ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ H ANTIΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΕΒΡΟΥ. Έχοντας υπόψη:

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ H ANTIΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΕΒΡΟΥ. Έχοντας υπόψη:"

Transcript

1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ H ANTIΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΕΒΡΟΥ Έχοντας υπόψη: 1. Τις διατάξεις του άρθρου 125 και 134 παρ. 5 του Ν. 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης- Πρόγραμμα Καλλικράτης» (ΦΕΚ 87 Α ) 2. Την αριθμ. 7/2014 καθώς και τη διορθωτική 12/2014 Αποφάσεις του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ροδόπης με τις οποίες ανακηρύχτηκαν για τις εκλογές της 18 ης Μαΐου 2014 οι αναφερόμενοι υποψήφιοι συνδυασμών της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης Γνωστοποιούμε ότι: Για τις εκλογές για την ανάδειξη των αιρετών περιφερειακών αρχών της 18 Μαΐου 2014 ανακηρύχτηκαν οι παρακάτω συνδυασμοί υποψηφίων.

2 Α) ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ με το όνομα «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ» και με έμβλημα που αποτελείται από το κεφαλαίο γράμμα της ελληνικής αλφαβήτου «Ε», το οποίο βρίσκεται εντός δάφνινης στεφάνης, με τους ακόλουθους υποψηφίους: ΚΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ, υποψήφιος περιφερειάρχης : 1. ΚΑΡΑΒΕΛΑΣ ΣΥΜΕΩΝ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Νομού Έβρου 1. ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ 2. ΓΕΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 3. ΔΙΜΗΝΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ 4. ΔΟΥΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 5. ΖΟΥΜΠΟΥΛΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 6. ΘΕΟΧΑΡΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 7. ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ 8. ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΟΥ ΣΤΑΜΩ ΤΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΗ 9. ΚΑΡΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 10. ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΒΑΪΤΣΗ 11. ΜΠΑΚΛΑΒΑΡΑΣ ΦΩΤΙΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ 12. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ 13. ΣΑΠΑΝΙΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 14. ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

3 Β) Τον ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ με το όνομα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ» και το έμβλημα αυτού να αποτελείται από δύο κυματοειδείς παράλληλους δρόμους, τις λέξεις Μακεδονία-Θράκη ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ σε δύο σειρές και υπογράμμιση κάτω από τις λέξεις ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ και σε τρίτη σειρά το όνομα ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ, με τους ακόλουθους υποψηφίους: ΚΟΥΪΚ ΤΕΡΕΝΣ-ΣΠΕΝΣΕΡ-ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΦΙΛΙΠΠΑ, υποψήφιος περιφερειάρχης 1. ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Νομού Έβρου. 1. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 2. ΒΟΥΤΣΑ ΕΙΡΗΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ 3. ΔΟΥΔΑΚΜΑΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ 4. ΚΙΟΥΤΟΥΚΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ 5. ΚΟΠΟΥΚΗ ΝΤΟΡΙΣ-ΘΕΟΔΩΡΑ ΤΟΥ ΆΛΦΡΕΝΤ 6. ΛΕΛΙΑΤΣΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ 7. ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ 8. ΜΑΤΖΑΡΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 9. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ 10. ΠΟΥΛΙΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 11. ΣΚΙΝΔΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 12. ΤΣΑΝΑΚΤΣΙΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 13. ΦΟΥΤΣΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Γ) Τον ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ με το όνομα «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ» και με έμβλημα που αποτελείται από τη λέξη ΛΑΪΚΗ και από κάτω τη λέξη ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ και στα δεξιά τους υπάρχει παράσταση γαρύφαλλου με μίσχο και κλίση προς τα αριστερά, με τους ακόλουθους υποψήφιους: ΤΡΕΛΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ, υποψήφιος περιφερειάρχης.

4 1. ΒΛΙΣΙΔΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Νομού Έβρου 1.ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΖΩΗ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, 2.ΔΕΥΤΕΡΑΙΟΥ-ΓΚΙΔΙΚΑ ΣΤΑΜΑΤΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ, 3.ΚΑΛΟΥΤΣΑ ΠΕΡΣΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, 4.ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, 5.ΚΟΥΚΟΡΑΒΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΔΑΜΙΑΝΟΥ, 6.ΚΟΥΜΠΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, 7.ΚΡΕΩΝΑ ΘΕΑΝΟΥΛΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, 8.ΜΑΚΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΠΑΣΧΑΛΗ, 9.ΜΑΜΟΥΓΙΩΡΓΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, 10.ΜΑΡΓΑΡΙΤΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, 11.ΜΙΔΑΛΚΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, 12.ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, 13.ΜΟΛΑ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΑΜΕΤ του ΧΟΥΣΕΪΝ, 14.ΜΟΥΛΟΥΔΗΣ ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ, 15.ΜΠΑΡΜΠΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, 16.ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΣΑΒΒΑ, 17.ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ, 18.ΡΙΖΟΥΔΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ του ΑΔΑΜ, 19.ΣΙΣΚΟΥ ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ, 20.ΤΣΙΤΣΑΝΗ ΠΕΛΑΓΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ Δ) Τον ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ με το όνομα «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» και με έμβλημα το χάρτη της περιφέρειας της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, δηλαδή των Περιφερειακών Ενοτήτων Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Ροδόπης και Έβρου, συμπεριλαμβανομένων των νήσων της Θάσου και της Σαμοθράκης, τον οποίον περιβάλλουν έξι καμπύλες, κυματιστές, δυναμικές γραμμές με χρώματα κατά σειρά από πάνω προς τα κάτω γαλάζιου, κόκκινου, μπλε, πράσινου, πορτοκαλί και κυανού, οι οποίες ξεκινούν ενωμένες, κατόπιν, σε σημεία, αλληλεπικαλύπτονται, διαχωρίζονται στο μέσον και επανενώνονται έχοντας ανοδική πορεία. Συμβολίζεται η κοινή και ενωμένη επιδίωξη, πέραν χρωμάτων και κομμάτων, όλης της κοινωνίας, για ισχυρή ανάπτυξη, περιφερειακή συνείδηση και κοινωνική συνοχή, με τους ακόλουθους υποψήφιους:

5 ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, υποψήφιος περιφερειάρχης. 1.ΠΕΤΡΟΒΙΤΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ, Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Νομού Έβρου 1.ΒΕΝΕΤΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑΛΗ 2.ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 3.ΔΗΜΟΥΔΗ-ΤΖΑΤΖΑΪΡΗ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 4.ΕΞΑΚΟΥΣΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 5.ΖΑΧΑΡΗ ΖΗΝΟΒΙΑ (ΖΗΝΑ) ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 6.ΖΟΥΚΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ 7.ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ 8.ΚΑΡΑΚΗ-ΤΣΙΑΚΙΡΗ ΠΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΛΕΜΟΝΗ 9.ΚΟΥΚΟΥΒΕΛΑ ΖΟΥΜΠΟΥΛΙΑ (ΛΙΤΣΑ) ΤΟΥ ΣΑΡΑΝΤΗ 10.ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 11.ΛΗΜΝΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 12.ΜΟΣΧΟΦΙΔΟΥ-ΒΛΑΧΟΥ ΕΛΕΟΝΩΡΑ (ΝΟΡΑ) ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ 13.ΜΠΟΤΑΪΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 14.ΜΠΟΤΑΝΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ 15.ΝΑΣΤΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ 16.ΤΕΡΤΣΟΥΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΗ 17.ΤΣΙΒΙΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ 18.ΦΟΥΡΚΑΛΙΔΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΑ (ΣΑΣΑ) ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ 19.ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ-ΜΗΡΤΣΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ (ΔΩΡΑ) ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 20.ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Ε) Τον ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ με το όνομα «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ» και σαν έμβλημα έχει αριστερά, τα αρκτικόλεξα ΡΙΖΑ ΑΜΘ, των οποίων τα Ρ, Ι και Α είναι χρώματος γκρίζου, το Ζ κόκκινου χρώματος και μεγεθυμένο και τα ΑΜΘ κόκκινου χρώματος και σε σμίκρυνση, με φόντο το περίγραμμα του χάρτη της περιφέρειας, χρώματος γκρίζου, ενώ δεξιά, τον τίτλο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ Α. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ, χρώματος μαύρου, με τους ακόλουθους υποψήφιους: ΜΟΡΦΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΑΝΕΣΤΗ, υποψήφιος Περιφερειάρχης.

