιουλίου Ταυτόχρονα διαθέτει σελίδα στο Facebook, Instagram και στο twitter /GiannenaVolley για την προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων, εκδηλώσεων αλλά και ενημερώσεων σχετικά με το άθλημα του βόλεϊ και των χορηγών υποστήριξης.

13 ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕΛΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ: ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Σκούρας Γεώργιος ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Πλιακοπάνος Ευάγγελος ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Στεφάνου Ηλίας ΤΑΜΙΑΣ: Στεργίου Ιωάννης ΕΦΟΡΟΣ ΥΛΙΚΟΥ: Μύταρης Ηλίας ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΥΠΟ: Τα τηλεοπτικά και φωτογραφικά συνεργεία που ακολουθούν και αποτυπώνουν τα τεκταινόμενα των αγώνων αυξάνουν τον βαθμό συναισθηματικής συμμετοχής των θεατών και οπαδών του αθλήματος αποκαλύπτοντας τα θεαματικά στοιχεία του. Το τηλεοπτικό και φωτογραφικό υλικό μπορεί να αποτελέσει τη βάση για την παραγωγή ντοκιμαντέρ και φωτοάλμπουμ αντίστοιχα. Τα συνολικά αθλητικά δρώμενα καλύπτονται εκτενώς από τα εθνικά και περιφερειακά ΜΜΕ, ως η λίστα που ακολουθεί:

14 ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΥΠΟ: Τηλεοπτικό Μέσο Κρατικά ιδιωτικά κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας ΗΠΕΙΡΟΣ ΤV1 ITV BHMA ΤV Livestream μετάδοση σε μεγάλα Αθλητικά site Κατηγορία Τηλεοπτική μετάδοση των σημαντικότερων αγώνων και των σημαντικότερων στιγμών κάθε αγωνιστικής Τηλεοπτική μετάδοση όλων των αγώνων Κάλυψη διαφόρων events τηλεοπτικές συνεντεύξεις. Volleynews.gr volleyball.gr - greekvolley.gr Πανελλαδικά, μέσω των τοπικών ραδιοτηλεοπτικών σταθμών γίνεται μετάδοση ή αναμετάδοση στιγμιότυπων αγώνων βόλεϊ των εθνικών πρωταθλημάτων, δημιουργώντας αύξηση της συναισθηματικής συμμετοχής των ακροατών ή θεατών στο επίπεδο της τοπικής και ευρύτερης κοινωνίας, αποτελώντας έτσι ένα μέτρο των θεαματικών στοιχείων του αθλήματος. Υπάρχει συνεχής ενημέρωση από τα μεγάλα site του βόλεϊ καθώς και από όλα τα τοπικά site της πόλης των Ιωαννίνων και τα ΜΜΕ.

15 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ: 15,000 ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ 24,000 ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ PLATINUM: 10,000 ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ 16,000 ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ GOLD: 5,000 ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ 8,000 ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ Α : 1,500 ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ Β : 1,000 ΑΠΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ Α : 500 ΑΠΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ Β : 250 ΑΠΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ Γ : 100

16 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΚΑΙ ΟΦΕΛΗ

17 ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΟΡΗΓΙΩΝ: (1): Μόνο στην περίπτωση που δεν υπάρχει μεγαλύτερος χορηγός. (2): Μόνο στην περίπτωση που υπάρχει μεγαλύτερος χορηγός και το προϊόν του δεν είναι ανταγωνιστικό. (3): Μαζί με άλλο αντίστοιχο χορηγό.

18 ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΟΡΗΓΙΩΝ: Σε περίπτωση που δεν υπάρχει αποκλειστικός χορηγός Platinum Gold - Silver και υποστηρικτής Α τότε η παρουσία χορηγών στην αγωνιστική φανέλα και το colan-shorts της ομάδας διαμορφώνεται ως εξής: ΦΑΝΕΛΑ ΕΜΠΡΟΣ-ΠΙΣΩ (20cmΧ15cm) ΦΑΝΕΛΑ ΕΜΠΡΟΣ (20cmΧ15cm) ΦΑΝΕΛΑ ΠΙΣΩ (20cmΧ15cm) COLAN-ΣΟΡΤΣ ΕΜΠΡΟΣ ΜΙΚΡΟ (7cmΧ5cm) COLAN-ΣΟΡΤΣ ΠΙΣΩ ΜΙΚΡΟ (7cmΧ5cm) COLAN-ΣΟΡΤΣ ΠΙΣΩ ΜΕΓΑΛΟ (18cmΧ8cm) ΕΜΠΡΟΣ -ΠΙΣΩ ΜΙΚΡΟ (6cmΧ6cm) ΠΟΣΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΣΟ ΑΝΔΡΩΝ 3,000 1,000 2, ,

19

20 ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΟΡΗΓΙΩΝ: Σε περίπτωση που το πλήθος των χορηγών δεν επιτρέπει τη τοποθέτηση όλων στην αγωνιστική φανέλα τότε τοποθετούνται ΜΟΝΟ οι χορηγικές παρουσίες που κρίνει το ΔΣ του σωματείου και ανάλογα πάντα με το ποσό χορηγίας. Ο κάθε χορηγός ανεξάρτητα από το ποσό χορηγίας μπορεί κατά τη διάρκεια αγώνων και με δική του ευθύνη να προβάλει την επιχείρησή του σε συνεννόηση πάντα όμως με το τμήμα διαφήμισης του σωματείου μας.

21 ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ: Στον Α.Σ. ΓΙΑΝΝΕΝΑ σχεδιάσαμε τα χορηγικά προγράμματα έχοντας ως βάση τα εξής: Ο χορηγός αποτελεί μέλος και συνεργάτης της ομάδας. Η προβολή του χορηγού θα πρέπει να έχει ουσιαστική ανταποδοτικότητα. Παρέχουμε την ευχέρεια στον χορηγό για όσο το δυνατόν περισσότερες δυνατότητες προβολής και είμαστε δίπλα του καθ όλη την διάρκεια της χρονιάς, με σκοπό την μέγιστη ικανοποίησή του και την ενίσχυση του ονόματός του. Η προβολή του χορηγού θα διακρίνεται από συνέπεια και σεβασμό στο brandname του, με σκοπό την διεισδυτικότητα στο επιθυμητό κοινό. Η επικοινωνιακή πολιτική θα ξεπερνά τα όρια του γηπέδου με μοναδικό στόχο την προβολή του χορηγού σε ευρύ κοινό που ίσως δεν επισκέπτεται το γήπεδο. Οι καινοτόμες δράσεις θα αποτελέσουν βασικό μας μέλημα στην προώθηση.

22 ΟΦΕΛΗ ΧΟΡΗΓΩΝ: Μοναδική ομάδα βόλεϊ στην Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ στα ΓΙΑΝΝΕΝΑ και ανταγωνιστική ομάδα Ανδρών στην Β Εθνική. Δημιουργία κοινωνικού προφίλ της εταιρίας, μέσω του προγράμματος κοινωνικής και εταιρικής ευθύνης της ομάδας. Ενίσχυση του brandname και αύξηση της αναγνωρισιμότητας. Μεγάλη κάλυψη πληθυσμού μέσω τηλεοπτικών, και ραδιοφωνικών spots. Μέγιστη ανταποδοτικότητα συγκριτικά με το ύψος της επένδυσης. Διανομή προωθητικού υλικού σε όλο το γήπεδο. Δυνατότητα διεξαγωγής προωθητικών ενεργειών πριν ή κατά την διάρκεια του αγώνα. Μετάδοση ηχητικών spots από τα μεγάφωνα του γηπέδου. Ειδική εκδήλωση για την παρουσίαση των χορηγών, παρουσία των αθλητών και της διοίκησης της ομάδας. Ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των διαφημιστικών θέσεων ανά αγώνα, θα δίνονται ΕΠΙΠΛΕΟΝ παροχές σε όλα τα χορηγικά πακέτα. Στο κόστος προβολής συμπεριλαμβάνονται ο σχεδιασμός και η κατασκευή των διαφημιστικών πινακίδων. Οι ακριβείς διαφημιστικές θέσεις και παροχές στον χορηγό θα διευκρινίζονται λεπτομερώς στο γραπτό συμφωνητικό.

