COMPTOIR PROVENÇAL DES ARGILES ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "COMPTOIR PROVENÇAL DES ARGILES ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ"

Transcript

1 COMPTOIR PROVENÇAL DES ARGILES ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

2 H εταιρεία ACP BIO PURE προσφέρει πιστοποιημένα Βιολογικά Καλλυντικά και προϊόντα για την φροντίδα της προσωπικής υγιεινής, που ικανοποιούν απόλυτα την ανάγκη της σύγχρονης οικογένειας για ασφαλή και αποτελεσματική περιποίηση. Επιλέγουμε Made in France οργανικά καλλυντικά φροντίδας, σε προσιτές τιμές για έναν πιο όμορφο και ποιοτικό τρόπο ζωής. Προτείνουμε ένα ευρύ φάσμα bio επιλογών, που αποτελούνται από 100% φυσικά συστατικά. Χωρίς parabens, propylene glycol ή άλλες επιβλαβείς ουσίες Χωρίς Peg, Εdta, Sodium, Lauryl sulfate Xωρίς Συνθετικές χρωστικές και συνθετικά αρώματα, ζωικά συστατικά Δεν χρησιμοποιούμε πρώτες ύλες προερχόμενες από ορυκτέλαια ή γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς, Δεν δοκιμάζονται πάνω σε ζώα, δεν περιέχουν συστατικά ζωικής προέλευσης ενώ οι συνεργαζόμενες εταιρείες συνυπογράφουν και στηρίζουν την οργάνωση one-voice (www.one-voice.fr) η οποία μάχεται ενάντια στην κακομεταχείριση των ζώων. Όλα τα προϊόντα έχουν παραχθεί με διαδικασίες και μεθόδους φιλικές προς το περιβάλλον, πιστοποιούνται από τους πιο έγκυρους και αναγνωρισμένους παγκόσμιους οργανισμούς και είναι δερματολογικά ελεγμένα. Τα προϊόντα μας προέρχονται απο εκχυλίσματα βοτάνων απο φυτικές και οργανικές ουσιες, αγνά φυτικά έλαια και απο άργιλο ανώτερης ποιότητας σε συνδυασμό με βιταμίνες και αντιοξειδωτικά στοιχεία, προσφέτοντας έτσι απόλαυση στη χρήση και τεκμηριωμένα αποτελέσματα. Όλες οι σειρές είναι αυστηρά φυτικές και όλα τα προιόντα είναι δερματολογικά ελεγμένα. Η εταιρεία Comptoir Provencal des Argiles πιστοποιείται στο σύνολο της παραγωγής της από την Ecocert Γαλλίας ενώ τα προιόντα φέρουν την σφραγίδα της Cosmebio του οργανισμού με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές και απαιτήσεις σε όλη την Ευρώπη. Eισάγονται συσκευασμένα από την Γαλλία.

3 Bio Cosmetics Γιατί Bιολογικά καλλυντικά (Organic Cosmetics); Οι Εταιρείες Καλλυντικών που δεσμεύονται να συμμορφωθούν με τα πρότυπα πιστοποίησης, αναπτύσσουν υψηλής ποιότητας προϊόντα, προσφέροντας όλα τα πλεονεκτήματα των βιολογικών συστατικών που περιέχουν. Το λογότυπο BIO, δίνει ενδείξεις για την σύνθεση του προϊόντος, δηλαδή τον τύπο που καθορίζει την ολική ποσότητα των συστατικών του, συμπεριλαμβανομένου και του νερού. Είναι δύσκολο να αξιολογηθούν άμεσα, τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα των συνθετικών προϊόντων στο δέρμα, ή να μετρήσει τις περιβαλλοντολογικές επιπτώσεις των διαδικασιών παραγωγής αυτών των δραστικών υλικών και παραγώγων τους. Ενώ, τα βιολογικά προϊόντα, προσφέρουν εγγύηση ασφάλειας στους καταναλωτές και στο περιβάλλον, λόγω της απουσίας βλαβερών ουσιών, και του ότι λαμβάνονται μέσω ασφαλών διαδικασιών παραγωγής. Έτσι, αποκλείοντας τις συνθετικές διαδικασίες παραγωγής (γνωστές για την χρήση αμφιλεγόμενων, ρυπογόνων και επικινδύνων ουσιών), οι προδιαγραφές των Βιολογικών καλλυντικών, είναι εγγύηση για την απομάκρυνση αμφιλεγόμενων ουσιών. Ποιa είναι τα πλεονεκτήματα των Βιολογικών Προϊόντων: Τα βιολογικά προϊόντα είναι ασφαλή: Στα βιολογικά προϊόντα δεν υπάρχουν πρώτες ύλες που περιλαμβάνουν χημικά και ρυπογόνες ουσίες (φυτοφαρμάκων, χημικών συνθετικών τα οποία μακροπρόθεσμα, μπορεί να είναι επιβλαβείς για το σώμα μας και το περιβάλλον). Στη διαδικασία κατασκευής ακολουθούνται τα βιολογικά και οικολογικά πρώτυπα, είναι πλούσια σε φυσικά στοιχεία, και παρουσιάζουν μια πραγματική συνάφεια με το δέρμα μας. Ανιχνευσιμότητα: Δεν είναι πάντα εύκολο να αναλυθεί η ακριβής σύνθεση ενός συμβατικού καλλυντικού προϊόντος, και να εντοπιστεί το ποσοστό, η πηγή των πρώτων υλών που το απαρτίζουν. Τα Γαλλικά Βιολογικά καλλυντικά σήμερα ελέγχονται από ανεξάρτητους Οργανισμούς, όπως η Ecocert ή την Qualité France. Με τον τρόπο αυτό διασφαλίζεται η ακριβής ανιχνευσιμότητα των συστατικών, ή των διαδικασιών παραγωγής των τελικών προϊόντων. Η διαφύλαξη του περιβάλλοντος: Η Βιολογική Γεωργία είναι μια λειτουργία παραγωγής, που σέβεται εξ ορισμού, τη βιοποικιλότητα και την ισορροπία των φυσικών πόρων του περιβάλλοντος. Υποστηρίζοντας ενεργά αυτή την διαδικασία γεωργικής παραγωγής, μέσω της επιλογής των καλλυντικών σας, λαμβάνετε ενεργά μέρος στον αγώνα για την διαφύλαξη της ποιότητας των υδάτινων πόρων, του εδάφους και του αέρα. Ο πλούτος των βιολογικών προϊόντων: Η φύση μας προσφέρει μια ποικιλόμορφη γκάμα συστατικών. Κάθε συστατικό, είτε φυτικής είτε ανόργανης προέλευσης, έχει σαφείς και προσδιορισμένες ιδιότητες. Αυτή η πληθώρα φυσικών συστατικών, βοηθά για την δημιουργία μεγάλης γκάμας προϊόντων, τα οποία είναι πλήρως φυσικά, υγιεινά, και πολύ αποτελεσματικά.

4 ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΜΕ ΑΓΡΙΟ ΤΡΙΑΝΤΑ- ΦΥΛΛΟ Οργανική σειρά για την φροντίδα προσώπου και σώματος με βάση το έλαιο άγριο τριαντάφυλλο. Οργανική σειρά για την φροντίδα του προσώπου και του σώματος με βάση το έλαιο άγριο τριαντάφυλλο. H απαλότητα και η δύναμη του άγριου τριαντάφυλλου για τις ανάγκες της ευαίσθητης επιδερμίδας. Αυξάνει τα επίπεδα της υγρασίας στις ανώτερες στοιβάδες της επιδερμίδας ενωκαθυστερεί την διαδικασία γήρανσης, Ασκεί έντονα αντιρυτιδική και αντιγηραντική δράση, Σβήνει τις καφέ κηλίδες του δέρματος που οφείλονται στην γήρανση, στον ήλιο ή στην εγκυμοσύνη, Ευννοεί την διαδικασία αναγέννησης των κυττάρων.

5 SERUM SERUM 324 Υαλουρονικό οξύ serum bio Rosalia 30ml Οργανικό συμπυκνωμένο σέρουμ με Υαλουρονικό Οξύ υψηλής συγκέντρωσης, 200 φορές περισσότερο από μια κλασσική κρέμα υαλουρονικού οξέως. Ενα προϊόν που προκύπτει από τις πιο σύγχρονες έρευνες της φυτικής βιοτεχνολογίας και στοχεύει στην βαθιά και έντονη ενυδάτωση της επιδερμίδας. Το Υαλουρονικό οξύ αποτελεί φυσικό συστατικό της επιδερμίδας μας. Όμως η ποσότητα υαλουρονικού οξέως που παράγει το σώμα μας μειώνεται με την πάροδο του χρόνου. Αυτή η μείωση αποτελεί την αιτία για την δημιουργία ρυτίδων και την χαλάρωση του δέρματος. Στην κοσμετολογία, είναι γνωστό για τις ενυδατικές ιδιότητές που προσφέρει και για την δράση που ασκεί στην καταπολέμηση των επιπτώσεων του χρόνου. Γεμίζει και αναδομεί το δέρμα, προσφέροντας ελαστικότητα και σφριγηλότητα στην επιδερμίδα ενώ προστατεύει από την δημιουργία νέων ρυτίδων. Οδηγίες χρήσεως: Απλώνετε καθημερινά στο πρόσωπο, το μέτωπο και την περιοχή των ματιών. Όπως κάθε ορός (serum) εφαρμόζεται πριν από την ενυδατική κρέμα. Συνδυάζεται με όλες τις κρέμες της σειράς Rosalia. 323 Rosalia Serum Δράσης HD 30ml Bio σέρουμ στοχευμένης δράσης Rosalia που συνδυάζει τις ανανεωτικές ιδιότητες του ελαίου από άγριο τριαντάφυλλο με ένα φυσικό δραστικό συστατικό, επίτευγμα της φυτικής βιοτεχνολογίας που εξάγεται από τους σπόρους οργανικού ιβίσκου. Το εκχύλισμα οργανικού ιβίσκου μειώνει τις ρυτίδες έκφρασης συνδυάζοντας δυο δράσεις: α) την μείωση των μικροσυσπάσεων των μυϊκών κυττάρων, που αν και ακούσιες ή ανεπαίσθητες, προκαλούν τις ρυτίδες έκφρασης β) την προστασία από τις ελεύθερες ρίζες, υπεύθυνες για τη γήρανση του δέρματος. Η φυσική λύση για να διατηρήσετε την νεότητα και την λάμψη της επιδερμίδας σας Από την πρώτη εφαρμογή, θα αισθανθείτε την ευεργετική του επίδραση στο προόσωπο σας. Χρήση: Εφαρμόστε μία ή δύο φορές την ημέρα στο μέτωπο (ρυτίδες ανάμεσα στα φρύδια), την περιοχή των ματιών (πόδι χήνας) και στις ρινοπαριακές αυλακώσεις (μύτη/στόμα). Ο Ορός HD είναι μια ειδική θεραπεία εστιασμένη κατά των ρυτίδων έκφρασης, συνιστάται η χρήση του πριν από την εφαρμογή οποιασδήποτε ενυδατικής κρέμας Rosalia για να "ενισχύσει" τη δράση του ελαίου άγριο τριαντάφυλλο.

6 SERUM SERUM 320 Rosalia Serum absolu anti-age 30ml Σέρουμ για το πρόσωπο και τα μάτια με αντιγηραντική δράση. Συμπυκνωμένο serum που περιέχει έναν μοναδικό συνδυασμό πολύτιμων βιολογικών ελαίων όπως έλαιο από άγριο τριαντάφυλλο, ηλίανθο, βερίκοκο, φουντούκι, αβοκάντο, αργκάν, νυχτολούλουδο, γλυκό αμύγδαλο με αντιρυτιδικές, αναπλαστικές και αντιγηραντικές ιδιότητες. Ελαφριά μη λιπαρή υφή που τρέφει σε βάθος λειαίνει και συσφίγγει την επιδερμίδα χαρίζοντας λάμψη και ζωντάνια. Συνιστάται για την ολοκληρωμένη φροντίδα ημέρας και νύχτας για το πρόσωπο και τα μάτια ειδικά για ξηρά, ευαίσθητα χωρίς ζωντάνια δέρματα. OIL OIL Το απόλυτο λάδι επανόρθωσης από τη φθορά του χρόνου! 310 Rosalia Σέρουμ μάτια/χείλη 30ml Σέρουμ για μάτια και χείλη, μια 100% φυσική λύση για διόρθωση των ρυτίδων στην περιοχή γύρω από τα μάτια και τα χείλη. Το δέρμα λειαίνεται ενω επιτυγχάνεται ένα άμεσο αποτέλεσμα lifting. Συγχρόνως λειτουργεί στην βελτίωση της υφής και στην σύσφιξη της επιδερμίδας για την περιοχή γύρω απο τα μάτια και τα χείλη. Προσεχτικά επιλεγμένα δραστικά συστατικά όπως πρωτείνη απο σιτάρι για σύσφιξη και άγριο τριαντάφυλλο για ανάπλαση ενυδατώνουν σε βάθος την επιδερμίδα και καταπολεμούν ρυτίδες και μαύρους κύκλους. Για πιο ξεκούραστο και φρέσκο βλέμμα κάθε στιγμή της ημέρας. Χρήση: Το πρωί εφαρμόστε γύρω από τα μάτια και τα χείλη. 304 Rosalia Έλαιο Άγριο Τριαντάφυλλο 50ml Μοναδικό έλαιο από οργανικό άγριο τριαντάφυλλο. Ιδιαίτερα πλούσιο σε λιπαρά οξέα ωμέγα 3 & 6 και σε βιταμίνες Α,C,E. Σβήνει τις καφέ κηλίδες του δέρματος που δημιουργούνται από την έκθεση στον ήλιο ή την εγκυμοσύνη ενώ απαλύνει σημάδια & ουλές. Aντιρυτιδικό, αντιγηραντικό, ενυδατικό. Βελτιώνει την υφή και τη όψη της επιδερμίδας. Xρήση: Να εφαρμόζετε με μασάζ (με απαλές κυκλικές κινήσεις) στο πρόσωπο και στο λαιμό κάθε νύχτα. Χρησιμοποιήστε το πρωί την Rosalia Crème fluide intensive (Κωδ. 302).

7 CREME CREME 322 Rosalia Dermo-Contrôle 50ml Οργανική αντιοξειδωτική κρέμα με επιπλέον αποτέλεσμα μείωσης των μυϊκών συσπάσεων & των ρυτίδων έκφρασης του προσώπου εμπνευσμένη απο την δράση της βουτολικής τοξίνης (μπότοξ). Με εκχυλίσματα Ιβίσκου & Άγριο Τριαντάφυλλο Η οργανική κρέμα ελέγχου των μυϊκών συσπάσεων της επιδερμίδας Rosalia συνδυάζει τις ιδιότητες του Βιολογικού Άγριου Τριαντάφυλλου με ένα μοναδική τεχνολογικό επίτευγμα προερχόμενο από σπόρους οργανικού Ιβίσκου. Αυτός ο ανεπανάληπτος συνδυασμός είναι το αποτέλεσμα εκτεταμένης έρευνας με στόχο την ανεύρεση μιας φυσικής λύσης σχετικά με τις ρυτίδες έκφρασης. Το έλαιο από άγριο τριαντάφυλλο, πλούσιο σε Ωμέγα 3 και 6, επιλέχτηκε για τις θρεπτικές ιδιότητες του καθώς και για την δυνατότητα του να αναγεννά τα κύτταρα. Το εκχύλισμα από τους καρπούς του οργανικού Ιβίσκου προκαλεί μείωση των συσπάσεων των μυών του προσώπου όπως ακριβώς και η βουτολική τοξίνη (μπότοξ) με την διαφορά ότι εδώ το αποτέλεσμα είναι 100% φυσικό. Συγχρόνως η νέα κρέμα rosalia ενυδατώνει και αναγεννά σε βάθος την επιδερμίδα προλαμβάνοντας την δημιουργία των καφέ κηλίδων, χάρη στο έλαιο από άγριο τριαντάφυλλο που περιέχει. Μετά από 3 εβδομάδες χρήσης παρατηρείται: - Μείωση των μικρο συσπάσεων της επιδερμίδας έως και 100% - Μείωση των ρυτίδων έκφρασης έως και 26% 302 Rosalia Crème Fluide Intensive 50ml Bio 24ωρη ενυδατική και αναπλαστική κρέμα με βάση έλαια: ΑΓΡΙΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ Ανανεωτική και λευκαντική δράση ΑΜΥΓΔΑΛΟ Καταπραυντική και θρεπτική δράση ΑΒΟΚΑΝΤΟ Βαθιά αναδόμηση των κυττάρων JOJOBA Ενυδατική και αναπλαστική δράση ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΚΑΛΕΝΤΟΥΛΑ Αντιφλεγμονώδη δράση ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ Α+Ε (από εκχυλίσματα καρότο + σιτάρι) Ιδιαίτερα συμπυκνωμένη κρέμα, υψηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά οξέα, ωμέγα 3/ 6 & βιταμίνες Α & Ε συστατικά απαραίτηταγια την αναγέννηση της επιδερμίδας. Πλούσια σε δραστικά συστατικά εκ των οποίων (12% λάδι από βιολογικό άγριο τριαντάφυλλο) και με μοναδικά ανάλαφρη μη λιπαρή υφή. Μια αποτελεσματική αντιρυτιδική και αναπλαστική bio φροντίδα για την πρόληψη και την καταπολέμηση των ρυτίδων και των καφέ κηλίδων του δέρματος. Χρήση: Εφαρμόστε το πρωί σε καθαρό στεγνό δέρμα.

8 ΚΡΕΜΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ 318 Rosalia Crème Bio Lift 50ml 24ωρη Αντιγηραντική & Αναπλαστική κρέμα για ευαίσθητα και μη ανεκτικά δέρματα. Aντιγηραντική περιποίηση ισχυρής αποτελεσματικότητας με άγριο τριαντάφυλλο, βούτυρο karité, σπαθόχορτο, άνθη πορτοκαλιάς, φουντουκέλαιο και βιταμίνη Ε. Υψηλή συγκέντρωση δραστικών συστατικών ειδικά μελετημένη για να επαναφέρει και να ισχυροποιήσει την νεανική όψη της επιδερμίδας. Κλινικά ελεγμένη σύνθεση που αποκλείει αλλεργιογόνες ουσίες (άρωμα, αιθέρια έλαια...) Ιδανική για ευαίσθητα και μη ανεκτικά δέρματα. ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ 314 Rosalia Αφρός καθαρισμού πρόσωπο/μάτια 150ml Οργανικός αφρός για τον καθαρισμό και την αφαίρεση του μακιγιάζ από το πρόσωπο και τα μάτια. Αποκλειστικά φυτική σύνθεση με βάση έλαιο από άγριο τριαντάφυλλο, ροδόνερο και κυανοκενταυρίνη που καθαρίζει απαλά και αφαιρεί το μακιγιάζ από το πρόσωπο και τα μάτια χωρίς να ερεθίζει. Μετά την χρήση η επιδερμίδα είναι εξαιρετικά απαλή, δροσερή και ενυδατωμένη. Κατάλληλος ακόμα και για τις πιο ευάισθητες επιδερμίδες. 306 Rosalia Γαλάκτωμα καθαρισμού προσώπου 250ml Γαλάκτωμα καθαρισμού για το πρόσωπο και τα μάτια με άγριο τριαντάφυλλο.καθαρίζει απαλά και αφαιρεί τέλεια το μακιγιάζ. Ο συνδυασμός του ελαίου από άγριο τριαντάφυλλο με ροδόνερο και έλαιο ρίκινου αφήνουν την επιδερμίδα δροσερή και ενυδατωμένη.

9 ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ 309 Rosalia σαπούνι 125gr Βιολογικό σαπούνι με βάση το βούτυρο καριτέ και έλαιο απο άγριο τριαντάφυλλο που προσφέρει στην επιδερμίδα του προσώπου και του σώματος έξαιρετική απαλότητα και λάμψη ενω ταυτόχρονα συντελεί στην νεανικότητα,στην ενυδάτωση και στην προστασία του δέρματος. Απαλά αρωματισμένο συντελεί στην καθημερινή αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας. 311 Rosalia peeling προσώπου 50ml Πρωτοποριακό bio πήλινκ προσώπου ιδανικό για απολέπιση της ευαίσθητης επιδερμίδας. Αποκλειστική σύνθεση με βάση την πούδρα από βιολογικό άγριο τριαντάφυλλο, απαλλάσσει με τον πιο απαλό τρόπο την επιδερμίδα από τα νεκρά κύτταρα χαρίζοντας στιγμιαία λάμψη και ακτινοβολία. Εμπλουτισμένο με λάδι από άγριο τριαντάφυλλο, αμυγδαλέλαιο και έλαιο σταφύλι που τρέφουν και προστατεύουν ενώ συγχρόνως συμβάλλουν στην διαδικασία ανάπλασης της επιδερμίδας. 312 Rosalia Μάσκα καθαρισμού 50ml Η ενυδατική μάσκα Rosalia με λάδι από άγριο τριαντάφυλλο αποτελείται από 100% φυσικά συστατικά και προσφέρει στο δέρμα σας πολύτιμα θρεπτικά συστατικά που έχει ανάγκη. Εξαγνίζει, καθαρίζει και κάνει απαλή την επιδερμίδα χάρη στον μοναδικό συνδυασμό πολύτιμων φυσικών συστατικών: λευκή άργιλο, αμυγδαλέλαιο, εκχυλίσματα από αγγούρι, λεμόνι, αμαμελίδα και βιταμίνη Ε. Απαλή και λεπτή υφή προσφέρει μοναδική άνεση ενώ σέβεται το ευαίσθητο δέρμα.

10 ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΣΩΜΑΤΟΣ 313 Rosalia Gel καθαρισμού για το σώμα 250ml Ζελ καθαρισμού για το σώμα και για τα μαλλιά με άγριο τριαντάφυλλο, εκχυλίσματα καλέντουλα και αλόη. Απαλός, πλούσιος αφρός που κάνει απαλή την επιδερμίδα και μεταξένια τα μαλλιά ενώ συγχρόνως καταπραΰνει τους ερεθισμούς. 321 Rosalia Αποσμητικό roll-on 50ml BIO Αποσμητικό σώματος Xωρίς Αλουμίνιο & Οινόπνευμα. Απαλό και φυσικό αποσμητικό που δεν φράζει τους πόρους και δεν εμποδίζει την διαδικασία της εφίδρωσης αλλά ενεργεί και απομακρύνει τα μόρια εκείνα που είναι υπεύθυνα για τις δυσάρεστες οσμές. Ιδιαίτερα αποτελεσματικό και ταυτόχρονα φιλικό προς την επιδερμίδα. 308 Rosalia Κρέμα σώματος 250ml Πλούσιο γαλάκτωμα σώματος με ανάλαφρη, μη λιπαρή υφή με βάση το άγριο τριαντάφυλλο. Όλη η δύναμη και η αποτελεσματικότητα της σειράς rosalia σ' ένα προϊόν που υπόσχεται να περιποιηθεί σε βάθος, να ενυδατώσει, να αναπλάσει και να αρωματίσει διακριτικά την επιδερμίδα του σώματος.

11 ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΣΩΜΑΤΟΣ 315 Rosalia Κρέμα χεριών/νυχιών 50ml airless Κρέμα χεριών/νυχιών ανάλαφρης μη λιπαρής υφή που περιέχει άγριο τριαντάφυλλο, βούτυρο karιte, αμυγδαλέλαιο, λάδι από κουκούτσι από σταφύλι και αλόη. Ισχυρά ενυδατική και αντιγηραντική δράση που τρέφει τα χέρια, τα προστατεύει από τις εξωτερικές επιθέσεις ενώ παράλληλα προλαμβάνει και μειώνει τις καφέ κηλίδες της επιδερμίδας. 305 Rosalia Velours de Rose 100ml Βελούδινο Έλαιο σώματος που συνδυάζει τα ευεργετικά αποτελέσματα δυο πολύτιμων βιολογικών ελαίων: Άγριο Τριαντάφυλλο & Νυχτολούλουδο, δυο συστατικά με ισχυρά αναπλαστικές ιδιότητες. Πρόκειται για ένα μη λιπαρό ελαφρά ιριδίζων έλαιο που συμβάλει στην εντατική αναγέννηση της επιδερμίδας του σώματος. Προσφέρει μια μοναδική αισθησιακή απαλότητα και ένα απαλό και διακριτικό άρωμα στην επιδερμίδα σας. Απλώνετε το βελούδινο έλαιο σώματος σε στεγνό δέρμα μετά από το ντους ή το μπάνιο. Για την φροντίδα των μαλλιών και την περιποίηση των μαλλιών με ψαλίδα πρώτα εφαρμόζετε το λάδι στις παλάμες των χεριών σας και στην συνέχεια κάνετε ελαφρύ μασάζ στις άκρες των μαλλιών σας.

12 Η ΣΕΙΡΑ KARITE Το karité είναι ένα τροπικό δέντρο, ύψους 12 έως 20 μέτρων. Από τους καρπούς του που συλλέγονται σε πλήρη ωρίμανση, μεταξύ Ιουνίου και Σεπτεμβρίου, εξάγεται ένας σπόρος που μοιάζει με αμύγδαλο, o οποίος περιέχει ένα βούτυρο πλούσιο σε λιπαρά εξαιρετικής ποιότητας, το βούτυρο karité. Τόπος Προέλευσης: Δ. Αφρική. Τα εργαστήρια της Comptoir Provencal des Argiles, επέλεξαν την ανώτερη ποικιλία βιολογικού βούτυρου karité από τους γυναικείους συνεταιρισμούς της Burkina - Fasso, εξασφαλίζοντας έτσι ότι καλύτερο έχει να προσφέρει η κουλτούρα και η παράδοση της Αφρικής. Ιδιότητες: Το βούτυρο karité, είναι ευρέως γνωστό για την προστασία που ασκεί πάνω στα κύτταρα, καθώς συντελεί στην διαδικασία της αναγέννησης τους. Ταυτόχρονα ανάμεσα στις ιδιότητες του μπορούμε να αναφέρουμε και την ενυδατική, μαλακτική, θρεπτική και επουλωτική του δράση. Επιπλέον χάρη στο φυσικό αντηλιακό φίλτρο που περιέχει μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προστατεύσει τις ευαίσθητες περιοχές του προσώπου κατά την διάρκεια των χειμερινών σπορ. Τα προϊόντα από βούτυρο karité είναι ιδανικά για την φροντίδα της ξηρής και ευαίσθητης επιδερμίδας του προσώπου, του σώματος, των χειλιών, για την περιποίηση της επιδερμίδας στην περιοχή της κοιλιάς και του στήθους κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης καθώς και για την απαλή φροντίδα του ευαίσθητου δέρματος των βρεφών και των μικρών παιδιών.

13 Naturado ΚΡΕΜΕΣ KARITE 733 Naturado Bio Κρέμα karité για την ευαίσθητη επιδερμίδα 50ml airless 731 Naturado Bio Κρέμα karité για την ευαίσθητη επιδερμίδα 150ml airless Οργανική κρέμα για την περιποίηση και φροντίδα της ευαίσθητης επιδερμίδας όλης της οικογένειας. Καλύπτει αποτελεσματικά την ανάγκη για εντατική ενυδάτωση και τροφή της ευαίσθητης επιδερμίδας στο πρόσωπο αλλά και στο σώμα. Πολύ πλούσια σύσταση που βασίζεται σε οργανικά φυσικά συστατικά όπως βούτυρο karité και έλαιο από κουκούτσι σταφύλι, προσφέρει προστασία, τροφή και διαρκή ενυδάτωση. Μια ιδανική ενυδατική φροντίδα για την ευαίσθητη επιδερμίδα μικρών και μεγάλων. Οδηγίες Χρήσης: Εφαρμόζετε πρωί και βράδυ σε καθαρή και στεγνή επιδερμίδα σε πρόσωπο, λαιμό και στις ευαίσθητες περιοχές του σώματος. 734 Bio karité 75ml 100% Βιολογικό Αγνό Βούτυρο karité χωρίς αρώμα. ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ Με ιδιαίτερα πλούσια σύσταση με μοναδικές αναπλαστικές, ενυδατικές και θρεπτικές ιδιότητες το βούτυρο karité συνιστάται σε πολυάριθμες περιπτώσεις όπως, για την καταπολέμηση της ψαλίδας στα μαλλιά (τοποθετούμε στις άκρες των μαλλιών και κάνουμε απαλό μασάζ), για τα ταλαιπωρημένα χέρια και τα σκασμένα χείλη, για τους ερεθισμούς της μύτης ιδιαίτερα κατά τους χειμερινούς μήνες,καθώς και για μασάζ σε ολόκληρο το σώμα. Για την παρασκευή του βούτυρου karité χρησιμοποιούνται ανώτερης ποιότητας καρποί karite οι οποίοι επεξεργάζονται με απόλυτα φυσικό τρόπο χωρίς χρήση διαλυτών ετσι ώστε να διατηρηθούν αναλλοίωτα τα πολύτιμα δραστικά συστατικά του. Ιδανικό για χρήση κατα τη περίοδο της εγκυμοσύνης και του θηλασμού για την αγνή φροντίδα της περιοχής του στήθους και της κοιλίας.

14 732 karité Γαλάκτωμα σώματος 500ml ΑΝΤΛΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ/ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΕ KARITE & ΛΑΔΙ ΑΠΟ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ ΣΤΑΦΥ- ΛΙΟΥ. Γαλάκτωμα ενυδάτωσης και περιποίησης της ξηρής, ευαίσθητης ή ατοπικής επιδερμίδας. Η μοναδική του σύνθεση, πολύ πλούσια σε βιολογικό βούτυρο karité και λάδι από κουκούτσι σταφυλιού, προστατεύουν από την ξηρότητα ενώ συγχρόνως έχουν επουλωτική και αντιφλεγμονώδη δράση. Έτσι εξασφαλίζεται άμεση και διαρκή ενυδάτωση και προστασία. Με ιδιαίτερα απαλή και πλούσια υφή απορροφάται αμέσως χωρίς να λαδώνει. Ιδανικό για τον καθαρισμό και την φροντίδα της ευαίσθητης επιδερμίδας των μωρών, πριν και μετά την αλλαγή της πάνας καθώς και για την προστασία του δέρματος των παιδιών, για μετά την ηλιοθεραπεία, την αποτρίχωση, το ξύρισμα ή σαν γαλάκτωμα καθαρισμού προσώπου. 704 Bio βούτυρο karité & έλαιο βατόμουρο 150ml Bio αναπλαστικο βούτυρο σώματος με karité & έλαιο βατόμουρο. Με ισχυρά αναπλαστικές και θρεπτικές ιδιότητες, χάρη στον συνδυασμό δυο μοναδικών αντιγηραντικών συστατικών, το βούτυρο karité και το έλαιο βατόμουρο. Ιδιαίτερα πλούσιο σε βιταμίνη Ε ενυδατώνει την επιδερμίδα σε βάθος επαναφέροντας την ελαστικότητα και την ζωντάνια της. Σε πολύ ξηρές επιδερμίδες ή μετα την ηλιοθεραπεία μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο πρόσωπο για extra ενυδάτωση και ανάπλαση. Ιδανικό για χρήση κατα τη περίοδο της εγκυμοσύνης και του θηλασμού, για την αγνή φροντίδα της περιοχής του στήθους και της κοιλίας. 707 Bio βούτυρο karité & έλαιο άγριο τριαντάφυλλο 150ml Η ένωση δυο καθαρά γυναικείων παραδόσεων: η συλλογή των καρπών karité στον γυναικείο συνεταιρισμό της Burkina Fasso και η συγκομιδή των σπόρων της άγριας τριανταφυλλιάς στην Χιλή δημιουργούν την ιδανική περιποίηση για το ξηρό και ευαίσθητο δέρμα. Τρέφει και αναζωογονεί όλο το σώμα. Προλαμβάνει και θεραπεύει τις ραγάδες του δέρματος κατα την διάρκεια της εγκυμοσύνης.

15 706 Bio βούτυρο karité με έλαιο argan & εκχυλίσματα λεβάντας 150ml Βιολογικό βούτυρο karité μαζί με έλαιο αργκάν και εκχυλίσματα λεβάντας. Μοναδικός συνδυασμός με προστατευτικές, επουλωτικές, μαλακτικές και αντιγηραντικές ιδιότητες. Προσφέρει απόλυτα φυσική φροντίδα και μοναδική απαλότητα στο ξηρό και ευαίσθητο δέρμα. Οι αρωματικές νότες της λεβάντας συνδέουν με την μαγική ατμόσφαιρα της Προβηγκίας. Ιδανικό για μασάζ καθώς και για την φροντίδα των δύσκολων περιοχών του σώματος (αγκώνες, φτέρνες, γόνατα...) 708 Lip stick karité με κερί μέλισσας 4gr 100% φυσική περιποίηση για τα ευαίσθητα χείλη με βούτυρο karité, κερί μέλισσας, έλαιο jojoba, ελαιόλαδο και με αιθέρια έλαια απο λεμόνι και γκρέιπφρουτ. Προστατεύει, ενυδατώνει, τρέφει και χαρίζει μοναδική απαλότητα στα χείλη. Ιδανικό για μικρά παιδιά. 735 Bio βάλσαμο προσώπου βερίκοκο 30ml Βιολογικό Βάλσαμο με έλαιο βερίκοκο & βούτυρο karité. Ένας μοναδικός συνδυασμός βιολογικών δραστικών συστατικών όπως έλαιο βερίκοκο, σόγια, έλαιο βατόμουρο, βούτυρο karité, βούτυρο κακάο, κερί μέλισσας, δημιουργούν ένα προϊόν με εξαιρετικά πλεονεκτήματα για την επιδερμίδα του προσώπου. Πρόκειται για ένα αληθινά πολυβιταμινούχο κοκτέιλ που υπόσχεται να αναζωογονήσει και να δώσει λάμψη στο δέρμα ενώ ταυτόχρονα τροφοδοτεί την επιδερμίδα με όλα τα απαραίτητα συστατικά που θα δυναμώσουν την άμυνα της, θα την προστατεύσουν και θα την θωρακίσουν ενάντια στη φθορά που προκαλεί ο χρόνος. Ιδανικό και για τη περιοχή των χειλιών. Αποτέλεσμα η έντονη ενυδάτωση, η ισχυρά αντιγηραντική δράση και η λαμπερή όψη!

16 Naturado Bio ΜΑΚΙΓΙΑΖ To πρώτο πιστοποιημένο βιολογικό Γαλλικό μακιγιάζ. 100% Φυσικό, χωρίς χημικά συντηρητικά και χρωστικές, χωρίς άρωμα! 100% Υποαλλεργικές συνθέσεις! Bio Gloss Με αποτέλεσμα κραγιόν για λαμπερά και γεμάτα χείλη. Κάλυψη, Διάρκεια, Ενυδατική φροντίδα! Ανακαλύψτε τα ελκυστικά και σοφιστικέ χρώματα των Gloss Naturado που γεμίζουν με φυσικό τρόπο τα χείλη χωρίς να περιέχουν άρωμα και αλλεργιογόνες ουσίες. Μοναδική 3 σε 1 σύνθεση: ΛΑΜΨΗ GLOSS, ΚΑΛΥΨΗ ΚΡΑΓΙΟΝ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΕΝΟΣ ΒΑΛΣΑΜΟΥ ΧΕΙΛΙΩΝ. Επιστημονικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα: 1 ώρα μετά την εφαρμογή οι μικρές ρυτίδες μειώνονται κατά 14% και τα χείλη είναι λεία και τέλεια ενυδατωμένα. 110 ΚΟΚΚΙΝΟ ΡΟΥΠΙΝΙ 111 ΡΟΖ ΠΕΡΛΕ 112 ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ 113 ΧΡΥΣΑΦΙ 114 ΡΟΔΙΝΟ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ 115 ΚΟΡΑΛΛΙ

17 Naturado Make-up 140 SABLE 141 ROSE 142 BRONZE Naturado Bio ενυδατική κρέμα με χρώμα ROSE (λευκή επιδερμίδα) 50ml Naturado bio ενυδατική κρέμα με χρώμα SABLE (ουδέτερο) 50ml Naturao Bio ενυδατική κρέμα με χρώμα(σκούρες επιδερμίδες) 50ml Ενυδατική κρέμα με χρώμα, κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ & βιταμίνες φρούτων που εξασφαλίζει έντονη ενυδάτωση, ομοιόμορφο χρώμα, ελαφριά κάλυψη και σμηγματορυθμιστική δράση. Ένας μοναδικός συνδυασμός φυτικών δραστικών συστατικών, πράσινο τσάι, φρούτο του πάθους, κασσίς, karite & βατόμουρο, σε συνδυασμό με υαλουρονικό οξύ δημιουργούν ένα πολυβιταμινούχο κοκτέιλ με ισχυρά ενυδατικό αποτέλεσμα και αντιγηραντική προστασία. Δε φράζει τους πόρους αφήνοντας την επιδερμίδα να αναπνέει. 130 Bio Μάσκαρα μαύρη 10ml Για μακριές βλεφαρίδες και έντονο βλέμμα! Αληθινή καινοτομία της έρευνας Naturado, αυτή η μάσκαρα είναι ο απαραίτητος σύμμαχος σας για δυνατές και μακριές βλεφαρίδες χωρίς να ερεθίζει τα μάτια. Κυρτό βουρτσάκι που διαχωρίζει και βάφει μια μια τις βλεφαρίδες χαρίζοντας μήκος και επιπλέον όγκο. Εμπλουτισμένη με έλαια βατόμουρου και ρετσινόλαδο δυναμώνει τις βλεφαρίδες και εξασφαλίζει λαμπερό βλέμμα και έντονο σταθερό χρώμα όλη την ημέρα. Δεν ερεθίζει ακόμα και τα πιο ευαίσθητα μάτια. Υποαλλεργική σύσταση, χωρίς συντηρητικά.

18 ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ Προϊόντα καθημερινής προσωπικής φροντίδας Naturado με πρωτότυπους και καινοτόμους μεθόδους!

19 240 Eau revelatrice 500ml Απαλή λοσιόν με βάση ανθόνερα από τριαντάφυλλο, καλαμπόκι & Joazeiro. Εμπλουτισμένη με Υαλουρονικό οξύ. Καθαρίζει και αφαιρεί το μακιγιάζ με μια μόνο κίνηση από πρόσωπο και μάτια αφήνοντας την επιδερμίδα απόλυτα καθαρή, λαμπερή και αναζωογονημένη. Η λοσιόν καθαρισμού και αφαίρεσης του μακιγιαζ, χωρίς ξέπλυμα ΝATURADO EAU REVELA- TRICE απομακρύνει τις ξένες ουσίες, καθαρίζει σε βάθος και ενυδατώνει την επιδερμίδα ενώ ταυτόχρονα αφαιρεί το μακιγιάζ από το πρόσωπο και τα μάτια χαρίζοντας καθαρό, λαμπερό, ενυδατωμένο, ακτινοβόλο δέρμα. Εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξυ για επιπλέον ενυδάτωση και με εκχυλίσματα του αιωνόβιου δέντρου joazeiro το οποίο ευδοκιμεί στην πιο άνυδρη περιοχή της Βορειοανατολικής Βραζιλίας. Από τον φλοιό του εξάγεται μια πολύτιμη ουσία ιδιαίτερα πλούσια σε σαπωνίνες με φυσικές απαλές καθαριστικές ιδιότητες. Οδηγίες Χρήσης: Πρωί και βράδυ καθαρίζετε το πρόσωπο, τον λαιμό και τα μάτια μένα βαμβάκι εμποτισμένο με την λοσιόν eau revelatrice. 241 Λοσιόν καθαρισμού για την ακμή 300ml Λοσιόν καθαρισμού προσώπου για νεανικά & λιπαρά δέρματα. 100% φυσική σύσταση που καθαρίζει σε βάθος, εξαγνίζει την επιδερμίδα απομακρύνοντας τους ρύπους και το σμήγμα χωρίς να την ερεθίζει. Χρήση: Πρωί και βράδυ καθαρίζετε το πρόσωπο, τον λαιμό και τα μάτια μένα βαμβάκι εμποτισμένο με lotion, αποφεύγοντας τα μάτια (αν έρθει σε επαφή, ξεπλύνετε καλά με νερό). 245 Bio ξεβαφτικό νυχιών 125ml Bιολογικό ξεβαφτικό νυχιών, χωρίς ασετόν με γαλακτική αιθανόλη, έλαιο jojoba & εκχυλίσματα λεβάντας. 100% φυσική σύσταση με βάση την γλυκερίνη, για ενυδάτωση, το έλαιο jojoba για προστασία και καταπραϋντική δράση και τα εκχυλίσματα λεβάντας για φροντίδα και αντισηψία. Δεν ξηραίνει την επιδερμίδα ενώ φροντίζει την ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα νύχια, χάρη σε ένα ιδιαίτερα φιλικό για την επιδερμίδα διαλυτικό προερχόμενο από βιολογικό καλαμπόκι, που χαρίζει ιδιαίτερα ευχάριστη αίσθηση ενώ συγχρόνως δεν ερεθίζει το αναπνευστικό σύστημα. Αποτελεσματικό σε κάθε τύπο βερνίκι νυχιών.

20 ΤΑ ΣΑΠΟΥΝΙΑ ΤΟΥ COMTOIR 243 Bio Υγρό σαπούνι Alep 500ml Θεραπευτικό σαπούνι που βασίζεται στον μοναδικό συνδυασμό του ελαιόλαδου με το δαφνέλαιο. Συνιστάται για την περιποίηση της ευαίσθητης επιδερμίδας στο πρόσωπο, στο σώμα και στα μαλλιά καθώς και για τον απαλό καθαρισμό των ευαίσθητων περιοχών ακόμα και σε περιπτώσεις ξηροδερμίας ή εκζέματος. Κατάλληλο για όλη την οικογένεια. 247 Naturado bio Υγρό σαπούνι Μασσαλίας 1LT - ΑΝΤΛΙΑ 244 Σαπούνι Hammam 600ml H σειρά NATURADO παρουσιάζει το γνήσιο σαπούνι Hammam, με βάση το ελαιόλαδο. Όταν έρχεται σε επαφή με το νερό μετατρέπεται σε απαλή αφρώδη κρέμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά την διάρκεια του καθημερινού μπάνιου με την βοήθεια ενός γαντιού για να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και όλες τις ακαθαρσίες ενώ προσφέρει στην επιδερμίδα μοναδική απαλότητα, σφριγηλότητα και ομορφιά. Ζήστε την μαγεία των Λουτρών της Ανατολής στο μπάνιο σας! 242 Naturado bio Υγρό σαπούνι Μασσαλίας 500ml - ΑΝΤΛΙΑ Οργανικό σαπούνι σε υγρή μορφή εμπλουτισμένο με εκχυλίσματα λεβάντας. Κατάλληλο για την ευαίσθητη επιδερμίδα και την υγιεινή όλης της οικογένειας. Παρασκευάζεται σε χύτρα σύμφωνα με τοv παλαιό παραδοσιακό τρόπο. Iδιαίτερα απαλό και ελαφρά αρωματισμένο με φυσκά εκχυλίσματα λεβάντας ενδύκνειται για τον καθαρισμό των ευαίσθητων επιδερμίδωνκαθώς και για το καθημερινό καθαρισμό των μικρών παιδιών. Η βιοδιασπώμενη σύσταση του το καθιστά ιδανικό για χρήση σε σκάφος ή σε camping.

21 ΕΛΑΙΑ & ΑΝΘΟΝΕΡΑ 100% βιολογικά! Χωρίς οινόπνευμα! Χωρίς συντηρητικά & πρόσθετα! Σε πρακτική συκευσία spray! Συσκευασμένα σε γυάλινο μπουκάλι μπλε χρώματος με αντηλιακή προστασία από την UV ακτινοβολία! Η μόνη αληθινά αποτελεσματική προστασία για τους μοναδικούς θησαυρούς της φύσης!

22 Naturado έλαια και ανθόνερα! 710 Bio έλαιο Αργκάν 50ml spray 100% Argania spinossa oil. Το έλαιο αργκάν, εξάγεται με ψυχρή πίεση από τον καρπό του ομώνυμου δέντρου και χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες από τους κατοίκους του Μαρόκου για τις καλλυντικές ιδιότητες που περιέχει. Ιδιαίτερα πλούσιο σε ελαϊκό και σε παλμιτικό οξύ καθώς και σε τοκοφερόλη (βιταμίνη Ε), προσφέρει εντατική σύσφιξη, ανάπλαση και αντιγηραντική προστασία κυρίως σε ξηρά, ώριμα και με τάσεις χαλάρωσης δέρματα. Το χαρακτηριστικό άρωμα καβουρδισμένου φιστικιού εγγυάται την γνησιότητα και την καθαρότητα του ελαίου. Χρησιμοποιείται κυρίως το βράδυ με απαλές κυκλικές κινήσεις σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό ενώ ταυτόχρονα είναι κατάλληλο για την ενδυνάμωση των νυχιών και των μαλλιών (σαν μάσκα). 713 Bio έλαιο Αβοκάντο 50ml spray 100% Persea gratissima oil. Φυτικό έλαιο ιδιαίτερα πλούσιο σε βιταμίνες. Περιέχει σημαντική ποσότητα λεκιθίνης ενώ η περιεκτικότητα του σε ελαίκό οξύ ξεπερνά το 70%. Εξάγεται από την σάρκα του καρπού. Ένα έλαιο με πολύτιμες ιδιότητες κυρίως για τα ξηρά δέρματα. Μαλακώνει, θωρακίζει και προστατεύει. Φημίζεται για τις ενυδατικές και αντιρυτιδικές του ιδιότητες ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Το έλαιο αβοκάντο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στην περιοχή των ματιών και του λαιμού με εξαιρετικά αντιρυτιδικά αποτελέσματα. Επίσης μπορεί να γίνει μια θαυμάσια θρεπτική μάσκα για τα ξηρά και άτονα μαλλιά: απλώνετε το έλαιο, τουφα τούφα σε υγρά μαλλιά ½ ώρα πριν από το λούσιμο. Τυλίγετε με ζεστή πετσέτα. Τα αποτελέσματα θα σας εντυπωσιάσουν!

23 728 Bio έλαιο Ρίκινου (ρετσινόλαδο) 50ml 100% Ricinus communis seed oil Το ρετσινόλαδο ή καστορέλαιο εξάγεται με ψυχρή πίεση από τα άνθη του φυτού ρίκινος. Παραδοσιακά θεωρείται ότι δίνει λάμψη στα μαλλιά και τα προστατεύει από την ψαλίδα. Με τακτική χρήση μεγαλώνει τις βλεφαρίδες και δυναμώνει τα νύχια. 720 Bio έλαιο Βερίκοκο 50ml spray Bio Έλαιο από κουκούτσι βερίκοκου. 100% Prunus Armeniaca (Abricot) kernel oil. Το έλαιο βερίκοκο, ιδιαίτερα πλούσιο σε ακόρεστα λιπαρά (γ-λινολεϊκό & ολεϊκό οξύ), βιταμίνες Α & Ε, αποτελεί πραγματική τροφή για την ομορφιά της επιδερμίδας. Το έλαιο από βερίκοκο, έχει ισχυρά αναζωογονητικές και μαλακτικές ιδιότητες. Η λεπτόρρευστη υφή του, διαπερνά σε βάθος την επιδερμίδα, ενυδατώνει, τονώνει και δίνει λάμψη. Χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες από τις γυναίκες της φυλής Houzas στο Πακιστάν οι οποίες διατηρούν μέχρι τα βαθιά γεράματα ένα δέρμα λείο, καθαρό και χωρίς ρυτίδες. Εξάγεται με ψυχρή πίεση από τον καρπό και το κουκούτσι του βερίκοκου και χαρακτηρίζεται από ελαφρύ και πολύ γλυκό άρωμα. Χρησιμοποιήστε το με συχνές επαλείψεις στο πρόσωπο και στον λαιμό ενώ, εάν αναμειχθεί με άργιλο παρασκευάζεται μια επιπλέον αναζωογονητική μάσκα. 721 Βio έλαιο Νυχτολούλουδο 50ml spray - CLA- 100% Oenothera Biennis oil 50ml spray Διάσημο λάδι συνώνυμο της νεότητας που εξάγεται μέσω ψυχρής πίεσης από το φυτό Oenothera Biennis γνωστό σαν Νυχτολούλουδο. Πολύ πλούσιο σε γ-λινολεϊκό οξύ (CLA) αναγεννά και αναπλάθει εξολοκλήρου και σε βάθος την επιδερμίδα. Επιπλέον με συχνή χρήση παρατηρείται ισχυρά αντιρυτιδικό αποτέλεσμα καθώς και επιβράδυνση της διαδικασίας γήρανσης του δέρματος. Χρησιμοποιείται με τακτικές τοπικές εφαρμογές στο πρόσωπο και γύρω από τα μάτια. 715 Bio έλαιο Καλέντουλα 50ml spray 100% Helianthus annuus seed oil, Calendula officinalis extract. Το έλαιο καλέντουλα δημιουργείται μέσω διαβροχής λουλουδιών καλέντουλα μέσα σε έλαιο ηλίανθου. Φροντίζει και καταπραΰνει το ευαίσθητο και ξηρό δέρμα. Ανακουφίζει την επιδερμίδα του προσώπου και του σώματος μετά την ηλιοθεραπεία.

BIOPHELIA - GREEK FINE PRODUCTS Φυτικά Καλλυντικά

BIOPHELIA - GREEK FINE PRODUCTS Φυτικά Καλλυντικά BIOPHELIA - GREEK FINE PRODUCTS Φυτικά Καλλυντικά Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ Έδρα: Άσσηρος Θεσ/νίκης στη Βόρεια Ελλάδα. Δραστηριότητα: Εξαγωγή βιολογικών προϊόντων της ελληνικής γης. Όνομα: "BIOPHELIA" = "ΒΙΟΣ" + "ΩΦΕΛΕΙΑ",

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος Προϊόντων. Κατηγορία: Περιποίηση προσώπου

Κατάλογος Προϊόντων. Κατηγορία: Περιποίηση προσώπου Κατάλογος Προϊόντων Κατηγορία: Περιποίηση προσώπου Κρέμα προσώπου για τη φροντίδα και την αναπλήρωση του πολύ ξηρού και ατοπικού δέρματος με δραστικά μόρια του φυτού καλέντουλα, γάλα βρώμης & μελισσοκέρι

Διαβάστε περισσότερα

Αρωματοπωλείον Αναστασία Κάμτση Φυσικά Καλλυντικά

Αρωματοπωλείον Αναστασία Κάμτση Φυσικά Καλλυντικά Αρωματοπωλείον Αναστασία Κάμτση Φυσικά Καλλυντικά ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ Πράσινη άργιλος: Δίνει στο δέρμα άμεση σφριγηλότητα και λάμψη. Την αναμειγνύετε με νερό ή με φυσικό χυμό λεμονιού, την απλώνεται

Διαβάστε περισσότερα

ROSELIA.GR / 17,SARANDA EKKLISION ST. PERISTERI,ATHENS /GREECE TEL: +30 210 5725000 www.roselia.gr

ROSELIA.GR / 17,SARANDA EKKLISION ST. PERISTERI,ATHENS /GREECE TEL: +30 210 5725000 www.roselia.gr THE OLIVE OIL LINE Οι αρχαίοι Έλληνες θεωρούσαν το λάδι ως υγρό χρυσάφι, τις ελιές ως σύμβολο της καλοσύνης και της ευγένειας, ενώ ακόμη και σήμερα τα κλαδιά της ελιάς συμβολίζουν την ειρήνη. Το ελαιόλαδο

Διαβάστε περισσότερα

Για τον άνθρωπο, η φύση υπήρξε πάντα η πλουσιότερη δεξαμενή και ο μεγαλύτερος προμηθευτής εκπληκτικών θεραπευτικών ουσιών. Γι αυτό, δεν αποτελεί

Για τον άνθρωπο, η φύση υπήρξε πάντα η πλουσιότερη δεξαμενή και ο μεγαλύτερος προμηθευτής εκπληκτικών θεραπευτικών ουσιών. Γι αυτό, δεν αποτελεί Για τον άνθρωπο, η φύση υπήρξε πάντα η πλουσιότερη δεξαμενή και ο μεγαλύτερος προμηθευτής εκπληκτικών θεραπευτικών ουσιών. Γι αυτό, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι, κατά την αναζήτησή τους για νέα,

Διαβάστε περισσότερα

Caviar. Προηγμένη σύνθεση που βασίζεται στο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά χαβιάρι, σε πεπτίδια που προάγουν τη σύνθεση κολλαγόνου και στο συνένζυμο Α

Caviar. Προηγμένη σύνθεση που βασίζεται στο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά χαβιάρι, σε πεπτίδια που προάγουν τη σύνθεση κολλαγόνου και στο συνένζυμο Α Caviar Skincare Caviar. Προηγμένη σύνθεση που βασίζεται στο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά χαβιάρι, σε πεπτίδια που προάγουν τη σύνθεση κολλαγόνου και στο συνένζυμο Α που αναπλάθει τα κύτταρα. Αυτή η πλήρης

Διαβάστε περισσότερα

ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ΝΕΡΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ

ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ΝΕΡΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ΝΕΡΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ ΑΒΟΚΑΝΤΟ (έλαιο) Μαλακτικό, αντιρυτιδικό, για ξηρά δέρματα, επαναφέρει τα κύτταρα στη φυσική κατάσταση (περιέχει βιταμίνες Α, Β, D, K, H, PP, C). Καθαρίζει λεκέδες γήρατος,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ALOE VERA

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ALOE VERA Η FM GROUP δημιουργεί για εσάς μια μοναδική σειρά καλλυντικών υψηλής ποιότητας με βασικό συστατικό την Aloe Vera από βιολογικές καλλιέργειες, με την εγγύηση ποιότητας του Οργανισμού Ecocert και των πιστοποιητικών

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΑ BODY SIGN. Φυσικός αφρός για το σώμα. Φυσικό peeling σώματος με ζάχαρη. Φυσικό βούτυρο σώματος body sign. Φυσικό σαπούνι σώματος

ΣΕΙΡΑ BODY SIGN. Φυσικός αφρός για το σώμα. Φυσικό peeling σώματος με ζάχαρη. Φυσικό βούτυρο σώματος body sign. Φυσικό σαπούνι σώματος ΣΕΙΡΑ BODY SIGN Φυσικός αφρός για το σώμα ΣΕΙΡΑ BODY SIGN Φυσικό peeling σώματος με ζάχαρη Φυσικό βούτυρο σώματος body sign Φυσικό σαπούνι σώματος Φυσικός αφρός για το σώμα ΣΕΙΡΑ BODY SIGN Περιέχει βούτυρο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2760/ 29.05.2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2760/ 29.05.2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2760/ 29.05.2015 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135 και 136 του Ν.4072/2012

Διαβάστε περισσότερα

ENERGIA C ΠΡΟΙΟΝΤΑ. Γαλάκτωμα 200/500ml Λοσιόν 200/500ml Κρέμα 50/250ml Μάσκα 50/250ml Ορός 30ml

ENERGIA C ΠΡΟΙΟΝΤΑ. Γαλάκτωμα 200/500ml Λοσιόν 200/500ml Κρέμα 50/250ml Μάσκα 50/250ml Ορός 30ml ENERGIA C Τελευταίες επιστημονικές έδειξαν ότι πολλά οφέλη σε κοσμητικό επίπεδο μπορεί να έχει το δέρμα από την βιταμίνη C. Εκτός της εξαιρετικής αντιοξειδωτικής δράσης ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος,

Διαβάστε περισσότερα

Naturalite contact: 210 2510354 694 5075869 www.naturalite.gr sales@naturalite.gr

Naturalite contact: 210 2510354 694 5075869 www.naturalite.gr sales@naturalite.gr Μαστίχα Πλούσια ενυδατικό για όλη την οικογένεια. Αποκαθιστά τις δοµές κολλαγόνου την ελαστικότητα του δέρµατος. 250 7,50 Κατράµι Ιδανικό για την ξηροδερµία, τα λιπαρά µαλλιά, την πιτυρίδα, την τριχόπτωση

Διαβάστε περισσότερα

ROSELIA.GR / 17,SARANDA EKKLISION ST. PERISTERI,ATHENS /GREECE TEL: +30 210 5725000 www.roselia.gr

ROSELIA.GR / 17,SARANDA EKKLISION ST. PERISTERI,ATHENS /GREECE TEL: +30 210 5725000 www.roselia.gr THE ROSE OIL OF BULGARIA SUPER ANTI AGING LINE Η βιολογική ποικιλία Rosa Damascena Oil (Rose Otto),λαμβάνεται με απόσταξη σε πιστοποιημένα βιολογικά εργαστήρια, σύμφωνα με τα αυστηρά πρότυπα του National

Διαβάστε περισσότερα

Αντηλιακό γαλάκτωμα πολύ υψηλής προστασίας - SPF 50+ Κωδικός: 3760075070014

Αντηλιακό γαλάκτωμα πολύ υψηλής προστασίας - SPF 50+ Κωδικός: 3760075070014 Αντηλιακό γαλάκτωμα πολύ υψηλής προστασίας - SPF 50+ Κωδικός: 3760075070014 Αντηλιακό γαλάκτωμα που προστατεύει τη ισορροπία της χλωρίδας του δέρματος και ενεργοποιεί τη φυσική άμυνα της βρεφικής και παιδικής

Διαβάστε περισσότερα

Χριστουγεννιάτικο Μενού Ομορφιάς Λαχταριστά Σετ Περιποίησης από το Fresh Beauty Bar!

Χριστουγεννιάτικο Μενού Ομορφιάς Λαχταριστά Σετ Περιποίησης από το Fresh Beauty Bar! Χριστουγεννιάτικο Μενού Ομορφιάς Λαχταριστά Σετ Περιποίησης από το Fresh Beauty Bar! Η Fresh Line μεταμόρφωσε τις πιο γλυκές και φρουτένιες συνταγές ζαχαροπλαστικής σε εντυπωσιακά γιορτινά σετ περιποίησης

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΣ Β-ΓΛΥΚΑΝΗΣ ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ. Σύγχρονη περιποίηση προσώπου και σώματος FM GROUP GREECE & CYPRUS

ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΣ Β-ΓΛΥΚΑΝΗΣ ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ. Σύγχρονη περιποίηση προσώπου και σώματος FM GROUP GREECE & CYPRUS ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΣ Β-ΓΛΥΚΑΝΗΣ Σύγχρονη περιποίηση προσώπου και σώματος Ενυδατική κρέμα προσώπου βρώμη β-γλυκάνης: συμβάλλει στη σύνθεση κολλαγόνου, στην ανάπλαση του δέρματος και δρα κατά των ρυτίδων γαλακτικό

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά περιποίησης σώματος

Σειρά περιποίησης σώματος Σειρά περιποίησης σώματος Τι είναι η σειρά Θρίαμβος των Ορχιδέων; Ο Θρίαμβος των Ορχιδέων αποτελεί μία σειρά προϊόντων υψηλής ποιότητας για την περιποίηση του προσώπου και του σώματος τα οποία περιέχουν,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2991/15-06-2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2991/15-06-2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2991/15-06-2015 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135 και 136 του Ν.4072/2012

Διαβάστε περισσότερα

Ανδρική οργανική σειρά φροντίδας της Neal s Yard Remedies.

Ανδρική οργανική σειρά φροντίδας της Neal s Yard Remedies. Ανδρική οργανική σειρά φροντίδας της Neal s Yard Remedies. Με οργανικά βότανα, αποστάγματα και έλαια για αναζωογόνηση και ανανέωση κάθε τύπου ανδρικού δέρματος Χαρίστε στον εαυτό σας την αγνή φροντίδα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ «ΑΕΙΖΟΩΝ» ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ. 25.1 Κρέμα ενυδατική σύσφιξης & αντιγήρανσης 20-40 ετών 50 ml

ΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ «ΑΕΙΖΟΩΝ» ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ. 25.1 Κρέμα ενυδατική σύσφιξης & αντιγήρανσης 20-40 ετών 50 ml ΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ «ΑΕΙΖΟΩΝ» ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ 25.1 Κρέμα ενυδατική σύσφιξης & αντιγήρανσης 20-40 ετών 50 ml 1 Αχιλλέα, Βελανιδιά, Πράσινο Τσάι, Πεύκο. Γήρας, χαλάρωση, πρόληψη,

Διαβάστε περισσότερα

ALOE VERA Box ΓΝΩΡΊΣΤΕ ΤΟ ALOE VERA BOX ΚΑΊ ΚΕΡΔΊΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ

ALOE VERA Box ΓΝΩΡΊΣΤΕ ΤΟ ALOE VERA BOX ΚΑΊ ΚΕΡΔΊΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ BEAUTY ALOE VERA Box ΓΝΩΡΊΣΤΕ ΤΟ ALOE VERA BOX ΚΑΊ ΚΕΡΔΊΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΕΡΔΊΣΤΕ ΧΡΉΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΕΤ Aloe Vera Box Κωδ. 10 084 Το σετ άμεσης φροντίδας με 3 προϊόντα Συμπύκνωμα ενυδάτωσης 100 ml 12,95 Κρέμα εντατικής

Διαβάστε περισσότερα

Στοχευμένη Λύση. Complete Daily Cleanser

Στοχευμένη Λύση. Complete Daily Cleanser Correcting Skincare Στοχευμένη Λύση Στη ζωή, οι προκλήσεις μπορούν να αντιμετωπιστούν και οι στόχοι να επιτευχθούν με τη σωστή εστίαση. Το ίδιο ισχύει για τη φροντίδα της επιδερμίδας. Η Kerstin Florian

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ALOE VERA

ΣΕΙΡΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ALOE VERA Ρύπανση του περιβάλλοντος, δυσμενείς εξωτερικές συνθήκες, κακή διατροφή αποτελούν μόνο κάποιους από τους παράγοντες που αποδυναμώνουν τις λειτουργίες προστασίας και αναδόμησης της επιδερμίδας. Το δέρμα

Διαβάστε περισσότερα

Gerovital Plant. Η Βασίλισσα των κρεμών ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΈΝΟ ΈΚΧΎΛΙΣΜΑ ΈΝΤΈΛΒΑΙΣ

Gerovital Plant. Η Βασίλισσα των κρεμών ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΈΝΟ ΈΚΧΎΛΙΣΜΑ ΈΝΤΈΛΒΑΙΣ Gerovital Plant. Η Βασίλισσα των κρεμών ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΈΝΟ ΈΚΧΎΛΙΣΜΑ ΈΝΤΈΛΒΑΙΣ Original www.farmec.ro Gerovital Gerovital Plant Νέα φόρμουλα, χωρίς συντηρητικά! Η GEROVITAL PLANT είναι μια σειρά προϊόντων που

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ!

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ! ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ! ΠΩΣ να ΔΙΑΛΕΞΩ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΚΡΕΜΑ; Πάντα να λαμβάνετε υπόψη την ηλικία του δέρματος, τον τύπο του και τις

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 6132/18-11-2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 6132/18-11-2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 6132/18-11-2015 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135 και 136 του Ν. 4072/2012 (ΦΕΚ

Διαβάστε περισσότερα

MONTIBELLO. Soothing Refreshing Mist

MONTIBELLO. Soothing Refreshing Mist Soothing Refreshing Mist Δοχείο: 125 ml spray Για χρήση από επαγγελματία ή για μεταπώληση. Υφή: Υγρή, να ψεκάζεται σαν ελαφριά ομίχλη (εκνέφωμα). Άρωμα: Χωρίς άρωμα. Συμπύκνωμα θερμικού ιατρικού μεταλλικού

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΜΑΘΗΜΑ 3 ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΩΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΩΣ ΚΥΡΙΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΡΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ. Η ΡΥΠΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ

Διαβάστε περισσότερα

Pedi Jet TM Άλατα για το πεντικιούρ που δεν δημιουργούν αφρό, ιδανικά για χρήση σε λεκανάκια με υδρομασάζ.

Pedi Jet TM Άλατα για το πεντικιούρ που δεν δημιουργούν αφρό, ιδανικά για χρήση σε λεκανάκια με υδρομασάζ. Pedi Soak TM Ένα έξτρα συμπυκνωμένο αφρόλουτρο για το πεντικιούρ. Πλούσιος αφρός με τις ιδιότητες του Tea Tree Oil για να καθαρίσει και να μαλακώσει και το πιο ξηρό σκληρό δέρμα. Pedi Jet TM Άλατα για

Διαβάστε περισσότερα

FM GROUP MAKE-UP ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

FM GROUP MAKE-UP ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΒΑΣΗ ΜΑΚΙΓΙΑΖ CC Τι είναι η Βάση CC; Είναι ένα προϊόν, το οποίο συνδυάζει πολλές λειτουργίες: περιποιείται τέλεια και χαρίζει ομοιομορφία στο δέρμα, προετοιμάζει για την εφαρμογή του make up, προσφέρει

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΚΛΙΣΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ

ΚΑΤΑΚΛΙΣΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΚΑΤΑΚΛΙΣΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΦΑΣΕΙΣ ΕΠΟΥΛΩΣΗΣ 1 2 3 Αποτροπή μόλυνσης Καθαρισμός (εξίδρωση) Κοκκιοποίηση - Προστασία της κοκκιοποίησης (κοκκίδωσης) Επιθηλίωση 1η ΦΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

BEAUTY SPECIAL V.I.B. ΤΟ ΚΟΥΡΑΣΜΈΝΟ ΔΈΡΜΑ ΕΊΝΑΙ ΠΛΈΟΝ ΠΑΡΕΛΘΌΝ. ΏΘΗΣΗ ΦΡΕΣΚΆΔΑΣ!

BEAUTY SPECIAL V.I.B. ΤΟ ΚΟΥΡΑΣΜΈΝΟ ΔΈΡΜΑ ΕΊΝΑΙ ΠΛΈΟΝ ΠΑΡΕΛΘΌΝ. ΏΘΗΣΗ ΦΡΕΣΚΆΔΑΣ! BEAUTY SPECIAL V.I.B. ΤΟ ΚΟΥΡΑΣΜΈΝΟ ΔΈΡΜΑ ΕΊΝΑΙ ΠΛΈΟΝ ΠΑΡΕΛΘΌΝ. ΏΘΗΣΗ ΦΡΕΣΚΆΔΑΣ! 16 ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΊΟ ΠΡΟΪΌΝ ΜΑΣ! V.I.B. Very Intensive Booster Κρέμα προσώπου Αναζωογονητική κρέμα για νεανική λάμψη Κοκτέιλ φροντίδας

Διαβάστε περισσότερα

Γνωρίστε τώρα την επανάσταση στην αναγέννηση του δέρματος που σας χαρίζουν τα καλλυντικά DXN με το θαυματουργό μανιτάρι Ganoderma Lucidum!

Γνωρίστε τώρα την επανάσταση στην αναγέννηση του δέρματος που σας χαρίζουν τα καλλυντικά DXN με το θαυματουργό μανιτάρι Ganoderma Lucidum! Γνωρίστε τώρα την επανάσταση στην αναγέννηση του δέρματος που σας χαρίζουν τα καλλυντικά DXN με το θαυματουργό μανιτάρι Ganoderma Lucidum! Ganozhi E Series Τι θέλουμε? Την πηγή της νεότητας Να αισθανόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

Όνομα Κωδικός SKU. Μικρή Εικόνα Περιγραφή Προϊόντος Τιμή

Όνομα Κωδικός SKU. Μικρή Εικόνα Περιγραφή Προϊόντος Τιμή APHRODITE COSMETICS ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΑΠΟ ΑΓΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 28 ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 36 18233 ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗΣ Τηλ. 2104905814 Fax 2101619951 E-mail: aphrodite-cosmetics@europe.com Site : www.aphrodite-cosmetics.com APHRODITE

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΡΟΔΟΥ & ΛΕΒΑΝΤΑΣ ROSA DAMASCENΑ LAVANDULA ANGUSTIFOLIA. Συνεταιρισμός Αρωματικών, Φαρμακευτικών & Οπωροκηπευτικών Φυτών Βοΐου Κοζάνης

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΡΟΔΟΥ & ΛΕΒΑΝΤΑΣ ROSA DAMASCENΑ LAVANDULA ANGUSTIFOLIA. Συνεταιρισμός Αρωματικών, Φαρμακευτικών & Οπωροκηπευτικών Φυτών Βοΐου Κοζάνης ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΡΟΔΟΥ & ΛΕΒΑΝΤΑΣ ROSA DAMASCENΑ LAVANDULA ANGUSTIFOLIA Συνεταιρισμός Αρωματικών, Φαρμακευτικών & Οπωροκηπευτικών Φυτών Βοΐου Κοζάνης 1 2 O ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ Η προσπάθεια ξεκίνησε στην περιοχή του

Διαβάστε περισσότερα

ROSELIA.GR / 17,SARANDA EKKLISION ST. PERISTERI,ATHENS /GREECE TEL: +30 210 5725000 www.roselia.gr

ROSELIA.GR / 17,SARANDA EKKLISION ST. PERISTERI,ATHENS /GREECE TEL: +30 210 5725000 www.roselia.gr ROSE OIL LINE BY REGINA FLORIS Ομορφιά μέσα από την υγεία, την καθαρότητα και την αρμονία με τη φύση Εμπνευσμένοι από αυτή την επιστημονική & παράλληλα φυσική προσέγγιση, έχουμε αναπτύξει μια νέα σειρά

Διαβάστε περισσότερα

3 η ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗΕΡΓΑΣΙΑ ΓΕΛΚΑΤΩΑΧΑΪΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΙΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2013-2014 Η ΟΜΑ Α ΜΑΣ ΑΣΗΜΙΝΑ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΗΜΙΝΑ ΣΙΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΠΟΥΧΕΛΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΙΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ

ΗΛΙΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΗΛΙΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ Ο ήλιος µπορεί να είναι φίλος... ευθύνεται για την παραγωγή µελανίνης, το φυσικό µαύρισµα και την προστασία από τα ηλιακά εγκαύµατα ενεργοποιεί τη σύνθεση της βιταµίνης D, που

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 4091 / 12-08-2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 4091 / 12-08-2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 4091 / 12-08-2015 Σύμφωνα με:α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135 και 136 του Ν. 4072/2012

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Φροντίδα, Θεραπεία, Στάιλινγκ από τη νέα σειρά περιποίησης μαλλιών SATINIQUE

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Φροντίδα, Θεραπεία, Στάιλινγκ από τη νέα σειρά περιποίησης μαλλιών SATINIQUE ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Φροντίδα, Θεραπεία, Στάιλινγκ από τη νέα σειρά περιποίησης μαλλιών SATINIQUE Η AMWAY φέρνει την επανάσταση στην περιποίηση των μαλλιών Αθήνα, Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014 Η AMWAY HELLAS παρουσίασε

Διαβάστε περισσότερα

Η Λύση για το Ευαίσθητο έρµα!

Η Λύση για το Ευαίσθητο έρµα! DR. HANA DECEAN, ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ Mg Se Η Λύση για το Ευαίσθητο έρµα! Zn Fe πρωτότυπη φόρμουλα 100% φυσικός άργιλος Πιστοποιημένο εκχύλισμα Goji Berry ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΑΡΓΙΛΟΥ + GOJY BERRY Mn K Ca ΜΟΝΑΔΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Αποσμητικά Roll-on ΜΟΝΟ 1.50 το ένα

Αποσμητικά Roll-on ΜΟΝΟ 1.50 το ένα Αποσμητικά Roll-on ΜΟΝΟ.0 το ένα ωρα Αντιιδρωτικά Αποσμητικά Roll-on. 0 ml. 99 Enigma.00 0 Elvie 07 Divine 979 Divine Sensual ΜΕΧΡΙ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΟΥ ΦΥΛΛΑΔΙΟΥ Αποκτήστε

Διαβάστε περισσότερα

beautiful www.more-beautiful.gr - info@more-beautiful.gr Τηλ. 697 885 6916

beautiful www.more-beautiful.gr - info@more-beautiful.gr Τηλ. 697 885 6916 beautiful www.more-beautiful.gr - info@more-beautiful.gr Τηλ. 697 885 6916 Η σειρά προϊόντων Gerovital H3 Evolution δημιουργήθηκε ειδικά για να επιβραδύνει τους μηχανισμούς της γήρανσης μετά την ηλικία

Διαβάστε περισσότερα

BABY & KIDS. Θέλετε ότι πιο αγνό για το μωρό σας! Το ίδιο και εμείς!

BABY & KIDS. Θέλετε ότι πιο αγνό για το μωρό σας! Το ίδιο και εμείς! BABY & KIDS Θέλετε ότι πιο αγνό για το μωρό σας! Το ίδιο και εμείς! ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΑ, ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ & ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝAA ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΒΡΕΦΗ & ΠΑΙΔΙΑ Η APIVITA, η πρώτη ελληνική εταιρεία φυσικών καλλυντικών

Διαβάστε περισσότερα

Cash & Carry. www.epikal.gr E-mail: epikal@otenet.gr. η μεγαλύτερη ποικιλία με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς είναι εδώ!!! ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ

Cash & Carry. www.epikal.gr E-mail: epikal@otenet.gr. η μεγαλύτερη ποικιλία με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς είναι εδώ!!! ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ 1 ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ Εμπορικό κέντρο Καλλυντικών, Κομμωτηρίου, Αισθητικής, Μανικιούρ, Πεντικιούρ, Παραφαρμακευτικών Κηφισσού 150 & Τσαλαβούτα 1, 121 31 Περιστέρι (έναντι ΚΤΕΛ Πελοποννήσου) Τηλ.: 210 57.51.091-95,

Διαβάστε περισσότερα

beautiful www.more-beautiful.gr - info@more-beautiful.gr Τηλ. 697 885 6916

beautiful www.more-beautiful.gr - info@more-beautiful.gr Τηλ. 697 885 6916 beautiful www.more-beautiful.gr - info@more-beautiful.gr Τηλ. 697 885 6916 Η σειρά προϊόντων Aslavital προσφέρει ένα συνολικό πρόγραμμα φροντίδας για ευαίσθητες επιδερμίδες, που συστήνεται για νέες και

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΑ PEELINGS EASY TCA PEEL

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΑ PEELINGS EASY TCA PEEL ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΑ PEELINGS EASY TCA PEEL ΕΥΚΟΛΑ, ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ Χωρίς στερήσεις και υπερβολές, χαρίζει: ΛΑΜΨΗ, ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ, ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΚΗ ΟΨΗ Το Easy TCA peel είναι ένα απαλό peeling

Διαβάστε περισσότερα

ΦΥΣΙΚΆ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΆ ΜΕ ΛΆΔΙ ΕΛΙΆΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ OLIVE & ARGAN ΑΝΑΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΜΕ ΡΥΖΙ, ΚΟΥΠΟΥΑΣΟΥ & ΣΥΝΕΝΖΥΜΟ Q10

ΦΥΣΙΚΆ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΆ ΜΕ ΛΆΔΙ ΕΛΙΆΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ OLIVE & ARGAN ΑΝΑΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΜΕ ΡΥΖΙ, ΚΟΥΠΟΥΑΣΟΥ & ΣΥΝΕΝΖΥΜΟ Q10 2015-2016 ΕΛΛΗΝΙΚΑ MACROVITA ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ Η στενή σχέση των δημιουργών της MACROVITA με δυο εξαιρετικά ενδιαφέροντες κλάδους της επιστημονικής γνώσης, την ομοιοπαθητική ιατρική και τη μελισσοθεραπεία,

Διαβάστε περισσότερα

Παρασκευή θεραπευτικής κεραλοιφής. Συνέλευση Αγώνα Άνω Πόλης

Παρασκευή θεραπευτικής κεραλοιφής. Συνέλευση Αγώνα Άνω Πόλης Παρασκευή θεραπευτικής κεραλοιφής Περιεχόμενα Βιολογική vs συμβατική θεραπευτική αλοιφή Έλαια βάσης και ιδιότητες Μελισσοκομικά προϊόντα στην κεραλοιφή Αιθέρια έλαια και ιδιότητες Οδηγίες ασφαλούς χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ: είδος πολυτέλειας ή ανάγκης; ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ. Μπάχο Άρτεμης Ντάνι Νταγιάνας Σαββίδη Όλγας Σεβαστίδη Θόδωρου

ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ: είδος πολυτέλειας ή ανάγκης; ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ. Μπάχο Άρτεμης Ντάνι Νταγιάνας Σαββίδη Όλγας Σεβαστίδη Θόδωρου ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ: είδος πολυτέλειας ή ανάγκης; ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Εργασία των: Μοσκοφίδου Χρύσας Μπάχο Άρτεμης Ντάνι Νταγιάνας Σαββίδη Όλγας Σεβαστίδη Θόδωρου Στόχοι: Θεωρώντας ότι τα καλλυντικά είναι μια αναγκαία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 2014-2015 P. 1

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 2014-2015 P. 1 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 2014-2015 P. 1 MACROVITA ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ Η στενή σχέση των δημιουργών της MACROVITA με δυο εξαιρετικά ενδιαφέροντες κλάδους της επιστημονικής γνώσης, την ομοιοπαθητική ιατρική και τη μελισσοθεραπεία,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΤΑΝΑ

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΤΑΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΤΑΝΑ ΜΑΛΛΙΑ: Αν τα μαλλιά μας είναι λιπαρά, τα πλένουμε με δυο κρόκους αυγού και ξεπλένουμε με χαμομήλι. Μια καλή και θρεπτική μάσκα μαλλιών. Ανακατεύουμε δυο κουταλιές της

Διαβάστε περισσότερα

ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΛΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ; ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ

ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΛΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ; ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΛΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ; ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ Ζήστε την μεταμόρφωση των μαλλιών σας από τα Oil Wonders. Η πιο ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης λαδιών,

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Ομορφιάς lavera

Οδηγός Ομορφιάς lavera Οδηγός Ομορφιάς lavera Στον οδηγό ομορφιάς lavera μπορείτε να βρείτε εξειδικευμένες συμβουλές περιποίησης για το πρόσωπο και το σώμα, για δέρμα απαλό και φυσικά φροντισμένο. Περιεχόμενα 1. lavera skin

Διαβάστε περισσότερα

www.avoncyprus.com ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ 6-7 (28/04/14-09/06/14) CELLU-BREAK 5D ΝΕΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ της ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

www.avoncyprus.com ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ 6-7 (28/04/14-09/06/14) CELLU-BREAK 5D ΝΕΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ της ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ www.avoncyprus.com ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ 6-7 (28/04/14-09/06/14) CELLU-BREAK 5D ΝΕΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ της ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ NEO επαναστατική σύνθεση 5D ΜΕΙΩΝΕΙ ΑΙΣΘΗΤΑ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Aloe VerA Sun CAre Ο/Η LR Συνεργάτης σας

Aloe VerA Sun CAre Ο/Η LR Συνεργάτης σας Aloe Vera Sun Care Ο ήλιος είναι απαραίτητος για την υγεία και επηρεάζει θετικά την ψυχολογία του ανθρώπου. Δεν είναι τυχαίο ότι το καλοκαίρι η διάθεση είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη σε σχέση με τους σκοτεινούς

Διαβάστε περισσότερα

Η σειρά eco.kid σέβεται το περιβάλλον και είναι φιλική προς τα παιδιά

Η σειρά eco.kid σέβεται το περιβάλλον και είναι φιλική προς τα παιδιά Η σειρά eco.kid σέβεται το περιβάλλον και είναι φιλική προς τα παιδιά Η eco.kid είναι ιδανική για καθημερινή χρήση(για υγιεινό life style) και είναι ειδικά σχεδιασμένο για την πρόληψη και αντιμετώπιση

Διαβάστε περισσότερα

beautiful www.more-beautiful.gr - info@more-beautiful.gr Τηλ. 697 885 6916

beautiful www.more-beautiful.gr - info@more-beautiful.gr Τηλ. 697 885 6916 Τα προϊόντα απευθύνονται σε κάθε τύπο δέρματος, συμπεριλαμβανομένων και των ευαίσθητων. Καινοτομία Farmec: Η πρώτη σειρά προϊόντων με τη σύνθεση gatuline Άργιλου, ένα μοναδικό φυσικό αντιρυτιδικό με άμεσο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΥΤΑ ΚΑΙ ΒΟΤΑΝΑ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΥΤΑ ΚΑΙ ΒΟΤΑΝΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΥΤΑ ΚΑΙ ΒΟΤΑΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΖΑΡΑΝΙΑΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΟΤΑΝΙΔΟΥ ΑΝΝΑ ΜΠΕΚΟΓΙΑΝ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η ευεργετική δράση των βοτάνων και των φυτών στον κόσμο των καλλυντικών και της αρωματοποιίας

Διαβάστε περισσότερα

LIVE IT. LOOK IT. LOVE IT. Η ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕΙΓΜΑ ΒΟΤΑΝΩΝ ΚΑΙ ΘΡΕΠΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ Η ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ

LIVE IT. LOOK IT. LOVE IT. Η ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕΙΓΜΑ ΒΟΤΑΝΩΝ ΚΑΙ ΘΡΕΠΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ Η ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ Η ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΣΥΝΘΕΣΗ LOOK IT. LOVE IT. LIVE IT. Το ENERJUVE είναι ένα πατενταρισμένο* σύμπλεγμα συστατικών, αποκλειστικό για την Amway. Περιέχει μια ειδική σειρά ενισχυτικών λιπιδίων, με ενδυναμωτική κρεατίνη

Διαβάστε περισσότερα

FOR MAN ΑΠΟ ΤΗΝ SELECTIVE PROFESSIONAL

FOR MAN ΑΠΟ ΤΗΝ SELECTIVE PROFESSIONAL FOR MAN ΑΠΟ ΤΗΝ SELECTIVE PROFESSIONAL Από την άσκηση µέχρι τη διατροφή, από το ντύσιµο µέχρι την εργασία, από τις σχέσεις µέχρι τη διασκέδαση, ο σύγχρονος αθλητικός άντρας oφείλει να απολαµβάνει ένα υγιεινό,

Διαβάστε περισσότερα

FACTSHEET. Γενικές πληροφορίες για τη μάρκα Hansaplast

FACTSHEET. Γενικές πληροφορίες για τη μάρκα Hansaplast FACTSHEET Γενικές πληροφορίες για τη μάρκα Hansaplast Ο Ιδρυτής της Beiersdorf, Paul Carl Beiersdorf, ήταν ο άνθρωπος που έθεσε τα θεμέλια για το σημερινή επιτυχημένη μάρκα Hansaplast και τα συνδεδεμένα

Διαβάστε περισσότερα

Περιποίηση προσώπου. Δομή του δέρματος

Περιποίηση προσώπου. Δομή του δέρματος Περιποίηση προσώπου Το δέρμα, εκτός από προστατευτικός μανδύας που καλύπτει το σώμα μας, είναι ένα όργανο που λειτουργεί και ρυθμιστικά βοηθώντας στη διατήρηση της θερμοκρασίας του σώματος. Mεταδίδει τις

Διαβάστε περισσότερα

www.avoncyprus.com ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ 6-7 (22/04/13-09/06/13) AΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ SOLUTIONS CELLU-BREAK! από την

www.avoncyprus.com ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ 6-7 (22/04/13-09/06/13) AΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ SOLUTIONS CELLU-BREAK! από την www.avoncyprus.com ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ 6-7 (22/04/13-09/06/13) από την AΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ SOLUTIONS CELLU-BREAK! επαναστατική σύνθεση διπλής δράσης Σχεδιασμένη να ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΤΟΥ ΛΙΠΟΥΣ ΚΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 5598 /30-10-2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 5598 /30-10-2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 5598 /30-10-2015 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135 και 136 του Ν. 4072/2012 (ΦΕΚ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ 2015

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ 2015 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ 2015 ΤΕΟ MLM ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΟΡΙΣΜΟΣ Το δέρμα είναι ένα ζωντανό όργανο όπως και η καρδιά και αποτελεί το μεγαλύτερο όργανο του σώματος. Συνδέεται στενά με τα

Διαβάστε περισσότερα

MASCARA από την FM GROUP

MASCARA από την FM GROUP 1 3 2 phenomenal mascara ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΜΑΣΚΑΡΑ 10 ml FM z000 Intense Black new dimension lash mascara ΜΑΣΚΑΡΑ ΓΙΑ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ 7 ml FM z001 Hypnotic Black volume designer mascara ΜΑΣΚΑΡΑ ΓΙΑ ΟΓΚΟ 11 ml FM

Διαβάστε περισσότερα

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΝΕΑΣ ΣΕΙΡΑΣ Ac-Norm

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΝΕΑΣ ΣΕΙΡΑΣ Ac-Norm 31 Οκτωβρίου 2014 ΑΡ. ΠΡΩΤ. Α1Φ5/591 ΠΡΟΣ: ΦΑΡΜΑΚΑΠΟΘΗΚΕΣ ΥΠΟΨΗ: ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΝΕΑΣ ΣΕΙΡΑΣ Ac-Norm Αγαπητοί Συνεργάτες, Σας ενημερώνουμε ότι από 15 Σεπτεμβρίου 2014 η εταιρία FREZYDERM

Διαβάστε περισσότερα

Εντατική φροντίδα για το δέρµα σας µε συστατικά εξαιρετικής ποιότητας :

Εντατική φροντίδα για το δέρµα σας µε συστατικά εξαιρετικής ποιότητας : Προϊόντα περιποίησης Εντατική φροντίδα για το δέρµα σας µε συστατικά εξαιρετικής ποιότητας : Φωτογραφία Προϊόν Περιγραφή Cleansing milk Απαλή φροντίδα για το ευαίσθητο δέρµα. Περιέχει αζουλένιο (έχει µαλακτικές

Διαβάστε περισσότερα

αποκλειστικά, παραδοσιακά, χειροποίητα σαπούνια από 100% Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο Ψυχρής Μεθόδου

αποκλειστικά, παραδοσιακά, χειροποίητα σαπούνια από 100% Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο Ψυχρής Μεθόδου Η HOLIVE παράγει αποκλειστικά, παραδοσιακά, χειροποίητα σαπούνια από 100% Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο σε μορφή πλάκας των 120γρ. και 60γρ. περίπου, μέσω της Ψυχρής Μεθόδου σαπωνοποίησης, βασισμένα αποκλειστικά

Διαβάστε περισσότερα

Το καλοκαίρι, τα μαλλιά χάνουν την λάμψη και τη δύναμή τους, εξαιτίας της έκθεσής τους στον ήλιο και το νερό.

Το καλοκαίρι, τα μαλλιά χάνουν την λάμψη και τη δύναμή τους, εξαιτίας της έκθεσής τους στον ήλιο και το νερό. Το καλοκαίρι, τα μαλλιά χάνουν την λάμψη και τη δύναμή τους, εξαιτίας της έκθεσής τους στον ήλιο και το νερό. Αλλάξτε τη διάθεσή σας και τα μαλλιά σας, μέσα από την Τελετουργία Kerastase ή την περιποίηση

Διαβάστε περισσότερα

SC_ConsBroch_ZSM13019_talen.indd 1 27-11-13 08:42

SC_ConsBroch_ZSM13019_talen.indd 1 27-11-13 08:42 Montreal São Paulo Sydney Barcelona MILAN London moscow Hong Kong TEL AVIV SC_ConsBroch_ZSM13019_talen.indd 1 27-11-13 08:42 Τα μυστικά για θεσπέσια μαλλιά αποκαλύφθηκαν Το Vitalock-6 Complex είναι το

Διαβάστε περισσότερα

Η φύση μάλλον φρόντισε να συναντηθούν το νερό, το φώς και ο άνεμος, ώστε να μείνει άναυδος ο άνθρωπος. Ντάριο Παουτάσο

Η φύση μάλλον φρόντισε να συναντηθούν το νερό, το φώς και ο άνεμος, ώστε να μείνει άναυδος ο άνθρωπος. Ντάριο Παουτάσο Η φύση μάλλον φρόντισε να συναντηθούν το νερό, το φώς και ο άνεμος, ώστε να μείνει άναυδος ο άνθρωπος Ντάριο Παουτάσο natural therapy είναι μια επαγγελματική σειρά προϊόντων για τα μαλλιά, βασισμένη στην

Διαβάστε περισσότερα

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ;

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ; ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ; ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ Ανομοιομορφίες του τόνου του δέρματός σας; Σκούρες κηλίδες ή σημάδια γήρανσης; Έναν ωχρό, υποκίτρινο τόνο στην επιδερμίδα σας; ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΩΣΕ ΜΟΡΦΗ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ THE ITALIAN ART OF COLOR

ΔΩΣΕ ΜΟΡΦΗ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ THE ITALIAN ART OF COLOR ΔΩΣΕ ΜΟΡΦΗ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ THE ITALIAN ART OF COLOR ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΤΥΛ ΑΠΟ ΤΗΝ Professional By Fama _ Ειδικά για λεπτή και χοντρή τρίχα _ ξηρά και ελαφριά, δεν αφήνουν υπολείμματα και αφαιρούνται

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ 2015

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ 2015 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ 2015 ΤΕΟ MLM ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΟΡΙΣΜΟΣ Το δέρμα είναι ένα ζωντανό όργανο όπως και η καρδιά και αποτελεί το μεγαλύτερο όργανο του σώματος. Συνδέεται στενά με τα

Διαβάστε περισσότερα

Tel :+30 211 40 93 230 Fax: +30 211 40 93 230 Email: info@worldcapital.gr Web: www.worldcapital.gr

Tel :+30 211 40 93 230 Fax: +30 211 40 93 230 Email: info@worldcapital.gr Web: www.worldcapital.gr Tel :+30 211 40 93 230 Fax: +30 211 40 93 230 Email: info@worldcapital.gr Web: www.worldcapital.gr ------ Χυμοί & Νέκταρ Royal Berry ------- Οι χυμοί και τα νέκταρ Royal Berry αποτελούν μια νέα καινοτόμα

Διαβάστε περισσότερα

[3D]MEN CARE ΟΦΕΛΗ. Hair & Body Shampoo. Deep Cleansing Shampoo. Anti-Dandruff Shampoo. Anti-Dandruff Tonic. Root Activator Shampoo

[3D]MEN CARE ΟΦΕΛΗ. Hair & Body Shampoo. Deep Cleansing Shampoo. Anti-Dandruff Shampoo. Anti-Dandruff Tonic. Root Activator Shampoo [3D]MEN CARE Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα: ΟΦΕΛΗ Hair & Body Shampoo Deep Cleansing Shampoo Anti-Dandruff Shampoo Anti-Dandruff Tonic Root Activator Shampoo Root Activator Serum

Διαβάστε περισσότερα

HYALURΟNIC MOIST ENTATIKH ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ & ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΜΕ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ. ΦΥΤΙΚΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ Το κλειδί για νεανικό δέρμα

HYALURΟNIC MOIST ENTATIKH ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ & ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΜΕ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ. ΦΥΤΙΚΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ Το κλειδί για νεανικό δέρμα HYALURΟNIC MOIST ENTATIKH ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ & ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΜΕ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ ΦΥΤΙΚΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ Το κλειδί για νεανικό δέρμα ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ + ΦΥΤΙΚΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ σε προηγμένο σύστημα μεταφοράς ΔΟΜΗΣ ΥΓΡΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Ομορφιας Της Δημητρας Γουλα

Ομορφιας Της Δημητρας Γουλα Τα ελιξιρια Ομορφιας Της Δημητρας Γουλα Μυστικά από τη φύση Περιεχόμενα Δέρμα...12 Πρόσωπο... 68 Μάτια...100 Χείλη...122 Δόντια... 126 Μακιγιάζ... 130 Ανδρική περιποίηση...152 Λαιμός...154 Μαλλιά...158

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνολογία αιχμής στη φροντίδα του δέρματος. Αντιγήρανση και ιατρική περίθαλψη στην αντιμετώπιση προβλημάτων του δέρματος. Επιστημονικά ελεγμένο.

Τεχνολογία αιχμής στη φροντίδα του δέρματος. Αντιγήρανση και ιατρική περίθαλψη στην αντιμετώπιση προβλημάτων του δέρματος. Επιστημονικά ελεγμένο. THE Τεχνολογία αιχμής στη φροντίδα του δέρματος. Αντιγήρανση και ιατρική περίθαλψη στην αντιμετώπιση προβλημάτων του δέρματος. Επιστημονικά ελεγμένο. Τhe Effect Προηγμένη τεχνολογία για σφιχτό και υγιές

Διαβάστε περισσότερα

επίκεφαλής Φροντίδα ΣΤΗΝ ΤΡΙΧΑ ΣΤΗΝΟΜΟΡΦΙΑΜΑΣ

επίκεφαλής Φροντίδα ΣΤΗΝ ΤΡΙΧΑ ΣΤΗΝΟΜΟΡΦΙΑΜΑΣ Απο την ιλιαδα κλαγκου Φροντίδα επίκεφαλής Δεν ειναι λιγες οι φορες που τα μαλλια σας, ιδιωσ μετα τις καλοκαιρινες διακοπες, παρουσιαζουν προβληματα. Ρωτησαμε τους ειδικους και μαθαμε τι τα ταλαιπωρει

Διαβάστε περισσότερα

BC BONACURE MOISTURE KICK

BC BONACURE MOISTURE KICK BC BONACURE MOISTURE KICK BC MOISTURE KICK Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα: Οφέλη BB Beauty Balm Shampoo Spray Conditioner Treatment Defining Cream Η ASK Education για Κομμωτές

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ LIFT UP EYE

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ LIFT UP EYE ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ LIFT UP EYE ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Aqua, Glycerin, Cetearyl Ethylhexanoate, Isopropyl Myristate, Glyceryl Stearate, Ammonium Acroyldimethyltaurate/VP Copolymer, Hydrolyzed Manihot Esculenta Tuber

Διαβάστε περισσότερα

CAMU CAMU Βιταμίνη C. Άοσμη ΚΡΕΜΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ από καρύδα. Ασταξανθίνη ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΟ. 100% Βιολογικά Απολαύστε τη ζωή, μείνετε υγιείς!

CAMU CAMU Βιταμίνη C. Άοσμη ΚΡΕΜΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ από καρύδα. Ασταξανθίνη ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΟ. 100% Βιολογικά Απολαύστε τη ζωή, μείνετε υγιείς! CAMU CAMU Βιταμίνη C Άοσμη ΚΡΕΜΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ από καρύδα Ασταξανθίνη ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΟ 100% Βιολογικά Απολαύστε τη ζωή, μείνετε υγιείς! Royal Green Camu Camu Βιταμίνη C Βιταμίνη C από 100% φυσικές τροφές Camu

Διαβάστε περισσότερα

Καινοτόμος σειρά, η οποία συνιστάται για τη φροντίδα των ευαίσθητων επιδερμίδων.

Καινοτόμος σειρά, η οποία συνιστάται για τη φροντίδα των ευαίσθητων επιδερμίδων. NEUROSENS Καινοτόμος σειρά, η οποία συνιστάται για τη φροντίδα των ευαίσθητων επιδερμίδων. Η NEUROSENS είναι μια καινοτόμος σειρά με καταπραϋντική, αναπλαστική και προστατευτική δράση, η οποία συνιστάται

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΜΙΚΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΙΚΤΟ ΔΕΡΜΑ ΛΙΠΑΡΟ ΔΕΡΜΑ ΛΙΠΑΡΟ ΔΕΡΜΑ 09/11/2015

ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΜΙΚΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΙΚΤΟ ΔΕΡΜΑ ΛΙΠΑΡΟ ΔΕΡΜΑ ΛΙΠΑΡΟ ΔΕΡΜΑ 09/11/2015 ΜΑΘΗΜΑ 2 ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΠΛΟΚΕΣ. Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

BOTTEGA VERDE 1+1 ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΜΕ GINSENG (200ML+200ML) Κωδικός προϊόντος: 541999 Επαναφέρει στα µαλλιά τη φυσική τους ζωντάνια χάρις στις θρεπτικές και αναζωογονητικές ιδιότητες του Ginseng. Είναι ιδανικό

Διαβάστε περισσότερα

Περιποίηση Προσώπου Προϊόντα Αλόης Αρωματοθεραπεία

Περιποίηση Προσώπου Προϊόντα Αλόης Αρωματοθεραπεία Περιποίηση Προσώπου Προϊόντα Αλόης Αρωματοθεραπεία Κρέμα προσώπου 24ωρης προστασίας - lifting (Veraliftin) Αποκλειστική φόρμουλα με πεπτίδια και υαλουρονικό. Μη λιπαρή, συσφικτική κρέμα 24ωρης φροντίδας.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΩΝ ΠΗΛΙΝΓΚ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΩΝ ΠΗΛΙΝΓΚ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΩΝ ΠΗΛΙΝΓΚ

ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΩΝ ΠΗΛΙΝΓΚ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΩΝ ΠΗΛΙΝΓΚ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΩΝ ΠΗΛΙΝΓΚ ΜΑΘΗΜΑ 6 ο ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟ (ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ) ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΔΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΟΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΙΝΗΣ ΣΤΙΒΑΔΑΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ( 1 ου ΒΑΘΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνολογία αιχμής στη φροντίδα του δέρματος. Αντιγήρανση και ιατρική περίθαλψη στην αντιμετώπιση προβλημάτων του δέρματος. Επιστημονικά ελεγμένο.

Τεχνολογία αιχμής στη φροντίδα του δέρματος. Αντιγήρανση και ιατρική περίθαλψη στην αντιμετώπιση προβλημάτων του δέρματος. Επιστημονικά ελεγμένο. THE SQOOM EFFECT Τεχνολογία αιχμής στη φροντίδα του δέρματος. Αντιγήρανση και ιατρική περίθαλψη στην αντιμετώπιση προβλημάτων του δέρματος. Επιστημονικά ελεγμένο..201205.gr_12091.indd 1 11.09.12 16:4 2.201205.GR_12091.indd

Διαβάστε περισσότερα

Παπαβασιλείου Χρήστος Υπεύθυνος ΚΠΕ Περτουλίου Τρικκαίων Τρίκαλα21-6-2014

Παπαβασιλείου Χρήστος Υπεύθυνος ΚΠΕ Περτουλίου Τρικκαίων Τρίκαλα21-6-2014 Παπαβασιλείου Χρήστος Υπεύθυνος ΚΠΕ Περτουλίου Τρικκαίων Τρίκαλα21-6-2014 Το περιβαλλοντικό και το οικονομικό κόστος των απορριπτικών και των καθαριστικών είναι αδικαιολόγητα μεγάλο. Τα απολυμαντικά-καθαριστικά

Διαβάστε περισσότερα

LOOK AMAZING, FEEL AMAZING

LOOK AMAZING, FEEL AMAZING LOOK AMAZING, FEEL AMAZING Ποιοι είμαστε Η εταιρία Cesare Ragazzi διατηρεί για πάνω από 40 χρόνια μια σταθερά ηγετική θέση στον τομέα της επιστημονικής έρευνας και την ανάπτυξη αποτελεσματικών θεραπειών

Διαβάστε περισσότερα

BC BONACURE OIL MIRACLE

BC BONACURE OIL MIRACLE BC BONACURE OIL MIRACLE start BC Oil Miracle Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα: Οφέλη Shampoo Liquid Oil Conditioner Gold Shimmer Conditioner Gold Shimmer Treatment Light Finishing

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ /ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ /ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ /ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Τι είναι ο τύπος δέρµατος; Οι διάφοροι τύποι δέρµατος κατατάσσονται σύµφωνα µε τις διαταραχές που συµβαίνουν κυρίως στον µεταβολισµό του νερού και τον µεταβολισµό των λιπών

Διαβάστε περισσότερα

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2013 ANOIΞΙΑΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ. Ότι καλύτερo για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΔΩΡΑ

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2013 ANOIΞΙΑΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ. Ότι καλύτερo για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΔΩΡΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2013 ANOIΞΙΑΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΙΔΩΝ ΔΩΡΟΥ Ότι καλύτερo για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΔΩΡΑ Οι προσεχείς μήνες είναι γεμάτοι από εξαιρετικές ευκαιρίες που θα

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2013

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2013 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2013 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (ΙΙ) ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑ : ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΛΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Orisha Facials - Αγωγές προσώπου

Orisha Facials - Αγωγές προσώπου Orisha Facials - Αγωγές προσώπου * SPA Βαθύς καθαρισµός προσώπου Νιώστε το δέρµα σας να αναπνέει µε δεκαπέντε συνολικά στοιχεία από τον πλούτο της θάλασσας σε οκτώ φάσεις λεπτοµερούς φροντίδας! X-te Σύστηµα

Διαβάστε περισσότερα

ESSENTIAL HAIRCARE GLORIFYING SYSTEM SCRUB NATURALTECH ΘΕΣΕΙΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ

ESSENTIAL HAIRCARE GLORIFYING SYSTEM SCRUB NATURALTECH ΘΕΣΕΙΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ SCRUB NATURALTECH ESSENTIAL HAIRCARE 02 03 ΘΕΣΕΙΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ 04 SYSTEM 05 #6 ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ επειδή η ποιότητα έρχεται πρώτη, κρατάμε τον αυστηρό έλεγχο Νέες ιδέες και νέα προϊόντα αποτέλεσμα μιας συλλογισμένης

Διαβάστε περισσότερα