ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Δύο πόλεις, Μία γειτονιά + ...

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Δύο πόλεις, Μία γειτονιά + ..."

Transcript

1

2 ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Δύο πόλεις, Μία γειτονιά Συμπολίτισσες και Συμπολίτες Η παράταξή µας, ΕΛΛΗΝΙΚΟ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ Σύγχρονη Πόλη, δηµιουργήθηκε από τη συγχώνευση δύο ιστορικών παρατάξεων της Αργυρούπολης και του Ελληνικού που µε το έργο και την προσφορά τους συνέβαλαν καθοριστικά στην πρόοδο των δύο πόλεων. Είµαστε µια Παράταξη που συνδυάζει αρµονικά τη γνώση και την εµπειρία 18 εν ενεργεία ηµοτικών Συµβούλων, µε τη νεανική ορµή, τις καινοτόµες ιδέες και το δηµιουργικό ενθουσιασµό, 35 νέων ανθρώπων, που για πρώτη φορά συµµετέχουν στα κοινά του ήµου µας. Όλοι µαζί, ακούγοντας µε προσοχή τους πολίτες, συντάξαµε το πρόγραµµα που έχετε στα χέρια σας. Ένα πρόγραµµα που επιχειρεί να θεµελιώσει τον «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ» πάνω σε στέρεες βάσεις µε στόχο καλύτερες και ποιοτικότερες υπηρεσίες, άµεση και διαφανή εξυπηρέτηση του ηµότη, οικονοµίες κλίµακος, που θα µας επιτρέψουν να ασκήσουµε πολιτικές οικονοµικής ελάφρυνσης των πολιτών και κοινωνικής αλληλεγγύης. Το Πρόγραµµά µας περιέχει µια σειρά έργων υποδοµής και για την περιοχή του Ελληνικού, που κρίνονται απολύτως αναγκαία για τους κατοίκους της. Η χρηµατοδότηση τους θα διεκδικηθεί και θα υλοποιηθεί τόσο από τους πόρους της Περιφέρειας Αττικής που διαδέχεται τη Νοµαρχία Αθηνών, όσο και από προγράµµατα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το Πρόγραµµά µας, χαρακτηρίζεται από ρεαλισµό, από αίσθηµα κοινωνικής δικαιοσύνης και αλληλεγγύης, από ευαισθησία στα περιβαλλοντικά ζητήµατα. Ένα πρόγραµµα οικονοµικής ανακούφισης των ηµοτών, σε µια εποχή οδυνηρής οικονοµικής κρίσης, στην οποία η Αυτοδιοίκηση οφείλει και µπορεί να σταθεί δίπλα τους.

3 Δύο πόλεις, Μία γειτονιά ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟ έσµευσή µας η σκληρή δουλειά, η ευσυνειδησία, η συµµετοχική δηµοκρατία. έσµευσή µας η ενηµέρωση και η συζήτηση µαζί σας πριν από κάθε απόφασή µας, που αφορά και επηρεάζει τον τρόπο και την ποιότητα της ζωή σας. Φίλες και Φίλοι Πριν από κάθε εκλογική αναµέτρηση, παρατάξεις και υποψήφιοι υπόσχονται πολλά. Λύσεις σε κάθε πρόβληµα. Εκείνο που σας προτείνουµε να αξιολογήσετε, πριν την τελική ετυµηγορία σας, είναι η αξιοπιστία όλων µας. Αξιοπιστία, που απορρέει από τη µέχρι σήµερα πορεία µας, το έργο µας, τη συµπεριφορά µας, και την προσφορά µας στα κοινά. Πόσο µάλλον, που η εποχή που έρχεται, η εποχή της µεγαλύτερης µεταρρύθµισης στην ιστορία της Αυτοδιοίκησης µε ριζικές τοµές και πρωτόγνωρες αλλαγές, απαιτεί ένα στιβαρό, σταθερό, έµπειρο χέρι στο τιµόνι του νέου µας ήµου, για να τον οδηγήσει µε ασφάλεια και επιτυχία στους δρόµους του µέλλοντος. Η Παράταξή µας ΕΛΛΗΝΙΚΟ - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ Σύγχρονη Πόλη και εγώ προσωπικά ζητάµε την εµπιστοσύνη και τη στήριξή σας στις εκλογές της 7ης Νοεµβρίου, δεσµευόµενοι ότι δεν θα διαψεύσουµε τις προσδοκίες σας για ένα καλύτερο αύριο. Με εκτίµηση Χάρης Πασβαντίδης

4 ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ Δύο πόλεις, Μία γειτονιά Στην κρίση απαντάµε µε πράξεις, και όχι µε λόγια Είμαστε δίπλα στον πολίτη βοηθώντας τον να αντιµετωπίσει την καθηµερινότητα. Αυτός είναι ο κεντρικός και µεγάλος µας στόχος, να σταθούµε ουσιαστικοί αρωγοί στην προσπάθεια καταπολέ- µησης της οικονοµικής κρίσης. ίνουµε κίνητρα για τη δηµιουργία θέσεων εργασίας στην πόλη, µεριµνάµε για τους κοινωνικά ασθενέστερους.

5 Δύο πόλεις, Μία γειτονιά ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ Μειώνονται τα δημοτικά τέλη στην Αργυρούπολη και παραμένουν σταθερά στο Ελληνικό. Μειώνονται σταδιακά (6,5% κάθε χρόνο) τα δηµοτικά τέλη στην Αργυρούπολη µε στόχο τη µείωσή τους κατά 27% µέσα στην τετραετία. Παραµένουν σταθερά τα δηµοτικά τέλη στο Ελληνικό. Καταργούνται τα τροφεία στους παιδικούς σταθ- µούς της Αργυρούπολης. Καταργείται η οικονοµική συµµετοχή των δηµοτών στα Πολιτιστικά προγράµµατα του ήµου, πλην Ωδείου. Επεκτείνεται το πρόγραµµα Βοήθεια στο σπίτι και στο Ελληνικό. Στηρίζονται οικονοµικά οι συµπολίτες µας που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας. Μελετάται η ίδρυση και λειτουργία κοινωνικού παντοπωλείου για όσους βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας. ηµιουργούνται οµές Στήριξης των πολιτών. Σε συνεργασία µε το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ και άλλους φορείς, οι δοµές αυτές αποτελούν άξονες πληροφόρησης και στήριξης για τον άνεργο και τον εργαζόµενο, σε θέµατα αλλαγής εργασίας, δια βίου µάθησης, συνταξιοδότησης και τον επιχειρηµατία για υλοποίηση προγραµµάτων επιχειρηµατικότητας. ηµιουργείται Γραφείο ενηµέρωσης ασφαλισµένων. Λειτουργούν, σε συνεργασία µε εθελοντικές οµάδες, απογευµατινά τµήµατα απασχόλησης παιδιών σε κατάλληλους χώρους, µε στόχο την κοινωνική προσφορά π.χ σε µονογονεϊκές οικογένειες. Κάθε νέα επιχείρηση που ιδρύεται στο ήµο µας, απαλλάσσεται για πέντε χρόνια από τα δηµοτικά τέλη εφ όσον το 50% τουλάχιστον του προσωπικού της είναι δηµότες του ήµου µας. Καταργούνται τα τροφεία στους παιδικούς σταθμούς της Αργυρούπολης.

6 ΝΕΟΣ ΗΜΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ Δύο πόλεις, Μία γειτονιά ΝΕΟΣ ΗΜΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ Κάνουμε πράξη τη Σύγχρονη πόλη θέτοντας την τεχνολογία στη διάθεση του πολίτη, απαλλάσσοντάς τον από χρονοβόρες διαδικασίες και γραφειοκρατικές αγκυλώσεις του παρελθόντος. ηµιουργείται νέα υπηρεσία µελέτης για: Υγιεινές συνθήκες διαβίωσης, προστασία από ρύπανση, ηχορύπανση, προστασία περιβάλλοντος, εξοικονόµηση ενέργειας. Οργανώνεται και στελεχώνεται ο νέος θεσµός του «Συνήγορου του ηµότη» Επεκτείνουµε τη λειτουργικότητα της δικτυακής πύλης του πρώην ήµου Αργυρούπολης στο νέο ήµο και προχωράµε στην παροχή ολοκληρωµένων υπηρεσιών µέσω διαδικτύου (Internet). Κατασκεύαζεται µε σύµπραξη του ιδιωτικού τοµέα (Σ ΙΤ) νέο σύγχρονο ηµαρχείο. Μηχανογραφούνται όλες οι υπηρεσίες του ήµου Το ανθρώπινο δυναμικό του δήμου μας, στην υπηρεσία του πολίτη Ο ήµος µας πλέον αποκτά µια ξεχωριστή οντότητα, γίνεται αυτόνοµος διοικητικά και οικονοµικά. Αναδοµείται για να µπορέσει να εφαρµόσει ένα καινούργιο θεσµικό µοντέλο διοίκησης το οποίο θα είναι πιο αποτελεσµατικό - πιο λειτουργικό - πιο διαφανές. Οι υπηρεσίες και το ανθρώπινο δυναµικό οργανώνονται σε µια νέα σύγχρονη βάση δίνοντας άµεσες λύσεις στα προβλήµατα που απασχολούν τον πολίτη. Καταρτίζεται νέος οργανισµός λειτουργίας των Υπηρεσιών του ήµου. Εφαρµόζονται οι σύγχρονες µέθοδοι ιοίκησης. ( ιοίκηση Ολικής Ποιότητας και ιοίκηση µε στόχους) Αλλάζει το οικονοµικό µοντέλο διαχείρισης. Για κάθε έργο ή προµήθεια γίνεται ανοιχτή - διαφανής διαδικασία διαγωνισµών. Οργανώνεται η υποδοχή και η λειτουργία των 164 αρµοδιοτήτων της Νοµαρχίας που µεταφέρονται στο ήµο (Πολεοδοµία, Υγεία, Πρόνοια, Ανάπτυξη, κλπ.)

7 Δύο πόλεις, Μία γειτονιά ΥΓΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ Ανοιχτές πόρτες για κάθε ηλικία, για κάθε πρόβλημα Αναµορφώνουµε το τοπικό σύστηµα υγείας και κοινωνικής µέριµνας. Στόχος µας είναι η κοινωνική υποστήριξη και κοινωνική µέριµνα των δηµοτών (αδύναµων και µη), όραµα µας είναι να παρέχουµε ολοκληρωµένες υπηρεσίες υγείας βασιζόµενες σε 4 άξονες: Έρευνα - Ενηµέρωση - Πρόληψη - Αντιµετώπιση Λειτουργεί οργανισμός υγείας και κοινωνικής μέριμνας Ιδρύεται και λειτουργεί Οργανισµός Υγείας και Πρόνοιας στον ήµο, ο οποίος: Αναλαµβάνει την πρωτοβάθµια φροντίδα υγείας των πολιτών. Καθιερώνει σταθερή δοµή προληπτικής ιατρικής, σχετικά µε: α) τη φροντίδα της γυναίκας (προληπτικός έλεγχος., ενηµέρωση νεανίδων, κλπ) β) τη φροντίδα της τρίτης ηλικίας, γ) τη φροντίδα του παιδιού- εφήβου (προαγωγή ψυχικής υγείας νέων, προγράµµατα πρόληψης αλκοολισµού και κάθε µορφής εξαρτήσεων σε σχολεία σε συνεργασία µε Υπουργείο Παιδείας ια βίου Μάθησης και Θρησκευµάτων, πρόγραµµα ανακουφιστικής φροντίδας νέων που βιώνουν απόρριψη ή απώλεια στο περιβάλλον τους κλπ) Οργανώνει εθελοντικό σώµα στήριξης πολιτών και συνεργάζεται µε εθελοντικές οµάδες. Συνεργάζεται µε Φορείς Υγείας και µε ιδιώτες ιατρούς καθώς και Πανεπιστηµιακές σχολές για προγράµµατα ερευνών υγείας του πληθυσµού. Εφαρµόζει πρόγραµµα κοινωνικής µέριµνας ατό- µων µε αναπηρία, µε στόχο τον ανεξάρτητο τρόπο ζωής αυτών. Συµµετέχει στο ιαδηµοτικό ίκτυο οµών Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ο.Τ.Α. Λειτουργεί σε προγραµµατική Σύµβαση µε τα Ασφαλιστικά Ταµεία και το Υπουργείο Υγείας φορέα ηµερήσιας ή διήµερης φροντίδας υπερηλίκων µε προβλήµατα άνοιας ή Αλτσχάϊµερ. Αναπτύσσει πρόγραµµα τηλεβοήθειας σε συνεργασία µε τον ΟΤΕ για τους υπερήλικες και τα άτοµα µε αναπηρία. ιεκδικεί από τη ιοίκηση του ΙΚΑ τη στέγαση των ιοικητικών και Ιατρικών Υπηρεσιών του ΙΚΑ, µέχρι την ανέγερση ιδιόκτητου κτηρίου.

