Η πρώτη συσκευή κοσμετολογίας της σειράς DΕΤΑ που συνδυάζει κοσμετολογική και θεραπευτική δράση ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΑΚΙΝΔΥΝΗ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Η πρώτη συσκευή κοσμετολογίας της σειράς DΕΤΑ που συνδυάζει κοσμετολογική και θεραπευτική δράση ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΑΚΙΝΔΥΝΗ"

Transcript

1 Η πρώτη συσκευή κοσμετολογίας της σειράς DΕΤΑ που συνδυάζει κοσμετολογική και θεραπευτική δράση ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΑΚΙΝΔΥΝΗ

2 Αιμορροΐδες Προβλήματα που σχετίζονται με Διαταραχές Εσωτερικών Οργάνων, Αντικατοπτρίζονται σε συγκεκριμένες περιοχές του Προσώπου. ΗΠΑΡ ΝΕΦΡΑ ΠΑΧΥ ΕΝΤΕΡΟΝ ΑΙΜΟΡΡΟΙΔΕΣ

3 Η επιδερμίδα είναι ο καθρέφτης των περισσοτέρων προβλημάτων υγείας του οργανισμού. Μία επιδερμίδα κουρασμένη, καταπονημένη, ξερή και ερεθισμένη καταδεικνύει ότι κάτι στον οργανισμό δεν λειτουργεί σωστά.

4 Η συσκευή DeVita Cosmo, η πρώτη συσκευή αισθητικης της σειράς Deta, συντελεί στην απομάκρυνση της κούρασης, στην αντιμετώπιση του εκνευρισμού μίας δύσκολης ημέρας ή απλά στη βελτίωση της διάθεσής μας.

5 Η ιδιαιτερότητα της συσκευής συνίσταται στο εξάρτημα quantum, το οποίο λειτουργεί σε συνδυασμό με την συσκευή Βιοσυντονισμού, DeVita Ritm 30

6 Αφενός η συσκευή DeVita Cosmo 20 αντιμετωπίζει τις διαταραχές ή ασθένειες των οργάνων

7 και αφετέρου το εξάρτημα quantum εξαλείφει τις ατέλειες της επιδερμίδας που προκλήθηκαν από τις διαταραχές ή ασθένειες των οργάνων αυτών.

8 Επαναφέρει Κολλαγόνο και Ελαστίνη

9 Ρυθμίζει και τονώνει: Το θυρεοειδή, τα νεφρά, το συκώτι, το πάγκρεας και τον σπλήνα Καρδιοαγγειακό Σύστημα Το ανδρικό και γυναικείο ενδοκρινικό σύστημα Το νευρικό σύστημα

10 Η Συσκευή περιλαμβάνει: 20 προγράμματα Που φροντίζουν για την Γενική κατάσταση του οργανισμού μας. Αντιμετωπίζει το «ΟΛΟΝ» και όχι το Επι Μέρους.

11 1) Δέρμα χωρίς ρυτίδες Βελτιώνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Επαναφέρει το Κολλαγόνο και την Ελαστίνη και επαναφέρει όλα τα βασικά όργανα στην φυσιολογική τους λειτουργία! Το πρόγραμμα βοηθά στην επίλυση του προβλήματος της αποδυνάμωσης των ιστών του κολλαγόνου, που αποτελεί μια σημαντική αιτία εμφάνισης των ρυτίδων.

12 Μέθοδος εφαρμογής Η τοποθέτηση της συσκευής δεν έχει σημασία. Το εξάρτημα με το φως πρέπει να ακολουθεί τις γραμμές (όπως φαίνονται στην εικόνα) προς τη κατεύθυνση που δείχνουν τα βελάκια. Στη περίπτωση αυτή εφαρμόζεται γραμμική κίνηση του εξαρτήματος με το φως. Τα μάτια πρέπει να παραμένουν κλειστά κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

13 2) Τόνωση Προσώπου Εξαλείφει την κούραση και την χαλάρωση του δέρματος, τονώνει, αναζωογονεί, επιβραδύνει τη φυσική διαδικασία γήρανσης, βελτιώνει το μεταβολισμό. Η τακτική χρήση του προγράμματος «Τόνωση προσώπου» αποκαθιστά τις φυσικές διαδικασίες ανάπλασης των κυττάρων, σε ορισμένες περιπτώσεις ενισχύοντας τες εμποδίζει την γήρανση του δέρματος, καθώς και εξαλείφει τις λεπτές ρυτίδες και λειαίνει τις βαθύτερες. Το πρόγραμμα χαρίζει ενέργεια σε όλο το σώμα και δέρμα, καθώς συμβάλλει στην ανανέωση των κυττάρων του δέρματος.

14 Μέθοδος εφαρμογής Η τοποθεσία της συσκευής δεν έχει σημασία. Το κβαντικό εξάρτημα πρέπει να μετακινείται κατά μήκος της μιας και της άλλης κόγχης του αυτιού, αρχίζοντας από την κορυφή του αυτιού, και μετακινώντας απαλά προς τα κάτω. Θα πρέπει να κάνετε 4 κύκλους σ ένα αυτί και να μεταφερθείτε στο άλλο. Ξανά κάνετε 4 κύκλους και επιστρέφετε προς το πρώτο και μ αυτόν τον τρόπο έως ολοκλήρωση της χρήσης. Είναι απαραίτητο να επικεντρωθείτε στις αισθήσεις θερμότητας για να καθοδηγείτε τις κινήσεις σας.

15 3) Καλή υγεία των γυναικών Το πρόγραμμα «Υγεία των γυναικών» αποσκοπεί στη ρύθμιση του γυναικείου ενδοκρινικού συστήματος και είναι χρήσιμο για τις γυναίκες οποιασδήποτε ηλικίας. Οι ωοθήκες των γυναικών παράγουν ορμόνες, που επηρεάζουν το βάρος, τον σχηματισμό του γυναικείου κορμιού, την κανονική λειτουργία του αναπαραγωγικού συστήματος. Το πρόγραμμα βοηθά να διατηρήσει το γυναικείο σώμα σε άριστη κατάσταση.

16 Μέθοδος εφαρμογής Η συσκευή τοποθετείται στην περιοχή του ηλιακού πλέγματος. Το εξάρτημα τοποθετείται στις ενδεδειγμένες περιοχές και πραγματοποιούνται οι κυκλικές κινήσεις από τη μία και την άλλη μεριά με τη σειρά. Αυτή η διαδικασία θα πρέπει να πραγματοποιείται 1 φορά την εβδομάδα.

17 4) Καλή υγεία των ανδρών Το ορμονικό σύστημα του άνδρα, κυρίως του μεσήλικα και του ηλικιωμένου, επηρεάζει σχεδόν όλες τις λειτουργίες του σώματος. Από το ενδοκρινικό σύστημα εξαρτάται και ή σωματική και ή ψυχική υγεία του άνδρα. Η βασική δράση του προγράμματος έγκειται στη ρύθμιση του ανδρικού ενδοκρινικού συστήματος: υποθάλαμος-υπόφυσηεπινεφρίδια-γονάδες. Ρυθμίζεται επίσης η λειτουργία των όρχεων και του προστάτη. Αυτό το πρόγραμμα είναι βασικό για την πρόληψη της σεξουαλικής ανικανότητας.

18 Μέθοδος εφαρμογής Η συσκευή τοποθετείται στην περιοχή του ηλιακού πλέγματος. Το εξάρτημα τοποθετείται στις ενδεδειγμένες περιοχές και πραγματοποιούνται οι κυκλικές κινήσεις από τη μία και την άλλη μεριά με τη σειρά. Αυτή η διαδικασία θα πρέπει να πραγματοποιείται 1 φορά την εβδομάδα.

19 5) Καλή λειτουργία του ήπατος Το ήπαρ πραγματικά λειτουργεί ως εργαστήριο για τον καθαρισμό του σώματος. Στις σύγχρονες συνθήκες με τον καθιστικό τρόπο ζωής, την ρύπανση του περιβάλλοντος, την αφύσικη διατροφή, την χρήση φαρμάκων κ.α. το συκώτι λειτουργεί υπερβολικά φορτωμένο. Για να αισθανόμαστε ευχάριστα και για να φαινόμαστε υγιείς, θα πρέπει να υποστηρίζουμε τη λειτουργία του ήπατος

20 Μέθοδος εφαρμογής Η συσκευή τοποθετείται δεξιά στην υποπλεύρια περιοχή. Με το κβαντικό εξάρτημα επιδρούμε με τη σειρά στις ενδεδειγμένες περιοχές με κυκλικές κινήσεις. Τα μάτια πρέπει να είναι κλειστά και να επικεντρώνεστε στην αίσθηση της θερμότητας.

21 6) Ζήσε αρμονικά (Ρύθμιση νευρικού συστήματος) Το ανθρώπινο σώμα είναι πολύ πιο ασφαλές από ό,τι φαίνεται. Υπάρχουν κρυμμένες δυνάμεις και δυνατότητες, για τις οποίες οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν, μέχρις ότου ο οργανισμός να δεχθεί κάποιο μεγάλο στρες ή να πάθει κάποιον σοβαρό ψυχικό κλονισμό. Όμως οι «έκτακτης ανάγκης πόροι» του ανθρώπινου σώματος έχουν τα όρια τους. Το παρατεταμένο στρες εξαντλεί τις δυνάμεις του οργανισμού. Ο σκοπός του προγράμματος «Ζήσε αρμονικά» είναι να βοηθήσει το νευρικό σύστημα, έτσι ώστε να εξουδετερώσει τις βλαβερές συνέπειες του στρες, να ομαλοποιηθεί ο ύπνος, και μ αυτόν τον τρόπο φροντίζει το σώμα και την καλή διάθεσή.

22 Μέθοδος εφαρμογής Θα πρέπει να βρίσκεστε σε ένα ήσυχο μέρος, να καθίσετε άνετα και να αρχίσετε την επίδραση με το κβαντικό εξάρτημα στην ενδεδειγμένη περιοχή με κυκλικές δεξιόστροφες κινήσεις. Τα μάτια πρέπει να παραμείνουν κλειστά. Η επίδραση σε αυτή τη ζώνη τονώνει όλο το νευρικό σύστημα, προσφέροντας παράλληλα αίσθηση ηρεμίας και χαλάρωσης. Αυτή η αίσθηση της χαράς και της ηρεμίας θα αντικατοπτρίζεται σίγουρα στο πρόσωπό σας.

23 7) Ρύθμιση της λειτουργίας του στομάχου Το στομάχι είναι πραγματικά ο «δουλευταράς» του οργανισμού μας. Από τη σωστή λειτουργία του εξαρτάται το πεπτικό σύστημα και η επακόλουθη «μεταφορά» των θρεπτικών ουσιών σε όλο το σώμα. Αυτό το φορτίο δεν μπορεί να μην έχει επιπτώσεις στην αντοχή του οργάνου αυτού. Το αλκοόλ και το κάπνισμα, το συνεχόμενο στρες και το περιβάλλον, η λάθος διατροφή κ.α. με το πέρασμα του χρόνου υποβάλλουν το στομάχι σε κίνδυνο διαφόρων ασθενειών. Το πρόγραμμα επιτρέπει την διατήρηση της τόνωσης του στομάχου και βοηθά στη μάχη για την υγεία μας.

24 Μέθοδος εφαρμογής Τοποθετήστε τη συσκευή του βιοσυντονισμού στην περιοχή προβολής του στομάχου (πάνω από το όργανο). Η επίδραση του κβαντικού εξαρτήματος να γίνει στις ενδεδειγμένες περιοχές του σχήματος και να γίνει με κυκλικές δεξιόστροφες κινήσεις. Τα μάτια πρέπει να παραμένουν κλειστά.

25 8) Καλή πέψη Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν σκέφτονται σχετικά με τη λειτουργία του εντέρου τους. Η υποτονική λειτουργία του εντέρου αποτελεί έναν από τους κυριότερους λόγους ενός μη ελκυστικού και οιδηματώδους δέρματος. Το πρόγραμμα «Πέψη» αποσκοπεί στη διατήρηση του εντέρου σε καλή λειτουργική κατάσταση και στην πρόληψη της δυσπεψίας.

