Thomas Goettfried Πρόεδρος της εταιρείας VIVASAN

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Thomas Goettfried Πρόεδρος της εταιρείας VIVASAN"

Transcript

1 Thomas Goettfried Πρόεδρος της εταιρείας VIVASAN Αγαπητοί φίλοι, Με ιδιαίτερη χαρά σας παρουσιάζω τον καινούργιο συμπληρωμένο κατάλογο των προϊόντων της εταιρείας VIVASAN, και θα ήθελα να σας πω λίγα λόγια εκ μέρους μου. Η επιτυχία μας βασίζεται στο γεγονός ότι σας προτείνουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας, παρασκευασμένα με βάση τα θεραπευτικά βότανα. Τα βότανα αυτά αποτελούν βασικό συστατικό όλων των προϊόντων μας: προφυλακτικών κρεμών και μέσων περιποίησης σώματος και μαλλιών, αιθέριων ελαίων, συμπληρωμάτων διατροφής, κλπ. Στα εργαστήρια μας στην Ελβετία ετοιμάζονται νέα οικολογικά προϊόντα. Η στενή συνεργασία με τους κυρίαρχους ειδικούς σε όλο τον κόσμο μας επιτρέπει να εισάγουμε τις πιο προχωρημένες τεχνολογίες και να χρησιμοποιούμε τις τελευταίες επιστημονικές μελέτες στον τομέα της θεραπευτικής κοσμητολογίας και της υγιεινής διατροφής. Τα χρόνια της εργασίας μας χάρισαν υγεία, ομορφιά και αυτοπεποίθηση σε δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους από διάφορες χώρες του κόσμου. Σας εύχομαι ειλικρινά να κάνετε την επιλογή σας στον δρόμο προς τη χαρά, την υγεία, την ομορφιά και τη μακροβιότητα!

2 Περιεχόμενα Τι είναι τα προϊόντα της VIVASAN; Πραγματικά βότανα ως βάση των προϊόντων της VIVASAN Σειρά «Περιποιημένο σώμα» Σειρά για άνδρες «VIVACOOL» Σειρά «Ελαφρύ περπάτημα» Σειρά «Χαμόγελο χωρίς ρυτίδες» Σειρά «Δέρμα χωρίς προβλήματα» Σειρά αναζωογόνησης «VIVA BEAUTY» Σειρά «Ο κόσμος των αρωμάτων» Σειρά «Μεταξένια μαλλιά» Διακοσμητικά καλλυντικά LOCHERBER Πολυβιταμινούχα και δυναμωτικά ροφήματα Συμπληρώματα διατροφής με βιταμίνες και μέταλλα Υγιεινή διατροφή με τη VIVASAN

3 Τι είναι τα προϊόντα της VIVASAN; Όλα τα προϊόντα της εταιρείας VIVASAN υποδιαιρούνται σε προφυλακτικά καλλυντικά και βιολογικά συμπληρώματα διατροφής, τα οποία ξεχωρίζουν ανάμεσα σε μεγάλη ποικιλία παρόμοιων σκευασμάτων για την ποιότητά τους. Αυτά τα προϊόντα λύνουν αποτελεσματικά τα προβλήματά σας που έχουν σχέση με το δέρμα και τα μαλλιά, δυναμώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα και ασκούν ευεργετική επιρροή στη γενική κατάσταση του οργανισμού. Η πολύχρονη επιτυχημένη εμπειρία της εφαρμογής τους σε όλο τον κόσμο αποτελεί την καλύτερη επιβεβαίωση των ισχυρισμών μας. Τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα των προϊόντων VIVASAN είναι: Τα προϊόντα VIVASAN δεν περιέχουν ορμόνες, αντιβιοτικά, χημικά συντηρητικά Είναι υποαλλεργικά Η επιρροή τους στον οργανισμό έχει μεγάλη διάρκεια και είναι πολύπλευρη Δεν έχουν παρενέργειες Μπορούν να χρησιμοποιούνται από όλες τις ηλικίες Δοκιμάστηκαν χωρίς πειράματα στα ζώα.

4 Πραγματικά βότανα ως βάση των προϊόντων της VIVASAN Από τη μεγάλη ποικιλία ιατρικών σκευασμάτων και καλλυντικών μόνο τα βότανα μπορούν να αποκαταστήσουν την ανθρώπινη υγεία και ομορφιά με φυσικό, αποτελεσματικό, συνολικό και ήπιο τρόπο. Αυτή είναι η βασική αρχή της εταιρείας VIVASAN, που διαμορφώθηκε ως αποτέλεσμα των μακροχρόνιων επιστημονικών μελετών της παραδοσιακής χρήσης των φυτών από διάφορους λαούς του κόσμου. Σ αυτήν την αρχή βασίζεται η παραγωγή όλων των προτεινόμενων προϊόντων.

5 Τα προϊόντα VIVASAN με αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες παρασκευάζονται από χαμομήλι, άρκευθο, καλέντουλα, φασκόμηλο, και άλλα βότανα. Ως αντισηπτικά χρησιμοποιούνται λεβάντα, μολόχα, λεμόνι, ευκάλυπτος, γιασεμί και γεράνι. Τα καταπληκτικά σκευάσματα της VIVASAN, που αυξάνουν την ενεργητικότητα και τη δύναμη και βελτιώνουν τη μνήμη, οπωσδήποτε περιέχουν δυόσμο, δενδρολίβανο ή φινόκιο. Μια ολόκληρη σειρά προϊόντων της εταιρείας μας, που παρασκευάστηκαν με βάση το πατσουλί, το υλάνγκ-υλάνγκ, τη μέλισσα και πολλά άλλα αρωματικά φυτά, σας προτείνει να βυθιστείτε στον κόσμο των εκλεκτών αρωμάτων. Μπορούμε να ξεχωρίσουμε ιδιαίτερα τα προϊόντα VIVASAN με βάση το έλαιο τσαγιόδενδρου, που αποτελεί 100 φορές πιο δραστικό αντισηπτικό από το καρβολικό οξύ, και ταυτόχρονα είναι απολύτως ακίνδυνο για τον άνθρωπο. Έχει διαπιστωθεί επιστημονικά ότι το έλαιο τσαγιόδενδρου μπορεί να χρησιμοποιείται για θεραπεία σχεδόν όλων των ασθενειών. Γι αυτό το ονομάζουν «άμεση βοήθεια» και «φαρμακείο σε ένα φιαλίδιο». Η VIVASAN χρησιμοποιεί πολύ συχνά για την παρασκευή των προϊόντων της φυσικά μέταλλα και άλατα της Νεκράς Θάλασσας, τα οποία σε συνδυασμό με τα εκχυλίσματα βοτάνων κάνουν αληθινά θαύματα. Η ύψιστη ποιότητα των προϊόντων µας επιτυγχάνεται χάρη στις ξεχωριστές µεθόδους επεξεργασίας των φυτικών πρώτων υλών µε τη βοήθεια του σύγχρονου εξοπλισµού, που κατασκευάστηκε αποκλειστικά για την εταιρεία VIVASAN. VIVASAN σημαίνει μόνο φυσικά προϊόντα!

6 Σειρά «Περιποιημένο σώμα» Για την παρασκευή των προφυλακτικών καλλυντικών VIVASAN χρησιμοποιούνται τα εκχυλίσματα φαρμακευτικών φυτών και βοτάνων που συνελέγησαν από οικολογικά καθαρό έδαφος.

7 Σειρά «Περιποιημένο σώμα» Τα προφυλακτικά καλλυντικά VIVASAN παράγονται με βάση τα φαρμακευτικά φυτά και τα αιθέρια έλαια, και ασκούν ευεργετική επιρροή όχι μόνο στο δέρμα, αλλά και σε όλο τον οργανισμό. δρουν αποτελεσματικά για προφύλαξη από κρυολογήματα βοηθούν σε περιπτώσεις τραυμάτων, μωλώπων, αιματωμάτων, εγκαυμάτων, κρυοπαγημάτων εξομαλύνουν την πέψη, βοηθούν κατά των παθήσεων του γαστρεντερικού σωλήνα εμποδίζουν την κιρσώδη διεύρυνση των φλεβών καταπραΰνουν πονοκεφάλους, μυαλγίες, αρθραλγίες και πόνους περιόδου βοηθούν κατά των παθήσεων του ουρογεννητικού συστήματος. Τα αναµφίβολα πλεονεκτήµατα των προφυλακτικών καλλυντικών VIVASAN είναι: Τα καλλυντικά VIVASAN παρασκευάστηκαν με φυτική βάση Δεν περιέχουν ορμόνες, αντιβιοτικά, χημικά συντηρητικά Είναι υποαλλεργικά Η επιρροή τους στον οργανισμό έχει μεγάλη διάρκεια και είναι πολύπλευρη Δεν έχουν παρενέργειες Δοκιμάστηκαν χωρίς πειράματα στα ζώα.

8 Σειρά «Περιποιημένο σώμα» Κρέμα Άρκευθος Προφυλακτική κρέμα με αιθέρια έλαια αρκεύθου, πεύκου βουνού, ευκαλύπτου και κυπαρισσιού για καταπράυνση μυαλγιών και αρθραλγιών, και για βοήθεια από κρυολογήματα και γρίπη. Η κρέμα καλύπτει το σώμα με προστατευτικό υμένιο, προφυλάσσοντας τον οργανισμό από τις λοιμώξεις και απολυμαίνοντας το αναπνευστικό σύστημα. Διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος, ενεργεί θερμαντικά, εξαφανίζοντας το «σύνδρομο των κρύων ποδιών». Κρέμα Θυμάρι Κρέμα Viva Activ Προφυλακτική κρέμα με άλατα της Νεκράς Θάλασσας, φυσικά έλαια και εκχυλίσματα θεραπευτικών βοτάνων για προβληματικό δέρμα. Βοηθάει κατά της νευροδερματίτιδας, του λειχήνα, των εξανθημάτων και των αλλεργικών δερματίτιδων. Απαλύνει ερεθισμούς και φλεγμονές, αναζωογονεί, ενυδατώνει και μαλακώνει το δέρμα. Δημιουργεί ένα προστατευτικό υμένιο πάνω στο σώμα, επανορθώνοντας το ανοσοποιητικό σύστημα και το ενεργητικό πεδίο. Προφυλακτική κρέμα με αιθέρια έλαια θυμαριού, λεμονιού, ευκαλύπτου και δενδρολίβανου για προφύλαξη από κρυολογήματα και γρίπη. Αποτελεσματική για κυνάγχη, βρογχίτιδα, συνάχι, κλπ. Μειώνει το βήχα, έχει αποχρεμπτική δράση. Εκτός απ αυτό εξομαλύνει την πέψη, βοηθάει κατά των παθήσεων του γαστρεντερικού σωλήνα και του ουρογεννητικού συστήματος. Επηρεάζει ευεργετικά το ήπαρ. Αυξάνει την πίεση του αίματος. Κρέμα Τζοτζόμπα Κρέμα που κατακρατά το κανονικό λίπος της επιδερμίδας, για περιποίηση πολύ ξηρού και γερασμένου δέρματος προσώπου, χεριών και σώματος, με φυσικό λάδι τζοτζόμπα. Εξαλείφει το ξεφλούδισμα και τον ερεθισμό της επιδερμίδας, κατευνάζει, ενυδατώνει, απαλύνει και τρέφει το δέρμα, αποτρέπει την πρόωρη γήρανσή του. Χάρη στην υψηλή λιπαρότητά της η κρέμα προστατεύει το δέρμα προσώπου και χεριών από το ψύχος. Μπορεί να χρησιμοποιείται για περιποίηση του δέρματος των βρεφών.

