Αριθμ. Απόφασης 161/2017 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Τροποποίηση κανονισμών λειτουργίας Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Καλαμαριάς.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Αριθμ. Απόφασης 161/2017 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Τροποποίηση κανονισμών λειτουργίας Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Καλαμαριάς."

Transcript

1 Α.Ν. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 9/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 161/2017 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Τροποποίηση κανονισμών λειτουργίας Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Καλαμαριάς. Καλαμαριά, , ημέρα Τετάρτη και ώρα 20:30 στο Συνεδριακό Κέντρο του κτιρίου των Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων της Πλατείας Σκρα, στην οδό Καραμαούνα 1, συνήλθε στην 9η τακτική συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμαριάς, ύστερα από την υπ αριθ. πρωτ.: 14349/ έγγραφη πρόσκληση του Προέδρου κ. Γεώργιου Τελίδη, που γνωστοποιήθηκαν σε καθένα από τους Δημοτικούς Συμβούλους, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 65 και 67 παρ. 2 του N. 3852/2010. Αφού διαπιστώθηκε ότι υπάρχει η νόμιμη απαρτία δεδομένου ότι από τα σαράντα ένα (41) μέλη παραβρέθηκαν τα τριάντα δυο (32),δηλαδή: ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΑΠΟΝΤΕΣ 1. Αγγελοπούλου Δέσποινα 2. Αμπατζίδης Ματθαίος 3. Αντωνάκης Βικέντιος 4. Αντωνούδη-Ιωαννίδου Ολυμπία 5. Γεωργιάδης Σωτήριος 6. Δαρδαμανέλης Ιωάννης 7. Ζαμπέτογλου Σταύρος 8. Ζώης Κωνσταντίνος 9. Θεοδοσιάδης Παναγιώτης 10. Καζάρα Τριανταφυλλιά 11. Καριπίδης Φίλιππος 12. Κιφωνίδου Θεοδώρα 13. Κώστας Ζαχαρίας 14. Μαβίδης Σταύρος 15. Μαζουλουκτσής Ιωάννης 16. Ματσαρίδης Στυλιανός 17. Μουράτης Στέφανος 18. Νικολέττου Σκάρλιου Βασιλική 19. Παναγιωτίδης Μιχάλης 20. Ντιντή Λεμονιά 21. Παπαδόπουλος Γεώργιος 22. Παπουτσίδης Θεόδωρος 23. Πασαλίδου Αμαλία 24. Παυλίδου Βασιλειάδου Μαρία 25. Πενόπουλος Ιωάννης 26. Πετκάκης Σωκράτης 27. Τελίδης Γεώργιος 28. Τεμεκενίδης Αριστοτέλης 29. Τσαμπαρλής Παντελής 30. Τσαπακίδου-Τσομπανάκη Αγγελική 31. Τσαπικίδου Αικατερίνη 32. Φωτόπουλος Στυλιανός 1. Βουλγαράκης Νεκτάριος 2. Δαρδαμανέλης Θρασύβουλος 3. Καϊμακτσίδης Ιωάννης 4. Κοταλακίδου Ελένη 5. Λαμτζίδης Εμμανουήλ 6. Μπαλτατσή-Φοροπούλου Κυριακή 7. Μύρτσος Γεώργιος 8. Ξανθόπουλος Χαράλαμπος 9. Σαρήπουλος Δημήτριος Οι Δ.Σ. κ. κ. Β. Νικολέττου Σκάρλιου, Θ. Παπουτσίδης, Α. Τεμεκενίδης, Μ. Παναγιωτίδης και Π. Τσαμπαρλής προσήλθαν στη συνεδρίαση κατά τη συζήτηση των προ ημερησίας διάταξης θεμάτων. Ο Δ.Σ. κ. Μ. Παναγιωτίδης αποχώρησε πρόσκαιρα από τη συνεδρίαση κατά τη συζήτηση του 6 ου θέματος της ημερήσιας διάταξης, το οποίο συζητήθηκε δεύτερο. Η Δ.Σ. κ. Τ. Καζάρα αποχώρησε από τη συνεδρίαση κατά τη συζήτηση του 21 ου θέματος της ημερήσιας διάταξης, το οποίο συζητήθηκε έκτο. Ο Δ.Σ. κ. Μ. Παναγιωτίδης αποχώρησε από τη συνεδρίαση κατά τη συζήτηση του 12 ου θέματος της ημερήσιας διάταξης, το οποίο συζητήθηκε εικοστό τέταρτο.

2 Τα θέματα συζητήθηκαν ως εξής: 5 ο, 6 ο, 15 ο - 17 ο, 21 ο, 22 ο, 24 ο 31 ο, 1 ο 4 ο, 7 ο 14 ο, 17 ο, 19 ο, 20 ο και 21 ο. Πριν από τη συζήτηση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα για τη συζήτησή ενός έκτακτου θέματος, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του παρ. 7 N. 3852/2010. Άρχισε η συνεδρίαση με την Προεδρία του Προέδρου του Δ.Σ. κ. Γ. Τελίδη. Ο Δήμαρχος κ. Θεοδόσιος Μπακογλίδης προσκλήθηκε και παρέστη στη συνεδρίαση. Στη συνεδρίαση παραβρέθηκε και η ειδική γραμματέας κ. Παρασκευή Τσαούση, υπάλληλος του Δήμου, για την τήρηση των πρακτικών. Ο Πρόεδρος, αφού εισηγήθηκε το 16 ο θέμα της ημερήσιας διάταξης έθεσε υπόψη του Δ.Σ. την με αριθμ. πρωτ.: 14315/ εισήγηση της Αντιδημάρχου κ. Μ. Παυλίδου - Βασιλειάδου, η οποία έχει ως εξής: Το «Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καλαμαριάς» που ιδρύθηκε με την υπ αριθμ. 559/2012 και τροποποιήθηκε από την υπ' αριθμ. 129/2014 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου,εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής του Δήμου Καλαμαριάς, με σκοπό την ανάπτυξη της δημοτικής κοινωνικής πολιτικής σε τοπικό επίπεδο και στόχο την εφαρμογή προγραμμάτων και δράσεων για την προώθηση της κοινωνικής συνοχής, την καταπολέμηση της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού, την ευαισθητοποίηση ατόμων και ομάδων πληθυσμού, καθώς και επιχειρήσεων, με στόχο τη συμμετοχή τους σε προγράμματα στήριξης των οικονομικά αδυνάμων κατοίκων. Με την συγκεκριμένη τροποποίηση Κανονισμού Λειτουργίας ρυθμίζεται η λειτουργία και διαχείριση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Καλαμαριάς, στο πλαίσιο της πράξης Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Παροχή Συσσιτίου Δήμου Καλαμαριάς (κωδ. ΟΠΣ 500/366) που έχει ενταχθεί στο Ε.Π. Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με την υπ αριθμ. 6878/ Απόφαση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και λαμβάνοντας υπόψη τα προβλεπόμενα στο άρθρο 2 του Ν. 4071/2012 (ΦΕΚ Α 85). Σας διαβιβάζουμε την τροποποίηση του Κανονισμού Λειτουργίας «Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Καλαμαριάς» και θέτουμε το θέμα προς έγκριση από το Δημοτικό Συμβούλιο. Ακολούθησε διαλογική συζήτηση στη διάρκεια της οποίας ακούστηκαν διάφορες απόψεις των Δημοτικών Συμβούλων, όπως αυτές αναλυτικότερα αναγράφονται στα απομαγνητοφωνημένα πρακτικά. Στη συνέχεια το θέμα τέθηκε σε ψηφοφορία. Υπέρ του θέματος ψήφισαν 26 Δ.Σ., κατά ψήφισαν 2 Δ.Σ. και λευκό δήλωσαν 4 Δ.Σ. Οι Δ.Σ. της μειοψηφίας από το συνδυασμό «Πρωτοβουλία για την Καλαμαριά» κ. κ. Α. Πασαλίδου και Γ. Παπαδόπουλος ψήφισαν κατά. Οι Δ.Σ. της μειοψηφίας από το συνδυασμό «Ανεξάρτητη Παράταξη Καλαμαριά για Όλους» κ. κ. Σ. Ματσαρίδης και Ι. Δαρδαμανέλης και οι Δ.Σ. της μειοψηφίας από το συνδυασμό «Λαϊκή Συσπείρωση Καλαμαριάς» κ. κ. Β. Αντωνάκης και Λ. Ντιντή δήλωσαν λευκό. Το Δ.Σ. αφού πήρε υπόψη:

