!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

Transcript

1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ*ΕΛΛΗΝΕΣ* ΓΡΑΦΕΙΟ*ΤΥΠΟΥ*Κ.Ο.*********************************************************************ΤΗΛ.*(210)* * ***********************************************************************************************************FAX:*(210)* * ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΡΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΚΟΓΛΩΣΣΟ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ «ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ. ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΠΙΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ». Την οργισµένη αντίδραση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου και Υπευθύνου Τοµέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Εξωτερικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, ο οποίος έχει και τη Σάµο υπό τη βουλευτική του εποπτεία, προκάλεσαν οι έγγραφες απαντήσεις τριών Υπουργών για το θέµα του τουρκόγλωσσου χάρτη της Σάµου. Με λίγα λόγια, ο ένας Υπουργός πετάει το µπαλάκι στον άλλο δηλώνοντας αναρµοδιότητα, ενώ επί πλέον ο Υπουργός Εξωτερικών, απαντάει µε τη λογική του «άλλα λόγια ν' αγαπιόµαστε»! Ο τέταρτος Υπουργός, ο επί των Εσωτερικών, απάντησε ότι περιµένει διευκρινήσεις από την Αποκεντρωµένη Διοίκηση Αιγαίου. Υπενθυµίζεται ότι η υπόθεση αφορά την τουρκική διείσδυση στην αγορά της Σάµου, µε χάρτες που εκτύπωσαν και διένειµαν στις πύλες εισόδου του νησιού Τούρκοι δηµοσιογράφοι, µε σοβαρά ερωτήµατα που τους αφορούν και που ανάγονται µέχρι την εποχή των Ιµίων και της τότε αποκαθήλωσης της Ελληνικής σηµαίας από δηµοσιογράφο - πράκτορα της ΜΙΤ. Οι χάρτες εκτυπώθηκαν και διανεµήθηκαν µε τη βοήθεια της Δηµοτικής Αρχής, τοποθετούµενοι σε χώρους ευθύνης των Υπουργείων Οικονοµικών και Ναυτιλίας και χωρίς έστω και τη τυπική συνεννόηση µε το Υπουργείο Εξωτερικών. Η δήλωση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, έχει ως εξής: «Απευθύνοµαι και στους τρεις Υπουργούς. Εξωτερικών, Αναπληρωτή Οικονοµικών και Ναυτιλίας: Αποφασίστε να σοβαρευτείτε.!1!

2 Μπορεί να κοροϊδεύετε το κόσµο, αλλά να µην κοροϊδευόµαστε και µεταξύ µας, στο Εθνικό Κοινοβούλιο. Τουλάχιστον, εγώ, δεν αποδέχοµαι αυτά τα καµώµατα όταν ως Βουλευτής σας ερωτώ συγκεκριµένα πράγµατα για ένα τόσο σοβαρό ζήτηµα και εισπράττω αυτές τις «άλλα λόγια ν' αγαπιόµαστε» απαντήσεις και των τριών σας. Μεγαλώσαµε πια, για να παίζουµε τη µπερλίνα. Οι ερωτήσεις µου για τους τουρκόγλωσσους χάρτες της Σάµου, ήταν ξεκάθαρες και ουσιαστικές. Θα σας επανακαταθέσω την Ερώτηση στην αρµόδια Διεύθυνση της Βουλής και αυτή τη φορά απαιτώ από τους συµβούλους σας που χειρίζονται το συγκεκριµένο κοινοβουλευτικό σας τοµέα, ξεκάθαρες απαντήσεις σε µία - µία από τις ερωτήσεις που σας διατυπώνω. Δεν µε ενδιαφέρει ποιος υπουργός θα πάρει το κύριο βάρος επάνω του. Έχετε «πορτοκαλί» τηλέφωνα να συνεννοηθείτε µεταξύ σας. Τα παιχνιδάκια τέλος και µάλιστα για ζητήµατα που άπτονται εθνικών µας θεµάτων». Υ.Γ. Αν µη τι άλλο κύριε Υπουργέ, συνεννοηθείτε µε τους συµβούλους σας να µη γράφουν άλλα από αυτά που µου είπατε σε κατ' ιδίαν συνάντησή µας. Εκτίθεστε στα µάτια µου. Υ.Γ. Ποιός Υπουργός είναι; Όλους τους συναντώ στη Βουλή. Δεν θα τον αποκαλύψω. Αυτός ξέρει... *Προς διευκόλυνση των παραληπτών αυτής της δήλωσης του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, σας επισυνάπτουµε την αρχική Ερώτηση του Τέρενς Κουίκ και τις τρεις απαντήσεις που έλαβε. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΕΡΩΤΗΣΗ 1. ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ 2. ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ 3. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ 4. ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΩΣΤΗ ΜΟΥΣΟΥΡΟΥΛΗ Φέτος το καλοκαίρι τρεις (3) Τούρκοι δηµοσιογράφοι, ένας άνδρας και δύο γυναίκες, των οποίων τα ονόµατα µου έχουν γνωστοποιηθεί, αλλά προς το παρόν δεν αποδεσµεύω δηµόσια, επισκέφτηκαν τη Σάµο στα πλαίσια επιχειρηµατικών τους δραστηριοτήτων για την έκδοση τουριστικού χάρτη στη Τουρκική γλώσσα.!2!

3 Όπως µε ενηµέρωσε ο Πολιτευτής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ δηµοσιογράφος Γιώργος Γαρυφάλλου, αφού ήρθαν πρώτα σε επαφή µε τον Δήµαρχο της Σάµου Στέλιο Θάνο και τον ενηµέρωσαν για την πρόθεση τους να εκδώσουν ένα χάρτη, ζήτησαν και πήραν ενηµερωτικό υλικό για το νησί σε ηλεκτρονική µορφή. Η επαφή και η συνεννόηση των Τούρκων µε τον Δήµαρχο του νησιού έγινε γνωστή σε εκποµπή στον ραδιοφωνικό σταθµό της Σάµου «2000 Fm» από τον ίδιο τον Πρόεδρο του Δηµοτικού Λιµενικού Ταµείου και Δηµοτικό Σύµβουλο κ. Μ. Μαυρέλο, ο οποίος δήλωσε πως ήταν παρών. Στη συνέχεια οι Τούρκοι δηµοσιογράφοι επισκέφτηκαν πολλούς επιχειρηµατίες της Σάµου και αρκετοί από αυτούς (27) έναντι 300 ευρώ έκαστος, διαφηµίστηκαν στον τουρκικό χάρτη. Ο χάρτης µετά από λίγο διάστηµα δόθηκε στους ντόπιους διαφηµιζόµενους επιχειρηµατίες προκειµένου να διανεµηθεί από τα καταστήµατα τους στους Τουρίστες. Μεταξύ των άλλων σηµείων οι χάρτες τοποθετήθηκαν και σε κινητές προθήκες στο Λιµάνι της Σάµου, στην είσοδο του διαβατηριακού και τελωνειακού ελέγχου και στο κατάστηµα των αφορολογήτων ειδών που βρίσκεται µέσα σε κτίριο ιδιοκτησίας του Λιµενικού Ταµείου Σάµου. Οι τουρίστες επισκέπτες από την Τουρκία οι οποίοι καταφτάνουν καθηµερινά στη Σάµο, λίγο πριν την είσοδο τους για έλεγχο των στοιχείων τους, παραλάµβαναν οι ίδιοι από αυτές τις προθήκες το συγκεκριµένο χάρτη ο οποίος είχε µόνο Τουρκικό κείµενο και διανέµεται δωρεάν. Φυσικά οι επισκέπτες δεν ήταν όλοι Τούρκοι τουρίστες αλλά στη πλειονότητα τουρίστες άλλων κρατών. Το νησί Σάµος αναφέρεται µε την τουρκική ονοµασία SISAM ADASI και στα δηµοσιευµένα κείµενα του παραποιηµένα ήδη στοιχεία παρουσιαζόταν πχ ότι και αυτός ακόµα ο ΣΑΜΙΟΣ ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ότι έζησε µεν στη Σάµο αλλά είχε γεννηθεί στην ΙΩΝΙΑ. Κατόπιν όλων αυτών των καταγγελιών, ερωτώνται οι αρµόδιοι Υπουργοί. 1. Είχαν την αρµοδιότητα τα θεσµικά όργανα (Δήµος και Δηµοτικό Λιµενικό Ταµείο) να εµπλακούν σε αυτές τις δραστηριότητες των Τούρκων πολιτών, χωρίς την ελάχιστη ενηµέρωση η συνεννόηση µε Υπουργεία όπως το ΥΠΕΞ; 2. Ποιος έδωσε την επίσηµη έγγραφη άδεια στους Τούρκους δηµοσιογράφους να εκδώσουν και να κυκλοφορήσουν στη Σάµο τους (παραποιηµένους) χάρτες στη Τουρκική γλώσσα και µόνο; 3. Ποιος έδωσε την έγγραφη άδεια να τοποθετηθούν οι χάρτες σε δηµόσιους χώρους και δηµόσια κτίρια; 4. Ποιος ήλεγξε και µε ποιά διαφανή διαδικασία το περιεχόµενο των κειµένων;!3!

4 5. Με πόσα χρήµατα έχει χρηµατοδοτήσει ο Δήµος Σάµου την έκδοση χαρτών και γιατί µέχρι σήµερα δεν κατέστη δυνατόν να κυκλοφορήσει επισήµως από τα όργανα της πολιτείας αυτός ο χάρτης; 6. Σε ποια άλλα νησιά του Αιγαίου οι Τούρκοι δηµοσιογράφοι µοίρασαν αντίστοιχους χάρτες; 7. Αληθεύει η πληροφορία ότι ο άνδρας Τούρκος δηµοσιογράφος είναι ο γνωστός δηµοσιογράφος των Ιµίων που κατέβασε την Ελληνική σηµαία; 8. O εν λόγω δηµοσιογράφος αποτελεί ναι ή όχι «persona non grata» για το επίσηµο κράτος; 9. Αληθεύει ότι ο ίδιος δηµοσιογράφος είναι αυτός που αρθρογράφησε σε τουρκικά ΜΜΕ ώστε να αποσυρθεί ο πίνακας του ΝΤΕΛΑΚΡΟΥΑ στη Χίο που αναπαριστούσε την σφαγή της Χίου από τους Τούρκους; 10. Αληθεύει πως είναι ο ίδιος δηµοσιογράφος που το καλοκαίρι του 2010 είχε ζητήσει µαζί µε άλλους «επενδυτές» από τον πρώην Δήµαρχο της Χίου κ. Παντελή Βρουλή (σύµφωνα µε καταγγελίες του) να κατεβάσει αντίγραφο του ίδιου πίνακα από το γραφείο του; Ο δήµαρχος µάλιστα αποκάλυψε ότι όχι µόνο δεν είναι ανεπιθύµητο πρόσωπο ο εν λόγω «δηµοσιογράφος»- πρακτορίσκος της ΜΙΤ ( όπως έχει καταγγελθεί από την εποχή των Ιµίων), αλλά περιδιαβαίνει τα ελληνικά νησιά και προκαλεί προβλήµατα µε τις δηλώσεις του! Ο ερωτών Βουλευτής Τέρενς Νικόλαος Κουίκ 1.Υπουργός Εξωτερικών Απαντήσεις Υπουργών Απάντηση στην υπ αρίθµ από 30/08/2012 Ερώτηση του Βουλευτού Τέρενς- Νικολάου Κουίκ α. Κάθε αλλοδαπός που εισέρχεται νοµίµως στην Ελληνική Επικράτεια οφείλει να σέβεται τους νόµους, αλλά και τις ευαισθησίες της χώρας που τον φιλοξενεί. Ταυτόχρονα, απολαύει όλων των ανθρωπίνων δικαιωµάτων του, συµπεριλαµβανοµένης της ελευθερίας της εκφράσεως. β. Κατά τα λοιπά, αρµόδια να απαντήσουν στα ερωτήµατα τα οποία θέτει ο κ. Βουλευτής, είναι τα συνερωτώµενα Υπουργεία. Ο Υπουργός Εξωτερικών Δηµήτρης Αβραµόπουλος 2.Υπουργός Οικονοµικών!4!

5 Σχετικά µε την Ερώτηση 1154/30/08/2012 Σε απάντηση της µε αρίθµ. πρωτ /08/2012 Ερώτηση που κατέθεσε ο Βουλευτής κ. Τέρενς Νίκ. Κουίκ σας γνωρίζουµε ότι θα σας απαντήσουν τα συνερωτώµενα Υπουργεία. Ο Αν. Υπουργός Οικονοµικών Χ. Σταϊκούρας 3.Υπουργός Ναυτιλίας ΘΕΜΑ: «Διάθεση τουριστικών χαρτών στην τουρκική γλώσσα» Σε απάντηση της αριθµ /08/2012 Ερώτησης του Βουλευτή κ. Τ.-Ν. Κουίκ και ειδικότερα του σηµείου αυτής που αφορά το λιµάνι της Σάµου, σας γνωρίζουµε τα ακόλουθα: Τουριστικοί χάρτες της Σάµου στην τουρκική γλώσσα, όπως διαπιστώθηκε από την τοπική Λιµενική Αρχή, έχουν τοποθετηθεί σε κινητές προθήκες στην είσοδο του χώρου όπου διενεργούνται οι διαβατηριακοί και τελωνειακοί έλεγχοι, καθώς επίσης και εντός του καταστήµατος αφορολόγητων ειδών. Οι προαναφερόµενοι χώροι είναι προσβάσιµοι µόνο κατά τις ώρες λειτουργίας του Τελωνείου, ήτοι κατά τις ώρες καταπόπλου επιβατηγών-τουριστικών πλοίων από Βαθύ Σάµου προς Κουσάντασι Τουρκίας και αντίστροφα. Σύµφωνα µε τις διατάξεις του ν. 2960/2001 «Εθνικός Τελωνειακός Κώδικας» (ΦΕΚ 265 Α ), όπως αυτός ισχύει, οι ανωτέρω χώροι είναι τελωνειακά υποκείµενοι χώροι και ανήκουν στην αποκλειστική αρµοδιότητα της Τελωνειακής Υπηρεσίας Σάµου. Κατόπιν των ανωτέρω, αρµόδιο να απαντήσει επί του συγκεκριµένου θέµατος είναι το συνερωτώµενο Υπουργείο Οικονοµικών. Ο Υπουργός Κωστής Μουσουρούλης 4.Υπουργός Εσωτερικών Θέµα: Κοινοβουλευτικός Έλεγχος Σχετ: Η υπ αρίθµ. 1154/ Ερώτηση Σε απάντηση της ανωτέρω Ερώτησης που κατέθεσε ο Βουλευτής Τέρενς-Νικόλαος Κουίκ, σχετικά µε την έκδοση τουριστικού χάρτη της Σάµου, σας γνωρίζουµε ότι το Υπουργείο Εσωτερικών ζήτησε στοιχεία από την Αποκεντρωµένη Διοίκηση Αιγαίου µε το υπ αρίθµ.πρωτ. οικ / έγγραφο και, ευθύς µόλις περιέλθει η σχετική απάντηση, θα ενηµερωθεί η Εθνική Αντιπροσωπεία µε νεότερο έγγραφο. Ο Υπουργός Ευρυπίδης Στυλιανίδης!5!

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ. Αθήνα, 29 Νοεµβρίου 2006 ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ. Α.Π.: οικ. 66174 ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΤΟΠ. ΑΥΤ/ΣΗΣ.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ. Αθήνα, 29 Νοεµβρίου 2006 ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ. Α.Π.: οικ. 66174 ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΤΟΠ. ΑΥΤ/ΣΗΣ. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αθήνα, 29 Νοεµβρίου 2006 ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ Α.Π.: οικ. 66174 ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΤΟΠ. ΑΥΤ/ΣΗΣ Δ/ΝΣΗ ΟΡΓ. & ΛΕΙΤ. ΟΤΑ TMHMA ΟΡΓ & ΛΕΙΤ. ΟΤΑ Προς: Περιφέρειες της Χώρας. 1. Δ/νσεις

Διαβάστε περισσότερα

Ε Γ Κ Υ Κ Λ Ι Ε Σ Ο Δ Η Γ Ι Ε Σ αρ 2

Ε Γ Κ Υ Κ Λ Ι Ε Σ Ο Δ Η Γ Ι Ε Σ αρ 2 ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ & ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Αθήνα, 29 Δεκεμβρίου 2014 Αρ. πρωτ.: 61 Ε Γ Κ Υ Κ Λ Ι Ε Σ Ο Δ Η Γ Ι Ε Σ αρ 2 ΠΡΟΣ: Τους υποψήφιους βουλευτές της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΘΕΜΑ: 1. Ο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΣΘ. Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΣΘ. Τρίτη 2 Ιουλίου 2013 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΣΘ Τρίτη 2 Ιουλίου 2013 ΘΕΜΑΤΑ Α. ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1. Επικύρωση Πρακτικών, σελ. 13766 2. Άδεια απουσίας του Βουλευτή κ. Γ. Παπανδρέου, σελ. 13735 3. Ανακοινώνεται η υπ' αριθµ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΨΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟ ΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΛΕΡΟ

ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΨΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟ ΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΛΕΡΟ ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΨΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟ ΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΛΕΡΟ Ο Συνήγορος του Πολίτη, ενεργώντας στο πλαίσιο των αρµοδιοτήτων του κατά το άρθρ. 103 παρ. 9 του Συντάγµατος και το άρθρ. 4 παρ. 5 του Ν. 3093/2003

Διαβάστε περισσότερα

Επισκόπηση της Εθνικής Συµµετοχής επισήµανση των κυριότερων γεγονότων από όλα τα τµήµατα της Μελέτης, µε ιδιαίτερη έµφαση στα στοιχεία που µπορεί να

Επισκόπηση της Εθνικής Συµµετοχής επισήµανση των κυριότερων γεγονότων από όλα τα τµήµατα της Μελέτης, µε ιδιαίτερη έµφαση στα στοιχεία που µπορεί να Κατάχρηση του δικαιώµατος για οικογενειακή επανένωση: γάµοι συµφέροντος και ψευδείς δηλώσεις πατρότητας Εθνική Συµµετοχή: Ελλάδα Ευρωπαϊκό ίκτυο Μετανάστευσης 2012 1 ΜΕΛΕΤΗ Ε Μ 2012 Κατάχρηση του δικαιώµατος

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΗΜΟΥ ΡΟ ΟΥ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΗΜΟΥ ΡΟ ΟΥ ΗΜΟΥ ΡΟ ΟΥ Πρακτικό Συνεδρίασης Αριθµός: 24 / 25-11-2013 Στη Ρόδο και στο ηµοτικό Κατάστηµα (Πλατεία Ελευθερίας 1), σήµερα ευτέρα, 25 Νοεµβρίου 2013 και ώρα 10:00 π.µ., συνήλθε σε τακτική συνεδρίαση η

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 6 Απριλίου 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Αριθ.Πρωτ.: 16852 ΓΕΝ. /ΝΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟ ΙΟΙΚΗΣΗΣ /ΝΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΟΤΑ ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΡΞΑ. Τρίτη 9 Απριλίου 2013

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΡΞΑ. Τρίτη 9 Απριλίου 2013 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΡΞΑ Τρίτη 9 Απριλίου 2013 ΘΕΜΑΤΑ Α. ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1. Επικύρωση Πρακτικών, σελ. 10207, 10240 2. Άδεια απουσίας της Βουλευτή κ. Ν. Βαλαβάνη, σελ. 10181 3. Ανακοινώνεται ότι

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΨΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟ ΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΚΩ

ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΨΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟ ΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΚΩ ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΨΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟ ΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΚΩ Ι. Εισαγωγικά Ο Συνήγορος του Πολίτη, ενεργώντας στο πλαίσιο των αρµοδιοτήτων του κατά το άρθρ. 103 παρ. 9 του Συντάγµατος και το άρθρ. 4 παρ.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΜΑΝΟΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΜΑΝΟΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ Μ.Μ.Ε. ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΜΑΝΟΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2005 ΥΠΟΥΡΓΟΣ: Θέλω να σας ζητήσω συγνώμη, διότι για πρώτη

Διαβάστε περισσότερα

"CYCLADES" Tourist Apartments Federation ΚΥΚΛΑΔΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ "ΚΥΚΛΑΔΕΣ"

CYCLADES Tourist Apartments Federation ΚΥΚΛΑΔΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΕΣ "CYCLADES" Tourist Apartments Federation ΚΥΚΛΑΔΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ "ΚΥΚΛΑΔΕΣ" ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ Δικαιώματα 12-3-2012... Δικαιώματα των Πολιτών Συμβουλές Πληροφορίες για τα μέλη (επιχειρηματίες

Διαβάστε περισσότερα

πάπας στην μακροζωία και την προβολή της. ΚΑΒΟ Ίκαρε, καλά, εσύ μας άφησες νωρίς αφιέρωμα #09 free [your] press

πάπας στην μακροζωία και την προβολή της. ΚΑΒΟ Ίκαρε, καλά, εσύ μας άφησες νωρίς αφιέρωμα #09 free [your] press #09 free [your] press ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΜΑΙΖΩΝΟΣ 66, 10438 ΤΗΛ-FAX:210 5221 129 ΚΑΒΟ πάπας εφημερίδα του συλλόγου ικαρίας Ο ΚΑΒΟ ΠΑΠΑΣ ;; Ίκαρε, καλά, εσύ μας άφησες νωρίς αφιέρωμα στην μακροζωία και την προβολή

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Δικαιώματα πολιτών - Καταπολέμηση Γραφειοκρατίας και Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση - Ν. 4325/2015».

ΘΕΜΑ: «Δικαιώματα πολιτών - Καταπολέμηση Γραφειοκρατίας και Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση - Ν. 4325/2015». ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Ταχ. Δ/νση: Βασ. Σοφίας 15 Ταχ. Κώδικας: 106 74 Αθήνα FAX:

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α: ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α: ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΑΔΑ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ Ταχ. δ/νση: Ταχ. Κώδικας: Πληροφορίες: Fax:

Διαβάστε περισσότερα

Συνοπτικός οδηγός για Άδειες Διαμονής ιδιοκτητών ακινήτων στην Ελλάδα

Συνοπτικός οδηγός για Άδειες Διαμονής ιδιοκτητών ακινήτων στην Ελλάδα Σε συνεργασία ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Συνοπτικός οδηγός για Άδειες Διαμονής ιδιοκτητών ακινήτων στην Ελλάδα 2 Συνοπτικός οδηγός για Άδειες Διαμονής ιδιοκτητών ακινήτων στην Ελλάδα 3 Στο πλαίσιο μιας πιο φιλικής

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείρισης Αποβλήτων (ΠΕΣΔΑ)

Διαχείρισης Αποβλήτων (ΠΕΣΔΑ) Αρ. Φύλλου 2811 Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2015 Έτος 21ο email: info@thriassio.gr www.thriassio.gr Σε δραματικό αδιέξοδο κινδυνεύει να βρεθεί η διαχείριση των απορριμμάτων της Αττικής Σε δραματικό αδιέξοδο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ ΝΘ. Πέµπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ ΝΘ. Πέµπτη 4 Φεβρουαρίου 2010 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ ΝΘ Πέµπτη 4 Φεβρουαρίου 2010 ΘΕΜΑΤΑ Α. ΕΙ ΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1. Επικύρωση Πρακτικών, σελ. 3099, 3148 2. Άδεια απουσίας του Βουλευτή κ. Γ. Κασαπίδη, σελ. 3114 3. Ανακοινώνεται ότι

Διαβάστε περισσότερα

Σταθερότητα αλλά και αλλαγή πολιτικής

Σταθερότητα αλλά και αλλαγή πολιτικής FREE PRESS Σάββατο 3.5. Αρ. Φύλλου 508 ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ e-voice ΓΙΑ ΤΗΝ «Κ» ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ Στο «κόκκινο» η πολιτική αντιπαράθεση ΣΕΛ. 6,7 ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Μάιος 2010. Ούτε ο εφησυχασμός ούτε η τρομοκρατία φέρνουν λύσεις... Επιθέσεις μερίδας των ΜΜΕ στους φαρμακοποιούς

Μάιος 2010. Ούτε ο εφησυχασμός ούτε η τρομοκρατία φέρνουν λύσεις... Επιθέσεις μερίδας των ΜΜΕ στους φαρμακοποιούς Μάιος 2010 Ούτε ο εφησυχασμός ούτε η τρομοκρατία φέρνουν λύσεις... Επιθέσεις μερίδας των ΜΜΕ στους φαρμακοποιούς Αποτελέσματα αγωνιστικών κινητοποιήσεων Φ.Σ.Α. Ανατιμολογήσεις φαρμάκων Αιφνιδιαστική τροπολογία

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΑΓΩΝΙΑΣ. για τις εκποιήσεις ακινήτων. Κ ορυφώνεται η αγωνία αναφορικά με. Σήμερα κρίσιμες επαφές της κυβέρνησης με την τρόικα

ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΑΓΩΝΙΑΣ. για τις εκποιήσεις ακινήτων. Κ ορυφώνεται η αγωνία αναφορικά με. Σήμερα κρίσιμες επαφές της κυβέρνησης με την τρόικα ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ Η έκρηξη στο Μαρί θα μας κυνηγά σαν ερινύα }6 Ο ΕΡΜΗΣ ΕΔΙΩΞΕ ΤΟ ΝΙΚΟ! Τέλος στη συνεργασία με τον επιτυχημένο Κύπριο προπονητή Νίκο Παναγιώτου έβαλε η διοίκηση της ομάδας της Αραδίππου.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Κ. Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Κ. Παρασκευή 3 Απριλίου 2015 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Κ Παρασκευή 3 Απριλίου 2015 ΘΕΜΑΤΑ Α. ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1. Άδεια απουσίας των Βουλευτών κ. κ. Κ. Μπαργιώτα και Ε. Παναγούλη, σελ. 1354 2. Ανακοινώνεται ότι τη συνεδρίαση παρακολουθούν

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΗΜΟΥ ΡΟ ΟΥ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΗΜΟΥ ΡΟ ΟΥ ΗΜΟΥ ΡΟ ΟΥ Πρακτικό Συνεδρίασης Αριθµός: 9 / 26-04-2013 Στη Ρόδο και στα γραφεία της Περιφερειακής Ένωσης ήµων (Π.Ε..) Νοτίου Αιγαίου, όπισθεν του ηµοτικού Καταστήµατος ήµου Ρόδου, (αντί της αίθουσας του

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΡΛΕ. Τρίτη 17 Μαΐου 2011

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΡΛΕ. Τρίτη 17 Μαΐου 2011 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΡΛΕ Τρίτη 17 Μαΐου 2011 ΘΕΜΑΤΑ Α. ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1. Επικύρωση Πρακτικών, σελ. 10649 2. Άδεια απουσίας των Βουλευτών κ. κ. Δ. Αυγερινοπούλου και Α. Μπούρα, σελ. 10667, 10674

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ Σ.ΕΠ.Ε. ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2000. ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ιεύθυνση Προγραµµατισµού

ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ Σ.ΕΠ.Ε. ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2000. ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ιεύθυνση Προγραµµατισµού ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΣΩΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ Σ.ΕΠ.Ε. ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2000 ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ιεύθυνση Προγραµµατισµού και Συντονισµού Σ.ΕΠ.Ε. I ΕΚΘΕΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟ ΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΣΧΟΛΗ:ΝΟΠΕ ΤΜΗΜΑ:ΝΟΜΙΚΗΣ ΜΑΘΗΜΑ:ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΗΜΟΣΙΟΥ ΙΚΑΙΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ:κ. ΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΜΑ «ΚΡΥΦΗ ΚΑΜΕΡΑ»

ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟ ΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΣΧΟΛΗ:ΝΟΠΕ ΤΜΗΜΑ:ΝΟΜΙΚΗΣ ΜΑΘΗΜΑ:ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΗΜΟΣΙΟΥ ΙΚΑΙΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ:κ. ΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΜΑ «ΚΡΥΦΗ ΚΑΜΕΡΑ» ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟ ΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΣΧΟΛΗ:ΝΟΠΕ ΤΜΗΜΑ:ΝΟΜΙΚΗΣ ΜΑΘΗΜΑ:ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΗΜΟΣΙΟΥ ΙΚΑΙΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ:κ. ΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΜΑ «ΚΡΥΦΗ ΚΑΜΕΡΑ» «THE HIDDEN CAMERA» ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ:ΓΚΙΝΤΩΝΗ ΦΩΤΕΙΝΗ-ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΩΝΗ. Από τον γ.δ. του υπουργείου Οικονομικών

ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΩΝΗ. Από τον γ.δ. του υπουργείου Οικονομικών Εξωσωματική μονό για τους παντρεμένους Η «Αλήθεια» δημοσιεύει ενδιαφέρουσες πτυχές του νομοσχεδίου για την ιατρικώς υποβοηθούμενη αναπαραγωγή που εκρεμεί στην οινοβουλευτική Επιτροπή Υγείας. }2 ΕΒΑΛΕ ΜΠΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

από Οµπάµα στην Ελλάδα «ΥΠΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ» η επίσκεψη από τη Μέρκελ µε φόντο τον πόλεµο ΝΤ - Βερολίνου για νέο κούρεµα του ελληνικού χρέους

από Οµπάµα στην Ελλάδα «ΥΠΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ» η επίσκεψη από τη Μέρκελ µε φόντο τον πόλεµο ΝΤ - Βερολίνου για νέο κούρεµα του ελληνικού χρέους ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΕΡΙΟ ΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΕΛΒΕΤΙΑ Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013 - Αριθµός φύλλου 1.069 - Τιµή 1,30 - www.e-typos.com ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Δημοτικό Συμβούλιο Σύρου Ερμούπολης

Δημοτικό Συμβούλιο Σύρου Ερμούπολης Σ Υ Ν Δ Ρ Ο Μ Η Τ Η Σ δεν επιτρέπεται η πώληση ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 Αριθμός Φύλλου 3733 Έτος 31 ο Τιμή Φύλλου 0,50 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Οι αιρετοί του δήμου Σύρου

Διαβάστε περισσότερα

Τ Ρ Ι Τ Η 1 1. 1 1. 2 0 1 4 Α Ρ Ι Θ Μ Ο Σ Φ Υ Λ Λ Ο Υ : 1 4 3 2 1 8 Τ Ι Μ Η : 1, 5 0 Ε Υ Ρ Ω Μ Α Ζ Ι Μ Ε Τ Η S P O R T D A Υ

Τ Ρ Ι Τ Η 1 1. 1 1. 2 0 1 4 Α Ρ Ι Θ Μ Ο Σ Φ Υ Λ Λ Ο Υ : 1 4 3 2 1 8 Τ Ι Μ Η : 1, 5 0 Ε Υ Ρ Ω Μ Α Ζ Ι Μ Ε Τ Η S P O R T D A Υ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ Αποτελεσματικός ο Απόλλωνας επικράτησε με 3-0 της Ομόνοιας, με δύο γκολ του Παπουλή και ένα του Στογιάνοβιτς. www.alithia.com.cy Τ Ρ Ι Τ Η 1 1. 1 1. 2 0 1 4 Α Ρ Ι Θ Μ Ο Σ Φ Υ Λ Λ Ο Υ : 1

Διαβάστε περισσότερα