6 1.ΔΟΥΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Νομού Έβρου 1.ΑΪΒΑΤΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 2.ΓΚΑΡΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΝΑΤΑΣΑ) ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 3.ΔΕΔΟΓΛΟΥ ΣΠΥΡΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 4.ΕΥΡΩΠΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ 5.ΚΑΪΣΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 6.ΚΟΚΚΟΡΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 7.ΚΥΡΓΙΑΛΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 8.ΜΑΚΡΥΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 9.ΜΑΛΤΕΖΟΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΤΟΥ ΦΩΤΕΙΝΟΥ 10.ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 11.ΜΑΥΡΟΓΕΝΗ ΣΟΥΖΑΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΤΙΑΔΗ 12.ΜΠΕΛΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ 13.ΝΕΝΕΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 14.ΠΑΝΤΑΖΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 15.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ 16.ΠΑΤΣΙΑ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ 17.ΡΟΚΙΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 18.ΣΤΑΥΡΟΓΛΟΥ - ΤΣΙΚΟΥΡΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 19.ΤΑΣΙΟΥΔΗΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 20.ΤΟΛΑΝΟΥΔΗ ΖΩΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΤ) Τον ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ με το όνομα «ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» και με το έμβλημα του συνδυασμού να απεικονίζει το σχήμα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και δύο ανθρώπους σκυμμένους πάνω από το σχήμα της περιφέρειας και έμπροσθεν ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή, ενώ παραπλεύρως αυτών αναγράφεται ο τίτλος του συνδυασμού «Γνώση & Συνεργασία», κάτωθι αυτού μια τοξοειδής γραμμή και από κάτω αναγράφεται ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Α.Μ.Θ. ΤΡΑΪΦΟΡΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, με τους ακόλουθους υποψήφιους:

7 ΤΡΑΪΦΟΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, υποψήφιος Περιφερειάρχης. 1.ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Νομού Έβρου 1.ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ 2.ΒΕΝΕΤΙΚΙΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ 3.ΓΚΙΩΡΓΚΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ 4.ΚΑΔΟΓΛΟΥ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΜΙΛΤΙΑΔΗ 5.ΚΑΣΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 6.ΚΑΦΕΤΖΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ 7.ΜΠΑΝΤΙΑΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 8.ΜΠΑΤΜΑΝΙΔΟΥ ΒΕΡΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 9.ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ΛΙΑΝΑ ΤΟΥ ΣΕΝΤΙΚΟ 10.ΠΑΝΑΓΟΥΤΣΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 11.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 12.ΣΤΡΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 13.ΤΣΟΛΑΚΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Ζ) Τον ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ με το όνομα «Κοινωνική Συμμαχία ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ», το έμβλημα του οποίου αποτελείται από ένα γράφημα δένδρου, με σύμπλεγμα τριών (3) ανθρωπόμορφων κορμών, χρώματος κόκκινου, κεραμιδί, γαλάζιου και κλαδιά, αποτελούμενα από φύλλα πράσινα και πορτοκαλί. Όπισθεν του δένδρου σχηματίζεται ένα ημικύκλιο πράσινου χρώματος και κάτωθεν αυτού υφίστανται οριζόντιες πράσινες γραμμές, ως απομίμηση γης. Δίπλα στο έμβλημα στην πρώτη σειρά, υπάρχει η αναγραφή «Κοινωνική Συμμαχία», με γράμματα πεζά χρώματος πορτοκαλί, υπογραμμισμένη με γαλάζια γραμμή. Στη δεύτερη σειρά, αναγράφεται η φράση «ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ» με κεφαλαία γράμματα μαύρου χρώματος και στην τρίτη σειρά αναγράφεται το σύνθημα (σλόγκαν) του συνδυασμού «με ενιαία περιφερειακή συνείδηση» με πεζά γράμματα, χρώματος πορτοκαλί, με τους ακόλουθους υποψήφιους: ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, υποψήφιος Περιφερειάρχης.