8 ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ Δύο πόλεις, Μία γειτονιά ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ, Η ΦΡΟΝΤΙ Α ΜΑΣ Στηρίζουμε την τρίτη ηλικία Επιβραβεύουµε του κόπους τους, βελτιώνοντας τις υποδοµές µας, διευκολύνοντας την καθηµερινότητά τους, πλουτίζοντας τις δραστηριότητές τους. Αναβαθµίζονται οι Υπηρεσίες Υγείας µε στελέχωση ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων για ιατροφαρµακευτική και νοσηλευτική περίθαλψη. ιευρύνονται και ενισχύονται τα προγράµµατα γυµναστικής, φυσικοθεραπείας, εργοθεραπείας. ιευρύνονται και ενισχύονται τα προγράµµατα Κοινωνικού Τουρισµού, µε συνεχείς και αποτελεσµατικές παρεµβάσεις µας στο αρµόδιο Υπουργείο, όπως και οι εκδηλώσεις αναψυχής και πολιτισµού. Κατασκευάζεται κτήριο για το Β ΚΑΠΗ Ελληνικού στην Αγ. Παρασκευή. Ολοκληρώνεται η κατασκευή του κτηρίου του Β ΚΑΠΗ Αργυρούπολης.

9 Δύο πόλεις, Μία γειτονιά ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ Το αύριό μας Ενισχύουµε τις βρεφονηπιακές υποδοµές µας, µε νέα σύγχρονα κτήρια και εξειδικευµένο ανθρώπινο δυναµικό. ιασφαλίζουµε το µέλλον των παιδιών µας προνοώντας για το αύριο της πόλης µας. Κατασκευάζεται 5ος βρεφονηπιακός σταθµός στο Ελληνικό. Κατασκευάζεται το κτήριο του 1ου βρεφονηπιακού σταθµού στην οδό Κοµνηνών στην Αργυρούπολη µε χρηµατοδότηση της Νοµαρχίας Αθηνών η οποία έχει ήδη εγκριθεί. Ιδρύεται 7ος Παιδικός σταθµός στην Αργυρούπολη. Στόχος µας η φιλοξενία όλων των βρεφών-νηπίων του ήµου µας. Ολοκληρώνεται η διαµόρφωση των αύλιων χώρων των παιδικών σταθµών µε πολυπαιχνίδια φιλικά προς το περιβάλλον.

10 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Δύο πόλεις, Μία γειτονιά Κολυµβητήριο Αργυρούπολης ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑ Οραματιζόμαστε µια πόλη που θα αποτελεί λίκνο αθλητισµού και άσκησης. Μας βοηθάει σ αυτό το γεγονός ότι η Αργυρούπολη έχει ήδη οικοδοµήσει αθλητικές εγκαταστάσεις µοναδικές για Πόλη του δικού της µεγέθους. Τις απολαµβάνουν τώρα και οι κάτοικοι του Ελληνικού. Συνεχίζονται και επεκτείνονται τα προγράµµατα µαζικού Αθλητισµού για παιδιά, γυναίκες, τρίτη ηλικία. Στηρίζεται ο σωµατειακός αθλητισµός µε επιχορηγήσεις και δωρεάν παροχή των εγκαταστάσεων. Συµµετέχουµε σε προγράµµατα «ανίχνευσης ταλέντων». Στηρίζονται οι αθλητές των σωµατείων της πόλης που έχουν Ευρωπαϊκές Παγκόσµιες και Ολυµπιακές διακρίσεις. Προωθείται η ανάπτυξη νέων αθληµάτων σε συνεργασία µε την Γ.Γ.Α και τις αντίστοιχες Οµοσπονδίες. Οργανώνονται χώροι στέγασης των γραφείων των.σ των Αθλητικών Συλλόγων

11 Δύο πόλεις, Μία γειτονιά ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΥΠΟ ΟΜΕΣ Αθλητική υποδομή ΤΟ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΜΑΣ Ανακατασκευάζονται και αναβαθµίζονται τα γήπεδα στην οδό Ελ. Βενιζέλου και 33ης και στο κάτω Ελληνικό. Κατασκευάζεται κλειστό γήπεδο µπάσκετ στα Σούρµενα. ηµιουργείται γήπεδο 5Χ5 στην Αγ. Παρασκευή Ελληνικού. Κατασκευάζεται τσιµεντένια εξέδρα και βοηθητικός χώρος κάτω απ αυτήν στο γήπεδο Ελληνικού. ηµιουργούνται πίστες Skate Board στο Ελληνικό και στην Αργυρούπολη. Ανακατασκευάζεται το Γήπεδο Ποδοσφαίρου στην ΟΛΥΜΠΙΑΣ µε τοποθέτηση πλαστικού τάπητα, ηλεκτροφωτισµό και δηµιουργία νέων αποδυτήριων µε χρηµατοδότηση της Νοµαρχίας Αθηνών. Κατασκευάζεται µικρή πισίνα στο Κολυµβητήριο για την εκµάθηση κολύµβησης στα µικρά παιδιά. Κατασκευάζεται γήπεδο beach volley σε υπάρχοντα αθλητικό χώρο. Σπίτι της Γυµναστικής Κλειστό Γυµναστήριο Ολυµπίας ηµοτικό Στάδιο Αργυρούπολης

12 ΠΑΙ ΕΙΑ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗ Δύο πόλεις, Μία γειτονιά ΠΑΙ ΕΙΑ, ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗ, ΣΧΟΛΙΚΗ ΣΤΕΓΗ Δράσεις και υποδομές με το βλέμμα στο μέλλον Η εκπαίδευση είναι το δικαίωµα, η ανάγκη και η ευθύνη όλων µας. Παρέχουµε όλα τα εφόδια, που θα συµβάλλουν ουσιαστικά στην ποιοτική αναβάθµιση της παιδείας.

13 Δύο πόλεις, Μία γειτονιά Εκσυγχρονίζουμε τις υποδομές, ΠΑΙ ΕΙΑ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗ ενισχύουµε τα προγράµµατα δια βίου µάθησης, θεσπίζουµε προγράµµατα εκπαίδευσης αξιοποιώντας τις δυνατότητες της νέας τεχνολογίας. Στηρίζεται ο γονιός στο ρόλο του. Λειτουργεί Σχολή γονέων. ιαµορφώνονται αίθουσες στα σχολεία πρωτοβάθ- µιας και δευτεροβάθµιας εκπαίδευσης µε «διαδραστικούς» πίνακες. ιοργανώνονται ειδικές εκθέσεις, εκδηλώσεις για το βιβλίο. ιεκδικούµε: Βιβλιοθήκες σε όλα τα σχολεία. Πρόσληψη µονίµων καθαριστριών. Λύση του προβήµατος της σίτισης στα ολοήµερα σχολεία. Αύξηση της χρηµατοδότησης για επισκευές και λειτουργικά έξοδα των σχολείων. Την ίδρυση ιατροπαιδαγωγικού κέντρου στο ήµο µας. Συνδέεται ο Αθλητισµός µε την εκπαίδευση εντάσσοντας στο πρόγραµµα της Γυµναστικής ειδικά µαθή- µατα αθληµάτων π.χ κολύµβηση. Κατασκευάζεται Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων στο 1ο ηµοτικό Σχολείο Ελληνικού. Κατασκευάζεται κτήριο για το 2ο Γυµνάσιο Ελληνικού στην Αγ. Παρασκευή. Ιδρύεται Νηπιαγωγείο στο κάτω Ελληνικό. Οι δηµοτικές βιβλιοθήκες Αργυρούπολης και Ελληνικού µετατρέπονται σε ψηφιακές και ενοποιούνται «εικονικά». ηµιουργείται ειδικό τµήµα παιδικής βιβλιοθήκης µε δανειστικό χαρακτήρα και οργανώνονται εκδηλώσεις µε θέµα το παιδί και το βιβλίο

14 ΝΕΟΛΑΙΑ Δύο πόλεις, Μία γειτονιά ίνουµε ρόλο και φωνή στα νιάτα της πόλης µας. Αφουγκραζόµαστε τις πρωτοπόρες ιδέες τους, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να συµβάλλουν ενεργά στην οργάνωση του νέου ήµου. Διεκδικούμε, Συμμετέχουμε, Διαμορφώνουμε το μέλλον μας Ενισχύεται η δράση του Τοπικού Συµβουλίου Νέων. Ιδρύεται Κέντρο Νεολαίας στο ήµο µας. Υλοποιείται η υπάρχουσα µελέτη για την ίδρυση και λειτουργία αυτοδιαχειριζόµενου Ιντερνετικού Ραδιοφωνικού Σταθµού Νεολαίας. Επεκτείνεται και στο Ελληνικό το ευρυζωνικό δίκτυο της Αργυρούπολης. Αξιοποιούµε τους νέους επιστήµονες της πόλης µας σε προγράµµατα κοινωνικής εργασίας, πρακτικής άσκησης, εθελοντισµού. Ενθαρρύνουµε τις πολιτιστικές δραστηριότητες της Νεολαίας, επεκτείνοντας το ετήσιο Φεστιβάλ Νεολαίας. (Youth Festival). Οργανώνονται ποιοτικές µουσικές και θεατρικές παραστάσεις µε καταξιωµένους Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες. Στηρίζεται η απασχόληση δίνοντας κίνητρα στις επιχειρήσεις του ήµου µας για πρόσληψη δηµοτών και ιδιαίτερα νέων κάτω των 30 ετών.

15 Δύο πόλεις, Μία γειτονιά ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ Οι επιχειρήσεις της πόλης μοχλός ανάπτυξης της περιοχής μας Συµβάλλουµε ουσιαστικά στη διαµόρφωση ενός νέου αναπτυξιακού πλαισίου που θα δώσει κίνητρα στις υγιείς παραγωγικές δυνάµεις της πόλης να εκσυγχρονίσουν και να αναµορφώσουν τις επιχειρήσεις τους. Ιδρύεται Γραφείο ενηµέρωσης και στήριξης της µικροµεσαίας επιχείρησης. Το γραφείο στήριξης επιχειρήσεων αναλαµβάνει την ενηµέρωση και υποβολή προτάσεων για συµµετοχή των επιχειρήσεων της πόλης σε Ευρωπαϊκά ή Εθνικά προγράµµατα εκσυγχρονισµού. Ολοκληρώνεται η αναµόρφωση των εµπορικών δρόµων της πόλης, ώστε να αυξηθεί η εµπορικότητά τους. Πραγµατοποιούνται σε συνεργασία µε φορείς και επιχειρήσεις δράσεις αναζωογόνησης και προβολής της αγοράς µας τις περιόδους Χριστουγέννων, Πάσχα, Εκπτώσεων.

16 ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Δύο πόλεις, Μία γειτονιά ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Χρώμα στη ζωή μας, ζωντάνια στην πόλη μας

17 Δύο πόλεις, Μία γειτονιά ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 3o Youth Festival Αργυρούπολης Η διατήρηση της ανεκτίµητης πολιτιστικής µας κληρονοµιάς και παράδοσης, η στήριξη της πολιτιστικής παραγωγής στο ήµο µας, η ενίσχυση των πολιτιστικών τµηµάτων του ήµου µας και η προσφορά πολιτιστικών αγαθών υψηλού επιπέδου στους ηµότες µας είναι κυρίαρχες επιλογές µας. Κατασκευάζεται υπαίθριο θέατρο 200 θέσεων στο Πολιτιστικό Κέντρο στην Πρώην Αµερικάνικη Βάση Ελληνικού. Χαρακτηρίζεται χώρος, στη συνοικία Αγίας Παρασκευής, για δηµιουργία συνοικιακού Πολιτιστικού Κέντρου. Υλοποιείται η µελέτη του Παντείου Πανεπιστηµίου για την κατασκευή του ψηφιακού Κέντρου Εκπαίδευσης και Πολιτισµού στο οικόπεδο του ΟΣΚ στην Αλεξιουπόλεως. Καταργείται η οικονοµική συµµετοχή των πολιτών στα Πολιτιστικά τµήµατα. Ενισχύονται, οι δραστηριότητες των Πολιτιστικών και των Εθνικοτοπικών Συλλόγων. ιεκδικούµε την ίδρυση Μουσείου στο χώρο του πρώην Αεροδροµίου Ελληνικού για έκθεση των αρχαιολογικών ευρηµάτων της περιοχής.

18 Δύο πόλεις, Μία γειτονιά ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Η παρακαταθήκη μας για τις επερχόμενες γενιές Για την παράταξή µας η περιβαλλοντική πολιτική είναι πολιτική που διαπερνά όλους τους τοµείς δράσης της δηµοτικής αρχής. Αγωνιζόµαστε για µια πόλη, που θα σέβεται και θα προστατεύει το περιβάλλον και θα ζει αρµονικά µε αυτό. ιεκδικούµε τον επανασχεδιασµό της περιφερειακής του Υµηττού µε υπογειοποίησή της σε όλο το µήκος και τη δηµιουργία κόµβων µε τη σύµφωνη γνώµη των τοπικών αρχών. Καθιερώνονται προγράµµατα ενηµέρωσης και «εκπαίδευσης» µαθητών και ενηλίκων για το περιβάλλον και τις ανανεώσιµες πηγές ενέργειας σε συνεργασία µε το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης. Συνεχίζουµε τον αγώνα για προστασία της ηµόσιας Περιουσίας από καταπατήσεις. (Ναστέϊκα) Συνεχίζουµε µε µεγαλύτερη ένταση τον αγώνα για την υπογειοποίηση του ΚΥΤ, τη διατήρησή του στα 150 KV, και τη δενδροφύτευση του χώρου. Μελετάται η εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστηµάτων σε ταράτσες δηµοσίων κτηρίων. Εφαρµογή προγραµµάτων προστασίας των ζώων αλλά και προστασίας των πολιτών από τα αδέσποτα ζώα.

19 Δύο πόλεις, Μία γειτονιά ΠΕΡΙΑΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ Το Ελληνικό, πνεύμονας πρασίνου για όλη την Αττική Αντιστεκόµαστε στον τεµαχισµό και την οικοπεδοποίηση του πρώην αεροδροµίου του Ελληνικού. Λέµε όχι στα νέα επενδυτικά σχέδια. Λέµε ναι στην κατασκευή Μητροπολιτικού πάρκου υψηλού πρασίνου σε όλη την έκταση του αεροδροµίου. Συνεργαζόµαστε µε το ήµο Γλυφάδας και Αλίµου για να υλοποιηθούν οι προτάσεις µας. Η Παράταξή µας πρωτοστατεί από το 1997 στους αγώνες για τη σωτηρία του χώρου και τη µετατροπή του σε Μητροπολιτικό ΠΑΡΚΟ. ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΜΑΣ Το βουνό δίνει ζωή στην πόλη µας οφείλουµε να το ανταποδίδουµε. Συνεχίζεται και επεκτείνεται η ετήσια αναδάσωση. Εγκαθίσταται αυτόµατο σύστηµα άµεσης ενηµέρωσης σε περίπτωση πυρκαγιάς. ηµιουργείται εθελοντική οµάδα προστασίας του βουνού. Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΑΣ Οι πολίτες έχουν ελεύθερη πρόσβαση στις παραλίες. Γίνεται παρέµβαση να κλείσουν οριστικά τα κάθε λογής νυχτερινά κέντρα που στερούνται των νοµί- µων προϋποθέσεων λειτουργίας. ιεκδικούµε από την Εταιρεία Τουριστικών Ακινήτων και το Υπουργείο Οικονοµικών, την παραχώρηση στο ήµο της χρήσης των παραλιών.

20 ΑΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Δύο πόλεις, Μία γειτονιά Καθαρή πόλη, Πρωταρχικός μας στόχος Αξιοποιείται κατάλληλα το προσωπικό της υπηρεσίας µε στόχο την πληρέστερη καθαριότητα των κοινοχρήστων χώρων (δρόµοι-πλατείες- παιδικές χαρές). ιεκδικούµε την πρόσληψη µόνιµου προσωπικού στην καθαριότητα. Ανανεώνεται και εκσυγχρονίζεται ο µηχανολογικός εξοπλισµός της υπηρεσίας. Αποµακρύνεται ο σταθµός µεταφόρτωσης από την περιοχή του Νεκροταφείου στην Αργυρούπολη. ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ Η υποδειγµατική καθαριότητα της πόλης είναι κυρίαρχη επιδίωξη και στόχος µας. ιεκδικούµε το σύνολο του χώρου της 129 βάσης της Αεροπορίας για τη δηµιουργία χώρου πράσινου και αναψυχής. Αντικαθίστανται όλα τα δέντρα που έχουν ξεραθεί στα πεζοδρόµια, στις νησίδες και στις πλατείες και συµπληρώνονται τα κενά. Φυτεύονται εποχιακά λουλούδια στα παρτέρια και στις πλατείες. Σε συνεργασία µε το ήµο Γλυφάδας αναµορφώνεται το πάρκο της οδού Παπαφλέσσα στην περιοχή του Ελληνικού.

21 Δύο πόλεις, Μία γειτονιά ΑΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Χώροι στάθμευσης, Δημοτική συγκοινωνία Λειτουργεί ηµοτική Συγκοινωνία που συνδέει τις γειτονιές της πόλης µε τις στάσεις του ΜΕΤΡΟ. Κατασκευάζεται υπόγειος χώρος στάθµευσης στην πλατεία Σουρµένων. Με την κατασκευή νέου ηµαρχείου στην Αργυρούπολη, στη θέση του σηµερινού, κατασκευάζεται και υπόγειος χώρος στάθµευσης. Κατασκευάζεται υπόγειος χώρος στάθµευσης στο υπό κατασκευή κτήριο του Κέντρου Ψηφιακού Πολιτισµού, στο οικόπεδο του ΟΣΚ στην Αλεξιουπόλεως. Επεκτείνεται η λοξή στάθµευση σε όσους δρόµους είναι εφικτό. ιεκδικούµε το χώρο στάθµευσης του Ανατολικού αεροδροµίου, για τα Ι.Χ των πολιτών που µεταφέρονται µε µικρά λεωφορεία στο σταθµό του ΜΕΤΡΟ. Εκπονείται κυκλοφοριακή µελέτη για την περιοχή του Ελαιώνα.

22 Δύο πόλεις, Μία γειτονιά Έτσι ψηφίζουµε Το Ψηφοδέλτιο για τους ηµότες της Αργυρούπολης Υποψήφιος ήµαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης ΠΑΣΒΑΝΤΙ ΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ Βάζετε µέχρι τρεις σταυρούς ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ του ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΝ ΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ - ΜΑΛΛΙΟΥ ΗΜΗΤΡΑ του ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΑΡΟΤΣΙ ΟΥ ΑΘΗΝΑ του ΦΩΤΙΟΥ ΒΑΖΑΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΣΠΥΡΙ ΩΝΟΣ ΓΙΑΝΝΙΟΥ - ΜΕΤΑΞΑ ΑΣΗΜΙΝΑ (ΜΕΝΙΑ) του ΠΑΝΤΕΛΗ ΑΡΑ ΒΑΡΒΑΡΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΛΛΑΠΟΡΤΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ (ΜΑΚΗΣ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΗΛΙΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΛΟΥΤΣΑΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙ ΗΣ (ΑΡΗΣ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΛΥΒΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΙ ΟΥ ΧΑΡΑ του ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΡΠΟΥΖΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ του ΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΟΠΙΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΝΙΚΟ ΗΜΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΜΠΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΕΓΑ ΟΥΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΜΙΜΗΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΜΙΛΤΙΑ Η ΜΠΑΓΑΤΕΛΑΣ ΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΑΠΑ ΟΠΟΥΛΟΥ - ΚΕΦΑΛΑ ΓΕΣΘΗΜΑΝΗ (ΜΑΝΙΑ) του ΑΜΙΑΝΟΥ ΠΕΣΙΡΙ ΗΣ ΘΕΟ ΩΡΟΣ του ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΠΕΤΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΑΡΑΦΙ ΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΣΩΚΡΑΤΗ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΙΩΑΝΝΗ ΣΥΜΕΩΝΙ ΟΥ ΠΑΡΘΕΝΟΠΗ του ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΓΡΙ ΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ του ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΥ ΤΟΥΜΠΟΥΡΟΥ ΜΑΡΙΑ (ΜΑΡΙΑΝΝΑ) ΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΣΙΚΛΕΑ ΜΑΡΙΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΦΑΡΑΓΓΙΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΣ του ΗΜΗΤΡΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ Βάζετε µέχρι ένα σταυρό ΒΕΤΤΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΓΙΩΤΑ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΑΒΑΛΑΣ ΜΑΡΚΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ ΑΣΚΑΛΑΚΟΥ ΟΜΝΙΚΗ ( ΟΜΝΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΦΡΑΙΜΙ ΗΣ ΙΟΡ ΑΝΗΣ (ΝΑΚΗΣ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΖΑΓΚΛΑΚΟΥΤΗ ΦΩΤΕΙΝΗ - ΦΑΝΙΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ - ΜΠΟΖΙΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΙΑΣΩΝΙ ΗΣ ΦΩΤΗΣ του ΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΑΡΚΕΤΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ του ΑΝ ΡΕΑ ΠΑΠΑ ΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΑΡΑΦΙ ΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΣΥΛΛΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ (ΜΑΚΗΣ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΣΟΛΑΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΣΟΥΚΤΟΥΡΙ ΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΦΙΛΙΝΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΦΩΚΑΣ ΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΜΑΚΗΣ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΧΕΛΙΩΤΗ - ΕΣΠΟΤΙ ΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΧΡΕΛΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΘΕΟΦΑΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ Βάζετε µέχρι δύο σταυρούς ΓΚΑΤΖΩΝΗ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ του ΠΑΥΛΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΑ ΟΥ ΡΩΞΑΝΗ του ΣΩΚΡΑΤΗ ΕΛΛΗΝΑ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ (ΛΙΖΑ) του ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΡΑΜΑΛΕΓΚΟΣ ΗΛΙΑΣ του ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΡΑΜΠΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑ (ΚΟΥΛΑ) του ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΤΣΑΡΟΥ ΑΡΓΥΡΩ (ΗΡΩ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΥΛΟΥΡΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΗΜΗΤΡΙΟΥ ΛΑΓΚΑ ΙΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΧΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΜΑΡΙΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΚΡΙΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΖΑΜΑΛΗ ΕΙΡΗΝΗ του ΗΜΗΤΡΙΟΥ

