PEUGEOT 2008 TO ΝΕΟ COMPACT SUV

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "PEUGEOT 2008 TO ΝΕΟ COMPACT SUV"

Transcript

1 NEO PEUGEOT 2008

2 PEUGEOT 2008 TO ΝΕΟ COMPACT SUV Η απολαυστική οδήγηση, ο κομψός σχεδιασμός και η άριστη ποιότητα συνθέτουν τη δέσμευση της Peugeot απέναντι στους πελάτες της και συμβάλλουν στη συγκίνηση που προσφέρει κάθε μοντέλο της μάρκας. To νέο SUV* PEUGEOT 2008, που ξεχωρίζει στην κατηγορία των compact SUV, συγκεντρώνει τα στοιχεία αυτά. Με το δυναμικό σχεδιασμό του, τη στιβαρότητα και την κομψότητά του είναι βέβαιο πως θα σας γοητεύσει. *Sport Utility Vehicle (Όχημα Ελεύθερου Χρόνου).

3

4 SUV ME ΥΝΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΜΨΟ ΣΧΕ ΙΑΣΜΟ Το PEUGEOT 2008 αποτελεί μια δυναμική πρόταση στην κατηγορία των compact SUV. Συνδυάζει τις απαράμιλλες επιδόσεις με την ανανεωμένη, μοντέρνα εμφάνιση. Ακολουθώντας το σχεδιαστικό κώδικα της κατηγορίας, αποπνέει δυναμισμό και στιβα - ρότητα. Οι προεκτάσεις των φτερών*, η κάθετη γρίλια της μάσκας και οι ποδιές* εμπρός και πίσω προστατεύουν το αμάξωμα, ενώ η κυματιστή οροφή με τις μπάρες,οι γραμμώσεις στις πίσω πόρτες και η νέα αεροτομή τού προσδίδουν ιδιαίτερη κομψότητα. * ιατίθενται ανάλογα με την έκδοση.

5

6

7 Η ΓΟΗΤΕΙΑ ΤΟΥ SUV * ιαθέσιμη ανάλογα με την έκδοση. Ο δυναμισμός του νέου SUV PEUGEOT 2008 υπογραμίζεται από την κομψή φωτεινή υπο - γραφή του. Εμπρός, τα εξελιγμένα φωτιστικά σώματα με το διαπεραστικό γατίσιο βλέμμα περιβάλλονται από μάσκα* σε συνδυασμό μαύρου χρώματος και χρωμίου. Η φωτεινή υπογραφή της Peugeot επεκτεί - νεται και στα πίσω φωτιστικά σώματα με τις χαρακτηριστικές τρεις κόκκινες «νυχιές» LED με έντονο τρισδιάστατο σχεδιασμό οι οποίες αγκαλιάζουν την πόρτα του μεγάλου και λειτουργικού χώρου αποσκευών.

8

9 SUV ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ Το νέο χρώμα Rouge Ultimate αναδεικνύει την έντονη προσωπικότητα του νέου SUV PEUGEOT Στο πάνω τμήμα του αμαξώματος, στοιχεία όπως οι μπάρες οροφής, τα διακοσμητικά χρωμίου στα παράθυρα και η αεροτομή τονίζουν την κομψή εμφάνιση του αυτοκινήτου, ενώ η υπερυψωμένη ανάρτηση και τα στιβαρά στοιχεία του κάτω τμήματος αποκαλύπτουν το δυναμικό του χαρακτήρα.

10

11 ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΑΙΣΘΗΣΗ Ο ΗΓΗΣΗΣ Η αίσθηση που προσφέρει η θέση οδήγησης PEUGEOT i-cockpit είναι μοναδική. Κομψά σχεδιασμένη και με εργονομία που ευνοεί τη συγκέντρωση του οδηγού, σας προσκαλεί να καθίσετε πίσω από το τιμόνι και να εκμεταλλευ τείτε στο έπακρο τις δυνατότητες του αυτοκινήτου. Η ξεκούραστη θέση των χεριών χάρη στο μικρό τιμόνι κάνει την οδήγηση πιο ευέλικτη και άνετη. Ο πίνακας οργάνων με τα μπλε LED* περι - γράμματα είναι τοποθετημένος στο ύψος των ματιών ώστε να σας προσφέ ρει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες οδήγησης χωρίς να αποσπάται η προσοχή σας από το δρόμο. Η οθόνη αφής 7 * παρέχει εύκολη πρόσβαση στις διάφορες λειτουργίες του αυτοκι νήτου, εντείνοντας την αίσθηση της εργονομίας και του απόλυτου ελέγχου. * ιατίθεται ανάλογα με την έκδοση.

12 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΠΟ ΡΑΣΕΙΣ

13

14

15 ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ Το νέο SUV PEUGEOT 2008 ξυπνάει μέσα σας τη διάθεση για περιπετει - ώδεις αποδράσεις. υναμικό και έτοιμο να ανταποκριθεί σε κάθε τύπο εδάφους, σας συνοδεύει με ασφάλεια παντού. Η θέση οδήγησης PEUGEOT i-cockpit, ο τεχνολογικός εξοπλισμός και η υποδειγματική οδική συμπεριφορά του αυτοκινήτου δημιουργούν μοναδική αίσθηση. Εργονομία, ευκινησία, ασφάλεια... η οδήγηση του νέου SUV PEUGEOT 2008 είναι μια πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία.

16

17 ΚΟΜΨΟ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟ Μοναδικό στην κατηγορία του, το εσωτερικό του νέου SUV PEUGEOT 2008 θα σας γοητεύσει με την κομψότητά του, την κορυφαία ποιότητα των υλικών, τον πλούσιο τεχνολο γικό εξοπλισμό και τα εξελιγμένα συστήματα φωτισμού. Καθίστε αναπαυτικά στη θέση του οδηγού και απολαύστε την εξαιρετική φωτεινότητα που εξασφαλίζουν στο PEUGEOT i-cockpit οι εκτεταμένες γυάλινες επιφάνειες. Τα όργανα του πίνακα φωτίζονται από μπλε περιγράμματα, ενώ για την οροφή μπορείτε να επιλέξετε την πανοραμική γυάλινη οροφή με φωτεινές λωρίδες LED* είτε κλειστή οροφή με φωτισμό από εγχάρακτες γραμμές LED*. *Προαιρετικός εξοπλισμός ανάλογα με την έκδοση.

18 ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ Τρικύλινδρος κινητήρας βενζίνης PureTech Μικρών διαστάσεων και αξιόπιστος, ο κινητήρας αυτός συνδυάζει τις επιδόσεις με την τεχνολογία αιχμής. Προσφέρει εξαιρετικά απολαυστική οδήγηση ακόμα και στις χαμηλές στροφές, ενώ επιδεικνύει άριστη σχέση ροπής/ισχύος. Πρόκειται για κινητήρα πρωτοποριακής τεχνολογίας, ο οποίος επιτυγχάνει μείωση έως 25% στην κατανάλωση καυσίμου και στις εκπομπέςco 2. Εξοπλισμένη με το νέο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων EAT6, η έκδοση turbo 1.2L PureTech 110 S&S EAT6 επιτυγχάνει μείωση των εκπομπών C0 2 σε μόλις 110 g/km (σύμφωνα με έγκριση τύπου της ΕE), επίδοση που αποτελεί σημείο αναφοράς για τους βενζινοκινητήρες με αυτόματο κιβώτιο της κατηγορίας. 1,2L PureTech 110 S&S ΚΙΒΩΤΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΡΟΠΗ ΙΑΘΕΣΙΜΗ ΡΟΠΗ ΑΜΕΣΟΣ ΨΕΚΑΣΜΟΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ TURBO NΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟ ΟΣΗΣ BVM5/EAT6 205 Nm από 1750 tr/min Από 1750 ως 5500 tr/min 200 bars tr/min ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΣΕ ΜΙΚΤΟ ΚΥΚΛΟ (L/100 km) (1) ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 ΣΕ ΜΙΚΤΟ ΚΥΚΛΟ (σε g/km) 4,4/4,8 103/110

19 Τεχνολογία BlueHDi Ο πετρελαιοκινήρας 1.6L BlueHDi συνδυάζει με μοναδικό τρόπο το σύστημα SCR (Selective Catalytic Reduction) και το φίλτρο μικρο - σωματιδίων FAP ενισχυμένο με ειδικό πρόσθετο. Ο συγκεκριμένος κινητήρας σε όλες του τις εκδόσεις, 75, 100 και 120 ίππων, προσφέρει υψηλές επιδόσεις για απολαυστική οδήγηση, καθώς και εξαιρετικά χαμηλό επίπεδο κατανάλωσης και εκπομπών ρύπων. 1,6L BlueHDi FAP 100 S&S ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΡΟΠΗ ΙΑΘΕΣΙΜΗ ΡΟΠΗ BVM5 254 Nm από 1750 tr/min Από 1750 ως 3500 tr/min ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΣΕ ΜΙΚΤΟ ΚΥΚΛΟ (L/100 km) (1) ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 ΣΕ ΜΙΚΤΟ ΚΥΚΛΟ (σε g/km) 3,5* 90* BVM5: Μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων 5 σχέσεων. EAT6: Αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων (Efficient Automatic Transmission 6) με τεχνολογία Quickshift, η οποία επιτρέπει τη γρήγορη και ομαλή αλλαγή σχέσεων, κάνοντας την οδήγηση απολαυστική. S&S: Σύστημα Stop and Start. FAP: Φίλτρο κατακράτησης μικροσωματιδίων. (1) Σύμφωνα με την οδηγία 99/100/CE έγκριση τύπου ΕΕ. * Έκδοση πολύ χαμηλής κατανάλωσης με ελαστικά εξοικονόμησης ενέργειας (χαμηλής αντίστασης κύλισης, UBRR).

20 GRIP CONTROL Το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης Grip Control* βελτιστοποιεί τη μεταφορά ισχύος στους μπροστινούς τροχούς σε συνθήκες χαμη λής πρόσφυσης μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος ευστάθει ας ESP. Το Grip Control προσφέρει 5 επιλογές λειτουργίας μέσω του περιστροφικού διακόπτη στο ταμπλό: * ιατίθεται σε συγκεκριμένους κινητήρες και εκδόσεις. Standard: Για οδήγηση υπό κανονικές συνθήκες. Χαμηλό επίπεδο ολίσθησης. Χιόνι: Ανεξάρτητη προσαρμογή της μετάδοσης σε κάθε μπροστινό τροχό σύμφωνα με τις συνθήκες πρόσφυσης, για μείωση της ολίσθησης. Αυτόματη επαναφορά σε λειτουργία Standard από τα 50 χλμ./ώρα.

21 Αll-Terrain: Για ολισθηρό έδαφος (λάσπη, υγρό γρασίδι). Υποβοηθά την εκκίνηση του οχήματος μεταφέροντας τη μέγιστη ροπή στον τροχό με την καλύτερη πρόσφυση. Λειτουργεί σαν διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης. Αυτόματη επαναφορά σε λειτουργία Standard από τα 80 χλμ./ώρα. Άµµος: Για έδαφος χωρίς συνοχή. Επιτρέπει μικρής κλίμακας ταυτόχρονη ολίσθηση των κινητήριων τροχών ώστε το αυτοκίνητο να συνεχίσει την πορεία του. Αυτόματη επαναφορά σε λειτουργία Standard από τα 120 χλμ./ώρα. ΕSP Off: Αποσύνδεση του ESP και του Grip Control. Ο οδηγός έχει τον πλήρη έλεγχο έως τα 50 χλμ./ώρα.

22 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙ ΟΣΕΙΣ Σύστηµα ανάρτησης και διεύθυνσης Το compact SUV 2008 επιδεικνύει δυναμική οδική συμπεριφορά χάρη στο μειωμένο βάρος του (ξεκινά μόλις από τα kg) αλλά και στο ειδικό σύστημα ανάρτησης εμπρός και πίσω, το οποίο είναι ειδικά προσαρ μοσμένο στον εκάστοτε κινητήρα επιτυγχάνοντας, έτσι, βέλτιστες επιδόσεις. Το πλαίσιο του νέου compact SUV PEUGEOT 2008 προσφέρει την τέλεια σχέση μεταξύ άνεσης και σπορ συμπεριφοράς, ενώ η χαρτογράφηση του συστήματος διεύθυνσης είναι προσαρμοσμένη στο σύστημα ανάρτησης ώστε, μέσω του μικρής διαμέτρου τιμονιού, να εξασφαλίζει άριστη απόκριση και απόλυτη ακρίβεια.

23 Αυτόµατο κιβώτιο ταχυτήτων EAT6 Το νέο SUV PEUGEOT 2008 στην έκδοση 1,2L PureTech 110 S&S εξοπλίζεται με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων (EAT6), με μετατροπέα ροπής, βελτιστοποιώντας έτσι την κατανάλωση καυσίμου και ενισχύοντας την ευχαρίστηση της οδήγησης. ιαθέτει τεχνολογία Quickshift, η οποία επιτρέπει: γρήγορες αλλαγές ταχυτήτων, πολλαπλές αλλαγές ταχυτήτων. Από την άλλη πλευρά, η αποτελεσματικότητά του είναι σχεδόν ισοδύναμη με ενός μηχανικού κιβωτίου, χάρη: στη μείωση των εσωτερικών τριβών, στο κλείδωμα του μετατροπέα ροπής όποτε είναι απαραίτητο για την αποφυγή ολίσθησης. Αυτό επιφέρει μια διαφορά μόλις 7 g/km στις εκπομπές CO 2 σε σχέση με τα μηχανικά κιβώτια (με τα ίδια ελαστικά), γεγονός που καθιστά τη συγκεκριμένη έκδοση εξαιρετική επιλογή ως προς την ευχαρίστηση κατά την οδήγηση αλλά και την οικονομία καυσίμου.

