ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Α.Ε. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Α.Ε. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ"

Transcript

1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Α.Ε. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΕΤΑΙΡΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ 28 Μαρτίου Εισαγωγικές πληροφορίες για την Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας Α.Ε («ΕΕΣΥΠ/Εταιρεία») / Νομικό Πλαίσιο Με βάση: A. Το άρθρο 185 του Ν. 4389/2016 (ΦΕΚ Α', 94) "1. Η Εταιρεία λειτουργεί χάριν του δημοσίου συμφέροντος σύμφωνα με τους κανόνες της ιδιωτικής οικονομίας. Συστήνεται για να εξυπηρετεί ειδικό δημόσιο σκοπό. Ειδικότερα, η Εταιρεία διαχειρίζεται και αξιοποιεί τα περιουσιακά της στοιχεία προκειμένου να: (a) συνεισφέρει πόρους για την υλοποίηση της επενδυτικής πολιτικής της χώρας και για την πραγματοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στην ενίσχυση της ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας και (β) συμβάλλει στην απομείωση των οικονομικών υποχρεώσεων της Ελληνικής Δημοκρατίας, σύμφωνα με το Ν. 4336/2015 (ΦΕΚ, Α' 94). 2. Για την εκπλήρωση του σκοπού της, η Εταιρεία ενεργεί με τρόπο ανεξάρτητο, επαγγελματικό και επιχειρηματικό με μακροπρόθεσμη προοπτική στην επίτευξη των αποτελεσμάτων της, σύμφωνα με τον Εσωτερικό της Κανονισμό, με εγγυήσεις πλήρους διαφάνειας και με σκοπό την επαύξηση της αξίας και τη βελτίωση της απόδοσης των παραπάνω περιουσιακών στοιχείων, καθώς και τη δημιουργία εσόδων, τα οποία κατανέμονται σύμφωνα με τις διατάξεις του παρόντος νόμου. Περαιτέρω, η Εταιρεία προωθεί μεταρρυθμίσεις των δημοσίων επιχειρήσεων, μεταξύ άλλων, μέσω αναδιάρθρωσης, βέλτιστης εταιρικής διακυβέρνησης και διαφάνειας, καθώς και μέσω της προαγωγής υπεύθυνης διοίκησης, κοινωνικής ευθύνης, αειφορίας, καινοτομίας και βέλτιστων εταιρικών πρακτικών. 3. Η Εταιρεία δύναται να προβαίνει στις αναγκαίες ενέργειες για την επίτευξη του σκοπού της εντός του πλαισίου που προβλέπεται από το Ν.4389/2016. B. Το άρθρο 185 του Ν. 4389/2016 (ΦΕΚ Α', 94)

2 "Το Διοικητικό Συμβούλιο έχει την αρμοδιότητα να δεσμεύει την Εταιρεία αναθέτοντας κάθε είδους συμβάσεις προμήθειας αγαθών ή παροχής υπηρεσιών." Γ. To άρθρο 377, παρ. 5 του Ν. 4412/2016 (ΦΕΚ Α', 147), όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει, τις διατάξεις του άρθρου 189 παρ. 1ε' του Ν. 4389/2016, καθώς και οποιεσδήποτε κατά νομοθετική εξουσιοδότηση εκδοθείσες κανονιστικές πράξεις, οι οποίες παραμένουν σε ισχύ ακόμα και μετά την έναρξη ισχύος της ως άνω νομοθεσίας για τις δημόσιες συμβάσεις. Δ. Το άρθρο 189, παρ. 2 του Ν. 4389/2016 (ΦΕΚ Α', 94) "Μέχρι την υιοθέτηση του Εσωτερικού Κανονισμού, η Γενική Συνέλευση του μοναδικού μετόχου της ΕΕΣΥΠ, κατόπιν πρότασης του Εποπτικού Συμβουλίου, δύναται να εκδίδει ειδικές αποφάσεις με τις οποίες ρυθμίζει ένα ή περισσότερα θέματα λειτουργίας της Εταιρείας". Ε. Τις διατάξεις του άρθρου 189, παρ. 1ε' και 2 του Ν. 4389/2016 (ΦΕΚ Α' 94), βάσει των οποίων η Εταιρεία υιοθέτησε τον Κανονισμό Διαδικασιών Ανάθεσης Συμβάσεων ( ο Κανονισμός ), ο οποίος έχει εγκριθεί από τον μοναδικό Μέτοχο της Εταιρείας με την από απόφαση της Γενικής Συνέλευσης και έχει δημοσιευθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΕΣΥΠ ( ΣΤ. Το άρθρο 2, παρ. 2.1.Γ του Κανονισμού "Με απόφαση του Δ.Σ. της Εταιρείας δύναται να εφαρμοστεί οποιαδήποτε άλλη διαδικασία ανάθεσης που προβλέπεται στην Οδηγία 2014/24, όπως αυτή ενσωματώθηκε στο ελληνικό δίκαιο με το Ν. 4412/2016". ΣΤ. Το άρθρο 39 του Ν. 4412/2016 (ΦΕΚ Α', 147) "1. Οι αναθέτουσες αρχές δύνανται να συνάπτουν συμφωνίες-πλαίσιο, εφόσον εφαρμόζουν τις διατάξεις που προβλέπονται στον παρόντα Νόμο. Η διάρκεια μιας συμφωνίας-πλαίσιο δεν υπερβαίνει τα τέσσερα έτη, εκτός εξαιρετικών περιπτώσεων, δεόντως δικαιολογημένων, ιδίως λόγω του αντικειμένου της συμφωνίας-πλαίσιο. [ ] 2. "Όταν συνάπτεται συμφωνία-πλαίσιο με περισσότερους του ενός οικονομικούς φορείς, η εν λόγω συμφωνία-πλαίσιο εκτελείται με έναν από τους κατωτέρω τρόπους: [..] (γ) αν στη συμφωνία-πλαίσιο δεν έχουν καθορισθεί όλοι οι όροι που διέπουν την παροχή έργων, υπηρεσιών και αγαθών, με νέο διαγωνισμό μεταξύ των οικονομικών φορέων που είναι συμβαλλόμενα μέρη της συμφωνίας πλαίσιο" Ζ. Την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΕΣΥΠ με ημερομηνία , δυνάμει της οποίας η Εταιρεία αποφάσισε να αξιοποιήσει τη διαδικασία ανάθεσης με την κατάρτιση σύμβασης - πλαίσιο.

3 2. Επισκόπηση των ζητούμενων υπηρεσιών 2.1 Αντικείμενο της Πρόσκλησης Υποβολής Προσφοράς Η ΕΕΣΥΠ επιθυμεί να προσλάβει δικηγορικές εταιρείες (ή δικηγορικά γραφεία) εγνωσμένου κύρους με τις οποίες/τα οποία θα καταρτίσει σύμβαση πλαίσιο («Σύμβαση Πλαίσιο»), με βάση την οποία θα έχει την δυνατότητα να τους αναθέσει να ενεργήσουν ως νομικοί σύμβουλοι ("Σύμβουλοι") παρέχοντας στην ΕΕΣΥΠ νομικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους τομείς του εταιρικού δικαίου και του δικαίου προμηθειών και ανάθεσης συμβάσεων (εφεξής «δίκαιο προμηθειών»). Η παροχή υπηρεσιών μπορεί επίσης να περιλαμβάνει τη νομική υποστήριξη προς το Εποπτικό Συμβούλιο της ΕΕΣΥΠ, το οποίο, λειτουργεί ως όργανο της ΕΕΣΥΠ, δύναται ωστόσο να χρειάζεται να λάβει χωριστά νομικές υπηρεσίες στο πλαίσιο του διακριτού του ρόλου και των αρμοδιοτήτων του, όπως αυτές προβλέπονται στο Ν. 4389/ Πληροφορίες για τη διαδικασία Τίτλος Διαδικασία Παροχή νομικών υπηρεσιών στον τομέα του Εταιρικού Δικαίου και του Δικαίου Προμηθειών Συνοπτικός Διαγωνισμός Αναμενόμενη Έναρξη Απρίλιος 2017 Τύπος σύμβασης Τύπος Πλαισίου Σύμβαση Πλαίσιο (Παροχής Υπηρεσιών) Πολλαπλοί πάροχοι υπηρεσιών Προβλεπόμενος αριθμός Αναδόχων Έως 4 (τέσσερις) δικηγορικές εταιρείες/δικηγορικά γραφεία Διάρκεια Εκτιμώμενος προϋπολογισμός της σύμβασης πλαίσιο 1 (ένα) έτος + δυνατότητα ανανέωσης για 1 (ένα) έτος Έως Περιγραφή των Υπηρεσιών Οι νομικές υπηρεσίες που θα παρασχεθούν από τους Συμβούλους, οι οποίοι θα συμβληθούν ως συμβαλλόμενα μέρη στη Σύμβασης Πλαίσιο, θα περιλαμβάνουν κυρίως συμβουλές στους εξής τομείς δικαίου:

4 Ι. Εταιρικό Δίκαιο (i) Γενικά θέματα Εταιρικού Δικαίου και Εταιρικής Διακυβέρνησης. (ii) Θέματα Εταιρικού Δικαίου και Εταιρικής Διακυβέρνησης που σχετίζονται συγκεκριμένα με το νομικό πλαίσιο που διέπει τη λειτουργία της ΕΕΣΥΠ και των θυγατρικών της. (iii) Θέματα Εταιρικής Διακυβέρνησης που σχετίζονται με τους Εσωτερικούς Κανονισμούς οι οποίοι προτείνονται και υιοθετούνται από τα αρμόδια όργανα της ΕΕΣΥΠ. II. Δίκαιο Προμηθειών (i) Νομικές συμβουλές για το δίκαιο και τις διαδικασίες προμηθειών και ανάθεσης συμβάσεων. (ii) Νομικές συμβουλές για τις διαδικασίες ανάθεσης συμβάσεων σύμφωνα με το νομικό πλαίσιο που διέπει τη λειτουργία της ΕΕΣΥΠ και τους σχετικούς Εσωτερικούς Κανονισμούς, συμπεριλαμβανομένου του Κανονισμού Διαδικασιών Ανάθεσης Συμβάσεων που υιοθετήθηκε από τα αρμόδια όργανα της ΕΕΣΥΠ. (iii) Σύνταξη νομικών εγγράφων σχετικά με τη διαδικασία ανάθεσης συμβάσεων. (iv) Νομική υποστήριξη για τη διαπραγμάτευση, σύνταξη και εκτέλεση λειτουργικών συμβάσεων, καθώς και συμβάσεων που εξυπηρετούν στον σκοπό της ΕΕΣΥΠ. (v) Νομική υποστήριξη σε δικαστικές υποθέσεις που σχετίζονται με θέματα διαδικασίας ανάθεσης συμβάσεων. 4. Σύγκρουση συμφερόντων και χρηματοοικονομική επάρκεια Τα Ενδιαφερόμενα Μέρη πρέπει να δηλώσουν υπεύθυνα ότι δεν βρίσκονται σε σύγκρουση συμφερόντων ως προς τις υπηρεσίες που ζητείται να παρέχουν προς την ΕΕΣΥΠ ως νομικοί σύμβουλοι εν γένει (ΦΑΚΕΛΟΣ Α) και, σε περίπτωση που γίνει η ανάθεση στον Σύμβουλο, θα αναφέρεται ότι αυτή δεν θα οδηγήσει σε κατάσταση σύγκρουσης συμφερόντων για κανένα από τα εμπλεκόμενα μέρη. Εάν ένα Ενδιαφερόμενο Μέρος συμμετάσχει στον διαγωνισμό σε συνεργασία με δικηγόρους, οι οποίοι ενεργούν ως εξωτερικοί σύμβουλοι της αντίστοιχης δικηγορικής εταιρείας, ήτοι δεν είναι εταίροι ούτε συνεργάζονται βάσει σύμβασης μόνιμης συνεργασίας, θα πρέπει να υποβληθεί δήλωση περί μη ύπαρξης σύγκρουσης συμφερόντων και από τους εν λόγω δικηγόρους. Η εν λόγω αρνητική δήλωση περί μη ύπαρξης σύγκρουσης συμφερόντων θα πρέπει να υποβληθεί τη στιγμή της υποβολής της προσφοράς τους στην ΕΕΣΥΠ και να

5 επαναληφθεί τη στιγμή της υπογραφής της Σύμβασης Πλαίσιο με την ΕΕΣΥΠ, καθώς και κάθε φορά που θα υπογράφεται μια ανάθεση μεταξύ της ΕΕΣΥΠ και του αντίστοιχου Συμβούλου, σύμφωνα με τις διατάξεις της Σύμβασης Πλαίσιο. Η δήλωση αυτή θα είναι δεσμευτική καθ' όλη τη διάρκεια της εν λόγω ανάθεσης, και ο Σύμβουλος δεσμεύεται ότι δεν θα παράσχει υπηρεσίες για το ίδιο θέμα που αφορά στη συγκεκριμένη ανάθεση σε τρίτο, ούτε με διαφορετική ομάδα έργου. Το επίπεδο της σύγκρουσης συμφερόντων ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τη φύση κάθε αιτήματος της ΕΕΣΥΠ για συγκεκριμένη νομική υποστήριξη/νομικές συμβουλές, και για τον λόγο αυτό οι Σύμβουλοι θα πρέπει να υποβάλουν την εν λόγω δήλωση τη στιγμή και με το περιεχόμενο που θα ζητά κάθε φορά η ΕΕΣΥΠ. Δεδομένου ότι η ΕΕΣΥΠ είναι εταιρεία συμμετοχών, η παροχή νομικής υποστήριξης στις θυγατρικές της ενδέχεται, υπό συγκεκριμένες συνθήκες, να θεωρηθεί περίπτωση σύγκρουσης συμφερόντων. Η ΕΕΣΥΠ δύναται ανά πάσα στιγμή να ζητήσει από τα Ενδιαφερόμενα Μέρη ή τους Συμβούλους να υποβάλουν διευκρινίσεις και αποδεικτικά στοιχεία για θέματα που σχετίζονται με σύγκρουση συμφερόντων. Ο Σύμβουλος θα πρέπει να συμμορφώνεται με τις υποχρεώσεις που προκύπτουν από το Ν. 3049/2002, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, από τον Κώδικα Δικηγόρων και ειδικά τις υποχρεώσεις τήρησης επαγγελματικού απορρήτου ακόμα και μετά τη λήξη της συνεργασίας με την ΕΕΣΥΠ. Τα Ενδιαφερόμενα Μέρη πρέπει να υποβάλλουν υπεύθυνη δήλωση (ΦΑΚΕΛΟΣ Β) ότι στη διάρκεια των τριών (3) τελευταίων οικονομικών ετών και σύμφωνα με τα βιβλία και στοιχεία τους, ο μέσος ετήσιος κύκλος εργασιών τους ήταν τουλάχιστον διπλάσιος του συνολικού προϋπολογισμού της σύμβασης πλαίσιο. 5.Κριτήρια επιλογής Τα Ενδιαφερόμενα Μέρη πρέπει, μεταξύ άλλων, να κατέχουν και να είναι σε θέση να επιδείξουν και να προσκομίσουν αδιαμφισβήτητα αποδεικτικά στοιχεία της εις βάθος γνώσης τους και της εξειδίκευσης τους σε θέματα που σχετίζονται με το αντικείμενο υπηρεσιών του παρόντος διαγωνισμού. Οι προσφορές θα αξιολογηθούν με βάση τα παρακάτω κριτήρια και τους αντίστοιχους συντελεστές βαρύτητας: Ιστορικό & Εμπειρία Κριτήρια Επιλογής Ποιοτικά Τεχνικά Κριτήρια Τεκμηριωμένο ιστορικό σχετικών έργων και αποδεδειγμένη εμπειρία στην παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών στους τομείς του Εταιρικού Δικαίου και του Δικαίου Προμηθειών. Ο φάκελος της προσφοράς θα πρέπει να περιλαμβάνει κατάλογο όλων των σημαντικών σχετικών έργων τα οποία έχει Συντελεστής Βαρύτητας 35%

6 Ομάδα Έργου Κριτήρια Επιλογής αναλάβει το Ενδιαφερόμενο Μέρος τα τελευταία πέντε (5) χρόνια (ΦΑΚΕΛΟΣ Γ). Στον κατάλογο θα πρέπει να περιέχεται μια σύντομη περιγραφή των σχετικών σημαντικών έργων, των νομικών υπηρεσιών που ανατέθηκαν και παρείχε το Ενδιαφερόμενο Μέρος, της αξίας της σχετικής συναλλαγής (σε όσες περιπτώσεις υπάρχει) και της διάρκειας της ανάθεσης (ημερομηνία έναρξης και λήξης). Σε ό,τι αφορά το Εταιρικό Δίκαιο, η εμπειρία σε θέματα εταιρικής διακυβέρνησης και εταιρικού δικαίου εποπτευόμενων εταιρειών ή ομίλων εταιριών θα θεωρηθεί πλεονέκτημα. Σε ό,τι αφορά το Δίκαιο Προμηθειών, η εμπειρία στη σύνταξη εγγράφων διαγωνισμού ανάθεσης συμβάσεων, στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών για τη συμμετοχή σε διαδικασίες ανάθεσης συμβάσεων, στις διαπραγματεύσεις και στη σύνταξη και παρακολούθηση εκτέλεσης συμβάσεων και στην εκπροσώπηση προσώπων σε δικαστικές υποθέσεις δημόσιων προμηθειών (στο στάδιο τόσο της ανάθεσης, όσο και της εκτέλεσης) θα θεωρηθεί πλεονέκτημα. Η σύνθεση της προτεινόμενης ομάδας και η προτεινόμενη δομή της ομάδας για κάθε κλάδο δικαίου, ήτοι Εταιρικού Δικαίου και Δικαίου Προμηθειών, συμπεριλαμβανομένων των ετών σχετικής επαγγελματικής εμπειρίας και των ακαδημαϊκών προσόντων, της εξειδικευμένης εμπειρίας του Υπεύθυνου Έργου για κάθε κλάδο δικαίου αντίστοιχα και της σχετικής εμπειρίας των άλλων μελών της ομάδας. Για τον σκοπό αυτό, στην προσφορά θα πρέπει να περιλαμβάνονται βιογραφικά σημειώματα όλων των μελών της ομάδας έργου του Ενδιαφερόμενου Μέρους, καθώς και ακριβής περιγραφή της συγκεκριμένης προστιθέμενης αξίας τους στη ομάδα, ανάλογα με τον τομέα ειδίκευσής τους. Επιπλέον, στον φάκελο προσφοράς (ΦΑΚΕΛΟΣ Δ) θα πρέπει να υποβληθεί και να περιληφθεί κατάλογος όλων των σχετικών αναθέσεων με τις οποίες αποδεικνύεται η εμπειρία του κάθε μέλους Συντελεστής Βαρύτητας 25%

7 Τεχνική Ικανότητα Κριτήρια Επιλογής της ομάδας. Απαιτείται από τα Ενδιαφερόμενα Μέρη να έχουν την ικανότητα να εκτελέσουν οποιεσδήποτε αναθέσεις εκ μέρους της ΕΕΣΥΠ στην αγγλική γλώσσα. Η χρήση της γλώσσας θα πρέπει να βρίσκεται σε υψηλό επαγγελματικό επίπεδο. Στον φάκελο της προσφοράς με το ιστορικό και την εμπειρία θα πρέπει να αναφέρονται έργα τα οποία το Ενδιαφερόμενο Μέρος έχει εκτελέσει στην αγγλική γλώσσα. Για τις διεθνείς δικηγορικές εταιρείες, η τοπική εμπειρία και παρουσία αποτελεί πλεονέκτημα. Ποσοτικά Οικονομικά Κριτήρια Στην οικονομική τους προσφορά (ΦΑΚΕΛΟΣ Ε), τα Ενδιαφερόμενα Μέρη θα αναφέρουν: α) Τις ωριαίες χρεώσεις ανά βαθμίδα εμπειρίας/επίπεδο προσόντων, με τον εξής τρόπο: Εταίρος (Partner) Ανώτερος Συνεργάτης (Senior Associate) (εμπειρία άνω των 5 ετών μετά την απόκτηση προσόντων ειδίκευσης) Συνεργάτης (εμπειρία έως 5 ετών μετά την απόκτηση προσόντων ειδίκευσης) Συντελεστής Βαρύτητας 10% 30% Οικονομική Προσφορά β) Οι ωριαίες χρεώσεις θα είναι σταθερές σε ολόκληρη τη διάρκεια της Σύμβασης Πλαίσιο γ) Η οικονομική προσφορά θα πρέπει να είναι απολύτως σαφής, ενώ θα αποκλείεται εάν περιέχει προτάσεις που δεν επιτρέπουν την ακριβή και πλήρη σύγκριση των προσφορών (για παράδειγμα "Προς συζήτηση", "Ανάλογα με το x", "εναλλακτική οικονομική προσφορά" κ.λπ.) ή παραπέμπουν σε εξωτερικές συνθήκες. Η αξιολόγηση της οικονομικής προσφοράς του Ενδιαφερόμενου Μέρους θα γίνει με εφαρμογή του παρακάτω μαθηματικού τύπου:

8 Κριτήρια Επιλογής Βαθμολόγηση οικονομικής προσφοράς Ενδιαφερόμενου Μέρους = (Rmin / R) x συντελεστής βαρύτητας Συντελεστής Βαρύτητας Όπου: Rmin είναι ο χαμηλότερος μέσος όρος ωριαίων χρεώσεων των παραπάνω υπό (α) επιπέδων ειδίκευσης που προσφέρθηκε στον διαγωνισμό R είναι ο μέσος όρος των ωριαίων χρεώσεων της υπό εξέταση προσφοράς. 6. Διαδικασία Επιλογής 6.1 Η επιλογή των Συμβούλων θα αποφασιστεί σύμφωνα με τις διατάξεις του Κανονισμού Διαδικασιών Ανάθεσης Συμβάσεων της ΕΕΣΥΠ. Για την αξιολόγηση θα ληφθούν υπόψη τα κριτήρια που αναφέρονται στην Ενότητα 5 παραπάνω. Η ΕΕΣΥΠ δύναται να απαιτήσει κάθε διευκρίνιση, συμπλήρωση ή προσαρμογή επί των υποβληθέντων εγγράφων που κρίνεται αναγκαία. Η διευκρίνιση ή συμπλήρωση εγγράφων και δικαιολογητικών αφορά μόνο τις ασάφειες, επουσιώδεις πλημμέλειες ή πρόδηλα τυπικά σφάλματα που επιδέχονται διόρθωση ή συμπλήρωση. 6.2 Τα Ενδιαφερόμενα Μέρη που δεν ανταποκρίνονται στα ελάχιστα απαιτούμενα συμμετοχής - προσόντων εμπειρίας, που αναφέρονται παραπάνω, δεν θα επιτραπεί να συμμετάσχουν στη διαδικασία επιλογής. 6.3 Μετά τη διαδικασία επιλογής, δύναται να προσκληθούν έως τέσσερις (4) Σύμβουλοι για να υπογράψουν τη Σύμβαση Πλαίσιο με την ΕΕΣΥΠ που επισυνάπτεται στην παρούσα ως Παράρτημα 1. Εάν ο αριθμός υποψηφίων που πληρούν τα ως άνω ελάχιστα κριτήρια είναι μικρότερος των τεσσάρων (4), η ΕΕΣΥΠ δύναται κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια να συνεχίσει τη διαδικασία καλώντας μόνο τον ή τους υποψηφίους που πληρούν τα εν λόγω κριτήρια. 6.4 Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής έως και τεσσάρων (4) Συμβούλων, η ΕΕΣΥΠ θα υπογράψει με καθέναν από τους Συμβούλους Σύμβαση Πλαίσιο με το ίδιο περιεχόμενο, βάσει της οποίας η ΕΕΣΥΠ θα δικαιούται στο εξής να πραγματοποιήσει αναθέσεις σε οποιονδήποτε από τους Συμβούλους. 6.5 Όταν η ΕΕΣΥΠ κρίνει ότι χρειάζεται την παροχή νομικών συμβουλών, η οποία εντάσσεται στο αντικείμενο της Σύμβασης Πλαίσιο, θα αποστέλλει σχετικό αίτημα για

9 την υποβολή προσφοράς μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ( ) στους εκπροσώπους των Συμβούλων που θα έχουν οριστεί για τον σκοπό αυτόν. Το εν λόγω μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα περιέχει το αντικείμενο και το είδος των υπηρεσιών που χρειάζονται, και εφόσον απαιτείται, λίστα των βασικών παραδοτέων μαζί με το χρονοδιάγραμμα για την παράδοση. 6.6 Οι υπηρεσίες θα ανατίθενται με βάση την προσφορά που η ΕΕΣΥΠ κρίνει ότι είναι πιο συμφέρουσα ως προς το κόστος, προσέγγιση και τον χρόνο παράδοσης των υπηρεσιών. 6.7 Η ΕΕΣΥΠ με την παρούσα διατηρεί το δικαίωμα να επεκτείνει ή να τροποποιήσει το έργο του Συμβούλου ώστε να συμπεριληφθούν συμπληρωματικές υπηρεσίες (εάν χρειάζεται) που μπορεί να απαιτηθούν και δεν μπορούν να προσδιοριστούν σήμερα, ενώ από τεχνική, νομική και οικονομική άποψη θα αποδειχθούν αδιαχώριστες από το έργο του Συμβούλου σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. 6.8 Η ΕΕΣΥΠ διατηρεί, πλήρως και κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια, το δικαίωμα να ακυρώσει, αναστείλει, τροποποιήσει ή αναβάλει την παρούσα διαδικασία χωρίς προειδοποίηση, καθώς και να θέσει τέλος σε οποιεσδήποτε διαπραγματεύσεις ή συζητήσεις σε οποιοδήποτε στάδιο της διαδικασίας, χωρίς να φέρει οποιαδήποτε ευθύνη έναντι συμμετέχοντα ή και άλλου τρίτου προσώπου. 6.9 Ουδεμία ευθύνη ή υποχρέωση δεν αναλαμβάνει και δεν θα γίνει αποδεκτή από την ΕΕΣΥΠ ή οποιονδήποτε από τους συμβούλους, εκπροσώπους, υπαλλήλους ή στελέχη αυτής για οποιοδήποτε σφάλμα ή ψευδή δήλωση ή παράλειψη προκύψει από το παρόν έγγραφο. Κανένα πρόσωπο δεν αποκτά δικαίωμα ή αξίωση αποζημίωσης ή άλλο δικαίωμα ή αξίωση από την παρούσα Πρόσκληση ή από τη συμμετοχή του στη διαδικασία που περιγράφεται στην παρούσα, έναντι της ΕΕΣΥΠ ή των συμβούλων της, για οποιονδήποτε λόγο ή αιτία Τα Ενδιαφερόμενα Μέρη θα θεωρούνται ότι έχουν αποδεχθεί πλήρως και αμετάκλητα τους όρους και τις προϋποθέσεις του παρόντος διαγωνισμού Οποιαδήποτε διαφορά προκύψει βάσει της παρούσας Πρόσκλησης Υποβολής Προσφορών ή σε σχέση με αυτήν, συμπεριλαμβανομένων των προσφορών που θα υποβληθούν και της Σύμβασης Πλαισίου, θα υπόκειται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των Δικαστηρίων της Αθήνας και το εφαρμοστέο δίκαιο είναι το Ελληνικό Δίκαιο Τα Ενδιαφερόμενα Μέρη πρέπει να υποβάλουν στα ελληνικά την προσφορά τους που θα αποτελείται από τους ΦΑΚΕΛΟΥΣ Α, Β, Γ, Δ και Ε μαζί με οποιαδήποτε άλλα δικαιολογητικά τεκμηριώνουν την εμπειρία και τις εξειδικευμένες γνώσεις του Ενδιαφερόμενου Μέρους και της ομάδας, καθώς όλα τα ζητούμενα έγγραφα που αναφέρονται παραπάνω, σε σφραγισμένο φάκελο, στα γραφεία της ΕΕΣΥΠ που βρίσκονται στη διεύθυνση Βουλής 7, , Αθήνα, Ελλάδα, στο γραφείο Γραμματείας, με την ένδειξη "Νομικός Σύμβουλος της ΕΕΣΥΠ στον τομέα του Εταιρικού Δικαίου και του Δικαίου Προμηθειών.

10 6.13 Οι προσφορές θα πρέπει να υποβληθούν το αργότερο έως την 5η Απριλίου 2017 στις 17:00, ώρα Αθήνας. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1

11 ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΛΑΙΣΙΟ Μεταξύ Της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΑΕ και [ ] Αθήνα,

12 Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΤΗΚΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΕΡΩΝ: Αφενός της εταιρείας με την επωνυμία «Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας Α.Ε», που έχει συσταθεί και λειτουργεί κατά το Ελληνικό Δίκαιο, εδρεύουσα επί της οδού [ ], Αθήνα, Ελλάδα, νομίμως εκπροσωπούμενης για την υπογραφή της παρούσας από [ ], (εφεξής καλούμενη η "ΕΕΣΥΠ" ή η Εταιρεία ), αφετέρου [ ], [επωνυμία] που έχει συσταθεί και λειτουργεί κατά το Δίκαιο της χώρας [ ], εδρεύουσα στη διεύθυνση [ ] νομίμως εκπροσωπούμενη για την υπογραφή της παρούσας από [ ], (εφεξής καλούμενη "Σύμβουλος"), (ΕΕΣΥΠ και ο Σύμβουλος καλούνται αμφότεροι επίσης το Μέρος και από κοινού τ α Μέρη ) ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΗ ΟΤΙ : 1. Την [ ] Μαρτίου 2017, η ΕΕΣΥΠ δημοσίευσε Πρόσκληση για την Υποβολή Προσφορών για την επιλογή δικηγορικών εταιριών ή γραφείων για την παροχή νομικών υπηρεσιών στην ΕΕΣΥΠ στους τομείς του εταιρικού δικαίου και δικαίου προμηθειών (η Πρόσκληση ). 2. Η Πρόσκληση περιγράφει το είδος των υπηρεσιών που απαιτούνται καθώς και τους ειδικότερους όρους και τις προϋποθέσεις για την παροχή τους. 3. Η Πρόσκληση αναφέρει ότι θα επιλεγούν μέχρι τέσσερεις (4) Σύμβουλοι. 4. Η ΕΕΣΥΠ αποφάσισε να προχωρήσει με την κατάρτιση σύμβασης πλαίσιο με κάθε ένα από τους Συμβούλους που επελέγησαν (έκαστος καλούμενος Σύμβουλος και συλλογικά οι Σύμβουλοι ) και στη συνέχεια να προβαίνει στη σύναψη επί μέρους συμβάσεων με ένα Σύμβουλο σε σχέση με κάθε ειδικότερη ανάθεση. 5. Τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις της ΕΕΣΥΠ και του Συμβούλου ρυθμίζονται με την παρούσα Σύμβαση Πλαίσιο ως ακολούθως.

13 ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ, τα μέρη συμφώνησαν και έκαναν αμοιβαία αποδεκτά με την παρούσα τα ακόλουθα: Άρθρο 1:ΟΡΙΣΜΟΙ Για τους σκοπούς της παρούσας Σύμβασης Πλαίσιο ο όρος/οι όροι: Σύμβαση σημαίνει την παρούσα Σύμβαση Πλαίσιο. Ανάθεση σημαίνει είτε κάθε συγκεκριμένη ανάθεση σχετικά με ορισμένο αντικείμενο υπηρεσιών/έργο προς την ΕΕΣΥΠ, είτε κάθε ανάθεση μεγαλύτερης διάρκειας για την κάλυψη διαρκών αναγκών της ΕΕΣΥΠ. Αναθέσεις για εφάπαξ (ad hoc) Υπηρεσίες σημαίνει αναθέσεις σχετικά με ορισμένο αντικείμενο υπηρεσιών/έργο προς την ΕΕΣΥΠ, όπως ορίζεται στο Άρθρο 2.2. Αναθέσεις Διαρκών Υπηρεσιών σημαίνει αναθέσεις για την κάλυψη διαρκών αναγκών της ΕΕΣΥΠ, όπως ορίζονται στο Άρθρο 2.2. Καταληκτική Ημερομηνία σημαίνει την ημερομηνία που ορίζεται ως τελευταία ημέρα για την αποστολή προσφοράς σε σχέση με μία πρόσκληση της ΕΕΣΥΠ για μία Ανάθεση σύμφωνα με το Άρθρο 4.5. Προσφορά σημαίνει την προσφορά που υποβλήθηκε χωριστά από κάθε Σύμβουλο σε σχέση με την Πρόσκληση. Πρόταση σημαίνει την προσφορά που υποβάλλεται από κάθε Σύμβουλο σε σχέση με μία πρόσκληση για Ανάθεση, η οποία αποστέλλεται ή ζητείται από την ΕΕΣΥΠ σύμφωνα με το Άρθρο 4.1. Κανονισμός Διαδικασιών Ανάθεσης Συμβάσεων σημαίνει τους κανόνες διαδικασίας αναθέσεων που εφαρμόζει η ΕΕΣΥΠ και υιοθετήθηκαν σύμφωνα με το άρθρο 377 του Νόμου 4412/2016 σε συνδυασμό με το Άρθρα 189 παρ. 1 εδάφιο ε και 2 του Νόμου 4389/2016, που εγκρίθηκε με την από απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του μοναδικού Μετόχου της Εταιρείας and δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της ΕΕΣΥΠ με στοιχεία ( Υπηρεσίες σημαίνει τις υπηρεσίες που θα παρέχονται από τον Σύμβουλο σύμφωνα με αυτή τη Σύμβαση και ορίζονται στο Άρθρο 2 της παρούσας και στην Πρόσκληση. 13/20

14 Άρθρο 2: ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ 2.1 Η παρούσα Σύμβαση καλύπτει την παροχή Υπηρεσιών προς την ΕΕΣΥΠ, όπως ορίζεται στην Πρόσκληση. 2.2 Οι Υπηρεσίες θα παρέχονται είτε υπό τη μορφή Αναθέσεων για εφάπαξ (ad hoc) Υπηρεσίες είτε Αναθέσεων για Διαρκείς Υπηρεσίες ανάλογα με τις ανάγκες της ΕΕΣΥΠ. 2.3 Οι διαδικασίες για την ανάθεση και την εκτέλεση των Αναθέσεων ορίζονται στο Άρθρο 4 της παρούσας. 2.4 Ο Σύμβουλος θα ορίσει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, καθώς και έναν αναπληρωτή του, που θα αναλάβει εκ μέρους του Συμβούλου συνολικά την εποπτεία και το συντονισμό σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά των αιτημάτων για Αναθέσεις από την ΕΕΣΥΠ, τις προσφορές και τις συμβάσεις που θα συνάπτονται με την ΕΕΣΥΠ, την επικοινωνία και άλλα σχετικά θέματα κατά περίπτωση. 2.5 Η παρούσα Σύμβαση δεν απονέμει σε οιοδήποτε από τους Συμβούλους δικαιώματα αποκλειστικότητας για την παροχή υπηρεσιών προς την ΕΕΣΥΠ και σε καμία περίπτωση δεν συνεπάγεται υποχρέωση της ΕΕΣΥΠ να ζητήσει και να λάβει υπηρεσίες από τους Συμβούλους. Άρθρο 3: ΔΙΑΡΚΕΙΑ 3.1 Η Σύμβαση τίθεται σε ισχύ από την ημερομηνία υπογραφής της από τα Μέρη. 3.2 Η διάρκεια της Σύμβασης ορίζεται αρχικά για ένα (1) έτος με δυνατότητα μίας μόνο παράτασης για ένα (1) ακόμα έτος. Τ ό σ ο η διάρκεια της Σύμβασης και όσο και κάθε άλλο χρονικό διάστημα που αναφέρεται στην παρούσα υπολογίζονται επί τη βάση ημερολογιακών ημερών. Άρθρο 4: ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ 4.1 Όταν η ΕΕΣΥΠ, κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια, κρίνει ότι χρειάζεται Υπηρεσίες, θα αποστέλλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ( ) στα πρόσωπα που έχουν υποδειχθεί από τους Συμβούλους σύμφωνα με το Άρθρο 2.4 παραπάνω. Το θα περιέχει το αντικείμενο και το είδος των υπηρεσιών που χρειάζονται και, εφόσον απαιτείται, λίστα των βασικών παραδοτέων μαζί με το χρονοδιάγραμμα για την παράδοση. 4.2 Για κάθε Ανάθεση η ΕΕΣΥΠ θα απευθύνει ειδικό αίτημα για Ανάθεση σε όλους τους Συμβούλους, οι οποίοι θα υποβάλλουν προσφορά με συγκεκριμένες τιμές και τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης. Οι υπηρεσίες θα ανατίθεται με βάση την προσφορά που η ΕΕΣΥΠ κρίνει ότι είναι πιο συμφέρουσα ως προς το κόστος, την προσέγγιση και το 14/20

15 χρόνο παράδοσης των υπηρεσιών. 4.3 Η ΕΕΣΥΠ δύναται επίσης να λαμβάνει υπόψη την προηγούμενη τυχόν ενασχόληση και παροχή Υπηρεσιών από ένα Σύμβουλο προς την ΕΕΣΥΠ υπό τους όρους της παρούσας Σύβασης Πλαίσιο. 4.4 Οι Σύμβουλοι θα υποβάλλουν τις προσφορές τους όχι αργότερα από την Καταληκτική Ημερομηνία που θα ορίζεται στο παραπάνω . Αιτήματα για διευκρινίσεις και επεξηγήσεις μπορούν να υποβάλλονται στο πρόσωπο επικοινωνίας που θα ορίζει η ΕΕΣΥΠ πριν από την Καταληκτική Ημερομηνία. Η προσφορά θα υποβάλλεται με στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ( address) που θα ορίζεται από την ΕΕΣΥΠ για αυτό το σκοπό. Η Πρόταση/Οι Προτάσεις θα πρέπει να περιλαμβάνουν τις κάτωθι πληροφορίες: Συνολική επισκόπηση και ανάλυση των Υπηρεσιών που θα παρασχεθούν καθώς και περιγραφή του τρόπου προσέγγισης που θα υιοθετηθεί και το χρονοδιάγραμμα σχετικά με το παραδοτέο που ζητείται, Υπολογισμό κόστους για την Υπηρεσίες που θα παρασχεθούν από τον Σύμβουλο. Εφόσον ζητείται από την ΕΕΣΥΠ να υποβληθεί ανώτατο όριο συνολικής χρέωσης, αυτό θα πρέπει με σαφήνεια να περιέχεται στην προσφορά. 4.5 Για αναθέσεις με συνολική εκτιμώμενη αξία που ξεπερνά το ποσό των δέκα χιλιάδων (10.000) ευρώ η ΕΕΣΥΠ μπορεί να ζητήσει από τον Σύμβουλο να καταθέσει εγγυητική επιστολή καλής εκτέλεσης, σύμφωνα με τους όρους του Κανονισμού Διαδικασιών Ανάθεσης Συμβάσεων. 4.6 Μετά τη λήψη σχετικής ειδοποίησης, ο Σύμβουλος που επιλέχθηκε και η ΕΕΣΥΠ θα υπογράψουν σύμβαση που θα περιέχει τους ειδικούς όρους και συμφωνίες για τη συγκεκριμένη Ανάθεση. Άρθρο 5: ΑΜΟΙΒΗ / ΟΡΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ 5.1 Η αμοιβή του Συμβούλου για την εκτέλεση των υπηρεσιών στα πλαίσια της Ανάθεσης, θα προσδιορίζεται με βάση τις ωριαίες χρεώσεις που περιέχονται στην Προσφορά με την οποία ο Σύμβουλος επιλέχθηκε από την ΕΕΣΥΠ και σύμφωνα με την ανάλυση κόστους που περιέχεται στην Πρόταση ή επί τη βάσει σταθερής ωριαίας χρέωσης που θα εφαρμόζεται ανεξάρτητα από τα πρόσωπα που θα απασχολούνται στο έργο, ανάλογα με τις ειδικότερες ανάγκες μίας Ανάθεσης και κατόπιν σχετικού αιτήματος της ΕΕΣΥΠ ανά περίπτωση. Εφόσον απαιτείται, μπορεί να ζητηθεί από το Σύμβουλο να παρέχει συνολική τιμή (ανώτατο όριο χρέωσης) για τη σχετική Ανάθεση. 5.2 Η αμοιβή του Συμβούλου θα αναφέρεται σε Ευρώ μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. 15/20

16 5.3 Σε περίπτωση τόσο Αναθέσεων για Διαρκείς Υπηρεσίες όσο και για Εφάπαξ (Ad Hoc) Υπηρεσίες, ο Σύμβουλος θα τιμολογεί τις παρεχόμενες υπηρεσίες κατά την ολοκλήρωση των Υπηρεσιών, κατόπιν επιβεβαίωσης από την ΕΕΣΥΠ ότι οι σχετικές υπηρεσίες παρασχέθηκαν προσηκόντως 5.4 Η εξόφληση των τιμολογίων θα γίνεται σε εξήντα (60) ημέρες από την προσήκουσα υποβολή του τιμολογίου στην ΕΕΣΥΠ. 5.5 Η πληρωμή θα γίνεται στον τραπεζικό λογαριασμό που εγγράφως θα υποδείξει ο Σύμβουλος. Άρθρο 6: ΛΥΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ 6.1 H ΕΕΣΥΠ δύναται να καταγγείλει αζημίως την παρούσα οποτεδήποτε, χωρίς σπουδαίο λόγο, με προηγούμενη έγγραφη ειδοποίηση τριάντα (30) ημερών Ανεξάρτητα από το δικαίωμα της ΕΕΣΥΠ να καταγγείλει τη Σύμβαση, η ΕΕΣΥΠ δύναται οποτεδήποτε και για οποιοδήποτε λόγο να αναστείλει την λειτουργία της Σύμβασης. Η αναστολή επέρχεται και ισχύει από την ημέρα που θα κοινοποιηθεί στον Σύμβουλο σχετική έγγραφη ειδοποίηση ή από μεταγενέστερη ημερομηνία που θα ορίζεται ειδικά στην έγγραφη ειδοποίηση που θα κοινοποιήσει η ΕΕΣΥΠ. Ο Σύμβουλος δεν έχει δικαίωμα να αξιώσει αποζημίωση σε περίπτωση αναστολής της Σύμβασης κατά τα ανωτέρω. Άρθρο 7: ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ 7.1 Οι Σύμβουλοι πρέπει να δηλώσουν υπεύθυνα ότι δεν βρίσκονται σε κατάσταση σύγκρουσης συμφερόντων ως προς τις υπηρεσίες που παρέχουν εν γένει ως νομικοί σύμβουλοι της ΕΕΣΥΠ και σε περίπτωση που γίνει συγκριμένη Ανάθεση σε Σύμβουλο θα αναφέρεται ότι αυτή δε θα οδηγήσει σε κατάσταση σύγκρουσης συμφερόντων για κανένα από τα εμπλεκόμενα μέρη. 7.2 Κατά τη σύναψη σύμβασης παροχής υπηρεσιών κατά τα οριζόμενα στον Όρο 4.6 της παρούσας Σύμβασης ο επιλεγείς Σύμβουλος θα αναλαμβάνει ρητά υποχρέωση μη σύγκρουσης συμφερόντων σε σχέση με τις Υπηρεσίες που θα ανατίθενται και η οποία θα είναι δεσμευτική καθ όλη τη διάρκεια της εν λόγω Ανάθεσης και επίσης θα δεσμεύεται ότι δεν θα παράσχει υπηρεσίες για το ίδιο θέμα που αφορά στη συγκεκριμένη Ανάθεση σε τρίτο, ακόμα και με διαφορετική ομάδα έργου. 7.3 Κατά τη διάρκεια ισχύος της Σύμβασης και αναφορικά με την εκτέλεση των Υπηρεσιών, η ΕΕΣΥΠ θα χορηγήσει πρόσβαση και θα γνωστοποιήσει είτε προφορικά είτε εγγράφως στο Σύμβουλο πληροφορίες ή στοιχεία που σχετίζονται με τη λειτουργία 16/20

17 της, την επιχειρηματική της δραστηριότητα, τις σχέσεις καθώς και τις πολιτικές και διαδικασίες που εφαρμόζει (οι «Εμπιστευτικές Πληροφορίες»). 7.4 Ο Σύμβουλος αναλαμβάνει έναντι της ΕΕΣΥΠ να χρησιμοποιήσει τις Εμπιστευτικές Πληροφορίες αποκλειστικά σε σχέση και προς το σκοπό εκπλήρωσης των υποχρεώσεων και ενάσκησης των δικαιωμάτων που απορρέουν από την παρούσα Σύμβαση και όχι διαφορετικά με οποιοδήποτε τρόπο και για δικό του όφελος ή προς όφελος τρίτου και να μην αποκαλύπτει τις Εμπιστευτικές Πληροφορίες σε οποιοδήποτε τρίτο εκτός από τους διοικητές, στελέχη, δικηγόρους, υπαλλήλους ή υπεργολάβους προς τoυς οποίους η γνωστοποίηση Εμπιστευτικών Πληροφοριών κρίνεται αναγκαία για την εκπλήρωση των υποχρεώσεων ή την άσκηση δικαιωμάτων σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση. 7.5 Τα ανωτέρω υπό 7.4 δεν εφαρμόζονται σχετικά με πληροφορίες τις οποίες ο Σύμβουλος μπορεί ενεργώντας στα πλαίσια των αρχών της καλής πίστης να αποδείξει ότι: (i) ήταν δημοσίως γνωστές με τρόπο που δεν συνιστά παραβίαση των όρων της παρούσας, (ii) ήταν νόμιμα και χωρίς παραβίαση υποχρεώσεων εμπιστευτικότητας στην κατοχή του Συμβούλου πριν από την ημερομηνία που έλαβε τις σχετικές πληροφορίες και από την ΕΕΣΥΠ, (iii) ο Σύμβουλος έλαβε τις πληροφορίες από τρίτο μέρος που νόμιμα τις απέκτησε και δεν δεσμεύονταν από υποχρεώσεις που επέβαλαν περιορισμούς στην περαιτέρω γνωστοποίηση τους. 7.6 Οι υποχρεώσεις που περιέχονται στο παρόν άρθρο θα είναι δεσμευτικές και μετά τη λήξη ή με οποιοδήποτε τρόπο λύση της παρούσας. Άρθρο 8: ΕΓΓΥΗΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ Ο Σύμβουλος δηλώνει και εγγυάται προς την ΕΕΣΥΠ ότι: α) Έχει νομικά πλήρως την ικανότητα και εξουσία εκπροσώπησης για να συνάψει την παρούσα Σύμβαση και να παράσχει τις Υπηρεσίες υπό τους όρους της παρούσας Σύμβασης. β) Οι Υπηρεσίες που θα παρασχεθούν θα είναι σε συμμόρφωση με τους όρους της Σύμβασης καθώς και το εφαρμοστέο δίκαιο και τους κανόνες επαγγελματικής δεοντολογίας. γ) Δεν βρίσκεται σε κατάσταση σύγκρουσης συμφερόντων ως προς την παροχή υπηρεσιών προς την ΕΕΣΥΠ κατά το χρόνο κατάρτισης της παρούσας σύμβασης και κάθε φορά που θα γίνεται Ανάθεση. δ) Θα ενημερώσει επαρκώς και προσηκόντως την ΕΕΣΥΠ για κάθε περίπτωση που μπορεί να προκύψει κατάσταση σύγκρουσης συμφερόντων προκειμένου τα συγκεκριμένα πραγματικά περιστατικά να εκτιμηθούν από την ΕΕΣΥΠ κατά την 17/20

18 απόλυτη διακριτικής της ευχέρεια. ε) Θα παρέχει κάθε είδους διευκρινίσεις και αποδεικτικά στοιχεία που σχετίζονται με θέματα σύγκρουσης συμφερόντων κατόπιν αιτήματος από την ΕΕΣΥΠ. Άρθρο 9: ΑΠΑΓΟΡΕΣΥΗ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ Ο Σύμβουλος αναγνωρίζει και αποδέχεται ότι από την έναρξη ισχύος της Σύμβασης και καθ όλη της διάρκεια ισχύος της, κατά τα προβλεπόμενα στο εφαρμοστέο δίκαιο και τους όρους της Σύμβασης, ο Σύμβουλος και το προσωπικό που απασχολεί καθώς και οι εκπρόσωποι του δεν έχουν προσφέρει και δεν θα προσφέρουν, υποσχεθούν, εγκρίνουν, προκαλέσουν ή αποδεχτούν καμία αδικαιολόγητη παροχή αποτιμητή σε χρήμα ή άλλο ωφέλημα κάθε είδους (ούτε θα επιτρέψουν να θεωρηθεί ότι μπορεί να γίνουν παρόμοιες ενέργειες σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή στο μέλλον) που να συνδέονται με οποιοδήποτε τρόπο με την εκτέλεση της παρούσας Σύμβασης. Ο Σύμβουλος αναλαμβάνει την υποχρέωση να συμμορφώνεται και να φροντίσει ώστε το προσωπικό και οι εκπρόσωποι του να συμμορφώνονται με τις διατάξεις των νόμων και των εφαρμοστέων κανόνων και με τους όρους της Σύμβασης σχετικά με την απαγόρευση δωροδοκίας δημοσίων οργάνων και άλλων προσώπων. Άρθρο 10:ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΥΠΕΡΓΟΛΑΒΙΚΗ ΑΝΑΘΕΣΗ Ο Σύμβουλος δεν δύναται να εκχωρεί ή να αναθέτει περαιτέρω δικαιώματα και υποχρεώσεις που απορρέουν από την παρούσα Σύμβαση. Άρθρο 11: ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΡΧΕΙΩΝ Κατά τη λήξη ισχύος της παρούσας Σύμβασης και σε περίπτωση που η ΕΕΣΥΠ συνάψει σύμβαση παροχής υπηρεσιών με άλλον σύμβουλο, ο Σύμβουλος υποχρεούται να παραδώσει και να μεταφέρει στο νέο σύμβουλο όλα τα αρχεία και έγγραφα που αφορούν στις νομικές υπηρεσίες που παρείχε στην ΕΕΣΥΠ. Άρθρο 12: ΣΥΝΟΛΟ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ Η παρούσα Σύμβαση συνιστά και περιέχει τη συνολική συμφωνία μεταξύ των Μερών σε σχέση με τις Υπηρεσίες και υπερισχύει άλλων προηγούμενων συμφωνιών μεταξύ των Μερών για τα θέματα που ρυθμίζονται με την παρούσα. Σε περίπτωση διαφοροποίησης μεταξύ των όρων της Σύμβασης και της Πρόσκλησης, υπερισχύουν οι όροι της Σύμβασης. 18/20

19 Οι ρυθμίσεις που περιέχονται στους όρους της παρούσας εφαρμόζονται και ισχύουν αυτοτελώς και η ισχύς τους δεν επηρεάζεται σε περίπτωση που κάποιοι άλλοι όροι κριθούν άκυροι. Αν οποιοσδήποτε όρος ακυρωθεί, αλλά θα ήταν ισχυρός αν κάποιο μέρος της σχετικής ρύθμισης απαλείφονταν, τότε η σχετική ρύθμιση εξακολουθεί να εφαρμόζεται τροποποιημένη όπως απαιτείται προκειμένου να καθίσταται ισχυρή. Άρθρο 13: ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Οποιαδήποτε τροποποίηση της Σύμβασης καθίσταται δεσμευτική για τα Μέρη εφόσον γίνει εγγράφως και υπογραφεί από τους νόμιμα εξουσιοδοτημένους εκπροσώπους των Μερών. Άρθρο 14:ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ Εφαρμοστέο δίκαιο ως προς τη Σύμβαση καθώς και ως προς τις μη συμβατικές υποχρεώσεις ή ευθύνες που απορρέουν σε σχέση με τη Σύμβαση, είναι το Ελληνικό Δίκαιο. Κάθε διαφορά που ενδεχομένως προκύψει από ή σε σχέση με τη Σύμβαση υπόκειται αποκλειστικά στη δικαιοδοσία των αρμόδιων δικαστηρίων της Αθήνας. Άρθρο 15: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Κάθε κοινοποίηση ή επικοινωνία στα πλαίσια λειτουργίας της παρούσας Σύμβασης θα πρέπει να είναι έγγραφη, περιλαμβανομένων των φαξ και s, και μπορεί να αποστέλλεται με ταχυδρομείο, φαξ, , ή άλλο τρόπο που εξασφαλίζει απόδειξη παραλαβής από τον παραλήπτη στις παρακάτω διευθύνσεις, ή σε οποιαδήποτε άλλη διεύθυνση που θα έχει προηγουμένως και εγγράφως γνωστοποιηθεί: Για την ΕΕΣΥΠ: Υπόψη: [ ] Για τον Σύμβουλο : Υπόψη: [ ] Σε πίστωση των ανωτέρω, συντάχθηκε το παρόν σε δύο πρωτότυπα και υπογράφτηκε από τα Μέρη ως ακολούθως κατά την ημερομηνία που αναγράφεται στην πρώτη σελίδα. 19/20

20 Για την Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας ΑΕ Από: Ημερομηνία: Όνομα: [ ] Τίτλος: [ ] Από: Ημερομηνία: Όνομα: [ ] Τίτλος: [ ] Για [ ] Από: Ημερομηνία: Όνομα: [ ] Τίτλος: [ ] 20/20

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Α.Ε. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Α.Ε. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Α.Ε. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΕΤΑΙΡΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΔΙΚΑΙΟΥ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

A. Με βάση το άρθρο 185 του Νόμου 4389/2016 (ΦΕΚ A 94) (εφεξής ο «Νόμος»):

A. Με βάση το άρθρο 185 του Νόμου 4389/2016 (ΦΕΚ A 94) (εφεξής ο «Νόμος»): 10 Νοεμβρίου 2017 Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμβούλου ανάθεσης συμβουλευτικών υπηρεσιών για την αναζήτηση, επιλογή και πλήρωση θέσεων Εκτελεστικών και Μη Εκτελεστικών Μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ, ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ, ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Α.Ε. 5 Μαΐου 2017 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ, ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΑΕ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΑΕ 29 Μαΐου 2017 Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμβούλου ανάθεσης συμβουλευτικών υπηρεσιών για την αναζήτηση, επιλογή και πλήρωση θέσεων μελών Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας Δημοσίων Συμμετοχών

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμβούλου ανάθεσης συμβουλευτικών υπηρεσιών για την Οργανωτική Αναδιάρθρωση της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμβούλου ανάθεσης συμβουλευτικών υπηρεσιών για την Οργανωτική Αναδιάρθρωση της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε. 16 Φεβρουαρίου 2018 Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμβούλου ανάθεσης συμβουλευτικών υπηρεσιών για την Οργανωτική Αναδιάρθρωση της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε. Ι. Εισαγωγή A. Με βάση το άρθρο 185

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος & υποβολής προσφορών για την παροχή υπηρεσιών επικοινωνίας

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος & υποβολής προσφορών για την παροχή υπηρεσιών επικοινωνίας 22 Δεκεμβρίου 2017 Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος & υποβολής προσφορών για την παροχή υπηρεσιών επικοινωνίας Εισαγωγή Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Α.Ε. («ΕΕΣΥΠ» ή «Εταιρεία») λειτουργεί

Διαβάστε περισσότερα

24 Ιουλίου Ι. Εισαγωγή

24 Ιουλίου Ι. Εισαγωγή με αντικείμενο την παροχή Συμβουλευτικών Υπηρεσιών για την αναζήτηση, επιλογή και πλήρωση θέσεων Προέδρου Επιτροπής Ελέγχου Διοικητικών Συμβουλίων Δημόσιων Επιχειρήσεων Ι. Εισαγωγή 24 Ιουλίου 2018 Η Ελληνική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Α.Ε. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Α.Ε. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Α.Ε. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΘΥΓΑΤΡΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

A. Με βάση το άρθρο 185 του Νόμου 4389/2016 (ΦΕΚ A 94) (εφεξής ο «Νόμος»):

A. Με βάση το άρθρο 185 του Νόμου 4389/2016 (ΦΕΚ A 94) (εφεξής ο «Νόμος»): Αθήνα, 14 Ιουνίου 2018 Πρόσκληση υποβολής προσφορών Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών για παροχή ελεγκτικών υπηρεσιών (τακτικού ελέγχου ετήσιων και επισκόπησης εξαμηνιαίων εταιρικών και ενοποιημένων οικονομικών

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας Α.Ε.

Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας Α.Ε. Πρόσκληση υποβολής προσφορών για την επιλογή Συμβούλου που θα παρέχει εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες στην Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας Α.Ε. για την αξιοποίηση και βελτιστοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

A. Με βάση το άρθρο 185 του Νόμου 4389/2016 (ΦΕΚ A 94) (εφεξής ο «Νόμος»):

A. Με βάση το άρθρο 185 του Νόμου 4389/2016 (ΦΕΚ A 94) (εφεξής ο «Νόμος»): Αθήνα, 28 Μαρτίου 2018 Διαδικασία ανάθεσης έργου για την Κατάρτιση της Ετήσιας και Εξαμηνιαίας Εταιρικής και Ενοποιημένης Οικονομικής Έκθεσης της Ελληνικής Εταιρείας Συμμετοχών και Περιουσίας Α.Ε. της

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Α.Ε.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Α.Ε. Πρόσκληση υποβολής προσφορών για την επιλογή Συμβούλου που θα παρέχει εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες για την προεπιλογή ακινήτων του Δημοσίου για αξιοποίηση τους από την Εταιρεία Ακινήτων του

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας ΑΕ

Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας ΑΕ Πρόσκληση υποβολής προσφορών για την επιλογή Συμβούλου που θα παρέχει στρατηγικές συμβουλευτικές υπηρεσίες στην Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας ΑΕ σχετικά με την Εταιρεία Δημοσίων Συμμετοχών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΑΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΑΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΑΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙA ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ A.E. ΣΧΕΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Α.Ε.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Α.Ε. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ A.E. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Ι. ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΑΜΕΙΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ Α.Ε.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΑΜΕΙΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ Α.Ε. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΑΜΕΙΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ Α.Ε. 1. Εισαγωγή 7 Φεβρουαρίου 2019 1.1. Δυνάμει του N.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ. Θέμα: Διαγωνισμός αρ. 110/2016 για Εξεύρεση Επαγγελματία Συνεργάτη Αρχιτέκτονα Εσωτερικού Χώρου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ. Θέμα: Διαγωνισμός αρ. 110/2016 για Εξεύρεση Επαγγελματία Συνεργάτη Αρχιτέκτονα Εσωτερικού Χώρου ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ 3 Οκτωβρίου 2016 Κύριοι, Θέμα: Διαγωνισμός αρ. 110/2016 για Εξεύρεση Επαγγελματία Συνεργάτη Αρχιτέκτονα Εσωτερικού Χώρου 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1.1 Είδος Διαδικασίας Η Συνεργατική

Διαβάστε περισσότερα

««ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Α.Ε.» ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ. Άρθρο 1. Επωνυμία

««ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Α.Ε.» ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ. Άρθρο 1. Επωνυμία ««ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Α.Ε.» ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ Άρθρο 1 Επωνυμία Συνίσταται δια του παρόντος Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Α.Ε.». Για συναλλαγές

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ 3 Οκτωβρίου 2016 Κύριοι, Θέμα: Διαγωνισμός αρ. 111/2016 για εξεύρεση Αρχιτεκτονικού Γραφείου ως συνεργάτη/σύμβουλου για τις ανάγκες ανακαίνισης / επιδιόρθωσης κτιρίων

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός Διακήρυξης: XXXX

Αριθμός Διακήρυξης: XXXX Αριθμός Διακήρυξης: XXXX Αντικείμενο: Παροχή υπηρεσιών υλοποίησης λειτουργίας και συντήρησης δικτύου επικοινωνιών ΔΕΔΔΗΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΕΥΧΟΣ 5 ΑΠΟ 13 Αντικείμενο : «Υλοποίηση του Δικτύου

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ ΥΠ. ΑΡΙΘ. Στην Καβάλα σήμερα την 21 Ιανουαρίου του έτους 2016, οι πιο κάτω συμβαλλόμενοι: Αφενός

ΣΥΜΒΑΣΗ ΥΠ. ΑΡΙΘ. Στην Καβάλα σήμερα την 21 Ιανουαρίου του έτους 2016, οι πιο κάτω συμβαλλόμενοι: Αφενός ΣΥΜΒΑΣΗ ΥΠ. ΑΡΙΘ Στην Καβάλα σήμερα την 21 Ιανουαρίου του έτους 2016, οι πιο κάτω συμβαλλόμενοι: Αφενός Το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας που εδρεύει στην Καβάλα, και εκπροσωπείται νόμιμα για την υπογραφή της

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση για την υποβολή προσφοράς ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΡ. 23/2017 ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ A4 COPY PAPER & A3 PAPER ONE PART

Πρόσκληση για την υποβολή προσφοράς ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΡ. 23/2017 ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ A4 COPY PAPER & A3 PAPER ONE PART Πρόσκληση για την υποβολή προσφοράς 14 Μαρτίου 2017 Κύριοι, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΡ. 23/2017 ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ A4 COPY PAPER & A3 PAPER ONE PART 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1.1 Είδος Διαδικασίας Η Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα διενεργεί

Διαβάστε περισσότερα

Ι ΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ. Στον Ασπρόπυργο Αττικής, σήµερα... 2011, οι παρακάτω συµβαλλόµενοι

Ι ΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ. Στον Ασπρόπυργο Αττικής, σήµερα... 2011, οι παρακάτω συµβαλλόµενοι ΣΦΗΚΑΚΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΘΗΝΑ 2009 Ι ΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ Στον Ασπρόπυργο Αττικής, σήµερα... 2011, οι παρακάτω συµβαλλόµενοι ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ 1. Η ανώνυµη εταιρία µε την επωνυµία «BIG SOLAR

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΑΙΡEΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΑΕΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε. ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ. Ανοικτό Διαγωνισμό. Για την επιλογή Αναδόχου για την Εκτέλεση του Έργου:

ΕΤΑΙΡEΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΑΕΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε. ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ. Ανοικτό Διαγωνισμό. Για την επιλογή Αναδόχου για την Εκτέλεση του Έργου: ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ Ανοικτό Διαγωνισμό Για την επιλογή Αναδόχου για την Εκτέλεση του Έργου: ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΜΕΣΗΣ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΔΑ: 6ΩΙΘ6ΣΙ-Α6Ζ Πειραιάς, 23 Ιανουαρίου 2015 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Αριθ. Πρωτ.: 1204 / A2-578 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας Α.Ε.

Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας Α.Ε. ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΗΣ ΕΕΣΥΠ Αθήνα, 5 Δεκεμβρίου 2017 1. Εισαγωγή A. Σύμφωνα με το Άρθρο 185 του Νόμου 4389/2016 (ΦΕΚ A 94): 1. Η Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΤΑΙΠΕΔ ΣΤΟΝ ΔΕΣΦΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΤΑΙΠΕΔ ΣΤΟΝ ΔΕΣΦΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΤΑΙΠΕΔ ΣΤΟΝ ΔΕΣΦΑ 5 Μαΐου 2017 1. Εισαγωγή Σύμφωνα με: I. τις διατάξεις του ν. 4336/2015 (ΦΕΚ Α 94/2015),

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ (ΜΠΕ) ΔΕΚΑ (10) ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ (ΜΠΕ) ΔΕΚΑ (10) ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ (ΜΠΕ) ΔΕΚΑ (10) ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ 1. Εισαγωγή Αθήνα, 11 Μαΐου 2012 1.1. Σύμφωνα με τις διατάξεις: (α) του μόνου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ. Διαγωνισμός αρ. 6/2017 <ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΜΗΝΙΑΙΟΥ ΕΝΘΕΤΟΥ>

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ. Διαγωνισμός αρ. 6/2017 <ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΜΗΝΙΑΙΟΥ ΕΝΘΕΤΟΥ> ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ 25 Ιανουαρίου 2017 Κύριοι, Διαγωνισμός αρ. 6/2017 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1.1 Είδος Διαδικασίας Η Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα διενεργεί

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΧΟΡΗΓΙΑΣ

ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΧΟΡΗΓΙΑΣ μέρη: ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΧΟΡΗΓΙΑΣ Στην Αθήνα σήμερα Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009 τα εξής συμβαλλόμενα 1. Αφενός η ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία «ATTICA BANK Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρεία», και τον

Διαβάστε περισσότερα

15SYMV

15SYMV Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Σύμβαση παροχής υπηρεσιών συντήρησης και μεταφοράς του λογισμικού διαχείρισης της βιβλιοθήκης του Τ.Ε.Ε. σε νέο εξυπηρετητή συνολικού ποσού ευρώ 3.000,00 πλέον Φ.Π.Α. Στην

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ IV ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΖΩΝΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΑΕ»

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ IV ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΖΩΝΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΑΕ» ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ IV ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΖΩΝΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΑΕ» Στη Θεσσαλονίκη, σήμερα..., μεταξύ των παρακάτω συμβαλλομένων: Αφ ένός της ανώνυμης εταιρείας

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ 3 ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟΥ

ΤΕΥΧΟΣ 3 ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟΥ ΤΕΥΧΟΣ 3 ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΔAΠΜ 41701 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΑΔΜΗΕ ΑΕ. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Άρθρο 1 - Τεύχη της Σύμβασης Άρθρο 2 - Αντικείμενο Σύμβασης Άρθρο

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΑΕΡΙΟΥ (ΕΠΑ) ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε. ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΥΛΙΚΩΝ» ΚΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Μ05/102013

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΑΕΡΙΟΥ (ΕΠΑ) ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε. ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΥΛΙΚΩΝ» ΚΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Μ05/102013 Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΑΕΡΙΟΥ (ΕΠΑ) ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε. ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΥΛΙΚΩΝ» ΚΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Μ05/102013 ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 162.433,69 ΕΥΡΩ (ΑΝΕΥ ΦΠΑ) 1. ΑΝΑΘΕΤΟΥΣΑ

Διαβάστε περισσότερα

2. Αντικείμενο της Πρόσκλησης Υπηρεσίες προς ανάθεση

2. Αντικείμενο της Πρόσκλησης Υπηρεσίες προς ανάθεση ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ (ΤΑΙΠΕΔ) ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΡΙΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

16SYMV

16SYMV Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Σύμβαση για την παροχή υπηρεσιών Ιατρού εργασίας ποσού δύο χιλιάδων τριακοσίων πενήντα δύο Ευρώ (2.352,00 ). Στην Αθήνα σήμερα, 31 / 05 / 2016, στα γραφεία του Τεχνικού Επιμελητηρίου

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Πρωτ.: 10731α Αθήνα, 11/06/2013

Αρ. Πρωτ.: 10731α Αθήνα, 11/06/2013 Αρ. Πρωτ.: 10731α Αθήνα, 11/06/2013 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΕΩΣ ΜΙΑΣ (1) ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ Διάταγμα δυνάμει του Νόμου 112(Ι)/2004

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ Διάταγμα δυνάμει του Νόμου 112(Ι)/2004 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Διάταγμα δυνάμει του Νόμου 112(Ι)/2004 Ο Επίτροπος Ρυθμίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων, ασκώντας τις

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Πρωτ.: 10730α Αθήνα, 11/06/2013

Αρ. Πρωτ.: 10730α Αθήνα, 11/06/2013 Αρ. Πρωτ.: 10730α Αθήνα, 11/06/2013 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΕΩΣ ΜΙΑΣ (1) ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

με δημοσίευση 1044/2015 Για την ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ Α.Ε. (ΚΩΔ. Ε04) χαμηλότερη τιμή Διακήρυξη 1044/2015 Σελίδα 1 από 7

με δημοσίευση 1044/2015 Για την ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ Α.Ε. (ΚΩΔ. Ε04) χαμηλότερη τιμή Διακήρυξη 1044/2015 Σελίδα 1 από 7 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ με δημοσίευση 1044/2015 Για την ανάθεση του έργου ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΚΟΖΑΝΗ ΛΑΡΙΣΑ ΚΟΖΑΝΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ (ΚΩΔ. Ε04) Κριτήριο

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α Γενικοί όροι διενέργειας του Διαγωνισμού 1. Υποχρεωτικοί Όροι Όλοι οι περιεχόμενοι στην Πρόσκληση Υποβολής Προσφορών και στα σχετικά Παραρτήματα όροι και απαιτήσεις είναι υποχρεωτικοί για τους

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΑΔΑ: ΒΣΠ96ΣΙ-ΕΔΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Πειραιάς, 17 Δεκεμβρίου 2014 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Αριθ. Πρωτ.: 15287 / A2-7805 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙV Σύμβαση Εμπιστευτικότητας

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙV Σύμβαση Εμπιστευτικότητας ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙV Σύμβαση Εμπιστευτικότητας Σ σήμερα την.. μεταξύ των εδώ συμβαλλομένων, αφ ενός της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας Α.Ε.» (ΔΕΔΔΗΕ

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Ξάνθη: Τηλεφωνικές συσκευές 2017/S Προκήρυξη σύμβασης. Προμήθειες

Ελλάδα-Ξάνθη: Τηλεφωνικές συσκευές 2017/S Προκήρυξη σύμβασης. Προμήθειες 1 / 7 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:281998-2017:text:el:html Ελλάδα-Ξάνθη: Τηλεφωνικές συσκευές 2017/S 137-281998 Προκήρυξη σύμβασης Προμήθειες Οδηγία

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΑΕΡΙΟΥ (ΕΔΑ) ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε. ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΑΕΡΙΟΥ (ΕΔΑ) ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε. ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΑΕΡΙΟΥ (ΕΔΑ) ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε. ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΙΟΡΘΩΤΩΝ ΟΓΚΟΥ (PTZ) ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΤΗΛΕΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕΣΩ GPRS 2G/3G/4G» ΚΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Μ13/122016 ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Γενική Γραμματεία Δημόσιας Περιουσίας Μονάδα Αποκρατικοποιήσεων Ημ/νια: 03/09/2014-11:17 Καρ. Σερβίας 8,10562, Αθήνα Aριθ. Πρωτ:Γ.Γ.Δ.Π.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥ Υιοθετήθηκε από την Επιτροπή Ελέγχου κατά τη συνεδρίασή της υπ' αριθμ. 11/12-5-2004 (θ.1). Εγκρίθηκε από το Δ.Σ.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥ. Εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο την 12/9/2017

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥ. Εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο την 12/9/2017 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥ Εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο την 12/9/2017 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2017 Άρθρο 1 Ο Κανονισμός Λειτουργίας της Επιτροπής Ελέγχου (εφεξής ο «Κανονισμός») της εταιρείας

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ Στην Αθήνα σήμερα την 2012: Α) Η ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία «Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου Α.Ε.», με έδρα στο Δήμο Αθηνών, οδός Κολοκοτρώνη 1 και Σταδίου,

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV

14SYMV ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ Ω ΕΚΑΝΗΣΟΥ ΗΜΟΣ ΡΟ ΟΥ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αρ. πρωτ. 2/61183/6-6-2014 14SYMV002283116 2014-09-10 Στην Ρόδο σήµερα την 06/06 του έτους 2014, ηµέρα Παρασκευή, οι παρακάτω συµβαλλόµενοι:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΑΕ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΑΕ 12 Ιουλίου 2017 Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στη διαδικασία επιλογής και τοποθέτησης Εκτελεστικών και Μη Eκτελεστικών Μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας Δημοσίων Συμμετοχών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΔΑ: ΒΕΑΛ46ΨΖΣ4-ΥΒ4 ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, 157 80 Αθήνα. +30 210 772 1348, +30 210 772 4181 e-mail: ereyna@central.ntua.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 18/2017 ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΦΥΛΛΑΔΙΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 18/2017 ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΦΥΛΛΑΔΙΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ 1 Μαρτίου 2017 Κύριοι, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 18/2017 ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΦΥΛΛΑΔΙΩΝ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1.1 Είδος Διαδικασίας Η Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα διενεργεί διαγωνισμό

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Πρωτ.: 279 Αθήνα,

Αρ. Πρωτ.: 279 Αθήνα, Αρ. Πρωτ.: 279 Αθήνα, 6-2-2014 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΕΩΣ ΜΙΑΣ (1) ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Πρωτ.: 1584 Αθήνα,

Αρ. Πρωτ.: 1584 Αθήνα, Αρ. Πρωτ.: 1584 Αθήνα, 24.12.2014 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΕΩΣ ΔΥΟ (2) ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

[άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών

[άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (TEΥΔ) [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με την αναθέτουσα

Διαβάστε περισσότερα

Πύλου (υφιστάμενη μαρίνα και τμήματος του Λιμένα Πύλου)».

Πύλου (υφιστάμενη μαρίνα και τμήματος του Λιμένα Πύλου)». ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ (MASTER PLAN), ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ ΝΕΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση για την υποβολή προσφοράς

Πρόσκληση για την υποβολή προσφοράς Πρόσκληση για την υποβολή προσφοράς 14 Ιουλίου 2016 Κύριοι, Αρ. Διαγ. 94-2016 «Αναμόρφωση Κουλτούρας του Συνεργατικού Πιστωτικού Τομέα» 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1.1 Είδος Διαδικασίας Η Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση Υποβολής Πρότασης Συνεργασίας. Θέμα: «Παροχή Νομικών Υπηρεσιών»

Πρόσκληση Υποβολής Πρότασης Συνεργασίας. Θέμα: «Παροχή Νομικών Υπηρεσιών» Πρόσκληση Υποβολής Πρότασης Συνεργασίας Θέμα: «Παροχή Νομικών Υπηρεσιών» 1. Εισαγωγή Η εταιρεία «PQH Ενιαία Ειδική Εκκαθάριση Α.Ε.» (εφεξής «PQH» ή «Κύριος του Έργου») έχει διοριστεί από την Τράπεζα της

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ Για το έργο Προμήθεια Εγγύησης του Μηχανογραφικού Εξοπλισμού του Ταμείου Επιχειρηματικότητας και της ΕΤΕΑΝ ΑΕ

ΣΥΜΒΑΣΗ Για το έργο Προμήθεια Εγγύησης του Μηχανογραφικού Εξοπλισμού του Ταμείου Επιχειρηματικότητας και της ΕΤΕΑΝ ΑΕ ΣΥΜΒΑΣΗ Για το έργο Προμήθεια Εγγύησης του Μηχανογραφικού Εξοπλισμού του Ταμείου Επιχειρηματικότητας και της Στην Αθήνα, σήμερα,, ημέρα, μεταξύ των παρακάτω συμβαλλομένων μερών: αφενός μεν της ανώνυμης

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ 28 & ΚΑΡΥΩΤΑΚΗ 22100 ΤΡΙΠΟΛΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ: http://www.uop.gr Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ & ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Τηλέφωνο: 2710/372111,

Διαβάστε περισσότερα

Τρίπολη, Αρ. πρωτ.: 8050

Τρίπολη, Αρ. πρωτ.: 8050 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ 28 & ΚΑΡΥΩΤΑΚΗ 22100 ΤΡΙΠΟΛΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ: http://www.uop.gr Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ & ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Τηλέφωνο: 2710/372111,

Διαβάστε περισσότερα

Άρθρο 1. Αντικείμενο του Κανονισμού Λειτουργίας της Ελεγκτικής Επιτροπής της Εταιρείας. η σύνθεση, συγκρότηση και λειτουργία της Ελεγκτικής Επιτροπής,

Άρθρο 1. Αντικείμενο του Κανονισμού Λειτουργίας της Ελεγκτικής Επιτροπής της Εταιρείας. η σύνθεση, συγκρότηση και λειτουργία της Ελεγκτικής Επιτροπής, ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ο παρών Κανονισμός Λειτουργίας της Ελεγκτικής Επιτροπής (στο εξής ο «Κανονισμός») της εταιρείας «ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε. - ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ» (στο εξής

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔAΠΜ για την παροχή Υπηρεσίας με αντικείμενο την. «Παροχή Υπηρεσιών Πρόβλεψης και ιστορικών μετεωρολογικών δεδομένων» ΤΕΥΧΟΣ 4

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔAΠΜ για την παροχή Υπηρεσίας με αντικείμενο την. «Παροχή Υπηρεσιών Πρόβλεψης και ιστορικών μετεωρολογικών δεδομένων» ΤΕΥΧΟΣ 4 Διακήρυξη ΔAΠΜ-41604 Τεύχος 4 «ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ» ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔAΠΜ 41604 για την παροχή Υπηρεσίας με αντικείμενο την «Παροχή Υπηρεσιών Πρόβλεψης και ιστορικών μετεωρολογικών δεδομένων» ΤΕΥΧΟΣ 4 ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ Π

Διαβάστε περισσότερα

Σ Υ Μ Β Α Σ Η. «Σχεδιασμός-Ανάπτυξη-Εφαρμογή Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας κατά το πρότυπο ΙSO 9001:2008» Επιμελητηρίου Ηρακλείου ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ

Σ Υ Μ Β Α Σ Η. «Σχεδιασμός-Ανάπτυξη-Εφαρμογή Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας κατά το πρότυπο ΙSO 9001:2008» Επιμελητηρίου Ηρακλείου ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ Σ Υ Μ Β Α Σ Η Επιμελητηρίου Ηρακλείου & ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ «Σχεδιασμός-Ανάπτυξη-Εφαρμογή Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας κατά το πρότυπο ΙSO 9001:2008» Σχεδιασμός-Ανάπτυξη-Εφαρμογή Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΟΥ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΒΛΕΨΗΣ

ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΟΥ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΒΛΕΨΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΟΥ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΒΛΕΨΗΣ (Τίτλος του Έργου) Στ... σήμερα.... ημέρα.οι παρακάτω συμβαλλόμενοι : (Στοιχεία Φυσικού ή Νομικού προσώπου) 1. Ο., που θα ονομάζεται στο εξής, για συντομία,

Διαβάστε περισσότερα

18PROC

18PROC 1 / 7 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του : udl?uri=:notice:483347-2018:text:el:html Ελλάδα-Γαλάτσι: Τυπωμένοι φάκελοι με διαφανή θυρίδα 2018/S 211-483347 Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής ωφέλειας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 2 ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 2 ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 2 ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ Στην Αθήνα, σήμερα, την.., μεταξύ αφενός: A. Της ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, με έδρα την Αθήνα, οδός Πειραιώς 132, Αθήνα Τ.Κ. 118 54, με αριθμό φορολογικού μητρώου 099441906,

Διαβάστε περισσότερα

Υπόδειγμα Συμβολαίου Απλής ΣΜΜΕΑ

Υπόδειγμα Συμβολαίου Απλής ΣΜΜΕΑ Υπόδειγμα Συμβολαίου Απλής ΣΜΜΕΑ Νοέμβριος 2015 Συγχρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση Erik van Agtmaal και Johan Coolen Factor4 Lange Winkelstraat 26 2010 Antwerpen Βέλγιο T: +32(0)3 225 23 12 E:

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 25/04/2019 Αρ. Πρωτ.: Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας

Αθήνα, 25/04/2019 Αρ. Πρωτ.: Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Αθήνα, 25/04/2019 Αρ. Πρωτ.: 10966 Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Σύμβαση για την προμήθεια SMS Credits για τις ανάγκες ενημέρωσης των συνδρομητών της Τράπεζας Πληροφοριών του ΤΕΕ, ποσού οχτώ χιλιάδων οκτακοσίων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, 157 80 Αθήνα. +30 210 772 1348, +30 210 772 4181 e-mail: ereyna@central.ntua.gr Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΝΠΙΔ ΤΕΑ - ΕΑΠΑΕ (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙII)

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΝΠΙΔ ΤΕΑ - ΕΑΠΑΕ (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙII) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΝΠΙΔ ΤΕΑ - ΕΑΠΑΕ (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙII) Περιεχόμενα ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ 3 ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ή ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 3 ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ 3 ΟΡΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΧΩΝ. 1 η Έκδοση

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΧΩΝ. 1 η Έκδοση ΙΟΥΝΙΟΣ 2019 1 Πίνακας Περιεχομένων 1. Εισαγωγή 3 2. Ρόλος Επιτροπής Αποδοχών & 3 3. Μέτρα για την αποφυγή και τη διαχείριση σύγκρουσης συμφερόντων 4 4. Αμοιβές Παροχές 4 5. Διαδικασία Έγκρισης και Αναθεώρησης

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, Αρ. Πρωτ.:14927

Αθήνα, Αρ. Πρωτ.:14927 Αθήνα, 08.06.2018 Αρ. Πρωτ.:14927 Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Σύμβαση για την παροχή υπηρεσιών Ιατρού Εργασίας ποσού Τριών Χιλιάδων Εξακοσίων Σαράντα Οκτώ Ευρώ (3.648,00 ). Στην Αθήνα σήμερα, 08 / 06

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ «ΡΥΘΜΙΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΔΜΗΕ ΑΕ»

ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ «ΡΥΘΜΙΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΔΜΗΕ ΑΕ» ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ «ΡΥΘΜΙΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΔΜΗΕ ΑΕ» Άρθρο 1 Ιδιοκτησιακός διαχωρισμός της ΑΔΜΗΕ ΑΕ 1. Με επιμέλεια και δαπάνη της εταιρείας με την επωνυμία «Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού ΑΕ» (ΔΕΗ ΑΕ) συντελείται

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ. ΑΡ. ΠΡΩΤ. ΟΑΣΑ : 7708 Προς ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : ΠΙΝΑΚΑ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ. ΑΡ. ΠΡΩΤ. ΟΑΣΑ : 7708 Προς ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : ΠΙΝΑΚΑ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ Ο.Α.Σ.Α. Α.Ε. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Τμήμα Προμηθειών ΑΡ. ΠΡΩΤ. ΟΑΣΑ : 7708 Προς ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : 15.05.2018 ΠΙΝΑΚΑ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΦΑΞ

Διαβάστε περισσότερα

15SYMV

15SYMV ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ π. ΥΠ.Υ.ΜΕ.ΔΙ. ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ, ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΧ. ΥΛΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ Αριθμ.

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Γαλάτσι: Συντήρηση λογισμικού τεχνολογίας των πληροφοριών 2018/S Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής ωφέλειας.

Ελλάδα-Γαλάτσι: Συντήρηση λογισμικού τεχνολογίας των πληροφοριών 2018/S Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής ωφέλειας. 1 / 8 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:217330-2018:text:el:html Ελλάδα-Γαλάτσι: Συντήρηση λογισμικού τεχνολογίας των πληροφοριών 2018/S 095-217330 Προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

Σύμβαση εκπόνησης ειδικής αναλογιστικής μελέτης, ποσού έξι πεντακοσίων ευρώ (6.500,00 ) πλέον Φ.Π.Α

Σύμβαση εκπόνησης ειδικής αναλογιστικής μελέτης, ποσού έξι πεντακοσίων ευρώ (6.500,00 ) πλέον Φ.Π.Α Αθήνα, 03.04.2018 Αρ. Πρωτ. 9537 Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Σύμβαση εκπόνησης ειδικής αναλογιστικής μελέτης, ποσού έξι πεντακοσίων ευρώ (6.500,00 ) πλέον Φ.Π.Α χιλιάδων Στην Αθήνα σήμερα, 03/04/2018,

Διαβάστε περισσότερα

16SYMV

16SYMV Αθήνα, 11/08/2016 Αρ. Πρωτ: 19851 Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Σύμβαση παροχής υπηρεσιών με απευθείας ανάθεση για τη νομική υποστήριξη του ΤΕΕ σε διενεργούμενο έλεγχο από την Επιτροπή Δημοσιονομικού Ελέγχου

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 2004 ΕΩΣ 2018 (Ν.183(Ι)/2004 & Ν.103(Ι)/2006 & 199(Ι)/2007 & 219(Ι)/2012&148(Ι)/2018)

ΟΙ ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 2004 ΕΩΣ 2018 (Ν.183(Ι)/2004 & Ν.103(Ι)/2006 & 199(Ι)/2007 & 219(Ι)/2012&148(Ι)/2018) ΟΙ ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 2004 ΕΩΣ 2018 (Ν.183(Ι)/2004 & Ν.103(Ι)/2006 & 199(Ι)/2007 & 219(Ι)/2012&148(Ι)/2018) ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Πρότυποι όροι Άδειας Κατασκευής, Ιδιοκτησίας,

Διαβάστε περισσότερα

16SYMV

16SYMV Αθήνα, 23/06/2016 Αρ. Πρωτ:15737 Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Σύμβαση παροχής υπηρεσιών συμβουλευτικής υποστήριξης του ΤΕΕ στο πλαίσιο του ελέγχου που διενεργείται από την Επιτροπή Δημοσιονομικού Ελέγχου

Διαβάστε περισσότερα

15PROC003299642 2015-11-12

15PROC003299642 2015-11-12 Πειραιάς, 22/10/2015 Αρ. πρωτ. 718/22-10-2015 ΔΗ.ΡΑ.Π. Δημοτική Ραδιοφωνία Πειραιά Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος «ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΔΗ.ΡΑ.Π. ΤΑΙΝΙΑΣ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΚΧΩΡΗΣΗΣ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ

ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΚΧΩΡΗΣΗΣ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΚΧΩΡΗΣΗΣ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ Στην Αθήνα σήμερα την.., οι κάτωθι συμβαλλόμενοι, ήτοι: 1] Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΕΡΙΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ»

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΛΗΨΙΣ Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Προληπτικής Περιβαλλοντικής και Εργασιακής Ιατρικής ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 0510/2016

ΠΡΟΛΗΨΙΣ Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Προληπτικής Περιβαλλοντικής και Εργασιακής Ιατρικής ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 0510/2016 ΠΡΟΛΗΨΙΣ Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Προληπτικής Περιβαλλοντικής και Εργασιακής Ιατρικής ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 0510/2016 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ LOGISTICS για το Έργο «Εφαρμογή του Προγράμματος Σίτισης

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Πρωτ.: 539 Αθήνα, 1/04/2014

Αρ. Πρωτ.: 539 Αθήνα, 1/04/2014 Αρ. Πρωτ.: 539 Αθήνα, 1/04/2014 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΕΩΣ ΜΙΑΣ (1) ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, 157 80 Αθήνα. +30 210 772 1348, +30 210 772 4181 e-mail: ereyna@central.ntua.gr Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

EL Eνωµένη στην πολυµορφία EL A8-0158/18. Τροπολογία. Sergio Gaetano Cofferati εξ ονόµατος της Οµάδας S&D

EL Eνωµένη στην πολυµορφία EL A8-0158/18. Τροπολογία. Sergio Gaetano Cofferati εξ ονόµατος της Οµάδας S&D 3.6.2015 A8-0158/18 Τροπολογία 18 εξ ονόµατος της Οµάδας S&D Έκθεση A8-0158/2015 Τροποποίηση της οδηγίας 2007/36/ΕΚ όσον αφορά την ενθάρρυνση της µακροπρόθεσµης ενεργού συµµετοχής των µετόχων και της οδηγίας

Διαβάστε περισσότερα

16SYMV

16SYMV Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Αρ. Πρωτ.:17610 Ημ/νία:14.07.2016 Σύμβαση για την ανάθεση υπηρεσιών διαμόρφωσης newsletter για την προβολή των θέσεων των συνδυασμών και των μεμονωμένων υποψηφίων που μετέχουν

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Πρωτ.: 278 Αθήνα,

Αρ. Πρωτ.: 278 Αθήνα, Αρ. Πρωτ.: 278 Αθήνα, 6-2-2014 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΕΩΣ ΜΙΑΣ (1) ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΞ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμός Διακήρυξης: 54556/ΔΠΒΕ Αριθμός Σύμβασης: 2019.002/ΔΠΒΕ Ημερομηνία: 03/06/2019 Αντικείμενο: «Προμήθεια αντλίας θερμότητας και

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΜΟΝΑΔΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΠΕΡΙΛΗΨΗ

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΜΟΝΑΔΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΜΟΝΑΔΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΠΕΡΙΛΗΨΗ Η Βουλή των Ελλήνων/Υπηρεσία Εφαρμογής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων δημοσιεύει την παρακάτω προκήρυξη για την ανάδειξη

Διαβάστε περισσότερα

16SYMV

16SYMV Αθήνα, 28/06/2016 Αρ. Πρωτ: 16077 Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Σύμβαση για τη δημιουργία πιστών αντιγράφων από ηλεκτρονικό εξοπλισμό της Τράπεζας Πληροφοριών του ΤΕΕ (7.200,00 ) πλέον Φ.Π.Α Στην Αθήνα

Διαβάστε περισσότερα

Κανονισμός Λειτουργίας της Επιτροπής Ελέγχου

Κανονισμός Λειτουργίας της Επιτροπής Ελέγχου Κανονισμός Λειτουργίας της Επιτροπής Ελέγχου Σκοπός της Επιτροπής Ο σκοπός της Επιτροπής Ελέγχου («η Επιτροπή»), είναι η εκπλήρωση των αρμοδιοτήτων της όπως αυτές προβλέπονται στο άρθρο 44 του Ν. 4449/2017

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑΣ /νση Περιφ. Πελοποννήσου - Ηπείρου Περιοχή Ζακύνθου Οπτική Επιθεώρηση Εναερίων ικτύων και Εγκαταστάσεων ιανοµής Μέσης & Χαµηλής Τάσης όλων των γραµµών των Υ/Σ, (R-23, R-24, R-25, R-26, R-27, R-28, R-29,

Διαβάστε περισσότερα

LANGUAGE: NO_DOC_EXT: SOFTWARE VERSION:

LANGUAGE: NO_DOC_EXT: SOFTWARE VERSION: LANGUAGE: EL CATEGORY: ORIG FORM: F05 VERSION: R2.0.9.S03 SENDER: ENOTICES CUSTOMER: ECAS_n0028os4 NO_DOC_EXT: 2019-032112 SOFTWARE VERSION: 9.10.4 ORGANISATION: ENOTICES COUNTRY: EU PHONE: / Ηλεκτρονικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ 1. Εισαγωγή Αθήνα, 10 Οκτωβρίου 2016 1.1. Σύμφωνα με τις διατάξεις: Α) του ν. 4336/2015

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ, ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΙΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ & ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ & ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ & ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ ΤΗΣ SUPER LEAGUE ΘΕΜΑ : Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος/υποβολής προσφορών για

Διαβάστε περισσότερα

18PROC

18PROC 1 / 6 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του : udl?uri=:notice:408929-2018:text:el:html Ελλάδα-Γαλάτσι: Υπηρεσίες μηχανικού 2018/S 180-408929 Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής ωφέλειας Υπηρεσίες Legal

Διαβάστε περισσότερα