23 Έτσι ψηφίζουµε Δύο πόλεις, Μία γειτονιά Το Ψηφοδέλτιο για τους ηµότες του Ελληνικού Υποψήφιος ήµαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης ΠΑΣΒΑΝΤΙ ΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ Βάζετε µέχρι τρεις σταυρούς ΒΕΤΤΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΓΙΩΤΑ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΑΒΑΛΑΣ ΜΑΡΚΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ ΑΣΚΑΛΑΚΟΥ ΟΜΝΙΚΗ ( ΟΜΝΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΦΡΑΙΜΙ ΗΣ ΙΟΡ ΑΝΗΣ (ΝΑΚΗΣ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΖΑΓΚΛΑΚΟΥΤΗ ΦΩΤΕΙΝΗ - ΦΑΝΙΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ - ΜΠΟΖΙΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΙΑΣΩΝΙ ΗΣ ΦΩΤΗΣ του ΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΑΡΚΕΤΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ του ΑΝ ΡΕΑ ΠΑΠΑ ΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΑΡΑΦΙ ΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΣΥΛΛΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ (ΜΑΚΗΣ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΣΟΛΑΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΣΟΥΚΤΟΥΡΙ ΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΦΙΛΙΝΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΦΩΚΑΣ ΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΜΑΚΗΣ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΧΕΛΙΩΤΗ - ΕΣΠΟΤΙ ΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΧΡΕΛΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΘΕΟΦΑΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ Βάζετε µέχρι ένα σταυρό ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ του ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΝ ΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ - ΜΑΛΛΙΟΥ ΗΜΗΤΡΑ του ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΑΡΟΤΣΙ ΟΥ ΑΘΗΝΑ του ΦΩΤΙΟΥ ΒΑΖΑΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΣΠΥΡΙ ΩΝΟΣ ΓΙΑΝΝΙΟΥ - ΜΕΤΑΞΑ ΑΣΗΜΙΝΑ (ΜΕΝΙΑ) του ΠΑΝΤΕΛΗ ΑΡΑ ΒΑΡΒΑΡΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΛΛΑΠΟΡΤΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ (ΜΑΚΗΣ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΗΛΙΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΛΟΥΤΣΑΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙ ΗΣ (ΑΡΗΣ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΛΥΒΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΙ ΟΥ ΧΑΡΑ του ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΡΠΟΥΖΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ του ΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΟΠΙΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΝΙΚΟ ΗΜΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΜΠΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΕΓΑ ΟΥΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΜΙΜΗΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΜΙΛΤΙΑ Η ΜΠΑΓΑΤΕΛΑΣ ΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΑΠΑ ΟΠΟΥΛΟΥ - ΚΕΦΑΛΑ ΓΕΣΘΗΜΑΝΗ (ΜΑΝΙΑ) του ΑΜΙΑΝΟΥ ΠΕΣΙΡΙ ΗΣ ΘΕΟ ΩΡΟΣ του ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΠΕΤΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΑΡΑΦΙ ΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΣΩΚΡΑΤΗ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΙΩΑΝΝΗ ΣΥΜΕΩΝΙ ΟΥ ΠΑΡΘΕΝΟΠΗ του ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΓΡΙ ΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ του ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΥ ΤΟΥΜΠΟΥΡΟΥ ΜΑΡΙΑ (ΜΑΡΙΑΝΝΑ) ΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΣΙΚΛΕΑ ΜΑΡΙΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΦΑΡΑΓΓΙΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΣ του ΗΜΗΤΡΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ Βάζετε µέχρι δύο σταυρούς ΗΛΙΑ ΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΧΕΛΓΚΑ - ΕΜΜΑ του ΕΥΓΕΝΙΟΥ ΚΟΚΚΙΝΑΣΙ ΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙ ΟΥ - ΑΜΗΡΙ ΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑ του ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΛΕΟΝΤΑΡΙ ΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΕΥΑ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΣΜΑΝΙ ΟΥ ΣΟΦΙΑ του ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΣΠΥΡΙ ΩΝΟΣ ΠΑΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΟΥΓΚΙΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΕΥΡΥΠΙ Η ΤΣΑΚΙΡΙ ΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΤΑΣΟΣ) του ΣΤΑΥΡΟΥ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ - ΠΑ ΟΥΒΑ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ (ΜΑΤΑ) του ΘΕΟΦΑΝΗ ΧΟΝΤΟΛΙ ΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ του ΚΛΗΜΗ

24 ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Δύο πόλεις, Μία γειτονιά Ο Χάρης Πασβαντίδης γεννήθηκε στις Σέρρες το Είναι παντρεµένος µε τη δικηγόρο Αγγελική Παπαδοπούλου, που υπήρξε για πολλά χρόνια αθλήτρια της γυναικείας οµάδας Μπάσκετ του Α.Σ. ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ, και πατέρας ενός αγοριού, αθλητή του Α.Σ.Η. ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ. Πτυχιούχος των τµηµάτων Οικονοµικών και Πολιτικών Επιστηµών της Νοµικής Σχολής Αθηνών. Έκανε µεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήµιο Erlagen - Nurnberg της Γερµανίας στη ιοίκηση Επιχειρήσεων. Εργάστηκε στον ιδιωτικό τοµέα στις επιχειρήσεις OSCAR S.A., VENUS S.A., THEROS IN- TERNΑTIONAL S.A., όπως και στη ηµοσιογραφία. Εκλέγεται από το 1994 Νοµαρχιακός Σύµβουλος Αθηνών, πάντα στις τρεις πρώτες θέσεις, µε µέσο όρο ψήφων Από το 1994 έως το 1998 ήταν Πρόεδρος του Νοµαρχιακού Συµβουλίου, µε Νοµάρχη Αθηνών το ηµήτρη Ευσταθιάδη, συµπράττοντας ουσιαστικά στην υλοποίηση του θεσµού της αιρετής Νοµαρχιακής Αυτοδιοίκησης. Από το 2003 έως το 2009 ήταν Αναπληρωτής Νοµάρχης Αθηνών, µε αρµοδιότητες στα Οικονοµικά και ιοικητικά θέµατα. Συνέβαλε καθοριστικά στην οικονοµική εξυγίανση της Νοµαρχίας Αθηνών, και στη δηµιουργία πλεονασµατικών προϋπολογισµών από το 2004, και µετά, µε αποθεµατικό που έφθασε τα 217 εκατ. ευρώ, στο τέλος του ιετέλεσε Γενικός Γραµµατέας του ήµου Αργυρούπολης, , µέλος του.σ. του ΟΠΑΠ, , µέλος του.σ. του Νοσοκοµείου Άγιος Σάββας Το Νοέµβριο του 2009, τοποθετήθηκε Πρόεδρος του Οργανισµού Λαϊκών Αγορών Αθηνών, Πειραιώς, απ όπου παραιτήθηκε το Μάϊο του 2010, για να αφιερωθεί στο νέο ήµο Ελληνικού - Αργυρούπολης. Αντιπρόεδρος της Οµοσπονδίας Ποντιακών Συλλόγων Ν. Ελλάδος. Μέλος του Οικονοµικού Επιµελητηρίου Ελλάδος. Έχει γράψει δύο πολιτικά βιβλία και µιλάει Αγγλικά και Γερµανικά. Κατοικεί στην Αργυρούπολη από το PDESIGN Athens ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ: Ιασωνίδου 23 Ελληνικό, τηλ.: Λ. Κύπρου 77 Αργυρούπολη, τηλ: ,

(β) Αρμοδιότητες Τμήματος Πολιτισμού Αθλητισμού & Παιδείας (Αρμοδιότητες σε θέματα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης) 1. Μεριµνά για την εξασφάλιση των

(β) Αρμοδιότητες Τμήματος Πολιτισμού Αθλητισμού & Παιδείας (Αρμοδιότητες σε θέματα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης) 1. Μεριµνά για την εξασφάλιση των (β) Αρμοδιότητες Τμήματος Πολιτισμού Αθλητισμού & Παιδείας (Αρμοδιότητες σε θέματα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης) 1. Μεριµνά για την εξασφάλιση των κατάλληλων υλικοτεχνικών υποδοµών για την προσχολική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2011-2014

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2011-2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2011-2014 ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ Άξονας 1: Περιβάλλον και ποιότητα ζωής Στρατηγικός Στόχος: Δήμος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕ ΙΟ ΕΡΓΩΝ - ΡΑΣΕΩΝ

ΣΧΕ ΙΟ ΕΡΓΩΝ - ΡΑΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΑΡΧΑΝΩΝ ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΩΝ ΣΧΕ ΙΟ ΕΡΓΩΝ - ΡΑΣΕΩΝ ΗΜΟΥ ΑΡΧΑΝΩΝ ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΩΝ ΕΤΟΥΣ 2012 ΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2011 1 ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ & ΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Αποστολή του ήµου Αρχανών - Αστερουσίων,

Διαβάστε περισσότερα

Σεβασµός στο ηµότη. Περιβαλλοντικές παρεµβάσεις Aναβάθµιση Ποιότητας ζωής

Σεβασµός στο ηµότη. Περιβαλλοντικές παρεµβάσεις Aναβάθµιση Ποιότητας ζωής Σεβασµός στο ηµότη Συνεργασία µε τους πολίτες και θεσµικούς φορείς, ενάντια σε ακραίες συµπεριφορές και νοοτροπίες, που προσβάλλουν και αποδυναµώνουν το ηµοκρατικό αίσθηµα. Ενδυνάµωση της ηµοκρατικής ενότητας

Διαβάστε περισσότερα

Ταχ. /νση: Μάκρης 3 122 41 Αιγάλεω Τηλέφωνο: 210 5452427 Fax : 210 5620037 e-mail: mail@dipe-g-athin.att.sch.gr

Ταχ. /νση: Μάκρης 3 122 41 Αιγάλεω Τηλέφωνο: 210 5452427 Fax : 210 5620037 e-mail: mail@dipe-g-athin.att.sch.gr ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ /ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & /ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ /ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Γ ΑΘΗΝΑΣ Αιγάλεω 8/10/2015 Αριθµ. Πρωτ: 8462

Διαβάστε περισσότερα

Το Αναπτυξιακό-Στρατηγικό Όραµα για το 5ετές Επιχειρησιακό Πρόγραµµα 2014-2019

Το Αναπτυξιακό-Στρατηγικό Όραµα για το 5ετές Επιχειρησιακό Πρόγραµµα 2014-2019 Το Αναπτυξιακό-Στρατηγικό Όραµα για το 5ετές Επιχειρησιακό Πρόγραµµα 2014-2019 Το στρατηγικό - αναπτυξιακό όραµα του ήµου Χανίων για την προγραµµατική περίοδο 2015 2019 διαµορφώθηκε µε βάση τις τοπικές,

Διαβάστε περισσότερα

Αριθµ. Απόφασης: 450 / 2015 ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ

Αριθµ. Απόφασης: 450 / 2015 ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 16 / 29-07-2015 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αριθµ. Απόφασης: 450 / 2015 ΘΕΜΑ: Έγκριση Σχεδίου Στρατηγικού Σχεδιασµού

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτα οι Πολίτες ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτος Λόγος στους Πολίτες Δήμος Έγκωμης...Πρώτα η Έγκωμη Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι - ΔΗΜΟΣ ΕΓΚΩΜΗΣ 1. Κασινίδης Κωστάκης (Ντίνος) Γεννήθηκε το 1958 στον Πεδουλά.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΣΚΟΥΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ Υποψήφιος ήµαρχος Καλλιθέας Υποψήφιοι ηµοτικοί Σύµβουλοι Εκλογικής Περιφέρειας 1 ης ηµοτικής Κοινότητας (µέχρι τρεις (3) σταυρούς προτίµησης)

Διαβάστε περισσότερα

ΓΡΑΦΕΙΟ ΗΜΑΡΧΟΥ Κυδωνίας 29, Χανιά Τηλ.: Φαξ: Site:

ΓΡΑΦΕΙΟ ΗΜΑΡΧΟΥ Κυδωνίας 29, Χανιά Τηλ.: Φαξ: Site: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΗΜΑΡΧΟΥ Κυδωνίας 29, Χανιά 731 35 Τηλ.: 28213 40600 Φαξ: 28210 93300 E-mail: dimos@chania.gr Site: www.chania.gr ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ Χανιά 14/05/2012 Αριθµ. Απόφ.:209 Α.Π.