24 ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ Ο ΗΓΗΣΗΣ Για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια, το νέο SUV PEUGEOT 2008 εξοπλίζεται με τα παρακάτω εξελιγμένα συστήματα: Active City Brake* Η τεχνολογία Active City Brake (αυτόματη πέδηση εντός πόλης για αποτροπή σύγκρουσης) είναι μια νέα λειτουργία η οποία, στο μέτρο του δυνατού, αποτρέπει τη σύγκρουση ή ελαχιστο ποιεί τις συνέπειές της με προπορευόμενο όχημα σε περίπτω ση μη αντίδρασης του οδηγού, όταν το αυτοκίνητο κινείται με ταχύτητα έως 30 χλμ./ώρα. Ειδικός αισθητήρας λέιζερ (LIDAR) τοποθετημένος στο πάνω μέρος του παρμπρίζ ανιχνεύει τυχόν εμπόδια, όπως κάποιο προπορευόμενο όχημα που κινείται αργά ή είναι σταματημένο. Τότε το σύστημα ενεργοποιεί την αυτόματη πέδηση (επιβρά - δυνση έως 10 m/s) για να αποτρέψει τη σύγκρουση ή να περιο - ρίσει τις συνέπειές της μειώνοντας την ταχύτητα πρόσκρουσης. Σε ταχύτητες κάτω των 15 χλμ./ώρα το σύστημα είναι δυνατόν να ακινητοποιήσει το αυτοκίνητο προκειμένου να αποτρέψει τη σύγκρουση με το προπορευόμενο όχημα. *Στον προαιρετικό εξοπλισμό ανάλογα με την έκδοση Aερόσακοι Σε περίπτωση σύγκρουσης, έξι αερόσακοι συμβάλλουν στην προστασία του οδηγού και των επιβατών: δύο μετωπικοί, δύο εμπρός πλευρικοί και δύο αερόσακοι τύπου κουρτίνας εμπρός και πίσω. ESP Το 2008 διαθέτει στο βασικό εξοπλισμό ηλεκτρονικό πρόγραμμα ευστάθειας (ESP), το οποίο περιλαμβάνει σύστημα αντι - ολίσθησης τροχών (ASR), δυναμικό έλεγχο ευστάθειας (CDS), υποβοήθηση απότομης πέδησης (AFU), σύστημα αντι μπλοκαρί σματος τροχών (ΑΒS) και ηλεκτρονικό κατανεμητή πέδησης (REF). Πρόσθετος κατευθυνόµενος φωτισµός* Όταν είναι αναμμένη η μεσαία ή η μεγάλη σκάλα των φώτων, με την ενεργοποίηση του φλας ή με τη στροφή του τιμονιού υπό ορισμένη γωνία, μια δέσμη φωτός από τους προβολείς ομίχλης φωτίζει το εσωτερικό της στροφής, εφόσον το αυτοκίνητο κινείται με ταχύτητα χαμηλότερη από 40 χλμ./ώρα (οδήγηση στην πόλη, σε διασταυρώσεις, σε δρόμους με συνεχείς στροφές, κατά τους ελιγμούς στάθμευσης κτλ.). *Στον βασικό ή προαιρετικό εξοπλισμό ανάλογα με την έκδοση.

25 Park Assist και κάµερα οπισθοπορείας* Η κάμερα οπισθοπορείας ενεργοποιείται αυτόματα με την εμπλοκή της όπισθεν και μεταδίδει στην οθόνη αφής την εικόνα του χώρου πίσω από το αυτοκίνητο, έτσι ώστε ο οδηγός να εντοπίσει τυχόν εμπόδια κατά την εκτέλεση ελιγμών. Μπορεί να συνδυαστεί με το Park Assist, το σύστημα ενεργής υποβοήθησης στάθμευσης, το οποίο υπολογίζει τις διαστάσεις μίας διαθέσιμης θέσης στάθμευσης και βοηθά τον οδηγό στους ελιγμούς κατά την είσοδο ή την έξοδο από αυτήν. Το σύστημα αναλαμβάνει τον έλεγχο του τιμονιού παρέχοντας ταυτόχρονα ηχητική και οπτική πληροφόρηση. Ο οδηγός ελέγχει το γκάζι, το φρένο, τις ταχύτητες και το συμπλέκτη εφόσον το αυτοκίνητο διαθέτει μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων. *Στον προαιρετικό εξοπλισμό ανάλογα με την έκδοση. PEUGEOT Connect SOS & Assistance* Η PEUGEOT διευρύνει τη χρήση της κλήσης έκτακτης ανάγκης στην Ευρώπη. Όταν κάθε λεπτό μετράει για εσάς, μπορείτε να βασίζεστε στην υπηρεσία PEUGEOT Connect SOS για γρήγορη ανταπόκριση. Αυτόματη κλήση έκτακτης ανάγκης: σε περίπτωση που ενερ - γοποιηθούν οι αερόσακοι ή οι πυροτεχνικοί προεντατήρες των ζωνών ασφαλείας, το όχημα πραγματοποιεί αυτόματα μια κλήση έκτακτης ανάγκης χωρίς την παρέμβαση του οδηγού. Τότε, η υπηρεσία PEUGEOT Connect SOS* εντοπίζει το όχημα, επικοινωνεί τηλεφωνικά με τους επιβαίνοντες και στέλνει την απαιτούμενη βοήθεια. Η επικοινωνία είναι δυνατόν να γίνει στη γλώσσα του κατόχου του οχήματος. Χειροκίνητη κλήση έκτακτης ανάγκης: για κάθε επείγον περιστατικό (αδιαθεσία, επίθεση) ο οδηγός, είτε είναι ο ίδιος εμπλεκόμενος είτε είναι αυτόπτης μάρτυρας, μπορεί να καλέσει την υπηρεσία PEUGEOT Connect SOS πιέζοντας για τρία δευτερόλεπτα το πλήκτρο SOS που βρίσκεται στο ύψος της πλαφονιέρας. Οδική βοήθεια: Σε περίπτωση ακινητοποίησης του αυτοκι - νήτου λόγω βλάβης, με το πάτημα επί 3 δευτ. του πλήκτρου με το λιοντάρι της PEUGEOT στο ύψος της πλαφονιέρας ενεργοποιείται η κλήση για οδική βοήθεια. Ένα φωνητικό μήνυμα επιβεβαιώνει ότι έχει πραγματοποιηθεί η κλήση προς την PEUGEOT assistance. *Η υπηρεσία PEUGEOT Connect SOS είναι διαθέσιμη προαιρετικά ανάλογα με την έκδοση και τη χώρα.

26 ΣΥΝ ΕΣΙΜΟΤΗΤΑ Το νέο SUV PEUGEOT 2008 διαθέτει εφαρμογές, εργαλεία και διαδικτυακές υπηρεσίες με εύκολη πρόσβαση μέσω της οθόνης αφής 7. Mirror Screen* Η λειτουργία Mirror Screen σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε εφαρμογές του smartphone σας**, συμβατού με MirrorLink (1) ή Apple Carplay TM(2), μέσω της οθόνης αφής 7 του αυτοκινή - του. Για πιο ευανάγνωστη και ασφαλή χρήση στο αυτοκίνητο, η εμφάνιση των συμβατών εφαρμογών είναι ειδικά προσαρ - μοσμένη στην οδήγηση. PEUGEOT Connect Apps*** Πακέτο υπηρεσιών διαθέσιμων μέσω της οθόνης αφής 7 του νέου SUV PEUGEOT 2008, με τη βοήθεια ενός προαιρετικά διαθέσιμου stick σύνδεσης 3G και μίας συνδρομής. Έτσι ο οδηγός έχει στη διάθεσή του ένα πακέτο 18 διαδικτυακών υπηρεσιών οι οποίες του παρέχουν σε πραγματικό χρόνο χρήσιμες πληροφορίες που τον διευκολύνουν κατά την οδήγηση: πλησιέστεροι χώροι στάθμευσης, πώληση φθηνότερης βενζίνης, ενημέρωση για την κίνηση στους δρόμους, καιρός, τουριστικός οδηγός Michelin, εφαρμογές ΤripAdvisor ή Coyote (διατίθενται ανάλογα με τη χώρα και τον εξοπλισμό). mypeugeot*: Ένας µοναδικός κόσµος προνοµίων! Με το βλέμμα στις τεχνολογίες του αύριο, η Peugeot σχεδίασε τη δωρεάν εφαρμογή mypeugeot η οποία συμβάλλει σε μια πιο δυναμική και αμφίδρομη σχέση με τους πελάτες της. Κατεβάζοντας την εφαρμογή mypeugeot στο κινητό τηλέφωνο (smartphone) ή τάμπλετ, o χρήστης ενημερώνεται για μια σειρά θεμάτων που αφορούν τη μάρκα αλλά και το αυτοκίνητό του. Μέσω της εισαγωγής του πλαισίου του αυτοκινήτου του, ο χρήστης έχει πρόσβαση στις ακόλουθες πληροφορίες: Tα νέα της μάρκας (μοντέλα, φωτογραφίες & βίντεο, τεχνολογικές εξελίξεις, εμπορικά προγράμματα σε ισχύ κτλ.). Τις υπηρεσίες που προσφέρει η Peugeot ειδικά για το αυτοκίνητο του (π.χ. προγράμματα συντήρησης σε προνομιακές τιμές). Ειδικές προσφορές που ισχύουν σε όλο το επίσημο δίκτυο επισκευαστών Peugeot όπως δωρεάν τεχνικοί έλεγχοι και μοναδικές εκπτώσεις σε ανταλλακτικά/αξεσουάρ. Χρήσιμες συμβουλές και πληροφορίες που αφορούν τη χρήση του αυτοκινήτου. Υπενθυμίσεις για εργασίες που αφορούν το αυτοκίνητό του όπως ΚΤΕΟ, ΚΕΚ εφόσον συμπληρωθούν όλες οι απαιτούμενες πληροφορίες από τον χρήστη του αυτοκινήτου. Αναζήτηση του επίσημου δικτύου διανομέων Peugeot με βάση την απόσταση ή άλλα κριτήρια και πλοήγηση στα σημεία. * ιατίθεται ανάλογα με την έκδοση και τη χώρα. ** Μόνον οι πιστοποιημένες εφαρμογές MirrorLink ή Apple Carplay TM λειτουργούν εν στάσει και εν κινήσει, κατά περίπτωση. Παρ όλα αυτά, όταν το αυτοκίνητο είναι εν κινήσει ορισμένες λειτουργίες των εφαρμογών αυτών απενεργοποιούνται. Ορισμένοι τύποι περιεχομένου δωρεάν προσβάσιμοι μέσω του smartphone σας, είναι δυνατόν να απαιτούν επί πληρωμή εγγραφή στις πιστοποιημένες εφαρμογές MirrorLink ή Apple Carplay TM. Η λειτουργία Mirror Screen υποστηρίζεται από την τεχνολογία MirrorLink για τηλέφωνα με λειτουργικό Androïd, συμβατά με MirrorLink, και από την τεχνολογία Apple Carplay TM για τηλέφωνα με ios, με την προϋπόθεση τηλεφωνικής συνδρομής που περιλαμβάνει πρόσβαση στο διαδίκτυο. *** Πακέτο διαδικτυακών υπηρεσιών μέσω συνδρομής επί πληρωμή, διαθέσιμο ανάλογα με τη χώρα και το επίπεδο εξοπλισμού. (1) Το MirrorLink είναι πρωτόκολλο επικοινωνίας για πλατφόρμες αυτοκινήτων, κινητά τηλέφωνα και εφαρμογές κατασκευαστών, το οποίο αναπτύχθηκε από τον διεθνούς συνεργασίας οργανισμό Car Connectivity Consortium. (2) To Apple CarPlay TM είναι πρωτόκολλο επικοινωνίας της Apple, διαθέσιμο ανάλογα με τη χώρα.

27

28 ΤΟ SUV ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙΠΑΝΤΟΥ Το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης Grip Control * βελτιστοποιεί τη μεταφορά ισχύος στους κινητήριους τροχούς και, σε συνδυασμό με τα ειδικά ελαστικά Mud & Snow* (για λάσπη και χιόνι), εξασφα λίζει στο 2008 μεγάλη ευελιξία κίνησης σε κάθε τύπο εδάφους. Με το Grip Control διατηρείτε πάντα τον έλεγχο του αυτοκινή του. Μέσω του περιστροφικού διακόπτη στην κεντρική κονσόλα, οποιαδήποτε στιγμή έχετε τη δυνατότητα είτε να επαναπαυθείτε στην «ευφυΐα» του συστήματος επιλέγοντας τον τύπο λειτουργίας Standard είτε να επιλέξετε έναν από τους άλλους τέσσερις τύπους λειτουργίας ανάλογα με τις συνθήκες πρόσφυσης: χιόνι, all-terrain (λάσπη, υγρό γρασίδι), άμμος, ESP off (απενεργοποίηση ESP). *Στον προαιρετικό εξοπλισμό ανάλογα με την έκδοση.

29

30

31 ΥΝΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ Μικρών εξωτερικών διαστάσεων και περιορισμένου βάρους, το νέο 2008 επιδεικνύει δυναμική οδική συμπεριφορά, ενώ ταυτόχρονα διευκολύνει τις μετακινήσεις στην πόλη χάρη στο σύστημα Park Assist* (ενεργή υποβοή θηση στάθμευσης παράλληλα ή με όπισθεν, με ταχύτητα ως 8 χλμ./ώρα) καθώς και την κάμερα και τους αισθητήρες οπισθοπορείας* (ανίχνευση μη ορατών εμποδίων κατά τους ελιγμούς με όπισθεν). Η εμφάνιση του 2008 είναι εξίσου εντυπωσιακή με τις επιδόσεις του. Νέα χρώματα όπως το Rouge Ultimate και το Emerald Crystal έρχονται να αναδείξουν τις κομψές σχεδιαστικές γραμμές του αμαξώματος. Η σειρά διατίθεται σε συνολικά εννέα χρώματα. *Στον προαιρετικό εξοπλισμό ανάλογα με την έκδοση. Εξοπλισμός υποβοήθησης οδήγησης κατά τη χρήση του οποίου ο οδηγός διατηρεί τον έλεγχο του οχήματος. Για περιγραφή εξοπλισμού, βλ. «Συστήματα υποβοήθησης» στη σελίδα 24.

