ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 2ας ΜΑΙΟΥ 2003 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 2ας ΜΑΙΟΥ 2003 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις"

Transcript

1 Κ.Α.Π. 357/2003 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 2ας ΜΑΙΟΥ 2003 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 357 Οι περί Ιατρών (Ειδικά Προσόντα) Κανονισμοί του 2003, οι οποίοι εκδόθηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο δυνάμει των διατάξεων των άρθρων 23 και 28 τον περί Εγγραφής Ιατρών Νόμου (Κεφ. 250 και τροποποιητικοί νόμοι του 1959 έως 1996), αφού κατατέθηκαν στη Βουλή των Αντιπροσώπων και εγκρίθηκαν από αυτή, δημοσιεύονται στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας σύμφωνα με το εδάφιο (3) του άρθρου 3 του περί Καταθέσεως στη Βουλή των Αντιπροσώπων των Κανονισμών που Εκδίδονται με Εξουσιοδότηση Νόμου, Νόμου (Ν. 99 του 1989 όπως τροποποιήθηκε με το Ν. 227 του 1990). Ο ΠΕΡΙ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΙΑΤΡΩΝ ΝΟΜΟΣ, ΚΕΦ. 250 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1959 ΜΕΧΡΙ 1996 Κανονισμοί που εκδίδονται με βάση τα άρθρα 23 και 28 Το Υπουργικό Συμβούλιο, ασκώντας τις εξουσίες που του χορηγούνται από τα άρθρα 23 και 28 του περί Εγγραφής Ιατρών Νόμου, εκδίδει έπειτα από σύσταση του Ιατρικού Συμβουλίου, τους ακόλουθους Κανονισμούς Κεφ του του του 1961 TO του του του του του (1) του Οι παρόντες Κανονισμοί θα αναφέρονται ως οι περί Ιατρών (Ειδικά Συνοπτικός Προσόντα) Κανονισμοί του τίτλος. 2. Στους παρόντες Κανονισμούς, εκτός αν από το κείμενο προκύπτει Ερμηνεία, διαφορετική έννοια "Ειδοποίηση" σημαίνει ειδοποίηση που εκτίθεται ή δημοσιεύεται σύμφωνα με το άρθρο 22 του Νόμου (2083)

2 Προσόντα για αναγνώριση ειδικότητας. Πρώτος Πίνακας. Υπολογισμός περιόδου μεταπτυχιακής εκπαίδευσης. Πρώτος Πίνακας. Τρόπος μεταπτυχιακής εκπαίδευσης. Κατοχύρωση κεκτημένων δικαιωμάτων. Κ.Δ.Π. 357/ "Ιατρικό Συμβούλιο" σημαίνει το Ιατρικό Συμβούλιο Κύπρου το οποίο καθιδρύετ,αι με το άρθρο 3 του Νόμου "ιατρός" σημαίνει πρόσωπο το οποίο έχει εγγραφεί ως ιατρός σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου "νόμος" σημαίνει τον περί Εγγραφής Ιατρών Νόμο. 3. Ιατρός θεωρείται ότι κατέχει ειδικότητα, αν ικανοποιεί το Ιατρικό Συμβούλιο ότι (α) (i) Έχει μεταπτυχιακό τίτλο, δίπλωμα, πτυχίο ή πιστοποιητικό σε κλάδο της ιατρικής, που χορηγήθηκε σ' αυτόν ύστερα από επιτυχία σε εξετάσεις και το οποίο παρέχει σ' αυτόν το δικαίωμα να αναγνωρίζεται ως ειδικός στον κλάδο αυτό στη χώρα στην οποία χορηγήθηκε ή (ii) έχει μεταπτυχιακό τίτλο, δίπλωμα, πτυχίο ή πιστοποιητικό, που χορηγήθηκε σε αυτόν ύστερα από επιτυχία σε εξετάσεις και το οποίο, στη χώρα στην οποία χορηγήθηκε, αναγνωρίζεται ότι παρέχει ένδειξη ειδικής επιστημονικής κατάρτισης σε κλάδο της ιατρικής και (β) έχει μεταπτυχιακή εκπαίδευση σε κλάδο της ιατρικής, αναφερόμενο στην πρώτη στήλη του Πρώτου Πίνακα, όχι μικρότερης χρονικής διάρκειας από την αναφερόμενη στη δεύτερη στήλη του Πίνακα αυτού για τον αντίστοιχο κλάδο. 4. Για υπολογισμό της χρονικής περιόδου, που αναφέρεται στη δεύτερη ή τρίτη στήλη του Πρώτου Πίνακα, δύνανται να ληφθούν υπόψη και περίοδοι μεταπτυχιακής εκπαίδευσης σε περισσότερα από ένα πανεπιστημιακά κέντρα, ή εκπαιδευτικά νοσοκομεία, στα οποία πραγματοποιείται εκπαίδευση ιατρών, ή σε άλλα εκπαιδευτικά κέντρα, τα οποία δυνατό να εγκρίθηκαν από το Ιατρικό Συμβούλιο: Νοείται ότι το Ιατρικό Συμβούλιο δύναται, σε περιπτώσεις που ο ουσιαστικός ακαδημαϊκός χρόνος δε διευκρινίζεται, να προσδιορίσει το χρόνο εκπαίδευσης, λαμβάνοντας υπόψη το πλαίσιο εκπαίδευσης. 5. Ιατρός δε θεωρείται ότι έτυχε μεταπτυχιακής εκπαίδευσης για τους σκοπούς της παραγράφου (β) του Κανονισμού 3 ή του Κανονισμού 7, εκτός αν αυτή" (α) Έγινε σε πανεπιστημιακό κέντρο, ή εκπαιδευτικό νοσοκομείο, στο οποίο πραγματοποιείται εκπαίδευση ιατρών ή σε άλλο εκπαιδευτικό κέντρο το οποίο δυνατό να εγκρίθηκε για το σκοπό αυτό από το Ιατρικό Συμβούλιο (β) περιλάμβανε τόσο θεωρητική όσο και πρακτική εξάσκηση (γ) έγινε πάνω σε συστηματική βάση και (δ) συνεπήγετο υποχρεωτική συμμετοχή του εκπαιδευομένου στις δραστηριότητες του εκπαιδευτικού ιδρύματος ή του πανεπιστημιακού κέντρου και ανάληψη ευθύνης από τον ειδικευόμενο στον κλάδο της ειδίκευσης του. 6. Κάθε ιατρός, ο οποίος είχε κατά την ημερομηνία έναρξης της ισχύος των παρόντων Κανονισμών αναγνωρισμένα προσόντα για μια ή περισσότερες ειδικότητες, εξακολουθεί να κατέχει τα αναγνωρισμένα αυτά προσόντα και τις ειδικότητες και να τα χρησιμοποιεί σε οποιαδήποτε ειδοποίηση, έστω και αν δεν κατέχει τα προσόντα τα οποία απαιτούν οι παρόντες Κανονισμοί.

3 2085 Κ.Δ.Π. 357/ Κάθε ιατρός θα έχει το δικαίωμα να θεωρείται ότι κατέχει την ειδικό προσόντα ν ω τητα και να τη χρησιμοποιεί σε οποιαδήποτε ειδοποίηση, έστω και αν δεν ^ώτπτα σε κατέχει τα προσόντα που απαιτούν οι παρόντες Κανονισμοί, εάν ικανοποιεί μερικές το Ιατρικό Συμβούλιο ότι περαιώσεις. (α) Προ της ημερομηνίας έναρξης της ισχύος των παρόντων Κανονισμών, ετύγχανε μεταπτυχιακής εκπαίδευσης, (i) και έχει μεταπτυχιακή εκπαίδευση σε κλάδο της ιατρικής που αναφέρεται στην πρώτη στήλη του Πρώτου Πίνακα, όχι μικρό Π ο«>τος c /,,,, Πίνακας. τερης διάρκειας απο αυτή που αναφέρεται στην τρίτη στήλη του Πίνακα αυτού για τον αντίστοιχο κλάδο και (ii) έχει μεταπτυχιακό τίτλο, δίπλωμα, πτυχίο ή πιστοποιητικό σε κλάδο της ιατρικής, που χορηγήθηκε σε αυτόν ύστερα από επιτυχία σε εξετάσεις και το οποίο παρέχει σε αυτόν το δικαίωμα να αναγνωρίζεται ως ειδικός στον κλάδο αυτό στη χώρα στην οποία χορηγήθηκε, ή μεταπτυχιακό τίτλο, δίπλωμα, πτυχίο, ή πιστοποιητικό, σε κλάδο της ιατρικής που χορηγήθηκε σε αυτόν ύστερα από επιτυχία σε εξετάσεις και το οποίο στη χώρα στην οποία χορηγήθηκε αναγνωρίζεται ότι παρέχει ένδειξη ειδικής επιστημονικής κατάρτισης σε κλάδο της ιατρικής, ή (β) άρχισε να ασκεί ειδικότητα στην Κύπρο πριν από την 23η Μαΐου 1979, και είναι πέραν των 65 ετών, ή (γ) άρχισε τη μεταπτυχιακή του εκπαίδευση πριν από την 23η Μαΐου 1979, δεν υπερβαίνει την ηλικία των 65 ετών και έχει μεταπτυχιακή εκπαίδευση σε κλάδο της ιατρικής ο οποίος αναφέρεται στην πρώτη στήλη του Πρώτου Πίνακα όχι μικρότερης διάρκειας από το ήμισυ Πρώτος εκείνης που αναφέρεται στην τρίτη στήλη του Πίνακα αυτού, ή Πίνακας, (δ) άρχισε να εκπαιδεύεται μετά την 23η Μαΐου 1979 και πριν την 11η Απριλίου 1986 και έχει μεταπτυχιακή εκπαίδευση, όχι μικρότερης διάρκειας από τα δύο τρίτα εκείνης που αναφέρεται στην τρίτη στήλη του Πρώτου Πίνακα, ή Πρώτος, «. ^ Πίνακας. (ε) άρχισε να εκπαιδεύεται μετά την 11η Απριλίου 1986 και (i) έχει μεταπτυχιακή εκπαίδευση σε κλάδο της Ιατρικής που δεν υπολείπεται των 12 μηνών από τη διάρκεια που αναφέρεται στην τρίτη στήλη του Πρώτου Πίνακα, και (ii) είχε πριν απο την ημερομηνία έναρξης της ισχύος των παρόντων Κανονισμών μεταπτυχιακό τίτλο, πτυχίο, δίπλωμα, ή πιστοποιητικό ειδικότητας σε κλάδο της ιατρικής το οποίο παρέχει στον κάτοχο του το δικαίωμα να αναγνωρίζεται ως ειδικός στον ειδικό κλάδο στη χώρα όπου αποκτήθηκε και χορηγήθηκε από πανεπιστήμιο, κολλέγιο, ιατρική σχολή ή την αρμόδια αρχή της χώρας ή μεταπτυχιακό τίτλο, πτυχίο, δίπλωμα, ή πιστοποιητικό το οποίο αποκτήθηκε ύστερα από μεταπτυχιακή εκπαίδευση και επιτυχία σε εξετάσεις, χορηγήθηκε από πανεπιστήμιο, κολλέγιο, ιατρική σχολή ή την αρμόδια αρχή της χώρας που χορηγήθηκε και όπου αναγνωρίζεται ως ένδειξη ειδικής επιστημονικής κατάρτισης σε κλάδο της ιατρικής ή Πρώτος Πίνακας.

