Νέα Υόρκη - Δυτικές ΗΠΑ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Νέα Υόρκη - Δυτικές ΗΠΑ"

Transcript

1 H εκδρομή στο Γκραν Κάνυον περιλαμβάνεται Στο πακέτο φόρων περιλαµβάνονται & τα φιλοδωρήµατα. ΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΠΙΚΑ!! Νέα Υόρκη - Δυτικές ΗΠΑ Σαν Φρανσίσκο, Λας Βέγκας, Γκραν Κάνυον, Λος Άντζελες Grab life by the moments! Αναχώρηση: 07.08, 12.09, 02.10, 21.10, 04.11, ημέρες Από την ανατολή, στην δύση. Από την πλευρά του Ατλαντικού η σύγχρονη πόλη του φωτός, η Μέκκα της οικονοµίας, η απόλυτη µεγαλούπολη, Νέα Υόρκη. Από την πλευρά του Ειρηνικού οι πόλεις - θρύλοι της Αµερικανικής ύσης: Σαν Φρανσίσκο, Λας Βέγκας, Λος Άντζελες καθώς και το µοναδικό Γκραν Κάνυον. ένα ταξίδι πλούσιο, περιεκτικό, µε την άρτια οργάνωση του Versus Travel, που σίγουρα θα σας αφήσει υπέροχες αναµνήσεις.

2 Η διαφορετικότητα του Versus Travel Το αρτιότερο και πλουσιότερο πρόγραµµα στην Νέα Υόρκη και τις υτικές ΗΠΑ. Με πτήσεις απευθείας για Ν.Υ. και επιστροφή από Σαν Φρανσίσκο κατευθείαν στην Ευρώπη και όχι µέσω Νέας Υόρκης. Με έµπειρο Έλληνα αρχηγό και όχι τοπικό ελληνόφωνο, που θα είναι µαζί σας σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού σας στην Αµερική. Τέλειες πτήσεις µε απευθείας την Αθήνα-Νέα Υόρκη. Ακόµα και τις εσωτερικές πτήσεις τις γνωρίζουµε από τώρα. Κρουαζιέρα στον ποταµό Χάντσον, στο Μανχάταν. ΜΟΝΟ στο VERSUS σε κλασικό πρόγραµµα υτικές ΗΠΑ περιλαµβάνεται το Σαν Φρανσίσκο και το Γκραν Κάνυον, που χωρίς αυτά το ταξίδι είναι εξαιρετικά ελλιπές. 3 διανυκτερεύσεις στο Σαν Φρανσίσκο, στο Hilton Park 5* στην Union Square ή όµοιο του. 3 διανυκτερεύσεις στο Λος Άντζελες, στο Omni California Plaza 4*. 3 διανυκτερεύσεις στο Λας Βέγκας, στο Caesars - Paris Las Vegas 4*. Εκτεταµένη ξενάγηση στο Σαν Φρανσίσκο και επίσκεψη στο εξαιρετικό Εθνικό Πάρκο Muir Woods µε τις πανύψηλες σεκόγιες. Ηµερήσια εκδροµή στο Γκραν Κάνυον µε ιδιωτικό πούλµαν (που σε άλλα προγράµµατα είναι προαιρετική). Ολοήµερη ξενάγηση στο Λος Άντζελες µε Χόλιγουντ, Universal Studios, παραλίες Σάντα Μόνικα, Μαλιµπού και Venice. Στο πακέτο φόρων περιλαµβάνονται και τα φιλοδωρήµατα. ΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΠΙΚΑ. Η καλύτερη τιµή της αγοράς (σχέση τιµής - προϊόντος). Έµπειρος Έλληνας αρχηγός από Αθήνα. ωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός από το Versus. ιαβάστε προσεκτικά το πρόγραµµα, συγκρίνετε και µη συµβιβάζεστε µε τίποτα λιγότερο! Αριθµός Πτήσης Ηµεροµηνία Πτήσης ιαδροµή (Από Προς) Ώρα Αναχώρησ ης Ώρα Άφιξης DL /08/2017 ΑΘΗΝΑ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ 12:00 15:50 DL /08/2017 ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ 17:15 20:10 DL /08/2017 ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ - ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ 11:15 12:30 DL /08/2017 ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ - ΣΑΝ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ 11:00 12:30 KL /08/2017 ΣΑΝ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ - ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ 16:30 11:50 KL /08/2017 ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ - ΑΘΗΝΑ 20:55 01:10

3 Τελικά, ο μάλλον παρεξηγημένος στα ελληνικά τουριστικά χρονικά τίτλος «Δυτικές ΗΠΑ» χρησιμοποιείται συνήθως παραπλανητικά σε προγράμματα που επισκέπτονται ένα μικρό μόνο τμήμα των Δυτικών Πολιτειών της Αμερικής (Λας Βέγκας, Λος Άντζελες) και που έχουν τα πάντα προαιρετικά. Για εμάς δεν νοούνται Δυτικές ΗΠΑ χωρίς το Σαν Φρανσίσκο, την αντισυμβατική πόλη με την καλιφορνέζικη λάμψη και τον ξέφρενο χαρακτήρα, με τους αναρίθμητους ουρανοξύστες να οριοθετούν το κοσμοπολίτικο κέντρο του και τις διάσημες γέφυρες να το περιφρουρούν, αλλά και το περίφημο τραμ, στο οποίο θα σκαρφαλώσουμε για να περιεργαστούμε την πόλη. Όπως και δεν νοείται να βρισκόμαστε στην περιοχή αυτή και να έχουμε προαιρετική εκδρομή στο Γκραν Κάνυον. Μην ανησυχείτε όμως, υπάρχει αυτό το πρόγραμμα του Versus, στο οποίο το Γκραν Κάνυον πραγματοποιείται σε μια κοινή εκδρομή με το Φράγμα Χούβερ, με ιδιωτικό πούλμαν και με την είσοδο στο πάρκο να περιλαμβάνεται. Στο πρόγραμμα αυτό προσθέτουμε επίσης 4 διανυκτερεύσεις στην Νέα Υόρκη για μια ακόμα πιο δυνατή γεύση Αμερικής. Περιηγηθείτε στην πιο φιλελεύθερη πόλη των ΗΠΑ, το πανέμορφο Σαν Φρανσίσκο. Απολαύστε ένα δείπνο με θαλασσινά στο Fishermans Warf (προαιρετικό). Κάντε μια βόλτα με τα πόδια στο Λας Βέγκας για να δείτε τα περίφημα shows των ξενοδοχειακών συγκροτημάτων. Εξερευνήστε το Γκραν Κάνυον. Περπατήστε στο διάσημο Walk of Fame στο Λος Άντζελες. Δείτε τις διάσημες παραλίες Σάντα Μόνικα, Μαλιμπού και Venice. Επισκεφτείτε τα στούντιο της κινηματογραφικής εταιρίας Universal στα περίχωρα του Χόλιγουντ. Ζήστε την εμπειρία της Νέας Υόρκης, της πολιτιστικής και οικονομικής πρωτεύουσας του κόσμου.

4 Περιπλάνηση και εξερεύνηση Ένα ταξίδι από τη Νέα Υόρκη στις Δυτικές Πολιτείες των Ηνωμένων Πολιτειών με το πανέμορφο Σαν Φρανσίσκο, την παγκόσμια πρωτεύουσα του τζόγου και της διασκέδασης, το φαντασμαγορικό Λας Βέγκας, το καταπληκτικότερο γεωλογικό μνημείο του πλανήτη, το Γκραν Κάνυον, καθώς και την πόλη των σταρ και των Όσκαρ, το Λος Άντζελες με τα δορυφορικά του προάστια Μπέβερλι Χιλς, Χόλιγουντ και Σάντα Μόνικα.

5 Grand Canyon Το Grand Canyon, αυτό το µεγαλόπρεπο σκηνικό µε τις αλλεπάλληλες χαράδρες, τα απόκρηµνα τοιχώµατα και τους θεόρατους βράχους µε τις αλλόκοτες µορφές, διαµορφώθηκε από τη διάβρωση που προκάλεσαν ο άνεµος και τα νερά του ποταµού Κολοράντο στη γη της Αριζόνας. Ο Ισπανός Λόπεθ δε Κάρδενας ήταν ο πρώτος Ευρωπαίος που το 1540 αντίκρισε το µεγαλειώδες πανόραµα του Γκραν Κάνυον. Ωστόσο, η ακριβής χαρτογράφηση της περιοχής πραγµατοποιήθηκε µόλις στα µέσα του 19ου αιώνα. Το Grand Canyon βρίσκεται στο βορειοδυτικό τµήµα της Αριζόνας και αποτελεί το µεγαλύτερο και εντυπωσιακότερο φαράγγι του πλανήτη µας. Εκτείνεται σε µήκος 446 χιλιοµέτρων, πλάτος από 5,5 έως 30 χιλιόµετρα και το βάθος του φτάνει ακόµα και τα µέτρα. Το διασχίζει ο ποταµός Κολοράντο, που ξεκινά από τα Βραχώδη Όρη και χύνεται στον Κόλπο του Μεξικού. Το Grand Canyon κρύβει στις πλαγιές του σχεδόν δύο δισεκατοµµύρια χρόνια γεωλογικής ιστορίας της περιοχής και υπάρχουν ίχνη ανθρώπινης παρουσίας από την Προϊστορική Περίοδο. Στα αλλεπάλληλα γεωλογικά στρώµατα που διακρίνονται στα τοιχώµατα ξετυλίγεται η ιστορία του στερεού φλοιού της γης. Αποτελεί ένα από τα αξεπέραστα µνηµεία της φύσης που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. Το 1919 ανακηρύχθηκε Εθνικός ρυµός των ΗΠΑ και το 1979 Τόπος Παγκόσµιας Πολιτιστικής Κληρονοµιάς της UNESCO. Η εκδροµή στο Γκραν Κάνυον της Αριζόνας έχει ειδικά χαρακτηριστικά και αφορούν το πώς θα κινηθούµε κατά τη συγκεκριµένη εκείνη ηµέρα. Το Γκραν Κάνυον είναι ένα εθνικό πάρκο και η εκµετάλλευσή του έχει παραχωρηθεί στη φυλή των Ινδιάνων Hualapai, οι οποίοι προσπορίζονται τα έσοδα και φροντίζουν έτσι ώστε το πάρκο να παραµένει αυθεντικό χωρίς αλλοιώσεις και εκφυλισµό από την τουριστική εκµετάλλευση. Η διαδροµή µας θα µας φέρει αρχικά στο Φράγµα Hoover. Θα περάσουµε τη γέφυρα και θα µπούµε στην πολιτεία της Αριζόνας. Με τις φωτογραφικές και τα βίντεο στο χέρι θα αποθεώσουµε το υπερθέαµα αυτό: το τεράστιο φράγµα µε τη Λίµνη Mead και στο βάθος ο απρόβλεπτος ποταµός Κολοράντο, που έχει δέσει την ιστορία του µε το µεγαλύτερο γεωλογικό φαινόµενο του πλανήτη µας. Από το παρατηρητήριο (lookout), που βρίσκεται στα οχυρωµατικά έργα που έγιναν κατά το Β Παγκόσµιο Πόλεµο, η θέα είναι πραγµατικά εκπληκτική. Κατά την άφιξή µας στο δυτικό άκρο του Πάρκου (West Rim) µας υποδέχονται οι Ινδιάνοι της φυλής των Χουαλαπάι, µε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κουλτούρας τους και της ιστορίας τους. Στο δυτικό µέρος του Γκραν Κάνυον υπάρχουν 3 τοµείς: το Eagle Point, το Guano Point και το Χουαλαπάι Ραντς. Στο Eagle Point βρίσκεται το περίφηµο Grand Canyon Skywalk, ένα τεράστιο γυάλινο «Μπαλκόνι» πάνω από τη χαράδρα, µία εναέρια γυάλινη γέφυρα σε ύψος µέτρων πάνω από το κενό! Εδώ µπορείτε να περπατήσετε για να θαυµάσετε τη θέα (µε εισιτήριο και πρόσθετο κόστος). Η επιστροφή µας στο Λας Βέγκας προβλέπεται να γίνει γύρω στις 18:00.

6 ΙΝ ΙΑΝΟΙ Ιθαγενείς µιας νεόκοπης ηπείρου, θύµατα του λευκού ιµπεριαλισµού και της απληστίας, τελευταίοι εκπρόσωποι ενός ροµαντικού τρόπου ζωής δίπλα στη φύση. Οι Ινδιάνοι της Άγριας ύσης είναι αναµφισβήτητα οι πρωταγωνιστές της αµερικανικής ιστορίας και ένα σηµαντικό κεφάλαιό της. Φιγούρες παρεξηγηµένες, που κάποτε αντιµετωπίστηκαν σαν απολίτιστοι άγριοι και σήµερα αναγνωρίζονται ως εκπρόσωποι ενός πολιτισµού που έχει πολλά να διδάξει στους λευκούς έποικους. Ποιοι είναι, όµως, πραγµατικά οι Ινδιάνοι της Άγριας ύσης; Όλοι µας φέρνουµε ζωντανή την εικόνα στο µυαλό µας όταν αναφερόµαστε σε αυτούς. Άνδρες γενναίοι, µε χάλκινη επιδερµίδα, γαµψή µύτη, έντονα ζυγωµατικά, µακριά, µαύρα, στιλπνά µαλλιά, στολισµένα µε φτερά και ένα βλέµµα που θυµίζει αρπακτικό. Ρούχα από δέρµα, µε κεντήµατα από χάντρες, µοκασίνια για αθόρυβο περπάτηµα, καταυλισµοί µε σκηνές και πανέµορφες γυναίκες. Πολεµιστές των διαφόρων φυλών, όπως οι Σιού, οι Κοµάντσι, οι Τσεγιέν κ.λπ. καλπάζουν πάνω σε γρήγορα άλογα οπλισµένοι µε τόξα και ακόντια. Για τους περισσότερους λευκούς, οι Ινδιάνοι εκπροσωπούν ένα λαό που γεννήθηκε για να κυνηγάει και να πολεµάει, που µετράει την ανδρεία και το θάρρος του στις µάχες, ενώ δίπλα τους οι γυναίκες, το ίδιο γενναίες σαν άλλες Σπαρτιάτισσες, ζουν µε σκοπό την ανατροφή των πολεµιστών και είναι έτοιµες να αφαιρέσουν τη ζωή τους, προκειµένου να µην αιχµαλωτιστούν. Αυτή η εικόνα είναι αληθινή για µόνο ένα µέρος του ινδιάνικου λαού. Ανάµεσα στις περίπου 30 φυλές, που έζησαν στην τεράστια έκταση που εκτείνεται από το Μισισιπή µέχρι τις Μεγάλες Πεδιάδες και τα Βραχώδη όρη, υπήρχαν φυλές πολεµιστών, υπήρχαν όµως και άλλες που ζούσαν ειρηνικά από τη γεωργία και καλλιεργούσαν καλαµπόκι ή κηπευτικά ή ήταν νοµάδες που ακολουθούσαν τη λεία τους, γιατί ζούσαν από το κυνήγι του βούβαλου. Κάθε φυλή είχε τα δικά της χαρακτηριστικά. Το κλισέ της οµαδοποίησης των Ινδιάνων σε µία κατηγορία ανθρώπων µόνο σωστό δεν είναι. εν ήταν άκακοι ιθαγενείς, αλλά ούτε και αιµοδιψή τέρατα. Όπως ανάµεσα στους λευκούς, έτσι µεταξύ των ερυθρόδερµων ιθαγενών µπορούσες να συναντήσεις φιλειρηνικούς αρχηγούς, αλλά και αδίστακτους δολοφόνους. Όλοι τους, όµως, είχαν την ίδια κατάληξη και κοινή µοίρα: διώχθηκαν από τη γη τους, αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την πατρίδα τους. Παρά το γεγονός ότι κέρδισαν µερικές µάχες, οι Ινδιάνοι ήταν πολύ λίγοι αριθµητικά και πενιχρά εξοπλισµένοι για να αντισταθούν στους λευκούς εισβολείς. Το ογραφικός χάρτης των ιθαγενών της Βορείου Αµερικής

