ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Δύο πόλεις, Μία γειτονιά + ...

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Δύο πόλεις, Μία γειτονιά + ..."

Transcript

1

2 ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Δύο πόλεις, Μία γειτονιά Συμπολίτισσες και Συμπολίτες Η παράταξή µας, ΕΛΛΗΝΙΚΟ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ Σύγχρονη Πόλη, δηµιουργήθηκε από τη συγχώνευση δύο ιστορικών παρατάξεων της Αργυρούπολης και του Ελληνικού που µε το έργο και την προσφορά τους συνέβαλαν καθοριστικά στην πρόοδο των δύο πόλεων. Είµαστε µια Παράταξη που συνδυάζει αρµονικά τη γνώση και την εµπειρία 18 εν ενεργεία ηµοτικών Συµβούλων, µε τη νεανική ορµή, τις καινοτόµες ιδέες και το δηµιουργικό ενθουσιασµό, 35 νέων ανθρώπων, που για πρώτη φορά συµµετέχουν στα κοινά του ήµου µας. Όλοι µαζί, ακούγοντας µε προσοχή τους πολίτες, συντάξαµε το πρόγραµµα που έχετε στα χέρια σας. Ένα πρόγραµµα που επιχειρεί να θεµελιώσει τον «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ» πάνω σε στέρεες βάσεις µε στόχο καλύτερες και ποιοτικότερες υπηρεσίες, άµεση και διαφανή εξυπηρέτηση του ηµότη, οικονοµίες κλίµακος, που θα µας επιτρέψουν να ασκήσουµε πολιτικές οικονοµικής ελάφρυνσης των πολιτών και κοινωνικής αλληλεγγύης. Το Πρόγραµµά µας περιέχει µια σειρά έργων υποδοµής και για την περιοχή του Ελληνικού, που κρίνονται απολύτως αναγκαία για τους κατοίκους της. Η χρηµατοδότηση τους θα διεκδικηθεί και θα υλοποιηθεί τόσο από τους πόρους της Περιφέρειας Αττικής που διαδέχεται τη Νοµαρχία Αθηνών, όσο και από προγράµµατα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το Πρόγραµµά µας, χαρακτηρίζεται από ρεαλισµό, από αίσθηµα κοινωνικής δικαιοσύνης και αλληλεγγύης, από ευαισθησία στα περιβαλλοντικά ζητήµατα. Ένα πρόγραµµα οικονοµικής ανακούφισης των ηµοτών, σε µια εποχή οδυνηρής οικονοµικής κρίσης, στην οποία η Αυτοδιοίκηση οφείλει και µπορεί να σταθεί δίπλα τους.

3 Δύο πόλεις, Μία γειτονιά ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟ έσµευσή µας η σκληρή δουλειά, η ευσυνειδησία, η συµµετοχική δηµοκρατία. έσµευσή µας η ενηµέρωση και η συζήτηση µαζί σας πριν από κάθε απόφασή µας, που αφορά και επηρεάζει τον τρόπο και την ποιότητα της ζωή σας. Φίλες και Φίλοι Πριν από κάθε εκλογική αναµέτρηση, παρατάξεις και υποψήφιοι υπόσχονται πολλά. Λύσεις σε κάθε πρόβληµα. Εκείνο που σας προτείνουµε να αξιολογήσετε, πριν την τελική ετυµηγορία σας, είναι η αξιοπιστία όλων µας. Αξιοπιστία, που απορρέει από τη µέχρι σήµερα πορεία µας, το έργο µας, τη συµπεριφορά µας, και την προσφορά µας στα κοινά. Πόσο µάλλον, που η εποχή που έρχεται, η εποχή της µεγαλύτερης µεταρρύθµισης στην ιστορία της Αυτοδιοίκησης µε ριζικές τοµές και πρωτόγνωρες αλλαγές, απαιτεί ένα στιβαρό, σταθερό, έµπειρο χέρι στο τιµόνι του νέου µας ήµου, για να τον οδηγήσει µε ασφάλεια και επιτυχία στους δρόµους του µέλλοντος. Η Παράταξή µας ΕΛΛΗΝΙΚΟ - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ Σύγχρονη Πόλη και εγώ προσωπικά ζητάµε την εµπιστοσύνη και τη στήριξή σας στις εκλογές της 7ης Νοεµβρίου, δεσµευόµενοι ότι δεν θα διαψεύσουµε τις προσδοκίες σας για ένα καλύτερο αύριο. Με εκτίµηση Χάρης Πασβαντίδης

4 ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ Δύο πόλεις, Μία γειτονιά Στην κρίση απαντάµε µε πράξεις, και όχι µε λόγια Είμαστε δίπλα στον πολίτη βοηθώντας τον να αντιµετωπίσει την καθηµερινότητα. Αυτός είναι ο κεντρικός και µεγάλος µας στόχος, να σταθούµε ουσιαστικοί αρωγοί στην προσπάθεια καταπολέ- µησης της οικονοµικής κρίσης. ίνουµε κίνητρα για τη δηµιουργία θέσεων εργασίας στην πόλη, µεριµνάµε για τους κοινωνικά ασθενέστερους.

5 Δύο πόλεις, Μία γειτονιά ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ Μειώνονται τα δημοτικά τέλη στην Αργυρούπολη και παραμένουν σταθερά στο Ελληνικό. Μειώνονται σταδιακά (6,5% κάθε χρόνο) τα δηµοτικά τέλη στην Αργυρούπολη µε στόχο τη µείωσή τους κατά 27% µέσα στην τετραετία. Παραµένουν σταθερά τα δηµοτικά τέλη στο Ελληνικό. Καταργούνται τα τροφεία στους παιδικούς σταθ- µούς της Αργυρούπολης. Καταργείται η οικονοµική συµµετοχή των δηµοτών στα Πολιτιστικά προγράµµατα του ήµου, πλην Ωδείου. Επεκτείνεται το πρόγραµµα Βοήθεια στο σπίτι και στο Ελληνικό. Στηρίζονται οικονοµικά οι συµπολίτες µας που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας. Μελετάται η ίδρυση και λειτουργία κοινωνικού παντοπωλείου για όσους βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας. ηµιουργούνται οµές Στήριξης των πολιτών. Σε συνεργασία µε το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ και άλλους φορείς, οι δοµές αυτές αποτελούν άξονες πληροφόρησης και στήριξης για τον άνεργο και τον εργαζόµενο, σε θέµατα αλλαγής εργασίας, δια βίου µάθησης, συνταξιοδότησης και τον επιχειρηµατία για υλοποίηση προγραµµάτων επιχειρηµατικότητας. ηµιουργείται Γραφείο ενηµέρωσης ασφαλισµένων. Λειτουργούν, σε συνεργασία µε εθελοντικές οµάδες, απογευµατινά τµήµατα απασχόλησης παιδιών σε κατάλληλους χώρους, µε στόχο την κοινωνική προσφορά π.χ σε µονογονεϊκές οικογένειες. Κάθε νέα επιχείρηση που ιδρύεται στο ήµο µας, απαλλάσσεται για πέντε χρόνια από τα δηµοτικά τέλη εφ όσον το 50% τουλάχιστον του προσωπικού της είναι δηµότες του ήµου µας. Καταργούνται τα τροφεία στους παιδικούς σταθμούς της Αργυρούπολης.

6 ΝΕΟΣ ΗΜΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ Δύο πόλεις, Μία γειτονιά ΝΕΟΣ ΗΜΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ Κάνουμε πράξη τη Σύγχρονη πόλη θέτοντας την τεχνολογία στη διάθεση του πολίτη, απαλλάσσοντάς τον από χρονοβόρες διαδικασίες και γραφειοκρατικές αγκυλώσεις του παρελθόντος. ηµιουργείται νέα υπηρεσία µελέτης για: Υγιεινές συνθήκες διαβίωσης, προστασία από ρύπανση, ηχορύπανση, προστασία περιβάλλοντος, εξοικονόµηση ενέργειας. Οργανώνεται και στελεχώνεται ο νέος θεσµός του «Συνήγορου του ηµότη» Επεκτείνουµε τη λειτουργικότητα της δικτυακής πύλης του πρώην ήµου Αργυρούπολης στο νέο ήµο και προχωράµε στην παροχή ολοκληρωµένων υπηρεσιών µέσω διαδικτύου (Internet). Κατασκεύαζεται µε σύµπραξη του ιδιωτικού τοµέα (Σ ΙΤ) νέο σύγχρονο ηµαρχείο. Μηχανογραφούνται όλες οι υπηρεσίες του ήµου Το ανθρώπινο δυναμικό του δήμου μας, στην υπηρεσία του πολίτη Ο ήµος µας πλέον αποκτά µια ξεχωριστή οντότητα, γίνεται αυτόνοµος διοικητικά και οικονοµικά. Αναδοµείται για να µπορέσει να εφαρµόσει ένα καινούργιο θεσµικό µοντέλο διοίκησης το οποίο θα είναι πιο αποτελεσµατικό - πιο λειτουργικό - πιο διαφανές. Οι υπηρεσίες και το ανθρώπινο δυναµικό οργανώνονται σε µια νέα σύγχρονη βάση δίνοντας άµεσες λύσεις στα προβλήµατα που απασχολούν τον πολίτη. Καταρτίζεται νέος οργανισµός λειτουργίας των Υπηρεσιών του ήµου. Εφαρµόζονται οι σύγχρονες µέθοδοι ιοίκησης. ( ιοίκηση Ολικής Ποιότητας και ιοίκηση µε στόχους) Αλλάζει το οικονοµικό µοντέλο διαχείρισης. Για κάθε έργο ή προµήθεια γίνεται ανοιχτή - διαφανής διαδικασία διαγωνισµών. Οργανώνεται η υποδοχή και η λειτουργία των 164 αρµοδιοτήτων της Νοµαρχίας που µεταφέρονται στο ήµο (Πολεοδοµία, Υγεία, Πρόνοια, Ανάπτυξη, κλπ.)

7 Δύο πόλεις, Μία γειτονιά ΥΓΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ Ανοιχτές πόρτες για κάθε ηλικία, για κάθε πρόβλημα Αναµορφώνουµε το τοπικό σύστηµα υγείας και κοινωνικής µέριµνας. Στόχος µας είναι η κοινωνική υποστήριξη και κοινωνική µέριµνα των δηµοτών (αδύναµων και µη), όραµα µας είναι να παρέχουµε ολοκληρωµένες υπηρεσίες υγείας βασιζόµενες σε 4 άξονες: Έρευνα - Ενηµέρωση - Πρόληψη - Αντιµετώπιση Λειτουργεί οργανισμός υγείας και κοινωνικής μέριμνας Ιδρύεται και λειτουργεί Οργανισµός Υγείας και Πρόνοιας στον ήµο, ο οποίος: Αναλαµβάνει την πρωτοβάθµια φροντίδα υγείας των πολιτών. Καθιερώνει σταθερή δοµή προληπτικής ιατρικής, σχετικά µε: α) τη φροντίδα της γυναίκας (προληπτικός έλεγχος., ενηµέρωση νεανίδων, κλπ) β) τη φροντίδα της τρίτης ηλικίας, γ) τη φροντίδα του παιδιού- εφήβου (προαγωγή ψυχικής υγείας νέων, προγράµµατα πρόληψης αλκοολισµού και κάθε µορφής εξαρτήσεων σε σχολεία σε συνεργασία µε Υπουργείο Παιδείας ια βίου Μάθησης και Θρησκευµάτων, πρόγραµµα ανακουφιστικής φροντίδας νέων που βιώνουν απόρριψη ή απώλεια στο περιβάλλον τους κλπ) Οργανώνει εθελοντικό σώµα στήριξης πολιτών και συνεργάζεται µε εθελοντικές οµάδες. Συνεργάζεται µε Φορείς Υγείας και µε ιδιώτες ιατρούς καθώς και Πανεπιστηµιακές σχολές για προγράµµατα ερευνών υγείας του πληθυσµού. Εφαρµόζει πρόγραµµα κοινωνικής µέριµνας ατό- µων µε αναπηρία, µε στόχο τον ανεξάρτητο τρόπο ζωής αυτών. Συµµετέχει στο ιαδηµοτικό ίκτυο οµών Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ο.Τ.Α. Λειτουργεί σε προγραµµατική Σύµβαση µε τα Ασφαλιστικά Ταµεία και το Υπουργείο Υγείας φορέα ηµερήσιας ή διήµερης φροντίδας υπερηλίκων µε προβλήµατα άνοιας ή Αλτσχάϊµερ. Αναπτύσσει πρόγραµµα τηλεβοήθειας σε συνεργασία µε τον ΟΤΕ για τους υπερήλικες και τα άτοµα µε αναπηρία. ιεκδικεί από τη ιοίκηση του ΙΚΑ τη στέγαση των ιοικητικών και Ιατρικών Υπηρεσιών του ΙΚΑ, µέχρι την ανέγερση ιδιόκτητου κτηρίου.

