ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Δύο πόλεις, Μία γειτονιά + ...

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Δύο πόλεις, Μία γειτονιά + ..."

Transcript

1

2 ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Δύο πόλεις, Μία γειτονιά Συμπολίτισσες και Συμπολίτες Η παράταξή µας, ΕΛΛΗΝΙΚΟ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ Σύγχρονη Πόλη, δηµιουργήθηκε από τη συγχώνευση δύο ιστορικών παρατάξεων της Αργυρούπολης και του Ελληνικού που µε το έργο και την προσφορά τους συνέβαλαν καθοριστικά στην πρόοδο των δύο πόλεων. Είµαστε µια Παράταξη που συνδυάζει αρµονικά τη γνώση και την εµπειρία 18 εν ενεργεία ηµοτικών Συµβούλων, µε τη νεανική ορµή, τις καινοτόµες ιδέες και το δηµιουργικό ενθουσιασµό, 35 νέων ανθρώπων, που για πρώτη φορά συµµετέχουν στα κοινά του ήµου µας. Όλοι µαζί, ακούγοντας µε προσοχή τους πολίτες, συντάξαµε το πρόγραµµα που έχετε στα χέρια σας. Ένα πρόγραµµα που επιχειρεί να θεµελιώσει τον «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ» πάνω σε στέρεες βάσεις µε στόχο καλύτερες και ποιοτικότερες υπηρεσίες, άµεση και διαφανή εξυπηρέτηση του ηµότη, οικονοµίες κλίµακος, που θα µας επιτρέψουν να ασκήσουµε πολιτικές οικονοµικής ελάφρυνσης των πολιτών και κοινωνικής αλληλεγγύης. Το Πρόγραµµά µας περιέχει µια σειρά έργων υποδοµής και για την περιοχή του Ελληνικού, που κρίνονται απολύτως αναγκαία για τους κατοίκους της. Η χρηµατοδότηση τους θα διεκδικηθεί και θα υλοποιηθεί τόσο από τους πόρους της Περιφέρειας Αττικής που διαδέχεται τη Νοµαρχία Αθηνών, όσο και από προγράµµατα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το Πρόγραµµά µας, χαρακτηρίζεται από ρεαλισµό, από αίσθηµα κοινωνικής δικαιοσύνης και αλληλεγγύης, από ευαισθησία στα περιβαλλοντικά ζητήµατα. Ένα πρόγραµµα οικονοµικής ανακούφισης των ηµοτών, σε µια εποχή οδυνηρής οικονοµικής κρίσης, στην οποία η Αυτοδιοίκηση οφείλει και µπορεί να σταθεί δίπλα τους.

3 Δύο πόλεις, Μία γειτονιά ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟ έσµευσή µας η σκληρή δουλειά, η ευσυνειδησία, η συµµετοχική δηµοκρατία. έσµευσή µας η ενηµέρωση και η συζήτηση µαζί σας πριν από κάθε απόφασή µας, που αφορά και επηρεάζει τον τρόπο και την ποιότητα της ζωή σας. Φίλες και Φίλοι Πριν από κάθε εκλογική αναµέτρηση, παρατάξεις και υποψήφιοι υπόσχονται πολλά. Λύσεις σε κάθε πρόβληµα. Εκείνο που σας προτείνουµε να αξιολογήσετε, πριν την τελική ετυµηγορία σας, είναι η αξιοπιστία όλων µας. Αξιοπιστία, που απορρέει από τη µέχρι σήµερα πορεία µας, το έργο µας, τη συµπεριφορά µας, και την προσφορά µας στα κοινά. Πόσο µάλλον, που η εποχή που έρχεται, η εποχή της µεγαλύτερης µεταρρύθµισης στην ιστορία της Αυτοδιοίκησης µε ριζικές τοµές και πρωτόγνωρες αλλαγές, απαιτεί ένα στιβαρό, σταθερό, έµπειρο χέρι στο τιµόνι του νέου µας ήµου, για να τον οδηγήσει µε ασφάλεια και επιτυχία στους δρόµους του µέλλοντος. Η Παράταξή µας ΕΛΛΗΝΙΚΟ - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ Σύγχρονη Πόλη και εγώ προσωπικά ζητάµε την εµπιστοσύνη και τη στήριξή σας στις εκλογές της 7ης Νοεµβρίου, δεσµευόµενοι ότι δεν θα διαψεύσουµε τις προσδοκίες σας για ένα καλύτερο αύριο. Με εκτίµηση Χάρης Πασβαντίδης

4 ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ Δύο πόλεις, Μία γειτονιά Στην κρίση απαντάµε µε πράξεις, και όχι µε λόγια Είμαστε δίπλα στον πολίτη βοηθώντας τον να αντιµετωπίσει την καθηµερινότητα. Αυτός είναι ο κεντρικός και µεγάλος µας στόχος, να σταθούµε ουσιαστικοί αρωγοί στην προσπάθεια καταπολέ- µησης της οικονοµικής κρίσης. ίνουµε κίνητρα για τη δηµιουργία θέσεων εργασίας στην πόλη, µεριµνάµε για τους κοινωνικά ασθενέστερους.

5 Δύο πόλεις, Μία γειτονιά ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ Μειώνονται τα δημοτικά τέλη στην Αργυρούπολη και παραμένουν σταθερά στο Ελληνικό. Μειώνονται σταδιακά (6,5% κάθε χρόνο) τα δηµοτικά τέλη στην Αργυρούπολη µε στόχο τη µείωσή τους κατά 27% µέσα στην τετραετία. Παραµένουν σταθερά τα δηµοτικά τέλη στο Ελληνικό. Καταργούνται τα τροφεία στους παιδικούς σταθ- µούς της Αργυρούπολης. Καταργείται η οικονοµική συµµετοχή των δηµοτών στα Πολιτιστικά προγράµµατα του ήµου, πλην Ωδείου. Επεκτείνεται το πρόγραµµα Βοήθεια στο σπίτι και στο Ελληνικό. Στηρίζονται οικονοµικά οι συµπολίτες µας που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας. Μελετάται η ίδρυση και λειτουργία κοινωνικού παντοπωλείου για όσους βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας. ηµιουργούνται οµές Στήριξης των πολιτών. Σε συνεργασία µε το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ και άλλους φορείς, οι δοµές αυτές αποτελούν άξονες πληροφόρησης και στήριξης για τον άνεργο και τον εργαζόµενο, σε θέµατα αλλαγής εργασίας, δια βίου µάθησης, συνταξιοδότησης και τον επιχειρηµατία για υλοποίηση προγραµµάτων επιχειρηµατικότητας. ηµιουργείται Γραφείο ενηµέρωσης ασφαλισµένων. Λειτουργούν, σε συνεργασία µε εθελοντικές οµάδες, απογευµατινά τµήµατα απασχόλησης παιδιών σε κατάλληλους χώρους, µε στόχο την κοινωνική προσφορά π.χ σε µονογονεϊκές οικογένειες. Κάθε νέα επιχείρηση που ιδρύεται στο ήµο µας, απαλλάσσεται για πέντε χρόνια από τα δηµοτικά τέλη εφ όσον το 50% τουλάχιστον του προσωπικού της είναι δηµότες του ήµου µας. Καταργούνται τα τροφεία στους παιδικούς σταθμούς της Αργυρούπολης.