3 1. Την εισήγηση της Αντιδημάρχου 2. Τις διατάξεις του άρθρου 65 του Ν. 3852/ Τις διατάξεις του άρθρου 2 του Ν. 4071/2012 (ΦΕΚ Α 85). 4. Τις υπ αριθμ. 559/2012 και 129/2014 αποφάσεις Δ.Σ. 5. Την υπ αριθμ. 6878/ Απόφαση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας 6. Το συνημμένο σχέδιο κανονισμού Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ε Ι με Π Λ Ε Ι Ο Ψ Η Φ Ι Α (με 26 ψήφους υπέρ και 2 ψήφους κατά και 4 λευκά) Τροποποιεί τον Κανονισμό Λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Καλαμαριάς ως εξής: ΑΡΘΡΟ 1 ο Κανονισμός Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καλαμαριάς ιδρύθηκε με την υπ αριθμ. 559/2012 και τροποποιήθηκε από την υπ' αριθμ. 129/2014 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Με τον παρόντα Κανονισμό ρυθμίζεται η λειτουργία και διαχείριση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Καλαμαριάς, στο πλαίσιο της πράξης Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Παροχή Συσσιτίου Δήμου Καλαμαριάς (κωδ. ΟΠΣ 500/366) που έχει ενταχθεί στο Ε.Π. Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με την υπ αριθμ. 6878/ Απόφαση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και λαμβάνοντας υπόψη τα προβλεπόμενα στο άρθρο 2 του Ν. 4071/2012 (ΦΕΚ Α 85). ΑΡΘΡΟ 2 ο Βασικές Αρχές Σκοπός 1. Η ίδρυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής του Δήμου Καλαμαριάς για την ανάπτυξη της δημοτικής κοινωνικής πολιτικής σε τοπικό επίπεδο, με στόχο την εφαρμογή προγραμμάτων και δράσεων για την προώθηση της κοινωνικής συνοχής, την καταπολέμηση της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού, την ευαισθητοποίηση ατόμων και ομάδων πληθυσμού, καθώς και επιχειρήσεων, με στόχο τη συμμετοχή τους σε προγράμματα στήριξης των οικονομικά αδυνάμων κατοίκων. 2. Το κοινωνικό παντοπωλείο είναι κατάστημα το οποίο διανέμει, σε τακτική βάση, σε ωφελούμενα άτομα που το έχουν ανάγκη, είδη πρώτης ανάγκης για τη σίτιση και την ένδυση απόρων κατοίκων δημοτών του Δήμου Καλαμαριάς. ΑΡΘΡΟ 3 ο Παροχές 1. Στο πλαίσιο λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Καλαμαριάς προβλέπονται: i. Διανομή συσκευασμένων τροφίμων και ειδών παντοπωλείου, ειδών ατομικής υγιεινής και κατεψυγμένων προϊόντων.

4 ii. iii. Διανομή ειδών ένδυσης και υπόδησης, ειδών οικιακού εξοπλισμού, παιχνιδιών κ.λπ. καινούριων ή «δεύτερο χέρι». Διοργάνωση συσσιτίων για τη διανομή φαγητού σε απόρους και αστέγους 2. Τα παρεχόμενα είδη του Κοινωνικού Παντοπωλείου προέρχονται εκτός από δωρεές και χορηγίες και με δαπάνες του Δήμου, όταν διαπιστώνεται ανεπάρκεια ειδών, οπότε είναι δυνατή η προμήθειά τους, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4412/2016, «Δημόσιες Συμβάσεις Έργων, Προμηθειών και Υπηρεσιών (προσαρμογή στις Οδηγίες 2014/24/ΕΕ και 2014/25/ΕΕ)». 3. Τα είδη που παρέχονται από το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι εντελώς δωρεάν. Οι ποσότητες των προϊόντων που θα προσφέρονται στους δικαιούχους καθώς και η συχνότητα παροχής τους, καθορίζονται με απόφαση της Επιτροπής Διαχείρισης λαμβάνοντας υπόψη τις υπάρχουσες ποσότητες και είδη των προϊόντων σε συνδυασμό με τον αριθμό των αιτούντων δυνητικών δικαιούχων του Κοινωνικού Παντοπωλείου. 4. Τα προϊόντα του Κοινωνικού Παντοπωλείου θα παραχωρούνται δωρεάν τόσο από επιχειρηματίες και προμηθευτές, όσο και από μεμονωμένα άτομα, οργανωμένους φορείς, σχολεία και επιπλέον θα εξασφαλίζονται μέσω της διοργάνωσης διαφόρων εκδηλώσεων. Ο αριθμός των δικαιούχων ανά τρίμηνο (μονήρη άτομα και οικογένειες) εξαρτάται από τα προϊόντα τα οποία θα είναι διαθέσιμα. ΑΡΘΡΟ 4 ο 4.1. Κτίρια και Οργάνωση Λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου 1. Έδρα του Κοινωνικού Παντοπωλείου είναι ο Δήμος Καλαμαριάς επί της οδού Αμισού & Ι. Παπανικόλα με αριθμό 18, και ΤΚ Οι χώροι είναι συνολικού εμβαδού 88,42 τμ. 2. Για την εύρυθμη λειτουργία του, το Κοινωνικό Παντοπωλείο διαθέτει κατάλληλους χώρους, εξοπλισμό και μέσα, που περιλαμβάνουν: 1. Χώρος διανομής τροφίμων συνολικού εμβαδού 43,67 τμ 2. Χώρος αποθήκευσης τροφίμων συνολικού εμβαδού 16,38 τμ 3. Χώρος φύλαξης ρούχων συνολικού εμβαδού 28,37 τμ 3. Το Κοινωνικό Παντοπωλείο διασφαλίζει την σταθερή τροφοδοσία 201 οικογενειών κάθε μήνα. Διαθέτει τα προϊόντα στους ωφελούμενους της δομής με τρόπο που να εξασφαλίζεται η ισονομία και η αξιοπρέπειά τους. 4. Το Κοινωνικό Παντοπωλείο απασχολεί το απαιτούμενο προσωπικό ως αυτό περιγράφεται στο κεφ. 3.6 του ισχύοντος Οδηγού Εφαρμογής & Λειτουργίας Δομών Παροχής Βασικών Αγαθών της ΕΥΣΕΚΤ, ήτοι: - Έναν (1) Κοινωνικό λειτουργό (ΠΕ/ΤΕ Κοινωνικής Εργασίας με άδεια άσκησης επαγγέλματος) - Ένα (1) άτομο ΥΕ Βοηθητικό προσωπικό 5. Το Κοινωνικό Παντοπωλείο λειτουργεί με σταθερό ωράριο, από Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 7:30π.μ-15:30μ.μ. το οποίο μπορεί να τροποποιηθεί ή να διευρυνθεί, σύμφωνα με τις διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας, ανάλογα με τις ανάγκες λειτουργίας της δομής για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ωφελουμένων. 6. Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι προσβάσιμο με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς 7. Το Κοινωνικό Παντοπωλείο διαθέτει ηλεκτρονικό σύστημα καταγραφής και μέτρησης της απόδοσής του (εισερχόμενα προϊόντα, διατιθέμενα προϊόντα, αριθμός ωφελουμένων κλπ.), το οποίο θα διασυνδεθεί και θα διαλειτουργήσει με το Ενιαίο Πληροφοριακό Σύστημα καταγραφής και παρακολούθησης ωφελουμένων το οποίο προγραμματίζεται να αναπτυχθεί κεντρικά (Υπουργείο Εργασίας, Γενική Γραμματεία Πρόνοιας).