23 ΜΕΣΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ TV ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΕΝΤΥΠΑ INTERNET FACEBOOK ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ TV ( Αναμετάδοση αγώνων) Ραδιόφωνο ( Αναμετάδοση spot και καθημερινές αναφορές, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις). Έντυπα παρουσίασης της ομάδας, ημερολόγιο ομάδας. INTERNET (Μέσα από το επίσημο site της ομάδας). Προωθητικές ενέργειες εντός και εκτός γηπέδου καθώς και άλλες εκδηλώσεις.

24 ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΗ Ο ΓΙΑΝΝΕΝΝΑ ΑΣ έχει κατορθώσει να μετατρέψει τα εντός έδρας παιχνίδια σε γιορτή του βόλεϊ. ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΙΑ ΠΟΛΗ Οι άδειες εξέδρες που παρατηρούνται στα περισσότερα παιχνίδια, ακόμη και της Α1, είναι άγνωστο φαινόμενο στα Ιωάννινα για την ομάδα μας. Κάθε παιχνίδι είναι και μία πραγματική γιορτή και το κλειστό ΕΑΝΚΙ γεμίζει με πάνω από 500 ενθουσιώδεις φιλάθλους. Μεγάλο μέρος των φιλάθλων είναι γυναίκες και παιδιά ενώ δυναμική είναι και η παρουσία της φοιτητικής κοινότητας των Ιωαννίνων. Οι δραστηριότητες της ομάδας προβάλλονται καθημερινά από τα ΜΜΕ, τοπικά και πανελλήνιας εμβέλειας μιας και το ενδιαφέρον του κόσμου είναι έντονο και διαρκές. ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ Ο ΓΙΑΝΝΕΝΝΑ ΑΣ συχνά δίνει παιχνίδια και συμμετέχει σε τουρνουά για φιλανθρωπικούς σκοπούς. ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ Ο ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΑΣ δίνει όμως και πολύ μεγάλη έμφαση στην ανάπτυξη του Αθλήματος. Πάνω από 150 παιδιά προπονούνται καθημερινά ενώ αναπτυξιακά τμήματα συμμετέχουν στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της ΕΣΠΕΔΕ.

25 Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για το χρόνο που διαθέσατε να μελετήσετε τη χορηγική μας πρόταση και ελπίζουμε και εσείς με τον τρόπο σας να συνδράμετε στη προσπάθεια που κάνουμε να αναβαθμίσουμε το άθλημα στη πόλη των Ιωαννίνων να φέρουμε τα παιδιά στα γήπεδα και όχι σε άλλους χώρους και να προάγουμε την «ΕΥΓΕΝΗ ΑΜΙΛΛΑ». Με εκτίμηση για το ΔΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Σκούρας Γεώργιος Πλιακοπάνος Ευάγγελος

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΩΝ ΣΑΣ ΧΟΡΗΓΙΩΝ

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΩΝ ΣΑΣ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΩΝ ΣΑΣ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΓΙΑΝΝΕΝΑ Α.Σ. ΝΕΟΧΩΡΟΠΟΥΛΟ ΤΘ 433 ΤΚ 45500, ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΑΦΜ: 997298634 ΔΟΥ: ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΙΒΑΝ: GR64 0172 4060 0054 0607 2602 174

Διαβάστε περισσότερα

ΚΆΘΕ ΠΑΙΧΝΊΔΙ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΉ

ΚΆΘΕ ΠΑΙΧΝΊΔΙ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΉ ΚΆΘΕ ΠΑΙΧΝΊΔΙ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΉ Τα Trikala BC ξεκίνησαν την πορεία τους στο ελληνικό μπάσκετ ως Αίολος Τρικάλων το 1993. Μετά από μία πολυετή και αξιοπρόσεκτη πορεία στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΘ ο Αίολος

Διαβάστε περισσότερα

ΑΟ Παλλήνη Χορηγικό Πρόγραμμα.

ΑΟ Παλλήνη Χορηγικό Πρόγραμμα. ΑΟ Παλλήνη Χορηγικό Πρόγραμμα www.pallinivolleyball.gr Σύλλογος -Ιστορικό Ο «Αθλητικός Όμιλος Παλλήνη» ιδρύθηκε το 1986 από μία παρέα φίλων που αγαπούσαν το volley και ήθελαν να δώσουν τη δυνατότητα στη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΤΡΑ 2005. Πάροδος Ηρακλέους 116 Εγλυκάδα Τηλ. 2610 640022,6944784065 EMAIL athlopol@otenet.

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΤΡΑ 2005. Πάροδος Ηρακλέους 116 Εγλυκάδα Τηλ. 2610 640022,6944784065 EMAIL athlopol@otenet. ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΤΡΑ 2005 Πάροδος Ηρακλέους 116 Εγλυκάδα Τηλ. 2610 640022,6944784065 EMAIL athlopol@otenet.gr Πρόταση συνεργασίας Χορηγία και υποστήριξη της Ακαδημίας ποδοσφαίρου

Διαβάστε περισσότερα

Π.Α.Σ. ΠΡΕΒΕΖΑ 2016 MARKETING PLAN

Π.Α.Σ. ΠΡΕΒΕΖΑ 2016 MARKETING PLAN Π.Α.Σ. ΠΡΕΒΕΖΑ 2016 Est 1963 MARKETING PLAN 2017-2018 Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΑΜΠΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΨΗΛΑ! 2017 Όραμα Να γίνει και πάλι ο Π.Α.Σ. Πρέβεζα η ομάδα-σημείο αναφοράς του Νομού Πρέβεζας, σε ποδοσφαιρικό-αθλητικό-κοινωνικό

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ & ΣΥΛΛΟΓΟΥ (CLUB) BEACH VOLLEY

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ & ΣΥΛΛΟΓΟΥ (CLUB) BEACH VOLLEY Guidelines ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ & ΣΥΛΛΟΓΟΥ (CLUB) BEACH VOLLEY Μάρτιος 2017 GUIDELINES_Academy&Club 2017 1 ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ και ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ & ΣΥΛΛΟΓΟΥ (CLUB) BEACH VOLLEY Σύντομη περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

MARKETING ARIS VOULAS F.C. ΧΟΡΗΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ARIS VOULAS F.C.