7 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚ ΡΟΜΗΣ 1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ - ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ (ΠΤΗΣΗ) Πτήση µέσω Αθηνών για την πόλη - ίνδαλµα των Ηνωµένων Πολιτειών, τη Νέα Υόρκη. Το «Big Apple», «το Μεγάλο Μήλο» όπως αποκαλείται από τους Αµερικανούς, είναι το οικονοµικό, ασφαλιστικό, εµπορικό, πολιτιστικό και τουριστικό κέντρο της χώρας. Είναι η πολυπληθέστερη πόλη της Αµερικής, η πόλη που έχει τους περισσότερους ουρανοξύστες, η πόλη µε το µεγαλύτερο λιµάνι του κόσµου, η πόλη µε το µεγαλύτερο µουσείο του δυτικού ηµισφαιρίου, η πόλη µε τη µεγαλύτερη αίθουσα θεάτρου στον κόσµο, η πόλη µε τη µεγαλύτερη νεογοτθικού ρυθµού εκκλησία στον κόσµο, η πόλη µε το µεγαλύτερο εµπορικό κατάστηµα στον κόσµο, η πόλη µε την πιο µοντέρνα λυρική σκηνή στον κόσµο. Η µητρόπολη του κόσµου. Μέσα της χωρούν όλοι οι λαοί και όλες οι φυλές. Γιάπηδες και φρικιά, γυαλιστερές λιµουζίνες και άστεγοι, χρώµατα σε όλες τις παραλλαγές, συνεχής κίνηση. Μια πόλη που δεν κοιµάται ποτέ. Μια ζούγκλα που σε προκαλεί να την εξερευνήσεις. Άφιξη, µεταφορά και τακτοποίηση σε κεντρικό ξενοδοχείο στο Μανχάταν, το νησί όπου χτυπάει η καρδιά της πόλης. ιανυκτέρευση. 2η ΗΜΕΡΑ: ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ (1 η ξενάγηση) Πρωινή αναχώρηση για την πλούσια περιήγησή µας στο Lower Manhattan. Θα περάσουµε από το Empire State Building, το κτήριο της Flatiron, το Village, το Soho, τη "Μικρή Ιταλία", την Chinatown, τη Γέφυρα του Μπρούκλιν, το κτήριο του Woolworth, το "Σηµείο Μηδέν" - "Ground zero" & Freedom Tower, τη Wall Street και τέλος την αποβάθρα στο Battery Park για τις απαραίτητες φωτογραφίες µε φόντο το Άγαλµα της Ελευθερίας. Η βραδινή βόλτα µε τον αρχηγό µας στη γειτονιά του ξενοδοχείου και τον Κεντρικό Σιδηροδροµικό Σταθµό (Central Station) θα µας δώσει µια πρώτη γεύση από αυτήν την ανεπανάληπτη µεγαλούπολη, που παρά το µέγεθός της είναι πάντα µία πόλη ζεστή, φιλόξενη και συναρπαστική.επιστροφή στο ξενοδοχείο µας. ιανυκτέρευση.. 3η ΗΜΕΡΑ: ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ (2 η ξενάγηση + 2ώρη κρουαζιέρα στον ποταµό Χάντσον) Κατά τη σηµερινή 2η πρωινή ξενάγησή µας στην πόλη θα συνδυάσουµε τις επισκέψεις µας µε πούλµαν και µε τα πόδια. Ξεκινάµε µε το άγαλµα του Χριστόφορου Κολόµβου, το Lincoln Center και το Conservatory Garden στο Central Park. Συνεχίζουµε µε το Αµερικάνικο Μουσείο Φυσικής ιστορίας, το µεγαλύτερο στον κόσµο (εξωτερικά), το κτήριο Ντακότα (John Lennon), τον Άγιο Ιωάννη (St. John the Divine), το Πανεπιστήµιο Κολούµπια, τον Καθεδρικό στο Riverside, τον τάφο του Στρατηγού Γκραντ, τη λεωφόρο του Dr Martin Luther King, το Apollo Theater και την πλατεία Ellington. Στη συνέχεια, πεζοί, θα δούµε εξωτερικά το Ωδείο, το Μουσείο του Γκουγκενχάιµ, το Metropolitan Museum και το ξενοδοχείο Πλάζα. Πάλι στην 5η Λεωφόρο για να δούµε το Grand Central, το κτήριο της Chrysler, το Tudor City και τα Ηνωµένα Έθνη. Στο τέλος της ξενάγησής µας το πούλµαν θα σας µεταφέρει στην αποβάθρα, για να επιβιβαστείτε στο πλοιάριο για µια 2ωρη βόλτα-κρουαζιέρα στον ποταµό Χάντσον. Μια όµορφη κρουαζιέρα-εµπειρία, που θα σας δώσει τη δυνατότητα να γνωρίσετε το Μανχάταν µε τους ουρανοξύστες του από την πλωτή πλευρά. Φανταστικό θέαµα! Επιστροφή στο ξενοδοχείο µε τον αρχηγό σας και µε τοπικό µεταφορικό µέσο*. Υπόλοιπο ηµέρας ελεύθερο. ιανυκτέρευση. *Κατά τη διάρκεια της ξενάγησής µας µπορείτε να αποσπασθείτε και να εξειδικεύσετε την επίσκεψή σας σε κάποιο µουσείο ή µνηµείο που σας ενδιαφέρει και να επιστρέψετε µόνοι σας στο ξενοδοχείο όποτε επιθυµείτε. Ο αρχηγός µας θα σας έχει πλήρως κατατοπίσει στο πώς να κυκλοφορείτε στην πόλη και να κάνετε χρήση των ΜΜΜ. Εξ άλλου και το ταξί είναι πολύ προσιτό.

8 4 η ΗΜΕΡΑ: ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ (Ηµέρα ελεύθερη ή επίσκεψη µουσείων µε τον αρχηγό µας, εκπτωτικό κέντρο Woodbury Commons Premium Outlet) Μια ηµέρα ελεύθερη για όσους παραµείνουν στο "νησί" για να χορτάσουν "το Μεγάλο Μήλο". Επισκεφθείτε τα κοµψά καταστήµατα της 5ης Λεωφόρου, τα πολυκαταστήµατα, αλλά και τα µικρά του κέντρου, κάντε µια βόλτα µε άµαξα µπροστά από το ξενοδοχείο Πλάζα, σήµα κατατεθέν της πόλης, απολαύστε µια διαδροµή στο Σέντραλ Παρκ, περπατήσετε στη γέφυρα του Brooklyn, χαθείτε στα δροµάκια της Chinatown, πετάξετε µε ελικόπτερο πάνω από το Μανχάταν - µία εµπειρία που θα σας µείνει πραγµατικά αξέχαστη. Επισκεφθείτε µε τον αρχηγό µας - όσοι επιθυµείτε - το Μητροπολιτικό Μουσείο ή το παράρτηµά του στο βόρειο Harlem, The Cloisters, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, το Μουσείο Guggenheim, το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης (ΜΟΜΑ) ή το παράρτηµά του στο Queens PS2. Προτάσεις για το βράδυ είναι να επισκεφθείτε το Ροκφέλερ Σέντερ ή το δηµοφιλές JAZZ CLUB ΒΒ Kings της Νέας Υόρκης ή να παρακολουθήσετε µία παράσταση στο Μπρόντγουεϊ. Όσοι επιθυµούν µπορούν να ακολουθήσουν τον αρχηγό µας σε επισκέψεις µου σείων, εµπορικών εκπτωτικών κέντρων και αξιοθεάτων λιγότερο γνωστών, επωφελούµενοι απο την εµπειρία του γραφείου µας. Για όσους το επιθυµούν, το Versus µπορεί σήµερα να κανονίσει τη µετάβαση (προαιρετικά) στο εκπτωτικό κέντρο Woodbury Commons Premium Outlet το πρωί και την επιστροφή σας στην πόλη αργά το απόγευµα. Οι µεγαλύτερες µάρκες ειδών ένδυσης και υπόδησης σε µόνιµα χαµηλές τιµές βρίσκονται συγκεντρωµένες κυριολεκτικά στα πόδια σας και δεν υπάρχει περίπτωση να σας αφήσουν αδιάφορους. 5 η ΗΜΕΡΑ: ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ Μεταφορά στο αεροδρόµιο και πτήση για την παγκόσµια Μέκκα του τζόγου και των shows, το φαντασµαγορικό Λας Βέγκας, που βρίσκεται στην πολιτεία της Νεβάδας. Άφιξη µεταφορά και τακτοποίηση στο πολυτελές ξενοδοχείο µας στην καρδιά της πόλης, στη διάσηµη STRIP, µε όλα τα διεθνούς φήµης ξενοδοχεία - καζίνο (Caesar's Palace, Paris, Luxor, Treasure Island, Mirage, New York New York, Flamingo, Tropicana κ.λπ.) µε τους εντυπωσιακούς εξωτερικούς και εσωτερικούς τους χώρους. Το βράδυ η πόλη λαµπυρίζει εκτυφλωτικά και υπόσχεται κάθε είδους διασκέδαση στα καζίνο και τα shows, όπου έχετε την ευκαιρία να δείτε και να ακούσετε διάσηµους καλλιτέχνες. ιανυκτέρευση. 5η ΗΜΕΡΑ: ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο και πτήση µέσω ενδιάµεσου σταθµού για την παγκόσµια Μέκκα του τζόγου και των shows, το φαντασµαγορικό Λας Βέγκας, που βρίσκεται στην πολιτεία της Νεβάδας. Άφιξη µεταφορά και τακτοποίηση στο πολυτελές ξενοδοχείο µας στην καρδιά της πόλης, στη διάσηµη STRIP, µε όλα τα διεθνούς φήµης ξενοδοχεία - καζίνο (Caesar's Palace, Paris, Luxor, Treasure Island, Mirage, New York New York, Flamingo, Tropicana κ.λπ.) µε τους εντυπωσιακούς εξωτερικούς και εσωτερικούς τους χώρους. Το βράδυ η πόλη λαµπυρίζει εκτυφλωτικά και υπόσχεται κάθε είδους διασκέδαση στα καζίνο και τα shows, όπου έχετε την ευκαιρία να δείτε και να ακούσετε διάσηµους καλλιτέχνες. ιανυκτέρευση. 6η ΗΜΕΡΑ: ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ - ΧΟΥΒΕΡ ΝΤΑΜ - ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΥΟΝ (WEST RIM) - ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ) Ποιος φτάνει έως εδώ και δεν επισκέπτεται το καταπληκτικότερο γεωλογικό µνηµείο της Γης; Ετοιµαστείτε, λοιπόν, σήµερα για τη µοναδική αυτή εκδροµή. Πρωινή αναχώρηση για το Γκραν Κάνυον (Μεγάλο Φαράγγι), που βρίσκεται στην πολιτεία της Αριζόνας. Καθ οδόν θα σταµατήσουµε για φωτογραφίες στο τεράστιο Φράγµα Χούβερ και στη συνέχεια θα περάσουµε από το Hualapai Indian Nation, πριν καταλήξουµε στη δυτική πλευρά της χαράδρας του Γκραν Κάνυον (West Rim). Ο ορµητικός ποταµός Κολοράντο έχει αφήσει τη σφραγίδα του στη Γη και εξακολουθεί να σµιλεύει τα αριστουργήµατά του εδώ και εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια. Το Κάι Μπάµπ, το «ξαπλωµένο βουνό» όπως αποκαλούσαν οι Ινδιάνοι το φαράγγι, είναι µια ατέλειωτη έκταση εκπληκτικών τοπίων και χρωµάτων, όπου η φύση αποκαλύπτει όλη της τη µεγαλοπρέπεια. Επιστροφή αργά το απόγευµα στο ξενοδοχείο µας στο Λας Βέγκας. ιανυκτέρευση.

9 7η ΗΜΕΡΑ: ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ (ΗΜΕΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ περιπατητική περιήγηση του Λας Βέγκας µε τον αρχηγό µας) Το Λας Βέγκας είναι µια πόλη στη µέση της ερήµου, ασήµαντη µέχρι το 1946, όταν λειτούργησε εκεί το πρώτο καζίνο. Σήµερα είναι η πιο θεαµατική πόλη του κόσµου, η παγκόσµια πρωτεύουσα του τζόγου και της διασκέδασης. Εδώ θρησκεία είναι η τύχη και ο χρόνος µετριέται από τις περιστροφές της ρουλέτας. Υπερπολυτελή ξενοδοχεία, τυχερά παιχνίδια και εκπληκτικά υπερθεάµατα είναι το τρίπτυχο που καθορίζει αυτή τη µοναδική πόλη. Κάθε σηµείο της είναι και µια έκπληξη και τα 24 παρεκκλήσια όπου µπορεί κανείς να παντρευτεί ανά πάσα στιγµή το πιστοποιούν. Κατά τη διάρκεια της σηµερινής µας ηµέρας θα κάνουµε µια βόλτα, µε την συνοδεία του αρχηγού µας, µε τα πόδια για να δούµε τα περίφηµα shows που προσφέρουν τα διάφορα ξενοδοχειακά συγκροτήµατα στους θαµώνες της πόλης, όπως χορούς σιντριβανιών κ.λπ. Επίσης, µπορείτε να χαλαρώσετε στην πισίνα του ξενοδοχείου ή να βγείτε για ψώνια και βόλτα στη διάσηµη Λεωφόρο Strip µε τα πολυκαταστήµατα, τις µπουτίκ και τα παράξενα µουσεία της! Μην παραλείψετε µια νυχτερινή πτήση µε ελικόπτερο πάνω από φαντασµαγορικά φωταγωγηµένο Las Vegas. Ένα µοναδικό υπερθέαµα. ιανυκτέρευση. 8η ΗΜΕΡΑ: ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ - ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΙΑ ΡΟΜΗ) Μεταφορά στο αεροδρόµιο και πτήση για το Λος Άντζελες, την «Πόλη των Αγγέλων» που βρίσκεται στο νότιο τµήµα της Καλιφόρνιας. Άφιξη και µεταφορά στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος για µια πρώτη γνωριµία της πόλης µαζί µε τον αρχηγό µας. ιανυκτέρευση. 9η ΗΜΕΡΑ: ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ (ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ, BEVERLY HILLS, SANTA MONICA) Η σηµερινή µας ηµέρα ξεκινάει από το κέντρο της πόλης, το Downtown LA, µε το διάσηµο LA Theatre, το Music Center, το ηµαρχείο, τον Καθεδρικό Our Lady of Angels και τη Hollywood Boulevard, που είναι για το Λος Άντζελες ό,τι η Champs Elysees για το Παρίσι ή η Broadway για τη Νέα Υόρκη. Θα δούµε το Κινέζικο Θέατρο καθώς και τα «πατήµατα» των αστέρων του κινηµατογράφου. Το διάσηµο Walk of Fame µε τα πεζοδρόµια στρωµένα µε αστέρια, τιµά περισσότερες από διασηµότητες του κινηµατογράφου, του θεάτρου, της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου. Στο πρώην Kodak Theatre -Dolby Theatre ή Hollywood and Highland Center Theatre από το 2012-, το χώρο απονοµής των Βραβείων Όσκαρ από το 2002, µπορείτε να µπείτε (προαιρετικά) σε οργανωµένες επισκέψεις ανά µισάωρο. Στη συνέχεια κατευθυνόµαστε προς την ακτή, για να δούµε τις διάσηµες παραλίες, όπως τη Σάντα Μόνικα, το Μαλιµπού και τη Venice. Θα σταµατήσουµε για γεύµα στο Farmer s Market µε µεγάλη δυνατότητα επιλογής µενού από όλο τον κόσµο και φυσικά τα παραδοσιακά αµερικάνικα burgers. Συνεχίζουµε για το προάστιο της απαστράπτουσας πόλης του πλούτου και της επιτυχίας, την πόλη των προνοµιούχων, το «γκέτο των VIP S», το Μπέβερλι Χιλς, µε σύντοµη στάση για φωτογραφίες στη διάσηµη λεωφόρο Rodeo Drive µε τις πανάκριβες µπουτίκ. Τέλος, θα περάσουµε από την «πρωτεύουσα του αµερικανικού κινηµατογράφου», το άλλο διάσηµο προάστιο του Λος Άντζελες, το Χόλιγουντ, που µε το όνοµά του έχει πλέον ταυτιστεί ολόκληρη η αµερικανική κινηµατογραφική βιοµηχανία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο µας. ιανυκτέρευση. 10η ΗΜΕΡΑ: ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ (ΗΜΕΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ, UNIVERSAL STUDIOS ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ) Σήµερα το πρωί µπορούµε (προαιρετικά) να πάµε µε τον αρχηγό µας στο µετρό για να µεταβούµε και να επισκεφτούµε τα στούντιο της κινηµατογραφικής εταιρίας Universal που βρίσκονται στα περίχωρα του Χόλιγουντ. Με τα ειδικά τρενάκια θα γυρίσουµε το χώρο των στούντιο, θα δούµε τα σκηνικά φηµισµένων ταινιών και τον τρόπο µε τον οποίο γυρίζονται οι ταινίες, τα διάφορα εφέ, τρικ κ.λπ. Το κόστος της εισόδου στα Universal Studios ($95 περίπου) δεν περιλαµβάνεται και καταβάλλεται επιτόπου. Ο αρχηγός σας θα φροντίσει να βγάλει τα εισιτήρια ανάλογα µε τον αριθµό των συµµετεχόντων (ατοµικά, γκρουπ, παιδικά κ.λπ.). Χρόνος παραµονής περίπου 2-3 ώρες. Επίσης µπορείτε να επισκεφτείτε - όσοι επιθυµείτε- την Disneyland (κόστος εισόδου περίπου 90 $) και τα άλλα θεµατικά πάρκα, όπως το Knott s Berry Farm, από τα µεγαλύτερα κέντρα αναψυχής στον κόσµο ( µια παραµυθένια ατµόσφαιρα µε εκπληκτικά θεάµατα και συναρπαστικά παιχνίδια που απολαµβάνουν µικροί και µεγάλοι. Στο πάρκο της Disneyland µπορείτε να δείτε το Magic Kingdom Park, που είναι διαµορφωµένο σε 4 ενότητες: τη Γη της Περιπέτειας (Adventure Land), τη Γη της Φαντασίας (Fantasy Land), τη Γη των Συνόρων (Frontier Land) και τη Γη του Αύριο (Tomorrow Land). Ο Μίκυ και η παρέα του, η Χιονάτη, η Σταχτοπούτα, η Αλίκη, ο Πήτερ Παν, οι Πειρατές της Καραϊβικής σας περιµένουν να περάσετε τη µαγική πύλη που οδηγεί στη χώρα της φαντασίας και του παραµυθιού! Άλλη µία πρόταση είναι ξαναπάτε στις διάσηµες παραλίες της πόλης ή στη διάσηµη λεωφόρο Rodeo Drive στο Beverly Hills, για καφέ και