4 Πρώτος Πίνακας. Προσόντα για αναγνώριση εξειδίκευσης. Δεύτερος Πίνακας. Κατάργηση. Επίσημη Εφημερίδα, Παράρτημα Τρίτο (Ι): Κ.Δ.Π. 357/ (στ) πριν από την 1η Μαΐου 1993, ασκούσε την ειδικότητα της Γενικής Ιατρικής στην Κύπρο και έχει μεταπτυχιακή εκπαίδευση διάρκειας όχι μικρότερης των δύο τρίτων εκείνης που προβλέπεται στη δεύτερη στήλη του Πρώτου Πίνακα. 8. Ειδικός Ιατρός θεωρείται ότι κατέχει εξειδίκευση, αν ικανοποιεί το Ιατρικό Συμβούλιο ότι κατέχει δίπλωμα ή πιστοποιητικό το οποίο αναγνωρίζεται στη χώρα που χορηγήθηκε και έχει μεταπτυχιακή εκπαίδευση σε αναγνωρισμένη μονάδα όχι μικρότερης χρονικής διάρκειας από εκείνη που καθορίζεται στο Δεύτερο Πίνακα: Νοείται ότι εξειδίκευση ασκείται μέσα στα πλαίσια μιας κύριας ειδικότητας. 9. Οι περί Εγγραφής Ιατρών (Ειδικά Προσόντα) Κανονισμοί του 1986, καταργούνται.

5 2087 ΠΡΩΤΟΣ ΓΠΝΑΚ^Σ [Κανονισμός 3] Κλάδος (ατρίκής Χρονική διάρκεια ";: J ;: ; ; Μετατττϋχίακής Εκπαίδευσης likrwat^kn}^ ^εκττ1ά^ϋο^εγ^λ6? >:kaf^ 1 Γενική Ιατρική νΐ:, '' Γ χρόνίαν : ' από τα '.- ρττόίάv, 6 '/3 xpjpyiap μ ή y ες ; Παθολογία; ν : 4J { :μηνέ : Παθολογία^ 4 ΐ;μήνες!) Γενική Χειρουργική ϊκάϊ το ;uttpxpiinrp να {' περϊλάμβίανεΐ ; kqiift λτρϋς: k^ippupyiknt ^Ρ : = τα. ^ι^ρλοιττί?". ισέ " κλάδόμς: ; της.-'.=' Καρδιολογίας^ Παιδιατρικής, ^Ορθοπεδικής,- ν κλσδρϋςδ όττως\% ή ; ; Παιδίσφίκη/; Μαιευτικής- ΪΛΛ/αικρλογίάς. ν ;^ : ψυχιοπφκη^άίέ^ :ί QplBofreSi^Γενική ΙατρΙκη ;και=στο Τμήμα Πρώτων' ΒοΠ^^ν^: ί 2. Παθολογία 3. Αιματολογία. 4. Αλλεργιολογία' 5. Ενδοκρινολογία 5 χρόνια, από τα ν οποία cv5 χρονιά^0 τουλάχιστον τρεις μήνες Γ ρτε ) καρδιολογική Κλινική και τρειςδίμηνες σε μονάδα εντατικής/ ν V ; θεραπείας.'.. ;..;' :.\." ^;: 6 χρόνια, από τα οποία 2. χρόνια στην Παθολογία ή ; Παιδιατρική και 4 στην Αιματολογία ως εξής; Κλινική Αιματολογία ^Εργαστηριακή Αιματολογία Αιμοδοσία (μέχρι 6 μήνες) χρόνια, από τα οποία 2 χρόνια στην παθολογία ή παιδιατρική και 3 στην αλλεργιολογία (1 χρόνος κλινικοεργαστηριακή) και 2 χρόνια Κλινική Αλλεργιολογία). 6 χρόνια, από τα οποία 2 χρόνια στην Παθολογία (από τρ οποία 1 χρόνος στην Παιδιατρική) και 4 χρόνια στην Ενδοκρινολογία (Κλινική Ενδοκρινολογίας Ενδοκρινολογικό Εργαστήριο και Ενδοκρινολογικό εξωτερικό ιατρείο). 6 χρονιά, από τα ρττρία τα 4 τουλάχιστον: στην Αιματρλργία και τυχόν υπόλοιπα στην Παθολογία ή Παιδιατρική. 5 χρόνια, από τα οπρία τα 3 τουλάχιστον στην Αλλεργιολογία και τα τυχόν υπόλοιπα στην Παθολογία ή Παιδιατρική. 5 χρόνια, από τα οπρία τα 3 τουλάχιστον στην Ενδοκρινολογία και τα τυχόν υπόλοιπα στην Παθολογία ή Παιδιατρική.

6 Γαστρεντερολογία 7.-.'\ Νεφρολογία 6;, χρόνια, νί^ττ^. χρόν}α' ; JOT^ ^^ο^ρέ^ερι^γ[α ' 4^ "\ ^^j&b^fqb^^ :ΐ 4 : '» ;: ;ν; ; Γν'"^' ;νίΐί*' '^.,;^Η'Πο^ο^ογίσ;S3id:;T?^Η>Η 4? ^νί: : ' -\ 6 ; χρόνιας ;'qt^^ta p;ptraqv: :^i *%ν= Λ ϊ.?4i^;νΐΐ,ν'γ;\j^; ' : :.; : Λ/ Παιδιατρική;ν ί^καϊ;^;^' ν.^ΐστη. ^^-:^:Ρ ''^.^. ^' :, 'i^ ; Vv;= :.: : t 8. Ρευματολογία 6: χρόνια, ^ ^όγίαή^ηγυ^ τόυλαχι^ον^ στη;^έυμ^ τ^ργίέι και χρόνμίέτγίτί ΡξΟματΌ^ργίάν i/ { ^ΤΡ^ί ΙτυχονJR >: ujftoxplttq? ΟΤΠΥ 9. Καρδιολογία. 6 χρόνια; χπτόι Tq;ptrqiq 2 στην: :4 χρονιά;, ;^αττ^;;^ί:λρ ίο: ;/τα;'.:3^ ΚλΜΚΠ^Παθρ^^ Καρ^ίρ7^ίςΐ;ως^εξή<Ρ " ; : \ ίόυλάχϊρτρν j στην ; Ι^ρζιολρΥία,,καΓ; ; Κλινική Καρδϊόλργίρ κώ Μονάδα Εγτατιι^ς Παράκρ^ ',. λρύ0ήσης καΐ;θερατϊτείας. Εργαστηριακή Καρ^ρλογία. τ Καρδιοχειρουργική Ρ;/ τ^ ^^ϋχρν;r^ Παθολογίας 4 "pl-^i ν'ϊ,'/' : ' 10. Πνέυμόνολογία Φυματιολργία 11. Κοινωνική Ιατρική. 12. Γηριατρική. 13. Γενική Χειρουργική. 14. Χειρουργική Θώρακος..5.;χρόγιά ν : VA χρόνος ρτην Παθολογία, 3 χρονιά Γίγευμόνρλογία,. Φυματιολογία,?6'"Vi μήνες Μονάδα Εντατικής θεραπείας. 4 ^ρόγία, άττρ τα οποία τα 3 τουλάχιστον:'\ στην; Πνευμονολογία, Φύμαήρλόγία ; καΐ;v το τυχόν εναπομένον στην Παθολογία. 4 χρόνια, από τα οποία 1 4 χρόνια, από τα οποία το 1 χρόνος στην Παθολογία, r 1 τουλάχιστον στην Υγέϊρνόλογίαχρόγος σε τομέα Κοινωνικής Κοινοτική Ιατρική και τα τυχόν Ιατρικής, και 2 χρόνια υπόλρίπα σε κλάδομς της πρακτικής άσκησης σε Παθόλργίας ή Χειρουργικής, νοσοκομείο και κέντρο υγείας. 5 χρόνια, από τα οποία τα 4 5 χρόνια, από τα οποία τα 4 στη Γηριατρική και ένα στην τουλάχιστον στη Γηριατρική και το Παθολογία ή Χειρουργική. τυχόν εναπομένον σε κλάδο της Παθολογίας ή Χειρουργικής. 6 χρόνια, από τα οποία 5 στη 5 χρόνια. Γενική Χειρουργική και 2 εξάμηνα κατ' επιλογή σε κλάδο της Χειρουργικής. 7 χρόνια, από τα οποία 3 στη 7 χρόνια, από τα οποία τα 3 Γενική Χειρουργική και 4 στη τουλάχιστο στη Γενική Χειρουργική

7 2089 ^^ΐρ^ερ^μβά^ κα^τα ;τι^ν Ί ^ ;: ^ε^ρυργικήίκαρ^ίας; κώ μεγάλων. :μέ^/άλ^^ 1 ; Χειρουργική Αγγείων:' Ζή^ρνιφίάττρ: ^ ;ΓεΜκή^ Χείρ^ ζ : ^ονΐανοτον^ ΡΫΪκπίkQ!j/rgt^JMko^ ύπρ^ιττα στη :. jtg νΐρ^ίφΐ^ι^ριμμβαν και ^ειρρϋργίκή ;Θ^ρ^κΡςί;ί:?.:;;;^ΐΚv^'^V^%-iuv-- ; =W - :?Γ.' '^Λ^:^ 16. Χειρουργική Παίδων:: 17: Πλαστική ; ί; Χειρουργική. 18: Νευροχειρουρ γική 19. Ορθοπεδική. ψ0χρρνία^; σηταί πι ;όπρία ;3 Ρτή; (ίεγίκή νχείρου ργ κή=^3; ;χρο>/ϊα^ iwp$crroi :-.>:στή '": s :-;.'.:;Χει ppu ργική -. ότη ^eipbygyikrjt Γίαίέωγ'και 1; -: Παίδών^Μαϊ^^τϋχό'ν; "Όττρλοϊττα.- στη Y^CNOrps^ 2 ϊ^^π^&ύφ'} Τ^κή^ίί^^ Π σε κλάδο της είρλόγη /ςπτο; τηγνόρ^ρπεδί^;,: ί^έιίρρμργικής:; J &ρρϊνολα]ρλΐγ^λογίά] ίΐλαςττϊκήί Χε^ρρίίργϊκήΛ;; ψϊ; -.:Χειρουργική Θώρακος ''ίώίίρυρίρ^^ία'^ίΐί^ 6 χρόν ά,; brirotcx ρπόίά 2^στη \ 6 : χρόνισα ρητό τα οττόίά τα 3 Γενική;ί^ιρουργική^Ρ 3ΐστην^ : ΧείροΜργ!ΚΓ^ τ^υλά)οστο^; r: στην, ^;? :ί Πλαστική' Πλαατίκή ; Χείρρυργική και:α 1 ; και τα τυχόν υπόλοιπα >χρόνρ/σε2^ έ^&κό^τεςρ^ότις^ στη Γενική ΧείΡ'οϋργική'ή σε κλάδο ειδικότητες της^χειρουργικής;;-; της; Χει ρουσικής: 5 6 ^χρόνια,.: από τα ' οποία; 1% φ'.;$ρ^ τα 3 χρργός^ C ; ν στη 'ϊ y ; Γενική ν τουλάχιστοϊ στη"; Νευροχειρουργική Χειρουργική, 6 : μήνες και τυχόν;,υπόλοιπα στη Γενική Νευρολογία και 4 χρόνια Χειρουργική ή Νευρολογία. Νευροχειρουργική : Λί (ττρραιρέτικα ; ΛΪ; χρόνος νκατ' επιλογή σε 2 από τις ειδικότητες της Χειρουργικής Παίδων, Πλαστικής Χειρουργικής, Ορθοπεδικής, Χειρουργικής Θώρακος). 6 χρόνια, από τα οποία 1 5 χρόνια, από τα οποία τα 3 χρόνος στη Γενική Χειρουργική,^ τουλάχιστο στην Ορθοπεδική και τα στην Ορθοπεδική και τυχόν υπόλοιπα στη Γενική Τρσυματολογία (ενηλίκων και Χειρουργική ή σε κλάδο της παίδων) 1 χρόνο σε 2 Χειρουργικής, ειδικότητες κατ' επιλογή από τις ειδικότητες της πλαστικής χειρουργικής ή Νευροχειρουργικής, Αγγειοχειρουργικής, ή Θωρακοχειρρυργικής ή μονάδα εντατικής θεραπείας ή σε. υποειδικότητα της Ορθοπεδικής.

8 20! Ουρολογία. 7 21: Οφθαλμολογία. 7 V4 XPPV,a 2090 : J^ )(ΡΟγ^ ; ;^ργρςν; ί^ϊκηί^ρρϋ ρνρη, 3: ;χρόϋΐα?7^ήν^ ϊ 7 ^wp^.q^2:cntp; τα ίακρλοι^α: ί : \γυναικολογία^πλο^ικη ;(νν^-±'^ ^^αρ^υργϊϊ^ν^^ϋργϊκη' Παίδων Τκαΐ; ΓΓώδορ^ρ^^α; ^^": ^^:'^.'^ 5 ί;χρρνίά; απόν τα; οποία τα 3 ;Τ^λαχιότρ:ρΓίηγ Ουρολογία και τα τυχ(^?;;^ϋπό^ϊττά :; στη ; Γενική Χειρουργική; ; ή ; σε; κλάδο < της Χειρρυργικής7: : 7 ;7777^ 4 χρόνια. '7 22.:ί^ρρινθ ;;ν λαρυγγολργία. 237 Μαιέυτϊκή Γυνρ;κολργίά. 24 Νευρολογία. 25. Ψυχιατρική. 27. Παιδιατρική, / 5 ζ: χρόνια^ <αττό7 τα anoiav l 5;:Γχρόνία7 από 7τα ίρττοίρ: ; /τα 3 χρ^γο^ ατη ;:Γένική Χει ρου β)/ί κη, τρύλρχιρτό οτην^ο^ινακαρυγγό.; ;3 χρόνια στην ^όρϊνρ^ρρλίγ^:; ν λογίαίκάίττα τυχόν/ϋ^όλοι στη λογίακαι2ξξρμήναστη Νευρότ,; Γενική/;Χέιρουργική ή σε κλαδό της ϊχειρουργίκή7y 7:.7 κ Γ 777 Πλαστική Χειρρ^ργικήςι; 7 ^Xjqjppy^iiai^ 26. Παιδοψυχιατρική. 5iv χρόνία^ναττό. i0.cmbfa :]: ^57 χρόγίά^ > από?; τα; οποία τα 3 ;χρόνό/;στ^γ^ τρυλάχιρτρν./ στή? Μαιευτική 3!&7:ϊιχρργια :7 Μφεϋρκή~\; Τ ΊΓμγqiKpXc^iq;. 7 Λ και ν Τ α ΤΜΧόν Γυνάικρλογία" και 6ί/μήνες"σε υπόλοιπα στη Γενική Χειρουργική ή εργαοτήριρ 'συναφή με την κλάδ07τη^χείρουργικης: ν "ειδικότητα /; :' ; \^-.:Χ- : ;] 4 7xppyiqV7 ΟΓΠΌ ^;τα: ^όττρία^ β \ 5 χρργ}ά 7;,αττό τά οπρία. τα 3 μήνες y ΤΠ^ολογίά^ 7 ^υλίάχΐστρ 7; : "- στην Κλινική : ΚλιΫϊκή Ψυχιατρική 74 και 7 3 Νευρολογίακαι τα τυχόν υπόλοιπα χρόνια Νευρολογία, τα^ρττρία; σε 7 συναφείς τομείς της περιλάμβάνόυγ^; άσκηση στην Νευρολογίας^ κλινική νευρολογία. 5 χρόνια,', από τα. οποία 6 μήνες Παθολογίρ και 1 χρόνος στη Νευρολογία και 2 χρόνια στην Κλινική Ψυχιατρική και 1 Άχρόνο σε κλάδους συναφείς με την ειδικότητα. ΑΆ χρόνια, από τα οποία 6 μήνες στην Κλινική Νευρολογία, 2 Λ Α τουλάχιστον χρόνια Παιδοψυχιατρική και το υπόλοιπο στην Κλινική Ψυχιατρική Ενηλίκων.' 4 χρόνια, από τα οποία 3 4 χρόνια. χρόνια στη Γενική Παιδιατρική, έξι μήνες στη Νεογνολογία και έξι μήνες κατ' επιλογή από 1 έως 2 μήνες σε εξειδικεύσεις της Παιδιατρικής. β : χρόνια, άπό τα οποία τα 3 τουλάχιστον στην. Κλινική Ψυχιατρική και τα τυχόν υπόλοιπα σε συναφείς τομείς της Ψυχιατρικής. 4 χρόνια, από τα οποία τα 2 τουλάχιστον στην Παιδοψυχιατρική και τα τυχόν υπόλοιπα στην Κλινική Ψυχιατρική ή την Κλινική Νευρολογία.

9 2091 4;χρρνΐά ατΐό Λ τα οπόίαί στην 4 χρόνιάν K\iyϊκή;; ίΐαθρλςίγία ; :; και/>3 xpiwicl ΐΐ ofrjv '^Δέίρ ίατολθίνίατ ; Ας>ρόδίσίολ^ φ : Λ ' Λ'ίΝ^?-">^. : :" : ' : : ' ::;^- :: '' -ν 29,:AkTivo5iQh γνωστικής ίί&ΐχρόνιαΐ :ΰτΓΟίτα :όποία'^2ί4 4 ; jpwa,iffltaίτα;οττοία; τα 3 ^ ^ k ' M ^ ^ - ^ ^ ^ E k S ^ y. : στην : Κλιν,κή Ακτινολογία ;;κο^^ ΓΛ^ ; Λ. : '/..,;' )σεν νεώτ (^,ji^ix^ga\ralw;.._. ιφϊο^έψτικα^^^^^ ; :: ;ϋπέρ^)(<^ ίο^ργίρ^ 3ρ'Αϊ^νόθε 5ίχπί;υτίκίν! Ογκολογία^:;: ; 4ί χρ^α;" ατιόκτά: οποία 6 4 : ' '^owg,;imfo' ':vtq ' οποία τα 3 ΐμή^ές^^ υμνολογία,.6 μήνες ιτρυλ^ίστρν στην Ακτινοθεραπευτική jfgbqkoyvir και; ; 3 ΐ χρ^ιιά και^κρλογία. \ Ακτινρθεράπευτίκή ^\ ν Kqr 31.Ιατρική.':; ' Βίρπαθρλργία (Μίκρρβ!θλργία). 5 :;χρόνια," "'.. άπρ ;τα οποία} 2ΐν4 χρόνια, από τα οττρίά το 1 στη χρόνϊαμκ^ το 1 στην Αιματολογία Βιοχημεία, 1 χρόνο στην και τα 2 στη Μικροβιολογία και Αιματρλογίά ^μόδρσία,ι Ανοσίόλργίά. χρόνο στη Γενική Πάθόλόγία. ργκρλογίί3, " ; ; : :^Λ.-ν-':' ΐ ; """"- '.= ;»- '.'.;. :.; '.-" >- 32.Παθολόγική Ανατρμική. 5 χρόνια, από τα οποία 1 4 χρόνια, χρόνο στην κυτταρολογία. 33. Φυσική Ιατρική 4 χρόνια, από τα οποία τα 2% 4 χρόνια, : από τα οποία τα 2!4 και Αποκατάστα.. "' ''*. ' < - "" Λ, n τουλάχιστον στη Φυσική τουλάχιστον στη Φυσική Ιατρική και Ιατρική και Αποκατάσταση και Αποκατάσταση και τα τυχόν τα τυχόν υπόλοιπα συναφείς κλάδους. σε υπόλοιπα σε συναφείς κλάδους. 34. Αναισθησιολογία. 5 χρόνια από τα οποία: 30 μήνες αναισθησία στις 4 χρόνια.

10 βράκες ^ει^ιόϋργικες: 2092 ρύ^όλργία;: -;.' ;^ ^^ρόπεδική, ;: ωύρρίνρλφί^ ; > ^3^μήν^ί παθολογία ή ;^^^ ^^^:: S."...Λ// '-..7 V'.^ V -:-'-^ν" ϊ: : ^>' V?ττνευμργολ^ία -' ;: -.' ; 3 ;;'., μήνες-.μαιευτική '.' ^ΦΡ^ΠΡίό: :.^W,;;; ; - ; λ. Λ''-- '', - 3 μήνες αναισθησία στη '.-ν--f'' '.^^^' : V: "^^Ρ-.?κόχειρρϋργική - /3Ρήνες σ^αίσθήσία στη ν^υρόχ^όυρνική.-/ ;'"/'.. ^ ΐ;-;' : " ν : :Λ αγρϊοίθησία : ;. ί - ;6ΐ /μήνες μονάδα εντώκής^εραττείάς :ι^ :--'3^:'-'-Ηήν ε ζ'?,'7 εγ τμήμα-"''." -.' "''; ; -; ν : -Εττξΐγόντϋ^\;.- ':ΐ ;- ;''"' Περιστατικών και Ατυχημάτων μήνες κατ'επιλογήν ιατρείο πόνου ή * καρδιοχειρουργική αναισθησία 5 χρόνια, από τα οποία 1 χρόνο Παθολογία, 3 χρόνια. Πυρηνική Ιατρική, 1 χρόνο στην Ακτινολογία και άλλες συναφείς ειδικότητες 35. Πυρηνική ιατρική 5 χρόνια, από τα οποία 1 5 χρόνια από τα οποία τα 3 χρόνο Παθολογία, 3 χρόνια τουλάχιστον στην Κλινική

11 2093 Πυρηνική- Ιατρικής ;^;^ στην Ακτινολογία, και άλλες; ;ΐ[ύχον>;ΐ συναφείςειδικότητες.-' -\ /''V^V''"^^^αδρϋς^%ΐί^:^:?.^^--V.-''.' kmιτ'ά.; ν : : '\-ν,, '. 36^ Ιατρική της" Εργασίας. 4 χρόνια; σττό τα οποία ί 4^χρόνίά, από :T^pTOiqt15;pny^ μήνες; στην Παθολογία, 6 Πο^λσ^ία/ 6,μήν^^^μργ^ργκϊ, ^ μήνες ; στην ; Πνευμονολογία, :.μήνα ; Γόφθρ^μόλργίαΐ ΰ: Ί2^-^ ϊηνες τουλάχιστον. ',. 7 '. μήνες- Λ σε ίδέρ^τολογίαϊ ';; ^,;^ϊ^α^ν-ίρίρρ^)^ εξωτερικά ιατρεία:'- διαφόρων λώρυ^λργία^! 3^ μήνες -ρτρ^ύμ^^'. ειδικοτήτων,' επείγοντα Πρώτων: 1- Βοήθεια^, 1 χρόνο περιστατικά ορθοπεδικού Βέώρητίκή ίκατάοήρτι και:."8/'- μήνες; νοσόκώμέίόυ, 12 μήνες πρακτική άσκηση. : ": Λ-; : θεωρητική κατάρτιση, = ττρυ γα περιλαμβάνουν επισκέψεις οτρυς,χώρρυς εργασίας, και 8 μήνες πρακτικής άσκησης. 37. Κυτταρολογία 5. χρόνια, από τα ρπόία 2 4 ΧΡΡΥΐα^ χρόνια στην Παθολογική Ανάΐρμία και 3 στην Κυτταρολογία. 38. Παιδοκαρδιολογία. 5 χρόνια, αττό Τα οποία 3 στην 5 χρόνια. Παιδιατρική ή Καρδιολογία και τα 2 χρόνια Παιδοκαρδιολογία. 39. Ιατροδικαστική 3 χρόνια από τα οποία 2 χρόνια 3 χρόνια από τα οποία 2 χρόνια στην στην Ιατροδικαστική και 1 στην Ιατροδικαστική και 1 στην Παθολογοανατομία Παθολογοανατομία 40. Παθολογική Ογκολογία. 6 χρόνια από τα οποία 3 χρόνια στην Παθολογία και 3 χρόνια στην Κλινική Ογκολογία.

12 2094 ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ; '(Κο^ρνκτμόςSjy;Η Εντατική, Θεραπεία Νεογνών. 1 Αύρ TOuAqxiOTaxipwiaa^ μετρ; την σπόκτήρτι jhg^jrof η^ Εντατική Θεραπεία; μετά ;την α^ Χειρρυρρ<:ης^;; ;^ Πνευμονολογίας^ Ιΐα^λργίο^,- ή Παιδρνευρολογία. Τρ^ της Παίδιατρτκ^

- - Αριθμός 91 Ο ΠΕΡΙ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΙΑΤΡΩΝ ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 250 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 30 ΤΟΥ ΚΑΙ 53 ΤΟΥ ΚΑΙ 114 ΤΟΥ ΤΟΥ 1974 ΚΑΙ 18 ΤΟΥ 1979)

- - Αριθμός 91 Ο ΠΕΡΙ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΙΑΤΡΩΝ ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 250 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 30 ΤΟΥ ΚΑΙ 53 ΤΟΥ ΚΑΙ 114 ΤΟΥ ΤΟΥ 1974 ΚΑΙ 18 ΤΟΥ 1979) Ε.Ε. Παρ. Ill (I) 287 Κ.Δ.Π. 91/86 Αρ. 2133,11.4 86 - - Αριθμός 91 Ο ΠΕΡΙ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΙΑΤΡΩΝ ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 250 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 30 ΤΟΥ 1959. 30 ΚΑΙ 53 ΤΟΥ 1961 79 ΚΑΙ 114 ΤΟΥ 1968. 14 ΤΟΥ 1974 ΚΑΙ 18 ΤΟΥ 1979) Κανονισμοί

Διαβάστε περισσότερα

300 Ιατρικής Θεσσαλίας (Λάρισα)

300 Ιατρικής Θεσσαλίας (Λάρισα) 300 Ιατρικής Θεσσαλίας (Λάρισα) Το Τμήμα Ιατρικής ιδρύθηκε το 1985 και λειτούργησε για πρώτη φορά το ακαδημαϊκό έτος 1990-91. Αποτελεί το πρώτο βήμα στην ανάπτυξη της νεοσύστατης Σχολής Επιστημών Υγείας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ (ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΑΣΚΗΣΗΣ)

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ (ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΑΣΚΗΣΗΣ) ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ (ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΑΣΚΗΣΗΣ) 1. ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ 2. ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΑ 3. ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ 4. ΑΚΤΙΝΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑ 5. ΑΛΛΕΡΓΙΟΛΟΓΙΑ 6. ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑ 7. ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

302 Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη)

302 Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη) 302 Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη) Σκοπός Αποστολή του Τμήμάτος είναι η ανάδειξη επιστημόνων ικανών να ασχολούνται με την εφαρμογή μεθόδων για την πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία των ασθενειών του ανθρώπου.to

Διαβάστε περισσότερα

301 Ιατρικής Ιωαννίνων

301 Ιατρικής Ιωαννίνων 301 Ιατρικής Ιωαννίνων Σκοπός Αποστολή του Τμήματος είναι η ανάδειξη επιστημόνων ικανών να ασχολούνται με την εφαρμογή μεθόδων για την πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία των ασθενειών του ανθρώπου. Διάρκεια

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΙΑΤΡΩΝ ΝΟΜΟΣ

Ο ΠΕΡΙ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΙΑΤΡΩΝ ΝΟΜΟΣ 1158 Ε.Ε. Παρ. ΙΙΙ(Ι) Κ.Δ.Π. 299/2014 Αρ. 4791, 20.6.2014 Αριθμός 299 Οι περί Ιατρών (Ειδικά Προσόντα) (Τροποποιητικοί) Κανονισμοί του 2014, οι οποίοι εκδόθηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο δυνάμει των άρθρων

Διαβάστε περισσότερα

297 Ιατρικής Θεσσαλονίκης

297 Ιατρικής Θεσσαλονίκης 297 Ιατρικής Θεσσαλονίκης Η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ιδρύθηκε το 1942 και απονέμει τίτλους σπουδών. Το πτυχίο αποπεράτωσης των Ιατρικών Σπουδών (Πτυχίο Ιατρικής), ισοδύναμο του πτυχίου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 8/5/2019 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Αρ. Πρωτ.: 1546 Ταχ. Δ/νση: Πλουτάρχου 3 Ταχ. Κώδικας: Αθήνα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 8/5/2019 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Αρ. Πρωτ.: 1546 Ταχ. Δ/νση: Πλουτάρχου 3 Ταχ. Κώδικας: Αθήνα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 8/5/2019 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Αρ. Πρωτ.: 1546 Ταχ. Δ/νση: Πλουτάρχου 3 Ταχ. Κώδικας: 10675 Αθήνα ΘΕΜΑ: «Τροποποίηση προγράμματος ημερομηνίας διενέργειας εξετάσεων ιατρικών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΤΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΡΙΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2020

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΤΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΡΙΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2020 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΤΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΡΙΩΝ ΤΗΣ Υ ΓΙΑ ΤΟ 2020 1. Το Υπουργείο Υγείας ανακοινώνει ότι δέχεται αιτήσεις για

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Πρόγραμμα ημερομηνίας διενέργειας εξετάσεων ιατρικών και οδοντιατρικών ειδικοτήτων Επιτροπών με έδρα την Αθήνα περιόδου ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017».

ΘΕΜΑ: «Πρόγραμμα ημερομηνίας διενέργειας εξετάσεων ιατρικών και οδοντιατρικών ειδικοτήτων Επιτροπών με έδρα την Αθήνα περιόδου ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017». ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 15-11 - 2017 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Αρ. Πρωτ.Γ5α / Γ.Π.οικ. 85164 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΑΤΡΩΝ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΤΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΡΙΩΝ ΤΗΣ Υ ΓΙΑ ΤΟ 2016 Το Υπουργείο Υγείας ανακοινώνει ότι δέχεται αιτήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 16-5 - 2018 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Αρ. Πρωτ.Γ5α / Γ.Π.οικ. 38152 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΑΤΡΩΝ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα,

ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 28-09 - 2017 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Αρ. Πρωτ.Γ4β/Γ.Π/οικ.72937 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 22-1 - 2018 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Αρ. Πρωτ.Γ5α / Γ.Π.οικ. 5319 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΑΤΡΩΝ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2015-16

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2015-16 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2015-16 Α ΕΤΟΣ Α ΕΞΑΜΗΝΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ Φρ.-Εργ. Δ.Μ Σ.Β ΤΟΜΕΑΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑ Ι 3 3 2 2 6 2 Βασικών Ιατρικών Επιστημών Ι 7 ΒΙΟΧΗΜΕΙΑ Ι 3 3 2 2 6 2 Βασικών Ιατρικών Επιστημών Ι 7 ΙΑΤΡΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΦΕΚ 991/Β/2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 22-04-2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ Αρ. Πρωτ: Υ4α/οικ.34715 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ : Πρόγραμμα ημερομηνίας διενέργειας εξετάσεων ιατρικών και οδοντιατρικών ειδικοτήτων Επιτροπών με έδρα την Αθήνα περιόδου ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017».

ΘΕΜΑ : Πρόγραμμα ημερομηνίας διενέργειας εξετάσεων ιατρικών και οδοντιατρικών ειδικοτήτων Επιτροπών με έδρα την Αθήνα περιόδου ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017». ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 14-03 - 2017 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Αρ. Πρωτ.Γ4β/Γ.Π/οικ. 19562 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

304 Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο)

304 Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) 304 Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) Σκοπός Οι ιατρικές σπουδές στηρίζονται στην εκμάθηση και κατανόηση της ιατρικής επιστήμης και στην πρακτική και κλινική εκπαίδευση. Κύριοι στόχοι των ιατρικών σπουδών είναι:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΤΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΡΙΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2018

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΤΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΡΙΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΤΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΡΙΩΝ ΤΗΣ Υ ΓΙΑ ΤΟ 2018 Το Υπουργείο Υγείας ανακοινώνει ότι δέχεται αιτήσεις για τις

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: «Πρόγραμμα ημερομηνίας διενέργειας εξετάσεων ιατρικών και οδοντιατρικών ειδικοτήτων Επιτροπών με έδρα την Αθήνα περιόδου ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017».

Θέμα: «Πρόγραμμα ημερομηνίας διενέργειας εξετάσεων ιατρικών και οδοντιατρικών ειδικοτήτων Επιτροπών με έδρα την Αθήνα περιόδου ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017». ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 4-08 - 2017 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Αρ. Πρωτ.Γ4β/Γ.Π/οικ. 60650 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΛΙΝΙΚΟΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ

ΚΛΙΝΙΚΟΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΚΛΙΝΙΚΟΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΑ-ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΑΚΤΙΝΟΓΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΜΥΟΣΚΕΛΕΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ-ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑ ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ-ΑΞΟΝΙΚΗ-ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ : Πρόγραμμα ημερομηνίας διενέργειας εξετάσεων ιατρικών και οδοντιατρικών ειδικοτήτων Επιτροπών με έδρα την Αθήνα περιόδου ΙΟΥΝΙΟΥ 2017».

ΘΕΜΑ : Πρόγραμμα ημερομηνίας διενέργειας εξετάσεων ιατρικών και οδοντιατρικών ειδικοτήτων Επιτροπών με έδρα την Αθήνα περιόδου ΙΟΥΝΙΟΥ 2017». ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 24-05 - 2017 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Αρ. Πρωτ.Γ4β/Γ.Π/οικ. 39175 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ : Πρόγραμμα ημερομηνίας διενέργειας εξετάσεων ιατρικών και οδοντιατρικών ειδικοτήτων Επιτροπών με έδρα την Αθήνα περιόδου ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016».

ΘΕΜΑ : Πρόγραμμα ημερομηνίας διενέργειας εξετάσεων ιατρικών και οδοντιατρικών ειδικοτήτων Επιτροπών με έδρα την Αθήνα περιόδου ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016». ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 21-06 - 2016 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Αρ. Πρωτ.Γ4β/Γ.Π/οικ. 55950 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ : Πρόγραμμα ημερομηνίας διενέργειας εξετάσεων ιατρικών και οδοντιατρικών ειδικοτήτων Επιτροπών με έδρα την Αθήνα περιόδου ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016».

ΘΕΜΑ : Πρόγραμμα ημερομηνίας διενέργειας εξετάσεων ιατρικών και οδοντιατρικών ειδικοτήτων Επιτροπών με έδρα την Αθήνα περιόδου ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016». ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 29-09 - 2016 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Αρ. Πρωτ.Γ4β/Γ.Π/οικ. 72359 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2016-17 Α ΕΤΟΣ Α ΕΞΑΜΗΝΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ Φρ.-Εργ. Δ.Μ Σ.Β ΤΟΜΕΑΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑ Ι 3 3 2 2 6 2 Βασικών Ιατρικών Επιστημών Ι 7 ΒΙΟΧΗΜΕΙΑ Ι 3 3 2 2 6 2 Βασικών Ιατρικών Επιστημών Ι 7

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Πρόγραμμα ημερομηνίας διενέργειας εξετάσεων ιατρικών Ειδικοτήτων με έδρα την Αθήνα περιόδου Απριλίου 2019». ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Π.Ι.Σ.

ΘΕΜΑ: «Πρόγραμμα ημερομηνίας διενέργειας εξετάσεων ιατρικών Ειδικοτήτων με έδρα την Αθήνα περιόδου Απριλίου 2019». ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Π.Ι.Σ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 17/4/2019 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Αρ. Πρωτ.: 1238 Ταχ. Δ/νση: Πλουτάρχου 3 Ταχ. Κώδικας: 10675 Αθήνα Πληροφορίες: Π. Μόκα Τηλέφωνο: 210 7258660-2 (εσωτ. 117) ΘΕΜΑ: «Πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ : «Ορισμός ημερομηνίας διενέργειας εξετάσεων ιατρικών και οδοντιατρικών ειδικοτήτων Επιτροπών με έδρα την Αθήνα περιόδου ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014».

ΘΕΜΑ : «Ορισμός ημερομηνίας διενέργειας εξετάσεων ιατρικών και οδοντιατρικών ειδικοτήτων Επιτροπών με έδρα την Αθήνα περιόδου ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014». ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 21-03 - 2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Αρ. Πρωτ. Υ7α/ Γ.Π. 22033 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ TMHMA Α Ταχ. Δ/νση

Διαβάστε περισσότερα

τοποθέτησης ιατρών στα Νοσηλευτικά Ιδρύματα προς απόκτηση ειδικότητας».

τοποθέτησης ιατρών στα Νοσηλευτικά Ιδρύματα προς απόκτηση ειδικότητας». ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Aθήνα 29-10 -2018 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΕΝ.Δ/ΝΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ Αριθ.Πρωτ: Γ4δ/Γ.Π.οικ.82828 Δ/ΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 18-11 - 2014

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 18-11 - 2014 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 18-11 - 2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Αρ. Πρωτ.Γ4β/Γ.Π/οικ.100333 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ : Πρόγραμμα ημερομηνίας διενέργειας εξετάσεων ιατρικών και οδοντιατρικών ειδικοτήτων Επιτροπών με έδρα την Αθήνα περιόδου ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017».

ΘΕΜΑ : Πρόγραμμα ημερομηνίας διενέργειας εξετάσεων ιατρικών και οδοντιατρικών ειδικοτήτων Επιτροπών με έδρα την Αθήνα περιόδου ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017». ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 17-1 - 2017 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Αρ. Πρωτ.Γ4β/Γ.Π/οικ. 3291 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ : «Ορισμός ημερομηνίας διενέργειας εξετάσεων ιατρικών και οδοντιατρικών ειδικοτήτων Επιτροπών με έδρα την Αθήνα περιόδου ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015».

ΘΕΜΑ : «Ορισμός ημερομηνίας διενέργειας εξετάσεων ιατρικών και οδοντιατρικών ειδικοτήτων Επιτροπών με έδρα την Αθήνα περιόδου ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015». ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 19-01 - 2015 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Αρ. Πρωτ.Γ4β/Γ.Π/οικ. 4858 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Αριστοτέλους 17 101 87, Αθήνα Α. Ασημακοπούλου 2132161523

Αριστοτέλους 17 101 87, Αθήνα Α. Ασημακοπούλου 2132161523 Ε. Ο ΑΡΙΘ. προτοχ. ημερ, ληψεος DEVELOPMEN DEVELOPMENT AGENCY Τ AGENCY ΑΔΑ: 6ΦΡΖ465ΦΥ0-05 Μβ: 201507 28 12:43:46 EEST Reason: Location: Athens ANAPTHTEA ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ : «Ορισμός ημερομηνίας διενέργειας εξετάσεων ιατρικών και οδοντιατρικών ειδικοτήτων Επιτροπών με έδρα την Αθήνα περιόδου ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015».

ΘΕΜΑ : «Ορισμός ημερομηνίας διενέργειας εξετάσεων ιατρικών και οδοντιατρικών ειδικοτήτων Επιτροπών με έδρα την Αθήνα περιόδου ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015». ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 15-09 - 2015 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Αρ. Πρωτ.Γ4β/Γ.Π/οικ. 70926 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ : «Ορισμός ημερομηνίας διενέργειας εξετάσεων ιατρικών και οδοντιατρικών ειδικοτήτων Επιτροπών με έδρα την Αθήνα περιόδου ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015».

ΘΕΜΑ : «Ορισμός ημερομηνίας διενέργειας εξετάσεων ιατρικών και οδοντιατρικών ειδικοτήτων Επιτροπών με έδρα την Αθήνα περιόδου ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015». ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 23-03 - 2015 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Αρ. Πρωτ.Γ4β/Γ.Π/οικ. 21565 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΧΕΔΙΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΟΙ ΠΕΡΙ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ (ΕΙΔΙΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ 2018»

ΠΡΟΣΧΕΔΙΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΟΙ ΠΕΡΙ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ (ΕΙΔΙΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ 2018» ΠΡΟΣΧΕΔΙΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΟΙ ΠΕΡΙ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ (ΕΙΔΙΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ 2018» ΟΙ ΠΕΡΙ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 2001 ΕΩΣ 2017 Κανονισμοί δυνάμει των άρθρων 22(1), 23(3)(β),

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ : «Ορισμός ημερομηνίας διενέργειας εξετάσεων ιατρικών και οδοντιατρικών ειδικοτήτων Επιτροπών με έδρα την Αθήνα περιόδου ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014».

ΘΕΜΑ : «Ορισμός ημερομηνίας διενέργειας εξετάσεων ιατρικών και οδοντιατρικών ειδικοτήτων Επιτροπών με έδρα την Αθήνα περιόδου ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014». ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 28-07 - 2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Αρ. Πρωτ. Υ7α/ Γ.Π. 60709 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ TMHMA Α Ταχ. Δ/νση

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ : «Ορισμός ημερομηνίας διενέργειας εξετάσεων ιατρικών και οδοντιατρικών ειδικοτήτων Επιτροπών με έδρα την Αθήνα περιόδου ΙΟΥΝΙΟΥ 2014».

ΘΕΜΑ : «Ορισμός ημερομηνίας διενέργειας εξετάσεων ιατρικών και οδοντιατρικών ειδικοτήτων Επιτροπών με έδρα την Αθήνα περιόδου ΙΟΥΝΙΟΥ 2014». ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 20-05 - 2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Αρ. Πρωτ. Υ7α/ Γ.Π/ 42262 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ TMHMA Α Ταχ. Δ/νση

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ : «Ορισμός ημερομηνίας διενέργειας εξετάσεων ιατρικών και οδοντιατρικών ειδικοτήτων Επιτροπών με έδρα την Αθήνα περιόδου ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014».

ΘΕΜΑ : «Ορισμός ημερομηνίας διενέργειας εξετάσεων ιατρικών και οδοντιατρικών ειδικοτήτων Επιτροπών με έδρα την Αθήνα περιόδου ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014». ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΑΔΑ: ΒΙΨΨΘ-ΩΓΩ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 20-01 - 2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Αρ. Πρωτ. Υ7α/ Γ.Π. 4441 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ TMHMA

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ : «Ορισμός ημερομηνίας διενέργειας εξετάσεων ιατρικών και οδοντιατρικών ειδικοτήτων Επιτροπών με έδρα την Αθήνα περιόδου ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013».

ΘΕΜΑ : «Ορισμός ημερομηνίας διενέργειας εξετάσεων ιατρικών και οδοντιατρικών ειδικοτήτων Επιτροπών με έδρα την Αθήνα περιόδου ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013». ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 27-09 - 2013 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Αρ. Πρωτ. Υ7α/ Γ.Π. 88406 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ TMHMA Α Ταχ. Δ/νση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 17ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1991 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 17ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1991 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις ΚΛ JI. 142/91 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 2595 της 17ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1991 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 142 Οι περί Ιατρών (Εκπαίδευση)

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ : «Ορισμός ημερομηνίας διενέργειας εξετάσεων ιατρικών και οδοντιατρικών ειδικοτήτων Επιτροπών με έδρα την Αθήνα περιόδου AΠΡΙΛΙΟΥ 2013».

ΘΕΜΑ : «Ορισμός ημερομηνίας διενέργειας εξετάσεων ιατρικών και οδοντιατρικών ειδικοτήτων Επιτροπών με έδρα την Αθήνα περιόδου AΠΡΙΛΙΟΥ 2013». ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 12-03 - 2013 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Αρ. Πρωτ. Υ7α/ Γ.Π. 9857 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ TMHMA Α Ταχ. Δ/νση

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Πρόγραμμα ημερομηνίας διενέργειας εξετάσεων ιατρικών και οδοντιατρικών Ειδικοτήτων με έδρα την Αθήνα περιόδου ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019».

ΘΕΜΑ: «Πρόγραμμα ημερομηνίας διενέργειας εξετάσεων ιατρικών και οδοντιατρικών Ειδικοτήτων με έδρα την Αθήνα περιόδου ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019». ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 24-01 - 2019 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Αρ. Πρωτ.Γ5α / Γ.Π.οικ. 6376 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΑΤΡΩΝ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ : «Ορισμός ημερομηνίας διενέργειας εξετάσεων ιατρικών και οδοντιατρικών ειδικοτήτων Επιτροπών με έδρα την Αθήνα περιόδου ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013».

ΘΕΜΑ : «Ορισμός ημερομηνίας διενέργειας εξετάσεων ιατρικών και οδοντιατρικών ειδικοτήτων Επιτροπών με έδρα την Αθήνα περιόδου ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013». ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 26-11 - 2013 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Αρ. Πρωτ. Υ7α/ Γ.Π. 103299 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ TMHMA Α Ταχ. Δ/νση

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ : «Ορισμός ημερομηνίας διενέργειας εξετάσεων ιατρικών και οδοντιατρικών ειδικοτήτων Επιτροπών με έδρα την Αθήνα περιόδου ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013».

ΘΕΜΑ : «Ορισμός ημερομηνίας διενέργειας εξετάσεων ιατρικών και οδοντιατρικών ειδικοτήτων Επιτροπών με έδρα την Αθήνα περιόδου ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013». ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 18-07 - 2013 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Αρ. Πρωτ. Υ7α/ Γ.Π. 68591 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ TMHMA Α Ταχ. Δ/νση

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ : «Ορισμός ημερομηνίας διενέργειας εξετάσεων ιατρικών και οδοντιατρικών ειδικοτήτων Επιτροπών με έδρα την Αθήνα περιόδου ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012»

ΘΕΜΑ : «Ορισμός ημερομηνίας διενέργειας εξετάσεων ιατρικών και οδοντιατρικών ειδικοτήτων Επιτροπών με έδρα την Αθήνα περιόδου ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012» ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 24-07 - 2012 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Αρ. Πρωτ. Υ7α/ Γ.Π. 73047 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ TMHMA Α Ταχ. Δ/νση

Διαβάστε περισσότερα

Αριστοτέλους 17 101 87, Αθήνα Α. Ασημακοττούλου 2132161523

Αριστοτέλους 17 101 87, Αθήνα Α. Ασημακοττούλου 2132161523 INFORMATICS BOSKS* DEVELOPMEN Τ AGENCY DEVELOPMENT AGENCY ΑΔΑ: 63ΙΤ465ΦΥΟ-ΤΙ3 gf "»"'»«"*«Reason- Location: Athens ANAPTHTEA ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ Ε Ο. Ο. ΑΡΙΘ. ΠΡΩ'ΓΟΚ. W &. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ : «Ορισμός ημερομηνίας διενέργειας εξετάσεων ιατρικών και οδοντιατρικών ειδικοτήτων Επιτροπών με έδρα την Αθήνα περιόδου IOYNΙΟΥ 2013».

ΘΕΜΑ : «Ορισμός ημερομηνίας διενέργειας εξετάσεων ιατρικών και οδοντιατρικών ειδικοτήτων Επιτροπών με έδρα την Αθήνα περιόδου IOYNΙΟΥ 2013». ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 21-05 - 2013 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Αρ. Πρωτ. Υ7α/ Γ.Π. 40638 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ TMHMA Α Ταχ. Δ/νση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 28-07 - 2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 28-07 - 2015 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 28-07 - 2015 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Αρ. Πρωτ.Γ4β/Γ.Π/οικ.56997 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 25-05 - 2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 25-05 - 2015 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 25-05 - 2015 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Αρ. Πρωτ.Γ4β/Γ.Π/οικ.38663 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα,

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 11-12 - 2018 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Αρ. Πρωτ.Γ5α / Γ.Π.οικ.96622 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΑΤΡΩΝ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 14-11 - 2012

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 14-11 - 2012 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 14-11 - 2012 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Αρ. Πρωτ. Υ7α/ Γ.Π.οικ.109854 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ TMHMA Α Ταχ.

Διαβάστε περισσότερα

Αριστοτέλους , Αθήνα Α. Ασημακοττούλου

Αριστοτέλους , Αθήνα Α. Ασημακοττούλου INFORMATICS XWic1 by DEVELOPMEN DEVELOPMENT AGENCY Τ AGENCY gff»» '«ι* Reason: Location: Athens ANAPTHTEA ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΓΙΑ ΙΑΤΡΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΡΙΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΓΙΑ ΙΑΤΡΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΡΙΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΓΙΑ ΙΑΤΡΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΡΙΩΝ Τίτλος: Αρ. Θέσεων: Τόπος Εργασίας: Ειδικός Επιστήμονας (ΕΕ) Ογδόντα τρείς (83) θέσεις με ωριαία απασχόληση Γενικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΚΑΔ.ΕΤΟΥΣ 2014-15

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΚΑΔ.ΕΤΟΥΣ 2014-15 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΚΑΔ.ΕΤΟΥΣ 2014-15 Α ΕΤΟΣ Εξάμηνο Α 1. ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ 2. ΙΑΤΡΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ 3. ΙΑΤΡΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ 4. ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ Ι 5. ΕΜΒΡΥΟΛΟΓΙΑ Ι 6. ΙΑΤΡΙΚΗ ΗΘΙΚΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ 7. ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

DEVELOPMEN DEVELOPMENT AGENCY T J; Date: *13:25 Reasc Location: Athens. Αριστοτέλους , Αθήνα Α. Ασημακοπούλου

DEVELOPMEN DEVELOPMENT AGENCY T J; Date: *13:25 Reasc Location: Athens. Αριστοτέλους , Αθήνα Α. Ασημακοπούλου / Τ j S757 ο. t! ΑΡΙΟ. ΠΡΟΤΟΚ. j htukp. ΛΗΨΕΟί-βφΐ yd' «ΑΔΑ: ΩΧΣΕ465ΦΥΟ-ΩΧΚ INFORMATICS SSffi" DEVELOPMEN DEVELOPMENT AGENCY T J; Date: 2017.04.06 1*13:25 τ agency EEST ι-λναρτητεα I ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Reasc

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ

Ο ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ Ο ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Έχοντας υπόψη τη διάταξη του άρθρου 24,του Ν. 1268/82 και του άρθρου 9 του Ν. 2083/92 και την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της Σχολής, αρ.640

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΟΤΗΤΑ 8 ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

ΕΝΟΤΗΤΑ 8 ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ 8 ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ Επαγγελματική Αστική Ευθύνη Ιατρών και Συναφών Επαγγελμάτων (Φυσικοθεραπευτές/ Μαίες/ Νοσηλευτές) Όροι και Προϋποθέσεις Ανάληψης Διαχείριση Τι καλύπτει η Επαγγελματική

Διαβάστε περισσότερα

Αριστοτέλους , Αθήνα Α. Ασημακοττούλου

Αριστοτέλους , Αθήνα Α. Ασημακοττούλου INFORMATICS DEVELOPMEN Τ AGENCY DEVELOPMENT AGENCY ". VthTU. ' Date: 2016.06.10 12:17:56 EEST Reason: Location: Athens ΑΔΑ: 62ΙΣ465ΦΥΟ-Χ7Ζ ANAPTHTEA ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

Αριστοτέλους 17 101 87, Αθήνα Α. Ασημακοπούλου 2132161523

Αριστοτέλους 17 101 87, Αθήνα Α. Ασημακοπούλου 2132161523 ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤΟΚ Ε. Ο. ημερ. λήψεως.!! φ INFORMATICS DEVELOPMEN DEVELOPMENT AGENCY DA,E:. Μ - Ι Γ Λ 2015.10.02 12:28:59 Τ AGENCY EEST Reason: Location: Athens ΑΔΑ: ΨΒΦΗ465ΦΥΟ-ΥΨ3 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΞ.

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Σπουδών ακαδημαϊκού έτους 2013-2014

Πρόγραμμα Σπουδών ακαδημαϊκού έτους 2013-2014 Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Σχολή Επιστημών Υγείας Τμήμα Ιατρικής Πρόγραμμα Σπουδών ακαδημαϊκού έτους 2013-2014 Α ΕΞΑΜΗΝΟ Ιατρικά Μαθηματικά Βιοστατιστική Ιστορία της Ιατρικής Χημεία Ιστολογία Ι Εμβρυολογία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ Εαρινού εξαμήνου, ακαδημαϊκού έτους 2013-2014. ΕΞΑΜΗΝΟ 2ο

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ Εαρινού εξαμήνου, ακαδημαϊκού έτους 2013-2014. ΕΞΑΜΗΝΟ 2ο ΕΞΑΜΗΝΟ 2ο Ανατομία Ι (ΕΡΓ) (Β) (8:00 11:00) 9-10 Εισαγωγή στην Βιολογία ΙΙ (ΜΑ2) Βιοχημεία Ι (ΕΡΓ) (Α) Βιοχημεία Ι (ΕΡΓ) (Β) Περιγεννητική Ιατρική (ΜΑ1) ή ΦΡΟΝΤ ΑΙΘ3 ή ΦΡΟΝΤ ΑΙΘ3 Βιολογία ΙΙ (ΕΡΓ) (Α)

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Ειδικοί Ιατροί στο πλαίσιο του ΓεΣΥ

Θέμα: Ειδικοί Ιατροί στο πλαίσιο του ΓεΣΥ Αρ. Φακ.: ΟΑΥ 31.07.001 Αγαπητέ/ή γιατρέ, Θέμα: Ειδικοί Ιατροί στο πλαίσιο του ΓεΣΥ Εν όψει της εφαρμογής του ΓεΣΥ και της έναρξης της παροχής υπηρεσιών από ειδικούς ιατρούς (ΕΙ) σε εξωτερικούς ασθενείς

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΙΥ1Θ-6ΘΩ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ [1] ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Ν.Π.

ΑΔΑ: ΒΙΥ1Θ-6ΘΩ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ [1] ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Ν.Π. ΑΔΑ: ΒΙΥΘ-6ΘΩ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Ν.Π. ΤΜΗΜΑ Α Ταχ. Δ/νση : Αριστοτέλους 7 Ταχ. Κώδικας : 0 87 Πληροφορίες : Βαρβάρα Γιαννούδη Μαριάνθη Κατσάνη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΧΕΔΙΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΟΙ ΠΕΡΙ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ (ΕΙΔΙΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ 2018»

ΠΡΟΣΧΕΔΙΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΟΙ ΠΕΡΙ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ (ΕΙΔΙΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ 2018» ΠΡΟΣΧΕΔΙΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΟΙ ΠΕΡΙ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ (ΕΙΔΙΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ 2018» ΟΙ ΠΕΡΙ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 2001 ΕΩΣ 2017 Κανονισμοί δυνάμει των άρθρων 22(1), 23(3)(β),

Διαβάστε περισσότερα

INFORMATICS DFVFI ΩΡΜΕΝ DEVELOPMENT AGENCY i-. i - S h, Date: :17 42 Τ AGENCY EEST. Reason: Location: Athens

INFORMATICS DFVFI ΩΡΜΕΝ DEVELOPMENT AGENCY i-. i - S h, Date: :17 42 Τ AGENCY EEST. Reason: Location: Athens INFORMATICS DFVFI ΩΡΜΕΝ DEVELOPMENT AGENCY i-. i - S h, Date: 2017.06.22 15:17 42 Τ AGENCY EEST Reason: Location: Athens ΑΔΑ: ΨΠΦΨ465ΦΥΟ-Μ9Β ANAPTHTEA ΣΤ ΟΑΙΑΔ«ΤΥΟ ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ.0 ΠΡΟΤΟΧ» _, Η Η [ HPJEP.

Διαβάστε περισσότερα

Α ΕΤΟΣ Α ΕΞΑΜΗΝΟ B ΕΞΑΜΗΝΟ. ΤΟΜΕΑΣ ECTS Units ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ. Διδασκ. Φροντιστ.- Εργ. Εργ. (tutorials) Βασικών Ιατρικών Επιστημών Ι 6

Α ΕΤΟΣ Α ΕΞΑΜΗΝΟ B ΕΞΑΜΗΝΟ. ΤΟΜΕΑΣ ECTS Units ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ. Διδασκ. Φροντιστ.- Εργ. Εργ. (tutorials) Βασικών Ιατρικών Επιστημών Ι 6 ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΩΡΕΣ ΚΑΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΑ Ι 3 3 2 2 6 2 Βασικών Ιατρικών Επιστημών Ι ΒΙΟΧΗΜΕΙΑ Ι 3 3 2 2 6 2 Βασικών Ιατρικών Επιστημών Ι ΙΑΤΡΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ 3 3 2 2 6 2 Βασικών Ιατρικών Επιστημών Ι ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Πρόγραμμα ημερομηνίας διενέργειας εξετάσεων ιατρικών Ειδικοτήτων περιόδου Ιουνίου 2019». ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

ΘΕΜΑ: «Πρόγραμμα ημερομηνίας διενέργειας εξετάσεων ιατρικών Ειδικοτήτων περιόδου Ιουνίου 2019». ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 12/6/2019 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Αρ. Πρωτ.: οικ. 1065 Ταχ. Δ/νση: Πλουτάρχου 3 Ταχ. Κώδικας: 10675 Αθήνα Πληροφορίες: Π. Μόκα Τηλέφωνο: 210 7258660-2 (εσωτ. 117) ΘΕΜΑ:

Διαβάστε περισσότερα

Σε σύγκριση με το πρόγραμμα στο οποίο συνεχίζουν οι σημερινοί ( ) φοιτητές δευτέρουέκτου έτους, οι βασικές αλλαγές είναι οι εξής:

Σε σύγκριση με το πρόγραμμα στο οποίο συνεχίζουν οι σημερινοί ( ) φοιτητές δευτέρουέκτου έτους, οι βασικές αλλαγές είναι οι εξής: Η βασική δομή του προγράμματος σπουδών, που παρέμεινε ουσιαστικά αμετάβλητη για δεκαετίες, προσέφερε τα κατάλληλα εφόδια στον μελλοντικό ιατρό. Ωστόσο, κοινή εκτίμηση τόσο των φοιτητών, όσο και των μελών

Διαβάστε περισσότερα

Α ΕΤΟΣ Α ΕΞΑΜΗΝΟ B ΕΞΑΜΗΝΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΩΡΕΣ ΚΑΤΑ ΕΞΑΜΗΝΟ ΩΡΕΣ ΚΑΤΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΜΕΑΣ. ECTS Units

Α ΕΤΟΣ Α ΕΞΑΜΗΝΟ B ΕΞΑΜΗΝΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΩΡΕΣ ΚΑΤΑ ΕΞΑΜΗΝΟ ΩΡΕΣ ΚΑΤΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΜΕΑΣ. ECTS Units ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΒΙΟΛΟΓΙΑ Ι 3 3 2 2 6 2 Βασικών Ιατρικών Επιστημών Ι 6 ΒΙΟΧΗΜΕΙΑ Ι 3 3 2 2 6 2 Βασικών Ιατρικών Επιστημών Ι 6 ΙΑΤΡΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ 3 3 2 2 6 2 Βασικών Ιατρικών Επιστημών Ι 6 ΒΙΟΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ 2 2 2 2

Διαβάστε περισσότερα

Ώρα Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ Ι ΕΜΒΡΥΟΛΟΓΙΑ Ι ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ Ι ΕΜΒΡΥΟΛΟΓΙΑ Ι

Ώρα Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ Ι ΕΜΒΡΥΟΛΟΓΙΑ Ι ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ Ι ΕΜΒΡΥΟΛΟΓΙΑ Ι Ωρολόγιο Πρόγραμμα Μαθημάτων Α Εξαμήνου ακαδ. έτους 2017-18 9-10 ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ- ΙΑΤΡΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ 10-11 ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ-

Διαβάστε περισσότερα

Ώρα Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή

Ώρα Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Ωρολόγιο Πρόγραμμα μαθημάτων Α Εξαμήνου ακαδ. έτους 2016-17 9-10 ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ- ΙΑΤΡΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ 10-11 ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ-

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Η πρόταση είναι βασισμένη: 1. Στην απόφαση του Πανεπιστημίου Αθηνών για το θέμα όπως διαμορφώθηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ «Σύσταση Επιστημονικών Ιατρικών Εταιρειών και λοιπές διατάξεις»

ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ «Σύσταση Επιστημονικών Ιατρικών Εταιρειών και λοιπές διατάξεις» ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ «Σύσταση Επιστημονικών Ιατρικών Εταιρειών και λοιπές διατάξεις» Άρθρο 1 Σύσταση Επιστημονικών Ιατρικών Εταιρειών 1. Για κάθε ιατρική ειδικότητα από τις προβλεπόμενες στο άρθρο 10 παρ.

Διαβάστε περισσότερα

L 158/370 Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης 10.6.2013

L 158/370 Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης 10.6.2013 L 158/370 Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης 10.6.2013 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΜΕΡΟΣ Α ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΤΙΤΛΩΝ Η οδηγία 2005/36/ΕΚ τροποποιείται ως εξής: 1. Στο άρθρο 49 παράγραφος 2 πρώτο

Διαβάστε περισσότερα

Δωρεάν Υπηρεσίες Υγείας

Δωρεάν Υπηρεσίες Υγείας Δωρεάν Υπηρεσίες Υγείας ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ 2 Όμιλος Υγεία Metropolitan Επείγοντα Περιστατικά (επισκέψεις & διαγνωστικές) Υγεία Γενική Κλινική Μητέρα (επισκέψεις) Παίδων Μητέρα Επείγοντα Περιστατικά

Διαβάστε περισσότερα

συνδρομητικο προγραμμα εξωτερικων ιατρειων

συνδρομητικο προγραμμα εξωτερικων ιατρειων συνδρομητικο προγραμμα εξωτερικων ιατρειων για ενήλικες Ονοματεπώνυμο συνδρομητή Ημερομηνία έναρξης προγράμματος Ημερομηνία λήξης προγράμματος Υπογραφή συνδρομητή Σφραγίδα παρόχου για παιδιά Ονοματεπώνυμο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Β4ΜΒΘ-ΤΕΟ. Αθήνα, 13 /12/ 2012 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Ν.Π.

ΑΔΑ: Β4ΜΒΘ-ΤΕΟ. Αθήνα, 13 /12/ 2012 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Ν.Π. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Ν.Π. ΤΜΗΜΑ Α Αθήνα, 3 /2/ 202 Αριθμ. πρωτ. Υ0α/Γ.Π. οικ.7526 Ταχ. Δ/νση : Αριστοτέλους 7 Ταχ. Κώδικας : 0 87 Τμηματάρχης:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ A. Αριθμός 4776 Παρασκευή, 6 Ιουνίου 2014 177

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ A. Αριθμός 4776 Παρασκευή, 6 Ιουνίου 2014 177 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ A Αριθμός 4776 Παρασκευή, 6 Ιουνίου 2014 177 Aριθμός 261 Ο Ιάκωβος Δημητρίου, μόνιμος Διευθυντής Τμήματος Πολιτικής Αεροπορίας, απεβίωσε στις

Διαβάστε περισσότερα

Ακ. Έτος Έναρξη μαθημάτων 25/02/2013 Λήξη μαθημάτων 14/06/2013 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Ακ. Έτος Έναρξη μαθημάτων 25/02/2013 Λήξη μαθημάτων 14/06/2013 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΞΑΜΗΝΟ 2ο Ανατομία Ι (ΚΒΕ) (Β) (8:00 11:00) 9 10 Εισαγωγή στην Περιγεννητική Ιατρική (ΜΑ1) Βιολογία ΙΙ (ΜΑ2) Βιοχημεία Ι (Εργ ) Βιοχημεία Ι (Εργ) Βιολογία ΙΙ (ΚΒΕ) (Α) Βιοχημεία Ι (Εργ) 9:00 11:00 11

Διαβάστε περισσότερα

Ώρα Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή

Ώρα Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Ωρολόγιο Πρόγραµµα µαθηµάτων Α Εξαµήνου ακαδ. έτους 2015-16 Ώρα Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή 9-10 ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ- ΒΙΟΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ -ΒΙΟΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρείας, έχω την

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρείας, έχω την Χ Α Ι Ρ Ε Τ Ι Σ Μ Ο Σ Π Ρ Ο Ε Δ Ρ Ο Υ Αγαπητοί Συνεργάτες, Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρείας, έχω την ιδιαίτερη χαρά και τιμή να σας ανακοινώσω τη διοργάνωση του

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ 4/6/2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ 4/6/2019 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ 4/6/2019 ΠΓΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Σύμφωνα με την. Γ4α/ΓΠ34896/3.06.2019 Υπουργικ Απόφαση ΠΓΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑ 2 36 ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ ΜΗΝΕΣ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΦΥΜΑΤΙΟΛΟΓΙΑΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΗΜΕΡΑ ΩΡΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΑΘΗΜΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ ΑΙ1, ΑΙ2, ΑΙ3, ΑΙ4

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΗΜΕΡΑ ΩΡΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΑΘΗΜΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ ΑΙ1, ΑΙ2, ΑΙ3, ΑΙ4 1 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ Α Ε Τ Ο Σ Α/Α ΗΜΕΡΟ- ΜΗΝΙΑ 1 30.08.16 ΤΡΙΤΗ 8-11 2 31.08.16 ΤΕΤΑΡΤΗ 8-11 3 01.09.16 ΠΕΜΠΤΗ 8-11

Διαβάστε περισσότερα

Α/Α ΗΜ/ΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΩΡΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΑΘΗΜΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 8-11 Γ. ΚΑΓΚΑΔΗΣ, ΑΝΑΠΛ. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΑΙ4

Α/Α ΗΜ/ΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΩΡΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΑΘΗΜΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 8-11 Γ. ΚΑΓΚΑΔΗΣ, ΑΝΑΠΛ. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΑΙ4 1 Α Ε Τ Ο Σ Α/Α ΗΜ/ΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΩΡΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΑΘΗΜΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ 1 12.6.17 ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΝΑΤΟΜΙΑ Ι ΑΝΑΤΟΜΙΑΣ 2 13.6.17 ΤΡΙΤΗ Γ. ΚΑΓΚΑΔΗΣ, ΑΝΑΠΛ. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Γ. ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΝΑΠΛ. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ Εαρινού εξαμήνου, ακαδημαϊκού έτους ΕΞΑΜΗΝΟ 2ο

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ Εαρινού εξαμήνου, ακαδημαϊκού έτους ΕΞΑΜΗΝΟ 2ο Έναρξη μαθημάτων: 11.02.2019 Λήξη μαθημάτων: 31.05.2019 08:00-09:00 08:00-09:00 09:00-10:00 Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Τμήμα Ιατρικής ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ Εαρινού εξαμήνου, ακαδημαϊκού έτους 2018-2019 ΕΞΑΜΗΝΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΟΙ ΠΕΡΙ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ (ΕΙΔΙΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ 2018»

ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΟΙ ΠΕΡΙ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ (ΕΙΔΙΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ 2018» ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΟΙ ΠΕΡΙ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ (ΕΙΔΙΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ 2018» ΟΙ ΠΕΡΙ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 2001 ΕΩΣ 2017 Κανονισμοί δυνάμει των άρθρων 22(1), 23(3),

Διαβάστε περισσότερα

Α Ε Τ Ο Σ Α/Α ΗΜ/ΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΩΡΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΑΘΗΜΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ. ΒΙΟΧΗΜΕΙΑ Ι (Παλαιό πρόγραµµα) ΒΙΟΧΗΜΕΙΑ Ι (Νέο Πρόγραµµα)

Α Ε Τ Ο Σ Α/Α ΗΜ/ΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΩΡΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΑΘΗΜΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ. ΒΙΟΧΗΜΕΙΑ Ι (Παλαιό πρόγραµµα) ΒΙΟΧΗΜΕΙΑ Ι (Νέο Πρόγραµµα) 1 Α Ε Τ Ο Σ Α/Α ΗΜ/ΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΩΡΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΑΘΗΜΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ 1 28.8.18 ΤΡΙΤΗ 8-11 2 29.8.18 ΤΕΤΑΡΤΗ 8-11 3 30.8.18 ΠΕΜΠΤΗ 8-11 4 31.8.18 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8-11 5 1.9.18 ΣΑΒΒΑΤΟ 8-11 6 3.9.18 ΔΕΥΤΕΡΑ 8-11 7 5.9.18

Διαβάστε περισσότερα

Θ Ε Μ Α : «Συμβάσεις μίσθωσης έργου με πέντε χιλιάδες (5.000) θεραπευτές ιατρούς για χρονικό διάστημα δύο (2) ετών από τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ.

Θ Ε Μ Α : «Συμβάσεις μίσθωσης έργου με πέντε χιλιάδες (5.000) θεραπευτές ιατρούς για χρονικό διάστημα δύο (2) ετών από τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝ. ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας Αθήνα 06-04 - 2012 Αρ. Πρωτ. : Γ32/ 48 / οικ.16032 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ & ΑΓΟΡΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΚΑΡΤΑΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΚΑΡΤΑΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΚΑΡΤΑΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Νοσοκομεία Ιατρικά Κέντρα Αθήνας METROPOLITAL HOSPITAL Επικοινωνία Διεύθυνση: Εθνάρχου Μακαρίου & Ελ. Βενιζέλου 1, 18547 Ν. Φάληρο - Τηλ.: 210

Διαβάστε περισσότερα

Α Ε Τ Ο Σ Α/Α ΗΜ/ΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΩΡΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΑΘΗΜΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ - ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ & ΦΥΣΙΚΗ Ι, ΙΙ

Α Ε Τ Ο Σ Α/Α ΗΜ/ΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΩΡΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΑΘΗΜΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ - ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ & ΦΥΣΙΚΗ Ι, ΙΙ 1 Α Ε Τ Ο Σ 1. 11.6.18 ΔΕΥΤΕΡΑ 8-11 2. 12.6.18 ΤΡΙΤΗ 8-11 3. 13.6.18 ΤΕΤΑΡΤΗ 8-11 4. 14.6.18 ΠΕΜΠΤΗ 8-11 5. 15.6.18 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8-11 6. 16.6.18 ΣΑΒΒΑΤΟ 8-11 ΑΝΑΤΟΜΙΑ Ι ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Α/Α ΗΜ/ΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΩΡΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΑΘΗΜΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 8-11 Γ. ΚΑΓΚΑΔΗΣ, ΑΝΑΠΛ. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΑΙ4

Α/Α ΗΜ/ΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΩΡΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΑΘΗΜΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 8-11 Γ. ΚΑΓΚΑΔΗΣ, ΑΝΑΠΛ. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΑΙ4 1 Α Ε Τ Ο Σ Α/Α ΗΜ/ΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΩΡΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΑΘΗΜΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ 1 28.8.17 ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΝΑΤΟΜΙΑ Ι ΑΝΑΤΟΜΙΑΣ 2 29.8.17 ΤΡΙΤΗ Γ. ΚΑΓΚΑΔΗΣ, ΑΝΑΠΛ. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Γ. ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΝΑΠΛ. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Η παρούσα Σύμβαση Παροχής Υπηρεσιών καταρτίζεται την 20., στη Λευκωσία μεταξύ των πιο κάτω συμβαλλομένων:

Η παρούσα Σύμβαση Παροχής Υπηρεσιών καταρτίζεται την 20., στη Λευκωσία μεταξύ των πιο κάτω συμβαλλομένων: Φυσικά Πρόσωπα ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ Ή ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΕΩΝ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ (ΓεΣΥ) Κωδικός ΓεΣΥ Παροχέα: Η

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ (ΦΟΙΤΗΤΕΣ 2 ου -5 ου ΕΤΟΥΣ)

ΕΠΙΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ (ΦΟΙΤΗΤΕΣ 2 ου -5 ου ΕΤΟΥΣ) ΕΠΙΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ (ΦΟΙΤΗΤΕΣ 2 ου -5 ου ΕΤΟΥΣ) Β ΕΞΑΜΗΝΟ 1. Εισαγωγή στις θεωρίες των βιολογικών συστηµάτων και τις εφαρµογές τους στη φυσιολογία του ανθρώπου 2. Βιοϊατρική τεχνολογία 3. Μηχανική βιολογικών

Διαβάστε περισσότερα

Σύμφωνα με το Σχέδιο Υπηρεσίας της θέσης που ισχύει, τα καθήκοντα και οι ευθύνες, καθώς κσι τα απαιτούμενα προσόντα έχουν ως εξής:

Σύμφωνα με το Σχέδιο Υπηρεσίας της θέσης που ισχύει, τα καθήκοντα και οι ευθύνες, καθώς κσι τα απαιτούμενα προσόντα έχουν ως εξής: 1054 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 23ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2010 Αριθμός 834 ΚΕΝΗ ΘΕΣΗ ΒΟΗΘΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΛΙΝΙΚΗΣ/ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑ! ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΠΑΣ. Γίνονται δεκτές

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ Χειμερινού εξαμήνου, ακαδημαϊκού έτους ΕΞΑΜΗΝΟ 1ο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΖΩΝΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ Χειμερινού εξαμήνου, ακαδημαϊκού έτους ΕΞΑΜΗΝΟ 1ο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΖΩΝΗ Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Τμήμα Ιατρικής ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ Χειμερινού εξαμήνου, ακαδημαϊκού έτους 2019-2020 ΕΞΑΜΗΝΟ 1ο Έναρξη μαθημάτων: 23.09.2019 Λήξη μαθημάτων: 10.01.2020 ΩΡΕΣ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΑ ΩΡΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΑΘΗΜΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ ΑΝΑΤΟΜΙΑ Ι ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΙI

ΗΜΕΡΑ ΩΡΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΑΘΗΜΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ ΑΝΑΤΟΜΙΑ Ι ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΙI 1 Α Ε Τ Ο Σ Α/Α 1 6.06.16 ΔΕΥΤΕΡΑ 8-11 2 7.06.16 ΤΡΙΤΗ 8-11 3 8.06.16 ΤΕΤΑΡΤΗ 8-11 4 9.06.16 ΠΕΜΠΤΗ 8-11 5 13.06.16 ΔΕΥΤΕΡΑ 8-11 6 14.06.16 ΤΡΙΤΗ 8-11 7 15.06.16 ΤΕΤΑΡΤΗ 8-11 8 22.06.16 ΤΕΤΑΡΤΗ 11-14 9

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ. Αγαπητοί συνάδελφοι,

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ. Αγαπητοί συνάδελφοι, Α' Ανακοίνωση ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ Αγαπητοί συνάδελφοι, Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνω ότι η Ιατρική Εταιρεία Θεσσαλονίκης διοργανώνει εφέτος το 34 ο Βορειοελλαδικό Ιατρικό Συνέδριο, από τις 4 έως τις 6 Απριλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΑ ΩΡΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΑΘΗΜΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ ΑΝΑΤΟΜΙΑ Ι ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΙI

ΗΜΕΡΑ ΩΡΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΑΘΗΜΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ ΑΝΑΤΟΜΙΑ Ι ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΙI 1 Α Ε Τ Ο Σ Α/Α 1 8.06.15 ΔΕΥΤΕΡΑ 8-11 2 9.06.15 ΤΡΙΤΗ 8-11 3 10.06.15 ΤΕΤΑΡΤΗ 8-11 4 11.06.15 ΠΕΜΠΤΗ 8-11 5 15.06.15 ΔΕΥΤΕΡΑ 8-11 6 16.06.15 ΤΡΙΤΗ 8-11 7 17.06.15 ΤΕΤΑΡΤΗ 8-11 8 24.06.15 ΤΕΤΑΡΤΗ 11-14

Διαβάστε περισσότερα

Β ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ. ΓΝ ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ- ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (για το πρώην ΓΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ)

Β ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ. ΓΝ ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ- ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (για το πρώην ΓΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ) Β ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ Η Υ.ΠΕ ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ 47 ΝΙΜΤΣ Η Υ.ΠΕ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑ 47 ΝΙΜΤΣ Η Υ.ΠΕ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ 47 ΝΙΜΤΣ Η Υ.ΠΕ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΤΟΜΙΚΗ 47 ΝΙΜΤΣ Η Υ.ΠΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ 47 ΝΙΜΤΣ Η Υ.ΠΕ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑ ΓΝ ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ-

Διαβάστε περισσότερα