8 ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ Δύο πόλεις, Μία γειτονιά ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ, Η ΦΡΟΝΤΙ Α ΜΑΣ Στηρίζουμε την τρίτη ηλικία Επιβραβεύουµε του κόπους τους, βελτιώνοντας τις υποδοµές µας, διευκολύνοντας την καθηµερινότητά τους, πλουτίζοντας τις δραστηριότητές τους. Αναβαθµίζονται οι Υπηρεσίες Υγείας µε στελέχωση ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων για ιατροφαρµακευτική και νοσηλευτική περίθαλψη. ιευρύνονται και ενισχύονται τα προγράµµατα γυµναστικής, φυσικοθεραπείας, εργοθεραπείας. ιευρύνονται και ενισχύονται τα προγράµµατα Κοινωνικού Τουρισµού, µε συνεχείς και αποτελεσµατικές παρεµβάσεις µας στο αρµόδιο Υπουργείο, όπως και οι εκδηλώσεις αναψυχής και πολιτισµού. Κατασκευάζεται κτήριο για το Β ΚΑΠΗ Ελληνικού στην Αγ. Παρασκευή. Ολοκληρώνεται η κατασκευή του κτηρίου του Β ΚΑΠΗ Αργυρούπολης.

9 Δύο πόλεις, Μία γειτονιά ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ Το αύριό μας Ενισχύουµε τις βρεφονηπιακές υποδοµές µας, µε νέα σύγχρονα κτήρια και εξειδικευµένο ανθρώπινο δυναµικό. ιασφαλίζουµε το µέλλον των παιδιών µας προνοώντας για το αύριο της πόλης µας. Κατασκευάζεται 5ος βρεφονηπιακός σταθµός στο Ελληνικό. Κατασκευάζεται το κτήριο του 1ου βρεφονηπιακού σταθµού στην οδό Κοµνηνών στην Αργυρούπολη µε χρηµατοδότηση της Νοµαρχίας Αθηνών η οποία έχει ήδη εγκριθεί. Ιδρύεται 7ος Παιδικός σταθµός στην Αργυρούπολη. Στόχος µας η φιλοξενία όλων των βρεφών-νηπίων του ήµου µας. Ολοκληρώνεται η διαµόρφωση των αύλιων χώρων των παιδικών σταθµών µε πολυπαιχνίδια φιλικά προς το περιβάλλον.

10 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Δύο πόλεις, Μία γειτονιά Κολυµβητήριο Αργυρούπολης ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑ Οραματιζόμαστε µια πόλη που θα αποτελεί λίκνο αθλητισµού και άσκησης. Μας βοηθάει σ αυτό το γεγονός ότι η Αργυρούπολη έχει ήδη οικοδοµήσει αθλητικές εγκαταστάσεις µοναδικές για Πόλη του δικού της µεγέθους. Τις απολαµβάνουν τώρα και οι κάτοικοι του Ελληνικού. Συνεχίζονται και επεκτείνονται τα προγράµµατα µαζικού Αθλητισµού για παιδιά, γυναίκες, τρίτη ηλικία. Στηρίζεται ο σωµατειακός αθλητισµός µε επιχορηγήσεις και δωρεάν παροχή των εγκαταστάσεων. Συµµετέχουµε σε προγράµµατα «ανίχνευσης ταλέντων». Στηρίζονται οι αθλητές των σωµατείων της πόλης που έχουν Ευρωπαϊκές Παγκόσµιες και Ολυµπιακές διακρίσεις. Προωθείται η ανάπτυξη νέων αθληµάτων σε συνεργασία µε την Γ.Γ.Α και τις αντίστοιχες Οµοσπονδίες. Οργανώνονται χώροι στέγασης των γραφείων των.σ των Αθλητικών Συλλόγων

11 Δύο πόλεις, Μία γειτονιά ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΥΠΟ ΟΜΕΣ Αθλητική υποδομή ΤΟ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΜΑΣ Ανακατασκευάζονται και αναβαθµίζονται τα γήπεδα στην οδό Ελ. Βενιζέλου και 33ης και στο κάτω Ελληνικό. Κατασκευάζεται κλειστό γήπεδο µπάσκετ στα Σούρµενα. ηµιουργείται γήπεδο 5Χ5 στην Αγ. Παρασκευή Ελληνικού. Κατασκευάζεται τσιµεντένια εξέδρα και βοηθητικός χώρος κάτω απ αυτήν στο γήπεδο Ελληνικού. ηµιουργούνται πίστες Skate Board στο Ελληνικό και στην Αργυρούπολη. Ανακατασκευάζεται το Γήπεδο Ποδοσφαίρου στην ΟΛΥΜΠΙΑΣ µε τοποθέτηση πλαστικού τάπητα, ηλεκτροφωτισµό και δηµιουργία νέων αποδυτήριων µε χρηµατοδότηση της Νοµαρχίας Αθηνών. Κατασκευάζεται µικρή πισίνα στο Κολυµβητήριο για την εκµάθηση κολύµβησης στα µικρά παιδιά. Κατασκευάζεται γήπεδο beach volley σε υπάρχοντα αθλητικό χώρο. Σπίτι της Γυµναστικής Κλειστό Γυµναστήριο Ολυµπίας ηµοτικό Στάδιο Αργυρούπολης

12 ΠΑΙ ΕΙΑ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗ Δύο πόλεις, Μία γειτονιά ΠΑΙ ΕΙΑ, ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗ, ΣΧΟΛΙΚΗ ΣΤΕΓΗ Δράσεις και υποδομές με το βλέμμα στο μέλλον Η εκπαίδευση είναι το δικαίωµα, η ανάγκη και η ευθύνη όλων µας. Παρέχουµε όλα τα εφόδια, που θα συµβάλλουν ουσιαστικά στην ποιοτική αναβάθµιση της παιδείας.

13 Δύο πόλεις, Μία γειτονιά Εκσυγχρονίζουμε τις υποδομές, ΠΑΙ ΕΙΑ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗ ενισχύουµε τα προγράµµατα δια βίου µάθησης, θεσπίζουµε προγράµµατα εκπαίδευσης αξιοποιώντας τις δυνατότητες της νέας τεχνολογίας. Στηρίζεται ο γονιός στο ρόλο του. Λειτουργεί Σχολή γονέων. ιαµορφώνονται αίθουσες στα σχολεία πρωτοβάθ- µιας και δευτεροβάθµιας εκπαίδευσης µε «διαδραστικούς» πίνακες. ιοργανώνονται ειδικές εκθέσεις, εκδηλώσεις για το βιβλίο. ιεκδικούµε: Βιβλιοθήκες σε όλα τα σχολεία. Πρόσληψη µονίµων καθαριστριών. Λύση του προβήµατος της σίτισης στα ολοήµερα σχολεία. Αύξηση της χρηµατοδότησης για επισκευές και λειτουργικά έξοδα των σχολείων. Την ίδρυση ιατροπαιδαγωγικού κέντρου στο ήµο µας. Συνδέεται ο Αθλητισµός µε την εκπαίδευση εντάσσοντας στο πρόγραµµα της Γυµναστικής ειδικά µαθή- µατα αθληµάτων π.χ κολύµβηση. Κατασκευάζεται Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων στο 1ο ηµοτικό Σχολείο Ελληνικού. Κατασκευάζεται κτήριο για το 2ο Γυµνάσιο Ελληνικού στην Αγ. Παρασκευή. Ιδρύεται Νηπιαγωγείο στο κάτω Ελληνικό. Οι δηµοτικές βιβλιοθήκες Αργυρούπολης και Ελληνικού µετατρέπονται σε ψηφιακές και ενοποιούνται «εικονικά». ηµιουργείται ειδικό τµήµα παιδικής βιβλιοθήκης µε δανειστικό χαρακτήρα και οργανώνονται εκδηλώσεις µε θέµα το παιδί και το βιβλίο

14 ΝΕΟΛΑΙΑ Δύο πόλεις, Μία γειτονιά ίνουµε ρόλο και φωνή στα νιάτα της πόλης µας. Αφουγκραζόµαστε τις πρωτοπόρες ιδέες τους, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να συµβάλλουν ενεργά στην οργάνωση του νέου ήµου. Διεκδικούμε, Συμμετέχουμε, Διαμορφώνουμε το μέλλον μας Ενισχύεται η δράση του Τοπικού Συµβουλίου Νέων. Ιδρύεται Κέντρο Νεολαίας στο ήµο µας. Υλοποιείται η υπάρχουσα µελέτη για την ίδρυση και λειτουργία αυτοδιαχειριζόµενου Ιντερνετικού Ραδιοφωνικού Σταθµού Νεολαίας. Επεκτείνεται και στο Ελληνικό το ευρυζωνικό δίκτυο της Αργυρούπολης. Αξιοποιούµε τους νέους επιστήµονες της πόλης µας σε προγράµµατα κοινωνικής εργασίας, πρακτικής άσκησης, εθελοντισµού. Ενθαρρύνουµε τις πολιτιστικές δραστηριότητες της Νεολαίας, επεκτείνοντας το ετήσιο Φεστιβάλ Νεολαίας. (Youth Festival). Οργανώνονται ποιοτικές µουσικές και θεατρικές παραστάσεις µε καταξιωµένους Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες. Στηρίζεται η απασχόληση δίνοντας κίνητρα στις επιχειρήσεις του ήµου µας για πρόσληψη δηµοτών και ιδιαίτερα νέων κάτω των 30 ετών.

15 Δύο πόλεις, Μία γειτονιά ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ Οι επιχειρήσεις της πόλης μοχλός ανάπτυξης της περιοχής μας Συµβάλλουµε ουσιαστικά στη διαµόρφωση ενός νέου αναπτυξιακού πλαισίου που θα δώσει κίνητρα στις υγιείς παραγωγικές δυνάµεις της πόλης να εκσυγχρονίσουν και να αναµορφώσουν τις επιχειρήσεις τους. Ιδρύεται Γραφείο ενηµέρωσης και στήριξης της µικροµεσαίας επιχείρησης. Το γραφείο στήριξης επιχειρήσεων αναλαµβάνει την ενηµέρωση και υποβολή προτάσεων για συµµετοχή των επιχειρήσεων της πόλης σε Ευρωπαϊκά ή Εθνικά προγράµµατα εκσυγχρονισµού. Ολοκληρώνεται η αναµόρφωση των εµπορικών δρόµων της πόλης, ώστε να αυξηθεί η εµπορικότητά τους. Πραγµατοποιούνται σε συνεργασία µε φορείς και επιχειρήσεις δράσεις αναζωογόνησης και προβολής της αγοράς µας τις περιόδους Χριστουγέννων, Πάσχα, Εκπτώσεων.

16 ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Δύο πόλεις, Μία γειτονιά ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Χρώμα στη ζωή μας, ζωντάνια στην πόλη μας

17 Δύο πόλεις, Μία γειτονιά ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 3o Youth Festival Αργυρούπολης Η διατήρηση της ανεκτίµητης πολιτιστικής µας κληρονοµιάς και παράδοσης, η στήριξη της πολιτιστικής παραγωγής στο ήµο µας, η ενίσχυση των πολιτιστικών τµηµάτων του ήµου µας και η προσφορά πολιτιστικών αγαθών υψηλού επιπέδου στους ηµότες µας είναι κυρίαρχες επιλογές µας. Κατασκευάζεται υπαίθριο θέατρο 200 θέσεων στο Πολιτιστικό Κέντρο στην Πρώην Αµερικάνικη Βάση Ελληνικού. Χαρακτηρίζεται χώρος, στη συνοικία Αγίας Παρασκευής, για δηµιουργία συνοικιακού Πολιτιστικού Κέντρου. Υλοποιείται η µελέτη του Παντείου Πανεπιστηµίου για την κατασκευή του ψηφιακού Κέντρου Εκπαίδευσης και Πολιτισµού στο οικόπεδο του ΟΣΚ στην Αλεξιουπόλεως. Καταργείται η οικονοµική συµµετοχή των πολιτών στα Πολιτιστικά τµήµατα. Ενισχύονται, οι δραστηριότητες των Πολιτιστικών και των Εθνικοτοπικών Συλλόγων. ιεκδικούµε την ίδρυση Μουσείου στο χώρο του πρώην Αεροδροµίου Ελληνικού για έκθεση των αρχαιολογικών ευρηµάτων της περιοχής.

18 Δύο πόλεις, Μία γειτονιά ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Η παρακαταθήκη μας για τις επερχόμενες γενιές Για την παράταξή µας η περιβαλλοντική πολιτική είναι πολιτική που διαπερνά όλους τους τοµείς δράσης της δηµοτικής αρχής. Αγωνιζόµαστε για µια πόλη, που θα σέβεται και θα προστατεύει το περιβάλλον και θα ζει αρµονικά µε αυτό. ιεκδικούµε τον επανασχεδιασµό της περιφερειακής του Υµηττού µε υπογειοποίησή της σε όλο το µήκος και τη δηµιουργία κόµβων µε τη σύµφωνη γνώµη των τοπικών αρχών. Καθιερώνονται προγράµµατα ενηµέρωσης και «εκπαίδευσης» µαθητών και ενηλίκων για το περιβάλλον και τις ανανεώσιµες πηγές ενέργειας σε συνεργασία µε το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης. Συνεχίζουµε τον αγώνα για προστασία της ηµόσιας Περιουσίας από καταπατήσεις. (Ναστέϊκα) Συνεχίζουµε µε µεγαλύτερη ένταση τον αγώνα για την υπογειοποίηση του ΚΥΤ, τη διατήρησή του στα 150 KV, και τη δενδροφύτευση του χώρου. Μελετάται η εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστηµάτων σε ταράτσες δηµοσίων κτηρίων. Εφαρµογή προγραµµάτων προστασίας των ζώων αλλά και προστασίας των πολιτών από τα αδέσποτα ζώα.

19 Δύο πόλεις, Μία γειτονιά ΠΕΡΙΑΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ Το Ελληνικό, πνεύμονας πρασίνου για όλη την Αττική Αντιστεκόµαστε στον τεµαχισµό και την οικοπεδοποίηση του πρώην αεροδροµίου του Ελληνικού. Λέµε όχι στα νέα επενδυτικά σχέδια. Λέµε ναι στην κατασκευή Μητροπολιτικού πάρκου υψηλού πρασίνου σε όλη την έκταση του αεροδροµίου. Συνεργαζόµαστε µε το ήµο Γλυφάδας και Αλίµου για να υλοποιηθούν οι προτάσεις µας. Η Παράταξή µας πρωτοστατεί από το 1997 στους αγώνες για τη σωτηρία του χώρου και τη µετατροπή του σε Μητροπολιτικό ΠΑΡΚΟ. ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΜΑΣ Το βουνό δίνει ζωή στην πόλη µας οφείλουµε να το ανταποδίδουµε. Συνεχίζεται και επεκτείνεται η ετήσια αναδάσωση. Εγκαθίσταται αυτόµατο σύστηµα άµεσης ενηµέρωσης σε περίπτωση πυρκαγιάς. ηµιουργείται εθελοντική οµάδα προστασίας του βουνού. Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΑΣ Οι πολίτες έχουν ελεύθερη πρόσβαση στις παραλίες. Γίνεται παρέµβαση να κλείσουν οριστικά τα κάθε λογής νυχτερινά κέντρα που στερούνται των νοµί- µων προϋποθέσεων λειτουργίας. ιεκδικούµε από την Εταιρεία Τουριστικών Ακινήτων και το Υπουργείο Οικονοµικών, την παραχώρηση στο ήµο της χρήσης των παραλιών.

20 ΑΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Δύο πόλεις, Μία γειτονιά Καθαρή πόλη, Πρωταρχικός μας στόχος Αξιοποιείται κατάλληλα το προσωπικό της υπηρεσίας µε στόχο την πληρέστερη καθαριότητα των κοινοχρήστων χώρων (δρόµοι-πλατείες- παιδικές χαρές). ιεκδικούµε την πρόσληψη µόνιµου προσωπικού στην καθαριότητα. Ανανεώνεται και εκσυγχρονίζεται ο µηχανολογικός εξοπλισµός της υπηρεσίας. Αποµακρύνεται ο σταθµός µεταφόρτωσης από την περιοχή του Νεκροταφείου στην Αργυρούπολη. ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ Η υποδειγµατική καθαριότητα της πόλης είναι κυρίαρχη επιδίωξη και στόχος µας. ιεκδικούµε το σύνολο του χώρου της 129 βάσης της Αεροπορίας για τη δηµιουργία χώρου πράσινου και αναψυχής. Αντικαθίστανται όλα τα δέντρα που έχουν ξεραθεί στα πεζοδρόµια, στις νησίδες και στις πλατείες και συµπληρώνονται τα κενά. Φυτεύονται εποχιακά λουλούδια στα παρτέρια και στις πλατείες. Σε συνεργασία µε το ήµο Γλυφάδας αναµορφώνεται το πάρκο της οδού Παπαφλέσσα στην περιοχή του Ελληνικού.

21 Δύο πόλεις, Μία γειτονιά ΑΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Χώροι στάθμευσης, Δημοτική συγκοινωνία Λειτουργεί ηµοτική Συγκοινωνία που συνδέει τις γειτονιές της πόλης µε τις στάσεις του ΜΕΤΡΟ. Κατασκευάζεται υπόγειος χώρος στάθµευσης στην πλατεία Σουρµένων. Με την κατασκευή νέου ηµαρχείου στην Αργυρούπολη, στη θέση του σηµερινού, κατασκευάζεται και υπόγειος χώρος στάθµευσης. Κατασκευάζεται υπόγειος χώρος στάθµευσης στο υπό κατασκευή κτήριο του Κέντρου Ψηφιακού Πολιτισµού, στο οικόπεδο του ΟΣΚ στην Αλεξιουπόλεως. Επεκτείνεται η λοξή στάθµευση σε όσους δρόµους είναι εφικτό. ιεκδικούµε το χώρο στάθµευσης του Ανατολικού αεροδροµίου, για τα Ι.Χ των πολιτών που µεταφέρονται µε µικρά λεωφορεία στο σταθµό του ΜΕΤΡΟ. Εκπονείται κυκλοφοριακή µελέτη για την περιοχή του Ελαιώνα.

22 Δύο πόλεις, Μία γειτονιά Έτσι ψηφίζουµε Το Ψηφοδέλτιο για τους ηµότες της Αργυρούπολης Υποψήφιος ήµαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης ΠΑΣΒΑΝΤΙ ΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ Βάζετε µέχρι τρεις σταυρούς ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ του ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΝ ΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ - ΜΑΛΛΙΟΥ ΗΜΗΤΡΑ του ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΑΡΟΤΣΙ ΟΥ ΑΘΗΝΑ του ΦΩΤΙΟΥ ΒΑΖΑΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΣΠΥΡΙ ΩΝΟΣ ΓΙΑΝΝΙΟΥ - ΜΕΤΑΞΑ ΑΣΗΜΙΝΑ (ΜΕΝΙΑ) του ΠΑΝΤΕΛΗ ΑΡΑ ΒΑΡΒΑΡΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΛΛΑΠΟΡΤΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ (ΜΑΚΗΣ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΗΛΙΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΛΟΥΤΣΑΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙ ΗΣ (ΑΡΗΣ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΛΥΒΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΙ ΟΥ ΧΑΡΑ του ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΡΠΟΥΖΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ του ΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΟΠΙΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΝΙΚΟ ΗΜΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΜΠΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΕΓΑ ΟΥΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΜΙΜΗΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΜΙΛΤΙΑ Η ΜΠΑΓΑΤΕΛΑΣ ΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΑΠΑ ΟΠΟΥΛΟΥ - ΚΕΦΑΛΑ ΓΕΣΘΗΜΑΝΗ (ΜΑΝΙΑ) του ΑΜΙΑΝΟΥ ΠΕΣΙΡΙ ΗΣ ΘΕΟ ΩΡΟΣ του ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΠΕΤΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΑΡΑΦΙ ΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΣΩΚΡΑΤΗ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΙΩΑΝΝΗ ΣΥΜΕΩΝΙ ΟΥ ΠΑΡΘΕΝΟΠΗ του ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΓΡΙ ΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ του ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΥ ΤΟΥΜΠΟΥΡΟΥ ΜΑΡΙΑ (ΜΑΡΙΑΝΝΑ) ΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΣΙΚΛΕΑ ΜΑΡΙΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΦΑΡΑΓΓΙΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΣ του ΗΜΗΤΡΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ Βάζετε µέχρι ένα σταυρό ΒΕΤΤΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΓΙΩΤΑ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΑΒΑΛΑΣ ΜΑΡΚΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ ΑΣΚΑΛΑΚΟΥ ΟΜΝΙΚΗ ( ΟΜΝΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΦΡΑΙΜΙ ΗΣ ΙΟΡ ΑΝΗΣ (ΝΑΚΗΣ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΖΑΓΚΛΑΚΟΥΤΗ ΦΩΤΕΙΝΗ - ΦΑΝΙΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ - ΜΠΟΖΙΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΙΑΣΩΝΙ ΗΣ ΦΩΤΗΣ του ΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΑΡΚΕΤΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ του ΑΝ ΡΕΑ ΠΑΠΑ ΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΑΡΑΦΙ ΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΣΥΛΛΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ (ΜΑΚΗΣ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΣΟΛΑΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΣΟΥΚΤΟΥΡΙ ΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΦΙΛΙΝΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΦΩΚΑΣ ΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΜΑΚΗΣ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΧΕΛΙΩΤΗ - ΕΣΠΟΤΙ ΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΧΡΕΛΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΘΕΟΦΑΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ Βάζετε µέχρι δύο σταυρούς ΓΚΑΤΖΩΝΗ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ του ΠΑΥΛΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΑ ΟΥ ΡΩΞΑΝΗ του ΣΩΚΡΑΤΗ ΕΛΛΗΝΑ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ (ΛΙΖΑ) του ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΡΑΜΑΛΕΓΚΟΣ ΗΛΙΑΣ του ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΡΑΜΠΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑ (ΚΟΥΛΑ) του ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΤΣΑΡΟΥ ΑΡΓΥΡΩ (ΗΡΩ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΥΛΟΥΡΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΗΜΗΤΡΙΟΥ ΛΑΓΚΑ ΙΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΧΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΜΑΡΙΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΚΡΙΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΖΑΜΑΛΗ ΕΙΡΗΝΗ του ΗΜΗΤΡΙΟΥ

23 Έτσι ψηφίζουµε Δύο πόλεις, Μία γειτονιά Το Ψηφοδέλτιο για τους ηµότες του Ελληνικού Υποψήφιος ήµαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης ΠΑΣΒΑΝΤΙ ΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ Βάζετε µέχρι τρεις σταυρούς ΒΕΤΤΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΓΙΩΤΑ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΑΒΑΛΑΣ ΜΑΡΚΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ ΑΣΚΑΛΑΚΟΥ ΟΜΝΙΚΗ ( ΟΜΝΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΦΡΑΙΜΙ ΗΣ ΙΟΡ ΑΝΗΣ (ΝΑΚΗΣ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΖΑΓΚΛΑΚΟΥΤΗ ΦΩΤΕΙΝΗ - ΦΑΝΙΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ - ΜΠΟΖΙΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΙΑΣΩΝΙ ΗΣ ΦΩΤΗΣ του ΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΑΡΚΕΤΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ του ΑΝ ΡΕΑ ΠΑΠΑ ΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΑΡΑΦΙ ΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΣΥΛΛΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ (ΜΑΚΗΣ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΣΟΛΑΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΣΟΥΚΤΟΥΡΙ ΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΦΙΛΙΝΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΦΩΚΑΣ ΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΜΑΚΗΣ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΧΕΛΙΩΤΗ - ΕΣΠΟΤΙ ΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΧΡΕΛΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΘΕΟΦΑΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ Βάζετε µέχρι ένα σταυρό ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ του ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΝ ΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ - ΜΑΛΛΙΟΥ ΗΜΗΤΡΑ του ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΑΡΟΤΣΙ ΟΥ ΑΘΗΝΑ του ΦΩΤΙΟΥ ΒΑΖΑΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΣΠΥΡΙ ΩΝΟΣ ΓΙΑΝΝΙΟΥ - ΜΕΤΑΞΑ ΑΣΗΜΙΝΑ (ΜΕΝΙΑ) του ΠΑΝΤΕΛΗ ΑΡΑ ΒΑΡΒΑΡΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΛΛΑΠΟΡΤΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ (ΜΑΚΗΣ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΗΛΙΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΛΟΥΤΣΑΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙ ΗΣ (ΑΡΗΣ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΛΥΒΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΙ ΟΥ ΧΑΡΑ του ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΡΠΟΥΖΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ του ΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΟΠΙΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΝΙΚΟ ΗΜΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΜΠΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΕΓΑ ΟΥΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΜΙΜΗΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΜΙΛΤΙΑ Η ΜΠΑΓΑΤΕΛΑΣ ΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΑΠΑ ΟΠΟΥΛΟΥ - ΚΕΦΑΛΑ ΓΕΣΘΗΜΑΝΗ (ΜΑΝΙΑ) του ΑΜΙΑΝΟΥ ΠΕΣΙΡΙ ΗΣ ΘΕΟ ΩΡΟΣ του ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΠΕΤΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΑΡΑΦΙ ΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΣΩΚΡΑΤΗ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΙΩΑΝΝΗ ΣΥΜΕΩΝΙ ΟΥ ΠΑΡΘΕΝΟΠΗ του ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΓΡΙ ΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ του ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΥ ΤΟΥΜΠΟΥΡΟΥ ΜΑΡΙΑ (ΜΑΡΙΑΝΝΑ) ΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΣΙΚΛΕΑ ΜΑΡΙΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΦΑΡΑΓΓΙΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΣ του ΗΜΗΤΡΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ Βάζετε µέχρι δύο σταυρούς ΗΛΙΑ ΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΧΕΛΓΚΑ - ΕΜΜΑ του ΕΥΓΕΝΙΟΥ ΚΟΚΚΙΝΑΣΙ ΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙ ΟΥ - ΑΜΗΡΙ ΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑ του ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΛΕΟΝΤΑΡΙ ΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΕΥΑ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΣΜΑΝΙ ΟΥ ΣΟΦΙΑ του ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΣΠΥΡΙ ΩΝΟΣ ΠΑΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΟΥΓΚΙΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΕΥΡΥΠΙ Η ΤΣΑΚΙΡΙ ΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΤΑΣΟΣ) του ΣΤΑΥΡΟΥ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ - ΠΑ ΟΥΒΑ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ (ΜΑΤΑ) του ΘΕΟΦΑΝΗ ΧΟΝΤΟΛΙ ΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ του ΚΛΗΜΗ

24 ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Δύο πόλεις, Μία γειτονιά Ο Χάρης Πασβαντίδης γεννήθηκε στις Σέρρες το Είναι παντρεµένος µε τη δικηγόρο Αγγελική Παπαδοπούλου, που υπήρξε για πολλά χρόνια αθλήτρια της γυναικείας οµάδας Μπάσκετ του Α.Σ. ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ, και πατέρας ενός αγοριού, αθλητή του Α.Σ.Η. ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ. Πτυχιούχος των τµηµάτων Οικονοµικών και Πολιτικών Επιστηµών της Νοµικής Σχολής Αθηνών. Έκανε µεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήµιο Erlagen - Nurnberg της Γερµανίας στη ιοίκηση Επιχειρήσεων. Εργάστηκε στον ιδιωτικό τοµέα στις επιχειρήσεις OSCAR S.A., VENUS S.A., THEROS IN- TERNΑTIONAL S.A., όπως και στη ηµοσιογραφία. Εκλέγεται από το 1994 Νοµαρχιακός Σύµβουλος Αθηνών, πάντα στις τρεις πρώτες θέσεις, µε µέσο όρο ψήφων Από το 1994 έως το 1998 ήταν Πρόεδρος του Νοµαρχιακού Συµβουλίου, µε Νοµάρχη Αθηνών το ηµήτρη Ευσταθιάδη, συµπράττοντας ουσιαστικά στην υλοποίηση του θεσµού της αιρετής Νοµαρχιακής Αυτοδιοίκησης. Από το 2003 έως το 2009 ήταν Αναπληρωτής Νοµάρχης Αθηνών, µε αρµοδιότητες στα Οικονοµικά και ιοικητικά θέµατα. Συνέβαλε καθοριστικά στην οικονοµική εξυγίανση της Νοµαρχίας Αθηνών, και στη δηµιουργία πλεονασµατικών προϋπολογισµών από το 2004, και µετά, µε αποθεµατικό που έφθασε τα 217 εκατ. ευρώ, στο τέλος του ιετέλεσε Γενικός Γραµµατέας του ήµου Αργυρούπολης, , µέλος του.σ. του ΟΠΑΠ, , µέλος του.σ. του Νοσοκοµείου Άγιος Σάββας Το Νοέµβριο του 2009, τοποθετήθηκε Πρόεδρος του Οργανισµού Λαϊκών Αγορών Αθηνών, Πειραιώς, απ όπου παραιτήθηκε το Μάϊο του 2010, για να αφιερωθεί στο νέο ήµο Ελληνικού - Αργυρούπολης. Αντιπρόεδρος της Οµοσπονδίας Ποντιακών Συλλόγων Ν. Ελλάδος. Μέλος του Οικονοµικού Επιµελητηρίου Ελλάδος. Έχει γράψει δύο πολιτικά βιβλία και µιλάει Αγγλικά και Γερµανικά. Κατοικεί στην Αργυρούπολη από το PDESIGN Athens ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ: Ιασωνίδου 23 Ελληνικό, τηλ.: Λ. Κύπρου 77 Αργυρούπολη, τηλ: ,

ΣΧΕ ΙΟ ΕΡΓΩΝ - ΡΑΣΕΩΝ

ΣΧΕ ΙΟ ΕΡΓΩΝ - ΡΑΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΑΡΧΑΝΩΝ ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΩΝ ΣΧΕ ΙΟ ΕΡΓΩΝ - ΡΑΣΕΩΝ ΗΜΟΥ ΑΡΧΑΝΩΝ ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΩΝ ΕΤΟΥΣ 2012 ΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2011 1 ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ & ΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Αποστολή του ήµου Αρχανών - Αστερουσίων,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2011-2014

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2011-2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2011-2014 ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ Άξονας 1: Περιβάλλον και ποιότητα ζωής Στρατηγικός Στόχος: Δήμος

Διαβάστε περισσότερα

Το Αναπτυξιακό-Στρατηγικό Όραµα για το 5ετές Επιχειρησιακό Πρόγραµµα 2014-2019

Το Αναπτυξιακό-Στρατηγικό Όραµα για το 5ετές Επιχειρησιακό Πρόγραµµα 2014-2019 Το Αναπτυξιακό-Στρατηγικό Όραµα για το 5ετές Επιχειρησιακό Πρόγραµµα 2014-2019 Το στρατηγικό - αναπτυξιακό όραµα του ήµου Χανίων για την προγραµµατική περίοδο 2015 2019 διαµορφώθηκε µε βάση τις τοπικές,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 2009-2010 2010 Α Φάση: Στρατηγικός Σχεδιασµός Αύγουστος 2009 1 Εκπόνηση Επιχειρησιακού Προγράµµατος Μια από τις καινοτοµίες που εισάγει ο Νέος Κώδικας ήµων και Κοινοτήτων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 97

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 97 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 97 Παραχώρηση δηµοτικών εγκαταστάσεων στα ΝΠ «ηµοτικός Οργανισµός Πολιτισµού, Αθλητισµού

Διαβάστε περισσότερα

Στο πλευρό, αυτών που μας χρειάζονται. www.maroussi.gr

Στο πλευρό, αυτών που μας χρειάζονται. www.maroussi.gr Στο πλευρό, αυτών που μας χρειάζονται www.maroussi.gr 1 Η ανάδειξη του ανθρώπινου και κοινωνικού προφίλ του Δήμου Αμαρουσίου αποτελεί προτεραιότητα. Κεντρική στρατηγική μας επιλογή, είναι να στηρίξουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΞΟΝΕΣ ΜΕΤΡΑ ΓΕΝΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ

ΑΞΟΝΕΣ ΜΕΤΡΑ ΓΕΝΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΑΞΟΝΕΣ ΜΕΤΡΑ ΓΕΝΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΑΞΟΝΕΣ ΜΕΤΡΑ ΓΕΝΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΑΞΟΝΑΣ 1 : ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ Μέτρο 1.1 : Φυσικό Περιβάλλον - Πράσινο Μέτρο 1.2 : Οικιστική και πολεοδομική

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΩΝ 2016

ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΩΝ 2016 ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΩΝ 206 ΣΥΝΟΛΑ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΟΛΟ ΝΕΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΥΝΟΛΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΩΝ ΕΡΓΩΝ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΩΣΗ 206 4.849.736,00.68.900,00.568.788,66.568.788,66 6.48.524,66

Διαβάστε περισσότερα

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς για την περίοδο 2014-2019 έθεσε τους βασικούς στόχους της δημοτικής οικονομικής πολιτικής:

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς για την περίοδο 2014-2019 έθεσε τους βασικούς στόχους της δημοτικής οικονομικής πολιτικής: Ο Δήμαρχος Κηφισιάς για την περίοδο 2014-2019 έθεσε τους βασικούς στόχους της δημοτικής οικονομικής πολιτικής: Την ορθολογική διαχείριση των χρημάτων των συμπολιτών μας. Την αποτελεσματική διεκδίκηση νέων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΗΜΟΤΗ

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΗΜΟΤΗ ΗΜΟΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕ ΙΑ ΑΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΗΜΟΤΗ Αγαπητή ηµότισσα, Αγαπητέ ηµότη, Η εφαρµογή σχεδιασµένης πολιτικής σε τοπικό επίπεδο αποτελεί πλέον επιτακτική ανάγκη για την ολοκληρωµένη ανάπτυξη του τόπου. Στο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΕΙΨΩΡ7-ΨΓΞ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

ΑΔΑ: ΒΕΙΨΩΡ7-ΨΓΞ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 3 συνεδριάσεως του.σ. Αριθµός απόφασης: 10 ΘΕΜΑ: Έγκριση του Κανονισµού Λειτουργίας των

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙ ΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΠ. ΛΑ ΙΑΣ

ΕΙ ΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΠ. ΛΑ ΙΑΣ ΕΙ ΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΠ. ΛΑ ΙΑΣ ISBN 978-960-02-3056-7, Σχήµα 17x24, Σελίδες 350, Τιµή: 25,00 (δεν συµπερ. 6,5% ΦΠΑ), Έκδοση Αθήνα, εκέµβριος 2014, Κωδικός στον Εύδοξο: 41986851

Διαβάστε περισσότερα

< Με την αρ. 23/2013 απόφασή του για το θέμα αυτό το Συμβούλιο αποφάσισε κατά πλειοψηφία :

< Με την αρ. 23/2013 απόφασή του για το θέμα αυτό το Συμβούλιο αποφάσισε κατά πλειοψηφία : ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της 10 ης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ιθάκης. Πράξη 55 η Ιθάκη, σήμερα 29 Μαρτίου 2013, ημέρα Παρασκευή και ώρα 18:00 συνήλθε το Δημοτικό Συμβούλιο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ιόνυσος 15-2-2011

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ιόνυσος 15-2-2011 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ιόνυσος 15-2-2011 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ. πρωτ:4710 ΗΜΟΣ ΙΟΝΥΣΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΙΟΙΚ. ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΠΡΟΣ: Τον Πρόεδρο του ηµοτικού Συµβουλίου ΘΕΜΑ: Συγχώνευση νοµικών προσώπων του ήµου

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ( ΑΚΕ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ)

ΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ( ΑΚΕ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ) ΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ( ΑΚΕ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ) ΨΗΦΟ ΕΛΤΙΟ ΕΚΛΟΓΗΣ ΜΕΛΩΝ ΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΕΩΠΟΝΟΙ 1. ΒΡΥΖΑΣ ΖΗΣΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ 2. ΓΕΩΡΓΙΑ ΟΥ ΑΘΗΝΑ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 3. ΓΙΑΛΑΜΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

mail: syllogosepistrofi@yahoo.gr site: www.alkoologia.gr Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

mail: syllogosepistrofi@yahoo.gr site: www.alkoologia.gr Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ mail: syllogosepistrofi@yahoo.gr site: www.alkoologia.gr Σύλλογος ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Μή κερδοσκοπικός Σύλλογος Στο Ηράκλειο, από το 1999 Μέλη: εθελοντές, κυρίως επαγγελµατίες υγείας, αλλά και από κάθε τάξη της

Διαβάστε περισσότερα

Η αντίσταση και η δημιουργία ξεκινούν από τη γειτονιά

Η αντίσταση και η δημιουργία ξεκινούν από τη γειτονιά Η αντίσταση και η δημιουργία ξεκινούν από τη γειτονιά Το μνημόνιο έχει ήδη οδηγήσει σε ανεργία, συρρίκνωση κοινωνικών παροχών, μείωση μισθών και συντάξεων, ιδιωτικοποίηση του δημόσιου πλούτου. Στο ίδιο

Διαβάστε περισσότερα

Χ ΑΙ Ρ ΕΤΙΣΜΟ Σ ΔΗΜ ΑΡ Χ Ο Υ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛ ΩΣ Η ΑΛ Λ ΗΛΕΓΓΥΗΣ «ΟΛΟΙ ΜΑΖ Ι ΜΙ Α ΑΓ Κ ΑΛ Ι Α»

Χ ΑΙ Ρ ΕΤΙΣΜΟ Σ ΔΗΜ ΑΡ Χ Ο Υ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛ ΩΣ Η ΑΛ Λ ΗΛΕΓΓΥΗΣ «ΟΛΟΙ ΜΑΖ Ι ΜΙ Α ΑΓ Κ ΑΛ Ι Α» Χ ΑΙ Ρ ΕΤΙΣΜΟ Σ ΔΗΜ ΑΡ Χ Ο Υ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛ ΩΣ Η ΑΛ Λ ΗΛΕΓΓΥΗΣ «ΟΛΟΙ ΜΑΖ Ι ΜΙ Α ΑΓ Κ ΑΛ Ι Α» 12.04.2014 Κυρίες και κύριοι, Οι μέρες που ζούμε είναι κρίσιμες. Η εποχή που βιώνουμε δεν είναι εύκολη για κανέναν.

Διαβάστε περισσότερα

1) Έγκριση εκτέλεσης του έργου: «Νέο ηµοτικό Στάδιο Αρκαλοχωρίου». Εισηγητής: ο ήµαρχος κ. Καλογεράκης Ζαχαρίας.

1) Έγκριση εκτέλεσης του έργου: «Νέο ηµοτικό Στάδιο Αρκαλοχωρίου». Εισηγητής: ο ήµαρχος κ. Καλογεράκης Ζαχαρίας. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΜΟΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕ ΙΑ ΑΣ Ταχ. /νση: 700 06 Καστέλλι Τηλέφωνα: 2891340108 2891340138 ΦΑΞ: 2891032197 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Καστέλλι 25 10-2013 Αρ. Πρωτ. οικ. 22680. ΠΡΟΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Από τη µηχανοργάνωση των υπηρεσιών στη ψηφιακή πόλη. Μοχιανάκης Κων/νος Προϊστάµενος Πληροφορικής ήµου Ηρακλείου

Από τη µηχανοργάνωση των υπηρεσιών στη ψηφιακή πόλη. Μοχιανάκης Κων/νος Προϊστάµενος Πληροφορικής ήµου Ηρακλείου Από τη µηχανοργάνωση των υπηρεσιών στη ψηφιακή πόλη Μοχιανάκης Κων/νος Προϊστάµενος Πληροφορικής ήµου Ηρακλείου Από την µηχανοργάνωση στις ψηφιακές δράσεις Ευρυζωνικότητα οπτικές ίνες 70 χιλ οπτικές ίνες

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2011-2014

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2011-2014 ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2011-2014 Η Αποστολή του Δήμου Αμπελοκήπων - Μενεμένης που αποτελεί τον λειτουργίας του ή αλλιώς τον υπέρτατο λόγο

Διαβάστε περισσότερα

Από το πρακτικό της 26/10/2012 συνεδρίασης ΔΣ της Δημοτικής Κοινότητας Αγίου Στεφάνου.

Από το πρακτικό της 26/10/2012 συνεδρίασης ΔΣ της Δημοτικής Κοινότητας Αγίου Στεφάνου. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 6/0/0 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Συνεδρίαση 3 η της 6/0/0 Αρ. Απόφασης 5/0 Από το πρακτικό της 6/0/0 συνεδρίασης ΔΣ της Δημοτικής

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΩΝ 2012

ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΩΝ 2012 ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΩΝ 2012 ΣΥΝΟΛΑ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΩΣΗ 2012 ΣΥΝΟΛΟ ΝΕΩΝ ΕΡΓΩΝ 8.311.136,00 3.465.001,00 ΣΥΝΟΛΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΩΝ ΕΡΓΩΝ 1.949.624,00 1.949.624,00 ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ 10.260.760,00

Διαβάστε περισσότερα

Κατάταξη Υποψηφίων Βάσει Μορίων

Κατάταξη Υποψηφίων Βάσει Μορίων Αριθ. Πρωτ.:... Κατάταξη Υποψηφίων Βάσει Μορίων ιαγωνισµός : 1/170M/ / 25/5/2007 Πλήρωση οργανικών θέσεων µόνιµου προσωπικού µε σειρά προτεραιότητας της Νοµαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κιλκίς. Ειδικότητα : ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ.: 3284 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ : 4 Σίνδος 01-02-13

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ.: 3284 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ : 4 Σίνδος 01-02-13 EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ.: 3284 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ : 4 Σίνδος 01-02-13 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Για συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Δέλτα (Άρθρα 72, 74 και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΗΜΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΙΩΝ. Υποψήφιοι ηµοτικοί Σύµβουλοι 1. Αντύπας Απόστολος του ιονυσίου. Α) Συνδυασµός µε το όνοµα «ΠΡΟΟ ΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ»

ΠΙΝΑΚΑΣ ΗΜΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΙΩΝ. Υποψήφιοι ηµοτικοί Σύµβουλοι 1. Αντύπας Απόστολος του ιονυσίου. Α) Συνδυασµός µε το όνοµα «ΠΡΟΟ ΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΛΕΥΚΑ ΑΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟ ΙΟΙΚΗΣΗ ΛΕΥΚΑ ΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΙΑ ΙΚΑΣΙΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ Στον οποίο

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδιασµός Αστικού Χώρου ( 7ο ΕΞΑΜΗΝΟ ) Αστική πυκνότητα

Σχεδιασµός Αστικού Χώρου ( 7ο ΕΞΑΜΗΝΟ ) Αστική πυκνότητα Αστική πυκνότητα Άσκηση Νο 1 : Να υπολογιστεί η πυκνότητα κατοικίας σε Αστική περιοχή µε µέγεθος Οικοδοµικών τετραγώνων 150 µ Χ 200 µ., πλάτος οδών (από Οικοδοµική Γραµµή σε Ο.Γραµµή) 15µ. και συντελεστή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Το Κέντρο Πρόληψης «ΦΑΕΘΩΝ» των δήµων Ιλίου, Πετρούπολης, Καµατερού, Αγίων Αναργύρων σε συνεργασία µε τον Οργανισµό κατά των Ναρκωτικών,

ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Το Κέντρο Πρόληψης «ΦΑΕΘΩΝ» των δήµων Ιλίου, Πετρούπολης, Καµατερού, Αγίων Αναργύρων σε συνεργασία µε τον Οργανισµό κατά των Ναρκωτικών, ΙΛΙΟΝ,16/09/2009 ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το Κέντρο Πρόληψης «ΦΑΕΘΩΝ» των δήµων Ιλίου, Πετρούπολης, Καµατερού, Αγίων Αναργύρων σε συνεργασία µε τον Οργανισµό κατά των Ναρκωτικών, ΟΚΑΝΑ, συνεχίζει τις δράσεις στη τοπική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Λάρισα 23-01-2014

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Λάρισα 23-01-2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Λάρισα 23-01-2014 ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 34 ΘΕΜΑ: 1 η αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ Προσαρμογή της αμιγούς δημοτικής επιχείρησης Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης και Πολιτισμού Ιεράπετρας σε κοινωφελή επιχείρηση σύμφωνα με το ν.3463/2006. Βασικές Κατευθύνσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό της υπ αριθ. 5 ης Α/24 Φεβρουαρίου 2011 Συνεχιζόµενης Συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου Καβάλας

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό της υπ αριθ. 5 ης Α/24 Φεβρουαρίου 2011 Συνεχιζόµενης Συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου Καβάλας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό της υπ αριθ. 5 ης Α/24 Φεβρουαρίου 2011 Συνεχιζόµενης Συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου Καβάλας Αριθ. Αποφάσεως 117/2011 Θ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ. Απολογισµός Πεπραγµένων 2011

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ. Απολογισµός Πεπραγµένων 2011 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Απολογισµός Πεπραγµένων 2011 Αθλητικές Υποδοµές Στις εγκαταστάσεις των αθλητικών κέντρων του ήµου Χανίων: 1. φιλοξενούνται και προπονούνται καθηµερινά από ευτέρα έως Παρασκευή το σύνολο των

Διαβάστε περισσότερα

«ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Ο ρόλος του Κράτους και της Αυτοδιοίκησης Η περίπτωση της Σουηδίας»

«ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Ο ρόλος του Κράτους και της Αυτοδιοίκησης Η περίπτωση της Σουηδίας» «ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Ο ρόλος του Κράτους και της Αυτοδιοίκησης Η περίπτωση της Σουηδίας» Εισηγητής: Νίκος Παπαδόπουλος MP of SWEDEN Γενικά Χαρακτηριστικά της Σουηδίας Πληθυσμός 10.500.000 κάτοικοι Το 84%

Διαβάστε περισσότερα

Προσωπικά Στοιχεία (προαιρετικά) Ονοματεπώνυμο: Διεύθυνση:.. Τηλέφωνο:... Email:...

Προσωπικά Στοιχεία (προαιρετικά) Ονοματεπώνυμο: Διεύθυνση:.. Τηλέφωνο:... Email:... ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ 2015-2019 ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ Ενεργός πολίτης Δήμου Λευκάδας Στοιχεία ερωτηθέντος: Φύλο Άνδρας Γυναίκα Ηλικία 18-30 30-45 45-65 65- και πάνω Περιοχή Κατοικίας:

Διαβάστε περισσότερα

AΠΟΦΑΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΡΜΙΟΝΗΣ 60/2011

AΠΟΦΑΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΡΜΙΟΝΗΣ 60/2011 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΡΜΙΟΝΗΣ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Εκ του πρακτικού της υπ αριθμ. 11 ης /2011 Συνεδρίασης του Τοπικού Συμβουλίου ΘΕΜΑ 1 ο : «Κατάρτιση Επιχειρησιακού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΑΣΕΙ ΜΟΡΙΩΝ ΤΗΣ ΣΟΧ 1/2012 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΑΣΕΙ ΜΟΡΙΩΝ ΤΗΣ ΣΟΧ 1/2012 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΜ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Ι. ΙΚΑΙΟΥ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΑΣΕΙ ΜΟΡΙΩΝ ΤΗΣ ΣΟΧ / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ιαγωνισµός : 578 / 8/6/ Πλήρωσης τετρακοσίων () θέσεων µε

Διαβάστε περισσότερα

Οι Άξονες, τα Μέτρα και οι στόχοι του Στρατηγικού Σχεδίου

Οι Άξονες, τα Μέτρα και οι στόχοι του Στρατηγικού Σχεδίου Οι Άξονες, τα Μέτρα και οι στόχοι του Στρατηγικού Σχεδίου Άξονας 1 : Περιβάλλον και Ποιότητα Ζωής 1.1. Φυσικό και οικιστικό περιβάλλον 1.1.1 1.1.2 1.1.3 1.1.4 Βελτίωση, προστασία και αποκατάσταση του φυσικού

Διαβάστε περισσότερα

Της από 30/3/ 2015 Τακτικής Συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου του ήµου Ρόδου. Αριθ. Πρακτικού: 8/30-3-2015 Αριθ. Απόφασης: 187/2015

Της από 30/3/ 2015 Τακτικής Συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου του ήµου Ρόδου. Αριθ. Πρακτικού: 8/30-3-2015 Αριθ. Απόφασης: 187/2015 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο Υ Της από 30/3/ 2015 Τακτικής Συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου του ήµου Ρόδου Αριθ. Πρακτικού: 8/30-3-2015 Αριθ. Απόφασης: 187/2015 Στη Ρόδο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΙ09Ω10-ΗΥΦ. Αριθµ. Απόφασης: 297 / 2014

ΑΔΑ: ΒΙ09Ω10-ΗΥΦ. Αριθµ. Απόφασης: 297 / 2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 10 / 16-04-2014 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αριθµ. Απόφασης: 297 / 2014 ΘΕΜΑ: Έγκριση δαπάνης και διάθεση σχετικής

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: «Επιχορήγηση ΟΤΑ για Εξοικονόμηση Ενέργειας» Εισηγητής: Δ. Μπαϊρακτάρης Ειδικός Σύμβουλος ΚΕΔΕ

Θέμα: «Επιχορήγηση ΟΤΑ για Εξοικονόμηση Ενέργειας» Εισηγητής: Δ. Μπαϊρακτάρης Ειδικός Σύμβουλος ΚΕΔΕ Θέμα: «Επιχορήγηση ΟΤΑ για Εξοικονόμηση Ενέργειας» Εισηγητής: Δ. Μπαϊρακτάρης Ειδικός Σύμβουλος ΚΕΔΕ 1 Έργα και Δράσεις Εξοικονόμησης Ενέργειας στους Δήμους I. Αμιγώς Διοικητικές Λειτουργίες Δημοτικά Καταστήματα

Διαβάστε περισσότερα

Συνέντευξη τύπου της Ένωσης Γυναικών Λάρισας (μέλος ΟΓΕ) 8-6-2015

Συνέντευξη τύπου της Ένωσης Γυναικών Λάρισας (μέλος ΟΓΕ) 8-6-2015 Συνέντευξη τύπου της Ένωσης Γυναικών Λάρισας (μέλος ΟΓΕ) 8-6-2015 Η Ένωση Γυναικών Λάρισας (μέλος ΟΓΕ) καλεί όλες τις γυναίκες της λαϊκών στρωμάτων της πόλης μας να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο που διοργανώνει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ: 40 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 31/3/2014 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Τοπικό Πρόγραµµα ιά Βίου Μάθησης. του ήµου Τανάγρας

Τοπικό Πρόγραµµα ιά Βίου Μάθησης. του ήµου Τανάγρας ΑΝΙΝΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ Τοπικό Πρόγραµµα ιά Βίου Μάθησης του ήµου Τανάγρας Α) Γενικά στοιχεία για το / τη ηµότη ηµοτική Ενότητα Κατοικίας: Φύλο : Γυναίκα Άνδρας Ηλικία : Εθνικότητα : Ανήκετε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ. www.kavala.gov.gr τηλ. 2513500204, 2513500205 Φαξ: 2510-620405 email: politismos@dkavalas.

ΕΝΤΥΠΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ. www.kavala.gov.gr τηλ. 2513500204, 2513500205 Φαξ: 2510-620405 email: politismos@dkavalas. ΕΝΤΥΠΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ www.kavala.gov.gr τηλ. 2513500204, 2513500205 Φαξ: 2510-620405 email: politismos@dkavalas.gr Όνοµα συλλόγου Βιογραφικό Πχ. έτος ίδρυσης, ιδρυτές ιστορικά στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

Η ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΙΝ ΥΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΛΕΙΟΥΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ¹ Μ.

Η ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΙΝ ΥΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΛΕΙΟΥΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ¹ Μ. Η ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΙΝ ΥΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΛΕΙΟΥΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ¹ Μ. Σαµπάνης, ²Π. Σαµπάνης, ³Π. Σταµάτης, ³Μ. Κόνσολας ¹ Τ.Ε.Φ.Α.Α. Σερρών-Α.Π.Θ.

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Συγκρότηση και ορισμός Μελών Ομάδας ιοίκησης Έργου (Ο Ε) στο πλαίσιο της εφαρμογής του ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΙΑΥΓΕΙΑ» O ΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΘΕΜΑ: «Συγκρότηση και ορισμός Μελών Ομάδας ιοίκησης Έργου (Ο Ε) στο πλαίσιο της εφαρμογής του ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΙΑΥΓΕΙΑ» O ΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Μαρούσι, 14/02/2011 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ. Απόφασης : 51 ΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ /ΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ & ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Βας. Σοφίας 9 &. Μόσχα 151 24 Μαρούσι Τηλ. 213 2038 285 Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΕΡΓΩΝ ΕΤΟΥΣ 2013 (Μάϊος 2013)

ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΕΡΓΩΝ ΕΤΟΥΣ 2013 (Μάϊος 2013) ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΕΡΓΩΝ ΕΤΟΥΣ 2013 (Μάϊος 2013) Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες Στις σημερινές δύσκολες συνθήκες η έγκυρη ενημέρωση για το

Διαβάστε περισσότερα

FORUM ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

FORUM ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ FORUM ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ Εκπαίδευση Επιµόρφωση Ενηλίκων και Τουρισµός Κωνσταντίνος Τσαµαδιάς Γενικός Γραµµατέας της Γενικής Γραµµατείας Εκπαίδευσης Ενηλίκων του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας

Διαβάστε περισσότερα

Αναρτητέα στο διαδίκτυο ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Αναρτητέα στο διαδίκτυο ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ Αναρτητέα στο διαδίκτυο ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ A Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από τα πρακτικά της µε αριθµ. 21/2013 τακτικής συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου Αριθµ.Απόφασης: 234/2013 Π Ε

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΙΚΟΣ Γ. ΧΙΩΤΑΚΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΙΚΟΣ Γ. ΧΙΩΤΑΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Κηφισιά 03/ 03/ 2014 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΙΚΟΣ Γ. ΧΙΩΤΑΚΗΣ «Η δική μας διοίκηση απέδειξε

Διαβάστε περισσότερα

Αριθ. Απόφασης 1/2015 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Καθορισµός τελών και δικαιωµάτων χρήσης αθλητικών εγκαταστάσεων για το Ο.Ε. 2015

Αριθ. Απόφασης 1/2015 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Καθορισµός τελών και δικαιωµάτων χρήσης αθλητικών εγκαταστάσεων για το Ο.Ε. 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝ ΡΙΟΥ /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΡΜΟ ΙΑ: Κα ΣΟΦΙΑ ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΛ.: 2132023905-908 Α Π Ο

Διαβάστε περισσότερα

Συνεδρίαση Υπηρεσιακής Επιτροπής για το Ε.Σ.Π.Α. (4/4/2012)

Συνεδρίαση Υπηρεσιακής Επιτροπής για το Ε.Σ.Π.Α. (4/4/2012) Συνεδρίαση Υπηρεσιακής Επιτροπής για το Ε.Σ.Π.Α. (4/4/2012) Ειδικότερα συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν τα εξής: 1. ΑΣΤΙΚΕΣ ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ Εξελίσσεται η κατασκευή της «Ανάπλασης Ιστορικού Κέντρου (Γ Φάση)» και

Διαβάστε περισσότερα

Εξυπνες Πόλεις. Κλειδί για την Περιφερειακή Ανάπτυξη. Παύλος Γ. Σπυράκης

Εξυπνες Πόλεις. Κλειδί για την Περιφερειακή Ανάπτυξη. Παύλος Γ. Σπυράκης Εξυπνες Πόλεις Κλειδί για την Περιφερειακή Ανάπτυξη Παύλος Γ. Σπυράκης Καθηγητής Πανεπιστηµίου Πατρών Πρόεδρος του Ινστιτούτου Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων ιόφαντος Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2013 1ο

Διαβάστε περισσότερα

Η.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. ΤΜΗΜΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ. Απολογισµός Αθλητικών ράσεων 2012

Η.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. ΤΜΗΜΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ. Απολογισµός Αθλητικών ράσεων 2012 Η.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. ΤΜΗΜΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Απολογισµός Αθλητικών ράσεων 2012 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΘΛΗΣΗΣ για ΌΛΟΥΣ Υλοποίηση Προγραµµάτων Μεγάλης ιάρκειας 24 Φεβρουαρίου 2012 15 Ιουνίου 2012 Τµήµατα: Αερόβια άσκηση, Μυϊκή

Διαβάστε περισσότερα

«Πλαίσιο. Άσκησης Κοινωνικής Πολιτικής. Ηνωμένο Βασίλειο» Ηνωμένο Βασίλειο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

«Πλαίσιο. Άσκησης Κοινωνικής Πολιτικής. Ηνωμένο Βασίλειο» Ηνωμένο Βασίλειο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ «Πλαίσιο Άσκησης Κοινωνικής Πολιτικής από την Τοπική Αυτοδιοίκηση στο Ηνωμένο Βασίλειο» ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Διακίδης Ισίδωρος, Αντιδήμαρχος Haringey Λονδίνο Ηνωμένο Βασίλειο

Διαβάστε περισσότερα

Δομές Κοινωνικής Υποστήριξης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στην Ελλάδα

Δομές Κοινωνικής Υποστήριξης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στην Ελλάδα Δομές Κοινωνικής Υποστήριξης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στην Ελλάδα Σίμος Δανιηλίδης, Δήμαρχος Συκεών Πρόεδρος Επιτροπής Κοινωνικής Πολιτικής Αλληλεγγύης και Απασχόλησης της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ο.Τ.Α. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ Θέρμη, 28 Μαρτίου 2014 Αρ. Πρωτ.: 204 Προς: Πίνακας Αποδεκτών ΠΑΡΑΤΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ Μεταμόρφωση, 1-9-2014

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ Μεταμόρφωση, 1-9-2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ Μεταμόρφωση, 1-9-2014 ΔΗΜΑΡΧΟΣ Α.Π. Δ.:208 Ταχ. Δ/νση:Ι.Ράλλη & Δημαρχείου 1 Γενικό πρωτ.: 23035/10-9-2014 ΤΚ 14452 Μεταμόρφωση Τηλ:2132012960

Διαβάστε περισσότερα

ΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ. Αποδέκτες ~ 450 γονείς ~ 650 παιδιά

ΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ. Αποδέκτες ~ 450 γονείς ~ 650 παιδιά ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ «ΙΚΤΥΟ ΑΛΦΑ» ΡΑΣΕΙΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2012 ΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ. Αποδέκτες ~ 450 γονείς ~ 650 παιδιά ΟΜΑ ΕΣ ΓΟΝΕΩΝ ( ιάρκεια κάθε Οµάδας: 8 δίωρες εβδοµαδιαίες συναντήσεις). Οµάδα

Διαβάστε περισσότερα

(4 συναντήσεις για την ολοκλήρωση της Οµάδας που ξεκίνησε το προηγούµενο

(4 συναντήσεις για την ολοκλήρωση της Οµάδας που ξεκίνησε το προηγούµενο ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ «ΙΚΤΥΟ ΑΛΦΑ» ΡΑΣΕΙΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2006 ΡΑΣΕΙΙΣ ΓΙΙΑ ΓΟΝΕΙΙΣ.. Αποδέκττεςς ~500 γονείίςς = 1000 παιδιιά ΟΜΑ ΕΣ ΓΟΝΕΩΝ µε παιδιά προσχολικής, παιδικής και εφηβικής ηλικίας.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΞΟΝΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ Ε.Π. «EΘΝΙΚΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ 2007-2013»

ΑΞΟΝΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ Ε.Π. «EΘΝΙΚΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ 2007-2013» ΑΞΟΝΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ Ε.Π. «EΘΝΙΚΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ 2007-2013» ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 1 «Μέσο-μακροπρόθεσμη στήριξη του ανθρώπινου δυναμικού που υφίσταται τις συνέπειες απρόβλεπτων τοπικών η

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Π. Φάληρο, 29.09.2014 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΑΛ. ΦΑΛΗΡΟΥ Ε Π Ι Τ Ρ Ο Π Η ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΗΜΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Π. Φάληρο, 29.09.2014 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΑΛ. ΦΑΛΗΡΟΥ Ε Π Ι Τ Ρ Ο Π Η ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΗΜΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙ Α ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Π. Φάληρο, 29.09.2014 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΑΛ. ΦΑΛΗΡΟΥ Ε Π Ι Τ Ρ Ο Π Η ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΗΜΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΖ 24.09.2014, ΗΜΕΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ & ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ (ΠΑΡΟΝΤΕΣ) ουδείς 1 Δίκος Στέργιος (Σιάτιστας) 2 Παρίντα Αναστασία (Νεάπολης)

ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ & ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ (ΠΑΡΟΝΤΕΣ) ουδείς 1 Δίκος Στέργιος (Σιάτιστας) 2 Παρίντα Αναστασία (Νεάπολης) ΔΗΜΟΣ ΒΟΪΟΥ 1 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το αριθμ. 4/2015 πρακτικό συνεδριάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου. Αριθμ. Απόφασης 64/2015 Περίληψη Έγκριση της με αριθμού 13/2015 απόφασης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ Για τις απαιτούμενες δράσεις, που εξυπηρετούν και προωθούν τους ειδικούς στόχους για κάθε αναπτυξιακή προτεραιότητα του Δήμου Θηβαίων, εμπίπτουν στο πεδίο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΗΜΟΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 141/2014

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΗΜΟΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 141/2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΗΜΟΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 141/2014 ήµος Ερέτριας ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση πρακτικό µε αριθµό 13 από 24 Σεπτεµβρίου 2014 Στην Ερέτρια σήµερα την 24η του µηνός Σεπτεµβρίου

Διαβάστε περισσότερα

Καλύτερη ποιότητα ζωής για όλους

Καλύτερη ποιότητα ζωής για όλους Καλύτερη ποιότητα ζωής για όλους 1 O Δήμος Αμαρουσίου υλοποιεί μια ολοκληρωμένη περιβαλλοντική πολιτική, που στόχο έχει να διασφαλίσει καλύτερη ποιότητα ζωής, σε όλους όσους ζουν ή εργάζονται στην πόλη

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ Ενημερώνουμε

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της υπ' αριθµ. 22ης /2012 Συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της υπ' αριθµ. 22ης /2012 Συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της υπ' αριθµ. 22ης /2012 Συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου ΑΔΑ: Β4ΣΙΩΗΔ-Τ4Ψ Αριθ. Απόφασης 348/2012 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Συζήτηση και λήψη απόφασης για καθορισµό ανώτατου

Διαβάστε περισσότερα

1/5 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

1/5 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ:..6η/2015.. της..02/03/2015.. ΗΜΟΣ ΙΟΝΥΣΟΥ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Ταχ. /νση : Λ. Μαραθώνος 29 & Αθ. ιάκου 01 Άγιος Στέφανος..Αριθ. Απόφασης:..38/2015.. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Οι θέσεις της Α Βάθμιας Τοπικής Αυτοδιοίκησης για την Κοινωνική Αλληλεγγύη την Απασχόληση & την Κοινωνική Συνοχή

Οι θέσεις της Α Βάθμιας Τοπικής Αυτοδιοίκησης για την Κοινωνική Αλληλεγγύη την Απασχόληση & την Κοινωνική Συνοχή ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ Οι θέσεις της Α Βάθμιας Τοπικής Αυτοδιοίκησης για την Κοινωνική Αλληλεγγύη την Απασχόληση & την Κοινωνική Συνοχή ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

H Μητροπολιτική Αθήνα αντιμετωπίζει ριζικές αλλαγές και σύνθετα πολεοδομικά, περιβαλλοντικά και κοινωνικά προβλήματα

H Μητροπολιτική Αθήνα αντιμετωπίζει ριζικές αλλαγές και σύνθετα πολεοδομικά, περιβαλλοντικά και κοινωνικά προβλήματα 1 2 H Μητροπολιτική Αθήνα αντιμετωπίζει ριζικές αλλαγές και σύνθετα πολεοδομικά, περιβαλλοντικά και κοινωνικά προβλήματα 3 Περιβαλλοντική υποβάθμιση 4 Σε αναζήτηση της σύγχρονης ταυτότητας 5 Ανεργία -

Διαβάστε περισσότερα

Γυµναστήριο Παπάγου (Κέντρο Νεότητας Νευροκοπίου & Αργυροκάστρου)

Γυµναστήριο Παπάγου (Κέντρο Νεότητας Νευροκοπίου & Αργυροκάστρου) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ( ΟΠΑΠ) ΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ 4-6 & ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 15669 ΠΑΠΑΓΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΠΑΠΑ ΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Τοποθέτηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη. στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό

Τοποθέτηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη. στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό Τοποθέτηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι. Σήμερα εισάγεται προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας tτο Τεχνικό Πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ «ΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΣΥΝ YΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΜΕ ΤΗ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ «ΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΣΥΝ YΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΜΕ ΤΗ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Ενημερωμένο μέχρι τις 15/10 «ΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΣΥΝ YΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΜΕ ΤΗ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ» 22 & 23 Νοεµβρίου 2013 Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» Θεσσαλονίκη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

1 ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΡΜΙΟΝΗΣ 11/2011 ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 11 /2011

1 ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΡΜΙΟΝΗΣ 11/2011 ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 11 /2011 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΡΜΙΟΝΗΣ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Εκ του πρακτικού της υπ αριθμ. 4 ης /2011 Συνεδρίασης του Τοπικού Συμβουλίου ΘΕΜΑ 1 ο : «Κατάρτιση Επιχειρησιακού

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2012-2014 Φίλες και φίλοι συνδημότες, Εκπονούμε το επιχειρησιακό πρόγραμμα της Αγίας Βαρβάρας για την τριετία 2012-2014. Το επιχειρησιακό

Διαβάστε περισσότερα

2. Την υπ'αριθ. 36/1987 γνωµοδότηση του Συµβουλίου της Επκρατείας µε πρόταση του Υπουργού Περιβάλλοντος Χωροταξίας και ηµοσίων Εργων αποφασίζουµε :

2. Την υπ'αριθ. 36/1987 γνωµοδότηση του Συµβουλίου της Επκρατείας µε πρόταση του Υπουργού Περιβάλλοντος Χωροταξίας και ηµοσίων Εργων αποφασίζουµε : χρήσεων γης " ΦΕΚ 166 /1987 ++Θ.Φ.++ Εχοντες υπόψη : 1. Τις διατάξεις του Ν. 1561/1985 (ΦΕΚ 148/Α) και ειδικότερα το άρθρο 15 παρ. 1 αυτού. 2. Την υπ'αριθ. 36/1987 γνωµοδότηση του Συµβουλίου της Επκρατείας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ (ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΚΑΡΝΑΓΙΟΥ) ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ (ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΚΑΡΝΑΓΙΟΥ) ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Ο Λ Ο Κ Λ Η Ρ Ω Μ Ε Ν Ω Ν Π Α Ρ Ε Μ Β Α Σ Ε Ω Ν Α Σ Τ ΙΙ Κ Η Σ Α Ν Α Π Τ Υ Ξ Η Σ Ε.. Τ.. Π.. Α.. & Ε.. Κ.. Τ.. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Πρωτ. Δήμου Ιλίου: 27352/31-05-2011 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 15η Τακτική Συνεδρίαση Οικονομική Επιτροπής ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ την 26-05-2011

Αρ. Πρωτ. Δήμου Ιλίου: 27352/31-05-2011 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 15η Τακτική Συνεδρίαση Οικονομική Επιτροπής ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ την 26-05-2011 Αρ. Πρωτ. Δήμου Ιλίου: 27352/31-05-2011 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 15η Τακτική Συνεδρίαση Οικονομική Επιτροπής ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ την 26-05-2011 Η Οικονομική Επιτροπή Ιλίου συνήλθε στο Δημαρχιακό Μέγαρο

Διαβάστε περισσότερα

Αριθµ. Απόφασης: 785 / 2014

Αριθµ. Απόφασης: 785 / 2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 25 / 12-11-2014 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αριθµ. Απόφασης: 785 / 2014 ΘΕΜΑ: Έγκριση καταβολής εξόδων κίνησης

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Εκ του πρακτικού της υπ αριθμ. 10 ης /2012 Συνεδρίασης του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Ερμιόνης ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 53/2012

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Εκ του πρακτικού της υπ αριθμ. 10 ης /2012 Συνεδρίασης του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Ερμιόνης ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 53/2012 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΡΜΙΟΝΗΣ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Εκ του πρακτικού της υπ αριθμ. 10 ης /2012 Συνεδρίασης του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Ερμιόνης ΘΕΜΑ 1

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ Α: ΘΕΣΕΙΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ (ανά κωδικό ) 0. Συµπράττων φορέας: 0 Κολυµπώ και παίζω Ε ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΕΣ 5 02 Κολυµπώ και παίζω ΠΕ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ (µε ειδίκευση στην κολύµβηση) 5 03 Γυµνάζοµαι σ όλη την πόλη

Διαβάστε περισσότερα

ΛΙΜΝΗ ΠΕΘΕΛΙΝΟΥ Υδροβιότοπος άθλησης και αναψυχής

ΛΙΜΝΗ ΠΕΘΕΛΙΝΟΥ Υδροβιότοπος άθλησης και αναψυχής Γυµνάσιο Νέου Σκοπού ΠΡΟΤΑΣΗ για τον ιαγωνισµό Ανάδειξης Καινοτοµικών Ιδεών και Σχεδίων σχετικά µε χαρακτηριστικά της πόλης και του Νοµού Σερρών ΛΙΜΝΗ ΠΕΘΕΛΙΝΟΥ Υδροβιότοπος άθλησης και αναψυχής ΟΜΑ Α

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΕΥΙ7ΛΡ-ΑΔΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 2 ο /4-2-2013 ΑΠΟΦΑΣΗ 104/2013

ΑΔΑ: ΒΕΥΙ7ΛΡ-ΑΔΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 2 ο /4-2-2013 ΑΠΟΦΑΣΗ 104/2013 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 2 ο /4-2-2013 ΑΠΟΦΑΣΗ 104/2013 ΘΕΜΑ: 20 ο Τρικάλων. Έγκριση συνδιοργάνωσης πολιτιστικών & αθλητικών εκδηλώσεων

Διαβάστε περισσότερα

Βαρβάτσου Αργυρώ mail@3nip-ellin.att.sch.gr 2109949748 4 ο Νηπιαγωγείο Τριπόλεως 55 & Αφροδίτης 2109617100 ΣΙΔΕΡΟΠΟΥΛΟΥ mail@4nip-ellin.att.sch.

Βαρβάτσου Αργυρώ mail@3nip-ellin.att.sch.gr 2109949748 4 ο Νηπιαγωγείο Τριπόλεως 55 & Αφροδίτης 2109617100 ΣΙΔΕΡΟΠΟΥΛΟΥ mail@4nip-ellin.att.sch. ΜΟΝΑΔΕΣ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ 1ο Νηπιαγωγείο Ολοήμερο Ροδοπόλεως 71 2109618727 Θεοδώρου Μαρία mail@1nip-ellin.att.sch.gr 2ο Νηπιαγωγείο Ολοήμερο Αλικαρνασσού 3 2109612177 Κούμη Μυρτώ mail@2nip-ellin.att.sch.gr

Διαβάστε περισσότερα

Η Κρίση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

Η Κρίση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση Η Κρίση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ΣΑΤΑ: -80% ΚΑΠ: -70% Η Κρίση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση Και αν είμαστε «μικρά ψαράκια που κολυμπούν αντίθετα στο ρεύμα» Η Κρίση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση Μπορούμε με «λιγότερα

Διαβάστε περισσότερα

www.rethymno.gr Τμήμα Πληροφορικής Λ. Κουντουριώτη 80, τ.κ. 74100, Ρέθυμνο Μαθηνός Παναγιώτης Τηλ: 28313 41310 e-mail: mathinos@rethymno.

www.rethymno.gr Τμήμα Πληροφορικής Λ. Κουντουριώτη 80, τ.κ. 74100, Ρέθυμνο Μαθηνός Παναγιώτης Τηλ: 28313 41310 e-mail: mathinos@rethymno. Ο Δήμος Ρεθύμνου στην Ψηφιακή Εποχή Έργα Τεχνολογιών Πληροφορικής& Επικοινωνιών με γνώμονα την βέλτιστη παροχή υπηρεσιών στον Πολίτη Τμήμα Πληροφορικής Λ. Κουντουριώτη 80, τ.κ. 74100, Ρέθυμνο Μαθηνός Παναγιώτης

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ «ΕΛΕΙΘΩ» ΕΝΑΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΥΣΤΕΡΗΣΗ

ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ «ΕΛΕΙΘΩ» ΕΝΑΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΜΑΘΗΣΗ & ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ» Α ΑΡΣΑΚΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ «ΕΛΕΙΘΩ» ΕΝΑΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΕΦΗΒΟΥΣ ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΗ ΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ Σοφία Άρτεμις Κουτσουβέλη

Διαβάστε περισσότερα

11.637.342 3.152.399 8.484.943 3.432.609 83.709 3.348.900 1.600.200 300 1.599.900

11.637.342 3.152.399 8.484.943 3.432.609 83.709 3.348.900 1.600.200 300 1.599.900 ΧΟΛAΡΓΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 03.12.2012 Τριτ. Δημοτική Κοινότητα Δ/νση Δράση Περιγραφή Τρόπος εκέλεσης 73 11.637.342 3.152.399 8.484.943 731 ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ, ΕΡΓΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ 3.432.609

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΗΜΟΣΙΑΣ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΗΜΟΥ

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΗΜΟΣΙΑΣ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΗΜΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 6 ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 57- ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΤΚ 40200 Τηλ. 2493350224, 2493022610 Fax 2493022310 Ιστοσελίδα:www.elassona.gov.gr Email: dimoselassonas@hol.gr ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΗΜΟΣΙΑΣ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Συνάντηση για τα Σχολεία του Δήμου μας. 20 Μαρτίου 2013

Συνάντηση για τα Σχολεία του Δήμου μας. 20 Μαρτίου 2013 Συνάντηση για τα Σχολεία του Δήμου μας 20 Μαρτίου 2013 ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΑΡΗΣ ΧΡΟΝΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΑ ΕΤΗ 2005-2012 2005-2006 2006-2007 2007-2008 2008-2009 2009-2010 2010-2011 2011-2012 ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

Στόχος θα είναι η ανάπτυξη του κοινωνικού έργου των Δήμων με γνώμονα τον:

Στόχος θα είναι η ανάπτυξη του κοινωνικού έργου των Δήμων με γνώμονα τον: Ημερίδα με θέμα: Η κοινωνική οικονομία και επιχειρηματικότητα Τετάρτη 18 Μαρτίου Civitel Hotel Μαρούσι. ώρα 10:00 π.μ. Οργάνωση: ΑΠΟΣΤΟΛΗ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Εισήγηση με Θέμα: Κοινωνική Οικονομία

Διαβάστε περισσότερα

Η ένσταση απορρίπτεται διότι η διδακτική εµπειρία στα ΙΕΚ δεν προσµετράται στη συνολική διδακτική εµπειρία.

Η ένσταση απορρίπτεται διότι η διδακτική εµπειρία στα ΙΕΚ δεν προσµετράται στη συνολική διδακτική εµπειρία. ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ με Αρ. Πρωτ. 602/19/3926 24/12/2012 για την επιλογή ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ στους Δήμους υλοποίησης των Πράξεων Στην

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΙΔΑ: «ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ: Συστημικές και Κοινωνικές Αποτυπώσεις» ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ στους ΟΤΑ και ΜΕΤΑΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

ΗΜΕΡΙΔΑ: «ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ: Συστημικές και Κοινωνικές Αποτυπώσεις» ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ στους ΟΤΑ και ΜΕΤΑΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ 24 Απριλίου 2015 09:00-15:00 - Αμφιθέατρο Γ.Ν.Αττικής ΚΑΤ Γ.Ν.Αττικής ΚΑΤ/ Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΗΜΕΡΙΔΑ: «ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ: Συστημικές και Κοινωνικές Αποτυπώσεις»

Διαβάστε περισσότερα

Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου

Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου Τα παιδιά, είναι το μέλλον. O Δήμος Αμαρουσίου επενδύει στο μέλλον της πόλης και στηρίζει στην πράξη τις ανάγκες της εργαζόμενης μητέρας, της κάθε οικογένειας. Μέσα από την υποδειγματική λειτουργία των

Διαβάστε περισσότερα

ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΑ ΠΕΠ 2007-2013

ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΑ ΠΕΠ 2007-2013 ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΑ ΠΕΠ 2007-2013 ΔΡΑΣΕΙΣ «ΚΟΡΜΟΥ», ΠΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Υποδομές Υγείας ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΥΓΕΙΑΣ & α. Ανάπτυξη Υποδομών στην πρωτοβάθμια Περίθαλψη Δημιουργία

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΠ ΗΜΟΤΙΚΟΙ ΠΑΙ ΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΗΜΟΥ ΠΑΛ. ΦΑΛΗΡΟΥ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΜΕΝΩΝ υποψηφίων της αριθ. Αριθµός 1/644Μ/2008 προκήρυξης για την πλήρωση θέσεων µε σειρά προτεραιότητας ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΕΚ/ΚΨΥ ΚΕ. Ι.ΒΙ.Μ2 ( ΕΟΠΠΕΠ 11101169)

ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΕΚ/ΚΨΥ ΚΕ. Ι.ΒΙ.Μ2 ( ΕΟΠΠΕΠ 11101169) Α.Π.: 957 Αθήνα, 27/05 /2015 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΩΝ Σήµερα στις 27/05/2015, στα γραφεία του Κέντρου Επαγγελµατικής Κατάρτισης του Κέντρου Ψυχικής Υγιεινής, Κέντρο ια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 (ΚΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ 14 ης /2010

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ 14 ης /2010 1. 14. 2. / 15. 3. 16. 4. 17. 5. 18. 6. 19. 7. 20. 8. 21. 9. 10. 11. 12. 22. / 13. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ 14 ης /2010 Πέμπτη 29 Απριλίου 2010, 09:00 μ.μ. 14 Γενικά πριν την ημερήσια

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από τα πρακτικά της µε αρ. 2 ης /2012 τακτικής συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του ήµου Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη.

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από τα πρακτικά της µε αρ. 2 ης /2012 τακτικής συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του ήµου Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚ.ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ Ταχ. /νση: Π. Τσαλδάρη 10 Ταχ. Κώδικας: 18450 ΝΙΚΑΙΑ

Διαβάστε περισσότερα