32 H PEUGEOT ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Η PEUGEOT διαθέτει μία μεγάλη γκάμα αυτοκινήτων με χαμηλές εκπομπές ρύπων. Περισσότερες από τις μισές πωλήσεις της παγκοσμίως αφορούν αυτοκίνητα που εκπέμπουν CO 2 λιγότερο από 140 g/km. Aυτό οφείλεται σε δοκιμασμένες τεχνολογίες όπου η Peugeot κατέχει μία από τις ηγετικές θέσεις, όπως ο κινητήρας Diesel με φίλτρο κατακράτησης μικροσωματιδίων FAP (πρωτο - κυκλοφόρησε το 2000) o οποίος εξοπλίζει περισσότερα από 2,1 εκατομμύρια οχήματα. Πρόκειται για την πλέον αποτελεσματική και οικονομική αντιρ ρυπαντική τεχνολογία στους κινητήρες πετρελαίου, με κατανάλωση που ξεκινά από 3,5 L/100 km σε μικτό κύκλο (σύμφωνα με έγκριση τύπου της ΕE). Το νέο SUV PEUGEOT 2008 είναι διαθέσιμο με τέσσερις κινητήρες 1.6L τεχνολογίας BlueHDi, όπως ονομάζονται οι πετρελαιοκινη τήρες της Peugeot που ανταποκρίνονται στο πρότυπο Euro 6. Οι κινητήρες BlueHDi, συνδυάζοντας με μοναδικό τρόπο τον καταλυτικό μετατροπέα SCR (Selective Catalytic Reduction*) και το φίλτρο μικροσωματιδίων FAP ενισχυμένο με ειδικό πρόσθετο, βελτιστοποιούν δραστικά την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπο - μπές NOx (οξείδια του αζώτου) κατά 90% τουλάχιστον, ενώ παράλληλα μειώνουν τις εκπομπές CO 2 έως τα 90 g/km**. Οικονομικοί κινητήρες βενζίνης με κατανάλωση σε μικτό κύκλο κάτω από 5 L/100 km (σύμφωνα με έγκριση τύπου της ΕE). Το νέο SUV PEUGEOT 2008 εξοπλίζεται με τη σειρά των τρικύλιν - δρων κινητήρων βενζίνης PureTech οι οποίοι ανταποκρίνονται στις ευρωπαϊκές προδιαγραφές εκπομπών ρύπων Εuro 6 και είναι ταυτόχρονα οικονομικοί και αποδοτικοί, χάρη στις μικρότερες διαστάσεις και το μειωμένο βάρος τους. Σε σχέση με έναν τετρακύλινδρο κινητήρα αντίστοιχης ισχύος,ο ατμοσφαιρικός τρικύλινδρος PureTech είναι κατά 21 kg ελαφρύτερος, ενώ ο υπερτροφοδοτούμενος κατά 12 kg ελαφρύτερος. Οι άριστες επιδόσεις των συγκεκριμένων κινητήρων οφείλονται επίσης στη βελτιστοποίηση της καύσης και στη μείωση των τριβών. Παράλληλα είναι και εξαιρετικά οικονομικοί, αφού επιτυγχάνουν έως 25% μείωση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO 2 σε σχέση με έναν τετρακύλινδρο κινητήρα ίδιας ισχύος. *Επιλεκτική καταλυτική αναγωγή. **Στην έκδοση χαμηλής κατανάλωσης. Σύμφωνα με έγκριση τύπου της ΕE.

33 Kινητήρες Κιβώτια ταχυτήτων Καταναλώσεις σε λίτρα / 100 km (1) Κύκλος πόλης Εκτός πόλης Μικτός κύκλος CO 2 (g/km) 1,2L PureTech 82 Μηχανικό 5 σχέσεων 6,0* 4,3* 4,9** 114* 1,2L PureTech 82 S&S Αυτοματοποιημένο 5 σχέσεων 5** 4** 4,4** 102** 1,2L PureTech 110 S&S Μηχανικό 5 σχέσεων 5,3* 3,9* 4,4* 103* 1,2L PureTech 110 S&S Αυτόματο 6 σχέσεων 5,9* 4,1* 4,8* 110* 1,2L PureTech 130 S&S Μηχανικό 6 σχέσεων 6,0* 4,1* 4,8* 110* 1,6L BlueHDi 75 Μηχανικό 5 σχέσεων 4,4* 3,3* 3,7* 97* 1,6L BlueHDi 100 S&S Μηχανικό 5 σχέσεων 3,8** 3,3** 3,5** 90** 1,6L BlueHDi 120 S&S Μηχανικό 6 σχέσεων 4,3* 3,3* 3,7* 96* (1) Σύμφωνα με την οδηγία 99/100/CE έγκριση τύπου ΕΕ. * Με ελαστικά εξοικονόμησης ενέργειας ΤBRR (χαμηλής αντίστασης κύλισης) ** Με ελαστικά εξοικονόμησης ενέργειας UBRR (χαμηλής αντίστασης κύλισης). S&S: Σύστημα Stop & Start.

34 ΧΡΩΜΑΤΑ* Μη µεταλλικά χρώµατα Μεταλλικά χρώµατα Blanc Banquise Gris Hurricane Noir Perla Nera Gris Artense Gris Platinium Χρώµα nacré Spirit Grey Emerald Crystal Blanc Nacré

35 Χρώµα µε ειδική επίστρωση Rouge Ultimate *Τα χρώματα είναι διαθέσιμα ανάλογα με την έκδοση.

36 EΠΕΝ ΥΣΕΙΣ* Ύφασμα Omni Berlin Noir Mistral Ύφασμα Tokyo Noir Mistral mi-tep/ύφασμα Oxford Noir Mistral

37 * Οι επενδύσεις είναι διαθέσιμες ανάλογα με την έκδοση και τo χρώμα του αμαξώματος. (1) έρμα και άλλα υλικά. mi-tep/ύφασμα Adamantium Rayados Noir/Gris mi-tep/alcantara Noir Mistral έρμα (1) Claudia Noir Mistral GT Line mi-tep Oxford Noir Mistral/Rouge

38 ZANTEΣ* Τάσι 15 IODE Τάσι 16 SILICE Τάσι 16 STRONTIUM Ζάντα αλουμινίου 16 AQUILLA - diamantée Gris Storm brillant Ζάντα αλουμινίου 16 HYDRE - Gris Dilium brillant Ζάντα αλουμινίου 17 ERIDAN - diamantée Gris Anthra brillant

39 Τάσι 16 ZIRCONIUM Ζάντα αλουμινίου 17 ERIDAN - diamantée Noir brillant Ζάντα αλουμινίου 17 ERIDAN - Full Black** * ιατίθενται ανάλογα μετην έκδοση και τον κινητήρα. ** ιατίθεται αποκλειστικά στην έκδοση GT Line.

40 ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗΣ Εξατομικεύστε το νέο σας SUV PEUGEOT 2008 επιλέγοντας ανάμεσα στους διαθέσιμους συνδυασμούς εσωτερικής και εξωτερικής εμφάνισης σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας και τη διαθεσιμότητα ανά έκδοση. Allure Rouge Ultimate / Ζάντες αλουμινίου 16 AQUILLA diamantées Gris Storm brillant Allure Emerald Crystal / Ζάντες αλουμινίου 17 ERIDAN diamantées Gris Anthra brillant Επένδυση έρμα (1) Claudia noir mistral Επένδυση Adamantium

41 (1) έρμα και άλλα υλικά. GT Line Blanc Nacré / Ζάντες αλουμινίου 17 ERIDAN diamantées Noir brillant Επένδυση έκδοσης GT Line

42

43 ΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Επιλέγοντας ένα Peugeot, έχετε στη διάθεσή σας ένα ευρύτατο δίκτυο εξυπηρέτησης, όπου ο επαγγελματισμός, ο άρτιος εξοπλισμός και η ποιότητα των υπηρεσιών είναι βέβαιο πως θα σας ικανοποιήσουν. Έχετε τη σιγουριά πως απευθύνεστε σε ειδικούς, οι οποίοι αφουγκράζονται τις ανάγκες σας, αντιλαμβάνονται τις απαιτήσεις σας και ανταποκρίνονται άμεσα και αποτελεσματικά. ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ PEUGEOT Ποιότητα, ασφάλεια και αξιοπιστία. Όλα τα γνήσια ανταλλακτικά Peugeot έχουν δοκιμαστεί και ελεγχθεί αυστηρά προτού εγκριθούν, για την ασφάλειά σας. Η τοποθέτησή τους από το ίκτυο Επισκευαστών συνοδεύεται από εγγύηση ενός έτους. ΕΓΓΥΗΣΗ PEUGEOT Η ποιότητα Peugeot είναι δεδομένη. Γι αυτό προσφέρει εγγύηση δύο ετών χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων για τα μηχανικά μέρη και τα ανταλλακτικά, τρία χρόνια εγγύηση βαφής, καθώς και δώδεκα χρόνια εγγύηση κατά της σκουριάς του αμαξώματος. BOUTIQUE PEUGEOT ιαθέτει μια πλήρη γκάμα αξεσουάρ της Peugeot, σχεδιασμένων ειδικά για το αυτοκίνητό σας. Συμβουλευθείτε το ίκτυο ιανομέων και Επισκευαστών και βρείτε τα αντικείμενα και τα αξεσουάρ της Peugeot που θέλετε να αγοράσετε για εσάς... ή για δώρο σε άλλους. Η PEUGEOT ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Η Peugeot και το δίκτυό της, προσέχοντας το περιβάλλον, ανακυκλώνει τα παλαιά ανταλλακτικά από τις επισκευές των αυτοκινήτων. Η PEUGEOT ΚΑΙ ΤΟ INTERNET Ανακαλύψτε την Peugeot μέσα από το Internet. Πληκτρολογήστε τη διεύθυνση ή για απευθείας πρόσβαση στον ελληνικό ιστότοπο AIGLON Α.Ε.: Λεωφόρος Κηφισίας , Χαλάνδρι, τηλ , fax: Το παρόν έντυπο αφορά μόνο στα αυτοκίνητα Peugeot που πωλούνται στην ΕΕ και ο εξοπλισμός τους ενδέχεται να διαφέρει από χώρα σε χώρα. Για να πληροφορηθείτε με λεπτομέρειες για τον εξοπλισμό κάθε μοντέλου Peugeot, ανατρέξτε στο έντυπο «Τεχνικά Χαρακτηριστικά και Βασικός Εξοπλισμός», το οποίο παραδίδεται μαζί με κάθε προσπέκτους, ή συμβουλευθείτε τα σημεία πώλησης αυτοκινήτων Peugeot στο ίκτυο ιανομέων Peugeot.Ο εισαγωγέας στην Ελλάδα των αυτοκινήτων Peugeot είναι η AIGLON Α.Ε. (Κηφισίας αρ ). Οι πληροφορίες σχετικά με τα μοντέλα και τα χαρακτηριστικά τους αντιστοιχούν στα δεδομένα και την πληροφόρηση κατά τη στιγμή της σύνταξης του εντύπου και δεν δύνανται να έχουν ή να θεωρηθούν ότι έχουν την ισχύ σύμβασης. Η κατασκευάστρια εταιρεία Automobiles Peugeot διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση τα χαρακτηριστικά των παρουσιαζόμενων μοντέλων, χωρίς να υποχρεούται να ενημερώσει το παρόν έντυπο. Η Automobiles Peugeot δηλώνει, κατ εφαρμογήν των διατάξεων της Οδηγίας CEE αρ. 2000/53 CE της 18ης Σεπτεμβρίου 2000, η οποία αφορά στα μη χρησιμοποιούμενα αυτοκίνητα, ότι πληροί τις προϋποθέσεις της Οδηγίας και ότι ανακυκλώσιμα υλικά χρησιμοποιούνται για την παραγωγή των προϊόντων που διαθέτει στο εμπόριο. Τα εξωτερικά χρώματα του αμαξώματος που απεικονίζονται στο παρόν έντυπο είναι ενδεικτικά, καθώς οι χρησιμοποιούμενες τεχνικές εκτυπώσεώς του δεν επιτρέπουν την πιστή αναπαραγωγή του χρώματος. Οχήματα που έχουν υποστεί μετατροπές είναι δυνατόν να παρουσιάζουν διαφοροποιήσεις ως προς τα τεχνικά χαρακτηριστικά, τις επιδόσεις, τις καταναλώσεις, τις εκπομπές CO2 και τον εξοπλισμό. Εάν, παρά τη μεγάλη προσοχή που δόθηκε για τη δημιουργία αυτού του καταλόγου, θεωρείτε ότι περιλαμβάνει κάποιο λάθος, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Για κάθε πληροφορία απευθυνθείτε στην AIGLON Α.Ε. στο τηλέφωνο Για πληροφορίες σχετικά με το Service Peugeot επικοινωνήστε με τα σημεία πώλησης του ικτύου Peugeot.

44 Création : BD Network Réalisation / Edition : Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B Imprimé en U.E. Μάιος 2016 Σφραγίδα ιανομέα

45 PEUGEOT 2008 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & BAΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ AIGLON A.E.: Λεωφόρος Κηφισίας , Χαλάνδρι, τηλ , fax: Το παρόν έντυπο αφορά μόνο στα αυτοκίνητα Peugeot που πωλούνται στην ΕΕ και ο εξοπλισμός τους ενδέχεται να διαφέρει από χώρα σε χώρα. Για να πληροφορηθείτε με λεπτομέρειες για τον εξοπλισμό κάθε μοντέλου Peugeot, ανατρέξτε στο έντυπο «Τεχνικά Χαρακτηριστικά και Βασικός Εξοπλισμός», το οποίο παραδίδεται μαζί με κάθε προσπέκτους, ή συμβουλευθείτε τα σημεία πώλησης αυτοκινήτων Peugeot στο ίκτυο ιανομέων Peugeot. Ο εισαγωγέας στην Ελλάδα των αυτοκινήτων Peugeot είναι η AIGLON Α.Ε. (Κηφισίας αρ ). Οι πληροφορίες σχετικά με τα μοντέλα και τα χαρακτηριστικά τους αντιστοιχούν στα δεδομένα και την πληροφόρηση κατά τη στιγμή της σύνταξης του εντύπου και δεν δύνανται να έχουν ή να θεωρηθούν ότι έχουν την ισχύ σύμβασης. Η κατασκευάστρια εταιρεία Automobiles Peugeot διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση τα χαρακτηριστικά των παρουσιαζόμενων μοντέλων, χωρίς να υποχρεούται να ενημερώσει το παρόν έντυπο. Η Automobiles Peugeot δηλώνει, κατ εφαρμογήν των διατάξεων της Οδηγίας CEE αρ. 2000/53 CE της 18ης Σεπτεμβρίου 2000, η οποία αφορά στα μη χρησιμοποιούμενα αυτοκίνητα, ότι πληροί τις προϋποθέσεις της Οδηγίας και ότι ανακυκλώσιμα υλικά χρησιμοποιούνται για την παραγωγή των προϊόντων που διαθέτει στο εμπόριο. Τα εξωτερικά χρώματα του αμαξώματος που απεικονίζονται στο παρόν έντυπο είναι ενδεικτικά, καθώς οι χρησιμοποιούμενες τεχνικές εκτυπώσεώς του δεν επιτρέπουν την πιστή αναπαραγωγή του χρώματος. Οχήματα που έχουν υποστεί μετατροπές είναι δυνατόν να παρουσιάζουν διαφοροποιήσεις ως προς τα τεχνικά χαρακτηριστικά, τις επιδόσεις, τις καταναλώσεις, τις εκπομπές CO2 και τον εξοπλισμό. Εάν, παρά τη μεγάλη προσοχή που δόθηκε για τη δημιουργία αυτού του καταλόγου, θεωρείτε ότι περιλαμβάνει κάποιο λάθος, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Για κάθε πληροφορία απευθυνθείτε στην AIGLON Α.Ε. στο τηλέφωνο Για πληροφορίες σχετικά με το Service Peugeot επικοινωνήστε με τα σημεία πώλησης του ικτύου Peugeot. Νοέμβριος 2016

46 PEUGEOT ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ PEUGEOT ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ 1.2 PureTech PureTech 82 ETG S&S 1.2 PureTech 110 S&S 1.2 PureTech 110 S&S EAT6 1.2 PureTech 130 S&S Τροφοδοσία Ψεκασμός πολλαπλών σημείων Αρ. Κυλίνδρων 3 Κυβισμός (cm3 ) 1199 Μέγιστη ισχύς CEE (kw/σ.α.λ.) 60 / / / / / 5500 Μέγιστη ισχύς DIN (ίπποι/σ.α.λ.) 82 / / / / / 5500 Μέγιστη ροπή CEE (Nm /σ.α.λ.) 118 / / / / / 1750 Προδιαγραφές Εκπομπών Ρύπων Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro 6 ΜΕΤΑ ΟΣΗ Κιβώτιο ταχυτήτων (τύπος) Μηχανικό Αυτοματοποιημένο Μηχανικό Αυτόματο Μηχανικό 5 σχέσεων μηχανικό 5 σχέσεων 5 σχέσεων 6 σχέσεων 6 σχέσεων ΦΡΕΝΑ Μπροστά Αεριζόμενοι δίσκοι Πίσω ίσκοι ESP Στάνταρ ABS με EBD & Brake Assist Στάνταρ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ιαστάσεις (Ανάλογα με την Έκδοση) 195/65R 15 H 195/60R 16 H 205/55R 16 H (UBRR) 195/60R 16 H 195/60R 16 H 195/60R 16 H ΑΝΑΡΤΗΣΗ - ΣΥΣΤΗΜΑ ΙΕΥΘΥΝΣΗΣ Ανάρτηση Εμπρός Ανεξάρτητοι τροχοί. Σύστημα ανάρτησης τύπου Mc Pherson με τριγωνικά ψαλίδια, ελικοειδή ελατήρια, υδραυλικά τηλεσκοπικά αμορτισέρ και αντιστρεπτική ράβδο. Ανάρτηση Πίσω Ημιάκαμπτος άξονας, ελικοειδή ελατήρια, υδραυλικά τηλεσκοπικά αμορτισέρ και αντιστρεπτική ράβδος Σύστημα διεύθυνσης Ηλεκτρικό σύστημα διεύθυνσης μεταβλητής υποβοήθησης Στροφές τιμονιού από άκρη σε άκρη 2,8 ιάμετρος κύκλου στροφής (m) μεταξύ πεζοδρομίων 10,9 ιάμετρος κύκλου στροφής (m) μεταξύ τοίχων 11,2 ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΙΑΣΤΑΣΕΙΣ Μήκος (mm) 4159 Πλάτος - Πλάτος με τους καθρέπτες (mm) Ύψος (mm) 1556 Μεταξόνιο (mm) 2538 Ύψος από το έδαφος (mm) 165 Ύψος στο κατώφλι του χώρου φόρτωσης (mm) 600 Μετατρόχιο εμπρός (mm) 1477 Μετατρόχιο πίσω (mm) 1488 Πρόβολος εμπρός - πίσω (mm) ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΙΑΣΤΑΣΕΙΣ Απόσταση από τη βάση του καθίσματος στην οροφή μπροστά - πίσω στις 14 (mm) Πλάτος στο ύψος των αγκώνων μπρόστα (mm) 1408 Πλάτος στο ύψος των αγκώνων πίσω (mm) 1386 Μήκος χώρου αποσκευών στην πλάτη των πίσω καθισμάτων (mm) 752 Πλάτος χώρου αποσκευών ανάμεσα στους θόλους (mm) 1042 Ύψος χώρου αποσκευών μέχρι την εταζέρα (mm) 514 ΒΑΡΗ - ΟΓΚΟΙ Όγκος χώρου αποσκευών VDA μέχρι την εταζέρα 350 Όγκος χώρου αποσκευών VDA μέχρι την οροφή και πίσω ανδιπλωμένα καθίσματα 1194 Απόβαρο (χωρίς - με οδηγό) (kg) Ωφέλιμο φορτίο (χωρίς - με οδηγό) (kg) Μέγιστο μεικτό βάρος (kg) Βάρος ρυμούλκησης με φρένα (kg) Μέγιστο βάρος στον κοτσαδόρο (kg) ΕΠΙ ΟΣΕΙΣ Μέγιστη ταχύτητα (km/h) Επιτάχυνση 1000μ. από στάση (sec) μόνο με τον οδηγό 35,1 36,3 31,4 31,8 30,4 Επιτάχυνση km/h (sec) μόνο με τον οδηγό 13,5 15,4 9,9 10,3 9,3 ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΙΣ Πόλη (ECE) (l / 100 km) 6,0 5,0 5,3 5,9 6,0 Εκτός πόλης (l /100 km) 4,3 4,0 3,9 4,1 4,1 Μικτή (l /100 km) 4,9 4,4 4,4 4,8 4,8 Εκπομπές CO 2 (g/km) Χωρητικότητα ρεζερβουάρ (lt) 50 ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ DIESEL 1.6 BlueHDi BlueHDi 100 S&S (low CO 2 ) 1.6 BlueHDi 100 S&S 1.6 BlueHDi 120 S&S Τροφοδοσία Turbo diesel άμεσου ψεκασμού υψηλής πίεσης με σύστημα ''common rail'' Αρ. Κυλίνδρων 4 Κυβισμός (cm3 ) 1560 Μέγιστη ισχύς CEE (kw/σ.α.λ.) 55 / / / / 3500 Μέγιστη ισχύς DIN (ίπποι/σ.α.λ.) 75 / / / / 3500 Μέγιστη ροπή CEE (Nm /σ.α.λ.) 230 / / / / 1750 Προδιαγραφές Εκπομπών Ρύπων Euro 6 ΜΕΤΑ ΟΣΗ Κιβώτιο ταχυτήτων (τύπος) Μηχανικό 5 σχέσεων Μηχανικό 6 σχέσεων ΦΡΕΝΑ Μπροστά Αεριζόμενοι δίσκοι Πίσω ίσκοι ESP Στάνταρ ABS με EBD & Brake Assist Στάνταρ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ιαστάσεις (Ανάλογα με την Έκδοση) 195/65 R 15 H 195/60 R 16 H 195/60 R 16 H 195/60 R 16 H 195/60 R 16 H ΑΝΑΡΤΗΣΗ - ΣΥΣΤΗΜΑ ΙΕΥΘΥΝΣΗΣ Εμπρός Ανεξάρτητοι τροχοί. Σύστημα ανάρτησης τύπου Mc Pherson με τριγωνικά ψαλίδια, ελικοειδή ελατήρια, υδραυλικά τηλεσκοπικά αμορτισέρ και αντιστρεπτική ράβδο. Πίσω Ημιάκαμπτος άξονας, ελικοειδή ελατήρια, υδραυλικά τηλεσκοπικά αμορτισέρ και αντιστρεπτική ράβδος Σύστημα διεύθυνσης Ηλεκτρικό σύστημα διεύθυνσης μεταβλητής υποβοήθησης Στροφές τιμονιού από άκρη σε άκρη 2,8 ιάμετρος κύκλου στροφής (m) μεταξύ πεζοδρομίων 10,9 ιάμετρος κύκλου στροφής (m) μεταξύ τοίχων 11,2 ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΙΑΣΤΑΣΕΙΣ Μήκος (mm) 4159 Πλάτος - Πλάτος με τους καθρέπτες (mm) Ύψος (mm) 1556 Μεταξόνιο (mm) 2538 Ύψος από το έδαφος (mm) 165 Ύψος στο κατώφλι του χώρου φόρτωσης (mm) 600 Μετατρόχιο εμπρός (mm) 1477 Μετατρόχιο πίσω (mm) 1488 Πρόβολος εμπρός - πίσω (mm) ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΙΑΣΤΑΣΕΙΣ Απόσταση από τη βάση του καθίσματος στην οροφή μπροστά - πίσω στις 14 (mm) Πλάτος στο ύψος των αγκώνων μπρόστα (mm) 1408 Πλάτος στο ύψος των αγκώνων πίσω (mm) 1386 Μήκος χώρου αποσκευών στην πλάτη των πίσω καθισμάτων (mm) 752 Πλάτος χώρου αποσκευών ανάμεσα στους θόλους (mm) 1042 Ύψος χώρου αποσκευών μέχρι την εταζέρα (mm) 514 ΒΑΡΗ - ΟΓΚΟΙ Όγκος χώρου αποσκευών VDA μέχρι την εταζέρα 350 Όγκος χώρου αποσκευών VDA μέχρι την οροφή και πίσω ανδιπλωμένα καθίσματα 1194 Απόβαρο (χωρίς - με οδηγό) (kg) Ωφέλιμο φορτίο (χωρίς - με οδηγό) (kg) Μέγιστο μεικτό βάρος (kg) Βάρος ρυμούλκησης με φρένα (kg) Μέγιστο βάρος στον κοτσαδόρο (kg) ΕΠΙ ΟΣΕΙΣ Μέγιστη ταχύτητα (km/h) Επιτάχυνση 1000μ. από στάση (sec) μόνο με τον οδηγό 35,5 32,9 32,9 32,4 Επιτάχυνση km/h (sec) μόνο με τον οδηγό 13,8 11,3 11,3 10,4 ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΙΣ Πόλη (ECE) (l / 100 km) 4,4 3,9 4,2 4,3 Εκτός πόλης (l /100 km) 3,3 3,3 3,3 3,3 Μικτή (l /100 km) 3,7 3,5 3,6 3,7 Εκπομπές CO 2 (g/km) Χωρητικότητα ρεζερβουάρ (lt) 50 ACCESS ΑΣΦΑΛΕΙΑ ABS με EBD και Brake Assist ESP και ASR υνατότητα απενεργοποίησης του ESP κάτω από τα 50km/h Σύστημα διεύθυνσης μεταβαλλόμενης ηλεκτρικής υποβοήθησης Τιμόνι ρυθμιζόμενο σε ύψος και μήκος 6 Αερόσακοι: Oδηγού, Συνοδηγού με δυνατότητα απενεργοποίησης, Πλευρικοί και oροφής Περιοριστής και ρυθμιστής ταχύτητας Κεντρικό κλείδωμα θυρών και πόρτας χώρου αποσκευών με τηλεχειρισμό Πίσω θερμαινόμενο τζάμι με υαλοκαθαριστήρα Αυτόματη ενεργοποίηση των αλάρμ σε περίπτωση απότομης επιβράδυνσης Αυτόματο κλείδωμα των θυρών κατά την εκκίνηση του αυτοκινήτου Ζώνες ασφαλείας οδηγού/συνοδηγού με πυροτεχνικό προενταντήρα και σύστημα περιορισμού δύναμης Ζώνες ασφαλείας τριών σημείων στα πίσω καθίσματα Χειρόφρενο αεροπορικού τύπου Προσκέφαλα εμπρός και πίσω ρυθμιζόμενα σε ύψος 2 Υποδοχές παιδικού καθίσματος ISOFIX στις πλαïνές θέσεις του πίσω καθίσματος Σύστημα Follow Me Home Φώτα ημέρας LED ενσωματωμένα στα εμπρός φανάρια Σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών ΑΝΕΣΗ Air Condition Ράδιο CD MP3 με πρίζα Jack/USB, 6 ηχεία και χειριστήρια στο τιμόνι, Bluetooth Ηλεκτρικά παράθυρα οδηγού και συνοδηγού Κάθισμα οδηγού ρυθμιζόμενο σε ύψος Πρίζα 12V εμπρός/πίσω Κεντρική πλαφονιέρα και αλεξήλια με καθρέπτη και θήκη συγκράτησης εγγράφων Ηλεκτρικοί και θερμαινόμενοι εξωτερικοί καθρέπτες ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ Décor Ταμπλό και κεντρικής κονσόλας Harmonie Noir Χρωμιομένα πλαίσια αεραγωγών Τιμόνι από ελαφρύ υλικό με χρωμιομένο μονόγραμμα "Peugeot" στο κέντρο Λεβιές ταχυτήτων TEP PVC prestige noir Χειρολαβές ανοίγματος θυρών σατινέ χρωμίου ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ / ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΠΕΝ ΥΣΕΙΣ Καθίσματα τύπου Confort Υφασμάτινη επένδυση καθισμάτων Berline Noir Mistral ιαιρούμενο πίσω κάθισμα σε διάταξη 2/3-1/3 ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ Προφυλακτήρες στο χρώμα του αμαξώματος ιακοσμητικό πλαίσιο αλουμινίου στη γρίλια Πίσω φώτα LED Χειρολαβές ανοίγματος θυρών στο χρώμα του αμαξώματος Εξωτερικοί καθρέπτες στο χρώμα του αμαξώματος με βάση μαύρης απόχρωσης Μπάρες οροφής σε χρώμα ασημί μεταλλικό με μαύρες βάσεις ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ Ανοιχτός αποθηκευτικός χώρος στην κεντρική κονσόλα Χώροι αποθήκευσης στα πλαϊνά των θυρών για τους εμπρός και πίσω επιβάτες Ντουλαπάκι συνοδηγού με χώρους αποθήκευσης Ψυχώμενο ντουλαπάκι συνοδηγού Εταζέρα χώρου αποσκευών Φωτισμός στο χώρο αποσκευών ΕΛΑΣΤΙΚΑ Τροχοί 15" με διακοσμητικό τάσι Iode Ρεζέρβα μικρότερης διάστασης ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ / ΕΝ ΕΙΞΕΙΣ Πίνακας οργάνων 4 τμημάτων με κεντρική LCD οθόνη και λευκό φωτισμό Ηχητική ειδοποίηση για ξεχασμένες ανοικτές πόρτες / φώτα / κλειδιά Υπολογιστής ταξιδίου με ενδείξεις στην LCD οθόνη ACTIVE (Επιπρόσθετος εξοπλισμός της έκδοσης ACCESS) ΑΣΦΑΛΕΙΑ Προβολείς ομίχλης Προγραμματιζόμενος περιοριστής και ρυθμιστής ταχύτητας Αυτόματη λειτουργία προβολέων και υαλοκαθαριστήρων και εσωτερικός καθρέπτης ηλεκτροχρωμίου (μόνο στην έκδοση 1.6 BlueHDi 120) Grip Control (στις εκδόσεις 1.6 BlueHDi 120 S&S) ΑΝΕΣΗ Σύστημα Multimedia SMEG με οθόνη αφής πολλαπλών λειτουργιών 7, 6 ηχεία, θύρα USB και Jack, Bluetooth και χειριστήρια στο τιμόνι Αυτόματος διζωνικός κλιματισμός Πίσω ηλεκτρικά παράθυρα Χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων σατινέ χρωμίου πίσω από το τιμόνι (Εκδόσεις ETG) Ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι και θερμαινόμενοι εξωτερικοί καθρέπτες ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ / ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΠΕΝ ΥΣΕΙΣ Υφασμάτινη επένδυση καθισμάτων Tokyo noir Mistral ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ιακοσμητικό πλαίσιο αλουμινίου στους προβολείς ομίχλης ΕΛΑΣΤΙΚΑ Ζάντες αλουμινίου 16" Hydre Gris Dilium ALLURE (Επιπρόσθετος εξοπλισμός της έκδοσης ACTIVE) ΑΣΦΑΛΕΙΑ Κατευθυντικοί προβολείς ομίχλης (cornering lights) Υποβοήθηση παρκαρίσματος πίσω ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ερμάτινο τιμόνι ΑΝΕΣΗ Αυτόματη λειτουργία προβολέων και υαλοκαθαριστήρων και εσωτερικός καθρέπτης ηλεκτροχρωμίου Καθίσματα οδηγού/συνοδηγού ρυθμιζόμενα σε ύψος Ατμοσφαιρικός φωτισμός LED στην εσωτερική οροφή Κεντρική πλαφονιέρα LED ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ / ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΠΕΝ ΥΣΕΙΣ Sport Καθίσματα τύπου Dynamique Επένδυση καθισμάτων mi-tep/maille Oxford noir Mistral ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ Πίσω προφυλακτήρας με χρωμιομένο προστατευτικό Χρωμιομένοι εξωτερικοί καθρέπτες ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ Κρίκοι και δίχτυ συγκράτησης φορτίου στο χώρο αποσκευών ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ / ΕΝ ΕΙΞΕΙΣ Πίνακας οργάνων 4 τμημάτων με κεντρική LCD οθόνη, πλαίσιο με φώτα LED μπλε απόχρωσης Τα τεχνικά στοιχεία μπορούν να μεταβληθούν λόγω ανάγκης κατασκευαστικού χαρακτήρα χωρίς καμία προειδοποίηση

47 ΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΤΟ PEUGEOT 2008

48

49 ΙΛ ΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΙΟΤΗΤΑ Αν τ τ ν ά τ ν σ υά υ σ ιάστ ν ι ν τ ι ιά υν υτ στ ΙΚΟ ΣΑΣ 200 ι τ τ ν τ ν ν σ τ ι ν ι υ σ τ τ τ ν ν ν σ Στι υ ν τ ι υ σά στ τ ι νι υτ ν τ ιστ σ ντ ι ι τ ι ι σ ι τ ν ι ν ι τ υ υ σ Κ ι ν στι νά σ ι άν ντ ι ισσ τ ι ισσ τ άν σ ν τ στυ ι τ σ ν ι ι ιτ τι ά σ σ τ ι στ ν σι ά σ υά υ σ σ ι τ ΙΚΟ ΣΑΣ 200 ι σ ν ι ιστ ι ν σ ν τι υστ τ ι τ υ τ σ υ στ τ σ υά ι τ ΙΚΟ ΣΑΣ 200 σ ιάστ ν ι τ σ υάστ ν στ ν σ υν υτ άν σ ι σ ά ι τά τι τ ιν σ ι σ ντ ι τ

50

51 Ι ΟΜ ΝΑ 06 - ΑΝΑΚΑΛΥ ΤΟΝΤΑΣ Ν Σ ΙΑ ΟΜ Σ 08 - Η ΑΛΛΗ ΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ Ω ΟΥ 10 - ΤΟΛΜΗΣΤ ΤΟ ΙΑ Ο ΤΙΚΟ 12 - Α Η ΩΝΤΑΣ ΤΑ Μ Ο ΙΑ 14 - ΑΝ ΣΗ ΣΤΟ ΣΩΤ ΙΚΟ 16 - Κ ΑΣΤ ΙΤ Λ Υ Α 18 - Α ΟΛΥΤΗ ΑΣ ΑΛ ΙΑ ΣΤΙΣ Μ ΤΑΚΙΝΗΣ ΙΣ 20 - ΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ Γ ΜΑΤΟΣ ΥΝΑΤΟΤΗΤ Σ 22 - ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ Α ΣΟΥΑ

52 ΑΝΑΚΑΛΥ ΤΟΝΤΑΣ Ν Σ ΙΑ ΟΜ Σ άστ σ ν τ τ ι τ στ ν σ σ υ ι ι υ ι τ τ υ σ σ ι τ σ τ υ ΙΚΟΥ ΣΑΣ 200 ισ υ τ ν υ ισ στ ιν ι ι ι ι ι στ στ τι υν τ τ τ τ υ ΙΚΟΥ ΣΑΣ Κ τ τ ι ν τ ν ι ι ν 2 άντ 1

53 ΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚ Σ ΤΑ Σ ΑΝΤΩΝ ΑΝΤ Σ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Μ ντα π ε ντα Λ υ σημί ντα 07

54 1 Κ άστ στ ι ν στ σ ν ν σ ι σ υστά ν σ τ σ νά τι υ ν ι τ ν 3 Σ τ νιστ Κ υ τινά ι ι τ τ ά ι τ υ υ σ υ ν Σ τ υ τινά ι ι τ σ νά τ ά ι Mini-bar ν σ ι τ ά τ ι ι ν

55 2 4 Η ΑΛΛΗ ΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ Ω ΟΥ Τ σ τ ι τ υ ΙΚΟΥ ΣΑΣ 200 ι τ ι ι υν ι σ ι τ τ ι ι τισ ν ισ τι υ σ ν τι ι ι σ τ σ τ ν ν τ ισσ τ τ σ ι σ στυ Κ ι ι τ ι τ σ ν ά ά στ ι ι ά σ ι σ ν σ υά τ 0 9

56 1 2 1 Κ υ ι ιστ στά υσ 2 στ τ υτι ι τ υ τ

57 ΤΟΛΜΗΣΤ ΤΟ ΙΑ Ο ΤΙΚΟ τ ν τ υν τ τ τ ν άν τ τ σ ι ά στ σ υά υ σ ιάσ ι ι ά ι σά ι τ σ ν υν τ τ τ σ ά σ τ ν σ ι τ τ σ τ ι τ υ υτ ιν τ υ σ ι ι ντ τ ν ι σι ισ υ σ ιτ ι ν ι στ τ τ υ ν υ σ τι ι στ ι στ τ τ τ ΙΚΟ ΣΑΣ 200 ι ι τ στ τ σ ν ιν ι ν ι ν ντ ά τ ν ιστ τ υ τ στ τ υτι ά σ ι τι ν στ τ υτι ά σ ι στ τ υτι ά σ ι inox στ τ υτι ά σ ι τ

58

59 Α Η ΩΝΤΑΣ ΤΑ Μ Ο ΙΑ ν ι ι συ σ σ σ ι ι ιά τ συν ισ ν τ σ υ ν ι τι τ ΙΚΟ ΣΑΣ PEUGEOT 2008 σ ου ντ ι τ τ τά σ υά υ ν υν τ υν ισ τ υ ι στ τ υ ν ι ι ι σ ι ντ ι τ υ 1 στ τ υτι σ ι ά 2 Λ σ τ 3 στ τ υτι ά υ ν 13

60 ΑΝ ΣΗ ΣΤΟ ΣΩΤ ΙΚΟ Στ σ τ ι τ υ ΙΚΟΥ ΣΑΣ PEUGEOT 2008 ν ι τ ν ι σ ι σ ν στ ν σ υν ν άν τ ι ι ι υτ τι ι ά ν σ σά ι τ υ υ ι υ ι άτ τ υ υτ ιν τ υ Μ τ ν άν τ τ σ ι ά στ σ υά υ σ σ ι σά ι τ σ ν υν τ τ τ σ ά σ τ ν σ ι τ τ υ σ τ ι τ υ υτ ιν τ υ σ ι ι ντ τ ν ισ υ σ ιτ ι ν ι στ τ τ υ ν υ σ τι ι στ ι ι σ τι ά ντά υ ιν υ 2 Σ τ τά ι 3 Μ υ ι υ ιν υ

61 3 Σ τ τά ι Σ τ τά ι τ Σ τ τά ι υτσ στ τ υτι ά υ υ υ σ υ ν 4 Κ τ ισ άτ ν στ υτι ά υ υ σ υ ν στ τ υτι ά υ υ υ σ υ ν ά υ υ

62 Μ ι υ σ άτιν Μ ι άσ τ ά ι ν σ ι ι τ τ σ άν στι ά Κά τ ά άσ τ ά άτ υ ι τ τ σ άν στι ά Κ τσ

63 Κ ΑΣΤ ΙΤ Λ Υ Α άν στ άτ ι τ ι τ ι σ σ υν τ ι ινά σ ι άν ά ιτ ι ν τ ι ι ν τ ν σ ι τ τ τ σ υά υ ι σ PEUGEOT ι σά σ σ υν τ ι στ ν τ τ σ υτ συ τά τι τ υ υτ ιν τ υ σ συν υά υν τι τ τ ι στυ ι ά υ άν υν τ υ υτι υ ι ν ντ ι ν τ στι ι σ ιτ σ ι άσ τ ά άτ υ 2 Μ ά 3 Μ ι 17

64 Α ΟΛΥΤΗ ΑΣ ΑΛ ΙΑ ΣΤΙΣ Μ ΤΑΚΙΝΗΣ ΙΣ Α στ τ σ σ ά ι υ σ σ ι τ ΙΚΟ ΣΑΣ PEUGEOT 2008 ι τ ν σ τ ι ι PEUGEOT υτ τ σ ν σ ι συν στι crossover υ ι σ ι σά ι ι ά σ ι σ ν ισ υ νισ ι τ σ τ ν σ ι ι τ υ ι ι συν ι άτ σ υ ι άν ι τ ά ν ι σ ι ά ι ι ν ισ άτ ν τ συ ν ντ ι τι ι υστ ι σ ά ι τ υ τ σ υ στ 1 Αισ τ σ τ 2 Συν 18

65 ι ι ά σ τ Α υσ ι νι 3 Αισ τ σ τ σ Μ τ ι ι ιστι υ σ υ ν Αντι ισ τι ά τ τ ν Γι Μ υ νι σ

66 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ Α ΣΟΥΑ Α υ ν ι τι τά τ υ ι ι τι ι τ ν σ υά υ ι τ ντ ι ι τ ΙΚΟ ΣΑΣ PEUGEOT Γι τ ν ά τ ν ι σι ν σ υά ι ι ι τ ι σ τ υ υν τ στ τυ υσι τ ν ν ισ υ στ ν Α υ υν τ στ σι στ υσι τ ν Σ σ Α σ υά στ ν ν τ ι τ συ τ τ τ τ ν σ υά τ ν σ τ υ ι σ υτ ιν τ υ Τ σ υά υ υσιά ντ ι ισ υν ι ντ σ τ ν ι σι ν άτ ν ι ι ν σ ι ι ν ν τ νι ν τ ι σ ν Οι τ υ ν ντ ι σ υτ ν τ ν τά ν ν ι συ τι Συ υ υτ τ τ σι στ υσι τ ν Σ σ Α σ υά ι Κ ι στ τ υτι υ υ σ υ ν ι στ τ υτι υ υ σ υ ν Στ τ συ άτ σ ντι ι ν ν υ σ υ ν 9414 EE τυ συ άτ σ ντι ι ν ν υ σ υ ν ι ιστι τυ υ σ υ ν 7568 RJ 7220 CE Τσάντ υσ ι τ σ υ ν στ τ υτι ά υ υ υ σ υ ν στ τ υτι ά υ υ υ σ υ ν Αντά τ σ τσ υ 1 ν Αντά τ σ τσ υ ν Κ τσ σ ν ι Κ τσ ι ι ν υ Κ σ τσ υ 1 ν Κ σ τσ υ ν Κά υ υ υ σ υ ν τι σ Κιτ τ τ τι σ Μ ι ντ Μ ι υ σ άτιν ντ K1 Μ ι ιά Μ ι υ σ άτιν ιά 260 * 16 Μ ι σ Σ τ ά άσ τ ά ι ν σ ι υ ά ι άσ τ ά ι ν σ ι 6 υ ά ι άσ τ ά άτ υ 1 τ άσ τ ά άτ υ 1 τ τ τ τ σ άσ τ ά άτ υ τσ υ άσ τ ά άτ υ τσ υ 2 τ τ άσ τ ά άτ υ τσ υ ( τ ) ι amme de chaînes neige à Κ ι Α υσ ι νι * 19 Αντι ισ τι ά τ τ ν * 19 Κ υ τ ά τ ι ι υ Κ υ τ ά τ ι ι υ ν σ ι τ ά τ ι ι υ ν ν σ ι σ υστά ν σ τ σ νά ι ι Κ ι Σ στ ι στ ν σ Σ στ ι στ ν σ Σ στ ι στ ν σ ά Συστ τ ι στ ν σ * Κ ι ι ι ά σ τ * 19 ι ι ι σ 6 τ ν ι ι ι σ 12 τ ν Γι σ Μ τ ι ι ιστι υ σ υ ν Σ τ ι σ ιν τ σ τ Σ τ σ ά ι ι ι τι τ ν ι ι Λά ι ι τι τ ν Συν ι σ ά ι υστά ν Μ υ νι σ ντ ν υ ιν υ Μ υ νι σ σι νι ν ντ ν Αν ά ισ τ ν συστ τ ι στ ν σ * Σ στ ι στ ν σ Σ στ ι στ ν σ Σ στ ι στ ν σ G n i ssis 0 MT EU Κ ι Κ ι * 20 άσ DZ