MARKETING ARIS VOULAS F.C. ΧΟΡΗΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ARIS VOULAS F.C. Για την ιστορία Ο Σύλλογος ιδρύθηκε το 1952 και είναι ο αρχαιότερος της Βούλας. Είναι νομικό εγκεκριμένο από το Πρωτοδικείο, αναγνωρισμένο από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και τηρεί τα προβλεπόμενα

Διαβάστε περισσότερα

Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης Τμήμα Ιστιοπλοΐας Τριγώνου

Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης Τμήμα Ιστιοπλοΐας Τριγώνου Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης Τμήμα Ιστιοπλοΐας Τριγώνου ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ 2017-2018 Ιστορία Ο Ν.Ο.Θ ιδρύθηκε το 1931 με αρχικό σκοπό την ενασχόληση με την κωπηλασία. Στα μέσα της δεκαετίας του '50 ο Ν.Ο.Θ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. Προς Ενδιαφερόμενα σωματεία Μπόουλινγκ. 1. Σύστημα Δηλώσεων και Αποτελεσμάτων Αγώνων

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. Προς Ενδιαφερόμενα σωματεία Μπόουλινγκ. 1. Σύστημα Δηλώσεων και Αποτελεσμάτων Αγώνων ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Προς Ενδιαφερόμενα σωματεία Μπόουλινγκ 1. Σύστημα Δηλώσεων και Αποτελεσμάτων Αγώνων Παρακαλούνται οι Σύλλογοι να αναγράφουν υποχρεωτικά στις καταθέσεις τους τους κωδικούς πληρωμής που αναγράφονται

Διαβάστε περισσότερα

Α. Πρόγραμμα Εταιρικών Προνομίων Αποκλειστικό δικαίωμα ονομασίας του Πρωταθλήματος. Super League - Μέγας Χορηγός 2015-16

Α. Πρόγραμμα Εταιρικών Προνομίων Αποκλειστικό δικαίωμα ονομασίας του Πρωταθλήματος. Super League - Μέγας Χορηγός 2015-16 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α' - ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΜΕΓΑ ΧΟΡΗΓΟΥ Α. Πρόγραμμα Εταιρικών Προνομίων Αποκλειστικό δικαίωμα ονομασίας του Πρωταθλήματος. Super League - Μέγας Χορηγός 2015-16 Σύνθετο λογότυπο του Πρωταθλήματος. Τίτλος:

Διαβάστε περισσότερα

WWW.CYPRUSACADEMIES.COM

WWW.CYPRUSACADEMIES.COM WWW.CYPRUSACADEMIES.COM ΟΦΕΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΑΣ Αύξηση της αναγνωρισιμότητας της επιχείρησης σας μέσω της διαρκούς προβολής της στην ιστοσελίδα cyprusacademies.com και μέσω αυτής στο

Διαβάστε περισσότερα

Μάρκετινγκ και Συμπεριφορά Πελατών Αναψυχής ΙΙ

Μάρκετινγκ και Συμπεριφορά Πελατών Αναψυχής ΙΙ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ Μάρκετινγκ και Συμπεριφορά Πελατών Αναψυχής ΙΙ Αθλητική χορηγία: Αθλητισμός και ΜΜΕ: θετικές/αρνητικές επιδράσεις ΜΜΕ Νικόλαος Θεοδωράκης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΟΠΕ / Τμήμα Beach Volley ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ BEACH VOLLEYBALL EVENTS OVERVIEW

ΕΟΠΕ / Τμήμα Beach Volley ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ BEACH VOLLEYBALL EVENTS OVERVIEW ΕΟΠΕ / Τμήμα Beach Volley ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ BEACH VOLLEYBALL 2017-2018 EVENTS 2017-2018 OVERVIEW Ιανουάριος 2017 Α. Επίσημη ή Ανεπίσημη Διοργάνωση Το Beach Volleyball, ως επίσημο Ολυμπιακό άθλημα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΩΣΕΙΣ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑTA ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ & ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΛΑΝΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ Ενημέρωση όλων των μελών ομάδων των Ενώσεων. Καταγραφή και Αξιολόγηση τοπικών

Διαβάστε περισσότερα

Πρόταση Συνεργασίας. Εναλλακτικές προβολής πιθανών χορηγών - συνεργατών

Πρόταση Συνεργασίας. Εναλλακτικές προβολής πιθανών χορηγών - συνεργατών Πρόταση Συνεργασίας Εναλλακτικές προβολής πιθανών χορηγών - συνεργατών Πρόταση Συνεργασίας Αγαπητή κυρία, Αγαπητέ κύριε, Με το παρόν θα θέλαµε να σας εκδηλώσουµε την επιθυµία συνεργασίας & την από µεριάς

Διαβάστε περισσότερα

Σύνθεση τελευταίου Δ.Σ Πρόεδρος: Α.Βανταράκης Αντιπρόεδρος: Χ. Λουκαράς Γραμματέας: Α. Λαδάκη Ταμίας: Σ. Αλεξάνδρου Μέλη: Μ.Δημακόπουλος, Γ.

Σύνθεση τελευταίου Δ.Σ Πρόεδρος: Α.Βανταράκης Αντιπρόεδρος: Χ. Λουκαράς Γραμματέας: Α. Λαδάκη Ταμίας: Σ. Αλεξάνδρου Μέλη: Μ.Δημακόπουλος, Γ. Σύνθεση τελευταίου Δ.Σ Πρόεδρος: Α.Βανταράκης Αντιπρόεδρος: Χ. Λουκαράς Γραμματέας: Α. Λαδάκη Ταμίας: Σ. Αλεξάνδρου Μέλη: Μ.Δημακόπουλος, Γ. Περισυνάκης, Δ. Σκαράκης Σύνταξη: Α.Λαδάκη Επιμέλεια: Δ.Σ Στόχοι

Διαβάστε περισσότερα

Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ χθες, σήμερα, αύριο

Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ χθες, σήμερα, αύριο χθες, σήμερα, αύριο Λευκωσία, 13 Μαΐου 2010 ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟΕΛ Έτος Ίδρυσης: 1926 Παρατσούκλι: «ΘΡΥΛΟΣ» ΤΙΤΛΟΙ 20 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ 19 ΚΥΠΕΛΛΑ (ΦΙΝΑΛΙΣΤ 2009-2010) 11 ΑΣΠΙΔΕΣ Ημόνηκυπριακήομάδαμε50 τίτλους Ημόνηκυπριακήομάδαανάμεσαστις100

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ BEACH VOLLEYBALL 2018

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ BEACH VOLLEYBALL 2018 ΕΟΠΕ / Τμήμα Beach Volley ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ BEACH VOLLEYBALL 2018 EVENTS 2018 OVERVIEW Νοέμβριος 2018 Α. Επίσημη ή Ανεπίσημη Διοργάνωση Το Beach Volleyball, ως επίσημο Ολυμπιακό άθλημα υπάγεται στις

Διαβάστε περισσότερα

Achaia Racing Team. Sponsorship. Prospectus

Achaia Racing Team. Sponsorship. Prospectus Achaia Racing Team Sponsorship Prospectus 2017-2018 2 Εισαγωγή F1 in Schools Το F1 In Schools είναι ο μεγαλύτερος διαγωνισμός Τεχνολογίας στον κόσμο και ένα από τα πιο ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα

Διαβάστε περισσότερα

Εσωτερικό ς κανόνισμό ς 2015-2016

Εσωτερικό ς κανόνισμό ς 2015-2016 Εσωτερικό ς κανόνισμό ς 2015-2016 1/7/2015 Κανονισμός μελών Α.Σ.Μ. Γλυφάδας Αγωνιστική περίοδος 2015-2016 1 Μέλη και αθλητές 1.1 Μέλη του συλλόγου μπορούν να είναι και αθλητές του με δικαίωμα συμμετοχής,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΟΠΕ / Τμήμα Beach Volley ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ BEACH VOLLEYBALL 2017 EVENTS 2017 OVERVIEW

