ΕΧΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΕΧΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ."

Transcript

1 koleos

2 TO KOLEOS EΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΑΛΑΝΤΟ. ΓΕΝΝΗΜΕΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΤΗΣ RENAULT ΜΕ ΤΗ NISSAN, ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΠEΙΡΑ ΤΟΥΣ, ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΕΝΟΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΟΥ, ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΕΝΟΣ ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΝΟΣ 4x4. KOLEOS CROSSOVER: ΕΧΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ.

3 Με το Koleos, η Renault προτείνει μια νέα άποψη για το Crossover. Συνδυάζοντας τις τεχνολογίες 4x4 που ανέπτυξε η Nissan με τα αναβαθμισμένα στάνταρ άνεσης και ασφάλειας της Renault, το Koleos είναι το πρώτο αυτοκίνητο 4x4 που κατασκευάζεται από τη Renault. Ενσαρκώνει τη βούληση της εταιρείας να προτείνει αυτοκίνητα με ιδιαίτερη προσωπικότητα, τα οποία όμως έχουν ένα κοινό σημείο: συνδυάζουν τα καλύτερα επίπεδα της αγοράς σε οδηγική απόλαυση και άνεση των επιβαινόντων, καθώς και σε πολυμορφικότητα και ασφάλεια. Επιπλέον, έχει να επιδείξει ποιότητα σχεδίασης, κατασκευής και σέρβις ανώτερου επιπέδου, που επιτρέπουν στη Renault να προσφέρει για το Koleos εγγύηση 3 ετών ή χιλιομέτρων*. Τόσο ισχυρά πλεονεκτήματα στην υπηρεσία ενός αυτοκινήτου τόσο ιδιαίτερου * Όποιο από τα δύο διαστήματα συμπληρωθεί πρώτο (δείτε τους όρους πώλησης)

4

5 ΑΝΑΜΦΙΒΟΛΑ ΠOΛYΤΑΛΑΝΤΟ Η ΖΩΗ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ. ΤΟ KOLEOS ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΨΕΙΣ.

6

7 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ 4x4 ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΠΑΘΟΣ. ΤΟ KOLEOS ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ. Το Koleos έχει να επιδείξει πραγματική δυνατότητα 4x4. Με εξαιρετική εδαφική ανοχή, γωνία προσέγγισης, γωνία απομάκρυνσης και ένα έξυπνο ηλεκτρονικό σύστημα μετάδοσης, έχει τη δυνατότητα εξόρμησης με απόλυτη ασφάλεια ακόμα και στα πιο δύσκολα εδάφη: χώμα, χιόνι, πάγος, λάσπη... Σε συνδυασμό με το σύστημα ελέγχου ευστάθειας ESP, το σύστημα τετρακίνησης ALL MODE 4x4-i σας εγγυάται ιδανική πρόσφυση ανά πάσα στιγμή, χάρη στην ανακατανομή με ακρίβεια της κίνησης ανάμεσα στους 4 τροχούς. Στα πιο δύσκολα εδάφη, μπορείτε να διατηρήσετε πάντα τον έλεγχο, επιλέγοντας «4WD Lock». Στη θέση αυτή, το σύστημα κατανέμει την κίνηση εξ ίσου ανάμεσα στους μπροστινούς και τους πίσω τροχούς, για μέγιστη πρόσφυση και ασφάλεια.

8 ΦΥΣΙΚΑ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΘΕ ΛΟΓΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ. ΤΟ KOLEOS ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ.

9 Για το Koleos, μια απότομη ανηφόρα ή κατηφόρα δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση δοκιμασία. Το σύστημα υποβοήθησης της εκκίνησης στην ανηφόρα (ADC), χρησιμοποιώντας μια αυτόματη λειτουργία, αποτρέπει οποιαδήποτε κίνηση οπισθοδρόμησης και επιτρέπει την εκκίνηση του αυτοκινήτου στην ανηφόρα χωρίς να χρειαστεί ο οδηγός να καταφύγει στο χειρόφρενο. Κατά τον ίδιο τρόπο, το σύστημα ελέγχου της ταχύτητας στην κατηφόρα (CVD) του Koleos σας επιτρέπει να συγκεντρωθείτε καθαρά στους ελιγμούς και τον έλεγχο του αυτοκινήτου με το τιμόνι, σε μια απότομη ή ολισθηρή κατηφόρα. Και για να βρίσκετε απλά τον δρόμο σας, μπορείτε να βασιστείτε στα συστήματα πλοήγησης Carminat.

10 ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟ OΙ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΔΙΨΟΥΝ ΓΙΑ ΝΕΑ ΕΡΕΘΙΣΜΑΤΑ. ΤΟ KOLEOS ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΝΕΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ. Με το Koleos, η απόδραση δεν είναι ποτέ μακριά. Στον δρόμο όπως και στον αυτοκινητόδρομο, η ακρίβεια στη διεύθυνσή του, η εξαιρετική ευστάθεια και η δυναμική του εξυπηρετούν έναν και μόνο σκοπό: την απόλαυση της οδήγησης. Απόλαυση οδήγησης ενός αυτοκινήτου με τη δύναμη και σιγουριά που προσφέρει ένας κινητήρας 150 έως 175 ίππων. Την απόλαυση που εξασφαλίζει το εσωτερικό ενός crossover που είναι αναπαυτικό και ευρύχωρο.

11

12 renault koleos ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ, ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗ renault. ΤΟ KOLEOS ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΝΕΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ.

13

14

15 ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΠΛΑ. ΜΕ ΤΟ KOLEOS, ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ. Βρίσκει κανείς πολύ γρήγορα την άνεσή του στο τιμόνι του Koleos. Εύχρηστο και με εξαιρετική εργονομία, προσφέρει στον οδηγό του την ηρεμία του απόλυτου ελέγχου. Στην πόλη, το Koleos βρίσκει άνετα τη θέση του με φυσικό τρόπο και σας συνοδεύει σε όλες τις καθημερινές μετακινήσεις σας. Η υπερυψωμένη θέση οδήγησης σας επιτρέπει να έχετε εξαιρετική ορατότητα ενώ το εργονομικό ταμπλό του σας επιτρέπει να έχετε κυριολεκτικά στο χέρι σας όλες τις βοηθητικές λειτουργίες του αυτοκινήτου. Στο Koleos θα βρείτε, φυσικά, όλες εκείνες τις καινοτομίες που έχουν κάνει τη Renault σημείο αναφοράς σε ολόκληρο τον κόσμο στους τομείς της άνεσης και της ασφάλειας: κάρτα κλειδώματος/ξεκλειδώματος και εκκίνησης του κινητήρα χωρίς κλειδί, υποβοηθούμενο φρένο στάθμευσης, ρυθμιστή/ περιοριστή ταχύτητας, αισθητήρα φωτεινότητας για τα φώτα και αισθητήρα βροχής για τους υαλοκαθαριστήρες... Τεχνολογίες κορυφής, εύχρηστες και χρήσιμες.

16 ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΝΑΠΑΥΤΙΚΟ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ ΥΨΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΝΕΣΗΣ. ΤΟ KOLEOS ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ακριβωσ αυτο. Όλες οι παράμετροι που κάνουν τη ζωή σας εύκολη μέσα στο αυτοκίνητο συγκεντρώνονται στο Koleos. Το άνετο εσωτερικό προσφέρει επιπλέον ύψος στις μπροστινές θέσεις. Με γυάλινες επιφάνειες που καταλαμβάνουν σημαντική έκταση και ανοιγόμενη πανοραμική ηλιοροφή, το εσωτερικό γίνεται ιδιαίτερα φωτεινό. Για πρώτη φορά σε μοντέλο της Renault, αναπτύχθηκε ένα ηχοσύστημα Bose ειδικά για το Koleos, έτοιμο να προσφέρει σε όλους τους επιβαίνοντες μια ακουστική κορυφαία ποιότητα του συνόλου. Με το σύστημα ανοικτής συνομιλίας Bluetooth μπορείτε να χρησιμοποιείτε άνετα το κινητό σας τηλέφωνο. Και χάρη στο αυτόματο διζωνικό σύστημα κλιματισμού, με ρύθμιση του αερισμού εμπρός και πίσω, απολαμβάνετε άνεση ειδικά προσαρμοσμένη για κάθε έναν από τους επιβαίνοντες. Απόλυτη ευεξία.

17

18

19 ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠOΛΥΜΟΡΦΙΚΟ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ. ΤΟ KOLEOS ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ. Μια πολυμορφικότητα εξαιρετική. Ο πλούσιος εσωτερικός χώρος του Koleos έχει να επιδείξει μια πληθώρα από ιδέες χρηστικές και έξυπνες. Μεγάλος και πλούσιος, ο χώρος αποσκευών έχει όγκο 450 λίτρων. Για την καλύτερη εκμετάλλευση του χώρου φόρτωσης, οι λαβές του συστήματος Easy Break, οι οποίες βρίσκονται στο πίσω μέρος του χώρου αποσκευών, επιτρέπουν την αναδίπλωση του πίσω καθίσματος χωρίς προσπάθεια. Για να φορτωθούν επιμήκη αντικείμενα, το κάθισμα του συνοδηγού διπλώνει στο δάπεδο. Παράλληλα, το διπλό άνοιγμα της πόρτας και το χαμηλό κατώφλι του χώρου αποσκευών προσφέρουν εύκολη πρόσβαση στον χώρο αποσκευών. Το κάτω μέρος της πόρτας του χώρου αποσκευών γίνεται μια πλατφόρμα, πρακτική για να ακουμπήσετε οτιδήποτε. Τέλος, για να αποθηκεύσετε αντικείμενα μικρών διαστάσεων, υπάρχουν πολλαπλές δυνατότητες τόσο για τους επιβαίνοντες εμπρός όσο και για τους επιβαίνοντες πίσω. Ένας άλλος αποθηκευτικός χώρος βρίσκεται κάτω από το δάπεδο του χώρου αποσκευών.

20 TeΧΝΟΛΟΓΙΑ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ BOSE Ειδικά συντονισμένο για την ακουστική της καμπίνας του Koleos, το ηχοσύστημα Bose προσφέρει μια ποιότητα ήχου ανωτέρου επιπέδου. Το ηχοσύστημα περιλαμβάνει ψηφιακό ενισχυτή με 7 ηχεία και ένα subwoofer. Για την καλύτερη αξιοποίηση αυτού του ηχοσυστήματος, το Koleos διαθέτει επιπλέον 6-δισκο CD changer στην κονσόλα, με δυνατότητα αναπαραγωγής MP3, RDS, διπλή κεραία και διπλό δέκτη ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ CARMINAT BLUETOOTH DVD BOSE Ελεγχόμενο από την κονσόλα πολυμέσων, το σύστημα πλοήγησης Carminat συγκεντρώνει όλη τη λειτουργικότητα ενός συστήματος πολυμέσων: Σύστημα πλοήγησης, υψηλής ταχύτητας, με έγχρωμη προβολή, DVD με χάρτες της Ευρώπης (30 χώρες), εξελιγμένο σύστημα αναγνώρισης φωνής, δισδιάστατη ή τρισδιάστατη προβολή, δυναμική προβολή διασταυρώσεων, ηχοσύστημα Bose και σύστημα ανοικτής συνομιλίας κινητού τηλεφώνου Bluetooth. Οι πληροφορίες προβάλλονται σε έγχρωμη οθόνη 7". 1. ΚΙΒΩΤΙΟ 4x4 3 θέσεις επιλογής - AUTO (θέση που επιλέγεται κατά την εκκίνηση). Το σύστημα All Mode 4x4-i εγγυάται ιδανική πρόσφυση του αυτοκινήτου, ανάλογα με τις συνθήκες, ανακατανέμοντας συνεχώς την κίνηση από τον κινητήρα ανάμεσα στους 4 τροχούς. Οι τροχοί που έχουν την καλύτερη πρόσφυση δέχονται έτσι το μεγαλύτερο μέρος της κίνησης από τον κινητήρα, έτσι ώστε το αυτοκίνητο να κινείται ιδανικά. Σε φυσιολογικές συνθήκες οδήγησης, η κίνηση από τον κινητήρα μεταδίδεται μόνο στους εμπρός τροχούς, για μετρημένη κατανάλωση καυσίμου, ανάλογη ενός 2WD. - LOCK : Στις πλέον δύσκολες συνθήκες και σε ταχύτητες κάτω από 40 χιλιόμετρα την ώρα, τοποθετώντας το κιβώτιο στη θέση LOCK, η κίνηση κατανέμεται κατά 50% στους μπροστινούς τροχούς και κατά 50% στους πίσω τροχούς. Έτσι το Koleos μπορεί να αποδώσει στο μέγιστο της ικανότητας τετρακίνησης που διαθέτει. - 2WD : Στη θέση αυτή, επιλέγεται κίνηση στους 2 τροχούς, σε στεγνό δρόμο ή αυτοκινητόδρομο. 2. ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΦΟΡΑ Tο σύστημα αυτό επιτρέπει στο αυτοκίνητο να κατέβει και την πιο απότομη κατηφόρα με την ταχύτητά του σταθεροποιημένη στα 7km/h χωρίς να χρειαστεί να φρενάρει ο οδηγός. Ενεργοποιείται με το πάτημα ενός κουμπιού στην κονσόλα, όταν το κεντρικό κιβώτιο είναι στη θέση lock. 3. ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΗΦΟΡΑ Το σύστημα υποβοήθησης της εκκίνησης στην ανηφόρα ADC (Aide au Demarrage en Cote) ενεργοποιείται αυτόματα σε απότομη ανηφόρα (κλίση πάνω από 10%). Το σύστημα συγκρατεί το αυτοκίνητο και δεν το αφήνει να κυλήσει προς τα πίσω για αρκετό χρόνο, ώστε να μπορέσει ο οδηγός να ξεκινήσει χωρίς χειρόφρενο. 4. ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ 4x4 Το κορυφαίο σύστημα πλοήγησης Carminat Bluetooth DVD Bose εμφανίζει χρήσιμες ενδείξεις 4x4 : υψόμετρο, πυξίδα, ατμοσφαιρική πίεση, κλίση του αυτοκινήτου εμπρός πίσω και δεξιά αριστερά.