5 8. Το Κοινωνικό Παντοπωλείο τηρεί τους όρους και προϋποθέσεις προσβασιμότητας ΑΜΕΑ όπως προσδιορίζονται στα κριτήρια επιλογής πράξεων, συνημμένων στην πρόσκληση της ΕΥΔ του ΕΠ Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Το Κοινωνικό Παντοπωλείο υλοποιεί Σχέδια Δικτύωσης και Δημοσιότητας που αφορούν ενδεικτικά σε: Ενέργειες για τη γνωστοποίηση της λειτουργίας της δομής στους δυνητικά ωφελούμενους και στην ευρύτερη τοπική κοινωνία Ενέργειες για την προσέλκυση εθελοντών, ατόμων και συλλογικών φορέων Ενέργειες για τη συνεργασία με επιχειρήσεις για εξεύρεση δωρεών, χορηγιών κλπ Διασύνδεση και συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου (και με λοιπές Υπηρεσίες αυτού όταν κρίνεται απαραίτητο) για την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών ψυχοκοινωνικής στήριξης στους ωφελούμενους 4.2. Κτήρια και Οργάνωση Λειτουργίας του Συσσιτίου 1. Η εν λόγω δομή έχει την Έδρα στον Δήμο Καλαμαριάς επί της οδού Αμισού & Ι. Παπανικόλα αριθμό 18 με ΤΚ Στεγάζεται σε χώρους συνολικού εμβαδού 57,1 τμ με επαρκείς κτιριακές υποδομές και εξοπλισμό, οι οποίοι πληρούν τις κείμενες υγειονομικές διατάξεις, δυναμικότητας παροχής 104 μερίδων ημερησίως. 3. Διαθέτει πολιτική συλλογής πλεοναζόντων προϊόντων από εργαστήρια και βιοτεχνίες παραγωγής τροφίμων (ζαχαροπλαστεία, αρτοποιεία, εστιατόρια κλπ.), καθώς επίσης και από τους πολίτες. 4. Απασχολεί το απαιτούμενο προσωπικό (κεφ. 3.6 του ισχύοντος Οδηγού Εφαρμογής & Λειτουργίας Δομών Παροχής Βασικών Αγαθών της ΕΥΣΕΚΤ) ήτοι: Έναν (1) ΔΕ μάγειρα Έναν (1) ΥΕ βοηθό μάγειρα 5. Λειτουργεί με σταθερό ωράριο, από Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 7:00π.μ-15:00μ.μ. Ο Δήμος μπορεί να τροποποιήσει ή να διευρύνει το ωράριο, σύμφωνα με τις διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας, ανάλογα με τις ανάγκες λειτουργίας της δομής για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ωφελουμένων. 6. Είναι προσβάσιμο με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. 7. Διαθέτει ηλεκτρονικό σύστημα καταγραφής και μέτρησης της απόδοσής του (εισερχόμενα προϊόντα, διατιθέμενα προϊόντα, αριθμός ωφελουμένων κλπ.), το οποίο θα διασυνδεθεί και θα διαλειτουργήσει με ενιαίο πληροφοριακό σύστημα καταγραφής και παρακολούθησης ωφελουμένων το οποίο προγραμματίζεται να αναπτυχθεί κεντρικά (Υπουργείο Εργασίας, Γενική Γραμματεία Πρόνοιας). 8. Τηρεί τους όρους και προϋποθέσεις προσβασιμότητας ΑΜΕΑ όπως προσδιορίζονται στα κριτήρια επιλογής πράξεων, συνημμένων στην πρόσκληση της ΕΥΔ οικείου ΠΕΠ. 9. Υλοποιεί Σχέδια Δικτύωσης και Δημοσιότητας και αφορούν ενδεικτικά σε: Ενέργειες για τη γνωστοποίηση της λειτουργίας της δομής στους δυνητικά ωφελούμενους και στην ευρύτερη τοπική κοινωνία Ενέργειες για την προσέλκυση εθελοντών, ατόμων και συλλογικών φορέων Ενέργειες για τη συνεργασία με επιχειρήσεις για εξεύρεση δωρεών, χορηγιών κλπ Διασύνδεση και συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου (και με λοιπές Υπηρεσίες αυτού όταν κρίνεται απαραίτητο) για την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών ψυχοκοινωνικής στήριξης στους ωφελούμενους ΑΡΘΡΟ 5 ο Αρμοδιότητες στελεχών

6 Το προσωπικό του Κοινωνικού Παντοπωλείου μεριμνά για τη συγκέντρωση, αποθήκευση και διανομή των παρεχόμενων προϊόντων ή/και για την παρασκευή των συσσιτίων. Στο Κοινωνικό Παντοπωλείο απασχολούνται ένας συντονιστής/τρια καθώς και βοηθητικό προσωπικό, οι βασικές αρμοδιότητες των οποίων αναφέρονται παρακάτω: Συντονιστής/τρια (Κοινωνικός Λειτουργός): - Υποστηρίζει διοικητικά τις δραστηριότητες της Δομής - Κατά την υποδοχή (πρώτη επίσκεψη) των ωφελουμένων, καταγράφει τα γενικά στοιχεία τους στο πληροφοριακό σύστημα και τους παραπέμπει στο Κέντρο Κοινότητας - εφόσον υπάρχει ανάγκη ή κριθεί σκόπιμο από τα στελέχη της Δομής - για την πλήρη καταγραφή και παρακολούθησή τους. Σε κάθε επόμενη επίσκεψη καταγράφονται η ημερομηνία και τα παρεχόμενα προϊόντα / υπηρεσίες - Διατηρεί αρχείο όλων των παραστατικών που αφορούν τη λειτουργία της Δομής - Παρέχει γραμματειακή υποστήριξη - Τηρεί διοικητικό φάκελο, ο οποίος περιλαμβάνει: αρχείο μηνιαίων αναφορών, αρχείο αλληλογραφίας, αρχείο δράσεων δημοσιότητας-προβολής και δικτύωσης με χορηγούς και φορείς της κοινότητας, αρχείο με τα παρουσιολόγια και τις άδειες του προσωπικού, αρχείο εθελοντών. - Μεριμνά για την εξασφάλιση και διανομή των παρεχόμενων αγαθών/προϊόντων. - Συμμετέχει σε και συντονίζει δράσεις δημοσιότητας και δικτύωσης, όπως ενδεικτικά σε δράσεις για την προσέλκυση χορηγών, εθελοντών και τη διασύνδεση με την κοινότητα. - Συμμετέχει σε συναντήσεις και εκπαιδεύσεις του προσωπικού και των εθελοντών Βοηθητικό προσωπικό: - Υποστηρίζει την ομαλή λειτουργία της Δομής και τις όλες διαδικασίες για τη συντήρηση αυτού - Συμβάλλει στη διαδικασία υποδοχής ωφελουμένων - Φροντίζει τα είδη που προέρχονται από «δεύτερο χέρι» να είναι σε άριστη κατάσταση - Μεριμνά για τη διανομή των παρεχόμενων αγαθών/προϊόντων - Συμμετέχει σε δράσεις για την προσέλκυση χορηγών, εθελοντών και τη διασύνδεση με την κοινότητα. Τηρεί το αρχείο εθελοντών και ενημερώνει το βιβλίο δωρεών - Συμμετέχει σε συναντήσεις και εκπαιδεύσεις του προσωπικού και των εθελοντών