9 Σειρά «Περιποιημένο σώμα» Κρέμα Καλέντουλα Με εκχύλισμα καλέντουλας για περιποίηση του ξηρού, λιπαρού ή ευαίσθητου δέρματος, με αναζωογονητική δράση. Εξαλείφει ερεθισμούς και φλεγμονές, επουλώνει τις βλάβες του δέρματος. Καταπραΰνει τους πόνους από εγκαύματα, μώλωπες, κρυοπαγήματα, τους πόνους στη χοληδόχο κύστη και τη δυσμηνόρροια. Βοηθάει κατά των κιρσών. Γαλάκτωμα Καλέντουλα Με εκχύλισμα καλέντουλας για περιποίηση του ξηρού δέρματος, με αναζωογονητική και ανανεωτική δράση. Ενυδατώνει και τρέφει την επιδερμίδα, αφαιρεί τις αλλεργικές αντιδράσεις, ρυθμίζει την ισορροπία υγρών και λιπών, αυξάνει τη σφριγηλότητα του δέρματος. Κρεμώδες αποσμητικό Καλέντουλα Αποσμητικό με απαλή κρεμώδη υφή διαρκούς δράσης (2 ώρες), με εκχύλισμα καλέντουλας και αμυγδαλέλαιο. Εμποδίζει τον πολλαπλασιασμό των βακτηριδίων που προκαλούν κακοσμία, χάρη στη διατήρηση της φυσικής μικροβιακής χλωρίδας του δέρματος. Ρυθμίζει τη λειτουργία των ιδρωτοποιών αδένων, εμποδίζοντας την εφίδρωση, δροσίζει, απομακρύνει τις δυσάρεστες οσμές. Δεν περιέχει οινόπνευμα, δεν προκαλεί κνησμό, είναι κατάλληλο για ευαίσθητη επιδερμίδα.

10 Σειρά «Περιποιημένο σώμα» Κρέμα Τσαγιόδενδρο με μανούκα και κανούκα Αντιβακτηριδιακή και αντιφλεγμονώδης κρέμα με αιθέρια έλαια τσαγιόδενδρου, μανούκας και κανούκας για τη βοήθεια κατά των δερματοπαθειών. Εξαλείφει ερεθισμούς, κοκκινίλες, κνησμό, ξεφλούδισμα, φλεγμονές, καταπραΰνει τον πόνο και αναζωογονεί το τραυματισμένο και καμένο δέρμα. Αποτελεσματική σε περίπτωση αλλεργικής ρινίτιδας, αλλεργίας, κνίδωσης, έρπητα, μαύρων στιγμάτων, εξανθημάτων, κοψιμάτων, εκδορών. Βοηθάει στην απομάκρυνση κρεατοελιών, αιμορροΐδων, μυκητιάσεων. Εξαφανίζει τον κνησμό από τσιμπήματα εντόμων. Τονωτικό Τσαγιόδενδρο με μανούκα και ροζαλίνα Αντιβακτηριδιακό και απολυμαντικό τονωτικό με αιθέρια έλαια τσαγιόδενδρου, μανούκας και ροζαλίνας για την περιποίηση του λιπαρού, μεικτού ή προβληματικού δέρματος. Εξασφαλίζει βαθύ καθαρισμό, φροντίδα και προστασία του δέρματος. Εξομαλύνει την έκκριση των στεατογόνων αδένων, καθαρίζοντας και στενεύοντας τους πόρους. Εξαφανίζει νεανικά σπυριά, μαύρα στίγματα, φλεγμονές και ερεθισμούς, επουλώνει τα μικρά τραύματα του δέρματος. Δροσίζει, αναζωογονεί και τονώνει το δέρμα, ιδιαίτερα μετά το ξύρισμα. Τζελ για ευαίσθητες περιοχές του σώματος Αντιβακτηριδιακό τζελ με εκχυλίσματα αμαμηλίδας, χαμομηλιού, αλθαίας, αλόης, βιταμίνη Ε για καθημερινή περιποίηση του ευερέθιστου δέρματος της ευαίσθητης περιοχής. Δεν ερεθίζει το δέρμα, δεν αλλοιώνει την κολπική χλωρίδα. Εμποδίζει την εξέλιξη των μυκητιάσεων, διατηρώντας το φυσικό όξινο περιβάλλον. Καθαρίζει, δροσίζει, προστατεύει αποτελεσματικά και απομακρύνει τις δυσάρεστες οσμές για μεγάλη χρονική περίοδο.

11 Σειρά «Περιποιημένο σώμα» Βάλσαμο San Rocco Βοηθητικό βάλσαμο, παρασκευασμένο σύμφωνα με παλιά συνταγή από λάδι τσαγιόδενδρου, γεράνι, βόραγο, καρότο, ηλίανθο, σόγια, εκχυλίσματα βιολέτας, εχινάκειας, καλέντουλας, αμάραντου, υπερικού και θαλάσσιων φυκιών, για τη βοήθεια κατά των διάφορων δερματοπαθειών. Βοηθάει σε περίπτωση κνησμού, φλεγμονών, αλλεργίας, ψωρίασης, δερματίτιδας, ελκών, τραυμάτων, εγκαυμάτων, ακμής, αναπλάθει την υφή του δέρματος, το προστατεύει από την υπεριώδη ακτινοβολία, απαλύνει και ενυδατώνει το δέρμα. Βάλσαμο Peru-Stick Μοναδικό βοηθητικό μέσο με περουβιανό βάλσαμο και καστορέλαιο, το οποίο είναι αποτελεσματικό κατά των φλεγμονών, των ερεθισμών, των δερματίτιδων, των μικρών τραυμάτων, των εγκαυμάτων και των κρυοπαγημάτων. Το βάλσαμο ενυδατώνει, απολυμαίνει και τρέφει την επιδερμίδα, αναζωογονεί το ταλαιπωρημένο δέρμα, είναι χρήσιμο για ξηρή και σκασμένη επιδερμίδα των χεριών και των αγκώνων. Απαλύνει τη σκληρή επιδερμίδα και τους κάλους των χεριών και των ποδιών. Δημιουργεί ένα προστατευτικό υμένιο πάνω στο δέρμα, προστατεύοντάς το από τις βλαβερές επιδράσεις του περιβάλλοντος. Έχει αναισθητική δράση, καταπολεμώντας το σύνδρομο του πόνου. Βοηθάει κατά μερικών δερματοπαθειών. Τζελ για αρθρώσεις P.C. 2 Με εκχυλίσματα μυδιών, αρπαγόφυτου, αρνικής, σημύδας και αιθέρια έλαια λεμονιού, πορτοκαλιού, μέντας, λεβάντας και θυμαριού. Καταπραΰνει γρήγορα πόνους, οιδήματα και φλεγμονές των αρθρώσεων, των μυών και των νεύρων, καταπολεμά την τοπική και γενική κόπωση. Ενισχύει την ευκινησία των αρθρώσεων. Απολυμαίνει, τονώνει και τρέφει το δέρμα, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, προστατεύει από την υπεριώδη ακτινοβολία.

12 2 Σειρά «Περιποιημένο σώμα» Λάδια μασάζ (Λάδια βάσης) Αβοκάντο και Τζοτζόμπα είναι % φυσικά προϊόντα, που προέρχονται από ψυχρή έκθλιψη των σπόρων, των κουκουτσιών και της σάρκας των καρπών. Αποτελούν την πλουσιότερη πηγή ιχνοστοιχείων, βιταμινών A, D, E και ακόρεστων λιπαρών οξέων, έχουν ισχυρή αντιφλεγμονώδη, αναζωογονητική και αντιοξειδωτική δράση. Μπορούν να χρησιμοποιούνται σε καθαρή μορφή για μασάζ, ντεμακιγιάζ, σαν βάση για διάφορες κοσμητικές μάσκες, σαν κρέμα προσώπου ημέρας ή νυκτός. Σε περίπτωση ανάμειξης λαδιών βάσης με αιθέρια έλαια δημιουργούνται μοναδικοί συνδυασμοί, οι οποίοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για χαλαρωτικό, τονωτικό ή ερωτικό μασάζ, για περιποίηση του γερασμένου ή προβληματικού δέρματος προσώπου και σώματος. Λάδι Αβοκάντο Με βιταμίνες A, B, D, E και λεκιθίνη («το έλαιο της ομορφιάς») για κανονικό, ξηρό ή γερασμένο δέρμα προσώπου και σώματος. Διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος και τη διαδικασία μεταβολισμού στο δέρμα. Ιδανικό για μασάζ με αιθέρια έλαια. Προστατεύει από την υπεριώδη ακτινοβολία, έχει αντιοξειδωτικές και αναζωογονητικές ιδιότητες. Είναι χρήσιμο για φλεγμονές, εκζέματα, εξανθήματα και μικρά τραύματα. Λάδι Τζοτζόμπα Με αμινοξέα, για μασάζ και περιποίηση του σώματος, ιδιαίτερα αν το δέρμα είναι ξηρό, γερασμένο, ευαίσθητο ή έχει την «όψη φλοιού πορτοκαλιού». Έχει αντιφλεγμονώδη και ανανεωτική δράση. Βοηθάει κατά του εκζέματος, της ψωρίασης, της ακμής. Είναι άοσμο. Αναμειγμένο με αιθέρια έλαια, είναι ιδανικό για μασάζ των «προβληματικών» περιοχών.

13 анонс на НОВИ продукти Προφυλακτική οδοντόκρεμα σε Με μείγμα αιθέριων ελαίων (πορτοκάλι, μέντα, λεβάντα, γαρύφαλλο, λεμόνι, θυμάρι, μαστίχα, τσαγιόδενδρο, μανούκα, κανούκα) για αποτελεσματική περιποίηση της στοματικής κοιλότητας: ενίσχυση των ούλων, πρόληψη της τερηδόνας, καταπολέμηση της οδοντικής πλάκας και του ροχαλητού. Καθαρίζει αποτελεσματικά τα δόντια, απολυμαίνει την στοματική κοιλότητα, εμποδίζοντας την εμφάνιση κακοσμίας του στόματος και δροσίζοντας την αναπνοή. Ενισχύει τα ούλα, διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος στους μαλακούς ιστούς του λάρυγγα, διευκολύνει την αναπνοή, συμβάλλει στη μείωση του ροχαλητού. Ελιξίριο για γαργάρες Με μείγμα αιθέριων ελαίων (πορτοκάλι, μέντα, λεβάντα, γαρύφαλλο, λεμόνι, θυμάρι, μαστίχα, τσαγιόδενδρο, μανούκα, κανούκα) για αποτελεσματική περιποίηση της στοματικής κοιλότητας: ενίσχυση των ούλων, πρόληψη της τερηδόνας, δροσερή αναπνοή. Απολυμαίνει την στοματική κοιλότητα, εμποδίζοντας την εμφάνιση κακοσμίας του στόματος και δροσίζοντας την αναπνοή. Ενυδατώνει και μαλακώνει τον ερεθισμένο βλεννογόνο υμένα, διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος στους μαλακούς ιστούς του λάρυγγα και ενισχύει τον ουρανίσκο, συμβάλλοντας έτσι στη ρύθμιση της αναπνοής στον ύπνο και στη μείωση του ροχαλητού.

14 Σειρά «Περιποιημένο σώμα» Σειρά ARGANA Μοναδικά προϊόντα περιποίησης του δέρματος με το πολύτιμο αργανέλαιο: ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΛΑΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΚΡΕΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΡΕΜΑ ΧΕΡΙΩΝ ΚΑΙ ΝΥΧΙΩΝ ΒΑΛΣΑΜΟ ΧΕΙΛΙΩΝ Το αργανέλαιο που περιλαμβάνεται στα προϊόντα της σειράς ARGANA είναι 100% φυσικό λάδι, που παράγεται με ψυχρή έκθλιψη, χωρίς προσθήκη συντηρητικών, χρωστικών και αρωματικών ουσιών. Για την υψηλή του ποιότητα του έχει απονεμηθεί το Βιολογικό Πιστοποιητικό Ποιότητας της ΕΕ. Εισάγεται στην Ελβετία κατ ευθείαν από το Μαρόκο. Εκτός από το αργανέλαιο, αυτά τα προϊόντα περιέχουν ελαιόλαδο, σογιέλαιο, αμυγδαλέλαιο, φοινικέλαιο και βούτυρο βουτυρόσπερμου. Το λάδι των καρπών της μαροκινής αργανίας θεωρείται ένα από τα πιο πολύτιμα και ακριβά λάδια στον κόσμο. Περιέχει ακόρεστα λιπαρά οξέα, αντιοξειδωτικά, βιταμίνες Α και Ε, καθώς και ουσίες όπως αντιβιοτικά και μυκητοκτόνα. Το λάδι αργανίας έχει θεραπευτικές ιδιότητες: εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες, καθυστερώντας τη γήρανση του δέρματος, επουλώνει εγκαύματα, εκδορές και τραύματα, ανανεώνει το δέρμα και λειαίνει τις ρυτίδες.

