Audi A1 A1 Sportback. Audi Vorsprung durch Technik

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Audi A1 A1 Sportback. Audi Vorsprung durch Technik"

Transcript

1 A1 Audi A1 A1 Sportback Audi Vorsprung durch Technik

2

3 Σελίδα Με μία ματιά 4 Audi A1 20 Audi A1 Sportback Τεχνολογία 42 Απόδοση και οικονομία Audi 50 Audi connect 44 Audi ultra 52 MMI Multi Media Interface 46 TFSI 54 Ανάρτηση και σύστημα διεύθυνσης 48 TDI 55 Συστήματα υποβοήθησης Εξοπλισμοί 56 A1 collection 92 Καθίσματα/Επενδύσεις καθισμάτων 60 Εκδόσεις εξοπλισμού/ πακέτα εξοπλισμού 95 Εσωτερική επένδυση ουρανού 62 Audi exclusive 96 Πλαίσια αεραγωγών 64 Audi exclusive line 97 Φωτισμός 66 S line 98 Καθρέπτες και Εξωτερικοί Εξοπλισμοί 70 Γνήσια Αξεσουάρ Audi 99 Εσωτερικοί εξοπλισμοί 82 Οδηγός μοντέλου Audi A1 101 Σύστημα πληροφόρησης οδηγού 84 Οδηγός μοντέλου Audi A1 Sportback 103 Συστήματα υποβοήθησης 86 Εξωτερικά χρώματα 103 Τεχνολογία 88 Τόξο οροφής σε χρώματα αντίθεσης 104 Επέκταση εργοστασιακής εγγύησης Audi 90 Ζάντες/Ελαστικά Διάφορα Θέλετε να βιώσετε το Audi connect πιο άμεσα; Φορτώστε στο Smartphone σας μια εφαρμογή QR και μετά σκανάρετε τον κωδικό QR ή χρησιμοποιήστε το αναφερόμενο Link στον δικό σας Browser. 106 Γνήσια Αξεσουάρ Audi 114 Ευρετήριο 110 Τεχνικά στοιχεία 120 Γοητεία Audi 113 Διαστάσεις Τον εξοπλισμό των απεικονιζόμενων αυτοκινήτων θα τον βρείτε στη σελίδα 118. Οι τιμές για την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές CO₂ αναφέρονται από τη σελίδα 110 και κάτω.

4

5 Audi A1 5 Τι σημαίνει μεγαλείο; Συνεχής εξέλιξη και παράλληλα πιστοί στις αρχές μας. Πραγματοποιείστε αυτό που είναι σημαντικό σήμερα και οδηγήστε στο μέλλον. Περιμένετε τη σωστή στιγμή και πάρτε τη μαζί σας. Αυτή η στιγμή είναι τώρα: Στο Audi A1. A1 Audi A1

6 Αυθεντικό στο σχεδιασμό. Συναισθηματικό στην εμφάνιση. Μπορείτε να διαμορφώσετε το Audi A1 σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. Με μοντέρνες επικοινωνιακές τεχνολογίες, έτσι ώστε να είστε πάντοτε στα πράγματα. Με δυναμικούς κινητήρες, ώστε να είστε πάντα μπροστά Το Audi A1. Για το σήμερα. Για το αύριο. Για το τώρα. Οι τιμές για την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές CO₂ αναφέρονται από τη σελίδα 110 και κάτω.

7 Audi A1 7

8

9 Έμφαση στο σχεδιασμό και τη λειτουργικότητα. Αλλά και στο χαρακτήρα, στη δυναμική, στην ουσία και στην ανυπομονησία για την οδήγηση. Προαιρετικά, το τόξο οροφής διατίθεται σε χρωματική αντίθεση και οι εντυπωσιακοί εμπρόσθιοι προβολείς σε τεχνολογία LED.

10

11 Audi A1 11 Τα μάτια λένε ναι. Το σώμα λέει ναι. Το κεφάλι λέει ναι. Το στόμα λέει ναι. Η καρδιά λέει ναι. Τελικά όλα συμφωνούν.

12 Δυναμικά πακέτα για απόλαυση και εξατομίκευση: Αποδοτικοί και εντυπωσιακής ροπής κινητήρες TFSI και TDI σας περιμένουν να τους βάλετε εμπρός. Ταυτόχρονα υπάρχει για πολλούς κινητήρες το sport αυτόματο κιβώτιο: Το 7-τάχυτο κιβώτιο S tronic κάνει τις αλλαγές ταχυτήτων στον κινητήρα 1.4 TFSI 122 hp και 185 hp καθώς και στον κινητήρα 1.6 TDI 90 hp και 77 hp σχεδόν χωρίς αισθητή διακοπή της δύναμης έλξης. Η δυναμική ανάρτηση, το sport σύστημα διεύθυνσης και το ESΡ με ηλεκτρονικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, γίνονται επιπρόσθετα οι αγαπημένοι σας συνοδοί. Οι τιμές για την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές CO₂ αναφέρονται από τη σελίδα 110 και κάτω.

13 Audi A1 13

14

15 Audi A1 15 Κόκκινο φανάρι; Ώρα να σβήσει ο κινητήρας. Γιατί να χρησιμοποιείται ενέργεια όταν αυτή δεν απαιτείται; Το σύστημα Start-Stop απενεργοποιεί αυτόματα τον κινητήρα, όταν το αυτοκίνητο είναι ακινητοποιημένο, π.χ. σε φανάρια. Επίσης το σύστημα ανάκτησης ενέργειας κατά την πέδηση (recuperation), διατίθεται στον βασικό εξοπλισμό. Και οι δύο τεχνολογίες* φροντίζουν, ώστε να μπορείτε να εξοικονομείτε καύσιμα. Οι τιμές για την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές CO₂ αναγράφονται από τη σελίδα 110 και κάτω. * Το σύστημα Start-Stop και η ανάκτηση δεν διατίθεται στον κινητήρα 1.6 TDI 90 hp S tronic καθώς και στον κινητήρα A1 1,4 TFSI 185 hp.

16

17 Audi A1 17 Μεγάλο είναι: Ποιότητα μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Πάντοτε σε κίνηση - ακόμη και εν στάσει. Οι λεπτομέρειες στο εσωτερικό θυμίζουν σχεδιασμό τουρμπίνων, θαλαμηγών και φτερών αεροπλάνου. Πολλά μπορούν να διαμορφωθούν με το δικό σας προσωπικό στιλ. Δύο προαιρετικές εκδόσεις εξοπλισμού διευκολύνουν την απόφασή σας: Η έκδοση Attraction υποστηρίζει τον συναισθηματικό χαρακτήρα του A1, η έκδοση Ambition το sport χαρακτήρα του. Και οι δύο εκδόσεις εξοπλισμού μπορούν να συμπληρωθούν προαιρετικά με το πακέτο media style. Έτσι έχετε ακόμη μεγαλύτερη ελευθερία διαμόρφωσης σε ότι αφορά το σχεδιασμό και το Infotainment, για παράδειγμα με το ηχοσύστημα Concert με αναδιπλούμενη έγχρωμη οθόνη ή με τα πλαίσια αεραγωγών στο χρώμα του εσωτερικού χώρου. Τι άλλο; To προαιρετικό σύστημα Infotainment με την πλοήγηση MMI Navigation plus με δεδομένα πλοήγησης σε σκληρό δίσκο και Jukebox με μνήμη 20 GB για την αποθήκευση μουσικής. Επιπλέον ιδιαίτερα υφάσματα, εξαιρετικά δέρματα, συναρπαστικά χρώματα όλα σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. Επιβιβαστείτε!

18 18 Audi A1 Ακόμη πιο πολλά;

19

20 20 Audi A1 Sportback

21 Μεγάλο μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Στο δρόμο για τη δουλειά, την άθληση, τους φίλους ή την οικογένεια. Στην παραλία, στην πόλη, με αποσκευές ή χωρίς; Κάντε ό,τι θέλετε. Οδηγήστε, ζήστε, βιώστε. Το Audi A1 Sportback. Με ακόμα μεγαλήτερη λειτουργικότητα και ελευθερία. Οι τιμές για την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές CO₂ αναφέρονται από τη σελίδα 110 και κάτω. A1 Audi A1 Sportback

22

23 Audi A1 Sportback 23 Όμορφο μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Πέντε πόρτες, περιμετρικό πίσω καπό, προαιρετικά ελκυστικά πίσω φώτα LED μακάρι το πρακτικό να ήταν πάντοτε τόσο όμορφο. Οι τιμές για την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές CO₂ αναφέρονται από τη σελίδα 110 και κάτω.

24

25 Audi A1 Sportback 25 Ποιος δεν θα κρυφοκοιτάξει; Το τόξο οροφής, το οποίο διατίθεται κατ' επιλογή σε τρία χρώματα αντίθεσης, χαρακτηρίζει το αυτοκίνητο και η εντυπωσιακή πίσω αεροτομή τού προσδίδει επιπλέον μια μοναδική εμφάνιση. Διάφορα σχέδια ζαντών εντυπωσιάζουν χάρη στον άνετο και sport χαρακτήρα τους. Οι τιμές για την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές CO₂ αναφέρονται από τη σελίδα 110.

26 26 Audi A1 Sportback Τόσο όμορφο και τόσο δυναμικό. Προλάβετε να κοιτάξετε, προτού το Audi A1 Sportback εξαφανιστεί στην επόμενη στροφή! Οι τιμές για την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές CO₂ αναγράφονται από τη σελίδα 110 και κάτω.

27

28 28 Audi A1 Sportback Μοναδικό έως την τελευταία λεπτομέρεια. Ο ελεύθερος χώρος δεν είναι ποτέ αρκετός: Το σύστημα πίσω καθισμάτων δύο θέσεων αναδιπλώνεται πλήρως ή κατά 1/3 ή 2/3 και με αυτό τον τρόπο αυξάνει τη χωρητικότητα του χώρου αποσκευών από τα 270 στα 920 λίτρα. Αισθανθείτε άνετα και απολαύστε το Audi A1 Sportback σας: Είτε στην έκδοση εξοπλισμού Attraction, που υποστηρίζει το συναισθηματικό χαρακτήρα του, είτε στην έκδοση Ambition, που τονίζει το sport χαρακτήρα του. Και οι δύο εκδόσεις εξοπλισμού μπορούν να συνδυαστούν με το προαιρετικό πακέτο media style, το οποίο σας προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ελευθερία στη διαμόρφωση του συστήματος πληροφόρησης και το σχεδιασμό του εσωτερικού χώρου. Οι τιμές για την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές CO₂ αναγράφονται από τη σελίδα 110 και κάτω.

29

30

31 Audi A1 Sportback 31 Μοντέρνα υφάσματα σε ελκυστικά χρώματα εντυπωσιάζουν. Λεπτομέρειες, όπως οι αεραγωγοί, για παράδειγμα σε κόκκινο Garnet, προσδίδουν εντυπωσιακούς τόνους. Το προαιρετικό σύστημα πλοήγησης MMI Navigation plus σας προσφέρει μια εξαιρετική έγχρωμη οθόνη 6,5 ιντσών μετρισδιάστατη απεικόνιση χαρτών. Για τη μουσική έχετε στη διάθεσή σας χωρητικότητα μνήμης 20 GB και για την αναπαραγωγή το προαιρετικό ηχοσύστημα BOSE Surround Sound με 14 ηχεία. Ο χειρισμός του MMI μπορεί να γίνει ακόμα και μέσω φωνητικής καταχώρισης. Σε περίπτωση που επιλέξετε επιπρόσθετα το τηλέφωνο αυτοκινήτου Bluetooth online, έχετε στη διάθεσή σας ένα ενσωματωμένο στο αυτοκίνητο WLAN-Hotspot με σύνδεση στο Google-Earth και κατ' επιλογή την ψηφιακή ραδιοφωνική λήψη DAB. Οι τιμές για την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές CO₂ αναφέρονται από τη σελίδα 110 και κάτω.

32 Έμπνευση έως την τελευταία λεπτομέρεια.

33

34

35 Audi A1 Sportback 35

36 36 Audi A1 Sportback Απόδοση & οικονομία έως την τελευταία λεπτομέρεια. Έτσι είναι σήμερα η οδηγική απόλαυση. Kινητήρες TDI και TFSI * με σύστημα Start-Stop στο βασικό εξοπλισμό και σύστημα ανάκτησης ενέργειας κατά την πέδηση (recuperation). Το προαιρετικό κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 ταχυτήτων S tronic καθιστά εφικτή τη μείωση του χρόνου αλλαγής ταχύτητας και εξασφαλίζει την αλλαγή χωρίς αισθητή διακοπή της ισχύος, αυξάνοντας την απόδοση και την οικονομία. * Το σύστημα Start-Stop και η ανάκτηση δεν διατίθενται για τον κινητήρα A1 Sportback 1.6 TDI 90 hp S tronic καθώς και τον κινητήρα 1.4 TFSI 185 hp. Οι τιμές για την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές CO₂ αναφέρονται από τη σελίδα 110 και κάτω.

37

38

39 Audi A1 Sportback 39 Με τη δυναμική ανάρτηση, το Audi A1 Sportback εκφράζει καθ' οδόν τον sport χαρακτήρα του. Διατίθεται επίσης: ESP με ηλεκτρονικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης. Για καλύτερη πρόσφυση, ιδιαίτερα στις στροφές. Οι τιμές για την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές CO₂ αναγράφονται από τη σελίδα 110 και κάτω.

40 QR-Code 40 Audi A1 Sportback Περισσότερες δυνατότητες για να προχωρήσετε πιο γρήγορα, πιο αποδοτικά και πιο οικονομικά. Για να μεταφέρετε φίλους και οικογένεια με μεγαλύτερη ασφάλεια και άνεση. Οδηγική απόλαυση σε νέα διάσταση. Το Audi A1 Sportback. Οι τιμές για την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές CO₂ αναφέρονται από τη σελίδα 110 και κάτω. Εάν θέλετε να βιώσετε το Audi A1 Sportback σε δράση, σκανάρετε τον κωδικό QR με το Smartphone σας. Ή χρησιμοποιήστε το ακόλουθο Link στον Browser σας.:

41

42 Και το δικό σας Audi φέρει το σήμα μας για ιδιαίτερη απόδοση και οικονομία: Τα αυτοκίνητά μας δεν φημίζονται μόνο για το sport χαρακτήρα, την πρωτοπορία και τις τεχνολογικές καινοτομίες τους αλλά και για την έξυπνη αξιοποίηση των πόρων. Ένα παράδειγμα: Οι κινητήρες TDI με την τεχνολογία Common-Rail. Μέσω του συνδυασμού του άμεσου ψεκασμού πετρελαίου και της υπερπλήρωσης Turbo, φροντίζουν για την υψηλής απόδοσης καύση του καυσίμου Diesel. Οι κινητήρες TFSI λειτουργούν βάσει της ίδιας αρχής και εντυπωσιάζουν εξίσου μέσω της περισσότερης ισχύος και ροπής σε συνδυασμό με χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου. Τα μηχανικά σύνολα της Audi εξελίσσονται με συνέπεια εδώ και χρόνια. Αυτό σημαίνει, ότι σήμερα διαθέτουν μεγαλύτερες επιδόσεις από ποτέ με μειωμένο βάρος και κατ' επέκταση μειωμένη κατανάλωση. Μια εντυπωσιακή απόδειξη της στρατηγικής μας, η άντληση μεγαλύτερης ισχύος από μικρότερο κυβισμό. Για περισσότερη απόδοση και οικονομία φροντίζουν επίσης το σύστημα Start- Stop και η ανάκτηση ενέργειας κατά την πέδηση (recuperation). Το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη S tronic αξιοποιεί με ιδανικό τρόπο τα πλεονεκτήματα της υψηλής ροπής των κινητήρων της Audi. Το μεγάλο εύρος των σχέσεων ταχυτήτων επιτρέπει το δυνατό τράβηγμα στις χαμηλές στροφές και αυτό έχει ως αποτέλεσμα την μείωση κατανάλωσης. Ο υπολογιστής ταξιδίου με πρόγραμμα οικονομίας σας βοηθάει να εξαντλήσετε και άλλες δυνατότητες εξοικονόμησης καυσίμου με το να εμφανίζει ποιές λειτουργίες άνεσης είναι ενεργές και πόσο υψηλή είναι η κατανάλωσή τους. Η βελτίωση της αεροδυναμικής μέσω του ειδικά διαμορφωμένου spoiler οροφής ή της επένδυσης του κάτω μέρους του δαπέδου, έχει πάλι ως αποτέλεσμα την εξοικονόμηση καυσίμου. Στο Audi A1 και στο Α1 Sportback σας υπάρχει ένα πλήθος τεχνολογιών, που διαμορφώνουν την οδήγησή σας όχι μόνο πιο άνετα και δυναμικά αλλά επίσης αποδοτικά και οικονομικά. Πληροφορηθείτε περισσότερα στις σελίδες που ακολουθούν. Οι τιμές για την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές CO₂ αναφέρονται από τη σελίδα 110 και κάτω.

43 Απόδοση και οικονομία Audi 43

44 44 Audi ultra Με Audi ultra στο βάθρο: Το Audi R18 TDI Audi ultra: Έστω και ένα γραμμάριο λιγότερο, μεγαλύτερη η πρωτοπορία. Audi ultra, η πρωτοποριακή τεχνολογία ελαφριάς κατασκευής της Audi, είναι πολλά περισσότερα από απλά το άθροισμα επιμέρους στοιχείων, καθώς συνδυάζει καινοτόμα υλικά, έξυπνες σχεδιαστικές αρχές και διαδικασίες παραγωγής που σέβονται τους φυσικούς πόρους σε ένα ολοκληρωμένο σύνολο. Πολλά Audi ultra μέτρα ελαφριάς κατασκευής εφαρμόζονται ήδη σήμερα στο Audi A1 και στο A1 Sportback. Αυτό αρχίζει ήδη από το Αμάξωμα. Η φιλοσοφία κατασκευής σε χαλυβδόφυλλα του A1 και του A1 Sportback, συνδυάζει το χαμηλό βάρος με υψηλή ακαμψία Σε αυτόν τον τρόπο κατασκευής χρησιμοποιείται στο εκάστοτε σημείο ακριβώς εκείνη η ποσότητα υλικού, που είναι απαραίτητη. Έτσι για παράδειγμα το εμπρόσθιο τμήμα του αυτοκινήτου είναι από αλουμίνιο κάνοντάς το ανθεκτικότερο σε συγκρούσεις. Τεχνολογίες κίνησης, όπως ο άμεσος ψεκασμός καυσίμου και το Turbo έκαναν τους κινητήρες της Audi ισχυρότερους. Οι σύγχρονοι κινητήρες TDI και TFSI στο A1 και στο A1 Sportback αντλούν μεγαλύτερη δύναμη από λιγότερο κυβισμό με αποτέλεσμα να είναι εμφανώς ελαφρύτεροι από αντίστοιχα μηχανικά συγκροτήματα παλαιότερων κατασκευαστικών σειρών. Κάθε εξάρτημα ελαφριάς κατασκευής επιδρά σε άλλα εξαρτήματα, των οποίων οι διαστάσεις μπορούν επίσης να μειωθούν. Το αποτέλεσμα είναι μία συνεχής διαδικασία εξέλιξης με γνώμονα την μείωση του βάρους και την αύξηση της αποδοτικότητας. Σε αριθμούς: Ένα αυτοκίνητο ελαφρύτερο κατά 100 kg μπορεί να εξοικονομήσει έως και 0,3 l καυσίμου στα 100 km. Οι τιμές για την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές CO₂ αναφέρονται από τη σελίδα 110 και κάτω.

45 Θέμα: Μειωμένο βάρος Οι απαιτήσεις στα σύγχρονα αυτοκίνητα είναι αντικρουόμενες. Από τη μία οφείλουν να έχουν περισσότερη ισχύ και άνεση, από την άλλη να είναι οικονομικότερα και αποδοτικότερα. Η τεχνολογία Audi ultra συνδυάζει αυτές τις αντιθέσεις: Κάθε εξάρτημα περνά από εξονυχιστικούς ελέγχους. Οι απαιτήσεις: Υψηλή λειτουργικότητα με κατά το δυνατόν λιγότερο βάρος. Το αποτέλεσμα: Ένας έξυπνος συνδυασμός υλικών, με τον οποίο είναι αποδοτικοί ακόμη και μικρότεροι κινητήρες. Μπορείτε να κινήσετε ένα ελαφρύτερο αυτοκίνητο το ίδιο ευέλικτα όπως προηγούμενα μεγαλύτερα μηχανικά σύνολα. Το 2011 νίκησε π.χ. το R18 TDI στο Le Mans, με έναν κινητήρα V6, ενώ ο επίσης νικητής προκάτοχός του R15 TDI το 2010, ήταν καθ' οδόν με κινητήρα V10. Θερμος χάλυβας Χάλυβας εν ψυχρώ

46 46 TFSI Γεννήτρια με σύνδεση LIN Μηχανισμός κίνησης εκκεντροφόρων με μειωμένο βάρος Κινητήρας με λιγότερες τριβές Υδρόψυκτο σύστημα αέρα υπερπλήρωσης με ψυγείο αέρα υπερπλήρωσης στον αυλό εισαγωγής Δότης στροφών με αναγνώριση επαναφοράς στροφών για το σύστημα Start-Stop Σύστημα ψύξης διπλού κυκλώματος Πολλές ώρες εξέλιξης. Χιλιάδες χιλιόμετρα δοκιμών. Και γιατί όλα αυτά; Κινητήρας 1,4 TFSI

47 Ο έλεγχος κινητήρα υπολογίζει την ποσότητα ψεκασμού και το χρονικό σημείο ανάφλεξης, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του οδηγού για επιδόσεις. Σε κανονική λειτουργία η πίεση ψεκασμού βρίσκεται μεταξύ 30 και 120 bar. Μετά από μερικά δευτερόλεπτα θα καταλάβετε. Στο Audi A1 και στο Α1 Sportback εφαρμόζεται η τεχνολογία TFSI. Το ιδιαίτερο σε αυτό είναι: Συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας FSI απόδοση, οικονομία και δυναμισμό με το Turbo, γεγονός που σημαίνει καλύτερη ανάπτυξη ισχύος. Ο νέος εξελιγμένος κινητήρας 1.2 TFSI με ισχύ 86 hp, διαθέτει μπλοκ κυλίνδρων από χυτό αλουμίνιο με πρωτοποριακά χιτώνια από χυτοσίδηρο και οδοντωτή αλυσίδα κίνησης η οποία δεν χρειάζεται συντήρηση. Τα έμβολα είναι ελαφριάς κατασκευής και έχουν μειωμένες τριβές, ενώ το κύκλωμα λαδιού και το ψυκτικό σύστημα δύο κυκλωμάτων φροντίζουν για τους μεγαλύτερους βαθμούς απόδοσης. Αυτό γίνεται αισθητό με την ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση, κατά μέσο όρο μόνον 5,1 l/ 100 km και μία μέγιστη ροπή 160 Nm στις σ.α.λ. Ο sport κινητήρας 1.4 TFSI με το προαιρετικό 7-τάχυτο κιβώτιο S tronic αποδίδει ισχύ 122 hp και είναι σχεδιασμένος ξεκάθαρα για μεγάλη ισχύ και εξαιρετικές τιμές κατανάλωσης. Αποδίδει και αυτός μια μέγιστη ροπή 200 Nm στις σ.α.λ. και προσδίδει στο Audi A1 και στο Α1 Sportback μια τελική ταχύτητα έως και 203 km/h. Το υδρόψυκτο ψυγείο αέρα υπερπλήρωσης είναι ενσωματωμένο στον αυλό εισαγωγής. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την μείωση του όγκου του συστήματος αέρα υπερπλήρωσης και κατά συνέπεια μεγαλύτερο δυναμισμό. Για ακόμη περισσότερη δύναμη φροντίζει ο κινητήρας 1.4 TFSI (185 hp) με τη διπλή υπερπλήρωση. Επιταχύνει το Audi A1 και το Α1 Sportback με μια ροπή των 250 Nm από τις σ.α.λ. έως και τα 227 km/h. Οι τιμές για την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές CO₂ αναφέρονται από τη σελίδα 110 και κάτω.

48 48 TDI Τα μπεκ ψεκασμού Piezo, ανοίγουν και κλείνουν μέσα σε κλάσματα του χιλιοστού του δευτερολέπτου, ψεκάζοντας με μια πίεση έως και bar στους χώρους καύσης του κινητήρα. Σε μια διαδικασία ψεκασμού ψεκάζονται εν μέρει ελάχιστες ποσότητες καυσίμου που έχουν βάρος μικρότερο του χιλιοστού του γραμμαρίου. Ο προψεκασμός έχει ως αποτέλεσμα μια «ήπια» καύση και κατ' επέκταση μια εξαιρετική ακουστική κατά την καύση και μια ομαλή λειτουργία του κινητήρα. TDI Ξεκινήστε μια επανάσταση και αφήστε τη να επαναλαμβάνεται. Ένα στα δύο αυτοκίνητα Audi που πωλούνται σήμερα είναι πετρελαιοκίνητο. Αυτό δεν μας εκπλήσσει. Εξελίξεις, όπως για παράδειγμα η τεχνολογία Common-Rail, έκαναν τον κινητήρα TDI ακόμα πιο αποδοτικό. Η λογική συνέπεια: Η συμμετοχή των πετρελαιοκινητήρων σε αγώνες αυτοκινήτου. Με επιτυχία: Το 2006 κέρδισε το πρώτο αγωνιστικό πετρελαιοκίνητο αυτοκίνητο, το Audi R10 TDI, τον αγώνα 24 ωρών του Le Mans και μάλιστα επανέλαβε πολλές φορές αυτή τη νίκη, με τελευταία φορά το Για το Audi A1 και το A1 Sportback διατίθενται δύο κινητήρες 1,6 λίτρων TDI με 90 hp και 105 hp αντίστοιχα. Το σύστημα ψεκασμού Common-Rail λειτουργεί με 4 μπεκ ψεκασμού και χαρακτηρίζεται από την εξαιρετική σχέση μεταξύ ισχύος, υψηλής άνεσης και των επιπέδων θορύβου του κινητήρα. Έτσι οι δύο κινητήρες καταναλώνουν με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων κατά μέσο όρο 3,8 l/100 km και έχουν εκπομπές 99 g CO₂/km. Ο κινητήρας των 90 hp διατίθεται προαιρετικά και με το κιβώτιο των 7 σχέσεων S tronic και επιταχύνει έως την τελική ταχύτητα των 182 km/h. Ο κινητήρας των 105 hp φθάνει στο Α1 τα 100 km/h σε 10,5 δευτερόλεπτα και στο A1 Sportback σε 10,7 δευτερόλεπτα έχοντας τελική ταχύτητα 190 km/h. Ένας κινητήρας 2,0 TDI (143 hp ) ολοκληρώνει τη γκάμα των κινητήρων TDI στο Audi A1 και στο A1 Sportback*. Η μέγιστη ροπή των 320 Nm είναι διαθέσιμη ήδη από τις σ.α.λ. και παραμένει σταθερή σ' αυτό το υψηλό επίπεδο έως τις σ.α.λ. Έτσι καθίσταται εφικτή η άμεση επιτάχυνση σε όλο το φάσμα των στροφών. Η μέγιστη ταχύτητα του 2.0 TDI είναι 217 km/h. Όλοι οι πετρελαιοκινητήρες πληρούν φυσικά το πρότυπο καυσαερίων EU5. Οι τιμές για την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές CO₂ αναγράφονται από τη σελίδα 110 και κάτω. * Για την ακριβή ημερομηνία διάθεσης στο A1 Sportback παρακαλούμε να ενημερωθείτε από τους Εξουσιοδοτημένους Εμπόρους Audi.

49 Υπερσυμπιεστής καυσαερίων turbo με μεταβαλλόμενη γεωμετρία τουρμπίνας Κινητήρας με μειωμένες τριβές Αντλία λαδιού με βελτιωμένη απόδοση bar Εξαπλός ψεκασμός υψηλής πίεσης Γεννήτρια με σύνδεση LIN Κινητήρας 1,6 TDI

50 50 Audi connect Ερευνητικό πρόγραμμα: «Audi Urban Mobility» Χωρίς οδηγό στη κορυφή. Το πόσο πρακτική μπορεί να είναι η δικτύωση του αυτοκινήτου με το περιβάλλον, αποδεικνύεται με το ερευνητικό πρόγραμμα «Audi Urban Mobility». Στα πλάισια αυτού του προγράμματος δημιουργήθηκε ένα αυτοκίνητο στη βάση του Audi TTS, το οποίο το Σεπτέμβριο του 2010 αυτόματα και χωρίς οδηγό διήνυσε τα 20 χιλιόμετρα της ορεινής ανάβασης Pikes-Peak στα Βραχώδη Όρη (Rocky Mountains). Σ' αυτό το πρόγραμμα εφαρμόστηκε ένα ηλεκτρονικό σύστημα, που βοηθάει τον οδηγό να αποφύγει δυσάρεστες καταστάσεις. Με αυτή τη γνώση εξελίσσουμε συνεχώς το Audi connect. Για να είστε πάντοτε καλύτερα δικτυωμένοι και συνεπώς ασφαλέστερα καθ' οδόν. Audi connect: Η έξυπνη σύνδεση μεταξύ διαδικτύου, αυτοκινήτου και εσάς. Ο κόσμος δικτυώνεται και το Audi σας με αυτόν. Το σύστημα Audi connect δεν μεταφέρει απλά μόνο το διαδίκτυο στο αυτοκίνητο, αλλά αξιοποιεί και τις δυνατότητες που προσφέρουν τα Smartphone, Tablet ή το Laptop σας. Αλλά και η ανταλλαγή δεδομένων μεταξύ αυτοκινήτων καθώς μεταξύ αυτοκινήτου και υποδομών, θα είναι εφικτή στο μέλλον μέσω του Audi connect. Για ακόμα μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση και άνεση. Απευθείας από το διαδίκτυο μπορείτε με τη βοήθεια του Audi connect να αναζητήστε άνετα στο MMI ειδικούς προορισμούς, τις τελευταίες ειδήσεις και την τρέχουσα πρόγνωση του καιρού για τον καταχωρισμένο προορισμό πλοήγησης. Η μετάδοση των δεδομένων γίνεται μέσω της μονάδας UMTS του τηλεφώνου αυτοκινήτου Bluetooth online, το οποίο διατίθεται προαιρετικά για το σύστημα MMI Navigation plus. Το Audi connect σας προσφέρει ταυτόχρονα τη δυνατότητα ασύρματης πρόσβασης στο διαδίκτυο μέσω WLAN-Hotspot. Οι συνεπιβάτες μπορούν κατά τη διάρκεια της διαδρομής με τη φορητή τερματική συσκευή τους να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες, αρχεία και ή απλά να σερφάρουν άνετα στο διαδίκτυο. Για μερικά Smartphones διατίθεται μια εφαρμογή για Audi music stream¹. Λεπτομερείς πληροφορίες για τη διαθεσιμότητα, τα δικαιώματα χρήσης και τα τέλη θα βρείτε στο κεφάλαιο εξοπλισμών ή στους Εξουσιοδοτημένους Εμπόρους Audi. ¹ Για την ακριβή ημερομηνία διάθεσης παρακαλούμε να ενημερωθείτε από τους Εξουσιοδοτημένους Εμπόρους Audi. ² Η ονομασία Google και το λογότυπο Google είναι σήματα κατατεθέντα της Google Inc.

51 QR-Code Audi music stream¹ Λήψη ραδιοφωνικών σταθμών σε παγκόσμια κλίμακα μέσω εφαρμογής Smartphone-App και σύνδεσης WLAN. Εισαγωγή προορισμού μέσω myaudi ή των χαρτών Google. Αναζήτηση Pointof-Interest με φωνητικό χειρισμό. Πλοήγηση με εικόνες Google Earth². Google Street View² για 360 επισκόπηση του τόπου. Ειδήσεις online, κείμενα και εικόνες για τα τρέχοντα παγκόσμια γεγονότα. Πληροφορίες κυκλοφορίας online. Λεπτομερείς πληροφορίες για τη ροή του κυκλοφοριακού φόρτου, π.χ. σε μεμονωμένες περιοχές της διαδρομής, ταχύτερη ενημέρωση για τη δημιουργία και διάλυση κυκλοφοριακής συμφόρησης. Πληροφορίες ταξιδίου. Οι τρέχουσες ταξιδιωτικές συμβουλές και οι γραφικές απεικονίσεις από την καταχωρισμένη διαδρομή στο διαδίκτυο. WLAN-Hotspot για πρόσβαση σε πληροφορίες. Προβλέψεις καιρού και χάρτες από τον επιθυμητό τόπο προορισμού. Εάν θέλετε να βιώσετε την ποικιλία του Audi connect, σκανάρετε τον κωδικό QR με το Smartphone σας. Ή χρησιμοποιήστε το ακόλουθο Link στον Browser σας.: www. audi.com/audiconnecta1

52 52 MMI Multi Media Interface Bluetooth: Η προαιρετική προεγκατάσταση κινητού τηλεφώνου (Bluetooth) μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως σύστημα ανοιχτής ακρόασης. Το σύστημα αναγνωρίζει αυτόματα τις συνδεδεμένες συσκευές και αναλαμβάνει την ηλεκτρονική σας ατζέντα και τις ρυθμίσεις σας. Car: Από το ηχοσύστημα concert η λειτουργία αυτή σας δίνει τη δυνατότητα να ενεργοποιείτε απευθείας τα συστήματα υποβοήθησης οδηγού, ρυθμίσεων του αυτοκινήτου και του Service. Σύστημα πλοήγησης MMI Navigation plus: Το προαιρετικό σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας διαθέτει τρισδιάστατη απεικόνιση χαρτών και τριδιάστατη απεικόνιση αξιοθέατων και κτιρίων, καθώς και σκληρό δίσκο 20 GB για την αποθήκευση μουσικής. Ακολουθήστε το ένστικτο σας. Θα φτάσετε ασφαλείς στον προορισμό σας. Το πραγματικό μέγεθος φαίνεται σε κάθε λεπτομέρεια: Το προαιρετικό πακέτο πολυμέσων στο Audi A1 και στο Audi A1 Sportback μπορεί να συγκριθεί με αυτό ενός αυτοκινήτου της πολυτελούς κατηγορίας. Ειδικά το σύστημα πλοήγησης MMI Navigation plus δεν αφήνει καμία ανεκπλήρωτη επιθυμία. Η αναδιπλούμενη έγχρωμη υψηλής ευκρίνειας οθόνη TFT 6,5 ιντσών, βρίσκεται στο ταμπλό επάνω από τη μονάδα χειριστηρίων όπως και στο ηχοσύστημα concert. Έτσι έχετε ένα πλήθος πληροφοριών ευδιάκριτα στο οπτικό σας πεδίο. Επιλέξτε μεταξύ τριών εναλλακτικών διαδρομών τον προορισμό σας, τον οποίο μπορείτε να δείτε σε τρισδιάστατη απεικόνιση. Η έγχρωμη τοπογραφική απεικόνιση κάνει τη διαδρομή ακόμα σαφέστερη. Επιπρόσθετα εμφανίζονται αξιοθέατα ή ενδιαφέροντα σημεία για εσάς, όπως εστιατόρια ή πρατήρια καυσίμων. Ο χειρισμός του συστήματος γίνεται μέσω του MMI ή μέσω φωνητικού διαλόγου.

53 Media: Μέσω αυτού του μενού ενεργοποιείται η πρόσβαση σε εξωτερικές πηγές ή στο Jukebox του συστήματος πλοήγησης MMI Navigation plus. Audi connect: Πληροφορίες κυκλοφορίας online. Εκτός από τη σωστή διαδρομή, λαμβάνετε επίσης τη γρηγορότερη διαδρομή προς τον προορισμό. Οι πληροφορίες κυκλοφορίας online προσφέρουν για τη δυναμική πλοήγηση, εκτός από πληροφορίες σχετικά με τη ροή της κυκλοφορίας, ακόμη ταχύτερη πληροφόρηση όσον αφορά στη δημιουργία και διάλυση κυκλοφοριακής συμφόρησης, καθώς και καλύτερη κάλυψη του οδικού δικτύου. Audi connect: τπληροφορίες ταξιδίου/καιρός παρέχει πρόγνωση του καιρού και επίκαιρες πληροφορίες, για παράδειγμα γραφήματα και χάρτες καιρού για τον τόπο προορισμού. Audi connect: Ειδήσεις online, παρέχει αναλυτικές ειδήσεις για τα τρέχοντα παγκόσμια γεγονότα. Audi connect: Πλοήγηση με εικόνες Google-Earth και Street View, ρεαλιστική πλοήγηση με τη βοήθεια εναέριων και δορυφορικών εικόνων υψηλής ανάλυσης, φωτογραφιών και πληροφοριών εδάφους και παράλληλη απεικόνιση ονομάτων οδών, καθώς και καταχωρίσεις καταστημάτων. Στο Street View μπορείτε κατά τη διάρκεια της διαδρομής να δημιουργήσετε μια ρεαλιστική εικόνα του τόπου προορισμού. Η αναζήτηση Point-of-Interest (POI) με φωνητικό χειρισμό καθιστά εφικτή την εύρεση λεπτομερών συμβουλών για προορισμούς ταξιδιού. Η εισαγωγή προορισμού μέσω myaudi ή των χαρτών Google καθιστά δυνατή κατ' επιθυμία τον άνετο προγραμματισμό της διαδρομής με εξατομικευμένους προορισμούς πλοήγησης στον οικιακό υπολογιστή καθώς και την αποστολή τους στο αυτοκίνητο. Κατά την έναρξη της διαδρομής φορτώνεται ο προγραμματισμός της διαδρομής στο σύστημα MMI Navigation plus.

54 54 Ανάρτηση και σύστημα διεύθυνσης Δυναμική ανάρτηση συμπεριλαμβανομένου ESP με ηλεκτρονικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης. Δυναμική ανάρτηση, ηλεκτροϋδραυλικό σύστημα διεύθυνσης, ESP και S tronic. Sport καθ' οδόν. Η δυναμική ανάρτηση στο Audi A1 και στο Α1 Sportback συνδυάζει τη sport ευελιξία με έξοχη σταθερότητα κατεύθυνσης και ταυτόχρονα υψηλή άνεση. Τα ελατήρια και τα αμορτισέρ του μπροστινού άξονα McPherson αντιδρούν άμεσα στις απαιτήσεις του οδοστρώματος. Χάρη στην άμεση σχέση μετάδοσης του συστήματος διεύθυνσης, είναι δεδομένη η άμεση απόκριση του τιμονιού. Ο πίσω ημιάκαμπτος άξονας διαθέτει βάσεις σε εντελώς νέο σχεδιασμό φροντίζοντας για ακριβή πλευρική στήριξη και εξαιρετική σταθερότητα κατεύθυνσης. Αυτό σημαίνει για εσάς: Έναν υψηλό βαθμό δυναμικής συμπεριφοράς οδήγησης και άνεσης. Το ηλεκτροϋδραυλικό σύστημα διεύθυνσης φροντίζει για μία υποβοήθηση τιμονιού, η οποία εναρμονίζεται στην δική σας ταχύτητα οδήγησης. Μια νέα εξέλιξη των μηχανικών της Audi: Το ESP με ηλεκτρονικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, δημιουργεί με στοχευμένες επεμβάσεις στο σύστημα πέδησης μια μετατόπιση της ροπής των τροχών, επιτυγχάνοντας καλύτερη πρόσφυση, για παράδειγμα στις στροφές. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα όχι μόνο το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας, αλλά και μια ακριβέστερη και πιο ήρεμη οδηγική συμπεριφορά. Το προαιρετικό κιβώτιο διπλού συμπλέκτη S tronic στον κινητήρα 1,4 TFSI με 122 hp και στον κινητήρα 1.6 TDI 90 hp συνδυάζει την άνεση ενός αυτομάτου κιβωτίου με την sport αίσθηση ενός μηχανικού κιβωτίου, αφού επιλέγει την επόμενη ταχύτητα πριν εσείς την χρειαστείτε. Έτσι οδηγείτε χωρίς αισθητή διακοπή της δύναμης έλξης. Οι αλλαγές ταχυτήτων γίνονται σχεδόν άμεσα χωρίς τραντάγματα. To Audi A1 1.4 TFSI με 185 hp διαθέτει ήδη στον βασικό του εξοπλισμό το κιβώτιο S tronic. Οι τιμές για την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές CO₂ αναφέρονται από τη σελίδα 110 και κάτω.

55 Συστήματα υποβοήθησης 55 Χάλυβες Αερόσακοι Πλευρικοί αερόσακοι Πλευρική προστασία από πρόσκρουση Υποβοήθηση προβολέων, Αερόσακοι, ISOFIX. Ασφαλέστερα καθ' οδόν. Στα θέματα ασφαλείας των αυτοκινήτων της, η Audi θέτει τον άνθρωπο στο επίκεντρο. Αυτό σημαίνει, ότι εξελίσσουμε συστήματα πρόληψης, τα οποία σας υποστηρίζουν σε κάθε διαδρομή και σας βοηθούν να αποφύγετε κατά το δυνατόν τα ατυχήματα. Αυτό σημαίνει επίσης την ανάπτυξη εντελώς καινούριων δοκιμών για τον έλεγχο των νέων τεχνολογιών. Έτσι δημιουργήσαμε μια νέα μεθοδολογία, η οποία ονομάζεται «Virtual Test Drive». Σε μια ειδική διαδρομή, οι οδηγοί μπορούν με τη βοήθεια γυαλιών βίντεο να βλέπουν * Πηγή: εικονικά εμπόδια και αυτοκίνητα, καθώς και προσομοιώσεις σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα πάρα πολλών καταστάσεων οδήγησης. Ένα από αυτά τα υποστηρικτικά συστήματα είναι η προαιρετική υποβοήθηση προβολέων. Όταν η κάμερα του συστήματος υποβοήθησης προβολέων αναγνωρίσει άλλους οδηγούς, το σύστημα αλλάζει αυτόματα από τη μεγάλη στη μεσαία σκάλα. Ο Ηλεκτρονικός Έλεγχος Ευστάθειας (ESΡ) φροντίζει για μεγαλύτερη σταθερότητα κατεύθυνσης. Αερόσακοι πλήρους μεγέθους με ενσωματωμένους αερόσακους θώρακος-λεκάνης για οδηγό και συνοδηγό καθώς και αερόσακοι κεφαλής για όλους τους επιβάτες σας προστατεύουν στον εσωτερικό χώρο. Η προεγκατάσταση παιδικού καθίσματος ISOFIX για τα πίσω καθίσματα, οι ζώνες ασφαλείας τριών σημείων με περιορισμό δύναμης ζώνης, οι προεντατήρες ζώνης εμπρός, η αναγνώριση πρόσδεσης ζώνης για όλα τα καθίσματα και στο Audi A1 Sportback επιπρόσθετα η καθ' ύψος ρύθμιση για τα μπροστινά καθίσματα, ολοκληρώνουν την ασφάλεια.

56 56 A1 collection Η εμφάνιση του αυτοκινήτου σας είναι πραγματικά όμορφη. Όπως και η δική σας! Εξίσου προσωπική, εξίσου ευέλικτη - αυτή είναι η συλλογή του Audi A1. Χρωματιστή, νεανική, δυναμική, οπτικά πολύ προχωρημένη. Τα χρώματα μπλε Scuba, καφέ Teak και κόκκινο Misano είναι προσαρμοσμένα στο A1, το ίδιο και η ποιότητα της συλλογής: μεγάλης αντοχής και σύγχρονη. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στον κατάλογο Audi collection και στους Εξουσιοδοτημένους Έμπορους Audi.

57

58 58 Εξοπλισμοί

59 Μόνο ο εξοπλισμός κάνει ένα Audi το δικό σας Audi.

60 60 Εκδόσεις εξοπλισμού/ Πακέτα εξοπλισμού Σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. Δώστε στο Audi A1 και Α1 Sportback σας ένα προσωπικό τόνο. Οι εκδόσεις εξοπλισμού Attraction και Ambition ενισχύουν ακόμη περισσότερο το χαρακτήρα του αυτοκινήτου σας. Επιπρόσθετα μπορείτε με το προαιρετικό πακέτο media style να διαμορφώσετε ακόμη πιο μοντέρνα το σχεδιασμό του εσωτερικού χώρου και να προσθέσετε και άλλους εξοπλισμούς Infotainment. Στο πακέτο media style συμπεριλαμβάνονται εκτός των άλλων το ηχοσύστημα Concert με την αναδιπλούμενη έγχρωμη οθόνη 6,5-ιντσών και το πακέτο Connectivity. Attraction Ενδεικτικά στοιχεία βασικού εξοπλισμού: Ύφασμα Zeitgeist Sport τιμόνι 3 ακτίνων Πλαίσια αεραγωγών σε μαύρο ματ Ατσάλινες ζάντες με τάσι μεγέθους 6,5 J x 15 (7 J x 15 για 1.4 TFSI) Δυναμική ανάρτηση Κανονικά καθίσματα Ηχοσύστημα Chorus Διαιρούμενη πλάτη πίσω καθισμάτων Ηλεκτρικά παράθυρα Εξωτερικοί καθρέπτες ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι Κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό ESΡ με ηλεκτρονικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης Σύστημα Start-Stop και ανάκτηση ενέργειας* Αερόσακοι πλήρους μεγέθους Σύστημα κλιματισμού μηχανικά ρυθμιζόμενο Πατάκια Velours εμπρός και πίσω Ambition Πρόσθετος εξοπλισμός στην έκδοση Attraction: Sport καθίσματα εμπρός συμπεριλ. ρύθμισης μέσης, επιπλέον στο πακέτο καθισμάτων Α1 και στο A1 Sportback κάθισμα συνοδηγού ρυθμιζόμενο στο ύψος Ύφασμα Herzklopfen Sport δερμάτινο τιμόνι 3 ακτίνων Πλαίσια αεραγωγών σε γυαλιστερό μαύρο Εσωτερικές επενδύσεις αλουμινίου συμπερ. επενδύσεων μαρσπιέ θυρών σε αλουμίνιο Ζάντες αλουμινίου χυτές μεγέθους 7 J x 16 (7.5J x 17 για 1.4 TFSI) Sport ανάρτηση (δυνατότητα παραγγελίας και με δυναμική ανάρτηση) Προβολείς ομίχλης Σύστημα πληροφόρησης οδηγού Απόληξη εξάτμισης σε γυαλιστερή έκδοση Πρόσθετος εξοπλισμός για το 1.4 TFSI 185 hp: S line εξωτερικό πακέτο Έγχρωμα εκτεταμένα διακοσμητικά στοιχεία στο εσωτερικό mono.pur Πακέτο εσωτερικού φωτισμού σε τεχνολογία LED Εσωτερική επένδυση ουρανού σε μαύρο ύφασμα Ζάντες αλουμινίου χυτές σε σχέδιο 5 ακτίνων V μεγέθους 7,5 J x 17 Ηχοσύστημα Audi concert Sport δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι, με χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων Εξωτερικοί καθρέπτες, βαμμένοι στο χρώμα του αμαξώματος Εσωτερικές επενδύσεις αλουμινίου. Προβολείς ομίχλης. Σύστημα πληροφόρησης οδηγού με πίνακα οργάνων σε όψη αλουμινίου. * Το σύστημα Start-Stop και η ανάκτηση δεν διατίθενται για τον κινητήρα 1.6 TDI 90 hp S tronic καθώς και για τον κινητήρα 1.4 TFSI 185 hp.

61 Πακέτο media style (προαιρετικός εξοπλισμός στις εκδόσεις Attraction και Ambition). Ηχοσύστημα Concert με αναδιπλούμενη έγχρωμη οθόνη 6,5 ιντσών TFT Πακέτο Connectivity Ύφασμα Wunderbar ή ύφασμα Herzklopfen Έγχρωμα εκτεταμένα διακοσμητικά στοιχεία στο εσωτερικό mono.pur Πλαίσια αεραγωγών στο χρώμα του εσωτερικού χώρου (δυνατότητα παραγγελίας σε γυαλιστερό λευκό ή όψη αλουμινίου) Πακέτο εσωτερικού φωτισμού σε τεχνολογία LED Πακέτο εσωτερικού φωτισμού σε τεχνολογία LED Έγχρωμα εκτεταμένα διακοσμητικά στοιχεία στο εσωτερικό mono.pur Ηχοσύστημα Concert

62 Audi exclusive. Επειδή γνωρίζετε καλύτερα από τον καθένα το προσωπικό σας γούστο. Κάθε χρόνο η Audi πουλά εκατοντάδες χιλιάδες αυτοκίνητα. Όμως μια μοναδική φορά το δικό σας. Όμως πώς καθίσταται αυτό δυνατό; Με την εξυπηρέτηση της εταιρίας quattro GmbH, που δίνει στο Audi σας ένα ξεχωριστό πρόσωπο: Audi exclusive. Τα ειδικά εξωτερικά χρώματα, τα καλύτερα δέρματα και το υψηλής ποιότητας Alcantara καθώς και τα εκλεκτά διακοσμητικά στοιχεία διακρίνονται για την εκλεπτυσμένη επεξεργασία τους και σας παρέχουν τη δυνατότητα εξατομίκευσης του δικού σας Audi. Πληροφορίες αναφορικά με τα προϊόντα Audi exclusive και τις δυνατότητες σχεδιασμού του δικού σας Audi θα βρείτε στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi.

63 Audi exclusive 63 Δερμάτινος εξοπλισμός Audi exclusive σε δέρμα Fine Νappa λευκό Alabaster σε S Sport κάθισμα, πατάκια με δερμάτινο περίγραμμα λευκό Alabaster, ραφές σε κόκκινο Karmesin στα πλευρικά μέρη καθισμάτων και στα προσκέφαλα, χειριστήρια και έγχρωμα εκτεταμένα διακοσμητικά στοιχεία στο εσωτερικό Audi exclusive, σε δέρμα λευκό Alabaster με ραφές σε κόκκινο Karmesin. (η εικόνα δείχνει το Audi Α1).

64 64 Audi exclusive line Απαράμιλλο, υψηλής ποιότητας και εντελώς προσωπικό: Audi exclusive line για το δικό σας Audi A1 και Α1 Sportback (Η εικόνα δείχνει το Audi Α1.)

65 Audi exclusive line* (μόνο για την έκδοση Ambition) Εσωτερικός χώρος σε μαύρο. Συμπεριλαμβάνει προσθήκες σε μαύρο. Πατάκια. Με περίγραμμα σε γκρι Jet. Μεσαία λωρίδα καθίσματος σε ύφασμα Jugendstil, Sport γραμμές σε Alcantara λευκό Alabaster, πλευρική στήριξη καθισμάτων σε δέρμα Fine Nappa γκρι Jet με ραφές σε αντίθετη απόχρωση σε λευκό Alabaster. Εσωτερική επένδυση ουρανού. Σε μαύρο ύφασμα. Μεσαία λωρίδα καθίσματος. Σε ύφασμα Jugendstil, Sport γραμές σε Alcantara λευκό Alabaster, πλευρική στήριξη καθισμάτων και προσκέφαλα σε δέρμα Fine Nappa γκρι Jet με ραφές σε αντίθετη απόχρωση σε λευκό Alabaster. Πλαίσια αεραγωγών. Σε γυαλιστερό μαύρο (προαιρετικά σε στοιχεία αλουμινίου). Κεντρική κονσόλα κάτω. Σε mono.pur γκρι Jet με ραφές σε αντίθετη απόχρωση σε λευκό Alabaster. Στεφάνη τιμονιού, επιλογέας ταχυτήτων και λαβή χειρόφρενου. Με ραφές σε αντίθετη απόχρωση σε λευκό Alabaster, προαιρετικά: sport δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι 3 ακτίνων με ή χωρίς χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων, με ραφή σε λευκό Alabaster Επενδύσεις μαρσπιέ. Με επιγραφή Audi exclusive. Κεντρική κονσόλα κάτω σε mono.pur γκρι Jet, μανσέτα επιλογέα ταχυτήτων με ραφές σε αντίθετη απόχρωση σε λευκό Alabaster. * Μια προσφορά της quattro GmbH.

66 66 S line A1/A1 Sportback Sport, κυρίαρχο, γεμάτο αυτοπεποίθηση: S line. Η οδήγηση του Audi A1 και Α1 Sportback αποτελεί δήλωση στη sport αυτοκίνηση. Τα πακέτα S line προσδίδουν στο δικό σας Audi A1 και Α1 Sportback ακόμα πιο δυναμική εμφάνιση: με εξοπλισμούς, που ενισχύουν τις δυναμικές του γραμμές, προσδίδουν στον εσωτερικό του χώρο απόλυτα sport ταυτότητα και βελτιώνουν περαιτέρω την οδηγική του συμπεριφορά. Για ακόμα πιο sport οδήγηση με την επιλογή των πακέτων S line.

67 S line εξωτερικό πακέτο Προφυλακτήρες εμπρός και πίσω, πλευρικές γρίλιες μάσκας, καθώς και ένθετος διαχύτης αέρα. Σε έντονα sport σχεδιασμό. Πλευρικές επενδύσεις εισόδου. Βαμμένες στο χρώμα του αυτοκινήτου. Γρίλιες μάσκας σε γυαλιστερό μαύρο. Κάτω μέρος εμπρός προφυλακτήρα στο κέντρο και ένθετο στο διαχύτη αέρα βαμμένο σε γκρι Platinum. Επιγραφές μαρσπιέ εισόδων. Με επιγραφή S line. Επιγραφές S line. Στα εμπρός φτερά. S line-spoiler οροφής Προβολείς ομίχλης. (Βασικός εξοπλισμός στην έκδοση Ambition). Χρωμιωμένες απολήξεις εξάτμισης. Aνάλογα με τον κινητήρα μονή ή διπλή. Προφυλακτήρες εμπρός σε χαρακτηριστικό sport σχεδιασμό και γρίλιες μάσκας βαμμένες σε γυαλιστερό μαύρο. Ενισχυμένο S line spoiler οροφής

68 68 S line Προαιρετικά S-Sport καθίσματα σε ύφασμα Sprint/δέρμα μαύρο με έμβλημα S line και ραφές σε γκρι Jet (Η εικόνα δείχνει το Audi Α1). Προαιρετικά πλαίσια αεραγωγών σε στοιχεία αλουμινίου. Sport καθίσματα σε μαύρο ύφασμα Sprint/δέρμα με έμβλημα S line και ραφές σε γκρι Jet, μαύρη κεντρική κονσόλα σε mono.pur, πλαίσια αεραγωγών σε γυαλιστερό μαύρο (Η εικόνα δείχνει το Audi A1). Ζάντες αλουμινίου χυτές Audi exclusive σε σχέδιο 5 διπλών ακτίνων. Από την quattro GmbH.

69 Επενδύσεις καθισμάτων Ύφασμα Sprint/δέρμα μαύρο με ραφές σε αντίθετη απόχρωση σε γκρι Jet. S line sport πακέτο¹ Ζάντες αλουμινίου χυτές Audi exclusive σε σχέδιο 5 διπλών ακτίνων. Mεγέθους 7,5 J x 17 με ελαστικά 215/40 R 17. Προαιρετικά: Ζάντες αλουμινίου χυτές Audi exclusive σε σχέδιο 7 διπλών ακτίνων ή σε σχέδιο 5 βραχιόνων Rotor Titanium, γυαλισμένες, μεγέθους 7,5 J x 18 με ελαστικά 225/35 R 18. Από την quattro GmbH. S line-sport ανάρτηση. Με δυναμική ρύθμιση αμαξώματος. Επιγραφές S line. Στα εμπρός φτερά. Sport καθίσματα εμπρός. Προαιρετικά: S-sport καθίσματα εμπρός (έκδοση όπως τα sport καθίσματα, επιπρόσθετα με ενισχυμένο πάνω μέρος πλάτης καθίσματος και ενσωματωμένα προσκέφαλα). S line sport δερμάτινο τιμόνι 3 ακτίνων. Λαβές τιμονιού σε διάτρητο δέρμα ή S line sport δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι 3 ακτίνων με και χωρίς χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων σε μαύρο δέρμα με έμβλημα S line. Λαβή επιλογέα ταχυτήτων. Σε μαύρο διάτρητο δέρμα. Δέρμα Silk Nappa μαύρο με ραφές σε αντίθετη απόχρωση σε γκρι Jet. Επενδύσεις μαρσπιέ. Με επιγραφή S line. Εσωτερικός χώρος, ταμπλό και εσωτερική επένδυση ουρανού. Σε μαύρο με γκρι Jet ραφές στις επενδύσεις καθισμάτων, sport δερμάτινο τιμόνι και κάλυμμα επιλογέα ταχυτήτων, καθώς και πατάκια με περίγραμμα σε γκρι Jet. Κεντρική κονσόλα. Σε mono.pur μαύρο. Πλαίσια αεραγωγών. Σε γυαλιστερό μαύρο (προαιρετικά σε αλουμίνιο²). Για τις επενδύσεις των καθισμάτων και τα χρώματα υπάρχουν οι εξής δυνατότητες επιλογής: Επενδύσεις καθισμάτων σε ύφασμα Sprint/δέρμα σε sport καθίσματα και S sport καθίσματα ή δέρμα Silk Nappa σε S sport καθίσματα. Σε κάθε περίπτωση σε μαύρο με ραφές σε γκρι Jet και με έμβλημα S line στις πλάτες των εμπρός καθισμάτων. Εξωτερικά χρώματα. Ως επιπλέον χρωματική επιλογή το ειδικό χρώμα γκρι Daytona περλέ. Εσωτερικές επενδύσεις αλουμινίου. Sport καθίσματα εμπρός (προαιρετικά): S-sport καθίσματα εμπρός (έκδοση όπως τα sport καθίσματα, επιπρόσθετα με ενισχυμένο πάνω μέρος πλάτης καθίσματος και ενσωματωμένα προσκέφαλα) Πρόσθετη χρωματική επιλογή Γκρι Daytona περλέ ¹ Μόνο για την έκδοση Ambition. ²Μια προσφορά της quattro GmbH.