7 ΑΡΘΡΟ 6 ο Δικαιούχοι 1. Δυνητικοί Δικαιούχοι των υπηρεσιών που παρέχει το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι άτομα/νοικοκυριά που διαμένουν στον Δήμο Καλαμαριάς συμπεριλαμβανομένων των νόμιμα διαμενόντων πολιτών τρίτων χωρών ή ανιθαγενών, τα οποία βάσει κριτηρίων και σχετικών αποδεικτικών στοιχείων, βρίσκονται σε κατάσταση φτώχειας ή απειλούνται από φτώχεια (π.χ. ωφελούμενοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης, ανασφάλιστα άτομα με πολύ χαμηλό ετήσιο εισόδημα, άτομα που διαθέτουν βιβλιάριο απορίας, κλπ., εξαιρουμένων των ωφελούμενων του ΤΕΒΑ), καθώς και οι δικαιούχοι/αιτούντες διεθνούς προστασίας. 2. Ειδικότερα, στο πρόγραμμα του Κοινωνικού Παντοπωλείου έχουν δικαίωμα συμμετοχής, άτομα που διαβιούν κάτω από το όριο της φτώχειας (όπως αυτό ορίζεται από την ΕΛΣΤΑΤ, σύμφωνα με την έρευνα εισοδήματος και συνθηκών διαβίωσης των νοικοκυριών περιόδος αναφοράς 2014) ήτοι 1 : άτομα με εισόδημα το οποίο ανέρχεται στο ποσό των 4512 ευρώ ετησίως νοικοκυριά με δύο ενήλικες με εισόδημα το οποίο ανέρχεται σε ευρώ ετησίως νοικοκυριά µε δύο ενήλικες και ένα εξαρτώμενο παιδί ηλικίας κάτω των 14 ετών με εισόδημα το οποίο ανέρχεται σε ευρώ νοικοκυριά µε δύο ενήλικες και δύο εξαρτώμενα παιδιά ηλικίας κάτω των 14 ετών με εισόδημα το οποίο ανέρχεται σε ευρώ νοικοκυριά µε δύο ενήλικες και τρία εξαρτώμενα παιδιά ηλικίας κάτω των 14 ετών με εισόδημα το οποίο ανέρχεται σε ευρώ νοικοκυριά με έναν ενήλικα και ένα εξαρτώμενο παιδί ηλικίας κάτω των 14 ετών με εισόδημα το οποίο ανέρχεται σε νοικοκυριά µε έναν ενήλικα και δύο εξαρτώμενα παιδιά ηλικίας κάτω των 14 ετών με εισόδημα το οποίο ανέρχεται σε ευρώ νοικοκυριά µε έναν ενήλικα και τρία εξαρτώμενα παιδιά ηλικίας κάτω των 14 ετών με εισόδημα το οποίο ανέρχεται σε ευρώ 3. Ως προϋπόθεση ένταξης στο πρόγραμμα του Κοινωνικού Παντοπωλείου, ακολουθούνται επίσης κριτήρια τα οποία ορίζει ο Δήμος, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης, Δημόσιας Υγείας & Ισότητας των δύο φύλων, ανάλογα με τη δυναμικότητα και τις δυνατότητές του. Τα κριτήρια είναι τα εξής: Οικονομικά κριτήρια: Ζευγάρια ή οικογένειες με κοινωνικοοικονομικά προβλήματα, άνεργοι, τρίτεκνες ή πολύτεκνες οικογένειες με τέκνα άνω των δεκατεσσάρων (14) ετών. Το ποσό των ευρώ, αυξάνεται κατά ευρώ για κάθε προστατευόμενο μέλος, σύζυγο ή τέκνα Άτομα με αναπηρία 67% και άνω. Το ατομικό εισόδημα δε θα πρέπει να υπερβαίνει το ποσό των ευρώ ετησίως Οι μακροχρόνια άνεργοι (δώδεκα (12) μήνες ανεργία και πάνω) δικαιούνται συμμετοχή στο πρόγραμμα, ακόμα και με υψηλότερο από το προαναφερόμενο ετήσιο εισόδημα, εφόσον αυτό προερχόταν από έμμισθη εργασία. Η σχετική κατάσταση των ωφελούμενων θα επανεξετάζεται τέσσερις (4) φορές τον χρόνο, τους μήνες Μάρτιο, Μάιο, Σεπτέμβριο και Δεκέμβριο και θα γίνονται οι ανάλογες διορθώσεις και αλλαγές από την Επιτροπή Διαχείρισης Κοινωνικού Παντοπωλείου. Μετά το πέρας του τριμήνου και βάσει των κατατεθειμένων αιτήσεων των ενδιαφερομένων για ένταξή τους στο 1 Το ισοδύναµο µέγεθος του νοικοκυριού υπολογίζεται µε βάση την τροποποιηµένη κλίµακα του ΟΟΣΑ, σύµφωνα µε την οποία ορίζεται συντελεστής στάθµισης 1 για τον πρώτο ενήλικα, 0,5 για το δεύτερο ενήλικα και µέλη 14 ετών και άνω και 0,3 για παιδιά 13 ετών και κάτω.

8 Κοινωνικό Παντοπωλείο, θα γίνεται εισήγηση στην Επιτροπή Κοινωνικού Παντοπωλείου, ώστε να εγκριθούν οι νέοι δικαιούχοι για το επόμενο τρίμηνο. Οι εξαιρετικές περιπτώσεις θα τίθενται υπόψη της Επιτροπής σε επόμενη συνεδρίαση. ΑΡΘΡΟ 7 ο Δικαιολογητικά εγγραφής Τα δικαιολογητικά που εξετάζονται για την ένταξη στο πρόγραμμα του Κοινωνικού Παντοπωλείου είναι: (Ι) Υ ποχρεωτικά δικαιολογητικά, για όλους τους υποψηφίους δυνητικούς δικαιούχους: 1) Αίτηση του ενδιαφερομένου, σύμφωνα με τυποποιημένο υπόδειγμα αίτησης που χορηγεί η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου. 2) Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης τελευταίου τριμήνου. Για αλλοδαπούς, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης τελευταίου έτους (λόγω οικονομικής δυσκολίας που συνεπάγεται η έκδοση και η μετάφρασή του από την προξενική αρχή της χώρας τους). Σε περίπτωση όπου η χώρα προέλευσης αλλοδαπού δεν χορηγεί το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, αυτό δύναται να αντικατασταθεί με άλλα πιστοποιητικά ή ληξιαρχικές πράξεις, οι οποίες σωρευτικά αποδεικνύουν την τρέχουσα σύνθεση της οικογένειας. 3) Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου και άδειας παραμονής σε ισχύ. 4) Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας από τον Δήμο ή αντίγραφο λογαριασμού δημόσιας επιχείρησης κοινής ωφελείας ή αντίγραφο μισθωτηρίου συμβολαίου, από το οποίο πιστοποιείται η διεύθυνση κατοικίας. 5) Αντίγραφο της τελευταίας δήλωσης φορολογίας εισοδήματος (έντυπο Ε1) και αντίγραφο του εκκαθαριστικού σημειώματος φυσικών προσώπων και σε περίπτωση μη υπάρξεως αυτών υπεύθυνη δήλωση περί μη υποχρέωσης υποβολής δήλωσης φορολογίας εισοδήματος. 6)Αντίγραφο δήλωσης στοιχείων ακινήτων (έντυπο Ε9), ή υπεύθυνη δήλωση (Ν.1599/86) όπως τροποποιήθηκε, με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής, περί μη κατοχής ακίνητης περιουσίας όλων των προστατευόμενων μελών. 7) Βεβαίωση ΑΜΚΑ (ΙΙ) Δικαιολογητικά, κατά περίπτωση, ανάλογα με την κατάσταση του υποψηφίου-δυνητικού δικαιούχου: 1) Κάρτα ανεργίας σε ισχύ, εφόσον πρόκειται για άνεργο (των αιτούντων ή και προστατευόμενων μελών). 2) Επίσημη Ιατρική Γνωμάτευση, εφόσον υπάρχει πρόβλημα υγείας (των αιτούντων 3) Γνωμάτευση Πρωτοβάθμιας Επιτροπής περί ποσοστού αναπηρίας ή Κέντρου Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕ.Π.Α.), εφόσον πρόκειται για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες (των αιτούντων ή και προστατευόμενων μελών). 4) Εγκεκριμένη αίτηση ΚΕΑ (Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης) 5) Για αστέγους δεν απαιτείται αποδεικτικό διεύθυνσης αλλά απαιτείται να είναι δημότες Καλαμαριάς 6) Διαζευκτήριο ή απόφαση διάστασης 7) Οποιοδήποτε άλλο δικαιολογητικό κριθεί απαραίτητο να ζητηθεί κατά περίπτωση. 8) Βεβαίωση μη συμμετοχής σε αντίστοιχο πρόγραμμα άλλου Δήμου (σε περίπτωση που ο αιτών είναι μόνιμος κάτοικος άλλου Δήμου). Οι δικαιούχοι οφείλουν την επανυποβολή των απαιτούμενων δικαιολογητικών για την παραμονή τους στο πρόγραμμα του Κοινωνικού Παντοπωλείου κάθε έτος προκειμένου να επανεξεταστεί η εγκυρότητά τους. Τα στοιχεία των αιτούντων και των τελικών δικαιούχων είναι απόρρητα και τα διαχειρίζονται μόνο οι αρμόδιοι υπάλληλοι της δομής και της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου. Πρόσβαση στα στοιχεία αυτά μπορούν να έχουν και τα μέλη της Ομάδας Έργου, που δεσμεύονται για την εχεμύθειά τους.