26 Μέθοδος εφαρμογής Τοποθετήστε τη συσκευή του βιοσυντονισμού πάνω στο στομάχι. Η επίδραση του κβαντικού εξαρτήματος πρέπει να γίνεται στις ενδεδειγμένες περιοχές με κυκλικές δεξιόστροφες κινήσεις. Πρέπει να πραγματοποιηθούν τέσσερις κυκλικές κινήσεις σε μία περιοχή και έπειτα να μεταφερθείτε στην επόμενη, κλπ. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία μέχρι την ολοκλήρωση του προγράμματος. Τα μάτια πρέπει να παραμένουν κλειστά.

27 9) Σαν ρολόι (Ρύθμιση γαστρεντερικού συστήματος) Η ίδια η φύση προβλέπει την έγκαιρη απομάκρυνση των τοξινών και άλλων βλαβερών ουσιών από το σώμα. Η δυσκοιλιότητα είναι ένα πρόβλημα, που συνδέεται με τις σπάνιες κινήσεις του εντέρου και το δύσκολο πέρασμα των κοπράνων. Αντιμετωπίζουμε τη δυσκοιλιότητα όταν η καθυστέρηση της κένωσης διαρκεί περισσότερο από 48 ώρες. Λόγω της χρόνιας δυσκοιλιότητας το δέρμα γίνεται χλωμό ή κιτρινωπό, χάνει την ελαστικότητά του, γίνεται πλαδαρό. Το πρόγραμμα «Σαν ρολόι» θα σας βοηθήσει να ελέγξετε τη λειτουργία εντέρου, εμποδίζοντας τη δημιουργία δυσάρεστων γεγονότων.

28 Μέθοδος εφαρμογής Τοποθετήστε τη συσκευή του βιοσυντονισμού πάνω στο στομάχι. Η επίδραση του κβαντικού εξαρτήματος πρέπει να γίνεται στις ενδεδειγμένες περιοχές με δεξιόστροφες κυκλικές κινήσεις. Πρέπει να πραγματοποιηθούν τέσσερις κυκλικές κινήσεις σε μία περιοχή και έπειτα να μεταφερθείτε στην επόμενη, κλπ. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία μέχρι την ολοκλήρωση του προγράμματος. Τα μάτια πρέπει να παραμένουν κλειστά.

29 10) Ενίσχυση της λειτουργίας των νεφρών Τα νεφρά είναι τα δεύτερα σε σημαντικότητα όργανα μετά το ήπαρ που συμμετέχουν στην απομάκρυνση του έρματος και των τοξικών ουσιών. Ρυθμίζουν τον υδατικό και τον ηλεκτρολυτικό μεταβολισμό, την οξεο-αλκαλική ισορροπία, την συγκέντρωση νατρίου στον οργανισμό, τον όγκο και την οσμωτική πίεση του αίματος και των βιολογικών υγρών, και αποβάλλουν την περίσσεια του νερού, την ουρία, την κρεατινίνη, το ουρικό οξύ και τα άλατα. Διαταραχές στη λειτουργία των νεφρών αντανακλούνται άμεσα στο πρόσωπο με τη μορφή οιδημάτων. Ως εκ τούτου, είναι αναγκαία η υποστήριξη των νεφρών στη ρύθμιση της λειτουργίας τους.

30 Μέθοδος εφαρμογής Τοποθετήστε τη συσκευή στην περιοχή των νεφρών στην πλάτη. Η επίδραση του κβαντικού εξαρτήματος πρέπει να γίνεται στις ενδεδειγμένες περιοχές με κυκλικές δεξιόστροφες κινήσεις. Πρέπει να πραγματοποιηθούν τέσσερις κυκλικές κινήσεις σε μία περιοχή και έπειτα να μεταφερθείτε στην επόμενη, κλπ. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία μέχρι την ολοκλήρωση του προγράμματος. Τα μάτια πρέπει να παραμένουν κλειστά.

31 11) Ρύθμιση της λειτουργίας του θυρεοειδούς Ο θυρεοειδής αδένας είναι ένα πολύ σημαντικό όργανο του ενδοκρινικού συστήματος, το οποίο ρυθμίζει τον μεταβολισμό, την ανταλλαγή θερμότητας, την λειτουργία του νευρικού συστήματος και άλλων συστημάτων. Οι ασθένειες του θυρεοειδούς είναι από τις πιο γνωστές στον κόσμο και τοποθετούνται στο ίδιο επίπεδο με τις ασθένειες του καρδιαγγειακού συστήματος. Το πρόγραμμα «Θυρεοειδής» αποσκοπεί στην πρόληψη τέτοιων ασθενειών και στη ρύθμιση λειτουργίας του οργανισμού εν γένει, καθώς και στην εξάλειψη των συμπτωμάτων ξηρού δέρματος, εύθραυστων νυχιών και μαλλιών.

32 Μέθοδος εφαρμογής Η τοποθέτηση της συσκευής του βιοσυντονισμού δεν έχει σημασία. Η επίδραση με το κβαντικό εξάρτημα πρέπει να γίνεται στις ενδεδειγμένες περιοχές με δεξιόστροφες κυκλικές κινήσεις, ομαλά μετακινώντας από τη μία περιοχή στην άλλη. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία μέχρι την ολοκλήρωση του προγράμματος.

33 12) Ρύθμιση της λειτουργίας του καρδιαγγειακού συστήματος Η βασική λειτουργιά του καρδιαγγειακού συστήματος είναι η παροχή αίματος προς τα όργανα και τους ιστούς. Το αίμα κινείται συνεχώς μέσω των αγγείων εκτελώντας όλες τις ζωτικές λειτουργίες. Με τη βοήθεια του προληπτικού προγράμματος «Καρδιαγγειακό σύστημα» προκύπτει η ευκαιρία για να διατηρήσετε το καρδιαγγειακό σύστημα σας στην κατάλληλη κατάσταση.

