Οδηγός χρήσης Nokia C2-00

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Οδηγός χρήσης Nokia C2-00"

Transcript

1 Οδηγός χρήσης Nokia C2-00 Τεύχος 1.1

2 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Ασφάλεια 4 Το τηλέφωνό σας με λίγα λόγια 6 Το τηλέφωνό σας με δύο SIM 6 Πλήκτρα και μέρη 6 Ξεκινώντας 7 Τοποθέτηση κάρτας SIM και μπαταρίας 7 Τοποθέτηση δεύτερης κάρτας SIM 9 Τοποθέτηση κάρτας μνήμης 10 Φόρτιση της μπαταρίας 11 Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση του τηλεφώνου 12 Κεραία GSM 12 Σύνδεση μικροφώνου-ακουστικού 13 Σύνδεση ιμάντα 13 Βασική χρήση 14 Υποστήριξη 14 Κωδικοί πρόσβασης 14 Ορισμός της κάρτας SIM προς χρήση 15 Κλείδωμα των πλήκτρων 16 Αντιγραφή επαφών ή εικόνων από το παλιό σας τηλέφωνο 16 Χρήση του τηλεφώνου σας χωρίς κάρτα SIM 17 Κλήσεις 17 Πραγματοποίηση κλήσης 17 Προβολή αναπάντητων κλήσεων 17 Κλήση του τελευταίου αριθμού κλήσης 18 Εκτροπή κλήσεων στον αυτόματο τηλεφωνητή σας ή σε άλλο αριθμό τηλεφώνου 18 Επαφές 18 Αποθήκευση ονόματος και αριθμού τηλεφώνου 18 Χρήση ταχείας κλήσης 19 Αποστολή των στοιχείων επικοινωνίας σας 19 Σύνταξη κειμένου 20 Εναλλαγή μεταξύ λειτουργιών εισαγωγής κειμένου 20 Γραφή με χρήση παραδοσιακής εισαγωγής κειμένου 20 Χρήση πρόβλεψης εισαγωγής κειμένου 21 Μηνύματα 21 Αποστολή μηνύματος 21 Αποθήκευση συνημμένου 22 Ανάκτηση μηνύματος multimedia 23 Ακρόαση μηνυμάτων ομιλίας 24 Αποστολή ηχητικού μηνύματος 24 Συνδεσιμότητα 24 Bluetooth 24 Καλώδιο δεδομένων USB 26 Ρολόι 27 Αλλαγή της ώρας και της ημερομηνίας 27 Ρολόι αφύπνισης 27 Φωτογραφίες και βίντεο 28 Λήψη φωτογραφίας 28 Εγγραφή βίντεο 28 Αποστολή φωτογραφίας ή βίντεο 29 Οργάνωση αρχείων 29 Μουσική και ήχος 30 Αναπαραγωγή πολυμέσων 30 Ραδιόφωνο FM 31 Ιστός 33

3 Περιεχόμενα 3 Σχετικά με το πρόγραμμα περιήγησης στον Ιστό 33 Περιήγηση στον Ιστό 33 Εκκαθάριση ιστορικού περιήγησης 33 ιαχείριση τηλεφώνου 34 Ενημέρωση λογισμικού τηλεφώνου με χρήση του τηλεφώνου σας 34 Ενημέρωση λογισμικού τηλεφώνου με χρήση του υπολογιστή σας 35 Επαναφορά αρχικών ρυθμίσεων 36 ημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των φωτογραφιών σας και άλλου περιεχομένου σε κάρτα μνήμης 36 Προστασία του περιβάλλοντος 36 Εξοικονόμηση ενέργειας 36 Ανακύκλωση 37 Πληροφορίες σχετικά με το προϊόν και την ασφάλεια 37

4 4 Ασφάλεια Ασφάλεια ιαβάστε αυτές τις απλές οδηγίες. Η μη συμμόρφωση με αυτές μπορεί να αποβεί επικίνδυνη ή παράνομη. Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε τις πλήρεις οδηγίες χρήσης. ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ Απενεργοποιείτε τη συσκευή στις περιπτώσεις που δεν επιτρέπεται η χρήση κινητών τηλεφώνων ή όταν υπάρχει το ενδεχόμενο πρόκλησης παρεμβολών ή κινδύνων από τη συσκευή, για παράδειγμα, σε αεροσκάφη, σε νοσοκομεία ή κοντά σε ιατρικό εξοπλισμό, καύσιμα, χημικά ή σε περιοχές όπου χρησιμοποιούνται εκρηκτικές ύλες. Τηρείτε όλες τις οδηγίες σε περιοχές όπου απαγορεύεται η χρήση κινητών συσκευών. ΠΡΟΕΧΕΙ Η Ο ΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Τηρείτε όλους τους τοπικούς νόμους. Όταν οδηγείτε, να έχετε πάντα τα χέρια σας ελεύθερα για τους χειρισμούς του οχήματός σας. Το πρώτο σας μέλημα κατά την οδήγηση θα πρέπει να είναι η οδική ασφάλεια. ΠΑΡΕΜΒΟΛΕΣ Όλες οι ασύρματες συσκευές είναι δυνατό να δεχθούν παρεμβολές οι οποίες μπορεί να επηρεάσουν την απόδοσή τους. ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟ ΕΙ ΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ Μόνο ειδικευμένο προσωπικό επιτρέπεται να αναλαμβάνει την εγκατάσταση ή τη συντήρηση αυτού του προϊόντος. ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ, ΦΟΡΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ Χρησιμοποιείτε μόνο μπαταρίες, φορτιστές και άλλα εξαρτήματα που έχουν εγκριθεί από τη Nokia για χρήση με αυτήν τη συσκευή. Μη συνδέετε ασύμβατα προϊόντα. ΙΑΤΗΡΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΑΣ ΣΤΕΓΝΗ Η συσκευή δεν είναι ανθεκτική στο νερό. ιατηρείτε την στεγνή.

5 Ασφάλεια 5 ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΤΕ ΤΗΝ ΑΚΟΗ ΣΑΣ Χρησιμοποιείτε σετ μικροφώνου-ακουστικού, με την ένταση του ήχου ρυθμισμένη σε μέτρια επίπεδα, και μην κρατάτε τη συσκευή κοντά στο αυτί σας όταν χρησιμοποιείται το μεγάφωνο.

6 6 Το τηλέφωνό σας με λίγα λόγια Το τηλέφωνό σας με λίγα λόγια Το τηλέφωνό σας με δύο SIM Μπορείτε να εισαγάγετε δύο κάρτες SIM. Μερικά πλεονεκτήματα των τηλεφώνων με δύο SIM Μπορείτε να εξοικονομείτε χρεώσεις όταν χρησιμοποιείτε υπηρεσίες από διαφορετικούς παροχείς υπηρεσιών. Χρησιμοποιείτε έναν αριθμό τηλεφώνου για προσωπικές κλήσεις και έναν άλλο για τη δουλειά, έχοντας μαζί σας μόνο ένα τηλέφωνο. Αποφεύγετε τις διακυμάνσεις στην κάλυψη δικτύου μεταξύ των διάφορων παροχέων υπηρεσιών. Και οι δύο κάρτες SIM είναι διαθέσιμες ταυτόχρονα όταν η συσκευή δεν χρησιμοποιείται, ωστόσο όσο είναι ενεργή η μία κάρτα SIM, για παράδειγμα, κατά την πραγματοποίηση κλήσης, η άλλη δεν είναι διαθέσιμη. Εάν έχετε μόνο μία κάρτα SIM, εισαγάγετε την κάρτα στη θήκη κάρτας SIM1. Ορισμένες λειτουργίες και υπηρεσίες ενδέχεται να είναι διαθέσιμες μόνο όταν η κάρτα SIM χρησιμοποιείται στη θήκη κάρτας SIM1. Εάν υπάρχει κάρτα SIM μόνο στη θήκη κάρτας SIM2, μπορείτε να πραγματοποιείτε μόνο επείγουσες κλήσεις. εν είναι δυνατό το άνοιγμα σύνδεσης GPRS στο παρασκήνιο. Εάν μια εφαρμογή χρησιμοποιεί σύνδεση GPRS και επιστρέψετε στην αρχική οθόνη ή μεταβείτε σε άλλη εφαρμογή, μενού ή άλλη προβολή, η σύνδεση θα κλείσει αυτόματα. Πλήκτρα και μέρη 1 Υποδοχή ακουστικού/υποδοχή AV της Nokia (3,5 mm) 2 Ακουστικό 3 Οθόνη 4 Πλήκτρα επιλογής

7 Ξεκινώντας 7 5 Πλήκτρο Navi (πλήκτρο κύλισης) 6 Πλήκτρο κλήσης 7 Πλήκτρο τερματισμού/ενεργοποίησης 8 Πληκτρολόγιο 9 Υποδοχή φορτιστή 10 Υποδοχή micro-usb 11 Υποδοχή κάρτας SIM (SIM 2) 12 Μεγάφωνο 13 Φακός κάμερας 14 Μικρόφωνο Ξεκινώντας Τοποθέτηση κάρτας SIM και μπαταρίας Σημαντικό: Μην χρησιμοποιείτε σε αυτήν τη συσκευή κάρτα mini-uicc SIM, γνωστή επίσης ως κάρτα micro-sim, κάρτα micro-sim με προσαρμογέα ή κάρτα SIM που έχει εγκοπή mini-uicc (δείτε την εικόνα). Η κάρτα micro SIM είναι μικρότερη από την τυπική κάρτα SIM. Αυτή η συσκευή δεν υποστηρίζει τη χρήση καρτών micro-sim και η χρήση μη συμβατών καρτών SIM ενδέχεται να προκαλέσει βλάβη στην κάρτα ή στη συσκευή και να καταστρέψει δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στην κάρτα. Το τηλέφωνο αυτό προορίζεται για χρήση με μπαταρία BL-5C. Χρησιμοποιείτε πάντα αυθεντικές μπαταρίες της Nokia. Εάν έχετε μόνο μία κάρτα SIM, τοποθετήστε την κάρτα στην εσωτερική υποδοχή κάρτας SIM. 1 Τοποθετήστε το δάχτυλό σας στη σχισμή στο κάτω μέρος του τηλεφώνου και, στη συνέχεια, ανασηκώστε προσεκτικά και αφαιρέστε το πίσω κάλυμμα (1). 2 Εάν η μπαταρία είναι τοποθετημένη, ανασηκώστε την και αφαιρέστε τη (2).

8 8 Ξεκινώντας 3 Ανοίξτε την υποδοχή κάρτας SIM (3) και τοποθετήστε ή αφαιρέστε την κάρτα SIM (4 ή 5). Βεβαιωθείτε ότι η επιφάνεια επαφών της κάρτας είναι στραμμένη προς τα κάτω. 4 Ευθυγραμμίστε τις επαφές της μπαταρίας με το διαμέρισμα μπαταρίας και τοποθετήστε την μπαταρία (6). Για να τοποθετήσετε ξανά το πίσω κάλυμμα, κατευθύνετε τις επάνω ασφάλειες προς τις υποδοχές τους (7) και πιέστε προς τα κάτω μέχρι το κάλυμμα να ασφαλίσει στη θέση του (8).

9 Ξεκινώντας 9 Τοποθέτηση δεύτερης κάρτας SIM Έχετε δεύτερη κάρτα SIM, αλλά θέλετε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την κύρια κάρτα SIM; Μπορείτε να τοποθετήσετε ή να αφαιρέσετε μια δεύτερη κάρτα SIM, χωρίς να χρειάζεται να απενεργοποιήσετε το τηλέφωνο. 1 Ανοίξτε το κάλυμμα της εξωτερικής υποδοχής κάρτας SIM (1, 2), που φέρει την ένδειξη. 2 Βεβαιωθείτε ότι η επιφάνεια επαφών της κάρτας SIM είναι στραμμένη προς τα κάτω και, στη συνέχεια, εισαγάγετε την κάρτα (3). Πιέστε την κάρτα προς τα μέσα, μέχρι να ασφαλίσει στη θέση της. Κλείστε το κάλυμμα (4).

10 10 Ξεκινώντας Αφαίρεση της δεύτερης κάρτας SIM Τοποθέτηση κάρτας μνήμης Χρησιμοποιείτε μόνο συμβατές κάρτες μνήμης που έχουν εγκριθεί από τη Nokia για χρήση με αυτήν τη συσκευή. Οι μη συμβατές κάρτες ενδέχεται να προκαλέσουν βλάβες στην κάρτα και τη συσκευή, καθώς και να καταστρέψουν τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στην κάρτα. Το τηλέφωνό σας υποστηρίζει κάρτες μνήμης με χωρητικότητα έως 32 GB. 1 Αφαιρέστε το πίσω κάλυμμα. 2 Βεβαιωθείτε ότι η επιφάνεια επαφών της κάρτας είναι στραμμένη προς τα κάτω. Πιέστε την κάρτα προς τα μέσα, μέχρι να ασφαλίσει στη θέση της. 3 Τοποθετήστε ξανά το πίσω κάλυμμα.

11 Ξεκινώντας 11 Αφαίρεση της κάρτας μνήμης Σημαντικό: Μην αφαιρείτε την κάρτα μνήμης όταν χρησιμοποιείται από μια εφαρμογή. Αυτό μπορεί να προκαλέσει βλάβη στην κάρτα μνήμης και τη συσκευή και να καταστρέψει δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στην κάρτα. Μπορείτε να αφαιρέσετε ή να αντικαταστήσετε την κάρτα μνήμης χωρίς να χρειάζεται να απενεργοποιήσετε το τηλέφωνο. 1 Αφαιρέστε το πίσω κάλυμμα. 2 Πιέστε την κάρτα προς τα μέσα, μέχρι να ελευθερωθεί και, στη συνέχεια, τραβήξτε έξω την κάρτα. 3 Τοποθετήστε ξανά το πίσω κάλυμμα. Φόρτιση της μπαταρίας Η μπαταρία σας έχει φορτιστεί εν μέρει στο εργοστάσιο, ωστόσο ίσως χρειαστεί να την επαναφορτίσετε για να μπορέσετε να ενεργοποιήσετε το τηλέφωνό σας για πρώτη φορά. Εάν το τηλέφωνο εμφανίζει ένδειξη χαμηλών επιπέδων φόρτισης μπαταρίας, κάντε τα εξής: 1 Συνδέστε το φορτιστή σε μια πρίζα. 2 Συνδέστε το φορτιστή στο τηλέφωνο. 3 Όταν το τηλέφωνο εμφανίσει ένδειξη πλήρους φόρτισης, αποσυνδέστε το φορτιστή πρώτα από το τηλέφωνο και μετά από την πρίζα. εν είναι απαραίτητο να φορτίσετε τη μπαταρία για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, ενώ μπορείτε επίσης να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας κατά τη φόρτιση.

12 12 Ξεκινώντας Εάν η μπαταρία έχει αποφορτιστεί πλήρως, ενδέχεται να χρειαστεί να περάσουν μερικά λεπτά μέχρι να εμφανιστεί στην οθόνη η ένδειξη φόρτισης μπαταρίας ή μέχρι να είστε σε θέση να πραγματοποιήσετε κλήσεις. Αν η μπαταρία δεν έχει χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, για να ξεκινήσει η φόρτιση, ίσως χρειαστεί να συνδέσετε το φορτιστή, να τον αποσυνδέσετε και να τον συνδέσετε ξανά. Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση του τηλεφώνου Πατήστε και κρατήστε πατημένο το πλήκτρο λειτουργίας. Ενδέχεται να σας ζητηθεί να λάβετε τις ρυθμίσεις διαμόρφωσης από τον παροχέα υπηρεσιών δικτύου. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτήν την υπηρεσία δικτύου, επικοινωνήστε με τον παροχέα υπηρεσιών δικτύου. Κεραία GSM Στο σχήμα παρουσιάζεται η περιοχή της κεραίας GSM με γκρι χρώμα. Αποφεύγετε να αγγίζετε την περιοχή της κεραίας ενώ χρησιμοποιείται η κεραία. Η επαφή με τις κεραίες επηρεάζει αρνητικά την ποιότητα της επικοινωνίας και ενδέχεται να μειώσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας λόγω υψηλότερων επιπέδων ισχύος κατά τη λειτουργία.