10 «χαβαλέ» µε τους διάσηµους και «παράξενους» που κυκλοφορούν γύρω από τα γνωστά «στέκια» ή ακόµη - αν αντέχει η τσέπη σας- για πανάκριβα και επώνυµα ψώνια. ιανυκτέρευση. 11η ΗΜΕΡΑ: ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΣΑΝ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ Μεταφορά στο αεροδρόµιο και πτήση µέσω ενδιάµεσου σταθµού για το Σαν Φρανσίσκο, την πανέµορφη και πιο φιλελεύθερη πόλη των ΗΠΑ, που είναι χτισµένη σε 40 λόφους. Η ανάπτυξη της πόλης οφείλεται στην εξαιρετική της γεωγραφική θέση, στο κλίµα της, αλλά και στα κοιτάσµατα του χρυσού που ανακαλύφθηκαν στη Σιέρα Νεβάδα στα µέσα του 19ου αιώνα. Από την εποχή του πυρετού του χρυσού το Σαν Φρανσίσκο ήταν µια ανέµελη πόλη. Στα µέσα της δεκαετίας του 1950 έγινε η πόλη των µπίτνικ (beatnik), που µιλούσαν για µια ζωή µακριά από τις δεσµεύσεις των κοινωνικών συµβάσεων, εµπνευσµένη από τη δηµιουργικότητα και τη φαντασία και όχι από την απληστία και τη φιλοδοξία (Τζακ Κερουάκ, Άλεν Γκίνσµπερκ κ.λπ.). Τη γενιά των µπιτ (beat generation) διαδέχτηκαν οι χίπις κατά τη δεκαετία του Άφιξη στο Σαν Φρανσίσκο, µεταφορά και τακτοποίηση σε πολυτελές κεντρικό ξενοδοχείο στην καρδιά της πόλης. Χρόνος ελεύθερος για µία πρώτη γνωριµία µε την πόλη µε την βοήθεια του αρχηγού µας. ιανυκτέρευση. 12η ΗΜΕΡΑ: ΣΑΝ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ, ΠΑΡΚΟ ΜΕ ΠΑΝΥΨΗΛΑ ΕΝΤΡΑ ΜUIR WOODS, ΜΠΕΡΚΛΕΪ, ΌΚΛΑΝΤ,) Ολοήµερη ξενάγηση στην πόλη και στα περίχωρα του κόλπου του Σαν Φρανσίσκο, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούµε µεταξύ άλλων την Πλατεία Union Square, το ηµαρχείο που µοιάζει µε το Καπιτώλιο της Ουάσιγκτον, την περίφηµη ηµοτική Βιβλιοθήκη, την Όπερα, την Τσάινα Τάουν, που είναι η µεγαλύτερη κινέζικη πόλη εκτός Κίνας, και τις ίδυµες Κορυφές (Twin Peaks) απ όπου θα έχουµε µια πανοραµική θέα της πόλης. Εν συνεχεία θα διασχίσουµε την πασίγνωστη, µήκους µέτρων, Χρυσή Γέφυρα (Golden Gate), που συνδέει το Σαν Φρανσίσκο µε την Κοµητεία Marin. Στο άλλο άκρο της γέφυρας θα απολαύσουµε και θα απαθανατίσουµε το υπέροχο σκηνικό που απλώνεται µπροστά µας, µε επίκεντρο το γνωστό νησί - φυλακή Αλκατράζ. Στη συνέχεια θα σταµατήσουµε στο γραφικό παραθαλάσσιο Σοσαλίτο, που θα σας εντυπωσιάσει µε τη µεσογειακού τύπου οµορφιά του. Η επόµενη στάση µας θα είναι στα Muir Woods, όπου θα µπορέσουµε να δούµε τα περίφηµα Redwood Trees - τις αρχαίες Σεκόγιες, τα µεγαλύτερα, γηραιότερα και ψηλότερα δένδρα της Γης. Αφού περάσουµε από τη γέφυρα San Rafael, θα σταµατήσουµε στην Πανεπιστηµιούπολη του Μπέρκλεϊ και στο Οκλαντ (Oakland) (αν το επιτρέπουν τα χρονικά περιθώρια). Αφού περάσουµε και την 3η κρεµαστή γέφυρα (Bay Bridge), θα επιστρέψουµε στο Σαν Φρανσίσκο. Στάση στο Φίσερµανς Γουόρφ (Fishermans Warf, την προβλήτα των ψαράδων) - τη γνωστή παραθαλάσσια συνοικία µε τις ταβέρνες, για να απολαύσετε, όσοι θέλετε, το δείπνο σας µε θαλασσινά και ειδικότερα µε τα γιγάντια καβούρια του Ατλαντικού. Το πούλµαν θα καταλήξει στο ξενοδοχείο µας. ιανυκτέρευση. 13η ΗΜΕΡΑ: ΣΑΝ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ, ΠΕΖΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΑΜ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ) Πρωινή αναχώρηση για µια ξενάγηση µε τα πόδια στην καρδιά της πόλης. Θα επιβιβαστούµε στο γνωστό, ιστορικό Τραµ για µια µοναδικής εµπειρίας διαδροµή, µε στάσεις σε σηµεία - κλειδιά της πόλης. Τελικός µας προορισµός το Fishermans Warf στην παραλία. Από εδώ και για τον υπόλοιπο ελεύθερο χρόνο σας, σας προτείνουµε να κάνετε µια κρουαζιέρα στον Κόλπο του Σαν Φρανσίσκο, κατά τη διάρκεια της οποίας µπορείτε

11 να τραβήξετε αξέχαστες φωτογραφίες της πόλης, των γεφυρών και του τροµερού Νησιού Αλκατράζ, που φιλοξενούσε στο διάστηµα τις περίφηµες φυλακές µε έγκλειστους γνωστούς γκάνγκστερ της εποχής. 14η ΗΜΕΡΑ: ΣΑΝ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ ΑΘΗΝΑ Μεταφορά στο αεροδρόµιο και πτήση επιστροφής µε ενδιάµεσο σταθµό. 15η ΗΜΕΡΑ: ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ Το παραπάνω πρόγραµµα είναι ενδεικτικό. Το τελικό ενηµερωτικό αποστέλλεται περίπου 3-5 ηµέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

12 ** Super Τιµή ** για τις 11 πρώτες συµµετοχές ΤΙΜΗ ΚΑΤ ΑΤΟΜΟ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ : 07/08 Από Αθήνα Από Θεσσαλονίκη* Όλες οι τιµές για αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη περιλαµβάνουν το αεροπορικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη - Αθήνα - Θεσσαλονίκη Παρέχεται έκπτωση -80 για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 µήνα πριν την αναχώρηση ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ : 12.09, 02.10, 21.10, 04.11, Παρέχεται έκπτωση -80 για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 µήνα πριν την αναχώρηση Επιβάρυνση µονόκλινου: Έκπτωση 3 ου ατόµου: -300 Από Λάρνακα. Ζητήστε µας το αναλυτικό πρόγραµµα µε αναχωρήσεις από Λάρνακα. Στο πακέτο φόρων περιλαµβάνονται και φιλοδωρήµατα ΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΠΙΚΑ Έως 18 άτοκες µηνιαίες δόσεις * Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη H διαφορά στην τιµή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Εφόσον επιθυµείτε µπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό µεταβαίνοντας στην Αθήνα µε δικά σας µέσα. Απαιτείτε 1 διανυκτερεύσεις στην Αθήνα. Για την διαµονή και τις µεταφορές σας στην Αθήνα δείτε παρακάτω την ειδική προσφορά «StopOver Athens»

13 ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ Αεροπορικά εισιτήρια οικονοµικής θέσης µε ενδιάµεσο σταθµό ιανυκτερεύσεις σε επιλεγµένα, κεντρικά πολυτελή ξενοδοχεία 4* & 4*sup. Τοπικοί φόροι στα ξενοδοχεία*. Εκτεταµένη, ολοήµερη ξενάγηση στο Σαν Φρανσίσκο και τον Κόλπο του Σαν Φρανσίσκο (3 Γέφυρες) και στάση στα Muir Woods, το δάσος µε τις Σεκόγιες. Ολοήµερη ξενάγηση στο Λος Άντζελες. Επίσκεψη µε τον αρχηγό σας στα Studios της Universal (δεν περιλαµβάνεται η είσοδος). H εκδροµή στο Γκραν Κάνυον Μετακινήσεις, ξεναγήσεις, εκδροµές, όπως αναγράφονται στο πρόγραµµα. Έµπειρος αρχηγός - συνοδός του γραφείου µας. Ασφάλεια αστικής ευθύνης. Ειδική άδεια εισόδου Αµερικής (ESTA). ΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ Φόροι αεροδροµίων, επιβάρυνση καυσίµων, φιλοδωρήµατα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (ατυχήµατος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισµού λόγω ατυχήµατος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήµατος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων, όπως ιατροφαρµακευτικές και νοσοκοµειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τµήµα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε µια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 790. Πρωινό. Είσοδοι σε θεµατικά πάρκα, µουσεία και αξιοθέατα. * ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΙΑΜΟΝΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΟ ΟΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ & ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ (CITY TAXES) περιλαµβάνονται στο τελικό κόστος του προγράµµατός µας και δεν πληρώνονται επιτόπου από τους ταξιδιώτες, όπως σε άλλα προγράµµατα. Προαιρετικές εκδροµές - είσοδοι σε θεµατικά πάρκα (ενδεικτικό κόστος) Disneyland Κόστος ηµερήσιας εισόδου ενηλίκων: 110 $ Universal Studios Γενική είσοδος: 110 $ Επίσκεψη στο Αλκατράζ 40 $ Κρουαζιέρα στον Κόλπο του Σαν Φρανσίσκο & στο Αλκατράζ 80 $, ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ VISA Οι ταξιδιώτες των χωρών που συµµετέχουν στο πρόγραµµα απαλλαγής από VISA για τις ΗΠΑ, µε την έκδοση της ESTA, δεν µπορούν πλέον να κάνουν χρήση της δυνατότητας αυτής εάν έχουν ταξιδέψει ή βρίσκονται σε Ιράν, Ιράκ, Λιβύη, Σοµαλία, Σουδάν, Συρία ή Υεµένη στις ή µετά την 1η Μαρτίου Τα άτοµα που δεν µπορούν πλέον να ταξιδέψουν µε ESTA µπορούν να κάνουν αίτηση για µη- µεταναστευτική βίζα σε οποιαδήποτε πρεσβεία ή προξενείο των ΗΠΑ. Ενηµερώστε το Versus εάν υπάρχει σφραγίδα των χωρών αυτών στο τρέχον διαβατήριό σας. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε µε τους πωλητές, στο γραφείο µας.

14 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ Παρακαλούµε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο του ταξιδιωτικού συµβούλου (πωλητή), µε τον οποίο έχετε συνοµιλήσει. Χωρίς την άµεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα µπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαµβάνει το Versus στα προγράµµατά του. Αν δεν έχετε , µπορείτε να προσκοµίσετε µια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία µας. Κράτηση γίνεται µόνο µε τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση µε ταχυδροµικό κώδικα, τηλέφωνα, κ.λπ.). Αν θέλετε να συµπεριλάβετε και άλλα άτοµα στην κράτησή σας, θα πρέπει να µας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία. Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται µόνο µε κατάθεση της προκαταβολής. ΑΡΙΘΜΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ: ALPHA BANK: EΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: EUROBANK: ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Όλα εµφανίζουν την επωνυµία Versus Travel ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, πριν από την κατάθεση της προκαταβολής σας, µε σκοπό να καταχωριστεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στο φάκελό σας. Παρακαλούµε µην παραλείψετε να µας ενηµερώσετε. Για την αποφυγή κάθε ταλαιπωρίας σας, παρακαλούµε ελέγχετε το ηµερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών σας, πριν προβείτε στην όποια συναλλαγή µε το Versus Travel.