ΕΟΠΕ / Τμήμα Beach Volley ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ BEACH VOLLEYBALL 2017 EVENTS 2017 OVERVIEW ΕΟΠΕ / Τμήμα Beach Volley ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ BEACH VOLLEYBALL 2017 EVENTS 2017 OVERVIEW Ιανουάριος 2017 Α. Επίσημη ή Ανεπίσημη Διοργάνωση Το Beach Volleyball, ως επίσημο Ολυμπιακό άθλημα υπάγεται

Διαβάστε περισσότερα

Θεσσαλονίκη 28/07/2015. Προς : Υπόψη : Κύριε,

Θεσσαλονίκη 28/07/2015. Προς : Υπόψη : Κύριε, Προς : Υπόψη : Θεσσαλονίκη 28/07/2015 Κύριε, Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας ενημερώσω για το χορηγικό πρόγραμμα του 22 ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Νέων Αγροτών «Τώρα στην Κρίση, η γη μας δίνει λύση»,

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΤΟΡΙΚΟ Αθλητικός Όμιλος Γαρίπας 1971 1979 Α Κατηγορία ΕΠΣΗ 1983 2008 Αθλητικό Όμιλο Γαρίπας Στέλιο Κοζανίδη ΟΦΗ ΠΑΣ Γιάννενα Εθνικό Αστέρα

ΙΣΤΟΡΙΚΟ Αθλητικός Όμιλος Γαρίπας 1971 1979 Α Κατηγορία ΕΠΣΗ 1983 2008 Αθλητικό Όμιλο Γαρίπας Στέλιο Κοζανίδη ΟΦΗ ΠΑΣ Γιάννενα Εθνικό Αστέρα ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ 2009-2010 ΙΣΤΟΡΙΚΟ Ο Αθλητικός Όμιλος Γαρίπας ιδρύθηκε το 1971 και συμμετείχε στα πρωταθλήματα της ενιαίας τότε Ε.Π.Σ. Ηρακλείου Λασιθίου για πρώτη φορά το 1979. Ήδη όμως από το 1966

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Ε.Π.Ε.)

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Ε.Π.Ε.) ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Ε.Π.Ε.) ΧΟΡΗΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΘΗΝΑ, 2017 Α. Αθλητική Ένωση Πυροσβεστών Ελλάδας (Α.Ε.Π.Ε.) Η Αθλητική Ένωση Πυροσβεστών Ελλάδας (Α.Ε.Π.Ε.) ιδρύθηκε με την υπ αριθ. 3962/2006

Διαβάστε περισσότερα

Α. Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠΑΓΟΥ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΜΕΛΟΣ Ε.Ο.Κ. - Ε.Σ.Κ.Α., ΓΡΑΦΕΙΑ : ΡΕΠΠΑ ΠΑΠΑΓΟΥ

Α. Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠΑΓΟΥ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΜΕΛΟΣ Ε.Ο.Κ. - Ε.Σ.Κ.Α., ΓΡΑΦΕΙΑ : ΡΕΠΠΑ ΠΑΠΑΓΟΥ Για τα παιδιά, τους νέους, την ευγενή άμιλλα και τον αθλητισμό Παρουσίαση Συλλόγου Το Σωματείο Το Σωματείο μας ιδρύθηκε το 1985 με σκοπό την ανάπτυξη και διάδοση του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης στη ευρύτερη

Διαβάστε περισσότερα

Μαραθώνιος Ναυπλίου «Nafplio Marathon 2015»

Μαραθώνιος Ναυπλίου «Nafplio Marathon 2015» Ναύπλιο, η πόλη με την φιλικότερη προσέγγιση στον Πολιτισμό & στην ποιότητα ζωής Οργάνωση: Δήμος Ναυπλιέων - Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ., σε συνεργασία με την Περιφερική Ενότητα Αργολίδας, την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ, το Κέντρο Ελληνικών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙO ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ BEACH VOLLEYBALL ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2014 ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙO ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ BEACH VOLLEYBALL ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2014 ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙO ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ BEACH VOLLEYBALL ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2014 ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Beach Volley Ανδρών-Γυναικών 2014,

Διαβάστε περισσότερα

Ο Σχεδιασμός και η Εκπόνηση Προγραμμάτων Πώλησης Υπηρεσιών γύρω από Επαγγελματίες Αθλητές είναι τομέας δράσης της Sports Consulting.

Ο Σχεδιασμός και η Εκπόνηση Προγραμμάτων Πώλησης Υπηρεσιών γύρω από Επαγγελματίες Αθλητές είναι τομέας δράσης της Sports Consulting. Η εταιρία Εταιρία Η εταιρία Έρευνας & Ανάλυσης Valuation & Research Specialists ( VRS ) ιδρύθηκε το έτος 2002 και δραστηριοποιείται στην παροχή εξειδικευμένων χρηματοοικονομικών υπηρεσιών σε εταιρικούς

Διαβάστε περισσότερα

Πρόταση Χορηγίας. Αγαπητοί κύριοι,

Πρόταση Χορηγίας. Αγαπητοί κύριοι, Πρόταση Χορηγίας Αγαπητοί κύριοι, Με την επιστολή αυτή, θέλουµε να σας ενηµερώσουµε για το χορηγικό πρόγραµµα της 15 ης έκθεσης «Κρήτη η Μεγάλη Συνάντηση & Τοπικές Γεύσεις Ελλάδας» που θα πραγµατοποιηθεί

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Αγώνων Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων Α και Β Εθνικής κατηγορίας (Super League-Football League) περιόδου 2014-2015

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Αγώνων Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων Α και Β Εθνικής κατηγορίας (Super League-Football League) περιόδου 2014-2015 1 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Αγώνων Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων Α και Β Εθνικής κατηγορίας (Super League-Football League) περιόδου 2014-2015 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ 2014-2015

Διαβάστε περισσότερα

Πρωτοπόρος στο τένις του Νομού Λάρισας Ιδανικό μέρος για τους λάτρεις του τένις

Πρωτοπόρος στο τένις του Νομού Λάρισας Ιδανικό μέρος για τους λάτρεις του τένις NIKAIA TENNIS CLUB- LARISSA- GREECE ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ Ε 14-41005 ΝΙΚΑΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ - TEL-FAX : 2410-922354 email : oan1997@otenet.gr, web-site:www.nikeatennisclub.gr Πρωτοπόρος στο τένις του Νομού Λάρισας Ιδανικό

Διαβάστε περισσότερα

Εσωτερικό ς κανόνισμό ς

Εσωτερικό ς κανόνισμό ς Εσωτερικό ς κανόνισμό ς 2016-2017 1/7/2016 Κανονισμός μελών Α.Σ.Μ. Γλυφάδας Αγωνιστική περίοδος 2016-2017 1 Μέλη και αθλητές 1.1 Μέλη του συλλόγου μπορούν να είναι και αθλητές του με δικαίωμα συμμετοχής,

Διαβάστε περισσότερα

Γραφική Παράσταση Μπασκέτα

Γραφική Παράσταση Μπασκέτα Γραφική Παράσταση Μπασκέτα Sticker 27 X 27 cm Logo Sticker 50 X 50 cm Διαφήμιση Ομάδας Γραφική Παράσταση 2 Κάτοψη στεφάνης logo Esake.gr Ταμπλό Sticker 27 X 27 cm Τα αυτοκόλλητα του θα πρέπει να είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΟΠΑΠ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 125 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ - ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΝΑ. Επιμέλεια football-academies Πέμπτη, 11 Δεκέμβριος 2014

