M.Γ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ:

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "M.Γ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ:"

Transcript

1 M.Γ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ: Ιστορική αναδρομή Σκοπός της μελέτης αυτής ήταν η συστηματική καταγραφή της σύγχρονης αθλητικής ιστορίας της Αλεξανδρούπολης από το την δεκαετία του 20 μέχρι τις μέρες μας. Ειδικότερα, διερευνήθηκε η λειτουργία των αθλητικών συλλόγων, η αθλητική και κοινωνική τους δράση. Από τη συλλογή και επεξεργασία των πηγών προκύπτει ότι η αθλητική δράση των ανθρώπων της Αλεξανδρούπολης ήταν αξιόλογη και, σε μερικές περιπτώσεις, ξεχωριστή για τα δεδομένα μια νεοϊδρυόμενης επαρχιακής πόλης. Από τους πρώτους συλλόγους που ιδρύθηκαν στην Αλεξανδρούπολη ήταν ο «Μ.Γ.Σ. Εθνικός», το 1927, ο οποίος έδωσε σημαντική ώθηση για συστηματική ενασχόληση με τον αθλητισμό των ανθρώπων της πόλης. Παράλληλα ιδρύθηκαν και άλλοι σύλλογοι μικρότερης όμως απήχησης. Στην Αλεξανδρούπολη, όπως στις περισσότερες πόλεις της Ελλάδας, κυρίαρχα τμήματα των συλλόγων που αναπτύχθηκαν ήταν το ποδόσφαιρο και ο στίβος. Οι αθλητές του στίβου των σωματείων της Αλεξανδρούπολης έλαβαν μέρος σε επίσημους αγώνες σε τοπικό και πανελλήνιο επίπεδο (Πανέβριοι, Πανθρακικοί, Παμβορειοελλαδικοί, Παμμακεδονικοί, Πανελλήνιοι). Η μεταπολεμική περίοδος (δεκαετίες 50 60) ήταν θεαματική για τον αθλητισμό της πόλης. Παρόλο που έγιναν ιδρύσεις, επανιδρύσεις, διαλύσεις αθλητικών σωματείων, η αγάπη του κόσμου για τον αθλητισμό οδήγησε την πόλη στις πρώτες θέσεις σε αγώνες τοπικού και πανελλήνιου επιπέδου, όπου έλαβε μέρος. Εφάμιλλη ήταν και η δεκαετία του 70 αλλά και η συνέχεια έως τις μέρες μας, για το βόλεϊ της πόλης. Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης Το ευρύτερα γνωστό αθλητικό σωματείο της πόλης είναι ο «Εθνικός» Αλεξανδρούπολης. Ιδρύθηκε το 1927 ύστερα από τη διάλυση του Εργατικού Αστέρα και μετεγγραφή πολλών αθλητών των τμημάτων ποδοσφαίρου και κλασικού αθλητισμού τμημάτων του Ερμή 1. Προπολεμικά ανέπτυξε πλούσια δραστηριότητα 1 Κυριακίδης, Κων/νος: Η Αλεξανδρούπολη, σελ. 76.

2 στο ποδόσφαιρο και το στίβο, μεταπολεμικά στο ποδόσφαιρο και στο στίβο τις δεκαετίες του 50 και 60. Η πρώτη περίοδος της ζωής του συλλόγου ολοκληρώθηκε προπολεμικά, ύστερα από δεκαετή αθλητική παρουσία, με τη διάλυσή του, το Μεταπολεμικά ο «Εθνικός» επανήλθε ενεργητικά στην αθλητική ζωή και στις 20 Μαΐου του 1945, αναγνωρίστηκε η επανίδρυση του ιδρυθέντος το 1927 και διαλυθέντος το 1937 συλλόγου. Πέρα από τα αγωνιστικά τμήματα, ο «Εθνικός» από την αρχή της ίδρυσής του, διατηρούσε τμήμα μουσικό. Αυτός είναι από τους βασικούς λόγους που στην ονομασία του συλλόγου χρησιμοποιείται το πρόθεμα: «Μουσικογυμναστικός», αφού παράλληλα με τη βελτίωση και ανάπτυξη του αθλητισμού, επεδίωκε την πνευματική καλλιέργεια των μελών του μέσω της μουσικής. Οι διοικήσεις του «Εθνικού» είχαν επηρεαστεί ιδιαίτερα από τους πρώτους που έφεραν στην πόλη τη μουσική, που δεν ήταν άλλοι από τους ανθρώπους της καθολικής παροικίας. Πέρα από τα γαλλικά που μάθαιναν και ασχολούνταν συστηματικά, μια άλλη ενασχόλησή τους ήταν η μουσική και ιδιαίτερα το πιάνο. Ήταν τόσο έντονη η ενασχόλησή τους με το πιάνο που η πόλη προπολεμικά ονομάστηκε «η πόλη με τα 100 πιάνα», χαρακτηρισμός που φανερώνει ότι σχεδόν σε κάθε σπίτι υπήρχε και πιάνο 2. Σκοπός του Συλλόγου. Σκοπός του συλλόγου, σύμφωνα με το καταστατικό του, ήταν «η σύμμετρη και αρμονική ανάπτυξη των σωματικών και ψυχικών δυνάμεων και δεξιοτήτων των μελών, η δημιουργία ισχυρών και ηθικών χαρακτήρων, η εν γένει καλλιέργεια και διάδοση της αθλητικής ιδέας μεταξύ της νεότητας, καθώς και η μορφωτική και πολιτιστική καλλιέργεια των μελών» 3. Διοίκηση. Στο άρθρο 4 γίνεται αναφορά στη Διοίκηση. Το Σωματείο διοικείται από ενδεκαμελές Δ.Σ. που αποτελείται από τον Πρόεδρο, τον Αντιπρόεδρο, το Γενικό Γραμματέα, τον Ταμία, το Γενικό Αρχηγό, τον Έφορο Δημοσίων Σχέσεων και τους Εφόρους της ομάδας 4. Πρώτος πρόεδρος του «Μ.Γ.Σ. Εθνικού», κατά το έτος ίδρυσης το 1927, ήταν ο Ιωάννης Μετασαράκης, με συνεργάτες μέλη του Δ.Σ. τους: 2 Αποστολίδης: Αλεξανδρούπολη, σελ Καταστατικό του «Μ.Γ.Σ. Εθνικού Αλεξανδρούπολης», άρθρο 1, παρ Καταστατικό του «Μ.Γ.Σ. Εθνικού Αλεξανδρούπολης», αρ. πρωτ. 104/

3 Αλέκο Καραγιάννη, Μιχάλη Κόπανο, Ζήση Ζησάκη, Ιωάννη Συμεωνίδη, Θεόδωρο Τσελιγκόπουλο, Γεώργιο Κώνστα 5. Σήμα Σφραγίδα. Το Σωματείο είχε δική του στρογγυλή σφραγίδα, η οποία περιμετρικά έφερε τις λέξεις «ΜΟΥΣΙΚΟΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ» και στο μέσο το έτος ίδρυσης (εικ. 2). Εικ. 2. Σφραγίδα του «Μ.Γ.Σ. Εθνικού» από έγγραφο του Συλλόγου. Ο Σύλλογος προπολεμικά είχε σήμα (εικ. 3) με το γράμμα «Ε» στο κέντρο τριγώνου, σε χρώμα μπλε με φόντο άσπρο ή άσπρο σε φόντο μπλε του τριγώνου. Αργότερα (μεταπολεμικά) το σήμα ήταν τριγωνικό με τα αρχικά «Μ» Μουσικός, «Γ» Γυμναστικός στην κορυφή του τριγώνου, το «Ε» ΕΘΝΙΚΟΣ στο κέντρο του τριγώνου και «Α» Αλεξανδρούπολης στο κάτω μέρος. Εικ. 3. Σήμα του «Μ.Γ.Σ. Εθνικού» Αλεξανδρούπολης. Συμμετοχή του συλλόγου σε διοργανώσεις κλασικού αθλητισμού στην Αλεξανδρούπολη 5 Κριτού, Αθανάσιος: Η Εκατοντάχρονη Ιστορία της Αλεξανδρούπολης ( ), Αλεξανδρούπολη 1995, σελ. 351.

4 Πολύ σύντομα, από την ίδρυσή του, το τμήμα του κλασικού αθλητισμού άρχισε να παρουσιάζει ανοδική πορεία, συμμετέχοντας σε Πανθρακικούς αγώνες, Πανέβριους, Παμβορειοελλαδικούς και Παμμακεδονικούς αγώνες. Στον πίνακα 2 αναφέρονται οι καλύτερες επιδόσεις των αθλητών του «Εθνικού» στους αγώνες που συμμετείχαν. Πίνακας 2. Αθλητικές διακρίσεις του «Εθνικού» εντός Αλεξανδρούπολης Αρίθμηση αγώνων Έτος Διοργανώτρια αρχή - σύλλογος - πόλη Συμμετοχή πόλεων - συλλόγων Κατάταξη Βαθμοί Ιδιαίτερες αθλητικές διακρίσεις 8 οι Πανθρακικοί "Ερμής" 2 οι Πανέβριοι οι Πανέβριοι οι Πανέβριοι οι Πανέβριοι οι Πανέβριοι "Ερμής" "Ερμής" "Εθνικός" "Εθνικός" "Εθνικός" "Ηρακλής" Θεσ/νικης, "Ορφέας" Ξάνθης, "Ορφέας" Σερρών, "Δόξα" Δράμας, "Ερμής" και "Εθνικός" Αλεξ.πολης Ορεστιάδα, Διδ/χο, Σουφλί, Αλεξανδρούπολη Ορεστιάδα, Διδ/χο, Σουφλί, Αλεξανδρούπολη Ορεστιάδα, Διδ/χο, Σουφλί, Αλεξανδρούπολη Ορεστιάδα, Διδ/χο, Σουφλί, Αλεξανδρούπολη Ορεστιάδα, Διδ/χο, Σουφλί, Αλεξανδρούπολη 6η 1 2η 32 2η 48 1η 60 1η 118 1η 152 Μπαρμπαγιάννης, άλμα τριπλούν, 3 ος. Μπαρμπαγιάννης 200 μ. και άλμα τριπλούν, 2 ος, Σταφυλάς, άλμα σε μήκος και σφαιροβολία, 2 ος. Κωνσταντινίδης, 1500 μ., 2 ος, Σταφυλάς, σφαιροβολία και άλμα τριπλούν, 1 ος, και δισκοβολία, 3 ος, Γεροντόπουλος, άλμα επι κοντώ, 1 ος. Κοσμάς, 400 μ. εμπ., 1 ος, Κλώθος ύψος, 1 ος. Μπουλμπουτζής δισκοβολία, 1 ος, Γεροντόπουλος, επί κοντώ, 1 ος, Μυλωνάς, λιθοβολία και ελληνική δισκοβολία, 1 ος. Κοσμάς, 400 μ., 1 ος, Κοτσιάμπασης, 800 μ., και 1500 μ., 1 ος. 6 Εφημερίδα Μακεδονία: φύλλο , αρ Εφημερίδα Το Φως: φύλλο , αρ Εφημερίδα Το Φως: φύλλο , αρ & στο ίδιο: φύλλο , αρ Εφημερίδα Ελεύθερη Θράκη: φύλλο , αρ Εφημερίδα Ελεύθερη Θράκη: φύλλο , αρ Εφημερίδα Ελεύθερη Θράκη: φύλλο , αρ. 406 & εφημερίδα Το Φως: φύλλο , αρ & εφημερίδα Αθλητικός Τύπος: φύλλο , αρ. 13.