67 ι ι Τά σ ι τάσι τ ι Κ ι 9406 K9 Τά σ ι τάσι τ ι Τάσι τ τά 1 ι 9406 K7 Τάσι τ τά 1 ι Τάσι τ τά 16 ι 9406Κ8 Τάσι τ τά 16 ι Σ τ τάσι τ ν 1 ι Κ ι τιστ ιν τ τ ν υ Κ στ σ ιν τ Κ σ ι σ στ ν ι τ σ AT Κ σ ι σ στ ν ι τ σ Σ στ ν ι τ σ Σ στ ν ι τ σ Σ στ ν ι τ σ Σ στ ν ι τ σ 9477 E3 Σ στ ν ι τ σ άσ στ ι ιν τ τ ν υ Μ άσ στ ι ι άσ στ ι ι άσ στ ι ιν τ τ ν υ Αντά τ Α υστι ά υ σ ν υστι ά υστι ά Μ ν τ Αν τ άσ στ ι συσ υ ν υ σ ν 9473 Z1 21 Συσ υ υ σ ν 0 άσ στ ι ι ι ι ά υστι ά L2 Σ τ τάσι τ ν1 ι r Σ τ τάσι τ ν 16 ι E l 9406 L4 Σ τ τάσι τ ν 16 ι r άντ 16 C s άντ 1 a άντ 17 Pyxis Σ τ ι σ τι τά ντ ν ιν Σ τ ι σ τι τά ντ ν 9406 J7 7 Σ τ ι σ τι τά ντ ν rn Σ τ ι σ τι τά ντ ν Pl Σ τ ι σ τι τά ντ ν Vir l Σ τ ι σ τι τά ντ ν Σ τ ι σ τι τά ντ ν Σ τ ι σ τι τά ντ ν υ Κ τ τ ι ν τ ν υ ιν υ Α Λ Κ ισ άν ι Τ Τ Αντ τι ν ι ι Κ ι Αισ τ σ τ σ Αισ τ σ τ Αν τ Τ σά ι 8211 F9 8 Κ άστ στ ι ν στ σ Mini-bar 16 l Mini-bar 21 l Αντι σ τι άσ σ Λά νά ν σ στ τ υτι άτ ισ άτ ν στ τ υτι σ ισ άτ ν 9648 A A7 Σ τ ν στ Α τι υ ν ι τ ν Αντ τι ά τι υ ν ι τ ν * Αντι ι ά ι ι τ ά υ Σ τ υ τινά ι ι τ σ νά τ ά ι Κ υ τινά ι ι τ τ ά ι τ υ υ σ υ ν ι Κ ι Σ τ στ τ υτι ά σ ι τ Σ τ στ τ υτι ά σ ι Σ τ στ τ υτι ά σ ι Σ τ στ τ υτι ά σ ι τι ν Κά υ υ ιν υ ι ντά ν υ υτ ι Κά υ υ ιν υ ι ντά ν υ ι Κά υ υ ιν υ ι ντά συ τ Μ υ ι τ υτ τ ν υ ιστ ι τ ZD Μ υ ι τ υτ τ ν τ ι τ VV 14 Μ υ ι τ υτ τ ν τ ι ι ν τ ι 6τ Μ υ ι τ υτ τ ν τ ι ι ν ιν τ ι 6τ VV XJ Μ υ ι τ υτ τ ν σ ι ά ι τ Μ υ ι τ υτ τ ν σ ι ά ι 6τ Κά υ υ ιν υ ι τ υ ι 9646 H1 14 Κ ι Λ σ τ σ Λ σ τ στ τ υτι ά υ ισ άτ ν ι τ τ ι ι υ Σ τ τ ισ άτ ν Σ τ τ ισ άτ ν Σ τ τ ισ άτ ν Κ υ ι ιστ στά υσ 9623 E7 10 Σ τ νά στ τ υτι ά Σ τ ιά ν στ τ υτι ά υ ν 9424 J2 10 Σ τ ιά ν στ τ υτι ά υ τ ν 6 σ ν Σ τ ιά ν στ τ υτι ά υ τ ν σ ν στ τ υτι σ ι Σ τ τά ι υτσ Σ τ τά ι τ Σ τ τά ι Σ τ τά ι τ

68 ΤΜΗΜΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016 Σφραγίδα Εξουσιοδοτημένου Επισκευαστή Η συνιστά

PEUGEOT 301 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & BAΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

PEUGEOT 301 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & BAΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ PEUGEOT 301 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & BAΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ PEUGEOT 301 - ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 1.2 PureTech 82hp 1.6 VTi 115hp EAT6 1.6 BlueHDi 100hp Καύσιμο Πετρέλαι ο Τροφοδοσία Ηλεκτρονικός

Διαβάστε περισσότερα

PEUGEOT 2008 TO ΝΕΟ COMPACT SUV

PEUGEOT 2008 TO ΝΕΟ COMPACT SUV NEO PEUGEOT 2008 PEUGEOT 2008 TO ΝΕΟ COMPACT SUV Η απολαυστική οδήγηση, ο κομψός σχεδιασμός και η άριστη ποιότητα συνθέτουν τη δέσμευση της Peugeot απέναντι στους πελάτες της και συμβάλλουν στη συγκίνηση

Διαβάστε περισσότερα

PEUGEOT 2008 SUV ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

PEUGEOT 2008 SUV ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ PEUGEOT 2008 SUV ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ PEUGEOT 2008 SUV TEXNIKA ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ 1.2 PureTech 82 S&S 1.2 PureTech 110 S&S EAT6 1.2 PureTech 130 S&S Kαύσιμο Τροφοδοσία

Διαβάστε περισσότερα

99000-SWIFT-014 02/2015

99000-SWIFT-014 02/2015 99000-SWIFT-014 02/2015 5MT ΑΝΕΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 1,2 L 5MT GL+ GL+ Ηλεκτρική υποβοήθηση τιμονιού Ρύθμιση τιμονιού καθ ύψος Ρύθμιση τιμονιού τηλεσκοπική Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός Ηλεκτρικά παράθυρα πίσω

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 1.6 BlueHDi 95hp ETG6 S&S L2H1 1.6 BlueHDi 95hp ETG6 S&S L3H1 1.6 BlueHDi 115hp S&S L2H1 1.6 BlueHDi 115hp S&S L3H1 Τροφοδοσία Τύπος καυσίμου Αρ. Κυλίνδρων Κυβισμός (cm3) Αμεσος ψεκασμός, Turbo,

Διαβάστε περισσότερα

P E U G E OT S U V

P E U G E OT S U V P E U G E OT 2 0 0 8 S U V Στοιχεία Διανομέα Κωδικός εντύπου: Ν506 Δεκέμβριος 2018 peugeot.gr PEUGEOT 2008 TO COMPACT SUV Ανέκαθεν, η PEUGEOT φημιζόταν ότι κατασκευάζει αυτοκίνητα παραμένοντας πιστή στη

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ PEUGEOT 2008 SUV. Τυπώθηκε στην Ε.Ε. - Κωδικός εντύπου Ν506 Οκτώβριος Σφραγίδα Διανομέα

ΝΕΟ PEUGEOT 2008 SUV.  Τυπώθηκε στην Ε.Ε. - Κωδικός εντύπου Ν506 Οκτώβριος Σφραγίδα Διανομέα ΝΕΟ PEUGEOT 2008 SUV Σφραγίδα Διανομέα Τυπώθηκε στην Ε.Ε. - Κωδικός εντύπου Ν506 Οκτώβριος 2017 www.peugeot.gr PEUGEOT 2008 TO ΝΕΟ COMPACT SUV Η απολαυστική οδήγηση, ο κομψός σχεδιασμός και η άριστη ποιότητα

Διαβάστε περισσότερα

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.suzuki.gr 20 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Διαβάστε περισσότερα

PEUGEOT TAXI. peugeot.gr/taxi

PEUGEOT TAXI. peugeot.gr/taxi PEUGEOT TAXI peugeot.gr/taxi PEUGEOT 301 ΣΤΙΒΑΡΌ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟ Κινητήρας: 1.6cc/100Hp/BlueHDi/Diesel Ροπή: 254Nm/1750σ.α.λ. Στιβαρό και αξιόπιστο, το νέο Peugeot 301 TAXI συγκεντρώνει όλα τα θετικά στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

PEUGEOT 208 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

PEUGEOT 208 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ PEUGEOT 208 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ PEUGEOT 208 TEXNIKA ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ 1.2 PureTech 82 S&S 1.2 PureTech 110 S&S 1.2 PureTech 110 S&S EAT6 Καύσιμο Τροφοδοσία Ηλεκτρονικός

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO PRO LUDO Μαύροι ηλεκτρικοί εξωτερικοί καθρέπτες Μαύροι προφυλακτήρες Δύο ασύμμετρα ανοιγόμενες πίσω πόρτες με παράθυρο Αντιθαμβωτικό πίσω παράθυρο Πίσω υαλοκαθαριστήρας Φιμέ πλευρικά κρύσταλλα και κρύσταλλα

Διαβάστε περισσότερα

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 AIRCROSS SUV. Διαμορφωμένο 07/07/2018. Σύνολο 15.

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 AIRCROSS SUV. Διαμορφωμένο 07/07/2018. Σύνολο 15. Το δικό μου C3 AIRCROSS SUV Διαμορφωμένο 07/07/2018 Σύνολο 15.300 με ΦΠΑ /μήνα Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση 15.300 με ΦΠΑ /μήνα Εμφάνιση C3 AIRCROSS SUV συμπεριλαμβανόμενα Επίπεδο έκδοσης

Διαβάστε περισσότερα

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 Hatchback 5 θυρο. Διαμορφωμένο 04/07/2018. Σύνολο 11.

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 Hatchback 5 θυρο. Διαμορφωμένο 04/07/2018. Σύνολο 11. Το δικό μου C3 Hatchback 5 θυρο Διαμορφωμένο 04/07/2018 Σύνολο 11.950 με ΦΠΑ /μήνα Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση 11.950 με ΦΠΑ /μήνα Εμφάνιση C3 Hatchback 5 θυρο συμπεριλαμβανόμενα Επίπεδο

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική 205.040.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 24 993,27 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση: 001

Διαβάστε περισσότερα

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ drive the change ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ροζ μποεμ ΖΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ζαντες amperatrice 15" μαυρο nacre ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 1.2 16V Σύστημα μετάδοσης κίνησης/κιβώτιο

Διαβάστε περισσότερα

13.350 900 300 12.150

13.350 900 300 12.150 ΜΟΝΤΕΛΟ/ΕΚΔΟΣΗ ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΡΟΤ. ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ RENAULT ΔΩΡΕΑΝ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤ. ΤΙΜΗ NEO CLIO Βενζίνη 0.9 TCe Energy 90hp Ecoleader Stop&Start Ηλεκτρονικός έλεγχος ευστάθειας

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή B 180 d Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μαύρο "night" Τροχός Ζάντες αλουμινίου[ 16"] 40.6 cm, 10 ακτινών Επένδυση Ύφασμα venlo μαύρο Διακοσμητικά

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ. renault. clio ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. drive the change

ΝΕΟ. renault. clio ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. drive the change ΝΕΟ renault clio ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ drive the change ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ CLIO & CLIO SPORT TOURER 1.2 16V 75 ENERGY TCe 90 ENERGY TCe 90 dci 75 ENERGY dci 90 dci 90 EDC ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΝEΟ PEUGEOT 5008 SUV. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ Νοέμβριος 2017 v.2

ΝEΟ PEUGEOT 5008 SUV. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ Νοέμβριος 2017 v.2 ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 1.2 PureTech 130 S&S 1.2 PureTech 130 S&S EAT6 Τύπος καυσίμου Τροφοδοσία Αρ. Κυλίνδρων 3 3 Κυβισμός (cm 3 ) 1.199 1.199 Μέγιστη ισχύς

Διαβάστε περισσότερα

PEUGEOT 3008 SUV ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

PEUGEOT 3008 SUV ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ PEUGEOT 3008 SUV ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ PEUGEOT 3008 SUV TEXNIKA ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ 1.2 PureTech 130 S&S BVM6 1.2 PureTech 130 S&S EAT8 1.6 PureTech 180 S&S EAT8 Τύπος

Διαβάστε περισσότερα

Katakis Επικοινωνία: More info 1 / 24

Katakis   Επικοινωνία: More info 1 / 24 Επικοινωνία: More info 1 / 24 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Skoda - Fabia Condition: Καινούργιο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Year: 2019 Drive: Προσθιοκίνητο

Διαβάστε περισσότερα

PEUGEOT 208 & 208 GTi ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

PEUGEOT 208 & 208 GTi ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ PEUGEOT 208 & 208 GTi ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ PEUGEOT 208 TEXNIKA ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ 1.2 PureTech 82 1.2 PureTech 82 S&S ETG 1.2 PureTech 110 S&S 1.2 PureTech 110 S&S

Διαβάστε περισσότερα

N E O P E U G E OT 3 0 1

N E O P E U G E OT 3 0 1 N E O P E U G E OT 3 0 1 Σφραγίδα διανομέα ημιουργία : Extrême Muse Παραγωγή : Altavia Paris Έκδοση : Gutenberg Networks - Automobiles Peugeot RC Paris B 552 503 Εκτυπώθηκε στην ΕΕ - Ref : CAT_301_02_2017_VV_EN

Διαβάστε περισσότερα

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό obsidian μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση: Mercerdes-Benz Τύπος C 200 d Κατασκευαστική 205.037.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 31 049,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

1.6 e-hdi 110 MCP STT CHIC Τελική Λιανική Τιμή 19.790,00 21.990,00 22.990,00

1.6 e-hdi 110 MCP STT CHIC Τελική Λιανική Τιμή 19.790,00 21.990,00 22.990,00 1.6 VTi 120 1.6 HDi 110 1.6 e-hdi 110 MCP STT Τελική Λιανική Τιμή 19.790,00 21.990,00 22.990,00 ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ 1.6 VTi 120 1.6 HDi 110 1.6 e-hdi 110 MCP STT 6 αερόσακοι (οδηγού, συνοδηγού, πλευρικοί, οροφής)

Διαβάστε περισσότερα

SANDERO WLTP hp LIFE hp STYLE

SANDERO WLTP hp LIFE hp STYLE SANDERO WLTP 1.0 75hp LIFE 1.0 75hp STYLE ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH * 9.980 10.780 ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΑΣΜΩΝ * 7.772,59 8.395,64 Κατανάλωση (μικτή) lt/100χλμ Εκπομπές CO 2 (g/χλμ)

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKWAGEN ΕΚΔΟΣΗ CC / P / KW Ανώτατη Προτεινόμενη Λιανική Τιμή προ Φόρων (ΑΠΛΤΠΦ) ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) Polo

Διαβάστε περισσότερα

DUCATO NATURAL POWER

DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER Το όχημα έχει ρυθμιστεί να λειτουργεί κανονικά με φυσικό αέριο, ενώ υπάρχει αυτόματο σύστημα εναλλαγής σε βενζίνη όταν το φυσικό αέριο πρόκειται

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική 253.909.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 36 061,63 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

NEO CITROËN C4 CACTUS ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Ισχύει από: 28/03/2018

NEO CITROËN C4 CACTUS ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Ισχύει από: 28/03/2018 NEO CITROËN C4 CACTUS ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Ισχύει από: 28/03/2018 ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 1.2 PureTech 82 1.2 PureTech 110 S&S 1.2 PureTech 110 S&S EAT6 1.2 PureTech 130 S&S 1.6 BlueHDi 100 S&S Τροφοδοσία Έμμεσος

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Νέο Yaris 2017 Σύντομος οδηγός Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Nέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων Το σωστό μέγεθος για το μέλλον Ο νέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων συμβαδίζει με την τάση της βιομηχανίας προς κινητήρες

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Skoda - Karoq

Καινούργια - Skoda - Karoq Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Skoda - Karoq Condition: Καινούργιο Body Type: 4X4/τζιπ/SUV Transmission: Χειροκίνητο Year: 2019 Drive: Προσθιοκίνητο (FWD) Fuel: Πετρέλαιο Exterior

Διαβάστε περισσότερα

PEUGEOT 5008 SUV ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

PEUGEOT 5008 SUV ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ PEUGEOT 5008 SUV ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ PEUGEOT 5008 SUV TEXNIKA ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΝΕΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ Euro 6.2 1.2 PureTech 130 S&S 1.2 PureTech 130 S&S EAT8 1.6 PureTech 180 S&S

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO

NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO NV200 NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO XΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ Μαύρες εξωτερικές χειρολαβές Μαύροι ηλεκτρικοί εξωτερικοί καθρέπτες Μαύροι προφυλακτήρες Μεγάλα τάσια τροχών Ζάντες ατσάλινες 14 µε ελαστικά 175/70

Διαβάστε περισσότερα

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ.

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ. www.toyota.gr Μοναδική σχεδίαση Νέα σχεδιαστική φιλοσοφία «J-Playful» που αναδεικνύει το χαρούμενο, «παιχνιδιάρικο» και νεανικό του χαρακτήρα. Εμβληματική σχεδίαση στην μπροστινή μάσκα με το χαρακτηριστικό

Διαβάστε περισσότερα

Ambiance 1.6 105 hp 4X2. Laureate 1.6 105hp 4X2

Ambiance 1.6 105 hp 4X2. Laureate 1.6 105hp 4X2 DUSTER Ambiance 1.6 105 hp 4X2 Laureate 1.6 105hp 4X2 Ambiance 1.6 105 hp Laureate 1.6 105hp Ambiance 1.5 dci 110 hp Laureate 1.5 dci 110hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 13.990 15.550 16.550 17.550 19.050

Διαβάστε περισσότερα

PEUGEOT 308 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

PEUGEOT 308 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ PEUGEOT 308 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ PEUGEOT 308 TEXNIKA ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΝΕΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ Euro 6.2 1.2 PureTech 110 S&S 1.2 PureTech 130 S&S 1.2 PureTech 130 S&S EAT8 Τύπος καυσίμου

Διαβάστε περισσότερα

NOUVEAU_3008_Part1_GR_quark8.qxp:Layout 1 03/09/2015 6:42 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 3008

NOUVEAU_3008_Part1_GR_quark8.qxp:Layout 1 03/09/2015 6:42 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 3008 NOUVEAU_3008_Part1_GR_quark8.qxp:Layout 1 03/09/2015 6:42 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 3008 NOUVEAU_3008_Part1_GR_quark8.qxp:Layout 1 03/09/2015 6:42 ΜΜ Page 2 NOUVEAU_3008_Part1_GR_quark8.qxp:Layout 1 03/09/2015

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03 ΝΕΟ FIESTA FORD FIESTA Παρουσίαση των μοντέλων Επιλέξτε το Fiesta που σας ταιριάζει. Διαθέσιμο σε μια σειρά από διαφορετικές σχεδιαστικές επιλογές, το νέο Ford Fiesta μπορεί να σας ικανοποιήσει, όποιες

Διαβάστε περισσότερα

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο "cosmos" 0,00 Εσωτερική επένδυση:

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο cosmos 0,00 Εσωτερική επένδυση: Mercerdes-Benz Τύπος GLA 180 d Κατασκευαστική 156.912.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 23 047,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο "cosmos" 0,00 Εσωτερική επένδυση: 378

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Ibiza

Καινούργια - Seat - Ibiza Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Fuel: Φυσικό Αέριο Exterior Color: Λευκό Price: 16,800 1 / 15 Επικοινωνία: 2 / 15 Επικοινωνία:

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ DOBLO CARGO.

ΝΕΟ DOBLO CARGO. ΝΕΟ DOBLO CARGO. www.fiatprofessional.gr ΝΕΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΝΕΟ ΤΙΜΟΝΙ ΜΕ ΗΧΗΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ UCONNECT ΜΕ ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΌ ΚΆΘΙΣΜΑ ΤΡΙΏΝ ΘΈΣΕΩΝ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΠΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ MAZDA6 ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ATTRACTION Θερμαινόμενα καθίσματα μπροστά Θερμαινόμενο τιμόνι Αισθητήρες παρκαρίσματος (Εμπρός/Πίσω) Σύστημα προσαρμοστικών προβολέων μπροστά Κάμερα οπισθοπορείας

Διαβάστε περισσότερα

NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO XΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO XΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑ NV200 NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO XΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ Μαύρες εξωτερικές χειρολαβές Μαύροι ηλεκτρικοί εξωτερικοί καθρέπτες Μαύροι προφυλακτήρες Μεγάλα τάσια τροχών Ζάντες ατσάλινες 14 µε ελαστικά 175/70

Διαβάστε περισσότερα

www.peugeot-hellas.gr

www.peugeot-hellas.gr 2008 DOI_GR.qxp:Layout 1 17/01/2014 1:37 ΜΜ Page 20 ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Επιλέγοντας ένα Peugeot, έχετε στη διάθεσή σας ένα ευρύτατο δίκτυο εξυπηρέτησης, όπου ο επαγγελματισμός, ο άρτιος εξοπλισμός και

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Ibiza

Καινούργια - Seat - Ibiza Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza Body Type: Κόμπακτ Fuel: Φυσικό Αέριο Exterior Color: Λευκό Price: 16,800 1 / 16 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza

Διαβάστε περισσότερα

NISSAN NV300 VAN COMBI

NISSAN NV300 VAN COMBI NISSAN NV300 NISSAN NV300 VAN COMBI NV300 COMBI ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ L2H1 Αριθµός επιβατών 9 ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΙΑΣΤΑΣΕΙΣ Μήκος mm 5399 Πλάτος / Πλάτος µε καθρέπτες mm 1956/2283 Ύψος mm 1971 Μεταξόνιο mm 3498

Διαβάστε περισσότερα

Visia (Pro) STD SPECS

Visia (Pro) STD SPECS Visia (Pro) Εξοπλισµός Ατσάλινες ζάντες 16" µε ελαστικά 205 R16C (Chassis, KC), 255/70 R16 (DC) Μαύρος εµπρός προφυλακτήρας (KC, DC Chassis) Εµπρός προφυλακτήρας στο χρώµα του αµαξώµατος (DC) Μη προεξέχοντα

Διαβάστε περισσότερα

2008 DOI_GR.qxp:Layout 1 17/01/2014 1:37 ΜΜ Page 1 PEUGEOT 2008

2008 DOI_GR.qxp:Layout 1 17/01/2014 1:37 ΜΜ Page 1 PEUGEOT 2008 2008 DOI_GR.qxp:Layout 1 17/01/2014 1:37 ΜΜ Page 1 PEUGEOT 2008 2008 DOI_GR.qxp:Layout 1 17/01/2014 1:37 ΜΜ Page 2 AWAITING IMAGE 2008 DOI_GR.qxp:Layout 1 17/01/2014 1:37 ΜΜ Page 3 ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ Το νέο

Διαβάστε περισσότερα

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 5,5 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 5,5 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154 TIVOLI GA ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ & ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗ BAE FWD TD FWD DLX FWD DLX FWD A/T DLX 2 TONE FWD DLX 2 TONE FWD A/T ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ 17.900 18.900 20.200 21.800 21.800 23.400 ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2 DUSTER Ambiance 1.6 105 hp 4X2 Laureate 1.6 105hp 4X2 Ambiance 1.6 105 hp Laureate 1.6 105hp Ambiance 1.5 dci 110 hp Laureate 1.5 dci 110hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 13.990 15.550 16.550 17.550 19.050

Διαβάστε περισσότερα

DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP

DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP Φτιαγμένο στα μέτρα της δουλειάς σας. Φτιαγμένο στα μέτρα της πόλης σας. Ο κατάλληλος σύμμαχος για τη δουλειά σας, το νέο Doblò Work Up είναι η ιδανική λύση για όσους χρειάζονται περισσότερο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ MAZDA MXḅ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ EMOTION CHALLENGE ATTRACTION Κινητήρες Χωρητικότητα 1.496 1.496 1.998 1.998 1.759 /AT Μέγιστη Ισχύς [kw (PS) / rpm] 97 (132) / 7.000 97 (132) / 7.000 135 (184)

Διαβάστε περισσότερα

Νέο. Renault Megane. Tεχνικά Χαρακτηριστικά και Εξοπλισμός

Νέο. Renault Megane. Tεχνικά Χαρακτηριστικά και Εξοπλισμός Νέο Renault Megane Tεχνικά Χαρακτηριστικά και Εξοπλισμός Τεχνικά χαρακτηριστικά Έκδοση TCe 100 TCe 130 dci 90 dci 110 dci 110 EDC dci 130 dci 165 EDC ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ Προδιαγραφές ρύπων Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού. Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε 8ο ΧΛΜ ΘΕΣ-ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ Σίνδος - Θεσ/νίκης WEB CLIENT. Κωδικός Τύπου

Προσφορά Επιβατικού. Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε 8ο ΧΛΜ ΘΕΣ-ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ Σίνδος - Θεσ/νίκης WEB CLIENT. Κωδικός Τύπου 1 Βασικός Εξοπλισμός Οχήματος (1) Κωδικός 014B 0258 0290 0294 0411 0440 0442 0474 0475 0485 0520 0538 0580 0620 0666 0682 0893 0913 0968 0B03 0B51 0K11 0L 0P27 0R05 0U01 0U59 0U60 Περιγραφή Βιβλίο "Χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική 213.004.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 39 724,38 Χρώμα βαφής: 149 Μη μεταλλικό "polar" λευκό 0,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

Νέα σειρά Porter. euro

Νέα σειρά Porter. euro Νέα σειρά Porter euro 6 euro 6 euro 6 ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΧΥΣ* ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΡΟΠΗ* Νέος Κινητήρας Ο νέος κινητήρας MultiTech Euro 6 είναι η τέλεια απάντηση της Piaggio στον τομέα των βενζινοκίνητων οχημάτων επαγγελματικής

Διαβάστε περισσότερα

Ολότελα νέο Toyota PROACE

Ολότελα νέο Toyota PROACE ALWAYS A BETTER WAY Ολότελα νέο Toyota PROACE Ο Επαγγελματίας Συνεργάτης σας! Εξοπλισμός Comfort Grade: Ατσάλινες ζάντες 16 ή 17 στο Αυτόματο (additional to Comfort): Αυτόματος πιλότος Ζάντες αλουμινίου

Διαβάστε περισσότερα

επιβατικού αυτοκινήτου και ενός 1. ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

επιβατικού αυτοκινήτου και ενός 1. ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΚΙΝΗΣΗΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ-ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ Κ.Α. : 30.7132.001 Πληροφορίες: Χρήστος Σιδηρόπουλος

Διαβάστε περισσότερα

Στοιχεία Διανομέα: Κωδικός εντύπου: Ν504 Σεπτέμβριος peugeot.gr

Στοιχεία Διανομέα: Κωδικός εντύπου: Ν504 Σεπτέμβριος peugeot.gr Ν Ε Ο P E U G E OT 3 0 8 Στοιχεία Διανομέα: Κωδικός εντύπου: Ν504 Σεπτέμβριος 2018 peugeot.gr Το έμβλημα της Peugeot ανέκαθεν αποτελεί σύμβολο διεγείρουν όλες τις αισθήσεις και να προσφέρουν άνεση και

Διαβάστε περισσότερα

508_508SW_December_2014_GR_QUARK8.qxp:Layout 1 12/01/2015 6:52 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 508

508_508SW_December_2014_GR_QUARK8.qxp:Layout 1 12/01/2015 6:52 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 508 508_508SW_December_2014_GR_QUARK8.qxp:Layout 1 12/01/2015 6:52 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 508 508_508SW_December_2014_GR_QUARK8.qxp:Layout 1 12/01/2015 6:52 ΜΜ Page 2 508_508SW_December_2014_GR_QUARK8.qxp:Layout

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Ibiza

Καινούργια - Seat - Ibiza Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Fuel: Φυσικό Αέριο Exterior Color: Λευκό Price: 16,800 1 / 18 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup)

Διαβάστε περισσότερα

scudo ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ www.fiatprofessional.gr

scudo ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ www.fiatprofessional.gr scudo O εξοπλισμός των μοντέλων δύναται να αλλάξει λόγω ειδικών αναγκών της αγοράς ή εξαιτίας νομικών ζητημάτων. Tα στοιχεία του παρόντος καταλόγου δόθηκαν με ενδεικτικό τίτλο. H Fiat διατηρεί το δικαίωμα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. Sport ανάρτηση. Εφεδρικός τροχός / Ρεζέρβα ανάγκης / Kit επισκευής ελαστικού (4MOTION & BLUEMOTION) S S S S S. Φώτα ημέρας S S S S S

ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. Sport ανάρτηση. Εφεδρικός τροχός / Ρεζέρβα ανάγκης / Kit επισκευής ελαστικού (4MOTION & BLUEMOTION) S S S S S. Φώτα ημέρας S S S S S Νέο Golf Design Generation Highline 4MOTION BLUEMOTION Ατσάλινες ζάντες 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15 Ζάντες αλουμινίου ''Lyon'' 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15 με αντικλεπτικά μπουλόνια ασφαλείας.

Διαβάστε περισσότερα

NOUVEAU_3008_Part1_GR_quark8.qxp:Layout 1 14/02/2014 1:58 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 3008

NOUVEAU_3008_Part1_GR_quark8.qxp:Layout 1 14/02/2014 1:58 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 3008 NOUVEAU_3008_Part1_GR_quark8.qxp:Layout 1 14/02/2014 1:58 ΜΜ Page 1 NEO PEUGEOT 3008 NOUVEAU_3008_Part1_GR_quark8.qxp:Layout 1 14/02/2014 1:58 ΜΜ Page 2 NOUVEAU_3008_Part1_GR_quark8.qxp:Layout 1 14/02/2014

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Κυλίνδρων, διάταξη Χωρητικότητα (cm3) 999 Διάμετρος x Διαδρομή (mm) 70x86.5 Βαλβίδες ανά κύλινδρο 4 Σχέση συμπίεσης 10.5:1

Αρ. Κυλίνδρων, διάταξη Χωρητικότητα (cm3) 999 Διάμετρος x Διαδρομή (mm) 70x86.5 Βαλβίδες ανά κύλινδρο 4 Σχέση συμπίεσης 10.5:1 Κινητήρας 1.0 Turbo 3 Cylinder 120 HP MT 4X2 Αρ. Κυλίνδρων, διάταξη 3 σε σειρά Χωρητικότητα (cm3) 999 Διάμετρος x Διαδρομή (mm) 70x86.5 Βαλβίδες ανά κύλινδρο 4 Σχέση συμπίεσης 10.5:1 Μέγιστη ισχύς σε kw

Διαβάστε περισσότερα

νέο Peugeot 107 υπογραμμίζει την τάση της εποχής. Συμπαγές, εύχρηστο, σύγχρονο, τολμηρό και με χαμηλές εκπομπές CO 2, το νέο 107 θα σας κατακτήσει.

νέο Peugeot 107 υπογραμμίζει την τάση της εποχής. Συμπαγές, εύχρηστο, σύγχρονο, τολμηρό και με χαμηλές εκπομπές CO 2, το νέο 107 θα σας κατακτήσει. PEUGEOT 107 107 νέο Peugeot 107 υπογραμμίζει την τάση της εποχής. Συμπαγές, εύχρηστο, σύγχρονο, τολμηρό και με χαμηλές εκπομπές CO 2, το νέο 107 θα σας κατακτήσει. Θα γοητευτείτε από την εμπρός πρόσοψη

Διαβάστε περισσότερα

Σφραγίδα Διανομέα: Τυπώθηκε στην Ε.Ε. Κωδικός εντύπου: Ν504 Δεκέμβριος

Σφραγίδα Διανομέα: Τυπώθηκε στην Ε.Ε. Κωδικός εντύπου: Ν504 Δεκέμβριος Ν Ε Ο P E U G E OT 3 0 8 Σφραγίδα Διανομέα: Τυπώθηκε στην Ε.Ε. Κωδικός εντύπου: Ν504 Δεκέμβριος 2017 www.peugeot.gr Το έμβλημα της Peugeot ανέκαθεν αποτελεί σύμβολο διεγείρουν όλες τις αισθήσεις και να

Διαβάστε περισσότερα

http://www.skoda.gr https://media.skoda-auto.com USERNAME:primporter PASSWORD: skoda123

http://www.skoda.gr https://media.skoda-auto.com USERNAME:primporter PASSWORD: skoda123 Τιμοκατάλογος ογος 2014 http://www.skoda.gr https://media.skoda-auto.com USERNAME:primporter PASSWORD: skoda123 ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩ Προτεινόμενη Τιμή Πώλησης ŠKODA Octavia G-TEC 5E32K5

Διαβάστε περισσότερα

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA ΝΕΟ ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA Το νέο Toyota Corolla σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας συναρπαστικής εποχής για το Νο 1 σε πωλήσεις αυτοκίνητο στον κόσμο. Με τη μοναδική υβριδική τεχνολογία 4ης γενιάς διαθέσιμη σε

Διαβάστε περισσότερα

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟ TOYOTA ΝΕΟ TOYOTA YARIS ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥΟΤΑ YARIS ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΦΥΙΑ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Η ΕΥΦΥΗΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ, ΓΕΜΑΤΗ ΣΤΥΛ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΑΝΕΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

PUNTO ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. 1.269hp 1.269hp 1.242 1.242

PUNTO ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. 1.269hp 1.269hp 1.242 1.242 1.269hp 1.269hp 1.242 1.242 3ΘΥΡΟ ΧΧΧ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟΙ ΒΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΑΜΑΞΩΜΑΤΟΣ STD STD ΧΧΧ ΦΩΤΑ ΗΜΕΡΑΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑ STD

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Ibiza

Καινούργια - Seat - Ibiza Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza Body Type: Κόμπακτ Fuel: Φυσικό Αέριο Exterior Color: Λευκό Price: 16,800 1 / 17 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza

Διαβάστε περισσότερα

Χρώμα αμαξώματος Bi-tone Cyan Μεταλλικό 460,00. Έκπτωση Προωθητικό Όφελος 800,00. Εσωτερική επένδυση καθισμάτων σε μαύρο χρώμα με γκρι ραφές (FC21)

Χρώμα αμαξώματος Bi-tone Cyan Μεταλλικό 460,00. Έκπτωση Προωθητικό Όφελος 800,00. Εσωτερική επένδυση καθισμάτων σε μαύρο χρώμα με γκρι ραφές (FC21) Yaris Hybrid e-nergy Μοντέλο Yaris Hybrid e-nergy 19.330,00 Χρώμα αμαξώματος Bi-tone Cyan Μεταλλικό 460,00 Έκπτωση Προωθητικό Όφελος 800,00 Ταπετσαρίες Εσωτερική επένδυση καθισμάτων σε μαύρο χρώμα με γκρι

Διαβάστε περισσότερα

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2 DUSTER Ambiance 1.6 105 hp 4X2 Laureate 1.6 105hp 4X2 Ambiance 1.6 105 hp Laureate 1.6 105hp Ambiance 1.5 dci 110 hp 110hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 13.990 15.550 16.550 17.550 19.050 20.050 Κυβισμός (κ.εκ.)

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Leon

Καινούργια - Seat - Leon Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Seat - Leon Condition: Καινούργιο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Year: 2019 Drive: Προσθιοκίνητο (FWD) Fuel: Βενζίνη Mileage: 562

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ EKKA AYTOKINHTA

Προσφορά Επιβατικού ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ EKKA AYTOKINHTA 1 Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) Κωδικός 014B 0258 0290 0294 0420 0440 0442 0475 0485 0520 0538 0580 0620 0666 0682 0893 0968 0B03 0B51 0K11 0L 0P27 0R05 0U01 0U59 0U60 Περιγραφή Βιβλίο "Χρήσης & Συντήρησης"

Διαβάστε περισσότερα

1.4 T-Jet 180hp Rivale 175th Anniversary

1.4 T-Jet 180hp Rivale 175th Anniversary 6 8 9 Μοντέλο Περιγραφή 595 1.4 T-Jet 145hp 595 595 1.4 T-Jet 160hp Pista 595 1.4 T-Jet 165hp Turismo 595 1.4 T-Jet 180hp Competizione 695 1.4 T-Jet 180hp Rivale 695 1.4 T-Jet 180hp Rivale 175th Anniversary

Διαβάστε περισσότερα

DS 7 CROSSBACK ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

DS 7 CROSSBACK ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ DS 7 CROSSBACK ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 1.2L PureTech 130 S&S BMV6 1.6L PureTech 180 S&S EAT8 1.6L THP S&S 225 EAT8 1.5L BlueHDi 130 S&S BMV6 1.5L BlueHDi 130 S&S EAT8 2.0L BlueHDi 180 S&S EAT8

Διαβάστε περισσότερα

Βασικός και προαιρετικός εξοπλισμός

Βασικός και προαιρετικός εξοπλισμός Νέο Dacia Duster Διαστάσεις ΟΓΚΟΣ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ (dm 3 ) 2WD 4WD Χωρητικότητα κάτω από την εταζέρα (ISO 3832) 445 376 Μέγιστη χωρητικότητα (με αναδιπλούμενα τα πίσω καθίσματα και μέχρι την οροφή) 1478

Διαβάστε περισσότερα

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr Η Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωµα τροποποίησης των προδιαγραφών και του εξοπλισµού λόγω της εξελισσόµενης ανάπτυξης της παραγωγής. Τα χρώµατα και τα δείγµατα των διακοσµητικών του φυλλαδίου µπορεί

Διαβάστε περισσότερα

2WD 4WD (ALLGRIP) 2WD 4WD (ALLGRIP) ΒΕΝΖΙΝΗ/ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΒΕΝΖΙΝΗ ΒΕΝΖΙΝΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ 6TCSS Εξοπλισμός GL GL+ GL+ GLX GLX SPECIAL EDITION S GL+ GLX ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ Πλαφονιέρα φωτισμού (3 θέσεων) Φως ανάγνωσης χάρτη

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180 Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή C 180 Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μεταλλικό ασημί "diamond" Τροχός Ζάντες αλουμινίου [17"] 43.2 cm, σχεδιασμός 5 διπλών ακτινών Επένδυση

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ KAI ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ KAI ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ DOBLO` CARGO FIAT PROFESSIONAL 1.4 B EURO 6 ABS 009 Ρυθµιζόµενο τιµόνι ως προς το ύψος 011 Υδραυλικό τιµόνι 014 Ηλεκτρικά παράθυρα 028 Εσωτερικά ρυθµιζόµενοι καθρέπτες 043 Πίνακας οργάνων µε στροφόµετρο

Διαβάστε περισσότερα

PEUGEOT Κωδικός εντύπου: N502 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ Σφραγίδα Διανομέα

PEUGEOT Κωδικός εντύπου: N502 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ Σφραγίδα Διανομέα PEUGEOT 208 Κωδικός εντύπου: N502 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2018 Σφραγίδα Διανομέα www.peugeot.gr Σαρώστε με το κινητό ή το tablet σας τον κωδικό και ανακαλύψτε το PEUGEOT 208 στο www.peugeot.gr ΓΕΜΑΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Το PEUGEOT

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 101/2016

ΝΟΜΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 101/2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΟΜΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 101/2016 Προμήθεια αυτοκινήτων Δήμου Αγράφων Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Ε Κ Θ Ε Σ Η Με την παρούσα μελέτη προβλέπεται η προμήθεια

Διαβάστε περισσότερα

TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ.

TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. Το νέο Golf Variant 02 ΤΟ ΝΕΟ GOLF VARIANT ΤΟ ΝΕΟ GOLF VARIANT 03 TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. 100% Golf. Μεγαλύτερη φιλοφρόνηση δεν μπορεί να υπάρξει για ένα μοντέλο της κατηγορίας.

Διαβάστε περισσότερα

TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ.

TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. TO TOUAREG. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ. Έκδοση Κυβισμός, Lt Ιπποδύναμη, PS Κατανάλωση, lt/100 km Εκπομπές CO2, gr/km Κιβώτιο Ταχυτήτων, σχέσεις Λιανική Τιμή V6 TDI BlueMotion

Διαβάστε περισσότερα

e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ

e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ Η Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωμα να παρουσιάσει αλλαγές στις προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά του εξοπλισμού λόγω της συνεχούς εξέλιξης των προϊόντων της. Οι φωτογραφίες που περιλαμβάνονται

Διαβάστε περισσότερα

NEW PANDA NEW PANDA NEW PANDA NEW PANDA 1.2 8v 1.2 8v 69hp 1.2 8v 69hp 69hp 1242 1242 1242 POP LOUNGE LOUNGE 5ΘΥΡΟ 5ΘΥΡΟ 5ΘΥΡΟ ΒΕΝΖΙΝΗ ΒΕΝΖΙΝΗ ΒΕΝΖΙΝΗ - ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ( ) 10.500 11.100

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ DOBLO CARGO. ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. www.fiatprofessional.gr

ΝΕΟ DOBLO CARGO. ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. www.fiatprofessional.gr ΝΕΟ DOBLO CARGO. Ο εξοπλισμός των μοντέλων δύναται να αλλάξει λόγω ειδικών αναγκών της αγοράς ή εξαιτίας νομικών ζητημάτων. Τα στοιχεία του παρόντος καταλόγου δόθηκαν με ενδεικτικό τίτλο. Η Fia διατηρεί

Διαβάστε περισσότερα

Media Information. Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αύγουστος 2012. 5-θ. 4-θ sedan. Station Wagon. D-65423 Rüsselsheim

Media Information. Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αύγουστος 2012. 5-θ. 4-θ sedan. Station Wagon. D-65423 Rüsselsheim Media Information Αύγουστος 2012 Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά 5-θ 4-θ sedan Station Wagon Adam Opel AG D-65423 Rüsselsheim media.opel.com Σελίδα 2 Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ ΦΥΛΛΟΥ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΤΕΥΧΟΣ ΦΥΛΛΟΥ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΕΥΧΟΣ ΦΥΛΛΟΥ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 55.000,00 (χωρίς Φ.Π.Α. 24%) ΕΚΤΕΛΕΣΗ: - ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ (ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΙΑΣΙΚΑΣΙΑ) - - ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ

Διαβάστε περισσότερα

2 3 4 5 8 9 10 112 12 13 14 17 18 19 20 4 5 8 9 21 4 1 3 5 6 7 2 24 25 26 27 28 30 31 Trend Το Transt Mnbus διαθέτει ηλεκτρονικό σύστημα ευστάθειαςø1) ως στάνταρ εξοπλισμό. Το προηγμένο αυτό σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Polo BlueMotion

Το νέο Polo BlueMotion Το νέο Polo BlueMotion ΣΕ ΠΕΙΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ. TO NEO POLO BLUEMOTION ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΧΑΜΗΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ CO₂.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΣΑΣ NEO PEUGEOT 308 ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΣΑΣ Στον τομέα του design, τα μεγαλύτερα επιτεύγματα βασίζονται στην απλότητα. Αυτό αποτέλεσε την έμπνευση για τη δημιουργία του Νέου PEUGEOT 308, από τον αρχικό

Διαβάστε περισσότερα

208_GR_CAT_NOV_2013_GR.qxp:Layout 1 05/02/2014 11:23 Page 1 PEUGEOT 208

208_GR_CAT_NOV_2013_GR.qxp:Layout 1 05/02/2014 11:23 Page 1 PEUGEOT 208 208_GR_CAT_NOV_2013_GR.qxp:Layout 1 05/02/2014 11:23 Page 1 PEUGEOT 208 208_GR_CAT_NOV_2013_GRjoy.qxp:Layout 1 04/02/2014 3:08 Page 5 ΞΥΠΝΗΜΑ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ Με τις τεχνολογικές εξελίξεις που παρατηρούνται

Διαβάστε περισσότερα