«ΗΡΑΚΛΕΙΑ 2017» Μίκης Θεοδωράκης: «Στην καρδιά μου κλείνω την Ελλάδα» Διάρκεια εκδηλώσεων:

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "«ΗΡΑΚΛΕΙΑ 2017» Μίκης Θεοδωράκης: «Στην καρδιά μου κλείνω την Ελλάδα» Διάρκεια εκδηλώσεων:"

Transcript

1 Δήμος Ηρακλείου Αττικής Τμήμα Πολιτισμού «ΗΡΑΚΛΕΙΑ 2017» Μίκης Θεοδωράκης: «Στην καρδιά μου κλείνω την Ελλάδα» Διάρκεια εκδηλώσεων: Σάββατο 09/09/2017 Κυριακή 17/09/2017 Τόπος: Πάρκο Ο.Τ. 216, Πεύκων 51 Ώρες έναρξης: 18:00 (Παιδική Σκηνή), 20:30 (Κεντρική Σκηνή) ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ σε όλες τις εκδηλώσεις Καλλιτεχνική Οργάνωση / Παρουσίαση: Μαίρη Ιγγλέση

2 Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017 / Κεντρική Σκηνή / Ώρα έναρξης 20:30 Χαιρετισμός από τον κριτικό θεάτρου φιλόλογο, Κώστα Γεωργουσόπουλο. Έναρξη βραδιάς από τους ηθοποιούς Mπέτυ Βαλάση και Νίκο Γαλανό, που θα μιλήσουν για την πολυσχιδή προσωπικότητα του Μίκη Θεοδωράκη. Η Ανεξάρτητη Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» με ερμηνευτές την Μαρία Φαραντούρη και τον Μανώλη Μητσιά, θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα αφιερωμένο στα πιο αγαπημένα λαϊκά και λυρικά τραγούδια του συνθέτη. Πριν την επίσημη έναρξη, παρακολουθούμε ένα αφιέρωμα αγάπης στον Μίκη Θεοδωράκη με δρώμενα από τα Σύγχρονα Εκπαιδευτήρια «Μάνεση», το 1 ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, το 1o Λύκειο Ηρακλείου, την «AIESEC» Πανεπιστημίου Πειραιώς, τον μικρό Κοσμά Παυλόπουλο, τον Όμιλο Γυμναστικής Ηρακλείου Αττικής «Ο.Γ.ΗΡ.Α.» σε χορογραφία της Χριστίνας Ζούρου και από τον Σύλλογο Α.με.Α. «Αλκυόνη». Στη συνέχεια ακούμε το «Ασίκικο Πουλάκη», με τη φωνή του Βασίλη Λέκκα, χορογραφημένο από τους: Αγγελική Μουτσοπούλου και Κοσμά Χειράκη.

3 Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017 / Κεντρική Σκηνή / Ώρα έναρξης 20:30 Έναρξη βραδιάς από την ηθοποιό Εύα Κοταμανίδου. Απαγγέλει ποιήματα που μελοποίησε ο συνθέτης. Ακολουθεί ο φιλόλογος συγγραφέας εικαστικός Αναστάσης Μαδαμόπουλος: «Ο λόγος της ποίησης ανταμώνει το μέλος του Μίκη». Στη συνέχεια, η ερμηνεύτρια Νένα Βενετσάνου, με το κιθαριστικό ντουέτο των Νότη Μαυρουδή και Γιώργου Τοσικιάν, παρουσιάζουν ένα μουσικό σύνολο που εκφράζει τις ελπίδες και τους καημούς της ψυχής με τίτλο «Κάθε μια νύχτα είναι μόνο μια σελίδα». Πριν την επίσημη έναρξη του προγράμματος, ο «Επιμορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ηρακλείου Αττικής», μιλά για τον «Θεοδωράκη της καρδιάς μας». Θα ακολουθήσει χορευτικό από την Σχολή Χορού Marie Claire «Dance Studio», σε χορογραφία Θοδωρή Χαλά. Παιδική Σκηνή / Ώρα έναρξης 18:00: «Ο Καραγκιόζης τραγουδιστής», από τον ηθοποιό καραγκιοζοπαίκτη Κοσμά Χειράκη. Η αγαπημένη λαϊκή παράδοση, μικρών και μεγάλων, συναντά τα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη.

4 Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017 / Κεντρική Σκηνή / Ώρα έναρξης 20:30 Έναρξη βραδιάς από τον ηθοποιό Γιάννη Τσιώμου, που θα παρουσιάσει τον «Μίκη της μουσικής». Χαιρετισμός από τον Εμπορικό Σύλλογο Δήμου Ηρακλείου Αττικής ΕΕΣΗΑ, με τίτλο «Οι ήχοι του πικ απ στα μαγαζιά της πόλης». Χορευτικό από τη Σχολή Χορού «The Dance Club by Neo Hrakleio», σε χορογραφία Χρύσας Κορφιάτη. «Ο Θεοδωράκης σε τζαζ-ροκ», με την κιθάρα του Δημήτρη Ζαφειρέλη και το σαξόφωνο του Γιάννη Λεγάκη. Ο Χορευτικός Όμιλος «Ειρήνη» Ηρακλείου Αττικής, μας ταξιδεύει «Από το Τσεσμέ στην Χίο, με τους γονείς του Μίκη, 1922μΧ», με χοροδιδάσκαλο τον Δημήτρη Μπάκο. Η βραδιά κλείνει με την θεατρική παράσταση «Οίκος Ευγηρίας Η Ευτυχισμένη Δύσις» του Μανώλη Κορρέ, από την Θεατρική Σκηνή σε σκηνοθεσία Βάσως Παπαθεοδώρου - Μπελίτση, με τη μουσική του Μίκη Θεοδωράκη.

5 Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017 / Κεντρική Σκηνή / Ώρα έναρξης 20:30 Έναρξη βραδιάς από τους ηθοποιούς Κατερίνα Γιαμαλή και Αλμπέρτο Εσκενάζυ, που θα παρουσιάσουν τον «Μίκη της Τέχνης και του Πολιτισμού». Το «Σώμα Εθελοντών Δήμου Ηρακλείου Αττικής», παρουσιάζει μελωδίες του Μίκη Θεοδωράκη με τον Δημήτρη Γούζιο στο βιολοντσέλο. «Ο Θεοδωράκης στις γειτονιές του Ηρακλείου - Άλλοτε και Τώρα», κείμενα, εικόνες από το βιβλίου του Μανώλη Τασούλα και ζωντανές μαρτυρίες Ηρακλειωτών επί σκηνής, με διαδραστική συμμετοχή από το κοινό. Ο Παμπελοποννησιακός Σύλλογος Ηρακλείου Αττικής «Ο Γέρος του Μωριά», σε συνεργασία με το ωδείο «Άλφα», παρουσιάζει το μουσικό συγκρότημα «Canto Mortale», σε τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη. Επιμέλεια - Συντονισμός: Μαρία Λάτσινου. Ο Σύλλογος Φίλων Στέλιου Καζαντζίδη «Ο Ζέφυρος», ζωντανεύει μνήμες του παλιού κοσμικού κέντρου «Ζέφυρος» στο Ηράκλειο, με την φωνή του αξέχαστου Στέλιου στα τραγούδια του Μίκη. Συμμετέχει ο Χορευτικός Όμιλος «Ο Ζέφυρος» και η «Ορχήστρα Φίλων» του Στέλιου. Ο Σύνδεσμος Κρητών Ηρακλείου Αττικής, τραγουδούν «Τα αγαπημένα Χανιά του Μίκη», με τον Μιχάλη Βογιατζιδάκη στο τραγούδι και στη λύρα και τους Μάρκο Αγριμάκη & Γιώργο Καριωλάκη στο λαγούτο. Η βραδιά κλείνει κινηματογραφικά με απόσπασμα από το μπαλέτο «Αλέξης Ζορμπάς», σε μια μοναδική παράσταση από την αρένα της Βερόνα, με μεγάλη συμφωνική ορχήστρα. Διεύθυνση ορχήστρας: Μίκης Θεοδωράκης. Πρώτος χορευτής: ο διάσημος Ρώσος Βλαντιμίρ Βασίλιεφ (από το αρχείο του Τάκη Μπαστέα).

6 Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017 / Κεντρική Σκηνή / Ώρα έναρξης 20:30 Έναρξη βραδιάς από τον ηθοποιό Νίκο Μαγδαληνό, που θα παρουσιάσει τον «Μίκη της αντίστασης». Ο Σύλλογος Μακεδόνων Ηρακλείου Αττικής «Ο Μέγας Αλέξανδρος», με την χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Αταλάντης «Η Πρόοδος» και με μαέστρο τον Γιώργο Κοσμίδη, στέλνουν λυρικά την αγάπη τους στον «μεγάλο Θεοδωράκη». Ο Σύλλογος Πελεκαναδαίων Ηρακλείου Αττικής, κάνει έναν θεατρικό χαιρετισμό στον σπουδαίο Έλληνα δημιουργό «..τραγουδώντας στο λιοτρίβι». «Η αστική τάξη της Μεσσηνίας χορεύει βαλς και Ζορμπά», σε χορογραφία της Αγγελικής Μουτσοπούλου, από τον Σύλλογο Μεσσηνίων Ηρακλείου Αττικής «Ο Παπαφλέσσας». Συναυλία από το Ωδείο «Ριζοπούλου» με την μεσόφωνο Ελένη Βουδουράκη και την συνοδεία της κιθάρας του Σταύρου Αγιαννιώτη. Θα ακουστούν τραγούδια από τους κυριότερους ποιητικούς κύκλους που έχει μελοποιήσει ο συνθέτης. Στο τέλος της βραδιάς, θα παρακολουθήσουμε ένα σπάνιο ντοκιμαντέρ της γερμανικής τηλεόρασης ZDF, για τη ζωή και το έργο του Μίκη Θεοδωράκη, από το αρχείο του Τάκη Μπαστέα. Παιδική Σκηνή / Ώρα έναρξης 18:00 «Ο μικρός Μίκης» από το Θέατρο «Ελεύθερη Έκφραση». Τα παιδικά χρόνια και η ζωή του μεγάλου δημιουργού, γίνονται παραμύθι από την θεατρική συγγραφέα Ειρήνη Φ. Κουτσαύτη, για παιδιά ηλικίας 4-10 χρόνων. Με διαδραστικά παιδαγωγικά παιχνίδια, αφήγηση παραμυθιού, ζωγραφική και στίχους, τα παιδιά καλούνται να μάθουν τη ζωή του Μίκη Θεοδωράκη, αλλά και να φτιάξουν ένα δώρο-έκπληξη για τον δημιουργό.

7 Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017 / Κεντρική Σκηνή / Ώρα έναρξης 20:30 Έναρξη βραδιάς από τον ηθοποιό Δημήτρη Δεγαΐτη, που θα παρουσιάσει τον «Διαχρονικό Μίκη». Στη συνέχεια, η μικρή Διώνη Δεγαΐτη, μιλά για τον «Αγαπημένο Μίκη των παιδιών». Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παραδοσιακών Χορών «Ο Μόλυβος» (παράρτημα Αθήνας), παρουσιάζει τη «Λέσβο που αγάπησε ο Μίκης». Περιλαμβάνονται χοροί και τραγούδια, σε διδασκαλία του Γρηγόρη Γρηγορίου. Ο Σύλλογος Ρουμελιωτών Ηρακλείου Αττικής «Ο Καραϊσκάκης», παρουσιάζει το δρώμενο του ρουμελιώτικου γάμου με τίτλο «Την κοπελιά μου τη λένε Λενιώ και θα την παντρευτώ!». Ένα διαφορετικό γλέντι, υπό τους ήχους του Μίκη. Σπάνια κινηματογραφικά και θεατρικά αποσπάσματα από το αρχείο του Μίκη Θεοδωράκη, με την επιμέλεια του συνεργάτη του, Βασίλη Αζίση. Η βραδιά κλείνει με τον Ηλία Παλιουδάκη και το συγκρότημά του, που μας πηγαίνει «από την Κρήτη ως τον Βαρδάρη». Ένα μουσικό αφιέρωμα με έντεχνα και παραδοσιακά τραγούδια, αφιερωμένα στον Μίκη Θεοδωράκη και όχι μόνο Παιδική Σκηνή / Ώρα έναρξης 18:00 Η Τέχνη σαν γλώσσα επικοινωνίας και εξοικείωσης με την Ετερότητα. Ανοιχτά εργαστήρια παιδιών και εφήβων, εμπνευσμένα από την μουσική του Μίκη Θεοδωράκη. Από την ομάδα ΕτερΑrt με συντελεστές την μουσικοπαιδαγωγό Άννα Βαφειάδου και την χορογράφο Κατερίνα - Ερατώ Ζουρουφίδου, σε συνεργασία με την «Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού Βασιλικής Μαρούλη» (14&15/9)

8 Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017 / Κεντρική Σκηνή / Ώρα έναρξης 20:30 Έναρξη βραδιάς από τους ηθοποιούς Τζένη Καλλέργη και Κώστα Καστανά, που μας μεταφέρουν στον «Μίκη των αρχαίων Θεάτρων και της Όπερας». Η Ελληνογαλλική Σχολή «Saint Joseph» ακροβατεί χορευτικά ανάμεσα στα τραγούδια του Έλληνα δημιουργού. Από τον Ιερό Ενοριακό Καθολικό Ναό Αγίου Λουκά, ο Αλέξανδρος Τσαλαπατάνης στην κιθάρα και ο Κώστας Γεροντάκης στο μπουζούκι, παρουσιάζουν αγαπημένα τραγούδια του συνθέτη. Ο Σύλλογος Αρκάδων Ηρακλείου Αττικής «Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», χορεύει τους ήχους του Μίκη Θεοδωράκη και την ποίηση του Νίκου Γκάτσου, με την επιμέλεια της Ιφιγένειας Αλβανού και της Πηνελόπης Νάνου. Η βραδιά κλείνει με την θεατρική παράσταση: «Τί έκανες στο πόλεμο μαμά;» της Μαρούσας Παπαστάμου, από την θεατρική ομάδα «Ελευθερίας Πράξεις» σε σκηνοθεσία Τασιλένας Βουδούρη. Παιδική Σκηνή / Ώρα έναρξης 18:00 Η Τέχνη σαν γλώσσα επικοινωνίας και εξοικείωσης με την Ετερότητα. Ανοιχτά εργαστήρια παιδιών και εφήβων, εμπνευσμένα από την μουσική του Μίκη Θεοδωράκη. Από την ομάδα ΕτερΑrt με συντελεστές την μουσικοπαιδαγωγό Άννα Βαφειάδου και την χορογράφο Κατερίνα - Ερατώ Ζουρουφίδου, σε συνεργασία με την «Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού Βασιλικής Μαρούλη».

9 Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017 / Κεντρική Σκηνή / Ώρα έναρξης 20:30 Έναρξη βραδιάς από τους ηθοποιούς Μαρία Ζαχαρή και Ηλία Λογοθέτη, που παρουσιάζουν τον «Κινηματογραφικό Μίκη». Χορευτικό από τον Γυμναστικό Σύλλογο «Φερενίκη», με την Ολυμπιονίκη Χαρά Καρυάμη και την ομάδα της. Τραγούδια από το «Θεομητορικόν Ωδείον». Στην ορχήστρα θα παίξουν οι καθηγητές μουσικής του Ωδείου και θα τραγουδήσουν οι καθηγητές φωνητικής, Σάσα Παπαλάμπρου, Ελένη Μιχαήλου, Χαριτίνη Πανοπούλου. Συμμετέχει το Χορευτικό Ενηλίκων Ενορίας Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ηρακλείου Αττικής. Οι «Δροσουλίτες» παρουσιάζουν από το «Χθες στο Σήμερα», μια βραδιά έντεχνου τραγουδιού, με πινελιές του Έλληνα δημιουργού. Στο κλείσιμο της βραδιάς βλέπουμε την ταινία: «Μίκης Θεοδωράκης: Μουσική για τον Ελληνικό και ξένο κινηματογράφο ( )». Μια εκπληκτική αναδρομή στο έργο του, από το αρχείο του Τάκη Μπαστέα. Παιδική Σκηνή / Ώρα έναρξης 18:00 «Παιχνίδια, κορδέλες και χρώματα»: Ένα γαϊτανάκι χαράς με τα παιδικά τραγούδια του συνθέτη, από το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού (Τοπικό Τμήμα Ηρακλείου Αττικής).

10 Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017 / Κεντρική Σκηνή / Ώρα έναρξης 20:30 Έναρξη βραδιάς από τους ηθοποιούς Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνη Ξένο, που παρουσιάζουν τον «Θεατρικό Θεοδωράκη». Χορευτικό από την Ελληνοαγγλική Α.Σ. «Πρωτοπορία», σε χορογραφία της Χριστίνας Ψαράκη. Η Μικτή Χορωδία του Δήμου μας, υπό την Καλλιτεχνική Διεύθυνση του μαέστρου Νίκου Φυλακτού. Χορευτικό από τη σχολή χορού «The Dance Club by neo Hrakleio», σε χορογραφία Χρύσας Κορφιάτη. «Εθνικό Ωδείο Γιούλας Γοργογιάννη», η Παιδική Χορωδία με μαέστρο την Εύη Χλωρού. Χορευτικό από τη Σχολή «Poema Escuela Del Tango», σε χορογραφία της Μάχης Παπαδημητρίου. Χορωδία Β Κ.Α.Π.Η. του Δήμου μας, με μαέστρο τον Νίκο Φυλακτό. Χορευτικό από την Ελληνοαγγλική Α.Σ. «Πρωτοπορία», σε χορογραφία της Χριστίνας Ψαράκη. Χορωδία Α Κ.Α.Π.Η. του Δήμου μας, με μαέστρο την Άννα Αθανασιάδου. Χορωδία ΚΑΠΗ Ερυθρού Σταυρού του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, με μαέστρο την Μαρία Κοτρίδου. Χορευτικό από την Σχολή μπαλέτου και ρυθμικής «Ισιδώρα Γαλατοπούλου», σε χορογραφία της. Η βραδιά κλείνει με την ορχήστρα του «Εθνικού Ωδείου Γιούλας Γοργογιάννη». Τραγουδούν η Αλέκα Γιανναδάκη και η Ράνια Μιχαλοπούλου. Παιδική Σκηνή / Ώρα έναρξης 18:00 Κουκλοθέατρο «Χαρχούτ»: «Το Βραχογιγαντάκι που τραγουδούσε για τις ανεμώνες».