8 1. ΚΑΒΑΡΑΤΖΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ 1.ΑΛΑΤΖΙΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 2.ΑΡΧΟΝΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ 3.ΒΑΒΙΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ 4.ΒΡΕΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΓΑΒΡΙΗΛ 5.ΓΑΛΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 6.ΚΑΜΑΡΙΑΝΑΚΗ ΚΥΡΚΟΥΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΑ (ΝΑΝΤΙΑ) ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ 7.ΚΑΡΑΚΥΡΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΑ (ΝΤΙΝΑ) ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 8.ΚΑΡΑΣΜΑΝΑΚΗ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑΛΗ 9.ΚΑΣΙΜΑΤΗ ΑΙΜΙΛΙΑ (ΕΜΥ) ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥ 10.ΚΕΡΑΜΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ 11.ΚΟΣΙΔΗΣ ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΣ (ΑΓΓΕΛΟΣ) ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 12.ΜΗΤΣΙΚΑ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 13.ΜΠΑΧΑΡΙΔΟΥ ΧΡΥΣΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 14.ΝΙΚΟΛΟΥΔΗ ΤΖΙΟΡΙΔΟΥ ΧΡΥΣΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 15.ΝΤΟΛΑΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 16.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ 17.ΣΚΕΥΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 18.ΤΣΙΑΓΚΑΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ 19.ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 20.ΧΑΤΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Η) Τον ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ με το όνομα «ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ - ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΘ» με έμβλημα μια σημαία που κυματίζει δίπλα σε εργοστάσια, με τους ακόλουθους υποψήφιους: ΜΠΟΤΣΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, υποψήφιος Περιφερειάρχης. 1.ΔΡΑΓΑΝΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ (ΜΑΚΗΣ) ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ, Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Νομού Έβρου

9 1.ΓΚΙΟΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ 2.ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ 3.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ (ΣΤΕΛΛΑ) ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 4.ΛΥΣΙΚΑΤΟΥ ΖΑΝΝΕΤΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 5.ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 6.ΜΑΡΓΕΛΛΗ ΜΥΡΤΩ ΤΟΥ ΖΩΗ 7.ΜΩΥΣΙΑΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ (ΚΙΚΗ) ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ 8.ΞΟΠΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 9.ΠΑΠΑΔΙΩΤΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ (ΤΑΣΟΣ) ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ 10.ΠΙΤΤΑ ΑΝΝΑ (ΤΑΤΙΑΝΑ) ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ 11.ΣΟΒΑΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ 12.ΣΤΑΝΤΣΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 13.ΤΑΠΕΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΤΟΥ ΑΙΜΙΛΙΟΥ Θ) Τον ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ με το όνομα «ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» και με έμβλημα που αποτελείται από σύνθεση παράστασης εικόνας του χάρτη της Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης στο κέντρο, πλαισιωμένης από παράσταση ενός δελφινιού στο βόρειο μέρος, μίας παράστασης δύο ανθρώπων που κρατούνται χέρι με χέρι στο ανατολικό και νότιο μέρος, σειρά σχημάτων που αναπαριστούν πέταλα ηλίανθου στα δυτικά και πάνω από αυτόν τον σχηματισμό υπάρχει η λέξη "Οικολογία" και κάτω από αυτόν τον σχηματισμό υπάρχει η λέξη "Αλληλεγγύη", με τους ακόλουθους υποψήφιους: ΓΕΡΟΣΤΕΡΓΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ, υποψήφια Περιφερειάρχης. 1.ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Νομού Έβρου 1.ΓΑΛΕΝΤΖΑΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ 2.ΓΕΡΟΣΤΕΡΓΙΟΥ ΕΥΔΟΞΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ 3.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΚΛΕΑΝΘΗ 4.ΓΚΑΓΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

10 5.ΚΑΜΑΡΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ 6.ΚΟΤΕ ΚΩΣΤΑΝΤΣΑ ΤΟΥ ΛΩΝΗ 7.ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ ΣΑΒΒΑΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ 8.ΛΙΑΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΥ 9.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΛΕΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 10.ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΓΕΡΟΣΤΕΡΓΙΟΥ ΙΑΣΩΝ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 11.ΣΑΡΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 12.ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ ΤΟΥ ΕΥΡΙΒΙΑΔΗ 13.ΤΣΑΓΚΑΛΙΔΟΥ ΜΕΛΑΝΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ O ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΜΠΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΑΥΡΑΝΕΖΟΥΛΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Οι χαμένοι και οι κερδισμένοι της κάλπης

Οι χαμένοι και οι κερδισμένοι της κάλπης Παρασκευή 23 Μαΐου 2014 ΑΡ. ΦΥΛΛΟΥ 192 Οι χαμένοι και οι κερδισμένοι της κάλπης Τελικά αποτελέσματα Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών σε Έβρο και Ροδόπη Ημερίδα μικρών κολυμβητών στην Αλεξ/πολη σ.11

Διαβάστε περισσότερα

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Ψηφοφορίας Περιφερειακών Εκλογών της 18 ης Μαΐου 2014. Ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Ψηφοφορίας Περιφερειακών Εκλογών της 18 ης Μαΐου 2014. Ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ι.Π. Μεσολογγίου, 09/05/2014 ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ Αριθ. Πρωτ.: 17181 ΔΗΜΟΣ Ι.Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ Δ/νση: Διοικητικών Υπηρεσιών Τμήμα: Δημοτικής Κατάστασης, Ληξιαρχείου & Μετανάστευσης Ταχ.

Διαβάστε περισσότερα

Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης - Πρόγραμμα Καλλικράτης" ( ΦΕΚ 87/τ. Α /07-072010).

Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης - Πρόγραμμα Καλλικράτης ( ΦΕΚ 87/τ. Α /07-072010). ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Νικήτη 14 Μαΐου 2014 ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Αριθμός Πρωτ: 9634 ΔΗΜΟΣ ΣΙΘΩΝΙΑΣ Ταχ. Δ/νση :630 88 Νικήτη Πληροφορίες: Χολογγούνη Αθανασία Τηλέφωνο : (2375350105 ) FAX : (23750) 23244 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Χρυσό 18 Μαΐου 2014 ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΔΗΜΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΠΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Ο Δήμαρχος

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Χρυσό 18 Μαΐου 2014 ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΔΗΜΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΠΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Ο Δήμαρχος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Χρυσό 18 Μαΐου 2014 ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΔΗΜΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΠΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ο Δήμαρχος Έχοντας υπόψη: 1. Τις διατάξεις του ν.3852/2010 "Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός 14 /2010. ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Εκούσια δικαιοδοσία)

Αριθμός 14 /2010. ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Εκούσια δικαιοδοσία) Αριθμός 14 /2010 ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Εκούσια δικαιοδοσία) Αποτελούμενο από τους Δικαστές Θεοφανώ Κουτσουμπέλα, Πρόεδρο Πρωτοδικών, Μαρία Βλάχου, Πρωτοδίκη-Εισηγήτρια, Ουρανία Καραντζίκη,

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός 2209/2014 (2842/2014) ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (Διαδικασία Εκουσίας Δικαιοδοσίας)

Αριθμός 2209/2014 (2842/2014) ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (Διαδικασία Εκουσίας Δικαιοδοσίας) ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Αριθμός 2209/2014 (2842/2014) ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (Διαδικασία Εκουσίας Δικαιοδοσίας) Συγκροτήθηκε από τους Δικαστές Δωροθέα Νικάνδρου, Πρόεδρο Πρωτοδικών, Γεώργιο Ξυνόπουλο,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ EΚΛΟΓΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Ο Δήμαρχος Νεστορίου

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ EΚΛΟΓΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Ο Δήμαρχος Νεστορίου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΔΗΜΟΣ Έχοντας υπόψη: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ EΚΛΟΓΗΣ 14 Μαΐου 2014 ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 18 ης ΜΑΪΟΥ 2014 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Ο Δήμαρχος 1. Τις διατάξεις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΛΟΓΗΣ. Α Π Ο Φ Α Σ Η Αρίθμ. 68/2015 ---------------------------------------- Ο Δήμαρχος ΛΕΣΒΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΛΟΓΗΣ. Α Π Ο Φ Α Σ Η Αρίθμ. 68/2015 ---------------------------------------- Ο Δήμαρχος ΛΕΣΒΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Μυτιλήνη 15 /01 /2015 ΝΟΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ Αρ. Πρωτ. 2237 ΔΗΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΛΟΓΗΣ Α Π Ο Φ Α Σ Η Αρίθμ. 68/2015 ---------------------------------------- Ο Δήμαρχος ΛΕΣΒΟΥ Έχοντας υπόψη

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Γ Ν Ω Σ Τ Ο Π Ο Ι Ο Υ Μ Ε Ο Τ Ι

Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Γ Ν Ω Σ Τ Ο Π Ο Ι Ο Υ Μ Ε Ο Τ Ι ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ 26 Οκτωβρίου 2010 Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Ο Νομάρχης Έχοντας υπόψη: 1. Τις διατάξεις των άρθρων 125 και 134 παρ. 5 του Ν. 3852/2010 «Νέα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΛΟΓΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΩΓΩΝΙΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΛΟΓΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΩΓΩΝΙΟΥ Καλπάκι, 16 Μαΐου 2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΠΩΓΩΝΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΛΟΓΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΩΓΩΝΙΟΥ Έχοντας υπόψη: 1. Τις διατάξεις του άρθρου 23 Ν. 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ 34741/2006 (Αριθμός καταθέσεως πράξεως 43156/2006) ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΟΥΣΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ από

ΑΠΟΦΑΣΗ 34741/2006 (Αριθμός καταθέσεως πράξεως 43156/2006) ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΟΥΣΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ από ΑΠΟΦΑΣΗ 34741/2006 (Αριθμός καταθέσεως πράξεως 43156/2006) ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΟΥΣΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ από τους Δικαστές, Παύλο Χριστιά, Πρόεδρο Πρωτοδικών, Νικολέτα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ (Ως προς την παρ.18)

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ (Ως προς την παρ.18) ΝΑ ΣΤΑΛΕΙ ΜΕ Ε-MAIL ή FAX ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΑ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ (Ως προς την παρ.18) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 11 Μαΐου 2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθ. Πρωτ.: 19024 ΓΕΝ. /ΝΣΗ ΑΝΑΠΤ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ /ΝΣΗ ΙΟΙΚ. ΟΙΚΟΝ. Ω ΕΚΑΝΗΣΟΥ ΠΙΝΑΚΑΣ Ανακηρυχθέντων Συνδυασµών Υποψηφίων ηµάρχων, ηµοτικών Συµβούλων, και Συµβούλων ηµοτικών

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Ε Κ Λ Ο Γ Η Σ

Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Ε Κ Λ Ο Γ Η Σ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΝΗΝΩΝ 76 Τ.Κ. 57013 ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ Ωραιόκαστρο 13-05-2014 Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Ε Κ Λ Ο Γ Η Σ Ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου Έχοντας υπόψη : 1. Τις διατάξεις του ν. 3852/2010

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ιερισσός 13/05/2014 ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ.: 14297 ΔΗΜΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Ο Δήμαρχος Αριστοτέλη

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ιερισσός 13/05/2014 ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ.: 14297 ΔΗΜΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Ο Δήμαρχος Αριστοτέλη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ιερισσός 13/05/2014 ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ.: 14297 ΔΗΜΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ο Δήμαρχος Αριστοτέλη 'Εχοντας υπόψη: Έχοντας υπόψη: 1. Τις διατάξεις του άρθρου 122 του ν.3852/2010

Διαβάστε περισσότερα

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΟΥΜΕ. τη λέξη "ΛΑΪΚΗ", από κάτω τη λέξη "ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ" και δεξιά τους υπάρχει παράσταση ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΟΥΒΩΝ

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΟΥΜΕ. τη λέξη ΛΑΪΚΗ, από κάτω τη λέξη ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ και δεξιά τους υπάρχει παράσταση ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΟΥΒΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Δ/νση: Πλ. Ελευθερίας Τ.Κ. 71201 Πληροφορίες: Π. Κουρή Τηλ.: 2813400361 Fax: 2810-342587 e - mail: pkouri@crete.gov.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Νικήτη 14 Μαΐου 2014 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Ο Δήμαρχος Σιθωνίας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Νικήτη 14 Μαΐου 2014 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Ο Δήμαρχος Σιθωνίας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Νικήτη 14 Μαΐου 2014 ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Αριθμός Πρωτ:9633 ΔΗΜΟΣ ΣΙΘΩΝΙΑΣ Ταχ. Δ/νση :630 88 Νικήτη Πληροφορίες: Χολογγούνη Αθανασία Τηλέφωνο : (2375350105 ) FAX : (23750) 23244 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ Νάξος, 20/01/2015 Αρ. πρωτ.: 852 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Έχοντας υπόψη: 1. Τις διατάξεις

Διαβάστε περισσότερα

Φαξ: 2131361140 e-mail: a.toumpi@ypes.gr e-mail: a.mpalta@ypes.gr

Φαξ: 2131361140 e-mail: a.toumpi@ypes.gr e-mail: a.mpalta@ypes.gr ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 15 Ιανουαρίου 2015 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθ. πρωτ.: 1842 ΓΕΝ. /ΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΩΝ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΚΛΟΓΩΝ & ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ Ταχ. ιεύθυνση: Ευαγγελιστρίας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΛΟΓΗΣ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΛΟΓΗΣ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Λαµία, 13/05/2014 ΝΟΜΟΣ ΦΘΙΩΤΙ ΟΣ Αριθ.Πρωτ : 39690 ΗΜΟΣ /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ταχ. /νση : Φλέµινγκ και Ερυθρού Σταυρού- Λαµία Ταχ. Κωδ. : 35 100 Τηλ : 2231 3 51028 Fax : 2231 3

Διαβάστε περισσότερα

Α) Συνδυασμοί και Υποψήφιοι Δήμαρχοι:

Α) Συνδυασμοί και Υποψήφιοι Δήμαρχοι: Α) Συνδυασμοί και Υποψήφιοι Δήμαρχοι: 8) ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ (Πέντε (5) Συνδυασμοί): α) Το συνδυασμό με το όνομα «ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ» και έμβλημα που περιγράφεται ως εξής: «Η λέξη ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ γραμμένη με κεφαλαία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΛΟΓΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΩ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΛΟΓΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΩ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΩ Κως, 23 Μαΐου 2014 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΛΟΓΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΩ Έχοντας υπόψη: 1. Τις διατάξεις του Ν.3852/2010 "Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ψηφοφορίας των Δημοτικών και Περιφερειακών Εκλογών της 18ης Μαΐου2014 καθώς και των επαναληπτικών

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Τοποθέτηση υπαλλήλων σε Υπηρεσίες της Γενικής Δ/νσης Δασών και Αγροτικών Υποθέσεων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης»

ΘΕΜΑ: «Τοποθέτηση υπαλλήλων σε Υπηρεσίες της Γενικής Δ/νσης Δασών και Αγροτικών Υποθέσεων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΑΣΩΝ & ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ Θεσσαλονίκη, 29/ 4 /2011 Αρ. Πρωτ.: 25293 Ταχ. Δ/νση : Οικονομίδη & Καθ.Ρωσσίδου 11 Ταχ.Κώδικας: 54

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ζευγολατιό : 15-09-2015 ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ Αριθ. Πρωτ: 15245 ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ζευγολατιό : 15-09-2015 ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ Αριθ. Πρωτ: 15245 ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ζευγολατιό : 15-09-2015 ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ Αριθ. Πρωτ: 15245 ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ Έχοντας υπόψη : 1. Τις διατάξεις του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ 87/7-6-2010

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Αριθμός 122 /2015 115/2015 ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Διαδικασία Εκουσίας Δικαιοδοσίας ---------------- Αποτελούμενο από τους Δικαστές Σοφία Καλούδη, Πρόεδρο Πρωτοδικών, Αγγελική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟ υπ' αριθ. 281/2010 Η Πρόεδρος Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης συντάσσει, κατ' εφαρμογή της διάταξης του άρθρου 43 παρ. 2 του ν. 3852/2010, το παρόν πρακτικό

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜΟΣ 4 / 2014 ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΟΥΣΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ)

ΑΡΙΘΜΟΣ 4 / 2014 ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΟΥΣΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ) ΑΡΙΘΜΟΣ 4 / 2014 ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΟΥΣΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ) Αποτελούμενο από τους Δικαστές Μαρία Δανιήλ, Πρόεδρο Πρωτοδικών, Ελένη Σίψα, Πρωτοδίκη Εισηγήτρια, Χρυσούλα Ορφανού,

Διαβάστε περισσότερα

Α π ο φ α σ ί ζ ο υ μ ε

Α π ο φ α σ ί ζ ο υ μ ε Βαθμός Ασφαλείας: Να διατηρηθεί μέχρι: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Α/ΘΜΙΑΣ & Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Α/ΘΜΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ ΜΗΤΡΩΝΥΜΟ 1 ΑΒΤΖΗΣ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 2 ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ

Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ ΜΗΤΡΩΝΥΜΟ 1 ΑΒΤΖΗΣ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 2 ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΤΙΤΛΟ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ «ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ» 3 ης ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2013 ΤΗΣ 6 ης, 7 ης και 8 ης Ιουλίου

Διαβάστε περισσότερα