5 16 οι Πανθρακικοί "Εθνικός" «Ασπίδα» Ξάνθης, «Α.Ε. Διδυμοτείχου», «Δόξα» Δράμας, «Έβρος» Σουφλίου, «Ελπίδα» Δράμας, «Ηρακλής» Καβάλας, «Α.Ε. Κομοτηνής», «Ορέστης» Ορεστιάδος, «Ορφέας» Ξάνθης, «Φίλιπποι» Καβάλας, «Εθνικός» 1η 171 Κοσμάς, 100 μ., 400 μ. εμπ., 200 μ., άλμα επί κοντώ, 1 ος, Μπουλμπουτζής, σφαιροβολία, σφυροβολία λιθοβολία, 1 ος, Κεχαγιόγλου Χρ., 5000 μ. κι μ., 1 ος. 39 οι Πανελλήνιοι "Εθνικός" 21 οι Πανθρακικοί "Εθνικός" Σύλλογοι απ' όλη την Ελλάδα «Ασπίδα» Ξάνθης, «Δόξα» Δράμας,«Ηρακλής» Καβάλας, «Α.Ε. Κομοτηνής», «Ορέστης» Ορεστιάδος, «Ορφέας» Ξάνθης, «Φίλιπποι» Καβάλας, «Εθνικός» 6η 37 1η 168,5 Κοσμάς, 400 μ. εμπ., 1 ος, Μπουλμπουτζής, σφυροβολία, 2 ος, Φουντουκίδης, άλμα σε μήκος, 5 ος, Κεχαγιόγλου Χρ., 5000 μ., 4 ος, και 3000 μ. με φυσ. εμπόδια, 5 ος. Αυτοσμίδης, 100 μ., 1 ος, Κεχαγιόγλου Χρ., 5000 μ., 1 ος, Λουκάς τριπλούν, 1 ος. Ο «Εθνικός» ανέλαβε και διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία τους Πανέβριους αγώνες του 1947, 1948 & Ανέλαβε και διοργάνωσε τους 16 ους Πανθρακικούς αγώνες. Σ αυτούς τους αγώνες κατετάγη πρώτος, με αθλητές του να πετυχαίνουν αξιόλογες επιτυχίες στα αγωνίσματά τους. Πολυνίκες αθλητές ήταν: Κοσμάς (400 μ. εμπ., 200 μ., επί κοντώ), Αυτοσμίδης (100 μ.), Φουντουκίδης (μήκος), Μπουλμπουτζής (σφαιροβολία, λιθοβολία, σφυροβολία), Κεχαγιόγλου Χρ. (5000 μ. & μ.). Οι 39 οι Πανελλήνιοι αγώνες στίβου στην Αλεξανδρούπολη Το 1953, διοργανώθηκαν από τον «Εθνικό» οι 39 οι Πανελλήνιοι αγώνες στίβου στην Αλεξανδρούπολη. Ήταν η πρώτη φορά που διοργανώθηκαν Πανελλήνιοι αγώνες εκτός Αθηνών, στη Θράκη. Ο βασικός λόγος επιλογής της Αλεξανδρούπολης για την τέλεση των αγώνων ήταν ότι ο αθλητισμός, της περιοχής με κυρίαρχο εκφραστή τον «Εθνικό» Αλεξανδρούπολης είχε παρουσιάσει την εποχή εκείνη μία 12 Εφημερίδα Ελεύθερη Θράκη: φύλλο , αρ Εφημερίδα Ελληνικός Βορράς: φύλλο , αρ & εφημερίδα Ελεύθερη Θράκη: φύλλο , αρ Εφημερίδα Πανθρακική: φύλλο , αρ. 213 & εφημερίδα Αθλητικά Νέα: φύλλο , αρ. 137.

6 πολύ μεγάλη πρόοδο, κυρίως στο στίβο, έχοντας κατακτήσει τα πρωτεία στο χώρο της Βόρειας Ελλάδας (1ος στους Πανεπαρχιακούς στα Τρίκαλα το 1949, 1ος στους 17ους Πανθρακικούς το 1952, 1ος στους 4 ους Παμβορειοελλαδικούς στις Σέρρες το 1953). Για την μεταφορά των αθλητών από την Αθήνα διατέθηκε στρατιωτικό μεταγωγικό αεροπλάνο Όσο για τη διαμονή και διατροφή των φιλοξενουμένων αθλητών και πάλι αρωγός ήταν ο στρατός που φρόντισε, ώστε να οργανωθεί ένα μικρό «Αθλητικόν χωρίον», σε στρατόπεδο της Αλεξανδρούπολης. Ολόκληρη η πόλη παρουσίαζε πανηγυρική όψη, με ολυμπιακές σημαίες και επιγραφές με τη φράση «Καλώς ωρίσατε» να υπάρχουν σε κάθε κεντρικό σημείο της πόλης. Συμμετείχαν σύλλογοι με τους αθλητές τους απ όλη την Ελλάδα. Επίσης συμμετείχαν αθλητές από την Κύπρο και την Αίγυπτο 15. Την πρώτη μέρα, μετά από την παρέλαση (εικ. 3) και τον όρκο του αθλητή, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ. Μπέτσιος προσφώνησε τους αθλητές και ακολούθησε ο Γενικός Διοικητής Θράκης κ. Μίχας που κήρυξε την έναρξη των αγώνων 16. Στους αγώνες αυτούς ο «Εθνικός» κατετάγη στην 6 η θέση στη γενική βαθμολογία. Ήταν το πρώτο επαρχιακό σωματείο μετά από τις μεγάλες ομάδες του κέντρου. Οι αθλητές του «Εθνικού» που διακρίθηκαν ήταν: Κοσμάς (1 ος, 400 μ. εμπ.), Μπουλμπουτζής (2 ος σφυροβολία), Φουντουκίδης (5 ος άλμα σε μήκος), Κεχαγιόγλου Χρ. (4 ος 5000 μ.) Εφημερίδα Ελληνικός Βορράς: φύλλο , αρ Εφημερίδα Ελληνικός Βορράς: φύλλο , αρ Εφημερίδα Ελληνικός Βορράς: φύλλο , αρ & εφημερίδα Ελεύθερη Θράκη: φύλλο , αρ

7 Εικ. 4. Παρέλαση αθλητών, στους Πανελληνίους αγώνες του 1953 στην Αλεξανδρούπολη. Διακρίνονται Φώτης Κοσμάς (πρώτος αριστερά) και Ευάγγελος Φουντουκίδης (πίσω δεξιά). Από το αρχείο του Μ.Γ.Σ. Εθνικού. Συμμετοχή του συλλόγου σε διοργανώσεις κλασικού αθλητισμού εκτός Αλεξανδρούπολης. Από τα πρώτα χρόνια της ίδρυσής του, ο Σύλλογος συμμετείχε σε αρκετές μεγάλες διοργανώσεις κλασικού αθλητισμού, εκτός Αλεξανδρούπολης, όπως Πανθρακικούς αγώνες, Παμμακεδονικούς & Παμβορειοελλαδικούς αγώνες που διοργανώθηκαν από συλλόγους των πόλεων Μακεδονίας και Θράκης. Σημειώθηκαν σπουδαίες επιδόσεις από τους αθλητές του συλλόγου και έτσι κερδήθηκε η εκτίμηση του αθλητικού κόσμου απ όλη σχεδόν την Ελλάδα. Στην ομαδική τελική βαθμολογία ήταν σχεδόν πάντα στις πρώτες θέσεις. Αξιοσημείωτες διακρίσεις του ήταν ως πρώτος σύλλογος στους: 17 ους Πανθρακικούς, 4 ους Παμβορειοελλαδικούς, 18 ους Πανθρακικούς, 19 ους Πανθρακικούς, 5 ους Παμβορειοελλαδικούς, 9 ους Παμακεδονικούς, 20 ους Πανθρακικούς, 7 ους Παμβορειοελλαδικούς, 22 ους Πανθρακικούς, 23 ους Πανθρακικούς. Πολυνίκες αθλητές του συλλόγου ήταν: Σταφυλάς (μήκος), Μπαρμπαγιάννης (τριπλούν), Γεροντόπουλος (επί κοντώ), Κοσμάς (400 μ. εμπ., πένταθλο, ακόντιο), Μπουλμπουτζής (δισκοβολία, σφαιροβολία, σφυροβολία), Κεχαγιόγλου Χρ. (1500 μ., 5000 μ., 10000μ.), Φουντουκίδης (μήκος), Δήμου (800 μ., 1500 μ.). Στον πίνακα 3 αναφέρονται οι συμμετοχές και οι σπουδαιότερες διακρίσεις του Συλλόγου και των αθλητών του εκτός Αλεξανδρούπολης. Πίνακας 3. Αθλητικές διακρίσεις του «Εθνικού» εκτός Αλεξανδρούπολης. Αρίθμηση αγώνων Έτος Διοργανώτρια αρχή - σύλλογος - πόλη Συμμετοχή πόλεων - συλλόγων Κατάτ αξη Βαθμοί Ιδιαίτερες αθλητικές διακρίσεις 11 οι Πανθρακικοί "Δόξα" Δράμας Φίλιπποι" Καβάλας,"Άρης" Θεσ/νικης, "Ορφέας" Ξάνθης, "Ορφέας" Σερρών, "Δόξα" Δράμας, "Ερμής", "Εθνικός", "Αισχύλος" Καβάλας, "Ροδόπη" Κομοτηνής, "Άτλας" Κομοτηνής. 4η 13 Σταφυλάς, λιθοβολία και άλμα σε μήκος, 2 ος, Μπαρμπαγιάννης, άλμα τριπλούν, 2 ος. 18 Εφημερίδα Το Φως: φύλλο , αρ

8 4 οι Παμμακεδονικοί "Ορφέας" Σερρών "Ηρακλής" Θεσ/νικης,"Άρης" Θεσ/νικης, "ΠΑΟΚ", "Ορφέας" Ξάνθης, "Α.Ε. Κομοτηνής", "Ορφέας" Σερρών, "Δόξα" Δράμας, "Ερμής" και "Εθνικός" Αλεξ.πολης 7η 17 Σταφυλάς μήκος, 1 ος. 7 οι Παμμακεδονικοί Θεσ/νίκη Σύλλογοι από Μακεδονία και Θράκη 5η 42,5 Κοσμάς, 400 μ. εμπ., πένταθλο, 110 μ. εμπ., 1 ος, Γεροντόπουλος, άλμα επι κοντώ, 1 ος, Σαρίκας, μ. 2 ος. 35 οι Πανελλήνιοι Αθήνα Ελλάδα, την Κύπρο και Αίγυπτο "Ηρακλής" Θεσ/νικης,"Άρης" Θεσ/νικης, "ΒΑΟ", "Ορφέας" Ξάνθης, "Α.Ε. Κομοτηνής", "Ηρακλής" Καβάλας, "Βόλος", "ΧΑΝΘ", "Μακεδονικός" και "Εθνικός" Αλεξ.πολης Κοσμάς, 400 μ. με εμπ., 1 ος. 8 οι Παμμακεδονικοί "Ηρακλής" Θεσ/νίκης 5η 49,5 Μαρμαράς, δισκοβολία, 3 ος, Κοσμάς, ακοντισμός, 2 ος, και άλμα επι κοντώ, 3 ος, Λυμπερόπουλος, ακοντισμός, 1 ος. 2 οι Παμβορειοελλαδικοί "Φίλιπποι" Καβάλας "Ηρακλής" Θεσ/νικης,"Άρης" Θεσ/νικης, "ΒΑΟ", "Ορφέας" Ξάνθης, "Α.Ε. Κομοτηνής", "Ηρακλής" Καβάλας, "ΧΑΝΘ", "Μακεδονικός" και "Εθνικός" 2η 109 Κοσμάς, 100 μ., 200 μ., 400 μ., 400 μ. εμπ. και 110 μ. εμπ., 1 ος, και άλμα σε μήκος, ακοντισμός, 2 ος. 17 οι Πανθρακικοί "Φίλιπποι" & "Ηρακλής" Καβάλας "Ορφέας" Κομοτηνής, "Έβρος" Σουφλίου, "Ορφέας" Ξάνθης, "Α.Ε. Κομοτηνής", "Ηρακλής" Καβάλας, "Απόλλων" Σερρών και "Εθνικός" 1η 147 Κοσμάς, 100 μ., 1 ος, Μπουλμπουτζής, δισκοβολία, 2 ος, και ακοντισμός, 1 ος, Φουντουκίδης άλμα σε μήκος, 2 ος, Γαβριηλίδης, σφαιροβολία και σφυροβολία, 1 ος. 19 Εφημερίδα Το Φως: φύλλο , αρ Εφημερίδα Ελεύθερη Θράκη: φύλλο , αρ Εφημερίδα Ελεύθερη Θράκη: φύλλο , αρ Εφημερίδα Το Φως: φύλλο , αρ Εφημερίδα Το Φως: φύλλο , αρ Εφημερίδα Το Φως: φύλλο , αρ

9 4 οι Παμβορειοελλαδικοί Σέρρες Σύλλογοι από Μακεδονία και Θράκη 18 οι Πανθρακικοί οι Πανθρακικοί "Α.Ε. Κομοτηνής" "Δόξα" Δράμας 5 οι Παμβορειοελλαδικοί "Ηρακλής" Θεσ/νίκης 9 οι Παμμακεδονικοί "Ορφέας" Σερρών "Α.Ε. Κομοτηνής", "Δόξα" Δράμας, "Ορφέας" Ξάνθης, "Ηρακλής" Καβάλας, "Ορφέας" Σερρών, "Ασπίς" Ξάνθης και "Εθνικός" "Α.Ε. Κομοτηνής", "Δόξα" Δράμας, "Ορφέας" Ξάνθης, "Ηρακλής" Καβάλας, "Ορφέας" Σερρών, "Ασπίς" Ξάνθης και "Εθνικός" "Εθνικός", "Μακεδονικός", "Άρης", "Ελπίς" Δράμας, "ΠΑΟΚ", "Ορφέας" Σερρών, "Α.Ε. Κομοτηνής", "ΧΑΝΘ", "Ηρακλής" Καβάλας, "ΒΑΟ", "Φίλιπποι" Καβάλας. "Εθνικός", "Μακεδονικός", "Άρης", "Ελπίς" Δράμας, "ΠΑΟΚ", "Ορφέας" Σερρών, "Α.Ε. Κομοτηνής", "ΧΑΝΘ", "Ηρακλής" Καβάλας, "ΒΑΟ", "Φίλιπποι" Καβάλας. 1η 147 1η 156 1η 212 1η 138 1η 99 Κεχαγιόγλου Χρ, 5000 μ., 1 ος, και 1500 μ., 2 ος, Αυτοσμίδης, 200 μ., 1 ος, Φουντουκίδης, άλμα σε μήκος, 2 ος, και άλμα τριπλούν, 3 ος, Μπουλμπουτζής, ελληνική δισκοβολία, 3 ος. Αυτοσμίδης, 200 μ., 1 ος, Φουντουκίδης, άλμα σε μήκος, 1 ος, Κοσμάς, 400 μ., 1 ος, Κεχαγιόγλου Χρ., 1500 μ., 5000 μ. και μ. 1 ος. Φουντουκίδης, άλμα σε μήκος και 200 μ., 1 ος, Κεχαγιόγλου Χρ., μ. και 5000 μ., 1 ος. Μπρίμπος, δισκοβολία, 1 ος, Κοσμάς, 400 μ. με εμπ., 1 ος, Μπουλμπουτζής, σφυροβολία, 1 ος, Κεχαγιόγλου Χρ., μ., 5000 μ. και 1500 μ., 1 ος. Λάϊος, άλμα σε ύψος, 3 ος, Κεχαγιόγλου Χρ., 1500 μ., 1 ος, Μπουλμπουτζής, σφυροβολία, 1 ος, Φουτσιτζίδης, άλμα σε μήκος, 2 ος, Αυτοσμίδης, 200 μ. 2 ος, 25 Εφημερίδα Ελληνικός Βορράς: φύλλο , αρ & εφημερίδα Ελεύθερη Θράκη: φύλλο , αρ Εφημερίδα Ελληνικός Βορράς: φύλλο , αρ Εφημερίδα Ελληνικός Βορράς: φύλλο , αρ Εφημερίδα Ελληνικός Βορράς: φύλλο , αρ Εφημερίδα Αθλητικά Νέα: φύλλο , αρ. 36.

10 20 οι Πανθρακικοί "Α.Ε. Κομοτηνής" 7 οι Παμβορειοελλαδικοί "Ορφέας" Κομοτηνής 22 οι Πανθρακικοί οι Πανθρακικοί "Φίλιπποι" Καβάλας Α.Ε. Κομοτηνής "Α.Ε. Κομοτηνής", "Δόξα" Δράμας, "Ορφέας" Ξάνθης, "Ηρακλής" Καβάλας, "Ορφέας" Σερρών, "Ασπίς" Ξάνθης και "Εθνικός" "Εθνικός", "Μακεδονικός", "Άρης", "Ελπίς" Δράμας, "ΠΑΟΚ", "Ορφέας" Κομοτηνής, "Α.Ε. Κομοτηνής", "ΧΑΝΘ", "Ηρακλής" Καβάλας, "ΒΑΟ", "Φίλιπποι" Καβάλας. "Α.Ε. Κομοτηνής", "Δόξα" Δράμας, "Ορφέας" Ξάνθης, "Ηρακλής" Καβάλας, "Ορφέας" Σερρών, "Ασπίς" Ξάνθης και "Εθνικός" "Α.Ε. Κομοτηνής", "Δόξα" Δράμας, "Ορφέας" Ξάνθης, "Ηρακλής" Καβάλας, "Ορφέας" Σερρών, "Ασπίς" Ξάνθης και "Εθνικός" 1η 177 1η 106 1η 134 1η 130 Κοσμάς, 110 μ. με εμπ., 1 ος, Φουτσιτζίδης, άλμα σε μήκος, 1 ος, Κεχαγιόγλου, 5000 μ. και μ., 1 ος, Μπρίμπος δισκοβολία, 1 ος. Αυτοσμίδης, 100 μ., 1 ος, Φουντουκίδης, άλμα σε μήκος, 1 ος, Κοσμάς, 400 μ., 1 ος, Κεχαγιόγλου Χρ., 1500 μ., 1 ος, 5000 μ. 3 ος, και μ., 1 ος, Φουτσιτζίδης, άλμα τριπλούν, 3 ος, Μπουλμπουτζής, σφαιροβολία, σφυροβολία και δισκοβολία, 1 ος. Φουντουκίδης, άλμα σε μήκος 100 μ. και 200 μ., 1 ος, Κεχαγιόγλου Χρ, μ. και 5000 μ., 1 ος, Βρεχόπουλος, 400 μ. με εμπ., 2 ος, Φουτσιτζίδης, άλμα σε μήκος και τριπλούν, 1 ος, Μουταφίδης, δισκοβολία και σφαιροβολία, 1 ος. Βρεχόπουλος, 400 μ. εμπ., 1 ος, και 110 μ. με εμπ. 2 ος, Κοσμάς, δισκοβολία, 1 ος, Δήμου, 800 μ. και 1500 μ., 1 ος, Φουντουκίδης, άλμα σε μήκος, 1 ος, Μπουλμπουτζής, σφυροβολία, 1 ος. Κοινωνική ζωή. Ο σύλλογος, πέρα από τη διοργάνωση των αγώνων, έχει να παρουσιάσει και άλλες δραστηριότητες, όπως χοροεσπερίδες Εφημερίδα Πανθρακική: φύλλο , αρ. 145 & εφημερίδα Αθλητικά Νέα: φύλλο , αρ Εφημερίδα Αθλητικά Νέα: φύλλο , αρ. 140 & εφημερίδα Πανθρακική: φύλλο , αρ Εφημερίδα Ελεύθερη Θράκη: φύλλο , αρ & εφημερίδα Αθλητικά Νέα: φύλλο , αρ Εφημερίδα Πανθρακική: φύλλο , αρ και

11 μουσικοφιλολογικές βραδιές, αφού διατηρούσε και εξακολουθεί να διατηρεί μουσικό τμήμα με χορωδία και μαντολινάτα, όπως προέβλεπε το καταστατικό ίδρυσής του 35. Οι φιλικές συναντήσεις που διοργανώνονταν από το σύλλογο πολλές φορές αναδείκνυαν μια άλλη πτυχή του Συλλόγου. Έτσι για παράδειγμα, μετά από φιλικό αγώνα, ο οποίος έγινε με τη «Δόξα» Αλεξανδρούπολης το καλοκαίρι του 1952, αποφασίστηκε, από το Δ.Σ. του συλλόγου, οι εισπράξεις του αγώνα να διατεθούν για την ενίσχυση της Εθνικής Αθλητικής Αποστολής, η οποία θα συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ελσίνκι 36. Ο σύλλογος ανέπτυξε ιδιαίτερη κοινωνική δραστηριότητα, αξιόλογη για την εποχή εκείνη. Η πρώτη μεταπολεμική «Μουσικοφιλολογική» παράσταση δόθηκε από τον «Εθνικό» το 1948, στα «Ηλύσια» και σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Την καλλιτεχνική διεύθυνση της χορωδίας και της ορχήστρας είχε ο μαέστρος Χριστόφορος Παπαδόπουλος. Πριν την εκδήλωση, ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Καλπάκας Χρήστος, μίλησε με λίγα λόγια για τη δράση του Συλλόγου στον τομέα του αθλητισμού και της μουσικής και ευχαρίστησε όλους όσοι ενίσχυσαν τις προσπάθειές τους για τη διοργάνωση της παράστασης 37. Μια από τις καθιερωμένες εκδηλώσεις του Συλλόγου ήταν και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας η οποία λάμβανε χώρα κάθε χρόνο. Στην κοπή της βασιλόπιτας συμμετείχαν σχεδόν όλες οι τοπικές και στρατιωτικές αρχές. Ενδεικτικά αναφέρουμε την κοπή βασιλόπιτας του 1955 όπως παρουσιάζεται σε τοπική εφημερίδα. «Το πρωί της πρωτοχρονιάς του 1955, στα γραφεία του Συλλόγου, έγινε η κοπή της καθιερωμένης βασιλόπιτας του «Εθνικού». Στην τελετή παραβρέθηκαν ο Στρατιωτικός Διοικητής στρατηγός κ. Αναγνωστόπουλος, ο Διευθυντής της Νομαρχίας, κ. Δεσποτόπουλος, ο Επιθεωρητής Σωματικής Αγωγής, κ. Διάκος, προσωπικότητες της τοπικής κοινωνίας και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου. Πριν από την κοπή της πίτας πήρε το λόγο ο Δήμαρχος κ. Μπέτσιος και ευχήθηκε για το Σύλλογο «το έτος 1955 να είναι νικηφόρο». Ακολούθησε η κοπή της πίτας από τον Στρατηγό, κ. Αναγνωστόπουλο» Εφημερίδα Ελεύθερη Θράκη: φύλλο , αρ Εφημερίδα Ελεύθερη Θράκη: φύλλο , αρ Εφημερίδα Ελεύθερη Θράκη: φύλλο , αρ Εφημερίδα Ελεύθερη Θράκη: φύλλο , αρ Εφημερίδα Πανθρακική: φύλλο , αρ. 83.

12 Μεγάλες μουσικές βραδιές και παραστάσεις χάρισαν και χαρίζουν, ακόμα και σήμερα, οι τροβαδούροι του μουσικού τμήματος του «Εθνικού», στον κόσμο της Αλεξανδρούπολης. Έχουν δώσει παραστάσεις σε πόλεις του νομού Έβρου (Φέρες, Διδυμότειχο, Σουφλί, Ορεστιάδα, Σαμοθράκη), στην Κομοτηνή και στη Θεσσαλονίκη, τρείς φορές στην αίθουσα Μακεδονικών Σπουδών και μια φορά στο Βελλίδειο Ίδρυμα, όπου η βράβευση έγινε από το Νίκο Γκάλη 39. Μια από τις πρόσφατες εκδηλώσεις του Συλλόγου ήταν «Μια βραδιά γεμάτη Εθνικό» που διοργάνωσε το τμήμα του βόλεϊ, μετά την λήξη ακόμα μιας πετυχημένης αγωνιστικής χρονιάς, στα τέλη Απριλίου του 2003 (Εικ. 13). Ήταν μια βραδιά θύμησης και τιμής ανθρώπων, οι οποίοι αδιαμφισβήτητα έκαναν περήφανους τους Αλεξανδρουπολίτες και ηχηρή την παρουσία της ομάδας, σε διάστημα μεγαλύτερο των τριάντα χρόνων. Στην εκδήλωση συμμετείχαν εκπρόσωποι των τοπικών αρχών (πρώην και νυν δήμαρχοι: Αρβανιτίδης Τριαντάφυλλος και Αλεξανδρής Γεώργιος), παλαίμαχοι και εν ενεργεία αθλητές, παλιοί παράγοντες και προπονητές καθώς και παίκτες που αγωνίστηκαν σε άλλα σωματεία, αλλά ανδρώθηκαν αθλητικά στον «Εθνικό». Η εκδήλωση έδειξε και το κοινωνικό πρόσωπο του Συλλόγου, με την αναγνώριση και την απόδοση τιμής στους παλιότερους αθλητές και πρωτεργάτες του βόλεϊ της Αλεξανδρούπολης. Παράλληλα θύμισε στους νεώτερους ιστορικές στιγμές του τμήματος, που αγωνίστηκε και θαυμάστηκε στα τερέν του βόλεϊ όλης της Ελλάδας 40. Κοινωνικο-πολιτικών αποφάσεων και καταστάσεων που επηρέασαν την πορεία του σωματείου. Το πρωτάθλημα Ελλάδας Πετοσφαίρισης ανδρών , ήταν το τρίτο πρωτάθλημα της Α Εθνικής Πετοσφαίρισης ανδρών. Πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Παναθηναϊκός για έκτη φορά στην ιστορία του, και μάλιστα αήττητος. Πίνακας 1. Τελική βαθμολογία βόλεϊ ανδρών Προφορική μαρτυρία από τον μαέστρο των τροβαδούρων του «Μ.Γ.Σ. Εθνικού», κ. Θεοχάρη Κανδυλάκη. 40 Εφημερίδα ΕβροSport: φύλλο , αρ

13 Κατάταξη Ομάδα Βαθμοί 1 Παναθηναϊκός 44 2 Ηρακλής 40 3 Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας 40 4 Ολυμπιακός 38 5 Νηρέας Κολωνού 36 6 Κηφισιά 33 7 Παγκράτι 31 8 ΑΡΗΣ 30 9 Ε.Α. Λάρισας Πανελλήνιος Εθνικός Αλεξανδρούπολης Π.Α.Ο.Κ. 22 Όπως φαίνεται από τη βαθμολογία του πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου , η ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, τερμάτισε στην 11η θέση και έπρεπε να υποβιβαστεί. Μετά από έκθεση αιτήματος για παραμονή της ομάδος στην Α Εθνική κατηγορία από τον κυβερνητικό επίτροπο της Ε.Ο.ΠΕ. κ. Ανδρεάκο και την έκθεση παράκλησης παραμονής της ομάδος στην Α εθνική του προέδρου της ομάδας κ. Παρασκευόπουλου, προς το Γ.Γ.Α., έγινε δεκτό το αίτημα. Έτσι με απόφαση του Γ.Γ.Α. για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, το πρωτάθλημα Πετοσφαίρισης ανδρών θα διεξαγόταν με 13 ομάδες και θα υποβιβάζονταν περισσότερες ομάδες από την Αθήνα (+1 από ομάδες του κέντρου) ώστε να παραμείνουν οι επαρχιακές ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα. Η απόφαση του κ. Ασλανίδη ήταν υπέρ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, γιατί ήταν από τις λίγες επαρχιακές ομάδες που από τα πρώτα χρόνια της δημιουργίας πρωταθλημάτων Πετοσφαίρισης είχαν δηλώσει συμμετοχή και έδειξαν οι παίκτες της ομάδας ότι διαθέτουν ένα αξιόμαχο σύνολο, πράγμα που ήθελαν όλοι οι υποστηρικτές της Πετοσφαίρισης να υπάρχει στην επαρχία. Έτσι για πρώτη και τελευταία φορά, Πανελλήνιο πρωτάθλημα ή πρωτάθλημα Α Εθνικής, διοργανώθηκε με 13 ομάδες κατ εξαίρεση. 41 Αυτή η ενέργεια έδωσε το δικαίωμα στην ομάδα του Έβρου να παραμείνει στην Α Εθνική και να συνεχίσει μέχρι τις μέρες μας να ενισχύει το άθλημα με πλούσιο 41 Ανδρεάκος: Το Ελληνικό Βόλλεϋ, σελ

14 δυναμικό αθλητών και προπονητών. Πολλοί αθλητές από την Αλεξανδρούπολη έχουν στελεχώσει τις εθνικές ομάδες της χώρας μας και αρκετοί έχουν μετεγγραφεί σε ομάδες του κέντρου. Ύμνος του «Μ.Γ.Σ. Εθνικού» Ο ύμνος του «Εθνικού» Εθνικού έχει στιχουργό την κ. Αριστέα Λάϊου Σικαβίτσα, αδερφή του αξέχαστου, παλιού αθλητή και παράγοντα του «Εθνικού» Γιώργου Λάϊου. Τον ύμνο δε μελοποίησε ο Γιώργος Λάϊος, ο οποίος για δύο δεκαετίες και πλέον ήταν ο μαέστρος των τρουβαδούρων του «Εθνικού». Ο Εθνικός μας περήφανα περνά κι οι καρδιές χτυπούν γοργά στον αγώνα δυνατά σαν το σίφουνα ορμά και της νίκης το στεφάνι αποσπά. Ζήτω, ζήτω ο Εθνικός που μ αυτόν θα πάμε εμπρός σ όποια πόλη θε να μπούμε νικητές θε να βρεθούμε. Κέντησες μ ανεξίτηλη κλωστή το όνομά σου Εθνικέ απ την άρπα έκλεψες του Ορφέα μουσική στεφανώνεις ηττημένο νικητή. Ζήτω, ζήτω ο Εθνικός που μ αυτόν θα πάμε εμπρός σ όποια πόλη θε να μπούμε νικητές θε να βρεθούμε. Ζήτω, ζήτω ο Εθνικός σαν το φάρο μας ψηλός απ το είκοσι επτά (27) πάντα βρίσκεται μπροστά.

15 ΣΥΝΤΟΜΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ (ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΗΣ ΔΙΑΤΡΙΒΗΣ του κ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ ΑΝΕΣΤΗ Phd. ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ) 1. Πόσο χρόνο διήρκησε το έργο, αναφορικά με τη συλλογή στοιχείων ; Περί τα 4 χρόνια συνολικά από τα οποία 2,5 περίπου ήταν η συλλογή των στοιχείων και στη συνέχεια η αποδελτίωση και η συγγραφή του έργου. 2. Ποιες οι πηγές που χρησιμοποίησες ; Η συγκεκριμένη έρευνα βασίστηκε σε αρχικές πηγές όπως: καταστατικά ιδρύσεως αθλητικών σωματείων, έγγραφα, εκθέσεις του Σ.Ε.Γ.Α.Σ., βραβεία, διπλώματα και προγράμματα αγώνων. Ως δευτερεύουσες πηγές χρησιμοποιήθηκαν: άρθρα εφημερίδων και περιοδικών που καταγράφουν την αθλητική κίνηση της Αλεξανδρούπολης. ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ: ΝΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ 1.ΑΡΧΕΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΙΑΣΠΑΡΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ (εφημερίδες, αθλητικά δελτία, προκηρύξεις, κ.α) ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ 2. ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΠΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΕΠΟΧΗΣ 3. ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΟΧΙ 4. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΑΛΛΕ ΠΗΓΕΣ (ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑ) 3. Υπήρξε αρχειακό υλικό στο σωματείο. αν ναι σε ποιο επίπεδο και σε ποια κατάσταση; Διάσπαρτο αρχειακό υλικό, χωρίς ταξινόμηση. Η κατάσταση του υλικού ήταν σε καλό επίπεδο παρά την πάροδο του χρόνου.

16 4. Ποιες οι δυσκολίες που συνάντησες ; Δεν είχε ξαναγίνει κάτι τέτοιο πιο πριν και δεν μπορούσε ή δεν ήξερε κάποιος να με οδηγήσει στο αρχειακό υλικό που υπήρχε. 5. Υπάρχουν στοιχεία που αναφέρονται στη σχέση σωματείου με την κοινωνική, πολιτισμική και οικονομική ζωή της τοπικής κοινωνίας; Ο σύλλογος, πέρα από τη διοργάνωση των αγώνων, έχει να παρουσιάσει και άλλες δραστηριότητες, όπως χοροεσπερίδες και μουσικοφιλολογικές βραδιές, αφού διατηρούσε και εξακολουθεί να διατηρεί μουσικό τμήμα με χορωδία και μαντολινάτα, όπως προέβλεπε το καταστατικό ίδρυσής του. Μεγάλες μουσικές βραδιές και παραστάσεις χάρισαν και χαρίζουν, ακόμα και σήμερα, οι τροβαδούροι του μουσικού τμήματος του «Εθνικού», στον κόσμο της Αλεξανδρούπολης. 6. Υπάρχουν στοιχεία για τα χαρακτηριστικά και την κοινωνική - οικονομική ταυτότητα των φιλάθλων ; Στις αρχές του 19 ου αι. κατά την ίδρυση της Αλεξανδρούπολης υπήρχε μια πολυπολιτισμικότητα μια και η πόλη χαρακτηρίζονταν ως κέντρο ανεφοδιασμού και σταθμός των ταξιδιωτών που κινούνταν από τη δύση (Θεσσαλονίκη) προς την ανατολή (Κωνσταντινούπολη). Με την πετοσφαίριση κύρια ασχολήθηκαν οι αστοί της περιοχής και όχι ο αγροτικός πληθυσμός ο οποίος προσανατολίζονταν σe άλλα αθλήματα και κυρίως στο ποδόσφαιρο και το στίβο. ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ Γιαννακόπουλος Ανέστης Phd. Καθηγητής Φυσικής Αγωγής Γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη το Αποφοίτησε από το 1 ο Γενικό Λύκειο Αλεξανδρούπολης το Φοίτησα στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής απ όπου πήρε το πτυχίο. Υπηρέτησε ως αναπληρωτής Καθηγητής Φυσικής Αγωγής από το 1993 μέχρι το 2004 όπου και διορίστηκα στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Από το 2006 είναι αποσπασμένος στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής μέχρι σήμερα. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής του ΔΠΘ, στη Φυσική Αγωγή. Είναι κάτοχος διδακτορικού διπλώματος από το ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής του ΔΠΘ, στη Φυσική Αγωγή. Έχει στο ενεργητικό του

17 22 δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά της Ελλάδας και του εξωτερικού. Έλαβε μέρος με 90 ανακοινώσεις σε Συνέδρια της Ελλάδας και του εξωτερικού. Έχει διατελέσει αθλητής στην ομάδα βόλεϊ του ΕΘΝΙΚΟΥ Αλεξανδρούπολης από το 1982 μέχρι το 1996 και στη συνέχεια ασχολείται με την προπονητική ( άθλημα της πετοσφαίρισης), μέχρι και σήμερα.

3. ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ : ΔΕΚΑΘΛΟ ΑΝΔΡΩΝ: Α ΗΜΕΡΑ: 100 ΜΗΚΟΣ ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ ΥΨΟΣ Β ΗΜΕΡΑ: 110 ΕΜΠ ΔΙΣΚΟΒΟΛΙΑ - ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ ΑΚΟΝΤΙΣΜΟΣ 1.500

3. ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ : ΔΕΚΑΘΛΟ ΑΝΔΡΩΝ: Α ΗΜΕΡΑ: 100 ΜΗΚΟΣ ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ ΥΨΟΣ Β ΗΜΕΡΑ: 110 ΕΜΠ ΔΙΣΚΟΒΟΛΙΑ - ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ ΑΚΟΝΤΙΣΜΟΣ 1.500 ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ 20-3-2017 Αρ.Πρωτ: 39 Προς : 1) ΣΕΓΑΣ 2) Σωματεία ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 3) ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 4) ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΑΝ. ΜΑΚΕΔ ΘΡΑΚΗΣ 5) ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 6) ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΔΥΤ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 7) ΕΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Στίβος. Καλτζίδου Αναστασία Καρρά Μαρία Κοσμίδου Εύα Κουντούρη Δήμητρα

Στίβος. Καλτζίδου Αναστασία Καρρά Μαρία Κοσμίδου Εύα Κουντούρη Δήμητρα Στίβος Καλτζίδου Αναστασία Καρρά Μαρία Κοσμίδου Εύα Κουντούρη Δήμητρα Στίβος Μέρος ισοπεδωμένο, σταδίου ή ιπποδρόμου για ασκήσεις ή τέλεση αγωνισμάτων, αναφερόμενο στα αγωνίσματα του κλασικού αθλητισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΜΕΛΑΘΡΟ ΠΑΛΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (1958)

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΜΕΛΑΘΡΟ ΠΑΛΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (1958) ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΜΕΛΑΘΡΟ ΠΑΛΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (1958) Ομάδες Θεσσαλονίκης Ο Γυμναστικός Σύλλογος «Ηρακλής» είναι ένα από τα αρχαιότερα εν ενεργεία αθλητικά σωματεία στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1908 στην ακόμα

Διαβάστε περισσότερα

Ολυμπιακοί αγώνες ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ Α2

Ολυμπιακοί αγώνες ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ Α2 Ολυμπιακοί αγώνες ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ Α2 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΑΡΧΗ Σύμφωνα με την παράδοση, πρώτοι οι θεοί αγωνίστηκαν στην Ολυμπία! Επίσης κάποιες πηγές αναφέρουν αρκετούς ήρωες ως ιδρυτές των αγώνων. Η

Διαβάστε περισσότερα

Στην 22η θέση!!! (ανάμεσα σε 312 σωματεία) στην αξιολόγηση του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. για το 2016.

Στην 22η θέση!!! (ανάμεσα σε 312 σωματεία) στην αξιολόγηση του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. για το 2016. Στην 22η θέση!!! (ανάμεσα σε 312 σωματεία) στην αξιολόγηση του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. για το 2016. Το τμήμα του στίβου είναι από τα ιδρυτικά μέλη του σωματείου. Τα τελευταία χρόνια το τμήμα ακολουθεί μια σταθερά ανοδική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ U59UPU UPU ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ Αρ.Φακ. 70/2β/15 Λευκωσία, 08 Ιουνίου 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ου 97P P ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Σε συνέχεια των προκηρύξεων για τη διεξαγωγή των αγωνισμάτων

Διαβάστε περισσότερα

Ολυμπιακοί Αγώνες. Νεφέλη Μπάρκα Α2

Ολυμπιακοί Αγώνες. Νεφέλη Μπάρκα Α2 Ολυμπιακοί Αγώνες Νεφέλη Μπάρκα Α2 Πώς άρχισαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες ποιος ήταν ο ιδρυτής τους; Οι Ολυμπιακοί Αγώνες, όπως είναι γνωστοί σήμερα, είναι αθλητική διοργάνωση πολλών αγωνισμάτων που γίνεται

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙA ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑTA ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΟΑΚ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ

ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙA ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑTA ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΟΑΚ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙA ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑTA ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΟΑΚ 2014-2015 Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών Φερών 6 Office2@hafdeaf.gr www.hafdeaf.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. Προς Ενδιαφερόμενα σωματεία Μπόουλινγκ. 1. Σύστημα Δηλώσεων και Αποτελεσμάτων Αγώνων

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. Προς Ενδιαφερόμενα σωματεία Μπόουλινγκ. 1. Σύστημα Δηλώσεων και Αποτελεσμάτων Αγώνων ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Προς Ενδιαφερόμενα σωματεία Μπόουλινγκ 1. Σύστημα Δηλώσεων και Αποτελεσμάτων Αγώνων Παρακαλούνται οι Σύλλογοι να αναγράφουν υποχρεωτικά στις καταθέσεις τους τους κωδικούς πληρωμής που αναγράφονται

Διαβάστε περισσότερα

Πρωτοπόρος στο τένις του Νομού Λάρισας Ιδανικό μέρος για τους λάτρεις του τένις

Πρωτοπόρος στο τένις του Νομού Λάρισας Ιδανικό μέρος για τους λάτρεις του τένις NIKAIA TENNIS CLUB- LARISSA- GREECE ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ Ε 14-41005 ΝΙΚΑΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ - TEL-FAX : 2410-922354 email : oan1997@otenet.gr, web-site:www.nikeatennisclub.gr Πρωτοπόρος στο τένις του Νομού Λάρισας Ιδανικό

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΥ - 90 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ( ) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΥ - 90 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ( ) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Τμήματα Ακαδημίες Στίβου Αγωνιστικά τμήματα Running Team Τμήματα υγείας γυναικών Τμήμα υποψηφίων ΑΕΙ Τηλέφωνο τμήματος 2551303908 (απογευματινές ώρες) Ιστοσελίδα: http://www.ethnikos-mgs.gr/ Μέλος Ομοσπονδίας

Διαβάστε περισσότερα

3η ΑΘΛΗΤΙΚΗ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΕΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΥΡΙΝΑΣ ΛΗΜΝΟΥ ΠΕΜΠΤΗ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΙΟΥΛΙΟΥ 2019 ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 18:00

3η ΑΘΛΗΤΙΚΗ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΕΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΥΡΙΝΑΣ ΛΗΜΝΟΥ ΠΕΜΠΤΗ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΙΟΥΛΙΟΥ 2019 ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 18:00 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΥΡΙΝΑΣ ΛΗΜΝΟΥ ΠΕΜΠΤΗ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25-26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019 ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 18:00 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΧΟΡΗΓΟΙ: Χαιρετισμός του Έπαρχου Λήμνου κ. Ευάγγελου Γιαρμαδούρου Καλωσορίζουμε την 3η «Αθλητική και Πολιτιστική

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ - ΓΥΝΑΙΚΩΝ & ΣΥΝΘΕΤΩΝ ΠΚ/Α

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ - ΓΥΝΑΙΚΩΝ & ΣΥΝΘΕΤΩΝ ΠΚ/Α ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΕΓΑΣ AN. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ ΕΔΡΑ: ΣΕΡΡΕΣ Δ/ΝΣΗ : ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΣΕΡΡΩΝ ΤΗΛ: 23210-50.818 FAX: 23210-50388 e-mail: sersegas@gmail.com A.Φ.Μ : 090213801 Σέρρες.9-3-2017 Αρ.πρωτ:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ - ΦΟΙΤΗΤΡΙΩΝ 2017

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ - ΦΟΙΤΗΤΡΙΩΝ 2017 ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ Τ.Ε.Ι. Πληροφορίες: Χ. Οικονόμου E mail: oikonomou@teiser.gr Τηλ: 2321049226 49162 / 6974 118983 Fax: 23210 49226 Σέρρες, 12 Φεβρουαρίου 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΒΟΥ 2013

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΒΟΥ 2013 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΒΟΥ 13 Η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (Ε.Α.ΟΜ. ΑμεΑ) προκηρύσσει και διοργανώνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Αθλητών με Αναπηρίες στις 7 & 8

Διαβάστε περισσότερα

Αθλητισμός Στην Ημαθία

Αθλητισμός Στην Ημαθία digitalarchive publishing by tag Αθλητισμός Στην Ημαθία Η Βέροια κατέχει σημαντικό ρόλο στον ελληνικό αθλητισμό. Η ποδοσφαιρική ομάδα μετράει πολλές συμμετοχές στην Α Εθνική, ενώ έχει «βγάλει» σπουδαίους

Διαβάστε περισσότερα

**** ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ **** ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015

**** ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ **** ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 **** ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ **** ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 1) ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Διεξάγονται σε ΟΚΤΩ (8 ) ομίλους, σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ

ΕΘΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ 12 Η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (Ε.Α.ΟΜ ΑμεΑ) προκηρύσσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Αθλητών με Αναπηρίες στις 1 2 Ιουνίου 12 στο Κεντρικό

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ. ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΙΒΟΥ Αριθμ.πρωτ: 83/

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ. ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΙΒΟΥ Αριθμ.πρωτ: 83/ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ Αθήνα:11/4/2017 ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΙΒΟΥ Αριθμ.πρωτ: 83/10-4-2017 Αρχιμήδους 16 Παναθηναϊκό Στάδιο Αθήνα, 11635 Τηλ:210-7564013, 210-7564060 Fax: 210-7564013 Email: oeva32@yahoo.gr ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Διαβάστε περισσότερα

2 ο ΕΠΑΛ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ: ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ. ΤΑΞΗ Α ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: ΠΑΤΣΑΟΥΡΑΣ ΘΩΜΑΣ ΠΕ11

2 ο ΕΠΑΛ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ: ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ. ΤΑΞΗ Α ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: ΠΑΤΣΑΟΥΡΑΣ ΘΩΜΑΣ ΠΕ11 2 ο ΕΠΑΛ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ: ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ. ΤΑΞΗ Α ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: ΠΑΤΣΑΟΥΡΑΣ ΘΩΜΑΣ ΠΕ11 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ. Ο Δήμος Αμαλιάδας περιλαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΘΕΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α 2010

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΘΕΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α 2010 Ρόδος 24 / 3 / 2010 Αριθ. Πρωτ.. Προς: Σωματεία Δωδ/σου Κοιν: ΣΕΓΑΣ - Γρ.Ανάπτυξης Σύνδεσμο Κριτών ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΘΕΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α 2010 Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδ/σου,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Β42Χ7ΛΡ-Θ2Β. ΘΕΜΑ: 37 ο Έγκριση συνδιοργάνωσης εκδηλώσεων Π.Ε. Τρικάλων. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΔΑ: Β42Χ7ΛΡ-Θ2Β. ΘΕΜΑ: 37 ο Έγκριση συνδιοργάνωσης εκδηλώσεων Π.Ε. Τρικάλων. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 27 ο /31-10-2012 ΑΠΟΦΑΣΗ 1220/2012 ΘΕΜΑ: 37 ο Έγκριση συνδιοργάνωσης εκδηλώσεων Π.Ε. Τρικάλων. ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Αθλητισμός και ποδήλατο

Αθλητισμός και ποδήλατο Υποθέμα: Αθλητισμός και ποδήλατο Οι Γρήγορες κατσίκες ΡΙΖΟΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΑΡΓΥΡΩ ΤΖΙΜΑ ΑΝΤΖΕΛΑ ΤΣΕΝΑΙ ΑΤΕΑ Οι Γρήγορες κατσίκες Τι είναι το ποδήλατο Ποδήλατο: ονομάζεται το δίτροχο όχημα που κινείται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΤΡΑ, ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ. 4015

ΠΑΤΡΑ, ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ. 4015 ΠΑΤΡΑ, 28-03-2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦ/ΚΗ Δ/ΝΣΗ Π. Ε & Δ. Ε. ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ Δ/ΝΣΗ Β /ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΧΑΪΑΣ ΟΜΑΔΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Διεύθυνση: Γιαννιτσών 5 &

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2018

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2018 ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2018 Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Γυμναστικών & Αθλητικών Σωματείων (Σ.Ε.Γ.Α.Σ.), σύμφωνα με τις ισχύουσες νομοθετικές

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ (ΕΠΑΣ)

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ (ΕΠΑΣ) ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ (ΕΠΑΣ) ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΩΝ Κ14 & Κ16 Βασικός στόχος του ΣΕΓΑΣ ήταν και είναι η ενίσχυση και η υποστήριξη της προπονητικής διαδικασίας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ «2014»

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ «2014» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Α ΕΙΣΟΔΟΣ ΠΡΩΗΝ ΔΥΤΙΚΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 167 77 ΕΛΛΗΝΙΚΟ Αριθμ.πρωτ... Αθήνα 31 Δεκεμβρίου 2013 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ «2014» Σε εκτέλεση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΦΗΒΩΝ «2017»

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΦΗΒΩΝ «2017» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ..2285 /Ε Αθήνα 28/04/2017 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΦΗΒΩΝ «2017» Σε εκτέλεση των προκηρυχθέντων απο την Γενική Προκήρυξη Πρωταθλημάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ «2012»

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ «2012» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Α ΕΙΣΟΔΟΣ ΠΡΩΗΝ ΔΥΤΙΚΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 167 77 ΕΛΛΗΝΙΚΟ Αριθμ.πρωτ... Αθήνα 4 Ιανουαρίου 2012 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ «2012» Σε εκτέλεση

Διαβάστε περισσότερα

Έδεσσα Αριθ. πρωτ. ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ GRAND PRIX

Έδεσσα Αριθ. πρωτ. ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ GRAND PRIX ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΠΕΛΛΑΣ-ΚΙΛΚΙΣ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Έδεσσα 7-4-2011 Αριθ. πρωτ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ GRAND PRIX Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΠΕΛΛΑΣ-ΚΙΛΚΙΣ και ο ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ, προκηρύσσουν τους

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ OAKA, Ανοικτό Κολυμβητήριο, Σπύρου Λούη, 151 23 Μαρούσι, AΘΗΝΑ Tel.: +30.210.6801952 Fax: +30.210.6801960 OAKA, Olympic Aquatic Center, Spyrou Loui, 151 23 Athens, GREECE Web: www.volleyball.gr mail: hellas@volleyball.gr

Διαβάστε περισσότερα

Πώς άρχισαν οι Ολυμπιακοί αγώνες;

Πώς άρχισαν οι Ολυμπιακοί αγώνες; Πώς άρχισαν οι Ολυμπιακοί αγώνες; Οι Ολυμπιακοί αγώνες είναι μία σειρά αγώνων μεταξύ εκπροσώπων και ένας από τους πανελλήνιους αγώνες στην Αρχαία Ελλάδα. Oι Ολυμπιακοί αγώνες ήταν η πιο σημαντική διοργάνωση

Διαβάστε περισσότερα

Έδεσσα Αρ. πρωτ. 76 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ GRAND PRIX

Έδεσσα Αρ. πρωτ. 76 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ GRAND PRIX ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΠΕΛΛΑΣ-ΚΙΛΚΙΣ Έδεσσα 27-5-2013 Αρ. πρωτ. 76 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ GRAND PRIX 33 α ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΠΕΛΛΑΣ-ΚΙΛΚΙΣ και ο ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ, προκηρύσσουν

Διαβάστε περισσότερα

«ΣΤ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ» 2015 6 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 - ΩΡΑ 10:30

«ΣΤ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ» 2015 6 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 - ΩΡΑ 10:30 Σελίδα1 «ΣΤ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ» 2015 ΣΤΙΒΟΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ «KIDS ATHLETICS» 6 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 - ΩΡΑ 10:30 ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ Η Οργανωτική Επιτροπή των ΣΤ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΩΝ αποφάσισε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ «2015»

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ «2015» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Α ΕΙΣΟΔΟΣ ΠΡΩΗΝ ΔΥΤΙΚΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 167 77 ΕΛΛΗΝΙΚΟ Αριθμ.πρωτ... Αθήνα 22 Δεκεμβρίου 2014 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ «2015» Σε εκτέλεση

Διαβάστε περισσότερα

«ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΕ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ».

«ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΕ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ». ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Γεννήθηκα στις Σέρρες στις 21-6-1963. Τελείωσα το Λύκειο στις Σέρρες. Στη συνέχεια αποφοίτησα από τα Τ.Ε.Φ.Α.Α. Θεσ/νίκης με βαθμό "Λίαν καλώς" στις 25-6-1987,με την ειδικότητα της

Διαβάστε περισσότερα

Μπήκαμε στο «Χελωνόκοσμο» και δίναμε εντολές στη χελώνα για να περπατήσει και να φτιάξουμε τους κύκλους που αποτελούν το σήμα των Ολυμπιακών Αγώνων

Μπήκαμε στο «Χελωνόκοσμο» και δίναμε εντολές στη χελώνα για να περπατήσει και να φτιάξουμε τους κύκλους που αποτελούν το σήμα των Ολυμπιακών Αγώνων Μπήκαμε στο «Χελωνόκοσμο» και δίναμε εντολές στη χελώνα για να περπατήσει και να φτιάξουμε τους κύκλους που αποτελούν το σήμα των Ολυμπιακών Αγώνων Κάναμε πολλές δοκιμές για να βρούμε τις σωστές διαστάσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΘΗΜΑ: ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ (ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ)

ΜΑΘΗΜΑ: ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ (ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ) ΜΑΘΗΜΑ: ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ (ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ) Η Πρακτική Δοκιμασία (όπως και η Αρμονία Υπαγόρευση Μουσικού Κειμένου), εμπίπτει στις ειδικές δοκιμασίες, οι οποίες θεωρούνται διδαγμένο μάθημα για όλους

Διαβάστε περισσότερα

"ΟΙΚΟΝΟΜΕΙΑ" 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ 9-10-11-12 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

ΟΙΚΟΝΟΜΕΙΑ 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ 9-10-11-12 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός Κερκύρας 2 Σέρρες 62123 Τηλέφωνο & φαξ 2321025401 www.mgsp.gr paserron@otenet.gr Μπάσκετ - Κολύμβηση - Συγχρονισμένη κολύμβηση Πόλο - Χαντ Μπολ - Χόκεϋ "ΟΙΚΟΝΟΜΕΙΑ" 2015 Σέρρες 19/10/15

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ & Συνθέτων ΠΚ Α

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ & Συνθέτων ΠΚ Α ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ 18-4-2017 Αρ.Πρωτ: 52 Προς : 1) ΣΕΓΑΣ 2) ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΜΟΝΟ Σωματεία Πιερίας-Ημαθίας) 3) ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσ/νίκης 4) ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΡΙΤΩΝ 5) Α ΔΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Στυλιανή Ανή Χρόνη, Ph.D. Λέκτορας ΤΕΦΑΑ, ΠΘ, Τρίκαλα

Στυλιανή Ανή Χρόνη, Ph.D. Λέκτορας ΤΕΦΑΑ, ΠΘ, Τρίκαλα ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΑΘΛΗΤΕΣ & ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ: ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ Στυλιανή Ανή Χρόνη, Ph.D. Λέκτορας ΤΕΦΑΑ, ΠΘ, Τρίκαλα ΕΠΕΑΕΚ: ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Άρθρο 34 του Νόμου 2725/1999 (ΦΕΚ 121/Α/ ): Ερασιτεχνικός και επαγγελματικός α- θλητισμός και άλλες διατάξεις.

Άρθρο 34 του Νόμου 2725/1999 (ΦΕΚ 121/Α/ ): Ερασιτεχνικός και επαγγελματικός α- θλητισμός και άλλες διατάξεις. Άρθρο 34 του Νόμου 2725/1999 (ΦΕΚ 121/Α/17-6-1999): Ερασιτεχνικός και επαγγελματικός α- θλητισμός και άλλες διατάξεις. Παροχές σε διακρινόμενους αθλητές 1. Σε αθλητές που σημειώνουν εξαιρετικές αγωνιστικές

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ ΦΑΣΗΣ ΕΦΗΒΩΝ «2018»

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ ΦΑΣΗΣ ΕΦΗΒΩΝ «2018» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ. 2946/Ε Αθήνα 12/06/2018 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ ΦΑΣΗΣ ΕΦΗΒΩΝ «2018» Σε εκτέλεση των προκηρυχθέντων από την Γενική Προκήρυξη Πρωταθλημάτων

Διαβάστε περισσότερα

Κανάρη 5, Δάφνη Τ.Κ: 17235 Ελλάδα 6977016530 & 215 5105501 msahanidi@gmail.com. Ημερομηνία γέννησης 08/10/1982 Εθνικότητα Ελληνική

Κανάρη 5, Δάφνη Τ.Κ: 17235 Ελλάδα 6977016530 & 215 5105501 msahanidi@gmail.com. Ημερομηνία γέννησης 08/10/1982 Εθνικότητα Ελληνική ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΑΧΑΝΙΔΗ ΜΑΡΙΑ Κανάρη 5, Δάφνη Τ.Κ: 17235 Ελλάδα 6977016530 & 215 5105501 msahanidi@gmail.com Ημερομηνία γέννησης 08/10/1982 Εθνικότητα Ελληνική ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής

Διαβάστε περισσότερα

Ε. Α. Σ. ΣΕΓΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ε. Α. Σ. ΣΕΓΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ Ε. Α. Σ. ΣΕΓΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ - Fax : 210-4834232 Πληροφορίες:Δηµητρούκας Παναγιωτης Πειραιάς, 15 Μαρτίου 2012 Αρ. Πρωτ.: : chalvdim@gmail.com Προς Σωµατεία: Ε.Α.Σ. ΠΕΙΡΑΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2019

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2019 ΕΠ.Α.Σ. ΤΟΜΕΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ * Αθήνα, 17 Ιανουαρίου 2019 Αρμ. Υπάλ.: Μαίρη Παναγιωτάκη Φωτεινή Κασίδη Αριθμ. Πρωτ: 380 e-mail: development@segas.gr Τηλέφωνα: 211 187 7732 211 187 7735 Π ρ ο ς: Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

Διαβάστε περισσότερα

ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΡΑΜΑΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΟΜΑ Α ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΡΑΜΑΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΟΜΑ Α ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΡΑΜΑΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΟΜΑ Α ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΓΕΛ & ΕΠΑΛ Π.Ε. ΡΑΜΑΣ & ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ Π.Ε. ΡΑΜΑΣ 2 0 1 2-2 0 1 3 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ 2019

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ 2019 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ 2019 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΕΓΑΣ ΘΗΤΕΙΑΣ 2016-2020 ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΡΓΕΙΤΑΚΗ ΠΟΛΥΞΕΝΗ ΛΙΟΥΜΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΕΒΑΣΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΡΑΠΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΡΔΑΡΑ ΜΑΡΙΚΑ ΨΩΜΙΑΔΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Παπάγος, 1 Ιανουαρίου 2011 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Α.Π.Ο. ΑΙΓΛΗ ΠΑΠΑΓΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ 2011 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

Παπάγος, 1 Ιανουαρίου 2011 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Α.Π.Ο. ΑΙΓΛΗ ΠΑΠΑΓΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ 2011 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ Παπάγος, 1 Ιανουαρίου 2011 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Α.Π.Ο. ΑΙΓΛΗ ΠΑΠΑΓΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ 2011 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ Η Σκακιστική μας Ακαδημία συνεχίζει και φέτος τα δωρεάν μαθήματα Σκακιού, στην αίθουσα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ Α - Β 1 - Β 2 - Γ - Δ - Ε ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ Α - Β 1 - Β 2 - Γ - Δ - Ε ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΑ: Λ. Κηφισίας 37 - ΟΑΚΑ Κτίριο EKAE (Πρώην Ξενώνες), Έναντι Πυροσβεστικού Σταθμού 151 23 Μαρούσι Τηλ.: 210 98 82 458, 210 98 44 019 Fax: 210 98 87 329 OFFICES: 37 Kifissias Ave. OAKA EKAE Building

Διαβάστε περισσότερα

Το εμβληματικό της κτίριο

Το εμβληματικό της κτίριο Θεσσαλονίκη, Φεβρουάριος 2014 Η Χριστιανική Αδελφότητα Νέων Θεσσαλονίκης Η ΧΑΝ Θεσσαλονίκης ιδρύεται ως σωματείο κοινωφελές, μη κερδοσκοπικό το 1921. Οι δραστηριότητές της επικεντρώνονται στους νέους ανθρώπους,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ - ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Αγωνιστικής Περιόδου

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ - ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Αγωνιστικής Περιόδου OAKA, Ανοικτό Κολυμβητήριο, Σπύρου Λούη, 151 23 Μαρούσι, AΘΗΝΑ Tel.: +30.210.6801952 Fax: +30.210.6801960 OAKA, Olympic Aquatic Center, Spyrou Loui, 151 23 Athens, GREECE Web: www.volleyball.gr mail: hellas@volleyball.gr

Διαβάστε περισσότερα

14-16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019 ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. 5 o ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ MASTERS. 5 th Hellenic Masters Swimming Championship

14-16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019 ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. 5 o ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ MASTERS. 5 th Hellenic Masters Swimming Championship 14-16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019 ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 5 o ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ MASTERS 5 th Hellenic Masters Swimming Championship 1964 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ Οι κολυμβητικοί σύλλογοι

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ «2016»

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ «2016» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ. 89 / Ε Αθήνα 08/10/2016 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ «2016» Σε εκτέλεση των προκηρυχθέντων απο την Γενική Προκήρυξη Πρωταθλημάτων

Διαβάστε περισσότερα

1. Εντάσσονται στο σχεδιασμό των Χειμερινών Αγώνων που η ΚΟΕ εφαρμόζει στον Αγωνιστικό της Σχεδιασμό σαν μια ξεχωριστή παράλληλη

1. Εντάσσονται στο σχεδιασμό των Χειμερινών Αγώνων που η ΚΟΕ εφαρμόζει στον Αγωνιστικό της Σχεδιασμό σαν μια ξεχωριστή παράλληλη Αθήνα 25 Ιανουαρίου 2017 Αριθ. Πρωτ. 479/Ε Προς Σωματεία Μέλη ΚΟΕ Περιφερειακές Επιτροπές ------------------------------- Κύριε Πρόεδρε, Είναι γνωστό ότι η ΚΟΕ τα τελευταία χρόνια έχει λάβει πρωτοβουλίες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΕΘΝΙΚΟΣ 1927» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ & ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΕΘΝΙΚΟΣ 1927» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ & ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΕΘΝΙΚΟΣ 1927» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ & ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ 1. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ Ο Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με την Περιφερειακή Επιτροπή Κολύμβησης Ανατολικής

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Πρωτ:221 Σύρος 24/7/2017 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ Ε.Σ.Κ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Αρ. Πρωτ:221 Σύρος 24/7/2017 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ Ε.Σ.Κ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ Αρ. Πρωτ:221 Σύρος 24/7/2017 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ Ε.Σ.Κ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ Η Ε.Σ.Κ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ κατά την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 θα διοργανώσει και θα τελέσει πρωτάθλημα Νεανίδων το οποίο και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ του 18 ΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΧΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ του 18 ΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ του 18 ΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΧΗΣ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΧΗΣ (Ελλ.Ε.Ε.Δ.Α.Α.) με συνδιοργανωτές: τoν ΜΓΣ Εθνικό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ ΦΑΣΗΣ ΕΦΗΒΩΝ «2019»

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ ΦΑΣΗΣ ΕΦΗΒΩΝ «2019» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ. 3113/Ε Αθήνα 05/06/2019 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ ΦΑΣΗΣ ΕΦΗΒΩΝ «2019» Σε εκτέλεση των προκηρυχθέντων απο την Γενική Προκήρυξη Πρωταθλημάτων

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ο.Υ.Δ.Α ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ 2014

Ε.Ο.Υ.Δ.Α ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ 2014 Ε.Ο.Υ.Δ.Α ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ 2014 O παρών Κανονισμός ισχύει για όλους ανεξαιρέτως τους αγώνες, που διοργανώνονται με την έγκριση

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΠΟΣ & ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΛΕΣΗΣ Το Πρωτάθλημα ΠΑΙΔΩΝ «2018» θα διεξαχθεί σε τέσσερις (4) φάσεις:

ΤΟΠΟΣ & ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΛΕΣΗΣ Το Πρωτάθλημα ΠΑΙΔΩΝ «2018» θα διεξαχθεί σε τέσσερις (4) φάσεις: ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ..1539 /Ε Αθήνα 16/03/2018 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β ΦΑΣΗΣ ΠΑΙΔΩΝ «2018» Σε εκτέλεση των προκηρυχθέντων απο την Γενική Προκήρυξη Πρωταθλημάτων

Διαβάστε περισσότερα

Τι έγινε τον μήνα που πέρασε. Θέσεις, Γεροθόδωρος Νώντας Πρωτόκολλο Αγώνα, Ονόπας Δημήτρης

Τι έγινε τον μήνα που πέρασε. Θέσεις, Γεροθόδωρος Νώντας Πρωτόκολλο Αγώνα, Ονόπας Δημήτρης Τι έγινε τον μήνα που πέρασε Θέσεις, Γεροθόδωρος Νώντας Πρωτόκολλο Αγώνα, Ονόπας Δημήτρης Τι έγινε τον μήνα που πέρασε 5 Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού. Το συνολικό ποσό έφτασε στα 650Ε, χρήματα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΒΟΥ

ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΒΟΥ ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΒΟΥ Η φετινή πορεία του τμήματος στίβου του σωματείου μας είναι η καλύτερη των τελευταίων χρόνων και θα επιβεβαιωθεί σε λίγες μέρες όταν ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΗΛΙΚΙΑΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΗΛΙΚΙΑΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ομοσπονδία Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών Στίβου (ΟΕΒΑΣ) προκηρύσσει για τις 26 και 27 Αυγούστου του 2017 το πρώτο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΣΥΝΘΕΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ με διοργανωτή τον ΣΕΒΑΣ Αλεξ/πολης και

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣ ΤΚD Λευκάδας. Ο αθλητικός σύλλογος έχει λάβει μέρος σε πλήθος αθλητικών διοργανώσεων.

ΑΣ ΤΚD Λευκάδας. Ο αθλητικός σύλλογος έχει λάβει μέρος σε πλήθος αθλητικών διοργανώσεων. ΑΣ ΤΚD Λευκάδας Ο αθλητικός σύλλογος ΤΑΕ KWONDO Λευκάδας ιδρύθηκε στις 11-03-1990 με σκοπό την ανάπτυξη του ενδιαφέροντος προς το άθλημα του TAEKWONDO και τη διάδοση αυτού. Ο αθλητικός σύλλογος έχει λάβει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β ΦΑΣΗΣ ΕΦΗΒΩΝ «2018»

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β ΦΑΣΗΣ ΕΦΗΒΩΝ «2018» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ..1594/Ε Αθήνα 20/03/2018 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β ΦΑΣΗΣ ΕΦΗΒΩΝ «2018» Σε εκτέλεση των προκηρυχθέντων απο την Γενική Προκήρυξη Πρωταθλημάτων

Διαβάστε περισσότερα

**** ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 **** ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

**** ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 **** ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. - Επιτροπή Ανάπτυξης Αθήνα, 27 Ιανουαρίου 2015 Αρμ. Υπάλ: Μαίρη Παναγιωτάκη Αριθμ. Πρωτ. 229 Τηλ: 210 9323976 Προς: Ε.Α.Σ. T.Ε. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. (Για άμεση ενημέρωση των Σωματείων σας) **** ΓΕΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2008.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2008. ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2008 Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Γυμναστικών & Αθλητικών Σωματείων (Σ.Ε.Γ.Α.Σ.), σύμφωνα με τις διατάξεις: του Ν.2725/1999, τις τροποποιήσεις του

Διαβάστε περισσότερα

Αθλητισμός Υψηλού Επιπέδου Στην Αμαλιάδα

Αθλητισμός Υψηλού Επιπέδου Στην Αμαλιάδα ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ! Αθλητισμός Υψηλού Επιπέδου Στην Αμαλιάδα Ποδόσφαιρο Τσιχλόφουσκες Αλεξοπούλου Βιργινία Ευσταθοπούλου Χριστίνα Καμαρινού Έφη Λυκούδη Κων/να Ματαράγκα Χαρά Α` Λυκείου 2013-2014 2ο ΕΠΑ.Λ. Αμαλιάδας

Διαβάστε περισσότερα

Σ.Ε.Γ.Α.Σ - ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Αθήνα, 3 Μαρτίου 2010 Αρμ. Υπάλ: Μαίρη Παναγιώτακη Τηλ: 210 9323976

Σ.Ε.Γ.Α.Σ - ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Αθήνα, 3 Μαρτίου 2010 Αρμ. Υπάλ: Μαίρη Παναγιώτακη Τηλ: 210 9323976 Σ.Ε.Γ.Α.Σ - ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Αθήνα, 3 Μαρτίου 2010 Αρμ. Υπάλ: Μαίρη Παναγιώτακη Αριθμ. Πρωτ. Τηλ: 210 9323976 Προς: Ε.Α.Σ. Τ.Ε. Σ.Ε.Γ.Α..Σ. (Για άμεση ενημέρωση των σωματείων τους ) ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΟΛΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Κυριακάτικα πρωϊνά 2012- Παρουσίαση ομιλητών ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΝΝΑΣ ΒΕΡΟΥΛΗ Η Αννα Βερούλη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καβάλα. Σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και είναι καθηγήτρια Φυσικής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΤΡΙΤΗ 8/4/2014 ΩΡΑ ΔΡΟΜΟΙ ΑΛΜΑΤΑ ΡΙΨΕΙΣ

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΤΡΙΤΗ 8/4/2014 ΩΡΑ ΔΡΟΜΟΙ ΑΛΜΑΤΑ ΡΙΨΕΙΣ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΤΡΙΤΗ 8/4/2014 ΩΡΑ ΔΡΟΜΟΙ ΑΛΜΑΤΑ ΡΙΨΕΙΣ 9:00 Τ Ε Λ Ε Τ Η Ε Ν Α Ρ Ξ Η Σ 9:15 80Μ ΕΜΠΟΔΙΑ Θ. ΠΡΟΚΡ. 9:30 100Μ ΕΜΠΟΔΙΑ Α 9:45 300Μ ΕΜΠ ΠΡΟΚΡ. Θ ΠΡΟΚΡ. 9:50 300Μ ΕΜΠ Α ΠΡΟΚΡ.

Διαβάστε περισσότερα

K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α2 ΑΝΔΡΩΝ «2012» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Α ΕΙΣΟΔΟΣ ΠΡΩΗΝ ΔΥΤΙΚΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 167 77 ΕΛΛΗΝΙΚΟ Αριθμ.πρωτ... Αθήνα 10 Απριλίου 2012 ΕΙΔΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Βιογραφικό Σημείωμα. Αποστολάκης Γεώργιος

Βιογραφικό Σημείωμα. Αποστολάκης Γεώργιος Βιογραφικό Σημείωμα ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Αποστολάκης Γεώργιος Μολάοι Λακωνίας, Μεταμόρφωση, Τ.Κ 23052 (Ελλάδα) +30 693 4156 616 +30 27320 22942 geoapost11@gmail.com Skype geoapost11 Φύλο Άρρεν Ημερομηνία

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

ΟΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΠΕΑΕΚ: ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ ΤΕΦΑΑ, ΠΘ - ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑ ΟΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Σακελλαρίου Κίμων Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ΤΕΦΑΑ, Τρίκαλα ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ Πανελλήνιοικαιτοπικοίαγώνες.

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΒΟΥ ΕΦΗΒΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ 3 4 ΙΟΥΛΙΟΥ 2010 ΑΘΗΝΑ Ο.Α.Κ.Α.

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΒΟΥ ΕΦΗΒΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ 3 4 ΙΟΥΛΙΟΥ 2010 ΑΘΗΝΑ Ο.Α.Κ.Α. ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Αθήνα, 19 Μαΐου 2010 Αρμ. Υπάλ.: Μαίρη Παναγιωτάκη Τηλέφωνο: 210.93.23.976 Αριθμ. Πρωτ.. Π ρ ο ς: Ε.Α.Σ Τ.Ε. Σ.Ε.Γ.Α.Σ ΣΩΜΑΤΕΙΑ - ΜΕΛΗ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ευαισθητοποίηση παιδιών ηλικίας ετών γύρω από τα προβλήματα των Ατόμων με Αναπηρία, μέσα από τη συμμετοχή τους σε αθλήματα Παραολυμπιακών αγώνων

Ευαισθητοποίηση παιδιών ηλικίας ετών γύρω από τα προβλήματα των Ατόμων με Αναπηρία, μέσα από τη συμμετοχή τους σε αθλήματα Παραολυμπιακών αγώνων 1 ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ Ευαισθητοποίηση παιδιών ηλικίας 14-15 ετών γύρω από τα προβλήματα των Ατόμων με Αναπηρία, μέσα από τη συμμετοχή τους σε αθλήματα Παραολυμπιακών αγώνων Συντονιστής: Καραμπουρνιώτης

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ. Επιλογή Αντιπροσωπευτικών Ομάδων Στίβου

ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ. Επιλογή Αντιπροσωπευτικών Ομάδων Στίβου ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ Επιλογή Αντιπροσωπευτικών Ομάδων Στίβου Η επιλογή των μαθητών για την αντιπροσωπευτική ομάδα στίβου, θα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ «2018»

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ «2018» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ.373 /Ε Αθήνα 18/01/2018 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ «2018» Σε εκτέλεση των προκηρυχθέντων απο την Γενική Προκήρυξη Πρωταθλημάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ 2612/Ε Αθήνα 02/06/2017 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ Γ ΦΑΣΗ «2017»

ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ 2612/Ε Αθήνα 02/06/2017 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ Γ ΦΑΣΗ «2017» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ 2612/Ε Αθήνα 02/06/2017 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ Γ ΦΑΣΗ «2017» Σε εκτέλεση των προκηρυχθέντων απο την Γενική Προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β ΦΑΣΗΣ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ «2018»

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β ΦΑΣΗΣ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ «2018» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ..2170 /Ε Αθήνα 25/04/2018 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β ΦΑΣΗΣ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ «2018» Σε εκτέλεση των προκηρυχθέντων απο την Γενική Προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΡΔΑΡΗΣ Δ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΘΛΗΜΑ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΘΗΝΑ 2016

ΚΑΡΔΑΡΗΣ Δ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΘΛΗΜΑ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΘΗΝΑ 2016 ΚΑΡΔΑΡΗΣ Δ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΘΛΗΜΑ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΘΗΝΑ 2016 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ «2017»

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ «2017» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ.6736 /Ε Αθήνα 6/12/2016 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ «2017» Σε εκτέλεση των προκηρυχθέντων απο την Γενική Προκήρυξη Πρωταθλημάτων

Διαβάστε περισσότερα

Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης Τμήμα Ιστιοπλοΐας Τριγώνου

Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης Τμήμα Ιστιοπλοΐας Τριγώνου Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης Τμήμα Ιστιοπλοΐας Τριγώνου ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ 2017-2018 Ιστορία Ο Ν.Ο.Θ ιδρύθηκε το 1931 με αρχικό σκοπό την ενασχόληση με την κωπηλασία. Στα μέσα της δεκαετίας του '50 ο Ν.Ο.Θ.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ 2612/Ε Αθήνα 12/05/2017 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ Β ΦΑΣΗ «2017»

ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ 2612/Ε Αθήνα 12/05/2017 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ Β ΦΑΣΗ «2017» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ 2612/Ε Αθήνα 12/05/2017 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ Β ΦΑΣΗ «2017» Σε εκτέλεση των προκηρυχθέντων απο την Γενική Προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. 7ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & PLAY OFFS ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. 7ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & PLAY OFFS ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η 7ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & PLAY OFFS ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ Ο Πανελλήνιος Ομιλος Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Π.Ο.Φ.Επ.Α.) σε συνεργασία με την Ελληνική Φίλαθλο

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. 6ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & PLAY OFFS ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. 6ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & PLAY OFFS ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η 6ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & PLAY OFFS ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ Ο Πανελλήνιος Ομιλος Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Π.Ο.Φ.Επ.Α.) σε συνεργασία με την Ελληνική Φίλαθλο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ---- ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΥΣΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ-ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ

ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ-ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ-ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ Επιλογή Αντιπροσωπευτικής Ομάδας Στίβου Με την έναρξη της νέας σχολικής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1 ης TOΠΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΠΕΣΘ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1 ης TOΠΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΠΕΣΘ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1 ης TOΠΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΠΕΣΘ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016 Θεσσαλονίκη, 21.09. 2015 Αρ. Πρωτ.: - 963 - Σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.2725/1999, όπως τροποποιήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ U 10 ΚΑΙ U 12 ( ΑΓΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ) ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ U 10 ΚΑΙ U 12 ( ΑΓΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ) ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 01 Νοεμβρίου 2018 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ U 10 ΚΑΙ U 12 ( ΑΓΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ) ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2018 2019 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Συμμετοχή 2. Δήλωση συμμετοχής σωματείων 3. Δικαίωμα

Διαβάστε περισσότερα

Εισήγηση προς την Επιτροπή Εθνικών ομάδων για την λειτουργία των Εθνικών ομάδων Ανδρών. Σωτήρης Δρίκος

Εισήγηση προς την Επιτροπή Εθνικών ομάδων για την λειτουργία των Εθνικών ομάδων Ανδρών. Σωτήρης Δρίκος Εισήγηση προς την Επιτροπή Εθνικών ομάδων για την λειτουργία των Εθνικών ομάδων Ανδρών. Σωτήρης Δρίκος Ο αθλητισμός Εθνικών ομάδων είναι αθλητισμός υψηλού επιπέδου. Η πρόοδος σε αυτό το κομμάτι των σπορ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΩΗΝ ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΒΟΛΛΕΥ

ΠΡΩΗΝ ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΒΟΛΛΕΥ ΠΟΛΥΖΩΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΡΩΗΝ ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΒΟΛΛΕΥ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ: ΠΟΛΥΖΩΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ:ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ:17.02.1969 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ :ΗΛΕΚΤΡΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ 46 ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Διαβάστε περισσότερα

Αριθ. Πρωτ. Ρόδος 24 / 3 / ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1 ου ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑTΟΣ ΣΤΙΒΟΥ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β 2010

Αριθ. Πρωτ. Ρόδος 24 / 3 / ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1 ου ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑTΟΣ ΣΤΙΒΟΥ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β 2010 Αριθ. Πρωτ. Ρόδος 24 / 3 / 2010 Προς: -Σ.Ε.Γ.Α.Σ -Ν.Α.Ο.Δ -Επαρχείο Κω -ΔΟΑ Κω -Σωματεία Δωδ/σου -Συνδεσμο Κριτών Δωδ/σου ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1 ου ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑTΟΣ ΣΤΙΒΟΥ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β

Διαβάστε περισσότερα

Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΝΕΦΡΟΠΑΘΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΜΕΝΩΝ (Α.Ο.Ν.Μ.)

Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΝΕΦΡΟΠΑΘΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΜΕΝΩΝ (Α.Ο.Ν.Μ.) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΝΕΦΡΟΠΑΘΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΜΕΝΩΝ 2019 ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΝΕΦΡΟΠΑΘΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΜΕΝΩΝ (Α.Ο.Ν.Μ.) Λάρισα 27/03/2019-30/03/2019 Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΝΕΦΡΟΠΑΘΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Π ρ ο κ η ρ ύ σ σ ο υ μ ε

Π ρ ο κ η ρ ύ σ σ ο υ μ ε ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦ/ΚΗ Δ/ΝΣΗ Π. Ε & Δ. Ε. ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ Δ/ΝΣΗ Β /ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΧΑΪΑΣ ΟΜΑΔΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Διεύθυνση: Γιαννιτσών 5 & Ηπείρου Τ.Κ. 262 23,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ & ΜΙΝΙ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ & ΜΙΝΙ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ..2804 /Ε Αθήνα 01/06/2018 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ ΦΑΣΗΣ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ «2018» Σε εκτέλεση των προκηρυχθέντων απο την Γενική Προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων οι Γιώργος Χαλβατζάκης (πρόεδρος ΕΣΑΚΕ), Γιώργος Κονδύλης

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων οι Γιώργος Χαλβατζάκης (πρόεδρος ΕΣΑΚΕ), Γιώργος Κονδύλης Μέσα σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ (Κυριακή 18 Ιανουαρίου) η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης στην αίθουσα «Αφροδίτη» του ξενοδοχείου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Παρουσίαση Χρήστος Γαλαζούλας Λέκτορας Προπονητικής της

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Παρουσίαση Χρήστος Γαλαζούλας Λέκτορας Προπονητικής της ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Παρουσίαση Χρήστος Γαλαζούλας Λέκτορας Προπονητικής της Καλαθοσφαίρισης Αγαπητoί μαθητές/τριες τριες ΤΕΦΑΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ 2018

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ 2018 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ 2018 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΕΓΑΣ ΘΗΤΕΙΑΣ 2016-2020 ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΡΓΕΙΤΑΚΗ ΠΟΛΥΞΕΝΗ ΛΙΟΥΜΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΕΒΑΣΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΡΑΠΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΡΔΑΡΑ ΜΑΡΙΚΑ ΨΩΜΙΑΔΗΣ

Διαβάστε περισσότερα