ΟΠΑΠ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 125 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ - ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΝΑ. Επιμέλεια football-academies Πέμπτη, 11 Δεκέμβριος 2014 Ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα στήριξης 125 ερασιτεχνικών ακαδημιών ποδοσφαίρου σε όλη την Ελλάδα, παρουσίασε η ΟΠΑΠ Α.Ε. Δείτε ποιες ακαδημίες έχουν δικαίωμα συμμετοχής, πως μπορεί μια ακαδημία να δηλώσει

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΜΑΔΕΣ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΧΡΩΜΑ ΕΜΦΑΜΙΣΗΣ Οδυσσέας Νυδριού 1975 Β Τοπικό Κόκκινο Τηλυκράτης 1927 Α Τοπικό Μπλε-Κόκκινο Π.Α.Σ. Σφακιωτών - Β Τοπικό Μπλε Άγιος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΟΡΥ 5Χ5 ΣΑΛΑΣ ΚΩΦΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΟΑΚ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΟΡΥ 5Χ5 ΣΑΛΑΣ ΚΩΦΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΟΑΚ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΟΡΥ 5Χ5 ΣΑΛΑΣ ΚΩΦΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΟΑΚ 2015 Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών Φέρων 6 Office2@hafdeaf..gr www.hafdeaf.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ , ΤΟΥΡΝΟΥΑ JUNIOR και PRO JUNIOR

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ , ΤΟΥΡΝΟΥΑ JUNIOR και PRO JUNIOR ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ 2006-2007, ΤΟΥΡΝΟΥΑ JUNIOR 2008-2009 και PRO JUNIOR 2010-2011 H Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου θέλοντας να συμβάλλει

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙA ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑTA ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΟΑΚ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ

ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙA ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑTA ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΟΑΚ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙA ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑTA ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΟΑΚ 2014-2015 Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών Φερών 6 Office2@hafdeaf.gr www.hafdeaf.gr

Διαβάστε περισσότερα

3ος Παλαμήδειος Άθλος

3ος Παλαμήδειος Άθλος november Castle Run 2017 3ος Παλαμήδειος Άθλος Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017 Ναύπλιο, φιλικός, αθλητικός και τουριστικός προορισμός για όλους! ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Περιγραφή Επιμέλεια Διοργάνωσης Οργάνωση/Προγραμματισμός

Διαβάστε περισσότερα

Ενωμένοι αγωνιζόμαστε για τη ΖΩΗ

Ενωμένοι αγωνιζόμαστε για τη ΖΩΗ Ενωμένοι αγωνιζόμαστε για τη ΖΩΗ Θέλοντας να διαδώσουμε το μήνυμα της έγκαιρης διάγνωσης και εμπνευσμένοι από την τεράστια επιτυχία διαφόρων εκστρατειών που πραγματοποιούνται διεθνώς με σκοπό την επαγρύπνηση

Διαβάστε περισσότερα

Χορηγία και υποστήριξη

Χορηγία και υποστήριξη ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ Χορηγία και υποστήριξη Είναι πλέον γεγονός, ότι τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί πάρα πολύ η συμμετοχή τόσο των επαγγελματιών αθλητών όσο και των ερασιτεχνών που επιλέγουν να παίρνουν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Αγώνων Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων Α και Β Εθνικής Κατηγορίας (Super League-Football League) ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Αγώνων Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων Α και Β Εθνικής Κατηγορίας (Super League-Football League) ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Αγώνων Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων Α και Β Εθνικής Κατηγορίας (Super League-Football League) ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ Η ΕΠΟ ως διοργανώτρια αρχή και η αποκλειστική δικαιούχος των τηλεοπτικών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ Η ΕΠΟ ως διοργανώτρια αρχή και η αποκλειστική δικαιούχος των τηλεοπτικών και χορηγικών δικαιωμάτων της διοργάνωσης του Κυπέλλου Ελλάδας ομάδων ποδοσφαίρου, όπως ρητά ορίζεται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΘΕΜΑ: ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ LIVE SPORTS CENTER ΕΠΙΜΕΛΙΑ / ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ: Sports.comm - 1 - Live sports center 3/28/2014 SPORTS.COMM / ΕΜΠΕΙΡΙΑ Η Sports.comm με τη τεχνογνωσία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ THEOFANOUS ELITE TEAM 2013 2014

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ THEOFANOUS ELITE TEAM 2013 2014 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ THEOFANOUS ELITE TEAM 2013 2014 ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΒΑΣΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΑΘΛΗΤΗ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ 1. Παρουσία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙO ΔΙΑΤΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΣΑΘΛΗΜΑ BEACH VOLLEYBALL ΑΝΔΡΩΝ-ΓΤΝΑΙΚΩΝ 2015

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙO ΔΙΑΤΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΣΑΘΛΗΜΑ BEACH VOLLEYBALL ΑΝΔΡΩΝ-ΓΤΝΑΙΚΩΝ 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΠΟΝΔΙΑ ΠΕΣΟΥΑΙΡΙΗ Σμήμα Beach Volley ΠΑΝΕΛΛΗΝΙO ΔΙΑΤΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΣΑΘΛΗΜΑ BEACH VOLLEYBALL ΑΝΔΡΩΝ-ΓΤΝΑΙΚΩΝ 2015 ΑΝΑΛΤΣΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΤΝΔΙΟΡΓΑΝΩΗ ΑΓΩΝΙΣΙΚΟ ΤΣΗΜΑ ΠΡΩΣΑΘΛΗΜΑΣΟ Το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφόρηση και Δημοσιότητα

Πληροφόρηση και Δημοσιότητα Πληροφόρηση και Δημοσιότητα Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα Πέπη Γιαννουδάκου ΕΥΔ ΕΠΑΕ_Μονάδα Α1 Υπεύθυνη Πληροφόρησης και Δημοσιότητας Στόχοι Πληροφόρησης και Δημοσιότητας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΟΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ Εισαγωγή

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΟΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ Εισαγωγή ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΟΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2016-2017-2018 Εισαγωγή Τα τελευταία χρόνια, μετά την ουσιαστική αλλαγή του αγωνιστικού σχεδιασμού της Ομοσπονδίας με την καθιέρωση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΘΥΡΑΣ Μόνιμες διαφημιστικές πινακίδες στο επάνω μέρος κάθε θύρας, διαφήμιση στα κυλικεία, τις εισόδους, τους διαδρόμους και τους εξωτερικούς χώρους. ΘΥΡΑ2 (2,5m x 115m)

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ OΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΥΜΗΤΤΟΥ 267, ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΤΗΛ: SITE: h-enositennis.com -

ΕΝΩΣΗ OΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΥΜΗΤΤΟΥ 267, ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΤΗΛ: SITE: h-enositennis.com - ΕΝΩΣΗ OΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΥΜΗΤΤΟΥ 267, ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΤΗΛ: 210-7563170-2 SITE: h-enositennis.com - EMAIL: h_enosi@yahoo.gr ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ 2015-2016 - 2017 ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ Η Ένωσης και Ιατρικού Συλλόγου

Διαβάστε περισσότερα

Η διαδικασία επικοινωνίας. Μείγµα επικοινωνίας. Ανάλυση των µέσων επικοινωνίας. Πηγή. Μήνυµα. έκτης