70 QR-Code 70 Γνήσια Αξεσουάρ Audi Ελκυστικός δυναμισμός. Το Audi A1 και το A1 Sportback σχεδιάστηκαν για την πόλη αλλά όπως όλα τα Audi, έχουν γονίδια νικητή από τον τομέα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Αυτός ο απαιτητικός και αθλητικός χαρακτήρας τους μπορεί να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο: Με τα competition kits από τα Γνήσια Αξεσουάρ Audi, διατίθενται από το εργοστάσιο ως ειδικός εξοπλισμός και σε μεταγενέστερη χρονική στιγμή από τους Εξουσιοδοτημένους Συνεργάτες Audi. Στο χρώμα του αυτοκινήτου ή σε χρώμα αντίθεσης. Στις θέσεις σας, έτοιμοι Action! Βιώστε το Audi A1 competition kit. Απλά σκανάρετε το κωδικό QR ή εισάγετε το Link: ¹ Διατίθεται από το εργοστάσιο ως προαιρετικός εξοπλισμός αλλά και σε μεταγενέστερη χρονική στιγμή από τους Εξουσιοδοτημένους Εμπόρους Audi. ² Σε συνδυασμό με την προετοιμασία εγκατάστασης κοτσαδόρου τοποθετείται ο διαχύτης του βασικού εξοπλισμού. ³Δεν αποτελεί μέρος του competition kit, διαθέσιμο σε μεταγενέστερη χρονική στιγμή από τους Εξουσιοδοτημένους Εμπόρους Audi.

71 1 Αεροδυναμικό πακέτο competition kit¹, ² Πιο sport, περισσότερη διασκέδαση λιγότερος αέρας αντίστασης. Στο αεροδυναμικό competition kit περιλαμβάνονται: προσθήκες στο μπροστινό σπόιλερ, δυναμικές επενδύσεις εισόδου, πίσω διαχύτης αέρα και χρωμιωμένες sport απολήξεις εξάτμισης Ζάντες αλουμινίου χυτές σε σχέδιο 5 πολυγωνικών βραχιόνων, γυαλισμένες, σε μαύρο ή ανθρακί³. Πρωτότυπος σχεδιασμός για το δικό σας A1 στη διάσταση 7,5 J x 18 για ελαστικά μεγέθους 225/35 R Εκτεταμένη αεροτομή competition kit (στο χρώμα του αυτοκινήτου)¹. Ο δυναμικός σχεδιασμός προσδίδει στο πίσω μέρος ένα χαρακτηριστικό τελείωμα. Το ιδανικό συμπλήρωμα για το αεροδυναμικό competition kit. Ειδικά εναρμονισμένο για το A1 (εικόνα 3) ή το Audi A1 Sportback (εικόνα 4). 5 6 Αεροδυναμικό πακέτο competition kit σε αντίθετη απόχρωση,², ⁴ competition kit εκτεταμένη αεροτομή σε αντίθετη απόχρωση 5 μπορούν να παραγγελθούν τόσο ξεχωριστά όσο και μαζί. Εκτός από το χρώμα του αμαξώματος, οι προσθήκες στο μπροστινό σπόιλερ, τα πλευρικά μαρσπιέ και η αεροτομή οροφής διατίθενται και σε χρώμα αντίθεσης. 6 Σχετικά με περισσότερες δυνατότητες συνδυασμών για το εσωτερικό και το εξωτερικό του αυτοκινήτου μπορείτε να πληροφορηθείτε από το Configurator στην ιστοσελίδα ή από το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi. Τις χρωματικές παραλλαγές και τα χρώματα αντίθεσης θα τα βρείτε επιπρόσθετα στη σελίδα Προσθήκες στο μπροστινό σπόιλερ και πλευρικά μαρσπιέ σε χρωματική αντίθεση. Δυνατότητα παραγγελίας μόνο σε συνδυασμό με τόξο οροφής σε χρώματα αντίθεσης. 5 Αεροτομή οροφής σε χρωματική αντίθεση. Δυνατότητα παραγγελίας μόνο σε συνδυασμό με τόξο οροφής σε χρώματα αντίθεσης. Προαιρετικά μπορεί να συνδυαστεί και με S line εξωτερικό πακέτο.

72 72 Γνήσια Αξεσουάρ Audi Rallye-Αίσθηση για κάθε διαδρομή. Δύο διακοσμητικά σετ αυτοκόλλητων φέρνουν την εμφάνιση θρυλικών νικητών σε κάθε σας διαδρομή. Ο ιδιαίτερα εκφραστικός τόνος είναι μια ανάμνηση στις μεγάλες επιτυχίες της Audi Motorsport στα Rallye. Και τα δύο σετ αυτοκόλλητων είναι προσαρμοσμένα στα εσωτερικά διακοσμητικά πακέτα competition kit και competition kit plus. Ζήστε το πνεύμα του πρωταθλητή. Με το Α1 σας. 1 1 Σετ αυτοκόλλητων competition kit legends plus¹, ², ³ Διακοσμητικό σετ αυτοκόλλητων για το διαμήκες νεύρο (με επιγραφή «Audi Sport»), για το τόξο οροφής, τα διακοσμητικά των θόλων των τροχών και για το πορτμπαγκάζ στην επάνω περιοχή καθώς και με μεγάλο «1» για το καπό του κινητήρα και για τις πόρτες. Εκτός αυτού βαμμένες προσθήκες στο μπροστινό σπόιλερ σε κόκκινο Begonia, πλευρικά μαρσπιέ (με κολλημένους λευκούς κύκλους της Audi) και αεροτομή οροφής. 2 Σετ αυτοκόλλητων competition kit legends¹, ² Διακοσμητικό σετ αυτοκόλλητων για το διαμήκες νεύρο (με επιγραφή «Audi Sport»), το τόξο οροφής και για το πορτμπαγκάζ στην επάνω περιοχή. 3 Competition kit legends interior¹, ² και competition kit legends interior plus¹, ² Το competition kit legends interior και το interior plus, προσδίδουν στο δικό σας Audi A1 μια απαράμιλλη εμφάνιση στο εσωτερικό. Τα διακοσμητικά στους αεραγωγούς, στην κεντρική κονσόλα, στις λαβές θυρών και στον εσωτερικό καθρέπτη πείθουν με το sport στυλ τους. Τα πατάκια με το κατάλληλο γράφημα συμπληρώνουν τον προσωπικό σχεδιασμό. Το competition kit legends interior plus προσδίδει επιπρόσθετα στο sport δερμάτινο τιμόνι, στον επιλογέα ταχυτήτων και στη χειρολαβή χειροφρένου έναν ιδιαίτερο χρωματικό τόνο (σε κόκκινο Begonia). Συνιστάται ιδιαίτερα σε συνδυασμό με μαύρες και γκρι Titanium επενδύσεις καθισμάτων. 4 Υποπόδιο και καλύμματα πεντάλ από ανοξείδωτο χάλυβα², ⁴ Το υποπόδιο και τα καλύμματα πεντάλ είναι κατασκευασμένα από ματ ανοξείδωτο χάλυβα. Η ελαστική επικάλυψη της επιφάνειας φροντίζει για το καλύτερο κράτημα των ποδιών στα πεντάλ. Σχετικά με περισσότερες δυνατότητες συνδυασμών για το εσωτερικό και το εξωτερικό του αυτοκινήτου μπορείτε να πληροφορηθείτε από το Configurator της ιστοσελίδας της χώρας σας ή από το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Audi.

73 QR-Code Χρώματα αυτοκόλλητων Χρώματα αμαξώματος Λευκό Amalfi Μπλε Kumulus Λαμπερό μαύρο Λευκό Glacier μεταλλικό Ασημί Ice μεταλλικό Μαύρο Phantom περλέ Γκρί Daytona περλέ Action! Βιώστε το Audi A1 competition kit legends. Απλά σκανάρετε το κωδικό QR ή εισάγετε το Link ¹ Διατίθεται μόνο για το Audi A1. ²Διατίθεται από το εργοστάσιο ως προαιρετικός εξοπλισμός αλλά και σε μεταγενέστερη χρονική στιγμή από τους Εξουσιοδοτημένους Εμπόρους Audi. ³Δυνατότητα παραγγελίας μόνο σε συνδυασμό με το αεροδυναμικό πακέτο competition kit και το competition kit εκτεταμένη αεροτομή. ⁴ Διατίθεται από το εργοστάσιο μόνο σε συνδυασμό με το competition kit ή με το lifestyle kit.

74 74 Γνήσια Αξεσουάρ Audi Ένας φόρος τιμής στους νικητές. Η Audi αποτελεί πρωτοπόρο στο μηχανοκίνητο αθλητισμό. Αυτό έγινε ιδιάιτερα εμφανές το 2011: Η Audi ανέβηκε αρκετές φορές στο βάθρο σε διάφορες σειρές αγώνων και μπόρεσε να νικήσει 11 φορές. Η σεζόν επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά, πόσο καθοριστική μπορεί να είναι η πρωτοπορία. Τα competition kits eleven γιορτάζουν αυτή τη πρωτοπορία, που έκανε εκτός των άλλων εφικτές τις νίκες στους κλασικούς αγώνες 24-Hours Le Mans καθώς και στο Γερμανικό πρωτάθλημα αυτοκινήτων Τουρισμού (DTM). Διαμορφώστε το δικό σας Audi Α1 & A1 Sportback με το λογότυπο των νικητών και απολαύστε την μοναδική αίσθηση του να είστε μέρος μιας πετυχημένης ομάδας. 1, 3 Πακέτο competition kit eleven plus ¹Έτσι δείχνουν οι νικητές: Ο αριθμός που χαρίζει το όνομα «11» εμφανίζεται με γραφικές λεπτομέρειες ως σετ αυτοκόλλητων στο καπό του κινητήρα καθώς και πλευρικά του αυτοκινήτου. Επιπρόσθετα η οροφή διακοσμείται με γραφικά και το πίσω μέρος διαμορφώνεται έγχρωμα. Στο εσωτερικό ο οδηγός βλέπει διακοσμητικά στους αεραγωγούς, στην κεντρική κονσόλα, στις λαβές θυρών και στον εσωτερικό καθρέπτη καθώς και υψηλής ποιότητας διακοσμητικά υφασμάτινα πατάκια. 2 3 Πακέτο competition kit eleven¹ You are the champion. Το competion kit eleven εντυπωσιάζει με σετ αυτοκόλλητων για την οροφή, το πίσω καπό και το καπό του κινητήρα, όπου ένα μεγάλο «11» τραβάει όλα τα βλέμματα επάνω του. Ο εσωτερικός χώρος εκπέμπει sport υπεροχή. Απολαύστε τα διακοσμητικά στους αεραγωγούς, στην κεντρική κονσόλα, στις λαβές θυρών και στον εσωτερικό καθρέπτη καθώς και τα υψηλής ποιότητας διακοσμητικά υφασμάτινα πατάκια. ¹ Σαν ιδανικό συμπλήρωμα συνιστούμε το αεροδυναμικό πακέτο competition kit και την εκτεταμένη αεροτομή οροφής ή το αεροδυναμικό πακέτο competition kit σε αντίθετη απόχρωση. Σε συνδυασμό με το πακέτο competition kit eleven ή το πακέτο competition kit eleven plus και τα δύο kits είναι αποκλειστικά διαμορφωμένα σε κόκκινο Misano και μπορούν να παραγγελθούν μεμονωμένα. 1 Σχετικά με περισσότερες δυνατότητες συνδυασμών για το εσωτερικό και το εξωτερικό του αυτοκινήτου μπορείτε να πληροφορηθείτε από το Configurator στην ιστοσελίδα ή από το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi.

75 12 Σετ αυτοκόλλητων eleven, χρωματικοί συνδυασμοί Γραφικό Πίσω μέρος σε τόξο οροφής στο χρώμα του αυτοκινήτου² Πίσω μέρος σε τόξο οροφής με χρώμα αντίθεσης λαμπερό μαύρο² Πίσω μέρος σε τόξο οροφής με χρώμα αντίθεσης ασημί Ice² Πίσω μέρος σε τόξο οροφής με χρώμα αντίθεσης γκρι Daytona περλέ² Πίσω μέρος σε τόξο οροφής με χρώμα αντίθεσης (ίδια απόχρωση)² Χρώμα αμαξώματος Λευκό Amalfi Λαμπερό μαύρο Λευκό Glacier μεταλλικό Ασημί Ice μεταλλικό Μπλε Scuba μεταλλικό Μαύρο Phantom περλέ Γκρι Daytona περλέ Συνδυαστικά πακέτα εσωτερικού χώρου μαύρο/μαύρο γκρι Τitanium/μαύρο 13 ² Η επιγραφή «11» διατηρείται στο ίδιο χρώμα όπως τα αυτοκόλλητα στο πίσω μέρος Κόκκινο Misano περλέ Ασημί Ice μεταλλικό Λαμπερό μαύρο Γκρι Daytona περλέ Λευκό Ibis δεν διατίθεται

76 76 Γνήσια Αξεσουάρ Audi Ελκυστικός δυναμισμός. Το Audi A1 ή το Α1 Sportback σας, αποκτά μοναδικότητα με το σετ αυτοκόλλητων competition kit ή με το σετ αυτοκόλλητων για το τόξο οροφής και το πίσω μέρος, και τα δύο σε χρωματική αντίθεση. Χαρίζουν στο αυτοκίνητό σας πιο sport εμφάνιση, υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα την αστική του άνεση. 1

77 Σετ αυτοκόλλητων σε αντίθετη απόχρωση και σετ αυτοκόλλητων για το τόξο οροφής και το πίσω μέρος σε αντίθετη απόχρωση. Λευκό Amalfi Ασημί Ice μεταλλικό Γκρί Daytona περλέ Χρώματα αμαξώματος Λευκό Amalfi Μπλε Kumulus Λαμπερό μαύρο Λευκό Glacier μεταλλικό Πορτοκαλί Samoa μεταλλικό Καφέ Teak μεταλλικό Κόκκινο Shiraz μεταλλικό Μπλε Scuba μεταλλικό Μπλε Sphere μεταλλικό Μαύρο Phantom περλέ Κόκκινο Misano περλέ Γκρί Daytona περλέ 1 Competition kit σετ αυτοκόλλητων σε αντίθετη απόχρωση. Το σετ αυτοκόλλητων για το πίσω καπό καθώς και οι δυναμικές γραμμές για την πλευρική επιφάνεια, τονίζουν τη sport σιλουέτα του αυτοκινήτου. Ο εξωτερικός καθρέπτης προσδίδει ένα συναρπαστικό τόνο. Όλα τα τμήματα είναι σε χρωματική αντίθεση. Αποφασίστε μεταξύ του λευκού Amalfi, του ασημί Ice μεταλλικό ή του γκρι Daytona περλέ. 2 Σετ αυτοκόλλητων για το τόξο οροφής και το πίσω μέρος σε αντίθετη απόχρωση. Διαμορφώστε το τόξο οροφής του A1 Sportback σας με προσωπικό τόνο. Αντί μιας συνολικής βαφής, το σετ αυτοκόλλητων για το τόξο οροφής και το πίσω μέρος σε χρωματική αντίθεση, επιτρέπει το τονισμό μόνο του τόξου της οροφής. Επιπρόσθετα διαφοροποιείται χρωματικά το πίσω μέρος. Διατίθεται στα χρώματα λευκό Amalfi, γκρι Daytona περλέ και ασημί Ice μεταλλικό. Σχετικά με περισσότερες δυνατότητες συνδυασμών για το εσωτερικό και το εξωτερικό του αυτοκινήτου μπορείτε να πληροφορηθείτε από το Configurator της ιστοσελίδας της χώρας σας ή από το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Audi. 2

78 78 Γνήσια Αξεσουάρ Audi Το στιλ υπάρχει. Η οδήγηση είναι τρόπος ζωής (Lifestyle). Η συναρπαστική εμφάνιση του Audi A1 και του Α1 Sportback δεν αφήνει αναπάντητες ερωτήσεις εκτός από αυτή για κάτι περισσότερο. Το lifestyle kit union square για το εσωτερικό και το εξωτερικό δίδει την απάντηση. Κάνει το αυτοκίνητό σας έναν Trendsetter με ιδιαίτερο στύλ. Και εσάς φυσικά επίσης. 1 lifestyle kit union square σετ αυτοκόλλητα¹ Χαρίστε στον εαυτό σας ένα πιο προσωπικό Look: με τα αυτοκόλλητα του τόξου οροφής σε ασημί ματ και το σετ διακοσμητικών αυτοκόλλητων για την κολόνα C με τα καρό σχέδια σε κόκκινο χρώμα. Για το πίσω καπό διατίθενται διακοσμητικά αυτοκόλλητα σε κόκκινα ή λευκά καρό σχέδια. Και άλλους προσωπικούς τόνους προσδίδουν τα καρό διακοσμητικά στους καθρέπτες, οι ματ χρωμιωμένες σπορ απολήξεις εξάτμισης καθώς και χυτές ζάντες αλουμινίου σε σχέδιο 5 πολυγωνικών βραχιόνων σε ασημί ματ που διατίθενται ξεχωριστά. 3 Lifestyle kit union square διακοσμητικό εσωτερικό πακέτο² και lifestyle kit union square διακοσμητικό εσωτερικό πακέτο plus². Χαρίστε στο εσωτερικό του Audi A1 ακόμη μεγαλύτερη εκφραστικότητα: με κόκκινα διακοσμητικά καλύμματα στους αεραγωγούς και στις λαβές θυρών καθώς και με κόκκινα διακοσμητικά καλύμματα στην κεντρική κονσόλα και στον εσωτερικό καθρέπτη με καρό σχέδια σε λευκό χρώμα αντίθεσης. Η κομψή εντύπωση ολοκληρώνεται με τα κόκκινα πατάκια με λευκά καρό σχέδια και περίγραμμα σε Soul. Το lifestyle kit union square διακοσμητικό εσωτερικό πακέτο plus, σας προσφέρει ακόμη μια δυνατότητα αύξησης της διαμόρφωσης του εσωτερικού χώρου. Συμπληρώνει το lifestyle kit union square διακοσμητικό εσωτερικό πακέτο με αποκλειστικούς εξοπλισμούς δέρματος στο δερμάτινο τιμόνι στη λαβή επιλογέα και τη χειρoλαβή χειροφρένου σε λευκό Alabaster. 1 Σχετικά με περισσότερες δυνατότητες συνδυασμών για το εσωτερικό και το εξωτερικό του αυτοκινήτου μπορείτε να πληροφορηθείτε από το Configurator στην ιστοσελίδα ή από το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi. ¹ Διατίθεται από το εργοστάσιο ως προαιρετικός εξοπλισμός αλλά και σε μεταγενέστερη χρονική στιγμή από τους Εξουσιοδοτημένους Εμπόρους Audi. Δεν διατίθεται σε συνδυασμό με τόξο οροφής (Audi A1) ή (Audi A1 Sportback) σε χρώματα αντίθεσης. ² Τα δύο πακέτα του εσωτερικού τονίζονται ιδιαίτερα με μαύρες και γκρι Titanium επενδύσεις καθισμάτων.

79 QR-Code 2 3 Kαρό σχέδια στο πίσω καπό Κόκκινο wine Λευκό Amalfi Χρώματα αμαξώματος Λευκό Amalfi Μπλε Kumulus Λευκό Glacier μεταλλικό Ασημί Ice μεταλλικό Λαμπερό μαύρο Καφέ Teak μεταλλικό Κόκκινο Shiraz μεταλλικό Μαύρο Phantom περλέ Γκρί Daytona περλέ Action! Βιώστε το Audi A1 lifestyle kit. Απλά σκανάρετε το κωδικό QR ή εισάγετε το Link:

80 80 Γνήσια Αξεσουάρ Audi Μοναδικό, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Το Audi A1 και το A1 Sportback προσφέρουν πολλές δυνατότητες: Μπορείτε να τα διαμορφώσετε σύμφωνα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις και ανάγκες, όχι μόνο εξωτερικά, αλλά και εσωτερικά. Τα μονόχρωμα διακοσμητικά για το εσωτερικό διατίθενται σε πέντε ελκυστικά χρώματα και χαρίζουν έναν πολύ ιδιαίτερο τόνο. 1 Εσωτερικά διακοσμητικά στοιχεία. Μονόχρωμα διακοσμητικά για την κεντρική κονσόλα, τoυς αεραγωγούς, τις λαβές των θυρών και τον εσωτερικό καθρέπτη. Διατίθενται στα χρώματα λευκό Amalfi, ασημί Ice μεταλλικό, γκρι Daytona περλέ, κόκκινο Misano περλέ και λευκό Glacier μεταλλικό. Κόκκινο Misano περλέ * Διατίθεται από το εργοστάσιο ως προαιρετικός εξοπλισμός αλλά και σε μεταγενέστερη χρονική στιγμή από τους Εξουσιοδοτημένους Εμπόρους Audi. 1 Σχετικά με περισσότερες δυνατότητες συνδυασμών για το εσωτερικό και το εξωτερικό του αυτοκινήτου μπορείτε να πληροφορηθείτε από το Configurator στην ιστοσελίδα ή από το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi.

81 Μονόχρωμα διακοσμητικά για το εσωτερικό Λευκό Amalfi Ασημί Ice μεταλλικό Γκρι Daytona περλέ Κόκκινο Misano περλέ Λευκό Glacier μεταλλικό Λευκό Amalfi Γκρι Daytona περλέ Χρώματα αμαξώματος Λευκό Amalfi Μπλε Kumulus Λαμπερό μαύρο Λευκό Glacier μεταλλικό Ασημί Ice μεταλλικό Καφέ Teak μεταλλικό Κόκκινο Shiraz μεταλλικό Μπλε Scuba μεταλλικό Μπλέ Sphere μεταλλικό Πορτοκαλί Samoa μεταλλικό Μαύρο Phantom πέρλα Κόκκινο Misano περλέ Γκρι Daytona περλέ Συνδυασμοί εξοπλισμών μαύρο/μαύρο γκρι Τitanium/μαύρο κόκκινο Garnet/μαύρο πράσινο Wasabi/μαύρο Ασημί Ice μεταλλικό Λευκό Glacier μεταλλικό διατίθεται δεν διατίθεται

82 82 Οδηγός μοντέλου Audi A1 Audi A1 σε κόκκινο Misano περλέ με τόξο οροφής σε ασημί Ice μεταλλικό και με ζάντες αλουμινίου χυτές σε σχέδιο 5 ακτίνων-v. Εξοπλισμός: Sport καθίσματα σε δέρμα Milano γκρι Titanium/μαύρο με ραφές σε αντίθετη απόχρωση, κεντρική κονσόλα σε mono.pur γκρι Titanium, πλαίσια αεραγωγών σε γκρι Titanium γυαλιστερό, εκκίνηση και απενεργοποίηση του κινητήρα μέσω του πλήκτρου Start-Stop στο ταμπλό (σε συνδυασμό με το προαιρετικό advanced key), διαιρούμενη ή πλήρως αναδιπλούμενη πλάτη πίσω καθίσματος.

83 Audi A1 σε λευκό Amalfi με τόξο οροφής σε γκρί Daytona περλέ και με ζάντες αλουμινίου χυτές σε σχέδιο 5 βραχιόνων. Εξοπλισμός: Sport καθίσματα, σε ύφασμα Herzklopfen πράσινο Wasabi/μαύρο με ραφές σε αντίθετη απόχρωση, κεντρική κονσόλα σε mono.pur πράσινο Wasabi, πλαίσια αεραγωγών σε πράσινο Wasabi γυαλιστερό.

84 84 Οδηγός μοντέλου Audi A1 Sportback Audi A1 Sportback σε καφέ Teak μεταλλικό με τόξο οροφής σε ασημί Ice μεταλλικό και με ζάντες αλουμινίου χυτές σε σχέδιο 7 ακτίνων. Εξοπλισμός: Sport καθίσματα, σε ύφασμα Wunderbar μπεζ Velvet/μαύρο με ραφές σε αντίθετη απόχρωση, κεντρική κονσόλα σε mono.pur μπεζ Velvet, πλαίσια αεραγωγών σε μπεζ Velvet γυαλιστερό.

85 Audi A1 Sportback σε πορτοκαλί Samoa μεταλλικό με τόξο οροφής σε γκρι Daytona περλέ και με ζάντες αλουμινίου χυτές σε σχέδιο 5 ακτίνων -V-. Εξοπλισμός: Sport καθίσματα, σε ύφασμα Zeitgeist μαύρο, κεντρική κονσόλα σε mono.pur μαύρο, πλαίσια αεραγωγών σε μαύρο γυαλιστερό.

86 86 Εξωτερικά χρώματα Ενιαίες βαφές Μεταλλικές βαφές Λευκό Amalfi Λευκό Glacier μεταλλικό Πορτοκαλί Samoa μεταλλικό Μπλε Kumulus Ασημί Ice μεταλλικό Λαμπερό μαύρο Πορτοκαλί Samoa μεταλλικό Για τον βασικό και προαιρετικό εξοπλισμό, μπορείτε να απευθυνθείτε στo Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων και Συνεργατών Service Audi.

87 Μεταλλικές βαφές Βαφές εφέ περλέ Ειδικά εξωτερικά χρώματα Καφέ Teak μεταλλικό Μπλέ Sphere μεταλλικό Μαύρο Phantom περλέ Ειδικά εξωτερικά χρώματα Audi exclusive. Από την quattro GmbH. Κόκκινο Shiraz μεταλλικό Κόκκινο Misano περλέ Μπλε Scuba μεταλλικό

88 88 Τόξο οροφής σε χρώματα αντίθεσης Συνδυασμοί Α1 Το τόξο οροφής στο Audi A1 στο Audi A1 Sportback είναι απαράμιλλο χαρακτηριστικό στοιχείο. Εντυπωσιακό και χαρακτηριστικό, τονίζει την όψη του κάθε αυτοκινήτου αντίστοιχα. Διατίθεται τόσο στο χρώμα του αυτοκινήτου όσο και προαιρετικά σε δυναμικά χρώματα αντίθεσης, τα οποία αλλάζουν τη μορφή του Α1 ή του Α1 Sportback ανάλογα με τις επιθυμίες σας. Τόξο οροφής σε αντίθετη απόχρωση Λευκό Amalfi Λαμπερό μαύρο Ασημί Ice μεταλλικό Γκρί Daytona περλέ Xρώματα αμαξώματος Λευκό Amalfi Μπλε Kumulus Λευκό Glacier μεταλλικό Ασημί Ice μεταλλικό Καφέ Teak μεταλλικό Κόκκινο Shiraz μεταλλικό Μπλε Scuba μεταλλικό Μπλε Sphere μεταλλικό Μαύρο Phantom περλέ Κόκκινο Misano περλέ γκρί Daytona περλέ Οι δύο εικόνες δείχνουν το Audi A1 σε μπλε Kumulus με μεταλλικό με τόξο οροφής σε γκρι Daytona περλέ και ζάντες αλουμινίου χυτές σε σχέδιο 5 ακτίνων.

89 Συνδυασμοί Audi A1 Sportback Τόξο οροφής σε αντίθετη απόχρωση Λαμπερό μαύρο Ασημί Ice μεταλλικό Γκρί Daytona περλέ Χρώματα αμαξώματος Λευκό Glacier μεταλλικό Ασημί Ice μεταλλικό Πορτοκαλί Samoa μεταλλικό Καφέ Teak μεταλλικό Κόκκινο Shiraz μεταλλικό Μπλε Scuba μεταλλικό Μπλέ Sphere μεταλλικό Μαύρο Phantom περλέ Κόκκινο Misano περλέ Γκρι Daytona περλέ Οι δύο εικόνες δείχνουν το Audi A1 Sportback σε μπλε Scuba μεταλλικό με τόξο οροφής και οροφή σε ασημί Ice μεταλλικό και με ζάντες αλουμινίου χυτές σε σχέδιο 7 βραχιόνων.

90 90 Ζάντες/Ελαστικά Ζάντες/Ελαστικά Ατσάλινες ζάντες με τάσι, μεγέθους 6 J x 15 με ελαστικά 185/60 R 15 (αποκλειστικά στην έκδοση 1.2 TFSI Attraction) (δε διατίθεται στην Ελληνική αγορά) Ζάντες αλουμινίου χυτές σε σχέδιο 10 ακτίνων, μεγέθους 7 J x 16 με ελαστικά 215/45 R 16 Ζάντες αλουμινίου χυτές σε σχέδιο 5 ακτίνων V, ανθρακί, μερικώς γυαλισμένες, μεγέθους 7,5 J x 17 με ελαστικά 215/40 R 17 Ζάντες αλουμινίου χυτές σε σχέδιο 7 βραχιόνων, μεγέθους 6,5 J x 15 με ελαστικά 205/55 R 15 Ζάντες αλουμινίου χυτές σε σχέδιο 7 βραχιόνων Dynamic, μεγέθους 7 J x 16 με ελαστικά 215/45 R 16 Ζάντες αλουμινίου χυτές σε σχέδιο 5 βραχιόνων, με διακοσμητικά στοιχεία, μεγέθους 7,5 J x 17 με ελαστικά 215/40 R 17 Ζάντες αλουμινίου χυτές σε σχέδιο 6 οπών, μεγέθους 6,5 J x 15 με ελαστικά 205/55 R 15 Ζάντες αλουμινίου χυτές σε σχέδιο 5 βραχιόνων V, μεγέθους 7,5 J x 17 με ελαστικά 215/40 R 17 Ζάντες αλουμινίου χυτές σε σχέδιο 7 ακτίνων, μεγέθους 7,5 J x 17 με ελαστικά 215/40 R 17 Για τον βασικό και προαιρετικό εξοπλισμό, μπορείτε να απευθυνθείτε στo Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων και Συνεργατών Service Audi.

91 Ζάντες/Ελαστικά Ελαστικά παντός καιρού. Μεγέθους 215/45 R 16. Ελαστικά εκτάκτου ανάγκης. Για συνέχιση της διαδρομής χωρίς αλλαγή ελαστικού, για μια πορεία χωρίς αέρα στο ελαστικό μήκους 30 km (με πλήρες φορτίο) με ταχύτητα έως και 80 km/h. Αντικλεπτικά μπουλόνια ασφαλείας. Λύνονται μόνο με τον προσφερόμενο αντάπτορα. Ζάντες αλουμινίου χυτές Audi exclusive σε σχέδιο 5 διπλών ακτίνων, μεγέθους 7,5 J x 17 με ελαστικά 215/40 R 17. Από την quattro GmbH Χειμερινές ατσάλινες ζάντες, με τάσι, μεγέθους 6 J x 15 με ελαστικά 185/60 R 15 (δε διατίθεται στην Ελληνική αγορά) Σετ επισκευής ελαστικών. Με συμπιεστή 12 Volt και υλικό στεγανοποίησης ελαστικών, μέγιστη τελική ταχύτητα, 80 km/h. Ένδειξη πίεσης ελαστικών. Ελέγχει την πίεση του αέρα που έχει ρυθμίσει ο οδηγός και μεταβιβάστηκε στο σύστημα μέσω του χειριστηρίου. Εάν κάποιο ελαστικό χάνει αέρα, η ένδειξη πίεσης ελαστικών προειδοποιεί τον οδηγό, τόσο οπτικά όσο και ηχητικά. Το σύστημα δεν καταργεί την ανάγκη τακτικού ελέγχου της πίεσης των ελαστικών. Εργαλεία οχήματος. Στον χώρο αποσκευών. Ζάντες αλουμινίου χυτές Audi exclusive σε σχέδιο 7 διπλών ακτίνων, μεγέθους 7,5 J x 18 με ελαστικά 225/35 R 18. Από την quattro GmbH Χειμερινές ζάντες αλουμινίου χυτές σε σχέδιο 7 βραχιόνων Dynamic, μεγέθους 6 J x 16 με ελαστικά 195/50 R 16 (δε διατίθεται στην Ελληνική αγορά) Γρύλος αυτοκινήτου. Στον χώρο αποσκευών. Ζάντες αλουμινίου χυτές Audi exclusive σχέδιο 5 βραχιόνων Rotor, Titanium, γυαλισμένες, μεγέθους 7,5 J x 18 με ελαστικά 225/35 R 18. Από την quattro GmbH Χειμερινές ζάντες αλουμινίου σε σχέδιο 5 ακτίνων-v, μεγέθους 7,5 J x 17 με ελαστικά 215/40 R 17 (δε διατίθεται στην Ελληνική αγορά)

92 92 Καθίσματα/Επενδύσεις καθισμάτων Υφασμάτινες επενδύσεις Ύφασμα Zeitgeist μαύρο Ύφασμα Zeitgeist γκρι Titanium Κανονικά καθίσματα εμπρός. Με μηχανική ρύθμιση μήκους, προσκεφάλων και κλίσης της πλάτης των καθισμάτων. Στο Audi A1 με απασφάλισης πλάτης, μηχανική ρύθμιση ύψους καθίσματος από την πλευρά του οδηγού (η απεικόνιση δείχνει κανονικό κάθισμα μπροστά σε ύφασμα Zeitgeist μαύρο). Για τον βασικό και προαιρετικό εξοπλισμό, μπορείτε να απευθυνθείτε στo Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων και Συνεργατών Service Audi.

93 Υφασμάτινες επενδύσεις Δερμάτινες επενδύσεις Ύφασμα Wunderbar μαύρο Δέρμα Milano μαύρο Ύφασμα Wunderbar γκρι Titanium Δέρμα Milano γκρι Titanium Κανονικά καθίσματα εμπρός. Με μηχανική ρύθμιση μήκους, προσκεφάλων και κλίσης της πλάτης των καθισμάτων. Στο Audi A1 με απασφάλισης πλάτης, μηχανική ρύθμιση ύψους καθίσματος από την πλευρά του οδηγού (η απεικόνιση δείχνει κανονικό κάθισμα μπροστά σε ύφασμα Wunderbar γκρι Titanium).

94 94 Καθίσματα/Επενδύσεις καθισμάτων, επένδυση ουρανού Υφασμάτινες επενδύσεις Ύφασμα Herzklopfen μαύρο/μαύρο με ραφές σε αντίθετη απόχρωση Ύφασμα Herzklopfen κόκκινο Garnet/μαύρο με ραφές σε αντίθετη απόχρωση Ύφασμα Herzklopfen γκρι Titanium/μαύρο με ραφές σε αντίθετη απόχρωση Ύφασμα Wunderbar μαύρο/μαύρο με ραφές σε αντίθετη απόχρωση Sport καθίσματα εμπρός. Με ενισχυμένα πλαϊνά για καλύτερη πλευρική στήριξη στις στροφές, μηχανική καθ ύψος ρύθμιση καθίσματος οδηγού και συνοδηγού, μηχανική ρύθμιση κατά μήκος, προσκεφάλων και κλίσης πλάτης καθισμάτων, μηχανική ρύθμιση μέσης 2 βαθμίδων. Στο Audi A1 με απασφάλισης πλάτης (η απεικόνιση δείχνει Sport κάθισμα μπροστά σε ύφασμα Herzklopfen γκρι Titanium/μαύρο, με ραφές σε αντίθετη απόχρωση). Ύφασμα Herzklopfen πράσινο Wasabi/μαύρο με ραφές σε αντίθετη απόχρωση Ύφασμα Wunderbar γκρι Titanium/μαύρο με ραφές σε αντίθετη απόχρωση Για τον βασικό και προαιρετικό εξοπλισμό, μπορείτε να απευθυνθείτε στo Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων και Συνεργατών Service Audi.

95 Υφασμάτινες επενδύσεις Δερμάτινες επενδύσεις Επενδύσεις καθισμάτων, Επένδυση ουρανού Ύφασμα Zeitgeist. Mεσαία λωρίδα καθισμάτων σε ύφασμα Zeitgeist σε μαύρο ή γκρι Titanium, πλαϊνά στηρίγματα καθισμάτων σε απλό ύφασμα μαύρο ή γκρι Titanium. Ύφασμα Wunderbar κόκκινο Garnet/μαύρο με ραφές σε αντίθετη απόχρωση Δέρμα Milano μαύρο/μαύρο με ραφές σε αντίθετη απόχρωση Δερμάτινες επενδύσεις Audi exclusive. Από την quattro GmbH Ύφασμα Herzklopfen. Mεσαία λωρίδα καθισμάτων σε ύφασμα Herzklopfen σε μαύρο ή γκρι Titanium ή πράσινο wasabi ή κόκκινο Garnet, πλαϊνά στηρίγματα καθισμάτων σε απλό ύφασμα μαύρο με ραφές σε αντίθετη απόχρωση. Διακοσμητικά στοιχεία στο κάθισμα σε mono.pur σε μαύρο, γκρι Titanium, πράσινο wasabi ή κόκκινο Garnet. Ύφασμα Wunderbar. Mεσαία λωρίδα καθισμάτων σε ύφασμα Wunderbar σε μαύρο, γκρι Titanium, κόκκινο Garnet ή μπεζ Velvet, για τα Sport καθίσματα, πλαϊνά καθισμάτων σε απλό ύφασμα μαύρο με ραφές σε αντίθετη απόχρωση, για κανονικά καθίσματα, πλαϊνά καθισμάτων σε απλό ύφασμα μαύρο ή γκρι Titanium. Διακοσμητικά στοιχεία στο κάθισμα σε μαύρο, γκρι Titanium, κόκκινο Garnet ή μπεζ Velvet. Δερμάτινες επενδύσεις Milano. Επενδύσεις καθισμάτων και μεσαία λωρίδα προσκεφάλων σε δέρμα Milano, διαθέσιμα για: Ύφασμα Wunderbar μπεζ Velvet/μαύρο με ραφές σε αντίθετη απόχρωση Δέρμα Milano γκρι Titanium/μαύρο με ραφές σε αντίθετη απόχρωση Κανονικά καθίσματα εμπρός: Σε συνδυασμό με το πακέτο media style σε μαύρο ή γκρι Titanium. Sport καθίσματα εμπρός: Σε συνδυασμό με την έκδοση Ambition ή το πακέτο media style με μεσαία λωρίδα καθίσματος σε μαύρο, γκρι Titanium ή κόκκινο Garnet. Πλευρική στήριξη καθισμάτων σε μαύρο, με ραφές σε αντίθετη απόχρωση. Πακέτο καθισμάτων. Κάθισμα συνοδηγού ρυθμιζόμενο καθ' ύψος; στο A1 συμπεριλαμβάνεται λειτουργία εύκολης εισόδου easy entry. Δέρμα Milano κόκκινο Garnet/μαύρο με ραφές σε αντίθετη απόχρωση Δερμάτινες επενδύσεις σε δέρμα Fine Νappa Audi exclusive. Για μεσαία λωρίδα καθίσματος, πλαϊνά στηρίγματα καθισμάτων και προσκέφαλα. Εσωτερικές επενδύσεις θυρών με χρωματικά εναρμονισμένο φινίρισμα, πατάκια με δερμάτινο φινίρισμα, προαιρετικά: Έγχρωμες ραφές στην πλευρική στήριξη των καθισμάτων και στα προσκέφαλα. Από την quattro GmbH. Εσωτερική επένδυση ουρανού. Σε ύφασμα μαύρο, προσθήκες σε μαύρο.

96 96 Πλαίσια αεραγωγών, φωτισμός Πλαίσια αεραγωγών Γκρι Titanium γυαλιστερό Πράσινο Wasabi γυαλιστερό Τα πλαίσια των αεραγωγών προσδίδουν έναν προσωπικό τόνο στο εσωτερικό του αυτοκινήτου και υπογραμμίζουν την προσωπικότητα του Audi A1 και Audi A1 Sportback. Λευκό γυαλιστερό Μπεζ Velvet γυαλιστερό Μαύρο ματ Μαύρο γυαλιστερό Κόκκινο Garnet γυαλιστερό Όψη αλουμινίου Audi exclusive. Από την quattro GmbH. Για τον βασικό και προαιρετικό εξοπλισμό, μπορείτε να απευθυνθείτε στo Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων και Συνεργατών Service Audi.

97 Φωτισμός Προβολείς Xenon plus συμπερ. πλυστικού συστή ματος προβολέων. Οι προβολείς με τεχνολογία ηλεκτρικής εκκένωσης μεγάλης διάρκειας ζωής για τα φώτα πορείας και τη μεγάλη σκάλα φώτων επιτυγχάνουν αυξημένη απόδοση φωτισμού σε απόχρωση όμοια με το φως ημέρας, τόσο κοντά όσο και μακριά. Η αυτόματη-δυναμική ρύθμιση φωτεινής δέσμης εμποδίζει το θάμπωμα των οδηγών που κινούνται στο αντίθετο ρεύμα. Με φώτα πορείας ημέρας και πίσω φώτα σε τεχνολογία LED με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Υποβοήθηση προβολέων. Αναγνωρίζει αυτόματα, εντός των ορίων του συστήματος, το φως των προβολέων των αυτοκινήτων που κινούνται στο αντίθετο ρεύμα, τα πίσω φώτα των προπορευόμενων αυτοκινήτων, καθώς και τις τοποθεσίες. Κατά αυτό τον τρόπο, ανάλογα με τις κυκλοφοριακές συνθήκες, ανάβουν ή σβήνουν αυτόματα οι προβολείς (μεγάλη σκάλα φώτων). Δυνατότητα παραγγελίας μόνο σε συνδυασμό με το σύστημα πληροφόρησης οδηγού και με εσωτερικό αυτόματα αντιθαμβωτικό καθρέπτη με αισθητήρα φωτός/βροχής. Πίσω φώτα LED. Φώτα φρένων και πίσω φώτα σε τεχνολογία LED, νέος σχεδιασμός με τρισδιάστατη «αίσθηση αιώρισης» των φώτων και γράφημα της δέσμης φώτων, με φώτα οπισθοπορίας και πίσω φώτα ομίχλης. Πίσω φώτα. Σε κόκκινο με φώτα οπισθοπορίας σε λευκό, με πίσω φώτα ομίχλης και καινοτομικό σχεδιασμό, φως αριθμού κυκλοφορίας πίσω σε τεχνολογία LED. Προβολείς. Προβολείς αλογόνου σε τεχνολογία καθαρού κρυστάλλου, με ηλεκτρική ρύθμιση φωτεινής δέσμης και ρύθμιση θέσης φώτων στάθμευσης, φώτα πορείας ημέρας. Εσωτερικός φωτισμός. Mε χρονοκαθυστέρηση και διακόπτες επαφής σε όλες τις πόρτες, φωτισμό χώρου αποσκευών. Πακέτο εσωτερικού φωτισμού LED. Πλαφονιέρα στη μονάδα οροφής, φώτα ανάγνωσης για οδηγό και συνοδηγό, διακριτικός φωτισμός Ambiente, φωτισμός της περιοχής των ποδιών εμπρός, φωτισμός εσωτερικών θυρολαβών, φωτιζόμενο καθρεπτάκι μακιγιάζ, φώτα επιβίβασης και φωτισμός των υποβραχιονίων θυρών σε τεχνολογία LED, φωτιζόμενο ντουλαπάκι συνοδηγού. Προβολείς ομίχλης. Ενσωματωμένοι στον εμπρός προφυλακτήρα, με δακτυλίους σε χρώμιο. Φώτα φλας. Με λειτουργία αυτοκινητοδρόμου. Με στιγμιαίο πάτημα του μοχλού φλας, αναβοσβήνουν 3 φορές τα φώτα φλας. Προσαρμοζόμενα φώτα φρένων. Ενεργοποίηση των φώτων αλάρμ σε περίπτωση απότομου φρεναρίσματος, για την έγκαιρη προειδοποίηση των οδηγών που ακολουθούν. Αυτόματη ενεργοποίηση των φώτων αλάρμ σε περίπτωση ακινητοποίησης. Σύστημα καθαρισμού προβολέων. Λειτουργεί με νερό και υψηλή πίεση, για καλύτερη φωτεινότητα και καλή ορατότητα λόγω μειωμένης διάχυσης. Αισθητήρας φωτός/βροχής. Για τον έλεγχο της αυτόματης ενεργοποίησης των φώτων πορείας, της λειτουργίας coming home/leaving home και της αυτόματης λειτουργίας των υαλοκαθαριστήρων, συμπεριλαμβανομένου εμπρόσθιου παρμπρίζ με γκρι αντηλιακή λωρίδα στο επάνω μέρος.

98 98 Καθρέπτες, Εξωτερικοί εξοπλισμοί, Εσωτερικοί εξοπλισμοί Καθρέπτες Σύστημα οροφής Συστήματα κλειδώματος Συστήματα κλειδώματος Εξωτερικοί καθρέπτες. Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι με κοίλο κρύσταλλο καθρέπτη. Εκτός αυτού κατ επιλογή: θερμαινόμενοι συμπερ. θερμαινόμενων ακροφυσίων πλύσης παρμπρίζ θερμαινόμενοι και ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι συμπερ.θερμαινόμενων ακροφύσιων πλύσης παρμπρίζ. Μέσω του αυτόματου συστήματος ένδειξης του κράσπεδου πεζοδρομίου και κατά την τοποθέτηση της όπισθεν, περιστρέφεται προς τα κάτω η επιφάνεια του καθρέπτη του συνοδηγού, καθιστώντας εφικτή την ορατότητα προς το κράσπεδο του πεζοδρομίου. Κέλυφος εξωτερικού καθρέπτη. Στο χρώμα του αυτοκινήτου συμπερ. κολόνας Β σε γυαλιστερό μαύρο. Εξωτερικοί καθρέπτες. Σε χρώμα του τόξου οροφής Audi exclusive. Από την quattro GmbH. Εσωτερικός καθρέπτης. Αντιθαμβωτικός, στο χρώμα της εσωτερικής επένδυσης του ουρανού, κατ επιλογή: αυτόματα αντιθαμβωτικός με αισθητήρα φωτός/βροχής και εμπρόσθιο παρμπρίζ με γκρι αντηλιακή λωρίδα. Ηλεκτρική πανοραμική γυάλινη οροφή. Με ηλεκτρικό χειρισμό για το άνοιγμα και κλείσιμο του γυάλινου τμήματος. Αυτόματο άνοιγμα και κλείσιμο, φιμέ τζάμι, με αδιαβάθμητα χειροκίνητη ρύθμιση της αντηλιακής προστασίας, με άνετο κλείσιμο από έξω μέσω του κεντρικού κλειδώματος ή του τηλεχειριστηρίου. Προσφέρει μια ιδιαίτερα ευχάριστη εσωτερική ατμόσφαιρα με άπλετο φως, λόγω της διπλάσιας μεγάλης γυάλινης επιφάνειας, καλή ακουστική με ανυψωμένη ή πλήρως ανοιχτή την οροφή, ο ενσωματωμένος ανεμοθραύστης μειώνει τους αεροδυναμικούς θορύβους όταν είναι ανοιχτή η οροφή (δυνατότητα παραγγελίας μόνο σε συνδυασμό με πακέτο εσωτερικού φωτισμού LED, δεν μπορεί να παραγγελθεί σε συνδυασμό με ηχοσύστημα Chorus και πίσω καθίσματα σε διάταξη 2+1). Comfort key. Με σύστημα έγκρισης πρόσβασης και εκκίνησης, αρκεί να έχετε το κλειδί του αυτοκινήτου μαζί σας. Εκκίνηση και απενεργοποίηση του κινητήρα μέσω του πλήκτρου Start-Stop στο ταμπλό, κλείδωμα και ξεκλείδωμα του αυτοκινήτου από έξω μέσω αισθητήρα στη θυρολαβή οδηγού. Το άνοιγμα της πόρτας του χώρου αποσκευών, όταν το αυτοκίνητο είναι κλειδωμένο, είναι δυνατό με κλήση του κλειδιού χωρίς επαφή. Κεντρικό κλείδωμα. Με ενσωματωμένο τηλεχειρισμό στο κλειδί του αυτοκινήτου. Με το πάτημα ενός κουμπιού κλειδώνει και ξεκλειδώνει πόρτες, παράθυρα, χώρο αποσκευών και τάπα ρεζερβουάρ, με μεταβαλλόμενο κωδικό και λειτουργία αυτόματου κλειδώματος. Αντικλεπτικό σύστημα συναγερμού. Mε προστασία από ρυμούλκηση μέσω ενός αισθητήρα αναγνώρισης κλίσης (με δυνατότητα απενεργοποίησης), συμπεριλαμβανομένης επιτήρησης εσωτερικού χώρου με δυνατότητα απενεργοποίησης. Σειρήνα συναγερμού με ανεξάρτητη τροφοδοσία τάσης από αυτή της μπαταρίας του αυτοκινήτου, για την παρακολούθηση των θυρών, του εμπρόσθιου καπό και της πόρτας χώρου αποσκευών. Προετοιμασία για σύστημα εντοπισμού. Προετοιμασία για τη σύνδεση με σύστημα εντοπισμού κλεμμένου αυτοκινήτου. Τζάμια Θερμομονωτική προστασία. Για όλα τα τζάμια. Εμπρόσθιο παρμπρίζ με γκρι αντηλιακή λωρίδα. Στο επάνω μέρος. Πίσω παρμπρίζ. Θερμαινόμενο, με χρονοδιακόπτη, επιπλέον θέρμανση της κάτω θέσης τερματισμού του πίσω υαλοκαθαριστήρα. Φιμέ τζάμια. Φιμέ πίσω τζάμι και πλευρικά πίσω τζάμια. Ηλεκτρονικό σύστημα ακινητοποίησης immobilizer. Ενσωματωμένο στον εγκέφαλο του κινητήρα, αυτόματη ενεργοποίηση μέσω του κλειδιού του αυτοκινήτου. Διακόπτης εκκίνησης. Ηλεκτρονικός, κλειδί αυτοκινήτου με δυνατότητα αποθήκευσης διαφόρων στοιχείων Service. Πλυστικό σύστημα παρμπρίζ. Με λειτουργία δύο σταδίων, ρυθμιζόμενη λειτουργία με διαλείμματα 4 βαθμίδων, στιγμιαία ενεργοποίηση και αυτόματη λειτουργία καθαρισμού-πλύσης, με αναστρεφόμενο σύστημα πλύσης και θέση στάθμευσης υαλοκαθαριστήρων για την αύξηση της διάρκειας ζωής των μάκτρων, υαλοκαθαριστήρας πίσω παρμπρίζ, ο οποίος ενεργοποιείται κατά την επιλογή της όπισθεν και καθόλη τη διάρκεια της οπισθοπορίας (εφόσον είναι ενεργοποιημένοι οι υαλοκαθαριστήρες του εμπρόσθιου παρμπρίζ). Για τον βασικό και προαιρετικό εξοπλισμό, μπορείτε να απευθυνθείτε στo Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων και Συνεργατών Service Audi. Ηλιοσκιάδια αναδιπλούμενα και περιστρεφόμενα, στην πλευρά του οδηγού και του συνοδηγού, με καλυπτόμενο καθρέπτη μακιγιάζ

99 Λοιποί εξωτερικοί εξοπλισμοί Καθίσματα/Άνεση καθισμάτων Τιμόνια/Επιλογέας ταχυτήτων/χειριστήρια όργανα Προετοιμασία εγκατάστασης κοτσαδόρου. Περιλαμβάνει την καλωδίωση έως την εσοχή της ρεζέρβας. Ο εξοπλισμός για την εγκατάσταση του κοτσαδόρου διατίθεται από τα Γνήσια Αξεσουάρ Audi (δυνατότητα παραγγελίας μόνο σε συνδυασμό με πακέτο χώρου αποσκευών). Audi Singlaframe. Ενιαίο πλαίσιο γύρω από τις γρίλιες της μάσκας, με τους κύκλους της Audi στο κέντρο. Πακέτο Audi exclusive σε μαύρο. Πλαίσιο μάσκας σε γυαλιστερό μαύρο, γρίλιες μάσκας, βάση πινακίδας και πλαίσια των προβολέων ομίχλης στις πλευρικές γρίλιες εξαερισμού σε μαύρο ματ. Από την quattro GmbH. Απόληξη εξάτμισης. Απόληξη εξάτμισης στην έκδοση Ambition σε γυαλιστερή έκδοση, σε 1.2 TFSI και 1.6 TDI μία απόληξη, σε 1.4 TFSI δύο απολήξεις. Αναγραφή μοντέλου. Στην πόρτα του χώρου αποσκευών, κατ επιλογή και χωρίς αναγραφή μοντέλου/επιγραφή στο πίσω μέρος. Σύστημα πίσω καθισμάτων 2+1. Eξωτερικά πίσω καθίσματα, οπτικά προσαρμοσμένα στα μπροστινά καθίσματα, καθώς και δυνατότητα επιπρόσθετου καθίσματος στη μέση. Τρία προσκέφαλα πίσω σε σχέδιο L, μηχανικά ρυθμιζόμενα καθ ύψος, για βελτιωμένη ορατότητα προς τα πίσω. Πλάτη πίσω καθισμάτων διαιρούμενη κατά 1/3, 2/3 ή πλήρως αναδιπλούμενη. Σύστημα πίσω καθισμάτων 2 θέσεων, οπτικά προσαρμοσμένο στα μπροστινά καθίσματα. Δύο προσκέφαλα πίσω σε σχέδιο L, μηχανικά ρυθμιζόμενα καθ ύψος, για βελτιωμένη ορατότητα προς τα πίσω. Πλάτη πίσω καθισμάτων αναδιπλούμενη κατά 1/3, 2/3 ή πλήρως. Πλάτη πίσω καθισμάτων. Αναδιπλούμενη κατά 1/3, 2/3 ή πλήρως. Θερμαινόμενα καθίσματα εμπρός. Θερμαίνει την επιφάνεια και την πλάτη των καθισμάτων, στα sport καθίσματα και τα πλαϊνά καθισμάτων, ρυθμιζόμενη σε 2 βαθμίδες ξεχωριστά για κάθε κάθισμα. Κεντρικό υποβραχιόνιο εμπρός. Με καλυπτόμενο αποθηκευτικό χώρο και ρυθμιζόμενο στην κλίση. Προσκέφαλα εμπρός. Μηχανικά ρυθμιζόμενα καθ ύψος. Προσκέφαλα πίσω. Για τα δύο εξωτερικά καθίσματα πίσω, μηχανικά ρυθμιζόμενα καθ ύψος. Προεγκατάσταση παιδικού καθίσματος ISOFIX, για τα πίσω καθίσματα. Τυποποιημένη υποδοχή για την πρακτική και ασφαλή στερέωση παιδικών καθισμάτων σύμφωνα με τις προδιαγραφές ISO. Το κατάλληλο παιδικό κάθισμα θα το προμηθευτείτε από τους Εξουσιοδοτημένους Εμπόρους Audi. Στήριγμα παιδικού καθίσματος ISOFIX και Top Tether για τα εξωτερικά πίσω καθίσματα. Τυποποιημένο σύστημα στερέωσης για την εύκολη στερέωση παιδικών καθισμάτων ISOFIX, συμπερ.πρόσθετου σημείου στηρίγματος (Top Tether). Τα κατάλληλα παιδικά καθίσματα θα τα προμηθευτείτε από τους Εξουσιοδοτημένους Εμπόρους Audi. Διακόπτης απενεργοποίησης του αερόσακου συνοδηγού. Sport δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι 3 ακτίνων, με διακόπτες αλλαγής ταχυτήτων. Με αερόσακο πλήρους μεγέθους, πλήκτρα πολλαπλών λειτουργιών για το χειρισμό του προαιρετικού ηχοσυστήματος Audi και, εφόσον υπάρχει, του συστήματος ελέγχου μέσω φωνητικών εντολών, του τηλεφώνου αυτοκινήτου, του Audi music interface και της πλοήγησης, με χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων πίσω από το τιμόνι για S tronic (δυνατότητα παραγγελίας μόνο σε συνδυασμό με σύστημα πληροφόρησης οδηγού). Sport τιμόνι 3 ακτίνων. Με αερόσακο πλήρους μεγέθους. Sport δερμάτινο τιμόνι 3 ακτίνων. Με αερόσακο πλήρους μεγέθους. Sport δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι 3 ακτίνων. Με αερόσακο πλήρους μεγέθους, πλήκτρα πολλαπλών λειτουργιών για το χειρισμό του προαιρετικού ηχοσυστήματος Audi και, εφόσον υπάρχει, του συστήματος ελέγχου μέσω φωνητικών εντολών, του τηλεφώνου αυτοκινήτου, του Audi music interface και της πλοήγησης (δυνατότητα παραγγελίας μόνο σε συνδυασμό με σύστημα πληροφόρησης οδηγού).

100 100 Εσωτερικοί εξοπλισμοί, Infotainment Τιμόνια/Επιλογέας ταχυτήτων/χειριστήρια όργανα Κλιματισμός Συστήματα ασφάλισης και αποθήκευσης αποσκευών Λοιποί εσωτερικοί εξοπλισμοί Αποθηκευτικοί χώροι. Στις επενδύσεις των θυρών/πλευρικές επενδύσεις και στην κεντρική κονσόλα. Πατάκια εμπρός. Σε μοκέτα Velours, προσαρμοσμένα στο χρώμα της μοκέτας. Ντουλαπάκι συνοδηγού. Στην πλευρά του συνοδηγού. Πατάκια εμπρός και πίσω. Σε μοκέτα Velours, προσαρμοσμένα στο χρώμα της μοκέτας. Λαβή επιλογέα ταχυτήτων Audi exclusive. Σε αλουμίνιο. Από την quattro GmbH. Στεφάνη τιμονιού σε δέρμα Audi exclusive. Σε όλα τα χρώματα Audi exclusive. Το χρώμα των διακοσμητικών ραφών μπορεί να επιλεγεί από διάφορα χρώματα Audi exclusive. Από την quattro GmbH. Χειριστήρια όργανα σε δέρμα Audi exclusive. Στεφάνη τιμονιού, λαβή και κάλυμμα επιλογέα ταχυτήτων σε δέρμα. Διαθέσιμα σε όλα τα χρώματα Audi exclusive. Το χρώμα των ραφών μπορεί να επιλεγεί από διάφορα χρώματα Audi exclusive. Από την quattro GmbH. Χειριστήρια όργανα σε ακατέργαστο δέρμα Audi exclusive. Στεφάνη τιμονιού, λαβή και κάλυμμα επιλογέα ταχυτήτων, καθώς και λαβή χειρόφρενου σε ακατέργαστο δέρμα. Στις περιοχές που έρχονται σε επαφή με τα χέρια ενδέχεται να εμφανιστούν ίχνη χρήσης. Από την quattro GmbH. Αυτόματος κλιματισμός. Περιλαμβάνει 4 αεραγωγούς στο ταμπλό, αεραγωγούς στο χώρο των ποδιών μπροστά και πίσω, καθώς και ξεχωριστό πλήκτρο αποπάχνωσης για γρήγορο ξεπάγωμα του εμπρόσθιου παρμπρίζ και των πλευρικών τζαμιών, με ρύθμιση που εξαρτάται από τη θέση του ήλιου, ηλεκτρονική ρύθμιση θερμοκρασίας, ποσότητας και κατανομής αέρα, αυτόματη λειτουργία ανακύκλωσης αέρα, αισθητήρα φωτός/βροχής και υγρασίας φίλτρο συνδυασμένης λειτουργίας και ρύθμιση ανανέωσης εσωτερικού αέρα. Σύστημα κλιματισμού μηχανικά ρυθμιζόμενο. Ψύχει ή θερμαίνει τον εσωτερικό χώρο του αυτοκινήτου, διαθέτει τέσσερεις αεροθυρίδες στο ταμπλό, αεροθυρίδες στο χώρο ποδιών εμπρός και πίσω, καθώς και ακροφύσια αποπάχνωσης για το εμπρόσθιο παρμπρίζ και τα πλευρικά τζάμια. Διαθέτει μηχανική λειτουργία ανακύκλωσης αέρα, συνδυασμένο φίλτρο σκόνης και γύρης, ανεμιστήρα τεσσάρων βαθμίδων και μηχανική κατανομή του αέρα. Σύστημα εξαερισμού και θέρμανσης. Θέρμανση ρυθμιζόμενη σε 4 βαθμίδες, 4 στρογγυλοί μεμονωμένα ρυθμιζόμενοι αεραγωγοί στο ταμπλό, ακροφύσια αποπάχνωσης στο παρμπρίζ και στα πλευρικά τζάμια, αεροθυρίδες στο χώρο ποδιών εμπρός και πίσω, μηχανική λειτουργία ανακύκλωσης αέρα, συνδυασμένο φίλτρο σκόνης και γύρης Πακέτο αποθηκευτικών χώρων. Θήκη κάτω από το κάθισμα του οδηγού, δίχτυ αποθήκευσης στο χώρο των ποδιών του συνοδηγού, ντουλαπάκι συνοδηγού με δυνατότητα κλειδώματος, θήκη αποθήκευσης στην πλάτη των εμπρός καθισμάτων, στα τετραθέσια συμπεριλαμβάνεται θήκη αντικειμένων με τρεις ποτηροθήκες ανάμεσα στα πίσω καθίσματα. Δακτύλιοι συγκράτησης. Τέσσερις, στο χώρο αποσκευών, για τη συγκράτηση αποσκευών και αντικειμένων. Σάκος σκι/snowboard. Για την πρακτική μεταφορά αντικειμένων μεγάλου μήκους, π.χ. μέχρι και τέσσερα ζευγάρια σκι με μήκος έως και 180 cm ή για δύο Snowboard (Δεν διατίθεται σε συνδυασμό με τα πίσω καθίσματα 2 +1). Κάλυμμα χώρου αποσκευών. Αφαιρούμενο. Πακέτο χώρου αποσκευών. Πρίζα 12 Volt, δίχτυ πολλαπλών χρήσεων που στερεώνεται στους δακτυλίους συγκράτησης στο δάπεδο του χώρου αποσκευών, αποθηκευτικοί χώροι κάτω από το δάπεδο φόρτωσης, πλευρική ταινία στερέωσης αριστερά, πρόσθετο φως χώρου αποσκευών, σημείο πολλαπλής στήριξης αντικειμένων αριστερά. Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός. Στο A1 Sportback επιπρόσθετα πίσω; με περιορισμό δύναμης, με λειτουργία εύκολου ανοίγματος/κλεισίματος μέσω κεντρικού κλειδώματος, λειτουργία onetouch. Κεντρική κονσόλα. Με 2 ποτηροθήκες και επιπρόσθετη θήκη. Αναπτήρας και σταχτοδοχείο. Στην κεντρική κονσόλα εμπρός. Χειρολαβές οροφής. Με ομαλή επαναφορά, αναδιπλούμενες, ενσωματωμένες στην εσωτερική επένδυση του ουρανού. Πρίζα 12 Volt. Στην κεντρική κονσόλα. Διακοσμητικά στοιχεία αλουμινίου στο εσωτερικό. Στις εσωτερικές θυρολαβές, στα μπράτσα των θυρών, στο ντουλαπάκι του συνοδηγού, στα χειριστήρια του κλιματιστικού, στο διακόπτη των φώτων συμπεριλαμβανομένης επένδυσης εισόδου σε αλουμίνιο. Για τον βασικό και προαιρετικό εξοπλισμό, μπορείτε να απευθυνθείτε στo Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων και Συνεργατών Service Audi.

101 Λοιποί εσωτερικοί εξοπλισμοί MMI και Συστήματα πλοήγησης Έγχρωμα εκτεταμένα διακοσμητικά στοιχεία στο εσωτερικό mono.pur. Ο τονισμός της λιτής γραμμής των στοιχείων σχεδιασμού στο κάτω τμήμα της κεντρικής κονσόλας και των υποβραχιονίων στις πόρτες. Τόσο η υψηλή ποιότητα των υλικών όσο και το χρώμα των στοιχείων του εσωτερικού (χρωματικά προσαρμοσμένο στο χρώμα των καθισμάτων) υπογραμμίζουν τον sport χαρακτήρα του εσωτερικού χώρου του αυτοκινήτου. Έγχρωμα εκτεταμένα διακοσμητικά στοιχεία στο εσωτερικό σε δέρμα Audi exclusive. Κάτω τμήμα της κεντρικής κονσόλας και υποβραχιόνια θυρών σε δέρμα με ραφές σε αντίθετη απόχρωση. Το χρώμα του δέρματος και των ραφών μπορεί να επιλεγεί από όλα τα χρώματα Audi exclusive. Από την quattro GmbH. Υποπόδιο και καλύμματα πεντάλ από ανοξείδωτο χάλυβα¹. Το υποπόδιο και τα καλύμματα πεντάλ είναι κατασκευασμένα από ματ ανοξείδωτο χάλυβα. Η ελαστική επικάλυψη της επιφάνειας φροντίζει για το καλύτερο κράτημα των ποδιών στα πεντάλ. Audi connect. Δικτυωμένη κινητικότητα. Ο όρος Audi connect συνδυάζει όλες τις εφαρμογές και τις εξελίξεις που συνδέουν τα τρέχοντα και μελλοντικά μοντέλα της Audi με το διαδίκτυο, τον κάτοχό τους και την υποδομή. Το Audi connect δημιουργεί λειτουργίες Infotainment και Entertainment τοποθετώντας την άνεση και τη χαρά της αυτοκίνησης σ ένα νέο επίπεδο. Μέσω μιας ενσωματωμένης μονάδας UMTS στο τηλέφωνο αυτοκινήτου Bluetooth καθώς και της κάρτας SIM του πελάτη, μεταβιβάζονται και ενσωματώνονται απευθείας στο αυτοκίνητο πληροφορίες Online (όπως πλοήγηση με αναζήτηση Point-of-Interest, φωτογραφιών Google Earth, πρόγνωσης καιρού, ειδήσεων, πληροφοριών κυκλοφοριακών συνθηκών Audi online). Το προαιρετικό σύστημα πλοήγησης MMI Navigation plus καθιστά εφικτή τη χρήση αυτών των υπηρεσιών Audi connect. Χάρη σε ένα WLAN-Hotspot είναι δυνατή κατά τη διάρκεια της διαδρομής, στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου ή όταν αυτό βρίσκεται εν στάσει, η πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω μιας φορητής τερματικής συσκευής. Σημαντικές οδηγίες: Οι υπηρεσίες Online διατίθενται μόνο με συμβόλαια κινητής τηλεφωνίας με επιλογή δεδομένων και μόνο στην περιοχή κάλυψης των δικτύων κινητής τηλεφωνίας. Λόγω της λήψης πακέτων δεδομένων από το διαδίκτυο σε συνάρτηση με το συμβόλαιο του παροχού και ιδιαίτερα στο εξωτερικό, δημιουργούνται επιπλέον κόστη. Το Audi connect είναι διαθέσιμο σε όλες τις χώρες της Ευρώπης με εξαίρεση την Τουρκία, τη Μάλτα και τη Κύπρο. Στη Ρωσία διατίθεται μόνο στην περιοχή της Μόσχας. Στοιχεία πλοήγησης (σκληρός δίσκος). Περιέχει δεδομένα πλοήγησης για τις χώρες (εφόσον υπάρχει ψηφιακή χαρτογράφηση): Ευρώπη: Αλβανία, Ανδόρρα, Βέλγιο, Βοσνία- Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Δανία, Γερμανία, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, Γιβραλτάρ, Ελλάδα, Μεγάλη Βρετανία, Ιρλανδία, Ισλανδία, Ιταλία, Κόσοβο, Κροατία, Λεττονία, Λιχτενστάιν, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, FYROM, Μολδαβία, Μονακό, Μαυροβούνιο, Ολλανδία, Νορβηγία, Αυστρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Ρωσία, Σαν Μαρίνο, Σουηδία, Ελβετία, Σερβία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ισπανία, (συμπερ. των Κανάριων Νήσων), Τσεχία, Ουκρανία, Ουγγαρία, Βατικανό, Λευκορωσία. Βόρεια Αμερική: Μπαχάμες, Καναδάς, Μεξικό, Πουέρτο Ρίκο, ΗΠΑ (συμπερ. Αλάσκας, Χαβάης, Παρθένων Νήσων) Επιπλέον περιοχές: Συμβούλιο Συνεργασίας των Αραβικών Κρατών του Κόλπου (Μπαχρέιν, Κατάρ, Κουβέιτ, Ομάν, Σαουδική Αραβία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα), Αυστραλία, Κίνα, Χονγκ- Κόνγκ, Ιαπωνία, Μακάο, Μαλαισία, Νέα Ζηλανδία, Σιγκαπούρη, Νότια Αφρική. Πακέτο πλοήγησης. Περιλαμβάνει το πακέτο Connectivity (προετοιμασία εγκατάστασης συστήματος πλοήγησης, Audi music interface, θύρα Bluetooth με Bluetooth-Audiostreaming και επιπρόσθετης συσκευής ανάγνωσης καρτών SDHC για έως και 32 GB), καθώς και δεδομένα πλοήγησης (κάρτα μνήμης SD). Απεικόνιση χαρτών σε έγχρωμη οθόνη 6,5 ιντσών, χειρισμός μέσω του ηχοσυστήματος Concert, sport δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι ή σύστημα φωνητικού διαλόγου (δυνατότητα παραγγελίας μόνο με το ηχοσύστημα Concert, με σύστημα πληροφόρησης οδηγού και με sport δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι). Δεδομένα πλοήγησης (κάρτα μνήμης SD). Περιλαμβάνει δεδομένα πλοήγησης (εφόσον υπάρχει ψηφιακή χαρτογράφηση) για τις εξής χώρες: Αλβανία, Ανδόρα, Βέλγιο, Βοσνία -Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Δανία, Γερμανία, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, Γιβραλτάρ, Ελλάδα, Μεγάλη Βρετανία, Ιρλανδία, Ιταλία, Κροατία, Λιθουανία, Λιχτενστάιν, Λετονία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, FYROM, Μολδαβία, Μονακό, Μαυροβούνιο, Ολλανδία, Βόρειος Ιρλανδία, Νορβηγία, Αυστρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Ρωσία, Σαν Μαρίνο, Σουηδία, Ελβετία, Σερβία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ισπανία, Τσεχία, Τουρκία, Ουγγαρία, Ουκρανία, Βατικανό, Λευκορωσία. ¹ Μόνο σε συνδυασμό με τα πακέτα competition kit legends interior, competition kit legends interior plus, lifestyle kit union square interior ή lifestyle kit union square interior plus και σε συνδυασμό με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων. ² Η λειτουργία είναι διαθέσιμη στη Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία, Βέλγιο, Ολλανδία, Λουξεμβούργο, Μεγάλη Βρεταννία, Γαλλία και Ιταλία.

102 102 Infotainment, Συστήματα υποβοήθησης, Τεχνολογία MMI και Συστήματα πλοήγησης Ηχοσυστήματα Τηλέφωνα και Επικοινωνία Σύστημα πληροφόρησης οδηγού. Με λευκή μονόχρωμη οθόνη TFT 3,5 ιντσών, στο άμεσο οπτικό πεδίο του οδηγού. Πληροφοριακές ενδείξεις της συχνότητας του ραδιοφώνου, του ονόματος του σταθμού ή του τίτλου του τραγουδιού καθώς και περαιτέρω ενδείξεις του συστήματος Infotainment, όπως πλοήγηση, του ρολογιού GPS ή του τηλεφωνικού μενού (εφόσον είναι διαθέσιμα). Ένδειξη του υπολογιστή ταξιδίου με σύντομη και εκτεταμένη χρονικά μνήμη, ένδειξη εξωτερικής θερμοκρασίας, ψηφιακή ένδειξη ταχύτητας, ένδειξη για τον έλεγχο των θυρών και της πόρτας του χώρου αποσκευών. Το ενσωματωμένο πρόγραμμα απόδοσης και οικονομίας υποστηρίζει τον οδηγό με στοιχεία κατανάλωσης, παραμέτρους κατανάλωσης, ένδειξη επιλογής ταχύτητας και με άλλες ενδείξεις για οικονομικότερη οδήγηση. Σύστημα πλοήγησης MMI Navigation plus. Με δεδομένα πλοήγησης (σκληρός δίσκος), έγχρωμη οθόνη 6,5 ιντσών με απεικόνιση χαρτών υψηλής ανάλυσης, απεικόνιση χαρτών με χρωματισμούς αναλόγως της τοπογραφίας, ένδειξη αξιοθέατων και τρισδιάστατη ένδειξη πόλεων, επιλογή από 3 εναλλακτικές διαδρομές, πιεζοπεριστροφικός ρυθμιστής με ενσωματωμένη λειτουργία Joystick για την αναζήτηση στο χάρτη, πληροφορίες για την κατεύθυνση προορισμού σε Splitscreen (σημεία αλλαγής κατεύθυνσης, αξιοθέατα στις εθνικές οδούς, TMCpro στη διαδρομή), λεπτομερή χάρτη διασταυρώσεων και ένδειξη επιλογής λωρίδας κυκλοφορίας, δυναμική καθοδήγηση προορισμού (εφόσον διαθέσιμη), φωνητικό χειρισμό (καταχώριση προορισμού με πλήρη λέξη), αναγγελία των ειδήσεων TMCpro, επιπλέον απεικόνιση βελών κατεύθυνσης στο σύστημα πληροφόρησης οδηγού, ραδιόφωνο με τριπλό Tuner και diversity φάσεων, ο σκληρός δίσκος μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως μνήμη για μουσικά αρχεία (20 GB), DVD player με δυνατότητα αναπαραγωγής αρχείων MP3, WMA, AΑC και MPEG-4 καθώς και για μουσικά DVD και video DVD, δύο συσκευές ανάγνωσης καρτών SDHC (για έως και 32 GB), Audi music interface (για τη σύνδεση Apple ipod 4ης γενιάς και άνω, Apple iphone (λειτουργία μουσικής), καθώς και μέσων αποθήκευσης USB και άλλων MP3 Player.), θύρα Bluetooth με Bluetooth-Audiostreaming και οκτώ παθητικά ηχεία, συνολικής ισχύος 80 Watt. Σε συνδυασμό με το τηλέφωνο αυτοκινήτου Bluetooth online είναι δυνατή η χρήση υπηρεσιών Audi connect (π.χ. πλοήγηση με εικόνες Google-Earth και Street View, καιρός και ειδήσεις, πληροφορίες κυκλοφορίας Audi online). Ηχοσύστημα Chorus. Mε CD Player μονού δίσκου (με δυνατότητα αναπαραγωγής αρχείων MP3) και σύνδεση AUX-IN. Μονόχρωμη οθόνη 3 ιντσών, μνήμη 24 σταθμών, εύρος λήψης FM (UKW) και MW. Ρύθμιση έντασης ήχου αναλόγως της ταχύτητας (GALA), 8 παθητικά ηχεία εμπρός και πίσω, συνολικής ισχύος 80 Watt. Ηχοσύστημα Concert. Mε μονό CD Player και θύρα κάρτας SDHC (με δυνατότητα αναπαραγωγής ΜΡ3, WMA και AAC) και σύνδεση AUX-IN. Διαφοροποιημένη έγχρωμη οθόνη TFT 6,5 ιντσών, φιλοσοφία χειρισμού MMI, δυναμική ενημέρωση λίστας σταθμών (για UKW), μνήμη 50 σταθμών, εύρος λήψης FM (UKW) και AM (MW). Ρύθμιση έντασης ήχου αναλόγως της ταχύτητας κίνησης (GALA) και diversity φάσεων, λειτουργία μνήμης ΤΡ εν κινήσει και Car menu, οκτώ παθητικά ηχεία εμπρός και πίσω, συνολικής ισχύος 80 Watt. Ψηφιακή ραδιοφωνική λήψη (DAB). Καθιστά δυνατή τη λήψη ψηφιακών ραδιοφωνικών σταθμών πλέον των αναλογικών σταθμών κατά το πρότυπο DAB με καλύτερη ποιότητα ήχου, επιπρόσθετη λήψη DAB+ και DMB Audio. Σε συνδυασμό με το σύστημα πλοήγησης MMI Navigation plus, μέσω ενός δεύτερου Tuner DAB αναζητούνται συνεχώς εναλλακτικές συχνότητες των ραδιοφωνικών σταθμών, με ταυτόχρονη ενημέρωση της λίστας σταθμών. Προσοχή: η λήψη εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα τοπικού ψηφιακού δικτύου. (δεν μπορεί να παραγγελθεί σε συνδυασμό με ηχοσύστημα Chorus). Audi sound system. 10 ηχεία συμπεριλαμβανομένου κεντρικού ηχείου στο ταμπλό και Subwoofer στην υποδοχή του εφεδρικού τροχού, συνολικής ισχύος 180 Watt, ενισχυτής 6 καναλιών (δεν μπορεί να παραγγελθεί σε συνδυασμό με ηχοσύστημα Chorus). BOSE Surround Sound. Αναπαραγωγή ήχου Surround με 14 ηχεία συμπεριλαμβανομένου κεντρικού ηχείου στο ταμπλό και Subwoofer στην υποδοχή του εφεδρικού τροχού. Ένα ιδιαίτερο σχεδιαστικό highlight είναι η «αίσθηση αιωρισμού» των εμπρόσθιων ηχείων, που δημιουργείται μέσω του έμμεσου φωτισμού σε τεχνολογία LED. Audio Pilot για προσαρμογή της έντασης ήχου ανάλογα με τους θορύβους, ενισχυτής 10 καναλιών, συνολικής ισχύος 465 Watt, ισχυρή και ακριβής απόδοση των μπάσων, σχεδόν ζωντανός ήχος με φυσικό χρώμα για μια εξαιρετική ηχητική εμπειρία. Έξοχη ρύθμιση του ηχοσυστήματος στην εσωτερική ακουστική του χώρου του αυτοκινήτου. Σε συνδυασμό με το σύστημα πλοήγησης MMI Navigation plus, είναι δυνατή η αναπαραγωγή ήχου 5.1 Surround (δυνατότητα παραγγελίας μόνο σε συνδυασμό με πακέτο εσωτερικού φωτισμού LED, δεν μπορεί να παραγγελθεί σε συνδυασμό με ηχοσύστημα Chorus). CD-Changer. Στο ντουλαπάκι του συνοδηγού, με χωρητικότητα 6 CD (δυνατότητα αναπαραγωγής ΜΡ3 και WMA), με απόσβεση κραδασμών, εύκολα προσβάσιμο, με δυνατότητα φόρτωσης και αφαίρεσης κάθε CD μεμονωμένα, υποστηρίζει επιπρόσθετα το σύστημα δεδομένων UDF. Δεν είναι δυνατή η αναπαραγωγή μουσικών αρχείων με προστασία αντιγραφής (DRM) (δεν μπορεί να παραγγελθεί σε συνδυασμό με ηχοσύστημα Chorus). Τηλέφωνο αυτοκινήτου Bluetooth online. Δυνατότητα άνετης σύνδεσης του κινητού τηλεφώνου Bluetooth με την εσωτερική μονάδα UMTS του αυτοκινήτου (προϋπόθεση: το κινητό να διαθέτει SIM Access Profile), συμπληρωματικά SIM Card Reader στο σύστημα πλοήγησης MMI Navigation plus. Μεταφορά των καταχωρημένων αριθμών από τον τηλεφωνικό κατάλογο στο αυτοκίνητο, καθώς και διαχείριση κλήσεων. Συμπεριλαμβάνονται υπηρεσίες Audi connect, πληροφορίες πλοήγησης online, όπως αναζήτηση Point-of-Interest, πλοήγηση με τη βοήθεια εικόνων Google Earth και Street View, εισαγωγή προορισμού, πληροφορίες π.χ. για τον καιρό και WLAN-Hotspot για πρόσβαση των πίσω επιβατών στο διαδίκτυο μέσω φορητής συσκευής (π.χ. Laptop). Λόγω του μεγάλου όγκου των δεδομένων (αφορά αυτό το χρονικό σημείο κυρίως τη πλοήγηση μέσω εικόνων από την Google-Earth και του WLAN- Hotspot), συνιστάται οπωσδήποτε η σύναψη ενός συμβολαίου με πάροχο κινητής τηλεφωνία για δεδομένα Flat rate. Το περιεχόμενο και το πακέτο των προσφερόμενων Audi connect υπηρεσιών μπορούν να διαφοροποιούνται και είναι διαθέσιμες μόνο με συμβόλαια υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και μόνο στις περιοχές που καλύπτονται από τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, κατά τη χρήση προκύπτουν επιπρόσθετες δαπάνες (τέλη ανάλογα με το είδος του ατομικού συμβολαίου με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας). Προσφέρονται μόνο στην Ευρώπη (Ρωσία: μόνο στην περιοχή της Μόσχας και στην Αγία Πετρούπολη, όχι σε: Τουρκία, Κύπρο, Μάλτα, Ισλανδία). Απλός χειρισμός μέσω του συστήματος πλοήγησης MMI Navigation plus, του δερμάτινου πολυλειτουργικού τιμονιού ή του συστήματος φωνητικού διαλόγου. Πληροφορίες σχετικά με τις συμβατότητες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα bluetooth.

103 Τηλέφωνα και Επικοινωνία Συστήματα υποβοήθησης Αναρτήσεις/Φρένα Σετ καλωδίων αντάπτορα για το Audi music interface. Αποτελείται από 2 συνδετικά καλώδια για τη σύνδεση με ipod/iphone ή φορέα δεδομένων/mediaplayer με σύνδεση USB (τύπου A). Περαιτέρω καλώδια αντάπτορα διατίθενται από τα Γνήσια Αξεσουάρ Audi. Πληροφορίες σχετικά με τις συμβατότητες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα Υποβοήθηση εκκίνησης σε ανωφέρεια. Όταν το αυτοκίνητο είναι ακινητοποιημένο και εφόσον το φρένο είναι πατημένο για αρκετό διάστημα, η πίεση πέδησης που έχει αναπτυχθεί, διατηρείται για μικρό χρονικό διάστημα μόλις αφήσετε το πεντάλ του φρένου. Με αυτή την αυτόματη επέμβαση στα φρένα διευκολύνεται η εκκίνηση σχεδόν σε κάθε ανωφέρεια. Δυναμική ανάρτηση. Για εξαιρετική δυναμική οδήγησης, με παράλληλα υψηλό επίπεδο οδηγικής άνεσης με μπροστινό άξονα McPherson. Ο πίσω ημιάκαμπτος άξονας διαθέτει βάσεις σε εντελώς νέο σχεδιασμό, φροντίζοντας για την ακριβή πλευρική στήριξη και εξαιρετική σταθερότητα κατεύθυνσης. Πακέτο Connectivity. Θύρα Bluetooth (για τη σύνδεση κινητών τηλεφώνων με λειτουργία Bluetooth), Audi music interface (για τη σύνδεση Apple ipod 4ης γενιάς και άνω, Apple iphone (λειτουργία μουσικής), καθώς και μέσων αποθήκευσης USB και άλλων MP3 Player), Bluetooth-Audio-streaming, προεγκατάσταση συστήματος πλοήγησης (δυνατότητα μεταγενέστερου εξοπλισμού με λειτουργία πλοήγησης και υλικό χαρτών από τα Γνήσια Αξεσουάρ Audi), επιπρόσθετα συσκευή ανάγνωσης καρτών SDHC (έως και 32 GB). Υπόδειξη: Σε συνδυασμό με Audi music interface καταργείται η μεμονωμένη υποδοχή AUX-in (δυνατότητα παραγγελίας μόνο με το ηχοσύστημα Concert και με sport δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι). Θύρα Bluetooth. Τα κινητά τηλέφωνα με λειτουργία Bluetooth μπορούν μέσω αυτού του εξοπλισμού να συνδεθούν με το όχημα. Δυνατότητα ανοιχτής ακρόασης στο αυτοκίνητο μέσω μικροφώνου Πληροφορίες σχετικά με τις συμβατότητες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα bluetooth (δεν μπορεί να παραγγελθεί σε συνδυασμό με ηχοσύστημα Chorus). Audi music interface online. Το Audi music interface online επεκτείνει το Audi music interface με τις ακόλουθες λειτουργίες: Μπορούν να καταγραφούν μέσω του οικιακού σας δικτύου WLAN διαδικτυακοί ραδιοφωνικοί σταθμοί και Podcasts και να αναπαραχθούν στο αυτοκίνητο. Οι διαδικτυακοί ραδιοφωνικοί σταθμοί μπορούν να ακουστούν ζωντανά στο αυτοκίνητο. Μέσω του Audi music interface online είναι δυνατή η δημιουργία ενός WLAN Hotspot στο αυτοκίνητο. Από την quattro GmbH. Προεγκατάσταση κινητού τηλεφώνου (Bluetooth) συμπερ. κεντρικού υποβραχιόνιου εμπρός. Περιλαμβάνει δυνατότητα ανοικτής ακρόασης και ελέγχου μέσω φωνητικών εντολών για τις λειτουργίες του τηλεφώνου, καθώς και προεγκατάσταση για το προαιρετικό σύστημα φόρτισης κινητού, συμπεριλαμβανομένης σύνδεσης στην κεραία του αυτοκινήτου. Χειρισμός μέσω του συστήματος πλοήγησης MMI Navigation plus, του ηχοσυστήματος Concert ή του συστήματος ελέγχου μέσω φωνητικών εντολών. Για πληροφορίες σχετικά με αντάπτορες και συμβατά κινητά τηλέφωνα παρακαλούμε να απευθυνθείτε στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi ή στην ιστοσελίδα bluetooth (δυνατότητα παραγγελίας μόνο με το ηχοσύστημα Concert ή το σύστημα πλοήγησης MMI Navigation plus και με sport δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι). Audi parking system rear. Διευκολύνει, εντός των ορίων του συστήματος, τη στάθμευση με την όπισθεν μέσω ηχητικής προειδοποίησης για την απόσταση πίσω από το αυτοκίνητο ως προς ένα αναγνωρισμένο αντικείμενο, μέτρηση μέσω αισθητήρων υπερήχων, οι οποίοι είναι διακριτικά ενσωματωμένοι στον προφυλακτήρα. Audi parking system plus. Διευκολύνει, εντός των ορίων του συστήματος, τη στάθμευση μέσω ηχητικής και οπτικής ένδειξης της απόστασης εμπρός και πίσω με ένδειξη στην οθόνη (δεν διατίθεται σε συνδυασμό με το ηχοσύστημα Chorus). Σύστημα ρύθμισης σταθερής ταχύτητας (Cruise control). Διατηρεί σταθερή την επιθυμητή ταχύτητα από περίπου 30 km/h και άνω, εφόσον το επιτρέπει η ισχύς και το σύστημα πέδησης του κινητήρα. Ο χειρισμός πραγματοποιείται μέσω ξεχωριστού χειριστηρίου πίσω από το τιμόνι, ένδειξη της επιλεγμένης ταχύτητας στην κεντρική οθόνη. Sport ανάρτηση. Με σκληρή ρύθμιση αμορτισέρ και απόσβεσης για πιο άμεση επαφή με το οδόστρωμα και sport οδήγηση. S line-sport ανάρτηση. Με δυναμική ρύθμιση αμαξώματος. Τεχνολογία/Ασφάλεια Αμάξωμα γαλβανισμένο. Πλήρως γαλβανισμένο στις εύκολα προσβαλλόμενες από οξείδωση περιοχές, αυτοφερόμενο, συγκολλημένο με το δάπεδο, εμπρός και πίσω τμήμα με ζώνες ελεγχόμενης παραμόρφωσης (12 χρόνια εγγύηση αντιδιαβρωτικής προστασίας). Πλευρική προστασία από πρόσκρουση. Αποτελούμενη από στιβαρές μπάρες πλευρικής προστασίας στις πόρτες σε υβριδική κατασκευαστική δομή και ενισχυμένη δομή πλαϊνού αμαξώματος, ιδιαίτερα στις κολόνες Β και στα μαρσπιέ. Αερόσακοι πλήρους μεγέθους. Για τον οδηγό και τον συνοδηγό, πλευρικοί αερόσακοι εμπρός, ενσωματωμένοι στις πλάτες των καθισμάτων. Ένα σύστημα αερόσακων κεφαλής προστατεύει τους εμπρός και πίσω επιβάτες σε περίπτωση πλευρικής σύγκρουσης, ξεδιπλώνεται σαν προστατευτικό μαξιλάρι μπροστά από την επιφάνεια των πλευρικών παραθύρων. * Δικαίωμα χρήσης 36 μήνες από την πρώτη ενεργοποίηση. Εφόσον αυτό δεν συμβεί εντός 6 μηνών από την πρώτη κυκλοφορία του αυτοκινήτου, αντίστοιχη μείωση του δικαιώματος χρήσης δίχως πρόσθετα τέλη χρήσης. Μετά τη λήξη αυτού του χρόνου ο Εξουσιοδοτημένος Έμπορος Audi θα σας ενημερώσει για τις δυνατότητες μιας παράτασης με χρέωση.

104 104 Τεχνολογία, Επέκταση εργοστασιακής εγγύησης Audi Τεχνολογία/Ασφάλεια Επέκταση εργοστασιακής εγγύησης Audi Ενσωματωμένο σύστημα προσκεφάλων (Audi backguard). Σε περίπτωση σύγκρουσης στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, το άνω μέρος του σώματος συγκρατείται ελεγχόμενα μέσω της ειδικής σχεδίασης του μπροστινού καθίσματος και το κεφάλι στηρίζεται καλύτερα απ ό,τι στα συμβατικά συστήματα. Με αυτόν τον τρόπο αυξάνεται η αποτελεσματικότητα της προστασίας, ενώ μειώνεται ο κίνδυνος τραυματισμού από πρόσκρουση. Κλειδαριές ασφαλείας. Χειροκίνητο κλείδωμα προστασίας ανηλίκων, για τις πίσω πόρτες και ηλεκτρικά για τα παράθυρα. Κεντρική οθόνη. Με ένδειξη στάθμης καυσίμου, ηλεκτρονικό ημερήσιο και ολικό χιλιομετρητή, προειδοποιητικές λυχνίες και λυχνίες ελέγχου, ένδειξη διαστημάτων service, ένδειξη εξωτερικής θερμοκρασίας και ψηφιακό ρολόι. Πίνακας οργάνων. Mε ρυθμιζόμενο φωτισμό, στροφόμετρο και ταχύμετρο με ασύμμετρη ένδειξη ταχύτητας. Κολόνα τιμονιού ασφαλείας. Συμπληρώνει το επίπεδο προστασίας της ζώνης ασφαλείας και των αερόσακων. Ζώνες ασφαλείας. Αυτόματες ζώνες ασφαλείας τριών σημείων για όλα τα καθίσματα, εμπρός ρυθμιζόμενες καθ ύψος και με προεντατήρες. Περιοριστές δύναμης σε όλα τα καθίσματα. Έλεγχος πρόσδεσης ζώνης ασφαλείας. Για όλα τα καθίσματα. Ένα ηχητικό και οπτικό σήμα σας υπενθυμίζει την πρόσδεση της ζώνης ασφαλείας, ενώ ένα οπτικό προειδοποιητικό σήμα σας προειδοποιεί σε περίπτωση απασφάλισης των ζωνών ασφαλείας πίσω. Προειδοποιητικές λυχνίες και λυχνίες ελέγχου εκτός των άλλων, για: Αερόσακους, ABS, ESC/ASR, ενεργοποιημένο χειρόφρενο, EDS, γεννήτρια, φώτα, προβολείς, φλας, σύστημα πέδησης, πίεση λαδιού κινητήρα, κλειστή πόρτα χώρου αποσκευών, ηλεκτρονικό σύστημα κινητήρα, σύστημα προθέρμανσης (TDI) Προειδοποιητικό τρίγωνο. Στο καπό του χώρου αποσκευών. Φαρμακείο. Στο χώρο αποσκευών κάτω από το δάπεδο φόρτωσης. Ρύθμιση αντιολίσθησης τροχών ASR. Εμποδίζει το σπινάρισμα των κινητήριων τροχών μέσω μείωσης της ισχύος του κινητήρα, προσφέροντας μεγαλύτερη ευστάθεια και βελτιωμένη πρόσφυση στο οδόστρωμα. Ηλεκτρονικό μπλοκάρισμα διαφορικού EDS. Η υποβοήθηση εκκίνησης φρενάρει αυτόματα τους κινητήριους τροχούς σε περίπτωση διαφορετικής πρόσφυσης λόγω ολισθηρού οδοστρώματος, φροντίζοντας με αυτόν τον τρόπο για δυναμική εκκίνηση. ESP με ηλεκτρονικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης. Το Ηλεκτρονικό Πρόγραμμα Ευστάθειας ESP φροντίζει μέσω ελεγχόμενης πέδησης μεμονωμένων τροχών και επέμβασης στη διαχείριση του κινητήρα για μεγαλύτερη ευστάθεια σε επικίνδυνες καταστάσεις οδήγησης, με υδραυλική υποβοήθηση πέδησης (Brake assist). Μέσω της λειτουργίας του ηλεκτρονικού διαφορικού περιορισμένης ολίσθησης, η διαθέσιμη ροπή κατανέμεται ανάλογα με τις συνθήκες οδήγησης με σκόπιμες επεμβάσεις στο σύστημα πέδησης. Στις στροφές το διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης ενεργοποιείται πολύ πριν γίνει αισθητή μία υποστροφή. Αυτό σημαίνει καλύτερη πρόσφυση και δυναμική στις στροφές και ακριβέστερος χειρισμός. Επιπλέον, βελτιώνεται η ευελιξία και η ασφάλεια κατά την οδήγηση. Υδραυλικό τιμόνι. Άμεσο και ιδιαίτερα sport ρυθμισμένο, ηλεκτροϋδραυλική υποβοήθηση τιμονιού, εξαρτώμενη από την ταχύτητα, λειτουργία για εξοικονόμηση ενέργειας, με ακτίνα κύλισης στροφής που ενισχύει την ευστάθεια του αυτοκινήτου. Μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων, πλήρως συγχρονισμένο, υδραυλικά ενεργοποιούμενος ξηρός μονόδισκος συμπλέκτης, με υλικό τριβής χωρίς αμίαντο, σφόνδυλος (βολάν) δύο μαζών S tronic. Το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 ταχυτήτων καθιστά εφικτή τη μείωση του χρόνου αλλαγής ταχύτητας και εξασφαλίζει την αλλαγή χωρίς αισθητή διακοπή της ισχύος. Χειρισμός μέσω των προαιρετικών χειριστηρίων πίσω από το τιμόνι ή του επιλογέα ταχυτήτων ή με αυτόματη λειτουργία. Μπροστινή κίνηση. Ηλεκτρονικό μπλοκάρισμα διαφορικού EDS με επέμβαση στο σύστημα πέδησης και των τεσσάρων τροχών, ρύθμιση αντιολίσθησης τροχών ASR, Ηλεκτρονικό Πρόγραμμα Ευστάθειας ESP με υποβοήθηση πέδησης (Brake assist). Σύστημα ανάκτησης ενέργειας κατά την πέδηση (recuperation). Το σύστημα ανάκτησης ενέργειας μετατρέπει την κινητική ενέργεια σε ηλεκτρική κατά τη διάρκεια της κίνησης του αυτοκινήτου σε κατωφέρεια ή κατά την πέδηση. Όταν το αυτοκίνητο επιταχύνει και πάλι, το σύστημα αυτό υποβοηθά τον κινητήρα με αποτέλεσμα την εξοικονόμηση καυσίμου έως και 3%. Σύστημα Start-Stop, βοηθάει στη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO₂ σβήνοντας τον κινητήρα κατά την ακινητοποίηση του οχήματος, π.χ. στα φανάρια. Για την επανεκκίνηση, η διαδικασία εκκίνησης ξεκινά ήδη με το πάτημα του συμπλέκτη (σε μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων) ή μετά την απελευθέρωση του πεντάλ φρένου (S tronic). Μπορεί να απενεργοποιηθεί ανά πάσα στιγμή μέσω ενός διακόπτη. Σύστημα Start-Stop. Μειώνει την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές CO 2, σβήνοντας τον κινητήρα κατά την ακινητοποίηση του οχήματος, π.χ. στα φανάρια. Για τη βέλτιστη επανεκκίνηση, η διαδικασία εκκίνησης ξεκινά ήδη με το πάτημα του συμπλέκτη (σε μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων) ή μετά την απελευθέρωση του πεντάλ φρένου (S tronic). Μπορεί να απενεργοποιηθεί ανά πάσα στιγμή μέσω ενός διακόπτη. Πρόγραμμα επέκτασης εργοστασιακής εγγύησης. Διατίθεται για όλη την γκάμα κινητήρων του Audi A1 και Α1 Sportback. Για περισσότερες πληροφορίες, απευθυνθείτε στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi. Για τον βασικό και προαιρετικό εξοπλισμό, μπορείτε να απευθυνθείτε στo Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων και Συνεργατών Service Audi.

105

106 106 Γνήσια Αξεσουάρ Audi Γνήσια Αξεσουάρ Audi: Νέες ιδέες Περισσότερες δυνατότητες. Το Audi A1 και το A1 Sportback αποτελούν δήλωση στην χωρίς όρια εξατομίκευση. Μια δήλωση μοναδικότητας και απόλαυσης κατά την οδήγηση. Και με τα έξυπνα Γνήσια Αξεσουάρ Audi κερδίζετε ακόμα περισσότερο χώρο και επιπρόσθετη άνεση. Στις σελίδες που ακολουθούν θα βρείτε ένα δείγμα από τη μεγάλη γκάμα που προσφέρουν τα Γνήσια Αξεσουάρ Audi, με τα οποία μπορείτε να βιώσετε την κάθε διαδρομή ακόμα πιο άνετα.

107 Audi Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στον κατάλογο Γνήσια Αξεσουάρ Audi Α1, στην ιστοσελίδα και τους Εξουσιοδοτημένους Εμπόρους Audi. A1 Audi A1 A1 Sportback Audi Γνήσια Αξεσουάρ

108 108 Γνήσια Αξεσουάρ Audi Χειμερινοί Ελαστικά. Ζάντες αλουμινίου χυτές σε σχέδιο 5 βραχιόνων Pin. Ο εκφραστικός σχεδιασμός θυμίζει την τυπική μορφή των Bowling-Pins. Στη διάσταση 6 J x 15 για ελαστικά μεγέθους 185/60 R 15 ή στη διάσταση 6 J x 16 για ελαστικά μεγέθους 195/50 R 16. Διατίθενται επίσης: Αντιολισθητικές αλυσίδες για καλύτερο κράτημα σε χιόνι και πάγο. 2 Προϊόντα φροντίδας. Η σειρά προϊόντων περιποίησης και καθαρισμού της Audi είναι προσαρμοσμένη στα υψηλής ποιότητας υλικά του δικού σας Audi. Ανάλογα με το προϊόν, προσφέρει φροντίδα στο εξωτερικό μέρος του αυτοκινήτου, ενώ υπάρχουν πολλές άλλες εφαρμογές και στον εσωτερικό χώρο. 3 Παιδικό κάθισμα youngster plus. Προσφέρει μεγάλη άνεση χάρη στην έξυπνη διαδρομή της ζώνης ασφαλείας. Η πλάτη ρυθμίζεται καθ' ύψος και πλάτος. Με επιπρόσθετα ενσωματωμένα σημεία στήριξης για βέλτιστη προστασία. Για παιδιά από 15 έως 36 kg (περ. από 3½ έως 12 ετών). Διατίθενται επίσης: Βρεφικό κάθισμα Audi για παιδιά έως 13 κιλά και το παιδικό κάθισμα Audi με ISOFIX για παιδιά μεταξύ 9 και 18 κιλών.

109 Σχάρα Σκι και Snowboard. Για την άνετη μεταφορά έως και 6 ζευγαριών ski ή 4 snowboard. Με κλειδαριά, (μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σε συνδυασμό με τις μπάρες οροφής.) Διατίθενται επίσης: Βάση στήριξης ποδηλάτων για τον κοτσαδόρο, μπαγκαζιέρα οροφής 370 l καθώς και βάση για καγιάκ. Για ακόμα περισσότερη άνεση στον εσωτερικό χώρο διατίθενται θήκη για ομπρέλες και πολυλειτουργικός σάκος για το σημείο πολλαπλής στήριξης αντικειμένων. 5 Εκ των υστέρων τοποθέτηση λειτουργίας πλοήγησης και αναβάθμιση (update) λογισμικού πλοήγησης*. Προσφέρει τη δυνατότητα της ενεργοποίησης της λειτουργίας και των δεδομένων πλοήγησης σε μεταγενέστερο χρονικό σημείο Προϋπόθεση: Ηχοσύστημα concert και πακέτο Connectivity. Δυνατότητα αναβάθμισης (update) του υλικού των χαρτών πλοήγησης σε όλα τα συστήματα. Η συμβουλή μας: Συνδυάστε το Update με το επόμενο Service του αυτοκινήτου σας. 6 Κάλυμμα χώρου αποσκευών. Τα άκρα του καλύμματος προστατεύουν από τη βρομιά το πάτωμα του χώρου αποσκευών. Το αντιολισθητικό υλικό κατασκευής του φροντίζει για την καλύτερη συγκράτηση των φορτίων. Είναι απλό στην χρήση και αποθηκεύεται χωρίς να πιάνει πολύ χώρο. Διαθέσιμο και ως προστατευτικό κάλυμμα χώρου αποσκευών. Διατίθενται επίσης: Λαστιχένια πατάκια, προστατευτικές μεμβράνες ακμών φόρτωσης και χρώματος για ακόμα περισσότερη προστασία. * Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi.

110 110 Τεχνικά στοιχεία Μοντέλο A1 1.2 TFSI (86 hp) A1 1,4 TFSI (122 hp) A1 1,4 TFSI (122 hp) 119 g CO₂/km [μεικτός κύκλος])⁷ A1 1,4 TFSI (185 hp) Τύπος κινητήρα 4-κύλινδρος σε σειρά βενζινοκινητήρας με άμεσο ψεκασμό βενζίνης και Turbo 4-κύλινδρος σε σειρά βενζινοκινητήρας με άμεσο ψεκασμό βενζίνης και Turbo 4-κύλινδρος σε σειρά βενζινοκινητήρας με άμεσο ψεκασμό βενζίνης και Turbo 4-κύλινδρος σε σειρά βενζινοκινητήρας με άμεσο ψεκασμό βενζίνης και διπλή υπερπλήρωση Κυβισμός σε cm³ (βαλβίδες ανά κύλινδρο) 1197 (2) 1390 (4) 1390 (4) 1390 (4) Μέγιστη ισχύς σε hp ανά λεπτό 86/ / / /6200 Μέγιστη ροπή σε Nm σε σ.α.λ. 160/ / / / Μετάδοση κίνησης/τροχοί Τύπος μετάδοσης Μπροστινή κίνηση Μπροστινή κίνηση Μπροστινή κίνηση Μπροστινή κίνηση Κιβώτιο ταχυτήτων Μηχανικό κιβώτιο 5 ταχυτήτων Μηχανικό κιβώτιο 6 ταχυτήτων [7 σχέσεων S tronic] 7 σχέσεων S tronic 7 σχέσεων S tronic Ζάντες² Ατσάλινες ζάντες, 6 J x 15 Ατσάλινες ζάντες, 6,5 J x 15 Ατσάλινες ζάντες, 6,5 J x 15 Ζάντες αλουμινίου χυτές, 7,5 J x 17 Ελαστικά² 185/60 R /55 R /55 R /40 R 17 Βάρος/Όγκος A1 A1 Sportback A1 A1 Sportback A1 A1 A1 Sportback Απόβαρο³ σε kg [1200] 1200 [1225] Επιτρεπόμενο συνολικό βάρος σε kg [1575] 1615 [1640] Επιτρ. βάρος οροφής/φορτίο στήριξης σε kg 75/50 75/50 75/50 75/50 75/50 75/50 75/50 Χωρητικότητα ρεζερβουάρ καυσίμου περίπου σε l Επιδόσεις/Κατανάλωση⁴ Μέγιστη τελική ταχύτητα σε km/h Επιτάχυνση km/h σε sec 11,7 11,9 8,9 9,0 8,9 6,9 7,0 Είδος καυσίμου Super αμόλυβδη βενζίνη χωρίς θείο 95 ROZ ⁶ Super αμόλυβδη βενζίνη χωρίς θείο 95 ROZ ⁶ Super αμόλυβδη βενζίνη χωρίς θείο 95 ROZ ⁶ SuperPlus αμόλυβδη βενζίνη χωρίς θείο ROZ 98⁸ Κατανάλωση καυσίμου⁵ σε l/100 km εντός πόλεως εκτός πόλεως μεικτός κύκλος 6,2 6,2 4,4 4,4 5,1 5,1 6,8 [6,5] 6,9 [6,5] 4,4 [4,6] 4,6 [4,6] 5,3 [5,3] 5,4 [5,3] 6,5 4,4 5,2 7,5 7,5 5,1 5,1 5,9 5,9 Εκπομπές CO 2 ⁵ σε g/km εντός πόλεως εκτός πόλεως μεικτός κύκλος [150] 160 [150] 104 [106] 106 [106] 124 [122] 126 [122] Προδιαγραφή καυσαερίων EU5 EU5 EU5 EU5 [ ] Στοιχεία για S tronic. Επεξηγήσεις ¹ έως ¹⁰ στη σελίδα 112. Tα στοιχεία είναι ενδεικτικά βάση της εκάστοτε πληροφόρησης του εργοστασίου. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να τροποποιηθούν χωρίς προηγούμενη ενημέρωση. Για τα ακριβή στοιχεία, απευθυνθείτε στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi.

111 Μοντέλο A1 1.6 TDI (90 hp) A1 1.6 TDI (105 hp) A1 2.0 TDI (143 hp)¹⁰ Τύπος κινητήρα 4-κύλινδρος σε σειρά πετρελαιοκινητήρας με τεχνολογία ψεκασμού Common- Rail και Turbo 4-κύλινδρος σε σειρά πετρελαιοκινητήρας με τεχνολογία ψεκασμού Common- Rail και Turbo 4-κύλινδρος σε σειρά πετρελαιοκινητήρας με σύστημα ψεκασμού Common- Rail και Turbo Κυβισμός σε cm³ (βαλβίδες ανά κύλινδρο) 1598 (4) 1598 (4) 1968 (4) Μέγιστη ισχύς σε hp ανά λεπτό 90/ / /4200 Μέγιστη ροπή σε Nm σε σ.α.λ. 230/ / / Μετάδοση κίνησης/τροχοί Τύπος μετάδοσης Μπροστινή κίνηση Μπροστινή κίνηση Μπροστινή κίνηση Κιβώτιο ταχυτήτων Μηχανικό κιβώτιο 5 ταχυτήτων [7 σχέσεων S tronic] Μηχανικό κιβώτιο 5 ταχυτήτων Μηχανικό κιβώτιο 6 ταχυτήτων Ζάντες² Ατσάλινες ζάντες, 6,5 J x 15 Ατσάλινες ζάντες, 6,5 J x 15 Ζάντες αλουμινίου χυτές, 7 J x 16 Ελαστικά² 205/55 R /55 R /45 R 16 Βάρος/Όγκος A1 A1 Sportback A1 A1 Sportback A1 A1 Sportback Απόβαρο³ σε kg 1210 [1235] 1235 [1260] Επιτρεπόμενο συνολικό βάρος σε kg 1585 [1610] 1650 [1675] Επιτρ. βάρος οροφής/φορτίο στήριξης σε kg 75/50 75/50 75/50 75/50 75/50 75/50 Χωρητικότητα ρεζερβουάρ καυσίμου περίπου σε l Επιδόσεις/Κατανάλωση⁴ Μέγιστη τελική ταχύτητα σε km/h Επιτάχυνση km/h σε sec 11,4 11,6 10,5 10,7 8,2 8,3 Είδος καυσίμου Diesel χωρίς θείο ⁹ Diesel χωρίς θείο ⁹ Diesel χωρίς θείο ⁹ Κατανάλωση καυσίμου⁵ σε l/100 km εντός πόλεως εκτός πόλεως μεικτός κύκλος 4,4 [5,1] 4,4 [5,1] 3,4 [3,7] 3,4 [3,7] 3,8 [4,2] 3,8 [4,2] 4,4 4,4 3,4 3,4 3,8 3,8 5,0 5,0 3,6 3,6 4,1 4,1 Εκπομπές CO 2 ⁵ σε g/km εντός πόλεως εκτός πόλεως μεικτός κύκλος 115 [132] 115 [132] 89 [97] 89 [97] 99 [110] 99 [110] Προδιαγραφή καυσαερίων EU5 EU5 EU5

112 112 Τεχνικά χαρακτηριστικά, Διαστάσεις Επεξηγήσεις: 1 Η αναφερόμενη τιμή υπολογίστηκε σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία μέτρησης (Οδηγία 80/1269/ΕΟΚ της ισχύουσας νομοθεσίας). ² Στην έκδοση Ambition, ζάντες αλουμινίου χυτές μεγέθους 7 J x 16 με ελαστικά 215/45 R 16. ³ Απόβαρο αυτοκινήτου με οδηγό (68 kg), αποσκευές (7 kg) και πληρότητα ρεζερβουάρ καυσίμου 90%, υπολογισμένο σύμφωνα με την Οδηγία 92/21/ΕΟΚ της ισχύουσας νομοθεσίας. Το απόβαρο και ο συντελεστής αντίστασης αέρα του οχήματος μπορεί να αυξηθούν με τους προαιρετικούς εξοπλισμούς, οδηγώντας σε αντίστοιχη μείωση του ωφέλιμου φορτίου και της μέγιστης ταχύτητας. ⁴ Η κατανάλωση καυσίμου και οι εκπομπές CO₂ ενός αυτοκινήτου δεν εξαρτώνται μόνο από την αποτελεσματική εκμετάλλευση του καυσίμου από το όχημα, αλλά επηρεάζονται επίσης και από τον τρόπο οδήγησης και από άλλους μη τεχνικούς παράγοντες. Το CO₂ είναι το αέριο, το οποίο ευθύνεται πρωτίστως για το φαινόμενο του θερμοκηπίου. ⁵ Οι αναφερόμενες τιμές υπολογίστηκαν σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία μέτρησης. Τα στοιχεία δεν αναφέρονται σε συγκεκριμένο αυτοκίνητο και δεν αποτελούν μέρος προσφοράς, αλλά χρησιμεύουν μόνο για σκοπούς σύγκρισης μεταξύ διαφόρων τύπων αυτοκινήτων. ⁶ Συνιστάται η χρήση Super αμόλυβδης χωρίς θείο βενζίνης ROZ 95 κατά DIN EN 228. Εάν δεν είναι διαθέσιμη: Απλή αμόλυβδη χωρίς θείο βενζίνη 91 ROZ κατά DIN EN 228 με μικρή μείωση της απόδοσης. Βασικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί αμόλυβδη βενζίνη ROZ 95 με ένα μέγιστο ποσοστό αιθανόλης 10 % (E10). Τα στοιχεία για την κατανάλωση αναφέρονται σε χρήση με καύσιμο ROZ 95 σύμφωνα με την οδηγία 692/2008/E.Ε. ⁷ Οι ακόλουθοι εξοπλισμοί δεν είναι διαθέσιμοι στο Audi A1 1.4 TFSI S tronic με 119 g CO₂/km: Πανοραμική γυάλινη οροφή, χυτές ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, ελαστικά με ιδιότητες run-flat, καθώς και προβολείς Xenon plus συμπερ. σύστημα καθαρισμού προβολέων. ⁸ Συνιστάται η χρήση Super Plus αμόλυβδης χωρίς θείο βενζίνης ROZ 98 κατά DIN EN 228. Εάν δεν είναι διαθέσιμη: Super αμόλυβδη χωρίς θείο βενζίνη 95 ROZ κατά DIN EN 228 με μικρή μείωση της απόδοσης. Κατά βάση μπορεί να χρησιμοποιηθεί αμόλυβδη βενζίνη ROZ 95 με ένα μέγιστο ποσοστό αιθανόλης 10 % (E10). Τα στοιχεία για την κατανάλωση αναφέρονται σε χρήση με καύσιμο ROZ 95 σύμφωνα με την οδηγία 692/2008/E.Ε. ⁹ Συνιστάται η χρήση καυσίμου Diesel χωρίς θείο κατά DIN EN 590. Εάν δεν διατίθεται: Diesel καύσιμο σύμφωνα με DIN EN 590. ¹⁰ Για την ακριβή ημερομηνία διάθεσης στο A1 Sportback παρακαλούμε να ενημερωθείτε από τους Εξουσιοδοτημένους Εμπόρους Audi. Σημαντική σημείωση: Ο περιοδικός έλεγχος του αυτοκινήτου πραγματοποιείται σύμφωνα με την ένδειξη Service.

113 Audi A1 Audi A1 Sportback 1014 ** 926 ** 1014 ** 937 ** *** 1335 **** 1349 *** **** *** 1330 **** 1351 *** 1279 **** * * Διαστάσεις σε χιλιοστά. Διαστάσεις οχήματος σε απόβαρο αυτοκινήτου. Όγκος χώρου αποσκευών 270/920 l (μέτρηση σύμφωνα με τη μέθοδο VDA με κύβους μήκους ακμής 200 x 100 x 50 mm. 2 η τιμή : Με αναδιπλωμένη πλάτη πίσω καθισμάτων και φόρτωση μέχρι τον ουρανό του αυτοκινήτου). Διάμετρος κύκλου στροφής περ. 10,6 m. * Με κεραία οροφής το ύψος του αυτοκινήτου είναι 1441 mm. ** Μέγιστη ελευθερία κεφαλής. *** Πλάτος χώρου αγκώνων. ****Πλάτος χώρου ώμων. Διαστάσεις σε χιλιοστά. Διαστάσεις οχήματος σε απόβαρο αυτοκινήτου. Όγκος χώρου αποσκευών 270/920 l (μέτρηση σύμφωνα με τη μέθοδο VDA με κύβους μήκους ακμής 200 x 100 x 50 mm. 2 η τιμή : Με αναδιπλωμένη πλάτη πίσω καθισμάτων και φόρτωση μέχρι τον ουρανό του αυτοκινήτου). Διάμετρος κύκλου στροφής περ. 10,6 m. * Με κεραία οροφής το ύψος του αυτοκινήτου είναι mm. ** Μέγιστη ελευθερία κεφαλής. *** Πλάτος χώρου αγκώνων. ****Πλάτος χώρου ώμων.

114 114 Ευρετήριο Σελίδα Attraction Ambition (εκτός 185 hp) Ambition 185 hp Σελίδα Attraction Ambition (εκτός185 hp) Ambition 185 hp Απλά χρώματα 86 Ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών χυτές σε σχέδιο 6 οπών Λευκό Amalfi Μπλε Kumulus Λαμπερό μαύρο Ζάντες αλουμινίου χυτές 16 ιντσών σε σχέδιο 10 ακτίνων Μεταλλικά χρώματα 86 Λευκό Glacier μεταλλικό Ασημί Ice μεταλλικό Πορτοκαλί Samoa μεταλλικό ¹ ¹ ¹ Ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών χυτές σε σχέδιο 7 βραχιόνων Dynamic Καφέ Teak μεταλλικό Κόκκινο Shiraz μεταλλικό Ζάντες αλουμινίου χυτές 17 ιντσών σε σχέδιο 5 ακτίνων-v Μπλε Scuba μεταλλικό Μπλέ Sphere μεταλλικό Περλέ χρώματα 87 Μαύρο Phantom περλέ Ζάντες αλουμινίου χυτές 17 ιντσών σε σχέδιο 5 ακτίνων-v, ανθρακί, μερικώς γυαλισμένες Κόκκινο Misano περλέ Ειδικά εξωτερικά χρώματα 87 Ζάντες αλουμινίου χυτές 17 ιντσών σε σχέδιο 5 βραχιόνων Ειδικά εξωτερικά χρώματα Audi exclusive Τόξο οροφής σε χρώματα αντίθεσης 88 Τόξο οροφής σε χρώματα αντίθεσης. ² ² ² Ζάντες αλουμινίου χυτές 17 ιντσών σε σχέδιο 7 ακτίνων ¹ ¹ ¹ Τόξο οροφής σε χρώματα αντίθεσης ¹ ¹ ¹ Ζάντες/Ελαστικά 90 Χειμερινές ατσάλινες ζάντες με τάσι 15 ιντσών Ζάντες αλουμινίου χυτές 17 ιντσών Audi exclusive σε σε σχέδιο 5 διπλών ακτίνων Ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών χυτές σε σχέδιο 7 βραχιόνων Ζάντες αλουμινίου χυτές 18 ιντσών Audi exclusive σε σε σχέδιο 7 διπλών ακτίνων⁴ ⁵ ⁵ ⁵ Βασικός εξοπλισμός Προαιρετικός εξοπλισμός Βασικός/Προαιρετικός εξοπλισμός ανάλογα του μοντέλου δεν διατίθεται Οι εξοπλισμοί είναι ενδεικτικοί βάση της εκάστοτε πληροφόρησης του εργοστασίου και αφορούν τις εκδόσεις σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να τροποποιηθούν χωρίς προηγούμενη ενημέρωση. Για τον ακριβή εξοπλισμό της κάθε έκδοσης στην Ελληνική αγορά, απευθυνθείτε στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi.

115 Σελίδα Attraction Ambition (εκτός 185 hp) Ambition 185 hp Σελίδα Attraction Ambition (εκτός 185 hp) Ambition 185 hp Ζάντες αλουμινίου χυτές 18 ιντσών Audi exclusive σε σχέδιο 5 βραχιόνων ρότορα, σε οπτική τιτανίου, γυαλισμένες⁴ ⁵ ⁵ Δέρμα Milano μαύρο Δέρμα Milano γκρι Titanium ⁶ ⁶ Επενδύσεις καθισμάτων για sport καθίσματα εμπρός 94 Χειμερινές ατσάλινες ζάντες με τάσι 15 ιντσών Ύφασμα Herzklopfen με ραφές σε αντίθετη απόχρωση Ύφασμα Herzklopfen με ραφές σε αντίθετη απόχρωση Ύφασμα Herzklopfen με ραφές σε αντίθετη απόχρωση Χειμερινές ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών χυτές σε σχέδιο 7 βραχιόνων Dynamic Ύφασμα Herzklopfen με ραφές σε αντίθετη απόχρωση Ύφασμα Wunderbar με ραφές σε αντίθετη απόχρωση ⁶ ⁶ Ύφασμα Wunderbar με ραφές σε αντίθετη απόχρωση ⁶ ⁶ Χειμερινές ζάντες αλουμινίου χυτές 17 ιντσών σε σχέδιο 5 ακτίνων-v Ύφασμα Wunderbar με ραφές σε αντίθετη απόχρωση ⁶ ⁶ Ύφασμα Wunderbar με ραφές σε αντίθετη απόχρωση ⁶ ⁶ Δέρμα Milano με ραφές σε αντίθετη απόχρωση Ελαστικά παντός καιρού Ελαστικά με ιδιότητες run-flat ⁵ ⁵ Αντικλεπτικά μπουλόνια ασφαλείας tyre mobility system Ένδειξη ελέγχου πίεσης ελαστικών Εργαλεία αυτοκινήτου Γρύλος αυτοκινήτου Καθίσματα 92 Κανονικά καθίσματα εμπρός Sport καθίσματα εμπρός Επενδύσεις καθισμάτων για κανονικά καθίσματα εμπρός 92 Ύφασμα Zeitgeist μαύρο Ύφασμα Zeitgeist γκρι Titanium Δέρμα Milano με ραφές σε αντίθετη απόχρωση Δέρμα Milano με ραφές σε αντίθετη απόχρωση Δερμάτινες επενδύσεις Audi exclusive Υφασμάτινες και δερμάτινες επενδύσεις 95 Πακέτο καθισμάτων Δερμάτινες επενδύσεις σε δέρμα Fine Nappa Audi exclusive Εσωτερική επένδυση ουρανού σε μαύρο ύφασμα Πλαίσια αεραγωγών 96 Μαύρο ματ Mαύρο γυαλιστερό Γκρι Titanium γυαλιστερό Λευκό γυαλιστερό Κόκκινο Garnet γυαλιστερό ⁷ Ύφασμα Wunderbar μαύρο Ύφασμα Wunderbar γκρι Titanium ⁶ ⁶ Πράσινο Wasabi γυαλιστερό Μπεζ Velvet γυαλιστερό ¹ Διαθέσιμη μόνο για το Audi A1 Sportback. ² Διαθέσιμη μόνο για το Audi A1. ³Στο μέγεθος 6 J x 15 με ελαστικά 185/60 R 15 διατίθενται αποκλειστικά για 1.2 TFSI. ⁴ Διατίθεται μόνο σε συνδυασμό με την ανάρτηση S-Line. ⁵ Δεν διατίθεται για το Α1 1.4 TFSI (122 hp 119 g CO₂/km [μεικτός κύκλος]). ⁶ Βασικός εξοπλισμός σε συνδυασμό με το πακέτο media style. ⁷ Βασικός εξοπλισμός σε συνδυασμό με sport καθίσματα εμπρός.

116 116 Ευρετήριο Σελίδα Attraction Ambition (εκτός 136 kw) Ambition 185 hp Σελίδα Attraction Ambition (εκτός 185 hp) Ambition 185 hp Φωτισμός 97 Συστήματα κλειδώματος 98 Xenon plus συμπεριλαμβανομένου συστήματος καθαρισμού προβολέων ¹ ¹ Προβολείς Xenon plus ² ² Υποβοήθηση προβολέων Πίσω φώτα σε τεχνολογία LED Πίσω φώτα Προβολείς Εσωτερικός φωτισμός Πακέτο εσωτερικού φωτισμού σε τεχνολογία LED ³ ³ Προβολείς ομίχλης Φώτα φλας Προσαρμοζόμενο φως φρένων Σύστημα καθαρισμού προβολέων ¹ ¹ Αισθητήρας φωτός/βροχής Καθρέπτες 98 Εξωτερικοί καθρέπτες ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι Εξωτερικοί καθρέπτες, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι και θερμαινόμενοι Εξωτερικοί καθρέπτες ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι, θερμαινόμενοι και ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι Κέλυφος εξωτερικού καθρέπτη στο χρώμα του αυτοκινήτου Εξωτερικοί καθρέπτες σε χρώμα του τόξου οροφής Audi exclusive ⁴ ⁴ ⁴ Εξωτερικοί καθρέπτες σε χρώμα του τόξου οροφής Audi exclusive ⁵ ⁵ ⁵ Εσωτερικός καθρέπτης αντιθαμβωτικός Εσωτερικός αυτόματα αντιθαμβωτικός καθρέπτης Σύστημα οροφής 98 Πανοραμική γυάλινη οροφή ¹ ¹ Comfort key Κεντρικό κλείδωμα Ηλεκτρονικό σύστημα ακινητοποίησης immobilizer Διακόπτης εκκίνησης Αντικλεπτικό σύστημα συναγερμού Προετοιμασία για σύστημα εντοπισμού Τζάμια 98 Θερμομονωτικά τζάμια Εμπρόσθιο παρμπρίζ με γκρι αντηλιακή λωρίδα Πίσω τζάμι Φιμέ τζάμια Πλυστικό σύστημα παρμπρίζ Ηλιοσκιάδια Λοιποί εξωτερικοί εξοπλισμοί 99 Προετοιμασία εγκατάστασης κοτσαδόρου Ενιαία τραπεζοειδής μάσκα Audi Πακέτο Audi exclusive σε μαύρο Απολήξεις εξάτμισης Αναγραφή μοντέλου/επιγραφή Καθίσματα/Άνεση καθισμάτων 99 Σύστημα πίσω καθισμάτων 2+1 ⁵ ⁵ ⁵ Σύστημα πίσω καθισμάτων Διαιρούμενη πλάτη πίσω καθισμάτων Θέρμανση καθισμάτων εμπρός Βασικός εξοπλισμός Προαιρετικός εξοπλισμός Βασικός/Προαιρετικός εξοπλισμός ανάλογα του μοντέλου δεν διατίθεται Οι εξοπλισμοί είναι ενδεικτικοί βάση της εκάστοτε πληροφόρησης του εργοστασίου και αφορούν τις εκδόσεις σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να τροποποιηθούν χωρίς προηγούμενη ενημέρωση. Για τον ακριβή εξοπλισμό της κάθε έκδοσης στην Ελληνική αγορά, απευθυνθείτε στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi.

117 Σελίδα Attraction Ambition (εκτός 185 hp) Ambition 185 hp Σελίδα Attraction Ambition (εκτός 185 hp) Ambition 185 hp Μεσαίο υποβραχιόνιο εμπρός Προσκέφαλα εμπρός Προσκέφαλα πίσω Προεγκατάσταση παιδικού καθίσματος ISOFIX, για τα πίσω καθίσματα. ⁴ ⁴ ⁴ Κάλυμμα χώρου αποσκευών Πακέτο χώρου αποσκευών Λοιποί εσωτερικοί εξοπλισμοί 100 Πατάκια εμπρός Προεγκατάσταση παιδικού καθίσματος ISOFIX και Top Tether για τα εξωτερικά πίσω καθίσματα Διακόπτης απενεργοποίησης του αερόσακου συνοδηγού Τιμόνια/Επιλογέας ταχυτήτων/χειριστήρια όργανα 99 Sport δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι 3 ακτίνων με χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων Sport τιμόνι 3 ακτίνων Sport δερμάτινο τιμόνι 3 ακτίνων Sport δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι 3 ακτινών Λαβή επιλογέα ταχυτήτων Audi exclusive σε αλουμίνιο Στεφάνη τιμονιού σε δέρμα Audi exclusive Χειριστήρια όργανα σε δέρμα Audi exclusive Χειριστήρια όργανα σε ακατέργαστο δέρμα μαύρο Audi exclusive Κλιματισμός 100 Αυτόματος κλιματισμός Σύστημα κλιματισμού μηχανικά ρυθμιζόμενο Σύστημα εξαερισμού και θέρμανσης Συστήματα ασφάλισης και αποθήκευσης αποσκευών 100 Θήκες Ντουλαπάκι συνοδηγού Πακέτο αποθηκευτικών χώρων Δακτύλιοι πρόσδεσης Σάκος σκι/snowboard ⁵ ⁵ ⁵ Πατάκια εμπρός και πίσω Γρύλος παράθυρου Κεντρική κονσόλα Αναπτήρας και σταχτοδοχείο Χειρολαβές οροφής ⁴ ⁴ ⁴ Πρίζα 12 Volt Διακοσμητικά στοιχεία αλουμινίου στο εσωτερικό Έγχρωμα εκτεταμένα διακοσμητικά στοιχεία στο εσωτερικό mono.pur ³ ³ Έγχρωμα εκτεταμένα διακοσμητικά στοιχεία στο εσωτερικό σε δέρμα Audi exlusive Υποπόδιο και καλύμματα πεντάλ από ανοξείδωτο χάλυβα MMI και Συστήματα πλοήγησης 101 Σύστημα πλοήγησης MMI Navigation plus συμπερ. δεδομένων πλοήγησης (σκληρός δίσκος) Πακέτο πλοήγησης συμπερ. δεδομένων πλοήγησης (Κάρτα SD) Σύστημα πληροφόρησης οδηγού Ηχοσυστήματα 102 Ηχοσύστημα Chorus Ηχοσύστημα Concert ³ ³ ³ Ψηφιακή ραδιοφωνική λήψη Ηχοσύστημα Audi sound system Ηχεία BOSE Surround Sound CD-Changer ¹ Δεν διατίθεται για το Α1 1.4 TFSI (122 hp 119 g CO₂/km [μεικτός κύκλος]). ²Διατίθεται μόνο για το Α1 1.4 TFSI (122 hp 119 g CO₂/km [μεικτός κύκλος]). ³Βασικός εξοπλισμός σε συνδυασμό με το πακέτο media style. ⁴ Διατίθεται μόνο για το Audi A1. ⁵ Διατίθεται μόνο για το Audi A1 Sportback.

118 118 Ευρετήριο Σελίδα Attraction Ambition (εκτός 185 hp) Ambition 185 hp Σελίδα Attraction Ambition (εκτός 185 hp) Ambition 185 hp Πακέτο Connectivity ¹ ¹ ¹ Bluetooth interface Σετ καλωδίων αντάπτορα για το Audi music interface Audi music interface online Προεγκατάσταση κινητού τηλεφώνου (Bluetooth) συμπερ. κεντρικού υποβραχιόνιου εμπρός Συστήματα υποβοήθησης 103 Υποβοήθηση εκκίνησης σε ανωφέρεια ² ² Σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης πίσω (Audi parking system) Audi parking system plus Σύστημα ρύθμισης σταθερής ταχύτητας Αναρτήσεις/Φρένα 103 Δυναμική ανάρτηση Sport ανάρτηση S line-sport ανάρτηση Προειδοποιητικές και ενδεικτικές λυχνίες Προειδοποιητικό τρίγωνο Φαρμακείο Ρύθμιση αντιολίσθησης τροχών (ASR) Ηλεκτρονικό μπλοκάρισμα διαφορικού (EDS) ESC με ηλεκτρονικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης Υδραυλικό τιμόνι Μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων S tronic Μπροστινή κίνηση Σύστημα ανάκτησης ενέργειας κατά την πέδηση (recuperation) ⁴ ⁴ Σύστημα Start-Stop ⁴ ⁴ Επέκταση εργοστασιακής εγγύησης Audi 104 Επέκταση εργοστασιακής εγγύησης Audi Τεχνολογία/Ασφάλεια 103 Αμάξωμα Πλευρική προστασία από πρόσκρουση Αερόσακοι πλήρους μεγέθους Ενσωματωμένο σύστημα προσκεφάλων (Audi backguard) Παιδικές ασφάλειες ³ ³ ³ Κεντρική οθόνη Πίνακας οργάνων Κολόνα τιμονιού ασφαλείας Ζώνες ασφαλείας Έλεγχος πρόσδεσης ζώνης ασφαλείας Εξοπλισμός του απεικονιζόμενου Audi A1 (σελίδες 4 19): Εξωτερικό χρώμα: Κόκκινο Misano περλέ με τόξο οροφής σε ασημί Ice μεταλλικό. Τροχοί/ελαστικά: Ζάντες αλουμινίου χυτές σε σχέδιο 5 ακτίνων-v, ανθρακί, μερικώς γυαλισμένες. Καθίσματα/Επενδύσεις καθισμάτων: Sport καθίσματα σε δέρμα Milano κόκκινο Garnet/μαύρο με ραφές σε αντίθετη απόχρωση Πλαίσια αεραγωγών: Γυαλιστερό κόκκινο Garnet, Εξοπλισμός του απεικονιζόμενου Audi A1 Sportback (σελίδες 20 41): Εξωτερικό χρώμα: Λευκό glacier μεταλλικό, με τόξο οροφής σε γκρι Daytona περλέ. Τροχοί/ελαστικά: Ζάντες αλουμινίου χυτές σε σχέδιο 7 ακτίνων. Καθίσματα/Επενδύσεις καθισμάτων: Sport καθίσματα σε δέρμα Milano κόκκινο Garnet/μαύρο με ραφές σε αντίθετη απόχρωση Πλαίσια αεραγωγών: Γυαλιστερό κόκκινο Garnet ¹ Βασικός εξοπλισμός σε συνδυασμό με το πακέτο media style. ² Βασικός εξοπλισμός σε συνδυασμό με S tronic. ³ Διατίθεται μόνο για το Audi A1 Sportback. ⁴ Δεν διατίθενται για 1.6 TDI 90 hp S tronic. (Για την ακριβή ημερομηνία διάθεσης παρακαλούμε να ενημερωθείτε από τους Εξουσιοδοτημένους Εμπόρους Audi). Βασικός εξοπλισμός Προαιρετικός εξοπλισμός Βασικός/Προαιρετικός εξοπλισμός ανάλογα του μοντέλου δεν διατίθεται Οι εξοπλισμοί είναι ενδεικτικοί βάση της εκάστοτε πληροφόρησης του εργοστασίου και αφορούν τις εκδόσεις σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να τροποποιηθούν χωρίς προηγούμενη ενημέρωση. Για τον ακριβή εξοπλισμό της κάθε έκδοσης στην Ελληνική αγορά, απευθυνθείτε στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi.

119

120 120 Γοητεία Audi Η Audi σας προσφέρει πολύ περισσότερα από ένα μοντέλο Audi. Όποιος επιλέγει ένα μοντέλο Audi, επιλέγει ταυτοχρόνως μία μάρκα που προσφέρει πολλά περισσότερα στον πελάτη της. Περισσότερη εξατομίκευση. Μεγαλύτερη αποκλειστικότητα. Και περισσότερη γοητεία. Vorsprung durch Technik και όλα, όσα κρύβονται πίσω από αυτό το moto: η θρυλική ιστορία της Audi, ημερομηνίες αξέχαστων γεγονότων και πρωτοποριακά τεχνολογικά επιτεύγματα αφεθείτε στη γοητεία της μάρκας Audi. > Audi Configurator Δημιουργήστε με τη βοήθεια του Audi Configurator το απόλυτα προσωπικό σας Audi. Όλα τα τρέχοντα μοντέλα, κινητήρες, χρώματα και εξοπλισμοί είναι στη διάθεσή σας για να επιλέξετε αυτά που ταιριάζουν στις δικές σας ανάγκες και προτιμήσεις. >

121 eκατάλογος Zήστε τώρα τον κατάλογο Audi και στα πολυμέσα: Διαθέσιμος ως εφαρμογή (App) έχει το ίδιο περιεχόμενο όπως το τυπωμένο προϊόν και ακόμη περισσότερα. Ενημερωθείτε για το Audi A1, βιώστε τον έγχρωμο configurator και απολαύστε τη γοητεία της Audi στο ipad σας. > Audi tv Στην τηλεόραση της Audi θα ανακαλύψετε νέες πτυχές της μάρκας με τους τέσσερις κύκλους: Συναρπαστικά ρεπορτάζ για όλα τα μοντέλα, τεχνολογικές καινοτομίες, ενδιαφέρουσες διοργανώσεις από τον τομέα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, της παράδοσης, του πολιτισμού και του lifestyle. Ρίξτε μια ματιά στα παρασκήνια. Κάθε μέρα. Όλο το 24ωρο. > Audi Financial Services Χρηματοδότηση. Leasing. Ασφάλειες. Ανεξάρτητα από το Audi που θα επιλέξετε: Η προσφορά της τράπεζας Audi Bank είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας. Για παράδειγμα τα προνομιακά μας πακέτα περιλαμβάνουν μοντέρνους τρόπους χρηματοδότησης και leasing κάτω από μία προστατευτική ομπρέλα ασφαλειών προσφέροντας σας κινητικότητα χωρίς όρια. >

122 AUDI AG Ingolstadt Ισχύει από τον Απρίλιο 2012 Τυπώθηκε στη Γερμανία 233/ Οι εκδόσεις μοντέλων και εξοπλισμών, που εμφανίζονται και περιγράφονται σε αυτόν τον κατάλογο, καθώς και μερικές από τις αναφερόμενες υπηρεσίες, δεν είναι διαθέσιμες σε όλες τις χώρες. Τα εικονιζόμενα αυτοκίνητα σε αυτόν τον κατάλογο είναι εν μέρει εξοπλισμένα με προαιρετικούς εξοπλισμούς έναντι επιπλέον κόστους. Τα στοιχεία σχετικά με την παράδοση, την εμφάνιση, τις επιδόσεις, τις διαστάσεις και τα βάρη, την κατανάλωση καυσίμου και το κόστος λειτουργίας των αυτοκινήτων, αντιστοιχούν στις γνώσεις κατά τη χρονική στιγμή της εκτύπωσης. Με την επιφύλαξη αποκλίσεων σε χρωματισμούς και διαστάσεις στις φωτογραφίες, αλλαγών, καθώς και τυπογραφικών λαθών. Με την επιφύλαξη αλλαγών. Επανεκτύπωση, ακόμη και αποσπασματικά, επιτρέπεται μόνο με έγγραφη εξουσιοδότηση της AUDI AG. Το χαρτί του καταλόγου έχει παραχθεί από κυτταρίνη με επεξεργασία λεύκανσης χωρίς χλώριο.

Το νέο Polo BlueMotion

Το νέο Polo BlueMotion Το νέο Polo BlueMotion ΣΕ ΠΕΙΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ. TO NEO POLO BLUEMOTION ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΧΑΜΗΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ CO₂.

Διαβάστε περισσότερα

99000-SWIFT-014 02/2015

99000-SWIFT-014 02/2015 99000-SWIFT-014 02/2015 5MT ΑΝΕΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 1,2 L 5MT GL+ GL+ Ηλεκτρική υποβοήθηση τιμονιού Ρύθμιση τιμονιού καθ ύψος Ρύθμιση τιμονιού τηλεσκοπική Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός Ηλεκτρικά παράθυρα πίσω

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Νέο Yaris 2017 Σύντομος οδηγός Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Nέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων Το σωστό μέγεθος για το μέλλον Ο νέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων συμβαδίζει με την τάση της βιομηχανίας προς κινητήρες

Διαβάστε περισσότερα

Το Beetle Dune Το Beetle Cabriolet Dune

Το Beetle Dune Το Beetle Cabriolet Dune Το eetle Dune Το eetle Cabriolet Dune Stage driving. Το eetle Dune και το eetle Cabriolet Dune μετατρέπουν τον δρόμο σε θεαματική πίστα, χάρη στις σπορ αναρτήσεις και το διευρυμένο μετατρόχιο αλλά και

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKWAGEN ΕΚΔΟΣΗ CC / P / KW Ανώτατη Προτεινόμενη Λιανική Τιμή προ Φόρων (ΑΠΛΤΠΦ) ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) Polo

Διαβάστε περισσότερα

Υψηλές επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση: Η αποδοτικότητα βρίσκεται σε κάθε Audi.

Υψηλές επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση: Η αποδοτικότητα βρίσκεται σε κάθε Audi. Vorsprung durch Technik www.audi.gr Υψηλές επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση: Η αποδοτικότητα βρίσκεται σε κάθε Audi. Ανακαλύψτε περισσότερα στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Αudi www.audi.gr ή στους Εξουσιοδοτημένους

Διαβάστε περισσότερα

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ.

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ. www.toyota.gr Μοναδική σχεδίαση Νέα σχεδιαστική φιλοσοφία «J-Playful» που αναδεικνύει το χαρούμενο, «παιχνιδιάρικο» και νεανικό του χαρακτήρα. Εμβληματική σχεδίαση στην μπροστινή μάσκα με το χαρακτηριστικό

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική 205.040.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 24 993,27 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση: 001

Διαβάστε περισσότερα

SANDERO WLTP hp LIFE hp STYLE

SANDERO WLTP hp LIFE hp STYLE SANDERO WLTP 1.0 75hp LIFE 1.0 75hp STYLE ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH * 9.980 10.780 ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΑΣΜΩΝ * 7.772,59 8.395,64 Κατανάλωση (μικτή) lt/100χλμ Εκπομπές CO 2 (g/χλμ)

Διαβάστε περισσότερα

Αποβίβαση 36 // 37 Εξοπλισμοί 38 // 47 Τεχνικά χαρακτηριστικά, Διαστάσεις 48 // 49

Αποβίβαση 36 // 37 Εξοπλισμοί 38 // 47 Τεχνικά χαρακτηριστικά, Διαστάσεις 48 // 49 Εισαγωγή 04 // 07 Σχεδιασμός 08 // 13 Κουκούλα 14 // 17 Δυναμική οδήγησης 18 // 23 Εσωτερικός χώρος 24 // 29 quattro 30 // 33 Audi drive select 34 // 35 Αποβίβαση 36 // 37 Εξοπλισμοί 38 // 47 Τεχνικά χαρακτηριστικά,

Διαβάστε περισσότερα

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό obsidian μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση: Mercerdes-Benz Τύπος C 200 d Κατασκευαστική 205.037.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 31 049,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟ TOYOTA ΝΕΟ TOYOTA YARIS ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥΟΤΑ YARIS ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΦΥΙΑ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Η ΕΥΦΥΗΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ, ΓΕΜΑΤΗ ΣΤΥΛ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΑΝΕΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr Η Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωµα τροποποίησης των προδιαγραφών και του εξοπλισµού λόγω της εξελισσόµενης ανάπτυξης της παραγωγής. Τα χρώµατα και τα δείγµατα των διακοσµητικών του φυλλαδίου µπορεί

Διαβάστε περισσότερα

13.350 900 300 12.150

13.350 900 300 12.150 ΜΟΝΤΕΛΟ/ΕΚΔΟΣΗ ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΡΟΤ. ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ RENAULT ΔΩΡΕΑΝ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤ. ΤΙΜΗ NEO CLIO Βενζίνη 0.9 TCe Energy 90hp Ecoleader Stop&Start Ηλεκτρονικός έλεγχος ευστάθειας

Διαβάστε περισσότερα

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.suzuki.gr 20 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Διαβάστε περισσότερα

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ drive the change ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ροζ μποεμ ΖΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ζαντες amperatrice 15" μαυρο nacre ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 1.2 16V Σύστημα μετάδοσης κίνησης/κιβώτιο

Διαβάστε περισσότερα

Ambiance 1.6 105 hp 4X2. Laureate 1.6 105hp 4X2

Ambiance 1.6 105 hp 4X2. Laureate 1.6 105hp 4X2 DUSTER Ambiance 1.6 105 hp 4X2 Laureate 1.6 105hp 4X2 Ambiance 1.6 105 hp Laureate 1.6 105hp Ambiance 1.5 dci 110 hp Laureate 1.5 dci 110hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 13.990 15.550 16.550 17.550 19.050

Διαβάστε περισσότερα

A1 S1. Audi Vorsprung durch Technik. AUDI AG Ingolstadt Ισχύει από Απρίλιο 2016

A1 S1. Audi Vorsprung durch Technik. AUDI AG Ingolstadt  Ισχύει από Απρίλιο 2016 Audi Vorsprung durch Technik AUDI AG 85045 Ingolstadt www.audi.gr Ισχύει από Απρίλιο 2016 Printed in Germany 633/1150.12.72 Οι εκδόσεις μοντέλων και εξοπλισμών, που εμφανίζονται και περιγράφονται σε αυτόν

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4 Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4 Η BMW τόλμησε και μετονόμασε την ανοικτή έκδοση, την Coupe και την Gran Coupe, της σειράς 3, σε σειρά 4 το 2013. Η ιστορική αυτή επιλογή, μόνο σαν θετική μπορεί να κριθεί, μιας

Διαβάστε περισσότερα

TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ.

TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. TO TOUAREG. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ. Έκδοση Κυβισμός, Lt Ιπποδύναμη, PS Κατανάλωση, lt/100 km Εκπομπές CO2, gr/km Κιβώτιο Ταχυτήτων, σχέσεις Λιανική Τιμή V6 TDI BlueMotion

Διαβάστε περισσότερα

Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180

Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180 Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180 Πόσο πιο όμορφη, αναρωτιέσαι μόλις την πρωτοδείς. Είχαμε τη χαρά να οδηγήσουμε πέρυσι, παρόμοια εποχή, μια SLC και τώρα, στη μέση του καλοκαιριού ζούμε ξανά με μια

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή B 180 d Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μαύρο "night" Τροχός Ζάντες αλουμινίου[ 16"] 40.6 cm, 10 ακτινών Επένδυση Ύφασμα venlo μαύρο Διακοσμητικά

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO PRO LUDO Μαύροι ηλεκτρικοί εξωτερικοί καθρέπτες Μαύροι προφυλακτήρες Δύο ασύμμετρα ανοιγόμενες πίσω πόρτες με παράθυρο Αντιθαμβωτικό πίσω παράθυρο Πίσω υαλοκαθαριστήρας Φιμέ πλευρικά κρύσταλλα και κρύσταλλα

Διαβάστε περισσότερα

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA ΝΕΟ ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA Το νέο Toyota Corolla σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας συναρπαστικής εποχής για το Νο 1 σε πωλήσεις αυτοκίνητο στον κόσμο. Με τη μοναδική υβριδική τεχνολογία 4ης γενιάς διαθέσιμη σε

Διαβάστε περισσότερα

Audi A1. Audi Vorsprung durch Technik

Audi A1. Audi Vorsprung durch Technik A1 Audi A1 Audi Vorsprung durch Technik Σελίδα 16 Με μια ματιά Τεχνολογία Σελίδα 4 Η εμπειρία Audi A1 28 TFSI /TDI 30 Infotainment και Connectivity Σελίδα 31 32 Ανάρτηση και σύστημα διεύθυνσης/ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή Χρόνος Εικόνα Κωδικός Τοποθέτησης Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04

Περιγραφή Χρόνος Εικόνα Κωδικός Τοποθέτησης Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04 ΑΞΕΣΟΥΑΡ SPLASH SPORT Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Έτοιμη για βαφή, δεν απαιτεί προεργασία. 0,3h Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Έτοιμες για βαφή, δεν απαιτείται προεργασία. 0,5h Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM!

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! Με τη δυναμική σχεδίαση, το ελαφρύ πλαίσιο και το καθαρόαιμο DNA του Yamaha X-MAX, αυτό το σκούτερ γενικής χρήσης και υψηλής απόδοσης έχει κατασκευαστεί για μια συναρπαστική

Διαβάστε περισσότερα

Audi A1 A1 Sportback Audi S1 S1 Sportback

Audi A1 A1 Sportback Audi S1 S1 Sportback Εξοπλισμοί Audi A1/A1 Sportback/S1/S1 Sportback Θύρα Bluetooth 105 Κάθισμα οδηγού χειροκίνητα ρυθμιζόμενο καθ ύψος 94 Κάθισμα συνοδηγού χειροκίνητα ρυθμιζόμενο καθ ύψος 94 Καθίσματα εμπρός με ρύθμιση ύψους

Διαβάστε περισσότερα

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2 DUSTER Ambiance 1.6 105 hp 4X2 Laureate 1.6 105hp 4X2 Ambiance 1.6 105 hp Laureate 1.6 105hp Ambiance 1.5 dci 110 hp Laureate 1.5 dci 110hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 13.990 15.550 16.550 17.550 19.050

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Katakis Επικοινωνία: More info 1 / 24

Katakis   Επικοινωνία: More info 1 / 24 Επικοινωνία: More info 1 / 24 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Skoda - Fabia Condition: Καινούργιο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Year: 2019 Drive: Προσθιοκίνητο

Διαβάστε περισσότερα

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο "cosmos" 0,00 Εσωτερική επένδυση:

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο cosmos 0,00 Εσωτερική επένδυση: Mercerdes-Benz Τύπος GLA 180 d Κατασκευαστική 156.912.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 23 047,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο "cosmos" 0,00 Εσωτερική επένδυση: 378

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική 253.909.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 36 061,63 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

Το Audi Q3. Εξελιγμένο βάσει των δικών σας αναγκών Το Audi Q3 Sport. Το Audi Q3 Design. Τα πακέτα Audi Q3.

Το Audi Q3. Εξελιγμένο βάσει των δικών σας αναγκών Το Audi Q3 Sport. Το Audi Q3 Design. Τα πακέτα Audi Q3. Q3 Περιεχόμενα Το Audi Q3. Εξελιγμένο βάσει των δικών σας αναγκών. 04 12 20 28 40 52 Το Audi Q3 Sport. Sport ατμόσφαιρα. Το Audi Q3 Design. Μοναδική προσωπικότητα. Τα πακέτα Audi Q3. Με έντονη δυναμικότητα.

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού. Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε 8ο ΧΛΜ ΘΕΣ-ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ Σίνδος - Θεσ/νίκης WEB CLIENT. Κωδικός Τύπου

Προσφορά Επιβατικού. Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε 8ο ΧΛΜ ΘΕΣ-ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ Σίνδος - Θεσ/νίκης WEB CLIENT. Κωδικός Τύπου 1 Βασικός Εξοπλισμός Οχήματος (1) Κωδικός 014B 0258 0290 0294 0411 0440 0442 0474 0475 0485 0520 0538 0580 0620 0666 0682 0893 0913 0968 0B03 0B51 0K11 0L 0P27 0R05 0U01 0U59 0U60 Περιγραφή Βιβλίο "Χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Τίποτα δεν περιορίζει το στυλ σας στο νέο Kia Picanto. Αυτό το εντυπωσιακό μικρό αυτοκίνητο, παρέχει επίπεδα τεχνολογίας και άνεσης που δεν

Διαβάστε περισσότερα

Audi A4 A4 Avant A4 allroad quattro Audi S4 S4 Avant Audi Vorsprung durch Technik

Audi A4 A4 Avant A4 allroad quattro Audi S4 S4 Avant Audi Vorsprung durch Technik A4 Audi A4 A4 Avant A4 allroad quattro Audi S4 S4 Avant Audi Vorsprung durch Technik Σελίδα Με μία ματιά 4 Audi A4 Sedan και A4 Avant 26 Audi A4 allroad quattro 36 Audi S4 Sedan και S4 Avant Τεχνολογία

Διαβάστε περισσότερα

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2 DUSTER Ambiance 1.6 105 hp 4X2 Laureate 1.6 105hp 4X2 Ambiance 1.6 105 hp Laureate 1.6 105hp Ambiance 1.5 dci 110 hp 110hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 13.990 15.550 16.550 17.550 19.050 20.050 Κυβισμός (κ.εκ.)

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>>

Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>> The new Kia Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>> Επαναπροσδιορίστε τη σκέψη σας! Διαγράψτε την παλιά νοοτροπία. Αποκτήστε την τελευταία έκδοση της οικογένειας του Kia Cee d. Το

Διαβάστε περισσότερα

1.4 T-Jet 180hp Rivale 175th Anniversary

1.4 T-Jet 180hp Rivale 175th Anniversary 6 8 9 Μοντέλο Περιγραφή 595 1.4 T-Jet 145hp 595 595 1.4 T-Jet 160hp Pista 595 1.4 T-Jet 165hp Turismo 595 1.4 T-Jet 180hp Competizione 695 1.4 T-Jet 180hp Rivale 695 1.4 T-Jet 180hp Rivale 175th Anniversary

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ MAZDA6 ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ATTRACTION Θερμαινόμενα καθίσματα μπροστά Θερμαινόμενο τιμόνι Αισθητήρες παρκαρίσματος (Εμπρός/Πίσω) Σύστημα προσαρμοστικών προβολέων μπροστά Κάμερα οπισθοπορείας

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180 Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή C 180 Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μεταλλικό ασημί "diamond" Τροχός Ζάντες αλουμινίου [17"] 43.2 cm, σχεδιασμός 5 διπλών ακτινών Επένδυση

Διαβάστε περισσότερα

Ανοίξτε δρόμο στον μύθο

Ανοίξτε δρόμο στον μύθο Racer Special Stone Ανοίξτε δρόμο στον μύθο Αρχικά ήταν το μέλλον Κομψή, Ιταλίδα, δικύλινδρη, με μια μοναδική ιστορία. Το πάθος, η συγκίνηση και η περιπέτεια χρόνο με το χρόνο δυναμώνουν... Η αναζήτηση

Διαβάστε περισσότερα

Nέα ŠKODA Octavia RS: Η ταχύτερη Octavia που κατασκευάστηκε ποτέ

Nέα ŠKODA Octavia RS: Η ταχύτερη Octavia που κατασκευάστηκε ποτέ Nέα ŠKODA Octavia RS: Η ταχύτερη Octavia που κατασκευάστηκε ποτέ > Καθαρό συναίσθημα Η νέα ŠKODA Octavia RS > Τέλειος συνδυασμός του σπορτίφ χαρακτήρα, με την ευρυχωρία και τη λειτουργικότητα. > Από 0

Διαβάστε περισσότερα

Golf ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΕΚΔΟΣΕΙΣ. Active Advance Allstar Exclusive R-Line BLUEMOTION ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. Ισχύει από 23/12/2016

Golf ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΕΚΔΟΣΕΙΣ. Active Advance Allstar Exclusive R-Line BLUEMOTION ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. Ισχύει από 23/12/2016 Golf Active Advance Allstar Exclusive R-Line BLUEMOTION Ζάντες αλουμινίου ''Lyon'' 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15. Ζάντες αλουμινίου ''Toronto'' 6 1/2 J X 16 με ελαστικά 205 /55 / R16 με αντικλεπτικά

Διαβάστε περισσότερα

Kιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη Porsche Doppelkupplung. Η ιστορία επιτυχίας του PDK: ένα bestseller σε μόλις πέντε χρόνια

Kιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη Porsche Doppelkupplung. Η ιστορία επιτυχίας του PDK: ένα bestseller σε μόλις πέντε χρόνια Kιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη Porsche Doppelkupplung Η ιστορία επιτυχίας του PDK: ένα bestseller σε μόλις πέντε χρόνια Στουτγάρδη. Στη δεκαετία του '80 η Porsche ανέπτυξε μια παγκόσμια τεχνολογική

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. Sport ανάρτηση. Εφεδρικός τροχός / Ρεζέρβα ανάγκης / Kit επισκευής ελαστικού (4MOTION & BLUEMOTION) S S S S S. Φώτα ημέρας S S S S S

ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. Sport ανάρτηση. Εφεδρικός τροχός / Ρεζέρβα ανάγκης / Kit επισκευής ελαστικού (4MOTION & BLUEMOTION) S S S S S. Φώτα ημέρας S S S S S Νέο Golf Design Generation Highline 4MOTION BLUEMOTION Ατσάλινες ζάντες 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15 Ζάντες αλουμινίου ''Lyon'' 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15 με αντικλεπτικά μπουλόνια ασφαλείας.

Διαβάστε περισσότερα

10 Το δεύτερό σας σπίτι. 16 Mazda2 Core. 21 Mazda2 Sport. 22 Δύο φορές μοναδικό.

10 Το δεύτερό σας σπίτι. 16 Mazda2 Core. 21 Mazda2 Sport. 22 Δύο φορές μοναδικό. Mazda2 Mazda2. 5 Αποκτήστε το καλύτερο κι από τους δύο κόσμους. Ευέλικτοι χώροι σε ένα κομψό εξωτερικό. 6 Γνωρίστε τον άλλο σας εαυτό. Προετοιμαστείτε για μια δυναμική οδηγική εμπειρία. 8 Χώροι και ευελιξία

Διαβάστε περισσότερα

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 Hatchback 5 θυρο. Διαμορφωμένο 04/07/2018. Σύνολο 11.

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 Hatchback 5 θυρο. Διαμορφωμένο 04/07/2018. Σύνολο 11. Το δικό μου C3 Hatchback 5 θυρο Διαμορφωμένο 04/07/2018 Σύνολο 11.950 με ΦΠΑ /μήνα Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση 11.950 με ΦΠΑ /μήνα Εμφάνιση C3 Hatchback 5 θυρο συμπεριλαμβανόμενα Επίπεδο

Διαβάστε περισσότερα

DUCATO NATURAL POWER

DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER Το όχημα έχει ρυθμιστεί να λειτουργεί κανονικά με φυσικό αέριο, ενώ υπάρχει αυτόματο σύστημα εναλλαγής σε βενζίνη όταν το φυσικό αέριο πρόκειται

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ MAZDA MXḅ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ EMOTION CHALLENGE ATTRACTION Κινητήρες Χωρητικότητα 1.496 1.496 1.998 1.998 1.759 /AT Μέγιστη Ισχύς [kw (PS) / rpm] 97 (132) / 7.000 97 (132) / 7.000 135 (184)

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Leon

Καινούργια - Seat - Leon Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Seat - Leon Condition: Καινούργιο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Year: 2019 Drive: Προσθιοκίνητο (FWD) Fuel: Βενζίνη Mileage: 562

Διαβάστε περισσότερα

Σελίδα. Γοητεία. 4 Audi Q3. Τεχνολογία. 24 Καινοτομίες 34 Δυναμική. 26 Audi ultra 36 Συστήματα υποβοήθησης οδηγού

Σελίδα. Γοητεία. 4 Audi Q3. Τεχνολογία. 24 Καινοτομίες 34 Δυναμική. 26 Audi ultra 36 Συστήματα υποβοήθησης οδηγού Q3 Σελίδα Γοητεία 4 Audi Q3 Τεχνολογία 24 Καινοτομίες 34 Δυναμική 26 Audi ultra 36 Συστήματα υποβοήθησης οδηγού 28 Audi connect 38 Η αρχή της απλότητας 30 quattro 40 Προβολείς LED 32 Performance Εξοπλισμοί

Διαβάστε περισσότερα

Visia (Pro) STD SPECS

Visia (Pro) STD SPECS Visia (Pro) Εξοπλισµός Ατσάλινες ζάντες 16" µε ελαστικά 205 R16C (Chassis, KC), 255/70 R16 (DC) Μαύρος εµπρός προφυλακτήρας (KC, DC Chassis) Εµπρός προφυλακτήρας στο χρώµα του αµαξώµατος (DC) Μη προεξέχοντα

Διαβάστε περισσότερα

Νέα Honda παπιά και scooters Συνοπτική προϊοντική ενημέρωση

Νέα Honda παπιά και scooters Συνοπτική προϊοντική ενημέρωση Νέα Honda παπιά και scooters Συνοπτική προϊοντική ενημέρωση 29 Ιουνίου 2017 110 VARIO 125 BEAT 110 Το απλό δεν ήταν ποτέ τόσο εντυπωσιακό Κυβισμός: 125κ.εκ. Μέγιστη Ισχύς: 8,9 hp / 7.250 σ.α.λ. Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03 ΝΕΟ FIESTA FORD FIESTA Παρουσίαση των μοντέλων Επιλέξτε το Fiesta που σας ταιριάζει. Διαθέσιμο σε μια σειρά από διαφορετικές σχεδιαστικές επιλογές, το νέο Ford Fiesta μπορεί να σας ικανοποιήσει, όποιες

Διαβάστε περισσότερα

TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ.

TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. Το νέο Golf Variant 02 ΤΟ ΝΕΟ GOLF VARIANT ΤΟ ΝΕΟ GOLF VARIANT 03 TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. 100% Golf. Μεγαλύτερη φιλοφρόνηση δεν μπορεί να υπάρξει για ένα μοντέλο της κατηγορίας.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΝΕΟ ŠKODA KODIAQ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

ΤΟ ΝΕΟ ŠKODA KODIAQ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΤΟ ΝΕΟ ŠKODA KODIAQ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ 12 14 18 4ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ 6Infotainment 8ΑΝΕΣΗ & ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ Simply clever ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Για εμφάνιση που εντυπωσιάζει 5 Το νέο ŠKODA KODIAQ είναι έτοιμο για off

Διαβάστε περισσότερα

Τα επίπεδα εξοπλισμού και τα προαιρετικά χαρακτηριστικά εξοπλισμού ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εκάστοτε αγορά ή τις κατά τόπους νομικές

Τα επίπεδα εξοπλισμού και τα προαιρετικά χαρακτηριστικά εξοπλισμού ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εκάστοτε αγορά ή τις κατά τόπους νομικές Τα επίπεδα εξοπλισμού και τα προαιρετικά χαρακτηριστικά εξοπλισμού ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εκάστοτε αγορά ή τις κατά τόπους νομικές απαιτήσεις. Τα στοιχεία που παρέχονται στο παρόν έντυπο

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Skoda - Karoq

Καινούργια - Skoda - Karoq Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Skoda - Karoq Condition: Καινούργιο Body Type: 4X4/τζιπ/SUV Transmission: Χειροκίνητο Year: 2019 Drive: Προσθιοκίνητο (FWD) Fuel: Πετρέλαιο Exterior

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική 213.004.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 39 724,38 Χρώμα βαφής: 149 Μη μεταλλικό "polar" λευκό 0,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMOKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GOLF Ισχύει από 17/10/2012

ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMOKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GOLF Ισχύει από 17/10/2012 ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GLF Ισχύει από 17/10/2012 ΚΩΔΙΚΟΣ MΟΝΤΕΛΟ CC / P / KW ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΠΑ & ΤΕΛΟΣ ΤΑΞ/ΣΗΣ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΜΕ ΑΠΟΣΥΡΣΗ C2 (g/km) ΜΕΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Αργυρούπολη, 22 Ιανουαρίου 2013 Θέμα: «Το Polo BlueGT ενώνει την δύναμη με την οικονομία» 0 100 km/h σε 7,9 δευτερόλεπτα με μέση κατανάλωση 4,6 l/100km Αθήνα, Ιανουάριος 2013. Το νέο

Διαβάστε περισσότερα

Audi A3. Vorsprung durch Technik

Audi A3. Vorsprung durch Technik A3 Audi A3 Audi Vorsprung durch Technik Σελίδα Με μία ματιά 4 Audi A3 Τεχνολογία 28 Απόδοση και οικονομία Audi 38 quattro 30 Audi ultra 40 Audi drive select 32 TFSI 42 MMI Multi Media Interface 34 TDI

Διαβάστε περισσότερα

Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ

Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ LX Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ Με την εμφάνιση των 3-βάλβιδων κινητήρων 125 και 150 κυβικών, που προσφέρουν απαράμιλλη ισορροπία μεταξύ επιδόσεων και οικονομίας καυσίμου, η Vespa LX και η Vespa

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Ibiza

Καινούργια - Seat - Ibiza Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Fuel: Φυσικό Αέριο Exterior Color: Λευκό Price: 16,800 1 / 15 Επικοινωνία: 2 / 15 Επικοινωνία:

Διαβάστε περισσότερα

Volvo fh με i-save ΠΟΤΈ Η ΕΞΟΙΚΟΝΌΜΗΣΗ ΚΑΥΣΊΜΟΥ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΤΌΣΟ ΑΠΛΉ

Volvo fh με i-save ΠΟΤΈ Η ΕΞΟΙΚΟΝΌΜΗΣΗ ΚΑΥΣΊΜΟΥ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΤΌΣΟ ΑΠΛΉ Volvo fh με i-save ΠΟΤΈ Η ΕΞΟΙΚΟΝΌΜΗΣΗ ΚΑΥΣΊΜΟΥ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΤΌΣΟ ΑΠΛΉ Το απόλυτο φορτηγό μεγάλων αποστάσεων Όταν πρόκειται για οικονομία καυσίμου, το θέμα δεν είναι μόνο πόση οικονομία μπορείτε να κάνετε

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 1.6 BlueHDi 95hp ETG6 S&S L2H1 1.6 BlueHDi 95hp ETG6 S&S L3H1 1.6 BlueHDi 115hp S&S L2H1 1.6 BlueHDi 115hp S&S L3H1 Τροφοδοσία Τύπος καυσίμου Αρ. Κυλίνδρων Κυβισμός (cm3) Αμεσος ψεκασμός, Turbo,

Διαβάστε περισσότερα

MP3 YOURBAN: ΚΟΜΨΟ, ΣΥΜΠΑΓΕΣ, ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗ

MP3 YOURBAN: ΚΟΜΨΟ, ΣΥΜΠΑΓΕΣ, ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗ MP3 YOURBAN LT MP3 YOURBAN MP3 YOURBAN: ΚΟΜΨΟ, ΣΥΜΠΑΓΕΣ, ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 AIRCROSS SUV. Διαμορφωμένο 07/07/2018. Σύνολο 15.

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 AIRCROSS SUV. Διαμορφωμένο 07/07/2018. Σύνολο 15. Το δικό μου C3 AIRCROSS SUV Διαμορφωμένο 07/07/2018 Σύνολο 15.300 με ΦΠΑ /μήνα Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση 15.300 με ΦΠΑ /μήνα Εμφάνιση C3 AIRCROSS SUV συμπεριλαμβανόμενα Επίπεδο έκδοσης

Διαβάστε περισσότερα

PEUGEOT 301 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & BAΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

PEUGEOT 301 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & BAΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ PEUGEOT 301 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & BAΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ PEUGEOT 301 - ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 1.2 PureTech 82hp 1.6 VTi 115hp EAT6 1.6 BlueHDi 100hp Καύσιμο Πετρέλαι ο Τροφοδοσία Ηλεκτρονικός

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση!

Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση! Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση! Οι επιλογές σας είναι οι εξής: Μπορείτε να περνάτε το χρόνο σας καθηλωμένοι στη στάση του λεωφορείου, μέσα στο μετρό, αναζητώντας θέση να παρκάρετε ή μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

Audi A3 Sport Sedan A3 Cabriolet Audi S3 Sport Sedan

Audi A3 Sport Sedan A3 Cabriolet Audi S3 Sport Sedan Εξοπλισμοί Audi A3 Sport Sedan/A3 Cabriolet/S3 Sport Sedan Κάθισμα συνοδηγού ρυθμιζόμενο καθ ύψος 101 Καθρεφτάκι μακιγιάζ φωτιζόμενο 122 Κάλυμμα διπλής όψεως 103 Κάμερα οπισθοπορίας 104 Κανονικά καθίσματα

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ DRIVE-E

ΝΕΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ DRIVE-E Κινητήρες εξελιγμένοι από λευκό χαρτί. Γιατί όμως χρειάζονται νέοι κινητήρες; 1. όλο και πιο αυστηρά όρια εκπομπής ρύπων 2. ανάγκη μείωσης κατανάλωσης. 3. οι παλιοί τείνουν στα όριά τους και η όποια βελτίωση,

Διαβάστε περισσότερα

Prinect CS 4i Format 102/105 Dipco 17.0e (pdf) 2015 Heidelberger Druckmaschinen AG AUDI AG tback Sportback A1 Spor

Prinect CS 4i Format 102/105 Dipco 17.0e (pdf) 2015 Heidelberger Druckmaschinen AG AUDI AG tback Sportback A1 Spor A1 Sportback 02 03 Γοητεία A1 Sportback Epic mo de on. Γοητεία A1 Sportback 04 09 Εσωτερικό 10 13 Connectivity και Infotainment 14 17 Τεχνολογία 18 21 Eκδόσεις και πακέτα 22 43 Εξοπλισμοί και αξεσουάρ

Διαβάστε περισσότερα

Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα

Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα Θυμόμαστε πριν περίπου δέκα χρόνια σε μια παρουσίαση Ιαπωνικής εταιρίας, που μας είχε τονίσει ο υπεύθυνος τεχνικού τμήματος το πόσο δύσκολο

Διαβάστε περισσότερα

V40 CROSS COUNTRY Design

V40 CROSS COUNTRY Design Design Παρόλο που δεν αποστασιοποιείται πολύ από το V40 κατορθώνει με εύστοχες και έξυπνες επεμβάσεις στο αμάξωμά του να ξεχωρίσει. Επεμβάσεις όπως το συνολικά κατά 40 χιλιοστά μεγαλύτερο ύψος του (απόσταση

Διαβάστε περισσότερα

TO ΝΕΟ TOYOTA AYGO ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ «ΦΕΥΓΑΤΗ» ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.

TO ΝΕΟ TOYOTA AYGO ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ «ΦΕΥΓΑΤΗ» ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΝΕΟ TOYOTA TO ΝΕΟ TOYOTA AYGO ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ «ΦΕΥΓΑΤΗ» ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Ibiza

Καινούργια - Seat - Ibiza Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza Body Type: Κόμπακτ Fuel: Φυσικό Αέριο Exterior Color: Λευκό Price: 16,800 1 / 16 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza

Διαβάστε περισσότερα

Χρώμα αμαξώματος Bi-tone Cyan Μεταλλικό 460,00. Έκπτωση Προωθητικό Όφελος 800,00. Εσωτερική επένδυση καθισμάτων σε μαύρο χρώμα με γκρι ραφές (FC21)

Χρώμα αμαξώματος Bi-tone Cyan Μεταλλικό 460,00. Έκπτωση Προωθητικό Όφελος 800,00. Εσωτερική επένδυση καθισμάτων σε μαύρο χρώμα με γκρι ραφές (FC21) Yaris Hybrid e-nergy Μοντέλο Yaris Hybrid e-nergy 19.330,00 Χρώμα αμαξώματος Bi-tone Cyan Μεταλλικό 460,00 Έκπτωση Προωθητικό Όφελος 800,00 Ταπετσαρίες Εσωτερική επένδυση καθισμάτων σε μαύρο χρώμα με γκρι

Διαβάστε περισσότερα

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 5,5 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 5,5 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154 TIVOLI GA ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ & ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗ BAE FWD TD FWD DLX FWD DLX FWD A/T DLX 2 TONE FWD DLX 2 TONE FWD A/T ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ 17.900 18.900 20.200 21.800 21.800 23.400 ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Επιδόσεις και γοητεία: Τα μοντέλα Mercedes-AMG C 63 και AMG GT έτοιμα για την "εκκίνηση"

Επιδόσεις και γοητεία: Τα μοντέλα Mercedes-AMG C 63 και AMG GT έτοιμα για την εκκίνηση Επιδόσεις και γοητεία: Τα μοντέλα Mercedes-AMG C 63 και AMG GT έτοιμα για την "εκκίνηση" Η Mercedes-AMG GmbH επιταχύνει δυναμικά φέτος το φθινόπωρο: τα αστέρια του Paris Motor Show, η νέα Mercedes-AMG

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Ibiza

Καινούργια - Seat - Ibiza Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza Body Type: Κόμπακτ Fuel: Φυσικό Αέριο Exterior Color: Λευκό Price: 16,800 1 / 17 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza

Διαβάστε περισσότερα

Audi Q5 Q5 hybrid quattro. Audi Vorsprung durch Technik

Audi Q5 Q5 hybrid quattro. Audi Vorsprung durch Technik Q5 Audi Q5 Q5 hybrid quattro Audi Vorsprung durch Technik Σελίδα Με μία ματιά 4 Audi Q5 32 Audi Q5 hybrid quattro Τεχνολογία 36 Απόδοση και οικονομία Audi 50 Αναρτήσεις, Offroad, ESC 38 Audi ultra 52

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

MEET THE NEW VESPA GTS. DOYOUVESPA.COM

MEET THE NEW VESPA GTS. DOYOUVESPA.COM MEET THE NEW VESPA GTS. DOYOUVESPA.COM 300 IE ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΙ ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΕΝΗ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΥΛ: Η VESPA GTS ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ. Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 300 cc, Ο ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΤΗ ΓΚΑΜΑ VESPA, ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ

e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ Η Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωμα να παρουσιάσει αλλαγές στις προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά του εξοπλισμού λόγω της συνεχούς εξέλιξης των προϊόντων της. Οι φωτογραφίες που περιλαμβάνονται

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Ibiza

Καινούργια - Seat - Ibiza Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Fuel: Φυσικό Αέριο Exterior Color: Λευκό Price: 16,800 1 / 18 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup)

Διαβάστε περισσότερα

DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP

DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP Φτιαγμένο στα μέτρα της δουλειάς σας. Φτιαγμένο στα μέτρα της πόλης σας. Ο κατάλληλος σύμμαχος για τη δουλειά σας, το νέο Doblò Work Up είναι η ιδανική λύση για όσους χρειάζονται περισσότερο

Διαβάστε περισσότερα

DESIGN ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΠΑΘΟΣ

DESIGN ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΠΑΘΟΣ DESIGN ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΠΑΘΟΣ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΣΠΟΡ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΚΟΥ DESIGN. Από τους πρωτοπόρους των αρχών του 20ού αιώνα, η ιστορία της Gilera είναι συνώνυμο της Ιταλικής επιτυχίας που εξακολουθεί

Διαβάστε περισσότερα

08/2018. Επίσημος Εισαγωγέας - Διανομέας Ελλάδος

08/2018. Επίσημος Εισαγωγέας - Διανομέας Ελλάδος Σκοπός αυτού του ενημερωτικού φυλλαδίου είναι να σας κάνει μία πρώτη, συνοπτική παρουσίαση του νέου CR-V. Για πληροφορίες σχετικά με το μοντέλο μπορείτε να απευθυνθείτε στο επίσημο δίκτυο επιβατικών αυτοκινήτων

Διαβάστε περισσότερα

VOLVO V40. Design Καθιερωμένη αξία στην πολύ ανταγωνιστική premium μικρομεσαία

VOLVO V40. Design Καθιερωμένη αξία στην πολύ ανταγωνιστική premium μικρομεσαία Design Καθιερωμένη αξία στην πολύ ανταγωνιστική premium μικρομεσαία κατηγορία. Όμορφο, καθαρό design, με όλα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τα σύγχρονα Volvo και με έντονα ανάγλυφα στοιχεία (στο καπό, αλλά

Διαβάστε περισσότερα

ŠKODA KAROQ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

ŠKODA KAROQ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ŠKODA KAROQ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ 12 14 18 4ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ 6Infotainment 8ΑΝΕΣΗ & ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ Simply clever ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 5 ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Το νέο ŠKODA KAROQ είναι ένα κομψό compact SUV και ο ιδανικός

Διαβάστε περισσότερα

Ολότελα νέο Toyota PROACE

Ολότελα νέο Toyota PROACE ALWAYS A BETTER WAY Ολότελα νέο Toyota PROACE Ο Επαγγελματίας Συνεργάτης σας! Εξοπλισμός Comfort Grade: Ατσάλινες ζάντες 16 ή 17 στο Αυτόματο (additional to Comfort): Αυτόματος πιλότος Ζάντες αλουμινίου

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ EKKA AYTOKINHTA

Προσφορά Επιβατικού ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ EKKA AYTOKINHTA 1 Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) Κωδικός 014B 0258 0290 0294 0420 0440 0442 0475 0485 0520 0538 0580 0620 0666 0682 0893 0968 0B03 0B51 0K11 0L 0P27 0R05 0U01 0U59 0U60 Περιγραφή Βιβλίο "Χρήσης & Συντήρησης"

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα γενιά B-Class. Για τα καλύτερα που θα έρθουν.

Η νέα γενιά B-Class. Για τα καλύτερα που θα έρθουν. Η B-Class. Προσωπική απόδραση, οικογενειακή εκδρομή ή οδηγική απόλαυση στη νέα γενιά της B-Class τα πάντα βρίσκουν άψογα τη θέση τους. Εμπνευστείτε από τις καινοτόμες τεχνολογίες. Εντυπωσιαστείτε από τις

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ

ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ 1 ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ Στοιχεία Αναφοράς ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ 0218 ΕΛΓΚΤΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Κ.Δημήτριος ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ 07/10/2016 Γενικά στοιχεία Οχήματος Εργοστάσιο κατασκευής Audi Πόρτες 2 Τύπος/Μοντέλο

Διαβάστε περισσότερα

Το Golf GTI - Το Golf GTD

Το Golf GTI - Το Golf GTD Το Golf GTI - Το Golf GTD ΑΠΛΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ. Το GTI είναι μόνο ένα. Και τώρα, στην έβδομη γενιά του, παραμένει ένα γνήσιο GTI, στην παραμικρή του λεπτομέρεια. Αυτό σημαίνει ότι επιταχύνει ακόμη πιο γρήγορα

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Opel Agila: Φιλικό, Δυναμικό, Ευέλικτο

Νέο Opel Agila: Φιλικό, Δυναμικό, Ευέλικτο Μάρτιος 2008 Η Opel στο 78 ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης Νέο Opel Agila: Φιλικό, Δυναμικό, Ευέλικτο Φιλοσοφία: Πεντάθυρο όχημα ενός όγκου με πέντε κανονικά καθίσματα Λειτουργικότητα: Πολυμορφικό

Διαβάστε περισσότερα