ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Δύο πόλεις, Μία γειτονιά + ...

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Δύο πόλεις, Μία γειτονιά + ..."

Transcript

1

2 ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Δύο πόλεις, Μία γειτονιά Συμπολίτισσες και Συμπολίτες Η παράταξή µας, ΕΛΛΗΝΙΚΟ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ Σύγχρονη Πόλη, δηµιουργήθηκε από τη συγχώνευση δύο ιστορικών παρατάξεων της Αργυρούπολης και του Ελληνικού που µε το έργο και την προσφορά τους συνέβαλαν καθοριστικά στην πρόοδο των δύο πόλεων. Είµαστε µια Παράταξη που συνδυάζει αρµονικά τη γνώση και την εµπειρία 18 εν ενεργεία ηµοτικών Συµβούλων, µε τη νεανική ορµή, τις καινοτόµες ιδέες και το δηµιουργικό ενθουσιασµό, 35 νέων ανθρώπων, που για πρώτη φορά συµµετέχουν στα κοινά του ήµου µας. Όλοι µαζί, ακούγοντας µε προσοχή τους πολίτες, συντάξαµε το πρόγραµµα που έχετε στα χέρια σας. Ένα πρόγραµµα που επιχειρεί να θεµελιώσει τον «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ» πάνω σε στέρεες βάσεις µε στόχο καλύτερες και ποιοτικότερες υπηρεσίες, άµεση και διαφανή εξυπηρέτηση του ηµότη, οικονοµίες κλίµακος, που θα µας επιτρέψουν να ασκήσουµε πολιτικές οικονοµικής ελάφρυνσης των πολιτών και κοινωνικής αλληλεγγύης. Το Πρόγραµµά µας περιέχει µια σειρά έργων υποδοµής και για την περιοχή του Ελληνικού, που κρίνονται απολύτως αναγκαία για τους κατοίκους της. Η χρηµατοδότηση τους θα διεκδικηθεί και θα υλοποιηθεί τόσο από τους πόρους της Περιφέρειας Αττικής που διαδέχεται τη Νοµαρχία Αθηνών, όσο και από προγράµµατα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το Πρόγραµµά µας, χαρακτηρίζεται από ρεαλισµό, από αίσθηµα κοινωνικής δικαιοσύνης και αλληλεγγύης, από ευαισθησία στα περιβαλλοντικά ζητήµατα. Ένα πρόγραµµα οικονοµικής ανακούφισης των ηµοτών, σε µια εποχή οδυνηρής οικονοµικής κρίσης, στην οποία η Αυτοδιοίκηση οφείλει και µπορεί να σταθεί δίπλα τους.

3 Δύο πόλεις, Μία γειτονιά ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟ έσµευσή µας η σκληρή δουλειά, η ευσυνειδησία, η συµµετοχική δηµοκρατία. έσµευσή µας η ενηµέρωση και η συζήτηση µαζί σας πριν από κάθε απόφασή µας, που αφορά και επηρεάζει τον τρόπο και την ποιότητα της ζωή σας. Φίλες και Φίλοι Πριν από κάθε εκλογική αναµέτρηση, παρατάξεις και υποψήφιοι υπόσχονται πολλά. Λύσεις σε κάθε πρόβληµα. Εκείνο που σας προτείνουµε να αξιολογήσετε, πριν την τελική ετυµηγορία σας, είναι η αξιοπιστία όλων µας. Αξιοπιστία, που απορρέει από τη µέχρι σήµερα πορεία µας, το έργο µας, τη συµπεριφορά µας, και την προσφορά µας στα κοινά. Πόσο µάλλον, που η εποχή που έρχεται, η εποχή της µεγαλύτερης µεταρρύθµισης στην ιστορία της Αυτοδιοίκησης µε ριζικές τοµές και πρωτόγνωρες αλλαγές, απαιτεί ένα στιβαρό, σταθερό, έµπειρο χέρι στο τιµόνι του νέου µας ήµου, για να τον οδηγήσει µε ασφάλεια και επιτυχία στους δρόµους του µέλλοντος. Η Παράταξή µας ΕΛΛΗΝΙΚΟ - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ Σύγχρονη Πόλη και εγώ προσωπικά ζητάµε την εµπιστοσύνη και τη στήριξή σας στις εκλογές της 7ης Νοεµβρίου, δεσµευόµενοι ότι δεν θα διαψεύσουµε τις προσδοκίες σας για ένα καλύτερο αύριο. Με εκτίµηση Χάρης Πασβαντίδης

4 ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ Δύο πόλεις, Μία γειτονιά Στην κρίση απαντάµε µε πράξεις, και όχι µε λόγια Είμαστε δίπλα στον πολίτη βοηθώντας τον να αντιµετωπίσει την καθηµερινότητα. Αυτός είναι ο κεντρικός και µεγάλος µας στόχος, να σταθούµε ουσιαστικοί αρωγοί στην προσπάθεια καταπολέ- µησης της οικονοµικής κρίσης. ίνουµε κίνητρα για τη δηµιουργία θέσεων εργασίας στην πόλη, µεριµνάµε για τους κοινωνικά ασθενέστερους.

5 Δύο πόλεις, Μία γειτονιά ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ Μειώνονται τα δημοτικά τέλη στην Αργυρούπολη και παραμένουν σταθερά στο Ελληνικό. Μειώνονται σταδιακά (6,5% κάθε χρόνο) τα δηµοτικά τέλη στην Αργυρούπολη µε στόχο τη µείωσή τους κατά 27% µέσα στην τετραετία. Παραµένουν σταθερά τα δηµοτικά τέλη στο Ελληνικό. Καταργούνται τα τροφεία στους παιδικούς σταθ- µούς της Αργυρούπολης. Καταργείται η οικονοµική συµµετοχή των δηµοτών στα Πολιτιστικά προγράµµατα του ήµου, πλην Ωδείου. Επεκτείνεται το πρόγραµµα Βοήθεια στο σπίτι και στο Ελληνικό. Στηρίζονται οικονοµικά οι συµπολίτες µας που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας. Μελετάται η ίδρυση και λειτουργία κοινωνικού παντοπωλείου για όσους βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας. ηµιουργούνται οµές Στήριξης των πολιτών. Σε συνεργασία µε το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ και άλλους φορείς, οι δοµές αυτές αποτελούν άξονες πληροφόρησης και στήριξης για τον άνεργο και τον εργαζόµενο, σε θέµατα αλλαγής εργασίας, δια βίου µάθησης, συνταξιοδότησης και τον επιχειρηµατία για υλοποίηση προγραµµάτων επιχειρηµατικότητας. ηµιουργείται Γραφείο ενηµέρωσης ασφαλισµένων. Λειτουργούν, σε συνεργασία µε εθελοντικές οµάδες, απογευµατινά τµήµατα απασχόλησης παιδιών σε κατάλληλους χώρους, µε στόχο την κοινωνική προσφορά π.χ σε µονογονεϊκές οικογένειες. Κάθε νέα επιχείρηση που ιδρύεται στο ήµο µας, απαλλάσσεται για πέντε χρόνια από τα δηµοτικά τέλη εφ όσον το 50% τουλάχιστον του προσωπικού της είναι δηµότες του ήµου µας. Καταργούνται τα τροφεία στους παιδικούς σταθμούς της Αργυρούπολης.

6 ΝΕΟΣ ΗΜΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ Δύο πόλεις, Μία γειτονιά ΝΕΟΣ ΗΜΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ Κάνουμε πράξη τη Σύγχρονη πόλη θέτοντας την τεχνολογία στη διάθεση του πολίτη, απαλλάσσοντάς τον από χρονοβόρες διαδικασίες και γραφειοκρατικές αγκυλώσεις του παρελθόντος. ηµιουργείται νέα υπηρεσία µελέτης για: Υγιεινές συνθήκες διαβίωσης, προστασία από ρύπανση, ηχορύπανση, προστασία περιβάλλοντος, εξοικονόµηση ενέργειας. Οργανώνεται και στελεχώνεται ο νέος θεσµός του «Συνήγορου του ηµότη» Επεκτείνουµε τη λειτουργικότητα της δικτυακής πύλης του πρώην ήµου Αργυρούπολης στο νέο ήµο και προχωράµε στην παροχή ολοκληρωµένων υπηρεσιών µέσω διαδικτύου (Internet). Κατασκεύαζεται µε σύµπραξη του ιδιωτικού τοµέα (Σ ΙΤ) νέο σύγχρονο ηµαρχείο. Μηχανογραφούνται όλες οι υπηρεσίες του ήµου Το ανθρώπινο δυναμικό του δήμου μας, στην υπηρεσία του πολίτη Ο ήµος µας πλέον αποκτά µια ξεχωριστή οντότητα, γίνεται αυτόνοµος διοικητικά και οικονοµικά. Αναδοµείται για να µπορέσει να εφαρµόσει ένα καινούργιο θεσµικό µοντέλο διοίκησης το οποίο θα είναι πιο αποτελεσµατικό - πιο λειτουργικό - πιο διαφανές. Οι υπηρεσίες και το ανθρώπινο δυναµικό οργανώνονται σε µια νέα σύγχρονη βάση δίνοντας άµεσες λύσεις στα προβλήµατα που απασχολούν τον πολίτη. Καταρτίζεται νέος οργανισµός λειτουργίας των Υπηρεσιών του ήµου. Εφαρµόζονται οι σύγχρονες µέθοδοι ιοίκησης. ( ιοίκηση Ολικής Ποιότητας και ιοίκηση µε στόχους) Αλλάζει το οικονοµικό µοντέλο διαχείρισης. Για κάθε έργο ή προµήθεια γίνεται ανοιχτή - διαφανής διαδικασία διαγωνισµών. Οργανώνεται η υποδοχή και η λειτουργία των 164 αρµοδιοτήτων της Νοµαρχίας που µεταφέρονται στο ήµο (Πολεοδοµία, Υγεία, Πρόνοια, Ανάπτυξη, κλπ.)

7 Δύο πόλεις, Μία γειτονιά ΥΓΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ Ανοιχτές πόρτες για κάθε ηλικία, για κάθε πρόβλημα Αναµορφώνουµε το τοπικό σύστηµα υγείας και κοινωνικής µέριµνας. Στόχος µας είναι η κοινωνική υποστήριξη και κοινωνική µέριµνα των δηµοτών (αδύναµων και µη), όραµα µας είναι να παρέχουµε ολοκληρωµένες υπηρεσίες υγείας βασιζόµενες σε 4 άξονες: Έρευνα - Ενηµέρωση - Πρόληψη - Αντιµετώπιση Λειτουργεί οργανισμός υγείας και κοινωνικής μέριμνας Ιδρύεται και λειτουργεί Οργανισµός Υγείας και Πρόνοιας στον ήµο, ο οποίος: Αναλαµβάνει την πρωτοβάθµια φροντίδα υγείας των πολιτών. Καθιερώνει σταθερή δοµή προληπτικής ιατρικής, σχετικά µε: α) τη φροντίδα της γυναίκας (προληπτικός έλεγχος., ενηµέρωση νεανίδων, κλπ) β) τη φροντίδα της τρίτης ηλικίας, γ) τη φροντίδα του παιδιού- εφήβου (προαγωγή ψυχικής υγείας νέων, προγράµµατα πρόληψης αλκοολισµού και κάθε µορφής εξαρτήσεων σε σχολεία σε συνεργασία µε Υπουργείο Παιδείας ια βίου Μάθησης και Θρησκευµάτων, πρόγραµµα ανακουφιστικής φροντίδας νέων που βιώνουν απόρριψη ή απώλεια στο περιβάλλον τους κλπ) Οργανώνει εθελοντικό σώµα στήριξης πολιτών και συνεργάζεται µε εθελοντικές οµάδες. Συνεργάζεται µε Φορείς Υγείας και µε ιδιώτες ιατρούς καθώς και Πανεπιστηµιακές σχολές για προγράµµατα ερευνών υγείας του πληθυσµού. Εφαρµόζει πρόγραµµα κοινωνικής µέριµνας ατό- µων µε αναπηρία, µε στόχο τον ανεξάρτητο τρόπο ζωής αυτών. Συµµετέχει στο ιαδηµοτικό ίκτυο οµών Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ο.Τ.Α. Λειτουργεί σε προγραµµατική Σύµβαση µε τα Ασφαλιστικά Ταµεία και το Υπουργείο Υγείας φορέα ηµερήσιας ή διήµερης φροντίδας υπερηλίκων µε προβλήµατα άνοιας ή Αλτσχάϊµερ. Αναπτύσσει πρόγραµµα τηλεβοήθειας σε συνεργασία µε τον ΟΤΕ για τους υπερήλικες και τα άτοµα µε αναπηρία. ιεκδικεί από τη ιοίκηση του ΙΚΑ τη στέγαση των ιοικητικών και Ιατρικών Υπηρεσιών του ΙΚΑ, µέχρι την ανέγερση ιδιόκτητου κτηρίου.

8 ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ Δύο πόλεις, Μία γειτονιά ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ, Η ΦΡΟΝΤΙ Α ΜΑΣ Στηρίζουμε την τρίτη ηλικία Επιβραβεύουµε του κόπους τους, βελτιώνοντας τις υποδοµές µας, διευκολύνοντας την καθηµερινότητά τους, πλουτίζοντας τις δραστηριότητές τους. Αναβαθµίζονται οι Υπηρεσίες Υγείας µε στελέχωση ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων για ιατροφαρµακευτική και νοσηλευτική περίθαλψη. ιευρύνονται και ενισχύονται τα προγράµµατα γυµναστικής, φυσικοθεραπείας, εργοθεραπείας. ιευρύνονται και ενισχύονται τα προγράµµατα Κοινωνικού Τουρισµού, µε συνεχείς και αποτελεσµατικές παρεµβάσεις µας στο αρµόδιο Υπουργείο, όπως και οι εκδηλώσεις αναψυχής και πολιτισµού. Κατασκευάζεται κτήριο για το Β ΚΑΠΗ Ελληνικού στην Αγ. Παρασκευή. Ολοκληρώνεται η κατασκευή του κτηρίου του Β ΚΑΠΗ Αργυρούπολης.

9 Δύο πόλεις, Μία γειτονιά ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ Το αύριό μας Ενισχύουµε τις βρεφονηπιακές υποδοµές µας, µε νέα σύγχρονα κτήρια και εξειδικευµένο ανθρώπινο δυναµικό. ιασφαλίζουµε το µέλλον των παιδιών µας προνοώντας για το αύριο της πόλης µας. Κατασκευάζεται 5ος βρεφονηπιακός σταθµός στο Ελληνικό. Κατασκευάζεται το κτήριο του 1ου βρεφονηπιακού σταθµού στην οδό Κοµνηνών στην Αργυρούπολη µε χρηµατοδότηση της Νοµαρχίας Αθηνών η οποία έχει ήδη εγκριθεί. Ιδρύεται 7ος Παιδικός σταθµός στην Αργυρούπολη. Στόχος µας η φιλοξενία όλων των βρεφών-νηπίων του ήµου µας. Ολοκληρώνεται η διαµόρφωση των αύλιων χώρων των παιδικών σταθµών µε πολυπαιχνίδια φιλικά προς το περιβάλλον.

10 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Δύο πόλεις, Μία γειτονιά Κολυµβητήριο Αργυρούπολης ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑ Οραματιζόμαστε µια πόλη που θα αποτελεί λίκνο αθλητισµού και άσκησης. Μας βοηθάει σ αυτό το γεγονός ότι η Αργυρούπολη έχει ήδη οικοδοµήσει αθλητικές εγκαταστάσεις µοναδικές για Πόλη του δικού της µεγέθους. Τις απολαµβάνουν τώρα και οι κάτοικοι του Ελληνικού. Συνεχίζονται και επεκτείνονται τα προγράµµατα µαζικού Αθλητισµού για παιδιά, γυναίκες, τρίτη ηλικία. Στηρίζεται ο σωµατειακός αθλητισµός µε επιχορηγήσεις και δωρεάν παροχή των εγκαταστάσεων. Συµµετέχουµε σε προγράµµατα «ανίχνευσης ταλέντων». Στηρίζονται οι αθλητές των σωµατείων της πόλης που έχουν Ευρωπαϊκές Παγκόσµιες και Ολυµπιακές διακρίσεις. Προωθείται η ανάπτυξη νέων αθληµάτων σε συνεργασία µε την Γ.Γ.Α και τις αντίστοιχες Οµοσπονδίες. Οργανώνονται χώροι στέγασης των γραφείων των.σ των Αθλητικών Συλλόγων

11 Δύο πόλεις, Μία γειτονιά ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΥΠΟ ΟΜΕΣ Αθλητική υποδομή ΤΟ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΜΑΣ Ανακατασκευάζονται και αναβαθµίζονται τα γήπεδα στην οδό Ελ. Βενιζέλου και 33ης και στο κάτω Ελληνικό. Κατασκευάζεται κλειστό γήπεδο µπάσκετ στα Σούρµενα. ηµιουργείται γήπεδο 5Χ5 στην Αγ. Παρασκευή Ελληνικού. Κατασκευάζεται τσιµεντένια εξέδρα και βοηθητικός χώρος κάτω απ αυτήν στο γήπεδο Ελληνικού. ηµιουργούνται πίστες Skate Board στο Ελληνικό και στην Αργυρούπολη. Ανακατασκευάζεται το Γήπεδο Ποδοσφαίρου στην ΟΛΥΜΠΙΑΣ µε τοποθέτηση πλαστικού τάπητα, ηλεκτροφωτισµό και δηµιουργία νέων αποδυτήριων µε χρηµατοδότηση της Νοµαρχίας Αθηνών. Κατασκευάζεται µικρή πισίνα στο Κολυµβητήριο για την εκµάθηση κολύµβησης στα µικρά παιδιά. Κατασκευάζεται γήπεδο beach volley σε υπάρχοντα αθλητικό χώρο. Σπίτι της Γυµναστικής Κλειστό Γυµναστήριο Ολυµπίας ηµοτικό Στάδιο Αργυρούπολης

12 ΠΑΙ ΕΙΑ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗ Δύο πόλεις, Μία γειτονιά ΠΑΙ ΕΙΑ, ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗ, ΣΧΟΛΙΚΗ ΣΤΕΓΗ Δράσεις και υποδομές με το βλέμμα στο μέλλον Η εκπαίδευση είναι το δικαίωµα, η ανάγκη και η ευθύνη όλων µας. Παρέχουµε όλα τα εφόδια, που θα συµβάλλουν ουσιαστικά στην ποιοτική αναβάθµιση της παιδείας.

13 Δύο πόλεις, Μία γειτονιά Εκσυγχρονίζουμε τις υποδομές, ΠΑΙ ΕΙΑ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗ ενισχύουµε τα προγράµµατα δια βίου µάθησης, θεσπίζουµε προγράµµατα εκπαίδευσης αξιοποιώντας τις δυνατότητες της νέας τεχνολογίας. Στηρίζεται ο γονιός στο ρόλο του. Λειτουργεί Σχολή γονέων. ιαµορφώνονται αίθουσες στα σχολεία πρωτοβάθ- µιας και δευτεροβάθµιας εκπαίδευσης µε «διαδραστικούς» πίνακες. ιοργανώνονται ειδικές εκθέσεις, εκδηλώσεις για το βιβλίο. ιεκδικούµε: Βιβλιοθήκες σε όλα τα σχολεία. Πρόσληψη µονίµων καθαριστριών. Λύση του προβήµατος της σίτισης στα ολοήµερα σχολεία. Αύξηση της χρηµατοδότησης για επισκευές και λειτουργικά έξοδα των σχολείων. Την ίδρυση ιατροπαιδαγωγικού κέντρου στο ήµο µας. Συνδέεται ο Αθλητισµός µε την εκπαίδευση εντάσσοντας στο πρόγραµµα της Γυµναστικής ειδικά µαθή- µατα αθληµάτων π.χ κολύµβηση. Κατασκευάζεται Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων στο 1ο ηµοτικό Σχολείο Ελληνικού. Κατασκευάζεται κτήριο για το 2ο Γυµνάσιο Ελληνικού στην Αγ. Παρασκευή. Ιδρύεται Νηπιαγωγείο στο κάτω Ελληνικό. Οι δηµοτικές βιβλιοθήκες Αργυρούπολης και Ελληνικού µετατρέπονται σε ψηφιακές και ενοποιούνται «εικονικά». ηµιουργείται ειδικό τµήµα παιδικής βιβλιοθήκης µε δανειστικό χαρακτήρα και οργανώνονται εκδηλώσεις µε θέµα το παιδί και το βιβλίο

14 ΝΕΟΛΑΙΑ Δύο πόλεις, Μία γειτονιά ίνουµε ρόλο και φωνή στα νιάτα της πόλης µας. Αφουγκραζόµαστε τις πρωτοπόρες ιδέες τους, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να συµβάλλουν ενεργά στην οργάνωση του νέου ήµου. Διεκδικούμε, Συμμετέχουμε, Διαμορφώνουμε το μέλλον μας Ενισχύεται η δράση του Τοπικού Συµβουλίου Νέων. Ιδρύεται Κέντρο Νεολαίας στο ήµο µας. Υλοποιείται η υπάρχουσα µελέτη για την ίδρυση και λειτουργία αυτοδιαχειριζόµενου Ιντερνετικού Ραδιοφωνικού Σταθµού Νεολαίας. Επεκτείνεται και στο Ελληνικό το ευρυζωνικό δίκτυο της Αργυρούπολης. Αξιοποιούµε τους νέους επιστήµονες της πόλης µας σε προγράµµατα κοινωνικής εργασίας, πρακτικής άσκησης, εθελοντισµού. Ενθαρρύνουµε τις πολιτιστικές δραστηριότητες της Νεολαίας, επεκτείνοντας το ετήσιο Φεστιβάλ Νεολαίας. (Youth Festival). Οργανώνονται ποιοτικές µουσικές και θεατρικές παραστάσεις µε καταξιωµένους Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες. Στηρίζεται η απασχόληση δίνοντας κίνητρα στις επιχειρήσεις του ήµου µας για πρόσληψη δηµοτών και ιδιαίτερα νέων κάτω των 30 ετών.

15 Δύο πόλεις, Μία γειτονιά ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ Οι επιχειρήσεις της πόλης μοχλός ανάπτυξης της περιοχής μας Συµβάλλουµε ουσιαστικά στη διαµόρφωση ενός νέου αναπτυξιακού πλαισίου που θα δώσει κίνητρα στις υγιείς παραγωγικές δυνάµεις της πόλης να εκσυγχρονίσουν και να αναµορφώσουν τις επιχειρήσεις τους. Ιδρύεται Γραφείο ενηµέρωσης και στήριξης της µικροµεσαίας επιχείρησης. Το γραφείο στήριξης επιχειρήσεων αναλαµβάνει την ενηµέρωση και υποβολή προτάσεων για συµµετοχή των επιχειρήσεων της πόλης σε Ευρωπαϊκά ή Εθνικά προγράµµατα εκσυγχρονισµού. Ολοκληρώνεται η αναµόρφωση των εµπορικών δρόµων της πόλης, ώστε να αυξηθεί η εµπορικότητά τους. Πραγµατοποιούνται σε συνεργασία µε φορείς και επιχειρήσεις δράσεις αναζωογόνησης και προβολής της αγοράς µας τις περιόδους Χριστουγέννων, Πάσχα, Εκπτώσεων.

16 ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Δύο πόλεις, Μία γειτονιά ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Χρώμα στη ζωή μας, ζωντάνια στην πόλη μας

17 Δύο πόλεις, Μία γειτονιά ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 3o Youth Festival Αργυρούπολης Η διατήρηση της ανεκτίµητης πολιτιστικής µας κληρονοµιάς και παράδοσης, η στήριξη της πολιτιστικής παραγωγής στο ήµο µας, η ενίσχυση των πολιτιστικών τµηµάτων του ήµου µας και η προσφορά πολιτιστικών αγαθών υψηλού επιπέδου στους ηµότες µας είναι κυρίαρχες επιλογές µας. Κατασκευάζεται υπαίθριο θέατρο 200 θέσεων στο Πολιτιστικό Κέντρο στην Πρώην Αµερικάνικη Βάση Ελληνικού. Χαρακτηρίζεται χώρος, στη συνοικία Αγίας Παρασκευής, για δηµιουργία συνοικιακού Πολιτιστικού Κέντρου. Υλοποιείται η µελέτη του Παντείου Πανεπιστηµίου για την κατασκευή του ψηφιακού Κέντρου Εκπαίδευσης και Πολιτισµού στο οικόπεδο του ΟΣΚ στην Αλεξιουπόλεως. Καταργείται η οικονοµική συµµετοχή των πολιτών στα Πολιτιστικά τµήµατα. Ενισχύονται, οι δραστηριότητες των Πολιτιστικών και των Εθνικοτοπικών Συλλόγων. ιεκδικούµε την ίδρυση Μουσείου στο χώρο του πρώην Αεροδροµίου Ελληνικού για έκθεση των αρχαιολογικών ευρηµάτων της περιοχής.

18 Δύο πόλεις, Μία γειτονιά ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Η παρακαταθήκη μας για τις επερχόμενες γενιές Για την παράταξή µας η περιβαλλοντική πολιτική είναι πολιτική που διαπερνά όλους τους τοµείς δράσης της δηµοτικής αρχής. Αγωνιζόµαστε για µια πόλη, που θα σέβεται και θα προστατεύει το περιβάλλον και θα ζει αρµονικά µε αυτό. ιεκδικούµε τον επανασχεδιασµό της περιφερειακής του Υµηττού µε υπογειοποίησή της σε όλο το µήκος και τη δηµιουργία κόµβων µε τη σύµφωνη γνώµη των τοπικών αρχών. Καθιερώνονται προγράµµατα ενηµέρωσης και «εκπαίδευσης» µαθητών και ενηλίκων για το περιβάλλον και τις ανανεώσιµες πηγές ενέργειας σε συνεργασία µε το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης. Συνεχίζουµε τον αγώνα για προστασία της ηµόσιας Περιουσίας από καταπατήσεις. (Ναστέϊκα) Συνεχίζουµε µε µεγαλύτερη ένταση τον αγώνα για την υπογειοποίηση του ΚΥΤ, τη διατήρησή του στα 150 KV, και τη δενδροφύτευση του χώρου. Μελετάται η εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστηµάτων σε ταράτσες δηµοσίων κτηρίων. Εφαρµογή προγραµµάτων προστασίας των ζώων αλλά και προστασίας των πολιτών από τα αδέσποτα ζώα.

19 Δύο πόλεις, Μία γειτονιά ΠΕΡΙΑΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ Το Ελληνικό, πνεύμονας πρασίνου για όλη την Αττική Αντιστεκόµαστε στον τεµαχισµό και την οικοπεδοποίηση του πρώην αεροδροµίου του Ελληνικού. Λέµε όχι στα νέα επενδυτικά σχέδια. Λέµε ναι στην κατασκευή Μητροπολιτικού πάρκου υψηλού πρασίνου σε όλη την έκταση του αεροδροµίου. Συνεργαζόµαστε µε το ήµο Γλυφάδας και Αλίµου για να υλοποιηθούν οι προτάσεις µας. Η Παράταξή µας πρωτοστατεί από το 1997 στους αγώνες για τη σωτηρία του χώρου και τη µετατροπή του σε Μητροπολιτικό ΠΑΡΚΟ. ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΜΑΣ Το βουνό δίνει ζωή στην πόλη µας οφείλουµε να το ανταποδίδουµε. Συνεχίζεται και επεκτείνεται η ετήσια αναδάσωση. Εγκαθίσταται αυτόµατο σύστηµα άµεσης ενηµέρωσης σε περίπτωση πυρκαγιάς. ηµιουργείται εθελοντική οµάδα προστασίας του βουνού. Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΑΣ Οι πολίτες έχουν ελεύθερη πρόσβαση στις παραλίες. Γίνεται παρέµβαση να κλείσουν οριστικά τα κάθε λογής νυχτερινά κέντρα που στερούνται των νοµί- µων προϋποθέσεων λειτουργίας. ιεκδικούµε από την Εταιρεία Τουριστικών Ακινήτων και το Υπουργείο Οικονοµικών, την παραχώρηση στο ήµο της χρήσης των παραλιών.

20 ΑΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Δύο πόλεις, Μία γειτονιά Καθαρή πόλη, Πρωταρχικός μας στόχος Αξιοποιείται κατάλληλα το προσωπικό της υπηρεσίας µε στόχο την πληρέστερη καθαριότητα των κοινοχρήστων χώρων (δρόµοι-πλατείες- παιδικές χαρές). ιεκδικούµε την πρόσληψη µόνιµου προσωπικού στην καθαριότητα. Ανανεώνεται και εκσυγχρονίζεται ο µηχανολογικός εξοπλισµός της υπηρεσίας. Αποµακρύνεται ο σταθµός µεταφόρτωσης από την περιοχή του Νεκροταφείου στην Αργυρούπολη. ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ Η υποδειγµατική καθαριότητα της πόλης είναι κυρίαρχη επιδίωξη και στόχος µας. ιεκδικούµε το σύνολο του χώρου της 129 βάσης της Αεροπορίας για τη δηµιουργία χώρου πράσινου και αναψυχής. Αντικαθίστανται όλα τα δέντρα που έχουν ξεραθεί στα πεζοδρόµια, στις νησίδες και στις πλατείες και συµπληρώνονται τα κενά. Φυτεύονται εποχιακά λουλούδια στα παρτέρια και στις πλατείες. Σε συνεργασία µε το ήµο Γλυφάδας αναµορφώνεται το πάρκο της οδού Παπαφλέσσα στην περιοχή του Ελληνικού.

21 Δύο πόλεις, Μία γειτονιά ΑΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Χώροι στάθμευσης, Δημοτική συγκοινωνία Λειτουργεί ηµοτική Συγκοινωνία που συνδέει τις γειτονιές της πόλης µε τις στάσεις του ΜΕΤΡΟ. Κατασκευάζεται υπόγειος χώρος στάθµευσης στην πλατεία Σουρµένων. Με την κατασκευή νέου ηµαρχείου στην Αργυρούπολη, στη θέση του σηµερινού, κατασκευάζεται και υπόγειος χώρος στάθµευσης. Κατασκευάζεται υπόγειος χώρος στάθµευσης στο υπό κατασκευή κτήριο του Κέντρου Ψηφιακού Πολιτισµού, στο οικόπεδο του ΟΣΚ στην Αλεξιουπόλεως. Επεκτείνεται η λοξή στάθµευση σε όσους δρόµους είναι εφικτό. ιεκδικούµε το χώρο στάθµευσης του Ανατολικού αεροδροµίου, για τα Ι.Χ των πολιτών που µεταφέρονται µε µικρά λεωφορεία στο σταθµό του ΜΕΤΡΟ. Εκπονείται κυκλοφοριακή µελέτη για την περιοχή του Ελαιώνα.

22 Δύο πόλεις, Μία γειτονιά Έτσι ψηφίζουµε Το Ψηφοδέλτιο για τους ηµότες της Αργυρούπολης Υποψήφιος ήµαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης ΠΑΣΒΑΝΤΙ ΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ Βάζετε µέχρι τρεις σταυρούς ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ του ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΝ ΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ - ΜΑΛΛΙΟΥ ΗΜΗΤΡΑ του ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΑΡΟΤΣΙ ΟΥ ΑΘΗΝΑ του ΦΩΤΙΟΥ ΒΑΖΑΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΣΠΥΡΙ ΩΝΟΣ ΓΙΑΝΝΙΟΥ - ΜΕΤΑΞΑ ΑΣΗΜΙΝΑ (ΜΕΝΙΑ) του ΠΑΝΤΕΛΗ ΑΡΑ ΒΑΡΒΑΡΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΛΛΑΠΟΡΤΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ (ΜΑΚΗΣ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΗΛΙΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΛΟΥΤΣΑΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙ ΗΣ (ΑΡΗΣ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΛΥΒΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΙ ΟΥ ΧΑΡΑ του ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΡΠΟΥΖΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ του ΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΟΠΙΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΝΙΚΟ ΗΜΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΜΠΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΕΓΑ ΟΥΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΜΙΜΗΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΜΙΛΤΙΑ Η ΜΠΑΓΑΤΕΛΑΣ ΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΑΠΑ ΟΠΟΥΛΟΥ - ΚΕΦΑΛΑ ΓΕΣΘΗΜΑΝΗ (ΜΑΝΙΑ) του ΑΜΙΑΝΟΥ ΠΕΣΙΡΙ ΗΣ ΘΕΟ ΩΡΟΣ του ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΠΕΤΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΑΡΑΦΙ ΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΣΩΚΡΑΤΗ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΙΩΑΝΝΗ ΣΥΜΕΩΝΙ ΟΥ ΠΑΡΘΕΝΟΠΗ του ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΓΡΙ ΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ του ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΥ ΤΟΥΜΠΟΥΡΟΥ ΜΑΡΙΑ (ΜΑΡΙΑΝΝΑ) ΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΣΙΚΛΕΑ ΜΑΡΙΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΦΑΡΑΓΓΙΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΣ του ΗΜΗΤΡΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ Βάζετε µέχρι ένα σταυρό ΒΕΤΤΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΓΙΩΤΑ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΑΒΑΛΑΣ ΜΑΡΚΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ ΑΣΚΑΛΑΚΟΥ ΟΜΝΙΚΗ ( ΟΜΝΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΦΡΑΙΜΙ ΗΣ ΙΟΡ ΑΝΗΣ (ΝΑΚΗΣ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΖΑΓΚΛΑΚΟΥΤΗ ΦΩΤΕΙΝΗ - ΦΑΝΙΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ - ΜΠΟΖΙΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΙΑΣΩΝΙ ΗΣ ΦΩΤΗΣ του ΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΑΡΚΕΤΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ του ΑΝ ΡΕΑ ΠΑΠΑ ΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΑΡΑΦΙ ΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΣΥΛΛΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ (ΜΑΚΗΣ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΣΟΛΑΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΣΟΥΚΤΟΥΡΙ ΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΦΙΛΙΝΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΦΩΚΑΣ ΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΜΑΚΗΣ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΧΕΛΙΩΤΗ - ΕΣΠΟΤΙ ΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΧΡΕΛΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΘΕΟΦΑΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ Βάζετε µέχρι δύο σταυρούς ΓΚΑΤΖΩΝΗ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ του ΠΑΥΛΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΑ ΟΥ ΡΩΞΑΝΗ του ΣΩΚΡΑΤΗ ΕΛΛΗΝΑ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ (ΛΙΖΑ) του ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΡΑΜΑΛΕΓΚΟΣ ΗΛΙΑΣ του ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΡΑΜΠΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑ (ΚΟΥΛΑ) του ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΤΣΑΡΟΥ ΑΡΓΥΡΩ (ΗΡΩ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΥΛΟΥΡΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΗΜΗΤΡΙΟΥ ΛΑΓΚΑ ΙΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΧΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΜΑΡΙΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΚΡΙΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΖΑΜΑΛΗ ΕΙΡΗΝΗ του ΗΜΗΤΡΙΟΥ

23 Έτσι ψηφίζουµε Δύο πόλεις, Μία γειτονιά Το Ψηφοδέλτιο για τους ηµότες του Ελληνικού Υποψήφιος ήµαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης ΠΑΣΒΑΝΤΙ ΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ Βάζετε µέχρι τρεις σταυρούς ΒΕΤΤΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΓΙΩΤΑ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΑΒΑΛΑΣ ΜΑΡΚΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ ΑΣΚΑΛΑΚΟΥ ΟΜΝΙΚΗ ( ΟΜΝΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΦΡΑΙΜΙ ΗΣ ΙΟΡ ΑΝΗΣ (ΝΑΚΗΣ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΖΑΓΚΛΑΚΟΥΤΗ ΦΩΤΕΙΝΗ - ΦΑΝΙΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ - ΜΠΟΖΙΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΙΑΣΩΝΙ ΗΣ ΦΩΤΗΣ του ΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΑΡΚΕΤΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ του ΑΝ ΡΕΑ ΠΑΠΑ ΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΑΡΑΦΙ ΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΣΥΛΛΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ (ΜΑΚΗΣ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΣΟΛΑΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΣΟΥΚΤΟΥΡΙ ΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΦΙΛΙΝΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΦΩΚΑΣ ΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΜΑΚΗΣ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΧΕΛΙΩΤΗ - ΕΣΠΟΤΙ ΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΧΡΕΛΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΘΕΟΦΑΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ Βάζετε µέχρι ένα σταυρό ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ του ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΝ ΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ - ΜΑΛΛΙΟΥ ΗΜΗΤΡΑ του ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΑΡΟΤΣΙ ΟΥ ΑΘΗΝΑ του ΦΩΤΙΟΥ ΒΑΖΑΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΣΠΥΡΙ ΩΝΟΣ ΓΙΑΝΝΙΟΥ - ΜΕΤΑΞΑ ΑΣΗΜΙΝΑ (ΜΕΝΙΑ) του ΠΑΝΤΕΛΗ ΑΡΑ ΒΑΡΒΑΡΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΛΛΑΠΟΡΤΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ (ΜΑΚΗΣ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΗΛΙΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΛΟΥΤΣΑΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙ ΗΣ (ΑΡΗΣ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΛΥΒΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΙ ΟΥ ΧΑΡΑ του ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΡΠΟΥΖΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ του ΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΟΠΙΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΝΙΚΟ ΗΜΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΜΠΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΕΓΑ ΟΥΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΜΙΜΗΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΜΙΛΤΙΑ Η ΜΠΑΓΑΤΕΛΑΣ ΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΑΠΑ ΟΠΟΥΛΟΥ - ΚΕΦΑΛΑ ΓΕΣΘΗΜΑΝΗ (ΜΑΝΙΑ) του ΑΜΙΑΝΟΥ ΠΕΣΙΡΙ ΗΣ ΘΕΟ ΩΡΟΣ του ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΠΕΤΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΑΡΑΦΙ ΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΣΩΚΡΑΤΗ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΙΩΑΝΝΗ ΣΥΜΕΩΝΙ ΟΥ ΠΑΡΘΕΝΟΠΗ του ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΓΡΙ ΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ του ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΥ ΤΟΥΜΠΟΥΡΟΥ ΜΑΡΙΑ (ΜΑΡΙΑΝΝΑ) ΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΣΙΚΛΕΑ ΜΑΡΙΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΦΑΡΑΓΓΙΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΣ του ΗΜΗΤΡΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ Βάζετε µέχρι δύο σταυρούς ΗΛΙΑ ΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΧΕΛΓΚΑ - ΕΜΜΑ του ΕΥΓΕΝΙΟΥ ΚΟΚΚΙΝΑΣΙ ΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙ ΟΥ - ΑΜΗΡΙ ΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑ του ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΛΕΟΝΤΑΡΙ ΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΕΥΑ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΣΜΑΝΙ ΟΥ ΣΟΦΙΑ του ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΣΠΥΡΙ ΩΝΟΣ ΠΑΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΟΥΓΚΙΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΕΥΡΥΠΙ Η ΤΣΑΚΙΡΙ ΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΤΑΣΟΣ) του ΣΤΑΥΡΟΥ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ - ΠΑ ΟΥΒΑ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ (ΜΑΤΑ) του ΘΕΟΦΑΝΗ ΧΟΝΤΟΛΙ ΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ του ΚΛΗΜΗ

24 ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Δύο πόλεις, Μία γειτονιά Ο Χάρης Πασβαντίδης γεννήθηκε στις Σέρρες το Είναι παντρεµένος µε τη δικηγόρο Αγγελική Παπαδοπούλου, που υπήρξε για πολλά χρόνια αθλήτρια της γυναικείας οµάδας Μπάσκετ του Α.Σ. ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ, και πατέρας ενός αγοριού, αθλητή του Α.Σ.Η. ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ. Πτυχιούχος των τµηµάτων Οικονοµικών και Πολιτικών Επιστηµών της Νοµικής Σχολής Αθηνών. Έκανε µεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήµιο Erlagen - Nurnberg της Γερµανίας στη ιοίκηση Επιχειρήσεων. Εργάστηκε στον ιδιωτικό τοµέα στις επιχειρήσεις OSCAR S.A., VENUS S.A., THEROS IN- TERNΑTIONAL S.A., όπως και στη ηµοσιογραφία. Εκλέγεται από το 1994 Νοµαρχιακός Σύµβουλος Αθηνών, πάντα στις τρεις πρώτες θέσεις, µε µέσο όρο ψήφων Από το 1994 έως το 1998 ήταν Πρόεδρος του Νοµαρχιακού Συµβουλίου, µε Νοµάρχη Αθηνών το ηµήτρη Ευσταθιάδη, συµπράττοντας ουσιαστικά στην υλοποίηση του θεσµού της αιρετής Νοµαρχιακής Αυτοδιοίκησης. Από το 2003 έως το 2009 ήταν Αναπληρωτής Νοµάρχης Αθηνών, µε αρµοδιότητες στα Οικονοµικά και ιοικητικά θέµατα. Συνέβαλε καθοριστικά στην οικονοµική εξυγίανση της Νοµαρχίας Αθηνών, και στη δηµιουργία πλεονασµατικών προϋπολογισµών από το 2004, και µετά, µε αποθεµατικό που έφθασε τα 217 εκατ. ευρώ, στο τέλος του ιετέλεσε Γενικός Γραµµατέας του ήµου Αργυρούπολης, , µέλος του.σ. του ΟΠΑΠ, , µέλος του.σ. του Νοσοκοµείου Άγιος Σάββας Το Νοέµβριο του 2009, τοποθετήθηκε Πρόεδρος του Οργανισµού Λαϊκών Αγορών Αθηνών, Πειραιώς, απ όπου παραιτήθηκε το Μάϊο του 2010, για να αφιερωθεί στο νέο ήµο Ελληνικού - Αργυρούπολης. Αντιπρόεδρος της Οµοσπονδίας Ποντιακών Συλλόγων Ν. Ελλάδος. Μέλος του Οικονοµικού Επιµελητηρίου Ελλάδος. Έχει γράψει δύο πολιτικά βιβλία και µιλάει Αγγλικά και Γερµανικά. Κατοικεί στην Αργυρούπολη από το PDESIGN Athens ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ: Ιασωνίδου 23 Ελληνικό, τηλ.: Λ. Κύπρου 77 Αργυρούπολη, τηλ: ,

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2011-2014

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2011-2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2011-2014 ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ Άξονας 1: Περιβάλλον και ποιότητα ζωής Στρατηγικός Στόχος: Δήμος

Διαβάστε περισσότερα

(β) Αρμοδιότητες Τμήματος Πολιτισμού Αθλητισμού & Παιδείας (Αρμοδιότητες σε θέματα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης) 1. Μεριµνά για την εξασφάλιση των

(β) Αρμοδιότητες Τμήματος Πολιτισμού Αθλητισμού & Παιδείας (Αρμοδιότητες σε θέματα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης) 1. Μεριµνά για την εξασφάλιση των (β) Αρμοδιότητες Τμήματος Πολιτισμού Αθλητισμού & Παιδείας (Αρμοδιότητες σε θέματα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης) 1. Μεριµνά για την εξασφάλιση των κατάλληλων υλικοτεχνικών υποδοµών για την προσχολική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕ ΙΟ ΕΡΓΩΝ - ΡΑΣΕΩΝ

ΣΧΕ ΙΟ ΕΡΓΩΝ - ΡΑΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΑΡΧΑΝΩΝ ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΩΝ ΣΧΕ ΙΟ ΕΡΓΩΝ - ΡΑΣΕΩΝ ΗΜΟΥ ΑΡΧΑΝΩΝ ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΩΝ ΕΤΟΥΣ 2012 ΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2011 1 ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ & ΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Αποστολή του ήµου Αρχανών - Αστερουσίων,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

Σεβασµός στο ηµότη. Περιβαλλοντικές παρεµβάσεις Aναβάθµιση Ποιότητας ζωής

Σεβασµός στο ηµότη. Περιβαλλοντικές παρεµβάσεις Aναβάθµιση Ποιότητας ζωής Σεβασµός στο ηµότη Συνεργασία µε τους πολίτες και θεσµικούς φορείς, ενάντια σε ακραίες συµπεριφορές και νοοτροπίες, που προσβάλλουν και αποδυναµώνουν το ηµοκρατικό αίσθηµα. Ενδυνάµωση της ηµοκρατικής ενότητας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΝΕΑ, 25/09/1997. ΕΛΛΗΝΙ ΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ Κάθε ηµέρα λύσεις Ανελέητος ανταγωνισµός

ΤΑ ΝΕΑ, 25/09/1997. ΕΛΛΗΝΙ ΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ Κάθε ηµέρα λύσεις Ανελέητος ανταγωνισµός ΤΑ ΝΕΑ, 25/09/1997 ΕΛΛΗΝΙ ΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ Κάθε ηµέρα λύσεις Ανελέητος ανταγωνισµός Άρωµα γυναίκας Κυρίες της Αυτοδιοίκησης Της ΝΑΤΑΣΑΣ ΜΠΑΣΤΕΑ ΗΛΙΚΙΑ: «"ΤΑ ΝΕΑ" έχουν πολύ

Διαβάστε περισσότερα

Αριθµ. Απόφασης: 450 / 2015 ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ

Αριθµ. Απόφασης: 450 / 2015 ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 16 / 29-07-2015 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αριθµ. Απόφασης: 450 / 2015 ΘΕΜΑ: Έγκριση Σχεδίου Στρατηγικού Σχεδιασµού

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτα οι Πολίτες ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτος Λόγος στους Πολίτες Δήμος Έγκωμης...Πρώτα η Έγκωμη Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι - ΔΗΜΟΣ ΕΓΚΩΜΗΣ 1. Κασινίδης Κωστάκης (Ντίνος) Γεννήθηκε το 1958 στον Πεδουλά.

Διαβάστε περισσότερα

Ταχ. /νση: Μάκρης 3 122 41 Αιγάλεω Τηλέφωνο: 210 5452427 Fax : 210 5620037 e-mail: mail@dipe-g-athin.att.sch.gr

Ταχ. /νση: Μάκρης 3 122 41 Αιγάλεω Τηλέφωνο: 210 5452427 Fax : 210 5620037 e-mail: mail@dipe-g-athin.att.sch.gr ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ /ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & /ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ /ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Γ ΑΘΗΝΑΣ Αιγάλεω 8/10/2015 Αριθµ. Πρωτ: 8462

Διαβάστε περισσότερα

21 υπάλληλοι (επί συνόλου 24) ποσό : Ώρες απογευµατινές: Ώρες νυκτερινές : 800. Ώρες Κυριακών & Εξαιρέσιµων : 800

21 υπάλληλοι (επί συνόλου 24) ποσό : Ώρες απογευµατινές: Ώρες νυκτερινές : 800. Ώρες Κυριακών & Εξαιρέσιµων : 800 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ- ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ /ΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ : ραγάτση 12 ΤΑΧ. ΚΩ. : 185 35 ΤΗΛ. : 210 4194249 50 56 FAX : 210 4194257 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Βασικές πληροφορίες ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Δήμος: Μεταμόρφωσης Όνομα: Φανή Χατζή Θέση: Γραμματέας Αντιδημάρχου Κοιν.Πολιτικής, Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού Ηλ. Δ/νση: dep@metamorfossi.gr Ημερομηνία

Διαβάστε περισσότερα

Παρακαλούμε για την υποβολή των προτάσεων, παρατηρήσεων και σχολίων έως τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015.

Παρακαλούμε για την υποβολή των προτάσεων, παρατηρήσεων και σχολίων έως τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ 2015-2019 ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ Α ΦΑΣΗ «ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ» ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Φύλο Άνδρας Γυναίκα Ηλικία 18-30 30-65 65- και πάνω Περιοχή Κατοικίας Προσωπικά Στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

Το Αναπτυξιακό-Στρατηγικό Όραµα για το 5ετές Επιχειρησιακό Πρόγραµµα 2014-2019

Το Αναπτυξιακό-Στρατηγικό Όραµα για το 5ετές Επιχειρησιακό Πρόγραµµα 2014-2019 Το Αναπτυξιακό-Στρατηγικό Όραµα για το 5ετές Επιχειρησιακό Πρόγραµµα 2014-2019 Το στρατηγικό - αναπτυξιακό όραµα του ήµου Χανίων για την προγραµµατική περίοδο 2015 2019 διαµορφώθηκε µε βάση τις τοπικές,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΑΣ

ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΑΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΑΣ 2012 ΣΥΝΟΛΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2012 Συνεχιζόµενα Οικοδοµικά Οδοποιία Αποχέτευση ΣΥΝΟΛΟ Αθροισµα : Η-Μ 397.176,52 12.10 4.178.117,20 10 78.781,83 20 4.654.075,55

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙ ΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΠ. ΛΑ ΙΑΣ

ΕΙ ΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΠ. ΛΑ ΙΑΣ ΕΙ ΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΠ. ΛΑ ΙΑΣ ISBN 978-960-02-3056-7, Σχήµα 17x24, Σελίδες 350, Τιµή: 25,00 (δεν συµπερ. 6,5% ΦΠΑ), Έκδοση Αθήνα, εκέµβριος 2014, Κωδικός στον Εύδοξο: 41986851

Διαβάστε περισσότερα

ηµόσιος Απολογισµός ήµου Χαϊδαρίου

ηµόσιος Απολογισµός ήµου Χαϊδαρίου ΗΜΟΣ ΧΑΙ ΑΡΙΟΥ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 28/07/2009 ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Λ. ΑΘΗΝΩΝ 181-183 ΤΗΛ. 213-2047293 FAX: 210-5322843 E-MAIL: press@haidari.gr ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ηµόσιος Απολογισµός ήµου Χαϊδαρίου ήµος ανοικτός στους πολίτες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ /ΝΣΗ ΠΑΙ ΕΙΑΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ /ΝΣΗ ΠΑΙ ΕΙΑΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ /ΝΣΗ ΠΑΙ ΕΙΑΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΑΙ ΕΙΑΣ Πληρ. Κατερίνα Μέγα Λ. Κύ ρου 68 Αργυρού ολη τηλ. 2132026043 Αργυρούπολη, 9/10/2017 Αρ. Πρωτ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη των Εθνικών Δικτύων,συμπληρώνουν

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΣΚΟΥΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ Υποψήφιος ήµαρχος Καλλιθέας Υποψήφιοι ηµοτικοί Σύµβουλοι Εκλογικής Περιφέρειας 1 ης ηµοτικής Κοινότητας (µέχρι τρεις (3) σταυρούς προτίµησης)

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΦΙΛΙΠΠΙΑ Α 06/03/2017 ΝΟΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΗΣ Αριθ.Απόφ. 40 /2017 ΗΜΟΣ ΖΗΡΟΥ Αριθ.πρωτ. 2829

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΦΙΛΙΠΠΙΑ Α 06/03/2017 ΝΟΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΗΣ Αριθ.Απόφ. 40 /2017 ΗΜΟΣ ΖΗΡΟΥ Αριθ.πρωτ. 2829 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΦΙΛΙΠΠΙΑ Α 06/03/2017 ΝΟΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΗΣ Αριθ.Απόφ. 40 /2017 ΗΜΟΣ ΖΗΡΟΥ Αριθ.πρωτ. 2829 ΘΕΜΑ: > Ο ήµαρχος ΖΗΡΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2011-2014

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2011-2014 ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2011-2014 Η Αποστολή του Δήμου Αμπελοκήπων - Μενεμένης που αποτελεί τον λειτουργίας του ή αλλιώς τον υπέρτατο λόγο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

Χ ΑΙ Ρ ΕΤΙΣΜΟ Σ ΔΗΜ ΑΡ Χ Ο Υ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛ ΩΣ Η ΑΛ Λ ΗΛΕΓΓΥΗΣ «ΟΛΟΙ ΜΑΖ Ι ΜΙ Α ΑΓ Κ ΑΛ Ι Α»

Χ ΑΙ Ρ ΕΤΙΣΜΟ Σ ΔΗΜ ΑΡ Χ Ο Υ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛ ΩΣ Η ΑΛ Λ ΗΛΕΓΓΥΗΣ «ΟΛΟΙ ΜΑΖ Ι ΜΙ Α ΑΓ Κ ΑΛ Ι Α» Χ ΑΙ Ρ ΕΤΙΣΜΟ Σ ΔΗΜ ΑΡ Χ Ο Υ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛ ΩΣ Η ΑΛ Λ ΗΛΕΓΓΥΗΣ «ΟΛΟΙ ΜΑΖ Ι ΜΙ Α ΑΓ Κ ΑΛ Ι Α» 12.04.2014 Κυρίες και κύριοι, Οι μέρες που ζούμε είναι κρίσιμες. Η εποχή που βιώνουμε δεν είναι εύκολη για κανέναν.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Βασικές πληροφορίες Δήμος: Ελευσίνας Όνομα: Δέσποινα Οικονόμου ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Θέση: Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών, ΚΕΠ και Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού Ηλ. Δ/νση:

Διαβάστε περισσότερα

ΓΡΑΦΕΙΟ ΗΜΑΡΧΟΥ Κυδωνίας 29, Χανιά Τηλ.: Φαξ: Site:

ΓΡΑΦΕΙΟ ΗΜΑΡΧΟΥ Κυδωνίας 29, Χανιά Τηλ.: Φαξ: Site: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΗΜΑΡΧΟΥ Κυδωνίας 29, Χανιά 731 35 Τηλ.: 28213 40600 Φαξ: 28210 93300 E-mail: dimos@chania.gr Site: www.chania.gr ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ Χανιά 14/05/2012 Αριθµ. Απόφ.:209 Α.Π.

Διαβάστε περισσότερα

Οι δεσμεύσεις μας... ΔΗΜΟΣΒΥΡΩΝΑ το σχέδιο και οι προτεραιότητές μας. ...με όραμα και σχέδιο, συνεχίζουμε και. ολοκληρώνουμε το έργο μας!

Οι δεσμεύσεις μας... ΔΗΜΟΣΒΥΡΩΝΑ το σχέδιο και οι προτεραιότητές μας. ...με όραμα και σχέδιο, συνεχίζουμε και. ολοκληρώνουμε το έργο μας! ...με όραμα και σχέδιο, συνεχίζουμε και 2011-2014 ΔΗΜΟΣΒΥΡΩΝΑ το σχέδιο και οι προτεραιότητές μας Εποχή ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ δημιουργίας ΝΙΚΟΣ Γ. ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ Οι δεσμεύσεις μας... ολοκληρώνουμε το έργο μας!

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΟΥ ΕΡΕΤΡΙΑΣ 2014-2019 ΗΜΟΣΙΑ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ Α ΦΑΣΗΣ «ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΧΕ ΙΑΣΜΟΣ» ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΟΥ ΕΡΕΤΡΙΑΣ 2014-2019 ΗΜΟΣΙΑ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ Α ΦΑΣΗΣ «ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΧΕ ΙΑΣΜΟΣ» ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΟΥ ΕΡΕΤΡΙΑΣ 2014-2019 ΗΜΟΣΙΑ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ Α ΦΑΣΗΣ «ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΧΕ ΙΑΣΜΟΣ» ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Φύλο Άνδρας Γυναίκα Ηλικία 18-30 30-65 65-και πάνω Περιοχή Κατοικίας: Προσωπικά Στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτα οι Πολίτες ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτος Λόγος στους Πολίτες Δήμος Ιδαλίου...Πρώτα το Δάλι Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι - ΔΗΜΟΣ ΙΔΑΛΙΟΥ 1. Καλλής Θεοκλής Γεννήθηκε στο Δάλι το 1987. Αποφοίτησε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΛΕΒΑΔΕΩΝ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΛΕΒΑΔΕΩΝ 2015-2019 ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ Α ΦΑΣΗΣ «ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ» ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Φύλο Άνδρας Γυναίκα Ηλικία 18-30 30-65 65- και πάνω Περιοχή Κατοικίας Προσωπικά Στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

Συνεχίζουμε μαζί. Αλέξης Χαρίτσης. Υποψήφιος Βουλευτής Μεσσηνίας π. Υπουργός Εσωτερικών

Συνεχίζουμε μαζί. Αλέξης Χαρίτσης. Υποψήφιος Βουλευτής Μεσσηνίας π. Υπουργός Εσωτερικών Συνεχίζουμε μαζί Αλέξης Χαρίτσης Υποψήφιος Βουλευτής Μεσσηνίας π. Υπουργός Εσωτερικών Πάνω από 150 εκατ. χρηµατοδοτήσεις για έργα υποδοµών στη Μεσσηνία 2015-2019 Μια σειρά από σηµαντικά έργα υποδοµών υλοποιήθηκαν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΚΟΝΙΤΣΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΚΟΝΙΤΣΑΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΚΟΝΙΤΣΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΚΟΝΙΤΣΑΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΚΟΝΙΤΣΑΣ 2015-2019 ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ Τι είναι το Ε.Π. του Δήμου και ποιος είναι ο σκοπός του Το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα (Ε.Π.) είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 Βασικές πληροφορίες Δήμος: ΜΕΣΣΗΝΗΣ Όνομα: ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Θέση: ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΕΔΔΥΠΠΥ Ηλ. Δ/νση: kiliopoulos@messini.gr Ημερομηνία λήψης απόφασης για την ένταξη

Διαβάστε περισσότερα

Από τη µηχανοργάνωση των υπηρεσιών στη ψηφιακή πόλη. Μοχιανάκης Κων/νος Προϊστάµενος Πληροφορικής ήµου Ηρακλείου

Από τη µηχανοργάνωση των υπηρεσιών στη ψηφιακή πόλη. Μοχιανάκης Κων/νος Προϊστάµενος Πληροφορικής ήµου Ηρακλείου Από τη µηχανοργάνωση των υπηρεσιών στη ψηφιακή πόλη Μοχιανάκης Κων/νος Προϊστάµενος Πληροφορικής ήµου Ηρακλείου Από την µηχανοργάνωση στις ψηφιακές δράσεις Ευρυζωνικότητα οπτικές ίνες 70 χιλ οπτικές ίνες

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΗΜΑΡΧΟΥ 1/2018 Ο ήµαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης

ΑΠΟΦΑΣΗ ΗΜΑΡΧΟΥ 1/2018 Ο ήµαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ- ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ Κύπρου68-Τ.Κ.16452 Τηλ.: 213.2018.700 Fax: 213.2018.765 email: protokollo@elliniko-argyroupoli.gr Γραφείο Δημάρχου Κύπρου68-Τ.Κ.16452 email:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΑΡ ΙΤΣΑΣ Καρδίτσα, 31.12.2012 ΗΜΟΣ ΚΑΡ ΙΤΣΑΣ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 30068

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΑΡ ΙΤΣΑΣ Καρδίτσα, 31.12.2012 ΗΜΟΣ ΚΑΡ ΙΤΣΑΣ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 30068 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΑΡ ΙΤΣΑΣ Καρδίτσα, 31.12.2012 ΗΜΟΣ ΚΑΡ ΙΤΣΑΣ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 30068 ΘΕΜΑ: «Ορισμός Αντιδημάρχων για το χρονικό διάστημα από 1-1-2013 μέχρι τη λήξη της θητείας της παρούσης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 97

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 97 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 97 Παραχώρηση δηµοτικών εγκαταστάσεων στα ΝΠ «ηµοτικός Οργανισµός Πολιτισµού, Αθλητισµού

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου 2008 ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ 2007-2013 ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ Κυρίες και κύριοι, Εγκαινιάζουμε

Διαβάστε περισσότερα

Παπαδοπούλου Φωτεινή Γαλάνης Στέργιος Γάτσιος Αθανάσιος Σούζας Ζαχαρίας Γκότσης Ηλίας Σταυρόπουλος Χριστόδουλος

Παπαδοπούλου Φωτεινή Γαλάνης Στέργιος Γάτσιος Αθανάσιος Σούζας Ζαχαρίας Γκότσης Ηλίας Σταυρόπουλος Χριστόδουλος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 7 / 13-03-2013 Αριθµ. Απόφασης: 147 / 2013 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΘΕΜΑ: Έγκριση δαπάνης για την µετάδοση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Βασικές Πληροφορίες Δήμος : Θάσου ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Όνομα: Γεωργαλή - Νικήτα Αγγελική Θέση: Αιρετός, Πρόεδρος ΝΠΔΔ «Δημαρωγός» Ηλ. Δ/νση : dimarogos@thassos.gr Ημερομηνία λήψης απόφασης για την

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Φ Α Σ Η Α Ρ. 68

Α Π Ο Φ Α Σ Η Α Ρ. 68 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ Ω ΕΚΑΝΗΣΟΥ Ρόδος 8 / 1 / 2013 ΗΜΟΣ ΡΟ ΟΥ ΤΜΗΜΑ : Ταχ. /νση : Τηλέφωνο : Φαξ : Ηλεκ/κό Ταχ. : Ιστοσελίδα : ηµάρχου Πλ. Ελευθερίας 1 Τ.Κ. 851 00 - ΡΟ ΟΣ 2241361387

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΕΝΟΥ

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΕΝΟΥ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΕΝΟΥ Α. Στοιχεία ερωτηθέντος: (Η συμπλήρωση των στοιχείων αυτών δεν είναι υποχρεωτική). 1. Δημότης Φύλο Άνδρας Γυναίκα Ηλικία 18-24

Διαβάστε περισσότερα

6/ 1 / / 8 /2014

6/ 1 / / 8 /2014 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Σέρρες 28 εκεµβρίου 2012 ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ Αρ. Πρωτ:79086 ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ /ΝΣΗ ΙΟΚ/ΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΙΑ ΙΚΑΣΙΩΝ Ταχ. ιεύθυνση: Κων Καραµανλή

Διαβάστε περισσότερα

Γραμματέας στη συνεδρίαση ήταν ο υπάλληλος Παπαδημητρίου Κομνηνός. Στη συνέχεια ο Πρόεδρος κήρυξε την έναρξη της συνεδρίασης.

Γραμματέας στη συνεδρίαση ήταν ο υπάλληλος Παπαδημητρίου Κομνηνός. Στη συνέχεια ο Πρόεδρος κήρυξε την έναρξη της συνεδρίασης. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΝΠΔΔ : «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ» ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το βιβλίο πρακτικών του Διοικητικού Συμβουλίου της 20 ης τακτικής συνεδρίασης της

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 2009-2010 2010 Α Φάση: Στρατηγικός Σχεδιασµός Αύγουστος 2009 1 Εκπόνηση Επιχειρησιακού Προγράµµατος Μια από τις καινοτοµίες που εισάγει ο Νέος Κώδικας ήµων και Κοινοτήτων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ Π. ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ Π. ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ Π. ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ - ΑΓ. Ι. ΡΕΝΤΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ - ΑΓ. Ι. ΡΕΝΤΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Βασικές πληροφορίες ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Δήμος: Δράμας Όνομα: Αποστολίδου Ελένη Θέση: Υπάλληλος στο Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας του Δήμου Δράμας. Ηλ. Δ/νση:eapost@dimosdramas.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ: ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΤΟΙΧΟΥΣ!

ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ: ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΤΟΙΧΟΥΣ! ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ: ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΤΟΙΧΟΥΣ! 1. ΠΡΩΤΑ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ. Είναι η νέα αντίληψη στο νέο σχολείο που οραµατιζόµαστε. Ξεκινάµε από το άλφα, όπως λέµε ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ. Προσαρµόζουµε το ελληνικό σχολείο στις ανάγκες

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΩΝ 2016

ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΩΝ 2016 ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΩΝ 206 ΣΥΝΟΛΑ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΟΛΟ ΝΕΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΥΝΟΛΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΩΝ ΕΡΓΩΝ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΩΣΗ 206 4.849.736,00.68.900,00.568.788,66.568.788,66 6.48.524,66

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΩΝ 2012

ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΩΝ 2012 ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΩΝ 2012 ΣΥΝΟΛΑ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΩΣΗ 2012 ΣΥΝΟΛΟ ΝΕΩΝ ΕΡΓΩΝ 8.311.136,00 3.465.001,00 ΣΥΝΟΛΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΩΝ ΕΡΓΩΝ 1.949.624,00 1.949.624,00 ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ 10.260.760,00

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ ΔΗΜΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ ΔΗΜΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ Σκύδρα 28-02-2017 Αρ.πρωτ.: 2474 ΔΗΜΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗ αρ. 67/2017 Η Δήμαρχος Σκύδρας Έχοντας υπόψη: 1. Το από 24/08/2014 Πρακτικό Ορκωμοσίας Δημάρχου, Δημοτικών Συμβούλων,

Διαβάστε περισσότερα

10. Τις διατάξεις των άρθρων 94,95 και 97 του Ν. 3852/2010, όπως

10. Τις διατάξεις των άρθρων 94,95 και 97 του Ν. 3852/2010, όπως ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ Σκύδρα 01-10-2018 Αρ.πρωτ.: 10823 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΔΗΜΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡ. 159/2018 Η Δήμαρχος Σκύδρας Έχοντας υπόψη: 1.Την αρ.8146/31-07-2018 απόφαση Δημάρχου Σκύδρας

Διαβάστε περισσότερα

«ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗΣ ΥΠΕΡΩΡΙΑΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΝΥΧΤΕΡΙΝΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΩΝ & ΕΞΑΙΡΕΣΙΜΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ» ΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

«ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗΣ ΥΠΕΡΩΡΙΑΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΝΥΧΤΕΡΙΝΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΩΝ & ΕΞΑΙΡΕΣΙΜΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ» ΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ- ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ /ΝΣΗ ANΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ & ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ : ραγάτση 12 ΤΑΧ. ΚΩ. : 185 35 ΤΗΛ. : 213-2022103 FAX : 213-2022139

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ ΗΜΟΣΙΑ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ. για την κατάρτιση του ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ ΗΜΟΣΙΑ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ. για την κατάρτιση του ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ ΗΜΟΣΙΑ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ για την κατάρτιση του ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 2011-2014 2014 ΗΜΟΣΙΛΙΟΥ-Εισαγωγή H Έννοια του Επιχειρησιακού Προγράµµατος Αποτελεί πολύτιµο εργαλείο για την άσκηση του αναπτυξιακού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΕΡΓΩΝ ΕΤΟΥΣ 2013 (Μάϊος 2013)

ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΕΡΓΩΝ ΕΤΟΥΣ 2013 (Μάϊος 2013) ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΕΡΓΩΝ ΕΤΟΥΣ 2013 (Μάϊος 2013) Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες Στις σημερινές δύσκολες συνθήκες η έγκυρη ενημέρωση για το

Διαβάστε περισσότερα

Συνδηµότες και Συνδηµότισσες,

Συνδηµότες και Συνδηµότισσες, Συνδηµότες και Συνδηµότισσες, Με βαθύ αίσθηµα ευθύνης και µε µοναδικό γνώµονα την αγάπη µου προς την ιστορική πόλη µας, διεκδικώ τη δηµαρχία της Πάφου, ως ανεξάρτητος υποψήφιος στις ηµοτικές Εκλογές της

Διαβάστε περισσότερα

1) Έγκριση εκτέλεσης του έργου: «Νέο ηµοτικό Στάδιο Αρκαλοχωρίου». Εισηγητής: ο ήµαρχος κ. Καλογεράκης Ζαχαρίας.

1) Έγκριση εκτέλεσης του έργου: «Νέο ηµοτικό Στάδιο Αρκαλοχωρίου». Εισηγητής: ο ήµαρχος κ. Καλογεράκης Ζαχαρίας. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΜΟΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕ ΙΑ ΑΣ Ταχ. /νση: 700 06 Καστέλλι Τηλέφωνα: 2891340108 2891340138 ΦΑΞ: 2891032197 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Καστέλλι 25 10-2013 Αρ. Πρωτ. οικ. 22680. ΠΡΟΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Προσωπικά Στοιχεία (προαιρετικά) Ονοματεπώνυμο: Διεύθυνση:.. Τηλέφωνο:... Email:...

Προσωπικά Στοιχεία (προαιρετικά) Ονοματεπώνυμο: Διεύθυνση:.. Τηλέφωνο:... Email:... ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ 2015-2019 ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ Ενεργός πολίτης Δήμου Λευκάδας Στοιχεία ερωτηθέντος: Φύλο Άνδρας Γυναίκα Ηλικία 18-30 30-45 45-65 65- και πάνω Περιοχή Κατοικίας:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ 13/08/2018.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ 13/08/2018. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πρέβεζα: 14/08/2018 ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Αρμόδιος: Σταύρος Μπόμπορης Τηλ. 26823 60637 ΦΑΞ: 26823 60640 e-mail: council@1485.syzefxis.gov.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ ΗΜΟΣΙΑ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ

ΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ ΗΜΟΣΙΑ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΗΜΟΣΙΑ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ για την κατάρτιση του ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 2015-2019 1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1. Η Έννοια του Επιχειρησιακού Προγράμματος (Ε.Π) Το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα συνιστά ολοκληρωμένο πρόγραμμα της

Διαβάστε περισσότερα

«ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Ο ρόλος του Κράτους και της Αυτοδιοίκησης Η περίπτωση της Σουηδίας»

«ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Ο ρόλος του Κράτους και της Αυτοδιοίκησης Η περίπτωση της Σουηδίας» «ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Ο ρόλος του Κράτους και της Αυτοδιοίκησης Η περίπτωση της Σουηδίας» Εισηγητής: Νίκος Παπαδόπουλος MP of SWEDEN Γενικά Χαρακτηριστικά της Σουηδίας Πληθυσμός 10.500.000 κάτοικοι Το 84%

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθµ. 50/23-12-2015 πρακτικό συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής Θέρµης Αριθµ.Αποφ. 613/2015 ΘΕΜΑ. Συγκρότηση επιτροπών διενέργειας δηµοπρασιών και

Διαβάστε περισσότερα

ΑΞΟΝΑΣ 1. Δραστηριότητες Τεχνικών, Πολεοδομικών και Περιβαλλοντικών Υπηρεσιών... 177

ΑΞΟΝΑΣ 1. Δραστηριότητες Τεχνικών, Πολεοδομικών και Περιβαλλοντικών Υπηρεσιών... 177 ΜΕΡΟΣ ΙΙ...174 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΩΝ... 174 Ενότητα 6...175 6.1 Πίνακας συνοπτικής περιγραφής του αντικειμένου του Δήμου Λαρισαίων

Διαβάστε περισσότερα

"Σχεδιασμός και χάραξη πολιτικής για έργα βελτίωσης κτιριακών εγκαταστάσεων και κοινοχρήστων χώρων"

Σχεδιασμός και χάραξη πολιτικής για έργα βελτίωσης κτιριακών εγκαταστάσεων και κοινοχρήστων χώρων ΑΝΟΙΚΤΗ ΗΜΕΡΙΔΑ "Ενεργειακή και Περιβαλλοντική Αναβάθμιση Δημόσιων Χώρων: Καινοτόμες Μέθοδοι και Προοπτικές "Σχεδιασμός και χάραξη πολιτικής για έργα βελτίωσης κτιριακών εγκαταστάσεων και κοινοχρήστων

Διαβάστε περισσότερα

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση στην Ελλάδα

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση στην Ελλάδα Η Τοπική Αυτοδιοίκηση στην Ελλάδα Ιωακειμίδης Γιώργος Δήμαρχος Αγ. Ιωάννη Ρέντη, εκπρόσωπος Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδας Όλες οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης τα τελευταία χρόνια προσπαθούν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη των Εθνικών Δικτύων,συμπληρώνουν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη των Εθνικών Δικτύων,συμπληρώνουν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Δήμος Σοφάδων ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Δήμος Σοφάδων ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2014-2019 Δήμος Σοφάδων ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ 90 ΕΝΟΤΗΤΑ 1: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Με την ολοκλήρωση της Α φάσης του Επιχειρησιακού Προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωµένης ιοίκησης - Πρόγραµµα Καλλικράτης" ( Α 87).

Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωµένης ιοίκησης - Πρόγραµµα Καλλικράτης ( Α 87). ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Κατερίνη 13 Μαΐου 2014 Αριθµ.πρωτ. 30707 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έχοντας υπόψη: Ο ήµαρχος 1. Τις διατάξεις του ν.3852/2010 "Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ τον Πρόεδρο του ηµοτικού Συµβουλίου

ΠΡΟΣ τον Πρόεδρο του ηµοτικού Συµβουλίου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Μαρούσι, 12.03.2015 ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ Αρ. Πρωτ.: Τηλέφωνο: 2132038305 ΠΡΟΣ τον Πρόεδρο του ηµοτικού Συµβουλίου ΘΕΜΑ: Έγκριση ή µη σύστασης Κοινωφελούς

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη των Εθνικών Δικτύων,συμπληρώνουν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ Δεσκάτη

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ Δεσκάτη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ Δεσκάτη 02-09-2014 Αριθ. 287/14 Αρ. Πρωτ: 9306 Ο Δήμαρχος Δεσκάτης αφού έλαβε υπόψη Τις διατάξεις του άρθρου 59 του Ν. 3852/ 2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Βασικές πληροφορίες ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Δήμος: Σπάτων-Αρτέμιδος Όνομα: Πρίφτη Μαρία Θέση: Προϊσταμένη Τμήματος Προστασίας Οικογένειας, Παιδιού, Νεολαίας και Παιδείας Ηλ. Δ/νση: ky.spata@gmail.com

Διαβάστε περισσότερα

12. ΠΑΠΑΣΠΗΛΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ του ΣΠΗΛΙΟΥ 13. ΛΕΝΗ ΣΤΑΜΑΤΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ 14. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ ΕΥΣΤΑΘΙΟ (ΣΤΑΘΗ) του ΝΙΚΗΤΑ

12. ΠΑΠΑΣΠΗΛΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ του ΣΠΗΛΙΟΥ 13. ΛΕΝΗ ΣΤΑΜΑΤΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ 14. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ ΕΥΣΤΑΘΙΟ (ΣΤΑΘΗ) του ΝΙΚΗΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ Βριλήσσια 24 Φεβρουαρίου 2011 ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αριθ. Πρωτ.: 2546 ΤΜΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΠΡΟΣ Το ήμαρχο Βριλησσίων και τα Μέλη του ημοτικού

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ 973 /2018. O ήµαρχος Μινώα Πεδιάδας, κ. Ζαχαρίας Καλογεράκης

ΑΠΟΦΑΣΗ 973 /2018. O ήµαρχος Μινώα Πεδιάδας, κ. Ζαχαρίας Καλογεράκης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αρκαλοχώρι, 31/05/2018 ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ Αρ. πρωτ. οικ. : 6237 Δ Η Μ Α Ρ Χ Ο Σ Πληρ.: Γραφείο Δηµάρχου Τηλ.: 28913 40335 & -300 Fax: 28910 29096 e-mail: minoa@minoapediadas.gr

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ Α ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ

Ο ΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ Α ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ Α ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ Στο πλαίσιο της Αξιολόγησης του Επιχειρησιακού Προγράµµατος «Εκπαίδευση και ια Βίου Μάθηση» που χρηµατοδοτείται από το ΕΣΠΑ 2007-2013, εκπονείται

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη των Εθνικών Δικτύων,συμπληρώνουν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2018

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2018 Βασικές πληροφορίες ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2018 Δήμος: Αριστοτέλη αλκιδικής Όνομα: Ελένη Καραβασίλη Θέση: Προϊσταμένη Τμήματος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης Ηλ. Δ/νση: e.karavasili@dimosaristoteli.gr Ημερομηνία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη των Εθνικών Δικτύων,συμπληρώνουν

Διαβάστε περισσότερα

Αξιοποίηση Ολυμπιακής Αθλητικής Εγκατάστασης από ΟΤΑ: Η περίπτωση του ΠΑΛΑΙ Γαλατσίου. Αθλητισμός & Περιφερειακή Ανάπτυξη

Αξιοποίηση Ολυμπιακής Αθλητικής Εγκατάστασης από ΟΤΑ: Η περίπτωση του ΠΑΛΑΙ Γαλατσίου. Αθλητισμός & Περιφερειακή Ανάπτυξη Αθλητισμός & Περιφερειακή Ανάπτυξη Αξιοποίηση Ολυμπιακής Αθλητικής Εγκατάστασης από ΟΤΑ: Η περίπτωση του ΠΑΛΑΙ Γαλατσίου Δρ Ευάγγελος Κυριαζόπουλος Γενικός Γραμματέας Δήμου Γαλατσίου Μέλος Δ.Σ. Συνδέσμου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΙΚΗΣΗ Α 01. Δήμαρχος Α 02. Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Α 03. Γενικός Γραμματέας Α 04

ΔΙΟΙΚΗΣΗ Α 01. Δήμαρχος Α 02. Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Α 03. Γενικός Γραμματέας Α 04 Α ΔΙΟΙΚΗΣΗ Α 01 Δήμαρχος Α 02 Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Α 03 Γενικός Γραμματέας Α 04 Αντιδήμαρχοι Α 04 00 01 Αντιδήμαρχος Αστικού Περιβάλλοντος Κουράκης Ανδρέας Α 04 00 02 Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής

Διαβάστε περισσότερα

Φίλες και φίλοι, Συνδημότες και συνδημότισσες, Αγαπητοί μου συνεργάτες, Σας ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου για αυτή την μεγάλη και εντυπωσιακή

Φίλες και φίλοι, Συνδημότες και συνδημότισσες, Αγαπητοί μου συνεργάτες, Σας ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου για αυτή την μεγάλη και εντυπωσιακή Φίλες και φίλοι, Συνδημότες και συνδημότισσες, Αγαπητοί μου συνεργάτες, Σας ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου για αυτή την μεγάλη και εντυπωσιακή σας παρουσία. Η παρουσία σας σήμερα εδώ αποδεικνύει ότι

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Το Κέντρο Πρόληψης «ΦΑΕΘΩΝ» των δήµων Ιλίου, Πετρούπολης, Καµατερού, Αγίων Αναργύρων σε συνεργασία µε τον Οργανισµό κατά των Ναρκωτικών,

ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Το Κέντρο Πρόληψης «ΦΑΕΘΩΝ» των δήµων Ιλίου, Πετρούπολης, Καµατερού, Αγίων Αναργύρων σε συνεργασία µε τον Οργανισµό κατά των Ναρκωτικών, ΙΛΙΟΝ,16/09/2009 ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το Κέντρο Πρόληψης «ΦΑΕΘΩΝ» των δήµων Ιλίου, Πετρούπολης, Καµατερού, Αγίων Αναργύρων σε συνεργασία µε τον Οργανισµό κατά των Ναρκωτικών, ΟΚΑΝΑ, συνεχίζει τις δράσεις στη τοπική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Βασικές πληροφορίες ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Δήμος: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ Όνομα:ΠΟΡΙΑΖΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ Θέση:ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ Ηλ. Δ/νση:mp@0921.syzefxis.gov.gr Ημερομηνία λήψης απόφασης για την ένταξη στο Δίκτυο. 10/03/2015

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΙΔΑ: «ΟΙ ΔΟΜΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ» Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

ΗΜΕΡΙΔΑ: «ΟΙ ΔΟΜΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ» Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΗΜΕΡΙΔΑ: «ΟΙ ΔΟΜΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΕ» Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Μαρία Ζήση, Κοινωνική Λειτουργός Υπεύθυνη της Υπηρεσίας Βοήθειας στο Σπίτι, Καλλικρατικός Δήμος

Διαβάστε περισσότερα

ράσεις ενηµέρωσης και ευαισθητοϖοίησεις για την διαχείρηση των αστικών αϖορριµµάτων ,00

ράσεις ενηµέρωσης και ευαισθητοϖοίησεις για την διαχείρηση των αστικών αϖορριµµάτων ,00 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ 06 /27-01-2015 ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ TΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ. ΡΑΜΑΣ Αριθµός Απόφασης: 28/2015 ΘΕΜΑ: Ψήφιση πιστώσεων Στη ράµα και στο ηµοτικό Κατάστηµα,

Διαβάστε περισσότερα

Στρατόπεδο Aσηµακοπούλου. Παραλία

Στρατόπεδο Aσηµακοπούλου. Παραλία Στάδιο Στρατόπεδο Aσηµακοπούλου Παραλία Λιµανάκι Σφαγείων Καρνάγιο Το Περιγιάλι όπως είναι σήμερα. Η γραμμή περιγράφει τη περιοχή που διαμορφώνεται σε μια νέα, πρότυπη πόλη στα ανατολικά της Καβάλας. Η

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Καλαμαριά, 16/04/2019 Αριθμ. πρωτ.: 14105 ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Καλείστε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΞΟΝΕΣ ΜΕΤΡΑ ΓΕΝΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ

ΑΞΟΝΕΣ ΜΕΤΡΑ ΓΕΝΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΑΞΟΝΕΣ ΜΕΤΡΑ ΓΕΝΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΑΞΟΝΕΣ ΜΕΤΡΑ ΓΕΝΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΑΞΟΝΑΣ 1 : ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ Μέτρο 1.1 : Φυσικό Περιβάλλον - Πράσινο Μέτρο 1.2 : Οικιστική και πολεοδομική

Διαβάστε περισσότερα