34 Μέθοδος εφαρμογής Η συσκευή του βιοσυντονισμού πρέπει να τοποθετηθεί στην περιοχή προβολής της καρδιάς (πάνω από την καρδιά). Η επίδραση με το κβαντικό εξάρτημα πρέπει να γίνεται στην ενδεδειγμένη περιοχή (σχήμα) με δεξιόστροφες κυκλικές κινήσεις. Τα μάτια πρέπει να παραμένουν κλειστά.

35 13) Βελτίωση της λειτουργίας του Σπλήνα Βασική μονάδα του Αιμοποιητικού μας Συστήματος και Βασικό όργανο του Ανοσολογικού μας Συστήματος. Η κατάσταση του σπλήνα μπορεί να επηρεάζει την κατάσταση της επιδερμίδας, τη λειτουργία των άλλων οργάνων και τη «διάθεση» του συνόλου του οργανισμού. Ως εκ τούτου, είναι πολύ σημαντικό να πραγματοποιείτε τακτικά τα προληπτικά μέτρα φροντίδας του.

36 Μέθοδος εφαρμογής Η συσκευή πρέπει να τοποθετηθεί στην περιοχή προβολής του σπλήνα (αριστερή πλευρά του σώματος). Η επίδραση με το κβαντικό εξάρτημα πρέπει να γίνεται στην ενδεδειγμένη περιοχή με δεξιόστροφες κυκλικές κινήσεις. Τα μάτια πρέπει να παραμένουν κλειστά.

37 14) Το κλειδί της ζωής (Πάγκρεας) Ρυθμιστής του επιπέδου Ινσουλίνης. Ευθύνεται για την Ωχρότητα του Δέρματος Το πάγκρεας είναι το κλειδί της ζωής, λένε οι ειδικοί. Η διάρκεια της ανθρώπινης ζωής εξαρτάται από τη διατήρηση αυτού του αδένα. Όσο πιο πολύ εμείς προκαλούμε φθορά του αδένα τόσο πιο γρήγορα γερνά ο οργανισμός μας. Το πάγκρεας είναι το όργανο, που παράγει τις υπεύθυνες ορμόνες για την απορρόφηση του σακχάρου. Η πρόληψη των ασθενειών του παγκρέατος αποτελεί ένα από τα πιο επίκαιρα ζητήματα.

38 Μέθοδος εφαρμογής Η συσκευή πρέπει να τοποθετηθεί στην περιοχή προβολής του παγκρέατος. Το πάγκρεας βρίσκεται κάτω από το στομάχι, όταν είστε ξαπλωμένοι στην πλάτη. Όταν είστε όρθιοι, το πάγκρεας θα βρίσκεται πίσω από το στομάχι, πιο συγκεκριμένα ανάμεσα στο στομάχι και τη σπονδυλική στήλη, και προς τα αριστερά, στο επίπεδο των XI- XII κάτω θωρακικών και Ι-ΙΙ οσφυϊκών σπονδύλων. Η επίδραση με το κβαντικό εξάρτημα πρέπει να γίνεται στις ενδεδειγμένες περιοχές με κυκλικές κινήσεις. Πραγματοποιήστε τέσσερις κυκλικές κινήσεις σε μία περιοχή και μετά μεταφερθείτε στην επόμενη, κλπ. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία μέχρι την ολοκλήρωση του προγράμματος. Τα μάτια πρέπει να παραμένουν κλειστά.

39 15) Καλή όραση Λένε πως τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής. Τα μάτια παρέχουν το μεγαλύτερο μέρος πληροφοριών σχετικά με τον γύρω κόσμο. Λόγω του έντονου ρυθμού και τρόπου ζωής των σύγχρονων ανθρώπων, τα μάτια είναι συνεχώς φορτωμένα, και ως αποτέλεσμα εμφανίζονται η μυωπία και η υπερμετρωπία. Για την επιτυχή πρόληψη των ασθενειών των ματιών πρέπει να σταθεροποιηθεί η λειτουργία των μυών των ματιών. Το πρόγραμμα «Καλή όραση» αποκαθιστά τη φυσιολογική λειτουργία των μυών που ελέγχουν το φακό.

40 Μέθοδος εφαρμογής - πλησιάστε το παράθυρο - βρείτε ένα μικρό σημάδι στην επιφάνεια του γυαλιού. Αν δεν υπάρχει, τότε δημιουργήστε στο γυαλί ένα μικρό σημάδι (π.χ. με μαρκαδόρο, βερνίκι νυχιών, κλπ.), - τοποθετήστε το κβαντικό εξάρτημα παραπλεύρως του κεφαλιού στην περιοχή του κροτάφου. Το εξάρτημα δεν θα πρέπει να εμποδίζει το βλέμμα. Πραγματοποιήστε τις δεξιόστροφες κυκλικές κινήσεις στις ενδεδειγμένες περιοχές και επικεντρωθείτε στην αίσθηση θερμότητας, - κατά τη λειτουργία της συσκευής επικεντρώστε το βλέμμα σας στο σημάδι που δημιουργήσατε.

41 Μέθοδος εφαρμογής Για τον σκοπό αυτό επιλέξτε την κατάλληλη απόσταση, ώστε τα μάτια σας να μην κουράζονται, - επικεντρώστε το βλέμμα σας στο σημάδι για 8-10 δευτερόλεπτα. Έπειτα μεταφέρετε το βλέμμα σας σε ένα μακρινό σημείο για 8-10 δευτερόλεπτα, - επαναλάβετε την άσκηση αυτή μέχρι το αίσθημα κόπωσης των ματιών. Έπειτα σταματήστε τη διαδικασία, χωρίς να απομακρύνετε τη συσκευή από τα μάτια. Αφήστε το εξάρτημα να λειτουργήσει μέχρι το τέλος του προγράμματος. - σταδιακά αυξήστε το χρόνο της εξάσκησης έως το τέλος του χρόνου λειτουργίας του προγράμματος της συσκευής. Μετά την ολοκλήρωση της εξάσκησης των ματιών κάντε ένα διάλλειμα για να ξεκουραστούν τα μάτια σας λεπτά. Αυτό είναι απαραίτητο για την προσαρμογή των ματιών στις καινούργιες συνθήκες και για να αποκτήσουν οι μύες την ελαστικότητα.

42 16) Καθαρό δέρμα Η όμορφη και ομαλή χροιά της επιδερμίδας καθώς και το λαμπερό δέρμα χωρίς σπυράκια και χωρίς μαύρα στίγματα είναι ο βασικός στόχος κάθε κοπέλας. Το πρόγραμμα «Καθαρό δέρμα» θα βοηθήσει στην αφαίρεση των ατελειών της επιδερμίδας που εμφανίζονται λόγω φλεγμονών.

43 Μέθοδος εφαρμογής Η συσκευή πρέπει να τοποθετηθεί σε απόσταση εκ. από το πρόσωπο. Το κβαντικό εξάρτημα τοποθετείται στις ενδεδειγμένες περιοχές (σχήμα) και πραγματοποιούνται κυκλικές κινήσεις από την μία και την άλλη πλευρά με την ακόλουθη σειρά: πρώτα το μέτωπο, μετά τα μάγουλα, στη συνέχεια κοιλιακή περιοχή. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία μέχρι την ολοκλήρωση του προγράμματος. Με σκοπό την πρόληψη το πρόγραμμα πρέπει να χρησιμοποιείται κάθε δεύτερη μέρα. Εάν είναι απαραίτητο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθημερινά με κύκλους: 3-4 μέρες συνεχόμενα οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, μετά διάλειμμα για 3-4 ημέρες και επαναλαμβάνεται η διαδικασία. Συνολικά 10 κύκλους. Μετά την εφαρμογή του παρόντος προγράμματος για να βελτιωθεί το αποτέλεσμα, συνιστώμενα χρησιμοποιήστε το πρόγραμμα «Πέψη», καθώς και τα προγράμματα «Ανδρική υγεία» ή «Γυναικεία υγεία».

44 17) Ωραία μαλλιά Την ανοιξιάτικη εποχή ο ανθρώπινος οργανισμός αντιμετωπίζει το στρες, και τα μαλλιά μετά το χειμώνα φαίνονται πιο εύθραυστα. Είναι η φυσιολογική τριχόπτωση κατά την οποία πέφτουν καθημερινά έως 100 τρίχες. Υπάρχει όμως και η τριχόπτωση κατά την οποία πέφτουν περισσότερες από 100 τρίχες ημερησίως, η οποία οδηγεί σε πρώιμη διάγνωση διαταραχών στις λειτουργίες οργανισμού. Μπορεί να συμβαίνει λόγω του στρες, της χαμηλής θερμοκρασίας, του ξηρού αέρα σε εσωτερικό χώρο, της ανεπάρκειας θρεπτικών συστατικών, καθώς και ως αποτέλεσμα της χρήσης ορισμένων φαρμάκων. Ο πρώτος σας βοηθός με σκοπό την πρόληψη τριχόπτωσης είναι το πρόγραμμα «Ωραία μαλλιά». Συνίσταται η διεξαγωγή της πρόληψης το φθινόπωρο και την άνοιξη στην διεποχιακή περίοδο, όταν σημειώνεται η αυξημένη τριχόπτωση.

45 Μέθοδος εφαρμογής Τοποθετείτε τη συσκευή μπροστά στο πρόσωπο ή στην περιοχή του σβέρκου. Το κβαντικό εξάρτημα επιδρά στις ενδεδειγμένες περιοχές (σχήμα). Έπειτα πρέπει να πραγματοποιήσετε 4 δεξιόστροφες κυκλικές κινήσεις σε μία περιοχή και να μεταφερθείτε στην επόμενη, κλπ. Επαναλάβετε τη διαδικασία μέχρι την ολοκλήρωση του προγράμματος. Μετά την εφαρμογή του παρόντος προγράμματος για να βελτιωθεί το αποτέλεσμα, συνιστώμενα χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα «Πέψη».

46 18) Περιποίηση των χεριών Τα όμορφα και περιποιημένα χέρια μας χαρίζουν αυτοσεβασμό και αξιοπρέπεια. Με το κβαντικό εξάρτημα κάντε γραμμικές αργές κινήσεις από τις άκρες των δακτύλων στη βάση του χεριού (κερκιδοκαρπική άρθρωση). Πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στη διατροφή, στις κακές συνήθειες και στην ποιότητα του ύπνου. Η υγεία των νυχιών αντανακλά την κατάσταση υγείας ολόκληρου του οργανισμού. Είναι σημαντικό να ασχολούμαστε με την εξυγίανση των νυχιών, τακτικά να διεξάγουμε τις κοσμετολογικές διαδικασίες, ακόμη και αν τα νύχια μας έχουν άριστη εμφάνιση. Εξαιρετικό αποτέλεσμα ταυτόχρονα με τις διαδικασίες αυτές φέρνει η χρήση του προγράμματος «Περιποίηση των χεριών».

47 Μέθοδος εφαρμογής Τοποθετείτε τη συσκευή σε απόσταση 20 εκ. από τα άκρο του χεριού. Με το κβαντικό εξάρτημα πραγματοποιήστε αργά τις γραμμικές κινήσεις (σχήμα) από τη βάση του άκρου χεριού (κερκιδοκαρπική άρθρωση) προς άκρη του κάθε δαχτύλου. Πρώτα εξωτερικά και έπειτα εσωτερικά από την πλευρά της παλάμης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία στο άλλο χέρι. Μεταφερθείτε στην κοιλιακή περιοχή. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία μέχρι την ολοκλήρωση του προγράμματος.

48 19) Πρόσωπο χωρίς ατέλειες Τα κύτταρα της επιδερμίδας ανανεώνονται συνεχώς. Πολλές φορές τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, που παραμένουν στην επιφάνεια της επιδερμίδας, εμποδίζουν την επιδερμίδα να φαίνεται όμορφη και περιποιημένη. Τακτική προληπτική χρήση του προγράμματος θα βοηθήσει στην αποφυγή τέτοιων φαινομένων.