13 Ξεκινώντας 13 Σύνδεση μικροφώνου-ακουστικού Μην συνδέετε προϊόντα τα οποία παράγουν σήμα εξόδου, καθώς αυτό ενδέχεται να προκαλέσει βλάβη στη συσκευή. Μην συνδέετε πηγές τάσης στην υποδοχή ήχου/ εικόνας (AV) της Nokia. Εάν συνδέσετε στην υποδοχή ήχου/εικόνας της Nokia μια εξωτερική συσκευή ή σετ μικροφώνου-ακουστικού που δεν έχει εγκριθεί από τη Nokia για χρήση με αυτήν τη συσκευή, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα επίπεδα έντασης. Σύνδεση ιμάντα Οι ιμάντες ενδέχεται να διατίθενται ξεχωριστά.

14 14 Βασική χρήση Βασική χρήση Υποστήριξη Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τους τρόπους χρήσης του προϊόντος σας ή εάν δεν είστε σίγουροι για το πώς πρέπει να λειτουργεί το τηλέφωνό σας, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης στο τηλέφωνό σας. Εάν το πρόβλημά σας δεν επιλυθεί, κάντε ένα από τα εξής: Επανεκκινήστε το τηλέφωνό σας. Απενεργοποιήστε το τηλέφωνο και αφαιρέστε την μπαταρία. Μετά από ένα λεπτό περίπου, τοποθετήστε ξανά την μπαταρία και ενεργοποιήστε το τηλέφωνο. Ενημέρωση του λογισμικού του τηλεφώνου σας Επαναφορά των αρχικών εργοστασιακών ρυθμίσεων Εάν το πρόβλημα παραμένει, επικοινωνήστε με τη Nokia για τις διαθέσιμες επιλογές επισκευής. Μεταβείτε στη διεύθυνση Προτού στείλετε το τηλέφωνό σας για επισκευή, δημιουργείτε πάντα αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας. Κωδικοί πρόσβασης Επιλέξτε Μενού > Ρυθμίσεις > Ασφάλεια > Κωδικοί πρόσβασης. Κωδικοί PIN και PIN2 (4-8 ψηφία) Κωδικός ασφαλείας Αυτοί οι κωδικοί προστατεύουν την κάρτα SIM από μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή είναι απαραίτητοι για την πρόσβαση σε ορισμένες λειτουργίες. Εάν δεν λάβατε αυτούς τους κωδικούς μαζί με την κάρτα ή εάν ξεχάσετε τους κωδικούς, επικοινωνήστε με τον παροχέα υπηρεσιών σας. Μπορείτε να ρυθμίσετε το τηλέφωνό σας να σας ζητά τον κωδικό PIN κάθε φορά που το ενεργοποιείτε. Εάν εισαγάγετε λανθασμένο κωδικό τρεις συνεχόμενες φορές, θα πρέπει να τον ξεμπλοκάρετε χρησιμοποιώντας τον κωδικό PUK ή PUK2. Το PIN μονάδας απαιτείται για την πρόσβαση στις πληροφορίες που περιέχονται στη μονάδα ασφαλείας της κάρτας SIM. Το PIN υπογραφής ενδέχεται να απαιτείται για την ψηφιακή υπογραφή. Αυτός ο κωδικός προστατεύει το τηλέφωνό σας από μη εξουσιοδοτημένη χρήση.

15 Βασική χρήση 15 (5 10 ψηφία) Μπορείτε να ρυθμίσετε το τηλέφωνό σας να ζητά τον κωδικό ασφαλείας που έχετε καθορίσει. Ο προεπιλεγμένος κωδικός ασφαλείας είναι Κρατήστε τον κωδικό μυστικό και σε ασφαλές μέρος, χωριστά από το τηλέφωνό σας. Αν ξεχάσετε τον κωδικό και το τηλέφωνό σας κλειδωθεί, απαιτείται να παραδώσετε το τηλέφωνο για επισκευή. Ενδέχεται να ισχύουν πρόσθετες χρεώσεις, ενώ επίσης όλα τα προσωπικά δεδομένα στο τηλέφωνό σας ενδέχεται να διαγραφούν. Κωδικός φραγής (4 ψηφία) Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με κάποιο σημείο Nokia Care ή με τον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο του τηλεφώνου σας. Αυτός ο κωδικός είναι απαραίτητος για τις υπηρεσίες φραγής κλήσεων. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το φορέα παροχής υπηρεσιών δικτύου. Ορισμός της κάρτας SIM προς χρήση Μπορείτε να ορίσετε ποια κάρτα SIM θα χρησιμοποιείται για τις εξερχόμενες κλήσεις ή τα εξερχόμενα μηνύματα. ίνοντας ονόματα στις κάρτες SIM σας, μπορείτε να βλέπετε με μία ματιά ποια από αυτές είναι, για παράδειγμα, για τη δουλειά σας και ποια για προσωπική χρήση. Πατήστε Μενού > Ρυθμίσεις > ιαχείρ. SIM. Επιλέξτε SIM1 ή SIM2. Η προτιμώμενη κάρτα SIM χρησιμοποιείται από προεπιλογή για όλες τις εξερχόμενες επικοινωνίες, για παράδειγμα, κλήσεις και μηνύματα. Εάν θέλετε να σας ζητείται να επιλέξετε κάρτα SIM προτού, για παράδειγμα, πραγματοποιήσετε μια κλήση ή στείλετε ένα μήνυμα κειμένου, επιλέξτε Ερ. κάθε φορά. Μετονομασία κάρτας SIM Επιλέξτε Επιλογ. > Μετονομασία. Συμβουλή: Για να ανοίξετε τη διαχείριση SIM από την αρχική οθόνη, πατήστε παρατεταμένα *.

16 16 Βασική χρήση Κλείδωμα των πλήκτρων Για να αποφύγετε κατά λάθος πραγματοποίηση κλήσεων όταν το τηλέφωνό σας βρίσκεται στην τσέπη ή στην τσάντα σας, κλειδώστε τα πλήκτρα του τηλεφώνου σας. Επιλέξτε Μενού και, στη συνέχεια, πατήστε *. Ξεκλείδωμα των πλήκτρων Επιλέξτε Ξεκλ. και πατήστε *. Ενεργοποίηση του αυτόματου κλειδώματος πλήκτρων 1 Επιλέξτε Μενού > Ρυθμίσεις και Συσκευή > Αυτόματο κλείδωμα πληκτρ/ γίου > Ενεργοποιημένο. 2 Καθορίστε το χρονικό διάστημα μετά την παρέλευση του οποίου τα πλήκτρα θα κλειδώνουν αυτόματα. Αντιγραφή επαφών ή εικόνων από το παλιό σας τηλέφωνο Θέλετε να αντιγράψετε γρήγορα το περιεχόμενό σας από το προηγούμενο συμβατό σας τηλέφωνο Nokia και να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε αμέσως το νέο σας τηλέφωνο; Μπορείτε να αντιγράψετε, για παράδειγμα, επαφές, καταχωρίσεις ημερολογίου και φωτογραφίες στο νέο σας τηλέφωνο, χωρίς χρεώσεις. 1 Ενεργοποιήστε το Bluetooth και στα δύο τηλέφωνα. Επιλέξτε Μενού > Ρυθμίσεις > Συνδεσιμότητα > Bluetooth και Ναι. 2 Επιλέξτε Μενού > Ρυθμίσεις > Συγχρ. & αντίγρ.. 3 Επιλέξτε Αλλαγή τηλεφώνου > Αντιγραφή σε. 4 Επιλέξτε το περιεχόμενο που θα αντιγραφεί και πατήστε Τέλος. 5 Επιλέξτε το προηγούμενο τηλέφωνό σας από τη λίστα. 6 Εάν το άλλο τηλέφωνο απαιτεί κωδικό πρόσβασης, εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης. Ο κωδικός πρόσβασης, τον οποίο μπορείτε να καθορίσετε εσείς, πρέπει να εισαχθεί και στα δύο τηλέφωνα. Σε ορισμένα τηλέφωνα, ο κωδικός

17 Κλήσεις 17 πρόσβασης είναι συγκεκριμένος και δεν αλλάζει. Για λεπτομέρειες, ανατρέξτε στις οδηγίες χρήσης του άλλου τηλεφώνου. Ο κωδικός ισχύει μόνο για την τρέχουσα σύνδεση. 7 Εάν σας ζητηθεί, επιτρέψτε τα αιτήματα σύνδεσης και αντιγραφής. Χρήση του τηλεφώνου σας χωρίς κάρτα SIM Θέλετε να αφήνετε τα παιδιά σας να παίζουν με το τηλέφωνό σας, χωρίς όμως να ανησυχείτε μήπως πραγματοποιήσουν κλήση κατά λάθος; Ορισμένες λειτουργίες του τηλεφώνου σας, όπως τα παιχνίδια και το ημερολόγιο, μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς κάρτα SIM τοποθετημένη στο τηλέφωνο. Οι λειτουργίες που εμφανίζονται αμυδρά στα μενού δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Κλήσεις Πραγματοποίηση κλήσης 1 Στην αρχική οθόνη, εισαγάγετε τον αριθμό τηλεφώνου. Για να διαγράψετε έναν αριθμό, επιλέξτε Σβήσιμ.. Για διεθνείς κλήσεις, πατήστε δύο φορές * για το χαρακτήρα + (που αντικαθιστά τον κωδικό πρόσβασης στις διεθνείς υπηρεσίες δικτύου) και, στη συνέχεια, εισαγάγετε τον κωδικό χώρας, τον κωδικό περιοχής (παραλείψτε το αρχικό μηδέν, αν είναι απαραίτητο) και, τέλος, τον αριθμό του τηλεφώνου. 2 Πατήστε το πλήκτρο κλήσης. 3 Εάν σας ζητηθεί, επιλέξτε την κάρτα SIM που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. 4 Για να τερματίσετε την κλήση, πατήστε το πλήκτρο τερματισμού κλήσης. Όταν λαμβάνετε μια κλήση, το τηλέφωνό σας δείχνει ποια κάρτα SIM χρησιμοποιείται. Προβολή αναπάντητων κλήσεων Είχατε αναπάντητη κλήση και θέλετε να δείτε ποιος σας κάλεσε; Στην αρχική οθόνη, επιλέξτε Προβ.. Εμφανίζεται το όνομα του καλούντα, εάν είναι αποθηκευμένο στη λίστα επαφών. Οι αναπάντητες και ληφθείσες κλήσεις καταγράφονται μόνο εφόσον η δυνατότητα αυτή υποστηρίζεται από το δίκτυο και το τηλέφωνο είναι ενεργοποιημένο και εντός της περιοχής κάλυψης του δικτύου. Επιστροφή κλήσης επαφής ή αριθμού Μεταβείτε στην επαφή ή τον αριθμό και πατήστε το πλήκτρο κλήσης. Προβολή των αναπάντητων κλήσεων αργότερα Επιλέξτε Μενού > Μητρώο και Αναπάντητες κλήσεις.

18 18 Επαφές Κλήση του τελευταίου αριθμού κλήσης Προσπαθείτε να καλέσετε κάποιον αλλά δεν απαντά; Είναι εύκολο να τον καλέσετε ξανά. 1 Στην αρχική οθόνη, πατήστε το πλήκτρο κλήσης. 2 Μεταβείτε στον αριθμό και πατήστε το πλήκτρο κλήσης. Εάν σας ζητηθεί, επιλέξτε την κάρτα SIM που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Εκτροπή κλήσεων στον αυτόματο τηλεφωνητή σας ή σε άλλο αριθμό τηλεφώνου Όταν δεν μπορείτε να απαντήσετε στις κλήσεις σας, μπορείτε να τις προωθήσετε. Η προώθηση κλήσεων είναι υπηρεσία δικτύου. 1 Επιλέξτε Μενού > Ρυθμίσεις > Κλήσεις > Προώθηση κλήσης. 2 Επιλέξτε την κάρτα SIM που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. 3 Επιλέξτε πότε θέλετε να γίνεται προώθηση των εισερχόμενων κλήσεων: Όλων των κλ. ομιλ. Προώθηση όλων των εισερχόμενων κλήσεων ομιλίας. Κατειλημμένο Προώθηση κλήσεων ομιλίας όταν η συσκευή σας είναι απασχολημένη. Εάν δεν απαντά Προώθηση κλήσεων ομιλίας μόνο όταν η συσκευή σας δεν απαντά. Εάν σύνδ. είναι αδύν. Προώθηση κλήσεων ομιλίας όταν το τηλέφωνο είναι απενεργοποιημένο ή εκτός κάλυψης δικτύου για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Εάν δε διατίθεται Προώθηση κλήσεων ομιλίας όταν το τηλέφωνο δεν απαντά, είναι απασχολημένο, απενεργοποιημένο ή εκτός κάλυψης δικτύου. 4 Επιλέξτε Ενεργοποίηση > Προς Α/Τ ομιλίας ή Προς άλλο αριθμό. 5 Εάν επιλέξετε Εάν δεν απαντά ή Εάν δε διατίθεται, ορίστε το χρονικό διάστημα μετά την παρέλευση του οποίου θα προωθούνται οι κλήσεις. Επαφές Αποθήκευση ονόματος και αριθμού τηλεφώνου Επιλέξτε Μενού > Επαφές. Επιλέξτε Προσθήκη νέου και εισαγάγετε τον αριθμό και το όνομα. Εάν σας ζητηθεί, επιλέξτε τη θέση στην οποία θα αποθηκευτεί η επαφή. Προσθήκη ή επεξεργασία των στοιχείων μιας επαφής 1 Επιλέξτε Ονόματα και μια επαφή.

19 Επαφές 19 2 Επιλέξτε Επιλογ. > Προσθήκη στοιχ.. Συμβουλή: Για να προσθέσετε έναν ήχο κλήσης ή μια φωτογραφία για μια επαφή, επιλέξτε την επαφή και πατήστε Επιλογ. > Προσθήκη στοιχ. > Multimedia. Χρήση ταχείας κλήσης Μπορείτε να καλείτε γρήγορα τους φίλους και την οικογένειά σας, εκχωρώντας τους αριθμούς που χρησιμοποιείτε συχνότερα στα αριθμητικά πλήκτρα του τηλεφώνου σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αριθμούς ταχείας κλήσης μόνο για τις επαφές που είναι αποθηκευμένες στο τηλέφωνό σας ή στην κάρτα SIM που είναι τοποθετημένη στην εσωτερική θήκη κάρτας SIM. Επιλέξτε Μενού > Επαφές > Περισσότ. > Ταχείες κλήσεις. Αντιστοίχιση αριθμού τηλεφώνου σε αριθμητικό πλήκτρο 1 Μεταβείτε σε ένα αριθμητικό πλήκτρο και επιλέξτε Αντιστ.. Το πλήκτρο 1 είναι δεσμευμένο για τον αυτόματο τηλεφωνητή. 2 Εισαγάγετε έναν αριθμό ή πραγματοποιήστε αναζήτηση για μια επαφή. Αφαίρεση ή αλλαγή αριθμού αντιστοιχισμένου σε αριθμητικό πλήκτρο Μεταβείτε σε ένα αριθμητικό πλήκτρο και επιλέξτε Επιλογ. > ιαγραφή ή Αλλαγή. Πραγματοποίηση κλήσης Στην αρχική οθόνη, πατήστε παρατεταμένα ένα αριθμητικό πλήκτρο. Απενεργοποίηση ταχείας κλήσης Επιλέξτε Μενού > Ρυθμίσεις και Κλήσεις > Ταχεία κλήση > Όχι. Αποστολή των στοιχείων επικοινωνίας σας Θέλετε να στείλετε τον αριθμό τηλεφώνου ή τη διεύθυνση σας σε ένα πρόσωπο που μόλις γνωρίσατε; Προσθέστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας στη λίστα επαφών σας και στείλτε τα προσωπικά σας στοιχεία στο άτομο αυτό. Επιλέξτε Μενού > Επαφές και Ονόματα. 1 Μεταβείτε στην καταχώριση λίστας επαφών που περιέχει τα στοιχεία σας. 2 Επιλέξτε Επιλογ. > Περισσότ. > Προσ. στοιχ. και τον τύπο αποστολής. Αποθήκευση ληφθέντων προσωπικών στοιχείων Επιλέξτε Εμφάν. > Αποθήκ..