15

16 ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙ ΕΨΕΤΕ: Συµµετοχή στην εκδροµή σηµαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραµµα, το έχετε κατανοήσει και συµφωνείτε µε τα αναγραφόµενα. Συµµετοχή επίσης στην εκδροµή σηµαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συµµετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της µπροσούρας µας και στο site µας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συµµετοχής, παρακαλούµε ζητήστε να σας αποσταλούν. Συµµετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας µε το τµήµα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή κατ άτοµο εντός της χρονικής προθεσµίας που θα σας δοθεί από το τµήµα πωλήσεων. Η πληρωµή της προκαταβολής γίνεται είτε µε χρήση µετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας µε εφάπαξ χρέωση ΑΤΟΚΕΣ ΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυµείτε, µπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συµµετέχοντας σε πρόγραµµα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουµε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενηµερωθείτε έγκαιρα είτε από το τµήµα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συµµετέχουν στο πρόγραµµα άτοκων δόσεων. Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6µηνη ισχύ. Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθµες µε τον αριθµό των χωρών που θα επισκεφτείτε. Το γραφείο µας δεν φέρει καµία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβληµα λόγω µη ανανέωσης του διαβατηρίου σας. Οι ταξιδιώτες µη ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι µη ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ ιδίαν µε την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυµούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καµία ευθύνη για τυχόν πρόβληµα που ενδεχοµένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόµιο. Σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, µπορείτε να ταξιδέψετε µε αστυνοµική ταυτότητα νέου τύπου. ιευκρινίζουµε ότι αυτό γίνεται µόνο µε πολιτική ταυτότητα και όχι µε υπηρεσιακή. Ενηµερωθείτε σχετικά από το τµήµα πωλήσεων του γραφείου µας. Οι καινοτοµίες του Versus που ανέτρεψαν τα ταξιδιωτικά δεδοµένα "Η ζωή είναι στιγµές Για τις πιο ταξιδιάρικες από αυτές επιλέγετε το Versus Travel Σας ευχαριστούµε! Εµείς θα συνεχίζουµε να ανοίγουµε δρόµους για εσάς όπως σας αξίζει Ευάγγελος Π. Κατσιµίχας Επενδύσεις που επιστρέφουν σε εσάς - Μεγάλοι Κατάλογοι - Βιβλία και Ταξιδιωτικοί Οδηγοί Ενάντια στην αντίληψη που επικρατεί ότι η Ελληνική τουριστική αγορά είναι µικρή και άρα οποιαδήποτε επένδυση είναι άσκοπη και µη επικερδής, το Versus Travel επενδύει σε παροχές που επιστρέφουν σε εσάς, όπως η έκδοση µεγάλων καταλόγων-βιβλίων για να βοηθήσουµε τους ταξιδιώτες µας να επιλέξουν το ταξίδι τους (κατάλογος"exploring the World", κατάλογος "Καλώς ήρθατε στον πλανήτη µας", κατάλογος "Ο γύρος του κόσµου σε 140 στιγµιότυπα", εποχιακοί µεγάλοι κατάλογοι µε αναλυτική παρουσίαση των ταξιδιών µας στους οποίους αναφέρονται τιµές φόροι, αναχωρήσεις), ταξιδιωτικών οδηγών στα ελληνικά εκδόσεων Versus Travel που δίνονται δωρεάν στους ταξιδιώτες µας, αλλά και το Versus Club, που µε τις δωρεάν συνεχείς εκδηλώσεις του ένωσε όλους τους ταξιδιώτες που έχουν κοινό πάθος το ταξίδι.

17 Με µεγάλες εκδηλώσεις, που µας έφεραν πιο κοντά και µας χάρισαν στιγµές που ποτέ δεν θα ξεχάσουµε, όπως η εκδήλωση ίδρυσης του Versus Club στο Ledra Marriott, η µεγάλη εκδήλωση για τα 15 χρόνια του Versus στο Ζάππειο Μέγαρο, η µεγάλη εκδήλωση ίδρυσης του Versus Travel στη Θεσσαλονίκη στο ξενοδοχείο Porto Palace, η µεγάλη εκδήλωση- πάρτι στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για τα 20 χρόνια του Versus, η µεγάλη εκδήλωση - παράσταση στο Παλλάς µε τον αξεπέραστο Γιάννη Ζουγανέλη. Σε όλες αυτές τις εκδηλώσεις αλλά και σε µια πληθώρα εκδηλώσεων στο Versus Club και σε άλλους χώρους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, οι ταξιδιώτες µας ενηµερώθηκαν, διασκέδασαν, γνωρίστηκαν µεταξύ τους, έγιναν µια παρέα. Για εµάς ο ταξιδιώτης είναι στο κέντρο του ενδιαφέροντος και της αγάπης µας. Εξειδικευµένα τµήµατα Το Versus Travel διαθέτει εξειδικευµένα τµήµατα για Οργανωµένα και Ατοµικά Ταξίδια σε όλο τον κόσµο (Ευρώπη, Ασία, Αφρική, Βόρεια και Νότια Αµερική, Αυστραλία Ωκεανία) για ταξίδια στη Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή: το ιδιαίτερο τµήµα Mediterraneo Plus για ταξίδια στην Ελλάδα: το τµήµα Experience Greece για Κρουαζιέρες µε τα πιο έµπειρα στελέχη της αγοράς για Γαµήλια Ταξίδια: το τµήµα Versus Romantic για Εξερευνητικά Ταξίδια και Ειδικές αποστολές: το τµήµα Exploring the World για επαγγελµατικά, εταιρικά ταξίδια κινήτρων, ταξίδια συλλόγων: το τµήµα Versus Business για "πολυτελή" ταξίδια: το τµήµα Versus Exclusive για ταξίδια περιπέτειας και καταδύσεων: το τµήµα Adventure and Diving, µε τους πιο ειδικούς του χώρου, που απευθύνεται στους ταξιδιώτες που λατρεύουν την περιπέτεια, τη δράση και τις καταδύσεις και ψάχνουν παρέα να τα ζήσουν. Από το πιο κοντινό και οικείο Αιγαιοπελαγίτικο νησί έως την Κρουαζιέρα στην Ανταρκτική, η Εταιρεία µας καλύπτει µε επιτυχία όλο το φάσµα των τουριστικών υπηρεσιών. Άτοκες δόσεις Το ταξιδιωτικό σας όνειρο γίνεται ακόµα πιο προσιτό µε τη δυνατότητα αποπληρωµής όλων των ταξιδιών µας µε άτοκες δόσεις (έως και 18). Επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια και παροχές υγείας Το Versus Travel ασφαλίζει τους ταξιδιώτες του µε επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια ατυχήµατος, απώλειας αποσκευών και εγγράφων, αποζηµίωση για ακύρωση ταξιδιού, ασφάλεια προκαταβολής και άλλων καλύψεων, αλλά επίσης προσφέρει και επιπλέον παροχές υγείας στην Ευρωκλινική, φροντίζοντας ολοκληρωµένα για τους ταξιδιώτες του. Αυτή είναι µια ασφάλεια επιπλέον της ασφάλειας αστικής ευθύνης που όλα τα τουριστικά γραφεία είναι υποχρεωµένα να παρέχουν. Είναι ταξιδιωτική ασφάλεια που την περιλαµβάνουµε στην τιµή χωρίς επιπλέον χρέωση. Κάναµε την ποιότητα συνήθεια Μπορεί να µας λένε ροµαντικούς, αλλά ίσως γι αυτό παραµένουµε γνήσιοι και δεν παρεκκλίνουµε από τις αρχές που θέσαµε µε τη γέννηση του Versus Travel. Συνεργαζόµαστε µε τους καλύτερους και πιο εξειδικευµένους αρχηγούς της Ελληνικής αγοράς. Οι αρχηγοί του Versus Travel είναι διαβασµένοι, γνωρίζουν τέλεια τον προορισµό, έχουν πάντα την επιστηµονική κατάρτιση για να σας µυήσουν σε αυτόν. Με τη γνώση και την εµπειρία τους θα µετουσιώσουν το ταξίδι σας σε µια αληθινή εµπειρία. Τα προγράµµατά µας είναι γεµάτα και ολοκληρωµένα ενάντια στην τάση της αγοράς που είναι η περικοπή ηµερών και υπηρεσιών. Το Versus Travel περιλαµβάνει το δυνατόν περισσότερες εκδροµές και υπηρεσίες για να ελαχιστοποιήσει το κόστος σας τοπικά κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, εξασφαλίζοντας πάντα την καλύτερη σχέση ποιότητας και τιµής. Συγκρίνετε στις λεπτοµέρειές τους τα προγράµµατα του Versus Travel µε τα προγράµµατα της αγοράς και µη συµβιβάζεστε µε τίποτα λιγότερο. Προσφέρουµε αποδεδειγµένα τα καλύτερα ξενοδοχεία και τις καλύτερες τοπικές υπηρεσίες. Ποιότητα και Εµπορικότητα µαζί Πολεµάµε µε πάθος για την πιο ανταγωνιστική τιµή. Αυτό το οφείλουµε στους ταξιδιώτες µας, λόγω της τεράστιας συµµετοχής τους στα ταξίδια µας, που γίνεται και η διαπραγµατευτική µας δύναµη για τις αεροπορικές εταιρείες και τους τοπικούς προµηθευτές. Θα διαπιστώσετε ότι πολλές φορές οι τιµές µας για τα ίδια ταξίδια µειώνονται (πάντα µε τις ποιοτικότερες υπηρεσίες). Εµείς δεν "κουτσουρεύουµε" τα προγράµµατά µας προκειµένου να έχουµε καλύτερες τιµές, όπως προστάζει η "νέα µόδα". Επιλέξαµε τον άλλο δρόµο: πλουσιότερα προγράµµατα και καλύτερες τιµές. Έτσι έχουµε συνηθίσει και έτσι πράττουµε. ηµιουργήσαµε το Versus Club, την πρώτη ταξιδιωτική λέσχη στην Ελλάδα Η Ι ΕΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ: Όλοι εµείς να είµαστε µαζί, γιατί µοιραζόµαστε την ίδια αρχή: το ταξίδι είναι το πάθος µας. Είναι το νέο "σπίτι" για όλους εµάς τους αθεράπευτους ταξιδιώτες, που του βάλαµε τον θεµέλιο λίθο τον εκέµβριο του 2010 στο Ledra Marriott, αλλά που του δίνουµε συνεχώς πνοή µε πολλές και διάφορες

18 εκδηλώσεις. Στο Versus Club µπορούν να συµµετάσχουν όλοι οι ταξιδιώτες που θεωρούν το ταξίδι κοµµάτι της ζωή τους. Η συµµετοχή είναι δωρεάν - απλά πρέπει να κάνουν αίτηση εγγραφής και να λάβουν την ειδική κάρτα µέλους. Τα Γραφεία µας και ο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ Versus Club Τα γραφεία µας στο Σύνταγµα, στη Θεσσαλονίκη, και στην Κύπρο είναι πλήρως στελεχωµένα και έτοιµα να αντιµετωπίσουν οποιοδήποτε ταξιδιωτικό σας όνειρο. Επίσης λειτουργεί µε τεράστια πλέον επιτυχία ο 300 τετραγωνικών µέτρων ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ Versus Club, η πρώτη ταξιδιωτική λέσχη στην Ελλάδα, δίπλα στο Μετρό του Φιξ (Λεωφόρος Συγγρού 61). Εκεί τις Τετάρτες γίνονται παρουσιάσεις ταξιδιών και προορισµών, ζωντανές συνεντεύξεις, αλλά και θεµατικές βραδιές µε σηµαντικούς καλεσµένους. Τη σκηνή του Versus Club, η οποία µεταµορφώνεται για να τους υποδεχτεί, τιµούν καθηγητές πανεπιστηµίου, σπουδαίοι άνθρωποι των γραµµάτων και των τεχνών, αντιπρόσωποι πρεσβειών και καλλιτέχνες, οι οποίοι µας µεταφέρουν γνώσεις και εµπειρίες. Ο χώρος αυτός είναι ανοικτός για τα µέλη του Versus Club. Στην ταξιδιωτική µας λέσχη συναντώνται τα µέλη µας, ανταλλάσσουν απόψεις για τις ταξιδιωτικές τους εµπειρίες και φιλοδοξίες και όχι µόνο. Εκτός από βιβλιοθήκη, διαθέτει όλα τα στοιχεία για ατµοσφαιρικές συναντήσεις της Λέσχης µας. Οι εκδηλώσεις µας ολοκληρώνονται µε ένα κρασάκι και κουβεντούλα µε θέα την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό, στον ειδικά διαµορφωµένο σαν lounge bar αεροδροµίου, 6 ο όροφο. Η είσοδος είναι δωρεάν. Επιπλέον το Versus θα το βρείτε πλέον και στην παραλία του αστέρα στη Βουλιαγµένη, για µια διαφορετική όπως αποκαλούµε travel experience by the sea ( ταξιδιωτική εµπειρία δίπλα στη θάλασσα ). Το Astir Βeach σηµείο εκκίνησης για τον γύρο του κόσµου. Exploring The World Secret Treasures Οι ταξιδιώτες γνωρίζουν ότι στο Versus Travel θα βρουν πρωτοποριακά, σπάνια ταξίδια στους κρυµµένους θησαυρούς του πλανήτη µας, προορισµούς που πρώτη φορά πραγµατοποιούνται, στα τελευταία σύνορα του κόσµου µας, σε πανάρχαιους πολιτισµούς, σε αποµονωµένες φυλές, στα φυσικά θαύµατα του πλανήτη µας, αλλά και σε µυστήρια για τα οποία αξίζει να ταξιδέψουµε. Το Versus Travel έκανε προσιτό το εξωτικό ταξίδι στον Έλληνα ταξιδιώτη, αλλά παράλληλα καθιέρωσε το πολιτιστικό εξειδικευµένο ταξίδι στην Ευρώπη. Ενηµερωτικές συγκεντρώσεις πριν από κάθε εκδροµή Versus Live Στον χώρο του Versus Club στη Λεωφόρο Συγγρού γίνονται οι ενηµερωτικές συγκεντρώσεις πριν από την αναχώρηση κάθε εκδροµής. Εκεί οι ταξιδιώτες συναντούν τον αρχηγό τους, ο οποίος τους δίνει "οδηγίες πλεύσης". Μέσω του συστήµατος Versus Live µπορούν και οι ταξιδιώτες της περιφέρειας να παρακολουθούν τις συγκεντρώσεις αυτές µέσα από τον υπολογιστή τους. Ζητείστε να προµηθευτείτε τον ειδικό κωδικό, αφού ανακοινωθεί η ενηµερωτική συγκέντρωση, µε τον οποίο θα µπορέσετε να την παρακολουθήσετε αποµακρυσµένα. Έµπειροι Ταξιδιωτικοί Σύµβουλοι Ένα από τα µεγαλύτερα τµήµατα εξερχόµενου τουρισµού στα Ελληνικά τουριστικά χρονικά µε τα καλύτερα στελέχη της Ελληνικής αγοράς θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε το ταξίδι που αναζητάτε και θα είναι δίπλα σας σε κάθε απορία και ανάγκη από τη στιγµή που θα σκεφθείτε να ταξιδέψετε µέχρι την επιστροφή στο σπίτι σας. Η µεγαλύτερη "πραγµατοποιησιµότητα" εκδροµών Στην τουριστική αγορά τα γραφεία - οργανωτές ταξιδιών έχουν φοβίσει τους ταξιδιώτες µε τις ακυρώσεις αναχωρήσεων και µάλιστα την τελευταία στιγµή. Το Versus Travel, µε τη δύναµη που του δίνει η µεγάλη συµµετοχή, η αγάπη και η στήριξη των πιστών του ταξιδιωτών, έχει συντριπτικά τα µικρότερα ποσοστά ακύρωσης εκδροµών. Έτσι, οι ταξιδιώτες µας δικαίως λένε "αν µια εκδροµή δεν πραγµατοποιηθεί στο Versus Travel δεν πραγµατοποιείται πουθενά". Πρώτοι µε διαφορά Το Versus Travel είναι µε χειροπιαστά νούµερα ο πρώτος και µε µεγάλη διαφορά Tour Operator της ελληνικής αγοράς στον αριθµό των ταξιδιωτών από την Ελλάδα σε προορισµούς εκτός Ευρώπης, αλλά πλέον και στην πλειονότητα των Ευρωπαϊκών προορισµών, µεταφέροντας και σε αυτούς το "µικρόβιο" της ποιότητας Versus. Αυτό πιστοποιούν οι βραβεύσεις και διακρίσεις µας από την Qatar Airways, από την Iberia, από τη Hatta, αλλά και από πρωτιές σε πολλές αεροπορικές εταιρείες, όπως στη Lufthansa, στη Swiss Airways, στην Air France, στην KLM, στη British Airways, στην Turkish Airlines, καθώς και από πολλούς τουριστικούς οργανισµούς διαφόρων χωρών. ιερεύνηση Προορισµών εν αρκούµαστε να χαράζουµε γραµµές στον χάρτη, θέλουµε να τις διερευνούµε προσωπικά. Ταξιδεύουµε συνεχώς, ελέγχουµε µόνοι µας ξενοδοχεία και υπηρεσίες σε σηµεία που δεν τα βάζει ο νου σας και δεν καταφεύγουµε στην εύκολη οδό αναζήτησης πληροφοριών αποκλειστικά και µόνο από το Internet.