49 Μέθοδος εφαρμογής Η συσκευή του βιοσυντονισμού πρέπει να τοποθετηθεί σε απόσταση εκ. από το πρόσωπο. Το εξάρτημα τοποθετείται στις ενδεδειγμένες περιοχές και πραγματοποιούνται οι κυκλικές κινήσεις από την μία και από την άλλη πλευρά με την ακόλουθη σειρά: πρώτα το μέτωπο, μετά τα μάγουλα, στη συνέχεια κοιλιακή περιοχή. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία μέχρι την ολοκλήρωση του προγράμματος. Με σκοπό την πρόληψη το πρόγραμμα πρέπει να χρησιμοποιείται κάθε δεύτερη μέρα. Εάν είναι απαραίτητο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθημερινά με κύκλους: 3-4 μέρες συνεχόμενα στην οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, μετά διάλειμμα για 3-4 ημέρες και επαναλαμβάνεται η διαδικασία. Συνολικά 10 κύκλους. Μετά την εφαρμογή του παρόντος προγράμματος για να βελτιωθεί το αποτέλεσμα, συνιστώμενα χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα «Πέψη», «Υγεία του ήπατος».

50 20) Τρυφερές φτέρνες Τα όμορφα πόδια δεν οφείλονται μόνο χάρη στη φύση. Τα όμορφα πόδια απαιτούν συνεχή προσοχή και φροντίδα. Τα υγιή πόδια συνεπάγονται ευκινησία, νιάτα και αυτοπεποίθηση. Πόσο συχνά μέσα στον ζεστό καιρό, όταν φοράτε στενά παπούτσια, ιδιαίτερα ψηλοτάκουνα, νιώθετε βάρος και κούραση στα πόδια; Η φροντίδα με το πρόγραμμα «Τρυφερές φτέρνες» ομαλοποιεί την κυκλοφορία του αίματος στα πόδια, και ανακουφίζει την κούραση και το πρήξιμο τους.

51 Μέθοδος εφαρμογής Η συσκευή πρέπει να τοποθετηθεί σε απόσταση 20 εκ. από τη φτέρνα. Με το κβαντικό εξάρτημα κάνετε γραμμικές αργές κινήσεις από τις άκρες των δακτύλων στη βάση της φτέρνας (άρθρωση του αστράγαλου). Πρώτα εξωτερικά και έπειτα εσωτερικά από την πλευρά του πέλματος. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία στο άλλο πόδι. Μεταφερθείτε στην κοιλιακή περιοχή (καμάρα). Επαναλάβετε τη διαδικασία μέχρι την ολοκλήρωση του προγράμματος.

52 Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΟΣ & ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ Δρουν στην επιδερμίδα Δρα εσωτερικά

53 Η πρώτη συσκευή κοσμετολογίας της σειράς DΕΤΑ που συνδυάζει κοσμετολογική και θεραπευτική δράση ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΑΚΙΝΔΥΝΗ

Αισθητική Σώματος Ι. -Η μπλούζα μας πρέπει να είναι άνετη: ώστε να κινούμαστε εύκολα Φοράμε λίγα ρούχα, μια και το δωμάτιο είναι ζεστό.

Αισθητική Σώματος Ι. -Η μπλούζα μας πρέπει να είναι άνετη: ώστε να κινούμαστε εύκολα Φοράμε λίγα ρούχα, μια και το δωμάτιο είναι ζεστό. Υποχρεώσεις του Αισθητικού Πριν αρχίσουμε τη μάλαξη ελέγχουμε τα χέρια μας. * Πρέπει να είναι: - Kαθαρά -Zεστά -Tα νύχια κοντά. - Φροντίζουμε να έχουμε τα μαλλιά μας μαζεμένα, ώστε να μην πέφτουν στο πρόσωπο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΜΑΓΝΗΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ. Εγχειρίδιο οδηγιών

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΜΑΓΝΗΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ. Εγχειρίδιο οδηγιών ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΜΑΓΝΗΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ Εγχειρίδιο οδηγιών Για τα εξής προβλήματα: ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ, ΑΠΟΠΛΗΞΙΑ, ΑΡΘΡΙΤΙΔΑ, ΑΡΘΡΙΤΙΔΑ ΓΟΝΑΤΟΣ, ΑΡΘΡΙΤΙΔΑ ΙΣΧΥΟΥ, ΑΡΤΗΡΙΑΚΕΣ ΝΟΣΟΙ, ΑΫΠΝΙΑ, ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΑΡΘΡΙΤΙΔΑ,

Διαβάστε περισσότερα

Κατανοώντας τα Ιδιοπαθή Φλεγμονώδη Νοσήματα του Εντέρου. Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία των Συλλόγων Ασθενών με Νόσο Crohn & Ελκώδη Κολίτιδα (EFCCA)

Κατανοώντας τα Ιδιοπαθή Φλεγμονώδη Νοσήματα του Εντέρου. Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία των Συλλόγων Ασθενών με Νόσο Crohn & Ελκώδη Κολίτιδα (EFCCA) Κατανοώντας τα Ιδιοπαθή Φλεγμονώδη Νοσήματα του Εντέρου Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία των Συλλόγων Ασθενών με Νόσο Crohn & Ελκώδη Κολίτιδα (EFCCA) Με την ευγενική χορηγία της Κατανοώντας τα Ιδιοπαθή Φλεγμονώδη

Διαβάστε περισσότερα

Κατανοώντας τα Ιδιοπαθή Φλεγμονώδη Νοσήματα του Εντέρου. Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία των Συλλόγων Ασθενών με Νόσο Crohn & Ελκώδη Κολίτιδα (EFCCA)

Κατανοώντας τα Ιδιοπαθή Φλεγμονώδη Νοσήματα του Εντέρου. Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία των Συλλόγων Ασθενών με Νόσο Crohn & Ελκώδη Κολίτιδα (EFCCA) Κατανοώντας τα Ιδιοπαθή Φλεγμονώδη Νοσήματα του Εντέρου Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία των Συλλόγων Ασθενών με Νόσο Crohn & Ελκώδη Κολίτιδα (EFCCA) Με την ευγενική χορηγία της Κατανοώντας τα Ιδιοπαθή Φλεγμονώδη