Η διαδικασία επικοινωνίας. Μείγµα επικοινωνίας. Ανάλυση των µέσων επικοινωνίας. Πηγή. Μήνυµα. έκτης Η διαδικασία επικοινωνίας Μείγµα επικοινωνίας Ανάλυση των µέσων επικοινωνίας Η διαδικασία επικοινωνίας Πηγή Μήνυµα Επεξεργασία της πληροφορίας έκτης Επεξεργασία της πληροφορίας έκθεση Αντίληψη και επεξεργασία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ Η ΕΠΟ ως διοργανώτρια αρχή και η αποκλειστική δικαιούχος των τηλεοπτικών και χορηγικών δικαιωμάτων της διοργάνωσης του Κυπέλλου Ελλάδας Επαγγελματικών ομάδων ποδοσφαίρου,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΣΚΙ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΣΚΙ ηµοσθένης Κ. Αλεξόπουλος ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΣΚΙ ΑΘΗΝΑ ΜΑΡΤΙΟΣ 2011 ΑΝΑΛΥΤΙΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΙΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΙΑΣ ΘΑΛΑΣΣΙΙΟΥ ΣΚΙΙ Η διαφήµιση ενός χορηγού στον χώρο του αθλητισµού,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ Κ , Κ και Κ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ Κ , Κ και Κ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ Κ-12 2007-2008, Κ-10 2009-2010 και Κ-8 2011-2012 H Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου θέλοντας να συμβάλλει στην διαμόρφωση και

Διαβάστε περισσότερα

info@beachsoccer.gr FAX: 210-6818104 Τηλεφωνική Επικοινωνία : Μότσης Κώστας, Ιωάννης Μότσης 6944603545, Φίλιππος Ντόβας 6973171527

info@beachsoccer.gr FAX: 210-6818104 Τηλεφωνική Επικοινωνία : Μότσης Κώστας, Ιωάννης Μότσης 6944603545, Φίλιππος Ντόβας 6973171527 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 12 ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH SOCCER OPEN 2012 21-24 Ιουνίου 2012 Η Πανελλήνια Ένωση Σωματείων Ποδοσφαίρου Άμμου στην προσπάθεια της για ανάπτυξη του αθλήματος του beach soccer στην Ελλάδα

Διαβάστε περισσότερα

Ημιμαραθώνιος Δήμου Μαραθώνα 2019 ΧΟΡΗΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ημιμαραθώνιος Δήμου Μαραθώνα 2019 ΧΟΡΗΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΧΟΡΗΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ www.half-marathon.gr Κυριακή, 7 Απριλίου 2019 Εκκίνηση Ιστορική Αφετηρία Μαραθωνίου Αγώνες Δρόμου: ΗΜ - 10 χλμ.- 5 χλμ. - 1,5 χλμ. ΑμεΑ & S.O.H Κοινωφελής Επιχείρηση

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραµµα Μεταπτυχιακών Σπουδών

Πρόγραµµα Μεταπτυχιακών Σπουδών Μεταπτυχιακό Πρόγραµµα Τµήµα Οργάνωσης & Διαχείρισης Αθλητισµού Πρόγραµµα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Οργάνωση & Διοίκηση Αθλητικών Οργανισµών & Επιχειρήσεων Τάκης Αλεξόπουλος Επίκουρος Καθηγητής. ΕΣΟΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ... 15 ΠΡΟΛΟΓΟΣ... 31 ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ... 33 ΠΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ... 35 ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ... 37 1. Η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική αγορά...

Διαβάστε περισσότερα

JUVENTUS SOCCER SCHOOL ΞΑΝΘΗΣ

JUVENTUS SOCCER SCHOOL ΞΑΝΘΗΣ AKAΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ JUVENTUS SOCCER SCHOOL ΞΑΝΘΗΣ TOY AΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΣ «ΝΕΑΠΟΛΗ» ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 2013-2014 1 ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ JUVENTUS SOCCER SCHOOL Αποστολή της Juventus Soccer School

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 2014-2015 ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ

ΕΤΗΣΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 2014-2015 ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΕΤΗΣΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 2014-2015 ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ Πίνακας περιεχομένων Στόχος Πρωταθλήματος...3 Κατηγορίες Τμημάτων...4 Τρόπος Διεξαγωγής...4 Γήπεδα-Χώροι Διεξαγωγής Αγώνων...4 Ημέρες Ώρες Τέλεσης

Διαβάστε περισσότερα

Αξιοποίηση και διατήρηση των Νέων αθλητών

Αξιοποίηση και διατήρηση των Νέων αθλητών Αξιοποίηση και διατήρηση των Νέων αθλητών ΞΕΝΙΑ ΑΡΓΕΙΤΑΚΗ, PhD Λέκτορας ΤΕΦΑΑ, Παν. Αθηνών Αναπλ. Ταμίας του ΣΕΓΑΣ Σύγχρονη προσέγγιση Οι νέοι στον αθλητισμό ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ 35% ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ 65% Σύγχρονη προσέγγιση

Διαβάστε περισσότερα

Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς Hellas Pharm 2017

Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς Hellas Pharm 2017 Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς Hellas Pharm 2017 Η Στρατηγική μας Στόχος μας είναι Ο Εκσυγχρονισμός του Φαρμακείου και η ανάπτυξη της αγοράς Για να επιβιώσει το φαρμακείο πρέπει να φέρουμε καινούργιο τζίρο,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ <<ΤΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ>>

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ <<ΤΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ>> ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΛΑΣΣΙΚΗΣ & ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΟΕ & ΤΗΣ Ε.Ο.Υ.Δ.Α.Κ.Τ. ΕΔΡΑ: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΟΔΟΣ: ΠΕΥΚΩΝ & ΕΥΚΑΛΥΠΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Χορηγία Εκδήλωσης. Δευτέρα, 13 Μαΐου 2013. Οργάνωση:

Χορηγία Εκδήλωσης. Δευτέρα, 13 Μαΐου 2013. Οργάνωση: Χορηγία Εκδήλωσης «Τρίποντα Ζωής» Δευτέρα, 13 Μαΐου 2013 Οργάνωση: Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Κωστέα Γείτονα (CGS Alumni) & Σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος Υπό την Αιγίδα του Δήμου Βριλησσίων

Διαβάστε περισσότερα

Καμπάνια για το Μπριτζ Πάντα υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις

Καμπάνια για το Μπριτζ Πάντα υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις Καμπάνια για το Μπριτζ Πάντα υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις Αναστασία Μπαμπούλα ΤΜΗΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΕΟΜ Σεμινάριο Επιμόρφωσης Στελεχών Σωματείων ΕΟΜ Απρίλιος 2016 Καμπάνια Διάδοσης Μπριτζ:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEY ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEY ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ Τ.Θ. 23931, 1687 ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΚΥΠΡΟΣ Τηλ: +357 22 449864, Φαξ:+357 22 449865 Ηλεκτρονική. Διεύθυνση: cusf@cytanet.com.cy Ιστοσελίδα: www.cusf.org.cy ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEY ΑΝΔΡΩΝ /

Διαβάστε περισσότερα

Η Καλύτερη Μουσική του Σήμερα Τα Αγαπημένα του Χθές. 24 years radio history

Η Καλύτερη Μουσική του Σήμερα Τα Αγαπημένα του Χθές. 24 years radio history Η Καλύτερη Μουσική του Σήμερα Τα Αγαπημένα του Χθές 24 years radio history Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ο ραδιοφωνικός σταθμός Kiss Fm ιδρύθηκε το 1993. Είναι ένας απο τους κορυφαίους Μουσικούς Ραδιοφωνικούς Σταθμούς, με

Διαβάστε περισσότερα

Γραφική Παράσταση Μπασκέτα

Γραφική Παράσταση Μπασκέτα Γραφική Παράσταση Μπασκέτα Sticker 27 X 27 cm Logo Sticker 50 X 50 cm Διαφήμιση Ομάδας Γραφική Παράσταση Κάτοψη στεφάνης logo Esake.gr Ταμπλό Sticker 27 X 27 cm Τα αυτοκόλλητα του θα πρέπει να είναι ορατά