19 Έξω από τις "πολυφορεµένες διαδροµές" Έχουµε καταναλώσει άπειρες ώρες να µελετάµε και να ταξιδεύουµε, ψάχνοντας πραγµατικούς ανέγγιχτους παραδείσους και όχι τουριστικοποιηµένες περιοχές ή έτοιµες συνταγές φτιαγµένες για Αµερικάνους ή βορειοευρωπαίους. ηµιουργούµε τα προϊόντα εµείς, ξέροντας τι είναι αυτό που αρέσει στον Έλληνα ταξιδιώτη και τι αναζητά από το ταξίδι του, χωρίς να αντιγράφουµε τα εύκολα και πεπατηµένα. Ενηµερωµένο Site στο Internet Αναπτύξαµε πρωτοποριακό, πλούσιο, ενηµερωτικό site και σύστηµα online κρατήσεων στο Internet µε πληροφορίες για τους προορισµούς και διεξοδική παρουσίαση των εκδροµών µας, καθώς και άλλων καινοτόµων ιδεών. Ασφάλεια και Εµπιστοσύνη Τόσο στα οργανωµένα όσο και στα ατοµικά ταξίδια, οι ταξιδιώτες του Versus νοιώθουν την ασφάλεια ενός µεγάλου Ταξιδιωτικού Οργανισµού που είναι διαρκώς δίπλα τους πριν, κατά τη διάρκεια και µετά το πέρας του ταξιδιού τους. VERSUS TRAVEL Μαζί γνωρίζουµε τη γη, µαζί σχεδιάζουµε το ταξίδι!!!

Μαυρίκιος 8 Ηµέρες 820

Μαυρίκιος 8 Ηµέρες 820 Μαυρίκιος 8 Ηµέρες 820 Τιµοκατάλογος ΞΕΝΟ ΟΧΕΙΟ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΤΙΜΗ/ΑΤΟΜΟ Le Palmiste 4* standard room µε ηµιδιατροφή από 16/11 έως 25/12 & από 08/01 έως 31/03 820 από 26/12/16 έως 07/01/17 1040 από 01/11

Διαβάστε περισσότερα

Δυτικές ΗΠΑ. Σαν Φρανσίσκο, Λας Βέγκας, Γκραν Κάνυον, Λος Άντζελες Grab life by the moments! Αναχώρηση: 11/08 16/09 06,25/10 08,26/11

Δυτικές ΗΠΑ. Σαν Φρανσίσκο, Λας Βέγκας, Γκραν Κάνυον, Λος Άντζελες Grab life by the moments! Αναχώρηση: 11/08 16/09 06,25/10 08,26/11 H εκδρομή στο Γκραν Κάνυον περιλαμβάνεται Δυτικές ΗΠΑ Σαν Φρανσίσκο, Λας Βέγκας, Γκραν Κάνυον, Λος Άντζελες Grab life by the moments! Αναχώρηση: 11/08 16/09 06,25/10 08,26/11 12 ημέρες Ζητήστε μας το ειδικό

Διαβάστε περισσότερα

Δυτικές ΗΠΑ. Σαν Φρανσίσκο, Λας Βέγκας, Γκραν Κάνυον, Λος Άντζελες Grab life by the moments!

Δυτικές ΗΠΑ. Σαν Φρανσίσκο, Λας Βέγκας, Γκραν Κάνυον, Λος Άντζελες Grab life by the moments! Στο πακέτο φόρων περιλαμβάνονται & τα φιλοδωρήματα. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΠΙΚΑ!! H εκδρομή στο Γκραν Κάνυον περιλαμβάνεται Δυτικές ΗΠΑ Σαν Φρανσίσκο, Λας Βέγκας, Γκραν Κάνυον, Λος Άντζελες Grab life by

Διαβάστε περισσότερα

Δυτικές ΗΠΑ. Σαν Φρανσίσκο, Λας Βέγκας, Γκραν Κάνυον, Λος Άντζελες Grab life by the moments! Αναχώρηση: 11.08, 16.09, 06.10, 25.10, 08.11, 26.

Δυτικές ΗΠΑ. Σαν Φρανσίσκο, Λας Βέγκας, Γκραν Κάνυον, Λος Άντζελες Grab life by the moments! Αναχώρηση: 11.08, 16.09, 06.10, 25.10, 08.11, 26. Στο πακέτο φόρων περιλαμβάνονται & τα φιλοδωρήματα. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΠΙΚΑ!! H εκδρομή στο Γκραν Κάνυον περιλαμβάνεται Δυτικές ΗΠΑ Σαν Φρανσίσκο, Λας Βέγκας, Γκραν Κάνυον, Λος Άντζελες Grab life by

Διαβάστε περισσότερα

Αργολίδα και Κορινθία

Αργολίδα και Κορινθία Αργολίδα και Κορινθία ιήµερο στην Αρχαία Ελλάδα, στην Ιστορία της & στην Οινογευσία της Αναχωρήσεις: 19/11/2016, 17/12/2016, 07/01/2017, 25/03/2017 2 Ηµέρες Αρχαία Επίδαυρος Η Αρχαία Επίδαυρος βρίσκεται

Διαβάστε περισσότερα

Καλοκαιράκι στην Ζάκυνθο

Καλοκαιράκι στην Ζάκυνθο Καλοκαιράκι στην Ζάκυνθο Αναχωρήσεις: 01/06/2017 5 Ημέρες Ο προορισµός έκπληξη που θα σας γοητεύσει αυτή την εποχή. Μυρίζει καλοκαίρι στο νησί. Κάθε εποχή του χρόνου, η Ζάκυνθος προσφέρει µοναδικά εικόνες

Διαβάστε περισσότερα

Αναχωρήσεις : 25.07, 01,

Αναχωρήσεις : 25.07, 01, Αναχωρήσεις : 25.07, 01, 12.08.17 10, 11 ηµέρες Το Πούκετ φωλιάζει στα γαλήνια νερά της θάλασσας του Άνταµαν, στις ακτές τις Ταϊλάνδης που βλέπουν στον Ινδικό Ωκεανό. Με τις λευκές παραλίες, τα υπερµοντέρνα

Διαβάστε περισσότερα

BENETIA Ένα ταξίδι στο χρόνο

BENETIA Ένα ταξίδι στο χρόνο BENETIA Ένα ταξίδι στο χρόνο Αναχώρηση: 14.04.17 4 Ηµέρες Βενετία, η ροµαντική. Η Βενετία είναι πραγµατικά µοναδική στον κόσµο πόλη. Κάποτε υπήρξε το κέντρο µιας πανίσχυρης ναυτικής αυτοκρατορίας, που

Διαβάστε περισσότερα

Δυτικές ΗΠΑ. Σαν Φρανσίσκο, Λας Βέγκας, Γκραν Κάνυον, Λος Άντζελες Grab life by the moments!

Δυτικές ΗΠΑ. Σαν Φρανσίσκο, Λας Βέγκας, Γκραν Κάνυον, Λος Άντζελες Grab life by the moments! H εκδρομή στο Γκραν Κάνυον περιλαμβάνεται Στο πακέτο φόρων περιλαμβάνονται & τα φιλοδωρήματα. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΠΙΚΑ!! Δυτικές ΗΠΑ Σαν Φρανσίσκο, Λας Βέγκας, Γκραν Κάνυον, Λος Άντζελες Grab life by

Διαβάστε περισσότερα

Άμστερνταμ με κρουαζιέρα στα κανάλια & εκδρομή στα γραφικά χωριουδάκια Μάρκεν και Βόλενταμ

Άμστερνταμ με κρουαζιέρα στα κανάλια & εκδρομή στα γραφικά χωριουδάκια Μάρκεν και Βόλενταμ Άμστερνταμ με κρουαζιέρα στα κανάλια & εκδρομή στα γραφικά χωριουδάκια Μάρκεν και Βόλενταμ Αναχώρηση: 14.07 οι αναχωρήσεις Αυγούστου αναμένονται 5 Ημέρες Εκδρομή στα χωριά ΒΟΛΕΝΤΑΜ & ΜΑΡΚΕΝ Κρουαζιέρα

Διαβάστε περισσότερα

Δυτικές ΗΠΑ με Νέα Υόρκη

Δυτικές ΗΠΑ με Νέα Υόρκη H εκδρομή στο Γκραν Κάνυον περιλαμβάνεται Δυτικές ΗΠΑ με Νέα Υόρκη Νέα Υόρκη, Λας Βέγκας, Γκραν Κάνυον, Λος Άντζελες, Σαν Φρανσίσκο Grab life by the moments! Αναχώρησεις: 28.06-07.08-12.09-02.10, 21.10-04.11,

Διαβάστε περισσότερα

Η όµορφη Σκόπελος σας υποδέχεται

Η όµορφη Σκόπελος σας υποδέχεται Η όµορφη Σκόπελος σας υποδέχεται Αναχώρηση: 28.04, 14.05, 02.06 & 30.06 4 Ημέρες Σε εποχές όπως την άνοιξη και το καλοκαίρι θα ήταν πραγµατική ευκαιρία να ξεφύγει κανείς από τα καθηµερινά και να επισκεφτεί

Διαβάστε περισσότερα

BEΛΙΓΡΑ Ι Μια πόλη μαγική

BEΛΙΓΡΑ Ι Μια πόλη μαγική BEΛΙΓΡΑ Ι Μια πόλη μαγική Αναχωρήσεις :κάθε Πέµπτη και Παρασκευή 4 Ηµέρες Βελιγράδι, µια πόλη µαγική. Είναι µία πανέµορφη πρωτεύουσα µε πολλές αντιφάσεις που αποπνέει ταυτόχρονα µελαγχολία και ζωντάνια.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΟΦΙΑ. Αναχωρήσεις: 23, & 05.01

ΣΟΦΙΑ. Αναχωρήσεις: 23, & 05.01 ΣΟΦΙΑ Αναχωρήσεις: 23, 27.12 & 05.01 4 Ηµέρες ΣΟΦΙΑ Περιτριγυρισµένη από ένα µεγάλο πάρκο, η Σόφια, η πρωτεύουσα και µεγαλύτερη πόλη της Βουλγαρίας, βρίσκεται στους πρόποδες του όρους Βίτοσα, δηµοφιλούς

Διαβάστε περισσότερα

Ζακυνθινό Πάσχα. Ο προορισµός έκπληξη που θα σας γοητεύσει αυτό το Πάσχα.

Ζακυνθινό Πάσχα. Ο προορισµός έκπληξη που θα σας γοητεύσει αυτό το Πάσχα. Ζακυνθινό Πάσχα Αναχώρηση: 14/04 4,5 Ημέρες Ο προορισµός έκπληξη που θα σας γοητεύσει αυτό το Πάσχα. Μυρίζει άνοιξη στο νησί. Κάθε χρόνο, η Ζάκυνθος προσφέρει µοναδικά έθιµα την περίοδο του Πάσχα. Καταφέρνει

Διαβάστε περισσότερα

Δυτικές ΗΠΑ με Νέα Υόρκη

Δυτικές ΗΠΑ με Νέα Υόρκη Στο πακέτο φόρων περιλαμβάνονται & τα φιλοδωρήματα. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΠΙΚΑ!! H εκδρομή στο Γκραν Κάνυον περιλαμβάνεται Δυτικές ΗΠΑ με Νέα Υόρκη Νέα Υόρκη, Λας Βέγκας, Γκραν Κάνυον, Λος Άντζελες, Σαν

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΑΝΣΚΟ Το αστέρι των Βαλκανίων

ΜΠΑΝΣΚΟ Το αστέρι των Βαλκανίων ΜΠΑΝΣΚΟ Το αστέρι των Βαλκανίων Αναχωρήσεις: 23 & 27.12 4 Ηµέρες Μπάνσκο. Φτάνοντας στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας, θα εκπλαγείτε ευχάριστα. Εκτείνεται στις βόρειες πλαγιές του όρους Πιρίν και προσελκύει ως

Διαβάστε περισσότερα

υτικές ΗΠΑ Σαν Φρανσίσκο, Λας Βέγκας, Γκραν Κάνυον, Λος Άντζελες Grab life by the moments!

υτικές ΗΠΑ Σαν Φρανσίσκο, Λας Βέγκας, Γκραν Κάνυον, Λος Άντζελες Grab life by the moments! Στο πακέτο φόρων περιλαµβάνονται και τα φιλοδωρήµατα, ΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΠΙΚΑ υτικές ΗΠΑ Σαν Φρανσίσκο, Λας Βέγκας, Γκραν Κάνυον, Λος Άντζελες Grab life by the moments! Αναχωρήσεις: 13,27.06, 25/411.07,,

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΛΤΑ Στα βήματα των Ιπποτών!

ΜΑΛΤΑ Στα βήματα των Ιπποτών! ΜΑΛΤΑ Στα βήματα των Ιπποτών! Αναχωρήσεις 24.12, 31.12 5 Ημέρες Η Δημοκρατία της Μάλτας αποτελείται από ένα αρχιπέλαγος εφτά νησιών, εκ των οποίων μόνο τα τρία μεγαλύτερα κατοικούνται - η Μάλτα, το Γκόζο

Διαβάστε περισσότερα

Θεσσαλονίκη. και Καρναβάλι Σοχού

Θεσσαλονίκη. και Καρναβάλι Σοχού Θεσσαλονίκη και Καρναβάλι Σοχού Αναχώρηση: 08.03 4 ημέρες Η διαφορετικότητα του Versus Travel Οδική εκδρομή 4ήμερης διάρκειας, για να απολαύσετε τη γοητευτική και γεμάτη ενέργεια Θεσσαλονίκη. Έμπειρος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, στον Ηλεκτρικό Σταθμό του Πειραιά 18531, Πειραιάς. Τηλ. 210 4101601 Φαξ: 210 4101603 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, 10557, Αθήνα Τηλ.

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΛΤΑ Στα βήµατα των Ιπποτών!

ΜΑΛΤΑ Στα βήµατα των Ιπποτών! ΜΑΛΤΑ Στα βήµατα των Ιπποτών! Αναχώρηση 14.04.17 4 Ηµέρες Η ηµοκρατία της Μάλτας αποτελείται από ένα αρχιπέλαγος εφτά νησιών, εκ των οποίων µόνο τα τρία µεγαλύτερα κατοικούνται - η Μάλτα, το Γκόζο και

Διαβάστε περισσότερα

BENETIA ΒΕΡΟΝΑ - ΤΕΡΓΕΣΤΗ - PORTO PICCOLO Ένα ταξίδι στο χρόνο

BENETIA ΒΕΡΟΝΑ - ΤΕΡΓΕΣΤΗ - PORTO PICCOLO Ένα ταξίδι στο χρόνο BENETIA ΒΕΡΟΝΑ - ΤΕΡΓΕΣΤΗ - PORTO PICCOLO Ένα ταξίδι στο χρόνο Αναχώρηση: 27.10.17 4 Ημέρες Βενετία, η ρομαντική. Η Βενετία είναι πραγματικά μοναδική στον κόσμο πόλη. Κάποτε υπήρξε το κέντρο μιας πανίσχυρης

Διαβάστε περισσότερα

Ιθάκη & Κεφαλονιά Αναχωρήσεις: 11/7, 30/8 & 19/9

Ιθάκη & Κεφαλονιά Αναχωρήσεις: 11/7, 30/8 & 19/9 Ιθάκη & Κεφαλονιά Αναχωρήσεις: 11/7, 30/8 & 19/9 4 Ημέρες Νησιά καταπράσινα, παραλίες απίστευτης οµορφιάς, νερά στο χρώµα του σµαραγδιού και µια έντονη αύρα πολιτισµού. Από την µία η Ιθάκη και από την

Διαβάστε περισσότερα

BENETIA Ένα ταξίδι στο χρόνο

BENETIA Ένα ταξίδι στο χρόνο BENETIA Ένα ταξίδι στο χρόνο Αναχώρηση: κάθε Παρασκευή 4 Ηµέρες Βενετία, η ροµαντική. Η Βενετία είναι πραγµατικά µοναδική στον κόσµο πόλη. Κάποτε υπήρξε το κέντρο µιας πανίσχυρης ναυτικής αυτοκρατορίας,

Διαβάστε περισσότερα

Πολωνία Κρακοβία- Βαρσοβία Βαρσοβία, Κρακοβία, Άουσβιτς, Μαύρη Παναγία, Αλατωρυχία Βιελίτσκα

Πολωνία Κρακοβία- Βαρσοβία Βαρσοβία, Κρακοβία, Άουσβιτς, Μαύρη Παναγία, Αλατωρυχία Βιελίτσκα Αναχωρήσεις: 17,24/11, 01/12, 11,23/02, 09,23/03 6 Ηµέρες Πολωνία Κρακοβία- Βαρσοβία Βαρσοβία, Κρακοβία, Άουσβιτς, Μαύρη Παναγία, Αλατωρυχία Βιελίτσκα Προσοχή: συνοδεύει Έλληνας έµπειρος αρχηγός που θα

Διαβάστε περισσότερα

Αναχωρήσεις : 24.07, 04.08,14.08, 23.08

Αναχωρήσεις : 24.07, 04.08,14.08, 23.08 Αναχωρήσεις : 24.07, 04.08,14.08, 23.08 10, 11 ημέρες Το Πούκετ φωλιάζει στα γαλήνια νερά της θάλασσας του Άνταμαν, στις ακτές τις Ταϊλάνδης που βλέπουν στον Ινδικό Ωκεανό. Με τις λευκές παραλίες, τα υπερμοντέρνα

Διαβάστε περισσότερα

Νότια Πελοπόννησος. Ήλιος, πέτρα & ελευθερία Η γοητεία της Μάνης. Αναχωρήσεις: 27/10, 17/11, 23/12, 30/12, 05/01, 24/02, 23/03

Νότια Πελοπόννησος. Ήλιος, πέτρα & ελευθερία Η γοητεία της Μάνης. Αναχωρήσεις: 27/10, 17/11, 23/12, 30/12, 05/01, 24/02, 23/03 Νότια Πελοπόννησος Ήλιος, πέτρα & ελευθερία Η γοητεία της Μάνης. Αναχωρήσεις: 27/10, 17/11, 23/12, 30/12, 05/01, 24/02, 23/03 4 Ηµέρες Γλυκό καλωσόρισµα στη Μάνη Κατά την είσοδο σας στην Σπάρτη, φθάνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Δυτικές ΗΠΑ με Νέα Υόρκη

Δυτικές ΗΠΑ με Νέα Υόρκη Στο πακέτο φόρων περιλαµβάνονται & τα φιλοδωρήµατα. ΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΠΙΚΑ!! H εκδρομή στο Γκραν Κάνυον περιλαμβάνεται Δυτικές ΗΠΑ με Νέα Υόρκη Νέα Υόρκη, Λας Βέγκας, Γκραν Κάνυον, Λος Άντζελες, Σαν

Διαβάστε περισσότερα

Αναχώρηση: 28.04, 02 & 30.06

Αναχώρηση: 28.04, 02 & 30.06 Αναχώρηση: 28.04, 02 & 30.06 4 Ημέρες Ξεχωριστά έθιµα και παραδόσεις ζωντανεύουν και µας καθηλώνουν. Στην Πρέβεζα κάθε περιοχή γιορτάζει την Χριστιανοσύνη µε το δικό της µοναδικό τρόπο, µε την κατάνυξη,

Διαβάστε περισσότερα

Η γοητεία της Μάνης Ήλιος, πέτρα & ελευθερία Αναχώρηση: 28.04, 2 & 23.06

Η γοητεία της Μάνης Ήλιος, πέτρα & ελευθερία Αναχώρηση: 28.04, 2 & 23.06 Η γοητεία της Μάνης Ήλιος, πέτρα & ελευθερία Αναχώρηση: 28.04, 2 & 23.06 3 Ημέρες Τοπίο άνυδρο, τραχύ. Σπίτια που θυµίζουν πύργους, πέτρινοι οικισµοί, βυζαντινές εκκλησίες, µικροί όρµοι και σπήλαια συγκλονιστικά.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΤΜΟΣ. Nιώστε βαθιά κατάνυξη και δείτε το ιερό νησί µέσα από τα µάτια και την καρδιά των φιλόξενων κατοίκων της. Αναχώρηση: 01 &

ΠΑΤΜΟΣ. Nιώστε βαθιά κατάνυξη και δείτε το ιερό νησί µέσα από τα µάτια και την καρδιά των φιλόξενων κατοίκων της. Αναχώρηση: 01 & ΠΑΤΜΟΣ Nιώστε βαθιά κατάνυξη και δείτε το ιερό νησί µέσα από τα µάτια και την καρδιά των φιλόξενων κατοίκων της Αναχώρηση: 01 & 22.06.17 6 Ημέρες Μια χρονοδίνη που σε ρουφάει για να σου αποκαλύψει το πιο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΞΙ ΙΩΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ VERSUS CLUB:

ΤΑΞΙ ΙΩΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ VERSUS CLUB: ΑΘΗΝΑ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, T.K.10557 Τηλ. 2103232800 Fax: 210 3232450 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Καλαποθάκη 7-9, ίπλα στην Πλατεία Αριστοτέλους, T.K.546 24 Τηλ. 2310 230001 Fax: 2310 230777 Email: info@versus-travel.gr

Διαβάστε περισσότερα

Στις Δυτικές Πολιτείες των Ηνωμένων Πολιτειών, στις πόλεις θρύλους της Αμερικανικής Δύσης, το Σαν Φρανσίσκο, το Λας Βέγκας και το Λος Άντζελες και

Στις Δυτικές Πολιτείες των Ηνωμένων Πολιτειών, στις πόλεις θρύλους της Αμερικανικής Δύσης, το Σαν Φρανσίσκο, το Λας Βέγκας και το Λος Άντζελες και Στις Δυτικές Πολιτείες των Ηνωμένων Πολιτειών, στις πόλεις θρύλους της Αμερικανικής Δύσης, το Σαν Φρανσίσκο, το Λας Βέγκας και το Λος Άντζελες και στο μοναδικό Γκραν Κάνυον: ένα ταξίδι πλούσιο, περιεκτικό,

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΛΤΑ. Στα βήματα των Ιπποτών! Για κρατήσεις έως 20 ημέρες πριν την αναχώρηση.. ΔΩΡΟ 10 έκπτωση το άτομο!!!

ΜΑΛΤΑ. Στα βήματα των Ιπποτών! Για κρατήσεις έως 20 ημέρες πριν την αναχώρηση.. ΔΩΡΟ 10 έκπτωση το άτομο!!! ΜΑΛΤΑ Στα βήματα των Ιπποτών! Αναχώρηση: Πάσχα 2016: 29.4 4 ΗΜΕΡΕΣ Για κρατήσεις έως 20 ημέρες πριν την αναχώρηση.. ΔΩΡΟ 10 έκπτωση το άτομο!!! Η Δημοκρατία της Μάλτας αποτελείται από ένα αρχιπέλαγος εφτά

Διαβάστε περισσότερα

2ήµερη εκδροµή στην Βόρεια Πελοπόννησο

2ήµερη εκδροµή στην Βόρεια Πελοπόννησο Καλάβρυτα - Μέγα Σπήλαιο Σπήλαιο Λιµνών Αγία Λαύρα Μουσείο Ολοκαυτώµατος Τόπος Θυσίας - Λίµνη Τσιβλού Ζαρούχλα 2ήµερη εκδροµή στην Βόρεια Πελοπόννησο Αναχωρήσεις: 28/10, 19/11, 17/12, 06/01, 25/03 2 Ηµέρες

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΛΤΑ Στα βήματα των Ιπποτών!

ΜΑΛΤΑ Στα βήματα των Ιπποτών! ΜΑΛΤΑ Στα βήματα των Ιπποτών! Αναχωρήσεις 24.12, 31.12 6 Ημέρες Η Δημοκρατία της Μάλτας αποτελείται από ένα αρχιπέλαγος εφτά νησιών, εκ των οποίων μόνο τα τρία μεγαλύτερα κατοικούνται - η Μάλτα, το Γκόζο

Διαβάστε περισσότερα

Πάσχα στη Σόφια. Σόφια

Πάσχα στη Σόφια. Σόφια Πάσχα στη Σόφια Αναχώρηση: 05/04 5 ημέρες Σόφια Περιτριγυρισμένη από ένα μεγάλο πάρκο, η Σόφια, η πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της Βουλγαρίας, βρίσκεται στους πρόποδες του όρους Βίτοσα, δημοφιλούς προορισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΛΤΑ. Στα βήματα των Ιπποτών! Αναχωρήσεις κάθε Πέμπτη και Παρασκευή

ΜΑΛΤΑ. Στα βήματα των Ιπποτών! Αναχωρήσεις κάθε Πέμπτη και Παρασκευή ΜΑΛΤΑ Στα βήματα των Ιπποτών! Αναχωρήσεις κάθε Πέμπτη και Παρασκευή 4, 5 Ημέρες Η Δημοκρατία της Μάλτας αποτελείται από ένα αρχιπέλαγος εφτά νησιών, εκ των οποίων μόνο τα τρία μεγαλύτερα κατοικούνται -

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ 1 η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Πτήση. Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την πόλη-ίνδαλμα των Ηνωμένων Πολιτειών, τη Νέα Υόρκη. Τo "Big Apple" όπως ονομάζεται από τους Αμερικανούς,

Διαβάστε περισσότερα

ΡΩΜΗ & ΚΑΤΑΚΟΜΒΕΣ. Αναχωρήσεις: Κάθε Παρασκευή

ΡΩΜΗ & ΚΑΤΑΚΟΜΒΕΣ. Αναχωρήσεις: Κάθε Παρασκευή υνατότητα αποπληρωµής του ταξιδιού σε 12 άτοκες δόσεις, χωρίς προκαταβολή ΡΩΜΗ & ΚΑΤΑΚΟΜΒΕΣ Grande dame µε ιστορία χιλιετιών Αναχωρήσεις: Κάθε Παρασκευή 4,5 Ηµέρες Ρώµη, η Αιώνια Πόλη. Αλήθεια, πώς µπορεί

Διαβάστε περισσότερα

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ - ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ (ΠΤΗΣΗ, ΞΕΝΑΓΗΣΗ) Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την πρωτεύουσα της Καταλονίας και τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ - ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ (ΠΤΗΣΗ, ΞΕΝΑΓΗΣΗ) Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την πρωτεύουσα της Καταλονίας και τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη Πλήρης Βαρκελώνη Ένα πρόγραμμα με εμπεριστατωμένη επίσκεψη της Βαρκελώνης και ολοήμερη εκδρομή στην υπέροχη Χιρόνα και την γραφική πόλη Φίγκερες με το μουσείο του Σαλβαδόρ Νταλί. Αναχώρηση: 12/11 5 Ημέρες

Διαβάστε περισσότερα

Ιστορικοί δρόµοι Βοιωτίας

Ιστορικοί δρόµοι Βοιωτίας 2ήµερη οδική εκδροµή. Ιστορικοί δρόµοι Βοιωτίας Αναχωρήσεις: 17/12/2016, 14/01/2017 2 Ηµέρες ελφοί, ο οµφαλός της Γης Στους πρόποδες του Παρνασσού, στο υποβλητικό φυσικό τοπίο που σχηµατίζεται ανάµεσα

Διαβάστε περισσότερα

Η εκδρομή στο Γκραν Κάνυον (με γεύμα) περιλαμβάνεται. Δυτικές ΗΠΑ super προσφορά. Σαν Φρανσίσκο, Μοντερέι, Λας Βέγκας, Γκραν Κάνυον, Λος Άντζελες

Η εκδρομή στο Γκραν Κάνυον (με γεύμα) περιλαμβάνεται. Δυτικές ΗΠΑ super προσφορά. Σαν Φρανσίσκο, Μοντερέι, Λας Βέγκας, Γκραν Κάνυον, Λος Άντζελες Η εκδρομή στο Γκραν Κάνυον (με γεύμα) περιλαμβάνεται. Δυτικές ΗΠΑ super προσφορά Σαν Φρανσίσκο, Μοντερέι, Λας Βέγκας, Γκραν Κάνυον, Λος Άντζελες Αναχώρηση: 20.02 12 ημέρες Ταξίδι στις Δυτικές Πολιτείες

Διαβάστε περισσότερα

Δυτικές ΗΠΑ (με επέκταση στη Νέα Υόρκη) Σαν Φρανσίσκο, Λας Βέγκας, Γκραν Κάνυον, Λος Άντζελες. Με δυνατότητα επέκτασης στη Νέα Υόρκη

Δυτικές ΗΠΑ (με επέκταση στη Νέα Υόρκη) Σαν Φρανσίσκο, Λας Βέγκας, Γκραν Κάνυον, Λος Άντζελες. Με δυνατότητα επέκτασης στη Νέα Υόρκη Με δυνατότητα επέκτασης στη Νέα Υόρκη Η εκδρομή στο Γκραν Κάνυον περιλαμβάνεται Με δύο εσωτερικές πτήσεις για να αποφύγουμε τα ατέλειωτα χιλιόμετρα. Με εξασφαλισμένες τέλειες πτήσεις με την εξαιρετική

Διαβάστε περισσότερα

Πασχαλιά στην όµορφη Σκόπελο

Πασχαλιά στην όµορφη Σκόπελο Πασχαλιά στην όµορφη Σκόπελο Αναχώρηση: 13/04 5 Ημέρες Το Πάσχα στη Σκόπελο των 360 εκκλησιών και Μοναστηριών συναντά τις πραγµατικές του διαστάσεις. Οι ψαλµοί από τις λειτουργίες των εκκλησιών της Χώρας

Διαβάστε περισσότερα

Το μαγευτικό νησί της Κύπρου είναι το τρίτο μεγαλύτερο νησί της Μεσογείου, μετά τη Σικελία και τη Σαρδηνία. Η Αφροδίτη δεν διάλεξε στην τύχη ανάμεσα

Το μαγευτικό νησί της Κύπρου είναι το τρίτο μεγαλύτερο νησί της Μεσογείου, μετά τη Σικελία και τη Σαρδηνία. Η Αφροδίτη δεν διάλεξε στην τύχη ανάμεσα Το μαγευτικό νησί της Κύπρου είναι το τρίτο μεγαλύτερο νησί της Μεσογείου, μετά τη Σικελία και τη Σαρδηνία. Η Αφροδίτη δεν διάλεξε στην τύχη ανάμεσα στα τόσα νησιά της Μεσογείου να μετοικήσει από τον Όλυμπο

Διαβάστε περισσότερα

Η εκδρομή στο Γκραν Κάνυον (με γεύμα) περιλαμβάνεται. Με δύο εσωτερικές πτήσεις για να αποφύγουμε τα ατέλειωτα χιλιόμετρα.