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ EΘΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ

ΟΙ EΘΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ ΟΙ EΘΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 1 2013-2014 ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ Ομάδα Α: JigglyPuff Κλεοπάτρα Αγγελετοπούλου 4Α Χρύσα Αλεβίζου 4Α Ανδριάνα Αυγερινού 4Α Ιάσονας Δράσσας 4Β Ιωάννα Θεοδωράτου 4Β Ομάδα Β: ΕΞΠΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΗ προστασία Παιδί & ΔΙΑΤΡΟΦΗ Η ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ στη γυναικολογία Εμβόλια ΜΥΘΟΙ & ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. MY CLUB CARD VISA η κάρτα της ζωής σας

ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΗ προστασία Παιδί & ΔΙΑΤΡΟΦΗ Η ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ στη γυναικολογία Εμβόλια ΜΥΘΟΙ & ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. MY CLUB CARD VISA η κάρτα της ζωής σας ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2009 8 ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΗ προστασία Παιδί & ΔΙΑΤΡΟΦΗ Η ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ στη γυναικολογία α Εμβόλια ΜΥΘΟΙ & ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ MY CLUB CARD VISA η κάρτα της ζωής σας ακόμα: ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΕΙΣ & ΚΥΣΤΙΤΙΔΕΣ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ Α ΒΟΗΘΕΙΩΝ

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ Α ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ Α ΒΟΗΘΕΙΩΝ Μαρία Γιανναδάκη ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Πρώτες Βοήθειες 1.1 Τι Περιλαμβάνει το Φαρμακείο 2. Τραύματα 1 1 2 2.1 Αιμορραγία 2 2.1.1 Συμπτώματα Αιμορραγίας 2 2.1.2 Α Βοήθειες 2 2.1.2.1 Εσωτερική

Διαβάστε περισσότερα

H FM GROUP ΜΕΤΑ ΑΠΌ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΩΝ

H FM GROUP ΜΕΤΑ ΑΠΌ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΩΝ H FM GROUP ΜΕΤΑ ΑΠΌ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΩΝ ΠΑΡΟΥΖΙΑΖΕΙ ΈΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ ΤΟΝ ΚΑΦΕ AURILE ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΦΕ Ο καφές είναι αγροτικό, εισαγόμενο και χρηματιστηριακό προϊόν. Αποτελεί το

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΟΡΕΞΙΑ- ΠΤΥΧΙΑΚΗ : ΚΑΛΛΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΟΡΕΞΙΑ- ΠΤΥΧΙΑΚΗ : ΚΑΛΛΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΧΟΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ ΙΔΑΝΙΚΟ ΒΑΡΟΣ- ΝΕΥΡΙΚΗ ΑΝΟΡΕΞΙΑ- ΒΟΥΛΙΜΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΗΠΑΤΟΣ Κ ΑΙ ΤΗΣ ΧΟΛΗΣ

ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΗΠΑΤΟΣ Κ ΑΙ ΤΗΣ ΧΟΛΗΣ Περιεχομενα Πρόλογος... 11 Εισαγωγή... 13 Κεφάλαιο 1 Χολόλιθοι στο ήπαρ: ένας μεγάλος κίνδυνος για την υγεία... 23 Κεφάλαιο 2 Πώς μπορώ να ξέρω ότι έχω χολόλιθους;... 105 Κεφάλαιο 3 Τα συνηθέστερα αίτια

Διαβάστε περισσότερα

ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Φοιτήτρια: Νικολάου Ζωή Α.Μ. 6763 Επόπτης καθηγητής: Στράνης Δημήτριος Αθήνα,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΤΟΥ DON CROFT

ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΤΟΥ DON CROFT ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΤΟΥ DON CROFT Εισαγωγή Ξεκίνησα να κατασκευάζω Zapper τον Μάρτιο του 1996, λίγο αφότου διάβασα αποσπάσματα από το «Η Θεραπεία για Όλες τις Ασθένειες» καθώς

Διαβάστε περισσότερα

Αισθητική Σώματος Ι. Τα αποτελέσματα από την εφαρμογή της μάλαξης στους ιστούς και στα διάφορα όργανα του ανθρώπινου σώματος εξαρτώνται :

Αισθητική Σώματος Ι. Τα αποτελέσματα από την εφαρμογή της μάλαξης στους ιστούς και στα διάφορα όργανα του ανθρώπινου σώματος εξαρτώνται : ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΛΑΞΗΣ Τα αποτελέσματα από την εφαρμογή της μάλαξης στους ιστούς και στα διάφορα όργανα του ανθρώπινου σώματος εξαρτώνται : από το είδος των εφαρμοζόμενων χειρισμών. από την εφαρμοζόμενη

Διαβάστε περισσότερα

Επιλογές Θεραπείας Νεφρικής Ανεπάρκειας

Επιλογές Θεραπείας Νεφρικής Ανεπάρκειας Greek Επιλογές Θεραπείας Νεφρικής Ανεπάρκειας Κάνοντας τη Σωστή Επιλογή Επιλογές Θεραπείας Νεφρικής Ανεπάρκειας Κάνοντας τη Σωστή Επιλογή Πρόλογος Σας έχει δοθεί αυτό το εισαγωγικό βιβλιάριο επειδή σας

Διαβάστε περισσότερα

2 κατσαβίδια Αλεν. Στόπερ

2 κατσαβίδια Αλεν. Στόπερ TOTAL GYM 1000 - ΤΟΤΑΛ ΤΖYΜ 1000 Οδηγίες Χρήσεως ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΩ : ΤΓ0649 ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ Ο ΗΓΙΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ Ο ΗΓΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ.