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ «ΔΕΔΟΜΕΝΟ ή ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ»;

ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ «ΔΕΔΟΜΕΝΟ ή ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ»; ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ «ΔΕΔΟΜΕΝΟ ή ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ»; Μάιος 2014 τάξη Γ Γυμνασίου Η εργασία με τίτλο «ευ αγωνίζεσθαι: δεδομένο ή ζητούμενο»; αποτελεί μία απόπειρα προσέγγισης των αρχών του Ολυμπισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ - ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Αγωνιστικής Περιόδου

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ - ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Αγωνιστικής Περιόδου OAKA, Ανοικτό Κολυμβητήριο, Σπύρου Λούη, 151 23 Μαρούσι, AΘΗΝΑ Tel.: +30.210.6801952 Fax: +30.210.6801960 OAKA, Olympic Aquatic Center, Spyrou Loui, 151 23 Athens, GREECE Web: www.volleyball.gr mail: hellas@volleyball.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ Επιμέλεια σειράς: Γ. Θεοδωράκης, Μ. Γούδας

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ Επιμέλεια σειράς: Γ. Θεοδωράκης, Μ. Γούδας ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ Επιμέλεια σειράς: Γ. Θεοδωράκης, Μ. Γούδας Η καλαθοσφαίριση με αμαξίδιο Κοκαρίδας Δημήτρης & Πέρκος Στέφανος Περιεχόμενα Πρόλογος..... Εισαγωγή.....

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Κλασσική Κολύμβηση - Τεχνική Κολύμβηση Τμήμα δρομέων μεγάλων αποστάσεων

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Κλασσική Κολύμβηση - Τεχνική Κολύμβηση Τμήμα δρομέων μεγάλων αποστάσεων ΠΡΟΣ: ΚΟΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: 1) Ε ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ. - 2) Π. Ε. Α. Κ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 3) ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΟΕ Κύριε Πρόεδρε, Ο Α.Ο διοργανώνει διασυλλογικό αγώνα, αγωνιστικών κατηγοριών με

Διαβάστε περισσότερα

Σχετικά με τον Διοργανωτή

Σχετικά με τον Διοργανωτή Σχετικά με τον Διοργανωτή O«Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης & Υγείας» (Hellenic Organization for Company Sport & Health - HOCSH) είναι ο μοναδικός επίσημος και αναγνωρισμένος Μη Κερδοσκοπικός φορέας

Διαβάστε περισσότερα

«ΕΙ ΙΚΟΤΗΤΑ: ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ»

«ΕΙ ΙΚΟΤΗΤΑ: ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ» ΕΙ ΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΕΑΕΚ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙ ΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ Συγχρηµατοδότηση Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταµείο (Ε.Κ.Τ.) Ευρωπαϊκό Ταµείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (Ε.Τ.Π.Α) Αναµόρφωση

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016 Καρδίτσα 12-8-2015 Αριθμ.πρωτ. 824 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016 Η Ε.Π.Σ.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ έχοντας υπόψη : 1. Την Αθλητική Νομοθεσία που ισχύει σήμερα, 2. Το καταστατικό της

Διαβάστε περισσότερα

Media Partnership. BEST Chania,

Media Partnership. BEST Chania, Media Partnership BEST Chania, 2017-2018 Περιεχόμενα BEST Chania...03 Εκδηλώσεις 2016 2017...04 Πρόταση συνεργασίας...06 Στοιχεία επικοινωνίας...08 02 BEST Chania Ο BEST ( Board of European Students of

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ-13 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ-13 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 2016 ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Κ Υ Κ Λ Α Δ Ω Ν ΕΔΡΑ: ΓΗΠΕΔΟ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ ΕΠΣΚ, ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑΣ 1-ΣΥΡΟΣ 84100 ΤΗΛ: 22810-82888, FAX: 22810-87762, e-mail: epskykladon@gmail.com ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ-13

Διαβάστε περισσότερα

Σχέδιο επιχορήγησης για διεθνείς αθλητικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται στην Κύπρο

Σχέδιο επιχορήγησης για διεθνείς αθλητικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται στην Κύπρο Σχέδιο επιχορήγησης για διεθνείς αθλητικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται στην Κύπρο Α. ΓΕΝΙΚΑ Η διοργάνωση αξιόλογων διεθνών αθλητικών εκδηλώσεων συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό στην ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού

Διαβάστε περισσότερα

Αγωνιστικό Πρόγραμμα για το Άθλημα του Μπόουλινγκ Αγωνιστική Περίοδος 2019 ( )

Αγωνιστικό Πρόγραμμα για το Άθλημα του Μπόουλινγκ Αγωνιστική Περίοδος 2019 ( ) ΓΡΑΦΕΙΑ: Λ. Κηφισίας 37 - ΟΑΚΑ Κτίριο Δ (Πρώην Ξενώνες), Έναντι Πυροσβεστικού Σταθμού 15123 Μαρούσι Τηλ.: 210 98 82 458, 210 98 44 019 Fax: 210 98 87 329 OFFICES: 37 KifissiasAve. OAKA D Building (Former

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ Στην Αθήνα Αττικής σήµερα 2016 µεταξύ των κάτωθι συµβαλλοµένων: 1) Αφενός του εδρεύοντος επί της οδού αρ στην αθλητικού Σωµατείου µε την επωνυµία, µε ΑΦΜ, ΔΟΥ νοµίµως εκπροσωπούµενου

Διαβάστε περισσότερα

Διαφημιστείτε στο flowmagazine.gr

Διαφημιστείτε στο flowmagazine.gr Διαφημιστείτε στο flowmagazine.gr Ο στόχος του www.flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο. Οι 4 βασικοί άξονες του περιοδικού, τα 4Π:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ) ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2012-2013

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ) ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2012-2013 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ) ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2012-2013 Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ αφού έλαβε υπόψη: α) Το Καταστατικό της. β) Τις διατάξεις του Κ.Α.Π. ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Το εμβληματικό της κτίριο

Το εμβληματικό της κτίριο Θεσσαλονίκη, Φεβρουάριος 2014 Η Χριστιανική Αδελφότητα Νέων Θεσσαλονίκης Η ΧΑΝ Θεσσαλονίκης ιδρύεται ως σωματείο κοινωφελές, μη κερδοσκοπικό το 1921. Οι δραστηριότητές της επικεντρώνονται στους νέους ανθρώπους,

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας Sinialo στο έπιπλο

Το δικό σας Sinialo στο έπιπλο 2 παρουσίαση Το δικό σας Sinialo στο έπιπλο Ένας συνεταιρισμός, μία φιλοσοφία και 70 καταστήματα μέλη σε όλη την Ελλάδα. Τι σημαίνουν αυτά; Όμιλος Sinialo! Γνωρίστε τον! Επιμέλεια Γεωργία Αλεξίου Στη σημερινή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ Αγωνιστικής περιόδου

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ Αγωνιστικής περιόδου OAKA, Ανοικτό Κολυμβητήριο, Σπύρου Λούη, 151 23 Μαρούσι, AΘΗΝΑ Tel.: +30.210.6801952 Fax: +30.210.6801960 OAKA, Olympic Aquatic Center, Spyrou Loui, 151 23 Athens, GREECE Web: www.volleyball.gr mail: hellas@volleyball.gr

Διαβάστε περισσότερα

δρόμου που διεξάγεται μέσα στα πλαίσια των ετήσιων αθλητικών αγώνων "Λεμέσια". Χορηγός των Παγκύπριων Αγώνων Κωπηλασίας.

δρόμου που διεξάγεται μέσα στα πλαίσια των ετήσιων αθλητικών αγώνων Λεμέσια. Χορηγός των Παγκύπριων Αγώνων Κωπηλασίας. H Deloitte, δίνει μεγάλη έμφαση στα θέματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Με σωρείαν πρωτοβουλιών η Deloitte στηρίζει και μεριμνά για τους ανθρώπους, την προστασία της φύσης και την κοινωνική και πολιτιστική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17. Αριθ.Πρωτ. 457 Βόλος 6/10/2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΠΣΘ

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17. Αριθ.Πρωτ. 457 Βόλος 6/10/2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΠΣΘ ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17 Αριθ.Πρωτ. 457 Βόλος 6/10/2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΠΣΘ ΠΑΙΔΩΝ - ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΠΡΟ-ΤΖΟΥΝΙΟΡ-ΜΙΝΙ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015 Η

Διαβάστε περισσότερα

Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ & Ο ΓΙΓΑΝΤΙΣΜΟΣ

Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ & Ο ΓΙΓΑΝΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ & Ο ΓΙΓΑΝΤΙΣΜΟΣ Μορέλα Έρη, PhD Ο γιγαντισμός των αγώνων Η υπερβολική έκταση του

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ. Γιώργος Τζέτζης Αναπ. Καθηγητής ΤΕΦΑΑ/ΑΠΘ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ. Γιώργος Τζέτζης Αναπ. Καθηγητής ΤΕΦΑΑ/ΑΠΘ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ Γιώργος Τζέτζης Αναπ. Καθηγητής ΤΕΦΑΑ/ΑΠΘ Ο ρόλος της άσκησης για όλους Η άσκηση με την συστηματική καθοδήγηση αποτελεί ουσιαστική κοινωνική επένδυση γιατί

Διαβάστε περισσότερα

Διοίκηση Αθλητισμού και Αναψυχής

Διοίκηση Αθλητισμού και Αναψυχής ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ Διοίκηση Αθλητισμού και Αναψυχής : Εισαγωγή στη διοίκηση Αθλητισμού και Αναψυχής Νικόλαος Θεοδωράκης Επίκουρος Καθηγητής Τ.Ε.Φ.Α.Α Σερρών,

Διαβάστε περισσότερα

PANIONIOS NetWork. Φιλοσοφία Στρατηγική Δομή Οργάνωση

PANIONIOS NetWork. Φιλοσοφία Στρατηγική Δομή Οργάνωση PANIONIOS NetWork Φιλοσοφία Στρατηγική Δομή Οργάνωση Ο «Ιστορικός» και η ιστορία του Πανιώνιος - ένας αθλητικός σύλλογος που ιδρύθηκε στην Σμύρνη το 1890. "Μετανάστευσε" στην Αθήνα το 1922 ύστερα από την

Διαβάστε περισσότερα

3ος Μαραθώνιος Κρήτης. 15 Απριλίου 2018

3ος Μαραθώνιος Κρήτης. 15 Απριλίου 2018 3ος Μαραθώνιος Κρήτης 15 Απριλίου 2018 Τρέχοντας στο ενετικό λιμάνι των Χανίων Διοργάνωση Αφιερωμένος στη μνήμη του Μακαριστού Μητροπολίτη «Ειρηναίου Γαλανάκη» ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Περιγραφή Επιμέλεια Διοργάνωσης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΟΛΕΪ ΜΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Ε.Σ.Π.Α.Α.Α. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΟΛΕΪ ΜΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Ε.Σ.Π.Α.Α.Α. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Ε.Σ.Π.Α.Α.Α. Αριθ.πρωτ.: 889 Μαρούσι, 1 Noεμβρίου 2016 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΟΛΕΪ ΜΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Ε.Σ.Π.Α.Α.Α. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμ. Πρωτ: 493 Χίος: 31/07/2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ

Αριθμ. Πρωτ: 493 Χίος: 31/07/2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ 1 ΈΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΧΙΟΥ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ: 1939 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ 17, Τ.Κ.82100 ΤΗΛ: 22710 22888, FAX: 22710 44588 e-mail: epsxiou@otenet.gr, website: www.epsxiou.gr Αριθμ. Πρωτ: 493

Διαβάστε περισσότερα

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ «Η αθλητική χορηγία ως εργαλείο marketing: Διερευνώντας την αθλητική χορηγία ως επιχειρηματική πρακτική στη Λευκάδα»

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ «Η αθλητική χορηγία ως εργαλείο marketing: Διερευνώντας την αθλητική χορηγία ως επιχειρηματική πρακτική στη Λευκάδα» ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ «Η αθλητική χορηγία ως εργαλείο marketing: Διερευνώντας την αθλητική χορηγία

Διαβάστε περισσότερα

Γραφική Παράσταση Μπασκέτα

Γραφική Παράσταση Μπασκέτα Γραφική Παράσταση Μπασκέτα Sticker 27 X 20 cm Διαφήμιση ΕΣΑΚΕ Sticker 40 X 40 cm Διαφήμιση Ομάδας Γραφική Παράσταση 2 Κάτοψη στεφάνης logo ΕΣΑΚΕ Esake.gr Ταμπλό Sticker 27 X 20 cm Τα αυτοκόλλητα του ΕΣΑΚΕ

Διαβάστε περισσότερα

Κανονισμός λειτουργίας Βόλεϊ

Κανονισμός λειτουργίας Βόλεϊ 2017 Κανονισμός λειτουργίας Βόλεϊ Τμήμα Βόλεϊ ΓΣ Χαλανδρίου Ιούνιος 2017 Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Οργανωτική Δομή της Ομάδας... 2 Οργανόγραμμα ομάδας... 2 Ρόλοι και αρμοδιότητες... 3 Αρχηγός Βόλεϊ...

Διαβάστε περισσότερα

- ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

-   ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ Κ-12 (2008-2009), Κ-10 (2010-2011) και Κ-8 (2012-2013) H Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου θέλοντας να συμβάλλει στην διαμόρφωση

Διαβάστε περισσότερα

Κανάρη 5, Δάφνη Τ.Κ: 17235 Ελλάδα 6977016530 & 215 5105501 msahanidi@gmail.com. Ημερομηνία γέννησης 08/10/1982 Εθνικότητα Ελληνική

Κανάρη 5, Δάφνη Τ.Κ: 17235 Ελλάδα 6977016530 & 215 5105501 msahanidi@gmail.com. Ημερομηνία γέννησης 08/10/1982 Εθνικότητα Ελληνική ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΑΧΑΝΙΔΗ ΜΑΡΙΑ Κανάρη 5, Δάφνη Τ.Κ: 17235 Ελλάδα 6977016530 & 215 5105501 msahanidi@gmail.com Ημερομηνία γέννησης 08/10/1982 Εθνικότητα Ελληνική ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ «ΣΕ ΜΝΗΜΗ ΙΩΑΝΝΗ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ «ΣΕ ΜΝΗΜΗ ΙΩΑΝΝΗ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ» Τοπική Επιτροπή Δυτικής Ελλάδας Παμπελοποννησιακό Στάδιο Τηλ./Fax: 2610 335141 e-mail: tepelop@httf.gr Πάτρα, 7 Δεκεμβρίου 2016 Αρ. Πρωτ. 152 Η Τοπική Επιτροπή Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Δήμο Πατρέων, διοργανώνει, ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Διαβάστε περισσότερα