9 Τα δικαιολογητικά υποβάλλονται από τους δικαιούχους σε συγκεκριμένη χρονική περίοδο η οποία θα δημοσιοποιείται κάθε φορά. Τα δικαιολογητικά συγκεντρώνονται και αξιολογούνται από τον Κοινωνικό Λειτουργό, όπως απαιτείται από τις αρχές προστασίας προσωπικών δεδομένων και όπως αρμόζει στο σεβασμό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και στη διατήρηση της ανωνυμίας. Μετά τον έλεγχο και την αξιολόγηση των υποβληθέντων αιτήσεων δικαιολογητικών των υποψήφιων δικαιούχων, καθορίζονται οι τελικοί δικαιούχοι των υπηρεσιών της δομής ΑΡΘΡΟ 8 ο Επιτροπή Διαχείρισης Κοινωνικού Παντοπωλείου Για την απρόσκοπτη και αποτελεσματική λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου συστήνεται επταμελής Επιτροπή Διαχείρισης, περιλαμβανομένου και του Προέδρου της, η οποία εποπτεύει τη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Στην Επιτροπή Διαχείρισης εκπροσωπούνται αναλογικά με τη δύναμή τους, οι δημοτικές παρατάξεις και συμμετέχει επιπλέον και προεδρεύει ο δήμαρχος ή οι οριζόμενοι από αυτόν αντιδήμαρχοι. Η επιτροπή διαχείρισης υποχρεούται να παρουσιάζει ανά εξάμηνο, στην οικονομική επιτροπή έκθεση πεπραγμένων και διαχειριστικό απολογισμό. Η οικονομική επιτροπή εγκρίνει με απόφασή της το διαχειριστικό απολογισμό. Η απόφαση αναρτάται στην ιστοσελίδα του δήμου. ΑΡΘΡΟ 9 ο Κάρτα Δικαιούχου 1. Η κάρτα δικαιούχου του Κοινωνικού Παντοπωλείου χορηγείται σε όποιον πληροί τις προϋποθέσεις του άρθρου 6 του παρόντος Κανονισμού και έχει κριθεί δικαιούχος. 2. Η κάρτα δικαιούχου είναι αυστηρά προσωπική και αναγράφει τα στοιχεία του δικαιούχου. Όταν πρόκειται για οικογένεια που συμβιώνει αρμονικά θα χορηγείται μόνο μια (1) κάρτα δικαιούχου και όχι σε κάθε μέλος της ξεχωριστά. 3. Η κάρτα δικαιούχου εκδίδεται με ισχύ ενός (1) έτους. Στην κάρτα αναγράφεται το χρονικό διάστημα που ισχύει για τη χρήση των υπηρεσιών του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Η κάρτα ανανεώνεται εφόσον κρίνεται απαραίτητο υπό την προϋπόθεση ότι δεν έχει επέλθει στο μεταξύ μεταβολή της κοινωνικοοικονομικής κατάστασης του δικαιούχου. 4. Εάν ο κάτοχος δικαιούχος της κάρτας, δεν είναι σε θέση να παρευρίσκεται ο ίδιος στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, λόγω ηλικίας ή άλλων προβλημάτων υγείας, δύναται με την ταυτότητα του δικαιούχου, να παραλάβει οποιοδήποτε άλλο άτομο, το οποίο έχει εξουσιοδοτήσει ο ωφελούμενος, με την προϋπόθεση ότι έχει ενημερωθεί η Υπηρεσία σχετικά. ΑΡΘΡΟ 10 ο Δικαιώματα και Υποχρεώσεις Δικαιούχων 1. Οι δικαιούχοι οφείλουν να σέβονται το προσωπικό και τους χώρους του Κοινωνικού Παντοπωλείου και να τηρούν ότι προβλέπεται από τον παρόντα Κανονισμό. 2. Οι δικαιούχοι οφείλουν να προσκομίσουν οποιοδήποτε συμπληρωματικό στοιχείο ή δικαιολογητικό ζητηθεί από τον υπεύθυνο κοινωνικό λειτουργό του προγράμματος. 3. Ο κάθε δικαιούχος (άτομο ή οικογένεια) δικαιούται να λαμβάνει συγκεκριμένα προϊόντα, ανάλογα με τις ανάγκες του, τα οποία θα ετοιμάζονται και παραδίδονται από το προσωπικό του Κοινωνικού Παντοπωλείου, σε πακέτο ή άλλη κατάλληλη συσκευασία. 4. Οι δικαιούχοι έχουν δικαίωμα χρήσης των υπηρεσιών του Κοινωνικού Παντοπωλείου για ένα (1) έτος, με τη λήξη του οποίου θα κατατίθενται όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για να επαναξιολογηθούν. 5. Δικαιούχος δύναται να απολέσει το δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα παροχών του Κοινωνικού Παντοπωλείου εφόσον συντρέχει για το δικαιούχο μία από τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

10 - Παραβεί τον παρόντα Κανονισμό. - Υποβάλει ψευδή δήλωση ή αναληθή ως προς την ακρίβειά τους δικαιολογητικά. - Εξαντλήσει την ημερομηνία που έχει δικαίωμα χρήσης των παροχών του Κοινωνικού Παντοπωλείου και δεν έχει υποβάλει εκ νέου αίτηση σύμφωνα με την παράγραφο 4 του παρόντος άρθρου ή έχει υποβάλει εκ νέου αίτηση η οποία απορρίφθηκε. - Δημιουργήσει πρόβλημα στο προσωπικό του Κοινωνικού Παντοπωλείου. - Εφόσον παύσουν να συντρέχουν οι προϋποθέσεις που ορίζουν διατάξεις του παρόντος Κανονισμού και δεν ενημερώσει αμέσως την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου στην περίπτωση που αλλάξουν οι συνθήκες του δικαιούχου, ώστε να μην πληροί πλέον τα κριτήρια για τη λήψη των παροχών του Κοινωνικού Παντοπωλείου. 6. Οι υπάλληλοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου, σε συνεργασία με την Ομάδα Έργου, εάν συντρέχει οποιαδήποτε από τις πιο πάνω αναφερόμενες (εδάφιο 5) περιπτώσεις, δύναται να λάβει όλα τα ενδεικνυόμενα νόμιμα μέτρα εναντίον του δικαιούχου, περιλαμβανομένης της διαγραφής του από το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Συσσίτιο και την απαγόρευση της εισόδου του στους χώρους όπου στεγάζονται. ΑΡΘΡΟ 11 ο Τήρηση Αρχείων Τα αρμόδια στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου θα τηρούν τα ακόλουθα αρχεία: 1. Κατάλογο με τους ανθρωπομήνες απασχόλησης των στελεχών της δομής 2. Ημερήσια υπογεγραμμένα παρουσιολόγια στελεχών της δομής 3. Ημερήσιες καρτέλες καταγραφής εισερχομένων στη δομή 4. Ατομικές εκθέσεις στελεχών για την παροχή υπηρεσιών και προϊόντων σε ωφελούμενους, με ξεχωριστή αναφορά στις παραπομπές σε Κέντρο Κοινότητας ή άλλες δομές 5. Έντυπο και ψηφιακό υλικό συναντήσεων συνεργασιών δικτύωσης με αναφορά των στοιχείων των συμμετεχόντων, ημερομηνία, ημερήσια διάταξη, έγγραφα συμφωνιών, site, κλπ ανάλογα με το είδος της δράσης) 6. Κατάλογο εισερχομένων προϊόντων ανά πηγή (αγορά, χορηγία, δωρεά καθώς και στοιχεία προμηθευτή/χορηγού) και ανά κατηγορία ειδών 7. Έντυπο και ψηφιακό υλικό από δράσεις δημοσιότητας (φωτογραφίες, προσκλήσεις, φυλλάδια, λίστες αποδεκτών, λίστες συμμετεχόντων, διανεμηθέν υλικό, κλπ ανάλογα με το είδος της δράσης) 8. Υλικό που παράχθηκε από τα στελέχη της δομής 9. Μηνιαία έκθεση πεπραγμένων της Δομής 10. Συμβάσεις, παραδοτέα, κλπ (στις περιπτώσεις που συνάπτονται συμβάσεις έργου / υπηρεσιών) ΑΡΘΡΟ 12 ο Πόροι του Κοινωνικού Παντοπωλείου Η χρηματοδότηση του Κοινωνικού Παντοπωλείου καλύπτεται είτε από εθνικούς πόρους, είτε από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Θεματικού Στόχου 9 των Περιφερειακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων (ΠΕΠ) του ΕΣΠΑ Παράλληλα το Κοινωνικό Παντοπωλείο δύναται να χρηματοδοτηθεί μέσω της προσέλκυσης πόρων από δωρεές. Τέλος, ο Δήμος μπορεί να πραγματοποιεί προμήθειες τροφίμων και άλλων ειδών ανάλογα με τους διαθέσιμους δημοτικούς οικονομικούς πόρους και τις ανάγκες των πολιτών.

11 ΑΡΘΡΟ 13 ο Κάθε ζήτημα που προκύπτει και δεν ρυθμίζεται από τον παρόντα κανονισμό θα αντιμετωπίζεται με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. ΑΡΘΡΟ 14 ο Ισχύς του Κανονισμού Η ισχύς του κανονισμού αρχίζει από την ψήφισή του από το Δημοτικό Συμβούλιο. Ο Κανονισμός, εναρμονισμένος με την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία, εγκρίνεται, συμπληρώνεται και τροποποιείται με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καλαμαριάς που λαμβάνεται με την απόλυτη πλειοψηφία του συνόλου των μελών του. Η απόφαση αυτή πήρε αριθμό 161/2017 Το πρακτικό υπογράφουν οι εξής : Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΑ ΜΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΕΛΙΔΗΣ

Από το πρακτικό της 10/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς.

Από το πρακτικό της 10/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Α.Β. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 10/15-05-2017 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 216/2017 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Έγκριση του υπ αριθμ. 31θ/2017 αποσπάσματος της επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

Από το πρακτικό της 10/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς.

Από το πρακτικό της 10/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Π.Τ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 10/30.04.2018 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 308/2018 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Έκδοση ψηφίσματος ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο.

Διαβάστε περισσότερα

Από το πρακτικό της 17/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς.

Από το πρακτικό της 17/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Π.Τ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 17/21.08.2017 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 377/2017 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Έγκριση του υπ αριθμ. 42θ/2017 αποσπάσματος της επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

Από το πρακτικό της 10/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς.

Από το πρακτικό της 10/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Π.Τ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΑΔΑ: ΩΜΠΓΩΕΡ-308 Από το πρακτικό της 10/27.04.2015 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 152/2015 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Έκδοση ψηφίσματος για την μεταλλευτική

Διαβάστε περισσότερα

Από το πρακτικό της 10/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς.

Από το πρακτικό της 10/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Π.Τ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 10/27.04.2015 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 152/2015 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Έκδοση ψηφίσματος για την μεταλλευτική δραστηριότητα στη

Διαβάστε περισσότερα

Π.Τ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της 07/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς.

Π.Τ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της 07/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Π.Τ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 07/04.04.2016 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 160/2016 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Έγκριση διοργάνωσης της 10 ης Εθελοντικής Αιμοδοσίας του

Διαβάστε περισσότερα

Από το πρακτικό της 23/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς.

Από το πρακτικό της 23/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Α.Β. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 23/10.09.2018 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 691/2018 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Έγκριση της υπ αριθμ. 10/2018 απόφασης του Διοικητικού

Διαβάστε περισσότερα

Από το πρακτικό της 17/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς.

Από το πρακτικό της 17/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Π.Τ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 17/21.08.2017 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 376/2017 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Έγκριση του υπ αριθμ. 41θ/2017 αποσπάσματος της επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

Από το πρακτικό της 30/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς.

Από το πρακτικό της 30/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Ρ.Π. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 30/19-12-2016 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 576/2016 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Έγκριση της υπ αριθμ. 98θ/2016 απόφασης της επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΑΡΘΡΟ 1 ο Κανονισμός Με τον παρόντα Κανονισμό ρυθμίζεται η λειτουργία και διαχείριση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Βέροιας

Διαβάστε περισσότερα

Από το πρακτικό της 18/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς.

Από το πρακτικό της 18/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Π.Τ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 18/12.09.2016 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 429/2016 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Έγκριση της 44θ/2016 απόφασης της επιτροπής επίλυσης φορολογικών

Διαβάστε περισσότερα

Π.Τ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της 29/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς.

Π.Τ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της 29/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Π.Τ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 29/30.11.2015 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 516/2015 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Υποβολή της υπ αρ. 492/2015 της Ο. Ε. στο Δημοτικό Συμβούλιο

Διαβάστε περισσότερα

Από το πρακτικό της 36/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς.

Από το πρακτικό της 36/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Π.Τ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 36/26.11.2018 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 941/2018 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Έγκριση των υπ αριθμ. 99/2018, 100/2018, 101/2018, 102/2018,

Διαβάστε περισσότερα

Από το πρακτικό της 19/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς.

Από το πρακτικό της 19/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Π.Τ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 19/20.07.2015 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 355/2015 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Έγκριση διενέργειας προμήθειας - ευπρεπισμού - για τις

Διαβάστε περισσότερα

Α.Ν. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της 9/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς.

Α.Ν. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της 9/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Α.Ν. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 9/03.05.2017 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 164/2017 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Έγκριση εκδηλώσεων Εβδομάδας Περιβάλλοντος 2017 και διάθεση

Διαβάστε περισσότερα

Από το πρακτικό της 39/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς.

Από το πρακτικό της 39/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Α.Β. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 39/17.12.2018 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 1056/2018 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Έγκριση συνέχισης υλοποίησης του Προγράμματος REACT με

Διαβάστε περισσότερα

Από το πρακτικό της 26/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς.

Από το πρακτικό της 26/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Α.Ν. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 26/14-11-2016 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 521/2016 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Μερική και ολική ανάκληση πιστώσεων που διατέθηκαν για

Διαβάστε περισσότερα

Από το πρακτικό της 07/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς.

Από το πρακτικό της 07/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Π.Τ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 07/23.03.2015 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 112/2015 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος έτους 2015 (2 η ). Αναμόρφωση

Διαβάστε περισσότερα

Από το πρακτικό της 15/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς.

Από το πρακτικό της 15/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Π.Τ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 15/27.07.2016 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 382/2016 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Έγκριση διενέργειας προμήθειας ειδών τροφίμων για τις

Διαβάστε περισσότερα

Από το πρακτικό της 09/ τακτικής συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Καλαμαριάς.

Από το πρακτικό της 09/ τακτικής συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Καλαμαριάς. Α.Β. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 09/20.06.2019 τακτικής συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Καλαμαριάς. Αριθ. Απόφασης 75/2019 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Τροποποίηση του Κανονισμού Λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

Από το πρακτικό της 25/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς.

Από το πρακτικό της 25/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Π.Τ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 25/03.11.2014 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 389/2014 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Αποδοχή ΣΑΤΑ 8ης εντολής μεταφοράς πίστωσης 2014. Τροποποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της 05/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς.

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της 05/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Μ.Π. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 05/18.02.2019 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 141/2019 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Έγκριση πρωτοκόλλου παραλαβής παροχής για τις υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

Π.Τ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της 02/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς.

Π.Τ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της 02/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Π.Τ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 02/01.02.2016 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 41/2016 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Ορισμός δημοτικού συμβούλου για την παραλαβή εργασιών-υπηρεσιών

Διαβάστε περισσότερα

Από το πρακτικό της 09/03/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς.

Από το πρακτικό της 09/03/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Ν.Κ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 09/03/05-2017 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 157/2017 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Ανακήρυξη Μακαριότατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ 27/ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ 27/ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ 27/21.08.2019 ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΘΕΜΑ 1 ο: Έγκριση της υπ αριθμ. 184/2019 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής όπου αναφέρεται

Διαβάστε περισσότερα

Από το πρακτικό της 07/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς.

Από το πρακτικό της 07/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Ν.Κ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 07/05-04-2017 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 141/2017 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Έγκριση διοργάνωσης αθλητικών εκδηλώσεων στον Δήμο Καλαμαριάς

Διαβάστε περισσότερα

Π.Τ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της 12/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς.

Π.Τ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της 12/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Π.Τ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 12/25.05.2015 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 209/2015 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Έγκριση της διοργάνωσης Αθλητικών Εκδηλώσεων στο Δήμο

Διαβάστε περισσότερα

Από το πρακτικό της 27/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς.

Από το πρακτικό της 27/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Π.Τ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 27/21.08.2019 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 467/2019 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Έγκριση της υπ αριθμ. 184/2019 απόφασης της Οικονομικής

Διαβάστε περισσότερα

Από το πρακτικό της 02/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς.

Από το πρακτικό της 02/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Ρ.Π. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 02/25-01-2017 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 42/2017 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Συγκρότηση επιτροπής δημοπρασιών εκποίησης, εκμίσθωσης

Διαβάστε περισσότερα

Από το πρακτικό της 30/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς.

Από το πρακτικό της 30/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Ρ.Π. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 30/19-12-2016 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 567/2016 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Έγκριση της υπ αρ. 202/2016 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠ ΑΡΙΘΜ. 08/ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠ ΑΡΙΘΜ. 08/ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠ ΑΡΙΘΜ. 08/13-04-2016 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΘΕΜΑ 1 ο : Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2016 (9 η ). ΘΕΜΑ 2 ο : Έγκριση

Διαβάστε περισσότερα

Από το πρακτικό της 01/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς.

Από το πρακτικό της 01/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. N.K. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 01/16.01.2017 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 01/2017 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Προγραμματισμός προσλήψεων τακτικού προσωπικού ανταποδοτικών

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμ. Απόφασης 64/2016 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2016 (4 η ).

Αριθμ. Απόφασης 64/2016 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2016 (4 η ). Π.Τ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 03/15.02.2016 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 64/2016 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2016 (4 η ).

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της 05/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς.

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της 05/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Α.Β. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 05/18.02.2019 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 125/2019 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Έγκριση υλοποίησης κατασκηνωτικού προγράμματος κατά τη

Διαβάστε περισσότερα

Φ.Κ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

Φ.Κ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Φ.Κ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 0/5-0-06 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 85/06 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Επιβολή προστίμου διαφήμισης στον ΠΟΙΜΕΝΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Από το πρακτικό της 06/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς.