Η εκδρομή στο Γκραν Κάνυον (με γεύμα) περιλαμβάνεται. Με δύο εσωτερικές πτήσεις για να αποφύγουμε τα ατέλειωτα χιλιόμετρα. ΜΕ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Η εκδρομή στο Γκραν Κάνυον (με γεύμα) περιλαμβάνεται. Με δύο εσωτερικές πτήσεις για να αποφύγουμε τα ατέλειωτα χιλιόμετρα. Δυτικές ΗΠΑ Σαν Φρανσίσκο, Λας Βέγκας, Γκραν Κάνυον, Λος Άντζελες

Διαβάστε περισσότερα

Η εκδρομή στο Γκραν Κάνυον (με γεύμα) περιλαμβάνεται. Με δύο εσωτερικές πτήσεις για να αποφύγουμε τα ατέλειωτα χιλιόμετρα.

Η εκδρομή στο Γκραν Κάνυον (με γεύμα) περιλαμβάνεται. Με δύο εσωτερικές πτήσεις για να αποφύγουμε τα ατέλειωτα χιλιόμετρα. ΜΕ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Η εκδρομή στο Γκραν Κάνυον (με γεύμα) περιλαμβάνεται. Με δύο εσωτερικές πτήσεις για να αποφύγουμε τα ατέλειωτα χιλιόμετρα. Δυτικές ΗΠΑ Σαν Φρανσίσκο, Λας Βέγκας, Γκραν Κάνυον, Λος Άντζελες

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ με απ ευθείας πτήσεις Emirates!

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ με απ ευθείας πτήσεις Emirates! ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ με απ ευθείας πτήσεις Emirates! (Δυνατότητα επέκτασης, ή συνδυασμού με άλλους προορισμούς) Οι τιμές είναι υπολογισμένες με έκπτωση έγκαιρης εγγραφής 200 ανά άτομο Αναχώρηση Ξενοδοχείο Ημέρες

Διαβάστε περισσότερα

Η εκδρομή στο Γκραν Κάνυον (με γεύμα) περιλαμβάνεται Με δύο εσωτερικές πτήσεις για να αποφύγουμε τα ατέλειωτα χιλιόμετρα.

Η εκδρομή στο Γκραν Κάνυον (με γεύμα) περιλαμβάνεται Με δύο εσωτερικές πτήσεις για να αποφύγουμε τα ατέλειωτα χιλιόμετρα. ΜΕ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Η εκδρομή στο Γκραν Κάνυον (με γεύμα) περιλαμβάνεται Με δύο εσωτερικές πτήσεις για να αποφύγουμε τα ατέλειωτα χιλιόμετρα. Δυτικές ΗΠΑ Σαν Φρανσίσκο, Λας Βέγκας, Γκραν Κάνυον, Λος Άντζελες

Διαβάστε περισσότερα

Δυτικές ΗΠΑ με Νέα Υόρκη Σαν Φρανσίσκο, Λας Βέγκας, Γκραν Κάνυον, Λος Άντζελες

Δυτικές ΗΠΑ με Νέα Υόρκη Σαν Φρανσίσκο, Λας Βέγκας, Γκραν Κάνυον, Λος Άντζελες Η εκδρομή στο Γκραν Κάνυον περιλαμβάνεται Με εσωτερικές πτήσεις για να αποφύγουμε τα ατέλειωτα χιλιόμετρα. Δυτικές ΗΠΑ με Νέα Υόρκη Σαν Φρανσίσκο, Λας Βέγκας, Γκραν Κάνυον, Λος Άντζελες Αναχωρήσεις: 09.08

Διαβάστε περισσότερα

Δυτικές ΗΠΑ Σαν Φρανσίσκο, Λας Βέγκας, Γκραν Κάνυον, Λος Άντζελες

Δυτικές ΗΠΑ Σαν Φρανσίσκο, Λας Βέγκας, Γκραν Κάνυον, Λος Άντζελες Η εκδρομή στο Γκραν Κάνυον περιλαμβάνεται Με δύο εσωτερικές πτήσεις για να αποφύγουμε τα ατέλειωτα χιλιόμετρα. Δυτικές ΗΠΑ Σαν Φρανσίσκο, Λας Βέγκας, Γκραν Κάνυον, Λος Άντζελες Αναχωρήσεις: 22.06, 09.07,

Διαβάστε περισσότερα

Αναχώρηση: 15 Ιουνίου

Αναχώρηση: 15 Ιουνίου Αναχώρηση: 15 Ιουνίου 6 Ημέρες Μια χρονοδίνη που σε ρουφάει για να σου αποκαλύψει το πιο όμορφο νησί του Αιγαίου. Σχηματισμοί από βασάλτη δείχνουν επιβλητικά προς τον ουρανό, κρυφές ρομαντικές παραλίες,

Διαβάστε περισσότερα

Πανόραμα Δυτικών ΗΠΑ με Νέα Υόρκη

Πανόραμα Δυτικών ΗΠΑ με Νέα Υόρκη Η εκδρομή στο Γκραν Κάνυον (με γεύμα) περιλαμβάνεται. Πανόραμα Δυτικών ΗΠΑ με Νέα Υόρκη Νέα Υόρκη Λας Βέγκας Γκραν Κάνυον Λος Άντζελες Μοντερέι Σαν Φρανσίσκο Αναχώρηση: 05.05 15 ημέρες Ταξίδι στη Νέα Υόρκη,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, στον Ηλεκτρικό Σταθμό του Πειραιά 18531, Πειραιάς. Τηλ. 210 4101601. Φαξ: 210 4101603 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, 10557, Αθήνα

Διαβάστε περισσότερα

Η Τήνος είναι µια αλλιώτικη εµπειρία. Αναχώρηση: 7/7, 25/8, 22/9, 6/10

Η Τήνος είναι µια αλλιώτικη εµπειρία. Αναχώρηση: 7/7, 25/8, 22/9, 6/10 Η Τήνος είναι µια αλλιώτικη εµπειρία. Αναχώρηση: 7/7, 25/8, 22/9, 6/10 4 Ηµέρες Νησί των ανέµων και των περίτεχνων περιστερώνων που στολίζουν τους κάµπους της. Νησί της πίστης και της προσµονής σ' ένα

Διαβάστε περισσότερα

Οργανωμένα Ομαδικά Ταξίδια

Οργανωμένα Ομαδικά Ταξίδια Η Βόρεια Αμερική είναι ένα περίπλοκο κολάζ από ετερόκλητα έμψυχα και υλικά στοιχεία που τόσο η φύση όσο και οι άνθρωποι έχουν φροντίσει ώστε να έχει «τα πάντα». Και φυσικά, τα πάντα είναι τόσα πολλά, που

Διαβάστε περισσότερα

Τετράκλινο/ατομο (Τιμή Χ4)

Τετράκλινο/ατομο (Τιμή Χ4) Αναχώρηση Ημέρες Δίκλινο/άτομο Τρίκλινο/ατομο (Τιμή Χ3) Τετράκλινο/ατομο (Τιμή Χ4) Φόροι ESTA Ταξ. ασφάλεια Φιλοδωρήματα Αχθοφορικά Πρωινό Επιβάρυνση μονοκλίνου Δύο ξεναγήσεις στο Μανχάτταν με πούλμαν

Διαβάστε περισσότερα

Δυτική Στερεά Ελλάδα. Δελφοί Γαλαξίδι Ναύπακτος Λίμνη Τριχωνίδα Ορεινή Ναυπακτία - Μεσολόγγι Πάτρα. Αναχωρήσεις: 27/10, 17/11, 23/12, 30/12, 5/1, 23/3

Δυτική Στερεά Ελλάδα. Δελφοί Γαλαξίδι Ναύπακτος Λίμνη Τριχωνίδα Ορεινή Ναυπακτία - Μεσολόγγι Πάτρα. Αναχωρήσεις: 27/10, 17/11, 23/12, 30/12, 5/1, 23/3 Δελφοί Γαλαξίδι Ναύπακτος Λίμνη Τριχωνίδα Ορεινή Ναυπακτία - Μεσολόγγι Πάτρα Δυτική Στερεά Ελλάδα Αναχωρήσεις: 27/10, 17/11, 23/12, 30/12, 5/1, 23/3 4 Ημέρες Δελφοί: Ο ομφαλός της γης όπου, σύμφωνα με

Διαβάστε περισσότερα

υτικές ΗΠΑ με Νέα Υόρκη Λος Άντζελες, Σαν Φρανσίσκο, Λας Βέγκας Γκραν Κάνυον, Φράγμα Χούβερ

υτικές ΗΠΑ με Νέα Υόρκη Λος Άντζελες, Σαν Φρανσίσκο, Λας Βέγκας Γκραν Κάνυον, Φράγμα Χούβερ υτικές ΗΠΑ με Νέα Υόρκη Λος Άντζελες, Σαν Φρανσίσκο, Λας Βέγκας Γκραν Κάνυον, Φράγμα Χούβερ Αναχώρηση: 08.08 13 Ημέρες 3 διανυκτερεύσεις στη Νέα Υόρκη 3 διανυκτερεύσεις στο Σαν Φρανσίσκο 3 ιανυκτερεύσεις

Διαβάστε περισσότερα

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται περίπου 3 5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται περίπου 3 5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση Τα αυτοκρατορικά παλάτια δεσπόζουν επιβλητικά και μεγαλοπρεπή. Τα μνημεία της πόλης είναι εντυπωσιακά και οι εμπορικοί δρόμοι πάντοτε πολυσύχναστοι. Νότες κλασικής μουσικής πλανώνται συνεχώς στην ατμόσφαιρα

Διαβάστε περισσότερα

Οργανωμένα Ομαδικά Ταξίδια

Οργανωμένα Ομαδικά Ταξίδια Η Βόρεια Αμερική είναι ένα περίπλοκο κολάζ από ετερόκλητα έμψυχα και υλικά στοιχεία που τόσο η φύση όσο και οι άνθρωποι έχουν φροντίσει ώστε να έχει «τα πάντα». Και φυσικά, τα πάντα είναι τόσα πολλά, που

Διαβάστε περισσότερα

Η εκδρομή στο Γκραν Κάνυον (με γεύμα) περιλαμβάνεται. Με δύο εσωτερικές πτήσεις για να αποφύγουμε τα ατέλειωτα χιλιόμετρα.

Η εκδρομή στο Γκραν Κάνυον (με γεύμα) περιλαμβάνεται. Με δύο εσωτερικές πτήσεις για να αποφύγουμε τα ατέλειωτα χιλιόμετρα. Η εκδρομή στο Γκραν Κάνυον (με γεύμα) περιλαμβάνεται. Με δύο εσωτερικές πτήσεις για να αποφύγουμε τα ατέλειωτα χιλιόμετρα. Δυτικές ΗΠΑ Σαν Φρανσίσκο, Λας Βέγκας, Γκραν Κάνυον, Λος Άντζελες με επέκταση

Διαβάστε περισσότερα

Αναχώρηση : ημέρες

Αναχώρηση : ημέρες Αναχώρηση : 23.12.17 11 ημέρες Το Πούκετ φωλιάζει στα γαλήνια νερά της θάλασσας του Άνταμαν, στις ακτές τις Ταϊλάνδης που βλέπουν στον Ινδικό Ωκεανό. Με τις λευκές παραλίες, τα υπερμοντέρνα αλλά συνάμα

Διαβάστε περισσότερα

Λος Άντζελες Ντίσνεϊλαντ, Λας Βέγκας

Λος Άντζελες Ντίσνεϊλαντ, Λας Βέγκας ΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΙΔΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ! Η εκδρομή στο Γκραν Κάνυον περιλαμβάνεται Λος Άντζελες Ντίσνεϊλαντ, Λας Βέγκας με Γκραν Κάνυον και Χούβερ Νταμ Με εξασφαλισμένες τέλειες

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ- ΚΑΜΠΗ ΔΟΥΝΑΒΗ

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ- ΚΑΜΠΗ ΔΟΥΝΑΒΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ- ΚΑΜΠΗ ΔΟΥΝΑΒΗ Χίλια χρόνια Ιστορίας στην"διπλή" πρωτεύουσα Αναχωρήσεις: κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή, Κυριακή 4,5,6 Ημέρες Η πόλη αυτή χαρακτηρίζεται "Παρίσι της Ανατολικής Ευρώπης" και

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΛΤΑ Στα βήματα των Ιπποτών!

ΜΑΛΤΑ Στα βήματα των Ιπποτών! ΜΑΛΤΑ Στα βήματα των Ιπποτών! Αναχωρήσεις 28.07, 04,11 & 18.08.17 5 Ημέρες Η Δημοκρατία της Μάλτας αποτελείται από ένα αρχιπέλαγος εφτά νησιών, εκ των οποίων μόνο τα τρία μεγαλύτερα κατοικούνται - η Μάλτα,

Διαβάστε περισσότερα

Η περιοχή ήταν γνωστή στους αρχαίους Έλληνες και στους Ρωμαίους με την ονομασία "Το Έθνος του Γάγγη". Εδώ, άκμασαν Ινδικά βασίλεια, έφτασαν οι

Η περιοχή ήταν γνωστή στους αρχαίους Έλληνες και στους Ρωμαίους με την ονομασία Το Έθνος του Γάγγη. Εδώ, άκμασαν Ινδικά βασίλεια, έφτασαν οι Η περιοχή ήταν γνωστή στους αρχαίους Έλληνες και στους Ρωμαίους με την ονομασία "Το Έθνος του Γάγγη". Εδώ, άκμασαν Ινδικά βασίλεια, έφτασαν οι Μουσουλμάνοι τον 8ο αιώνα, οι Πορτογάλοι τον 15ο αιώνα και

Διαβάστε περισσότερα

Πολωνία Κρακοβία- Βαρσοβία Βαρσοβία, Κρακοβία, Άουσβιτς, Αλατωρυχία Βιελίτσκα

Πολωνία Κρακοβία- Βαρσοβία Βαρσοβία, Κρακοβία, Άουσβιτς, Αλατωρυχία Βιελίτσκα Αναχωρήσεις: 25.10, 16.11, 30.11 6 Ημέρες Πολωνία Κρακοβία- Βαρσοβία Βαρσοβία, Κρακοβία, Άουσβιτς, Αλατωρυχία Βιελίτσκα Προσοχή: συνοδεύει Έλληνας έμπειρος αρχηγός που θα είναι συνεχώς μαζί σας και όχι

Διαβάστε περισσότερα

Αναχώρηση Ημέρες Δίκλινο/άτομο

Αναχώρηση Ημέρες Δίκλινο/άτομο Δύο ξεναγήσεις στο Μανχάτταν με πούλμαν Είσοδος & ελληνόφωνη ξενάγηση στο μουσείο Metropolitan Κρουαζιέρα στο άγαλμα της Ελευθερίας Περιήγηση στη γέφυρα του Μπρούκλυν & την Αστορια Εκπτωτικές κάρτες για

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΗ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ! Ζούγκλα Βόρνεο Σιγκαπούρη. Φυλές Νταγιάκ, Εξωτικές παραλίες

ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΗ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ! Ζούγκλα Βόρνεο Σιγκαπούρη. Φυλές Νταγιάκ, Εξωτικές παραλίες ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΗ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ! Ζούγκλα Βόρνεο Σιγκαπούρη Φυλές Νταγιάκ, Εξωτικές παραλίες Αναχώρηση: 24.12 10 ημέρες Ξενοδοχεία 4* sup & 5* Ένα ταξίδι πραγματικά ξεχωριστό και πρωτοποριακό, που

Διαβάστε περισσότερα

Μετέωρα. Αναχωρήσεις: 7/9, 5/10, 26/10, 23/11

Μετέωρα. Αναχωρήσεις: 7/9, 5/10, 26/10, 23/11 Μετέωρα Αναχωρήσεις: 7/9, 5/10, 26/10, 23/11 4 Ημέρες Αιώνες τώρα το γιγαντιαίο πέτρινο σύµπλεγµα 800 και πλέον σκοτεινόχρωµων βράχων αποτελεί όχι µόνο τοπίο απαράµιλλης φυσικής οµορφιάς αλλά και ένα από

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΕΝΝΗ- ΔΑΣΗ ΜΑΓΕΡΛΙΝΓΚ Φινετσάτη και αρχοντική, φιλική κι εξωστρεφής, η Βιέννη κρύβει εκπλήξεις όλες τις εποχές του χρόνου!

