ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ H ANTIΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΕΒΡΟΥ. Έχοντας υπόψη:

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ H ANTIΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΕΒΡΟΥ. Έχοντας υπόψη:"

Transcript

1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ H ANTIΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΕΒΡΟΥ Έχοντας υπόψη: 1. Τις διατάξεις του άρθρου 125 και 134 παρ. 5 του Ν. 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης- Πρόγραμμα Καλλικράτης» (ΦΕΚ 87 Α ) 2. Την αριθμ. 7/2014 καθώς και τη διορθωτική 12/2014 Αποφάσεις του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ροδόπης με τις οποίες ανακηρύχτηκαν για τις εκλογές της 18 ης Μαΐου 2014 οι αναφερόμενοι υποψήφιοι συνδυασμών της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης Γνωστοποιούμε ότι: Για τις εκλογές για την ανάδειξη των αιρετών περιφερειακών αρχών της 18 Μαΐου 2014 ανακηρύχτηκαν οι παρακάτω συνδυασμοί υποψηφίων.

2 Α) ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ με το όνομα «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ» και με έμβλημα που αποτελείται από το κεφαλαίο γράμμα της ελληνικής αλφαβήτου «Ε», το οποίο βρίσκεται εντός δάφνινης στεφάνης, με τους ακόλουθους υποψηφίους: ΚΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ, υποψήφιος περιφερειάρχης : 1. ΚΑΡΑΒΕΛΑΣ ΣΥΜΕΩΝ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Νομού Έβρου 1. ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ 2. ΓΕΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 3. ΔΙΜΗΝΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ 4. ΔΟΥΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 5. ΖΟΥΜΠΟΥΛΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 6. ΘΕΟΧΑΡΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 7. ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ 8. ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΟΥ ΣΤΑΜΩ ΤΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΗ 9. ΚΑΡΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 10. ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΒΑΪΤΣΗ 11. ΜΠΑΚΛΑΒΑΡΑΣ ΦΩΤΙΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ 12. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ 13. ΣΑΠΑΝΙΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 14. ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

3 Β) Τον ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ με το όνομα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ» και το έμβλημα αυτού να αποτελείται από δύο κυματοειδείς παράλληλους δρόμους, τις λέξεις Μακεδονία-Θράκη ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ σε δύο σειρές και υπογράμμιση κάτω από τις λέξεις ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ και σε τρίτη σειρά το όνομα ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ, με τους ακόλουθους υποψηφίους: ΚΟΥΪΚ ΤΕΡΕΝΣ-ΣΠΕΝΣΕΡ-ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΦΙΛΙΠΠΑ, υποψήφιος περιφερειάρχης 1. ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Νομού Έβρου. 1. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 2. ΒΟΥΤΣΑ ΕΙΡΗΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ 3. ΔΟΥΔΑΚΜΑΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ 4. ΚΙΟΥΤΟΥΚΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ 5. ΚΟΠΟΥΚΗ ΝΤΟΡΙΣ-ΘΕΟΔΩΡΑ ΤΟΥ ΆΛΦΡΕΝΤ 6. ΛΕΛΙΑΤΣΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ 7. ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ 8. ΜΑΤΖΑΡΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 9. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ 10. ΠΟΥΛΙΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 11. ΣΚΙΝΔΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 12. ΤΣΑΝΑΚΤΣΙΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 13. ΦΟΥΤΣΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Γ) Τον ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ με το όνομα «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ» και με έμβλημα που αποτελείται από τη λέξη ΛΑΪΚΗ και από κάτω τη λέξη ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ και στα δεξιά τους υπάρχει παράσταση γαρύφαλλου με μίσχο και κλίση προς τα αριστερά, με τους ακόλουθους υποψήφιους: ΤΡΕΛΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ, υποψήφιος περιφερειάρχης.

4 1. ΒΛΙΣΙΔΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Νομού Έβρου 1.ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΖΩΗ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, 2.ΔΕΥΤΕΡΑΙΟΥ-ΓΚΙΔΙΚΑ ΣΤΑΜΑΤΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ, 3.ΚΑΛΟΥΤΣΑ ΠΕΡΣΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, 4.ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, 5.ΚΟΥΚΟΡΑΒΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΔΑΜΙΑΝΟΥ, 6.ΚΟΥΜΠΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, 7.ΚΡΕΩΝΑ ΘΕΑΝΟΥΛΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, 8.ΜΑΚΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΠΑΣΧΑΛΗ, 9.ΜΑΜΟΥΓΙΩΡΓΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, 10.ΜΑΡΓΑΡΙΤΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, 11.ΜΙΔΑΛΚΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, 12.ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, 13.ΜΟΛΑ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΑΜΕΤ του ΧΟΥΣΕΪΝ, 14.ΜΟΥΛΟΥΔΗΣ ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ, 15.ΜΠΑΡΜΠΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, 16.ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΣΑΒΒΑ, 17.ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ, 18.ΡΙΖΟΥΔΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ του ΑΔΑΜ, 19.ΣΙΣΚΟΥ ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ, 20.ΤΣΙΤΣΑΝΗ ΠΕΛΑΓΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ Δ) Τον ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ με το όνομα «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» και με έμβλημα το χάρτη της περιφέρειας της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, δηλαδή των Περιφερειακών Ενοτήτων Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Ροδόπης και Έβρου, συμπεριλαμβανομένων των νήσων της Θάσου και της Σαμοθράκης, τον οποίον περιβάλλουν έξι καμπύλες, κυματιστές, δυναμικές γραμμές με χρώματα κατά σειρά από πάνω προς τα κάτω γαλάζιου, κόκκινου, μπλε, πράσινου, πορτοκαλί και κυανού, οι οποίες ξεκινούν ενωμένες, κατόπιν, σε σημεία, αλληλεπικαλύπτονται, διαχωρίζονται στο μέσον και επανενώνονται έχοντας ανοδική πορεία. Συμβολίζεται η κοινή και ενωμένη επιδίωξη, πέραν χρωμάτων και κομμάτων, όλης της κοινωνίας, για ισχυρή ανάπτυξη, περιφερειακή συνείδηση και κοινωνική συνοχή, με τους ακόλουθους υποψήφιους:

5 ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, υποψήφιος περιφερειάρχης. 1.ΠΕΤΡΟΒΙΤΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ, Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Νομού Έβρου 1.ΒΕΝΕΤΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑΛΗ 2.ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 3.ΔΗΜΟΥΔΗ-ΤΖΑΤΖΑΪΡΗ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 4.ΕΞΑΚΟΥΣΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 5.ΖΑΧΑΡΗ ΖΗΝΟΒΙΑ (ΖΗΝΑ) ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 6.ΖΟΥΚΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ 7.ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ 8.ΚΑΡΑΚΗ-ΤΣΙΑΚΙΡΗ ΠΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΛΕΜΟΝΗ 9.ΚΟΥΚΟΥΒΕΛΑ ΖΟΥΜΠΟΥΛΙΑ (ΛΙΤΣΑ) ΤΟΥ ΣΑΡΑΝΤΗ 10.ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 11.ΛΗΜΝΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 12.ΜΟΣΧΟΦΙΔΟΥ-ΒΛΑΧΟΥ ΕΛΕΟΝΩΡΑ (ΝΟΡΑ) ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ 13.ΜΠΟΤΑΪΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 14.ΜΠΟΤΑΝΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ 15.ΝΑΣΤΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ 16.ΤΕΡΤΣΟΥΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΗ 17.ΤΣΙΒΙΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ 18.ΦΟΥΡΚΑΛΙΔΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΑ (ΣΑΣΑ) ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ 19.ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ-ΜΗΡΤΣΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ (ΔΩΡΑ) ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 20.ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Ε) Τον ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ με το όνομα «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ» και σαν έμβλημα έχει αριστερά, τα αρκτικόλεξα ΡΙΖΑ ΑΜΘ, των οποίων τα Ρ, Ι και Α είναι χρώματος γκρίζου, το Ζ κόκκινου χρώματος και μεγεθυμένο και τα ΑΜΘ κόκκινου χρώματος και σε σμίκρυνση, με φόντο το περίγραμμα του χάρτη της περιφέρειας, χρώματος γκρίζου, ενώ δεξιά, τον τίτλο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ Α. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ, χρώματος μαύρου, με τους ακόλουθους υποψήφιους: ΜΟΡΦΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΑΝΕΣΤΗ, υποψήφιος Περιφερειάρχης.

6 1.ΔΟΥΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Νομού Έβρου 1.ΑΪΒΑΤΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 2.ΓΚΑΡΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΝΑΤΑΣΑ) ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 3.ΔΕΔΟΓΛΟΥ ΣΠΥΡΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 4.ΕΥΡΩΠΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ 5.ΚΑΪΣΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 6.ΚΟΚΚΟΡΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 7.ΚΥΡΓΙΑΛΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 8.ΜΑΚΡΥΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 9.ΜΑΛΤΕΖΟΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΤΟΥ ΦΩΤΕΙΝΟΥ 10.ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 11.ΜΑΥΡΟΓΕΝΗ ΣΟΥΖΑΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΤΙΑΔΗ 12.ΜΠΕΛΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ 13.ΝΕΝΕΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 14.ΠΑΝΤΑΖΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 15.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ 16.ΠΑΤΣΙΑ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ 17.ΡΟΚΙΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 18.ΣΤΑΥΡΟΓΛΟΥ - ΤΣΙΚΟΥΡΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 19.ΤΑΣΙΟΥΔΗΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 20.ΤΟΛΑΝΟΥΔΗ ΖΩΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΤ) Τον ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ με το όνομα «ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» και με το έμβλημα του συνδυασμού να απεικονίζει το σχήμα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και δύο ανθρώπους σκυμμένους πάνω από το σχήμα της περιφέρειας και έμπροσθεν ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή, ενώ παραπλεύρως αυτών αναγράφεται ο τίτλος του συνδυασμού «Γνώση & Συνεργασία», κάτωθι αυτού μια τοξοειδής γραμμή και από κάτω αναγράφεται ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Α.Μ.Θ. ΤΡΑΪΦΟΡΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, με τους ακόλουθους υποψήφιους:

7 ΤΡΑΪΦΟΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, υποψήφιος Περιφερειάρχης. 1.ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Νομού Έβρου 1.ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ 2.ΒΕΝΕΤΙΚΙΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ 3.ΓΚΙΩΡΓΚΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ 4.ΚΑΔΟΓΛΟΥ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΜΙΛΤΙΑΔΗ 5.ΚΑΣΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 6.ΚΑΦΕΤΖΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ 7.ΜΠΑΝΤΙΑΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 8.ΜΠΑΤΜΑΝΙΔΟΥ ΒΕΡΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 9.ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ΛΙΑΝΑ ΤΟΥ ΣΕΝΤΙΚΟ 10.ΠΑΝΑΓΟΥΤΣΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 11.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 12.ΣΤΡΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 13.ΤΣΟΛΑΚΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Ζ) Τον ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ με το όνομα «Κοινωνική Συμμαχία ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ», το έμβλημα του οποίου αποτελείται από ένα γράφημα δένδρου, με σύμπλεγμα τριών (3) ανθρωπόμορφων κορμών, χρώματος κόκκινου, κεραμιδί, γαλάζιου και κλαδιά, αποτελούμενα από φύλλα πράσινα και πορτοκαλί. Όπισθεν του δένδρου σχηματίζεται ένα ημικύκλιο πράσινου χρώματος και κάτωθεν αυτού υφίστανται οριζόντιες πράσινες γραμμές, ως απομίμηση γης. Δίπλα στο έμβλημα στην πρώτη σειρά, υπάρχει η αναγραφή «Κοινωνική Συμμαχία», με γράμματα πεζά χρώματος πορτοκαλί, υπογραμμισμένη με γαλάζια γραμμή. Στη δεύτερη σειρά, αναγράφεται η φράση «ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ» με κεφαλαία γράμματα μαύρου χρώματος και στην τρίτη σειρά αναγράφεται το σύνθημα (σλόγκαν) του συνδυασμού «με ενιαία περιφερειακή συνείδηση» με πεζά γράμματα, χρώματος πορτοκαλί, με τους ακόλουθους υποψήφιους: ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, υποψήφιος Περιφερειάρχης.

8 1. ΚΑΒΑΡΑΤΖΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ 1.ΑΛΑΤΖΙΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 2.ΑΡΧΟΝΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ 3.ΒΑΒΙΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ 4.ΒΡΕΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΓΑΒΡΙΗΛ 5.ΓΑΛΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 6.ΚΑΜΑΡΙΑΝΑΚΗ ΚΥΡΚΟΥΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΑ (ΝΑΝΤΙΑ) ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ 7.ΚΑΡΑΚΥΡΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΑ (ΝΤΙΝΑ) ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 8.ΚΑΡΑΣΜΑΝΑΚΗ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑΛΗ 9.ΚΑΣΙΜΑΤΗ ΑΙΜΙΛΙΑ (ΕΜΥ) ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥ 10.ΚΕΡΑΜΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ 11.ΚΟΣΙΔΗΣ ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΣ (ΑΓΓΕΛΟΣ) ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 12.ΜΗΤΣΙΚΑ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 13.ΜΠΑΧΑΡΙΔΟΥ ΧΡΥΣΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 14.ΝΙΚΟΛΟΥΔΗ ΤΖΙΟΡΙΔΟΥ ΧΡΥΣΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 15.ΝΤΟΛΑΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 16.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ 17.ΣΚΕΥΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 18.ΤΣΙΑΓΚΑΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ 19.ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 20.ΧΑΤΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Η) Τον ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ με το όνομα «ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ - ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΘ» με έμβλημα μια σημαία που κυματίζει δίπλα σε εργοστάσια, με τους ακόλουθους υποψήφιους: ΜΠΟΤΣΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, υποψήφιος Περιφερειάρχης. 1.ΔΡΑΓΑΝΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ (ΜΑΚΗΣ) ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ, Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Νομού Έβρου

9 1.ΓΚΙΟΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ 2.ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ 3.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ (ΣΤΕΛΛΑ) ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 4.ΛΥΣΙΚΑΤΟΥ ΖΑΝΝΕΤΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 5.ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 6.ΜΑΡΓΕΛΛΗ ΜΥΡΤΩ ΤΟΥ ΖΩΗ 7.ΜΩΥΣΙΑΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ (ΚΙΚΗ) ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ 8.ΞΟΠΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 9.ΠΑΠΑΔΙΩΤΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ (ΤΑΣΟΣ) ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ 10.ΠΙΤΤΑ ΑΝΝΑ (ΤΑΤΙΑΝΑ) ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ 11.ΣΟΒΑΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ 12.ΣΤΑΝΤΣΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 13.ΤΑΠΕΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΤΟΥ ΑΙΜΙΛΙΟΥ Θ) Τον ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ με το όνομα «ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» και με έμβλημα που αποτελείται από σύνθεση παράστασης εικόνας του χάρτη της Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης στο κέντρο, πλαισιωμένης από παράσταση ενός δελφινιού στο βόρειο μέρος, μίας παράστασης δύο ανθρώπων που κρατούνται χέρι με χέρι στο ανατολικό και νότιο μέρος, σειρά σχημάτων που αναπαριστούν πέταλα ηλίανθου στα δυτικά και πάνω από αυτόν τον σχηματισμό υπάρχει η λέξη "Οικολογία" και κάτω από αυτόν τον σχηματισμό υπάρχει η λέξη "Αλληλεγγύη", με τους ακόλουθους υποψήφιους: ΓΕΡΟΣΤΕΡΓΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ, υποψήφια Περιφερειάρχης. 1.ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Νομού Έβρου 1.ΓΑΛΕΝΤΖΑΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ 2.ΓΕΡΟΣΤΕΡΓΙΟΥ ΕΥΔΟΞΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ 3.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΚΛΕΑΝΘΗ 4.ΓΚΑΓΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

10 5.ΚΑΜΑΡΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ 6.ΚΟΤΕ ΚΩΣΤΑΝΤΣΑ ΤΟΥ ΛΩΝΗ 7.ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ ΣΑΒΒΑΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ 8.ΛΙΑΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΥ 9.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΛΕΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 10.ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΓΕΡΟΣΤΕΡΓΙΟΥ ΙΑΣΩΝ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 11.ΣΑΡΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 12.ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ ΤΟΥ ΕΥΡΙΒΙΑΔΗ 13.ΤΣΑΓΚΑΛΙΔΟΥ ΜΕΛΑΝΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ O ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΜΠΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΑΥΡΑΝΕΖΟΥΛΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ψήφοι Υποψηφίων Περιφερειών

Ψήφοι Υποψηφίων Περιφερειών Υποψηφίων Περιφερειών Ελληνική Αυγή ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ 454 ΘΕΟΧΑΡΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ 319 ΔΟΥΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ 218 ΓΕΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 141 ΖΟΥΜΠΟΥΛΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ Σουφλί 12 Μαΐου 2014 Αρθ. Πρωτ. 7459 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΛΟΓΗΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ Σουφλί 12 Μαΐου 2014 Αρθ. Πρωτ. 7459 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΛΟΓΗΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ Σουφλί 12 Μαΐου 2014 Αρθ. Πρωτ. 7459 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΛΟΓΗΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ Έχοντας υπόψη: 1. Τις διατάξεις των άρθρων 23, 125 & 134 ν.3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ-ΕΚΛΟΓΙΚΟ. άρθρου 125 του ν.3852/2010

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ-ΕΚΛΟΓΙΚΟ. άρθρου 125 του ν.3852/2010 ,0 8 ΜΑΙ. Αρ'.δ. Πρωτ 15.. τ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Α.Μ.Θ. ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ-ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΕΣΩΤ/ΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Ταχ.Δνση:Καραολή & Δημητρίου 40 Ταχ.Κώδικσς : 68100

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΛΟΓΗΣ. Ο Δήµαρχος Διδυµοτείχου

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΛΟΓΗΣ. Ο Δήµαρχος Διδυµοτείχου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Διδυµότειχο 14/5/2014 ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Αριθ. Πρωτ.:10569 ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ Εχοντας υπόψη: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΛΟΓΗΣ Ο Δήµαρχος Διδυµοτείχου 1. Τις διατάξεις

Διαβάστε περισσότερα

Το ψηφοδέλτιο. ΤΡΕΛΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ, υποψήφιος Περιφερειάρχης

Το ψηφοδέλτιο. ΤΡΕΛΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ, υποψήφιος Περιφερειάρχης ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Το ψηφοδέλτιο ΤΡΕΛΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ, υποψήφιος Περιφερειάρχης 1.ΒΑΡΓΕΜΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Νομού Ροδόπης 2. ΒΛΙΣΙΔΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ του

Διαβάστε περισσότερα

θ) Ο αριθμός των εγκύρων ψηφοδελτίων που έλαβε κάθε ένας συνδυασμός ή μεμονωμένος υποψήφιος ανέρχεται:

θ) Ο αριθμός των εγκύρων ψηφοδελτίων που έλαβε κάθε ένας συνδυασμός ή μεμονωμένος υποψήφιος ανέρχεται: θ) Ο αριθμός των εγκύρων ψηφοδελτίων που έλαβε κάθε ένας συνδυασμός ή μεμονωμένος υποψήφιος ανέρχεται: 7 8 9 0 ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ (ΠΑ.ΣΟ.Κ)

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ Ορεστιάδα, 14 Μαΐου 2014 ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ Αρ. Πρωτ.: 17499 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Ο Δήμαρχος

ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ Ορεστιάδα, 14 Μαΐου 2014 ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ Αρ. Πρωτ.: 17499 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Ο Δήμαρχος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ Ορεστιάδα, 14 Μαΐου 2014 ΔΗΜΟΣ Αρ. Πρωτ.: 17499 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ο Δήμαρχος Έχοντας υπόψη: 1. Τις διατάξεις του ν.3852/2010 "Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Νικήτη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Ο Δήμαρχος Σιθωνίας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Νικήτη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Ο Δήμαρχος Σιθωνίας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Νικήτη 22-05-2019 ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Αριθμός Πρωτ:7216 ΔΗΜΟΣ ΣΙΘΩΝΙΑΣ Ταχ. Δ/νση :630 88 Νικήτη Πληροφορίες: Τμήμα Δημοτικής Κατάστασης & Εκλογών Τηλέφωνο : (2375350105 ) FAX : (23750)

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΥΣΔΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2016 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΥΣΔΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2016 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΥΣΔΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2016 αα Συνδυασμός Υποψήφιος Σύνολο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ 1 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ο Δήμαρχος

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ο Δήμαρχος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ Κύθηρα 23/05/2019 Έχοντας υπόψη: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ο Δήμαρχος 1. Τις διατάξεις του άρθρου 125 του Ν.3852/2010 «Να Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης

Διαβάστε περισσότερα

Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης - Πρόγραμμα Καλλικράτης" ( ΦΕΚ 87/τ. Α /07-072010).

Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης - Πρόγραμμα Καλλικράτης ( ΦΕΚ 87/τ. Α /07-072010). ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Νικήτη 14 Μαΐου 2014 ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Αριθμός Πρωτ: 9634 ΔΗΜΟΣ ΣΙΘΩΝΙΑΣ Ταχ. Δ/νση :630 88 Νικήτη Πληροφορίες: Χολογγούνη Αθανασία Τηλέφωνο : (2375350105 ) FAX : (23750) 23244 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Β' έτους - Τμήματα ΒΑ1

Β' έτους - Τμήματα ΒΑ1 Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017 Β' έτους - Τμήματα ΒΑ1 Α.Μ. Επώνυμο Όνομα Πατρώνυμο 10757 ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 10859 ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 10780 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 10879 ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωµένης ιοίκησης - Πρόγραµµα Καλλικράτης" ( Α 87).

Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωµένης ιοίκησης - Πρόγραµµα Καλλικράτης ( Α 87). ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Κατερίνη 13 Μαΐου 2014 Αριθµ.πρωτ. 30707 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έχοντας υπόψη: Ο ήµαρχος 1. Τις διατάξεις του ν.3852/2010 "Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Πρόγραμμα Εκλογής» Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ

ΘΕΜΑ: «Πρόγραμμα Εκλογής» Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ ΑΝΑΡΤΑΤΑΙ στην ιστοσελίδα του Δήμου και έξω από κάθε Κατάστημα ψηφοφορίας και στα δημοσιότερα μέρη του δήμου και των συνοικισμών αυτού ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

θ) Ο αριθμός των εγκύρων ψηφοδελτίων που έλαβε κάθε ένας συνδυασμός ή μεμονωμένος υποψήφιος ανέρχεται:

θ) Ο αριθμός των εγκύρων ψηφοδελτίων που έλαβε κάθε ένας συνδυασμός ή μεμονωμένος υποψήφιος ανέρχεται: θ) Ο αριθμός των εγκύρων ψηφοδελτίων που έλαβε κάθε ένας συνδυασμός ή μεμονωμένος υποψήφιος ανέρχεται: 7 8 9 0 ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ (ΠΑ.ΣΟ.Κ)

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Κωνσταντίνου. ΚΛΕΙΤΣΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Χρήστου. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Ιωάννη

ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Κωνσταντίνου. ΚΛΕΙΤΣΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Χρήστου. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Ιωάννη ος ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ: ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Κωνσταντίνου ΚΛΕΙΤΣΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Χρήστου ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Ιωάννη ΠΑΠΟΥΤΣΗ-ΜΗΤΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΣΩ) του Δημητρίου ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Περιφερειακές Ξάνθη Α' ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ 1 ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ 2 ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 3 ΓΚΑΝΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

Περιφερειακές Ξάνθη Α' ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ 1 ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ 2 ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 3 ΓΚΑΝΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ Α' ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ 1 ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2 ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 3 ΓΚΑΝΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ 4 ΔΗΛΙΩΡΙΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ- ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ 5 ΚΑΛΟΥΤΣΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Εκλογική Περιφέρεια. Καταχωρημένα Τμήματα 229

Εκλογική Περιφέρεια. Καταχωρημένα Τμήματα 229 ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 1 ) ΓΚΟΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ 793 2 ) ΑΓΓΕΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ 508 3 ) ΓΚΙΟΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ 415 4 ) ΜΑΝΙΑΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 402 5 ) ΚΡΟΚΟΣ ΜΙΧΑΗΛ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ /ΝΣΗ ΙΟΙΚ. ΟΙΚΟΝ. Ω ΕΚΑΝΗΣΟΥ ΠΙΝΑΚΑΣ Ανακηρυχθέντων Συνδυασµών Υποψηφίων ηµάρχων και ηµοτικών Συµβούλων του ήµου Λέρου για

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Γεωργίου. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Λεωνίδα. ΜΑΝΗ-ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΝΝΑ του Ευαγγέλου. ΜΠΕΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Ιωάννη

ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Γεωργίου. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Λεωνίδα. ΜΑΝΗ-ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΝΝΑ του Ευαγγέλου. ΜΠΕΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Ιωάννη ος ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ: ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Γεωργίου ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Λεωνίδα ΜΑΝΗ-ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΝΝΑ του Ευαγγέλου ΜΠΕΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Ιωάννη ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Θωμά ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Σύνολο Ψήφων Υποψηφίων Συνδυασμών ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 26ης ΜΑΐΟΥ 2019

Σύνολο Ψήφων Υποψηφίων Συνδυασμών ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 26ης ΜΑΐΟΥ 2019 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ - μαζί μπορούμε - ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ 1 ) ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (ΚΑΤΕΡΙΝΑ) του ΙΩΑΝΝΗ 175 2 ) ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ (ΣΠΥΡΟΣ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ 157 3 ) ΤΖΑΝΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΈΒΡΟΥ»

- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΈΒΡΟΥ» Αλεξανδρούπολη, 5 η Δεκεμβρίου 2017 - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΈΒΡΟΥ» Η Εκλογική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Έβρου ανακοινώνει τα αποτελέσματα των εκλογών για την ανάδειξη Προέδρου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α KOMMA: ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ KOMMA: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ KOMMA: ΣΥΝΟΛΟ. Σειρά Ψηφοδελτίου Υποψήφιοι Κυκλάδων ΑΜΙΓΗ Κυκλάδων.

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α KOMMA: ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ KOMMA: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ KOMMA: ΣΥΝΟΛΟ. Σειρά Ψηφοδελτίου Υποψήφιοι Κυκλάδων ΑΜΙΓΗ Κυκλάδων. ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Σειρά Ψηφοδελτίου Υποψήφιοι ΑΜΙΓΗ 1 Βουτσίνος Μάριος του Ιωάννη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ:

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Συνδυασμός "ΑΤΤΙΚΗ": ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: Γιάννης Σγουρός Άννα Παπαδημητρίου - Τσάτσου Μανιάτης Κωνσταντίνος Παπαντωνίου Κωνσταντίνος Νότιου Τομέα Αθηνών:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΝΩΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Ή ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ Η/Υ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΝΩΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Ή ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ Η/Υ Η Επιτροπή Πιστοποίησης, αφού εξέτασε τις συνθήκες των εξετάσεων πιστοποίησης που διεξήχθησαν σύμφωνα με τις διατάξεις της Κ.Υ.Α. 121929/Η/31-07-2014 (Φ.Ε.Κ. 2123/Β /01-08-2014) και έλεγξε την ορθότητα

Διαβάστε περισσότερα

1 61 ΛΑΓΓΑΡΗ ΒΑΡΒΑΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ψυχολόγοι

1 61 ΛΑΓΓΑΡΗ ΒΑΡΒΑΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ψυχολόγοι 1 61 ΛΑΓΓΑΡΗ ΒΑΡΒΑΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ψυχολόγοι Συνολικά: 2124.90 Πτυχίο: 856.90 Μεταπτυχιακό 1o: 200 Μεταπτυχιακό 2o: 0 Διδακτορικό 1ο: 400 Διδακτορικό 2ο: 0 Αγγλικά: 50 Γαλλικά: 30 Γερμανικά: 0 Ιταλικά: 0

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Ο Δήμαρχος Μυλοποτάμου

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Ο Δήμαρχος Μυλοποτάμου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πέραμα 12/05/2014 ΝΟΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΔΗΜΟΣ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ Έχοντας υπόψη: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ο Δήμαρχος Μυλοποτάμου 1. Τις διατάξεις του Ν. 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας α/α Ονοματεπώνυμο Όνομα πατρός Υποψήφια 1. Φωτεινή-Νιόβη Παυλίδου Κωνσταντίνος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας επικεφαλής του Συνδυασμού:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΕΩΤ.Ε.Ε. ΤΜΗΜΑ ΕΚΔΟΣΕΩΝ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 64, 546 31 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΛ.: 2310 278817-8, FAX: 2310

Διαβάστε περισσότερα

A/A ΜΗΤΡΩΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΝΥΜΟ 1 125 ΑΓΓΕΛΗ-ΚΑΝΤΖΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 2 120 ΑΓΓΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 3 24 ΑΓΓΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ 4 312

A/A ΜΗΤΡΩΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΝΥΜΟ 1 125 ΑΓΓΕΛΗ-ΚΑΝΤΖΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 2 120 ΑΓΓΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 3 24 ΑΓΓΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ 4 312 1 125 ΑΓΓΕΛΗ-ΚΑΝΤΖΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 2 120 ΑΓΓΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 3 24 ΑΓΓΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ 4 312 ΑΓΓΕΛΗ-ΤΖΕΡΠΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 5 393 ΑΛΠΕΡΤΗΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 6 220 ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η. ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 2ας ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η. ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 2ας ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΕΩΤ.Ε.Ε. ΤΜΗΜΑ ΕΚΔΟΣΕΩΝ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 64, 546 31 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΛ.: 2310 278817-8, FAX: 2310

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: «Ανακήρυξη των υποψηφίων για τις εκλογές αιρετών του Α.Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Στερεάς Ελλάδας» Α π ο φ α σ ί ζ ο υ μ ε

Θέμα: «Ανακήρυξη των υποψηφίων για τις εκλογές αιρετών του Α.Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Στερεάς Ελλάδας» Α π ο φ α σ ί ζ ο υ μ ε ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ & Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚ. & ΟΙΚΟΝ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΜΗΜΑ Α ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ Ταχ. Δ/νση: Αρκαδίου

Διαβάστε περισσότερα

Κατάσταση Μ.Ο. μαθητών

Κατάσταση Μ.Ο. μαθητών 1ο ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΙΛΚΙΣ ΤΕΡΜΑ ΠΑΛΑΙΑ ΣΦΑΓΕΙΑ ΚΙΛΚΙΣ 61100 Τηλέφωνο: 2341020041 Fax: 2341075165 Email: mail@1lyk-kilkis.kil.sch.gr Κατάσταση Μ.Ο. μαθητών Σχολικό έτος Ημ/νία 1/1 2016-2017 15/6/2017

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του Ελευθερίου. ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Κωνσταντίνου. ΛΑΖΑΝΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ (ΧΑΡΗΣ) του Αλκιβιάδη. ΜΠΙΝΕΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του Φωτίου

ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του Ελευθερίου. ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Κωνσταντίνου. ΛΑΖΑΝΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ (ΧΑΡΗΣ) του Αλκιβιάδη. ΜΠΙΝΕΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του Φωτίου ος ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ: ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του Ελευθερίου ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΛΑΖΑΝΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ (ΧΑΡΗΣ) του Αλκιβιάδη ΜΠΙΝΕΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του Φωτίου ΣΙΑΚΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ του Ιωάννη ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑ 1094 ΕΔΑΦΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΙΙ

ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑ 1094 ΕΔΑΦΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΙΙ ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑ 1094 ΕΔΑΦΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΙΙ Δελτίο βαθμολογίας Κανονικής Περιόδου για το Θερινό εξάμηνο του 2008 Διδάσκοντες: ΓΚΑΖΕΤΑΣ Γ., ΠΡΩΤΟΝΟΤΑΡΙΟΣ Ι., ΓΕΩΡΓΙΑΝΝΟΥ Β., ΓΕΡΟΛΥΜΟΣ Ν., ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΝΩΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Ή ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ Η/Υ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΝΩΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Ή ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ Η/Υ Η Επιτροπή Πιστοποίησης, αφού εξέτασε τις συνθήκες των εξετάσεων πιστοποίησης που διεξήχθησαν σύμφωνα με τις διατάξεις της Κ.Υ.Α. 121929/Η/31-07-2014 (Φ.Ε.Κ. 2123/Β /01-08-2014) και έλεγξε την ορθότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ ΤΗΝ κα. ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΜΕΛΟΥΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΧΙΟΥ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΧΙΟΥ ΜΕ ΟΝΟΜΑ «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΙΟ»

ΠΡΟΣ ΤΗΝ κα. ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΜΕΛΟΥΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΧΙΟΥ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΧΙΟΥ ΜΕ ΟΝΟΜΑ «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΙΟ» ΠΡΟΣ ΤΗΝ κα. ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΜΕΛΟΥΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΧΙΟΥ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΧΙΟΥ ΜΕ ΟΝΟΜΑ «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΙΟ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΥ ΜΑΝΔΡΑΣ - ΕΙΔΥΛΛΙΑΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΥ ΜΑΝΔΡΑΣ - ΕΙΔΥΛΛΙΑΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ Σ Χ Ε Δ Ι Ο ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΑ ΔΗΜΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΣΤΙΣ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ΚΑΙ ΤΥΧΟΝ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

565/ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π ,98 311, ,84

565/ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π ,98 311, ,84 Α' ΚΥΡΙΟΣ ΕΝΙΑΙΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ -ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ A/A Αρ. Πρωτ. Επώνυμο 515/10-8- 1 06 ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΡΙΤΣΗ ΑΓΛΑΪΑ του ΛΑΖΑΡΟΥ. Υποψήφια Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου. ΝΙΚΟΛΑΡΑ ΜΑΡΙΑ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ. Υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Νομού Λέσβου

ΚΥΡΙΤΣΗ ΑΓΛΑΪΑ του ΛΑΖΑΡΟΥ. Υποψήφια Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου. ΝΙΚΟΛΑΡΑ ΜΑΡΙΑ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ. Υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Νομού Λέσβου ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 28 Απριλίου 2014 Τα ονόματα των υποψηφίων του Συνδυασμού μας "ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ - ΓΟΝΙΜΗ ΓΡΑΜΜΗ" Ο Συνδυασμός έχει ως εξής : ΚΥΡΙΤΣΗ ΑΓΛΑΪΑ του ΛΑΖΑΡΟΥ Υποψήφια Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ: 3 ος ΣΥΝΔ.ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΥΠΕΡ ΛΑΟΥ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΛΑΪΚΟΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ Α/Α

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ: 3 ος ΣΥΝΔ.ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΥΠΕΡ ΛΑΟΥ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΛΑΪΚΟΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ Α/Α ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ: 3 ος ΣΥΝΔ.ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΥΠΕΡ ΛΑΟΥ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΛΑΪΚΟΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΥΠΟΨ.ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ν.Α. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΣΤΕΛΙΟΥ ΥΠΟΨ.ΝΟΜΑΡΧΕΣ 1.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΑΔΩΝΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

Vellum Global Educational Services A.E. ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΝΩΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Ή ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ Η/Υ

Vellum Global Educational Services A.E. ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΝΩΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Ή ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ Η/Υ Η Επιτροπή Πιστοποίησης, αφού εξέτασε τις συνθήκες των εξετάσεων πιστοποίησης που διεξήχθησαν σύμφωνα με τις διατάξεις της Κ.Υ.Α. 121929/Η/31-07-2014 (Φ.Ε.Κ. 2123/Β /01-08-2014) και έλεγξε την ορθότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ

ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΙΑΤΡΩΝ Ν. ΣΕΡΡΩΝ 137 ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑΤΡΩΝ ΝΟΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ 186 ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΙΝ. ΙΑΤΡΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΚΟΝΔΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Αντωνίου. ΒΡΟΥΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Βασιλείου. ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΜΠΑΜΠΗΣ) του Νικολάου. ΜΟΝΟΓΥΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Μιχαήλ

ΒΑΚΟΝΔΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Αντωνίου. ΒΡΟΥΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Βασιλείου. ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΜΠΑΜΠΗΣ) του Νικολάου. ΜΟΝΟΓΥΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Μιχαήλ ος ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ: ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 6 ΒΑΚΟΝΔΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Αντωνίου ΒΡΟΥΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Βασιλείου ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΜΠΑΜΠΗΣ) του Νικολάου ΜΟΝΟΓΥΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Μιχαήλ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ ΜΑΡΙΑ του Ευαγγέλου

Διαβάστε περισσότερα

θ) Ο αριθμός των εγκύρων ψηφοδελτίων που έλαβε κάθε ένας συνδυασμός ή μεμονωμένος υποψήφιος ανέρχεται:

θ) Ο αριθμός των εγκύρων ψηφοδελτίων που έλαβε κάθε ένας συνδυασμός ή μεμονωμένος υποψήφιος ανέρχεται: θ) Ο αριθμός των εγκύρων ψηφοδελτίων που έλαβε κάθε ένας συνδυασμός ή μεμονωμένος υποψήφιος ανέρχεται: 6 7 8 9 0 ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ (ΠΑ.ΣΟ.Κ)

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 4ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2009

ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 4ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2009 ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 4ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2009 ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ..ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ή ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ: ΔΗΜΟΤΙΚΟ Ή ΤΟΠΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ....ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ (Α ΠΕΙΡΑΙΩΣ) ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΨΗΦΩΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Ανακοινώνονται τα ονόματα των φοιτητών Α' έτους σπουδών έως πτυχίο που

Διαβάστε περισσότερα

θ) Ο αριθμός των εγκύρων ψηφοδελτίων που έλαβε κάθε ένας συνδυασμός ή μεμονωμένος υποψήφιος ανέρχεται:

θ) Ο αριθμός των εγκύρων ψηφοδελτίων που έλαβε κάθε ένας συνδυασμός ή μεμονωμένος υποψήφιος ανέρχεται: θ) Ο αριθμός των εγκύρων ψηφοδελτίων που έλαβε κάθε ένας συνδυασμός ή μεμονωμένος υποψήφιος ανέρχεται: 7 8 9 0 ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ (ΠΑ.ΣΟ.Κ)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ: "ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ" (ΔΙΠ) ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ B

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ: ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ (ΔΙΠ) ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ B ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ: "ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ" (ΔΙΠ) ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ B Α/Α EΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΕΡΑ ΣΕΙΡΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 1 ΤΖΩΡΤΖΑΚΗ ΕΛΕΝΗ ΗΛΙΑΣ 297 229/54004572 2 ΓΕΩΡΓΙΤΣΑΝΑΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015. ΤΡΙΜΕΛΕΣ ΕΦΕΤΕΙΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ αιθουσα 347

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015. ΤΡΙΜΕΛΕΣ ΕΦΕΤΕΙΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ αιθουσα 347 1 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΟΕ [εναρξη + υποθεση] αιθουσα 355 α/α ΑΜΔΣΘ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΟΝ. ΠΑΤΡΟΣ 1

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 19ης ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ Δ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 19ης ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ Δ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 19ης ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ 2018 - Δ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ 2123831 ΡΟΥΒΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΧΡΥΣΟ 3127692 HADJIDEMETRIOU EVANGELOS ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟ 2123453 ΚΑΡΑΤΣΙΟΛΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΧΡΥΣΟ

Διαβάστε περισσότερα

1) ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 2) ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ (ΠΑ.ΣΟ.Κ.) 3) ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ. 1 ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ( )

1) ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 2) ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ (ΠΑ.ΣΟ.Κ.) 3) ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ. 1 ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ( ) 1) ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1 ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ( ) 2 ΚΑΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ( ) 3 ΜΑΝΩΛΑΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ του ΟΘΩΝΑ ( ) 4 ΜΕΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΙΩΑΝΝΟΥ ( ) 5 ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΔ.1/ ΦΕΚ 386/ τ.β' / )

ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΔ.1/ ΦΕΚ 386/ τ.β' / ) PARASKEVI 1 KARAVI (ΚΑΡΑΒΗ) (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ) ΓΙΑΓΚΟΣ 401838 1316 14,53 14,53 10 0,3 10 15 29,83 3858 3858 150 28/9/1962 179,83 3855,3856,3859,3863,3865,3877,3881,388 2,3893,3896,3907,3913,3914,3916,3923,3 925,3936,3938,3939,3946,3953,3977,3983,3984,3985,3999,4000,4001,4002,4003,40

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΛ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ. Αδελφοπούλου Χριστίνα Κωνσταντίνος. Ανδρίκος Πέτρος Γεώργιος. Αντωνίου Μαρία Ιωάννα Μελέτιος

ΓΕΛ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ. Αδελφοπούλου Χριστίνα Κωνσταντίνος. Ανδρίκος Πέτρος Γεώργιος. Αντωνίου Μαρία Ιωάννα Μελέτιος Αδελφοπούλου Χριστίνα Κωνσταντίνος Ανδρίκος Πέτρος Γεώργιος Αντωνίου Μαρία Ιωάννα Μελέτιος Αποστολίδη Ευγενία Μαρία Αλέξανδρος Αραβάνης Θεόδωρος Ιωάννης Σπυρίδων Βαρασσάς Χρήστος Παναγιώτης Βασιλείου Παναγιώτης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ (Ε.Ε.Π.) ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2014 Κύριος Πίνακας Α - ΠΕ23 ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ - ΜΕ ΣΧΟΛ. ΨΥΧΟΛ.

ΕΙΔΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ (Ε.Ε.Π.) ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2014 Κύριος Πίνακας Α - ΠΕ23 ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ - ΜΕ ΣΧΟΛ. ΨΥΧΟΛ. ΕΙΔΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ (Ε.Ε.Π.) ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 214 Κύριος Πίνακας Α - Α/Α Ίδιος 67%-8% ανάπηρος Ίδιος >8% ανάπηρος Σεμινάριο 4 ωρών Δνσεις & Προτίμησης 1 ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ (Ε.Ε.Π.) ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2014 Κύριος Πίνακας Α - ΠΕ23 ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ - ΜΕ ΣΧΟΛ. ΨΥΧΟΛ.

ΕΙΔΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ (Ε.Ε.Π.) ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2014 Κύριος Πίνακας Α - ΠΕ23 ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ - ΜΕ ΣΧΟΛ. ΨΥΧΟΛ. ΕΙΔΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ (Ε.Ε.Π.) ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 214 Κύριος Πίνακας Α - Α/Α Ίδιος 67%-8% ανάπηρος Ίδιος >8% ανάπηρος Σεμινάριο 4 ωρών Δνσεις & Προτίμησης 1 ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. Οι παρακάτω υποψήφιοι. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δεν προσήλθε για ιατρικά τεστ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δεν προσήλθε για ιατρικά τεστ.

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. Οι παρακάτω υποψήφιοι. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δεν προσήλθε για ιατρικά τεστ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δεν προσήλθε για ιατρικά τεστ. ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΚΟΨΑΝΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ Οι παρακάτω υποψήφιοι Α/Α ΚΩΔΙΚ. ΟΜΑ ΕΠΩΝΥΜΟ 1 17062069 701 ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ 2 17067782 701 ΑΓΓΕΛΟΥ 3 17059729 701 ΑΔΑΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Δεν προσήλθε για ιατρικά τεστ. 4 17062235

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΣΤΕΙΑ Γ' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΑΡΙΣΤΕΙΑ Γ' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ 1 ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΚΟΣΜΑΣ 19 5/13 2 ΑΠΑΤΖΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ - ΕΛΕΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 19 8/13 3 ΑΠΑΤΣΙΔΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΙΩΑΝΝΗΣ 18 12/13 4 ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 19 7/13 5 ΒΙΟΛΙΤΖΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 19 7/13 6

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΛΠΑΚΙΔΟΥΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ 1178 Τ.Κ. ΛΟΦΙΣΚΟΥ 11 4 1 1179 Τ.Κ. ΛΟΦΙΣΚΟΥ 5 1 8 Συνολα Δημ - Τοπ. Κοιν.16 5 9 Εκτυπώθηκε στις 18/11/2010 11:44:31 Σελίδα 1

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ ΛΥΚΕΙΩΝ ΘΗΛΕΩΝ 8-9/3/2018 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΡΟΜΟΣ 100 ΜΕΤΡΩΝ ΔΡΟΜΟΣ 200 ΜΕΤΡΩΝ ΔΡΟΜΟΣ 400 ΜΕΤΡΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ ΛΥΚΕΙΩΝ ΘΗΛΕΩΝ 8-9/3/2018 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΡΟΜΟΣ 100 ΜΕΤΡΩΝ ΔΡΟΜΟΣ 200 ΜΕΤΡΩΝ ΔΡΟΜΟΣ 400 ΜΕΤΡΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ ΛΥΚΕΙΩΝ ΘΗΛΕΩΝ -9/3/201 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΡΟΜΟΣ 100 ΜΕΤΡΩΝ 1 3 ΜΑΡΑΘΕΥΤΗ ΗΛΙΑΝΑ ΑΓΙΑΣ ΦΥΛΑΞΕΩΣ 2001 13.2 2 10 ΒΑΡΝΑΒΑ ΕΛΕΝΗ ΑΝΝΑ ΛΙΝΟΠΕΤΡΑ 2002 13.3 3 300 ΚΟΤΣΩΝΗ ΣΤΕΦΑΝΗ ΑΓΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΛΙΣΤΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΝΑ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ

ΛΙΣΤΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΝΑ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ Σελίδα : 1 10ος ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΒΡΕΦΙΚΟ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ 1 14789 Μ. Κ. ΑΝΤΩΝΗΣ 290 2 14790 Μ. Ι. ΑΝΤΩΝΗΣ 290 3 15087 Τ. Κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 280 ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ 1 14350 Μ. Α. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

:59 Σελίδα 1 από 7

:59 Σελίδα 1 από 7 1 345 ΑΛ ΦΑΝΤΕΛ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΑΣΣΑΝ 100 2 7 ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΧΡΗΣΤΟΣ 100 3 271 ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΔΟΚΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 100 4 4 ΑΡΑΠΙΤΣΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 200 5 213 ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 100

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΕΩΤ.Ε.Ε. ΤΜΗΜΑ ΕΚΔΟΣΕΩΝ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ Θεσσαλονίκη, 21 Μαρτίου 2018 ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 64, 546 31 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΛ.:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από τα πρακτικά της με αριθμό 16/2011, συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου το Σάββατο 17 του μηνός Σεπτεμβρίου 2011.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από τα πρακτικά της με αριθμό 16/2011, συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου το Σάββατο 17 του μηνός Σεπτεμβρίου 2011. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από τα πρακτικά της με αριθμό 16/2011, συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου το Σάββατο 17 του μηνός Σεπτεμβρίου 2011. Αριθ. απόφασης 175-16/2011

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ :103 Ειδικότητα :ΤΟΜΕΑΡΧΩΝ ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑΣ ΠΕ ΓΕΩΠΟΝΩΝ (ή εν ελλείψει ΤΕ Τεχνολόγων Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής) ΚΡΙΤΗΡΙΑ

ΚΩΔΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ :103 Ειδικότητα :ΤΟΜΕΑΡΧΩΝ ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑΣ ΠΕ ΓΕΩΠΟΝΩΝ (ή εν ελλείψει ΤΕ Τεχνολόγων Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής) ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ & Σ ΠΑΤΡΟΣ ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ / ΣΕΙΡΑ ΕΠΙΚΟΥΡΙΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ 1 ΒΟΓΙΑΤΖΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΑΙ621641 Οχι Οχι 1 15 0 0 0 0 0 7,74 53 800 0 0 0 0 0 309,60 371 Οχι 1 Οχι 1.480,60 1

Διαβάστε περισσότερα

22η/2008 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Δ.Σ. ΓΕΩΤ.Ε.Ε. 12-11-2008, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

22η/2008 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Δ.Σ. ΓΕΩΤ.Ε.Ε. 12-11-2008, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ 1 ΑΓΓΕΛΚΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΕΝΤΡ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2 ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ ΒΗΘΛΕΕΜ ΣΑΒΒΑΣ ΚΕΝΤΡ. ΕΛΛΑΔΑΣ 3 ΒΑΜΒΑΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΕΝΤΡ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 4 ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΙΚΥ-ΕΤΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΠΡΩΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ (ΜΑΣΤΕΡ) ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΙΚΥ-ΕΤΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΠΡΩΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ (ΜΑΣΤΕΡ) ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΙΚΥ-ΕΤΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΠΡΩΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ (ΜΑΣΤΕΡ) ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ A/A Αρ. Πρωτοκόλλου Ημερομηνία Επώνυμο Όνομα Πατρώνυμο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΟΡΤΗΣ

ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΟΡΤΗΣ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΟΡΤΗΣ Υπάρχουν στοιχεία από το έτος 1946. Από τα μαθητολόγια για το έτος 1946 καταγράψαμε τους μαθητές όλων των τάξεων, ενώ για τα επόμενα έτη καταγράψαμε μόνο τους μαθητές

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός 3117/ /2012 ΤΟ ΠΟΑΥΜΕΑΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ. (Διαδικασία Εκούσιας Δικαιοδοσίας)

Αριθμός 3117/ /2012 ΤΟ ΠΟΑΥΜΕΑΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ. (Διαδικασία Εκούσιας Δικαιοδοσίας) ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Αριθμός 3117/2012 V 5505/2012 ΤΟ ΠΟΑΥΜΕΑΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (Διαδικασία Εκούσιας Δικαιοδοσίας) Αποτελούμενο από τους Δικαστές Χαρίκλεια Σαραμαντή, Πρόεδρο Πρωτοδικών, Νικόλαο Τσιρώνη,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ ΜΟΥΡΤΖΑΝΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ για το ΔΗΜΟ ΑΜΑΡΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ Σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 18 και 19 του ν.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ & ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΥΕ. Ειδικότητα : ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ & ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΥΕ. Ειδικότητα : ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ & Σ ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ / ΣΕΙΡΑ ΕΠΙΚΟΥΡΙΑΣ ΜΥΖΗΘΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΧΡΗΣΤΟΣ 1 ΑΙ118892 Α 1 12 4 3 59 800 0 200 110 0 0 413,00 Α 1 1.523,00 ΤΣΕΛΛΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 2 ΑΗ130455 Α 1 12 4 60 800 200

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Υποτροφιών στο πλαίσιο της πράξης με τίτλο «Ενίσχυση Μεταδιδακτόρων Ερευνητών / Ερευνητριών» 1 ος

Πρόγραμμα Υποτροφιών στο πλαίσιο της πράξης με τίτλο «Ενίσχυση Μεταδιδακτόρων Ερευνητών / Ερευνητριών» 1 ος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ------ ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ (Ι.Κ.Υ.) ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ------ Νέα Ιωνία, 22-02-2017 Αριθμ. πρωτ. 1485 Πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΝΣΗ ΕΠΙΛΟΓΗΣ/4 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΨΥΧΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΟΜΑΔΑ: 130 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 07/07/2015

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΝΣΗ ΕΠΙΛΟΓΗΣ/4 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΨΥΧΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΟΜΑΔΑ: 130 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 07/07/2015 1 15071796 ΑΜΠΑΤΖΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ 2 14027879 ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΜΑΡΙΟΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ 3 14071641 ΒΑΡΕΛΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΕΣΤΗΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ 4 15073698 ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΛΟΓΕΣ Ι.Σ.Α. 12/13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ (ΑΡΣΙ ΝΥΣΤΕΡΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΕΝΟΒΑ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ)

ΕΚΛΟΓΕΣ Ι.Σ.Α. 12/13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ (ΑΡΣΙ ΝΥΣΤΕΡΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΕΝΟΒΑ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ) ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΞΕΝΟΦΩΝ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΑΛΜΥΡΟΥΔΗ ΜΑΡΙΑ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του ΓΕΝΝΑΔΙΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΟΛΓΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΝΤΖΕΛ ΑΛΒΕΡΤΟΣ του ΔΑΡΙΟΥ ΑΡΓΥΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΔΥΤΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΔΥΤΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΕΩΤ.Ε.Ε. ΤΜΗΜΑ ΕΚΔΟΣΕΩΝ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 64, 546 31 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΛ.: 2310 278817-8, FAX: 2310

Διαβάστε περισσότερα

Vellum Global Educational Services A.E. ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΝΩΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Ή ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ Η/Υ

Vellum Global Educational Services A.E. ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΝΩΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Ή ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ Η/Υ Η Επιτροπή Πιστοποίησης, αφού εξέτασε τις συνθήκες των εξετάσεων πιστοποίησης που διεξήχθησαν σύμφωνα με τις διατάξεις της Κ.Υ.Α. 121929/Η/31-07-2014 (Φ.Ε.Κ. 2123/Β /01-08-2014) και έλεγξε την ορθότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΝΩΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Ή ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ Η/Υ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΝΩΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Ή ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ Η/Υ Η Επιτροπή Πιστοποίησης, αφού εξέτασε τις συνθήκες των εξετάσεων πιστοποίησης που διεξήχθησαν σύμφωνα με τις διατάξεις της Κ.Υ.Α. 121929/Η/31-07-2014 (Φ.Ε.Κ. 2123/Β /01-08-2014) και έλεγξε την ορθότητα

Διαβάστε περισσότερα

74,26 61,5 31,38 27,46 26,12 25,04 22,6 22,17 20,73 15,99

74,26 61,5 31,38 27,46 26,12 25,04 22,6 22,17 20,73 15,99 ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ: ΠΕ00 ΠΕΣΥΠ ΣΕΛΕΤΕ/ΑΣΠΑΙΤΕ ΚΙΜΟΥΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΜΑΡΙΝΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΦΩΤΙΟΣ ΡΑΔΑΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Α_Α Επώνυμο Όνομα Πατρώνυμο. 1 Αβραμίδης Χρήστος Ευστάθιος. 2 Αγγέλη Χαρίκλεια - Ειρήνη Δημήτριος. 3 Αγγέλου Χρυσούλα Θεοφάνης

Α_Α Επώνυμο Όνομα Πατρώνυμο. 1 Αβραμίδης Χρήστος Ευστάθιος. 2 Αγγέλη Χαρίκλεια - Ειρήνη Δημήτριος. 3 Αγγέλου Χρυσούλα Θεοφάνης 1 Αβραμίδης Χρήστος Ευστάθιος 2 Αγγέλη Χαρίκλεια - Ειρήνη Δημήτριος 3 Αγγέλου Χρυσούλα Θεοφάνης 4 Αγοραστού Αικατερίνη Ιωάννης 5 Αναστασιάδου Δέσποινα Αναστάσιος 6 Βλαχόπουλος Γεράσιμος Κωνσταντίνος 7

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΦΩΚΙΔΑΣ Για το Ανώτερο Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε. Στερεάς Ελλάδας Α/Α ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΨΗΦΟΙ 1. ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ 033 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΑΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΧΩΡΟΥ 18μ Α/Γ/Ε/Ν ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - 15 & 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2007

ΑΓΩΝΑΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΧΩΡΟΥ 18μ Α/Γ/Ε/Ν ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - 15 & 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2007 ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΥΓΕΡΙΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΤΟΞΟΥ Α' ΓΥΡΟΣ Β' ΓΥΡΟΣ ΣΥΝΟΛΟ ΣΥΝ (10) ΣΥΝ (9) 1 ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΚ.Ο.Α.Α.Π.Θ. 272 274 546 21 26 2 ΑΥΓΕΡΙΝΑΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΟΡΙΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ. ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 6 ΜΗΝΩΝ (Κατά φθίνουσα σειρά)

ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΟΡΙΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ. ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 6 ΜΗΝΩΝ (Κατά φθίνουσα σειρά) ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΟΡΙΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ Υπηρεσία : Αρ. Διαγ/σμ: ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΙΔΟΧ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΕΡΓΟΥ 2 "ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ" ΣΤΟ ΕΡΓΟ "ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΤΜΗΜΑ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ Γραμματεία

ΣΧΟΛΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΤΜΗΜΑ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ Γραμματεία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΧΟΛΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΤΜΗΜΑ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ Γραμματεία ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Πληροφορίες: Χρήστος Αρβανίτης Θεσσαλονίκη, 14-1-2015 Τηλ. : 2310 99 5447 Fax:

Διαβάστε περισσότερα

Υποψήφιοι ηµοτικοί Σύµβουλοι σε ράµα και Καβάλα

Υποψήφιοι ηµοτικοί Σύµβουλοι σε ράµα και Καβάλα Υποψήφιοι ηµοτικοί Σύµβουλοι σε ράµα και Καβάλα ΡΑΜΑ ήµος οξάτου «ηµιουργική Κίνηση για την Ανατροπή» Υποψήφιος ήµαρχος: ηµήτριος αλακάκης - Βατσάλης Αλέξανδρος, Μηχανολόγος µηχανικός ήµος ράµας «ΑΥΤΟ

Διαβάστε περισσότερα

Σύνολο Ψήφων Υποψηφίων Συνδυασμών ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015

Σύνολο Ψήφων Υποψηφίων Συνδυασμών ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Ιωάννη 17561 2 ) ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Παναγιώτη 13934 3 ) ΔΟΥΝΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΝΟΝΗ) του Δημητρίου 6756 4 ) ΡΟΥΣΣΟΥ ΖΩΗ του Ευαγγέλου-Αντωνίου 4268 5

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ & ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΔΕ ΠΛΗΡΩΣΗ ΠΕΝΤΕ (5) ΘΕΣΕΩΝ ΚΩΔΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ : 100

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ & ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΔΕ ΠΛΗΡΩΣΗ ΠΕΝΤΕ (5) ΘΕΣΕΩΝ ΚΩΔΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ : 100 ΠΑΤΡΟΣ sort ΠΛΗΡΩΣΗ ΠΕΝΤΕ ΘΕΣΕΩΝ 71 ΚΟΥΤΙΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΙ 836220 Οχι Ναι 1 18,00 37 67 0 0 360,00 0 259 0 134 Οχι 1 Ναι 753,00 1 14 ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΑΙ 566217 Οχι Ναι 1 15,00

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΝΣΗ ΕΠΙΛΟΓΗΣ/4 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΨΥΧΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΟΜΑΔΑ: 160 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 10/07/2015

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΝΣΗ ΕΠΙΛΟΓΗΣ/4 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΨΥΧΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΟΜΑΔΑ: 160 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 10/07/2015 1 12014266 ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2 15000508 ΒΥΝΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 3 14001050 ΓΑΓΓΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ 4 15005694 ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 5 15001503 ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΥΣΔΕ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΥΣΔΕ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΥΣΔΕ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΕΓΚΥΡΑ ΑΚΥΡΑ ΑΠΟΧΗ ΠΥΣΔΕ Ζακύνθου 346 29 27 20 5,90% α/α τίτλος παράταξης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ (το ψηφοδέλτιο που στηρίζει το Π.Α.Μ.Ε.)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΙΟΝΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΠΑΙΟΝΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΑΙΟΝΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ ΣΥΜΕΩΝΙΔΟΥ-ΝΟΥΛΑ ΣΟΦΙΑ (ΣΟΝΙΑ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ 1 ΑΤΛΑΣΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ 2 ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 3 ΚΑΛΑΘΙΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Περιφέρεια Α' ΑΘΗΝΩΝ Α/Α. Συνδυασμοί και μεμονωμένοι υποψήφιοι. Αριθμοί ψηφοδελτίων κατά τη σειρά εξαγωγής τους από την κάλπη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Περιφέρεια Α' ΑΘΗΝΩΝ Α/Α. Συνδυασμοί και μεμονωμένοι υποψήφιοι. Αριθμοί ψηφοδελτίων κατά τη σειρά εξαγωγής τους από την κάλπη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Περιφέρεια Α' ΑΘΗΝΩΝ 1ος ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ: ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 0 2ος ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ: ΣΥΡΙΖΑ ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ 0 3ος ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ 0 Περιφέρεια Α' ΑΘΗΝΩΝ 4ος ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ: ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΚΛΗΡΩΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΚΛΗΡΩΣΗΣ Στη θεσσαλονίκη, στο 1 ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο ΠΤΔΕ ΑΠΘ, σήμερα 31/5/2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 9:30 μ.μ., έγινε η κλήρωση για τις εγγραφές των μαθητών-τριων της

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ Γ.ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ

ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ Γ.ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ Γ.ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ Α. Το ψηφοδέλτιο με τους υποψήφιους Τοπικούς Συμβούλους ανά Τοπική Κοινότητα για τον συνδυασμό «Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Ραδοβυζινών» με τον Γκούζια Μιχάλη.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ΜΕΛΩΝ ΔΕΠ - ΕΔΙΠ - ΕΤΕΠ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ΜΕΛΩΝ ΔΕΠ - ΕΔΙΠ - ΕΤΕΠ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ΜΕΛΩΝ ΔΕΠ - ΕΔΙΠ - ΕΤΕΠ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Α/Α 1 ΚΑΝΤΑΡΤΖΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Α 2810022 2

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ (Ε.Ε.Π.) ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2014 Πίνακας - ΠΕ25 ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ

ΕΙΔΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ (Ε.Ε.Π.) ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2014 Πίνακας - ΠΕ25 ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ (Ε.Ε.Π.) ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 1 Πίνακας - Α/Α Ίδιος 67%-8% ανάπηρος Ίδιος >8% ανάπηρος Σεμινάριο ωρών Δνσεις & Προτίμησης 1 ΓΚΑΡΕΤΣΑ ΛΕΟΝΤΙΝΑ 1Ε 6Μ 5Η

Διαβάστε περισσότερα

Α/Α Υποψήφιοι Αριθμοί ψηφοδελτίων κατά την σειρά εξαγωγής τους από την κάλπη

Α/Α Υποψήφιοι Αριθμοί ψηφοδελτίων κατά την σειρά εξαγωγής τους από την κάλπη 1) ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΤΑΜΑΤΑΤΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ του Παναγιώτη ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ 1 ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ του Νικολάου 2 ΑΓΚΟΠΙΑΝ ΚΕΒΟΡΚ του Αρτίν 3 ΑΙΓΙΝΙΤΗ-ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΖΩΗ του Ευαγγέλου 4 ΑΝΝΙΝΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

θ) Ο αριθμός των εγκύρων ψηφοδελτίων που έλαβε κάθε ένας συνδυασμός ή μεμονωμένος υποψήφιος ανέρχεται:

θ) Ο αριθμός των εγκύρων ψηφοδελτίων που έλαβε κάθε ένας συνδυασμός ή μεμονωμένος υποψήφιος ανέρχεται: θ) Ο αριθμός των εγκύρων ψηφοδελτίων που έλαβε κάθε ένας συνδυασμός ή μεμονωμένος υποψήφιος ανέρχεται: 8 9 0 ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ (ΠΑ.ΣΟ.Κ)

Διαβάστε περισσότερα

θ) Ο αριθμός των εγκύρων ψηφοδελτίων που έλαβε κάθε ένας συνδυασμός ή μεμονωμένος υποψήφιος ανέρχεται:

θ) Ο αριθμός των εγκύρων ψηφοδελτίων που έλαβε κάθε ένας συνδυασμός ή μεμονωμένος υποψήφιος ανέρχεται: θ) Ο αριθμός των εγκύρων ψηφοδελτίων που έλαβε κάθε ένας συνδυασμός ή μεμονωμένος υποψήφιος ανέρχεται: 8 9 0 ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ (ΠΑ.ΣΟ.Κ)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΕΛΑΪΔΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΠΑΤΡΩΝΗΣ ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΣΕΤΤΑ ΟΛΓΑ ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΦΩΤΙΟΣ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΒΗΣ 0082 Δ.Κ. ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑΣ 29 62 26 62 44 32 0083 Δ.Κ. ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑΣ 39 59 13 51 57 29 0084

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ. (όχι σταυρούς) ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του Κωνσταντίνου. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Δημητρίου. ΜΑΝΤΑΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ του Παντελή

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ. (όχι σταυρούς) ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του Κωνσταντίνου. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Δημητρίου. ΜΑΝΤΑΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ του Παντελή ος ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ: ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ (όχι σταυρούς) ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Δημητρίου ΜΑΝΤΑΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ του Παντελή ΜΠΟΥΖΑ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ του Αργυρίου ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ του

Διαβάστε περισσότερα

ΒΡΕΦΗ Α (8 ΜΗΝΩΝ-1.5 ΕΤΩΝ)

ΒΡΕΦΗ Α (8 ΜΗΝΩΝ-1.5 ΕΤΩΝ) ΒΡΕΦΗ Α (8 ΜΗΝΩΝ-1.5 ΕΤΩΝ) ΒΝΣ ΣΕΡΡΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΑΚΟ ΒΡΕΦΟΣ Α ΝΑΙ 50 ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΕ 1 ΒΝΣ ΣΕΡΡΩΝ ΝΙΓΔΕΛΗ ΑΚΟ ΒΡΕΦΟΣ Α ΝΑΙ 45 ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΕ 2 ΒΝΣ ΣΕΡΡΩΝ ΜΑΝΔΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΡΕΦΟΣ Α ΝΑΙ 40 ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΕ 3 ΒΝΣ ΣΕΡΡΩΝ

Διαβάστε περισσότερα