Από το πρακτικό της 06/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Ρ.Π. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 06/22-03-2017 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 102/2017 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Έγκριση της υπ αριθμ. 19/2017 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας

Διαβάστε περισσότερα

Από το πρακτικό της 15/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς.

Από το πρακτικό της 15/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Α.Β. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 15/22.04.2019 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 386/2019 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Έγκριση της υπ αριθμ. 83/2019 απόφασης της Οικονομικής

Διαβάστε περισσότερα

Από το πρακτικό της 25/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς.

Από το πρακτικό της 25/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Π.Τ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 25/15.11.2017 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 485/2017 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Έγκριση της υπ αριθμ. 538/2017 απόφασης Οικονομικής Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

Από το πρακτικό της 21/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς.

Από το πρακτικό της 21/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Φ.Κ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α το πρακτικό της 21/26-08-2015 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. φασης 380/2015 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Τροποποίηση της υπ αρίθμ. 12355/2013 σύμβασης του υποέργου 9

Διαβάστε περισσότερα

Από το πρακτικό της 14/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς.

Από το πρακτικό της 14/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Ζ.Φ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 14/30.05.2018 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 407/2018 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Έγκριση για τη διοργάνωση τριών (3) εκδηλώσεων στο Κυβερνείο.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ 26/ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ 26/ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ 26/21.08.2019 ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΘΕΜΑ 1 ο: Διαγραφές και εγγραφές βρεφών και νηπίων Γ Φάσης από τον οριστικοποιημένο

Διαβάστε περισσότερα

Από το πρακτικό της 19/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς.

Από το πρακτικό της 19/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Π.Τ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 19/18.09.2017 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 418/2017 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Έγκριση της υπ αριθμ. 470/2017 Απόφασης Οικονομικής Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

Από το πρακτικό της 07/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς.

Από το πρακτικό της 07/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Α.Ν Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 07/05-04-2017 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 133/2017 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Έγκριση διοργάνωσης του παιδικού φεστιβάλ «ΠΑΡΑΘΙΝΟΥΠΟΛΗ

Διαβάστε περισσότερα

Από το πρακτικό της 16/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς.

Από το πρακτικό της 16/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Α.Ν. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 16/24.07.2017 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 352/2017 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Πρόταση τροποποίησης του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου

Διαβάστε περισσότερα

Π.Τ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της 01/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς.

Π.Τ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της 01/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Π.Τ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 01/19.01.2016 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 38/2016 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Έγκριση πρόσληψης δύο (2) υποψήφιων δικηγόρων για το 2016

Διαβάστε περισσότερα

Από το πρακτικό της 11/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς.

Από το πρακτικό της 11/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Π.Τ. ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 11/07.05.2018 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 346/2018 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Έγκριση της υπ αριθμ. 298/2018 απόφασης

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της 08/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς.

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της 08/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 08/06-04-2015 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 142/2015 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Εξέταση για επιβολή προστίμου στον ΠΙΛΑΤΟ ΛΑΖΑΡΟ για την τοποθέτηση

Διαβάστε περισσότερα

Από το πρακτικό της 28/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς.

Από το πρακτικό της 28/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Π.Τ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 28/08.12.2014 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 449/2014 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Έγκριση ανάθεσης εργασίας σε τρίτο, ενδεικτικού προϋπολογισμού

Διαβάστε περισσότερα

Από το πρακτικό της 19/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς.

Από το πρακτικό της 19/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Π.Τ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 19/18.09.2017 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 413/2017 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Έγκριση δαπάνης και δέσμευση πίστωσης για επιστροφή συμψηφισμό

Διαβάστε περισσότερα

Από το πρακτικό της 26/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς.

Από το πρακτικό της 26/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Π.Τ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 26/21.08.2019 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 466/2019 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Διαγραφές και εγγραφές βρεφών και νηπίων Γ Φάσης από τον

Διαβάστε περισσότερα

Από το πρακτικό της 23/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς.

Από το πρακτικό της 23/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Π.Τ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 23/16.10.2017 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 451/2017 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Διαγραφή κλήσεων έτους 2009 (ΑΒΚ 250/2017) λόγω λανθασμένων

Διαβάστε περισσότερα

Π.Τ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της 05/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς.

Π.Τ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της 05/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Π.Τ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 05/29.02.2016 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 90/2016 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Έγκριση διοργάνωσης εκδήλωσης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα

Διαβάστε περισσότερα

Από το πρακτικό της 01/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς.

Από το πρακτικό της 01/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Π.Τ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 01/21.01.2019 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 07/2019 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Πρόσληψη τακτικού προσωπικού για τη στελέχωση των οργανικών

Διαβάστε περισσότερα

Από το πρακτικό της 34/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς.

Από το πρακτικό της 34/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Π.Τ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 34/19.11.2018 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 936/2018 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Έγκριση ισολογισμού, αποτελεσμάτων χρήσεως και απολογισμού

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμ. Απόφασης 162/2017 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Τροποποίηση του κανονισμού λειτουργίας Κοινωνικού Φαρμακείου Δήμου Καλαμαριάς.

Αριθμ. Απόφασης 162/2017 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Τροποποίηση του κανονισμού λειτουργίας Κοινωνικού Φαρμακείου Δήμου Καλαμαριάς. Α.Ν. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 9/03.05.2017 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 162/2017 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Τροποποίηση του κανονισμού λειτουργίας Κοινωνικού Φαρμακείου

Διαβάστε περισσότερα

Από το πρακτικό της 26/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς.

Από το πρακτικό της 26/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Α.Β. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 26/24.09.2018 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 741/2018 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Έγκριση Πρωτοκόλλων Οριστικής Παραλαβής Παρεχομένων Υπηρεσιών

Διαβάστε περισσότερα

Από το πρακτικό της 31/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς.

Από το πρακτικό της 31/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. N.K. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 31/28.12.2016 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 613/2016 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Χορήγηση αδειών άσκησης δραστηριότητας πωλητή υπαίθριου

Διαβάστε περισσότερα

Από το πρακτικό της 12/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς.

Από το πρακτικό της 12/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Ζ.Φ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 12/14.05.2018 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 361/2018 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Έγκριση της υπ αριθμ. 49/2018 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας

Διαβάστε περισσότερα

Από το πρακτικό της 02/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς.

Από το πρακτικό της 02/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Π.Τ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 02/26.01.2015 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 06/2015 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Α) Ορισμός δημοτικού συμβούλου για την παραλαβή εργασιών-υπηρεσιών

Διαβάστε περισσότερα

Από το πρακτικό της 06/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς.

Από το πρακτικό της 06/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Ρ.Π. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 06/22-03-2017 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 125/2017 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Συγκρότηση επιτροπών παρακολούθησης και παραλαβής συμβάσεων

Διαβάστε περισσότερα

Από το πρακτικό της 15/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς.

Από το πρακτικό της 15/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Α.Ν. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 15/10.07.2017 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 308/2017 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Έγκριση ανάθεσης εργασίας σε τρίτο της υπ αριθμ. 61/2017

Διαβάστε περισσότερα

Π.Τ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της 24/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς.

Π.Τ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της 24/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Π.Τ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 4/3.09.05 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 44/05 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Έγκριση της υπ αριθμ. 8/05 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

Από το πρακτικό της 02/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς.

Από το πρακτικό της 02/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Ρ.Π. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 02/25-01-2017 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 45/2017 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Τροποποίηση της υπ αριθμ. 614/2016 απόφασης του Δημοτικού

Διαβάστε περισσότερα

Φ.Κ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

Φ.Κ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Φ.Κ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 10/16-05-2016 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 237/2016 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Έγκριση για την ανάθεση εργασίας καλλιτεχνικής επιμέλειας

Διαβάστε περισσότερα

Φ.Κ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

Φ.Κ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Φ.Κ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 03/15-02-2016 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 79/2016 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η 2 η Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος έτους 2016. Καλαμαριά,

Διαβάστε περισσότερα

Από το πρακτικό της 18/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς.

Από το πρακτικό της 18/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Π.Τ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 18/10.07.2019 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 439/2019 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Έγκριση του από 27/6/2019 πρακτικού της Ειδικής Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

Από το πρακτικό της 01/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς.

Από το πρακτικό της 01/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Α.Β. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 01/21.01.2019 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 14/2019 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Συγκρότηση επιτροπής δημοπρασιών εκποίησης, εκμίσθωσης

Διαβάστε περισσότερα

Φ.Κ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

Φ.Κ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Φ.Κ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 06/16-03-2016 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 116/2016 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Έγκριση παράτασης για χρονικό διάστημα έως δύο μήνες της

Διαβάστε περισσότερα

Από το πρακτικό της 12/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς.