ΒΙΕΝΝΗ- ΔΑΣΗ ΜΑΓΕΡΛΙΝΓΚ Φινετσάτη και αρχοντική, φιλική κι εξωστρεφής, η Βιέννη κρύβει εκπλήξεις όλες τις εποχές του χρόνου! ΒΙΕΝΝΗ- ΔΑΣΗ ΜΑΓΕΡΛΙΝΓΚ Φινετσάτη και αρχοντική, φιλική κι εξωστρεφής, η Βιέννη κρύβει εκπλήξεις όλες τις εποχές του χρόνου! Αναχωρήσεις: 19.12, 21.12, 23.12, 24.12, 26.12, 28.12, 2912, 30.12, 31.12, 02.01

Διαβάστε περισσότερα

Πρωινό καθημερινά σε πλούσιο αμερικάνικο μπουφέ από 200 μόνο με 75!!

Πρωινό καθημερινά σε πλούσιο αμερικάνικο μπουφέ από 200 μόνο με 75!! ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ (Δυνατότητα επέκτασης, ή συνδυασμού με άλλους προορισμούς) Είσοδος & ξενάγηση στο μουσείο Metropolitan + Κρουαζιέρα στο άγαλμα της Ελευθερίας + Περιήγηση στη γέφυρα του Μπρούκλυν 11 174 161 154

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, στον Ηλεκτρικό Σταθμό του Πειραιά 18531, Πειραιάς. Τηλ. 210 4101601 Φαξ: 210 4101603 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, 10557, Αθήνα Τηλ.

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ - ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ - ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Mε Έλληνα έμπειρο αρχηγό & όχι τοπικό Ελληνόφωνα Πρωινό καθημερινά & ξενοδοχεία: The Lexington Autograph Collection By Marriott 4* / Sheraton Times Square 4* - Niagara Falls Niagara Falls Marriott Gateway

Διαβάστε περισσότερα

ΑΛΣΑΤΙΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΟΥΗΒΙΑ

ΑΛΣΑΤΙΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΟΥΗΒΙΑ ΑΛΣΑΤΙΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΟΥΗΒΙΑ Belle époque περίπατοι με την αύρα του Γουτεμβέργιου και του Γκαίτε Στρασβούργο, Καρλσρούη, Κολμάρ, Ριμπωβίλ, Ρικβίρ, Χαϊδελβέργη, Μπάντεν Μπάντεν, Φρακνκφούρτη Αναχώρηση: 17.06

Διαβάστε περισσότερα

Καρπενήσι. Αναχωρήσεις: 26.10, 30.11

Καρπενήσι. Αναχωρήσεις: 26.10, 30.11 Καρπενήσι Αναχωρήσεις: 26.10, 30.11 4 Ημέρες Μόνο στο Versus Μοναδική εμπειρία εξόρμησης με τζιπ 4Χ4 για να δούμε τους καταρράκτες «Πάντα Βρέχει» του Κρικελοπόταμου ή ξενάγηση στα Άγραφα Διαμονή στο πολύ

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ (Δυνατότητα επέκτασης, ή συνδυασμού με άλλους προορισμούς)

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ (Δυνατότητα επέκτασης, ή συνδυασμού με άλλους προορισμούς) ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ (Δυνατότητα επέκτασης, ή συνδυασμού με άλλους προορισμούς) (Τιμή X 3) Δώρο είσοδος & ξενάγηση στο μουσείο Metropolitan + Κρουαζιέρα στο άγαλμα της Ελευθερίας + Περιήγηση στη γέφυρα του Μπρούκλυν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΤΜΟΣ. Αυτό το Πάσχα νιώστε βαθιά κατάνυξη και δείτε το ιερό νησί µέσα από τα µάτια και την καρδιά των φιλόξενων κατοίκων της

ΠΑΤΜΟΣ. Αυτό το Πάσχα νιώστε βαθιά κατάνυξη και δείτε το ιερό νησί µέσα από τα µάτια και την καρδιά των φιλόξενων κατοίκων της ΠΑΤΜΟΣ Αυτό το Πάσχα νιώστε βαθιά κατάνυξη και δείτε το ιερό νησί µέσα από τα µάτια και την καρδιά των φιλόξενων κατοίκων της Αναχώρηση: 12/04 6 Ημέρες Πάτµος. Μια χρονοδίνη που σε ρουφάει για να σου αποκαλύψει

Διαβάστε περισσότερα

Μαδρίτη Τολέδο. Αναχωρήσεις: 24/11, 09,23/02, 09,22/03

Μαδρίτη Τολέδο. Αναχωρήσεις: 24/11, 09,23/02, 09,22/03 Για την περίοδο των Χριστουγέννων ζητήστε µας το ειδικό πρόγραµµα Απευθείας πτήσεις µε Aegean Μαδρίτη Τολέδο Αναχωρήσεις: 24/11, 09,23/02, 09,22/03 4,5 ηµέρες 4 διανυκτερεύσεις στη Μαδρίτη σε επιλεγµένο

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ με πτήσεις Turkish Airlines Ειδικές εορταστικές αναχωρήσεις από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ με πτήσεις Turkish Airlines Ειδικές εορταστικές αναχωρήσεις από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Τρίκλινο/ατομο Τετράκλινο/ατομο Φόροι ESTA Φιλοδωρήματα Σερβιριζόμενο Αναχώρηση Ημέρες Δίκλινο/άτομο (Τιμή Χ3) (Τιμή Χ4) Ταξ. ασφάλεια Αχθοφορικά Πρωινό Ξεναγήσεις και περιηγήσεις κάθε μέρα Είσοδος & ξενάγηση

Διαβάστε περισσότερα

Αναχώρηση Ημέρες Δίκλινο/άτομο

Αναχώρηση Ημέρες Δίκλινο/άτομο Δύο ξεναγήσεις στο Μανχάτταν με πούλμαν Είσοδος & ελληνόφωνη ξενάγηση στο μουσείο Metropolitan Κρουαζιέρα στο άγαλμα της Ελευθερίας Περιήγηση στη γέφυρα του Μπρούκλυν & την Αστορια Εκπτωτικές κάρτες για

Διαβάστε περισσότερα

Μαδρίτη Affordable. Ειδική οικονοµική αναχώρηση καλοκαιριού

Μαδρίτη Affordable. Ειδική οικονοµική αναχώρηση καλοκαιριού Μαδρίτη Affordable Ειδική οικονοµική αναχώρηση καλοκαιριού Αναχωρήσεις: 28.07 6 Ηµέρες 5 ιανυκτερεύσεις στην Μαδρίτη σε κεντρικό ξενοδοχείο 4* Ελληνόφωνη πανοραµική ξενάγηση στην Μαδρίτη Η Μαδρίτη δεσπόζει

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ- ΚΑΜΠΗ ΔΟΥΝΑΒΗ

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ- ΚΑΜΠΗ ΔΟΥΝΑΒΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ- ΚΑΜΠΗ ΔΟΥΝΑΒΗ Χίλια χρόνια Ιστορίας στην"διπλή" πρωτεύουσα Αναχωρήσεις: 22.09, 13.10, 27.10 4,5 Ημέρες Η πόλη αυτή χαρακτηρίζεται "Παρίσι της Ανατολικής Ευρώπης" και όμως πολλοί δένονται μαζί

Διαβάστε περισσότερα

Τετράκλινο/ατομο (Τιμή Χ4)

Τετράκλινο/ατομο (Τιμή Χ4) Αναχώρηση Δεκέμβριος 18 Δεκέμβριος 22 Δεκέμβριος 22 Δεκέμβριος 24 Δεκέμβριος 26 Δεκέμβριος 30 Δεκέμβριος 30 Δεκέμβριος 24 Δεκέμβριος 2 Ημέρες Δίκλινο/άτομο Σερβιριζόμενο Ξεναγήσεις και περιηγήσεις κάθε

Διαβάστε περισσότερα

Η πόλη αυτή χαρακτηρίζεται "Παρίσι της Ανατολικής Ευρώπης" και όμως πολλοί δένονται μαζί της ακόμη περισσότερο. Όχι γιατί είναι "καλύτερη" από το

Η πόλη αυτή χαρακτηρίζεται Παρίσι της Ανατολικής Ευρώπης και όμως πολλοί δένονται μαζί της ακόμη περισσότερο. Όχι γιατί είναι καλύτερη από το Η πόλη αυτή χαρακτηρίζεται "Παρίσι της Ανατολικής Ευρώπης" και όμως πολλοί δένονται μαζί της ακόμη περισσότερο. Όχι γιατί είναι "καλύτερη" από το Παρίσι, αλλά γιατί είναι μοναδική. Γιατί έχει μια δική

Διαβάστε περισσότερα

Κυπαρισσία Μεσσηνία Πάσχα στο Κάστρο των Γιγάντων

Κυπαρισσία Μεσσηνία Πάσχα στο Κάστρο των Γιγάντων Κυπαρισσία Μεσσηνία Πάσχα στο Κάστρο των Γιγάντων Αναχώρηση: 13/04 5 Ημέρες Αν δεν φτάσετε στην άκρη της Κυπαρισσίας και δεν δείτε το φηµισµένο Κάστρο των Γιγάντων, δεν έχετε φτάσει στην κορυφή των δυνατοτήτων

Διαβάστε περισσότερα

Νέα Υόρκη. Αναχωρήσεις: 13.04, 03.06, 29/06

Νέα Υόρκη. Αναχωρήσεις: 13.04, 03.06, 29/06 Στο πακέτο φόρων(590 ) περιλαμβάνονται και φιλοδωρήματα, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΠΙΚΑ Απευθείας πτήση με την Emirates Νέα Υόρκη Αναχωρήσεις: 13.04, 03.06, 29/06 10 Ημέρες Με εμπειρότατο Έλληνα αρχηγό

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥ ΑΠΕΣΤΗ- ΚΑΜΠΗ ΟΥΝΑΒΗ

ΒΟΥ ΑΠΕΣΤΗ- ΚΑΜΠΗ ΟΥΝΑΒΗ ΒΟΥ ΑΠΕΣΤΗ- ΚΑΜΠΗ ΟΥΝΑΒΗ Χίλια χρόνια Ιστορίας στην"διπλή" πρωτεύουσα Αναχωρήσεις: 06,13,27.07 & 03,10,17,24.08 5 Ηµέρες υνατότητα αποπληρωµής του ταξιδιού σε 12 άτοκες δόσεις, χωρίς προκαταβολή Η πόλη

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΑΡΙΑ ΝΗΣΙΑ ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ - ΤΕΝΕΡΙΦΗ. Ηφαιστειογενή µαργαριτάρια!

ΚΑΝΑΡΙΑ ΝΗΣΙΑ ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ - ΤΕΝΕΡΙΦΗ. Ηφαιστειογενή µαργαριτάρια! Αναχώρηση: 08.08 Με ξεναγήσεις και Έλληνα αρχηγό Το µοναδικό οργανωµένο πρόγραµµα στα Κανάρια Νησιά! 4 ιανυκτερεύσεις στην Τενερίφη ΚΑΝΑΡΙΑ ΝΗΣΙΑ ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ - ΤΕΝΕΡΙΦΗ Ηφαιστειογενή µαργαριτάρια! Ένα σπάνιο

Διαβάστε περισσότερα

ΡΩΜΗ & ΚΑΤΑΚΟΜΒΕΣ Grande dame µε ιστορία χιλιετιών

ΡΩΜΗ & ΚΑΤΑΚΟΜΒΕΣ Grande dame µε ιστορία χιλιετιών ΡΩΜΗ & ΚΑΤΑΚΟΜΒΕΣ Grande dame µε ιστορία χιλιετιών Αναχωρήσεις: 22, 23, 26, 30.12 & 04, 05.01 4,5 Ηµέρες Ρώµη, η Αιώνια Πόλη. Αλήθεια, πώς µπορεί κανείς να περιγράψει µε λόγια µια πόλη για την οποία έχουν

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, Στον ηλεκτρικό σταθµό του Πειραιά, 18531, Πειραιάς. Τηλ. 2104101601, Φαξ: 2104101603 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγµατος, 10557, Αθήνα Τηλ.

Διαβάστε περισσότερα

Ανακαλύψτε το Πάσχα στην Κεφαλονιά!

Ανακαλύψτε το Πάσχα στην Κεφαλονιά! Ανακαλύψτε το Πάσχα στην Κεφαλονιά! Αναχωρήσεις: 14/04 4,5 Ημέρες Νησί καταπράσινο, παραλίες απίστευτης οµορφιάς, νερά στο χρώµα του σµαραγδιού και µια έντονη αύρα πολιτισµού. Είναι η Κεφαλονιά, που λάµπει

Διαβάστε περισσότερα

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ - ΜΑΛΑΙΣΙΑ

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ - ΜΑΛΑΙΣΙΑ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ - ΜΑΛΑΙΣΙΑ Σιγκαπούρη, Μάλακκα, Κουάλα Λουμπούρ Αναχωρήσεις : 27.01, 10,24.02, 9,23.03, 06,26.04, 11,25.05, 08,22.06 10 Ημέρες ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 5* στη Κουάλα Λουμπούρ, 4* sup. στη Σιγκαπούρη & 4*

Διαβάστε περισσότερα

Από το πέτρινο δάσος των Μετεώρων ως την μακρινή Βοβούσα

Από το πέτρινο δάσος των Μετεώρων ως την μακρινή Βοβούσα Από το πέτρινο δάσος των Μετεώρων ως την μακρινή Βοβούσα Αναχωρήσεις: 26/10, 16/11, 30/11 4 Ημέρες Αιώνες τώρα το γιγαντιαίο πέτρινο σύμπλεγμα 800 και πλέον σκοτεινόχρωμων βράχων αποτελεί όχι μόνο τοπίο

Διαβάστε περισσότερα

Τσεχία: Πράγα Κάρλοβυ Βάρυ, 5 ηµέρες

Τσεχία: Πράγα Κάρλοβυ Βάρυ, 5 ηµέρες Τσεχία: Πράγα Κάρλοβυ Βάρυ, 5 ηµέρες ιανυκτερεύσεις: Πράγα (4) Γενικά Από τις οµορφότερες πόλεις της Ευρώπης, πλούσια σε πολιτιστικές εκδηλώσεις, που όσες φορές και να την επισκεφθεί κανείς, ποτέ δεν την

Διαβάστε περισσότερα

Βιέννη, άση Μάγιερλιγκ Φινετσάτη και αρχοντική, φιλική κι εξωστρεφής, η Βιέννη κρύβει εκπλήξεις όλες τις εποχές του χρόνου!

Βιέννη, άση Μάγιερλιγκ Φινετσάτη και αρχοντική, φιλική κι εξωστρεφής, η Βιέννη κρύβει εκπλήξεις όλες τις εποχές του χρόνου! Βιέννη, άση Μάγιερλιγκ Φινετσάτη και αρχοντική, φιλική κι εξωστρεφής, η Βιέννη κρύβει εκπλήξεις όλες τις εποχές του χρόνου! Αναχωρήσεις: 26 & 27.10.16 4, 5 Ηµέρες υνατότητα αποπληρωµής του ταξιδιού σε

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ με απ ευθείας πτήσεις Emirates!

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ με απ ευθείας πτήσεις Emirates! ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ με απ ευθείας πτήσεις Emirates! (Δυνατότητα επέκτασης, ή συνδυασμού με άλλους προορισμούς) Αναχώρηση Ξενοδοχείο Ημέρες 2κλινο/άτομο Μάιος 04, 1, 25 Ιούνιος 03 Ιούνιος 23 Ιούνιος 30 07, 21 14,

Διαβάστε περισσότερα