20 20 Σύνταξη κειμένου Σύνταξη κειμένου Εναλλαγή μεταξύ λειτουργιών εισαγωγής κειμένου Όταν γράφετε κείμενο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε παραδοσιακή πρόβλεψη εισαγωγής κειμένου. εισαγωγή ή Τα εικονίδια, και δηλώνουν το είδος γραφής των χαρακτήρων. Το εικονίδιο δηλώνει ότι είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία εισαγωγής αριθμών. Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση πρόβλεψης εισαγωγής κειμένου Επιλέξτε Επιλογ. > Πρόβλεψη > Με πρόβλεψη ή Χωρίς πρόβλεψη. εν υποστηρίζονται όλες οι γλώσσες στην πρόβλεψη εισαγωγής κειμένου. Εναλλαγή μεταξύ πεζών και κεφαλαίων Πατήστε #. Ενεργοποίηση λειτουργίας εισαγωγής αριθμών Πατήστε παρατεταμένα # και επιλέξτε Αριθμ. λειτουργ.. Για να επιστρέψετε στη λειτουργία εισαγωγής γραμμάτων, πατήστε παρατεταμένα #. Συμβουλή: Για γρήγορη εισαγωγή ενός μεμονωμένου αριθμού, πατήστε παρατεταμένο το αντίστοιχο αριθμητικό πλήκτρο. Ορισμός γλώσσας γραφής Επιλέξτε Επιλογ. > Γλώσσα γραφής. Συμβουλή: Για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία εισαγωγής αριθμών, να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την πρόβλεψη εισαγωγής κειμένου ή να ρυθμίσετε τη γλώσσα γραφής, μπορείτε επίσης να πατήσετε παρατεταμένα το # και να επιλέξετε την κατάλληλη επιλογή. Γραφή με χρήση παραδοσιακής εισαγωγής κειμένου 1 Πατήστε επανειλημμένα ένα αριθμητικό πλήκτρο (2-9), μέχρι να εμφανιστεί ο επιθυμητός χαρακτήρας. 2 Εισαγάγετε τον επόμενο χαρακτήρα. Εάν βρίσκεται στο ίδιο πλήκτρο, περιμένετε μέχρι να εμφανιστεί ο δρομέας ή μετακινήστε τον δρομέα. Οι διαθέσιμοι χαρακτήρες εξαρτώνται από την επιλεγμένη γλώσσα δημιουργίας. Μετακίνηση του δρομέα Κάντε κύλιση προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά.

21 Μηνύματα 21 Εισαγωγή κοινού σημείου στίξης Πατήστε 1 επανειλημμένα. Εισαγωγή ειδικού χαρακτήρα Πατήστε * και επιλέξτε το χαρακτήρα που θέλετε. Εισαγωγή κενού διαστήματος Πατήστε 0. Χρήση πρόβλεψης εισαγωγής κειμένου Γραφή με χρήση της πρόβλεψης εισαγωγής κειμένου Το ενσωματωμένο λεξικό προτείνει λέξεις καθώς πατάτε τα αριθμητικά πλήκτρα. 1 Πατήστε κάθε αριθμητικό πλήκτρο (2 9) μία φορά για κάθε χαρακτήρα. 2 Πατήστε * επανειλημμένα και επιλέξτε τη λέξη που θέλετε από τη λίστα. 3 Για να επιβεβαιώσετε τη λέξη, μετακινήστε τον δρομέα μπροστά. Προσθήκη λέξης στο λεξικό Εάν εμφανίζεται η ένδειξη? όταν εισάγετε μια λέξη χρησιμοποιώντας πρόβλεψη εισαγωγής κειμένου, η λέξη δεν υπάρχει στο λεξικό. Μπορείτε να την προσθέσετε στο ενσωματωμένο λεξικό. 1 Πατήστε Λεξικό. 2 Γράψτε τη λέξη χρησιμοποιώντας παραδοσιακή εισαγωγή κειμένου. 3 Πατήστε Αποθήκ.. Γραφή σύνθετης λέξης 1 Γράψτε το πρώτο συνθετικό της λέξης. Για να επιβεβαιώσετε τη λέξη, μετακινήστε τον δρομέα μπροστά. 2 Γράψτε το επόμενο τμήμα της λέξης και επιβεβαιώστε το ξανά. Μηνύματα Αποστολή μηνύματος Επικοινωνήστε με την οικογένεια και τους φίλους σας με μηνύματα κειμένου και multimedia. Στο μήνυμά σας, μπορείτε να επισυνάψετε φωτογραφίες, βίντεο και προσωπικά στοιχεία. Επιλέξτε Μενού > Μηνύματα. 1 Επιλέξτε ημιουργία μηνύματος. 2 Γράψτε το μήνυμά σας.

22 22 Μηνύματα 3 Για να προσθέσετε ένα συνημμένο, επιλέξτε Επιλογ. > Εισαγ. αντικ.. 4 Επιλέξτε Απ. προς. 5 Για να εισαγάγετε μη αυτόματα έναν αριθμό τηλεφώνου ή μια διεύθυνση , επιλέξτε Αρ. ή . Εισαγάγετε έναν αριθμό τηλεφώνου ή επιλέξτε και εισαγάγετε μια διεύθυνση . Για να επιλέξετε έναν παραλήπτη ή μια ομάδα επαφών, επιλέξτε Επαφές ή Ομάδες επαφ.. 6 Επιλέξτε Αποστ.. Εάν σας ζητηθεί, επιλέξτε την κάρτα SIM που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Συμβουλή: Για να εισαγάγετε έναν ειδικό χαρακτήρα ή ένα smiley, πατήστε Επιλογ. > Εισαγ. συμβόλου. Η αποστολή μηνύματος με συνημμένο ενδέχεται να είναι ακριβότερη από όσο η αποστολή κανονικού μηνύματος κειμένου. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον παροχέα υπηρεσιών σας. Μπορείτε να στείλετε μηνύματα κειμένου που είναι μεγαλύτερα σε μήκος από το όριο χαρακτήρων ενός μεμονωμένου μηνύματος. Μεγαλύτερα μηνύματα θα αποστέλλονται ως δύο ή περισσότερα μηνύματα. Ο φορέας παροχής υπηρεσιών σας ενδέχεται να σας χρεώσει αναλόγως. Οι χαρακτήρες με τόνους, άλλα σύμβολα, όπως και οι επιλογές για ορισμένες γλώσσες, καταλαμβάνουν περισσότερο χώρο, περιορίζοντας έτσι τον αριθμό των χαρακτήρων που μπορούν να συμπεριληφθούν σε ένα μήνυμα. Εάν το στοιχείο που εισάγετε σε ένα μήνυμα multimedia είναι πολύ μεγάλο για το δίκτυο, η συσκευή ενδέχεται να μειώσει αυτόματα το μέγεθος του στοιχείου. Η λήψη και η προβολή μηνυμάτων multimedia είναι δυνατή μόνο σε συμβατές συσκευές. Τα μηνύματα ενδέχεται να έχουν διαφορετική εμφάνιση μεταξύ των διάφορων συσκευών. Αποθήκευση συνημμένου Μπορείτε να αποθηκεύετε συνημμένα από μηνύματα multimedia και στο τηλέφωνό σας. Επιλέξτε Μενού > Μηνύματα. Αποθήκευση συνημμένου 1 Ανοίξτε το μήνυμα. 2 Επιλέξτε Επιλογ. > Προβολή περιεχ.. 3 Επιλέξτε το αρχείο που θέλετε και πατήστε Επιλογ. > Αποθήκευση.

23 Μηνύματα 23 Αποθήκευση συνημμένου 1 Ανοίξτε το . 2 Επιλέξτε το συνημμένο. 3 Επιλέξτε Αποθήκ.. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο αποθηκεύονται στο φάκελο Έκθεση. Ανάκτηση μηνύματος multimedia Από προεπιλογή, το τηλέφωνό σας πραγματοποιεί αυτόματη ανάκτηση μηνυμάτων multimedia όταν βρίσκεστε εκτός του οικείου δικτύου σας. Συμβουλή: Η αποστολή και η λήψη μηνυμάτων πολυμέσων εκτός του οικείου δικτύου σας ενδέχεται να σας κοστίσει περισσότερο. Για οικονομία χρεώσεων, μπορείτε να εμποδίσετε την αυτόματη ανάκτηση μηνυμάτων multimedia από το τηλέφωνό σας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις χρεώσεις, επικοινωνήστε με τον παροχέα υπηρεσιών δικτύου σας. Τροποποίηση ρυθμίσεων ανάκτησης μηνυμάτων multimedia 1 Πατήστε Μενού > Μηνύματα > Περισσότ. > Ρυθμίσεις μηνυμάτων > Μηνύμ. multimedia. 2 Επιλέξτε SIM1 ή SIM2. 3 Επιλέξτε Λήψη MMS και μία από τις ακόλουθες επιλογές: Αυτόματα Γίνεται πάντα αυτόματη ανάκτηση μηνυμάτων multimedia. Αυτ. σε οικ. δίκ. Γίνεται αυτόματη ανάκτηση μηνυμάτων multimedia όταν βρίσκεστε εκτός του οικείου δικτύου σας. Η επιλογή αυτή είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή. Μη αυτόματα Εμφανίζονται ειδοποιήσεις που σας ενημερώνουν ότι έχετε λάβει μηνύματα multimedia στο κέντρο μηνυμάτων σας και εσείς μπορείτε να ανακτήσετε αυτά τα μηνύματα multimedia μη αυτόματα. Απενεργοπ. Η ανάκτηση μηνυμάτων multimedia είναι απενεργοποιημένη. εν λαμβάνετε ειδοποιήσεις για μηνύματα multimedia. Εάν επιλέξετε Λήψη MMS > Μη αυτόματα, μπορείτε να ανακτάτε τα μηνύματα multimedia μη αυτόματα. Μη αυτόματη ανάκτηση μηνύματος multimedia 1 Πατήστε Μενού > Μηνύματα > Εισερχόμενα. 2 Ανοίξτε την ειδοποίηση μηνύματος multimedia και επιλέξτε Ανάκτ.. Γίνεται λήψη του μηνύματος multimedia στο τηλέφωνό σας.

24 24 Συνδεσιμότητα Ακρόαση μηνυμάτων ομιλίας Όταν δεν είστε σε θέση να απαντήσετε στις κλήσεις σας, μπορείτε να τις προωθήσετε στον αυτόματο τηλεφωνητή σας και να ακούσετε τα μηνύματά σας αργότερα. Ενδέχεται να απαιτείται εγγραφή σε υπηρεσία αυτόματου τηλεφωνητή. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτήν την υπηρεσία δικτύου, επικοινωνήστε με τον παροχέα υπηρεσιών σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον αυτόματο τηλεφωνητή μόνο με την κάρτα SIM που είναι τοποθετημένη στην εσωτερική υποδοχή κάρτας SIM. 1 Επιλέξτε Μενού > Μηνύματα > Περισσότ. > Μηνύματα ομιλίας και Αριθμός αυτόμ. τηλεφων. ομιλίας. 2 Εισαγάγετε τον αριθμό αυτόματου τηλεφωνητή σας και επιλέξτε ΟΚ. 3 Για να καλέσετε τον αυτόματο τηλεφωνητή σας, στην αρχική οθόνη, πατήστε παρατεταμένα 1. Εάν σας ζητηθεί, επιλέξτε την κάρτα SIM που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Αποστολή ηχητικού μηνύματος εν έχετε χρόνο να γράψετε ένα μήνυμα κειμένου; Εγγράψτε και στείλτε ένα μήνυμα ήχου. Επιλέξτε Μενού > Μηνύματα. 1 Επιλέξτε Περισσότ. > Άλλα μηνύματα > Μήνυμα ήχου. 2 Για να εγγράψετε το μήνυμά σας, επιλέξτε. 3 Για να διακόψετε την εγγραφή, επιλέξτε. 4 Επιλέξτε Απ. προς και μια επαφή. Συνδεσιμότητα Bluetooth Σχετικά με τη συνδεσιμότητα Bluetooth Πατήστε Μενού > Ρυθμίσεις > Συνδεσιμότητα > Bluetooth. Μπορείτε να συνδέεστε ασύρματα με άλλες συμβατές συσκευές, όπως τηλέφωνα, υπολογιστές, ακουστικά με μικρόφωνο και κιτ αυτοκινήτου. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη σύνδεση για να στέλνετε στοιχεία από το τηλέφωνό σας, να αντιγράφετε αρχεία από το συμβατό υπολογιστή σας και να εκτυπώνετε αρχεία με ένα συμβατό εκτυπωτή. Εφόσον οι συσκευές με ασύρματη τεχνολογία Bluetooth επικοινωνούν χρησιμοποιώντας ραδιοκύματα δεν χρειάζεται να βρίσκονται σε απευθείας οπτική

25 Συνδεσιμότητα 25 επαφή. Ωστόσο, πρέπει να βρίσκονται σε μεταξύ τους απόσταση μικρότερη από 10 μέτρα, παρόλο που η σύνδεση μπορεί να υφίσταται παρεμβολές ή να εμποδίζεται από τοίχους ή άλλες ηλεκτρονικές συσκευές. Όταν το τηλέφωνό σας είναι κλειδωμένο, είναι δυνατή μόνο η σύνδεση με αξιόπιστες συσκευές που έχουν ρυθμιστεί σε Αυτόμ. σύνδεση χωρίς επιβεβ/ση. Σύνδεση ασύρματου σετ μικροφώνου-ακουστικού Θέλετε να συνεχίζετε να εργάζεστε στον υπολογιστή σας κατά τη διάρκεια μιας κλήσης; Χρησιμοποιήστε ασύρματο σετ μικροφώνου-ακουστικού. Μπορείτε επίσης να απαντήσετε σε μια κλήση, ακόμα και αν δεν κρατάτε το τηλέφωνό σας στα χέρια σας. 1 Επιλέξτε Μενού > Ρυθμίσεις > Συνδεσιμότητα > Bluetooth και Bluetooth > Ναι. 2 Ενεργοποιήστε το σετ μικροφώνου-ακουστικού. 3 Για να ορίσετε τα ακουστικά με μικρόφωνο ως αξιόπιστα για το τηλέφωνό σας, επιλέξτε Σύνδεση εξαρτημάτων ήχου. 4 Επιλέξτε το σετ μικροφώνου-ακουστικού. 5 Ίσως χρειαστεί να πληκτρολογήσετε κωδικό πρόσβασης. Για λεπτομέρειες, ανατρέξτε στον οδηγό χρήσης του σετ μικροφώνου-ακουστικού. Αποστολή εικόνας ή άλλου περιεχομένου σε άλλη συσκευή με χρήση Bluetooth Χρησιμοποιήστε το Bluetooth για να στείλετε φωτογραφίες, βίντεο, προσωπικά στοιχεία και άλλο περιεχόμενο που έχετε δημιουργήσει εσείς, στον υπολογιστή σας ή σε συμβατά τηλέφωνα ή συσκευές φίλων σας. 1 Επιλέξτε το στοιχείο που θέλετε να στείλετε. 2 Επιλέξτε Επιλογ. > Αποστολή > Με Bluetooth. 3 Επιλέξτε τη συσκευή με την οποία θέλετε να συνδεθείτε. Εάν δεν εμφανίζεται η συσκευή που θέλετε, για να την αναζητήσετε, επιλέξτε Νέα αναζήτ.. Εμφανίζονται συσκευές Bluetooth εντός εμβέλειας.