Διαβάστε περισσότερα

magazine ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΟ 1 ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΦΥΤΙΚΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ SUPERFOODS ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΤΑ! «επιστροφή στη φύση»

magazine ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΟ 1 ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΦΥΤΙΚΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ SUPERFOODS ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΤΑ! «επιστροφή στη φύση» Το περιοδικό των κορυφαίων συμπληρωμάτων διατροφής! ΤΕΥΧΟΣ 07 magazine TO 2008 2014 / 6 ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΝΑ ΦΥΣΙΚΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, ΠΑΡΤΕ ΕΝΑ SUPERFOODS ΚΑΝΟΥΝ

Διαβάστε περισσότερα

Κατάθλιψη. Πώς δημιουργείται; Πώς θεραπεύεται; Πώς επιδρά ο παράγοντας άγχος; Martin E. Keck

Κατάθλιψη. Πώς δημιουργείται; Πώς θεραπεύεται; Πώς επιδρά ο παράγοντας άγχος; Martin E. Keck Copyright by: Lundbeck (Schweiz) AG, Cherstrasse 4, 8152 Glattbrugg/ZH Martin E. Keck Κατάθλιψη Πώς δημιουργείται; Πώς θεραπεύεται; Πώς επιδρά ο παράγοντας άγχος; Σχετικά με τον συγγραφέα: Ο υφηγητής Dr.

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ : ΕΙ ΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΣΕ ΠΑΙ ΙΑ ΜΕ ΕΙ ΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

ΘΕΜΑ : ΕΙ ΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΣΕ ΠΑΙ ΙΑ ΜΕ ΕΙ ΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ : ΕΙ ΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΣΕ ΠΑΙ ΙΑ ΜΕ ΕΙ ΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ : ΓΕΩΡΓΙΑ ΟΥ ΑΘΗΝΑ. ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΘΕΜΑΤΟΣ: ΠΑΤΑΡΙ ΟΥ ΛΕΜΟΝΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΑΜΑΙ

ΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΑΜΑΙ Ενώ όλοι παραπονιόμαστε για τη μνήμη μας, σε γενικές γραμμές βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση. Συνήθως μας προδίδει σε μεγάλη ηλικία ή μετά από συγκεκριμένες

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαιδευτικό βιβλιαράκι για ασθενείς με οικογενή υπερχοληστερολαιμία και επαγγελματίες υγείας

Εκπαιδευτικό βιβλιαράκι για ασθενείς με οικογενή υπερχοληστερολαιμία και επαγγελματίες υγείας CHOL/06/02/10 Εκπαιδευτικό βιβλιαράκι για ασθενείς με οικογενή υπερχοληστερολαιμία και επαγγελματίες υγείας DR LEIV OSE ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ Αυτό το βιβλιαράκι περιέχει σημαντικές

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟ. ή υγεία ΟΣ Α.Μ. : 56. Επόπτης

ΤΕΧΝΟΛΟ. ή υγεία ΟΣ Α.Μ. : 56. Επόπτης ΤΕΧΝΟΛΟ ΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι ΥΜΟΤΕΙΧΟΥ ΤΜΗΜΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Η επίδραση της νόσου στην ψυχική ή υγεία των καρκινοπαθών ΖΩΓΡΑΦΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟ ΟΣ Α.Μ. : 56 Επόπτης : Χαρανά

Διαβάστε περισσότερα

της 20100 ΜΑΤΟΣ ΥΔΡΥΜΑ ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ:

της 20100 ΜΑΤΟΣ ΥΔΡΥΜΑ ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ: Η γήρανση του δέρματος και οι τρόποι αντιμετώπισης της 20100 Η ΓΗΡΑΝΣΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜ ΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ 22000044 Β. ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ Σελίδα 1 1 από 66 B.1. Σύντομη Περιγραφή Επαγγελματικών Δραστηριοτήτων (προφίλ επαγγέλματος). B.1.1 Ο κάτοχος του διπλώματος της ειδικότητας Ειδικός Εφαρμογών Αισθητικής έχει

Διαβάστε περισσότερα

www.bolanis.gr Χειρουργός Ιωάννης Κ. Μπολάνης Νόσος Crohn Επιμέλεια Ιωάννης Κ. Μπολάνης Χειρουργός.

www.bolanis.gr Χειρουργός Ιωάννης Κ. Μπολάνης Νόσος Crohn Επιμέλεια Ιωάννης Κ. Μπολάνης Χειρουργός. Επιμέλεια. Μετάφραση από την Αγγλική έκδοση του NACC Ίλια Δαούση. Τηλ.: 210 72.10.000, Κιν.: 6945 588 540, Περιεχόμενα Περιεχόμενα... 2 Τι είναι η Νόσος του Crohn;... 3 Πως λειτουργεί το πεπτικό σύστημα;...

Διαβάστε περισσότερα

AΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ. Yoga και αισθητική

AΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ. Yoga και αισθητική AΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ Yoga και αισθητική Ζωή Βασιάδη Επιβλέπων καθηγητής : Παναγιώτα Καράτση

Διαβάστε περισσότερα

Ρομποτική & Λαπαροσκοπική ριζική προστατεκτομή

Ρομποτική & Λαπαροσκοπική ριζική προστατεκτομή O Δ H Γ O Σ Γ I A T O N A Σ Θ E N H Ρομποτική & Λαπαροσκοπική ριζική προστατεκτομή Ελάχιστα τραυματική και πλήρως αποτελεσματική αντιμετώπιση του καρκίνου του προστάτη Βασίλης Πουλάκης MD, FEBU Χειρουργός

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Εργασιακού Άγχους / Εναρμόνιση Επαγγελματικής και Προσωπικής Ζωής

Διαχείριση Εργασιακού Άγχους / Εναρμόνιση Επαγγελματικής και Προσωπικής Ζωής ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Διαχείριση Εργασιακού Άγχους / Εναρμόνιση Επαγγελματικής και Προσωπικής Ζωής ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Συγγραφέας

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ. Διατροφή ασθενών. με καρκίνο

ΟΜΙΛΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ. Διατροφή ασθενών. με καρκίνο ΟΜΙΛΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ Διατροφή ασθενών με καρκίνο Με την ευγενική χορηγία της Roche (Hellas) A.E. ΑγκαλίαΖΩ - Όμιλος Εθελοντών κατά του Καρκίνου Διατροφή ασθενών με καρκίνο 2 η Έκδοση Mε τη

Διαβάστε περισσότερα