GIOVANNI THE TOP MODEL

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "GIOVANNI THE TOP MODEL"

Transcript

1 GIOVANNI THE TOP MODEL Σενάριο σκηνοθεσία: Χρίστο Χριστόπουλο. FACEBOOK KARMEN S FOUR PERSONS. Είναι αλήθεια αυτή μια μαύρη κωμοδία; Ναι θα μπορούσε να είναι. Επίσει θα έχει περιπέτεια, δράση, μουσική, χορευτικά, κωμικέ αλλα και μελοδραματικέ στιγμέ. Σίγουρα κάποιε ερωτικέ και αισθησιακέ σκηνέ,

2 Μια τολμηρή αναπαράσταση τη σύγχρονη αντίληψη για το σέξ μέσα στην πολυεθνική Αθήνα του Και η ζωή τη νεολαία σήμερα, που μέσα από ακραίε καταστάσει πολλέ φορέ, φθάνει στο αδιέξοδο. Ο Giovanni (Γιάννη, Γιαννάκη και λοιπά) είναι ο κεντρικό ήρωα του έργου. Είναι πολύ νέο ετών και έρχεται στην Αθήνα για να γίνει διάσημο Τοπ Μόντελ, να κερδίσει πολλα χρήματα φήμη και να γνωρίσει τον έρωτα τη ζωή του. Στήν Αθήνα θα γνωρίσει με τα άτομα που θα σχετιστεί, όλε τι πλευρέ και απόψει, τη ερωτική επιθυμία μέχρι να συναντηθεί με τον απόλυτο έρωτα τη ζωή του που είναι η Κάρμεν η διάσημη τραγουδίστρια τη Όπερα.

3 Με αυτήν θα παίξουν σε μία επιτυχημένη κινηματογραφική ταινία και θα κάνουν και γάμο. Στην μέση περίπου του έργου ο Giovanni είναι ένα διάσημο Τοπ Μόντελ με επιτυχίε και διασημότηα και χρήματα. Και τότε τα πράγματα θα γυρίσουν ανάποδα γι αυτόν. Εντελώ αναπάντεχα χωρί να περιμένει και να φαντάζεται τίποτα, ο καλλύτερο του φίλο ο Κρίστο που είναι γυμναστή του, θα κάνει σχέση δεσμό και έρωτα με την γυναίκα του Κάρμεν. Όταν βρεθεί αντιμέτωπο με την πραγματικότητα αυτή θα φτάσει μέχρι και το έγκλημα. Ζηλεύοντα και θεωρώντα τον εαυτό του προδομένο απο τον φίλο του και την γυναίκαι του σε μια στιγμή σύγχιση και πανικού, θα του δολοφονήσει.

4 Απ την στιγμή αυτή θα αρχίσει η περιπλάνηση του μέσα στην νυχτερινή Αθήνα σε αναζήτηση διεξόδου και εκτόνωση. Απελπισμένο θα βρεί μέσα απ την γνωριμία του με τον Ελντί και την Ορχιδέα μια προσωρινή ηρεμία απο τι τύψει συνειδήσεω που τον καταδιώκουν για το έγκλημα που έκανε. Το τέλο του έργου είναι δραματικό, εντυπωσιακό και φαντασιακό για τον ήρωα. Σε μιά έρημη παραλία μόλι αρχίζει να ξημερώνει το όνειρο τη επιτυχία και ο χαμένο έρωτα συναντούν το φάντασμα του θανάτου. ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΡΟΛΟΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟ.

5 Giovanni Νεαρό αθλητικό τύπο περίπου ετών θα γίνει επιτυχημένο Τοπ Μόντελ και ηθοποιό στον κινηματογράφο. Μάριον Ωραία γυναίκα ιδιοκτήτρια γραφείου Τοπ Μόντελ Θα βοηθήσει τον Giovanni να ανέβει επαγγελματικά. Θα έχει και σχέσει μαζί του και με την Πέτρα επίση διάσημη Τοπ Μόντελ και χορεύτρια. Χάρη Φωτογράφο νεαρό Γκέι θα είναι η πρώτη γκόμενα του Giovanni στην Αθήνα και θα κάνει επιτυχημένε φωτογραφίσει γι αυτόν. Πέτρα Χορεύτρια και Τόπ Μόντελ με λεσβιακέ τάσει, Θα είναι συνοδό τη Μάριον και φίλη του Giovanni. Χριστόπουλο.

6 Σκηνοθέτη και σεναριογράφο του κινηματογράφου θα κάνει μια επιτυχημένη ταινία με τον Giovanni και θα τον αναδείξει σαν ηθοποιό Κάρμεν Είναι τραγουδίστρια στην Οπερα θα γνωριστεί με τον Giovanni και θα παίξουνε μαζί σε ταινία, θα κάνουν επιτυχημένο γάμο με αποτυχημένη κατάληξη. Κρίστο Ένα νεαρό γυμναστή. Θα γνωριστεί με τον Giovanni σε ένα γυμναστήριο και θα αναλάβει να του κάνει Personal Training (Προσωπική εκγύμναση).

7 Θα του δούμε να παίζουν μαζί ποδόσφαιρο, να γίνοντε κολλητοί αλλα τέλο θα του κλέψει την γυναίκα του με δραματικέ συνέπειε. Ελντί Νεαρό περιθωριακό που συχνάζει στι πλατείε εμπορευόμενο ναρκωτικά. Θα γνωριστεί με τον Giovanni μετα τον φόνο τη Κάρμεν και θα είναι το τελευταίο καταφύγιο γι αυτόν. Ορχιδέα Πόρνη που βρίσκει πελάτε στου δρόμου και πάει μαζί του πολλέ φορέ μόνο για να πάρει την δόση τη. Θα γίνει η τελευταία γυναίκα για τον Giovanni πρίν το ταξίδι στην αιωνιότητα. Όλα τα πρόσωπα και οι χαρακτήρε που περιγράφονται στο έργο είναι φανταστικά. Αλλα έχουν συμβολική διάσταση.

8 Πρόλογο ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΛΟΥΚΙΝΟ ΒΙΣΚΟΝΤΙ. ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΒΕΝΕΤΙΑ.

9 Είναι 5 η ώρα το πρωί. Μόλι που έχρι αρχίσει να ξημερώνει. Σιγά σιγά υποχωρεί το σκοτάδι τη νύχτα και αρχίζει να φαίνεται το φώ τη ημέρα. Ο Giovanni μόνο του φτάνει σε μια απόμερη παραλία. Δεν υπάρχει καθόλου κόσμο. Είναι φανερά ταλαιπωρημένο απο το ξενύχτι, το ποτό, τα ναρκωτικά αλλα και από τα εφιαλτικά γεγονότα που πέρασε. Ακούγεται η μουσική του ΓΚΟΥΣΤΑΒ ΜΑΛΕΡ απο την 3 η και την 5 η συμφωνία του. Όπω στην ταινία του ΒΙΣΚΟΝΤΙ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΒΕΝΕΤΙΑ

10 Ο Giovanni βαδίζει με αργό βήμα πάνω στην άμμο ενώ στο βάθο φαίνεται η θάλασσα ήσυχη και ατάραχη. Η μουσική δυναμώνει σταδιακά και δημιουργεί μια πένιθμη θανάσιμη ατμόσφαιρα. Γενικό πλάνο τη παραλία. Ο Giovanni περίπου στη μέση του κάδρου. Από το βάθο δεξιά μια νεανική μορφή φαίνεται να πλησιάζει. Είναι ενα νεαρό παιδί με τα ίδια χαρακτηριστικά περίπου του ΤΑΤΖΙΟ από την ταινία ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΒΕΝΕΤΙΑ ΤΟΥ Λ.ΒΙΣΚΟΝΤΙ. Ο Giovanni έχει σχεδόν καταρεύσει από την κούραση και τα ποτά.

11 Κάθεται σε μια καρέκλα που βρίσκεται δίπλα σε μια ομπρέλλα στην μέση τη παραλία. Προσπαθεί να διακρίνει το πρόσωπο του νεαρού που βαδίζει παράλληλα με την θαλάσσα. Όπω είναι μεθυσμένο φαντάζεται ότι το πρόσωπο του παιδιού αυτόυ είναι ο ίδιο σε μικρή ηλικία. Δεν μπορεί να μετακινηθεί και σηκώνει το χέρι προσπαθώντα να επικοινωνήσει με το παιδί. Το παιδί έχει πλησιάσει περισσότερο και φαίνεται καλύτερα. Του γυρίζει την πλάτη και προχωράει αργά στην άκρη τη θάλασσα. Μπαίνει μέσα στο νερό με αργό βήμα ενώ γυρίζει πάλι το πρόσωπό του προ τον Giovanni.

12 O Giovanni νομίζει ότι τον διακρίνει πια καθαρά. Ναι είναι ο ίδιο σε νεανική ηλικία. Αρχίζουν να τρέχουν δάκρυα από τα μάτια του που σταδιακά γίνονται ένα ατελείωτο κλάμμα. Ο νεαρό γυρίζει πάλι το πρόσωπο αντίθετα και βαδίζει μέσα στη θάλασσα. Απο το βάθο του ορίζοντα αρχίζουν να φαίνονται οι πρώτε αχτίδε του ηλίου. Τα χρώματα τη αυγή που δημιουργούν μαζί με την θάλασσα ένα ζωγραφικό πίνακα απέραντη ομορφιά. Ο Giovanni επειδή φαντασιώνεται ότι ο νεαρό αυτό είναι ο ίδιο, στην ηλικία τη όμορφη νεότητα που έχει χαθεί για πάντα μέσα στην φθορά και τα συντρίμμια τη πραγματική του ζωή, ξεσπά σε σπαρακτικό κλάμμα. Βλέπουμε το χέρι του που κρατάει ένα πιστόλι. Το πιστόλι που είχε σκοτώσει την γυναίκα του και τον εραστή τη. Με αργή κίνηση το στρέφει στο κεφάλι του. Πλάνο το αγόρι που βρίσκεται μέχρι τα γόνατα μέσα στην θάλασσα, και σηκώνει το χέρι του σαν να χαιρετάει τον ήλιο.

13 O GIOVANNI στέκεται σιωπηλό και αναποφάσιστο κοιτάζωντα την θάλασσα που χάνεται στον απέραντο ορίζοντα. Τότε στην μνήμη του σαν κινηματογραφική ταινία επανέρχονται όλα τα γεγονότα που έζησε απο την πρώτη μέρα που ήρθε στην Αθήνα μέχρι και σήμερα.

14 ΤΗΕ ΑΜΕΡΙCAN DREAM Το όνειρο τη επιτυχία Ο Giovanni ένα νεαρό ντυμένο με αθλητικά ρούχα περίπου ετών ψηλό με σώμα γυμνασμένο βγαίνει απο την κεντρική είσοδο τη πολυκατοικία. Κατευθύνεται στο μέρο που έχει παρκάρει την μηχανή του μεγάλων κυβικών. Στα χέρια του κρατάει το κράνο. Ανεβαίνει στην μηχανή φοράει το κράνο και με γρήγορε κινήσει βάζει μπροστά και ξεκινάει Η μηχανή διασχίζει κεντρικού δρόμου τη Αθήνα.

15 Βλέπουμε την διαδρομή στην Λεωφόρο Συγγρού οπου αναπτύσει μεγάλη ταχύτητα. Περνάει απο την πλατεία Συντάγματο και καιτεβαίνει την Πανεπιστιμίου. Τα μεγάλα κτήρια τη Ακαδημία του Πανεπιστιμίου και τη Βιβλιοθήκη, φαίνονταισε γενικό πλάνο όταν η μηχανή σταματάει στο κόκκινο φανάρι. Είναι ώρα αιχμή και υπάρχει μεγάλη κίνηση απο αυτοκίνητα και πεζού. Ο Giovanni με την μηχανή περνάει απο την πλατεία Ομονοία και καταλήγει στην Πατησίων σε κτήριο που βρίσκεται κοντά στο Αρχαιολογικό Μουσείο. Στην είσοδο του κτηρίου διαβάζει την επιγραφή. INTERNATIONAL TOP MODELS

16 FASHION SHOW. Ο Θυρωρό με βλέμμα εξεταστικό τον κοιτάζει και τον ρωτάει... ΘΥΡΩΡΟΣ : Παρακαλώ ο κύριο ; Θα ήθελε κάτι; Ο Giovanni απαντάει. GIOVANNI: Έχω ραντεβού με την κυρία Μάριον. ΘΥΡΩΡΟΣ : Α μάλιστα, το γραφείο Μοντέλων θέλει. GIOVANNI: Ναί. ΘΥΡΩΡΟΣ : Ανέβα στον 5 ο όροφο. Ο Giovanni μπαίνει μέσα στο ασανσέρ ανεβαίνει στον 5 ο όροφο και μπαίνει μέσα στο γραφείο με την επιγραφή Τοπ Μόντελ. Περνάει απο ένα μικρό χώλλ με καθιστικό και προχωράει μέσα.