26 26 Συνδεσιμότητα 4 Εάν η άλλη συσκευή απαιτεί κωδικό πρόσβασης, εισαγάγετε τον κωδικό. Ο κωδικός πρόσβασης, τον οποίο μπορείτε να καθορίσετε εσείς, πρέπει να εισαχθεί και στις δύο συσκευές. Σε ορισμένες συσκευές, ο κωδικός είναι συγκεκριμένος και δεν αλλάζει. Για λεπτομέρειες, ανατρέξτε στις οδηγίες χρήσης της συσκευής. Ο κωδικός ισχύει μόνο για την τρέχουσα σύνδεση. Οι διαθέσιμες επιλογές ενδέχεται να ποικίλλουν. Αυτόματη σύνδεση με αντιστοιχισμένη συσκευή Συνδέετε τακτικά το τηλέφωνό σας με άλλες συσκευές Bluetooth, όπως κιτ αυτοκινήτου, ακουστικά με μικρόφωνο ή τον υπολογιστή σας; Μπορείτε να ρυθμίσετε το τηλέφωνό σας να συνδέεται αυτόματα. Επιλέξτε Μενού > Ρυθμίσεις > Συνδεσιμότητα > Bluetooth και Αξιόπιστες συσκευές. 1 Επιλέξτε το τηλέφωνο με το οποίο θέλετε να συνδέεστε αυτόματα. 2 Επιλέξτε Επιλογ. > Ρυθμίσεις > Αυτόμ. σύνδεση χωρίς επιβεβ/ση > Ναι. Προστασία του τηλεφώνου σας Θέλετε να διασφαλίσετε ότι το τηλέφωνό σας θα είναι ορατό μόνο σε επιλεγμένες συσκευές, όταν χρησιμοποιείτε το Bluetooth; Μπορείτε να ελέγχετε ποιες συσκευές θα μπορούν να εντοπίζουν το τηλέφωνό σας και να συνδέονται με αυτό. Επιλέξτε Μενού > Ρυθμίσεις > Συνδεσιμότητα > Bluetooth. Αποτροπή εντοπισμού του τηλεφώνου σας από άλλες συσκευές Επιλέξτε Ορατότητα συσκευής μου > Κρυφό. Όταν το τηλέφωνό σας είναι κρυφό, δεν μπορούν να το εντοπίσουν άλλες συσκευές. Ωστόσο, οι αξιόπιστες συσκευές μπορούν να συνδέονται με το τηλέφωνό σας. Απενεργοποίηση Bluetooth Επιλέξτε Bluetooth > Όχι. Μην κάνετε αντιστοίχιση και μην αποδέχεστε αιτήματα σύνδεσης από άγνωστες συσκευές. Με αυτόν τον τρόπο, συμβάλλετε στην προστασία του περιεχομένου σας από επιβλαβές περιεχόμενο. Καλώδιο δεδομένων USB Αντιγραφή περιεχομένου μεταξύ του τηλεφώνου σας και ενός υπολογιστή Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα καλώδιο δεδομένων USB για να αντιγράψετε εικόνες και άλλο περιεχόμενο μεταξύ του τηλεφώνου σας και ενός συμβατού υπολογιστή.

27 Ρολόι 27 1 Χρησιμοποιήστε ένα συμβατό καλώδιο USB για να συνδέσετε το τηλέφωνό σας με έναν υπολογιστή. 2 Επιλέξτε από τις ακόλουθες λειτουργίες: Nokia Ovi Suite Το Nokia Ovi Suite είναι εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας. Μαζική αποθήκ. Το Nokia Ovi Suite δεν είναι εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας. Το τηλέφωνό σας εμφανίζεται στον υπολογιστή σας ως φορητή συσκευή. Εάν θέλετε να συνδέσετε το τηλέφωνό σας σε άλλες συσκευές, όπως π.χ. σε ένα οικιακό στερεοφωνικό συγκρότημα ή ηχοσύστημα αυτοκινήτου, χρησιμοποιήστε αυτήν τη λειτουργία. 3 Για να αντιγράψετε το περιεχόμενο, χρησιμοποιήστε το πρόγραμμα διαχείρισης αρχείων του υπολογιστή. Για να αντιγράψετε επαφές, αρχεία μουσικής ή φωτογραφίες, χρησιμοποιήστε το Nokia Ovi Suite. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Nokia Ovi Suite μόνο με την κάρτα SIM που είναι τοποθετημένη στην εσωτερική υποδοχή κάρτας SIM. Ρολόι Αλλαγή της ώρας και της ημερομηνίας Επιλέξτε Μενού > Ρυθμίσεις και Ημερομηνία και ώρα. Αλλαγή της ζώνης ώρας όταν ταξιδεύετε 1 Επιλέξτε Ρυθμίσεις ημερομηνίας και ώρας > Ζώνη ώρας:. 2 Για να επιλέξετε τη ζώνη ώρας της τοποθεσίας σας, πατήστε το πλήκτρο κύλισης προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά. 3 Πατήστε Αποθήκ.. Η ώρα και η ημερομηνία ρυθμίζονται σύμφωνα με τη ζώνη ώρας. Αυτό διασφαλίζει ότι το τηλέφωνό σας θα εμφανίζει τη σωστή ώρα αποστολής των ληφθέντων μηνυμάτων κειμένου ή multimedia. Για παράδειγμα, το GMT -5 δηλώνει τη ζώνη ώρας για τη Νέα Υόρκη (ΗΠΑ), 5 ώρες δυτικά του Γκρίνουιτς στο Λονδίνο (ΗΒ). Ρολόι αφύπνισης Μπορείτε να ρυθμίσετε την ενεργοποίηση μιας ειδοποίησης την επιθυμητή ώρα. Ρύθμιση ειδοποίησης 1 Επιλέξτε Μενού > Εφαρμογές > Αφύπνιση. 2 Για ενεργοποίηση της αφύπνισης, πιέστε το πλήκτρο κύλισης προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά.

28 28 Φωτογραφίες και βίντεο 3 Για να εισαγάγετε την ώρα αφύπνισης, κάντε κύλιση προς τα πάνω. 4 Εάν θέλετε να επαναλαμβάνεται μια αφύπνιση σε επιλεγμένες ημέρες της εβδομάδας, μεταβείτε στη ρύθμιση Ημέρες επανάληψης και επιλέξτε τις επιθυμητές ημέρες της εβδομάδας. 5 Για να επιλέξετε τον ήχο αφύπνισης, μεταβείτε στη ρύθμιση Ήχος αφύπνισης και πιέστε το πλήκτρο κύλισης προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά. Εάν επιλέξετε ως ήχο αφύπνισης το ραδιόφωνο, συνδέστε ακουστικά στο τηλέφωνο. 6 Για να ρυθμίσετε το χρονικό διάστημα αναβολής της αφύπνισης, μεταβείτε στη ρύθμιση Χρόνος αναβολής αφύπνισης και εισαγάγετε το χρονικό διάστημα που επιθυμείτε. 7 Επιλέξτε Αποθήκ.. ιακοπή της αφύπνισης Επιλέξτε ιακοπ.. Αν η ειδοποίηση ηχεί για ένα λεπτό ή αν επιλέξετε Αναβ., η ειδοποίηση σταματά για το χρονικό διάστημα που έχετε ορίσει και ξεκινά ξανά αργότερα. Φωτογραφίες και βίντεο Λήψη φωτογραφίας 1 Πατήστε Μενού > Φωτογραφίες > Κάμερα. 2 Για μεγέθυνση ή σμίκρυνση, πατήστε το πλήκτρο κύλισης επάνω ή κάτω. 3 Πατήστε Λήψη. Οι φωτογραφίες αποθηκεύονται στην Μενού > Φωτογραφίες > Οι φωτογρ. μου. Κλείσιμο της κάμερας Πατήστε το πλήκτρο τερματισμού. Εγγραφή βίντεο Εκτός από τη λήψη φωτογραφιών με το τηλέφωνό σας, μπορείτε επίσης να καταγράφετε τις σημαντικότερες στιγμές σας σε βίντεο. Πατήστε Μενού > Φωτογραφίες > Βιντεοκάμ.. 1 Για να μεταβείτε από τη λειτουργία εικόνας σε λειτουργία βίντεο, εάν χρειαστεί, επιλέξτε Επιλογ. > Βιντεοκάμερα. 2 Για να ξεκινήσει η εγγραφή, πατήστε Εγγραφή. Για μεγέθυνση ή σμίκρυνση, πατήστε το πλήκτρο κύλισης επάνω ή κάτω. 3 Για να διακόψετε την εγγραφή, επιλέξτε ιακοπ..

29 Φωτογραφίες και βίντεο 29 Τα βίντεο αποθηκεύονται στην Μενού > Φωτογραφίες > Τα βίντεό μου. Κλείσιμο της κάμερας Πατήστε το πλήκτρο τερματισμού. Αποστολή φωτογραφίας ή βίντεο Θέλετε να μοιραστείτε φωτογραφίες και βίντεο με τους φίλους και την οικογένειά σας; Στείλτε ένα μήνυμα multimedia ή στείλτε μια φωτογραφία μέσω Bluetooth. Επιλέξτε Μενού > Φωτογραφίες. Αποστολή φωτογραφίας 1 Επιλέξτε το φάκελο που περιέχει τη φωτογραφία. 2 Επιλέξτε τη φωτογραφία που θέλετε να στείλετε. Για να στείλετε περισσότερες από μία φωτογραφίες, επιλέξτε Επιλογ. > Επιλογή και, στη συνέχεια, επιλέξτε τις φωτογραφίες που θέλετε. 3 Επιλέξτε Επιλογ. > Αποστολή ή Αποστ. επιλεγμ. και τη μέθοδο αποστολής που θέλετε. Αποστολή βίντεο 1 Επιλέξτε το φάκελο που περιέχει το βίντεο. 2 Πατήστε Επιλογ. > Επιλογή και επιλέξτε το βίντεο. Μπορείτε να επιλέξετε περισσότερα από ένα βίντεο για αποστολή. 3 Πατήστε Επιλογ. > Αποστ. επιλεγμ. και τη μέθοδο αποστολής που θέλετε. Οργάνωση αρχείων Μπορείτε να μετακινείτε, να αντιγράφετε και να διαγράφετε αρχεία και φακέλους ή να δημιουργείτε νέους φακέλους στη μνήμη του τηλεφώνου σας ή στην κάρτα μνήμης. Εάν οργανώνετε τα αρχεία σας σε ξεχωριστούς φακέλους, θα είναι πιο εύκολο να τα βρίσκετε στο μέλλον. Επιλέξτε Μενού > Εφαρμογές > Έκθεση. ημιουργία νέου φακέλου Στο φάκελο στον οποίο θέλετε να δημιουργήσετε δευτερεύοντα φάκελο, επιλέξτε Επιλογ. > Νέος φάκελος. Αντιγραφή ή μετακίνηση αρχείου σε φάκελο Μεταβείτε στο αρχείο, επιλέξτε Επιλογ. > Αντιγρ. ή Μετακίνηση και επιλέξτε το φάκελο προορισμού.

30 30 Μουσική και ήχος Συμβουλή: Μπορείτε επίσης να αναπαραγάγετε μουσική ή βίντεο ή να προβάλετε φωτογραφίες στην Έκθεση. Μουσική και ήχος Αναπαραγωγή πολυμέσων Αναπαραγωγή τραγουδιού Αναπαραγάγετε μουσική που έχετε αποθηκευμένη στη μνήμη του τηλεφώνου ή στην κάρτα μνήμης. Επιλέξτε Μενού > Μουσική > Η μουσική μου και Όλα τα τραγ.. 1 Επιλέξτε ένα τραγούδι. 2 Πατήστε Αναπαρ.. 3 Για παύση ή συνέχιση της αναπαραγωγής, πατήστε το πλήκτρο κύλισης. Μετάβαση στην αρχή του τρέχοντος κομματιού Πατήστε το πλήκτρο κύλισης προς τα αριστερά. Μετάβαση στο προηγούμενο κομμάτι Πατήστε το πλήκτρο κύλισης προς τα αριστερά δύο φορές. Μετάβαση στο επόμενο κομμάτι Μετακινηθείτε δεξιά. Γρήγορη κίνηση προς τα εμπρός ή πίσω Πατήστε παρατεταμένα το πλήκτρο κύλισης προς τα δεξιά ή προς τα αριστερά. Σίγαση ή ενεργοποίηση της μουσικής Πατήστε #. Κλείσιμο της μουσικής Πατήστε το πλήκτρο τερματισμού. Ρυθμίστε την εφαρμογή αναπαραγωγής μουσικής να εκτελείται στο παρασκήνιο Πατήστε Επιλογ. > Αναπ.σε παρασκ.. Κλείσιμο της εφαρμογής αναπαραγωγής μουσικής ενώ εκτελείται στο παρασκήνιο Πατήστε παρατεταμένα το πλήκτρο τερματισμού.

31 Μουσική και ήχος 31 Αναπαραγωγή βίντεο Αναπαραγάγετε βίντεο που έχετε αποθηκευμένα στη μνήμη του τηλεφώνου ή στην κάρτα μνήμης. Επιλέξτε Μενού > Μουσική > Η μουσική μου και Βίντεο. 1 Επιλέξτε ένα βίντεο. 2 Πατήστε Αναπαρ.. 3 Για παύση ή συνέχιση της αναπαραγωγής, πατήστε το πλήκτρο κύλισης. Γρήγορη κίνηση προς τα εμπρός ή πίσω Πατήστε παρατεταμένα το πλήκτρο κύλισης προς τα δεξιά ή προς τα αριστερά. Κλείσιμο της αναπαραγωγής πολυμέσων Πατήστε το πλήκτρο τερματισμού. Ραδιόφωνο FM Σχετικά με το Ραδιόφωνο FM Επιλέξτε Μενού > Μουσική > Ραδιόφωνο. Μπορείτε να ακούτε ραδιοφωνικούς σταθμούς FM χρησιμοποιώντας το τηλέφωνό σας - απλώς συνδέστε ακουστικά με μικρόφωνο και επιλέξτε ένα σταθμό. Για να ακούσετε ραδιόφωνο, θα πρέπει να συνδέσετε συμβατά ακουστικά με μικρόφωνο στη συσκευή. Το σετ μικροφώνου-ακουστικού λειτουργεί ως κεραία. εν είναι δυνατή η ακρόαση ραδιοφώνου μέσω ακουστικών με μικρόφωνο Bluetooth.

32 32 Μουσική και ήχος Ακρόαση ραδιοφώνου Συνδέστε συμβατά ακουστικά στο τηλέφωνό σας. Το σετ μικροφώνου-ακουστικού λειτουργεί ως κεραία. Επιλέξτε Μενού > Μουσική > Ραδιόφωνο. Αλλαγή της έντασης Πατήστε το πλήκτρο κύλισης προς τα πάνω ή προς τα κάτω. Κλείσιμο του ραδιοφώνου Πατήστε παρατεταμένα το πλήκτρο τερματισμού. Ρύθμιση του ραδιοφώνου για αναπαραγωγή στο παρασκήνιο Πατήστε Επιλογ. > Αναπ.σε παρασκ.. Κλείσιμο του ραδιοφώνου ενώ εκτελείται στο παρασκήνιο Πατήστε παρατεταμένα το πλήκτρο τερματισμού. Εύρεση και αποθήκευση ραδιοσταθμών Αναζητήστε τους αγαπημένους σας ραδιοφωνικούς σταθμούς και αποθηκεύστε τους, ώστε να μπορείτε εύκολα να τους ακούσετε αργότερα. Επιλέξτε Μενού > Μουσική > Ραδιόφωνο. Αναζήτηση του επόμενου διαθέσιμου σταθμού Πατήστε παρατεταμένα το πλήκτρο κύλισης προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά. Αποθήκευση σταθμού Επιλέξτε Επιλογ. > Αποθ. σταθμού. Αυτόματη αναζήτηση ραδιοφωνικών σταθμών Πατήστε Επιλογ. > Αναζήτ. σταθμ.. Για καλύτερα αποτελέσματα, πραγματοποιήστε αναζήτηση σε ανοιχτό χώρο ή κοντά σε παράθυρο. Μετάβαση σε αποθηκευμένο σταθμό Κάντε κύλιση προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά. Μετονομασία σταθμού 1 Επιλέξτε Επιλογ. > Σταθμοί. 2 Επιλέξτε το σταθμό και πατήστε Επιλογ. > Μετονομασία.

33 Ιστός 33 Αυτόματη εναλλαγή σε συχνότητα με καλύτερο σήμα 1 Πατήστε Επιλογ. > Ρυθμίσεις > RDS > Ενεργοποιημέν.. 2 Πατήστε Επιλογ. > Ρυθμίσεις > Αυτόματη αλλαγή συχνότητας > Ενεργοποιημέν.. Συμβουλή: Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα σταθμό απευθείας από τη λίστα αποθηκευμένων σταθμών, πατήστε το αριθμητικό πλήκτρο που αντιστοιχεί στον αριθμό του σταθμού. Ιστός Σχετικά με το πρόγραμμα περιήγησης στον Ιστό Επιλέξτε Μενού > ιαδίκτυο. Μπορείτε να προβάλλετε ιστοσελίδες στο ιαδίκτυο χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησης Ιστού του τηλεφώνου σας. Για να περιηγηθείτε στον Ιστό, πρέπει να είστε συνδεδεμένοι στο ιαδίκτυο. Εάν σας ζητηθεί, επιλέξτε την κάρτα SIM που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Για τη διαθεσιμότητα αυτών των υπηρεσιών, τις τιμές και για σχετικές οδηγίες, επικοινωνήστε με τον παροχέα υπηρεσιών δικτύου. Ενδέχεται να λάβετε τις ρυθμίσεις διαμόρφωσης που απαιτούνται για περιήγηση με μήνυμα διαμόρφωσης από τον παροχέα υπηρεσιών δικτύου. Περιήγηση στον Ιστό Επιλέξτε Μενού > ιαδίκτυο. Μετάβαση σε τοποθεσία Ιστού Επιλέξτε Μετάβαση σε δ/νση και εισαγάγετε τη διεύθυνση. Εκκαθάριση ιστορικού περιήγησης Επιλέξτε Μενού > ιαδίκτυο. Το cache είναι μια θέση μνήμης η οποία χρησιμοποιείται για την προσωρινή αποθήκευση δεδομένων. Εάν έχετε, ή επιχειρήσατε να αποκτήσετε, πρόσβαση σε εμπιστευτικές πληροφορίες ή σε ασφαλείς υπηρεσίες που απαιτούν κωδικούς, καθαρίστε το cache μετά από κάθε χρήση.

34 34 ιαχείριση τηλεφώνου Καθαρισμός της προσωρινής μνήμης ή των cookies Κατά την περιήγηση σε μια τοποθεσία Ιστού, επιλέξτε Επιλογ. > Εργαλεία > Σβήσ. προσωρινής μν. ή Σβήσιμο cookies. Αποτροπή αποθήκευσης cookies Πατήστε Επιλογ. > Ρυθμίσεις > Ασφάλεια > Cookies > Απόρριψη. ιαχείριση τηλεφώνου Ενημέρωση λογισμικού τηλεφώνου με χρήση του τηλεφώνου σας Θέλετε να βελτιώσετε τις επιδόσεις του τηλεφώνου σας και να λαμβάνετε ενημερώσεις εφαρμογών και εντυπωσιακές νέες δυνατότητες; Ενημερώνετε τακτικά το λογισμικό για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις δυνατότητες του τηλεφώνου σας. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε το τηλέφωνό σας να πραγματοποιεί αυτόματο έλεγχο για ενημερώσεις. Προειδοποίηση: Εάν εγκαταστήσετε μια ενημέρωση λογισμικού, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή, ακόμα και για πραγματοποίηση επειγουσών κλήσεων, μέχρι να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση και να επανεκκινηθεί η συσκευή. Η χρήση υπηρεσιών ή η λήψη περιεχομένου ενδέχεται να περιλαμβάνει τη μετάδοση μεγάλων όγκων δεδομένων, γεγονός που μπορεί να επιφέρει χρεώσεις κυκλοφορίας δεδομένων. Μπορείτε να ενημερώσετε το λογισμικό σας μόνο όταν χρησιμοποιείτε την κάρτα SIM στην εσωτερική υποδοχή κάρτας SIM. Προτού ξεκινήσετε τη διαδικασία ενημέρωσης, συνδέστε ένα φορτιστή ή βεβαιωθείτε ότι η μπαταρία της συσκευής διαθέτει αρκετή ισχύ. Επιλέξτε Μενού > Ρυθμίσεις.

35 ιαχείριση τηλεφώνου 35 1 Επιλέξτε Συσκευή > Ενημερώσεις συσκευής. 2 Για να εμφανίσετε την τρέχουσα έκδοση λογισμικού και να ελέγξετε εάν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση, επιλέξτε Στοιχεία εγκατεστημένου λογισμ.. 3 Για να λάβετε και να εγκαταστήσετε μια ενημέρωση, επιλέξτε Λήψη λογισμικού συσκευής. Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται. 4 Εάν η εγκατάσταση ακυρώθηκε μετά τη λήψη, επιλέξτε Εγκατάστ. ενημέρωσης λογισμικ.. Η ενημέρωση λογισμικού ενδέχεται να διαρκέσει μερικά λεπτά. Εάν παρουσιαστούν προβλήματα με την εγκατάσταση, επικοινωνήστε με τον παροχέα υπηρεσιών δικτύου. Αυτόματος έλεγχος για ενημερώσεις λογισμικού Επιλέξτε Αυτόμ. έλεγχος ενημέρ. λογισμ. και καθορίστε πόσο συχνά θα πραγματοποιείται έλεγχος για νέες ενημερώσεις λογισμικού. Ο παροχέας υπηρεσιών δικτύου ενδέχεται να στέλνει ενημερώσεις λογισμικού τηλεφώνου ασύρματα (over the air), απευθείας στο τηλέφωνό σας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτήν την υπηρεσία δικτύου, επικοινωνήστε με τον παροχέα υπηρεσιών δικτύου. Ενημέρωση λογισμικού τηλεφώνου με χρήση του υπολογιστή σας Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή υπολογιστή Nokia Ovi Suite για να ενημερώνετε το λογισμικό του τηλεφώνου σας. Για να συνδέσετε το τηλέφωνό σας με τον υπολογιστή, χρειάζεστε ένα συμβατό υπολογιστή, σύνδεση ιαδικτύου υψηλής ταχύτητας και ένα συμβατό καλώδιο δεδομένων USB.

36 36 Προστασία του περιβάλλοντος Για να βρείτε περισσότερες πληροφορίες και να κάνετε λήψη της εφαρμογής Nokia Ovi Suite, μεταβείτε στην τοποθεσία Επαναφορά αρχικών ρυθμίσεων Εάν το τηλέφωνό σας δεν λειτουργεί σωστά, μπορείτε να επαναφέρετε μερικές ρυθμίσεις στις αρχικές τιμές τους. 1 Τερματίστε όλες τις κλήσεις και συνδέσεις. 2 Επιλέξτε Μενού > Ρυθμίσεις και Επαναφορά εργ. ρυθμίσ. > Επαν. ρυθμ. μόνο. 3 Εισαγάγετε τον κωδικό ασφαλείας. Αυτή η ενέργεια δεν επηρεάζει έγγραφα ή αρχεία που είναι αποθηκευμένα στο τηλέφωνό σας. Μετά την επαναφορά στις αρχικές ρυθμίσεις, το τηλέφωνό σας απενεργοποιείται και ενεργοποιείται ξανά. Αυτό ίσως διαρκέσει περισσότερο χρόνο από όσο συνήθως. ημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των φωτογραφιών σας και άλλου περιεχομένου σε κάρτα μνήμης Θέλετε να είστε βέβαιοι ότι δεν θα χάσετε κανένα σημαντικό αρχείο; Μπορείτε να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας του περιεχομένου της μνήμης του τηλεφώνου σας σε μια συμβατή κάρτα μνήμης. Επιλέξτε Μενού > Ρυθμίσεις > Συγχρ. & αντίγρ.. Επιλέξτε ημ. αντιγρ. ασφαλείας. Επαναφορά αντιγράφου ασφαλείας Επιλέξτε Επαναφορά αντιγράφου. Προστασία του περιβάλλοντος Εξοικονόμηση ενέργειας εν θα χρειάζεται να φορτίζετε την μπαταρία σας πολύ συχνά, εάν κάνετε τα εξής: Κλείνετε εφαρμογές και συνδέσεις δεδομένων, όπως π.χ. τη σύνδεση Bluetooth, όταν δεν τις χρησιμοποιείτε. Απενεργοποιήστε περιττούς ήχους, όπως τους ήχους πληκτρολογίου.

37 Πληροφορίες σχετικά με το προϊόν και την ασφάλεια 37 Ανακύκλωση Όταν αυτό το τηλέφωνο φτάσει στο τέλος του κύκλου ζωής του, όλα τα υλικά του μπορούν να ανακτηθούν είτε ως υλικά είτε ως ενέργεια. Για τη διασφάλιση της σωστής απόρριψης και επαναχρησιμοποίησης, η Nokia συνεργάζεται με τους εταίρους της μέσω ενός προγράμματος που ονομάζεται We:recycle. Για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο ανακύκλωσης των παλιών σας προϊόντων Nokia και την εύρεση σημείων περισυλλογής, μεταβείτε στη διεύθυνση ή καλέστε το Κέντρο επικοινωνίας Nokia. Ανακυκλώστε τη συσκευασία και τους οδηγούς χρήσης στο τοπικό σας σύστημα ανακύκλωσης. Ο διαγραμμένος κάδος απορριμμάτων στο προϊόν, στη μπαταρία, στις οδηγίες ή στη συσκευασία σάς υπενθυμίζει ότι όλα τα ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά προϊόντα, οι μπαταρίες και οι συσσωρευτές πρέπει να απορρίπτονται σε ειδικούς κάδους στο τέλος της διάρκειας ζωής τους. Η απαίτηση αυτή εφαρμόζεται στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Μην απορρίπτετε αυτά τα προϊόντα στα απορρίμματα του δήμου. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα περιβαλλοντικά χαρακτηριστικά του τηλεφώνου σας, μεταβείτε στην τοποθεσία Πληροφορίες σχετικά με το προϊόν και την ασφάλεια Υπηρεσίες και χρεώσεις δικτύου Η συσκευή σας έχει εγκριθεί για χρήση στο δίκτυα EGSM 900 και 1800 MHz. Για να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή, πρέπει να είστε συνδρομητές σε ένα φορέα παροχής υπηρεσιών δικτύου. Η χρήση υπηρεσιών δικτύου και η λήψη περιεχομένου στη συσκευή σας απαιτεί σύνδεση δικτύου και ενδέχεται να επιφέρει χρεώσεις κυκλοφορίας δεδομένων. Ορισμένες δυνατότητες του προϊόντος απαιτούν υποστήριξη από το δίκτυο και μπορεί να χρειαστεί να εγγραφείτε συνδρομητές σε αυτές. Φροντίδα της συσκευής σας Να μεταχειρίζεστε με προσοχή τη συσκευή, την μπαταρία, το φορτιστή και τα αξεσουάρ. Οι παρακάτω υποδείξεις θα σας βοηθήσουν να προστατέψετε την κάλυψη που σας παρέχει η εγγύηση. ιατηρείτε τη συσκευή στεγνή. Το νερό της βροχής, η υγρασία και όλοι οι τύποι υγρών ενδέχεται να περιέχουν μεταλλικά άλατα που διαβρώνουν τα ηλεκτρονικά κυκλώματα. Εάν η συσκευή βραχεί, αφαιρέστε την μπαταρία και αφήστε τη συσκευή να στεγνώσει.

38 38 Πληροφορίες σχετικά με το προϊόν και την ασφάλεια Μην χρησιμοποιείτε ή αποθηκεύετε τη συσκευή σε χώρους με σκόνη ή ρύπους. Ενδέχεται να προκληθεί βλάβη στα κινητά μέρη και τα ηλεκτρονικά εξαρτήματα. Μην αποθηκεύετε τη συσκευή σε χώρους με υψηλές θερμοκρασίες. Οι υψηλές θερμοκρασίες μπορεί να μειώσουν τη διάρκεια ζωής της συσκευής, να προκαλέσουν βλάβες στην μπαταρία και να παραμορφώσουν ή να λιώσουν τα πλαστικά μέρη της. Μην αποθηκεύετε τη συσκευή σε χώρους με χαμηλές θερμοκρασίες. Όταν η συσκευή επανέλθει στη φυσιολογική της θερμοκρασία, μπορεί να σχηματιστεί υγρασία στο εσωτερικό της συσκευής και να καταστραφούν τα ηλεκτρονικά κυκλώματα. Μην επιχειρείτε να ανοίξετε τη συσκευή με άλλο τρόπο εκτός από αυτόν που περιγράφεται στον οδηγό χρήσης. Οι μη εξουσιοδοτημένες τροποποιήσεις μπορεί να προκαλέσουν βλάβες στη συσκευή και να παραβιάσουν κανονισμούς που διέπουν τις ασύρματες συσκευές. Μην ρίχνετε κάτω, μην χτυπάτε και μην ανακινείτε τη συσκευή. Ο βίαιος χειρισμός μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα τη θραύση των εσωτερικών πλακετών κυκλωμάτων και μηχανικών στοιχείων. Για τον καθαρισμό της επιφάνειας της συσκευής να χρησιμοποιείτε αποκλειστικά ένα μαλακό, καθαρό και στεγνό ύφασμα. Μην βάφετε τη συσκευή. Η βαφή μπορεί να φράξει κινητά μέρη και να παρεμποδίσει τη σωστή λειτουργία τους. Για να εξασφαλίσετε τη βέλτιστη απόδοση, απενεργοποιείτε τη συσκευή και αφαιρείτε την μπαταρία κατά διαστήματα. ιατηρείτε τη συσκευή σας μακριά από μαγνήτες ή μαγνητικά πεδία. Για να διατηρήσετε ασφαλή τα σημαντικά δεδομένα σας, φροντίστε να τα αποθηκεύετε σε δύο τουλάχιστον διαφορετικά μέρη, όπως στη συσκευή σας, σε μια κάρτα μνήμης ή σε έναν υπολογιστή, ή να τηρείτε σε έγγραφη μορφή τις σημαντικές πληροφορίες σας. Ανακύκλωση Πάντα να επιστρέφετε τα χρησιμοποιημένα ηλεκτρονικά προϊόντα, τις μπαταρίες και τα υλικά συσκευασίας σε ειδικά σημεία συλλογής. Με αυτό τον τρόπο συμβάλλετε στην παρεμπόδιση της ανεξέλεγκτης απόρριψης και προωθείτε την ανακύκλωση των υλικών. Για πληροφορίες σχετικά με τους διαθέσιμους τρόπους ανακύκλωσης των προϊόντων Nokia, επισκεφτείτε τη διεύθυνση Σχετικά με τη διαχείριση ψηφιακών δικαιωμάτων Όταν χρησιμοποιείτε αυτή τη συσκευή, να τηρείτε όλους τους νόμους και να σέβεστε τα τοπικά ήθη, το απόρρητο και τα νόμιμα δικαιώματα τρίτων, συμπεριλαμβανομένων των πνευματικών δικαιωμάτων. Η προστασία με πνευματικά δικαιώματα ενδέχεται να εμποδίζει την αντιγραφή, την τροποποίηση ή τη μεταφορά εικόνων, μουσικής και άλλου περιεχομένου. Οι κάτοχοι περιεχομένου ενδέχεται να χρησιμοποιούν διάφορους τύπους τεχνολογιών διαχείρισης ψηφιακών δικαιωμάτων (DRM) για την προστασία της πνευματικής του ιδιοκτησίας, συμπεριλαμβανομένων των δικαιωμάτων αναπαραγωγής (copyright). Αυτή η συσκευή χρησιμοποιεί διάφορους τύπους λογισμικού DRM για την πρόσβαση σε περιεχόμενο με προστασία DRM. Με αυτήν τη συσκευή, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιεχόμενο που προστατεύεται με OMA DRM 1.0. Εάν κάποιο λογισμικό DRM αδυνατεί να προστατεύσει το περιεχόμενο, οι κάτοχοι περιεχομένου μπορούν να ζητήσουν να ανακληθεί η ικανότητα του εν λόγω λογισμικού DRM για παροχή πρόσβασης σε νέο περιεχόμενο με προστασία DRM. Η ανάκληση μπορεί επίσης να εμποδίσει την ανανέωση τέτοιου περιεχομένου με προστασία DRM που υπάρχει ήδη στη συσκευή σας. Η ανάκληση του εν λόγω λογισμικού DRM δεν επηρεάζει τη χρήση περιεχομένου που προστατεύεται με άλλους τύπους DRM ή τη χρήση περιεχομένου χωρίς προστασία DRM. Το περιεχόμενο που προστατεύεται με διαχείριση ψηφιακών δικαιωμάτων (DRM) συνοδεύεται από την αντίστοιχη άδεια που καθορίζει τα δικαιώματά σας για τη χρήση του περιεχομένου. Αν η συσκευή σας έχει περιεχόμενο που προστατεύεται με OMA DRM, για να δημιουργήσετε αντίγραφο ασφαλείας των αδειών και του περιεχομένου, χρησιμοποιήστε τη λειτουργία δημιουργίας αντιγράφου ασφαλείας του Nokia Ovi Suite. Άλλες μέθοδοι μεταφοράς ενδέχεται να μην μεταφέρουν τις άδειες που πρέπει να αποκατασταθούν μαζί με το περιεχόμενο για να μπορέσετε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το περιεχόμενο που προστατεύεται με OMA DRM, μετά από τη μορφοποίηση της μνήμης της συσκευής. Ενδέχεται να πρέπει να αποκαταστήσετε τις άδειες στην περίπτωση που καταστραφούν τα αρχεία στη συσκευή.