21 ΑΝΕΣΗ ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΒΡΟΧΗΣ Οι υαλοκαθαριστήρες του παρμπρίζ ενεργοποιούνται αυτόματα όταν αρχίσει να βρέχει και προσαρμόζουν αυτόματα την ταχύτητά τους ανάλογα με την ένταση της βροχής. Επίσης, τα φώτα του αυτοκινήτου ανάβουν αυτόματα όταν νυχτώσει ή όταν μπείτε σε σήραγγα. 2. ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ/ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ Σας επιτρέπει να επιλέξετε μια σταθερή ταχύτητα (λειτουργία ρυθμιστή) ή να ορίσετε μια μέγιστη ταχύτητα (λειτουργία περιοριστή). Ένα χειριστήριο στο τιμόνι επιτρέπει στον οδηγό να ρυθμίσει την ταχύτητα του αυτοκινήτου ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΗ ΗΛΙΟΡΟΦΗ Η τεράστια ηλιοροφή κάνει την καμπίνα ιδιαίτερα φωτεινή και προσφέρει πανοραμική θέα του εξωτερικού περιβάλλοντος. Περιλαμβάνει ρυθμιζόμενα αλεξήλια σκίασης ΑΛΕΞΗΛΙΑ ΣΤΑ ΠΙΣΩ ΠΛΕΥΡΙΚΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ Για την άνεση των επιβατών, υπάρχουν ενσωματωμένα στα παράθυρα των πίσω θυρών αναδιπλούμενα αλεξήλια. 4. ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ Το αυτόματο, ρυθμιζόμενο, διζωνικό σύστημα κλιματισμού εξασφαλίζει εξατομικευμένη άνεση των επιβαινόντων, αφού επιτρέπει την ανεξάρτητη ρύθμιση της επιθυμητής θερμοκρασίας σε κάθε θέση του αυτοκινήτου. Για μέγιστη άνεση, οι επιβάτες στις πίσω θέσεις μπορούν να ρυθμίσουν τον κλιματισμό με ένα χειριστήριο στο πίσω μέρος της κεντρικής κονσόλας. Ένα φίλτρο ενεργού άνθρακα προσφέρει προστασία από γύρη, σκόνη και οσμές ΚΑΡΤΑ RENAULT «KEYLESS START + ENTRY» Το αυτοκίνητο ανιχνεύει την παρουσία της κάρτας. Αγγίζοντας απλά την εξωτερική λαβή μιας από τις πλαϊνές πόρτες ή της πόρτας του χώρου αποσκευών, το αυτοκίνητο ξεκλειδώνει αυτόματα. Για να βάλετε εμπρός, αρκεί να πατήσετε το κουμπί «START/STOP» χωρίς να χρειαστεί να βάλετε την κάρτα. Το αυτοκίνητο κλειδώνει αγγίζοντας απλά την εξωτερική λαβή μιας από τις πλαϊνές πόρτες ή της πόρτας του χώρου αποσκευών ή την ίδια την κάρτα. 7. ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΡΑΔΙΟ-CD Οι βασικές λειτουργίες του ράδιο-cd ελέγχονται πολύ απλά με τη βοήθεια ενός εργονομικού χειριστηρίου τοποθετημένου πίσω από το τιμόνι.

22 ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΩΡΟΥ EASY BREAK Τραβώντας απλά έναν από τους μοχλούς (1) που είναι προσβάσιμοι από τον χώρο αποσκευών ή από τις πίσω θέσεις, μπορείτε να διπλώσετε το πίσω κάθισμα κατά το 1/3, κατά τα 2/3 ή τελείως, δημιουργώντας μια απόλυτα επίπεδη επιφάνεια φόρτωσης ΡΥΘΜΙΣΗ ΠΛΑΤΗΣ ΠΙΣΩ ΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ Για την άνεση των επιβατών, ρυθμίζεται ανεξάρτητα ή πλάτη στα δύο μέρη του πίσω καθίσματος «1/3 ή 2/3» ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΙΜΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ Ανάλογα με τις ανάγκες σας, μπορείτε να διπλώσετε το πίσω κάθισμα, κατά το 1/3, κατά τα 2/3 ή τελείως, δημιουργώντας ένα επίπεδο δάπεδο. Διπλώνοντας μάλιστα κάτω και το κάθισμα του συνοδηγού, μπορείτε έτσι να μεταφέρετε αντικείμενα με μήκος έως 260 εκατοστά.

23 ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ 1. ΠΟΡΤΕΣ ΕΜΠΡΟΣ Οι μπροστινές πόρτες διαθέτουν στην εσωτερική τους πλευρά θήκη που χωράει, για παράδειγμα, ένα μπουκάλι του μισού λίτρου. Διατίθεται, επίσης, κλειστός αποθηκευτικός χώρος στο υποβραχιόνιο των μπροστινών θυρών. Ένα έξτρα συρτάρι στο κάθισμα του συνοδηγού αυξάνει τη δυνατότητα τακτοποίησης αντικειμένων. 2. ΝΤΟΥΛΑΠΙ ΤΑΜΠΛΟ Με πλούσια χωρητικότητα 15 λίτρων, το ντουλάπι του ταμπλό φωτίζεται και ψύχεται. 3. ΠΟΡΤΑ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ Το πάνω μέρος της πόρτας του χώρου αποσκευών ανοίγει προς τα πάνω με όλα τα πλεονεκτήματα μιας κλασικής πόρτας χώρου αποσκευών. Το κάτω μέρος της πόρτας του χώρου αποσκευών ανοίγει προς τα κάτω σε οριζόντια θέση, δημιουργώντας μια προέκταση του δαπέδου, κάτι που διευκολύνει τη φόρτωση και την εκφόρτωση αντικειμένων μεγάλου βάρους, αλλά επιτρέπει και σε δύο ενήλικες (με βάρος έως 200 κιλά) να καθίσουν. 4. ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΠΕΔΟ ΠΙΣΩ Εμπρός από το πίσω κάθισμα, υπάρχουν, διακριτικά ενσωματωμένοι κάτω από το δάπεδο, δύο κλειστοί αποθηκευτικοί χώροι με χωρητικότητα 5 λίτρων έκαστος. 5. ΣΥΡΤΑΡΙ Είναι τοποθετημένο στο πίσω μέρος της κεντρικής κονσόλας και έχει χωρητικότητα 2,3 λίτρων. 6. ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΠΕΔΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ Κάτω από το δάπεδο του χώρου αποσκευών υπάρχει ένας αποθηκευτικός χώρος 28 λίτρων με ρυθμιζόμενα χωρίσματα. 7. ΘΥΡΙΔΑ ΣKI Πίσω από το κεντρικό υποβραχιόνιο του πίσω καθίσματος υπάρχει μια θυρίδα για τη μεταφορά σκι. Τραβώντας το υποβραχιόνιο, μπορεί να μεταφερθεί και σανίδα του σερφ. 8. ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΟΝΣΟΛΑ Η κεντρική κονσόλα κρύβει έναν πολυχρηστικό αποθηκευτικό χώρο 7,3 λίτρων με αφαιρούμενο καλάθι που μπορεί, για παράδειγμα, να περιέχει δίσκους CD. 9. ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ Το δίχτυ του χώρου αποσκευών επιτρέπει τον διαχωρισμό των πραγμάτων που μεταφέρετε. Διάφοροι συνδυασμοί είναι εφικτοί, χάρη στους κρίκους πρόσδεσης που υπάρχουν στο δάπεδο και στα πλαϊνά

24 ΑΞΕΣΟΥΑΡ 1-2. ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ Αυτά τα προστατευτικά εμπρός και πίσω ενισχύουν τη δυναμική 4x4 εμφάνιση του Koleos. Ενσωματώνονται άψογα και εξασφαλίζουν ιδανική προστασία του αμαξώματος από τα χτυπήματα και τις χαρακιές της καθημερινότητας ΠΟΔΙΕΣ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ Οι ποδιές εμπρός και πίσω δίνουν μια πιο σπορ, δυναμική και κομψή εμφάνιση στο Koleos. Το Crossover σας μετατρέπεται σε ένα πραγματικό SUV με ενισχυμένο ταμπεραμέντο ΤΑΠΕΤΑ ΔΑΠΕΔΟΥ Ταπέτα από βελούδο, κορυφαίας ποιότητας, μοντέλο Expression, τα οποία είναι απόλυτα συμβατά με τη μοκέτα δαπέδου του Koleos και ταιριάζουν ακριβώς στο δάπεδο. 6. ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ Άψογα προσαρμοσμένα στο Koleos, τα φιμέ τζάμια προφυλάσσουν το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας από τα αδιάκριτα βλέμματα εξασφαλίζοντας περισσότερη άνεση (μείωση θερμοκρασίας και ηλιοφάνειας στο εσωτερικό...). 7. ΧΡΩΜΙΩΜΕΝΟ ΚΕΛΥΦΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΘΡΕΦΤΩΝ Ενσωματώνεται άψογα πάνω στο στάνταρ κέλυφος των εξωτερικών καθρεφτών και δίνει μια νότα πολυτέλειας στο Koleos.

25 1. ΜΠΑΡΕΣ ΟΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΒΑΣΕΙΣ Οι μπάρες οροφής από αλουμίνιο επιτρέπουν τη μεταφορά αποσκευών βάρους έως 100 κιλών στην οροφή του αυτοκινήτου ή σε διάφορα αξεσουάρ (βάσεις ποδηλάτου, βάσεις σκι, μπαγκαζιέρες...). 2. ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΚΟΤΣΑΔΟΡΟΣ RDSO Ο κοτσαδόρος RDSO δεν επηρεάζει την αισθητική του Koleos γιατί αποσυναρμολογείται και αφαιρείται, χωρίς εργαλεία, μέσα σε δευτερόλεπτα. Διατίθεται επίσης και ένα μοντέλο καμπυλωτού κοτσαδόρου ΒΙΝΤΕΟΣΥΣΤΗΜΑ * Μπορείτε να φέρετε το κινηματογράφο μέσα στο Koleos. Το ενσωματωμένο βιντεοσύστημα περιλαμβάνει 2 οθόνες 8 ιντσών, 2 ζεύγη ακουστικών υπερύθρων και ένα τηλεχειριστήριο. Το σύστημα διαθέτει επίσης βοηθητική υποδοχή για τη σύνδεση κάμερας, joystick κλπ 3 4. ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ Απόλυτα συμβατό με το ηλεκτρονικό σύστημα του Koleos, το σύστημα συναγερμού Renault προστατεύει το αυτοκίνητο από κάθε απόπειρα διάρρηξης και ανιχνεύει κάθε κίνηση μέσα στην καμπίνα. 4 * Δεν διατίθεται στην ελληνική αγορά

26 ΑΣΦΑΛΕΙΑ 1. ΖΩΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Για την ιδανική προστασία όλων των επιβαινόντων, οι ζώνες ασφαλείας διαθέτουν διπλό προεντατήρα στη θέση του οδηγού, προεντατήρα με περιοριστή δύναμης στη θέση του συνοδηγού και περιοριστές δύναμης στις θέσεις πίσω. 2. ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΙΕΣΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ SSPP Το σύστημα αυτό ειδοποιεί τον οδηγό αμέσως σε περίπτωση που ανιχνευτεί ότι σκάσει ή χάνει αέρα ένα ελαστικό, για να αποφύγει ο οδηγός τον κίνδυνο να χάσει τον έλεγχο ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΟΜΙΧΛΗΣ Ενσωματωμένοι στον προφυλακτήρα εμπρός, οι προβολείς ομίχλης παρέχουν βελτιωμένη ορατότητα σε περίπτωση ομίχλης. 4. ΑΕΡΟΣΑΚΟΙ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΑΜΑΞΩΜΑΤΟΣ Η δομή του αμαξώματος διαθέτει ζώνες παραμόρφωσης προγραμματισμένες να απορροφούν ένα μέρος από την ενέργεια της σύγκρουσης. Τους επιβαίνοντες προστατεύει ένα πλήρες σύστημα αερόσακων (2 μετωπικοί εμπρός, 2 πλευρικοί εμπρός και 2 οροφής εμπρός και πίσω) ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ ΤΩΝ ΑΕΡΟΣΑΚΩΝ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ Οι αερόσακοι του συνοδηγού μπορούν να απενεργοποιηθούν για να τοποθετήσετε με απόλυτη ασφάλεια παιδικό κάθισμα στραμμένο προς τα πίσω στη θέση του συνοδηγού (με ένδειξη στο ταμπλό) ΣΥΣΤΗΜΑ ISOFIX Οι εξωτερικές θέσεις του πίσω καθίσματος είναι εφοδιασμένες με σύστημα ISOFIX, επιτρέποντας την τοποθέτηση παιδικού καθίσματος στις ειδικές υποδοχές με απόλυτη ασφάλεια. Οι υποδοχές του συστήματος είναι εύκολα προσβάσιμες και το σύστημα είναι απλό στη χρήση του (διατίθεται ολόκληρη γκάμα παιδικών καθισμάτων ISOFIX ως αξεσουάρ). 7. ESP Το σύστημα ελέγχου ευστάθειας ESP ελέγχει συνεχώς την πρόσφυση κάθε τροχού στο δρόμο και βελτιστοποιεί την ευστάθεια του αυτοκινήτου στις στροφές, ιδιαίτερα σε βρεγμένο οδόστρωμα. 8. ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗ ΣΤΟ ΑΠΟΤΟΜΟ ΦΡΕΝΑΡΙΣΜΑ (AFU) Αξιοποιώντας καλύτερα την πλήρη δυνατότητα των φρένων στον μικρότερο δυνατό χρόνο, το σύστημα αυτό περιορίζει την απόσταση ακινητοποίησης του αυτοκινήτου στο απότομο φρενάρισμα. 9. ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ Το σύστημα αυτό διευκολύνει τους ελιγμούς παρκαρίσματος του αυτοκινήτου, χρησιμοποιώντας τους αισθητήρες για να ανιχνεύσει την απόσταση από το επόμενο εμπόδιο και να ειδοποιήσει τον οδηγό με ηχητικά σήματα τα οποία επαναλαμβάνονται όλο και πιο γρήγορα όσο το αυτοκίνητο πλησιάζει το εμπόδιο.