17 Στο μεγάλο σαλόνι του γραφείου η Μάριον μιλάει στο τηλέφωνο. Ένα νεαρό κάθεται και διαβάζει ένα περιοδικό. Ο Giovanni στέκεται όρθιο στην μέση του δωματίου κρατώντα στο χέρι του το κράνο. Περιμένει υπομονετικά. Η Μάριον τον κοιτάζει ερευνητικά ενω συννεχίζει να μιλάει στο τηλέφωνο. Ο άλλο νεαρό διαβάζει το περιοδικό αδιάφορο για την παρουσία του. Κάποια στιγμή η Μάριον αφήνει το τηλέφωνο. ΜΑΡΙΟΝ : Ναι παρακαλώ... Τι μπορούμε να κάνουμε για σένα; GIOVANNI: Έχω έρθει για την αγγελία. Είχα πάρει τηλέφωνο χθέ και μου είπατε να περάσω. ΜΑΡΙΟΝ : Ναί ναί... Πω είναι το όνομά σου;

18 GIOVANNI: Με λένε Giovanni. ΜΑΡΙΟΝ : Giovanni πόσο χρονών είσαι; GIOVANNI: Είμαι ΜΑΡΙΟΝ : Απ ότι βλέπω είσαι αρκετά εμφανίσιμο Όμω σε προειδοποιώ οτι η δουλειά μα Έχει πολλέ δυσκολίε. Μην βλέπει μόνο την λαμπερή όψη και τα φώτα τη διασημότητα. GIOVANNI: Δεν με πειράζει κι εγώ έχω έρθει στην Αθήνα για κάτι καλλίτερο.

19 ΜΑΡΙΟΝ : Απο που είσαι Giovanni ; GIOVANNI: Ο πατέρα μου είναι Ιταλό, η μητέρα μου Είναι Ελληνίδα και εγω γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Όμω τώρα θα μείνω εδώ, θέλω να γνωρίσω και την Αθήνα. Νομίζω ότι εδώ είναι καλύτερα για αυτέ Τι δουλειέ, θέλω μόνο ένα πράγμα. Να πετύχω. Να γίνω κάτι. ΜΑΡΙΟΝ : Βλέπω είσαι φιλόδοξο και καλά κάνει γιατί είσαι πολύ νέο. Ο νεαρό που διαβάζει το περιοδικό το αφήνει και κοιτάζει για πρώτη φορά τον Giovanni.

20 ΜΑΡΙΟΝ : Να σε συστήσω ο Χάρη είναι ο φωτογράφο μα. ΧΑΡΗΣ : Χάρηκα. ΜΑΡΙΟΝ : Να γράψουμε πρώτα μερικά πράγματα για σένα και μετά ο Χάρη θα σου κάνει μερικέ φωτογραφίε για να φτιάξουμε το προσωπικό σου άλμπουμ. Face book. GIOVANNI: Εντάξει συμφωνώ. ΜΑΡΙΟΝ : Αρχίζουμε λοιπόν και γράφουμε, πόσο ετών είσαι; GIOVANNI: Εικοσιτρία.

21 Η Μάριον έχει ανοίξει ενα μεγάλο ΛαπΤοπ πάνω στο γραφείο τη και πατώντα τα πλήκτρα γράφει τη πληροφορίε που τι δίνει ο Giovanni. GIOVANNI THE TOP MODEL ΣΕΝΑΡΙΟ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΧΡΙΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ.

22 ΜΑΡΙΟΝ : Τόπο γεννήσεω ; GIOVANNI: Θεσσαλονίκη. ΜΑΡΙΟΝ : Τι ζώδιο είσαι; GIOVANNI: Αιγόκαιρω. ΜΑΡΙΟΝ : Τι μουσική σ αρέσει; GIOVANNI: Μ αρέσει η ρόκ μουσική και όλα τα καινούργια λαϊκά. ΜΑΡΙΟΝ : Χόμπι; Πω περνά τι ελεύθερε ώρε ;

23 GIOVANNI: Μ αρέσουν όλα τα αθλητικά, γυμναστήριο, ποδόσφαιρο, θάλασσα. Η συζήτηση συνεχίζεται σ αυτόν τον ρυθμό όταν η Μάριον λέει: ΜΑΡΙΟΝ : Λοιπόν εντάξει. Αρκετά αυτά που γράψαμε προ το παρόν. Πήγαινε με τον Xάρη να βγάλετε μερικέ φωτογραφίε να τι δώ και θα σου πώ. GIOVANNI: Εντάξει, ευχαριστώ.

24 THE ART PHOTO STUDIO O Xάρη με τον Giovanni μπαίνουν σε ένα στούντιο στο διπλανό δωμάτιο για να βγάλουν φωτογραφίε. Το δωμάτιο είναι αρχικά σκοτεινό και μετά φωτίζεται απο του προβολεί που ανάβει ο Χάρη. ΧΑΡΗΣ : βγάλε το μπουφάν και προσπάθισε να χαλαρώσει. Θέλω να βγεί ωραίο στι φωτογραφίε. Μην έχει τράκ. GIOVANNI: Εντάξει θα προσπαθήσω, και για εμένα είναι η πρώτη φορά.

25 ΧΑΡΗΣ : Τι ομάδα είσαι; GIOVANNI: Ολυμπιακό. ΧΑΡΗΣ : Μπράβο μεγάλε, κι εγώ το ίδιο. Θα σε πηγαίνω στο γήπεδο. [Γελάνε και οι δύο.] Η φωτογραφική μηχανή είναι τοποθετημένη πάνω στον τρίποδα. Ο Χάρη με κινήσει που φανερώνουν πείρα, αλλάζει συνεχώ στάσει και τραβάει φωτογραφίε. Κάποια στιγμή προτνει στον Giovanni. ΧΑΡΗΣ : Να κάνουμε και μερικέ φωτογραφίε γυμνέ ; Η σε πειράζει; GIOVANNI: Ξέρει είναι η πρώτη φορά αλλα εντάξει... Δεν πειράζει... Ο Giovanni βγάζει την μπλούζα του και φαίνεται το καλλίγραμο σώμα του.

26 ΧΑΡΗΣ : Εντάξει α ξεκινήσουμε έτσι και βλέπουμε και πιο κάτω... Ο Giovanni γελάει και λέει: GIOVANNI: Τι να κάνουμε η τέχνη θέλει θυσίε. Ο Χάρη συνεχίζει την φωτογράφηση ενω ο Giovanni φαίνεται σιγά σιγά οτι εξοικοιώνεται με τον φωτογράφο και την κάμερα. GIOVANNI THE TOP MODEL ΣΕΝΑΡΙΟ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:

27 ΧΡΙΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ. ΛΙΜΑΝΑΚΙΑ ΒΑΡΚΙΖΑ Ο Giovanni με τον Χάρη πάνω στην μηχανή. Διασχίζουν την παραλιακή λεωφόρο. Φθάνουν στην περιοχή ΛΙΜΑΝΑΚΙΑ στην ΒΑΡΚΙΖΑ. Ο Giovanni παρκάρει την μηχανή και κατεβαίνουν. Είναι ενα πανέμορφο φυσικό τοπίο. Απο το μέρο που σταματήσανε βλέπουμε σε πανοραμική θέα όλη την περιοχή.

28 Βράχια που καταλήγουν στην θάλασσα που συναντά τον ουρανό στο βάθο. GIOVANNI: Α! Πράγματι είναι όμορφα εδώ σαν κινηματογραφικό σκηνικό. ΧΑΡΗΣ : Γι αυτό σου είπα να έρθουμε εδώ κάτω είναι πολύ ωραίο ντεκόρ για φωτογραφίε.να κι εκεί βλέπει ; Κάνουν μπάνιο γυμνοί. Θα σε κάνω σε σένα μερικέ φωτογραφικέ γυμνό. Μην ανησυχεί. Δεν μα ενοχλεί κανεί. Ο Giovanni και ο Χάρη προχωράνε ανάμεσα στου βράχου και τα φώτα κατεβαίνοντα προ την θάλασσα. Σταματάνε κάθε λίγο και βγάζουν φωτογραφίσει. Ο Giovanni βγάζει στην αρχή την μπλούζα του και φωτογραφίζεται με φόντο το υπέροχο τοπίο. Όσο προχωράνε προ την θάλασσα βγάζει και τα υπόλοιπα ρούχα. Ο Χάρη τον φωτογραφίζει συνεχώ. Στο τέρμα τη διαδρομή όταν βρίσκονται δίπλα στο κύμα ο Giovanni είναι μόνο με το μαγιό. Η παραλία είναι ερημική. Δεν υπάρχει πολύ κόσμο.

29 Στην απέναντι όχθη όχι πολύ μακριά φαίνεται ένα μικρό μαγαζί, καφετέρια και θαλάσσια σπόρ. Ο Χάρη λέει: ΧΑΡΗΣ : Κάθησε να ξεκουραστούμε και μετά θα βγάλουμε και άλλε φωτογραφίε. Θα σε κάνω και χωρί μαγιό. GIOVANNI: Σίγουρα νομίζει να το κάνουμε κι αυτό; ΧΑΡΗΣ : Ναί μην ντρέπεσαι. Αν θέλει να γίνει Τοπ Μόντελ θα έχει και τέτοιε φωτογραφίσει. GIOVANNI: Εντάξει δεν με πειράζει και εγώ πήγαινα σε παραλίε με γυμνιστέ και έκανα μπάνιο. Ο Giovanni βγάζει το μαγιό και αποκαλύπτει τελείω το καλίγραμμό σώμα του. ΧΑΡΗΣ : Μπράβο. Βλέπω έχει και ιδιαίτερα προσόντα. Ο Giovanni γελάει και λέει:

30 GIOVANNI: Να τα φωτογραφίσει όλα λοιπόν. Μόλι τελειώνει η φωτογράφιση πέφτουν στην θάλασσα γυμνοί και κάνουν μπάνιο. ΑΦΗΓΗΣΗ Giovanni : Ο Χάρη ήταν η πρώτη μου γκόμενα στην Αθήνα. Ήταν γκέι, πουστράκι, αλλά δεν ξέρω γιατί τον συμπάθησα. Μετά τι φωτογραφίε που κάναμε τον πήγα σπίτι του.

31 ΧΑΡΗΣ : Λοιπόν μόλι τι εμφανίσω θα σου δώσω και σένα αντίγραφα. GIOVANNI: Με βλέπω κάθε μέρα στον καθρέφτη. Να βλέπω και τι φωτογραφίε. ΧΑΡΗΣ : Ναί και θα κάνουμαι πολλά μαζί. Βλέπω θα έχει μέλλον στο Μόντελινγκ. GIOVANNI: Να το δούμε αυτό. ΧΑΡΗΣ : Τι θα κάνει το βράδυ; GIOVANNI: Δεν έχω κανονίσει τίποτα. ΧΑΡΗΣ : Σου προτείνω να έρθει μαζί μου σε ένα κλάμπ. GIOVANNI: Ναι να έρθω. Έτσι κι αλλοιώ δεν ξέρω κανέναν στην Αθήνα. Που να πάω μόνο μου. ΧΑΡΗΣ: Άκου. Θα περάσω να σε πάρω με ενα ταξί απο το σπίτι. Είναι καλλίτερα να μην οδηγεί οταν βγαίνει το βράδυ. Γιατι μπορεί να πιούμε λίγο.

32 GIOVANNI: Α ναί και μένα μ αρέσει το ποτό. Λοιπόν σε περιμένω το βράδυ σπίτι. ΧΑΡΗΣ : Έγινε τα λέμε. ΚΛΑΜΠ «ΛΑΜΔΑ» (Λ) Ο Giovanni με τον Χάρη φθάνουν με το ταξί στην είσοδο του Κλάμπ «ΛΑΜΔΑ» κοντά στην Λ.Συγγρού.

33 Λίγοι πελάτε περιμένουν στην είσοδο. Πληρώνουν είσιτήριο και μπαίνουν μέσα. Το Κλάμπ είναι γεμάτο κόσμο, δυνατή ηλεκτρονική μουσική, φωοτορυθμικά και λέιζερ δημιουργούν μια φαντασμαγορική ατμόσφαιρα. Στο Κλάμπ βρίσκονται κυρίω νεαρά άτομα και μόνο αγόρια. Είναι ενα γκέι μπάρ. Ο Giovanni με τον Χάρη προχωράνε μέσα με τον κόσμο και φθάνουνε στο μπάρ. Ο μπάρμαν είναι ενα νεαρό παιδί με ωραία εμφάνιση και μαλλιά προκάκια που πετάνε προ τα πάνω, χαιρετάει τον Χάρη που φαίνεται ότι τον γνωρίζει. Αμέσω βάζει 3 σφινάκια στο μπάρ και πίνει μαζί του. ΜΠΑΡΜΑΝ: Άντε γειά μα παιδιά και καλέ επιτυχίε.

34 ΧΑΡΗΣ : Οι επιτυχίε είναι θα είναι σίγουρε, με τέτοιο παίδαρο που βρήκαμε. Λέει δείχνωντα τον Giovanni GIOVANNI: Μην μου λέ τέτοια γιατί ντρέπομαι. ΜΠΑΡΜΑΝ: Μην ντρέπεσαι μεταξύ μα ήμαστε και έχει δίκιο ο φίλο σου. GIOVANNI: Να κάνω μια ερώτηση; Λίγο περίεργα μου φαίνεται εδώ. Δέν έχω ξαναπάει σε τέτοιο μέρο. Τι ακριβώ είναι εδώ; ΜΠΑΡΜΑΝ: Αστα να πάνε. (λέει χαμογελώντα πονηρά)

35 Giovanni: κατάλαβα, αδερφέ και παληκάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια Νεαρά αγόρια γκέι χορεύουν στον έντονο ρυθμό τη ηλεκτρονική μουσική. Πιο πέρα στην άκρη του μπαρ κάθονται δύο κοπέλε. Είναι λεσβίε. Κάποια στιγμή η μία κοπέλα αγκαλιάζει την άλλη και την φιλάει στο στόμα. Ο Giovanni φαίνεται λίγο έκπληκτο απο την ατμόσφαιρα που επικρατεί και τον κόσμο που βρίσκεται εκεί πέρα.

36 ΣΤΑ ΔΥΧΤΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΗ Ο Giovanni με τον Χάρη τρεκλίζοντα και γελώντα απ το πολύ πιοτό, φτάνουν στο σπίτι του Χάρη. Μπαίνουν μέσα στο διαμέρισμα και ο Giovanni αμέσω πάει και ξαπλώνει στον καναπέ. Ο Χάρη ανάβει το μεγάλο φωτιστικό και το φω απλώνεται παντού.ο Χάρη έχει ακριβά κλασσικά έπιπλα και πίνακε ζωγραφική στου τοίχου. Πηγαίνει και ανοίγει τι κουρτίνε. Το διαμέρισμα είναι κάπου στον Λυκαβηττό και απέναντι φαίνεται φωτισμένη η Ακρόπολη μέσ την

37 νύχτα. GIOVANNI: Πω πω ρε μαλάκα... έχω χρόνια να κάνω τέτοιο μεθύσι. Ήπια 11 βότκα με πορτοκαλάδα το Σκριού Ντράιβερ ξέρει... Και δεν θυμάμαι πόσα σφινάκια. ΧΑΡΗΣ : Τι βότκε όμω τι θυμάσαι...αγόρι μου... GIOVANNI: Ναι τι θυμάμαι γιατι τι μέτραγα μία μία για να δώ που θα πάει. Γελάνε και οι δύο. GIOVANNI: Καλά τώρα πετάω στα σύννεφα. Μου φαίνεται ότι είμαι μέσα σε ένα καράβι και έχει πιάσει τρικυμία.

38 ΧΑΡΗΣ : Ηρέμισε αγόρι μου χαλάρωσε. Θα σου περάσει. GIOVANNI: Τι θα μου περάσει ρε μαλάκα; Όλα γυρίζουν γύρω μου και το μόνο που βλέπω είναι αστεράκια. ΧΑΡΗΣ : Μήν κάνει έτσι σαν μωρό παιδί. Θα ξαπλώσουμε, θα κοιμηθούμε και το πρωί θα είσαι εντάξει. GIOVANNI: Και προ τα πού πέφτει το κρεβάτι; ΧΑΡΗΣ : Να σου βάλω λίγο μουσικη; Να σου φτιάξω έναν καφέ; GIOVANNI: Όχι, όχι.

39 ΧΑΡΗΣ : Μήπω θέλει να δεί καμια τσόντα στο Ντιβιντί; GIOVANNI: Τι τσόντα να δω εγώ τώρα... τσόντα έχω γίνει απο μόνο μου. ΧΑΡΗΣ : Έλα σιγά σιγά, σήκω όρθιο, θα σε βοηθήσω, θα σε πάω στο κρεβάτι. GIOVANNI: Να δούμε πω θα τα καταφέρω να κοιμηθώ. Μόνο αυτό θέλω τώρα. Ο Χάρη βοηθάει τον Giovanni που παραπατάει, να σηκωθεί και τον οδηγεί αργά στο υπνοδωμάτιο.

40 Μόλι φθάνουν στο κρεβάτι ο Giovanni σωριάζεται τελείω λιώμα στο στρόμα. Ο Χάρη τον βοηθάει να βγάλει τα ρούχα και τα παπούτσια του. Ξαπλώνει δίπλα και σβήνει το φώ. ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ Giovanni. Στην Γλυφάδα. Ο Giovanni είναι στο σπίτι του στο μπάνιο και ξυρίζεται όταν χτυπά το κινητό του.

41 Τρέχει γρήγορα με τον αφρό ξυρίσματο ακόμα στο πρόσωπό του, βρίσκει το κινητό του και απαντάει. GIOVANNI: Ναι μ ακουτεεεεεεεε. ΧΑΡΗΣ : Έλλα ο Χάρη είμαι. GIOVANNI: Γειά σου Χαρούλη. ΧΑΡΗΣ : Έχω ευχάριστα νέα. GIOVANNI: Καλό αυτό. ΧΑΡΗΣ : Λοιπόν κοίτα τι έγινε. Σήμερα είχαμε μία διαφημιστηκή φωτογράφιση στο Ιντερσπόρτ. Το έχει ακουστά αυτό το αθλητικό... Τον διακόπτει ο Giovanni και λέει: GIOVANNI: Ναι την αλυσίδα καταστημάτον με αθλητικά ρούχα. ΧΑΡΗΣ : ΜΠΡΑΒΟ. Θα πάμε στο Ιντερσπόρτ που βρίσκεται στο μεγάλο εμπορικό κέντρο (THE MALL).

42 Ήταν να πάρει την δουλειά ενα άλλο παιδί μοντέλο αλλά αρρώστησε... η μάλλον να σου πω την αλήθεια. Εγώ έπεισα την Μάριον να βάλουμε εσένα... GIOVANNI: Καλά έκανε Χάρη σε ευχαριστώ πολύ. Είμαι πολυ χαρούμενο γιατι κι εγώ έχω ανάγκη Και θέλω να ξεκινήσω με κάτι. ΧΑΡΗΣ : Άστα αυτά τώρα. Λοιπόν ετοιμάσου. Κάνε μπάνιο, ξύρισμα και τα σχετικά. Να είσαι περιποιημένο και στι 3 το μεσημέρι να είσαι στην είσοδο του THE MALL. GIOVANNI: Μα πού είναι αυτό;

43 ΧΑΡΗΣ : Α εσυ δεν ξέρει τίποτα. GIOVANNI: Είμαι καινούριο στην πόλη ρε μαλάκα. Το ξέρει. ΧΑΡΗΣ : Λοιπόν είναι πίσω απο το Ολυμπιακό Στάδιο. Ανεβαίνει την Κηφισία με την μηχανή και θα το δεί μόνο σου, φαίνεται απο μακριά. GIOVANNI: Μείνε ήσυχο, θα είμαι εκεί στι 3 ακριβώ. Κλείνει το κινητό, πηγαίνει γρήγορα στο μπάνιο και συννεχίζει το ξύρισμα. Μόλι τελειώνει και πλένει του αφρού στο όμορφό του πρόσωπο, φαίνεται ζωγραφισμένο το χαμόγελο τη επιτυχία. GIOVANNI THE TOP MODEL ΣΕΝΑΡΙΟ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΧΡΙΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ.

44 ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ THE MALL Δίπλα στο Ολυμπιακό στάδιο Ο Giovanni με την μηχανή του διασχίζει την Λεωφόρο Κηφισία. Στην γέφυρα που είναι δίπλα στο Ολυμπιακό στάδιο στρίβει δεξιά. Περνάει κάτω απο την γέφυρα και φτάνει μπροστά απο τον Ολυμπιακό στάδιο. Φτάνει στην περιοχή του εμπορικού κέντρου

45 THE MALL. Παρκάρει την μηχανή και με τα πόδια προχωράει και φτάνει στην είσοδο. Εκεί τον περιμένει ο Χάρη. Κολλάνε τα χέρια. ΧΑΡΗΣ : Λοιπόν σου έκλεισα πρώτη δουλειά. Θα κάνουμε φωτογράφιση με αθλητικά ρούχα και θα σε βάλουν στο διαφημιστικό προσπέκτου του καταστήματο. GIOVANNI: Έγινε, μ αρέσει πολύ. ΧΑΡΗΣ : Θα παρει και χίλια ευρώ. GIOVANNI: Αυτό μ αρέσει ακόμα πιο πολύ. ΧΑΡΗΣ : Πάμε και τα λέμε. Στην είσοδο του καταστήματο του περιμένει ο μάνατζερ του Ιντερσπόρτ. Του χαιρετάει και του οδηγεί στου χώρου του καταστήματο. Μια κοπέλα φέρνει στον Giovanni διάφορα αθλητικά ρούχα. Φόρμε γυμναστηκή, φανέλε, σορτσάκια, μαγιό,

46 παπούτσια, μπουφάν, και λοιπά. Ο Giovanni στα δοκιμαστήρια Φοράει πρώτα μια φόρμα παντελόνι και ενα Τ SHIRT μπλουζάκι. Με τον Χάρη ξεκινάνε αμέσω να βγάζουν φωτογραφίε σε διάφορα σημεία του μαγαζιού. Θα δούμε τον Giovanni διαδοχικά σε διάφορε εμφανίσει με τα αθλητικά ρούχα τη Ιντερσπόρτ να βγάζει φωτογραφίε σε πολλά σημεία του εμπορικού κέντρου THE MALL. Θα δείξουμε όλλη την διαδικασία τη φωτογράφιση και το τελικό αποτέλεσμα που φαίνεται στην φωτογραφία. Ενώ μουσική ντίσκο θα ακούγεται απο τα μεγάφωνα του καταστήματο.

47 ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ The Rising Star. Στο τέλο τι φωτογράφιση ο Χάρη με τον Giovanni κάθονται στην καφετέρια του πάνω ορόφου και πίνουν καφέ, δίπλα είναι τα βιλλατζ σίνεμα και κόσμο περιμένει να βγάλει εισητήριο για τι ταινίε. Βλέπουμε μεγάλη διαφήμηση, «Ο Χάρρυ Πότερ και η φιλοσοφική λίθο». Έρχεται η σερβιτόρα και φέρνει φραπέδε. Είναι μια πολύ όμορφη ξανθιά κοπέλα ψηλή με ωραία πόδια.

48 Ο Giovanni έχει ενθουσιαστεί με την παρουσία τη. Όταν αυτή σκύβει να αφήσει του φραπέδε καταλάθο τη πιάνει το μπούτι. ΣΕΡΒΙΤΟΡΑ : Σα παρακαλώ κύριε. Τι με περάσατε. Αφήστε το πόδι μου κάτω. GIOVANNI: Καλά ντε πω κάνει έτσι. Δεν σου βάλαμε και χέρι.(λέει κρατώντα ακόμα το μπούτι). ΣΕΡΒΙΤΟΡΑ : Σα παρακαλώ είμαι εργαζόμενη κοπέλα. GIOVANNI: Καλά καλά πήγαινε τώρα και αν χρειαστούμε τίποτα θα σε ξαναφωνάξουμε. Η κοπέλα απομακρύνεται και ο Giovanni λέει στον Χάρη. GIOVANNI: Λοιπόν να σοβαρευτούμε τώρα. Υπάρχει χρόνο για καμάκια αργότερα. Είμαι πολύ ευχαριστημένο σήμερα. Τώρα που κάναμε την αρχή με τι διαφημήσει έχω πάρει τον αέρα. Είμαι σίγουρο ότι μπορώ να καταφέρω τα πάντα.

49 Είμαι σίγουρο ότι σύντομα θα είμαι Τοπ Μόντελ. ΧΑΡΗΣ : Και εγώ πιστεύω σε σένα, και είμαι σίγουρο οτι θα καταφέρει πολλά πράγματα. Σηκώνουν τα ποτήρια, λένε γειά μα κάνοντα το σήμα τη επιτυχία.

50 Models Office Mάριον. Η Μάριον είναι στο γραφείο τη στην Πατησίων και τηλεφωνεί στον Giovanni. Ο Giovanni κοιμάται ακόμα, όταν χτυπάει το κινητό του και πετάγεται πάνω. Ψάχνει αγουροξυπνημένο να βρεί το κινητό του. Είναι μέσα στα παπούτσια του, κάτω απ το κρεβάτι. Όταν καταφέρνει τελικά να το πιάσει, βλέπει το όνομα τη Μάριον στην αναγνώριση κλήσεων. Με αγωνία πατάει το πλήκτρο και απαντάει. GIOVANNI: Καλημέρα Μι Μάριον.

51 ΜΑΡΙΟΝ : Καλημέρα Giovanni, σε πείρα να σου πω ότι πήγε καλά χθε με την φωτογράφιση στο Ίντερσπόρτ. Οι πελάτε μείναν ευχαρηστιμένοι. Βγήκε πολύ ωραία. GIOVANNI: Ω! Ευχαριστώ Μι Μάριον. Και εγώ προσπαθώ για το καλύτερο αποτέλεσμα. ΜΑΡΙΟΝ : Λοιπόν θέλω να σε προσκαλέσω να με συνοδέυσει σήμερα το βράδυ. Θα πάω στο Μέγαρο Μουσική. Παίζει την όπερα ΤΡΑΒΙΑΤΑ, θα είμαι εκεί με μια φίλη μου και θα θελα να έρθει κι εσύ. GIOVANNI: βεβαίω μι Μάριον. Με ευχαρίστηση θα έρθω κι εγώ. Θέλω να δώ όλλα τα διαφορετικά πρόσωπα τη Αθήνα. ΜΑΡΙΟΝ : Σε περιμένω λοιπόν στι οχτώ στην είσοδο στο Μέγαρο Μουσική. Είναι δίπλα στην Αμερικάνικη πρεσβία στην Βασιλίσση Σοφία. Θα τα πούμε απο κοντά.

52 GIOVANNI: Α να κάνω μια ερώτηση; Τι ρούχα να φορέσω; ΜΑΡΙΟΝ : Δεν χρειάζεται να ρωτά. Είναι επίσημη εκδήλωση να είσαι με κοστούμι και γραβάτα. GIOVANNI: ΟΚ.

53 ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ Στι οχτώ το βράδυ ο Giovanni πολύ κομψά ντυμένο περιμένει μπροστά στην είσοδο του Μέγαρου Μουσική. Εκεί βρίσκεται κόσμο που έχει έρθει για την παράσταση, ένα ταξί σταματάει και κατεβαίνει η Μάριον με μια πολύ όμορφη κοπέλα που την συνοδεύει. Πλησιάζει τον Giovanni και τον χαιρετάει. ΜΑΡΙΟΝ : Να σε συστήσω. Η Πέτρα είναι και αυτή στο Μόντελινγκ. GIOVANNI: Χάρηκα πολύ. Πράγματι είσαι σίγουρα Τοπ Μόντελ. ΠΕΤΡΑ : Και γώ χάρηκα Giovanni. Είσαι πολύ ευγενικό. Ο Giovanni ανάμεσα στι δύο κοπέλε προχωράνε και μπαίνουν μέσα στο Μέγαρο Μουσική.

54 ΜΕΓΑΡΟΝ ΜΠΑΡ Η Μάριον ο Giovanni και η Πέτρα κάθονται στο πολυτελέ μπάρ του Μέγαρου Μουσική και συζητάνε. ΜΑΡΙΟΝ : Η Τραβιάτα είναι η πιο δημοφιλή ΟΠΕΡΑ του ΤΖΟΥΖΕΠΕ ΒΕΡΝΤΙ. Βασικά είναι ένα λοβ στόρυ του 19ου αιώνα ανάμεσα σε μια πόρνη πολυτελεία και έναν νεαρό αριστοκράτη. GIOVANNI: Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον. Αν και δεν ξέρω πολλά πράγματα για αυτά τα έργα.

55 ΜΑΡΙΟΝ : Ευκαιρία να μάθει. Η Τέχνη να ξέρει έχει πολλέ πλευρέ και διαστάσει. Πρέπει να είσαι μέσα σε όλλα. GIOVANNI: Θα προσπαθήσω. ΜΑΡΙΟΝ : Άλλωστε θα σου πω και κατι άλλο. Βλέπω ότι μπορεί εκτό απο το Μόντελίνγκ να μπει και στον χώρο του θεάματο, θέατρο και κηνηματογράφο. GIOVANNI: Ναί ναί και εγώ θέλω Κάποτε το όνειρό μου ήτανε να μπώ στο Εθνικό Θέατρο να γίνω ηθοποιό. ΜΑΡΙΟΝ : Γι αυτό σου λέω, κι εγώ θα βοηθήσω. Έχω γνωστού αρκετού σκηνοθέτε. Θα σε συστήσω σε αυτού και ποιό ξέρει.. μπορεί να τα καταφέρει. Η συζήτηση συνεχίζεται ανάμεσα στην Μάριον και τον Giovanni ενω η Πέτρα κοιτάζει με ενδιαφέρον και ερωτική επιθυμία τον Giovanni.

56 RESTAURANT. «TO EAT OR NOT TO EAT». O Giovanni η Μάριον και η Πέτρα σε ένα ρεστωράντ πολυτελεία στο κολονάκι διαβάζουν του καταλόγου με το ΜΕΝΟΥ. Έρχεται ένα σερβιτόρο και ανοίγει ένα μπουκάλι κρασί. Σερβίρει στα ποτήρια αρχίζοντα από τι κυρίε. Η Μάριον σηκώνει το ποτήρι και λέει στου φίλου τη.

57 ΜΑΡΙΟΝ: Στην υγειά μα και πολλέ επιτυχίε για το μέλλον. GIOVANNI: Στην υγειά των δύο όμορφων Μοντέλων που συνοδεύω. ΠΕΤΡΑ: Και στην ερωτική επιτυχία λέω εγώ. Γελάνε όλοι ευχαριστημένοι και παραγγέλνουν στον σερβιτόρο. Σε λίγο συνεχίζεται η συζήτηση. GIOVANNI: Μου άρεσε το έργο. Και μάλιστα μου θύμισε τον πατέρα μου.

58 Ήταν απο την Ιταλία και άκουγε τέτοια μουσική. ΜΑΡΙΟΝ: Πήγε ποτέ στην Ιταλία; GIOVANNI: Ναί αλλα ήμουν μικρό και δεν τα θυμάμαι πολύ καλά. ΠΕΤΡΑ: Και μένα είναι το όνειρό μου να πάω στην Βενετία με κάποιον που θα αγαπήσω. ΜΑΡΙΟΝ: Είσαι και εσύ μου φαίνεται πολύ ρομαντική. GIOVANNI: Εγώ βρίσκω και την Αθήνα πολύ όμορφη. Είμαι λίγε μέρε και έχω δεί πολύ εντυπωσιακά πράγματα. ΜΑΡΙΟΝ: Και που είσαι τι πρόκειται αν δεί ακόμα; Σήμερα σου έχουμε μια έκπληξη με την Πέτρα. GIOVANNI: Ελπίζω να είναι ευχάριστη έκπληξη. ΠΕΤΡΑ: Να είσαι σίγουρο γι αυτό θα είναι.

59 ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΜΑΡΙΟΝ Η Μάριον με τον Giovanni και την Πέτρα μπαίνουν στο διαμέρισμα τη στο Κολονάκι. Το διαμέρισμα είναι μεγάλο με μοντέρνα εντυπωσιακή διακόσμηση και πίνακε σύγχρονη ζωγραφική στου τοίχου. Η Μάριον ανάβει το φω και προχωράει στην κουρτίνα. Μόλι την τραβάει φαίνεται μια πανοραμική άποψη τη Αθήνα με την Ακρόπολη στο βάθο.

60 Ο Giovanni είναι εντυπωσιασμένο από το σκηνικό και δεν λέει τίποτα. Η Μάριον ανοίγει με το τηλεκοντρόλ την τηλεόραση και βλέπουμε βίντεο κλίπ ενω ακούγεται ποπ μουσική. ΜΑΡΙΟΝ: Λοιπόν ήταν υπέροχο βράδυ. Μου άρεσε πολύ η παρέα σα. Ελάτε να καθήσουμε να χαλαρώσουμε λίγο. Η Πέτρα και ο Giovanni κάθονται στον καναπέ του σαλονιού. ΜΑΡΙΟΝ: Θα πιούμε ένα ποτό ακόμα. Γιατί όχι;

61 Το ποτό ανεβάζει και τι επιθυμίε. Λέει αινιγματικά και χωρί να περμένει απάντηση φέρνει από το μπαρ ένα μπουκάλι ουϊσκι και ποτήρια και σερβίρει του φίλου τη. GIOVANNI: Θα μα μεθύσει Μάριον. Μα παρασύρει σήμερα. ΜΑΡΙΟΝ: Γιατί μήπω δεν σου αρέσει; GIOVANNI: Όχι κάθε άλλο. ΜΑΡΙΟΝ: Ξέχασα να σου πώ. Η Πέτρα είναι και πολύ καλή χορεύτρια. Έχει πολλέ επιτυχίε και στο χοροθέατρο. ΠΕΤΡΑ: Α ναί Ο χορό είναι η ζωή μου. Giovanni: Λοιπόν θα σε δούμε σήμερα να χορεύει η θα πρέπει να περιμένουμε την παράσταση σου στο θέατρο;

62 Η Μάριον απαντάει για λογαριασμό τη Πέτρα. ΜΑΡΙΟΝ: Όχι καθόλου δεν θα περιμένουμε. Τώρα θα χορέψουμε για σένα εγω και η Πέτρα. Θέλουμε να σε κατακτήσουμε σήμερα. Η Μάριον βάζει ένα CD στο CD PLAYER και δυνατή ερωτική αισθησιακή μουσική πλυμμηρίζει το δωμάτιο. Πλησιάζει και τραβάει απο το χέρι την Πέτρα απο τον καναπέ. Αυτή σηκώνεται πρόθυμα και την ακολουθεί στην μέση του δωματίου. Η μουσική ένταση του τραγουδιού ανεβαίνει σε ένα παθιασμένο ερωτικό κομμάτι σε ρυθμού Μπλού. Η Μάριον γίνεται ακόμα τολμηρότερη.

63 Έχει αγκαλιάσει την Πέτρα ενω ο Giovanni παρακολουθεί έκπληκτο την απροσδόκητη σκηνή. Το τραγούδι τελειώνει και η Μάριον με την Πέτρα έρχονται και κάθονται δίπλα στον Giovanni γελώντα παιχνιδιάρικα. ΜΑΡΙΟΝ: Μην τα χάνει Giovanni δεν είν αι τίποτα. Με την Πέτρα είμαστε πολύ αγαπημένε φίλε εδώ και καιρό. GIOVANNI: Όχι δεν τα χάνω αλλά να Δεν ξέρω δεν εχω συνηθήσει τέτοια. ΠΕΤΡΑ: Στην Αθήνα θα τα δεί όλα. Είμαστε σε άλλη διάσταση, είμαστε στον δικό μα κόσμο.

64 ΜΑΡΙΟΝ: Στο επόμενο θα χορέψουμε και οι τρεί Giovanni δεν μπορεί να αρνηθεί. Θα μα χαλάσει την βραδυά. GIOVANNI: Δεν είμαι καλό χορευτή, δεν ξέρω καλά. ΠΕΤΡΑ: Μη φοβάσαι θα σε μάθουμε εμεί. Η Μάριον και η Πέτρα τραβάνε τον Giovanni και τον σηκώνουν να χορέψει. Αλλάζει το μουσικό κομμάτι και χορεύουν οι τρεί του με τον Giovanni μια στην αγκαλιά τη Μάριον και μετά με την Πέτρα. Έχον έρθει στο κέφι όταν η Μάριον προτείνει. ΜΑΡΙΟΝ: Giovanni βγάλε και την μπλούζα σου για να μην ζεσταίνεσαι. GIOVANNI: Τώρα εδώ; ΠΕΤΡΑ: Ναί αγόρι μου εδώ, θα περάσουμε υπέροχα οι τρεί μα.

65 Λέγοντα αυτά τον βοηθάνε να βγάλει την μπλούζα του και να αποκαλύψει το καλλίγραμμο σώμα του. GIOVANNI THE TOP MODEL ΣΕΝΑΡΙΟ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΧΡΙΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ.

66 READY FOR HOLLYWOOD Η Μάριον παίρνει τηλέφωνο τον Giovanni. ΜΑΡΙΟΝ: Giovanni έχω ευχάριστα νέα. Ένα σκηνοθέτη είδε τι φωτογραφίε σου και θέλει να σε γνωρίσει. GIOVANNI: Και ποιό είναι αυτό ; ΜΑΡΙΟΝ: Είναι ο κ. Χριστόπουλο. GIOVANNI: Α τόσο διάσημο. Δεν τον ξέρω. ΜΑΡΙΟΝ: Μην είσαι αντιδραστικό. Σου μιλάω εγώ τώρα είναι ευκαιρία να μπεί στον κινηματογράφο. Πήγαινε να τον γνωρίσει. GIOVANNI: Καλά Μάριον εντάξει θα τον συναντήσω. Αφου το προτείνει και σύ σ εμπιστεύομαι. Δώσε μου το τηλέφωνό του.

67 Ο Giovanni μιλάει στο κινητό. GIOVANNI: Καλημέρα κ. Χριστόπουλε. Λέγομαι Giovanni. Με σύστησε σε σα η Μάριον, απο το γραφείο Τοπ Μόντελ. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: Γειά σου Giovanni, ετοιμάζω μια ταινία. Ένα Love Story στην Αθήνα σήμερα. Νομίζω οτι μπορεί να παίξει και σύ. Και μάλιστα σε προταγωνιστικό ρόλο.

68 GIOVANNI: Εντάξει. Πω πρέπει να γίνει; ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: Λοιπόν άκου. Έλλα στο μοναστηράκι στι τρεί. Μόλι βγεί απο τον σταθμό του μετρό πάνω στην πλατεία είναι ένα μαγαζί με κινητά. Θα είμαι εκεί με μία κάμερα. Θα κάνουμε μερικέ σκηνέ και θα σου πω λεπτομέρειε για τον ρόλο. GIOVANNI: Εντάξει θα έρθω αύριο στι 3. Τα λέμε απο κοντά.

69 THE FIRST STEP Μοναστηράκι τρεί η ώρα το μεσημέρι, κίνηση πολή στην πλατεία. Ο Giovanni βγαίνει στον σταθμό του μετρό. Ανεβαίνει τι σκάλε. Ένα ζευγάρι φιλιέται στη μέση τη αίθουσα. Φθάνει στο μαγαζί με τα κινητά και περιμένει. Την πλησιάζει κάποιο με μια κάμερα. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: Γειά σου. Μήπω είσαι ο Giovanni; GIOVANNI: Ναί. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: Λέγομαι Χριστόπουλο και σε θέλω για μια ταινία. GIOVANNI: Χάρηκα πολύ, εντάξει.

70 Τι ταινία θα κάνουμε; ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: Άκου θα κάνουμε ένα τέστ. Θα σου κάνω ερωτήσει και θα απαντά. Θα σε κινηματογραφώ. Μετά θα περπατάμε και θα κάνω σκηνέ με σένα. Θέλω να δω πω φαίνεσαι και πω ακούγεσαι στην κάμερα. GIOVANNI: Εντάξει. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: Μετά θα σου πω αν κάνει για την ταινία μου. Φαίνεσαι ωραία σαν εικόνα, αν μιλά και ωραία θα σε κάνω παγκόσμιο στάρ. GIOVANNI: (Γελώντα λέει). Ο.Κ. φύγαμε. Ο Χριστόπουλο κρατάει την κάμερα. Ο Giovanni στέκεται ακίνητο.

71 GIOVANNI: Λέγομαι Giovanni είμαι ετών και θέλω να γίνω ηθοποιό. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: Γιατί θέλει να γίνει ηθοποιό ; GIOVANNI: Αυτό ήταν πάντα το όνειρό μου. Απο μικρό παιδί έβλεπα ταινίε και ήθελα να μοιάσω σ αυτού του διάσημου ηθοποιού. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: Ποιοί είναι οι αγαπημένοι σου ηθοποιοί; GIOVANNI: Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο και ο Άλ Πατσίνο. Ο Άλ Πατσίνο ειδικά έχει δώσει μοναδικέ ερμηνείε στο «ΝΟΝΟΣ» και στον «ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟ». Σ αυτόν θέλω να μοιάσω. Κ. Χριστόπουλε τι ταινία είναι αυτή;

72 ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: Η ταινία μου είναι ενα LOVE STORY. Είναι μια σύγχρονη εκδοχή τη όπερα ΚΑΡΜΕΝ στην Αθήνα του σήμερα. Μια δυνατή ερωτική ιστορία ανάμεσα σε δύο αγόρια και ένα κορίτσι με δραματικό τέλο. GIOVANNI: Ενδιαφέρον μου φαίνεται. Εγώ τι ρόλο θα έχω; ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: Θα κάνει τον Στέλλιο.

73 Είναι ένα φοιτητή στην Γυμναστική Ακαδημία. Του αρέσει το ποδόσφαιρο, θα τον δούμε στα γήπεδα 5χ5 να παίζει με του φίλου του. Θα τον δούμε στη θάλασσα να συναγωνίζεται στην κολύμβηση με τον άλλον πρωταγωνιστή αλλά και να τρέχει με μηχανέ σε κόντρε στην Λ. Βουλιαγμένη και να χορεύγει στα Ντίσκο Κλάμπ. GIOVANNI: Α! Εντυπωσιακά όλα. Νομίζω ότι μπορώ να τα κάνω κι εγώ όλα αυτά. Είναι μέσα στον χαρακτήρα μου. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: Όμω αυτό το αγόρι έχει μια ιδιομορφία α πούμε. GIOVANNI: Δηλαδή τι συμβαίνει; ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: Κοίταξε είναι λίγο πολύπλοκο το θέμα αυτό. Ενώ ο ήρωα είναι στρέιτ άτομο, ενώ θέλει μόνο γυναίκε κάτι δεν του κάθεται και είναι συνέχεια σε ερωτικέ φαντασιώσει με γυναίκε, που εμεί θα

74 δείξουμε στον θεατή. GIOVANNI: Κατάλαβα. Θα γυρίσουμε τσόντα δηλαδή. ΧΡΙΣΤΠΟΥΛΟΣ: Όχι αγόρι μου. Καλλιτεχνική ταινία θα κάνουμε. Κουλτούρα. Θα πάμε στα μεγάλα φεστιβάλ. GIOVANNI: Καλά και α πούμε οτι λέω ναί. Πώ θα γίνει; ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: Πάμε και θα σου πώ.

75 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΜΕΝ. Στο σπίτι του Χριστόπουλου στην Πατησίων. Ένα μεγάλο σαλόνι με μια τεράστια βιβλιοθήκη. Ο Giovanni και ο Χριστόπουλο κάθονται στον καναπέ. Στην τηλεόραση ένα DVD με την Μαρία Κάλλα στην Όπερα Κάρμεν. GIOVANNI: Πολλά βιβλία έχει κ. Χριστόπουλε.

76 Τα έχει διαβάσει όλα αυτά; ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: Ναί. Νομίζω σχεδόν όλα. GIOVANNI: Πώ πώ εγώ και που τα είδα μόνο κουράστηκα. ΧΡΙΣΤΠΟΥΛΟΣ: Μη νομίζει συνήθεια είναι. Και εγώ έτσι πίστευα στην αρχή. GIOVANNI: Είμαι περίεργο να γνωρίσω την κοπέλα που θα κάνει την Κάρμεν.

77 Είναι στ αλήθεια πολύ όμορφη όπω στι φωτογραφίε που είδα; ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: Ναί στην πραγματικότητα είναι πιο όμορφη, έχει κάτι που θα σε γοητεύσει σίγουρα. Θέλω να ταιριάζεται μαζί. Αν θέλει θα επιθυμούσα να δημιουργηθεί μεταξύ σα ένα αληθινό ερωτικό Στόρυ. Γιατί έτσι πιστεύω ότι θα βγεί καλλίτερη η ταινία. GIOVANNI: Δεν ξέρω. Εγω ποτέ δεν ερωτεύτηκα μέχρι τώρα. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: Δηλαδή δεν έχει σχέσει με γυναίκε ; GIOVANNI: Πολλέ, απο κατακτήσει πολλέ. Μπορώ να σου πω αλλη κάθε μήνα. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: Μπράβο! Είσαι λοιπόν έτοιμο για όλα. Εκείνη τη στιγμή χτυπάει το κουδούνι.

78 ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: Περίμενε ν ανοίξω, να είσαι φιλικό μαζί τη. Ο Χριστόπουλο ανοίγει την πόρτα. Εμφανίζεται η Κάρμεν. Είναι μελαχρινή σχετικά ψηλή με εκφραστικό πρόσωπο. Φοράει σχισμένο τζήν παντελόνι και έχει τον αέρα μεγάλη στάρ. Η είσοδο τη εντυπωσιάζει τον Giovanni που σηκώνεται αμέσω όρθιο. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: Giovanni η Κάρμεν Κάρμεν ο Giovanni.

79 Πλάνο στην οθόνη τη τηλεόραση οπου η Μαρία Κάλλα τραγουδάει άρια απο την Κάρμεν. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: Ξέχασα να σου πω Giovanni ότι η Κάρμεν είναι τραγουδίστρια στην Όπερα και μάλιστα πετυχημένη. Τώρα που σα βλέπω μαζί κοντά κοντά, είμαι σίγουρο ότι είσαστε το τέλειο ζευγάρι για την ταινία μου.

80 ΕΡΩΤΑ ΑΝΙΚΗΤΕ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ Η Κάρμεν με τον Giovanni περπατάνε στον πεζόδρομο στο Θησείο. GIOVANNI: Έχει παίξει σε άλλη ταινία; ΚΑΡΜΕΝ: Όχι θα είναι πρώτη φορά.

81 Είμαι πιο πολύ στην Όπερα, και λίγο στο θέατρο. [ΣΚΗΝΗ] Μπροστά στον σταθμό του μετρό. Πίσω του ο ναό του Ήφαιστου. Στο βάθο η Ακρόπολη. Περπατάνε αργά και συζητάνε. Φθάνουν στι καφετέριε. Κάθονται και παραγγέλνουν καφέ. Έχουν αποκτήσει οικιότητα και γελάνε. GIOVANNI: Ξέρει τι μου είπε ο Χριστόπουλο ; Να κάνουμε στ αλήθεια σχέση. Να ερωτευτούμε όπω στο σενάριο για να βγεί η Κάρμεν αληθινή. ΚΑΡΜΕΝ: Και εγώ το ίδιο θα έλεγα. «Γελάνε και οι δύο». Ο Giovanni με την Κάρμεν βρίσκονται σε ένα δάσο. Προχωράνε μόνοι του ανάμεσα στα δέντρα.

82 Επικρατεί απόλυτη σιωπή. Ο Giovanni την αγκαλιάζει και την φιλάει. Αυτή αφήνεται ελεύθερα στα χέρια του. Ακολουθεί ερωτική σκηνή. Σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου ο Giovanni είναι γυμνό και κοιτάζεται στον μεγάλο καθρέφτη που είναι στον τοίχο. Στην τηλεόραση παίζει ένα μουσικό Βίντεο Κλίπ. Η Κάρμεν είναι ξαπλωμένη γυμνή στο κρεβάτι με την πλάτη γυρισμένη και διαβάζει ένα περιοδικό. Ο Giovanni πλησιάζει την χαϊδεύει στην πλάτη και ξαπλώνει και αυτό πάνω τη. Τη κάνει έρωτα με έντονο πάθο.

83 Πλάνο το πρόσωοπο τη Κάρμεν σε ερωτική έκσταση. Ο Giovanni και η Κάρμεν στο μπάνιο του δωματίου. Το νερό τρέχει απο το ντού και ακούγεται ο ήχο του μέσα στην σιωπή. Αγκαλιάζονται και φιλιούνται με ερωτικό πάθο ενω το νερό τρέχει ασταμάτητα πάνω στα γυμνά σώματά του. ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΣ Νο3 Πρωί πρωί ο Χριστόπουλο ανέβηκε στον Λυκαβηττό λε και το είδε στον ύπνο του.

84 Είναι πολύ αγχωμένο γιατι αρχίζουν τα γυρίσματα τη ταινία του «ΚΑΡΜΕΝ THE LAST SEXY TRIP». Κόβει βόλτε γύρω γύρω για να εξερευνήση τον χώρο και να δεί πω θα γυρίσει τη σκηνέ. Βλέπουμε πανοραμική άποψη τη Αθήνα απο ψηλά. Σε λίγο αρχίζει να έρχεται το κινηματογραφικό συνεργείο. Τέλο φτάνουν οι πρωταγωνιστέ ο GIOVANNI και η ΚΑΡΜΕΝ. Τα μηχανήματα στήνονται μέσα στην καφετέρια που υπάρχει εκεί, όπου θα γίνει η σκηνή του ραντεβού και τη πρώτη συνάντηση του Στέλλιου με την Κάρμεν.

85 Ο Giovanni και η Κάρμεν παίρνουν τι θέσει του και αρχίζει το γύρισμα. ΣΤΕΛΛΙΟΣ: Έχω έρθει πολλέ φορέ εδώ αλλα σήμερα είναι η καλύτερη γιατι είσαι και εσύ μαζί μου. ΚΑΡΜΕΝ: Κ εγώ είμαι πολύ χαρούμενη, τόσο καιρό μιλάμε στο ίντερνετ αλλα σε βλέπω απο κοντά και είσαι πολύ καλύτερο απο τη φωτογραφίε. ΣΤΕΛΛΙΟΣ: Κι εσύ το ίδιο, ακόμα περισσότερο.

86 Έρχεται ο σερβιτόρο. ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ: Παρακαλώ τι θα πάρεται; ΣΤΕΛΛΙΟΣ: Ένα ουίσκι διπλό με κοκα-κόλα. ΚΑΡΜΕΝ: Εγώ δεν πίνω ποτά, μόνο έναν χυμό πορτοκάλι, γκρέιπ φρούτ, βύσινο και γκρεναντίνη. Ο σερβιτόρο φεύγει. ΣΤΕΛΛΙΟΣ: Αλήθεια μιλάμε τόσο καιρό, είναι σαν να ξέρω τα πάντα για σένα, και τώρα αισθάνομαι ωραία που είμαι κοντά σου. ΚΑΡΜΕΝ: Είχε ποτέ σου άλλον δεσμό; ΣΤΕΛΛΙΟΣ: Ναί, πολλέ φορέ, μόνο που ήταν φαντασιώσει. ΚΑΡΜΕΝ: Δηλαδή τι ενοεί φαντασιώσει ; ΣΤΕΛΛΙΟΣ: Άσε θα σου πω μια άλλη φορά. Είναι ένα πρόβλημα που έχω καιρό.

87 Εκείνη την στιγμή επεμβαίνει ο Χριστόπουλο. Διακόπτεται το γύρισμα. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: Λοιπόν παιδιά ωραία τα λέτε αλλα θέλουμε πιο δυναμικά, πιο έντονα, πιο ενθουσιώδη. Αυτό είναι το πρώτο ραντεβού του Στέλλιου και τη Κάρμεν. Μετά απο καιρό συνομιλία στο ίντερνετ επιτέλου βρίσκονται κοντά. Τετ α τέτ ο ένα με τον άλλον και είναι και οι δυό του ευτυχισμένοι γι αυτό. Αυτό θέλω να φαίνεται στα λόγια σα. Πάμε λοιπόν απ την αρχή το γύρισμα. Μετά απο τι παρατηρίσει το γύρισμα ξεκινάει απο την αρχή. Ο Στέλλιο και η Κάρμεν επαναλαμβάνουν του διαλόγου. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: Ωραία λοιπόν έχουμε καλό αποτέλεσμα. Θα τα φτιάξουμε όλα στο μοντάζ. Πάμε γρήγορα στην Πατησίων να προλάβουμε και τη άλλε σκηνέ.

88 ΣΚΗΝΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕΡΑ ΟΔΟΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ Το γύρισμα τη ταινία Κάρμεν συννεχίζεται στην Πατησίων. Η Κάρμεν βρίσκεται στην Πατησίων και περιμένει να βρεί ταξί. Υπάρχει πολλή κίνηση, στο δρόμο περνάνε συνεχώ ταξί αλλά είναι όλα γεμάτα. Η Κάρμεν είναι εκνευρισμένη και κοιτάζει το ρολόι. Φοράει ακριβά και πολύ σέξυ ρούχα και είναι έντονα μακιγιαρισμένη. Εκείνη τη στιγμή πλησιάζουν δύο νεαρά παιδιά δυο φαντάροι με στρατιωτικά ρούχα. Όταν φθάνουν κοντά

89 τη την κοιτάζουν εντυπωσιασμένοι και θέλουν να την πειράξουν. ΦΑΝΤΑΡΟΣ Α : Παιδί μου εσύ τι γυναικάρα είσαι σε είδα και αναστατώθηκα, σε θέλω πολύ να σε πάρω σπίτι μου απόψε να ξεσκιστούμε τελείω. ΦΑΝΤΑΡΟΣ Β : Ναι θα έρθω και γώ και μένα μ αρέσει πολύ. Θα κάνουμε ενα ωραίο πάρτυ και οι τρεί μαζί. ΚΑΡΜΕΝ: Αντε πηδηχτείται μαλακισμένα, να πάτε στο στρατόπεδο να σα πηδήξει ο λοχία και να σα βάλλει να σφουγγαρίσεται τι τουαλέτε για να ηρεμίσεται, που σα έχει φάει η μαλακία. Οι φαντάροι απομακρύνονται με γέλια και κάνουν άσεμνε χειρονομίε στην Κάρμεν όταν ένα ταξί σταματάει δίπλα τη. Ο ταξιτζή ανοίγει το παράθυρο και ρωτάει. ΤΑΞΙΤΖΗΣ: Παρακαλώ μπορώ να βοηθήσω; Να σα πάρω κάπου; Η Κάρμεν χωρί να πει τίποτα ανοίγει την πίσω πόρτα και μπαίνει μέσα. GIOVANNI THE TOP MODEL ΣΕΝΑΡΙΟ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΧΡΙΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ.

90 ΣΚΗΝΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΑΞΙ. Η Κάρμεν κάθεται στο πίσω κάθισμα και φαίνεται ανύσηχη και εκνευρισμένη. ΤΑΞΙΤΖΗΣ: Που πηγαίνει ; ΚΑΡΜΕΝ: Πάμε σε παρακαλώ στην Συγγρού. Στο Κλαμπ Ερώτικα, και λίγο γρήγορα αν μπορεί. ΤΑΞΙΤΖΗΣ: Θα προσπαθήσω όσο μπορώ βλέπει τι γίνεται, χαμό απο κίνηση.

91 ΚΑΡΜΕΝ: Να κάνω ένα τσιγάρο; ΤΑΞΙΤΖΗΣ: Κάνε αλλα πρόσεχε μη βάλλουμε καμμιά φωτιά στα καθίσματα. ΚΑΡΜΕΝ: Μείνε ήσυχο ξέρω θα προσέχω. ΤΑΞΙΤΖΗΣ: Απο πού είασι κοπελιά; φαίνεσαι ξένη. ΚΑΡΜΕΝ: Απ την Ρωσσία αλλα είμαι χρόνια εδώ. ΤΑΞΙΤΖΗΣ: Μπράβο και με τι ασχολείσαι αν επιτρέπεται; έτσι για να λέμε κάτι δηλαδή. ΚΑΡΜΕΝ: Να σου πω δουλεύω στο Κλαμπ Ερώτικα Εκεί που πάμε τώρα, ξέρει είμαι χορεύτρια και τέτοια. ΤΑΞΙΤΖΗΣ: Α ωραία τα τέτοια μου αρέσουν και μένα πηγαίνω καμμιά φορά το όνομά σου πω είναι; Λέγοντα αυτά ο ταξιτζή βγάζει την κάρτα με το τηλέφωνό του τη την δίνει η Κάρμεν την παίρνει και την βάζει στην τσάντα τη.

92 ΣΚΗΝΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΝΥΧΤΑ ΚΛΑΜΠ ΕΡΩΤΙΚΑ Το ταξί σταματάει στην είσοδο του κλάμπ ερώτικα. Η Κάρμεν δίνει τα λεφτά στον οδηγό και τον χαιρετάει. ΚΑΡΜΕΝ: Γειά σου και θα συναντηθούμε σύντομα για τα τέτοια. ΤΑΞΙΤΖΗΣ: Πάρε τηλέφωνο.

93 Βγαίνει απο το αυτοκίνητο και με γρήγορα βήματα κατευθύνεται προ την είσοδο του μαγαζιού. Βλέπουμε τι μεγάλε φωτεινέ επιγραφέ που υπάρχουν στην πρόσοψη του κτηρίου. CLUB EROTIKA LIVE SEX SHOW STRIP SHOW GIRLS DANCE SHOW.

94 Η Κάρμεν μπαίνει στην είσοδο του μαγαζιού. Ο πορτίερη ένα νεαρό περίπου χρονών αθλητικό σωματώδη και εμφανίσιμο την χαιρετάει. ΠΟΡΤΙΕΡΗΣ: Καλησπέρα Κάρμεν. Σήμερα είσαι πιο όμορφη και σέξυ απο κάθε άλλη φορά. ΚΑΡΜΕΝ: Ναί μωρό μου και σύ το ίδιο. Βιάζομαι τώρα θα τα πούμετα μετά.

95 ΣΤΑΘΜΟΣ ΒΙΚΤΩΡΙΑ Ο Giovanni περπατάει στην Πατησίων. Πηγαίνει προ τον σταθμό του μετρό στην πλατεία Βικτωρία. Φοράει αθλητικά ρούχα. Μπαίνει σε μια στόα με μαγαζιά. Ένα νεαρό τον σταματάει. Του δείχνει ένα κουπόνι και του λέει: ΝΕΑΡΟΣ: Καλησπέρα ένα λεπτό να σε απασχολήσω;

96 GIOVANNI: Τι πράγμα; ΝΕΑΡΟΣ: Αυτό το κουπόνι είναι ενα δώρο γνωριμία, Απο τα Beauty SPA. Giovanni: Δηλαδή τι ακριβώ ; ΝΕΑΡΟΣ: Να μπορεί να διαλέξει απο αυτά τα προγράμματα του Beauty SPA. 1) Δώρο προσώπου. 2) Δώρο σώματο. Giovanni: Μα αυτά είναι για γυναίκε. ΝΕΑΡΟΣ: Όχι.

97 Έχουμε και πρόγραμμα για άνδρε όπω Δώρο SPA Μασάζ σε καμπίνα ρωμαϊκών λουτρών απο έμπειρε κοπέλε μασέρ δώρο γυμναστηρίου Πέρσοναλ Τραϊνινγκ. Giovanni: Δεν ξέρω. Δεν προλαβαίνω τώρα. ΝΕΑΡΟΣ: Ένα λεπτό μόνο, να εδω είναι το Beauty SPA. Έλα μαζί μου να δεί και πάρε το κουπόνι δώρο. Giovanni: Καλά πάμε για λίγο. Ο Giovanni με τον νεαρό μπαίνουν στο ασανσέρ και ανεβαίνουν στον δεύτερο όροφο. Βγαίνοντα απο το ασανσέρ στον δεύτερο όροφο βρίσκονται μέσα σε ενα γυμναστήριο πολυτελεία. Εμφανίζεται ένα νεαρό περίπου ετών με ρούχα αθλητικά και εντυπωσιακή εμφάνιση. Ο ΚΡΙΣΤΟ [Γνωριμία με τον Κρίστο] Πλησιάζει προ τον Giovanni και λέει:

98 ΚΡΙΣΤΟ: Καλησπέρα. Με λένε Κρίστο, είμαι γυμναστή και μαζί θα κάνουμε Πέρσοναλ Τραϊνινγκ. Λοιπόν Giovanni πόσο χρονών είσαι; Giovanni: ΚΡΙΣΤΟ: Με τι ασχολείσαι τώρα; Giovanni: Είμαι σε πρακτορείο Μόντελινγκ. Αλλά παίζω και σε ταινία. ΚΡΙΣΤΟ: Μπράβο. Έχει πέξει σε κανένα έργο; Giovanni: Ναι τώρα παίζω στην ταινία Κάρμεν.

99 ΚΡΙΣΤΟ: Παντρεμένο ; Η μάλλον είναι πολύ νωρί Giovanni: Ναί είμαι με μια κοπέλα. ΚΡΙΣΤΟ: Απο αθλητισμό έχει ασχοληθεί καθόλου ; Giovanni: Παλιότερα είμουνα σε ποδοσφαιρική ομάδα. Γυμναστήριο εχω καιρό να πάω. Το σκέφτομαι να ξαν αρχίσω. ΚΡΙΣΤΟ: Πολύ καλά κάνει.

100 Τώρα είναι ευκαιρία που γνωριστήκαμε να έρθει σε μα. Έλλα να σου δείξω του χώρου. Προχωράνε μέσα στην αίθουσα του γυμναστηρίου. GIOVANNI THE TOP MODEL ΣΕΝΑΡΙΟ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΧΡΙΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ.

101 ΑΙΘΟΥΣΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΡΙΣΤΟ: Όπω βλέπει εδω έχουμε όλα τα όργανα γυμναστική. Θα σου φτιάξω εγώ ένα πρόγραμμα Πέρσοναλ Τραϊνινγκ. Θα αρχίζει απο τον διάδρομο με τρέξιμο, μετά ποδήλατο, ασκήσει με όργανα και μετά βάρη. Giovanni: Ναι ξέρω.

102 Έχω κάνει και παλαιότερα. ΚΡΙΣΤΟ: Να αρχίσει πάλι λοιπόν. Εσύ που είσαι σε αυτέ τι δουλειέ πρέπει να φτιάξει και το κατάλληλο σώμα. Και αυτό μόνο με την γυμναστική μπορεί να γίνει. Giovanni: Ο.κ. ΚΡΙΣΤΟ: Να σου δείξω και το πρόγραμμα SPA. Προχωράνε σε άλλη αίθουσα. ΚΡΙΣΤΟ: Εδώ έχουμε το πρόγραμμα SPA KATHARSYS. Είναι θα έλεγα η απόλυτη αίσθηση των ρωμαϊκών λουτρών. Ο Giovanni ακούει προσεκτικά. ΚΡΙΣΤΟ: Περιλαμβάνει χαμάμ, σάουνα, ζεστό μπάνιο με αιθέρια έλαια. Τροπικέ βροχέ, λασποθεραπεία, μουσικοθεραπεία, χρωματοθεραπεία και μασάζ.

103 Εδώ θα απολαύση μια πραγματική αίσθηση χαλάρωση καθώ και τα ιαματικά αποτελέσματα των SPA. ΚΡΙΣΤΟ: Λοιπόν σε ενδιαφέρουν αυτά; Giovanni: Σύμφωνοι αφού έτυχε έτσι η γνωριμία να το ξεκινήσουμε. ΚΡΙΣΤΟ: Έλα αύριο. Τι ώρα μπορεί ; Giovanni: Στι 5 το απογεύμα. ΚΡΙΣΤΟ: Σε περιμένω. Και θα τα κανονίσουμε.

104 PERSONAL TRAINING Την άλλη μέρα ο Giovanni ντυμένο με τζήν παντελόνι πουκάμισο και αθλητικά παπούτσια Μπαίνει στο γυμναστήριο. Κρατάει ένα σακ βουαγιάζ με τα αθλητικά του ρούχα και τι φόρμε γυμναστική.

105 Ο Κρίστο τον χαιρετάει. Στο γυμναστήριο είναι λίγοι πελάτε και ακούγεται μουσική Ντίσκο χορεύτικά κομμάτια. Οι πελάτε κυρίω νεαροί και νεαρέ είναι στα όργανα του γυμναστηρίου και κάνουν ασκήσει κάτω απο τον ρυθμό τη μουσική. Ο Κρίστο οδηγεί τον Giovanni στα αποδυτήρια. Εκεί ένα άλλο νεαρό ντύνεται. Ο Giovanni φοράει την αθλητική φόρμα και τα σπόρ παπούτσια. Σε λίγο μπαίνει στην αίθουσα γυμναστική. Ο Κρίστο τον οδηγεί στον ηλεκτρικό διάδρομο. Ο Giovanni ανεβαίνει σε αυτόν και ο κρίστο πατάει τα πλήκτρα και του δίνει οδηγίε. Ο Giovanni αρχίζει να τρέχει ενώ συνεχώ ακούγεται ο ήχο τη Ντίσκο μουσική. Σε λίγο ο Giovanni είναι πάνω στο ποδήλατο και συνεχίζει το πρόγραμμα τη εκγύμναση. Ο Κρίστο δείχνει στον Giovanni πω να κάνει τι ασκήσει χεριών και ποδιών στα όργανα γυμναστική. Ο Giovanni τον μιμείται αμέσω. Ο Κρίστο και ο Giovanni κρατάνε τα βάρη και κάνουν ασκήσει.

106 ο Giovanni έχει ξαπλώσει σε ένα πάγκο και με την βοήθεια του Κρίστο σηκώνει μια μπάρα με πολύ βάρο. Η άσκηση αυτή των χεριών με βάρη επαναλαμβάνεται. Μετά απο λίγη ώρα ο Κρίστο λέει: ΚΡΙΣΤΟ: Ωραία! Τα πήγαμε πολύ καλα για πρώτη. Θα σου γράψω όλα αυτά που κάναμε σήμερα και θα έρχεσαι τρεί φορέ την εβδομάδα για να επαναλαμβάνει τι ασκήσει. Γρήγορα θα έχει αποτελέσμα. Οα δεί μόνο σου την διαφορά στο σώμα σου. Giovanni: Ο.Κ. Αρχίζει να αποκτάει ενδιαφέρον.

107 Ο Giovanni είναι ιδρωμένο απο την γυμναστική. Ο Κρίστο του λέει: ΚΡΙΣΤΟ: Να κάνει ένα ντού και λίγο σάουνα τώρα. Μόνο που για μασάζ έχουμε ένα μικρό πρόβλημα σήμερα. Giovanni: Τι έγινε; Τίποτα απρόοπτο; ΚΡΙΣΤΟ: Να η κοπέλα που είναι και έμπειρη μάσερ είχε κάποιο πρόβλημα και έφυγε. Όμω αν θέλει μετά το ντού και την σάουνα. Μπορώ κι εγώ να σου κάνω μασάζ. Ξέρω απο αυτά. Giovanni: Ναι γιατί όχι. Δεν με πειράζει. Και στο ποδόσφαιρο που είμουνα έτσι έκανα. ΚΡΙΣΤΟ: Εντάξει. Πάμε να σου δείξω τα ντού.

108 ΕΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΣΑΖ Ο Giovanni βρίσκεται κάτω απο το ντού και ζεστό νερό τρέχει με δύναμη και χαϊδεύει το σώμα του. Ένα αίσθημα χαλάρωση υπάρχει στο πρόσωπό του. Μόλι τελειώνει το ντού σκουπίζεται με μια πετσέτα και φοράει το σλίπ του. Ξαπλώνει στο κρεβάτι του μασσάζ και περιμένει. Σε λίγο φθάνει ο Κρίστο. ΚΡΙΣΤΟ: Λοιπόν είσαι έτοιμο ;

109 Giovanni: Ναί ναί. Αισθάνομαι υπέροχα. Ο Κρίστο με έμπειρε κινήσει αρχίζει απο την πλάτη και του ώμου να κάνει μασάζ στον Giovanni. ΚΡΙΣΤΟ: Θα χαλαρώσει τέλεια και θα είσαι θαυμάσια. Άμα σε πονάω πολύ να μου πεί να χαμηλώσω την ένταση. Giovanni: Όχι είναι όλα Ο.Κ. Συνέχισε. Ο Κρίστο έχει φθάσει στην μέση του σώματο και με τα χέρια του τρίβει τον Giovanni.

110 ΚΡΙΣΤΟ: Αν θέλει να το βγάλουμε και το σλιπάκι. Θα σε τρίψω καλλίτερα. Giovanni: Ναι βγάλτο εσύ. Δεν έχω πρόβλημα. Άντρε ήμαστε. Ο Κρίστο με αργέ κινήσει βγάζει το σλιπάκι του Giovanni και συνεχίζει να τον τρίβει με πιο πολύ δύναμη. ΚΡΙΣΤΟ: είσαι καλύτερα τώρα; Giovanni: Ναί. Μ αρέσει πολύ. ΚΡΙΣΤΟ: Απο ποδόσφαιρο τι γίνεται παίζει καθόλου;

111 Giovanni: Έχω καιρό να παίξω. Δεν έχω πολύ χρόνο τώρα. ΚΡΙΣΤΟ: Αν σου αρέσει κάτι βρίσκει χρόνο. Εγώ μια φορά την εβδομάδα πηγαίνω με φίλου και παίζουμε στα γήπεδα 5χ5. Giovanni: Ναί ξέρω είναι πολύ καλά για προπόνηση. ΚΡΙΣΤΟ: Αν θέλει να σε βάλω και σένα στην ομάδα μου. Θα πάμε το σάββατο.

112 Πηγαίνουμε κοντά στα Village στον Ρέντη. Εκεί έχει πολλά τέτοια γήπεδα. Giovanni: Ναι με ενδιαφέρει. Θέλω να ξαναπαίξω μπάλα. ΚΡΙΣΤΟ: Λοιπόν το Σάββατο το απόγευμα θα σε πάρω τηλέφωνο και θα έρθω να σε πάρω απο το σπίτι σου να πάμε μαζί για μπάλα. Giovanni: Έγινε! Θα σε περιμένω.

113 SOCCER 5x5. Ο Κρίστο οδηγεί το αυτοκίνητο του και ο Giovanni είναι δίπλα του. Το CD PLAYER του αυτοκινήτου παίζει δυνατή λαϊκή μουσική. Φθάνουν στην περιοχή που είναι το μεγάλο Luna Park, Fun Park Allou, Τα Village Park Cinema Και τα γήπεδα 5χ5. Βλέπουμε θεαματικά γενικά πλάνα τη περιοχή, με το λούνα πάρκ τα σινεμά και τα γήπεδα.

114 Είναι Σάββατο απόγευμα και πολύ κόσμο βρίσκεται στην περιοχή. Αυτοκίνητα και πεζοί κινούνται προ διαφορετικέ κατευθύνσει. Ο Κρίστο οδηγώντα φθάνει στον χώρο που βρίσκονται τα γήπεδα 5χ5. Μπαίνει στο Πάρκινγκ και σταματάει. Κατεβαίνει με τον Giovanni και παίρνουν τι τσάντε με τα αθλητικά του ρούχα απο το Πόρτ Μπαγκάζ του αυτοκινήτου. Στην είσοδο του γηπέδου 5χ5 ο Κρίστο βρίσκει του φίλου να κάθονται και να περιμένουν την σειρά του να μπούν στο γήπεδο. Μέσα στα γήπεδα άλλε ομάδε παίζουν ποδόσφαιρο. Ο Κρίστο μόλι συναντάει του φίλου του, κολλάνε τα χέρια και χαιρετιούνται. Λένε αστεία και γελάνε. του συστήνει τον καινούργιο παίκτη τον Giovannι. Όλη η ομάδα κατευθύνεται προ τα αποδυτήρια. Εκεί επικρατεί ευχάριστη διασκεδαστική ατμόσφαιρα. Οι παίκτε ντύνονται, φοράνε τα αθλητικά ποδοσφαιρικά ρούχα και παπούτσια και προετοιμάζονται για το παιχνίδι. Απο τα μεγάφωνα αναγγέλεται η έναρξη του αγώνα του με την αντίπαλη ποδοσφαιρική ομάδα.

115 Ο Κρίστο ο Giovanni και τα άλλα παιδιά τη ομάδα του μπαίνουν με την σειρά στον χώρο του γηπέδου 5χ5. Ένα διαιτητή σφυρίζει την έναρξη του αγώνα. Βλέπουμε διάφορε φάσει του παιχνιδιού. Ο Giovanni αν και έχει καιρό να παίξει έχει καλή απόδοση στο παιχνίδι. Παίρνει πολλέ φορέ δυναμικά την μπάλα και καταφέρνει να σκοράρει δύο φορέ. Το παιχνίδι συνεχίζεται με ένταση όταν ένα παίκτη χτυπάει και μεταφέρεται έξω απο το γήπεδο. Τελειώνοντα ο αγώνα η ομάδα του Κρίστο και του Giovanni έχει κερδίσει.

116 Χαιρετιούνται με την αντίπαλη ομάδα και ορίζουν το επόμενο ραντεβού για παιχνίδι. Ο Giovanni με του συμπαίκτε του στα αποδυτήρια, αλλάζουν ρούχα για να φύγουν. Ο Giovanni με τον Κρίστο είναι κάτω απο το ντού και κάνουν μπάνιο. Ζεστό νερό τρέχει με δύναμη από τα ντού και του χαλαρώνει απο την ένταση του αγώνα. ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ GIOVANNI ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ

117 Ο Κρίστο με τον Giovanni είναι στο σαλόνι του σπιτιού του Giovanni και παρακολουθούν στην τηλεόραση έναν αγώνα ποδοσφαίρου. Το παιχνίδι είναι ντέρμπυ μεγάλη σημασία και οι δύο φίλοι έχουν αγωνία. Βλέπουμε στην τηλεόραση δύσκολε φάσει του ποδοσφαιρικού αγώνα ανάμεσα στι δύο ομάδε. Στο τραπέζι έχουν ένα μπουκάλι κρασί και πίνουν. Σχολιάζουν τα γεγονότα του παιχνιδιού και πετάγονται πάνω στι κρίσιμε φάσει. Σε όλη την διάρκεια του αγώνα η Κάρμεν είναι μόνη τη ξαπλωμένη στο κρεβάτι και ακούει την αγαπημένη τη μουσική. Βλέπουμε διαδοχικά πλάνα τη Κάρμεν να ακούει μουσική.

118 Τον ποδοσφαιρικό αγώνα στην τηλεόραση, Και τον Giovanni και τον Κρίστο σε αγωνία να παρακολουθούν το Ντέρμπυ. Ο διαιτητή σφυρίζει την λήξη ημιχρόνου και πέφτουν διαφημίσει στην τηλεόραση. Ο Giovanni νευριασμένο σηκώνεται πάνω. Giovanni: Α ρε μαλάκα μου την έδωσε, τι ομάδα είναι αυτή; Κοίτα πω παίζουν ΧΑΛΙΑ! ΚΡΙΣΤΟ: Καλά περίμενε. Έχουμε και το δεύτερο ημίχρονο. Να δούμε τι θα γίνει. Giovanni: Τι θα γίνει, τίποτα δεν θα γίνει, απαράδεκτη εμφάνιση σε ντέρμπυ. Και γιατί έβαλε αυτού του παίκτε ; Αγχώθηκα, θα ανάψω ένα τσιγάρο. ΚΡΙΣΤΟ: Άναψε ότι θέλει πάω να κατουρήσω κ έρχομαι.

Ο Παναγιώτης Παπανικολάου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1978.

Ο Παναγιώτης Παπανικολάου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1978. Ο Παναγιώτης Παπανικολάου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1978. Έζησε τα παιδικά του χρόνια στο Πολύκαστρο όπου και εκεί τελείωσε το Γενικό Λύκειο. Απο τα χρόνια της ωρίμανσής του εμφάνισε καλλιτεχνικές ανησυχίες,

Διαβάστε περισσότερα

Για επαγγελματικούς λόγους αποφάσισα να κάνω ένα ταξίδι στο Ιράν, όμως ποτέ μου δεν φαντάστηκα πως εκεί θα με περίμενε ο νέος δρόμος της ζωής μου.

Για επαγγελματικούς λόγους αποφάσισα να κάνω ένα ταξίδι στο Ιράν, όμως ποτέ μου δεν φαντάστηκα πως εκεί θα με περίμενε ο νέος δρόμος της ζωής μου. Για επαγγελματικούς λόγους αποφάσισα να κάνω ένα ταξίδι στο Ιράν, όμως ποτέ μου δεν φαντάστηκα πως εκεί θα με περίμενε ο νέος δρόμος της ζωής μου. Εγώ ο Κώστας Ραφτόπουλος του Δημοσθένη και της Χαράς δεν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ 1994, 1995, 2001

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ 1994, 1995, 2001 ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ 1994, 1995, 2001 ΕΡΕΥΝΑ, ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕΛΑΧΡΙΝΟΣ Ο ΣΧΕΔΟΝ ΠΛΗΡΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΜΕ ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΞΑΝΘΙΕΣ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ DAVID PYE, WOLINSKI, FIDDY,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ. -Να σου συστήσω τη Νάντια. -Γεια, χάρηκα -Κι εγώ.

ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ. -Να σου συστήσω τη Νάντια. -Γεια, χάρηκα -Κι εγώ. Κοίταξε στον στρογγυλό, μεγάλο καθρέπτη του δωματίου των γονιών της. Τα πράσινα μάτια της αντανακλούσαν στον καθρέπτη. Τα μακριά ίσια μαλλιά της έπεφταν ανάλαφρα στους ώμους της. Ήταν μακριά. Τουλάχιστον

Διαβάστε περισσότερα

ΘΥΜΙΟΥ ΑΓΓΕΛΙΔΗ-ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗ

ΘΥΜΙΟΥ ΑΓΓΕΛΙΔΗ-ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗ ΘΥΜΙΟΥ ΑΓΓΕΛΙΔΗ-ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗ Μ υ θ ι σ τ ό ρ η μ α ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟ ΣΕΡΡΩΝ ##################################################################### Ο εξοχικός χωματόδρομος κατέβαινε από τον προφήτη Ηλία, έφτανε στην

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΟΝ ΙΣΚΙΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

ΣΤΟΝ ΙΣΚΙΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΣΤΟΝ ΙΣΚΙΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ 1 ISKIOS_Akropoli.indd 1 10/9/2013 9:31:41 μμ Βασιλική Πήτα 2 ISKIOS_Akropoli.indd 2 10/9/2013 9:31:41 μμ ΣΤΟΝ ΙΣΚΙΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ Στον ίσκιο της Ακρόπολης 3 ISKIOS_Akropoli.indd

Διαβάστε περισσότερα

Λάκης Φουρουκλάς. Το Στιλέτο ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ

Λάκης Φουρουκλάς. Το Στιλέτο ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ 1 Λάκης Φουρουκλάς Το Στιλέτο ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ 2 Σχεδιασμός εξωφύλλου: Λ.Φ. Ηλεκτρονική έκδοση (ebook) Μάιος 2013 3 1 Στριφογυρίζει στο κρεβάτι. Δεν μπορεί να κοιμηθεί. Πάλι. Εδώ και χρόνια το ίδιο πρόβλημα

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ. The Coordinator. Συγγραφέας: Νίκος Τσάμης. ISBN ebook: 978-618-80051-2-9

Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ. The Coordinator. Συγγραφέας: Νίκος Τσάμης. ISBN ebook: 978-618-80051-2-9 Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ The Coordinator Συγγραφέας: Νίκος Τσάμης ISBN ebook: 978-618-80051-2-9 9786188005129 Το μυθιστόρημα Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ διατίθεται στο Διαδίκτυο σε ηλεκτρονική μορφή με άδεια Creative Commons (Αναφορά

Διαβάστε περισσότερα

Γεράσιμος Μηνάς. Μια ζωή ΠΡΩΤΟ ΑΝΤΙΤΥΠΟ 2006-2007

Γεράσιμος Μηνάς. Μια ζωή ΠΡΩΤΟ ΑΝΤΙΤΥΠΟ 2006-2007 1 2 Μια ζωή 3 4 5 Γεράσιμος Μηνάς Μια ζωή ΠΡΩΤΟ ΑΝΤΙΤΥΠΟ 2006-2007 6 7 Πρέπει να κλέψω. Υπάρχουν τόσα χρήματα, εκεί έξω. Δεν έχω δικά μου, για παγωτό. Τυρί. Χυμό. Λεφτά, να πάω διακοπές. Να κλέψω. Ναι.

Διαβάστε περισσότερα

Σύγχρονη Λογοτεχνία για Nέους KAIΡOΣ ΓΙΑ ΗΡΩΕΣ

Σύγχρονη Λογοτεχνία για Nέους KAIΡOΣ ΓΙΑ ΗΡΩΕΣ Σύγχρονη Λογοτεχνία για Nέους KAIΡOΣ ΓΙΑ ΗΡΩΕΣ Tο παρόν έργο πνευματικής ιδιοκτησίας προστατεύεται κατά τις διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας (N. 2121/1993 όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει σήμερα) και

Διαβάστε περισσότερα

Γιάννης Αντάμης. Τα Δάνεια, Αποσπάσματα. Σελιδοποίηση, τεχνική υποστήριξη: Μάριος Αρσενίου. Dreamtigers 2013. www.yannisadamis.com

Γιάννης Αντάμης. Τα Δάνεια, Αποσπάσματα. Σελιδοποίηση, τεχνική υποστήριξη: Μάριος Αρσενίου. Dreamtigers 2013. www.yannisadamis.com Γιάννης Αντάμης Τα Δάνεια, Αποσπάσματα Σελιδοποίηση, τεχνική υποστήριξη: Μάριος Αρσενίου Dreamtigers 2013 www.yannisadamis.com 1 «Το σπίτι όπου πραγματικά μεγάλωσα ήταν ένα διαμέρισμα στον τελευταίο όροφο

Διαβάστε περισσότερα

Γιάννης Αντάμης. 1607, αποσπάσματα. Παπαπρίλης. Dreamtigers 2015 www.yannisadamis.com. Σύνθεση εξωφύλλου: Κωνσταντίνος Πανάτσας

Γιάννης Αντάμης. 1607, αποσπάσματα. Παπαπρίλης. Dreamtigers 2015 www.yannisadamis.com. Σύνθεση εξωφύλλου: Κωνσταντίνος Πανάτσας Γιάννης Αντάμης 1607, αποσπάσματα Σύνθεση εξωφύλλου: Κωνσταντίνος Πανάτσας Παπαπρίλης Τεχνική υποστήριξη: Μάριος Αρσενίου think-about-marios.musicafe.eu Dreamtigers 2015 www.yannisadamis.com 1 -Άκουσε.

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΓΑΝΤΖΟΣ (Hook) Συγγραφέας: Νίκος Τσάμης. ISBN ebook: 978-960-93-3162-3

Ο ΓΑΝΤΖΟΣ (Hook) Συγγραφέας: Νίκος Τσάμης. ISBN ebook: 978-960-93-3162-3 Ο ΓΑΝΤΖΟΣ (Hook) Συγγραφέας: Νίκος Τσάμης ISBN ebook: 978-960-93-3162-3 9789609331623 Το μυθιστόρημα Ο ΓΑΝΤΖΟΣ διατίθεται στο Διαδίκτυο σε ηλεκτρονική μορφή με άδεια Creative Commons (Αναφορά Δημιουργού

Διαβάστε περισσότερα

Φεγγάρι. άλλου ουρανού. Φεγγάρι άλλου ουρανού. Δημήτρης Μικελλίδης. Δημήτρης Μικελλίδης

Φεγγάρι. άλλου ουρανού. Φεγγάρι άλλου ουρανού. Δημήτρης Μικελλίδης. Δημήτρης Μικελλίδης Θα σ αγαπάω μια ζωή και θα το κρύβω σαν κάτι ένοχο που με φοβίζει τόσο θα σε ποθώ κι όμως ποτέ δεν θα σε νιώσω θα σ έχω μέσα μου ποτέ δεν θα ξεφύγω από τη σκέψη σου που σαν φωτιά με καίει κι όταν δακρύζω

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: 10.000 ANTITYΠΑ

ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: 10.000 ANTITYΠΑ ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: 10.000 ANTITYΠΑ ΤΙΤΛΟΣ ΒΙΒΛΙΟΥ: Η νύχτα των γιασεμιών ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Φανή Πανταζή ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ: Αρετή Κολλάτου ΣΥΝΘΕΣΗ ΕΞΩΦΥΛΛΟΥ: Χρυσούλα Μπουκουβάλα ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΕΛΙΔΟΠΟΙΗΣΗ:

Διαβάστε περισσότερα

PERIPETEIA STO AIGAIO sel_d_layout 1 13/05/2010 2:34 μ.μ. Page 1

PERIPETEIA STO AIGAIO sel_d_layout 1 13/05/2010 2:34 μ.μ. Page 1 PERIPETEIA STO AIGAIO sel_d_layout 1 13/05/2010 2:34 μ.μ. Page 1 PERIPETEIA STO AIGAIO sel_d_layout 1 13/05/2010 2:34 μ.μ. Page 2 PERIPETEIA STO AIGAIO sel_d_layout 1 13/05/2010 2:34 μ.μ. Page 3 ΝΕΑΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ-ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ-ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ-ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Copyright 2013 A.N. Triantafyllou Smashwords Edition Διαβάστε επίσης: Επισκέπτης (https://www.smashwords.com/books/view/336379) Ξενοδοχείο

Διαβάστε περισσότερα

«ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΚΑΙ ΝΟΥΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΣΑΝΙΔΙ»

«ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΚΑΙ ΝΟΥΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΣΑΝΙΔΙ» «ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΚΑΙ ΝΟΥΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΣΑΝΙΔΙ» Συντονίστρια Καθηγήτρια: Χριστοφοράτου Τάνια, Βιολόγος Συγγραφείς: Συγγραφική Ομάδα μαθητών και Χριστοφοράτου Τάνια 3ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου Κρήτης ΕΙΣΑΓΩΓΗ Στο

Διαβάστε περισσότερα

Μπάμπης Μοναστηριώτης. Τριλογία. (Θέατρο) Μήδεια. Αρπαλύκη. Αχιλλέας

Μπάμπης Μοναστηριώτης. Τριλογία. (Θέατρο) Μήδεια. Αρπαλύκη. Αχιλλέας Μπάμπης Μοναστηριώτης Τριλογία (Θέατρο) Μήδεια Αρπαλύκη Αχιλλέας Τίτλος του Πρωτοτύπου: Τριλογία (Θέατρο) Συγγραφέας: Μπάμπης Μοναστηριώτης Η φωτογραφία στο εξώφυλλο είναι του συγγραφέα. ISBN: 978-960-93-5133-1

Διαβάστε περισσότερα

Και ύστερα ονειρεύτηκα

Και ύστερα ονειρεύτηκα 4 Και ύστερα ονειρεύτηκα ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΤΟΥ 2009 Παρασκευή απόγευμα και η μαμά με πήρε μαζί της για να τη βοηθήσω με τα ψώνια στο σουπερμάρκετ. Πήγαμε σε ένα μεγάλο κατάστημα στην είσοδο των Σερρών με το μοναδικό

Διαβάστε περισσότερα

Καλαϊτζάκης Ιωάννης. ~ λαίδη και αλήτης ~

Καλαϊτζάκης Ιωάννης. ~ λαίδη και αλήτης ~ Καλαϊτζάκης Ιωάννης ~ λαίδη και αλήτης ~ copyright Καλαϊτζάκης Ιωάννης Τους δημιουργούς και τους τίτλους στις σειρές της πεζογραφίας επέλεξε ο ίδιος συγγραφέας. Διόρθωση κειμένου : από τον συγγραφέα. (αν

Διαβάστε περισσότερα

Σελιδοποίηση, τεχνική υποστήριξη: Μάριος Αρσενίου

Σελιδοποίηση, τεχνική υποστήριξη: Μάριος Αρσενίου Γιάννης Αντάμης Τα Αποκτηθέντα Κατά Τύχην Όλως, Αποσπάσματα Σελιδοποίηση, τεχνική υποστήριξη: Μάριος Αρσενίου Dreamtigers 2013 www.yannisadamis.com 1 Αχ πώς δάγκωνε η ειρωνική μου διάθεση. Αχ πώς τσίμπαε

Διαβάστε περισσότερα

ΝΤΟΡΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΡΩΣ ΜΕΤ' ΕΜΠΟΔΙΩΝ. Μυθιστόρημα ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ

ΝΤΟΡΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΡΩΣ ΜΕΤ' ΕΜΠΟΔΙΩΝ. Μυθιστόρημα ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ ΝΤΟΡΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΡΩΣ ΜΕΤ' ΕΜΠΟΔΙΩΝ Μυθιστόρημα ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ Copyright Ντόρα Γιαννακοπούλου Εκδόσεις Καστανιώτη Α.Ε., Αθήνα 2009 Έτος 1ης έκδοσης: 2004 Aπαγορεύεται η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή

Διαβάστε περισσότερα

ΛΑΚΗΣ ΦΟΥΡΟΥΚΛΑΣ. Σ αγαπώ απελπισμένα ΝΟΥΒΕΛΑ

ΛΑΚΗΣ ΦΟΥΡΟΥΚΛΑΣ. Σ αγαπώ απελπισμένα ΝΟΥΒΕΛΑ 1 ΛΑΚΗΣ ΦΟΥΡΟΥΚΛΑΣ Σ αγαπώ απελπισμένα ΝΟΥΒΕΛΑ 2 3 Φωτογραφία εξωφύλλου: Konradbak. Dreamstime Σχεδιασμός εξωφύλλου: Λ.Φ. Ηλεκτρονική έκδοση (ebook) Μάιος 2013 1 Λένε πως τα καλύτερα πράγματα στη ζωή πάντα

Διαβάστε περισσότερα

Να ναι ψέματα ή αλήθεια των μεταπτυχιακών τα παραμύθια;

Να ναι ψέματα ή αλήθεια των μεταπτυχιακών τα παραμύθια; ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ «Δραματική Τέχνη και Παραστατικές Τέχνες στην Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση MA in Drama and Performing

Διαβάστε περισσότερα

Tι μπορεί να πάει στραβά...

Tι μπορεί να πάει στραβά... Tι μπορεί να πάει στραβά... ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΥ: WEDDING NIGHT Από τις Εκδόσεις Transworld, Λονδίνο 2013 ΤΙΤΛΟΣ ΒΙΒΛΙΟΥ: Νύχτα γάμου ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Sophie Kinsella ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Έλλη Συλογίδου ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Gone 001-010:A TEL 001-008 4/15/11 6:56 PM Page 1

Gone 001-010:A TEL 001-008 4/15/11 6:56 PM Page 1 Gone 001-010:A TEL 001-008 4/15/11 6:56 PM Page 1 Gone 001-010:A TEL 001-008 4/15/11 6:56 PM Page 2 ΜΑΥΡΗ ΣΕΙΡΑ Στην άκρη της μέρας, εκεί όπου οι σκιές υψώνονται απειλητικές κι οι ψίθυροι γίνονται κραυγές,

Διαβάστε περισσότερα

Σε κλίμακα. Ένα προς ένα

Σε κλίμακα. Ένα προς ένα 1 2 3 Σε κλίμακα Ένα προς ένα 4 5 Γεράσιμος Μηνάς Σε κλίμακα ένα προς ένα ΠΡΩΤΟ ΑΝΤΙΤΥΠΟ 2007-2008 6 Αφού ζητάνε από εξάχρονα, αποτυπώματα, Ας μάθουν σε τι κόσμο ήρθανε Στον ανιψιό μου 7 Ο μικρός Αρτέμιος,

Διαβάστε περισσότερα

Η ΜΗΛΙΑ. μια ιστορία αγάπης

Η ΜΗΛΙΑ. μια ιστορία αγάπης Η ΜΗΛΙΑ μια ιστορία αγάπης ΠΑΝΟΣ ΜΑΝΑΦΗΣ: Η μηλιά, μια ιστορία αγάπης εκδόσεις δήγμα Μαντινείας 48, Τ.Κ. 54644, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, τηλ. 6937 160705 και 6937 108881 Ιστοσελίδα: http://www.ekdoseis-digma.gr/ E-mail:

Διαβάστε περισσότερα