Οδηγός χρήσης Nokia X2-02

Οδηγός χρήσης Nokia X2-02 Οδηγός χρήσης Nokia X2-02 Τεύχος 1.1 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Ασφάλεια 4 Το τηλέφωνό σας με λίγα λόγια 6 Το τηλέφωνό σας με δύο SIM 6 Πλήκτρα και μέρη 6 Ξεκινώντας 8 Τοποθέτηση της κάρτας SIM και της

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia C2 03/C2 06

Οδηγός χρήσης Nokia C2 03/C2 06 Οδηγός χρήσης Nokia C2 03/C2 06 Τεύχος 1.1 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Ασφάλεια 4 Ξεκινώντας 5 Το τηλέφωνό σας με δύο SIM 5 Πλήκτρα και μέρη 6 Τοποθέτηση της κάρτας SIM και της μπαταρίας 7 Τοποθέτηση δεύτερης

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia C2 05

Οδηγός χρήσης Nokia C2 05 Οδηγός χρήσης Nokia C2 05 Τεύχος 1.0 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Ασφάλεια 4 Ξεκινώντας 5 Πλήκτρα και μέρη 5 Τοποθέτηση της κάρτας SIM και της μπαταρίας 6 Τοποθέτηση κάρτας μνήμης 7 Φόρτιση της μπαταρίας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia X2-05

Οδηγός χρήσης Nokia X2-05 Οδηγός χρήσης Nokia X2-05 Τεύχος 1.1 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Ασφάλεια 4 Ξεκινώντας 5 Πλήκτρα και μέρη 5 Τοποθέτηση της κάρτας SIM και της μπαταρίας 6 Τοποθέτηση κάρτας μνήμης 7 Φόρτιση της μπαταρίας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia C2 05

Οδηγός χρήσης Nokia C2 05 Οδηγός χρήσης Nokia C2 05 Τεύχος 1.2 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Ασφάλεια 4 Ξεκινώντας 5 Πλήκτρα και μέρη 5 Τοποθέτηση της κάρτας SIM και της μπαταρίας 6 Τοποθέτηση κάρτας μνήμης 7 Φόρτιση της μπαταρίας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia C2 03/C2 06

Οδηγός χρήσης Nokia C2 03/C2 06 Οδηγός χρήσης Nokia C2 03/C2 06 Τεύχος 1.2 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Ασφάλεια 4 Ξεκινώντας 5 Το τηλέφωνό σας με δύο SIM 5 Πλήκτρα και μέρη 6 Τοποθέτηση της κάρτας SIM και της μπαταρίας 7 Τοποθέτηση δεύτερης

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia 305

Οδηγός χρήσης Nokia 305 Οδηγός χρήσης Nokia 305 Τεύχος 1.1 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Ασφάλεια 4 Ξεκινώντας 6 Το τηλέφωνό σας με δύο SIM 6 Πλήκτρα και μέρη 7 Τοποθέτηση κύριας κάρτας SIM και μπαταρίας 8 Τοποθέτηση δεύτερης κάρτας

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL

Γρήγορη έναρξη. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL Γρήγορη έναρξη Model: 5800d-1 Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL Πλήκτρα και µέρη 9 ευτερεύουσα κάµερα 10 Πλήκτρο Έντασης/Ζουµ 11 Πλήκτρο πολυµέσων 12 ιακόπτης κλειδώµατος οθόνης και πλήκτρων

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia Asha 302

Οδηγός χρήσης Nokia Asha 302 Οδηγός χρήσης Nokia Asha 302 Τεύχος 1.0 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Ασφάλεια 4 Ξεκινώντας 5 Πλήκτρα και μέρη 5 Σύνταξη κειμένου με το πληκτρολόγιο 6 Πλήκτρο Μηνύματα 7 Τοποθέτηση της κάρτας SIM και της μπαταρίας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia C3-01

Οδηγός χρήσης Nokia C3-01 Οδηγός χρήσης Nokia C3-01 Τεύχος 2.0 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Ασφάλεια 5 Ξεκινώντας 7 Πλήκτρα και μέρη 7 Τοποθέτηση της κάρτας SIM και της μπαταρίας 8 Τοποθέτηση ή αφαίρεση κάρτας μνήμης 9 Φόρτιση της

Διαβάστε περισσότερα

Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Copyright Huawei Technologies Co., Ltd. 2011. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή και η μετάδοση οποιουδήποτε τμήματος της παρούσας, σε οποιαδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart

Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart Προφυλάξεις ασφαλείας Πριν ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας, διαβάστε προσεκτικά αυτές τις προφυλάξεις ασφαλείας. Διαβάστε τον οδηγό "Πληροφορίες ασφαλείας"

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Connection Manager

Οδηγός χρήσης Connection Manager Οδηγός χρήσης Connection Manager Τεύχος 1.0 2 Περιεχόμενα Σχετικά με την εφαρμογή διαχείρισης συνδέσεων 3 Ξεκινώντας 3 Άνοιγμα της εφαρμογής διαχείρισης συνδέσεων 3 Προβολή της τρέχουσας κατάστασης σύνδεσης

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia X3-02

Οδηγός χρήσης Nokia X3-02 Οδηγός χρήσης Nokia X3-02 Τεύχος 3.0 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Ασφάλεια 5 Ξεκινώντας 6 Πλήκτρα και μέρη 6 Τοποθέτηση της κάρτας SIM και της μπαταρίας 7 Τοποθέτηση ή αφαίρεση κάρτας μνήμης 8 Φόρτιση της

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia C2-01

Οδηγός χρήσης Nokia C2-01 Οδηγός χρήσης Nokia C2-01 Τεύχος 1.2 2 Περιεχόµενα Περιεχόµενα Ασφάλεια 4 Πληροφορίες για τη συσκευή 5 Υπηρεσίες δικτύου 5 Ξεκινώντας 7 Πλήκτρα και µέρη 7 Τοποθέτηση της κάρτας SIM και της µπαταρίας 7

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia C3 00

Οδηγός χρήσης Nokia C3 00 Οδηγός χρήσης Nokia C3 00 Τεύχος 4.0 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Ασφάλεια 4 Υποστήριξη 5 Το Nokia C3 συνοπτικά 5 Βασικές λειτουργίες 5 Πλήκτρα και μέρη 5 Ξεκινώντας 7 Τοποθέτηση της κάρτας SIM και της μπαταρίας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia Bluetooth Headset BH-110

Οδηγός χρήσης Nokia Bluetooth Headset BH-110 Οδηγός χρήσης Nokia Bluetooth Headset BH-110 Τεύχος 1.0 2 Εισαγωγή Σχετικά με τα ακουστικά με μικρόφωνο Με τα ακουστικά Bluetooth με μικρόφωνο Nokia BH-110, μπορείτε να χειρίζεστε τις κλήσεις σας χωρίς

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia Asha 210 Dual SIM

Οδηγός χρήσης Nokia Asha 210 Dual SIM Οδηγός χρήσης Nokia Asha 210 Dual SIM Τεύχος 1.0 EL Πσσστ... Αυτό το εγχειρίδιο οδηγιών δεν είναι το μοναδικό που υπάρχει... Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους Όρους υπηρεσίας και την Πολιτική

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινώντας. 9247677, Τεύχος 2 ΕL. Nokia N73-1

Ξεκινώντας. 9247677, Τεύχος 2 ΕL. Nokia N73-1 Ξεκινώντας 9247677, Τεύχος 2 ΕL Nokia N73-1 Πλήκτρα και τμήματα (μπροστά και πλάι) Αριθμός μοντέλου: Nokia N73-1 Στο εξής θα αναφέρεται ως Nokia N73. 1 Αισθητήρας φωτός 2 Δευτερεύουσα κάμερα με χαμηλότερη

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia 2690

Οδηγός χρήσης Nokia 2690 Οδηγός χρήσης Nokia 2690 Τεύχος 2.2 2 Περιεχόµενα Περιεχόµενα Ασφάλεια 4 Ξεκινώντας 5 Τοποθέτηση της κάρτας SIM και της µπαταρίας 5 Αφαίρεση της κάρτας SIM 5 Τοποθέτηση κάρτας microsd 5 Αφαίρεση της κάρτας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia C5 00

Οδηγός χρήσης Nokia C5 00 Οδηγός χρήσης Nokia C5 00 Τεύχος 3.0 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Ασφάλεια 5 Πληροφορίες για τη συσκευή 5 Εφαρμογές γραφείου 6 Υπηρεσίες δικτύου 6 Ξεκινώντας 8 Πλήκτρα και μέρη 8 Τοποθέτηση της κάρτας SIM

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia E5-00. Τεύχος 2.0

Οδηγός χρήσης Nokia E5-00. Τεύχος 2.0 Οδηγός χρήσης Nokia E5-00 Τεύχος 2.0 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Ασφάλεια 6 Πληροφορίες για τη συσκευή 7 Υπηρεσίες δικτύου 8 Σχετικά με τη διαχείριση ψηφιακών δικαιωμάτων 9 Αφαίρεση μπαταρίας 11 Ξεκινώντας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia Bluetooth Headset BH-112

Οδηγός χρήσης Nokia Bluetooth Headset BH-112 Οδηγός χρήσης Nokia Bluetooth Headset BH-112 Τεύχος 1.1 2 Εισαγωγή Σχετικά με τα ακουστικά με μικρόφωνο Με τα ακουστικά Bluetooth με μικρόφωνο Nokia BH-112, μπορείτε να χειρίζεστε τις κλήσεις σας χωρίς

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia 311

Οδηγός χρήσης Nokia 311 Οδηγός χρήσης Nokia 311 Τεύχος 1. 3 EL Περιεχόμενα Ξεκινώντας...7 Πλήκτρα και μέρη...7 Τοποθέτηση της κάρτας SIM και της μπαταρίας...10 Τοποθέτηση κάρτας μνήμης...11 Ενεργοποίηση...12 Φόρτιση της μπαταρίας...13

Διαβάστε περισσότερα

Nokia N79 Ξεκινώντας

Nokia N79 Ξεκινώντας Nokia N79 Ξεκινώντας 2008 Nokia. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώµατος. Τα σήµατα Nokia, Nokia Connecting People, Nseries, N79, N-Gage, Navi, Visual Radio, και Nokia Care είναι εµπορικά σήµατα ή κατατεθέντα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia C3 01

Οδηγός χρήσης Nokia C3 01 Οδηγός χρήσης Nokia C3 01 Τεύχος 1.1 2 Περιεχόµενα Περιεχόµενα Ασφάλεια 5 Ξεκινώντας 7 Πλήκτρα και µέρη 7 Τοποθέτηση της κάρτας SIM και της µπαταρίας 8 Τοποθέτηση ή αφαίρεση κάρτας µνήµης 9 Φόρτιση της

Διαβάστε περισσότερα

Nokia N85 Ξεκινώντας

Nokia N85 Ξεκινώντας Nokia N85 Ξεκινώντας 2008 Nokia. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώµατος. Τα σήµατα Nokia, Nokia Connecting People, Nseries, N85, Navi και Nokia Care είναι εµπορικά σήµατα ή κατατεθέντα εµπορικά σήµατα της

Διαβάστε περισσότερα

Στερεοφωνικά Ακουστικά Bluetooth με Μικρόφωνο Nokia BH-221

Στερεοφωνικά Ακουστικά Bluetooth με Μικρόφωνο Nokia BH-221 Στερεοφωνικά Ακουστικά Bluetooth με Μικρόφωνο Nokia BH-221 Τεύχος 2.1 2 Εισαγωγή Σχετικά με τα ακουστικά με μικρόφωνο Με τα στερεοφωνικά ακουστικά Bluetooth με μικρόφωνο Nokia BH-221, μπορείτε να διαχειρίζεστε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia Asha 210 Dual SIM

Οδηγός χρήσης Nokia Asha 210 Dual SIM Οδηγός χρήσης Nokia Asha 210 Dual SIM Τεύχος 1.1 EL Πσσστ... Αυτό το εγχειρίδιο οδηγιών δεν είναι το μοναδικό που υπάρχει... Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους Όρους χρήσης υπηρεσίας και την

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia Wireless Charging Pillow by Fatboy DT-901

Οδηγός χρήσης Nokia Wireless Charging Pillow by Fatboy DT-901 Οδηγός χρήσης Nokia Wireless Charging Pillow by Fatboy DT-901 Τεύχος 1.0 2 Πληροφορίες για τον ασύρματο φορτιστή σας Με τον ασύρματο φορτιστή Υπόθεμα ασύρματης βάσης φόρτισης Nokia DT-901 από την Fatboy,

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Ασύρματη βάση φόρτισης Nokia DT-910

Οδηγός χρήσης Ασύρματη βάση φόρτισης Nokia DT-910 Οδηγός χρήσης Ασύρματη βάση φόρτισης Nokia DT-910 Τεύχος 1.0 2 Πληροφορίες για τον ασύρματο φορτιστή σας Με το Ασύρματη βάση φόρτισης Nokia DT-910, μπορείτε να φορτίζετε ασύρματα το τηλέφωνό σας. Απλώς

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia 603

Οδηγός χρήσης Nokia 603 Οδηγός χρήσης Nokia 603 Τεύχος 2.0 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Ασφάλεια 5 Ξεκινώντας 7 Πλήκτρα και μέρη 7 Τοποθέτηση της κάρτας SIM 8 Τοποθέτηση κάρτας μνήμης 9 Φόρτιση του τηλεφώνου 11 Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Σετ μικροφώνου-ακουστικού Bluetooth Nokia BH-218

Οδηγός χρήσης Σετ μικροφώνου-ακουστικού Bluetooth Nokia BH-218 Οδηγός χρήσης Σετ μικροφώνου-ακουστικού Bluetooth Nokia BH-218 Τεύχος 1.0 2 Σχετικά με τα ακουστικά με μικρόφωνο Με τα μονοφωνικά ακουστικά με μικρόφωνο Bluetooth Nokia BH-218, μπορείτε να χειρίζεστε κλήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia X7 00

Οδηγός χρήσης Nokia X7 00 Οδηγός χρήσης Nokia X7 00 Τεύχος 1.1 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Ασφάλεια 5 Ξεκινώντας 7 Πλήκτρα και μέρη 7 Θέσεις κεραίας 9 Ακουστικά 9 Αλλαγή της έντασης ήχου κλήσης, τραγουδιού ή βίντεο 10 Κλείδωμα ή

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Ακουστικά με μικρόφωνο Bluetooth Nokia BH-118

Οδηγός χρήσης Ακουστικά με μικρόφωνο Bluetooth Nokia BH-118 Οδηγός χρήσης Ακουστικά με μικρόφωνο Bluetooth Nokia BH-118 Τεύχος 1.0 2 Περιεχόμενα Εισαγωγή 3 Πληροφορίες για τα ακουστικά με μικρόφωνο 3 Σχετικά με τη συνδεσιμότητα Bluetooth 3 Έναρξη χρήσης 4 Πλήκτρα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia Asha 503

Οδηγός χρήσης Nokia Asha 503 Οδηγός χρήσης Nokia Asha 503 Τεύχος 1.0 EL Οδηγός χρήσης Nokia Asha 503 Περιεχόμενα Ασφάλεια 4 Έναρξη χρήσης 6 Πλήκτρα και μέρη 6 Τοποθέτηση κάρτας SIM, μπαταρίας και κάρτας μνήμης 6 Φόρτιση της μπαταρίας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia 701

Οδηγός χρήσης Nokia 701 Οδηγός χρήσης Nokia 701 Τεύχος 2.0 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Ασφάλεια 6 Ξεκινώντας 8 Πλήκτρα και μέρη 8 Τοποθέτηση κάρτας SIM και μπαταρίας 10 Τοποθέτηση κάρτας μνήμης 12 Φόρτιση 13 Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia 500

Οδηγός χρήσης Nokia 500 Οδηγός χρήσης Nokia 500 Τεύχος 1.1 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Ασφάλεια 6 Ξεκινώντας 8 Πλήκτρα και μέρη 8 Τοποθέτηση της κάρτας SIM 10 Τοποθέτηση κάρτας μνήμης 11 Φόρτιση 13 Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητέ πελάτη, Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε ένα κινητό τηλέφωνο EVOLVEO.

Αγαπητέ πελάτη, Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε ένα κινητό τηλέφωνο EVOLVEO. Αγαπητέ πελάτη, Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε ένα κινητό τηλέφωνο EVOLVEO. Περιεχόμενα: 1. Σημαντική σημείωση 2. Περιγραφή προϊόντος 3. Διαμόρφωση 4. Μενού 5. Φωνητικές κλήσεις 6. Μηνύματα SMS 7. Πολυμέσα

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινώντας. 9252128, Τεύχος 2 ΕL. Nokia N73 Music Edition Nokia N73-1

Ξεκινώντας. 9252128, Τεύχος 2 ΕL. Nokia N73 Music Edition Nokia N73-1 Ξεκινώντας 9252128, Τεύχος 2 ΕL Nokia N73 Music Edition Nokia N73-1 Πλήκτρα και τμήματα (μπροστά και πλάι) Αριθμός μοντέλου: Nokia N73-1 Στο εξής θα αναφέρεται ως Nokia N73 Music Edition. 1 Αισθητήρας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia C7 00

Οδηγός χρήσης Nokia C7 00 Οδηγός χρήσης Nokia C7 00 Τεύχος 2.0 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Ασφάλεια 6 Ξεκινώντας 8 Πλήκτρα και μέρη 8 Τοποθέτηση κάρτας SIM και μπαταρίας 10 Τοποθέτηση ή αφαίρεση κάρτας μνήμης 12 Φόρτιση 13 Ενεργοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia C1-01/C1 02

Οδηγός χρήσης Nokia C1-01/C1 02 Οδηγός χρήσης Nokia C1-01/C1 02 Τεύχος 1.2 2 Περιεχόµενα Περιεχόµενα Ασφάλεια 4 Υποστήριξη 5 Ξεκινώντας 5 Τοποθέτηση της κάρτας SIM και της µπαταρίας 5 Πλήκτρα και µέρη 6 Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia E5 00. Τεύχος 1.3

Οδηγός χρήσης Nokia E5 00. Τεύχος 1.3 Οδηγός χρήσης Nokia E5 00 Τεύχος 1.3 2 Περιεχόµενα Περιεχόµενα Ασφάλεια 6 Πληροφορίες για τη συσκευή 7 Υπηρεσίες δικτύου 8 Σχετικά µε τη διαχείριση ψηφιακών δικαιωµάτων 9 Αφαίρεση µπαταρίας 11 Ξεκινώντας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia 500

Οδηγός χρήσης Nokia 500 Οδηγός χρήσης Nokia 500 Τεύχος 2.1 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Ασφάλεια 5 Ξεκινώντας 7 Πλήκτρα και μέρη 7 Τοποθέτηση της κάρτας SIM 9 Τοποθέτηση κάρτας μνήμης 10 Φόρτιση 13 Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia E7-00

Οδηγός χρήσης Nokia E7-00 Οδηγός χρήσης Nokia E7-00 Τεύχος 3.0 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Ασφάλεια 6 Ξεκινώντας 8 Πλήκτρα και μέρη 8 Αλλαγή της έντασης ήχου κλήσης, τραγουδιού ή βίντεο 12 Κλείδωμα ή ξεκλείδωμα των πλήκτρων και της

Διαβάστε περισσότερα

Αφαίρεση καλύμματος μπαταρίας Αφαιρούμε το πίσω κάλυμμα της συσκευής σπρώχνοντάς το ελαφρά προς τα κάτω.

Αφαίρεση καλύμματος μπαταρίας Αφαιρούμε το πίσω κάλυμμα της συσκευής σπρώχνοντάς το ελαφρά προς τα κάτω. Εικόνα 1 Ξεκινώντας Αφαίρεση καλύμματος μπαταρίας Αφαιρούμε το πίσω κάλυμμα της συσκευής σπρώχνοντάς το ελαφρά προς τα κάτω. Τοποθέτηση καλύμματος μπαταρίας Τοποθετούμε το κάλυμμα έτσι ώστε οι εσοχές του

Διαβάστε περισσότερα

Motorola O1. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα O101, O102, O103 και O104. Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση.

Motorola O1. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα O101, O102, O103 και O104. Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση. Motorola O1 Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο Για τα μοντέλα O101, O102, O103 και O104 Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Ώρα και Ημερομηνία 3 1.1 Ημερομηνία 3 1.2 Ώρα.

Διαβάστε περισσότερα

FWS710 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

FWS710 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ FWS710 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Δήλωση σχετικά με την ευθύνη του κατασκευαστή Ο προμηθευτής δεν ευθύνεται για τυχόν προβλήματα που προκύπτουν από τη χρήση του λογισμικού ή εφαρμογών τρίτων στη συσκευή, ή τα προβλήματα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia 2720 fold

Οδηγός χρήσης Nokia 2720 fold Οδηγός χρήσης Nokia 2720 fold 9216128 Τεύχος 2.0 2 Περιεχόµενα Περιεχόµενα Ασφάλεια 4 Ξεκινώντας 5 Τοποθέτηση της κάρτας SIM και της µπαταρίας 5 Φόρτιση της µπαταρίας 5 Κεραία 6 Ακουστικά 6 Μαγνήτες και

Διαβάστε περισσότερα

Δομή. 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση. 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB. 9 Είσοδος Κάρτας SD. 6 Μπροστινή κάμερα

Δομή. 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση. 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB. 9 Είσοδος Κάρτας SD. 6 Μπροστινή κάμερα Γρήγορος Οδηγός, Δομή 1 2 3 4 5 6 7 7 8 6 10 11 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB 9 Είσοδος Κάρτας SD 4 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 10 Πίσω κάμερα 5

Διαβάστε περισσότερα

1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω;

1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω; Ερωτήσεις 1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω; Απαντήσεις Υπάρχουν 3 κύριοι πιθανοί λόγοι για αυτό το πρόβλημα: κακή σύνδεση, ακατάλληλη θερμοκρασία, κατεστραμμένη μπαταρία ή τροφοδοτικό. Σε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia E6 00

Οδηγός χρήσης Nokia E6 00 Οδηγός χρήσης Nokia E6 00 Τεύχος 1.1 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Ασφάλεια 6 Ξεκινώντας 8 Πλήκτρα και μέρη 8 Τοποθέτηση κάρτας SIM και μπαταρίας 11 Τοποθέτηση ή αφαίρεση της κάρτας μνήμης 13 Φόρτιση 15 Ενεργοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia Bluetooth Mono Headset BH-310

Οδηγός χρήσης Nokia Bluetooth Mono Headset BH-310 Οδηγός χρήσης Nokia Bluetooth Mono Headset BH-310 Τεύχος 1.0 2 Εισαγωγή Σχετικά με τα ακουστικά με μικρόφωνο Με τα μονοφωνικά ακουστικά Bluetooth με μικρόφωνο Nokia BH-310, μπορείτε να χειρίζεστε τις κλήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή & Αφαίρεση κάρτας microsιμ

Εισαγωγή & Αφαίρεση κάρτας microsιμ Γρήγορος Οδηγός ομή 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 1 Reset 2 Θήρα Micro USB 3 Προστατευτιό κάλυμμα καρτών 4 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 5 Ακουστικό 6 Μπροστινή κάμερα 7 Πίσω Κάμερα 8 Φλας 13 14 9 Πλήκτρα αυξομείωσης

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia Mobile Holder CR-123 & Easy Mount HH-22

Οδηγός χρήσης Nokia Mobile Holder CR-123 & Easy Mount HH-22 Οδηγός χρήσης Nokia Mobile Holder CR-123 & Easy Mount HH-22 Τεύχος 1.0 2 Πληροφορίες για τη βάση τηλεφώνου για το αυτοκίνητο Με τη βάση κινητού τηλεφώνου Nokia CR-123 & τη βάση εύκολης τοποθέτησης HH-22,

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia X2 00

Οδηγός χρήσης Nokia X2 00 Οδηγός χρήσης Nokia X2 00 Τεύχος 1.1 2 Περιεχόµενα Περιεχόµενα Ασφάλεια 4 Γενικές πληροφορίες 5 Πληροφορίες για τη συσκευή 5 Υπηρεσίες δικτύου 5 Κοινόχρηστη µνήµη 6 Κωδικοί πρόσβασης 6 Ενηµερώσεις λογισµικού

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia 105 Dual SIM

Οδηγός χρήσης Nokia 105 Dual SIM Οδηγός χρήσης Nokia 105 Dual SIM Τεύχος 1.0 EL Για την ασφάλειά σας Διαβάστε αυτές τις απλές οδηγίες. Η μη συμμόρφωση με αυτές μπορεί να αποβεί επικίνδυνη ή να αντίκειται προς τους τοπικούς νόμους και

Διαβάστε περισσότερα

Στερεοφωνικά ακουστικά Bluetooth με μικρόφωνο Nokia Essence (BH-610)

Στερεοφωνικά ακουστικά Bluetooth με μικρόφωνο Nokia Essence (BH-610) Στερεοφωνικά ακουστικά Bluetooth με μικρόφωνο Nokia Essence (BH-610) Τεύχος 1.0 2 Εισαγωγή Σχετικά με τα ακουστικά με μικρόφωνο Με τα Στερεοφωνικά ακουστικά Bluetooth με μικρόφωνο Nokia Essence, μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia 6700 classic

Οδηγός χρήσης Nokia 6700 classic Οδηγός χρήσης Nokia 6700 classic Τεύχος 3.2 2 Περιεχόµενα Περιεχόµενα Ασφάλεια 4 Γενικές πληροφορίες 5 Πληροφορίες για τη συσκευή 5 Υπηρεσίες δικτύου 5 Κωδικοί πρόσβασης 6 Υπηρεσία ρυθµίσεων διαµόρφωσης

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia 208

Οδηγός χρήσης Nokia 208 Οδηγός χρήσης Nokia 208 Τεύχος 2.1 EL Πσσστ... Αυτό το εγχειρίδιο οδηγιών δεν είναι το μοναδικό που υπάρχει... Οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτές τις οδηγίες χρήσης βασίζονται στην πιο πρόσφατη διαθέσιμη

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia E6 00

Οδηγός χρήσης Nokia E6 00 Οδηγός χρήσης Nokia E6 00 Τεύχος 1.1 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Ασφάλεια 6 Ξεκινώντας 8 Πλήκτρα και μέρη 8 Τοποθέτηση κάρτας SIM και μπαταρίας 11 Τοποθέτηση ή αφαίρεση της κάρτας μνήμης 13 Φόρτιση 15 Ενεργοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia C6 01

Οδηγός χρήσης Nokia C6 01 Οδηγός χρήσης Nokia C6 01 Τεύχος 2.0 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Ασφάλεια 6 Ξεκινώντας 8 Πλήκτρα και μέρη 8 Αλλαγή της έντασης ήχου κλήσης, τραγουδιού ή βίντεο 10 Κλείδωμα ή ξεκλείδωμα πλήκτρων και οθόνης

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia E52

Οδηγός χρήσης Nokia E52 Οδηγός χρήσης Nokia E52 Τεύχος 6.1 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Ασφάλεια 5 Πληροφορίες για τη συσκευή 6 Υπηρεσίες δικτύου 7 Σχετικά με τη διαχείριση ψηφιακών δικαιωμάτων 7 Εύρεση βοήθειας 9 Υποστήριξη 9 Ενημέρωση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Ακουστικά Bluetooth με μικρόφωνο και λειτουργία αντίδρασης Nokia

Οδηγός χρήσης Ακουστικά Bluetooth με μικρόφωνο και λειτουργία αντίδρασης Nokia Οδηγός χρήσης Ακουστικά Bluetooth με μικρόφωνο και λειτουργία αντίδρασης Nokia Τεύχος 1.0 2 Περιεχόμενα Εισαγωγή 3 Σχετικά με τα ακουστικά με μικρόφωνο 3 Σχετικά με τη συνδεσιμότητα Bluetooth 3 Επαναφορά

Διαβάστε περισσότερα

Άµεσα µηνύµατα Τεύχος 1

Άµεσα µηνύµατα Τεύχος 1 Άµεσα µηνύµατα Τεύχος 1 2008 Nokia. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώµατος. Τα σήµατα Nokia, Nokia Connecting People και Nseries είναι εµπορικά σήµατα ή κατατεθέντα εµπορικά σήµατα της Nokia Corporation.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia E7 00

Οδηγός χρήσης Nokia E7 00 Οδηγός χρήσης Nokia E7 00 Τεύχος 2.0 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Ασφάλεια 6 Ξεκινώντας 8 Πλήκτρα και μέρη 8 Αλλαγή της έντασης ήχου κλήσης, τραγουδιού ή βίντεο 12 Κλείδωμα ή ξεκλείδωμα πλήκτρων και οθόνης

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia C6-01

Οδηγός χρήσης Nokia C6-01 Οδηγός χρήσης Nokia C6-01 Τεύχος 3.0 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Ασφάλεια 6 Ξεκινώντας 8 Πλήκτρα και μέρη 8 Αλλαγή της έντασης ήχου κλήσης, τραγουδιού ή βίντεο 10 Κλείδωμα ή ξεκλείδωμα των πλήκτρων και της

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia C5 03

Οδηγός χρήσης Nokia C5 03 Οδηγός χρήσης Nokia C5 03 Τεύχος 2.2 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Ασφάλεια 5 Αφαίρεση μπαταρίας 5 Ξεκινώντας 6 Τοποθέτηση της κάρτας SIM και της μπαταρίας 6 Τοποθέτηση της κάρτας μνήμης 8 Αφαίρεση της κάρτας

Διαβάστε περισσότερα

EVOLVEO StrongPhone WiFi

EVOLVEO StrongPhone WiFi EVOLVEO StrongPhone WiFi Πίνακας Περιεχομένων 1. Τεχνικές προδιαγραφές 2. Έναρξη 3. Ενεργοποίηση 4. Επιλογές και ρυθμίσεις 5. Μηνύματα 1. Τεχνικές προδιαγραφές μεγάλη έγχρωμη οθόνη 2.4 ανάλυση οθόνης 240

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia 2730 classic

Οδηγός χρήσης Nokia 2730 classic Οδηγός χρήσης Nokia 2730 classic 9217080 Τεύχος 1.1 2 Περιεχόµενα Περιεχόµενα Ασφάλεια 4 Ξεκινώντας 5 Τοποθέτηση της κάρτας SIM και της µπαταρίας 5 Τοποθέτηση κάρτας microsd 5 Αφαίρεση της κάρτας microsd

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Xperia SmartTags NT1/NT2

Οδηγός χρήστη. Xperia SmartTags NT1/NT2 Οδηγός χρήστη Xperia SmartTags NT1/NT2 Περιεχόμενα Εισαγωγή...3 Οδηγός έναρξης...4 Ενεργοποίηση της λειτουργίας NFC...4 Περιοχή εντοπισμού NFC...4 Χρήση του Smart Connect για τη διαχείριση των ετικετών

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia 225

Οδηγός χρήσης Nokia 225 Οδηγός χρήσης Nokia 225 Τεύχος 1.1 EL Οδηγός χρήσης Nokia 225 Περιεχόμενα Ασφάλεια 3 Ξεκινώντας 4 Πλήκτρα και μέρη 4 Τοποθέτηση SIM, μπαταρίας και κάρτας μνήμης 4 Φόρτιση της μπαταρίας 6 Κλείδωμα ή ξεκλείδωμα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia 6700 slide

Οδηγός χρήσης Nokia 6700 slide Οδηγός χρήσης Nokia 6700 slide Τεύχος 3. 0 2 Περιεχόµενα Περιεχόµενα Ασφάλεια 4 Πληροφορίες για τη συσκευή 4 Υπηρεσίες δικτύου 5 Εύρεση βοήθειας 7 Υποστήριξη 7 Ενηµερώσεις λογισµικού µέσω δικτύου 7 Ενηµέρωση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia 225 Dual SIM

Οδηγός χρήσης Nokia 225 Dual SIM Οδηγός χρήσης Nokia 225 Dual SIM Τεύχος 1.1 EL Οδηγός χρήσης Nokia 225 Dual SIM Περιεχόμενα Ασφάλεια 3 Ξεκινώντας 4 Πλήκτρα και μέρη 4 Τοποθέτηση SIM, μπαταρίας και κάρτας μνήμης 4 Φόρτιση της μπαταρίας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia 220

Οδηγός χρήσης Nokia 220 Οδηγός χρήσης Nokia 220 Τεύχος 1.1 EL Οδηγός χρήσης Nokia 220 Περιεχόμενα Ασφάλεια 3 Ξεκινώντας 4 Πλήκτρα και μέρη 4 Τοποθέτηση SIM, μπαταρίας και κάρτας μνήμης 4 Φόρτιση της μπαταρίας 6 Κλείδωμα ή ξεκλείδωμα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Φορητό ασύρματο ηχείο MD-12

Οδηγός χρήσης Φορητό ασύρματο ηχείο MD-12 Οδηγός χρήσης Φορητό ασύρματο ηχείο MD-12 Τεύχος 1.1 EL Οδηγός χρήσης Φορητό ασύρματο ηχείο MD-12 Περιεχόμενα Ασφάλεια 3 Έναρξη χρήσης 4 Πληροφορίες για το εξάρτημά σας 4 Πλήκτρα και μέρη 4 Φόρτιση του

Διαβάστε περισσότερα

BlackBerry Desktop Software. Έκδοση: 7.1. Οδηγός χρήσης

BlackBerry Desktop Software. Έκδοση: 7.1. Οδηγός χρήσης BlackBerry Desktop Software Έκδοση: 7.1 Οδηγός χρήσης Δημοσίευση: 2012-06-05 SWD-20120605130440069 Περιεχόμενα Βασικά στοιχεία... 7 Πληροφορίες σχετικά με το BlackBerry Desktop Software... 7 Ρύθμιση του

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης και Οδηγίες Ασφαλείας

Οδηγίες Χρήσης και Οδηγίες Ασφαλείας Οδηγίες Χρήσης και Οδηγίες Ασφαλείας Ασύρµατο Τηλέφωνο DECT µε αναγνώριση κλήσης Σύντοµη περιγραφή λειτουργιών ακουστικού Λειτουργία Κλείδωµα / ξεκλείδωµα πλήκτρων Εξωτερική κλήση Εσωτερική κλήση Επανάκληση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia 5250

Οδηγός χρήσης Nokia 5250 Οδηγός χρήσης Nokia 5250 Τεύχος 3.0 2 Περιεχόµενα Περιεχόµενα Ασφάλεια 6 Πληροφορίες για τη συσκευή 7 Υπηρεσίες δικτύου 8 Εύρεση βοήθειας 10 Βοήθεια στη συσκευή 10 Υποστήριξη 10 Ενηµερώσεις λογισµικού

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia 220 Dual SIM

Οδηγός χρήσης Nokia 220 Dual SIM Οδηγός χρήσης Nokia 220 Dual SIM Τεύχος 1.1 EL Οδηγός χρήσης Nokia 220 Dual SIM Περιεχόμενα Ασφάλεια 3 Ξεκινώντας 4 Πλήκτρα και μέρη 4 Τοποθέτηση SIM, μπαταρίας και κάρτας μνήμης 4 Φόρτιση της μπαταρίας

Διαβάστε περισσότερα

GT-E2152. Εγχειρίδιο χρήσης

GT-E2152. Εγχειρίδιο χρήσης GT-E2152 Εγχειρίδιο χρήσης Χρήση αυτού του εγχειριδίου Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο χρήσης είναι ειδικά σχεδιασμένο για να σας ενημερώσει για τις λειτουργίες και τις δυνατότητες του κινητού σας τηλεφώνου.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia 808 PureView

Οδηγός χρήσης Nokia 808 PureView Οδηγός χρήσης Nokia 808 PureView Τεύχος 1.0 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Ασφάλεια 6 Ξεκινώντας 8 Πλήκτρα και μέρη 8 Τοποθέτηση της κάρτας SIM 9 Τοποθέτηση κάρτας μνήμης 10 Φόρτιση της μπαταρίας 12 Ενεργοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Owner s Guide. December 6, 2010 NSOG-1.0-100

Οδηγός χρήστη. Owner s Guide. December 6, 2010 NSOG-1.0-100 Οδηγός χρήστη Owner s Guide December 6, 2010 NSOG-1.0-100 2 2 Νομικές πληροφορίες Legal Πνευματικά δικαιώματα 2011 Google Inc. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Copyright 2010 Google Inc. All rights reserved.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia C7 00

Οδηγός χρήσης Nokia C7 00 Οδηγός χρήσης Nokia C7 00 Τεύχος 1.0 2 Περιεχόµενα Περιεχόµενα Ασφάλεια 6 Ξεκινώντας 8 Πλήκτρα και µέρη 8 Τοποθέτηση κάρτας SIM και µπαταρίας 10 Τοποθέτηση ή αφαίρεση κάρτας µνήµης 11 Φόρτιση 13 Ενεργοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 800

Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 800 Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 800 Τεύχος 1.0 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Ασφάλεια 4 Ξεκινώντας 6 Πλήκτρα και μέρη 6 Πλήκτρα επιστροφής, έναρξης και αναζήτησης 7 Τοποθέτηση της κάρτας SIM 8 Φόρτιση του τηλεφώνου

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia N8 00

Οδηγός χρήσης Nokia N8 00 Οδηγός χρήσης Nokia N8 00 Τεύχος 1.1 2 Περιεχόµενα Περιεχόµενα Ασφάλεια 6 Ξεκινώντας 8 Πλήκτρα και µέρη 8 Αλλαγή της έντασης ήχου κλήσης, τραγουδιού ή βίντεο 10 Κλείδωµα ή ξεκλείδωµα πλήκτρων και οθόνης

Διαβάστε περισσότερα

Αρχίστε εδώ BlackBerry Torch 9800 Smartphone

Αρχίστε εδώ BlackBerry Torch 9800 Smartphone Καλωσήρθατε στο BlackBerry! Γνωρίστε το νέο σας smartphone BlackBerry Torch 9800. Εξερεύνηση πλήκτρων 2010 Research In Motion Limited. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Τα BlackBerry, RIM, Research In Motion,

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia 108

Οδηγός χρήσης Nokia 108 Οδηγός χρήσης Nokia 108 Τεύχος 1.3 EL Οδηγός χρήσης Nokia 108 Περιεχόμενα Για την ασφάλειά σας 3 Ξεκινώντας 4 Πλήκτρα και μέρη 4 Τοποθέτηση της κάρτας SIM και της μπαταρίας 4 Τοποθέτηση κάρτας μνήμης 6

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia X6-00

Οδηγός χρήσης Nokia X6-00 Οδηγός χρήσης Nokia X6-00 Τεύχος 5.4 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Ασφάλεια 6 Πληροφορίες για τη συσκευή 7 Υπηρεσίες δικτύου 9 Ξεκινώντας 10 Πλήκτρα και μέρη 10 Τοποθέτηση κάρτας SIM και μπαταρίας 12 Φόρτιση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 710

Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 710 Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 710 Τεύχος 2.0 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Ασφάλεια 4 Ξεκινώντας 6 Πλήκτρα και μέρη 6 Πλήκτρα επιστροφής, έναρξης και αναζήτησης 7 Τοποθέτηση της κάρτας SIM 8 Φόρτιση του τηλεφώνου

Διαβάστε περισσότερα

MΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΛΩΔΙΟ USB

MΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΛΩΔΙΟ USB ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Περιεχόμενα πακέτου Ξεκινώντας Περιγραφή συσκευής Εισαγωγή κάρτας SIM & MicroSD Συνδέσεις 3G και Wi-Fi Το περιβάλλον Android Εργασία με το Android Επίλυση προβλημάτων για περισσότερες

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box Z3. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Αγγίξτε τα «άκρα» με τη δική σας μουσική. Αισθανθείτε ελεύθερος

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia 108 Dual SIM RM-944

Οδηγός χρήσης Nokia 108 Dual SIM RM-944 Οδηγός χρήσης Nokia 108 Dual SIM RM-944 Τεύχος 1.1 EL Οδηγός χρήσης Nokia 108 Dual SIM Περιεχόμενα Ασφάλεια 3 Ξεκινώντας 4 Πλήκτρα και μέρη 4 Τοποθέτηση της κάρτας SIM και της μπαταρίας 4 Τοποθέτηση κάρτας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia N97 mini. Τεύχος 5.0

Οδηγός χρήσης Nokia N97 mini. Τεύχος 5.0 Οδηγός χρήσης Nokia N97 mini Τεύχος 5.0 Περιεχόμενα Ασφάλεια 6 Πληροφορίες για τη συσκευή 6 Εφαρμογές γραφείου 7 Υπηρεσίες δικτύου 7 Κοινόχρηστη μνήμη 8 Mail for Exchange 8 Μαγνήτες και μαγνητικά πεδία

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήστη. Θυροτηλεόραση με μόνιτορ 3,5".

Εγχειρίδιο χρήστη. Θυροτηλεόραση με μόνιτορ 3,5. Εγχειρίδιο χρήστη Θυροτηλεόραση με μόνιτορ 3,5". 2 Περιεχόμενα 1. ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ... 4 2. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ... 6 2.1 Απάντηση κλήσεων 6 2.2 Λειτουργία αυτόματης ενεργοποίησης 7 2.3 Απόρρητο συνομιλίας

Διαβάστε περισσότερα

BlackBerry Internet Service. Οδηγός χρήστη

BlackBerry Internet Service. Οδηγός χρήστη BlackBerry Internet Service Οδηγός χρήστη Δημοσίευση: 2014-01-08 SWD-20140108171026083 Περιεχόμενα 1 Γρήγορα αποτελέσματα... 7 Πληροφορίες για τα σχέδια υπηρεσίας ανταλλαγής μηνυμάτων της υπηρεσίας BlackBerry

Διαβάστε περισσότερα

ομή οθόνη 3 Αισθητήρας εγγύτητας 2 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 9 Φλας 4 Μπροστινή κάμερα 10 Κάμερα 5 Πλήκτρο ενεργοποίησης/κλειδώματος 11 Ηχείο 6 Menu

ομή οθόνη 3 Αισθητήρας εγγύτητας 2 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 9 Φλας 4 Μπροστινή κάμερα 10 Κάμερα 5 Πλήκτρο ενεργοποίησης/κλειδώματος 11 Ηχείο 6 Menu Γρήγορος Οδηγός, ομή 1 2 3 4 5 9 10 6 7 8 11 12 13 1 Πλήκτρο αυξομείωσης έντασης ήχου 8 Επιστροφή στην προηγούμενη 2 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm οθόνη 3 Αισθητήρας εγγύτητας 9 Φλας 4 Μπροστινή κάμερα 10 Κάμερα

Διαβάστε περισσότερα

CHEVROLET MYLINK. Συνοπτικός οδηγός

CHEVROLET MYLINK. Συνοπτικός οδηγός CHEVROLET MYLINK Συνοπτικός οδηγός Το Chevrolet MyLink είναι ένα σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας που ενισχύει την οδηγική σας εμπειρία. Λειτουργεί με απλή συνδεσιμότητα, ένα smartphone και μια υπέροχη

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης και Οδηγίες Ασφαλείας

Οδηγίες Χρήσης και Οδηγίες Ασφαλείας Οδηγίες Χρήσης και Οδηγίες Ασφαλείας Ασύρματο Τηλέφωνο DECT με αναγνώριση κλήσης Σύντομη περιγραφή λειτουργιών ακουστικού Λειτουργία Ενεργοποίηση / απενεργοποίηση ακουστικού Συνδυασμός πλήκτρων Μενού Κάτω

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 610

Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 610 Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 610 Τεύχος 1.0 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Ασφάλεια 4 Ξεκινώντας 6 Πλήκτρα και μέρη 6 Πλήκτρα επιστροφής, έναρξης και αναζήτησης 7 Τοποθέτηση της κάρτας SIM 8 Φόρτιση του τηλεφώνου

Διαβάστε περισσότερα