Διαβάστε περισσότερα

Οι δεσμεύσεις μας... ΔΗΜΟΣΒΥΡΩΝΑ το σχέδιο και οι προτεραιότητές μας. ...με όραμα και σχέδιο, συνεχίζουμε και. ολοκληρώνουμε το έργο μας!

Οι δεσμεύσεις μας... ΔΗΜΟΣΒΥΡΩΝΑ το σχέδιο και οι προτεραιότητές μας. ...με όραμα και σχέδιο, συνεχίζουμε και. ολοκληρώνουμε το έργο μας! ...με όραμα και σχέδιο, συνεχίζουμε και 2011-2014 ΔΗΜΟΣΒΥΡΩΝΑ το σχέδιο και οι προτεραιότητές μας Εποχή ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ δημιουργίας ΝΙΚΟΣ Γ. ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ Οι δεσμεύσεις μας... ολοκληρώνουμε το έργο μας!

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙ ΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΠ. ΛΑ ΙΑΣ

ΕΙ ΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΠ. ΛΑ ΙΑΣ ΕΙ ΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΠ. ΛΑ ΙΑΣ ISBN 978-960-02-3056-7, Σχήµα 17x24, Σελίδες 350, Τιµή: 25,00 (δεν συµπερ. 6,5% ΦΠΑ), Έκδοση Αθήνα, εκέµβριος 2014, Κωδικός στον Εύδοξο: 41986851

Διαβάστε περισσότερα

Παπαδοπούλου Φωτεινή Γαλάνης Στέργιος Γάτσιος Αθανάσιος Σούζας Ζαχαρίας Γκότσης Ηλίας Σταυρόπουλος Χριστόδουλος

Παπαδοπούλου Φωτεινή Γαλάνης Στέργιος Γάτσιος Αθανάσιος Σούζας Ζαχαρίας Γκότσης Ηλίας Σταυρόπουλος Χριστόδουλος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 7 / 13-03-2013 Αριθµ. Απόφασης: 147 / 2013 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΘΕΜΑ: Έγκριση δαπάνης για την µετάδοση

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΑΣ

ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΑΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΑΣ 2012 ΣΥΝΟΛΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2012 Συνεχιζόµενα Οικοδοµικά Οδοποιία Αποχέτευση ΣΥΝΟΛΟ Αθροισµα : Η-Μ 397.176,52 12.10 4.178.117,20 10 78.781,83 20 4.654.075,55

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ ΗΜΟΣΙΑ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ

ΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ ΗΜΟΣΙΑ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΗΜΟΣΙΑ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ για την κατάρτιση του ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 2015-2019 1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1. Η Έννοια του Επιχειρησιακού Προγράμματος (Ε.Π) Το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα συνιστά ολοκληρωμένο πρόγραμμα της

Διαβάστε περισσότερα

Χ ΑΙ Ρ ΕΤΙΣΜΟ Σ ΔΗΜ ΑΡ Χ Ο Υ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛ ΩΣ Η ΑΛ Λ ΗΛΕΓΓΥΗΣ «ΟΛΟΙ ΜΑΖ Ι ΜΙ Α ΑΓ Κ ΑΛ Ι Α»

Χ ΑΙ Ρ ΕΤΙΣΜΟ Σ ΔΗΜ ΑΡ Χ Ο Υ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛ ΩΣ Η ΑΛ Λ ΗΛΕΓΓΥΗΣ «ΟΛΟΙ ΜΑΖ Ι ΜΙ Α ΑΓ Κ ΑΛ Ι Α» Χ ΑΙ Ρ ΕΤΙΣΜΟ Σ ΔΗΜ ΑΡ Χ Ο Υ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛ ΩΣ Η ΑΛ Λ ΗΛΕΓΓΥΗΣ «ΟΛΟΙ ΜΑΖ Ι ΜΙ Α ΑΓ Κ ΑΛ Ι Α» 12.04.2014 Κυρίες και κύριοι, Οι μέρες που ζούμε είναι κρίσιμες. Η εποχή που βιώνουμε δεν είναι εύκολη για κανέναν.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτα οι Πολίτες ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτος Λόγος στους Πολίτες Δήμος Ιδαλίου...Πρώτα το Δάλι Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι - ΔΗΜΟΣ ΙΔΑΛΙΟΥ 1. Καλλής Θεοκλής Γεννήθηκε στο Δάλι το 1987. Αποφοίτησε

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Φ Α Σ Η Α Ρ. 68

Α Π Ο Φ Α Σ Η Α Ρ. 68 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ Ω ΕΚΑΝΗΣΟΥ Ρόδος 8 / 1 / 2013 ΗΜΟΣ ΡΟ ΟΥ ΤΜΗΜΑ : Ταχ. /νση : Τηλέφωνο : Φαξ : Ηλεκ/κό Ταχ. : Ιστοσελίδα : ηµάρχου Πλ. Ελευθερίας 1 Τ.Κ. 851 00 - ΡΟ ΟΣ 2241361387

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΟΥ ΕΡΕΤΡΙΑΣ 2014-2019 ΗΜΟΣΙΑ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ Α ΦΑΣΗΣ «ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΧΕ ΙΑΣΜΟΣ» ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΟΥ ΕΡΕΤΡΙΑΣ 2014-2019 ΗΜΟΣΙΑ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ Α ΦΑΣΗΣ «ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΧΕ ΙΑΣΜΟΣ» ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΟΥ ΕΡΕΤΡΙΑΣ 2014-2019 ΗΜΟΣΙΑ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ Α ΦΑΣΗΣ «ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΧΕ ΙΑΣΜΟΣ» ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Φύλο Άνδρας Γυναίκα Ηλικία 18-30 30-65 65-και πάνω Περιοχή Κατοικίας: Προσωπικά Στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΑΡ ΙΤΣΑΣ Καρδίτσα, 31.12.2012 ΗΜΟΣ ΚΑΡ ΙΤΣΑΣ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 30068

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΑΡ ΙΤΣΑΣ Καρδίτσα, 31.12.2012 ΗΜΟΣ ΚΑΡ ΙΤΣΑΣ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 30068 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΑΡ ΙΤΣΑΣ Καρδίτσα, 31.12.2012 ΗΜΟΣ ΚΑΡ ΙΤΣΑΣ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 30068 ΘΕΜΑ: «Ορισμός Αντιδημάρχων για το χρονικό διάστημα από 1-1-2013 μέχρι τη λήξη της θητείας της παρούσης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 97

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 97 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 97 Παραχώρηση δηµοτικών εγκαταστάσεων στα ΝΠ «ηµοτικός Οργανισµός Πολιτισµού, Αθλητισµού

Διαβάστε περισσότερα

Συνδηµότες και Συνδηµότισσες,

Συνδηµότες και Συνδηµότισσες, Συνδηµότες και Συνδηµότισσες, Με βαθύ αίσθηµα ευθύνης και µε µοναδικό γνώµονα την αγάπη µου προς την ιστορική πόλη µας, διεκδικώ τη δηµαρχία της Πάφου, ως ανεξάρτητος υποψήφιος στις ηµοτικές Εκλογές της

Διαβάστε περισσότερα

Παρακαλούμε για την υποβολή των προτάσεων, παρατηρήσεων και σχολίων έως τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015.

Παρακαλούμε για την υποβολή των προτάσεων, παρατηρήσεων και σχολίων έως τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ 2015-2019 ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ Α ΦΑΣΗ «ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ» ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Φύλο Άνδρας Γυναίκα Ηλικία 18-30 30-65 65- και πάνω Περιοχή Κατοικίας Προσωπικά Στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 2009-2010 2010 Α Φάση: Στρατηγικός Σχεδιασµός Αύγουστος 2009 1 Εκπόνηση Επιχειρησιακού Προγράµµατος Μια από τις καινοτοµίες που εισάγει ο Νέος Κώδικας ήµων και Κοινοτήτων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθµ. 50/23-12-2015 πρακτικό συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής Θέρµης Αριθµ.Αποφ. 613/2015 ΘΕΜΑ. Συγκρότηση επιτροπών διενέργειας δηµοπρασιών και

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2011-2014

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2011-2014 ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2011-2014 Η Αποστολή του Δήμου Αμπελοκήπων - Μενεμένης που αποτελεί τον λειτουργίας του ή αλλιώς τον υπέρτατο λόγο

Διαβάστε περισσότερα

«ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗΣ ΥΠΕΡΩΡΙΑΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΝΥΧΤΕΡΙΝΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΩΝ & ΕΞΑΙΡΕΣΙΜΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ» ΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

«ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗΣ ΥΠΕΡΩΡΙΑΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΝΥΧΤΕΡΙΝΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΩΝ & ΕΞΑΙΡΕΣΙΜΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ» ΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ- ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ /ΝΣΗ ANΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ & ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ : ραγάτση 12 ΤΑΧ. ΚΩ. : 185 35 ΤΗΛ. : 213-2022103 FAX : 213-2022139

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΩΝ 2016

ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΩΝ 2016 ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΩΝ 206 ΣΥΝΟΛΑ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΟΛΟ ΝΕΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΥΝΟΛΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΩΝ ΕΡΓΩΝ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΩΣΗ 206 4.849.736,00.68.900,00.568.788,66.568.788,66 6.48.524,66

Διαβάστε περισσότερα

ΑΞΟΝΕΣ ΜΕΤΡΑ ΓΕΝΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ

ΑΞΟΝΕΣ ΜΕΤΡΑ ΓΕΝΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΑΞΟΝΕΣ ΜΕΤΡΑ ΓΕΝΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΑΞΟΝΕΣ ΜΕΤΡΑ ΓΕΝΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΑΞΟΝΑΣ 1 : ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ Μέτρο 1.1 : Φυσικό Περιβάλλον - Πράσινο Μέτρο 1.2 : Οικιστική και πολεοδομική

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΙΔΑ: «ΟΙ ΔΟΜΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ» Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

ΗΜΕΡΙΔΑ: «ΟΙ ΔΟΜΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ» Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΗΜΕΡΙΔΑ: «ΟΙ ΔΟΜΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΕ» Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Μαρία Ζήση, Κοινωνική Λειτουργός Υπεύθυνη της Υπηρεσίας Βοήθειας στο Σπίτι, Καλλικρατικός Δήμος

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ 16/2016. O ήµαρχος Μινώα Πεδιάδας, κ. Ζαχαρίας Καλογεράκης

ΑΠΟΦΑΣΗ 16/2016. O ήµαρχος Μινώα Πεδιάδας, κ. Ζαχαρίας Καλογεράκης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αρκαλοχώρι, 11/01/2016 ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΜΟΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕ ΙΑ ΑΣ Αρ. Πρωτ.: 337 Η Μ Α Ρ Χ Ο Σ Πληρ.: Γραφείο ηµάρχου Τηλ.: 28913 40335 & -300 Fax: 28910 29096 e-mail: minoa@minoapediadas.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αρκαλοχώρι, 30/09/2016 ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ Αρ. πρωτ. οικ. : Δ Η Μ Α Ρ Χ Ο Σ ΑΠΟΦΑΣΗ 1489 /2016