27 ΧΡΩΜΑΤΑ ΜΠΛΕ Sombre ΜΑΥΡΟ d'ivoire* ΓΚΡΙ Songe* ΛΑΔΙ Sable* ΓΚΡΙ Argent* * Τα μεταλλικά χρώματα διατίθενται ως προαιρετικός εξοπλισμός. ΣΧΗΜΑΤΑ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ P1 P1 L L P2 P2 Z2 Z1 Z1 Z4 Z4 Z Z H1 H1 H H 1 1 C C K K A B A B 2 2 B B Z2 D D 3 3 J J E G E G1 G G1 Z3 Z3 Y Y M N M1 N1 M N M1 N1 Y1 Y1 F F ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ (λίτρα) Μέχρι το ύψος της πλάτης του πίσω καθίσματος 450 Με το πίσω κάθισμα διπλωμένο στο δάπεδο 1380 ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (mm) A - Μεταξόνιο 2690 B - Συνολικό μήκος 4520 C - Πρόβολος εμπρός 955 D - Πρόβολος πίσω 875 E - Πλάτος εμπρός 1545 F - Πλάτος πίσω 1550 G - Συνολικό πλάτος (στα πλευρικά προστατευτικά) 1855 G1 - Πλάτος με τους εξωτερικούς καθρέφτες διπλωμένους/ανοιχτούς 1865/2120 H - Ύψος χωρίς φορτίο/με ράγες οροφής 1695/1710 H1 - Ύψος με την πόρτα του χώρου αποσκευών ανοιχτή (άφορτο) 2061 J - Κατώφλι φόρτωσης 750 K - Εδαφική ανοχή (έμφορτο) 188 (πετρελαιοκίνητο) / 206 (βενζινοκίνητο) L - Μήκος χώρου επιβαινόντων (2 η σειρά) 1927 ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (mm) M - Εσωτερικό πλάτος εμπρός 1451 M1 - Εσωτερικό πλάτος πίσω 1475 N - Πλάτος στο ύψος των παραθύρων εμπρός 1433 N1 - Πλάτος στο ύψος των παραθύρων πίσω 1421 P1 - Ελεύθερο ύψος καθισμάτων εμπρός μέχρι την οροφή στις P2 - Ελεύθερο ύψος καθισμάτων πίσω μέχρι την οροφή στις Y - Πλάτος ανοίγματος χώρου αποσκευών πάνω 1100 Y1 - Πλάτος ανοίγματος χώρου αποσκευών κάτω 1071 Z - Ύψος ανοίγματος χώρου αποσκευών 805 Z1 - Μήκος φόρτωσης μέχρι το πίσω κάθισμα 908 Z2 - Μήκος φόρτωσης μέχρι τα μπροστινά καθίσματα 1585 Z3 - Μέγιστο μήκος φόρτωσης με διπλωμένο το κάθισμα του συνοδηγού 2600 Z4 - Ύψος μέχρι την εταζέρα του χώρου αποσκευών Γωνία προσέγγισης Γωνία ράμπας Γωνία αναχώρησης 31 Διάβαση υδάτινου εμποδίου 450

28 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ DYNAMIC Η έκδοση Dynamic περιλαμβάνει εσωτερικό σε χρώμα γκρι μπεζ με ταπετσαρία από ύφασμα (1). Οι ζάντες αλουμινίου 17" (2) αναδεικνύουν το εξωτερικό στυλ dynamic plus Το εσωτερικό Dynamic Plus είναι ιδιαίτερα σπορ με κυρίαρχο χρώμα το ανθρακί και χρωμιωμένες λεπτομέρειες, ενώ η ταπετσαρία είναι από ύφασμα σε χρώμα ανθρακί (3). Τιμόνι και λαβή μοχλού ταχυτήτων φέρουν δερμάτινη επένδυση. Στο εξωτερικό στυλ κυριαρχούν οι ζάντες ελαφρού κράματος 17" Oasis (4). Διατίθεται, επίσης, και με ταπετσαρία από δέρμα σε χρώμα ανθρακί (5) (προαιρετικός εξοπλισμός).

29 PRIVILEGE Ιδιαίτερα πολυτελές, το εσωτερικό Privilege έχει μια αρμονία σε χρώμα μπεζ με συνδυασμένη ταπετσαρία από ύφασμα/δέρμα (6). Οι ζάντες αλουμινίου 17" Fidji (7) ενισχύουν το στυλ και την κομψότητα του Koleos. Διατίθεται, επίσης, και με ταπετσαρία από δέρμα σε χρώμα μπεζ (8) (προαιρετικός εξοπλισμός) Βασικός εξοπλισμός του Dynamic : ABS με υποβοήθηση στο απότομο φρενάρισμα AFU Κεντρικό υποβραχιόνιο πίσω (αναδιπλούμενο μέσα στην πλάτη) Αφαιρούμενη θυρίδα σκι στο κεντρικό υποβραχιόνιο πίσω Ενεργά προσκέφαλα προστασίας του αυχένα «anti-whiplash» εμπρός 3 προσκέφαλα απλά πίσω ρυθμιζόμενα σε ύψος Ενιαίο πίσω κάθισμα διαιρούμενο κατά 1/3 ή 2/3 και αναδιπλούμενο στο δάπεδο Καλύμματα μαρσπιέ από πλαστικό στο χρώμα του αμαξώματος Ψυχόμενο και φωτιζόμενο ντουλάπι ταμπλό 15 λίτρων Προφυλακτήρες και πλευρικά προστατευτικά στο χρώμα του αμαξώματος Κεντρικό σύστημα κλειδώματος και τηλεχειρισμού με κάρτα Renault και φωτισμό συνοδείας «Follow Me Home» Ζώνες ασφαλείας με προεντατήρα (διπλό του οδηγού) και περιοριστή δύναμης Ζώνες ασφαλείας με περιοριστή δύναμης πίσω Air Condition Δίχτυ χώρου αποσκευών (3 δυνατές θέσεις με 4 άγκιστρα σε κάθε πλευρά) Προβολείς ομίχλης Τραπεζάκι αεροπορικού τύπου στην πλάτη των μπροστινών καθισμάτων Dynamic Plus = Dynamic + Αισθητήρες απόστασης παρκαρίσματος εμπρός και πίσω Προβολείς με αισθητήρα φωτεινότητας που ανάβουν αυτόματα στη μεσαία σκάλα Προσκέφαλα προστασίας του αυχένα «anti-whiplash» ρυθμιζόμενα εμπρός Ενιαίο πίσω κάθισμα διαιρούμενο κατά 1/3 ή 2/3 αναδιπλούμενο και ανακλινόμενο με σύστημα Easy Break Αυτόματο κλείδωμα του αυτοκινήτου σε κίνηση Σε περίπτωση σύγκρουσης: ξεκλειδώνουν οι πόρτες, ανάβουν τα αλάρμ και κόβεται η παροχή καυσίμου Φώτα ενσωματωμένα στις μπροστινές/πίσω πόρτες Αυτόματο χειρόφρενο Πόρτα χώρου αποσκευών με διπλό άνοιγμα Ζάντες αλουμινίου 17" Oasis Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός και πίσω (του οδηγού ανεβαίνει/κατεβαίνει σε μία κίνηση) Υπολογιστής ταξιδιού με 7 λειτουργίες Σκιάδια οδηγού και συνοδηγού με καθρέφτη Ταμπλό ανθρακί Τσέπες στην πλάτη των μπροστινών καθισμάτων Χρωμιωμένες εξωτερικές λαβές στις πόρτες Λαβή μοχλού ταχυτήτων δερμάτινη Χρωμιωμένο πλαίσιο αεραγωγών Ρυθμιστής/περιοριστής ταχύτητας Προεγκατάσταση συναγερμού Φορητή σταχτοθήκη με αναπτήρα σε βοηθητική πρίζα στην κεντρική κονσόλα Μπάρες οροφής μεταλλικές Κάρτα Renault «keyless start + entry» Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός και πίσω που ανεβαίνουν/κατεβαίνουν σε μία κίνηση Πολυλειτουργικός αποθηκευτικός χώρος στην κεντρική κονσόλα (αφαιρούμενο καλάθι, πρίζα 12 V, εσωτερικός φωτισμός, συρτάρι για τους πίσω επιβάτες) Αυτόματο διζωνικό σύστημα κλιματισμού με συνδυασμένο φίλτρο Υαλοκαθαριστήρες με αισθητήρα βροχής και αυτόματα μεταβαλλόμενη ταχύτητα εμπρός Ραδιο-CD 140W, 6 ηχεία, MP3, χειριστήρια στο τιμόνι, υποδοχή για εξωτερικές συσκευές στην πρόσοψη Ανοικτός κεντρικός αποθηκευτικός χώρος με ποτηροθήκες Ανοικτές θήκες στις πόρτες εμπρός και πίσω Αποθηκευτικός χώρος κάτω από το δάπεδο του χώρου αποσκευών Αποθηκευτικοί χώροι κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού εμπρός και κάτω από το δάπεδο πίσω Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι εξωτερικοί καθρέφτες, θερμαινόμενοι και αναδιπλούμενοι στο χρώμα του αμαξώματος Προσωρινή ρεζέρβα Φως ανάγνωσης κεντρικό εμπρός Φως ανάγνωσης πλευρικό πίσω Τιμόνι δερμάτινο Τιμόνι ρυθμιζόμενο σε ύψος και σε απόσταση DYNAMIC Σύστημα ελέγχου ευστάθειας (ESP) (με υποβοήθηση εκκίνησης στην ανηφόρα ADC και ελεγχόμενη ταχύτητα στην κατηφόρα CDV) Καθρέφτης εσωτερικής επικοινωνίας (συμβατός με ανοιγόμενη ηλιοροφή αλλά ασύμβατος με συναγερμό) Πρίζα 12 V για τους επιβάτες πίσω Κάθισμα συνοδηγού εμπρός αναδιπλούμενο DYNAMIC PLUS Privilege = Dynamic Plus + Αλουμινένια καλύμματα μαρσπιέ Ζάντες αλουμινίου 17" Fidji Σκιάδια οδηγού και συνοδηγού με φωτιζόμενο καθρέφτη Κατευθυνόμενοι προβολείς Bi-Xenon με σύστημα πλυσίματος Θήκη γυαλιών στην πλευρά του οδηγού Ηλεκτροχρωματικός εσωτερικός καθρέφτης (αντιθαμβωτικός) Αλεξήλια στα πλευρικά παράθυρα πίσω Κάθισμα οδηγού ρυθμιζόμενο στη μέση (Standard με την επιλογή δερμάτινης ταπετσαρίας) Πανοραμική, ηλεκτρικά ανοιγόμενη ηλιοροφή με σταθερό το πίσω μέρος Ταπετσαρία από δέρμα/ύφασμα Ποδιές στο χρώμα του αμαξώματος PRIVILEGE

30 ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ kw ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΣΕΙΡΙΑΚΟ ΚΙΒΩΤΙΟ Δυναμικό στο περιβάλλον της πόλης, αθόρυβο και οικονομικό σε κατανάλωση καυσίμου στον αυτοκινητόδρομο, αυτό το 6-τάχυτο κιβώτιο επιτρέπει στον οδηγό να επιλέξει πλήρως αυτόματη ή σειριακή λειτουργία. ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΚΙΒΩΤΙΟ Το 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο εξασφαλίζει ευκολία και ακρίβεια στην αλλαγή ταχυτήτων για μέγιστη απόλαυση στην οδήγηση. Η 6η σχέση επιτρέπει μειωμένη κατανάλωση και μειωμένες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα (CO 2 ) στις υψηλές ταχύτητες. 2.0 dci 150 ίππων BVM / bva Εφοδιασμένος με φίλτρο σωματιδίων, αυτός ο κινητήρας προσφέρει εξαιρετική απόδοση, μετρημένη κατανάλωση καυσίμου και ακουστική άνεση Nm tr/min kw dci 175 ίππων BVM Με επιτάχυνση ικανή και συνεχή, και αξιοσημείωτα αθόρυβος είναι ένας ισχυρός κινητήρας, εφοδιασμένος με φίλτρο σωματιδίων, ο οποίος αναπτύσσει σταθερή ροπή 360 Nm από τις 2000 στροφές, κάνοντας την οδήγηση πραγματικά απολαυστική Nm tr/min kw Nm ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ Εφοδιασμένο με διαφορικό ηλεκτρονικά ελεγχόμενης σύμπλεξης, το Koleos χρησιμοποιεί 3 λειτουργίες μετάδοσης της κίνησης, ανάλογα με τις συνθήκες οδήγησης (αυτόματη, μπλοκέ, στους 2 τροχούς). Αισθητήρες διαμήκους, εγκάρσιας και γωνιακής επιτάχυνσης V 170 ίππων BVM Ελαστικός και δυναμικός, αυτός ο νέος κινητήρας κάνει απολαυστική την οδήγηση με την πλούσια ροπή που αποδίδει (226 Nm) tr/min Ισχύς Ροπή Συμπλέκτης + κινητήριος άξονας Ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου τετρακίνησης Κιβώτιο μετάδοσης Αισθητήρες τροχών (X 4) Διακόπτης: Αυτόματη τετρακίνηση Μπλοκέ τετρακίνηση Στους 2 τροχούς Αισθητήρας γωνίας τιμονιού και υπολογιστής κινητήρα

31 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΜΟΝΤΕΛΟ Αμάξωμα Έκδοση 2.0 dci 150 ίππων 2.0 dci 175 ίππων V 170 ίππων 4x4 BVA6 4X4 BVM6 4X4 BVM6 5-θυρο, 5-θεσιο Dynamic, Dynamic Plus, Privilege ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ Κυβισμός (κ.ε.) Διάμετρος x διαδρομή (mm) 84 x x x 100 Αριθμός κυλίνδρων / βαλβίδων 4 / 16 4 / 16 4 / 16 Μέγιστη ισχύς σε kw (ίπποι) / στροφές (σ.α.λ.) 110 (150) / (175) / (170) / 6000 Μέγιστη ροπή σε Nm / στροφές (σ.α.λ.) 320 / / / 4400 Καύσιμο Πετρέλαιο Βενζίνη (Δείκτης οκτανίων>95) Σύστημα ψεκασμού καυσίμου Άμεσου ψεκασμού με κοινό συλλέκτη (common rail) Ηλεκτρονικό πολλαπλών σημείων Σύστημα αντιρρύπανσης Οξειδωτικός καταλύτης με φίλτρο σωματιδίων Καταλυτικό σύστημα 3 δρόμων Αντιρρυπαντικός κανονισμός Euro 4 Euro 4 Euro 4 Φορολογήσιμοι ίπποι Πινακίδα ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΚΑΙ ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ Σύστημα διεύθυνσης Μεταβλητής ηλεκτρικής υποβοήθησης Κύκλος στροφής 11,6 11,6 11,6 Τύπος κιβωτίου ταχυτήτων Αυτόματο 6 σχέσεων Μηχανικό 6 σχέσεων ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΟΣΗ Ανάρτηση εμπρός Γόνατα Mac Pherson Ανάρτηση πίσω Πολλαπλών συνδέσμων Κινητήριοι τροχοί εμπρός Κινητήριοι τροχοί πίσω με αυτόματο σύστημα μετάδοσης (σύστημα 4x4 ALL MODE και ALL MODE-i με ESP) Ναι Ναι Ναι Ø αντιστρεπτικών δοκών εμπρός/πίσω (mm) 23 / 19,1 23 / 19,1 23 / 19,1 Εδαφική ανοχή (mm) Παντός εδάφους : γωνία προσέγγισης / ράμπας / αναχώρησης ( ) 27 / 21 / / 21 / / 21 / 31 ΦΡΕΝΑ, ΤΡΟΧΟΙ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ Αεριζόμενοι δίσκοι εμπρός (διάμετρος, πάχος σε mm) 320 / / / 11 Απλοί δίσκοι πίσω (διάμετρος, πάχος σε mm) 292 / / / 8 Ζάντες αναφοράς 17 x 6,5 17 x 6,5 17 x 6,5 Ελαστικά 225/60 R 17 99H 225/60 R 17 99H 225/60 R 17 99H Ρεζέρβα 155/80 R M 155/80 R M 155/80 R M ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ Μέγιστη ταχύτητα (Km/h) Επιτάχυνση km/h (δευτερόλεπτα) 9, m από στάση (δευτερόλεπτα) 31,5 ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ* Χωρητικότητα ρεζερβουάρ καυσίμου (λίτρα) Κατανάλωση: κύκλος εκτός πόλης (λίτρα/100 km) 7,0 6,8 8,0 Κατανάλωση: κύκλος εντός πόλης (λίτρα/100 km) 10,5 9,6 13,2 Κατανάλωση: μικτός κύκλος (λίτρα/100 km) 8,3 7,9 9,9 Εκπομπές CO 2 (g/km) ΒΑΡΗ** (kg) Απόβαρο σε κατάσταση λειτουργίας (MVODM) Μέγιστο μικτό βάρος (MMAC) Μέγιστο μικτό βάρος συρμού (MTR) Ωφέλιμο φορτίο (CU) Μέγιστο βάρος ρυμούλκησης με φρένα (MRF) Μέγιστο βάρος ρυμούλκησης χωρίς φρένα (MRNF) Οι προδιαγραφές που δίνονται μπορούν να τροποποιηθούν από τον κατασκευαστή. * Καταναλώσεις σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Οδηγία 80/1268. ** Ανάλογα με τον εξοπλισμό

32 ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ DYNAMIC DYNAMIC PLUS PRIVILEGE Ασφάλεια ABS με υποβοήθηση στο απότομο φρενάρισμα AFU l l l Σύστημα ελέγχου ευστάθειας (ESP) - l l Αερόσακοι οδηγού και συνοδηγού, πλευρικοί αερόσακοι εμπρός, αερόσακοι οροφής εμπρός και πίσω l l l Σε περίπτωση σύγκρουσης: ξεκλειδώνουν οι πόρτες, ανάβουν τα αλάρμ, κόβεται η παροχή καυσίμου l l l Παθητική αναδίπλωση της κολώνας του τιμονιού και αναδίπλωση στο δάπεδο του πεντάλ του φρένου σε περίπτωση σύγκρουσης l l l Ηλεκτρικό χειρόφρενο l l l Ζώνες ασφαλείας 3 σημείων εμπρός, ρυθμιζόμενες σε ύψος, με προεντατήρα (διπλό του οδηγού) και περιοριστή δύναμης l l l Ζώνες ασφαλείας 3 σημείων με περιοριστή δύναμης πίσω l l l Σύστημα στήριξης παιδικού καθίσματος ISOFIX 3 σημείων στις εξωτερικές πίσω θέσεις l l l Ενεργά προσκέφαλα προστασίας του αυχένα «anti-whiplash» ρυθμιζόμενα εμπρός l l l 3 προσκέφαλα πίσω ρυθμιζόμενα σε ύψος l l l Αυτόματο κλείδωμα του αυτοκινήτου σε κίνηση l l l Ηλεκτρονικό immobilizer με κωδικό που ελέγχεται από το κλειδί και προεγκατάσταση συναγερμού l l l Αυτόματη ενεργοποίηση των αλάρμ σε περίπτωση απότομου φρεναρίσματος l l l Οδήγηση και συστήματα ελέγχου Υπολογιστής ταξιδιού με 7 λειτουργίες (απόσταση που έχει διανυθεί, μέση ταχύτητα, l l l προβλεπόμενη εμβέλεια με τα καύσιμα που απομένουν, συνολική/μέση/στιγμιαία κατανάλωση) Ρυθμιστής/περιοριστής ταχύτητας l l l Τιμόνι με μεταβλητή ηλεκτρική υποβοήθηση l l l Τιμόνι ρυθμιζόμενο σε ύψος και σε απόσταση l l l Αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός και πίσω (αποσυνδέονται, στο χρώμα του αμαξώματος) - l l Προσωρινή ρεζέρβα l l l Σύστημα 4x4 Υποβοήθηση εκκίνησης στην ανηφόρα (* στα αυτοκίνητα με ESP και 4WD) - l l Ελεγχόμενη ταχύτητα στην κατηφόρα (* στα αυτοκίνητα με ESP και 4WD) - l l Φώτα Προβολείς ομίχλης l l l Προβολείς αλογόνου l l - Προβολείς Bi-Xenon με σταθερούς λαμπτήρες στροφής και σύστημα πλυσίματος - - l Προβολείς με αισθητήρα φωτεινότητας που ανάβουν αυτόματα στη μεσαία σκάλα - l l Φώτα εδάφους ενσωματωμένα στις πόρτες εμπρός και πίσω l l l Πλαφονιέρα οροφής εμπρός και πίσω l l l Εξωτερικός φωτισμός συνοδείας «follow-me-home» l l l Φως χώρου αποσκευών με διακόπτη l l l Ορατότητα Θερμανακλαστικό και ακουστικό παρμπρίζ (πετρελαιοκίνητες εκδόσεις) l l l Υαλοκαθαριστήρες με αισθητήρα βροχής και αυτόματα μεταβαλλόμενη ταχύτητα - l l Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι και θερμαινόμενοι εξωτερικοί καθρέφτες στο χρώμα του αμαξώματος, ασφαιρικός στην πλευρά του οδηγού l l l Ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι εξωτερικοί καθρέφτες - l l Ηλεκτροχρωματικός εσωτερικός καθρέφτης (αντιθαμβωτικός) - - l Καθρέφτης εσωτερικής επικοινωνίας (* όχι με συναγερμό) l l l Αποθηκευτικοί χώροι Ψυχόμενο ντουλάπι ταμπλό l l l Θήκη γυαλιών στην πλευρά του οδηγού - - l Αποθηκευτικοί χώροι κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού εμπρός και κάτω από το δάπεδο πίσω l l l Ανοικτές θήκες στις πόρτες εμπρός και πίσω l l l Κλειστός αποθηκευτικός χώρος κάτω από το υποβραχιόνιο των θυρών εμπρός l l l Κλειστός αποθηκευτικός χώρος κάτω από το κεντρικό υποβραχιόνιο l l l Πολυλειτουργικός αποθηκευτικός χώρος στην κεντρική κονσόλα (αφαιρούμενο καλάθι, συρτάρι για τους πίσω επιβάτες) - l l Τσέπες στην πλάτη των μπροστινών καθισμάτων l l l Κεντρικό υποβραχιόνιο πίσω l - - Κεντρικό υποβραχιόνιο πίσω με ενσωματωμένο αποθηκευτικό χώρο και ποτηροθήκες - l l Χώρος αποσκευών Θυρίδα σκι στο κεντρικό υποβραχιόνιο πίσω, αφαιρούμενη l l l Ενιαίο πίσω κάθισμα διαιρούμενο κατά 1/3 ή 2/3 και αναδιπλούμενο στο δάπεδο l l l Πίσω κάθισμα αναδιπλούμενο σε συνέχεια του δαπέδου (Easy Break) - l l Αποθηκευτικός χώρος κάτω από το δάπεδο του χώρου αποσκευών l l l Δίχτυ χώρου αποσκευών (3 δυνατές θέσεις με 4 άγκιστρα σε κάθε πλευρά) l l l Πόρτα χώρου αποσκευών με διπλό άνοιγμα l l l Καθίσματα Κάθισμα οδηγού ρυθμιζόμενο σε ύψος l l l Αναδιπλούμενο κάθισμα συνοδηγού που μετατρέπεται σε τραπεζάκι - l l Τραπεζάκι αεροπορικού τύπου στην πλάτη των μπροστινών καθισμάτων l l l Κάθισμα οδηγού με χειροκίνητη ρύθμιση της μέσης (βασικός εξοπλισμός με δερμάτινη ταπετσαρία) - - l

33 DYNAMIC DYNAMIC PLUS PRIVILEGE Τηλεχειρισμός Κάρτα τηλεχειρισμού Renault l - - Κάρτα Renault «keyless start + entry» - l l Άνεση Ηλεκτρική, γυάλινη, πανοραμική ηλιοροφή με ρυθμιζόμενα αλεξήλια - - l Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός και πίσω (του οδηγού ανεβαίνει/κατεβαίνει σε μία κίνηση) l - - Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός και πίσω που ανεβαίνουν/κατεβαίνουν σε μία κίνηση - l l Κουμπί εκκίνησης του κινητήρα l l l Σκιάδια οδηγού και συνοδηγού με καθρέφτη l l - Σκιάδια οδηγού και συνοδηγού με φωτιζόμενο καθρέφτη - - l Βοηθητική πρίζα 12 V στην κεντρική κονσόλα, φωτιζόμενη l l l Πρίζα 12 V για τους επιβάτες πίσω - l l Αλεξήλια στα πλευρικά παράθυρα πίσω - - l Κιτ καπνιστών: φορητή σταχτοθήκη (τοποθετείται στην κονσόλα, στην εσωτερική επιφάνεια των θυρών)/αναπτήρας l l l Θερμική άνεση Μη αυτόματος κλιματισμός με φίλτρο γύρης και λειτουργία ανακυκλοφορίας του αέρα l - - Αυτόματος διζωνικός κλιματισμός με συνδυασμένο φίλτρο και λειτουργία ανακυκλοφορίας του αέρα - l l Ρύθμιση του αερισμού στις πίσω θέσεις και πλευρικοί αεραγωγοί πίσω - - l Επικοινωνία και πλοήγηση Ραδιο-CD Radiosat 140 W με 6 ηχεία, MP3 l l l Δορυφορικό σύστημα πλοήγησης Carminat Bluetooth με ραδιο-cd 140W o o - Δορυφορικό σύστημα πλοήγησης Carminat Bluetooth με DVD και ηχοσύστημα Bose (με οθόνες ενδείξεων 4x4) o o o Βοηθητική υποδοχή για εξωτερικές συσκευές στην πρόσοψη l l l Εσωτερική εμφάνιση Καλύμματα μαρσπιέ από πλαστικό, μαύρα l l - Αλουμινένια καλύμματα μαρσπιέ στις πόρτες εμπρός και πίσω - - l Οθόνη ενδείξεων στο ταμπλό (κατάσταση του αυτοκινήτου, ειδοποιήσεις για προβλήματα ή συντήρηση) l l l Ταμπλό ανθρακί l l - Ταμπλό γκρι μπεζ - - l Δερμάτινο τιμόνι και λαβή μοχλού ταχυτήτων l l l Ταπετσαρία από ύφασμα ανθρακί l l - Ταπετσαρία από δέρμα* ανθρακί και θερμαινόμενα καθίσματα εμπρός o o - Ταπετσαρία από ύφασμα/δέρμα σε μπεζ - - l Ταπετσαρία από δέρμα* μπεζ και θερμαινόμενα καθίσματα εμπρός - - o Λεπτομέρειες στο ταμπλό από αλουμίνιο (πλαίσιο κονσόλας, πλαίσια οργάνων, κάλυμμα λαβής μοχλού ταχυτήτων, εσωτερικές λαβές θυρών, τιμόνι) l l l Εξωτερική εμφάνιση Προφυλακτήρες και πλευρικά προστατευτικά στο χρώμα του αμαξώματος l l l Ποδιές μαύρες l l - Ποδιές στο χρώμα του αμαξώματος - - l Εξωτερικές λαβές στις πόρτες χρωμιωμένες l l l Ράγες οροφής αλουμινένιες σατινέ l l l Ελαστικά Hankook 225 / 60 R17 99H l l o Ελαστικά Continental 225 / 60 R17 99H - - l Ζάντες αλουμινίου 17" Oasis l l - Ζάντες αλουμινίου 17" Fidji - - l Βελτιώσεις (αξεσουάρ εξωτερικής προσαρμογής) Χρωμιωμένες ποδιές (εμπρός και πίσω) o o o Πακέτο SUV (εμπρός και πίσω) o o o Φιμέ τζάμια (πλευρικά παράθυρα πίσω) o o o Βιντεοσύστημα (2 οθόνες 8", ακουστικά υπερύθρων, τηλεχειριστήριο, βοηθητική υποδοχή για εξωτερικές συσκευές) o o o Ογκομετρικός συναγερμός o o o l : Βασικός εξοπλισμός o : Προαιρετικός εξοπλισμός - : Δεν διατίθεται * Εκτός από τους κινητήρες 2.0 dci και 2.0T ** Κινητήρες 2.0 dci και 2.0T

34 Η ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ Renault Renault, ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Renault, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ FORMULA 1 ΤΟ 2005 & ΤΟ 2006 Η πολιτική της Renault για την προστασία του περιβάλλοντος βασίζεται στην κατανόηση των οικολογικών προκλήσεων που αντιμετωπίζει ο πλανήτης μας. Με την πρωτοβουλία Renault eco 2, η εταιρεία αποδεικνύει τη δέσμευσή της στον σεβασμό προς το περιβάλλον, προσφέροντας μια σειρά από αυτοκίνητα οικολογικά και οικονομικά. ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ με τη δέσμευση της εταιρείας για μείωση των πολυάριθμων περιβαλλοντικών επιπτώσεων του αυτοκινήτου σε όλη τη διάρκεια του κύκλου της ζωής του. Έτσι, κάθε νέο πρόγραμμα της εταιρείας περιλαμβάνει, ευθύς εξ αρχής, τις διαδικασίες παραγωγής, την επιλογή των υλικών, τις εκπομπές ρύπων, τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα CO 2, την κατανάλωση καυσίμου και την ανακύκλωση του αυτοκινήτου. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ από την άποψη της κατανάλωσης καυσίμου. Η Renault τονίζει ότι η απάντηση στις μεγάλες οικολογικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο πλανήτης μας βρίσκεται στις τεχνολογικές προόδους που μπορούν να εφαρμοστούν σε όλο και περισσότερα αυτοκίνητα, διατηρώντας πάντα τις τιμές ελκυστικές. ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΤΧΗΜΑΤΑ Η τεχνογνωσία της Renault βασίζεται σε μια εμπειρία 50 και πλέον ετών, αντανακλάται στην ίδια σχεδίαση του αυτοκινήτου και ενσωματώνεται στα συστήματα του αυτοκινήτου, τα οποία αποδεικνύονται ιδιαίτερα αποτελεσματικά : - στην πρόληψη των κινδύνων για την καλύτερη αντιμετώπιση τους - στην ταχύτερη δυνατή αντίδραση όταν κάθε δευτερόλεπτο μετράει - στην προστασία όλων των επιβαινόντων σε περίπτωση σύγκρουσης Αυτό αποδεικνύεται από τα αποτελέσματα των αυτοκινήτων της εταιρείας στα τεστ του Euro NCAP* και, ακόμα, από την καθιέρωση του συστήματος υποβοήθησης των φρένων στο απότομο φρενάρισμα σε όλη τη γκάμα των μοντέλων μας. ΙΣΧΥΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Η Renault προσπαθεί με κάθε τρόπο να συμβάλλει στη βελτίωση της συμπεριφοράς όλων όσων χρησιμοποιούν τον δρόμο. Έτσι, από το 2000, η Renault έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης των νέων στην οδική ασφάλεια μέσω ενός διεθνούς παιδαγωγικού προγράμματος «Ασφάλεια για όλους», το οποίο έχει ήδη προσελκύσει πάνω από 8 εκατομμύρια παιδιά και νέους ανθρώπους ανά τον κόσμο. ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΕΛΑΤΗ Η Renault εξετάζει το πρόβλημα της ασφάλειας στη διεθνή του διάσταση, έτσι ώστε κάθε πελάτης να μπορεί να αισθάνεται σιγουριά για το αυτοκίνητό του. Να αισθάνεται ότι ελέγχει απόλυτα το αυτοκίνητό του και να αισθάνεται ασφαλής, απολαμβάνοντας την προστασία που του παρέχουν τα καλύτερα συστήματα ασφαλείας, απόλυτα προσαρμοσμένα στις αναγκες του. * Ο Euro NCAP (European New Car Assessment Program) είναι ένας ανεξάρτητος οργανισμός. Η ΦΟΡΜΟΥΛΑ 1, ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΕΔΙΟ ΔΟΚΙΜΩΝ & ΕΞΕΛΙΞΗΣ Η Formula 1 είναι ένα εξαιρετικά απαιτητικό σπορ. Μας διδάσκει ότι αυτό που πραγματικά μετράει, εκτός από τις επιδόσεις, είναι να κατασκευάζουμε αυτοκίνητα αξιόπιστα, που δεν πρόκειται να μας εγκαταλείψουν, παρά τις ακραίες φυσικές δοκιμασίες στις οποίες υποβάλλονται. Αυτή τη φιλοσοφία δεν την εφαρμόζουμε μόνο στα μονοθέσιά μας, αλλά και στον τρόπο που κατασκευάζουμε τα αυτοκίνητα παραγωγής μας. Γιατί η συμμετοχή μας στη Formula 1 δεν έχει παρά ένα σκοπό: να μάθουμε πώς μπορούμε να σας προσφέρουμε αξιόπιστα και ασφαλή αυτοκίνητα, υψηλών επιδόσεων, στα οποία θα μπορείτε πάντα να βασίζεστε.

35 ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ RENAULT ΣΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ RENAULT; * ΟΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΟΥ KOLEOS Η Renault δεσμεύεται για την ποιότητα και την αξιοπιστία του αυτοκινήτου σας. Το Koleos έχει εγγύηση 3 ετών ή χιλιομέτρων, η οποία καλύπτει δωρεάν τα ανταλλακτικά και την εργασία για κάθε ενδεχόμενη επισκευή. Το αυτοκίνητό σας επιπλέον καλύπτεται από εγγύηση βαφής 3 ετών και εγγύηση αντιδιαβρωτικής προστασίας 12 ετών. RENAULT ASSISTANCE Η Renault σας προσφέρει τριετή οδική και ταξιδιωτική εξυπηρέτηση Renault Αssistance. Για οποιοδήποτε πρόβλημα σας προκύψει, οι υπηρεσίες της Renault Αssistance είναι στη διάθεσή σας. Με το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και τεχνογνωσίας των συνεργατών της η Renault Αssistance αναλαμβάνει γρήγορα και υπεύθυνα την αποκατάσταση της λειτουργίας του αυτοκινήτου σας. Εαν αυτή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί επιτόπου τότε το αυτοκίνητο μεταφέρεται : άμεσα στο συνεργείο του Εξουσιοδοτημένου Διανομέα ή Επισκευαστή του Δικτύου Renault που επιθυμείτε, εφόσον το συμβάν έχει λάβει χώρα στην περιοχή μόνιμης κατοικίας σας ή Στο πλησιέστερο δυνατόν συνεργείο του Εξουσιοδοτημένου Διανομέα ή Επισκευαστή του Δικτύου Renault σε περίπτωση που βρίσκεστε σε περιοχή εκτός του τόπου μόνιμης κατοικίας σας. Το πρόγραμμα παροχών της Renault Assistance δεν σταματά εδώ. Θέτει στη διάθεσή σας - κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις - υπηρεσίες όπως: διανυκτέρευση, επιστροφή ή επαναπατρισμό αυτοκινήτου και επιβατών, μεταφορά των επιβατών στον τόπο προορισμού τους, νοσοκομειακή περίθαλψη, όχημα αντικατάστασης, νομική προστασία. Στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, όλο το 24ωρο, όλο το χρόνο, μόλις διαπιστώσετε ότι το αυτοκίνητό σας δεν μπορεί να συνεχίσει απρόσκοπτα την πορεία του, αρκεί να επικοινωνήσετε με το κέντρο εξυπηρέτησης της Renault Assistance τηλεφωνώντας στο RENAULT boutique Μια πλήρη σειρά προϊόντων και αξεσουάρ για το αυτοκίνητο και τους επιβάτες του είναι στη διάθεσή σας για να ενθουσιάσουν με την απαράμιλλη ποιότητα και πρωτοτυπία τους, καθώς και με τις ανταγωνιστικές τιμές τους. Επιλέξτε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, τα αξεσουάρ που ταιριάζουν στο δικό σας Renault αλλά και μοντέρνες, καθώς και πρωτότυπες ιδέες για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα που, σίγουρα, θα σας φτιάξουν τη διάθεση. ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ Εφαρμόζοντας την πάγια μεθοδολογία της Renault σε όλους τους τομείς που αφορούν στην επικοινωνία και την εξυπηρέτηση του πελάτη, τα γνήσια ανταλλακτικά Renault είναι διαθέσιμα μέσω ενός πλήρως ανεπτυγμένου και αποτελεσματικού συστήματος διαχείρισης και διανομής, όπου τα χρειάζεστε, τη στιγμή που τα χρειάζεστε και φυσικά, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Επισκευθείτε τους Εξουσιοδοτημένους Διανομείς ή Επισκευαστές του Δικτύου Renault για να ενημερωθείτε με κάθε λεπτομέρεια για τις υπηρεσίες Renault After Sales. Για να απολαμβάνετε την οδήγηση του Renault σας ξένοιαστα και με ασφάλεια, κάθε στιγμή!

36 koleos ΧΡΟΝΙΑ χλµ*εγγυηση (www.renault.com.gr) * Όποιο από τα δύο διαστήματα συμπληρωθεί πρώτο (δείτε τους όρους πώλησης). Έχει καταβληθεί κάθε προσπάθεια για να είναι το προσπέκτους αυτό ακριβές και ενημερωμένο κατά τον χρόνο εκτύπωσής του. Το προσπέκτους αυτό συντάχθηκε με βάση τα πρωτότυπα μοντέλα και τα μοντέλα προπαραγωγής. Στα πλαίσια συνεχούς αναβάθμισης των προϊόντων της, η Renault διατηρεί το δικαίωμα, ανά πάσα στιγμή, να τροποποιήσει τις προδιαγραφές, τα αυτοκίνητα και τον εξοπλισμό που περιλαμβάνονται και περιγράφονται σε αυτό το προσπέκτους. Οι τροποποιήσεις αυτές γνωστοποιούνται στους διανομείς της Renault το συντομότερο δυνατό. Ανάλογα με τη χώρα στην οποία διατίθενται, οι εκδόσεις των αυτοκινήτων μπορεί να παρουσιάζουν διαφορές, ενώ συγκεκριμένα μέρη του εξοπλισμού τους μπορεί να μη είναι διαθέσιμα (είτε πρόκειται για στάνταρ εξοπλισμό, για προαιρετικό εξοπλισμό ή για αξεσουάρ). Παρακαλούμε να συμβουλεύεστε τον διανομέα της επιλογής σας για τις πιο πρόσφατες πληροφορίες. Λόγω των περιορισμών της διαδικασίας εκτύπωσης, τα χρώματα όπως αναπαράγονται σε αυτό το προσπέκτους μπορεί να διαφέρουν από τα πραγματικά, τόσο στην εξωτερική βαφή όσο και στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή της παρούσας έκδοσης, στο σύνολό της ή οποιουδήποτε μέρους της, σε οποιαδήποτε μορφή και με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή έγκριση της Renault. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ : J. Van endert, V. Besnault, O. Banet, D. DUMAS ΕΚΤΥΠΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ E.Ε. KOL3001 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2008

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ drive the change ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ροζ μποεμ ΖΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ζαντες amperatrice 15" μαυρο nacre ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 1.2 16V Σύστημα μετάδοσης κίνησης/κιβώτιο

Διαβάστε περισσότερα

Ambiance 1.6 105 hp 4X2. Laureate 1.6 105hp 4X2

Ambiance 1.6 105 hp 4X2. Laureate 1.6 105hp 4X2 DUSTER Ambiance 1.6 105 hp 4X2 Laureate 1.6 105hp 4X2 Ambiance 1.6 105 hp Laureate 1.6 105hp Ambiance 1.5 dci 110 hp Laureate 1.5 dci 110hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 13.990 15.550 16.550 17.550 19.050

Διαβάστε περισσότερα

99000-SWIFT-014 02/2015

99000-SWIFT-014 02/2015 99000-SWIFT-014 02/2015 5MT ΑΝΕΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 1,2 L 5MT GL+ GL+ Ηλεκτρική υποβοήθηση τιμονιού Ρύθμιση τιμονιού καθ ύψος Ρύθμιση τιμονιού τηλεσκοπική Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός Ηλεκτρικά παράθυρα πίσω

Διαβάστε περισσότερα

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.suzuki.gr 20 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Διαβάστε περισσότερα

13.350 900 300 12.150

13.350 900 300 12.150 ΜΟΝΤΕΛΟ/ΕΚΔΟΣΗ ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΡΟΤ. ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ RENAULT ΔΩΡΕΑΝ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤ. ΤΙΜΗ NEO CLIO Βενζίνη 0.9 TCe Energy 90hp Ecoleader Stop&Start Ηλεκτρονικός έλεγχος ευστάθειας

Διαβάστε περισσότερα

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2 DUSTER Ambiance 1.6 105 hp 4X2 Laureate 1.6 105hp 4X2 Ambiance 1.6 105 hp Laureate 1.6 105hp Ambiance 1.5 dci 110 hp 110hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 13.990 15.550 16.550 17.550 19.050 20.050 Κυβισμός (κ.εκ.)