15 Σειρά «Περιποιημένο σώμα» Λειτουργικό λάδι για το δέρμα Για περιποίηση του κανονικού, ξηρού, ευαίσθητου και γερασμένου δέρματος του σώματος, με αργανέλαιο, ελαιόλαδο, φοινικέλαιο, σογιέλαιο και βιταμίνη Ε. Αναζωογονεί το δέρμα, βελτιώνει την ελαστικότητά του. Δημιουργεί ένα προστατευτικό υμένιο πάνω στο δέρμα και συμβάλλει στην αύξηση της σφριγηλότητας των ιστών του. Με το μασάζ του δέρματος διεγείρεται η μικροκυκλοφορία του αίματος. Το δέρμα γίνεται βελούδινο, απαλό και λείο, αποκτά φρεσκάδα και ζωτική δύναμη. Κρέμα χεριών και νυχιών Με αργανέλαιο, αμυγδαλέλαιο, αμαμηλίδα, βιταμίνη Ε και προβιταμίνη Β. Τρέφει και προστατεύει το δέρμα των χεριών, κάνοντάς το απαλό και λείο, βελτιώνει την υφή του. Ενυδατώνει το δέρμα, προλαμβάνει την πρόωρη γήρανσή του. Επιπλέον φροντίζει τα νύχια και τα πετσάκια. Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική για ξηρό και ταλαιπωρημένο δέρμα, καθώς και για ξεφλουδισμένα νύχια. Δεν αφήνει λιπαρή λάμψη στην επιδερμίδα. Κρέμα σώματος Με αργανέλαιο, αμυγδαλέλαιο, βιταμίνη Ε και προβιταμίνη Β, για καθημερινή περιποίηση του κανονικού, ξηρού, γερασμένου και ευαίσθητου δέρματος. Ανακουφίζει, απαλύνει και λειαίνει το δέρμα. Βοηθάει στην ανανέωση των κυττάρων, έχει αναζωογονητική δράση, ενυδατώνει το δέρμα, εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες, καθυστερώντας την πρόωρη γήρανση του δέρματος. Βάλσαμο χειλιών Με αργανέλαιο, βούτυρο βουτυρόσπερμου, κερί μέλισσας και αλλαντοΐνη, για καθημερινή περιποίηση του απαλού δέρματος των χειλιών. Το βάλσαμο κάνει το δέρμα των χειλιών απαλό και λείο, το προστατεύει από την ξηρότητα και βελτιώνει την ισορροπία νερού στο ευαίσθητο δέρμα των χειλιών. Προστατεύει από το φωτοστρές χάρη στο φίλτρο προστασίας από την υπεριώδη ακτινοβολία.

16 Σειρά «Περιποιημένο σώμα» ΣΕΙΡΑ VIVADERM Πλεονεκτήματα της χρήσης των καλλυντικών με DMS: Απορροφώνται άριστα από το δέρμα εξαιτίας της λεπιδοειδούς συγκρότησής τους Αποκαθιστούν τη φυσική λειτουργία του δερματικού φραγμού Ενισχύουν το δέρμα, μειώνοντας την πλαδαρότητά του Ρυθμίζουν την ισορροπία υγρών στο δέρμα, εμποδίζοντας την υπερβολική απώλεια υγρών Πραγματοποιούν τον έλεγχο των λειτουργιών του δέρματος (αναπνοή, έκκριση, μεταβολισμός) Δεν περιέχουν χημικές προσμείξεις (γαλακτωματοποιητές και συντηρητικά). Η σειρά VIVADERM περιλαμβάνει τα εξής προϊόντα: Αφροντούς VIVADERM Λεπιδοειδής θρεπτική κρέμα σώματος VIVA- DERM Λεπιδοειδής προστατευτική κρέμα σώματος VIVADERM. Η σειρά VIVADERM αποτελεί σύμπλεγμα μέσων περιποίησης του δέρματος. Αυτά τα μέσα περιποίησης είναι γενικής χρήσης και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διαφορετικούς σκοπούς: από τον καθαρισμό του δέρματος μέχρι την προστασία του. Όμως δεν πρόκειται για συνηθισμένα καλλυντικά, τα οποία είναι ήδη γνωστά σε μας, και τα χρησιμοποιούμε με ευχαρίστηση. Πρόκειται για τα πιο καινούργια επιτεύγματα στον τομέα της κοσμητολογίας τα καλλυντικά με λεπιδοειδή συγκρότηση: κρέμες, τζελ, αφροντούς, κλπ. Αυτά επίσης ονομάζονται καλλυντικά με δερματο-μεμβρανικές δομές (DMS). Το βασικό χαρακτηριστικό που διακρίνει τα καλλυντικά αυτού του είδους είναι η φυσιολογική τους ομοιότητα με τα λιπίδια του κεράτινου στρώματος του δέρματος, που εξασφαλίζει τη γρήγορη διείσδυση των υδατοδιαλυτών βιολογικά ενεργών συστατικών στα βαθιά στρώματα του δέρματος. Όταν απλώνονται πάνω στην επιδερμίδα, τα καλλυντικά με λεπιδοειδή συγκρότηση παραμένουν στην επιφάνειά της για αρκετό καιρό, δημιουργώντας από τη μία πλευρά ένα προστατευτικό υμένιο, και από την άλλη πλευρά μια «αποθήκη», από την οποία τα ενεργά συστατικά διεισδύουν βαθμιαία μέσα στο δέρμα. Οι δερματο-μεμβρανικές δομές ενισχύουν το κεράτινο στρώμα και αποτελούν πηγή θρεπτικών ουσιών για τα κύτταρα του δέρματος. Μετά τη χρήση των καλλυντικών με DMS το ερεθισμένο, αλλεργικό ή υπερβολικά ευαίσθητο δέρμα, το οποίο αντιδρά σε όλα τα καλλυντικά με ερεθισμούς, ξεφλούδισμα, κνησμό και οιδήματα, ηρεμεί γρήγορα.

17 Σειρά «Περιποιημένο σώμα» Θρεπτική κρέμα σώματος με λεπιδοειδή συγκρότηση Με εκχύλισμα μαώνιας, βούτυρο βουτυρόσπερμου, λάδια νυχτολούλουδου, βοράγου και γλυκού αμυγδάλου. Παρασκευάστηκε ειδικά για την περιποίηση του ευαίσθητου και ξηρού δέρματος. Εξαλείφει την ξηρότητα και τους ερεθισμούς του δέρματος, ασκεί αντιφλεγμονώδη και αντιαλλεργική δράση, διορθώνει τα ελαττώματα του δέρματος. Τα εκχυλίσματα μαώνιας χρησιμοποιούνται από τους Ινδιάνους της Βορείου Αμερικής σε περιπτώσεις διάφορων παθήσεων του δέρματος και για αποκατάσταση της προστατευτικής λειτουργίας του. Τα λάδια βοράγου, νυχτολούλουδου και γλυκού αμυγδάλου και το βούτυρο βουτυρόσπερμου προστατεύουν το δέρμα από την ξηρότητα, αποκαθιστώντας την φυσική ισορροπία των υγρών του. Προστατευτική κρέμα σώματος με λεπιδοειδή συγκρότηση Με οξείδιο ψευδάργυρου, αμυγδαλέλαιο, αμαμηλίδα, αλλαντοΐνη και βισαβολόλη. Ιδιαίτερα αποτελεσματική για την προστασία του ερεθισμένου δέρματος. Προστατεύει το δέρμα από την ερεθιστική επίδραση του νερού, καθώς και από την ξηρότητα, αποκαθιστώντας τον υδρολιπιδικό μανδύα της επιδερμίδας. Έχει αντιφλεγμονώδη και αντιαλλεργική δράση, στεγνώνει την επιδερμίδα σε περίπτωση ορώδους εξιδρώματος, αφαιρεί τα ελαττώματα του δέρματος, ασκεί προστατευτική δράση σε περιπτώσεις διάφορων δερματοπαθειών. Η βισαβολόλη και ηαλλαντοΐνη καταπραΰνουν το ερεθισμένο δέρμα. Αφροντούς Με εκχύλισμα μαώνιας, αλλαντοΐνη και βιταμίνη Β, για ευαίσθητο δέρμα και μαλλιά. Καθαρίζει το δέρμα ιδιαίτερα απαλά, αφήνοντας την αίσθηση της άνεσης. Το ενυδατικό σύμπλεγμα και οι ηρεμιστικές για το δέρμα ουσίες αλλαντοΐνη και βιταμίνη Β5 επιδρούν ευνοϊκά στο ερεθισμένο και ευαίσθητο δέρμα. Το αφροντούς ασκεί αντιφλεγμονώδη και αντιαλλεργική δράση σε περιπτώσεις διάφορων δερματοπαθειών, ενυδατώνει και καταπραΰνει αποτελεσματικά.

18 Σειρά για άνδρες «VIVACOOL» Αποτελεσματικά καλλυντικά προϊόντα για περιποίηση του ανδρικού δέρματος με Viva Oligo Complex από τα νερά των ορεινών πηγών των αυστριακών Άλπεων.

19 Σειρά για άνδρες «VIVACOOL» Κρέμα After Shave «γενικής χρήσης» Με Viva Oligo Complex, εκχύλισμα αλόης βέρα, υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες Β και Ε, για απαλή περιποίηση του ευαίσθητου δέρματος μετά το ξύρισμα και την αποτρίχωση. Η κρέμα επουλώνει, ενυδατώνει, ανακουφίζει και δροσίζει το δέρμα ερεθισμένο μετά το ξύρισμα ή την αποτρίχωση, συμβάλλει στη γρήγορη αναζωογόνησή του, εμποδίζει την εμφάνιση της τριχοθυλακίτιδας, αυξάνει την ανθεκτικότητα του δέρματος στην επίδραση βακτηριδίων, ιών και μυκήτων. Το Viva Oligo Complex, η αλόη βέρα και οι βιταμίνες αποτρέπουν τη γήρανση του δέρματος και του χαρίζουν ενέργεια και φρεσκάδα, αφήνοντας την αίσθηση της άνεσης. Αποσμητικό τζελ «2 Ώρες» Με Viva Oligo Complex, φυσική στυπτηρία, εκχυλίσματα αλόης βέρα και θαλάσσιων φυκιών, για αποτροπή εφίδρωσης και κακοσμίας στη διάρκεια των 2 ωρών. Το τζελ είναι μοναδικό επειδή ως αποσμητική ουσία εδώ χρησιμοποιείται η φυσική στυπτηρία (θειικό καλιαργίλιο), η οποία ασκεί διπλή (αντιβακτηριδιακή και στυπτική) δράση στο δέρμα, εξαφανίζοντας αισθητά τη μυρωδιά του ιδρώτα, χωρίς να προκαλεί αλλεργία του δέρματος. Το όξινο περιβάλλον του αποσμητικού εμποδίζει τον πολλαπλασιασμό των βακτηριδίων. Το Viva Oligo Complex μαζί με την αλόη βέρα και τα θαλάσσια φύκια χαρίζει στο δέρμα φρεσκάδα και αίσθηση της άνεσης. Σαμπουάν και τζελ για το ντους «2 σε» Με Viva Oligo Complex, εκχύλισμα αλόης βέρα και βιταμίνες Β και Ε, για πλύσιμο του ευαίσθητου δέρματος του σώματος και του κεφαλιού. Το τζελ-σαμπουάν εξασφαλίζει τον βαθύ καθαρισμό του δέρματος, συμβάλλει στην αναζωογόνησή του και στην ανανέωση των κυττάρων. Η αλόη βέρα ασκεί την αντιφλεγμονώδη δράση, η πανθενόλη βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στο δέρμα και εξασφαλίζει την αποτελεσματική ενυδάτωση. Το Viva Oligo Complex και η βιταμίνη Ε εμποδίζουν τη γήρανση του δέρματος και του χαρίζουν ενέργεια και φρεσκάδα. Το τζελ μπορεί να χρησιμοποιείται ως σαμπουάν για κανονικά και ξηρά μαλλιά, βελτιώνοντας την ποιότητά τους, χαρίζοντάς τους όγκο, λάμψη και ζωτική δύναμη. Το Oligo Complex αποτελείται από τα σημαντικότερα ιχνοστοιχεία και μέταλλα, τα λεγόμενα ολιγοστοιχεία: χαλκό, σίδηρο, μαγνήσιο, μαγγάνιο, ψευδάργυρο, ασβέστιο, κλπ. Το νερό που περιέχει ολιγοστοιχεία έχει την ίδια χημική σύνθεση με το πλάσμα του ανθρώπινου αίματος.

20 Σειρά «Ελαφρύ περπάτημα» Ο συνδυασμός θεραπευτικών φυτών με φυσικά έλαια ασκεί ευεργετική επίδραση στα πόδια με φυσικό τρόπο και με γρήγορους και εντατικούς ρυθμούς.

21 Κρέμα ποδιών Με εκχυλίσματα αρνικής, μολόχας, χαμομηλιού, χιλιόφυλλου, υπερικού, έλαια ευκαλύπτου και γλυκού αμυγδάλου και βιταμίνη Ε για καθημερινή περιποίηση των ποδιών. Δυναμώνει, ενυδατώνει, τρέφει και καταπραΰνει το δέρμα, εξουδετερώνει την κακοσμία, καταπολεμά την κούραση, απαλύνει φλεγμονές και ερεθισμούς, επουλώνει μικρά ραγίσματα στα πόδια, προλαμβάνει την σκλήρυνση του δέρματος και την εμφάνιση κάλων. Εξαφανίζει το «σύνδρομο των κρύων ποδιών». Βοηθάει στην ενίσχυση των τοιχωμάτων των αγγείων. Απομακρύνει τις δυσάρεστες οσμές, προλαμβάνει την εφίδρωση και την εξέλιξη των μυκητιάσεων. Σπρέι ποδιών Κρέμα φλεβών Με εκχυλίσματα φύλλων κόκκινου σταφυλιού και ιπποκαστανιάς για εξαφάνιση της κούρασης και των οιδημάτων στα πόδια, ενδυνάμωση των φλεβών και καταπολέμηση των κιρσών. Εξουδετερώνει τις διαταραχές του κυκλοφορικού συστήματος και τη στάση του αίματος στις φλέβες. Ασκεί βοηθητική και προφυλακτική επίδραση σε περιπτώσεις φλεβικών παθήσεων (κιρσώδης διεύρυνση των φλεβών, φλεβίτιδες, θρομβοφλεβίτιδες), απαλύνει σπασμούς, συσπάσεις, μούδιασμα των ποδιών, πόνους, ερεθισμούς, φλεγμονές, οιδήματα, κούραση και αίσθηση βάρους στα πόδια, συμβάλλει στην καταπολέμηση των ευρυαγγείων. Σειρά «Ελαφρύ περπάτημα» Με έλαιο τσαγιόδενδρου, λεβάντα και αμαμηλίδα για περιποίηση των ποδιών. Εξαφανίζει την κούραση, δροσίζει, τονώνει, απομακρύνει τις δυσάρεστες οσμές του δέρματος. Εμποδίζει την εμφάνιση της κακοσμίας και του ιδρώτα, ιδιαίτερα ανάμεσα στα δάχτυλα. Τα αιθέρια έλαια τσαγιόδενδρου και λεβάντας ασκούν αντιβακτηριδιακή, καθαριστική και αποσμητική δράση και προλαμβάνουν την εμφάνιση των μυκητιάσεων. Η αμαμηλίδα έχει στυπτική δράση και κλείνει τους πόρους του δέρματος, εξαφανίζοντας την υπερίδρωση των ποδιών. Αποτελεί αναντικατάστατο μέσο προφύλαξης από δερματοπάθειες που μπορούν να προκληθούν από την επίσκεψη στην πισίνα, στο γυμναστήριο, στη σάουνα, κλπ. 2 Αλάτι για ποδόλουτρα Με εκχυλίσματα χαμομηλιού, αρκεύθου, δενδρολίβανου, ιπποκαστανιάς και αμαμηλίδας, για εξαφάνιση της κούρασης των ποδιών, περιποίηση ποδιών και γενική βελτίωση της υγείας. Ποδόλουτρο με τέτοιο αλάτι εξαφανίζει οιδήματα, κούραση, φλεγμονές και ερεθισμούς του δέρματος, βοηθάει την κυκλοφορία του αίματος, ρυθμίζει την εφίδρωση, εξουδετερώνει την κακοσμία, έχει απολυμαντική και αποσμητική δράση. Μετά το ποδόλουτρο το σκληρό δέρμα στα πέλματα μαλακώνει, και οι κάλοι αφαιρούνται με ευκολία.

22 Σειρά «Χαμόγελο χωρίς ρυτίδες» Argireline σημαίνει ακίνδυνη, μη τοξική τεχνολογία που εξασφαλίζει την αποτελεσματική εξάλειψη των ρυτίδων έκφρασης και αποτρέπει την εμφάνισή τους.

23 Σειρά «Χαμόγελο χωρίς ρυτίδες» 2 Η εταιρεία VIVASAN σας προτείνει το νέο φυσικό πρόγραμμα κατά της γήρανσης του δέρματος επαναστατικά αναζωογονητικά καλλυντικά διαρκούς δράσης, τα οποία παρασκευάζονται σύμφωνα με τις μοναδικές τεχνολογίες Β.Τ.Χ. και DNA, για αποτελεσματική και γρήγορη εξάλειψη των ρυτίδων και πρόληψη της πρόωρης γήρανσης του δέρματος. Η σειρά Β.Τ.Χ. προορίζεται για επανόρθωση των ρυτίδων έκφρασης ανεξαρτήτως βάθους. Περιέχει το καινούργιο βιοτεχνολογικό φυτικό σύμπλεγμα κατά της γήρανσης του δέρματος, το πιο πολύτιμο συστατικό της οποίας ονομάζεται Argireline (ακετυλεξαπεπτίδιο-3). Το μοναδικό αυτό πεπτίδιο μπλοκάρει τις νευρικές απολήξεις των μυών του προσώπου, προκαλώντας τη χαλάρωση των μιμικών μυών (μυοχαλάρωση). Μ αυτόν τον τρόπο εξαλείφει τη μικροένταση του δέρματος και των μυών του προσώπου και σβήνει τις ρυτίδες έκφρασης, εμποδίζοντας την εμφάνιση των νέων ρυτίδων. Η σειρά DNA προορίζεται για επιβράδυνση της γήρανσης του δέρματος και απαλοιφή των ηλικιακών ρυτίδων. Πρόκειται για τα μοναδικά «κυτταρικά» καλλυντικά με φυτικά μόρια του DNA (δεοξυριβονουκλεϊκού οξέως) που δημιουργούνται σύμφωνα με την αποκλειστική πατενταρισμένη τεχνολογία. Το DNA αποτελεί ένα από τα καλύτερα ενυδατικά συστατικά των καλλυντικών, είναι φυσικός αναζωογονητής των ιστών, που προστατεύει το δέρμα από αφυδάτωση, καθώς και δυνατός ανοξειδωτής και παραγωγός της ζωτικής ενέργειας του δέρματος. Τα καλλυντικά με βάση το DNA επιδρούν άμεσα στα αίτια της γήρανσης του δέρματος, εμφυσώντας στα κύτταρα τη νέα ζωή και χαρίζοντας ενέργεια στο δέρμα. Ασκώντας βαθιά επιρροή στα κύτταρα του οργανισμού, το DNA ενεργεί και «από μέσα» και «απ έξω», επιτρέποντας την σύσφιξη του δέρματος και την ενίσχυση των ιστών ελαστίνης και κολλαγόνου στην επιδερμίδα.

24 2 Σειρά «Χαμόγελο χωρίς ρυτίδες» Β.Τ.Χ. φυτική κρέμα plumping για τη διόρθωση των ρυτίδων έκφρασης Με αργιρελίνη, εκχυλίσματα καραγγινού, δεματόχορτου, ιπποφαούς, αμάραντου, σαξιφράγας, φοινικέλαιο, λάδι από κουκούτσια βερίκοκου και βισαβολόλη για αποτελεσματική εξάλειψη της μικροέντασης του δέρματος και χαλάρωση των μυών του προσώπου, που ευθύνονται για την εμφάνιση των ρυτίδων έκφρασης. Με τη βοήθεια του εφέ της «γέμισης» (plumping) η κρέμα σβήνει τις ρυτίδες έκφρασης. Έχει καταπραϋντική, ενυδατική, θρεπτική και αναζωογονητική δράση. Προστατεύει την επιδερμίδα από φωτογήρανση και ελεύθερες ρίζες, χωρίς να εμποδίζει το φυσικό μαύρισμα. Έχει καταπραϋντικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, κάνει την επιδερμίδα λεία, σφριγηλή και μεταξένια. Β.Τ.Χ. εντατικός ορός για γρήγορη διόρθωση των ρυτίδων έκφρασης Με αργιρελίνη, εκχυλίσματα καραγγινού, δεματόχορτου, αμάραντου, σαξιφράγας, ιπποφαούς, λάδι πορτοκαλιού και βισαβολόλη για αποτελεσματική εξάλειψη της μικροέντασης του δέρματος και χαλάρωση των μυών του προσώπου, που ευθύνονται για την εμφάνιση των ρυτίδων έκφρασης. Επίσης χρησιμοποιείται για τόνωση του δέρματος και επανόρθωση της ελαστικότητάς του. Αποτελεί ιδανικό συμπλήρωμα της κρέμας Β.Τ.Χ. για τη στιγμιαία εξάλειψη των ρυτίδων. Έχει διεγερτική, δυναμωτική και αναζωογονητική δράση, εξασφαλίζοντας διαρκή και εντατική ενυδάτωση. Ύστερα από κάθε μέρα της χρήσης του ορού η επιδερμίδα γίνεται ολοένα και πιο ελαστική, αποκτά ευεξία και νεανική όψη. Οι ρυτίδες και οι πτυχές εξαφανίζονται, το δέρμα επανορθώνεται και αναζωογονείται.

ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΣ Β-ΓΛΥΚΑΝΗΣ ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ. Σύγχρονη περιποίηση προσώπου και σώματος FM GROUP GREECE & CYPRUS

ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΣ Β-ΓΛΥΚΑΝΗΣ ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ. Σύγχρονη περιποίηση προσώπου και σώματος FM GROUP GREECE & CYPRUS ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΣ Β-ΓΛΥΚΑΝΗΣ Σύγχρονη περιποίηση προσώπου και σώματος Ενυδατική κρέμα προσώπου βρώμη β-γλυκάνης: συμβάλλει στη σύνθεση κολλαγόνου, στην ανάπλαση του δέρματος και δρα κατά των ρυτίδων γαλακτικό

Διαβάστε περισσότερα

BIOPHELIA - GREEK FINE PRODUCTS Φυτικά Καλλυντικά

BIOPHELIA - GREEK FINE PRODUCTS Φυτικά Καλλυντικά BIOPHELIA - GREEK FINE PRODUCTS Φυτικά Καλλυντικά Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ Έδρα: Άσσηρος Θεσ/νίκης στη Βόρεια Ελλάδα. Δραστηριότητα: Εξαγωγή βιολογικών προϊόντων της ελληνικής γης. Όνομα: "BIOPHELIA" = "ΒΙΟΣ" + "ΩΦΕΛΕΙΑ",

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος Προϊόντων. Κατηγορία: Περιποίηση προσώπου

Κατάλογος Προϊόντων. Κατηγορία: Περιποίηση προσώπου Κατάλογος Προϊόντων Κατηγορία: Περιποίηση προσώπου Κρέμα προσώπου για τη φροντίδα και την αναπλήρωση του πολύ ξηρού και ατοπικού δέρματος με δραστικά μόρια του φυτού καλέντουλα, γάλα βρώμης & μελισσοκέρι

Διαβάστε περισσότερα

RPOJECT 6 ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΓΥΡΩ

RPOJECT 6 ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΓΥΡΩ RPOJECT 6 ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΓΥΡΩ ΒΟΤΑΝΑ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΦΑΣΚΟΜΗΛΟ Τα φύλλα έχουν αντισηπτικές, αποχρεμπτικές και σπασμολυτικές ιδιότητες.το φυτό έχει στομαχικές, τονωτικές και καρδιοτονωτικές

Διαβάστε περισσότερα

ROSELIA.GR / 17,SARANDA EKKLISION ST. PERISTERI,ATHENS /GREECE TEL: +30 210 5725000 www.roselia.gr

ROSELIA.GR / 17,SARANDA EKKLISION ST. PERISTERI,ATHENS /GREECE TEL: +30 210 5725000 www.roselia.gr THE OLIVE OIL LINE Οι αρχαίοι Έλληνες θεωρούσαν το λάδι ως υγρό χρυσάφι, τις ελιές ως σύμβολο της καλοσύνης και της ευγένειας, ενώ ακόμη και σήμερα τα κλαδιά της ελιάς συμβολίζουν την ειρήνη. Το ελαιόλαδο

Διαβάστε περισσότερα

Αρωματοπωλείον Αναστασία Κάμτση Φυσικά Καλλυντικά

Αρωματοπωλείον Αναστασία Κάμτση Φυσικά Καλλυντικά Αρωματοπωλείον Αναστασία Κάμτση Φυσικά Καλλυντικά ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ Πράσινη άργιλος: Δίνει στο δέρμα άμεση σφριγηλότητα και λάμψη. Την αναμειγνύετε με νερό ή με φυσικό χυμό λεμονιού, την απλώνεται

Διαβάστε περισσότερα

ENERGIA C ΠΡΟΙΟΝΤΑ. Γαλάκτωμα 200/500ml Λοσιόν 200/500ml Κρέμα 50/250ml Μάσκα 50/250ml Ορός 30ml

ENERGIA C ΠΡΟΙΟΝΤΑ. Γαλάκτωμα 200/500ml Λοσιόν 200/500ml Κρέμα 50/250ml Μάσκα 50/250ml Ορός 30ml ENERGIA C Τελευταίες επιστημονικές έδειξαν ότι πολλά οφέλη σε κοσμητικό επίπεδο μπορεί να έχει το δέρμα από την βιταμίνη C. Εκτός της εξαιρετικής αντιοξειδωτικής δράσης ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος,

Διαβάστε περισσότερα

Naturalite contact: 210 2510354 694 5075869 www.naturalite.gr sales@naturalite.gr

Naturalite contact: 210 2510354 694 5075869 www.naturalite.gr sales@naturalite.gr Μαστίχα Πλούσια ενυδατικό για όλη την οικογένεια. Αποκαθιστά τις δοµές κολλαγόνου την ελαστικότητα του δέρµατος. 250 7,50 Κατράµι Ιδανικό για την ξηροδερµία, τα λιπαρά µαλλιά, την πιτυρίδα, την τριχόπτωση

Διαβάστε περισσότερα

ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ΝΕΡΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ

ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ΝΕΡΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ΝΕΡΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ ΑΒΟΚΑΝΤΟ (έλαιο) Μαλακτικό, αντιρυτιδικό, για ξηρά δέρματα, επαναφέρει τα κύτταρα στη φυσική κατάσταση (περιέχει βιταμίνες Α, Β, D, K, H, PP, C). Καθαρίζει λεκέδες γήρατος,

Διαβάστε περισσότερα

Caviar. Προηγμένη σύνθεση που βασίζεται στο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά χαβιάρι, σε πεπτίδια που προάγουν τη σύνθεση κολλαγόνου και στο συνένζυμο Α

Caviar. Προηγμένη σύνθεση που βασίζεται στο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά χαβιάρι, σε πεπτίδια που προάγουν τη σύνθεση κολλαγόνου και στο συνένζυμο Α Caviar Skincare Caviar. Προηγμένη σύνθεση που βασίζεται στο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά χαβιάρι, σε πεπτίδια που προάγουν τη σύνθεση κολλαγόνου και στο συνένζυμο Α που αναπλάθει τα κύτταρα. Αυτή η πλήρης

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ME DONKEY MILK

ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ME DONKEY MILK ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ME DONKEY MILK Σειρά με DONKEY MILK Η σειρά περιλαμβάνει 5 εξαιρετικά προϊόντα που παρέχουν στην επιδερμίδα ενυδάτωση, θρέψη, λάμψη με εκθαμβωτικά αποτελέσματα. Το γάλα γαϊδούρας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ. Ο σύμμαχος της ομορφιάς, για νεανική όψη, λαμπερή και υγιή επιδερμίδα.

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ. Ο σύμμαχος της ομορφιάς, για νεανική όψη, λαμπερή και υγιή επιδερμίδα. ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ Ο σύμμαχος της ομορφιάς, για νεανική όψη, λαμπερή και υγιή επιδερμίδα. ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ME ALOE VERA Σειρά με ALOE VERA Η σειρά περιλαμβάνει 5 εξαιρετικά προϊόντα που παρέχουν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΣ β-γλυκανησ

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΣ β-γλυκανησ Πολυτελή και σύγχρονα προϊόντα για τη φροντίδα της σύγχρονης γυναίκας ΘΡΕΠΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΧΕΡΙΩΝ REGENERATING & NOURISHING HAND CREAM 50 ml ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΧΕΡΙΩΝ MOISTURISING & SMOOTHING HAND CREAM 50 ml BODY

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ALOE VERA

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ALOE VERA Η FM GROUP δημιουργεί για εσάς μια μοναδική σειρά καλλυντικών υψηλής ποιότητας με βασικό συστατικό την Aloe Vera από βιολογικές καλλιέργειες, με την εγγύηση ποιότητας του Οργανισμού Ecocert και των πιστοποιητικών

Διαβάστε περισσότερα

Σπόροι Chia, Μπανάνα, Σοκολάτα, Νιφάδες Βρώμης, Corn Flakes Καλαμποκιού, Corn Flakes Σοκολάτας

Σπόροι Chia, Μπανάνα, Σοκολάτα, Νιφάδες Βρώμης, Corn Flakes Καλαμποκιού, Corn Flakes Σοκολάτας Μπάρα Chia Μπανάνα Σπόροι Chia, Μπανάνα, Σοκολάτα, Νιφάδες Βρώμης, Corn Flakes Καλαμποκιού, Corn Flakes Σοκολάτας Οι σπόροι Chia περιέχουν τα ωφέλιμα για την υγεία Ω-3 και Ω-6 λιπαρά οξέα. Χάρη στις φυτικές

Διαβάστε περισσότερα

Τα προϊόντα της σειράς Hello Honey έχουν περάσει τις απαιτούμενες δοκιμές;

Τα προϊόντα της σειράς Hello Honey έχουν περάσει τις απαιτούμενες δοκιμές; Σειρά Hello Honey ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ Τι είναι η σειρά Hello Honey; Η σειρά Hello Honey αποτελείται από υψηλής ποιότητας καλλυντικά που έχουν δημιουργηθεί για την περιποίηση της επιδερμίδας.

Διαβάστε περισσότερα

Ανδρική οργανική σειρά φροντίδας της Neal s Yard Remedies.

Ανδρική οργανική σειρά φροντίδας της Neal s Yard Remedies. Ανδρική οργανική σειρά φροντίδας της Neal s Yard Remedies. Με οργανικά βότανα, αποστάγματα και έλαια για αναζωογόνηση και ανανέωση κάθε τύπου ανδρικού δέρματος Χαρίστε στον εαυτό σας την αγνή φροντίδα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΑ BODY SIGN. Φυσικός αφρός για το σώμα. Φυσικό peeling σώματος με ζάχαρη. Φυσικό βούτυρο σώματος body sign. Φυσικό σαπούνι σώματος

ΣΕΙΡΑ BODY SIGN. Φυσικός αφρός για το σώμα. Φυσικό peeling σώματος με ζάχαρη. Φυσικό βούτυρο σώματος body sign. Φυσικό σαπούνι σώματος ΣΕΙΡΑ BODY SIGN Φυσικός αφρός για το σώμα ΣΕΙΡΑ BODY SIGN Φυσικό peeling σώματος με ζάχαρη Φυσικό βούτυρο σώματος body sign Φυσικό σαπούνι σώματος Φυσικός αφρός για το σώμα ΣΕΙΡΑ BODY SIGN Περιέχει βούτυρο

Διαβάστε περισσότερα

Η Νεκρά θάλασσα ή Αλμυρά θάλασσα ή Θάλασσα Αραβά κατά την Παλαιά Διαθήκη, ονομάζεται η μεγάλη λίμνη, που βρίσκεται στα σύνορα Ιορδανίας και Ισραήλ.

Η Νεκρά θάλασσα ή Αλμυρά θάλασσα ή Θάλασσα Αραβά κατά την Παλαιά Διαθήκη, ονομάζεται η μεγάλη λίμνη, που βρίσκεται στα σύνορα Ιορδανίας και Ισραήλ. Η Νεκρά θάλασσα ή Αλμυρά θάλασσα ή Θάλασσα Αραβά κατά την Παλαιά Διαθήκη, ονομάζεται η μεγάλη λίμνη, που βρίσκεται στα σύνορα Ιορδανίας και Ισραήλ. Η λωρίδα αυτή της θάλασσας είναι διαφορετική απ' όλες

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΚΛΙΣΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ

ΚΑΤΑΚΛΙΣΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΚΑΤΑΚΛΙΣΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΦΑΣΕΙΣ ΕΠΟΥΛΩΣΗΣ 1 2 3 Αποτροπή μόλυνσης Καθαρισμός (εξίδρωση) Κοκκιοποίηση - Προστασία της κοκκιοποίησης (κοκκίδωσης) Επιθηλίωση 1η ΦΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ERIC FAVRE ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΑΛΛΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ

ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ERIC FAVRE ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΑΛΛΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ Εξειδίκευση ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ERIC FAVRE ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΑΛΛΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ Ο ERIC FAVRE και η εξειδικευμένη ομάδα του στηρίχτηκαν στις κλινικές μελέτες και

Διαβάστε περισσότερα

ROSELIA.GR / 17,SARANDA EKKLISION ST. PERISTERI,ATHENS /GREECE TEL: +30 210 5725000 www.roselia.gr

ROSELIA.GR / 17,SARANDA EKKLISION ST. PERISTERI,ATHENS /GREECE TEL: +30 210 5725000 www.roselia.gr THE ROSE OIL OF BULGARIA SUPER ANTI AGING LINE Η βιολογική ποικιλία Rosa Damascena Oil (Rose Otto),λαμβάνεται με απόσταξη σε πιστοποιημένα βιολογικά εργαστήρια, σύμφωνα με τα αυστηρά πρότυπα του National

Διαβάστε περισσότερα

BEAUTY SPECIAL V.I.B. ΤΟ ΚΟΥΡΑΣΜΈΝΟ ΔΈΡΜΑ ΕΊΝΑΙ ΠΛΈΟΝ ΠΑΡΕΛΘΌΝ. ΏΘΗΣΗ ΦΡΕΣΚΆΔΑΣ!

BEAUTY SPECIAL V.I.B. ΤΟ ΚΟΥΡΑΣΜΈΝΟ ΔΈΡΜΑ ΕΊΝΑΙ ΠΛΈΟΝ ΠΑΡΕΛΘΌΝ. ΏΘΗΣΗ ΦΡΕΣΚΆΔΑΣ! BEAUTY SPECIAL V.I.B. ΤΟ ΚΟΥΡΑΣΜΈΝΟ ΔΈΡΜΑ ΕΊΝΑΙ ΠΛΈΟΝ ΠΑΡΕΛΘΌΝ. ΏΘΗΣΗ ΦΡΕΣΚΆΔΑΣ! 16 ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΊΟ ΠΡΟΪΌΝ ΜΑΣ! V.I.B. Very Intensive Booster Κρέμα προσώπου Αναζωογονητική κρέμα για νεανική λάμψη Κοκτέιλ φροντίδας

Διαβάστε περισσότερα

GOLD REGENESIS. Η ο μ ο ρ φ ι ά δ ε ν έ χ ε ι η λ ι κ ί α

GOLD REGENESIS. Η ο μ ο ρ φ ι ά δ ε ν έ χ ε ι η λ ι κ ί α Η ο μ ο ρ φ ι ά δ ε ν έ χ ε ι η λ ι κ ί α Πολυτελής σειρά περιποίησης για την ώριμη επιδερμίδα με βάση τον κολλοειδή χρυσό αποτελείται από κρέμα ημέρας, κρέμα νύχτας και κρέμα ματιών Κολλοειδής χρυσός

Διαβάστε περισσότερα

ALOE VERA Box ΓΝΩΡΊΣΤΕ ΤΟ ALOE VERA BOX ΚΑΊ ΚΕΡΔΊΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ

ALOE VERA Box ΓΝΩΡΊΣΤΕ ΤΟ ALOE VERA BOX ΚΑΊ ΚΕΡΔΊΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ BEAUTY ALOE VERA Box ΓΝΩΡΊΣΤΕ ΤΟ ALOE VERA BOX ΚΑΊ ΚΕΡΔΊΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΕΡΔΊΣΤΕ ΧΡΉΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΕΤ Aloe Vera Box Κωδ. 10 084 Το σετ άμεσης φροντίδας με 3 προϊόντα Συμπύκνωμα ενυδάτωσης 100 ml 12,95 Κρέμα εντατικής

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2018 JURLIQUE HERBAL RECOVERY SIGNATURE Η εξέλιξη στη φυσική φροντίδα. Η επανάσταση στην αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Στη Jurlique χρησιμοποιούμε στο έπακρο τις δυνατότητες που

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2760/ 29.05.2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2760/ 29.05.2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2760/ 29.05.2015 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135 και 136 του Ν.4072/2012

Διαβάστε περισσότερα

Στοχευμένη Λύση. Complete Daily Cleanser

Στοχευμένη Λύση. Complete Daily Cleanser Correcting Skincare Στοχευμένη Λύση Στη ζωή, οι προκλήσεις μπορούν να αντιμετωπιστούν και οι στόχοι να επιτευχθούν με τη σωστή εστίαση. Το ίδιο ισχύει για τη φροντίδα της επιδερμίδας. Η Kerstin Florian

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ «ΑΕΙΖΟΩΝ» ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ. 25.1 Κρέμα ενυδατική σύσφιξης & αντιγήρανσης 20-40 ετών 50 ml

ΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ «ΑΕΙΖΟΩΝ» ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ. 25.1 Κρέμα ενυδατική σύσφιξης & αντιγήρανσης 20-40 ετών 50 ml ΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ «ΑΕΙΖΟΩΝ» ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ 25.1 Κρέμα ενυδατική σύσφιξης & αντιγήρανσης 20-40 ετών 50 ml 1 Αχιλλέα, Βελανιδιά, Πράσινο Τσάι, Πεύκο. Γήρας, χαλάρωση, πρόληψη,

Διαβάστε περισσότερα

Για τον άνθρωπο, η φύση υπήρξε πάντα η πλουσιότερη δεξαμενή και ο μεγαλύτερος προμηθευτής εκπληκτικών θεραπευτικών ουσιών. Γι αυτό, δεν αποτελεί

Για τον άνθρωπο, η φύση υπήρξε πάντα η πλουσιότερη δεξαμενή και ο μεγαλύτερος προμηθευτής εκπληκτικών θεραπευτικών ουσιών. Γι αυτό, δεν αποτελεί Για τον άνθρωπο, η φύση υπήρξε πάντα η πλουσιότερη δεξαμενή και ο μεγαλύτερος προμηθευτής εκπληκτικών θεραπευτικών ουσιών. Γι αυτό, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι, κατά την αναζήτησή τους για νέα,

Διαβάστε περισσότερα

tree Tea Τσαγιόδεντρο body shop σαν το τζίνι που βγαίνει από το μπουκαλάκι η σταγόνα που τα κάνει όλα.

tree Tea Τσαγιόδεντρο body shop σαν το τζίνι που βγαίνει από το μπουκαλάκι η σταγόνα που τα κάνει όλα. Tea tree body shop Τσαγιόδεντρο σαν το τζίνι που βγαίνει από το μπουκαλάκι η σταγόνα που τα κάνει όλα. BEST SELLER : Κάντο μόνος σου ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ1524 1525 30ml 100ml 100% καθαρό Τσαγιόδεντρο & Βιταµίνη

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά περιποίησης σώματος

Σειρά περιποίησης σώματος Σειρά περιποίησης σώματος Τι είναι η σειρά Θρίαμβος των Ορχιδέων; Ο Θρίαμβος των Ορχιδέων αποτελεί μία σειρά προϊόντων υψηλής ποιότητας για την περιποίηση του προσώπου και του σώματος τα οποία περιέχουν,

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα καθαρισμού και ντεμακιγιάζ µε ροδοπέταλα

Προϊόντα καθαρισμού και ντεμακιγιάζ µε ροδοπέταλα ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Προϊόντα καθαρισμού και ντεμακιγιάζ µε ροδοπέταλα Mε καταπραϋντική και απαλή δράση ειδικά για το ευαίσθητο δέρμα Καθαρισμός To απαραίτητο βήµα στη ρουτίνα περιποίησης του δέρµατος Η ΣΩΣΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2991/15-06-2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2991/15-06-2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2991/15-06-2015 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135 και 136 του Ν.4072/2012

Διαβάστε περισσότερα

Tel :+30 211 40 93 230 Fax: +30 211 40 93 230 Email: info@worldcapital.gr Web: www.worldcapital.gr

Tel :+30 211 40 93 230 Fax: +30 211 40 93 230 Email: info@worldcapital.gr Web: www.worldcapital.gr Tel :+30 211 40 93 230 Fax: +30 211 40 93 230 Email: info@worldcapital.gr Web: www.worldcapital.gr ------ Χυμοί & Νέκταρ Royal Berry ------- Οι χυμοί και τα νέκταρ Royal Berry αποτελούν μια νέα καινοτόμα

Διαβάστε περισσότερα

Η Φιλοσοφία της Herbalife SKIN

Η Φιλοσοφία της Herbalife SKIN Η Φιλοσοφία της Herbalife SKIN Κλινικά-ελεγμένα προϊόντα για καθαρισμό, τόνωση, θεραπεία, στοχευμένη ενυδάτωση της επιδερμίδας. Πολυτελής υφές και μεταξένια και απαλά στρώματα, με ακτινοβόλα σημαντικά

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΜΑΘΗΜΑ 3 ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΩΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΩΣ ΚΥΡΙΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΡΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ. Η ΡΥΠΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ

Διαβάστε περισσότερα

www.vapostoleris.gr/foreverlivingproducts Aloe Cleanser - 13,62 ευρώ/118ml - Το aloe cleanser, παρασκευάζεται από υποαλλεργικά συστατικά, για τη δημιουργία μιας ελαφρότερης, μη λιπαρής, απαλής λοσιόν με

Διαβάστε περισσότερα

Χριστουγεννιάτικο Μενού Ομορφιάς Λαχταριστά Σετ Περιποίησης από το Fresh Beauty Bar!

Χριστουγεννιάτικο Μενού Ομορφιάς Λαχταριστά Σετ Περιποίησης από το Fresh Beauty Bar! Χριστουγεννιάτικο Μενού Ομορφιάς Λαχταριστά Σετ Περιποίησης από το Fresh Beauty Bar! Η Fresh Line μεταμόρφωσε τις πιο γλυκές και φρουτένιες συνταγές ζαχαροπλαστικής σε εντυπωσιακά γιορτινά σετ περιποίησης

Διαβάστε περισσότερα

HAND & BODY CREAM BODY BUTTER. Κρέμα χεριών & σώματος με βιολογικό ελαιόλαδο + έλαιο ροδιού KL 1051 / 150ml - KL 1011 / 50ml

HAND & BODY CREAM BODY BUTTER. Κρέμα χεριών & σώματος με βιολογικό ελαιόλαδο + έλαιο ροδιού KL 1051 / 150ml - KL 1011 / 50ml HAND & BODY CREAM Κρέμα χεριών & σώματος με βιολογικό ελαιόλαδο + έλαιο ροδιού KL 1051 / 150ml - KL 1011 / 50ml Κρέμα χεριών & σώματος με βιολογικό ελαιόλαδο + έλαιο αβοκάντο KL 1052 / 150ml - KL 1012

Διαβάστε περισσότερα

Πιστοποιημένα Βιολογικά Καλλυντικά

Πιστοποιημένα Βιολογικά Καλλυντικά Πιστοποιημένα Βιολογικά Καλλυντικά Η εταιρία lavera (από το λατινικό la vera που σημαίνει η αλήθεια ) είναι πρωτοπόρος στα πιστοποιημένα βιολογικά καλλυντικά για περισσότερα από 25 χρόνια. Χρησιμοποιώντας

Διαβάστε περισσότερα

John Noa Worts No1 Υγεία & Ομορφιά

John Noa Worts No1 Υγεία & Ομορφιά ΕΙΚΟΝΑ ΟΝΟΜΑ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ JOHN NOA LTD John Noa Worts No1 Υγεία & Ομορφιά ΔΙΝΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ KAI ΤΟΝΩΣΗ. ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟ. ΣΥΝΤΕΛΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΙΚΟΥ ΒΑΡΟΥΣ. ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΙΣ ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ & ΜΕΙΩΝΕΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ!

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ! ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ! ΠΩΣ να ΔΙΑΛΕΞΩ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΚΡΕΜΑ; Πάντα να λαμβάνετε υπόψη την ηλικία του δέρματος, τον τύπο του και τις

Διαβάστε περισσότερα

Καινοτόμος σειρά, η οποία συνιστάται για τη φροντίδα των ευαίσθητων επιδερμίδων.

Καινοτόμος σειρά, η οποία συνιστάται για τη φροντίδα των ευαίσθητων επιδερμίδων. NEUROSENS Καινοτόμος σειρά, η οποία συνιστάται για τη φροντίδα των ευαίσθητων επιδερμίδων. Η NEUROSENS είναι μια καινοτόμος σειρά με καταπραϋντική, αναπλαστική και προστατευτική δράση, η οποία συνιστάται

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ALOE VERA

ΣΕΙΡΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ALOE VERA Ρύπανση του περιβάλλοντος, δυσμενείς εξωτερικές συνθήκες, κακή διατροφή αποτελούν μόνο κάποιους από τους παράγοντες που αποδυναμώνουν τις λειτουργίες προστασίας και αναδόμησης της επιδερμίδας. Το δέρμα

Διαβάστε περισσότερα

www.vapostoleris.gr/foreverlivingproducts Sonya Refreshing Gel Cleanser - 26,65 ευρώ/118ml - Το refreshing gel cleanser καθαρίζει χωρίς να ταλαιπωρεί την επιδερμίδα, χάρη στις ιδιότητες του σταθεροποιημένου

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. Ασπασία Καρατζά Μαρία Μπεκιάρη Σαράντος Ανδριώτης Γιάννης Γιαννάκας Στρατής Βαμβουρέλλης

ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. Ασπασία Καρατζά Μαρία Μπεκιάρη Σαράντος Ανδριώτης Γιάννης Γιαννάκας Στρατής Βαμβουρέλλης ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ Ασπασία Καρατζά Μαρία Μπεκιάρη Σαράντος Ανδριώτης Γιάννης Γιαννάκας Στρατής Βαμβουρέλλης H Μαστίχα Χίου είναι η φυσική ρητίνη που βγαίνει από τον κορμό & τα κλαδιά του σχίνου. Η έκκριση

Διαβάστε περισσότερα

Gerovital Plant. Η Βασίλισσα των κρεμών ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΈΝΟ ΈΚΧΎΛΙΣΜΑ ΈΝΤΈΛΒΑΙΣ

Gerovital Plant. Η Βασίλισσα των κρεμών ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΈΝΟ ΈΚΧΎΛΙΣΜΑ ΈΝΤΈΛΒΑΙΣ Gerovital Plant. Η Βασίλισσα των κρεμών ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΈΝΟ ΈΚΧΎΛΙΣΜΑ ΈΝΤΈΛΒΑΙΣ Original www.farmec.ro Gerovital Gerovital Plant Νέα φόρμουλα, χωρίς συντηρητικά! Η GEROVITAL PLANT είναι μια σειρά προϊόντων που

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΣ Β-ΓΛΥΚΑΝΗΣ

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΣ Β-ΓΛΥΚΑΝΗΣ Πολυτελή και σύγχρονα προϊόντα για τη φροντίδα της σύγχρονης γυναίκας SERUM FACE SERUM 30 ml MOISTURISING FACE CREAM 30 ml SEMI-RICH FACE CREAM 30 ml RICH FACE CREAM 30 ml Τι είναι η Ενεργή β-γλυκάνη Τα

Διαβάστε περισσότερα

Αρωματικά φυτά -Βότανα

Αρωματικά φυτά -Βότανα Αρωματικά φυτά -Βότανα Στις μέρες μας έχουν χαθεί οι γνώσεις για τα φυτά - βότανα που χρησιμοποιούν οι νοικοκυρές στην μαγειρική Αρκετά φυτά βότανα εκτός από τη κουζίνα δίνουν ρεσιτάλ και στην ιατρική.

Διαβάστε περισσότερα

ρόλλερ Νεφρίτη Μασάζ προσώπου με ρόλλερ Νεφρίτη (Gemstones facial massage)

ρόλλερ Νεφρίτη Μασάζ προσώπου με ρόλλερ Νεφρίτη (Gemstones facial massage) // Code that uses other library's $ can follow here. jq 1 / 6 Μασάζ προσώπου με ρόλλερ Νεφρίτη (Gemstones facial massage) 2 / 6 Μασάζ προσώπου με κρυστάλλους Το μασάζ προσώπου με κρυστάλλους χρησιμοποιεί

Διαβάστε περισσότερα

MONTIBELLO. Soothing Refreshing Mist

MONTIBELLO. Soothing Refreshing Mist Soothing Refreshing Mist Δοχείο: 125 ml spray Για χρήση από επαγγελματία ή για μεταπώληση. Υφή: Υγρή, να ψεκάζεται σαν ελαφριά ομίχλη (εκνέφωμα). Άρωμα: Χωρίς άρωμα. Συμπύκνωμα θερμικού ιατρικού μεταλλικού

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα Περιποίησης Επιδερμίδας

Προϊόντα Περιποίησης Επιδερμίδας Προϊόντα Περιποίησης Επιδερμίδας Γιατί τα προϊόντα μας αποτελούν την έξυπνη επιλογή! Διανέμονται μέσω του συστήματος MLM γι αυτό και οι τιμές τους είναι τόσο ανταγωνιστικές, αφού δεν πληρώνονται μεσάζοντες.

Διαβάστε περισσότερα

FACTSHEET. Γενικές πληροφορίες για τη μάρκα Hansaplast

FACTSHEET. Γενικές πληροφορίες για τη μάρκα Hansaplast FACTSHEET Γενικές πληροφορίες για τη μάρκα Hansaplast Ο Ιδρυτής της Beiersdorf, Paul Carl Beiersdorf, ήταν ο άνθρωπος που έθεσε τα θεμέλια για το σημερινή επιτυχημένη μάρκα Hansaplast και τα συνδεδεμένα

Διαβάστε περισσότερα

Aναπλαστική Θεραπεία με Γάλα Γαϊδούρας By Zartaux

Aναπλαστική Θεραπεία με Γάλα Γαϊδούρας By Zartaux Aναπλαστική Θεραπεία με Γάλα Γαϊδούρας By Zartaux 1. Εφαρμόζουμε γαλάκτωμα Zartaux για όλους τους τύπους δέρματος με κυκλικές κινήσεις. 2. Αφαιρούμε το γαλάκτωμα με χαρτοβάμβακο ή βρεγμένο βαμβάκι. 3.

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΑ PEELINGS EASY TCA PEEL

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΑ PEELINGS EASY TCA PEEL ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΑ PEELINGS EASY TCA PEEL ΕΥΚΟΛΑ, ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ Χωρίς στερήσεις και υπερβολές, χαρίζει: ΛΑΜΨΗ, ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ, ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΚΗ ΟΨΗ Το Easy TCA peel είναι ένα απαλό peeling

Διαβάστε περισσότερα

NEW COLLECTION Φυσικά προϊόντα

NEW COLLECTION Φυσικά προϊόντα NEW COLLECTION Φυσικά προϊόντα Από τα βυζαντινά ακόμη χρόνια οι Μοναχοί ασχολούνταν με τις θεραπευτικές ιδιότητες των βοτάνων. Έντονη είναι η αίσθηση ότι τα βότανα του Αγίου Όρους κρύβουν θεραπευτικές

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ CRETAN ETHEREAL

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ CRETAN ETHEREAL ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ CRETAN ETHEREAL Η αίσθηση των κρητικών φυσικών αιθέριων ελαίων 1. Θεραπευτικό μασάζ πλάτης- Αίσθηση Κρήτης Μασάζ που εστιάζει σε συγκεκριμένα σημεία της πλάτης για να

Διαβάστε περισσότερα

Συνταγές ομορφιάς με καφέ

Συνταγές ομορφιάς με καφέ Συνταγές ομορφιάς με καφέ καφές έχει αποδειχτεί ότι ασκεί θετική επίδραση στο δέρμα. Περιέχει δυνατά αντιοξειδωτικά στοιχεία, προστατεύοντας το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες και μειώνοντας τον κίνδυνο

Διαβάστε περισσότερα

Κρέμα προσώπου Natura Estonica Ginseng & Acai

Κρέμα προσώπου Natura Estonica Ginseng & Acai Κρέμα προσώπου Natura Estonica Ginseng & Acai Κρέμα ανόρθωσης GINSENG & ACAI για ώριμες, ξηρές επιδερμίδες. Το βιολογικό ginseng βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας και ενεργοποιεί τη σύνθεση κολλαγόνου.

Διαβάστε περισσότερα

Release and Relax Motion Υπηρεσίες Εκπαίδευσης Spa. Κατάλογος Προϊόντων. Ότι χρειάζομαι στη δουλειά μου είναι εδώ! website: www.rrmotion.

Release and Relax Motion Υπηρεσίες Εκπαίδευσης Spa. Κατάλογος Προϊόντων. Ότι χρειάζομαι στη δουλειά μου είναι εδώ! website: www.rrmotion. Release and Relax Motion Υπηρεσίες Εκπαίδευσης Spa Κατάλογος Προϊόντων Ότι χρειάζομαι στη δουλειά μου είναι εδώ! website: www.rrmotion.gr Release and Relax Motion Equipment s Supplies Αντί προλόγου...

Διαβάστε περισσότερα

Το πρόσωπο είναι ο καθρέφτης των συναισθημάτων και των σκέψεων μας.

Το πρόσωπο είναι ο καθρέφτης των συναισθημάτων και των σκέψεων μας. Rejuvance Η εναλλακτική άποψη ομορφιάς! Το πρόσωπο είναι ο καθρέφτης των συναισθημάτων και των σκέψεων μας. Είναι ένα ολιστικό, αναζωογονητικό μασάζ προσώπου. Και η λέξη μασάζ δεν είναι ακριβής, γιατί

Διαβάστε περισσότερα

GR organic 100% olive oil

GR organic 100% olive oil GR organic 100% olive oil ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ / ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ σαπούνι καθαρισμού προσώπου με βάση την ελιά & πρωτεΐνες σιταριού Καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα & απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα Καταπραΰνει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ Η ιστορία της αρωµατοθεραπείας χάνεται στα βάθη των αιώνων, πολύ πριν υπάρξουν γραπτά µνηµεία. Πιστεύεται ότι απλές µέθοδοι απόσταξης χρησιµοποιούνταν στην Περσία, την Ινδία

Διαβάστε περισσότερα

Αντηλιακό γαλάκτωμα πολύ υψηλής προστασίας - SPF 50+ Κωδικός: 3760075070014

Αντηλιακό γαλάκτωμα πολύ υψηλής προστασίας - SPF 50+ Κωδικός: 3760075070014 Αντηλιακό γαλάκτωμα πολύ υψηλής προστασίας - SPF 50+ Κωδικός: 3760075070014 Αντηλιακό γαλάκτωμα που προστατεύει τη ισορροπία της χλωρίδας του δέρματος και ενεργοποιεί τη φυσική άμυνα της βρεφικής και παιδικής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 6132/18-11-2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 6132/18-11-2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 6132/18-11-2015 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135 και 136 του Ν. 4072/2012 (ΦΕΚ

Διαβάστε περισσότερα

Γνωρίστε τώρα την επανάσταση στην αναγέννηση του δέρματος που σας χαρίζουν τα καλλυντικά DXN με το θαυματουργό μανιτάρι Ganoderma Lucidum!

Γνωρίστε τώρα την επανάσταση στην αναγέννηση του δέρματος που σας χαρίζουν τα καλλυντικά DXN με το θαυματουργό μανιτάρι Ganoderma Lucidum! Γνωρίστε τώρα την επανάσταση στην αναγέννηση του δέρματος που σας χαρίζουν τα καλλυντικά DXN με το θαυματουργό μανιτάρι Ganoderma Lucidum! Ganozhi E Series Τι θέλουμε? Την πηγή της νεότητας Να αισθανόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

Σημ.: Προσθέσθε άνηθο στο φαγητό σας αφού τελειώσει το μαγείρεμα γιατί ο βρασμός το καταστρέφει

Σημ.: Προσθέσθε άνηθο στο φαγητό σας αφού τελειώσει το μαγείρεμα γιατί ο βρασμός το καταστρέφει There are no translations available. ΑΝΗΘΟΣ 50ΓΡΑΜΜΑΡΙΩΝ - Καλή πηγή ανόργανων συστατικών, όπως ασβεστίου, μαγγανίου, σιδήρου, μαγνησίου. Ο άνηθος εμποδίζει ή γενικότερα ρυθμίζει τη βακτηριακή ανάπτυξη.

Διαβάστε περισσότερα

cosmetics without limits

cosmetics without limits cosmetics without limits Το Avant-Garde φυσικό καλλυντικό προηγμένο τεχνολογικά» Το Ερευνητικό τμήμα της CASMARA δημιούργησε την AgeDefense, μια αποκλειστική επαγγελματική εξατομικευμένη θεραπεία σε φάσεις

Διαβάστε περισσότερα

www.avoncyprus.com ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ 6-7 (28/04/14-09/06/14) CELLU-BREAK 5D ΝΕΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ της ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

www.avoncyprus.com ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ 6-7 (28/04/14-09/06/14) CELLU-BREAK 5D ΝΕΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ της ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ www.avoncyprus.com ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ 6-7 (28/04/14-09/06/14) CELLU-BREAK 5D ΝΕΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ της ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ NEO επαναστατική σύνθεση 5D ΜΕΙΩΝΕΙ ΑΙΣΘΗΤΑ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

HYALURΟNIC MOIST ENTATIKH ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ & ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΜΕ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ. ΦΥΤΙΚΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ Το κλειδί για νεανικό δέρμα

HYALURΟNIC MOIST ENTATIKH ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ & ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΜΕ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ. ΦΥΤΙΚΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ Το κλειδί για νεανικό δέρμα HYALURΟNIC MOIST ENTATIKH ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ & ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΜΕ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ ΦΥΤΙΚΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ Το κλειδί για νεανικό δέρμα ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ + ΦΥΤΙΚΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ σε προηγμένο σύστημα μεταφοράς ΔΟΜΗΣ ΥΓΡΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Περιποίηση προσώπου. Δομή του δέρματος

Περιποίηση προσώπου. Δομή του δέρματος Περιποίηση προσώπου Το δέρμα, εκτός από προστατευτικός μανδύας που καλύπτει το σώμα μας, είναι ένα όργανο που λειτουργεί και ρυθμιστικά βοηθώντας στη διατήρηση της θερμοκρασίας του σώματος. Mεταδίδει τις

Διαβάστε περισσότερα

Συμβουλές για την προστασία της επιδερμίδας

Συμβουλές για την προστασία της επιδερμίδας Αντηλιακά Η εφαρμογή αντηλιακών κατά τη διάρκεια δραστηριοτήτων σε εξωτερικό χώρο είναι απαραίτητη. Επίσης, πολύ σημαντικό είναι να χρησιμοποιούμε τη σωστή ποσότητα αντηλιακού και να το ανανεώνουμε σε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ MELKERI

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ MELKERI ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ MELKERI 24ώρου με δαμάσκηνο Η κρέμα 24ωρου με βασικά συστατικά το Μέλι την Aloe Vera και το έλαιο Δαμάσκηνου, τρέφουν και προστατεύουν το δέρμα, προσφέρουν ενυδάτωση, σύσφιξη και τόνωση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΥΤΑ ΚΑΙ ΒΟΤΑΝΑ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΥΤΑ ΚΑΙ ΒΟΤΑΝΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΥΤΑ ΚΑΙ ΒΟΤΑΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΖΑΡΑΝΙΑΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΟΤΑΝΙΔΟΥ ΑΝΝΑ ΜΠΕΚΟΓΙΑΝ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η ευεργετική δράση των βοτάνων και των φυτών στον κόσμο των καλλυντικών και της αρωματοποιίας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ 234 ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΕΤ:755833

ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ 234 ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΕΤ:755833 NEW C15 2015-2016 ΣΕΤ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ Μεγιστοποιήστε τις λειτουργίες ανόρθωσης της επιδερμίδας σας με τη Ρουτίνα Περιποίησης Επιδερμίδας Oriflame και το Σετ Περιποίησης NovAge Ultimate Lift. Μία

Διαβάστε περισσότερα

Η Λύση για το Ευαίσθητο έρµα!

Η Λύση για το Ευαίσθητο έρµα! DR. HANA DECEAN, ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ Mg Se Η Λύση για το Ευαίσθητο έρµα! Zn Fe πρωτότυπη φόρμουλα 100% φυσικός άργιλος Πιστοποιημένο εκχύλισμα Goji Berry ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΑΡΓΙΛΟΥ + GOJY BERRY Mn K Ca ΜΟΝΑΔΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΨΗΛΕΣ ΝΟΤΕΣ ΜΕΣΑΙΕΣ ΝΟΤΕΣ ΧΑΜΗΛΕΣ ΝΟΤΕΣ

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΨΗΛΕΣ ΝΟΤΕΣ ΜΕΣΑΙΕΣ ΝΟΤΕΣ ΧΑΜΗΛΕΣ ΝΟΤΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΨΗΛΕΣ ΝΟΤΕΣ ΜΕΣΑΙΕΣ ΝΟΤΕΣ ΧΑΜΗΛΕΣ ΝΟΤΕΣ Αναπνευστικό Αλλεργικός πυρετός Ύσσωπος Άσθμα Βήχας Βρογχίτιδα Βασιλικός, θυμάρι, κάτζεπουτ, λεμόνι, φασκόμηλο Ευκάλυπτος, θυμάρι Βασιλικός, περγαμόντο,

Διαβάστε περισσότερα

κατάλογος προϊόντων product catalog από τα φυτά, τα φρούτα, τα λουλούδια και τις ρίζες... το φυσικό μυστικό της PHITOCOMPLEX

κατάλογος προϊόντων product catalog από τα φυτά, τα φρούτα, τα λουλούδια και τις ρίζες... το φυσικό μυστικό της PHITOCOMPLEX ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ από τα φυτά, τα φρούτα, τα λουλούδια και τις ρίζες... το φυσικό μυστικό της PHITOCOMPLEX κατάλογος προϊόντων product catalog Energizing-Ενεργοποίηση Με την βοήθεια του πολύτιμου

Διαβάστε περισσότερα

Pedi Jet TM Άλατα για το πεντικιούρ που δεν δημιουργούν αφρό, ιδανικά για χρήση σε λεκανάκια με υδρομασάζ.

Pedi Jet TM Άλατα για το πεντικιούρ που δεν δημιουργούν αφρό, ιδανικά για χρήση σε λεκανάκια με υδρομασάζ. Pedi Soak TM Ένα έξτρα συμπυκνωμένο αφρόλουτρο για το πεντικιούρ. Πλούσιος αφρός με τις ιδιότητες του Tea Tree Oil για να καθαρίσει και να μαλακώσει και το πιο ξηρό σκληρό δέρμα. Pedi Jet TM Άλατα για

Διαβάστε περισσότερα

Apiprodent spray & gel

Apiprodent spray & gel Apiprodent spray & gel Σύνθεση Apiprodent spray Το Apiprodent spray περιέχει: Βάμμα πρόπολης Βάμμα ποτεντίλλης (Potentilla erecta) Βάμμα φλοιού βελανιδιάς (Quercus robur) Βάμμα φασκόμηλου (Salvia officinalis)

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 2015

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 2015 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 2015 Βρείτε μας Loutraki Spa Loutraki Spa @LoutrakiThermal Loutraki Spa b LoutrakiThermalSpa loutrakithermalspa.blogspot.gr 02 Μην παραλείψετε να κλείσετε έγκαιρα το ραντεβού σας!

Διαβάστε περισσότερα

Το ελαϊ-δικό μας ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΡΥΣΩΝ EΚΦΕ ΧΑΝΙΩΝ ΓΕΛ ΒΑΜΟΥ-ΓΥΜΝ ΒΡΥΣΩΝ-ΓΕΛ ΒΟΥΚΟΛΙΩΝ

Το ελαϊ-δικό μας ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΡΥΣΩΝ EΚΦΕ ΧΑΝΙΩΝ ΓΕΛ ΒΑΜΟΥ-ΓΥΜΝ ΒΡΥΣΩΝ-ΓΕΛ ΒΟΥΚΟΛΙΩΝ Η χρήση του ελαιόλαδου στο καλλωπισμό ως Φυσικό καλλυντικό & ως Φυσικό Ιαμα Η Ιστορία της κεραλοιφής Μια πρόταση για Φυσικά Καλλυντικά.. Το ελαϊ-δικό μας ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΡΥΣΩΝ EΚΦΕ ΧΑΝΙΩΝ ΓΕΛ ΒΑΜΟΥ-ΓΥΜΝ ΒΡΥΣΩΝ-ΓΕΛ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ Τ Ι Σ Α Ν Α Γ Κ Ε Σ Τ Η Σ Ε Π Ι Δ Ε Ρ Μ Ι Δ Α Σ Σ Α Σ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ!

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ Τ Ι Σ Α Ν Α Γ Κ Ε Σ Τ Η Σ Ε Π Ι Δ Ε Ρ Μ Ι Δ Α Σ Σ Α Σ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ! ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ Τ Ι Σ Α Ν Α Γ Κ Ε Σ Τ Η Σ Ε Π Ι Δ Ε Ρ Μ Ι Δ Α Σ Σ Α Σ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ! ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΚΡΕΜΑ; Πάντα να λαμβάνετε υπόψη την ηλικία του δέρματος,

Διαβάστε περισσότερα

Παρασκευή θεραπευτικής κεραλοιφής. Συνέλευση Αγώνα Άνω Πόλης

Παρασκευή θεραπευτικής κεραλοιφής. Συνέλευση Αγώνα Άνω Πόλης Παρασκευή θεραπευτικής κεραλοιφής Περιεχόμενα Βιολογική vs συμβατική θεραπευτική αλοιφή Έλαια βάσης και ιδιότητες Μελισσοκομικά προϊόντα στην κεραλοιφή Αιθέρια έλαια και ιδιότητες Οδηγίες ασφαλούς χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

Καθαρίζει από τις τοξίνες και αναζωογονεί τον οργανισμό. Ενδυναμώνει με ολοκληρωμένο τρόπο

Καθαρίζει από τις τοξίνες και αναζωογονεί τον οργανισμό. Ενδυναμώνει με ολοκληρωμένο τρόπο ELIXIR ΥΓΙΟΥΣ ΖΩΗΣ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΑΚΤΙΝΙΔΙΟΥ Καθαρίζει από τις τοξίνες και αναζωογονεί τον οργανισμό Ενδυναμώνει με ολοκληρωμένο τρόπο Περιέχει αλόη βέρα, χυμό νόνι, MSM (οργανικό θείο), τα μούρα goji και τζίντζερ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2 Ο ΕΙΔΗ ΡΕΥΜΑΤΩΝ. Το γαλβανικό ρεύμα είναι χαμηλής τάσης συνεχές ρεύμα. Γαλβανικό ρεύμα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2 Ο ΕΙΔΗ ΡΕΥΜΑΤΩΝ. Το γαλβανικό ρεύμα είναι χαμηλής τάσης συνεχές ρεύμα. Γαλβανικό ρεύμα ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2 Ο ΕΙΔΗ ΡΕΥΜΑΤΩΝ Γαλβανικό ρεύμα Το γαλβανικό ρεύμα είναι χαμηλής τάσης συνεχές ρεύμα. Χημικές αλλαγές γίνονται σε αυτό όταν περάσει από συγκεκριμένα διαλύματα (τα οποία περιλαμβάνουν οξέα και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ:ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΦΕΡΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΣΜΕΤΟΛΟΓΙΑΣ ΙΙ

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ:ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΦΕΡΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΣΜΕΤΟΛΟΓΙΑΣ ΙΙ ΙΕΚ ΑΡΤΑΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ:ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΦΕΡΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΣΜΕΤΟΛΟΓΙΑΣ ΙΙ ΘΕΜΑ: 1. ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ 2. ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ 3. ΚΡΕΜΑ ΝΥΧΤΑΣ 4.ΚΡΕΜΑ ΧΕΡΙΩΝ 5.ΚΡΕΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Βιταμίνες/ Συμπληρώματα Διατροφής

Βιταμίνες/ Συμπληρώματα Διατροφής Βιταμίνες/ Συμπληρώματα Διατροφής e-catalogue 2012 Βιταμίνες Μέταλλα & Ιχνοστοιχεία Αμινοξέα & Πρωτεΐνες Απαραίτητα Λιπαρά Οξέα Πεπτικά/Προβιοτικά Βοηθήματα Βιταμίνες Οι βιταμίνες είναι απαραίτητες για

Διαβάστε περισσότερα

Αμυγδαλέλαιο (Prunus Dulcis)

Αμυγδαλέλαιο (Prunus Dulcis) Αμυγδαλέλαιο (Prunus Dulcis) Το Αμυγδαλέλαιο εξάγεται από τους πυρήνες των γλυκών αμυγδάλων κι έχει χρησιμοποιηθεί από αρχαιοτάτων χρόνων για διάφορες θεραπευτικές χρήσεις και ενυδάτωση του δέρματος. Στην

Διαβάστε περισσότερα

12 Kορυφαίες αλκαλικές τροφές που μπορούμε να τρώμε καθημερινά για απίστευτη υγεία!!

12 Kορυφαίες αλκαλικές τροφές που μπορούμε να τρώμε καθημερινά για απίστευτη υγεία!! 12 Kορυφαίες αλκαλικές τροφές που μπορούμε να τρώμε καθημερινά για απίστευτη υγεία!! Μελέτες έχουν αποδείξει ότι όσο πιο αλκαλικό είναι το PH τόσο περισσότερη είναι η ενέργεια, η ζωτικότητα και τα οφέλη

Διαβάστε περισσότερα

e-catalogue 2012 Βιταμίνες/ Συμπληρώματα Κρυολόγημα Καλλυντικά Λεύκανση/ Πανάδες Ορθοπεδικά

e-catalogue 2012 Βιταμίνες/ Συμπληρώματα Κρυολόγημα Καλλυντικά Λεύκανση/ Πανάδες Ορθοπεδικά Χει μώ νας e-catalogue 2012 Βιταμίνες/ Συμπληρώματα Κρυολόγημα Καλλυντικά Λεύκανση/ Πανάδες Ορθοπεδικά Βιταμίνες/ Συμπληρώματα Διατροφής Διανύουμε το χειμώνα και πρέπει να ενισχύσουμε τον οργανισμό μας

Διαβάστε περισσότερα

beautiful www.more-beautiful.gr - info@more-beautiful.gr Τηλ. 697 885 6916

beautiful www.more-beautiful.gr - info@more-beautiful.gr Τηλ. 697 885 6916 beautiful www.more-beautiful.gr - info@more-beautiful.gr Τηλ. 697 885 6916 Η σειρά προϊόντων Aslavital προσφέρει ένα συνολικό πρόγραμμα φροντίδας για ευαίσθητες επιδερμίδες, που συστήνεται για νέες και

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 2018

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 2018 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 2018 Θεραπείες με το φημισμένο Ιαματικό Νερό Λουτρακίου βρειτε μας Loutraki Spa @LoutrakiThermal LoutrakiThermalSpa Loutraki Spa Loutraki Spa b loutrakithermalspa.blogspot.gr Βασικές

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΜΙΚΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΙΚΤΟ ΔΕΡΜΑ ΛΙΠΑΡΟ ΔΕΡΜΑ ΛΙΠΑΡΟ ΔΕΡΜΑ 09/11/2015

ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΜΙΚΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΙΚΤΟ ΔΕΡΜΑ ΛΙΠΑΡΟ ΔΕΡΜΑ ΛΙΠΑΡΟ ΔΕΡΜΑ 09/11/2015 ΜΑΘΗΜΑ 2 ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΠΛΟΚΕΣ. Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

www.avoncyprus.com ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ 6-7 (22/04/13-09/06/13) AΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ SOLUTIONS CELLU-BREAK! από την

www.avoncyprus.com ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ 6-7 (22/04/13-09/06/13) AΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ SOLUTIONS CELLU-BREAK! από την www.avoncyprus.com ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ 6-7 (22/04/13-09/06/13) από την AΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ SOLUTIONS CELLU-BREAK! επαναστατική σύνθεση διπλής δράσης Σχεδιασμένη να ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΤΟΥ ΛΙΠΟΥΣ ΚΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΓΥΡΟΥΔΗ ΘΕΚΛΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ ΠΕ1804 ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ

ΑΡΓΥΡΟΥΔΗ ΘΕΚΛΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ ΠΕ1804 ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ 1 ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ Καλλυντικά : Γαλακτώματα, λοσιόν, κρέμες, μάσκες, πήλινγκ, αμπούλες, ορούς κ.τ.λ. Κεριά αποτρίχωσης Ειδικά λάδια Γάζες Βαμβάκια Σφουγγαράκια Γάντια Μάσκες οδοντιατρικές Σπάτουλες μεταλλικές

Διαβάστε περισσότερα

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ;

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ; ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ; ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ Ανομοιομορφίες του τόνου του δέρματός σας; Σκούρες κηλίδες ή σημάδια γήρανσης; Έναν ωχρό, υποκίτρινο τόνο στην επιδερμίδα σας; ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

F.T.E. (finger tip energising)

F.T.E. (finger tip energising) // Code that uses other library's $ can follow here. jq 1 / 5 F.T.E Μασάζ Προσώπου (The FingerTip Energizing Massage) Το FTE μασάζ (FingerTip Energizing) είναι ένα εξαιρετικά πρωτότυπο κι αναζωογονητικό

Διαβάστε περισσότερα