Από το πρακτικό της 12/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Α.Β. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 12/08.04.2019 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 295/2019 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Έγκριση της υπ αριθμ. 66/2019 απόφασης της Οικονομικής

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της 07/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς.

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της 07/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 07/23-03-2015 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 96/2015 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Καθορισμός ειδικοτήτων για την πρόσληψη προσωπικού ανταποδοτικού

Διαβάστε περισσότερα

Από το πρακτικό της 07/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς.

Από το πρακτικό της 07/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Π.Τ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 07/23.03.2015 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 115/2015 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Έγκριση της διοργάνωσης του φεστιβάλ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ.

Διαβάστε περισσότερα

Π.Τ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της 10/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς.

Π.Τ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της 10/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Π.Τ. Π Ο Σ Π Σ Μ πό το πρακτικό της 10/16.05.2016 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. ριθμ. πόφασης 227/2016 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Έγκριση της προμήθειας εργαλείων για τα συνεργεία της Διεύθυνσης

Διαβάστε περισσότερα

Από το πρακτικό της 9/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς.

Από το πρακτικό της 9/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Α.Ν. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 9/03.05.2017 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 187/2017 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Έγκριση της υπ αριθ. 33/2017 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

Από το πρακτικό της 17/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς.

Από το πρακτικό της 17/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Π.Τ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 17/24.08.2016 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 392/2016 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Έγκριση της υπ αριθμ. 342/2016 απόφασης της Οικονομικής

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμ. Απόφασης 01/2016 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Έκδοση ψηφίσματος συμπαράστασης στη διαμαρτυρία των Αλιέων για το νέο ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο.

Αριθμ. Απόφασης 01/2016 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Έκδοση ψηφίσματος συμπαράστασης στη διαμαρτυρία των Αλιέων για το νέο ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο. Π.Τ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 01/19.01.2016 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 01/2016 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Έκδοση ψηφίσματος συμπαράστασης στη διαμαρτυρία των Αλιέων

Διαβάστε περισσότερα

Από το πρακτικό της 22/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς.

Από το πρακτικό της 22/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Π.Τ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 22/10.09.2018 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 678/2018 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Οριστικοποίηση του πίνακα επιλαχόντων της Ειδικής Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

Από το πρακτικό της 11/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς.

Από το πρακτικό της 11/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Π.Τ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 11/01.04.2019 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 270/2019 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Πρόσληψη δύο (2) επιπλέον ασκούμενων δικηγόρων στο Τμήμα

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της 05/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς.

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της 05/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Α.Β. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 05/18.02.2019 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 113/2019 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Έγκριση της υπ αριθμ.13/2019 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας

Διαβάστε περισσότερα

Π.Τ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της 09/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς.

Π.Τ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της 09/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Π.Τ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 09/20.04.2016 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 198/2016 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Επιλογή εταιρίας για τη διαχείριση μεταχειρισμένων ειδών

Διαβάστε περισσότερα

Από το πρακτικό της 15/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς.

Από το πρακτικό της 15/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Π.Τ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 15/27.07.2016 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 364/2016 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Επιβολή προστίμου διαφήμισης στην εταιρία MAX OUTDOOR

Διαβάστε περισσότερα

Από το πρακτικό της 15/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς.

Από το πρακτικό της 15/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Π.Τ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 15/08.07.2015 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 306/2015 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Έγκριση απόσυρσης τεσσάρων (4) ρυπογόνων απορριμματοφόρων

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΔΙΚΑΙΟYΧΩΝ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ

ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΔΙΚΑΙΟYΧΩΝ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ AΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΔΙΚΑΙΟYΧΩΝ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ Ο Δήμος Βόλου, στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής, υλοποιεί το έργο >

Διαβάστε περισσότερα

Από το πρακτικό της 14/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς.

Από το πρακτικό της 14/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Ζ.Φ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 14/30.05.2018 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 402/2018 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Έγκριση της υπ αριθμ. 307/2018 απόφασης της Οικονομικής

Διαβάστε περισσότερα

Από το πρακτικό της 38/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς.

Από το πρακτικό της 38/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Π.Τ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 38/19.12.2018 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 1077/2018 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Έγκριση του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (Ο.Π.Δ) του

Διαβάστε περισσότερα

Από το πρακτικό της 23/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς.

Από το πρακτικό της 23/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Α.Β. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 23/10.09.2018 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 707/2018 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Έγκριση της υπ αριθμ. 432/2018 απόφασης της Οικονομικής

Διαβάστε περισσότερα

Φ.Κ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

Φ.Κ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Φ.Κ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 11/31-05-2016 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 253/2016 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Έγκριση ανάθεσης εργασίας σε τρίτο της υπ αριθ. 32/2016

Διαβάστε περισσότερα

Φ.Κ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

Φ.Κ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Φ.Κ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 09/20-04-2016 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 178/2016 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Καλαμαριάς σε υποβολή πρότασης

Διαβάστε περισσότερα

Από το πρακτικό της 01/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς.

Από το πρακτικό της 01/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Ρ.Π. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 01/16-01-2017 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 21/2017 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Συγκρότηση επιτροπών ΣΥ.Π.ΠΑ.Ζ.Α.Θ (Ν.Π.Δ.Δ.) Καλαμαριά,

Διαβάστε περισσότερα

Από το πρακτικό της 16/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς.

Από το πρακτικό της 16/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Α.Β. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 16/25.06.2018 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 480/2018 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Έγκριση ανάθεσης υπηρεσιών καθαριότητας των Δημοτικών

Διαβάστε περισσότερα

1. Αντωνούδη-Ιωαννίδου Ολυμπία 2. Αμπατζίδης Ματθαίος. 2. Βουλγαράκης Νεκτάριος 3. Αντωνάκης Βικέντιος. 3. Ζαμπέτογλου Σταύρος 4. Γεωργιάδης Σωτήριος

1. Αντωνούδη-Ιωαννίδου Ολυμπία 2. Αμπατζίδης Ματθαίος. 2. Βουλγαράκης Νεκτάριος 3. Αντωνάκης Βικέντιος. 3. Ζαμπέτογλου Σταύρος 4. Γεωργιάδης Σωτήριος Π.Τ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 22/28.08.2015 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 421/2015 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Έγκριση της υπ αριθμ. 158/2015 απόφαση Επιτροπής Ποιότητας

Διαβάστε περισσότερα

Από το πρακτικό της 11/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς.

Από το πρακτικό της 11/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Φ.Κ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 11/11-05-2015 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 199/2015 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2015 (9 η

Διαβάστε περισσότερα

Π.Τ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της 09/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς.

Π.Τ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της 09/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Π.Τ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 09/20.04.2016 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 209/2016 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Τροποποίηση της υπ αριθμ. 118/2015 Α.Δ.Σ. που αφορά στο

Διαβάστε περισσότερα

Από το πρακτικό της 14/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς.

Από το πρακτικό της 14/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Φ.Κ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 14/24-06-2015 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 285/2015 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Διαγραφή από τον βεβαιωτικό κατάλογο 218/21-3-2014 των

Διαβάστε περισσότερα

Φ.Κ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

Φ.Κ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Φ.Κ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 07/04-04-2016 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 158/2016 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Τροποποίηση της με αρ. 708/1997 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

Φ.Κ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

Φ.Κ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Φ.Κ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 06/16-03-2016 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 113/2016 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Καλαμαριάς σε υποβολή πρότασης

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμ. Απόφασης 462/2015 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2015 (20 η )

Αριθμ. Απόφασης 462/2015 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2015 (20 η ) Π.Τ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 25/12.10.2015 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 462/2015 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2015 (20 η

Διαβάστε περισσότερα

Από το πρακτικό της 21/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς.

Από το πρακτικό της 21/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Α.Β. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 21/31.07.2019 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 459/2019 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Έγκριση του από 25-07-2019 πρακτικού της Ειδικής Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της 26/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 407/2014 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της 26/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 407/2014 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 26/19.11.2014 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 407/2014 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Αναμόρφωση προϋπολογισμού 2014 (13 η ). οικονομικού έτους Καλαμαριά,

Διαβάστε περισσότερα

Π.Τ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της 04/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς.

Π.Τ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της 04/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Π.Τ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 04/22.02.2016 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 88/2016 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Έγκριση συνεργασίας Δήμου Καλαμαριάς με τοπικούς Πολιτιστικούς

Διαβάστε περισσότερα

Π.Τ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της 13/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς.

Π.Τ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της 13/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Π.Τ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 13/08.06.25 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 278/25 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Έγκριση της υπ αριθμ. 38/25 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα