ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2015 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ"

Transcript

1 ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Τόπος διεξαγωγής Στο ΤΡΑΣΤ, έδρα του ομίλου Μπρίτζ Λευκωσίας. Πρόγραμμα Εγγραφή Μεχρι 8:00 μμ, Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015 Πρώτο σκέλος 10:00 πμ Δεύτερο σκέλος 02:30 μμ Απονομές Περίπου στις 6:30 μμ Συμμετοχές Στο αγώνα δικαιούνται να συμμετάσχουν όσοι παίκτες ικανοποιούν τα κριτήρια που φαίνονται στην παράγραφο Δικαίωμα συμμετοχής πιό κάτω. Το κάθε ζεύγος θα αποτελείται από δύο γυναίκες. Τα μέλη που αποτελούν κάθε ζεύγος θα πρέπει να έχουν εγγραφεί μέχρι την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου. Κάθε παίκτης μπορεί να συμμετάσχει σε ένα μόνο ζεύγος. Αν, μετά την έναρξη του διαγωνισμού, κάποιος παίκτης πρέπει να αποχωρήσει γιά οποιονδήποτε λόγο το δεύτερο μέλος του ζεύγους δεν μπορεί να συμμετάσχει στον διαγωνισμό. Άν κάποιο ζεύγος αρχίσει τον διαγωνισμό και αποχωρήσει χωρίς εύλογη αιτία τότε θα υπόκειται σε ποινή που θα αποφασισθεί από την ΚΟΜπ. Κίνηση - Βαθμολογία - Κατάταξη Για το πρωϊνό σκέλος, η κίνηση θα είναι Mitchell όπου η αρχική θέση του κάθε ζεύγους θα αποφασισθεί με κλήρο πρίν από την έναρξη του αγώνα. Σε περίπτωση πολύ μικρής συμμετοχής ο διαιτητής μπορεί να αποφασίσει για κίνηση Howell όπου όλοι θα παίξουν εναντίον όλων. Για το απογευματινό σκέλος, ο διαιτητής θα αποφασίσει την κίνηση και θέση του κάθε ζεύγους μα βάση των αριθμό των διαγωνιζομένων και των αποτελεσμάτων του πρωϊνού σκέλους. Ο αριθμός των διανομών θα αποφασισθεί από τον διαιτητή με βάση τον αριθμό των διαγωνιζομένων. Η τελική λίστα κατάταξης θα υπολογιστεί προσθέτοντας το αποτέλεσμα του κάθε σκέλους για το κάθε ζεύγος, με τα δύο σκέλη να είναι ισοδύναμα. Από τον υπολογισμό αυτό μπορεί να προκύψει ισοβαθμία δύο ή περισσότερων ζευγών.

2 Τέλος συμμετοχής 10 για κάθε παίκτη Δικαίωμα συμμετοχής Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν παίκτες που έχουν εξοφλήσει την ετήσια συνδρομή τους σε όμιλο πλήρες ή συνδεδεμένο μέλος της ΚΟΜπ. Αν διαφανεί ότι κάποιος παίκτης που έλαβε μέρος στον διαγωνισμό δεν έχει εξοφλήσει τις υποχρεώσεις του, τότε αυτόματα το ζεύγος στο οποίο συμμετείχε αποκλείεται από τον διαγωνισμό και επιστρέφει όποια βραβεία τυχόν έχει κερδίσει. Την θέση του στην τελική κατάταξη λαμβάνει το επόμενο ζεύγος. ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ Δήλωση συστημάτων Σε αυτό το διαγωνισμό ισχύουν οι κανονισμοί «The European Bridge League s Systems Regulations and Systems Policy 2000». Συνεπώς, τα συστήματα HUM (Highly Unusual Methods) δεν επιτρέπονται σε αντίθεση με συστήματα Brown Sticker Conventions τα οποία επιτρέπονται. Και οι δύο παίκτες κάθε ζεύγους οφείλουν να υιοθετούν τις ίδιες μεθόδους και στις αγορές τους και στα σινιάλα τους. Υπενθυμίζεται στους παίκτες η ανάγκη πλήρους αποκάλυψης των συστημάτων τους προς τους αντιπάλους. Μη συμμόρφωση με αυτό τον κανονισμό μπορεί να καταλήξει σε πρόστιμο και επανορθωτική βαθμολογία. Οι παίκτες ενθαρρύνονται να καλούν τον διαιτητή του αγώνα αν θεωρήσουν ότι οι αντίπαλοι χρησιμοποιούν μη εξουσιοδοτημένο σύστημα. Παίκτες που θα παίξουν μη εξουσιοδοτημένο σύστημα θα υπόκεινται σε ποινή και θα υποχρεωθούν να σταματήσουν τη χρήση του συστήματος με άμεση ισχύ. Επανειλημμένες παραβάσεις μπορεί να οδηγήσουν σε αποβολή του ζεύγους από το διαγωνισμό. Ο διαιτητής του αγώνα και η επιτροπή εφέσεων του αγώνα εξουσιοδοτούνται να επιβάλλουν ποινές για κάθε παράβαση αποκάλυψης συστήματος. Απόφαση από τον διαιτητή για τέτοιο θέμα θα υπόκειται σε έφεση στη επιτροπή εφέσεων του αγώνα, στα πλαίσια των διαδικασιών υποβολής εφέσεων. Διανομές Οι διανομές θα είναι προ-μοιρασμένες. Ενστάσεις Ζεύγος που υποβάλλει ένσταση καταβάλλει το ποσό των 10 στον διαιτητή. Αυτό το ποσό θα επιστρέφεται εκτός αν η επιτροπή αποφανθεί ότι η έφεση ήταν ουσιαστικά αβάσιμη. Τα μέλη της επιτροπής εφέσεων θα ανακοινωνθούν πριν από την έναρξη του αγώνα. Η επιτροπή εφέσεων θα εξετάζει κάθε θέμα το οποίο παραπέμπεται σε αυτήν. Ζεύγος που καταχωρεί έφεση, οφείλει να ενημερώσει για αυτή της την πρόθεση το διαιτητή εντός 10 λεπτών από την ολοκλήρωση του γύρου. Στην περίπτωση του τελευταίου γύρου, η ενημέρωση πρέπει να γίνεται εντός 5 λεπτών.

3 Σε πρώτη φάση, η ενημέρωση μπορεί να μην είναι γραπτώς, αλλά θα δεσμεύεται στην επιτροπή εφέσεων στο επίσημο έντυπο εφέσεων το συντομότερο δυνατό με τη βοήθεια του διαιτητή. Όταν συμπληρώνεται, το έντυπο θα παραδίδεται στο διαιτητή ο οποίος θα το παραδίδει στην επιτροπή εφέσεων. Ο διαιτητής θα δηλώνει τα γεγονότα (αριθμό διανομής και εφ όσον χρειάζεται την αγορά ή το παίξιμο), τι έγινε στο τραπέζι, την απόφασή του και το όνομα του ενιστάμενου. Οι εμπλεκόμενοι παίκτες μπορούν να προσθέσουν τα σχόλιά τους στη δήλωση του διαιτητή και θα μπορούν να δηλώσουν εάν επιθυμούν να δηλώσουν κάτι προφορικώς στην επιτροπή εφέσεων. Όταν η επιτροπή εφέσεων παραλάβει το δεόντως συμπληρωμένο έντυπο, ο διαιτητής θα καθορίσει την ώρα της ακρόασης και το συντομότερο δυνατό θα ενημερώνει τα μέλη της επιτροπής εφέσεων και τα εμπλεκόμενα ζεύγη για την ώρα και τόπο της έφεσης. Οι αποφάσεις της επιτροπής εφέσεων θα αναγράφονται στο έντυπο εφέσεων και θα παραδίνονται στο διαιτητή ο οποίος θα ενημερώνει τα εμπλεκόμενα ζεύγη. Αντικαταστάσεις παικτών Μετά την έναρξη του αγώνα, δε θα είναι δυνατή η αντικατάσταση παίκτη οποιουδήποτε ζεύγους. Ωστόσο, και μετά από έγκριση του διαιτητή, παίκτης που δηλώθηκε σε ζεύγος που δήλωσε συμμετοχή θα μπορεί να αντικαθίσταται πριν την έναρξη του αγώνα. Διάρκεια αγώνων Η χρονική διάρκεια του αγώνα θα καθορίζεται από το διαιτητή και θα είναι τουλάχιστον 7 λεπτά για κάθε διανομή και το πολύ 8 λεπτά για κάθε διανομή. Επαλήθευση αποτελεσμάτων Ηλεκτρονικές συσκευές Bridgemate θα χρησιμοποιούνται για την επίσημη καταχώρηση του αποτελέσματος κατά τη διάρκεια του αγώνα.. Αυτή η καταχώρηση είναι ευθύνη του ζεύγος που κάθεται στην κατεύθυνση Βορράς-Νότος στο κάθε τραπέζι. Αυτό το ζεύγος θα είναι υπεύθυνο να καταχωρεί το αποτέλεσμα στη συσκευή Bridgemate και οι παίκτες που κάθονται Ανατολή- Δύση οφείλουν να το ελέγχουν και να το επαληθεύουν. Επανειλημμένες παραβάσεις στη διαδικασία καταχώρησης θα υπόκεινται σε ποινή. Ένα αποτέλεσμα που έχει συμφωνηθεί και από τα δύο ζεύγη ότι είναι εσφαλμένο και με την πλήρη ικανοποίηση του διαιτητή επί τούτου, μπορεί να διορθώνεται εντός 20 λεπτών από την ώρα που τα αποτελέσματα έχουν ανακοινωθεί στο τέλος του αγώνα ή γύρου. Μετά από αυτό, τα αποτελέσματα θα θεωρούνται τελικά, εκτός στην περίπτωση που αναμένεται απόφαση της επιτροπής εφέσεων σε έφεση η οποία έχει υποβληθεί. Εμφανή σφάλματα θα διορθώνονται εντός λογικού χρονικού πλαισίου. Σε περίπτωση βλάβης του συστήματος που θα οδηγήσει σε χειρόγραφη βαθμολόγηση θα ακολουθείται η ίδια διαδικασία επαλήθευσης των αποτελεσμάτων. Ποινές και πρόστιμα Τα χρηματικά πρόστιμα θα είναι πληρωτέα σε Ευρώ. Τα χρήματα θα παραδίδονται στον διαιτητή για περαιτέρω παράδοση στους οργανωτές. Βαθμολογικές ποινές, όπου εφαρμόζονται, θα αφαιρούνται από το αποτέλεσμα του τιμωρημένου ζεύγους στο τέλος του κάθε σκέλους. Αυτές οι ποινές πιθανόν να επηρεάσουν την κατάταξη του ζεύγους.

4 Αργοπορία Οποιοδήποτε ζύγος δεν είναι στη θέση του έτοιμο να παίξη στην προκαθορισμένη ώρα έναρξης του αγώνα θα υπόκειται σε ποινή που θα ορισθεί από το διαιτητή. Αν η αργοπορία είναι κατά την κρίση του διαιτητή υπερβολική, ο διαιτητής μπορεί να αποβάλει το ζεύγος από το διαγωνισμό αποδίδοντας κατάλληλα αποτελέσματα στα άλλα ζεύγη. Αργό παίξιμο Ο διαιτητής κανονικά θα δίνει προειδοποιήσεις όταν ζεύγη κινδυνεύουν να τιμωρηθούν για αργό παίξιμο. Αν, παρά τις προειδοποιήσεις, τα ζεύγη εν τέλει αργήσουν, θα λάβουν σε πρώτο στάδιο προειδοποίηση. Μετά από αυτό, ο διαιτητής θα τιμωρεί κάθε ζεύγος που ευθύνεται για αργό παίξιμο. Απουσία προειδοποίησης δε μειώνει την ευθύνη των παικτών ούτε ότι υπόκεινται σε ποινή. Αν ζεύγος θεωρεί ότι η ευθύνη για την καθυστέρηση ανήκει στους αντιπάλους, οφείλει να καλέσει το διαιτητή ο οποίος θα πάρει τα διορθωτικά μέτρα που εκείνος θεωρεί αναγκαία συμπεριλαμβανομένης, στην κρίση του, και παρακολούθησης του τραπεζιού για όσο χρόνο το θεωρεί σκόπιμο. Ποινές που επιβάλλονται από το διαιτητή με βάση αυτό το κεφάλαιο θα είναι τελικές. Αντικανονικές διανομές Κάθε παίκτης είναι υπεύθυνος να επιστρέψει τα φύλλα του στην ανάλογη θήκη της διανομής. Ομάδα (συμπεριλαμβανομένων όλων των παικτών της) υπεύθυνη για αντικανονική διανομή θα υπόκειται σε ποινή που θα αποφασίσει ο διαιτητής. Σε όλες τις περιπτώσεις, κάθε παίκτης οφείλει να μετρά τα φύλλα του πριν τα δει. Τα ζεύγη παίκτες των οποίων δεν προσέξουν ότι μια διανομή έχει λανθασμένο αριθμό φύλλων μπορεί να τιμωρηθεί 10% των διαθέσιμων βαθμών. Αν διανομή φθάνει στο τραπέζι με λανθασμένο αριθμό φύλλων σε μια θήκη, ο διαιτητής πρέπει να καλείται πριν αρχίσει το παιγνίδι. Ο διαιτητής είναι υπεύθυνος να διορθώσει τα φύλλα. Κουτιά αγορών Η χρήση κουτιών αγορών είναι αναγκαστική καθ όλη τη διάρκεια. Η κάθε αγορά γίνεται με τον παίκτη να τοποθετεί την επιλεγμένη του δήλωση μπροστά του. Η πρώτη δήλωση κάποιου παίκτη μπαίνει στα αριστερά με τις επόμενες δηλώσεις να εξέχουν επίπεδα και ευθυγραμμισμένα προς τα δεξιά. Αφού ολοκληρωθεί η αγορά οι παίκτες επανατοποθετούν τις κάρτες αγορών στις ανάλογες θήκες στα κουτιά αγορών. Παραβάν (screens) Ο αγώνας θα διεξαχθεί χωρίς τη χρήση παραβάν. Προειδοποίηση (alerting) Εφαρμόζεται η πολιτική «The EBL Alerting Policy». Οποιαδήποτε δήλωση που: (i) έχει ειδική ή συμβατική σημασία, ή (ii) έχει ειδική σημασία για τους συμπαίκτες που οι αντίπαλοι ίσως δεν αντιληφθούν, πρέπει να έρθει στην άμεση προσοχή των αντιπάλων με τη χρήση της «διαδικασίας προειδοποίησης». Χρήση της κάρτας «Stop» Συνιστάται ιδιαίτερα η χρήση της κάρτας «Stop».

5 Μην κοιτάζετε το συμπαίκτη Οι παίκτες παρακαλούνται να μην κοιτάζουν το συμπαίκτη τους την ώρα που παίζεται μια διανομή. Ο σκοπός είναι η αποφυγή οποιασδήποτε υποψίας αθέμιτης επικοινωνίας. Συζητήσεις Για σκοπούς τάξης και εξοικονόμησης χρόνου, οι παίκτες πρέπει να αποφεύγουν συζητήσεις με το συμπαίκτη τους και τους αντιπάλους. Σε περίπτωση διαφωνίας, η ορθή ενέργεια είναι η κλήση του διαιτητή. Οποιαδήποτε συνομιλία στο τραπέζι πρέπει να είναι σε γλώσσα κατανοητή και στους τέσσερεις παίκτες. Κάπνισμα Το κάπνισμα εντός του κτιρίου απαγορεύεται. Αν παίκτης καπνίσει στο κτίριο, η ομάδα του μπορεί να τιμωρηθεί με 10% των διαθέσιμων βαθμών, και με χρηματικό πρόστιμο 10. Επανειλημμένες παραβάσεις μπορεί, και συνεχείς παραβάσεις θα, οδηγήσουν σε απαγόρευση σε κάποιο παίκτη να συνεχίσει το παιγνίδι. Μη πληρωμή τυχόν προστίμου θα οδηγήσει σε απαγόρευση σε κάποιο παίκτη να συνεχίσει το παιγνίδι. Αλκοόλ Η κατανάλωση οποιωνδήποτε αλκοολούχων ποτών στο χώρο παιγνιδιού απαγορεύεται. Αλκοολούχα ποτά δεν πρέπει να τοποθετούνται πάνω ή κάτω από το τραπέζι. Οι παίκτες μπορούν να απομακρυνθούν από το χώρο παιγνιδιού προκειμένου να καταναλώσουν αλκοόλ. Η παράβαση αυτού του κανονισμού θα κοστίσει στην ομάδα του παραβάτη 10% των διαθέσιμων βαθμών και χρηματικό πρόστιμο 10. Επανειλημμένες παραβάσεις μπορεί, και συνεχείς παραβάσεις θα, οδηγήσουν σε απαγόρευση στον παίκτη να συνεχίσει το παιγνίδι. Μη πληρωμή τυχόν προστίμου θα οδηγήσει σε απαγόρευση στον παίκτη να συνεχίσει το παιγνίδι. Κινητά τηλέφωνα Τα κινητά τηλέφωνα πρέπει να απενεργοποιούνται εντελώς (όχι σε σιωπηλή επιλογή) στο χώρο παιγνιδιού. Παίκτης που έχει ενεργοποιημένο κινητό τηλέφωνο έστω και αν δεν έχει ηχήσει, μπορεί να τιμωρηθεί με χρηματικό πρόστιμο 10. Παίκτες που οφείλουν απόλυτα να είναι διαθέσιμοι στο τηλέφωνο θα το παραδίδουν στο διαιτητή. Θεατές Δεν επιτρέπεται στους θεατές να καταναλώνουν αλκοολούχα ποτά στο χώρο παιγνιδιού, ούτε μπορούν να έχουν ενεργοποιημένα κινητά τηλέφωνα, συσκευές τηλεειδοποίησης ή άλλο ηλεκτρονικό εξοπλισμό. Οι θεατές που παραβαίνουν αυτούς τους κανονισμούς θα διώχνονται από το χώρο παιγνιδιού και δε θα επιτρέπεται να επιστρέψουν αν δεν πάρουν συγκεκριμένη άδεια από το διαιτητή Ο διαιτητής, στην κρίση του, μπορεί να απαγορεύει σε κάποιο θεατή να έχει άλλου είδους εξοπλισμό στο χώρο παιγνιδιού.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΕΙΚΤΩΝ ΖΕΥΓΩΝ 2015 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΕΙΚΤΩΝ ΖΕΥΓΩΝ 2015 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΕΙΚΤΩΝ ΖΕΥΓΩΝ 2015 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Τόπος διεξαγωγής Στο ξενοδοχείο Flamingo, έδρα του ομίλου Μπρίτζ Ζήνων, στην Λάρνακα Πρόγραμμα Εγγραφή 9:30 πμ, Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΣΩΜΑΤΕΙΑΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΟΜΑΔΩΝ 2014 14 & 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. 02:30μμ, απογευματινό σκέλος

ΔΙΑΣΩΜΑΤΕΙΑΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΟΜΑΔΩΝ 2014 14 & 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. 02:30μμ, απογευματινό σκέλος ΔΙΑΣΩΜΑΤΕΙΑΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΟΜΑΔΩΝ 2014 Τόπος διεξαγωγής Στον `Ομιλο Λευκωσίας 14 & 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Πρόγραμμα Εγγραφή 9:30 πμ, Σάββατο 14 Ιουνίου 2014 Πρώτη ημερίδα Δεύτερη ημερίδα 10:00 πμ, Σάββατο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΜΑΔΩΝ & 12 ΜΑΪΟΥ 2013 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΜΑΔΩΝ & 12 ΜΑΪΟΥ 2013 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΜΑΔΩΝ 2013 11 & 12 ΜΑΪΟΥ 2013 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Τόπος διεξαγωγής Οι εγκαταστάσεις του Ομίλου Μπριτζ Λεμεσού την 11 η Μαΐου 2013 Οι εγκαταστάσεις του Ομίλου Μπριτζ Λευκωσίας την 12 η Μαΐου 2013

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΜΑΔΩΝ 2015 18 & 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΜΑΔΩΝ 2015 18 & 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015 ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΜΑΔΩΝ 2015 18 & 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Διοργάνωση Οι διοργανωτές του διαγωνισµού είναι η Κυπριακή Οµοσπονδία Μπριτζ, οι οποίοι και έχουν την αποκλειστική αρµοδιότητα για όλα τα θέµατα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΖΕΥΓΩΝ ΟΠΕΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 & 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΖΕΥΓΩΝ ΟΠΕΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 & 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΖΕΥΓΩΝ ΟΠΕΝ 2015 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 & 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Διοργάνωση Οι διοργανωτές του διαγωνισμού είναι η Κυπριακή Ομοσπονδία Μπριτζ, οι οποίοι και έχουν την αποκλειστική αρμοδιότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΟΜΑΔΩΝ ΟΠΕΝ 2014 ΑΣΠΙΔΑ ΑΓΝΗΣ ΒΕΡΜΕΙΡΕΝ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 & 15 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΟΜΑΔΩΝ ΟΠΕΝ 2014 ΑΣΠΙΔΑ ΑΓΝΗΣ ΒΕΡΜΕΙΡΕΝ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 & 15 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΟΜΑΔΩΝ ΟΠΕΝ 2014 ΑΣΠΙΔΑ ΑΓΝΗΣ ΒΕΡΜΕΙΡΕΝ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 & 15 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Διοργάνωση Οι διοργανωτές του διαγωνισμού είναι η Κυπριακή Ομοσπονδία Μπριτζ, οι οποίοι και έχουν την αποκλειστική

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΟΜΑΔΩΝ ΟΠΕΝ 2016 ΑΣΠΙΔΑ ΑΓΝΗΣ ΒΕΡΜΕΙΡΕΝ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016 & 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΟΜΑΔΩΝ ΟΠΕΝ 2016 ΑΣΠΙΔΑ ΑΓΝΗΣ ΒΕΡΜΕΙΡΕΝ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016 & 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΟΜΑΔΩΝ ΟΠΕΝ 2016 ΑΣΠΙΔΑ ΑΓΝΗΣ ΒΕΡΜΕΙΡΕΝ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016 & 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Διοργάνωση Οι διοργανωτές του διαγωνισμού είναι η Κυπριακή Ομοσπονδία Μπριτζ, οι οποίοι και έχουν

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΚΟΥΤΙΑ ΑΓΟΡΩΝ, BRIDGEMATE ΚΑΙ ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ ΜΑΙΟΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΚΟΥΤΙΑ ΑΓΟΡΩΝ, BRIDGEMATE ΚΑΙ ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ ΜΑΙΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΚΟΥΤΙΑ ΑΓΟΡΩΝ, BRIDGEMATE ΚΑΙ ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ ΜΑΙΟΣ 2019 1. ΚΟΥΤΙΑ ΑΓΟΡΩΝ Αν χρησιμοποιούνται χωρίσματα, δείτε την ενότητα 3. Ξεκινώντας με τον παίκτη που μοίρασε, οι δηλώσεις πρέπει να αφαιρούνται

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΧΩΡΙΣΜΑΤΩΝ (SCREENS) ΈΚΔΟΣΗ 2011

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΧΩΡΙΣΜΑΤΩΝ (SCREENS) ΈΚΔΟΣΗ 2011 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΧΩΡΙΣΜΑΤΩΝ (SCREENS) ΈΚΔΟΣΗ 2011 Α. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΑΣ Ο Βορράς και η Ανατολή κάθονται στην ίδια πλευρά του χωρίσματος, καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Είναι ευθύνη του Βορρά να τοποθετήσει

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 12/14 Α ειδικός Κανονισμός αγώνων επιλογής Εθνικών Ομάδων Όπεν 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 12/14 Α ειδικός Κανονισμός αγώνων επιλογής Εθνικών Ομάδων Όπεν 2014 Προς όλα τα Σωματεία Μέλη Αθήνα 5 Φεβρουαρίου2014 Αριθ. Πρωτ. 24/14/ΕΕΟ/ισ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 12/14 Α ειδικός Κανονισμός αγώνων επιλογής Εθνικών Ομάδων Όπεν 2014 Στους αγώνες επιλογής εθνικών ομάδων όπεν 2014

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ Εθνικών Ομάδων Όπεν 2012

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ Εθνικών Ομάδων Όπεν 2012 Προς όλα τα Σωματεία Μέλη Αθήνα 16 Ιανουαρίου 2012 Αριθ. Πρωτ. 13/12/ΕΕΟ/ισ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 05/12 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ Εθνικών Ομάδων Όπεν 2012 Μετά την ανακοίνωση 86/15-11-2011 οι συνθέσεις των τεσσάρων πρώτων

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ Εθνικών Ομάδων Όπεν και Γυναικών 2010

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ Εθνικών Ομάδων Όπεν και Γυναικών 2010 Προς όλα τα Σωματεία Μέλη Αθήνα 22 Δεκεμβρίου 2009 Αριθ. Πρωτ. 287/09/ΕΕΟ/ισ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 75/09 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ Εθνικών Ομάδων Όπεν και Γυναικών 2010 Ενόψει των Πανευρωπαϊκών αγώνων ομάδων Μπριτζ, που

Διαβάστε περισσότερα

51ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΜΑΔΩΝ Γεώργιος Ράλλης 2017 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 1-16, 1-11, 1-9, 1-6

51ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΜΑΔΩΝ Γεώργιος Ράλλης 2017 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 1-16, 1-11, 1-9, 1-6 Προς όλα τα Σωματεία μέλη ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 10/2017 51ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΜΑΔΩΝ Γεώργιος Ράλλης 2017 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 1-16, 1-11, 1-9, 1-6 Αθήνα, 13 Φεβρουαρίου 2017 Αριθ. Πρωτ. 31/17/ΕΑ/λζ Προκηρύσσεται το 51

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΜΑΔΩΝ 2013

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΜΑΔΩΝ 2013 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΜΑΔΩΝ 2013 Α) Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ομάδων 2013 θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 8-9 Ιουνίου 2013, σε χώρο που θα ανακοινωθεί αργότερα. Β) 1 - Στο πρωτάθλημα θα κληθούν

Διαβάστε περισσότερα

43 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΖΕΥΓΩΝ 2009 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 1-5, 1-8, 1-11, ΟΠΕΝ

43 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΖΕΥΓΩΝ 2009 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 1-5, 1-8, 1-11, ΟΠΕΝ Προς όλα τα Σωματεία-Μέλη Αθήνα, 7 Ιανουαρίου 2009 Αριθ. Πρωτ 1/09/ΑΚ/εα ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 1/2009 43 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΖΕΥΓΩΝ 2009 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 1-5, 1-8, 1-11, ΟΠΕΝ Η Ελληνική Ομοσπονδία Μπριτζ προκηρύσσει

Διαβάστε περισσότερα

45 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΖΕΥΓΩΝ 2011 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 1-6, 1-9, 1-11, ΟΠΕΝ

45 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΖΕΥΓΩΝ 2011 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 1-6, 1-9, 1-11, ΟΠΕΝ Προς όλα τα Σωματεία-Μέλη Αθήνα, 5 Δεκεμβρίου 2010 Αριθ. Πρωτ 04/10/ΕΑ/ισ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 02/2011 45 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΖΕΥΓΩΝ 2011 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 1-6, 1-9, 1-11, ΟΠΕΝ Η Ελληνική Ομοσπονδία Μπριτζ προκηρύσσει

Διαβάστε περισσότερα

52 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΖΕΥΓΩΝ 2018

52 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΖΕΥΓΩΝ 2018 Προς όλα τα Σωματεία-Μέλη Αθήνα, 2 Ιανουαρίου 2018 Αριθ. Πρωτ. 2/18/ΕΑ/λζ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 2/2018 ΔΙΟΡΘΩΜΕΝΗ την 16 η / 1 /2018 52 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΖΕΥΓΩΝ 2018 ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ 1-6, 1-9, 1-11, ΟΠΕΝ

Διαβάστε περισσότερα

39o ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΖΕΥΓΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 1-6, 1-9, 1-11, και Β τελικός

39o ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΖΕΥΓΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 1-6, 1-9, 1-11, και Β τελικός Αθήνα, 24 Οκτωβρίου 2016 Αριθ. Πρωτ. 205/16/ΕΑ/λζ Προς όλα τα Σωματεία-Μέλη ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 66/2016 39o ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΖΕΥΓΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ 2016 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 1-6, 1-9, 1-11, 12-16 και Β τελικός Η Ελληνική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ Διοργάνωση ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Κ.Ο.ΜΠΟ. 2016 Ημερομηνία Προκριματική Φάση: 6/10/16, Τελική Φάση 8 & 9/10/16 Ωρα έναρξης Προκρ.Φ.

Διαβάστε περισσότερα

3 O Π ΑΝΕΛΛΗΝΙΟ Π ΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SUDOKU 09

3 O Π ΑΝΕΛΛΗΝΙΟ Π ΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SUDOKU 09 www.e-sudoku.gr 1 3O ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SUDOKU 2 MAIOY 2009 Οι παρόντες κανονισμοί συντάχθηκαν λαμβάνοντας υπ όψιν τους επίσημους κανονισμούς του παιχνιδιού καθώς και τους κανονισμούς της World Puzzle

Διαβάστε περισσότερα

ΛΑΘΗ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ MITCHELL

ΛΑΘΗ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ MITCHELL ΛΑΘΗ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ MITCHELL Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ MITCHELL Σε μια κίνηση Mitchell υπάρχουν δύο είδη σετ διανομών, τα μονά και τα ζυγά σετ. Όταν υπάρχει μονός αριθμός τραπεζιών, η εναλλαγή από μονά

Διαβάστε περισσότερα

9.1.Α.3.1. Ο κάθε παίκτης διατηρεί το δικαίωμα να μην δεχτεί την αναβολή του αγώνα.

9.1.Α.3.1. Ο κάθε παίκτης διατηρεί το δικαίωμα να μην δεχτεί την αναβολή του αγώνα. 9.1.Α. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 9.1.Α.1. Το πρωτάθλημα του ΟΣΛ θα διεξάγεται στα γήπεδα του αθλητικού κέντρου «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» από Δευτέρα έως Παρασκευή (19:00 21:00) και Σάββατο (09:00 13:00). 9.1.Α.2. Η κάθε κατηγορία

Διαβάστε περισσότερα

Οργάνωση μαθητικών ημερίδων ζευγών

Οργάνωση μαθητικών ημερίδων ζευγών Οργάνωση μαθητικών ημερίδων ζευγών Εισαγωγή Ένα από τα δυσκολότερα ερωτήματα που πρέπει να απαντήσετε σαν δάσκαλος είναι: Πόσο χρόνο θέλετε να διαρκεί η μαθητική ημερίδα σας; Φαίνεται απλό να απαντήσετε,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ BACKGAMMON ΤΟΥ 12 ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ BACKGAMMON

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ BACKGAMMON ΤΟΥ 12 ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ BACKGAMMON ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ BACKGAMMON ΤΟΥ 12 ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ BACKGAMMON 2018-19 ΓΕΝΙΚΑ 1. Σύμφωνα με σχετική Προκήρυξή της Διοικούσας Επιτροπής για τη Δημιουργία Ομοσπονδίας

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη πρωταθλήματος S.P.M.L. CHAMPIONSHIP 2016

Προκήρυξη πρωταθλήματος S.P.M.L. CHAMPIONSHIP 2016 Προκήρυξη πρωταθλήματος S.P.M.L. CHAMPIONSHIP 2016 Ο Α.Σ.Μ. Γλυφάδας προκηρύσσει πρωτάθλημα που θα διεξάγεται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, ώρα 6:30 μμ στην αίθουσα του Blanos Bowling. Δικαίωμα συμμετοχής

Διαβάστε περισσότερα

Ηµεροµηνία λήξης υποβολής δηλώσεων συµµετοχής : 17 Μαίου 2004

Ηµεροµηνία λήξης υποβολής δηλώσεων συµµετοχής : 17 Μαίου 2004 Πέµπτη, 22 Απριλίου 2004 Ο Όµιλος Σκουός Λευκωσίας ανακοινώνει την έναρξη του Οµαδικού Πρωταθλήµατος Σκουός BRITISH AIRWAYS για την επαρχία Λευκωσίας. Όσα µέλη του Οµίλου καθώς επίσης και φίλοι του αθλήµατος

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ -ΧΑΝΙΑ 20-26/4/2015 - ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ (TRIALS) TOYRNAMENT MANAGER: ΜΑΡΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ -ΧΑΝΙΑ 20-26/4/2015 - ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ (TRIALS) TOYRNAMENT MANAGER: ΜΑΡΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΕΦΟΡΟΥ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ αρ.2014/διοργανωσεισ/3b 16/01/2015 ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ -ΧΑΝΙΑ 20-26/4/2015 - ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ (TRIALS) TOYRNAMENT MANAGER: ΜΑΡΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός

Διαβάστε περισσότερα

51 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΖΕΥΓΩΝ 2017

51 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΖΕΥΓΩΝ 2017 Προς όλα τα Σωματεία-Μέλη Αθήνα, 28 Δεκεμβρίου 2016 Αριθ. Πρωτ. 244/16/ΠΜ/λζ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 84/2016 51 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΖΕΥΓΩΝ 2017 ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ 1-6, 1-9, 1-11, ΟΠΕΝ και ΑΓΩΝΑΣ 2 ης ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ D ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ TEAM RACING

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ D ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ TEAM RACING ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ D ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ TEAM RACING Οι αγώνες team racing θα γίνονται σύµφωνα µε τους Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας όπως αλλάζουν από αυτό το Παράρτηµα. Αν χρησιµοποιηθούν διαιτητές πρέπει να δηλώνεται

Διαβάστε περισσότερα

Ο.Α.Μ.Α. ΟΜΙΛΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΜΠΡΙΤΖ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ. Θα περιλαμβάνουν αγώνες ομάδων και ζευγών.

Ο.Α.Μ.Α. ΟΜΙΛΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΜΠΡΙΤΖ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ. Θα περιλαμβάνουν αγώνες ομάδων και ζευγών. Ο.Α.Μ.Α. ΟΜΙΛΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΜΠΡΙΤΖ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 2018 Ο Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Αργολίδας διοργανώνει το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Πελοποννήσου 2018. Θα περιλαμβάνουν

Διαβάστε περισσότερα

Ισορροπία (balance) Οι ιδιότητες που δημιουργεί η μέθοδος του ακεραίου τοπ.

Ισορροπία (balance) Οι ιδιότητες που δημιουργεί η μέθοδος του ακεραίου τοπ. Ισορροπία (balance) Ένας όρος που χρησιμοποιείται συχνά σε θέματα κινήσεων είναι η ισορροπία (balance). Για να προχωρήσουμε παρακάτω πρέπει να ξέρουμε πως να βγάζουμε αποτελέσματα σε ένα τουρνουά ζευγών

Διαβάστε περισσότερα

NSA Team Championship

NSA Team Championship ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΟΜΑ ΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1. Το Οµαδικό Πρωτάθληµα Σκουός θα διεξαχθεί στα γήπεδα του αθλητικού κέντρου του «Πανεπιστηµίου Κύπρου» από τις 7 έως τις 29 Ιουνίου, 2011 µεταξύ των ωρών 6:00 µ.µ. και

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Πρωτ:221 Σύρος 24/7/2017 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ Ε.Σ.Κ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Αρ. Πρωτ:221 Σύρος 24/7/2017 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ Ε.Σ.Κ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ Αρ. Πρωτ:221 Σύρος 24/7/2017 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ Ε.Σ.Κ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ Η Ε.Σ.Κ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ κατά την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 θα διοργανώσει και θα τελέσει πρωτάθλημα Νεανίδων το οποίο και

Διαβάστε περισσότερα

22ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ 2010 ΟΜΑΔΕΣ 1-6

22ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ 2010 ΟΜΑΔΕΣ 1-6 Αθήνα, 18 Νοεμβρίου 2010 Αριθ. Πρωτ. 237/10/ΠΜ/δτ 22ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ 2010 ΟΜΑΔΕΣ 1-6 ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΕΛΙΚΟΥ Συμμετέχουν 14 ομάδες από όλη την Ελλάδα. Ληφθέντων υπόψη των διατάξεων των Κανονισμών της

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΔΙΑΣΩΜΑΤΕΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΠΑΠ BEACH VOLLEYBALL 2017 CYPRUS CLUBS BEACH VOLLEY 2017

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΔΙΑΣΩΜΑΤΕΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΠΑΠ BEACH VOLLEYBALL 2017 CYPRUS CLUBS BEACH VOLLEY 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΔΙΑΣΩΜΑΤΕΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΠΑΠ BEACH VOLLEYBALL 2017 CYPRUS CLUBS BEACH VOLLEY 2017 1. ΟΡΙΣΜΟΣ Το Παγκύπριο Διασωματειακό Πρωτάθλημα Beach Volley Cyprus Clubs Beach Volley 2017

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17. Αριθ.Πρωτ. 457 Βόλος 6/10/2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΠΣΘ

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17. Αριθ.Πρωτ. 457 Βόλος 6/10/2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΠΣΘ ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17 Αριθ.Πρωτ. 457 Βόλος 6/10/2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΠΣΘ ΠΑΙΔΩΝ - ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΠΡΟ-ΤΖΟΥΝΙΟΡ-ΜΙΝΙ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015 Η

Διαβάστε περισσότερα

Ηµεροµηνία λήξης υποβολής δηλώσεων συµµετοχής : 1 η Ιουνίου 2007

Ηµεροµηνία λήξης υποβολής δηλώσεων συµµετοχής : 1 η Ιουνίου 2007 Τρίτη, 22 Μαΐου 2007 Ο Όµιλος Σκουός Λευκωσίας ανακοινώνει την έναρξη του Οµαδικού Πρωταθλήµατος Σκουός για την επαρχία Λευκωσίας. Όσα µέλη του Οµίλου καθώς επίσης και φίλοι του αθλήµατος ενδιαφέρονται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 30 ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ 8Χ8

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 30 ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ 8Χ8 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 30 ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ 8Χ8 ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΑΡΧΗ Το Lido Soccer θα έχει την ευθύνη της διεξαγωγής του τουρνουά και γι αυτό αναθέτει σε μια 5μελή επιτροπή τη δυνατότητα να συντονίζει, καθώς και να επιλύει

Διαβάστε περισσότερα

Κινήσεις σε Ημερίδες Μπριτζ

Κινήσεις σε Ημερίδες Μπριτζ Κινήσεις σε Ημερίδες Μπριτζ Τάκης Πουρναράς Σεμινάριο Νέων Διαιτητών 206 Εισαγωγή Κινήσεις σε Αγώνες Μπριτζ Λόγοι μελέτης των κινήσεων Για να δίνουμε σαφείς και κατανοητές οδηγίες. Για να μην απαιτείται

Διαβάστε περισσότερα

Ετήσιο Σεμινάριο ΟΔΒΕ 2016 Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΛΙΜΠΕΡΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΙΧΕΛΙΝΑΚΗΣ

Ετήσιο Σεμινάριο ΟΔΒΕ 2016 Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΛΙΜΠΕΡΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΙΧΕΛΙΝΑΚΗΣ Ετήσιο Σεμινάριο ΟΔΒΕ 2016 Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΛΙΜΠΕΡΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΙΧΕΛΙΝΑΚΗΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΠΕΡΟ Κάθε ομάδα έχει το δικαίωμα να χαρακτηρίσει από τη λίστα των παικτών έως δύο εξειδικευμένους αμυντικά

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1 ης TOΠΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΠΕΣΘ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1 ης TOΠΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΠΕΣΘ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1 ης TOΠΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΠΕΣΘ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016 Θεσσαλονίκη, 21.09. 2015 Αρ. Πρωτ.: - 963 - Σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.2725/1999, όπως τροποποιήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

Οργάνωση καθημερινών ημερίδων

Οργάνωση καθημερινών ημερίδων Οργάνωση καθημερινών ημερίδων 1) Αγώνες ζευγών 1α) Διαθέσιμες κινήσεις: Φιλοσοφία, μηχανισμοί και τα χαρακτηριστικά τους. Οι κινήσεις είναι ένα από τα βασικότερα εργαλεία που έχει ένας διαιτητής στη διάθεσή

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΟΜΑΔΩΝ 2011

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΟΜΑΔΩΝ 2011 Αθήνα, 23 Σεπτεμβρίου 2011 Αριθ. Πρωτ. 220 /11/ΕΑ/ιμ Προς όλα τα Σωματεία - Μέλη ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 74 /11 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΟΜΑΔΩΝ 2011 Κ α τ η γ ο ρ ί ε ς : Ο Π Ε Ν, 1-1 1, 1-9, 1-6, Γ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ LADDER 2014 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ LADDER 2014 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ LADDER 2014 Δικαίωμα συμμετοxής στο πρωτάθλημα LADDER έχουν όλα τα μέλη της Ακαδημίας του Ομίλου. Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Διαβάστε περισσότερα

Το Παιγμένο Φύλλο. Νόμοι

Το Παιγμένο Φύλλο. Νόμοι Το Παιγμένο Φύλλο Νόμοι 45 46-47 μορ Α2 5 8 3 μορ Α Q K 7 8 5 3 2 μορ Α 8 K 9 7 6 5 93 KJ72 8762 K96 KJ852 Q10864 Q 32 A764 A93 KJ5 J104 Q10 5 A10943 AQ875 KJ852 Q10864 Q 32 93 A764 KJ72 A93 8762 KJ5 K96

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ.: 17 Αθήνα, 11 Ιανουαρίου 2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Α ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ.: 17 Αθήνα, 11 Ιανουαρίου 2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Α ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ.: 17 Αθήνα, 11 Ιανουαρίου 2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Α ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2017-2018 Η Ε.Σ.Κ.Α. στα πλαίσια του αναπτυξιακού της προγράμματος προκηρύσσει ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ, γεννηθέντων

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ, ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ, ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ, ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΛΙΜΠΕΡΟ Οι Λίμπερο πρέπει να φορούν στολή (Η JACKET/BIB ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΜΕΝΟ

Διαβάστε περισσότερα

Τα Βασικά Θέματα της Διαιτησίας στο Μπριτζ με τη Μορφή Διαγραμμάτων Ροής

Τα Βασικά Θέματα της Διαιτησίας στο Μπριτζ με τη Μορφή Διαγραμμάτων Ροής Τα Βασικά Θέματα της Διαιτησίας στο Μπριτζ με τη Μορφή Διαγραμμάτων Ροής Επιμέλεια: Κούρτης Δημήτρης Περίπτωση Α: Νόμος 27 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΝΕΠΑΡΚΗ ΑΓΟΡΑ Νόμος 27Α Θέλει ο αντίπαλος αριστερά να

Διαβάστε περισσότερα

28ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑ ΑΣ 2016 σε μνήμη Μάνου Χατζηδάκη ΕΙ ΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΕΛΙΚΟΥ 1-9

28ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑ ΑΣ 2016 σε μνήμη Μάνου Χατζηδάκη ΕΙ ΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΕΛΙΚΟΥ 1-9 Αθήνα, 3 Νοεμβρίου 2016 Αριθ. Πρωτ. 217/16/ΠΜ/λζ 28ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑ ΑΣ 2016 σε μνήμη Μάνου Χατζηδάκη ΕΙ ΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΕΛΙΚΟΥ 1-9 Συμμετέχουν 18 ομάδες από όλη την Ελλάδα. Ληφθέντων υπόψη των διατάξεων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΣΚΑ

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΣΚΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΡΟΜΙΝΙ ΑΓΟΡΙΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2018-2019 ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Ε.Σ.Κ.Α. ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΔΑΚΗ 42 & ΥΔΡΑΣ 4, 11147, ΓΑΛΑΤΣΙ ΤΗΛ.: 210-2932220, 210-2932333 FAX: 210-2932220

Διαβάστε περισσότερα

«1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES - COSMOTE» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN)

«1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES - COSMOTE» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN) «1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES - COSMOTE» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN) 8 24 / 5 / 15 Το Καβούρι Tennis Club, προκηρύσσει το «Γ τουρνουά Ανδρών / Γυναικών, 1 Ο KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES - COSMOTE». Το

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΔΙΑΣΩΜΑΤΕΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΕΩΣ ΚΥΠΡΟΥ (ΟΑΚ) Με ισχύ από 01/01/2017

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΔΙΑΣΩΜΑΤΕΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΕΩΣ ΚΥΠΡΟΥ (ΟΑΚ) Με ισχύ από 01/01/2017 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΔΙΑΣΩΜΑΤΕΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΕΩΣ ΚΥΠΡΟΥ (ΟΑΚ) Με ισχύ από 01/01/2017 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Το διασωματειακό πρωτάθλημα (Διασωματειακό) διεξάγεται μεταξύ Ομίλων-Μελών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΜΑΘΟΥΣΙΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΑΪΤΤΑΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ΑΜΑΘΟΥΣΙΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΑΪΤΤΑΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΑΜΑΘΟΥΣΙΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΑΪΤΤΑΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2015-2016 Α. ΟΜΑΔΕΣ 1. Όλοι οι αγώνες θα διεξάγονται ημέρα Πέμπτη (εκτός αν η Εκτελεστική αποφασίσει διαφορετικά) σε ημερομηνίες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Κ.Ο.ΜΠΟ. 2016/17 1) ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Κ.Ο.ΜΠΟ. 2016/17

ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Κ.Ο.ΜΠΟ. 2016/17 1) ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Κ.Ο.ΜΠΟ. 2016/17 ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Κ.Ο.ΜΠΟ. 2016/17 (Περιγραφή και βασικοί κανονισμοί) - Οι χώροι διεξαγωγής θα ανακοινωθούν αργότερα. Ημερομηνία: 21/11/2016 1) ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2017-2018 ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α.Σ.Μ. ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΠΑΘΛΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ 2017-2018 OPEN ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΥΑΔΩΝ Κανονισμός Πρωταθλήματος 1. Έναρξη Τετάρτη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΡΟΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΠΑΓΕΡΩΦ ΑΓΟΡΙΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΡΟΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΠΑΓΕΡΩΦ ΑΓΟΡΙΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΡ.ΠΡΩΤ.: ΠΕΙΡΑΙΑΣ: ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΡΟΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΠΑΓΕΡΩΦ ΑΓΟΡΙΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 2016 Η Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. συνεχίζοντας την προσπάθειά της για ανάπτυξη του αθλήματος της Καλαθοσφαίρισης και

Διαβάστε περισσότερα

Squash Team Championship

Squash Team Championship ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΟΜΑ ΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1. ικαίωµα συµµετοχής έχουν όλοι οι φίλοι του αθλήµατος µας. 2. Το Οµαδικό Πρωτάθληµα θα διεξαχθεί µόνο στα γήπεδα του αθλητικού κέντρου «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» τις καθηµερινές από

Διαβάστε περισσότερα

Ε Ν Ω Σ Η Π Ο Δ Ο Σ Φ Α Ι Ρ Ι Κ Ω Ν Σ Ω Μ Α Τ Ε Ι Ω Ν Π Ι Ε Ρ Ι Α Σ

Ε Ν Ω Σ Η Π Ο Δ Ο Σ Φ Α Ι Ρ Ι Κ Ω Ν Σ Ω Μ Α Τ Ε Ι Ω Ν Π Ι Ε Ρ Ι Α Σ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Ή ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 2015-2016 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:... ΟΜΙΛΟΣ:... Στο γήπεδο: Ημερομηνία: Αγωνιστική: Ορισθείσα ώρα έναρξης:. Ώρα έναρξης:... Ώρα λήξης:... Διαιτητής:.Σ.Δ.Π.:. Α Βοηθός:..

Διαβάστε περισσότερα

Championships ΑΡ. ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ 2018/ Προκήρυξη Πρωταθλημάτων Νέων και Παίδων

Championships ΑΡ. ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ 2018/ Προκήρυξη Πρωταθλημάτων Νέων και Παίδων Championships-2018-0000410 ΑΡ. ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ 2018/2019-0111 Προκήρυξη Πρωταθλημάτων Νέων και Παίδων 2018-2019 1 Περιεχόμενα Ι - Παγκύπρια Πρωταθλήματα Νέων K-19 (Α, Β, Γ Κατηγορίας) Σελ.3 ΙΙ - Προαιρετικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ VENUS - FILOTHEI TENNIS OPEN ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ VENUS - FILOTHEI TENNIS OPEN ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ VENUS - FILOTHEI TENNIS OPEN 2016 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016 Χώρος και οργάνωση Έδρα Αττικός Όμιλος Αντισφαίρισης Φιλοθέης, Π. Καλλιγά & Δάφνης, Φιλοθέη Τηλέφωνα 210 6812557, 210 6821726,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Α ΦΑΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Α ΦΑΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016 Θεσσαλονίκη, 10/7/ 2015 Αρ. Πρωτ.: - 725 - ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Α ΦΑΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016 Σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.2725/1999, όπως τροποποιήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

Κανονισμός Τουρνουά. Ελληνική Ομοσπονδία Backgammon

Κανονισμός Τουρνουά. Ελληνική Ομοσπονδία Backgammon Κανονισμός Τουρνουά Ελληνική Ομοσπονδία Backgammon Οκτώβριος 2015 1. ΚΟΣΜΙΟΤΗΤΑ... 2 1.1 Ερμηνεία και σκοπός... 2 1.2 Εθιμοτυπία... 2 1.3 Προσωπικό... 2 1.4 Εγγραφές... 3 1.5 Επίσημες Γλώσσες... 3 1.6

Διαβάστε περισσότερα

«1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN)

«1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN) «1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN) 21 27/ 06 / 15 Το Καβούρι Tennis Club, προκηρύσσει το «Δ τουρνουά Διπλών Ανδρών / Γυναικών, 1 Ο KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES». Το οποίο εντάσσεται

Διαβάστε περισσότερα

FILOTHEI TENNIS OPEN Σεπτεμβρίου 2018

FILOTHEI TENNIS OPEN Σεπτεμβρίου 2018 FILOTHEI TENNIS OPEN 2018 14 30 Σεπτεμβρίου 2018 Ημερομηνίες αγώνων Μονά Έναρξη Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου Λήξη Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου (ημερ. παράτασης: Δευτέρα 1 Οκτωβρίου) Διπλά Έναρξη Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Α ΦΑΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΦΗΒΩΝ - ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Α ΦΑΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΦΗΒΩΝ - ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ Θεσσαλονίκη 09.07.2018 Αρ. Πρωτ.: - 933 - ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Α ΦΑΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΦΗΒΩΝ - ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2018-2019 Σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.2725/1999, όπως τροποποιήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΡΚΟ ΓΟΥΔΗ - ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ Ε.Π.Σ. ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2011-2012 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ αφού

Διαβάστε περισσότερα

Κατηγορίες Μονά. Κατηγορία γυναικών 1 14 έως και 29 (από 2000 έως και 1985) Κατηγορία γυναικών 2 30 και άνω (από 1984)

Κατηγορίες Μονά. Κατηγορία γυναικών 1 14 έως και 29 (από 2000 έως και 1985) Κατηγορία γυναικών 2 30 και άνω (από 1984) Ημερομηνίες αγώνων Μονά Έναρξη Σάββατο 26 Απριλίου Λήξη Κυριακή 11 Μαΐου (ημερ. παράτασης: Δευτέρα 12 Μαΐου) Διπλά Έναρξη Σάββατο 26 Απριλίου Λήξη Σάββατο 10 Μαΐου (ημερ. παράτασης: Κυριακή 11 Μαΐου) Λόγω

Διαβάστε περισσότερα

Κανονισμός Πρωταθλήματος. Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Ασφαλιστικών Εταιρειών

Κανονισμός Πρωταθλήματος. Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Ασφαλιστικών Εταιρειών Κανονισμός Πρωταθλήματος Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Ασφαλιστικών Εταιρειών 2016-2017 2016-2017 Περιεχόμενα 01 τόπος διεξαγωγής / Γήπεδα 02 Διαρκεια πρωταθληματος 03 Ώρα προσέλευσης ομάδων 04 Δομή ομάδας 05

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣTO ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ YELLOW IN FASHION ΤΗΣ ΜΤΝ ΣΤΟ FACEBOOK

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣTO ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ YELLOW IN FASHION ΤΗΣ ΜΤΝ ΣΤΟ FACEBOOK ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣTO ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ YELLOW IN FASHION ΤΗΣ ΜΤΝ ΣΤΟ FACEBOOK 1. Αντικείμενο του Διαγωνισμού. Η MTN Cyprus Ltd (περαιτέρω ο «Διοργανωτής») προκηρύσσει διαγωνισμό με τίτλο «MTN MADWALK INVITATIONS»

Διαβάστε περισσότερα

6 η Επιμορφωτική συγκέντρωση ΣΥ.Δ.ΠΕ.-A.Α.A /4/2016

6 η Επιμορφωτική συγκέντρωση ΣΥ.Δ.ΠΕ.-A.Α.A /4/2016 6 η Επιμορφωτική συγκέντρωση ΣΥ.Δ.ΠΕ.-A.Α.A. 2015-16 5/4/2016 ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ CASEBOOK 2016 3.10.3 Μπορεί ένας προπονητής, που στέκεται σε κανονική θέση στην ελεύθερη ζώνη του, να πιάσει την μπάλα που

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ PRΟJUNIOR ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ PRΟJUNIOR ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ Λ. ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 5 15351 ΠΑΛΛΗΝΗ ΤΗΛ: 210.60.32.948 210.60.32.909 /FAX: 210.60.30.924 Προς: Σωματεία Παλλήνη 17/11/2017 ΑΡ. ΠΡΩΤ. :2381 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ PRΟJUNIOR ΠΕΡΙΟΔΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

52ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΜΑΔΩΝ

52ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΜΑΔΩΝ Αθήνα, 14 Μαρτίου 2018 Αριθ. Πρωτ. 69/18/ΕΑ/λζ 52ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΜΑΔΩΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΕΛΙΚΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 1-9 Μετά τα αποτελέσματα του προκριματικού, όπου συμμετείχαν 62 ομάδες, τις δηλώσεις

Διαβάστε περισσότερα

«1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN)

«1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN) «1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN) ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΓΩΝΩΝ Το Καβούρι Tennis Club, προκηρύσσει το «1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES» που θα διαρκέσει από Νοέμβριο 2014 έως και Νοέμβριο

Διαβάστε περισσότερα

22ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τένις Μηχανικών «ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΖΗΣ» 3-12 Ιουνίου 2016

22ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τένις Μηχανικών «ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΖΗΣ» 3-12 Ιουνίου 2016 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 37, ΦΙΛΟΘΕΗ 152 37, ΤΗΛ.: 210 6853850 & KAVOURI TENNIS CLUB ΑΚΤΗΣ & ΛΗΤΟΥΣ, ΚΑΒΟΥΡΙ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ,16671, ΤΗΛ.: 210 9670686 Web site: www.kavouritennisclub.gr,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ. Όροι Ενοικίασης Ιδιωτικών Ταχυδρομικών Θυρίδων (Ι.Τ.Θ.)

ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ. Όροι Ενοικίασης Ιδιωτικών Ταχυδρομικών Θυρίδων (Ι.Τ.Θ.) ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Όροι Ενοικίασης Ιδιωτικών Ταχυδρομικών Θυρίδων (Ι.Τ.Θ.) Ο Διευθυντής του Τμήματος Ταχυδρομικών Υπηρεσιών με βάση τον Περί Ταχυδρομείων (Εγκατάσταση Ιδιωτικών Ταχυδρομικών Θυρίδων)

Διαβάστε περισσότερα

«Στα μονοπάτια της ιστορίας & των λέξεων!»

«Στα μονοπάτια της ιστορίας & των λέξεων!» 2 ΟΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017 «Στα μονοπάτια της ιστορίας & των λέξεων!» Προκήρυξη Φιλολογικών Αγώνων «ΔΕΛΑΣΑΛ» Το Τμήμα Φιλολογικών Σπουδών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ κάτω των 21 ετών έτους 2017

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ κάτω των 21 ετών έτους 2017 Προς Όλα τα Σωματεία Μέλη της ΕΛ.Ο.Τ. Αθήνα, 07.02.2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό προκηρύσσει το : ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ κάτω των 21 ετών έτους 2017 ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ι Α Τ Α Ξ Η VI ΠΑΡΑΒΟΛΑ - ΠΡΟΣΤΙΜΑΤΑ

Δ Ι Α Τ Α Ξ Η VI ΠΑΡΑΒΟΛΑ - ΠΡΟΣΤΙΜΑΤΑ Δ Ι Α Τ Α Ξ Η VI ΠΑΡΑΒΟΛΑ - ΠΡΟΣΤΙΜΑΤΑ ΕΚΔΟΣΗ 4 η - 2009 ΔΙΑΤΑΞΗΣ VI ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑΤΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΒΟΛΩΝ, ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΗ ΛΟΙΠΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΦΥΣΗΣ ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Κανονισμός Εξετάσεων Τμήματος Οικονομικών Επιστημών

Κανονισμός Εξετάσεων Τμήματος Οικονομικών Επιστημών Κανονισμός Εξετάσεων Τμήματος Οικονομικών Επιστημών Φεβρουάριος 2019 ΓΕΝΙΚΑ Στην πρώτη Συνέλευση του Τμήματος κάθε ακαδημαϊκού έτους, ορίζεται υπεύθυνος κατάρτισης προγράμματος επιτηρητών, με τον αναπληρωτή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Αθήνα, 10 Νοεμβρίου 2011 Αριθ. Πρωτ. 273/11/ΠΜ/ιμ 34ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΖΕΥΓΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ 6-9 2011 ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Μετά τις δηλώσεις συμμετοχής και λαμβανομένων υπόψη των διατάξεων

Διαβάστε περισσότερα

2 η Επιμορφωτική συγκέντρωση ΣΥ.Δ.ΠΕ.-A.Α.A /11/2017

2 η Επιμορφωτική συγκέντρωση ΣΥ.Δ.ΠΕ.-A.Α.A /11/2017 2 η Επιμορφωτική συγκέντρωση ΣΥ.Δ.ΠΕ.-A.Α.A. 2017-18 7/11/2017 Επιμέλεια: Νώντας Γεροθόδωρος 1.12 (νέα) Στη διάρκεια του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ανδρών, μια ομάδα είχε δύο παίκτες, οι οποίοι φορούσαν φανέλες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ D ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ TEAM RACING

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ D ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ TEAM RACING ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ D ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ TEAM RACING Οι αγώνες team racing θα γίνονται σύμφωνα με τους Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας όπως αλλάζουν από αυτό το Παράρτημα. D1 ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΙΣΤΙΟΔΡΟΜΙΩΝ D1.1 Αλλαγές

Διαβάστε περισσότερα

Σοβαρό λάθος αναίτιου

Σοβαρό λάθος αναίτιου Σοβαρό λάθος αναίτιου Σοβαρό λάθος και επανορθωτική βαθμολογία Ορισμός σοβαρού λάθους αναίτιου Νίκος Κηπουρός, Αθήνα 2016 Σχετικοί Νόμοι Νόμος 12Β1 B. Στόχος της επανόρθωσης της βαθμολογίας 1. Στόχος της

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 2016. του αθλήματος της Καλαθοσφαίρισης και σύμφωνα με τους ισχύοντες

ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 2016. του αθλήματος της Καλαθοσφαίρισης και σύμφωνα με τους ισχύοντες ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 2016 Η Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. συνεχίζοντας την προσπάθειά της για ανάπτυξη του αθλήματος της Καλαθοσφαίρισης και σύμφωνα με τους ισχύοντες Αθλητικούς

Διαβάστε περισσότερα

(ME ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ - ΕΛΑΤΕΙΑΣ) ΟΡΓΑΝΩΣΗ

(ME ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ - ΕΛΑΤΕΙΑΣ) ΟΡΓΑΝΩΣΗ 17 ο rally sprint ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ (ME ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ - ΕΛΑΤΕΙΑΣ) ΟΡΓΑΝΩΣΗ Λ.Α.Μ.Α. ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη Εγγραφών Συμμετοχής Σαββατο 5 Νοεμβρίου 2011 Λήξη Εγγραφών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. ΕΣΚΑΝΑ - ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΠΑΓΕΡΩΦ ΑΓΟΡΙΩΝ και ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. ΕΣΚΑΝΑ - ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΠΑΓΕΡΩΦ ΑΓΟΡΙΩΝ και ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΡ.ΠΡΩΤ.: ΠΕΙΡΑΙΑΣ: ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΠΑΓΕΡΩΦ ΑΓΟΡΙΩΝ και ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016 Η Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. συνεχίζοντας την προσπάθειά της για ανάπτυξη του αθλήματος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΛΕΚΤΩΝ (INTERWOVEN) HOWELL

ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΛΕΚΤΩΝ (INTERWOVEN) HOWELL ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΛΕΚΤΩΝ (INTERWOVEN) HOWELL Μέχρι τώρα εξετάστηκε πως μπορεί σε έναν αγώνα, ένα ζεύγος να συναντήσει όλα ή σχεδόν όλα τα άλλα ζεύγη. Έστω όμως ότι για διάφορους λόγους πρέπει το κάθε ζεύγος να

Διαβάστε περισσότερα

ΚΙΝΗΣΕΙΣ MITCHELL ΓΙΑ ΖΕΥΓΗ

ΚΙΝΗΣΕΙΣ MITCHELL ΓΙΑ ΖΕΥΓΗ ΚΙΝΗΣΕΙΣ MITCHELL ΓΙΑ ΖΕΥΓΗ ΙΣΤΟΡΙΑ Οι κινήσεις Mitchell για πρώτη φορά παρουσιάστηκαν στα τέλη του 9ου αιώνα από τον Αμερικανό John Templeton Mitchell. Είναι από τις παλαιότερες κινήσεις που χρησιμοποιούνται

Διαβάστε περισσότερα

«Στα μονοπάτια της ιστορίας & των λέξεων!»

«Στα μονοπάτια της ιστορίας & των λέξεων!» 1 ΟΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016 «Στα μονοπάτια της ιστορίας & των λέξεων!» Προκήρυξη Φιλολογικών Αγώνων «ΔΕΛΑΣΑΛ» Το Τμήμα Φιλολογικών Σπουδών

Διαβάστε περισσότερα

ΠPOKHPYΞH 2018 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠPΩTAΘΛHMATΟΣ KARTING ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ KARTING

ΠPOKHPYΞH 2018 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠPΩTAΘΛHMATΟΣ KARTING ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ KARTING ΠPOKHPYΞH 2018 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠPΩTAΘΛHMATΟΣ KARTING ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ KARTING ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΙΤΛΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ / ΚΥΠΕΛΛΩΝ / ΕΠΑΘΛΩΝ... 3 1. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ KARTING 2018... 3 2. ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 3ης ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 3ης ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ Θεσσαλονίκη 19/9/ 2019 Aρ. Πρωτ.: - 1407 - ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 3ης ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2019-2020 Σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.2725/1999, όπως τροποποιήθηκε και

Διαβάστε περισσότερα

Εξεταστικό Δοκίμιο. (ερωτήσεις-απαντήσεις)

Εξεταστικό Δοκίμιο. (ερωτήσεις-απαντήσεις) Εξεταστικό Δοκίμιο (ερωτήσεις-απαντήσεις) 1. Αντικανονικό επιθετικό χτύπημα από παίκτη της πίσω ζώνης και προσπάθεια για μπλοκ από το Λίμπερο. Τι πρέπει να κάνει ο 1ος διαιτητής; α) Να σφυρίξει διπλό σφάλμα.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (ΕΦΟΑ) ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α και Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2017

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (ΕΦΟΑ) ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α και Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (ΕΦΟΑ) ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α και Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2017 Α ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Στο Πρωτάθλημα της Α Εθνικής συμμετέχουν 12 ομάδες της προηγούμενης χρονιάς και 4 ομάδες

Διαβάστε περισσότερα

ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΛΕΚΤΩΝ (INTERWOVEN) HOWELL

ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΛΕΚΤΩΝ (INTERWOVEN) HOWELL ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΛΕΚΤΩΝ (INTEWOVEN) HOWELL Μέχρι τώρα εξετάστηκε πως μπορεί σε έναν αγώνα, ένα ζεύγος να συναντήσει όλα ή σχεδόν όλα τα άλλα ζεύγη. Έστω όμως ότι για διάφορους λόγους πρέπει το κάθε ζεύγος να

Διαβάστε περισσότερα

2 η Επιμορφωτική συγκέντρωση ΣΥ.Δ.ΠΕ.-A.Α.A /11/2016

2 η Επιμορφωτική συγκέντρωση ΣΥ.Δ.ΠΕ.-A.Α.A /11/2016 2 η Επιμορφωτική συγκέντρωση ΣΥ.Δ.ΠΕ.-A.Α.A. 2016-17 1/11/2016 Γενική οδηγία για εθνικές κατηγορίες (υπενθύμιση): Αθλητής/αθλήτρια για τον/την οποίο/οποία έχει κατατεθεί το δελτίο του στη γραμματεία και

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ «ΜουντιαλοΚρυπτόλεξο»

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ «ΜουντιαλοΚρυπτόλεξο» ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ «ΜουντιαλοΚρυπτόλεξο» 1. Αντικείμενο του Διαγωνισμού. Η Τράπεζα Πειραιώς Α.Ε. (εφεξής ο «Διοργανωτής» ή η «Τράπεζα»), με έδρα την Αθήνα, οδός Αμερικής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17. Αριθ.Πρωτ. 834 Βόλος 11/11/2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΠΣΘ

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17. Αριθ.Πρωτ. 834 Βόλος 11/11/2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΠΣΘ ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17 Αριθ.Πρωτ. 834 Βόλος 11/11/2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΠΣΘ ΠΑΙΔΩΝ ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΠΡΟ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΜΙΝΙ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 2016 Η Ένωση

Διαβάστε περισσότερα

4 th Football Challenge - Μάιος 2018 Γενικοί Κανόνες και Όροι Συμμετοχής

4 th Football Challenge - Μάιος 2018 Γενικοί Κανόνες και Όροι Συμμετοχής 4 th Football Challenge - Μάιος 2018 Γενικοί Κανόνες και Όροι Συμμετοχής 1. Εγγραφή Ομάδας. Κάθε ομάδα ταυτόχρονα με την εγγραφή πρέπει να καταβάλλει το ποσό των 50 (πενήντα ευρώ) για τη συμμετοχή της

Διαβάστε περισσότερα

TENNIS LEAGUE 2017 BY

TENNIS LEAGUE 2017 BY TENNIS LEAGUE 2017 BY Ερασιτεχνικό Τουρνουά Τένις Μονών και Διπλών με βαθμολογία. Έδρα Σύλλογος Αντισφαίρισης Ραφήνας (5 γήπεδα Green Set) Ημερομηνίες αγώνων Έναρξη Πέμπτη 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 Λήξη: Κυριακή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΤΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΣΑΘΛΗΜΑ BEACH VOLLEY ΑΝΔΡΩΝ-ΓΤΝΑΙΚΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΤΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΣΑΘΛΗΜΑ BEACH VOLLEY ΑΝΔΡΩΝ-ΓΤΝΑΙΚΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΤΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΣΑΘΛΗΜΑ BEACH VOLLEY ΑΝΔΡΩΝ-ΓΤΝΑΙΚΩΝ 2015 ΠΡΟΚΗΡΤΞΗ ΠΡΩΣΑΘΛΗΜΑΣΟ Αθήνα, 17 Απριλίου 2015 Α.Π. 1579 Σο Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Beach Volleyball 2015, διοργανώνεται από

Διαβάστε περισσότερα