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή B 180 d Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μαύρο "night" Τροχός Ζάντες αλουμινίου[ 16"] 40.6 cm, 10 ακτινών Επένδυση Ύφασμα venlo μαύρο Διακοσμητικά

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKWAGEN ΕΚΔΟΣΗ CC / P / KW Ανώτατη Προτεινόμενη Λιανική Τιμή προ Φόρων (ΑΠΛΤΠΦ) ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) Polo

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ.

TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. TO TOUAREG. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ. Έκδοση Κυβισμός, Lt Ιπποδύναμη, PS Κατανάλωση, lt/100 km Εκπομπές CO2, gr/km Κιβώτιο Ταχυτήτων, σχέσεις Λιανική Τιμή V6 TDI BlueMotion

Διαβάστε περισσότερα

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ.

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ. www.toyota.gr Μοναδική σχεδίαση Νέα σχεδιαστική φιλοσοφία «J-Playful» που αναδεικνύει το χαρούμενο, «παιχνιδιάρικο» και νεανικό του χαρακτήρα. Εμβληματική σχεδίαση στην μπροστινή μάσκα με το χαρακτηριστικό

Διαβάστε περισσότερα

renault MEGANE estate

renault MEGANE estate renault MEGANE estate ΣΗΜΕΙΩΜΑ Ο άνθρωπος είναι το μέλλον του αυτοκινήτου. Στον άνθρωπο βασίζεται η πρόοδός μας εδώ και περισσότερα από εκατό χρόνια. Ο κόσμος αλλάζει συνεχώς και σήμερα είναι καιρός να

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180 Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή C 180 Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μεταλλικό ασημί "diamond" Τροχός Ζάντες αλουμινίου [17"] 43.2 cm, σχεδιασμός 5 διπλών ακτινών Επένδυση

Διαβάστε περισσότερα

renault laguna coupé

renault laguna coupé renault laguna coupé ΓΙΑΤΙ RENAULT; Για περισσότερα από εκατό χρόνια η Renault συγκαταλέγεται στις εταιρείες που γράφουν ιστορία στον χώρο του αυτοκινήτου. Αυτό που μας εμπνέει είναι το πάθος για τη μηχανική,

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ. renault. clio ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. drive the change

ΝΕΟ. renault. clio ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. drive the change ΝΕΟ renault clio ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ drive the change ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ CLIO & CLIO SPORT TOURER 1.2 16V 75 ENERGY TCe 90 ENERGY TCe 90 dci 75 ENERGY dci 90 dci 90 EDC ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO XΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO XΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑ NV200 NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO XΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ Μαύρες εξωτερικές χειρολαβές Μαύροι ηλεκτρικοί εξωτερικοί καθρέπτες Μαύροι προφυλακτήρες Μεγάλα τάσια τροχών Ζάντες ατσάλινες 14 µε ελαστικά 175/70

Διαβάστε περισσότερα

Dacia Logan. Μεγάλες ιδέες, μικρές τιμές GROUP RENAULT

Dacia Logan. Μεγάλες ιδέες, μικρές τιμές GROUP RENAULT Dacia Logan Μεγάλες ιδέες, μικρές τιμές GROUP RENAULT Nέο Dacia Logan Έχει πολλά να προσφέρει Ακόμα περισσότερος χώρος, καλύτερη σχεδίαση, λειτουργικότητα, άνεση και πάντα μια εκπληκτική αναλογία ποιότητας

Διαβάστε περισσότερα

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 5,5 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 5,5 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154 TIVOLI GA ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ & ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗ BAE FWD TD FWD DLX FWD DLX FWD A/T DLX 2 TONE FWD DLX 2 TONE FWD A/T ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ 17.900 18.900 20.200 21.800 21.800 23.400 ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Dynamic 1.2 16V 76hp. MORE 1.2 16V 76hp

Dynamic 1.2 16V 76hp. MORE 1.2 16V 76hp TWINGO MORE 1.2 16V 76hp Dynamic 1.2 16V 76hp Dynamic 1.2 16V 76hp Auto Miss Sixty 1.2 76hp GT Gordini 1.2 100hp TCE Renault Sport 1.6 16V 133hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 9.990 10.990 12.800 12.990 13.990

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ KAI ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ KAI ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ DOBLO` CARGO FIAT PROFESSIONAL 1.4 B EURO 6 ABS 009 Ρυθµιζόµενο τιµόνι ως προς το ύψος 011 Υδραυλικό τιµόνι 014 Ηλεκτρικά παράθυρα 028 Εσωτερικά ρυθµιζόµενοι καθρέπτες 043 Πίνακας οργάνων µε στροφόµετρο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ TWINGO RENAULT SPORT ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ TOY. ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ

ΤΟ TWINGO RENAULT SPORT ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ TOY. ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ TWINGO ΤΟ TWINGO RENAULT SPORT ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ TOY. ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. TWINGO RENAULT SPORT : ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΙΤΟ,

Διαβάστε περισσότερα

scudo ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ www.fiatprofessional.gr

scudo ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ www.fiatprofessional.gr scudo O εξοπλισμός των μοντέλων δύναται να αλλάξει λόγω ειδικών αναγκών της αγοράς ή εξαιτίας νομικών ζητημάτων. Tα στοιχεία του παρόντος καταλόγου δόθηκαν με ενδεικτικό τίτλο. H Fiat διατηρεί το δικαίωμα

Διαβάστε περισσότερα

Dynamic 1.2 16V 76hp. MORE 1.2 16V 76hp

Dynamic 1.2 16V 76hp. MORE 1.2 16V 76hp TWINGO MORE 1.2 16V 76hp Dynamic 1.2 16V 76hp Dynamic 1.2 16V 76hp Auto Miss Sixty 1.2 76hp GT Gordini 1.2 100hp TCE Renault Sport 1.6 16V 133hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 9.990 10.990 12.800 12.990 13.990

Διαβάστε περισσότερα

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr Η Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωµα τροποποίησης των προδιαγραφών και του εξοπλισµού λόγω της εξελισσόµενης ανάπτυξης της παραγωγής. Τα χρώµατα και τα δείγµατα των διακοσµητικών του φυλλαδίου µπορεί

Διαβάστε περισσότερα

Access 1.2 60 hp. Trend 1.2 16V 76hp

Access 1.2 60 hp. Trend 1.2 16V 76hp TWINGO Access 1.2 60 hp Trend 1.2 16V 76hp Dynamic 1.2 16V 76hp Dynamic 1.2 16V 76hp Auto GT Turbo 1.2 100hp TCE Renault Sport 1.6 16V 133hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 8.950 10.150 11.150 12.750 13.100

Διαβάστε περισσότερα

TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ.

TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. Το νέο Golf Variant 02 ΤΟ ΝΕΟ GOLF VARIANT ΤΟ ΝΕΟ GOLF VARIANT 03 TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. 100% Golf. Μεγαλύτερη φιλοφρόνηση δεν μπορεί να υπάρξει για ένα μοντέλο της κατηγορίας.

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 101/2016

ΝΟΜΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 101/2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΟΜΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 101/2016 Προμήθεια αυτοκινήτων Δήμου Αγράφων Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Ε Κ Θ Ε Σ Η Με την παρούσα μελέτη προβλέπεται η προμήθεια

Διαβάστε περισσότερα

DUCATO NATURAL POWER

DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER Το όχημα έχει ρυθμιστεί να λειτουργεί κανονικά με φυσικό αέριο, ενώ υπάρχει αυτόματο σύστημα εναλλαγής σε βενζίνη όταν το φυσικό αέριο πρόκειται

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ KAI ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ KAI ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ KAI ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ NEO FIORINO NEO FIORINO NEO FIORINO 1.4 B EURO 6 1.4 B SX EURO 6 1.4 B SX EURO 6 CNG Επένδυση χώρου φόρτωσης (πλαϊνά) STD STD STD Υδραυλικό τιµόνι STD STD

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ. renault. Megane. hatchback, sport tourer & COUPE ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. drive the change

ΝΕΟ. renault. Megane. hatchback, sport tourer & COUPE ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. drive the change ΝΕΟ renault Megane hatchback, sport tourer & COUPE ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ drive the change ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ MEGANE hatchback, sport tourer & COUPE ΜΕ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ Hatchback Hatchback/Coupe

Διαβάστε περισσότερα

Ένας αξιόπιστος και αποτελεσματικός συνεργάτης που θα σας συνοδεύει σε ότι επιχειρήσετε, το νέο Trafic έχει σχεδιαστεί για μια εκτεταμένη και

Ένας αξιόπιστος και αποτελεσματικός συνεργάτης που θα σας συνοδεύει σε ότι επιχειρήσετε, το νέο Trafic έχει σχεδιαστεί για μια εκτεταμένη και trafic Ένας αξιόπιστος και αποτελεσματικός συνεργάτης που θα σας συνοδεύει σε ότι επιχειρήσετε, το νέο Trafic έχει σχεδιαστεί για μια εκτεταμένη και αποφασιστική χρήση στην καθημερινή σας εργασία. Η νέα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. Sport ανάρτηση. Εφεδρικός τροχός / Ρεζέρβα ανάγκης / Kit επισκευής ελαστικού (4MOTION & BLUEMOTION) S S S S S. Φώτα ημέρας S S S S S

ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. Sport ανάρτηση. Εφεδρικός τροχός / Ρεζέρβα ανάγκης / Kit επισκευής ελαστικού (4MOTION & BLUEMOTION) S S S S S. Φώτα ημέρας S S S S S Νέο Golf Design Generation Highline 4MOTION BLUEMOTION Ατσάλινες ζάντες 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15 Ζάντες αλουμινίου ''Lyon'' 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15 με αντικλεπτικά μπουλόνια ασφαλείας.

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή Χρόνος Εικόνα Κωδικός Τοποθέτησης Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04

Περιγραφή Χρόνος Εικόνα Κωδικός Τοποθέτησης Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04 ΑΞΕΣΟΥΑΡ SPLASH SPORT Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Έτοιμη για βαφή, δεν απαιτεί προεργασία. 0,3h Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Έτοιμες για βαφή, δεν απαιτείται προεργασία. 0,5h Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04

Διαβάστε περισσότερα

http://www.skoda.gr https://media.skoda-auto.com USERNAME:primporter PASSWORD: skoda123

http://www.skoda.gr https://media.skoda-auto.com USERNAME:primporter PASSWORD: skoda123 Τιμοκατάλογος ογος 2014 http://www.skoda.gr https://media.skoda-auto.com USERNAME:primporter PASSWORD: skoda123 ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩ Προτεινόμενη Τιμή Πώλησης ŠKODA Octavia G-TEC 5E32K5

Διαβάστε περισσότερα

Dacia Logan pick-up. Μεγάλες ιδέες, μικρές τιμές

Dacia Logan pick-up. Μεγάλες ιδέες, μικρές τιμές Dacia Logan pick-up Μεγάλες ιδέες, μικρές τιμές LOGAN PICK-UP: ΠΡΟΣΙΤΟ, ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΜΕ ΩΦΕΛΙΜΟ ΦΟΡΤΙΟ 800 KG, ΤΟ LOGAN PICK-UP EINAI ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ. Προσιτό, με συμπαγή κατασκευή

Διαβάστε περισσότερα

1.6 e-hdi 110 MCP STT CHIC Τελική Λιανική Τιμή 19.790,00 21.990,00 22.990,00

1.6 e-hdi 110 MCP STT CHIC Τελική Λιανική Τιμή 19.790,00 21.990,00 22.990,00 1.6 VTi 120 1.6 HDi 110 1.6 e-hdi 110 MCP STT Τελική Λιανική Τιμή 19.790,00 21.990,00 22.990,00 ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ 1.6 VTi 120 1.6 HDi 110 1.6 e-hdi 110 MCP STT 6 αερόσακοι (οδηγού, συνοδηγού, πλευρικοί, οροφής)

Διαβάστε περισσότερα

PUNTO ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. 1.269hp 1.269hp 1.242 1.242

PUNTO ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. 1.269hp 1.269hp 1.242 1.242 1.269hp 1.269hp 1.242 1.242 3ΘΥΡΟ ΧΧΧ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟΙ ΒΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΑΜΑΞΩΜΑΤΟΣ STD STD ΧΧΧ ΦΩΤΑ ΗΜΕΡΑΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑ STD

Διαβάστε περισσότερα

Dacia Duster. Προκλητικά προσιτό

Dacia Duster. Προκλητικά προσιτό Dacia Duster Προκλητικά προσιτό Πολύ μεγάλοι χώροι σε πολύ χαμηλή τιμή Με το Dacia Duster, οι μεγάλοι χώροι σας ανήκουν. Το Dacia Duster, ένα 4x4 με ευρύχωρη καμπίνα, χάρη στο στιβαρό σχεδιασμό του και

Διαβάστε περισσότερα

ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMOKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GOLF Ισχύει από 17/10/2012

ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMOKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GOLF Ισχύει από 17/10/2012 ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GLF Ισχύει από 17/10/2012 ΚΩΔΙΚΟΣ MΟΝΤΕΛΟ CC / P / KW ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΠΑ & ΤΕΛΟΣ ΤΑΞ/ΣΗΣ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΜΕ ΑΠΟΣΥΡΣΗ C2 (g/km) ΜΕΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

kangoo express drive the change

kangoo express drive the change kangoo express drive the change ΕΔΩ ΚΑΙ 111 ΧΡΟΝΙΑ, ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΠΟΙ- ΘΗΣΗ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΑ- ΝΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣ- ΣΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ. μια δεσμευση που

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

RENAULT MEGANE COUPÉ-CABRIOLET DRIVE THE CHANGE

RENAULT MEGANE COUPÉ-CABRIOLET DRIVE THE CHANGE RENAULT MEGANE COUPÉ-CABRIOLET DRIVE THE CHANGE ΕΔΩ ΚΑΙ 111 ΧΡΟΝΙΑ, ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΠΟΙ- ΘΗΣΗ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΑΝΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕ- ΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ. μια

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Renault ΕΠΑΓΓΕλΜΑΤΙκΑ ΟχήΜΑΤΑ

Renault ΕΠΑΓΓΕλΜΑΤΙκΑ ΟχήΜΑΤΑ Renault Επαγγελματικά Οχήματα Renault Pro+ Το + του επαγγελματία Η Renault, με παρουσία στην αγορά Επαγγελματικών Οχημάτων για πάνω από έναν αιώνα, παρέχει στους επαγγελματίες πελάτες της καινοτόμες λύσεις

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Polo BlueMotion

Το νέο Polo BlueMotion Το νέο Polo BlueMotion ΣΕ ΠΕΙΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ. TO NEO POLO BLUEMOTION ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΧΑΜΗΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ CO₂.

Διαβάστε περισσότερα

Euro IV (Blue Tec 4) 6 - κύλινδροι - V - κινητήρας. Διάμετρος / διαδρομή

Euro IV (Blue Tec 4) 6 - κύλινδροι - V - κινητήρας. Διάμετρος / διαδρομή Περιγραφή S 411 HD Τεχνικά στοιχεία Μήκος 10.160 mm Φάρδος 2.550 mm Ύψος 3.760 mm Εσωτερικό ύψος διαδρόμου 2.100 mm Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) 1.060 mm Μεταξόνιο 4.985 mm Εμπρόσθιος πρόβολος 2.215 mm Οπίσθιος

Διαβάστε περισσότερα

Ολότελα νέο Toyota PROACE

Ολότελα νέο Toyota PROACE ALWAYS A BETTER WAY Ολότελα νέο Toyota PROACE Ο Επαγγελματίας Συνεργάτης σας! Εξοπλισμός Comfort Grade: Ατσάλινες ζάντες 16 ή 17 στο Αυτόματο (additional to Comfort): Αυτόματος πιλότος Ζάντες αλουμινίου

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ.

ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ. f i o r i n o ΣΕ ΠΑ Ε Α ΕΙ ΠΑΝΤΟΥ Συμπαγές εξωτερικό, ευρύχωρο εσωτερικό και πάνω απ όλα οικονομικό. Είναι ένα από τα μικρότερα επαγγελματικά αυτοκίνητα της Fiat Professional αλλά καταφέρνει να ανταποκριθεί

Διαβάστε περισσότερα

Η κορυφή ανήκει στους επαγγελματίες.

Η κορυφή ανήκει στους επαγγελματίες. Η κορυφή ανήκει στους επαγγελματίες. Θέλετε να κάνετε τη σωστή επιλογή για την επιχείρησή σας; Τότε επιλέξτε ένα από τα επαγγελματικά Fiat. Γιατί μόνο στη Fiat θα βρείτε μία ολοκληρωμένη γκάμα μοντέλων,

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ DOBLO CARGO. ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. www.fiatprofessional.gr

ΝΕΟ DOBLO CARGO. ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. www.fiatprofessional.gr ΝΕΟ DOBLO CARGO. Ο εξοπλισμός των μοντέλων δύναται να αλλάξει λόγω ειδικών αναγκών της αγοράς ή εξαιτίας νομικών ζητημάτων. Τα στοιχεία του παρόντος καταλόγου δόθηκαν με ενδεικτικό τίτλο. Η Fia διατηρεί

Διαβάστε περισσότερα

RENAULT kangoo. drive the change

RENAULT kangoo. drive the change RENAULT kangoo drive the change ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ RENAULT ΣΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ RENAULT; ΟΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΟΥ KANGOO Η Renault δεσμεύεται για την ποιότητα και την αξιοπιστία του αυτοκινήτου

Διαβάστε περισσότερα

10 Το δεύτερό σας σπίτι. 16 Mazda2 Core. 21 Mazda2 Sport. 22 Δύο φορές μοναδικό.

10 Το δεύτερό σας σπίτι. 16 Mazda2 Core. 21 Mazda2 Sport. 22 Δύο φορές μοναδικό. Mazda2 Mazda2. 5 Αποκτήστε το καλύτερο κι από τους δύο κόσμους. Ευέλικτοι χώροι σε ένα κομψό εξωτερικό. 6 Γνωρίστε τον άλλο σας εαυτό. Προετοιμαστείτε για μια δυναμική οδηγική εμπειρία. 8 Χώροι και ευελιξία

Διαβάστε περισσότερα

500L ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. 1.495hp 1.495hp 1368 1368 XXX ΕΠΙΧΡΩΜΙΩΜΕΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΛΑΒΕΣ ΘΥΡΩΝ STD STD

500L ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. 1.495hp 1.495hp 1368 1368 XXX ΕΠΙΧΡΩΜΙΩΜΕΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΛΑΒΕΣ ΘΥΡΩΝ STD STD 1.495hp 1.495hp 1368 1368 POP POP STAR ΒΕΝΖΙΝΗ ΒΕΝΖΙΝΗ XXX ΕΠΙΧΡΩΜΙΩΜΕΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΛΑΒΕΣ ΘΥΡΩΝ STD STD 008 ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΚΛΕΙ ΩΜΑΤΟΣ ΘΥΡΩΝ STD STD 011 ΤΙΜΟΝΙ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟ ΚΑΘ' ΥΨΟΣ STD

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM!

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! Με τη δυναμική σχεδίαση, το ελαφρύ πλαίσιο και το καθαρόαιμο DNA του Yamaha X-MAX, αυτό το σκούτερ γενικής χρήσης και υψηλής απόδοσης έχει κατασκευαστεί για μια συναρπαστική

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ DOBLO CARGO. www.fiatprofessional.gr

ΝΕΟ DOBLO CARGO. www.fiatprofessional.gr ΝΕΟ DOBLO CARGO. www.fiatprofessional.gr ΝΕΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΝΕΟ ΤΙΜΟΝΙ ΜΕ ΗΧΗΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ UCONNECT ΜΕ ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΌ ΚΆΘΙΣΜΑ ΤΡΙΏΝ ΘΈΣΕΩΝ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΠΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

NEO. ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.suzuki.gr

NEO. ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.suzuki.gr NEO 11/2009 99000-00SX4-009 ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ SUZUKI ΦΥΤΕΥΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ! Η Suzuki Motor Corporation και η Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε. διατηρούν το δικαίωμα να τροποποιούν, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, τα χρώματα,

Διαβάστε περισσότερα

Mazda MPV. Τεχνικά Στοιχεία, Εξοπλισµοί και Χρώµατα

Mazda MPV. Τεχνικά Στοιχεία, Εξοπλισµοί και Χρώµατα Mazda MPV Τεχνικά Στοιχεία, Εξοπλισµοί και Χρώµατα Μηχανικά Χαρακτηριστικά. Κινητήρες: 2.3 l MZR Τετρακύλινδρος σε σειρά χωρητικότητας (βενζινοκι- 2260 κ.εκ, 16 βαλβίδων, DOHC, νητήρας) τοποθετηµένος µπροστά,

Διαβάστε περισσότερα

1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής

1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής Περιγραφή S 417 HDH Τεχνικά στοιχεία Μήκος 14.050 mm Φάρδος 2.550 mm Ύψος 3.860 mm Εσωτερικό ύψος διαδρόμου 2.100 mm Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) 1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός 7.110 mm Μεταξόνιο πίσω 1.350 mm

Διαβάστε περισσότερα

ΣΗΜΕΙΩΜΑ MEGANE COUPE ΣΧΕΔΙΑΣΗ 06 > 11 ΣΠΟΡ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 12 > 17 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ 20 > 23 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ 24 > 29 ΑΣΦΑΛΕΙΑ 30 > 31

ΣΗΜΕΙΩΜΑ MEGANE COUPE ΣΧΕΔΙΑΣΗ 06 > 11 ΣΠΟΡ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 12 > 17 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ 20 > 23 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ 24 > 29 ΑΣΦΑΛΕΙΑ 30 > 31 MEGANE COUPE ΣΗΜΕΙΩΜΑ Ο άνθρωπος είναι το μέλλον του αυτοκινήτου. Στον άνθρωπο βασίζεται η πρόοδός μας εδώ και περισσότερα από εκατό χρόνια. Ο κόσμος αλλάζει συνεχώς και σήμερα είναι καιρός να αλλάξουμε

Διαβάστε περισσότερα

Νέο. Renault kadjar. Tεχνικά Χαρακτηριστικά και Εξοπλισμός

Νέο. Renault kadjar. Tεχνικά Χαρακτηριστικά και Εξοπλισμός Νέο Renault kadjar Tεχνικά Χαρακτηριστικά και Εξοπλισμός Τεχνικά χαρακτηριστικά ΒΕΝΖΙΝΗ Έκδοση TCe 130 TCe 130 EDC dci 110 dci 110 EDC dci 130 dci 130 4WD ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ Τύπος ψεκασμού Άμεσος Άμεσος ψεκασμός

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ RENAULT CAPTUR CAPTURE LIFE

ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ RENAULT CAPTUR CAPTURE LIFE RENAULT CAPTUR CAPTURE LIFE Renault Captur. Κάτι περισσότερο από όμορφο, το 1 ο crossover πόλης της Renault είναι ευέλικτο, κομψό και δυναμικό, εξωτερικά και εσωτερικά. Μια ακόμη απόδειξη της νέας σχεδιαστικής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ 1.3L COMFORT PLUS

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ 1.3L COMFORT PLUS MAZDA2 3HB 1.3L COMFORT PLUS 1.3L TOURING 1.3L TOURING ALLOY 1.3L EXCLUSIVE 1.5L EXCLUSIVE ΚΥΒΙΣΜΟΣ/CC 1.349 1.349 1.349 1.349 1.498 ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟΔΟΣΗ (PS / σ.α.λ) 75 / 6.000 86 / 6.000 86 / 6.000 86 / 6.000

Διαβάστε περισσότερα

renault captur ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ drive the change

renault captur ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ drive the change renault captur ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ drive the change ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ENERGY TCe 90 TCe 120 EDC ENERGY dci 90 dci 90 EDC ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ Καύσιμο Βενζίνη Βενζίνη Diesel Diesel Προδιαγραφές

Διαβάστε περισσότερα

NEW PANDA NEW PANDA NEW PANDA NEW PANDA 1.2 8v 1.2 8v 69hp 1.2 8v 69hp 69hp 1242 1242 1242 POP LOUNGE LOUNGE 5ΘΥΡΟ 5ΘΥΡΟ 5ΘΥΡΟ ΒΕΝΖΙΝΗ ΒΕΝΖΙΝΗ ΒΕΝΖΙΝΗ - ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ( ) 10.500 11.100

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή Κωδικός Εικόνα Αξεσουάρ Νέου ALTO. Χρόνος Τοποθέτησης

Περιγραφή Κωδικός Εικόνα Αξεσουάρ Νέου ALTO. Χρόνος Τοποθέτησης Αξεσουάρ Νέου ALTO Εξωτερικό Στυλ Εµπρός κάτω αεροτοµή 990E0-68K02 Έτοιµη για βαφή, δεν απαιτεί προεργασία. 0,5 h Πίσω κάτω αεροτοµή 990E0-68K04 Έτοιµη για βαφή, δεν απαιτεί προεργασία. 0,5 h * εν µπορεί

Διαβάστε περισσότερα

Νέο. Renault ClIO. tεχνικά Χαρακτηριστικά και Εξοπλισμός

Νέο. Renault ClIO. tεχνικά Χαρακτηριστικά και Εξοπλισμός Νέο Renault ClIO tεχνικά Χαρακτηριστικά και Εξοπλισμός Διαστάσεις Renault CLIO Clio R.S. Όγκος χώρου αποσκευών (dm3) Χωρητικότητα κάτω από την εταζέρα (ISO 3832) 300 300 1146 1146 Μέγιστη χωρητικότητα

Διαβάστε περισσότερα

500 C ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ XXX ΕΛΑΣΤΙΚΑ 175/65 R14 ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΤΡΟΧΩΝ STD ---- 500 C 500 C. 1.269hp 1.269hp

500 C ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ XXX ΕΛΑΣΤΙΚΑ 175/65 R14 ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΤΡΟΧΩΝ STD ---- 500 C 500 C. 1.269hp 1.269hp 1.269hp 1.269hp 1242 1242 POP XXX ΕΛΑΣΤΙΚΑ 175/65 R14 ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΤΡΟΧΩΝ ---- XXX ΕΠΙΧΡΩΜΙΩΜΕΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΛΑΒΕΣ ΘΥΡΩΝ XXX ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΟΡΟΦΗ (SOFT TOP) 3 ΣΗΜΕΙΩΝ ΜΕ ΤΡΙΤΟ ΠΙΣΩ ΦΩΣ ΦΡΕΝΩΝ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

NEW PANDA ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ NEW PANDA NEW PANDA NEW PANDA. 1.2 8v 69hp 1.2 8v 69hp 1.2 8v 69hp POP 4X2 LOUNGE 4X2 POP 4X2

NEW PANDA ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ NEW PANDA NEW PANDA NEW PANDA. 1.2 8v 69hp 1.2 8v 69hp 1.2 8v 69hp POP 4X2 LOUNGE 4X2 POP 4X2 NEW PANDA NEW PANDA NEW PANDA NEW PANDA 1.2 8v 69hp 1.2 8v 69hp 1.2 8v 69hp 1242 1242 1242 POP 4X2 LOUNGE 4X2 POP 4X2 ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ 5ΘΥΡΟ 5ΘΥΡΟ 5ΘΥΡΟ ΒΕΝΖΙΝΗ ΒΕΝΖΙΝΗ ΒΕΝΖΙΝΗ / ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού. Κωδικός Τύπου 4533421. Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1)

Προσφορά Επιβατικού. Κωδικός Τύπου 4533421. Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) 1 Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) Κωδικός 001U 0213 0240 0268 0294 0410 0440 04U5 050U 0584 0840 0916 0927 09U6 0B01 0B03 0B51 0B80 0B90 0C65 0E18 0E23 0I09 0I15 0I16 0I22 0I34 0I39 0I60 0J36 0J56 0J60

Διαβάστε περισσότερα

renault fluence drive the change (www.renault.com.gr)

renault fluence drive the change (www.renault.com.gr) renault fluence renault fluence (www.renault.com.gr) φωτογραφιεσ εκδοσησ: O. Banet, C. Cugny, J. Van Endert, K. Louiba, F. Haerdter, D. Dumas, P. Curtet προσαρμογη: GENCO POWER SA - ΕΚΤΥΠΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ Ε.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Κorando είναι ένα απολαυστικό SUV με επιδόσεις που συναρπάζουν.

Το νέο Κorando είναι ένα απολαυστικό SUV με επιδόσεις που συναρπάζουν. Stylish Performer Το νέο Κorando είναι ένα απολαυστικό SUV με επιδόσεις που συναρπάζουν. ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ Tραβήξτε την προσοχή με αυτό το κομψό crossover ΔΥΝΑΜΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΟΜΨΟΤΗΤΑ Η μεγάλη κυψελωτή

Διαβάστε περισσότερα

Μονή ή ιπλή καμπίνα, που φιλοξενεί μέχρι και 4 επιβάτες.

Μονή ή ιπλή καμπίνα, που φιλοξενεί μέχρι και 4 επιβάτες. ΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΧΩΡΟΥ ΦΟΡΤΩΣΗΣ Μήκος Πλάτος Ύψος Ωφέλιμο φορτίο (με οδηγό) ΜΟΝΗ ΚΑΜΠΙΝΑ Μονή ή ιπλή καμπίνα, 1685 mm 1300 mm 540 mm 705 kg που φιλοξενεί μέχρι και 4 επιβάτες. ΙΠΛΗ ΚΑΜΠΙΝΑ 1082 mm 1300 mm 540

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικά στοιχεία. Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω. Ύψος χώρου οδηγού. Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής

Τεχνικά στοιχεία. Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω. Ύψος χώρου οδηγού. Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής Περιγραφή S 431 DT Τεχνικά στοιχεία Μήκος Φάρδος Ύψος Εσ. ύψος διαδρόμου κάτω Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ. renault TWINGO ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. drive the change

ΝΕΟ. renault TWINGO ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. drive the change ΝΕΟ renault TWINGO ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ drive the change ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ SCe 70 SCe 70 S/S Energy TCe 90 S/S ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ Καύσιμο Βενζίνη Προδιαγραφές ρύπων EURO5b EURO6b EURO6b Κωδικός

Διαβάστε περισσότερα

e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ

e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ Η Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωμα να παρουσιάσει αλλαγές στις προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά του εξοπλισμού λόγω της συνεχούς εξέλιξης των προϊόντων της. Οι φωτογραφίες που περιλαμβάνονται

Διαβάστε περισσότερα

NEO TOUAREG. ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ.

NEO TOUAREG. ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. NEO TOUAREG. ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. Ιπποδύναμη, PS Μέση Κατανάλωση, lt/100 km Εκπομπές CO2, g/km Λιανική Τιμή ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ. NEO TOUAREG. TERRAIN TECH 3,0lt V6 TDI SCR BMT Tiptronic,

Διαβάστε περισσότερα

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 6,6 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 6,6 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154 TIVOLI GA ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ & ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΕΚΔΟΣΗ BAE FWD TD FWD A/T FWD FWD A/T ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ 17.900 18.900 20.200 21.800 21.800 23.400 ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 16.400

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩ 1.3L COMFORT PLUS

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩ 1.3L COMFORT PLUS ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩ MAZDA2 5HB 1.3L COMFORT PLUS 1.3L TOURING 1.3L TOURING ALLOY 1.3L EXCLUSIVE 1.5L EXCLUSIVE ΚΥΒΙΣΜΟΣ/CC 1.349 1.349 1.349 1.349 1.498

Διαβάστε περισσότερα

Ζάκυνθος 27/11/ 2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

Ζάκυνθος 27/11/ 2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ζάκυνθος 27/11/ 2013 Αρ. πρωτ.: OIK 67868/8956 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Μάργαρη Ιωάννα Τηλ:

Διαβάστε περισσότερα

dacia Logan MCV Μεγάλες ιδέες, μικρές τιμές

dacia Logan MCV Μεγάλες ιδέες, μικρές τιμές dacia Logan MCV Μεγάλες ιδέες, μικρές τιμές group renault nέο dacia Logan MCV Ένας εξαιρετικός χώρος για όλες σας τις ανάγκες Μετά τη μεγάλη εμπορική επιτυχία που γνώρισε, το dacia Logan MCV καθιερώθηκε

Διαβάστε περισσότερα

Νέα Γενιά. ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.newgrandvitara.gr

Νέα Γενιά. ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.newgrandvitara.gr Νέα Γενιά 09/2008 99000-GVITA-008 ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ SUZUKI ΦΥΤΕΥΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ! Η Suzuki Motor Corporation και η Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε. διατηρούν το δικαίωμα να τροποποιούν, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση,

Διαβάστε περισσότερα

Opel Agila Τιμοκατάλογος MY12.5 1 Φεβρουαρίου 2012

Opel Agila Τιμοκατάλογος MY12.5 1 Φεβρουαρίου 2012 Opel Agila Τιμοκατάλογος MY12.5 1 Φεβρουαρίου 2012 Οι τιμές που αναφέρονται στον παρόντα τιμοκατάλογο αποτελούν συνιστώμενες λιανικές τιμές. Εναπόκειται στην απόλυτη διακριτική ευχέρεια του κάθε Διανομέα

Διαβάστε περισσότερα

Οι προσδοκίες σας είναι η έμπνευσή μας για ακόμα πιο έξυπνες λύσεις.

Οι προσδοκίες σας είναι η έμπνευσή μας για ακόμα πιο έξυπνες λύσεις. Dacia Οι προσδοκίες σας είναι η έμπνευσή μας για ακόμα πιο έξυπνες λύσεις. Αυτό που σας συνδέει με τη Dacia είναι οι έξυπνες επιλογές. Σας αρέσουν οι έξυπνες λύσεις και θέλετε να τις αποκτήσετε σε καλή

Διαβάστε περισσότερα

DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP

DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP Φτιαγμένο στα μέτρα της δουλειάς σας. Φτιαγμένο στα μέτρα της πόλης σας. Ο κατάλληλος σύμμαχος για τη δουλειά σας, το νέο Doblò Work Up είναι η ιδανική λύση για όσους χρειάζονται περισσότερο

Διαβάστε περισσότερα

FWD. Πίνακας οργάνων Supervision με επιλογή 6 χρωμάτων (κόκκινο, μπλέ, S S S S ΕΥΚΟΛΙΑ

FWD. Πίνακας οργάνων Supervision με επιλογή 6 χρωμάτων (κόκκινο, μπλέ, S S S S ΕΥΚΟΛΙΑ TIVOLI GA ΕΚΔΟΣΗ BAE M/T TD M/T DLX M/T DLX A/T DLX 2 TONE DLX 2 TONE DLX 2 TONE DLX 2 TONE DLX M/T DLX A/T M/T A/T M/T A/T ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ 17.900 18.900 20.200 21.800 21.800 23.400 22.080 23.860

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ OPEL CORSA 5 VAN

ΝΕΟ OPEL CORSA 5 VAN ΝΕΟ OPEL CORSA 5 VAN ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ ΤΑ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑΤΑ ΕΝΟΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΟΥ ΜΕ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ VAN. Η ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ. Το νέο Opel Corsavan αναδεικνύει τον επαγγελματισμό σας. H σπορ σχεδίαση

Διαβάστε περισσότερα

PEUGEOT TAXI. peugeot.gr/taxi

PEUGEOT TAXI. peugeot.gr/taxi PEUGEOT TAXI peugeot.gr/taxi PEUGEOT 301 ΣΤΙΒΑΡΌ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟ Κινητήρας: 1.6cc/100Hp/BlueHDi/Diesel Ροπή: 254Nm/1750σ.α.λ. Στιβαρό και αξιόπιστο, το νέο Peugeot 301 TAXI συγκεντρώνει όλα τα θετικά στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΚΡΙΣΗ. ΕΥΣΤΑΘΕΙΑ. ΑΚΡΙΒΕΙΑ. ΜΕ ΤΟ LAGUNA, Η ΟΔΗΓΗΣΗ ΑΠΟΓΕΙΩΝΕΤΑΙ. ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΝΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.

ΑΠΟΚΡΙΣΗ. ΕΥΣΤΑΘΕΙΑ. ΑΚΡΙΒΕΙΑ. ΜΕ ΤΟ LAGUNA, Η ΟΔΗΓΗΣΗ ΑΠΟΓΕΙΩΝΕΤΑΙ. ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΝΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ. Laguna ΝΕΟ LAGUNA. ΑΠΟΚΡΙΣΗ. ΕΥΣΤΑΘΕΙΑ. ΑΚΡΙΒΕΙΑ. ΜΕ ΤΟ LAGUNA, Η ΟΔΗΓΗΣΗ ΑΠΟΓΕΙΩΝΕΤΑΙ. ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΝΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ. ΤΑ ΥΨΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΑΝΕΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

FiatGreece

FiatGreece ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ POP www.fiat.gr FiatGreece 121 STAR Γκρι Γκρι ταμπλό 126 POP OLONA Γκρι Γκρι ταμπλό EASY 125 POP OLONA Κόκκινο Γκρι ταμπλό 371 RUDY Μπεζ Μπεζ ταμπλό LOUNGE Το αυτοκίνητό σας καλύπτεται με 2 χρόνια

Διαβάστε περισσότερα

Οι εγγυήσεις τής Mazda.

Οι εγγυήσεις τής Mazda. Οι εγγυήσεις τής Mazda. 3 χρόνια εγγύηση αυτοκινήτου μέχρι τα 100.000 χιλιόμετρα Η εγγύηση ενός καινούριου αυτοκινήτου MAZDA έχει διάρκεια 3 χρόνια ή 100.000 χιλιόμετρα, όποιο επέλθει πρώτο. Ο χιλιομετρικός

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ OUTBACK

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ OUTBACK ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ OUTBACK KINHTHΡΑΣ Τύπος Διάμετρος/Διαδρομή Κυβισμός Σχέση Συμπίεσης Τροφοδοσία Χωρητικότητα δοχείου καυσίμων ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ Mέγιστη Ισχύς (ΗΡ) Mέγιστη Ροπή (Nm) Τελική Ταχύτητα Επιτάχυνση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ PEUGEOT PARTNER PARTNER ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ Όταν επιλέγετε το Partner, δεν επιλέγετε απλά ένα επαγγελματικό αυτοκίνητο, αγοράζετε ένα αυτοκίνητο μάρκας Peugeot έτοιμο να ικανοποιήσει τις

Διαβάστε περισσότερα

ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.newalto.gr

ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.newalto.gr 03/2009 99000ΑLTO1-009 ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ SUZUKI ΦΥΤΕΥΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ! Η Suzuki Motor Corporation και η Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε. διατηρούν το δικαίωμα να τροποποιούν, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, τα χρώματα,

Διαβάστε περισσότερα

TMAX SX. Ξαναγράφει τους κανόνες του MAX

TMAX SX. Ξαναγράφει τους κανόνες του MAX . Ξαναγράφει τους κανόνες του MAX Εκτός από τη λίστα με τα κυριότερα στοιχεία του TMAX που υπάρχουν στη βασική έκδοση, το σπορ διαθέτει ορισμένα ειδικά χαρακτηριστικά. Με το σύστημα D-MODE μπορείτε να

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ renault trafic drive the change

ΝΕΟ renault trafic drive the change ΝΕΟ RENAULT TRAFIC drive the change ΕΔΩ ΚΑΙ 111 ΧΡΟΝΙΑ, ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΠΟΙ- ΘΗΣΗ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΑΝΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕ- ΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ. μια δεσμευση που

Διαβάστε περισσότερα

TALENTO ΕΝΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΣΑΝ ΕΣΑΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ.

TALENTO ΕΝΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΣΑΝ ΕΣΑΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ. Εξυπηρέτηση πελατών CIAO FIAT CI AO FIAT PROF OFESSIS ONAL MOBI BILE ΕΝΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΣΑΝ ΕΣΑΣ www.fiatprofessional.gr TOP CARE RE: TO ΠΙΟ ΟΛΟ ΚΛΗΡ ΩΜΕΝ ΕΝΟ ΠΡΟ ΡΟΓΡ ΓΡΑΜ ΑΜΜΑ ΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

TWINGO Model Year 2013

TWINGO Model Year 2013 TWINGO Model Year 2013 1.2 16V 75hp AUTHENTIC 1.2 16V 75hp TREND 1.2 16V 75hp 1.2 16V 75hp Automatic 1.2 16V 75hp INITIALE ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 9.190 9.790 10.890 11.700 12.300 Κυβισμός (κ.εκ.) 1.149

Διαβάστε περισσότερα

Nέο Auris με Hybrid Synergy Drive. www.auris-hybrid.gr

Nέο Auris με Hybrid Synergy Drive. www.auris-hybrid.gr Nέο Auris με Hybrid Synergy Drive www.auris-hybrid.gr Φανταστείτε έναν κόσμο χωρίς συμβιβασμούς Το νέο Auris με τεχνολογία Hybrid Synergy Drive (HSD) είναι το πρώτο πλήρως υβριδικό μικρομεσαίο αυτοκίνητο.

Διαβάστε περισσότερα