11 Παράλληλα, όλες τις ημέρες στο χώρο των εκδηλώσεων θα υπάρχει: 1. Street Art και έκθεση ζωγραφικής από το εικαστικό εργαστήρι των ΚΑΠΗ του Δήμου μας, με θέμα «Τα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη σε καβαλέτο», υπεύθυνη: Άννα Τσαμκόσογλου, εικαστικός ζωγράφος. 2. Έκθεση ζωγραφικής με θέμα τον Μίκη Θεοδωράκη, υπεύθυνος: Ανέστης Πρωταίος, εικαστικός ζωγράφος. 3. Συλλογή τροφίμων από το «Σώμα Εθελοντών του Δήμου Ηρακλείου Αττικής» για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου μας. Με την υποστήριξη:

«Η Ρ Α Κ Λ Ε Ι Α » Μίκης Θεοδωράκης: «Στην καρδιά μου κλείνω την Ελλάδα»

«Η Ρ Α Κ Λ Ε Ι Α » Μίκης Θεοδωράκης: «Στην καρδιά μου κλείνω την Ελλάδα» «Η Ρ Α Κ Λ Ε Ι Α 2 0 1 7» Μίκης Θεοδωράκης: «Στην καρδιά μου κλείνω την Ελλάδα» Διάρκεια εκδηλώσεων: Σάββατο 09/09/2017 Κυριακή 17/09/2017 Τόπος: Πάρκο Ο.Τ. 216, Πεύκων 51 / Ώρες έναρξης: 18:00 (Παιδική

Διαβάστε περισσότερα

«ΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ»

«ΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ» ΗΜΟΣ ΧΑΪ ΑΡΙΟΥ Πολιτιστικές Εκδηλώσεις Καλοκαίρι 2009 «ΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ» Χορός - Τραγούδι - - ρώµενα Ώρα έναρξης εκδηλώσεων 21:00, ΕΙΣΟ ΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΙΟΥΝΙΟΣ 2009 Κυριακή 14 (11:00 π.µ.) - Παλατάκι

Διαβάστε περισσότερα

Παιδικά τμήματα ζωγραφικής Μενεμένης

Παιδικά τμήματα ζωγραφικής Μενεμένης ΔΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Παιδικά τμήματα ζωγραφικής Μενεμένης Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου, ώρα 10.30 [Άγιος Νεκτάριος - Δενδροπόταμος] Κάλαντα και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 ΔΗΜΟΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013, ώρα 20:30 «Ο Καραγκιόζης Πειρατής» ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013, ώρα 21:30 ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ με θέμα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΜΑΡΤΙΟΣ- ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014'

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΜΑΡΤΙΟΣ- ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014' ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΜΑΡΤΙΟΣ- ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014' Φ Ε Β Ρ Ο Υ Α Ρ Ι Ο Σ Τετάρτη 05 Φεβρουαρίου 2014, ώρα: 18:00 μ.μ. ΗΜΕΡΙΔΑ υπό την Αιγίδα του Δήμου Πεντέλης με Θέμα: «Ο Ρόλος της

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΣΑΒΒΑΤΟ 3 & ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ BAZAAR

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΣΑΒΒΑΤΟ 3 & ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ BAZAAR ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΣΑΒΒΑΤΟ 3 & ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ BAZAAR ΣΑΒΒΑΤΟ 3 & ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΦΕΣΤΙΒΑΛ Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ.: «Χοροί

Διαβάστε περισσότερα

«ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟ»

«ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟ» «ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟ» Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της για το 2017-18 διοργανώνει δράσεις που

Διαβάστε περισσότερα

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟ ΟΥ.Ο.Π.Α.Ρ. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2012- ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2013

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟ ΟΥ.Ο.Π.Α.Ρ. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2012- ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2013 ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟ ΟΥ.Ο.Π.Α.Ρ. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2012- ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2013 ΣΑΒΒΑΤΟ 8/12/2012, 17:00 & 19:00, Αίθουσα Εθιµοτυπίας ήµου Ρόδου Παιδική Θεατρική Παράσταση

Διαβάστε περισσότερα

Καλοκαιρινές Πολιτιστικές Εκδηλώσεις 2011 Δήμου Λευκάδας Συνοπτικό Πρόγραμμα 49ο Διεθνές Φεστιβάλ Φολκλόρ Γιορτές Λόγου και Τέχνης (56η περίοδος)

Καλοκαιρινές Πολιτιστικές Εκδηλώσεις 2011 Δήμου Λευκάδας Συνοπτικό Πρόγραμμα 49ο Διεθνές Φεστιβάλ Φολκλόρ Γιορτές Λόγου και Τέχνης (56η περίοδος) Καλοκαιρινές Πολιτιστικές Εκδηλώσεις Δήμου Συνοπτικό Πρόγραμμα 49ο Διεθνές Φεστιβάλ Φολκλόρ Γιορτές Λόγου και Τέχνης (56η περίοδος) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Λόγος Μουσική Θέατρο

Διαβάστε περισσότερα

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στον Εθνικό Κήπο

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στον Εθνικό Κήπο Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στον Εθνικό Κήπο Παρασκευή 1.6.18 09:00 Αστέρι 18:00-20:00 Παραπλεύρως Παιδικής Χαράς Παίζω και μαθαίνω για το τσίρκο Διαδραστικό πρόγραμμα για όλη την οικογένεια από τους CIRCUS

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα εκδηλώσεων Αγγέλων Πόλις

Πρόγραμμα εκδηλώσεων Αγγέλων Πόλις Πρόγραμμα εκδηλώσεων Αγγέλων Πόλις ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΓΚΑΙΝΙΑ «ΛΑΓΚΑΔΑΣ: ΑΓΓΕΛΩΝ ΠΟΛΙΣ» 01/12/2011 (ΠΕΜΠΤΗ) 19.00 ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΙΚΟΥΔΗ (support από MOTHERWHAT) 02/12/2011 (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ)

Διαβάστε περισσότερα

2013.20 ΧΡΟΝΙΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΗΛΟΥ

2013.20 ΧΡΟΝΙΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΗΛΟΥ 2013.20 ΧΡΟΝΙΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ Α/ Α ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΙΤΛΟΣ ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΧΩΡΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΕΙΣΟ ΔΟΣ 1 10 ΜΑΪΟΥ 2013 ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 2 22 ΜΑΪΟΥ 2013 ΕΚΘΕΣΗ ΠΛΑΚΙΩΤΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ Σάββατο 6 Φεστιβάλ Παιδιού Δημόσιος Κήπος (Δημοτικό Μέγαρο) Ώρα: 6:00 μ.μ. Οργανωτής: Επιτροπή Προστασίας και Ευημερίας Παιδιού Πάφου.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ Σάββατο 6 Φεστιβάλ Παιδιού Δημόσιος Κήπος (Δημοτικό Μέγαρο) Ώρα: 6:00 μ.μ. Οργανωτής: Επιτροπή Προστασίας και Ευημερίας Παιδιού Πάφου. ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΓΙΟΡΤΗ Δευτέρα 1 «Γιορτή Κατακλυσμού» 2015 - (3η ημέρα / λήξη) α) Παραδοσιακά Θαλάσσια Αγωνίσματα Λιμανάκι, Κάτω Πάφος Ώρα: 4:00 μ.μ. Οργανωτές: Δήμος Πάφου, σε συνεργασία με τον Ναυτικό Όμιλο

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΘΕΜΑ: Επιμόρφωση, Παιδεία και Πολιτισμός στο Δήμο Διονύσου. Επικαιροποιημένο Πρόγραμμα 2015-16.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΘΕΜΑ: Επιμόρφωση, Παιδεία και Πολιτισμός στο Δήμο Διονύσου. Επικαιροποιημένο Πρόγραμμα 2015-16. Διόνυσος 20/11/2015 ΘΕΜΑ: Επιμόρφωση, Παιδεία και Πολιτισμός στο Δήμο Διονύσου. Επικαιροποιημένο Πρόγραμμα 2015-16. Ο Δήμος Διονύσου και ο ΟΝΑΠ «Θέσπις», ανακοινώνουν το επικαιροποιημένο Πρόγραμμα 2015-16,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ» ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ» ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ Π Ο Λ Ι Τ Ι Σ Τ Ι Κ Ο Σ Ο Ρ Γ Α Ν Ι Σ Μ Ο Σ Δ Η Μ Ο Υ Π ΑΤ Ρ Ε Ω Ν Π ΑΤ ΡΑ 1 6 / 1 2 / 1 6 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ» ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Με πλήθος δράσεων

Διαβάστε περισσότερα

Τα εδέσματα και το κρασί είναι προσφορά της Φιλαρμονικής Αιγινίου.

Τα εδέσματα και το κρασί είναι προσφορά της Φιλαρμονικής Αιγινίου. ΔΗΜΟΣ ΠΥΔΝΑΣ-ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ - ΦΟΡΕΙΣ ΑΙΓΙΝΙΟΥ-ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΙΓΙΝΙΟ 2017 Η ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΡΚΟ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ - ΑΙΓΙΝΙΟ 16-30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 16/12/17

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΔΡΩΜΕΝΑ ΔΗΜΟΣ ΑΡΤΑΙΩΝ. Κάστρο Άρτας, 20-21-22 Ιουνίου. - Light in Babylon (Τουρκία - Ισραήλ - Συρία - Γαλλία)

ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΔΡΩΜΕΝΑ ΔΗΜΟΣ ΑΡΤΑΙΩΝ. Κάστρο Άρτας, 20-21-22 Ιουνίου. - Light in Babylon (Τουρκία - Ισραήλ - Συρία - Γαλλία) ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΔΡΩΜΕΝΑ ΔΗΜΟΣ ΑΡΤΑΙΩΝ Κάστρο Άρτας, 20-21-22 Ιουνίου Παρασκευή 20 Ιουνίου - Light in Babylon (Τουρκία - Ισραήλ - Συρία - Γαλλία) Οι Light in Babylon αποτελούν ένα «πολυεθνικό»

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ΙΟΥΝΙΟΣ - Κυριακή 1/6 - ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΡΙ ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. Δήμου Θερμαϊκού ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 2014 Τα παιδικά χορευτικά τμήματα

Διαβάστε περισσότερα

ΘΟΡΙΚ Α Ν.Π.Δ.Δ. ΘΟΡΙΚΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014

ΘΟΡΙΚ Α Ν.Π.Δ.Δ. ΘΟΡΙΚΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014 ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ΘΟΡΙΚ Α Ν.Π.Δ.Δ. ΘΟΡΙΚΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014 Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣΛΑΥΡΙΟΥ «Η ΜΙΚΡΑΣΙΑ» αναβιώνει το έθιμο του Κλήδονα και τις φωτιές του Αϊ Γιάννη. Σάββατο 21 Ιουνίου 2014 - Ώρα

Διαβάστε περισσότερα

- Βόλτα με το τραίνο στην πόλη τα ξωτικά και ο Αϊ Βασίλης. 11:00-15:00 Καλλιτεχνικά εργαστήρια απο το δημόσιο ΙΕΚ ΑΡΤΑΣ-τμήμα βοηθών βρεφονηπιοκόμων

- Βόλτα με το τραίνο στην πόλη τα ξωτικά και ο Αϊ Βασίλης. 11:00-15:00 Καλλιτεχνικά εργαστήρια απο το δημόσιο ΙΕΚ ΑΡΤΑΣ-τμήμα βοηθών βρεφονηπιοκόμων ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ 16/12/2016: 18:30 ΕΓΚΑΙΝΙΑ - Βόλτα με το τραίνο στην πόλη τα ξωτικά και ο Αϊ Βασίλης - Φλάουτα απο το Μουσικό Σχολείο Άρτας - Συναυλία C-REAL - Φιλαρμονική Συλλόγου «ΣΚΟΥΦΑΣ» - Παρουσίαση από

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΑΝΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2009

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΑΝΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2009 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΑΝΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2009 Τ.Θ.: 534, 715 00 ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΑΝΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΤΗΛ.: 2810 763141 FAX: 2810 762701 www.ppkae.gr / e-mail: info@ppkae.gr Αγαπητοί φίλοι, Κρατάτε στα χέρια

Διαβάστε περισσότερα

7Ο ΜαθητικόΦεστιβάλXαλανδρίου

7Ο ΜαθητικόΦεστιβάλXαλανδρίου 7Ο ΜαθητικόΦεστιβάλXαλανδρίου 27 Μαΐου - 25 Ιουνίου 2016 ας δώσουμε τον κόσμο στα παιδιά Ν. Χικμέτ Θέατρο Σινεμά Μουσική Χορός Εικαστικά Αθλητισμός ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ esgmhal.blogspot.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΛΙΤΕ ΧΝΙΚΟΣ ΙΟΥΝΙΟΣ

ΚΑΛΛΙΤΕ ΧΝΙΚΟΣ ΙΟΥΝΙΟΣ ΑΝΤΙ ΗΜΑΡΧΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΛΛΙΤΕ ΧΝΙΚΟΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2019 εικαστικά μουσική θέατρο χορός ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ Ένας από τους πιο πετυχηµένους θεσµούς του δήµου µας, ο «Καλλιτεχνικός Ιούνιος»,

Διαβάστε περισσότερα

9/7 31/7 Θεατρική παράσταση ΟΜΑΔΑΣ 33 «ΕΞΟΔΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ»

9/7 31/7 Θεατρική παράσταση ΟΜΑΔΑΣ 33 «ΕΞΟΔΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ» 9/7 31/7 Θεατρική παράσταση ΟΜΑΔΑΣ 33 «ΕΞΟΔΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ» Πολλές φορές ο μόνος τρόπος για να αφηγηθείς τη δική σου ιστορία είναι μέσα από τις ιστορίες των άλλων. Ίσως ο μόνος τρόπος για να μιλήσεις για το

Διαβάστε περισσότερα

OPΓANΩΣH: ΠOΛITIΣTIKOΣ ΣYΛΛOΓOΣ ΓEPΓEPHΣ. Στο Pούβα... Γιορτές της φύσης & των ανθρώπων! Γιορτές της φύσης. & των ανθρώπων!

OPΓANΩΣH: ΠOΛITIΣTIKOΣ ΣYΛΛOΓOΣ ΓEPΓEPHΣ. Στο Pούβα... Γιορτές της φύσης & των ανθρώπων! Γιορτές της φύσης. & των ανθρώπων! OPΓANΩΣH: ΠOΛITIΣTIKOΣ ΣYΛΛOΓOΣ ΓEPΓEPHΣ Στο Pούβα... Γιορτές της φύσης Γιορτές της φύσης & των ανθρώπων! & των ανθρώπων! συνδιοργάνωση Kαλοκαίρι 2012 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΕΡΓΕΡΗΣ Και να αδερφέ μου που

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτικά το πρόγραμμα των τριήμερων εκδηλώσεων έχει ως εξής: Πέμπτη 18 Σεπτέμβρη - Μέρα αφιερωμένη στον αγώνα ενάντια στο φασισμό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των τριήμερων εκδηλώσεων έχει ως εξής: Πέμπτη 18 Σεπτέμβρη - Μέρα αφιερωμένη στον αγώνα ενάντια στο φασισμό. Αναλυτικά το πρόγραμμα των τριήμερων εκδηλώσεων έχει ως εξής: Πέμπτη 18 Σεπτέμβρη - Μέρα αφιερωμένη στον αγώνα ενάντια στο φασισμό - 21.00: Αφιέρωμα «Το τραγούδι του ξεριζωμού». Ενορχήστρωση: Γιάννης Παπαζαχαριάκης.

Διαβάστε περισσότερα

10 έτη από τα εγκαίνια του Ι.Ν. Αγίου Φωτίου του Μεγάλου Θεσσαλονίκης

10 έτη από τα εγκαίνια του Ι.Ν. Αγίου Φωτίου του Μεγάλου Θεσσαλονίκης 23/06/2019 10 έτη από τα εγκαίνια του Ι.Ν. Αγίου Φωτίου του Μεγάλου Θεσσαλονίκης / Ενορίες Με αφορμή την επέτειο συμπληρώσεως 10 ετών από τα εγκαίνια του Ιερού Ναού Αγίου Φωτίου του Μεγάλου της Ιεράς Μητροπόλεως

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά 2014-2015. «Δος μου το χέρι σου»

ΔΗΜΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά 2014-2015. «Δος μου το χέρι σου» Κυριακή 7/12/2014 ΔΗΜΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά 2014-2015 «Δος μου το χέρι σου» -Τ.Κ Ερμητσίου ώρα 4:30μμ κεντρική πλατεία Ο Σύλλογος Γυναικών Ερμητσίου υποδέχεται τα Χριστούγεννα με

Διαβάστε περισσότερα

Καθήλωσε το κοινό το Ορατόριο «Παναγία η Μητέρα του Φωτός»

Καθήλωσε το κοινό το Ορατόριο «Παναγία η Μητέρα του Φωτός» 12 Φεβρουαρίου 2019 Καθήλωσε το κοινό το Ορατόριο «Παναγία η Μητέρα του Φωτός» Πολιτισμός / Εκδηλώσεις ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ Καθήλωσε το κοινό το σύγχρονο ορατόριο του Γιώργου Θεοφάνους στο Μέγαρο

Διαβάστε περισσότερα

Διδασκαλίες φοιτητών/τριων του Εργαστηρίου Μουσικής σε Δημοτικά Σχολεία-Ημερίδες-Εκδηλώσεις (Φωτογραφικό υλικό-αφίσες-προγράμματα)

Διδασκαλίες φοιτητών/τριων του Εργαστηρίου Μουσικής σε Δημοτικά Σχολεία-Ημερίδες-Εκδηλώσεις (Φωτογραφικό υλικό-αφίσες-προγράμματα) Εργαστήριο Μουσικής Διδασκαλίες φοιτητών/τριων του Εργαστηρίου Μουσικής σε Δημοτικά Σχολεία-Ημερίδες-Εκδηλώσεις (Φωτογραφικό υλικό-αφίσες-προγράμματα) Χειμερινό εξάμηνο 2010 Διδασκαλίες φοιτητών στο πλαίσιο

Διαβάστε περισσότερα

Ασωπός. Οινόφυτα. Μύθοι. υπάρχει ελπίδα. Διοργάνωση: δίπλα στο Ποτάμι. Πληροφορίες: 6944528811 Asoposelpida.blogspot.com

Ασωπός. Οινόφυτα. Μύθοι. υπάρχει ελπίδα. Διοργάνωση: δίπλα στο Ποτάμι. Πληροφορίες: 6944528811 Asoposelpida.blogspot.com Μύθοι γέφυρες πολιτισμού Ασωπός υπάρχει ελπίδα 4 εως 2010 Οινόφυτα δίπλα στο Ποτάμι Διοργάνωση: Σύλλογος Νέων Προβληματισμού και Δράσης Πολιτιστικός - Περιβαλλοντικός Σύλλογος Αγίου Θωμά Σύλλογος Πολιτιστικής

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΟΡΤΕΣ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΣ

ΓΙΟΡΤΕΣ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΣ ΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑ ΑΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΕΥΚΑ Α ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2011 Λόγος- Μουσική- Θέατρο- Χορός- Εικαστικά-Παιδική Ψυχαγωγία ΓΙΟΡΤΕΣ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΣ (56 η περίοδος) 31 Ιουλίου 7 Αυγούστου 2011 49 ο ΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2006 ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ. Παρασκευή 25 Αυγούστου έως και Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2006 ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ. Παρασκευή 25 Αυγούστου έως και Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2006 ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ Παρασκευή 25 Αυγούστου έως και Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ Είσοδος ελεύθερη Φίλες και φίλοι, η παλιά πόλη του Ηρακλείου αλλάζει

Διαβάστε περισσότερα

"Χορεύω µε την Αντωνία" - Μουσικοχορευτιή δράση µε αλληλοδιδασκαλία, από το Εργαστήρι Κρητικής Έκφρασης - Αντωνία Παντελάκη

Χορεύω µε την Αντωνία - Μουσικοχορευτιή δράση µε αλληλοδιδασκαλία, από το Εργαστήρι Κρητικής Έκφρασης - Αντωνία Παντελάκη ΣΑΒΒΑΤΟ 22/9 16:30 Γνωριµία µε τους Εµψυχωτές, οµαδοποίηση Παιδιών ανα ηλικία Πού;; Ορµητήριο Κεντρική "Χορεύω µε την Αντωνία" - Μουσικοχορευτιή δράση µε αλληλοδιδασκαλία, από το Εργαστήρι Κρητικής Έκφρασης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΡΩΜΕΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 ΘΕΑΤΡΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΤΑΦΡΟΥ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΡΩΜΕΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 ΘΕΑΤΡΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΤΑΦΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΡΩΜΕΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 ΘΕΑΤΡΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΤΑΦΡΟΥ ευτέρα 1 Ιουλίου 2013, 21.00 Συναυλία Μάνος Μαλαξιανάκης ευτέρα 8 ως και Πέµπτη 11 Ιουλίου 2013, 21.30 Θεατρική Παράσταση «Υπάρχει και Φιλότιµο»

Διαβάστε περισσότερα

Χαιρετισμός. Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Χαιρετισμός. Αγαπητές φίλες και φίλοι, Χαιρετισμός Αγαπητές φίλες και φίλοι, Με μεγάλη μας χαρά, σας παρουσιάζουμε τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που έχει σχεδιάσει ο Δήμος μας με την επιμέλεια του Ν.Π. ΑΡΙΣΤΟΔΙΚΟΣ και σε συνεργασία με Συλλόγους

Διαβάστε περισσότερα

Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών: «Η τέχνη στην αγωγή των παιδιών και των νέων»

Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών: «Η τέχνη στην αγωγή των παιδιών και των νέων» 16/01/2019 Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών: «Η τέχνη στην αγωγή των παιδιών και των νέων» Αυτοκέφαλες Εκκλησίες / Εκκλησία της Ελλάδος Με αφορμή την εορτή των Τριών Ιεραρχών, το Ίδρυμα Νεότητος και Οικογένειας

Διαβάστε περισσότερα

Γνώρισε ένα νέο κόσμο πολιτισμού και γνώσης!

Γνώρισε ένα νέο κόσμο πολιτισμού και γνώσης! ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ Γνώρισε ένα νέο κόσμο πολιτισμού και γνώσης! ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ & ΕΦΗΒΟΥΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2015 ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ Ο Φιλολογικός Σύλλογος Παρνασσός γιορτάζει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Απρίλιος Μάιος 2012 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ 2012 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 27 ΜΑΪΟΥ 2012 Πολιτιστικές Ομάδες Φοιτητών Πανεπιστημίου Πατρών (ΠΟΦΠΠ)

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ Εορταστικές Εκδηλώσεις Δήμου Χαλανδρίου

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ Εορταστικές Εκδηλώσεις Δήμου Χαλανδρίου ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2015 Εορταστικές Εκδηλώσεις Δήμου Χαλανδρίου Οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου μας έχουν σκοπό να προσφέρουν ένα χαμόγελο σε μικρούς και μεγάλους για να υποδεχθούμε όλοι μαζί

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ ` ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ 2015 1 Α/Α ΤΙΤΛΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ - ΤΟΠΟΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ 1 2 ΙΟΥΛΙΟΣ 2015 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΣΟΓΕΙΟ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Οικολογήματα Διαδραστική παράσταση κουκλοθέατρου με τρεις ιστορίες του Βαγγέλη Ηλιόπουλου από την ομάδα Κοκου-Μουκλό

Οικολογήματα Διαδραστική παράσταση κουκλοθέατρου με τρεις ιστορίες του Βαγγέλη Ηλιόπουλου από την ομάδα Κοκου-Μουκλό ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ Τρίτη 3 Ιουλίου / ώρα 20:30 Πλατεία Άρεως Έκθεση Βιβλίου Τετάρτη 4 Ιουλίου / ώρα 20:00 Κλωνατζίδικα Σκακιέρα Οικολογήματα Διαδραστική παράσταση κουκλοθέατρου με τρεις ιστορίες του

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η. Με τιμή

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η. Με τιμή Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας τις επετειακές εκδηλώσεις των 90 χρόνων Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό κράτος. Με τιμή Ο Μητροπολίτης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ FACE PAINTING 16:00-21:00 ΞΥΛΟΠΟΔΑΡΟΣ 16:00-21:00 ΜΑΣΚΟΤ 16:00-21:00 ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ 16:00-21:00 CAPTAIN JACK SPARROW 16:00-20:00 Ο Simon Newton επίσημος

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟ ΟΥ-.Ο.Π.ΑΡ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚ ΗΛΩΣΕΩΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015

ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟ ΟΥ-.Ο.Π.ΑΡ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚ ΗΛΩΣΕΩΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015 ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟ ΟΥ-.Ο.Π.ΑΡ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚ ΗΛΩΣΕΩΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015 ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΡΟ ΟΥ-ΕΚΘΕΣΗ ιάρκεια έκθεσης: 15 Νοεµβρίου 08:00-20:00 " Ρόδος, ένα νησί στις πύλες της

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2015. Εορταστικές Εκδηλώσεις Δήμου Χαλανδρίου

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2015. Εορταστικές Εκδηλώσεις Δήμου Χαλανδρίου ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2015 Εορταστικές Εκδηλώσεις Δήμου Χαλανδρίου Οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου μας έχουν σκοπό να προσφέρουν ένα χαμόγελο σε μικρούς και μεγάλους για να υποδεχθούμε όλοι μαζί

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Λουδοβίκος των Ανωγείων 20. Μαρία Φωτίου - Νίκος Ρέγκος & ορχήστρα 21. Συναυλίες σπουδαστών και καθηγητών του Ωδείου Δήμου Αριστοτέλη 04

Περιεχόμενα. Λουδοβίκος των Ανωγείων 20. Μαρία Φωτίου - Νίκος Ρέγκος & ορχήστρα 21. Συναυλίες σπουδαστών και καθηγητών του Ωδείου Δήμου Αριστοτέλη 04 Περιεχόμενα Συναυλίες σπουδαστών και καθηγητών του Ωδείου Δήμου Αριστοτέλη 04 Συναυλίες σπουδαστών και καθηγητών του Ωδείου Δήμου Αριστοτέλη 05 Συναυλία- Αφιέρωμα στο Νίκο Καββαδία, 06 «Ορφεία Αρμονία»

Διαβάστε περισσότερα

ΦΕΣΤΙΒΑΛΦΙΛΙΠΠΩΝΘΑΣΟΥ2011 ΦΕΣΤΙΒΑΛΦΙΛΙΠΠΩΝΘΑΣΟΥ2011 ΦΕΣΤΙΒΑΛΦΙΛΙΠΠΩΝΘΑΣΟΥ2011 ΦΕΣΤΙΒΑΛΦΙΛΙΠΠΩΝΘ

ΦΕΣΤΙΒΑΛΦΙΛΙΠΠΩΝΘΑΣΟΥ2011 ΦΕΣΤΙΒΑΛΦΙΛΙΠΠΩΝΘΑΣΟΥ2011 ΦΕΣΤΙΒΑΛΦΙΛΙΠΠΩΝΘΑΣΟΥ2011 ΦΕΣΤΙΒΑΛΦΙΛΙΠΠΩΝΘ Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης / 1851-1911 2 «ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ» Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης 1851-1911 Το Φεστιβάλ, είναι αφιερωμένο εφέτος στη μουσική του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη. Στα τραγούδια του θεού, στα

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΙΟΝΥΣΙΑ 2018

ΜΕΛΕΤΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΙΟΝΥΣΙΑ 2018 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗ: 27/2018 ΜΕΛΕΤΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΙΟΝΥΣΙΑ 2018 Η ΔΑΠΑΝΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΖΟΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ 30.380,00 ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ Φ.Π.Α. ΘΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ

Διαβάστε περισσότερα

Μουσική παράσταση. Άκουσε το τραγούδι μου...

Μουσική παράσταση. Άκουσε το τραγούδι μου... Μουσικό σύνολο Βαγγέλης Τρίγκας Μουσική παράσταση Άκουσε το τραγούδι μου... 2018 Μουσικό σύνολο Βαγγέλης Τρίγκας 2018 Άκουσε το τραγούδι μου... Έτσι τιτλοφορείται η μουσική παράσταση που δίνει ο Βαγγέλης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2006.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2006. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2006. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2006 ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΚΟΜΠΑΝΙΑ ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 9.00 μ.μ. τιμή εισιτηρίου"!

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αρκαλοχώρι, ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Πρόγραµµα Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αρκαλοχώρι, ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Πρόγραµµα Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αρκαλοχώρι, 08-12-2016 ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πρόγραµµα Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο ήµο Μινώα Πεδιάδας Γιορτινή ατµόσφαιρα και άρωµα Χριστουγέννων περιµένει

Διαβάστε περισσότερα

30/11/2018 εως 6/1/2019

30/11/2018 εως 6/1/2019 30/11/2018 εως 6/1/2019 50 εκδηλώσεις στο Δήμο μας www.lamia.gr Η είσοδος στις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη Παρασκευή 30 Νοεμβρίου ΠΕΦΤΑΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων Ιούλιος - Αύγουστος 2014 Δήμου Ναυπακτίας

Πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων Ιούλιος - Αύγουστος 2014 Δήμου Ναυπακτίας Πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων Ιούλιος - Αύγουστος 2014 Δήμου Ναυπακτίας 20 14 Δημοτικές Ενότητες: Είσοδος Ελεύθερη Ναυπάκτου, Αντιρρίου, Χάλκειας Αποδοτίας, Πλατάνου, Πυλήνης Όμορφες βραδιές καλοκαιριού,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ "Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ"

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ "Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ" Tο πρόγραμμα των εκδηλώσεων είναι το εξής: ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017 18:00 Ο Δήμαρχος Πειραιά

Διαβάστε περισσότερα

Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου Ιουνίου -16 Ιουλίου 2016 Λεωφόρος Κηφισίας 219 στο Αμαλίειο

Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου Ιουνίου -16 Ιουλίου 2016 Λεωφόρος Κηφισίας 219 στο Αμαλίειο Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2016 15 Ιουνίου -16 Ιουλίου 2016 Λεωφόρος Κηφισίας 219 στο Αμαλίειο Ο Πολιτισμός και η Τέχνη πρωταγωνιστούν και το φετινό καλοκαίρι στο Μαρούσι, με επίκεντρο το Φεστιβάλ του Δήμου

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτικά το πρόγραµµα των εκδηλώσεων στις βιβλιοθήκης περιλαµβάνει:

Αναλυτικά το πρόγραµµα των εκδηλώσεων στις βιβλιοθήκης περιλαµβάνει: ήµος Νίκαιας Αγ. Ι. Ρέντη Πρόγραµµα εορταστικών εκδηλώσεων Αναλυτικά το πρόγραµµα των εκδηλώσεων στις βιβλιοθήκης περιλαµβάνει: Βιβλιοθήκη Νίκαιας (Αρκαδίου 23) Σάββατο 7/12/2013, ώρα 10:00 13:00 «Στολισµός

Διαβάστε περισσότερα

Φωταγώγηση της Πόλης και του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου

Φωταγώγηση της Πόλης και του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου Φωταγώγηση της Πόλης και του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 4.15μ.μ. 5.00μ.μ. Η Ορχήστρα Εγχόρδων Νέων και η Παιδική Χορωδία του Παπαδάκειου Δημοτικού Ωδείου Λεμεσού με τη συμμετοχή της

Διαβάστε περισσότερα

Μία ανθολογία τραγουδιών που αναδεικνύουν την πολυχρωμία των χαρακτηριστικών ήχων της ευρύτερης περιοχής της Μεσογείου

Μία ανθολογία τραγουδιών που αναδεικνύουν την πολυχρωμία των χαρακτηριστικών ήχων της ευρύτερης περιοχής της Μεσογείου Μία ανθολογία τραγουδιών που αναδεικνύουν την πολυχρωμία των χαρακτηριστικών ήχων της ευρύτερης περιοχής της Μεσογείου Βαγγέλης Τρίγκας ΜΠΟYΖΟYΚΙ, TΡΑΓΟYΔΙ Θόδωρος Μπρουτζάκης ΠΙAΝΟ Μαργαρίτα Καραμολέγκου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΛΣΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΜΑΪΟΥ ο Φεστιβάλ Παραμυθιού Το Ραγισμένο αυγό. Ρεπάνη Νικολέττα, Αχειμάστου Όλγα - Θέατρο Ελιά και Δάφνη

ΑΛΣΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΜΑΪΟΥ ο Φεστιβάλ Παραμυθιού Το Ραγισμένο αυγό. Ρεπάνη Νικολέττα, Αχειμάστου Όλγα - Θέατρο Ελιά και Δάφνη ΑΛΣΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΜΑΪΟΥ 18.30 6ο Φεστιβάλ Παραμυθιού Το Ραγισμένο αυγό. Ρεπάνη Νικολέττα, Αχειμάστου Όλγα - Θέατρο Ελιά και Δάφνη ΠΕΜΠΤΗ 17 ΜΑΪΟΥ 18.30 6ο Φεστιβάλ Παραμυθιού Ο φυσητής των ονείρων.

Διαβάστε περισσότερα

Κάθε μέρα χαρά τα Χριστούγεννα στην Ηλιούπολη

Κάθε μέρα χαρά τα Χριστούγεννα στην Ηλιούπολη Κάθε μέρα χαρά τα Χριστούγεννα στην Ηλιούπολη Ένα πλήρες πρόγραμμα για τις πιο χαρούμενες Χριστουγεννιάτικες γιορτές προσφέρει φέτος ο Δήμος στους κατοίκους της Ηλιούπολης και ιδιαίτερα στους μικρούς μας

Διαβάστε περισσότερα

Π Ι Σ Τ Ο Π Ο Ι Η Σ Η Ε Π Α Ρ Κ Ε Ι Α Σ Τ Η Σ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ Κ Α Τ Α Ν Ο Η Σ Η Π Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Κ Ο Υ Λ Ο Γ Ο Υ Π Ρ Ω Τ Η Σ Ε Ι Ρ Α Δ Ε Ι Γ Μ Α Τ Ω Ν

Π Ι Σ Τ Ο Π Ο Ι Η Σ Η Ε Π Α Ρ Κ Ε Ι Α Σ Τ Η Σ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ Κ Α Τ Α Ν Ο Η Σ Η Π Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Κ Ο Υ Λ Ο Γ Ο Υ Π Ρ Ω Τ Η Σ Ε Ι Ρ Α Δ Ε Ι Γ Μ Α Τ Ω Ν Π Ι Σ Τ Ο Π Ο Ι Η Σ Η Ε Π Α Ρ Κ Ε Ι Α Σ Τ Η Σ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ Κ Α Τ Α Ν Ο Η Σ Η Π Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Κ Ο Υ Λ Ο Γ Ο Υ Π Ρ Ω Τ Η Σ Ε Ι Ρ Α Δ Ε Ι Γ Μ Α Τ Ω Ν 01 2 0 Μ 0 Ν Α Δ Ε Σ 1 Y Π Ο Υ Ρ Γ Ε Ι Ο Π Α Ι Δ Ε Ι Α

Διαβάστε περισσότερα

1821 ~ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ~ η Επέτειος

1821 ~ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ~ η Επέτειος 1821 ~ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ~ 2018 197η Επέτειος Μέγαν και συνταρακτικόν γεγονός η άλωσις της Τριπολιτσάς... γεγονός που δεν απασχόλησε μόνο την Ιστορία και όσους απομνημόνευσαν τον αγώνα, αλλά συγκίνησε και

Διαβάστε περισσότερα

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 5.00μ.μ. Εγκαίνια και φωταγώγηση του χωριού από το Δήμαρχο Λεμεσού κ. Ανδρέα Χρίστου. Συμμετέχει η Φιλαρμονική του Δήμου Λεμεσού

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 5.00μ.μ. Εγκαίνια και φωταγώγηση του χωριού από το Δήμαρχο Λεμεσού κ. Ανδρέα Χρίστου. Συμμετέχει η Φιλαρμονική του Δήμου Λεμεσού Χριστουγεννιάτικο Χωριό των Θαυμάτων Χώρος στάθμευσης Εναερίου Χριστουγεννιάτικο Χωριό των Θαυμάτων Σάββατο 24 Νοεμβρίου 5.00μ.μ. Εγκαίνια και φωταγώγηση του χωριού από το Δήμαρχο Λεμεσού κ. Ανδρέα Χρίστου.

Διαβάστε περισσότερα

Ευτυχία Σπυριδάκη. 15/02/1991, Θεσ/νικη. Αλεξάνδρου Μιχαηλίδη 19, Φάληρο,54640 Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Ευτυχία Σπυριδάκη. 15/02/1991, Θεσ/νικη. Αλεξάνδρου Μιχαηλίδη 19, Φάληρο,54640 Θεσσαλονίκη, Ελλάδα Ευτυχία Σπυριδάκη 15/02/1991, Θεσ/νικη Αλεξάνδρου Μιχαηλίδη 19, Φάληρο,54640 Θεσσαλονίκη, Ελλάδα +302310864000 (σπίτι) +306987269141 (κινητό) eu.spyridaki@gmail.com Εκπαίδευση Αριστούχος απόφοιτος Δραματικής

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτιστικός Σύλλογος Σίφνου

Πολιτιστικός Σύλλογος Σίφνου Πολιτιστικός Σύλλογος Σίφνου Σάββατο 10 Ιουλίου έως Κυριακή 25 Ιουλίου Έκθεση αγιογραφίας από 25 Αγιογράφους - μέλη της Πανελλήνιας Εταιρίας Λόγου και Τέχνης (Π.Ε.Λ.Τ.) Στο Παλιό Σχολείο του Κάστρου Ώρες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ «ΠΑΣΧΑ 2013»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ «ΠΑΣΧΑ 2013» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ «ΠΑΣΧΑ 2013» Ο Δήμος Λαρισαίων και ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Επιστημών Λάρισας σας προσκαλούν στις εκδηλώσεις «ΠΑΣΧΑ 2013» ΠΕΜΠΤΗ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013 7.30 το απόγευμα

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτιστικό Ημερολόγιο Μάιος 2017

Πολιτιστικό Ημερολόγιο Μάιος 2017 Πολιτιστικό Ημερολόγιο Μάιος 2017 1 Μαΐου, 10:00 Λόφος Φιλερήμου Εκδηλώσεις εορτασμού της Εργατικής Πρωτομαγιάς Οργάνωση Δημοτική Κοινότητα Ιαλυσού Με τη στήριξη του Δήμου Ρόδου- Δ.Ο.Π.Α.Ρ και της Περιφέρειας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ. Σινεμά στις Πλατείες. Movies in Squares

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ. Σινεμά στις Πλατείες. Movies in Squares ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ Σινεμά στις Πλατείες Movies in Squares Ο Πολιτισμός αποτελεί για τον Δήμο Πλατανιά τομέα που επενδύει σε αυτόν. Πιστεύοντας στην δυναμική που μπορεί να αναπτυχθεί μέσα από τον αρμονικό

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Α ΕΒΔΟΜΑΔΑ (5-9/10/2015) ΤΗΣ Β ΔΕΚΑΠΕΝΘΗΜΕΡΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ «ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ»

ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Α ΕΒΔΟΜΑΔΑ (5-9/10/2015) ΤΗΣ Β ΔΕΚΑΠΕΝΘΗΜΕΡΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ «ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ» ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Α ΕΒΔΟΜΑΔΑ (5-9/10/2015) ΤΗΣ Β ΔΕΚΑΠΕΝΘΗΜΕΡΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ «ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ» Η πρώτη εβδομάδα του δεύτερου κύκλου της Εκπαίδευσης «ΜΑΖΙ & ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ» πραγματοποιήθηκε από τις 5 έως

Διαβάστε περισσότερα

«ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΑΡΤΙΟ»

«ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΑΡΤΙΟ» «ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΑΡΤΙΟ» Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της για το 2018 διοργανώνει δράσεις που απευθύνονται

Διαβάστε περισσότερα

Βαγγέλης Τρίγκας Ensemble

Βαγγέλης Τρίγκας Ensemble Βαγγέλης Τρίγκας Ensemble Βαγγέλης Τρίγκας Ensemble Μουσική Παράσταση Optima Ο Βαγγέλης Τρίγκας και το μουσικό του σύνολο παρουσιάζουν τη μουσική παράσταση Optima. Ο σολίστ και συνθέτης ανθολογεί τραγούδια

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ. ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ Παπάγου, 11/6/2012 ΓΡΑΦΕΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΛ: 213-2027185, 186, 187 FAX: 210-6519014

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ. ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ Παπάγου, 11/6/2012 ΓΡΑΦΕΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΛ: 213-2027185, 186, 187 FAX: 210-6519014 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ Παπάγου, 11/6/2012 ΓΡΑΦΕΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΛ: 213-2027185, 186, 187 FAX: 210-6519014 ΗΛΕΚΤΡ. Δ/ΝΣΗ: www.dpapxol.gov.gr E-mail: festivalpapagou@gmail.com Όπως κάθε χρόνο

Διαβάστε περισσότερα

Λόγου Παίγνιον Ψυχαγωγία, Τέχνη, Γλώσσα στο σχολείο. Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρία. Υπηρεσίες Πολιτιστικής Εκπαίδευσης. Καραϊσκάκη 28, Ψυρρή, Αθήνα

Λόγου Παίγνιον Ψυχαγωγία, Τέχνη, Γλώσσα στο σχολείο. Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρία. Υπηρεσίες Πολιτιστικής Εκπαίδευσης. Καραϊσκάκη 28, Ψυρρή, Αθήνα Λόγου Παίγνιον Ψυχαγωγία, Τέχνη, Γλώσσα στο σχολείο Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρία Υπηρεσίες Πολιτιστικής Εκπαίδευσης Καραϊσκάκη 28, Ψυρρή, Αθήνα Κατά κοινή αντίληψη στην λογοτεχνία, η μετάφραση οδηγεί

Διαβάστε περισσότερα

Δήμος. Νεάπολης-Συκεών. Κοινωφελής Επιχείρηση Υπηρεσιών. Χριστού. γεννα

Δήμος. Νεάπολης-Συκεών. Κοινωφελής Επιχείρηση Υπηρεσιών. Χριστού. γεννα Δήμος Νεάπολης-Συκεών Κοινωφελής Επιχείρηση Υπηρεσιών Χριστού γεννα 2015 Φίλες και φίλοι, Η εποχή μας δεν είναι εύκολη Η κρίση πλήγωσε την ελπίδα μας. Κι όμως, μπορούμε Παρά τη στενοχώρια, συχνά και την

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ

ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛ Μήνυμα Μιχάλη Χατζημιχαήλ για τον εθελοντισμό Όταν ένας συνάνθρωπος μας ή μια ομάδα ανθρώπων γύρω μας χρειάζεται βοήθεια κι εμείς αρνηθούμε, τότε οι λέξεις αλληλεγγύη, ανιδιοτέλεια,

Διαβάστε περισσότερα

Καλοκαίρι 2013 - Αθλητισμός - Πολιτισμός - Βιβλιοθήκες Παναγιώτης Τροκάνας Πρόεδρος ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ.

Καλοκαίρι 2013 - Αθλητισμός - Πολιτισμός - Βιβλιοθήκες Παναγιώτης Τροκάνας Πρόεδρος ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. Δήμος Θερμαϊκoύ ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. Καλοκαίρι 2013 - Αθλητισμός - Πολιτισμός - Βιβλιοθήκες Παναγιώτης Τροκάνας Πρόεδρος ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. ΙΟΥΝΙΟΣ 2013 - Σάββατο 8 και Κυριακή 9 Ιουνίου - 7ο Πανελλήνιο Παιδικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΤΜΗΜΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΩΝ, ΦΛΩΡΙΝΑ (TEET) 1ο Εργαστήριο Ζωγραφικής ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ- Τ.Γ.Λ.

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΤΜΗΜΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΩΝ, ΦΛΩΡΙΝΑ (TEET) 1ο Εργαστήριο Ζωγραφικής ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ- Τ.Γ.Λ. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΤΜΗΜΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΩΝ, ΦΛΩΡΙΝΑ (TEET) 1ο Εργαστήριο Ζωγραφικής ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ- Τ.Γ.Λ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΕΛΙΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΛΙΤΗΣ ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΟΥΝΙΟΣ Εκδήλωση στη θέση «ΓΚΟΥΡΑ» με φαγητό Ι.Ν. Αγ. Τριάδας - ΚΑΣΤΑΝΙΑ

ΙΟΥΝΙΟΣ Εκδήλωση στη θέση «ΓΚΟΥΡΑ» με φαγητό Ι.Ν. Αγ. Τριάδας - ΚΑΣΤΑΝΙΑ ΙΟΥΝΙΟΣ 2016 ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ Πενθήμερες εκδηλώσεις της Μουσικής Σχολής του Δ. Καλαμπάκας ενταγμένες στο Δίκτυο Ελλάδας για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής. ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ Εκδήλωση

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚ ΗΛΩΣΕΩΝ «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2010 ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2011»

ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚ ΗΛΩΣΕΩΝ «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2010 ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2011» ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚ ΗΛΩΣΕΩΝ «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2010 ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2011» ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΘΕΑΤΡΙΚΟΣ- ΣΤΑΘΜΟΣ Ώρα έναρξης: 21:00 Ο Σύλλογος Μικρασιατών Κρήτης «Ο Άγιος Πολύκαρπος»παρουσιάζει το Θεατρικό

Διαβάστε περισσότερα

1935-2015 80 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ της ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

1935-2015 80 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ της ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ Σταύρος Τζουλάκης, Δήμαρχος Νέας Σμύρνης Γιώργος Αρχοντάκης, Πρόεδρος Ένωσης Σμυρναίων Γιώργος Δρακόπουλος, Πρόεδρος Συλλόγου Φοιτησάντων στην Ευαγγελική Σχολή Σμύρνης Αθανάσιος Τσιμπερδώνης,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ 2013 ΑΠΟ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ 2013 ΑΠΟ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ 2013 ΑΠΟ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 1 11:00 18:00 ΕΚΚΙΝΗΣΗ: Φάληρο - ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Κόλπος Αγώνες ιστιοπλοΐας ανοιχτής θαλάσσης με την επωνυμία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΦΝΟ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ - ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2011

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΦΝΟ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ - ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2011 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΦΝΟ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ - ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2011 Κυριακή 29 Μαΐου Εξόρμηση εθελοντικών καθαρισμών των ακτών της Σίφνου Τόπος Συγκέντρωσης: πλατεία Αρτεμώνα Ώρα: 11:00 Οργάνωση: ΔΗ.Κ.Ε.Σ.

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Απ τη Μικρά Ασία στο Αιγαίο 16. 1 o Φιλικό Enduro Δήμου Αριστοτέλη 04. παραδοσιακό τμήμα - συναυλία 17. 2 ο Τουρνουά ποδοσφαίρου 05

Περιεχόμενα. Απ τη Μικρά Ασία στο Αιγαίο 16. 1 o Φιλικό Enduro Δήμου Αριστοτέλη 04. παραδοσιακό τμήμα - συναυλία 17. 2 ο Τουρνουά ποδοσφαίρου 05 Περιεχόμενα 1 o Φιλικό Enduro Δήμου Αριστοτέλη 04 2 ο Τουρνουά ποδοσφαίρου 05 Χορευτικό Αντάμωμα 06 Συναυλία σπουδαστών 07 Συναυλία σπουδαστών Μουσικής Σχολής 08 Συναυλία έναρξης Αριστοτελείων 09 Αναβίωση

Διαβάστε περισσότερα

«Καβγάδες στην Κιότζια» από τους «Φανερωθείτε» (φώτο)

«Καβγάδες στην Κιότζια» από τους «Φανερωθείτε» (φώτο) 06/03/2019 «Καβγάδες στην Κιότζια» από τους «Φανερωθείτε» (φώτο) Αυτοκέφαλες Εκκλησίες / Εκκλησία της Ελλάδος Η θεατρική ομάδα της ενορίας Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού «Φανερωθείτε» παρουσίασε το έργο

Διαβάστε περισσότερα

ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ένας ακόμη κρίκος προστέθηκε στην αλυσίδα της πολύτιμης προσφοράς του Χορευτικού Ομίλου Τρίπολης στα Πολιτιστικά δρώμενα της Αρκαδίας, με το τριήμερο Σεμινάριο Παραδοσιακών

Διαβάστε περισσότερα

ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ "ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ"

ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΑΝ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ "ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ" Τετάρτη 3/4/2013 18:00-18:10 Χαιρετισμοί 18:10-18:20 26ο Δημ. Σχ. Θεσ/νίκης

Διαβάστε περισσότερα

A/A ΗΜΕΡ/ΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΙΔΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟΠΟΣ

A/A ΗΜΕΡ/ΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΙΔΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟΠΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΣΦΑΚΙΩΤΩΝ «Ο ΦΩΤΕΙΝΟΣ» ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ 2010 A/A ΗΜΕΡ/ΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΙΔΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟΠΟΣ 5 30-Ιουλ-2010 Παρασκευή Λαϊκή και Δηµοτική Βραδιά στον Κάβαλο µε την ορχήστρα

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαιδευτικά προγράμματα και δράσεις της ΕΛΣ. Αλέξανδρος Ευκλείδης Σκηνοθέτης Δρ. Θεατρολογίας 11/05/2014

Εκπαιδευτικά προγράμματα και δράσεις της ΕΛΣ. Αλέξανδρος Ευκλείδης Σκηνοθέτης Δρ. Θεατρολογίας 11/05/2014 Εκπαιδευτικά προγράμματα και δράσεις της ΕΛΣ Αλέξανδρος Ευκλείδης Σκηνοθέτης Δρ. Θεατρολογίας 11/05/2014 Η Εθνική Λυρική Σκηνή επενδύει στην εκπαίδευση για τη δημιουργία αφενός μιας νέας γενιάς Ελλήνων

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΥΣΙΚΑ ΕΡΓΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΛΑΪΚΕΣ ΜΕΛΩ ΙΕΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΟΥΣ. Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά της πρώιμης παιδικής ηλικίας (3 ½ - 7 ½ ετών)

ΜΟΥΣΙΚΑ ΕΡΓΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΛΑΪΚΕΣ ΜΕΛΩ ΙΕΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΟΥΣ. Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά της πρώιμης παιδικής ηλικίας (3 ½ - 7 ½ ετών) ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Αρ. Φακ.: 7.11.12.11.1 Αρ. Τηλ.: 22800910 Αρ. Φαξ.: 22305126 E-mail: dde-eparhiako-lef@schools.ac.cy

Διαβάστε περισσότερα

Ανοιχτό θέατρο Δ.Κ. Μελισσίων Θεατρική Παράσταση του Β ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ Μελισσίων

Ανοιχτό θέατρο Δ.Κ. Μελισσίων Θεατρική Παράσταση του Β ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ Μελισσίων Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014, ώρα 18:00 µ.µ. - 22:00 µ.µ. Πολιτιστικό Κέντρο Δ.Κ. Μελισσίων (Αίθουσα 2ου ορόφου) Έκθεση Ζωγραφικής από τον Σύλλογο "Άγιος-Γεώργιος Γκιούλµπαξε" Πέµπτη 12 Ιουνίου 2014, ώρα 19:00

Διαβάστε περισσότερα

«ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ»

«ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ» «ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ» Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της για το 2016-2017 διοργανώνει δράσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2009 ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ & ΑΘΛΗΣΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2009 ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ & ΑΘΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2009 ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ & ΑΘΛΗΣΗΣ Η Έπαυλη Τσιροπινά χτίστηκε από τον Αντώνη Τσιροπινά το 1915. Το 2000 περιήλθε στην ιδιοκτησία

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΘΗΒΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΙΝΔΑΡΕΙΑ 2014 ΠΕΜΠΤΗ 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΧΩΡΟΙ & ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΘΗΒΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΙΝΔΑΡΕΙΑ 2014 ΠΕΜΠΤΗ 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΧΩΡΟΙ & ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΘΗΒΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΙΝΔΑΡΕΙΑ 2014 ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΠΕΜΠΤΗ 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΧΩΡΟΙ & ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ GRADIMIR ΣΕΡΒΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΑΡΑΝΤΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 2017

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 2017 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 2017 Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου: Ώρα 10:00 π. μ. Αίθουσα εκδηλώσεων του Α ΚΑΠΗ Αμπελοκήπων ( Βύρωνος & Κένεντυ) Εγκαίνια της έκθεσης εργοθεραπείας. Χριστουγεννιάτικο παζάρι που θα λειτουργήσει

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων Ιούλιος - Αύγουστος 2013 Δήμου Ναυπακτίας

Πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων Ιούλιος - Αύγουστος 2013 Δήμου Ναυπακτίας Πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων Ιούλιος - Αύγουστος 2013 Δήμου Ναυπακτίας Δημοτικές Ενότητες: Είσοδος Ελεύθερη Ναυπάκτου, Αντιρρίου, Χάλκειας Αποδοτίας, Πλατάνου, Πυλήνης Ο Δήμος Ναυπακτίας διαθέτει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Είσοδος ελεύθερη

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Είσοδος ελεύθερη ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΟΓΟΥ & ΤΕΧΝΗΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, το Εργαστήριο Μουσικής και το Εργαστήριο Γλώσσας Γλωσσικής Διδασκαλίας και Πολιτισμού μαζί με τα 1ο και 2ο Πρότυπα Πειραματικά,

Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστούμε... Τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς μας όλων των βαθμίδων και ειδικοτήτων.

Ευχαριστούμε... Τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς μας όλων των βαθμίδων και ειδικοτήτων. Ευχαριστού... Τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς μας όλων των βαθμίδων και ειδικοτήτων. Τους γονείς και κηδεμόνες των Εκπαιδευτηρίων για τη στήριξη και τη βοήθειά τους. Το φιλανθρωπικό Σύλλογο «Ελπίδα»

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Πρόγραμμα Χριστουγεννιάτικου Χωριού 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Πρόγραμμα Χριστουγεννιάτικου Χωριού 2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ Ταχ.Δ/νση Δεκελείας 97 Νέα Φιλαδέλφεια Τ.Κ. 14341 Τηλ.: 213 2049003-4 fax. 213 2049006 e-mail

Διαβάστε περισσότερα

Μια θεατρική παράσταση που αναφέρεται στην γυναικεία κακοποίηση. Κατερίνα.. Χ, σκέτο..χωρίς επίθετο.

Μια θεατρική παράσταση που αναφέρεται στην γυναικεία κακοποίηση. Κατερίνα.. Χ, σκέτο..χωρίς επίθετο. Μια θεατρική παράσταση που αναφέρεται στην γυναικεία κακοποίηση. Κατερίνα.. Χ, σκέτο..χωρίς επίθετο. Είναι μια απλή, συνηθισμένη κοπέλα που βλέπουμε στο δρόμο να περπατά, δίχως όμως να γνωρίζουμε το μαρτύριο

Διαβάστε περισσότερα