6 ΝΕΟΣ ΗΜΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ Δύο πόλεις, Μία γειτονιά ΝΕΟΣ ΗΜΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ Κάνουμε πράξη τη Σύγχρονη πόλη θέτοντας την τεχνολογία στη διάθεση του πολίτη, απαλλάσσοντάς τον από χρονοβόρες διαδικασίες και γραφειοκρατικές αγκυλώσεις του παρελθόντος. ηµιουργείται νέα υπηρεσία µελέτης για: Υγιεινές συνθήκες διαβίωσης, προστασία από ρύπανση, ηχορύπανση, προστασία περιβάλλοντος, εξοικονόµηση ενέργειας. Οργανώνεται και στελεχώνεται ο νέος θεσµός του «Συνήγορου του ηµότη» Επεκτείνουµε τη λειτουργικότητα της δικτυακής πύλης του πρώην ήµου Αργυρούπολης στο νέο ήµο και προχωράµε στην παροχή ολοκληρωµένων υπηρεσιών µέσω διαδικτύου (Internet). Κατασκεύαζεται µε σύµπραξη του ιδιωτικού τοµέα (Σ ΙΤ) νέο σύγχρονο ηµαρχείο. Μηχανογραφούνται όλες οι υπηρεσίες του ήµου Το ανθρώπινο δυναμικό του δήμου μας, στην υπηρεσία του πολίτη Ο ήµος µας πλέον αποκτά µια ξεχωριστή οντότητα, γίνεται αυτόνοµος διοικητικά και οικονοµικά. Αναδοµείται για να µπορέσει να εφαρµόσει ένα καινούργιο θεσµικό µοντέλο διοίκησης το οποίο θα είναι πιο αποτελεσµατικό - πιο λειτουργικό - πιο διαφανές. Οι υπηρεσίες και το ανθρώπινο δυναµικό οργανώνονται σε µια νέα σύγχρονη βάση δίνοντας άµεσες λύσεις στα προβλήµατα που απασχολούν τον πολίτη. Καταρτίζεται νέος οργανισµός λειτουργίας των Υπηρεσιών του ήµου. Εφαρµόζονται οι σύγχρονες µέθοδοι ιοίκησης. ( ιοίκηση Ολικής Ποιότητας και ιοίκηση µε στόχους) Αλλάζει το οικονοµικό µοντέλο διαχείρισης. Για κάθε έργο ή προµήθεια γίνεται ανοιχτή - διαφανής διαδικασία διαγωνισµών. Οργανώνεται η υποδοχή και η λειτουργία των 164 αρµοδιοτήτων της Νοµαρχίας που µεταφέρονται στο ήµο (Πολεοδοµία, Υγεία, Πρόνοια, Ανάπτυξη, κλπ.)

7 Δύο πόλεις, Μία γειτονιά ΥΓΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ Ανοιχτές πόρτες για κάθε ηλικία, για κάθε πρόβλημα Αναµορφώνουµε το τοπικό σύστηµα υγείας και κοινωνικής µέριµνας. Στόχος µας είναι η κοινωνική υποστήριξη και κοινωνική µέριµνα των δηµοτών (αδύναµων και µη), όραµα µας είναι να παρέχουµε ολοκληρωµένες υπηρεσίες υγείας βασιζόµενες σε 4 άξονες: Έρευνα - Ενηµέρωση - Πρόληψη - Αντιµετώπιση Λειτουργεί οργανισμός υγείας και κοινωνικής μέριμνας Ιδρύεται και λειτουργεί Οργανισµός Υγείας και Πρόνοιας στον ήµο, ο οποίος: Αναλαµβάνει την πρωτοβάθµια φροντίδα υγείας των πολιτών. Καθιερώνει σταθερή δοµή προληπτικής ιατρικής, σχετικά µε: α) τη φροντίδα της γυναίκας (προληπτικός έλεγχος., ενηµέρωση νεανίδων, κλπ) β) τη φροντίδα της τρίτης ηλικίας, γ) τη φροντίδα του παιδιού- εφήβου (προαγωγή ψυχικής υγείας νέων, προγράµµατα πρόληψης αλκοολισµού και κάθε µορφής εξαρτήσεων σε σχολεία σε συνεργασία µε Υπουργείο Παιδείας ια βίου Μάθησης και Θρησκευµάτων, πρόγραµµα ανακουφιστικής φροντίδας νέων που βιώνουν απόρριψη ή απώλεια στο περιβάλλον τους κλπ) Οργανώνει εθελοντικό σώµα στήριξης πολιτών και συνεργάζεται µε εθελοντικές οµάδες. Συνεργάζεται µε Φορείς Υγείας και µε ιδιώτες ιατρούς καθώς και Πανεπιστηµιακές σχολές για προγράµµατα ερευνών υγείας του πληθυσµού. Εφαρµόζει πρόγραµµα κοινωνικής µέριµνας ατό- µων µε αναπηρία, µε στόχο τον ανεξάρτητο τρόπο ζωής αυτών. Συµµετέχει στο ιαδηµοτικό ίκτυο οµών Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ο.Τ.Α. Λειτουργεί σε προγραµµατική Σύµβαση µε τα Ασφαλιστικά Ταµεία και το Υπουργείο Υγείας φορέα ηµερήσιας ή διήµερης φροντίδας υπερηλίκων µε προβλήµατα άνοιας ή Αλτσχάϊµερ. Αναπτύσσει πρόγραµµα τηλεβοήθειας σε συνεργασία µε τον ΟΤΕ για τους υπερήλικες και τα άτοµα µε αναπηρία. ιεκδικεί από τη ιοίκηση του ΙΚΑ τη στέγαση των ιοικητικών και Ιατρικών Υπηρεσιών του ΙΚΑ, µέχρι την ανέγερση ιδιόκτητου κτηρίου.

8 ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ Δύο πόλεις, Μία γειτονιά ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ, Η ΦΡΟΝΤΙ Α ΜΑΣ Στηρίζουμε την τρίτη ηλικία Επιβραβεύουµε του κόπους τους, βελτιώνοντας τις υποδοµές µας, διευκολύνοντας την καθηµερινότητά τους, πλουτίζοντας τις δραστηριότητές τους. Αναβαθµίζονται οι Υπηρεσίες Υγείας µε στελέχωση ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων για ιατροφαρµακευτική και νοσηλευτική περίθαλψη. ιευρύνονται και ενισχύονται τα προγράµµατα γυµναστικής, φυσικοθεραπείας, εργοθεραπείας. ιευρύνονται και ενισχύονται τα προγράµµατα Κοινωνικού Τουρισµού, µε συνεχείς και αποτελεσµατικές παρεµβάσεις µας στο αρµόδιο Υπουργείο, όπως και οι εκδηλώσεις αναψυχής και πολιτισµού. Κατασκευάζεται κτήριο για το Β ΚΑΠΗ Ελληνικού στην Αγ. Παρασκευή. Ολοκληρώνεται η κατασκευή του κτηρίου του Β ΚΑΠΗ Αργυρούπολης.

9 Δύο πόλεις, Μία γειτονιά ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ Το αύριό μας Ενισχύουµε τις βρεφονηπιακές υποδοµές µας, µε νέα σύγχρονα κτήρια και εξειδικευµένο ανθρώπινο δυναµικό. ιασφαλίζουµε το µέλλον των παιδιών µας προνοώντας για το αύριο της πόλης µας. Κατασκευάζεται 5ος βρεφονηπιακός σταθµός στο Ελληνικό. Κατασκευάζεται το κτήριο του 1ου βρεφονηπιακού σταθµού στην οδό Κοµνηνών στην Αργυρούπολη µε χρηµατοδότηση της Νοµαρχίας Αθηνών η οποία έχει ήδη εγκριθεί. Ιδρύεται 7ος Παιδικός σταθµός στην Αργυρούπολη. Στόχος µας η φιλοξενία όλων των βρεφών-νηπίων του ήµου µας. Ολοκληρώνεται η διαµόρφωση των αύλιων χώρων των παιδικών σταθµών µε πολυπαιχνίδια φιλικά προς το περιβάλλον.

10 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Δύο πόλεις, Μία γειτονιά Κολυµβητήριο Αργυρούπολης ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑ Οραματιζόμαστε µια πόλη που θα αποτελεί λίκνο αθλητισµού και άσκησης. Μας βοηθάει σ αυτό το γεγονός ότι η Αργυρούπολη έχει ήδη οικοδοµήσει αθλητικές εγκαταστάσεις µοναδικές για Πόλη του δικού της µεγέθους. Τις απολαµβάνουν τώρα και οι κάτοικοι του Ελληνικού. Συνεχίζονται και επεκτείνονται τα προγράµµατα µαζικού Αθλητισµού για παιδιά, γυναίκες, τρίτη ηλικία. Στηρίζεται ο σωµατειακός αθλητισµός µε επιχορηγήσεις και δωρεάν παροχή των εγκαταστάσεων. Συµµετέχουµε σε προγράµµατα «ανίχνευσης ταλέντων». Στηρίζονται οι αθλητές των σωµατείων της πόλης που έχουν Ευρωπαϊκές Παγκόσµιες και Ολυµπιακές διακρίσεις. Προωθείται η ανάπτυξη νέων αθληµάτων σε συνεργασία µε την Γ.Γ.Α και τις αντίστοιχες Οµοσπονδίες. Οργανώνονται χώροι στέγασης των γραφείων των.σ των Αθλητικών Συλλόγων

11 Δύο πόλεις, Μία γειτονιά ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΥΠΟ ΟΜΕΣ Αθλητική υποδομή ΤΟ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΜΑΣ Ανακατασκευάζονται και αναβαθµίζονται τα γήπεδα στην οδό Ελ. Βενιζέλου και 33ης και στο κάτω Ελληνικό. Κατασκευάζεται κλειστό γήπεδο µπάσκετ στα Σούρµενα. ηµιουργείται γήπεδο 5Χ5 στην Αγ. Παρασκευή Ελληνικού. Κατασκευάζεται τσιµεντένια εξέδρα και βοηθητικός χώρος κάτω απ αυτήν στο γήπεδο Ελληνικού. ηµιουργούνται πίστες Skate Board στο Ελληνικό και στην Αργυρούπολη. Ανακατασκευάζεται το Γήπεδο Ποδοσφαίρου στην ΟΛΥΜΠΙΑΣ µε τοποθέτηση πλαστικού τάπητα, ηλεκτροφωτισµό και δηµιουργία νέων αποδυτήριων µε χρηµατοδότηση της Νοµαρχίας Αθηνών. Κατασκευάζεται µικρή πισίνα στο Κολυµβητήριο για την εκµάθηση κολύµβησης στα µικρά παιδιά. Κατασκευάζεται γήπεδο beach volley σε υπάρχοντα αθλητικό χώρο. Σπίτι της Γυµναστικής Κλειστό Γυµναστήριο Ολυµπίας ηµοτικό Στάδιο Αργυρούπολης

12 ΠΑΙ ΕΙΑ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗ Δύο πόλεις, Μία γειτονιά ΠΑΙ ΕΙΑ, ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗ, ΣΧΟΛΙΚΗ ΣΤΕΓΗ Δράσεις και υποδομές με το βλέμμα στο μέλλον Η εκπαίδευση είναι το δικαίωµα, η ανάγκη και η ευθύνη όλων µας. Παρέχουµε όλα τα εφόδια, που θα συµβάλλουν ουσιαστικά στην ποιοτική αναβάθµιση της παιδείας.

13 Δύο πόλεις, Μία γειτονιά Εκσυγχρονίζουμε τις υποδομές, ΠΑΙ ΕΙΑ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗ ενισχύουµε τα προγράµµατα δια βίου µάθησης, θεσπίζουµε προγράµµατα εκπαίδευσης αξιοποιώντας τις δυνατότητες της νέας τεχνολογίας. Στηρίζεται ο γονιός στο ρόλο του. Λειτουργεί Σχολή γονέων. ιαµορφώνονται αίθουσες στα σχολεία πρωτοβάθ- µιας και δευτεροβάθµιας εκπαίδευσης µε «διαδραστικούς» πίνακες. ιοργανώνονται ειδικές εκθέσεις, εκδηλώσεις για το βιβλίο. ιεκδικούµε: Βιβλιοθήκες σε όλα τα σχολεία. Πρόσληψη µονίµων καθαριστριών. Λύση του προβήµατος της σίτισης στα ολοήµερα σχολεία. Αύξηση της χρηµατοδότησης για επισκευές και λειτουργικά έξοδα των σχολείων. Την ίδρυση ιατροπαιδαγωγικού κέντρου στο ήµο µας. Συνδέεται ο Αθλητισµός µε την εκπαίδευση εντάσσοντας στο πρόγραµµα της Γυµναστικής ειδικά µαθή- µατα αθληµάτων π.χ κολύµβηση. Κατασκευάζεται Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων στο 1ο ηµοτικό Σχολείο Ελληνικού. Κατασκευάζεται κτήριο για το 2ο Γυµνάσιο Ελληνικού στην Αγ. Παρασκευή. Ιδρύεται Νηπιαγωγείο στο κάτω Ελληνικό. Οι δηµοτικές βιβλιοθήκες Αργυρούπολης και Ελληνικού µετατρέπονται σε ψηφιακές και ενοποιούνται «εικονικά». ηµιουργείται ειδικό τµήµα παιδικής βιβλιοθήκης µε δανειστικό χαρακτήρα και οργανώνονται εκδηλώσεις µε θέµα το παιδί και το βιβλίο

14 ΝΕΟΛΑΙΑ Δύο πόλεις, Μία γειτονιά ίνουµε ρόλο και φωνή στα νιάτα της πόλης µας. Αφουγκραζόµαστε τις πρωτοπόρες ιδέες τους, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να συµβάλλουν ενεργά στην οργάνωση του νέου ήµου. Διεκδικούμε, Συμμετέχουμε, Διαμορφώνουμε το μέλλον μας Ενισχύεται η δράση του Τοπικού Συµβουλίου Νέων. Ιδρύεται Κέντρο Νεολαίας στο ήµο µας. Υλοποιείται η υπάρχουσα µελέτη για την ίδρυση και λειτουργία αυτοδιαχειριζόµενου Ιντερνετικού Ραδιοφωνικού Σταθµού Νεολαίας. Επεκτείνεται και στο Ελληνικό το ευρυζωνικό δίκτυο της Αργυρούπολης. Αξιοποιούµε τους νέους επιστήµονες της πόλης µας σε προγράµµατα κοινωνικής εργασίας, πρακτικής άσκησης, εθελοντισµού. Ενθαρρύνουµε τις πολιτιστικές δραστηριότητες της Νεολαίας, επεκτείνοντας το ετήσιο Φεστιβάλ Νεολαίας. (Youth Festival). Οργανώνονται ποιοτικές µουσικές και θεατρικές παραστάσεις µε καταξιωµένους Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες. Στηρίζεται η απασχόληση δίνοντας κίνητρα στις επιχειρήσεις του ήµου µας για πρόσληψη δηµοτών και ιδιαίτερα νέων κάτω των 30 ετών.

15 Δύο πόλεις, Μία γειτονιά ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ Οι επιχειρήσεις της πόλης μοχλός ανάπτυξης της περιοχής μας Συµβάλλουµε ουσιαστικά στη διαµόρφωση ενός νέου αναπτυξιακού πλαισίου που θα δώσει κίνητρα στις υγιείς παραγωγικές δυνάµεις της πόλης να εκσυγχρονίσουν και να αναµορφώσουν τις επιχειρήσεις τους. Ιδρύεται Γραφείο ενηµέρωσης και στήριξης της µικροµεσαίας επιχείρησης. Το γραφείο στήριξης επιχειρήσεων αναλαµβάνει την ενηµέρωση και υποβολή προτάσεων για συµµετοχή των επιχειρήσεων της πόλης σε Ευρωπαϊκά ή Εθνικά προγράµµατα εκσυγχρονισµού. Ολοκληρώνεται η αναµόρφωση των εµπορικών δρόµων της πόλης, ώστε να αυξηθεί η εµπορικότητά τους. Πραγµατοποιούνται σε συνεργασία µε φορείς και επιχειρήσεις δράσεις αναζωογόνησης και προβολής της αγοράς µας τις περιόδους Χριστουγέννων, Πάσχα, Εκπτώσεων.

16 ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Δύο πόλεις, Μία γειτονιά ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Χρώμα στη ζωή μας, ζωντάνια στην πόλη μας

17 Δύο πόλεις, Μία γειτονιά ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 3o Youth Festival Αργυρούπολης Η διατήρηση της ανεκτίµητης πολιτιστικής µας κληρονοµιάς και παράδοσης, η στήριξη της πολιτιστικής παραγωγής στο ήµο µας, η ενίσχυση των πολιτιστικών τµηµάτων του ήµου µας και η προσφορά πολιτιστικών αγαθών υψηλού επιπέδου στους ηµότες µας είναι κυρίαρχες επιλογές µας. Κατασκευάζεται υπαίθριο θέατρο 200 θέσεων στο Πολιτιστικό Κέντρο στην Πρώην Αµερικάνικη Βάση Ελληνικού. Χαρακτηρίζεται χώρος, στη συνοικία Αγίας Παρασκευής, για δηµιουργία συνοικιακού Πολιτιστικού Κέντρου. Υλοποιείται η µελέτη του Παντείου Πανεπιστηµίου για την κατασκευή του ψηφιακού Κέντρου Εκπαίδευσης και Πολιτισµού στο οικόπεδο του ΟΣΚ στην Αλεξιουπόλεως. Καταργείται η οικονοµική συµµετοχή των πολιτών στα Πολιτιστικά τµήµατα. Ενισχύονται, οι δραστηριότητες των Πολιτιστικών και των Εθνικοτοπικών Συλλόγων. ιεκδικούµε την ίδρυση Μουσείου στο χώρο του πρώην Αεροδροµίου Ελληνικού για έκθεση των αρχαιολογικών ευρηµάτων της περιοχής.

18 Δύο πόλεις, Μία γειτονιά ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Η παρακαταθήκη μας για τις επερχόμενες γενιές Για την παράταξή µας η περιβαλλοντική πολιτική είναι πολιτική που διαπερνά όλους τους τοµείς δράσης της δηµοτικής αρχής. Αγωνιζόµαστε για µια πόλη, που θα σέβεται και θα προστατεύει το περιβάλλον και θα ζει αρµονικά µε αυτό. ιεκδικούµε τον επανασχεδιασµό της περιφερειακής του Υµηττού µε υπογειοποίησή της σε όλο το µήκος και τη δηµιουργία κόµβων µε τη σύµφωνη γνώµη των τοπικών αρχών. Καθιερώνονται προγράµµατα ενηµέρωσης και «εκπαίδευσης» µαθητών και ενηλίκων για το περιβάλλον και τις ανανεώσιµες πηγές ενέργειας σε συνεργασία µε το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης. Συνεχίζουµε τον αγώνα για προστασία της ηµόσιας Περιουσίας από καταπατήσεις. (Ναστέϊκα) Συνεχίζουµε µε µεγαλύτερη ένταση τον αγώνα για την υπογειοποίηση του ΚΥΤ, τη διατήρησή του στα 150 KV, και τη δενδροφύτευση του χώρου. Μελετάται η εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστηµάτων σε ταράτσες δηµοσίων κτηρίων. Εφαρµογή προγραµµάτων προστασίας των ζώων αλλά και προστασίας των πολιτών από τα αδέσποτα ζώα.

19 Δύο πόλεις, Μία γειτονιά ΠΕΡΙΑΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ Το Ελληνικό, πνεύμονας πρασίνου για όλη την Αττική Αντιστεκόµαστε στον τεµαχισµό και την οικοπεδοποίηση του πρώην αεροδροµίου του Ελληνικού. Λέµε όχι στα νέα επενδυτικά σχέδια. Λέµε ναι στην κατασκευή Μητροπολιτικού πάρκου υψηλού πρασίνου σε όλη την έκταση του αεροδροµίου. Συνεργαζόµαστε µε το ήµο Γλυφάδας και Αλίµου για να υλοποιηθούν οι προτάσεις µας. Η Παράταξή µας πρωτοστατεί από το 1997 στους αγώνες για τη σωτηρία του χώρου και τη µετατροπή του σε Μητροπολιτικό ΠΑΡΚΟ. ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΜΑΣ Το βουνό δίνει ζωή στην πόλη µας οφείλουµε να το ανταποδίδουµε. Συνεχίζεται και επεκτείνεται η ετήσια αναδάσωση. Εγκαθίσταται αυτόµατο σύστηµα άµεσης ενηµέρωσης σε περίπτωση πυρκαγιάς. ηµιουργείται εθελοντική οµάδα προστασίας του βουνού. Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΑΣ Οι πολίτες έχουν ελεύθερη πρόσβαση στις παραλίες. Γίνεται παρέµβαση να κλείσουν οριστικά τα κάθε λογής νυχτερινά κέντρα που στερούνται των νοµί- µων προϋποθέσεων λειτουργίας. ιεκδικούµε από την Εταιρεία Τουριστικών Ακινήτων και το Υπουργείο Οικονοµικών, την παραχώρηση στο ήµο της χρήσης των παραλιών.

20 ΑΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Δύο πόλεις, Μία γειτονιά Καθαρή πόλη, Πρωταρχικός μας στόχος Αξιοποιείται κατάλληλα το προσωπικό της υπηρεσίας µε στόχο την πληρέστερη καθαριότητα των κοινοχρήστων χώρων (δρόµοι-πλατείες- παιδικές χαρές). ιεκδικούµε την πρόσληψη µόνιµου προσωπικού στην καθαριότητα. Ανανεώνεται και εκσυγχρονίζεται ο µηχανολογικός εξοπλισµός της υπηρεσίας. Αποµακρύνεται ο σταθµός µεταφόρτωσης από την περιοχή του Νεκροταφείου στην Αργυρούπολη. ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ Η υποδειγµατική καθαριότητα της πόλης είναι κυρίαρχη επιδίωξη και στόχος µας. ιεκδικούµε το σύνολο του χώρου της 129 βάσης της Αεροπορίας για τη δηµιουργία χώρου πράσινου και αναψυχής. Αντικαθίστανται όλα τα δέντρα που έχουν ξεραθεί στα πεζοδρόµια, στις νησίδες και στις πλατείες και συµπληρώνονται τα κενά. Φυτεύονται εποχιακά λουλούδια στα παρτέρια και στις πλατείες. Σε συνεργασία µε το ήµο Γλυφάδας αναµορφώνεται το πάρκο της οδού Παπαφλέσσα στην περιοχή του Ελληνικού.

21 Δύο πόλεις, Μία γειτονιά ΑΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Χώροι στάθμευσης, Δημοτική συγκοινωνία Λειτουργεί ηµοτική Συγκοινωνία που συνδέει τις γειτονιές της πόλης µε τις στάσεις του ΜΕΤΡΟ. Κατασκευάζεται υπόγειος χώρος στάθµευσης στην πλατεία Σουρµένων. Με την κατασκευή νέου ηµαρχείου στην Αργυρούπολη, στη θέση του σηµερινού, κατασκευάζεται και υπόγειος χώρος στάθµευσης. Κατασκευάζεται υπόγειος χώρος στάθµευσης στο υπό κατασκευή κτήριο του Κέντρου Ψηφιακού Πολιτισµού, στο οικόπεδο του ΟΣΚ στην Αλεξιουπόλεως. Επεκτείνεται η λοξή στάθµευση σε όσους δρόµους είναι εφικτό. ιεκδικούµε το χώρο στάθµευσης του Ανατολικού αεροδροµίου, για τα Ι.Χ των πολιτών που µεταφέρονται µε µικρά λεωφορεία στο σταθµό του ΜΕΤΡΟ. Εκπονείται κυκλοφοριακή µελέτη για την περιοχή του Ελαιώνα.

22 Δύο πόλεις, Μία γειτονιά Έτσι ψηφίζουµε Το Ψηφοδέλτιο για τους ηµότες της Αργυρούπολης Υποψήφιος ήµαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης ΠΑΣΒΑΝΤΙ ΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ Βάζετε µέχρι τρεις σταυρούς ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ του ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΝ ΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ - ΜΑΛΛΙΟΥ ΗΜΗΤΡΑ του ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΑΡΟΤΣΙ ΟΥ ΑΘΗΝΑ του ΦΩΤΙΟΥ ΒΑΖΑΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΣΠΥΡΙ ΩΝΟΣ ΓΙΑΝΝΙΟΥ - ΜΕΤΑΞΑ ΑΣΗΜΙΝΑ (ΜΕΝΙΑ) του ΠΑΝΤΕΛΗ ΑΡΑ ΒΑΡΒΑΡΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΛΛΑΠΟΡΤΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ (ΜΑΚΗΣ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΗΛΙΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΛΟΥΤΣΑΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙ ΗΣ (ΑΡΗΣ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΛΥΒΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΙ ΟΥ ΧΑΡΑ του ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΡΠΟΥΖΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ του ΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΟΠΙΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΝΙΚΟ ΗΜΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΜΠΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΕΓΑ ΟΥΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΜΙΜΗΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΜΙΛΤΙΑ Η ΜΠΑΓΑΤΕΛΑΣ ΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΑΠΑ ΟΠΟΥΛΟΥ - ΚΕΦΑΛΑ ΓΕΣΘΗΜΑΝΗ (ΜΑΝΙΑ) του ΑΜΙΑΝΟΥ ΠΕΣΙΡΙ ΗΣ ΘΕΟ ΩΡΟΣ του ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΠΕΤΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΑΡΑΦΙ ΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΣΩΚΡΑΤΗ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΙΩΑΝΝΗ ΣΥΜΕΩΝΙ ΟΥ ΠΑΡΘΕΝΟΠΗ του ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΓΡΙ ΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ του ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΥ ΤΟΥΜΠΟΥΡΟΥ ΜΑΡΙΑ (ΜΑΡΙΑΝΝΑ) ΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΣΙΚΛΕΑ ΜΑΡΙΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΦΑΡΑΓΓΙΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΣ του ΗΜΗΤΡΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ Βάζετε µέχρι ένα σταυρό ΒΕΤΤΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΓΙΩΤΑ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΑΒΑΛΑΣ ΜΑΡΚΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ ΑΣΚΑΛΑΚΟΥ ΟΜΝΙΚΗ ( ΟΜΝΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΦΡΑΙΜΙ ΗΣ ΙΟΡ ΑΝΗΣ (ΝΑΚΗΣ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΖΑΓΚΛΑΚΟΥΤΗ ΦΩΤΕΙΝΗ - ΦΑΝΙΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ - ΜΠΟΖΙΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΙΑΣΩΝΙ ΗΣ ΦΩΤΗΣ του ΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΑΡΚΕΤΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ του ΑΝ ΡΕΑ ΠΑΠΑ ΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΑΡΑΦΙ ΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΣΥΛΛΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ (ΜΑΚΗΣ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΣΟΛΑΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΣΟΥΚΤΟΥΡΙ ΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΦΙΛΙΝΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΦΩΚΑΣ ΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΜΑΚΗΣ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΧΕΛΙΩΤΗ - ΕΣΠΟΤΙ ΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΧΡΕΛΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΘΕΟΦΑΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ Βάζετε µέχρι δύο σταυρούς ΓΚΑΤΖΩΝΗ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ του ΠΑΥΛΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΑ ΟΥ ΡΩΞΑΝΗ του ΣΩΚΡΑΤΗ ΕΛΛΗΝΑ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ (ΛΙΖΑ) του ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΡΑΜΑΛΕΓΚΟΣ ΗΛΙΑΣ του ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΡΑΜΠΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑ (ΚΟΥΛΑ) του ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΤΣΑΡΟΥ ΑΡΓΥΡΩ (ΗΡΩ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΥΛΟΥΡΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΗΜΗΤΡΙΟΥ ΛΑΓΚΑ ΙΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΧΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΜΑΡΙΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΚΡΙΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΖΑΜΑΛΗ ΕΙΡΗΝΗ του ΗΜΗΤΡΙΟΥ

23 Έτσι ψηφίζουµε Δύο πόλεις, Μία γειτονιά Το Ψηφοδέλτιο για τους ηµότες του Ελληνικού Υποψήφιος ήµαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης ΠΑΣΒΑΝΤΙ ΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ Βάζετε µέχρι τρεις σταυρούς ΒΕΤΤΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΓΙΩΤΑ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΑΒΑΛΑΣ ΜΑΡΚΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ ΑΣΚΑΛΑΚΟΥ ΟΜΝΙΚΗ ( ΟΜΝΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΦΡΑΙΜΙ ΗΣ ΙΟΡ ΑΝΗΣ (ΝΑΚΗΣ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΖΑΓΚΛΑΚΟΥΤΗ ΦΩΤΕΙΝΗ - ΦΑΝΙΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ - ΜΠΟΖΙΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΙΑΣΩΝΙ ΗΣ ΦΩΤΗΣ του ΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΑΡΚΕΤΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ του ΑΝ ΡΕΑ ΠΑΠΑ ΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΑΡΑΦΙ ΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΣΥΛΛΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ (ΜΑΚΗΣ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΣΟΛΑΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΣΟΥΚΤΟΥΡΙ ΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΦΙΛΙΝΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΦΩΚΑΣ ΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΜΑΚΗΣ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΧΕΛΙΩΤΗ - ΕΣΠΟΤΙ ΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΧΡΕΛΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΘΕΟΦΑΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ Βάζετε µέχρι ένα σταυρό ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ του ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΝ ΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ - ΜΑΛΛΙΟΥ ΗΜΗΤΡΑ του ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΑΡΟΤΣΙ ΟΥ ΑΘΗΝΑ του ΦΩΤΙΟΥ ΒΑΖΑΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΣΠΥΡΙ ΩΝΟΣ ΓΙΑΝΝΙΟΥ - ΜΕΤΑΞΑ ΑΣΗΜΙΝΑ (ΜΕΝΙΑ) του ΠΑΝΤΕΛΗ ΑΡΑ ΒΑΡΒΑΡΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΛΛΑΠΟΡΤΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ (ΜΑΚΗΣ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΗΛΙΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΛΟΥΤΣΑΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙ ΗΣ (ΑΡΗΣ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΛΥΒΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΙ ΟΥ ΧΑΡΑ του ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΡΠΟΥΖΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ του ΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΟΠΙΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΝΙΚΟ ΗΜΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΜΠΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΕΓΑ ΟΥΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΜΙΜΗΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΜΙΛΤΙΑ Η ΜΠΑΓΑΤΕΛΑΣ ΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΑΠΑ ΟΠΟΥΛΟΥ - ΚΕΦΑΛΑ ΓΕΣΘΗΜΑΝΗ (ΜΑΝΙΑ) του ΑΜΙΑΝΟΥ ΠΕΣΙΡΙ ΗΣ ΘΕΟ ΩΡΟΣ του ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΠΕΤΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΑΡΑΦΙ ΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΣΩΚΡΑΤΗ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΙΩΑΝΝΗ ΣΥΜΕΩΝΙ ΟΥ ΠΑΡΘΕΝΟΠΗ του ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΓΡΙ ΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ του ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΥ ΤΟΥΜΠΟΥΡΟΥ ΜΑΡΙΑ (ΜΑΡΙΑΝΝΑ) ΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΣΙΚΛΕΑ ΜΑΡΙΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΦΑΡΑΓΓΙΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΣ του ΗΜΗΤΡΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ Βάζετε µέχρι δύο σταυρούς ΗΛΙΑ ΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΧΕΛΓΚΑ - ΕΜΜΑ του ΕΥΓΕΝΙΟΥ ΚΟΚΚΙΝΑΣΙ ΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙ ΟΥ - ΑΜΗΡΙ ΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑ του ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΛΕΟΝΤΑΡΙ ΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΕΥΑ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΣΜΑΝΙ ΟΥ ΣΟΦΙΑ του ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΣΠΥΡΙ ΩΝΟΣ ΠΑΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΟΥΓΚΙΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΕΥΡΥΠΙ Η ΤΣΑΚΙΡΙ ΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΤΑΣΟΣ) του ΣΤΑΥΡΟΥ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ - ΠΑ ΟΥΒΑ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ (ΜΑΤΑ) του ΘΕΟΦΑΝΗ ΧΟΝΤΟΛΙ ΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ του ΚΛΗΜΗ

24 ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Δύο πόλεις, Μία γειτονιά Ο Χάρης Πασβαντίδης γεννήθηκε στις Σέρρες το Είναι παντρεµένος µε τη δικηγόρο Αγγελική Παπαδοπούλου, που υπήρξε για πολλά χρόνια αθλήτρια της γυναικείας οµάδας Μπάσκετ του Α.Σ. ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ, και πατέρας ενός αγοριού, αθλητή του Α.Σ.Η. ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ. Πτυχιούχος των τµηµάτων Οικονοµικών και Πολιτικών Επιστηµών της Νοµικής Σχολής Αθηνών. Έκανε µεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήµιο Erlagen - Nurnberg της Γερµανίας στη ιοίκηση Επιχειρήσεων. Εργάστηκε στον ιδιωτικό τοµέα στις επιχειρήσεις OSCAR S.A., VENUS S.A., THEROS IN- TERNΑTIONAL S.A., όπως και στη ηµοσιογραφία. Εκλέγεται από το 1994 Νοµαρχιακός Σύµβουλος Αθηνών, πάντα στις τρεις πρώτες θέσεις, µε µέσο όρο ψήφων Από το 1994 έως το 1998 ήταν Πρόεδρος του Νοµαρχιακού Συµβουλίου, µε Νοµάρχη Αθηνών το ηµήτρη Ευσταθιάδη, συµπράττοντας ουσιαστικά στην υλοποίηση του θεσµού της αιρετής Νοµαρχιακής Αυτοδιοίκησης. Από το 2003 έως το 2009 ήταν Αναπληρωτής Νοµάρχης Αθηνών, µε αρµοδιότητες στα Οικονοµικά και ιοικητικά θέµατα. Συνέβαλε καθοριστικά στην οικονοµική εξυγίανση της Νοµαρχίας Αθηνών, και στη δηµιουργία πλεονασµατικών προϋπολογισµών από το 2004, και µετά, µε αποθεµατικό που έφθασε τα 217 εκατ. ευρώ, στο τέλος του ιετέλεσε Γενικός Γραµµατέας του ήµου Αργυρούπολης, , µέλος του.σ. του ΟΠΑΠ, , µέλος του.σ. του Νοσοκοµείου Άγιος Σάββας Το Νοέµβριο του 2009, τοποθετήθηκε Πρόεδρος του Οργανισµού Λαϊκών Αγορών Αθηνών, Πειραιώς, απ όπου παραιτήθηκε το Μάϊο του 2010, για να αφιερωθεί στο νέο ήµο Ελληνικού - Αργυρούπολης. Αντιπρόεδρος της Οµοσπονδίας Ποντιακών Συλλόγων Ν. Ελλάδος. Μέλος του Οικονοµικού Επιµελητηρίου Ελλάδος. Έχει γράψει δύο πολιτικά βιβλία και µιλάει Αγγλικά και Γερµανικά. Κατοικεί στην Αργυρούπολη από το PDESIGN Athens ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ: Ιασωνίδου 23 Ελληνικό, τηλ.: Λ. Κύπρου 77 Αργυρούπολη, τηλ: ,

Μαζί αλλάζουμε τον τόπο μας

Μαζί αλλάζουμε τον τόπο μας ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2010 ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΞΤΕ ΜΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ Γιάννης Τσαρπαλής Υποψήφιος Δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης Οι Άριστοι της Αναγέννησης Ελληνικού

Διαβάστε περισσότερα

Το πρόγραμμά μας. ακόμα καλύτερο! Με νέες ιδέες στη νέα εποχή. για να κάνουμε τον Δήμο Παπάγου Χολαργού

Το πρόγραμμά μας. ακόμα καλύτερο! Με νέες ιδέες στη νέα εποχή. για να κάνουμε τον Δήμο Παπάγου Χολαργού Με νέες ιδέες στη νέα εποχή Το πρόγραμμά μας για να κάνουμε τον Δήμο Παπάγου Χολαργού ακόμα καλύτερο! Hλίας Αποστολόπουλος Υποψήφιος Δήμαρχος Παπάγου - Χολαργού "Να φτιάξουμε ένα Δήμο που θα τον χαίρονται

Διαβάστε περισσότερα

Δ Η Μ Ο Τ Ι Κ Ε Σ Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ 2 0 1 0

Δ Η Μ Ο Τ Ι Κ Ε Σ Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ 2 0 1 0 Δ Η Μ Ο Τ Ι Κ Ε Σ Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ 2 0 1 0 www.nikiagiaparaskevi.gr Αγαπητοί συμπολίτες, Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία των αυτοδιοικητικών εκλογών και χάρη στη δική σας στήριξη, ενδιαφέρον και αγάπη για

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα. όραμα σχεδιασμός διαβούλευση ιδέες έρευνα μελέτη. Οι προτεραιότητές μας. Ρήξη με το παρελθόν, ελπίδα. για το μέλλον.

Πρόγραμμα. όραμα σχεδιασμός διαβούλευση ιδέες έρευνα μελέτη. Οι προτεραιότητές μας. Ρήξη με το παρελθόν, ελπίδα. για το μέλλον. Γιάννης Κασσαβός Ρήξη με το παρελθόν, ελπίδα για το μέλλον Φίλες και φίλοι, Με το Πρόγραμμα της παράταξής μας, ε- πιχειρούμε να δώσουμε το στίγμα μας, ως αυριανή διοίκηση του Δήμου. Αποτελεί το καταστάλαγμα,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΟΙ ΙΕΚ ΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣ Εκλογικός ο φετινός Μάιος

ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΟΙ ΙΕΚ ΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣ Εκλογικός ο φετινός Μάιος Χώρος αναψυχής και περιπάτου το άλσος του αρχαιολογικού χώρου της «Τράπεζας» Θέρµης. Πρόκειται για µια δηµοτική έκταση 56 στρεµµάτων στην οποία συνυπάρχουν αρχαιότητες, φυσικό τοπίο καθώς και η εκκλησία

Διαβάστε περισσότερα

Π ρ ό γ ρ α μ μ α & Υ π ο ψ ή φ ι ο ι

Π ρ ό γ ρ α μ μ α & Υ π ο ψ ή φ ι ο ι Π ρ ό γ ρ α μ μ α & Υ π ο ψ ή φ ι ο ι Δ η μ ο τ ι κ έ ς Ε κ λ ο γ έ ς 2 0 1 4 Αξίζουμε έναν καλύτερο δήμο! υ π ο ψ ή φ ι ο ς δ ή μ α ρ χ ο ς Π ε ν τ έ λ η ς Πολίτες των Μελισσίων, της Νέας Πεντέλης και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ MΕΡΤΥΡΗΣ. Υποψήφιος Δήμαρχος Παλλήνης ΑΝΘΟΥΣΑ _ΓΕΡΑΚΑΣ_ΠΑΛΛΗΝΗ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ MΕΡΤΥΡΗΣ. Υποψήφιος Δήμαρχος Παλλήνης ΑΝΘΟΥΣΑ _ΓΕΡΑΚΑΣ_ΠΑΛΛΗΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ MΕΡΤΥΡΗΣ Υποψήφιος Δήμαρχος Παλλήνης ΑΝΘΟΥΣΑ ΓΕΡΑΚΑΣΠΑΛΛΗΝΗ 02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Εκλογικό Κέντρο Παλλήνης Εθν. Αντιστάσεως 13 & Φειδιππίδου Εκλογικό Κέντρο Γέρακα Θεσσαλονίκης 13, πλατεία

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΤΣΑΒΟΣ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΤΣΑΒΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΤΣΑΒΟΣ αρχιτέκτων ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Το πρόγραμμά μας για το μέλλον της πόλης με τα μάτια στραμμένα στον άνθρωπο H πρότασή μας για να κάνουμε την πόλη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΠΡΟΤΥΠΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΕ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΠΡΟΤΥΠΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΕ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΠΡΟΤΥΠΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΕ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Με κύριο γνώμονα την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών προς τον πολίτη, οι τοπικές αυτοδιοικητικές αρχές που

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΧΕ ΙΟ ΕΤΗΣΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΡΑΣΗΣ ΗΜΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΤΟΥΣ 2013

ΠΡΟΣΧΕ ΙΟ ΕΤΗΣΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΡΑΣΗΣ ΗΜΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΤΟΥΣ 2013 ΠΡΟΣΧΕ ΙΟ ΕΤΗΣΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΡΑΣΗΣ ΗΜΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΤΟΥΣ 2013 ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΠΡΟΣΧΕ ΙΟΥ ΤΟΥ ΕΤΗΣΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΡΑΣΗΣ (ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΕ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ) ΕΤΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ - ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ - ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΔΗΜΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ - ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ: ΑΜΑΛΙΑ ΤΟΚΑ ΔΟΜΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ - ΟΚΤΩ ΚΥΚΛΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2014 1 Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ & ΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑλλάΖΟΥΜΕ την ΠΟΛΗ 3 χρόνια μετά Πετύχαμε πολλά. Μπορούμε περισσότερα!

ΑλλάΖΟΥΜΕ την ΠΟΛΗ 3 χρόνια μετά Πετύχαμε πολλά. Μπορούμε περισσότερα! ΑλλάΖΟΥΜΕ την ΠΟΛΗ 3 χρόνια μετά Πετύχαμε πολλά. Μπορούμε περισσότερα! Αυτό το μήνα κλείνουμε τρία χρόνια που η δημοτική μας κίνηση ΑλλάΖΟΥΜΕ την ΠΟΛΗ διαχειρίζεται τα προβλήματα της πόλης μας. Το Σεπτέμβριο

Διαβάστε περισσότερα

Μαζί. Όλα αυτά τα χρόνια που υπηρέτησα. χτίζουμε το σήμερα σχεδιάζουμε το αύριο. Δικαίωµα όλων το πέρασµα µε σιγουριά στο νέο δυνατό Δήµο.

Μαζί. Όλα αυτά τα χρόνια που υπηρέτησα. χτίζουμε το σήμερα σχεδιάζουμε το αύριο. Δικαίωµα όλων το πέρασµα µε σιγουριά στο νέο δυνατό Δήµο. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΒΕΛΟΥ - ΒΟΧΑΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ "ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ" - ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ Μαζί Στο διαδίκτυο: dimotikienosi-velouvoxas.blogspot.com χτίζουμε το σήμερα σχεδιάζουμε το αύριο Όλα αυτά

Διαβάστε περισσότερα

Παραδοτέο Α : Στρατηγικός Σχεδιασμός

Παραδοτέο Α : Στρατηγικός Σχεδιασμός ΕΡΓΟ : «Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Αλίμου» ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ : Δήμος Αλίμου ΤΙΤΛΟΣ ΕΓΓΡΑΦΟΥ : Παραδοτέο Α : Στρατηγικός Σχεδιασμός ΜΑΡΤΙΟΣ 2008 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΑΡΑΔΟΤΕΟ Α - ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ: 1. Εισαγωγή...

Διαβάστε περισσότερα

Μήνυμα υποψηφίου Δημάρχου

Μήνυμα υποψηφίου Δημάρχου Μήνυμα υποψηφίου Δημάρχου Στη σημερινή εποχή ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στη διαχείριση των βασικών ζητημάτων ανάπτυξης, θεωρείται πλέον από όλους, ως κομβικός για την εξέλιξη των τοπικών κοινωνιών.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΤΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ- ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΔΙΕΤΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ- ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΕΤΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ- ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1 ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ 3 1.1 1.2 2 ΑΡΘΡΟ 259 ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

νέα χρονιά Ο τόπος µας νέα Γλυφάδα υποδεχόµαστε τη Με µια Φάκελος Έργα Όταν το πρόγραµµα γίνεται πράξη

νέα χρονιά Ο τόπος µας νέα Γλυφάδα υποδεχόµαστε τη Με µια Φάκελος Έργα Όταν το πρόγραµµα γίνεται πράξη Ενηµερωτική Ηλεκτρονική Έκδοση του ήµου Γλυφάδας εκέµβριος 2011 Με µια νέα Γλυφάδα υποδεχόµαστε τη νέα χρονιά O ήµαρχος Γλυφάδας Κώστας Κόκκορης καταθέτει «Στην κρίση απαντάµε µε έργα!» Φάκελος Έργα Όταν

Διαβάστε περισσότερα

Α ΕΣΜΕΥΤΗ ΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ. Ìáæß óõíå ßæïõìå!

Α ΕΣΜΕΥΤΗ ΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ. Ìáæß óõíå ßæïõìå! Α ΕΣΜΕΥΤΗ ΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ Λάζαρος Κυρίζογλου Υποψήφιος Δήμαρχος ÌéëÜìå ìå ôï Ýñãï ìáò! Ìáæß óõíå ßæïõìå! Áîßæåé íá óõììåôý åéò! Πρόγραμμα ημοτικής δράσης >> σελ.3-6

Διαβάστε περισσότερα

Το Έργο μας. Το Πρόγραμμά μας. Ο Δήμος Κηφισιάς Μπροστά, με Σίγουρα Βήματα

Το Έργο μας. Το Πρόγραμμά μας. Ο Δήμος Κηφισιάς Μπροστά, με Σίγουρα Βήματα Το Έργο μας Το Πρόγραμμά μας Ο Δήμος Κηφισιάς Μπροστά, με Σίγουρα Βήματα Αγαπητοί συμπολίτες, Φίλες και φίλοι, Πριν από 3,5 περίπου χρόνια έλαβα από σας, τους πολίτες του ενιαίου Δήμου Κηφισιάς, την εντολή

Διαβάστε περισσότερα

Το όραμά μας είναι η ανάδειξη του Δήμου Τροιζηνίας- Μεθάνων σε δυναμικό πόλο βιώσιμης ανάπτυξης

Το όραμά μας είναι η ανάδειξη του Δήμου Τροιζηνίας- Μεθάνων σε δυναμικό πόλο βιώσιμης ανάπτυξης Το όραμά μας είναι η ανάδειξη του Δήμου Τροιζηνίας- Μεθάνων σε δυναμικό πόλο βιώσιμης ανάπτυξης 02 Φίλες και Φίλοι, Οι φετινές δημοτικές εκλογές έρχονται σε ένα εξαιρετικά κρίσιμο και αβέβαιο περιβάλλον.

Διαβάστε περισσότερα

Εκλογικός πυρετός για τον Καλλικράτη

Εκλογικός πυρετός για τον Καλλικράτη ΤΕΥΧΟΣ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2010 ΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΩΡΕΑΝ έκδοση για την ποιότητα ζωής στη Θέρµη ΆποψηΜηνιαία ιαφωνώ µε ότι λες, αλλά θα αγωνιστώ µέχρι θανάτου για το δικαίωµά σου να το λες Βολταίρος σελ.5τί φέρνει ο

Διαβάστε περισσότερα

Κώστας Κόκκορης. Δήμαρχος Γλυφάδας. Απολογισμός. & Πρόγραμμα 2011-2014

Κώστας Κόκκορης. Δήμαρχος Γλυφάδας. Απολογισμός. & Πρόγραμμα 2011-2014 Κώστας Κόκκορης Δήμαρχος Γλυφάδας Μαζί συνεχίζουµε! Απολογισμός 2011-2014 & Πρόγραμμα 2014-2019 Μα! ε µ υ ο ζ ί χ ε ν ζί συ Κ ώ σ τας Κόκκορης Κώστας Κ Κό ό κ κ ορη ς Δ ήμ Δήμαρχος ήμα α ρχος Γλυφάδας

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ Δ.Ξ. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ (Β ΦΑΣΗ ) ΞΑΝΘΗ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2012

ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ Δ.Ξ. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ (Β ΦΑΣΗ ) ΞΑΝΘΗ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2012 ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ Δ.Ξ. ΕΠΙΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΕΔΙΟ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ (Β ΦΑΣΗ ) ΞΑΝΘΗ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2012 Επιχειρησιακό Σχέδιο Δήμου (Β Φάση) 2013-2014 i ΠΕΡΙΕΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ... iii Αντικείμενο και σκοπιμότητα του προγράμματος...

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης

Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης 1. ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Α Ανάλυση κι αξιολόγηση της υφιστάμενης κατάστασης του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης και της περιοχής του Β Στρατηγικός Σχεδιασμός

Διαβάστε περισσότερα

Είναι σαφής η θέση και η διεκδίκησή µας για την οριστική λύση των οικονοµικών προβληµάτων των ήµων, µε την προώθηση ουσιαστικής

Είναι σαφής η θέση και η διεκδίκησή µας για την οριστική λύση των οικονοµικών προβληµάτων των ήµων, µε την προώθηση ουσιαστικής Η χρονιά που πέρασε, το 2007, ήταν η πρώτη της νέας δηµοτικής αρχής, µια χρονιά που χαρακτηρίστηκε από την αταλάντευτη βούληση µας να υλοποιηθούν µε ιεραρχηµένο προγραµµατισµό όλες οι δεσµεύσεις µας προς

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ. Υποψήφια δήμαρχος. Νίκη ΣιαραμπήΜιχαλακάκου. με αγάπη για την πόλη μας ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ!

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ. Υποψήφια δήμαρχος. Νίκη ΣιαραμπήΜιχαλακάκου. με αγάπη για την πόλη μας ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ! ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ Υποψήφια δήμαρχος Νίκη ΣιαραμπήΜιχαλακάκου με αγάπη για την πόλη μας ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ! ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΝΙΚΗ ΣΙΑΡΑΜΠΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΑΚΟΥ 2 Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1973. Η οικογένεια

Διαβάστε περισσότερα

www. korydallos.gr ΕΚΔΟΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΤΕΥΧΟΣ 21 ΙΟΥΝΙΟΣ - ΙΟΥΛΙΟΣ - ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 10 με το μέλλον

www. korydallos.gr ΕΚΔΟΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΤΕΥΧΟΣ 21 ΙΟΥΝΙΟΣ - ΙΟΥΛΙΟΣ - ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 10 με το μέλλον www. korydallos.gr ΕΚΔΟΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΤΕΥΧΟΣ 21 ΙΟΥΝΙΟΣ - ΙΟΥΛΙΟΣ - ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 10 Ανοιχτή γραμμή με το μέλλον Σε εξέλιξη η κατεδάφιση των γυναικείων φυλακών σελ.4 8ο Νηπιαγωγείο: Έτοιμο το πρώτο «πράσινο»

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1.1:2: ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ, ΩΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1.1:2: ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ, ΩΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1.1:2: ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ, ΩΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ 229 1.1.2. Συνοπτική περιγραφή και αξιολόγηση της υφιστάµενης κατάστασης του

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΑΝΟ ΔΡΑΣΗΣ 2021 ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΔΙΑΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΠΛΑΝΟ ΔΡΑΣΗΣ 2021 ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΔΙΑΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΛΑΝΟ ΔΡΑΣΗΣ 2021 ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΔΙΑΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ PROGRAMMA.indd 1 Μήνυμα του Υποψηφίου Δημάρχου Αθηναίων Άρη Σπηλιωτόπουλου Η Αθήνα μπορεί να γίνει μια σύγχρονη, ζωντανή πόλη. Η υποδειγματική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΗΜΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (2009-2010)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΗΜΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (2009-2010) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΗΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΠΕΡΙΛΗΨΗ Α ΦΑΣΗΣ (ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΧΕ ΙΑΣΜΟΣ) ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (2009-2010) ΡΕΘΥΜΝΟ, ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2009 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ

Διαβάστε περισσότερα