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αρκαλοχώρι, 30/09/2016 ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ Αρ. πρωτ. οικ. : Δ Η Μ Α Ρ Χ Ο Σ ΑΠΟΦΑΣΗ 1489 /2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αρκαλοχώρι, 30/09/2016 ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ Αρ. πρωτ. οικ. : 14398 Δ Η Μ Α Ρ Χ Ο Σ Πληρ.: Γραφείο Δηµάρχου Τηλ.: 28913 40335 & -300 Fax: 28910 29096 e-mail: minoa@minoapediadas.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΛΕΒΑΔΕΩΝ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΛΕΒΑΔΕΩΝ 2015-2019 ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ Α ΦΑΣΗΣ «ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ» ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Φύλο Άνδρας Γυναίκα Ηλικία 18-30 30-65 65- και πάνω Περιοχή Κατοικίας Προσωπικά Στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

12. ΠΑΠΑΣΠΗΛΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ του ΣΠΗΛΙΟΥ 13. ΛΕΝΗ ΣΤΑΜΑΤΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ 14. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ ΕΥΣΤΑΘΙΟ (ΣΤΑΘΗ) του ΝΙΚΗΤΑ

12. ΠΑΠΑΣΠΗΛΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ του ΣΠΗΛΙΟΥ 13. ΛΕΝΗ ΣΤΑΜΑΤΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ 14. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ ΕΥΣΤΑΘΙΟ (ΣΤΑΘΗ) του ΝΙΚΗΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ Βριλήσσια 24 Φεβρουαρίου 2011 ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αριθ. Πρωτ.: 2546 ΤΜΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΠΡΟΣ Το ήμαρχο Βριλησσίων και τα Μέλη του ημοτικού

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ ΗΜΟΣΙΑ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ. για την κατάρτιση του ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ ΗΜΟΣΙΑ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ. για την κατάρτιση του ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ ΗΜΟΣΙΑ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ για την κατάρτιση του ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 2011-2014 2014 ΗΜΟΣΙΛΙΟΥ-Εισαγωγή H Έννοια του Επιχειρησιακού Προγράµµατος Αποτελεί πολύτιµο εργαλείο για την άσκηση του αναπτυξιακού

Διαβάστε περισσότερα

Από τη µηχανοργάνωση των υπηρεσιών στη ψηφιακή πόλη. Μοχιανάκης Κων/νος Προϊστάµενος Πληροφορικής ήµου Ηρακλείου

Από τη µηχανοργάνωση των υπηρεσιών στη ψηφιακή πόλη. Μοχιανάκης Κων/νος Προϊστάµενος Πληροφορικής ήµου Ηρακλείου Από τη µηχανοργάνωση των υπηρεσιών στη ψηφιακή πόλη Μοχιανάκης Κων/νος Προϊστάµενος Πληροφορικής ήµου Ηρακλείου Από την µηχανοργάνωση στις ψηφιακές δράσεις Ευρυζωνικότητα οπτικές ίνες 70 χιλ οπτικές ίνες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ τον Πρόεδρο του ηµοτικού Συµβουλίου

ΠΡΟΣ τον Πρόεδρο του ηµοτικού Συµβουλίου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Μαρούσι, 12.03.2015 ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ Αρ. Πρωτ.: Τηλέφωνο: 2132038305 ΠΡΟΣ τον Πρόεδρο του ηµοτικού Συµβουλίου ΘΕΜΑ: Έγκριση ή µη σύστασης Κοινωφελούς

Διαβάστε περισσότερα

1) Έγκριση εκτέλεσης του έργου: «Νέο ηµοτικό Στάδιο Αρκαλοχωρίου». Εισηγητής: ο ήµαρχος κ. Καλογεράκης Ζαχαρίας.

1) Έγκριση εκτέλεσης του έργου: «Νέο ηµοτικό Στάδιο Αρκαλοχωρίου». Εισηγητής: ο ήµαρχος κ. Καλογεράκης Ζαχαρίας. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΜΟΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕ ΙΑ ΑΣ Ταχ. /νση: 700 06 Καστέλλι Τηλέφωνα: 2891340108 2891340138 ΦΑΞ: 2891032197 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Καστέλλι 25 10-2013 Αρ. Πρωτ. οικ. 22680. ΠΡΟΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ Π. ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ Π. ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ Π. ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ - ΑΓ. Ι. ΡΕΝΤΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ - ΑΓ. Ι. ΡΕΝΤΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτα οι Πολίτες ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτος Λόγος στους Πολίτες Δήμος Λατσιών...Πρώτα τα Λατσιά Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι - ΔΗΜΟΣ ΛΑΤΣΙΩΝ 1. Ανδρέου Ανδρέας Γεννήθηκε στην Λευκωσία το 1983. Κατάγεται

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ( ΑΚΕ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ)

ΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ( ΑΚΕ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ) ΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ( ΑΚΕ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ) ΨΗΦΟ ΕΛΤΙΟ ΕΚΛΟΓΗΣ ΜΕΛΩΝ ΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΕΩΠΟΝΟΙ 1. ΒΡΥΖΑΣ ΖΗΣΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ 2. ΓΕΩΡΓΙΑ ΟΥ ΑΘΗΝΑ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 3. ΓΙΑΛΑΜΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Στο πλευρό, αυτών που μας χρειάζονται. www.maroussi.gr

Στο πλευρό, αυτών που μας χρειάζονται. www.maroussi.gr Στο πλευρό, αυτών που μας χρειάζονται www.maroussi.gr 1 Η ανάδειξη του ανθρώπινου και κοινωνικού προφίλ του Δήμου Αμαρουσίου αποτελεί προτεραιότητα. Κεντρική στρατηγική μας επιλογή, είναι να στηρίξουμε

Διαβάστε περισσότερα

Φίλες και φίλοι, Συνδημότες και συνδημότισσες, Αγαπητοί μου συνεργάτες, Σας ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου για αυτή την μεγάλη και εντυπωσιακή

Φίλες και φίλοι, Συνδημότες και συνδημότισσες, Αγαπητοί μου συνεργάτες, Σας ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου για αυτή την μεγάλη και εντυπωσιακή Φίλες και φίλοι, Συνδημότες και συνδημότισσες, Αγαπητοί μου συνεργάτες, Σας ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου για αυτή την μεγάλη και εντυπωσιακή σας παρουσία. Η παρουσία σας σήμερα εδώ αποδεικνύει ότι

Διαβάστε περισσότερα

«ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Ο ρόλος του Κράτους και της Αυτοδιοίκησης Η περίπτωση της Σουηδίας»

«ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Ο ρόλος του Κράτους και της Αυτοδιοίκησης Η περίπτωση της Σουηδίας» «ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Ο ρόλος του Κράτους και της Αυτοδιοίκησης Η περίπτωση της Σουηδίας» Εισηγητής: Νίκος Παπαδόπουλος MP of SWEDEN Γενικά Χαρακτηριστικά της Σουηδίας Πληθυσμός 10.500.000 κάτοικοι Το 84%

Διαβάστε περισσότερα

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση στην Ελλάδα

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση στην Ελλάδα Η Τοπική Αυτοδιοίκηση στην Ελλάδα Ιωακειμίδης Γιώργος Δήμαρχος Αγ. Ιωάννη Ρέντη, εκπρόσωπος Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδας Όλες οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης τα τελευταία χρόνια προσπαθούν

Διαβάστε περισσότερα

ΑΞΟΝΑΣ 1. Δραστηριότητες Τεχνικών, Πολεοδομικών και Περιβαλλοντικών Υπηρεσιών... 177

ΑΞΟΝΑΣ 1. Δραστηριότητες Τεχνικών, Πολεοδομικών και Περιβαλλοντικών Υπηρεσιών... 177 ΜΕΡΟΣ ΙΙ...174 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΩΝ... 174 Ενότητα 6...175 6.1 Πίνακας συνοπτικής περιγραφής του αντικειμένου του Δήμου Λαρισαίων

Διαβάστε περισσότερα

"Σχεδιασμός και χάραξη πολιτικής για έργα βελτίωσης κτιριακών εγκαταστάσεων και κοινοχρήστων χώρων"

Σχεδιασμός και χάραξη πολιτικής για έργα βελτίωσης κτιριακών εγκαταστάσεων και κοινοχρήστων χώρων ΑΝΟΙΚΤΗ ΗΜΕΡΙΔΑ "Ενεργειακή και Περιβαλλοντική Αναβάθμιση Δημόσιων Χώρων: Καινοτόμες Μέθοδοι και Προοπτικές "Σχεδιασμός και χάραξη πολιτικής για έργα βελτίωσης κτιριακών εγκαταστάσεων και κοινοχρήστων

Διαβάστε περισσότερα

«Πλαίσιο. Άσκησης Κοινωνικής Πολιτικής. Ηνωμένο Βασίλειο» Ηνωμένο Βασίλειο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

«Πλαίσιο. Άσκησης Κοινωνικής Πολιτικής. Ηνωμένο Βασίλειο» Ηνωμένο Βασίλειο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ «Πλαίσιο Άσκησης Κοινωνικής Πολιτικής από την Τοπική Αυτοδιοίκηση στο Ηνωμένο Βασίλειο» ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Διακίδης Ισίδωρος, Αντιδήμαρχος Haringey Λονδίνο Ηνωμένο Βασίλειο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΩΝ 2012

ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΩΝ 2012 ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΩΝ 2012 ΣΥΝΟΛΑ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΩΣΗ 2012 ΣΥΝΟΛΟ ΝΕΩΝ ΕΡΓΩΝ 8.311.136,00 3.465.001,00 ΣΥΝΟΛΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΩΝ ΕΡΓΩΝ 1.949.624,00 1.949.624,00 ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ 10.260.760,00

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΙΟΝΥΣΟΥ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 1/2013. Απόσπασµα από το πρακτικό της..1 ης /2013.. Ειδικής Συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΙΟΝΥΣΟΥ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 1/2013. Απόσπασµα από το πρακτικό της..1 ης /2013.. Ειδικής Συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΙΟΝΥΣΟΥ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 1/2013 Απόσπασµα από το πρακτικό της..1 ης /2013.. Ειδικής Συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου Θέµα: Εκλογή Προεδρείου ηµοτικού Συµβουλίου (άρθρο 64) Στον Άγιο

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ «ΙΚΤΥΟ ΑΛΦΑ»

ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ «ΙΚΤΥΟ ΑΛΦΑ» ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ «ΙΚΤΥΟ ΑΛΦΑ» ΡΑΣΕΙΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2007 ΡΑΣΕΙΙΣ ΓΙΙΑ ΓΟΝΕΙΙΣ.. Αποδέκττεςς ~300 γονείίςς = 600 παιιδιιά ΟΜΑ ΕΣ ΓΟΝΕΩΝ ( ιάρκεια κάθε Οµάδας: 7-10 δίωρες εβδοµαδιαίες συναντήσεις).

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Λάρισα 23-01-2014

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Λάρισα 23-01-2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Λάρισα 23-01-2014 ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 34 ΘΕΜΑ: 1 η αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου

Διαβάστε περισσότερα

A Π Ο Φ Α Σ Η. Ο Γενικός Γραµµατέας ηµοσίων Επενδύσεων - ΕΣΠΑ

A Π Ο Φ Α Σ Η. Ο Γενικός Γραµµατέας ηµοσίων Επενδύσεων - ΕΣΠΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝ ΥΣΕΩΝ - ΕΣΠΑ ΕΙ ΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

Π.4.1 ΦΟΡΕΑΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΓΠΣ.Ε. ΜΕΣΣΑΤΙ ΟΣ...2 Π.4.2 ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΕΡΓΑ, ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ...3

Π.4.1 ΦΟΡΕΑΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΓΠΣ.Ε. ΜΕΣΣΑΤΙ ΟΣ...2 Π.4.2 ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΕΡΓΑ, ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ...3 Π.4. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΠΣ Π.4. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΠΣ...1 Π.4.1 ΦΟΡΕΑΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΓΠΣ.Ε. ΜΕΣΣΑΤΙ ΟΣ...2 Π.4.2 ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΕΡΓΑ, ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ...3 Σελ. 1/8 Π.4.1 ΦΟΡΕΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Εκ του υπ αριθμ. 10/ πρακτικού έκτακτης συνεδριάσεως της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Εκ του υπ αριθμ. 10/ πρακτικού έκτακτης συνεδριάσεως της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΡΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Εκ του υπ αριθμ. 10/21-11-2016 πρακτικού έκτακτης συνεδριάσεως της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας. Αρ. Αποφ. 30/2016 «Περί συμμετοχής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΕΙΨΩΡ7-ΨΓΞ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

ΑΔΑ: ΒΕΙΨΩΡ7-ΨΓΞ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 3 συνεδριάσεως του.σ. Αριθµός απόφασης: 10 ΘΕΜΑ: Έγκριση του Κανονισµού Λειτουργίας των

Διαβάστε περισσότερα

mail: syllogosepistrofi@yahoo.gr site: www.alkoologia.gr Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

mail: syllogosepistrofi@yahoo.gr site: www.alkoologia.gr Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ mail: syllogosepistrofi@yahoo.gr site: www.alkoologia.gr Σύλλογος ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Μή κερδοσκοπικός Σύλλογος Στο Ηράκλειο, από το 1999 Μέλη: εθελοντές, κυρίως επαγγελµατίες υγείας, αλλά και από κάθε τάξη της

Διαβάστε περισσότερα

«ΠΕΝΤΑΕΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΜΕΡΟΣ Β ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΧΕ ΙΟ & ΕΙΚΤΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ»

«ΠΕΝΤΑΕΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΜΕΡΟΣ Β ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΧΕ ΙΟ & ΕΙΚΤΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ» «ΠΕΝΤΑΕΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ 2014-2019 ΜΕΡΟΣ Β ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΧΕ ΙΟ & ΕΙΚΤΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ» ΕΙΣΑΓΩΓΗ Το παρόν αποτελεί το Μέρος Β του πενταετούς Επιχειρησιακού

Διαβάστε περισσότερα

Αριθµ. Απόφασης: 718 / 2014 ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ

Αριθµ. Απόφασης: 718 / 2014 ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 23 / 29-10-2014 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αριθµ. Απόφασης: 718 / 2014 ΘΕΜΑ: ωρεάν παραχώρηση κατά χρήση ισόγειου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Εθνικό Πρόγραμμα για την Επανεκκίνηση της Αθήνας, τη Δημιουργία Θέσεων Εργασίας και τη Στήριξη της Κοινωνικής Συνοχής

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Εθνικό Πρόγραμμα για την Επανεκκίνηση της Αθήνας, τη Δημιουργία Θέσεων Εργασίας και τη Στήριξη της Κοινωνικής Συνοχής Δευτέρα, 9 Απριλίου 2012 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Εθνικό Πρόγραμμα για την Επανεκκίνηση της Αθήνας, τη Δημιουργία Θέσεων Εργασίας και τη Στήριξη της Κοινωνικής Συνοχής Υπογράφηκε σήμερα 09/04 από την Υπουργό Ανάπτυξης,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ Δεσκάτη

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ Δεσκάτη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ Δεσκάτη 02-09-2014 Αριθ. 287/14 Αρ. Πρωτ: 9306 Ο Δήμαρχος Δεσκάτης αφού έλαβε υπόψη Τις διατάξεις του άρθρου 59 του Ν. 3852/ 2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της

Διαβάστε περισσότερα

Της από 30/3/ 2015 Τακτικής Συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου του ήµου Ρόδου. Αριθ. Πρακτικού: 8/30-3-2015 Αριθ. Απόφασης: 187/2015

Της από 30/3/ 2015 Τακτικής Συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου του ήµου Ρόδου. Αριθ. Πρακτικού: 8/30-3-2015 Αριθ. Απόφασης: 187/2015 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο Υ Της από 30/3/ 2015 Τακτικής Συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου του ήµου Ρόδου Αριθ. Πρακτικού: 8/30-3-2015 Αριθ. Απόφασης: 187/2015 Στη Ρόδο

Διαβάστε περισσότερα

Της από 23 /11/ 2014 Τακτικής Συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου του ήµου Ρόδου. Αριθ. Πρακτικού: 20/23-11-2014 Αριθ. Απόφασης: 723/2014

Της από 23 /11/ 2014 Τακτικής Συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου του ήµου Ρόδου. Αριθ. Πρακτικού: 20/23-11-2014 Αριθ. Απόφασης: 723/2014 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο Υ Της από 23 /11/ 2014 Τακτικής Συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου του ήµου Ρόδου Αριθ. Πρακτικού: 20/23-11-2014 Αριθ. Απόφασης: 723/2014 Στη Ρόδο

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα 43 o Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού 24.587.960,31 για έργα ενταγμένα στον Π/Υ της Περιφέρειας Αττικής

Θέμα 43 o Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού 24.587.960,31 για έργα ενταγμένα στον Π/Υ της Περιφέρειας Αττικής ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Δ/νση: Λ. Συγγρού 15 17 Τ.Κ.: 117 43 Αθήνα Τηλ.: 213 20 63 776 213 20 63 537 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Συνεδρίαση 11 η Απόφαση υπ αριθ. 548/2014

Διαβάστε περισσότερα

: 13 / 18-4 - 2011 : 439 / 2011 : 2011 20:00 13/12-4-2011 41

: 13 / 18-4 - 2011 : 439 / 2011 : 2011 20:00 13/12-4-2011 41 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ /ΝΣΗ /ΚΟΥ-ΟΙΚΟΝ/ΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤ. ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 13 / 18-4 - 2011 Αριθµ. Απόφασης: 439 / 2011 ΘΕΜΑ:

Διαβάστε περισσότερα

Συνέντευξη τύπου της Ένωσης Γυναικών Λάρισας (μέλος ΟΓΕ) 8-6-2015

Συνέντευξη τύπου της Ένωσης Γυναικών Λάρισας (μέλος ΟΓΕ) 8-6-2015 Συνέντευξη τύπου της Ένωσης Γυναικών Λάρισας (μέλος ΟΓΕ) 8-6-2015 Η Ένωση Γυναικών Λάρισας (μέλος ΟΓΕ) καλεί όλες τις γυναίκες της λαϊκών στρωμάτων της πόλης μας να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο που διοργανώνει

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΕΡΓΩΝ ΕΤΟΥΣ 2013 (Μάϊος 2013)

ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΕΡΓΩΝ ΕΤΟΥΣ 2013 (Μάϊος 2013) ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΕΡΓΩΝ ΕΤΟΥΣ 2013 (Μάϊος 2013) Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες Στις σημερινές δύσκολες συνθήκες η έγκυρη ενημέρωση για το

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Συγκρότηση και ορισμός Μελών Ομάδας ιοίκησης Έργου (Ο Ε) στο πλαίσιο της εφαρμογής του ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΙΑΥΓΕΙΑ» O ΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΘΕΜΑ: «Συγκρότηση και ορισμός Μελών Ομάδας ιοίκησης Έργου (Ο Ε) στο πλαίσιο της εφαρμογής του ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΙΑΥΓΕΙΑ» O ΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Μαρούσι, 14/02/2011 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ. Απόφασης : 51 ΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ /ΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ & ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Βας. Σοφίας 9 &. Μόσχα 151 24 Μαρούσι Τηλ. 213 2038 285 Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Το Κέντρο Πρόληψης «ΦΑΕΘΩΝ» των δήµων Ιλίου, Πετρούπολης, Καµατερού, Αγίων Αναργύρων σε συνεργασία µε τον Οργανισµό κατά των Ναρκωτικών,

ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Το Κέντρο Πρόληψης «ΦΑΕΘΩΝ» των δήµων Ιλίου, Πετρούπολης, Καµατερού, Αγίων Αναργύρων σε συνεργασία µε τον Οργανισµό κατά των Ναρκωτικών, ΙΛΙΟΝ,16/09/2009 ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το Κέντρο Πρόληψης «ΦΑΕΘΩΝ» των δήµων Ιλίου, Πετρούπολης, Καµατερού, Αγίων Αναργύρων σε συνεργασία µε τον Οργανισµό κατά των Ναρκωτικών, ΟΚΑΝΑ, συνεχίζει τις δράσεις στη τοπική

Διαβάστε περισσότερα

Κατάταξη Υποψηφίων Βάσει Μορίων

Κατάταξη Υποψηφίων Βάσει Μορίων Αριθ. Πρωτ.:... Κατάταξη Υποψηφίων Βάσει Μορίων ιαγωνισµός : 1/170M/ / 25/5/2007 Πλήρωση οργανικών θέσεων µόνιµου προσωπικού µε σειρά προτεραιότητας της Νοµαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κιλκίς. Ειδικότητα : ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Αργυρούπολη, 23 Σεπτεμβρίου 2013

Αργυρούπολη, 23 Σεπτεμβρίου 2013 Αργυρούπολη, 23 Σεπτεμβρίου 2013 ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΖΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της υπ' αριθµ. 26ης/2015 Συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της υπ' αριθµ. 26ης/2015 Συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝ ΡΙΟΥ /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΡΜΟ ΙΑ: Κα ΣΟΦΙΑ ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΛ.: 2132023905-908 ΟΡΘΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ 138/2014 Η Δήμαρχος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος

ΑΠΟΦΑΣΗ 138/2014 Η Δήμαρχος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος www. n e a f i l a d e l f e i a. gr Νέα Φιλαδέλφεια 15 /4 /2014 Αρ. Πρωτοκόλλου: 6711 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Προσωπικά Στοιχεία (προαιρετικά) Ονοματεπώνυμο: Διεύθυνση:.. Τηλέφωνο:... Email:...

Προσωπικά Στοιχεία (προαιρετικά) Ονοματεπώνυμο: Διεύθυνση:.. Τηλέφωνο:... Email:... ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ 2015-2019 ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ Ενεργός πολίτης Δήμου Λευκάδας Στοιχεία ερωτηθέντος: Φύλο Άνδρας Γυναίκα Ηλικία 18-30 30-45 45-65 65- και πάνω Περιοχή Κατοικίας:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Π. ΦΑΛΗΡΟ, 25/07/2011 ΗΜΟΣ ΠΑΛ. ΦΑΛΗΡΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Π. ΦΑΛΗΡΟ, 25/07/2011 ΗΜΟΣ ΠΑΛ. ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Π. ΦΑΛΗΡΟ, 25/07/2011 ΗΜΟΣ ΠΑΛ. ΦΑΛΗΡΟΥ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 20/07/2011 ΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 20:00 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 20854/15-07-2011 ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς για την περίοδο 2014-2019 έθεσε τους βασικούς στόχους της δημοτικής οικονομικής πολιτικής:

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς για την περίοδο 2014-2019 έθεσε τους βασικούς στόχους της δημοτικής οικονομικής πολιτικής: Ο Δήμαρχος Κηφισιάς για την περίοδο 2014-2019 έθεσε τους βασικούς στόχους της δημοτικής οικονομικής πολιτικής: Την ορθολογική διαχείριση των χρημάτων των συμπολιτών μας. Την αποτελεσματική διεκδίκηση νέων

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Ν Τ Ε Σ ΕΥΤΟΣ ΘΕΟ ΩΡΟΣ.Σ., ΖΟΡΜΠΑ ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ.Σ., ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ.Σ., ΒΕΡΝΑ ΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ.Σ., ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ.Σ.

Α Π Ο Ν Τ Ε Σ ΕΥΤΟΣ ΘΕΟ ΩΡΟΣ.Σ., ΖΟΡΜΠΑ ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ.Σ., ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ.Σ., ΒΕΡΝΑ ΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ.Σ., ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ.Σ. Αριθµ. Πρωτ. ήµου Ιλίου: 37273/20-07-2012 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό της υπ αριθµ. 15 ης Τακτικής Συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου Ιλίου Αριθ. Απόφασης 220/2012 ΘΕΜΑ Αιτήµατα για σύναψη συµβάσεων µίσθωσης

Διαβάστε περισσότερα

Αριθµ. Απόφασης: 785 / 2015

Αριθµ. Απόφασης: 785 / 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 27 / 16-12-2015 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αριθµ. Απόφασης: 785 / 2015 ΘΕΜΑ: Καθορισµός τιµής ζώνης κτισµάτων

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο 16 ο έτους 2016 ========================= Οικονοµικής Επιτροπής ήµου Σερρών (Συνεδρίαση 16 η )

Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο 16 ο έτους 2016 ========================= Οικονοµικής Επιτροπής ήµου Σερρών (Συνεδρίαση 16 η ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ /ΝΣΗ /ΚΟΥ-ΟΙΚΟΝ/ΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤ. ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο 16 ο έτους 2016 ========================= Οικονοµικής Επιτροπής ήµου

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΙΔΑ: «ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ: Συστημικές και Κοινωνικές Αποτυπώσεις» ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ στους ΟΤΑ και ΜΕΤΑΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

ΗΜΕΡΙΔΑ: «ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ: Συστημικές και Κοινωνικές Αποτυπώσεις» ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ στους ΟΤΑ και ΜΕΤΑΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ 24 Απριλίου 2015 09:00-15:00 - Αμφιθέατρο Γ.Ν.Αττικής ΚΑΤ Γ.Ν.Αττικής ΚΑΤ/ Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΗΜΕΡΙΔΑ: «ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ: Συστημικές και Κοινωνικές Αποτυπώσεις»

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 10 / 13-05-2015 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αριθµ. Απόφασης: 288 / 2015 ΘΕΜΑ: Τροποποίηση της αριθµ. 651/2014

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΛΙΒΑΔΕΙΑ 13/5/2016 ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΑΡ.ΠΡΩΤ ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ. Η Δήμαρχος Λεβαδέων

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΛΙΒΑΔΕΙΑ 13/5/2016 ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΑΡ.ΠΡΩΤ ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ. Η Δήμαρχος Λεβαδέων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΛΙΒΑΔΕΙΑ 13/5/2016 ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΑΡ.ΠΡΩΤ. 10438 ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ Αριθμ. 61 Αφού έλαβε υπόψη Η Δήμαρχος Λεβαδέων Τις διατάξεις του άρθρου 59 του Ν. 3852/ 2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης

Διαβάστε περισσότερα

Της από 23 /11/ 2014 Τακτικής Συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου του ήµου Ρόδου

Της από 23 /11/ 2014 Τακτικής Συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου του ήµου Ρόδου ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο Υ Της από 23 /11/ 2014 Τακτικής Συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου του ήµου Ρόδου Αριθ.Πρακτικού: 20/23-11-2014 Αριθ.Απόφασης:712/2014 Στη Ρόδο

Διαβάστε περισσότερα

Παιδεία - ια Βίου Μάθηση Απολογισµός Πεπραγµένων 2011

Παιδεία - ια Βίου Μάθηση Απολογισµός Πεπραγµένων 2011 Παιδεία - ια Βίου Μάθηση Απολογισµός Πεπραγµένων 2011 Νέες αρµοδιότητες στον τοµέα της Παιδείας (N. 3852/10) στέγαση των δηµόσιων σχολικών µονάδων (είτε µε ανέγερση είτε µε µίσθωση κτιρίων) θέµατα σχετικά

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ. www.kavala.gov.gr τηλ. 2513500204, 2513500205 Φαξ: 2510-620405 email: politismos@dkavalas.

ΕΝΤΥΠΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ. www.kavala.gov.gr τηλ. 2513500204, 2513500205 Φαξ: 2510-620405 email: politismos@dkavalas. ΕΝΤΥΠΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ www.kavala.gov.gr τηλ. 2513500204, 2513500205 Φαξ: 2510-620405 email: politismos@dkavalas.gr Όνοµα συλλόγου Βιογραφικό Πχ. έτος ίδρυσης, ιδρυτές ιστορικά στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

Κοινωνική Αλληλεγγύη

Κοινωνική Αλληλεγγύη ??? 28.5.14 1 Κοινωνική Αλληλεγγύη 2009 2013 200Κ ευρώ για τη στήριξη Κοινωνικών Παντοπωλείων και σίτιση απόρων 1,5 εκατ. ευρώ σε δωρεές πετρελαίου θέρμανσης για στήριξη ευπαθών κοινωνικά ομάδων (άνεργοι,

Διαβάστε περισσότερα

Αριθµ. Απόφασης: 379 / 2015 ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ

Αριθµ. Απόφασης: 379 / 2015 ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 13 / 17-06-2015 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αριθµ. Απόφασης: 379 / 2015 ΘΕΜΑ: ωρεάν παραχώρηση κατά χρήση δύο

Διαβάστε περισσότερα

4 ΓΙΑ " ΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΝ ΡΑΣ ΕΙ ΥΛΛΙΑΣ" ( ) "ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ" ( ) ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΑΝ ΡΑΣ ΕΙ ΥΛΛΙΑΣ ( ) ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ( ) ΣΥΝΟΛΑ...

4 ΓΙΑ  ΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΝ ΡΑΣ ΕΙ ΥΛΛΙΑΣ ( ) ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ( ) ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΑΝ ΡΑΣ ΕΙ ΥΛΛΙΑΣ ( ) ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ( ) ΣΥΝΟΛΑ... 4 ΓΙΑ θ) Ο αριθµός των εγκύρων ψηφοδελτίων που έλαβε κάθε ένας συνδυασµός ανέρχεται: 1) " ΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΝ ΡΑΣ ΕΙ ΥΛΛΙΑΣ" ( ) 2) 3) 4) "ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ" ( ) ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΑΝ ΡΑΣ ΕΙ ΥΛΛΙΑΣ ( ) ΜΑΖΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ιόνυσος 15-2-2011

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ιόνυσος 15-2-2011 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ιόνυσος 15-2-2011 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ. πρωτ:4710 ΗΜΟΣ ΙΟΝΥΣΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΙΟΙΚ. ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΠΡΟΣ: Τον Πρόεδρο του ηµοτικού Συµβουλίου ΘΕΜΑ: Συγχώνευση νοµικών προσώπων του ήµου

Διαβάστε περισσότερα

Σας διαβιβάζουµε την απόφαση µε αριθµό 3012/Γ6/11-1-07 «Κύρωση. Παρακαλούµε για τις άµεσες δικές σας ενέργειες.

Σας διαβιβάζουµε την απόφαση µε αριθµό 3012/Γ6/11-1-07 «Κύρωση. Παρακαλούµε για τις άµεσες δικές σας ενέργειες. Β.ασφαλείας: Να διατηρηθεί: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙ ΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥ ΩΝ Π.Ε.&.Ε. Αθήνα Αρ. Πρωτ. Βαθµ.προτερ. 11-1-2007 3012/Γ6 ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕI ΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασµα της Αριθµ. Συνεδρίασης: 7 / 01-04-2015 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αριθµ. Απόφασης: 225 / 2015 ΘΕΜΑ: Τροποποίηση της αριθµ. 888/2014 απόφαση

Διαβάστε περισσότερα

ΟΝΟΜΑ ΣΥΝ ΥΑΣΜΟΥ: «ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ»

ΟΝΟΜΑ ΣΥΝ ΥΑΣΜΟΥ: «ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» ΟΝΟΜΑ ΣΥΝ ΥΑΣΜΟΥ: «ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» ΕΜΒΛΗΜΑ ΣΥΝ ΥΑΣΜΟΥ: Τσαγκαράδα 25-9-2006 ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Την Κυριακή 24 Σεπτεµβρίου 2006 στην κατάµεστη αίθουσα του Ξενοδοχείου «Κένταυρος» στην Τσαγκαράδα ο ήµαρχος Μουρεσίου

Διαβάστε περισσότερα

πρακτικού συνεδριάσεως ιοικητικού ΗΜΟΣ ΠΑΤΜΟΥ

πρακτικού συνεδριάσεως ιοικητικού ΗΜΟΣ ΠΑΤΜΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Απόσπασµα εκ του αριθµ. 16/2014 ΝΟΜΟΣ Ω ΕΚΑΝΗΣΟΥ πρακτικού συνεδριάσεως ιοικητικού ΗΜΟΣ ΠΑΤΜΟΥ Συµβουλίου ΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΤΜΟΥ Αριθµ. Απόφασης 189/2014

Διαβάστε περισσότερα

2) Πρόσληψη υδρονοµέων άρδευσης και καθορισµός αρδευτικής περιόδου έτους Εισηγητής: ο ήµαρχος κ. Ζαχαρίας Καλογεράκης.

2) Πρόσληψη υδρονοµέων άρδευσης και καθορισµός αρδευτικής περιόδου έτους Εισηγητής: ο ήµαρχος κ. Ζαχαρίας Καλογεράκης. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΜΟΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕ ΙΑ ΑΣ Ταχ. /νση: 700 06 Καστέλλι Πεδιάδας Τηλέφωνο: 2891340108 & 2891340138 Τηλεοµοιότυπο: 2891032197 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Καστέλλι 23 03-2015 Αρ. Πρωτ.

Διαβάστε περισσότερα

(Όπως ο Πίνακας Αποδεκτών) ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΙΑΤΑΞΗΣ

(Όπως ο Πίνακας Αποδεκτών) ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΙΑΤΑΞΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΗΜΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ- Ν.Π.. ΥΨΗΛΑΝΤΟΥ 7 & ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ ΜΕΛΙΣΣΙΑ 1 ος ΟΡΟΦΟΣ ΤΗΛ.: 210 6096930 Μελίσσια: 2/10/2104 Αρ.Πρωτ. 361 ΘΕΜΑ: Πρόσκληση

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ Προσαρμογή της αμιγούς δημοτικής επιχείρησης Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης και Πολιτισμού Ιεράπετρας σε κοινωφελή επιχείρηση σύμφωνα με το ν.3463/2006. Βασικές Κατευθύνσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΑΛΙΙΑΡΤΟΥ -- ΘΕΣΠΙΙΕΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΑΛΙΙΑΡΤΟΥ -- ΘΕΣΠΙΙΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ - ΘΕΣΠΙΕΩΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΙΟ ΑΝΟΙΙΧΤΗΣ ΗΜΟΣΙΙΑΣ ΙΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΓΙΙΑ ΤΟ ΕΠΙΙΧΕΙΙΡΗΣΙΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2015 2019 ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΑΛΙΙΑΡΤΟΥ -- ΘΕΣΠΙΙΕΩΝ Με τον Κώδικα ήµων

Διαβάστε περισσότερα

Λήψη απόφασης για την ψήφιση της Α Αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δήμου έτους 2007.:: 166/2007 ΟΜΟΦΩΝΑ

Λήψη απόφασης για την ψήφιση της Α Αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δήμου έτους 2007.:: 166/2007 ΟΜΟΦΩΝΑ Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος 2007.:: 165/2007 Στη λήψη της παρούσας απόφασης ψήφισε ΛΕΥΚΟ: Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γρ. Γουρδομιχάλης. Λήψη απόφασης για την ψήφιση της Α Αναμόρφωσης προϋπολογισμού

Διαβάστε περισσότερα

Από το πρακτικό της 26/10/2012 συνεδρίασης ΔΣ της Δημοτικής Κοινότητας Αγίου Στεφάνου.

Από το πρακτικό της 26/10/2012 συνεδρίασης ΔΣ της Δημοτικής Κοινότητας Αγίου Στεφάνου. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 6/0/0 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Συνεδρίαση 3 η της 6/0/0 Αρ. Απόφασης 5/0 Από το πρακτικό της 6/0/0 συνεδρίασης ΔΣ της Δημοτικής

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ

ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ 2013 ΣΥΝΟΛΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2013 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Α' Συνεχιζόμενα ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Δ' Αποχέτευση - Ομβρια 289.496,86 76.00 3.896.666,63 10 42.214,00 ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ-ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα