COMPTOIR PROVENÇAL DES ARGILES ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "COMPTOIR PROVENÇAL DES ARGILES ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ"

Transcript

1 COMPTOIR PROVENÇAL DES ARGILES ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

2 H εταιρεία ACP BIO PURE προσφέρει πιστοποιημένα Βιολογικά Καλλυντικά και προϊόντα για την φροντίδα της προσωπικής υγιεινής, που ικανοποιούν απόλυτα την ανάγκη της σύγχρονης οικογένειας για ασφαλή και αποτελεσματική περιποίηση. Επιλέγουμε Made in France οργανικά καλλυντικά φροντίδας, σε προσιτές τιμές για έναν πιο όμορφο και ποιοτικό τρόπο ζωής. Προτείνουμε ένα ευρύ φάσμα bio επιλογών, που αποτελούνται από 100% φυσικά συστατικά. Χωρίς parabens, propylene glycol ή άλλες επιβλαβείς ουσίες Χωρίς Peg, Εdta, Sodium, Lauryl sulfate Xωρίς Συνθετικές χρωστικές και συνθετικά αρώματα, ζωικά συστατικά Δεν χρησιμοποιούμε πρώτες ύλες προερχόμενες από ορυκτέλαια ή γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς, Δεν δοκιμάζονται πάνω σε ζώα, δεν περιέχουν συστατικά ζωικής προέλευσης ενώ οι συνεργαζόμενες εταιρείες συνυπογράφουν και στηρίζουν την οργάνωση one-voice (www.one-voice.fr) η οποία μάχεται ενάντια στην κακομεταχείριση των ζώων. Όλα τα προϊόντα έχουν παραχθεί με διαδικασίες και μεθόδους φιλικές προς το περιβάλλον, πιστοποιούνται από τους πιο έγκυρους και αναγνωρισμένους παγκόσμιους οργανισμούς και είναι δερματολογικά ελεγμένα. Τα προϊόντα μας προέρχονται απο εκχυλίσματα βοτάνων απο φυτικές και οργανικές ουσιες, αγνά φυτικά έλαια και απο άργιλο ανώτερης ποιότητας σε συνδυασμό με βιταμίνες και αντιοξειδωτικά στοιχεία, προσφέτοντας έτσι απόλαυση στη χρήση και τεκμηριωμένα αποτελέσματα. Όλες οι σειρές είναι αυστηρά φυτικές και όλα τα προιόντα είναι δερματολογικά ελεγμένα. Η εταιρεία Comptoir Provencal des Argiles πιστοποιείται στο σύνολο της παραγωγής της από την Ecocert Γαλλίας ενώ τα προιόντα φέρουν την σφραγίδα της Cosmebio του οργανισμού με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές και απαιτήσεις σε όλη την Ευρώπη. Eισάγονται συσκευασμένα από την Γαλλία.

3 Bio Cosmetics Γιατί Bιολογικά καλλυντικά (Organic Cosmetics); Οι Εταιρείες Καλλυντικών που δεσμεύονται να συμμορφωθούν με τα πρότυπα πιστοποίησης, αναπτύσσουν υψηλής ποιότητας προϊόντα, προσφέροντας όλα τα πλεονεκτήματα των βιολογικών συστατικών που περιέχουν. Το λογότυπο BIO, δίνει ενδείξεις για την σύνθεση του προϊόντος, δηλαδή τον τύπο που καθορίζει την ολική ποσότητα των συστατικών του, συμπεριλαμβανομένου και του νερού. Είναι δύσκολο να αξιολογηθούν άμεσα, τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα των συνθετικών προϊόντων στο δέρμα, ή να μετρήσει τις περιβαλλοντολογικές επιπτώσεις των διαδικασιών παραγωγής αυτών των δραστικών υλικών και παραγώγων τους. Ενώ, τα βιολογικά προϊόντα, προσφέρουν εγγύηση ασφάλειας στους καταναλωτές και στο περιβάλλον, λόγω της απουσίας βλαβερών ουσιών, και του ότι λαμβάνονται μέσω ασφαλών διαδικασιών παραγωγής. Έτσι, αποκλείοντας τις συνθετικές διαδικασίες παραγωγής (γνωστές για την χρήση αμφιλεγόμενων, ρυπογόνων και επικινδύνων ουσιών), οι προδιαγραφές των Βιολογικών καλλυντικών, είναι εγγύηση για την απομάκρυνση αμφιλεγόμενων ουσιών. Ποιa είναι τα πλεονεκτήματα των Βιολογικών Προϊόντων: Τα βιολογικά προϊόντα είναι ασφαλή: Στα βιολογικά προϊόντα δεν υπάρχουν πρώτες ύλες που περιλαμβάνουν χημικά και ρυπογόνες ουσίες (φυτοφαρμάκων, χημικών συνθετικών τα οποία μακροπρόθεσμα, μπορεί να είναι επιβλαβείς για το σώμα μας και το περιβάλλον). Στη διαδικασία κατασκευής ακολουθούνται τα βιολογικά και οικολογικά πρώτυπα, είναι πλούσια σε φυσικά στοιχεία, και παρουσιάζουν μια πραγματική συνάφεια με το δέρμα μας. Ανιχνευσιμότητα: Δεν είναι πάντα εύκολο να αναλυθεί η ακριβής σύνθεση ενός συμβατικού καλλυντικού προϊόντος, και να εντοπιστεί το ποσοστό, η πηγή των πρώτων υλών που το απαρτίζουν. Τα Γαλλικά Βιολογικά καλλυντικά σήμερα ελέγχονται από ανεξάρτητους Οργανισμούς, όπως η Ecocert ή την Qualité France. Με τον τρόπο αυτό διασφαλίζεται η ακριβής ανιχνευσιμότητα των συστατικών, ή των διαδικασιών παραγωγής των τελικών προϊόντων. Η διαφύλαξη του περιβάλλοντος: Η Βιολογική Γεωργία είναι μια λειτουργία παραγωγής, που σέβεται εξ ορισμού, τη βιοποικιλότητα και την ισορροπία των φυσικών πόρων του περιβάλλοντος. Υποστηρίζοντας ενεργά αυτή την διαδικασία γεωργικής παραγωγής, μέσω της επιλογής των καλλυντικών σας, λαμβάνετε ενεργά μέρος στον αγώνα για την διαφύλαξη της ποιότητας των υδάτινων πόρων, του εδάφους και του αέρα. Ο πλούτος των βιολογικών προϊόντων: Η φύση μας προσφέρει μια ποικιλόμορφη γκάμα συστατικών. Κάθε συστατικό, είτε φυτικής είτε ανόργανης προέλευσης, έχει σαφείς και προσδιορισμένες ιδιότητες. Αυτή η πληθώρα φυσικών συστατικών, βοηθά για την δημιουργία μεγάλης γκάμας προϊόντων, τα οποία είναι πλήρως φυσικά, υγιεινά, και πολύ αποτελεσματικά.

4 ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΜΕ ΑΓΡΙΟ ΤΡΙΑΝΤΑ- ΦΥΛΛΟ Οργανική σειρά για την φροντίδα προσώπου και σώματος με βάση το έλαιο άγριο τριαντάφυλλο. Οργανική σειρά για την φροντίδα του προσώπου και του σώματος με βάση το έλαιο άγριο τριαντάφυλλο. H απαλότητα και η δύναμη του άγριου τριαντάφυλλου για τις ανάγκες της ευαίσθητης επιδερμίδας. Αυξάνει τα επίπεδα της υγρασίας στις ανώτερες στοιβάδες της επιδερμίδας ενωκαθυστερεί την διαδικασία γήρανσης, Ασκεί έντονα αντιρυτιδική και αντιγηραντική δράση, Σβήνει τις καφέ κηλίδες του δέρματος που οφείλονται στην γήρανση, στον ήλιο ή στην εγκυμοσύνη, Ευννοεί την διαδικασία αναγέννησης των κυττάρων.

5 SERUM SERUM 324 Υαλουρονικό οξύ serum bio Rosalia 30ml Οργανικό συμπυκνωμένο σέρουμ με Υαλουρονικό Οξύ υψηλής συγκέντρωσης, 200 φορές περισσότερο από μια κλασσική κρέμα υαλουρονικού οξέως. Ενα προϊόν που προκύπτει από τις πιο σύγχρονες έρευνες της φυτικής βιοτεχνολογίας και στοχεύει στην βαθιά και έντονη ενυδάτωση της επιδερμίδας. Το Υαλουρονικό οξύ αποτελεί φυσικό συστατικό της επιδερμίδας μας. Όμως η ποσότητα υαλουρονικού οξέως που παράγει το σώμα μας μειώνεται με την πάροδο του χρόνου. Αυτή η μείωση αποτελεί την αιτία για την δημιουργία ρυτίδων και την χαλάρωση του δέρματος. Στην κοσμετολογία, είναι γνωστό για τις ενυδατικές ιδιότητές που προσφέρει και για την δράση που ασκεί στην καταπολέμηση των επιπτώσεων του χρόνου. Γεμίζει και αναδομεί το δέρμα, προσφέροντας ελαστικότητα και σφριγηλότητα στην επιδερμίδα ενώ προστατεύει από την δημιουργία νέων ρυτίδων. Οδηγίες χρήσεως: Απλώνετε καθημερινά στο πρόσωπο, το μέτωπο και την περιοχή των ματιών. Όπως κάθε ορός (serum) εφαρμόζεται πριν από την ενυδατική κρέμα. Συνδυάζεται με όλες τις κρέμες της σειράς Rosalia. 323 Rosalia Serum Δράσης HD 30ml Bio σέρουμ στοχευμένης δράσης Rosalia που συνδυάζει τις ανανεωτικές ιδιότητες του ελαίου από άγριο τριαντάφυλλο με ένα φυσικό δραστικό συστατικό, επίτευγμα της φυτικής βιοτεχνολογίας που εξάγεται από τους σπόρους οργανικού ιβίσκου. Το εκχύλισμα οργανικού ιβίσκου μειώνει τις ρυτίδες έκφρασης συνδυάζοντας δυο δράσεις: α) την μείωση των μικροσυσπάσεων των μυϊκών κυττάρων, που αν και ακούσιες ή ανεπαίσθητες, προκαλούν τις ρυτίδες έκφρασης β) την προστασία από τις ελεύθερες ρίζες, υπεύθυνες για τη γήρανση του δέρματος. Η φυσική λύση για να διατηρήσετε την νεότητα και την λάμψη της επιδερμίδας σας Από την πρώτη εφαρμογή, θα αισθανθείτε την ευεργετική του επίδραση στο προόσωπο σας. Χρήση: Εφαρμόστε μία ή δύο φορές την ημέρα στο μέτωπο (ρυτίδες ανάμεσα στα φρύδια), την περιοχή των ματιών (πόδι χήνας) και στις ρινοπαριακές αυλακώσεις (μύτη/στόμα). Ο Ορός HD είναι μια ειδική θεραπεία εστιασμένη κατά των ρυτίδων έκφρασης, συνιστάται η χρήση του πριν από την εφαρμογή οποιασδήποτε ενυδατικής κρέμας Rosalia για να "ενισχύσει" τη δράση του ελαίου άγριο τριαντάφυλλο.

6 SERUM SERUM 320 Rosalia Serum absolu anti-age 30ml Σέρουμ για το πρόσωπο και τα μάτια με αντιγηραντική δράση. Συμπυκνωμένο serum που περιέχει έναν μοναδικό συνδυασμό πολύτιμων βιολογικών ελαίων όπως έλαιο από άγριο τριαντάφυλλο, ηλίανθο, βερίκοκο, φουντούκι, αβοκάντο, αργκάν, νυχτολούλουδο, γλυκό αμύγδαλο με αντιρυτιδικές, αναπλαστικές και αντιγηραντικές ιδιότητες. Ελαφριά μη λιπαρή υφή που τρέφει σε βάθος λειαίνει και συσφίγγει την επιδερμίδα χαρίζοντας λάμψη και ζωντάνια. Συνιστάται για την ολοκληρωμένη φροντίδα ημέρας και νύχτας για το πρόσωπο και τα μάτια ειδικά για ξηρά, ευαίσθητα χωρίς ζωντάνια δέρματα. OIL OIL Το απόλυτο λάδι επανόρθωσης από τη φθορά του χρόνου! 310 Rosalia Σέρουμ μάτια/χείλη 30ml Σέρουμ για μάτια και χείλη, μια 100% φυσική λύση για διόρθωση των ρυτίδων στην περιοχή γύρω από τα μάτια και τα χείλη. Το δέρμα λειαίνεται ενω επιτυγχάνεται ένα άμεσο αποτέλεσμα lifting. Συγχρόνως λειτουργεί στην βελτίωση της υφής και στην σύσφιξη της επιδερμίδας για την περιοχή γύρω απο τα μάτια και τα χείλη. Προσεχτικά επιλεγμένα δραστικά συστατικά όπως πρωτείνη απο σιτάρι για σύσφιξη και άγριο τριαντάφυλλο για ανάπλαση ενυδατώνουν σε βάθος την επιδερμίδα και καταπολεμούν ρυτίδες και μαύρους κύκλους. Για πιο ξεκούραστο και φρέσκο βλέμμα κάθε στιγμή της ημέρας. Χρήση: Το πρωί εφαρμόστε γύρω από τα μάτια και τα χείλη. 304 Rosalia Έλαιο Άγριο Τριαντάφυλλο 50ml Μοναδικό έλαιο από οργανικό άγριο τριαντάφυλλο. Ιδιαίτερα πλούσιο σε λιπαρά οξέα ωμέγα 3 & 6 και σε βιταμίνες Α,C,E. Σβήνει τις καφέ κηλίδες του δέρματος που δημιουργούνται από την έκθεση στον ήλιο ή την εγκυμοσύνη ενώ απαλύνει σημάδια & ουλές. Aντιρυτιδικό, αντιγηραντικό, ενυδατικό. Βελτιώνει την υφή και τη όψη της επιδερμίδας. Xρήση: Να εφαρμόζετε με μασάζ (με απαλές κυκλικές κινήσεις) στο πρόσωπο και στο λαιμό κάθε νύχτα. Χρησιμοποιήστε το πρωί την Rosalia Crème fluide intensive (Κωδ. 302).

7 CREME CREME 322 Rosalia Dermo-Contrôle 50ml Οργανική αντιοξειδωτική κρέμα με επιπλέον αποτέλεσμα μείωσης των μυϊκών συσπάσεων & των ρυτίδων έκφρασης του προσώπου εμπνευσμένη απο την δράση της βουτολικής τοξίνης (μπότοξ). Με εκχυλίσματα Ιβίσκου & Άγριο Τριαντάφυλλο Η οργανική κρέμα ελέγχου των μυϊκών συσπάσεων της επιδερμίδας Rosalia συνδυάζει τις ιδιότητες του Βιολογικού Άγριου Τριαντάφυλλου με ένα μοναδική τεχνολογικό επίτευγμα προερχόμενο από σπόρους οργανικού Ιβίσκου. Αυτός ο ανεπανάληπτος συνδυασμός είναι το αποτέλεσμα εκτεταμένης έρευνας με στόχο την ανεύρεση μιας φυσικής λύσης σχετικά με τις ρυτίδες έκφρασης. Το έλαιο από άγριο τριαντάφυλλο, πλούσιο σε Ωμέγα 3 και 6, επιλέχτηκε για τις θρεπτικές ιδιότητες του καθώς και για την δυνατότητα του να αναγεννά τα κύτταρα. Το εκχύλισμα από τους καρπούς του οργανικού Ιβίσκου προκαλεί μείωση των συσπάσεων των μυών του προσώπου όπως ακριβώς και η βουτολική τοξίνη (μπότοξ) με την διαφορά ότι εδώ το αποτέλεσμα είναι 100% φυσικό. Συγχρόνως η νέα κρέμα rosalia ενυδατώνει και αναγεννά σε βάθος την επιδερμίδα προλαμβάνοντας την δημιουργία των καφέ κηλίδων, χάρη στο έλαιο από άγριο τριαντάφυλλο που περιέχει. Μετά από 3 εβδομάδες χρήσης παρατηρείται: - Μείωση των μικρο συσπάσεων της επιδερμίδας έως και 100% - Μείωση των ρυτίδων έκφρασης έως και 26% 302 Rosalia Crème Fluide Intensive 50ml Bio 24ωρη ενυδατική και αναπλαστική κρέμα με βάση έλαια: ΑΓΡΙΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ Ανανεωτική και λευκαντική δράση ΑΜΥΓΔΑΛΟ Καταπραυντική και θρεπτική δράση ΑΒΟΚΑΝΤΟ Βαθιά αναδόμηση των κυττάρων JOJOBA Ενυδατική και αναπλαστική δράση ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΚΑΛΕΝΤΟΥΛΑ Αντιφλεγμονώδη δράση ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ Α+Ε (από εκχυλίσματα καρότο + σιτάρι) Ιδιαίτερα συμπυκνωμένη κρέμα, υψηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά οξέα, ωμέγα 3/ 6 & βιταμίνες Α & Ε συστατικά απαραίτηταγια την αναγέννηση της επιδερμίδας. Πλούσια σε δραστικά συστατικά εκ των οποίων (12% λάδι από βιολογικό άγριο τριαντάφυλλο) και με μοναδικά ανάλαφρη μη λιπαρή υφή. Μια αποτελεσματική αντιρυτιδική και αναπλαστική bio φροντίδα για την πρόληψη και την καταπολέμηση των ρυτίδων και των καφέ κηλίδων του δέρματος. Χρήση: Εφαρμόστε το πρωί σε καθαρό στεγνό δέρμα.

8 ΚΡΕΜΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ 318 Rosalia Crème Bio Lift 50ml 24ωρη Αντιγηραντική & Αναπλαστική κρέμα για ευαίσθητα και μη ανεκτικά δέρματα. Aντιγηραντική περιποίηση ισχυρής αποτελεσματικότητας με άγριο τριαντάφυλλο, βούτυρο karité, σπαθόχορτο, άνθη πορτοκαλιάς, φουντουκέλαιο και βιταμίνη Ε. Υψηλή συγκέντρωση δραστικών συστατικών ειδικά μελετημένη για να επαναφέρει και να ισχυροποιήσει την νεανική όψη της επιδερμίδας. Κλινικά ελεγμένη σύνθεση που αποκλείει αλλεργιογόνες ουσίες (άρωμα, αιθέρια έλαια...) Ιδανική για ευαίσθητα και μη ανεκτικά δέρματα. ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ 314 Rosalia Αφρός καθαρισμού πρόσωπο/μάτια 150ml Οργανικός αφρός για τον καθαρισμό και την αφαίρεση του μακιγιάζ από το πρόσωπο και τα μάτια. Αποκλειστικά φυτική σύνθεση με βάση έλαιο από άγριο τριαντάφυλλο, ροδόνερο και κυανοκενταυρίνη που καθαρίζει απαλά και αφαιρεί το μακιγιάζ από το πρόσωπο και τα μάτια χωρίς να ερεθίζει. Μετά την χρήση η επιδερμίδα είναι εξαιρετικά απαλή, δροσερή και ενυδατωμένη. Κατάλληλος ακόμα και για τις πιο ευάισθητες επιδερμίδες. 306 Rosalia Γαλάκτωμα καθαρισμού προσώπου 250ml Γαλάκτωμα καθαρισμού για το πρόσωπο και τα μάτια με άγριο τριαντάφυλλο.καθαρίζει απαλά και αφαιρεί τέλεια το μακιγιάζ. Ο συνδυασμός του ελαίου από άγριο τριαντάφυλλο με ροδόνερο και έλαιο ρίκινου αφήνουν την επιδερμίδα δροσερή και ενυδατωμένη.

9 ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ 309 Rosalia σαπούνι 125gr Βιολογικό σαπούνι με βάση το βούτυρο καριτέ και έλαιο απο άγριο τριαντάφυλλο που προσφέρει στην επιδερμίδα του προσώπου και του σώματος έξαιρετική απαλότητα και λάμψη ενω ταυτόχρονα συντελεί στην νεανικότητα,στην ενυδάτωση και στην προστασία του δέρματος. Απαλά αρωματισμένο συντελεί στην καθημερινή αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας. 311 Rosalia peeling προσώπου 50ml Πρωτοποριακό bio πήλινκ προσώπου ιδανικό για απολέπιση της ευαίσθητης επιδερμίδας. Αποκλειστική σύνθεση με βάση την πούδρα από βιολογικό άγριο τριαντάφυλλο, απαλλάσσει με τον πιο απαλό τρόπο την επιδερμίδα από τα νεκρά κύτταρα χαρίζοντας στιγμιαία λάμψη και ακτινοβολία. Εμπλουτισμένο με λάδι από άγριο τριαντάφυλλο, αμυγδαλέλαιο και έλαιο σταφύλι που τρέφουν και προστατεύουν ενώ συγχρόνως συμβάλλουν στην διαδικασία ανάπλασης της επιδερμίδας. 312 Rosalia Μάσκα καθαρισμού 50ml Η ενυδατική μάσκα Rosalia με λάδι από άγριο τριαντάφυλλο αποτελείται από 100% φυσικά συστατικά και προσφέρει στο δέρμα σας πολύτιμα θρεπτικά συστατικά που έχει ανάγκη. Εξαγνίζει, καθαρίζει και κάνει απαλή την επιδερμίδα χάρη στον μοναδικό συνδυασμό πολύτιμων φυσικών συστατικών: λευκή άργιλο, αμυγδαλέλαιο, εκχυλίσματα από αγγούρι, λεμόνι, αμαμελίδα και βιταμίνη Ε. Απαλή και λεπτή υφή προσφέρει μοναδική άνεση ενώ σέβεται το ευαίσθητο δέρμα.

10 ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΣΩΜΑΤΟΣ 313 Rosalia Gel καθαρισμού για το σώμα 250ml Ζελ καθαρισμού για το σώμα και για τα μαλλιά με άγριο τριαντάφυλλο, εκχυλίσματα καλέντουλα και αλόη. Απαλός, πλούσιος αφρός που κάνει απαλή την επιδερμίδα και μεταξένια τα μαλλιά ενώ συγχρόνως καταπραΰνει τους ερεθισμούς. 321 Rosalia Αποσμητικό roll-on 50ml BIO Αποσμητικό σώματος Xωρίς Αλουμίνιο & Οινόπνευμα. Απαλό και φυσικό αποσμητικό που δεν φράζει τους πόρους και δεν εμποδίζει την διαδικασία της εφίδρωσης αλλά ενεργεί και απομακρύνει τα μόρια εκείνα που είναι υπεύθυνα για τις δυσάρεστες οσμές. Ιδιαίτερα αποτελεσματικό και ταυτόχρονα φιλικό προς την επιδερμίδα. 308 Rosalia Κρέμα σώματος 250ml Πλούσιο γαλάκτωμα σώματος με ανάλαφρη, μη λιπαρή υφή με βάση το άγριο τριαντάφυλλο. Όλη η δύναμη και η αποτελεσματικότητα της σειράς rosalia σ' ένα προϊόν που υπόσχεται να περιποιηθεί σε βάθος, να ενυδατώσει, να αναπλάσει και να αρωματίσει διακριτικά την επιδερμίδα του σώματος.

11 ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΣΩΜΑΤΟΣ 315 Rosalia Κρέμα χεριών/νυχιών 50ml airless Κρέμα χεριών/νυχιών ανάλαφρης μη λιπαρής υφή που περιέχει άγριο τριαντάφυλλο, βούτυρο karιte, αμυγδαλέλαιο, λάδι από κουκούτσι από σταφύλι και αλόη. Ισχυρά ενυδατική και αντιγηραντική δράση που τρέφει τα χέρια, τα προστατεύει από τις εξωτερικές επιθέσεις ενώ παράλληλα προλαμβάνει και μειώνει τις καφέ κηλίδες της επιδερμίδας. 305 Rosalia Velours de Rose 100ml Βελούδινο Έλαιο σώματος που συνδυάζει τα ευεργετικά αποτελέσματα δυο πολύτιμων βιολογικών ελαίων: Άγριο Τριαντάφυλλο & Νυχτολούλουδο, δυο συστατικά με ισχυρά αναπλαστικές ιδιότητες. Πρόκειται για ένα μη λιπαρό ελαφρά ιριδίζων έλαιο που συμβάλει στην εντατική αναγέννηση της επιδερμίδας του σώματος. Προσφέρει μια μοναδική αισθησιακή απαλότητα και ένα απαλό και διακριτικό άρωμα στην επιδερμίδα σας. Απλώνετε το βελούδινο έλαιο σώματος σε στεγνό δέρμα μετά από το ντους ή το μπάνιο. Για την φροντίδα των μαλλιών και την περιποίηση των μαλλιών με ψαλίδα πρώτα εφαρμόζετε το λάδι στις παλάμες των χεριών σας και στην συνέχεια κάνετε ελαφρύ μασάζ στις άκρες των μαλλιών σας.

12 Η ΣΕΙΡΑ KARITE Το karité είναι ένα τροπικό δέντρο, ύψους 12 έως 20 μέτρων. Από τους καρπούς του που συλλέγονται σε πλήρη ωρίμανση, μεταξύ Ιουνίου και Σεπτεμβρίου, εξάγεται ένας σπόρος που μοιάζει με αμύγδαλο, o οποίος περιέχει ένα βούτυρο πλούσιο σε λιπαρά εξαιρετικής ποιότητας, το βούτυρο karité. Τόπος Προέλευσης: Δ. Αφρική. Τα εργαστήρια της Comptoir Provencal des Argiles, επέλεξαν την ανώτερη ποικιλία βιολογικού βούτυρου karité από τους γυναικείους συνεταιρισμούς της Burkina - Fasso, εξασφαλίζοντας έτσι ότι καλύτερο έχει να προσφέρει η κουλτούρα και η παράδοση της Αφρικής. Ιδιότητες: Το βούτυρο karité, είναι ευρέως γνωστό για την προστασία που ασκεί πάνω στα κύτταρα, καθώς συντελεί στην διαδικασία της αναγέννησης τους. Ταυτόχρονα ανάμεσα στις ιδιότητες του μπορούμε να αναφέρουμε και την ενυδατική, μαλακτική, θρεπτική και επουλωτική του δράση. Επιπλέον χάρη στο φυσικό αντηλιακό φίλτρο που περιέχει μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προστατεύσει τις ευαίσθητες περιοχές του προσώπου κατά την διάρκεια των χειμερινών σπορ. Τα προϊόντα από βούτυρο karité είναι ιδανικά για την φροντίδα της ξηρής και ευαίσθητης επιδερμίδας του προσώπου, του σώματος, των χειλιών, για την περιποίηση της επιδερμίδας στην περιοχή της κοιλιάς και του στήθους κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης καθώς και για την απαλή φροντίδα του ευαίσθητου δέρματος των βρεφών και των μικρών παιδιών.

13 Naturado ΚΡΕΜΕΣ KARITE 733 Naturado Bio Κρέμα karité για την ευαίσθητη επιδερμίδα 50ml airless 731 Naturado Bio Κρέμα karité για την ευαίσθητη επιδερμίδα 150ml airless Οργανική κρέμα για την περιποίηση και φροντίδα της ευαίσθητης επιδερμίδας όλης της οικογένειας. Καλύπτει αποτελεσματικά την ανάγκη για εντατική ενυδάτωση και τροφή της ευαίσθητης επιδερμίδας στο πρόσωπο αλλά και στο σώμα. Πολύ πλούσια σύσταση που βασίζεται σε οργανικά φυσικά συστατικά όπως βούτυρο karité και έλαιο από κουκούτσι σταφύλι, προσφέρει προστασία, τροφή και διαρκή ενυδάτωση. Μια ιδανική ενυδατική φροντίδα για την ευαίσθητη επιδερμίδα μικρών και μεγάλων. Οδηγίες Χρήσης: Εφαρμόζετε πρωί και βράδυ σε καθαρή και στεγνή επιδερμίδα σε πρόσωπο, λαιμό και στις ευαίσθητες περιοχές του σώματος. 734 Bio karité 75ml 100% Βιολογικό Αγνό Βούτυρο karité χωρίς αρώμα. ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ Με ιδιαίτερα πλούσια σύσταση με μοναδικές αναπλαστικές, ενυδατικές και θρεπτικές ιδιότητες το βούτυρο karité συνιστάται σε πολυάριθμες περιπτώσεις όπως, για την καταπολέμηση της ψαλίδας στα μαλλιά (τοποθετούμε στις άκρες των μαλλιών και κάνουμε απαλό μασάζ), για τα ταλαιπωρημένα χέρια και τα σκασμένα χείλη, για τους ερεθισμούς της μύτης ιδιαίτερα κατά τους χειμερινούς μήνες,καθώς και για μασάζ σε ολόκληρο το σώμα. Για την παρασκευή του βούτυρου karité χρησιμοποιούνται ανώτερης ποιότητας καρποί karite οι οποίοι επεξεργάζονται με απόλυτα φυσικό τρόπο χωρίς χρήση διαλυτών ετσι ώστε να διατηρηθούν αναλλοίωτα τα πολύτιμα δραστικά συστατικά του. Ιδανικό για χρήση κατα τη περίοδο της εγκυμοσύνης και του θηλασμού για την αγνή φροντίδα της περιοχής του στήθους και της κοιλίας.

14 732 karité Γαλάκτωμα σώματος 500ml ΑΝΤΛΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ/ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΕ KARITE & ΛΑΔΙ ΑΠΟ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ ΣΤΑΦΥ- ΛΙΟΥ. Γαλάκτωμα ενυδάτωσης και περιποίησης της ξηρής, ευαίσθητης ή ατοπικής επιδερμίδας. Η μοναδική του σύνθεση, πολύ πλούσια σε βιολογικό βούτυρο karité και λάδι από κουκούτσι σταφυλιού, προστατεύουν από την ξηρότητα ενώ συγχρόνως έχουν επουλωτική και αντιφλεγμονώδη δράση. Έτσι εξασφαλίζεται άμεση και διαρκή ενυδάτωση και προστασία. Με ιδιαίτερα απαλή και πλούσια υφή απορροφάται αμέσως χωρίς να λαδώνει. Ιδανικό για τον καθαρισμό και την φροντίδα της ευαίσθητης επιδερμίδας των μωρών, πριν και μετά την αλλαγή της πάνας καθώς και για την προστασία του δέρματος των παιδιών, για μετά την ηλιοθεραπεία, την αποτρίχωση, το ξύρισμα ή σαν γαλάκτωμα καθαρισμού προσώπου. 704 Bio βούτυρο karité & έλαιο βατόμουρο 150ml Bio αναπλαστικο βούτυρο σώματος με karité & έλαιο βατόμουρο. Με ισχυρά αναπλαστικές και θρεπτικές ιδιότητες, χάρη στον συνδυασμό δυο μοναδικών αντιγηραντικών συστατικών, το βούτυρο karité και το έλαιο βατόμουρο. Ιδιαίτερα πλούσιο σε βιταμίνη Ε ενυδατώνει την επιδερμίδα σε βάθος επαναφέροντας την ελαστικότητα και την ζωντάνια της. Σε πολύ ξηρές επιδερμίδες ή μετα την ηλιοθεραπεία μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο πρόσωπο για extra ενυδάτωση και ανάπλαση. Ιδανικό για χρήση κατα τη περίοδο της εγκυμοσύνης και του θηλασμού, για την αγνή φροντίδα της περιοχής του στήθους και της κοιλίας. 707 Bio βούτυρο karité & έλαιο άγριο τριαντάφυλλο 150ml Η ένωση δυο καθαρά γυναικείων παραδόσεων: η συλλογή των καρπών karité στον γυναικείο συνεταιρισμό της Burkina Fasso και η συγκομιδή των σπόρων της άγριας τριανταφυλλιάς στην Χιλή δημιουργούν την ιδανική περιποίηση για το ξηρό και ευαίσθητο δέρμα. Τρέφει και αναζωογονεί όλο το σώμα. Προλαμβάνει και θεραπεύει τις ραγάδες του δέρματος κατα την διάρκεια της εγκυμοσύνης.

15 706 Bio βούτυρο karité με έλαιο argan & εκχυλίσματα λεβάντας 150ml Βιολογικό βούτυρο karité μαζί με έλαιο αργκάν και εκχυλίσματα λεβάντας. Μοναδικός συνδυασμός με προστατευτικές, επουλωτικές, μαλακτικές και αντιγηραντικές ιδιότητες. Προσφέρει απόλυτα φυσική φροντίδα και μοναδική απαλότητα στο ξηρό και ευαίσθητο δέρμα. Οι αρωματικές νότες της λεβάντας συνδέουν με την μαγική ατμόσφαιρα της Προβηγκίας. Ιδανικό για μασάζ καθώς και για την φροντίδα των δύσκολων περιοχών του σώματος (αγκώνες, φτέρνες, γόνατα...) 708 Lip stick karité με κερί μέλισσας 4gr 100% φυσική περιποίηση για τα ευαίσθητα χείλη με βούτυρο karité, κερί μέλισσας, έλαιο jojoba, ελαιόλαδο και με αιθέρια έλαια απο λεμόνι και γκρέιπφρουτ. Προστατεύει, ενυδατώνει, τρέφει και χαρίζει μοναδική απαλότητα στα χείλη. Ιδανικό για μικρά παιδιά. 735 Bio βάλσαμο προσώπου βερίκοκο 30ml Βιολογικό Βάλσαμο με έλαιο βερίκοκο & βούτυρο karité. Ένας μοναδικός συνδυασμός βιολογικών δραστικών συστατικών όπως έλαιο βερίκοκο, σόγια, έλαιο βατόμουρο, βούτυρο karité, βούτυρο κακάο, κερί μέλισσας, δημιουργούν ένα προϊόν με εξαιρετικά πλεονεκτήματα για την επιδερμίδα του προσώπου. Πρόκειται για ένα αληθινά πολυβιταμινούχο κοκτέιλ που υπόσχεται να αναζωογονήσει και να δώσει λάμψη στο δέρμα ενώ ταυτόχρονα τροφοδοτεί την επιδερμίδα με όλα τα απαραίτητα συστατικά που θα δυναμώσουν την άμυνα της, θα την προστατεύσουν και θα την θωρακίσουν ενάντια στη φθορά που προκαλεί ο χρόνος. Ιδανικό και για τη περιοχή των χειλιών. Αποτέλεσμα η έντονη ενυδάτωση, η ισχυρά αντιγηραντική δράση και η λαμπερή όψη!

16 Naturado Bio ΜΑΚΙΓΙΑΖ To πρώτο πιστοποιημένο βιολογικό Γαλλικό μακιγιάζ. 100% Φυσικό, χωρίς χημικά συντηρητικά και χρωστικές, χωρίς άρωμα! 100% Υποαλλεργικές συνθέσεις! Bio Gloss Με αποτέλεσμα κραγιόν για λαμπερά και γεμάτα χείλη. Κάλυψη, Διάρκεια, Ενυδατική φροντίδα! Ανακαλύψτε τα ελκυστικά και σοφιστικέ χρώματα των Gloss Naturado που γεμίζουν με φυσικό τρόπο τα χείλη χωρίς να περιέχουν άρωμα και αλλεργιογόνες ουσίες. Μοναδική 3 σε 1 σύνθεση: ΛΑΜΨΗ GLOSS, ΚΑΛΥΨΗ ΚΡΑΓΙΟΝ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΕΝΟΣ ΒΑΛΣΑΜΟΥ ΧΕΙΛΙΩΝ. Επιστημονικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα: 1 ώρα μετά την εφαρμογή οι μικρές ρυτίδες μειώνονται κατά 14% και τα χείλη είναι λεία και τέλεια ενυδατωμένα. 110 ΚΟΚΚΙΝΟ ΡΟΥΠΙΝΙ 111 ΡΟΖ ΠΕΡΛΕ 112 ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ 113 ΧΡΥΣΑΦΙ 114 ΡΟΔΙΝΟ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ 115 ΚΟΡΑΛΛΙ

17 Naturado Make-up 140 SABLE 141 ROSE 142 BRONZE Naturado Bio ενυδατική κρέμα με χρώμα ROSE (λευκή επιδερμίδα) 50ml Naturado bio ενυδατική κρέμα με χρώμα SABLE (ουδέτερο) 50ml Naturao Bio ενυδατική κρέμα με χρώμα(σκούρες επιδερμίδες) 50ml Ενυδατική κρέμα με χρώμα, κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ & βιταμίνες φρούτων που εξασφαλίζει έντονη ενυδάτωση, ομοιόμορφο χρώμα, ελαφριά κάλυψη και σμηγματορυθμιστική δράση. Ένας μοναδικός συνδυασμός φυτικών δραστικών συστατικών, πράσινο τσάι, φρούτο του πάθους, κασσίς, karite & βατόμουρο, σε συνδυασμό με υαλουρονικό οξύ δημιουργούν ένα πολυβιταμινούχο κοκτέιλ με ισχυρά ενυδατικό αποτέλεσμα και αντιγηραντική προστασία. Δε φράζει τους πόρους αφήνοντας την επιδερμίδα να αναπνέει. 130 Bio Μάσκαρα μαύρη 10ml Για μακριές βλεφαρίδες και έντονο βλέμμα! Αληθινή καινοτομία της έρευνας Naturado, αυτή η μάσκαρα είναι ο απαραίτητος σύμμαχος σας για δυνατές και μακριές βλεφαρίδες χωρίς να ερεθίζει τα μάτια. Κυρτό βουρτσάκι που διαχωρίζει και βάφει μια μια τις βλεφαρίδες χαρίζοντας μήκος και επιπλέον όγκο. Εμπλουτισμένη με έλαια βατόμουρου και ρετσινόλαδο δυναμώνει τις βλεφαρίδες και εξασφαλίζει λαμπερό βλέμμα και έντονο σταθερό χρώμα όλη την ημέρα. Δεν ερεθίζει ακόμα και τα πιο ευαίσθητα μάτια. Υποαλλεργική σύσταση, χωρίς συντηρητικά.

18 ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ Προϊόντα καθημερινής προσωπικής φροντίδας Naturado με πρωτότυπους και καινοτόμους μεθόδους!

19 240 Eau revelatrice 500ml Απαλή λοσιόν με βάση ανθόνερα από τριαντάφυλλο, καλαμπόκι & Joazeiro. Εμπλουτισμένη με Υαλουρονικό οξύ. Καθαρίζει και αφαιρεί το μακιγιάζ με μια μόνο κίνηση από πρόσωπο και μάτια αφήνοντας την επιδερμίδα απόλυτα καθαρή, λαμπερή και αναζωογονημένη. Η λοσιόν καθαρισμού και αφαίρεσης του μακιγιαζ, χωρίς ξέπλυμα ΝATURADO EAU REVELA- TRICE απομακρύνει τις ξένες ουσίες, καθαρίζει σε βάθος και ενυδατώνει την επιδερμίδα ενώ ταυτόχρονα αφαιρεί το μακιγιάζ από το πρόσωπο και τα μάτια χαρίζοντας καθαρό, λαμπερό, ενυδατωμένο, ακτινοβόλο δέρμα. Εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξυ για επιπλέον ενυδάτωση και με εκχυλίσματα του αιωνόβιου δέντρου joazeiro το οποίο ευδοκιμεί στην πιο άνυδρη περιοχή της Βορειοανατολικής Βραζιλίας. Από τον φλοιό του εξάγεται μια πολύτιμη ουσία ιδιαίτερα πλούσια σε σαπωνίνες με φυσικές απαλές καθαριστικές ιδιότητες. Οδηγίες Χρήσης: Πρωί και βράδυ καθαρίζετε το πρόσωπο, τον λαιμό και τα μάτια μένα βαμβάκι εμποτισμένο με την λοσιόν eau revelatrice. 241 Λοσιόν καθαρισμού για την ακμή 300ml Λοσιόν καθαρισμού προσώπου για νεανικά & λιπαρά δέρματα. 100% φυσική σύσταση που καθαρίζει σε βάθος, εξαγνίζει την επιδερμίδα απομακρύνοντας τους ρύπους και το σμήγμα χωρίς να την ερεθίζει. Χρήση: Πρωί και βράδυ καθαρίζετε το πρόσωπο, τον λαιμό και τα μάτια μένα βαμβάκι εμποτισμένο με lotion, αποφεύγοντας τα μάτια (αν έρθει σε επαφή, ξεπλύνετε καλά με νερό). 245 Bio ξεβαφτικό νυχιών 125ml Bιολογικό ξεβαφτικό νυχιών, χωρίς ασετόν με γαλακτική αιθανόλη, έλαιο jojoba & εκχυλίσματα λεβάντας. 100% φυσική σύσταση με βάση την γλυκερίνη, για ενυδάτωση, το έλαιο jojoba για προστασία και καταπραϋντική δράση και τα εκχυλίσματα λεβάντας για φροντίδα και αντισηψία. Δεν ξηραίνει την επιδερμίδα ενώ φροντίζει την ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα νύχια, χάρη σε ένα ιδιαίτερα φιλικό για την επιδερμίδα διαλυτικό προερχόμενο από βιολογικό καλαμπόκι, που χαρίζει ιδιαίτερα ευχάριστη αίσθηση ενώ συγχρόνως δεν ερεθίζει το αναπνευστικό σύστημα. Αποτελεσματικό σε κάθε τύπο βερνίκι νυχιών.

20 ΤΑ ΣΑΠΟΥΝΙΑ ΤΟΥ COMTOIR 243 Bio Υγρό σαπούνι Alep 500ml Θεραπευτικό σαπούνι που βασίζεται στον μοναδικό συνδυασμό του ελαιόλαδου με το δαφνέλαιο. Συνιστάται για την περιποίηση της ευαίσθητης επιδερμίδας στο πρόσωπο, στο σώμα και στα μαλλιά καθώς και για τον απαλό καθαρισμό των ευαίσθητων περιοχών ακόμα και σε περιπτώσεις ξηροδερμίας ή εκζέματος. Κατάλληλο για όλη την οικογένεια. 247 Naturado bio Υγρό σαπούνι Μασσαλίας 1LT - ΑΝΤΛΙΑ 244 Σαπούνι Hammam 600ml H σειρά NATURADO παρουσιάζει το γνήσιο σαπούνι Hammam, με βάση το ελαιόλαδο. Όταν έρχεται σε επαφή με το νερό μετατρέπεται σε απαλή αφρώδη κρέμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά την διάρκεια του καθημερινού μπάνιου με την βοήθεια ενός γαντιού για να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και όλες τις ακαθαρσίες ενώ προσφέρει στην επιδερμίδα μοναδική απαλότητα, σφριγηλότητα και ομορφιά. Ζήστε την μαγεία των Λουτρών της Ανατολής στο μπάνιο σας! 242 Naturado bio Υγρό σαπούνι Μασσαλίας 500ml - ΑΝΤΛΙΑ Οργανικό σαπούνι σε υγρή μορφή εμπλουτισμένο με εκχυλίσματα λεβάντας. Κατάλληλο για την ευαίσθητη επιδερμίδα και την υγιεινή όλης της οικογένειας. Παρασκευάζεται σε χύτρα σύμφωνα με τοv παλαιό παραδοσιακό τρόπο. Iδιαίτερα απαλό και ελαφρά αρωματισμένο με φυσκά εκχυλίσματα λεβάντας ενδύκνειται για τον καθαρισμό των ευαίσθητων επιδερμίδωνκαθώς και για το καθημερινό καθαρισμό των μικρών παιδιών. Η βιοδιασπώμενη σύσταση του το καθιστά ιδανικό για χρήση σε σκάφος ή σε camping.

21 ΕΛΑΙΑ & ΑΝΘΟΝΕΡΑ 100% βιολογικά! Χωρίς οινόπνευμα! Χωρίς συντηρητικά & πρόσθετα! Σε πρακτική συκευσία spray! Συσκευασμένα σε γυάλινο μπουκάλι μπλε χρώματος με αντηλιακή προστασία από την UV ακτινοβολία! Η μόνη αληθινά αποτελεσματική προστασία για τους μοναδικούς θησαυρούς της φύσης!

22 Naturado έλαια και ανθόνερα! 710 Bio έλαιο Αργκάν 50ml spray 100% Argania spinossa oil. Το έλαιο αργκάν, εξάγεται με ψυχρή πίεση από τον καρπό του ομώνυμου δέντρου και χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες από τους κατοίκους του Μαρόκου για τις καλλυντικές ιδιότητες που περιέχει. Ιδιαίτερα πλούσιο σε ελαϊκό και σε παλμιτικό οξύ καθώς και σε τοκοφερόλη (βιταμίνη Ε), προσφέρει εντατική σύσφιξη, ανάπλαση και αντιγηραντική προστασία κυρίως σε ξηρά, ώριμα και με τάσεις χαλάρωσης δέρματα. Το χαρακτηριστικό άρωμα καβουρδισμένου φιστικιού εγγυάται την γνησιότητα και την καθαρότητα του ελαίου. Χρησιμοποιείται κυρίως το βράδυ με απαλές κυκλικές κινήσεις σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό ενώ ταυτόχρονα είναι κατάλληλο για την ενδυνάμωση των νυχιών και των μαλλιών (σαν μάσκα). 713 Bio έλαιο Αβοκάντο 50ml spray 100% Persea gratissima oil. Φυτικό έλαιο ιδιαίτερα πλούσιο σε βιταμίνες. Περιέχει σημαντική ποσότητα λεκιθίνης ενώ η περιεκτικότητα του σε ελαίκό οξύ ξεπερνά το 70%. Εξάγεται από την σάρκα του καρπού. Ένα έλαιο με πολύτιμες ιδιότητες κυρίως για τα ξηρά δέρματα. Μαλακώνει, θωρακίζει και προστατεύει. Φημίζεται για τις ενυδατικές και αντιρυτιδικές του ιδιότητες ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Το έλαιο αβοκάντο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στην περιοχή των ματιών και του λαιμού με εξαιρετικά αντιρυτιδικά αποτελέσματα. Επίσης μπορεί να γίνει μια θαυμάσια θρεπτική μάσκα για τα ξηρά και άτονα μαλλιά: απλώνετε το έλαιο, τουφα τούφα σε υγρά μαλλιά ½ ώρα πριν από το λούσιμο. Τυλίγετε με ζεστή πετσέτα. Τα αποτελέσματα θα σας εντυπωσιάσουν!

23 728 Bio έλαιο Ρίκινου (ρετσινόλαδο) 50ml 100% Ricinus communis seed oil Το ρετσινόλαδο ή καστορέλαιο εξάγεται με ψυχρή πίεση από τα άνθη του φυτού ρίκινος. Παραδοσιακά θεωρείται ότι δίνει λάμψη στα μαλλιά και τα προστατεύει από την ψαλίδα. Με τακτική χρήση μεγαλώνει τις βλεφαρίδες και δυναμώνει τα νύχια. 720 Bio έλαιο Βερίκοκο 50ml spray Bio Έλαιο από κουκούτσι βερίκοκου. 100% Prunus Armeniaca (Abricot) kernel oil. Το έλαιο βερίκοκο, ιδιαίτερα πλούσιο σε ακόρεστα λιπαρά (γ-λινολεϊκό & ολεϊκό οξύ), βιταμίνες Α & Ε, αποτελεί πραγματική τροφή για την ομορφιά της επιδερμίδας. Το έλαιο από βερίκοκο, έχει ισχυρά αναζωογονητικές και μαλακτικές ιδιότητες. Η λεπτόρρευστη υφή του, διαπερνά σε βάθος την επιδερμίδα, ενυδατώνει, τονώνει και δίνει λάμψη. Χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες από τις γυναίκες της φυλής Houzas στο Πακιστάν οι οποίες διατηρούν μέχρι τα βαθιά γεράματα ένα δέρμα λείο, καθαρό και χωρίς ρυτίδες. Εξάγεται με ψυχρή πίεση από τον καρπό και το κουκούτσι του βερίκοκου και χαρακτηρίζεται από ελαφρύ και πολύ γλυκό άρωμα. Χρησιμοποιήστε το με συχνές επαλείψεις στο πρόσωπο και στον λαιμό ενώ, εάν αναμειχθεί με άργιλο παρασκευάζεται μια επιπλέον αναζωογονητική μάσκα. 721 Βio έλαιο Νυχτολούλουδο 50ml spray - CLA- 100% Oenothera Biennis oil 50ml spray Διάσημο λάδι συνώνυμο της νεότητας που εξάγεται μέσω ψυχρής πίεσης από το φυτό Oenothera Biennis γνωστό σαν Νυχτολούλουδο. Πολύ πλούσιο σε γ-λινολεϊκό οξύ (CLA) αναγεννά και αναπλάθει εξολοκλήρου και σε βάθος την επιδερμίδα. Επιπλέον με συχνή χρήση παρατηρείται ισχυρά αντιρυτιδικό αποτέλεσμα καθώς και επιβράδυνση της διαδικασίας γήρανσης του δέρματος. Χρησιμοποιείται με τακτικές τοπικές εφαρμογές στο πρόσωπο και γύρω από τα μάτια. 715 Bio έλαιο Καλέντουλα 50ml spray 100% Helianthus annuus seed oil, Calendula officinalis extract. Το έλαιο καλέντουλα δημιουργείται μέσω διαβροχής λουλουδιών καλέντουλα μέσα σε έλαιο ηλίανθου. Φροντίζει και καταπραΰνει το ευαίσθητο και ξηρό δέρμα. Ανακουφίζει την επιδερμίδα του προσώπου και του σώματος μετά την ηλιοθεραπεία.

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 2014-2015 P. 1

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 2014-2015 P. 1 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 2014-2015 P. 1 MACROVITA ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ Η στενή σχέση των δημιουργών της MACROVITA με δυο εξαιρετικά ενδιαφέροντες κλάδους της επιστημονικής γνώσης, την ομοιοπαθητική ιατρική και τη μελισσοθεραπεία,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ. Στηρίζουμε το έργο των συλλόγων Χαράλαμπος Δημ. Αμπατζόγλου «60 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥ»

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ. Στηρίζουμε το έργο των συλλόγων Χαράλαμπος Δημ. Αμπατζόγλου «60 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥ» ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Στηρίζουμε το έργο των συλλόγων Χαράλαμπος Δημ. Αμπατζόγλου «60 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥ» Ελληνική σειρά φυσικών προϊόντων υγείας & οµορφιάς Υγεία & Ευεξία Υγεία & Ευεξία

Διαβάστε περισσότερα

GARRAUD PARIS. Η πηγή της Garraud Paris. Μην ξεχνάτε: το δέρμα σας είναι τόσο μοναδικό όσο και εσείς

GARRAUD PARIS. Η πηγή της Garraud Paris. Μην ξεχνάτε: το δέρμα σας είναι τόσο μοναδικό όσο και εσείς GARRAUD PARIS Tο 1950 ο Rene Garraud πρωτοπόρος για την εποχή του, δημιούργησε στο Παρίσι ένα πρότυπο κέντρο ομορφιάς συνολικής περιποίησης, το οποίο παρείχε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε καλλυντικές αγωγές,

Διαβάστε περισσότερα

Συχνές Ερωτήσεις. BODHISATTVA SA 2007. All rights reserved. - 1 -

Συχνές Ερωτήσεις. BODHISATTVA SA 2007. All rights reserved. - 1 - Συχνές Ερωτήσεις Τι σηµαίνει η λέξη Bodhisattva; Η λέξη είναι σανσκριτική και κυριολεκτικά σηµαίνει «φωτισµένη» (bodhi) «οντότητα» (sattva). Πως διαφοροποιείται η Bodhisattva από τις άλλες εταιρείες καλλυντικών;

Διαβάστε περισσότερα

magazine ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΟ 1 ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΦΥΤΙΚΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ SUPERFOODS ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΤΑ! «επιστροφή στη φύση»

magazine ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΟ 1 ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΦΥΤΙΚΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ SUPERFOODS ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΤΑ! «επιστροφή στη φύση» Το περιοδικό των κορυφαίων συμπληρωμάτων διατροφής! ΤΕΥΧΟΣ 07 magazine TO 2008 2014 / 6 ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΝΑ ΦΥΣΙΚΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, ΠΑΡΤΕ ΕΝΑ SUPERFOODS ΚΑΝΟΥΝ

Διαβάστε περισσότερα

Τόνωση & Θρέψη Ρυθμίζει τη Λιπαρότητα, Αίσθηση Φρεσκάδας Ενυδάτωση & Λάμψη Προστασία & Λάμψη

Τόνωση & Θρέψη Ρυθμίζει τη Λιπαρότητα, Αίσθηση Φρεσκάδας Ενυδάτωση & Λάμψη Προστασία & Λάμψη 1 2 3 Η νέα, ελληνική πρόταση φροντίδας και περιποίησης που σχεδιάστηκε με έμπνευση τη φύση. Με την τεχνογνωσία και την πείρα μας δημιουργήσαμε την Green Care, μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων υψηλής ποιότητας

Διαβάστε περισσότερα

Η ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Η ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Η ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ SATINIQUE ; Η Satinique είναι μια ειδική επωνυμία με premium προϊόντα περιποίησης, θεραπείας και στάιλινγκ των μαλλιών, για όλους

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ALOE VERA

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ALOE VERA Η FM GROUP δημιουργεί για εσάς μια μοναδική σειρά καλλυντικών υψηλής ποιότητας με βασικό συστατικό την Aloe Vera από βιολογικές καλλιέργειες, με την εγγύηση ποιότητας του Οργανισμού Ecocert και των πιστοποιητικών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ. Με εκτίµηση, Παπαδοπούλου Ειρήνη

ΕΙΣΑΓΩΓΗ. Με εκτίµηση, Παπαδοπούλου Ειρήνη ΠΡΟΛΟΓΟΣ Όπως γνωρίζουµε τα βότανα έχουν ευρεία χρήση στην καθηµερινή ζωή των ανθρώπων. Έτσι λοιπόν είναι κατανοητό να ασχοληθεί κανείς διεξοδικά µε τις χρήσεις αυτές αλλά και µε τα αποτελέσµατά τους.

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος προϊόντων Νο 4 ΕΛΛΑΔΑ - ΚΥΠΡΟΣ

Κατάλογος προϊόντων Νο 4 ΕΛΛΑΔΑ - ΚΥΠΡΟΣ Κατάλογος προϊόντων Νο 4 ΕΛΛΑΔΑ - ΚΥΠΡΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝ ΤΙΜΗ Βάση Σιλικόνης Fb01 Βάση Σιλικόνης 10,80 Make-up advanced foundation K001 K002 K003 K004 K008 K005 K006 K007 K009 Ivory

Διαβάστε περισσότερα

Αισθητική Σώματος Ι. -Η μπλούζα μας πρέπει να είναι άνετη: ώστε να κινούμαστε εύκολα Φοράμε λίγα ρούχα, μια και το δωμάτιο είναι ζεστό.

Αισθητική Σώματος Ι. -Η μπλούζα μας πρέπει να είναι άνετη: ώστε να κινούμαστε εύκολα Φοράμε λίγα ρούχα, μια και το δωμάτιο είναι ζεστό. Υποχρεώσεις του Αισθητικού Πριν αρχίσουμε τη μάλαξη ελέγχουμε τα χέρια μας. * Πρέπει να είναι: - Kαθαρά -Zεστά -Tα νύχια κοντά. - Φροντίζουμε να έχουμε τα μαλλιά μας μαζεμένα, ώστε να μην πέφτουν στο πρόσωπο

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα μεσοθεραπείας από τη

Προϊόντα μεσοθεραπείας από τη Προϊόντα μεσοθεραπείας από τη Αποστειρωμένες Φόρμουλες [F-XFC] To F-XFC έχει αμιγώς καθαρά συστατικά και είναι μια αντιγηραντική θεραπεία. Η συγκεκριμένη σύνθεση είναι γνωστή στους γιατρούς αντιγήρανσης,

Διαβάστε περισσότερα

Εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο λατρεύουν την περιποίηση επιδερμίδας ANEW...

Εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο λατρεύουν την περιποίηση επιδερμίδας ANEW... Εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο λατρεύουν την περιποίηση επιδερμίδας ANEW... VITALE 25+ REVERSALIST 40+ ULTIMATE 50+ PLATINUM 60+ CLINICAL ALL AGES GENICS ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ στον οδηγό σας για να αυξήσετε

Διαβάστε περισσότερα

της 20100 ΜΑΤΟΣ ΥΔΡΥΜΑ ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ:

της 20100 ΜΑΤΟΣ ΥΔΡΥΜΑ ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ: Η γήρανση του δέρματος και οι τρόποι αντιμετώπισης της 20100 Η ΓΗΡΑΝΣΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜ ΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Κοντά σας στην εγκυμοσύνη, στη γέννα και για πάντα. Κατάλογος προϊόντων της Philips AVENT

Κοντά σας στην εγκυμοσύνη, στη γέννα και για πάντα. Κατάλογος προϊόντων της Philips AVENT Κοντά σας στην εγκυμοσύνη, στη γέννα και για πάντα Κατάλογος προϊόντων της Philips AVENT Καλωσήρθατε στη Philips Η εγκυμοσύνη και το πρώτο διάστημα της ζωής του μωρού σας είναι μια συναρπαστική περίοδος

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός αδυνατίσματος ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ 2009

Οδηγός αδυνατίσματος ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ 2009 Οδηγός αδυνατίσματος ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ 2009 οδηγός αδυνατίσματος περιεχόμενα σελίδα 04 Νέα δεδομένα στις διατροφικές συνήθειες των Ελλήνων: σήμα κινδύνου! σελίδα 07 Κυτταρίτιδα: ο γυναικείος εφιάλτης! σελίδα

Διαβάστε περισσότερα

Λευκαίνει τα δόντια σε λιγότερο από 10 λεπτά. Απλή και εύκολη εφαρμογή, εγγυημένο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα!

Λευκαίνει τα δόντια σε λιγότερο από 10 λεπτά. Απλή και εύκολη εφαρμογή, εγγυημένο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα! αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Το SmileBright έχει άμεσα αποτελέσματα και είναι ιδανικό για εσάς που θέλετε γρήγορα την τέλεια εμφάνιση για το ραντεβού σας ή για ένα ξεχωριστό event. Κάντε τα δόντια σας πιο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΛΕΞΑΝ ΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

ΑΛΕΞΑΝ ΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΛΕΞΑΝ ΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ: ΤΑ ΦΥΤΙΚΑ ΛΙΠΗ ΚΑΙ ΕΛΑΙΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ

Διαβάστε περισσότερα

Μέλι, ένα ολόγλυκο φάρμακο

Μέλι, ένα ολόγλυκο φάρμακο Μέλι, ένα ολόγλυκο φάρμακο ΣΚΕΥΗ ΣΑΒΒΑ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ-ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ Μέλος Συνδέσμου Διαιτολόγων Κύπρου Το μέλι είναι ένα σπάνιο δώρο της φύσης. Ελιξίριο νεότητας και μακροζωίας. Το μέλι είναι από τις πιο

Διαβάστε περισσότερα

H FM GROUP ΜΕΤΑ ΑΠΌ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΩΝ

H FM GROUP ΜΕΤΑ ΑΠΌ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΩΝ H FM GROUP ΜΕΤΑ ΑΠΌ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΩΝ ΠΑΡΟΥΖΙΑΖΕΙ ΈΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ ΤΟΝ ΚΑΦΕ AURILE ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΦΕ Ο καφές είναι αγροτικό, εισαγόμενο και χρηματιστηριακό προϊόν. Αποτελεί το

Διαβάστε περισσότερα

Κοντά σας στην εγκυμοσύνη, στη γέννα και για πάντα. Κατάλογος προϊόντων της Philips AVENT

Κοντά σας στην εγκυμοσύνη, στη γέννα και για πάντα. Κατάλογος προϊόντων της Philips AVENT Κοντά σας στην εγκυμοσύνη, στη γέννα και για πάντα Κατάλογος προϊόντων της Philips AVENT Καλωσήρθατε στη Philips Η εγκυμοσύνη και το πρώτο διάστημα της ζωής του μωρού σας είναι μια συναρπαστική περίοδος

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΗ προστασία Παιδί & ΔΙΑΤΡΟΦΗ Η ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ στη γυναικολογία Εμβόλια ΜΥΘΟΙ & ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. MY CLUB CARD VISA η κάρτα της ζωής σας

ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΗ προστασία Παιδί & ΔΙΑΤΡΟΦΗ Η ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ στη γυναικολογία Εμβόλια ΜΥΘΟΙ & ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. MY CLUB CARD VISA η κάρτα της ζωής σας ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2009 8 ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΗ προστασία Παιδί & ΔΙΑΤΡΟΦΗ Η ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ στη γυναικολογία α Εμβόλια ΜΥΘΟΙ & ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ MY CLUB CARD VISA η κάρτα της ζωής σας ακόμα: ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΕΙΣ & ΚΥΣΤΙΤΙΔΕΣ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

TIMΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2015. Αγ. Παρασκευής 22, Περιστέρι Τηλ. κέντρο: 210 57.58.880 e-mail: info@therme-spa.gr. www.therme-spa.gr

TIMΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2015. Αγ. Παρασκευής 22, Περιστέρι Τηλ. κέντρο: 210 57.58.880 e-mail: info@therme-spa.gr. www.therme-spa.gr TIMΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2015 Αγ. Παρασκευής 22, Περιστέρι Τηλ. κέντρο: 210 57.58.880 e-mail: info@therme-spa.gr www.therme-spa.gr FAciAls προσωπο Deep facial moist...39 Βαθύς καθαρισμός και θεραπεία ενυδάτωσης.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ. Σιωπηλή & επικίνδυνη ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΥΠΕΡΤΑΣΗ. Τροφές-σύμμαχοι και επιστημονικές συμβουλές για να τη μειώσουμε. w Πλάνο

ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ. Σιωπηλή & επικίνδυνη ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΥΠΕΡΤΑΣΗ. Τροφές-σύμμαχοι και επιστημονικές συμβουλές για να τη μειώσουμε. w Πλάνο ΛΟΓΩ ΜΗΝΙΑΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΜΑΪΟΣ 2015 ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΤΟ ΜΕΝΟΥ... ΤΗΣ ΠΡΩΤΙΑΣ Εξετάσεις: Η επιτυχία ξεκινάει (και) από το πιάτο τους ΕΠΟΧΙΚΕΣ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ Τι πρέπει να φάτε για να νιώσετε καλύτερα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΒΑΣΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΖΩΩΝ Έκδοση 2 η Σωτήριος Κανδρέλης Καθηγητής ΤΕΙ Χρήστος

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΩΝ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΗΣ ΣΤΑ ΑΡΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΩΝ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΗΣ ΣΤΑ ΑΡΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΩΝ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΗΣ ΣΤΑ ΑΡΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΓΑΛΑΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Επιβλέπων καθηγητής : Γεωργόπουλος

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΤΑΜΙΝΗ Β ΠΗΓΕΣ- Ι ΙΟΤΗΤΕΣ- ΧΗΜΕΙΑ

ΒΙΤΑΜΙΝΗ Β ΠΗΓΕΣ- Ι ΙΟΤΗΤΕΣ- ΧΗΜΕΙΑ ΑΛΕΞΑΝ ΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ - ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΒΙΤΑΜΙΝΗ Β ΠΗΓΕΣ- Ι ΙΟΤΗΤΕΣ- ΧΗΜΕΙΑ ΣΠΟΥ ΑΣΤΡΙΕΣ: ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΨΗ ΣΗΜΕΙΩΣΕΩΝ ΟΙΝΟΛΟΓΙΑΣ

ΣΥΝΟΨΗ ΣΗΜΕΙΩΣΕΩΝ ΟΙΝΟΛΟΓΙΑΣ ΣΥΝΟΨΗ ΣΗΜΕΙΩΣΕΩΝ ΟΙΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΡΑΣΙ Το κρασί μπορεί να κατηγοριοποιηθεί και να περιγραφεί ως: Κόκκινο, λευκό ή ροζέ Ξηρό, ημίξηρο, ημίγλυκο ή γλυκό Αδύνατο, μέτριο ή με γεμάτο σώμα Ενδυναμωμένο, Ενδυναμωμένο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2011 687 Πορσελάνη - Τεχνικά Χαρακτηριστικά Εξοικονόμηση χώρου Πολύ συχνά ο διαθέσιμος χώρος είναι αποφασιστικός παράγοντας για την επιλογή του προιόντος. Ορισμένες

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΤΑ ΦΥΤΑ, ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΑΡΕΑ ΤΗΣ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΣΚΟΝΗΣ

ΟΙ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΤΑ ΦΥΤΑ, ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΑΡΕΑ ΤΗΣ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΣΚΟΝΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΟΙ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΤΑ ΦΥΤΑ, ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΑΡΕΑ ΤΗΣ ΟΙΚΙΑΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα